Subota, 19.04.2014.

10:59

Bojana nastavlja meč u nedelju

Meč između Bojane Jovanovski i Simone Halep u okviru duela Srbije i Rumunije u baražu za opstanak u Svetskoj grupi II Fed kupa, biće nastavljen u nedelju.

Izvor: ÐN JT

Bojana nastavlja meè u nedelju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ću ovde pročitati kako Ana više nije za tenis, iako je ove godine osvojila već dve titule i pobedila Serenu, Venus, Kerber... Jao jao Srbi moji, ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

stutgart

pre 10 godina

A inace,na turniru u Stutgartu koji se igra sledece nedelje,Jelena i Ana igraju u prvom kolu jedna protiv druge.. Bice to zanimljiv mec cini mi se,kao i svaki njihov dosad.

borča

pre 10 godina

Znači i dalje nije slabija kad izgubi već je do "psihe"??!! Ana dušo, ti si genije za tenis i poslušaj neke ovde "psihološke" savete!

Marko

pre 10 godina

Sa ovakvim odnosom kakve naše najbolje teniserke imaju prema nacionalnom timu, nikako i ne možemo očekivati bilo kakav bolji rezultat.
Setite se prošle godine kada ni Jelena ni Ana nisu htele da igraju meč protiv Slovačke u Nišu zbog navodnih povreda, pa su onda samo dva dana posle tog meča obe otišle u Kinu da igraju na nekom levom turniru.
A jednom kad se neka i pojavi u Fed cupu, onda im je to čisto otaljavanje posla.

smb

pre 10 godina

Ovakvo nipodaštavanje se moglo čitati i kada su devojke stigle do finala. Srbija je mizogina, i tu nema pomoći. JJ je to shvatila, mada, ne baš na vreme.

Logično i normalno.

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta!
(Mihajlo, 19. april 2014 13:28)
Naravno. I šta tebi sad tu nije jasno? Sin kad dobije peticu, hvalim ga, kad kiksne, kritikujem ga.

tenisss

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da smo spali na to da cemo najverovatnije igrati u evro-africkoj zoni.. Neka prica sta ko hoce,ali bez Jelene ova selekcija nije potpuna i nece imati nekih uspeha. Tako je kako je...

Dusan

pre 10 godina

Svaki put kad izgubi neki od naših tenisera najgori šljam u Srbiji se skupi na komentarima. Shvatite da naši teniseri i ostali sportisti nikad i nisu vas predstavljali. Predstavljali su onaj zdravi deo Srbije

Stranputica

pre 10 godina

Kirstea je lepša i bolja teniserka od princezice naše...Čeka nas afrička zona dogodine, po meri. Afrički standard, red je i da sport prati tu silaznu liniju.

Baki Zemunac

pre 10 godina

"... Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova
(Navijac iz fotelje, 19. april 2014 13:21)"

Kako se okreneš za 360 stepeni, otčas! Juče si Hrvoje napisao da Ana pobeđuje sigurno sa 2:0 i da oni koji pišu suprotno su same gluposti. Ja napisah da će Rumunija lako povesti sa 3:0 ( tj da će Ana izgubiti oba meča) i dobih dosta minusa! A šta sad? Emocije i snovi su jedno, a stvarnost je često bolna!

mozes mnogo da naucis od mene

pre 10 godina

Ja napisah da ce Rumunuja sigurno povesti sa 3:0,tj Ana izgubiti od Sorane,a mi se podsmevao! E,treba biti realan.....

Marko

pre 10 godina

Idemo u 3.Ligu.Tamo nam je nazalost i mesto....Nadam se da ce bar Dokovic da pobedi danas zato sto se on bori a ne kao nasa zenska reprezentacija koja ce uskoro da igra sa nekim ekipama iz Afrike....

ok

pre 10 godina

Ne vidim nikakav problem,igrala je dugo ove godine na betonu,u montereju je imala sitnih problema s kukom,malo terapija i eto...došla nespremna u bukurešt,nije dugo ni trenirala na šljaci...tako da i nije neko iznenadjenje...nema veze šta je tu je

igor

pre 10 godina

Ovo je pocetak kraja nase teniske "bajke" nastavak sledi u Indiji, jer Djokovic nece igrati 99%(finale US opena je u ponedeljak, a u cetvrtak mora biti u Indiji).
Nemojte se ljutiti na Anu, jer ona bolje ne moze.

