Ponedeljak, 12.05.2014.

15:56

Partizan se žali na direktora KLS

Košarkaški klub Partizan NIS uputio je žalbu Predsedništvu Košarkaške lige Srbije zbog predsednika takmičenja Dragana Gogića.

Izvor: B92

Partizan se žali na direktora KLS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Перкан

pre 9 godina

У реду је да постоји кодекс облачења тренера и званичних лица, али ту се мора дати пуна слобода. Кошаркашка утакмица је спортска приредба и мислим да није неприкладно да тренер буде у фармеркама, мајици, тренерци свог клуба и слично. Данас се у позориште и на концерте иде тако обучен и то глумцима нимало не смета. Било би много корисније када би КСС обратио пажњу на највулгарније псовке које тренер Партизана Д. Вујошевић систематски упућује са клупе свим учесницима меча. Посебно су судије на мети овог педагога. То ви санкционишите, а да ли је скинуо сако или није, то нас, искрене љубитеље спорта много не интересује.

zozo

pre 9 godina

Ne mogu docekati dan da se ujedine navijaci Zvezde i Partizana i istjeraju Covketa i druge politicare iz klubova.Prestani te sa svadjama i na sledecoj utakmici se izmjesajte i navijajte zajedno.Cibona i Cedevita su ikoristile vasu svadju i u sred Beograda vas porazili.Zasto sponzori da dolaze samo u jedan klub?

pravda za KKP

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! ... Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio...
(Pedja, 12. maj 2014 17:19)

Ovo sto si prvo napisao "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" vazi za EVROLIGU i tamo Dule nikada nije kaznjen sa skidanje sakoa,a za KLS pise samo da moraju da budu PRIKLADNO OBUCENI.Zasto kosulja nije prikladna?Zasto ne moze da se skine sako u toku utakmice?I onda pominjes sto ga je ABA kaznila kada je bio u farmerkama?!Pa da jer je bio u farmerkama.Ne znam sta si time hteo da kazes?

lose

pre 9 godina

...Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??
(Milos, 12. maj 2014 16:36)

Pa zato jer je nosio farmerke,sto i moze donekle da bude "neprikladno oblacenje".

Gile

pre 9 godina

Prvo upropaste ligu, doteraju je do toga da bude samo kvalifikacioni turnir za komsijsku privatnu ligu, a onda izmisljaju neke kazne da bi se finansirali jer nece niko da ulozi pare u neko marginalno takmicenje.
Napisite lepo u pravilniku, prikladno odeven znaci: gace (ciste, obavezno delegat da proveri), potkosulja (laserka), carape (nikako bele), kosulja, kravata, pantalone, sako, cipele.
Tako kad napisete nece biti zabune, a i odmah ce svi da pohrle u dvorane da gledaju utakmice.

.

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.
(Ero s`onoga sveta, 12. maj 2014 16:03)

Kojih propisa? U tim propisima nigde ne pise da je sa kosuljom neprikladno obucen i nigde ne pise da ne sme da se skine sako u toku utakmice!

Ranko

pre 9 godina

Ako se ne varam liga je počela po pravilima Evrolige ,a posle packi FIBE nastavljena po njenim pravilima.I onda je sako problem.Tragično je kada nekompetentni ljudi treniraju strogoću.Ovde je sve jasno samo su navijači FMPCZ neobavešteni o čemu se radi.Ako ove godine uz sve pritiske i sa ovakvim timom ne uzmu ni ovo jadno prvenstvo treba sami da ugase klub i više ne zagađuju košarku u Srbiji koja je na izdisaju(i košarka i Srbija).Ako pak osvoje titulu,predlažem da se taj datum proglasi za nacionalni praznik,budući da je za titulu u fudbalu predviđena vožnja u otvorenom busu po Beogradu,valda kao generalna proba za Gej paradu.

pera

pre 9 godina

Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 12. maj 2014 17:05)

Dule redovno skida sako u Evroligi i nikada nije kaznjen.Sto se tice KLS,u pravilniku pise da treneri ne smeju da budu "neprikladno obuceni".Nigde ne pise da je kosulja neprikladna,i ne znam zasto bi bila,i nigde ne pise da sako ne sme da se skine tokom utakmice,vec ovde direktor lige(Covicev covek) sam procenjuje sta je prikladno i sta se ne sme.

emirko svemirko

pre 9 godina

Pravila su pravila, nije sve fer ali tako je. Ako mogu Miloje i Radonja da ne skidaju sakoe mogu i drugi. Očekujem drastične kazne !

aleksandar

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!
(Vukmir, 12. maj 2014 17:25)o kom sportu pricas,genije

Baraga

pre 9 godina

Primer da predsednik Amerike Obama često na javnim mestima govori bez sakoa, na sebi ima belu košulju, valjda obara ovu besmislici o neprikladnom odevanju. Ovo ne ide u prilog nekome, posle ove žalbe Partizana, zato ovo niko neće da objavi. Idite na sajt i videćete da govorim istinu. Da li je moguće da ovo niko neće da objavi? Zašto?

Shone PFC

pre 9 godina

milan26,
Ti druže ako si "ostrašćeni navijač Partizana" ja sam queen of England, što bi neki rekli.
A, odala te rečenica : I ne znam što SE OSEĆAJU nepoželjnim...

slobinator

pre 9 godina

naravno da je to sa sakoom glupost,ali zato postoji drugi veliki broj razloga zbog kojih vujoševića treba trajno udaljiti sa košarkaških terena

pixi10

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas! (milan26, 12. maj 2014 16:18) Pravo u centar, covek kaznjava po statutu a ko nije reagovao na ovo pre pocetka sezone neka se ne bruka sad!

Vukmir

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!

