Nedelja, 22.06.2014.

08:43

"Nismo se prilagodili suđenju"

Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je da je jedan od razloga što ’crveno-beli’ nisu osvojili titula to što se nisu prilagodili kriterijumu suđenja.

Izvor: JT

"Nismo se prilagodili suðenju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Kratkotrajno pamćenje

pre 9 godina

Očajan sam što je toliko ljudi oduševljeno Duškom Vujoševićem.
Očajan sam što je toliko talentovan igrač, a odavno nije Srbija imala takvog, naprasno zaboravio koliko ga je taj DV psovao, odstranjivao i davio.
Očajan sam što je došlo do toga da se posle prve utakmice i povlačenja ekipe utakmica nastavi i niko ne snosi odgovornost ni za izazivanje ni za tuču i nerede.
Očajan sam jer je zvezdin kapiten ukrao pehar i skakao sa navijačima.
Očajan sam što ovo što se dešavalo zovete sport i pobeda.

Biće da ne znate za bolje.
Ja Bogdanu Bogdanoviću želim sve najgore, jer je poput svog učitelja, koji nam je već toliko igrača prekrstio u crnogorce, doveo u pitanje igranje za Srbiju ako ne bude po njegovom.
I neće biti bolje, jer su jedan kvazi trener i polubiće najbolji u onome što rade jer ne prezaju da učine sve, samo da pobede i osvoje novu titulu.
Nadam se da vam je poslednja. Nadam se da će DV sledeće sezone sa infuzije gledati sportske prenose a BB da neće dočekati nikakvu sreću i radost dok bude igrao za neke druge timove i reprezentaciju.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!
(Zovem-se-i-prezivam, 22. jun 2014 11:32)

Forma se tempira za kraj sezone i zato sada igrate evroligu?????

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Kosarkaski radnik
Kada ti prijatelju imas, na jedan vrlo ozbiljan komentar, skoro 150 minusa jasno ti je da ce svi biti u cudu ne ako se obistini sve sto si napisao, vec samo jedan delic toga.
Medjutim, ovde je stvorena jedna sektaska mantra koju doduse podrzava jedan deo javnosti a Partizanovim navijacima stvara privid da njihov klub funkcionise bez dinara i pravi rezultate. A stvari, su sasvim drugacije. Partizan je imao ozbiljne budzete i dovodio ozbiljne igrace. Cak i ove godine je u svom timu imao pet stranaca. Niko do njih ne igra besplatno, ali ta prica lepo zvuci. Takodje, stalno se spinuje prica kako rival, citaj Zvezda, ima vise novca, a kada se dokaze da je grad davao vise Partizanu, onda nikom nista. Pri tom se primenjuje ista tehnika vidjena jos davne 1989. kada je Vujosevic prvi put povukao ekipu sa terena u Splitu na finalu plejofa protiv Jugoplastike. Kada je bio trener Zvezde, govorio je o Partizanu sve ono sto danas govori o Zvezdi. Ja sam ocekivao incident, jer Vujosevic tako funkcionise i takva su nam finala poslednjih deset godina. A u prvoj utakmici nije bilo razloga da se povuce ekpia sa terena.
I Sta ce biti kada budu shvatili da je Partizan bez novca? Nista, po starom obicaju okrivice Zvezdu. Jedino ne znam da li ce Zvezda dobiti milostinju u vidu Eurolige. Ukoliko se to desi, kao sto si rekao, tek ce se onda videti koliko je neigranje pogubno za Partizan. Ali, svemu ovome su sami kumovali i niko im nije kriv. Cak ni Zvezda.

Mister No

pre 9 godina

(Gepek Titule, 22. jun 2014 13:29)
Evo ja da ti odgovorim na tvoja pitanja. Kao prvo sinoc se igrala kosarka a ne rukomet. To sto vi imate krljace u timu koji ne biraju ni kada ni kako udaraju tipa Lazic, Katic, Simonovic pa i Blazic. Vidite samo kad sudije dozvole rvanje tipa rukomet vi mozete da se iole priblizite u rezultatu nama a kad sude kako treba onda nemate sanse. Kosarka je prilicno gospodski sport. Tu se gotovo svaki kontakt osim telom svira ali kao sto kazem vi ste napravili rvanje od kosarke i to vam nekad prodje ali ne moze uvek. Odnos slobodnih bacanja samo pokazuje koliko grubo igrate odbranu. Sto se tice ostalih navedenih stvari pogledaj ponovo snimak pa budi bre malo realan. Mislim svaka cast realnim navijacima Zvezde ali mnogo mnogo vise vas ima takvih koji ne vide pored ociju. Mozemo da ukrademo jednu i dve titule ali kad si 13 godina prvak i neprikosnoven u svojoj zemlji i u Evropi veoma dobar i cenjen onda tu mora da postoji dobar rad. Vi ostrasceni navijaci to ne zelite da vidite. Sto se tice Nelsona covek pravi ulicar. Milutinov decko kako god je odreagovao pokazao je kajanje. Rekao je da mu je zao sto je tako odreagovao i uticao da nastane haos na utakmici, a ovaj se jos hvali kako je to naucio na ulici i kako on zna da se brani. Ni trunke kajanja

Neko Iz Mase

pre 9 godina

(Kosarkaski radnik, 22. jun 2014 10:10)

Да си збиља кошаркашки радник и да тије кум велики гробар, знао би да Предраг Даниловић има надимак Саша а не Пеђа....

ultrasrbin

pre 9 godina

Miki, 22. jun 2014 14:14

Nisam ostrascen navijac Partizana vec navijac Radnickog iz Kragujevca. Posle Radnickog biram Partizan,ali imam par pitanja za sve pametnjakovice:

-U drugoj utakmici je bilo 20 razlike pa me interesuje kako su to sudije uticale na rezultat.
-U trecoj utakmici ste za 3 sutirali ispod 20% pa me interesuje koga krivite za to. Zasto je Radonjic u toj utakmici pustio Lipovia da siluje do besvesti i unakazi vas u trenutku kada se lomila utakmica.
-Zasto je u cetvrtoj utakmici Zvezda stala kod rezultata 67:60? Zasto je tada Dzenkins uradio isto sto i Lipovi u prethodnoj utakmici? Gde su sinoc bili Simonovic i Blazic? Zasto je Luka Mitrovic napravio nekoliko gresaka u nizu?

Da zakljucimo i jednu vrlo bitnu stvar - Zvezda je solidna ekipa,ali sa gubitnickim mentalitetom i nezrelim trenerom. Koju bitnu utakmicu je Zvezda dobila ove godine - prokockali ste razliku za finale EK, pukli od Cibone u ABA ligi i sada izgubili 3 utakmice u nizu. Jedino ste osvojili kup i to na kakav nacin.

Miki

pre 9 godina

Sramota je kakvo je sudjenje bilo na poslednje tri (3)utakmice...
Dobar parametar je sudjenje na utakmicama ABA lige istih aktera...
Čovek je samo rekao na fin način ono što je svima jasno osim ostrašćenim navijačima partizana...
Jedino mi nije jasno što su pristali da učestvuju u ovoj lakrdiji...
Trebalo je jednostavno napustiti utamicu usled skandaloznog sudjenja jer sa bagrom i ne možeš drugačije -ne razumeju ...

Dule Vujosevic sa(rlatan)lalalala

pre 9 godina

Kako te nije sramota, sta ocekujes, da u svakoj utakmici bude pet na tri.
(Ivan kg, 22. jun 2014 13:02)

Ne nego vi ocekujete da u svakoj utakmici bude 39-18, samo tako pravite razliku. Sram vas bilo.

markony

pre 9 godina

@ Gepek Titule
Čoveče koliko je tebi teško...
A posle 15 godina bez titule, čovek bi pomislio da ste se već navikli... Muke... :-*

Nebojsa

pre 9 godina

Nevezano za članak....ja bih se vratio na prvu utakmicu.

Za mene je momenat sezone: Zvezda ima 5 na 3 a sudije Rašku Katiću sviraju tri sekunde u reketu.

Zato možda budete prvi 2020.g.

Gepek Titule

pre 9 godina

Evo samo ovu utakmicu cu navesti detalje: 40
bacanja Partizana naspram 18 Zvezdinih (tako
nesto je moguce samo u duelu ove dve ekipe),
Bogdanovic izveo sam 16, skoro kao ceo tim
Zvezde, to sta se njemu svira je neverovatno,
recimo poslednji napad u prvoj cetvrtini on covek
napravi 4 koraka, stane i onda dobije faul. Pri
egalu, 2min pre kraja cist faul nad Mitrovicem
dodeljuje se lopta Partizanu, U kontri Lovernj sa
namerom slomi Lazica nema namerne a na drugoj
strani Mitrovic dobije namernu kada je u pokusaju
da lupi blokadu napravio faul. Zvezdi svirane 2
tehnicke i 2 namerne. Pri egalu pred kraj utakmice
igrac Partizana ne secam se koji pravi cist faul u
napadu, sudija svira tehnicku za floping!?
Marjanovica tuku non stop nece niko da svira faul,
a na drugoj strani nad Bogdanovicem je svaki
kontakt faul... Eto ti cinjenice, a ti navedi samo
jednu stvar koja je svirana u Zvezdinu korist a da
nije bilo tako. Ovde ti je navedeno vise od 20
poena... I tako se svira 13 godina, tako se krao i
Hemofarm, Fmp, cak i Vojvodina jedne godine.
Mislio sam da je nemoguce vise krasti nego sto je
to bilo u trecoj cetvrtini finala Aba lige prosle
godine ali izgleda da je moguce... Uglavnom
scenario je uvek isti, pusta se gruba igra Partizana,
protivniku se svira svaki napad faul, svaka sumnjiva
lopta se svira Partizanu itd. Uglavnom, kada se resi
pobednik, onda se to kompenzuje smesnim
faulovima kao sto je recimo veceras svirana peta
Bogdanovicu nad Nelsonom.

