Sreda, 18.06.2014.

12:52

DR: Isti tretman za Bobija i Katića

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da finalna serija plej-ofa počinje od nule, jer su obe ekipe napravile po ’brejk’.

Izvor: JT

DR: Isti tretman za Bobija i Katiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

raskorak

pre 9 godina

čovek priča o "dva reprezentativca", a niti Bobi niti Raško neće ući u 12 za svetsko prvenstvo. ne bih da vređam Bobija i Katića, ali oni se jednostavno ne stavljaju u istu rečenicu sa Bogdanom Bogdanovićem.

Raška znam dugo, još iz Nemačke i bez obzira što je kao čovek zaista korektan, to ne važi kada je njegova igra u pitanju. čovek se uvek zaleće na kolena protivnicima, dosta njih je i ozbiljno povredio. ono što se desilo 2010. sa Aleksom Marićem je bila samo kulminacija Marića zbog laktanja Katića. u prethodnoj utakmici je čak imao naklonost sudija prilikom laktanja u odbrani.

utakmica je završena sa 20 poena razlike, tu nema govora o tendencioznom suđenju. strane sudije bi čak dodelile i nekoliko tehničkih grešaka zbog prigovora, kao i za onaj lakat lazića Bogdanu u bubreg.

Siniša

pre 9 godina

Bobi je bezopasan na 3-4 metra od koša ako je bliži a nije dobio loptu onda je redovno 3 sekunde u reketu koje mu se ne sviraju. Izgubli ste 20 razlike, pogodili 3 trojke od 20, 6 zadnjih napada ste šutnuli nerezonske trojke jureći rezultat, imali ste samo tri asistencije, manje skokova i pričate o sudijama. Sudije čak nisu dovoljno sankcionisale vašu grubu igru.

B&W

pre 9 godina

Jel sada jasnije kako se i zbog čega oglašavao Dule u vezi sudjenja? Lepo je videti podjednak kriterijum sudjenja i zaštititi igrače laktanja i ostalog što ne priliči utakmici. Smatram da kvalitetom ekipe Partizan i korektnim sudjenjem i ponašanjem igrača u skladu sa pravilima, Bogdanović rešava seriju uz pomoć Lovernja i taktičke nadmoći Vujoševića !

323

pre 9 godina

Verovatno je mislio na isti tretman kao u prvoj utakmici?? I onda samo DV prica o sudijama, ova prica se ne primecuje kao da je DR nije ni rekao?

xxx

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13) Vidim boli te fer suđenje,kao što boli Bogdanovića lakat od Lazića...

о шонеси

pre 9 godina

молим да се обрати пажња на сваки фаул свиран Партизану и на реакцију играча тог клуба, небитно да ли је прво коло АБА лиге или финале наше лиге. Та њихова глума коју ћете уочити и израз лица који показује неверицу ми јако иде на ганглије..част изузетку(Тепићу)

Sasa

pre 9 godina

@Silver Surfer a mozda to rade zato sto Bobi non stop kampuje u reketu pa sudije u fazonu nisam sudio tri sekunde u reketu al necu ni faul,klasicna sudijska kompenzacija.

P.P. Njegos

pre 9 godina

Hvala ti sto si nama slepima otvorio oci, jer nismo znali da tim koji dobije jos dva meca bice prvak! Bistar di ti momak, al' si plitak pa se brzo zamutis!

Gepek titule ...

pre 9 godina

Gagic odjednom postao Lebron, ne sude mu se koraci i licne greske. Simonovicu se ponistavaju 2 poena i slobodno bacanje, a Rasku se svira faul nad Lovernjom pri sutu Bertansa za tri poena a Lovernj faulira Raska pritom mu skidajuci gace ... Sa ovakvim sudjenjem je trener bez roaminga bio vrlo zadovoljan, a da se kojim slucajem tako protiv njega sudilo to bi bila kradja stoleca, napustao bi se teren i izazivala tuca ... Zvezdo napred do titule

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovako,da rezimiramo stvari ! Po meni,Zvezda nikada bolja u poslednjih 30 godina,Partizan sa nikada siromasnijim rosterom.Kada vidim ko je na centru,kada vidim da nemamo pleja,jednom recju uzas,cele sezone.Nije izborena Euroliga,gomila povreda,ali i opet kao takvi dobili smo najveceg rivala sa 20 razlike.Necu sada da poredim generacije,bilo bi glupo,jednostavno Zvezda nema generaciju u poslednjih 30 godina u evropskim okvirima koja je bolja od Partizanove.Partizan je sebe doveo u ovakvu situaciju da igra sa vecitim rivalom egal utakmice,a to u proslosti nije bio slucaj.Ocekujem tvrdu utakmicu,mnogo borbe,pa neka pobedi bolji,ako smo ih dobili 20 razlike pred njihovim navijacima,mozemo ih dobiti i pred praznim tribinama.

kos-aut

pre 9 godina

Prva utakmica:
Marjanovic napravio 4 faula, nad njim 1 (11 minuta)
Katic 5/5 (22 minuta)
Druga utakmica:
Marjanovic 5/0 (13 minuta)
Katic 5/5 (23 minuta)
U prvoj utakmici Marjanovic nije igrao zbog tuce, pa bi verovatno dobio i petu licnu. Dakle, kriterijum sestorice sudija nad tom dvojicom je isti.
Partizan je u prvoj utakmici ostecen za tehnicku Nelsonu, cime bi se sprecila tuca i kao posledica odluka da na terenu ostanu 3 igraca Partizana. U drugoj je ostecen za tehnicku Lazicu, ali sad odlicno znamo za vase provokacije pa vise ne nasedamo.
O gogicevim kaznama ne vredi ni pricati, tu je sve jasno i najokorelijim panterima.

Webber

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!! (bane, 18. jun 2014 13:13)

Kako je moguce da neko ovako nesto napise? pa jel Partizan nekad izgubio a da nisu krive sudije? Sramno...

pixi10

pre 9 godina

Jaki reprezentativci... Bez njih i sa njima rep. je ista. Izostanak Bogdanovica je vec druga prica. (Tole, 18. jun 2014 13:10) Vidim sa ovim vasim sto ga mentor DAVI na sred terena je repka u procvatu!!!

