Sreda, 30.04.2014.

19:45

Simeone razbio Murinja za finale!

Fudbaleri Atletika plasirali su se u finale Lige šampiona, pa ćemo 24. maja gledati madridski derbi na Lušu u Lisabonu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Simeone razbio Murinja za finale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

220 Komentari

Sortiraj po:

Ivan Nis

pre 9 godina

Bogu hvala, pobedila je ova predivna igra, koju je neko i stvorio da uzivamo u njoj, a ne da gledamo neke tkz. taktike koje jedino za cilj imaju licnu promociju. Naravno da je trener od izuzetne vaznosti za ekipu, ali po meni ne moze u jednoj vrhunskoj ekipi kakav je Celzi, isti biti najveca zvezda. I jos nesto...braniti se sa ovakvim igracima u timu i to protiv svake jace ekipe, ipak je sramotno. Svaka cast Simeoneu, Klopu, Rodzersu i ostalim vrhunskim trenerima, zbog kojih i dalje ne gledamo Pink, meksicke, spanske, indijske i ostale TV i serije...

Objektivno

pre 9 godina

Dobio je ligu sampiona sa decama iz Porta i invalide iz Intera.

Mozete vi reci sta god hocete.

Jose je naj veci, i srusio je Liverpulov san prosle nedelje.

Too good.

Miki

pre 9 godina

Na pocetku meca kvota za prolaz u finale bila izjednacena a posle 15min na Celzi 2.10 a na Atletiko 1.66. I kladionicama je bilo jasno ko ide dalje.

Zoki

pre 9 godina

Razlika i to velika izmedju Simeonea i Murinja je u tome sto je Simeone uz sve trenerske kvalitete koje obojica imaju IGRAO vrhunski fudbal,za razliku od Murinja koji nije loptu sutnuo.Niposto ne omalovazavam Murinja vrhunski je trener,sigurno bolji od mnogih bivsih igraca,samo napominjem razliku izmedju pomenute dvojice gde su obojica veliki treneri

Big Ron

pre 9 godina

Koliko je samo ovde skrivenih Barsinih fanova... Izadjite iz rupe : D
Murinja ne volite zbog Reala, a za Atletiko navijate zbog Reala :D
Skola glume i bacanja po terenu vam nije prosla... No penalty, no party :D

objektivno realan

pre 9 godina

Porto nije bio ni medju 10 favorita kada je uzeo LŠ (slično Atletiku sada), Inter nije bio medju prvih 5 sigurno. Kako? Koliko znate nabrojati igrača Porta sada koji su uzeli tu titulu, bez guglanja? Karvaljo, Deko i Fereira. Ima titule nac. šampiona sa Portom, Čelzijem, Interom i Realom, samo mu fali da titula Bundes lige da ima sve titule iz 4 najjače lige, a to nikome nije pošlo za rukom. I da, ako odbrambeni igrač igra u prvoj postavi, ne mora da znači da je u odbrani, Aspilikveta i Luiz.

Sid

pre 9 godina

Kladio sam se sa drugarom u pice da ce Atletiko da pregazi MUrinjove klinceze aon mi kaze ti ne pratis bas fudbal hahahaha:)))))))

Kaze, smucio mu se odmor:)

El Cid

pre 9 godina

Zuki@
o koM bankrotu Spaniije ti pricas!? Mnogo si slusao propagandu onih koji serviraju samo polovicne informacije. Treba da znas da Spanija u poslednje dve godine ima pozotovan bilans u ekonomskoj razmeni sa svim najvecim ekonomijama EU a sa Nemackom cak i suficit. I nije u pitanju samo izvoz jagoda i pomorandzi nego mnogih finalnih industrijskih proizvoda. Poreski dug Atletika je pre tri godine iznosio toliko a sada je prepolovljen *prodaja Falkaa, Aguera itd) I taj dug je posledica kriminalne politike koja je dozvolila da samo Real i Barselona ostanu Sportska drustva koja mogu dobijati pomoc drzave iako su privatni klubovi dok svi ostali moraju biti klasicna privatna preduzeca sa svim posledicama! Pre praznih prica prikupite kompletne informacije!

Real Madrid ©

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj. Atletiku svaka cast... kao i Realu. (Dzizus, 30. april 2014 23:20) Kada si već pomenuo Zvezdu...Od te 91' kada je Crvena zvezda osvojila Kup evropskih šampiona,nijednom se nije desilo da neka ekipa dva puta za redom osvoji to takmičenje,niti da ona učestvuje u njemu(pod nazovom Liga šampiona).Zvezda je bacila neku vrstu kletve na to takmičenje koja se može prekinuti jedino ako ga Zvezda ponovo osvoji(taj podvig bi se uvrstio u 8 svetsko čudo)ili da makar uđe u grupnu fazu.Šalu na stranu,Atletiko je zasluženo prošao dalje.Ključan je bio momenat kada je Kurtoa odbranio nemoguće,pa je u sledećem napadu sviran penal za Atletiko.Očekuje nas interesantno finale.

Jan Zelezni(k)

pre 9 godina

(da da da, 01. maj 2014 00:06)

Hahahah, meni samo smesno koliko si se ti nalozio. ko da ti igras u Lisabonu. vrh si majke mi! Nego domaci jesi uradio za sutra? Po komentaru cenim da imas 7 ipo do 8 godina... dobro ajde 9 u vr' glavu!

drago

pre 9 godina

Prvi gol Atletica (koji je zapravo prelomio utakmicu jer su ga dali pred kraj prvog dijela): lopta dolazi do igraca na golmanovoj desnoj stativi a desnog beka Ivanovica nigdje. Pocetak drugog dijela, nevjerovatno plivanje Ivanovica za za mrtvu sansu. Kod 1:2 predaje Costi loptu u for za novu sansu. Tek je tada poceo igrati kao nekad: odlicno.
Izgleda da je i on pao u formi, vec je tu i 30 godina.
Ali madridsko finale usred Portugala, Portugalci ce poludit.
Ici cu u Lisabon, iako do ulaznice gotovo sigurno necu doci.
Nadam se da to Modric uzima.

Ikebanica

pre 9 godina

@ Pero, ne znam o cemu pricas ti... da bi dobio tih 6,5 hiljada evra; morao si da ulozis 500 eura. Izgleda ti matematika nije jaca strana.))) Ali, dobro... ako si dobio, koliko god da si dobio, svaka ti cast! Mada, cisto sumnjam... A, svaka cast i Atletiku! Puno mi srce posle ovakve pobede na Stamford Bridzu!! Idemo u Lisabon po titulu!!

Sabre

pre 9 godina

Tooo breee. Jos od vremena Coloa kao igraca i Antare na klupi obozavam Atletiko, a Celzi mi je i pored Baneta i Matica (i jos par gotivaca) mega antipatican tim, POGOTOVO kada ga trenira Murinjo. Dakle, nista lepse nije moglo veceras da se desi, ovo mi je maltene zalecilo rane iz derbija i one blamaze sa cibonom u basketu. Sad, juris na Primeru i Ligu sampiona! :D

pc

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.
(Dzizus, 30. april 2014 23:20)

Fale navijaci Partizana da pricaju kako je vazno ucestvovati u finalu, a ne i pobediti.

cholo

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Madridista, 30. april 2014 23:31)

FK Francisko Franko je Real.

da da da

pre 9 godina

da krenemo redom
Nikad nisam voleo Murinja(cak i kad je vodio RM) ni njegov fudbal...zbog izjava,ponasanja,destruktivnoati igre,izgleda ekipe.....
Od 13 pokusaja da osvoji Evropu uspeo je dva puta(Porto i Inter)...oba puta su mu sudijske greske pomogle da udje u finale....2 puta je pokraden...jednom sa Celzijem drugi put sa Realom...to je neki egal....nikad ali nikad kad mu je ekipa gubila i bila u procepu nije mogao da je izvuce....daleko su on i Gvardiola od fusbalskih magova kao sto su Ferguson,Anceloti,Del Boske,Hajnkens,Venger i Klop....najzanimljiviji detalj sa ove utakmice je prvi gol AM....atletiko napada sa 7 a Celzi se brani sa 11 igraca...strasno...mogao bi da sednes sa Gvardiolom pa da spojite misli i napravite tika taka - dabldeker formaciju...tj...sa 7 veznih i tri centralna defanzivna...pa se dodajete na svojoj polovini celu utakmicu...a kad vas protivnih napadne sa 7 ili 8 igraca onda krenete u napad - fol.....a gde ste vi svi murinjovci i bajernovci od sinoc......hala madrid....zapisano je sudbinski da ce 10 titulu doneti CR7 u Lisabonu

Barsa

pre 9 godina

Gledajuci ovaj dvomec sa Celsijem zakljucujem da Barsa i nije bila toliko losa koliko je Atletiko dobar.
Momci igraju fantastican fudbal a preokrenuti rezultat protvi onog bunkerasa nije ni malo lako mnogo zvucnija imena su lomila zube na Celsi a Ateletiko ih odrao zive .. sve cestitke zasluzeno su u finalu i zasluzeno su prvi u Spaniji.

fer86

pre 9 godina

Nego susedi koji svi odreda veliki navijaci atletica a donedavno nitko navijao za njih nije moram da vam ukazem na jedan veliki previd...Uporno pricate kako atletico nekakav jadan mali klub,koji nema love da kupuje zvijezde,pa ovo pa ono..Nego tko je ono sponzor atletica,sto pise na majici?Zna li netko po cemu je azerbajdzan poznat...Po nafti,atletico sponzorira dinastija aliyev a za one koji ne znaju tko je aliyev google je tu pa guglajte malo.Neka atletico uzme la ligu ali decima ide nama.HALA MADRID!

СМРТНИК

pre 9 godina

Не знам за вас али ja сам заволео овај Атлетико мадрид види се да људи стварно воле фудбал(мање размишљају о парама и више размишљају о томе запамћени као врхунски фудбалери који су урадили нешто у своји каријерам)стога играју свим срцем,увек дају 200 пошто у свакој утакмици".Што је најбоље од свега нема себичности код појединца,сви играју као тим!."Буквално сваки играч подређен колективу уочиљво је то на терену"Волео би да освоје ове године лигу шампиона по први пут у историји клуба јер су стварно заслужили то,поготово због ове сезоне а и због предходних..Па они су фактички трећи клуб после Реала и Барсе са неком историјом.Додуше не са толико великом историјом али опет су у рангу са два највећа шпанска клуба у Шпанији али и у европи.

zimzeleni

pre 9 godina

Drago mi je zbog svih onih koji uzdizu igru "specijalaca" koja se svodi na - sacekaj gresku protivnika. To proglasavaju genijalnim dostignucem. Nadam se da ce izgubiti i tirulu u Premijer ligi.

VanjaLFC

pre 9 godina

Jedan od najskupljih timova na svetu....a tekmu pocinje sa 6 bekova.
Pa im trener posle kaze kako nisu imali srece.
Nemaju bre m..a !!!

Dzizus

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.

ANNIELI

pre 9 godina

Lipi
Kapelo
Anceloti
Trapatoni
Mancini
Simeone

Majstori i najveca gospoda svetskog fudbala. Murinjo je ipak za ovaj krem samo mali sibicar pun mrznje. Marketing man.
Ko prati fudbal razumeo je.

Mladen

pre 9 godina

Ja nisam siguran da su mnogi koji ovde komentarisu uopste gledali tekmu.OK, Celzi je izgubio posteno i ispao, ali kakve glupe komentare ostavljaju diletanti o Murinjovom autobusu? Atletiko je proveo celo prvo poluvreme ispucavajuci loptu u aut uz posed lopte 64:37 za Celzi. Na kraju prvog poluvremena Atletiko izjednacio vrlo srecno posle kiksa Hazara iz jedne jedine izgledne prilike. Posle toga Celzi nije imao sta da cuva, zato je i primo 2 gola jer je morao da juri rezultat (i to posle penala opet nacinjenog kiksom napadaca). Ova utakmica nije veze imala ni sa kakvim autobusom, ko je gledao tekmu shvatice.

Sluga rezima

pre 9 godina

Svarcer 20 godina stariji od Kurtoe! Pa imate tolike milione a u najbitnijem mecu u sezoni brani vam covek od 42 god. I da je rukomet, mnogo je brate..

