Petak, 16.05.2014.

16:09

Novak preživeo bitku s Fererom

Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira iz Masters 1000 serije u Rimu, pošto je u iscrpljujućem meču savladao Davida Ferera sa 7:5, 4:6, 6:3.

Izvor: B92

Novak preživeo bitku s Fererom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Beobrad

pre 9 godina

Ovo je bilo malo bolje opd meca s Kolsrajberom, ali mora agresivnije, to cekanje da protivnik pogresi mu je donelo neke poraze u velikim mecevima na velikim turnirima...!
On jednostavno mora da vodi igru, tada je najbolji na svetu...!

milka

pre 9 godina

Sve cestitke fereru, na pruzenom otporu protivniku, on je za sve ljubitelje tenisa moralni pobenik, a neznam dokle ce se tolerisati dupoglavcu, prekoracenje koje je prevazislo sve mere i prekoracenja koji se drugima ne tolerise... Japanac mu je ocitao bukvicu, ali nazalost sto se povredio , zelim mu brz oporavak i povratak na teren da zavrsi zapoceto, dobra mu je odluka, sto se ipak olucio na predaju meca, jer zdravlje se nemoze nici platiti...

pa

pre 9 godina

@next spanac Ne razumem ovu opterecenost bodovima i prvim mestom. Mnogo je bitnije osvajati gren slem trofeje. Sta mislis sta bi Nadal izabrao RG ili prvo mesto? Pa RG bez razmisljanja. Novak od AO 2013 nije osvojio GS, a odigrana su 4. Nadal je od poslednja 4 na kojima je ucestvovao uzeo 2, razlika u osvojenim gs trofejima je prevelika izmedju njih dvojice.

Oskar

pre 9 godina

@(robin hud, 16. maj 2014 20:39)

Svaki moj komentar je uvijek bio potpuno tačan.
Tvoji mi odgovori ne trebaju, i ne tražim ih od tebe, pošto se u tenis razumiješ kao u romantizam.
Ti ako ne vjeruješ u moje riječi, pročitaj šta je Muratoglu ( najveći teniski stručnjak izjavio za Djokovića ). A ja ti mogu reć da posle zareza i tačke idu razmaci, ali bolje bi bilo da si do kraja nepismen nego da pišeš ovakve gluposti.

Adi

pre 9 godina

Koliko smijesnih komentara, prvo ovi sto pisu jao protiv Ferera se muci kao da je igrao protiv nekog tamo levata pa ono jao muci se, Ferer jedan od najboljih svih vremena na sljaci o cemu pricamo ,kao drugo ovi sto lupaju nesto da ce ga Raonic namuciti to ce biti laksi trening za Noleta ruku na srce Raonic osim ludjackog servisa nema neke kvalitete , u drugom polufinalu Rafa-Dimitrov mislim da su sanse 55-45 za Rafu iako je Dimitrov na zadnjem mecu na Roland Garosu bio nevjerovatno blizu pobjede , ja ne znam odakle snaga Ovom Rafi ev tri dana proveo 9h na terenu sve u svemu puno su falili Federer koji nije bio na nivou zbog porodice i Nisikori zbog povrede jedva cekam Roland Garos , Nole sretno sutra i u finalu , ljudima iz Srbije zelim da sto prije prevazidju ove probleme sa poplavama kao i Bosancima u Bosni veliki pozdrav iz Mostara

jota

pre 9 godina

Bravo Novace. Respekt Fereru na fer igri. Jedan od najomiljenijih stranih tenisera uz Delpa.

Mislim da ce Novaku lakse biti u polufinalu sa Raonicem nego danas sa DF.

robin hud

pre 9 godina

(Oskar, 16. maj 2014 19:00)
Nemas pojma o sportu uopste ne samo o tenisu,a posto si me nekoliko puta zaskocio glupim komentarima ovog puta obecavam da ti nikada necu odgovoriti.Pamcenje ti ne do seze ni do prethodnog meca a kamo li do AO 2012.Znas li ti koliko je meceva Novak dobio od tada na samopouzdanje i koliko turnira?Glupo je tebe na to podsecati,jer ti kao da prvi put gledas tenis od malopre.Znas li ti uopste ko je Ferer na sljaci?Zadnji put je izbacio Nadala iz MC.Ovde nema lakih poena ,ovo je sljaka,mora se dobiti ili na pamet ili na snagu drugog nema,a protiv Ferera na oba.

ja

pre 9 godina

@Nenad
Zavisi iz kog ugla gledas nastvari.
Raonic jeste odlican teniser za neke tenisere koji su ispod 50. mesta.
Medjutim za Novaka je Raonic samo jedan jaci sparing partner i nista drugo.
U sutrasnjem mecu bice verovatno dosta odigranih gemova, ali samo zbog Raonicevog ludackog servisa.
Medjutim sanse da Raonic osvoji neki set su ravne nuli, a sanse da dobije ceo mec manje od sansi da ja dobijem sedmicu na lotou.

Ja iskreno taj mec necu ni gledati, jer nemam vremena da gledam Novakove treninge.
Cekam finale i cekam da vidim ko ce biti Novakov protivnik.