JocaBoca

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:1

Panteru, na prvoj utakmici se taj Marjanovic unosio u facu sudijama nekoliko puta i bez posledica, razgrtao je laktovima bez posledica, sto se nisi javio da to prokomentarises. Inace, i Bobi i Katic su se tukli i za Hemofarma, Partizan, evo i za FMP...

kako drugacije

pre 9 godina

Kulturna i izjava bez potcenjivanja i provokacija, kao i uvek. Za razliku od "gospode" iz malog kluba...
(oklo, 18. jun 2014 13:15)

Mali klubovi se ne gase i ne menjaju imena, malim klubovima ne uzimaju grb i koseve!
Ukoliko nije do pamcenja, onda imas krizu identiteta.

Глобтротер

pre 9 godina

Због недостатка времена обично гледам утакмицу дан касније и о њој пре гледања имам неку слику на основу коментара које прочитам.

И тако сам синоћ пре гледања схватио да су судије избациле из игре Бобија.

А онда после одгледаног снимка могу слободно да кажем да је Боби избацио из игре сам себе јер је био сваки фаул који је направио чист као суза.

А Радоњић не види да има предност на центарским позицијама у томе што судије дозвољавају камповање у рекету Бобију.

И једна ствар ми није јасна код Партизанових играча (нпр. највише код Тепића). Зашто праве неке мекане фауле и често дозвољавају на тај начин додатно слободно бацање за противника. Уместо тога треба да лупе секиру као што ради Рашко који ми је ок иако је сада код њих. То је прави фаул и у прошлој утакмици га је имао код нас једино Жо када је поклопио Џенкинса у контри.

delija iz pg

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!
(alek, 18. jun 2014 13:07)

sjutra veče je utakmica. prije nego počne, nađi neke naočare sa odgovarajućom dioptrijom....

Гоблин

pre 9 godina

Ову утакмицу мормо да добијемо и Партизан и ДВа и судије. Суде нам осведеочени гробари Јовчић и Тодорићев кум Драган Нешковић. Очекујем да нас урниши и да Јака и Нелсон заврше полувреме са три личне у десетом минуту. Очекујем да ККП победи у таквим условима, а ми морамо да се спремимо за неки наредни меч када ћемо имати праведније услове. Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .

Shone PFC

pre 9 godina

Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .
(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)

Naravno da ne treba protestVovati, a ako te kradu naravno da treba PROTESTOVATI.

bane

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!

lakatus

pre 9 godina

I isti tretman za Lazicev lakat u ledja,Katicev cuveni dva pa jedan lakat,Admiralovu dobrotu zacinjenu laktom.
Ali kako gazda kaze "treba da udaraju jace"?!

alek

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!

KUM

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!
(bane, 18. jun 2014 13:13)

Upravo si stručnjaku opisao svoj klub. KKP zvani 'Kukavica' koji kada gube napuštaju teren.

Toliko

pre 9 godina

Kako da ne budu zadovoljni suđenjem u partizanu,kad su čitavu utakmicu sudije navlačile u njihovu korist,poput ranijih godina.Zvezdi su poništavali čiste poene i dosuđivali bacanja a njima priznavali uz dodatna bacanja.Fauli nisu bili po istom kriterijumu za sve,Zvezdi su svirani i za mrki pogled,dok su su partizanovci mogli da tuku kolko hoće.

Vlada

pre 9 godina

@Nidža
I na drugoj utakmici je zavukao jedan lakat u lice Gaguli i sviran je kontra faul.Sa druge strane treba obratiti pažnju na kriterijum prema Saši Pavloviću.Nega i Bogdana su u prvoj utakmici tukli ko volove,potpuno nekažnjeno.Bobi isto mora biti zaštićen, on igra čisto i nije on kriv što je toliko visok.
Raško je "najprljaviji" igrač lige.Takav je bio i u Hemofarmu (Aleksa je terorisao) i u Partizanu (Setite se kad je Varda prilazio klupi Partizana da ih moli da utiču na njega) a takav je i sad.Koristi svaku priliku da udari,dobacuje prilikom izvodjenja bacanja (to je dodao ove godine) samo da izbaci protivnika iz ritma.
Sudija Glišić?Daj bože da se završi bez problema.

Dragan

pre 9 godina

Moje misljenje:
1.utakmica - sasvim normalno, objektivno i izbalansirano sudjenje sto naravno ne odgovara KK Partizan koji samom igrom bez pomoci sudija ne moze da se suprotstavi Zvezdi. Zbog toga planira se i sprovodi u delo incidentna situacija kao sredstvo pritiska na sudije. Na taj nacin pokusava se da se nesto uradi u preostalom delu utakmice, a pre svega da se digne prasina posle utakmice o toboznjoj zaveri protiv njih i tako obezbedi domacinsko sudjenje u 2.utakmici.
2.utakmica - neobjektivno sudjenje na stetu Zvezde i u korist Partizana. Sudije u strahu od reakcija DV zauzimaju potpuno neujednacen kriterijum u dosudjivanju faulova i dodeli lopte posle auta i stvara se velika razlika u kosevima. Zvezda igracki jaca smanjuje razliku, ali u kljucnim mkomentima ne svira se ocigledna nesportska licna greska Lovernju nad Dzenkinsom cime bi Zvezda imala sansu za napad i potpini preokret. Kasnije, Bogdanovic blista, igra utakmicu zivota, i tu je kraj price.

nemanja

pre 9 godina

A jel neko od vas realnih zvezdasa ume da primeti "kampovanje" Bobija u protivnickom reketu, i konstantih 3 sekunde??? Covek je tezak i visok, i naravno da mu ne odgovara da non-stop ulazi u reket i izlazi iz njega. Ukampira se po ceo napad i ceka loptu, to naravno niste videli? A Katic je posebna prica. Covek je hodajuca bomba, uvek na ivici incindenta, prljav do zla Boga, tehnicku ne dobija iako se unosi svaki put sudijama u lice, i to za svaki dosudjen faul. Po njemu, on nijedan nije napravio?! Malo samo realnosti u komentarima, ne bi bilo lose!!!

jackie

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi neko napravio kolaž od situacija u kojima igrači CZT protestvuju zbog odluka sudija iz 2. utakmice. Verujem da bi ih bilo sramota.
Ko kaže da su sudije odlučile pobednika u 2. utakmici je običan navijač, i to ostrašćen.
Znaju se košarkaška pravila i njih treba primenjivati na obe strane terena. Znači bez rukometa (pomoći ruku kada igrač pokušava da te prođe i zakasnelog podmetanja) i prljavština (dizanje lakta iznad visine ramena i udaranja bez lopte) i biće ok tj. pobediće onaj ko bude bolji.

