Petak, 30.05.2014.

12:38

RG: Ajla izbacila Radvanjsku!

Posle eliminacija Serene Vilijams i Na Li, takmičenje na Rolan Garosu završila je i treća nositeljka na turniru – Poljakinja Agnješka Radvanjska.

Izvor: SO

RG: Ajla izbacila Radvanjsku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 9 godina

Svaka cast Ajli!

Jole nije trebao provocirati ali za neupucene da znaju da je hrvatski muski tenis u svjetskom vrhu vec punih 80 godina a kod cura je Majoli osvojila.
Inace imali smo mi velike uspjehe u svim sportovima

B

pre 9 godina

@.......................
Dok Hrvati su vam igrali tenis prije Noleta vi ste rekli ko gleda tenis ako se sjecate. Sve dok nije ga Nikola Pilic naucio i kada je doso na vrh ste poceli gledati i pratit tenisa.

vi nikada necete stici hrvatske atleticare (Blanka Vlasic, Ana Simic, Philip Ude,Sandra Perkovic) Svi prvaci i svjetski rekorderi.

Nikada necete stici Hrvatski nogomet( treci 98) a sada opet idemo na WC.

Nikada necete stici Hrvatski Rukomet

Vaterpolo? U klubskom vaterpolu nemozete se mjeristi sa Hrvatskim klubovima Jug, Mladost, i Primorje.

Vi nikada necete stici Hrvatskim Skijasima ( Janica i Ivica Kostelic)

Vi Nikada neccete stici hrvatski taekwondo (Petra Matijasevic, Ana Zaninovic, Lucija Zaninovic, Sandra Saric, Martina Zubcic)

Nikada cete stici Hrvatski Hokej

dosta?

kosica

pre 9 godina

Haha, samo cu se nasmejati na ovu vasu pricu da cete nas stici u tenisu. Vama je ocigledno uspeh sto je vasa teniserka prosla u 4. kolo, a nasa je njenih godina i osvojila i bila prva. Ne volim kad se neko hvali, ali, brate, hvalite se kada budete imali nekog osnova za to. O muskom tenisu i da ne pricam. :)

sasa

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))
(Jole, 30. maj 2014 13:32)
ala si ti bolestan druze...

Baki Zemunac

pre 9 godina

@Jole @ZAGREB
Bravo za Tomljanovic, sjajna igra protiv Radvanjske koja je ipak van forme!
Pozrav i za vas dvojicu, jedan lik dva nika....haha, opet?!

Nada

pre 9 godina

Cestitam mladoj Ajli na pobedi i dobroj igri. Raduje me da mlade teniserke postizu dobre rezultate. To vazi i za Kristinu Mladenovic. Dosta mi je da gledam one dve Wilijamsove, ostvarile su dosta uspeha i naravno novaca neka puste da ove mlade igraju i napreduju. Ajli svaka cast jer njena igra je raznovrsna i devojka se cvrsto drzi u mecu i bas se radujem sto je pobedila Radvansku.

.......................

pre 9 godina

@ jole primtivac - nikad nas naćete stići u tenisu , nikad nas nećete stići u odbojci ,vaterpolu, plivanju ,košarci ( ej javi kad budete prvaci sveta 2x zaredom) streljaštvu , pa naravno i kajak , a ima tu još mnogo sportova , jednostavno smo sila za vas, ali čekaj ni mi nećemo da budemo dobri u gadjanju glinenih golubova dok se ne počnemo da bavimo time

loptica

pre 9 godina

Ne samo Jole i Lazar - barem 80% komentatora na sve vesti iz tesnisa bi trebalo da olade. Jedva da iko ikad komentariše meč o kojem je reč. Zašto? Pa zato što ga nisu gledali. I zato što im je u tenisu tenis najmanje važan.
Pored toga, portal se vlastitih kriterijuma iz "uputstva za slanje komentara" drži vrlo labavo. Zašto? Pa zato što bi inače moderatori morali da ne puštaju veliki broj pristiglih komentara - a, znamo, što više komentara to bolje (radi "rejtinga" kod reklamera, sponzora, i sl.)
Zato imamo ovo što imamo. Nazdravlje nam bilo.

Dunjić Moma, bg

pre 9 godina

Kada sam video da Tomljanović ide na Radvanjsku, zaledio sam se! Mlada Ajla igra ove godine odlično, a Radvanjska loše.Možda i ona, kao Voznijacki pati zbog izgubljene ljubavi! I desilo se što sam naslućivao (ne pravim se pametan, svako ko prati ženski tenis nije šokiran), Ajla je nadigrala Agnješku!
A jedva čekam da neko razbije Eženi Bušar, zbog onih koji su oduševljeni njenom igrom i sponzorom!

kakakra

pre 9 godina

Odlična igra Ajle, a Radvanjska potpuno bezvoljna i dekoncentrisana, što joj se već hronično ponavlja ove godine!
Izgubiše mi Korne, Agnješka i Garsija, ali i zajednička simpatija Cibulkova. Ali ispale su i Dona Vekić, Kiz i Dejvis.
Po svoj prilici finale igraju Halep i Šarapova!