Dobiti ovakvog Ferera, pa izgubiti od tamo nekog Raonica, to bi samo bio znak Novaku da istog trenutka okaci reket o klin i da batali tenis.
Evo upravo gledam kvota na Raonica 5.50.
Mislim da su mogli bez problema staviti i kvotu 50.00

idemo po RG

pre 9 godina

zao mi ferrera, bas ga nece zreb, verujem da bi svako drugo cetvtfinale dobio. mislim da ce ovo biti u stvari finale pre finale i da ce novak mnogo lakse da dobije i polufinale i finale. a ferreru, od srca, zelim da na RG ne bude u novakovoj polovini, i ima sansi za minimum polufinale tamo. a bice 5. nosioc na RG iako je tezi protivnik i od wawrinke i federera

Ilija

pre 9 godina

Svaka čast Novaku, Ferer je sanas ubijao! Ali, ali... Bio sam veliki Bekerov navijač, neviđeno sam voleo da ga gledam, ali čovek u odlučujućem momentu kad cela tribina skače na noge, jedva ustaje i onda stavlja ruke u džepove.
Bio je dobar u svoje vreme, ali hvala. Zahvali mu Novače i teraj dalje, ne budi sentimentalista, nije ni on.
Srećno do sigurnog finala!

Nebojsa

pre 9 godina

OU MAJ GAD, sta se desava sa Novakaovom glavom i zavrsnicom setova i meceva. Katastrofa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (de za vi, 16. maj 2014 18:43)

Klasican komentar nekog ko ne poznaje tenis ovo je sljaka nije servisom lako dobijati jeftine poene pogotovo protiv Ferera koji sve vraca i nikad ne odustaje pa tera svoje rivale na veci rizik i promasaje a sam Ferer je danas fantasticno igrao i pobedio bi vecinu tenisera na turu a Novak je imao pauzu vremenom ce mu forma biti jos bolja mada ni ovo danas nije u opste bilo lose tako da nemorate odmah padati u ocaj pobeda je ostvarena to je ipak najbitnije.

vizar

pre 9 godina

Kakvi su bre ovo komentari? Ljudi da li ste vi svjesni kakav je Novak sportista i ljudina? Jedan od najboljih svjetskih tenisera ikada i umjesto da uživate dok možete i dok nam priredjuje lijepe i nezaboravne momente u teškim vremenima vi ga non stop nešto omalovažavate. Ajde brate više ne smarajte sa tim pričama o Monaku i porezima. Sram vas bilo!

Nole hvala na svemu! Težak meč i dobar tenis.

Pozdrav iz Podgorice bratskoj Srbiji koju je pogodila ova katastrofa od nevremena. Volimo vas i Bog neka je sa vama!

Nenad

pre 9 godina

Rovovska borba!Sve cestitke i David Ferreru,pravi je i istinski ratnik!Cista borbena krv!Novaku je Federer sklonjen sa puta u polufinalu,ali tu ce biti Milos Raonic.Neka nikoga to ne zavara,pa da pomisli da ce Novak imati lak posao.Naprotiv,ocekuje ga jos jedan tezak mec.Milos je odlican igrac,ali verujem u Novaka.Trebao mu je jedan ovakav mec!

777

pre 9 godina

Nemam ni jednu zamerku na Novakovu igru osim na servis u drugom i trecem setu a u dosta gemova je morao da igra sa drugim servisom jer ga prvi nije hteo. Lakse i brze bi osvajao poene protiv protivnika koji je veliki borac i obozava duge poene. I umalo da zaboravim, dva odlucujuca svoja gema je izgubio nakon sto bi napravo brejk, normalno zbog servisa. Na kraju, to je servis, nekada slusa nekada ne tako da mislim da ce Novak to da resi u narednim mecevima. Sve cestitke jer polufinale.

ja

pre 9 godina

Svaka cast Ferereru. Ne secam se da je ikada odigrao ovako dobar mec od pocetka do kraja. Bukvalno je naterao Novaka da igra sa 110% svojih mogucnosti.
Na kraju je Novak pobedio zaista na misece sto se kaze.
Da je kojim slucajem i Ferer pobedio uopste ne bi bilo nezasluzeno.

U svakom slucaju vise je Ferer zasluzio da dobije ovaj mec, nego na primer Vavrinka onaj mec na Australia Openu.

Sutra sa Raonicem ne bi trebalo da bude nikakvih problema, sem ako ovaj danasnji umor ne ostavi bas prevelik trag na Novaka.
Mislim da se sada Novaku uveliko smesi treca titula u Rimu.
Sada je najveca nepoznanica ko ce mu biti protivnik u finalu: Nadal, Dimitrov ili mozda Marej.
Sva trojica imaju podjednake sanse.

Kika Majstor

pre 9 godina

Odlicna partija Novaka Djokovica. Mislim, to je to, ne moze mnogo bolje od ovoga. Ovo je otprilike njegov trenutni maksimum, pa dokle sa njime dotera. Ferer je bio izvanredan, osim dva zicera koje je promasio, a koji su mogli da budu odlucujuci.

Oskar

pre 9 godina

Preživjeo na sreću. Veliku sreću. Loše je igrao zbog nedostatka samopuzdanja. To je ono što je izgubio nakon Melburna 2012. Kad je god neka kritična gem ili brejk lopta nema hrabrosti da potegne jak udarac, nego kukavički vraća u polje. Nema vjeru da može pogoditi. Samo 5-6 vinera iz forhenda, i to iz razloga što nema srca da ga potegne. Strašno pasivna i klimava igra Novaka. Sretno je prošao danas.

Nole fan

pre 9 godina

Muka mi je od igraca koji sve vracaju i igraju na gresku protivnika.Takav je ovaj Ferer, Marej.I statistika to kaze.Ferer pretrcao 3 hiljade i kusur metara a Nole 2 hiljada metara.

Ali dobro je odigrao tri seta i polako se sprema za RG. Vec je zaradio bodove u odnosu na proslu godinu i priblizio se Rafikoji samo moze da izgubi bodove a ne da dobije

Vlada

pre 9 godina

bravo djole,kakav tezak protivnik najtezi na sljaci u ovom trenutku,da je kojim slucajem igrao protiv nadala danas ferer bi ga oduvao..

tihi don

pre 9 godina

hmm... malo sam razocaran Noletom. Setite se kad je bila katastrofa u Fukosimi,tad je cak i na flasterima pisao poruke podrske(kao i na kameri posle dobijenih meceva). Sve je to lepo,ali ja sam danas ocekivao da umesto TI AMO ROMA na kameri vidim neku poruku podrske za poplavljen narod u SRBIJI.