Claude G

pre 9 godina

U cetiri utakmice vam je dao preko 100 poena a ti pricas o sudjenju? Za bolje od zvezde i nisi, a ocigledno niko ni ne pokazuje interesovanje za tebe, ostaces tu jos sto godina zato sto nemas gde, neko bi te primetio da valjas nesto.

kkczv

pre 9 godina

Joj Boze koliko su ovi grobari jadni! pa sta ste se uhvatili za 5:3??? pa secate li se kad je zvezda igrala protiv partizana sa 2-3 igraca na parketu??? naravno da se ne secate jer ste tad jos pisali u gace. cestitam titulu partizanu, a ti covicu nemoj da seres po novinama i da prebijas novinare nego menjaj ovog nazovi trenera i dovedi neke igrace. igramo evroligu sl.god.a ako radonjic ostane onda bolje da ne igramo!

nesa

pre 9 godina

Kada partizan izgubi, krive su sudije, kada dobije sudije su bile super, to je nase "regularno" prvenstvo :)))) Cestitam partizanu na pobedi.

Marko

pre 9 godina

Zvezdaš sam ali je Partizan zasluženo uzeo titulu,to što je Radonjić nesposoban da napravi taltiku da se sačuva Bogdanović to je druga priča.

Nema nikakve veze sudjenje sa tim,zvezda je trebala da ima jedan jedini zadatak da sačuva Bogdanovića i nisu bili sposobni da to urade.

Toliko bez ideje u napadu da je to strašno.

Limenkina tuga pregolema

pre 9 godina

Da je sudija iskljucio barem dva igraca Partizana sa 5 na 3 bi mozda jos nekako islo. Umesto da budete srecni sto je FMP mali klub iz predgradja uoste stigao u finale vi hocete preko hleba pogace a niste zasluzili. Zato i propadate!

Djordje

pre 9 godina

Blazo da si posten uvideo bi da je Mitrović prelomio utakmicu nesportskim i ne taktičnim faulima. Ono sa Lovrenjom je bilo toliko očigledno a kuco je. Znači sigurni poeni a Mitrović sleđa rampa po rukama.

DaSa

pre 9 godina

Partizan 39 bacanja, Zvezda 18, pametnom dosta. (neba, 22. jun 2014 10:18)

Pametnom da ali tebi ne. To je samo pokazatelj koliko ste igrali grubo i koliko ste ocekivali pomoc sudija kao u prvoj utakmici. Uzalud trud dzaba vam sve... Pravda je pobedila!

Zovem-se-i-prezivam

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!

TRT

pre 9 godina

da, veliki je problem kad igras 5 na 5..tesko je biti prilagodljiv...evo vec se razmatra da vi sledece godine svaku utakmicu igrate 5 na 3...

Kralj

pre 9 godina

Sram te bilo,Nelsone!Ti si nasao nesto da pricas o sudjenju a zaboravio si prvu utakmicu i onaj divljacki zahvat.Da ima pravde zbog toga bi bio diskvalifikovan do kraja finala.Nisu vam sudije krive sto ste vi nesposobni.I ne pricaj da igras s ponosom za Zvezdu Telekom,tvoji "kvaliteti" su takvi da te niko drugi nece.Zato si clan privatnog kluba iz predgradja.

Milos

pre 9 godina

Aha, znaci za A licencu mora da bude transparentno poslovanje a ukoliko neki klub ulazi svake godine preko svog takmicenja moze da se bavi najgorim mutljavinama i to ULEB ne sankcionise? Joj ko vam je usadio tu pricu da je Partizan odbio A licencu zbog toga samo da mi je znati

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Čovek lepo rekao, nije njegovo da o tome priča...sve se je videlo i znalo još posle prve utakmice. Ono sinoć je samo završni čin. Sledeću sezonu treba stranci da sude, ako hoćemo regularno prvenstvo.

ma da

pre 9 godina

Posle prve utakmice,igralo se 5 na 8 u korist Partizana,naravno.Zvezda je opet izgubila medijski rat.Posle prve utakmice diglo se i kuso i repato po sudijama,a sada vidim,igra se neki drugi sport,ali ćemo zato imati reprezentaciju!!!Baš da vidim u Španiji koliko će faulova biti dosuđeno na novom belom medvedu iz ''institucije''!!!!

aha

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.
(Toliko, 22. jun 2014 10:36)

I ne moram da te pitam koliko se razumes u kosarku, dovoljno mi je da pogledam ovo DZENINGS! - Pa ti covece i ne znas kako ti se zove kosarkas!

Srce sampiona

pre 9 godina

Pa sta treba sudije da rade? Da dozvole rukometnu odbranu nad Bogdanom i puste kasapina Lazica da ga mucki udara u bubrege da bi kriterijum bio po volji? Mozda bi tada Srbija dobila novu rukometnu "zvezdu u usponu" Branka Lazica ali bi izgubila najtalentovanijeg i svog ubedljivo najboljeg kosarkasa. Na Bogdanu su sve vreme pustali snazan fizicki kontakt telom u telo ali ocigledni faulovi prilikom suta i prodora se moraju svirati jer u protivnom kosarka postaje neki drugi sport.

о шонеси

pre 9 godina

човек је био шутер, али је поломио шаку пре пар година и зато сад има онај избачај..питање је за управу зашто су доводилу човека са толико дискутабилним шутом..а још теже питање је како то да нам је он главни играч..

lemi

pre 9 godina

Ovo je totalni cirkus. Imate li vi sta da izjavite i jedni i drugi o kosarci, o igri o bilo vemu sto je vezano za sport. Dok god licemeri i egoisti budu na velu nasih klubova ovako ce nam biti. Sad se na pricu ukljucili i stranci kojima je ovo prolazna stanica. Cirkus.

the gaffer

pre 9 godina

I tako vec skoro 20 godina ne uspevate da se prilgodite kriterijumu sudjenja:)
Inace, Zvezda je bila na dobrom putu da izgubi i prvu utakmicu bey obzira na obilatu pomoc sudija.

boza

pre 9 godina

Nelson hoce da kaze da su sudije navijale za KK Partizan, posle njegovog rvackog zahvata niko vise na njega ne gleda kao na kosarkasa!!! Prohujalo sa vihorom...!!!

Mare

pre 9 godina

Kakva glupa izjava u zadnjih 2 minutu kad su pokusali da naprave prikljucak svaki napad Partizana prave faul.Plus one namerne tehnicke kad su videli da su izgubili.Loosers.

Gile

pre 9 godina

Uklopio se savrseno u ovaj tim Zvezde. Kao da su trazili najprljavije igrace na trzistu, umestk da igraju idu i udaraju laktovima u ledja i posle se zale na sudjenje. Bogdan je za tebe velicina, a ti ces uvek biti niko i nista.

Nolan

pre 9 godina

Gospodski. Dule može da uči od njega šta su izjave.
Ono jes da me je baš nervirao u nekim momentima pa onaj zicer protiv Makabija pa izgubljena lopta protiv Cibosa u poslednjem minutu ali ne mogu da zamislim Zvezdu bez njega. Radonjiću, ti se prvi pitaš.

mirko

pre 9 godina

Bravo, svaka ti je na mestu! U tom mulju koji oni naprave, mi ne znamo da plivamo..mi smo gospoda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Czv, samo Bgd, 22. jun 2014 09:24)
Kakva ste gospoda najbolje ste pokazali gađajući Bogdana, dok je povređen ležao na parketu, a krađa pehara je pravi gospodski čin. Naravno da ne mislim na sve navijače Zvezde, nego na onaj deo, kome očigledno, pripada i pisac komentara.

mile

pre 9 godina

Smatram sebe vrlo objektivnim navijacem Zvezde pa zato prvo cestitke Partizanu na tituli a zatim i pitanje za sve u Zvezdi,gde je ona ekipa sto je na loptu gubia od Makabija,Panatinaikosa... Sto je dominantno bila prva u ABA ligi,igraci su isti,sta se to desilo gospodo strucnajci da u najvaznjijem delu sezone tim igra kao grupa gradjana?

Akobogda

pre 9 godina

Pa ti bi trebao zbog pokušaja ubistva Milutinova u prvoj utakmici da budeš pred sudijom, ali pravim sudijom. Pa šta mislite da je neki naš igrač učinio tako nešto. Inače očekujem da će Gogić odlučiti da navijači dotične imaju pravo da zadrže pehar i novčano ih nagraditi za uspešno obavljenu akciju.

Blaza

pre 9 godina

Sta ovi partizanovci pricaju 5na 3.I dok smo igrali 5na5 mi smo vodili,ceo mec a sad pricaju nesto.Sinoc Mitrovicu Pavlovic skoci na glavu i sudije ne sviraju faul nego aut za partizan,posle toga u kontri partizana Mitar proba da izblokira Lovernja i udari ga po sakama a oni ladno sviraju tehnicku.Sudjenje je bilo zalosno.Prosli mec su Zvezdi svirali 5 tehnickih a Partizanu ni jednu.Samo uz tako sudjenje mogu da i pobede i da osvoje nestoMorali ljudi da sviraju za Partizan jer bi Vujosevic pobegao pa im glupo da se tako zavrsi prvenstvo.

loznica

pre 9 godina

Pitaj ga gde je naucio sut, pokazace ti garantovano. A trener koji je tebe ucio sut je bruka za kosarku. Sram te bilo. Bitno je da si se prilagodio ulici....