this is the end

pre 10 godina

Kakvi maliciozni komentari puni uvreda...Vama jedino da Ana pobeđuje sve redom i da je godinama na vrhu nikada ne bi bila dobra, za vas je najvažnije kako će te da vređate i omalovažavate, to vam je posao, izgleda. U FED kupu, koji je potpuno nevažan za mnoge osim za one koji dobijaju pare što vode savez, izgubiti na tuđem terenu, na šljaci na koju je izašla prvi put ove godine, nije ništa strašno. Strašni su vaši komentari koji govore svašta o vama samima, govoriti Ani da je izgubljena za tenis zato štgo je izgubila od Kirstee je neverovatna glupost i totalno neznaje o sportskom takmičenju, psihologiji, trenutnoj formi, podlozi, koncepciji igre u kupu...I da je Ana dobila oba singla Srbija ne bi prošla jer nema drugu jaku igračicu, pa čak ni sa Jelenom ne bi prošli dalje.To je tako u FED kupu...tamo osrednje teniserke grizu i dobijaju izrazite favorite, naročito ako su ovakvi uslivi za igru koju su nam namestili Rumuni. Ali to vama ništa ne znači jer nemate pojma o tenisu i o sportu uopšte, osim da iz fotelja na tastaturi lupate kojekakve gluposti jer drugo ništa ne radite. Otiđite malo na teniski teren, uzmite reket pa zaigrajte vi veliki teniski eksperti, a poput vas i ova zemlja ima velike eksperte pa vidite gde smo stigli.

objektivan

pre 10 godina

Mislim da naša reprezentacija sa Anom ulazi u meč sa jednim izgubljenim susretom i pre početka. Ova devojka definitivno više nije za tenis, sto se i vidi po njenoj očajnoj igri, tužnom serviranju, nedostatku samopouzdanja, potpunoj dekoncentraciji i da ne nabrajam dalje. Ali se čudim sebi kako dozvolim da me gledanje ovakvih partija iznervira, napraviti dvostruku servis grešku u najvažnijem gejmu partije, pa zaista mi nije jasno. Bolje da je igrala Jakšićka, ne bi imali šta da izgubimo, a možda je mogla i dobiti, dok Ana to definitivno nije mogla.

Ne mesajte pljuvanje i realnost

pre 10 godina

Svaka cast Ani i na Grand Slamu i na prvoj poziciji, na sjajnim pobedama u toku karijere, na boljem medjusobnom skoru od JJ. Ali Jelena je uvek do poslednjeg grama snage igrala za Srbiju i srce je ostavljala na terenu za nasu zemlju, bolje igrala u Fed Cupu, nego za sebe.
Ne moze to svako, Ana nikako. Ona treba da igra samo za sebe, bolje joj ide.
Ali, velika zahvalnost Ani sto brani boje nase drzave, sto se uopste odazvala pozivu, kapa dole.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Ne treba vise pridavati paznje i pisati o Ani Ivanovic.Ona je jednostvano izgubljena u svemiru. Devojci se nesto dogadja u glavi,ima svoj neresiv problem, nije mislima u tenisu vec negde daleko.Toliki padovi i oscilacije nisu vidjeni u zenskom tenisu. Zato bez nerviranja. Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova

Nick

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno kako neko moze da uporedjuje Jeleninu i Aninu igru, Jelena mozda igra defanzivniji tenis, ali je konstantnija i razmislja dok igra poen, sto za Anu nikako nije sluacj. Ako je ide i pogadja odnosno udara po loptici moze svakog da pobedi, ali eto danas za cudo to se nije desilo. I nejasno mi je kako neko moze toliko da ima oscilacija prilikom meca koliko ih ona ima.
Bolje Jaksicku da tave da igra, ionako je vec sve izgubljeno!

my way

pre 10 godina

Ana, Jelena i Nole ne mogu da potrose kredit koji su stekli nikako. Nikad necemo imati to sto imamo sa njima, bez obzira na popularnost koju su ni iz cega doneli tenisu u Srbiji i zato ce ostati najzalatnijim slovima upisani u istoriju ne samo svog, nego srpskog sporta uopste. Ovakvi porazi su Anina karakteristika, ako niste navikli na to dosad onda stvarno ne znam, ali vredjati je i reci da je izgubljena za tenis, ocajna, a ona 12. teniserka sveta koja milione zaradjuje svake godine samo od turnira, pa sta ste onda vi gospodo komentatori? Razmislite sta sami o sebi i onome sto ste u zivotu uradili i radite govorite kada tako o Ani pricate. Nema razloga da se hvali Ana za igru i poraz u ovom mecu, ali naucite da kritikujete kako treba.

