Ponedeljak, 12.05.2014.

00:31

Klipersi sjajnim preokretom do 2-2

Los Anđeles Klipersi izjednačili su na 2-2 u polufinalnoj seriji ’Zapada’ sa Oklahoma Siti Tanderom trijumfom sa 101:99 na svom terenu.

Izvor: JT

Klipersi sjajnim preokretom do 2-2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

MJ23

pre 9 godina

Jeremija, ja sam gledao sve do sada. Ali desi se da sredinom cetvrte cetvrtine nestane:/ je l' ti preko WIZIWIG a i livefootball.ws uzimas linkove?

PEP

pre 9 godina

Sta ste navalili na Duranta? Covek je zasluzeno MVP lige i najbolji je napadac u istoj. Sinoc je dao 40 poena i sta je jos trebao da uradi da bi njegova ekipa pobedila ? Da nauci Adamsa, Kolisona, Batlera, Ibaku i ostale da igraju ?
Klipersi su stigli Oklahomu kad je silovatelj uzeo loptu Durantu i zavrsio jedno 6 napada uzastopno.
Sto se tice faulova na KD-u neki postoje, a neki su svirani jer je superstar i POTPUNO ISTA PRICA VAZI I ZA LEBRONA. Dalje Durant u svojoj ekipi ima divljaka Westbruka kome ne moze da dodje u mozak da je Durant taj koji treba da ima najvise suteva i da bude gazda na terenu, ima Ibaku, koji je klasican defanzivac, igrac za nekih 10 poena, ima matorg Fisera koji i ne igra, matorog Batlera koji ne moze vola da ubode i vedete tima Perkins, Kolison, Adamas. Sa druge strane Lebron u ekipi ima Vejda koji je bio dovoljno pametan da LBJ-u prepusti ulogu vodje i da sebe postavi na mesto koje mu po kvalitetu pripada, ima Bosa koji uvek moze da da 15-20 poena, uz to ima Alena koji uvek moze da da 2-3 trojke kad se lomi i solidne igrace tipa Calmers, Bizli... Dajte Durantu umesto Westbruka Vejda i umesto Ibake Bosa i uz to sa klupe Alena i on bi osvajao prsten svake sezone.

petarczv

pre 9 godina

Trebalo bi izvuci neku statistiku za ostale play off timove koliko su utakmica izgubili kad su u poslednjoj cetvrtini imali 15+p razlike.

Bez gledanja ubedjen sam da Miami,SAS i indijana nemaju niti jednu....

hajzenberg

pre 9 godina

Cek, sad je Vestbruk los koji je imao sut 10 od 22(skoro 50%)...ja bih pre rekao da je problem u Durentu i njegovom skorom dabl-dablu(citaj 8 izgubljenih lopti). Sto se tice faulova sviranih na Durantu to vec postaje komedija, decka tretiraju kao baletana i sviraju svaki kontakt na njemu. Stvarno ne znam da li u istoriji postoji igrac koji je izveo vise slobodnih bacanja od Duranta ove godine??? S druge strane pola tih faulova se nece svirati Lebronu, otud oni laktovo u grkljan razbijeni nosevi...

zvezdas

pre 9 godina

odlicna utakmica i vrlo predvidljiva igra Oklahome. Da su imali Clipersi sutersko vece unistili bi ih. Ali ocajan sut za 3 i los sa polu distance je uticao da Okl1homa vodi citavu utakmicu. I da ispravim da se sada igra po jedna utakmica kuci a ne kako neki ovde pisu po 2. Za mene izraziti favorit je Miami jer imaju strasnu klupu.

Jovan

pre 9 godina

Vidim da neki ljudi pisu da se OKC oslonila na Durenta, ja ne znam da li su isti gledali mec, u 4 cetvrtini kada je LAC stizao OKC silovatelj je bio Westbrook, i kada se lopta davala Durentu bilo je pred kraj napada. Westbrook je opasno dobar SG, PG nije i nece biti jednostavno nije mu prirodna pozicija i, koliko god me neki kritikovali nema kosarkaski IQ, sto mislim da mu je i najveci problem. Ukoliko i OKC prodje posto je realno sve otvoreno, jer LAC nije bog zna kako defanzivno orijentisana ekipa, bice im jako tesko protiv SAN kojima ucestvuje ceo tim u rotaciji i svako ima svoju ulogu sto nije slucaj sa OKC. Ne mogu ni da zamislim makar prosecnog PG sa visokim IQ koji bi razigravao Perkinsa koga mnogi ne smatraju ofanzivnom pretnjom, kako bi OKC izgledala potpuno druga ekipa. Pa onda pic & roll sa Durentom, ali nista od toga makar ove sezone. Mislim da menadzment OKC mora ozbiljno da se pozabavi PG odnosno razmotri opciju trejda Westbrook-Rondo( citao sam na ESPN ) da postoji ova opcija mislim da bi obe ekipe profitirale. Pozz

Troublesome

pre 9 godina

Nastavak komentara:

Odmah mi je pala na pamet Hack-a-Shaq taktika Portlanda protiv Lejkersa od pre desetak godina. Samo sto su tada naravno sudije svrirale faulove od trece cetvrtine jer ih je Portland naravno namerno pravio, ali tako se pravi nameran faul - obgrlis protivnickog igraca i ne das mu da se pomeri. Jos jednom cu reci da je apsolutno neverovatno sta je dopusteno Krisu Polu kao "odbrana".

Budite realni, ako mislite da nisam u pravu. Pogledajte ponovo trecu cetvrtinu pa zamislite nekog igraca ciji ste fan ili recimo naseg Nemanju Bjelicu kako ga na taj nacin cuva recimo Toni Parker (mislim da je slicna razlika u visini) u nekom polufinalu Svetskog prvenstva. Ovde bi bilo jedno 1000 komentara na racun takvog sramnog sudjenja...