Stella

pre 9 godina

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine. (kk, 12. maj 2014 16:27)
Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.

ko vas ne zna...

pre 9 godina

Dragan Gogic,prosle sezone bio zaposlen u KKCZFMP,analizirao sudjenje i pravio one video snimke za gazdine konferancije!!! I o cemu mi da pricamo? Zaseli su,pate decenijama i sad svu patnju ispoljavaju pokusavajuci da uniste svakog ko im iole smeta!!! Nece jos dugo!

heRo

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе. (Вињак +18, 12. maj 2014 16:17)

Ti si mi Zvezdas koliko je i Tumbas zvezdas...

Pedja

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! Po meni je logicno da su treneri u sportskoj opremi, ali ako postoji dres kod onda ga treba i postovati. Ovo je kazna za Vujosevica kao fizicko lice, ali odmah se ide da je to upereno protiv Partizana i da Partizan nije pozeljan. To je bezobrazno, na takav nacin se zeli pritiskom kluba na javnost da se oslobodi pojedinac. Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio. Da li je mozda i ABA liga protiv Partizana? A bice da je medjunarodna zavera svetskih razmera da su se svi urotili protiv Partizana. Ipak preovladjuje jedna nit, sto incidente uvek pravi ista osoba - Vujosevic. Da li je u pitanju oblacenje, stipanje sudija, pominjanje sudijama majke i ostale rodbine do cetvrtog kolena, da li je zal za budzet - uglavnom uvek dolazi od iste osobe. Dokle vise?

Djenka snima film, Kinsey pobego usred snimanja ...

pre 9 godina

A kad ga kazni euroliga tad mu ne pada na pamet da se zali, u domacoj ligi je drugacije jer uvek moze da se sve to prebaci na politicki teren, Vucica itd.

Ero s`onoga sveta

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.

pricam pricu

pre 9 godina

Ovo je odlicna prilika da se po forumima vidi ko je ostrasceni navijac, a ko ne. Realni, normalni ljudi su protiv kazne, dok oni ostrasceni listaju po pravilnicima.

nemanjakg

pre 9 godina

Ne da mi se citati ovoliko saopstenje, ali moram reci da kao neko ko nije navijac Partizana, apsolutno smatram kaznu skandaloznom i besmislenom. Prosto ko pasulj, ako je nekome vruce, jel treba da bude i sakou?

VECA

pre 9 godina

Pravila su pravila i moraju se poštovati,nesmeš da skineš sako bićeš kaznjen,ali zato smeš da imaš 16 milona duga napraviš reprogram i nikom ništa,smeš da registruješ novi klub u Zelezniku i da tvriš da je to isti klub,smeš da imaš 60 milona duga i neplaćaš nikom ništa,dovodiš igrače uzimaš drzavne pare,ne sa ciljem da bi bio prvak već da bi se zivelo bolje u ovoj drzavi.OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.

Lošmi

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i ne volim Vujoševuća ali ovo je toliko smešno. I ja u privatnoj kompaniji mnogo ozbiljnijoj od KLS imam dres kod i moji direktori moraju da nose odela i kravate ali nikome ne pada na pamet da ih kazni ako na 30 stepeni skinu sako i ostanu u košulji i pantalonama. A pošto idem i na utakmice Zvezde u Pionir znam koliko vruće i sparno može da bude tamo. Opet kažem ne volim Vujoševića ali sam ipak čovek i ovo mi je toliko glupo.

Siniša

pre 9 godina

Smenite ovoga Gogića, Ćokijevog poltrona koji je doveden pučem i perfidnom igrom. Čovek je pokazao koliko je perfidan, kažnjavanjem samo Vujoševića osim ako pravila važe samo za Vujoševića.

тандара мандара

pre 9 godina

Budući da ne postoji objašnjenje šta je prikladno odevanje, a ne postoji ni kompetentna estetska komisija koja bi to pre svake utakmice utvrđivala, moguće je da bilo ko od trenera dođe na itakmicu u narandžastom odelu sa zelenom kravatom i u zlatnim cipelama. Na taj način bi pokazao manjkavost ove odredbe, a audirorijum bi se dobro zabavljao gledajući nemoćnog Gogića.

gremlin

pre 9 godina

U Srbiji se krece sa kreiranjem straha,pogledajte sta je bilo sa novinarom Novosti,ovo sa Duletom je isto,jednostavno ovo sa sakoima je samo pocetak...trazili ste gledajte!!!p.s.OTPOR!!!

milos

pre 9 godina

Они су панк и авангарда...мало их само зеза то што немају свој стадион, што их је основао ф.т. и што имају две групе на стадиону војске....

Вињак +18

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе.

kk

pre 9 godina

@a
kad nas vec toliko pratis,moras znati da dule NA SVAKOJ utakimici evrolige skine sako i da zbog toga nikad nije kaznjen.

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine.

Milos

pre 9 godina

Neko napisao da se zale sudu zbog zloupotrebe polozaja. Pa da li stvarno mislis da ima tako nesto osnova,da se ne bi neko setio od kaznjenih klubova ili pojedinaca i tuzio vec do sad??? Liga je smesna,sama po sebi,i ne zna niko zasto se i igra,ali zbog ovakvih likova u nasoj kosarci (ljudi iz KK Partizan) je jos sve mnogo grdje. Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??

milan26

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas!

antiSPS

pre 9 godina

DV mi te stvarno ne volimo , nismo te voleli ni prethodnih 15 godina ali si imao drzavu iza sebe pa si radio sta si hteo a sad se stalno zalis , jako ste naporni

Radovan III

pre 9 godina

A sto se nije zalio kada su on i Danilovic SRAMNO malo kaznjeni zato sto su TUKLI sudije, tada je valjala i liga i direktor, koji je igrao kako su oni svirali, tad je bilo sve ok! Pod hitno promeniti pravilo, pa za svaki sledeci put kada neko skine sako duplirati kaznu, pa nek se inate koliko hoce!

