Petak, 25.04.2014.

23:19

DV: Neuspeh sa posledicama

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će klub posle poraza od Cedevite u polufinalu ABA lige imati značajne posledice.

Izvor: SV

DV: Neuspeh sa posledicama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

nvujic977@gmail.com

pre 9 godina

partizanovac sam ,ali mi je negde i drago...sad D.V nece moci vise da trazi par stotina hiljada evra platu od drzave jer je on to sto jeste...druze,preko pa zaradi. ali tamo ne mozes da se ponasas kao ovde,pa se kuni u rusiju,antifasisticku borbu,jugoslaviju i ostalo...

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 9 godina

Sad je vrijeme da se Dule skloni ako vec nece sam da ode. A svi znamo da nece :)

my way

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...
(sportski..nema sta, 26. april 2014 01:10)

Jao, ko o cemu Hrvat o pravdi i principima. Prvo, ne radi se o ishodu ova 2 finala, vec ta prica traje od samog pocetka, a sve dosad su srpski klubovi dominirali. Drugo, vasa domaca liga je isto unistena zbog Jadranske, ali vi je zapravo niste ni imali, inace nikad ne biste organizovali regionalnu, svakako ne bi nas primili u nju, kao sto godinama niste u vaterpolu. Toliko o sportskom duhu. Trece, ko je iz Jugoslavije istupio, i to silom, cim mu nije odgovarala, a dok je od nje sve dobijao i izvlacio se kroz nju bila je ok?. Manite nas tog licemerja!

Komša

pre 9 godina

" Treba napustiti ABA ligu"-pera
Zašto?Zato što neki srpski klub nije osvojio i to u Beogradu? A šta da kažu Hrvati i Slovenci,pa oni već godinama gledaju kako je mi osvajamo.Pravila su se znala pre početka sezone,znali smo šta nas čeka,pukli smo i nema sad neću više da se igram,vrati mi moje krpice.
Na početku sezone,u jeku euforije ostavio sam jedan komentar vezan za moguće zamke u koje naši klubovi mogu da upadnu zbog sistema takmičenja.
Dok smo se mi kidali u utakmicama visokog intenziteta posle kojih dolati do velikog fizičkog ipsihiCkog pražnjenja oszali klubovi,od kojih su neki igrali manje obavezno takmičenje su nas tako izmorene čekali na zicer.Hrvati su sačekali svojih pet minuta i zasluženo pobedili.
Partizan je,pritisnut finansijskom krizom morao da kida u EL i F16EL boreći se za kartu (dinar)više u Areni.Komšije su se odlučile za promociju kluba i dosta izgorele u EK.
Cedevita i Cibona su ćutale,skenirale i spremale se.
E,sad mi tako.Ro je sport.Imali su Partizan i Zvezda i kvalitetnije timove pa su bili u senci Cibone (da bi 86 sačekali svoj trenutak i igrali finale SFRJ).Divčeva generacija je bila u senci Jugoplastike i titulu nije uzela ali je već sledeća uzela KŠ.Čekao je Partizan i Budućnost koja je dominirala,pa sačekao svoju deceniju.
Sport je to.Kad udješ u trku kao šampion ti možeš samo da izgubiš ono što imaš ili da sačuvaš - svi ostali igraju da dobiju ono što nemaju.
Moralo je da se desi.I uvek bi mi rekli- gde baš sad ?

Reporter

pre 9 godina

Već 20 godina slušam stručnjake kako je ovaj košarkaški mag doktor za proizvodnju najkvalitetnijih košarkaša na planeti. Od Kiće i Praje, Danilovića i Palje, od Pekmena , Krleta do Bogdana,put je poznat. Tako bilo u košarci, vaterpolu, a prošle sezone i M.Maljković pokazala kako se to radi. Sve nama i sve u reprezentaciju, ostali - ne postoje. Evo idealne prilike - majstore pusti praznu priču, ako nije kasno za tebe, zasuči rukave pa u školu,malo radi, kako je nekad proizvodio FMP, a danas Mega. Srećno ti bilo, profesore.

bora

pre 9 godina

Velika šteta za srpsku košarku.Zvezda Telekom će proći kvalifikacije,taman koliko će i Partizan da dobije WC!Uleb jedva čeka da se otarasi srpske sirotinje,gde su karte za Evroligu 5e!?

Delija

pre 9 godina

Kao prvi mi igramo kvalifikacije to je tacno.Ja sam pricao za vajld kartu koja kosta 500000 E.To se ne odnosi na kvalifikacioni turnir.Zvezda mozda i ima te pare ali Partizan sigurmo nema.Ukrajinci 99% otpadaju iz El sledece sezone zbog rata a to jedno mesto ce biti popunjeno Vajld kartom.Tu lezi nada i za jedne i za druge.Mada treba skupiti 500 hiljada samo za to!

Atreides

pre 9 godina

Pa iz ovoga moze dosta toga i dobrog da izadje ako smo pametni.
Zvezda: Da najzad promeni trenera posto je doticni najslabija karika i odgovoran i zbog neulaska u F16 evro-lige i zbog pucanja od Cibone. Jednostavno covek nije sposoban psihicki da pripremi igrace. Sem utakmice protiv Makabija u Izraelu gde su Zvezdu razbili sve ostale je izgubio u zadnjih minut-dva. Jednostavno kada je odlucujuce covek je nesposoban -pogubi se.
Partizan : Da se resi Vujosevica trovaca srpskog sporta.Partizan realno sasvim ok tim ima a slusamo Vujosevicevo kukanje kako nema ,nemaju nista ,jad i beda su. Pa eto ispade covek trenercina. A sem sa Pertizanom koga god drugog je vodio bila je totalna propast.Covek samo zlu krv uvodi u sport i tu mu nije mesto.Neka ide za CG.

Ivan NS

pre 9 godina

Specijalna pozivnica za EL kosta 500000 E.Tako da ta pozivnica ostaje san za bilo koji nas klub.Dzabe sve,...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 26. april 2014 12:55)

Kako džabe sve, kada kao prvoplasirana ekipa u regularnom delu ABA lige igramo kvalifikacije za Evroligu?

st

pre 9 godina

Zasto bi posledice bile tragicne? Oslonite se na kadetske I juniorske reprezentativce u kombinaciji sa nekim iskusnim igracem. Godina dana je dovoljna da se stvori novi tim. Srecno!

Ivan NS

pre 9 godina

Zvezdaš sam, ali izjava je korektna. Glupo je radovati se tuđoj nesreći. Činjenica je da smo ostali bez Evrolige i mi i Partizan, što uistinu boli.

Nenad

pre 9 godina

Ako Partizan kao dugogodisnji ucesnik Evrolige (kao nekad Cibona) ne dobije WC za Evroligu (sto je malo verovatno), realno ce pola tima otici - Lovernj, Bertans, Vesterman sigurno. Pavlovic, Bogdanovic mozda. Milosavljevic ako stigne dobra ponuda, mada tesko, niko ne zeli igraca koji se tek vratio na teren posle teske povrede - za novu sezonu. Bice zanimljivo, nadam se da ce se zavrsiti najbolje po Partizan. A i ako smo vec 15 godina u vrhu evropske kosarke, red bi bio da se stisnu redovi i grupa ljudi, koja ne bi napravila nista da nije bilo Partizana, pomogne. No niko te ne gleda kada padnes, surova istina zivota. Napred Partizan!

Bogdanovic pravi grobar

pre 9 godina

Gledao sam pet puta snimak zadnjih pet sekundi i Bogdanovic je najbolji defanzivni igrac u istoriji kosarke. On covek cuva da Smit ne udje u prodor pod kos. Jednom recju legenda.

sve sve

pre 9 godina

Može li Čović i sada transparentno da objavi troškove organizacije, i ko je to platio? Koliki su gubici? Ako ovo nije bio konačan dokaz da sistem sa F4 ne valja, i sa sportskog i sa finansijskog aspekta, i da se mora igrati plejof na 2 ili 3 dobijene u polufinalu i finalu, ne znam šta još treba da se desi da bi shvatili.

Cvetko

pre 9 godina

Ovo je slatka osveta za taktiziranje jednih i drugih. Zvezda jer je trebala da izgubi od Cibone u regularnom delu, a ne da se junaci po Zagrebu. A Partizan sto je hteo da izbegne Zvezdu u polufinale. p.s dok se Srbi svadjali, Hrvati pravili taktiku

Nikola

pre 9 godina

Ja mislim da je doslo vreme da se ne mrzimo vise vec radujemo jedni drugima, dok god prosipamo mrznju prolazicemo ubuduce kao ova dva dana.

Beograd na lebu i vodi

pre 9 godina

Država se izjasnila da je profesionalni sport ne interesuje zato se okrećemo domaćoj amaterskoj ligi, pare ulažemo u bazene , zatvorene atletske hale, teniske i ostale terene za takmičarske kategorije uzrasta do 16 godina i rekreativce.

Mare

pre 9 godina

Ti si me svojim izjavama i provokacijama iziritirao da navijam za Hrvate a ne za vas, pojedinih igraca mi je zao pre svega Tepica koji je uvek davao korektne izjave! Mnogo je ovakvih kao ja verujte mi, a vi slobodno i dalje velicajte svog maga koji ce posvadjati dva oka u glavi!

sportski..nema sta

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...

Ko zna zasto je ovo dobro?!

pre 9 godina

Smejao si se "nekima" a ja bas i nisam. Nisam ni vama sada. Ko zna, mozda je onu Smitovu loptu sam Bog vratio nazad u kos jer ne bi podneo tvoje omaze Zvezdi, ode radosti i casove ljubavi koji bi usledili. Moze li gore srpska kosarka? Realno, tesko da ima goreg od ovoga. A mozda i ima i bas da vidim sledece godine i tebe i Covica kada zavrnu budzetske slavine (zaista se najiskrenije tome nadam)sta ce se desiti!

Djenka Djavo

pre 9 godina

A dok Vujosevic i Radonjic sakate srpsku kosarku gde su nasi mladi treneri? Da neko ima mozga pa da dovede Milojevica i Vukoicica (u bilo koji od CZ PZ timova) pa da malo uzivamo u mastovitoj igri i organizovanim napadima.

RealniZvezdas

pre 9 godina

Mogu da se kladim da ce Partizan igrati Euroligu sledece sezone. Dobice wildcard za kvalifikacije. Ipak je to jedan od 5 najvecih kosarkaskih klubova Evrope.

