Petak, 25.04.2014.

08:55

F4: Partizan za EL, Cedevita za HR

Košarkaši Partizana NIS od 20 časova u Kombank Areni igraju polufinali meč Fajnal-fora ABA lige sa Cedevitom.

Izvor: MN

F4: Partizan za EL, Cedevita za HR IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Belafonte

pre 9 godina

Pre mesdc dana sam govori da ce inale biti Cibona Cedevita.Naravno iz zezanja.Posle sinocneg poraza Zvezdde i radovanja Dervisa pozeleo sam pobedu Cedevite. Ostvarilo mi se. Sada vam predstoji kup Banovog brda

Земунац

pre 9 godina

Навијам за Звезду, али вечерас сам уз српски клуб. Партизане осветлај образ Српске кошарке, ако се у недељу у Београду буде играло ХР финале, онда слободно можемо да закључамо све хале у Србији!

Milos PFK

pre 9 godina

Bice tesko,to je sigurno.Zvezda sinoc,da je imala pravu podrsku sa tribina,verovatno bi prosla dalje.Zato,Grobari,svi u Arenu,igramo utakmicu sezone.Strpljiva igra,a navijanje od pocetka do kraja.Bez stednje.Onako kako samo mi umemo.Da "osvetimo" pantere i da obezbedimo nasem Partizanu sledece sezone ucesce u EL. Pozdrav,odoh da se spremam se za Arenu!

sport

pre 9 godina

e bome bas se vidi da na balkanu u kosarci dominiraju Srbi i Hrvati... evo 4 najbolja kluba su iz Beograda i Zagreba ,, Sarajevo npr nema ozbiljan kosarkaski klub... cak BIH predstavljaju po jedan Srpski i Hrvatski klub Igokea i Siroki Brijeg koji ce ove godine verovatno da bude prvak u BiH

tihi

pre 9 godina

Repesa yugo skola ? Ma daj to je jedan prodavac magle koji sa trenerskim poslom nema veze kao i vecina hr trenera ..ono sta se hr kosarci desava od 90 tih to se sad pocelo desavat srpskoj ...pojavljuju se kvazi treneri !
U hr osim velimira perasovica nema ozbiljnog trenera jer politika i mafija kolo vode ...
Cibona jucer dobije zeezdu zaslizeno ali oni nemaju niti ekipe niti para za euroligu ...daj boze da daju sansu ovim klincima sta ih imaju na klupi ali ne doci ce jos dva amera i par poluigraca i imat ce isti skor od 14-0 kao i da klinci igraju ...to je zalost !
Kosarka eurolige je postala preskupa za nas koji nemamo love ...

SRBIJA

pre 9 godina

Ja prije svega,kao Srbin moram da navijam za Partizan kao što sam sinoć navijao za Crvenu zvezdu.Zašto navijati za HR klub kad igraju protiv Srpskih.I to još u BG navijati protiv naši pa nmg da vjerujem da bi voljeli da je finale Cibona-Cedevita u BG?

KODAR78

pre 9 godina

Ima jedan tim...
Utakmica sezone. Sezona puna pehova, uspona i padova, velikog pritiska sa svih strana. Iz takvih uslova se radjaju Spartanci, bez plata, stipendija i ko zna sve cega, ali i sa druge strane okruzeni ogromnom kolicinom ljubavi prema klubu i igracima, od strane svojih pristalica. Mi svi cinimo Partizan, Oni igraju a Mi disemo za njih. Najbolji kada je najvaznije. Hvala unapred Duletu i momcima, za sve ove lepe trenutke u nasim zivotima. Volim ga ko oka dva.

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Kako nismo u mogućnosti gledati naš PARTIZAN uživo, gledt ćemo putem tv-a.Očekujemo pobedu PARTIZANA, te da i naredne godine igramo Evroligu i naravno da u nedeljnom finalu pobedimo Cibonu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZANA.

Finale kakvo bi i trebalo biti

pre 9 godina

Finale bit Cibona - Partizan. Ipak najveci klubovi s ovih prostora. A isto tako i europski prvaci, Cibona koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolja od Zvezde. Partizan koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolji od Cedevite. Tako je jednostavno zapisano u zvijezdama i protiv toga se ne moze. Lp.

Kenels

pre 9 godina

TI ZA TROFEJ NISI RODJENA POGRESNO SI ZVEZDO VODJENA I ZATO TI NIJE DATO DA NA RUCI NOSIS ZLATO ..

!!!!!!!!!!!!!!!!! SVI U ARENU !!!!!!!!!!!!!!!

emirati

pre 10 godina

Procitajte sta kaze kulturni,odmereni i iskreni trener Cedevite !
Mnogi nasi treneri bi trebali da budu malo skromniji i realnini u svojim izjavama,a ne da iritiraju gledaoce i navijace,a ocekuju punu dvoranu ?

hidrivoje

pre 10 godina

Svatko tko voli košarku nadao se finalu u kojem će se ogledati dvije institucije pritisnute financijskim problemima i čiju igru nosi srce, a ne dva financijski umjetno napumpana projekta iz Podsuseda/Železnika.

PekiGrobar

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.
(Cibonaš, 25. april 2014 09:32)

Brate komsija ti si nas pomesao sa jednim instant timom iz predgradja. Mi smo Institucija znas, mi ne gubimo od tamo nekih napitaka. Lagano cemo vas dobiti 10+ razlike.