dex

pre 9 godina

Kaznjen je Vujosevic, a ne Partizan. E sad, jedino ako Partizan kao sto se tvrdi placa sve njegove ispade, kazne itd... E onda je to vec druga prica. Sto se tice toga da li je Partizan dobrodosao ovde, mislim da je to suludo pitanje ljudi koji pate od manije proganjanja. Takodje, ako cemo biti bezobrazni, Vujosevic ima svoju drzavu. Ova mu odgovara samo kada ima bezuslovnu pomoc, u suprotnom je pljuje cim stigne.

marko

pre 9 godina

umesto da se traze sponzori i spasava klub od propadanja covek se uhvatio za sako!
skupo ce vas grobari kostati ovaj trener strani drzavljanin.

Da li sam jo ovo dobro razumeo

pre 9 godina

Znaci nigde ne pise u propozicijama da je obavezno nosenje sakoa tokom cele utakmice, vec se kaznjava samo ako je trener "neprikladno obucen"! I onda, nadalje, ovaj lik Gogic kao predsednik lige proceni da je skidanje sakoa u toku utakmice "neprikladno odevanje"!!!!!????? Ja ne mogu da verujem da je ovako nesto moguce !!!Ovo je stvarno besmisleno!!! Cak i da pise u propozicijama da ne sme da skine sako, smatrao bih glupim takvo pravilo, ali ovako... Ovo je neverovatno!!! I nema veze ni sa CZ ni sa PAR niti bilo kojim kubom!!! Ovo je nevidjena blamaza, ako je ovako!!!

a

pre 9 godina

slazem se da je besmisleno kažnjavati zbog ovoga, ali to je pravilnik, to su pravila za koja ste i vi gospodo glasali... Cak i u Evroligi ima ovo pravilo.

Pravilnik EL, strana 126, tačka 72.7. kaže: The head coach and assistant coaches must wear a suit and tie during games and press conferences. Ko ne veruje, link pravilnika: http://www.euroleague.net/rs/47719/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/301/filename/2013-2014-el-bylaws.pdf

JocaBoca

pre 9 godina

Zna se iz koje kuhinje dolaze ove podmetačine u vidu gotovih jela iz konzerve!
Zna se ko je potrošio silne milione i osvojio ABA ligu, ušao u TOP16, ovojio Evrokup lagano... ili možda nije, pa je sad sve veća frka jer je svima jasno da Duleta jedino uz drmanje koševa mogu da pobede na tri dobijene :)

I na kraju, kako ne zapevati...

Procvetala bela lala, rasti zvezdo još si mala... ili mali, ili privremeni organ ili radni organ ili privremena uprava ili šef koordinacionog tela ili jednostavno... maf... pudl... hahahhaha

Da li sam jo ovo dobro razumeo

pre 9 godina

Znaci nigde ne pise u propozicijama da je obavezno nosenje sakoa tokom cele utakmice, vec se kaznjava samo ako je trener "neprikladno obucen"! I onda, nadalje, ovaj lik Gogic kao predsednik lige proceni da je skidanje sakoa u toku utakmice "neprikladno odevanje"!!!!!????? Ja ne mogu da verujem da je ovako nesto moguce !!!Ovo je stvarno besmisleno!!! Cak i da pise u propozicijama da ne sme da skine sako, smatrao bih glupim takvo pravilo, ali ovako... Ovo je neverovatno!!! I nema veze ni sa CZ ni sa PAR niti bilo kojim kubom!!! Ovo je nevidjena blamaza, ako je ovako!!!

gremlin

pre 9 godina

U Srbiji se krece sa kreiranjem straha,pogledajte sta je bilo sa novinarom Novosti,ovo sa Duletom je isto,jednostavno ovo sa sakoima je samo pocetak...trazili ste gledajte!!!p.s.OTPOR!!!

JocaBoca

pre 9 godina

Zna se iz koje kuhinje dolaze ove podmetačine u vidu gotovih jela iz konzerve!
Zna se ko je potrošio silne milione i osvojio ABA ligu, ušao u TOP16, ovojio Evrokup lagano... ili možda nije, pa je sad sve veća frka jer je svima jasno da Duleta jedino uz drmanje koševa mogu da pobede na tri dobijene :)

I na kraju, kako ne zapevati...

Procvetala bela lala, rasti zvezdo još si mala... ili mali, ili privremeni organ ili radni organ ili privremena uprava ili šef koordinacionog tela ili jednostavno... maf... pudl... hahahhaha

nemanjakg

pre 9 godina

Ne da mi se citati ovoliko saopstenje, ali moram reci da kao neko ko nije navijac Partizana, apsolutno smatram kaznu skandaloznom i besmislenom. Prosto ko pasulj, ako je nekome vruce, jel treba da bude i sakou?

Вињак +18

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе.

ko vas ne zna...

pre 9 godina

Dragan Gogic,prosle sezone bio zaposlen u KKCZFMP,analizirao sudjenje i pravio one video snimke za gazdine konferancije!!! I o cemu mi da pricamo? Zaseli su,pate decenijama i sad svu patnju ispoljavaju pokusavajuci da uniste svakog ko im iole smeta!!! Nece jos dugo!

VECA

pre 9 godina

Pravila su pravila i moraju se poštovati,nesmeš da skineš sako bićeš kaznjen,ali zato smeš da imaš 16 milona duga napraviš reprogram i nikom ništa,smeš da registruješ novi klub u Zelezniku i da tvriš da je to isti klub,smeš da imaš 60 milona duga i neplaćaš nikom ništa,dovodiš igrače uzimaš drzavne pare,ne sa ciljem da bi bio prvak već da bi se zivelo bolje u ovoj drzavi.OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.