Igor

pre 9 godina

Konačno sam posle dugo godina video taktički i tehnički perfektnu ekipu i potvrdio svoje mislešnje da tika taka fudbal i parkiranje autobusa u dve linije kod starih dobrih ekipa u kojima su igrali tehnički majstori bi doživela fijasko.Simeone je uradio baš kako treba.Naterao je dvostruku liniju Čelzija da uđe u svoj kazneni prostor da se izmeša i da nezna gde se lopta nalazi.Simeone stvara igrače i čini ih boljim,Murinjo kupuje.Velika razlika.Pogledajte današnje zvezde koje nisu sposobne ni dribling da naprave kamo li neki svoj trik i šarm da unesu u fudbal.Jup Henkes je učinio da Bajern blista.Bio je sjajan igrač i trener.Gvardiola prosečan igrač i dobar trener ali sa jednom filozofijom igre koja je imala svoje vreme i njeno vreme je prošlo.Dijego Simeone sjajan zadnji vezni i na putu da bude veliki trener.Karlo Anćeloti jedini razlog zašto Real blista.Trener je glava,igrači su telo.Ako telo prehraniš,preplatiš treba biti veliki majstor da od njih nešto napraviš.Branislav Ivanović je tehnički potpuno očajan igrač što nadomesti fizikom,engleski stil igrača.Luiz takođe,Kol i Kejhil takođe.Ramirez i ne podseća na Brazilca.Azar ima brzinu šut,ali.. Murinjo koristi šta mu se kupi,Simeone pravi.Žao mi je što on ne trenira Argentinu,nebi Mesi određivao da Gago,Banega koji su oterani iz Valensije,Palasio,Zabaleta.Maksi i drugi igraju.Gde je Tevez,Rodrigez i Ronkalja iz Fiorentine,Mateo Musašio,Emiliano Insua,Rohas,Lučo,Pastore,Nikolas Gajtan,Enco Perez i td.Fudbal je pobedio!

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bar se nece mnogo cimati za prevoz...
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

Miloš

pre 9 godina

Uh koliko ovde ljudi nemaju pojma o fudbalu. Pa Murinjo da je parkirao autobus Atletiko ne bi dao gol do sutra. Ali naravno, uvek je lakse prihvatiti neku predrasudu nego pogledati utakmicu i formirati svoje misljenje.

Ivan

pre 9 godina

Zasluženo se Atletiko plasirao u finale, nema šta! Igraju fenomenalan fudbal i prošle, a naročito ove sezone! Nisu bez šansi ni protiv Reala u finalu, iako je Real mnogo bogatiji, organizovaniji i igrački mnogo zvučniji klub, ali ja dajem 50-50 šanse u finalu za obe ekipe! S tim što Atletiko ima psohološku prednost, jer igra potpuno rasterećeno, dok je na Realu veliki pritisak da opravda uloženo i najzad osvoji tu desetu evropsku krunu koju čeka više od deceniju! A Atletiko igra za svoju dušu i za svoje navijače, opušteno, lepo za oko, bez ikakvog pritiska, jer ove sezone su već do sada uradili nešto što ni sami u snu nismu mogli da pomisle! Biti u finalu Lige šampiona u onakvoj konkurenciji prejakih i prebogatih klubova, a i voditi u Primeri na par kola pre kraja i to baš ispred večitog rivala Reala i Barselone, to ni u snu nisu mogli pretpostaviti, i ja verujem da će u finalu u Lisabonu opet prikazati jednu vrhunsku partiju i, ko zna, možda opet iznenade moćni Real, baš kao prošle godine u finalu Kupa Kralja kad su ih dobili u sred Santjago Bernabeua! Kapa dole Atletiku, svaka im čast!!!

mirko kojotovski

pre 9 godina

Celzi igrao dosta napadacki a golove su primili posle amaterskih gresaka sa ulice.Kol pusti loptu a covek je zavalja u gol.Eto sa dupetom od 35 zakasni i pokupi coveka za penal iako ne bi nista ni bilo.Dve greske dva gola i odose kola niz brdo.Precka stativa i jos koja sansa nisu bile dovoljne da se greske isprave.Tesko je igrati odbranu vrlo vrlo tesko.Drago mi za Atletiko i namazanog Simeonea.Zasluzili su finale. Bojim se da im ne bude kao Valenciji protiv Reala.Tri godine su igrali ubedljivo najlepsi fudbal i onda sve to padne pod velikim pritiskom osvajanja kupa sampiona.Nece Atletiku biti lako pogotovo psihicki.To su jedinstveni mecevi i samo se pobednik pamti.Simeone ce imati najtezi zadatak psihicki ekipu pripremiti za 120minuta.Real je iskusniji i tu je ta prednost.Bice to veliko finale Madrida i Evrope

Futsal

pre 9 godina

Na kraju mi žao igrača Čelzija, ali definitivno ih je večeras upropastio Murinjo sa taktikom. Sada se dokazalo da njegovo špekulisanje,psihološke igre i sve nefudbalske stvari ne mogu da prođu kod ekipa koje se na to ne obaziru.
Mislim da će uslediti pad u njegovoj trenerskoj karijeri.

Next season, you'll see

pre 9 godina

Dosadni ste sa tim autobusom. To je sad izgleda glavna fora.
Igra kako igra, nekad uspe, nekad ne.
Sam Murinjo je rekao nedavno, a novinari slucajno uhvatili, da nema napadace - "Tj. ima samo jednog, ali on ima 33 a mozda i 35 god." tako nesto. Ko da postigne gol? Kakvi su, odlicno su dogurali.
Sledece sezone, kad se u igru ukljuci i Matic, i dovedu par top napadaca, bice sasvim druga prica.
Pustite coveka, prva mu je sezona u timu, i vec dosao do polufinala CL i moguce titule u PL.
I to sve sa Eto-m od 33 (35) god.
Pozz

time is on my side

pre 9 godina

I tako je brzi voz iz Madrida pregazio 2 murinjo autobusa.. Tako je bre doktori fudbala! Sad jos 2 titule da uzmete, ovu u LS, i onu u Spaniji, i demonstrirate svetu kako se igra srcem, a ne novcem i bus taktikama. A najdraze mi zbog gospodina "Specijalnog"... Vozi bre taj autobus u Portugalsku 4. ligu .. Ajmo Atletiko!!! Ipak se okrece!!!

Pero

pre 9 godina

Ljudi ja stavio pet soma na dupla pobeda reala i atletiko iz x-2 i uze 6,5 soma evra. Mislim sta reci! Idem u lisano na finale ? zivotna zelja mi se ostvarila da gledam najtrofejni klub na svetu! Hala real!

Doktor

pre 9 godina

Molicu hitan sastanak na kome ce se utakmica ponistiti jer je trener gostujuceg tima ispoljio krajnje nesportsko ponasanje time sto se usudio da ne ukapira svu filozofsku dubinu Njenog velicanstva TAKTIKE, i Njenog "Specijalnog" imperatora!Zaista drsko od od nekakvog jorgandzije!!!!Imao je da preda i pre ulaska na teren, kad ono...Dragi ljubiteji TAKTIKE, sto sam vam pozeleo u nedelju to ste i dobili,ali ne zato sto sam ja pametan ili zlonameran nego zato sto je NEDELJNIM SKANDALOM BIO POSTAVLJEN CRVENI TEPIH OVOME!Kako je divan hladan odrezak pravicne osvete, NEPROCENJIVO!!!!
Colo care,otmi im oba pehara!A vi sa plave strane Mersija, samo bod, samo jedan bod!!!!!!!!!

Madridista

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.

rubi

pre 9 godina

Sta bi sa FC Autobusom i najboljim takticarem na klupi?
Usla voda u bus, jedno vreme nisu znali gde je lopta.
Lako je kad se samo branis, cim mora da se napadne nema vise specijalnog.

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Mozda je premijer trebalo ove momke da navede kao sjajan primer timskog duha.
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Narocito posle one Murinjove pretenciozne konferencije kako se,to Boze mnogo filozofira o fudbalu itd.
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

Gajetano

pre 9 godina

Ko je ocekivao ovakav mec, a? Do prvog gola uspavanka, a onda... BUM!

Glavnu razliku napravili su fenomenalni Kurtoa i Cholo Simeone, kada se u drugom poluvremenu odlucio za napad umesto da cuva rezultat.

Kakva sezona za Atletiko!

Liverpool Man

pre 9 godina

Sad se vidi razlika izmedju plasticnog Celzija i Liverpoola.Napadacki pa sta bude,nema predaje do poslednjeg zvizduka a ne ovi se predali od 70min.
Bravo Atletiko!Sjajno.

Na te crveno bele boje...

pre 9 godina

Atletiko moj omiljeni klub posle Zvezde jos od vremena Pantica i Kaminera.Dva madridska kluba u finalu kakva ce ludnica da bude.

Nikola

pre 9 godina

Gluposti pa koji tim ima murinjo,pravo je cudo da je stigao i dovde...shule,ba,eto,tores..za onog luiza ne znam sta igra izgleda i igra kao zadnji odbrambeni a vidim nesto cesto u napadu.pravo vreme da naprave novi tim.

Jovan

pre 9 godina

I sinoć i večeras-trijumf fudbala i debakl ziheraša!
Naspram nebulozno monotone i dosadne igre Bajerna, Real se postavio kreativno i napadački. Večeras je protiv bunkeraške Čelsijeve epizode iz Madrida i bezidejnog nastavka iste na domaćem terenu, Atletiko pružio pravu, mušku, ofanzivnu fudbalsku kreaciju, koja je „autobus“ mogla da košta još koji gol pride.
Nadam se samo da Murinjo svojim poslovično sramnim izjavama uvređene prznice, nakon svakog poraza, neće upropastiti inače sjajno fudbalsko veče. I on i Gvardiola, zajedno sa svojim prevaziđenim, dosadnim i kalkulantskim fudbalskim kreacijama, pregaženi su u roku od 24 časa, potpuno zasluženo i krajnje bi banalno bilo izjaviti bilo šta sem da ih je protivnik višestruko nadigrao u svim elementima.
Špansko finale samo potvrđuje gde se trenutno igra najbolji evropski fudbal i kao takvo će biti istinska poslastica za sve ljubitelje fudbala!

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Naravo i sta je naravoucenije?Pa svaka ekipa koja izbaci Barselonu ide do kraja,ovo je vec 5-6 put za redom kako ekipa koja izbaci Barsu ide bar do finala.

Djura

pre 9 godina

Hahahhaha... West ham igra fudbal iz 19-og veka kažeš? A ovo što tvoj Čelsi igra je verovatno izvorni oblik fudbalske igre koji datira iz perioda kad su hordati vladali planetom. Ali ok... Moglo bi da evoluira za neko vreme u neku pristojnu igru...

IVORY

pre 9 godina

Sta reci osim da je ovo sezona malih klubova.
Moraju nekada i mali klubovi iz Madrida da zaigraju u finalu.
Nisam navikao da gledam finale LS bez Bayerna.

Stivi G

pre 9 godina

Bravo Atletiko! Molim te osvoji titulu, samo ne Real...Da dobije sirotinja Madrida Frankov i rezimski klub u koji se sipaju drzavne pare!

Unknwon19G70

pre 9 godina

Bilans meča:
Najveći baksuz - Tores, jednom da gol i ne sme da se raduje.
Kurtoi neće smeti da ispadne sapun u svlačionici Čelsija naredne sezone.
Traže se Arda, Adrijan i Kosta jer su probušili gume na Murinjovom autobusu.
Autoprevoznik "Murinjo trans" neće saobraćati do naredne sezone na međunarodnim linijama.

pink floyd

pre 9 godina

uzdižite sad vašeg taktičkog genija! Pokvari mu adrian sve planove o 5 zadnjih veznih u 2.poluvremenu. Ne mrzim čelsi al murinja i etoa ne mogu smislit
KARMA IS A BITCH, REVENGE IS SWEET

M@rconi

pre 9 godina

Toliko o tom velik takticaru.Lepo rekoh malopre.Cim je primio gol i treba da juri rezultat igra se raspada.Samo autobusom zna a igra.Sve ostalo nema veze.

Sir Giles

pre 9 godina

Šta je ono beše Murinjo?
Ima u timu Tritona i Školjka Boya i zna samo da parkira autobus ispred gola.
Najveći prepotenko u modernom fudbalu.

LFC

pre 9 godina

Sta je bilo Zzoze, blokirala rucna na autobusu, ostao na Enfildu
Samo znas stetu da pravis, da si se lepo otvorio u nedelju pa makar i izgubio prvenstvenu utakmicu koja ti nista ne znaci jer si titulu prodao arapima, a veceras da stisnes odbranu i cekas gresku, ovako ce Real da uzme LS sto je kosmar svakog ko misli da se tim stvara a ne kupuje...

