Subota, 21.06.2014.

22:44

Radonjić: Sami sebe pobedili

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su mnogi faktori uticali na to da Crvena zvezda izgubi u finalu KLS.

Izvor: ÐN

Radonjiæ: Sami sebe pobedili IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

E moj Radonjicu

pre 9 godina

Glavni i jedini razlog pobede Partizana je sto je posle Pekovica opet imao igraca koji pravi ozbiljnu razliku - Bogdanovica! U cilju odbrane struke i kosarke bio si duzan da to kazes, jer to je bilo vise nego ocigledno!

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

drvobradi

pre 9 godina

Evo ovako Radonjiću. Pogledaš snimak neke Partizanove utakmice, i vidiš koju zonu te godine forsira Vujošević. Ove godine je u modi 1-3-1. Odeš na YouTube, i nadjes kako igrati napad protiv te zone. Dobićeš uglavnom neki video materijal za mladje kategorije. Taj pogledaj, posto se ozbiljni timovi ne muče sa zonama. Na treningu to pokušaj da objasnis svojim igračima.
Radonjić je sve bitne utakmice ove godine izgubio zato sto ne zna da postavi napad protiv zone 1-3-1, 3-2 i protiv neke kombinovane zonske odbrane gde mu jedan bek pritisce najboljeg sutera u tom trenutku.

zoran ivkovic

pre 9 godina

micic ,blazic,strouberi,jokic i marijanovic ...nelson, mitrovic,dzenkins i jos neka 2 pojacanja iz fmpa beka sutera to bi bilo to

prica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da shvatim ko je i sa kojim interesom doveo Radonjica u Zvezdu? Pa svako ko iole zna kosarku vidi da covek pokazuje nerazumevanje osnova kosarke. Jedino sto ume da pokaze igracima je da se zagrade na skoku prilikom izvodjenja slobodnih bacanja!
Da li je normalno da u trecoj utakmici ostavi u igri u drugoj cetvrtini Lazica u momentu kada je napravio trrcu licnu gresku? Nije normalno. Ali je majstor direktno doprineo da covek zavrsi drugu cetvrtinu sa cetiri licne greske. Naj zalosnije je sto je proglasen najboljim trenerom ABA Lige. Sa ovim timom smo trebali da se prosetamo u svim takmicenjima, a da ne pominjem domacu ligu.
Koliko je puta zaboravio Bobija na klupi?
Da li je znao da postavi igru u prvoj utakmici kada se igralo 5 na 3? Naravno da nije. Dosli smo u situaciju da se pored Simonovica, onaj otuzni Lipovij ispucava za 3 poena. Strasno!!!
I na kraju, tragicno je da smo imali Dzenkinsa, kome on cele sezone nije pronasao ni ulogu , ni mesto u timu. A u pitanju je vrhunski igrac.
I u zadnjoj utakmici smo porazeni upravo zbog izgubljenog Dzenkinsa.
Bitno je da smo tokom sezone doveli poznatog trojkasa Dragicevica, kome nije objasnjeno da se kosarka igra i unutar linije 6, 75.

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjicu dobar si covek i to ti je najvise produzilo boravak u zvezdi .ako si prijatelj zvezde idi i srecan ti put,ne vredi vise ovako treba nam neko ko zna na klupi ...zahvaliti se lazicu,katicu,simonovicu,lipoviju,tadiji,radenovicu ,dzenkinsu obavezno ..zadrzati nelsona ,blazica,bobija i mitrovica kao kostur tima ...po mogucstvu angazovati micica i jokica iz mege ne zaliti novac ...i uz dva kvalitetna pojacanja iz inostranstva ali kvalitetna pojacanja to bi bilo to ...ekipa bi bila vrh ,mlada a ozbiljna a nezgodna i mogla bi igrati zapazenu ulogu i u evro ligi a tad nam ni sudije nebi mogle nista

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjic mora otici stvarno ne zna nista ali da ni pomocnici ne znaju posavetovati to mi je neverovatno ...lazic mora otici nista ne zna,dzenkins prevara od igraca,tadija igra kao da mu je 40 godina jedva ide po terenu mora iz zvezde.simon dobra odbrana al sut 1 od 10 za trojku katastrofa nije mu mesto u zvezdi ako se misli praaviti ozbiljna ekipa.lipovij njega ne treba komentarisati ,katic van forme i sve gore igra ...zadrzati blazica,mitrovica i marijanovica da budu kostur ekipe ..po mogucstvu ali ne zaliti novac angazovati micica i jokica ...potraziti ozbiljnog stranca sutera koji zna da pogodi 3 ali i da razigra ekipu ...

Vojvodjanin

pre 9 godina

Radonjic je zaista korektan kao covek ali njegova vodjenje tima je katastrofalno ne samo u finalnoj seriji vec tokom cele sezone. Ako je on birao pri kupovini igraca mada sumnjam treba da odmah da ostavku. Najveca greska mu je Bobi u odbrani umesto da mu usadi da digne ruke i ne macinje se iz reketa i da sa njim igra zonu ili eventualno konbinovanu on ga teba da igra coveka i pri tome da preuzima znatno brze igrace na 5 metara od kosa i naravno sledi pick a u napadu jednostavno tera ga da ide u blokove za sutere a on je prespor a i nemamo izrazitog sutera u ekipi, bio je to zadnji Rakocevic koji je mogao pored toga da igra i na kecu po potrebi a on ga pustio niz vodu zarad Denkinsa sve zbog lose odbrane. Zarad toga kao dopunu laznom kecu Nelsonu doveo na trojku Silba koji nikada ne moze da ima veci motiv igranja za zvezdu uz losiju odbranu od Rakocevica umesto da je doveo kalibar trojke Keselja stranog ili domaceg uz Rakocevica. Videlo se koliko se Dzenkins ne snalazi na kecu i on onda u pola sezone pusta Cvetkovica ne koristi dovoljno Rebica i odstranjuje Silba. Simonovica ubedio da je trojkas i da treba da igra samo odbranu a ovaj bio karakteristican po prodoru i igri jedan na jedan tipa Pavlovic. Zvezda ima coveka koji ima sve predispozicije da bude ubica u napadu hladnokrvan, snazan,atleta i sa solidnim sutom. To zna svako ko je gledao Lazica u mladjim kategorijama a ovi ga nabedili da je iskljucivo odbrambeni igrac. Ne kazem Radenovic je dobar izbor kao i Blazic.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Otvorio dobro seriju!?Budi srećan što ste prvu utakmicu igrali 3-5 kad smo počeli da stižemo te ste je dobili nekako inače bi vas razbili sa 3-0 glatko.

