Subota, 31.05.2014.

08:09

Četvrto uzastopno finale za Majami

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u finale NBA lige pošto su u šestom meču finala Istoka savladali Indijanu 117:92.

Izvor: MN

Èetvrto uzastopno finale za Majami IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Fadeaway Dance

pre 9 godina

Majami je toliko jak da to nije vise ni zanimljivo . !

Razbice i Sparse u 5 ili 6 utakmica .

Bojim se da cemo opet kukati za Timija legendu .

Igor

pre 9 godina

Nba je sve samo nije kvalitetna kosarka. Sad kad bi im uradili doping test svima bi nesto nasli... Samo divljanje, silovanje 1 na 1, jedan igrac sutne 20 trojki ako ne i vise... EL je 5x zanimljivija za gledanje.

eto

pre 9 godina

svi komentari su u fazonu - videcemo kako ce biti protv SAS-a...ljudi,SAS ce imati dosta problema,ja sam uveren da gube vecerasnju utakmicu,a u sedmoj moze sve da se desi! kako mozete da otpisete tako lako tim sa MVP-jem regularnog dela,mozda i najboljim cuvarom reketa Ibakom,I zivotinjom kao sto je Russell Westbrook?

Arthas Menethil

pre 9 godina

Uzivao sam u pobedi majamija. Videli smo sada kako majami dominira protiv nabedjenih pejsersa, kako najbolji igrac danasnjice kida alfa seljacinu Stivensona. Hteo neko ili ne, LBJ je potencijalni GOAT(najbolji svih vremena). Po meni mu za to trebaju najmanje 4 prstena, 6 mvp sezone, 4 mvp finala, zatim da bude prvi defanzivac lige jednom i pobedi na zakucavanjima. All star ce biti do kraja karijere sigurno. Ali nista mi ne bi bilo draze nego da obori rekord u poenima Kareema. Tada bi zasigurno znali da je najbolji ikada. A ako ovako nastavi eto njega uskoro tamo :).

stefan

pre 9 godina

Klivlend uzima na draftu Embida i sprema prostor za Dzejmsa na kraju sledece sezone. Lebron ce uzeti tri titule sa Klivlendom.
Irving - Dzejms - Embid.

Novosadjanin.

pre 9 godina

LeBron da bi prestigao MJ prosto nema vise pravo na gresku. Sada je na vrhuncu i mora da pobedjuje svako finale. Ima dve titule i realnu mogucnost da se dokopa jos nekoliko. Da se nije okliznuo protiv Dalasa bio bi 50% blizi cilju, ovako ce ga svaki neuspeh udaljavati za po 30% procenata jer ne zavisi sve od njega nego i od saigraca. Realno je za ocekivati da bi on mogao da stigne MJ po titulama, ali je malo verovatno da bi bio glavni igrac u tim pohodima posle 34-35 godine. Mada posmatrajuci Dankana nista nije iskljuceno,,,

velikipoznavalac

pre 9 godina

Frenk Vogel (trener Indiane za one koji ne znaju) je reko da su igrali protiv Dzordana i Cikago Bulsa danasnjice.
Neprocenljivo !!!!!!

dw

pre 9 godina

(Movado, 31. maj 2014 09:20)

Ma što ti pričaš,kakav Malone,kakav Barkley,malo si pogubljen,kakvi viši ciljevi,daj nemoj se sramotit glupim komentarima,A Lebron je dokazao da je bolji čovjek od 99 posto sportaša,onom Stephensonu bih na kraju pružio lakat u lice,a ne ruku.Lebron ga je posramio na oba fronta,na terenu i van njega.Lance Stephenson-traveling clown show.

DoktorZivago

pre 9 godina

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Skip Bayless, 31. maj 2014 11:55)

Lebrick je u poslednje 2 utakmice NBA Finala kad je Majami morao da pobedi imao samo 32 poena i 11 asistencija, te 37 poena i 12 skokova, skroz je bio ne bitan u osvajanju te titule, u pravu si glupi glupi decace.

Melo

pre 9 godina

Po meni je Stivenson seljak, osoba koja se slika sa milion dolara na sto, i izbaci tu sliku na instagram, je kvalitetan seljak. Iako je top igrac.

Pol Dzordz

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!
(satelit, 31. maj 2014 12:11)

Hocu brate!

florida

pre 9 godina

Lebron je najbolji small forward(trojka) u istoriji NBA lige, to rece Mark Dzekson, a podrzase ga ostlai americki novinari.
Ali ovde neki bolje znaju, nije LBJ jos nivo Barklija? A bas je Barkli taj koji Lebrona od bivsih NBA zvezda najvise dize u nebo.
Dzordan je najbolji jer ima 6 MVP finala, broj prstena je manje bitan jer Hori ima 7,Havlicek 8 prstena itd.
Kobi,Leri Bird i Lebron imaju po 2 MVP finala, i sada Lebron moze da ih prestigne, i izjednaci se sa Medzikom koji ima 3 MVP finala.
To je vaznija kategorija od broja titula,za individualno procenjivanje igraca, jer sampionski prsten moze da donese neki drugi igrac-Sekil Onil,Karim Abdul Dzabar itd. zato Kobi ima 5.
Na primer,ako bi Vejd stalno bio MVP finala, moze Lebron da ima 7 prstena ko Hori, ne bi bio u razgovoru ni za top 10 svih vremena.
Tako da neki mogu da batale tu pricu da Lebron treba jos da gura do Birda i Kobija, kad ih vecu ovom finalu moze prestici u najvaznijoj individualnoj kategoriji.
Vec ga stavljaju u prvu petorku svih vremena na poziciji SF-trojke, a ako osvoji titulu i MVP, bice na vecnoj listi uz Medzika,a iza Dzordana.

