Sreda, 07.05.2014.

20:04

Napokon: Vojvodina osvojila Kup!

Fudbaleri Vojvodine osvojili su prvi Kup u istoriji kluba pobedivši na stadionu JNA ekipu Jagodine sa 2:0 u reprizi prošlogodišnjeg finala.

Izvor: B92

Napokon: Vojvodina osvojila Kup! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

A?

pre 9 godina

@Kava...
Neka, neka se igraju...mi cemo titulu obezbediti ranije, tacnije petnaestog..dodji na marakanu, kao gost, da vidis i naucis kako se navija.

Stara škola NS

pre 9 godina

Stadion "JNA", ili stadion "Partizan"? Dajte ljudi, vi iz prestonice, dogovorite se više? Mi ga zovemo "Lavor"! Naš se zvao "Vojvodina", dok mu nismo oduzeli taj partizanski naziv i vratili izvorni, iskonski i iskreni. KARAĐORĐE!To je dom fudbalera koji pišu istoriju! Osvajaju omladinske titule u državi a i u Evropi! Zbog stoke mafijaške, u seniorskoj konkurenciji, ne mogu da naprave ništa. Kup je namešten? Pričaćemo u subotu, posle prvenstvene utakmice sa Svetozarevom! Poješće ih "klinci" ponovo. Cigani, ako "zapnete" negde slučajno, ne nadajte se bodovima u Novom Sadu u zadnjem kolu! Još se ne zna ko će biti prvak a ni ko će u Evropu? VOJVODINA JEDNA JEDINA!!!

wulle

pre 9 godina

Ma kakvih 5000,toliko je bilo samo na zapadu slaninara. Ako je bilo 5k,onda stadion Partizana prima 16-17k. Sramota sto umanjujete broj gledalaca...

Dax

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina
(Uroš, 8. maj 2014 10:09)
Ja tebi zavidim posto si se verovatno obogatio na kladionici...Da li si informacije dobio direktno od CIA-e ili MI6 ako nije tajna?

makis

pre 9 godina

Vojvodini srecan, srecan rodjendan i cestitam osvojanje Kupa! Zvezda se voli, Vojvodina se postuje! Pozdrav iz Beograda od crveno belih

Uroš

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina

NokiJa

pre 9 godina

A ceo stadion skandira:
ARHIVSKO,ARHIVSKO,ARHIVSKO!
DJORDJE CVARKOV! DJORDJE CVARKOV!
Iskrene cestitke ekipi Vojvodine iz Bg,pravda je spora ali dostizna!

Стево Жигон

pre 9 godina

@Kolika je bila kvota na tacan rezultat? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simouzc, 7. maj 2014 23:27)

12

Broj 1

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo
(beograd, 7. maj 2014 22:31)

Ma kako da ne. Kad vi ništa ne osvojite onda je sve smešno i namešteno u protivnom sve pršti od regularnosti, lepe igre i velikih dostignuća. Daj spustite se već jednom na zemlju, ni sami ne verujete u to što pričate ali u neku ruku vas razumem, uvek je lakše naći opravdanje za svoje neuspehe u nekom ili nečem drugom nego u sebi.

Mika

pre 9 godina

drago mi je. cvarkov djordje nece ipak morati da otima zirafu :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi, 7. maj 2014 23:03)
Netačno!!!!

Sad mu ostaje samo da je vrati, Čika Đorđe ovaj put ništa nije prepustio slučaju!!!

A?

pre 9 godina

Nece biti potrebno da nas pusta, Milane, Nislijo...godinama nas pobedjuju, a vas pustaju, pogledaj rezultate. I ovo prvenstvo je bilo rezervisano za vas. Zar ti nije cudno sto godinama igramo sa Vosom u poslednjem kolu? E, sad cemo ranije odluciti. Dodjite 15, na proslavu titule...

Dušan @ Firmaš

pre 9 godina

E drago mi je što smo osvojili konačno kup,posle one krađe od pre par godina protiv Partizana,posle svega,odlazaka trenera koji je uzgred odveo sa sobom i tri igrača .... ovo je pobeda za Vujketa i Batu ! ašto se tiče posjednjeg kola,koje nam ništa ne znači,možemo da izađemo i sa petlićima,što se mene tiče,ove godine trofeji su namenjeni crveno belim timovima,konačno Vojvodina 1x kup Srbije,još jednom Bravo Momci,i čestitke svima u klubu,zbajući kroz kakav težak period su prošli.

grobar

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..
(Miksi, 07. maj 2014 23:56)
taj celavi prepotenko je jedini zasluzan za demoliranje malog klubica u cetvrt finalu sa 3-0 posle su im ostali smesni rivali pa im trener nije ni trebao. inace vi uplakani sto kmecite o namestanju 6 godina trazite da vojvodina namesti utakmicu. FUJ !!!!!!

jugonostalgičar

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog vojvodine, zaslužila je posle niza pehova u finalu, držim im fige za narednu titulu.Bivši vatreni grobar

AnonimusApatin

pre 9 godina

Lepo je Cvarkov isplaniro otmicu zirafe , al se na kraju predomislio i oteo pingvina i ostavio poruku ,,Izgubite 2:0 i vracamo ga,, a sto bas 2:0 , ma Zivan igro tacan rezultat na kladionici ! :-D

mix

pre 9 godina

Moram da priznam da me pobeda Vosse veoma uzbudila , do te mere da sam pustio i suze i osetio nemir u grudima! A ne navijam za Vossu, ja sam Partizanova u srcu i u dusi, ali sam uvek nekako osecao simpatiju za Novosadjane.
Osetio sam se bas sretnim kao u momentima kad moj Parocco osvoji titulu! Pa onda nesto razmislim...i pitam se zasto to, da li ja ipak volim Vossu i moze li se navijati za dva ili vise klubova ane samo za jedan?!
Sretno i bericetno Vosso , zasluzila si brate i vise, mnogo vise od od ove radosti! Sve cestitke , zasluzila si trofej sa svih svojih 100 godina borbe neprestane i sanjanja snova za ovim trofejom, svih finala Kupa koja si odigrala i osetila gorcinu neuspeha! Nazdravlje!