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

Srboljub Govedarica

pre 9 godina

Utipkajte na gugl ili na vikipediji "Palaiologos".
Videt cete nesto sokantno u vezi sa grbom sa ocilima.
Nesto šokantno

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

genious

pre 9 godina

samo jedna ispravka.."colchoneros" nisu jorgandzije nego dusekdzije!! colchon - dusek, colcha - jorgan....jorgandzija je "colchero"...a inace atletiku svaka cast i nesto mislim da ce uzeti finale!

matke

pre 9 godina

E moj Murinjo, šta reći a ne zaplakati, "autobus sistem" ne upali ovog puta. Veliki stručnjak, hmmmm kako da ne, a odmarao kompletnu prvu postavu za meč protiv Liverpula spremajući se za ovo, time je jasno dao do znanja šta mu je prioritet! A generalno Čelsi mi jedan od najodvratnijih timova pre svega zbog njihovog stila bez imalo kreativnosti samo bunker. Nema kod njih šta da se vidi, jadni njihovi rezultati i trofeji sa takvom igrom (na žalost ima ovakvih timova sve više koji igraju na rezultat, nema više lepršave igre i genijalnosti)!

simeone

pre 9 godina

navijaci celsija napustaju stadion 10 min pre kraja jer celsi gubi...navijaci liverpula svi na tribinama pevaju himnu do kraja utakmice koju gube pre 3 dana...ako niste znali,to je glavna razlika izmedju velikog i plasticnog kluba,izmedju pravih navijaca i kupljenih,plasticnih navijaca koji navijaju samo dok celsi pobedjuje

musa dembele

pre 9 godina

Razumem Murinja,on ni nema igrace za bilo kakvu igru osim na kontre. Bolje bi prosao i da je veseras igrao kao protiv Liverpula

Zuki

pre 9 godina

Drzava Spanija na rubu bankrota tolerise Atletiku poreski dug od 176 miliona evra a drzava Srbija, ne u mnogo boljoj situaciji, blokira racun KK Partizan u prelaznom roku, zbog pola miliona glavnice poreskog duga. Rezultat, Atletiko u finalu LS, KK Partizan na ivici bankrota. Valjda ce neko u ovoj jadnoj drzavi nauciti nesto i pored navijacke ostrascenosti. Pa bar da su proizveli novog sampiona i predstavnika u Evropi (CZT) nego ni blizu. Ako ne mozete ili ne umete da pomognete vrhunskom sportu bar nemojte da otezavate ljudima koji nesto znaju.

BG

pre 9 godina

Šta je na kraju Murinjo uradio?
1.Izgubio na svom stadionu od ekipe koja se bori za opstanak i time se oprostio od titule.
2.Parkirao autobus ispred liverpula i srećno pobedio.
3.Našta mu je danas ličila ekipa? Mislio je da će nekim ružnim fudbalom da sačeka grešku protivnika. Imali su rezulatat, i to im nije bilo dvoljno. Kad im se suprostavila hrabra ekipa koja hoće da IGRA fudbal, demolirala ih je. Murinjova taktika je da ne igraju fudbal se nije ispaltila, zbog toga mi je drago što su ispali. Jednostavno nisu znali da napadnu.

Ovo je pobeda fudbala, nad nekim zatvorenim taktičkim sstemima.

strsljen

pre 9 godina

Engleskim ekipama se uvek jedno te isto desava,jednostavno nemogu protiv tehnicki vrhunsko potkovanih igraca ne ide im ! Nemas prostora za igru kao u Pl okretljivi tehnicki jaki protivnici ih muce uvek.

rio

pre 9 godina

Toliko o fudbalskom geniju Murinju. Održao mu Simeone čas i to džabe. Kontrola lopte u sredini i odbrani i onda furiozni napad...igrači Chelsea se pogubili na terenu. Ako Simeone nije zaslužio nagradu za trenera godine onda nije niko. Osvojit će primeru a vrlo lako moguće i LŠ. Murinjo može na časove kod njega.

Dragana Panterka

pre 9 godina

Gosp. POSEBNI pukao ko p..., sto mi drago! Kukavicka taktika ne moze uvek da prodje, ali uvek ruzno izgleda. Fudbal se gleda zbog lepote tog sporta i takvima nije mesto u evropskom i svetskom fudbalu.

Aleksa

pre 9 godina

Atletiko!!! Sjajan fudbal! Šteta što finale nije Dortmund - Atletiko, mada nije loše postati prvak evrope tako što ćeš "kraljevima" uzeti desetu titulu!

stollepg

pre 9 godina

Sjajni Simeone i njegova borbena masina. Pravi primjer dominacije igrom, cas fudbala u svakom smislu te rijeci. Pocev od vrhunskog golmana, preko neprobojive odbrane, kompaktne sredine i vrhunskog napada, Atletiko je jedna od fizicki najdominantnijih ekipa u poslednjih 10 godina.. Simpatizer sam Barcelone, da se razumijemo, ali sam rekao u startu prije odigranih utakmica polufinala, da svim srcem navijam da ova ekipa uzme trofej posle 40 godina, jer ga najvise zasluzuju!

Granota

pre 9 godina

Samo da poželim prijatno veče gospodinu Vladimiru Novakoviću. Uprkos vašem "die beste" ubedjivanju i hvalospevkama nemačkoj i engleskoj ligi, ZNA SE gde se igra najbolji fudbal na svetu. Tamo gde je Mesi, Kristijano, Dijego Kosta i Ćolo Simeone. Tamo gde je bio Puškaš i Di Stefano. Tamo gde živi trostruki uzastopni reprezentativni prvak. Espa?a, una y única.

Delija

pre 9 godina

Atletiko prolazi sad posle primljenog gola 200%.Jedino resenje za Celsi bilo je da ga daju u 85 min. jer sad Murinjo postavlja"AUTOBUS" koji se mora prevrnuti bar jednom. Videcete i napred Atletiko Madrid.

M@rconi

pre 9 godina

Jos kada je prenosio liverpool celzi onih godina videla se naklonost ka plavcima.Cist penal,a i da nije,on cak ni da prokomentarise start za eventualni penal.Strasno!

obrve si nacrtala,brkove ne moras

pre 9 godina

kaze aca informacija "utakmica se odvija bas onako,kako zelis Zoze Murinjo"
uglavnom se sve utakmice tako odvijaju :D
2:0 za celzi ,ovaj atletiko jedino ako da gol iz prekida

Orhanski Visovi

pre 9 godina

Igraju bunker i kod kuce brate. Iz jedine poluprilike u 135 minuta dali gol. Gol Atletika je pravo remek delo, nadam se da ce biti dovoljan za plasman u finalu. Malo cudno da Ivanovic igra beka, kada Teri igra jako lose a Ivanovic protiv Liverpula bio igrac utakmice.

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Chelsea igra bez ubedjenja, vera i samopuozdanje na nuli. Deluje da su vec izgubili utakmicu u glavi. Niño Torres ne slavi gol, niko ne kaze da se zatrci na tribinu Atletika i da ljubi Chelsijev grb, ali ovo je previse...Prognoziram 1:3.

goran

pre 9 godina

Veliki vozac autobusa na nizbrdici. Em ce izgubiti sve trofeje em igra najruzniji fudbal u evropi. Iz 18 veka. 7 bekova u ekipi. Jos da everton vrati titulu i sve ce doci na svoje mesto. A taman je parkirao dva autibusa i minibus ispred svoga gola. Je.....

mun

pre 9 godina

mozda su defanzivni ali se lako transformisu u ofanzivne u kontrama,nije Zoze lud,zna da mu treba gol za prolazak. samo mi se tores smucio,valjda igra da bi ometao ove kad organizuju napad

Drale

pre 9 godina

Luiz bi ionako stalno trebalo da igra na poziciji zadnjeg veznog (barem kada Matić nema pravo nastupa), na tom mestu je fantastičan. Jedino iznenađenje u ovom Čelzijevom sastavu je Azpilikueta na levom krilu.
Pitanje je koliko Azar može posle pauze, ali videćemo.
Moje simpatije su na strani Atletika, bolji neka pobedi.

Delija

pre 9 godina

Atletiko prolazi sad posle primljenog gola 200%.Jedino resenje za Celsi bilo je da ga daju u 85 min. jer sad Murinjo postavlja"AUTOBUS" koji se mora prevrnuti bar jednom. Videcete i napred Atletiko Madrid.

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Chelsea igra bez ubedjenja, vera i samopuozdanje na nuli. Deluje da su vec izgubili utakmicu u glavi. Niño Torres ne slavi gol, niko ne kaze da se zatrci na tribinu Atletika i da ljubi Chelsijev grb, ali ovo je previse...Prognoziram 1:3.

Unknwon19G70

pre 9 godina

Bilans meča:
Najveći baksuz - Tores, jednom da gol i ne sme da se raduje.
Kurtoi neće smeti da ispadne sapun u svlačionici Čelsija naredne sezone.
Traže se Arda, Adrijan i Kosta jer su probušili gume na Murinjovom autobusu.
Autoprevoznik "Murinjo trans" neće saobraćati do naredne sezone na međunarodnim linijama.

time is on my side

pre 9 godina

I tako je brzi voz iz Madrida pregazio 2 murinjo autobusa.. Tako je bre doktori fudbala! Sad jos 2 titule da uzmete, ovu u LS, i onu u Spaniji, i demonstrirate svetu kako se igra srcem, a ne novcem i bus taktikama. A najdraze mi zbog gospodina "Specijalnog"... Vozi bre taj autobus u Portugalsku 4. ligu .. Ajmo Atletiko!!! Ipak se okrece!!!

BG

pre 9 godina

Šta je na kraju Murinjo uradio?
1.Izgubio na svom stadionu od ekipe koja se bori za opstanak i time se oprostio od titule.
2.Parkirao autobus ispred liverpula i srećno pobedio.
3.Našta mu je danas ličila ekipa? Mislio je da će nekim ružnim fudbalom da sačeka grešku protivnika. Imali su rezulatat, i to im nije bilo dvoljno. Kad im se suprostavila hrabra ekipa koja hoće da IGRA fudbal, demolirala ih je. Murinjova taktika je da ne igraju fudbal se nije ispaltila, zbog toga mi je drago što su ispali. Jednostavno nisu znali da napadnu.

Ovo je pobeda fudbala, nad nekim zatvorenim taktičkim sstemima.

Jovan

pre 9 godina

I sinoć i večeras-trijumf fudbala i debakl ziheraša!
Naspram nebulozno monotone i dosadne igre Bajerna, Real se postavio kreativno i napadački. Večeras je protiv bunkeraške Čelsijeve epizode iz Madrida i bezidejnog nastavka iste na domaćem terenu, Atletiko pružio pravu, mušku, ofanzivnu fudbalsku kreaciju, koja je „autobus“ mogla da košta još koji gol pride.
Nadam se samo da Murinjo svojim poslovično sramnim izjavama uvređene prznice, nakon svakog poraza, neće upropastiti inače sjajno fudbalsko veče. I on i Gvardiola, zajedno sa svojim prevaziđenim, dosadnim i kalkulantskim fudbalskim kreacijama, pregaženi su u roku od 24 časa, potpuno zasluženo i krajnje bi banalno bilo izjaviti bilo šta sem da ih je protivnik višestruko nadigrao u svim elementima.
Špansko finale samo potvrđuje gde se trenutno igra najbolji evropski fudbal i kao takvo će biti istinska poslastica za sve ljubitelje fudbala!

pc

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.
(Dzizus, 30. april 2014 23:20)

Fale navijaci Partizana da pricaju kako je vazno ucestvovati u finalu, a ne i pobediti.

goran

pre 9 godina

Veliki vozac autobusa na nizbrdici. Em ce izgubiti sve trofeje em igra najruzniji fudbal u evropi. Iz 18 veka. 7 bekova u ekipi. Jos da everton vrati titulu i sve ce doci na svoje mesto. A taman je parkirao dva autibusa i minibus ispred svoga gola. Je.....

VanjaLFC

pre 9 godina

Jedan od najskupljih timova na svetu....a tekmu pocinje sa 6 bekova.
Pa im trener posle kaze kako nisu imali srece.
Nemaju bre m..a !!!

