Subota, 05.04.2014.

21:01

Nikolić: Ni j od jedanaesterca

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle remija protiv Vojvodine da su ’crno-beli’ odigrali najslabiju utakmicu ove godine.

Izvor: ÐN

Nikoliæ: Ni j od jedanaesterca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

petar

pre 10 godina

Hahahaha...
Cim im ne ide odmah saopstenja...a penal..da vidmo sta kaze skuletic??

Шкулетић: Пенал? Био је чим га је судија свирао....

jel se secas ovoga....ma da to se brzo zaboravi.... pre 2 nedelje je bio penal kad ga je sudija svirao a sad nije ..izgleda da zavisi od ugla gledanja..

miroslav

pre 10 godina

da li se gospodin nikolic i grobari secaju kako su uzeli vosi kup kad su njeni igraci napustili teren.slavilo se posle toga kao da je regularno.da li se secaju kako je zvezda ispala u polufinalu kupa pre 4,5 godina kada je milijasu ponisten cist gol.da li se secaju novog pazara u prvom kolu.

Duca

pre 10 godina

Ok Nikolicu upravu si pokradeni smo.Ali ajde kako mozes da objasnis da saigracom vise sat vremena se branimo na domacem tetenu.Kako objasnjavas da dobijamo mec protiv Nisa na domacem terenu u 87 minutu.Kako objasnjavas da jedva dobijemo 1 0 Sevojno na domacem terenu.Taktika je ti uzas.Sudija je kriv 100%,ali realno igra nam je nula

Prle

pre 10 godina

Igrali ste protiv dece, igrac vise 80min, tim koji ide na titulu i ima ambicije da se kvalifikuje u LS ili LE ovo je morao da dobije 3-4 razlike.I kad izadjemo u Evropu traljava igra,promaseni ziceri, kiksevi odbrane, primanje smesnih golova, brdo zutih i poneki crveni i na kraju sudije nam krive, grese i oni nije da nas nesto vole ali mislim da je ipak do nas.

EUropejac geDZa

pre 10 godina

Da je sampion kako dolikuje dao dva, tri ili cetiri gola, ne bi se sad marilo da li je faul u kaznenom prostoru ili nije, ovako jako mlada ekipa sa igracem manje skoro celu utakmicu, bila bolja od sampiona, zasluzila makar remi na ovakav nacin..

Shonke

pre 10 godina

A zašto taj tvoj tim igra samo 15 minuta drugog poluvremena, dok ne da gol i posle stane? I tako na svim utakmicama ovog proleća. Dok su igrali Vojvodina nije izašla iz svojih 16m, šta je bilo kad su prestali da igraju? Rašović je za tebe TRENERČINA.

jedan od nevidljivih

pre 10 godina

a jel da da je bezveze kad te sudija osteti, e tako je nama godinama a vi vidim zaboravili kako to izgleda. ali realno manite se penala jer niste zasluzili 3 boda

vlada

pre 10 godina

penala nije bilo ali zato je Vojvodina dominirala i sa 10 igraca na terenu.Steta sto nije usao onaj sut sa 25 m sto je bilq precka.Zvezda 12pobeda u nizu

Stivi G

pre 10 godina

Neko napisa ovde "videcemo da li ce Vosa da igra ovako motivisano protiv Zvezde"? A sta cemo sa OFK Beogradom koji ne moze da otkine bod "velikom Partizanu(Realu) 20 godina. Stavio bi im odmah katanac na klub.I treba u drugu ligu da ispadnu! SRAM VAS BILO BRE!

zozo

pre 10 godina

Penal nije bio ali to nije razlog gubitka bodova.Zvezda nema sanse da sve dobije do kraja.Zasto se nista ne preduzme povodom sudijski gresaka?Ovo prvenstvo nije regularno,jer su sudije krojile prvenstvo od samog pocetka.

slanina

pre 10 godina

alo prijatelju....igrao si 80 minuta sa igracem vise. I to ti nije bilo dovoljno. Po sansama ste trebali da izgubite. Vojvodina je igrom zasluzila i vise od jednog boda

veerghoen

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise a pritom i Vojvodina bolja i sad kao sudija kriv!? Pa niste stvorili niti jednu jedinu sansu za gol Nikolicu.

vlada milić

pre 10 godina

kako ono pre dve tri nedelje reče Skuletic sa smeškom na usnama " ako je sudija svirao znači da je bio penal" a šta reći o crvenom kartonu za Vojvodinu u 10 minutu ?