napredna statistika

pre 9 godina

@Bojan
Lebron je najbolji igrač danas. I siguran sam da će na kraju svoje karijere prema mom mišljenju biti ispred svih osim ispred Rasela i Medžika. Realno oboriće sve Džordanove rekorde i ako osvoji više prstenja od njega onda tu više nema dileme. Ovu dvojicu sumnjam da će bilo kada bilo ko prestići jer su jedinstveni. Ali reći da bi sa svojom trećom titulom prestigao Kobea, Onila i Dankana je preterivanje. Kod 4-5 titula možemo da pričamo. Sa trećom će prema mom mišljenju zasluženo ući u top 10 igrača svih vremena.

doktor

pre 9 godina

Brutalno je citati komentare ! reci da je Spolstra bolji od Popovica-koji je arhitekta kosarke ,koji pravi tim na duge staze i koji je sa svojom filozofijom osvojio 4 prstena,je uvreda!!! Ignorisete da ova ekipa Majamija vredi 200 mil. da nisu odustali od velikih plata.Ovo je najvestackiji sklop ikad u NBA!!! Zamislite da su uparili Medzika ,Dzordana i Barklija pocetkom 90ih?

Gojko

pre 9 godina

Ne zaboravite da je LJ dosao u NBA sa 18 godina, preskocio je koledz, i ima vise vremena da stigne sve te zvezde.
Samo jedan jedini, one and only, the greatest, his majesty...from university of North Carolina... Miiichaaael Joooordaaaan

napredna statistika

pre 9 godina

@Skip Bayless

Hoćeš da kažeš da je Spolstra loš trener zato što je "naredio" svom najboljem igraču da uzme odlučujući šut? A to što posle promašaja nije imao ko da skoči, jer je Popovič ostavio visoke igrače na klupi pa im je Boš skinuo loptu i dao je Alenu to nema veze sa trenerom? I to je samo jedna situacija. Ja govorim o svim utakmicama finala od početka do kraja jer tako se prati košarka. Jedan napad (i ako ponovo govori u moju korist) nije merilo cele serije. Volim Popoviča i kao trenera i privatno još iz vremena kada smo sarađivali, ali je nekada tvrdoglav i tvrdim da je trenutno Spolstra najbolji u NBA. Svi misle lako mu je, jer ima toliko zvezda, a baš u tome je težina njegovog posla. Imao je Dantoni prošle godine tim sa kojim bi se Popovič, Tibido, Rivers ili Spolstra prošetali do finala, ali nije uspeo da uklopi toliko talenta na jedno mesto. Ljudi zaboravljaju da su u istoj ekipi bili Brajant, Gasol, Havard, Neš i dobra podrška oko njih i ništa.

satelit

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!

Igor

pre 9 godina

Ček,ček sada će San Antonio.I ovoga puta neće biti sreće pa ubacimo trojku u poslednjoj sekundi za produžetke.Inače da nije Peta Rajlija koji zna da zvezde nečine tim Majamu nebi bio tu gde jeste.Stari majstor iz senke je formirao tim.Da on ne utiče Majami bi ličio na Okalahomu.Lebron i Vejd bi divljali i to je sve.Naći će Pop i za njih lek.Večeras će "očešljati" Tandere pa polako u finale.

Skip Bayless

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

slevin

pre 9 godina

A najjaci je prgavi Stivenson. Hejtovao sam ga ovih dana, ali realno daleko je zanimljvije kad ima tako neka przenica. Treba vise takvih u NBA, previse to pristojno. Sinoc je oborio rekord sa provokacijama, sigurno bih jos ranije zaspao da nije njega. Pozdrav!

Nisikori

pre 9 godina

Pricajte sta god hocete obe ekipe igrau slabije nego prosle godine,Indijana pogotovu,James jedino igra na istom nivou ako ne i bolje,ostali svi u padu!Ove ekipe na istoku osim MAjamija su smesne,garantujem da bi Dalas prosao Indijanu od ove godine u 7 meceva!

skupljam minuse

pre 9 godina

@movado

Nocas su prikazali uporednu statistiku Birda i LBJa, presisao ga je. Kad jednom King James zavrsi karijeru bice sigurno u top 3 svih vremena. Po svim statistickim podacima u odnosu na igrace koje pominjes u njegovim godinama ih sije, neke i za duplo. Mozda liga nije interestantna kao 90tih ali Pet Rajli je sastavio tim za dominaciju alal mu vera.

Bojan

pre 9 godina

(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)
Spolstra je uzasno podcenjen, ne bih rekao da je bolji od Grega, ali momak odradjuje strasan posao izmedju meceva i organizovanje prilagodjanja i taktike za naredni. Jos samo da se malo popravi sa prilagodjavanjima tokom meca i moze da bude konkurencija Dzeksonu.
(Movado, 31. maj 2014 09:20)
davno je Lebron prestigao Barklija, Melouna, pa i Hakima. Ne mislim tu samo zbog titula, vec zbog nivoa igre i dominacije, kao i trajanja iste.
Sa ovom titulom bi LBJ dostigao nivo Kobija, O'Nila i Dankana u nekom istorijskom kontekstu.
Sledeci korak naravno Medzik, Dzordan, Bird i kompanija.