Drale

pre 9 godina

Luiz bi ionako stalno trebalo da igra na poziciji zadnjeg veznog (barem kada Matić nema pravo nastupa), na tom mestu je fantastičan. Jedino iznenađenje u ovom Čelzijevom sastavu je Azpilikueta na levom krilu.
Pitanje je koliko Azar može posle pauze, ali videćemo.
Moje simpatije su na strani Atletika, bolji neka pobedi.

simeone

pre 9 godina

navijaci celsija napustaju stadion 10 min pre kraja jer celsi gubi...navijaci liverpula svi na tribinama pevaju himnu do kraja utakmice koju gube pre 3 dana...ako niste znali,to je glavna razlika izmedju velikog i plasticnog kluba,izmedju pravih navijaca i kupljenih,plasticnih navijaca koji navijaju samo dok celsi pobedjuje

rubi

pre 9 godina

Sta bi sa FC Autobusom i najboljim takticarem na klupi?
Usla voda u bus, jedno vreme nisu znali gde je lopta.
Lako je kad se samo branis, cim mora da se napadne nema vise specijalnog.

Futsal

pre 9 godina

Na kraju mi žao igrača Čelzija, ali definitivno ih je večeras upropastio Murinjo sa taktikom. Sada se dokazalo da njegovo špekulisanje,psihološke igre i sve nefudbalske stvari ne mogu da prođu kod ekipa koje se na to ne obaziru.
Mislim da će uslediti pad u njegovoj trenerskoj karijeri.

Ivan

pre 9 godina

Zasluženo se Atletiko plasirao u finale, nema šta! Igraju fenomenalan fudbal i prošle, a naročito ove sezone! Nisu bez šansi ni protiv Reala u finalu, iako je Real mnogo bogatiji, organizovaniji i igrački mnogo zvučniji klub, ali ja dajem 50-50 šanse u finalu za obe ekipe! S tim što Atletiko ima psohološku prednost, jer igra potpuno rasterećeno, dok je na Realu veliki pritisak da opravda uloženo i najzad osvoji tu desetu evropsku krunu koju čeka više od deceniju! A Atletiko igra za svoju dušu i za svoje navijače, opušteno, lepo za oko, bez ikakvog pritiska, jer ove sezone su već do sada uradili nešto što ni sami u snu nismu mogli da pomisle! Biti u finalu Lige šampiona u onakvoj konkurenciji prejakih i prebogatih klubova, a i voditi u Primeri na par kola pre kraja i to baš ispred večitog rivala Reala i Barselone, to ni u snu nisu mogli pretpostaviti, i ja verujem da će u finalu u Lisabonu opet prikazati jednu vrhunsku partiju i, ko zna, možda opet iznenade moćni Real, baš kao prošle godine u finalu Kupa Kralja kad su ih dobili u sred Santjago Bernabeua! Kapa dole Atletiku, svaka im čast!!!

Gajetano

pre 9 godina

Ko je ocekivao ovakav mec, a? Do prvog gola uspavanka, a onda... BUM!

Glavnu razliku napravili su fenomenalni Kurtoa i Cholo Simeone, kada se u drugom poluvremenu odlucio za napad umesto da cuva rezultat.

Kakva sezona za Atletiko!

Sluga rezima

pre 9 godina

Svarcer 20 godina stariji od Kurtoe! Pa imate tolike milione a u najbitnijem mecu u sezoni brani vam covek od 42 god. I da je rukomet, mnogo je brate..

mirko kojotovski

pre 9 godina

Celzi igrao dosta napadacki a golove su primili posle amaterskih gresaka sa ulice.Kol pusti loptu a covek je zavalja u gol.Eto sa dupetom od 35 zakasni i pokupi coveka za penal iako ne bi nista ni bilo.Dve greske dva gola i odose kola niz brdo.Precka stativa i jos koja sansa nisu bile dovoljne da se greske isprave.Tesko je igrati odbranu vrlo vrlo tesko.Drago mi za Atletiko i namazanog Simeonea.Zasluzili su finale. Bojim se da im ne bude kao Valenciji protiv Reala.Tri godine su igrali ubedljivo najlepsi fudbal i onda sve to padne pod velikim pritiskom osvajanja kupa sampiona.Nece Atletiku biti lako pogotovo psihicki.To su jedinstveni mecevi i samo se pobednik pamti.Simeone ce imati najtezi zadatak psihicki ekipu pripremiti za 120minuta.Real je iskusniji i tu je ta prednost.Bice to veliko finale Madrida i Evrope

Djura

pre 9 godina

Hahahhaha... West ham igra fudbal iz 19-og veka kažeš? A ovo što tvoj Čelsi igra je verovatno izvorni oblik fudbalske igre koji datira iz perioda kad su hordati vladali planetom. Ali ok... Moglo bi da evoluira za neko vreme u neku pristojnu igru...

rio

pre 9 godina

Toliko o fudbalskom geniju Murinju. Održao mu Simeone čas i to džabe. Kontrola lopte u sredini i odbrani i onda furiozni napad...igrači Chelsea se pogubili na terenu. Ako Simeone nije zaslužio nagradu za trenera godine onda nije niko. Osvojit će primeru a vrlo lako moguće i LŠ. Murinjo može na časove kod njega.

Doktor

pre 9 godina

Molicu hitan sastanak na kome ce se utakmica ponistiti jer je trener gostujuceg tima ispoljio krajnje nesportsko ponasanje time sto se usudio da ne ukapira svu filozofsku dubinu Njenog velicanstva TAKTIKE, i Njenog "Specijalnog" imperatora!Zaista drsko od od nekakvog jorgandzije!!!!Imao je da preda i pre ulaska na teren, kad ono...Dragi ljubiteji TAKTIKE, sto sam vam pozeleo u nedelju to ste i dobili,ali ne zato sto sam ja pametan ili zlonameran nego zato sto je NEDELJNIM SKANDALOM BIO POSTAVLJEN CRVENI TEPIH OVOME!Kako je divan hladan odrezak pravicne osvete, NEPROCENJIVO!!!!
Colo care,otmi im oba pehara!A vi sa plave strane Mersija, samo bod, samo jedan bod!!!!!!!!!

Igor

pre 9 godina

Konačno sam posle dugo godina video taktički i tehnički perfektnu ekipu i potvrdio svoje mislešnje da tika taka fudbal i parkiranje autobusa u dve linije kod starih dobrih ekipa u kojima su igrali tehnički majstori bi doživela fijasko.Simeone je uradio baš kako treba.Naterao je dvostruku liniju Čelzija da uđe u svoj kazneni prostor da se izmeša i da nezna gde se lopta nalazi.Simeone stvara igrače i čini ih boljim,Murinjo kupuje.Velika razlika.Pogledajte današnje zvezde koje nisu sposobne ni dribling da naprave kamo li neki svoj trik i šarm da unesu u fudbal.Jup Henkes je učinio da Bajern blista.Bio je sjajan igrač i trener.Gvardiola prosečan igrač i dobar trener ali sa jednom filozofijom igre koja je imala svoje vreme i njeno vreme je prošlo.Dijego Simeone sjajan zadnji vezni i na putu da bude veliki trener.Karlo Anćeloti jedini razlog zašto Real blista.Trener je glava,igrači su telo.Ako telo prehraniš,preplatiš treba biti veliki majstor da od njih nešto napraviš.Branislav Ivanović je tehnički potpuno očajan igrač što nadomesti fizikom,engleski stil igrača.Luiz takođe,Kol i Kejhil takođe.Ramirez i ne podseća na Brazilca.Azar ima brzinu šut,ali.. Murinjo koristi šta mu se kupi,Simeone pravi.Žao mi je što on ne trenira Argentinu,nebi Mesi određivao da Gago,Banega koji su oterani iz Valensije,Palasio,Zabaleta.Maksi i drugi igraju.Gde je Tevez,Rodrigez i Ronkalja iz Fiorentine,Mateo Musašio,Emiliano Insua,Rohas,Lučo,Pastore,Nikolas Gajtan,Enco Perez i td.Fudbal je pobedio!

Mladen

pre 9 godina

Ja nisam siguran da su mnogi koji ovde komentarisu uopste gledali tekmu.OK, Celzi je izgubio posteno i ispao, ali kakve glupe komentare ostavljaju diletanti o Murinjovom autobusu? Atletiko je proveo celo prvo poluvreme ispucavajuci loptu u aut uz posed lopte 64:37 za Celzi. Na kraju prvog poluvremena Atletiko izjednacio vrlo srecno posle kiksa Hazara iz jedne jedine izgledne prilike. Posle toga Celzi nije imao sta da cuva, zato je i primo 2 gola jer je morao da juri rezultat (i to posle penala opet nacinjenog kiksom napadaca). Ova utakmica nije veze imala ni sa kakvim autobusom, ko je gledao tekmu shvatice.

Granota

pre 9 godina

Samo da poželim prijatno veče gospodinu Vladimiru Novakoviću. Uprkos vašem "die beste" ubedjivanju i hvalospevkama nemačkoj i engleskoj ligi, ZNA SE gde se igra najbolji fudbal na svetu. Tamo gde je Mesi, Kristijano, Dijego Kosta i Ćolo Simeone. Tamo gde je bio Puškaš i Di Stefano. Tamo gde živi trostruki uzastopni reprezentativni prvak. Espa?a, una y única.

matke

pre 9 godina

E moj Murinjo, šta reći a ne zaplakati, "autobus sistem" ne upali ovog puta. Veliki stručnjak, hmmmm kako da ne, a odmarao kompletnu prvu postavu za meč protiv Liverpula spremajući se za ovo, time je jasno dao do znanja šta mu je prioritet! A generalno Čelsi mi jedan od najodvratnijih timova pre svega zbog njihovog stila bez imalo kreativnosti samo bunker. Nema kod njih šta da se vidi, jadni njihovi rezultati i trofeji sa takvom igrom (na žalost ima ovakvih timova sve više koji igraju na rezultat, nema više lepršave igre i genijalnosti)!

stollepg

pre 9 godina

Sjajni Simeone i njegova borbena masina. Pravi primjer dominacije igrom, cas fudbala u svakom smislu te rijeci. Pocev od vrhunskog golmana, preko neprobojive odbrane, kompaktne sredine i vrhunskog napada, Atletiko je jedna od fizicki najdominantnijih ekipa u poslednjih 10 godina.. Simpatizer sam Barcelone, da se razumijemo, ali sam rekao u startu prije odigranih utakmica polufinala, da svim srcem navijam da ova ekipa uzme trofej posle 40 godina, jer ga najvise zasluzuju!

Aleksa

pre 9 godina

Atletiko!!! Sjajan fudbal! Šteta što finale nije Dortmund - Atletiko, mada nije loše postati prvak evrope tako što ćeš "kraljevima" uzeti desetu titulu!

zimzeleni

pre 9 godina

Drago mi je zbog svih onih koji uzdizu igru "specijalaca" koja se svodi na - sacekaj gresku protivnika. To proglasavaju genijalnim dostignucem. Nadam se da ce izgubiti i tirulu u Premijer ligi.

cholo

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Madridista, 30. april 2014 23:31)

FK Francisko Franko je Real.

Na te crveno bele boje...

pre 9 godina

Atletiko moj omiljeni klub posle Zvezde jos od vremena Pantica i Kaminera.Dva madridska kluba u finalu kakva ce ludnica da bude.

M@rconi

pre 9 godina

Toliko o tom velik takticaru.Lepo rekoh malopre.Cim je primio gol i treba da juri rezultat igra se raspada.Samo autobusom zna a igra.Sve ostalo nema veze.

M@rconi

pre 9 godina

Jos kada je prenosio liverpool celzi onih godina videla se naklonost ka plavcima.Cist penal,a i da nije,on cak ni da prokomentarise start za eventualni penal.Strasno!

da da da

pre 9 godina

da krenemo redom
Nikad nisam voleo Murinja(cak i kad je vodio RM) ni njegov fudbal...zbog izjava,ponasanja,destruktivnoati igre,izgleda ekipe.....
Od 13 pokusaja da osvoji Evropu uspeo je dva puta(Porto i Inter)...oba puta su mu sudijske greske pomogle da udje u finale....2 puta je pokraden...jednom sa Celzijem drugi put sa Realom...to je neki egal....nikad ali nikad kad mu je ekipa gubila i bila u procepu nije mogao da je izvuce....daleko su on i Gvardiola od fusbalskih magova kao sto su Ferguson,Anceloti,Del Boske,Hajnkens,Venger i Klop....najzanimljiviji detalj sa ove utakmice je prvi gol AM....atletiko napada sa 7 a Celzi se brani sa 11 igraca...strasno...mogao bi da sednes sa Gvardiolom pa da spojite misli i napravite tika taka - dabldeker formaciju...tj...sa 7 veznih i tri centralna defanzivna...pa se dodajete na svojoj polovini celu utakmicu...a kad vas protivnih napadne sa 7 ili 8 igraca onda krenete u napad - fol.....a gde ste vi svi murinjovci i bajernovci od sinoc......hala madrid....zapisano je sudbinski da ce 10 titulu doneti CR7 u Lisabonu

LFC

pre 9 godina

Sta je bilo Zzoze, blokirala rucna na autobusu, ostao na Enfildu
Samo znas stetu da pravis, da si se lepo otvorio u nedelju pa makar i izgubio prvenstvenu utakmicu koja ti nista ne znaci jer si titulu prodao arapima, a veceras da stisnes odbranu i cekas gresku, ovako ce Real da uzme LS sto je kosmar svakog ko misli da se tim stvara a ne kupuje...