cmok

pre 9 godina

@this is the end: Nemoj da pricas:-) Ipak,smanji malo dozivljaj! Prvo skoci,pa reci hop. A sto ti smetaju 'neke'teniserke, i trn su ti u oku,tvoj problem. Miljenica tvoja,da je zasluzila bila bi u top deset 3-4 god.unazad,ali nije,i u cemu je problem,koliko para toliko muzike....JJ je kao prva na svetu-osvajala tri jaka turnira za redom.Stuttgart,Moskva,Peking,a vasa miljenica je kao prva teniserka gubila od anonimusa koje su bile van 200 na turu,kao npr od teniserke Coin..... O cemu pricamo????? Smesno.

this is the end

pre 9 godina

Čestitke za Tomljanović, podseća na Anu, a recept protiv badminton igračica je upravo ova igra, asnažne duboke precizne loptice čiste Radvanjsku sa terena. Prava je enigma kako je ova igračica uopšte opstaje u top deset, a to važi i za neke druge, neću nabrajati koje, pa se onda godinama održavaju u top deset zahvaljujući lakom žrebu, zahvaljujući poziciji na kojoj su, i tako se švercuju godinama. Ako Ana prebrodi uspešno Šafarovu koja joj je najgori mogući protivnik ( više bih voleo da je Serena ili Šarapova umesto nje ) Ana svakako ima velike izglede bar za finale. Sada je sve otvoreno, Ana, Šarapova, Halep i Bušar imaju najveće šanse, ali videćemo još...nadajmo se prvo da Ana sutra pobedi.

fery

pre 9 godina

Carica je barem dobila Radwansku, a ista ta Radwanska redovno dobija Anu. Pogledaj samo njihov medjusobni skor i sve ce biti jasno. Zaboravili ste to,ali,eto,da vas neko podseti..Sorry:-(

ZAGREB

pre 9 godina

Često dolazim na ovu stranicu, čitam komentare, a ponekad nešto i napišem.Ovaj put neću o meču, već bi dao savjet moderatoru. Ne puštajte komentare poput onog potpisanog sa Jole. Nemaju veze sa sportom, već samo pokrenu lavinu sličnih komentara. Nažalost posjetilaca kakav je Jole ima na svim prostorima.

Sumrak defanzivki

pre 9 godina

Kad je carica, posle mnogo godina, dobila Radvanjsku, bilo je jasno da Agnješka klizi nadole. Isto čeka i Na Li. Velika šampionka ali defanzivna teniserka Žistin Enan otišla je iz tenisa sa 27 godina. A tek kako je pala Karolina?

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Nazalost,vec neko vreme konkurencija u vrhu zenskog tenisa je na najnizem nivou ikada. Najbolji argument je to sto je vec godinama zena od 100kg ubedljivo prva na svetu.
Ovo je neuporedivo sa onim kad su igrale Martina Hingis,Zastin Enan,Kim Klajsters,sestre Vilijams i Sarapova iz najboljih dana,Linzi Devenport...
Pre 7-8 godina svaka iz prvih 10 bi sad bila ubedljivo ispred svih danasnjih.

Dermendziev

pre 9 godina

Desilo se ono sto sam prizeljkivao,necu reci da me instikt nije prevario(naravno posle onoliko lepih meceva novog talasa na ovom RG).

Za onog ko je gledao ceo tok meca Ajlina pobeda vise izgleda rutinska,nego li iznenadjenje.Agneska nije izgubila,vec je nadigrana i porazena.Ne samo sopstvenim oruzjem(hladnokrvnoscu i drop-shot igrom) vec i varijativnoscu.

Ajla je odala utisak da je kompletna teniserka,da za nju skoro i da nema tajni u tenisu,a nedostatke koji su ocigledni(pre svega kretanje nogu,"odmerena" dubina lopti, mora se puno popraviti).

Pocev od servisa(Hrvatska skola tenisa servis podrazumeva osnov,kao sto i jeste),preko lepih dijagonala,drop-shot udaraca i igrom na mrezi,sve do rezanih udaraca(interesantno je da je upravo rezanim udarcima vise menjala ritam igre,nego li promenom dijagonala ili prelaskom iz firhenda u behend i obrnuto),Ajla je vrlo efektno i sigurno dosla do vise nego ubedljive pobede,no sto sam rezultat govori.

Onako mlada,ali takticki vrlo zrelo i smireno,uz samo jedno drhtanje ruku , prvi pokusaj zavrsetka prvoga seta,Ajla je konacno razotkrila svoj talenat i raskos.

U pojedinim trenutcima meenutcima vizueslno me je podsecala na Alisu,a igrom i hladnokrvnoscu na Moniku Seles.

Bravo Ajla,sa spanjolkoem ste pokazale da ste vredne respekta,pa makar i ispale u sledecim mecevima.Na vama je da pokazeta da mozete jos vise.

Pozdrav ljubiteljima tenisa.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Devojka ju je sprašila!
Ionako mi nikad nije bilo jasno kako se Radvanjska probila uopšte u prvih deset.
(Bravo, Ajla!, 30. maj 2014 12:56)

Bravo za Ajlu Tomljanović,odlična igra! Radvanjska celu ovu godinu igrao veoma promenljivo i malodušno, ali tvoj komentar je smešan! Pa ne dolazi se u top 5 WTA liste preko veze, rođačke ili partijske, nego pobedama koje donose bodove! Čista matematika!

krastavac oridjinale

pre 9 godina

Ispadose mi i Korne i Radvanjska i Cibulkova i Garsija,smrc.Neko se urotio protiv mojih favorita.Vise mi ne prolaze ni vradzbine i bajanje protiv Ane.Ne znam sta da radim,nisam pametan.Ovaj Roland Garos mogu da gledam samo uz casu secera i vode.