Vojvodjanin

pre 9 godina

Ja sam navijac zvezde ali gledajuci ovu finalnu seriju protiv partizana, mislim da je bilo obrnuto u postavci igre kao i rezultata rekao bih da je zvezda kupila titulu ovako ne znam sta da kazem. Dzenkins je na svakoj utakmici gubio lopte na vise nego cudan nacin, pored toga njegov sut za 3 poena pa imam osecaj da su Rasko i Bobi sutirali imali bi veci procenat. U sve i jednoj utakmici partizan vodio ili gubio pravi velik broj licnih i do polovine trece ima pregrst igraca sa po tri licne. I onda svaki normalan trener bi zahtevao da se ide na ulaze ili spustanje na centre i igra sa puno kontakta u napadu ne bi li izbacio nekog protivnickog igraca sa 5 licnih. Ali Radonjic ne jednostavno postavlja igru na sutiraju sa distance i pocinju pasivno u napadu kao da vodimo 15 razlike jos pri tome ima uzasan tajming kada menja Bobija i Raska. Tacno se moglo videti kada ce Rasko praviti greske i umesto da ga izvede on ga drzi do zadnje u drugoj utakmici vidi kako Bobiju sviraju faulove i umesto da uvede Mitravica ili Radenovica na 5ci a Dragicevica ako nista makar neka igra cvrstu odbranu na 5 min on na njega i zaboravio dog ga novinari nisu pitali a sta je sa njim. To mu je radio i prosle godine u finalnoj seriji. Dzenkinsa davi da mu igra keca a Rebica se ne usudjuje ni da uvodi u igru. Za onog Lipovija ne vredi ni da komentarisem jer se momak nije uklopio a i kako bi kada se napadi u 90% svode na individualnost. I onda umesto da ih lagano tucemo u zadnjoj cetvrtini mi gubimo.

afrogipsy

pre 9 godina

Nije tacno, pobedio si se ti sam kad si doveo Tadiju Dragicevica. U ovoj utakmici, si ugasio Mitrovica koji je pravio osetnu razliku u prvoj cetvrtini, a drugu u trecu se hladio na klupi da bismo mi gledali baljezgarije propalog Dragicevica. Kao sto si konacno shvatio da Lipovij nijeigrac za ovaj nivo takmicenja, trebalo je da to uvidis i kod Dragticevica. O napadu na zonu, bolje da ne pricamo...

Zeljko

pre 9 godina

Treba da vas je sve sramota u Zvezdi,kad god ste trebali da pokazete karakter ukocili ste se! Prema tome partizan je zasluzeno pobedio a mi remont ekipe i trenera i da probamo u ibucoj sezoni da uradimo nesto.

molim vas

pre 9 godina

braco moja, idite iz zvezde obojica kao boga vas molim.. vas dvojica ste sramota za zvezdu.. daj boze da vas vise ne vidim u zvezdi..

Bogdan

pre 9 godina

Zbog tebe, Gospodine Radonjicu, puno nas Zvezdasa je prestalo da dolazi na utakmice Crvene Zvezde. Zato ako imas obraza I casti, a poznato je da Vi Crnogorci do toga najvise drzite, podnesi neopozivu ostavku I idi da te vise nikada u Zvezdi ne vidimo !!!

vladabgd

pre 9 godina

Ti si izgubio utakmicu,lošim izmenama koje si počeo da praviš na 7 razlike za nas...Prvi do tebe je Boban Marjanović, čovek koji se plaši sopstvene senke!

delija

pre 9 godina

veliki gospodin,ali los trener..ODLAZI covece vise,sacuvaj svoj obraz i nase zivce..ne ide nikako,nema igre,vidis i ti to,kao i mi svi..jos jednom-ODLAZI!!!!!

Djape Knez

pre 9 godina

Radonja: prosle sezone izgubio: finale aba lige, finalnu seriju nase lige; ova sezona: izgubio u polufinalu abe lige,finalnu seriju nase lige, nije prosao u drugu fazu evrolige, izgubio vazno polufinale evrokupa...a da,osvojio je kup Srbije,i to je Zvezda jedva dobila! Bravo Radonja!!!

Mikica

pre 9 godina

Nisam stručnjak za košarku ali je činjenica da je CZ izgubila sve ključne utakmice. Mislim da je Radonjić jedna slaba ličnost koja ne može u ključnim trenucima da da timu snagu i želju za pobedom. Poznanici me ubeđuju da je napravio bezbroj drugih grešaka! Mislim da bi trebalo da ode iz CZ!

deki

pre 9 godina

A šta treba da se desi da ovaj ode.Katastrofa vodjenje tima celu sezonu,bez akcija u napadu,loš izbor igrača,kasni tajmauti,pad forme na kraju sezone,ma trener je najlošiji deo tima!

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ces konacno otici i da ce doci neko ko ume da napravi akciju u napadu. Svaka cast za odbranu,ali u napadu si nula.
Svaka cast i Partizanu na osvojenoj tituli,jer sta god mi pricali,objektivno gledano,imaju jaci tim i bolji su mnogo. A ovi svi sto svi hvale Bogdana, uglavnom su oni koji veze o kosarci nemaju,nego se loze na trojke i broj poena. Covek koji je resio seriju je Gagic,jer je unistio nase balvane od centara, a Bogdan je radio ono sto i inace radi. Pa dajte Pavlovicu da se ispucava koliko i Bogdan, isto ce da ubaci koliko i on. Sve u svemu,svaka mu cast,drago mi je sto cemo imati takvog igraca u reprezentaciji.

vaskez

pre 9 godina

Jeste,jeste nebo je bilo plavo a trava zelena a raspored Jupitera u odnosu na Mars ... Nego kako da dodje faktor da ti zapalis odavde a?