Elmer

pre 9 godina

Budim se da gledam, rezultat 80:48:-). Majami kada je u brzini nema konkurenciju,puno oruzja plus Lebron koji je izrastao u pravog vodju. Bice lepo finale u svakom slucaju.

Knickerbocker

pre 9 godina

Više od prepotentnog igrača ne volim jedino bezobraznog, prljavog igrača i anti ferpleja, što je Stivenson sinoć nekoliko puta pokazao. Čovjek dijeli šamare po terenu. Neka su ispali, jer zbog bezobrazluka nisu ni zaslužili da prođu dalje.

Wizards Serbia

pre 9 godina

Dominacija! Po meni kad hoce Miami igra neverovatnu odbranu.
(plavi, 31. maj 2014 08:50)

Koliko me moje malo poznavanje gramatike sluzi, kaze se "po mom misljenju" a ne "po meni"......

Napredna statistika

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:
1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije
2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju
3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.

Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija

Kobe sucks

pre 9 godina

Nisam ni sumnjao u njihov prolaz u veliko finale. Imaju vodju Džejmsa i dugačku klupu. Svaka im čast na ovom uspehu! Sjajna sezona ako se uzme u obzir hendikep u vidu trenera.

Movado

pre 9 godina

@skupljam minuse
Nije legenda, vec je najbolji igrac danasnjice, a legenda ce biti kad dostigne vise ciljeve poput Birda, Medzika, Melona, Dzordana, Barklija... da ne nabrajam vise, iako je dosta toga vec postigao treba jos dosta da se radi, ali bice legenda u to sam siguran.
Ne mrzim ga cak mislim da mu nema ravnog sada i bolji je od Duranta duplo, ali kazem vreme i statistika ce pokazati gde ce biti medju legendama.

žњ

pre 9 godina

A da Dallas igra u finalu a bili su blizu protiv SASa , opet bi mu Dirk ocitao lekciju Lebronu i ostalima kako se igra, a seca se Majami pre 3 godine kako je to ozgledalo ..

marko

pre 9 godina

Jes' da volim Lebrona, ali smara vise Majami. Veterani ne daju rookie , a i ostalim zvezdama u usponu da se dokazu. To je kao Federer u tenisu ili Rosi u motoGP-u. Ja sam se nadao finalu Sparsa i Pejsersa, ali ovako sad navijam za Popovica. Pozdrav

Kopanja

pre 9 godina

Iako su imali trzavica tokom regularnog dela (sto je i bilo ocekivano) pokazali su da im nema ravnih na ocajnom Istoku,a da li ce nastaviti dominiju na nivou lige ostaje da vidimo.Svim srcem sam uz San Antonio,mada bice tesko...
Ostaje nam da uzivamo u nastavku, pa neka najbolji pobedi i osvoji titulu...

skupljam minuse

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali King James je legenda. Kako su razmontirali Indijanu Bosh,Wade i on bila je uzivancija gledati, iako je termin nezahvalan.

skupljam minuse

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali King James je legenda. Kako su razmontirali Indijanu Bosh,Wade i on bila je uzivancija gledati, iako je termin nezahvalan.

Elmer

pre 9 godina

Budim se da gledam, rezultat 80:48:-). Majami kada je u brzini nema konkurenciju,puno oruzja plus Lebron koji je izrastao u pravog vodju. Bice lepo finale u svakom slucaju.

Bojan

pre 9 godina

(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)
Spolstra je uzasno podcenjen, ne bih rekao da je bolji od Grega, ali momak odradjuje strasan posao izmedju meceva i organizovanje prilagodjanja i taktike za naredni. Jos samo da se malo popravi sa prilagodjavanjima tokom meca i moze da bude konkurencija Dzeksonu.
(Movado, 31. maj 2014 09:20)
davno je Lebron prestigao Barklija, Melouna, pa i Hakima. Ne mislim tu samo zbog titula, vec zbog nivoa igre i dominacije, kao i trajanja iste.
Sa ovom titulom bi LBJ dostigao nivo Kobija, O'Nila i Dankana u nekom istorijskom kontekstu.
Sledeci korak naravno Medzik, Dzordan, Bird i kompanija.

Knickerbocker

pre 9 godina

Više od prepotentnog igrača ne volim jedino bezobraznog, prljavog igrača i anti ferpleja, što je Stivenson sinoć nekoliko puta pokazao. Čovjek dijeli šamare po terenu. Neka su ispali, jer zbog bezobrazluka nisu ni zaslužili da prođu dalje.

Movado

pre 9 godina

@skupljam minuse
Nije legenda, vec je najbolji igrac danasnjice, a legenda ce biti kad dostigne vise ciljeve poput Birda, Medzika, Melona, Dzordana, Barklija... da ne nabrajam vise, iako je dosta toga vec postigao treba jos dosta da se radi, ali bice legenda u to sam siguran.
Ne mrzim ga cak mislim da mu nema ravnog sada i bolji je od Duranta duplo, ali kazem vreme i statistika ce pokazati gde ce biti medju legendama.

Kopanja

pre 9 godina

Iako su imali trzavica tokom regularnog dela (sto je i bilo ocekivano) pokazali su da im nema ravnih na ocajnom Istoku,a da li ce nastaviti dominiju na nivou lige ostaje da vidimo.Svim srcem sam uz San Antonio,mada bice tesko...
Ostaje nam da uzivamo u nastavku, pa neka najbolji pobedi i osvoji titulu...

slevin

pre 9 godina

A najjaci je prgavi Stivenson. Hejtovao sam ga ovih dana, ali realno daleko je zanimljvije kad ima tako neka przenica. Treba vise takvih u NBA, previse to pristojno. Sinoc je oborio rekord sa provokacijama, sigurno bih jos ranije zaspao da nije njega. Pozdrav!