Нишлија

pre 9 godina

Честитке Воши. Ипак је то уз Раднички Ниш и Црвену Звезду наш највећи клуб...

Mark

pre 9 godina

Stvarno je sramota za celu zemlju ovo, stadion sablasno prazan, nema prenosa na nacionalnoj televiziji, pa u jednoj Italiji gde ce se uskoro i vazduh oporezivati i gde se sve ali sve placa imate prenos finala nacionalnog kupa na RAI-ju, svake godine obavezno predsednik dolazi na tekmu, cela zemlja gleda prenos, stadion prepun, jedna polovina u jednim druga u drugim bojama, spektakl u svakom smislu, milina, a kod nas??? E moja Srbijo...

Nikica

pre 9 godina

A moj drugar nije hteo na finale,eto sta je propustio! Bravo Voso!
Inace na zapadnoj tribini,medju navijacima Vose je bio i Misa Tumbas,jel on to sad navija za Vojvodinu?

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Iako sam partizanovac cestitke Vosi na potpuno zasluzenom osvojenom kupu!
A vi koji ste iskompleksirani,bolje receno crveni malo oladite jer nisu svi gorbari isti...toliko od mene.!

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

jao ,kakav čemer.čestitke samo od delija,ok je ljudi pustila bi vas voša i da nije osvojila kup.opušteno.titula je vaša.
(milan niš, 8. maj 2014 00:11)

Maramica? Može?

Labud

pre 9 godina

Cestitam Vosi kup, mislim da je zasluzila igrom. Partizanovac sam, ali pohvalio bi obe grupe navijaca na stadionu, podrzavali su svoje klubove bez nasilja i mrznje. Mozda bi bilo bolje da se igralo u recimo Smederevu, ali boze moj.

Djole PFC

pre 9 godina

Ovi sto pljuju Marka Nikolica su zaboravili da je razbio Zvezdu i to na Marakani u istom tom kupu!I sami ste krivi sto su vam otisli igraci oterali ste Kezmana a dovodio vam je dobre igrace!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

"Celavi prepotenko" je jedan od najzaslužnijih za ovaj trofej Vojvodine jer ih je doveo do polufinala razbivsi Zvezdu na Marakani.Trebalo bi to navijaci Vojvodine da cene a ne da se sprdaju.U svakom slucaju čestitke Vojvodini na kupu.Neverovatan je podatak da je treci klub po velicini u drzavi dosao do tek prvog trofeja u kupu.Vojvodina je veci klub od Ofk Beograda koji ima 4 kupa jer ima dve titule.

sofronije

pre 9 godina

Ladno je glavni arhivator Djordje Cvarkov pogodio rezultat. Cepam se od smeha, kadar nevera. Ocekujem neku spektakularnu epizodu. Cestitam Vosi.

kladim se pa sta!

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu. E, sad da cujem koji ce rezultat biti u subotu? Ja nesto mislim da ce Vosa da "vrati" barem bod Jagodini... tako mi se nesto cini... a vama?

Miroslav

pre 9 godina

Sve cestitke Vosi na osvojenom kupu u godini proslave 100-godisnjice kluba, puno dobrih rezultata i sportskih uspeha u buducnosti . . .zivela !

ne glasam za sns

pre 9 godina

3 godine zaredom zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini,igra u poslednjem kolu prvenstva.Prethodne 2 godine ona nije imala nekog uticaja na titulu,pa niko na to nije obracao paznju,ali evo sada,jos posle osvojenog kupa nece imati nikakav razlog da se trude u poslednjem kolu protiv cz.

Delija

pre 9 godina

Sve cestitke, zao mi je sto Bata nije ziv zasluzio je bio da dozivi ovo, inace mnogo slabija atmosfera na tribinama nego prosle godine mnogo manje ljudi, navijanja, zastava i td... Prolse godine je bio spektakl a ova utakmica mi je kao i sve druge u nasoj ligi! Sve cestitke zasluzili ste odavno ovaj trofej posebno one godine kada ste izasli sa terena, zbog kriminalnog sudjenja !!!

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Mislim da bi bilo zaista nepravedno da i ovaj put nisu uspeli da podignu trofej, s obzirom da su godinama u nazad igrali lep fudbal, a gubili finala često na vrlo nesrećan način. Sve u svemu današnja pobeda je potpuno zaslužena, a verovatno za navijače ima posebnu draž budući da je osvojena u sezoni kada se obeležava stogodišnjica kluba. Još jednom, čestitke!

Ozz

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini! Od srca vam zelim sve najbolje! Mnogo pre ste zasluzili trofej! I drago mi je sto ste ga ovako osvojili, kada su vam odveli 'najvaznije' igrace.

Miksi

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..

konfuči

pre 9 godina

navijam za zvezdu ali mi je toliko drago što je voša uzela kup i to samo zbog čvarkova.... takodje čestitam i živanu uzeo čovek pare nabtačan rezultat

Бенфика Србија

pre 9 godina

Ћири бу,ћири ба
Игра Воша ко Барса
Победе редом ниже
Куп све је ближе
који толико дуго желим ЈА!!!!!

agronom

pre 9 godina

Cestitke Novosadjanima,sad mogu na odmor a u poslednjem kolu neka igraju omladinci. (Danubewalker, 07. maj 2014 22:11)
pa i igraju omladinci, jedino mladje pionire da izvedu.

Pedja

pre 9 godina

Vojvodina cim se resila Nikolica procvetala i osvojila kup. Da su Trajkovic i Vulicevic ostali u Vojvodini, sad su mogli da kazu da su i oni nesto osvojili. Ovako ce i dalje godnama cekati ne bi li nesto osvojili.

beograd

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo

zvezdaš

pre 9 godina

Drago mi je, jer su toliko puta gubili finale Kupa, zato sam večeras navijao za njih, kao i zbog činjenice da ove godine slave 100 godina kluba.

tzar

pre 9 godina

Veoma mi je drago zbog FK Vojvodina. Kup je uvek bio odraz trenutne motivaacije i nadahnuca, a fudbaleri Vose su tokom eliminacija bili simbioza ta dva elementa. Cestitam! Navijac Partizana

JohnyJ

pre 9 godina

Cestitke Voshi od jednog Grobara!