Luzer

pre 9 godina

E moj Vujoševiću jos jednom si dokazao da nemas pojma.Svaki pravi trener ide na realizaciju zadnjeg napada.Ako pogodi,normalno se brani,a ako ne ,radi faul i sam odlucuje u zadnjem napadu.produzeci ili pobjeda...

Bole

pre 9 godina

Treba ukinuti finansiranje i Zvezde i Partizana iz budžeta i javnih preduzeća. Profesionalni sport jedino ima svrhu ako ostvaruje profit, inače je trpanje para u džepove preplaćenih sportista i funkcionera. Država treba da pomaže rekreativni i amaterski sport, a ko misli da vredi više, neka se rezultatima izbori na tržištu.

pozdrav iz kvalifikacija

pre 9 godina

KATANAC, KATANAC, KATANAC bre Dule, oteto je prokleto pa makar to bio i neplaceni porez, jer sve se vreca, sve se placa, znas valjda da neko to odozgo vidi sve

kmeeee, kmeeee Buuahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha

prezlamen u prahu

pre 9 godina

ovome Vujosevicu treba zacepiti usta, covjek nema nikakve vrednisti a vlada partizanom. on nije ni dobar trener, on je dobar trener Partizana, da je dobar trener iradio bi nesto u cska. tesko ce ga biti sad izdurati kad pocne sa jadikovanjem.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Evo, u mesecnu platu mogu da se kladim: da je Smit kojim slucajem 2cm nakrivio na levo i da je Partizan iscupao pobedu, u izjavi DV ne bi bio ni promil ove skromnosti, vec bi odmah u prvoj recenici dao Zvezdi jos jedan omaz za nepravedno ispadanje iz EL.

NS#1

pre 9 godina

Ok, prošle godine smo dobili ono što smo priželjkivali, finale Zvezda-Partizan. Ove nismo. Jbg, šta sad. Biće bolje, nije kraj sveta. Ne znam zašto ljudi doživljavaju ovakve situacije kao da je sad ili nikad. Navijao sam sinoć za Zvezdu, podržavao sam danas Partizan. Izuzetno sam razočaran ishodom, ali setimo se kako smo 'ih' samo pobeđivali do sad, siguran sam da trenutni rezultat ne može to da obriše, bez ikakve loše namere. :)

partizanovac do smrti

pre 9 godina

DULE KRALJU nekoliko stvari da ti kazem a i navijacima naseg VOLJENOG KLUBA PARTIZANA!!!
Nista nije sramota i nije smak sveta!!!Borili su svi igraci,bacali se po terenu,dali sve od sebe,ja kao veliki Partizanovac nemam sta da im zamerim,kao ni tebi ni strucnom stabu!!!I mi smo pobedjivali vise puta trojkom u zadnjoj sekundi Istanbul,Zagreb...doslo vreme da i nas neko tako pobedi,mozda i u najboljem trenutku po nas!!!
Tebi kao treneru bih dao samo jednu primedbu na vecerasnji mec a to je ZASTO Pavlovic nije resavao zadnji napad,covek odigrao VRHUNSKI davao trice,ulaze,lupao banane,kidao,bacao se po terenu kao decak a i naiskusniji je ali to ti donekle ne zameram zato sto nisi imao tajm aut!!!
Igraci ko igraci,nekog islo nekog ne,ali se nikome ne moze reci da nije hteo ili zeleo,na kraju i sportska nesreca za nas,za njih sportska sreca,to je sport,GLAVU GORE,bice bolje,svejedno je ova sezona od strata bila takva kakva jeste,povrede,bolesti i igraca i Duleta!!!!
Na kraju mozda je vreme da Dule odes,da se napravi jedan novi pocetak sa nekim novim trenerom,ne zbog ovog poraza ili sto si los,nego da se okrene neki novi list i proba sa nekim drugim!!!UZ SVO VELIKO POSTOVANJE PREMA TEBI I STA SI SVE URADIO ZA NAS PARTIZAN!!!Naravno da ostanes u klubu uz neku drugu funkciju!!!
I da ne zaboravim,SASA PAVLOVICU veceras si odrzao cas kosarke i iz odbrane i iz napada!!!Odavno neko to nije uradio kao ti veceras!!!

danilo

pre 9 godina

Dugo smo leteli visoko,visoko; skoro 40 godina!
Prava magija, sada nam je to svima jasno...
Ništa nas nije htelo još od one povrede Bertransa, pa preko povreda i manjka para, do ove očajničke trojke koja nas je srušila...
Sada ako ne dobijemo specijalnu pozivnicu ULEBA, a moralo bi je dobiti, ostaje nam godina ili dve za izgradnju nove generacije 1994. i mladjih.
Ako neko to može, on se zove Dule Vujošević..
Jer bez EL teško možemo zadržati ključne igrače ove generacije...

pedja

pre 9 godina

Samo da napomenem da je onaj koji je pisao ovaj tekst totalni neznalac jer da ista zna ne bi napisao "bez sanse za EL". Partizan svakako moze dobiti naknadno "vaild kartu", a ja mogu da se kladim da ce tako i biti. P.S. isto tako moze dobiti i ono sto je odavno zasluzio A licencu.

Banat

pre 9 godina

Iskreno nije mi vas nesto preterano zao. Imali ste 12 titula za redom, imali ste 15 ucesca u Euroligi zaredom, 7 top 16 faza, 3 cetvrtfinala i jedan F4. Ukoliko vam to nije bilo dovoljno da napravite jedan klub koji koliko toliko moze sam sebe da izdrzava i koji moze da navuce neke sponzore niko nije kriv do vas. Mogli ste izgradite(komercijalizujete) prepoznatljiv brend, ali niste to uradili. Prosla godina kada ste se iscupali za dlaku miloscu Crvene Zvezde vam nije uterala pamet u glavu. Partizan nema nikakav marketing, a navijaci cak i da hoce da kupe opremu moraju dobrano da se pomuce oko toga. Nazalost da rezimiram Partizan je bio mehur koji kad tad morao da pukne posto se odrzavao samo drzavnim parama na povrsini bez ikakvog rezernog plana po principu lako cemo. Pomoci drzave vise nema, mladi igraci vise nece dolaziti kod vas, niste nista sacuvali od predgodnih godina. Upropastili ste sve godine rada. Imali ste vremena, imali ste mogucnosti, imali ste sve. Jedino niste imali pameti.

One night in May

pre 9 godina

Da ti Bog da zdravlje i da ZAUVEK ostanes trener Partizana!
Skroz si se pogubio, sta ti se u Moskvi desilo, ne interesuje me - vratio si se izmenjen. Ostala je samo mrznja prema Zvezdi...
Odlicno vodis tim, selektirao si sam igrace, sam si birao jos prosle sezone, samo da ostanes trener bar jos par sezona, dok Miloje ode u Spaniju ili Italiju (sigurno nece tebe da ceka).

I da parafraziram - mozda nase vreme jos nije doslo, ali vase je sigurno proslo!

INSTITUCIJA

pre 9 godina

Dule posle 14 godina Partizana u Evroligi, imamo i mi pravo da kisknemo jednom, u sezoni punoj malera.
Najbolji si kosarkaski trener za mlade igrace u Evropi, zbog tebe najvece mlade zvezde dolaze u Partizan i mi uzivamo u njihovom talentu i srcanosti sa kojom igraju u crno belom dresu.Toliko smo velikih i uzbudljivih utakmica dobili sa tobom na celu, nemamo za cim da zalimo.
Glavu gore...dok je tebe i Grobara nas KK je svetli primer srpskog sporta.
Ne mozemo da ti se zahvalimo u jednom zivotu za sve sto si ucinio za nas.
Ovo je samo jos jedna prepreka koju cemo prevazici.

pudlica bez povod(c)a

pre 9 godina

(samork sila SLUsamrok, 25. april 2014 23:29)

O, pa tebe su uspesno reanimirali. Sinoc ni jedan komentar nisi ostavio. Vec si zabrinuo Batka. A ni njega nesto nema, snima DVD sa Djenkom, verovatno.

Vizionar

pre 9 godina

Dule , sta se cudis , pa ovo je tvoj poraz. Prvo ,toliko se igraca povredilo da vse nije imao ko da "igra". Na kraju si najurio I Kinsija. A sada nesto nisam primetio Milutinova I Muslija.. Svasta od tebe. Naravno da ce biti posledica ali I po tebe.Dosta je bilo!!!

Pogba

pre 9 godina

Dule, hvala što se boriš za naš Partizan. Časovi ljubavi i sledeće sezone. Obećavam ti pun Pionir i protiv Širokog i protiv Mzt-a. I kada ne budes prvi ti...

Podgoricanin

pre 9 godina

A ti sad vidi da sa covicem gostujes na nekoj emisiji,tipa Luda kuca na Happy tv.Sram vas bilo obojicu,sprdate se sa klubovima i sa nesretnom drzavom koja vam daje pare.

sinovi kragujevacki

pre 9 godina

'Cedevita je bila više tim od nas. Mi smo imali više šuteva za tri nego za dva poena, smejali se drugima što tako igraju, a najvažniju utakmicu odigrali smo upravo tako'

Konkretno Dule, smejali ste se i Vi i Zvezda Radnickom iz Kragujevca sto igra tako! Ja kao navijac istog, rodjeni Kragujevcanin, Sumadinac, Srbin, mogu da kazem da mi je zao sto su Hrvati prosli, ali da sam radostan sto su titovi blizanci ispali! Dosta je vise guranja para u te dve rupe bez dna, niko osim vas ne sme da bude prvak, pa danas su nas najstrasnije pokrali u vaterpolu! Ne zelim vam da se ugasite, zelim samo da imate tretman kakav godinama imaju svi prvoligaski klubovi! A drzavne para nek se trose na pametnije stvari.. Molim da mi se objavi komentar

NiksickoPivo

pre 9 godina

Nema sprecijalne pozivnice ljudi pomirite se da nema evrolige sledece godine. Ta pozivnica ide nekom vjestackom klubu, bice to Shilbov klub Pariz-Levola jer ih katari uzimaju i ulaze veliki novac.