čisto ko suza

pre 10 godina

Komično je spinovanje da je Partizan oštećen, jer nije svaki kontakt faul. Tek za rvački zahvat rukom, koji se desio u 16 metara je sudija smatrao da je faul. To se sasvim jasno vidi na snimku.

S Y L A

pre 10 godina

meni nije jasno kako Vojvodina otkine bod Partizanu ,a u nastavku prvenstva ne moze da se sastavi,i da dobije utakmicu.Ocajna igra Partizana.

ja

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?
(Dragan, 5. april 2014 21:42)

Ako ima Boga kao sto kazes, onda ce kazniti one, koji imaju dugove preko 50mil evra, a jos uvek se takmice u prvoj ligi i mogu da registruju pojacanja.

ni t od trenera

pre 10 godina

tako je nikoliću, kao što nije bilo ni protiv NP u BG, voždovca na vračaru, čukaričkog na BB...sve se vraća, sve se plaća!

zoran

pre 10 godina

Vojvodina je bila mnogo bolja. Ja nisam trener ali znam da Trajkovic,sa svojom tezinom,ne moze da igra na onakvom terenu. To treneru ne sme da promakne!

zemlja Srbija ima problema sa svojim gradjanima koji ne umeju da iskoriste jednu stvar koja ih razlikuje od

pre 10 godina

"isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu"

Bravo, uspeo si da uporedis penal sviran pri rezultatu od 3-0 sa penalom sviranim u 90-om minutu pri rezultatu od 1-0.

Gusdl

pre 10 godina

Trener Vojvodine: ,, Zao mi je sto Partizan nije pokazao vise, ocigledno su pod pritiskom"... Kakva je ovo izjava trenera, pa zar nisu za to zasluzni tvoji igraci, covek podkopava svoje pulene i maltene se izvinjava za remi. Kakva liga...

Milko Đurovski

pre 10 godina

Vrlo los Partizan danas, Vojvodina zasluzeno dosla do boda iz nezasluzenod penala. Cestitam fudbalerima Vose. Takodje cestitke neobjektivnim navijacima. Citam Trajkovic je gurnuo Gacinovica. Na snimku se fino vidi da se covek zakucao u Trajkovica. Cak sta vise pre toga ga potkacio nogom po zadnjici.
Inace ova prepucavanja grobarske i ciganske klincurije postaje opterecujuca. Slika i prilika degradacije mladih u Srbiji. Ali valjda ce nam biti bolje kada zvezda postane prvak. Iako sam veliki grobar glasao bih za bolje sutra, ali malo sutra :)

Душан

pre 10 godina

Прокоментаришите мало и да сте играли 80 минута са играчем више... И мало какав је прекршај био за други жути... А за горе фауле Партизановим играчима није показиван картон...

Dragan

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?

suma sumarum

pre 10 godina

80 minuta imas igraca vise i na kraju pominjes sudije.Pa ta Vojvodina je sa igracem manje,po igri i po prilikama trebala da vodi 2-0,jos u I poluvremenu.
Ej, sa igracem manje...

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Sad se setio sto nije izjavio isto na kraju utakmice.Tad ga bilo sramota da se vadi na penal posto veliki partizan nije uradio nista za 90min.

sever

pre 10 godina

Isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu. O penalu ce se jos pricati jos dugo, kao i o onim nepostojecim penalima protiv Vojvodine, koji su su svirani proteklih godina za Partizan. Medjutim, sustina je u sledecem Partizan je za 30% slabiji u odnosu na tim koji je vodio Rasovic.

ssdjan

pre 10 godina

penal nije bio ali to tebe nikolicu ne opravdava za losu igru poletarci vojvodine potpuno su razbili tvoje umisljene zvezde,a i ti si se umislio posle izjave jovicica da ostajes i sledece godine ovo katastrofa od igre uz izuzetno losu pripremu utakmice.