Srbija mora da ima bar 4-5 jakih klubova iz vecih gradova da bi liga i kup imali nekog smisla. Daklje jaka Vosha, 2 Radnicka iz Nisa i Kragujevca, CZ i Partizan, i jos jaki ligasi u Subotici, Pancevu, Zrenjaninu, Cacku, i jos par vecih gradova.

Metodije

pre 9 godina

Bravo Voso!!! Kad bismo tako igrali na svakoj utakmici,a pogotovo protiv Zvezde u poslednjem kolu...Ako budete tako igrali ima da oduvamo vecite.

Lionac

pre 9 godina

Drago mi je da je Vojvodina osvojila kup posle toliko godina. A takodje i zato sto se onaj celavi prepote ko koji je na tako ruzan nacin napustio ekipu nece osvojiti nista a po stavu i strucnosti nikad i nigde.

Igor

pre 9 godina

Čestitam Vojvodini na osvojenom Kupu!Navijač sam jednog od Beogradskih klubova ali to nema veze.Trener im je otišao i sa njim par igrača pa je ovo još veći uspeh!

Jax

pre 9 godina

У Европи има један град
Сви га знају као Нови Сад
А ја га зовем Српска Атина
У њему игра моја Војводина

Drakce

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tihi don, 7. maj 2014 20:29)

Sta ce nam prenos na 2 kanala ? Ti ako nemas pare za kablovsku onda gledaj arenu preko interneta.

dr

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju
(Djole, 7. maj 2014 20:10)

Kad cete shvatiti vise da utakmice prenosi onaj ko otkupi prenos? Tako to funkcionise u svim normalnim zemljama.
Po meni 500 dinara za Arenin paket uopste nije skup u odnosu na ono sto pruza. Maltene sve evropske lige u fudbalu, nasa kosarkaska liga plus i strane, Liga sampiona i to uvek 4 utakmice na 4 kanala, razni sportovi za sve koji nisu toliko zastupljeni kod nas. Ko voli sport nek plati 500 dinara i neka uziva.
Ja pretplatu za rts nisam platio nikada i da me tuze ja cu da im kazem da mi slobodno iskljuce ta dva programa jer ta dva programa i pink nikada u zivotu nisam gledao.

Novosadjanin

pre 9 godina

Dosta je bilo cekanja, glavni arhivator Djordje Cvarkov preuzeo stvar u svoje ruke... i titula je nasa, a Jagodini vracamo zirafu. Zika vec "mrtav pijan" od srece.

Tottenham

pre 9 godina

Treba Vojvodini bolja odbrana, golman i jos jedan napadac, uz Poletanovica, Milinkovica-Savica, Gacinovica, Radoju, Alivodica i Veselinovica bili bi solidan tim.

Srbija

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini,zasluzeno osvojen kup!Cim ste se ratosiljali onog nadmenog i prepotentnog celavka,stigo je trofej u kupu.Bice ovo crveno bela sezona,Vosi kup,Zvezdi prvenstvo,potpuno zasluzeno.Ako bi zadnje kolo nesto odlucivalo a nadam se i siguran sam da nece,igraci Vose nebi trebalo da zapinju,u inat bivsem treneru,koji ih je ojadio svojom nestrucnoscu a zatim i odvodjenjem nekoliko igraca.

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Novosadjani,zahvalite se ,,ćelavom prepotenku;; za ovaj uspeh.Da nije otišao u Partizan ne biste ništa uradili,a i mi bi smo ostali bez titule i ove godine. HVALA Marko Nikoliću!!!!

Steka

pre 9 godina

pre par dan ren i guegan (ili kako vec, ne znam) odigrali su mec na prepunom nacionalnom stadionu, a kod nas 2000 max.. Cestitke savezu na uspjesnom radu..

tihi don

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA

Joja I Koja u 90

pre 9 godina

Barem 5 godina Partizan I Zvezda da ne igraju kup,neka drugi timovi(koji su to zasluzili) uzmu trofej I da vise timova ide u Evropu.

Djole

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju

tihi don

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA

Djole

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju

Novosadjanin

pre 9 godina

Dosta je bilo cekanja, glavni arhivator Djordje Cvarkov preuzeo stvar u svoje ruke... i titula je nasa, a Jagodini vracamo zirafu. Zika vec "mrtav pijan" od srece.

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Novosadjani,zahvalite se ,,ćelavom prepotenku;; za ovaj uspeh.Da nije otišao u Partizan ne biste ništa uradili,a i mi bi smo ostali bez titule i ove godine. HVALA Marko Nikoliću!!!!

Miksi

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..

zvezdaš

pre 9 godina

Drago mi je, jer su toliko puta gubili finale Kupa, zato sam večeras navijao za njih, kao i zbog činjenice da ove godine slave 100 godina kluba.

agronom

pre 9 godina

Cestitke Novosadjanima,sad mogu na odmor a u poslednjem kolu neka igraju omladinci. (Danubewalker, 07. maj 2014 22:11)
pa i igraju omladinci, jedino mladje pionire da izvedu.

konfuči

pre 9 godina

navijam za zvezdu ali mi je toliko drago što je voša uzela kup i to samo zbog čvarkova.... takodje čestitam i živanu uzeo čovek pare nabtačan rezultat

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Mislim da bi bilo zaista nepravedno da i ovaj put nisu uspeli da podignu trofej, s obzirom da su godinama u nazad igrali lep fudbal, a gubili finala često na vrlo nesrećan način. Sve u svemu današnja pobeda je potpuno zaslužena, a verovatno za navijače ima posebnu draž budući da je osvojena u sezoni kada se obeležava stogodišnjica kluba. Još jednom, čestitke!

Jax

pre 9 godina

У Европи има један град
Сви га знају као Нови Сад
А ја га зовем Српска Атина
У њему игра моја Војводина

dr

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju
(Djole, 7. maj 2014 20:10)

Kad cete shvatiti vise da utakmice prenosi onaj ko otkupi prenos? Tako to funkcionise u svim normalnim zemljama.
Po meni 500 dinara za Arenin paket uopste nije skup u odnosu na ono sto pruza. Maltene sve evropske lige u fudbalu, nasa kosarkaska liga plus i strane, Liga sampiona i to uvek 4 utakmice na 4 kanala, razni sportovi za sve koji nisu toliko zastupljeni kod nas. Ko voli sport nek plati 500 dinara i neka uziva.
Ja pretplatu za rts nisam platio nikada i da me tuze ja cu da im kazem da mi slobodno iskljuce ta dva programa jer ta dva programa i pink nikada u zivotu nisam gledao.

