Ponedeljak, 19.05.2014.

12:38

Drulović pozvao Lukača i Mrđu

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je spisak igrača za turneju po SAD i Brazilu.

Izvor: B92

Druloviæ pozvao Lukaèa i Mrðu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

krajisnik

pre 9 godina

nadam se da ce ljajic odigrati utakmicu da nam pokaze da vrijedi da se gura u prvi tim.Iskreno ,vrlo malo sam vidio od njega(nije puno igrao),ali i od Markovica(osim brzog trcanja kao Binic,nista konkretno).Sulejmani je pokazao da je bar duplo bolji tehnicar,zelim mu brz oporavak

pecamarkony

pre 9 godina

Kad cujem imena Bisevac, Tomovic, Tosic D.-dodje mi da zaboravim na reprezentaciju. ne znam za tog pejcinovica,Stefana Mitrovica.... moguce da budu otkrovenje,ali cisto sumnjam. Licno bih radije pozvao Filipa Kostica i Risaira, malog Kovacevica A. iz Zvezde. Steta sto Ljubo fejsa nije tu kao ni Matija Nastasic i Subotic. Selektor mora da izmisli adekvatn zamenu za Kolarova i da nadje jos jednog ubojitog strelca poput Aleksandra Mitrovica. Tu smo tanki...

Ironije Mudri

pre 9 godina

Onaj mali Risario Zivkovic je silan igrac. Jako bih voleo kada bi zaigrao za rrprezentaciju. A i sam je izrazio zelju. Ali, ubedjen sam da cemo daleko dogurati sa Drulovicem na celu! Srecno!

Mare

pre 9 godina

A Risairo Zivkovic, Bojan Krkic i
onaj golman rezervni u Bajernu?
I onaj mali što je ševao na Ju Tjubu, pa posle trenirao u Partizanu?

Abondanzieri

pre 9 godina

Ne pamtim da sam nekad bio zadovoljniji selektorovim izborom, verujem da tako misle i ostali. Ne bih cepidlačio, ali jedino ime koje mi je krivo što nisam video je sjajni Filip Kostić iz Groningena. Ostalo je sve na mestu, komačno se ne ko setio i Pejčinović da pozove. Napred Ljubinko!

rajko zizic

pre 9 godina

Drulovic je bio i ostao gospodin covek. Izbor je sasvim na mestu.

Komentar na sliku: Drulovic izgleda svetski sa adekvatnom kravatom, a ovi ostali:

Jel ovaj levi Mrdja? Malo je ostario...

Ovaj desni da kupi kosulju bar dva broja vecu, bojim se da ne pukne ako udahne malo vise vazduha...

Drulovic je ozbiljan i dobronameran trener

pre 9 godina

Koliko ozbiljno Drulovic shvata svoj posao vidi se i po ovom izboru! Nazalost, komentatori ne uvidjaju da je Drulovic odlucio da na spisak stavi po jednog igraca iz DOMACEG PRVENSTVA, na svim linijama: golmana Lukaca, u odbrani Vulicevica, u sredini Darka Lazovica, u napadu Mrdju! Svaka cast na takvom razmisljanju - jer, to ce dati podsticaj svim domacim igracima da se trude i zarade poziv i mesto u drzavnom timu!

toliko

pre 9 godina

ovi sto zvizde Stojketu dok gine za repku, sebe zovu velikosrbima... nek ne dolaze na tekme ako ce da zvizde svojoj reprezentaciji...
ps. gurovic nije imao problema u repki nakon prelaska u vecitog rivala...

Пујомир Пујо Шотка

pre 9 godina

Brkic,Bisevac,Ivanovic,Tomovic,Kolarov,M atic,Basta,Lazovic,Tadic,Mrdja,Djordjevic (maurinjo, 19. maj 2014 16:36) Stojković-Basta,Ivanović,Biševac,Kolarov-Matić,Jojić,Tošić,Tadić,Marković-Mitrović(Mrđa)?

my way

pre 9 godina

Zasto nije uputio poziv Risairu Zivkovicu ???
(SaLeNBG, 19. maj 2014 15:31)

Zasto da salje poziv decku koji ne zeli da igra za Srbiju, bar ne u ovom trenutku? Ovo je spisak nasih reprezentativaca. Sa Risairom se razgovaralo i razgovara se, vrata su mu otvorena i poziv stoji trajno, on treba da odluci, tj. promeni misljenje. Sta treba, mirisljavo pismo sa srcima da mu se salje iako kaze da nece da igra za nas, vec za Holandiju, cemu? Da se u tome ogleda i na to svodi borba za malog to bi bila propala stvar u startu.

Nikola

pre 9 godina

Jedina dvojica koja su ovo zaslužila iz JSL, nemojte sada da mi spominjete Lazovića, lik ništa posebno nije pokazao, dobro igra na nebitnim utakmicama, u derbiju ništa. Drugo pored njega imamo mnogo bolje ofanzivne igrače, tako da ne bi imao i prostora. Možda je i Vučićević zaslužio, ali opet selektor odlučuje.

N-P

pre 9 godina

ma ja koliko cujem ... vrlo je moguce da je sa fudbalom zavrseno za ovu sezonu !!! Niko nece ispasti, Javor ce recimo odigrati baraz sa Borcem i to je to , tako u svim ligama, znaci dolazi do prosirenja liga, ali ce zato sledece godine ispasti vise da bi se posle sve dovelo u staro stanje !!!! Tako se suska u fudbalskim krugovima, znaci kako je tako - ZATECENO STANJE prosto receno !!!!

estiar

pre 9 godina

Gde je ponovo iskopao Duska Tosica!? A Vulićević cim je dosao u Partizan odmah je reprezentativac. Katastrofa. Podrzavam Drulovica ali ako ovako nastavi tesko ce ostati na klupi (Ili ce bas zbog toga ostati, s obzirom kakav nam je FS :)).

Marko

pre 9 godina

Ok sastav... Kuzmanovic, Medojevic, Kostic, Spajic, Krsticic svi zasluzuju poziv... Ne znam sta se desava sa Risairom, znam da ga je Groningen uslovljavao da igra za Holandiju...

Nikola Nis

pre 9 godina

Sasvim korektan sastav. Svidja mi se sto je Mrdja ponovo u reprezentaciji, iako volim Partizan, covek je odlicno odigrao prvenstvo i bez njega Zvezda bi ostala bez titule i ove godine. Vidim da neki traze Ninkovica. Covek ni u jednoj jedinoj vaznoj utakmici nije pokazao nista. Milijas je mnogo bolji, kornjaca jeste, ali kad uputi centasut, slobodnjak ili izvede korner to je pola gola. Za moje iz Partizana, Lukaca i Vulicevica se nadam da ce im vd. selekora Drulovic ukazati sansu da vidimo da li se reprezentacija moze osloniti i na njih. Od viska glava ne boli. Poz svima

Žilijen

pre 9 godina

Za Lukaca nisam nikada cuo, a koliko znam Mrdja je i dalje aktivan igrac, nije mi jasno zasto ga je pozvao u svoj strucni stab kada bi bio mnogo produktivniji na terenu. Ali dobro, ovo je Srbija, nista me ne cudi...

sead

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)
(Tolle, 19. maj 2014 14:32)

Kakvo je zlo u vama ljudi? Siguran sam da si shvatio sta sam hteo reci, ali to je nebitno, bitno da si ti saljivdzija.
Hteo sam reci da je mnogo lakse raditi kad ti neko sve to dobro pripremi, ali opet nije lako, odgovornost je velika..