ANNIELI

pre 9 godina

Lipi
Kapelo
Anceloti
Trapatoni
Mancini
Simeone

Majstori i najveca gospoda svetskog fudbala. Murinjo je ipak za ovaj krem samo mali sibicar pun mrznje. Marketing man.
Ko prati fudbal razumeo je.

strsljen

pre 9 godina

Engleskim ekipama se uvek jedno te isto desava,jednostavno nemogu protiv tehnicki vrhunsko potkovanih igraca ne ide im ! Nemas prostora za igru kao u Pl okretljivi tehnicki jaki protivnici ih muce uvek.

Stivi G

pre 9 godina

Bravo Atletiko! Molim te osvoji titulu, samo ne Real...Da dobije sirotinja Madrida Frankov i rezimski klub u koji se sipaju drzavne pare!

pink floyd

pre 9 godina

uzdižite sad vašeg taktičkog genija! Pokvari mu adrian sve planove o 5 zadnjih veznih u 2.poluvremenu. Ne mrzim čelsi al murinja i etoa ne mogu smislit
KARMA IS A BITCH, REVENGE IS SWEET

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bar se nece mnogo cimati za prevoz...
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

Liverpool Man

pre 9 godina

Sad se vidi razlika izmedju plasticnog Celzija i Liverpoola.Napadacki pa sta bude,nema predaje do poslednjeg zvizduka a ne ovi se predali od 70min.
Bravo Atletiko!Sjajno.

Sir Giles

pre 9 godina

Šta je ono beše Murinjo?
Ima u timu Tritona i Školjka Boya i zna samo da parkira autobus ispred gola.
Najveći prepotenko u modernom fudbalu.

genious

pre 9 godina

samo jedna ispravka.."colchoneros" nisu jorgandzije nego dusekdzije!! colchon - dusek, colcha - jorgan....jorgandzija je "colchero"...a inace atletiku svaka cast i nesto mislim da ce uzeti finale!

Dragana Panterka

pre 9 godina

Gosp. POSEBNI pukao ko p..., sto mi drago! Kukavicka taktika ne moze uvek da prodje, ali uvek ruzno izgleda. Fudbal se gleda zbog lepote tog sporta i takvima nije mesto u evropskom i svetskom fudbalu.

Dzizus

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.

Next season, you'll see

pre 9 godina

Dosadni ste sa tim autobusom. To je sad izgleda glavna fora.
Igra kako igra, nekad uspe, nekad ne.
Sam Murinjo je rekao nedavno, a novinari slucajno uhvatili, da nema napadace - "Tj. ima samo jednog, ali on ima 33 a mozda i 35 god." tako nesto. Ko da postigne gol? Kakvi su, odlicno su dogurali.
Sledece sezone, kad se u igru ukljuci i Matic, i dovedu par top napadaca, bice sasvim druga prica.
Pustite coveka, prva mu je sezona u timu, i vec dosao do polufinala CL i moguce titule u PL.
I to sve sa Eto-m od 33 (35) god.
Pozz

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Naravo i sta je naravoucenije?Pa svaka ekipa koja izbaci Barselonu ide do kraja,ovo je vec 5-6 put za redom kako ekipa koja izbaci Barsu ide bar do finala.

Miloš

pre 9 godina

Uh koliko ovde ljudi nemaju pojma o fudbalu. Pa Murinjo da je parkirao autobus Atletiko ne bi dao gol do sutra. Ali naravno, uvek je lakse prihvatiti neku predrasudu nego pogledati utakmicu i formirati svoje misljenje.

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

Pero

pre 9 godina

Ljudi ja stavio pet soma na dupla pobeda reala i atletiko iz x-2 i uze 6,5 soma evra. Mislim sta reci! Idem u lisano na finale ? zivotna zelja mi se ostvarila da gledam najtrofejni klub na svetu! Hala real!

Orhanski Visovi

pre 9 godina

Igraju bunker i kod kuce brate. Iz jedine poluprilike u 135 minuta dali gol. Gol Atletika je pravo remek delo, nadam se da ce biti dovoljan za plasman u finalu. Malo cudno da Ivanovic igra beka, kada Teri igra jako lose a Ivanovic protiv Liverpula bio igrac utakmice.

Zuki

pre 9 godina

Drzava Spanija na rubu bankrota tolerise Atletiku poreski dug od 176 miliona evra a drzava Srbija, ne u mnogo boljoj situaciji, blokira racun KK Partizan u prelaznom roku, zbog pola miliona glavnice poreskog duga. Rezultat, Atletiko u finalu LS, KK Partizan na ivici bankrota. Valjda ce neko u ovoj jadnoj drzavi nauciti nesto i pored navijacke ostrascenosti. Pa bar da su proizveli novog sampiona i predstavnika u Evropi (CZT) nego ni blizu. Ako ne mozete ili ne umete da pomognete vrhunskom sportu bar nemojte da otezavate ljudima koji nesto znaju.

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

musa dembele

pre 9 godina

Razumem Murinja,on ni nema igrace za bilo kakvu igru osim na kontre. Bolje bi prosao i da je veseras igrao kao protiv Liverpula

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Mozda je premijer trebalo ove momke da navede kao sjajan primer timskog duha.
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Narocito posle one Murinjove pretenciozne konferencije kako se,to Boze mnogo filozofira o fudbalu itd.
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

Madridista

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.

Barsa

pre 9 godina

Gledajuci ovaj dvomec sa Celsijem zakljucujem da Barsa i nije bila toliko losa koliko je Atletiko dobar.
Momci igraju fantastican fudbal a preokrenuti rezultat protvi onog bunkerasa nije ni malo lako mnogo zvucnija imena su lomila zube na Celsi a Ateletiko ih odrao zive .. sve cestitke zasluzeno su u finalu i zasluzeno su prvi u Spaniji.

Zoki

pre 9 godina

Razlika i to velika izmedju Simeonea i Murinja je u tome sto je Simeone uz sve trenerske kvalitete koje obojica imaju IGRAO vrhunski fudbal,za razliku od Murinja koji nije loptu sutnuo.Niposto ne omalovazavam Murinja vrhunski je trener,sigurno bolji od mnogih bivsih igraca,samo napominjem razliku izmedju pomenute dvojice gde su obojica veliki treneri

mun

pre 9 godina

mozda su defanzivni ali se lako transformisu u ofanzivne u kontrama,nije Zoze lud,zna da mu treba gol za prolazak. samo mi se tores smucio,valjda igra da bi ometao ove kad organizuju napad

Srboljub Govedarica

pre 9 godina

Utipkajte na gugl ili na vikipediji "Palaiologos".
Videt cete nesto sokantno u vezi sa grbom sa ocilima.
Nesto šokantno

Sabre

pre 9 godina

Tooo breee. Jos od vremena Coloa kao igraca i Antare na klupi obozavam Atletiko, a Celzi mi je i pored Baneta i Matica (i jos par gotivaca) mega antipatican tim, POGOTOVO kada ga trenira Murinjo. Dakle, nista lepse nije moglo veceras da se desi, ovo mi je maltene zalecilo rane iz derbija i one blamaze sa cibonom u basketu. Sad, juris na Primeru i Ligu sampiona! :D

СМРТНИК

pre 9 godina

Не знам за вас али ja сам заволео овај Атлетико мадрид види се да људи стварно воле фудбал(мање размишљају о парама и више размишљају о томе запамћени као врхунски фудбалери који су урадили нешто у своји каријерам)стога играју свим срцем,увек дају 200 пошто у свакој утакмици".Што је најбоље од свега нема себичности код појединца,сви играју као тим!."Буквално сваки играч подређен колективу уочиљво је то на терену"Волео би да освоје ове године лигу шампиона по први пут у историји клуба јер су стварно заслужили то,поготово због ове сезоне а и због предходних..Па они су фактички трећи клуб после Реала и Барсе са неком историјом.Додуше не са толико великом историјом али опет су у рангу са два највећа шпанска клуба у Шпанији али и у европи.

Nikola

pre 9 godina

Gluposti pa koji tim ima murinjo,pravo je cudo da je stigao i dovde...shule,ba,eto,tores..za onog luiza ne znam sta igra izgleda i igra kao zadnji odbrambeni a vidim nesto cesto u napadu.pravo vreme da naprave novi tim.

Sid

pre 9 godina

Kladio sam se sa drugarom u pice da ce Atletiko da pregazi MUrinjove klinceze aon mi kaze ti ne pratis bas fudbal hahahaha:)))))))

Kaze, smucio mu se odmor:)

Ivan Nis

pre 9 godina

Bogu hvala, pobedila je ova predivna igra, koju je neko i stvorio da uzivamo u njoj, a ne da gledamo neke tkz. taktike koje jedino za cilj imaju licnu promociju. Naravno da je trener od izuzetne vaznosti za ekipu, ali po meni ne moze u jednoj vrhunskoj ekipi kakav je Celzi, isti biti najveca zvezda. I jos nesto...braniti se sa ovakvim igracima u timu i to protiv svake jace ekipe, ipak je sramotno. Svaka cast Simeoneu, Klopu, Rodzersu i ostalim vrhunskim trenerima, zbog kojih i dalje ne gledamo Pink, meksicke, spanske, indijske i ostale TV i serije...

obrve si nacrtala,brkove ne moras

pre 9 godina

kaze aca informacija "utakmica se odvija bas onako,kako zelis Zoze Murinjo"
uglavnom se sve utakmice tako odvijaju :D
2:0 za celzi ,ovaj atletiko jedino ako da gol iz prekida

El Cid

pre 9 godina

Zuki@
o koM bankrotu Spaniije ti pricas!? Mnogo si slusao propagandu onih koji serviraju samo polovicne informacije. Treba da znas da Spanija u poslednje dve godine ima pozotovan bilans u ekonomskoj razmeni sa svim najvecim ekonomijama EU a sa Nemackom cak i suficit. I nije u pitanju samo izvoz jagoda i pomorandzi nego mnogih finalnih industrijskih proizvoda. Poreski dug Atletika je pre tri godine iznosio toliko a sada je prepolovljen *prodaja Falkaa, Aguera itd) I taj dug je posledica kriminalne politike koja je dozvolila da samo Real i Barselona ostanu Sportska drustva koja mogu dobijati pomoc drzave iako su privatni klubovi dok svi ostali moraju biti klasicna privatna preduzeca sa svim posledicama! Pre praznih prica prikupite kompletne informacije!

Miki

pre 9 godina

Na pocetku meca kvota za prolaz u finale bila izjednacena a posle 15min na Celzi 2.10 a na Atletiko 1.66. I kladionicama je bilo jasno ko ide dalje.

Real Madrid ©

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj. Atletiku svaka cast... kao i Realu. (Dzizus, 30. april 2014 23:20) Kada si već pomenuo Zvezdu...Od te 91' kada je Crvena zvezda osvojila Kup evropskih šampiona,nijednom se nije desilo da neka ekipa dva puta za redom osvoji to takmičenje,niti da ona učestvuje u njemu(pod nazovom Liga šampiona).Zvezda je bacila neku vrstu kletve na to takmičenje koja se može prekinuti jedino ako ga Zvezda ponovo osvoji(taj podvig bi se uvrstio u 8 svetsko čudo)ili da makar uđe u grupnu fazu.Šalu na stranu,Atletiko je zasluženo prošao dalje.Ključan je bio momenat kada je Kurtoa odbranio nemoguće,pa je u sledećem napadu sviran penal za Atletiko.Očekuje nas interesantno finale.

objektivno realan

pre 9 godina

Porto nije bio ni medju 10 favorita kada je uzeo LŠ (slično Atletiku sada), Inter nije bio medju prvih 5 sigurno. Kako? Koliko znate nabrojati igrača Porta sada koji su uzeli tu titulu, bez guglanja? Karvaljo, Deko i Fereira. Ima titule nac. šampiona sa Portom, Čelzijem, Interom i Realom, samo mu fali da titula Bundes lige da ima sve titule iz 4 najjače lige, a to nikome nije pošlo za rukom. I da, ako odbrambeni igrač igra u prvoj postavi, ne mora da znači da je u odbrani, Aspilikveta i Luiz.

drago

pre 9 godina

Prvi gol Atletica (koji je zapravo prelomio utakmicu jer su ga dali pred kraj prvog dijela): lopta dolazi do igraca na golmanovoj desnoj stativi a desnog beka Ivanovica nigdje. Pocetak drugog dijela, nevjerovatno plivanje Ivanovica za za mrtvu sansu. Kod 1:2 predaje Costi loptu u for za novu sansu. Tek je tada poceo igrati kao nekad: odlicno.
Izgleda da je i on pao u formi, vec je tu i 30 godina.
Ali madridsko finale usred Portugala, Portugalci ce poludit.
Ici cu u Lisabon, iako do ulaznice gotovo sigurno necu doci.
Nadam se da to Modric uzima.