Only

pre 10 godina

Ajmo partizanovci, grobari, simpatizeri kluba. Svi da se skupimo,da pomognemo nasima da odemo dalje. Za Partizan, za srpsku kosarku! Dolaze veceras i Dule Kecman, i Novica ubica i Jan Veseli. Prica se da ce mozda i Pekmen doci. Dodjite da napravimo spektakl i docekamo svoje legende i sa njima udjemo u finale! Nismo isti!

aca_bg

pre 10 godina

Sretno...Srce na teren,pa i ako ne pobedite nema veze. Grobari?Pa, ako pobedimo-navikli smo a ako izgubimo da pokazemo gde je razlika izmedju nas i onih 'rekordera' arene.Mi imamo Kicu,Praju,Grbu, Divca,Paspalja,Saleta, Zeljka,Pekmena,Veselog,Bogdana...A oni? Imaju ogromnog Moku Slavnica, ali on nece da im dodje na utakmicu ni kada ga zovu. Za sve se navija, Partizan se voli! Sretno majstori!

Zauvek Grobar

pre 10 godina

Braco grobari nemojte se loziti pa da ne prodjemo ko ganici. Veceras svi u arenu!
Neka pobedi bolji i da gledamo dobru tekmu.

Pogba

pre 10 godina

Navijači Partizana, nemojte biti lenji i dođite večeras da bodrimo.
Da je za Zvezdu juče navijano dobila bi utakmicu. Ne voli se klub preko interneta. Časovi ljubavi, ne zaboravite.

deplasirano

pre 10 godina

Sinoć Blesingejm "spalio" Đenku, a da li će Đekna ostati bez titule, videćemo. Cedevita je ozbiljan i uigran tim sa dosta iskusnih igrača, nadam se da će Partizanovi igrači odigrati čvrsto, ali ne i stegnuto, i da će se uprkos svemu plasirati u finale. Bio bi to paradoks, da dva tima sa mnogo finansijskih problema eliminišu finansijski stabilne i na tabeli bolje plasirane timove.

Labud

pre 10 godina

Epsko finale ce biti izmedju bivsih evropskih sampiona. Instant klubovi finansijskih mocnika, politicara i tajkuna tu nemaju sta da traze.

Vlada Vukoicic, gospodin, je rekao da je najveca prednost Partizana Dule Vojosevic, koji zna kako se ovakva utakmica dobija, i da to mozda na trenutke ne izgleda lepo, ali ako neko ume to je on. Repesa je takodje stara skola jugoslovenske kosarke, ali nije Dule. Pogledajte veceras tribine, kakav ce svet tu da se skupi. Od dece do penzionera, glumaca, rezisera, umetnika, sportista, prelepih devojki itd.

Filip II Lepi-Princ Konzerva

pre 10 godina

Tata kupi mi Cibonu,ovi nam brukaju Zeleznik.
Ili vrati sveto ime Reflex.
A Vucko neka izvrsi fuziju sa Megom,pa makar ti robijao.

boris CZV

pre 10 godina

Za sve bi nas bilo bolje da ne ode u finale, tako bi se tuga izjednačila i svi bi na neki dan zaćutali, život bi verovatno bio bolji!

duca simonović

pre 10 godina

1973 godine ,kada je došao Kićanović u Partizan, nestao je jedan dobar klub , a tada se zvao KK Crvena zvezda i do danas se nije oporavio... 41 godina tuge za prave zvezdaše , a ne za primitivce sa severa takozvane delije

pokojni Toza

pre 10 godina

Meni je svejedno, ipak igraju dva hrvatska kluba!
(shaka69, 25. april 2014 09:12)
Ma jok brate, sinoc su igrala dva hrvatska kluba, jedana sa adresom u Savskoj 30, 10000 Zagreb a drugi sa adresom u Stjepana Supanca 15.
"Stjepan Supanac, vodja hrvatskih komunista ubijen 21. Januara 1921 godine, kada je bezao pred zandarmima zbog ubistva vojnika kraljevine SHS"....
Veceras igra ponos Srbije PARTIZAN, sa adresom u Humskoj 1, 11000 BEOGRAD. A vi ste sinoc dobili po Supancu, pa je i normalno da ste malo nervozni i razdrazljivi. Nego ajde ti blago meni, spremaj tastaturu pa da nas od avgusta opet ubedjujete kako uzimate sve zivo ...SLEDECE SEZONE.

Gro8ar

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ispunimo Arenu. Grobari, Partizanovci i svi ostali kojima je Partizan u srcu, potrebna je sto veca podrska jer veceras je biti ili ne biti za nas..Svi u halu!

Srdjan

pre 10 godina

Jucerasnja najava za kk pantere: zvezda za evroligu i finale, a danasnja: moze li partizan u finale...umesto INSTITUCIJA KRECE U ODBRANU TROFEJA...sasvim nam je jasno koliko se medijski gura covketov klub...nema veze veceras uzivajte u casovima ljubavi, veceras ce hala biti puna za razliku od sinoc!