Sale.MLS

pre 9 godina

Još tu ima povreda, pozivanja u mladu selekciju, ali možemo napraviti odličnu reprezentaciju...
Stojković (REALNO, mi boljeg nemamo!)
Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov (mislim da će apsolutno svi imati isti izbor)
levo Tošić koji blista u CSKA ili mali Kostić iz Groningena (po trenutnoj formi 2 najbolja na tom mestu)
desno Basta ili Gudelj (možda smo ovde najtanji)
zadnji vezni Matić (no comment)
iza napadača Ljajić i Tadić ili Gudelj
i Mitrović (opet REALNO boljeg nemamo, samo da ne pravi s..nja)
Eventualno u zatvorenoj varijanti sa jednim igračem iza špica i Jojićem uz Matića.
Probleme bi moglo da nam pravi to što ni Subotić ni Nastasić nisu "glavni" štoperi u ekipama, Matija igra uz Kompanije, Subotić uz Humelsa.
I verovatno ćemo i u sledećem ciklusu imati problema sa efikasnošću...

ne driblaj, dodaj

pre 9 godina

+ Rukavina, Nastasic, Subotic, Rajkovic, Kuzmanovic, Fejsa, Sulejmani, Kostic, Djuricic, Scepovic. Bice to respektabilna ekipica.

Irinej

pre 9 godina

Vladimir M. Stojkovic? Dokle vise?! Brkic i Lukac su korektni, treba im pridruziti samo jos Rajkovica kako decko ne bi gubio kontinuitet u reprezentacijit.
Stojkovic ce i dalje dobijati zvizduke i negodovanje navijaca Zvezde sto nije dobro za atmosferu u reprezentaciji. Sto pre ga treba otkloniti iz reprezentacije!

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

DUSKO TOSIC???!!!!

Ovo je najgori fudbaler koji je ikada igrao za reprezentaciju. I mladu i seniorsku.

Meni dovoljno sto se Drulovica tice. Hocemo selektora! Drulovicu,hvala i dovidjenja.

MajNejmzBorat

pre 9 godina

Stojkovic, Basta, Ivanovic, Bisevac, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Markovic, Ljajic, Mitrovic. Naravno, fale Subotica i Nastasic.

salemelb

pre 9 godina

A sta je zgresio Zdravko Kuzmanovic da ne dobija poziv vec 2 godine, igra za Inter a ne moze za Srbiju?! Mogao je da izabere Svajcarsku, sad bi igrao na SP.

sem@c

pre 9 godina

Ljudi sto komentarisu ovde nase prvenstvo su totalno ne upuceni! Da li je vama poznato da se sva nacionalna prvenstva moraju zavrsiti do PRVOG JUNA!???? Ako se ne zavrse do tada ova dva kola, super liga se prekida zbog vanredne situacije kao i 1999. Godine!

Stara kuka

pre 9 godina

Necu sad da mracim ovde, ali zar nije bilo mesta za Filipa Kostica iz Groningema, Nikolu Djurdjica iz Grojtr-Firtha i pre svega Slobodana Medojevica koji igra konstantno u Wolfsburg-u. Darko Lazovic, jel to onaj sto se nije video protiv Skotske u Glazgovu 60 minuta, sto je cuvao noge i izasao prvi?

Sve u svemu uvek se nerviram i navijam, Australija i Mijatova prekca uvek u glavi:)

Nataeos

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.
(Postoji i mlada reprezentacija, 19. maj 2014 14:05) hvala za infromaciju :)

navijac

pre 9 godina

Dusko Tosic!? Gde da ga iskopa? Dragan Mrdja!? Nisam znao da se simuliranje nagradjuje pozivom u reprezentaciju.. Darko Lazovic!? Neki cak pominju i Milosa Ninkovica!? Ajme boze...

my way

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Bisevac, Basta, Kolarov (kad se vrate, Subotic i Nastasic stoperi, Bane desni bek), Matic, Markovic, Ljajic - Tosic, Tadic (Basta kad Bane stane na desnog beka) i u spicu gde je Sinisi skripalo imamo Mitrovica, Djordjevica i Mrdju. Svaki ima svoje specificne kvalitete, Mitar najveci potencijal i snaga, Mrdja iskusan i efikasan, Djordjevic zlatna sredina, svi podjednako korisni, da pravi selektor samo pozeli za manevrisanje.

Postoji i mlada reprezentacija

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.

Tolle

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)

Pepe

pre 9 godina

Mislim da je na ovom spisku moralo da se nadje mesta i za Filipa Kostica koji je imao sjajnu sezonu iza sebe i jedan je od najzasluznijih za plasman Groningena u LE.

belodedic

pre 9 godina

Nije mi jasna situacija oko Nastasica,pre 3 dana je igrao prijateljsku sa Arapima !?
Mrdja i Mitrovic,bio bi to ubitacan tandem:-)

Drakce

pre 9 godina

Mora tu da budu Kostic i Risairo oni su buduci veliki tandem nase reprezentacije ostalo ok samo dodati Nevena i Matiju kad se oporave.Strasan tim!

role

pre 9 godina

U principu, osim Race, kojeg se nemoguce rjesiti da je naopako, ostatak spiska je, uzimajuci u obzir povrede, sasvim ok.Za moj ukus tu je trebalo biti mjesta za Urosa Spajica koji je imao sjajnu sezonu u jakoj francuskoj ligi i za Filipa Kostica.Bitno je reci da nijedan spisak nije svima po ukusu ali je jos bitnije da je kvalitet pozvanih i nepozvanih igraca, koji konkurisu za iste pozicije u timu, u 5 deka.Kod Sinise i Pizona smo imali situaciju da je reprezentacija Srbije bila ekipa koja je mozda ponajvise u svijetu imala negativni disbalans u kvalitetu pozvanih i oni koji su na raspolaganju a nisu bili pozivani.
Ah da, fali i Stefan Scepovic ali pretpostavljam da je to zato sto Secunda traje skoro pa do kraja maja, a ako Sporting izbori baraz za popunu Primere jos duze.

axwell

pre 9 godina

sve ok.. samo ninkovic umesto rače!
za kvalifikacije bi nine bio velika prednost zato sto bi igrao na svom stadionu kod kuce! on, matic i jojic bi razvalili sredinu terena!
u svakom slucaju.. srecno!!

Kakvu to mi titulu "čekamo"?

pre 9 godina

Znači igramo na foliranje, umetničko padanje i slobodnjake sa akcentom na zvezdanesterce. Treba računati sa tim da na to "nasedaju" samo Zvezdine sudije a Majo Vujović, Grujić, Bogdanović i Santrač su daleko od međunarodnih utakmica a Mažić to radi samo u lokalu. I 'de nam je Milijaš?

