Utorak, 01.07.2014.

09:52

Bogdan: Odlučuju menadžeri i KKP

Najbolji igrač Partizana NIS Bogdan Bogdanović izjavio je za “Novosti“ da će o njegovoj košarkaškoj budućnosti odlučivati menadžerska agencija i Partizan.

Izvor: B92

Bogdan: Odluèuju menadžeri i KKP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Novica

pre 9 godina

Bar je tebi lako da to razrešiš samo zatražiš svoje zarađene pare od kkp i obratiš se FIBI za raskid ugovora i fino ides bez obeštećenja!

Revolucija

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.
(FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati, 01. jul 2014 11:03)
Kako cu samo slatko da se smejem ovakvim likovima kada "institucija" objavi bankrot. Navodno dovode jeftine igrace i kasnije ih uz njihov napredak prodaju i 13g igraju El a u dugovima do guse!? Al' neko tu uzima procenat pa samo zvoni. Samo tako nastavite, 2007me ste vec ugaseni ali ste to pokrili fuzijom sa Dodikom a ovaj put kada se desi to ce biti katanac zauvek.

Blaf

pre 9 godina

Срамота је њега назвати репрезентативни бек а послије онаквих изјава које немају везе са фер плејем и уцјенама којима се почео овако рано бавити. Уосталом препознаје се школа.

iznogud

pre 9 godina

Kako pise reprezentativni bek, kad decko kaze da nece da ogra za reprezentaciju, pljunuvsi pri tom na drzavu Srbiju i sve ljude koji prate reprezentaciju nevezano za klupsku kosarku?

reflex

pre 9 godina

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!
(spasilac onondaga, 1. jul 2014 12:35)
Oni znaju jedino za reciklazu,i da je finalni proizvod nova limenka!!!

Marko

pre 9 godina

On je lud ako ostane u Partizanu,koliko mi se čini on razmišlja bolje prvi u selu ,nego da se pomuči da bude nešto u gradu to jest NBA ligi.

stollepg

pre 9 godina

@NBA,
pa normalno brate da ga i vi Zvezdasi podrzavate da sto prije ode iz Partizana, jer nece imati ko da vam ubaci po 40 poena, realno..
BTW, Bogdan je mlad igrac, i vrhunski talenat.. Da Partizan igra EL pa i da ostane, ali ovako treba da nastavi dalje da razvija svoje igracke sposobnosti sa najjacima u evropi, da bi mogao spreman u Nba. Glupo je poredjenje, znam, ali neka se ugleda na Lebrona, koji je u javnom intervju-u rekao "Pridruzicu se Majamiju", a znao je koje su posledice toga. Bogdan ima podrsku svih, ponajvise nas Grobara, ali mora da kaze punim glasom tako i tako, jer samo njegov potpis moze da zapecati ugovor, ni agenti ni klubovi ni niko drugi. Sam sebi kreira put u zivotu, i zelim mu sve najbolje, pa da osvoji sa Fenerbakceom! :-)

veselyfan24

pre 9 godina

(Sasa, 01. jul 2014 11:47)
Igrati nasu ligu naspram ABA lige? Ne budi smesan. Sad kad se igra plej of umesto F4 je mnogo pravednija ABA nego sto je bila. KLS je za nas samo trosak, nema prihoda od karata, nema takmicarski znacaj, jedino nosi rizik zbog frustracija one druge strane. Nama ABA nista nije kriva ove godine, sami smo izgubili EL. Plus 11 na 5 minuta do kraja pred 15000 Grobara i ok sudjenje smo imali, sta treba vise? Lepo od Bogdana uzeti milion, od Zoa 500000, Sasa je nerealan za ostanak, svi ostali mogu ostati. Probamo Dangu malog da dovedemo, centra umesto Muslija i jos jednu cetvorku i eto sjajne ekipe.

Labud

pre 9 godina

@pixi mladje kategorije su za skolice kosarke kao fmp, zitko basket. Partizan je kosarkaski univerzitet!!! Kao LSE ili Harvard. Zato dolaze Francuzi, Cesi, Letonci..

muamua

pre 9 godina

rafa za povlacenje ekipe sa terena sve dok se vratila u zakonskom roku tj po pravilniku nema kazne osim tehnicke koja je i izrecena...da se nisu pojavili drugacija bi kazna bila...sigurno drasticnija od kradje pehara koja je ne vidjena u sportu

wer

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

samo nemoj harakiri, koga cemo posle da zavitlavamo?

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

U koliko sati Djordjevic objavljuje taj skraceni spisak danas?

A sto se Bogdana tice,ja mu verujem da vise zavisi od kluba i menadzera. Ako Partizan proceni da su im neophodne pare,prodace ga. Mada,za njega je bolje da igra nego da ga Zeljko drzi na klupi kao Tepica i Pekovica kad ih je uzeo iz Partizana.

spasilac onondaga

pre 9 godina

@ Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pixi10, 1. jul 2014 11:41)

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!

fergi

pre 9 godina

Pre dva dana je bilo ili NBA ili Partizan, a vec sada si promenio plocu pa je dobar i Fener. c c c
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Schtrumph, 1. jul 2014 11:07)

Da je ova vest na engleskom mozda bi i razumeo ali je na srpskom pa ti je potreban prevod. Nigde BB nije rekao da mu je dobar i Fener niti menja plocu kao sto ti kazes. Rekao je da o svemu odlucuju Partizan i menadzeri, ali da ga prvenstveno interesuje njegov razvoj i da se odmori od naporne sezone. Na kraju, da li fali nesto Feneru, los klub?? BB zna sta ce sa svojim zivotom za razliku od tebe sto je ocigledno.

