Ponedeljak, 23.06.2014.

13:11

Lovernj ide u Himki!

Kapiten Partizana Žofre Lovernj potpisao je dvogodišnji ugovor s Himkijem iz Moskve, prenela je ruska agencija Itar-tas.

Izvor: B92

Lovernj ide u Himki! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

172 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe
(Boza73, 23. jun 2014 15:02)

Leto pred onaj poslednji F4 EL koji je igrao Partizan otisli su bili Novica,Tepic,Tripko,Lazme i jos neki.Svake godine Partizanu odlaze nekoliko najbolji i svaki put citamo ovakve komentare.Kada cete konacno naucxiti neke stvari? Sto se mene tice,neka prodaju i Bogdana i Bertansa jer ce time vratiti skoro sve dugove kluba.
The Wolf@ Panteru ne trudi se,najskuplji igrac u Partizanu ima platu 160 hiljada evra,Lovernj igrao za 100 hiljada.

sto vam toliko krivo?

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

Ne moras da cekas toliku,evo ove godine su igrali Evroligu,Bogdanovic je bio 4. strelac i preko 20 poena u top16,a Lovernj najbolji skakac i bolju statistiku nego u ABA i KSL.Ili ih i tamo sudije pustaju?

ignjatije

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!
(The Wolf, 23. jun 2014 20:21)

Žo je igrao za 100.000 € po sezoni. Došao čovek u akademiju za "ligaški mininum" i posle 18 meseci odlazi kao velika zvezda i potpisuje ugovor koji je 10 puta veći. Nekom za toliki novac igra Lovernj, a nekom neće ni Bojan Subotić

grobar

pre 9 godina

Ne zameramo ti covece ogromnog srca! Pokazao si koliko si zavoleo Partizan za ovo malo vreme koje si ovde. Svaku utakmicu ostavis srce na terenu, plus bio si odlican kapiten od momenta povrede Gagija. I zato srecno ti sve u zivotu bilo! Zo Srbine, Zo majstore!

b

pre 9 godina

Srecno. Nadam se(mada tesko) da cemo se videti nekad u Evroligi u BG.
(Ivan, 23. jun 2014 13:43)

U pravu si u Euro ligi teško u Ligi Evrope uvek

grobar

pre 9 godina

Ljudi,pa da li ste vi svesni kakva smo mi institucija u svetu kosarke?!!!! Prodamo igraca kome istice ugovor za godinu dana,koji nije redovno placen ,koji je mogao u svakom trenutku da napusti klub bez obestecenja i to za enormnu sumu od 600kila $...ma ubedjen sam da je covek sam odredio cifru i rekao svojim novim poslodavcima da uplate Partizanu! I PS. komsinica za svoje najbolje fudbalere sa visegodisnjim ugovorima ne moze da uzme vise od ovog:-)

b

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.
(nz, 23. jun 2014 13:55)

Dovoljne su vam samo sudije o ostalon ne brini...

The Wolf

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!

PC

pre 9 godina

Hvla ti Zofri imas veliko srce,postovanje za navijace,imao si strpljenja i pored finansijskih problema si ostao,idi zaradi novac zasluzio si,pa pravac Nba,kako cujem po krugovima da ce se njegovo obestecenje biti upotrebljeno za dolazak Bircevica,sad koliko je tacno,ne znam...

Bodem bonda

pre 9 godina

Pocelo je razbukarivanje haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. jun 2014 13:56)

Dosta smo vas bukarili, i još imamo nameru. Nije nam dosadilo, samo čekamo da prođe letnja sezona u kojoj ste prvaci.

Chodaboy

pre 9 godina

Čitam komentare, i nailazim na velik broj zlonamernih, u nedostatku bolje reči. Stvarno je sve više pokazatelja kakav smo zaista narod, tj. mi što smo ostali da živimo ovde u ovoj bruci od države. I pre nego što neko kaže da odem ako mi se ne sviđa, reći ću da sve ozbiljnije o tome razmišljam.
Žo, sve najbolje za tebe, i hvala na svemu.

realan

pre 9 godina

100% grobarskih komentara : hvala i srecno!

99,9% komentara navijaca komsinice omalovazava najboljeg skakaca EL ove godine.

A onda kazu da mi mrzimo Zvezdu...

Partizanovac

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 23. jun 2014 16:22)

Bravo kralju!

geronimo

pre 9 godina

(One night in May, 23. jun 2014 14:35)

Gresis brate, Jofrey ima ugovor jos godinu dana, Partizan trazi za nosioce igre pod ugovorom 500.000 €, posto Himki ima veliku plateznu moc i pregovori se brzo zavrsili (posto se i drugi raspitivali za njega) mislim da smo i dobili toliko ili bar priblizno toliko.

ŽO JE POKAZAO LJUBAV

pre 9 godina

A casovi?A Denver?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poznavalac, 23. jun 2014 13:18)
Časove košarke smo davali vama prošle nedelje, a Denver će doći kad bude trebalo da dođe. Nemoj samo Ti da se brineš za našeg kapitena, vidi šta ćeš sa vašim.

duledudule

pre 9 godina

grobari dto placete,ode decko da igra basket za vecu lovu.i ne kunite se u njega,kapitenu ovo ono,ti si clan porodice,brat,blabla...kad vam dodje u goste sa nekim drugim timom ima da ga ljubite?tesko...neko ko je velikom saletu djordjevicu vikao ..cko celava kada je gostovao sa barsom,ne moze da prica o ljubavi :-P

KonanBG

pre 9 godina

ZA NEUPUCENE...
Zofri ima ugovor s Partizanom na jos god dana i to sto mu Partizan duguje plate nema veze sa Himkijem,osim u slucaju da sam igrac zbog toga ne trazi raskid ugovora i to iskoristi drugi tim i kupi ga za dzabe tj samo za platu.Sto ovde ocito nije bio slucaj,Partizan i Lovernj su se dogovorli da u slucaju dobre ponude,sto je ocito bila ova,igrac napusti klub uz obestecenje.Zofri je uvek isticao sta je KKP ucinio za njega i na taj nacin se zahvalio za sve,a i klub je dobro poslovao.Zao mi je sto je otisao kapiten i jako vazan sraf ovoga tima,meni licno jako drag igrac.Sve najbolje u daljoj karijeri majstore i da nam se jednog dana vratis!

bratanac

pre 9 godina

Smesna vest..
(Nataeos, 23. jun 2014 16:07)

Smešna ili ne, Partizan je inkasirao 600.000$ (441.225€), a u njega uložio 160.000€ za sezonu i po, što će reći kvota 2,75 + 2 titule šampiona. Još je Žofre preko svega oprostio polovinu preostalih dugovanja (25.000€).

RAMBO

pre 9 godina

Sve najbolje Zofreu!!Od kad je dosao u partizan samo pokazao koliko je veliki radnik i sportista koji ima m.... za velika dela u svakoj utakmici.Svaku paru zasluzio da naplati za svoje dve sjajne sezone koliko je bio proveo u partizanu.Jos jedan dubok naklon za njega.Pravi grobari ga nikad te nece zaboraviti.!

sasa

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...

Tortura

pre 9 godina

Proizvodnja i prodaja igrača - to je realnost naših klubova ako žele
da iole normalno funkcionišu. Tako je poslovao i FMP i u svaku sledeću
sezonu je ulazio sa pozitivnom nulom. Sponzora nema, niko ne želi da
ulaže u košarku. I ne razumem zašto neko ismejava Evro kup. To je takmičenje
u kojem naši klubovi mogu da se nadaju nekom većem rezultatu. Evroligu igraš ili ako si privatni klub ili ako si Barselona, Real... A možeš i
da se zadužuješ ko blesav pa da propadneš.

beli

pre 9 godina

jel Partizan dobija neku kintu. Koliko znam ima važeći ugovor do 2015 god. (sakupljac minusa, 23. jun 2014 13:53)
verovatno ima i nekoliko plata sto mu dugujete

Juzni Front 012

pre 9 godina

Srecno Zo, nedostajaces to je sigurno...Samo se nadam da slicnu vest necu procitati za Gagija,Bogdana i Bertansa.
P.S.Dule sad opet u Francusku, da izvrsis dobar skauting, vidis i sam da su dobri ljudi i igraci...

BOXAS

pre 9 godina

Da li Partizan ima neko obestecenje... da li je poslovna tajna, da slucajno ne zavrsi u nekim dzepovima, pa da opet slusamo kukanje sledece sezone.. ???? a jel ne rece on da iz Partizana, moze samo u NBA..????

Pricas o porezima kao da zivimo u Nemackoj, pa to ne placa niko ziv ovde osim Partizana.

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.
(pera, 23. jun 2014 14:46)

Ti ga placas 1000%? Ajde, ne svirajte...! Koliko me nerviraju ovakvi komentari bez ikakve veze sa zivotom. Prvo, Partizan placa porez, ne placa ga neko drugi, ne razumem o cemu pricas.Kako li vam ne dosadi da izmisljate raznorazne gluposti?

Novosadjanin.

pre 9 godina

''Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.''

ahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaha

Beograd na lebu i vodi.