Roby

pre 9 godina

Nadam se da će jedina značajna posledica ovog poraza biti otkaz za DV, pa sad lupajte minuse koliko hoćete.
Ja ne mogu više da gutam onu njegovu teatralnost - 2/3 utakmice provede držeći se za glavu, čudeći se sudijskim odlukama i lošim reakcijama svojih košarkaša, vršeći pritisak na sudije, cinično se smejući, itd. Pobogu, neka pređe u sudije, pa neka tamo ispravlja krive Drine i dokazuje da je uvek u pravu. Ili da se više posveti svojim mladim igračima i njihovoj motivaciji za vreme meča - kad neko pogreši, ne mora ga se gledati kao debila. Malo reči podrške i ohrabrenja bi činilo čuda u takvim trenucima.

Neko

pre 9 godina

Hvala Dule na svemu,ali za ovu ocajnu sezonu si najodgovorniji,jer si uporno drzao balvancine koji nisu ni za sta poput Gagica,Muslija,Milutinova i jos kao slag na tortu doveo Tepica ciglu koji nigde nije mogao da igra jer ne zna tako da je vreme za ostavku kao i kompletne uprave sto nije sposobna da obezbedi novac,posto bez novca se ne moze.Miloje za trenera.

jefrem

pre 9 godina

Treba priznati da je Dule nadmudrio Repesu. Dule igra sa 3 igraca (Bogdan, Sasa i Zo), dok Jasmin ima 10 u rotaciji. Uz manjak srece i Tepine nepaznje izgubismo. Cestitam Dule, kosarkaski genije!!

antiSPS

pre 9 godina

trofejni trener , ha ha ha e sad moze kao i tumbakovic isto tako trofejni trener u kinu koreju i sl , svi znamo kako su osvajali titule

kv

pre 9 godina

Ceo dan si se smejao i neki prsten pominjao,e lepo ti se sve vratilo.Nadam se da ćeš sada lepo se isplakati.Ali bi trebalo da pozoveš i Čovića,

Nikola

pre 9 godina

Molim se Bogu za opstanak kluba, tradicije i pravih vrednosti! Volim Partizan! U grudima tezak bol i tuga, ali idemo dalje... We will rise again!

Misha

pre 9 godina

Jako jako cudna zavrsnica partizana. Dule ovakve zavrsnice jednostavno ne gubi. 11+ 5 minuta do kraja, Dule verovatno nikada sa partizanom nije izgubio. Tepic koji sutira, mogao je da pusti da istekne vreme i da oni imaju vremena da i ne mogu da izvedu loptu. Katastrofalna zavrsnica. Kako god, sve se vraca sve se placa. Meni posle poraza zvezde od sinoc svakako nije drago ali istovremeno, iskreno, nije ni krivo. I mi i vi, kako smo sejali, tako i zanjemo.

sever

pre 9 godina

Korektna analiza utakmice.Kao veliki zvezdas zao mi je sto mi nemamo ovakvog trenera, koji ima autoritet i zna motivisati igrace. O nekim drugim osobinama ovog coveka ne bih sada. Nadam se da ce Zvezda kroz kvalifikacije doci do Evrolige, ali bez Radonjica, koji je mozda dobar covek ali nije trener za Zvezdu.

Mita

pre 9 godina

E sad Vujosevicu videcemo vase poteze,treba da zadrzite celu ekipu,da odrzite hemiju jer ce i sledece sezone biti uzasno tesko izboriti evroligu.....Sada cemo videti karakter kluba.....ovo sa muslijem i gagicem,kao i milutinovim(koji nazaduje)bilo je jako uvredljivo za kosarkasku publiku.

sekvoja

pre 9 godina

Ovaj poraz znaci bankrot realno a u najboljem slucaju igranje ABA lige sa klincima i velike oscilacije gde ce F4 biti nedostizan. Od Evrokupa treba odustati. Trebalo bi vracati dugovanja na prvom mestu.

Cibona

pre 9 godina

Umjesto da se našališ i kažeš nešto u stilu "Da nam je večeras bio Kecman" ti govoriš o nekakvim posljedicama. Umjesto da priznaš da je Cedevita odigrala fantastično prvo poluvrijeme i utabala stazu ovakvom završetku kao jučer Cibona ti ni jednog slova o zasluženoj pobjedi Cedevite. To je taj problem. Pogledajte izjavu Rimca jučer nakon utakmice. Tek kada počnemo cijeniti jedni druge i kada gubimo i počnemo se diviti košarci kao umijeću a ne nacionalnom predznaku možemo reći da smo se digli na stupanj civilizacije. Sve u svemu čestitke Partizanu i meni je kao Cibonašu žao što nije Partizan u finalu jer osobno smatram da je Cedevita strašna momčad i da Cibona nema šanse. Partizan ima dobru momčad ali oscilira i tu je bila Cibonina šansa uz pritisak domaće publike, ovako čisto sumnjam da Cibona može dobiti Cedevitu. Pozdrav svim normalnim ljudima koji vole košarku

Milos

pre 9 godina

Dule, hvala na svim radostima ovih godina! Mislim da zarad svog zdravlja treba da prepustis trenersko mesto Dejanu Milojevicu a da ti budes njegova zamena i savetnik.
Vratila se Kecmanova trojka, bolece nas Grobare ovaj poraz, bolece jer je to nas klub. Lako je nekima da prebole poraz posle 12 sati kada to nije njihov klub. :)
Odlicna utakmica, finale pre finala. Treab stvarati mlad tim pa se za nekih 3 godine vratiti na VELIKA VRATA, kao svojevremeno u vreme Buducnosti iz Podgorice. Cedevita je ozbiljan klub, igrali su sa 6-7 raspolozenih igraca, Ponosni smo na vas i u porazu, zbog hrabre igre! GLAVU GORE i privesti ovu maleroznu sezonu kraju!

Бразил,нама не треба Бразил

pre 9 godina

Због Човића и Вујошевића ми је драго што нису у Евро лиги... Ваљда ће вас овакав шамар освестити,ако не,колапс следи и наредних година.

Neko123

pre 9 godina

Bravo Dule na izjavi, i svaka ti cast za sve sto si ucionio do sada, a nadam se i ubuduce. Usput bih da primetim da nije prozvao sudije, jer kao i obicno kada sudije sude dobro on se ne zali, vec sportski cestita rivalu.

Meni je tesko jer ne mogu da se setim vremena kada Partizan nije igrao Evroligu, davno je to bilo, ali svemu mora nekad da dodje kraj, sta da se radi, nije smak sveta! Ostaje nam da se nadamo da bar ostanemo sampioni Srbije, za sta imamo solidnu sansu. I za kraj - gde bi nam bio kraj da imamo jednog Nurkica umesto Muslija, Gagica i Milutinova zajedno.

Floro Flores

pre 9 godina

Vujosevicu ,za sve prozivanje Zvezde i spominjanje Evrocupa(peckao nas ,kako ti znas) si ovo zasluzio! Ne moze da mi bude zao! Igraca Partizana i malo,ali tebe NE!

MarePozarevac

pre 9 godina

Svi bi bili zadovoljni da posledica bude izlazak Srbije iz Jadranske lige jer i ovako ne igramo Evroligu tako da sada treba to iskoristiti.

Бразил,нама не треба Бразил

pre 9 godina

Због Човића и Вујошевића ми је драго што нису у Евро лиги... Ваљда ће вас овакав шамар освестити,ако не,колапс следи и наредних година.

Cibona

pre 9 godina

Umjesto da se našališ i kažeš nešto u stilu "Da nam je večeras bio Kecman" ti govoriš o nekakvim posljedicama. Umjesto da priznaš da je Cedevita odigrala fantastično prvo poluvrijeme i utabala stazu ovakvom završetku kao jučer Cibona ti ni jednog slova o zasluženoj pobjedi Cedevite. To je taj problem. Pogledajte izjavu Rimca jučer nakon utakmice. Tek kada počnemo cijeniti jedni druge i kada gubimo i počnemo se diviti košarci kao umijeću a ne nacionalnom predznaku možemo reći da smo se digli na stupanj civilizacije. Sve u svemu čestitke Partizanu i meni je kao Cibonašu žao što nije Partizan u finalu jer osobno smatram da je Cedevita strašna momčad i da Cibona nema šanse. Partizan ima dobru momčad ali oscilira i tu je bila Cibonina šansa uz pritisak domaće publike, ovako čisto sumnjam da Cibona može dobiti Cedevitu. Pozdrav svim normalnim ljudima koji vole košarku

Floro Flores

pre 9 godina

Vujosevicu ,za sve prozivanje Zvezde i spominjanje Evrocupa(peckao nas ,kako ti znas) si ovo zasluzio! Ne moze da mi bude zao! Igraca Partizana i malo,ali tebe NE!

sekvoja

pre 9 godina

Ovaj poraz znaci bankrot realno a u najboljem slucaju igranje ABA lige sa klincima i velike oscilacije gde ce F4 biti nedostizan. Od Evrokupa treba odustati. Trebalo bi vracati dugovanja na prvom mestu.

sever

pre 9 godina

Korektna analiza utakmice.Kao veliki zvezdas zao mi je sto mi nemamo ovakvog trenera, koji ima autoritet i zna motivisati igrace. O nekim drugim osobinama ovog coveka ne bih sada. Nadam se da ce Zvezda kroz kvalifikacije doci do Evrolige, ali bez Radonjica, koji je mozda dobar covek ali nije trener za Zvezdu.

Misha

pre 9 godina

Jako jako cudna zavrsnica partizana. Dule ovakve zavrsnice jednostavno ne gubi. 11+ 5 minuta do kraja, Dule verovatno nikada sa partizanom nije izgubio. Tepic koji sutira, mogao je da pusti da istekne vreme i da oni imaju vremena da i ne mogu da izvedu loptu. Katastrofalna zavrsnica. Kako god, sve se vraca sve se placa. Meni posle poraza zvezde od sinoc svakako nije drago ali istovremeno, iskreno, nije ni krivo. I mi i vi, kako smo sejali, tako i zanjemo.

Mita

pre 9 godina

E sad Vujosevicu videcemo vase poteze,treba da zadrzite celu ekipu,da odrzite hemiju jer ce i sledece sezone biti uzasno tesko izboriti evroligu.....Sada cemo videti karakter kluba.....ovo sa muslijem i gagicem,kao i milutinovim(koji nazaduje)bilo je jako uvredljivo za kosarkasku publiku.

MarePozarevac

pre 9 godina

Svi bi bili zadovoljni da posledica bude izlazak Srbije iz Jadranske lige jer i ovako ne igramo Evroligu tako da sada treba to iskoristiti.