Lukac

pre 9 godina

Bravo ljubinko... samo ovi povredjeni sulejmani (koji je u izuzetnoj formi) subotic i neastasic fale u prvoj postavi...

Milos Jojic je igrac koji je najvise napredovao po meni, uzuzimajuci Markovica i Mitrovica koji su takodje opravdali da su evropski talenti, ali Jojic je lik koji je odigrao stasnu sezonu u Dormtundu i kod Klopa.... Zovi ti i fejsu ali ne stavljaj ga u prvu postavu... Po meni ovako treba da izgleda sastav krajnji kada svi budu bili zdravi....

Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic.... Jojic i Matic zadlji defanzivni... levo krilo sulejmani, desno markovic centralni Ljajic i u napadu Aleksandar mitrovic.. ovo je za 4 5 1 formaciju dusu dalo! ....

Sulejmani zasluzuje biti u starnoj postavi kao i Milos Jojic... Dusan tadic jesto dobar al ne mozes da poredis holadnskuligu i recimo nemacku gdje je jojic i BVB

nezainteresovan

pre 9 godina

Rekao bih korektno pozvan tim. Imamo sto bi kosarkasi rekli sasvim solidan roster, na svakoj poziciji po recimo 2 dobra igraca. Moramo biti svesni da nismo nemacka, spanija, portugal ali nismo ni medju losijima. Iznad svega treba izgraditi kult reprezentacije. To kada napravimo mozemo sa ovakvim igracima ocekivati uspehe u narednih 10 ili 15 godina. Mrdja i Lukac apsolutno zasluzili poziv. Niko o tom ne prica a mene delimicno odbrana brine, nemamo adekvatnu zamenu za Kolarova, Subotic i Nastasic cesto u problemima sa povredama, ja nesto mislim da bi Spajic mogao izrasti u odlicnog igraca i biti bedem nase reprezentacije. Pozdrav i srecno Drulovicu.

belodedic

pre 9 godina

Bez obzira sto je ispao iz lige,trebalo je pozvati Antonia Rukavinu,decko je u dobroj formi,moze sam da drzi celu stranu,ima ga nazad i napred,ponavlja se 90 minuta i mislim da je kvalitetniji od Vulicevica.Basta je vise ofanzivac,u sistemu 4-4-2 ne moze igrati beka...Samo kazem:-)
Ostalo ok,jedino mali Kostic,ali ima vremena...

AMG

pre 9 godina

Znaci, prvenstvo se nastavlja posle turneje, ne samo zbog ove nesrece koja nas je zadesila, vec i sto Zvezdi treba prvi strijelac lige, a takodje i Partizanu golman i standardni bek. Prvo svi da se vrate na svoja ognjista, pa tek fudbal bez tenzija! Orlovima srecno na turneji i da se pokazu u dobrom svijetlu protiv Brazila!

my way

pre 9 godina

Vrh spisak, bravo Drulo! Jos da se vrate u odbranu Subotic i Nastasic i to je ta ekipa! Iskreno se nadam i da ce se mali Djuricic vratiti u formu i zaigrati, jer je decko nesporan kvalitet, pravi kreator!

Mare from Šabac

pre 9 godina

Ovo je jos i nekompletan sastav,a opet je jaci od pola sastava za svetsko prvenstvo ! jooj nikad necu prezaliti to sto se nismo kvalifikovali

Vladimir

pre 9 godina

Solidna reprezentacija, ali se postavlja pitanje dokle vise Vladimir Stojkovic? Covek koji je postao skandal majstor i dalje ima poverenje. Skandalozno ce biti ukoliko on bude prvi golman ispred Lukaca.

slanninar

pre 9 godina

Realno, neracunajuci povredjene igrace (Nastasic, Sulejmani i Subotic) najbolje sto imamo... nek je sa srecom u narednom kvalifikacionom ciklusu

Hero

pre 9 godina

Nacionalni tim okupiće se u utorak, a put SAD krenuće u petak, 23. maja.

A jel u FSS razmisljaju da prvenstvo jos nije zavrseno? kako ce ici igraci a nije prvenstvo zavrseno? Nakaradno...

Kića

pre 9 godina

E, ovo je sastav. Nema Radovanovića, Ignjovskog, Stevanovića, Šćepovića i njima sličnih. Ovo je trenutno najbolji sastav od ovih koji su zdravi jer fale Subotić, Nastasić, Fejsa, Sulejmani, Đuričić koji je van forme... Ljubinko nek' ostane i verujem da će tim izgledati puno bolje nego onaj 2010.

Gde bi nam bio kraj

pre 9 godina

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Matic, Tosic, Tadic, Krasic, Pantelic.

Do pre par godina, da je ovih prvih 11 bilo na terenu...

A zasto ne?

Kića

pre 9 godina

E, ovo je sastav. Nema Radovanovića, Ignjovskog, Stevanovića, Šćepovića i njima sličnih. Ovo je trenutno najbolji sastav od ovih koji su zdravi jer fale Subotić, Nastasić, Fejsa, Sulejmani, Đuričić koji je van forme... Ljubinko nek' ostane i verujem da će tim izgledati puno bolje nego onaj 2010.

slanninar

pre 9 godina

Realno, neracunajuci povredjene igrace (Nastasic, Sulejmani i Subotic) najbolje sto imamo... nek je sa srecom u narednom kvalifikacionom ciklusu

Mare from Šabac

pre 9 godina

Ovo je jos i nekompletan sastav,a opet je jaci od pola sastava za svetsko prvenstvo ! jooj nikad necu prezaliti to sto se nismo kvalifikovali

Pepe

pre 9 godina

Mislim da je na ovom spisku moralo da se nadje mesta i za Filipa Kostica koji je imao sjajnu sezonu iza sebe i jedan je od najzasluznijih za plasman Groningena u LE.

salemelb

pre 9 godina

A sta je zgresio Zdravko Kuzmanovic da ne dobija poziv vec 2 godine, igra za Inter a ne moze za Srbiju?! Mogao je da izabere Svajcarsku, sad bi igrao na SP.

Postoji i mlada reprezentacija

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.

Tolle

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)

Lukac

pre 9 godina

Bravo ljubinko... samo ovi povredjeni sulejmani (koji je u izuzetnoj formi) subotic i neastasic fale u prvoj postavi...

Milos Jojic je igrac koji je najvise napredovao po meni, uzuzimajuci Markovica i Mitrovica koji su takodje opravdali da su evropski talenti, ali Jojic je lik koji je odigrao stasnu sezonu u Dormtundu i kod Klopa.... Zovi ti i fejsu ali ne stavljaj ga u prvu postavu... Po meni ovako treba da izgleda sastav krajnji kada svi budu bili zdravi....

Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic.... Jojic i Matic zadlji defanzivni... levo krilo sulejmani, desno markovic centralni Ljajic i u napadu Aleksandar mitrovic.. ovo je za 4 5 1 formaciju dusu dalo! ....