тандара мандара

pre 9 godina

Budući da ne postoji objašnjenje šta je prikladno odevanje, a ne postoji ni kompetentna estetska komisija koja bi to pre svake utakmice utvrđivala, moguće je da bilo ko od trenera dođe na itakmicu u narandžastom odelu sa zelenom kravatom i u zlatnim cipelama. Na taj način bi pokazao manjkavost ove odredbe, a audirorijum bi se dobro zabavljao gledajući nemoćnog Gogića.

kk

pre 9 godina

@a
kad nas vec toliko pratis,moras znati da dule NA SVAKOJ utakimici evrolige skine sako i da zbog toga nikad nije kaznjen.

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine.

Lošmi

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i ne volim Vujoševuća ali ovo je toliko smešno. I ja u privatnoj kompaniji mnogo ozbiljnijoj od KLS imam dres kod i moji direktori moraju da nose odela i kravate ali nikome ne pada na pamet da ih kazni ako na 30 stepeni skinu sako i ostanu u košulji i pantalonama. A pošto idem i na utakmice Zvezde u Pionir znam koliko vruće i sparno može da bude tamo. Opet kažem ne volim Vujoševića ali sam ipak čovek i ovo mi je toliko glupo.

Siniša

pre 9 godina

Smenite ovoga Gogića, Ćokijevog poltrona koji je doveden pučem i perfidnom igrom. Čovek je pokazao koliko je perfidan, kažnjavanjem samo Vujoševića osim ako pravila važe samo za Vujoševića.

pricam pricu

pre 9 godina

Ovo je odlicna prilika da se po forumima vidi ko je ostrasceni navijac, a ko ne. Realni, normalni ljudi su protiv kazne, dok oni ostrasceni listaju po pravilnicima.

a

pre 9 godina

slazem se da je besmisleno kažnjavati zbog ovoga, ali to je pravilnik, to su pravila za koja ste i vi gospodo glasali... Cak i u Evroligi ima ovo pravilo.

Pravilnik EL, strana 126, tačka 72.7. kaže: The head coach and assistant coaches must wear a suit and tie during games and press conferences. Ko ne veruje, link pravilnika: http://www.euroleague.net/rs/47719/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/301/filename/2013-2014-el-bylaws.pdf

heRo

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе. (Вињак +18, 12. maj 2014 16:17)

Ti si mi Zvezdas koliko je i Tumbas zvezdas...

Ero s`onoga sveta

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.

Baraga

pre 9 godina

Primer da predsednik Amerike Obama često na javnim mestima govori bez sakoa, na sebi ima belu košulju, valjda obara ovu besmislici o neprikladnom odevanju. Ovo ne ide u prilog nekome, posle ove žalbe Partizana, zato ovo niko neće da objavi. Idite na sajt i videćete da govorim istinu. Da li je moguće da ovo niko neće da objavi? Zašto?

dex

pre 9 godina

Kaznjen je Vujosevic, a ne Partizan. E sad, jedino ako Partizan kao sto se tvrdi placa sve njegove ispade, kazne itd... E onda je to vec druga prica. Sto se tice toga da li je Partizan dobrodosao ovde, mislim da je to suludo pitanje ljudi koji pate od manije proganjanja. Takodje, ako cemo biti bezobrazni, Vujosevic ima svoju drzavu. Ova mu odgovara samo kada ima bezuslovnu pomoc, u suprotnom je pljuje cim stigne.

antiSPS

pre 9 godina

DV mi te stvarno ne volimo , nismo te voleli ni prethodnih 15 godina ali si imao drzavu iza sebe pa si radio sta si hteo a sad se stalno zalis , jako ste naporni

Ranko

pre 9 godina

Ako se ne varam liga je počela po pravilima Evrolige ,a posle packi FIBE nastavljena po njenim pravilima.I onda je sako problem.Tragično je kada nekompetentni ljudi treniraju strogoću.Ovde je sve jasno samo su navijači FMPCZ neobavešteni o čemu se radi.Ako ove godine uz sve pritiske i sa ovakvim timom ne uzmu ni ovo jadno prvenstvo treba sami da ugase klub i više ne zagađuju košarku u Srbiji koja je na izdisaju(i košarka i Srbija).Ako pak osvoje titulu,predlažem da se taj datum proglasi za nacionalni praznik,budući da je za titulu u fudbalu predviđena vožnja u otvorenom busu po Beogradu,valda kao generalna proba za Gej paradu.

milan26

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas!

pera

pre 9 godina

Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 12. maj 2014 17:05)

Dule redovno skida sako u Evroligi i nikada nije kaznjen.Sto se tice KLS,u pravilniku pise da treneri ne smeju da budu "neprikladno obuceni".Nigde ne pise da je kosulja neprikladna,i ne znam zasto bi bila,i nigde ne pise da sako ne sme da se skine tokom utakmice,vec ovde direktor lige(Covicev covek) sam procenjuje sta je prikladno i sta se ne sme.

Radovan III

pre 9 godina

A sto se nije zalio kada su on i Danilovic SRAMNO malo kaznjeni zato sto su TUKLI sudije, tada je valjala i liga i direktor, koji je igrao kako su oni svirali, tad je bilo sve ok! Pod hitno promeniti pravilo, pa za svaki sledeci put kada neko skine sako duplirati kaznu, pa nek se inate koliko hoce!