Neko123

pre 9 godina

Bravo Dule na izjavi, i svaka ti cast za sve sto si ucionio do sada, a nadam se i ubuduce. Usput bih da primetim da nije prozvao sudije, jer kao i obicno kada sudije sude dobro on se ne zali, vec sportski cestita rivalu.

Meni je tesko jer ne mogu da se setim vremena kada Partizan nije igrao Evroligu, davno je to bilo, ali svemu mora nekad da dodje kraj, sta da se radi, nije smak sveta! Ostaje nam da se nadamo da bar ostanemo sampioni Srbije, za sta imamo solidnu sansu. I za kraj - gde bi nam bio kraj da imamo jednog Nurkica umesto Muslija, Gagica i Milutinova zajedno.

Milos

pre 9 godina

Dule, hvala na svim radostima ovih godina! Mislim da zarad svog zdravlja treba da prepustis trenersko mesto Dejanu Milojevicu a da ti budes njegova zamena i savetnik.
Vratila se Kecmanova trojka, bolece nas Grobare ovaj poraz, bolece jer je to nas klub. Lako je nekima da prebole poraz posle 12 sati kada to nije njihov klub. :)
Odlicna utakmica, finale pre finala. Treab stvarati mlad tim pa se za nekih 3 godine vratiti na VELIKA VRATA, kao svojevremeno u vreme Buducnosti iz Podgorice. Cedevita je ozbiljan klub, igrali su sa 6-7 raspolozenih igraca, Ponosni smo na vas i u porazu, zbog hrabre igre! GLAVU GORE i privesti ovu maleroznu sezonu kraju!

Nikola

pre 9 godina

Molim se Bogu za opstanak kluba, tradicije i pravih vrednosti! Volim Partizan! U grudima tezak bol i tuga, ali idemo dalje... We will rise again!

Banat

pre 9 godina

Iskreno nije mi vas nesto preterano zao. Imali ste 12 titula za redom, imali ste 15 ucesca u Euroligi zaredom, 7 top 16 faza, 3 cetvrtfinala i jedan F4. Ukoliko vam to nije bilo dovoljno da napravite jedan klub koji koliko toliko moze sam sebe da izdrzava i koji moze da navuce neke sponzore niko nije kriv do vas. Mogli ste izgradite(komercijalizujete) prepoznatljiv brend, ali niste to uradili. Prosla godina kada ste se iscupali za dlaku miloscu Crvene Zvezde vam nije uterala pamet u glavu. Partizan nema nikakav marketing, a navijaci cak i da hoce da kupe opremu moraju dobrano da se pomuce oko toga. Nazalost da rezimiram Partizan je bio mehur koji kad tad morao da pukne posto se odrzavao samo drzavnim parama na povrsini bez ikakvog rezernog plana po principu lako cemo. Pomoci drzave vise nema, mladi igraci vise nece dolaziti kod vas, niste nista sacuvali od predgodnih godina. Upropastili ste sve godine rada. Imali ste vremena, imali ste mogucnosti, imali ste sve. Jedino niste imali pameti.

Mare

pre 9 godina

Ti si me svojim izjavama i provokacijama iziritirao da navijam za Hrvate a ne za vas, pojedinih igraca mi je zao pre svega Tepica koji je uvek davao korektne izjave! Mnogo je ovakvih kao ja verujte mi, a vi slobodno i dalje velicajte svog maga koji ce posvadjati dva oka u glavi!

partizanovac do smrti

pre 9 godina

DULE KRALJU nekoliko stvari da ti kazem a i navijacima naseg VOLJENOG KLUBA PARTIZANA!!!
Nista nije sramota i nije smak sveta!!!Borili su svi igraci,bacali se po terenu,dali sve od sebe,ja kao veliki Partizanovac nemam sta da im zamerim,kao ni tebi ni strucnom stabu!!!I mi smo pobedjivali vise puta trojkom u zadnjoj sekundi Istanbul,Zagreb...doslo vreme da i nas neko tako pobedi,mozda i u najboljem trenutku po nas!!!
Tebi kao treneru bih dao samo jednu primedbu na vecerasnji mec a to je ZASTO Pavlovic nije resavao zadnji napad,covek odigrao VRHUNSKI davao trice,ulaze,lupao banane,kidao,bacao se po terenu kao decak a i naiskusniji je ali to ti donekle ne zameram zato sto nisi imao tajm aut!!!
Igraci ko igraci,nekog islo nekog ne,ali se nikome ne moze reci da nije hteo ili zeleo,na kraju i sportska nesreca za nas,za njih sportska sreca,to je sport,GLAVU GORE,bice bolje,svejedno je ova sezona od strata bila takva kakva jeste,povrede,bolesti i igraca i Duleta!!!!
Na kraju mozda je vreme da Dule odes,da se napravi jedan novi pocetak sa nekim novim trenerom,ne zbog ovog poraza ili sto si los,nego da se okrene neki novi list i proba sa nekim drugim!!!UZ SVO VELIKO POSTOVANJE PREMA TEBI I STA SI SVE URADIO ZA NAS PARTIZAN!!!Naravno da ostanes u klubu uz neku drugu funkciju!!!
I da ne zaboravim,SASA PAVLOVICU veceras si odrzao cas kosarke i iz odbrane i iz napada!!!Odavno neko to nije uradio kao ti veceras!!!

sportski..nema sta

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...

Ko zna zasto je ovo dobro?!

pre 9 godina

Smejao si se "nekima" a ja bas i nisam. Nisam ni vama sada. Ko zna, mozda je onu Smitovu loptu sam Bog vratio nazad u kos jer ne bi podneo tvoje omaze Zvezdi, ode radosti i casove ljubavi koji bi usledili. Moze li gore srpska kosarka? Realno, tesko da ima goreg od ovoga. A mozda i ima i bas da vidim sledece godine i tebe i Covica kada zavrnu budzetske slavine (zaista se najiskrenije tome nadam)sta ce se desiti!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Evo, u mesecnu platu mogu da se kladim: da je Smit kojim slucajem 2cm nakrivio na levo i da je Partizan iscupao pobedu, u izjavi DV ne bi bio ni promil ove skromnosti, vec bi odmah u prvoj recenici dao Zvezdi jos jedan omaz za nepravedno ispadanje iz EL.

Podgoricanin

pre 9 godina

A ti sad vidi da sa covicem gostujes na nekoj emisiji,tipa Luda kuca na Happy tv.Sram vas bilo obojicu,sprdate se sa klubovima i sa nesretnom drzavom koja vam daje pare.

Beograd na lebu i vodi

pre 9 godina

Država se izjasnila da je profesionalni sport ne interesuje zato se okrećemo domaćoj amaterskoj ligi, pare ulažemo u bazene , zatvorene atletske hale, teniske i ostale terene za takmičarske kategorije uzrasta do 16 godina i rekreativce.

kv

pre 9 godina

Ceo dan si se smejao i neki prsten pominjao,e lepo ti se sve vratilo.Nadam se da ćeš sada lepo se isplakati.Ali bi trebalo da pozoveš i Čovića,

Roby

pre 9 godina

Nadam se da će jedina značajna posledica ovog poraza biti otkaz za DV, pa sad lupajte minuse koliko hoćete.
Ja ne mogu više da gutam onu njegovu teatralnost - 2/3 utakmice provede držeći se za glavu, čudeći se sudijskim odlukama i lošim reakcijama svojih košarkaša, vršeći pritisak na sudije, cinično se smejući, itd. Pobogu, neka pređe u sudije, pa neka tamo ispravlja krive Drine i dokazuje da je uvek u pravu. Ili da se više posveti svojim mladim igračima i njihovoj motivaciji za vreme meča - kad neko pogreši, ne mora ga se gledati kao debila. Malo reči podrške i ohrabrenja bi činilo čuda u takvim trenucima.

Pogba

pre 9 godina

Dule, hvala što se boriš za naš Partizan. Časovi ljubavi i sledeće sezone. Obećavam ti pun Pionir i protiv Širokog i protiv Mzt-a. I kada ne budes prvi ti...

NiksickoPivo

pre 9 godina

Nema sprecijalne pozivnice ljudi pomirite se da nema evrolige sledece godine. Ta pozivnica ide nekom vjestackom klubu, bice to Shilbov klub Pariz-Levola jer ih katari uzimaju i ulaze veliki novac.

One night in May

pre 9 godina

Da ti Bog da zdravlje i da ZAUVEK ostanes trener Partizana!
Skroz si se pogubio, sta ti se u Moskvi desilo, ne interesuje me - vratio si se izmenjen. Ostala je samo mrznja prema Zvezdi...
Odlicno vodis tim, selektirao si sam igrace, sam si birao jos prosle sezone, samo da ostanes trener bar jos par sezona, dok Miloje ode u Spaniju ili Italiju (sigurno nece tebe da ceka).

I da parafraziram - mozda nase vreme jos nije doslo, ali vase je sigurno proslo!

antiSPS

pre 9 godina

trofejni trener , ha ha ha e sad moze kao i tumbakovic isto tako trofejni trener u kinu koreju i sl , svi znamo kako su osvajali titule

Djenka Djavo

pre 9 godina

A dok Vujosevic i Radonjic sakate srpsku kosarku gde su nasi mladi treneri? Da neko ima mozga pa da dovede Milojevica i Vukoicica (u bilo koji od CZ PZ timova) pa da malo uzivamo u mastovitoj igri i organizovanim napadima.

INSTITUCIJA

pre 9 godina

Dule posle 14 godina Partizana u Evroligi, imamo i mi pravo da kisknemo jednom, u sezoni punoj malera.
Najbolji si kosarkaski trener za mlade igrace u Evropi, zbog tebe najvece mlade zvezde dolaze u Partizan i mi uzivamo u njihovom talentu i srcanosti sa kojom igraju u crno belom dresu.Toliko smo velikih i uzbudljivih utakmica dobili sa tobom na celu, nemamo za cim da zalimo.
Glavu gore...dok je tebe i Grobara nas KK je svetli primer srpskog sporta.
Ne mozemo da ti se zahvalimo u jednom zivotu za sve sto si ucinio za nas.
Ovo je samo jos jedna prepreka koju cemo prevazici.