AntiBot

pre 9 godina

E moj Dejo, DV je onom prvom utakmicom napravio ambijent u kome on dominira godinama - ambijent mrznje, neprijatnosti, mucnine u stomaku, ono kada ti je svejedno da li ces da dobijes ili izgubis samo da se zavrsi... Nemas ti sanse sa njim. I pakuj polako kofere.

aca_bg

pre 9 godina

@Batko, 18. jun 2014 13:13
A kolika je inace norma za broj faulova na novoj galaktickoj zvezdi Bobiju? Koliko faulova bi vas zadovoljilo ?

Cenzura

pre 9 godina

KLS i svi mediji cute o sramnom potezu Lazica iz druge utakmice kada je sa ledja, ocigledno namerno i na podmukao nacin udario Bogdanovica pesnicom u predelu bubrega. OK nije niko video od aktera (sudija, delegate itd) na utakmici, ali videli smo svi mi na ponovljenom snimku na TV. Znaci i posle se isto to moglo videti, zapravo ko je hteo mogao je. Ali KLS i mediji su MORALI to da vide i da se prema tom sramnom potezu adekvatno i odrede. Ne ovako, nikom nista, proci ce. Bitno da je DV skinuo sako.

Silver Surfer

pre 9 godina

Slusao sam Grbovica koji je naveo odredjene situacije u drugoj utakmici koje su sudjene na stetu Zvezde. Vrlo razlozno je sve objasnio. Apostrofirao je da njemu nije jasno zbog cega ne sviraju faulove nad Bobijem pod kosem prilikom podizanja ruku u sut ili zakucavanje. I naglasava da to nije slucaj samo u finalu plejofa vec da je takav kriterijum prema njemu tokom cele lige. A kaze da su to cisti faulovi i naveo je jedno tri situacije u drugoj utakmici u kojoj su ti faulovi napravljeni a nisu svirani. Kada slusam Grbu jedino mi pada na pamet da to sudije rade namerno da bi Bobijevu evidentnu prednost u reketu nekako anulirale. A u obe utakmice sudije su napunile Bobija licnim greskama u prvoj cetvrtii i uz nesviranje ociglednih faulova lagano ga izbacili iz igre.
Bio bi red da u trecoj utakmici sudjenje bude stvarno korektno. I da faul bude faul bez obzira na visinu i snagu igraca.

Nidza

pre 9 godina

jel to onaj katic sto u prvoj utakmici udara gagica laktom u glavu i svira se faul gagicu? Ili onaj bobi sto prvo namerno udara gagica bez lopte,a onda vristi sudiji u facu,i ne dobija tehnicku? Ako mene pitate,to je sasvim solidan tretman.

prvi srpski bek

pre 9 godina

је л то онај Катић што се тукао са Партизановим играчима док је играо у Хемофарму, па следећу сезону дошао у Партизан, па из Партизана у Звезду...,,људина од човека нема шта и један од најпоштенијих кошаркаша који је играо на овим просторима"

fan79

pre 9 godina

(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)
Kada kazes pravednije uslove verovatno mislis da se opet igra 5 na 3!Partizanu je oduzeta prednost igranja utakmice vise pred svojim navijacima,koju je zasluzeno stekao ubedljivim prvim mestom u ligaskom delu i opet vam nesto nije po volji!

Milos

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13)

U zadnje dve utakmice, za 24 minuta igre, samo 1 faul je sviran nad njim! A ubijaju ga od batina.

Mene ne cudi to, znajuci da je Bobi bio glavni problem Partizana (secate se DV tajmauta i njegovog "Bobi nam ... majku!"), i sad ga sudije pune smesnim faulovima, i dopustaju da ga cekicima tuku. Sve za DV, jer covek trazi domacinsko sudjenje (neutralno mu ne odgovara, i odmah napusta teren...).

Gepek titule ...

pre 9 godina

Bice cudno ako ponovo ne napune Bobija sa tri licne u prvih 5 minuta. I poslalo je jako simptomaticno da se u napadu skoro uopste ne sviraju faulovi u korist Bobija , vec se pustaju igraci da ga biju tokom cele utakmice. Na proslom mecu je sudjenje bilo skandalozno, sada ocekujem bar malo manju pristrasnost ...

Nidza

pre 9 godina

jel to onaj katic sto u prvoj utakmici udara gagica laktom u glavu i svira se faul gagicu? Ili onaj bobi sto prvo namerno udara gagica bez lopte,a onda vristi sudiji u facu,i ne dobija tehnicku? Ako mene pitate,to je sasvim solidan tretman.

Гоблин

pre 9 godina

Ову утакмицу мормо да добијемо и Партизан и ДВа и судије. Суде нам осведеочени гробари Јовчић и Тодорићев кум Драган Нешковић. Очекујем да нас урниши и да Јака и Нелсон заврше полувреме са три личне у десетом минуту. Очекујем да ККП победи у таквим условима, а ми морамо да се спремимо за неки наредни меч када ћемо имати праведније услове. Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .

Silver Surfer

pre 9 godina

Slusao sam Grbovica koji je naveo odredjene situacije u drugoj utakmici koje su sudjene na stetu Zvezde. Vrlo razlozno je sve objasnio. Apostrofirao je da njemu nije jasno zbog cega ne sviraju faulove nad Bobijem pod kosem prilikom podizanja ruku u sut ili zakucavanje. I naglasava da to nije slucaj samo u finalu plejofa vec da je takav kriterijum prema njemu tokom cele lige. A kaze da su to cisti faulovi i naveo je jedno tri situacije u drugoj utakmici u kojoj su ti faulovi napravljeni a nisu svirani. Kada slusam Grbu jedino mi pada na pamet da to sudije rade namerno da bi Bobijevu evidentnu prednost u reketu nekako anulirale. A u obe utakmice sudije su napunile Bobija licnim greskama u prvoj cetvrtii i uz nesviranje ociglednih faulova lagano ga izbacili iz igre.
Bio bi red da u trecoj utakmici sudjenje bude stvarno korektno. I da faul bude faul bez obzira na visinu i snagu igraca.

bane

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!

alek

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!

AntiBot

pre 9 godina

E moj Dejo, DV je onom prvom utakmicom napravio ambijent u kome on dominira godinama - ambijent mrznje, neprijatnosti, mucnine u stomaku, ono kada ti je svejedno da li ces da dobijes ili izgubis samo da se zavrsi... Nemas ti sanse sa njim. I pakuj polako kofere.