Pol Dzordz

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!
(satelit, 31. maj 2014 12:11)

Hocu brate!

skupljam minuse

pre 9 godina

@movado

Nocas su prikazali uporednu statistiku Birda i LBJa, presisao ga je. Kad jednom King James zavrsi karijeru bice sigurno u top 3 svih vremena. Po svim statistickim podacima u odnosu na igrace koje pominjes u njegovim godinama ih sije, neke i za duplo. Mozda liga nije interestantna kao 90tih ali Pet Rajli je sastavio tim za dominaciju alal mu vera.

Napredna statistika

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:
1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije
2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju
3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.

Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija

satelit

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

Skip Bayless

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .

Melo

pre 9 godina

Po meni je Stivenson seljak, osoba koja se slika sa milion dolara na sto, i izbaci tu sliku na instagram, je kvalitetan seljak. Iako je top igrac.

Nisikori

pre 9 godina

Pricajte sta god hocete obe ekipe igrau slabije nego prosle godine,Indijana pogotovu,James jedino igra na istom nivou ako ne i bolje,ostali svi u padu!Ove ekipe na istoku osim MAjamija su smesne,garantujem da bi Dalas prosao Indijanu od ove godine u 7 meceva!

velikipoznavalac

pre 9 godina

Frenk Vogel (trener Indiane za one koji ne znaju) je reko da su igrali protiv Dzordana i Cikago Bulsa danasnjice.
Neprocenljivo !!!!!!

žњ

pre 9 godina

A da Dallas igra u finalu a bili su blizu protiv SASa , opet bi mu Dirk ocitao lekciju Lebronu i ostalima kako se igra, a seca se Majami pre 3 godine kako je to ozgledalo ..

stefan

pre 9 godina

Klivlend uzima na draftu Embida i sprema prostor za Dzejmsa na kraju sledece sezone. Lebron ce uzeti tri titule sa Klivlendom.
Irving - Dzejms - Embid.

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

Wizards Serbia

pre 9 godina

Dominacija! Po meni kad hoce Miami igra neverovatnu odbranu.
(plavi, 31. maj 2014 08:50)

Koliko me moje malo poznavanje gramatike sluzi, kaze se "po mom misljenju" a ne "po meni"......

Kobe sucks

pre 9 godina

Nisam ni sumnjao u njihov prolaz u veliko finale. Imaju vodju Džejmsa i dugačku klupu. Svaka im čast na ovom uspehu! Sjajna sezona ako se uzme u obzir hendikep u vidu trenera.

marko

pre 9 godina

Jes' da volim Lebrona, ali smara vise Majami. Veterani ne daju rookie , a i ostalim zvezdama u usponu da se dokazu. To je kao Federer u tenisu ili Rosi u motoGP-u. Ja sam se nadao finalu Sparsa i Pejsersa, ali ovako sad navijam za Popovica. Pozdrav

Gojko

pre 9 godina

Ne zaboravite da je LJ dosao u NBA sa 18 godina, preskocio je koledz, i ima vise vremena da stigne sve te zvezde.
Samo jedan jedini, one and only, the greatest, his majesty...from university of North Carolina... Miiichaaael Joooordaaaan

DoktorZivago

pre 9 godina

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Skip Bayless, 31. maj 2014 11:55)

Lebrick je u poslednje 2 utakmice NBA Finala kad je Majami morao da pobedi imao samo 32 poena i 11 asistencija, te 37 poena i 12 skokova, skroz je bio ne bitan u osvajanju te titule, u pravu si glupi glupi decace.

Novosadjanin.

pre 9 godina

LeBron da bi prestigao MJ prosto nema vise pravo na gresku. Sada je na vrhuncu i mora da pobedjuje svako finale. Ima dve titule i realnu mogucnost da se dokopa jos nekoliko. Da se nije okliznuo protiv Dalasa bio bi 50% blizi cilju, ovako ce ga svaki neuspeh udaljavati za po 30% procenata jer ne zavisi sve od njega nego i od saigraca. Realno je za ocekivati da bi on mogao da stigne MJ po titulama, ali je malo verovatno da bi bio glavni igrac u tim pohodima posle 34-35 godine. Mada posmatrajuci Dankana nista nije iskljuceno,,,

eto

pre 9 godina

svi komentari su u fazonu - videcemo kako ce biti protv SAS-a...ljudi,SAS ce imati dosta problema,ja sam uveren da gube vecerasnju utakmicu,a u sedmoj moze sve da se desi! kako mozete da otpisete tako lako tim sa MVP-jem regularnog dela,mozda i najboljim cuvarom reketa Ibakom,I zivotinjom kao sto je Russell Westbrook?

dw

pre 9 godina

(Movado, 31. maj 2014 09:20)

Ma što ti pričaš,kakav Malone,kakav Barkley,malo si pogubljen,kakvi viši ciljevi,daj nemoj se sramotit glupim komentarima,A Lebron je dokazao da je bolji čovjek od 99 posto sportaša,onom Stephensonu bih na kraju pružio lakat u lice,a ne ruku.Lebron ga je posramio na oba fronta,na terenu i van njega.Lance Stephenson-traveling clown show.

