KLS: Marjanović ponovo MVP

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović najkorisniji je igrač 8. kola košarkaške Superlige Srbije, protiv Borca u Čačku zabeležio je 38 indeksnih poena.

SV Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ne znam da li u Zvezdi postoji neki trener koji je specijalizovan za rad sa centrima jer osim puke fizičke snage i visine, ne vidim gotovo nikakav napredak na Marijanovićevoj tehnici. Šteta da centar sa takvim predispozicijama ne može da dođe do izražaja protiv iole ozbiljnijeg centra. Ruke kao da su mu od kamena kad upućuje loptu ka košu.
  (Drvo javorovo, 12. maj 2014 21:33)

  # Link komentara

 2. Bobi ce stasati sa 30 godina i bice sjajan centar.
   (stefan, 12. maj 2014 15:06)

  # Link komentara

 3. Nazalost, Bobi je ili bas dominantan , ili ispod proseka. Kada igra protiv inferiornih centara, onda ubija. Ali cim dodje neki pristojan centar, daleko je ispod nekog nivoa.
  (Bojan, 12. maj 2014 14:35)

  # Link komentara

 4. Zvezdas sam i drago mi je zbog njega. Steta je samo, sto je kod nas najkorisniji igrac i deluje bez premca u nasoj ligi a kada dodju jace utakmice i jaci protivnici, onda je slab, cak ne primetan.
  Znam da je tesko da se krece covek sa tolikom visinom i da su mu pokreti ograniceni... ali isto tako mislim da treba da se radi na tome.
  Od rodjenja mog, nije proslo bez imena tvog
  ni dan ni godina, Zvezdo crvena
   (MadMax, 12. maj 2014 14:34)

  # Link komentara