Sulejmani zasluzuje biti u starnoj postavi kao i Milos Jojic... Dusan tadic jesto dobar al ne mozes da poredis holadnskuligu i recimo nemacku gdje je jojic i BVB

navijac

pre 9 godina

Dusko Tosic!? Gde da ga iskopa? Dragan Mrdja!? Nisam znao da se simuliranje nagradjuje pozivom u reprezentaciju.. Darko Lazovic!? Neki cak pominju i Milosa Ninkovica!? Ajme boze...

Vladimir

pre 9 godina

Solidna reprezentacija, ali se postavlja pitanje dokle vise Vladimir Stojkovic? Covek koji je postao skandal majstor i dalje ima poverenje. Skandalozno ce biti ukoliko on bude prvi golman ispred Lukaca.

Drulovic je ozbiljan i dobronameran trener

pre 9 godina

Koliko ozbiljno Drulovic shvata svoj posao vidi se i po ovom izboru! Nazalost, komentatori ne uvidjaju da je Drulovic odlucio da na spisak stavi po jednog igraca iz DOMACEG PRVENSTVA, na svim linijama: golmana Lukaca, u odbrani Vulicevica, u sredini Darka Lazovica, u napadu Mrdju! Svaka cast na takvom razmisljanju - jer, to ce dati podsticaj svim domacim igracima da se trude i zarade poziv i mesto u drzavnom timu!

nezainteresovan

pre 9 godina

Rekao bih korektno pozvan tim. Imamo sto bi kosarkasi rekli sasvim solidan roster, na svakoj poziciji po recimo 2 dobra igraca. Moramo biti svesni da nismo nemacka, spanija, portugal ali nismo ni medju losijima. Iznad svega treba izgraditi kult reprezentacije. To kada napravimo mozemo sa ovakvim igracima ocekivati uspehe u narednih 10 ili 15 godina. Mrdja i Lukac apsolutno zasluzili poziv. Niko o tom ne prica a mene delimicno odbrana brine, nemamo adekvatnu zamenu za Kolarova, Subotic i Nastasic cesto u problemima sa povredama, ja nesto mislim da bi Spajic mogao izrasti u odlicnog igraca i biti bedem nase reprezentacije. Pozdrav i srecno Drulovicu.

Nikola Nis

pre 9 godina

Sasvim korektan sastav. Svidja mi se sto je Mrdja ponovo u reprezentaciji, iako volim Partizan, covek je odlicno odigrao prvenstvo i bez njega Zvezda bi ostala bez titule i ove godine. Vidim da neki traze Ninkovica. Covek ni u jednoj jedinoj vaznoj utakmici nije pokazao nista. Milijas je mnogo bolji, kornjaca jeste, ali kad uputi centasut, slobodnjak ili izvede korner to je pola gola. Za moje iz Partizana, Lukaca i Vulicevica se nadam da ce im vd. selekora Drulovic ukazati sansu da vidimo da li se reprezentacija moze osloniti i na njih. Od viska glava ne boli. Poz svima

my way

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Bisevac, Basta, Kolarov (kad se vrate, Subotic i Nastasic stoperi, Bane desni bek), Matic, Markovic, Ljajic - Tosic, Tadic (Basta kad Bane stane na desnog beka) i u spicu gde je Sinisi skripalo imamo Mitrovica, Djordjevica i Mrdju. Svaki ima svoje specificne kvalitete, Mitar najveci potencijal i snaga, Mrdja iskusan i efikasan, Djordjevic zlatna sredina, svi podjednako korisni, da pravi selektor samo pozeli za manevrisanje.

role

pre 9 godina

U principu, osim Race, kojeg se nemoguce rjesiti da je naopako, ostatak spiska je, uzimajuci u obzir povrede, sasvim ok.Za moj ukus tu je trebalo biti mjesta za Urosa Spajica koji je imao sjajnu sezonu u jakoj francuskoj ligi i za Filipa Kostica.Bitno je reci da nijedan spisak nije svima po ukusu ali je jos bitnije da je kvalitet pozvanih i nepozvanih igraca, koji konkurisu za iste pozicije u timu, u 5 deka.Kod Sinise i Pizona smo imali situaciju da je reprezentacija Srbije bila ekipa koja je mozda ponajvise u svijetu imala negativni disbalans u kvalitetu pozvanih i oni koji su na raspolaganju a nisu bili pozivani.
Ah da, fali i Stefan Scepovic ali pretpostavljam da je to zato sto Secunda traje skoro pa do kraja maja, a ako Sporting izbori baraz za popunu Primere jos duze.

sem@c

pre 9 godina

Ljudi sto komentarisu ovde nase prvenstvo su totalno ne upuceni! Da li je vama poznato da se sva nacionalna prvenstva moraju zavrsiti do PRVOG JUNA!???? Ako se ne zavrse do tada ova dva kola, super liga se prekida zbog vanredne situacije kao i 1999. Godine!

my way

pre 9 godina

Vrh spisak, bravo Drulo! Jos da se vrate u odbranu Subotic i Nastasic i to je ta ekipa! Iskreno se nadam i da ce se mali Djuricic vratiti u formu i zaigrati, jer je decko nesporan kvalitet, pravi kreator!

Stara kuka

pre 9 godina

Necu sad da mracim ovde, ali zar nije bilo mesta za Filipa Kostica iz Groningema, Nikolu Djurdjica iz Grojtr-Firtha i pre svega Slobodana Medojevica koji igra konstantno u Wolfsburg-u. Darko Lazovic, jel to onaj sto se nije video protiv Skotske u Glazgovu 60 minuta, sto je cuvao noge i izasao prvi?

Sve u svemu uvek se nerviram i navijam, Australija i Mijatova prekca uvek u glavi:)

AMG

pre 9 godina

Znaci, prvenstvo se nastavlja posle turneje, ne samo zbog ove nesrece koja nas je zadesila, vec i sto Zvezdi treba prvi strijelac lige, a takodje i Partizanu golman i standardni bek. Prvo svi da se vrate na svoja ognjista, pa tek fudbal bez tenzija! Orlovima srecno na turneji i da se pokazu u dobrom svijetlu protiv Brazila!

belodedic

pre 9 godina

Nije mi jasna situacija oko Nastasica,pre 3 dana je igrao prijateljsku sa Arapima !?
Mrdja i Mitrovic,bio bi to ubitacan tandem:-)

Drakce

pre 9 godina

Mora tu da budu Kostic i Risairo oni su buduci veliki tandem nase reprezentacije ostalo ok samo dodati Nevena i Matiju kad se oporave.Strasan tim!

Abondanzieri

pre 9 godina

Ne pamtim da sam nekad bio zadovoljniji selektorovim izborom, verujem da tako misle i ostali. Ne bih cepidlačio, ali jedino ime koje mi je krivo što nisam video je sjajni Filip Kostić iz Groningena. Ostalo je sve na mestu, komačno se ne ko setio i Pejčinović da pozove. Napred Ljubinko!

MajNejmzBorat

pre 9 godina

Stojkovic, Basta, Ivanovic, Bisevac, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Markovic, Ljajic, Mitrovic. Naravno, fale Subotica i Nastasic.

Gde bi nam bio kraj

pre 9 godina

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Matic, Tosic, Tadic, Krasic, Pantelic.