Lionac

pre 9 godina

Drago mi je da je Vojvodina osvojila kup posle toliko godina. A takodje i zato sto se onaj celavi prepote ko koji je na tako ruzan nacin napustio ekipu nece osvojiti nista a po stavu i strucnosti nikad i nigde.

Srbija

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini,zasluzeno osvojen kup!Cim ste se ratosiljali onog nadmenog i prepotentnog celavka,stigo je trofej u kupu.Bice ovo crveno bela sezona,Vosi kup,Zvezdi prvenstvo,potpuno zasluzeno.Ako bi zadnje kolo nesto odlucivalo a nadam se i siguran sam da nece,igraci Vose nebi trebalo da zapinju,u inat bivsem treneru,koji ih je ojadio svojom nestrucnoscu a zatim i odvodjenjem nekoliko igraca.

Pedja

pre 9 godina

Vojvodina cim se resila Nikolica procvetala i osvojila kup. Da su Trajkovic i Vulicevic ostali u Vojvodini, sad su mogli da kazu da su i oni nesto osvojili. Ovako ce i dalje godnama cekati ne bi li nesto osvojili.

Joja I Koja u 90

pre 9 godina

Barem 5 godina Partizan I Zvezda da ne igraju kup,neka drugi timovi(koji su to zasluzili) uzmu trofej I da vise timova ide u Evropu.

Бенфика Србија

pre 9 godina

Ћири бу,ћири ба
Игра Воша ко Барса
Победе редом ниже
Куп све је ближе
који толико дуго желим ЈА!!!!!

Delija

pre 9 godina

Sve cestitke, zao mi je sto Bata nije ziv zasluzio je bio da dozivi ovo, inace mnogo slabija atmosfera na tribinama nego prosle godine mnogo manje ljudi, navijanja, zastava i td... Prolse godine je bio spektakl a ova utakmica mi je kao i sve druge u nasoj ligi! Sve cestitke zasluzili ste odavno ovaj trofej posebno one godine kada ste izasli sa terena, zbog kriminalnog sudjenja !!!

tzar

pre 9 godina

Veoma mi je drago zbog FK Vojvodina. Kup je uvek bio odraz trenutne motivaacije i nadahnuca, a fudbaleri Vose su tokom eliminacija bili simbioza ta dva elementa. Cestitam! Navijac Partizana

Ozz

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini! Od srca vam zelim sve najbolje! Mnogo pre ste zasluzili trofej! I drago mi je sto ste ga ovako osvojili, kada su vam odveli 'najvaznije' igrace.

Igor

pre 9 godina

Čestitam Vojvodini na osvojenom Kupu!Navijač sam jednog od Beogradskih klubova ali to nema veze.Trener im je otišao i sa njim par igrača pa je ovo još veći uspeh!

Metodije

pre 9 godina

Bravo Voso!!! Kad bismo tako igrali na svakoj utakmici,a pogotovo protiv Zvezde u poslednjem kolu...Ako budete tako igrali ima da oduvamo vecite.

JohnyJ

pre 9 godina

Cestitke Voshi od jednog Grobara!

Srbija mora da ima bar 4-5 jakih klubova iz vecih gradova da bi liga i kup imali nekog smisla. Daklje jaka Vosha, 2 Radnicka iz Nisa i Kragujevca, CZ i Partizan, i jos jaki ligasi u Subotici, Pancevu, Zrenjaninu, Cacku, i jos par vecih gradova.

Steka

pre 9 godina

pre par dan ren i guegan (ili kako vec, ne znam) odigrali su mec na prepunom nacionalnom stadionu, a kod nas 2000 max.. Cestitke savezu na uspjesnom radu..

Tottenham

pre 9 godina

Treba Vojvodini bolja odbrana, golman i jos jedan napadac, uz Poletanovica, Milinkovica-Savica, Gacinovica, Radoju, Alivodica i Veselinovica bili bi solidan tim.

NokiJa

pre 9 godina

A ceo stadion skandira:
ARHIVSKO,ARHIVSKO,ARHIVSKO!
DJORDJE CVARKOV! DJORDJE CVARKOV!
Iskrene cestitke ekipi Vojvodine iz Bg,pravda je spora ali dostizna!

Drakce

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tihi don, 7. maj 2014 20:29)

Sta ce nam prenos na 2 kanala ? Ti ako nemas pare za kablovsku onda gledaj arenu preko interneta.

Broj 1

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo
(beograd, 7. maj 2014 22:31)

Ma kako da ne. Kad vi ništa ne osvojite onda je sve smešno i namešteno u protivnom sve pršti od regularnosti, lepe igre i velikih dostignuća. Daj spustite se već jednom na zemlju, ni sami ne verujete u to što pričate ali u neku ruku vas razumem, uvek je lakše naći opravdanje za svoje neuspehe u nekom ili nečem drugom nego u sebi.

beograd

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo

Mika

pre 9 godina

drago mi je. cvarkov djordje nece ipak morati da otima zirafu :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi, 7. maj 2014 23:03)
Netačno!!!!

Sad mu ostaje samo da je vrati, Čika Đorđe ovaj put ništa nije prepustio slučaju!!!

makis

pre 9 godina

Vojvodini srecan, srecan rodjendan i cestitam osvojanje Kupa! Zvezda se voli, Vojvodina se postuje! Pozdrav iz Beograda od crveno belih

Dušan @ Firmaš

pre 9 godina

E drago mi je što smo osvojili konačno kup,posle one krađe od pre par godina protiv Partizana,posle svega,odlazaka trenera koji je uzgred odveo sa sobom i tri igrača .... ovo je pobeda za Vujketa i Batu ! ašto se tiče posjednjeg kola,koje nam ništa ne znači,možemo da izađemo i sa petlićima,što se mene tiče,ove godine trofeji su namenjeni crveno belim timovima,konačno Vojvodina 1x kup Srbije,još jednom Bravo Momci,i čestitke svima u klubu,zbajući kroz kakav težak period su prošli.