Genie Army

pre 9 godina

Žreb se skroz otvorio za Genie Bouchard! Bacite pogled danas oko 17:00 na meč protiv Larson.,Inače, fan grupa Genie Army je nezvanično osnovana nakon bljeska Genie na Vimbldonu prošle godine,a zvanično smo počeli sa praćenjem na AO ove godine uz organizovano navijanje grupe osnivača iz Australije.Od tada,Genie Army beleži bum,sve više i više fanova okuplja širom sveta.Zašto?-Zato što je Genie prelepa i igra odlično!Zaštitni znak Genie Army su navijanje i bacanje plišanih igračaka na teren posle pobede.Najpoznatija pesma koja se peva kad Genie ulazi i kad pobedi je "We are the Army,the Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!".Genie do pobede!

kiseli krastavac, bg

pre 9 godina

Savaka čast, sjajna igra i pobeda Alje! Već sam je gledao par puta ove godine i svima koji prate tenis jasno je da je veliki potencijal! Iako nije tinejdžerka, ima 21 godinu, dovoljno je mlada da je moguće da napravi još mnoge značajne uspehe! Agnješka je igrala potpuno dekoncentrisano, što joj nije prvi put ove godine! U 2014. igra mnogo slabije nego u 2013!
Ostaju kao favoriti za pehar Halep i naravno Šarapova! Mada, ko zna nisi ni Jelena i Ana bez ikakve šanse!

Jole

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))

drago

pre 9 godina

Cura igra savrseno tenis, mislim na tehniku udaraca i kretanje. Danas joj je i glava bila na nivou. To je prije bio velik problem ali ove sezone vise nije.

yo

pre 9 godina

Mala je odlična,ovom pobjedom dolazi oko Top 50.Da nije imala mononukleozu zbog koje nije igrala punih godinu dana,danas bi bila više plasirana,ali šta je tu je.Čestitke

Milan

pre 9 godina

Brzi ste, tek štose meč završio. Bilo je pitanje pre neki dan ko će sledeći od favorita da ispadne i evo odgovora mada Radvanjska baš i nije favorit za titulu na GS. Sad je zanimljivo ko je nosilac br. 4 u ženskojkonkurenciji, ne piša joj se dobro. Najveći favorit za osvajanje turnira ostaje Šarapova, ne vidi se ko bi mogao da je zaustavi osim Ane, s tim da Ana može da završi turnir u svakom kolu a svi se nadamo da će uspeti da prebrodi taj jedan loš dan koji joj sleduje. Sve ostale su toliko izjednačene da nikakvih pravila nema, eventualno bih izdvojio i Halep. Stosur je u prošlosti dobro igrala u Parizu, možda joj je ovo šansa karijere, izgleda da će izbaciti Cibulkovu.

Srdjan

pre 9 godina

Svaka cast Ajli, odigrala je odlicno. Aga je gresila vise nego obicno ali dobro. Iskreno, ne svidja mi se ovaj RG jer favoriti ispadaju iako to nekako odgovara nasim devojkama. Ne znam, ne pamtim kad se desilo da prva tri nosioca ispadnu u prvoj nedelji turnira. I na kraju ce opet neka leva osvojiti kao Skjavone... Mislim, nadam se da nece ali mi mirise na tako nesto.
Srecno nasim devojkama!

yo

pre 9 godina

Mala je odlična,ovom pobjedom dolazi oko Top 50.Da nije imala mononukleozu zbog koje nije igrala punih godinu dana,danas bi bila više plasirana,ali šta je tu je.Čestitke

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Devojka ju je sprašila!
Ionako mi nikad nije bilo jasno kako se Radvanjska probila uopšte u prvih deset.
(Bravo, Ajla!, 30. maj 2014 12:56)

Bravo za Ajlu Tomljanović,odlična igra! Radvanjska celu ovu godinu igrao veoma promenljivo i malodušno, ali tvoj komentar je smešan! Pa ne dolazi se u top 5 WTA liste preko veze, rođačke ili partijske, nego pobedama koje donose bodove! Čista matematika!

Milan

pre 9 godina

Brzi ste, tek štose meč završio. Bilo je pitanje pre neki dan ko će sledeći od favorita da ispadne i evo odgovora mada Radvanjska baš i nije favorit za titulu na GS. Sad je zanimljivo ko je nosilac br. 4 u ženskojkonkurenciji, ne piša joj se dobro. Najveći favorit za osvajanje turnira ostaje Šarapova, ne vidi se ko bi mogao da je zaustavi osim Ane, s tim da Ana može da završi turnir u svakom kolu a svi se nadamo da će uspeti da prebrodi taj jedan loš dan koji joj sleduje. Sve ostale su toliko izjednačene da nikakvih pravila nema, eventualno bih izdvojio i Halep. Stosur je u prošlosti dobro igrala u Parizu, možda joj je ovo šansa karijere, izgleda da će izbaciti Cibulkovu.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Nazalost,vec neko vreme konkurencija u vrhu zenskog tenisa je na najnizem nivou ikada. Najbolji argument je to sto je vec godinama zena od 100kg ubedljivo prva na svetu.
Ovo je neuporedivo sa onim kad su igrale Martina Hingis,Zastin Enan,Kim Klajsters,sestre Vilijams i Sarapova iz najboljih dana,Linzi Devenport...
Pre 7-8 godina svaka iz prvih 10 bi sad bila ubedljivo ispred svih danasnjih.

drago

pre 9 godina

Cura igra savrseno tenis, mislim na tehniku udaraca i kretanje. Danas joj je i glava bila na nivou. To je prije bio velik problem ali ove sezone vise nije.