ZvezdasBD66

pre 10 godina

Ne glumataj igrali ste cijelu utakmicu sa igracem vise u prvom poluvremenu niste napravili nijednu sansu a mogli ste da popijete barem dva gola, onakvih faulova( koji nije sporan) na ivici sesnaesterca je svirano bezbroj! Sve u svemu Vojvodina sa 10 igraca je bolja bila od vas !

Stubovi SrBstva

pre 10 godina

Najzalosnije je sto isti ljudi koji su tvrdili da nema ni govora o penalu nad Messijem (City-Barsa), da nema govora o penalu nad Ronaldom (El Klasiko), sada tvrde kako je ovo cist penal.
Ni grama obraza i postenja! E zato je Srbija u kanalu iz kojeg nikada nece da izadje! A i ne treba ..

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Nije bio penal...Ali Nikoliću, imaš 80 minuta igrača više, pogrešno postavljaš igrače i taktiku, shvati već jednom, moraš NAPADATI STALNO.Igrače imaš, kombinuj, i ne pametuj mnogo. Došao si u veliki klub, a ako hoćeš da postaneš i veliki trener, moraš više da učiš. I još jedno, prihvati savete Vukotića i Varge, ne glumi besmrtnika. Ja i dalje verujem u odbranu titule, samo i ti to moraš shvatiti. Ipak je uprkos svemu derbi odlučujući što će se i pokazati. Svim silama napred, gazi...NAPRED PARTIZAN!

Dare

pre 10 godina

Mi smo dva puta osteceni na slican nacin.Protiv Jagodine kada je Jagodini sviran penal na 18 metara i protiv Spartaka isto tako.Nemojte da licemerisete,igrali ste ocajno i niste zasluzili da pobedite

Mare

pre 10 godina

Glavni krivac za to sto je ekipa sa dosta iskusnih igraca pukla pod pritiskom je trener. I opet ne shvata nista nego nastavlja. Gledaj u svoje dvoriste i razmisljaj o tome kako je 10 klinaca 80 minuta bilo bolje od 11 kandidata za titulu.

steva

pre 10 godina

Zasto sam stitio tog coveka !? Koja izjava, znam posle ce biti da je izreceno u afektu !? Zar nije ljudski zastiti coveka (Ali kazi od koga) ? To si verovatno uradio zbog mogucih posledica po klub, a ne iz covecnosti ili sportskog fair ponasanja.
Nema vadjenja, kad na domacem tereni 80 min.sa igracem vise ne moze da se pobedi.

Dumi kladovo

pre 10 godina

Ovo je penal jer je faul najmanje na liniji.ALI NIJE OVO POENTA ...g NIKOLICI tebi je igra katastrofs ps me je sramota da objasnjavam sudjenje.
Ti igras protiv deset igraca covece.Svi krivi a ti...
Kazi momak ja sam kriv nece te niko u zatvor...
DOstojanstvo...

my way

pre 10 godina

Jos jednom, aman ljudi, nije vam ovo ofsajd, pa da se gleda trenutak dodira sa loptom. Prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac gde je Gacinovic oboren, a to je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

.....

pre 10 godina

Necemo osvojiti titulu jer do kraja ocakujem ovakve "procene" sudija. Potpuno je jasno zasto je Kokeza izjavio da derbi nece odlučiti o tituli. Sada ce komisija utvrditi na osnovu snimka faul van 16 , sudija ce biti suspendovan, "svega" drugi u ovom delu prvenstva a bodovi idu Zvezdi. Cinjenica je da je Vojvodina igrala odlicno ali nisu dali gol. Racuna se gol u mrezi a Partizan je dao gol. Ovo izjednacenje iz izmisljenog penala nije sreca ni za njih a ni za Zvezdu. Ali ako treba Zvezda da osvoji titulu da bi svi mi bolje živeli ja nemam ništa protiv. Jedino što nećemo bolje živeti a Zvezda ce i dalje biti 50 mil. eu do grla. A dokle?? Ipak je korupcija neizleciva bolest ovog društva i šteta ali i ja i vi živimo u takvom društvu koje tone sve niže.