Gile

pre 9 godina

Prvo upropaste ligu, doteraju je do toga da bude samo kvalifikacioni turnir za komsijsku privatnu ligu, a onda izmisljaju neke kazne da bi se finansirali jer nece niko da ulozi pare u neko marginalno takmicenje.
Napisite lepo u pravilniku, prikladno odeven znaci: gace (ciste, obavezno delegat da proveri), potkosulja (laserka), carape (nikako bele), kosulja, kravata, pantalone, sako, cipele.
Tako kad napisete nece biti zabune, a i odmah ce svi da pohrle u dvorane da gledaju utakmice.

Djenka snima film, Kinsey pobego usred snimanja ...

pre 9 godina

A kad ga kazni euroliga tad mu ne pada na pamet da se zali, u domacoj ligi je drugacije jer uvek moze da se sve to prebaci na politicki teren, Vucica itd.

milos

pre 9 godina

Они су панк и авангарда...мало их само зеза то што немају свој стадион, што их је основао ф.т. и што имају две групе на стадиону војске....

Shone PFC

pre 9 godina

milan26,
Ti druže ako si "ostrašćeni navijač Partizana" ja sam queen of England, što bi neki rekli.
A, odala te rečenica : I ne znam što SE OSEĆAJU nepoželjnim...

marko

pre 9 godina

umesto da se traze sponzori i spasava klub od propadanja covek se uhvatio za sako!
skupo ce vas grobari kostati ovaj trener strani drzavljanin.

slobinator

pre 9 godina

naravno da je to sa sakoom glupost,ali zato postoji drugi veliki broj razloga zbog kojih vujoševića treba trajno udaljiti sa košarkaških terena

Pedja

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! Po meni je logicno da su treneri u sportskoj opremi, ali ako postoji dres kod onda ga treba i postovati. Ovo je kazna za Vujosevica kao fizicko lice, ali odmah se ide da je to upereno protiv Partizana i da Partizan nije pozeljan. To je bezobrazno, na takav nacin se zeli pritiskom kluba na javnost da se oslobodi pojedinac. Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio. Da li je mozda i ABA liga protiv Partizana? A bice da je medjunarodna zavera svetskih razmera da su se svi urotili protiv Partizana. Ipak preovladjuje jedna nit, sto incidente uvek pravi ista osoba - Vujosevic. Da li je u pitanju oblacenje, stipanje sudija, pominjanje sudijama majke i ostale rodbine do cetvrtog kolena, da li je zal za budzet - uglavnom uvek dolazi od iste osobe. Dokle vise?

aleksandar

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!
(Vukmir, 12. maj 2014 17:25)o kom sportu pricas,genije

.

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.
(Ero s`onoga sveta, 12. maj 2014 16:03)

Kojih propisa? U tim propisima nigde ne pise da je sa kosuljom neprikladno obucen i nigde ne pise da ne sme da se skine sako u toku utakmice!

pixi10

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas! (milan26, 12. maj 2014 16:18) Pravo u centar, covek kaznjava po statutu a ko nije reagovao na ovo pre pocetka sezone neka se ne bruka sad!

Vukmir

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!

Stella

pre 9 godina

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine. (kk, 12. maj 2014 16:27)
Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.

Milos

pre 9 godina

Neko napisao da se zale sudu zbog zloupotrebe polozaja. Pa da li stvarno mislis da ima tako nesto osnova,da se ne bi neko setio od kaznjenih klubova ili pojedinaca i tuzio vec do sad??? Liga je smesna,sama po sebi,i ne zna niko zasto se i igra,ali zbog ovakvih likova u nasoj kosarci (ljudi iz KK Partizan) je jos sve mnogo grdje. Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??

emirko svemirko

pre 9 godina

Pravila su pravila, nije sve fer ali tako je. Ako mogu Miloje i Radonja da ne skidaju sakoe mogu i drugi. Očekujem drastične kazne !

lose

pre 9 godina

...Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??
(Milos, 12. maj 2014 16:36)

Pa zato jer je nosio farmerke,sto i moze donekle da bude "neprikladno oblacenje".

pravda za KKP

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! ... Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio...
(Pedja, 12. maj 2014 17:19)

Ovo sto si prvo napisao "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" vazi za EVROLIGU i tamo Dule nikada nije kaznjen sa skidanje sakoa,a za KLS pise samo da moraju da budu PRIKLADNO OBUCENI.Zasto kosulja nije prikladna?Zasto ne moze da se skine sako u toku utakmice?I onda pominjes sto ga je ABA kaznila kada je bio u farmerkama?!Pa da jer je bio u farmerkama.Ne znam sta si time hteo da kazes?

zozo

pre 9 godina

Ne mogu docekati dan da se ujedine navijaci Zvezde i Partizana i istjeraju Covketa i druge politicare iz klubova.Prestani te sa svadjama i na sledecoj utakmici se izmjesajte i navijajte zajedno.Cibona i Cedevita su ikoristile vasu svadju i u sred Beograda vas porazili.Zasto sponzori da dolaze samo u jedan klub?

Перкан

pre 9 godina

У реду је да постоји кодекс облачења тренера и званичних лица, али ту се мора дати пуна слобода. Кошаркашка утакмица је спортска приредба и мислим да није неприкладно да тренер буде у фармеркама, мајици, тренерци свог клуба и слично. Данас се у позориште и на концерте иде тако обучен и то глумцима нимало не смета. Било би много корисније када би КСС обратио пажњу на највулгарније псовке које тренер Партизана Д. Вујошевић систематски упућује са клупе свим учесницима меча. Посебно су судије на мети овог педагога. То ви санкционишите, а да ли је скинуо сако или није, то нас, искрене љубитеље спорта много не интересује.