Dermendziev

pre 9 godina

Desilo se ono sto sam prizeljkivao,necu reci da me instikt nije prevario(naravno posle onoliko lepih meceva novog talasa na ovom RG).

Za onog ko je gledao ceo tok meca Ajlina pobeda vise izgleda rutinska,nego li iznenadjenje.Agneska nije izgubila,vec je nadigrana i porazena.Ne samo sopstvenim oruzjem(hladnokrvnoscu i drop-shot igrom) vec i varijativnoscu.

Ajla je odala utisak da je kompletna teniserka,da za nju skoro i da nema tajni u tenisu,a nedostatke koji su ocigledni(pre svega kretanje nogu,"odmerena" dubina lopti, mora se puno popraviti).

Pocev od servisa(Hrvatska skola tenisa servis podrazumeva osnov,kao sto i jeste),preko lepih dijagonala,drop-shot udaraca i igrom na mrezi,sve do rezanih udaraca(interesantno je da je upravo rezanim udarcima vise menjala ritam igre,nego li promenom dijagonala ili prelaskom iz firhenda u behend i obrnuto),Ajla je vrlo efektno i sigurno dosla do vise nego ubedljive pobede,no sto sam rezultat govori.

Onako mlada,ali takticki vrlo zrelo i smireno,uz samo jedno drhtanje ruku , prvi pokusaj zavrsetka prvoga seta,Ajla je konacno razotkrila svoj talenat i raskos.

U pojedinim trenutcima meenutcima vizueslno me je podsecala na Alisu,a igrom i hladnokrvnoscu na Moniku Seles.

Bravo Ajla,sa spanjolkoem ste pokazale da ste vredne respekta,pa makar i ispale u sledecim mecevima.Na vama je da pokazeta da mozete jos vise.

Pozdrav ljubiteljima tenisa.

Srdjan

pre 9 godina

Svaka cast Ajli, odigrala je odlicno. Aga je gresila vise nego obicno ali dobro. Iskreno, ne svidja mi se ovaj RG jer favoriti ispadaju iako to nekako odgovara nasim devojkama. Ne znam, ne pamtim kad se desilo da prva tri nosioca ispadnu u prvoj nedelji turnira. I na kraju ce opet neka leva osvojiti kao Skjavone... Mislim, nadam se da nece ali mi mirise na tako nesto.
Srecno nasim devojkama!

ZAGREB

pre 9 godina

Često dolazim na ovu stranicu, čitam komentare, a ponekad nešto i napišem.Ovaj put neću o meču, već bi dao savjet moderatoru. Ne puštajte komentare poput onog potpisanog sa Jole. Nemaju veze sa sportom, već samo pokrenu lavinu sličnih komentara. Nažalost posjetilaca kakav je Jole ima na svim prostorima.

kiseli krastavac, bg

pre 9 godina

Savaka čast, sjajna igra i pobeda Alje! Već sam je gledao par puta ove godine i svima koji prate tenis jasno je da je veliki potencijal! Iako nije tinejdžerka, ima 21 godinu, dovoljno je mlada da je moguće da napravi još mnoge značajne uspehe! Agnješka je igrala potpuno dekoncentrisano, što joj nije prvi put ove godine! U 2014. igra mnogo slabije nego u 2013!
Ostaju kao favoriti za pehar Halep i naravno Šarapova! Mada, ko zna nisi ni Jelena i Ana bez ikakve šanse!

Dunjić Moma, bg

pre 9 godina

Kada sam video da Tomljanović ide na Radvanjsku, zaledio sam se! Mlada Ajla igra ove godine odlično, a Radvanjska loše.Možda i ona, kao Voznijacki pati zbog izgubljene ljubavi! I desilo se što sam naslućivao (ne pravim se pametan, svako ko prati ženski tenis nije šokiran), Ajla je nadigrala Agnješku!
A jedva čekam da neko razbije Eženi Bušar, zbog onih koji su oduševljeni njenom igrom i sponzorom!

this is the end

pre 9 godina

Čestitke za Tomljanović, podseća na Anu, a recept protiv badminton igračica je upravo ova igra, asnažne duboke precizne loptice čiste Radvanjsku sa terena. Prava je enigma kako je ova igračica uopšte opstaje u top deset, a to važi i za neke druge, neću nabrajati koje, pa se onda godinama održavaju u top deset zahvaljujući lakom žrebu, zahvaljujući poziciji na kojoj su, i tako se švercuju godinama. Ako Ana prebrodi uspešno Šafarovu koja joj je najgori mogući protivnik ( više bih voleo da je Serena ili Šarapova umesto nje ) Ana svakako ima velike izglede bar za finale. Sada je sve otvoreno, Ana, Šarapova, Halep i Bušar imaju najveće šanse, ali videćemo još...nadajmo se prvo da Ana sutra pobedi.