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Nula trener i nula igrac nasli da pricaju. Niste vi sami sebe pobjedili nego vas je Bogdan zgazio, prosjek 30 poena u finalnoj seriji, Lebron u Nba gdje se igra 48 min nije imao takav prosjek ni u jednoj seriji, a u evropi da ti jedan igrac da 100 poena u 4 utakmice, to jos nije vidjeno. I vi pricate o nekoj tituli? Postaje pitanje ima li smisla uopste pratiti vise kosarku posle ovoga, kad ovolike povrede i pehove Partizana niste iskoristili trebate komotno da ugasite klub. Sramota!!!

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ti si došao u klub da ostvariš uspeh. Imao si podršku kluba, navijača, određeni novac, slobodu u izboru igrača. Šta si napravio? Napravio si ekipu koja igra retrogradnu siledžijsku košarku i ni na jednoj poziciji nemaš adekvatnu zamenu. Nismo mi sami sebe pobedili nego smo odlučujuće utakmice gubili zbog lošeg trenera koji ima kratku klupu i nema jasnu viziju košarke. Igra je retrogradna, nema mašte, loša tranzicija, šuterski vema loša, mladi igrači nisu imali priliku, smene u sred sezone, nemogućnost trenera da motiviše ekipu... Sve u svemu bolje i nije moglo. Da se ja pitam nebih ti dao otkaz, nebih te oterao kako to narod kaže, već bi otišao osramoćen da ti više niko ozbiljan nebi ponudio posao.
Neznalice stidi se!

marks

pre 9 godina

mislim da bi bilo dobro dovesti Mutu Nikolica. A Radonjic ne ume da vodi ekipu u najvaznijim mecevima. Odlicna sezona, ali upropascena na kraju

...

pre 9 godina

neshvatljivo izgubljena utakmica...u ovoj i nisi ti toliko kriv mada ti zamjeram u mnogo stvari..jednostavno po meni..nisi trener za pobjede i za nesto veliko..sve bitno smo izgubili..od evrolige..aba pa na kraju i ovdje..da sam ja trener ja bi otisao..nadam se da ces i ti ..

dejantmitrovic

pre 9 godina

Uvek sam pricao bolje dobar igrac manje a dobar trener u timu ,nego dobar igrac vise a los trener u timu . Dosta meceva smo izgubili zbog njega ali sta da se radi ko placa taj i neka razmislja ...

Goran

pre 9 godina

Prvo, čestitke Partizanu! Za razliku od nas, oni su nivo svoje forme podizali. A mi? Ne bih da komentarišem, previše sam tužan... Ali neka Radonjić odgovori, koju smo ključnu utakmicu u ovoj sezoni dobili? Prednost domaćeg terena? Pa čoveče, obe "kod kuće smo izgubili"!!! Najbolje je da prestaneš da nam "prodaješ maglu" i da odeš "juče"! A sa sobom povedi Simonovića, Lipovija, Katića...

Misko

pre 9 godina

Od malena sam strasno navijao za KK Crvena zvezda do veceras ali vise necu da gledam njene utakmice.Ovo vise nema veze i vise me nista ne interesuje. Bolje je bilo Covicu da je cutao i na drugaciji nacin davao snagu igracima i navijacima, da se niko nije obazirao na Vujoseviceve gluposti.Ali i sudije su izrezilale nekoliko faulova veceras za njih kad je bilo najpotrebnije...sta je sve svirano nasim centrima...a faul nad Mitrovicem pod njihovim kosem nije sviran-niti aut... Cao, nema vise.Ne mogu ovo vise da istrpim.Kakvi bre Dzenkins i Radonjic.

R2D2

pre 9 godina

Ovaj covek je sa Buducnoscu u Crnoj gori izgubio kup od Sutjeske. To je kao kada bi u Srbiji Partizanu kup uzeo Napredak iz Krusevca. I on da bude trener kandidatu za prvaka Srbije. Boze sacuvaj!

NiksickoPivo

pre 9 godina

Poceo je da prica ekavicu? ruglo. Ne zna covjek protiv zone, a zonu postavlja kad se igraci raspucavaju... Jos zalim onu utakmicu protiv panathinaikosa kuci, stavio coek zonu na onakve sutere u produzetku... kakav tip

Dragan

pre 9 godina

Uvalin za trenera. Dovesti pozicije 1,3,4,5 po jednog igraca. raskinuti ugovore sa Tadijom, Raskom, Simonom i Lipovijem. I nadati se necemu cuvene sledece sezone :)))

bobrok

pre 9 godina

ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Nula trener i nula igrac nasli da pricaju. Niste vi sami sebe pobjedili nego vas je Bogdan zgazio, prosjek 30 poena u finalnoj seriji, Lebron u Nba gdje se igra 48 min nije imao takav prosjek ni u jednoj seriji, a u evropi da ti jedan igrac da 100 poena u 4 utakmice, to jos nije vidjeno. I vi pricate o nekoj tituli? Postaje pitanje ima li smisla uopste pratiti vise kosarku posle ovoga, kad ovolike povrede i pehove Partizana niste iskoristili trebate komotno da ugasite klub. Sramota!!!

dejantmitrovic

pre 9 godina

Uvek sam pricao bolje dobar igrac manje a dobar trener u timu ,nego dobar igrac vise a los trener u timu . Dosta meceva smo izgubili zbog njega ali sta da se radi ko placa taj i neka razmislja ...

Goran

pre 9 godina

Prvo, čestitke Partizanu! Za razliku od nas, oni su nivo svoje forme podizali. A mi? Ne bih da komentarišem, previše sam tužan... Ali neka Radonjić odgovori, koju smo ključnu utakmicu u ovoj sezoni dobili? Prednost domaćeg terena? Pa čoveče, obe "kod kuće smo izgubili"!!! Najbolje je da prestaneš da nam "prodaješ maglu" i da odeš "juče"! A sa sobom povedi Simonovića, Lipovija, Katića...

R2D2

pre 9 godina

Ovaj covek je sa Buducnoscu u Crnoj gori izgubio kup od Sutjeske. To je kao kada bi u Srbiji Partizanu kup uzeo Napredak iz Krusevca. I on da bude trener kandidatu za prvaka Srbije. Boze sacuvaj!