Ero s`onoga sveta

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.

antiSPS

pre 9 godina

DV mi te stvarno ne volimo , nismo te voleli ni prethodnih 15 godina ali si imao drzavu iza sebe pa si radio sta si hteo a sad se stalno zalis , jako ste naporni

dex

pre 9 godina

Kaznjen je Vujosevic, a ne Partizan. E sad, jedino ako Partizan kao sto se tvrdi placa sve njegove ispade, kazne itd... E onda je to vec druga prica. Sto se tice toga da li je Partizan dobrodosao ovde, mislim da je to suludo pitanje ljudi koji pate od manije proganjanja. Takodje, ako cemo biti bezobrazni, Vujosevic ima svoju drzavu. Ova mu odgovara samo kada ima bezuslovnu pomoc, u suprotnom je pljuje cim stigne.

heRo

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе. (Вињак +18, 12. maj 2014 16:17)

Ti si mi Zvezdas koliko je i Tumbas zvezdas...

Djenka snima film, Kinsey pobego usred snimanja ...

pre 9 godina

A kad ga kazni euroliga tad mu ne pada na pamet da se zali, u domacoj ligi je drugacije jer uvek moze da se sve to prebaci na politicki teren, Vucica itd.

a

pre 9 godina

slazem se da je besmisleno kažnjavati zbog ovoga, ali to je pravilnik, to su pravila za koja ste i vi gospodo glasali... Cak i u Evroligi ima ovo pravilo.

Pravilnik EL, strana 126, tačka 72.7. kaže: The head coach and assistant coaches must wear a suit and tie during games and press conferences. Ko ne veruje, link pravilnika: http://www.euroleague.net/rs/47719/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/301/filename/2013-2014-el-bylaws.pdf

milan26

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas!

Vukmir

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!

Pedja

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! Po meni je logicno da su treneri u sportskoj opremi, ali ako postoji dres kod onda ga treba i postovati. Ovo je kazna za Vujosevica kao fizicko lice, ali odmah se ide da je to upereno protiv Partizana i da Partizan nije pozeljan. To je bezobrazno, na takav nacin se zeli pritiskom kluba na javnost da se oslobodi pojedinac. Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio. Da li je mozda i ABA liga protiv Partizana? A bice da je medjunarodna zavera svetskih razmera da su se svi urotili protiv Partizana. Ipak preovladjuje jedna nit, sto incidente uvek pravi ista osoba - Vujosevic. Da li je u pitanju oblacenje, stipanje sudija, pominjanje sudijama majke i ostale rodbine do cetvrtog kolena, da li je zal za budzet - uglavnom uvek dolazi od iste osobe. Dokle vise?

JocaBoca

pre 9 godina

Zna se iz koje kuhinje dolaze ove podmetačine u vidu gotovih jela iz konzerve!
Zna se ko je potrošio silne milione i osvojio ABA ligu, ušao u TOP16, ovojio Evrokup lagano... ili možda nije, pa je sad sve veća frka jer je svima jasno da Duleta jedino uz drmanje koševa mogu da pobede na tri dobijene :)

I na kraju, kako ne zapevati...

Procvetala bela lala, rasti zvezdo još si mala... ili mali, ili privremeni organ ili radni organ ili privremena uprava ili šef koordinacionog tela ili jednostavno... maf... pudl... hahahhaha

milos

pre 9 godina

Они су панк и авангарда...мало их само зеза то што немају свој стадион, што их је основао ф.т. и што имају две групе на стадиону војске....

Stella

pre 9 godina

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine. (kk, 12. maj 2014 16:27)
Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.

Radovan III

pre 9 godina

A sto se nije zalio kada su on i Danilovic SRAMNO malo kaznjeni zato sto su TUKLI sudije, tada je valjala i liga i direktor, koji je igrao kako su oni svirali, tad je bilo sve ok! Pod hitno promeniti pravilo, pa za svaki sledeci put kada neko skine sako duplirati kaznu, pa nek se inate koliko hoce!

marko

pre 9 godina

umesto da se traze sponzori i spasava klub od propadanja covek se uhvatio za sako!
skupo ce vas grobari kostati ovaj trener strani drzavljanin.

pixi10

pre 9 godina

Ja kao ostrasceni navijac Partizana ne mogu a da ne primetim da je ovaj dopis veliko sra..e! Odluka da je skidanje sakoa na utakmicama kaznjivo je najveca glupost, i pod hitno ga treba ukinuti! Toga nemai ni u Evroligi ni u ULEB-u, vrv ni u ostalim drzavnim prvenstvima! Ali ne vidim zasto Partizan proziva direktora takmicenja, kad on radi onako kako pise u statutu! I ne znam sto se osecaju nepozeljnim zbog ovakve gluposti! Druga stvar je ako je sudjenje nekad u pitanju! Dule je jos od pocetka prvenstva izgubio kompas! (milan26, 12. maj 2014 16:18) Pravo u centar, covek kaznjava po statutu a ko nije reagovao na ovo pre pocetka sezone neka se ne bruka sad!

emirko svemirko

pre 9 godina

Pravila su pravila, nije sve fer ali tako je. Ako mogu Miloje i Radonja da ne skidaju sakoe mogu i drugi. Očekujem drastične kazne !

slobinator

pre 9 godina

naravno da je to sa sakoom glupost,ali zato postoji drugi veliki broj razloga zbog kojih vujoševića treba trajno udaljiti sa košarkaških terena

gremlin

pre 9 godina

U Srbiji se krece sa kreiranjem straha,pogledajte sta je bilo sa novinarom Novosti,ovo sa Duletom je isto,jednostavno ovo sa sakoima je samo pocetak...trazili ste gledajte!!!p.s.OTPOR!!!

