Subota, 24.05.2014.

18:45

Real 10. put šampion Evrope!

Real Madrid osvojio je Ligu šampiona pobedom nad gradskim rivalom Atletikom 4:1 posle preokreta i produžetaka u Lisabonu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Real 10. put šampion Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

400 Komentari

Sortiraj po:

Djordje NS

pre 9 godina

Kolika fudbalska neznalica treba biti pa reći da se Cristiano Ronaldo nije video do 120. minuta? Bolje rečeno koliki kompleksaš treba biti? Pa čovek je imao ubedljivo najviše udaraca na gol od svih igrača u oba tima. Samo u jednom napadu je tri puta ozbiljno zapretio. Pa toliko udaraca Atletiko nije imao na celoj utakmici. Prilikom svake pripreme za udarac iz slobodnjaka u živom zidu Atletika je prava panika. Ne zaboravite da se na njemu konstantno igra flaster i kad dobije loptu na njega odmah idu trojica protivnicka igrača što je ostavljalo slobodnog Balea, Di Mariu ili nekog drugog igrača u gol šansi. A što se tiče penala, vama kompleksašima nije dovoljan ni usporeni snimak iz svih uglova da se uverite da je penal čist kao suza. Ni jedan Atletikovoj igrač se nije čak ni bunio, ali vi "stručnjaci" ste to bolje videli. A njegovo radovanje je bilo više kao tačka na osvojenu titulu jer je posle penala bio bukvalno kraj utakmice i ne zaboravite da je on igrao pred domaćom publikom.
Neverovatno koliko vam smeta što to nije bio Messi, jer da je to bio on sad bi u vašim komentarima bio stavljanja u ravan sa božanstvom. Ali žao mi vaš je, možete ga gledati u reklamama za čips, adidas i turkish airlines...tu je odličan! :-)

Randy Marsh

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj
(bgd, 25. maj 2014 01:16)


Kojem vašem stadionu??? Pa to je bio i ostao stadion JNA! Mi svoj imamo već dosta dugo, a vi imate Zemunelo.

Bane

pre 9 godina

Atletiko nije ništa napravio na utakmici. Gol su dali slučajno i onda su parkirali autobus. Centar nisu prešli. Real je stvorio gomilu prilika i zasluženo je slavio.

Vaše ime *

pre 9 godina

@Mario
Čemu tolika euforija, pa šta ako je Modrić osvojio LŠ sa REALOM IZ MADRIDA ŠPANIJA. Nije neki hrvatski klub osvojio ili repka već strendžerski. I Srbija je imala svoje osvajače Vidića, Ivanovića, Stankovića, Jugovića. Nije Hrvatska prvak Evrope već Real, kad smo već tu ti dobro znaš čiji klub i čija mlada repka je bila prvak Evrope...

Nikola fudbalski strucnjak

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Vlado, izgleda da sam ja gledao neku drugu utakmicu. Razlozi za produzetak od 5 min. nisu bile izmene vec Atletikovi neprekidni, prljavi i podmukli faulovi. Neko rece ovde lepo, da je svako primanje lopte od strane Reala znacilo more ugaraca po nogama tih igraca. Atletiko je sam kriv za produzetak. Igraju jedan arhaicni, dirty fudbal. Bila bi tragedija za fudbal da su osvojili titulu.
Sto se srpsko/hrvatskog prepucavanja u vezi Modrica tice, izjavljujem kao Srbin da je Modric jedan od najvaznijih igraca u Realovom timu u rangu di Marie, Marsela. Neverovatna krtica, radnik, genijalni uposljivac...neverovatno inteligentan, koristan igrac. Kada je Real dobio penal, molio sam Boga, znajuci da je to pored bolesno egocentricnog Ronalda nemoguce, da Modric sutira penal. Niko ne bi to vise zasluzio od Modrica ili di Marie. Ronaldo je dobar igrac ali ide na zivce svojim izgledom, ponasanjem na terenu...jednom recju primitivac a cini mi se da je malo i priglup. Navijao sam za Real, ali mi je bilo tesko gledati Ronalda koji posle 4:1 skida dres, pokazujuci svoj torzo, koji podseca na upravo izlegle pticice bez perja, i pada u trans kao da je taj gol bio odlucujuci za uspeh. Upravo rekoh...primitivan je i priglup.

Serbinho

pre 9 godina

Atletiko je jaca ekipa, samo su se istrosili na pocetku i fizicki pukli, sto je Real uz srecu znao da iskoristi i kasnije taj visak fizicke energije iskoristi da ih dotuce.Nije igrao Diego Costa, dok je Real bio kompletan.Usput, da li bi se utakmica produzila 5 minuta da je Real vodio 1:0.

stevan

pre 9 godina

Citav ovaj cirkus oko LS sluzi da bi se stvari skrenule sa problema koji nas generalno muce u zivotu. Grupa kapitalista vrti novac, bogati se jos vise, pustili su ljude u kavez da se medjusobno dave, I prave cirkus od svega toga. Sto se tice ovih iz lijepe njihove I velicanja hrvatskih igraca...Srbija je mnogo pre imala fudbalske velicine poput Vasovica, Miljanica, Stojkovica itd koji su bili znacajni srafovi u svojim timovima...sam podatak je fascinantan da je jedan igrac (Ronaldo) posle toliko godina oborio rekord Vasovica strelca za Partizan I Ajaks u finalima.

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić: Ovu pobjedu želim pokloniti obitelji, mom pokojnom treneru Bašiću i svim ljudima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke zbog poplava. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće...
Bravo Luka!

Mario

pre 9 godina

Ivana, procitaj vase komentare prije i tijekom finala.kako ste se rugali Modricu. Pa mi onda nešto reci o kompleksima. Hrvat Rakitic osvojio EL,Modrić osvojio Ligu Prvaka. I to nakon Mandzukica prosle godine. Hrvatska ide na SP u Brazilu. A ti o kompleksima? To je inace vaša omiljena stara ploca. Nemozes imat komplekse prema losijima od samog sebe

sasa

pre 9 godina

Di Maria ubedljivo igrač utakmice, kakvi slalomi u nizu, majstor sa najmanjom platom u napadu, i Luka je bio dobar, Pantela Bogotac pogodio da će dugo sedeti u studiju i da će Real uzeti pehar, nema sta, jedan je Bogotac...

Ozil

pre 9 godina

@Jocika Nema ni Real vise umetnike.Oni su svog umetnika prodali na kraju prosle sezone,sad su ostali samo trkaci,ali oni pravog plejmejkera vise nemaju(mozda uz izuzetak Di Marije).Umetnici igraju u Barseloni.

dejan

pre 9 godina

I bravo Luki Modricu, koj je nakon pobede Real Madrida izjavio, "ovo je za sve ljude u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke"

Luka Modric, koj je izbubio svog dedu, Luku, kad ga 90-tih srpski vojnici ubise zajedno sa 6 drugih staraca. Luka Modric, koj nikad nije rekao nista ruzno o bilo kom zbog nacionalnosti.

Ajde da i mi svi budemo malo ko Luka Modric, bio ovo bolji svet, a narocito bolja, normalnija regija

prava Torcida Hajduk

pre 9 godina

Pozdrav svima! Torcida Herzegovina, molim te smanji dozivljaje i idi ca s ovih portala jer ocito samo provociras. Radi tebe i slicnih sve nas se gleda na krivi nacin. Imas nase portale i seli tamo.
Meni je osobno Atletiko drazi bez obzira na naseg Luku. Drago mi je za njega da je osvojio. Pozdrav svim ljudima dobre volje.
Molim vas ne palite se na ove tipa 'Torcida Herzegovina' jer taki ne zasluzuju paznju

misko

pre 9 godina

"Novac je pobedio, fudbal izgubio možda i zadnju priliku u istoriji"..i ovo je pravi odgovor na sve zatso ne voleim Real...ne iz nekog posebnog razloga..ali otkako pamtim Real nikada nije napravio nekog vanserijskog fudbalera iz svoje skole ,uvek je kupovao igrace..Kupovali su i drugi Barselona,ali je i stvarala vanserijske fudbalere(Cavi,Inijesta),Mancesterj(Bat,Skols)...A Real..sem Raul ili Butragenja,koji i nisu neki vanserijski fudblarei,ja ne pamtim nikoga iz Njihove skole....ali Real je uvek tako radio od Puskasa,Di Stefana,pa nadalje,kad su se klubovi bili opametili i nisu prodavali igrace Realu,on 30.god nije osvojo nista...

Kaba

pre 9 godina

Ronaldo je nevidjeno djubre od coveka sa malim srcem! Sad je nasao da pogodi penal! A kad je masio bitne penale plakao je kao p....!!! Navescu samo neke!
Polufinale 2008 Barcelona - Man Utd, masi covek penal u barceloni a trcao je da ga izvede!
Finale 2008 Chelsea - Man Utd masi covek penal u penal seriji i da se Teri nije okliznuo ne bi ni digli taj trofej zbog njegovog promasaja.
Polufinale 2012 Real- Bayern batica opet masi penal posto je u obe tekme bilo 2-1!
I sad je on veliki igrac posto puca penal na 3-1 u 120 minutu! Izigrava ludilo! Nema srce kad treba i nula od coveka! Cestitke realu na tituli uz zal sto pored dortmunda ni atletico nije uspeo samo zbog manjeg budzeta!

Pri_Kraju_Sa_Živcima

pre 9 godina

Real,zajedno sa padavicarem (i ne znam ko moze njega da proglasi najboljim fudbalerom) =nista!
Jedini koji je igrao je na kraju i odlucio mec. Utakmicica=nula

milanbg

pre 9 godina

Zvuci paradoksalno ali Real Madrid je titulu osvojio u Dortmundu. Tada su jedva izvukli zivu glavu i od generacije koja bi defintivno stekla epitet luzerske postali su pobednici.
Igrali su do kraja u finalu Kupa Kralja i nagradjeni su. Isto se desilo i veceras. Atletiko je bio takticki sjajan, ali su primili identican gol kao i Bajern u Minhenu. Bejl i Ronaldo su pravili dupli blok i Ramos je opet ostao sam. Takve greske se u ovako velikim mecevima ne prastaju. Cestitke i jednima i drugima. Bas lepo finale.

bla bla

pre 9 godina

Evo Vopi tebra da ja tebi nesto objasnim. Svaka izmena se racuna kao 30 sekundi, drugo poluvreme 5 x 30 sek= 150 sek (2 i po minuta), i na sta jos 2 i po minuta? Druga stvar, u toku je bio 95:10 regularnog dela, a Atletiko ima aut u liniji sa sesnaestercom Reala,znaci u opasnoj zoni, a sudija svira kraj meca. Na kraju prvog produzetka, vreme 105:48, sudija pusta da se izvede korner za Real. Real je bio bolji drugo poluvreme, morali su da krenu na sve ili nista, ali ne moze niko da me ubedi da sudija nije navlacio koliko toliko na Real. Para vrti gde burgija nece.

musa dembele

pre 9 godina

NEUTRALAN SAM i ne navijam za spanske klubove,ali... Dusa me je zabolela kako je ATL pao 100 sekundi pre kraja.To ti je isto kao kad sirotinji se srusi kuca.. Sto se utakmice tice REAL je bio solidan nista vise od toga i da sa druge strane nije bio potroseni i osakacen povredama Ateltiko,da je bio Bajern ,lose bi prosao veceras!

Filip

pre 9 godina

Steta sto Atletiko nije izdrzao jer je zasluzio trofej u 90 min ! U produzecima sasvim ocekivani debakl atletika,di marija najbolji pojedinac na utakmici ! Inace smesan penal za Real i gol penalda kojeg nocas nije bilo na terenu ! Cestitke realu ali i Atletiku na velikoj borbi ostaje zal za tim primljenim golom u 93-94 min.

Stole

pre 9 godina

Mislim da bi bilo nezasluzeno da je Atletiko osvojio titulu,sa onako srecno postignutim golom.Real je cele sezone igrao najbolji fudbal,postigao najvise golova i potpuno zasluzeno osvojio LS.Penal,mislim da nije bio na Ronaldu,kao da je sudija namerno svirao,da ga ovaj zabije.No pokazao je Kristiano da je klasa,dao je najvise golova.Dugo su cekali galaktikosi na desetu titulu a toliko dobrih igraca je igralo z aReal.Modricje pokazao da je klasa i primer ponasanja na terenu.

ice9

pre 9 godina

Svaka cast realu na pobedi ali ovaj ronaldo je jadnik, nista nije uradio celu tekmu a onda na 3:1 da go iz penala i krene da se dziberise ko da je on resio sve sam, ljadza.

s

pre 9 godina

Serhio Ramos...sta reci, pre dve godine celi svet ga je ismejavao nakon onog penala protiv Bajerna, ali ove godine je zapusio usta svima. Prvo ono sto je uradiio Bajernu, a i veceras je on za mene igrac utakmice, bukvalno bez greske i jos taj gol, koji ih je spasio i vratio u zivot. Kakva fizicka pripremljenost, brzina, snaga, skok, TEHNIKA za jednog stopera, kapa dole. Iako ponekad ima nepromisljene i neobjasnjive poteze on je sad vec legenda Spanskog fudbala, vec 100 i kusur nastupa sa samo 28 godina, svaka cast.

Nolan

pre 9 godina

Tradicija se nastavlja ! Hrvati u finalima, osvajači !!! Neprocjenjivo ! (Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:25)

Čestitam na osvojenoj drvenoj medalji na prošlogodišnjem Evrobasketu. A priznajem, navijao sam za Atletiko, da me pitate zašto, nemam pojma.

vlada

pre 9 godina

Atletiko je bio bolji veći deo utakmice ali fudbal se igra 90 minuta plus nadoknada. Real je imao više sreće nego pameti.
Nije da vučem na stranua Atletika, ali generalno mi nije jasna potreba sudija da u polufinalima i finalima Lš produžuju utakmice za ne manje od 5 minuta, i to vrlo često bez razloga. Ni ovog puta nije bilo apsolutno nikakvog razloga da se utakmica produđi 5 minuta. realno 2 ili 3 minuta nadoknade su bila potrebna. Nije bilo nekih dugačkih prekida. za 4 izmene prdužiti utakmicu 5 minuta?! Ali tako je unazad već nekoliko god u Lš.

Atletiko nije imao dovoljno dugačku klupu da se nosi sa Realom u produžetcima, ali je Diego Simeone napravio čudo sa ekipom ove godine, iako je pre starta sezone otišao jedan Falcao iz Atletika!

Tolle

pre 9 godina

@Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Sta, da nadigramo i damo gol u finalu najvecem klubu svih vremena?Videli, doziveli, rutina...

Slavko

pre 9 godina

Ronalda, za neuke, cuvali dvoje igraca a time vecu slobodu imali drugi Realovi igraci! Timski rad ilj zirtvovnje za pobedu, ako znate sta je to! A radovanje na kraj, pa ko ne bi da osvoji ligu sampiona? Jos da gol u finalu!?

Pero

pre 9 godina

Iako sam neutralna, mislim da sudija nije uticao nista na igru! Ljudi dali u 93 minutu gol, a oni kukaju za nekim 95! a posle se samo realizovala dominacija Reala koja je bila vidna tokom utakmice!

drago

pre 9 godina

Modric i Ramos igraci odluke. Jer da njih nije bilo Atletico bi dobio 1:0.
Najbolji su bili Ramos i Di Maria. Nevjerovatno kako su bili trkacki i tehnicki mocni.
Ali da nisu usli Isco i posebno Marcelo Real ne bi tako proigrao.
Casillas je totalno podbacio. Skoro je bilo i 2:2 zbog njega. Khedira je rekonvalescent, nije smio igrati. Falio je i Pepe.

SR4

pre 9 godina

SamO budale mogu recu nezasluzeno !!!! 60% Posjed lopte 40%
21 Ukupno šuteva 10
12 Šutevi u okvir 6
9 Šutevi izvan okvira 4
25 Slobodni udarci 14
9 Korneri 9
0 Ofsajdi 4
32 Ubacivanja 14
5 Obrane vratara 8
19 Prekršaji 27
5 Žuti kartoni 7

Keti S.

pre 9 godina

Onaj ko nije gledao utakmicu,odnosno samo cuo rezultat iste,nema sumnje da bi "uleteo"u potpuno pogresan zakljucak.Psihologija je"odigrala"kljucnu ulogu jer je bilo sasvim jasno da su posle nesrecno primljenog gola,igraci Atletica psiholoski potpuno pali,sto je dovelo i do pada u igri.Nesto slicno kao nedavno Liverpool,prosto receno bez obzira na odlicne igre poslednjih sezona,LS-a je bila(u ovom trenutku) "prevelik zalogaj".Ono sto mene kao fudbalskog fana zalosti je cinjenica da je deseta titula,odnosno treca titula u LS-a,pobeda utripovanih fudbalskih zvezdica nad duhom kolektiva koji treba da bude u srzi fudbalske igre.Nisam ljubitelj stavljanja naglaska na igrace koji igraju po principu"cas me vidis,cas me ne vidis"ali priznajem da su ovakvi igraci,cije je umece proizvod trenutnog nadahnuca,daleko atraktivniji za publiku od onih postojanijih u formi,"nevidljivih"radilica na terenu koje treneri mnogo vise i vole i cene.Sami zakljucite kojoj od ove dve"branse"pripadaju igraci Reala,odnosno Atletica.Iskreno se nadam da ce vec naredne sezone Real(koji nije nista veci veliki klub od bilo kog drugog velikog kluba)ponovo biti na stazama svojih neuspeha kada je LS-a u pitanju.Takodje,oni koji ovo koriste kao velicanje igraca iz Hrvatske su potpuno promasili temu,iako bih ja da sam trenerka nekog kluba,izmedju Bale-a,CR-a i L.Modrica odabrala ovog poslednje pomenutog,sto je moj odgovor na besmislene komentare da se za AM. navija,da bi se bilo protiv LM-a.Apsolutna glupost!

Stefan

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na sudije. Sudija nije doneo nijednu pogresnu odluku u toku utakmice. Mozda je mogao da da 4 minuta nadoknade, umesto 5, ali kada igrac Atletika izlazi iz igre tako sto nicim izazvano padne, pa ceka pomoc, opravdano je dodati jos jedan minut. Uostalom, gol je pao pre isteka treceg minuta nadoknade, tako da mi nije bas jasno u cemu je toliki problem.
Svaka odluka za karton, prekrsaj, ofsajd, aut ili korner je bila ispravna. Covek je sudio bez greske.

Svaka cast Realu, bio je bolji tim veceras, ali i srecniji.
Steta sto Atletiko nije krunisao sjajnu sezonu, ali im hvala sto su vratili veru u to da u fudbalu mogu ranovpravno da se takmice na najvisem nivou i oni manje bogati timovi.

323

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Nisi ni ti doziveo jer sigurno nemas 30 god. Jedino bi tada doziveo jer bi imao 7 god ali sumnjam da bi se i setio necega. Ovako dozivljavas preko You Tube dok i taj snimak ne potamni, priznaj da si zelen. Ostadose samo snimci na You Tube, surova stvarnost..a tek vas ceka jos gore u narednim godinama samo sto ti to jos ne razumes.

Aleksa

pre 9 godina

Meni lično kao nekome ko voli sport i fudbal "la decima" ne znači ništa. Dobro je poznat pokrovitelj prvih pet titula. Za ovu poslednju (koju su sasvim zasluženo osvojili, jer jesu bili bolji) im je trebalo više stotina miliona evra, konkretno od sezone 03/04 do sezone 13/14 = 959 000 000 britanskih funti tj. 1.18404702 milijarde evra.
Real Madrid je preteča svega onog lošeg što čini modernu fudbalsku igru.

Zasluzeno, ali umalo da kiksnu

pre 9 godina

Sklonite Ancelotija i pustite Zidana da napravi postavku igre. Real je napravio veliku glupost koja bi ih kostala finala da nije pukom srecom u 95.minutu ramos ubo neku zafrljokacenu. Real je morao od starta da napada. Odma se znalo da ce Atletiko da igra bunker i lovi kontre. Tako igraju cele sezone. No, Real je poceo da igra neku polu-defanzivnu taktiku, sto nije smeo. To je Atletikov stil, logicno da je bolji u tome. Tek kad su izvukli koentraa i kadiru, i usli marcelo i isko, napad je proradio kako treba. Sve dotle to nije licilo ni na sta. U svakom slucaju, ne navijam ni za kog, ali dobro sto je real osvojio. Ono atletikovo je obicna degradacija igre. Poslednjih godina uglavnom timovi koji degradiraju fudbal nenormalno defanzivnim taktikama su stizali do trofeja. Konacno je osvojio neko ko ume da igra i da napada, a ne samo da krlja i cuva svoj gol.

Realovac.

pre 9 godina

Sta sramotno sudjenje o cemu vi pricate,ljudi se valjaju pola sata-plus sve izmene minimum je tri minuta moro produzit gol je pao u 93.Jel neko kriv igracima atletika sto nisu dali gol drugi i bili mirni do kraja nego oni hoce da brane rezultat,ili sto nisu fizicki spremni nego su pocrkali pricam za produzetke i vukli se ko babe-zlatno pravilo ko brani rezultat prima gol tako i veceras(izuzev intera kad su osvojili stvarno su imali beton odbranu).Real zasluzeno osvojio,atletiku svaka cast na sezoni i na borbenosti koju veceras nisu prikazali.

Liverpool Man

pre 9 godina

Od veceras je broj navijaca Real Madrida u Srbiji naglo porastao.Kao i uvek,sampion LS dobija navijace na godinu dana dok neko drugi ne osvoji.Instant.

Trajkoni_Madridista

pre 9 godina

Zasluzena pobeda Reala, i nema rasprave po pitanju nadoknade vremena, 5 izmena + izlezavanje Felipe Luisa pred sam kraj, tako da zao mi je sto ste navijaci Atletika i sto mrzite Real, vi drugih argumenata i nemate

da da da

pre 9 godina

ko je pratio i citao komentare zna me.Vec sam pisao pre meca sa Levanteom(nadovezao sam se pre meca sa Malagom) da do kraja sezone nece pobediti ni jednom.Izgubili od Levantea,nereseno sa Malagom(tipovao sam x),Barsom(tipovao sam 1-dosao x) i Realom(nadate se penalima a pascete u produzetku)...SUDBINSKU 10 je doneo CR7 u Lisabonu(secate se i tih reci) sa 17 golova iz 12 utakmica....prvi intervju Bejla kad je dosao u RM-decko izjavio da je dosao da uzme LS. A sad na stanje veceras:
AM
Ocajna murinjovska taktika Simeonea dabldeker...nije stvorena nijedna 100% sansa za 120 min,pogodak na gresku Kasiljasa(sreca)....sramno ponasanje na kraju meca...odsustvo Koste i Turana...najvise podbacili Koke i Gabi...jednom recenicom mogli su mnogo a nisu uradili nista...ostaje za utehu osvojena liga
RM
Najgori na terenu redom su bili(ako se izuzme greska Kasiljasa) Kedira,Karvahal,Benzema,Bejl,Modric,Ronaldo,Morata....igrac utakmice Anhel di Maria.....sva sreca pa Ramos dao iz kornera inace bi bila paljba i po Bejlu(najvise) onda Kasiljasu, preko Ronalda do Modrica-izvadili su se u produzecima.Ramos je dao gol u 92:48(pre isteka 93 minuta).Gledao sam 2 poluvreme na D3-gledaj ispocetka i stopovao vreme-najmanje je trebalo da se produzi 6-7 min(ostecen RM zbog valjanja,simulacija,odugovlacenja igraca AM)verovatni bi dali drugi gol u 96min

jedno od najlosijih finala koje sam gledao a pratio sam svako od 94,jedina gora finala od ovog su mi Bajern-Valensija,Mancester-Celzi i Celzi-Bajern

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde

pera

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko,ali vidim neki pominju sudjenje,ja ne vidim da je sudija negde pogresio.Produzetak 5 minuta-bilo 5 izmena u 2.pol. i mislim 2 previjanja po terenu(za jedno znam sigurno,neposredno pre izmene),a gol je i ovako pao u 93. minut.U produzetku dozvoljeno izvodjenje kornera Realu,jer je bilo ostalo jos 10-tak sekundi i sudije ne zele da prekidaju "akciju" i eventualnu sansu za gol u takvim situacijama.Penala je takodje bilo.Pohvala za sudiju sto je dao zuti iritantnom Ramosu,kada je ono krenuo da isteruje pravdu.Steta sto sve druge sudije tolerisu to njegovo ponasanje i jedva cekam dan kada ce mu neko napucati samare na terenu.

bgd

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj

kratakrezime

pre 9 godina

Dakle, kratak rezime :
1. Real dao gol u 93, produzeno 5, svejedno bi bilo produzeno 3 bar zbog izmena itd, itd..
2. Atletiko dao gol (slucanjo maltene) i od tad nisu sutnuli na gol
3. Ne navijam za Real, ali realno zasluzeno u potpunosti, bolji su bili veceras.
4. Aca kritican... ajde jednom, ali on 2 minuta ubedjen ponavlja i drami kako ce kraj, a 114,115 minut + u regularnom delu nije pojma imao za koliko je produzeno sve do onog kornera kad je izaslo +5 na TVu, a pritom isto tako drami svaki ce sekund kraj...

Konacni zakljucak : jedno od slabijih finala LS koje sam gledao, do 75og minuta i do kad Real nije krenuo na sve ili nista, izgledalo kao da je trece kolo Primere,leva i nebitna utakmica pocetkom sezone...

Barselona45

pre 9 godina

Sudjenje je bilo vrhunsko. Svaka cast Atletiku na borbi, ali i finale LS je za njih mnogo. Po kvalitetu nisu zasluzili, po borbenosti, itekako. Iako ce se ovo finale pamtiti po Ramosu, igrac utakmice je svakako Di Maria. Ronaldo kao da nije ni igrao, i nezasluzeno je dao gol na kraju. Ne znam odakle toliko navijaca Atletika. Nisu napravili nijednu sansu, i dali su gol na gresku Kasiljasa. Klasican bunker, gde 10 igraca stoji oko kaznenog prostora. Jednostavno, oni nisu dosli da igraju fudbal, dosli su da se brane. Jedino rezultat nerealno oslikava stanje stvari na terenu. Ipak je 4:1 previse. Steta je sto su se predali na kraju, i sto su dozvolili da izgube sa tolikom razlikom.

nicka

pre 9 godina

Vopi@ opet ti fali minut i po do 5 minuta nadoknade.Svima je jasno da se igralo dok Real ne izjednaci, to se vidjelo i na kraju prvog produzetka.

Zeljko

pre 9 godina

Da li je moguce da Hrvati misle da je vecina Srba navijalo protiv Reala zbog Modrica? Ajde opustite se malo i nemojte da ste toliko optereceni Srbima.Garantujem da bi 90% vas navijalo veceras za Atletiko da nema Hrvata u Realu.

bekoHR!

pre 9 godina

Mi smo realno sila brate svuda nas ima ko igra od vasih igraca dva najspektakularnije tekme u mjesec dana? Ovo finale LP i 12.6.. Pa mi smo prosto cudo

:) :)

pre 9 godina

Opet stoljnjak se viori ;)
Još čete vi zvati nazad Sinišu M. da vam nije bilo njega i Štimca doživjeli bi vi debakl od nas !
Al neka, znam da čete te nam vi dati podršku Brazilu! Uvijek se navija za onoga koji te je pobijedio:)

Džoni

pre 9 godina

Najveća glupost u fudbalu i inače u sportu su produžeci (ok u košarci) ako nisi uspeo za 90 i kusur minuta da pobediš ne treba ni tih 30 dodatnih! Odmah penali dok još igrači mogu da stoje. Ovi Atletičari u produžecima bukvalno nisu mogli da se pomere a Real je dobio dodatnu snagu golom u 90+ i na tim krilima su i dobili utakmicu dok su ovi totalno pali i fizički i psihički!