Predrag

pre 9 godina

Vrlo tezak mec. Ali, odlika velikih igraca je da dobijaju i kada su na ivici snage i kada im ne ide bas najbolje na mrezi. A, to je danas upravo bilo sa Djokovicem.

Neutron

pre 9 godina

Auu! Kakav kvalitetan i uzbudljiv mec! Bravo Nole! Odlicno je Nole igrao. Treba imati u vidu da se vraca posle povrede i da je danasnji Ferer izasao u svom najboljem izdanju i to na sljaci. Svaka cast. Uh, kada se samo setim kakvih je tu poteza bilo. Spanci mu se dive. Za Ferera kazu da je odigrao najbolji mec godina. Dekoncentrisao se Novak u par trenutaka i to je dovoljno ovakvom Fereru da te instant kazni. Van toga, za desetku. Ma strasan mec. BRAVO NOLEEE!!

Petar

pre 9 godina

Beker totalno smoren na tribinama :) Da mu je da ode u Hotel, uzme karton Amstela i gleda na Tv-u meč... Bravo Nole! Šta više reći. Ferer je toliko dugo u vrhu tenisa, i na šljaci je jako nezgodan, a Novak posle povrede ipak igra i dalje dobro. E sad, ako nam Vučić ne isključi struju, da gledamo Nadala i Mareja, biće to dobar meč nadam se...

Pavle

pre 9 godina

Beker u štabu i zna se da Nole igra loše. Ukleto mu donosi nesreću kao Neša Ilić Zvezdi. Uglavnom nikada ništa neće osvojiti dok god mu je šarlatan trener.

dejavu

pre 9 godina

Ovo nije bilo Noletovo najbolje izdanje ali je dobio Ferera njegovim oružjem,dugim poenima,izdržljivošću i taktičkim nadigravanjem.
Zbog toga,bilo kakva kritika na Novakov račun nije opravdana,jer je pokazao čvrstinu i stabilnost u najbitnijim trenucima.

Nebojša

pre 9 godina

Mučio se ali je odlično odigrao i on ali i Ferer mislim da se nije previše potrošio ali moglo je biti puno lakše da je iskoristio šanse koje je imao a Raonić naredni rival najbolji mogući protivnik posle Ferera tu ce poeni biti kraći moja prognoza 2-0 za Novaka teško da Kanadjanin može do seta sigurno ne ako Novak bude na nivou srećno.

Dott

pre 9 godina

Ferer je ponovo u sjajnoj formi, biće veoma teško za Novaka. Mislim da će Đoković pobediti sa 7:6 7:5!
(miša knez, beograd, 16. maj 2014 16:27

Ma jok uhvatio ga je Nole pod svoje, sad ga delje laganica bice 7:5, 6:2 za Noleta naravno.

g`din David

pre 9 godina

Ferer,veliki sportista i covek.Brise trag loptice i priznaje poen Djokovicu.Izuzetan borac i fer igrac.
Veliki Davide,da napises knjigu.O bilo cemu.Ljudi ce citati.

bruka

pre 9 godina

Jednostavno ne moze da se prati prenos kad onaj lik komentarise na rts-u,covek me toliko smori nebitnim informacijama posle svakog poena govori brojeve gresaka,vinera opterecen je zesce statistikom,da li je moguce da taj takozvani javni servis ima ubedljivo najgore komentatore u svim sportovima ali bas u svim sportovima ne zna se ko je gori od koga.

aleksadnar

pre 9 godina

Prognozirao sam prvi set 7:5 ili 7:6 za Djokovica, trenutno je 5:2 za Novaka, nadam se da ce prvi set uskoro biti zavrsen..Dobio novak 5 poena od 0:40 na svoj servis! Ajde Noleee

bruka

pre 9 godina

Jednostavno ne moze da se prati prenos kad onaj lik komentarise na rts-u,covek me toliko smori nebitnim informacijama posle svakog poena govori brojeve gresaka,vinera opterecen je zesce statistikom,da li je moguce da taj takozvani javni servis ima ubedljivo najgore komentatore u svim sportovima ali bas u svim sportovima ne zna se ko je gori od koga.

vizar

pre 9 godina

Kakvi su bre ovo komentari? Ljudi da li ste vi svjesni kakav je Novak sportista i ljudina? Jedan od najboljih svjetskih tenisera ikada i umjesto da uživate dok možete i dok nam priredjuje lijepe i nezaboravne momente u teškim vremenima vi ga non stop nešto omalovažavate. Ajde brate više ne smarajte sa tim pričama o Monaku i porezima. Sram vas bilo!

Nole hvala na svemu! Težak meč i dobar tenis.

Pozdrav iz Podgorice bratskoj Srbiji koju je pogodila ova katastrofa od nevremena. Volimo vas i Bog neka je sa vama!

g`din David

pre 9 godina

Ferer,veliki sportista i covek.Brise trag loptice i priznaje poen Djokovicu.Izuzetan borac i fer igrac.
Veliki Davide,da napises knjigu.O bilo cemu.Ljudi ce citati.