Ne navijam za Oklahomu, za kraj da napomenem. Najdrazi mi je San Antonio zbog boje dresova i old school core tima.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA.

raci

pre 9 godina

stara prica, oslone se na KD pa sta on uradi, jeste razbijac ali ne moze on i onaj divljak Westbruk sve sam. uopste koncept trenera okl je takav, sto je veoma pogresno. u lac neki drugi prelomili, svi pomalo igraju, cim su prestali sutirati trojke bezglavo, pojacali odbranu, to je bilo to.

koki

pre 9 godina

Ne možeš da računaš na ozbiljan cilj, ako imaš dva takva potrošača na spoljnim pozicijama. Lejkersi su sa Kobijem i Šekom imali sličan raspored, stim što je Kobi udarao spolja a Šek ubijao iznutra.. znači sabijali su protivnike kako spolja tako i u reketu..(a plus su imali sjajne igrače u vidu Fišera i Orija koji su u svakom momentu donosili malu ali ključnu prevagu) A ovi, šta... šutiraju ko blesavi a reket im šupalj..

I dalje mislim da treba da se reše Vestbruka (koji je tempirana bomba, koliko je dobar, toliko je i loš) i dovedu nekog dominantnog igrača u reketu ... i naravno proširiti "lepezu" u napadu.. jer ovo je tuga, dva igrača ubace 70 poena od ukupno 90 i kusur a ekipa im izgubi.. sramota..

Ali svejedno, neverovatna utakmica... uživao sam..

shazam

pre 9 godina

Osim cinjenice da je OKC dopustio Klipersima da se vrate iz nemoguce situacije za pobedu, ono sto bi moglo da igra veliku ulogu u nastavku serije je Ibakin namerni udarac rukom, iz zamaha, Grifinu u...medjunozje. Nadlezni odbor lige ce SIGURNO pregledati snimak, i iznenadilo bi me da Ibaka ponovo prodje sa novcanom kaznom, i ne dobije 1-2 utakmice suspenzije. To mnogo moze da utice na krajnji ishod serije, posebno obzirom na to da se potencijalno kljucna 5. utakmica igra u Oklahomi i da oni to realno moraju da dobiju - a taj zadatak sa Kolisonom/Adamsom/Durentom na Grifinu ce biti mnogo tezi nego da je tu izuzetno snazni i pokretljivi Ibaka da se "rve" sa Grifinom.

Fleu

pre 9 godina

Kad je dobila okc pricali ste legenda, kralj najbolji pg u nba, sad ga pljujete na sva usta, nadam se bar jos 2 3doubla pa da vam dokaze neke stvari, jednostavno nema ko sem durenta koji je udvojen da preuzme inicijativu pa mora on..

Jeremija

pre 9 godina

Iako sam navijao za Kliperse jos uvek mi nije jasno kako je Oklahoma tako olako ispustila ogromnu prednost. Ova serija ide u 7 meceva. Meni je definitivno najjaci lik u OKC Kendrik Perkins:) Kakva je to neupotrebljiva masa, ubedjen sam da bi Radulja bolje odigrao od njega...Cini mi se da je najveca prednost Klipersa znatno duza klupa, eto sinoc je proradio Kolison, tu je uvek dobri Dzamal Kroford dok Oklahoma ne moze na nikog sa klupe ozbiljno da racuna.
Inace, jel neko zna sta se desava sa SopCast,prethodna dva dana nisam mogao da gledam meceve preko njega a imaju najbolju sliku?

milos

pre 9 godina

Steta za Oklahomu vodili su ceo mec,i na kraju izgubili. Moze mnogo da ih kosta ovako izgubljen mec. Durent fantastican,ali na kraju dve ili tri jeftino izgubljene lopte i poraz mozda i njemu ide na dusu. Ali je fantastican igrac i zaista dominira. Pricaju kako mu se sudi mnogo faulova,ali ja mislim da mu se ne sudi dovoljno koliko ga tuku. Kraford i Kolison resili mec,a ne prenaduvane zvezde Clipersa.

marko

pre 9 godina

Westbrook je takav siledžija, ima po 100 šuteva ba utakmici iz nemogućih situacija, svaka njemu čast na košgeterskom učinku ali uz toliko uzetih šuteva igrači manjeg kalibra od njega bi postizali više poena.

nikks

pre 9 godina

Pitam se zasto nisu isli na Durenta, poslednju cetvrtinu ga je cuvao Pol
A Pol je igrao bolju odbranu na Durentu nego na Westbrooku ;-)

leandro

pre 9 godina

divljaci klasični, ako su izgubili. Ni ne gledaju saigrače kad se odlučuju utakmice. Nek i daju clutch šuteve nekad, nikad ništa neće osvojiti.

Bas ja

pre 9 godina

Ne samo Durent, nego i trener Bruks. Dobar deo zadnje četvrtine čuvo ga je znatno niži Pol i bio bi udvajan cim bi dobio loptu na posle cega su sledile izgubljene lopte koje su otvarale lake kontre. Najveca slabost Oklahome pored tanke klupe je nepostojanje dovoljnog broja napadackih akcija i uglavno oslanjanje na individualna resenja vodeceg dvojca. Oklahoma je imala ovu utakmicu u rukama i sa nekim boljim/iskusnijim trenerom lako bi je priveli kraju.

petarczv

pre 9 godina

Jel sad jasno navijacima okc-a da oni u skorijoj buducnosti nece osvojiti nista... 8min pre kraja poslednje cetvrtine imas +15 i izgubis?!
U tom periodu okc nije igrao kosarku nego je bukvalno svaki napad westbrook igrao sam iso na ulaz i uspeo par puta da pogodi ali i promasi i tu su ih clipersi prestigli...
Mogli su lagano da povedu sa 3:1 i da zavrse seriju kuci. A sada su clipersi u psiholoskoj prednosti jer su dobili izgubljenu utakmicu.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva genijalna taktika trenera Klipersa na -16 u 4. cetvrtini kad su svi mislili da je gotovo.Stavio je Pola da cuva Durenta,cesto ga udvajali i prilicno zbunili,izgubio je 4-5 lopti u finisu a do tad je bio nezaustavljiv,u jednom trenutku u 3. cetvrtini izveo je 18 slobodnih bacanja a cela ekipa Klipersa 20.Jako bitan trenutak je bio i 5. faul Vestbruka na nekih 4-5 minuta do kraja,tada je se i raspala odbrana Oklahome,lako su ih probijali,Vestbruk nije hteo da rizikuje 6.faul.Oklahoma zivi i umire od dva igraca,bez njih dvojice bi bili daleko i od plej-ofa.