Gepek titule ...

pre 9 godina

Bice cudno ako ponovo ne napune Bobija sa tri licne u prvih 5 minuta. I poslalo je jako simptomaticno da se u napadu skoro uopste ne sviraju faulovi u korist Bobija , vec se pustaju igraci da ga biju tokom cele utakmice. Na proslom mecu je sudjenje bilo skandalozno, sada ocekujem bar malo manju pristrasnost ...

Toliko

pre 9 godina

Kako da ne budu zadovoljni suđenjem u partizanu,kad su čitavu utakmicu sudije navlačile u njihovu korist,poput ranijih godina.Zvezdi su poništavali čiste poene i dosuđivali bacanja a njima priznavali uz dodatna bacanja.Fauli nisu bili po istom kriterijumu za sve,Zvezdi su svirani i za mrki pogled,dok su su partizanovci mogli da tuku kolko hoće.

о шонеси

pre 9 godina

молим да се обрати пажња на сваки фаул свиран Партизану и на реакцију играча тог клуба, небитно да ли је прво коло АБА лиге или финале наше лиге. Та њихова глума коју ћете уочити и израз лица који показује неверицу ми јако иде на ганглије..част изузетку(Тепићу)

Gepek titule ...

pre 9 godina

Gagic odjednom postao Lebron, ne sude mu se koraci i licne greske. Simonovicu se ponistavaju 2 poena i slobodno bacanje, a Rasku se svira faul nad Lovernjom pri sutu Bertansa za tri poena a Lovernj faulira Raska pritom mu skidajuci gace ... Sa ovakvim sudjenjem je trener bez roaminga bio vrlo zadovoljan, a da se kojim slucajem tako protiv njega sudilo to bi bila kradja stoleca, napustao bi se teren i izazivala tuca ... Zvezdo napred do titule

xxx

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13) Vidim boli te fer suđenje,kao što boli Bogdanovića lakat od Lazića...

Cenzura

pre 9 godina

KLS i svi mediji cute o sramnom potezu Lazica iz druge utakmice kada je sa ledja, ocigledno namerno i na podmukao nacin udario Bogdanovica pesnicom u predelu bubrega. OK nije niko video od aktera (sudija, delegate itd) na utakmici, ali videli smo svi mi na ponovljenom snimku na TV. Znaci i posle se isto to moglo videti, zapravo ko je hteo mogao je. Ali KLS i mediji su MORALI to da vide i da se prema tom sramnom potezu adekvatno i odrede. Ne ovako, nikom nista, proci ce. Bitno da je DV skinuo sako.

Dragan

pre 9 godina

Moje misljenje:
1.utakmica - sasvim normalno, objektivno i izbalansirano sudjenje sto naravno ne odgovara KK Partizan koji samom igrom bez pomoci sudija ne moze da se suprotstavi Zvezdi. Zbog toga planira se i sprovodi u delo incidentna situacija kao sredstvo pritiska na sudije. Na taj nacin pokusava se da se nesto uradi u preostalom delu utakmice, a pre svega da se digne prasina posle utakmice o toboznjoj zaveri protiv njih i tako obezbedi domacinsko sudjenje u 2.utakmici.
2.utakmica - neobjektivno sudjenje na stetu Zvezde i u korist Partizana. Sudije u strahu od reakcija DV zauzimaju potpuno neujednacen kriterijum u dosudjivanju faulova i dodeli lopte posle auta i stvara se velika razlika u kosevima. Zvezda igracki jaca smanjuje razliku, ali u kljucnim mkomentima ne svira se ocigledna nesportska licna greska Lovernju nad Dzenkinsom cime bi Zvezda imala sansu za napad i potpini preokret. Kasnije, Bogdanovic blista, igra utakmicu zivota, i tu je kraj price.

kako drugacije

pre 9 godina

Kulturna i izjava bez potcenjivanja i provokacija, kao i uvek. Za razliku od "gospode" iz malog kluba...
(oklo, 18. jun 2014 13:15)

Mali klubovi se ne gase i ne menjaju imena, malim klubovima ne uzimaju grb i koseve!
Ukoliko nije do pamcenja, onda imas krizu identiteta.

delija iz pg

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!
(alek, 18. jun 2014 13:07)

sjutra veče je utakmica. prije nego počne, nađi neke naočare sa odgovarajućom dioptrijom....

kos-aut

pre 9 godina

Prva utakmica:
Marjanovic napravio 4 faula, nad njim 1 (11 minuta)
Katic 5/5 (22 minuta)
Druga utakmica:
Marjanovic 5/0 (13 minuta)
Katic 5/5 (23 minuta)
U prvoj utakmici Marjanovic nije igrao zbog tuce, pa bi verovatno dobio i petu licnu. Dakle, kriterijum sestorice sudija nad tom dvojicom je isti.
Partizan je u prvoj utakmici ostecen za tehnicku Nelsonu, cime bi se sprecila tuca i kao posledica odluka da na terenu ostanu 3 igraca Partizana. U drugoj je ostecen za tehnicku Lazicu, ali sad odlicno znamo za vase provokacije pa vise ne nasedamo.
O gogicevim kaznama ne vredi ni pricati, tu je sve jasno i najokorelijim panterima.

Siniša

pre 9 godina

Bobi je bezopasan na 3-4 metra od koša ako je bliži a nije dobio loptu onda je redovno 3 sekunde u reketu koje mu se ne sviraju. Izgubli ste 20 razlike, pogodili 3 trojke od 20, 6 zadnjih napada ste šutnuli nerezonske trojke jureći rezultat, imali ste samo tri asistencije, manje skokova i pričate o sudijama. Sudije čak nisu dovoljno sankcionisale vašu grubu igru.

Webber

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!! (bane, 18. jun 2014 13:13)

Kako je moguce da neko ovako nesto napise? pa jel Partizan nekad izgubio a da nisu krive sudije? Sramno...

prvi srpski bek

pre 9 godina

је л то онај Катић што се тукао са Партизановим играчима док је играо у Хемофарму, па следећу сезону дошао у Партизан, па из Партизана у Звезду...,,људина од човека нема шта и један од најпоштенијих кошаркаша који је играо на овим просторима"

pixi10

pre 9 godina

Jaki reprezentativci... Bez njih i sa njima rep. je ista. Izostanak Bogdanovica je vec druga prica. (Tole, 18. jun 2014 13:10) Vidim sa ovim vasim sto ga mentor DAVI na sred terena je repka u procvatu!!!

Milos

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13)

U zadnje dve utakmice, za 24 minuta igre, samo 1 faul je sviran nad njim! A ubijaju ga od batina.