Dragan

pre 9 godina

Uvalin za trenera. Dovesti pozicije 1,3,4,5 po jednog igraca. raskinuti ugovore sa Tadijom, Raskom, Simonom i Lipovijem. I nadati se necemu cuvene sledece sezone :)))

NiksickoPivo

pre 9 godina

Poceo je da prica ekavicu? ruglo. Ne zna covjek protiv zone, a zonu postavlja kad se igraci raspucavaju... Jos zalim onu utakmicu protiv panathinaikosa kuci, stavio coek zonu na onakve sutere u produzetku... kakav tip

Zeljko

pre 9 godina

Treba da vas je sve sramota u Zvezdi,kad god ste trebali da pokazete karakter ukocili ste se! Prema tome partizan je zasluzeno pobedio a mi remont ekipe i trenera i da probamo u ibucoj sezoni da uradimo nesto.

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ti si došao u klub da ostvariš uspeh. Imao si podršku kluba, navijača, određeni novac, slobodu u izboru igrača. Šta si napravio? Napravio si ekipu koja igra retrogradnu siledžijsku košarku i ni na jednoj poziciji nemaš adekvatnu zamenu. Nismo mi sami sebe pobedili nego smo odlučujuće utakmice gubili zbog lošeg trenera koji ima kratku klupu i nema jasnu viziju košarke. Igra je retrogradna, nema mašte, loša tranzicija, šuterski vema loša, mladi igrači nisu imali priliku, smene u sred sezone, nemogućnost trenera da motiviše ekipu... Sve u svemu bolje i nije moglo. Da se ja pitam nebih ti dao otkaz, nebih te oterao kako to narod kaže, već bi otišao osramoćen da ti više niko ozbiljan nebi ponudio posao.
Neznalice stidi se!

Misko

pre 9 godina

Od malena sam strasno navijao za KK Crvena zvezda do veceras ali vise necu da gledam njene utakmice.Ovo vise nema veze i vise me nista ne interesuje. Bolje je bilo Covicu da je cutao i na drugaciji nacin davao snagu igracima i navijacima, da se niko nije obazirao na Vujoseviceve gluposti.Ali i sudije su izrezilale nekoliko faulova veceras za njih kad je bilo najpotrebnije...sta je sve svirano nasim centrima...a faul nad Mitrovicem pod njihovim kosem nije sviran-niti aut... Cao, nema vise.Ne mogu ovo vise da istrpim.Kakvi bre Dzenkins i Radonjic.

delija

pre 9 godina

veliki gospodin,ali los trener..ODLAZI covece vise,sacuvaj svoj obraz i nase zivce..ne ide nikako,nema igre,vidis i ti to,kao i mi svi..jos jednom-ODLAZI!!!!!

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ces konacno otici i da ce doci neko ko ume da napravi akciju u napadu. Svaka cast za odbranu,ali u napadu si nula.
Svaka cast i Partizanu na osvojenoj tituli,jer sta god mi pricali,objektivno gledano,imaju jaci tim i bolji su mnogo. A ovi svi sto svi hvale Bogdana, uglavnom su oni koji veze o kosarci nemaju,nego se loze na trojke i broj poena. Covek koji je resio seriju je Gagic,jer je unistio nase balvane od centara, a Bogdan je radio ono sto i inace radi. Pa dajte Pavlovicu da se ispucava koliko i Bogdan, isto ce da ubaci koliko i on. Sve u svemu,svaka mu cast,drago mi je sto cemo imati takvog igraca u reprezentaciji.

Bogdan

pre 9 godina

Zbog tebe, Gospodine Radonjicu, puno nas Zvezdasa je prestalo da dolazi na utakmice Crvene Zvezde. Zato ako imas obraza I casti, a poznato je da Vi Crnogorci do toga najvise drzite, podnesi neopozivu ostavku I idi da te vise nikada u Zvezdi ne vidimo !!!

bobrok

pre 9 godina

ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...

Djape Knez

pre 9 godina

Radonja: prosle sezone izgubio: finale aba lige, finalnu seriju nase lige; ova sezona: izgubio u polufinalu abe lige,finalnu seriju nase lige, nije prosao u drugu fazu evrolige, izgubio vazno polufinale evrokupa...a da,osvojio je kup Srbije,i to je Zvezda jedva dobila! Bravo Radonja!!!

deki

pre 9 godina

A šta treba da se desi da ovaj ode.Katastrofa vodjenje tima celu sezonu,bez akcija u napadu,loš izbor igrača,kasni tajmauti,pad forme na kraju sezone,ma trener je najlošiji deo tima!

vaskez

pre 9 godina

Jeste,jeste nebo je bilo plavo a trava zelena a raspored Jupitera u odnosu na Mars ... Nego kako da dodje faktor da ti zapalis odavde a?

Mikica

pre 9 godina

Nisam stručnjak za košarku ali je činjenica da je CZ izgubila sve ključne utakmice. Mislim da je Radonjić jedna slaba ličnost koja ne može u ključnim trenucima da da timu snagu i želju za pobedom. Poznanici me ubeđuju da je napravio bezbroj drugih grešaka! Mislim da bi trebalo da ode iz CZ!

prica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da shvatim ko je i sa kojim interesom doveo Radonjica u Zvezdu? Pa svako ko iole zna kosarku vidi da covek pokazuje nerazumevanje osnova kosarke. Jedino sto ume da pokaze igracima je da se zagrade na skoku prilikom izvodjenja slobodnih bacanja!
Da li je normalno da u trecoj utakmici ostavi u igri u drugoj cetvrtini Lazica u momentu kada je napravio trrcu licnu gresku? Nije normalno. Ali je majstor direktno doprineo da covek zavrsi drugu cetvrtinu sa cetiri licne greske. Naj zalosnije je sto je proglasen najboljim trenerom ABA Lige. Sa ovim timom smo trebali da se prosetamo u svim takmicenjima, a da ne pominjem domacu ligu.
Koliko je puta zaboravio Bobija na klupi?
Da li je znao da postavi igru u prvoj utakmici kada se igralo 5 na 3? Naravno da nije. Dosli smo u situaciju da se pored Simonovica, onaj otuzni Lipovij ispucava za 3 poena. Strasno!!!
I na kraju, tragicno je da smo imali Dzenkinsa, kome on cele sezone nije pronasao ni ulogu , ni mesto u timu. A u pitanju je vrhunski igrac.
I u zadnjoj utakmici smo porazeni upravo zbog izgubljenog Dzenkinsa.
Bitno je da smo tokom sezone doveli poznatog trojkasa Dragicevica, kome nije objasnjeno da se kosarka igra i unutar linije 6, 75.