Nikola

pre 9 godina

Bogdan je prerastao Partizan i ovu našu košarku. Trebali bi ga sada prodati, za minimalno 800.000€, od tih para + onih od Lovernja, isplatiti dugove igrača, i deo dugova kluba, zadržati Bertansa, Milosavljevica, Westermana, Gagića i Milutinova, pokušati novi ugovor dati Pavloviću, dovesti nekog mladog igrača na poziciji 4, pokušati još dovesti Dangubića, Novaka, dati veću minutažu Andriću, Dalou, Šaliću, Bezbradici, Marinkoviću i Aranitoviću, i eto nam tima za sledeću sezonu. Nije nam ovo prvi put da prodajemo najbolje.

pedro

pre 9 godina

dokle god odlučuju takozvani menadžeri , nema leba više od čuvene jugoslovenske škole košarke. zadovoljavacemo se prolazom u drugi krug ep.

Problem Partizana

pre 9 godina

Partizan ce od ovog transfera videti mrvice. Vujosevic ima procenat od prodaje, menadzer ima ogroman procenat od prodaje i posrednik koji ce ovaj transfer zavrsiti ima procenat od prodaje. Bogdan je primao dve plate, onu zvanicnu u Partizanu koju nije ni video i na osnovu koje ce ustvari umanjiti partizanov deo para jer ce odbiti od sume neisplacene plate. Druga je ona plata koja ga je i drzala u klubu, a dolazila je od menadzera koji ce se lepo omastiti... Menadzer je rizikovao, Vujosevic je forsirao igraca i rizikovao igru zarad svojih procenata, posrednik ce sada da pritisne gde treba. Svako je odradio dobar deo posla, ali ostaje pitanje da li je to dobro za klub. Klub ovako vec godinama gubi pare jer novac odlazi na privatne racune i prakticno od igraca ne postoji zarada. Pritom najludje je sto se i od priliva nisu placali tekuci troskovi... Stalno se prica o jefrinom igrackom kadru, a dugovi sve veci i veci...

pixi10

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada. (Gospodski klub, 01. jul 2014 10:35) Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?

Sasa

pre 9 godina

Mislim da je u interesu KK Partizan da ove godine "stabilizuje " pre svega finansije i da potrazi u isto vreme sponzora ili strateskog partnera za buducu privatizaciju koja je neminovna. Po cenu rasprodaje igraca, napraviti ekipu od novih igraca koji ce redovno primati platu i kojima ce ugovori biti postovani. Vratiti dva-tri iskusna igraca kako bi ekipa uz njih sazrevala, ako je ikako moguce - NE igrati ABA ligu koja nije ispostovala najgledaniju ekipu u istoj, ove godine igrati samo Kosarkasku ligu Srbije, bez obzira sto i naredne godine necemo igrati Evropu. Zahvaliti se ULEB-u na ukazanom poverenju i vratiti mesto u ULEB KUPU, radi finansijske konsolidacije.
Znam da ce biti "grobara" koji ce biti protiv ovakvog predloga , ali mislim da je to najbolje za nas Partizan, osim ako se ne nadje neki bogati sponzor u sta je tesko poverovati.
Ekipu , odnosno igrace " potpisivati " na najmanje 3 godine kako bi od njihove prodaje mogli nesto da inkasiramo u narednim godinama.
Ako DV ima volje i snage pre svega da radi sa klincima ostaviti ga , ako ne dovesti ili Dzikica ili Milojevica i dati im odresene ruke dve godine.
Ako zelimo da apliciramo za Evro-ligu onda naci sponzora , ili privatiazovati klub, pa makar ga "kupili "navijaci Partizana. Ne sumnjam da u Srbiji i Van nje postoje dvadesetak imucnih grobara koji bi upravljali ovim brendom , a i svaki zainteresovani navijac moze da kupi deo deonica, Budzet 7-10 miliona godisnje.

Lafayette

pre 9 godina

Pa Bogdan se ne pita zato sto je pri njegovom prelasku i Zitko-Basketa u Partizan jedan funkcioner JSD-a Partizan dao kes iz svog dzepa i sad hoce da se naplati !Plus menadzer i Partizan ako uzme 1,2 miliona ko ovi za Sarica bice Ok!Mada ocekujem da ce cifra biti mnogo manja javno ,kombinacije ce raditi,nisu ludi da plate porez na 1,2M !I NE ,zamene za Bogdana nema ,takav se ne radja!

ja

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

A to sto vam je Tadija, dok je bio kapiten izvodio u proseku 10 slobodnih bacanja po mecu, to zaboravljate? To je bio jedini nacin na koji je taj slavni kapiten mogao da postigne kos, ali i pored toga smo vas gazili 30 razlike...

FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.

Gox

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

Smaras i ti sa Simonovicem. Podigao pehar pa sta :)

Gospodski klub

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada.