Nebojsa

pre 9 godina

OU MAJ GAD, sta se desava sa Novakaovom glavom i zavrsnicom setova i meceva. Katastrofa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (de za vi, 16. maj 2014 18:43)

Klasican komentar nekog ko ne poznaje tenis ovo je sljaka nije servisom lako dobijati jeftine poene pogotovo protiv Ferera koji sve vraca i nikad ne odustaje pa tera svoje rivale na veci rizik i promasaje a sam Ferer je danas fantasticno igrao i pobedio bi vecinu tenisera na turu a Novak je imao pauzu vremenom ce mu forma biti jos bolja mada ni ovo danas nije u opste bilo lose tako da nemorate odmah padati u ocaj pobeda je ostvarena to je ipak najbitnije.

dejavu

pre 9 godina

Ovo nije bilo Noletovo najbolje izdanje ali je dobio Ferera njegovim oružjem,dugim poenima,izdržljivošću i taktičkim nadigravanjem.
Zbog toga,bilo kakva kritika na Novakov račun nije opravdana,jer je pokazao čvrstinu i stabilnost u najbitnijim trenucima.

jota

pre 9 godina

Bravo Novace. Respekt Fereru na fer igri. Jedan od najomiljenijih stranih tenisera uz Delpa.

Mislim da ce Novaku lakse biti u polufinalu sa Raonicem nego danas sa DF.

Nenad

pre 9 godina

Rovovska borba!Sve cestitke i David Ferreru,pravi je i istinski ratnik!Cista borbena krv!Novaku je Federer sklonjen sa puta u polufinalu,ali tu ce biti Milos Raonic.Neka nikoga to ne zavara,pa da pomisli da ce Novak imati lak posao.Naprotiv,ocekuje ga jos jedan tezak mec.Milos je odlican igrac,ali verujem u Novaka.Trebao mu je jedan ovakav mec!

aleksadnar

pre 9 godina

Prognozirao sam prvi set 7:5 ili 7:6 za Djokovica, trenutno je 5:2 za Novaka, nadam se da ce prvi set uskoro biti zavrsen..Dobio novak 5 poena od 0:40 na svoj servis! Ajde Noleee

777

pre 9 godina

Nemam ni jednu zamerku na Novakovu igru osim na servis u drugom i trecem setu a u dosta gemova je morao da igra sa drugim servisom jer ga prvi nije hteo. Lakse i brze bi osvajao poene protiv protivnika koji je veliki borac i obozava duge poene. I umalo da zaboravim, dva odlucujuca svoja gema je izgubio nakon sto bi napravo brejk, normalno zbog servisa. Na kraju, to je servis, nekada slusa nekada ne tako da mislim da ce Novak to da resi u narednim mecevima. Sve cestitke jer polufinale.

tihi don

pre 9 godina

hmm... malo sam razocaran Noletom. Setite se kad je bila katastrofa u Fukosimi,tad je cak i na flasterima pisao poruke podrske(kao i na kameri posle dobijenih meceva). Sve je to lepo,ali ja sam danas ocekivao da umesto TI AMO ROMA na kameri vidim neku poruku podrske za poplavljen narod u SRBIJI.

Neutron

pre 9 godina

Auu! Kakav kvalitetan i uzbudljiv mec! Bravo Nole! Odlicno je Nole igrao. Treba imati u vidu da se vraca posle povrede i da je danasnji Ferer izasao u svom najboljem izdanju i to na sljaci. Svaka cast. Uh, kada se samo setim kakvih je tu poteza bilo. Spanci mu se dive. Za Ferera kazu da je odigrao najbolji mec godina. Dekoncentrisao se Novak u par trenutaka i to je dovoljno ovakvom Fereru da te instant kazni. Van toga, za desetku. Ma strasan mec. BRAVO NOLEEE!!

robin hud

pre 9 godina

(Oskar, 16. maj 2014 19:00)
Nemas pojma o sportu uopste ne samo o tenisu,a posto si me nekoliko puta zaskocio glupim komentarima ovog puta obecavam da ti nikada necu odgovoriti.Pamcenje ti ne do seze ni do prethodnog meca a kamo li do AO 2012.Znas li ti koliko je meceva Novak dobio od tada na samopouzdanje i koliko turnira?Glupo je tebe na to podsecati,jer ti kao da prvi put gledas tenis od malopre.Znas li ti uopste ko je Ferer na sljaci?Zadnji put je izbacio Nadala iz MC.Ovde nema lakih poena ,ovo je sljaka,mora se dobiti ili na pamet ili na snagu drugog nema,a protiv Ferera na oba.

idemo po RG

pre 9 godina

zao mi ferrera, bas ga nece zreb, verujem da bi svako drugo cetvtfinale dobio. mislim da ce ovo biti u stvari finale pre finale i da ce novak mnogo lakse da dobije i polufinale i finale. a ferreru, od srca, zelim da na RG ne bude u novakovoj polovini, i ima sansi za minimum polufinale tamo. a bice 5. nosioc na RG iako je tezi protivnik i od wawrinke i federera

ja

pre 9 godina

@Nenad
Zavisi iz kog ugla gledas nastvari.
Raonic jeste odlican teniser za neke tenisere koji su ispod 50. mesta.
Medjutim za Novaka je Raonic samo jedan jaci sparing partner i nista drugo.
U sutrasnjem mecu bice verovatno dosta odigranih gemova, ali samo zbog Raonicevog ludackog servisa.
Medjutim sanse da Raonic osvoji neki set su ravne nuli, a sanse da dobije ceo mec manje od sansi da ja dobijem sedmicu na lotou.

Ja iskreno taj mec necu ni gledati, jer nemam vremena da gledam Novakove treninge.
Cekam finale i cekam da vidim ko ce biti Novakov protivnik.

Dobiti ovakvog Ferera, pa izgubiti od tamo nekog Raonica, to bi samo bio znak Novaku da istog trenutka okaci reket o klin i da batali tenis.
Evo upravo gledam kvota na Raonica 5.50.
Mislim da su mogli bez problema staviti i kvotu 50.00

Vlada

pre 9 godina

bravo djole,kakav tezak protivnik najtezi na sljaci u ovom trenutku,da je kojim slucajem igrao protiv nadala danas ferer bi ga oduvao..