napredna statistika

pre 9 godina

@Skip Bayless

Hoćeš da kažeš da je Spolstra loš trener zato što je "naredio" svom najboljem igraču da uzme odlučujući šut? A to što posle promašaja nije imao ko da skoči, jer je Popovič ostavio visoke igrače na klupi pa im je Boš skinuo loptu i dao je Alenu to nema veze sa trenerom? I to je samo jedna situacija. Ja govorim o svim utakmicama finala od početka do kraja jer tako se prati košarka. Jedan napad (i ako ponovo govori u moju korist) nije merilo cele serije. Volim Popoviča i kao trenera i privatno još iz vremena kada smo sarađivali, ali je nekada tvrdoglav i tvrdim da je trenutno Spolstra najbolji u NBA. Svi misle lako mu je, jer ima toliko zvezda, a baš u tome je težina njegovog posla. Imao je Dantoni prošle godine tim sa kojim bi se Popovič, Tibido, Rivers ili Spolstra prošetali do finala, ali nije uspeo da uklopi toliko talenta na jedno mesto. Ljudi zaboravljaju da su u istoj ekipi bili Brajant, Gasol, Havard, Neš i dobra podrška oko njih i ništa.

florida

pre 9 godina

Lebron je najbolji small forward(trojka) u istoriji NBA lige, to rece Mark Dzekson, a podrzase ga ostlai americki novinari.
Ali ovde neki bolje znaju, nije LBJ jos nivo Barklija? A bas je Barkli taj koji Lebrona od bivsih NBA zvezda najvise dize u nebo.
Dzordan je najbolji jer ima 6 MVP finala, broj prstena je manje bitan jer Hori ima 7,Havlicek 8 prstena itd.
Kobi,Leri Bird i Lebron imaju po 2 MVP finala, i sada Lebron moze da ih prestigne, i izjednaci se sa Medzikom koji ima 3 MVP finala.
To je vaznija kategorija od broja titula,za individualno procenjivanje igraca, jer sampionski prsten moze da donese neki drugi igrac-Sekil Onil,Karim Abdul Dzabar itd. zato Kobi ima 5.
Na primer,ako bi Vejd stalno bio MVP finala, moze Lebron da ima 7 prstena ko Hori, ne bi bio u razgovoru ni za top 10 svih vremena.
Tako da neki mogu da batale tu pricu da Lebron treba jos da gura do Birda i Kobija, kad ih vecu ovom finalu moze prestici u najvaznijoj individualnoj kategoriji.
Vec ga stavljaju u prvu petorku svih vremena na poziciji SF-trojke, a ako osvoji titulu i MVP, bice na vecnoj listi uz Medzika,a iza Dzordana.

Arthas Menethil

pre 9 godina

Uzivao sam u pobedi majamija. Videli smo sada kako majami dominira protiv nabedjenih pejsersa, kako najbolji igrac danasnjice kida alfa seljacinu Stivensona. Hteo neko ili ne, LBJ je potencijalni GOAT(najbolji svih vremena). Po meni mu za to trebaju najmanje 4 prstena, 6 mvp sezone, 4 mvp finala, zatim da bude prvi defanzivac lige jednom i pobedi na zakucavanjima. All star ce biti do kraja karijere sigurno. Ali nista mi ne bi bilo draze nego da obori rekord u poenima Kareema. Tada bi zasigurno znali da je najbolji ikada. A ako ovako nastavi eto njega uskoro tamo :).

Fadeaway Dance

pre 9 godina

Majami je toliko jak da to nije vise ni zanimljivo . !

Razbice i Sparse u 5 ili 6 utakmica .

Bojim se da cemo opet kukati za Timija legendu .

doktor

pre 9 godina

Brutalno je citati komentare ! reci da je Spolstra bolji od Popovica-koji je arhitekta kosarke ,koji pravi tim na duge staze i koji je sa svojom filozofijom osvojio 4 prstena,je uvreda!!! Ignorisete da ova ekipa Majamija vredi 200 mil. da nisu odustali od velikih plata.Ovo je najvestackiji sklop ikad u NBA!!! Zamislite da su uparili Medzika ,Dzordana i Barklija pocetkom 90ih?

Igor

pre 9 godina

Ček,ček sada će San Antonio.I ovoga puta neće biti sreće pa ubacimo trojku u poslednjoj sekundi za produžetke.Inače da nije Peta Rajlija koji zna da zvezde nečine tim Majamu nebi bio tu gde jeste.Stari majstor iz senke je formirao tim.Da on ne utiče Majami bi ličio na Okalahomu.Lebron i Vejd bi divljali i to je sve.Naći će Pop i za njih lek.Večeras će "očešljati" Tandere pa polako u finale.

napredna statistika

pre 9 godina

@Bojan
Lebron je najbolji igrač danas. I siguran sam da će na kraju svoje karijere prema mom mišljenju biti ispred svih osim ispred Rasela i Medžika. Realno oboriće sve Džordanove rekorde i ako osvoji više prstenja od njega onda tu više nema dileme. Ovu dvojicu sumnjam da će bilo kada bilo ko prestići jer su jedinstveni. Ali reći da bi sa svojom trećom titulom prestigao Kobea, Onila i Dankana je preterivanje. Kod 4-5 titula možemo da pričamo. Sa trećom će prema mom mišljenju zasluženo ući u top 10 igrača svih vremena.