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

Ritam

pre 10 godina

Ana je izgubila ritam u drugom setu jer Kirste igra mnogo bolje i agresivnije. Jedna stvar koja je po tradiciji u medijama je kako smo vec pobedili pre takmicenja tipa pobedicemo ih. Valjda to nekako vrsi ogroman pritisak.

Милован

pre 10 godina

Ана је већ неколико година и дефинитивно изгубљена за тенис и само чудо би је могло вратити на неко боље мјесто него што је сад. Тенис, а и сви спортови се играју "главом", а то слуђена Ана нема!

Pa daj joj malo po spinu

pre 10 godina

Samo Ana moze ovako da me iznervira. Sto puta je poslala lopticu u mrezu. Vezba li ova cura nesto???... analizira li greske???!

ndj

pre 10 godina

ana se polako gubi!!! cak i na "omiljenoj" joj podlozi i protiv "losije teniserke ona pokazuje nemoc da vlada sobom kada je najbitnije. Cao,zdravo.

nada 22

pre 10 godina

Ana je najslabija karika u našem timu, nažalost!
Treba joj pod hitno psiholog i MOTIVACIJA kad igra za Srbiju.
Bolje da su se čeliličile mlađe i neiskusne teniserke, pa da u budućnosti imamo veće šanse u ovom takmičenju.
Daj Bože da Kristea popusti pred kraj meča!

SorAna

pre 10 godina

Dobro je pocela. Ocekivano Kirstea mnogo gresi. Inace, Sorana i Ana su najbolje prijateljice u WTA i svi ih zovu SorAna. Neka nastavi u istom fazonu, da bude uzbudjena, da uziva na terenu, da izvuce pouke i da bude konzistentna.

Dott

pre 10 godina

neka lepsa pobedi :)...
(ocigledno, 19. april 2014 11:12)
Jasno, aludiras na Anu.
Naravno nek je razbije,
pa makar se ja morao zrtvovati pa utesiti ruznu :)

Miloje

pre 10 godina

U mecevima sa Soranom imamo 2 boda. Sto se tice Simone Halep, ljudi, budimo pozitivni, nista nije nemoguce, nju je u duelu sa Madjarskom pobedila Babos! Da li stvarno mislite da Ana I Bojana nisu sposobne za isto?!

Napred cure!!!

marko

pre 10 godina

Ma dajte dosta s tim fed cupom.i da osvoji ana 2 boda nema tko da donese 3.bod...neka mlađe igraju ovo takmičenje...od normalnih teniserki reto ko da igra.ana pusti to,uhvati se pravih turnira.u svakom slučaju srećno

Ne mesajte pljuvanje i realnost

pre 10 godina

Svaka cast Ani i na Grand Slamu i na prvoj poziciji, na sjajnim pobedama u toku karijere, na boljem medjusobnom skoru od JJ. Ali Jelena je uvek do poslednjeg grama snage igrala za Srbiju i srce je ostavljala na terenu za nasu zemlju, bolje igrala u Fed Cupu, nego za sebe.
Ne moze to svako, Ana nikako. Ona treba da igra samo za sebe, bolje joj ide.
Ali, velika zahvalnost Ani sto brani boje nase drzave, sto se uopste odazvala pozivu, kapa dole.

Nick

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno kako neko moze da uporedjuje Jeleninu i Aninu igru, Jelena mozda igra defanzivniji tenis, ali je konstantnija i razmislja dok igra poen, sto za Anu nikako nije sluacj. Ako je ide i pogadja odnosno udara po loptici moze svakog da pobedi, ali eto danas za cudo to se nije desilo. I nejasno mi je kako neko moze toliko da ima oscilacija prilikom meca koliko ih ona ima.
Bolje Jaksicku da tave da igra, ionako je vec sve izgubljeno!