Mene ne cudi to, znajuci da je Bobi bio glavni problem Partizana (secate se DV tajmauta i njegovog "Bobi nam ... majku!"), i sad ga sudije pune smesnim faulovima, i dopustaju da ga cekicima tuku. Sve za DV, jer covek trazi domacinsko sudjenje (neutralno mu ne odgovara, i odmah napusta teren...).

nemanja

pre 9 godina

A jel neko od vas realnih zvezdasa ume da primeti "kampovanje" Bobija u protivnickom reketu, i konstantih 3 sekunde??? Covek je tezak i visok, i naravno da mu ne odgovara da non-stop ulazi u reket i izlazi iz njega. Ukampira se po ceo napad i ceka loptu, to naravno niste videli? A Katic je posebna prica. Covek je hodajuca bomba, uvek na ivici incindenta, prljav do zla Boga, tehnicku ne dobija iako se unosi svaki put sudijama u lice, i to za svaki dosudjen faul. Po njemu, on nijedan nije napravio?! Malo samo realnosti u komentarima, ne bi bilo lose!!!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovako,da rezimiramo stvari ! Po meni,Zvezda nikada bolja u poslednjih 30 godina,Partizan sa nikada siromasnijim rosterom.Kada vidim ko je na centru,kada vidim da nemamo pleja,jednom recju uzas,cele sezone.Nije izborena Euroliga,gomila povreda,ali i opet kao takvi dobili smo najveceg rivala sa 20 razlike.Necu sada da poredim generacije,bilo bi glupo,jednostavno Zvezda nema generaciju u poslednjih 30 godina u evropskim okvirima koja je bolja od Partizanove.Partizan je sebe doveo u ovakvu situaciju da igra sa vecitim rivalom egal utakmice,a to u proslosti nije bio slucaj.Ocekujem tvrdu utakmicu,mnogo borbe,pa neka pobedi bolji,ako smo ih dobili 20 razlike pred njihovim navijacima,mozemo ih dobiti i pred praznim tribinama.

Sasa

pre 9 godina

@Silver Surfer a mozda to rade zato sto Bobi non stop kampuje u reketu pa sudije u fazonu nisam sudio tri sekunde u reketu al necu ni faul,klasicna sudijska kompenzacija.

P.P. Njegos

pre 9 godina

Hvala ti sto si nama slepima otvorio oci, jer nismo znali da tim koji dobije jos dva meca bice prvak! Bistar di ti momak, al' si plitak pa se brzo zamutis!

JocaBoca

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:1

Panteru, na prvoj utakmici se taj Marjanovic unosio u facu sudijama nekoliko puta i bez posledica, razgrtao je laktovima bez posledica, sto se nisi javio da to prokomentarises. Inace, i Bobi i Katic su se tukli i za Hemofarma, Partizan, evo i za FMP...

B&W

pre 9 godina

Jel sada jasnije kako se i zbog čega oglašavao Dule u vezi sudjenja? Lepo je videti podjednak kriterijum sudjenja i zaštititi igrače laktanja i ostalog što ne priliči utakmici. Smatram da kvalitetom ekipe Partizan i korektnim sudjenjem i ponašanjem igrača u skladu sa pravilima, Bogdanović rešava seriju uz pomoć Lovernja i taktičke nadmoći Vujoševića !

KUM

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!
(bane, 18. jun 2014 13:13)

Upravo si stručnjaku opisao svoj klub. KKP zvani 'Kukavica' koji kada gube napuštaju teren.

lakatus

pre 9 godina

I isti tretman za Lazicev lakat u ledja,Katicev cuveni dva pa jedan lakat,Admiralovu dobrotu zacinjenu laktom.
Ali kako gazda kaze "treba da udaraju jace"?!

Vlada

pre 9 godina

@Nidža
I na drugoj utakmici je zavukao jedan lakat u lice Gaguli i sviran je kontra faul.Sa druge strane treba obratiti pažnju na kriterijum prema Saši Pavloviću.Nega i Bogdana su u prvoj utakmici tukli ko volove,potpuno nekažnjeno.Bobi isto mora biti zaštićen, on igra čisto i nije on kriv što je toliko visok.
Raško je "najprljaviji" igrač lige.Takav je bio i u Hemofarmu (Aleksa je terorisao) i u Partizanu (Setite se kad je Varda prilazio klupi Partizana da ih moli da utiču na njega) a takav je i sad.Koristi svaku priliku da udari,dobacuje prilikom izvodjenja bacanja (to je dodao ove godine) samo da izbaci protivnika iz ritma.
Sudija Glišić?Daj bože da se završi bez problema.

Глобтротер

pre 9 godina

Због недостатка времена обично гледам утакмицу дан касније и о њој пре гледања имам неку слику на основу коментара које прочитам.

И тако сам синоћ пре гледања схватио да су судије избациле из игре Бобија.

А онда после одгледаног снимка могу слободно да кажем да је Боби избацио из игре сам себе јер је био сваки фаул који је направио чист као суза.

А Радоњић не види да има предност на центарским позицијама у томе што судије дозвољавају камповање у рекету Бобију.

И једна ствар ми није јасна код Партизанових играча (нпр. највише код Тепића). Зашто праве неке мекане фауле и често дозвољавају на тај начин додатно слободно бацање за противника. Уместо тога треба да лупе секиру као што ради Рашко који ми је ок иако је сада код њих. То је прави фаул и у прошлој утакмици га је имао код нас једино Жо када је поклопио Џенкинса у контри.

jackie

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi neko napravio kolaž od situacija u kojima igrači CZT protestvuju zbog odluka sudija iz 2. utakmice. Verujem da bi ih bilo sramota.
Ko kaže da su sudije odlučile pobednika u 2. utakmici je običan navijač, i to ostrašćen.
Znaju se košarkaška pravila i njih treba primenjivati na obe strane terena. Znači bez rukometa (pomoći ruku kada igrač pokušava da te prođe i zakasnelog podmetanja) i prljavština (dizanje lakta iznad visine ramena i udaranja bez lopte) i biće ok tj. pobediće onaj ko bude bolji.

aca_bg

pre 9 godina

@Batko, 18. jun 2014 13:13
A kolika je inace norma za broj faulova na novoj galaktickoj zvezdi Bobiju? Koliko faulova bi vas zadovoljilo ?

fan79

pre 9 godina

(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)
Kada kazes pravednije uslove verovatno mislis da se opet igra 5 na 3!Partizanu je oduzeta prednost igranja utakmice vise pred svojim navijacima,koju je zasluzeno stekao ubedljivim prvim mestom u ligaskom delu i opet vam nesto nije po volji!