Bole

pre 9 godina

Treba ukinuti finansiranje i Zvezde i Partizana iz budžeta i javnih preduzeća. Profesionalni sport jedino ima svrhu ako ostvaruje profit, inače je trpanje para u džepove preplaćenih sportista i funkcionera. Država treba da pomaže rekreativni i amaterski sport, a ko misli da vredi više, neka se rezultatima izbori na tržištu.

Vizionar

pre 9 godina

Dule , sta se cudis , pa ovo je tvoj poraz. Prvo ,toliko se igraca povredilo da vse nije imao ko da "igra". Na kraju si najurio I Kinsija. A sada nesto nisam primetio Milutinova I Muslija.. Svasta od tebe. Naravno da ce biti posledica ali I po tebe.Dosta je bilo!!!

sinovi kragujevacki

pre 9 godina

'Cedevita je bila više tim od nas. Mi smo imali više šuteva za tri nego za dva poena, smejali se drugima što tako igraju, a najvažniju utakmicu odigrali smo upravo tako'

Konkretno Dule, smejali ste se i Vi i Zvezda Radnickom iz Kragujevca sto igra tako! Ja kao navijac istog, rodjeni Kragujevcanin, Sumadinac, Srbin, mogu da kazem da mi je zao sto su Hrvati prosli, ali da sam radostan sto su titovi blizanci ispali! Dosta je vise guranja para u te dve rupe bez dna, niko osim vas ne sme da bude prvak, pa danas su nas najstrasnije pokrali u vaterpolu! Ne zelim vam da se ugasite, zelim samo da imate tretman kakav godinama imaju svi prvoligaski klubovi! A drzavne para nek se trose na pametnije stvari.. Molim da mi se objavi komentar

Ivan NS

pre 9 godina

Zvezdaš sam, ali izjava je korektna. Glupo je radovati se tuđoj nesreći. Činjenica je da smo ostali bez Evrolige i mi i Partizan, što uistinu boli.

prezlamen u prahu

pre 9 godina

ovome Vujosevicu treba zacepiti usta, covjek nema nikakve vrednisti a vlada partizanom. on nije ni dobar trener, on je dobar trener Partizana, da je dobar trener iradio bi nesto u cska. tesko ce ga biti sad izdurati kad pocne sa jadikovanjem.

pozdrav iz kvalifikacija

pre 9 godina

KATANAC, KATANAC, KATANAC bre Dule, oteto je prokleto pa makar to bio i neplaceni porez, jer sve se vreca, sve se placa, znas valjda da neko to odozgo vidi sve

kmeeee, kmeeee Buuahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha

Nenad

pre 9 godina

Ako Partizan kao dugogodisnji ucesnik Evrolige (kao nekad Cibona) ne dobije WC za Evroligu (sto je malo verovatno), realno ce pola tima otici - Lovernj, Bertans, Vesterman sigurno. Pavlovic, Bogdanovic mozda. Milosavljevic ako stigne dobra ponuda, mada tesko, niko ne zeli igraca koji se tek vratio na teren posle teske povrede - za novu sezonu. Bice zanimljivo, nadam se da ce se zavrsiti najbolje po Partizan. A i ako smo vec 15 godina u vrhu evropske kosarke, red bi bio da se stisnu redovi i grupa ljudi, koja ne bi napravila nista da nije bilo Partizana, pomogne. No niko te ne gleda kada padnes, surova istina zivota. Napred Partizan!

Atreides

pre 9 godina

Pa iz ovoga moze dosta toga i dobrog da izadje ako smo pametni.
Zvezda: Da najzad promeni trenera posto je doticni najslabija karika i odgovoran i zbog neulaska u F16 evro-lige i zbog pucanja od Cibone. Jednostavno covek nije sposoban psihicki da pripremi igrace. Sem utakmice protiv Makabija u Izraelu gde su Zvezdu razbili sve ostale je izgubio u zadnjih minut-dva. Jednostavno kada je odlucujuce covek je nesposoban -pogubi se.
Partizan : Da se resi Vujosevica trovaca srpskog sporta.Partizan realno sasvim ok tim ima a slusamo Vujosevicevo kukanje kako nema ,nemaju nista ,jad i beda su. Pa eto ispade covek trenercina. A sem sa Pertizanom koga god drugog je vodio bila je totalna propast.Covek samo zlu krv uvodi u sport i tu mu nije mesto.Neka ide za CG.

st

pre 9 godina

Zasto bi posledice bile tragicne? Oslonite se na kadetske I juniorske reprezentativce u kombinaciji sa nekim iskusnim igracem. Godina dana je dovoljna da se stvori novi tim. Srecno!

NS#1

pre 9 godina

Ok, prošle godine smo dobili ono što smo priželjkivali, finale Zvezda-Partizan. Ove nismo. Jbg, šta sad. Biće bolje, nije kraj sveta. Ne znam zašto ljudi doživljavaju ovakve situacije kao da je sad ili nikad. Navijao sam sinoć za Zvezdu, podržavao sam danas Partizan. Izuzetno sam razočaran ishodom, ali setimo se kako smo 'ih' samo pobeđivali do sad, siguran sam da trenutni rezultat ne može to da obriše, bez ikakve loše namere. :)

jefrem

pre 9 godina

Treba priznati da je Dule nadmudrio Repesu. Dule igra sa 3 igraca (Bogdan, Sasa i Zo), dok Jasmin ima 10 u rotaciji. Uz manjak srece i Tepine nepaznje izgubismo. Cestitam Dule, kosarkaski genije!!

pudlica bez povod(c)a

pre 9 godina

(samork sila SLUsamrok, 25. april 2014 23:29)

O, pa tebe su uspesno reanimirali. Sinoc ni jedan komentar nisi ostavio. Vec si zabrinuo Batka. A ni njega nesto nema, snima DVD sa Djenkom, verovatno.

Neko

pre 9 godina

Hvala Dule na svemu,ali za ovu ocajnu sezonu si najodgovorniji,jer si uporno drzao balvancine koji nisu ni za sta poput Gagica,Muslija,Milutinova i jos kao slag na tortu doveo Tepica ciglu koji nigde nije mogao da igra jer ne zna tako da je vreme za ostavku kao i kompletne uprave sto nije sposobna da obezbedi novac,posto bez novca se ne moze.Miloje za trenera.

sve sve

pre 9 godina

Može li Čović i sada transparentno da objavi troškove organizacije, i ko je to platio? Koliki su gubici? Ako ovo nije bio konačan dokaz da sistem sa F4 ne valja, i sa sportskog i sa finansijskog aspekta, i da se mora igrati plejof na 2 ili 3 dobijene u polufinalu i finalu, ne znam šta još treba da se desi da bi shvatili.

Nikola

pre 9 godina

Ja mislim da je doslo vreme da se ne mrzimo vise vec radujemo jedni drugima, dok god prosipamo mrznju prolazicemo ubuduce kao ova dva dana.

Bogdanovic pravi grobar

pre 9 godina

Gledao sam pet puta snimak zadnjih pet sekundi i Bogdanovic je najbolji defanzivni igrac u istoriji kosarke. On covek cuva da Smit ne udje u prodor pod kos. Jednom recju legenda.

pedja

pre 9 godina

Samo da napomenem da je onaj koji je pisao ovaj tekst totalni neznalac jer da ista zna ne bi napisao "bez sanse za EL". Partizan svakako moze dobiti naknadno "vaild kartu", a ja mogu da se kladim da ce tako i biti. P.S. isto tako moze dobiti i ono sto je odavno zasluzio A licencu.

Cvetko

pre 9 godina

Ovo je slatka osveta za taktiziranje jednih i drugih. Zvezda jer je trebala da izgubi od Cibone u regularnom delu, a ne da se junaci po Zagrebu. A Partizan sto je hteo da izbegne Zvezdu u polufinale. p.s dok se Srbi svadjali, Hrvati pravili taktiku

Komša

pre 9 godina

" Treba napustiti ABA ligu"-pera
Zašto?Zato što neki srpski klub nije osvojio i to u Beogradu? A šta da kažu Hrvati i Slovenci,pa oni već godinama gledaju kako je mi osvajamo.Pravila su se znala pre početka sezone,znali smo šta nas čeka,pukli smo i nema sad neću više da se igram,vrati mi moje krpice.
Na početku sezone,u jeku euforije ostavio sam jedan komentar vezan za moguće zamke u koje naši klubovi mogu da upadnu zbog sistema takmičenja.
Dok smo se mi kidali u utakmicama visokog intenziteta posle kojih dolati do velikog fizičkog ipsihiCkog pražnjenja oszali klubovi,od kojih su neki igrali manje obavezno takmičenje su nas tako izmorene čekali na zicer.Hrvati su sačekali svojih pet minuta i zasluženo pobedili.
Partizan je,pritisnut finansijskom krizom morao da kida u EL i F16EL boreći se za kartu (dinar)više u Areni.Komšije su se odlučile za promociju kluba i dosta izgorele u EK.
Cedevita i Cibona su ćutale,skenirale i spremale se.
E,sad mi tako.Ro je sport.Imali su Partizan i Zvezda i kvalitetnije timove pa su bili u senci Cibone (da bi 86 sačekali svoj trenutak i igrali finale SFRJ).Divčeva generacija je bila u senci Jugoplastike i titulu nije uzela ali je već sledeća uzela KŠ.Čekao je Partizan i Budućnost koja je dominirala,pa sačekao svoju deceniju.
Sport je to.Kad udješ u trku kao šampion ti možeš samo da izgubiš ono što imaš ili da sačuvaš - svi ostali igraju da dobiju ono što nemaju.
Moralo je da se desi.I uvek bi mi rekli- gde baš sad ?

danilo

pre 9 godina

Dugo smo leteli visoko,visoko; skoro 40 godina!
Prava magija, sada nam je to svima jasno...
Ništa nas nije htelo još od one povrede Bertransa, pa preko povreda i manjka para, do ove očajničke trojke koja nas je srušila...
Sada ako ne dobijemo specijalnu pozivnicu ULEBA, a moralo bi je dobiti, ostaje nam godina ili dve za izgradnju nove generacije 1994. i mladjih.
Ako neko to može, on se zove Dule Vujošević..
Jer bez EL teško možemo zadržati ključne igrače ove generacije...

Luzer

pre 9 godina

E moj Vujoševiću jos jednom si dokazao da nemas pojma.Svaki pravi trener ide na realizaciju zadnjeg napada.Ako pogodi,normalno se brani,a ako ne ,radi faul i sam odlucuje u zadnjem napadu.produzeci ili pobjeda...