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlonenameran, 23. jun 2014 14:15)
----------------------------

Ohoho
hihihi

Lafayette

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko
(dragan, 23. jun 2014 14:21)
Izvini, ukucaj euroleague.net pa pogledaj ko je najbolji skakac EL za sezonu 2013-2014 !!!

harharr

pre 9 godina

Neko mora da proda najbolje, koje placa 100.000, a neko ima para da placa Simonovica 200.000, Samardiskog 200.000 (za 3 meseca), Djenku 400.000, Silba 600.000, et cetera, et cetera, pa opet nista ne osvoji.

grobar

pre 9 godina

@
Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

jbt dal si stvarno toliko iskompleksiran i isfrustriran??? sacuvaj me boze...

Vladimir

pre 9 godina

Srecno majstore ! Zaduzio si Partizan sjajnim igrama u ovih godinu i po dana ,a pre svega velikom srcanoscu i borbenoscu. Vrlo koristan igrac koji je zaista ginuo na klub. Ides u Himki koji je odlican tim, sa velikim ambicijama i prava odskocna daska za dalju karijeru. Naravno da ne treba da odmah ide u NBG vec u dobar evropski klub gde ce imati minutazu. Hvala majstore za sve.

DOBRO PAMTIM SVE , SVE STO BILO JE - SVUD SAM BIO DA BIH TEBE BODRIO
KADA UMREM RECITE, GROBAR BIO JE - I PARTIZAN ON JE MNOGO VOLEO !!!

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Srešćemo se u budućnosti u Evroligi i lupaće ti srce kada ponovo kročiš u Pionir pred Grobare. Pozdrav za kapitena! Sve najbolje u karijeri i životu ti želi tvoja "Grobarska porodica".

Boza73

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe

Mile

pre 9 godina

Samo napred kapitenu! Zauvek si me kupio svojim izjava, igrama i naravno postovanjem koje si pokazao prema klubu i Srbiji. Za navijace crveno bele boje. Naucite vase strance da ne aplaudiraju kada se podize ukradeni pehar, vec ih naucite da pevaju vase navijacke pesme (naravno na srpskom). Pogledajte kako to na kraju utakmice rade Zo, Vesterman, Dalo i Bertrans!

Dux

pre 9 godina

Zo, havla ti na svemu. Za ovih godinu i po dana si osvojio mnogo vise trofeja nego neki za celu karijeru. Sve najbolje u nastavku karijere i zivotu. Volimo te.

bbbb

pre 9 godina

Koliko moras da mrzis da bi za najboljeg skakaca Evrolige govorio da je nikakav ili da je los igrac... Meni je vas zao. Ali dobro, uzeli ste pehar. Bukvalno uzeli! Cestitam poznavaoci kosarke!

98-ma davno bese

pre 9 godina

Evo ih krecu,kao i uvek...raspadate se,razbicemo vas,sledeca sezona je nasa itd! Svake godine idu najbolji iz Partizana,ali svake,i svake godine uvek madjionicar nadje neke koji ce opet biti najbolji,i svake godine ista prica! Vi da imate nesto u glavi,zapitali bi se kako vas novoformirani klub sa budzetom od 6.5 mil. osvoji kup i to je to! Vi ste sramota ove zemlje i najzalije mi je sto smo sunarodnici! PS. Ne brinite,dobice vas Dule i sa Misom Tumbasom ako treba!

One night in May

pre 9 godina

Logicna stepenica u daljoj karijeri! Himki mu je ponudio veliku platu, sto je i logicno obzirom da ne placa nista za transfer (sto je, u evro kosarci, postala redovna pojava).
Odsluzio je svoje u Partizanu, rekao bih, vrlo posteno - pruzao je maksimum i kad je u formi u kad nije.
Himki je prolazna stanica, bicu iznenadjen ako ne ode u Spaniju za par sezona, uz svo postovanje VTB i ruskoj ligi, on je u Himki otisao ISKLJUCIVO zbog plate i Evrolige.
Ovo ce izazvati posledicu da se Gagic vrati na (Dudinu) cetvorku, a da Musli, konacno, pocne da radi posao za koji je placen.
E sad, pitanje je kako nadomestiti, pre svega, broj skokova koji je Lovernj donosio timu...cenim da ce to morati da se "krpi" sa petice, a ne sa cetvorke.

Mirko

pre 9 godina

(nemanja, 23. jun 2014 13:46)
Vi ste se jos 2007 fuzionisali sa Igokeom i tada je Vas predsednik rekao da ste jedan klub samo se mnogi prave ludi po tom pitanju.priskocice u pomoc Vas dugogodisnji finansijer Mile Dodik pa ce dati neko milionce kao i do sada.A sto narod u Republici Srpskoj nema hleba da jede nema veze.Bitno je da se pise o tome kako drzava gura pare u Zvezdu.

Her Zivota

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sm, 23. jun 2014 13:59


A mogao je ??? Jel to ista prica kao sa Novakom, hoce Partizan da ga dovede da bi igrao u prvom timu i onda se pojavi neki fantomski klub iz Zeleznika koji ponudi 3 puta vise para i na kraju on zavrsi u nekom trecem klubu...Mani se tih prica mogao je neki mladi srpski centar tu da bude..A to sto Dule Vujosevic prica o ljubavi, to ti i navijaci tvog kluba nikada necete shvatiti !!!

Rade

pre 9 godina

(Gile sampion izraziti favorit, 23. jun 2014 14:18)
Brate, nemoj koristiti ovaj nik, jer tvoji komentari nikako ne idu uz ovu ingenioznu, nadrealno dobru numeru, i uz njenog neponovljivog autora. Zahvalan sam ti unapred...

BVK

pre 9 godina

Srbenda i Grobarcina koja je odigrala cak JEDNU sezonu u Partizanu!!!! SRBIN koji je doprineo legendarnom uspehu osvajanja 13. titule obezvredjenog sampionata Srbije!!!! SRBENDA koja je ucestvovala u istrijskom uspehu eliminacije u polufinalu plej ofa Jadranske lige!!! Covek koji iz ciste ljubavi prema Partizanu momentalno ide u drugi klub cim je dobio ponudu. Grobari, mnogo ste jadni sa ovim padanjem u nesvest i vasim izmisljenim pricama o casovima ljubavi i ne znam ni ja cemu. Da, bas je jedan Francuz postao veliki grobar i Srbin posle godinu dana rada sa jednim Crnogorcem. Osvestite se molim vas.

zlonenameran

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...

Komša

pre 9 godina

@sm
"A mogao je tu da bude neki mladi srpski centar..."
Recimo mladi,poletni i perspektivni Raško Katić.Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.Nek stvaraju drug malo.Svaki član ABA nek da po jednog godišnje pa će selektora boleti glava od razmišljanja koga da pozove.
A Žofriju hvala.I puno sreće u novom klubu.

pokojni Toza

pre 9 godina

Dao bi Dule tri ove nebitne titule da može umesto Zvezde u Evroligu ali neeee samo najbolji idu u elitu.
(Sinisa, 23. jun 2014 14:14)

A vi vec u Evroligi? Ako, ako, otreznjenje ce da bude jos bolnije kad budete igrali EL isto kao i F.K. vaseg zamrznutog starijeg brata kvalifikacije za L.S.

pera

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.

dragan

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko

@Poznavalac

pre 9 godina

vidi to sa simonom haubicom (dizacem tudjih pehara), mozes i sa admiralom, djenkom, energicnim jakom, radonjom...
pusti nas, mi smo sampioni!

The Wolf

pre 9 godina

Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 sa prosekom od 8,6 skokova po meču!!!
Partizan se finansira prodajom najboljih igrača, prošle sezone prodali smo Lučića npr. Kako se finansira FMP Železnik "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"?! A da, njih finansira brat premijera!!!

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Divim se tome koliko ovde na forumu ima nepismenih,neobrazovanih ljudi,kao i ljudi koji da su postojali u vreme Marka Kraljevica,nosio bi ih za pojasom umesto BUZDOVANA!

Citati komentare ovde od protivnickih navijaca je zaista najbolji nacin da se covek opusti,relaksira,nasmeje i shvati koliko su komsije primitivne i bez dobrog dela mozga rodjene...na njihovu zalost :-)

Dobro pamtim sve...

pre 9 godina

Jako specifichan osecaj, mnogo sam srecan sto ovako dobar momak napreduje u karijeri i ostvaruje svoje snove, a sa druge strane mnogo sam tuzan sto tako dobrog momka necu gledati i sledece sezone u omiljenom dresu! Neka te prati sva sreca ovoga sveta...

vlajzi

pre 9 godina

Pocinje bezanija! Sada kada pobegnu i Bogdan, Bertans, Pavlovic... Izgleda da im bas i ne prijaju casovi ljubavi. Uh,ne bih bio u kozi grobarima!

sm

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...

biter

pre 9 godina

Srećno grobarčino neka te sreća prati.Zauvek si kupio nas grobare za tebe su vrata INSTITUCIJE uvek otvorena! Ziv i zdrav bio,hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu i nama Grobarima!

efess

pre 9 godina

Secam ga se kako je bio pogubljen na prvim utakmicama,ali kako je vreme odmicalo bivao je sve bolji,sto je rezultat rada sa Duletom,da bi kasnije stigao i do dresa reprezentacije i osvojio EP,zaista velik napredak.
Srecno u Rusiji i da nam se vratis za nekoliko godina.

istina

pre 9 godina

Krece osipanje.Sada ce Vujosevic cutati, jer je sezona ugradjivanja u transfere, sto nije cudo jer je to njegov privatni klub, koji finansiea drzava. Bitno je lajati protiv drugih da ne bi njega pitali gdje su pare.