Kosarkaski radnik

pre 9 godina

Navijaci Partizana su dovoljno osioni da ne vide sta se sprema. Neutralan sam jer mi je kosarka zivot, ali mom kumu se zeludac prevrnuo kada je Dule izveo ekipu sa terena. Kum, Grobar inace, je veoma besan jer je i sam video da nije postojao nijedan razlog da se ekipa izvede! Ono sto obojica znamo jeste da ce se Dule i Pedja kriti sada iza ove titule, a da je klub u veoma velikim problemima jer nece igrati EL. Najveci problem je sto vise nema drzavnih para kao ranije, a Partizan ih se nadobijao samo tako. Nazalost ceka nas raspad Partizana za sta ce Dule i Pedja okriviti druge, a istina je da su muzli dok su mogli sada nece moci vise. Inace drzavna kasa je zatvorena i za Zvezdu (dobijala godinama manje, ali spram rezultata), ali klub se prilagodio godinama koje dolaze i sa sve izvesnim igranjem EL nekako ce pregurati sezone. Na kraju ja idalje ne mogu da prezalim sto je Partizan odbio A licencu pre par godina kada je data Prokomu. Istina je da nisu hteli pokazati papire jer su mislili da ce uvek moci preko domace lige da obezbede EL... Stao im na rep Djordji...zna covek posao jer da ne zna ne bi obrnuo FIBA jos pre 10ak godina. Sada gospodo udarite po minusima, a vidimo se u septembru kada ce se Partizanovci pitati kako je moguce da im se zlo desava...

Miloš

pre 9 godina

Nelson sigurno odlazi iz Zvezde, decko je uvek bio korektan u izjavama i ponasanju ali ovo u prethodnih nedelju dana samo pokazuje da covek vec ima drugi klub i da ga ne zanima vise sta ce ovde da uradi

Toliko

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.

Strašno

pre 9 godina

Neverovatno je da se izvrši ovakav pritisak na sudije posle prve utakmice i da oni podlegnu tome.Zadnje tri utakmice je obeležilo katastrofalno loše suđenje i sve na štetu Zvezde u odlučujućim trenucima.Zato bi taj pehar trebalo dati deliocima nepravde u finalu.

Gile sampion izraziti favorit...

pre 9 godina

Kao i Branko Lazic...on ke sinoc imao 8 bacanja.
Vas problem je sto ste pravili nepotrebne faulove dok niste bili u bonusu i to pri sutevima,ulazima...
Da su sudije navijale ne bi dozvolili da Milutinov iz odi bacanje u vrlo bitnom momentu a Gagic trebao i umesto +2 i lopta...Zvezdi daju loptu.
Ipak su sudije trebale da to regulisu.Sve u svemu ne znam kakvo je vama sudjenje potrebno pa da osvojite titulu..Jedva ste vi pobedili i onu prvu 5:3...

panteroid

pre 9 godina

Ako ti nisi primetio da Bogdan trpa 30 poena po utakmici i da igra sam protiv vas onda imas ozbiljan problem a decku mozes samo pertle da vezujes.

pavle

pre 9 godina

prece biti da se niste dovoljno prilagodili igri pod obrucima... ne ocajavajte i budite ponosni sto ste igrali u 4 utakmice finale sa partizanom to se bas ne desava svaki put...a ako mislite da ste bili blizu pa pobedili ste samo 3 na 5 i to uz reci trenera da partizanigra sa 3 najbolja igraca a vi sa grejacima klupe... nadam se da cete nauciti da gubite jer u porazu se prepoznaju sportisti i casni ljudi. srecno sledece sezone....

Jaa

pre 9 godina

Kazu grobari "gadjali ste ga svim i svacim, nazivali ga ustasom" a izvini pa upravo ste vi to isto radili Gurovicu.
(Niks, 22. jun 2014 09:26)

Гуровића нико није гађао и звао усташом само смо му мало певали док је сузе лио. :)

SASA

pre 9 godina

AH Radonjicu, pretvoricies se u Vujosevica...Dobro je da i ti nisi okrivio Vucica za poraz... Totalna ne disciplina na terenu, tehnicka i nameran faul u dva napada, u zadnjoj cetvrtini plus 7 i napad, i izgubljene lopte i faulovi na 20 metara od kosa uz 4 slobodna Partizana, ...
pa gde ti je autoritet?
AH, po ko zna koji put, vec vidjeno zar ne..

Ratko

pre 9 godina

Ostani Adimirale idemo u nove pobede. Samo obavezno da nadju adekvatnu zamenu to se najbolje videlo kada je propustio 2 utakmicu u finalu, koliko znaci za tim. Vrlo koristan igrac za ekipu i samo mu treba naci odgovarajucu zamenu da dele minutazu. Nema potrebe da juri po Evropi kada igramo najace takmicenje.

otkacheni

pre 9 godina

Svi govore o 5 na 3, a zaboravljaju da je Zvezda vodila taj mec od prvog minuta i da je vodila i u trenutku kada je mag povukao tim, i u trenutku kada je Milutinov ignorisao savet Carlsa Barklija.

Pravi ćokijev junak

pre 9 godina

Kako te nije sramota, najbezobrazniji stranče u istoriji. Izazvao incident zbog koga su izbačena dva igrača protivniku i mekeće i dalje, trese bradicom. Najboljeg igrača u Srbiji, izbacio iz igre namernim zaletanjem u meso. Pokri se ušima i bolje ćuti. Sa takvima se Zvezda neće vratiti iz zamrzivača.

Mikele

pre 9 godina

Znam, lakše je 3 na 5, ali i tad je gorelo za pobedu... Nemate vi onu stvar kad treba. Sinoć da se nije igralo za titulu vi bi pobedili 100%, ali kad treba vežu vam se noge...

BigBoca

pre 9 godina

posle prve utakmice kriterijum se promenio, dinamika se promenila, ali mi, kao igrači, morali smo da se prilagodimo...

Da, niste se prilagodili igri 5 na 5!
Hhahahahahahah

BigBoca

pre 9 godina

posle prve utakmice kriterijum se promenio, dinamika se promenila, ali mi, kao igrači, morali smo da se prilagodimo...

Da, niste se prilagodili igri 5 na 5!
Hhahahahahahah

panteroid

pre 9 godina

Ako ti nisi primetio da Bogdan trpa 30 poena po utakmici i da igra sam protiv vas onda imas ozbiljan problem a decku mozes samo pertle da vezujes.

Mikele

pre 9 godina

Znam, lakše je 3 na 5, ali i tad je gorelo za pobedu... Nemate vi onu stvar kad treba. Sinoć da se nije igralo za titulu vi bi pobedili 100%, ali kad treba vežu vam se noge...

Jaa

pre 9 godina

Kazu grobari "gadjali ste ga svim i svacim, nazivali ga ustasom" a izvini pa upravo ste vi to isto radili Gurovicu.
(Niks, 22. jun 2014 09:26)

Гуровића нико није гађао и звао усташом само смо му мало певали док је сузе лио. :)

Gile sampion izraziti favorit...

pre 9 godina

Kao i Branko Lazic...on ke sinoc imao 8 bacanja.
Vas problem je sto ste pravili nepotrebne faulove dok niste bili u bonusu i to pri sutevima,ulazima...
Da su sudije navijale ne bi dozvolili da Milutinov iz odi bacanje u vrlo bitnom momentu a Gagic trebao i umesto +2 i lopta...Zvezdi daju loptu.
Ipak su sudije trebale da to regulisu.Sve u svemu ne znam kakvo je vama sudjenje potrebno pa da osvojite titulu..Jedva ste vi pobedili i onu prvu 5:3...

DaSa

pre 9 godina

Partizan 39 bacanja, Zvezda 18, pametnom dosta. (neba, 22. jun 2014 10:18)

Pametnom da ali tebi ne. To je samo pokazatelj koliko ste igrali grubo i koliko ste ocekivali pomoc sudija kao u prvoj utakmici. Uzalud trud dzaba vam sve... Pravda je pobedila!

mirko

pre 9 godina

Bravo, svaka ti je na mestu! U tom mulju koji oni naprave, mi ne znamo da plivamo..mi smo gospoda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Czv, samo Bgd, 22. jun 2014 09:24)
Kakva ste gospoda najbolje ste pokazali gađajući Bogdana, dok je povređen ležao na parketu, a krađa pehara je pravi gospodski čin. Naravno da ne mislim na sve navijače Zvezde, nego na onaj deo, kome očigledno, pripada i pisac komentara.

mile

pre 9 godina

Smatram sebe vrlo objektivnim navijacem Zvezde pa zato prvo cestitke Partizanu na tituli a zatim i pitanje za sve u Zvezdi,gde je ona ekipa sto je na loptu gubia od Makabija,Panatinaikosa... Sto je dominantno bila prva u ABA ligi,igraci su isti,sta se to desilo gospodo strucnajci da u najvaznjijem delu sezone tim igra kao grupa gradjana?