Ivan NS

pre 9 godina

Specijalna pozivnica za EL kosta 500000 E.Tako da ta pozivnica ostaje san za bilo koji nas klub.Dzabe sve,...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 26. april 2014 12:55)

Kako džabe sve, kada kao prvoplasirana ekipa u regularnom delu ABA lige igramo kvalifikacije za Evroligu?

bora

pre 9 godina

Velika šteta za srpsku košarku.Zvezda Telekom će proći kvalifikacije,taman koliko će i Partizan da dobije WC!Uleb jedva čeka da se otarasi srpske sirotinje,gde su karte za Evroligu 5e!?

RealniZvezdas

pre 9 godina

Mogu da se kladim da ce Partizan igrati Euroligu sledece sezone. Dobice wildcard za kvalifikacije. Ipak je to jedan od 5 najvecih kosarkaskih klubova Evrope.

my way

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...
(sportski..nema sta, 26. april 2014 01:10)

Jao, ko o cemu Hrvat o pravdi i principima. Prvo, ne radi se o ishodu ova 2 finala, vec ta prica traje od samog pocetka, a sve dosad su srpski klubovi dominirali. Drugo, vasa domaca liga je isto unistena zbog Jadranske, ali vi je zapravo niste ni imali, inace nikad ne biste organizovali regionalnu, svakako ne bi nas primili u nju, kao sto godinama niste u vaterpolu. Toliko o sportskom duhu. Trece, ko je iz Jugoslavije istupio, i to silom, cim mu nije odgovarala, a dok je od nje sve dobijao i izvlacio se kroz nju bila je ok?. Manite nas tog licemerja!

Reporter

pre 9 godina

Već 20 godina slušam stručnjake kako je ovaj košarkaški mag doktor za proizvodnju najkvalitetnijih košarkaša na planeti. Od Kiće i Praje, Danilovića i Palje, od Pekmena , Krleta do Bogdana,put je poznat. Tako bilo u košarci, vaterpolu, a prošle sezone i M.Maljković pokazala kako se to radi. Sve nama i sve u reprezentaciju, ostali - ne postoje. Evo idealne prilike - majstore pusti praznu priču, ako nije kasno za tebe, zasuči rukave pa u školu,malo radi, kako je nekad proizvodio FMP, a danas Mega. Srećno ti bilo, profesore.

Delija

pre 9 godina

Kao prvi mi igramo kvalifikacije to je tacno.Ja sam pricao za vajld kartu koja kosta 500000 E.To se ne odnosi na kvalifikacioni turnir.Zvezda mozda i ima te pare ali Partizan sigurmo nema.Ukrajinci 99% otpadaju iz El sledece sezone zbog rata a to jedno mesto ce biti popunjeno Vajld kartom.Tu lezi nada i za jedne i za druge.Mada treba skupiti 500 hiljada samo za to!

nvujic977@gmail.com

pre 9 godina

partizanovac sam ,ali mi je negde i drago...sad D.V nece moci vise da trazi par stotina hiljada evra platu od drzave jer je on to sto jeste...druze,preko pa zaradi. ali tamo ne mozes da se ponasas kao ovde,pa se kuni u rusiju,antifasisticku borbu,jugoslaviju i ostalo...

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 9 godina

Sad je vrijeme da se Dule skloni ako vec nece sam da ode. A svi znamo da nece :)

Milos

pre 9 godina

Dule, hvala na svim radostima ovih godina! Mislim da zarad svog zdravlja treba da prepustis trenersko mesto Dejanu Milojevicu a da ti budes njegova zamena i savetnik.
Vratila se Kecmanova trojka, bolece nas Grobare ovaj poraz, bolece jer je to nas klub. Lako je nekima da prebole poraz posle 12 sati kada to nije njihov klub. :)
Odlicna utakmica, finale pre finala. Treab stvarati mlad tim pa se za nekih 3 godine vratiti na VELIKA VRATA, kao svojevremeno u vreme Buducnosti iz Podgorice. Cedevita je ozbiljan klub, igrali su sa 6-7 raspolozenih igraca, Ponosni smo na vas i u porazu, zbog hrabre igre! GLAVU GORE i privesti ovu maleroznu sezonu kraju!

Cibona

pre 9 godina

Umjesto da se našališ i kažeš nešto u stilu "Da nam je večeras bio Kecman" ti govoriš o nekakvim posljedicama. Umjesto da priznaš da je Cedevita odigrala fantastično prvo poluvrijeme i utabala stazu ovakvom završetku kao jučer Cibona ti ni jednog slova o zasluženoj pobjedi Cedevite. To je taj problem. Pogledajte izjavu Rimca jučer nakon utakmice. Tek kada počnemo cijeniti jedni druge i kada gubimo i počnemo se diviti košarci kao umijeću a ne nacionalnom predznaku možemo reći da smo se digli na stupanj civilizacije. Sve u svemu čestitke Partizanu i meni je kao Cibonašu žao što nije Partizan u finalu jer osobno smatram da je Cedevita strašna momčad i da Cibona nema šanse. Partizan ima dobru momčad ali oscilira i tu je bila Cibonina šansa uz pritisak domaće publike, ovako čisto sumnjam da Cibona može dobiti Cedevitu. Pozdrav svim normalnim ljudima koji vole košarku

Nikola

pre 9 godina

Molim se Bogu za opstanak kluba, tradicije i pravih vrednosti! Volim Partizan! U grudima tezak bol i tuga, ali idemo dalje... We will rise again!

Floro Flores

pre 9 godina

Vujosevicu ,za sve prozivanje Zvezde i spominjanje Evrocupa(peckao nas ,kako ti znas) si ovo zasluzio! Ne moze da mi bude zao! Igraca Partizana i malo,ali tebe NE!

MarePozarevac

pre 9 godina

Svi bi bili zadovoljni da posledica bude izlazak Srbije iz Jadranske lige jer i ovako ne igramo Evroligu tako da sada treba to iskoristiti.

sever

pre 9 godina

Korektna analiza utakmice.Kao veliki zvezdas zao mi je sto mi nemamo ovakvog trenera, koji ima autoritet i zna motivisati igrace. O nekim drugim osobinama ovog coveka ne bih sada. Nadam se da ce Zvezda kroz kvalifikacije doci do Evrolige, ali bez Radonjica, koji je mozda dobar covek ali nije trener za Zvezdu.

Neko123

pre 9 godina

Bravo Dule na izjavi, i svaka ti cast za sve sto si ucionio do sada, a nadam se i ubuduce. Usput bih da primetim da nije prozvao sudije, jer kao i obicno kada sudije sude dobro on se ne zali, vec sportski cestita rivalu.

Meni je tesko jer ne mogu da se setim vremena kada Partizan nije igrao Evroligu, davno je to bilo, ali svemu mora nekad da dodje kraj, sta da se radi, nije smak sveta! Ostaje nam da se nadamo da bar ostanemo sampioni Srbije, za sta imamo solidnu sansu. I za kraj - gde bi nam bio kraj da imamo jednog Nurkica umesto Muslija, Gagica i Milutinova zajedno.

Бразил,нама не треба Бразил

pre 9 godina

Због Човића и Вујошевића ми је драго што нису у Евро лиги... Ваљда ће вас овакав шамар освестити,ако не,колапс следи и наредних година.

INSTITUCIJA

pre 9 godina

Dule posle 14 godina Partizana u Evroligi, imamo i mi pravo da kisknemo jednom, u sezoni punoj malera.
Najbolji si kosarkaski trener za mlade igrace u Evropi, zbog tebe najvece mlade zvezde dolaze u Partizan i mi uzivamo u njihovom talentu i srcanosti sa kojom igraju u crno belom dresu.Toliko smo velikih i uzbudljivih utakmica dobili sa tobom na celu, nemamo za cim da zalimo.
Glavu gore...dok je tebe i Grobara nas KK je svetli primer srpskog sporta.
Ne mozemo da ti se zahvalimo u jednom zivotu za sve sto si ucinio za nas.
Ovo je samo jos jedna prepreka koju cemo prevazici.

pedja

pre 9 godina

Samo da napomenem da je onaj koji je pisao ovaj tekst totalni neznalac jer da ista zna ne bi napisao "bez sanse za EL". Partizan svakako moze dobiti naknadno "vaild kartu", a ja mogu da se kladim da ce tako i biti. P.S. isto tako moze dobiti i ono sto je odavno zasluzio A licencu.

jefrem

pre 9 godina

Treba priznati da je Dule nadmudrio Repesu. Dule igra sa 3 igraca (Bogdan, Sasa i Zo), dok Jasmin ima 10 u rotaciji. Uz manjak srece i Tepine nepaznje izgubismo. Cestitam Dule, kosarkaski genije!!

RealniZvezdas

pre 9 godina

Mogu da se kladim da ce Partizan igrati Euroligu sledece sezone. Dobice wildcard za kvalifikacije. Ipak je to jedan od 5 najvecih kosarkaskih klubova Evrope.

pozdrav iz kvalifikacija

pre 9 godina

KATANAC, KATANAC, KATANAC bre Dule, oteto je prokleto pa makar to bio i neplaceni porez, jer sve se vreca, sve se placa, znas valjda da neko to odozgo vidi sve

kmeeee, kmeeee Buuahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha

danilo

pre 9 godina

Dugo smo leteli visoko,visoko; skoro 40 godina!
Prava magija, sada nam je to svima jasno...
Ništa nas nije htelo još od one povrede Bertransa, pa preko povreda i manjka para, do ove očajničke trojke koja nas je srušila...
Sada ako ne dobijemo specijalnu pozivnicu ULEBA, a moralo bi je dobiti, ostaje nam godina ili dve za izgradnju nove generacije 1994. i mladjih.
Ako neko to može, on se zove Dule Vujošević..
Jer bez EL teško možemo zadržati ključne igrače ove generacije...

sekvoja

pre 9 godina

Ovaj poraz znaci bankrot realno a u najboljem slucaju igranje ABA lige sa klincima i velike oscilacije gde ce F4 biti nedostizan. Od Evrokupa treba odustati. Trebalo bi vracati dugovanja na prvom mestu.

prezlamen u prahu

pre 9 godina

ovome Vujosevicu treba zacepiti usta, covjek nema nikakve vrednisti a vlada partizanom. on nije ni dobar trener, on je dobar trener Partizana, da je dobar trener iradio bi nesto u cska. tesko ce ga biti sad izdurati kad pocne sa jadikovanjem.