...

pre 9 godina

neshvatljivo izgubljena utakmica...u ovoj i nisi ti toliko kriv mada ti zamjeram u mnogo stvari..jednostavno po meni..nisi trener za pobjede i za nesto veliko..sve bitno smo izgubili..od evrolige..aba pa na kraju i ovdje..da sam ja trener ja bi otisao..nadam se da ces i ti ..

molim vas

pre 9 godina

braco moja, idite iz zvezde obojica kao boga vas molim.. vas dvojica ste sramota za zvezdu.. daj boze da vas vise ne vidim u zvezdi..

vladabgd

pre 9 godina

Ti si izgubio utakmicu,lošim izmenama koje si počeo da praviš na 7 razlike za nas...Prvi do tebe je Boban Marjanović, čovek koji se plaši sopstvene senke!

afrogipsy

pre 9 godina

Nije tacno, pobedio si se ti sam kad si doveo Tadiju Dragicevica. U ovoj utakmici, si ugasio Mitrovica koji je pravio osetnu razliku u prvoj cetvrtini, a drugu u trecu se hladio na klupi da bismo mi gledali baljezgarije propalog Dragicevica. Kao sto si konacno shvatio da Lipovij nijeigrac za ovaj nivo takmicenja, trebalo je da to uvidis i kod Dragticevica. O napadu na zonu, bolje da ne pricamo...

Vojvodjanin

pre 9 godina

Radonjic je zaista korektan kao covek ali njegova vodjenje tima je katastrofalno ne samo u finalnoj seriji vec tokom cele sezone. Ako je on birao pri kupovini igraca mada sumnjam treba da odmah da ostavku. Najveca greska mu je Bobi u odbrani umesto da mu usadi da digne ruke i ne macinje se iz reketa i da sa njim igra zonu ili eventualno konbinovanu on ga teba da igra coveka i pri tome da preuzima znatno brze igrace na 5 metara od kosa i naravno sledi pick a u napadu jednostavno tera ga da ide u blokove za sutere a on je prespor a i nemamo izrazitog sutera u ekipi, bio je to zadnji Rakocevic koji je mogao pored toga da igra i na kecu po potrebi a on ga pustio niz vodu zarad Denkinsa sve zbog lose odbrane. Zarad toga kao dopunu laznom kecu Nelsonu doveo na trojku Silba koji nikada ne moze da ima veci motiv igranja za zvezdu uz losiju odbranu od Rakocevica umesto da je doveo kalibar trojke Keselja stranog ili domaceg uz Rakocevica. Videlo se koliko se Dzenkins ne snalazi na kecu i on onda u pola sezone pusta Cvetkovica ne koristi dovoljno Rebica i odstranjuje Silba. Simonovica ubedio da je trojkas i da treba da igra samo odbranu a ovaj bio karakteristican po prodoru i igri jedan na jedan tipa Pavlovic. Zvezda ima coveka koji ima sve predispozicije da bude ubica u napadu hladnokrvan, snazan,atleta i sa solidnim sutom. To zna svako ko je gledao Lazica u mladjim kategorijama a ovi ga nabedili da je iskljucivo odbrambeni igrac. Ne kazem Radenovic je dobar izbor kao i Blazic.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Otvorio dobro seriju!?Budi srećan što ste prvu utakmicu igrali 3-5 kad smo počeli da stižemo te ste je dobili nekako inače bi vas razbili sa 3-0 glatko.

drvobradi

pre 9 godina

Evo ovako Radonjiću. Pogledaš snimak neke Partizanove utakmice, i vidiš koju zonu te godine forsira Vujošević. Ove godine je u modi 1-3-1. Odeš na YouTube, i nadjes kako igrati napad protiv te zone. Dobićeš uglavnom neki video materijal za mladje kategorije. Taj pogledaj, posto se ozbiljni timovi ne muče sa zonama. Na treningu to pokušaj da objasnis svojim igračima.
Radonjić je sve bitne utakmice ove godine izgubio zato sto ne zna da postavi napad protiv zone 1-3-1, 3-2 i protiv neke kombinovane zonske odbrane gde mu jedan bek pritisce najboljeg sutera u tom trenutku.

marks

pre 9 godina

mislim da bi bilo dobro dovesti Mutu Nikolica. A Radonjic ne ume da vodi ekipu u najvaznijim mecevima. Odlicna sezona, ali upropascena na kraju

Vojvodjanin

pre 9 godina

Ja sam navijac zvezde ali gledajuci ovu finalnu seriju protiv partizana, mislim da je bilo obrnuto u postavci igre kao i rezultata rekao bih da je zvezda kupila titulu ovako ne znam sta da kazem. Dzenkins je na svakoj utakmici gubio lopte na vise nego cudan nacin, pored toga njegov sut za 3 poena pa imam osecaj da su Rasko i Bobi sutirali imali bi veci procenat. U sve i jednoj utakmici partizan vodio ili gubio pravi velik broj licnih i do polovine trece ima pregrst igraca sa po tri licne. I onda svaki normalan trener bi zahtevao da se ide na ulaze ili spustanje na centre i igra sa puno kontakta u napadu ne bi li izbacio nekog protivnickog igraca sa 5 licnih. Ali Radonjic ne jednostavno postavlja igru na sutiraju sa distance i pocinju pasivno u napadu kao da vodimo 15 razlike jos pri tome ima uzasan tajming kada menja Bobija i Raska. Tacno se moglo videti kada ce Rasko praviti greske i umesto da ga izvede on ga drzi do zadnje u drugoj utakmici vidi kako Bobiju sviraju faulove i umesto da uvede Mitravica ili Radenovica na 5ci a Dragicevica ako nista makar neka igra cvrstu odbranu na 5 min on na njega i zaboravio dog ga novinari nisu pitali a sta je sa njim. To mu je radio i prosle godine u finalnoj seriji. Dzenkinsa davi da mu igra keca a Rebica se ne usudjuje ni da uvodi u igru. Za onog Lipovija ne vredi ni da komentarisem jer se momak nije uklopio a i kako bi kada se napadi u 90% svode na individualnost. I onda umesto da ih lagano tucemo u zadnjoj cetvrtini mi gubimo.