Do pre par godina, da je ovih prvih 11 bilo na terenu...

A zasto ne?

toliko

pre 9 godina

ovi sto zvizde Stojketu dok gine za repku, sebe zovu velikosrbima... nek ne dolaze na tekme ako ce da zvizde svojoj reprezentaciji...
ps. gurovic nije imao problema u repki nakon prelaska u vecitog rivala...

estiar

pre 9 godina

Gde je ponovo iskopao Duska Tosica!? A Vulićević cim je dosao u Partizan odmah je reprezentativac. Katastrofa. Podrzavam Drulovica ali ako ovako nastavi tesko ce ostati na klupi (Ili ce bas zbog toga ostati, s obzirom kakav nam je FS :)).

Hero

pre 9 godina

Nacionalni tim okupiće se u utorak, a put SAD krenuće u petak, 23. maja.

A jel u FSS razmisljaju da prvenstvo jos nije zavrseno? kako ce ici igraci a nije prvenstvo zavrseno? Nakaradno...

belodedic

pre 9 godina

Bez obzira sto je ispao iz lige,trebalo je pozvati Antonia Rukavinu,decko je u dobroj formi,moze sam da drzi celu stranu,ima ga nazad i napred,ponavlja se 90 minuta i mislim da je kvalitetniji od Vulicevica.Basta je vise ofanzivac,u sistemu 4-4-2 ne moze igrati beka...Samo kazem:-)
Ostalo ok,jedino mali Kostic,ali ima vremena...

Kakvu to mi titulu "čekamo"?

pre 9 godina

Znači igramo na foliranje, umetničko padanje i slobodnjake sa akcentom na zvezdanesterce. Treba računati sa tim da na to "nasedaju" samo Zvezdine sudije a Majo Vujović, Grujić, Bogdanović i Santrač su daleko od međunarodnih utakmica a Mažić to radi samo u lokalu. I 'de nam je Milijaš?

axwell

pre 9 godina

sve ok.. samo ninkovic umesto rače!
za kvalifikacije bi nine bio velika prednost zato sto bi igrao na svom stadionu kod kuce! on, matic i jojic bi razvalili sredinu terena!
u svakom slucaju.. srecno!!

Nataeos

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.
(Postoji i mlada reprezentacija, 19. maj 2014 14:05) hvala za infromaciju :)

Irinej

pre 9 godina

Vladimir M. Stojkovic? Dokle vise?! Brkic i Lukac su korektni, treba im pridruziti samo jos Rajkovica kako decko ne bi gubio kontinuitet u reprezentacijit.
Stojkovic ce i dalje dobijati zvizduke i negodovanje navijaca Zvezde sto nije dobro za atmosferu u reprezentaciji. Sto pre ga treba otkloniti iz reprezentacije!

ne driblaj, dodaj

pre 9 godina

+ Rukavina, Nastasic, Subotic, Rajkovic, Kuzmanovic, Fejsa, Sulejmani, Kostic, Djuricic, Scepovic. Bice to respektabilna ekipica.

my way

pre 9 godina

Zasto nije uputio poziv Risairu Zivkovicu ???
(SaLeNBG, 19. maj 2014 15:31)

Zasto da salje poziv decku koji ne zeli da igra za Srbiju, bar ne u ovom trenutku? Ovo je spisak nasih reprezentativaca. Sa Risairom se razgovaralo i razgovara se, vrata su mu otvorena i poziv stoji trajno, on treba da odluci, tj. promeni misljenje. Sta treba, mirisljavo pismo sa srcima da mu se salje iako kaze da nece da igra za nas, vec za Holandiju, cemu? Da se u tome ogleda i na to svodi borba za malog to bi bila propala stvar u startu.

rajko zizic

pre 9 godina

Drulovic je bio i ostao gospodin covek. Izbor je sasvim na mestu.

Komentar na sliku: Drulovic izgleda svetski sa adekvatnom kravatom, a ovi ostali:

Jel ovaj levi Mrdja? Malo je ostario...

Ovaj desni da kupi kosulju bar dva broja vecu, bojim se da ne pukne ako udahne malo vise vazduha...

Marko

pre 9 godina

Ok sastav... Kuzmanovic, Medojevic, Kostic, Spajic, Krsticic svi zasluzuju poziv... Ne znam sta se desava sa Risairom, znam da ga je Groningen uslovljavao da igra za Holandiju...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

DUSKO TOSIC???!!!!

Ovo je najgori fudbaler koji je ikada igrao za reprezentaciju. I mladu i seniorsku.

Meni dovoljno sto se Drulovica tice. Hocemo selektora! Drulovicu,hvala i dovidjenja.

Пујомир Пујо Шотка

pre 9 godina

Brkic,Bisevac,Ivanovic,Tomovic,Kolarov,M atic,Basta,Lazovic,Tadic,Mrdja,Djordjevic (maurinjo, 19. maj 2014 16:36) Stojković-Basta,Ivanović,Biševac,Kolarov-Matić,Jojić,Tošić,Tadić,Marković-Mitrović(Mrđa)?

Mare

pre 9 godina

A Risairo Zivkovic, Bojan Krkic i
onaj golman rezervni u Bajernu?
I onaj mali što je ševao na Ju Tjubu, pa posle trenirao u Partizanu?

Sale.MLS

pre 9 godina

Još tu ima povreda, pozivanja u mladu selekciju, ali možemo napraviti odličnu reprezentaciju...
Stojković (REALNO, mi boljeg nemamo!)
Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov (mislim da će apsolutno svi imati isti izbor)
levo Tošić koji blista u CSKA ili mali Kostić iz Groningena (po trenutnoj formi 2 najbolja na tom mestu)
desno Basta ili Gudelj (možda smo ovde najtanji)
zadnji vezni Matić (no comment)
iza napadača Ljajić i Tadić ili Gudelj
i Mitrović (opet REALNO boljeg nemamo, samo da ne pravi s..nja)
Eventualno u zatvorenoj varijanti sa jednim igračem iza špica i Jojićem uz Matića.
Probleme bi moglo da nam pravi to što ni Subotić ni Nastasić nisu "glavni" štoperi u ekipama, Matija igra uz Kompanije, Subotić uz Humelsa.
I verovatno ćemo i u sledećem ciklusu imati problema sa efikasnošću...

sead

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)
(Tolle, 19. maj 2014 14:32)

Kakvo je zlo u vama ljudi? Siguran sam da si shvatio sta sam hteo reci, ali to je nebitno, bitno da si ti saljivdzija.
Hteo sam reci da je mnogo lakse raditi kad ti neko sve to dobro pripremi, ali opet nije lako, odgovornost je velika..

Žilijen

pre 9 godina

Za Lukaca nisam nikada cuo, a koliko znam Mrdja je i dalje aktivan igrac, nije mi jasno zasto ga je pozvao u svoj strucni stab kada bi bio mnogo produktivniji na terenu. Ali dobro, ovo je Srbija, nista me ne cudi...