Kralj

pre 9 godina

Sram te bilo,Nelsone!Ti si nasao nesto da pricas o sudjenju a zaboravio si prvu utakmicu i onaj divljacki zahvat.Da ima pravde zbog toga bi bio diskvalifikovan do kraja finala.Nisu vam sudije krive sto ste vi nesposobni.I ne pricaj da igras s ponosom za Zvezdu Telekom,tvoji "kvaliteti" su takvi da te niko drugi nece.Zato si clan privatnog kluba iz predgradja.

pavle

pre 9 godina

prece biti da se niste dovoljno prilagodili igri pod obrucima... ne ocajavajte i budite ponosni sto ste igrali u 4 utakmice finale sa partizanom to se bas ne desava svaki put...a ako mislite da ste bili blizu pa pobedili ste samo 3 na 5 i to uz reci trenera da partizanigra sa 3 najbolja igraca a vi sa grejacima klupe... nadam se da cete nauciti da gubite jer u porazu se prepoznaju sportisti i casni ljudi. srecno sledece sezone....

Akobogda

pre 9 godina

Pa ti bi trebao zbog pokušaja ubistva Milutinova u prvoj utakmici da budeš pred sudijom, ali pravim sudijom. Pa šta mislite da je neki naš igrač učinio tako nešto. Inače očekujem da će Gogić odlučiti da navijači dotične imaju pravo da zadrže pehar i novčano ih nagraditi za uspešno obavljenu akciju.

Pravi ćokijev junak

pre 9 godina

Kako te nije sramota, najbezobrazniji stranče u istoriji. Izazvao incident zbog koga su izbačena dva igrača protivniku i mekeće i dalje, trese bradicom. Najboljeg igrača u Srbiji, izbacio iz igre namernim zaletanjem u meso. Pokri se ušima i bolje ćuti. Sa takvima se Zvezda neće vratiti iz zamrzivača.

loznica

pre 9 godina

Pitaj ga gde je naucio sut, pokazace ti garantovano. A trener koji je tebe ucio sut je bruka za kosarku. Sram te bilo. Bitno je da si se prilagodio ulici....

Gile

pre 9 godina

Uklopio se savrseno u ovaj tim Zvezde. Kao da su trazili najprljavije igrace na trzistu, umestk da igraju idu i udaraju laktovima u ledja i posle se zale na sudjenje. Bogdan je za tebe velicina, a ti ces uvek biti niko i nista.

Kosarkaski radnik

pre 9 godina

Navijaci Partizana su dovoljno osioni da ne vide sta se sprema. Neutralan sam jer mi je kosarka zivot, ali mom kumu se zeludac prevrnuo kada je Dule izveo ekipu sa terena. Kum, Grobar inace, je veoma besan jer je i sam video da nije postojao nijedan razlog da se ekipa izvede! Ono sto obojica znamo jeste da ce se Dule i Pedja kriti sada iza ove titule, a da je klub u veoma velikim problemima jer nece igrati EL. Najveci problem je sto vise nema drzavnih para kao ranije, a Partizan ih se nadobijao samo tako. Nazalost ceka nas raspad Partizana za sta ce Dule i Pedja okriviti druge, a istina je da su muzli dok su mogli sada nece moci vise. Inace drzavna kasa je zatvorena i za Zvezdu (dobijala godinama manje, ali spram rezultata), ali klub se prilagodio godinama koje dolaze i sa sve izvesnim igranjem EL nekako ce pregurati sezone. Na kraju ja idalje ne mogu da prezalim sto je Partizan odbio A licencu pre par godina kada je data Prokomu. Istina je da nisu hteli pokazati papire jer su mislili da ce uvek moci preko domace lige da obezbede EL... Stao im na rep Djordji...zna covek posao jer da ne zna ne bi obrnuo FIBA jos pre 10ak godina. Sada gospodo udarite po minusima, a vidimo se u septembru kada ce se Partizanovci pitati kako je moguce da im se zlo desava...

Miloš

pre 9 godina

Nelson sigurno odlazi iz Zvezde, decko je uvek bio korektan u izjavama i ponasanju ali ovo u prethodnih nedelju dana samo pokazuje da covek vec ima drugi klub i da ga ne zanima vise sta ce ovde da uradi

Toliko

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.

otkacheni

pre 9 godina

Svi govore o 5 na 3, a zaboravljaju da je Zvezda vodila taj mec od prvog minuta i da je vodila i u trenutku kada je mag povukao tim, i u trenutku kada je Milutinov ignorisao savet Carlsa Barklija.

Marko

pre 9 godina

Zvezdaš sam ali je Partizan zasluženo uzeo titulu,to što je Radonjić nesposoban da napravi taltiku da se sačuva Bogdanović to je druga priča.

Nema nikakve veze sudjenje sa tim,zvezda je trebala da ima jedan jedini zadatak da sačuva Bogdanovića i nisu bili sposobni da to urade.

Toliko bez ideje u napadu da je to strašno.

Blaza

pre 9 godina

Sta ovi partizanovci pricaju 5na 3.I dok smo igrali 5na5 mi smo vodili,ceo mec a sad pricaju nesto.Sinoc Mitrovicu Pavlovic skoci na glavu i sudije ne sviraju faul nego aut za partizan,posle toga u kontri partizana Mitar proba da izblokira Lovernja i udari ga po sakama a oni ladno sviraju tehnicku.Sudjenje je bilo zalosno.Prosli mec su Zvezdi svirali 5 tehnickih a Partizanu ni jednu.Samo uz tako sudjenje mogu da i pobede i da osvoje nestoMorali ljudi da sviraju za Partizan jer bi Vujosevic pobegao pa im glupo da se tako zavrsi prvenstvo.

SASA

pre 9 godina

AH Radonjicu, pretvoricies se u Vujosevica...Dobro je da i ti nisi okrivio Vucica za poraz... Totalna ne disciplina na terenu, tehnicka i nameran faul u dva napada, u zadnjoj cetvrtini plus 7 i napad, i izgubljene lopte i faulovi na 20 metara od kosa uz 4 slobodna Partizana, ...
pa gde ti je autoritet?
AH, po ko zna koji put, vec vidjeno zar ne..

Strašno

pre 9 godina

Neverovatno je da se izvrši ovakav pritisak na sudije posle prve utakmice i da oni podlegnu tome.Zadnje tri utakmice je obeležilo katastrofalno loše suđenje i sve na štetu Zvezde u odlučujućim trenucima.Zato bi taj pehar trebalo dati deliocima nepravde u finalu.

Limenkina tuga pregolema

pre 9 godina

Da je sudija iskljucio barem dva igraca Partizana sa 5 na 3 bi mozda jos nekako islo. Umesto da budete srecni sto je FMP mali klub iz predgradja uoste stigao u finale vi hocete preko hleba pogace a niste zasluzili. Zato i propadate!

aha

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.
(Toliko, 22. jun 2014 10:36)

I ne moram da te pitam koliko se razumes u kosarku, dovoljno mi je da pogledam ovo DZENINGS! - Pa ti covece i ne znas kako ti se zove kosarkas!

Srce sampiona

pre 9 godina

Pa sta treba sudije da rade? Da dozvole rukometnu odbranu nad Bogdanom i puste kasapina Lazica da ga mucki udara u bubrege da bi kriterijum bio po volji? Mozda bi tada Srbija dobila novu rukometnu "zvezdu u usponu" Branka Lazica ali bi izgubila najtalentovanijeg i svog ubedljivo najboljeg kosarkasa. Na Bogdanu su sve vreme pustali snazan fizicki kontakt telom u telo ali ocigledni faulovi prilikom suta i prodora se moraju svirati jer u protivnom kosarka postaje neki drugi sport.

Nolan

pre 9 godina

Gospodski. Dule može da uči od njega šta su izjave.
Ono jes da me je baš nervirao u nekim momentima pa onaj zicer protiv Makabija pa izgubljena lopta protiv Cibosa u poslednjem minutu ali ne mogu da zamislim Zvezdu bez njega. Radonjiću, ti se prvi pitaš.

Zovem-se-i-prezivam

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!

the gaffer

pre 9 godina

I tako vec skoro 20 godina ne uspevate da se prilgodite kriterijumu sudjenja:)
Inace, Zvezda je bila na dobrom putu da izgubi i prvu utakmicu bey obzira na obilatu pomoc sudija.

boza

pre 9 godina

Nelson hoce da kaze da su sudije navijale za KK Partizan, posle njegovog rvackog zahvata niko vise na njega ne gleda kao na kosarkasa!!! Prohujalo sa vihorom...!!!

Claude G

pre 9 godina

U cetiri utakmice vam je dao preko 100 poena a ti pricas o sudjenju? Za bolje od zvezde i nisi, a ocigledno niko ni ne pokazuje interesovanje za tebe, ostaces tu jos sto godina zato sto nemas gde, neko bi te primetio da valjas nesto.

ultrasrbin

pre 9 godina

Miki, 22. jun 2014 14:14

Nisam ostrascen navijac Partizana vec navijac Radnickog iz Kragujevca. Posle Radnickog biram Partizan,ali imam par pitanja za sve pametnjakovice:

-U drugoj utakmici je bilo 20 razlike pa me interesuje kako su to sudije uticale na rezultat.
-U trecoj utakmici ste za 3 sutirali ispod 20% pa me interesuje koga krivite za to. Zasto je Radonjic u toj utakmici pustio Lipovia da siluje do besvesti i unakazi vas u trenutku kada se lomila utakmica.
-Zasto je u cetvrtoj utakmici Zvezda stala kod rezultata 67:60? Zasto je tada Dzenkins uradio isto sto i Lipovi u prethodnoj utakmici? Gde su sinoc bili Simonovic i Blazic? Zasto je Luka Mitrovic napravio nekoliko gresaka u nizu?