Djordje NS

pre 9 godina

Da pitam ove "velike znalce" koji viču: nepravda, nepravda... zato što je izjednačujući pogodak za Real pao u 93. minutu, dali bi bila PRAVDA da je bila obrnuta situacija i produžena utakmica 5 minuta a Atletiko dao gol u 93. minutu? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja je celu utakmicu bila bez šanse i dala jedan srećni gol? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja igra produžetke u finalu lige šampiona a ne može da pređe sa loptom na protivničku polovinu, nema snage da potrči i primi 3 gola u produžecima?
Pa već 20 godina niko ne uspe da postigne gol u produžecima, to govori da su u finalu uvek dve vrhunske i podjednako jake ekipe. A Atletiko dobija 3 gola...
I vi se pozivate na PRAVDU? Pa samo onaj Bale da je bio prisebniji izmlatio bi vas Real u regularnom delu...
Ali pravo zadovoljstvo izazivaju vaši "objektivni" komentari... Mora da ste jako ubijeni u pojam... ;-) Ajde sad na spavanje... Laku noć i srećna vam 10. Realova titula.

Dr

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Sta pricas ti, igraci Atletika se valjali 5 minuta po terenu + izmene - i ovo je malo sto je prosuzio. Atletiko bre nista nije uradio, tri puta presao pola za 120 minuta i jednom ga slucajno dao. Osim kornera gde su pretili iz igre nista. Nakon gola se svi potrpali u 16 metara. Real zasluzeno osvojio. Izbacili su i Dortmund i Bajern koji su po meni najtezi rivali. A Simeone je mnogo poleteo, misli covek da je Bog na osnovu jedne sezone.

xyz

pre 9 godina

Dajte bre, budite ozbiljni, pa zar stvarno racunate onih 6 titula iz 50-ih i 60-ih? Sto se tice utakmice, Real je pobedio zahvaljujuci brzim, snaznijim, izdrzljivijim igracima. Prosto je neverovatno kakve atletske sposobnosti imaju njihovi igraci. Medjutim, u tehnickom aspektu obe ekipe su daleko iza Barselone, daleko. Ronalda nigde nije bilo (kao i uvek u finalima), i moze da zahvali Ramosu i Bejlu sto ce verovatno opet biti najbolji igrac. Real opet moze da se zahvali Miktarjanu za onaj promasaj.
Inace, moj licni utisak je da je proslogodisnje finale Dortmund-Bajern bilo daleko bolje i kvalitetnije. Ponavljam, licna impresija.

gledam i čekam

pre 9 godina

Koliko pljuvanja protiv Luke a on se u kamere HTV-a i pred svijetom zahvali obitelji i pokojnom treneru a pobjedu posveti napaćenom narodu Srbije i Bosne!

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

Ko se još u Srbiji bavi vama ? Shvatite već jednom da ste vi Srbima potpuno nebitni.

NastyB

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

A 1991. Darko Pančev daje gol iz penala zbog kog se ime Crvena Zvezda nalazi na peharu Lige Šampiona! Neprocenjivo! Kakvi Mandžukići i Modrići...

decimaaaaaaa

pre 9 godina

Luka Modrić za HRT nakon utakmice:"Ovu pobjedu posvećujem svojoj obitelji,pokojnom treneru i svim ljudima iz Hrvatske,Bosne i Srbije koji proživljavaju teške dane i bore se s poplavama" Gospodin :)

VlajkoCg

pre 9 godina

A i ja da prozborim koju. Odje vidjim da ovi sajt posedjuju sve nacije, narodi i narodnosti iz bivse Sfrj. Pa te ovi Srbi te Stankovic, te Jugovic, te Vidic, te Ivanovic, te Kolarov, te ovaj, te onaj, Hrvati, govore o Modricu, Mandzukicu, Rakiticu, svi oni osvojili Ligi Sampiona, Evrope itd. A samo na Balkanu, je jedna nacija stopostotno fudbalska ili nogometska, kako mu kome drago da rece, a to su Crnogorci. Nabrajam neke od njih jedan Savicevic, Mijatovic, ili kapiten Ajaksa Velibor Vasovic. Njihov uspjeh je i tim veci sto je jedna mala, mala nacija, iznjedrila toliko fudbalera, uspjeh je i samim tim veci, sto se oni nisu toliko lomatali, sem ovog poslednjeg, nisi ni mnogo trcali, po tome nismo nesto poznati, ali kada je god bilo tesko, u najtezim trenucima, vazda su golove zabijali. To je junacka odlika, Dejo Savicevic sam protiv Barselone, Mijatovic protiv mocnoga Juventusa, a ovi odje danas uz pomoc sudije, hemije, saigraca, Platinija i ko zna svega cega. A taki smo svi mi srcani, ljepi i hrabri. A u Brazil ne idemo jadni, zato sto ce ko trcati po onoj vrucini, pa dje im je pamet, dje, treba neko cuvati djevojke po Zagrebu i Sarajevu. Zelim svima ugodno leto od Istre do Boke Kotorske. Pozdrav.

Bane

pre 9 godina

(REAL NO, 24. maj 2014 23:31)

Vidi ovako druže, možeš dati i 150 golova taj po meni nije zaslužio da bude najbolji igrač planete. Non-stop se baca, diže ruke buni se ako nije po njegovom. Sudija u gotovoj utakmici namešta Ronaldu rekord a u 105 minutu pokazao ko je i šta je kad je sam pao a sudija poverovao, igrač Atletika drži ruku uz telo ovaj kao penal igrao je rukom, i gde je tu fer plej. Za onaj pad ja bi mu za taj pad dao direktan crveni karton pa se bacaj koliko hoćeš. Kad neko ima privilegija umisli čovek da je bog i batina.

Hrvatska nije tvoja domovina

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

Kakve ti veze imaš sa gore pomenutim igračima. Tvoja reprezentacija igra u grupi sa Argentinom na Svetskom prvenstvu a poznata fudbalska imena iz tvoje države su Džeko i Pjanić.

dottore

pre 9 godina

Nadam se sledece sezone u grupi Bayern i Real i onda nockout faza da opet se sretnu i da Bastia Negra uradi sta nije ove sezone, sve zbog gospodina Pepa Guardiole, dozvolili Realu da pobedi onako u Minhenu i veceras..Iskreno ne mogu da ih podnesem, 10 titula, od toga 5 kada npr Bundesliga nije postojala, dok je Francko vladao..sad kralj daje pehar klubu, gde pere novac, ono presmesni su! A sad osvoje titulu kada potrose 200 miliona eura..vratice im se! Ceka ih Bayern, a kad bude igrao kako Bayen igra Real nema sta da trazi..inace penal za penalda, presmeno! Prva tekma penaldu u Brazilu je protiv Nemacke..prvo pranje padavicara za par nedelja od momaka iz Bayerna, samo na klupi nije Pep vec Nemac a penaldo protiv Nemaca nema sta da trazi..

nikola

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Navijao sam za Atletiko,ali realno,pored izmena je bilo ono jedno previjanje po terenu neposredno pre jedne izmene,a mislim i jos jedno,gol je pao u '93 minutu(znaci i da je produzio 4 minuta isto bi bilo), bez obzira,ako nisu mogli da izdrze taj poslednji minut vise,nego je sudija kriv zbog toga sto su bas u tom jednom vise minutu primili gol...Previse su se branili poslednjih 20-tak minuta,previse,svi su usli u sesnaestera i pustili Reala preti i stvara prilike.Sudija je po meni bio odlican,i ono u produzetku je ispravno pustio Real da izvede korner,ostalo je bilo 10-tak sekundi,a bila je neka sansa za gol,kada sudije pustaju da se "akcija" zavrsi i ako je isteklo vreme.Narocito me je odusevo sto je dao onaj zuti iritantnom Ramosu kada je krenuo da se nesto buni i kaci sa onim igracem Atletika.Da mu svi tako lepe zute kartone cim krene da isteruje pravdu,do sada bi se naucio fer pleju.

Tyrael

pre 9 godina

Evo su navijaci Reala koji igru Atletika sada nazivaju "kukavickom". A isti ti ljudi su velicali, npr. Celzi, kada je izbacio Barselonu pre 2 sezone... licemerno.

max

pre 9 godina

Strašno,kod ovaj svet ide!! Nikada nije bilo pravde samo gomile novca igraju glavnu ulogu,zato nikad nisam voleo Real !!Plus toga da Atletico dobije gol u zadnjoj sekundi!!Grozno !!

Daredevil

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)
Za koga ti navijaš?Hajduk,Real Madrid ili Bayern Munchen!?
Smaraš brate,idi van malo,vataj curice,pametnije ti je....

Milan

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.
(Pedja, 24. maj 2014 23:32)
Nako procitanog, cini mi se da nismo gledali istu utakmicu.Hajde onako,realno reci da li je Real zasluzeno pobedio po onome sto je prikazano za 120 min?Ja mislim da jeste.

DDD

pre 9 godina

Sta ti je fudbal...koliko nisu imali srece fudbaleri Atletika.Znao sam da nece izdrzati do penala,Real je imao mnogo vise snage i psihicke prednosti posle Ramosovog gola.Sudija bruka,zasto 5 minuta nije mi jasno,oni koji govore gol je pao u 93. minutu,nije isto kada treba da se igra jos 3 ili 5 minuta tj. kada vam treba samo minut do titule PRVAKA EVROPE,a pod pritiskom ste protivnika.Samo mi nesto nije jasno...prosle godine Bajern-Dortmund,vecina neutralaca na strani Dortmunda,sada mi se cini vise na strani Reala,mislim nzm nije mi jasno,Bejl vise kosta od celog tima Atletiko...Ova LS dosta losija od prosle godine,vecina meceva je bila dosadna,ovo finale je samo po drami bilo bolje od onog sa Vemblija,po igri ni blizu...

korisnik

pre 9 godina

>>Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

Djordje K.

pre 9 godina

Odigrano je odlicno finale i na kraju je titula prvaka Evrope zavrsila u rukama bolje ekipe.
Smesno je pricati kako je ovo neka " nepravda " i kako je Atletiko zasluzio titulu, a Real nije. Da je Atletiko osvojio takodje ne bi bilo nezasluzeno zbog spartanske borbe njegovih igraca. Ali takodje neozbiljo je reci kako Real nije zasluzio jer je taj Real bio BOLJI TIM veceras. Imali su dve odlicne sanse Bejla, opasan slobodan udarac Ronalda, nekoliko opasnih napada, dok je Atletik imao jednu opasnu situaciju na CELOJ UTAKMICI i iz nje su dali gol. Posle toga su se zatvorili i igrali klasicnu bunkericu kakvu svi vi ovde sto velicate Atletiko stalno napadat i kobajagi se " gnusate " te bunkerice, a sada je odjednom takav fudbal zasluzio titulu, a Real koji je bio bolji tim nije ?!
Takodje odredjene zasluge za ovu titulu idu i Murinju. On je stvorio ovaj tim, odveo Real 3 puta uzastopno do polufinala, a Real dugi niz godina pre njega nije dosao do te faze. Neko je ovde napisao da bi Real ovo isto uradio i prosle godine " da je imao trenera ". Pa bih voleo da pitam tog sto je to napisao da li Porto i Inter nisu imali trenera ?
Sve u svemu ZASLUZEN trofej za veceras bolju ekipu i to je cinjenica ma koliko Atletiko bio simpatican.

Her Zivota

pre 9 godina

Ronaldo ali Kristijano resio finale u 120 minutu, da on nije postigao gol iz nepostojeceg penala pri vodjstvu 3-1 bogami bilo bi cupavo do kraja meca !!!

Parni valjak

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Vrlo moguće, ali mi makar znamo kako je dati gol u finalu Kupa šampiona, znamo kako je voditi, a znamo i kako izgleda protivnički šesnaesterac, što se za vas ne bi moglo reći.

Bosnjak

pre 9 godina

Hrvati dosadidni ste sa Modricom,smorili ste vishe svija ovde na sajtu,previshe se palite na igraca koji osim koju asistenciju drugo nije ni sposoban da uradi.Zasluzena pobeda Reala i cestitke navijacima Reala.Atletiko srce ostavio boreci se do 95 minuta,ali eto to je fudbal,igra se sve dok Real ne zabije gool.Sve u svemu odlicna utakmica a jos bolja posle Ancelotijove odluke da ne pusti Pepe'a na terenu znamo kakva bi utakmica bila tek.Pozz Atletiko u srcu .

pink panter

pre 9 godina

Real zasluženo dobio utakmicu, svaka čast svim igračima... Posebno Di Marija, Marcelo, Ramos! Sudija nije svirao čist penal kada je Ronaldo sutirao, igeanjem rukom, ali dobro..Sudija je produžio 5 min a gol je postignut u 93-oj minuti
Zaslužena pobeda Real Madrida
Hala Madrid! !

Smejurija

pre 9 godina

Ako Bale vredi 100 miliona onda bi ovaj Ramos trebao da vredi bar 200 koliko je taj puta spasio Real a čovek igra štopera i više uspeha doneo klubu a vredi 3 puta manje. Ništa sad da kupe još jednog ali ovako puta preko 110 a igrači kao što su Marsel će da ih vade iz blata.

realno

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!
(Vopi, 24. maj 2014 23:38)

Dobro njemu si objasnio, a objasni sada meni zbog cega Dortmundu samo 2 minuta nadoknade: samo na 5 zamene je trebalo da bude 2.5 minuta + lekarska pomoc koja je ulazila na terene najmanje 2 minuta + sigurno 1-2 za prenemaganje igraca Reala.

Posteno, zar ne?

dado

pre 9 godina

Ljudi moji bolje real nego scania i neoplan atletico,ovo je uzas od formacije.Atletico igra mourinha na kvadrat,bilo bi nezasluzeno da je atletico pobjedio.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

zbog cega bi bili protiv modrica ,decka je rodila srpska majka radojka.mi se radujemo za naseg polubrata..

mrzim da radim subotom

pre 9 godina

U Lisabonu na klupama Dijego Simeone i Karlo Anceloti...u studiju RTS-a njihove poteze komentarisu doktori fudbala Aleksandar Jankovic i Marko Pantelic! Moj otac od 70 godina se krsti levom rukom...

REAL NO

pre 9 godina

4:1 za kraljevski klub protiv jorgandzija, ubedljivo bas kao i sto sam ocekivao. Kristijano objasnio ko je gazda - nad njim je napravljen penal, a dao je i jedan gol.

Nisu morali ni da igraju, zato i nisam gledao utakmicu, ali moram da prokomentarisem krajnji rezultat kad je vec doslo bas ono sto sam prognozirao...

Aleksandar I

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:11)

Zanima me da li sa ovolikom euforijom pises i na hrvatskim portalima...Ja ne navijam protiv Reala zbog Modrica (Luka je sjajan igrac)

" Genetika prvaka " je čudo !

pre 9 godina

Za Druga Zoroa & Topaloviće :
Finale 91 ( Bari - ITALY ) je bila zadnja i najvažnija utakmica jedne ekipe koja je OČISTILA sve u Evropi te godine !
Dakle , nije bilo tužno kao u Briselu 1966 !! Ta razlika je nešto neopisivo i utiče na formiranje psihe - zar ne !?
Ali i Vi to podsvesno znate , ali teško priznajete … šta ćeš - život je nekom majka ( kada navijaš za pravi klub ) . a nekome maćeha ( kada navijaš za Tvoj klub ) !!
Inače bilo je lepo biti u Bariju te majske noći 1991 .
Ime pobednika iz '91 je upisano na " UŠATOM PEHARU " koji su večeras podigli igrači Reala , zasluženo ili ne - to će uskoro biti istorija ( na koju će navijači 2 Madridska kluba UVEK GLEDATI DRUGAČIJE ) !!!
P.S./ Navijao sam za Atletiko ( dobra boja dresova ) , ali i oni znaju da će sledeću šansu za finale imati " ko zna kada … možda nikada " ! Zar ne Zoro : " … ko zna kada - VEROVATNO NIKADA ! ".

Ogi

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko, ali ruku na srce oni večeras nisu pokazali ništa. Gol su postigli nakon katastrofalne greške Kasiljasa, a u drugom poluvremenu su bili nevidljivi. U produžetku - potpuni raspad sistema. Klasični autobus uz more oštrih prekršaja. Sve čestitke Realu.

Vopi

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!

ahahalelee

pre 9 godina

Real je bolja ekipa i to su dokazali, pravila su jasna ako je neresno igraju se produzeci i tu je Real dao 3 gola i pokazao da je bolja fizicka ekipa koja igra bolji fudbal. Samo da se svi ucesnici odmore da nam pruze dobro svetsko prvenstvo !

nikola

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno, cele sezone igraju dobar napadacki fudbal. Sa brzom transformacijom odbrana-napad. Odlicna odbrana, sada tek vidi koliki je igrac Serhio Ramos. A tek Di Maria, odlican ali zaista odlican igrac. Brz, prodoran dobar sut, sve vidi, nesebican. Zrtvovali su ligu, oborio im je formu i zasluzeno su dobili. Svaka cast i sve cestitke

Radoje

pre 9 godina

Jos jedna kradja, onaj zalizani holandjanin bi ih pustio da igraju drugo poluvreme sve dok ne daju gol. A vreme u produzecima, e to je tek sramota, jasno je zasto je Simeone hteo da bije redom...

Jugosloven

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.
(Nino, 24. maj 2014 23:02)

Jao, na kurs duhovitosti da ides odma'!

Goblin

pre 9 godina

Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

ahahalelee

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida)
A kad su Vidic, Stankovic, Ivanovic iz godine u godinu osvajali ligu sampiona gde su bili Mandzukic i Modric ? HAHA !!!!

.....

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika

Eric Cantona

pre 9 godina

@al sad iskreno: nismo protiv Real zbog Modrica, on je sjajan fudbaler, nit to ima veze sa Hrvatima. Protv Reala smo zbog onog zalizanog Ronalda, prosto ne mozemo da gledamo takve tipove.

nikolavr

pre 9 godina

Kako se blizio kraj 2. poluvremena tako je sudijin kriterijum za sviranje faulova nad realovim igracima bio nizi....Krivo mi je sto nisu osvojili..Ponovila im se sudbina Arsenala iz 2006.

mattko

pre 9 godina

Da li je moguce da igranje Modrica za Real opredeljuje ovoliko komentara za Atletiko. Pa gospodo setite se Boskova i Miljanica, Pedje Mijatovica, Perice Ognjenovica sve su to ljudi koji su sebe ugradili u Real!
Real je najbolji! I to se oduvek zna.

Nino

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.

stručni kosultant

pre 9 godina

Hajde, Real, jedino ti zaslužuješ titulu! Sve drugo su mali klubovi, samo je Real Madrid veliki. Grande Real... Grande ....Sve na svetu bih dao da sam samo šav na grbu Kraljevskog kluba.

glory

pre 9 godina

Po meni, utakmicu je prelomila zamjena Khedira - Marcelo. Od kada je usao M, utakmica je krenula samo u jednom pravcu. Dakle, Marcelo prvo ime utakmice.

Salle

pre 9 godina

Svaka čast Atletiku, ali golman im je najslabija karika. Svi golovi koje je primio su bili branjivi, za dlaku je bio prespor ili na pedalj...

SRBIJA

pre 9 godina

Sama cinjenica da je ovo Realu 10. titula govori da uopste nisu vesacki klub !!! Real nije zasluzio titulu , ali nije ni Atletiko . Mislim da bi najbolje bilo da smo gledali penale. NEDAJTE DI MARIU MOLIM VAS

Sasa

pre 9 godina

Realno, Real je bio bolji tim veceras imali su vecu zelju. Atletiko je dao taj nesrecni gol i od tada postoji samo jedan klub na terenu. Real.

nz

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Necete ni vi, nikad niste osvojili Ligu šampiona.

о шонеси

pre 9 godina

играо сам на острву, ма то није Александар Коларов, то је с амо неко ко хоће да личи на њега

Djani

pre 9 godina

Pa sta sto je sudija produzio 5 min.Mozda je mogao manje ali ne manje od 3 min,jer se vecina utakmica produzuje za 3 min,a posto je pogodak pao u '93 bili bi produzeci i da je produzio vise.Utakmica se igra do sudijskog zvizduka i zasluzena pobeda Reala.Vise srece za Atletiko sledece godine,ako ostanu svi u klubu sledece godine bice opasna masinerija.

@Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Mislis na Ivanovica koji je pre tih tvoji vec bio prvak Evrope, ili na Ivanovica koji je doneo svojim golom u 93 minutu i titulu Lige Evrope, ne znam na koga mislis?

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić ključ je i duša Reala ove godine. Uz Ronalda najzaslužniji za osvajanje kante lige prvaka.
Bravo moj dječače plavi.
Lukica= DOMINACIJA!!!

sarajevo.ba

pre 9 godina

Da vas cujem??????
Deseta, haloooooooo DESETA titula prvaka Europe za najveci klub na svijetu

Hajde sad ocekujem komentare tipa nezasluzeno I slicno, sta je to Atletiko pokazao veceras osim grube igre?????

Tako, iduce godine cete navijat za neki Porto, Monaco, PSG samo da ne bi Real uzeo, ali steta rodjaci, protiv najboljeg se moze samo plakat
Svi kad se skupitebi ti vasi klubovi za koje navijate nemaju 10 titula

p.s.Marijana da pare vrati Costi, eno ga jadnik kantu od 10l napunio suzama

zaustavno vreme

pre 9 godina

Vrli komentator Aca na RTS-u ne zna koliko traje produžetak pa u 114 min kaže ds ima još minut do zaustavnog vremena. Kakva blamaža.

Vlada

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario

Marko

pre 9 godina

Cim je Murinjo otisao pehar je stigao.
(Reyes, 24. maj 2014 23:35)

Da samo sto je Ancelotti doveo i jednog od najboljih igraca na svetu Bale-a koji je sa 2-1 golom resio utakmicu.

Sloba

pre 9 godina

Ovaj Di Maria je ozbiljan fudbaler, nadam se da je posle ove utakmice to svima jasno. Bosanci, nek vam je Bog u pomoći protiv Argentine, posebno onome ko bude zadužen da ga čuva.

Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!

Banjaluka

pre 9 godina

Ne volim Real, ali ova pobjeda me podsjetila na dve filmske scene! Prva Rocky V kada, Rocky kaze Tomiju" Hej Tomi nisam cuo zvono" , a druga Nebeska udica kad Glogovac kaze sinu " Znas kako se postaje pravi sampion? Izadjes na teren kad je najteze i pobjedis." Tako je to sa sampionskim ekipama, nazalost jos jednom, ne volim Real, navijao sam svim srcem za Atletiko, ali " Nisam cuo zvono"!

Zlatko

pre 9 godina

U startu su mi simpatije bile na strani Atletika. Nesto malo pre drugog gola Reala prokomentarisao sam sledece "Odigrali su kao Zvezda. Dosli su da 120 igraju na nulu, pa na penale sta urade." Realno, Atletiko nista nije odigrao. Slucajno su dali gol i tim golom su mogli da budu sampioni. Kad su primili gol u 93. minutu to je bio njihov kraj. Inace, kako su odigrali, dva dana ne bi dali gol. Kazem dosli su da cekaju penale. A i treba da izgube, kad poklanjaju loptu Realu, poklon koji je Real pretvorio u 2:1. Kasiljas ispucava loptu, igrac Atletika sam na sredini i lopta se od njega odbija u noge igracima Reala. Umesto da je zadrzi i da priliku odbrani da dodje do vazduha lik je neobjasnjivo gubi i primaju gol. Tada sam im okrenuo ledja. Poceo sam da psujem, vicem i nerviram se kao da za njih navijam, kao da su ekipa koju volim. Kad kao amateri primaju gol u 110. minutu ni ne zasluzuju titulu. A inace, kad su poceli produzeci prokomentarisao sam "Ako dodje do penala, Kasiljas ce im dva skinuti."

Ivan

pre 9 godina

Nema šta, Real je zaista zaslužio da postane prvak Evrope i najzad osvoji tu 10.titulu! Čitave sezone igraju napadački fudbal, postigli su najviše golova u istoriji koje je jedan tim postigao u jednoj sezoni LŠ, razbili su prethodnog prvaka Evrope moćni Bajern sa 4:0 u sred Minhena, veliki majstor Christiano Ronaldo je postavio jednu novu granicu po broju postignutih golova u jednoj sezoni LŠ, čak 17 golova, granicu koju će teško ko u skorije vreme srušiti! Sve u svemu zasluženo, nema šta! Sa druge strane, velike čestitke Atletiku iz Madrida, imaju veličanstvenu sezonu iza sebe, svaka čast igračima tog kluba, dali su sve od sebe, teško je očekivati da ponove jednu ovakvu sezonu u skorije vreme! I sve čestitke sjajnom Dijegu Simeoneu! Njemu i njegovim igračima KAPA DOLE za sve što su uradili u ovoj sezoni!

P.S. Našim dragim susedima bih poručio da ipak malo smanje doživljaj, neka se raduju zbog njihovog Luke Modrića, imaju apsolutno razloga za tako nešto, ali ponižavati uspehe koje su u ovom istom takmičenju postizali naši VELIKANI poput slavnog kapitena velikog Mančester Junajteda, Nemanje Vidića, i velikog majstora i borca Baneta Ivanovića koji su osvajali LŠ u velikom stilu prethodnih godina, e to je iskazivanje kompleksa na zaista smešan način!

Nidje veze...

pre 9 godina

Neko u finalu evropske lige i lige prvaka a neko slavi opstanak u dresu Birminghama,,sve ovisi o kvaliteti :))
(Jole, 24. maj 2014 22:47)

A?

Pedja

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.

nislija

pre 9 godina

izjednacujuci gol neregularan jer je bio faul nad Viljom pre kornera tj.korenra nije ni bilo. Sudija doneo titulu Realu. Ljudi pokrenimo peticiju za ukidanje Lige sampiona(LIGE NAMESTALJKI) sa nasih TV ekrana. Ja od danas ne gledam fudbal tako da svetsko prvenstvo (gde ce Brazil biti prefavorizovan) ce proci bez mene

Цоа

pre 9 godina

Шта кмечите, Реал апсолутно заслужено добио, уништили су Атлетико који није прешао пола у другом полувремену, а у продужетку их самлели. Највећи клуб на свету !

losmi

pre 9 godina

Na ovo lepo finale senku je bacio poslednji momenat na mecu. Najgori pojedinac ovog finala je morao da postigne gol, makar i na silu. Pa kako sme da se pise da je Real osvojio desimu,a da pritom Ronaldo nije dao gol?! I sad ce danima da se pise o njemu i njegovom golu,a pravi heroji kao sto su Ramos i Marselo ce biti u senci.
Nemam nista protiv Ronalda, ali kad se pretera, pretera se.

Gajetano

pre 9 godina

Veliki mec zaista, drama do poslednjeg minuta! Diego Simeone je pripremio svoju ekipu za borbu na zivot i smrt, Real je hteo da igra fudbal. Srce i hrabrost Atletika protiv suvog kvaliteta Reala. Sto se ratnickih vestina tice, Atletiko je sigurno zasluzio pobedu. Sto se pak fudbalskih vestina tice, Real je u ovom mecu bio za klasu bolji. Ko u to ne veruje neka pogleda statistiku sa ovog meca. I pored svega toga, Atletiko je takoreci dotakao pehar. Svaka cast Atletiku za borbu. Svaka cast Realu na La Decimi, zasluzili su je 100%. Kad sam video kako su razmontirali veliki Bajern, bilo mi je jasno da im ovaj trofej ne moze izmaci.

I jos nesto, mnogi ce lamentirati nad cinjenicom da Realov tim kosta desetak puta vise od tima Atletika. Pa sta? U fudbalu, kao i u svakom drugom biznisu, bez velikih ulaganja nema ni velikih rezultata. Da se razumemo, Atletiko je vec napravio cudo osvajanjem Primere pored mocnih Reala i Barselone.