N-P

pre 9 godina

ma ja koliko cujem ... vrlo je moguce da je sa fudbalom zavrseno za ovu sezonu !!! Niko nece ispasti, Javor ce recimo odigrati baraz sa Borcem i to je to , tako u svim ligama, znaci dolazi do prosirenja liga, ali ce zato sledece godine ispasti vise da bi se posle sve dovelo u staro stanje !!!! Tako se suska u fudbalskim krugovima, znaci kako je tako - ZATECENO STANJE prosto receno !!!!

Ironije Mudri

pre 9 godina

Onaj mali Risario Zivkovic je silan igrac. Jako bih voleo kada bi zaigrao za rrprezentaciju. A i sam je izrazio zelju. Ali, ubedjen sam da cemo daleko dogurati sa Drulovicem na celu! Srecno!

krajisnik

pre 9 godina

nadam se da ce ljajic odigrati utakmicu da nam pokaze da vrijedi da se gura u prvi tim.Iskreno ,vrlo malo sam vidio od njega(nije puno igrao),ali i od Markovica(osim brzog trcanja kao Binic,nista konkretno).Sulejmani je pokazao da je bar duplo bolji tehnicar,zelim mu brz oporavak

Nikola

pre 9 godina

Jedina dvojica koja su ovo zaslužila iz JSL, nemojte sada da mi spominjete Lazovića, lik ništa posebno nije pokazao, dobro igra na nebitnim utakmicama, u derbiju ništa. Drugo pored njega imamo mnogo bolje ofanzivne igrače, tako da ne bi imao i prostora. Možda je i Vučićević zaslužio, ali opet selektor odlučuje.

pecamarkony

pre 9 godina

Kad cujem imena Bisevac, Tomovic, Tosic D.-dodje mi da zaboravim na reprezentaciju. ne znam za tog pejcinovica,Stefana Mitrovica.... moguce da budu otkrovenje,ali cisto sumnjam. Licno bih radije pozvao Filipa Kostica i Risaira, malog Kovacevica A. iz Zvezde. Steta sto Ljubo fejsa nije tu kao ni Matija Nastasic i Subotic. Selektor mora da izmisli adekvatn zamenu za Kolarova i da nadje jos jednog ubojitog strelca poput Aleksandra Mitrovica. Tu smo tanki...

navijac

pre 9 godina

Dusko Tosic!? Gde da ga iskopa? Dragan Mrdja!? Nisam znao da se simuliranje nagradjuje pozivom u reprezentaciju.. Darko Lazovic!? Neki cak pominju i Milosa Ninkovica!? Ajme boze...

Gde bi nam bio kraj

pre 9 godina

Brkic, Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Matic, Tosic, Tadic, Krasic, Pantelic.

Do pre par godina, da je ovih prvih 11 bilo na terenu...

A zasto ne?

Kakvu to mi titulu "čekamo"?

pre 9 godina

Znači igramo na foliranje, umetničko padanje i slobodnjake sa akcentom na zvezdanesterce. Treba računati sa tim da na to "nasedaju" samo Zvezdine sudije a Majo Vujović, Grujić, Bogdanović i Santrač su daleko od međunarodnih utakmica a Mažić to radi samo u lokalu. I 'de nam je Milijaš?

Vladimir

pre 9 godina

Solidna reprezentacija, ali se postavlja pitanje dokle vise Vladimir Stojkovic? Covek koji je postao skandal majstor i dalje ima poverenje. Skandalozno ce biti ukoliko on bude prvi golman ispred Lukaca.

Žilijen

pre 9 godina

Za Lukaca nisam nikada cuo, a koliko znam Mrdja je i dalje aktivan igrac, nije mi jasno zasto ga je pozvao u svoj strucni stab kada bi bio mnogo produktivniji na terenu. Ali dobro, ovo je Srbija, nista me ne cudi...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

DUSKO TOSIC???!!!!

Ovo je najgori fudbaler koji je ikada igrao za reprezentaciju. I mladu i seniorsku.

Meni dovoljno sto se Drulovica tice. Hocemo selektora! Drulovicu,hvala i dovidjenja.

Lukac

pre 9 godina

Bravo ljubinko... samo ovi povredjeni sulejmani (koji je u izuzetnoj formi) subotic i neastasic fale u prvoj postavi...

Milos Jojic je igrac koji je najvise napredovao po meni, uzuzimajuci Markovica i Mitrovica koji su takodje opravdali da su evropski talenti, ali Jojic je lik koji je odigrao stasnu sezonu u Dormtundu i kod Klopa.... Zovi ti i fejsu ali ne stavljaj ga u prvu postavu... Po meni ovako treba da izgleda sastav krajnji kada svi budu bili zdravi....

Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic.... Jojic i Matic zadlji defanzivni... levo krilo sulejmani, desno markovic centralni Ljajic i u napadu Aleksandar mitrovic.. ovo je za 4 5 1 formaciju dusu dalo! ....

Sulejmani zasluzuje biti u starnoj postavi kao i Milos Jojic... Dusan tadic jesto dobar al ne mozes da poredis holadnskuligu i recimo nemacku gdje je jojic i BVB

axwell

pre 9 godina

sve ok.. samo ninkovic umesto rače!
za kvalifikacije bi nine bio velika prednost zato sto bi igrao na svom stadionu kod kuce! on, matic i jojic bi razvalili sredinu terena!
u svakom slucaju.. srecno!!

Irinej

pre 9 godina

Vladimir M. Stojkovic? Dokle vise?! Brkic i Lukac su korektni, treba im pridruziti samo jos Rajkovica kako decko ne bi gubio kontinuitet u reprezentacijit.
Stojkovic ce i dalje dobijati zvizduke i negodovanje navijaca Zvezde sto nije dobro za atmosferu u reprezentaciji. Sto pre ga treba otkloniti iz reprezentacije!

Stara kuka

pre 9 godina

Necu sad da mracim ovde, ali zar nije bilo mesta za Filipa Kostica iz Groningema, Nikolu Djurdjica iz Grojtr-Firtha i pre svega Slobodana Medojevica koji igra konstantno u Wolfsburg-u. Darko Lazovic, jel to onaj sto se nije video protiv Skotske u Glazgovu 60 minuta, sto je cuvao noge i izasao prvi?

Sve u svemu uvek se nerviram i navijam, Australija i Mijatova prekca uvek u glavi:)

sead

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)
(Tolle, 19. maj 2014 14:32)

Kakvo je zlo u vama ljudi? Siguran sam da si shvatio sta sam hteo reci, ali to je nebitno, bitno da si ti saljivdzija.
Hteo sam reci da je mnogo lakse raditi kad ti neko sve to dobro pripremi, ali opet nije lako, odgovornost je velika..

Sale.MLS

pre 9 godina

Još tu ima povreda, pozivanja u mladu selekciju, ali možemo napraviti odličnu reprezentaciju...
Stojković (REALNO, mi boljeg nemamo!)
Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov (mislim da će apsolutno svi imati isti izbor)
levo Tošić koji blista u CSKA ili mali Kostić iz Groningena (po trenutnoj formi 2 najbolja na tom mestu)
desno Basta ili Gudelj (možda smo ovde najtanji)
zadnji vezni Matić (no comment)
iza napadača Ljajić i Tadić ili Gudelj
i Mitrović (opet REALNO boljeg nemamo, samo da ne pravi s..nja)
Eventualno u zatvorenoj varijanti sa jednim igračem iza špica i Jojićem uz Matića.
Probleme bi moglo da nam pravi to što ni Subotić ni Nastasić nisu "glavni" štoperi u ekipama, Matija igra uz Kompanije, Subotić uz Humelsa.
I verovatno ćemo i u sledećem ciklusu imati problema sa efikasnošću...