Mile

pre 9 godina

Fener sa Željkom nije sredina za Bogdana. Imaju lošu sezonu iza sebe i moraju nešto da urade u narednoj sezoni tako da će pritisak biti na rezultat. Željko inače igra nedopadljivu košarku i sve je podređeno rezultatu što nije dobra sredina za mladog igrača. Pa kod željka je Mekeleb postao neatraktivan igrač. Videli smo da se Bojan Bogdanović nije proslavio a nije lošiji igrač od Bogdana. Da ima ko da ga dovede napr u CSKA, tamo fali šuter odavno, a značajno se lepršavije igra. Da ima ko da šutne Teo bi imao 15 asistencija po utakmici. Ali tamo mu je Dule zatvorio vrata. Sve u svemu sve najbolje u nastavku karijere.

Doktor86

pre 9 godina

Dete, ako hoces u NBA, sledece sezone moras da napravis korak napred u karijeri. Svaka cast Vujosevicu (ma sta o njemu mislio kao osobi, nesporno je veliki trener), ali Partizan sledece sezone ne igra najjace evropsko takmicenje. A napretka ti nema protov Sirokog ili Crnokose. U ovom trenutku, najbolji potez bi bio odlazak kod Zoca, Karija ili Dude. I Partizan bi nesto zaradio, i ti bi napredovao u igri. Budi pametan kao Saric, ipak ste vi najveci talenti evropske kosarke.

mrle

pre 9 godina

Da igramo EL ostao bi sigurno, ovako bas bas tesko. Verovatno ce kod Zeljka. Na zalost necemo uzivati u njegovim igrama, ali verujem da cemo za godinu, dve imati nekog novog Bogdana. Puno srece mu zelim i hvala mu za sve o7

as

pre 9 godina

Realno je da Partizan proda Bogdana,s obzirom da mu sledece godine istice ugovor,i bila bi ogromna steta da ovaj nas biser iz kluba ode bez evra obestecenja.S obzirom na tesku finansijsku situaciju mislim da jedno 1,2 mil bi nam dobro doslo,a da u strucnom stabu imamo Duleta i Todora ne sumnjam da ce od sledece sezone u ekipi biti jedan novi Bogdan. Bogdane srecno i hvalati za sve!!!

Student

pre 9 godina

Bojim se da nece biti dobro po Bogdana ako odlucuju menadzeri... Iskreno bih volio da jos jednu sezonu ostane u Partizanu, ali mislim da tu vise ne moze da napreduje. Srecno ti bilo Bogdane gdje god otisao!

:)

pre 9 godina

Minutaza, ali u EK. Veliki neuspeh Duleta jer je imao dobar tim na F4 i povrede ne mogu biti izgovor za F4. Mislim da ce Bogdan otici zbog ne igranja EL i to ce biti hendikep jer se mora pronaci zamena...mada u proslosti je to vec polazilo za rukom.

НБА

pre 9 godina

не кажем ово због богдана, него због спортиста уопште - људи, ви потписујете и о вашим животима и каријерама се ради. рећи да о вама одлучују неки други људи је или неозбиљно или неискрено.
наравно, дечко је ово рекао да би покушао да скине притисак са себе, што је скроз легитимно, али погрешно. момче, тебе сви траже и ти си тај који може и треба да бира и да то јасно и гласно каже и стане иза свог избора. буди мушко, не мој да се кријеш иза других. иначе, навијачији у србији су уз тебе, чак и ми звездаши.

mrle

pre 9 godina

Da igramo EL ostao bi sigurno, ovako bas bas tesko. Verovatno ce kod Zeljka. Na zalost necemo uzivati u njegovim igrama, ali verujem da cemo za godinu, dve imati nekog novog Bogdana. Puno srece mu zelim i hvala mu za sve o7

Doktor86

pre 9 godina

Dete, ako hoces u NBA, sledece sezone moras da napravis korak napred u karijeri. Svaka cast Vujosevicu (ma sta o njemu mislio kao osobi, nesporno je veliki trener), ali Partizan sledece sezone ne igra najjace evropsko takmicenje. A napretka ti nema protov Sirokog ili Crnokose. U ovom trenutku, najbolji potez bi bio odlazak kod Zoca, Karija ili Dude. I Partizan bi nesto zaradio, i ti bi napredovao u igri. Budi pametan kao Saric, ipak ste vi najveci talenti evropske kosarke.

Gospodski klub

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada.

НБА

pre 9 godina

не кажем ово због богдана, него због спортиста уопште - људи, ви потписујете и о вашим животима и каријерама се ради. рећи да о вама одлучују неки други људи је или неозбиљно или неискрено.
наравно, дечко је ово рекао да би покушао да скине притисак са себе, што је скроз легитимно, али погрешно. момче, тебе сви траже и ти си тај који може и треба да бира и да то јасно и гласно каже и стане иза свог избора. буди мушко, не мој да се кријеш иза других. иначе, навијачији у србији су уз тебе, чак и ми звездаши.

Nikola

pre 9 godina

Bogdan je prerastao Partizan i ovu našu košarku. Trebali bi ga sada prodati, za minimalno 800.000€, od tih para + onih od Lovernja, isplatiti dugove igrača, i deo dugova kluba, zadržati Bertansa, Milosavljevica, Westermana, Gagića i Milutinova, pokušati novi ugovor dati Pavloviću, dovesti nekog mladog igrača na poziciji 4, pokušati još dovesti Dangubića, Novaka, dati veću minutažu Andriću, Dalou, Šaliću, Bezbradici, Marinkoviću i Aranitoviću, i eto nam tima za sledeću sezonu. Nije nam ovo prvi put da prodajemo najbolje.