Igor

pre 9 godina

Nba je sve samo nije kvalitetna kosarka. Sad kad bi im uradili doping test svima bi nesto nasli... Samo divljanje, silovanje 1 na 1, jedan igrac sutne 20 trojki ako ne i vise... EL je 5x zanimljivija za gledanje.

žњ

pre 9 godina

A da Dallas igra u finalu a bili su blizu protiv SASa , opet bi mu Dirk ocitao lekciju Lebronu i ostalima kako se igra, a seca se Majami pre 3 godine kako je to ozgledalo ..

Wizards Serbia

pre 9 godina

Dominacija! Po meni kad hoce Miami igra neverovatnu odbranu.
(plavi, 31. maj 2014 08:50)

Koliko me moje malo poznavanje gramatike sluzi, kaze se "po mom misljenju" a ne "po meni"......

marko

pre 9 godina

Jes' da volim Lebrona, ali smara vise Majami. Veterani ne daju rookie , a i ostalim zvezdama u usponu da se dokazu. To je kao Federer u tenisu ili Rosi u motoGP-u. Ja sam se nadao finalu Sparsa i Pejsersa, ali ovako sad navijam za Popovica. Pozdrav

Kobe sucks

pre 9 godina

Nisam ni sumnjao u njihov prolaz u veliko finale. Imaju vodju Džejmsa i dugačku klupu. Svaka im čast na ovom uspehu! Sjajna sezona ako se uzme u obzir hendikep u vidu trenera.

Napredna statistika

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:
1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije
2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju
3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.

Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija

Gojko

pre 9 godina

Ne zaboravite da je LJ dosao u NBA sa 18 godina, preskocio je koledz, i ima vise vremena da stigne sve te zvezde.
Samo jedan jedini, one and only, the greatest, his majesty...from university of North Carolina... Miiichaaael Joooordaaaan

Skip Bayless

pre 9 godina

Tri utiska sa Istoka:1. Istok je preslab i to zaista nije fer prema ekipama sa Zapada od kojih bi se SVAKA (playoff ekipa) prošetala do finala konferencije2. X faktor u ovoj seriji je Kris Boš, koji je konstantno podcenjivan, a eto doneo je četvrto finale Majamiju3. Lebron James igra tačno koliko je potrebno da njegov tim pobedi, nisam video igrača od Magica (otuda i poređenja) koji toliko taktički igra i radi, jer može sve, ono što je ekipi najpotrebnije u tom momentu.Bonus utisak: Spolstra je najbolji trener u NBA, da čak bolji i od Popoviča. Ko je zaboravio neka pogleda prošlogodišnje finale NBA pa će mu biti jasno da je taj prsten pre svega osvojio trener Majamija, a izgubio trener San Antonija(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .

skupljam minuse

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali King James je legenda. Kako su razmontirali Indijanu Bosh,Wade i on bila je uzivancija gledati, iako je termin nezahvalan.

Igor

pre 9 godina

Nba je sve samo nije kvalitetna kosarka. Sad kad bi im uradili doping test svima bi nesto nasli... Samo divljanje, silovanje 1 na 1, jedan igrac sutne 20 trojki ako ne i vise... EL je 5x zanimljivija za gledanje.

Movado

pre 9 godina

@skupljam minuse
Nije legenda, vec je najbolji igrac danasnjice, a legenda ce biti kad dostigne vise ciljeve poput Birda, Medzika, Melona, Dzordana, Barklija... da ne nabrajam vise, iako je dosta toga vec postigao treba jos dosta da se radi, ali bice legenda u to sam siguran.
Ne mrzim ga cak mislim da mu nema ravnog sada i bolji je od Duranta duplo, ali kazem vreme i statistika ce pokazati gde ce biti medju legendama.

Nisikori

pre 9 godina

Pricajte sta god hocete obe ekipe igrau slabije nego prosle godine,Indijana pogotovu,James jedino igra na istom nivou ako ne i bolje,ostali svi u padu!Ove ekipe na istoku osim MAjamija su smesne,garantujem da bi Dalas prosao Indijanu od ove godine u 7 meceva!

Bojan

pre 9 godina

(Napredna statistika, 31. maj 2014 09:26)
Spolstra je uzasno podcenjen, ne bih rekao da je bolji od Grega, ali momak odradjuje strasan posao izmedju meceva i organizovanje prilagodjanja i taktike za naredni. Jos samo da se malo popravi sa prilagodjavanjima tokom meca i moze da bude konkurencija Dzeksonu.
(Movado, 31. maj 2014 09:20)
davno je Lebron prestigao Barklija, Melouna, pa i Hakima. Ne mislim tu samo zbog titula, vec zbog nivoa igre i dominacije, kao i trajanja iste.
Sa ovom titulom bi LBJ dostigao nivo Kobija, O'Nila i Dankana u nekom istorijskom kontekstu.
Sledeci korak naravno Medzik, Dzordan, Bird i kompanija.

Arthas Menethil

pre 9 godina

Uzivao sam u pobedi majamija. Videli smo sada kako majami dominira protiv nabedjenih pejsersa, kako najbolji igrac danasnjice kida alfa seljacinu Stivensona. Hteo neko ili ne, LBJ je potencijalni GOAT(najbolji svih vremena). Po meni mu za to trebaju najmanje 4 prstena, 6 mvp sezone, 4 mvp finala, zatim da bude prvi defanzivac lige jednom i pobedi na zakucavanjima. All star ce biti do kraja karijere sigurno. Ali nista mi ne bi bilo draze nego da obori rekord u poenima Kareema. Tada bi zasigurno znali da je najbolji ikada. A ako ovako nastavi eto njega uskoro tamo :).