Милован

pre 10 godina

Ана је већ неколико година и дефинитивно изгубљена за тенис и само чудо би је могло вратити на неко боље мјесто него што је сад. Тенис, а и сви спортови се играју "главом", а то слуђена Ана нема!

ndj

pre 10 godina

ana se polako gubi!!! cak i na "omiljenoj" joj podlozi i protiv "losije teniserke ona pokazuje nemoc da vlada sobom kada je najbitnije. Cao,zdravo.

Miloje

pre 10 godina

U mecevima sa Soranom imamo 2 boda. Sto se tice Simone Halep, ljudi, budimo pozitivni, nista nije nemoguce, nju je u duelu sa Madjarskom pobedila Babos! Da li stvarno mislite da Ana I Bojana nisu sposobne za isto?!

Napred cure!!!

Pa daj joj malo po spinu

pre 10 godina

Samo Ana moze ovako da me iznervira. Sto puta je poslala lopticu u mrezu. Vezba li ova cura nesto???... analizira li greske???!

Dusan

pre 10 godina

Svaki put kad izgubi neki od naših tenisera najgori šljam u Srbiji se skupi na komentarima. Shvatite da naši teniseri i ostali sportisti nikad i nisu vas predstavljali. Predstavljali su onaj zdravi deo Srbije

Logično i normalno.

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta!
(Mihajlo, 19. april 2014 13:28)
Naravno. I šta tebi sad tu nije jasno? Sin kad dobije peticu, hvalim ga, kad kiksne, kritikujem ga.

Stranputica

pre 10 godina

Kirstea je lepša i bolja teniserka od princezice naše...Čeka nas afrička zona dogodine, po meri. Afrički standard, red je i da sport prati tu silaznu liniju.

marko

pre 10 godina

Ma dajte dosta s tim fed cupom.i da osvoji ana 2 boda nema tko da donese 3.bod...neka mlađe igraju ovo takmičenje...od normalnih teniserki reto ko da igra.ana pusti to,uhvati se pravih turnira.u svakom slučaju srećno

nada 22

pre 10 godina

Ana je najslabija karika u našem timu, nažalost!
Treba joj pod hitno psiholog i MOTIVACIJA kad igra za Srbiju.
Bolje da su se čeliličile mlađe i neiskusne teniserke, pa da u budućnosti imamo veće šanse u ovom takmičenju.
Daj Bože da Kristea popusti pred kraj meča!

my way

pre 10 godina

Ana, Jelena i Nole ne mogu da potrose kredit koji su stekli nikako. Nikad necemo imati to sto imamo sa njima, bez obzira na popularnost koju su ni iz cega doneli tenisu u Srbiji i zato ce ostati najzalatnijim slovima upisani u istoriju ne samo svog, nego srpskog sporta uopste. Ovakvi porazi su Anina karakteristika, ako niste navikli na to dosad onda stvarno ne znam, ali vredjati je i reci da je izgubljena za tenis, ocajna, a ona 12. teniserka sveta koja milione zaradjuje svake godine samo od turnira, pa sta ste onda vi gospodo komentatori? Razmislite sta sami o sebi i onome sto ste u zivotu uradili i radite govorite kada tako o Ani pricate. Nema razloga da se hvali Ana za igru i poraz u ovom mecu, ali naucite da kritikujete kako treba.

SorAna

pre 10 godina

Dobro je pocela. Ocekivano Kirstea mnogo gresi. Inace, Sorana i Ana su najbolje prijateljice u WTA i svi ih zovu SorAna. Neka nastavi u istom fazonu, da bude uzbudjena, da uziva na terenu, da izvuce pouke i da bude konzistentna.

smb

pre 10 godina

Ovakvo nipodaštavanje se moglo čitati i kada su devojke stigle do finala. Srbija je mizogina, i tu nema pomoći. JJ je to shvatila, mada, ne baš na vreme.

tenisss

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da smo spali na to da cemo najverovatnije igrati u evro-africkoj zoni.. Neka prica sta ko hoce,ali bez Jelene ova selekcija nije potpuna i nece imati nekih uspeha. Tako je kako je...