Pozdrav,

BL

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda Reala. Prosto su brzi, jaci, snazniji. Pregazili su Atletiko u nastavku. Atletiko je igrao kukavicki, dali su gol i parkirali autobus. To im se onda i osvetilo.

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Svaka cast Realu! Pobedili su Bayern - najbolje i Atletiko im je bila samo uzina posle glavnog jela! Skroz zasluzeno! Cestitke navijacima Reala!

SQI

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (....., 24. maj 2014 23:05)

Hranim se ovakvim komentarima. Boli jel' da :)

Фиста слепац - стихоклепац

pre 9 godina

Е,мој Икере да набавиш цвикере!
Шпиц Бензема,везе нема.
И Роналдо исти салдо

Peca

pre 9 godina

Ljudi, smešni ste sa prozivkama Modrića. Momak igra sezonu života, jedan je od trojice najbolje ocenjenih fudbalera u Španiji, a evo i sada je asistirao za izjednačenje. Da li je moguće da ste toliko iskompleksirani pa da ga uporno pljujete samo zato što je iz Hrvatske?! Koliko imate godina? Deset, petnaest?

nikola

pre 9 godina

Nikada nisam ni voleo Real,ali mislim da cu posle ovog gola za izjednacenje poceti da ih prezirem.Ako ne osvoje veceras,preko leta obavezno da dovedu jos nekog igraca za 100+ miliona i jos nekoliko za 50,pa mozda bude bolje sledece sezone.
Sa druge strane Atleriko u poslednjih pola sata u regularnom delu parkirao autobus ispred gola,ni ne pokusavaju da stvore priliku,kada dodju blizu Realovog gola ne gledaju da ugroze gol nego da zadrze vreme.Na kraju ih Boga kaznio.
Navijam za Atletiko,sada imaju priliku da osvoje LS,pa ko zna kad opet,Real ce se vec snaci kupovinom najboljih igraca na svetu,a i imaju vec dosta titula.

jorgandžija

pre 9 godina

Verujem da će preplaćene zvezde Kraljevskog kluba ovu lekciju iz fudbala pamtiti do kraja života. Pre će primiti još jedan gol, nego što će izjednačiti. Fenomenalno izdanje Atletika. Bravo majstori!!!

Dacha

pre 9 godina

Sta,sad svi navijaju za Atletiko? Samo se pitam jel zbog mode jer je to izgleda tako da se navija za trenutno prvog na tabeli ili u ligi sampiona. Ne razumem...

koshke

pre 9 godina

jbt kakva igracina ovaj Ramos,covek je neprikosnoven za golove glavom i kako se samo krece pri prekidima kao da je robot pa proracuna gde ce lopta da padne

sarajevo.ba

pre 9 godina

A jeste se ponadali aaaaaa

Ne razumijem samo kako mozete hvalit At.Madrid nekim srcem da igraju, lijepo, pa ovo su mesari, vrlo prljavo igraju ali..Za svakog sudiju ono je penal nad Marcelom ali ajde

Napred Reaaaallllllll

Wllaxy

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...
(fmppanterlimenkacia, 24. maj 2014 21:57)

Kad ti vidim nick, apsolutno mi postaje jasan tvoj besmislen komentar o sudijama...

Mare

pre 9 godina

ajde breee atletiko, ne dajte se, nemoj ova preplacena ekipica da vas pobedi. Ako dodje do penala nema sta Real da trazi protiv Kurtoe, odbranice Ronaldu prvom.
I gde nadjose ovog sudiju da mi je.znati.

srbin

pre 9 godina

Ronaldo ga nema nigde, Bale vezara, Modrić ne zna gde bije, Kasiljas pogubljen. Ramos mora da rešava, eee... Ako Real uzme ovu titulu, onda stvarno ne znam.

dejavu

pre 9 godina

Real ne zaslužuje da uzme titulu.
Zadnja linija Atletika ceo meč pokazuje klovnovima Kediri i Ramosu,šta znači uigrana linija bez precenjenih imena u timu.I pri tome ne mislim na Kasiljasa.
I nije samo odbrana u pitanju.Sve linije tima Atletika su neuporedivo kompaktnije.

realno

pre 9 godina

5 minuta produzetka. Zasto? Naravno da bi Real dao gol.
Dortmund - Real samo 2 MINUTA a na toj utakmici je samo trajanje lekarske intervencije bilo toliko a da ne racunamo zamene i ostala prenemaganja igraca Reala...

neutralni felsh

pre 9 godina

1:1, posle produzeci, mozda oba gola u prvom, pa da ipak bude iz x u x.
real ima strasan tim, uopste napad, i veliki motiv, a atletiko je opasna celina, prava ekipa u kojoj ce svaka rezerva da odigra isto kao prvotimac, a umeju i da uopste ne igraju, samo da kvare igru, grubi i hrabri - samo da im ne zaigra suvise u stomaku, ovo im je svima osim vilji prvo grande finale, tremu ce morati brzo da potisnu. ja mislim da hoce. ima da cuskaju ronalda duplirano, to sigurno. a onda ce ronaldo da unervozi ceo tim kao i obicno, pa ce svi da mu nabacuju a on udvojen, i adio djaci. tako se i barsa zeznula kad su atletikovi stoperi plus vezni utrojili i stisli mesija. ali on se bar ne nervira i dize ruke i kmeci kad ga obore ;)
(neutralni felsh, 24. maj 2014 01:18)


1 singl na x, drugi singl na 1:1, treci singl na x u x... moram da se pohvalim, nema ko umesto mene ;)

bavarac

pre 9 godina

Jel onaj plavokosi djecak u dresu Reala asistent za pogidak u finalu LP-a?? Ej mali ljudi... Bravo Luka, ali naprijed fudbal i naprijed Atletiko!!

Infamous

pre 9 godina

Molim redare da uklone ovo plavokoso dete u dresu Reala sa terena posto ometa igru.
(Sumadinac91, 24. maj 2014 21:52)
Mislis na ono "dete" koje je asistiralo za produžetak?

ima nas svakakvih

pre 9 godina

sumadinac91, opet si se dokazao. Modric asistirao za najvazniji gol ove godine, toliko dobrih pasova i dodavanja je napravio, ali ti si pametniji, zato gledas u ekran, dok u njega gleda milijarda ljudi.

Бенфика Србија

pre 9 godina

5.мин надокнаде....
Да је ово било нпр. у купу Србије,да не претерује финале Лиге Шампиона,и да је Звезда или Партизан примили гол,и проужеци да су...Поплава у Обреновцу је ништа какве би тектонске ударе судија и председник Уефе ,Фифе имао...

navijac

pre 9 godina

Tako je bre Real, odvalite ih sada u produzecima!! Simpatisao sam ovaj Atletiko, ali ovakva ziheraska igra, autobus ispred gola i krljanje igraca, smucili su mi se! Oni igraju takav krljacki fudbal da to nema dalje, kako covek primi loptu, tako dobije 10 udaraca po nogama!

Vopi

pre 9 godina

Kao sto rekoh u nekom komentaru u najavi utakmice t rdo do kraja ako Real ne postigne gol u prvih 20 min. Ali u svakom slucaju ocekujem pobedu Reala. Sramota da pobedi ekipa koja nije napravila niti jednu izglednu sansu za gol. Inace sto se tice Spanije volim Valensiju.

IKAR KASILJAS

pre 9 godina

Van Der Sar je neprikosnoven. Nikad nije napustao gol pa makar lopta isla i metar pored gola. Ovo je cista greska Ikara Kasiljasa. Gluplji gol u zivotu nije mogao da primi.

Toma diploma

pre 9 godina

bas je dosadan finale odnosno bajern : dortmund, pa tako sam i mislio da ce da bude. ono ko da gol se brani sa 2golmana i 9 stopera, smesno. Dortmund i bajern su igrali fudbal 90min 120% to je bilo uzivanje, kad nesmes da odes u klonju da ne propustis akciju. a ne ovo

Mali

pre 9 godina

Drago mi je da nema Bajerna i Barse i jos ce mi bit draze ako pobedi Atletiko.Imaju najmanji budzet a ostavili iza sebe Barselonu i Real.Svake godine im pokupe najbolje igrace i ljudi stvore od nicega takav tim.

fmppanterlimenkacia

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...

Black Hawk

pre 9 godina

Evo razloga zasto je Lopez prvi golman Reala i dokaza da ovi klinci sto postave sklapaju po medijskoj popularnosti igraca nemaju pojma...Nisu Murinjo i Anceloti blesavi!

Tom Hagen 018.

pre 9 godina

Ala je Marijana 'opravila Dijega Kostu svaka joj cast...ili je ovaj nesto gadno pobrkao pa navratio kod Marijane Mateus...zavaralo ga prezime...

Kol

pre 9 godina

Kakav traljav gol e moj Kasiljas pa takvi golovi se mogu videti u prvoj ligi Tajlanda a ne u finalu LS, ako Atletiko pobedi da dignu Godinu spomenik covek im golom doneo titulu prvaka u Spaniji, a evo dade ga i sad!

my way

pre 9 godina

Sta hocete vi, Kosta je trenirao normalno, poceo utakmicu i trceci izasao napolje. Malo li je za 2 tretmana i koliko, 4 dana? Cinjenica je da Marijanina terapija pomaze, ovo sa Kostom je samo jos jedna potvrda toga, a sigurno nije neki dokaz za suprotno, zato ne smarajte hejteri. Nije covek hteo da rizikuje sve sto je dobio brzim oporavkom i to je pametna odluka, a nisam siguran da nije i mala takticka zamka uz to.

kit teler

pre 9 godina

auuu, ovi iz atketika polomise realovce kao da se radi o karate mecu a ne o fudbalskom! more sudija, pokazi koji crveni pa cemo da vidimo kako ta "jaka i organizovana" odbrana atletika popusta kao nasipi uz Savu.

Atropin

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i kako god da se završi želim da se zahvalim igračima AM i treneru Simeoneu što su mi vratili veru u fudbal! Veru, da ne pobeđuje uvek onaj koji ima 11 najbržih, najveštijih, najskupljih, najisnažnijih. Pokazali su da su ekipa u kojoj sva jedanaestorica izgaraju jedan za drugog i stavljaju svoju igru u funkciju celog tima i da za njih reć predaja jednostavno ne postoji!

jdw

pre 9 godina

Poprilicno dosadno finale. Prva sansa tek u 31.min preko Bejla i onda 4min kasnije gol koji na dusu ide Kasiljasu! I to bi bilo to...
Cekamo drugo, ako Real ne izjednaci zaspacu...

misko

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih

Milan

pre 9 godina

Kraljevski klub, uvijek imao i finansije i svaku podrsku kralja i drzave, istina, danas klub sa velikom tradicijom i marketinskim potencijalom, stvorio tim koji je placen 500 miliona. A sa druge strane, skup vrlo dobrih igraca, bez zvezda, sa harizmaticnim trenerom koji je stvorio ekipu ratnika koji igraju srcem i do krajnjih granica, i bukvalno ostavljaju srce na terenu. Ja nemam dilemu za koga navijam. Jos 45minuta, napred Atletiko!

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

N-P

pre 9 godina

? ovo mi je delovalo kao da su namerno ubacili Kostu da bi zavarali protivnika ... jeste ne logicno da gubis u startu jednu zamenu manje ali ... Nista specijalno nije uradio za 8 min. da bi se povredio sigurno je vece opterecenje imao na treninzima ... Ne znam, al meni ovo licilo na neku takticku zamku !

Dragan Jove Tirbica

pre 9 godina

hahahaha ljudi pa zar ne kontate da je ovo malo vremena sto je Kosta igrao bilo takticko resenje Simeonea pa covek se sprda ove godine sa sto puta iskusnijim trenerima nego sto je on,svaka mu cast odlican je bio kao igrac,a izgleda je jos bolji kao trener,sta kaze Aca nema Ronalda u igri negde se izgubio u tim linijama Atletika hahahahaha

Frank Drebin

pre 9 godina

Posle se neko pita sto Kasiljas ne brani sve utakmice? Pa nisu blesavi i Murinjo i Anceloi, prosao je njegov suton odavno, ovaj gol je smesan i apsolutno njegova krivica!

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

boks

pre 9 godina

da li ste provalili da je fifa opet prolongirala odluku o zvezdi...razlog je novac koji zvezda dobija od gasproma ako bude prva...postavlja se pitanje kako ce biti taj novac uplacen ako postoje menice na cekanju koje moraju da se namire...ukoliko zvezda bude prva gasprom ce direktno uplatiti pare ka onima zbog kiojih zvezdi preti suspenzija ,a to je nelegalno..m

zoki

pre 9 godina

Kad čujem onog dosadnjakovića Acu Stojanovića na RTS-u da prenosi meč, prosto mi krivo što B92 ne prenosi. Udavi čovek i ono malo fudbala.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahahaha
Kaze komentator na Svicarskom RTs Deux da je D.Costa cudom oporavljen za 7 dana u Bosni
Haman pa ste nepoznati svijetu:D

Uzivajte navijacici Barce I Bajerna u porazu voljenog vam At.Madrida

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

sasa

pre 9 godina

Ma daj Diego Costa vredi 2.5M evra??? pre bi rekao 30M!!
(KoRnI, 24. maj 2014 19:22)

Koliko si glup, racuna se zsa koliko ga je Atletiko doveo.

da da da

pre 9 godina

u finalu LS nikad nisu bili rezultati 2:2 4:1 3:2 5:0....u kupu Sampiona po 2 puta je bilo 4:1 i 3:2

ja uplatio po 200 dindzi 2:2 i 5:0 za RM dobici su 3000 odnosno 9000 dinusa

NouNejmovic

pre 9 godina

Bio na Bernabeu,gotivim Real od Mijata i belih kopacki u Kelme dresu...pricajte vi sta hocete,Real je uz Milan najveci klub u istoriji,to su 2 najveca velikana. A i jako zelim da vidim Ronalda veceras kako izlazi kao pobednik iz svega,zasluzio je,to je jedna ljudina pre svega,pa onda najveca fudbalska masina svih vremena. Kada kazem masina....7,8 godina biti u top 3 igraca sveta,ako ne i broj 1 uz Mesija...uz duzno postovanje za genijlce Robaldinja,Zidana,Zubu Ronalda...to nikome nije poslo za nogom. Idemo Robaldo majstore,moje srce veceras vise kuca za tebe nego za Real!!!

da da da

pre 9 godina

ljudi ovo su cene transfera a ne vrednost igraca.....primer...zasto su Realovi transferi tako visoki...politika kluba(Real Madrida) je kad dovede igraca da u ugovor ne stavlja klauzule o bonusima na osnovu trofeja i narednog transfera za prethodni klub(samim tim je i cena igraca veca kad ga kupuju...tj bila bi manja kad bi ubacili ove klauzule)....tj Totenhem je dobio 100 miliona i nece dobiti ni cent vise za sve osvojene trofeje Bejla (za sad kup kralja) i naredni transfer(sa klauzulama bi ga platili oko 70mil)....sa druge strane prilikom odlaska Snajdera i Robena u transfer je uneta klauzula da svaki trofej koji osvoji Snajder sa Interom odnosno Roben u dresu Bajerna klubovi su duzni da Realu uplate po 3 miliona evra po trofeju i da Real ima 5% od narednog transfera...Snajder je trofejima u Interu doneo Realu 18 miliona(cim je ispao iz forme odmah su ga prodali zbog budzeta) i jos 500.000 evra od prelaska u Galatasaraj...Roben je trofejima u Bajernu doneo RM 30 miliona evra(jos igra jer je u formi,dobar je za tim)....slicnu politiku sa odlaskom igraca praktikuju i nasi klubovi....pa se posle dogodi da Zvezda ili Partizan duguju Pirotu ili Ubu stotine hiljade evra zbog prodaje igraca u recimo Benfiku,Lacio itd...doveli ih za recimo 100 hiljada evra(a trebali da daju 200) a prodali ga za 8 miliona...svakom svoje......fudbal je postao industrija i biznis pre 20 godina a neki se i dan danas iscudjavaju kako to???

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahaha cuj 79miliona

Ja mislim da su navijaci Barcelona najvise pod stresom
Zao mi je drugari ali gledat cete 10-ti pehar LP u rukama Realovaca

Rutinski Real 2-3 razlike

Lista pogresno protumacena

pre 9 godina

"Realov tim vredi 522 miliona evra, a Atletikov 79 miliona." Prikazana tabela je KOREKTNA, ali njeno tumacenje nije! Vrednost "Reala" na trzistu je 571M, "Atletika 282M, otprilike dvaput je "Real" "skuplji". Sama tabela, medjutim, pokazuje koliko su timovi PLATILI za DOLAZAK igraca - zato uz Kasiljasa npr. stoji "free" (jer je ponikao u "Realu"). Jedan Kurtoa sigurno vredi vise od 1.20M, jedan Kopsta vise od 2.50M - ali je za njihov prelazak u "Atletiko" svojevremno placeno toliko. Radi se, ponavljam, ne o vrednosti igraca, nego o tome koliko su timovi ulozili u dovodjenje igraca. "Real" dovodi i placa i igrace koji uopste ne igraju, tako da nije cudno sto toliko "vredi", "Atletiko" ima mnogo manji budzet.

Tom Hagen 018.

pre 9 godina

Ala je Marijana 'opravila Dijega Kostu svaka joj cast...ili je ovaj nesto gadno pobrkao pa navratio kod Marijane Mateus...zavaralo ga prezime...

Goblin

pre 9 godina

Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

BL

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda Reala. Prosto su brzi, jaci, snazniji. Pregazili su Atletiko u nastavku. Atletiko je igrao kukavicki, dali su gol i parkirali autobus. To im se onda i osvetilo.

Vopi

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!

Banjaluka

pre 9 godina

Ne volim Real, ali ova pobjeda me podsjetila na dve filmske scene! Prva Rocky V kada, Rocky kaze Tomiju" Hej Tomi nisam cuo zvono" , a druga Nebeska udica kad Glogovac kaze sinu " Znas kako se postaje pravi sampion? Izadjes na teren kad je najteze i pobjedis." Tako je to sa sampionskim ekipama, nazalost jos jednom, ne volim Real, navijao sam svim srcem za Atletiko, ali " Nisam cuo zvono"!

Sloba

pre 9 godina

Ovaj Di Maria je ozbiljan fudbaler, nadam se da je posle ove utakmice to svima jasno. Bosanci, nek vam je Bog u pomoći protiv Argentine, posebno onome ko bude zadužen da ga čuva.

Ogi

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko, ali ruku na srce oni večeras nisu pokazali ništa. Gol su postigli nakon katastrofalne greške Kasiljasa, a u drugom poluvremenu su bili nevidljivi. U produžetku - potpuni raspad sistema. Klasični autobus uz more oštrih prekršaja. Sve čestitke Realu.

glory

pre 9 godina

Po meni, utakmicu je prelomila zamjena Khedira - Marcelo. Od kada je usao M, utakmica je krenula samo u jednom pravcu. Dakle, Marcelo prvo ime utakmice.

Peca

pre 9 godina

Ljudi, smešni ste sa prozivkama Modrića. Momak igra sezonu života, jedan je od trojice najbolje ocenjenih fudbalera u Španiji, a evo i sada je asistirao za izjednačenje. Da li je moguće da ste toliko iskompleksirani pa da ga uporno pljujete samo zato što je iz Hrvatske?! Koliko imate godina? Deset, petnaest?

zaustavno vreme

pre 9 godina

Vrli komentator Aca na RTS-u ne zna koliko traje produžetak pa u 114 min kaže ds ima još minut do zaustavnog vremena. Kakva blamaža.

Sasa

pre 9 godina

Realno, Real je bio bolji tim veceras imali su vecu zelju. Atletiko je dao taj nesrecni gol i od tada postoji samo jedan klub na terenu. Real.

mattko

pre 9 godina

Da li je moguce da igranje Modrica za Real opredeljuje ovoliko komentara za Atletiko. Pa gospodo setite se Boskova i Miljanica, Pedje Mijatovica, Perice Ognjenovica sve su to ljudi koji su sebe ugradili u Real!
Real je najbolji! I to se oduvek zna.

losmi

pre 9 godina

Na ovo lepo finale senku je bacio poslednji momenat na mecu. Najgori pojedinac ovog finala je morao da postigne gol, makar i na silu. Pa kako sme da se pise da je Real osvojio desimu,a da pritom Ronaldo nije dao gol?! I sad ce danima da se pise o njemu i njegovom golu,a pravi heroji kao sto su Ramos i Marselo ce biti u senci.
Nemam nista protiv Ronalda, ali kad se pretera, pretera se.

Ivan

pre 9 godina

Nema šta, Real je zaista zaslužio da postane prvak Evrope i najzad osvoji tu 10.titulu! Čitave sezone igraju napadački fudbal, postigli su najviše golova u istoriji koje je jedan tim postigao u jednoj sezoni LŠ, razbili su prethodnog prvaka Evrope moćni Bajern sa 4:0 u sred Minhena, veliki majstor Christiano Ronaldo je postavio jednu novu granicu po broju postignutih golova u jednoj sezoni LŠ, čak 17 golova, granicu koju će teško ko u skorije vreme srušiti! Sve u svemu zasluženo, nema šta! Sa druge strane, velike čestitke Atletiku iz Madrida, imaju veličanstvenu sezonu iza sebe, svaka čast igračima tog kluba, dali su sve od sebe, teško je očekivati da ponove jednu ovakvu sezonu u skorije vreme! I sve čestitke sjajnom Dijegu Simeoneu! Njemu i njegovim igračima KAPA DOLE za sve što su uradili u ovoj sezoni!

P.S. Našim dragim susedima bih poručio da ipak malo smanje doživljaj, neka se raduju zbog njihovog Luke Modrića, imaju apsolutno razloga za tako nešto, ali ponižavati uspehe koje su u ovom istom takmičenju postizali naši VELIKANI poput slavnog kapitena velikog Mančester Junajteda, Nemanje Vidića, i velikog majstora i borca Baneta Ivanovića koji su osvajali LŠ u velikom stilu prethodnih godina, e to je iskazivanje kompleksa na zaista smešan način!

Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!

Nino

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.

Gajetano

pre 9 godina

Veliki mec zaista, drama do poslednjeg minuta! Diego Simeone je pripremio svoju ekipu za borbu na zivot i smrt, Real je hteo da igra fudbal. Srce i hrabrost Atletika protiv suvog kvaliteta Reala. Sto se ratnickih vestina tice, Atletiko je sigurno zasluzio pobedu. Sto se pak fudbalskih vestina tice, Real je u ovom mecu bio za klasu bolji. Ko u to ne veruje neka pogleda statistiku sa ovog meca. I pored svega toga, Atletiko je takoreci dotakao pehar. Svaka cast Atletiku za borbu. Svaka cast Realu na La Decimi, zasluzili su je 100%. Kad sam video kako su razmontirali veliki Bajern, bilo mi je jasno da im ovaj trofej ne moze izmaci.

I jos nesto, mnogi ce lamentirati nad cinjenicom da Realov tim kosta desetak puta vise od tima Atletika. Pa sta? U fudbalu, kao i u svakom drugom biznisu, bez velikih ulaganja nema ni velikih rezultata. Da se razumemo, Atletiko je vec napravio cudo osvajanjem Primere pored mocnih Reala i Barselone.

Pozdrav,

.....

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika

Vlada

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario

nikola

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno, cele sezone igraju dobar napadacki fudbal. Sa brzom transformacijom odbrana-napad. Odlicna odbrana, sada tek vidi koliki je igrac Serhio Ramos. A tek Di Maria, odlican ali zaista odlican igrac. Brz, prodoran dobar sut, sve vidi, nesebican. Zrtvovali su ligu, oborio im je formu i zasluzeno su dobili. Svaka cast i sve cestitke

N-P

pre 9 godina

? ovo mi je delovalo kao da su namerno ubacili Kostu da bi zavarali protivnika ... jeste ne logicno da gubis u startu jednu zamenu manje ali ... Nista specijalno nije uradio za 8 min. da bi se povredio sigurno je vece opterecenje imao na treninzima ... Ne znam, al meni ovo licilo na neku takticku zamku !

Jugosloven

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.
(Nino, 24. maj 2014 23:02)

Jao, na kurs duhovitosti da ides odma'!

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić ključ je i duša Reala ove godine. Uz Ronalda najzaslužniji za osvajanje kante lige prvaka.
Bravo moj dječače plavi.
Lukica= DOMINACIJA!!!

mrzim da radim subotom

pre 9 godina

U Lisabonu na klupama Dijego Simeone i Karlo Anceloti...u studiju RTS-a njihove poteze komentarisu doktori fudbala Aleksandar Jankovic i Marko Pantelic! Moj otac od 70 godina se krsti levom rukom...

Lista pogresno protumacena

pre 9 godina

"Realov tim vredi 522 miliona evra, a Atletikov 79 miliona." Prikazana tabela je KOREKTNA, ali njeno tumacenje nije! Vrednost "Reala" na trzistu je 571M, "Atletika 282M, otprilike dvaput je "Real" "skuplji". Sama tabela, medjutim, pokazuje koliko su timovi PLATILI za DOLAZAK igraca - zato uz Kasiljasa npr. stoji "free" (jer je ponikao u "Realu"). Jedan Kurtoa sigurno vredi vise od 1.20M, jedan Kopsta vise od 2.50M - ali je za njihov prelazak u "Atletiko" svojevremno placeno toliko. Radi se, ponavljam, ne o vrednosti igraca, nego o tome koliko su timovi ulozili u dovodjenje igraca. "Real" dovodi i placa i igrace koji uopste ne igraju, tako da nije cudno sto toliko "vredi", "Atletiko" ima mnogo manji budzet.

realno

pre 9 godina

5 minuta produzetka. Zasto? Naravno da bi Real dao gol.
Dortmund - Real samo 2 MINUTA a na toj utakmici je samo trajanje lekarske intervencije bilo toliko a da ne racunamo zamene i ostala prenemaganja igraca Reala...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

zbog cega bi bili protiv modrica ,decka je rodila srpska majka radojka.mi se radujemo za naseg polubrata..

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Svaka cast Realu! Pobedili su Bayern - najbolje i Atletiko im je bila samo uzina posle glavnog jela! Skroz zasluzeno! Cestitke navijacima Reala!

Pedja

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.

ima nas svakakvih

pre 9 godina

sumadinac91, opet si se dokazao. Modric asistirao za najvazniji gol ove godine, toliko dobrih pasova i dodavanja je napravio, ali ti si pametniji, zato gledas u ekran, dok u njega gleda milijarda ljudi.

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić: Ovu pobjedu želim pokloniti obitelji, mom pokojnom treneru Bašiću i svim ljudima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke zbog poplava. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće...
Bravo Luka!

Infamous

pre 9 godina

Molim redare da uklone ovo plavokoso dete u dresu Reala sa terena posto ometa igru.
(Sumadinac91, 24. maj 2014 21:52)
Mislis na ono "dete" koje je asistiralo za produžetak?

nislija

pre 9 godina

izjednacujuci gol neregularan jer je bio faul nad Viljom pre kornera tj.korenra nije ni bilo. Sudija doneo titulu Realu. Ljudi pokrenimo peticiju za ukidanje Lige sampiona(LIGE NAMESTALJKI) sa nasih TV ekrana. Ja od danas ne gledam fudbal tako da svetsko prvenstvo (gde ce Brazil biti prefavorizovan) ce proci bez mene

Бенфика Србија

pre 9 godina

5.мин надокнаде....
Да је ово било нпр. у купу Србије,да не претерује финале Лиге Шампиона,и да је Звезда или Партизан примили гол,и проужеци да су...Поплава у Обреновцу је ништа какве би тектонске ударе судија и председник Уефе ,Фифе имао...