Student

pre 9 godina

Bojim se da nece biti dobro po Bogdana ako odlucuju menadzeri... Iskreno bih volio da jos jednu sezonu ostane u Partizanu, ali mislim da tu vise ne moze da napreduje. Srecno ti bilo Bogdane gdje god otisao!

Gox

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

Smaras i ti sa Simonovicem. Podigao pehar pa sta :)

as

pre 9 godina

Realno je da Partizan proda Bogdana,s obzirom da mu sledece godine istice ugovor,i bila bi ogromna steta da ovaj nas biser iz kluba ode bez evra obestecenja.S obzirom na tesku finansijsku situaciju mislim da jedno 1,2 mil bi nam dobro doslo,a da u strucnom stabu imamo Duleta i Todora ne sumnjam da ce od sledece sezone u ekipi biti jedan novi Bogdan. Bogdane srecno i hvalati za sve!!!

ja

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

A to sto vam je Tadija, dok je bio kapiten izvodio u proseku 10 slobodnih bacanja po mecu, to zaboravljate? To je bio jedini nacin na koji je taj slavni kapiten mogao da postigne kos, ali i pored toga smo vas gazili 30 razlike...

wer

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

samo nemoj harakiri, koga cemo posle da zavitlavamo?

Lafayette

pre 9 godina

Pa Bogdan se ne pita zato sto je pri njegovom prelasku i Zitko-Basketa u Partizan jedan funkcioner JSD-a Partizan dao kes iz svog dzepa i sad hoce da se naplati !Plus menadzer i Partizan ako uzme 1,2 miliona ko ovi za Sarica bice Ok!Mada ocekujem da ce cifra biti mnogo manja javno ,kombinacije ce raditi,nisu ludi da plate porez na 1,2M !I NE ,zamene za Bogdana nema ,takav se ne radja!

spasilac onondaga

pre 9 godina

@ Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pixi10, 1. jul 2014 11:41)

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!

FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.

fergi

pre 9 godina

Pre dva dana je bilo ili NBA ili Partizan, a vec sada si promenio plocu pa je dobar i Fener. c c c
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Schtrumph, 1. jul 2014 11:07)

Da je ova vest na engleskom mozda bi i razumeo ali je na srpskom pa ti je potreban prevod. Nigde BB nije rekao da mu je dobar i Fener niti menja plocu kao sto ti kazes. Rekao je da o svemu odlucuju Partizan i menadzeri, ali da ga prvenstveno interesuje njegov razvoj i da se odmori od naporne sezone. Na kraju, da li fali nesto Feneru, los klub?? BB zna sta ce sa svojim zivotom za razliku od tebe sto je ocigledno.

pedro

pre 9 godina

dokle god odlučuju takozvani menadžeri , nema leba više od čuvene jugoslovenske škole košarke. zadovoljavacemo se prolazom u drugi krug ep.

Problem Partizana

pre 9 godina

Partizan ce od ovog transfera videti mrvice. Vujosevic ima procenat od prodaje, menadzer ima ogroman procenat od prodaje i posrednik koji ce ovaj transfer zavrsiti ima procenat od prodaje. Bogdan je primao dve plate, onu zvanicnu u Partizanu koju nije ni video i na osnovu koje ce ustvari umanjiti partizanov deo para jer ce odbiti od sume neisplacene plate. Druga je ona plata koja ga je i drzala u klubu, a dolazila je od menadzera koji ce se lepo omastiti... Menadzer je rizikovao, Vujosevic je forsirao igraca i rizikovao igru zarad svojih procenata, posrednik ce sada da pritisne gde treba. Svako je odradio dobar deo posla, ali ostaje pitanje da li je to dobro za klub. Klub ovako vec godinama gubi pare jer novac odlazi na privatne racune i prakticno od igraca ne postoji zarada. Pritom najludje je sto se i od priliva nisu placali tekuci troskovi... Stalno se prica o jefrinom igrackom kadru, a dugovi sve veci i veci...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

U koliko sati Djordjevic objavljuje taj skraceni spisak danas?

A sto se Bogdana tice,ja mu verujem da vise zavisi od kluba i menadzera. Ako Partizan proceni da su im neophodne pare,prodace ga. Mada,za njega je bolje da igra nego da ga Zeljko drzi na klupi kao Tepica i Pekovica kad ih je uzeo iz Partizana.

Mile

pre 9 godina

Fener sa Željkom nije sredina za Bogdana. Imaju lošu sezonu iza sebe i moraju nešto da urade u narednoj sezoni tako da će pritisak biti na rezultat. Željko inače igra nedopadljivu košarku i sve je podređeno rezultatu što nije dobra sredina za mladog igrača. Pa kod željka je Mekeleb postao neatraktivan igrač. Videli smo da se Bojan Bogdanović nije proslavio a nije lošiji igrač od Bogdana. Da ima ko da ga dovede napr u CSKA, tamo fali šuter odavno, a značajno se lepršavije igra. Da ima ko da šutne Teo bi imao 15 asistencija po utakmici. Ali tamo mu je Dule zatvorio vrata. Sve u svemu sve najbolje u nastavku karijere.