Pogba

pre 9 godina

Dule, hvala što se boriš za naš Partizan. Časovi ljubavi i sledeće sezone. Obećavam ti pun Pionir i protiv Širokog i protiv Mzt-a. I kada ne budes prvi ti...

sinovi kragujevacki

pre 9 godina

'Cedevita je bila više tim od nas. Mi smo imali više šuteva za tri nego za dva poena, smejali se drugima što tako igraju, a najvažniju utakmicu odigrali smo upravo tako'

Konkretno Dule, smejali ste se i Vi i Zvezda Radnickom iz Kragujevca sto igra tako! Ja kao navijac istog, rodjeni Kragujevcanin, Sumadinac, Srbin, mogu da kazem da mi je zao sto su Hrvati prosli, ali da sam radostan sto su titovi blizanci ispali! Dosta je vise guranja para u te dve rupe bez dna, niko osim vas ne sme da bude prvak, pa danas su nas najstrasnije pokrali u vaterpolu! Ne zelim vam da se ugasite, zelim samo da imate tretman kakav godinama imaju svi prvoligaski klubovi! A drzavne para nek se trose na pametnije stvari.. Molim da mi se objavi komentar

Roby

pre 9 godina

Nadam se da će jedina značajna posledica ovog poraza biti otkaz za DV, pa sad lupajte minuse koliko hoćete.
Ja ne mogu više da gutam onu njegovu teatralnost - 2/3 utakmice provede držeći se za glavu, čudeći se sudijskim odlukama i lošim reakcijama svojih košarkaša, vršeći pritisak na sudije, cinično se smejući, itd. Pobogu, neka pređe u sudije, pa neka tamo ispravlja krive Drine i dokazuje da je uvek u pravu. Ili da se više posveti svojim mladim igračima i njihovoj motivaciji za vreme meča - kad neko pogreši, ne mora ga se gledati kao debila. Malo reči podrške i ohrabrenja bi činilo čuda u takvim trenucima.

Luzer

pre 9 godina

E moj Vujoševiću jos jednom si dokazao da nemas pojma.Svaki pravi trener ide na realizaciju zadnjeg napada.Ako pogodi,normalno se brani,a ako ne ,radi faul i sam odlucuje u zadnjem napadu.produzeci ili pobjeda...

partizanovac do smrti

pre 9 godina

DULE KRALJU nekoliko stvari da ti kazem a i navijacima naseg VOLJENOG KLUBA PARTIZANA!!!
Nista nije sramota i nije smak sveta!!!Borili su svi igraci,bacali se po terenu,dali sve od sebe,ja kao veliki Partizanovac nemam sta da im zamerim,kao ni tebi ni strucnom stabu!!!I mi smo pobedjivali vise puta trojkom u zadnjoj sekundi Istanbul,Zagreb...doslo vreme da i nas neko tako pobedi,mozda i u najboljem trenutku po nas!!!
Tebi kao treneru bih dao samo jednu primedbu na vecerasnji mec a to je ZASTO Pavlovic nije resavao zadnji napad,covek odigrao VRHUNSKI davao trice,ulaze,lupao banane,kidao,bacao se po terenu kao decak a i naiskusniji je ali to ti donekle ne zameram zato sto nisi imao tajm aut!!!
Igraci ko igraci,nekog islo nekog ne,ali se nikome ne moze reci da nije hteo ili zeleo,na kraju i sportska nesreca za nas,za njih sportska sreca,to je sport,GLAVU GORE,bice bolje,svejedno je ova sezona od strata bila takva kakva jeste,povrede,bolesti i igraca i Duleta!!!!
Na kraju mozda je vreme da Dule odes,da se napravi jedan novi pocetak sa nekim novim trenerom,ne zbog ovog poraza ili sto si los,nego da se okrene neki novi list i proba sa nekim drugim!!!UZ SVO VELIKO POSTOVANJE PREMA TEBI I STA SI SVE URADIO ZA NAS PARTIZAN!!!Naravno da ostanes u klubu uz neku drugu funkciju!!!
I da ne zaboravim,SASA PAVLOVICU veceras si odrzao cas kosarke i iz odbrane i iz napada!!!Odavno neko to nije uradio kao ti veceras!!!

Mare

pre 9 godina

Ti si me svojim izjavama i provokacijama iziritirao da navijam za Hrvate a ne za vas, pojedinih igraca mi je zao pre svega Tepica koji je uvek davao korektne izjave! Mnogo je ovakvih kao ja verujte mi, a vi slobodno i dalje velicajte svog maga koji ce posvadjati dva oka u glavi!

One night in May

pre 9 godina

Da ti Bog da zdravlje i da ZAUVEK ostanes trener Partizana!
Skroz si se pogubio, sta ti se u Moskvi desilo, ne interesuje me - vratio si se izmenjen. Ostala je samo mrznja prema Zvezdi...
Odlicno vodis tim, selektirao si sam igrace, sam si birao jos prosle sezone, samo da ostanes trener bar jos par sezona, dok Miloje ode u Spaniju ili Italiju (sigurno nece tebe da ceka).

I da parafraziram - mozda nase vreme jos nije doslo, ali vase je sigurno proslo!

antiSPS

pre 9 godina

trofejni trener , ha ha ha e sad moze kao i tumbakovic isto tako trofejni trener u kinu koreju i sl , svi znamo kako su osvajali titule

Mita

pre 9 godina

E sad Vujosevicu videcemo vase poteze,treba da zadrzite celu ekipu,da odrzite hemiju jer ce i sledece sezone biti uzasno tesko izboriti evroligu.....Sada cemo videti karakter kluba.....ovo sa muslijem i gagicem,kao i milutinovim(koji nazaduje)bilo je jako uvredljivo za kosarkasku publiku.

Misha

pre 9 godina

Jako jako cudna zavrsnica partizana. Dule ovakve zavrsnice jednostavno ne gubi. 11+ 5 minuta do kraja, Dule verovatno nikada sa partizanom nije izgubio. Tepic koji sutira, mogao je da pusti da istekne vreme i da oni imaju vremena da i ne mogu da izvedu loptu. Katastrofalna zavrsnica. Kako god, sve se vraca sve se placa. Meni posle poraza zvezde od sinoc svakako nije drago ali istovremeno, iskreno, nije ni krivo. I mi i vi, kako smo sejali, tako i zanjemo.

Vizionar

pre 9 godina

Dule , sta se cudis , pa ovo je tvoj poraz. Prvo ,toliko se igraca povredilo da vse nije imao ko da "igra". Na kraju si najurio I Kinsija. A sada nesto nisam primetio Milutinova I Muslija.. Svasta od tebe. Naravno da ce biti posledica ali I po tebe.Dosta je bilo!!!

Banat

pre 9 godina

Iskreno nije mi vas nesto preterano zao. Imali ste 12 titula za redom, imali ste 15 ucesca u Euroligi zaredom, 7 top 16 faza, 3 cetvrtfinala i jedan F4. Ukoliko vam to nije bilo dovoljno da napravite jedan klub koji koliko toliko moze sam sebe da izdrzava i koji moze da navuce neke sponzore niko nije kriv do vas. Mogli ste izgradite(komercijalizujete) prepoznatljiv brend, ali niste to uradili. Prosla godina kada ste se iscupali za dlaku miloscu Crvene Zvezde vam nije uterala pamet u glavu. Partizan nema nikakav marketing, a navijaci cak i da hoce da kupe opremu moraju dobrano da se pomuce oko toga. Nazalost da rezimiram Partizan je bio mehur koji kad tad morao da pukne posto se odrzavao samo drzavnim parama na povrsini bez ikakvog rezernog plana po principu lako cemo. Pomoci drzave vise nema, mladi igraci vise nece dolaziti kod vas, niste nista sacuvali od predgodnih godina. Upropastili ste sve godine rada. Imali ste vremena, imali ste mogucnosti, imali ste sve. Jedino niste imali pameti.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Evo, u mesecnu platu mogu da se kladim: da je Smit kojim slucajem 2cm nakrivio na levo i da je Partizan iscupao pobedu, u izjavi DV ne bi bio ni promil ove skromnosti, vec bi odmah u prvoj recenici dao Zvezdi jos jedan omaz za nepravedno ispadanje iz EL.

pudlica bez povod(c)a

pre 9 godina

(samork sila SLUsamrok, 25. april 2014 23:29)

O, pa tebe su uspesno reanimirali. Sinoc ni jedan komentar nisi ostavio. Vec si zabrinuo Batka. A ni njega nesto nema, snima DVD sa Djenkom, verovatno.

Djenka Djavo

pre 9 godina

A dok Vujosevic i Radonjic sakate srpsku kosarku gde su nasi mladi treneri? Da neko ima mozga pa da dovede Milojevica i Vukoicica (u bilo koji od CZ PZ timova) pa da malo uzivamo u mastovitoj igri i organizovanim napadima.

sportski..nema sta

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...

my way

pre 9 godina

Vidim da se u komentarima istupa iz lige..a da su vasi u finalu...dok je Srbima dobro i dok su prvi medu jednakima sve OK a kad neko drugi bolje prode(zasluženo) onda najbolje ukinut...
(sportski..nema sta, 26. april 2014 01:10)

Jao, ko o cemu Hrvat o pravdi i principima. Prvo, ne radi se o ishodu ova 2 finala, vec ta prica traje od samog pocetka, a sve dosad su srpski klubovi dominirali. Drugo, vasa domaca liga je isto unistena zbog Jadranske, ali vi je zapravo niste ni imali, inace nikad ne biste organizovali regionalnu, svakako ne bi nas primili u nju, kao sto godinama niste u vaterpolu. Toliko o sportskom duhu. Trece, ko je iz Jugoslavije istupio, i to silom, cim mu nije odgovarala, a dok je od nje sve dobijao i izvlacio se kroz nju bila je ok?. Manite nas tog licemerja!

kv

pre 9 godina

Ceo dan si se smejao i neki prsten pominjao,e lepo ti se sve vratilo.Nadam se da ćeš sada lepo se isplakati.Ali bi trebalo da pozoveš i Čovića,

Neko

pre 9 godina

Hvala Dule na svemu,ali za ovu ocajnu sezonu si najodgovorniji,jer si uporno drzao balvancine koji nisu ni za sta poput Gagica,Muslija,Milutinova i jos kao slag na tortu doveo Tepica ciglu koji nigde nije mogao da igra jer ne zna tako da je vreme za ostavku kao i kompletne uprave sto nije sposobna da obezbedi novac,posto bez novca se ne moze.Miloje za trenera.