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

E moj Radonjicu

pre 9 godina

Glavni i jedini razlog pobede Partizana je sto je posle Pekovica opet imao igraca koji pravi ozbiljnu razliku - Bogdanovica! U cilju odbrane struke i kosarke bio si duzan da to kazes, jer to je bilo vise nego ocigledno!

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjicu dobar si covek i to ti je najvise produzilo boravak u zvezdi .ako si prijatelj zvezde idi i srecan ti put,ne vredi vise ovako treba nam neko ko zna na klupi ...zahvaliti se lazicu,katicu,simonovicu,lipoviju,tadiji,radenovicu ,dzenkinsu obavezno ..zadrzati nelsona ,blazica,bobija i mitrovica kao kostur tima ...po mogucstvu angazovati micica i jokica iz mege ne zaliti novac ...i uz dva kvalitetna pojacanja iz inostranstva ali kvalitetna pojacanja to bi bilo to ...ekipa bi bila vrh ,mlada a ozbiljna a nezgodna i mogla bi igrati zapazenu ulogu i u evro ligi a tad nam ni sudije nebi mogle nista

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjic mora otici stvarno ne zna nista ali da ni pomocnici ne znaju posavetovati to mi je neverovatno ...lazic mora otici nista ne zna,dzenkins prevara od igraca,tadija igra kao da mu je 40 godina jedva ide po terenu mora iz zvezde.simon dobra odbrana al sut 1 od 10 za trojku katastrofa nije mu mesto u zvezdi ako se misli praaviti ozbiljna ekipa.lipovij njega ne treba komentarisati ,katic van forme i sve gore igra ...zadrzati blazica,mitrovica i marijanovica da budu kostur ekipe ..po mogucstvu ali ne zaliti novac angazovati micica i jokica ...potraziti ozbiljnog stranca sutera koji zna da pogodi 3 ali i da razigra ekipu ...

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

zoran ivkovic

pre 9 godina

micic ,blazic,strouberi,jokic i marijanovic ...nelson, mitrovic,dzenkins i jos neka 2 pojacanja iz fmpa beka sutera to bi bilo to

Misko

pre 9 godina

Od malena sam strasno navijao za KK Crvena zvezda do veceras ali vise necu da gledam njene utakmice.Ovo vise nema veze i vise me nista ne interesuje. Bolje je bilo Covicu da je cutao i na drugaciji nacin davao snagu igracima i navijacima, da se niko nije obazirao na Vujoseviceve gluposti.Ali i sudije su izrezilale nekoliko faulova veceras za njih kad je bilo najpotrebnije...sta je sve svirano nasim centrima...a faul nad Mitrovicem pod njihovim kosem nije sviran-niti aut... Cao, nema vise.Ne mogu ovo vise da istrpim.Kakvi bre Dzenkins i Radonjic.

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Nula trener i nula igrac nasli da pricaju. Niste vi sami sebe pobjedili nego vas je Bogdan zgazio, prosjek 30 poena u finalnoj seriji, Lebron u Nba gdje se igra 48 min nije imao takav prosjek ni u jednoj seriji, a u evropi da ti jedan igrac da 100 poena u 4 utakmice, to jos nije vidjeno. I vi pricate o nekoj tituli? Postaje pitanje ima li smisla uopste pratiti vise kosarku posle ovoga, kad ovolike povrede i pehove Partizana niste iskoristili trebate komotno da ugasite klub. Sramota!!!

marks

pre 9 godina

mislim da bi bilo dobro dovesti Mutu Nikolica. A Radonjic ne ume da vodi ekipu u najvaznijim mecevima. Odlicna sezona, ali upropascena na kraju

bobrok

pre 9 godina

ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjicu dobar si covek i to ti je najvise produzilo boravak u zvezdi .ako si prijatelj zvezde idi i srecan ti put,ne vredi vise ovako treba nam neko ko zna na klupi ...zahvaliti se lazicu,katicu,simonovicu,lipoviju,tadiji,radenovicu ,dzenkinsu obavezno ..zadrzati nelsona ,blazica,bobija i mitrovica kao kostur tima ...po mogucstvu angazovati micica i jokica iz mege ne zaliti novac ...i uz dva kvalitetna pojacanja iz inostranstva ali kvalitetna pojacanja to bi bilo to ...ekipa bi bila vrh ,mlada a ozbiljna a nezgodna i mogla bi igrati zapazenu ulogu i u evro ligi a tad nam ni sudije nebi mogle nista

zoran ivkovic

pre 9 godina

micic ,blazic,strouberi,jokic i marijanovic ...nelson, mitrovic,dzenkins i jos neka 2 pojacanja iz fmpa beka sutera to bi bilo to

dejantmitrovic

pre 9 godina

Uvek sam pricao bolje dobar igrac manje a dobar trener u timu ,nego dobar igrac vise a los trener u timu . Dosta meceva smo izgubili zbog njega ali sta da se radi ko placa taj i neka razmislja ...

delija

pre 9 godina

veliki gospodin,ali los trener..ODLAZI covece vise,sacuvaj svoj obraz i nase zivce..ne ide nikako,nema igre,vidis i ti to,kao i mi svi..jos jednom-ODLAZI!!!!!

Bogdan

pre 9 godina

Zbog tebe, Gospodine Radonjicu, puno nas Zvezdasa je prestalo da dolazi na utakmice Crvene Zvezde. Zato ako imas obraza I casti, a poznato je da Vi Crnogorci do toga najvise drzite, podnesi neopozivu ostavku I idi da te vise nikada u Zvezdi ne vidimo !!!

Goran

pre 9 godina

Prvo, čestitke Partizanu! Za razliku od nas, oni su nivo svoje forme podizali. A mi? Ne bih da komentarišem, previše sam tužan... Ali neka Radonjić odgovori, koju smo ključnu utakmicu u ovoj sezoni dobili? Prednost domaćeg terena? Pa čoveče, obe "kod kuće smo izgubili"!!! Najbolje je da prestaneš da nam "prodaješ maglu" i da odeš "juče"! A sa sobom povedi Simonovića, Lipovija, Katića...