:)

pre 9 godina

Minutaza, ali u EK. Veliki neuspeh Duleta jer je imao dobar tim na F4 i povrede ne mogu biti izgovor za F4. Mislim da ce Bogdan otici zbog ne igranja EL i to ce biti hendikep jer se mora pronaci zamena...mada u proslosti je to vec polazilo za rukom.

muamua

pre 9 godina

rafa za povlacenje ekipe sa terena sve dok se vratila u zakonskom roku tj po pravilniku nema kazne osim tehnicke koja je i izrecena...da se nisu pojavili drugacija bi kazna bila...sigurno drasticnija od kradje pehara koja je ne vidjena u sportu

veselyfan24

pre 9 godina

(Sasa, 01. jul 2014 11:47)
Igrati nasu ligu naspram ABA lige? Ne budi smesan. Sad kad se igra plej of umesto F4 je mnogo pravednija ABA nego sto je bila. KLS je za nas samo trosak, nema prihoda od karata, nema takmicarski znacaj, jedino nosi rizik zbog frustracija one druge strane. Nama ABA nista nije kriva ove godine, sami smo izgubili EL. Plus 11 na 5 minuta do kraja pred 15000 Grobara i ok sudjenje smo imali, sta treba vise? Lepo od Bogdana uzeti milion, od Zoa 500000, Sasa je nerealan za ostanak, svi ostali mogu ostati. Probamo Dangu malog da dovedemo, centra umesto Muslija i jos jednu cetvorku i eto sjajne ekipe.

pixi10

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada. (Gospodski klub, 01. jul 2014 10:35) Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?

Labud

pre 9 godina

@pixi mladje kategorije su za skolice kosarke kao fmp, zitko basket. Partizan je kosarkaski univerzitet!!! Kao LSE ili Harvard. Zato dolaze Francuzi, Cesi, Letonci..

reflex

pre 9 godina

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!
(spasilac onondaga, 1. jul 2014 12:35)
Oni znaju jedino za reciklazu,i da je finalni proizvod nova limenka!!!

Sasa

pre 9 godina

Mislim da je u interesu KK Partizan da ove godine "stabilizuje " pre svega finansije i da potrazi u isto vreme sponzora ili strateskog partnera za buducu privatizaciju koja je neminovna. Po cenu rasprodaje igraca, napraviti ekipu od novih igraca koji ce redovno primati platu i kojima ce ugovori biti postovani. Vratiti dva-tri iskusna igraca kako bi ekipa uz njih sazrevala, ako je ikako moguce - NE igrati ABA ligu koja nije ispostovala najgledaniju ekipu u istoj, ove godine igrati samo Kosarkasku ligu Srbije, bez obzira sto i naredne godine necemo igrati Evropu. Zahvaliti se ULEB-u na ukazanom poverenju i vratiti mesto u ULEB KUPU, radi finansijske konsolidacije.
Znam da ce biti "grobara" koji ce biti protiv ovakvog predloga , ali mislim da je to najbolje za nas Partizan, osim ako se ne nadje neki bogati sponzor u sta je tesko poverovati.
Ekipu , odnosno igrace " potpisivati " na najmanje 3 godine kako bi od njihove prodaje mogli nesto da inkasiramo u narednim godinama.
Ako DV ima volje i snage pre svega da radi sa klincima ostaviti ga , ako ne dovesti ili Dzikica ili Milojevica i dati im odresene ruke dve godine.
Ako zelimo da apliciramo za Evro-ligu onda naci sponzora , ili privatiazovati klub, pa makar ga "kupili "navijaci Partizana. Ne sumnjam da u Srbiji i Van nje postoje dvadesetak imucnih grobara koji bi upravljali ovim brendom , a i svaki zainteresovani navijac moze da kupi deo deonica, Budzet 7-10 miliona godisnje.

stollepg

pre 9 godina

@NBA,
pa normalno brate da ga i vi Zvezdasi podrzavate da sto prije ode iz Partizana, jer nece imati ko da vam ubaci po 40 poena, realno..
BTW, Bogdan je mlad igrac, i vrhunski talenat.. Da Partizan igra EL pa i da ostane, ali ovako treba da nastavi dalje da razvija svoje igracke sposobnosti sa najjacima u evropi, da bi mogao spreman u Nba. Glupo je poredjenje, znam, ali neka se ugleda na Lebrona, koji je u javnom intervju-u rekao "Pridruzicu se Majamiju", a znao je koje su posledice toga. Bogdan ima podrsku svih, ponajvise nas Grobara, ali mora da kaze punim glasom tako i tako, jer samo njegov potpis moze da zapecati ugovor, ni agenti ni klubovi ni niko drugi. Sam sebi kreira put u zivotu, i zelim mu sve najbolje, pa da osvoji sa Fenerbakceom! :-)

Marko

pre 9 godina

On je lud ako ostane u Partizanu,koliko mi se čini on razmišlja bolje prvi u selu ,nego da se pomuči da bude nešto u gradu to jest NBA ligi.

iznogud

pre 9 godina

Kako pise reprezentativni bek, kad decko kaze da nece da ogra za reprezentaciju, pljunuvsi pri tom na drzavu Srbiju i sve ljude koji prate reprezentaciju nevezano za klupsku kosarku?