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

SQI

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (....., 24. maj 2014 23:05)

Hranim se ovakvim komentarima. Boli jel' da :)

sasa

pre 9 godina

Ma daj Diego Costa vredi 2.5M evra??? pre bi rekao 30M!!
(KoRnI, 24. maj 2014 19:22)

Koliko si glup, racuna se zsa koliko ga je Atletiko doveo.

zoki

pre 9 godina

Kad čujem onog dosadnjakovića Acu Stojanovića na RTS-u da prenosi meč, prosto mi krivo što B92 ne prenosi. Udavi čovek i ono malo fudbala.

nz

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Necete ni vi, nikad niste osvojili Ligu šampiona.

Eric Cantona

pre 9 godina

@al sad iskreno: nismo protiv Real zbog Modrica, on je sjajan fudbaler, nit to ima veze sa Hrvatima. Protv Reala smo zbog onog zalizanog Ronalda, prosto ne mozemo da gledamo takve tipove.

nikola

pre 9 godina

Nikada nisam ni voleo Real,ali mislim da cu posle ovog gola za izjednacenje poceti da ih prezirem.Ako ne osvoje veceras,preko leta obavezno da dovedu jos nekog igraca za 100+ miliona i jos nekoliko za 50,pa mozda bude bolje sledece sezone.
Sa druge strane Atleriko u poslednjih pola sata u regularnom delu parkirao autobus ispred gola,ni ne pokusavaju da stvore priliku,kada dodju blizu Realovog gola ne gledaju da ugroze gol nego da zadrze vreme.Na kraju ih Boga kaznio.
Navijam za Atletiko,sada imaju priliku da osvoje LS,pa ko zna kad opet,Real ce se vec snaci kupovinom najboljih igraca na svetu,a i imaju vec dosta titula.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Da vas cujem??????
Deseta, haloooooooo DESETA titula prvaka Europe za najveci klub na svijetu

Hajde sad ocekujem komentare tipa nezasluzeno I slicno, sta je to Atletiko pokazao veceras osim grube igre?????

Tako, iduce godine cete navijat za neki Porto, Monaco, PSG samo da ne bi Real uzeo, ali steta rodjaci, protiv najboljeg se moze samo plakat
Svi kad se skupitebi ti vasi klubovi za koje navijate nemaju 10 titula

p.s.Marijana da pare vrati Costi, eno ga jadnik kantu od 10l napunio suzama

ahahalelee

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida)
A kad su Vidic, Stankovic, Ivanovic iz godine u godinu osvajali ligu sampiona gde su bili Mandzukic i Modric ? HAHA !!!!

dejan

pre 9 godina

I bravo Luki Modricu, koj je nakon pobede Real Madrida izjavio, "ovo je za sve ljude u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke"

Luka Modric, koj je izbubio svog dedu, Luku, kad ga 90-tih srpski vojnici ubise zajedno sa 6 drugih staraca. Luka Modric, koj nikad nije rekao nista ruzno o bilo kom zbog nacionalnosti.

Ajde da i mi svi budemo malo ko Luka Modric, bio ovo bolji svet, a narocito bolja, normalnija regija

Djordje NS

pre 9 godina

Kolika fudbalska neznalica treba biti pa reći da se Cristiano Ronaldo nije video do 120. minuta? Bolje rečeno koliki kompleksaš treba biti? Pa čovek je imao ubedljivo najviše udaraca na gol od svih igrača u oba tima. Samo u jednom napadu je tri puta ozbiljno zapretio. Pa toliko udaraca Atletiko nije imao na celoj utakmici. Prilikom svake pripreme za udarac iz slobodnjaka u živom zidu Atletika je prava panika. Ne zaboravite da se na njemu konstantno igra flaster i kad dobije loptu na njega odmah idu trojica protivnicka igrača što je ostavljalo slobodnog Balea, Di Mariu ili nekog drugog igrača u gol šansi. A što se tiče penala, vama kompleksašima nije dovoljan ni usporeni snimak iz svih uglova da se uverite da je penal čist kao suza. Ni jedan Atletikovoj igrač se nije čak ni bunio, ali vi "stručnjaci" ste to bolje videli. A njegovo radovanje je bilo više kao tačka na osvojenu titulu jer je posle penala bio bukvalno kraj utakmice i ne zaboravite da je on igrao pred domaćom publikom.
Neverovatno koliko vam smeta što to nije bio Messi, jer da je to bio on sad bi u vašim komentarima bio stavljanja u ravan sa božanstvom. Ali žao mi vaš je, možete ga gledati u reklamama za čips, adidas i turkish airlines...tu je odličan! :-)

stručni kosultant

pre 9 godina

Hajde, Real, jedino ti zaslužuješ titulu! Sve drugo su mali klubovi, samo je Real Madrid veliki. Grande Real... Grande ....Sve na svetu bih dao da sam samo šav na grbu Kraljevskog kluba.

ahahalelee

pre 9 godina

Real je bolja ekipa i to su dokazali, pravila su jasna ako je neresno igraju se produzeci i tu je Real dao 3 gola i pokazao da je bolja fizicka ekipa koja igra bolji fudbal. Samo da se svi ucesnici odmore da nam pruze dobro svetsko prvenstvo !

Marko

pre 9 godina

Cim je Murinjo otisao pehar je stigao.
(Reyes, 24. maj 2014 23:35)

Da samo sto je Ancelotti doveo i jednog od najboljih igraca na svetu Bale-a koji je sa 2-1 golom resio utakmicu.

Mali

pre 9 godina

Drago mi je da nema Bajerna i Barse i jos ce mi bit draze ako pobedi Atletiko.Imaju najmanji budzet a ostavili iza sebe Barselonu i Real.Svake godine im pokupe najbolje igrace i ljudi stvore od nicega takav tim.

da da da

pre 9 godina

ljudi ovo su cene transfera a ne vrednost igraca.....primer...zasto su Realovi transferi tako visoki...politika kluba(Real Madrida) je kad dovede igraca da u ugovor ne stavlja klauzule o bonusima na osnovu trofeja i narednog transfera za prethodni klub(samim tim je i cena igraca veca kad ga kupuju...tj bila bi manja kad bi ubacili ove klauzule)....tj Totenhem je dobio 100 miliona i nece dobiti ni cent vise za sve osvojene trofeje Bejla (za sad kup kralja) i naredni transfer(sa klauzulama bi ga platili oko 70mil)....sa druge strane prilikom odlaska Snajdera i Robena u transfer je uneta klauzula da svaki trofej koji osvoji Snajder sa Interom odnosno Roben u dresu Bajerna klubovi su duzni da Realu uplate po 3 miliona evra po trofeju i da Real ima 5% od narednog transfera...Snajder je trofejima u Interu doneo Realu 18 miliona(cim je ispao iz forme odmah su ga prodali zbog budzeta) i jos 500.000 evra od prelaska u Galatasaraj...Roben je trofejima u Bajernu doneo RM 30 miliona evra(jos igra jer je u formi,dobar je za tim)....slicnu politiku sa odlaskom igraca praktikuju i nasi klubovi....pa se posle dogodi da Zvezda ili Partizan duguju Pirotu ili Ubu stotine hiljade evra zbog prodaje igraca u recimo Benfiku,Lacio itd...doveli ih za recimo 100 hiljada evra(a trebali da daju 200) a prodali ga za 8 miliona...svakom svoje......fudbal je postao industrija i biznis pre 20 godina a neki se i dan danas iscudjavaju kako to???

navijac

pre 9 godina

Tako je bre Real, odvalite ih sada u produzecima!! Simpatisao sam ovaj Atletiko, ali ovakva ziheraska igra, autobus ispred gola i krljanje igraca, smucili su mi se! Oni igraju takav krljacki fudbal da to nema dalje, kako covek primi loptu, tako dobije 10 udaraca po nogama!

koshke

pre 9 godina

jbt kakva igracina ovaj Ramos,covek je neprikosnoven za golove glavom i kako se samo krece pri prekidima kao da je robot pa proracuna gde ce lopta da padne

Nidje veze...

pre 9 godina

Neko u finalu evropske lige i lige prvaka a neko slavi opstanak u dresu Birminghama,,sve ovisi o kvaliteti :))
(Jole, 24. maj 2014 22:47)

A?

REAL NO

pre 9 godina

4:1 za kraljevski klub protiv jorgandzija, ubedljivo bas kao i sto sam ocekivao. Kristijano objasnio ko je gazda - nad njim je napravljen penal, a dao je i jedan gol.

Nisu morali ni da igraju, zato i nisam gledao utakmicu, ali moram da prokomentarisem krajnji rezultat kad je vec doslo bas ono sto sam prognozirao...

" Genetika prvaka " je čudo !

pre 9 godina

Za Druga Zoroa & Topaloviće :
Finale 91 ( Bari - ITALY ) je bila zadnja i najvažnija utakmica jedne ekipe koja je OČISTILA sve u Evropi te godine !
Dakle , nije bilo tužno kao u Briselu 1966 !! Ta razlika je nešto neopisivo i utiče na formiranje psihe - zar ne !?
Ali i Vi to podsvesno znate , ali teško priznajete … šta ćeš - život je nekom majka ( kada navijaš za pravi klub ) . a nekome maćeha ( kada navijaš za Tvoj klub ) !!
Inače bilo je lepo biti u Bariju te majske noći 1991 .
Ime pobednika iz '91 je upisano na " UŠATOM PEHARU " koji su večeras podigli igrači Reala , zasluženo ili ne - to će uskoro biti istorija ( na koju će navijači 2 Madridska kluba UVEK GLEDATI DRUGAČIJE ) !!!
P.S./ Navijao sam za Atletiko ( dobra boja dresova ) , ali i oni znaju da će sledeću šansu za finale imati " ko zna kada … možda nikada " ! Zar ne Zoro : " … ko zna kada - VEROVATNO NIKADA ! ".

NouNejmovic

pre 9 godina

Bio na Bernabeu,gotivim Real od Mijata i belih kopacki u Kelme dresu...pricajte vi sta hocete,Real je uz Milan najveci klub u istoriji,to su 2 najveca velikana. A i jako zelim da vidim Ronalda veceras kako izlazi kao pobednik iz svega,zasluzio je,to je jedna ljudina pre svega,pa onda najveca fudbalska masina svih vremena. Kada kazem masina....7,8 godina biti u top 3 igraca sveta,ako ne i broj 1 uz Mesija...uz duzno postovanje za genijlce Robaldinja,Zidana,Zubu Ronalda...to nikome nije poslo za nogom. Idemo Robaldo majstore,moje srce veceras vise kuca za tebe nego za Real!!!

my way

pre 9 godina

Sta hocete vi, Kosta je trenirao normalno, poceo utakmicu i trceci izasao napolje. Malo li je za 2 tretmana i koliko, 4 dana? Cinjenica je da Marijanina terapija pomaze, ovo sa Kostom je samo jos jedna potvrda toga, a sigurno nije neki dokaz za suprotno, zato ne smarajte hejteri. Nije covek hteo da rizikuje sve sto je dobio brzim oporavkom i to je pametna odluka, a nisam siguran da nije i mala takticka zamka uz to.

Цоа

pre 9 godina

Шта кмечите, Реал апсолутно заслужено добио, уништили су Атлетико који није прешао пола у другом полувремену, а у продужетку их самлели. Највећи клуб на свету !

@Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Mislis na Ivanovica koji je pre tih tvoji vec bio prvak Evrope, ili na Ivanovica koji je doneo svojim golom u 93 minutu i titulu Lige Evrope, ne znam na koga mislis?

prava Torcida Hajduk

pre 9 godina

Pozdrav svima! Torcida Herzegovina, molim te smanji dozivljaje i idi ca s ovih portala jer ocito samo provociras. Radi tebe i slicnih sve nas se gleda na krivi nacin. Imas nase portale i seli tamo.
Meni je osobno Atletiko drazi bez obzira na naseg Luku. Drago mi je za njega da je osvojio. Pozdrav svim ljudima dobre volje.
Molim vas ne palite se na ove tipa 'Torcida Herzegovina' jer taki ne zasluzuju paznju

Aleksandar I

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:11)

Zanima me da li sa ovolikom euforijom pises i na hrvatskim portalima...Ja ne navijam protiv Reala zbog Modrica (Luka je sjajan igrac)

bavarac

pre 9 godina

Jel onaj plavokosi djecak u dresu Reala asistent za pogidak u finalu LP-a?? Ej mali ljudi... Bravo Luka, ali naprijed fudbal i naprijed Atletiko!!

sarajevo.ba

pre 9 godina

A jeste se ponadali aaaaaa

Ne razumijem samo kako mozete hvalit At.Madrid nekim srcem da igraju, lijepo, pa ovo su mesari, vrlo prljavo igraju ali..Za svakog sudiju ono je penal nad Marcelom ali ajde

Napred Reaaaallllllll

Atropin

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i kako god da se završi želim da se zahvalim igračima AM i treneru Simeoneu što su mi vratili veru u fudbal! Veru, da ne pobeđuje uvek onaj koji ima 11 najbržih, najveštijih, najskupljih, najisnažnijih. Pokazali su da su ekipa u kojoj sva jedanaestorica izgaraju jedan za drugog i stavljaju svoju igru u funkciju celog tima i da za njih reć predaja jednostavno ne postoji!

sasa

pre 9 godina

Di Maria ubedljivo igrač utakmice, kakvi slalomi u nizu, majstor sa najmanjom platom u napadu, i Luka je bio dobar, Pantela Bogotac pogodio da će dugo sedeti u studiju i da će Real uzeti pehar, nema sta, jedan je Bogotac...

Wllaxy

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...
(fmppanterlimenkacia, 24. maj 2014 21:57)

Kad ti vidim nick, apsolutno mi postaje jasan tvoj besmislen komentar o sudijama...

fmppanterlimenkacia

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...

IKAR KASILJAS

pre 9 godina

Van Der Sar je neprikosnoven. Nikad nije napustao gol pa makar lopta isla i metar pored gola. Ovo je cista greska Ikara Kasiljasa. Gluplji gol u zivotu nije mogao da primi.

jdw

pre 9 godina

Poprilicno dosadno finale. Prva sansa tek u 31.min preko Bejla i onda 4min kasnije gol koji na dusu ide Kasiljasu! I to bi bilo to...
Cekamo drugo, ako Real ne izjednaci zaspacu...

Nikola fudbalski strucnjak

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Vlado, izgleda da sam ja gledao neku drugu utakmicu. Razlozi za produzetak od 5 min. nisu bile izmene vec Atletikovi neprekidni, prljavi i podmukli faulovi. Neko rece ovde lepo, da je svako primanje lopte od strane Reala znacilo more ugaraca po nogama tih igraca. Atletiko je sam kriv za produzetak. Igraju jedan arhaicni, dirty fudbal. Bila bi tragedija za fudbal da su osvojili titulu.
Sto se srpsko/hrvatskog prepucavanja u vezi Modrica tice, izjavljujem kao Srbin da je Modric jedan od najvaznijih igraca u Realovom timu u rangu di Marie, Marsela. Neverovatna krtica, radnik, genijalni uposljivac...neverovatno inteligentan, koristan igrac. Kada je Real dobio penal, molio sam Boga, znajuci da je to pored bolesno egocentricnog Ronalda nemoguce, da Modric sutira penal. Niko ne bi to vise zasluzio od Modrica ili di Marie. Ronaldo je dobar igrac ali ide na zivce svojim izgledom, ponasanjem na terenu...jednom recju primitivac a cini mi se da je malo i priglup. Navijao sam za Real, ali mi je bilo tesko gledati Ronalda koji posle 4:1 skida dres, pokazujuci svoj torzo, koji podseca na upravo izlegle pticice bez perja, i pada u trans kao da je taj gol bio odlucujuci za uspeh. Upravo rekoh...primitivan je i priglup.

nikolavr

pre 9 godina

Kako se blizio kraj 2. poluvremena tako je sudijin kriterijum za sviranje faulova nad realovim igracima bio nizi....Krivo mi je sto nisu osvojili..Ponovila im se sudbina Arsenala iz 2006.

srbin

pre 9 godina

Ronaldo ga nema nigde, Bale vezara, Modrić ne zna gde bije, Kasiljas pogubljen. Ramos mora da rešava, eee... Ako Real uzme ovu titulu, onda stvarno ne znam.

Djani

pre 9 godina

Pa sta sto je sudija produzio 5 min.Mozda je mogao manje ali ne manje od 3 min,jer se vecina utakmica produzuje za 3 min,a posto je pogodak pao u '93 bili bi produzeci i da je produzio vise.Utakmica se igra do sudijskog zvizduka i zasluzena pobeda Reala.Vise srece za Atletiko sledece godine,ako ostanu svi u klubu sledece godine bice opasna masinerija.

kit teler

pre 9 godina

auuu, ovi iz atketika polomise realovce kao da se radi o karate mecu a ne o fudbalskom! more sudija, pokazi koji crveni pa cemo da vidimo kako ta "jaka i organizovana" odbrana atletika popusta kao nasipi uz Savu.

Bane

pre 9 godina

Atletiko nije ništa napravio na utakmici. Gol su dali slučajno i onda su parkirali autobus. Centar nisu prešli. Real je stvorio gomilu prilika i zasluženo je slavio.

Mario

pre 9 godina

Ivana, procitaj vase komentare prije i tijekom finala.kako ste se rugali Modricu. Pa mi onda nešto reci o kompleksima. Hrvat Rakitic osvojio EL,Modrić osvojio Ligu Prvaka. I to nakon Mandzukica prosle godine. Hrvatska ide na SP u Brazilu. A ti o kompleksima? To je inace vaša omiljena stara ploca. Nemozes imat komplekse prema losijima od samog sebe

misko

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih

s

pre 9 godina

Serhio Ramos...sta reci, pre dve godine celi svet ga je ismejavao nakon onog penala protiv Bajerna, ali ove godine je zapusio usta svima. Prvo ono sto je uradiio Bajernu, a i veceras je on za mene igrac utakmice, bukvalno bez greske i jos taj gol, koji ih je spasio i vratio u zivot. Kakva fizicka pripremljenost, brzina, snaga, skok, TEHNIKA za jednog stopera, kapa dole. Iako ponekad ima nepromisljene i neobjasnjive poteze on je sad vec legenda Spanskog fudbala, vec 100 i kusur nastupa sa samo 28 godina, svaka cast.

Zlatko

pre 9 godina

U startu su mi simpatije bile na strani Atletika. Nesto malo pre drugog gola Reala prokomentarisao sam sledece "Odigrali su kao Zvezda. Dosli su da 120 igraju na nulu, pa na penale sta urade." Realno, Atletiko nista nije odigrao. Slucajno su dali gol i tim golom su mogli da budu sampioni. Kad su primili gol u 93. minutu to je bio njihov kraj. Inace, kako su odigrali, dva dana ne bi dali gol. Kazem dosli su da cekaju penale. A i treba da izgube, kad poklanjaju loptu Realu, poklon koji je Real pretvorio u 2:1. Kasiljas ispucava loptu, igrac Atletika sam na sredini i lopta se od njega odbija u noge igracima Reala. Umesto da je zadrzi i da priliku odbrani da dodje do vazduha lik je neobjasnjivo gubi i primaju gol. Tada sam im okrenuo ledja. Poceo sam da psujem, vicem i nerviram se kao da za njih navijam, kao da su ekipa koju volim. Kad kao amateri primaju gol u 110. minutu ni ne zasluzuju titulu. A inace, kad su poceli produzeci prokomentarisao sam "Ako dodje do penala, Kasiljas ce im dva skinuti."

Frank Drebin

pre 9 godina

Posle se neko pita sto Kasiljas ne brani sve utakmice? Pa nisu blesavi i Murinjo i Anceloi, prosao je njegov suton odavno, ovaj gol je smesan i apsolutno njegova krivica!

Radoje

pre 9 godina

Jos jedna kradja, onaj zalizani holandjanin bi ih pustio da igraju drugo poluvreme sve dok ne daju gol. A vreme u produzecima, e to je tek sramota, jasno je zasto je Simeone hteo da bije redom...

boks

pre 9 godina

da li ste provalili da je fifa opet prolongirala odluku o zvezdi...razlog je novac koji zvezda dobija od gasproma ako bude prva...postavlja se pitanje kako ce biti taj novac uplacen ako postoje menice na cekanju koje moraju da se namire...ukoliko zvezda bude prva gasprom ce direktno uplatiti pare ka onima zbog kiojih zvezdi preti suspenzija ,a to je nelegalno..m

Salle

pre 9 godina

Svaka čast Atletiku, ali golman im je najslabija karika. Svi golovi koje je primio su bili branjivi, za dlaku je bio prespor ili na pedalj...

Milan

pre 9 godina

Kraljevski klub, uvijek imao i finansije i svaku podrsku kralja i drzave, istina, danas klub sa velikom tradicijom i marketinskim potencijalom, stvorio tim koji je placen 500 miliona. A sa druge strane, skup vrlo dobrih igraca, bez zvezda, sa harizmaticnim trenerom koji je stvorio ekipu ratnika koji igraju srcem i do krajnjih granica, i bukvalno ostavljaju srce na terenu. Ja nemam dilemu za koga navijam. Jos 45minuta, napred Atletiko!

Black Hawk

pre 9 godina

Evo razloga zasto je Lopez prvi golman Reala i dokaza da ovi klinci sto postave sklapaju po medijskoj popularnosti igraca nemaju pojma...Nisu Murinjo i Anceloti blesavi!

Pero

pre 9 godina

Iako sam neutralna, mislim da sudija nije uticao nista na igru! Ljudi dali u 93 minutu gol, a oni kukaju za nekim 95! a posle se samo realizovala dominacija Reala koja je bila vidna tokom utakmice!

Stole

pre 9 godina

Mislim da bi bilo nezasluzeno da je Atletiko osvojio titulu,sa onako srecno postignutim golom.Real je cele sezone igrao najbolji fudbal,postigao najvise golova i potpuno zasluzeno osvojio LS.Penal,mislim da nije bio na Ronaldu,kao da je sudija namerno svirao,da ga ovaj zabije.No pokazao je Kristiano da je klasa,dao je najvise golova.Dugo su cekali galaktikosi na desetu titulu a toliko dobrih igraca je igralo z aReal.Modricje pokazao da je klasa i primer ponasanja na terenu.

Vaše ime *

pre 9 godina

@Mario
Čemu tolika euforija, pa šta ako je Modrić osvojio LŠ sa REALOM IZ MADRIDA ŠPANIJA. Nije neki hrvatski klub osvojio ili repka već strendžerski. I Srbija je imala svoje osvajače Vidića, Ivanovića, Stankovića, Jugovića. Nije Hrvatska prvak Evrope već Real, kad smo već tu ti dobro znaš čiji klub i čija mlada repka je bila prvak Evrope...

NastyB

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

A 1991. Darko Pančev daje gol iz penala zbog kog se ime Crvena Zvezda nalazi na peharu Lige Šampiona! Neprocenjivo! Kakvi Mandžukići i Modrići...

Slavko

pre 9 godina

Ronalda, za neuke, cuvali dvoje igraca a time vecu slobodu imali drugi Realovi igraci! Timski rad ilj zirtvovnje za pobedu, ako znate sta je to! A radovanje na kraj, pa ko ne bi da osvoji ligu sampiona? Jos da gol u finalu!?

Kaba

pre 9 godina

Ronaldo je nevidjeno djubre od coveka sa malim srcem! Sad je nasao da pogodi penal! A kad je masio bitne penale plakao je kao p....!!! Navescu samo neke!
Polufinale 2008 Barcelona - Man Utd, masi covek penal u barceloni a trcao je da ga izvede!
Finale 2008 Chelsea - Man Utd masi covek penal u penal seriji i da se Teri nije okliznuo ne bi ni digli taj trofej zbog njegovog promasaja.
Polufinale 2012 Real- Bayern batica opet masi penal posto je u obe tekme bilo 2-1!
I sad je on veliki igrac posto puca penal na 3-1 u 120 minutu! Izigrava ludilo! Nema srce kad treba i nula od coveka! Cestitke realu na tituli uz zal sto pored dortmunda ni atletico nije uspeo samo zbog manjeg budzeta!

Randy Marsh

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj
(bgd, 25. maj 2014 01:16)


Kojem vašem stadionu??? Pa to je bio i ostao stadion JNA! Mi svoj imamo već dosta dugo, a vi imate Zemunelo.

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

neutralni felsh

pre 9 godina

1:1, posle produzeci, mozda oba gola u prvom, pa da ipak bude iz x u x.
real ima strasan tim, uopste napad, i veliki motiv, a atletiko je opasna celina, prava ekipa u kojoj ce svaka rezerva da odigra isto kao prvotimac, a umeju i da uopste ne igraju, samo da kvare igru, grubi i hrabri - samo da im ne zaigra suvise u stomaku, ovo im je svima osim vilji prvo grande finale, tremu ce morati brzo da potisnu. ja mislim da hoce. ima da cuskaju ronalda duplirano, to sigurno. a onda ce ronaldo da unervozi ceo tim kao i obicno, pa ce svi da mu nabacuju a on udvojen, i adio djaci. tako se i barsa zeznula kad su atletikovi stoperi plus vezni utrojili i stisli mesija. ali on se bar ne nervira i dize ruke i kmeci kad ga obore ;)
(neutralni felsh, 24. maj 2014 01:18)


1 singl na x, drugi singl na 1:1, treci singl na x u x... moram da se pohvalim, nema ko umesto mene ;)

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahaha cuj 79miliona

Ja mislim da su navijaci Barcelona najvise pod stresom
Zao mi je drugari ali gledat cete 10-ti pehar LP u rukama Realovaca

Rutinski Real 2-3 razlike

Dacha

pre 9 godina

Sta,sad svi navijaju za Atletiko? Samo se pitam jel zbog mode jer je to izgleda tako da se navija za trenutno prvog na tabeli ili u ligi sampiona. Ne razumem...

Vopi

pre 9 godina

Kao sto rekoh u nekom komentaru u najavi utakmice t rdo do kraja ako Real ne postigne gol u prvih 20 min. Ali u svakom slucaju ocekujem pobedu Reala. Sramota da pobedi ekipa koja nije napravila niti jednu izglednu sansu za gol. Inace sto se tice Spanije volim Valensiju.

Mare

pre 9 godina

ajde breee atletiko, ne dajte se, nemoj ova preplacena ekipica da vas pobedi. Ako dodje do penala nema sta Real da trazi protiv Kurtoe, odbranice Ronaldu prvom.
I gde nadjose ovog sudiju da mi je.znati.

Djordje NS

pre 9 godina

Da pitam ove "velike znalce" koji viču: nepravda, nepravda... zato što je izjednačujući pogodak za Real pao u 93. minutu, dali bi bila PRAVDA da je bila obrnuta situacija i produžena utakmica 5 minuta a Atletiko dao gol u 93. minutu? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja je celu utakmicu bila bez šanse i dala jedan srećni gol? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja igra produžetke u finalu lige šampiona a ne može da pređe sa loptom na protivničku polovinu, nema snage da potrči i primi 3 gola u produžecima?
Pa već 20 godina niko ne uspe da postigne gol u produžecima, to govori da su u finalu uvek dve vrhunske i podjednako jake ekipe. A Atletiko dobija 3 gola...
I vi se pozivate na PRAVDU? Pa samo onaj Bale da je bio prisebniji izmlatio bi vas Real u regularnom delu...
Ali pravo zadovoljstvo izazivaju vaši "objektivni" komentari... Mora da ste jako ubijeni u pojam... ;-) Ajde sad na spavanje... Laku noć i srećna vam 10. Realova titula.

stevan

pre 9 godina

Citav ovaj cirkus oko LS sluzi da bi se stvari skrenule sa problema koji nas generalno muce u zivotu. Grupa kapitalista vrti novac, bogati se jos vise, pustili su ljude u kavez da se medjusobno dave, I prave cirkus od svega toga. Sto se tice ovih iz lijepe njihove I velicanja hrvatskih igraca...Srbija je mnogo pre imala fudbalske velicine poput Vasovica, Miljanica, Stojkovica itd koji su bili znacajni srafovi u svojim timovima...sam podatak je fascinantan da je jedan igrac (Ronaldo) posle toliko godina oborio rekord Vasovica strelca za Partizan I Ajaks u finalima.

milanbg

pre 9 godina

Zvuci paradoksalno ali Real Madrid je titulu osvojio u Dortmundu. Tada su jedva izvukli zivu glavu i od generacije koja bi defintivno stekla epitet luzerske postali su pobednici.
Igrali su do kraja u finalu Kupa Kralja i nagradjeni su. Isto se desilo i veceras. Atletiko je bio takticki sjajan, ali su primili identican gol kao i Bajern u Minhenu. Bejl i Ronaldo su pravili dupli blok i Ramos je opet ostao sam. Takve greske se u ovako velikim mecevima ne prastaju. Cestitke i jednima i drugima. Bas lepo finale.