Нишлија

pre 9 godina

Честитке Воши. Ипак је то уз Раднички Ниш и Црвену Звезду наш највећи клуб...

mix

pre 9 godina

Moram da priznam da me pobeda Vosse veoma uzbudila , do te mere da sam pustio i suze i osetio nemir u grudima! A ne navijam za Vossu, ja sam Partizanova u srcu i u dusi, ali sam uvek nekako osecao simpatiju za Novosadjane.
Osetio sam se bas sretnim kao u momentima kad moj Parocco osvoji titulu! Pa onda nesto razmislim...i pitam se zasto to, da li ja ipak volim Vossu i moze li se navijati za dva ili vise klubova ane samo za jedan?!
Sretno i bericetno Vosso , zasluzila si brate i vise, mnogo vise od od ove radosti! Sve cestitke , zasluzila si trofej sa svih svojih 100 godina borbe neprestane i sanjanja snova za ovim trofejom, svih finala Kupa koja si odigrala i osetila gorcinu neuspeha! Nazdravlje!

AnonimusApatin

pre 9 godina

Lepo je Cvarkov isplaniro otmicu zirafe , al se na kraju predomislio i oteo pingvina i ostavio poruku ,,Izgubite 2:0 i vracamo ga,, a sto bas 2:0 , ma Zivan igro tacan rezultat na kladionici ! :-D

sofronije

pre 9 godina

Ladno je glavni arhivator Djordje Cvarkov pogodio rezultat. Cepam se od smeha, kadar nevera. Ocekujem neku spektakularnu epizodu. Cestitam Vosi.

jugonostalgičar

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog vojvodine, zaslužila je posle niza pehova u finalu, držim im fige za narednu titulu.Bivši vatreni grobar

Dax

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina
(Uroš, 8. maj 2014 10:09)
Ja tebi zavidim posto si se verovatno obogatio na kladionici...Da li si informacije dobio direktno od CIA-e ili MI6 ako nije tajna?

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Iako sam partizanovac cestitke Vosi na potpuno zasluzenom osvojenom kupu!
A vi koji ste iskompleksirani,bolje receno crveni malo oladite jer nisu svi gorbari isti...toliko od mene.!

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

jao ,kakav čemer.čestitke samo od delija,ok je ljudi pustila bi vas voša i da nije osvojila kup.opušteno.titula je vaša.
(milan niš, 8. maj 2014 00:11)

Maramica? Može?

Mark

pre 9 godina

Stvarno je sramota za celu zemlju ovo, stadion sablasno prazan, nema prenosa na nacionalnoj televiziji, pa u jednoj Italiji gde ce se uskoro i vazduh oporezivati i gde se sve ali sve placa imate prenos finala nacionalnog kupa na RAI-ju, svake godine obavezno predsednik dolazi na tekmu, cela zemlja gleda prenos, stadion prepun, jedna polovina u jednim druga u drugim bojama, spektakl u svakom smislu, milina, a kod nas??? E moja Srbijo...

Nikica

pre 9 godina

A moj drugar nije hteo na finale,eto sta je propustio! Bravo Voso!
Inace na zapadnoj tribini,medju navijacima Vose je bio i Misa Tumbas,jel on to sad navija za Vojvodinu?

Miroslav

pre 9 godina

Sve cestitke Vosi na osvojenom kupu u godini proslave 100-godisnjice kluba, puno dobrih rezultata i sportskih uspeha u buducnosti . . .zivela !

A?

pre 9 godina

Nece biti potrebno da nas pusta, Milane, Nislijo...godinama nas pobedjuju, a vas pustaju, pogledaj rezultate. I ovo prvenstvo je bilo rezervisano za vas. Zar ti nije cudno sto godinama igramo sa Vosom u poslednjem kolu? E, sad cemo ranije odluciti. Dodjite 15, na proslavu titule...

Labud

pre 9 godina

Cestitam Vosi kup, mislim da je zasluzila igrom. Partizanovac sam, ali pohvalio bi obe grupe navijaca na stadionu, podrzavali su svoje klubove bez nasilja i mrznje. Mozda bi bilo bolje da se igralo u recimo Smederevu, ali boze moj.

Стево Жигон

pre 9 godina

@Kolika je bila kvota na tacan rezultat? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simouzc, 7. maj 2014 23:27)

12

ne glasam za sns

pre 9 godina

3 godine zaredom zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini,igra u poslednjem kolu prvenstva.Prethodne 2 godine ona nije imala nekog uticaja na titulu,pa niko na to nije obracao paznju,ali evo sada,jos posle osvojenog kupa nece imati nikakav razlog da se trude u poslednjem kolu protiv cz.

grobar

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..
(Miksi, 07. maj 2014 23:56)
taj celavi prepotenko je jedini zasluzan za demoliranje malog klubica u cetvrt finalu sa 3-0 posle su im ostali smesni rivali pa im trener nije ni trebao. inace vi uplakani sto kmecite o namestanju 6 godina trazite da vojvodina namesti utakmicu. FUJ !!!!!!

Djole PFC

pre 9 godina

Ovi sto pljuju Marka Nikolica su zaboravili da je razbio Zvezdu i to na Marakani u istom tom kupu!I sami ste krivi sto su vam otisli igraci oterali ste Kezmana a dovodio vam je dobre igrace!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

"Celavi prepotenko" je jedan od najzaslužnijih za ovaj trofej Vojvodine jer ih je doveo do polufinala razbivsi Zvezdu na Marakani.Trebalo bi to navijaci Vojvodine da cene a ne da se sprdaju.U svakom slucaju čestitke Vojvodini na kupu.Neverovatan je podatak da je treci klub po velicini u drzavi dosao do tek prvog trofeja u kupu.Vojvodina je veci klub od Ofk Beograda koji ima 4 kupa jer ima dve titule.

Uroš

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina

kladim se pa sta!

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu. E, sad da cujem koji ce rezultat biti u subotu? Ja nesto mislim da ce Vosa da "vrati" barem bod Jagodini... tako mi se nesto cini... a vama?

wulle

pre 9 godina

Ma kakvih 5000,toliko je bilo samo na zapadu slaninara. Ako je bilo 5k,onda stadion Partizana prima 16-17k. Sramota sto umanjujete broj gledalaca...