Grobar since 1980

pre 9 godina

Hvala ti Zo majstore. Ima covek nesto u sebi, gladan je trofeja, u Francuskoj osvojio kupove 2011 i 2012, ligu 2012, sa Partizanom titule, sa repkom titule :) Nadam se da ce i u Himkiju biti titula, i da ce nam se jednog dana vratiti da ustanem i aplaudiram dok mi dlanovi ne prokrvare. Hvala legendooooooooooooo!

Banja Luka

pre 9 godina

Kao navijac Crvene Zvezde izuzetno cijenim Duska Vujosevica kao strucnjaka (to sto nije uspio u CSKA nije jedino mjerilo), a sta mislim o njemu kao covjeku ne bih ovde iznosio.
U svakom slucaju Partizan je uzeo 13. titulu u nizu i cestitam iskreno, ali koliko je to beznacajno na zalost vidi se ovim i tek ce da se vidi jos mnogobrojnim odlascima najboljih igraca. Sampion Srbije ne igra Evroligu i time ovu titulu mozemo nazvati pirovom, kao sto je i zvezdina u fudbalu.
Hteli vi to, ili mi, priznati ili ne, svejedno je, prvenstva su nam degradirana, ko je sampion nista ne znaci...
I na kraju komentara se onda zapitam sta sam ja to vama cestitao u kosarci i cemu sam se radovao u fudbalu!?

nz

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.

djordjevic

pre 9 godina

Pre samo godinu ipo je ludackom srecom dobio sansu u Partizan kad je Gordon otisao...sta je covek postigo od tada do sada, svaka cast.

Sve u svemu, prekratko je ostao u Partizanu, ali to je nasa realnost.

Srecno Zo.

nemanja

pre 9 godina

Krenuo je egzodus.Ovo je tek pocetak.Realno,kako stoje stvari,Partizan ce prodati sve igrace od kojih moze da zaradi,a neki idu jer im isticu ugovori,a nemamo para da nudimo nove adekvatne.Dakle,Lovernj je otisao,a sigurno ide Bertans,od kojeg cemo nesto isto zaraditi,Bogdan 99%,jer i od njega mozemo da zaradimo,Pavlovic ide,jer je potpisao do kraja sezone,i nemamo para da ga placamo.Vesterman ima jos godinu ugovora,ako cemo da nesto zaradimo,moramo ga sad prodati,a i rekao je da je rano da prica o tome,sto znaci da ide.Milosavljevicu je istekao ugovor,da li zeli da ostane,da li mozemo nesto da mu ponudimo,tesko,tako da i on ide 99%.Tepic bi mogao da ostane,jer je potpisao do 2015,a na njemu ionako necemo traziti zaradu.Ostatak ekipe ce verovatno ostati,tu mislim na Daloa,Gagica,Salica i Andrica.Bezbradica nije zadovoljio,tesko da ce ostati,kao ni Musli,kojeg cemo gledati nekome da uvalimo.Od nekih dolazaka,spominju se Dangubic,i Edo Muric,ali sad je pitanje sve da li cemo igrati kvalifikacije za EL,ako ne, mozda ni oni nece naci interes.Svakako,ceka nas tezi period,bez imperativa titula,a najvaznije je da ostane Dule,kako bismo barem mlade igrace mogli da stvaramo.Sve funkcije u drzavi su uzeli Zvezdini ljudi,i novac ce se slivati njima,dok javna preduzece od kojih smo mi imali korist,sve manje ce pomagati,jer vecinu kupuju stranci.Sponzora ionako nema,tako da ce klub tesko funkcionisati.Mozda je resenje i neka fuzija sa Megom,ako nema druge.Naviknimo se na nove okolnosti.

S Y L A

pre 9 godina

Brate Zo ,sve najlepse u nastavku karijere ,hvala za sve lepe trenutke ,i da nam se vratis jedno dana !Vole te tvoji grobari !!!!!!!

danilo

pre 9 godina

Zelim ti sve najbolje, zasluzio si!!! Ali tesko mi je jer necu gledati tvoje bitne skokove u napadu i odbrani, tvoju srcanost, borbenost, neizmernu ljubav prema klubu.... Ali dobro, zivot ide dalje, izvesno je bilo da ces otici zbog novca, zbog odnosa drzave prema nama, forsiranja FMP da osvoi titultu (ali bogu fala pa je ne osvojise). Veliko hv
ala za tebe!!

Zna li iko koliko je obestecenje uzeto za njega?

enforcer

pre 9 godina

Jel to taj veliki talenat? Posle Perovica, Velickovica, Tripkovica i veselog jos jedan u nizu koji zavrsava tamo gde mu je mesto. Covek kampuje po 10 sekundi u reketu, sut nema, visine za centra nema pa je tim koji je ucesnik 1/8 finala evrokupa logican sled dogadjaja. Neki rekose ozbiljno racunaju u Denveru na njega? Mozda, ali vec im uvalili Veselog pa videli ljudi o cemu je rec

Draško Rudovic

pre 9 godina

Jako pristojan i vaspitan momak ! Kao i njegov strateg ! Daleko mu kuca nek po Russiji se tako ponaša pa će sa sledi OTKAZ ! Nevaspitan loš prljav nesportosta

super genije

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!

Dobro pamtim sve...

pre 9 godina

Jako specifichan osecaj, mnogo sam srecan sto ovako dobar momak napreduje u karijeri i ostvaruje svoje snove, a sa druge strane mnogo sam tuzan sto tako dobrog momka necu gledati i sledece sezone u omiljenom dresu! Neka te prati sva sreca ovoga sveta...

Her Zivota

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sm, 23. jun 2014 13:59


A mogao je ??? Jel to ista prica kao sa Novakom, hoce Partizan da ga dovede da bi igrao u prvom timu i onda se pojavi neki fantomski klub iz Zeleznika koji ponudi 3 puta vise para i na kraju on zavrsi u nekom trecem klubu...Mani se tih prica mogao je neki mladi srpski centar tu da bude..A to sto Dule Vujosevic prica o ljubavi, to ti i navijaci tvog kluba nikada necete shvatiti !!!

djordjevic

pre 9 godina

Pre samo godinu ipo je ludackom srecom dobio sansu u Partizan kad je Gordon otisao...sta je covek postigo od tada do sada, svaka cast.

Sve u svemu, prekratko je ostao u Partizanu, ali to je nasa realnost.

Srecno Zo.

bbbb

pre 9 godina

Koliko moras da mrzis da bi za najboljeg skakaca Evrolige govorio da je nikakav ili da je los igrac... Meni je vas zao. Ali dobro, uzeli ste pehar. Bukvalno uzeli! Cestitam poznavaoci kosarke!

Grobar since 1980

pre 9 godina

Hvala ti Zo majstore. Ima covek nesto u sebi, gladan je trofeja, u Francuskoj osvojio kupove 2011 i 2012, ligu 2012, sa Partizanom titule, sa repkom titule :) Nadam se da ce i u Himkiju biti titula, i da ce nam se jednog dana vratiti da ustanem i aplaudiram dok mi dlanovi ne prokrvare. Hvala legendooooooooooooo!

sasa

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...

zlonenameran

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...

Lafayette

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko
(dragan, 23. jun 2014 14:21)
Izvini, ukucaj euroleague.net pa pogledaj ko je najbolji skakac EL za sezonu 2013-2014 !!!

The Wolf

pre 9 godina

Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 sa prosekom od 8,6 skokova po meču!!!
Partizan se finansira prodajom najboljih igrača, prošle sezone prodali smo Lučića npr. Kako se finansira FMP Železnik "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"?! A da, njih finansira brat premijera!!!

98-ma davno bese

pre 9 godina

Evo ih krecu,kao i uvek...raspadate se,razbicemo vas,sledeca sezona je nasa itd! Svake godine idu najbolji iz Partizana,ali svake,i svake godine uvek madjionicar nadje neke koji ce opet biti najbolji,i svake godine ista prica! Vi da imate nesto u glavi,zapitali bi se kako vas novoformirani klub sa budzetom od 6.5 mil. osvoji kup i to je to! Vi ste sramota ove zemlje i najzalije mi je sto smo sunarodnici! PS. Ne brinite,dobice vas Dule i sa Misom Tumbasom ako treba!

nz

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.

efess

pre 9 godina

Secam ga se kako je bio pogubljen na prvim utakmicama,ali kako je vreme odmicalo bivao je sve bolji,sto je rezultat rada sa Duletom,da bi kasnije stigao i do dresa reprezentacije i osvojio EP,zaista velik napredak.
Srecno u Rusiji i da nam se vratis za nekoliko godina.

Dux

pre 9 godina

Zo, havla ti na svemu. Za ovih godinu i po dana si osvojio mnogo vise trofeja nego neki za celu karijeru. Sve najbolje u nastavku karijere i zivotu. Volimo te.

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Divim se tome koliko ovde na forumu ima nepismenih,neobrazovanih ljudi,kao i ljudi koji da su postojali u vreme Marka Kraljevica,nosio bi ih za pojasom umesto BUZDOVANA!