323

pre 9 godina

Verovatno je mislio na isti tretman kao u prvoj utakmici?? I onda samo DV prica o sudijama, ova prica se ne primecuje kao da je DR nije ni rekao?

Shone PFC

pre 9 godina

Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .
(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)

Naravno da ne treba protestVovati, a ako te kradu naravno da treba PROTESTOVATI.

raskorak

pre 9 godina

čovek priča o "dva reprezentativca", a niti Bobi niti Raško neće ući u 12 za svetsko prvenstvo. ne bih da vređam Bobija i Katića, ali oni se jednostavno ne stavljaju u istu rečenicu sa Bogdanom Bogdanovićem.

Raška znam dugo, još iz Nemačke i bez obzira što je kao čovek zaista korektan, to ne važi kada je njegova igra u pitanju. čovek se uvek zaleće na kolena protivnicima, dosta njih je i ozbiljno povredio. ono što se desilo 2010. sa Aleksom Marićem je bila samo kulminacija Marića zbog laktanja Katića. u prethodnoj utakmici je čak imao naklonost sudija prilikom laktanja u odbrani.

utakmica je završena sa 20 poena razlike, tu nema govora o tendencioznom suđenju. strane sudije bi čak dodelile i nekoliko tehničkih grešaka zbog prigovora, kao i za onaj lakat lazića Bogdanu u bubreg.

Nidza

pre 9 godina

jel to onaj katic sto u prvoj utakmici udara gagica laktom u glavu i svira se faul gagicu? Ili onaj bobi sto prvo namerno udara gagica bez lopte,a onda vristi sudiji u facu,i ne dobija tehnicku? Ako mene pitate,to je sasvim solidan tretman.

Гоблин

pre 9 godina

Ову утакмицу мормо да добијемо и Партизан и ДВа и судије. Суде нам осведеочени гробари Јовчић и Тодорићев кум Драган Нешковић. Очекујем да нас урниши и да Јака и Нелсон заврше полувреме са три личне у десетом минуту. Очекујем да ККП победи у таквим условима, а ми морамо да се спремимо за неки наредни меч када ћемо имати праведније услове. Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .

bane

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!

Toliko

pre 9 godina

Kako da ne budu zadovoljni suđenjem u partizanu,kad su čitavu utakmicu sudije navlačile u njihovu korist,poput ranijih godina.Zvezdi su poništavali čiste poene i dosuđivali bacanja a njima priznavali uz dodatna bacanja.Fauli nisu bili po istom kriterijumu za sve,Zvezdi su svirani i za mrki pogled,dok su su partizanovci mogli da tuku kolko hoće.

alek

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!

Gepek titule ...

pre 9 godina

Bice cudno ako ponovo ne napune Bobija sa tri licne u prvih 5 minuta. I poslalo je jako simptomaticno da se u napadu skoro uopste ne sviraju faulovi u korist Bobija , vec se pustaju igraci da ga biju tokom cele utakmice. Na proslom mecu je sudjenje bilo skandalozno, sada ocekujem bar malo manju pristrasnost ...

AntiBot

pre 9 godina

E moj Dejo, DV je onom prvom utakmicom napravio ambijent u kome on dominira godinama - ambijent mrznje, neprijatnosti, mucnine u stomaku, ono kada ti je svejedno da li ces da dobijes ili izgubis samo da se zavrsi... Nemas ti sanse sa njim. I pakuj polako kofere.

Silver Surfer

pre 9 godina

Slusao sam Grbovica koji je naveo odredjene situacije u drugoj utakmici koje su sudjene na stetu Zvezde. Vrlo razlozno je sve objasnio. Apostrofirao je da njemu nije jasno zbog cega ne sviraju faulove nad Bobijem pod kosem prilikom podizanja ruku u sut ili zakucavanje. I naglasava da to nije slucaj samo u finalu plejofa vec da je takav kriterijum prema njemu tokom cele lige. A kaze da su to cisti faulovi i naveo je jedno tri situacije u drugoj utakmici u kojoj su ti faulovi napravljeni a nisu svirani. Kada slusam Grbu jedino mi pada na pamet da to sudije rade namerno da bi Bobijevu evidentnu prednost u reketu nekako anulirale. A u obe utakmice sudije su napunile Bobija licnim greskama u prvoj cetvrtii i uz nesviranje ociglednih faulova lagano ga izbacili iz igre.
Bio bi red da u trecoj utakmici sudjenje bude stvarno korektno. I da faul bude faul bez obzira na visinu i snagu igraca.

kos-aut

pre 9 godina

Prva utakmica:
Marjanovic napravio 4 faula, nad njim 1 (11 minuta)
Katic 5/5 (22 minuta)
Druga utakmica:
Marjanovic 5/0 (13 minuta)
Katic 5/5 (23 minuta)
U prvoj utakmici Marjanovic nije igrao zbog tuce, pa bi verovatno dobio i petu licnu. Dakle, kriterijum sestorice sudija nad tom dvojicom je isti.
Partizan je u prvoj utakmici ostecen za tehnicku Nelsonu, cime bi se sprecila tuca i kao posledica odluka da na terenu ostanu 3 igraca Partizana. U drugoj je ostecen za tehnicku Lazicu, ali sad odlicno znamo za vase provokacije pa vise ne nasedamo.
O gogicevim kaznama ne vredi ni pricati, tu je sve jasno i najokorelijim panterima.

о шонеси

pre 9 godina

молим да се обрати пажња на сваки фаул свиран Партизану и на реакцију играча тог клуба, небитно да ли је прво коло АБА лиге или финале наше лиге. Та њихова глума коју ћете уочити и израз лица који показује неверицу ми јако иде на ганглије..част изузетку(Тепићу)

Siniša

pre 9 godina

Bobi je bezopasan na 3-4 metra od koša ako je bliži a nije dobio loptu onda je redovno 3 sekunde u reketu koje mu se ne sviraju. Izgubli ste 20 razlike, pogodili 3 trojke od 20, 6 zadnjih napada ste šutnuli nerezonske trojke jureći rezultat, imali ste samo tri asistencije, manje skokova i pričate o sudijama. Sudije čak nisu dovoljno sankcionisale vašu grubu igru.