Mislav

pre 9 godina

Ovo je primjer zasto OKC sigurno nece uzeti prsten. Bar dok nesto drasticno ne promijene, za pocetak trenera. Individualnih kvaliteta imaju, ali samo to nije dovoljno. Glavu i rep nemaju

Neki tamo

pre 9 godina

Oklahoma dobija naredne 2 kuci,ubedjen sam..ali protiv SAS-a nemaju sta da traze...Bruklin ako odbrani teren,moze napraviti brejk u Majamiju...treba samo da limitiraju Wade...I prolaze...Indijana dobija sugavi Wash 4:1,eventualno 4:2... :)

Ivan

pre 9 godina

@Daywalker tebra jesi li ozbiljan????
Kakav crni Durant tragicar???Ne Westbrook nego bilo ko trenutno da igra sa Durantom i da resava utakmicu umesto njega??!?!?!
Cim mu objasne da je on druga opcija i da zadnjih 5 min lopta ne treba da vidi nikoga osim Kevina pobedice neku tesnu utakmicu!

LBJ6

pre 9 godina

I to je taj MVP!Pol za glavu niži i slabiji od Duranta ga pojeo u odbrani,ovaj nema ni l od ledjne trhnike,uplašio se izgubio 2 lopte(Pol mu ukrao živu i onaj očajan pas pravo u Jamala Crafworda)u posednjih 3 minuta,silovao dao tih 40 samo na bacanja,kao belog medveda ga sudije stite,onog grifina i pola ubili od batina sudije nista,Westbrook je bolji za tim dečko svake noći skoro tripl dabl i procenat oko 50,a ne ovaj za 40 ili manje.I da kakva je zevrina onaj DeAndre 2 20 a skače 80 cm,ali sem fizikalija,odbrane,skoka,rupa od igrača u svakom drugom segmentu.

petarlfc

pre 9 godina

Daywalker

Ovde ocito vecina vas navija za Kliperse! Westbrook odrzao suludim ulazima Okc u zivotu a vodili su celu utakmicu, ne kapiram sta si hteo da kazes?! Klipersi su se vratili iz ''mrtvih''! Ovo je smesno kako Oklahoma nije privela utakmicu kraju, vode bukvalno ceo mec i izgube nazalost! Durent opet objasnio zasto je MVP, covek ubacio sa lakocom 40 poena! Sledece dve dobijamo, zivi bili pa videli! OKC!

Yersi

pre 9 godina

Nije problem u Durantu ili Vestbruku, oni svoj deo posla rade. Iz ostatka ekipe nikako da neko zablista. Uprkos tome da se prethodna dvojca forsiraju, Ibaka, Sefaloša i Džekson moraju bolje...

hawkeye

pre 9 godina

Durant 40,najbolji napadač od umirovljenja najvećeg,između Kobi,razlika?uvek se znalo ko pije a ko vodu nosi,Majkl je uzimao lopte kad su se rešavale utakmice,a LBJ i Durantula nemaju ta m..a,zato je tata najveći,svaka čast Vestbruku ali on nije taj,a Durantula me razočarao sa tog aspekta,samo to ili imaš ili nemaš.

stevo-o

pre 9 godina

uzima ovo Oklahoma u 6 meču,posto ima tandem koji je jači i od cele ekipe Klipersa.Jedino što može da uvede seriju u 7 meč je raspolozenija klupa Klipersa!!!

G

pre 9 godina

Kakav mec... Au.

OKC je mnogo... islo na pocetku, ali LAC uz trenera koji nikada ne gubi kontrolu i ne predaje se su stigli skoro nemoguce.

Durant i Vestbruk definitivno ne idu zajedno, ne zna se ko pije, a ko placa kada se lomi. Durentu treba plej plej kao Pol izmedju ostalog, a ne plej trosadzija koji ne zna da se kontrolise kada treba.

allure

pre 9 godina

Samo je pitanje vremena kada ce se potuci medjusobno centri obe ekipe. Uopste se ne gotive. Utakmica dobra, verovatno je i fer da bude 2-2. Sad opet od nule uz blagu prednost domaceg terena za OKC.

Heterogena-smesa

pre 9 godina

Strasan preokret... Odlicna utakmica za gledanje. Munje toliko slabe u odbrani plase se da ne prime alley-oop zakucavanje pa Pol resava to lagano. Ne mogu munje da igraju sa polutrenerom i bez dobrog centra a ne ono drvo Perkins. Kolison jedan od najzasluznijih za pobedu i svaka cast Makazama na zasluzenoj pobedi.
Mamuze do titule!

Bas ja

pre 9 godina

Ne samo Durent, nego i trener Bruks. Dobar deo zadnje četvrtine čuvo ga je znatno niži Pol i bio bi udvajan cim bi dobio loptu na posle cega su sledile izgubljene lopte koje su otvarale lake kontre. Najveca slabost Oklahome pored tanke klupe je nepostojanje dovoljnog broja napadackih akcija i uglavno oslanjanje na individualna resenja vodeceg dvojca. Oklahoma je imala ovu utakmicu u rukama i sa nekim boljim/iskusnijim trenerom lako bi je priveli kraju.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva genijalna taktika trenera Klipersa na -16 u 4. cetvrtini kad su svi mislili da je gotovo.Stavio je Pola da cuva Durenta,cesto ga udvajali i prilicno zbunili,izgubio je 4-5 lopti u finisu a do tad je bio nezaustavljiv,u jednom trenutku u 3. cetvrtini izveo je 18 slobodnih bacanja a cela ekipa Klipersa 20.Jako bitan trenutak je bio i 5. faul Vestbruka na nekih 4-5 minuta do kraja,tada je se i raspala odbrana Oklahome,lako su ih probijali,Vestbruk nije hteo da rizikuje 6.faul.Oklahoma zivi i umire od dva igraca,bez njih dvojice bi bili daleko i od plej-ofa.