loptica

pre 9 godina

Ne samo Jole i Lazar - barem 80% komentatora na sve vesti iz tesnisa bi trebalo da olade. Jedva da iko ikad komentariše meč o kojem je reč. Zašto? Pa zato što ga nisu gledali. I zato što im je u tenisu tenis najmanje važan.
Pored toga, portal se vlastitih kriterijuma iz "uputstva za slanje komentara" drži vrlo labavo. Zašto? Pa zato što bi inače moderatori morali da ne puštaju veliki broj pristiglih komentara - a, znamo, što više komentara to bolje (radi "rejtinga" kod reklamera, sponzora, i sl.)
Zato imamo ovo što imamo. Nazdravlje nam bilo.

fery

pre 9 godina

Carica je barem dobila Radwansku, a ista ta Radwanska redovno dobija Anu. Pogledaj samo njihov medjusobni skor i sve ce biti jasno. Zaboravili ste to,ali,eto,da vas neko podseti..Sorry:-(

Sumrak defanzivki

pre 9 godina

Kad je carica, posle mnogo godina, dobila Radvanjsku, bilo je jasno da Agnješka klizi nadole. Isto čeka i Na Li. Velika šampionka ali defanzivna teniserka Žistin Enan otišla je iz tenisa sa 27 godina. A tek kako je pala Karolina?

sasa

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))
(Jole, 30. maj 2014 13:32)
ala si ti bolestan druze...

Jole

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))

kakakra

pre 9 godina

Odlična igra Ajle, a Radvanjska potpuno bezvoljna i dekoncentrisana, što joj se već hronično ponavlja ove godine!
Izgubiše mi Korne, Agnješka i Garsija, ali i zajednička simpatija Cibulkova. Ali ispale su i Dona Vekić, Kiz i Dejvis.
Po svoj prilici finale igraju Halep i Šarapova!

cmok

pre 9 godina

@this is the end: Nemoj da pricas:-) Ipak,smanji malo dozivljaj! Prvo skoci,pa reci hop. A sto ti smetaju 'neke'teniserke, i trn su ti u oku,tvoj problem. Miljenica tvoja,da je zasluzila bila bi u top deset 3-4 god.unazad,ali nije,i u cemu je problem,koliko para toliko muzike....JJ je kao prva na svetu-osvajala tri jaka turnira za redom.Stuttgart,Moskva,Peking,a vasa miljenica je kao prva teniserka gubila od anonimusa koje su bile van 200 na turu,kao npr od teniserke Coin..... O cemu pricamo????? Smesno.

krastavac oridjinale

pre 9 godina

Ispadose mi i Korne i Radvanjska i Cibulkova i Garsija,smrc.Neko se urotio protiv mojih favorita.Vise mi ne prolaze ni vradzbine i bajanje protiv Ane.Ne znam sta da radim,nisam pametan.Ovaj Roland Garos mogu da gledam samo uz casu secera i vode.

Genie Army

pre 9 godina

Žreb se skroz otvorio za Genie Bouchard! Bacite pogled danas oko 17:00 na meč protiv Larson.,Inače, fan grupa Genie Army je nezvanično osnovana nakon bljeska Genie na Vimbldonu prošle godine,a zvanično smo počeli sa praćenjem na AO ove godine uz organizovano navijanje grupe osnivača iz Australije.Od tada,Genie Army beleži bum,sve više i više fanova okuplja širom sveta.Zašto?-Zato što je Genie prelepa i igra odlično!Zaštitni znak Genie Army su navijanje i bacanje plišanih igračaka na teren posle pobede.Najpoznatija pesma koja se peva kad Genie ulazi i kad pobedi je "We are the Army,the Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!".Genie do pobede!

Nada

pre 9 godina

Cestitam mladoj Ajli na pobedi i dobroj igri. Raduje me da mlade teniserke postizu dobre rezultate. To vazi i za Kristinu Mladenovic. Dosta mi je da gledam one dve Wilijamsove, ostvarile su dosta uspeha i naravno novaca neka puste da ove mlade igraju i napreduju. Ajli svaka cast jer njena igra je raznovrsna i devojka se cvrsto drzi u mecu i bas se radujem sto je pobedila Radvansku.

Baki Zemunac

pre 9 godina

@Jole @ZAGREB
Bravo za Tomljanovic, sjajna igra protiv Radvanjske koja je ipak van forme!
Pozrav i za vas dvojicu, jedan lik dva nika....haha, opet?!

.......................

pre 9 godina

@ jole primtivac - nikad nas naćete stići u tenisu , nikad nas nećete stići u odbojci ,vaterpolu, plivanju ,košarci ( ej javi kad budete prvaci sveta 2x zaredom) streljaštvu , pa naravno i kajak , a ima tu još mnogo sportova , jednostavno smo sila za vas, ali čekaj ni mi nećemo da budemo dobri u gadjanju glinenih golubova dok se ne počnemo da bavimo time

kosica

pre 9 godina

Haha, samo cu se nasmejati na ovu vasu pricu da cete nas stici u tenisu. Vama je ocigledno uspeh sto je vasa teniserka prosla u 4. kolo, a nasa je njenih godina i osvojila i bila prva. Ne volim kad se neko hvali, ali, brate, hvalite se kada budete imali nekog osnova za to. O muskom tenisu i da ne pricam. :)

drago

pre 9 godina

Svaka cast Ajli!