Citati komentare ovde od protivnickih navijaca je zaista najbolji nacin da se covek opusti,relaksira,nasmeje i shvati koliko su komsije primitivne i bez dobrog dela mozga rodjene...na njihovu zalost :-)

@Poznavalac

pre 9 godina

vidi to sa simonom haubicom (dizacem tudjih pehara), mozes i sa admiralom, djenkom, energicnim jakom, radonjom...
pusti nas, mi smo sampioni!

Komša

pre 9 godina

@sm
"A mogao je tu da bude neki mladi srpski centar..."
Recimo mladi,poletni i perspektivni Raško Katić.Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.Nek stvaraju drug malo.Svaki član ABA nek da po jednog godišnje pa će selektora boleti glava od razmišljanja koga da pozove.
A Žofriju hvala.I puno sreće u novom klubu.

nemanja

pre 9 godina

Krenuo je egzodus.Ovo je tek pocetak.Realno,kako stoje stvari,Partizan ce prodati sve igrace od kojih moze da zaradi,a neki idu jer im isticu ugovori,a nemamo para da nudimo nove adekvatne.Dakle,Lovernj je otisao,a sigurno ide Bertans,od kojeg cemo nesto isto zaraditi,Bogdan 99%,jer i od njega mozemo da zaradimo,Pavlovic ide,jer je potpisao do kraja sezone,i nemamo para da ga placamo.Vesterman ima jos godinu ugovora,ako cemo da nesto zaradimo,moramo ga sad prodati,a i rekao je da je rano da prica o tome,sto znaci da ide.Milosavljevicu je istekao ugovor,da li zeli da ostane,da li mozemo nesto da mu ponudimo,tesko,tako da i on ide 99%.Tepic bi mogao da ostane,jer je potpisao do 2015,a na njemu ionako necemo traziti zaradu.Ostatak ekipe ce verovatno ostati,tu mislim na Daloa,Gagica,Salica i Andrica.Bezbradica nije zadovoljio,tesko da ce ostati,kao ni Musli,kojeg cemo gledati nekome da uvalimo.Od nekih dolazaka,spominju se Dangubic,i Edo Muric,ali sad je pitanje sve da li cemo igrati kvalifikacije za EL,ako ne, mozda ni oni nece naci interes.Svakako,ceka nas tezi period,bez imperativa titula,a najvaznije je da ostane Dule,kako bismo barem mlade igrace mogli da stvaramo.Sve funkcije u drzavi su uzeli Zvezdini ljudi,i novac ce se slivati njima,dok javna preduzece od kojih smo mi imali korist,sve manje ce pomagati,jer vecinu kupuju stranci.Sponzora ionako nema,tako da ce klub tesko funkcionisati.Mozda je resenje i neka fuzija sa Megom,ako nema druge.Naviknimo se na nove okolnosti.

pokojni Toza

pre 9 godina

Dao bi Dule tri ove nebitne titule da može umesto Zvezde u Evroligu ali neeee samo najbolji idu u elitu.
(Sinisa, 23. jun 2014 14:14)

A vi vec u Evroligi? Ako, ako, otreznjenje ce da bude jos bolnije kad budete igrali EL isto kao i F.K. vaseg zamrznutog starijeg brata kvalifikacije za L.S.

grobar

pre 9 godina

@
Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

jbt dal si stvarno toliko iskompleksiran i isfrustriran??? sacuvaj me boze...

One night in May

pre 9 godina

Logicna stepenica u daljoj karijeri! Himki mu je ponudio veliku platu, sto je i logicno obzirom da ne placa nista za transfer (sto je, u evro kosarci, postala redovna pojava).
Odsluzio je svoje u Partizanu, rekao bih, vrlo posteno - pruzao je maksimum i kad je u formi u kad nije.
Himki je prolazna stanica, bicu iznenadjen ako ne ode u Spaniju za par sezona, uz svo postovanje VTB i ruskoj ligi, on je u Himki otisao ISKLJUCIVO zbog plate i Evrolige.
Ovo ce izazvati posledicu da se Gagic vrati na (Dudinu) cetvorku, a da Musli, konacno, pocne da radi posao za koji je placen.
E sad, pitanje je kako nadomestiti, pre svega, broj skokova koji je Lovernj donosio timu...cenim da ce to morati da se "krpi" sa petice, a ne sa cetvorke.

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Srešćemo se u budućnosti u Evroligi i lupaće ti srce kada ponovo kročiš u Pionir pred Grobare. Pozdrav za kapitena! Sve najbolje u karijeri i životu ti želi tvoja "Grobarska porodica".

Partizanovac

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 23. jun 2014 16:22)

Bravo kralju!

Juzni Front 012

pre 9 godina

Srecno Zo, nedostajaces to je sigurno...Samo se nadam da slicnu vest necu procitati za Gagija,Bogdana i Bertansa.
P.S.Dule sad opet u Francusku, da izvrsis dobar skauting, vidis i sam da su dobri ljudi i igraci...

Mile

pre 9 godina

Samo napred kapitenu! Zauvek si me kupio svojim izjava, igrama i naravno postovanjem koje si pokazao prema klubu i Srbiji. Za navijace crveno bele boje. Naucite vase strance da ne aplaudiraju kada se podize ukradeni pehar, vec ih naucite da pevaju vase navijacke pesme (naravno na srpskom). Pogledajte kako to na kraju utakmice rade Zo, Vesterman, Dalo i Bertrans!

bratanac

pre 9 godina

Smesna vest..
(Nataeos, 23. jun 2014 16:07)

Smešna ili ne, Partizan je inkasirao 600.000$ (441.225€), a u njega uložio 160.000€ za sezonu i po, što će reći kvota 2,75 + 2 titule šampiona. Još je Žofre preko svega oprostio polovinu preostalih dugovanja (25.000€).

realan

pre 9 godina

100% grobarskih komentara : hvala i srecno!

99,9% komentara navijaca komsinice omalovazava najboljeg skakaca EL ove godine.

A onda kazu da mi mrzimo Zvezdu...

ŽO JE POKAZAO LJUBAV

pre 9 godina

A casovi?A Denver?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poznavalac, 23. jun 2014 13:18)
Časove košarke smo davali vama prošle nedelje, a Denver će doći kad bude trebalo da dođe. Nemoj samo Ti da se brineš za našeg kapitena, vidi šta ćeš sa vašim.

KonanBG

pre 9 godina

ZA NEUPUCENE...
Zofri ima ugovor s Partizanom na jos god dana i to sto mu Partizan duguje plate nema veze sa Himkijem,osim u slucaju da sam igrac zbog toga ne trazi raskid ugovora i to iskoristi drugi tim i kupi ga za dzabe tj samo za platu.Sto ovde ocito nije bio slucaj,Partizan i Lovernj su se dogovorli da u slucaju dobre ponude,sto je ocito bila ova,igrac napusti klub uz obestecenje.Zofri je uvek isticao sta je KKP ucinio za njega i na taj nacin se zahvalio za sve,a i klub je dobro poslovao.Zao mi je sto je otisao kapiten i jako vazan sraf ovoga tima,meni licno jako drag igrac.Sve najbolje u daljoj karijeri majstore i da nam se jednog dana vratis!

Banja Luka

pre 9 godina

Kao navijac Crvene Zvezde izuzetno cijenim Duska Vujosevica kao strucnjaka (to sto nije uspio u CSKA nije jedino mjerilo), a sta mislim o njemu kao covjeku ne bih ovde iznosio.
U svakom slucaju Partizan je uzeo 13. titulu u nizu i cestitam iskreno, ali koliko je to beznacajno na zalost vidi se ovim i tek ce da se vidi jos mnogobrojnim odlascima najboljih igraca. Sampion Srbije ne igra Evroligu i time ovu titulu mozemo nazvati pirovom, kao sto je i zvezdina u fudbalu.
Hteli vi to, ili mi, priznati ili ne, svejedno je, prvenstva su nam degradirana, ko je sampion nista ne znaci...
I na kraju komentara se onda zapitam sta sam ja to vama cestitao u kosarci i cemu sam se radovao u fudbalu!?

harharr

pre 9 godina

Neko mora da proda najbolje, koje placa 100.000, a neko ima para da placa Simonovica 200.000, Samardiskog 200.000 (za 3 meseca), Djenku 400.000, Silba 600.000, et cetera, et cetera, pa opet nista ne osvoji.

danilo

pre 9 godina

Zelim ti sve najbolje, zasluzio si!!! Ali tesko mi je jer necu gledati tvoje bitne skokove u napadu i odbrani, tvoju srcanost, borbenost, neizmernu ljubav prema klubu.... Ali dobro, zivot ide dalje, izvesno je bilo da ces otici zbog novca, zbog odnosa drzave prema nama, forsiranja FMP da osvoi titultu (ali bogu fala pa je ne osvojise). Veliko hv
ala za tebe!!

Zna li iko koliko je obestecenje uzeto za njega?

Beograd na lebu i vodi.