N-P

pre 9 godina

ma ja koliko cujem ... vrlo je moguce da je sa fudbalom zavrseno za ovu sezonu !!! Niko nece ispasti, Javor ce recimo odigrati baraz sa Borcem i to je to , tako u svim ligama, znaci dolazi do prosirenja liga, ali ce zato sledece godine ispasti vise da bi se posle sve dovelo u staro stanje !!!! Tako se suska u fudbalskim krugovima, znaci kako je tako - ZATECENO STANJE prosto receno !!!!

Nikola

pre 9 godina

Jedina dvojica koja su ovo zaslužila iz JSL, nemojte sada da mi spominjete Lazovića, lik ništa posebno nije pokazao, dobro igra na nebitnim utakmicama, u derbiju ništa. Drugo pored njega imamo mnogo bolje ofanzivne igrače, tako da ne bi imao i prostora. Možda je i Vučićević zaslužio, ali opet selektor odlučuje.

toliko

pre 9 godina

ovi sto zvizde Stojketu dok gine za repku, sebe zovu velikosrbima... nek ne dolaze na tekme ako ce da zvizde svojoj reprezentaciji...
ps. gurovic nije imao problema u repki nakon prelaska u vecitog rivala...

Mare from Šabac

pre 9 godina

Ovo je jos i nekompletan sastav,a opet je jaci od pola sastava za svetsko prvenstvo ! jooj nikad necu prezaliti to sto se nismo kvalifikovali

estiar

pre 9 godina

Gde je ponovo iskopao Duska Tosica!? A Vulićević cim je dosao u Partizan odmah je reprezentativac. Katastrofa. Podrzavam Drulovica ali ako ovako nastavi tesko ce ostati na klupi (Ili ce bas zbog toga ostati, s obzirom kakav nam je FS :)).

salemelb

pre 9 godina

A sta je zgresio Zdravko Kuzmanovic da ne dobija poziv vec 2 godine, igra za Inter a ne moze za Srbiju?! Mogao je da izabere Svajcarsku, sad bi igrao na SP.

Hero

pre 9 godina

Nacionalni tim okupiće se u utorak, a put SAD krenuće u petak, 23. maja.

A jel u FSS razmisljaju da prvenstvo jos nije zavrseno? kako ce ici igraci a nije prvenstvo zavrseno? Nakaradno...

role

pre 9 godina

U principu, osim Race, kojeg se nemoguce rjesiti da je naopako, ostatak spiska je, uzimajuci u obzir povrede, sasvim ok.Za moj ukus tu je trebalo biti mjesta za Urosa Spajica koji je imao sjajnu sezonu u jakoj francuskoj ligi i za Filipa Kostica.Bitno je reci da nijedan spisak nije svima po ukusu ali je jos bitnije da je kvalitet pozvanih i nepozvanih igraca, koji konkurisu za iste pozicije u timu, u 5 deka.Kod Sinise i Pizona smo imali situaciju da je reprezentacija Srbije bila ekipa koja je mozda ponajvise u svijetu imala negativni disbalans u kvalitetu pozvanih i oni koji su na raspolaganju a nisu bili pozivani.
Ah da, fali i Stefan Scepovic ali pretpostavljam da je to zato sto Secunda traje skoro pa do kraja maja, a ako Sporting izbori baraz za popunu Primere jos duze.

Nikola Nis

pre 9 godina

Sasvim korektan sastav. Svidja mi se sto je Mrdja ponovo u reprezentaciji, iako volim Partizan, covek je odlicno odigrao prvenstvo i bez njega Zvezda bi ostala bez titule i ove godine. Vidim da neki traze Ninkovica. Covek ni u jednoj jedinoj vaznoj utakmici nije pokazao nista. Milijas je mnogo bolji, kornjaca jeste, ali kad uputi centasut, slobodnjak ili izvede korner to je pola gola. Za moje iz Partizana, Lukaca i Vulicevica se nadam da ce im vd. selekora Drulovic ukazati sansu da vidimo da li se reprezentacija moze osloniti i na njih. Od viska glava ne boli. Poz svima

Kića

pre 9 godina

E, ovo je sastav. Nema Radovanovića, Ignjovskog, Stevanovića, Šćepovića i njima sličnih. Ovo je trenutno najbolji sastav od ovih koji su zdravi jer fale Subotić, Nastasić, Fejsa, Sulejmani, Đuričić koji je van forme... Ljubinko nek' ostane i verujem da će tim izgledati puno bolje nego onaj 2010.

belodedic

pre 9 godina

Bez obzira sto je ispao iz lige,trebalo je pozvati Antonia Rukavinu,decko je u dobroj formi,moze sam da drzi celu stranu,ima ga nazad i napred,ponavlja se 90 minuta i mislim da je kvalitetniji od Vulicevica.Basta je vise ofanzivac,u sistemu 4-4-2 ne moze igrati beka...Samo kazem:-)
Ostalo ok,jedino mali Kostic,ali ima vremena...

Pepe

pre 9 godina

Mislim da je na ovom spisku moralo da se nadje mesta i za Filipa Kostica koji je imao sjajnu sezonu iza sebe i jedan je od najzasluznijih za plasman Groningena u LE.

Marko

pre 9 godina

Ok sastav... Kuzmanovic, Medojevic, Kostic, Spajic, Krsticic svi zasluzuju poziv... Ne znam sta se desava sa Risairom, znam da ga je Groningen uslovljavao da igra za Holandiju...

AMG

pre 9 godina

Znaci, prvenstvo se nastavlja posle turneje, ne samo zbog ove nesrece koja nas je zadesila, vec i sto Zvezdi treba prvi strijelac lige, a takodje i Partizanu golman i standardni bek. Prvo svi da se vrate na svoja ognjista, pa tek fudbal bez tenzija! Orlovima srecno na turneji i da se pokazu u dobrom svijetlu protiv Brazila!

ne driblaj, dodaj

pre 9 godina

+ Rukavina, Nastasic, Subotic, Rajkovic, Kuzmanovic, Fejsa, Sulejmani, Kostic, Djuricic, Scepovic. Bice to respektabilna ekipica.

my way

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Bisevac, Basta, Kolarov (kad se vrate, Subotic i Nastasic stoperi, Bane desni bek), Matic, Markovic, Ljajic - Tosic, Tadic (Basta kad Bane stane na desnog beka) i u spicu gde je Sinisi skripalo imamo Mitrovica, Djordjevica i Mrdju. Svaki ima svoje specificne kvalitete, Mitar najveci potencijal i snaga, Mrdja iskusan i efikasan, Djordjevic zlatna sredina, svi podjednako korisni, da pravi selektor samo pozeli za manevrisanje.

nezainteresovan

pre 9 godina

Rekao bih korektno pozvan tim. Imamo sto bi kosarkasi rekli sasvim solidan roster, na svakoj poziciji po recimo 2 dobra igraca. Moramo biti svesni da nismo nemacka, spanija, portugal ali nismo ni medju losijima. Iznad svega treba izgraditi kult reprezentacije. To kada napravimo mozemo sa ovakvim igracima ocekivati uspehe u narednih 10 ili 15 godina. Mrdja i Lukac apsolutno zasluzili poziv. Niko o tom ne prica a mene delimicno odbrana brine, nemamo adekvatnu zamenu za Kolarova, Subotic i Nastasic cesto u problemima sa povredama, ja nesto mislim da bi Spajic mogao izrasti u odlicnog igraca i biti bedem nase reprezentacije. Pozdrav i srecno Drulovicu.