Blaf

pre 9 godina

Срамота је њега назвати репрезентативни бек а послије онаквих изјава које немају везе са фер плејем и уцјенама којима се почео овако рано бавити. Уосталом препознаје се школа.

Revolucija

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.
(FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati, 01. jul 2014 11:03)
Kako cu samo slatko da se smejem ovakvim likovima kada "institucija" objavi bankrot. Navodno dovode jeftine igrace i kasnije ih uz njihov napredak prodaju i 13g igraju El a u dugovima do guse!? Al' neko tu uzima procenat pa samo zvoni. Samo tako nastavite, 2007me ste vec ugaseni ali ste to pokrili fuzijom sa Dodikom a ovaj put kada se desi to ce biti katanac zauvek.

Novica

pre 9 godina

Bar je tebi lako da to razrešiš samo zatražiš svoje zarađene pare od kkp i obratiš se FIBI za raskid ugovora i fino ides bez obeštećenja!

pixi10

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada. (Gospodski klub, 01. jul 2014 10:35) Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?

Gospodski klub

pre 9 godina

Nije prvi put da se osipa institucija. Realno ,Bogdan je davno prerastao nasu ligu. Fabrika talenata radi i ja ne brinem. Kadinjaca pasti ne sme. Podrska ce biti veca nedo ikada.

ja

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

A to sto vam je Tadija, dok je bio kapiten izvodio u proseku 10 slobodnih bacanja po mecu, to zaboravljate? To je bio jedini nacin na koji je taj slavni kapiten mogao da postigne kos, ali i pored toga smo vas gazili 30 razlike...

FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.

Marko

pre 9 godina

On je lud ako ostane u Partizanu,koliko mi se čini on razmišlja bolje prvi u selu ,nego da se pomuči da bude nešto u gradu to jest NBA ligi.

spasilac onondaga

pre 9 godina

@ Fabrika? Daj samo jednog sto je prosao sve mladje kategorije vase institucije?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pixi10, 1. jul 2014 11:41)

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!

:)

pre 9 godina

Minutaza, ali u EK. Veliki neuspeh Duleta jer je imao dobar tim na F4 i povrede ne mogu biti izgovor za F4. Mislim da ce Bogdan otici zbog ne igranja EL i to ce biti hendikep jer se mora pronaci zamena...mada u proslosti je to vec polazilo za rukom.

Gox

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

Smaras i ti sa Simonovicem. Podigao pehar pa sta :)

Problem Partizana

pre 9 godina

Partizan ce od ovog transfera videti mrvice. Vujosevic ima procenat od prodaje, menadzer ima ogroman procenat od prodaje i posrednik koji ce ovaj transfer zavrsiti ima procenat od prodaje. Bogdan je primao dve plate, onu zvanicnu u Partizanu koju nije ni video i na osnovu koje ce ustvari umanjiti partizanov deo para jer ce odbiti od sume neisplacene plate. Druga je ona plata koja ga je i drzala u klubu, a dolazila je od menadzera koji ce se lepo omastiti... Menadzer je rizikovao, Vujosevic je forsirao igraca i rizikovao igru zarad svojih procenata, posrednik ce sada da pritisne gde treba. Svako je odradio dobar deo posla, ali ostaje pitanje da li je to dobro za klub. Klub ovako vec godinama gubi pare jer novac odlazi na privatne racune i prakticno od igraca ne postoji zarada. Pritom najludje je sto se i od priliva nisu placali tekuci troskovi... Stalno se prica o jefrinom igrackom kadru, a dugovi sve veci i veci...

Doktor86

pre 9 godina

Dete, ako hoces u NBA, sledece sezone moras da napravis korak napred u karijeri. Svaka cast Vujosevicu (ma sta o njemu mislio kao osobi, nesporno je veliki trener), ali Partizan sledece sezone ne igra najjace evropsko takmicenje. A napretka ti nema protov Sirokog ili Crnokose. U ovom trenutku, najbolji potez bi bio odlazak kod Zoca, Karija ili Dude. I Partizan bi nesto zaradio, i ti bi napredovao u igri. Budi pametan kao Saric, ipak ste vi najveci talenti evropske kosarke.

wer

pre 9 godina

Smarate sa Bogdanom vise, da mu nije sudija i slobodnih bacanja pola ga ne bi bilo ...
(Gepek Titule, 1. jul 2014 09:59)

samo nemoj harakiri, koga cemo posle da zavitlavamo?

as

pre 9 godina

Realno je da Partizan proda Bogdana,s obzirom da mu sledece godine istice ugovor,i bila bi ogromna steta da ovaj nas biser iz kluba ode bez evra obestecenja.S obzirom na tesku finansijsku situaciju mislim da jedno 1,2 mil bi nam dobro doslo,a da u strucnom stabu imamo Duleta i Todora ne sumnjam da ce od sledece sezone u ekipi biti jedan novi Bogdan. Bogdane srecno i hvalati za sve!!!