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlonenameran, 23. jun 2014 14:15)
----------------------------

Ohoho
hihihi

S Y L A

pre 9 godina

Brate Zo ,sve najlepse u nastavku karijere ,hvala za sve lepe trenutke ,i da nam se vratis jedno dana !Vole te tvoji grobari !!!!!!!

biter

pre 9 godina

Srećno grobarčino neka te sreća prati.Zauvek si kupio nas grobare za tebe su vrata INSTITUCIJE uvek otvorena! Ziv i zdrav bio,hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu i nama Grobarima!

Draško Rudovic

pre 9 godina

Jako pristojan i vaspitan momak ! Kao i njegov strateg ! Daleko mu kuca nek po Russiji se tako ponaša pa će sa sledi OTKAZ ! Nevaspitan loš prljav nesportosta

geronimo

pre 9 godina

(One night in May, 23. jun 2014 14:35)

Gresis brate, Jofrey ima ugovor jos godinu dana, Partizan trazi za nosioce igre pod ugovorom 500.000 €, posto Himki ima veliku plateznu moc i pregovori se brzo zavrsili (posto se i drugi raspitivali za njega) mislim da smo i dobili toliko ili bar priblizno toliko.

Bodem bonda

pre 9 godina

Pocelo je razbukarivanje haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. jun 2014 13:56)

Dosta smo vas bukarili, i još imamo nameru. Nije nam dosadilo, samo čekamo da prođe letnja sezona u kojoj ste prvaci.

RAMBO

pre 9 godina

Sve najbolje Zofreu!!Od kad je dosao u partizan samo pokazao koliko je veliki radnik i sportista koji ima m.... za velika dela u svakoj utakmici.Svaku paru zasluzio da naplati za svoje dve sjajne sezone koliko je bio proveo u partizanu.Jos jedan dubok naklon za njega.Pravi grobari ga nikad te nece zaboraviti.!

Pricas o porezima kao da zivimo u Nemackoj, pa to ne placa niko ziv ovde osim Partizana.

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.
(pera, 23. jun 2014 14:46)

Ti ga placas 1000%? Ajde, ne svirajte...! Koliko me nerviraju ovakvi komentari bez ikakve veze sa zivotom. Prvo, Partizan placa porez, ne placa ga neko drugi, ne razumem o cemu pricas.Kako li vam ne dosadi da izmisljate raznorazne gluposti?

beli

pre 9 godina

jel Partizan dobija neku kintu. Koliko znam ima važeći ugovor do 2015 god. (sakupljac minusa, 23. jun 2014 13:53)
verovatno ima i nekoliko plata sto mu dugujete

istina

pre 9 godina

Krece osipanje.Sada ce Vujosevic cutati, jer je sezona ugradjivanja u transfere, sto nije cudo jer je to njegov privatni klub, koji finansiea drzava. Bitno je lajati protiv drugih da ne bi njega pitali gdje su pare.

Rade

pre 9 godina

(Gile sampion izraziti favorit, 23. jun 2014 14:18)
Brate, nemoj koristiti ovaj nik, jer tvoji komentari nikako ne idu uz ovu ingenioznu, nadrealno dobru numeru, i uz njenog neponovljivog autora. Zahvalan sam ti unapred...

super genije

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!

Chodaboy

pre 9 godina

Čitam komentare, i nailazim na velik broj zlonamernih, u nedostatku bolje reči. Stvarno je sve više pokazatelja kakav smo zaista narod, tj. mi što smo ostali da živimo ovde u ovoj bruci od države. I pre nego što neko kaže da odem ako mi se ne sviđa, reći ću da sve ozbiljnije o tome razmišljam.
Žo, sve najbolje za tebe, i hvala na svemu.

BVK

pre 9 godina

Srbenda i Grobarcina koja je odigrala cak JEDNU sezonu u Partizanu!!!! SRBIN koji je doprineo legendarnom uspehu osvajanja 13. titule obezvredjenog sampionata Srbije!!!! SRBENDA koja je ucestvovala u istrijskom uspehu eliminacije u polufinalu plej ofa Jadranske lige!!! Covek koji iz ciste ljubavi prema Partizanu momentalno ide u drugi klub cim je dobio ponudu. Grobari, mnogo ste jadni sa ovim padanjem u nesvest i vasim izmisljenim pricama o casovima ljubavi i ne znam ni ja cemu. Da, bas je jedan Francuz postao veliki grobar i Srbin posle godinu dana rada sa jednim Crnogorcem. Osvestite se molim vas.

enforcer

pre 9 godina

Jel to taj veliki talenat? Posle Perovica, Velickovica, Tripkovica i veselog jos jedan u nizu koji zavrsava tamo gde mu je mesto. Covek kampuje po 10 sekundi u reketu, sut nema, visine za centra nema pa je tim koji je ucesnik 1/8 finala evrokupa logican sled dogadjaja. Neki rekose ozbiljno racunaju u Denveru na njega? Mozda, ali vec im uvalili Veselog pa videli ljudi o cemu je rec

Vladimir

pre 9 godina

Srecno majstore ! Zaduzio si Partizan sjajnim igrama u ovih godinu i po dana ,a pre svega velikom srcanoscu i borbenoscu. Vrlo koristan igrac koji je zaista ginuo na klub. Ides u Himki koji je odlican tim, sa velikim ambicijama i prava odskocna daska za dalju karijeru. Naravno da ne treba da odmah ide u NBG vec u dobar evropski klub gde ce imati minutazu. Hvala majstore za sve.

DOBRO PAMTIM SVE , SVE STO BILO JE - SVUD SAM BIO DA BIH TEBE BODRIO
KADA UMREM RECITE, GROBAR BIO JE - I PARTIZAN ON JE MNOGO VOLEO !!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

''Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.''

ahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaha

Mirko

pre 9 godina

(nemanja, 23. jun 2014 13:46)
Vi ste se jos 2007 fuzionisali sa Igokeom i tada je Vas predsednik rekao da ste jedan klub samo se mnogi prave ludi po tom pitanju.priskocice u pomoc Vas dugogodisnji finansijer Mile Dodik pa ce dati neko milionce kao i do sada.A sto narod u Republici Srpskoj nema hleba da jede nema veze.Bitno je da se pise o tome kako drzava gura pare u Zvezdu.

pera

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.

Boza73

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe

grobar

pre 9 godina

Ljudi,pa da li ste vi svesni kakva smo mi institucija u svetu kosarke?!!!! Prodamo igraca kome istice ugovor za godinu dana,koji nije redovno placen ,koji je mogao u svakom trenutku da napusti klub bez obestecenja i to za enormnu sumu od 600kila $...ma ubedjen sam da je covek sam odredio cifru i rekao svojim novim poslodavcima da uplate Partizanu! I PS. komsinica za svoje najbolje fudbalere sa visegodisnjim ugovorima ne moze da uzme vise od ovog:-)

ignjatije

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!
(The Wolf, 23. jun 2014 20:21)

Žo je igrao za 100.000 € po sezoni. Došao čovek u akademiju za "ligaški mininum" i posle 18 meseci odlazi kao velika zvezda i potpisuje ugovor koji je 10 puta veći. Nekom za toliki novac igra Lovernj, a nekom neće ni Bojan Subotić

grobar

pre 9 godina

Ne zameramo ti covece ogromnog srca! Pokazao si koliko si zavoleo Partizan za ovo malo vreme koje si ovde. Svaku utakmicu ostavis srce na terenu, plus bio si odlican kapiten od momenta povrede Gagija. I zato srecno ti sve u zivotu bilo! Zo Srbine, Zo majstore!

duledudule

pre 9 godina

grobari dto placete,ode decko da igra basket za vecu lovu.i ne kunite se u njega,kapitenu ovo ono,ti si clan porodice,brat,blabla...kad vam dodje u goste sa nekim drugim timom ima da ga ljubite?tesko...neko ko je velikom saletu djordjevicu vikao ..cko celava kada je gostovao sa barsom,ne moze da prica o ljubavi :-P

vlajzi

pre 9 godina

Pocinje bezanija! Sada kada pobegnu i Bogdan, Bertans, Pavlovic... Izgleda da im bas i ne prijaju casovi ljubavi. Uh,ne bih bio u kozi grobarima!

sm

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...

dragan

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko

Tortura

pre 9 godina

Proizvodnja i prodaja igrača - to je realnost naših klubova ako žele
da iole normalno funkcionišu. Tako je poslovao i FMP i u svaku sledeću
sezonu je ulazio sa pozitivnom nulom. Sponzora nema, niko ne želi da
ulaže u košarku. I ne razumem zašto neko ismejava Evro kup. To je takmičenje
u kojem naši klubovi mogu da se nadaju nekom većem rezultatu. Evroligu igraš ili ako si privatni klub ili ako si Barselona, Real... A možeš i
da se zadužuješ ko blesav pa da propadneš.

sto vam toliko krivo?

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

Ne moras da cekas toliku,evo ove godine su igrali Evroligu,Bogdanovic je bio 4. strelac i preko 20 poena u top16,a Lovernj najbolji skakac i bolju statistiku nego u ABA i KSL.Ili ih i tamo sudije pustaju?