Da zakljucimo i jednu vrlo bitnu stvar - Zvezda je solidna ekipa,ali sa gubitnickim mentalitetom i nezrelim trenerom. Koju bitnu utakmicu je Zvezda dobila ove godine - prokockali ste razliku za finale EK, pukli od Cibone u ABA ligi i sada izgubili 3 utakmice u nizu. Jedino ste osvojili kup i to na kakav nacin.

Nebojsa

pre 9 godina

Nevezano za članak....ja bih se vratio na prvu utakmicu.

Za mene je momenat sezone: Zvezda ima 5 na 3 a sudije Rašku Katiću sviraju tri sekunde u reketu.

Zato možda budete prvi 2020.g.

Mister No

pre 9 godina

(Gepek Titule, 22. jun 2014 13:29)
Evo ja da ti odgovorim na tvoja pitanja. Kao prvo sinoc se igrala kosarka a ne rukomet. To sto vi imate krljace u timu koji ne biraju ni kada ni kako udaraju tipa Lazic, Katic, Simonovic pa i Blazic. Vidite samo kad sudije dozvole rvanje tipa rukomet vi mozete da se iole priblizite u rezultatu nama a kad sude kako treba onda nemate sanse. Kosarka je prilicno gospodski sport. Tu se gotovo svaki kontakt osim telom svira ali kao sto kazem vi ste napravili rvanje od kosarke i to vam nekad prodje ali ne moze uvek. Odnos slobodnih bacanja samo pokazuje koliko grubo igrate odbranu. Sto se tice ostalih navedenih stvari pogledaj ponovo snimak pa budi bre malo realan. Mislim svaka cast realnim navijacima Zvezde ali mnogo mnogo vise vas ima takvih koji ne vide pored ociju. Mozemo da ukrademo jednu i dve titule ali kad si 13 godina prvak i neprikosnoven u svojoj zemlji i u Evropi veoma dobar i cenjen onda tu mora da postoji dobar rad. Vi ostrasceni navijaci to ne zelite da vidite. Sto se tice Nelsona covek pravi ulicar. Milutinov decko kako god je odreagovao pokazao je kajanje. Rekao je da mu je zao sto je tako odreagovao i uticao da nastane haos na utakmici, a ovaj se jos hvali kako je to naucio na ulici i kako on zna da se brani. Ni trunke kajanja

Mare

pre 9 godina

Kakva glupa izjava u zadnjih 2 minutu kad su pokusali da naprave prikljucak svaki napad Partizana prave faul.Plus one namerne tehnicke kad su videli da su izgubili.Loosers.

Gepek Titule

pre 9 godina

Evo samo ovu utakmicu cu navesti detalje: 40
bacanja Partizana naspram 18 Zvezdinih (tako
nesto je moguce samo u duelu ove dve ekipe),
Bogdanovic izveo sam 16, skoro kao ceo tim
Zvezde, to sta se njemu svira je neverovatno,
recimo poslednji napad u prvoj cetvrtini on covek
napravi 4 koraka, stane i onda dobije faul. Pri
egalu, 2min pre kraja cist faul nad Mitrovicem
dodeljuje se lopta Partizanu, U kontri Lovernj sa
namerom slomi Lazica nema namerne a na drugoj
strani Mitrovic dobije namernu kada je u pokusaju
da lupi blokadu napravio faul. Zvezdi svirane 2
tehnicke i 2 namerne. Pri egalu pred kraj utakmice
igrac Partizana ne secam se koji pravi cist faul u
napadu, sudija svira tehnicku za floping!?
Marjanovica tuku non stop nece niko da svira faul,
a na drugoj strani nad Bogdanovicem je svaki
kontakt faul... Eto ti cinjenice, a ti navedi samo
jednu stvar koja je svirana u Zvezdinu korist a da
nije bilo tako. Ovde ti je navedeno vise od 20
poena... I tako se svira 13 godina, tako se krao i
Hemofarm, Fmp, cak i Vojvodina jedne godine.
Mislio sam da je nemoguce vise krasti nego sto je
to bilo u trecoj cetvrtini finala Aba lige prosle
godine ali izgleda da je moguce... Uglavnom
scenario je uvek isti, pusta se gruba igra Partizana,
protivniku se svira svaki napad faul, svaka sumnjiva
lopta se svira Partizanu itd. Uglavnom, kada se resi
pobednik, onda se to kompenzuje smesnim
faulovima kao sto je recimo veceras svirana peta
Bogdanovicu nad Nelsonom.

nesa

pre 9 godina

Kada partizan izgubi, krive su sudije, kada dobije sudije su bile super, to je nase "regularno" prvenstvo :)))) Cestitam partizanu na pobedi.

Ratko

pre 9 godina

Ostani Adimirale idemo u nove pobede. Samo obavezno da nadju adekvatnu zamenu to se najbolje videlo kada je propustio 2 utakmicu u finalu, koliko znaci za tim. Vrlo koristan igrac za ekipu i samo mu treba naci odgovarajucu zamenu da dele minutazu. Nema potrebe da juri po Evropi kada igramo najace takmicenje.

Djordje

pre 9 godina

Blazo da si posten uvideo bi da je Mitrović prelomio utakmicu nesportskim i ne taktičnim faulima. Ono sa Lovrenjom je bilo toliko očigledno a kuco je. Znači sigurni poeni a Mitrović sleđa rampa po rukama.

TRT

pre 9 godina

da, veliki je problem kad igras 5 na 5..tesko je biti prilagodljiv...evo vec se razmatra da vi sledece godine svaku utakmicu igrate 5 na 3...

ma da

pre 9 godina

Posle prve utakmice,igralo se 5 na 8 u korist Partizana,naravno.Zvezda je opet izgubila medijski rat.Posle prve utakmice diglo se i kuso i repato po sudijama,a sada vidim,igra se neki drugi sport,ali ćemo zato imati reprezentaciju!!!Baš da vidim u Španiji koliko će faulova biti dosuđeno na novom belom medvedu iz ''institucije''!!!!

markony

pre 9 godina

@ Gepek Titule
Čoveče koliko je tebi teško...
A posle 15 godina bez titule, čovek bi pomislio da ste se već navikli... Muke... :-*

Neko Iz Mase

pre 9 godina

(Kosarkaski radnik, 22. jun 2014 10:10)

Да си збиља кошаркашки радник и да тије кум велики гробар, знао би да Предраг Даниловић има надимак Саша а не Пеђа....

Milos

pre 9 godina

Aha, znaci za A licencu mora da bude transparentno poslovanje a ukoliko neki klub ulazi svake godine preko svog takmicenja moze da se bavi najgorim mutljavinama i to ULEB ne sankcionise? Joj ko vam je usadio tu pricu da je Partizan odbio A licencu zbog toga samo da mi je znati

о шонеси

pre 9 godina

човек је био шутер, али је поломио шаку пре пар година и зато сад има онај избачај..питање је за управу зашто су доводилу човека са толико дискутабилним шутом..а још теже питање је како то да нам је он главни играч..

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Čovek lepo rekao, nije njegovo da o tome priča...sve se je videlo i znalo još posle prve utakmice. Ono sinoć je samo završni čin. Sledeću sezonu treba stranci da sude, ako hoćemo regularno prvenstvo.

Miki

pre 9 godina

Sramota je kakvo je sudjenje bilo na poslednje tri (3)utakmice...
Dobar parametar je sudjenje na utakmicama ABA lige istih aktera...
Čovek je samo rekao na fin način ono što je svima jasno osim ostrašćenim navijačima partizana...
Jedino mi nije jasno što su pristali da učestvuju u ovoj lakrdiji...
Trebalo je jednostavno napustiti utamicu usled skandaloznog sudjenja jer sa bagrom i ne možeš drugačije -ne razumeju ...

kkczv

pre 9 godina

Joj Boze koliko su ovi grobari jadni! pa sta ste se uhvatili za 5:3??? pa secate li se kad je zvezda igrala protiv partizana sa 2-3 igraca na parketu??? naravno da se ne secate jer ste tad jos pisali u gace. cestitam titulu partizanu, a ti covicu nemoj da seres po novinama i da prebijas novinare nego menjaj ovog nazovi trenera i dovedi neke igrace. igramo evroligu sl.god.a ako radonjic ostane onda bolje da ne igramo!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!
(Zovem-se-i-prezivam, 22. jun 2014 11:32)

Forma se tempira za kraj sezone i zato sada igrate evroligu?????

lemi

pre 9 godina

Ovo je totalni cirkus. Imate li vi sta da izjavite i jedni i drugi o kosarci, o igri o bilo vemu sto je vezano za sport. Dok god licemeri i egoisti budu na velu nasih klubova ovako ce nam biti. Sad se na pricu ukljucili i stranci kojima je ovo prolazna stanica. Cirkus.