Toma diploma

pre 9 godina

bas je dosadan finale odnosno bajern : dortmund, pa tako sam i mislio da ce da bude. ono ko da gol se brani sa 2golmana i 9 stopera, smesno. Dortmund i bajern su igrali fudbal 90min 120% to je bilo uzivanje, kad nesmes da odes u klonju da ne propustis akciju. a ne ovo

ice9

pre 9 godina

Svaka cast realu na pobedi ali ovaj ronaldo je jadnik, nista nije uradio celu tekmu a onda na 3:1 da go iz penala i krene da se dziberise ko da je on resio sve sam, ljadza.

da da da

pre 9 godina

u finalu LS nikad nisu bili rezultati 2:2 4:1 3:2 5:0....u kupu Sampiona po 2 puta je bilo 4:1 i 3:2

ja uplatio po 200 dindzi 2:2 i 5:0 za RM dobici su 3000 odnosno 9000 dinusa

Kol

pre 9 godina

Kakav traljav gol e moj Kasiljas pa takvi golovi se mogu videti u prvoj ligi Tajlanda a ne u finalu LS, ako Atletiko pobedi da dignu Godinu spomenik covek im golom doneo titulu prvaka u Spaniji, a evo dade ga i sad!

Trajkoni_Madridista

pre 9 godina

Zasluzena pobeda Reala, i nema rasprave po pitanju nadoknade vremena, 5 izmena + izlezavanje Felipe Luisa pred sam kraj, tako da zao mi je sto ste navijaci Atletika i sto mrzite Real, vi drugih argumenata i nemate

Dragan Jove Tirbica

pre 9 godina

hahahaha ljudi pa zar ne kontate da je ovo malo vremena sto je Kosta igrao bilo takticko resenje Simeonea pa covek se sprda ove godine sa sto puta iskusnijim trenerima nego sto je on,svaka mu cast odlican je bio kao igrac,a izgleda je jos bolji kao trener,sta kaze Aca nema Ronalda u igri negde se izgubio u tim linijama Atletika hahahahaha

korisnik

pre 9 godina

>>Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

bla bla

pre 9 godina

Evo Vopi tebra da ja tebi nesto objasnim. Svaka izmena se racuna kao 30 sekundi, drugo poluvreme 5 x 30 sek= 150 sek (2 i po minuta), i na sta jos 2 i po minuta? Druga stvar, u toku je bio 95:10 regularnog dela, a Atletiko ima aut u liniji sa sesnaestercom Reala,znaci u opasnoj zoni, a sudija svira kraj meca. Na kraju prvog produzetka, vreme 105:48, sudija pusta da se izvede korner za Real. Real je bio bolji drugo poluvreme, morali su da krenu na sve ili nista, ali ne moze niko da me ubedi da sudija nije navlacio koliko toliko na Real. Para vrti gde burgija nece.

SR4

pre 9 godina

SamO budale mogu recu nezasluzeno !!!! 60% Posjed lopte 40%
21 Ukupno šuteva 10
12 Šutevi u okvir 6
9 Šutevi izvan okvira 4
25 Slobodni udarci 14
9 Korneri 9
0 Ofsajdi 4
32 Ubacivanja 14
5 Obrane vratara 8
19 Prekršaji 27
5 Žuti kartoni 7

musa dembele

pre 9 godina

NEUTRALAN SAM i ne navijam za spanske klubove,ali... Dusa me je zabolela kako je ATL pao 100 sekundi pre kraja.To ti je isto kao kad sirotinji se srusi kuca.. Sto se utakmice tice REAL je bio solidan nista vise od toga i da sa druge strane nije bio potroseni i osakacen povredama Ateltiko,da je bio Bajern ,lose bi prosao veceras!

misko

pre 9 godina

"Novac je pobedio, fudbal izgubio možda i zadnju priliku u istoriji"..i ovo je pravi odgovor na sve zatso ne voleim Real...ne iz nekog posebnog razloga..ali otkako pamtim Real nikada nije napravio nekog vanserijskog fudbalera iz svoje skole ,uvek je kupovao igrace..Kupovali su i drugi Barselona,ali je i stvarala vanserijske fudbalere(Cavi,Inijesta),Mancesterj(Bat,Skols)...A Real..sem Raul ili Butragenja,koji i nisu neki vanserijski fudblarei,ja ne pamtim nikoga iz Njihove skole....ali Real je uvek tako radio od Puskasa,Di Stefana,pa nadalje,kad su se klubovi bili opametili i nisu prodavali igrace Realu,on 30.god nije osvojo nista...

kratakrezime

pre 9 godina

Dakle, kratak rezime :
1. Real dao gol u 93, produzeno 5, svejedno bi bilo produzeno 3 bar zbog izmena itd, itd..
2. Atletiko dao gol (slucanjo maltene) i od tad nisu sutnuli na gol
3. Ne navijam za Real, ali realno zasluzeno u potpunosti, bolji su bili veceras.
4. Aca kritican... ajde jednom, ali on 2 minuta ubedjen ponavlja i drami kako ce kraj, a 114,115 minut + u regularnom delu nije pojma imao za koliko je produzeno sve do onog kornera kad je izaslo +5 na TVu, a pritom isto tako drami svaki ce sekund kraj...

Konacni zakljucak : jedno od slabijih finala LS koje sam gledao, do 75og minuta i do kad Real nije krenuo na sve ili nista, izgledalo kao da je trece kolo Primere,leva i nebitna utakmica pocetkom sezone...

Tolle

pre 9 godina

@Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Sta, da nadigramo i damo gol u finalu najvecem klubu svih vremena?Videli, doziveli, rutina...

gledam i čekam

pre 9 godina

Koliko pljuvanja protiv Luke a on se u kamere HTV-a i pred svijetom zahvali obitelji i pokojnom treneru a pobjedu posveti napaćenom narodu Srbije i Bosne!

Zeljko

pre 9 godina

Da li je moguce da Hrvati misle da je vecina Srba navijalo protiv Reala zbog Modrica? Ajde opustite se malo i nemojte da ste toliko optereceni Srbima.Garantujem da bi 90% vas navijalo veceras za Atletiko da nema Hrvata u Realu.

Stefan

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na sudije. Sudija nije doneo nijednu pogresnu odluku u toku utakmice. Mozda je mogao da da 4 minuta nadoknade, umesto 5, ali kada igrac Atletika izlazi iz igre tako sto nicim izazvano padne, pa ceka pomoc, opravdano je dodati jos jedan minut. Uostalom, gol je pao pre isteka treceg minuta nadoknade, tako da mi nije bas jasno u cemu je toliki problem.
Svaka odluka za karton, prekrsaj, ofsajd, aut ili korner je bila ispravna. Covek je sudio bez greske.

Svaka cast Realu, bio je bolji tim veceras, ali i srecniji.
Steta sto Atletiko nije krunisao sjajnu sezonu, ali im hvala sto su vratili veru u to da u fudbalu mogu ranovpravno da se takmice na najvisem nivou i oni manje bogati timovi.

SRBIJA

pre 9 godina

Sama cinjenica da je ovo Realu 10. titula govori da uopste nisu vesacki klub !!! Real nije zasluzio titulu , ali nije ni Atletiko . Mislim da bi najbolje bilo da smo gledali penale. NEDAJTE DI MARIU MOLIM VAS

xyz

pre 9 godina

Dajte bre, budite ozbiljni, pa zar stvarno racunate onih 6 titula iz 50-ih i 60-ih? Sto se tice utakmice, Real je pobedio zahvaljujuci brzim, snaznijim, izdrzljivijim igracima. Prosto je neverovatno kakve atletske sposobnosti imaju njihovi igraci. Medjutim, u tehnickom aspektu obe ekipe su daleko iza Barselone, daleko. Ronalda nigde nije bilo (kao i uvek u finalima), i moze da zahvali Ramosu i Bejlu sto ce verovatno opet biti najbolji igrac. Real opet moze da se zahvali Miktarjanu za onaj promasaj.
Inace, moj licni utisak je da je proslogodisnje finale Dortmund-Bajern bilo daleko bolje i kvalitetnije. Ponavljam, licna impresija.

Djordje K.

pre 9 godina

Odigrano je odlicno finale i na kraju je titula prvaka Evrope zavrsila u rukama bolje ekipe.
Smesno je pricati kako je ovo neka " nepravda " i kako je Atletiko zasluzio titulu, a Real nije. Da je Atletiko osvojio takodje ne bi bilo nezasluzeno zbog spartanske borbe njegovih igraca. Ali takodje neozbiljo je reci kako Real nije zasluzio jer je taj Real bio BOLJI TIM veceras. Imali su dve odlicne sanse Bejla, opasan slobodan udarac Ronalda, nekoliko opasnih napada, dok je Atletik imao jednu opasnu situaciju na CELOJ UTAKMICI i iz nje su dali gol. Posle toga su se zatvorili i igrali klasicnu bunkericu kakvu svi vi ovde sto velicate Atletiko stalno napadat i kobajagi se " gnusate " te bunkerice, a sada je odjednom takav fudbal zasluzio titulu, a Real koji je bio bolji tim nije ?!
Takodje odredjene zasluge za ovu titulu idu i Murinju. On je stvorio ovaj tim, odveo Real 3 puta uzastopno do polufinala, a Real dugi niz godina pre njega nije dosao do te faze. Neko je ovde napisao da bi Real ovo isto uradio i prosle godine " da je imao trenera ". Pa bih voleo da pitam tog sto je to napisao da li Porto i Inter nisu imali trenera ?
Sve u svemu ZASLUZEN trofej za veceras bolju ekipu i to je cinjenica ma koliko Atletiko bio simpatican.

323

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Nisi ni ti doziveo jer sigurno nemas 30 god. Jedino bi tada doziveo jer bi imao 7 god ali sumnjam da bi se i setio necega. Ovako dozivljavas preko You Tube dok i taj snimak ne potamni, priznaj da si zelen. Ostadose samo snimci na You Tube, surova stvarnost..a tek vas ceka jos gore u narednim godinama samo sto ti to jos ne razumes.

Realovac.

pre 9 godina

Sta sramotno sudjenje o cemu vi pricate,ljudi se valjaju pola sata-plus sve izmene minimum je tri minuta moro produzit gol je pao u 93.Jel neko kriv igracima atletika sto nisu dali gol drugi i bili mirni do kraja nego oni hoce da brane rezultat,ili sto nisu fizicki spremni nego su pocrkali pricam za produzetke i vukli se ko babe-zlatno pravilo ko brani rezultat prima gol tako i veceras(izuzev intera kad su osvojili stvarno su imali beton odbranu).Real zasluzeno osvojio,atletiku svaka cast na sezoni i na borbenosti koju veceras nisu prikazali.

Serbinho

pre 9 godina

Atletiko je jaca ekipa, samo su se istrosili na pocetku i fizicki pukli, sto je Real uz srecu znao da iskoristi i kasnije taj visak fizicke energije iskoristi da ih dotuce.Nije igrao Diego Costa, dok je Real bio kompletan.Usput, da li bi se utakmica produzila 5 minuta da je Real vodio 1:0.

decimaaaaaaa

pre 9 godina

Luka Modrić za HRT nakon utakmice:"Ovu pobjedu posvećujem svojoj obitelji,pokojnom treneru i svim ljudima iz Hrvatske,Bosne i Srbije koji proživljavaju teške dane i bore se s poplavama" Gospodin :)

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

Ko se još u Srbiji bavi vama ? Shvatite već jednom da ste vi Srbima potpuno nebitni.

Her Zivota

pre 9 godina

Ronaldo ali Kristijano resio finale u 120 minutu, da on nije postigao gol iz nepostojeceg penala pri vodjstvu 3-1 bogami bilo bi cupavo do kraja meca !!!

drago

pre 9 godina

Modric i Ramos igraci odluke. Jer da njih nije bilo Atletico bi dobio 1:0.
Najbolji su bili Ramos i Di Maria. Nevjerovatno kako su bili trkacki i tehnicki mocni.
Ali da nisu usli Isco i posebno Marcelo Real ne bi tako proigrao.
Casillas je totalno podbacio. Skoro je bilo i 2:2 zbog njega. Khedira je rekonvalescent, nije smio igrati. Falio je i Pepe.

Liverpool Man

pre 9 godina

Od veceras je broj navijaca Real Madrida u Srbiji naglo porastao.Kao i uvek,sampion LS dobija navijace na godinu dana dok neko drugi ne osvoji.Instant.

Zasluzeno, ali umalo da kiksnu

pre 9 godina

Sklonite Ancelotija i pustite Zidana da napravi postavku igre. Real je napravio veliku glupost koja bi ih kostala finala da nije pukom srecom u 95.minutu ramos ubo neku zafrljokacenu. Real je morao od starta da napada. Odma se znalo da ce Atletiko da igra bunker i lovi kontre. Tako igraju cele sezone. No, Real je poceo da igra neku polu-defanzivnu taktiku, sto nije smeo. To je Atletikov stil, logicno da je bolji u tome. Tek kad su izvukli koentraa i kadiru, i usli marcelo i isko, napad je proradio kako treba. Sve dotle to nije licilo ni na sta. U svakom slucaju, ne navijam ni za kog, ali dobro sto je real osvojio. Ono atletikovo je obicna degradacija igre. Poslednjih godina uglavnom timovi koji degradiraju fudbal nenormalno defanzivnim taktikama su stizali do trofeja. Konacno je osvojio neko ko ume da igra i da napada, a ne samo da krlja i cuva svoj gol.

Filip

pre 9 godina

Steta sto Atletiko nije izdrzao jer je zasluzio trofej u 90 min ! U produzecima sasvim ocekivani debakl atletika,di marija najbolji pojedinac na utakmici ! Inace smesan penal za Real i gol penalda kojeg nocas nije bilo na terenu ! Cestitke realu ali i Atletiku na velikoj borbi ostaje zal za tim primljenim golom u 93-94 min.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahahaha
Kaze komentator na Svicarskom RTs Deux da je D.Costa cudom oporavljen za 7 dana u Bosni
Haman pa ste nepoznati svijetu:D

Uzivajte navijacici Barce I Bajerna u porazu voljenog vam At.Madrida

dejavu

pre 9 godina

Real ne zaslužuje da uzme titulu.
Zadnja linija Atletika ceo meč pokazuje klovnovima Kediri i Ramosu,šta znači uigrana linija bez precenjenih imena u timu.I pri tome ne mislim na Kasiljasa.
I nije samo odbrana u pitanju.Sve linije tima Atletika su neuporedivo kompaktnije.

Dr

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Sta pricas ti, igraci Atletika se valjali 5 minuta po terenu + izmene - i ovo je malo sto je prosuzio. Atletiko bre nista nije uradio, tri puta presao pola za 120 minuta i jednom ga slucajno dao. Osim kornera gde su pretili iz igre nista. Nakon gola se svi potrpali u 16 metara. Real zasluzeno osvojio. Izbacili su i Dortmund i Bajern koji su po meni najtezi rivali. A Simeone je mnogo poleteo, misli covek da je Bog na osnovu jedne sezone.

Milan

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.
(Pedja, 24. maj 2014 23:32)
Nako procitanog, cini mi se da nismo gledali istu utakmicu.Hajde onako,realno reci da li je Real zasluzeno pobedio po onome sto je prikazano za 120 min?Ja mislim da jeste.

Barselona45

pre 9 godina

Sudjenje je bilo vrhunsko. Svaka cast Atletiku na borbi, ali i finale LS je za njih mnogo. Po kvalitetu nisu zasluzili, po borbenosti, itekako. Iako ce se ovo finale pamtiti po Ramosu, igrac utakmice je svakako Di Maria. Ronaldo kao da nije ni igrao, i nezasluzeno je dao gol na kraju. Ne znam odakle toliko navijaca Atletika. Nisu napravili nijednu sansu, i dali su gol na gresku Kasiljasa. Klasican bunker, gde 10 igraca stoji oko kaznenog prostora. Jednostavno, oni nisu dosli da igraju fudbal, dosli su da se brane. Jedino rezultat nerealno oslikava stanje stvari na terenu. Ipak je 4:1 previse. Steta je sto su se predali na kraju, i sto su dozvolili da izgube sa tolikom razlikom.

pera

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko,ali vidim neki pominju sudjenje,ja ne vidim da je sudija negde pogresio.Produzetak 5 minuta-bilo 5 izmena u 2.pol. i mislim 2 previjanja po terenu(za jedno znam sigurno,neposredno pre izmene),a gol je i ovako pao u 93. minut.U produzetku dozvoljeno izvodjenje kornera Realu,jer je bilo ostalo jos 10-tak sekundi i sudije ne zele da prekidaju "akciju" i eventualnu sansu za gol u takvim situacijama.Penala je takodje bilo.Pohvala za sudiju sto je dao zuti iritantnom Ramosu,kada je ono krenuo da isteruje pravdu.Steta sto sve druge sudije tolerisu to njegovo ponasanje i jedva cekam dan kada ce mu neko napucati samare na terenu.

Aleksa

pre 9 godina

Meni lično kao nekome ko voli sport i fudbal "la decima" ne znači ništa. Dobro je poznat pokrovitelj prvih pet titula. Za ovu poslednju (koju su sasvim zasluženo osvojili, jer jesu bili bolji) im je trebalo više stotina miliona evra, konkretno od sezone 03/04 do sezone 13/14 = 959 000 000 britanskih funti tj. 1.18404702 milijarde evra.
Real Madrid je preteča svega onog lošeg što čini modernu fudbalsku igru.

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Nolan

pre 9 godina

Tradicija se nastavlja ! Hrvati u finalima, osvajači !!! Neprocjenjivo ! (Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:25)

Čestitam na osvojenoj drvenoj medalji na prošlogodišnjem Evrobasketu. A priznajem, navijao sam za Atletiko, da me pitate zašto, nemam pojma.

Фиста слепац - стихоклепац

pre 9 godina

Е,мој Икере да набавиш цвикере!
Шпиц Бензема,везе нема.
И Роналдо исти салдо

pink panter

pre 9 godina

Real zasluženo dobio utakmicu, svaka čast svim igračima... Posebno Di Marija, Marcelo, Ramos! Sudija nije svirao čist penal kada je Ronaldo sutirao, igeanjem rukom, ali dobro..Sudija je produžio 5 min a gol je postignut u 93-oj minuti
Zaslužena pobeda Real Madrida
Hala Madrid! !

Parni valjak

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Vrlo moguće, ali mi makar znamo kako je dati gol u finalu Kupa šampiona, znamo kako je voditi, a znamo i kako izgleda protivnički šesnaesterac, što se za vas ne bi moglo reći.

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

jorgandžija

pre 9 godina

Verujem da će preplaćene zvezde Kraljevskog kluba ovu lekciju iz fudbala pamtiti do kraja života. Pre će primiti još jedan gol, nego što će izjednačiti. Fenomenalno izdanje Atletika. Bravo majstori!!!

Hrvatska nije tvoja domovina

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

Kakve ti veze imaš sa gore pomenutim igračima. Tvoja reprezentacija igra u grupi sa Argentinom na Svetskom prvenstvu a poznata fudbalska imena iz tvoje države su Džeko i Pjanić.

dado

pre 9 godina

Ljudi moji bolje real nego scania i neoplan atletico,ovo je uzas od formacije.Atletico igra mourinha na kvadrat,bilo bi nezasluzeno da je atletico pobjedio.

Keti S.

pre 9 godina

Onaj ko nije gledao utakmicu,odnosno samo cuo rezultat iste,nema sumnje da bi "uleteo"u potpuno pogresan zakljucak.Psihologija je"odigrala"kljucnu ulogu jer je bilo sasvim jasno da su posle nesrecno primljenog gola,igraci Atletica psiholoski potpuno pali,sto je dovelo i do pada u igri.Nesto slicno kao nedavno Liverpool,prosto receno bez obzira na odlicne igre poslednjih sezona,LS-a je bila(u ovom trenutku) "prevelik zalogaj".Ono sto mene kao fudbalskog fana zalosti je cinjenica da je deseta titula,odnosno treca titula u LS-a,pobeda utripovanih fudbalskih zvezdica nad duhom kolektiva koji treba da bude u srzi fudbalske igre.Nisam ljubitelj stavljanja naglaska na igrace koji igraju po principu"cas me vidis,cas me ne vidis"ali priznajem da su ovakvi igraci,cije je umece proizvod trenutnog nadahnuca,daleko atraktivniji za publiku od onih postojanijih u formi,"nevidljivih"radilica na terenu koje treneri mnogo vise i vole i cene.Sami zakljucite kojoj od ove dve"branse"pripadaju igraci Reala,odnosno Atletica.Iskreno se nadam da ce vec naredne sezone Real(koji nije nista veci veliki klub od bilo kog drugog velikog kluba)ponovo biti na stazama svojih neuspeha kada je LS-a u pitanju.Takodje,oni koji ovo koriste kao velicanje igraca iz Hrvatske su potpuno promasili temu,iako bih ja da sam trenerka nekog kluba,izmedju Bale-a,CR-a i L.Modrica odabrala ovog poslednje pomenutog,sto je moj odgovor na besmislene komentare da se za AM. navija,da bi se bilo protiv LM-a.Apsolutna glupost!

Pri_Kraju_Sa_Živcima

pre 9 godina

Real,zajedno sa padavicarem (i ne znam ko moze njega da proglasi najboljim fudbalerom) =nista!
Jedini koji je igrao je na kraju i odlucio mec. Utakmicica=nula

Daredevil

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)
Za koga ti navijaš?Hajduk,Real Madrid ili Bayern Munchen!?
Smaraš brate,idi van malo,vataj curice,pametnije ti je....

realno

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!
(Vopi, 24. maj 2014 23:38)

Dobro njemu si objasnio, a objasni sada meni zbog cega Dortmundu samo 2 minuta nadoknade: samo na 5 zamene je trebalo da bude 2.5 minuta + lekarska pomoc koja je ulazila na terene najmanje 2 minuta + sigurno 1-2 za prenemaganje igraca Reala.

Posteno, zar ne?

Bosnjak

pre 9 godina

Hrvati dosadidni ste sa Modricom,smorili ste vishe svija ovde na sajtu,previshe se palite na igraca koji osim koju asistenciju drugo nije ni sposoban da uradi.Zasluzena pobeda Reala i cestitke navijacima Reala.Atletiko srce ostavio boreci se do 95 minuta,ali eto to je fudbal,igra se sve dok Real ne zabije gool.Sve u svemu odlicna utakmica a jos bolja posle Ancelotijove odluke da ne pusti Pepe'a na terenu znamo kakva bi utakmica bila tek.Pozz Atletiko u srcu .

da da da

pre 9 godina

ko je pratio i citao komentare zna me.Vec sam pisao pre meca sa Levanteom(nadovezao sam se pre meca sa Malagom) da do kraja sezone nece pobediti ni jednom.Izgubili od Levantea,nereseno sa Malagom(tipovao sam x),Barsom(tipovao sam 1-dosao x) i Realom(nadate se penalima a pascete u produzetku)...SUDBINSKU 10 je doneo CR7 u Lisabonu(secate se i tih reci) sa 17 golova iz 12 utakmica....prvi intervju Bejla kad je dosao u RM-decko izjavio da je dosao da uzme LS. A sad na stanje veceras:
AM
Ocajna murinjovska taktika Simeonea dabldeker...nije stvorena nijedna 100% sansa za 120 min,pogodak na gresku Kasiljasa(sreca)....sramno ponasanje na kraju meca...odsustvo Koste i Turana...najvise podbacili Koke i Gabi...jednom recenicom mogli su mnogo a nisu uradili nista...ostaje za utehu osvojena liga
RM
Najgori na terenu redom su bili(ako se izuzme greska Kasiljasa) Kedira,Karvahal,Benzema,Bejl,Modric,Ronaldo,Morata....igrac utakmice Anhel di Maria.....sva sreca pa Ramos dao iz kornera inace bi bila paljba i po Bejlu(najvise) onda Kasiljasu, preko Ronalda do Modrica-izvadili su se u produzecima.Ramos je dao gol u 92:48(pre isteka 93 minuta).Gledao sam 2 poluvreme na D3-gledaj ispocetka i stopovao vreme-najmanje je trebalo da se produzi 6-7 min(ostecen RM zbog valjanja,simulacija,odugovlacenja igraca AM)verovatni bi dali drugi gol u 96min

jedno od najlosijih finala koje sam gledao a pratio sam svako od 94,jedina gora finala od ovog su mi Bajern-Valensija,Mancester-Celzi i Celzi-Bajern

Smejurija

pre 9 godina

Ako Bale vredi 100 miliona onda bi ovaj Ramos trebao da vredi bar 200 koliko je taj puta spasio Real a čovek igra štopera i više uspeha doneo klubu a vredi 3 puta manje. Ništa sad da kupe još jednog ali ovako puta preko 110 a igrači kao što su Marsel će da ih vade iz blata.

dottore

pre 9 godina

Nadam se sledece sezone u grupi Bayern i Real i onda nockout faza da opet se sretnu i da Bastia Negra uradi sta nije ove sezone, sve zbog gospodina Pepa Guardiole, dozvolili Realu da pobedi onako u Minhenu i veceras..Iskreno ne mogu da ih podnesem, 10 titula, od toga 5 kada npr Bundesliga nije postojala, dok je Francko vladao..sad kralj daje pehar klubu, gde pere novac, ono presmesni su! A sad osvoje titulu kada potrose 200 miliona eura..vratice im se! Ceka ih Bayern, a kad bude igrao kako Bayen igra Real nema sta da trazi..inace penal za penalda, presmeno! Prva tekma penaldu u Brazilu je protiv Nemacke..prvo pranje padavicara za par nedelja od momaka iz Bayerna, samo na klupi nije Pep vec Nemac a penaldo protiv Nemaca nema sta da trazi..

bgd

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj

DDD

pre 9 godina

Sta ti je fudbal...koliko nisu imali srece fudbaleri Atletika.Znao sam da nece izdrzati do penala,Real je imao mnogo vise snage i psihicke prednosti posle Ramosovog gola.Sudija bruka,zasto 5 minuta nije mi jasno,oni koji govore gol je pao u 93. minutu,nije isto kada treba da se igra jos 3 ili 5 minuta tj. kada vam treba samo minut do titule PRVAKA EVROPE,a pod pritiskom ste protivnika.Samo mi nesto nije jasno...prosle godine Bajern-Dortmund,vecina neutralaca na strani Dortmunda,sada mi se cini vise na strani Reala,mislim nzm nije mi jasno,Bejl vise kosta od celog tima Atletiko...Ova LS dosta losija od prosle godine,vecina meceva je bila dosadna,ovo finale je samo po drami bilo bolje od onog sa Vemblija,po igri ni blizu...

vlada

pre 9 godina

Atletiko je bio bolji veći deo utakmice ali fudbal se igra 90 minuta plus nadoknada. Real je imao više sreće nego pameti.
Nije da vučem na stranua Atletika, ali generalno mi nije jasna potreba sudija da u polufinalima i finalima Lš produžuju utakmice za ne manje od 5 minuta, i to vrlo često bez razloga. Ni ovog puta nije bilo apsolutno nikakvog razloga da se utakmica produđi 5 minuta. realno 2 ili 3 minuta nadoknade su bila potrebna. Nije bilo nekih dugačkih prekida. za 4 izmene prdužiti utakmicu 5 minuta?! Ali tako je unazad već nekoliko god u Lš.