Ko zna zasto je ovo dobro?!

pre 9 godina

Smejao si se "nekima" a ja bas i nisam. Nisam ni vama sada. Ko zna, mozda je onu Smitovu loptu sam Bog vratio nazad u kos jer ne bi podneo tvoje omaze Zvezdi, ode radosti i casove ljubavi koji bi usledili. Moze li gore srpska kosarka? Realno, tesko da ima goreg od ovoga. A mozda i ima i bas da vidim sledece godine i tebe i Covica kada zavrnu budzetske slavine (zaista se najiskrenije tome nadam)sta ce se desiti!

Reporter

pre 9 godina

Već 20 godina slušam stručnjake kako je ovaj košarkaški mag doktor za proizvodnju najkvalitetnijih košarkaša na planeti. Od Kiće i Praje, Danilovića i Palje, od Pekmena , Krleta do Bogdana,put je poznat. Tako bilo u košarci, vaterpolu, a prošle sezone i M.Maljković pokazala kako se to radi. Sve nama i sve u reprezentaciju, ostali - ne postoje. Evo idealne prilike - majstore pusti praznu priču, ako nije kasno za tebe, zasuči rukave pa u školu,malo radi, kako je nekad proizvodio FMP, a danas Mega. Srećno ti bilo, profesore.

Nenad

pre 9 godina

Ako Partizan kao dugogodisnji ucesnik Evrolige (kao nekad Cibona) ne dobije WC za Evroligu (sto je malo verovatno), realno ce pola tima otici - Lovernj, Bertans, Vesterman sigurno. Pavlovic, Bogdanovic mozda. Milosavljevic ako stigne dobra ponuda, mada tesko, niko ne zeli igraca koji se tek vratio na teren posle teske povrede - za novu sezonu. Bice zanimljivo, nadam se da ce se zavrsiti najbolje po Partizan. A i ako smo vec 15 godina u vrhu evropske kosarke, red bi bio da se stisnu redovi i grupa ljudi, koja ne bi napravila nista da nije bilo Partizana, pomogne. No niko te ne gleda kada padnes, surova istina zivota. Napred Partizan!

Atreides

pre 9 godina

Pa iz ovoga moze dosta toga i dobrog da izadje ako smo pametni.
Zvezda: Da najzad promeni trenera posto je doticni najslabija karika i odgovoran i zbog neulaska u F16 evro-lige i zbog pucanja od Cibone. Jednostavno covek nije sposoban psihicki da pripremi igrace. Sem utakmice protiv Makabija u Izraelu gde su Zvezdu razbili sve ostale je izgubio u zadnjih minut-dva. Jednostavno kada je odlucujuce covek je nesposoban -pogubi se.
Partizan : Da se resi Vujosevica trovaca srpskog sporta.Partizan realno sasvim ok tim ima a slusamo Vujosevicevo kukanje kako nema ,nemaju nista ,jad i beda su. Pa eto ispade covek trenercina. A sem sa Pertizanom koga god drugog je vodio bila je totalna propast.Covek samo zlu krv uvodi u sport i tu mu nije mesto.Neka ide za CG.

Bole

pre 9 godina

Treba ukinuti finansiranje i Zvezde i Partizana iz budžeta i javnih preduzeća. Profesionalni sport jedino ima svrhu ako ostvaruje profit, inače je trpanje para u džepove preplaćenih sportista i funkcionera. Država treba da pomaže rekreativni i amaterski sport, a ko misli da vredi više, neka se rezultatima izbori na tržištu.

Podgoricanin

pre 9 godina

A ti sad vidi da sa covicem gostujes na nekoj emisiji,tipa Luda kuca na Happy tv.Sram vas bilo obojicu,sprdate se sa klubovima i sa nesretnom drzavom koja vam daje pare.

sve sve

pre 9 godina

Može li Čović i sada transparentno da objavi troškove organizacije, i ko je to platio? Koliki su gubici? Ako ovo nije bio konačan dokaz da sistem sa F4 ne valja, i sa sportskog i sa finansijskog aspekta, i da se mora igrati plejof na 2 ili 3 dobijene u polufinalu i finalu, ne znam šta još treba da se desi da bi shvatili.

NiksickoPivo

pre 9 godina

Nema sprecijalne pozivnice ljudi pomirite se da nema evrolige sledece godine. Ta pozivnica ide nekom vjestackom klubu, bice to Shilbov klub Pariz-Levola jer ih katari uzimaju i ulaze veliki novac.

Ivan NS

pre 9 godina

Specijalna pozivnica za EL kosta 500000 E.Tako da ta pozivnica ostaje san za bilo koji nas klub.Dzabe sve,...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delija, 26. april 2014 12:55)

Kako džabe sve, kada kao prvoplasirana ekipa u regularnom delu ABA lige igramo kvalifikacije za Evroligu?

Cvetko

pre 9 godina

Ovo je slatka osveta za taktiziranje jednih i drugih. Zvezda jer je trebala da izgubi od Cibone u regularnom delu, a ne da se junaci po Zagrebu. A Partizan sto je hteo da izbegne Zvezdu u polufinale. p.s dok se Srbi svadjali, Hrvati pravili taktiku

Bogdanovic pravi grobar

pre 9 godina

Gledao sam pet puta snimak zadnjih pet sekundi i Bogdanovic je najbolji defanzivni igrac u istoriji kosarke. On covek cuva da Smit ne udje u prodor pod kos. Jednom recju legenda.

Ivan NS

pre 9 godina

Zvezdaš sam, ali izjava je korektna. Glupo je radovati se tuđoj nesreći. Činjenica je da smo ostali bez Evrolige i mi i Partizan, što uistinu boli.

bora

pre 9 godina

Velika šteta za srpsku košarku.Zvezda Telekom će proći kvalifikacije,taman koliko će i Partizan da dobije WC!Uleb jedva čeka da se otarasi srpske sirotinje,gde su karte za Evroligu 5e!?

Komša

pre 9 godina

" Treba napustiti ABA ligu"-pera
Zašto?Zato što neki srpski klub nije osvojio i to u Beogradu? A šta da kažu Hrvati i Slovenci,pa oni već godinama gledaju kako je mi osvajamo.Pravila su se znala pre početka sezone,znali smo šta nas čeka,pukli smo i nema sad neću više da se igram,vrati mi moje krpice.
Na početku sezone,u jeku euforije ostavio sam jedan komentar vezan za moguće zamke u koje naši klubovi mogu da upadnu zbog sistema takmičenja.
Dok smo se mi kidali u utakmicama visokog intenziteta posle kojih dolati do velikog fizičkog ipsihiCkog pražnjenja oszali klubovi,od kojih su neki igrali manje obavezno takmičenje su nas tako izmorene čekali na zicer.Hrvati su sačekali svojih pet minuta i zasluženo pobedili.
Partizan je,pritisnut finansijskom krizom morao da kida u EL i F16EL boreći se za kartu (dinar)više u Areni.Komšije su se odlučile za promociju kluba i dosta izgorele u EK.
Cedevita i Cibona su ćutale,skenirale i spremale se.
E,sad mi tako.Ro je sport.Imali su Partizan i Zvezda i kvalitetnije timove pa su bili u senci Cibone (da bi 86 sačekali svoj trenutak i igrali finale SFRJ).Divčeva generacija je bila u senci Jugoplastike i titulu nije uzela ali je već sledeća uzela KŠ.Čekao je Partizan i Budućnost koja je dominirala,pa sačekao svoju deceniju.
Sport je to.Kad udješ u trku kao šampion ti možeš samo da izgubiš ono što imaš ili da sačuvaš - svi ostali igraju da dobiju ono što nemaju.
Moralo je da se desi.I uvek bi mi rekli- gde baš sad ?

NS#1

pre 9 godina

Ok, prošle godine smo dobili ono što smo priželjkivali, finale Zvezda-Partizan. Ove nismo. Jbg, šta sad. Biće bolje, nije kraj sveta. Ne znam zašto ljudi doživljavaju ovakve situacije kao da je sad ili nikad. Navijao sam sinoć za Zvezdu, podržavao sam danas Partizan. Izuzetno sam razočaran ishodom, ali setimo se kako smo 'ih' samo pobeđivali do sad, siguran sam da trenutni rezultat ne može to da obriše, bez ikakve loše namere. :)

Delija

pre 9 godina

Kao prvi mi igramo kvalifikacije to je tacno.Ja sam pricao za vajld kartu koja kosta 500000 E.To se ne odnosi na kvalifikacioni turnir.Zvezda mozda i ima te pare ali Partizan sigurmo nema.Ukrajinci 99% otpadaju iz El sledece sezone zbog rata a to jedno mesto ce biti popunjeno Vajld kartom.Tu lezi nada i za jedne i za druge.Mada treba skupiti 500 hiljada samo za to!

Beograd na lebu i vodi

pre 9 godina

Država se izjasnila da je profesionalni sport ne interesuje zato se okrećemo domaćoj amaterskoj ligi, pare ulažemo u bazene , zatvorene atletske hale, teniske i ostale terene za takmičarske kategorije uzrasta do 16 godina i rekreativce.

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 9 godina

Sad je vrijeme da se Dule skloni ako vec nece sam da ode. A svi znamo da nece :)

nvujic977@gmail.com

pre 9 godina

partizanovac sam ,ali mi je negde i drago...sad D.V nece moci vise da trazi par stotina hiljada evra platu od drzave jer je on to sto jeste...druze,preko pa zaradi. ali tamo ne mozes da se ponasas kao ovde,pa se kuni u rusiju,antifasisticku borbu,jugoslaviju i ostalo...

Nikola

pre 9 godina

Ja mislim da je doslo vreme da se ne mrzimo vise vec radujemo jedni drugima, dok god prosipamo mrznju prolazicemo ubuduce kao ova dva dana.

st

pre 9 godina

Zasto bi posledice bile tragicne? Oslonite se na kadetske I juniorske reprezentativce u kombinaciji sa nekim iskusnim igracem. Godina dana je dovoljna da se stvori novi tim. Srecno!