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

flips

pre 9 godina

Imamo privilegiju da geldamo najbolji tim koji osvaja titulu u poslednjih deset, a mozda i vise godina. Majami zaista ima sve. Atraktivni su kao Klipersi, igraju cvrstu odbranu kao Indijana, imaju superstarove koji u svakom trenutku mogu da dominiraju i ono sto je najbitnije, sjajnog trenera i najdisciplinovaniji tim!
U celoj ligi samo San Antonio i Majami igraju disciplinovano i odmereno svaki put. Svaki igrac zna koji je njegov zadatak i bespogovorno ga izvrsava. Nikome ne pada na pamet da uradi nesto sto nije isplanirano i sto nije njegov posao. Na primer, Hazlem je izjavio kako vec godinama unazad vezba trojke i da ima odlican procenat na treningu, ali da mu ne pada na pamet da to uradi na utakmici - zna se sta je njegov posao.
E, takva disciplina u timu, uz najboljeg igraca od Dzordana, donosi titule. Zato Majami zasluzuje prsten i ove godine, a i sledecih. Spolstra je sve bolji i stalno nalazi igrace koji ce da doprinesu i pomognu velikoj trojci.

doktor

pre 9 godina

Brutalno je citati komentare ! reci da je Spolstra bolji od Popovica-koji je arhitekta kosarke ,koji pravi tim na duge staze i koji je sa svojom filozofijom osvojio 4 prstena,je uvreda!!! Ignorisete da ova ekipa Majamija vredi 200 mil. da nisu odustali od velikih plata.Ovo je najvestackiji sklop ikad u NBA!!! Zamislite da su uparili Medzika ,Dzordana i Barklija pocetkom 90ih?

Knickerbocker

pre 9 godina

Više od prepotentnog igrača ne volim jedino bezobraznog, prljavog igrača i anti ferpleja, što je Stivenson sinoć nekoliko puta pokazao. Čovjek dijeli šamare po terenu. Neka su ispali, jer zbog bezobrazluka nisu ni zaslužili da prođu dalje.

skupljam minuse

pre 9 godina

@movado

Nocas su prikazali uporednu statistiku Birda i LBJa, presisao ga je. Kad jednom King James zavrsi karijeru bice sigurno u top 3 svih vremena. Po svim statistickim podacima u odnosu na igrace koje pominjes u njegovim godinama ih sije, neke i za duplo. Mozda liga nije interestantna kao 90tih ali Pet Rajli je sastavio tim za dominaciju alal mu vera.

Elmer

pre 9 godina

Budim se da gledam, rezultat 80:48:-). Majami kada je u brzini nema konkurenciju,puno oruzja plus Lebron koji je izrastao u pravog vodju. Bice lepo finale u svakom slucaju.

Kopanja

pre 9 godina

Iako su imali trzavica tokom regularnog dela (sto je i bilo ocekivano) pokazali su da im nema ravnih na ocajnom Istoku,a da li ce nastaviti dominiju na nivou lige ostaje da vidimo.Svim srcem sam uz San Antonio,mada bice tesko...
Ostaje nam da uzivamo u nastavku, pa neka najbolji pobedi i osvoji titulu...

napredna statistika

pre 9 godina

@Bojan
Lebron je najbolji igrač danas. I siguran sam da će na kraju svoje karijere prema mom mišljenju biti ispred svih osim ispred Rasela i Medžika. Realno oboriće sve Džordanove rekorde i ako osvoji više prstenja od njega onda tu više nema dileme. Ovu dvojicu sumnjam da će bilo kada bilo ko prestići jer su jedinstveni. Ali reći da bi sa svojom trećom titulom prestigao Kobea, Onila i Dankana je preterivanje. Kod 4-5 titula možemo da pričamo. Sa trećom će prema mom mišljenju zasluženo ući u top 10 igrača svih vremena.

Igor

pre 9 godina

Ček,ček sada će San Antonio.I ovoga puta neće biti sreće pa ubacimo trojku u poslednjoj sekundi za produžetke.Inače da nije Peta Rajlija koji zna da zvezde nečine tim Majamu nebi bio tu gde jeste.Stari majstor iz senke je formirao tim.Da on ne utiče Majami bi ličio na Okalahomu.Lebron i Vejd bi divljali i to je sve.Naći će Pop i za njih lek.Večeras će "očešljati" Tandere pa polako u finale.

velikipoznavalac

pre 9 godina

Frenk Vogel (trener Indiane za one koji ne znaju) je reko da su igrali protiv Dzordana i Cikago Bulsa danasnjice.
Neprocenljivo !!!!!!

eto

pre 9 godina

svi komentari su u fazonu - videcemo kako ce biti protv SAS-a...ljudi,SAS ce imati dosta problema,ja sam uveren da gube vecerasnju utakmicu,a u sedmoj moze sve da se desi! kako mozete da otpisete tako lako tim sa MVP-jem regularnog dela,mozda i najboljim cuvarom reketa Ibakom,I zivotinjom kao sto je Russell Westbrook?

stefan

pre 9 godina

Klivlend uzima na draftu Embida i sprema prostor za Dzejmsa na kraju sledece sezone. Lebron ce uzeti tri titule sa Klivlendom.
Irving - Dzejms - Embid.

slevin

pre 9 godina

A najjaci je prgavi Stivenson. Hejtovao sam ga ovih dana, ali realno daleko je zanimljvije kad ima tako neka przenica. Treba vise takvih u NBA, previse to pristojno. Sinoc je oborio rekord sa provokacijama, sigurno bih jos ranije zaspao da nije njega. Pozdrav!