Dott

pre 10 godina

neka lepsa pobedi :)...
(ocigledno, 19. april 2014 11:12)
Jasno, aludiras na Anu.
Naravno nek je razbije,
pa makar se ja morao zrtvovati pa utesiti ruznu :)

Ritam

pre 10 godina

Ana je izgubila ritam u drugom setu jer Kirste igra mnogo bolje i agresivnije. Jedna stvar koja je po tradiciji u medijama je kako smo vec pobedili pre takmicenja tipa pobedicemo ih. Valjda to nekako vrsi ogroman pritisak.

objektivan

pre 10 godina

Mislim da naša reprezentacija sa Anom ulazi u meč sa jednim izgubljenim susretom i pre početka. Ova devojka definitivno više nije za tenis, sto se i vidi po njenoj očajnoj igri, tužnom serviranju, nedostatku samopouzdanja, potpunoj dekoncentraciji i da ne nabrajam dalje. Ali se čudim sebi kako dozvolim da me gledanje ovakvih partija iznervira, napraviti dvostruku servis grešku u najvažnijem gejmu partije, pa zaista mi nije jasno. Bolje da je igrala Jakšićka, ne bi imali šta da izgubimo, a možda je mogla i dobiti, dok Ana to definitivno nije mogla.

mozes mnogo da naucis od mene

pre 10 godina

Ja napisah da ce Rumunuja sigurno povesti sa 3:0,tj Ana izgubiti od Sorane,a mi se podsmevao! E,treba biti realan.....

this is the end

pre 10 godina

Kakvi maliciozni komentari puni uvreda...Vama jedino da Ana pobeđuje sve redom i da je godinama na vrhu nikada ne bi bila dobra, za vas je najvažnije kako će te da vređate i omalovažavate, to vam je posao, izgleda. U FED kupu, koji je potpuno nevažan za mnoge osim za one koji dobijaju pare što vode savez, izgubiti na tuđem terenu, na šljaci na koju je izašla prvi put ove godine, nije ništa strašno. Strašni su vaši komentari koji govore svašta o vama samima, govoriti Ani da je izgubljena za tenis zato štgo je izgubila od Kirstee je neverovatna glupost i totalno neznaje o sportskom takmičenju, psihologiji, trenutnoj formi, podlozi, koncepciji igre u kupu...I da je Ana dobila oba singla Srbija ne bi prošla jer nema drugu jaku igračicu, pa čak ni sa Jelenom ne bi prošli dalje.To je tako u FED kupu...tamo osrednje teniserke grizu i dobijaju izrazite favorite, naročito ako su ovakvi uslivi za igru koju su nam namestili Rumuni. Ali to vama ništa ne znači jer nemate pojma o tenisu i o sportu uopšte, osim da iz fotelja na tastaturi lupate kojekakve gluposti jer drugo ništa ne radite. Otiđite malo na teniski teren, uzmite reket pa zaigrajte vi veliki teniski eksperti, a poput vas i ova zemlja ima velike eksperte pa vidite gde smo stigli.

borča

pre 10 godina

Znači i dalje nije slabija kad izgubi već je do "psihe"??!! Ana dušo, ti si genije za tenis i poslušaj neke ovde "psihološke" savete!

stutgart

pre 10 godina

A inace,na turniru u Stutgartu koji se igra sledece nedelje,Jelena i Ana igraju u prvom kolu jedna protiv druge.. Bice to zanimljiv mec cini mi se,kao i svaki njihov dosad.

igor

pre 10 godina

Ovo je pocetak kraja nase teniske "bajke" nastavak sledi u Indiji, jer Djokovic nece igrati 99%(finale US opena je u ponedeljak, a u cetvrtak mora biti u Indiji).
Nemojte se ljutiti na Anu, jer ona bolje ne moze.

ok

pre 10 godina

Ne vidim nikakav problem,igrala je dugo ove godine na betonu,u montereju je imala sitnih problema s kukom,malo terapija i eto...došla nespremna u bukurešt,nije dugo ni trenirala na šljaci...tako da i nije neko iznenadjenje...nema veze šta je tu je

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Ne treba vise pridavati paznje i pisati o Ani Ivanovic.Ona je jednostvano izgubljena u svemiru. Devojci se nesto dogadja u glavi,ima svoj neresiv problem, nije mislima u tenisu vec negde daleko.Toliki padovi i oscilacije nisu vidjeni u zenskom tenisu. Zato bez nerviranja. Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova

Igor

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ću ovde pročitati kako Ana više nije za tenis, iako je ove godine osvojila već dve titule i pobedila Serenu, Venus, Kerber... Jao jao Srbi moji, ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Marko

pre 10 godina

Idemo u 3.Ligu.Tamo nam je nazalost i mesto....Nadam se da ce bar Dokovic da pobedi danas zato sto se on bori a ne kao nasa zenska reprezentacija koja ce uskoro da igra sa nekim ekipama iz Afrike....