Mislav

pre 9 godina

Ovo je primjer zasto OKC sigurno nece uzeti prsten. Bar dok nesto drasticno ne promijene, za pocetak trenera. Individualnih kvaliteta imaju, ali samo to nije dovoljno. Glavu i rep nemaju

Heterogena-smesa

pre 9 godina

Strasan preokret... Odlicna utakmica za gledanje. Munje toliko slabe u odbrani plase se da ne prime alley-oop zakucavanje pa Pol resava to lagano. Ne mogu munje da igraju sa polutrenerom i bez dobrog centra a ne ono drvo Perkins. Kolison jedan od najzasluznijih za pobedu i svaka cast Makazama na zasluzenoj pobedi.
Mamuze do titule!

nikks

pre 9 godina

Pitam se zasto nisu isli na Durenta, poslednju cetvrtinu ga je cuvao Pol
A Pol je igrao bolju odbranu na Durentu nego na Westbrooku ;-)

petarczv

pre 9 godina

Jel sad jasno navijacima okc-a da oni u skorijoj buducnosti nece osvojiti nista... 8min pre kraja poslednje cetvrtine imas +15 i izgubis?!
U tom periodu okc nije igrao kosarku nego je bukvalno svaki napad westbrook igrao sam iso na ulaz i uspeo par puta da pogodi ali i promasi i tu su ih clipersi prestigli...
Mogli su lagano da povedu sa 3:1 i da zavrse seriju kuci. A sada su clipersi u psiholoskoj prednosti jer su dobili izgubljenu utakmicu.

allure

pre 9 godina

Samo je pitanje vremena kada ce se potuci medjusobno centri obe ekipe. Uopste se ne gotive. Utakmica dobra, verovatno je i fer da bude 2-2. Sad opet od nule uz blagu prednost domaceg terena za OKC.

LBJ6

pre 9 godina

I to je taj MVP!Pol za glavu niži i slabiji od Duranta ga pojeo u odbrani,ovaj nema ni l od ledjne trhnike,uplašio se izgubio 2 lopte(Pol mu ukrao živu i onaj očajan pas pravo u Jamala Crafworda)u posednjih 3 minuta,silovao dao tih 40 samo na bacanja,kao belog medveda ga sudije stite,onog grifina i pola ubili od batina sudije nista,Westbrook je bolji za tim dečko svake noći skoro tripl dabl i procenat oko 50,a ne ovaj za 40 ili manje.I da kakva je zevrina onaj DeAndre 2 20 a skače 80 cm,ali sem fizikalija,odbrane,skoka,rupa od igrača u svakom drugom segmentu.

leandro

pre 9 godina

divljaci klasični, ako su izgubili. Ni ne gledaju saigrače kad se odlučuju utakmice. Nek i daju clutch šuteve nekad, nikad ništa neće osvojiti.

Fleu

pre 9 godina

Kad je dobila okc pricali ste legenda, kralj najbolji pg u nba, sad ga pljujete na sva usta, nadam se bar jos 2 3doubla pa da vam dokaze neke stvari, jednostavno nema ko sem durenta koji je udvojen da preuzme inicijativu pa mora on..

koki

pre 9 godina

Ne možeš da računaš na ozbiljan cilj, ako imaš dva takva potrošača na spoljnim pozicijama. Lejkersi su sa Kobijem i Šekom imali sličan raspored, stim što je Kobi udarao spolja a Šek ubijao iznutra.. znači sabijali su protivnike kako spolja tako i u reketu..(a plus su imali sjajne igrače u vidu Fišera i Orija koji su u svakom momentu donosili malu ali ključnu prevagu) A ovi, šta... šutiraju ko blesavi a reket im šupalj..

I dalje mislim da treba da se reše Vestbruka (koji je tempirana bomba, koliko je dobar, toliko je i loš) i dovedu nekog dominantnog igrača u reketu ... i naravno proširiti "lepezu" u napadu.. jer ovo je tuga, dva igrača ubace 70 poena od ukupno 90 i kusur a ekipa im izgubi.. sramota..

Ali svejedno, neverovatna utakmica... uživao sam..

Yersi

pre 9 godina

Nije problem u Durantu ili Vestbruku, oni svoj deo posla rade. Iz ostatka ekipe nikako da neko zablista. Uprkos tome da se prethodna dvojca forsiraju, Ibaka, Sefaloša i Džekson moraju bolje...

G

pre 9 godina

Kakav mec... Au.

OKC je mnogo... islo na pocetku, ali LAC uz trenera koji nikada ne gubi kontrolu i ne predaje se su stigli skoro nemoguce.

Durant i Vestbruk definitivno ne idu zajedno, ne zna se ko pije, a ko placa kada se lomi. Durentu treba plej plej kao Pol izmedju ostalog, a ne plej trosadzija koji ne zna da se kontrolise kada treba.

Neki tamo

pre 9 godina

Oklahoma dobija naredne 2 kuci,ubedjen sam..ali protiv SAS-a nemaju sta da traze...Bruklin ako odbrani teren,moze napraviti brejk u Majamiju...treba samo da limitiraju Wade...I prolaze...Indijana dobija sugavi Wash 4:1,eventualno 4:2... :)

Jeremija

pre 9 godina

Iako sam navijao za Kliperse jos uvek mi nije jasno kako je Oklahoma tako olako ispustila ogromnu prednost. Ova serija ide u 7 meceva. Meni je definitivno najjaci lik u OKC Kendrik Perkins:) Kakva je to neupotrebljiva masa, ubedjen sam da bi Radulja bolje odigrao od njega...Cini mi se da je najveca prednost Klipersa znatno duza klupa, eto sinoc je proradio Kolison, tu je uvek dobri Dzamal Kroford dok Oklahoma ne moze na nikog sa klupe ozbiljno da racuna.
Inace, jel neko zna sta se desava sa SopCast,prethodna dva dana nisam mogao da gledam meceve preko njega a imaju najbolju sliku?

shazam

pre 9 godina

Osim cinjenice da je OKC dopustio Klipersima da se vrate iz nemoguce situacije za pobedu, ono sto bi moglo da igra veliku ulogu u nastavku serije je Ibakin namerni udarac rukom, iz zamaha, Grifinu u...medjunozje. Nadlezni odbor lige ce SIGURNO pregledati snimak, i iznenadilo bi me da Ibaka ponovo prodje sa novcanom kaznom, i ne dobije 1-2 utakmice suspenzije. To mnogo moze da utice na krajnji ishod serije, posebno obzirom na to da se potencijalno kljucna 5. utakmica igra u Oklahomi i da oni to realno moraju da dobiju - a taj zadatak sa Kolisonom/Adamsom/Durentom na Grifinu ce biti mnogo tezi nego da je tu izuzetno snazni i pokretljivi Ibaka da se "rve" sa Grifinom.

milos

pre 9 godina

Steta za Oklahomu vodili su ceo mec,i na kraju izgubili. Moze mnogo da ih kosta ovako izgubljen mec. Durent fantastican,ali na kraju dve ili tri jeftino izgubljene lopte i poraz mozda i njemu ide na dusu. Ali je fantastican igrac i zaista dominira. Pricaju kako mu se sudi mnogo faulova,ali ja mislim da mu se ne sudi dovoljno koliko ga tuku. Kraford i Kolison resili mec,a ne prenaduvane zvezde Clipersa.