Pavle

pre 9 godina

Beker u štabu i zna se da Nole igra loše. Ukleto mu donosi nesreću kao Neša Ilić Zvezdi. Uglavnom nikada ništa neće osvojiti dok god mu je šarlatan trener.

Dott

pre 9 godina

Ferer je ponovo u sjajnoj formi, biće veoma teško za Novaka. Mislim da će Đoković pobediti sa 7:6 7:5!
(miša knez, beograd, 16. maj 2014 16:27

Ma jok uhvatio ga je Nole pod svoje, sad ga delje laganica bice 7:5, 6:2 za Noleta naravno.

Predrag

pre 9 godina

Vrlo tezak mec. Ali, odlika velikih igraca je da dobijaju i kada su na ivici snage i kada im ne ide bas najbolje na mrezi. A, to je danas upravo bilo sa Djokovicem.

ja

pre 9 godina

Svaka cast Ferereru. Ne secam se da je ikada odigrao ovako dobar mec od pocetka do kraja. Bukvalno je naterao Novaka da igra sa 110% svojih mogucnosti.
Na kraju je Novak pobedio zaista na misece sto se kaze.
Da je kojim slucajem i Ferer pobedio uopste ne bi bilo nezasluzeno.

U svakom slucaju vise je Ferer zasluzio da dobije ovaj mec, nego na primer Vavrinka onaj mec na Australia Openu.

Sutra sa Raonicem ne bi trebalo da bude nikakvih problema, sem ako ovaj danasnji umor ne ostavi bas prevelik trag na Novaka.
Mislim da se sada Novaku uveliko smesi treca titula u Rimu.
Sada je najveca nepoznanica ko ce mu biti protivnik u finalu: Nadal, Dimitrov ili mozda Marej.
Sva trojica imaju podjednake sanse.

Ilija

pre 9 godina

Svaka čast Novaku, Ferer je sanas ubijao! Ali, ali... Bio sam veliki Bekerov navijač, neviđeno sam voleo da ga gledam, ali čovek u odlučujućem momentu kad cela tribina skače na noge, jedva ustaje i onda stavlja ruke u džepove.
Bio je dobar u svoje vreme, ali hvala. Zahvali mu Novače i teraj dalje, ne budi sentimentalista, nije ni on.
Srećno do sigurnog finala!

Kika Majstor

pre 9 godina

Odlicna partija Novaka Djokovica. Mislim, to je to, ne moze mnogo bolje od ovoga. Ovo je otprilike njegov trenutni maksimum, pa dokle sa njime dotera. Ferer je bio izvanredan, osim dva zicera koje je promasio, a koji su mogli da budu odlucujuci.

Petar

pre 9 godina

Beker totalno smoren na tribinama :) Da mu je da ode u Hotel, uzme karton Amstela i gleda na Tv-u meč... Bravo Nole! Šta više reći. Ferer je toliko dugo u vrhu tenisa, i na šljaci je jako nezgodan, a Novak posle povrede ipak igra i dalje dobro. E sad, ako nam Vučić ne isključi struju, da gledamo Nadala i Mareja, biće to dobar meč nadam se...

Nebojša

pre 9 godina

Mučio se ali je odlično odigrao i on ali i Ferer mislim da se nije previše potrošio ali moglo je biti puno lakše da je iskoristio šanse koje je imao a Raonić naredni rival najbolji mogući protivnik posle Ferera tu ce poeni biti kraći moja prognoza 2-0 za Novaka teško da Kanadjanin može do seta sigurno ne ako Novak bude na nivou srećno.

Nole fan

pre 9 godina

Muka mi je od igraca koji sve vracaju i igraju na gresku protivnika.Takav je ovaj Ferer, Marej.I statistika to kaze.Ferer pretrcao 3 hiljade i kusur metara a Nole 2 hiljada metara.

Ali dobro je odigrao tri seta i polako se sprema za RG. Vec je zaradio bodove u odnosu na proslu godinu i priblizio se Rafikoji samo moze da izgubi bodove a ne da dobije

Oskar

pre 9 godina

Preživjeo na sreću. Veliku sreću. Loše je igrao zbog nedostatka samopuzdanja. To je ono što je izgubio nakon Melburna 2012. Kad je god neka kritična gem ili brejk lopta nema hrabrosti da potegne jak udarac, nego kukavički vraća u polje. Nema vjeru da može pogoditi. Samo 5-6 vinera iz forhenda, i to iz razloga što nema srca da ga potegne. Strašno pasivna i klimava igra Novaka. Sretno je prošao danas.

Adi

pre 9 godina

Koliko smijesnih komentara, prvo ovi sto pisu jao protiv Ferera se muci kao da je igrao protiv nekog tamo levata pa ono jao muci se, Ferer jedan od najboljih svih vremena na sljaci o cemu pricamo ,kao drugo ovi sto lupaju nesto da ce ga Raonic namuciti to ce biti laksi trening za Noleta ruku na srce Raonic osim ludjackog servisa nema neke kvalitete , u drugom polufinalu Rafa-Dimitrov mislim da su sanse 55-45 za Rafu iako je Dimitrov na zadnjem mecu na Roland Garosu bio nevjerovatno blizu pobjede , ja ne znam odakle snaga Ovom Rafi ev tri dana proveo 9h na terenu sve u svemu puno su falili Federer koji nije bio na nivou zbog porodice i Nisikori zbog povrede jedva cekam Roland Garos , Nole sretno sutra i u finalu , ljudima iz Srbije zelim da sto prije prevazidju ove probleme sa poplavama kao i Bosancima u Bosni veliki pozdrav iz Mostara