Vladimir

pre 10 godina

Cedevita je odlicna ekipa ali problem kod vestacki stvorenih ekipa poput zvezde telekom i cedevite je to sto ne igraju novci vec mora da postoji hemija kao sto je to slucaj sa Partizanom! U ekipama koje su vestacki stvorene nema hemije potrebne za velike ciljeve, takvi kubovi traju sezonu ili dve i cao... Partizan je samim ulaskom u 4 ekipe napravio cudo ako uzmemo u obzir sve pehove tokom sezone! Mislim da mozemo proci Cedevitu a u finalu sta Bog da!!

vrbas

pre 10 godina

Nego sta nego moze, ostat ce SAMPIONI, nemoze niko da mu parira pogotovo u ovakvim odlucujucim utakmicama, previse je iskusan "a i dobar" NAPRED PARTIZAN, "jedva cekam da vidim jednog drugara "BRKO-zvezdas" koji je cele sezone vikao kako su "vec" sampioni "u svemu" otpisivao je naj ljuceg rivala "PARTIZAN" kao da nikada nije postojao, a ono na kraju prc... :)

drug Danilo

pre 10 godina

Ko bude više želeo pobedu, taj će je dobiti. Prognozu sinoćne utakmice sam skoro pogodio, rekao sam da će ih Cibona tući 3/4, ali sam pogrešio misleći da Zvezda na iskustvo dobija makar u produžetku. Za večeras mislim da će bolje početi Partizan, da će ih Cedevita sustizati u trećoj etvrtini koja nam je kritična, ali da na kraju dobijamo 5- razlike.

Sasa

pre 10 godina

@Cibonas mozes da mu das i jedan minut ali ja sam ubedjen da Partizan veceras dobija bas zato sto ima Vujosevica ,odlika velikih trenera je da znaju da vode velike utakmice a Vujošević to svakako jeste

ja

pre 10 godina

Grobari,jel smo veceras u nivou 200 ili 400? Koliko sam video mesta za stajanje su na gornjem nivou a ne kao sto je bilo u Evroligi na donjem?

1-35-27-8

pre 10 godina

Vise nije pitanje moze li - jednostavno mora! Na ovaj ili onaj nacin Cedevita mora da padne, poraz je apsolutno nezamisliv. Posle onog sinoc, jasno je da ULEB ni u snu nece dozvoliti ni eventualnu mogucnost da ABA ima cetiri predstavnika - to bi znacilo isto kao Spanija, a vise od Rusije, Italije, Grcke, Turske. To se nikad nece desiti.
Posto idu dvoje finalista + eventualni treci iz kvalifikacija jasno je da mesta za specijalnu pozivnicu nema.
Sto znaci da je pobeda imperativ - nezamislivo je da Partizan ne igra Evroligu. "Specijalka" je bila spremna od strane Bertomeua za svaki slucaj, ta varijanta sad otpada.

Cibonaš

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.

P

pre 10 godina

A Repesa vislji od cele svoje ekipe skoro :)

A da jeste ovo je najveca nepravda, zamisli? Kako da nazovemo nepravdu prema Igokei prosle sezone? E to je najveca nepravda jer su momci bili posteno zasluzili da igraju u EL, propozicije su tada rekle prvi ide u EL i oni su na to isli tokom sezone, jer su znali da na F4 nemaju toliko sanse. A Repesa se zali na administrativnu glupost.

volim Partizan!!

pre 10 godina

BRACO VIDIMO SE VECERAS U ARENI! POTREBNI SMO PARTIZANU I TU NEMA KALKULISANJA! SVI DO JEDNOG U ARENU - SVI KO JEDAN! AJMOOOOOO BREEE!!!!!

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

hahaha kakav naslov, a juce" zvezda za finale i EL"...a danas "Moze li Partizan u finale"...

Ako je mogao u zadnjih osam godina da igra finale onda razmislite malo?

my way

pre 10 godina

Nadam se da moze, bez ozbira na njegove tastatura navijace koji slave poraz Zvezde i nase kosarke. Kad bi bili jedini klub u Srbiji bili bi najsrecniji, ali treba neko da im objasni da u tom slucaju ni oni ne bi dugo opstali.

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

hahaha kakav naslov, a juce" zvezda za finale i EL"...a danas "Moze li Partizan u finale"...

Ako je mogao u zadnjih osam godina da igra finale onda razmislite malo?

Srdjan

pre 10 godina

Jucerasnja najava za kk pantere: zvezda za evroligu i finale, a danasnja: moze li partizan u finale...umesto INSTITUCIJA KRECE U ODBRANU TROFEJA...sasvim nam je jasno koliko se medijski gura covketov klub...nema veze veceras uzivajte u casovima ljubavi, veceras ce hala biti puna za razliku od sinoc!

pokojni Toza

pre 10 godina

Meni je svejedno, ipak igraju dva hrvatska kluba!
(shaka69, 25. april 2014 09:12)
Ma jok brate, sinoc su igrala dva hrvatska kluba, jedana sa adresom u Savskoj 30, 10000 Zagreb a drugi sa adresom u Stjepana Supanca 15.
"Stjepan Supanac, vodja hrvatskih komunista ubijen 21. Januara 1921 godine, kada je bezao pred zandarmima zbog ubistva vojnika kraljevine SHS"....
Veceras igra ponos Srbije PARTIZAN, sa adresom u Humskoj 1, 11000 BEOGRAD. A vi ste sinoc dobili po Supancu, pa je i normalno da ste malo nervozni i razdrazljivi. Nego ajde ti blago meni, spremaj tastaturu pa da nas od avgusta opet ubedjujete kako uzimate sve zivo ...SLEDECE SEZONE.

volim Partizan!!

pre 10 godina

BRACO VIDIMO SE VECERAS U ARENI! POTREBNI SMO PARTIZANU I TU NEMA KALKULISANJA! SVI DO JEDNOG U ARENU - SVI KO JEDAN! AJMOOOOOO BREEE!!!!!

duca simonović

pre 10 godina

1973 godine ,kada je došao Kićanović u Partizan, nestao je jedan dobar klub , a tada se zvao KK Crvena zvezda i do danas se nije oporavio... 41 godina tuge za prave zvezdaše , a ne za primitivce sa severa takozvane delije

Pogba

pre 10 godina

Navijači Partizana, nemojte biti lenji i dođite večeras da bodrimo.
Da je za Zvezdu juče navijano dobila bi utakmicu. Ne voli se klub preko interneta. Časovi ljubavi, ne zaboravite.