MajNejmzBorat

pre 9 godina

Stojkovic, Basta, Ivanovic, Bisevac, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Markovic, Ljajic, Mitrovic. Naravno, fale Subotica i Nastasic.

Пујомир Пујо Шотка

pre 9 godina

Brkic,Bisevac,Ivanovic,Tomovic,Kolarov,M atic,Basta,Lazovic,Tadic,Mrdja,Djordjevic (maurinjo, 19. maj 2014 16:36) Stojković-Basta,Ivanović,Biševac,Kolarov-Matić,Jojić,Tošić,Tadić,Marković-Mitrović(Mrđa)?

Tolle

pre 9 godina

@Mihajlovicevi odabrani, i vec dokazani u reprezentaciji. Lako je kucu odrzavati kad ti je drugi napravi.. Ali, nije ni to lako. Idemooo..
(sead, 19. maj 2014 13:24)

Odluci se, je l' lako ili nije lako :)

slanninar

pre 9 godina

Realno, neracunajuci povredjene igrace (Nastasic, Sulejmani i Subotic) najbolje sto imamo... nek je sa srecom u narednom kvalifikacionom ciklusu

belodedic

pre 9 godina

Nije mi jasna situacija oko Nastasica,pre 3 dana je igrao prijateljsku sa Arapima !?
Mrdja i Mitrovic,bio bi to ubitacan tandem:-)

Mare

pre 9 godina

A Risairo Zivkovic, Bojan Krkic i
onaj golman rezervni u Bajernu?
I onaj mali što je ševao na Ju Tjubu, pa posle trenirao u Partizanu?

pecamarkony

pre 9 godina

Kad cujem imena Bisevac, Tomovic, Tosic D.-dodje mi da zaboravim na reprezentaciju. ne znam za tog pejcinovica,Stefana Mitrovica.... moguce da budu otkrovenje,ali cisto sumnjam. Licno bih radije pozvao Filipa Kostica i Risaira, malog Kovacevica A. iz Zvezde. Steta sto Ljubo fejsa nije tu kao ni Matija Nastasic i Subotic. Selektor mora da izmisli adekvatn zamenu za Kolarova i da nadje jos jednog ubojitog strelca poput Aleksandra Mitrovica. Tu smo tanki...

Drakce

pre 9 godina

Mora tu da budu Kostic i Risairo oni su buduci veliki tandem nase reprezentacije ostalo ok samo dodati Nevena i Matiju kad se oporave.Strasan tim!

Abondanzieri

pre 9 godina

Ne pamtim da sam nekad bio zadovoljniji selektorovim izborom, verujem da tako misle i ostali. Ne bih cepidlačio, ali jedino ime koje mi je krivo što nisam video je sjajni Filip Kostić iz Groningena. Ostalo je sve na mestu, komačno se ne ko setio i Pejčinović da pozove. Napred Ljubinko!

my way

pre 9 godina

Vrh spisak, bravo Drulo! Jos da se vrate u odbranu Subotic i Nastasic i to je ta ekipa! Iskreno se nadam i da ce se mali Djuricic vratiti u formu i zaigrati, jer je decko nesporan kvalitet, pravi kreator!

rajko zizic

pre 9 godina

Drulovic je bio i ostao gospodin covek. Izbor je sasvim na mestu.

Komentar na sliku: Drulovic izgleda svetski sa adekvatnom kravatom, a ovi ostali:

Jel ovaj levi Mrdja? Malo je ostario...

Ovaj desni da kupi kosulju bar dva broja vecu, bojim se da ne pukne ako udahne malo vise vazduha...

krajisnik

pre 9 godina

nadam se da ce ljajic odigrati utakmicu da nam pokaze da vrijedi da se gura u prvi tim.Iskreno ,vrlo malo sam vidio od njega(nije puno igrao),ali i od Markovica(osim brzog trcanja kao Binic,nista konkretno).Sulejmani je pokazao da je bar duplo bolji tehnicar,zelim mu brz oporavak

sem@c

pre 9 godina

Ljudi sto komentarisu ovde nase prvenstvo su totalno ne upuceni! Da li je vama poznato da se sva nacionalna prvenstva moraju zavrsiti do PRVOG JUNA!???? Ako se ne zavrse do tada ova dva kola, super liga se prekida zbog vanredne situacije kao i 1999. Godine!

my way

pre 9 godina

Zasto nije uputio poziv Risairu Zivkovicu ???
(SaLeNBG, 19. maj 2014 15:31)

Zasto da salje poziv decku koji ne zeli da igra za Srbiju, bar ne u ovom trenutku? Ovo je spisak nasih reprezentativaca. Sa Risairom se razgovaralo i razgovara se, vrata su mu otvorena i poziv stoji trajno, on treba da odluci, tj. promeni misljenje. Sta treba, mirisljavo pismo sa srcima da mu se salje iako kaze da nece da igra za nas, vec za Holandiju, cemu? Da se u tome ogleda i na to svodi borba za malog to bi bila propala stvar u startu.

Drulovic je ozbiljan i dobronameran trener

pre 9 godina

Koliko ozbiljno Drulovic shvata svoj posao vidi se i po ovom izboru! Nazalost, komentatori ne uvidjaju da je Drulovic odlucio da na spisak stavi po jednog igraca iz DOMACEG PRVENSTVA, na svim linijama: golmana Lukaca, u odbrani Vulicevica, u sredini Darka Lazovica, u napadu Mrdju! Svaka cast na takvom razmisljanju - jer, to ce dati podsticaj svim domacim igracima da se trude i zarade poziv i mesto u drzavnom timu!

Postoji i mlada reprezentacija

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.

Nataeos

pre 9 godina

Za ove koji pitaju gde je Kostić, isti je pozvan u mladu reprezentaciju za mečeve protiv Izraela i Austrije inače bi gotovo sigurno bio pozvan za ovu turneju.
(Postoji i mlada reprezentacija, 19. maj 2014 14:05) hvala za infromaciju :)

Ironije Mudri

pre 9 godina

Onaj mali Risario Zivkovic je silan igrac. Jako bih voleo kada bi zaigrao za rrprezentaciju. A i sam je izrazio zelju. Ali, ubedjen sam da cemo daleko dogurati sa Drulovicem na celu! Srecno!