Beobrad

pre 9 godina

Ovo je bilo malo bolje opd meca s Kolsrajberom, ali mora agresivnije, to cekanje da protivnik pogresi mu je donelo neke poraze u velikim mecevima na velikim turnirima...!
On jednostavno mora da vodi igru, tada je najbolji na svetu...!

milka

pre 9 godina

Sve cestitke fereru, na pruzenom otporu protivniku, on je za sve ljubitelje tenisa moralni pobenik, a neznam dokle ce se tolerisati dupoglavcu, prekoracenje koje je prevazislo sve mere i prekoracenja koji se drugima ne tolerise... Japanac mu je ocitao bukvicu, ali nazalost sto se povredio , zelim mu brz oporavak i povratak na teren da zavrsi zapoceto, dobra mu je odluka, sto se ipak olucio na predaju meca, jer zdravlje se nemoze nici platiti...

Oskar

pre 9 godina

@(robin hud, 16. maj 2014 20:39)

Svaki moj komentar je uvijek bio potpuno tačan.
Tvoji mi odgovori ne trebaju, i ne tražim ih od tebe, pošto se u tenis razumiješ kao u romantizam.
Ti ako ne vjeruješ u moje riječi, pročitaj šta je Muratoglu ( najveći teniski stručnjak izjavio za Djokovića ). A ja ti mogu reć da posle zareza i tačke idu razmaci, ali bolje bi bilo da si do kraja nepismen nego da pišeš ovakve gluposti.

pa

pre 9 godina

@next spanac Ne razumem ovu opterecenost bodovima i prvim mestom. Mnogo je bitnije osvajati gren slem trofeje. Sta mislis sta bi Nadal izabrao RG ili prvo mesto? Pa RG bez razmisljanja. Novak od AO 2013 nije osvojio GS, a odigrana su 4. Nadal je od poslednja 4 na kojima je ucestvovao uzeo 2, razlika u osvojenim gs trofejima je prevelika izmedju njih dvojice.

Pavle

pre 9 godina

Beker u štabu i zna se da Nole igra loše. Ukleto mu donosi nesreću kao Neša Ilić Zvezdi. Uglavnom nikada ništa neće osvojiti dok god mu je šarlatan trener.

tihi don

pre 9 godina

hmm... malo sam razocaran Noletom. Setite se kad je bila katastrofa u Fukosimi,tad je cak i na flasterima pisao poruke podrske(kao i na kameri posle dobijenih meceva). Sve je to lepo,ali ja sam danas ocekivao da umesto TI AMO ROMA na kameri vidim neku poruku podrske za poplavljen narod u SRBIJI.

Dott

pre 9 godina

Ferer je ponovo u sjajnoj formi, biće veoma teško za Novaka. Mislim da će Đoković pobediti sa 7:6 7:5!
(miša knez, beograd, 16. maj 2014 16:27

Ma jok uhvatio ga je Nole pod svoje, sad ga delje laganica bice 7:5, 6:2 za Noleta naravno.

Oskar

pre 9 godina

Preživjeo na sreću. Veliku sreću. Loše je igrao zbog nedostatka samopuzdanja. To je ono što je izgubio nakon Melburna 2012. Kad je god neka kritična gem ili brejk lopta nema hrabrosti da potegne jak udarac, nego kukavički vraća u polje. Nema vjeru da može pogoditi. Samo 5-6 vinera iz forhenda, i to iz razloga što nema srca da ga potegne. Strašno pasivna i klimava igra Novaka. Sretno je prošao danas.

bruka

pre 9 godina

Jednostavno ne moze da se prati prenos kad onaj lik komentarise na rts-u,covek me toliko smori nebitnim informacijama posle svakog poena govori brojeve gresaka,vinera opterecen je zesce statistikom,da li je moguce da taj takozvani javni servis ima ubedljivo najgore komentatore u svim sportovima ali bas u svim sportovima ne zna se ko je gori od koga.

g`din David

pre 9 godina

Ferer,veliki sportista i covek.Brise trag loptice i priznaje poen Djokovicu.Izuzetan borac i fer igrac.
Veliki Davide,da napises knjigu.O bilo cemu.Ljudi ce citati.

aleksadnar

pre 9 godina

Prognozirao sam prvi set 7:5 ili 7:6 za Djokovica, trenutno je 5:2 za Novaka, nadam se da ce prvi set uskoro biti zavrsen..Dobio novak 5 poena od 0:40 na svoj servis! Ajde Noleee

ja

pre 9 godina

@Nenad
Zavisi iz kog ugla gledas nastvari.
Raonic jeste odlican teniser za neke tenisere koji su ispod 50. mesta.
Medjutim za Novaka je Raonic samo jedan jaci sparing partner i nista drugo.
U sutrasnjem mecu bice verovatno dosta odigranih gemova, ali samo zbog Raonicevog ludackog servisa.
Medjutim sanse da Raonic osvoji neki set su ravne nuli, a sanse da dobije ceo mec manje od sansi da ja dobijem sedmicu na lotou.

Ja iskreno taj mec necu ni gledati, jer nemam vremena da gledam Novakove treninge.
Cekam finale i cekam da vidim ko ce biti Novakov protivnik.

Dobiti ovakvog Ferera, pa izgubiti od tamo nekog Raonica, to bi samo bio znak Novaku da istog trenutka okaci reket o klin i da batali tenis.
Evo upravo gledam kvota na Raonica 5.50.
Mislim da su mogli bez problema staviti i kvotu 50.00

vizar

pre 9 godina

Kakvi su bre ovo komentari? Ljudi da li ste vi svjesni kakav je Novak sportista i ljudina? Jedan od najboljih svjetskih tenisera ikada i umjesto da uživate dok možete i dok nam priredjuje lijepe i nezaboravne momente u teškim vremenima vi ga non stop nešto omalovažavate. Ajde brate više ne smarajte sa tim pričama o Monaku i porezima. Sram vas bilo!