Ivan

pre 9 godina

@Daywalker tebra jesi li ozbiljan????
Kakav crni Durant tragicar???Ne Westbrook nego bilo ko trenutno da igra sa Durantom i da resava utakmicu umesto njega??!?!?!
Cim mu objasne da je on druga opcija i da zadnjih 5 min lopta ne treba da vidi nikoga osim Kevina pobedice neku tesnu utakmicu!

marko

pre 9 godina

Westbrook je takav siledžija, ima po 100 šuteva ba utakmici iz nemogućih situacija, svaka njemu čast na košgeterskom učinku ali uz toliko uzetih šuteva igrači manjeg kalibra od njega bi postizali više poena.

hawkeye

pre 9 godina

Durant 40,najbolji napadač od umirovljenja najvećeg,između Kobi,razlika?uvek se znalo ko pije a ko vodu nosi,Majkl je uzimao lopte kad su se rešavale utakmice,a LBJ i Durantula nemaju ta m..a,zato je tata najveći,svaka čast Vestbruku ali on nije taj,a Durantula me razočarao sa tog aspekta,samo to ili imaš ili nemaš.

Troublesome

pre 9 godina

Nastavak komentara:

Odmah mi je pala na pamet Hack-a-Shaq taktika Portlanda protiv Lejkersa od pre desetak godina. Samo sto su tada naravno sudije svrirale faulove od trece cetvrtine jer ih je Portland naravno namerno pravio, ali tako se pravi nameran faul - obgrlis protivnickog igraca i ne das mu da se pomeri. Jos jednom cu reci da je apsolutno neverovatno sta je dopusteno Krisu Polu kao "odbrana".

Budite realni, ako mislite da nisam u pravu. Pogledajte ponovo trecu cetvrtinu pa zamislite nekog igraca ciji ste fan ili recimo naseg Nemanju Bjelicu kako ga na taj nacin cuva recimo Toni Parker (mislim da je slicna razlika u visini) u nekom polufinalu Svetskog prvenstva. Ovde bi bilo jedno 1000 komentara na racun takvog sramnog sudjenja...

Ne navijam za Oklahomu, za kraj da napomenem. Najdrazi mi je San Antonio zbog boje dresova i old school core tima.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA.

hajzenberg

pre 9 godina

Cek, sad je Vestbruk los koji je imao sut 10 od 22(skoro 50%)...ja bih pre rekao da je problem u Durentu i njegovom skorom dabl-dablu(citaj 8 izgubljenih lopti). Sto se tice faulova sviranih na Durantu to vec postaje komedija, decka tretiraju kao baletana i sviraju svaki kontakt na njemu. Stvarno ne znam da li u istoriji postoji igrac koji je izveo vise slobodnih bacanja od Duranta ove godine??? S druge strane pola tih faulova se nece svirati Lebronu, otud oni laktovo u grkljan razbijeni nosevi...

petarlfc

pre 9 godina

Daywalker

Ovde ocito vecina vas navija za Kliperse! Westbrook odrzao suludim ulazima Okc u zivotu a vodili su celu utakmicu, ne kapiram sta si hteo da kazes?! Klipersi su se vratili iz ''mrtvih''! Ovo je smesno kako Oklahoma nije privela utakmicu kraju, vode bukvalno ceo mec i izgube nazalost! Durent opet objasnio zasto je MVP, covek ubacio sa lakocom 40 poena! Sledece dve dobijamo, zivi bili pa videli! OKC!

stevo-o

pre 9 godina

uzima ovo Oklahoma u 6 meču,posto ima tandem koji je jači i od cele ekipe Klipersa.Jedino što može da uvede seriju u 7 meč je raspolozenija klupa Klipersa!!!

raci

pre 9 godina

stara prica, oslone se na KD pa sta on uradi, jeste razbijac ali ne moze on i onaj divljak Westbruk sve sam. uopste koncept trenera okl je takav, sto je veoma pogresno. u lac neki drugi prelomili, svi pomalo igraju, cim su prestali sutirati trojke bezglavo, pojacali odbranu, to je bilo to.

zvezdas

pre 9 godina

odlicna utakmica i vrlo predvidljiva igra Oklahome. Da su imali Clipersi sutersko vece unistili bi ih. Ali ocajan sut za 3 i los sa polu distance je uticao da Okl1homa vodi citavu utakmicu. I da ispravim da se sada igra po jedna utakmica kuci a ne kako neki ovde pisu po 2. Za mene izraziti favorit je Miami jer imaju strasnu klupu.

Jovan

pre 9 godina

Vidim da neki ljudi pisu da se OKC oslonila na Durenta, ja ne znam da li su isti gledali mec, u 4 cetvrtini kada je LAC stizao OKC silovatelj je bio Westbrook, i kada se lopta davala Durentu bilo je pred kraj napada. Westbrook je opasno dobar SG, PG nije i nece biti jednostavno nije mu prirodna pozicija i, koliko god me neki kritikovali nema kosarkaski IQ, sto mislim da mu je i najveci problem. Ukoliko i OKC prodje posto je realno sve otvoreno, jer LAC nije bog zna kako defanzivno orijentisana ekipa, bice im jako tesko protiv SAN kojima ucestvuje ceo tim u rotaciji i svako ima svoju ulogu sto nije slucaj sa OKC. Ne mogu ni da zamislim makar prosecnog PG sa visokim IQ koji bi razigravao Perkinsa koga mnogi ne smatraju ofanzivnom pretnjom, kako bi OKC izgledala potpuno druga ekipa. Pa onda pic & roll sa Durentom, ali nista od toga makar ove sezone. Mislim da menadzment OKC mora ozbiljno da se pozabavi PG odnosno razmotri opciju trejda Westbrook-Rondo( citao sam na ESPN ) da postoji ova opcija mislim da bi obe ekipe profitirale. Pozz

petarczv

pre 9 godina

Trebalo bi izvuci neku statistiku za ostale play off timove koliko su utakmica izgubili kad su u poslednjoj cetvrtini imali 15+p razlike.