Atletiko nije imao dovoljno dugačku klupu da se nosi sa Realom u produžetcima, ali je Diego Simeone napravio čudo sa ekipom ove godine, iako je pre starta sezone otišao jedan Falcao iz Atletika!

Ozil

pre 9 godina

@Jocika Nema ni Real vise umetnike.Oni su svog umetnika prodali na kraju prosle sezone,sad su ostali samo trkaci,ali oni pravog plejmejkera vise nemaju(mozda uz izuzetak Di Marije).Umetnici igraju u Barseloni.

nikola

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Navijao sam za Atletiko,ali realno,pored izmena je bilo ono jedno previjanje po terenu neposredno pre jedne izmene,a mislim i jos jedno,gol je pao u '93 minutu(znaci i da je produzio 4 minuta isto bi bilo), bez obzira,ako nisu mogli da izdrze taj poslednji minut vise,nego je sudija kriv zbog toga sto su bas u tom jednom vise minutu primili gol...Previse su se branili poslednjih 20-tak minuta,previse,svi su usli u sesnaestera i pustili Reala preti i stvara prilike.Sudija je po meni bio odlican,i ono u produzetku je ispravno pustio Real da izvede korner,ostalo je bilo 10-tak sekundi,a bila je neka sansa za gol,kada sudije pustaju da se "akcija" zavrsi i ako je isteklo vreme.Narocito me je odusevo sto je dao onaj zuti iritantnom Ramosu kada je krenuo da se nesto buni i kaci sa onim igracem Atletika.Da mu svi tako lepe zute kartone cim krene da isteruje pravdu,do sada bi se naucio fer pleju.

Tyrael

pre 9 godina

Evo su navijaci Reala koji igru Atletika sada nazivaju "kukavickom". A isti ti ljudi su velicali, npr. Celzi, kada je izbacio Barselonu pre 2 sezone... licemerno.

о шонеси

pre 9 godina

играо сам на острву, ма то није Александар Коларов, то је с амо неко ко хоће да личи на њега

Bane

pre 9 godina

(REAL NO, 24. maj 2014 23:31)

Vidi ovako druže, možeš dati i 150 golova taj po meni nije zaslužio da bude najbolji igrač planete. Non-stop se baca, diže ruke buni se ako nije po njegovom. Sudija u gotovoj utakmici namešta Ronaldu rekord a u 105 minutu pokazao ko je i šta je kad je sam pao a sudija poverovao, igrač Atletika drži ruku uz telo ovaj kao penal igrao je rukom, i gde je tu fer plej. Za onaj pad ja bi mu za taj pad dao direktan crveni karton pa se bacaj koliko hoćeš. Kad neko ima privilegija umisli čovek da je bog i batina.

VlajkoCg

pre 9 godina

A i ja da prozborim koju. Odje vidjim da ovi sajt posedjuju sve nacije, narodi i narodnosti iz bivse Sfrj. Pa te ovi Srbi te Stankovic, te Jugovic, te Vidic, te Ivanovic, te Kolarov, te ovaj, te onaj, Hrvati, govore o Modricu, Mandzukicu, Rakiticu, svi oni osvojili Ligi Sampiona, Evrope itd. A samo na Balkanu, je jedna nacija stopostotno fudbalska ili nogometska, kako mu kome drago da rece, a to su Crnogorci. Nabrajam neke od njih jedan Savicevic, Mijatovic, ili kapiten Ajaksa Velibor Vasovic. Njihov uspjeh je i tim veci sto je jedna mala, mala nacija, iznjedrila toliko fudbalera, uspjeh je i samim tim veci, sto se oni nisu toliko lomatali, sem ovog poslednjeg, nisi ni mnogo trcali, po tome nismo nesto poznati, ali kada je god bilo tesko, u najtezim trenucima, vazda su golove zabijali. To je junacka odlika, Dejo Savicevic sam protiv Barselone, Mijatovic protiv mocnoga Juventusa, a ovi odje danas uz pomoc sudije, hemije, saigraca, Platinija i ko zna svega cega. A taki smo svi mi srcani, ljepi i hrabri. A u Brazil ne idemo jadni, zato sto ce ko trcati po onoj vrucini, pa dje im je pamet, dje, treba neko cuvati djevojke po Zagrebu i Sarajevu. Zelim svima ugodno leto od Istre do Boke Kotorske. Pozdrav.

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde

:) :)

pre 9 godina

Opet stoljnjak se viori ;)
Još čete vi zvati nazad Sinišu M. da vam nije bilo njega i Štimca doživjeli bi vi debakl od nas !
Al neka, znam da čete te nam vi dati podršku Brazilu! Uvijek se navija za onoga koji te je pobijedio:)

nicka

pre 9 godina

Vopi@ opet ti fali minut i po do 5 minuta nadoknade.Svima je jasno da se igralo dok Real ne izjednaci, to se vidjelo i na kraju prvog produzetka.

Džoni

pre 9 godina

Najveća glupost u fudbalu i inače u sportu su produžeci (ok u košarci) ako nisi uspeo za 90 i kusur minuta da pobediš ne treba ni tih 30 dodatnih! Odmah penali dok još igrači mogu da stoje. Ovi Atletičari u produžecima bukvalno nisu mogli da se pomere a Real je dobio dodatnu snagu golom u 90+ i na tim krilima su i dobili utakmicu dok su ovi totalno pali i fizički i psihički!

bekoHR!

pre 9 godina

Mi smo realno sila brate svuda nas ima ko igra od vasih igraca dva najspektakularnije tekme u mjesec dana? Ovo finale LP i 12.6.. Pa mi smo prosto cudo

max

pre 9 godina

Strašno,kod ovaj svet ide!! Nikada nije bilo pravde samo gomile novca igraju glavnu ulogu,zato nikad nisam voleo Real !!Plus toga da Atletico dobije gol u zadnjoj sekundi!!Grozno !!

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde

Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!

nislija

pre 9 godina

izjednacujuci gol neregularan jer je bio faul nad Viljom pre kornera tj.korenra nije ni bilo. Sudija doneo titulu Realu. Ljudi pokrenimo peticiju za ukidanje Lige sampiona(LIGE NAMESTALJKI) sa nasih TV ekrana. Ja od danas ne gledam fudbal tako da svetsko prvenstvo (gde ce Brazil biti prefavorizovan) ce proci bez mene

Vlada

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario

Salle

pre 9 godina

Svaka čast Atletiku, ali golman im je najslabija karika. Svi golovi koje je primio su bili branjivi, za dlaku je bio prespor ili na pedalj...

Pedja

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.

REAL NO

pre 9 godina

4:1 za kraljevski klub protiv jorgandzija, ubedljivo bas kao i sto sam ocekivao. Kristijano objasnio ko je gazda - nad njim je napravljen penal, a dao je i jedan gol.

Nisu morali ni da igraju, zato i nisam gledao utakmicu, ali moram da prokomentarisem krajnji rezultat kad je vec doslo bas ono sto sam prognozirao...

Vopi

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!

Nino

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.

mattko

pre 9 godina

Da li je moguce da igranje Modrica za Real opredeljuje ovoliko komentara za Atletiko. Pa gospodo setite se Boskova i Miljanica, Pedje Mijatovica, Perice Ognjenovica sve su to ljudi koji su sebe ugradili u Real!
Real je najbolji! I to se oduvek zna.

stručni kosultant

pre 9 godina

Hajde, Real, jedino ti zaslužuješ titulu! Sve drugo su mali klubovi, samo je Real Madrid veliki. Grande Real... Grande ....Sve na svetu bih dao da sam samo šav na grbu Kraljevskog kluba.

Goblin

pre 9 godina

Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

losmi

pre 9 godina

Na ovo lepo finale senku je bacio poslednji momenat na mecu. Najgori pojedinac ovog finala je morao da postigne gol, makar i na silu. Pa kako sme da se pise da je Real osvojio desimu,a da pritom Ronaldo nije dao gol?! I sad ce danima da se pise o njemu i njegovom golu,a pravi heroji kao sto su Ramos i Marselo ce biti u senci.
Nemam nista protiv Ronalda, ali kad se pretera, pretera se.

nz

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Necete ni vi, nikad niste osvojili Ligu šampiona.

realno

pre 9 godina

5 minuta produzetka. Zasto? Naravno da bi Real dao gol.
Dortmund - Real samo 2 MINUTA a na toj utakmici je samo trajanje lekarske intervencije bilo toliko a da ne racunamo zamene i ostala prenemaganja igraca Reala...

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić ključ je i duša Reala ove godine. Uz Ronalda najzaslužniji za osvajanje kante lige prvaka.
Bravo moj dječače plavi.
Lukica= DOMINACIJA!!!

fmppanterlimenkacia

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...

BL

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda Reala. Prosto su brzi, jaci, snazniji. Pregazili su Atletiko u nastavku. Atletiko je igrao kukavicki, dali su gol i parkirali autobus. To im se onda i osvetilo.

srbin

pre 9 godina

Ronaldo ga nema nigde, Bale vezara, Modrić ne zna gde bije, Kasiljas pogubljen. Ramos mora da rešava, eee... Ako Real uzme ovu titulu, onda stvarno ne znam.

.....

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika

nikolavr

pre 9 godina

Kako se blizio kraj 2. poluvremena tako je sudijin kriterijum za sviranje faulova nad realovim igracima bio nizi....Krivo mi je sto nisu osvojili..Ponovila im se sudbina Arsenala iz 2006.

NouNejmovic

pre 9 godina

Bio na Bernabeu,gotivim Real od Mijata i belih kopacki u Kelme dresu...pricajte vi sta hocete,Real je uz Milan najveci klub u istoriji,to su 2 najveca velikana. A i jako zelim da vidim Ronalda veceras kako izlazi kao pobednik iz svega,zasluzio je,to je jedna ljudina pre svega,pa onda najveca fudbalska masina svih vremena. Kada kazem masina....7,8 godina biti u top 3 igraca sveta,ako ne i broj 1 uz Mesija...uz duzno postovanje za genijlce Robaldinja,Zidana,Zubu Ronalda...to nikome nije poslo za nogom. Idemo Robaldo majstore,moje srce veceras vise kuca za tebe nego za Real!!!

SQI

pre 9 godina

Fudbalska nepravda!U ovom trenutku je moglo da se vidi zasto se toliko potencira ulaganje Reala jer imaju mnogo veci izbor na klupi dok Atletiko ima 11 lavova i kada neko od njih ispadne znatno se oseti razlika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (....., 24. maj 2014 23:05)

Hranim se ovakvim komentarima. Boli jel' da :)

Jugosloven

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih
(misko, 24. maj 2014 21:36)

Ne vidi se od silnih Srba po terenu.
(Nino, 24. maj 2014 23:02)

Jao, na kurs duhovitosti da ides odma'!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

zbog cega bi bili protiv modrica ,decka je rodila srpska majka radojka.mi se radujemo za naseg polubrata..

Eric Cantona

pre 9 godina

@al sad iskreno: nismo protiv Real zbog Modrica, on je sjajan fudbaler, nit to ima veze sa Hrvatima. Protv Reala smo zbog onog zalizanog Ronalda, prosto ne mozemo da gledamo takve tipove.

" Genetika prvaka " je čudo !

pre 9 godina

Za Druga Zoroa & Topaloviće :
Finale 91 ( Bari - ITALY ) je bila zadnja i najvažnija utakmica jedne ekipe koja je OČISTILA sve u Evropi te godine !
Dakle , nije bilo tužno kao u Briselu 1966 !! Ta razlika je nešto neopisivo i utiče na formiranje psihe - zar ne !?
Ali i Vi to podsvesno znate , ali teško priznajete … šta ćeš - život je nekom majka ( kada navijaš za pravi klub ) . a nekome maćeha ( kada navijaš za Tvoj klub ) !!
Inače bilo je lepo biti u Bariju te majske noći 1991 .
Ime pobednika iz '91 je upisano na " UŠATOM PEHARU " koji su večeras podigli igrači Reala , zasluženo ili ne - to će uskoro biti istorija ( na koju će navijači 2 Madridska kluba UVEK GLEDATI DRUGAČIJE ) !!!
P.S./ Navijao sam za Atletiko ( dobra boja dresova ) , ali i oni znaju da će sledeću šansu za finale imati " ko zna kada … možda nikada " ! Zar ne Zoro : " … ko zna kada - VEROVATNO NIKADA ! ".

sarajevo.ba

pre 9 godina

Da vas cujem??????
Deseta, haloooooooo DESETA titula prvaka Europe za najveci klub na svijetu

Hajde sad ocekujem komentare tipa nezasluzeno I slicno, sta je to Atletiko pokazao veceras osim grube igre?????

Tako, iduce godine cete navijat za neki Porto, Monaco, PSG samo da ne bi Real uzeo, ali steta rodjaci, protiv najboljeg se moze samo plakat
Svi kad se skupitebi ti vasi klubovi za koje navijate nemaju 10 titula

p.s.Marijana da pare vrati Costi, eno ga jadnik kantu od 10l napunio suzama

boks

pre 9 godina

da li ste provalili da je fifa opet prolongirala odluku o zvezdi...razlog je novac koji zvezda dobija od gasproma ako bude prva...postavlja se pitanje kako ce biti taj novac uplacen ako postoje menice na cekanju koje moraju da se namire...ukoliko zvezda bude prva gasprom ce direktno uplatiti pare ka onima zbog kiojih zvezdi preti suspenzija ,a to je nelegalno..m

nikola

pre 9 godina

Nikada nisam ni voleo Real,ali mislim da cu posle ovog gola za izjednacenje poceti da ih prezirem.Ako ne osvoje veceras,preko leta obavezno da dovedu jos nekog igraca za 100+ miliona i jos nekoliko za 50,pa mozda bude bolje sledece sezone.
Sa druge strane Atleriko u poslednjih pola sata u regularnom delu parkirao autobus ispred gola,ni ne pokusavaju da stvore priliku,kada dodju blizu Realovog gola ne gledaju da ugroze gol nego da zadrze vreme.Na kraju ih Boga kaznio.
Navijam za Atletiko,sada imaju priliku da osvoje LS,pa ko zna kad opet,Real ce se vec snaci kupovinom najboljih igraca na svetu,a i imaju vec dosta titula.

Radoje

pre 9 godina

Jos jedna kradja, onaj zalizani holandjanin bi ih pustio da igraju drugo poluvreme sve dok ne daju gol. A vreme u produzecima, e to je tek sramota, jasno je zasto je Simeone hteo da bije redom...

bavarac

pre 9 godina

Jel onaj plavokosi djecak u dresu Reala asistent za pogidak u finalu LP-a?? Ej mali ljudi... Bravo Luka, ali naprijed fudbal i naprijed Atletiko!!

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahahaha
Kaze komentator na Svicarskom RTs Deux da je D.Costa cudom oporavljen za 7 dana u Bosni
Haman pa ste nepoznati svijetu:D

Uzivajte navijacici Barce I Bajerna u porazu voljenog vam At.Madrida

misko

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

cekaj bre druze ja ne vidim nikakvog modrica na terenu evo gledao sam celo poluvreme i nigde ga ne zapazih

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Svaka cast Realu! Pobedili su Bayern - najbolje i Atletiko im je bila samo uzina posle glavnog jela! Skroz zasluzeno! Cestitke navijacima Reala!

Infamous

pre 9 godina

Molim redare da uklone ovo plavokoso dete u dresu Reala sa terena posto ometa igru.
(Sumadinac91, 24. maj 2014 21:52)
Mislis na ono "dete" koje je asistiralo za produžetak?

Serbinho

pre 9 godina

Atletiko je jaca ekipa, samo su se istrosili na pocetku i fizicki pukli, sto je Real uz srecu znao da iskoristi i kasnije taj visak fizicke energije iskoristi da ih dotuce.Nije igrao Diego Costa, dok je Real bio kompletan.Usput, da li bi se utakmica produzila 5 minuta da je Real vodio 1:0.

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

sarajevo.ba

pre 9 godina

A jeste se ponadali aaaaaa

Ne razumijem samo kako mozete hvalit At.Madrid nekim srcem da igraju, lijepo, pa ovo su mesari, vrlo prljavo igraju ali..Za svakog sudiju ono je penal nad Marcelom ali ajde

Napred Reaaaallllllll

Ozil

pre 9 godina

@Jocika Nema ni Real vise umetnike.Oni su svog umetnika prodali na kraju prosle sezone,sad su ostali samo trkaci,ali oni pravog plejmejkera vise nemaju(mozda uz izuzetak Di Marije).Umetnici igraju u Barseloni.

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

Brondby

pre 9 godina

Stizemo Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Bronfby

jorgandžija

pre 9 godina

Verujem da će preplaćene zvezde Kraljevskog kluba ovu lekciju iz fudbala pamtiti do kraja života. Pre će primiti još jedan gol, nego što će izjednačiti. Fenomenalno izdanje Atletika. Bravo majstori!!!

misko

pre 9 godina

"Novac je pobedio, fudbal izgubio možda i zadnju priliku u istoriji"..i ovo je pravi odgovor na sve zatso ne voleim Real...ne iz nekog posebnog razloga..ali otkako pamtim Real nikada nije napravio nekog vanserijskog fudbalera iz svoje skole ,uvek je kupovao igrace..Kupovali su i drugi Barselona,ali je i stvarala vanserijske fudbalere(Cavi,Inijesta),Mancesterj(Bat,Skols)...A Real..sem Raul ili Butragenja,koji i nisu neki vanserijski fudblarei,ja ne pamtim nikoga iz Njihove skole....ali Real je uvek tako radio od Puskasa,Di Stefana,pa nadalje,kad su se klubovi bili opametili i nisu prodavali igrace Realu,on 30.god nije osvojo nista...

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

sarajevo.ba

pre 9 godina

Ahahahahaha cuj 79miliona

Ja mislim da su navijaci Barcelona najvise pod stresom
Zao mi je drugari ali gledat cete 10-ti pehar LP u rukama Realovaca

Rutinski Real 2-3 razlike

Ivan

pre 9 godina

Nema šta, Real je zaista zaslužio da postane prvak Evrope i najzad osvoji tu 10.titulu! Čitave sezone igraju napadački fudbal, postigli su najviše golova u istoriji koje je jedan tim postigao u jednoj sezoni LŠ, razbili su prethodnog prvaka Evrope moćni Bajern sa 4:0 u sred Minhena, veliki majstor Christiano Ronaldo je postavio jednu novu granicu po broju postignutih golova u jednoj sezoni LŠ, čak 17 golova, granicu koju će teško ko u skorije vreme srušiti! Sve u svemu zasluženo, nema šta! Sa druge strane, velike čestitke Atletiku iz Madrida, imaju veličanstvenu sezonu iza sebe, svaka čast igračima tog kluba, dali su sve od sebe, teško je očekivati da ponove jednu ovakvu sezonu u skorije vreme! I sve čestitke sjajnom Dijegu Simeoneu! Njemu i njegovim igračima KAPA DOLE za sve što su uradili u ovoj sezoni!

P.S. Našim dragim susedima bih poručio da ipak malo smanje doživljaj, neka se raduju zbog njihovog Luke Modrića, imaju apsolutno razloga za tako nešto, ali ponižavati uspehe koje su u ovom istom takmičenju postizali naši VELIKANI poput slavnog kapitena velikog Mančester Junajteda, Nemanje Vidića, i velikog majstora i borca Baneta Ivanovića koji su osvajali LŠ u velikom stilu prethodnih godina, e to je iskazivanje kompleksa na zaista smešan način!

Peca

pre 9 godina

Ljudi, smešni ste sa prozivkama Modrića. Momak igra sezonu života, jedan je od trojice najbolje ocenjenih fudbalera u Španiji, a evo i sada je asistirao za izjednačenje. Da li je moguće da ste toliko iskompleksirani pa da ga uporno pljujete samo zato što je iz Hrvatske?! Koliko imate godina? Deset, petnaest?

Banjaluka

pre 9 godina

Ne volim Real, ali ova pobjeda me podsjetila na dve filmske scene! Prva Rocky V kada, Rocky kaze Tomiju" Hej Tomi nisam cuo zvono" , a druga Nebeska udica kad Glogovac kaze sinu " Znas kako se postaje pravi sampion? Izadjes na teren kad je najteze i pobjedis." Tako je to sa sampionskim ekipama, nazalost jos jednom, ne volim Real, navijao sam svim srcem za Atletiko, ali " Nisam cuo zvono"!

Kaba

pre 9 godina

Ronaldo je nevidjeno djubre od coveka sa malim srcem! Sad je nasao da pogodi penal! A kad je masio bitne penale plakao je kao p....!!! Navescu samo neke!
Polufinale 2008 Barcelona - Man Utd, masi covek penal u barceloni a trcao je da ga izvede!
Finale 2008 Chelsea - Man Utd masi covek penal u penal seriji i da se Teri nije okliznuo ne bi ni digli taj trofej zbog njegovog promasaja.
Polufinale 2012 Real- Bayern batica opet masi penal posto je u obe tekme bilo 2-1!
I sad je on veliki igrac posto puca penal na 3-1 u 120 minutu! Izigrava ludilo! Nema srce kad treba i nula od coveka! Cestitke realu na tituli uz zal sto pored dortmunda ni atletico nije uspeo samo zbog manjeg budzeta!

zoki

pre 9 godina

Kad čujem onog dosadnjakovića Acu Stojanovića na RTS-u da prenosi meč, prosto mi krivo što B92 ne prenosi. Udavi čovek i ono malo fudbala.

Mare

pre 9 godina

ajde breee atletiko, ne dajte se, nemoj ova preplacena ekipica da vas pobedi. Ako dodje do penala nema sta Real da trazi protiv Kurtoe, odbranice Ronaldu prvom.
I gde nadjose ovog sudiju da mi je.znati.

Бенфика Србија

pre 9 godina

5.мин надокнаде....
Да је ово било нпр. у купу Србије,да не претерује финале Лиге Шампиона,и да је Звезда или Партизан примили гол,и проужеци да су...Поплава у Обреновцу је ништа какве би тектонске ударе судија и председник Уефе ,Фифе имао...

stevan

pre 9 godina

Citav ovaj cirkus oko LS sluzi da bi se stvari skrenule sa problema koji nas generalno muce u zivotu. Grupa kapitalista vrti novac, bogati se jos vise, pustili su ljude u kavez da se medjusobno dave, I prave cirkus od svega toga. Sto se tice ovih iz lijepe njihove I velicanja hrvatskih igraca...Srbija je mnogo pre imala fudbalske velicine poput Vasovica, Miljanica, Stojkovica itd koji su bili znacajni srafovi u svojim timovima...sam podatak je fascinantan da je jedan igrac (Ronaldo) posle toliko godina oborio rekord Vasovica strelca za Partizan I Ajaks u finalima.

Wllaxy

pre 9 godina

niko nije komentarisao sudiju koji je, po meni, ubedljivo najslabija karika...mislio sam da treba da sudi neko ko ima znanja i autoriteta...
(fmppanterlimenkacia, 24. maj 2014 21:57)

Kad ti vidim nick, apsolutno mi postaje jasan tvoj besmislen komentar o sudijama...

nikola

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno, cele sezone igraju dobar napadacki fudbal. Sa brzom transformacijom odbrana-napad. Odlicna odbrana, sada tek vidi koliki je igrac Serhio Ramos. A tek Di Maria, odlican ali zaista odlican igrac. Brz, prodoran dobar sut, sve vidi, nesebican. Zrtvovali su ligu, oborio im je formu i zasluzeno su dobili. Svaka cast i sve cestitke

Djordje NS

pre 9 godina

Kolika fudbalska neznalica treba biti pa reći da se Cristiano Ronaldo nije video do 120. minuta? Bolje rečeno koliki kompleksaš treba biti? Pa čovek je imao ubedljivo najviše udaraca na gol od svih igrača u oba tima. Samo u jednom napadu je tri puta ozbiljno zapretio. Pa toliko udaraca Atletiko nije imao na celoj utakmici. Prilikom svake pripreme za udarac iz slobodnjaka u živom zidu Atletika je prava panika. Ne zaboravite da se na njemu konstantno igra flaster i kad dobije loptu na njega odmah idu trojica protivnicka igrača što je ostavljalo slobodnog Balea, Di Mariu ili nekog drugog igrača u gol šansi. A što se tiče penala, vama kompleksašima nije dovoljan ni usporeni snimak iz svih uglova da se uverite da je penal čist kao suza. Ni jedan Atletikovoj igrač se nije čak ni bunio, ali vi "stručnjaci" ste to bolje videli. A njegovo radovanje je bilo više kao tačka na osvojenu titulu jer je posle penala bio bukvalno kraj utakmice i ne zaboravite da je on igrao pred domaćom publikom.
Neverovatno koliko vam smeta što to nije bio Messi, jer da je to bio on sad bi u vašim komentarima bio stavljanja u ravan sa božanstvom. Ali žao mi vaš je, možete ga gledati u reklamama za čips, adidas i turkish airlines...tu je odličan! :-)

Marko

pre 9 godina

Cim je Murinjo otisao pehar je stigao.
(Reyes, 24. maj 2014 23:35)

Da samo sto je Ancelotti doveo i jednog od najboljih igraca na svetu Bale-a koji je sa 2-1 golom resio utakmicu.

bla bla

pre 9 godina

Evo Vopi tebra da ja tebi nesto objasnim. Svaka izmena se racuna kao 30 sekundi, drugo poluvreme 5 x 30 sek= 150 sek (2 i po minuta), i na sta jos 2 i po minuta? Druga stvar, u toku je bio 95:10 regularnog dela, a Atletiko ima aut u liniji sa sesnaestercom Reala,znaci u opasnoj zoni, a sudija svira kraj meca. Na kraju prvog produzetka, vreme 105:48, sudija pusta da se izvede korner za Real. Real je bio bolji drugo poluvreme, morali su da krenu na sve ili nista, ali ne moze niko da me ubedi da sudija nije navlacio koliko toliko na Real. Para vrti gde burgija nece.

navijac

pre 9 godina

Tako je bre Real, odvalite ih sada u produzecima!! Simpatisao sam ovaj Atletiko, ali ovakva ziheraska igra, autobus ispred gola i krljanje igraca, smucili su mi se! Oni igraju takav krljacki fudbal da to nema dalje, kako covek primi loptu, tako dobije 10 udaraca po nogama!

ima nas svakakvih

pre 9 godina

sumadinac91, opet si se dokazao. Modric asistirao za najvazniji gol ove godine, toliko dobrih pasova i dodavanja je napravio, ali ti si pametniji, zato gledas u ekran, dok u njega gleda milijarda ljudi.