Sasa

pre 9 godina

Mislim da je u interesu KK Partizan da ove godine "stabilizuje " pre svega finansije i da potrazi u isto vreme sponzora ili strateskog partnera za buducu privatizaciju koja je neminovna. Po cenu rasprodaje igraca, napraviti ekipu od novih igraca koji ce redovno primati platu i kojima ce ugovori biti postovani. Vratiti dva-tri iskusna igraca kako bi ekipa uz njih sazrevala, ako je ikako moguce - NE igrati ABA ligu koja nije ispostovala najgledaniju ekipu u istoj, ove godine igrati samo Kosarkasku ligu Srbije, bez obzira sto i naredne godine necemo igrati Evropu. Zahvaliti se ULEB-u na ukazanom poverenju i vratiti mesto u ULEB KUPU, radi finansijske konsolidacije.
Znam da ce biti "grobara" koji ce biti protiv ovakvog predloga , ali mislim da je to najbolje za nas Partizan, osim ako se ne nadje neki bogati sponzor u sta je tesko poverovati.
Ekipu , odnosno igrace " potpisivati " na najmanje 3 godine kako bi od njihove prodaje mogli nesto da inkasiramo u narednim godinama.
Ako DV ima volje i snage pre svega da radi sa klincima ostaviti ga , ako ne dovesti ili Dzikica ili Milojevica i dati im odresene ruke dve godine.
Ako zelimo da apliciramo za Evro-ligu onda naci sponzora , ili privatiazovati klub, pa makar ga "kupili "navijaci Partizana. Ne sumnjam da u Srbiji i Van nje postoje dvadesetak imucnih grobara koji bi upravljali ovim brendom , a i svaki zainteresovani navijac moze da kupi deo deonica, Budzet 7-10 miliona godisnje.

mrle

pre 9 godina

Da igramo EL ostao bi sigurno, ovako bas bas tesko. Verovatno ce kod Zeljka. Na zalost necemo uzivati u njegovim igrama, ali verujem da cemo za godinu, dve imati nekog novog Bogdana. Puno srece mu zelim i hvala mu za sve o7

НБА

pre 9 godina

не кажем ово због богдана, него због спортиста уопште - људи, ви потписујете и о вашим животима и каријерама се ради. рећи да о вама одлучују неки други људи је или неозбиљно или неискрено.
наравно, дечко је ово рекао да би покушао да скине притисак са себе, што је скроз легитимно, али погрешно. момче, тебе сви траже и ти си тај који може и треба да бира и да то јасно и гласно каже и стане иза свог избора. буди мушко, не мој да се кријеш иза других. иначе, навијачији у србији су уз тебе, чак и ми звездаши.

Lafayette

pre 9 godina

Pa Bogdan se ne pita zato sto je pri njegovom prelasku i Zitko-Basketa u Partizan jedan funkcioner JSD-a Partizan dao kes iz svog dzepa i sad hoce da se naplati !Plus menadzer i Partizan ako uzme 1,2 miliona ko ovi za Sarica bice Ok!Mada ocekujem da ce cifra biti mnogo manja javno ,kombinacije ce raditi,nisu ludi da plate porez na 1,2M !I NE ,zamene za Bogdana nema ,takav se ne radja!

Nikola

pre 9 godina

Bogdan je prerastao Partizan i ovu našu košarku. Trebali bi ga sada prodati, za minimalno 800.000€, od tih para + onih od Lovernja, isplatiti dugove igrača, i deo dugova kluba, zadržati Bertansa, Milosavljevica, Westermana, Gagića i Milutinova, pokušati novi ugovor dati Pavloviću, dovesti nekog mladog igrača na poziciji 4, pokušati još dovesti Dangubića, Novaka, dati veću minutažu Andriću, Dalou, Šaliću, Bezbradici, Marinkoviću i Aranitoviću, i eto nam tima za sledeću sezonu. Nije nam ovo prvi put da prodajemo najbolje.

Mile

pre 9 godina

Fener sa Željkom nije sredina za Bogdana. Imaju lošu sezonu iza sebe i moraju nešto da urade u narednoj sezoni tako da će pritisak biti na rezultat. Željko inače igra nedopadljivu košarku i sve je podređeno rezultatu što nije dobra sredina za mladog igrača. Pa kod željka je Mekeleb postao neatraktivan igrač. Videli smo da se Bojan Bogdanović nije proslavio a nije lošiji igrač od Bogdana. Da ima ko da ga dovede napr u CSKA, tamo fali šuter odavno, a značajno se lepršavije igra. Da ima ko da šutne Teo bi imao 15 asistencija po utakmici. Ali tamo mu je Dule zatvorio vrata. Sve u svemu sve najbolje u nastavku karijere.

iznogud

pre 9 godina

Kako pise reprezentativni bek, kad decko kaze da nece da ogra za reprezentaciju, pljunuvsi pri tom na drzavu Srbiju i sve ljude koji prate reprezentaciju nevezano za klupsku kosarku?

fergi

pre 9 godina

Pre dva dana je bilo ili NBA ili Partizan, a vec sada si promenio plocu pa je dobar i Fener. c c c
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Schtrumph, 1. jul 2014 11:07)

Da je ova vest na engleskom mozda bi i razumeo ali je na srpskom pa ti je potreban prevod. Nigde BB nije rekao da mu je dobar i Fener niti menja plocu kao sto ti kazes. Rekao je da o svemu odlucuju Partizan i menadzeri, ali da ga prvenstveno interesuje njegov razvoj i da se odmori od naporne sezone. Na kraju, da li fali nesto Feneru, los klub?? BB zna sta ce sa svojim zivotom za razliku od tebe sto je ocigledno.

muamua

pre 9 godina

rafa za povlacenje ekipe sa terena sve dok se vratila u zakonskom roku tj po pravilniku nema kazne osim tehnicke koja je i izrecena...da se nisu pojavili drugacija bi kazna bila...sigurno drasticnija od kradje pehara koja je ne vidjena u sportu

Labud

pre 9 godina

@pixi mladje kategorije su za skolice kosarke kao fmp, zitko basket. Partizan je kosarkaski univerzitet!!! Kao LSE ili Harvard. Zato dolaze Francuzi, Cesi, Letonci..