Bez gledanja ubedjen sam da Miami,SAS i indijana nemaju niti jednu....

PEP

pre 9 godina

Sta ste navalili na Duranta? Covek je zasluzeno MVP lige i najbolji je napadac u istoj. Sinoc je dao 40 poena i sta je jos trebao da uradi da bi njegova ekipa pobedila ? Da nauci Adamsa, Kolisona, Batlera, Ibaku i ostale da igraju ?
Klipersi su stigli Oklahomu kad je silovatelj uzeo loptu Durantu i zavrsio jedno 6 napada uzastopno.
Sto se tice faulova na KD-u neki postoje, a neki su svirani jer je superstar i POTPUNO ISTA PRICA VAZI I ZA LEBRONA. Dalje Durant u svojoj ekipi ima divljaka Westbruka kome ne moze da dodje u mozak da je Durant taj koji treba da ima najvise suteva i da bude gazda na terenu, ima Ibaku, koji je klasican defanzivac, igrac za nekih 10 poena, ima matorg Fisera koji i ne igra, matorog Batlera koji ne moze vola da ubode i vedete tima Perkins, Kolison, Adamas. Sa druge strane Lebron u ekipi ima Vejda koji je bio dovoljno pametan da LBJ-u prepusti ulogu vodje i da sebe postavi na mesto koje mu po kvalitetu pripada, ima Bosa koji uvek moze da da 15-20 poena, uz to ima Alena koji uvek moze da da 2-3 trojke kad se lomi i solidne igrace tipa Calmers, Bizli... Dajte Durantu umesto Westbruka Vejda i umesto Ibake Bosa i uz to sa klupe Alena i on bi osvajao prsten svake sezone.

MJ23

pre 9 godina

Jeremija, ja sam gledao sve do sada. Ali desi se da sredinom cetvrte cetvrtine nestane:/ je l' ti preko WIZIWIG a i livefootball.ws uzimas linkove?

marko

pre 9 godina

Westbrook je takav siledžija, ima po 100 šuteva ba utakmici iz nemogućih situacija, svaka njemu čast na košgeterskom učinku ali uz toliko uzetih šuteva igrači manjeg kalibra od njega bi postizali više poena.

hawkeye

pre 9 godina

Durant 40,najbolji napadač od umirovljenja najvećeg,između Kobi,razlika?uvek se znalo ko pije a ko vodu nosi,Majkl je uzimao lopte kad su se rešavale utakmice,a LBJ i Durantula nemaju ta m..a,zato je tata najveći,svaka čast Vestbruku ali on nije taj,a Durantula me razočarao sa tog aspekta,samo to ili imaš ili nemaš.

petarlfc

pre 9 godina

Daywalker

Ovde ocito vecina vas navija za Kliperse! Westbrook odrzao suludim ulazima Okc u zivotu a vodili su celu utakmicu, ne kapiram sta si hteo da kazes?! Klipersi su se vratili iz ''mrtvih''! Ovo je smesno kako Oklahoma nije privela utakmicu kraju, vode bukvalno ceo mec i izgube nazalost! Durent opet objasnio zasto je MVP, covek ubacio sa lakocom 40 poena! Sledece dve dobijamo, zivi bili pa videli! OKC!

stevo-o

pre 9 godina

uzima ovo Oklahoma u 6 meču,posto ima tandem koji je jači i od cele ekipe Klipersa.Jedino što može da uvede seriju u 7 meč je raspolozenija klupa Klipersa!!!

LBJ6

pre 9 godina

I to je taj MVP!Pol za glavu niži i slabiji od Duranta ga pojeo u odbrani,ovaj nema ni l od ledjne trhnike,uplašio se izgubio 2 lopte(Pol mu ukrao živu i onaj očajan pas pravo u Jamala Crafworda)u posednjih 3 minuta,silovao dao tih 40 samo na bacanja,kao belog medveda ga sudije stite,onog grifina i pola ubili od batina sudije nista,Westbrook je bolji za tim dečko svake noći skoro tripl dabl i procenat oko 50,a ne ovaj za 40 ili manje.I da kakva je zevrina onaj DeAndre 2 20 a skače 80 cm,ali sem fizikalija,odbrane,skoka,rupa od igrača u svakom drugom segmentu.

Neki tamo

pre 9 godina

Oklahoma dobija naredne 2 kuci,ubedjen sam..ali protiv SAS-a nemaju sta da traze...Bruklin ako odbrani teren,moze napraviti brejk u Majamiju...treba samo da limitiraju Wade...I prolaze...Indijana dobija sugavi Wash 4:1,eventualno 4:2... :)

G

pre 9 godina

Kakav mec... Au.

OKC je mnogo... islo na pocetku, ali LAC uz trenera koji nikada ne gubi kontrolu i ne predaje se su stigli skoro nemoguce.

Durant i Vestbruk definitivno ne idu zajedno, ne zna se ko pije, a ko placa kada se lomi. Durentu treba plej plej kao Pol izmedju ostalog, a ne plej trosadzija koji ne zna da se kontrolise kada treba.

Ivan

pre 9 godina

@Daywalker tebra jesi li ozbiljan????
Kakav crni Durant tragicar???Ne Westbrook nego bilo ko trenutno da igra sa Durantom i da resava utakmicu umesto njega??!?!?!
Cim mu objasne da je on druga opcija i da zadnjih 5 min lopta ne treba da vidi nikoga osim Kevina pobedice neku tesnu utakmicu!

Yersi

pre 9 godina

Nije problem u Durantu ili Vestbruku, oni svoj deo posla rade. Iz ostatka ekipe nikako da neko zablista. Uprkos tome da se prethodna dvojca forsiraju, Ibaka, Sefaloša i Džekson moraju bolje...

Fleu

pre 9 godina

Kad je dobila okc pricali ste legenda, kralj najbolji pg u nba, sad ga pljujete na sva usta, nadam se bar jos 2 3doubla pa da vam dokaze neke stvari, jednostavno nema ko sem durenta koji je udvojen da preuzme inicijativu pa mora on..