Labud

pre 10 godina

Epsko finale ce biti izmedju bivsih evropskih sampiona. Instant klubovi finansijskih mocnika, politicara i tajkuna tu nemaju sta da traze.

Vlada Vukoicic, gospodin, je rekao da je najveca prednost Partizana Dule Vojosevic, koji zna kako se ovakva utakmica dobija, i da to mozda na trenutke ne izgleda lepo, ali ako neko ume to je on. Repesa je takodje stara skola jugoslovenske kosarke, ali nije Dule. Pogledajte veceras tribine, kakav ce svet tu da se skupi. Od dece do penzionera, glumaca, rezisera, umetnika, sportista, prelepih devojki itd.

Filip II Lepi-Princ Konzerva

pre 10 godina

Tata kupi mi Cibonu,ovi nam brukaju Zeleznik.
Ili vrati sveto ime Reflex.
A Vucko neka izvrsi fuziju sa Megom,pa makar ti robijao.

Vladimir

pre 10 godina

Cedevita je odlicna ekipa ali problem kod vestacki stvorenih ekipa poput zvezde telekom i cedevite je to sto ne igraju novci vec mora da postoji hemija kao sto je to slucaj sa Partizanom! U ekipama koje su vestacki stvorene nema hemije potrebne za velike ciljeve, takvi kubovi traju sezonu ili dve i cao... Partizan je samim ulaskom u 4 ekipe napravio cudo ako uzmemo u obzir sve pehove tokom sezone! Mislim da mozemo proci Cedevitu a u finalu sta Bog da!!

Gro8ar

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ispunimo Arenu. Grobari, Partizanovci i svi ostali kojima je Partizan u srcu, potrebna je sto veca podrska jer veceras je biti ili ne biti za nas..Svi u halu!

Sasa

pre 10 godina

@Cibonas mozes da mu das i jedan minut ali ja sam ubedjen da Partizan veceras dobija bas zato sto ima Vujosevica ,odlika velikih trenera je da znaju da vode velike utakmice a Vujošević to svakako jeste

Finale kakvo bi i trebalo biti

pre 9 godina

Finale bit Cibona - Partizan. Ipak najveci klubovi s ovih prostora. A isto tako i europski prvaci, Cibona koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolja od Zvezde. Partizan koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolji od Cedevite. Tako je jednostavno zapisano u zvijezdama i protiv toga se ne moze. Lp.

P

pre 10 godina

A Repesa vislji od cele svoje ekipe skoro :)

A da jeste ovo je najveca nepravda, zamisli? Kako da nazovemo nepravdu prema Igokei prosle sezone? E to je najveca nepravda jer su momci bili posteno zasluzili da igraju u EL, propozicije su tada rekle prvi ide u EL i oni su na to isli tokom sezone, jer su znali da na F4 nemaju toliko sanse. A Repesa se zali na administrativnu glupost.

Kenels

pre 9 godina

TI ZA TROFEJ NISI RODJENA POGRESNO SI ZVEZDO VODJENA I ZATO TI NIJE DATO DA NA RUCI NOSIS ZLATO ..

!!!!!!!!!!!!!!!!! SVI U ARENU !!!!!!!!!!!!!!!

aca_bg

pre 10 godina

Sretno...Srce na teren,pa i ako ne pobedite nema veze. Grobari?Pa, ako pobedimo-navikli smo a ako izgubimo da pokazemo gde je razlika izmedju nas i onih 'rekordera' arene.Mi imamo Kicu,Praju,Grbu, Divca,Paspalja,Saleta, Zeljka,Pekmena,Veselog,Bogdana...A oni? Imaju ogromnog Moku Slavnica, ali on nece da im dodje na utakmicu ni kada ga zovu. Za sve se navija, Partizan se voli! Sretno majstori!

hidrivoje

pre 10 godina

Svatko tko voli košarku nadao se finalu u kojem će se ogledati dvije institucije pritisnute financijskim problemima i čiju igru nosi srce, a ne dva financijski umjetno napumpana projekta iz Podsuseda/Železnika.

1-35-27-8

pre 10 godina

Vise nije pitanje moze li - jednostavno mora! Na ovaj ili onaj nacin Cedevita mora da padne, poraz je apsolutno nezamisliv. Posle onog sinoc, jasno je da ULEB ni u snu nece dozvoliti ni eventualnu mogucnost da ABA ima cetiri predstavnika - to bi znacilo isto kao Spanija, a vise od Rusije, Italije, Grcke, Turske. To se nikad nece desiti.
Posto idu dvoje finalista + eventualni treci iz kvalifikacija jasno je da mesta za specijalnu pozivnicu nema.
Sto znaci da je pobeda imperativ - nezamislivo je da Partizan ne igra Evroligu. "Specijalka" je bila spremna od strane Bertomeua za svaki slucaj, ta varijanta sad otpada.