Jole nije trebao provocirati ali za neupucene da znaju da je hrvatski muski tenis u svjetskom vrhu vec punih 80 godina a kod cura je Majoli osvojila.
Inace imali smo mi velike uspjehe u svim sportovima

B

pre 9 godina

@.......................
Dok Hrvati su vam igrali tenis prije Noleta vi ste rekli ko gleda tenis ako se sjecate. Sve dok nije ga Nikola Pilic naucio i kada je doso na vrh ste poceli gledati i pratit tenisa.

vi nikada necete stici hrvatske atleticare (Blanka Vlasic, Ana Simic, Philip Ude,Sandra Perkovic) Svi prvaci i svjetski rekorderi.

Nikada necete stici Hrvatski nogomet( treci 98) a sada opet idemo na WC.

Nikada necete stici Hrvatski Rukomet

Vaterpolo? U klubskom vaterpolu nemozete se mjeristi sa Hrvatskim klubovima Jug, Mladost, i Primorje.

Vi nikada necete stici Hrvatskim Skijasima ( Janica i Ivica Kostelic)

Vi Nikada neccete stici hrvatski taekwondo (Petra Matijasevic, Ana Zaninovic, Lucija Zaninovic, Sandra Saric, Martina Zubcic)

Nikada cete stici Hrvatski Hokej

dosta?

Jole

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))

Genie Army

pre 9 godina

Žreb se skroz otvorio za Genie Bouchard! Bacite pogled danas oko 17:00 na meč protiv Larson.,Inače, fan grupa Genie Army je nezvanično osnovana nakon bljeska Genie na Vimbldonu prošle godine,a zvanično smo počeli sa praćenjem na AO ove godine uz organizovano navijanje grupe osnivača iz Australije.Od tada,Genie Army beleži bum,sve više i više fanova okuplja širom sveta.Zašto?-Zato što je Genie prelepa i igra odlično!Zaštitni znak Genie Army su navijanje i bacanje plišanih igračaka na teren posle pobede.Najpoznatija pesma koja se peva kad Genie ulazi i kad pobedi je "We are the Army,the Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!".Genie do pobede!

krastavac oridjinale

pre 9 godina

Ispadose mi i Korne i Radvanjska i Cibulkova i Garsija,smrc.Neko se urotio protiv mojih favorita.Vise mi ne prolaze ni vradzbine i bajanje protiv Ane.Ne znam sta da radim,nisam pametan.Ovaj Roland Garos mogu da gledam samo uz casu secera i vode.

fery

pre 9 godina

Carica je barem dobila Radwansku, a ista ta Radwanska redovno dobija Anu. Pogledaj samo njihov medjusobni skor i sve ce biti jasno. Zaboravili ste to,ali,eto,da vas neko podseti..Sorry:-(

cmok

pre 9 godina

@this is the end: Nemoj da pricas:-) Ipak,smanji malo dozivljaj! Prvo skoci,pa reci hop. A sto ti smetaju 'neke'teniserke, i trn su ti u oku,tvoj problem. Miljenica tvoja,da je zasluzila bila bi u top deset 3-4 god.unazad,ali nije,i u cemu je problem,koliko para toliko muzike....JJ je kao prva na svetu-osvajala tri jaka turnira za redom.Stuttgart,Moskva,Peking,a vasa miljenica je kao prva teniserka gubila od anonimusa koje su bile van 200 na turu,kao npr od teniserke Coin..... O cemu pricamo????? Smesno.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Nazalost,vec neko vreme konkurencija u vrhu zenskog tenisa je na najnizem nivou ikada. Najbolji argument je to sto je vec godinama zena od 100kg ubedljivo prva na svetu.
Ovo je neuporedivo sa onim kad su igrale Martina Hingis,Zastin Enan,Kim Klajsters,sestre Vilijams i Sarapova iz najboljih dana,Linzi Devenport...
Pre 7-8 godina svaka iz prvih 10 bi sad bila ubedljivo ispred svih danasnjih.

Sumrak defanzivki

pre 9 godina

Kad je carica, posle mnogo godina, dobila Radvanjsku, bilo je jasno da Agnješka klizi nadole. Isto čeka i Na Li. Velika šampionka ali defanzivna teniserka Žistin Enan otišla je iz tenisa sa 27 godina. A tek kako je pala Karolina?

this is the end

pre 9 godina

Čestitke za Tomljanović, podseća na Anu, a recept protiv badminton igračica je upravo ova igra, asnažne duboke precizne loptice čiste Radvanjsku sa terena. Prava je enigma kako je ova igračica uopšte opstaje u top deset, a to važi i za neke druge, neću nabrajati koje, pa se onda godinama održavaju u top deset zahvaljujući lakom žrebu, zahvaljujući poziciji na kojoj su, i tako se švercuju godinama. Ako Ana prebrodi uspešno Šafarovu koja joj je najgori mogući protivnik ( više bih voleo da je Serena ili Šarapova umesto nje ) Ana svakako ima velike izglede bar za finale. Sada je sve otvoreno, Ana, Šarapova, Halep i Bušar imaju najveće šanse, ali videćemo još...nadajmo se prvo da Ana sutra pobedi.