Dragan

pre 9 godina

Moje misljenje:
1.utakmica - sasvim normalno, objektivno i izbalansirano sudjenje sto naravno ne odgovara KK Partizan koji samom igrom bez pomoci sudija ne moze da se suprotstavi Zvezdi. Zbog toga planira se i sprovodi u delo incidentna situacija kao sredstvo pritiska na sudije. Na taj nacin pokusava se da se nesto uradi u preostalom delu utakmice, a pre svega da se digne prasina posle utakmice o toboznjoj zaveri protiv njih i tako obezbedi domacinsko sudjenje u 2.utakmici.
2.utakmica - neobjektivno sudjenje na stetu Zvezde i u korist Partizana. Sudije u strahu od reakcija DV zauzimaju potpuno neujednacen kriterijum u dosudjivanju faulova i dodeli lopte posle auta i stvara se velika razlika u kosevima. Zvezda igracki jaca smanjuje razliku, ali u kljucnim mkomentima ne svira se ocigledna nesportska licna greska Lovernju nad Dzenkinsom cime bi Zvezda imala sansu za napad i potpini preokret. Kasnije, Bogdanovic blista, igra utakmicu zivota, i tu je kraj price.

JocaBoca

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:1

Panteru, na prvoj utakmici se taj Marjanovic unosio u facu sudijama nekoliko puta i bez posledica, razgrtao je laktovima bez posledica, sto se nisi javio da to prokomentarises. Inace, i Bobi i Katic su se tukli i za Hemofarma, Partizan, evo i za FMP...

Gepek titule ...

pre 9 godina

Gagic odjednom postao Lebron, ne sude mu se koraci i licne greske. Simonovicu se ponistavaju 2 poena i slobodno bacanje, a Rasku se svira faul nad Lovernjom pri sutu Bertansa za tri poena a Lovernj faulira Raska pritom mu skidajuci gace ... Sa ovakvim sudjenjem je trener bez roaminga bio vrlo zadovoljan, a da se kojim slucajem tako protiv njega sudilo to bi bila kradja stoleca, napustao bi se teren i izazivala tuca ... Zvezdo napred do titule

Sasa

pre 9 godina

@Silver Surfer a mozda to rade zato sto Bobi non stop kampuje u reketu pa sudije u fazonu nisam sudio tri sekunde u reketu al necu ni faul,klasicna sudijska kompenzacija.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovako,da rezimiramo stvari ! Po meni,Zvezda nikada bolja u poslednjih 30 godina,Partizan sa nikada siromasnijim rosterom.Kada vidim ko je na centru,kada vidim da nemamo pleja,jednom recju uzas,cele sezone.Nije izborena Euroliga,gomila povreda,ali i opet kao takvi dobili smo najveceg rivala sa 20 razlike.Necu sada da poredim generacije,bilo bi glupo,jednostavno Zvezda nema generaciju u poslednjih 30 godina u evropskim okvirima koja je bolja od Partizanove.Partizan je sebe doveo u ovakvu situaciju da igra sa vecitim rivalom egal utakmice,a to u proslosti nije bio slucaj.Ocekujem tvrdu utakmicu,mnogo borbe,pa neka pobedi bolji,ako smo ih dobili 20 razlike pred njihovim navijacima,mozemo ih dobiti i pred praznim tribinama.

pixi10

pre 9 godina

Jaki reprezentativci... Bez njih i sa njima rep. je ista. Izostanak Bogdanovica je vec druga prica. (Tole, 18. jun 2014 13:10) Vidim sa ovim vasim sto ga mentor DAVI na sred terena je repka u procvatu!!!

Milos

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13)

U zadnje dve utakmice, za 24 minuta igre, samo 1 faul je sviran nad njim! A ubijaju ga od batina.

Mene ne cudi to, znajuci da je Bobi bio glavni problem Partizana (secate se DV tajmauta i njegovog "Bobi nam ... majku!"), i sad ga sudije pune smesnim faulovima, i dopustaju da ga cekicima tuku. Sve za DV, jer covek trazi domacinsko sudjenje (neutralno mu ne odgovara, i odmah napusta teren...).

kako drugacije

pre 9 godina

Kulturna i izjava bez potcenjivanja i provokacija, kao i uvek. Za razliku od "gospode" iz malog kluba...
(oklo, 18. jun 2014 13:15)

Mali klubovi se ne gase i ne menjaju imena, malim klubovima ne uzimaju grb i koseve!
Ukoliko nije do pamcenja, onda imas krizu identiteta.

delija iz pg

pre 9 godina

he he , izuzetno zadovoljan , kako da ne!?!Pa zašto je onda ponovo kažnjen , i zar onaj lakat lazića , radenovićeva lopta u aut, andrić i bezbradica 4(3) lične za nekoliko minuta ... izuzetno zadovoljan!!!Ma daaaaaaaaaaj , panteri , ipak ste vi predgrađe!Partizan šampion!
(alek, 18. jun 2014 13:07)

sjutra veče je utakmica. prije nego počne, nađi neke naočare sa odgovarajućom dioptrijom....

KUM

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!!
(bane, 18. jun 2014 13:13)

Upravo si stručnjaku opisao svoj klub. KKP zvani 'Kukavica' koji kada gube napuštaju teren.

xxx

pre 9 godina

Na prošloj utakmici NIJE SVIRAN NI JEDAN FAUL nad Marjanovićem !!! ...zato je magu bilo "fer sudjenje" !.. KK Licemeri !!!
(Batko, 18. jun 2014 13:13) Vidim boli te fer suđenje,kao što boli Bogdanovića lakat od Lazića...

323

pre 9 godina

Verovatno je mislio na isti tretman kao u prvoj utakmici?? I onda samo DV prica o sudijama, ova prica se ne primecuje kao da je DR nije ni rekao?

nemanja

pre 9 godina

A jel neko od vas realnih zvezdasa ume da primeti "kampovanje" Bobija u protivnickom reketu, i konstantih 3 sekunde??? Covek je tezak i visok, i naravno da mu ne odgovara da non-stop ulazi u reket i izlazi iz njega. Ukampira se po ceo napad i ceka loptu, to naravno niste videli? A Katic je posebna prica. Covek je hodajuca bomba, uvek na ivici incindenta, prljav do zla Boga, tehnicku ne dobija iako se unosi svaki put sudijama u lice, i to za svaki dosudjen faul. Po njemu, on nijedan nije napravio?! Malo samo realnosti u komentarima, ne bi bilo lose!!!