Only

pre 10 godina

Ajmo partizanovci, grobari, simpatizeri kluba. Svi da se skupimo,da pomognemo nasima da odemo dalje. Za Partizan, za srpsku kosarku! Dolaze veceras i Dule Kecman, i Novica ubica i Jan Veseli. Prica se da ce mozda i Pekmen doci. Dodjite da napravimo spektakl i docekamo svoje legende i sa njima udjemo u finale! Nismo isti!

KODAR78

pre 9 godina

Ima jedan tim...
Utakmica sezone. Sezona puna pehova, uspona i padova, velikog pritiska sa svih strana. Iz takvih uslova se radjaju Spartanci, bez plata, stipendija i ko zna sve cega, ali i sa druge strane okruzeni ogromnom kolicinom ljubavi prema klubu i igracima, od strane svojih pristalica. Mi svi cinimo Partizan, Oni igraju a Mi disemo za njih. Najbolji kada je najvaznije. Hvala unapred Duletu i momcima, za sve ove lepe trenutke u nasim zivotima. Volim ga ko oka dva.

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Kako nismo u mogućnosti gledati naš PARTIZAN uživo, gledt ćemo putem tv-a.Očekujemo pobedu PARTIZANA, te da i naredne godine igramo Evroligu i naravno da u nedeljnom finalu pobedimo Cibonu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZANA.

vrbas

pre 10 godina

Nego sta nego moze, ostat ce SAMPIONI, nemoze niko da mu parira pogotovo u ovakvim odlucujucim utakmicama, previse je iskusan "a i dobar" NAPRED PARTIZAN, "jedva cekam da vidim jednog drugara "BRKO-zvezdas" koji je cele sezone vikao kako su "vec" sampioni "u svemu" otpisivao je naj ljuceg rivala "PARTIZAN" kao da nikada nije postojao, a ono na kraju prc... :)

PekiGrobar

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.
(Cibonaš, 25. april 2014 09:32)

Brate komsija ti si nas pomesao sa jednim instant timom iz predgradja. Mi smo Institucija znas, mi ne gubimo od tamo nekih napitaka. Lagano cemo vas dobiti 10+ razlike.

emirati

pre 10 godina

Procitajte sta kaze kulturni,odmereni i iskreni trener Cedevite !
Mnogi nasi treneri bi trebali da budu malo skromniji i realnini u svojim izjavama,a ne da iritiraju gledaoce i navijace,a ocekuju punu dvoranu ?

drug Danilo

pre 10 godina

Ko bude više želeo pobedu, taj će je dobiti. Prognozu sinoćne utakmice sam skoro pogodio, rekao sam da će ih Cibona tući 3/4, ali sam pogrešio misleći da Zvezda na iskustvo dobija makar u produžetku. Za večeras mislim da će bolje početi Partizan, da će ih Cedevita sustizati u trećoj etvrtini koja nam je kritična, ali da na kraju dobijamo 5- razlike.

Zauvek Grobar

pre 10 godina

Braco grobari nemojte se loziti pa da ne prodjemo ko ganici. Veceras svi u arenu!
Neka pobedi bolji i da gledamo dobru tekmu.

Milos PFK

pre 9 godina

Bice tesko,to je sigurno.Zvezda sinoc,da je imala pravu podrsku sa tribina,verovatno bi prosla dalje.Zato,Grobari,svi u Arenu,igramo utakmicu sezone.Strpljiva igra,a navijanje od pocetka do kraja.Bez stednje.Onako kako samo mi umemo.Da "osvetimo" pantere i da obezbedimo nasem Partizanu sledece sezone ucesce u EL. Pozdrav,odoh da se spremam se za Arenu!

ja

pre 10 godina

Grobari,jel smo veceras u nivou 200 ili 400? Koliko sam video mesta za stajanje su na gornjem nivou a ne kao sto je bilo u Evroligi na donjem?

deplasirano

pre 10 godina

Sinoć Blesingejm "spalio" Đenku, a da li će Đekna ostati bez titule, videćemo. Cedevita je ozbiljan i uigran tim sa dosta iskusnih igrača, nadam se da će Partizanovi igrači odigrati čvrsto, ali ne i stegnuto, i da će se uprkos svemu plasirati u finale. Bio bi to paradoks, da dva tima sa mnogo finansijskih problema eliminišu finansijski stabilne i na tabeli bolje plasirane timove.

Cibonaš

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.

SRBIJA

pre 9 godina

Ja prije svega,kao Srbin moram da navijam za Partizan kao što sam sinoć navijao za Crvenu zvezdu.Zašto navijati za HR klub kad igraju protiv Srpskih.I to još u BG navijati protiv naši pa nmg da vjerujem da bi voljeli da je finale Cibona-Cedevita u BG?

tihi

pre 9 godina

Repesa yugo skola ? Ma daj to je jedan prodavac magle koji sa trenerskim poslom nema veze kao i vecina hr trenera ..ono sta se hr kosarci desava od 90 tih to se sad pocelo desavat srpskoj ...pojavljuju se kvazi treneri !
U hr osim velimira perasovica nema ozbiljnog trenera jer politika i mafija kolo vode ...
Cibona jucer dobije zeezdu zaslizeno ali oni nemaju niti ekipe niti para za euroligu ...daj boze da daju sansu ovim klincima sta ih imaju na klupi ali ne doci ce jos dva amera i par poluigraca i imat ce isti skor od 14-0 kao i da klinci igraju ...to je zalost !
Kosarka eurolige je postala preskupa za nas koji nemamo love ...

sport

pre 9 godina

e bome bas se vidi da na balkanu u kosarci dominiraju Srbi i Hrvati... evo 4 najbolja kluba su iz Beograda i Zagreba ,, Sarajevo npr nema ozbiljan kosarkaski klub... cak BIH predstavljaju po jedan Srpski i Hrvatski klub Igokea i Siroki Brijeg koji ce ove godine verovatno da bude prvak u BiH

boris CZV

pre 10 godina

Za sve bi nas bilo bolje da ne ode u finale, tako bi se tuga izjednačila i svi bi na neki dan zaćutali, život bi verovatno bio bolji!

my way

pre 10 godina

Nadam se da moze, bez ozbira na njegove tastatura navijace koji slave poraz Zvezde i nase kosarke. Kad bi bili jedini klub u Srbiji bili bi najsrecniji, ali treba neko da im objasni da u tom slucaju ni oni ne bi dugo opstali.