Ogi

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko, ali ruku na srce oni večeras nisu pokazali ništa. Gol su postigli nakon katastrofalne greške Kasiljasa, a u drugom poluvremenu su bili nevidljivi. U produžetku - potpuni raspad sistema. Klasični autobus uz more oštrih prekršaja. Sve čestitke Realu.

glory

pre 9 godina

Po meni, utakmicu je prelomila zamjena Khedira - Marcelo. Od kada je usao M, utakmica je krenula samo u jednom pravcu. Dakle, Marcelo prvo ime utakmice.

xix

pre 9 godina

Kakav udarac je za bogate klubove da Atletik osvoji titulu u sred Barselone i da nakon toga ponizis gradskog rivala desetostruko bogatijeg u trofejima i novcu i na domacem terenu CR.To je taj fudbal koji igra Atletik.Cvrst, sa presingom i na polu kontru svim srcem.Atletik, Atletik....Atletik, Atletik...

dejavu

pre 9 godina

Real ne zaslužuje da uzme titulu.
Zadnja linija Atletika ceo meč pokazuje klovnovima Kediri i Ramosu,šta znači uigrana linija bez precenjenih imena u timu.I pri tome ne mislim na Kasiljasa.
I nije samo odbrana u pitanju.Sve linije tima Atletika su neuporedivo kompaktnije.

Фиста слепац - стихоклепац

pre 9 godina

Е,мој Икере да набавиш цвикере!
Шпиц Бензема,везе нема.
И Роналдо исти салдо

Gajetano

pre 9 godina

Veliki mec zaista, drama do poslednjeg minuta! Diego Simeone je pripremio svoju ekipu za borbu na zivot i smrt, Real je hteo da igra fudbal. Srce i hrabrost Atletika protiv suvog kvaliteta Reala. Sto se ratnickih vestina tice, Atletiko je sigurno zasluzio pobedu. Sto se pak fudbalskih vestina tice, Real je u ovom mecu bio za klasu bolji. Ko u to ne veruje neka pogleda statistiku sa ovog meca. I pored svega toga, Atletiko je takoreci dotakao pehar. Svaka cast Atletiku za borbu. Svaka cast Realu na La Decimi, zasluzili su je 100%. Kad sam video kako su razmontirali veliki Bajern, bilo mi je jasno da im ovaj trofej ne moze izmaci.

I jos nesto, mnogi ce lamentirati nad cinjenicom da Realov tim kosta desetak puta vise od tima Atletika. Pa sta? U fudbalu, kao i u svakom drugom biznisu, bez velikih ulaganja nema ni velikih rezultata. Da se razumemo, Atletiko je vec napravio cudo osvajanjem Primere pored mocnih Reala i Barselone.

Pozdrav,

Sasa

pre 9 godina

Realno, Real je bio bolji tim veceras imali su vecu zelju. Atletiko je dao taj nesrecni gol i od tada postoji samo jedan klub na terenu. Real.

ahahalelee

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida)
A kad su Vidic, Stankovic, Ivanovic iz godine u godinu osvajali ligu sampiona gde su bili Mandzukic i Modric ? HAHA !!!!

Atropin

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i kako god da se završi želim da se zahvalim igračima AM i treneru Simeoneu što su mi vratili veru u fudbal! Veru, da ne pobeđuje uvek onaj koji ima 11 najbržih, najveštijih, najskupljih, najisnažnijih. Pokazali su da su ekipa u kojoj sva jedanaestorica izgaraju jedan za drugog i stavljaju svoju igru u funkciju celog tima i da za njih reć predaja jednostavno ne postoji!

kit teler

pre 9 godina

auuu, ovi iz atketika polomise realovce kao da se radi o karate mecu a ne o fudbalskom! more sudija, pokazi koji crveni pa cemo da vidimo kako ta "jaka i organizovana" odbrana atletika popusta kao nasipi uz Savu.

Pri_Kraju_Sa_Živcima

pre 9 godina

Real,zajedno sa padavicarem (i ne znam ko moze njega da proglasi najboljim fudbalerom) =nista!
Jedini koji je igrao je na kraju i odlucio mec. Utakmicica=nula

Mario

pre 9 godina

Ivana, procitaj vase komentare prije i tijekom finala.kako ste se rugali Modricu. Pa mi onda nešto reci o kompleksima. Hrvat Rakitic osvojio EL,Modrić osvojio Ligu Prvaka. I to nakon Mandzukica prosle godine. Hrvatska ide na SP u Brazilu. A ti o kompleksima? To je inace vaša omiljena stara ploca. Nemozes imat komplekse prema losijima od samog sebe

SRBIJA

pre 9 godina

Sama cinjenica da je ovo Realu 10. titula govori da uopste nisu vesacki klub !!! Real nije zasluzio titulu , ali nije ni Atletiko . Mislim da bi najbolje bilo da smo gledali penale. NEDAJTE DI MARIU MOLIM VAS

VlajkoCg

pre 9 godina

A i ja da prozborim koju. Odje vidjim da ovi sajt posedjuju sve nacije, narodi i narodnosti iz bivse Sfrj. Pa te ovi Srbi te Stankovic, te Jugovic, te Vidic, te Ivanovic, te Kolarov, te ovaj, te onaj, Hrvati, govore o Modricu, Mandzukicu, Rakiticu, svi oni osvojili Ligi Sampiona, Evrope itd. A samo na Balkanu, je jedna nacija stopostotno fudbalska ili nogometska, kako mu kome drago da rece, a to su Crnogorci. Nabrajam neke od njih jedan Savicevic, Mijatovic, ili kapiten Ajaksa Velibor Vasovic. Njihov uspjeh je i tim veci sto je jedna mala, mala nacija, iznjedrila toliko fudbalera, uspjeh je i samim tim veci, sto se oni nisu toliko lomatali, sem ovog poslednjeg, nisi ni mnogo trcali, po tome nismo nesto poznati, ali kada je god bilo tesko, u najtezim trenucima, vazda su golove zabijali. To je junacka odlika, Dejo Savicevic sam protiv Barselone, Mijatovic protiv mocnoga Juventusa, a ovi odje danas uz pomoc sudije, hemije, saigraca, Platinija i ko zna svega cega. A taki smo svi mi srcani, ljepi i hrabri. A u Brazil ne idemo jadni, zato sto ce ko trcati po onoj vrucini, pa dje im je pamet, dje, treba neko cuvati djevojke po Zagrebu i Sarajevu. Zelim svima ugodno leto od Istre do Boke Kotorske. Pozdrav.

Aleksa

pre 9 godina

Meni lično kao nekome ko voli sport i fudbal "la decima" ne znači ništa. Dobro je poznat pokrovitelj prvih pet titula. Za ovu poslednju (koju su sasvim zasluženo osvojili, jer jesu bili bolji) im je trebalo više stotina miliona evra, konkretno od sezone 03/04 do sezone 13/14 = 959 000 000 britanskih funti tj. 1.18404702 milijarde evra.
Real Madrid je preteča svega onog lošeg što čini modernu fudbalsku igru.

da da da

pre 9 godina

u finalu LS nikad nisu bili rezultati 2:2 4:1 3:2 5:0....u kupu Sampiona po 2 puta je bilo 4:1 i 3:2

ja uplatio po 200 dindzi 2:2 i 5:0 za RM dobici su 3000 odnosno 9000 dinusa

Mali

pre 9 godina

Drago mi je da nema Bajerna i Barse i jos ce mi bit draze ako pobedi Atletiko.Imaju najmanji budzet a ostavili iza sebe Barselonu i Real.Svake godine im pokupe najbolje igrace i ljudi stvore od nicega takav tim.

Nidje veze...

pre 9 godina

Neko u finalu evropske lige i lige prvaka a neko slavi opstanak u dresu Birminghama,,sve ovisi o kvaliteti :))
(Jole, 24. maj 2014 22:47)

A?

Dragan Jove Tirbica

pre 9 godina

hahahaha ljudi pa zar ne kontate da je ovo malo vremena sto je Kosta igrao bilo takticko resenje Simeonea pa covek se sprda ove godine sa sto puta iskusnijim trenerima nego sto je on,svaka mu cast odlican je bio kao igrac,a izgleda je jos bolji kao trener,sta kaze Aca nema Ronalda u igri negde se izgubio u tim linijama Atletika hahahahaha

my way

pre 9 godina

Sta hocete vi, Kosta je trenirao normalno, poceo utakmicu i trceci izasao napolje. Malo li je za 2 tretmana i koliko, 4 dana? Cinjenica je da Marijanina terapija pomaze, ovo sa Kostom je samo jos jedna potvrda toga, a sigurno nije neki dokaz za suprotno, zato ne smarajte hejteri. Nije covek hteo da rizikuje sve sto je dobio brzim oporavkom i to je pametna odluka, a nisam siguran da nije i mala takticka zamka uz to.

Bosnjak

pre 9 godina

Hrvati dosadidni ste sa Modricom,smorili ste vishe svija ovde na sajtu,previshe se palite na igraca koji osim koju asistenciju drugo nije ni sposoban da uradi.Zasluzena pobeda Reala i cestitke navijacima Reala.Atletiko srce ostavio boreci se do 95 minuta,ali eto to je fudbal,igra se sve dok Real ne zabije gool.Sve u svemu odlicna utakmica a jos bolja posle Ancelotijove odluke da ne pusti Pepe'a na terenu znamo kakva bi utakmica bila tek.Pozz Atletiko u srcu .

vlada

pre 9 godina

Atletiko je bio bolji veći deo utakmice ali fudbal se igra 90 minuta plus nadoknada. Real je imao više sreće nego pameti.
Nije da vučem na stranua Atletika, ali generalno mi nije jasna potreba sudija da u polufinalima i finalima Lš produžuju utakmice za ne manje od 5 minuta, i to vrlo često bez razloga. Ni ovog puta nije bilo apsolutno nikakvog razloga da se utakmica produđi 5 minuta. realno 2 ili 3 minuta nadoknade su bila potrebna. Nije bilo nekih dugačkih prekida. za 4 izmene prdužiti utakmicu 5 minuta?! Ali tako je unazad već nekoliko god u Lš.

Atletiko nije imao dovoljno dugačku klupu da se nosi sa Realom u produžetcima, ali je Diego Simeone napravio čudo sa ekipom ove godine, iako je pre starta sezone otišao jedan Falcao iz Atletika!

ice9

pre 9 godina

Svaka cast realu na pobedi ali ovaj ronaldo je jadnik, nista nije uradio celu tekmu a onda na 3:1 da go iz penala i krene da se dziberise ko da je on resio sve sam, ljadza.

Nikola fudbalski strucnjak

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Vlado, izgleda da sam ja gledao neku drugu utakmicu. Razlozi za produzetak od 5 min. nisu bile izmene vec Atletikovi neprekidni, prljavi i podmukli faulovi. Neko rece ovde lepo, da je svako primanje lopte od strane Reala znacilo more ugaraca po nogama tih igraca. Atletiko je sam kriv za produzetak. Igraju jedan arhaicni, dirty fudbal. Bila bi tragedija za fudbal da su osvojili titulu.
Sto se srpsko/hrvatskog prepucavanja u vezi Modrica tice, izjavljujem kao Srbin da je Modric jedan od najvaznijih igraca u Realovom timu u rangu di Marie, Marsela. Neverovatna krtica, radnik, genijalni uposljivac...neverovatno inteligentan, koristan igrac. Kada je Real dobio penal, molio sam Boga, znajuci da je to pored bolesno egocentricnog Ronalda nemoguce, da Modric sutira penal. Niko ne bi to vise zasluzio od Modrica ili di Marie. Ronaldo je dobar igrac ali ide na zivce svojim izgledom, ponasanjem na terenu...jednom recju primitivac a cini mi se da je malo i priglup. Navijao sam za Real, ali mi je bilo tesko gledati Ronalda koji posle 4:1 skida dres, pokazujuci svoj torzo, koji podseca na upravo izlegle pticice bez perja, i pada u trans kao da je taj gol bio odlucujuci za uspeh. Upravo rekoh...primitivan je i priglup.

Tom Hagen 018.

pre 9 godina

Ala je Marijana 'opravila Dijega Kostu svaka joj cast...ili je ovaj nesto gadno pobrkao pa navratio kod Marijane Mateus...zavaralo ga prezime...

Dacha

pre 9 godina

Sta,sad svi navijaju za Atletiko? Samo se pitam jel zbog mode jer je to izgleda tako da se navija za trenutno prvog na tabeli ili u ligi sampiona. Ne razumem...

Vopi

pre 9 godina

Kao sto rekoh u nekom komentaru u najavi utakmice t rdo do kraja ako Real ne postigne gol u prvih 20 min. Ali u svakom slucaju ocekujem pobedu Reala. Sramota da pobedi ekipa koja nije napravila niti jednu izglednu sansu za gol. Inace sto se tice Spanije volim Valensiju.

neutralni felsh

pre 9 godina

1:1, posle produzeci, mozda oba gola u prvom, pa da ipak bude iz x u x.
real ima strasan tim, uopste napad, i veliki motiv, a atletiko je opasna celina, prava ekipa u kojoj ce svaka rezerva da odigra isto kao prvotimac, a umeju i da uopste ne igraju, samo da kvare igru, grubi i hrabri - samo da im ne zaigra suvise u stomaku, ovo im je svima osim vilji prvo grande finale, tremu ce morati brzo da potisnu. ja mislim da hoce. ima da cuskaju ronalda duplirano, to sigurno. a onda ce ronaldo da unervozi ceo tim kao i obicno, pa ce svi da mu nabacuju a on udvojen, i adio djaci. tako se i barsa zeznula kad su atletikovi stoperi plus vezni utrojili i stisli mesija. ali on se bar ne nervira i dize ruke i kmeci kad ga obore ;)
(neutralni felsh, 24. maj 2014 01:18)


1 singl na x, drugi singl na 1:1, treci singl na x u x... moram da se pohvalim, nema ko umesto mene ;)

Bane

pre 9 godina

(REAL NO, 24. maj 2014 23:31)

Vidi ovako druže, možeš dati i 150 golova taj po meni nije zaslužio da bude najbolji igrač planete. Non-stop se baca, diže ruke buni se ako nije po njegovom. Sudija u gotovoj utakmici namešta Ronaldu rekord a u 105 minutu pokazao ko je i šta je kad je sam pao a sudija poverovao, igrač Atletika drži ruku uz telo ovaj kao penal igrao je rukom, i gde je tu fer plej. Za onaj pad ja bi mu za taj pad dao direktan crveni karton pa se bacaj koliko hoćeš. Kad neko ima privilegija umisli čovek da je bog i batina.

da da da

pre 9 godina

ko je pratio i citao komentare zna me.Vec sam pisao pre meca sa Levanteom(nadovezao sam se pre meca sa Malagom) da do kraja sezone nece pobediti ni jednom.Izgubili od Levantea,nereseno sa Malagom(tipovao sam x),Barsom(tipovao sam 1-dosao x) i Realom(nadate se penalima a pascete u produzetku)...SUDBINSKU 10 je doneo CR7 u Lisabonu(secate se i tih reci) sa 17 golova iz 12 utakmica....prvi intervju Bejla kad je dosao u RM-decko izjavio da je dosao da uzme LS. A sad na stanje veceras:
AM
Ocajna murinjovska taktika Simeonea dabldeker...nije stvorena nijedna 100% sansa za 120 min,pogodak na gresku Kasiljasa(sreca)....sramno ponasanje na kraju meca...odsustvo Koste i Turana...najvise podbacili Koke i Gabi...jednom recenicom mogli su mnogo a nisu uradili nista...ostaje za utehu osvojena liga
RM
Najgori na terenu redom su bili(ako se izuzme greska Kasiljasa) Kedira,Karvahal,Benzema,Bejl,Modric,Ronaldo,Morata....igrac utakmice Anhel di Maria.....sva sreca pa Ramos dao iz kornera inace bi bila paljba i po Bejlu(najvise) onda Kasiljasu, preko Ronalda do Modrica-izvadili su se u produzecima.Ramos je dao gol u 92:48(pre isteka 93 minuta).Gledao sam 2 poluvreme na D3-gledaj ispocetka i stopovao vreme-najmanje je trebalo da se produzi 6-7 min(ostecen RM zbog valjanja,simulacija,odugovlacenja igraca AM)verovatni bi dali drugi gol u 96min

jedno od najlosijih finala koje sam gledao a pratio sam svako od 94,jedina gora finala od ovog su mi Bajern-Valensija,Mancester-Celzi i Celzi-Bajern

musa dembele

pre 9 godina

NEUTRALAN SAM i ne navijam za spanske klubove,ali... Dusa me je zabolela kako je ATL pao 100 sekundi pre kraja.To ti je isto kao kad sirotinji se srusi kuca.. Sto se utakmice tice REAL je bio solidan nista vise od toga i da sa druge strane nije bio potroseni i osakacen povredama Ateltiko,da je bio Bajern ,lose bi prosao veceras!

Black Hawk

pre 9 godina

Evo razloga zasto je Lopez prvi golman Reala i dokaza da ovi klinci sto postave sklapaju po medijskoj popularnosti igraca nemaju pojma...Nisu Murinjo i Anceloti blesavi!

zaustavno vreme

pre 9 godina

Vrli komentator Aca na RTS-u ne zna koliko traje produžetak pa u 114 min kaže ds ima još minut do zaustavnog vremena. Kakva blamaža.

Sloba

pre 9 godina

Ovaj Di Maria je ozbiljan fudbaler, nadam se da je posle ove utakmice to svima jasno. Bosanci, nek vam je Bog u pomoći protiv Argentine, posebno onome ko bude zadužen da ga čuva.

Цоа

pre 9 godina

Шта кмечите, Реал апсолутно заслужено добио, уништили су Атлетико који није прешао пола у другом полувремену, а у продужетку их самлели. Највећи клуб на свету !

NastyB

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

A 1991. Darko Pančev daje gol iz penala zbog kog se ime Crvena Zvezda nalazi na peharu Lige Šampiona! Neprocenjivo! Kakvi Mandžukići i Modrići...

Džoni

pre 9 godina

Najveća glupost u fudbalu i inače u sportu su produžeci (ok u košarci) ako nisi uspeo za 90 i kusur minuta da pobediš ne treba ni tih 30 dodatnih! Odmah penali dok još igrači mogu da stoje. Ovi Atletičari u produžecima bukvalno nisu mogli da se pomere a Real je dobio dodatnu snagu golom u 90+ i na tim krilima su i dobili utakmicu dok su ovi totalno pali i fizički i psihički!

Nolan

pre 9 godina

Tradicija se nastavlja ! Hrvati u finalima, osvajači !!! Neprocjenjivo ! (Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:25)

Čestitam na osvojenoj drvenoj medalji na prošlogodišnjem Evrobasketu. A priznajem, navijao sam za Atletiko, da me pitate zašto, nemam pojma.

Stole

pre 9 godina

Mislim da bi bilo nezasluzeno da je Atletiko osvojio titulu,sa onako srecno postignutim golom.Real je cele sezone igrao najbolji fudbal,postigao najvise golova i potpuno zasluzeno osvojio LS.Penal,mislim da nije bio na Ronaldu,kao da je sudija namerno svirao,da ga ovaj zabije.No pokazao je Kristiano da je klasa,dao je najvise golova.Dugo su cekali galaktikosi na desetu titulu a toliko dobrih igraca je igralo z aReal.Modricje pokazao da je klasa i primer ponasanja na terenu.

Vaše ime *

pre 9 godina

@Mario
Čemu tolika euforija, pa šta ako je Modrić osvojio LŠ sa REALOM IZ MADRIDA ŠPANIJA. Nije neki hrvatski klub osvojio ili repka već strendžerski. I Srbija je imala svoje osvajače Vidića, Ivanovića, Stankovića, Jugovića. Nije Hrvatska prvak Evrope već Real, kad smo već tu ti dobro znaš čiji klub i čija mlada repka je bila prvak Evrope...

Frank Drebin

pre 9 godina

Posle se neko pita sto Kasiljas ne brani sve utakmice? Pa nisu blesavi i Murinjo i Anceloi, prosao je njegov suton odavno, ovaj gol je smesan i apsolutno njegova krivica!

Toma diploma

pre 9 godina

bas je dosadan finale odnosno bajern : dortmund, pa tako sam i mislio da ce da bude. ono ko da gol se brani sa 2golmana i 9 stopera, smesno. Dortmund i bajern su igrali fudbal 90min 120% to je bilo uzivanje, kad nesmes da odes u klonju da ne propustis akciju. a ne ovo

Zlatko

pre 9 godina

U startu su mi simpatije bile na strani Atletika. Nesto malo pre drugog gola Reala prokomentarisao sam sledece "Odigrali su kao Zvezda. Dosli su da 120 igraju na nulu, pa na penale sta urade." Realno, Atletiko nista nije odigrao. Slucajno su dali gol i tim golom su mogli da budu sampioni. Kad su primili gol u 93. minutu to je bio njihov kraj. Inace, kako su odigrali, dva dana ne bi dali gol. Kazem dosli su da cekaju penale. A i treba da izgube, kad poklanjaju loptu Realu, poklon koji je Real pretvorio u 2:1. Kasiljas ispucava loptu, igrac Atletika sam na sredini i lopta se od njega odbija u noge igracima Reala. Umesto da je zadrzi i da priliku odbrani da dodje do vazduha lik je neobjasnjivo gubi i primaju gol. Tada sam im okrenuo ledja. Poceo sam da psujem, vicem i nerviram se kao da za njih navijam, kao da su ekipa koju volim. Kad kao amateri primaju gol u 110. minutu ni ne zasluzuju titulu. A inace, kad su poceli produzeci prokomentarisao sam "Ako dodje do penala, Kasiljas ce im dva skinuti."

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Priznajte da ste protiv Reala iz jedno te jedinog razloga: Hrvata Modrića (Al sada iskreno, 24. maj 2014 19:50)

Ko se još u Srbiji bavi vama ? Shvatite već jednom da ste vi Srbima potpuno nebitni.

dottore

pre 9 godina

Nadam se sledece sezone u grupi Bayern i Real i onda nockout faza da opet se sretnu i da Bastia Negra uradi sta nije ove sezone, sve zbog gospodina Pepa Guardiole, dozvolili Realu da pobedi onako u Minhenu i veceras..Iskreno ne mogu da ih podnesem, 10 titula, od toga 5 kada npr Bundesliga nije postojala, dok je Francko vladao..sad kralj daje pehar klubu, gde pere novac, ono presmesni su! A sad osvoje titulu kada potrose 200 miliona eura..vratice im se! Ceka ih Bayern, a kad bude igrao kako Bayen igra Real nema sta da trazi..inace penal za penalda, presmeno! Prva tekma penaldu u Brazilu je protiv Nemacke..prvo pranje padavicara za par nedelja od momaka iz Bayerna, samo na klupi nije Pep vec Nemac a penaldo protiv Nemaca nema sta da trazi..

Aleksandar I

pre 9 godina

(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:11)

Zanima me da li sa ovolikom euforijom pises i na hrvatskim portalima...Ja ne navijam protiv Reala zbog Modrica (Luka je sjajan igrac)

ahahalelee

pre 9 godina

Real je bolja ekipa i to su dokazali, pravila su jasna ako je neresno igraju se produzeci i tu je Real dao 3 gola i pokazao da je bolja fizicka ekipa koja igra bolji fudbal. Samo da se svi ucesnici odmore da nam pruze dobro svetsko prvenstvo !

Randy Marsh

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj
(bgd, 25. maj 2014 01:16)


Kojem vašem stadionu??? Pa to je bio i ostao stadion JNA! Mi svoj imamo već dosta dugo, a vi imate Zemunelo.

Milan

pre 9 godina

Kraljevski klub, uvijek imao i finansije i svaku podrsku kralja i drzave, istina, danas klub sa velikom tradicijom i marketinskim potencijalom, stvorio tim koji je placen 500 miliona. A sa druge strane, skup vrlo dobrih igraca, bez zvezda, sa harizmaticnim trenerom koji je stvorio ekipu ratnika koji igraju srcem i do krajnjih granica, i bukvalno ostavljaju srce na terenu. Ja nemam dilemu za koga navijam. Jos 45minuta, napred Atletiko!

о шонеси

pre 9 godina

играо сам на острву, ма то није Александар Коларов, то је с амо неко ко хоће да личи на њега

bekoHR!

pre 9 godina

Mi smo realno sila brate svuda nas ima ko igra od vasih igraca dva najspektakularnije tekme u mjesec dana? Ovo finale LP i 12.6.. Pa mi smo prosto cudo

323

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Nisi ni ti doziveo jer sigurno nemas 30 god. Jedino bi tada doziveo jer bi imao 7 god ali sumnjam da bi se i setio necega. Ovako dozivljavas preko You Tube dok i taj snimak ne potamni, priznaj da si zelen. Ostadose samo snimci na You Tube, surova stvarnost..a tek vas ceka jos gore u narednim godinama samo sto ti to jos ne razumes.

Zasluzeno, ali umalo da kiksnu

pre 9 godina

Sklonite Ancelotija i pustite Zidana da napravi postavku igre. Real je napravio veliku glupost koja bi ih kostala finala da nije pukom srecom u 95.minutu ramos ubo neku zafrljokacenu. Real je morao od starta da napada. Odma se znalo da ce Atletiko da igra bunker i lovi kontre. Tako igraju cele sezone. No, Real je poceo da igra neku polu-defanzivnu taktiku, sto nije smeo. To je Atletikov stil, logicno da je bolji u tome. Tek kad su izvukli koentraa i kadiru, i usli marcelo i isko, napad je proradio kako treba. Sve dotle to nije licilo ni na sta. U svakom slucaju, ne navijam ni za kog, ali dobro sto je real osvojio. Ono atletikovo je obicna degradacija igre. Poslednjih godina uglavnom timovi koji degradiraju fudbal nenormalno defanzivnim taktikama su stizali do trofeja. Konacno je osvojio neko ko ume da igra i da napada, a ne samo da krlja i cuva svoj gol.

sasa

pre 9 godina

Ma daj Diego Costa vredi 2.5M evra??? pre bi rekao 30M!!
(KoRnI, 24. maj 2014 19:22)

Koliko si glup, racuna se zsa koliko ga je Atletiko doveo.

da da da

pre 9 godina

ljudi ovo su cene transfera a ne vrednost igraca.....primer...zasto su Realovi transferi tako visoki...politika kluba(Real Madrida) je kad dovede igraca da u ugovor ne stavlja klauzule o bonusima na osnovu trofeja i narednog transfera za prethodni klub(samim tim je i cena igraca veca kad ga kupuju...tj bila bi manja kad bi ubacili ove klauzule)....tj Totenhem je dobio 100 miliona i nece dobiti ni cent vise za sve osvojene trofeje Bejla (za sad kup kralja) i naredni transfer(sa klauzulama bi ga platili oko 70mil)....sa druge strane prilikom odlaska Snajdera i Robena u transfer je uneta klauzula da svaki trofej koji osvoji Snajder sa Interom odnosno Roben u dresu Bajerna klubovi su duzni da Realu uplate po 3 miliona evra po trofeju i da Real ima 5% od narednog transfera...Snajder je trofejima u Interu doneo Realu 18 miliona(cim je ispao iz forme odmah su ga prodali zbog budzeta) i jos 500.000 evra od prelaska u Galatasaraj...Roben je trofejima u Bajernu doneo RM 30 miliona evra(jos igra jer je u formi,dobar je za tim)....slicnu politiku sa odlaskom igraca praktikuju i nasi klubovi....pa se posle dogodi da Zvezda ili Partizan duguju Pirotu ili Ubu stotine hiljade evra zbog prodaje igraca u recimo Benfiku,Lacio itd...doveli ih za recimo 100 hiljada evra(a trebali da daju 200) a prodali ga za 8 miliona...svakom svoje......fudbal je postao industrija i biznis pre 20 godina a neki se i dan danas iscudjavaju kako to???

N-P

pre 9 godina

? ovo mi je delovalo kao da su namerno ubacili Kostu da bi zavarali protivnika ... jeste ne logicno da gubis u startu jednu zamenu manje ali ... Nista specijalno nije uradio za 8 min. da bi se povredio sigurno je vece opterecenje imao na treninzima ... Ne znam, al meni ovo licilo na neku takticku zamku !