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Kosarkaski radnik
Kada ti prijatelju imas, na jedan vrlo ozbiljan komentar, skoro 150 minusa jasno ti je da ce svi biti u cudu ne ako se obistini sve sto si napisao, vec samo jedan delic toga.
Medjutim, ovde je stvorena jedna sektaska mantra koju doduse podrzava jedan deo javnosti a Partizanovim navijacima stvara privid da njihov klub funkcionise bez dinara i pravi rezultate. A stvari, su sasvim drugacije. Partizan je imao ozbiljne budzete i dovodio ozbiljne igrace. Cak i ove godine je u svom timu imao pet stranaca. Niko do njih ne igra besplatno, ali ta prica lepo zvuci. Takodje, stalno se spinuje prica kako rival, citaj Zvezda, ima vise novca, a kada se dokaze da je grad davao vise Partizanu, onda nikom nista. Pri tom se primenjuje ista tehnika vidjena jos davne 1989. kada je Vujosevic prvi put povukao ekipu sa terena u Splitu na finalu plejofa protiv Jugoplastike. Kada je bio trener Zvezde, govorio je o Partizanu sve ono sto danas govori o Zvezdi. Ja sam ocekivao incident, jer Vujosevic tako funkcionise i takva su nam finala poslednjih deset godina. A u prvoj utakmici nije bilo razloga da se povuce ekpia sa terena.
I Sta ce biti kada budu shvatili da je Partizan bez novca? Nista, po starom obicaju okrivice Zvezdu. Jedino ne znam da li ce Zvezda dobiti milostinju u vidu Eurolige. Ukoliko se to desi, kao sto si rekao, tek ce se onda videti koliko je neigranje pogubno za Partizan. Ali, svemu ovome su sami kumovali i niko im nije kriv. Cak ni Zvezda.

Dule Vujosevic sa(rlatan)lalalala

pre 9 godina

Kako te nije sramota, sta ocekujes, da u svakoj utakmici bude pet na tri.
(Ivan kg, 22. jun 2014 13:02)

Ne nego vi ocekujete da u svakoj utakmici bude 39-18, samo tako pravite razliku. Sram vas bilo.

Kratkotrajno pamćenje

pre 9 godina

Očajan sam što je toliko ljudi oduševljeno Duškom Vujoševićem.
Očajan sam što je toliko talentovan igrač, a odavno nije Srbija imala takvog, naprasno zaboravio koliko ga je taj DV psovao, odstranjivao i davio.
Očajan sam što je došlo do toga da se posle prve utakmice i povlačenja ekipe utakmica nastavi i niko ne snosi odgovornost ni za izazivanje ni za tuču i nerede.
Očajan sam jer je zvezdin kapiten ukrao pehar i skakao sa navijačima.
Očajan sam što ovo što se dešavalo zovete sport i pobeda.

Biće da ne znate za bolje.
Ja Bogdanu Bogdanoviću želim sve najgore, jer je poput svog učitelja, koji nam je već toliko igrača prekrstio u crnogorce, doveo u pitanje igranje za Srbiju ako ne bude po njegovom.
I neće biti bolje, jer su jedan kvazi trener i polubiće najbolji u onome što rade jer ne prezaju da učine sve, samo da pobede i osvoje novu titulu.
Nadam se da vam je poslednja. Nadam se da će DV sledeće sezone sa infuzije gledati sportske prenose a BB da neće dočekati nikakvu sreću i radost dok bude igrao za neke druge timove i reprezentaciju.

BigBoca

pre 9 godina

posle prve utakmice kriterijum se promenio, dinamika se promenila, ali mi, kao igrači, morali smo da se prilagodimo...

Da, niste se prilagodili igri 5 na 5!
Hhahahahahahah

Kosarkaski radnik

pre 9 godina

Navijaci Partizana su dovoljno osioni da ne vide sta se sprema. Neutralan sam jer mi je kosarka zivot, ali mom kumu se zeludac prevrnuo kada je Dule izveo ekipu sa terena. Kum, Grobar inace, je veoma besan jer je i sam video da nije postojao nijedan razlog da se ekipa izvede! Ono sto obojica znamo jeste da ce se Dule i Pedja kriti sada iza ove titule, a da je klub u veoma velikim problemima jer nece igrati EL. Najveci problem je sto vise nema drzavnih para kao ranije, a Partizan ih se nadobijao samo tako. Nazalost ceka nas raspad Partizana za sta ce Dule i Pedja okriviti druge, a istina je da su muzli dok su mogli sada nece moci vise. Inace drzavna kasa je zatvorena i za Zvezdu (dobijala godinama manje, ali spram rezultata), ali klub se prilagodio godinama koje dolaze i sa sve izvesnim igranjem EL nekako ce pregurati sezone. Na kraju ja idalje ne mogu da prezalim sto je Partizan odbio A licencu pre par godina kada je data Prokomu. Istina je da nisu hteli pokazati papire jer su mislili da ce uvek moci preko domace lige da obezbede EL... Stao im na rep Djordji...zna covek posao jer da ne zna ne bi obrnuo FIBA jos pre 10ak godina. Sada gospodo udarite po minusima, a vidimo se u septembru kada ce se Partizanovci pitati kako je moguce da im se zlo desava...

Blaza

pre 9 godina

Sta ovi partizanovci pricaju 5na 3.I dok smo igrali 5na5 mi smo vodili,ceo mec a sad pricaju nesto.Sinoc Mitrovicu Pavlovic skoci na glavu i sudije ne sviraju faul nego aut za partizan,posle toga u kontri partizana Mitar proba da izblokira Lovernja i udari ga po sakama a oni ladno sviraju tehnicku.Sudjenje je bilo zalosno.Prosli mec su Zvezdi svirali 5 tehnickih a Partizanu ni jednu.Samo uz tako sudjenje mogu da i pobede i da osvoje nestoMorali ljudi da sviraju za Partizan jer bi Vujosevic pobegao pa im glupo da se tako zavrsi prvenstvo.

Strašno

pre 9 godina

Neverovatno je da se izvrši ovakav pritisak na sudije posle prve utakmice i da oni podlegnu tome.Zadnje tri utakmice je obeležilo katastrofalno loše suđenje i sve na štetu Zvezde u odlučujućim trenucima.Zato bi taj pehar trebalo dati deliocima nepravde u finalu.

panteroid

pre 9 godina

Ako ti nisi primetio da Bogdan trpa 30 poena po utakmici i da igra sam protiv vas onda imas ozbiljan problem a decku mozes samo pertle da vezujes.

DaSa

pre 9 godina

Partizan 39 bacanja, Zvezda 18, pametnom dosta. (neba, 22. jun 2014 10:18)

Pametnom da ali tebi ne. To je samo pokazatelj koliko ste igrali grubo i koliko ste ocekivali pomoc sudija kao u prvoj utakmici. Uzalud trud dzaba vam sve... Pravda je pobedila!

Nolan

pre 9 godina

Gospodski. Dule može da uči od njega šta su izjave.
Ono jes da me je baš nervirao u nekim momentima pa onaj zicer protiv Makabija pa izgubljena lopta protiv Cibosa u poslednjem minutu ali ne mogu da zamislim Zvezdu bez njega. Radonjiću, ti se prvi pitaš.

Mikele

pre 9 godina

Znam, lakše je 3 na 5, ali i tad je gorelo za pobedu... Nemate vi onu stvar kad treba. Sinoć da se nije igralo za titulu vi bi pobedili 100%, ali kad treba vežu vam se noge...

otkacheni

pre 9 godina

Svi govore o 5 na 3, a zaboravljaju da je Zvezda vodila taj mec od prvog minuta i da je vodila i u trenutku kada je mag povukao tim, i u trenutku kada je Milutinov ignorisao savet Carlsa Barklija.

Jaa

pre 9 godina

Kazu grobari "gadjali ste ga svim i svacim, nazivali ga ustasom" a izvini pa upravo ste vi to isto radili Gurovicu.
(Niks, 22. jun 2014 09:26)

Гуровића нико није гађао и звао усташом само смо му мало певали док је сузе лио. :)

Gile sampion izraziti favorit...

pre 9 godina

Kao i Branko Lazic...on ke sinoc imao 8 bacanja.
Vas problem je sto ste pravili nepotrebne faulove dok niste bili u bonusu i to pri sutevima,ulazima...
Da su sudije navijale ne bi dozvolili da Milutinov iz odi bacanje u vrlo bitnom momentu a Gagic trebao i umesto +2 i lopta...Zvezdi daju loptu.
Ipak su sudije trebale da to regulisu.Sve u svemu ne znam kakvo je vama sudjenje potrebno pa da osvojite titulu..Jedva ste vi pobedili i onu prvu 5:3...

Kralj

pre 9 godina

Sram te bilo,Nelsone!Ti si nasao nesto da pricas o sudjenju a zaboravio si prvu utakmicu i onaj divljacki zahvat.Da ima pravde zbog toga bi bio diskvalifikovan do kraja finala.Nisu vam sudije krive sto ste vi nesposobni.I ne pricaj da igras s ponosom za Zvezdu Telekom,tvoji "kvaliteti" su takvi da te niko drugi nece.Zato si clan privatnog kluba iz predgradja.

Toliko

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.

pavle

pre 9 godina

prece biti da se niste dovoljno prilagodili igri pod obrucima... ne ocajavajte i budite ponosni sto ste igrali u 4 utakmice finale sa partizanom to se bas ne desava svaki put...a ako mislite da ste bili blizu pa pobedili ste samo 3 na 5 i to uz reci trenera da partizanigra sa 3 najbolja igraca a vi sa grejacima klupe... nadam se da cete nauciti da gubite jer u porazu se prepoznaju sportisti i casni ljudi. srecno sledece sezone....

mirko

pre 9 godina

Bravo, svaka ti je na mestu! U tom mulju koji oni naprave, mi ne znamo da plivamo..mi smo gospoda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Czv, samo Bgd, 22. jun 2014 09:24)
Kakva ste gospoda najbolje ste pokazali gađajući Bogdana, dok je povređen ležao na parketu, a krađa pehara je pravi gospodski čin. Naravno da ne mislim na sve navijače Zvezde, nego na onaj deo, kome očigledno, pripada i pisac komentara.