NiksickoPivo

pre 9 godina

Poceo je da prica ekavicu? ruglo. Ne zna covjek protiv zone, a zonu postavlja kad se igraci raspucavaju... Jos zalim onu utakmicu protiv panathinaikosa kuci, stavio coek zonu na onakve sutere u produzetku... kakav tip

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonjic mora otici stvarno ne zna nista ali da ni pomocnici ne znaju posavetovati to mi je neverovatno ...lazic mora otici nista ne zna,dzenkins prevara od igraca,tadija igra kao da mu je 40 godina jedva ide po terenu mora iz zvezde.simon dobra odbrana al sut 1 od 10 za trojku katastrofa nije mu mesto u zvezdi ako se misli praaviti ozbiljna ekipa.lipovij njega ne treba komentarisati ,katic van forme i sve gore igra ...zadrzati blazica,mitrovica i marijanovica da budu kostur ekipe ..po mogucstvu ali ne zaliti novac angazovati micica i jokica ...potraziti ozbiljnog stranca sutera koji zna da pogodi 3 ali i da razigra ekipu ...

Dragan

pre 9 godina

Uvalin za trenera. Dovesti pozicije 1,3,4,5 po jednog igraca. raskinuti ugovore sa Tadijom, Raskom, Simonom i Lipovijem. I nadati se necemu cuvene sledece sezone :)))

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ti si došao u klub da ostvariš uspeh. Imao si podršku kluba, navijača, određeni novac, slobodu u izboru igrača. Šta si napravio? Napravio si ekipu koja igra retrogradnu siledžijsku košarku i ni na jednoj poziciji nemaš adekvatnu zamenu. Nismo mi sami sebe pobedili nego smo odlučujuće utakmice gubili zbog lošeg trenera koji ima kratku klupu i nema jasnu viziju košarke. Igra je retrogradna, nema mašte, loša tranzicija, šuterski vema loša, mladi igrači nisu imali priliku, smene u sred sezone, nemogućnost trenera da motiviše ekipu... Sve u svemu bolje i nije moglo. Da se ja pitam nebih ti dao otkaz, nebih te oterao kako to narod kaže, već bi otišao osramoćen da ti više niko ozbiljan nebi ponudio posao.
Neznalice stidi se!

R2D2

pre 9 godina

Ovaj covek je sa Buducnoscu u Crnoj gori izgubio kup od Sutjeske. To je kao kada bi u Srbiji Partizanu kup uzeo Napredak iz Krusevca. I on da bude trener kandidatu za prvaka Srbije. Boze sacuvaj!

Zeljko

pre 9 godina

Treba da vas je sve sramota u Zvezdi,kad god ste trebali da pokazete karakter ukocili ste se! Prema tome partizan je zasluzeno pobedio a mi remont ekipe i trenera i da probamo u ibucoj sezoni da uradimo nesto.

vladabgd

pre 9 godina

Ti si izgubio utakmicu,lošim izmenama koje si počeo da praviš na 7 razlike za nas...Prvi do tebe je Boban Marjanović, čovek koji se plaši sopstvene senke!

vaskez

pre 9 godina

Jeste,jeste nebo je bilo plavo a trava zelena a raspored Jupitera u odnosu na Mars ... Nego kako da dodje faktor da ti zapalis odavde a?

molim vas

pre 9 godina

braco moja, idite iz zvezde obojica kao boga vas molim.. vas dvojica ste sramota za zvezdu.. daj boze da vas vise ne vidim u zvezdi..

Vojvodjanin

pre 9 godina

Radonjic je zaista korektan kao covek ali njegova vodjenje tima je katastrofalno ne samo u finalnoj seriji vec tokom cele sezone. Ako je on birao pri kupovini igraca mada sumnjam treba da odmah da ostavku. Najveca greska mu je Bobi u odbrani umesto da mu usadi da digne ruke i ne macinje se iz reketa i da sa njim igra zonu ili eventualno konbinovanu on ga teba da igra coveka i pri tome da preuzima znatno brze igrace na 5 metara od kosa i naravno sledi pick a u napadu jednostavno tera ga da ide u blokove za sutere a on je prespor a i nemamo izrazitog sutera u ekipi, bio je to zadnji Rakocevic koji je mogao pored toga da igra i na kecu po potrebi a on ga pustio niz vodu zarad Denkinsa sve zbog lose odbrane. Zarad toga kao dopunu laznom kecu Nelsonu doveo na trojku Silba koji nikada ne moze da ima veci motiv igranja za zvezdu uz losiju odbranu od Rakocevica umesto da je doveo kalibar trojke Keselja stranog ili domaceg uz Rakocevica. Videlo se koliko se Dzenkins ne snalazi na kecu i on onda u pola sezone pusta Cvetkovica ne koristi dovoljno Rebica i odstranjuje Silba. Simonovica ubedio da je trojkas i da treba da igra samo odbranu a ovaj bio karakteristican po prodoru i igri jedan na jedan tipa Pavlovic. Zvezda ima coveka koji ima sve predispozicije da bude ubica u napadu hladnokrvan, snazan,atleta i sa solidnim sutom. To zna svako ko je gledao Lazica u mladjim kategorijama a ovi ga nabedili da je iskljucivo odbrambeni igrac. Ne kazem Radenovic je dobar izbor kao i Blazic.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Otvorio dobro seriju!?Budi srećan što ste prvu utakmicu igrali 3-5 kad smo počeli da stižemo te ste je dobili nekako inače bi vas razbili sa 3-0 glatko.

deki

pre 9 godina

A šta treba da se desi da ovaj ode.Katastrofa vodjenje tima celu sezonu,bez akcija u napadu,loš izbor igrača,kasni tajmauti,pad forme na kraju sezone,ma trener je najlošiji deo tima!

afrogipsy

pre 9 godina

Nije tacno, pobedio si se ti sam kad si doveo Tadiju Dragicevica. U ovoj utakmici, si ugasio Mitrovica koji je pravio osetnu razliku u prvoj cetvrtini, a drugu u trecu se hladio na klupi da bismo mi gledali baljezgarije propalog Dragicevica. Kao sto si konacno shvatio da Lipovij nijeigrac za ovaj nivo takmicenja, trebalo je da to uvidis i kod Dragticevica. O napadu na zonu, bolje da ne pricamo...