PC

pre 9 godina

Hvla ti Zofri imas veliko srce,postovanje za navijace,imao si strpljenja i pored finansijskih problema si ostao,idi zaradi novac zasluzio si,pa pravac Nba,kako cujem po krugovima da ce se njegovo obestecenje biti upotrebljeno za dolazak Bircevica,sad koliko je tacno,ne znam...

pera

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe
(Boza73, 23. jun 2014 15:02)

Leto pred onaj poslednji F4 EL koji je igrao Partizan otisli su bili Novica,Tepic,Tripko,Lazme i jos neki.Svake godine Partizanu odlaze nekoliko najbolji i svaki put citamo ovakve komentare.Kada cete konacno naucxiti neke stvari? Sto se mene tice,neka prodaju i Bogdana i Bertansa jer ce time vratiti skoro sve dugove kluba.
The Wolf@ Panteru ne trudi se,najskuplji igrac u Partizanu ima platu 160 hiljada evra,Lovernj igrao za 100 hiljada.

BOXAS

pre 9 godina

Da li Partizan ima neko obestecenje... da li je poslovna tajna, da slucajno ne zavrsi u nekim dzepovima, pa da opet slusamo kukanje sledece sezone.. ???? a jel ne rece on da iz Partizana, moze samo u NBA..????

The Wolf

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!

b

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.
(nz, 23. jun 2014 13:55)

Dovoljne su vam samo sudije o ostalon ne brini...

b

pre 9 godina

Srecno. Nadam se(mada tesko) da cemo se videti nekad u Evroligi u BG.
(Ivan, 23. jun 2014 13:43)

U pravu si u Euro ligi teško u Ligi Evrope uvek

Draško Rudovic

pre 9 godina

Jako pristojan i vaspitan momak ! Kao i njegov strateg ! Daleko mu kuca nek po Russiji se tako ponaša pa će sa sledi OTKAZ ! Nevaspitan loš prljav nesportosta

nemanja

pre 9 godina

Krenuo je egzodus.Ovo je tek pocetak.Realno,kako stoje stvari,Partizan ce prodati sve igrace od kojih moze da zaradi,a neki idu jer im isticu ugovori,a nemamo para da nudimo nove adekvatne.Dakle,Lovernj je otisao,a sigurno ide Bertans,od kojeg cemo nesto isto zaraditi,Bogdan 99%,jer i od njega mozemo da zaradimo,Pavlovic ide,jer je potpisao do kraja sezone,i nemamo para da ga placamo.Vesterman ima jos godinu ugovora,ako cemo da nesto zaradimo,moramo ga sad prodati,a i rekao je da je rano da prica o tome,sto znaci da ide.Milosavljevicu je istekao ugovor,da li zeli da ostane,da li mozemo nesto da mu ponudimo,tesko,tako da i on ide 99%.Tepic bi mogao da ostane,jer je potpisao do 2015,a na njemu ionako necemo traziti zaradu.Ostatak ekipe ce verovatno ostati,tu mislim na Daloa,Gagica,Salica i Andrica.Bezbradica nije zadovoljio,tesko da ce ostati,kao ni Musli,kojeg cemo gledati nekome da uvalimo.Od nekih dolazaka,spominju se Dangubic,i Edo Muric,ali sad je pitanje sve da li cemo igrati kvalifikacije za EL,ako ne, mozda ni oni nece naci interes.Svakako,ceka nas tezi period,bez imperativa titula,a najvaznije je da ostane Dule,kako bismo barem mlade igrace mogli da stvaramo.Sve funkcije u drzavi su uzeli Zvezdini ljudi,i novac ce se slivati njima,dok javna preduzece od kojih smo mi imali korist,sve manje ce pomagati,jer vecinu kupuju stranci.Sponzora ionako nema,tako da ce klub tesko funkcionisati.Mozda je resenje i neka fuzija sa Megom,ako nema druge.Naviknimo se na nove okolnosti.

super genije

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!

BVK

pre 9 godina

Srbenda i Grobarcina koja je odigrala cak JEDNU sezonu u Partizanu!!!! SRBIN koji je doprineo legendarnom uspehu osvajanja 13. titule obezvredjenog sampionata Srbije!!!! SRBENDA koja je ucestvovala u istrijskom uspehu eliminacije u polufinalu plej ofa Jadranske lige!!! Covek koji iz ciste ljubavi prema Partizanu momentalno ide u drugi klub cim je dobio ponudu. Grobari, mnogo ste jadni sa ovim padanjem u nesvest i vasim izmisljenim pricama o casovima ljubavi i ne znam ni ja cemu. Da, bas je jedan Francuz postao veliki grobar i Srbin posle godinu dana rada sa jednim Crnogorcem. Osvestite se molim vas.

enforcer

pre 9 godina

Jel to taj veliki talenat? Posle Perovica, Velickovica, Tripkovica i veselog jos jedan u nizu koji zavrsava tamo gde mu je mesto. Covek kampuje po 10 sekundi u reketu, sut nema, visine za centra nema pa je tim koji je ucesnik 1/8 finala evrokupa logican sled dogadjaja. Neki rekose ozbiljno racunaju u Denveru na njega? Mozda, ali vec im uvalili Veselog pa videli ljudi o cemu je rec

istina

pre 9 godina

Krece osipanje.Sada ce Vujosevic cutati, jer je sezona ugradjivanja u transfere, sto nije cudo jer je to njegov privatni klub, koji finansiea drzava. Bitno je lajati protiv drugih da ne bi njega pitali gdje su pare.

dragan

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko

Mirko

pre 9 godina

(nemanja, 23. jun 2014 13:46)
Vi ste se jos 2007 fuzionisali sa Igokeom i tada je Vas predsednik rekao da ste jedan klub samo se mnogi prave ludi po tom pitanju.priskocice u pomoc Vas dugogodisnji finansijer Mile Dodik pa ce dati neko milionce kao i do sada.A sto narod u Republici Srpskoj nema hleba da jede nema veze.Bitno je da se pise o tome kako drzava gura pare u Zvezdu.

sm

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...

vlajzi

pre 9 godina

Pocinje bezanija! Sada kada pobegnu i Bogdan, Bertans, Pavlovic... Izgleda da im bas i ne prijaju casovi ljubavi. Uh,ne bih bio u kozi grobarima!

Boza73

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe

duledudule

pre 9 godina

grobari dto placete,ode decko da igra basket za vecu lovu.i ne kunite se u njega,kapitenu ovo ono,ti si clan porodice,brat,blabla...kad vam dodje u goste sa nekim drugim timom ima da ga ljubite?tesko...neko ko je velikom saletu djordjevicu vikao ..cko celava kada je gostovao sa barsom,ne moze da prica o ljubavi :-P

Novosadjanin.

pre 9 godina

''Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.''

ahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaha

pera

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.

Her Zivota

pre 9 godina

toliko o ljubavi. dosao proigrao prodao se DV uzeo pare, nista NBA i eto. gde ce odande? pa ako ne bude mogo nigde vratice vam se opet.
a mogao je tu da bude neki mladi srpski centar...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sm, 23. jun 2014 13:59


A mogao je ??? Jel to ista prica kao sa Novakom, hoce Partizan da ga dovede da bi igrao u prvom timu i onda se pojavi neki fantomski klub iz Zeleznika koji ponudi 3 puta vise para i na kraju on zavrsi u nekom trecem klubu...Mani se tih prica mogao je neki mladi srpski centar tu da bude..A to sto Dule Vujosevic prica o ljubavi, to ti i navijaci tvog kluba nikada necete shvatiti !!!

BOXAS

pre 9 godina

Da li Partizan ima neko obestecenje... da li je poslovna tajna, da slucajno ne zavrsi u nekim dzepovima, pa da opet slusamo kukanje sledece sezone.. ???? a jel ne rece on da iz Partizana, moze samo u NBA..????

sasa

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...

beli

pre 9 godina

jel Partizan dobija neku kintu. Koliko znam ima važeći ugovor do 2015 god. (sakupljac minusa, 23. jun 2014 13:53)
verovatno ima i nekoliko plata sto mu dugujete

b

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.
(nz, 23. jun 2014 13:55)

Dovoljne su vam samo sudije o ostalon ne brini...

Dobro pamtim sve...

pre 9 godina

Jako specifichan osecaj, mnogo sam srecan sto ovako dobar momak napreduje u karijeri i ostvaruje svoje snove, a sa druge strane mnogo sam tuzan sto tako dobrog momka necu gledati i sledece sezone u omiljenom dresu! Neka te prati sva sreca ovoga sveta...

bbbb

pre 9 godina

Koliko moras da mrzis da bi za najboljeg skakaca Evrolige govorio da je nikakav ili da je los igrac... Meni je vas zao. Ali dobro, uzeli ste pehar. Bukvalno uzeli! Cestitam poznavaoci kosarke!

Grobar since 1980

pre 9 godina

Hvala ti Zo majstore. Ima covek nesto u sebi, gladan je trofeja, u Francuskoj osvojio kupove 2011 i 2012, ligu 2012, sa Partizanom titule, sa repkom titule :) Nadam se da ce i u Himkiju biti titula, i da ce nam se jednog dana vratiti da ustanem i aplaudiram dok mi dlanovi ne prokrvare. Hvala legendooooooooooooo!

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Divim se tome koliko ovde na forumu ima nepismenih,neobrazovanih ljudi,kao i ljudi koji da su postojali u vreme Marka Kraljevica,nosio bi ih za pojasom umesto BUZDOVANA!