Belafonte

pre 9 godina

Pre mesdc dana sam govori da ce inale biti Cibona Cedevita.Naravno iz zezanja.Posle sinocneg poraza Zvezdde i radovanja Dervisa pozeleo sam pobedu Cedevite. Ostvarilo mi se. Sada vam predstoji kup Banovog brda

Земунац

pre 9 godina

Навијам за Звезду, али вечерас сам уз српски клуб. Партизане осветлај образ Српске кошарке, ако се у недељу у Београду буде играло ХР финале, онда слободно можемо да закључамо све хале у Србији!

boris CZV

pre 10 godina

Za sve bi nas bilo bolje da ne ode u finale, tako bi se tuga izjednačila i svi bi na neki dan zaćutali, život bi verovatno bio bolji!

my way

pre 10 godina

Nadam se da moze, bez ozbira na njegove tastatura navijace koji slave poraz Zvezde i nase kosarke. Kad bi bili jedini klub u Srbiji bili bi najsrecniji, ali treba neko da im objasni da u tom slucaju ni oni ne bi dugo opstali.

Cibonaš

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.

pokojni Toza

pre 10 godina

Meni je svejedno, ipak igraju dva hrvatska kluba!
(shaka69, 25. april 2014 09:12)
Ma jok brate, sinoc su igrala dva hrvatska kluba, jedana sa adresom u Savskoj 30, 10000 Zagreb a drugi sa adresom u Stjepana Supanca 15.
"Stjepan Supanac, vodja hrvatskih komunista ubijen 21. Januara 1921 godine, kada je bezao pred zandarmima zbog ubistva vojnika kraljevine SHS"....
Veceras igra ponos Srbije PARTIZAN, sa adresom u Humskoj 1, 11000 BEOGRAD. A vi ste sinoc dobili po Supancu, pa je i normalno da ste malo nervozni i razdrazljivi. Nego ajde ti blago meni, spremaj tastaturu pa da nas od avgusta opet ubedjujete kako uzimate sve zivo ...SLEDECE SEZONE.

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

hahaha kakav naslov, a juce" zvezda za finale i EL"...a danas "Moze li Partizan u finale"...

Ako je mogao u zadnjih osam godina da igra finale onda razmislite malo?

Srdjan

pre 10 godina

Jucerasnja najava za kk pantere: zvezda za evroligu i finale, a danasnja: moze li partizan u finale...umesto INSTITUCIJA KRECE U ODBRANU TROFEJA...sasvim nam je jasno koliko se medijski gura covketov klub...nema veze veceras uzivajte u casovima ljubavi, veceras ce hala biti puna za razliku od sinoc!

PekiGrobar

pre 10 godina

Repeša je poznat ko veliki demagog, a ova izjava ide tome u prilog. Nisam siguran da Cedevita to može izčupat ali jos nesigurniji sam bio jucer pa se dogodilo neocekivano cudo. I btw ako Cedevita kojim slucajem dobije utakmicu bilo bi logicno da oranizator prebaci finale u neku srednjoskolsku dvoranu tek tolko da ima neka tribina za skaute i da stane jedna kamera, a da lovu koju su mislili potrosit na iznajmljivanje arene uplate na racun Zvezdinog trenera da ode na koji seminar o vodenju momcadi. I za kraj, vidim da je Vujosevic vec krenuo sa utakmicom svojim pricama o opstojnosti i prezijavanju, tako da mu dajem 2 minute do prve tehnicke i 5 do iskljucenja.
(Cibonaš, 25. april 2014 09:32)

Brate komsija ti si nas pomesao sa jednim instant timom iz predgradja. Mi smo Institucija znas, mi ne gubimo od tamo nekih napitaka. Lagano cemo vas dobiti 10+ razlike.

Kenels

pre 9 godina

TI ZA TROFEJ NISI RODJENA POGRESNO SI ZVEZDO VODJENA I ZATO TI NIJE DATO DA NA RUCI NOSIS ZLATO ..

!!!!!!!!!!!!!!!!! SVI U ARENU !!!!!!!!!!!!!!!

SRBIJA

pre 9 godina

Ja prije svega,kao Srbin moram da navijam za Partizan kao što sam sinoć navijao za Crvenu zvezdu.Zašto navijati za HR klub kad igraju protiv Srpskih.I to još u BG navijati protiv naši pa nmg da vjerujem da bi voljeli da je finale Cibona-Cedevita u BG?

duca simonović

pre 10 godina

1973 godine ,kada je došao Kićanović u Partizan, nestao je jedan dobar klub , a tada se zvao KK Crvena zvezda i do danas se nije oporavio... 41 godina tuge za prave zvezdaše , a ne za primitivce sa severa takozvane delije

Labud

pre 10 godina

Epsko finale ce biti izmedju bivsih evropskih sampiona. Instant klubovi finansijskih mocnika, politicara i tajkuna tu nemaju sta da traze.