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ces konacno otici i da ce doci neko ko ume da napravi akciju u napadu. Svaka cast za odbranu,ali u napadu si nula.
Svaka cast i Partizanu na osvojenoj tituli,jer sta god mi pricali,objektivno gledano,imaju jaci tim i bolji su mnogo. A ovi svi sto svi hvale Bogdana, uglavnom su oni koji veze o kosarci nemaju,nego se loze na trojke i broj poena. Covek koji je resio seriju je Gagic,jer je unistio nase balvane od centara, a Bogdan je radio ono sto i inace radi. Pa dajte Pavlovicu da se ispucava koliko i Bogdan, isto ce da ubaci koliko i on. Sve u svemu,svaka mu cast,drago mi je sto cemo imati takvog igraca u reprezentaciji.

prica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da shvatim ko je i sa kojim interesom doveo Radonjica u Zvezdu? Pa svako ko iole zna kosarku vidi da covek pokazuje nerazumevanje osnova kosarke. Jedino sto ume da pokaze igracima je da se zagrade na skoku prilikom izvodjenja slobodnih bacanja!
Da li je normalno da u trecoj utakmici ostavi u igri u drugoj cetvrtini Lazica u momentu kada je napravio trrcu licnu gresku? Nije normalno. Ali je majstor direktno doprineo da covek zavrsi drugu cetvrtinu sa cetiri licne greske. Naj zalosnije je sto je proglasen najboljim trenerom ABA Lige. Sa ovim timom smo trebali da se prosetamo u svim takmicenjima, a da ne pominjem domacu ligu.
Koliko je puta zaboravio Bobija na klupi?
Da li je znao da postavi igru u prvoj utakmici kada se igralo 5 na 3? Naravno da nije. Dosli smo u situaciju da se pored Simonovica, onaj otuzni Lipovij ispucava za 3 poena. Strasno!!!
I na kraju, tragicno je da smo imali Dzenkinsa, kome on cele sezone nije pronasao ni ulogu , ni mesto u timu. A u pitanju je vrhunski igrac.
I u zadnjoj utakmici smo porazeni upravo zbog izgubljenog Dzenkinsa.
Bitno je da smo tokom sezone doveli poznatog trojkasa Dragicevica, kome nije objasnjeno da se kosarka igra i unutar linije 6, 75.

Mikica

pre 9 godina

Nisam stručnjak za košarku ali je činjenica da je CZ izgubila sve ključne utakmice. Mislim da je Radonjić jedna slaba ličnost koja ne može u ključnim trenucima da da timu snagu i želju za pobedom. Poznanici me ubeđuju da je napravio bezbroj drugih grešaka! Mislim da bi trebalo da ode iz CZ!

Djape Knez

pre 9 godina

Radonja: prosle sezone izgubio: finale aba lige, finalnu seriju nase lige; ova sezona: izgubio u polufinalu abe lige,finalnu seriju nase lige, nije prosao u drugu fazu evrolige, izgubio vazno polufinale evrokupa...a da,osvojio je kup Srbije,i to je Zvezda jedva dobila! Bravo Radonja!!!

...

pre 9 godina

neshvatljivo izgubljena utakmica...u ovoj i nisi ti toliko kriv mada ti zamjeram u mnogo stvari..jednostavno po meni..nisi trener za pobjede i za nesto veliko..sve bitno smo izgubili..od evrolige..aba pa na kraju i ovdje..da sam ja trener ja bi otisao..nadam se da ces i ti ..

Vojvodjanin

pre 9 godina

Ja sam navijac zvezde ali gledajuci ovu finalnu seriju protiv partizana, mislim da je bilo obrnuto u postavci igre kao i rezultata rekao bih da je zvezda kupila titulu ovako ne znam sta da kazem. Dzenkins je na svakoj utakmici gubio lopte na vise nego cudan nacin, pored toga njegov sut za 3 poena pa imam osecaj da su Rasko i Bobi sutirali imali bi veci procenat. U sve i jednoj utakmici partizan vodio ili gubio pravi velik broj licnih i do polovine trece ima pregrst igraca sa po tri licne. I onda svaki normalan trener bi zahtevao da se ide na ulaze ili spustanje na centre i igra sa puno kontakta u napadu ne bi li izbacio nekog protivnickog igraca sa 5 licnih. Ali Radonjic ne jednostavno postavlja igru na sutiraju sa distance i pocinju pasivno u napadu kao da vodimo 15 razlike jos pri tome ima uzasan tajming kada menja Bobija i Raska. Tacno se moglo videti kada ce Rasko praviti greske i umesto da ga izvede on ga drzi do zadnje u drugoj utakmici vidi kako Bobiju sviraju faulove i umesto da uvede Mitravica ili Radenovica na 5ci a Dragicevica ako nista makar neka igra cvrstu odbranu na 5 min on na njega i zaboravio dog ga novinari nisu pitali a sta je sa njim. To mu je radio i prosle godine u finalnoj seriji. Dzenkinsa davi da mu igra keca a Rebica se ne usudjuje ni da uvodi u igru. Za onog Lipovija ne vredi ni da komentarisem jer se momak nije uklopio a i kako bi kada se napadi u 90% svode na individualnost. I onda umesto da ih lagano tucemo u zadnjoj cetvrtini mi gubimo.

drvobradi

pre 9 godina

Evo ovako Radonjiću. Pogledaš snimak neke Partizanove utakmice, i vidiš koju zonu te godine forsira Vujošević. Ove godine je u modi 1-3-1. Odeš na YouTube, i nadjes kako igrati napad protiv te zone. Dobićeš uglavnom neki video materijal za mladje kategorije. Taj pogledaj, posto se ozbiljni timovi ne muče sa zonama. Na treningu to pokušaj da objasnis svojim igračima.
Radonjić je sve bitne utakmice ove godine izgubio zato sto ne zna da postavi napad protiv zone 1-3-1, 3-2 i protiv neke kombinovane zonske odbrane gde mu jedan bek pritisce najboljeg sutera u tom trenutku.

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

Lomunac

pre 9 godina

"ajmo Radonjicu na avion pa za Podgoricu... Covicu nazad u Fmp... a Zvezda u Evro ligu sa nekim novim ljudima realnim budzetom i mladim igracima... pa polako i bez ludila...
(bobrok, 21. jun 2014 22:48)"

Kako si ovo mislio Covic da izvede posto je vec u FMP-u? :D

E moj Radonjicu

pre 9 godina

Glavni i jedini razlog pobede Partizana je sto je posle Pekovica opet imao igraca koji pravi ozbiljnu razliku - Bogdanovica! U cilju odbrane struke i kosarke bio si duzan da to kazes, jer to je bilo vise nego ocigledno!