Citati komentare ovde od protivnickih navijaca je zaista najbolji nacin da se covek opusti,relaksira,nasmeje i shvati koliko su komsije primitivne i bez dobrog dela mozga rodjene...na njihovu zalost :-)

pokojni Toza

pre 9 godina

Dao bi Dule tri ove nebitne titule da može umesto Zvezde u Evroligu ali neeee samo najbolji idu u elitu.
(Sinisa, 23. jun 2014 14:14)

A vi vec u Evroligi? Ako, ako, otreznjenje ce da bude jos bolnije kad budete igrali EL isto kao i F.K. vaseg zamrznutog starijeg brata kvalifikacije za L.S.

The Wolf

pre 9 godina

Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 sa prosekom od 8,6 skokova po meču!!!
Partizan se finansira prodajom najboljih igrača, prošle sezone prodali smo Lučića npr. Kako se finansira FMP Železnik "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"?! A da, njih finansira brat premijera!!!

Lafayette

pre 9 godina

Zavrsiće kao Dule u cska lako mu je bilo ovde razgrtati mitrovića ,jokica i svirčevića iz radničkog to će u evropi ići malo teze dečko
(dragan, 23. jun 2014 14:21)
Izvini, ukucaj euroleague.net pa pogledaj ko je najbolji skakac EL za sezonu 2013-2014 !!!

b

pre 9 godina

Srecno. Nadam se(mada tesko) da cemo se videti nekad u Evroligi u BG.
(Ivan, 23. jun 2014 13:43)

U pravu si u Euro ligi teško u Ligi Evrope uvek

One night in May

pre 9 godina

Logicna stepenica u daljoj karijeri! Himki mu je ponudio veliku platu, sto je i logicno obzirom da ne placa nista za transfer (sto je, u evro kosarci, postala redovna pojava).
Odsluzio je svoje u Partizanu, rekao bih, vrlo posteno - pruzao je maksimum i kad je u formi u kad nije.
Himki je prolazna stanica, bicu iznenadjen ako ne ode u Spaniju za par sezona, uz svo postovanje VTB i ruskoj ligi, on je u Himki otisao ISKLJUCIVO zbog plate i Evrolige.
Ovo ce izazvati posledicu da se Gagic vrati na (Dudinu) cetvorku, a da Musli, konacno, pocne da radi posao za koji je placen.
E sad, pitanje je kako nadomestiti, pre svega, broj skokova koji je Lovernj donosio timu...cenim da ce to morati da se "krpi" sa petice, a ne sa cetvorke.

Komša

pre 9 godina

@sm
"A mogao je tu da bude neki mladi srpski centar..."
Recimo mladi,poletni i perspektivni Raško Katić.Šalu na stranu,trenutno su u Partizanu tri potencijalna reprezentativca na poziciji pet -Milutinov,Gagula,Mus Li.Neka bar jedan bude reprezentativac od Partizana i DV dosta.Nek stvaraju drug malo.Svaki član ABA nek da po jednog godišnje pa će selektora boleti glava od razmišljanja koga da pozove.
A Žofriju hvala.I puno sreće u novom klubu.

grobar

pre 9 godina

@
Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

jbt dal si stvarno toliko iskompleksiran i isfrustriran??? sacuvaj me boze...

zlonenameran

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...

98-ma davno bese

pre 9 godina

Evo ih krecu,kao i uvek...raspadate se,razbicemo vas,sledeca sezona je nasa itd! Svake godine idu najbolji iz Partizana,ali svake,i svake godine uvek madjionicar nadje neke koji ce opet biti najbolji,i svake godine ista prica! Vi da imate nesto u glavi,zapitali bi se kako vas novoformirani klub sa budzetom od 6.5 mil. osvoji kup i to je to! Vi ste sramota ove zemlje i najzalije mi je sto smo sunarodnici! PS. Ne brinite,dobice vas Dule i sa Misom Tumbasom ako treba!

ŽO JE POKAZAO LJUBAV

pre 9 godina

A casovi?A Denver?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poznavalac, 23. jun 2014 13:18)
Časove košarke smo davali vama prošle nedelje, a Denver će doći kad bude trebalo da dođe. Nemoj samo Ti da se brineš za našeg kapitena, vidi šta ćeš sa vašim.

Dux

pre 9 godina

Zo, havla ti na svemu. Za ovih godinu i po dana si osvojio mnogo vise trofeja nego neki za celu karijeru. Sve najbolje u nastavku karijere i zivotu. Volimo te.

Pricas o porezima kao da zivimo u Nemackoj, pa to ne placa niko ziv ovde osim Partizana.

pre 9 godina

za obeštećenje pitajte DV i gospodina todorića oni to najbolje znaju
a za porez tražite od države pošto ovde samo sirotinja mora sve da plaća.
(pera, 23. jun 2014 14:46)

Ti ga placas 1000%? Ajde, ne svirajte...! Koliko me nerviraju ovakvi komentari bez ikakve veze sa zivotom. Prvo, Partizan placa porez, ne placa ga neko drugi, ne razumem o cemu pricas.Kako li vam ne dosadi da izmisljate raznorazne gluposti?

Banja Luka

pre 9 godina

Kao navijac Crvene Zvezde izuzetno cijenim Duska Vujosevica kao strucnjaka (to sto nije uspio u CSKA nije jedino mjerilo), a sta mislim o njemu kao covjeku ne bih ovde iznosio.
U svakom slucaju Partizan je uzeo 13. titulu u nizu i cestitam iskreno, ali koliko je to beznacajno na zalost vidi se ovim i tek ce da se vidi jos mnogobrojnim odlascima najboljih igraca. Sampion Srbije ne igra Evroligu i time ovu titulu mozemo nazvati pirovom, kao sto je i zvezdina u fudbalu.
Hteli vi to, ili mi, priznati ili ne, svejedno je, prvenstva su nam degradirana, ko je sampion nista ne znaci...
I na kraju komentara se onda zapitam sta sam ja to vama cestitao u kosarci i cemu sam se radovao u fudbalu!?

The Wolf

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!

@Poznavalac

pre 9 godina

vidi to sa simonom haubicom (dizacem tudjih pehara), mozes i sa admiralom, djenkom, energicnim jakom, radonjom...
pusti nas, mi smo sampioni!

harharr

pre 9 godina

Neko mora da proda najbolje, koje placa 100.000, a neko ima para da placa Simonovica 200.000, Samardiskog 200.000 (za 3 meseca), Djenku 400.000, Silba 600.000, et cetera, et cetera, pa opet nista ne osvoji.

bratanac

pre 9 godina

Smesna vest..
(Nataeos, 23. jun 2014 16:07)

Smešna ili ne, Partizan je inkasirao 600.000$ (441.225€), a u njega uložio 160.000€ za sezonu i po, što će reći kvota 2,75 + 2 titule šampiona. Još je Žofre preko svega oprostio polovinu preostalih dugovanja (25.000€).

danilo

pre 9 godina

Zelim ti sve najbolje, zasluzio si!!! Ali tesko mi je jer necu gledati tvoje bitne skokove u napadu i odbrani, tvoju srcanost, borbenost, neizmernu ljubav prema klubu.... Ali dobro, zivot ide dalje, izvesno je bilo da ces otici zbog novca, zbog odnosa drzave prema nama, forsiranja FMP da osvoi titultu (ali bogu fala pa je ne osvojise). Veliko hv
ala za tebe!!

Zna li iko koliko je obestecenje uzeto za njega?

Mile

pre 9 godina

Samo napred kapitenu! Zauvek si me kupio svojim izjava, igrama i naravno postovanjem koje si pokazao prema klubu i Srbiji. Za navijace crveno bele boje. Naucite vase strance da ne aplaudiraju kada se podize ukradeni pehar, vec ih naucite da pevaju vase navijacke pesme (naravno na srpskom). Pogledajte kako to na kraju utakmice rade Zo, Vesterman, Dalo i Bertrans!

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Srešćemo se u budućnosti u Evroligi i lupaće ti srce kada ponovo kročiš u Pionir pred Grobare. Pozdrav za kapitena! Sve najbolje u karijeri i životu ti želi tvoja "Grobarska porodica".

grobar

pre 9 godina

Ljudi,pa da li ste vi svesni kakva smo mi institucija u svetu kosarke?!!!! Prodamo igraca kome istice ugovor za godinu dana,koji nije redovno placen ,koji je mogao u svakom trenutku da napusti klub bez obestecenja i to za enormnu sumu od 600kila $...ma ubedjen sam da je covek sam odredio cifru i rekao svojim novim poslodavcima da uplate Partizanu! I PS. komsinica za svoje najbolje fudbalere sa visegodisnjim ugovorima ne moze da uzme vise od ovog:-)

biter

pre 9 godina

Srećno grobarčino neka te sreća prati.Zauvek si kupio nas grobare za tebe su vrata INSTITUCIJE uvek otvorena! Ziv i zdrav bio,hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu i nama Grobarima!

nz

pre 9 godina

Žo kapiten! srećno u nastavku karijere, igraće on i u NBA jednom. A nama sledi rasprodaja tima ali verujem da ćemo se skrpiti dovoljno da uzimamo trofeje i dalje.