Vlada Vukoicic, gospodin, je rekao da je najveca prednost Partizana Dule Vojosevic, koji zna kako se ovakva utakmica dobija, i da to mozda na trenutke ne izgleda lepo, ali ako neko ume to je on. Repesa je takodje stara skola jugoslovenske kosarke, ali nije Dule. Pogledajte veceras tribine, kakav ce svet tu da se skupi. Od dece do penzionera, glumaca, rezisera, umetnika, sportista, prelepih devojki itd.

aca_bg

pre 10 godina

Sretno...Srce na teren,pa i ako ne pobedite nema veze. Grobari?Pa, ako pobedimo-navikli smo a ako izgubimo da pokazemo gde je razlika izmedju nas i onih 'rekordera' arene.Mi imamo Kicu,Praju,Grbu, Divca,Paspalja,Saleta, Zeljka,Pekmena,Veselog,Bogdana...A oni? Imaju ogromnog Moku Slavnica, ali on nece da im dodje na utakmicu ni kada ga zovu. Za sve se navija, Partizan se voli! Sretno majstori!

KODAR78

pre 9 godina

Ima jedan tim...
Utakmica sezone. Sezona puna pehova, uspona i padova, velikog pritiska sa svih strana. Iz takvih uslova se radjaju Spartanci, bez plata, stipendija i ko zna sve cega, ali i sa druge strane okruzeni ogromnom kolicinom ljubavi prema klubu i igracima, od strane svojih pristalica. Mi svi cinimo Partizan, Oni igraju a Mi disemo za njih. Najbolji kada je najvaznije. Hvala unapred Duletu i momcima, za sve ove lepe trenutke u nasim zivotima. Volim ga ko oka dva.

Preko vode do slobode

pre 9 godina

Kako nismo u mogućnosti gledati naš PARTIZAN uživo, gledt ćemo putem tv-a.Očekujemo pobedu PARTIZANA, te da i naredne godine igramo Evroligu i naravno da u nedeljnom finalu pobedimo Cibonu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.NAPRED PARTIZANA.

Finale kakvo bi i trebalo biti

pre 9 godina

Finale bit Cibona - Partizan. Ipak najveci klubovi s ovih prostora. A isto tako i europski prvaci, Cibona koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolja od Zvezde. Partizan koliko god da je u losoj situaciji biti ce bolji od Cedevite. Tako je jednostavno zapisano u zvijezdama i protiv toga se ne moze. Lp.

Vladimir

pre 10 godina

Cedevita je odlicna ekipa ali problem kod vestacki stvorenih ekipa poput zvezde telekom i cedevite je to sto ne igraju novci vec mora da postoji hemija kao sto je to slucaj sa Partizanom! U ekipama koje su vestacki stvorene nema hemije potrebne za velike ciljeve, takvi kubovi traju sezonu ili dve i cao... Partizan je samim ulaskom u 4 ekipe napravio cudo ako uzmemo u obzir sve pehove tokom sezone! Mislim da mozemo proci Cedevitu a u finalu sta Bog da!!

Filip II Lepi-Princ Konzerva

pre 10 godina

Tata kupi mi Cibonu,ovi nam brukaju Zeleznik.
Ili vrati sveto ime Reflex.
A Vucko neka izvrsi fuziju sa Megom,pa makar ti robijao.

vrbas

pre 10 godina

Nego sta nego moze, ostat ce SAMPIONI, nemoze niko da mu parira pogotovo u ovakvim odlucujucim utakmicama, previse je iskusan "a i dobar" NAPRED PARTIZAN, "jedva cekam da vidim jednog drugara "BRKO-zvezdas" koji je cele sezone vikao kako su "vec" sampioni "u svemu" otpisivao je naj ljuceg rivala "PARTIZAN" kao da nikada nije postojao, a ono na kraju prc... :)

tihi

pre 9 godina

Repesa yugo skola ? Ma daj to je jedan prodavac magle koji sa trenerskim poslom nema veze kao i vecina hr trenera ..ono sta se hr kosarci desava od 90 tih to se sad pocelo desavat srpskoj ...pojavljuju se kvazi treneri !
U hr osim velimira perasovica nema ozbiljnog trenera jer politika i mafija kolo vode ...
Cibona jucer dobije zeezdu zaslizeno ali oni nemaju niti ekipe niti para za euroligu ...daj boze da daju sansu ovim klincima sta ih imaju na klupi ali ne doci ce jos dva amera i par poluigraca i imat ce isti skor od 14-0 kao i da klinci igraju ...to je zalost !
Kosarka eurolige je postala preskupa za nas koji nemamo love ...

sport

pre 9 godina

e bome bas se vidi da na balkanu u kosarci dominiraju Srbi i Hrvati... evo 4 najbolja kluba su iz Beograda i Zagreba ,, Sarajevo npr nema ozbiljan kosarkaski klub... cak BIH predstavljaju po jedan Srpski i Hrvatski klub Igokea i Siroki Brijeg koji ce ove godine verovatno da bude prvak u BiH

Pogba

pre 10 godina

Navijači Partizana, nemojte biti lenji i dođite večeras da bodrimo.
Da je za Zvezdu juče navijano dobila bi utakmicu. Ne voli se klub preko interneta. Časovi ljubavi, ne zaboravite.

hidrivoje

pre 10 godina

Svatko tko voli košarku nadao se finalu u kojem će se ogledati dvije institucije pritisnute financijskim problemima i čiju igru nosi srce, a ne dva financijski umjetno napumpana projekta iz Podsuseda/Železnika.