Gepek Titule

pre 9 godina

Evo samo ovu utakmicu cu navesti detalje: 40
bacanja Partizana naspram 18 Zvezdinih (tako
nesto je moguce samo u duelu ove dve ekipe),
Bogdanovic izveo sam 16, skoro kao ceo tim
Zvezde, to sta se njemu svira je neverovatno,
recimo poslednji napad u prvoj cetvrtini on covek
napravi 4 koraka, stane i onda dobije faul. Pri
egalu, 2min pre kraja cist faul nad Mitrovicem
dodeljuje se lopta Partizanu, U kontri Lovernj sa
namerom slomi Lazica nema namerne a na drugoj
strani Mitrovic dobije namernu kada je u pokusaju
da lupi blokadu napravio faul. Zvezdi svirane 2
tehnicke i 2 namerne. Pri egalu pred kraj utakmice
igrac Partizana ne secam se koji pravi cist faul u
napadu, sudija svira tehnicku za floping!?
Marjanovica tuku non stop nece niko da svira faul,
a na drugoj strani nad Bogdanovicem je svaki
kontakt faul... Eto ti cinjenice, a ti navedi samo
jednu stvar koja je svirana u Zvezdinu korist a da
nije bilo tako. Ovde ti je navedeno vise od 20
poena... I tako se svira 13 godina, tako se krao i
Hemofarm, Fmp, cak i Vojvodina jedne godine.
Mislio sam da je nemoguce vise krasti nego sto je
to bilo u trecoj cetvrtini finala Aba lige prosle
godine ali izgleda da je moguce... Uglavnom
scenario je uvek isti, pusta se gruba igra Partizana,
protivniku se svira svaki napad faul, svaka sumnjiva
lopta se svira Partizanu itd. Uglavnom, kada se resi
pobednik, onda se to kompenzuje smesnim
faulovima kao sto je recimo veceras svirana peta
Bogdanovicu nad Nelsonom.

Ratko

pre 9 godina

Ostani Adimirale idemo u nove pobede. Samo obavezno da nadju adekvatnu zamenu to se najbolje videlo kada je propustio 2 utakmicu u finalu, koliko znaci za tim. Vrlo koristan igrac za ekipu i samo mu treba naci odgovarajucu zamenu da dele minutazu. Nema potrebe da juri po Evropi kada igramo najace takmicenje.

Pravi ćokijev junak

pre 9 godina

Kako te nije sramota, najbezobrazniji stranče u istoriji. Izazvao incident zbog koga su izbačena dva igrača protivniku i mekeće i dalje, trese bradicom. Najboljeg igrača u Srbiji, izbacio iz igre namernim zaletanjem u meso. Pokri se ušima i bolje ćuti. Sa takvima se Zvezda neće vratiti iz zamrzivača.

ma da

pre 9 godina

Posle prve utakmice,igralo se 5 na 8 u korist Partizana,naravno.Zvezda je opet izgubila medijski rat.Posle prve utakmice diglo se i kuso i repato po sudijama,a sada vidim,igra se neki drugi sport,ali ćemo zato imati reprezentaciju!!!Baš da vidim u Španiji koliko će faulova biti dosuđeno na novom belom medvedu iz ''institucije''!!!!

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Kosarkaski radnik
Kada ti prijatelju imas, na jedan vrlo ozbiljan komentar, skoro 150 minusa jasno ti je da ce svi biti u cudu ne ako se obistini sve sto si napisao, vec samo jedan delic toga.
Medjutim, ovde je stvorena jedna sektaska mantra koju doduse podrzava jedan deo javnosti a Partizanovim navijacima stvara privid da njihov klub funkcionise bez dinara i pravi rezultate. A stvari, su sasvim drugacije. Partizan je imao ozbiljne budzete i dovodio ozbiljne igrace. Cak i ove godine je u svom timu imao pet stranaca. Niko do njih ne igra besplatno, ali ta prica lepo zvuci. Takodje, stalno se spinuje prica kako rival, citaj Zvezda, ima vise novca, a kada se dokaze da je grad davao vise Partizanu, onda nikom nista. Pri tom se primenjuje ista tehnika vidjena jos davne 1989. kada je Vujosevic prvi put povukao ekipu sa terena u Splitu na finalu plejofa protiv Jugoplastike. Kada je bio trener Zvezde, govorio je o Partizanu sve ono sto danas govori o Zvezdi. Ja sam ocekivao incident, jer Vujosevic tako funkcionise i takva su nam finala poslednjih deset godina. A u prvoj utakmici nije bilo razloga da se povuce ekpia sa terena.
I Sta ce biti kada budu shvatili da je Partizan bez novca? Nista, po starom obicaju okrivice Zvezdu. Jedino ne znam da li ce Zvezda dobiti milostinju u vidu Eurolige. Ukoliko se to desi, kao sto si rekao, tek ce se onda videti koliko je neigranje pogubno za Partizan. Ali, svemu ovome su sami kumovali i niko im nije kriv. Cak ni Zvezda.

Akobogda

pre 9 godina

Pa ti bi trebao zbog pokušaja ubistva Milutinova u prvoj utakmici da budeš pred sudijom, ali pravim sudijom. Pa šta mislite da je neki naš igrač učinio tako nešto. Inače očekujem da će Gogić odlučiti da navijači dotične imaju pravo da zadrže pehar i novčano ih nagraditi za uspešno obavljenu akciju.

Miki

pre 9 godina

Sramota je kakvo je sudjenje bilo na poslednje tri (3)utakmice...
Dobar parametar je sudjenje na utakmicama ABA lige istih aktera...
Čovek je samo rekao na fin način ono što je svima jasno osim ostrašćenim navijačima partizana...
Jedino mi nije jasno što su pristali da učestvuju u ovoj lakrdiji...
Trebalo je jednostavno napustiti utamicu usled skandaloznog sudjenja jer sa bagrom i ne možeš drugačije -ne razumeju ...

loznica

pre 9 godina

Pitaj ga gde je naucio sut, pokazace ti garantovano. A trener koji je tebe ucio sut je bruka za kosarku. Sram te bilo. Bitno je da si se prilagodio ulici....

Gile

pre 9 godina

Uklopio se savrseno u ovaj tim Zvezde. Kao da su trazili najprljavije igrace na trzistu, umestk da igraju idu i udaraju laktovima u ledja i posle se zale na sudjenje. Bogdan je za tebe velicina, a ti ces uvek biti niko i nista.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Čovek lepo rekao, nije njegovo da o tome priča...sve se je videlo i znalo još posle prve utakmice. Ono sinoć je samo završni čin. Sledeću sezonu treba stranci da sude, ako hoćemo regularno prvenstvo.

kkczv

pre 9 godina

Joj Boze koliko su ovi grobari jadni! pa sta ste se uhvatili za 5:3??? pa secate li se kad je zvezda igrala protiv partizana sa 2-3 igraca na parketu??? naravno da se ne secate jer ste tad jos pisali u gace. cestitam titulu partizanu, a ti covicu nemoj da seres po novinama i da prebijas novinare nego menjaj ovog nazovi trenera i dovedi neke igrace. igramo evroligu sl.god.a ako radonjic ostane onda bolje da ne igramo!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!
(Zovem-se-i-prezivam, 22. jun 2014 11:32)

Forma se tempira za kraj sezone i zato sada igrate evroligu?????

nesa

pre 9 godina

Kada partizan izgubi, krive su sudije, kada dobije sudije su bile super, to je nase "regularno" prvenstvo :)))) Cestitam partizanu na pobedi.

Dule Vujosevic sa(rlatan)lalalala

pre 9 godina

Kako te nije sramota, sta ocekujes, da u svakoj utakmici bude pet na tri.
(Ivan kg, 22. jun 2014 13:02)

Ne nego vi ocekujete da u svakoj utakmici bude 39-18, samo tako pravite razliku. Sram vas bilo.

Limenkina tuga pregolema

pre 9 godina

Da je sudija iskljucio barem dva igraca Partizana sa 5 na 3 bi mozda jos nekako islo. Umesto da budete srecni sto je FMP mali klub iz predgradja uoste stigao u finale vi hocete preko hleba pogace a niste zasluzili. Zato i propadate!

boza

pre 9 godina

Nelson hoce da kaze da su sudije navijale za KK Partizan, posle njegovog rvackog zahvata niko vise na njega ne gleda kao na kosarkasa!!! Prohujalo sa vihorom...!!!

Miloš

pre 9 godina

Nelson sigurno odlazi iz Zvezde, decko je uvek bio korektan u izjavama i ponasanju ali ovo u prethodnih nedelju dana samo pokazuje da covek vec ima drugi klub i da ga ne zanima vise sta ce ovde da uradi

Zovem-se-i-prezivam

pre 9 godina

Kako reče gosn. Vujošević: "Forma se tempira za kraj sezone..." A ne za sredinu sezone i par mečeva u Evroligi... Hahaha! Slavimo, slavimo!

the gaffer

pre 9 godina

I tako vec skoro 20 godina ne uspevate da se prilgodite kriterijumu sudjenja:)
Inace, Zvezda je bila na dobrom putu da izgubi i prvu utakmicu bey obzira na obilatu pomoc sudija.

о шонеси

pre 9 godina

човек је био шутер, али је поломио шаку пре пар година и зато сад има онај избачај..питање је за управу зашто су доводилу човека са толико дискутабилним шутом..а још теже питање је како то да нам је он главни играч..

Mare

pre 9 godina

Kakva glupa izjava u zadnjih 2 minutu kad su pokusali da naprave prikljucak svaki napad Partizana prave faul.Plus one namerne tehnicke kad su videli da su izgubili.Loosers.