Heterogena-smesa

pre 9 godina

Strasan preokret... Odlicna utakmica za gledanje. Munje toliko slabe u odbrani plase se da ne prime alley-oop zakucavanje pa Pol resava to lagano. Ne mogu munje da igraju sa polutrenerom i bez dobrog centra a ne ono drvo Perkins. Kolison jedan od najzasluznijih za pobedu i svaka cast Makazama na zasluzenoj pobedi.
Mamuze do titule!

petarczv

pre 9 godina

Jel sad jasno navijacima okc-a da oni u skorijoj buducnosti nece osvojiti nista... 8min pre kraja poslednje cetvrtine imas +15 i izgubis?!
U tom periodu okc nije igrao kosarku nego je bukvalno svaki napad westbrook igrao sam iso na ulaz i uspeo par puta da pogodi ali i promasi i tu su ih clipersi prestigli...
Mogli su lagano da povedu sa 3:1 i da zavrse seriju kuci. A sada su clipersi u psiholoskoj prednosti jer su dobili izgubljenu utakmicu.

milos

pre 9 godina

Steta za Oklahomu vodili su ceo mec,i na kraju izgubili. Moze mnogo da ih kosta ovako izgubljen mec. Durent fantastican,ali na kraju dve ili tri jeftino izgubljene lopte i poraz mozda i njemu ide na dusu. Ali je fantastican igrac i zaista dominira. Pricaju kako mu se sudi mnogo faulova,ali ja mislim da mu se ne sudi dovoljno koliko ga tuku. Kraford i Kolison resili mec,a ne prenaduvane zvezde Clipersa.

Troublesome

pre 9 godina

Nastavak komentara:

Odmah mi je pala na pamet Hack-a-Shaq taktika Portlanda protiv Lejkersa od pre desetak godina. Samo sto su tada naravno sudije svrirale faulove od trece cetvrtine jer ih je Portland naravno namerno pravio, ali tako se pravi nameran faul - obgrlis protivnickog igraca i ne das mu da se pomeri. Jos jednom cu reci da je apsolutno neverovatno sta je dopusteno Krisu Polu kao "odbrana".

Budite realni, ako mislite da nisam u pravu. Pogledajte ponovo trecu cetvrtinu pa zamislite nekog igraca ciji ste fan ili recimo naseg Nemanju Bjelicu kako ga na taj nacin cuva recimo Toni Parker (mislim da je slicna razlika u visini) u nekom polufinalu Svetskog prvenstva. Ovde bi bilo jedno 1000 komentara na racun takvog sramnog sudjenja...

Ne navijam za Oklahomu, za kraj da napomenem. Najdrazi mi je San Antonio zbog boje dresova i old school core tima.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA.

hajzenberg

pre 9 godina

Cek, sad je Vestbruk los koji je imao sut 10 od 22(skoro 50%)...ja bih pre rekao da je problem u Durentu i njegovom skorom dabl-dablu(citaj 8 izgubljenih lopti). Sto se tice faulova sviranih na Durantu to vec postaje komedija, decka tretiraju kao baletana i sviraju svaki kontakt na njemu. Stvarno ne znam da li u istoriji postoji igrac koji je izveo vise slobodnih bacanja od Duranta ove godine??? S druge strane pola tih faulova se nece svirati Lebronu, otud oni laktovo u grkljan razbijeni nosevi...

leandro

pre 9 godina

divljaci klasični, ako su izgubili. Ni ne gledaju saigrače kad se odlučuju utakmice. Nek i daju clutch šuteve nekad, nikad ništa neće osvojiti.

Bas ja

pre 9 godina

Ne samo Durent, nego i trener Bruks. Dobar deo zadnje četvrtine čuvo ga je znatno niži Pol i bio bi udvajan cim bi dobio loptu na posle cega su sledile izgubljene lopte koje su otvarale lake kontre. Najveca slabost Oklahome pored tanke klupe je nepostojanje dovoljnog broja napadackih akcija i uglavno oslanjanje na individualna resenja vodeceg dvojca. Oklahoma je imala ovu utakmicu u rukama i sa nekim boljim/iskusnijim trenerom lako bi je priveli kraju.

nikks

pre 9 godina

Pitam se zasto nisu isli na Durenta, poslednju cetvrtinu ga je cuvao Pol
A Pol je igrao bolju odbranu na Durentu nego na Westbrooku ;-)

Jeremija

pre 9 godina

Iako sam navijao za Kliperse jos uvek mi nije jasno kako je Oklahoma tako olako ispustila ogromnu prednost. Ova serija ide u 7 meceva. Meni je definitivno najjaci lik u OKC Kendrik Perkins:) Kakva je to neupotrebljiva masa, ubedjen sam da bi Radulja bolje odigrao od njega...Cini mi se da je najveca prednost Klipersa znatno duza klupa, eto sinoc je proradio Kolison, tu je uvek dobri Dzamal Kroford dok Oklahoma ne moze na nikog sa klupe ozbiljno da racuna.
Inace, jel neko zna sta se desava sa SopCast,prethodna dva dana nisam mogao da gledam meceve preko njega a imaju najbolju sliku?

PEP

pre 9 godina

Sta ste navalili na Duranta? Covek je zasluzeno MVP lige i najbolji je napadac u istoj. Sinoc je dao 40 poena i sta je jos trebao da uradi da bi njegova ekipa pobedila ? Da nauci Adamsa, Kolisona, Batlera, Ibaku i ostale da igraju ?
Klipersi su stigli Oklahomu kad je silovatelj uzeo loptu Durantu i zavrsio jedno 6 napada uzastopno.
Sto se tice faulova na KD-u neki postoje, a neki su svirani jer je superstar i POTPUNO ISTA PRICA VAZI I ZA LEBRONA. Dalje Durant u svojoj ekipi ima divljaka Westbruka kome ne moze da dodje u mozak da je Durant taj koji treba da ima najvise suteva i da bude gazda na terenu, ima Ibaku, koji je klasican defanzivac, igrac za nekih 10 poena, ima matorg Fisera koji i ne igra, matorog Batlera koji ne moze vola da ubode i vedete tima Perkins, Kolison, Adamas. Sa druge strane Lebron u ekipi ima Vejda koji je bio dovoljno pametan da LBJ-u prepusti ulogu vodje i da sebe postavi na mesto koje mu po kvalitetu pripada, ima Bosa koji uvek moze da da 15-20 poena, uz to ima Alena koji uvek moze da da 2-3 trojke kad se lomi i solidne igrace tipa Calmers, Bizli... Dajte Durantu umesto Westbruka Vejda i umesto Ibake Bosa i uz to sa klupe Alena i on bi osvajao prsten svake sezone.