Dermendziev

pre 9 godina

Desilo se ono sto sam prizeljkivao,necu reci da me instikt nije prevario(naravno posle onoliko lepih meceva novog talasa na ovom RG).

Za onog ko je gledao ceo tok meca Ajlina pobeda vise izgleda rutinska,nego li iznenadjenje.Agneska nije izgubila,vec je nadigrana i porazena.Ne samo sopstvenim oruzjem(hladnokrvnoscu i drop-shot igrom) vec i varijativnoscu.

Ajla je odala utisak da je kompletna teniserka,da za nju skoro i da nema tajni u tenisu,a nedostatke koji su ocigledni(pre svega kretanje nogu,"odmerena" dubina lopti, mora se puno popraviti).

Pocev od servisa(Hrvatska skola tenisa servis podrazumeva osnov,kao sto i jeste),preko lepih dijagonala,drop-shot udaraca i igrom na mrezi,sve do rezanih udaraca(interesantno je da je upravo rezanim udarcima vise menjala ritam igre,nego li promenom dijagonala ili prelaskom iz firhenda u behend i obrnuto),Ajla je vrlo efektno i sigurno dosla do vise nego ubedljive pobede,no sto sam rezultat govori.

Onako mlada,ali takticki vrlo zrelo i smireno,uz samo jedno drhtanje ruku , prvi pokusaj zavrsetka prvoga seta,Ajla je konacno razotkrila svoj talenat i raskos.

U pojedinim trenutcima meenutcima vizueslno me je podsecala na Alisu,a igrom i hladnokrvnoscu na Moniku Seles.

Bravo Ajla,sa spanjolkoem ste pokazale da ste vredne respekta,pa makar i ispale u sledecim mecevima.Na vama je da pokazeta da mozete jos vise.

Pozdrav ljubiteljima tenisa.

kakakra

pre 9 godina

Odlična igra Ajle, a Radvanjska potpuno bezvoljna i dekoncentrisana, što joj se već hronično ponavlja ove godine!
Izgubiše mi Korne, Agnješka i Garsija, ali i zajednička simpatija Cibulkova. Ali ispale su i Dona Vekić, Kiz i Dejvis.
Po svoj prilici finale igraju Halep i Šarapova!

.......................

pre 9 godina

@ jole primtivac - nikad nas naćete stići u tenisu , nikad nas nećete stići u odbojci ,vaterpolu, plivanju ,košarci ( ej javi kad budete prvaci sveta 2x zaredom) streljaštvu , pa naravno i kajak , a ima tu još mnogo sportova , jednostavno smo sila za vas, ali čekaj ni mi nećemo da budemo dobri u gadjanju glinenih golubova dok se ne počnemo da bavimo time

drago

pre 9 godina

Cura igra savrseno tenis, mislim na tehniku udaraca i kretanje. Danas joj je i glava bila na nivou. To je prije bio velik problem ali ove sezone vise nije.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Devojka ju je sprašila!
Ionako mi nikad nije bilo jasno kako se Radvanjska probila uopšte u prvih deset.
(Bravo, Ajla!, 30. maj 2014 12:56)

Bravo za Ajlu Tomljanović,odlična igra! Radvanjska celu ovu godinu igrao veoma promenljivo i malodušno, ali tvoj komentar je smešan! Pa ne dolazi se u top 5 WTA liste preko veze, rođačke ili partijske, nego pobedama koje donose bodove! Čista matematika!

Srdjan

pre 9 godina

Svaka cast Ajli, odigrala je odlicno. Aga je gresila vise nego obicno ali dobro. Iskreno, ne svidja mi se ovaj RG jer favoriti ispadaju iako to nekako odgovara nasim devojkama. Ne znam, ne pamtim kad se desilo da prva tri nosioca ispadnu u prvoj nedelji turnira. I na kraju ce opet neka leva osvojiti kao Skjavone... Mislim, nadam se da nece ali mi mirise na tako nesto.
Srecno nasim devojkama!

kosica

pre 9 godina

Haha, samo cu se nasmejati na ovu vasu pricu da cete nas stici u tenisu. Vama je ocigledno uspeh sto je vasa teniserka prosla u 4. kolo, a nasa je njenih godina i osvojila i bila prva. Ne volim kad se neko hvali, ali, brate, hvalite se kada budete imali nekog osnova za to. O muskom tenisu i da ne pricam. :)

Dunjić Moma, bg

pre 9 godina

Kada sam video da Tomljanović ide na Radvanjsku, zaledio sam se! Mlada Ajla igra ove godine odlično, a Radvanjska loše.Možda i ona, kao Voznijacki pati zbog izgubljene ljubavi! I desilo se što sam naslućivao (ne pravim se pametan, svako ko prati ženski tenis nije šokiran), Ajla je nadigrala Agnješku!
A jedva čekam da neko razbije Eženi Bušar, zbog onih koji su oduševljeni njenom igrom i sponzorom!