Mister No

pre 9 godina

(Gepek Titule, 22. jun 2014 13:29)
Evo ja da ti odgovorim na tvoja pitanja. Kao prvo sinoc se igrala kosarka a ne rukomet. To sto vi imate krljace u timu koji ne biraju ni kada ni kako udaraju tipa Lazic, Katic, Simonovic pa i Blazic. Vidite samo kad sudije dozvole rvanje tipa rukomet vi mozete da se iole priblizite u rezultatu nama a kad sude kako treba onda nemate sanse. Kosarka je prilicno gospodski sport. Tu se gotovo svaki kontakt osim telom svira ali kao sto kazem vi ste napravili rvanje od kosarke i to vam nekad prodje ali ne moze uvek. Odnos slobodnih bacanja samo pokazuje koliko grubo igrate odbranu. Sto se tice ostalih navedenih stvari pogledaj ponovo snimak pa budi bre malo realan. Mislim svaka cast realnim navijacima Zvezde ali mnogo mnogo vise vas ima takvih koji ne vide pored ociju. Mozemo da ukrademo jednu i dve titule ali kad si 13 godina prvak i neprikosnoven u svojoj zemlji i u Evropi veoma dobar i cenjen onda tu mora da postoji dobar rad. Vi ostrasceni navijaci to ne zelite da vidite. Sto se tice Nelsona covek pravi ulicar. Milutinov decko kako god je odreagovao pokazao je kajanje. Rekao je da mu je zao sto je tako odreagovao i uticao da nastane haos na utakmici, a ovaj se jos hvali kako je to naucio na ulici i kako on zna da se brani. Ni trunke kajanja

Srce sampiona

pre 9 godina

Pa sta treba sudije da rade? Da dozvole rukometnu odbranu nad Bogdanom i puste kasapina Lazica da ga mucki udara u bubrege da bi kriterijum bio po volji? Mozda bi tada Srbija dobila novu rukometnu "zvezdu u usponu" Branka Lazica ali bi izgubila najtalentovanijeg i svog ubedljivo najboljeg kosarkasa. Na Bogdanu su sve vreme pustali snazan fizicki kontakt telom u telo ali ocigledni faulovi prilikom suta i prodora se moraju svirati jer u protivnom kosarka postaje neki drugi sport.

ultrasrbin

pre 9 godina

Miki, 22. jun 2014 14:14

Nisam ostrascen navijac Partizana vec navijac Radnickog iz Kragujevca. Posle Radnickog biram Partizan,ali imam par pitanja za sve pametnjakovice:

-U drugoj utakmici je bilo 20 razlike pa me interesuje kako su to sudije uticale na rezultat.
-U trecoj utakmici ste za 3 sutirali ispod 20% pa me interesuje koga krivite za to. Zasto je Radonjic u toj utakmici pustio Lipovia da siluje do besvesti i unakazi vas u trenutku kada se lomila utakmica.
-Zasto je u cetvrtoj utakmici Zvezda stala kod rezultata 67:60? Zasto je tada Dzenkins uradio isto sto i Lipovi u prethodnoj utakmici? Gde su sinoc bili Simonovic i Blazic? Zasto je Luka Mitrovic napravio nekoliko gresaka u nizu?

Da zakljucimo i jednu vrlo bitnu stvar - Zvezda je solidna ekipa,ali sa gubitnickim mentalitetom i nezrelim trenerom. Koju bitnu utakmicu je Zvezda dobila ove godine - prokockali ste razliku za finale EK, pukli od Cibone u ABA ligi i sada izgubili 3 utakmice u nizu. Jedino ste osvojili kup i to na kakav nacin.

Claude G

pre 9 godina

U cetiri utakmice vam je dao preko 100 poena a ti pricas o sudjenju? Za bolje od zvezde i nisi, a ocigledno niko ni ne pokazuje interesovanje za tebe, ostaces tu jos sto godina zato sto nemas gde, neko bi te primetio da valjas nesto.

Milos

pre 9 godina

Aha, znaci za A licencu mora da bude transparentno poslovanje a ukoliko neki klub ulazi svake godine preko svog takmicenja moze da se bavi najgorim mutljavinama i to ULEB ne sankcionise? Joj ko vam je usadio tu pricu da je Partizan odbio A licencu zbog toga samo da mi je znati

aha

pre 9 godina

Jeste partizan imao obilatu pomoć sudija u sve tri poslednje utakmice ali je takođe i Radonjić veliki krivac za poraze,pogotovo sinoć.Na 4 min.do kraja,ima 7 poena prednosti i napad,taman da se reši utakmica.Dobitna petorka na terenu,izuzev Katića,kome su sudije sramno podelile tri lične greške na početku 4.četvrtine i izbacile ga iz igre kad je krenuo da razbija partizan.Radonjić ubacuje Dženingsa i ovaj odmah gubi loptu i pravi faul za dva bacanja a odmah zatim još jedan i partizan se približava na 3 razlike i odmah zatim promašuje i dva šuta za tri poena.Tek tada ide napolje ali prednost je izgubljena.
(Toliko, 22. jun 2014 10:36)

I ne moram da te pitam koliko se razumes u kosarku, dovoljno mi je da pogledam ovo DZENINGS! - Pa ti covece i ne znas kako ti se zove kosarkas!

lemi

pre 9 godina

Ovo je totalni cirkus. Imate li vi sta da izjavite i jedni i drugi o kosarci, o igri o bilo vemu sto je vezano za sport. Dok god licemeri i egoisti budu na velu nasih klubova ovako ce nam biti. Sad se na pricu ukljucili i stranci kojima je ovo prolazna stanica. Cirkus.

Marko

pre 9 godina

Zvezdaš sam ali je Partizan zasluženo uzeo titulu,to što je Radonjić nesposoban da napravi taltiku da se sačuva Bogdanović to je druga priča.

Nema nikakve veze sudjenje sa tim,zvezda je trebala da ima jedan jedini zadatak da sačuva Bogdanovića i nisu bili sposobni da to urade.

Toliko bez ideje u napadu da je to strašno.

Nebojsa

pre 9 godina

Nevezano za članak....ja bih se vratio na prvu utakmicu.

Za mene je momenat sezone: Zvezda ima 5 na 3 a sudije Rašku Katiću sviraju tri sekunde u reketu.

Zato možda budete prvi 2020.g.

markony

pre 9 godina

@ Gepek Titule
Čoveče koliko je tebi teško...
A posle 15 godina bez titule, čovek bi pomislio da ste se već navikli... Muke... :-*

mile

pre 9 godina

Smatram sebe vrlo objektivnim navijacem Zvezde pa zato prvo cestitke Partizanu na tituli a zatim i pitanje za sve u Zvezdi,gde je ona ekipa sto je na loptu gubia od Makabija,Panatinaikosa... Sto je dominantno bila prva u ABA ligi,igraci su isti,sta se to desilo gospodo strucnajci da u najvaznjijem delu sezone tim igra kao grupa gradjana?

TRT

pre 9 godina

da, veliki je problem kad igras 5 na 5..tesko je biti prilagodljiv...evo vec se razmatra da vi sledece godine svaku utakmicu igrate 5 na 3...

Kratkotrajno pamćenje

pre 9 godina

Očajan sam što je toliko ljudi oduševljeno Duškom Vujoševićem.
Očajan sam što je toliko talentovan igrač, a odavno nije Srbija imala takvog, naprasno zaboravio koliko ga je taj DV psovao, odstranjivao i davio.
Očajan sam što je došlo do toga da se posle prve utakmice i povlačenja ekipe utakmica nastavi i niko ne snosi odgovornost ni za izazivanje ni za tuču i nerede.
Očajan sam jer je zvezdin kapiten ukrao pehar i skakao sa navijačima.
Očajan sam što ovo što se dešavalo zovete sport i pobeda.

Biće da ne znate za bolje.
Ja Bogdanu Bogdanoviću želim sve najgore, jer je poput svog učitelja, koji nam je već toliko igrača prekrstio u crnogorce, doveo u pitanje igranje za Srbiju ako ne bude po njegovom.
I neće biti bolje, jer su jedan kvazi trener i polubiće najbolji u onome što rade jer ne prezaju da učine sve, samo da pobede i osvoje novu titulu.
Nadam se da vam je poslednja. Nadam se da će DV sledeće sezone sa infuzije gledati sportske prenose a BB da neće dočekati nikakvu sreću i radost dok bude igrao za neke druge timove i reprezentaciju.

SASA

pre 9 godina

AH Radonjicu, pretvoricies se u Vujosevica...Dobro je da i ti nisi okrivio Vucica za poraz... Totalna ne disciplina na terenu, tehnicka i nameran faul u dva napada, u zadnjoj cetvrtini plus 7 i napad, i izgubljene lopte i faulovi na 20 metara od kosa uz 4 slobodna Partizana, ...
pa gde ti je autoritet?
AH, po ko zna koji put, vec vidjeno zar ne..

Djordje

pre 9 godina

Blazo da si posten uvideo bi da je Mitrović prelomio utakmicu nesportskim i ne taktičnim faulima. Ono sa Lovrenjom je bilo toliko očigledno a kuco je. Znači sigurni poeni a Mitrović sleđa rampa po rukama.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

(Kosarkaski radnik, 22. jun 2014 10:10)

Да си збиља кошаркашки радник и да тије кум велики гробар, знао би да Предраг Даниловић има надимак Саша а не Пеђа....