Mislav

pre 9 godina

Ovo je primjer zasto OKC sigurno nece uzeti prsten. Bar dok nesto drasticno ne promijene, za pocetak trenera. Individualnih kvaliteta imaju, ali samo to nije dovoljno. Glavu i rep nemaju

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva genijalna taktika trenera Klipersa na -16 u 4. cetvrtini kad su svi mislili da je gotovo.Stavio je Pola da cuva Durenta,cesto ga udvajali i prilicno zbunili,izgubio je 4-5 lopti u finisu a do tad je bio nezaustavljiv,u jednom trenutku u 3. cetvrtini izveo je 18 slobodnih bacanja a cela ekipa Klipersa 20.Jako bitan trenutak je bio i 5. faul Vestbruka na nekih 4-5 minuta do kraja,tada je se i raspala odbrana Oklahome,lako su ih probijali,Vestbruk nije hteo da rizikuje 6.faul.Oklahoma zivi i umire od dva igraca,bez njih dvojice bi bili daleko i od plej-ofa.

shazam

pre 9 godina

Osim cinjenice da je OKC dopustio Klipersima da se vrate iz nemoguce situacije za pobedu, ono sto bi moglo da igra veliku ulogu u nastavku serije je Ibakin namerni udarac rukom, iz zamaha, Grifinu u...medjunozje. Nadlezni odbor lige ce SIGURNO pregledati snimak, i iznenadilo bi me da Ibaka ponovo prodje sa novcanom kaznom, i ne dobije 1-2 utakmice suspenzije. To mnogo moze da utice na krajnji ishod serije, posebno obzirom na to da se potencijalno kljucna 5. utakmica igra u Oklahomi i da oni to realno moraju da dobiju - a taj zadatak sa Kolisonom/Adamsom/Durentom na Grifinu ce biti mnogo tezi nego da je tu izuzetno snazni i pokretljivi Ibaka da se "rve" sa Grifinom.

koki

pre 9 godina

Ne možeš da računaš na ozbiljan cilj, ako imaš dva takva potrošača na spoljnim pozicijama. Lejkersi su sa Kobijem i Šekom imali sličan raspored, stim što je Kobi udarao spolja a Šek ubijao iznutra.. znači sabijali su protivnike kako spolja tako i u reketu..(a plus su imali sjajne igrače u vidu Fišera i Orija koji su u svakom momentu donosili malu ali ključnu prevagu) A ovi, šta... šutiraju ko blesavi a reket im šupalj..

I dalje mislim da treba da se reše Vestbruka (koji je tempirana bomba, koliko je dobar, toliko je i loš) i dovedu nekog dominantnog igrača u reketu ... i naravno proširiti "lepezu" u napadu.. jer ovo je tuga, dva igrača ubace 70 poena od ukupno 90 i kusur a ekipa im izgubi.. sramota..

Ali svejedno, neverovatna utakmica... uživao sam..

petarczv

pre 9 godina

Trebalo bi izvuci neku statistiku za ostale play off timove koliko su utakmica izgubili kad su u poslednjoj cetvrtini imali 15+p razlike.

Bez gledanja ubedjen sam da Miami,SAS i indijana nemaju niti jednu....

allure

pre 9 godina

Samo je pitanje vremena kada ce se potuci medjusobno centri obe ekipe. Uopste se ne gotive. Utakmica dobra, verovatno je i fer da bude 2-2. Sad opet od nule uz blagu prednost domaceg terena za OKC.

raci

pre 9 godina

stara prica, oslone se na KD pa sta on uradi, jeste razbijac ali ne moze on i onaj divljak Westbruk sve sam. uopste koncept trenera okl je takav, sto je veoma pogresno. u lac neki drugi prelomili, svi pomalo igraju, cim su prestali sutirati trojke bezglavo, pojacali odbranu, to je bilo to.

Jovan

pre 9 godina

Vidim da neki ljudi pisu da se OKC oslonila na Durenta, ja ne znam da li su isti gledali mec, u 4 cetvrtini kada je LAC stizao OKC silovatelj je bio Westbrook, i kada se lopta davala Durentu bilo je pred kraj napada. Westbrook je opasno dobar SG, PG nije i nece biti jednostavno nije mu prirodna pozicija i, koliko god me neki kritikovali nema kosarkaski IQ, sto mislim da mu je i najveci problem. Ukoliko i OKC prodje posto je realno sve otvoreno, jer LAC nije bog zna kako defanzivno orijentisana ekipa, bice im jako tesko protiv SAN kojima ucestvuje ceo tim u rotaciji i svako ima svoju ulogu sto nije slucaj sa OKC. Ne mogu ni da zamislim makar prosecnog PG sa visokim IQ koji bi razigravao Perkinsa koga mnogi ne smatraju ofanzivnom pretnjom, kako bi OKC izgledala potpuno druga ekipa. Pa onda pic & roll sa Durentom, ali nista od toga makar ove sezone. Mislim da menadzment OKC mora ozbiljno da se pozabavi PG odnosno razmotri opciju trejda Westbrook-Rondo( citao sam na ESPN ) da postoji ova opcija mislim da bi obe ekipe profitirale. Pozz

zvezdas

pre 9 godina

odlicna utakmica i vrlo predvidljiva igra Oklahome. Da su imali Clipersi sutersko vece unistili bi ih. Ali ocajan sut za 3 i los sa polu distance je uticao da Okl1homa vodi citavu utakmicu. I da ispravim da se sada igra po jedna utakmica kuci a ne kako neki ovde pisu po 2. Za mene izraziti favorit je Miami jer imaju strasnu klupu.

MJ23

pre 9 godina

Jeremija, ja sam gledao sve do sada. Ali desi se da sredinom cetvrte cetvrtine nestane:/ je l' ti preko WIZIWIG a i livefootball.ws uzimas linkove?