Stara škola NS

pre 9 godina

Stadion "JNA", ili stadion "Partizan"? Dajte ljudi, vi iz prestonice, dogovorite se više? Mi ga zovemo "Lavor"! Naš se zvao "Vojvodina", dok mu nismo oduzeli taj partizanski naziv i vratili izvorni, iskonski i iskreni. KARAĐORĐE!To je dom fudbalera koji pišu istoriju! Osvajaju omladinske titule u državi a i u Evropi! Zbog stoke mafijaške, u seniorskoj konkurenciji, ne mogu da naprave ništa. Kup je namešten? Pričaćemo u subotu, posle prvenstvene utakmice sa Svetozarevom! Poješće ih "klinci" ponovo. Cigani, ako "zapnete" negde slučajno, ne nadajte se bodovima u Novom Sadu u zadnjem kolu! Još se ne zna ko će biti prvak a ni ko će u Evropu? VOJVODINA JEDNA JEDINA!!!

A?

pre 9 godina

@Kava...
Neka, neka se igraju...mi cemo titulu obezbediti ranije, tacnije petnaestog..dodji na marakanu, kao gost, da vidis i naucis kako se navija.

beograd

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo

Drakce

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tihi don, 7. maj 2014 20:29)

Sta ce nam prenos na 2 kanala ? Ti ako nemas pare za kablovsku onda gledaj arenu preko interneta.

Miksi

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Novosadjani,zahvalite se ,,ćelavom prepotenku;; za ovaj uspeh.Da nije otišao u Partizan ne biste ništa uradili,a i mi bi smo ostali bez titule i ove godine. HVALA Marko Nikoliću!!!!

Srbija

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini,zasluzeno osvojen kup!Cim ste se ratosiljali onog nadmenog i prepotentnog celavka,stigo je trofej u kupu.Bice ovo crveno bela sezona,Vosi kup,Zvezdi prvenstvo,potpuno zasluzeno.Ako bi zadnje kolo nesto odlucivalo a nadam se i siguran sam da nece,igraci Vose nebi trebalo da zapinju,u inat bivsem treneru,koji ih je ojadio svojom nestrucnoscu a zatim i odvodjenjem nekoliko igraca.

Pedja

pre 9 godina

Vojvodina cim se resila Nikolica procvetala i osvojila kup. Da su Trajkovic i Vulicevic ostali u Vojvodini, sad su mogli da kazu da su i oni nesto osvojili. Ovako ce i dalje godnama cekati ne bi li nesto osvojili.

dr

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju
(Djole, 7. maj 2014 20:10)

Kad cete shvatiti vise da utakmice prenosi onaj ko otkupi prenos? Tako to funkcionise u svim normalnim zemljama.
Po meni 500 dinara za Arenin paket uopste nije skup u odnosu na ono sto pruza. Maltene sve evropske lige u fudbalu, nasa kosarkaska liga plus i strane, Liga sampiona i to uvek 4 utakmice na 4 kanala, razni sportovi za sve koji nisu toliko zastupljeni kod nas. Ko voli sport nek plati 500 dinara i neka uziva.
Ja pretplatu za rts nisam platio nikada i da me tuze ja cu da im kazem da mi slobodno iskljuce ta dva programa jer ta dva programa i pink nikada u zivotu nisam gledao.

grobar

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini,na zasluženo osvojenom kupu,očekujem u zadnjem kolu da pusti omladinca da igraju,u inat `ćelavom prepotenku` .. koji je odveo pola Voše u Groblje ... gde on dođe,od trofeja se oprosti ..
(Miksi, 07. maj 2014 23:56)
taj celavi prepotenko je jedini zasluzan za demoliranje malog klubica u cetvrt finalu sa 3-0 posle su im ostali smesni rivali pa im trener nije ni trebao. inace vi uplakani sto kmecite o namestanju 6 godina trazite da vojvodina namesti utakmicu. FUJ !!!!!!

Joja I Koja u 90

pre 9 godina

Barem 5 godina Partizan I Zvezda da ne igraju kup,neka drugi timovi(koji su to zasluzili) uzmu trofej I da vise timova ide u Evropu.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

"Celavi prepotenko" je jedan od najzaslužnijih za ovaj trofej Vojvodine jer ih je doveo do polufinala razbivsi Zvezdu na Marakani.Trebalo bi to navijaci Vojvodine da cene a ne da se sprdaju.U svakom slucaju čestitke Vojvodini na kupu.Neverovatan je podatak da je treci klub po velicini u drzavi dosao do tek prvog trofeja u kupu.Vojvodina je veci klub od Ofk Beograda koji ima 4 kupa jer ima dve titule.

Lionac

pre 9 godina

Drago mi je da je Vojvodina osvojila kup posle toliko godina. A takodje i zato sto se onaj celavi prepote ko koji je na tako ruzan nacin napustio ekipu nece osvojiti nista a po stavu i strucnosti nikad i nigde.

Djole PFC

pre 9 godina

Ovi sto pljuju Marka Nikolica su zaboravili da je razbio Zvezdu i to na Marakani u istom tom kupu!I sami ste krivi sto su vam otisli igraci oterali ste Kezmana a dovodio vam je dobre igrace!

Metodije

pre 9 godina

Bravo Voso!!! Kad bismo tako igrali na svakoj utakmici,a pogotovo protiv Zvezde u poslednjem kolu...Ako budete tako igrali ima da oduvamo vecite.

tihi don

pre 9 godina

navijam za PFC ali SRAMOTA za RTS sto nema prenosa. Da je neko od vecitih u finalu siguran sam da bi bilo prenosa na RTS1 umesto Drakceta. Ponavljam: SRAMOTA

Delija

pre 9 godina

Sve cestitke, zao mi je sto Bata nije ziv zasluzio je bio da dozivi ovo, inace mnogo slabija atmosfera na tribinama nego prosle godine mnogo manje ljudi, navijanja, zastava i td... Prolse godine je bio spektakl a ova utakmica mi je kao i sve druge u nasoj ligi! Sve cestitke zasluzili ste odavno ovaj trofej posebno one godine kada ste izasli sa terena, zbog kriminalnog sudjenja !!!