Ikebanica

pre 9 godina

@ Pero, ne znam o cemu pricas ti... da bi dobio tih 6,5 hiljada evra; morao si da ulozis 500 eura. Izgleda ti matematika nije jaca strana.))) Ali, dobro... ako si dobio, koliko god da si dobio, svaka ti cast! Mada, cisto sumnjam... A, svaka cast i Atletiku! Puno mi srce posle ovakve pobede na Stamford Bridzu!! Idemo u Lisabon po titulu!!

fer86

pre 9 godina

Nego susedi koji svi odreda veliki navijaci atletica a donedavno nitko navijao za njih nije moram da vam ukazem na jedan veliki previd...Uporno pricate kako atletico nekakav jadan mali klub,koji nema love da kupuje zvijezde,pa ovo pa ono..Nego tko je ono sponzor atletica,sto pise na majici?Zna li netko po cemu je azerbajdzan poznat...Po nafti,atletico sponzorira dinastija aliyev a za one koji ne znaju tko je aliyev google je tu pa guglajte malo.Neka atletico uzme la ligu ali decima ide nama.HALA MADRID!

Jan Zelezni(k)

pre 9 godina

(da da da, 01. maj 2014 00:06)

Hahahah, meni samo smesno koliko si se ti nalozio. ko da ti igras u Lisabonu. vrh si majke mi! Nego domaci jesi uradio za sutra? Po komentaru cenim da imas 7 ipo do 8 godina... dobro ajde 9 u vr' glavu!

Big Ron

pre 9 godina

Koliko je samo ovde skrivenih Barsinih fanova... Izadjite iz rupe : D
Murinja ne volite zbog Reala, a za Atletiko navijate zbog Reala :D
Skola glume i bacanja po terenu vam nije prosla... No penalty, no party :D

Objektivno

pre 9 godina

Dobio je ligu sampiona sa decama iz Porta i invalide iz Intera.

Mozete vi reci sta god hocete.

Jose je naj veci, i srusio je Liverpulov san prosle nedelje.

Too good.

IVORY

pre 9 godina

Sta reci osim da je ovo sezona malih klubova.
Moraju nekada i mali klubovi iz Madrida da zaigraju u finalu.
Nisam navikao da gledam finale LS bez Bayerna.

obrve si nacrtala,brkove ne moras

pre 9 godina

kaze aca informacija "utakmica se odvija bas onako,kako zelis Zoze Murinjo"
uglavnom se sve utakmice tako odvijaju :D
2:0 za celzi ,ovaj atletiko jedino ako da gol iz prekida

Mladen

pre 9 godina

Ja nisam siguran da su mnogi koji ovde komentarisu uopste gledali tekmu.OK, Celzi je izgubio posteno i ispao, ali kakve glupe komentare ostavljaju diletanti o Murinjovom autobusu? Atletiko je proveo celo prvo poluvreme ispucavajuci loptu u aut uz posed lopte 64:37 za Celzi. Na kraju prvog poluvremena Atletiko izjednacio vrlo srecno posle kiksa Hazara iz jedne jedine izgledne prilike. Posle toga Celzi nije imao sta da cuva, zato je i primo 2 gola jer je morao da juri rezultat (i to posle penala opet nacinjenog kiksom napadaca). Ova utakmica nije veze imala ni sa kakvim autobusom, ko je gledao tekmu shvatice.

da da da

pre 9 godina

da krenemo redom
Nikad nisam voleo Murinja(cak i kad je vodio RM) ni njegov fudbal...zbog izjava,ponasanja,destruktivnoati igre,izgleda ekipe.....
Od 13 pokusaja da osvoji Evropu uspeo je dva puta(Porto i Inter)...oba puta su mu sudijske greske pomogle da udje u finale....2 puta je pokraden...jednom sa Celzijem drugi put sa Realom...to je neki egal....nikad ali nikad kad mu je ekipa gubila i bila u procepu nije mogao da je izvuce....daleko su on i Gvardiola od fusbalskih magova kao sto su Ferguson,Anceloti,Del Boske,Hajnkens,Venger i Klop....najzanimljiviji detalj sa ove utakmice je prvi gol AM....atletiko napada sa 7 a Celzi se brani sa 11 igraca...strasno...mogao bi da sednes sa Gvardiolom pa da spojite misli i napravite tika taka - dabldeker formaciju...tj...sa 7 veznih i tri centralna defanzivna...pa se dodajete na svojoj polovini celu utakmicu...a kad vas protivnih napadne sa 7 ili 8 igraca onda krenete u napad - fol.....a gde ste vi svi murinjovci i bajernovci od sinoc......hala madrid....zapisano je sudbinski da ce 10 titulu doneti CR7 u Lisabonu

ANNIELI

pre 9 godina

Lipi
Kapelo
Anceloti
Trapatoni
Mancini
Simeone

Majstori i najveca gospoda svetskog fudbala. Murinjo je ipak za ovaj krem samo mali sibicar pun mrznje. Marketing man.
Ko prati fudbal razumeo je.

Pero

pre 9 godina

Ljudi ja stavio pet soma na dupla pobeda reala i atletiko iz x-2 i uze 6,5 soma evra. Mislim sta reci! Idem u lisano na finale ? zivotna zelja mi se ostvarila da gledam najtrofejni klub na svetu! Hala real!

IVORY

pre 9 godina

Sta reci osim da je ovo sezona malih klubova.
Moraju nekada i mali klubovi iz Madrida da zaigraju u finalu.
Nisam navikao da gledam finale LS bez Bayerna.

pc

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.
(Dzizus, 30. april 2014 23:20)

Fale navijaci Partizana da pricaju kako je vazno ucestvovati u finalu, a ne i pobediti.

Zuki

pre 9 godina

Drzava Spanija na rubu bankrota tolerise Atletiku poreski dug od 176 miliona evra a drzava Srbija, ne u mnogo boljoj situaciji, blokira racun KK Partizan u prelaznom roku, zbog pola miliona glavnice poreskog duga. Rezultat, Atletiko u finalu LS, KK Partizan na ivici bankrota. Valjda ce neko u ovoj jadnoj drzavi nauciti nesto i pored navijacke ostrascenosti. Pa bar da su proizveli novog sampiona i predstavnika u Evropi (CZT) nego ni blizu. Ako ne mozete ili ne umete da pomognete vrhunskom sportu bar nemojte da otezavate ljudima koji nesto znaju.

Next season, you'll see

pre 9 godina

Dosadni ste sa tim autobusom. To je sad izgleda glavna fora.
Igra kako igra, nekad uspe, nekad ne.
Sam Murinjo je rekao nedavno, a novinari slucajno uhvatili, da nema napadace - "Tj. ima samo jednog, ali on ima 33 a mozda i 35 god." tako nesto. Ko da postigne gol? Kakvi su, odlicno su dogurali.
Sledece sezone, kad se u igru ukljuci i Matic, i dovedu par top napadaca, bice sasvim druga prica.
Pustite coveka, prva mu je sezona u timu, i vec dosao do polufinala CL i moguce titule u PL.
I to sve sa Eto-m od 33 (35) god.
Pozz

Miloš

pre 9 godina

Uh koliko ovde ljudi nemaju pojma o fudbalu. Pa Murinjo da je parkirao autobus Atletiko ne bi dao gol do sutra. Ali naravno, uvek je lakse prihvatiti neku predrasudu nego pogledati utakmicu i formirati svoje misljenje.

Madridista

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.

Dzizus

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj.
Atletiku svaka cast... kao i Realu.

Unknwon19G70

pre 9 godina

Bilans meča:
Najveći baksuz - Tores, jednom da gol i ne sme da se raduje.
Kurtoi neće smeti da ispadne sapun u svlačionici Čelsija naredne sezone.
Traže se Arda, Adrijan i Kosta jer su probušili gume na Murinjovom autobusu.
Autoprevoznik "Murinjo trans" neće saobraćati do naredne sezone na međunarodnim linijama.

BG

pre 9 godina

Šta je na kraju Murinjo uradio?
1.Izgubio na svom stadionu od ekipe koja se bori za opstanak i time se oprostio od titule.
2.Parkirao autobus ispred liverpula i srećno pobedio.
3.Našta mu je danas ličila ekipa? Mislio je da će nekim ružnim fudbalom da sačeka grešku protivnika. Imali su rezulatat, i to im nije bilo dvoljno. Kad im se suprostavila hrabra ekipa koja hoće da IGRA fudbal, demolirala ih je. Murinjova taktika je da ne igraju fudbal se nije ispaltila, zbog toga mi je drago što su ispali. Jednostavno nisu znali da napadnu.

Ovo je pobeda fudbala, nad nekim zatvorenim taktičkim sstemima.

time is on my side

pre 9 godina

I tako je brzi voz iz Madrida pregazio 2 murinjo autobusa.. Tako je bre doktori fudbala! Sad jos 2 titule da uzmete, ovu u LS, i onu u Spaniji, i demonstrirate svetu kako se igra srcem, a ne novcem i bus taktikama. A najdraze mi zbog gospodina "Specijalnog"... Vozi bre taj autobus u Portugalsku 4. ligu .. Ajmo Atletiko!!! Ipak se okrece!!!

goran

pre 9 godina

Veliki vozac autobusa na nizbrdici. Em ce izgubiti sve trofeje em igra najruzniji fudbal u evropi. Iz 18 veka. 7 bekova u ekipi. Jos da everton vrati titulu i sve ce doci na svoje mesto. A taman je parkirao dva autibusa i minibus ispred svoga gola. Je.....

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Chelsea igra bez ubedjenja, vera i samopuozdanje na nuli. Deluje da su vec izgubili utakmicu u glavi. Niño Torres ne slavi gol, niko ne kaze da se zatrci na tribinu Atletika i da ljubi Chelsijev grb, ali ovo je previse...Prognoziram 1:3.

drago

pre 9 godina

Prvi gol Atletica (koji je zapravo prelomio utakmicu jer su ga dali pred kraj prvog dijela): lopta dolazi do igraca na golmanovoj desnoj stativi a desnog beka Ivanovica nigdje. Pocetak drugog dijela, nevjerovatno plivanje Ivanovica za za mrtvu sansu. Kod 1:2 predaje Costi loptu u for za novu sansu. Tek je tada poceo igrati kao nekad: odlicno.
Izgleda da je i on pao u formi, vec je tu i 30 godina.
Ali madridsko finale usred Portugala, Portugalci ce poludit.
Ici cu u Lisabon, iako do ulaznice gotovo sigurno necu doci.
Nadam se da to Modric uzima.

Doktor

pre 9 godina

Molicu hitan sastanak na kome ce se utakmica ponistiti jer je trener gostujuceg tima ispoljio krajnje nesportsko ponasanje time sto se usudio da ne ukapira svu filozofsku dubinu Njenog velicanstva TAKTIKE, i Njenog "Specijalnog" imperatora!Zaista drsko od od nekakvog jorgandzije!!!!Imao je da preda i pre ulaska na teren, kad ono...Dragi ljubiteji TAKTIKE, sto sam vam pozeleo u nedelju to ste i dobili,ali ne zato sto sam ja pametan ili zlonameran nego zato sto je NEDELJNIM SKANDALOM BIO POSTAVLJEN CRVENI TEPIH OVOME!Kako je divan hladan odrezak pravicne osvete, NEPROCENJIVO!!!!
Colo care,otmi im oba pehara!A vi sa plave strane Mersija, samo bod, samo jedan bod!!!!!!!!!

mun

pre 9 godina

mozda su defanzivni ali se lako transformisu u ofanzivne u kontrama,nije Zoze lud,zna da mu treba gol za prolazak. samo mi se tores smucio,valjda igra da bi ometao ove kad organizuju napad

Delija

pre 9 godina

Atletiko prolazi sad posle primljenog gola 200%.Jedino resenje za Celsi bilo je da ga daju u 85 min. jer sad Murinjo postavlja"AUTOBUS" koji se mora prevrnuti bar jednom. Videcete i napred Atletiko Madrid.