1-35-27-8

pre 10 godina

Vise nije pitanje moze li - jednostavno mora! Na ovaj ili onaj nacin Cedevita mora da padne, poraz je apsolutno nezamisliv. Posle onog sinoc, jasno je da ULEB ni u snu nece dozvoliti ni eventualnu mogucnost da ABA ima cetiri predstavnika - to bi znacilo isto kao Spanija, a vise od Rusije, Italije, Grcke, Turske. To se nikad nece desiti.
Posto idu dvoje finalista + eventualni treci iz kvalifikacija jasno je da mesta za specijalnu pozivnicu nema.
Sto znaci da je pobeda imperativ - nezamislivo je da Partizan ne igra Evroligu. "Specijalka" je bila spremna od strane Bertomeua za svaki slucaj, ta varijanta sad otpada.

volim Partizan!!

pre 10 godina

BRACO VIDIMO SE VECERAS U ARENI! POTREBNI SMO PARTIZANU I TU NEMA KALKULISANJA! SVI DO JEDNOG U ARENU - SVI KO JEDAN! AJMOOOOOO BREEE!!!!!

drug Danilo

pre 10 godina

Ko bude više želeo pobedu, taj će je dobiti. Prognozu sinoćne utakmice sam skoro pogodio, rekao sam da će ih Cibona tući 3/4, ali sam pogrešio misleći da Zvezda na iskustvo dobija makar u produžetku. Za večeras mislim da će bolje početi Partizan, da će ih Cedevita sustizati u trećoj etvrtini koja nam je kritična, ali da na kraju dobijamo 5- razlike.

ja

pre 10 godina

Grobari,jel smo veceras u nivou 200 ili 400? Koliko sam video mesta za stajanje su na gornjem nivou a ne kao sto je bilo u Evroligi na donjem?

Sasa

pre 10 godina

@Cibonas mozes da mu das i jedan minut ali ja sam ubedjen da Partizan veceras dobija bas zato sto ima Vujosevica ,odlika velikih trenera je da znaju da vode velike utakmice a Vujošević to svakako jeste

Gro8ar

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ispunimo Arenu. Grobari, Partizanovci i svi ostali kojima je Partizan u srcu, potrebna je sto veca podrska jer veceras je biti ili ne biti za nas..Svi u halu!

Only

pre 10 godina

Ajmo partizanovci, grobari, simpatizeri kluba. Svi da se skupimo,da pomognemo nasima da odemo dalje. Za Partizan, za srpsku kosarku! Dolaze veceras i Dule Kecman, i Novica ubica i Jan Veseli. Prica se da ce mozda i Pekmen doci. Dodjite da napravimo spektakl i docekamo svoje legende i sa njima udjemo u finale! Nismo isti!

P

pre 10 godina

A Repesa vislji od cele svoje ekipe skoro :)

A da jeste ovo je najveca nepravda, zamisli? Kako da nazovemo nepravdu prema Igokei prosle sezone? E to je najveca nepravda jer su momci bili posteno zasluzili da igraju u EL, propozicije su tada rekle prvi ide u EL i oni su na to isli tokom sezone, jer su znali da na F4 nemaju toliko sanse. A Repesa se zali na administrativnu glupost.

Земунац

pre 9 godina

Навијам за Звезду, али вечерас сам уз српски клуб. Партизане осветлај образ Српске кошарке, ако се у недељу у Београду буде играло ХР финале, онда слободно можемо да закључамо све хале у Србији!

deplasirano

pre 10 godina

Sinoć Blesingejm "spalio" Đenku, a da li će Đekna ostati bez titule, videćemo. Cedevita je ozbiljan i uigran tim sa dosta iskusnih igrača, nadam se da će Partizanovi igrači odigrati čvrsto, ali ne i stegnuto, i da će se uprkos svemu plasirati u finale. Bio bi to paradoks, da dva tima sa mnogo finansijskih problema eliminišu finansijski stabilne i na tabeli bolje plasirane timove.

Zauvek Grobar

pre 10 godina

Braco grobari nemojte se loziti pa da ne prodjemo ko ganici. Veceras svi u arenu!
Neka pobedi bolji i da gledamo dobru tekmu.

emirati

pre 10 godina

Procitajte sta kaze kulturni,odmereni i iskreni trener Cedevite !
Mnogi nasi treneri bi trebali da budu malo skromniji i realnini u svojim izjavama,a ne da iritiraju gledaoce i navijace,a ocekuju punu dvoranu ?

Milos PFK

pre 9 godina

Bice tesko,to je sigurno.Zvezda sinoc,da je imala pravu podrsku sa tribina,verovatno bi prosla dalje.Zato,Grobari,svi u Arenu,igramo utakmicu sezone.Strpljiva igra,a navijanje od pocetka do kraja.Bez stednje.Onako kako samo mi umemo.Da "osvetimo" pantere i da obezbedimo nasem Partizanu sledece sezone ucesce u EL. Pozdrav,odoh da se spremam se za Arenu!

Belafonte

pre 9 godina

Pre mesdc dana sam govori da ce inale biti Cibona Cedevita.Naravno iz zezanja.Posle sinocneg poraza Zvezdde i radovanja Dervisa pozeleo sam pobedu Cedevite. Ostvarilo mi se. Sada vam predstoji kup Banovog brda