Uroš

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina

Бенфика Србија

pre 9 godina

Ћири бу,ћири ба
Игра Воша ко Барса
Победе редом ниже
Куп све је ближе
који толико дуго желим ЈА!!!!!

kladim se pa sta!

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu. E, sad da cujem koji ce rezultat biti u subotu? Ja nesto mislim da ce Vosa da "vrati" barem bod Jagodini... tako mi se nesto cini... a vama?

Djole

pre 9 godina

Sramota je da samo TV Vojvodine i Arena prenose utakmicu.Navijam za Partizan i kosarka se prenosi ipak je ovo finale kupa Srbije i treba RTS da prenosi za celu Srbiju

Tottenham

pre 9 godina

Treba Vojvodini bolja odbrana, golman i jos jedan napadac, uz Poletanovica, Milinkovica-Savica, Gacinovica, Radoju, Alivodica i Veselinovica bili bi solidan tim.

ne glasam za sns

pre 9 godina

3 godine zaredom zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini,igra u poslednjem kolu prvenstva.Prethodne 2 godine ona nije imala nekog uticaja na titulu,pa niko na to nije obracao paznju,ali evo sada,jos posle osvojenog kupa nece imati nikakav razlog da se trude u poslednjem kolu protiv cz.

Нишлија

pre 9 godina

Честитке Воши. Ипак је то уз Раднички Ниш и Црвену Звезду наш највећи клуб...

Jax

pre 9 godina

У Европи има један град
Сви га знају као Нови Сад
А ја га зовем Српска Атина
У њему игра моја Војводина

Steka

pre 9 godina

pre par dan ren i guegan (ili kako vec, ne znam) odigrali su mec na prepunom nacionalnom stadionu, a kod nas 2000 max.. Cestitke savezu na uspjesnom radu..

agronom

pre 9 godina

Cestitke Novosadjanima,sad mogu na odmor a u poslednjem kolu neka igraju omladinci. (Danubewalker, 07. maj 2014 22:11)
pa i igraju omladinci, jedino mladje pionire da izvedu.

Nikica

pre 9 godina

A moj drugar nije hteo na finale,eto sta je propustio! Bravo Voso!
Inace na zapadnoj tribini,medju navijacima Vose je bio i Misa Tumbas,jel on to sad navija za Vojvodinu?

Broj 1

pre 9 godina

a u suboru jagodina pobedjuje vosu i ide u evropu, suvise je ocigledno koliko je nas fudbal namesten, smesan je i ovaj vosin kup i zvezdino prvenstvo
(beograd, 7. maj 2014 22:31)

Ma kako da ne. Kad vi ništa ne osvojite onda je sve smešno i namešteno u protivnom sve pršti od regularnosti, lepe igre i velikih dostignuća. Daj spustite se već jednom na zemlju, ni sami ne verujete u to što pričate ali u neku ruku vas razumem, uvek je lakše naći opravdanje za svoje neuspehe u nekom ili nečem drugom nego u sebi.

zvezdaš

pre 9 godina

Drago mi je, jer su toliko puta gubili finale Kupa, zato sam večeras navijao za njih, kao i zbog činjenice da ove godine slave 100 godina kluba.

A?

pre 9 godina

Nece biti potrebno da nas pusta, Milane, Nislijo...godinama nas pobedjuju, a vas pustaju, pogledaj rezultate. I ovo prvenstvo je bilo rezervisano za vas. Zar ti nije cudno sto godinama igramo sa Vosom u poslednjem kolu? E, sad cemo ranije odluciti. Dodjite 15, na proslavu titule...

Igor

pre 9 godina

Čestitam Vojvodini na osvojenom Kupu!Navijač sam jednog od Beogradskih klubova ali to nema veze.Trener im je otišao i sa njim par igrača pa je ovo još veći uspeh!

Ozz

pre 9 godina

Cestitke Vojvodini! Od srca vam zelim sve najbolje! Mnogo pre ste zasluzili trofej! I drago mi je sto ste ga ovako osvojili, kada su vam odveli 'najvaznije' igrace.

JohnyJ

pre 9 godina

Cestitke Voshi od jednog Grobara!

Srbija mora da ima bar 4-5 jakih klubova iz vecih gradova da bi liga i kup imali nekog smisla. Daklje jaka Vosha, 2 Radnicka iz Nisa i Kragujevca, CZ i Partizan, i jos jaki ligasi u Subotici, Pancevu, Zrenjaninu, Cacku, i jos par vecih gradova.

tzar

pre 9 godina

Veoma mi je drago zbog FK Vojvodina. Kup je uvek bio odraz trenutne motivaacije i nadahnuca, a fudbaleri Vose su tokom eliminacija bili simbioza ta dva elementa. Cestitam! Navijac Partizana

konfuči

pre 9 godina

navijam za zvezdu ali mi je toliko drago što je voša uzela kup i to samo zbog čvarkova.... takodje čestitam i živanu uzeo čovek pare nabtačan rezultat

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Mislim da bi bilo zaista nepravedno da i ovaj put nisu uspeli da podignu trofej, s obzirom da su godinama u nazad igrali lep fudbal, a gubili finala često na vrlo nesrećan način. Sve u svemu današnja pobeda je potpuno zaslužena, a verovatno za navijače ima posebnu draž budući da je osvojena u sezoni kada se obeležava stogodišnjica kluba. Još jednom, čestitke!

Novosadjanin

pre 9 godina

Dosta je bilo cekanja, glavni arhivator Djordje Cvarkov preuzeo stvar u svoje ruke... i titula je nasa, a Jagodini vracamo zirafu. Zika vec "mrtav pijan" od srece.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

jao ,kakav čemer.čestitke samo od delija,ok je ljudi pustila bi vas voša i da nije osvojila kup.opušteno.titula je vaša.
(milan niš, 8. maj 2014 00:11)

Maramica? Može?

jugonostalgičar

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog vojvodine, zaslužila je posle niza pehova u finalu, držim im fige za narednu titulu.Bivši vatreni grobar

Dušan @ Firmaš

pre 9 godina

E drago mi je što smo osvojili konačno kup,posle one krađe od pre par godina protiv Partizana,posle svega,odlazaka trenera koji je uzgred odveo sa sobom i tri igrača .... ovo je pobeda za Vujketa i Batu ! ašto se tiče posjednjeg kola,koje nam ništa ne znači,možemo da izađemo i sa petlićima,što se mene tiče,ove godine trofeji su namenjeni crveno belim timovima,konačno Vojvodina 1x kup Srbije,još jednom Bravo Momci,i čestitke svima u klubu,zbajući kroz kakav težak period su prošli.