Granota

pre 9 godina

Samo da poželim prijatno veče gospodinu Vladimiru Novakoviću. Uprkos vašem "die beste" ubedjivanju i hvalospevkama nemačkoj i engleskoj ligi, ZNA SE gde se igra najbolji fudbal na svetu. Tamo gde je Mesi, Kristijano, Dijego Kosta i Ćolo Simeone. Tamo gde je bio Puškaš i Di Stefano. Tamo gde živi trostruki uzastopni reprezentativni prvak. Espa?a, una y única.

simeone

pre 9 godina

navijaci celsija napustaju stadion 10 min pre kraja jer celsi gubi...navijaci liverpula svi na tribinama pevaju himnu do kraja utakmice koju gube pre 3 dana...ako niste znali,to je glavna razlika izmedju velikog i plasticnog kluba,izmedju pravih navijaca i kupljenih,plasticnih navijaca koji navijaju samo dok celsi pobedjuje

Igor

pre 9 godina

Konačno sam posle dugo godina video taktički i tehnički perfektnu ekipu i potvrdio svoje mislešnje da tika taka fudbal i parkiranje autobusa u dve linije kod starih dobrih ekipa u kojima su igrali tehnički majstori bi doživela fijasko.Simeone je uradio baš kako treba.Naterao je dvostruku liniju Čelzija da uđe u svoj kazneni prostor da se izmeša i da nezna gde se lopta nalazi.Simeone stvara igrače i čini ih boljim,Murinjo kupuje.Velika razlika.Pogledajte današnje zvezde koje nisu sposobne ni dribling da naprave kamo li neki svoj trik i šarm da unesu u fudbal.Jup Henkes je učinio da Bajern blista.Bio je sjajan igrač i trener.Gvardiola prosečan igrač i dobar trener ali sa jednom filozofijom igre koja je imala svoje vreme i njeno vreme je prošlo.Dijego Simeone sjajan zadnji vezni i na putu da bude veliki trener.Karlo Anćeloti jedini razlog zašto Real blista.Trener je glava,igrači su telo.Ako telo prehraniš,preplatiš treba biti veliki majstor da od njih nešto napraviš.Branislav Ivanović je tehnički potpuno očajan igrač što nadomesti fizikom,engleski stil igrača.Luiz takođe,Kol i Kejhil takođe.Ramirez i ne podseća na Brazilca.Azar ima brzinu šut,ali.. Murinjo koristi šta mu se kupi,Simeone pravi.Žao mi je što on ne trenira Argentinu,nebi Mesi određivao da Gago,Banega koji su oterani iz Valensije,Palasio,Zabaleta.Maksi i drugi igraju.Gde je Tevez,Rodrigez i Ronkalja iz Fiorentine,Mateo Musašio,Emiliano Insua,Rohas,Lučo,Pastore,Nikolas Gajtan,Enco Perez i td.Fudbal je pobedio!

Futsal

pre 9 godina

Na kraju mi žao igrača Čelzija, ali definitivno ih je večeras upropastio Murinjo sa taktikom. Sada se dokazalo da njegovo špekulisanje,psihološke igre i sve nefudbalske stvari ne mogu da prođu kod ekipa koje se na to ne obaziru.
Mislim da će uslediti pad u njegovoj trenerskoj karijeri.

cholo

pre 9 godina

LFC - Legendo ako se tim stvara a ne kupuje navedi mi jedan takav tim? Liverpool mozda? To sto neki tim trosi vise neki manje pokazuje samo finansijsku stranu i poslovnu politiku. Ako si ljubomoran sto Real moze da ti uzme Suareza koliko kazes keks to je tvoj problem, vidim strah te je. Real kupuje najbolje jer mu se moze, kao sto neko moze da kupi Bentli, Majbah itd. I Liverpool i svaka druga ekipa bi dovodila najjace igrace da moze da ih plati, malo je takvih, i istorijski Real je najveci svetski klub tako da ko ne bi otisao tamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Madridista, 30. april 2014 23:31)

FK Francisko Franko je Real.

mirko kojotovski

pre 9 godina

Celzi igrao dosta napadacki a golove su primili posle amaterskih gresaka sa ulice.Kol pusti loptu a covek je zavalja u gol.Eto sa dupetom od 35 zakasni i pokupi coveka za penal iako ne bi nista ni bilo.Dve greske dva gola i odose kola niz brdo.Precka stativa i jos koja sansa nisu bile dovoljne da se greske isprave.Tesko je igrati odbranu vrlo vrlo tesko.Drago mi za Atletiko i namazanog Simeonea.Zasluzili su finale. Bojim se da im ne bude kao Valenciji protiv Reala.Tri godine su igrali ubedljivo najlepsi fudbal i onda sve to padne pod velikim pritiskom osvajanja kupa sampiona.Nece Atletiku biti lako pogotovo psihicki.To su jedinstveni mecevi i samo se pobednik pamti.Simeone ce imati najtezi zadatak psihicki ekipu pripremiti za 120minuta.Real je iskusniji i tu je ta prednost.Bice to veliko finale Madrida i Evrope

Big Ron

pre 9 godina

Koliko je samo ovde skrivenih Barsinih fanova... Izadjite iz rupe : D
Murinja ne volite zbog Reala, a za Atletiko navijate zbog Reala :D
Skola glume i bacanja po terenu vam nije prosla... No penalty, no party :D

Nikola

pre 9 godina

Gluposti pa koji tim ima murinjo,pravo je cudo da je stigao i dovde...shule,ba,eto,tores..za onog luiza ne znam sta igra izgleda i igra kao zadnji odbrambeni a vidim nesto cesto u napadu.pravo vreme da naprave novi tim.

Objektivno

pre 9 godina

Dobio je ligu sampiona sa decama iz Porta i invalide iz Intera.

Mozete vi reci sta god hocete.

Jose je naj veci, i srusio je Liverpulov san prosle nedelje.

Too good.

Jovan

pre 9 godina

I sinoć i večeras-trijumf fudbala i debakl ziheraša!
Naspram nebulozno monotone i dosadne igre Bajerna, Real se postavio kreativno i napadački. Večeras je protiv bunkeraške Čelsijeve epizode iz Madrida i bezidejnog nastavka iste na domaćem terenu, Atletiko pružio pravu, mušku, ofanzivnu fudbalsku kreaciju, koja je „autobus“ mogla da košta još koji gol pride.
Nadam se samo da Murinjo svojim poslovično sramnim izjavama uvređene prznice, nakon svakog poraza, neće upropastiti inače sjajno fudbalsko veče. I on i Gvardiola, zajedno sa svojim prevaziđenim, dosadnim i kalkulantskim fudbalskim kreacijama, pregaženi su u roku od 24 časa, potpuno zasluženo i krajnje bi banalno bilo izjaviti bilo šta sem da ih je protivnik višestruko nadigrao u svim elementima.
Špansko finale samo potvrđuje gde se trenutno igra najbolji evropski fudbal i kao takvo će biti istinska poslastica za sve ljubitelje fudbala!

fer86

pre 9 godina

Nego susedi koji svi odreda veliki navijaci atletica a donedavno nitko navijao za njih nije moram da vam ukazem na jedan veliki previd...Uporno pricate kako atletico nekakav jadan mali klub,koji nema love da kupuje zvijezde,pa ovo pa ono..Nego tko je ono sponzor atletica,sto pise na majici?Zna li netko po cemu je azerbajdzan poznat...Po nafti,atletico sponzorira dinastija aliyev a za one koji ne znaju tko je aliyev google je tu pa guglajte malo.Neka atletico uzme la ligu ali decima ide nama.HALA MADRID!

Sluga rezima

pre 9 godina

Svarcer 20 godina stariji od Kurtoe! Pa imate tolike milione a u najbitnijem mecu u sezoni brani vam covek od 42 god. I da je rukomet, mnogo je brate..

Aleksa

pre 9 godina

Atletiko!!! Sjajan fudbal! Šteta što finale nije Dortmund - Atletiko, mada nije loše postati prvak evrope tako što ćeš "kraljevima" uzeti desetu titulu!

Drale

pre 9 godina

Luiz bi ionako stalno trebalo da igra na poziciji zadnjeg veznog (barem kada Matić nema pravo nastupa), na tom mestu je fantastičan. Jedino iznenađenje u ovom Čelzijevom sastavu je Azpilikueta na levom krilu.
Pitanje je koliko Azar može posle pauze, ali videćemo.
Moje simpatije su na strani Atletika, bolji neka pobedi.

matke

pre 9 godina

E moj Murinjo, šta reći a ne zaplakati, "autobus sistem" ne upali ovog puta. Veliki stručnjak, hmmmm kako da ne, a odmarao kompletnu prvu postavu za meč protiv Liverpula spremajući se za ovo, time je jasno dao do znanja šta mu je prioritet! A generalno Čelsi mi jedan od najodvratnijih timova pre svega zbog njihovog stila bez imalo kreativnosti samo bunker. Nema kod njih šta da se vidi, jadni njihovi rezultati i trofeji sa takvom igrom (na žalost ima ovakvih timova sve više koji igraju na rezultat, nema više lepršave igre i genijalnosti)!

Djura

pre 9 godina

Hahahhaha... West ham igra fudbal iz 19-og veka kažeš? A ovo što tvoj Čelsi igra je verovatno izvorni oblik fudbalske igre koji datira iz perioda kad su hordati vladali planetom. Ali ok... Moglo bi da evoluira za neko vreme u neku pristojnu igru...

zimzeleni

pre 9 godina

Drago mi je zbog svih onih koji uzdizu igru "specijalaca" koja se svodi na - sacekaj gresku protivnika. To proglasavaju genijalnim dostignucem. Nadam se da ce izgubiti i tirulu u Premijer ligi.

M@rconi

pre 9 godina

Jos kada je prenosio liverpool celzi onih godina videla se naklonost ka plavcima.Cist penal,a i da nije,on cak ni da prokomentarise start za eventualni penal.Strasno!

LFC

pre 9 godina

Sta je bilo Zzoze, blokirala rucna na autobusu, ostao na Enfildu
Samo znas stetu da pravis, da si se lepo otvorio u nedelju pa makar i izgubio prvenstvenu utakmicu koja ti nista ne znaci jer si titulu prodao arapima, a veceras da stisnes odbranu i cekas gresku, ovako ce Real da uzme LS sto je kosmar svakog ko misli da se tim stvara a ne kupuje...

rubi

pre 9 godina

Sta bi sa FC Autobusom i najboljim takticarem na klupi?
Usla voda u bus, jedno vreme nisu znali gde je lopta.
Lako je kad se samo branis, cim mora da se napadne nema vise specijalnog.

Jan Zelezni(k)

pre 9 godina

(da da da, 01. maj 2014 00:06)

Hahahah, meni samo smesno koliko si se ti nalozio. ko da ti igras u Lisabonu. vrh si majke mi! Nego domaci jesi uradio za sutra? Po komentaru cenim da imas 7 ipo do 8 godina... dobro ajde 9 u vr' glavu!

Srboljub Govedarica

pre 9 godina

Utipkajte na gugl ili na vikipediji "Palaiologos".
Videt cete nesto sokantno u vezi sa grbom sa ocilima.
Nesto šokantno

Liverpool Man

pre 9 godina

Sad se vidi razlika izmedju plasticnog Celzija i Liverpoola.Napadacki pa sta bude,nema predaje do poslednjeg zvizduka a ne ovi se predali od 70min.
Bravo Atletiko!Sjajno.

VanjaLFC

pre 9 godina

Jedan od najskupljih timova na svetu....a tekmu pocinje sa 6 bekova.
Pa im trener posle kaze kako nisu imali srece.
Nemaju bre m..a !!!

rio

pre 9 godina

Toliko o fudbalskom geniju Murinju. Održao mu Simeone čas i to džabe. Kontrola lopte u sredini i odbrani i onda furiozni napad...igrači Chelsea se pogubili na terenu. Ako Simeone nije zaslužio nagradu za trenera godine onda nije niko. Osvojit će primeru a vrlo lako moguće i LŠ. Murinjo može na časove kod njega.