Kol

pre 9 godina

Kakav traljav gol e moj Kasiljas pa takvi golovi se mogu videti u prvoj ligi Tajlanda a ne u finalu LS, ako Atletiko pobedi da dignu Godinu spomenik covek im golom doneo titulu prvaka u Spaniji, a evo dade ga i sad!

koshke

pre 9 godina

jbt kakva igracina ovaj Ramos,covek je neprikosnoven za golove glavom i kako se samo krece pri prekidima kao da je robot pa proracuna gde ce lopta da padne

Daredevil

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)
Za koga ti navijaš?Hajduk,Real Madrid ili Bayern Munchen!?
Smaraš brate,idi van malo,vataj curice,pametnije ti je....

Parni valjak

pre 9 godina

Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Vrlo moguće, ali mi makar znamo kako je dati gol u finalu Kupa šampiona, znamo kako je voditi, a znamo i kako izgleda protivnički šesnaesterac, što se za vas ne bi moglo reći.

DDD

pre 9 godina

Sta ti je fudbal...koliko nisu imali srece fudbaleri Atletika.Znao sam da nece izdrzati do penala,Real je imao mnogo vise snage i psihicke prednosti posle Ramosovog gola.Sudija bruka,zasto 5 minuta nije mi jasno,oni koji govore gol je pao u 93. minutu,nije isto kada treba da se igra jos 3 ili 5 minuta tj. kada vam treba samo minut do titule PRVAKA EVROPE,a pod pritiskom ste protivnika.Samo mi nesto nije jasno...prosle godine Bajern-Dortmund,vecina neutralaca na strani Dortmunda,sada mi se cini vise na strani Reala,mislim nzm nije mi jasno,Bejl vise kosta od celog tima Atletiko...Ova LS dosta losija od prosle godine,vecina meceva je bila dosadna,ovo finale je samo po drami bilo bolje od onog sa Vemblija,po igri ni blizu...

nicka

pre 9 godina

Vopi@ opet ti fali minut i po do 5 minuta nadoknade.Svima je jasno da se igralo dok Real ne izjednaci, to se vidjelo i na kraju prvog produzetka.

xyz

pre 9 godina

Dajte bre, budite ozbiljni, pa zar stvarno racunate onih 6 titula iz 50-ih i 60-ih? Sto se tice utakmice, Real je pobedio zahvaljujuci brzim, snaznijim, izdrzljivijim igracima. Prosto je neverovatno kakve atletske sposobnosti imaju njihovi igraci. Medjutim, u tehnickom aspektu obe ekipe su daleko iza Barselone, daleko. Ronalda nigde nije bilo (kao i uvek u finalima), i moze da zahvali Ramosu i Bejlu sto ce verovatno opet biti najbolji igrac. Real opet moze da se zahvali Miktarjanu za onaj promasaj.
Inace, moj licni utisak je da je proslogodisnje finale Dortmund-Bajern bilo daleko bolje i kvalitetnije. Ponavljam, licna impresija.

bgd

pre 9 godina

(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37) osetili smo mi isto sto i atletiko 25 godina pre vaseg barija, dok ste vi igrali na nasem stadionu jer niste imali svoj

Filip

pre 9 godina

Steta sto Atletiko nije izdrzao jer je zasluzio trofej u 90 min ! U produzecima sasvim ocekivani debakl atletika,di marija najbolji pojedinac na utakmici ! Inace smesan penal za Real i gol penalda kojeg nocas nije bilo na terenu ! Cestitke realu ali i Atletiku na velikoj borbi ostaje zal za tim primljenim golom u 93-94 min.

Djani

pre 9 godina

Pa sta sto je sudija produzio 5 min.Mozda je mogao manje ali ne manje od 3 min,jer se vecina utakmica produzuje za 3 min,a posto je pogodak pao u '93 bili bi produzeci i da je produzio vise.Utakmica se igra do sudijskog zvizduka i zasluzena pobeda Reala.Vise srece za Atletiko sledece godine,ako ostanu svi u klubu sledece godine bice opasna masinerija.

Tyrael

pre 9 godina

Evo su navijaci Reala koji igru Atletika sada nazivaju "kukavickom". A isti ti ljudi su velicali, npr. Celzi, kada je izbacio Barselonu pre 2 sezone... licemerno.

max

pre 9 godina

Strašno,kod ovaj svet ide!! Nikada nije bilo pravde samo gomile novca igraju glavnu ulogu,zato nikad nisam voleo Real !!Plus toga da Atletico dobije gol u zadnjoj sekundi!!Grozno !!

Her Zivota

pre 9 godina

Ronaldo ali Kristijano resio finale u 120 minutu, da on nije postigao gol iz nepostojeceg penala pri vodjstvu 3-1 bogami bilo bi cupavo do kraja meca !!!

SR4

pre 9 godina

SamO budale mogu recu nezasluzeno !!!! 60% Posjed lopte 40%
21 Ukupno šuteva 10
12 Šutevi u okvir 6
9 Šutevi izvan okvira 4
25 Slobodni udarci 14
9 Korneri 9
0 Ofsajdi 4
32 Ubacivanja 14
5 Obrane vratara 8
19 Prekršaji 27
5 Žuti kartoni 7

Tolle

pre 9 godina

@Grobari jel gledate ovo, e to nikad necete videti, doživeti i osetiti.
(DedaMiloje, 24. maj 2014 23:37)

Sta, da nadigramo i damo gol u finalu najvecem klubu svih vremena?Videli, doziveli, rutina...

Pero

pre 9 godina

Iako sam neutralna, mislim da sudija nije uticao nista na igru! Ljudi dali u 93 minutu gol, a oni kukaju za nekim 95! a posle se samo realizovala dominacija Reala koja je bila vidna tokom utakmice!

Hrvatska nije tvoja domovina

pre 9 godina

Prosle god Mario Mandžukić zabio i osvojio finale, ove Luka Modrić nabacio loptu sa očima Ramosu za život i injekciju Realu ! Neprocjenjljivo !!! Koji kolarovi, nastasici, ivanovici...? Bekovi nepomični !!!!
(Herzegovina Torcida, 24. maj 2014 23:36)

Kakve ti veze imaš sa gore pomenutim igračima. Tvoja reprezentacija igra u grupi sa Argentinom na Svetskom prvenstvu a poznata fudbalska imena iz tvoje države su Džeko i Pjanić.

Zeljko

pre 9 godina

Da li je moguce da Hrvati misle da je vecina Srba navijalo protiv Reala zbog Modrica? Ajde opustite se malo i nemojte da ste toliko optereceni Srbima.Garantujem da bi 90% vas navijalo veceras za Atletiko da nema Hrvata u Realu.

Djordje NS

pre 9 godina

Da pitam ove "velike znalce" koji viču: nepravda, nepravda... zato što je izjednačujući pogodak za Real pao u 93. minutu, dali bi bila PRAVDA da je bila obrnuta situacija i produžena utakmica 5 minuta a Atletiko dao gol u 93. minutu? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja je celu utakmicu bila bez šanse i dala jedan srećni gol? Dali bi bila PRAVDA da je pobedila ekipa koja igra produžetke u finalu lige šampiona a ne može da pređe sa loptom na protivničku polovinu, nema snage da potrči i primi 3 gola u produžecima?
Pa već 20 godina niko ne uspe da postigne gol u produžecima, to govori da su u finalu uvek dve vrhunske i podjednako jake ekipe. A Atletiko dobija 3 gola...
I vi se pozivate na PRAVDU? Pa samo onaj Bale da je bio prisebniji izmlatio bi vas Real u regularnom delu...
Ali pravo zadovoljstvo izazivaju vaši "objektivni" komentari... Mora da ste jako ubijeni u pojam... ;-) Ajde sad na spavanje... Laku noć i srećna vam 10. Realova titula.

pera

pre 9 godina

Navijao sam za Atletiko,ali vidim neki pominju sudjenje,ja ne vidim da je sudija negde pogresio.Produzetak 5 minuta-bilo 5 izmena u 2.pol. i mislim 2 previjanja po terenu(za jedno znam sigurno,neposredno pre izmene),a gol je i ovako pao u 93. minut.U produzetku dozvoljeno izvodjenje kornera Realu,jer je bilo ostalo jos 10-tak sekundi i sudije ne zele da prekidaju "akciju" i eventualnu sansu za gol u takvim situacijama.Penala je takodje bilo.Pohvala za sudiju sto je dao zuti iritantnom Ramosu,kada je ono krenuo da isteruje pravdu.Steta sto sve druge sudije tolerisu to njegovo ponasanje i jedva cekam dan kada ce mu neko napucati samare na terenu.

Keti S.

pre 9 godina

Onaj ko nije gledao utakmicu,odnosno samo cuo rezultat iste,nema sumnje da bi "uleteo"u potpuno pogresan zakljucak.Psihologija je"odigrala"kljucnu ulogu jer je bilo sasvim jasno da su posle nesrecno primljenog gola,igraci Atletica psiholoski potpuno pali,sto je dovelo i do pada u igri.Nesto slicno kao nedavno Liverpool,prosto receno bez obzira na odlicne igre poslednjih sezona,LS-a je bila(u ovom trenutku) "prevelik zalogaj".Ono sto mene kao fudbalskog fana zalosti je cinjenica da je deseta titula,odnosno treca titula u LS-a,pobeda utripovanih fudbalskih zvezdica nad duhom kolektiva koji treba da bude u srzi fudbalske igre.Nisam ljubitelj stavljanja naglaska na igrace koji igraju po principu"cas me vidis,cas me ne vidis"ali priznajem da su ovakvi igraci,cije je umece proizvod trenutnog nadahnuca,daleko atraktivniji za publiku od onih postojanijih u formi,"nevidljivih"radilica na terenu koje treneri mnogo vise i vole i cene.Sami zakljucite kojoj od ove dve"branse"pripadaju igraci Reala,odnosno Atletica.Iskreno se nadam da ce vec naredne sezone Real(koji nije nista veci veliki klub od bilo kog drugog velikog kluba)ponovo biti na stazama svojih neuspeha kada je LS-a u pitanju.Takodje,oni koji ovo koriste kao velicanje igraca iz Hrvatske su potpuno promasili temu,iako bih ja da sam trenerka nekog kluba,izmedju Bale-a,CR-a i L.Modrica odabrala ovog poslednje pomenutog,sto je moj odgovor na besmislene komentare da se za AM. navija,da bi se bilo protiv LM-a.Apsolutna glupost!

Realovac.

pre 9 godina

Sta sramotno sudjenje o cemu vi pricate,ljudi se valjaju pola sata-plus sve izmene minimum je tri minuta moro produzit gol je pao u 93.Jel neko kriv igracima atletika sto nisu dali gol drugi i bili mirni do kraja nego oni hoce da brane rezultat,ili sto nisu fizicki spremni nego su pocrkali pricam za produzetke i vukli se ko babe-zlatno pravilo ko brani rezultat prima gol tako i veceras(izuzev intera kad su osvojili stvarno su imali beton odbranu).Real zasluzeno osvojio,atletiku svaka cast na sezoni i na borbenosti koju veceras nisu prikazali.

prava Torcida Hajduk

pre 9 godina

Pozdrav svima! Torcida Herzegovina, molim te smanji dozivljaje i idi ca s ovih portala jer ocito samo provociras. Radi tebe i slicnih sve nas se gleda na krivi nacin. Imas nase portale i seli tamo.
Meni je osobno Atletiko drazi bez obzira na naseg Luku. Drago mi je za njega da je osvojio. Pozdrav svim ljudima dobre volje.
Molim vas ne palite se na ove tipa 'Torcida Herzegovina' jer taki ne zasluzuju paznju

IKAR KASILJAS

pre 9 godina

Van Der Sar je neprikosnoven. Nikad nije napustao gol pa makar lopta isla i metar pored gola. Ovo je cista greska Ikara Kasiljasa. Gluplji gol u zivotu nije mogao da primi.

@Herzegovina Torcida

pre 9 godina

Mislis na Ivanovica koji je pre tih tvoji vec bio prvak Evrope, ili na Ivanovica koji je doneo svojim golom u 93 minutu i titulu Lige Evrope, ne znam na koga mislis?

:) :)

pre 9 godina

Opet stoljnjak se viori ;)
Još čete vi zvati nazad Sinišu M. da vam nije bilo njega i Štimca doživjeli bi vi debakl od nas !
Al neka, znam da čete te nam vi dati podršku Brazilu! Uvijek se navija za onoga koji te je pobijedio:)

realno

pre 9 godina

Evo Daretu da objasnim. U drugom poluvremenu je izvrseno pet izmena plus je bilo par prekida na koje je sudija dodao taj jedan minut. Real apsolutno zasluzeno prvak Evrope!
(Vopi, 24. maj 2014 23:38)

Dobro njemu si objasnio, a objasni sada meni zbog cega Dortmundu samo 2 minuta nadoknade: samo na 5 zamene je trebalo da bude 2.5 minuta + lekarska pomoc koja je ulazila na terene najmanje 2 minuta + sigurno 1-2 za prenemaganje igraca Reala.

Posteno, zar ne?

Milan

pre 9 godina

Fudbalska nepravda. Ateltiko je celu sezonu odigrao zaista maestralno. stvorio ekipu, igru, igraju pozrtvovano. Real samo uzme svake godine potrosi 50,100 miliona kupi par najboljih igraca i to je stvaranje tima. Drugo kada se primi gol u zaustavnom vremenu to je zaista nesrecan gol. Na stranu sto je sudija neopravdano produzio utakmicu za 5 minuta. Ali kad god bi trebalo da se svira kraj utakmice ili produzetka ako Real ima loptu tada bi sacekao sudija da se zavrsi napad, a ako je kod Atletika onda se u tom momentu svira kraj. Penal je bio vise nego smesan, kada nema razloga za to sudija dosudjuje za glumca Ronalda penal.
(Pedja, 24. maj 2014 23:32)
Nako procitanog, cini mi se da nismo gledali istu utakmicu.Hajde onako,realno reci da li je Real zasluzeno pobedio po onome sto je prikazano za 120 min?Ja mislim da jeste.

Stefan

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na sudije. Sudija nije doneo nijednu pogresnu odluku u toku utakmice. Mozda je mogao da da 4 minuta nadoknade, umesto 5, ali kada igrac Atletika izlazi iz igre tako sto nicim izazvano padne, pa ceka pomoc, opravdano je dodati jos jedan minut. Uostalom, gol je pao pre isteka treceg minuta nadoknade, tako da mi nije bas jasno u cemu je toliki problem.
Svaka odluka za karton, prekrsaj, ofsajd, aut ili korner je bila ispravna. Covek je sudio bez greske.

Svaka cast Realu, bio je bolji tim veceras, ali i srecniji.
Steta sto Atletiko nije krunisao sjajnu sezonu, ali im hvala sto su vratili veru u to da u fudbalu mogu ranovpravno da se takmice na najvisem nivou i oni manje bogati timovi.

Liverpool Man

pre 9 godina

Od veceras je broj navijaca Real Madrida u Srbiji naglo porastao.Kao i uvek,sampion LS dobija navijace na godinu dana dok neko drugi ne osvoji.Instant.

Bane

pre 9 godina

Atletiko nije ništa napravio na utakmici. Gol su dali slučajno i onda su parkirali autobus. Centar nisu prešli. Real je stvorio gomilu prilika i zasluženo je slavio.

mrzim da radim subotom

pre 9 godina

U Lisabonu na klupama Dijego Simeone i Karlo Anceloti...u studiju RTS-a njihove poteze komentarisu doktori fudbala Aleksandar Jankovic i Marko Pantelic! Moj otac od 70 godina se krsti levom rukom...

Dr

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Sta pricas ti, igraci Atletika se valjali 5 minuta po terenu + izmene - i ovo je malo sto je prosuzio. Atletiko bre nista nije uradio, tri puta presao pola za 120 minuta i jednom ga slucajno dao. Osim kornera gde su pretili iz igre nista. Nakon gola se svi potrpali u 16 metara. Real zasluzeno osvojio. Izbacili su i Dortmund i Bajern koji su po meni najtezi rivali. A Simeone je mnogo poleteo, misli covek da je Bog na osnovu jedne sezone.

kratakrezime

pre 9 godina

Dakle, kratak rezime :
1. Real dao gol u 93, produzeno 5, svejedno bi bilo produzeno 3 bar zbog izmena itd, itd..
2. Atletiko dao gol (slucanjo maltene) i od tad nisu sutnuli na gol
3. Ne navijam za Real, ali realno zasluzeno u potpunosti, bolji su bili veceras.
4. Aca kritican... ajde jednom, ali on 2 minuta ubedjen ponavlja i drami kako ce kraj, a 114,115 minut + u regularnom delu nije pojma imao za koliko je produzeno sve do onog kornera kad je izaslo +5 na TVu, a pritom isto tako drami svaki ce sekund kraj...

Konacni zakljucak : jedno od slabijih finala LS koje sam gledao, do 75og minuta i do kad Real nije krenuo na sve ili nista, izgledalo kao da je trece kolo Primere,leva i nebitna utakmica pocetkom sezone...

dado

pre 9 godina

Ljudi moji bolje real nego scania i neoplan atletico,ovo je uzas od formacije.Atletico igra mourinha na kvadrat,bilo bi nezasluzeno da je atletico pobjedio.

Slavko

pre 9 godina

Ronalda, za neuke, cuvali dvoje igraca a time vecu slobodu imali drugi Realovi igraci! Timski rad ilj zirtvovnje za pobedu, ako znate sta je to! A radovanje na kraj, pa ko ne bi da osvoji ligu sampiona? Jos da gol u finalu!?

Lista pogresno protumacena

pre 9 godina

"Realov tim vredi 522 miliona evra, a Atletikov 79 miliona." Prikazana tabela je KOREKTNA, ali njeno tumacenje nije! Vrednost "Reala" na trzistu je 571M, "Atletika 282M, otprilike dvaput je "Real" "skuplji". Sama tabela, medjutim, pokazuje koliko su timovi PLATILI za DOLAZAK igraca - zato uz Kasiljasa npr. stoji "free" (jer je ponikao u "Realu"). Jedan Kurtoa sigurno vredi vise od 1.20M, jedan Kopsta vise od 2.50M - ali je za njihov prelazak u "Atletiko" svojevremno placeno toliko. Radi se, ponavljam, ne o vrednosti igraca, nego o tome koliko su timovi ulozili u dovodjenje igraca. "Real" dovodi i placa i igrace koji uopste ne igraju, tako da nije cudno sto toliko "vredi", "Atletiko" ima mnogo manji budzet.

jdw

pre 9 godina

Poprilicno dosadno finale. Prva sansa tek u 31.min preko Bejla i onda 4min kasnije gol koji na dusu ide Kasiljasu! I to bi bilo to...
Cekamo drugo, ako Real ne izjednaci zaspacu...

nikola

pre 9 godina

sudija pokvario finale..6 izmena je bilo, to je 3 min...od toga jedna izmena bila u 9 min..i tada je na poluvremenu nadoknadio minut..i na kraju das 5 min, a nije bilo prekida?!? direktno je na rezultat uticao, sudija je sve pokvario
(Vlada, 24. maj 2014 23:30)

Navijao sam za Atletiko,ali realno,pored izmena je bilo ono jedno previjanje po terenu neposredno pre jedne izmene,a mislim i jos jedno,gol je pao u '93 minutu(znaci i da je produzio 4 minuta isto bi bilo), bez obzira,ako nisu mogli da izdrze taj poslednji minut vise,nego je sudija kriv zbog toga sto su bas u tom jednom vise minutu primili gol...Previse su se branili poslednjih 20-tak minuta,previse,svi su usli u sesnaestera i pustili Reala preti i stvara prilike.Sudija je po meni bio odlican,i ono u produzetku je ispravno pustio Real da izvede korner,ostalo je bilo 10-tak sekundi,a bila je neka sansa za gol,kada sudije pustaju da se "akcija" zavrsi i ako je isteklo vreme.Narocito me je odusevo sto je dao onaj zuti iritantnom Ramosu kada je krenuo da se nesto buni i kaci sa onim igracem Atletika.Da mu svi tako lepe zute kartone cim krene da isteruje pravdu,do sada bi se naucio fer pleju.

milanbg

pre 9 godina

Zvuci paradoksalno ali Real Madrid je titulu osvojio u Dortmundu. Tada su jedva izvukli zivu glavu i od generacije koja bi defintivno stekla epitet luzerske postali su pobednici.
Igrali su do kraja u finalu Kupa Kralja i nagradjeni su. Isto se desilo i veceras. Atletiko je bio takticki sjajan, ali su primili identican gol kao i Bajern u Minhenu. Bejl i Ronaldo su pravili dupli blok i Ramos je opet ostao sam. Takve greske se u ovako velikim mecevima ne prastaju. Cestitke i jednima i drugima. Bas lepo finale.

dejan

pre 9 godina

I bravo Luki Modricu, koj je nakon pobede Real Madrida izjavio, "ovo je za sve ljude u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke"

Luka Modric, koj je izbubio svog dedu, Luku, kad ga 90-tih srpski vojnici ubise zajedno sa 6 drugih staraca. Luka Modric, koj nikad nije rekao nista ruzno o bilo kom zbog nacionalnosti.

Ajde da i mi svi budemo malo ko Luka Modric, bio ovo bolji svet, a narocito bolja, normalnija regija

sasa

pre 9 godina

Di Maria ubedljivo igrač utakmice, kakvi slalomi u nizu, majstor sa najmanjom platom u napadu, i Luka je bio dobar, Pantela Bogotac pogodio da će dugo sedeti u studiju i da će Real uzeti pehar, nema sta, jedan je Bogotac...

Jakov

pre 9 godina

Luka Modrić: Ovu pobjedu želim pokloniti obitelji, mom pokojnom treneru Bašiću i svim ljudima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke zbog poplava. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće...
Bravo Luka!

pink panter

pre 9 godina

Real zasluženo dobio utakmicu, svaka čast svim igračima... Posebno Di Marija, Marcelo, Ramos! Sudija nije svirao čist penal kada je Ronaldo sutirao, igeanjem rukom, ali dobro..Sudija je produžio 5 min a gol je postignut u 93-oj minuti
Zaslužena pobeda Real Madrida
Hala Madrid! !

Djordje K.

pre 9 godina

Odigrano je odlicno finale i na kraju je titula prvaka Evrope zavrsila u rukama bolje ekipe.
Smesno je pricati kako je ovo neka " nepravda " i kako je Atletiko zasluzio titulu, a Real nije. Da je Atletiko osvojio takodje ne bi bilo nezasluzeno zbog spartanske borbe njegovih igraca. Ali takodje neozbiljo je reci kako Real nije zasluzio jer je taj Real bio BOLJI TIM veceras. Imali su dve odlicne sanse Bejla, opasan slobodan udarac Ronalda, nekoliko opasnih napada, dok je Atletik imao jednu opasnu situaciju na CELOJ UTAKMICI i iz nje su dali gol. Posle toga su se zatvorili i igrali klasicnu bunkericu kakvu svi vi ovde sto velicate Atletiko stalno napadat i kobajagi se " gnusate " te bunkerice, a sada je odjednom takav fudbal zasluzio titulu, a Real koji je bio bolji tim nije ?!
Takodje odredjene zasluge za ovu titulu idu i Murinju. On je stvorio ovaj tim, odveo Real 3 puta uzastopno do polufinala, a Real dugi niz godina pre njega nije dosao do te faze. Neko je ovde napisao da bi Real ovo isto uradio i prosle godine " da je imao trenera ". Pa bih voleo da pitam tog sto je to napisao da li Porto i Inter nisu imali trenera ?
Sve u svemu ZASLUZEN trofej za veceras bolju ekipu i to je cinjenica ma koliko Atletiko bio simpatican.

Trajkoni_Madridista

pre 9 godina

Zasluzena pobeda Reala, i nema rasprave po pitanju nadoknade vremena, 5 izmena + izlezavanje Felipe Luisa pred sam kraj, tako da zao mi je sto ste navijaci Atletika i sto mrzite Real, vi drugih argumenata i nemate

s

pre 9 godina

Serhio Ramos...sta reci, pre dve godine celi svet ga je ismejavao nakon onog penala protiv Bajerna, ali ove godine je zapusio usta svima. Prvo ono sto je uradiio Bajernu, a i veceras je on za mene igrac utakmice, bukvalno bez greske i jos taj gol, koji ih je spasio i vratio u zivot. Kakva fizicka pripremljenost, brzina, snaga, skok, TEHNIKA za jednog stopera, kapa dole. Iako ponekad ima nepromisljene i neobjasnjive poteze on je sad vec legenda Spanskog fudbala, vec 100 i kusur nastupa sa samo 28 godina, svaka cast.

gledam i čekam

pre 9 godina

Koliko pljuvanja protiv Luke a on se u kamere HTV-a i pred svijetom zahvali obitelji i pokojnom treneru a pobjedu posveti napaćenom narodu Srbije i Bosne!

korisnik

pre 9 godina

>>Rizikujem milion minusa, ali nema veze. Kako neko ko je u životu pogledao makar jednu partiju fudbala može da kaže da je (sad već očigledno nemoguća) pobeda Atletika pobeda fudbala? Pa ljudi su nabili 10 igrača u svojih šesnaest metara CELO drugo poluvreme! Razumem ja da se braniš kad postigneš gol, a žali Bože kako su ga dali, ali dobro, ali celo poluvreme bunkerica ispred gola. Jedno je srčanost, to priznajem, ali ko voli ovakav fudbal ne voli samu igru, rekao bih.

Barselona45

pre 9 godina

Sudjenje je bilo vrhunsko. Svaka cast Atletiku na borbi, ali i finale LS je za njih mnogo. Po kvalitetu nisu zasluzili, po borbenosti, itekako. Iako ce se ovo finale pamtiti po Ramosu, igrac utakmice je svakako Di Maria. Ronaldo kao da nije ni igrao, i nezasluzeno je dao gol na kraju. Ne znam odakle toliko navijaca Atletika. Nisu napravili nijednu sansu, i dali su gol na gresku Kasiljasa. Klasican bunker, gde 10 igraca stoji oko kaznenog prostora. Jednostavno, oni nisu dosli da igraju fudbal, dosli su da se brane. Jedino rezultat nerealno oslikava stanje stvari na terenu. Ipak je 4:1 previse. Steta je sto su se predali na kraju, i sto su dozvolili da izgube sa tolikom razlikom.

drago

pre 9 godina

Modric i Ramos igraci odluke. Jer da njih nije bilo Atletico bi dobio 1:0.
Najbolji su bili Ramos i Di Maria. Nevjerovatno kako su bili trkacki i tehnicki mocni.
Ali da nisu usli Isco i posebno Marcelo Real ne bi tako proigrao.
Casillas je totalno podbacio. Skoro je bilo i 2:2 zbog njega. Khedira je rekonvalescent, nije smio igrati. Falio je i Pepe.

decimaaaaaaa

pre 9 godina

Luka Modrić za HRT nakon utakmice:"Ovu pobjedu posvećujem svojoj obitelji,pokojnom treneru i svim ljudima iz Hrvatske,Bosne i Srbije koji proživljavaju teške dane i bore se s poplavama" Gospodin :)

Smejurija

pre 9 godina

Ako Bale vredi 100 miliona onda bi ovaj Ramos trebao da vredi bar 200 koliko je taj puta spasio Real a čovek igra štopera i više uspeha doneo klubu a vredi 3 puta manje. Ništa sad da kupe još jednog ali ovako puta preko 110 a igrači kao što su Marsel će da ih vade iz blata.

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde

miloš zorić

pre 9 godina

šta gledo bio i gledo i skupu kartu platio i sintetički dres od 130 evra (il marki) kupio bratancu, dres atletika , navijo za obe ekipe doduše igrali atletiko i valensija Pantić, Antić a za Valensiju Mijatović . Na poluvremenu ceo stadion jede sendviče. Atletiko te godine osvoji i titulu i kup Španije, sada ponovi titulu a ovo večeras nema veze sa nameštanjem pravde