Marko

pre 10 godina

Sa ovakvim odnosom kakve naše najbolje teniserke imaju prema nacionalnom timu, nikako i ne možemo očekivati bilo kakav bolji rezultat.
Setite se prošle godine kada ni Jelena ni Ana nisu htele da igraju meč protiv Slovačke u Nišu zbog navodnih povreda, pa su onda samo dva dana posle tog meča obe otišle u Kinu da igraju na nekom levom turniru.
A jednom kad se neka i pojavi u Fed cupu, onda im je to čisto otaljavanje posla.

Baki Zemunac

pre 10 godina

"... Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova
(Navijac iz fotelje, 19. april 2014 13:21)"

Kako se okreneš za 360 stepeni, otčas! Juče si Hrvoje napisao da Ana pobeđuje sigurno sa 2:0 i da oni koji pišu suprotno su same gluposti. Ja napisah da će Rumunija lako povesti sa 3:0 ( tj da će Ana izgubiti oba meča) i dobih dosta minusa! A šta sad? Emocije i snovi su jedno, a stvarnost je često bolna!

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

Miloje

pre 10 godina

U mecevima sa Soranom imamo 2 boda. Sto se tice Simone Halep, ljudi, budimo pozitivni, nista nije nemoguce, nju je u duelu sa Madjarskom pobedila Babos! Da li stvarno mislite da Ana I Bojana nisu sposobne za isto?!

Napred cure!!!

Ne mesajte pljuvanje i realnost

pre 10 godina

Svaka cast Ani i na Grand Slamu i na prvoj poziciji, na sjajnim pobedama u toku karijere, na boljem medjusobnom skoru od JJ. Ali Jelena je uvek do poslednjeg grama snage igrala za Srbiju i srce je ostavljala na terenu za nasu zemlju, bolje igrala u Fed Cupu, nego za sebe.
Ne moze to svako, Ana nikako. Ona treba da igra samo za sebe, bolje joj ide.
Ali, velika zahvalnost Ani sto brani boje nase drzave, sto se uopste odazvala pozivu, kapa dole.

Stranputica

pre 10 godina

Kirstea je lepša i bolja teniserka od princezice naše...Čeka nas afrička zona dogodine, po meri. Afrički standard, red je i da sport prati tu silaznu liniju.

marko

pre 10 godina

Ma dajte dosta s tim fed cupom.i da osvoji ana 2 boda nema tko da donese 3.bod...neka mlađe igraju ovo takmičenje...od normalnih teniserki reto ko da igra.ana pusti to,uhvati se pravih turnira.u svakom slučaju srećno

nada 22

pre 10 godina

Ana je najslabija karika u našem timu, nažalost!
Treba joj pod hitno psiholog i MOTIVACIJA kad igra za Srbiju.
Bolje da su se čeliličile mlađe i neiskusne teniserke, pa da u budućnosti imamo veće šanse u ovom takmičenju.
Daj Bože da Kristea popusti pred kraj meča!

igor

pre 10 godina

Ovo je pocetak kraja nase teniske "bajke" nastavak sledi u Indiji, jer Djokovic nece igrati 99%(finale US opena je u ponedeljak, a u cetvrtak mora biti u Indiji).
Nemojte se ljutiti na Anu, jer ona bolje ne moze.

Logično i normalno.

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta!
(Mihajlo, 19. april 2014 13:28)
Naravno. I šta tebi sad tu nije jasno? Sin kad dobije peticu, hvalim ga, kad kiksne, kritikujem ga.

Marko

pre 10 godina

Sa ovakvim odnosom kakve naše najbolje teniserke imaju prema nacionalnom timu, nikako i ne možemo očekivati bilo kakav bolji rezultat.
Setite se prošle godine kada ni Jelena ni Ana nisu htele da igraju meč protiv Slovačke u Nišu zbog navodnih povreda, pa su onda samo dva dana posle tog meča obe otišle u Kinu da igraju na nekom levom turniru.
A jednom kad se neka i pojavi u Fed cupu, onda im je to čisto otaljavanje posla.