Nole hvala na svemu! Težak meč i dobar tenis.

Pozdrav iz Podgorice bratskoj Srbiji koju je pogodila ova katastrofa od nevremena. Volimo vas i Bog neka je sa vama!

Nole fan

pre 9 godina

Muka mi je od igraca koji sve vracaju i igraju na gresku protivnika.Takav je ovaj Ferer, Marej.I statistika to kaze.Ferer pretrcao 3 hiljade i kusur metara a Nole 2 hiljada metara.

Ali dobro je odigrao tri seta i polako se sprema za RG. Vec je zaradio bodove u odnosu na proslu godinu i priblizio se Rafikoji samo moze da izgubi bodove a ne da dobije

Ilija

pre 9 godina

Svaka čast Novaku, Ferer je sanas ubijao! Ali, ali... Bio sam veliki Bekerov navijač, neviđeno sam voleo da ga gledam, ali čovek u odlučujućem momentu kad cela tribina skače na noge, jedva ustaje i onda stavlja ruke u džepove.
Bio je dobar u svoje vreme, ali hvala. Zahvali mu Novače i teraj dalje, ne budi sentimentalista, nije ni on.
Srećno do sigurnog finala!

idemo po RG

pre 9 godina

zao mi ferrera, bas ga nece zreb, verujem da bi svako drugo cetvtfinale dobio. mislim da ce ovo biti u stvari finale pre finale i da ce novak mnogo lakse da dobije i polufinale i finale. a ferreru, od srca, zelim da na RG ne bude u novakovoj polovini, i ima sansi za minimum polufinale tamo. a bice 5. nosioc na RG iako je tezi protivnik i od wawrinke i federera

Nebojsa

pre 9 godina

OU MAJ GAD, sta se desava sa Novakaovom glavom i zavrsnicom setova i meceva. Katastrofa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (de za vi, 16. maj 2014 18:43)

Klasican komentar nekog ko ne poznaje tenis ovo je sljaka nije servisom lako dobijati jeftine poene pogotovo protiv Ferera koji sve vraca i nikad ne odustaje pa tera svoje rivale na veci rizik i promasaje a sam Ferer je danas fantasticno igrao i pobedio bi vecinu tenisera na turu a Novak je imao pauzu vremenom ce mu forma biti jos bolja mada ni ovo danas nije u opste bilo lose tako da nemorate odmah padati u ocaj pobeda je ostvarena to je ipak najbitnije.

dejavu

pre 9 godina

Ovo nije bilo Noletovo najbolje izdanje ali je dobio Ferera njegovim oružjem,dugim poenima,izdržljivošću i taktičkim nadigravanjem.
Zbog toga,bilo kakva kritika na Novakov račun nije opravdana,jer je pokazao čvrstinu i stabilnost u najbitnijim trenucima.

ja

pre 9 godina

Svaka cast Ferereru. Ne secam se da je ikada odigrao ovako dobar mec od pocetka do kraja. Bukvalno je naterao Novaka da igra sa 110% svojih mogucnosti.
Na kraju je Novak pobedio zaista na misece sto se kaze.
Da je kojim slucajem i Ferer pobedio uopste ne bi bilo nezasluzeno.

U svakom slucaju vise je Ferer zasluzio da dobije ovaj mec, nego na primer Vavrinka onaj mec na Australia Openu.

Sutra sa Raonicem ne bi trebalo da bude nikakvih problema, sem ako ovaj danasnji umor ne ostavi bas prevelik trag na Novaka.
Mislim da se sada Novaku uveliko smesi treca titula u Rimu.
Sada je najveca nepoznanica ko ce mu biti protivnik u finalu: Nadal, Dimitrov ili mozda Marej.
Sva trojica imaju podjednake sanse.

robin hud

pre 9 godina

(Oskar, 16. maj 2014 19:00)
Nemas pojma o sportu uopste ne samo o tenisu,a posto si me nekoliko puta zaskocio glupim komentarima ovog puta obecavam da ti nikada necu odgovoriti.Pamcenje ti ne do seze ni do prethodnog meca a kamo li do AO 2012.Znas li ti koliko je meceva Novak dobio od tada na samopouzdanje i koliko turnira?Glupo je tebe na to podsecati,jer ti kao da prvi put gledas tenis od malopre.Znas li ti uopste ko je Ferer na sljaci?Zadnji put je izbacio Nadala iz MC.Ovde nema lakih poena ,ovo je sljaka,mora se dobiti ili na pamet ili na snagu drugog nema,a protiv Ferera na oba.

Kika Majstor

pre 9 godina

Odlicna partija Novaka Djokovica. Mislim, to je to, ne moze mnogo bolje od ovoga. Ovo je otprilike njegov trenutni maksimum, pa dokle sa njime dotera. Ferer je bio izvanredan, osim dva zicera koje je promasio, a koji su mogli da budu odlucujuci.

Nenad

pre 9 godina

Rovovska borba!Sve cestitke i David Ferreru,pravi je i istinski ratnik!Cista borbena krv!Novaku je Federer sklonjen sa puta u polufinalu,ali tu ce biti Milos Raonic.Neka nikoga to ne zavara,pa da pomisli da ce Novak imati lak posao.Naprotiv,ocekuje ga jos jedan tezak mec.Milos je odlican igrac,ali verujem u Novaka.Trebao mu je jedan ovakav mec!