Rade

pre 9 godina

(Gile sampion izraziti favorit, 23. jun 2014 14:18)
Brate, nemoj koristiti ovaj nik, jer tvoji komentari nikako ne idu uz ovu ingenioznu, nadrealno dobru numeru, i uz njenog neponovljivog autora. Zahvalan sam ti unapred...

realan

pre 9 godina

100% grobarskih komentara : hvala i srecno!

99,9% komentara navijaca komsinice omalovazava najboljeg skakaca EL ove godine.

A onda kazu da mi mrzimo Zvezdu...

ignjatije

pre 9 godina

Za one koji lupaju gluposti,delije dozovite se pameti,nije nas kapiten bio ultraskup igrac kao vasi,dobijao je 350 000 eura za ovu sezonu,za razliku od vaseg najskupljeg Djenke koji igra za 450 000 eura,tako da TISINAA!!!
(The Wolf, 23. jun 2014 20:21)

Žo je igrao za 100.000 € po sezoni. Došao čovek u akademiju za "ligaški mininum" i posle 18 meseci odlazi kao velika zvezda i potpisuje ugovor koji je 10 puta veći. Nekom za toliki novac igra Lovernj, a nekom neće ni Bojan Subotić

efess

pre 9 godina

Secam ga se kako je bio pogubljen na prvim utakmicama,ali kako je vreme odmicalo bivao je sve bolji,sto je rezultat rada sa Duletom,da bi kasnije stigao i do dresa reprezentacije i osvojio EP,zaista velik napredak.
Srecno u Rusiji i da nam se vratis za nekoliko godina.

Vladimir

pre 9 godina

Srecno majstore ! Zaduzio si Partizan sjajnim igrama u ovih godinu i po dana ,a pre svega velikom srcanoscu i borbenoscu. Vrlo koristan igrac koji je zaista ginuo na klub. Ides u Himki koji je odlican tim, sa velikim ambicijama i prava odskocna daska za dalju karijeru. Naravno da ne treba da odmah ide u NBG vec u dobar evropski klub gde ce imati minutazu. Hvala majstore za sve.

DOBRO PAMTIM SVE , SVE STO BILO JE - SVUD SAM BIO DA BIH TEBE BODRIO
KADA UMREM RECITE, GROBAR BIO JE - I PARTIZAN ON JE MNOGO VOLEO !!!

Partizanovac

pre 9 godina

Vatreni sam navijač CZ, ne simpatizer, odličan igrač, D.V. će već naći neko rešenje ako već nije i našao, on glavi već ima petorku za sl sezonu, samo da vrati Tripkovića i još dva stranca opet će uzeti titulu, ima bar 20 igrača u Evropi koji bi se vratili, e tu je Partizan uvek u prednosti i uvek će biti, samo realno i objektivno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 23. jun 2014 16:22)

Bravo kralju!

Bodem bonda

pre 9 godina

Pocelo je razbukarivanje haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. jun 2014 13:56)

Dosta smo vas bukarili, i još imamo nameru. Nije nam dosadilo, samo čekamo da prođe letnja sezona u kojoj ste prvaci.

Juzni Front 012

pre 9 godina

Srecno Zo, nedostajaces to je sigurno...Samo se nadam da slicnu vest necu procitati za Gagija,Bogdana i Bertansa.
P.S.Dule sad opet u Francusku, da izvrsis dobar skauting, vidis i sam da su dobri ljudi i igraci...

Tortura

pre 9 godina

Proizvodnja i prodaja igrača - to je realnost naših klubova ako žele
da iole normalno funkcionišu. Tako je poslovao i FMP i u svaku sledeću
sezonu je ulazio sa pozitivnom nulom. Sponzora nema, niko ne želi da
ulaže u košarku. I ne razumem zašto neko ismejava Evro kup. To je takmičenje
u kojem naši klubovi mogu da se nadaju nekom većem rezultatu. Evroligu igraš ili ako si privatni klub ili ako si Barselona, Real... A možeš i
da se zadužuješ ko blesav pa da propadneš.

KonanBG

pre 9 godina

ZA NEUPUCENE...
Zofri ima ugovor s Partizanom na jos god dana i to sto mu Partizan duguje plate nema veze sa Himkijem,osim u slucaju da sam igrac zbog toga ne trazi raskid ugovora i to iskoristi drugi tim i kupi ga za dzabe tj samo za platu.Sto ovde ocito nije bio slucaj,Partizan i Lovernj su se dogovorli da u slucaju dobre ponude,sto je ocito bila ova,igrac napusti klub uz obestecenje.Zofri je uvek isticao sta je KKP ucinio za njega i na taj nacin se zahvalio za sve,a i klub je dobro poslovao.Zao mi je sto je otisao kapiten i jako vazan sraf ovoga tima,meni licno jako drag igrac.Sve najbolje u daljoj karijeri majstore i da nam se jednog dana vratis!

djordjevic

pre 9 godina

Pre samo godinu ipo je ludackom srecom dobio sansu u Partizan kad je Gordon otisao...sta je covek postigo od tada do sada, svaka cast.

Sve u svemu, prekratko je ostao u Partizanu, ali to je nasa realnost.

Srecno Zo.

geronimo

pre 9 godina

(One night in May, 23. jun 2014 14:35)

Gresis brate, Jofrey ima ugovor jos godinu dana, Partizan trazi za nosioce igre pod ugovorom 500.000 €, posto Himki ima veliku plateznu moc i pregovori se brzo zavrsili (posto se i drugi raspitivali za njega) mislim da smo i dobili toliko ili bar priblizno toliko.

RAMBO

pre 9 godina

Sve najbolje Zofreu!!Od kad je dosao u partizan samo pokazao koliko je veliki radnik i sportista koji ima m.... za velika dela u svakoj utakmici.Svaku paru zasluzio da naplati za svoje dve sjajne sezone koliko je bio proveo u partizanu.Jos jedan dubok naklon za njega.Pravi grobari ga nikad te nece zaboraviti.!

Chodaboy

pre 9 godina

Čitam komentare, i nailazim na velik broj zlonamernih, u nedostatku bolje reči. Stvarno je sve više pokazatelja kakav smo zaista narod, tj. mi što smo ostali da živimo ovde u ovoj bruci od države. I pre nego što neko kaže da odem ako mi se ne sviđa, reći ću da sve ozbiljnije o tome razmišljam.
Žo, sve najbolje za tebe, i hvala na svemu.

S Y L A

pre 9 godina

Brate Zo ,sve najlepse u nastavku karijere ,hvala za sve lepe trenutke ,i da nam se vratis jedno dana !Vole te tvoji grobari !!!!!!!

Beograd na lebu i vodi.

pre 9 godina

molio bih pantere da prebole izgubljenu titulu... cekam da vidim gde ce vas kapiten da ode? mozda u zitko basket da vodi treninge 5 na 3 jer mu je to najvece iskustvo u karijeri i najbolja utakmica u zivotu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlonenameran, 23. jun 2014 14:15)
----------------------------

Ohoho
hihihi

pera

pre 9 godina

Ode Lovrenj, pa Pavlovic, pa Vesterman, pa Milosavljevic, pa Bogdanovic, pa Musli, a nisam siguran da je sad skola Partizan nesto dobra i da ti igraci mogu da popune tako velike rupe
(Boza73, 23. jun 2014 15:02)

Leto pred onaj poslednji F4 EL koji je igrao Partizan otisli su bili Novica,Tepic,Tripko,Lazme i jos neki.Svake godine Partizanu odlaze nekoliko najbolji i svaki put citamo ovakve komentare.Kada cete konacno naucxiti neke stvari? Sto se mene tice,neka prodaju i Bogdana i Bertansa jer ce time vratiti skoro sve dugove kluba.
The Wolf@ Panteru ne trudi se,najskuplji igrac u Partizanu ima platu 160 hiljada evra,Lovernj igrao za 100 hiljada.

grobar

pre 9 godina

Ne zameramo ti covece ogromnog srca! Pokazao si koliko si zavoleo Partizan za ovo malo vreme koje si ovde. Svaku utakmicu ostavis srce na terenu, plus bio si odlican kapiten od momenta povrede Gagija. I zato srecno ti sve u zivotu bilo! Zo Srbine, Zo majstore!

sto vam toliko krivo?

pre 9 godina

Čak ni Mipko koji ima veze od Evrope do Amerike nije uspeo da ga uvali u jaču ekipu :). Sada će se videti kakve su neznalice Lovernj i Bogdanović, kada prvom budu svirali svaki faul u napadu koji pravi rvanjem pre skoka, a Bogdanu kada ga u Španiji sudije budu tretirala kao normalnog igrača, a ne kao Džordana. Bogdan će protiv Brazila biti jednocifren, živi bili pa videli, uz očajan šut iz igre!!!
(super genije, 23. jun 2014 13:27)

Ne moras da cekas toliku,evo ove godine su igrali Evroligu,Bogdanovic je bio 4. strelac i preko 20 poena u top16,a Lovernj najbolji skakac i bolju statistiku nego u ABA i KSL.Ili ih i tamo sudije pustaju?

PC

pre 9 godina

Hvla ti Zofri imas veliko srce,postovanje za navijace,imao si strpljenja i pored finansijskih problema si ostao,idi zaradi novac zasluzio si,pa pravac Nba,kako cujem po krugovima da ce se njegovo obestecenje biti upotrebljeno za dolazak Bircevica,sad koliko je tacno,ne znam...