Melo

pre 9 godina

Po meni je Stivenson seljak, osoba koja se slika sa milion dolara na sto, i izbaci tu sliku na instagram, je kvalitetan seljak. Iako je top igrac.

satelit

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!

DoktorZivago

pre 9 godina

Za poslednje se ne slazem. Coach Pop je najbolji trener trenutno, Erik nije ni blizu, cak ni u top 5. Titulu je doneo Ray Allen prosle sezone, realno pricano. Spoelstra je naredio LeBricku da sutira poslednji sut, pa ga je Ray spasio .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Skip Bayless, 31. maj 2014 11:55)

Lebrick je u poslednje 2 utakmice NBA Finala kad je Majami morao da pobedi imao samo 32 poena i 11 asistencija, te 37 poena i 12 skokova, skroz je bio ne bitan u osvajanju te titule, u pravu si glupi glupi decace.

florida

pre 9 godina

Lebron je najbolji small forward(trojka) u istoriji NBA lige, to rece Mark Dzekson, a podrzase ga ostlai americki novinari.
Ali ovde neki bolje znaju, nije LBJ jos nivo Barklija? A bas je Barkli taj koji Lebrona od bivsih NBA zvezda najvise dize u nebo.
Dzordan je najbolji jer ima 6 MVP finala, broj prstena je manje bitan jer Hori ima 7,Havlicek 8 prstena itd.
Kobi,Leri Bird i Lebron imaju po 2 MVP finala, i sada Lebron moze da ih prestigne, i izjednaci se sa Medzikom koji ima 3 MVP finala.
To je vaznija kategorija od broja titula,za individualno procenjivanje igraca, jer sampionski prsten moze da donese neki drugi igrac-Sekil Onil,Karim Abdul Dzabar itd. zato Kobi ima 5.
Na primer,ako bi Vejd stalno bio MVP finala, moze Lebron da ima 7 prstena ko Hori, ne bi bio u razgovoru ni za top 10 svih vremena.
Tako da neki mogu da batale tu pricu da Lebron treba jos da gura do Birda i Kobija, kad ih vecu ovom finalu moze prestici u najvaznijoj individualnoj kategoriji.
Vec ga stavljaju u prvu petorku svih vremena na poziciji SF-trojke, a ako osvoji titulu i MVP, bice na vecnoj listi uz Medzika,a iza Dzordana.

napredna statistika

pre 9 godina

@Skip Bayless

Hoćeš da kažeš da je Spolstra loš trener zato što je "naredio" svom najboljem igraču da uzme odlučujući šut? A to što posle promašaja nije imao ko da skoči, jer je Popovič ostavio visoke igrače na klupi pa im je Boš skinuo loptu i dao je Alenu to nema veze sa trenerom? I to je samo jedna situacija. Ja govorim o svim utakmicama finala od početka do kraja jer tako se prati košarka. Jedan napad (i ako ponovo govori u moju korist) nije merilo cele serije. Volim Popoviča i kao trenera i privatno još iz vremena kada smo sarađivali, ali je nekada tvrdoglav i tvrdim da je trenutno Spolstra najbolji u NBA. Svi misle lako mu je, jer ima toliko zvezda, a baš u tome je težina njegovog posla. Imao je Dantoni prošle godine tim sa kojim bi se Popovič, Tibido, Rivers ili Spolstra prošetali do finala, ali nije uspeo da uklopi toliko talenta na jedno mesto. Ljudi zaboravljaju da su u istoj ekipi bili Brajant, Gasol, Havard, Neš i dobra podrška oko njih i ništa.

Novosadjanin.

pre 9 godina

LeBron da bi prestigao MJ prosto nema vise pravo na gresku. Sada je na vrhuncu i mora da pobedjuje svako finale. Ima dve titule i realnu mogucnost da se dokopa jos nekoliko. Da se nije okliznuo protiv Dalasa bio bi 50% blizi cilju, ovako ce ga svaki neuspeh udaljavati za po 30% procenata jer ne zavisi sve od njega nego i od saigraca. Realno je za ocekivati da bi on mogao da stigne MJ po titulama, ali je malo verovatno da bi bio glavni igrac u tim pohodima posle 34-35 godine. Mada posmatrajuci Dankana nista nije iskljuceno,,,

Fadeaway Dance

pre 9 godina

Majami je toliko jak da to nije vise ni zanimljivo . !

Razbice i Sparse u 5 ili 6 utakmica .

Bojim se da cemo opet kukati za Timija legendu .

dw

pre 9 godina

(Movado, 31. maj 2014 09:20)

Ma što ti pričaš,kakav Malone,kakav Barkley,malo si pogubljen,kakvi viši ciljevi,daj nemoj se sramotit glupim komentarima,A Lebron je dokazao da je bolji čovjek od 99 posto sportaša,onom Stephensonu bih na kraju pružio lakat u lice,a ne ruku.Lebron ga je posramio na oba fronta,na terenu i van njega.Lance Stephenson-traveling clown show.

Pol Dzordz

pre 9 godina

mali Pol Dzordz opet sminkao statistiku! Svaka cast za proslu utakmicu ,ali sinoc kao i vecinu susreta proigra na +30 ili +20.Druze budi agresivan u prvom poluvremenu!
(satelit, 31. maj 2014 12:11)

Hocu brate!