Nick

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno kako neko moze da uporedjuje Jeleninu i Aninu igru, Jelena mozda igra defanzivniji tenis, ali je konstantnija i razmislja dok igra poen, sto za Anu nikako nije sluacj. Ako je ide i pogadja odnosno udara po loptici moze svakog da pobedi, ali eto danas za cudo to se nije desilo. I nejasno mi je kako neko moze toliko da ima oscilacija prilikom meca koliko ih ona ima.
Bolje Jaksicku da tave da igra, ionako je vec sve izgubljeno!

this is the end

pre 10 godina

Kakvi maliciozni komentari puni uvreda...Vama jedino da Ana pobeđuje sve redom i da je godinama na vrhu nikada ne bi bila dobra, za vas je najvažnije kako će te da vređate i omalovažavate, to vam je posao, izgleda. U FED kupu, koji je potpuno nevažan za mnoge osim za one koji dobijaju pare što vode savez, izgubiti na tuđem terenu, na šljaci na koju je izašla prvi put ove godine, nije ništa strašno. Strašni su vaši komentari koji govore svašta o vama samima, govoriti Ani da je izgubljena za tenis zato štgo je izgubila od Kirstee je neverovatna glupost i totalno neznaje o sportskom takmičenju, psihologiji, trenutnoj formi, podlozi, koncepciji igre u kupu...I da je Ana dobila oba singla Srbija ne bi prošla jer nema drugu jaku igračicu, pa čak ni sa Jelenom ne bi prošli dalje.To je tako u FED kupu...tamo osrednje teniserke grizu i dobijaju izrazite favorite, naročito ako su ovakvi uslivi za igru koju su nam namestili Rumuni. Ali to vama ništa ne znači jer nemate pojma o tenisu i o sportu uopšte, osim da iz fotelja na tastaturi lupate kojekakve gluposti jer drugo ništa ne radite. Otiđite malo na teniski teren, uzmite reket pa zaigrajte vi veliki teniski eksperti, a poput vas i ova zemlja ima velike eksperte pa vidite gde smo stigli.

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

objektivan

pre 10 godina

Mislim da naša reprezentacija sa Anom ulazi u meč sa jednim izgubljenim susretom i pre početka. Ova devojka definitivno više nije za tenis, sto se i vidi po njenoj očajnoj igri, tužnom serviranju, nedostatku samopouzdanja, potpunoj dekoncentraciji i da ne nabrajam dalje. Ali se čudim sebi kako dozvolim da me gledanje ovakvih partija iznervira, napraviti dvostruku servis grešku u najvažnijem gejmu partije, pa zaista mi nije jasno. Bolje da je igrala Jakšićka, ne bi imali šta da izgubimo, a možda je mogla i dobiti, dok Ana to definitivno nije mogla.

Baki Zemunac

pre 10 godina

"... Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova
(Navijac iz fotelje, 19. april 2014 13:21)"

Kako se okreneš za 360 stepeni, otčas! Juče si Hrvoje napisao da Ana pobeđuje sigurno sa 2:0 i da oni koji pišu suprotno su same gluposti. Ja napisah da će Rumunija lako povesti sa 3:0 ( tj da će Ana izgubiti oba meča) i dobih dosta minusa! A šta sad? Emocije i snovi su jedno, a stvarnost je često bolna!

SorAna

pre 10 godina

Dobro je pocela. Ocekivano Kirstea mnogo gresi. Inace, Sorana i Ana su najbolje prijateljice u WTA i svi ih zovu SorAna. Neka nastavi u istom fazonu, da bude uzbudjena, da uziva na terenu, da izvuce pouke i da bude konzistentna.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Ne treba vise pridavati paznje i pisati o Ani Ivanovic.Ona je jednostvano izgubljena u svemiru. Devojci se nesto dogadja u glavi,ima svoj neresiv problem, nije mislima u tenisu vec negde daleko.Toliki padovi i oscilacije nisu vidjeni u zenskom tenisu. Zato bez nerviranja. Nismo ni ocekivali nista od ovog meca. Neka se bavi naslovim stranama.Ko Kurnjikova

tenisss

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da smo spali na to da cemo najverovatnije igrati u evro-africkoj zoni.. Neka prica sta ko hoce,ali bez Jelene ova selekcija nije potpuna i nece imati nekih uspeha. Tako je kako je...