Вињак +18

pre 9 godina

Навијач сам Звезде али сва подршка Дулету..! Е сад, да откуцам оно што мислим генерално без обзира да ли смо звездаши, партизановци, вошини, мераклије, пазарци итд.. Мука ми је од наше фудбалске и кошаркашке лиге. Константо се прозивају по медијима тренери, председници, играчи.. Стално се омаловажава резултат противника.. Навијачи су загризли у мржњу до дна, вође су момци са дебелим криминалним досијеом и гади ми се свака власт која им деценијама дозвољавају да се шетају и раде шта им је воља. Што се тиче фудбала, одређени људи сели су у фотељама и никако да оду из савеза, а наша репка иде 1 у 10 год на неко такмичење, што показује да немају никакву одговорност. Више људи има у кафићу него ли на фудб утакмицама и кошаркашким утакмицама, фубд лига нам је крајње нерегуларна сигурно једно 7,8 година.. Човић мисли да је Бог, на све начине покушава да угаси Партизан и да освоји са 'Звездом', пљују се ту он и Дуле.. Заборавили смо СВИ, да је то само спорт, док се не опаметимо биће нам све горе и горе.

Milos

pre 9 godina

Neko napisao da se zale sudu zbog zloupotrebe polozaja. Pa da li stvarno mislis da ima tako nesto osnova,da se ne bi neko setio od kaznjenih klubova ili pojedinaca i tuzio vec do sad??? Liga je smesna,sama po sebi,i ne zna niko zasto se i igra,ali zbog ovakvih likova u nasoj kosarci (ljudi iz KK Partizan) je jos sve mnogo grdje. Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??

Da li sam jo ovo dobro razumeo

pre 9 godina

Znaci nigde ne pise u propozicijama da je obavezno nosenje sakoa tokom cele utakmice, vec se kaznjava samo ako je trener "neprikladno obucen"! I onda, nadalje, ovaj lik Gogic kao predsednik lige proceni da je skidanje sakoa u toku utakmice "neprikladno odevanje"!!!!!????? Ja ne mogu da verujem da je ovako nesto moguce !!!Ovo je stvarno besmisleno!!! Cak i da pise u propozicijama da ne sme da skine sako, smatrao bih glupim takvo pravilo, ali ovako... Ovo je neverovatno!!! I nema veze ni sa CZ ni sa PAR niti bilo kojim kubom!!! Ovo je nevidjena blamaza, ako je ovako!!!

VECA

pre 9 godina

Pravila su pravila i moraju se poštovati,nesmeš da skineš sako bićeš kaznjen,ali zato smeš da imaš 16 milona duga napraviš reprogram i nikom ništa,smeš da registruješ novi klub u Zelezniku i da tvriš da je to isti klub,smeš da imaš 60 milona duga i neplaćaš nikom ništa,dovodiš igrače uzimaš drzavne pare,ne sa ciljem da bi bio prvak već da bi se zivelo bolje u ovoj drzavi.OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.

aleksandar

pre 9 godina

OVO VIŠE NIJE SPORT,OVO VIŠE NISU NAVIJAČI SVE JE SAMO MRZNJA.SMEŠ DA KRADEŠ I BIĆEŠ ABOLIRAN.
(VECA, 12. maj 2014 16:50)

Sta galamis? Nisi na vasaru! Pre ce biti da vas briga za sako, prosto umirete zbog izgubljene titule. Mi nismo toliki kukali sest godina koliko vi sada za ovu jednu! Umesto da cestitate boljem i jacem i budete gospoda vi cmizdite kao Concita Vurst, idi bre begaj!
(Vukmir, 12. maj 2014 17:25)o kom sportu pricas,genije

Siniša

pre 9 godina

Smenite ovoga Gogića, Ćokijevog poltrona koji je doveden pučem i perfidnom igrom. Čovek je pokazao koliko je perfidan, kažnjavanjem samo Vujoševića osim ako pravila važe samo za Vujoševića.

ko vas ne zna...

pre 9 godina

Dragan Gogic,prosle sezone bio zaposlen u KKCZFMP,analizirao sudjenje i pravio one video snimke za gazdine konferancije!!! I o cemu mi da pricamo? Zaseli su,pate decenijama i sad svu patnju ispoljavaju pokusavajuci da uniste svakog ko im iole smeta!!! Nece jos dugo!

nemanjakg

pre 9 godina

Ne da mi se citati ovoliko saopstenje, ali moram reci da kao neko ko nije navijac Partizana, apsolutno smatram kaznu skandaloznom i besmislenom. Prosto ko pasulj, ako je nekome vruce, jel treba da bude i sakou?

kk

pre 9 godina

@a
kad nas vec toliko pratis,moras znati da dule NA SVAKOJ utakimici evrolige skine sako i da zbog toga nikad nije kaznjen.

drugo, u pravilniku stoji da mora da nosi sako, ali ne pise da ce biti kaznjen ako skine.

pricam pricu

pre 9 godina

Ovo je odlicna prilika da se po forumima vidi ko je ostrasceni navijac, a ko ne. Realni, normalni ljudi su protiv kazne, dok oni ostrasceni listaju po pravilnicima.

Baraga

pre 9 godina

Primer da predsednik Amerike Obama često na javnim mestima govori bez sakoa, na sebi ima belu košulju, valjda obara ovu besmislici o neprikladnom odevanju. Ovo ne ide u prilog nekome, posle ove žalbe Partizana, zato ovo niko neće da objavi. Idite na sajt i videćete da govorim istinu. Da li je moguće da ovo niko neće da objavi? Zašto?

тандара мандара

pre 9 godina

Budući da ne postoji objašnjenje šta je prikladno odevanje, a ne postoji ni kompetentna estetska komisija koja bi to pre svake utakmice utvrđivala, moguće je da bilo ko od trenera dođe na itakmicu u narandžastom odelu sa zelenom kravatom i u zlatnim cipelama. Na taj način bi pokazao manjkavost ove odredbe, a audirorijum bi se dobro zabavljao gledajući nemoćnog Gogića.