yo

pre 9 godina

Mala je odlična,ovom pobjedom dolazi oko Top 50.Da nije imala mononukleozu zbog koje nije igrala punih godinu dana,danas bi bila više plasirana,ali šta je tu je.Čestitke

Milan

pre 9 godina

Brzi ste, tek štose meč završio. Bilo je pitanje pre neki dan ko će sledeći od favorita da ispadne i evo odgovora mada Radvanjska baš i nije favorit za titulu na GS. Sad je zanimljivo ko je nosilac br. 4 u ženskojkonkurenciji, ne piša joj se dobro. Najveći favorit za osvajanje turnira ostaje Šarapova, ne vidi se ko bi mogao da je zaustavi osim Ane, s tim da Ana može da završi turnir u svakom kolu a svi se nadamo da će uspeti da prebrodi taj jedan loš dan koji joj sleduje. Sve ostale su toliko izjednačene da nikakvih pravila nema, eventualno bih izdvojio i Halep. Stosur je u prošlosti dobro igrala u Parizu, možda joj je ovo šansa karijere, izgleda da će izbaciti Cibulkovu.

ZAGREB

pre 9 godina

Često dolazim na ovu stranicu, čitam komentare, a ponekad nešto i napišem.Ovaj put neću o meču, već bi dao savjet moderatoru. Ne puštajte komentare poput onog potpisanog sa Jole. Nemaju veze sa sportom, već samo pokrenu lavinu sličnih komentara. Nažalost posjetilaca kakav je Jole ima na svim prostorima.

Baki Zemunac

pre 9 godina

@Jole @ZAGREB
Bravo za Tomljanovic, sjajna igra protiv Radvanjske koja je ipak van forme!
Pozrav i za vas dvojicu, jedan lik dva nika....haha, opet?!

drago

pre 9 godina

Svaka cast Ajli!

Jole nije trebao provocirati ali za neupucene da znaju da je hrvatski muski tenis u svjetskom vrhu vec punih 80 godina a kod cura je Majoli osvojila.
Inace imali smo mi velike uspjehe u svim sportovima

Nada

pre 9 godina

Cestitam mladoj Ajli na pobedi i dobroj igri. Raduje me da mlade teniserke postizu dobre rezultate. To vazi i za Kristinu Mladenovic. Dosta mi je da gledam one dve Wilijamsove, ostvarile su dosta uspeha i naravno novaca neka puste da ove mlade igraju i napreduju. Ajli svaka cast jer njena igra je raznovrsna i devojka se cvrsto drzi u mecu i bas se radujem sto je pobedila Radvansku.

sasa

pre 9 godina

Znaci stizemo vas i u tenisu,Ajla,a jos mladje nadiru ( Vekic,Konjuh)
Ali kad vas i tu stignemo kao u svemu drugom ipak jos nesto ostaje u cemu ste bolji: "Kajak" :))
(Jole, 30. maj 2014 13:32)
ala si ti bolestan druze...

B

pre 9 godina

@.......................
Dok Hrvati su vam igrali tenis prije Noleta vi ste rekli ko gleda tenis ako se sjecate. Sve dok nije ga Nikola Pilic naucio i kada je doso na vrh ste poceli gledati i pratit tenisa.

vi nikada necete stici hrvatske atleticare (Blanka Vlasic, Ana Simic, Philip Ude,Sandra Perkovic) Svi prvaci i svjetski rekorderi.

Nikada necete stici Hrvatski nogomet( treci 98) a sada opet idemo na WC.

Nikada necete stici Hrvatski Rukomet

Vaterpolo? U klubskom vaterpolu nemozete se mjeristi sa Hrvatskim klubovima Jug, Mladost, i Primorje.

Vi nikada necete stici Hrvatskim Skijasima ( Janica i Ivica Kostelic)

Vi Nikada neccete stici hrvatski taekwondo (Petra Matijasevic, Ana Zaninovic, Lucija Zaninovic, Sandra Saric, Martina Zubcic)

Nikada cete stici Hrvatski Hokej

dosta?

kiseli krastavac, bg

pre 9 godina

Savaka čast, sjajna igra i pobeda Alje! Već sam je gledao par puta ove godine i svima koji prate tenis jasno je da je veliki potencijal! Iako nije tinejdžerka, ima 21 godinu, dovoljno je mlada da je moguće da napravi još mnoge značajne uspehe! Agnješka je igrala potpuno dekoncentrisano, što joj nije prvi put ove godine! U 2014. igra mnogo slabije nego u 2013!
Ostaju kao favoriti za pehar Halep i naravno Šarapova! Mada, ko zna nisi ni Jelena i Ana bez ikakve šanse!

loptica

pre 9 godina

Ne samo Jole i Lazar - barem 80% komentatora na sve vesti iz tesnisa bi trebalo da olade. Jedva da iko ikad komentariše meč o kojem je reč. Zašto? Pa zato što ga nisu gledali. I zato što im je u tenisu tenis najmanje važan.
Pored toga, portal se vlastitih kriterijuma iz "uputstva za slanje komentara" drži vrlo labavo. Zašto? Pa zato što bi inače moderatori morali da ne puštaju veliki broj pristiglih komentara - a, znamo, što više komentara to bolje (radi "rejtinga" kod reklamera, sponzora, i sl.)
Zato imamo ovo što imamo. Nazdravlje nam bilo.