Милован

pre 10 godina

Ана је већ неколико година и дефинитивно изгубљена за тенис и само чудо би је могло вратити на неко боље мјесто него што је сад. Тенис, а и сви спортови се играју "главом", а то слуђена Ана нема!

Igor

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ću ovde pročitati kako Ana više nije za tenis, iako je ove godine osvojila već dve titule i pobedila Serenu, Venus, Kerber... Jao jao Srbi moji, ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Dott

pre 10 godina

neka lepsa pobedi :)...
(ocigledno, 19. april 2014 11:12)
Jasno, aludiras na Anu.
Naravno nek je razbije,
pa makar se ja morao zrtvovati pa utesiti ruznu :)

Dusan

pre 10 godina

Svaki put kad izgubi neki od naših tenisera najgori šljam u Srbiji se skupi na komentarima. Shvatite da naši teniseri i ostali sportisti nikad i nisu vas predstavljali. Predstavljali su onaj zdravi deo Srbije

ndj

pre 10 godina

ana se polako gubi!!! cak i na "omiljenoj" joj podlozi i protiv "losije teniserke ona pokazuje nemoc da vlada sobom kada je najbitnije. Cao,zdravo.

Mihajlo

pre 10 godina

A da je pobedila, hvalili bi je na sva usta! Ne pravdam je, očekivali smo ovaj bod, ali šta je tu je, neka se bore. Ana sutra dobija Halep, bice isto kao i sa Češkom, iz inata će dobiti, samo gledajte! :)

ok

pre 10 godina

Ne vidim nikakav problem,igrala je dugo ove godine na betonu,u montereju je imala sitnih problema s kukom,malo terapija i eto...došla nespremna u bukurešt,nije dugo ni trenirala na šljaci...tako da i nije neko iznenadjenje...nema veze šta je tu je

Pa daj joj malo po spinu

pre 10 godina

Samo Ana moze ovako da me iznervira. Sto puta je poslala lopticu u mrezu. Vezba li ova cura nesto???... analizira li greske???!

smb

pre 10 godina

Ovakvo nipodaštavanje se moglo čitati i kada su devojke stigle do finala. Srbija je mizogina, i tu nema pomoći. JJ je to shvatila, mada, ne baš na vreme.

my way

pre 10 godina

Ana, Jelena i Nole ne mogu da potrose kredit koji su stekli nikako. Nikad necemo imati to sto imamo sa njima, bez obzira na popularnost koju su ni iz cega doneli tenisu u Srbiji i zato ce ostati najzalatnijim slovima upisani u istoriju ne samo svog, nego srpskog sporta uopste. Ovakvi porazi su Anina karakteristika, ako niste navikli na to dosad onda stvarno ne znam, ali vredjati je i reci da je izgubljena za tenis, ocajna, a ona 12. teniserka sveta koja milione zaradjuje svake godine samo od turnira, pa sta ste onda vi gospodo komentatori? Razmislite sta sami o sebi i onome sto ste u zivotu uradili i radite govorite kada tako o Ani pricate. Nema razloga da se hvali Ana za igru i poraz u ovom mecu, ali naucite da kritikujete kako treba.

mozes mnogo da naucis od mene

pre 10 godina

Ja napisah da ce Rumunuja sigurno povesti sa 3:0,tj Ana izgubiti od Sorane,a mi se podsmevao! E,treba biti realan.....

borča

pre 10 godina

Znači i dalje nije slabija kad izgubi već je do "psihe"??!! Ana dušo, ti si genije za tenis i poslušaj neke ovde "psihološke" savete!

Marko

pre 10 godina

Idemo u 3.Ligu.Tamo nam je nazalost i mesto....Nadam se da ce bar Dokovic da pobedi danas zato sto se on bori a ne kao nasa zenska reprezentacija koja ce uskoro da igra sa nekim ekipama iz Afrike....

Ritam

pre 10 godina

Ana je izgubila ritam u drugom setu jer Kirste igra mnogo bolje i agresivnije. Jedna stvar koja je po tradiciji u medijama je kako smo vec pobedili pre takmicenja tipa pobedicemo ih. Valjda to nekako vrsi ogroman pritisak.

stutgart

pre 10 godina

A inace,na turniru u Stutgartu koji se igra sledece nedelje,Jelena i Ana igraju u prvom kolu jedna protiv druge.. Bice to zanimljiv mec cini mi se,kao i svaki njihov dosad.