Petar

pre 9 godina

Beker totalno smoren na tribinama :) Da mu je da ode u Hotel, uzme karton Amstela i gleda na Tv-u meč... Bravo Nole! Šta više reći. Ferer je toliko dugo u vrhu tenisa, i na šljaci je jako nezgodan, a Novak posle povrede ipak igra i dalje dobro. E sad, ako nam Vučić ne isključi struju, da gledamo Nadala i Mareja, biće to dobar meč nadam se...

jota

pre 9 godina

Bravo Novace. Respekt Fereru na fer igri. Jedan od najomiljenijih stranih tenisera uz Delpa.

Mislim da ce Novaku lakse biti u polufinalu sa Raonicem nego danas sa DF.

Vlada

pre 9 godina

bravo djole,kakav tezak protivnik najtezi na sljaci u ovom trenutku,da je kojim slucajem igrao protiv nadala danas ferer bi ga oduvao..

Neutron

pre 9 godina

Auu! Kakav kvalitetan i uzbudljiv mec! Bravo Nole! Odlicno je Nole igrao. Treba imati u vidu da se vraca posle povrede i da je danasnji Ferer izasao u svom najboljem izdanju i to na sljaci. Svaka cast. Uh, kada se samo setim kakvih je tu poteza bilo. Spanci mu se dive. Za Ferera kazu da je odigrao najbolji mec godina. Dekoncentrisao se Novak u par trenutaka i to je dovoljno ovakvom Fereru da te instant kazni. Van toga, za desetku. Ma strasan mec. BRAVO NOLEEE!!

Nebojša

pre 9 godina

Mučio se ali je odlično odigrao i on ali i Ferer mislim da se nije previše potrošio ali moglo je biti puno lakše da je iskoristio šanse koje je imao a Raonić naredni rival najbolji mogući protivnik posle Ferera tu ce poeni biti kraći moja prognoza 2-0 za Novaka teško da Kanadjanin može do seta sigurno ne ako Novak bude na nivou srećno.

777

pre 9 godina

Nemam ni jednu zamerku na Novakovu igru osim na servis u drugom i trecem setu a u dosta gemova je morao da igra sa drugim servisom jer ga prvi nije hteo. Lakse i brze bi osvajao poene protiv protivnika koji je veliki borac i obozava duge poene. I umalo da zaboravim, dva odlucujuca svoja gema je izgubio nakon sto bi napravo brejk, normalno zbog servisa. Na kraju, to je servis, nekada slusa nekada ne tako da mislim da ce Novak to da resi u narednim mecevima. Sve cestitke jer polufinale.

milka

pre 9 godina

Sve cestitke fereru, na pruzenom otporu protivniku, on je za sve ljubitelje tenisa moralni pobenik, a neznam dokle ce se tolerisati dupoglavcu, prekoracenje koje je prevazislo sve mere i prekoracenja koji se drugima ne tolerise... Japanac mu je ocitao bukvicu, ali nazalost sto se povredio , zelim mu brz oporavak i povratak na teren da zavrsi zapoceto, dobra mu je odluka, sto se ipak olucio na predaju meca, jer zdravlje se nemoze nici platiti...

Predrag

pre 9 godina

Vrlo tezak mec. Ali, odlika velikih igraca je da dobijaju i kada su na ivici snage i kada im ne ide bas najbolje na mrezi. A, to je danas upravo bilo sa Djokovicem.

Oskar

pre 9 godina

@(robin hud, 16. maj 2014 20:39)

Svaki moj komentar je uvijek bio potpuno tačan.
Tvoji mi odgovori ne trebaju, i ne tražim ih od tebe, pošto se u tenis razumiješ kao u romantizam.
Ti ako ne vjeruješ u moje riječi, pročitaj šta je Muratoglu ( najveći teniski stručnjak izjavio za Djokovića ). A ja ti mogu reć da posle zareza i tačke idu razmaci, ali bolje bi bilo da si do kraja nepismen nego da pišeš ovakve gluposti.

Adi

pre 9 godina

Koliko smijesnih komentara, prvo ovi sto pisu jao protiv Ferera se muci kao da je igrao protiv nekog tamo levata pa ono jao muci se, Ferer jedan od najboljih svih vremena na sljaci o cemu pricamo ,kao drugo ovi sto lupaju nesto da ce ga Raonic namuciti to ce biti laksi trening za Noleta ruku na srce Raonic osim ludjackog servisa nema neke kvalitete , u drugom polufinalu Rafa-Dimitrov mislim da su sanse 55-45 za Rafu iako je Dimitrov na zadnjem mecu na Roland Garosu bio nevjerovatno blizu pobjede , ja ne znam odakle snaga Ovom Rafi ev tri dana proveo 9h na terenu sve u svemu puno su falili Federer koji nije bio na nivou zbog porodice i Nisikori zbog povrede jedva cekam Roland Garos , Nole sretno sutra i u finalu , ljudima iz Srbije zelim da sto prije prevazidju ove probleme sa poplavama kao i Bosancima u Bosni veliki pozdrav iz Mostara

pa

pre 9 godina

@next spanac Ne razumem ovu opterecenost bodovima i prvim mestom. Mnogo je bitnije osvajati gren slem trofeje. Sta mislis sta bi Nadal izabrao RG ili prvo mesto? Pa RG bez razmisljanja. Novak od AO 2013 nije osvojio GS, a odigrana su 4. Nadal je od poslednja 4 na kojima je ucestvovao uzeo 2, razlika u osvojenim gs trofejima je prevelika izmedju njih dvojice.

Beobrad

pre 9 godina

Ovo je bilo malo bolje opd meca s Kolsrajberom, ali mora agresivnije, to cekanje da protivnik pogresi mu je donelo neke poraze u velikim mecevima na velikim turnirima...!
On jednostavno mora da vodi igru, tada je najbolji na svetu...!