Real Madrid ©

pre 9 godina

Ko bi reko, opet navijaci Liverpula najbrojniji. Tako i danas za njih nije u centru paznje ova utakmica, nego ona koju Celsi dobi pre par dana. Juce su cak pricali i o finalu 2005, kad Karlo izgubi. Fale samo Zvezdasi da se ukljuce o '91-oj. Atletiku svaka cast... kao i Realu. (Dzizus, 30. april 2014 23:20) Kada si već pomenuo Zvezdu...Od te 91' kada je Crvena zvezda osvojila Kup evropskih šampiona,nijednom se nije desilo da neka ekipa dva puta za redom osvoji to takmičenje,niti da ona učestvuje u njemu(pod nazovom Liga šampiona).Zvezda je bacila neku vrstu kletve na to takmičenje koja se može prekinuti jedino ako ga Zvezda ponovo osvoji(taj podvig bi se uvrstio u 8 svetsko čudo)ili da makar uđe u grupnu fazu.Šalu na stranu,Atletiko je zasluženo prošao dalje.Ključan je bio momenat kada je Kurtoa odbranio nemoguće,pa je u sledećem napadu sviran penal za Atletiko.Očekuje nas interesantno finale.

objektivno realan

pre 9 godina

Porto nije bio ni medju 10 favorita kada je uzeo LŠ (slično Atletiku sada), Inter nije bio medju prvih 5 sigurno. Kako? Koliko znate nabrojati igrača Porta sada koji su uzeli tu titulu, bez guglanja? Karvaljo, Deko i Fereira. Ima titule nac. šampiona sa Portom, Čelzijem, Interom i Realom, samo mu fali da titula Bundes lige da ima sve titule iz 4 najjače lige, a to nikome nije pošlo za rukom. I da, ako odbrambeni igrač igra u prvoj postavi, ne mora da znači da je u odbrani, Aspilikveta i Luiz.

musa dembele

pre 9 godina

Razumem Murinja,on ni nema igrace za bilo kakvu igru osim na kontre. Bolje bi prosao i da je veseras igrao kao protiv Liverpula

M@rconi

pre 9 godina

Toliko o tom velik takticaru.Lepo rekoh malopre.Cim je primio gol i treba da juri rezultat igra se raspada.Samo autobusom zna a igra.Sve ostalo nema veze.

Stivi G

pre 9 godina

Bravo Atletiko! Molim te osvoji titulu, samo ne Real...Da dobije sirotinja Madrida Frankov i rezimski klub u koji se sipaju drzavne pare!

Na te crveno bele boje...

pre 9 godina

Atletiko moj omiljeni klub posle Zvezde jos od vremena Pantica i Kaminera.Dva madridska kluba u finalu kakva ce ludnica da bude.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Naravo i sta je naravoucenije?Pa svaka ekipa koja izbaci Barselonu ide do kraja,ovo je vec 5-6 put za redom kako ekipa koja izbaci Barsu ide bar do finala.

pink floyd

pre 9 godina

uzdižite sad vašeg taktičkog genija! Pokvari mu adrian sve planove o 5 zadnjih veznih u 2.poluvremenu. Ne mrzim čelsi al murinja i etoa ne mogu smislit
KARMA IS A BITCH, REVENGE IS SWEET

strsljen

pre 9 godina

Engleskim ekipama se uvek jedno te isto desava,jednostavno nemogu protiv tehnicki vrhunsko potkovanih igraca ne ide im ! Nemas prostora za igru kao u Pl okretljivi tehnicki jaki protivnici ih muce uvek.

genious

pre 9 godina

samo jedna ispravka.."colchoneros" nisu jorgandzije nego dusekdzije!! colchon - dusek, colcha - jorgan....jorgandzija je "colchero"...a inace atletiku svaka cast i nesto mislim da ce uzeti finale!

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bar se nece mnogo cimati za prevoz...
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

goran

pre 9 godina

Kakva samarcina velikom strategu. Ovo je bilo totalno razbijanje. Pisao sam o pravdi u nedelju. Ovo mnogo boli, a jos kada Everton u subotu dovrsi posao kakva ce to osveta pravde biti.

Dragana Panterka

pre 9 godina

Gosp. POSEBNI pukao ko p..., sto mi drago! Kukavicka taktika ne moze uvek da prodje, ali uvek ruzno izgleda. Fudbal se gleda zbog lepote tog sporta i takvima nije mesto u evropskom i svetskom fudbalu.

stollepg

pre 9 godina

Sjajni Simeone i njegova borbena masina. Pravi primjer dominacije igrom, cas fudbala u svakom smislu te rijeci. Pocev od vrhunskog golmana, preko neprobojive odbrane, kompaktne sredine i vrhunskog napada, Atletiko je jedna od fizicki najdominantnijih ekipa u poslednjih 10 godina.. Simpatizer sam Barcelone, da se razumijemo, ali sam rekao u startu prije odigranih utakmica polufinala, da svim srcem navijam da ova ekipa uzme trofej posle 40 godina, jer ga najvise zasluzuju!

Sabre

pre 9 godina

Tooo breee. Jos od vremena Coloa kao igraca i Antare na klupi obozavam Atletiko, a Celzi mi je i pored Baneta i Matica (i jos par gotivaca) mega antipatican tim, POGOTOVO kada ga trenira Murinjo. Dakle, nista lepse nije moglo veceras da se desi, ovo mi je maltene zalecilo rane iz derbija i one blamaze sa cibonom u basketu. Sad, juris na Primeru i Ligu sampiona! :D

El Cid

pre 9 godina

Zuki@
o koM bankrotu Spaniije ti pricas!? Mnogo si slusao propagandu onih koji serviraju samo polovicne informacije. Treba da znas da Spanija u poslednje dve godine ima pozotovan bilans u ekonomskoj razmeni sa svim najvecim ekonomijama EU a sa Nemackom cak i suficit. I nije u pitanju samo izvoz jagoda i pomorandzi nego mnogih finalnih industrijskih proizvoda. Poreski dug Atletika je pre tri godine iznosio toliko a sada je prepolovljen *prodaja Falkaa, Aguera itd) I taj dug je posledica kriminalne politike koja je dozvolila da samo Real i Barselona ostanu Sportska drustva koja mogu dobijati pomoc drzave iako su privatni klubovi dok svi ostali moraju biti klasicna privatna preduzeca sa svim posledicama! Pre praznih prica prikupite kompletne informacije!

Orhanski Visovi

pre 9 godina

Igraju bunker i kod kuce brate. Iz jedine poluprilike u 135 minuta dali gol. Gol Atletika je pravo remek delo, nadam se da ce biti dovoljan za plasman u finalu. Malo cudno da Ivanovic igra beka, kada Teri igra jako lose a Ivanovic protiv Liverpula bio igrac utakmice.

Sir Giles

pre 9 godina

Šta je ono beše Murinjo?
Ima u timu Tritona i Školjka Boya i zna samo da parkira autobus ispred gola.
Najveći prepotenko u modernom fudbalu.

Ivan

pre 9 godina

Zasluženo se Atletiko plasirao u finale, nema šta! Igraju fenomenalan fudbal i prošle, a naročito ove sezone! Nisu bez šansi ni protiv Reala u finalu, iako je Real mnogo bogatiji, organizovaniji i igrački mnogo zvučniji klub, ali ja dajem 50-50 šanse u finalu za obe ekipe! S tim što Atletiko ima psohološku prednost, jer igra potpuno rasterećeno, dok je na Realu veliki pritisak da opravda uloženo i najzad osvoji tu desetu evropsku krunu koju čeka više od deceniju! A Atletiko igra za svoju dušu i za svoje navijače, opušteno, lepo za oko, bez ikakvog pritiska, jer ove sezone su već do sada uradili nešto što ni sami u snu nismu mogli da pomisle! Biti u finalu Lige šampiona u onakvoj konkurenciji prejakih i prebogatih klubova, a i voditi u Primeri na par kola pre kraja i to baš ispred večitog rivala Reala i Barselone, to ni u snu nisu mogli pretpostaviti, i ja verujem da će u finalu u Lisabonu opet prikazati jednu vrhunsku partiju i, ko zna, možda opet iznenade moćni Real, baš kao prošle godine u finalu Kupa Kralja kad su ih dobili u sred Santjago Bernabeua! Kapa dole Atletiku, svaka im čast!!!

СМРТНИК

pre 9 godina

Не знам за вас али ja сам заволео овај Атлетико мадрид види се да људи стварно воле фудбал(мање размишљају о парама и више размишљају о томе запамћени као врхунски фудбалери који су урадили нешто у своји каријерам)стога играју свим срцем,увек дају 200 пошто у свакој утакмици".Што је најбоље од свега нема себичности код појединца,сви играју као тим!."Буквално сваки играч подређен колективу уочиљво је то на терену"Волео би да освоје ове године лигу шампиона по први пут у историји клуба јер су стварно заслужили то,поготово због ове сезоне а и због предходних..Па они су фактички трећи клуб после Реала и Барсе са неком историјом.Додуше не са толико великом историјом али опет су у рангу са два највећа шпанска клуба у Шпанији али и у европи.

Sremac

pre 9 godina

Sta reci...
Mozda je premijer trebalo ove momke da navede kao sjajan primer timskog duha.
Neverovatni Atlétiko Madrid uz naravno los Celsi,narocito u drugom poluvremenu.
Nesto slicno kao sinoc a i po rezultatu,reklo bi se.
Nisam bas ocekivao Spansko finale nakon Nemackog ali eto,i to se dogodilo.
Tacnije,sve Madridsko,sto je jos interesantnije.
Bas sam navijao za njih (nominalno slabije).
Narocito posle one Murinjove pretenciozne konferencije kako se,to Boze mnogo filozofira o fudbalu itd.
Sve cestitke momcima,sjajna sezona za njih.
Zasluzili su,isto kao i slavniji gradski rival tako da se nadam da cu u finalu biti neutralan.

Zoki

pre 9 godina

Razlika i to velika izmedju Simeonea i Murinja je u tome sto je Simeone uz sve trenerske kvalitete koje obojica imaju IGRAO vrhunski fudbal,za razliku od Murinja koji nije loptu sutnuo.Niposto ne omalovazavam Murinja vrhunski je trener,sigurno bolji od mnogih bivsih igraca,samo napominjem razliku izmedju pomenute dvojice gde su obojica veliki treneri

Ivan Nis

pre 9 godina

Bogu hvala, pobedila je ova predivna igra, koju je neko i stvorio da uzivamo u njoj, a ne da gledamo neke tkz. taktike koje jedino za cilj imaju licnu promociju. Naravno da je trener od izuzetne vaznosti za ekipu, ali po meni ne moze u jednoj vrhunskoj ekipi kakav je Celzi, isti biti najveca zvezda. I jos nesto...braniti se sa ovakvim igracima u timu i to protiv svake jace ekipe, ipak je sramotno. Svaka cast Simeoneu, Klopu, Rodzersu i ostalim vrhunskim trenerima, zbog kojih i dalje ne gledamo Pink, meksicke, spanske, indijske i ostale TV i serije...

Gajetano

pre 9 godina

Ko je ocekivao ovakav mec, a? Do prvog gola uspavanka, a onda... BUM!

Glavnu razliku napravili su fenomenalni Kurtoa i Cholo Simeone, kada se u drugom poluvremenu odlucio za napad umesto da cuva rezultat.

Kakva sezona za Atletiko!

Ikebanica

pre 9 godina

@ Pero, ne znam o cemu pricas ti... da bi dobio tih 6,5 hiljada evra; morao si da ulozis 500 eura. Izgleda ti matematika nije jaca strana.))) Ali, dobro... ako si dobio, koliko god da si dobio, svaka ti cast! Mada, cisto sumnjam... A, svaka cast i Atletiku! Puno mi srce posle ovakve pobede na Stamford Bridzu!! Idemo u Lisabon po titulu!!

Barsa

pre 9 godina

Gledajuci ovaj dvomec sa Celsijem zakljucujem da Barsa i nije bila toliko losa koliko je Atletiko dobar.
Momci igraju fantastican fudbal a preokrenuti rezultat protvi onog bunkerasa nije ni malo lako mnogo zvucnija imena su lomila zube na Celsi a Ateletiko ih odrao zive .. sve cestitke zasluzeno su u finalu i zasluzeno su prvi u Spaniji.

Sid

pre 9 godina

Kladio sam se sa drugarom u pice da ce Atletiko da pregazi MUrinjove klinceze aon mi kaze ti ne pratis bas fudbal hahahaha:)))))))

Kaze, smucio mu se odmor:)

Miki

pre 9 godina

Na pocetku meca kvota za prolaz u finale bila izjednacena a posle 15min na Celzi 2.10 a na Atletiko 1.66. I kladionicama je bilo jasno ko ide dalje.