Mark

pre 9 godina

Stvarno je sramota za celu zemlju ovo, stadion sablasno prazan, nema prenosa na nacionalnoj televiziji, pa u jednoj Italiji gde ce se uskoro i vazduh oporezivati i gde se sve ali sve placa imate prenos finala nacionalnog kupa na RAI-ju, svake godine obavezno predsednik dolazi na tekmu, cela zemlja gleda prenos, stadion prepun, jedna polovina u jednim druga u drugim bojama, spektakl u svakom smislu, milina, a kod nas??? E moja Srbijo...

Стево Жигон

pre 9 godina

@Kolika je bila kvota na tacan rezultat? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simouzc, 7. maj 2014 23:27)

12

Dax

pre 9 godina

Lepo, lepo, znaci sada bi po dogovoru, Jagodina trebalo da bude treca na kraju sezone a Vojvodina, posto je osvojila kup cetvrta, zar ne? Msm jel to zvanican dogovor, nisu valjda uzalud sabotirali niski Radnicki, valjda su imali neki plan? Dogovor na pocetku je bio, koliko se secam:
1. Crvena Zvezda
2. Partizan
3. Jagodina
4. Vojvodina
(Uroš, 8. maj 2014 10:09)
Ja tebi zavidim posto si se verovatno obogatio na kladionici...Da li si informacije dobio direktno od CIA-e ili MI6 ako nije tajna?

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Iako sam partizanovac cestitke Vosi na potpuno zasluzenom osvojenom kupu!
A vi koji ste iskompleksirani,bolje receno crveni malo oladite jer nisu svi gorbari isti...toliko od mene.!

NokiJa

pre 9 godina

A ceo stadion skandira:
ARHIVSKO,ARHIVSKO,ARHIVSKO!
DJORDJE CVARKOV! DJORDJE CVARKOV!
Iskrene cestitke ekipi Vojvodine iz Bg,pravda je spora ali dostizna!

makis

pre 9 godina

Vojvodini srecan, srecan rodjendan i cestitam osvojanje Kupa! Zvezda se voli, Vojvodina se postuje! Pozdrav iz Beograda od crveno belih

Stara škola NS

pre 9 godina

Stadion "JNA", ili stadion "Partizan"? Dajte ljudi, vi iz prestonice, dogovorite se više? Mi ga zovemo "Lavor"! Naš se zvao "Vojvodina", dok mu nismo oduzeli taj partizanski naziv i vratili izvorni, iskonski i iskreni. KARAĐORĐE!To je dom fudbalera koji pišu istoriju! Osvajaju omladinske titule u državi a i u Evropi! Zbog stoke mafijaške, u seniorskoj konkurenciji, ne mogu da naprave ništa. Kup je namešten? Pričaćemo u subotu, posle prvenstvene utakmice sa Svetozarevom! Poješće ih "klinci" ponovo. Cigani, ako "zapnete" negde slučajno, ne nadajte se bodovima u Novom Sadu u zadnjem kolu! Još se ne zna ko će biti prvak a ni ko će u Evropu? VOJVODINA JEDNA JEDINA!!!

Miroslav

pre 9 godina

Sve cestitke Vosi na osvojenom kupu u godini proslave 100-godisnjice kluba, puno dobrih rezultata i sportskih uspeha u buducnosti . . .zivela !

sofronije

pre 9 godina

Ladno je glavni arhivator Djordje Cvarkov pogodio rezultat. Cepam se od smeha, kadar nevera. Ocekujem neku spektakularnu epizodu. Cestitam Vosi.

Labud

pre 9 godina

Cestitam Vosi kup, mislim da je zasluzila igrom. Partizanovac sam, ali pohvalio bi obe grupe navijaca na stadionu, podrzavali su svoje klubove bez nasilja i mrznje. Mozda bi bilo bolje da se igralo u recimo Smederevu, ali boze moj.

mix

pre 9 godina

Moram da priznam da me pobeda Vosse veoma uzbudila , do te mere da sam pustio i suze i osetio nemir u grudima! A ne navijam za Vossu, ja sam Partizanova u srcu i u dusi, ali sam uvek nekako osecao simpatiju za Novosadjane.
Osetio sam se bas sretnim kao u momentima kad moj Parocco osvoji titulu! Pa onda nesto razmislim...i pitam se zasto to, da li ja ipak volim Vossu i moze li se navijati za dva ili vise klubova ane samo za jedan?!
Sretno i bericetno Vosso , zasluzila si brate i vise, mnogo vise od od ove radosti! Sve cestitke , zasluzila si trofej sa svih svojih 100 godina borbe neprestane i sanjanja snova za ovim trofejom, svih finala Kupa koja si odigrala i osetila gorcinu neuspeha! Nazdravlje!

AnonimusApatin

pre 9 godina

Lepo je Cvarkov isplaniro otmicu zirafe , al se na kraju predomislio i oteo pingvina i ostavio poruku ,,Izgubite 2:0 i vracamo ga,, a sto bas 2:0 , ma Zivan igro tacan rezultat na kladionici ! :-D

Mika

pre 9 godina

drago mi je. cvarkov djordje nece ipak morati da otima zirafu :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cofi, 7. maj 2014 23:03)
Netačno!!!!

Sad mu ostaje samo da je vrati, Čika Đorđe ovaj put ništa nije prepustio slučaju!!!

wulle

pre 9 godina

Ma kakvih 5000,toliko je bilo samo na zapadu slaninara. Ako je bilo 5k,onda stadion Partizana prima 16-17k. Sramota sto umanjujete broj gledalaca...

A?

pre 9 godina

@Kava...
Neka, neka se igraju...mi cemo titulu obezbediti ranije, tacnije petnaestog..dodji na marakanu, kao gost, da vidis i naucis kako se navija.