Cenzura

pre 9 godina

KLS i svi mediji cute o sramnom potezu Lazica iz druge utakmice kada je sa ledja, ocigledno namerno i na podmukao nacin udario Bogdanovica pesnicom u predelu bubrega. OK nije niko video od aktera (sudija, delegate itd) na utakmici, ali videli smo svi mi na ponovljenom snimku na TV. Znaci i posle se isto to moglo videti, zapravo ko je hteo mogao je. Ali KLS i mediji su MORALI to da vide i da se prema tom sramnom potezu adekvatno i odrede. Ne ovako, nikom nista, proci ce. Bitno da je DV skinuo sako.

B&W

pre 9 godina

Jel sada jasnije kako se i zbog čega oglašavao Dule u vezi sudjenja? Lepo je videti podjednak kriterijum sudjenja i zaštititi igrače laktanja i ostalog što ne priliči utakmici. Smatram da kvalitetom ekipe Partizan i korektnim sudjenjem i ponašanjem igrača u skladu sa pravilima, Bogdanović rešava seriju uz pomoć Lovernja i taktičke nadmoći Vujoševića !

Глобтротер

pre 9 godina

Због недостатка времена обично гледам утакмицу дан касније и о њој пре гледања имам неку слику на основу коментара које прочитам.

И тако сам синоћ пре гледања схватио да су судије избациле из игре Бобија.

А онда после одгледаног снимка могу слободно да кажем да је Боби избацио из игре сам себе јер је био сваки фаул који је направио чист као суза.

А Радоњић не види да има предност на центарским позицијама у томе што судије дозвољавају камповање у рекету Бобију.

И једна ствар ми није јасна код Партизанових играча (нпр. највише код Тепића). Зашто праве неке мекане фауле и често дозвољавају на тај начин додатно слободно бацање за противника. Уместо тога треба да лупе секиру као што ради Рашко који ми је ок иако је сада код њих. То је прави фаул и у прошлој утакмици га је имао код нас једино Жо када је поклопио Џенкинса у контри.

Webber

pre 9 godina

dokle je nasa kosarka stigla da Partizan ne sme da bude zadovoljan na sudjene!!!!!Fmp ako izgubi to nije zbog kvaliteta nego sto nisu imali po njihovom"posteno"sudjenje!!!Nikad pravi klub necete biti!!! (bane, 18. jun 2014 13:13)

Kako je moguce da neko ovako nesto napise? pa jel Partizan nekad izgubio a da nisu krive sudije? Sramno...

prvi srpski bek

pre 9 godina

је л то онај Катић што се тукао са Партизановим играчима док је играо у Хемофарму, па следећу сезону дошао у Партизан, па из Партизана у Звезду...,,људина од човека нема шта и један од најпоштенијих кошаркаша који је играо на овим просторима"

jackie

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi neko napravio kolaž od situacija u kojima igrači CZT protestvuju zbog odluka sudija iz 2. utakmice. Verujem da bi ih bilo sramota.
Ko kaže da su sudije odlučile pobednika u 2. utakmici je običan navijač, i to ostrašćen.
Znaju se košarkaška pravila i njih treba primenjivati na obe strane terena. Znači bez rukometa (pomoći ruku kada igrač pokušava da te prođe i zakasnelog podmetanja) i prljavština (dizanje lakta iznad visine ramena i udaranja bez lopte) i biće ok tj. pobediće onaj ko bude bolji.

aca_bg

pre 9 godina

@Batko, 18. jun 2014 13:13
A kolika je inace norma za broj faulova na novoj galaktickoj zvezdi Bobiju? Koliko faulova bi vas zadovoljilo ?

lakatus

pre 9 godina

I isti tretman za Lazicev lakat u ledja,Katicev cuveni dva pa jedan lakat,Admiralovu dobrotu zacinjenu laktom.
Ali kako gazda kaze "treba da udaraju jace"?!

Shone PFC

pre 9 godina

Наравно никако не треба напуштати терен, протествовати, хватати играче за гушу и слично. Достојанствено дати све од себе, па шта буде.

ко нас је крао до сада, крашће нас и опет. . .
(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)

Naravno da ne treba protestVovati, a ako te kradu naravno da treba PROTESTOVATI.

fan79

pre 9 godina

(Гоблин, 18. jun 2014 13:26)
Kada kazes pravednije uslove verovatno mislis da se opet igra 5 na 3!Partizanu je oduzeta prednost igranja utakmice vise pred svojim navijacima,koju je zasluzeno stekao ubedljivim prvim mestom u ligaskom delu i opet vam nesto nije po volji!

P.P. Njegos

pre 9 godina

Hvala ti sto si nama slepima otvorio oci, jer nismo znali da tim koji dobije jos dva meca bice prvak! Bistar di ti momak, al' si plitak pa se brzo zamutis!

Vlada

pre 9 godina

@Nidža
I na drugoj utakmici je zavukao jedan lakat u lice Gaguli i sviran je kontra faul.Sa druge strane treba obratiti pažnju na kriterijum prema Saši Pavloviću.Nega i Bogdana su u prvoj utakmici tukli ko volove,potpuno nekažnjeno.Bobi isto mora biti zaštićen, on igra čisto i nije on kriv što je toliko visok.
Raško je "najprljaviji" igrač lige.Takav je bio i u Hemofarmu (Aleksa je terorisao) i u Partizanu (Setite se kad je Varda prilazio klupi Partizana da ih moli da utiču na njega) a takav je i sad.Koristi svaku priliku da udari,dobacuje prilikom izvodjenja bacanja (to je dodao ove godine) samo da izbaci protivnika iz ritma.
Sudija Glišić?Daj bože da se završi bez problema.

raskorak

pre 9 godina

čovek priča o "dva reprezentativca", a niti Bobi niti Raško neće ući u 12 za svetsko prvenstvo. ne bih da vređam Bobija i Katića, ali oni se jednostavno ne stavljaju u istu rečenicu sa Bogdanom Bogdanovićem.

Raška znam dugo, još iz Nemačke i bez obzira što je kao čovek zaista korektan, to ne važi kada je njegova igra u pitanju. čovek se uvek zaleće na kolena protivnicima, dosta njih je i ozbiljno povredio. ono što se desilo 2010. sa Aleksom Marićem je bila samo kulminacija Marića zbog laktanja Katića. u prethodnoj utakmici je čak imao naklonost sudija prilikom laktanja u odbrani.

utakmica je završena sa 20 poena razlike, tu nema govora o tendencioznom suđenju. strane sudije bi čak dodelile i nekoliko tehničkih grešaka zbog prigovora, kao i za onaj lakat lazića Bogdanu u bubreg.