Blaf

pre 9 godina

Срамота је њега назвати репрезентативни бек а послије онаквих изјава које немају везе са фер плејем и уцјенама којима се почео овако рано бавити. Уосталом препознаје се школа.

Novica

pre 9 godina

Bar je tebi lako da to razrešiš samo zatražiš svoje zarađene pare od kkp i obratiš se FIBI za raskid ugovora i fino ides bez obeštećenja!

Student

pre 9 godina

Bojim se da nece biti dobro po Bogdana ako odlucuju menadzeri... Iskreno bih volio da jos jednu sezonu ostane u Partizanu, ali mislim da tu vise ne moze da napreduje. Srecno ti bilo Bogdane gdje god otisao!

Revolucija

pre 9 godina

Neka ide mora se. Mi ne mozemo da dobijamo neogranicene pare od drzave kao FMP i da ih bacamo u bunar bez ikakvih rezultata. To nas i tera da radimo i uvek budemo na vrhu dok su lako dobijene drzavne pare Crvenu Zvezdu odvele u bankrot a i FMP ce vrlo brzo jer nemaju rezultat a mnogo kostaju. Svaki sistem se opusti kada zivi na tudjoj grbaci. Za buducnost nema brige posto je svakom mladom igracu jasno da samo posle Partizana moze da napreduje i obezbedi karijeru.
(FMPu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati, 01. jul 2014 11:03)
Kako cu samo slatko da se smejem ovakvim likovima kada "institucija" objavi bankrot. Navodno dovode jeftine igrace i kasnije ih uz njihov napredak prodaju i 13g igraju El a u dugovima do guse!? Al' neko tu uzima procenat pa samo zvoni. Samo tako nastavite, 2007me ste vec ugaseni ali ste to pokrili fuzijom sa Dodikom a ovaj put kada se desi to ce biti katanac zauvek.

pedro

pre 9 godina

dokle god odlučuju takozvani menadžeri , nema leba više od čuvene jugoslovenske škole košarke. zadovoljavacemo se prolazom u drugi krug ep.

stollepg

pre 9 godina

@NBA,
pa normalno brate da ga i vi Zvezdasi podrzavate da sto prije ode iz Partizana, jer nece imati ko da vam ubaci po 40 poena, realno..
BTW, Bogdan je mlad igrac, i vrhunski talenat.. Da Partizan igra EL pa i da ostane, ali ovako treba da nastavi dalje da razvija svoje igracke sposobnosti sa najjacima u evropi, da bi mogao spreman u Nba. Glupo je poredjenje, znam, ali neka se ugleda na Lebrona, koji je u javnom intervju-u rekao "Pridruzicu se Majamiju", a znao je koje su posledice toga. Bogdan ima podrsku svih, ponajvise nas Grobara, ali mora da kaze punim glasom tako i tako, jer samo njegov potpis moze da zapecati ugovor, ni agenti ni klubovi ni niko drugi. Sam sebi kreira put u zivotu, i zelim mu sve najbolje, pa da osvoji sa Fenerbakceom! :-)

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

U koliko sati Djordjevic objavljuje taj skraceni spisak danas?

A sto se Bogdana tice,ja mu verujem da vise zavisi od kluba i menadzera. Ako Partizan proceni da su im neophodne pare,prodace ga. Mada,za njega je bolje da igra nego da ga Zeljko drzi na klupi kao Tepica i Pekovica kad ih je uzeo iz Partizana.

reflex

pre 9 godina

A nisi cuo za proces zavrsne obrade materijala, za dobijanje finalnog proizvoda? Slabo ti pratis neke stvari, aj pali!
(spasilac onondaga, 1. jul 2014 12:35)
Oni znaju jedino za reciklazu,i da je finalni proizvod nova limenka!!!

veselyfan24

pre 9 godina

(Sasa, 01. jul 2014 11:47)
Igrati nasu ligu naspram ABA lige? Ne budi smesan. Sad kad se igra plej of umesto F4 je mnogo pravednija ABA nego sto je bila. KLS je za nas samo trosak, nema prihoda od karata, nema takmicarski znacaj, jedino nosi rizik zbog frustracija one druge strane. Nama ABA nista nije kriva ove godine, sami smo izgubili EL. Plus 11 na 5 minuta do kraja pred 15000 Grobara i ok sudjenje smo imali, sta treba vise? Lepo od Bogdana uzeti milion, od Zoa 500000, Sasa je nerealan za ostanak, svi ostali mogu ostati. Probamo Dangu malog da dovedemo, centra umesto Muslija i jos jednu cetvorku i eto sjajne ekipe.