Ranko

pre 9 godina

Ako se ne varam liga je počela po pravilima Evrolige ,a posle packi FIBE nastavljena po njenim pravilima.I onda je sako problem.Tragično je kada nekompetentni ljudi treniraju strogoću.Ovde je sve jasno samo su navijači FMPCZ neobavešteni o čemu se radi.Ako ove godine uz sve pritiske i sa ovakvim timom ne uzmu ni ovo jadno prvenstvo treba sami da ugase klub i više ne zagađuju košarku u Srbiji koja je na izdisaju(i košarka i Srbija).Ako pak osvoje titulu,predlažem da se taj datum proglasi za nacionalni praznik,budući da je za titulu u fudbalu predviđena vožnja u otvorenom busu po Beogradu,valda kao generalna proba za Gej paradu.

Lošmi

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i ne volim Vujoševuća ali ovo je toliko smešno. I ja u privatnoj kompaniji mnogo ozbiljnijoj od KLS imam dres kod i moji direktori moraju da nose odela i kravate ali nikome ne pada na pamet da ih kazni ako na 30 stepeni skinu sako i ostanu u košulji i pantalonama. A pošto idem i na utakmice Zvezde u Pionir znam koliko vruće i sparno može da bude tamo. Opet kažem ne volim Vujoševića ali sam ipak čovek i ovo mi je toliko glupo.

Shone PFC

pre 9 godina

milan26,
Ti druže ako si "ostrašćeni navijač Partizana" ja sam queen of England, što bi neki rekli.
A, odala te rečenica : I ne znam što SE OSEĆAJU nepoželjnim...

.

pre 9 godina

Ma mnogo ste mi vi lepi i pametni, skoro pa prepametni. Idi u Crnu Goru pa budi pametan koliko god hoces. Ovde moras da se ponasas u skladu sa propisima ili da placas kazne.
(Ero s`onoga sveta, 12. maj 2014 16:03)

Kojih propisa? U tim propisima nigde ne pise da je sa kosuljom neprikladno obucen i nigde ne pise da ne sme da se skine sako u toku utakmice!

Gile

pre 9 godina

Prvo upropaste ligu, doteraju je do toga da bude samo kvalifikacioni turnir za komsijsku privatnu ligu, a onda izmisljaju neke kazne da bi se finansirali jer nece niko da ulozi pare u neko marginalno takmicenje.
Napisite lepo u pravilniku, prikladno odeven znaci: gace (ciste, obavezno delegat da proveri), potkosulja (laserka), carape (nikako bele), kosulja, kravata, pantalone, sako, cipele.
Tako kad napisete nece biti zabune, a i odmah ce svi da pohrle u dvorane da gledaju utakmice.

pera

pre 9 godina

Pa ako skine sako, automatski znaci da ga vise ne nosi - a to je kaznjivo. Po pravilniku! ;) Naravno, osim ako nema jos neki sako ispod, a to tesko.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 12. maj 2014 17:05)

Dule redovno skida sako u Evroligi i nikada nije kaznjen.Sto se tice KLS,u pravilniku pise da treneri ne smeju da budu "neprikladno obuceni".Nigde ne pise da je kosulja neprikladna,i ne znam zasto bi bila,i nigde ne pise da sako ne sme da se skine tokom utakmice,vec ovde direktor lige(Covicev covek) sam procenjuje sta je prikladno i sta se ne sme.

zozo

pre 9 godina

Ne mogu docekati dan da se ujedine navijaci Zvezde i Partizana i istjeraju Covketa i druge politicare iz klubova.Prestani te sa svadjama i na sledecoj utakmici se izmjesajte i navijajte zajedno.Cibona i Cedevita su ikoristile vasu svadju i u sred Beograda vas porazili.Zasto sponzori da dolaze samo u jedan klub?

lose

pre 9 godina

...Sto se nije zalio trener Crnokose koji je kaznjen jer je nosio farmerke na utakmici??
(Milos, 12. maj 2014 16:36)

Pa zato jer je nosio farmerke,sto i moze donekle da bude "neprikladno oblacenje".

pravda za KKP

pre 9 godina

Ovi komentari tipa "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" su deciji i besmisleni. Po toj logici bi mogao trener da se skine i go na utakmici, a na kraju da se ponovo obuce i to je OK?! ... Uostalom u ABA ligi je takodje Vujosevic bio kaznjen zato sto je bio u farmerkama, ali se tad nije bunio...
(Pedja, 12. maj 2014 17:19)

Ovo sto si prvo napisao "pise da nosi sako, ali ne pise da li moze da ga skine" vazi za EVROLIGU i tamo Dule nikada nije kaznjen sa skidanje sakoa,a za KLS pise samo da moraju da budu PRIKLADNO OBUCENI.Zasto kosulja nije prikladna?Zasto ne moze da se skine sako u toku utakmice?I onda pominjes sto ga je ABA kaznila kada je bio u farmerkama?!Pa da jer je bio u farmerkama.Ne znam sta si time hteo da kazes?

Перкан

pre 9 godina

У реду је да постоји кодекс облачења тренера и званичних лица, али ту се мора дати пуна слобода. Кошаркашка утакмица је спортска приредба и мислим да није неприкладно да тренер буде у фармеркама, мајици, тренерци свог клуба и слично. Данас се у позориште и на концерте иде тако обучен и то глумцима нимало не смета. Било би много корисније када би КСС обратио пажњу на највулгарније псовке које тренер Партизана Д. Вујошевић систематски упућује са клупе свим учесницима меча. Посебно су судије на мети овог педагога. То ви санкционишите, а да ли је скинуо сако или није, то нас, искрене љубитеље спорта много не интересује.