micubisi

pre 10 godina

Ma nije problem ni u penalu ni u ovoj utakmici, Vosa je zasluzeno dosla do boda dobra tekma po evropskim standardima.Problem je sto se pravi brutalno veliki pritisak na Partizan u svim novinama u svim emisijama u svim vestima se prica od pocetka kako partizan ima tezi raspored sto nema veze s vezom i jedni i drugi igraju sa istim protivnicima.Pa se izvlaci iz Mateusove knjige odlomak o Partizanovim utakmicama sa Radom s pocetka milenijuma tacno pred Rad sasvim slucajno.Na sva usta se prica kako Zvezda igra kao Barsa, a ustvari protivnici igraju sa 30% snage ne kazem da se namesta ali igraju se revijalne utakmice.Ovo ne vazi samo za fudbal nego i za ostale sportove.Meni nije problem da Zvezda osvaja titule neka ih osvaja jer ima veci broj navijaca ali nek ih osvaja posteno i bez ovolike halabuke, Partizan kad je dominirao i u basketu i u kosarci nije bilo nikakve tenzije nikakvih afera jednostavno ko je bolji na terenu taj osvaja titulu,a ne ovako da ti se zgadi sport.

Neka boli

pre 10 godina

Veliki je Bog!
Karma Vojvodine prenesena je na partizan onog momenta kada su četiri trojanca prešla u humsku.
A sa sudbinom se ne igra tako...
Ne,ne...

bgd

pre 10 godina

Partizan je izgubio logistiku koju je imao prethodnih godina.
Sad Zvezda ima ''zatvorene utakmice'' i sudijsku pomoć. Tako to ide u našem fudbalu, ali kad izađu u Evropu videće se koliko Zvezda ne zna.

One night in May

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .
(goran, 5. april 2014 21:38)

Je l' to bolesno od ove sezone ili vec godinama unazad? Sto si cutao prethodnih sest godina, tada ti je sve bilo potaman? Licemeru!!

Babin_zub

pre 10 godina

Nikolicu ne luetaj. Veci deo utakmice igrali ste sa igracem viseprotiv golobradih klinaca i niste imali tri postena suta na gol. Jel to igra sampiona? Jel tako mislite da osvojite titulu? I ko je onda kriv Nikolicu?

grobar veciti

pre 10 godina

ocigledno nikolic je pun sujete ,babic trener vojvodine te je takticki urnisao sa klincima ...tebi nije mesto na klupi partizana ...vojvodina nas je nadigrala u svakom segmentu i cak s deset igraca imal zrelije prilike od nas ...u ovoj utakmici najvise i drasticno je ostecena vojvodina jer nemoguce je da se da crveni u 10 minutu kao uzrok dva zuta to je nepojmljivo ,nepojmljivo je ponasanje danka lazovica gde preti sudiji i gde sudija posle njegove intrvencije i pretni dodeljuje zute igracima vojvodine ...po svoj prikazanoj igri vojvodina da je igrala sa 11 igraca bi nas dobila ,bolje da vidimo sta to kod nas ne valja !!!

KUD Idijoti i numera - Blago budalama

pre 10 godina

Ni t od trenera...
(sumpor, 5. april 2014 21:05)

Sale Janković da se zabrine. Dobio je ljutu konkurenciju :):):)

goran

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .

Ja

pre 10 godina

Jbg grese sudije,nekada u nasu nekada u njihovu korist.Nema veze glavu gore momci ima jos da se igra,a predstoji i najbitnija tekma sa zvezdom,moraju i oni da kiksnu i oni su ljudi,a ako ne kiksnu treba im cestitati! Volim PARTIZAN!

Lwaw

pre 10 godina

Realno Partizan svojom igrom nije ni zasluzio da pobedi,imao je igraca vise skoro celu utakmicu,a nije mogao centar da predje,a vi isto cuvajte i sledecu utakmicu jedan nula pa se mozda opet ovo desi,a Mijat ce postati igracina.

fredriks

pre 10 godina

oni pevaju mesecima,godinama da im ne treba placena titula...pa nadam se da ce se vazda prepostene komsije iste i odreci posto je osvajaju na ovaj nacin...
ok,losa igra,tacno,zasluzeni remi tacno,ali to ne znaci da treba da se svira penal na 17 metara

grobar veciti

pre 10 godina

ocigledno nikolic je pun sujete ,babic trener vojvodine te je takticki urnisao sa klincima ...tebi nije mesto na klupi partizana ...vojvodina nas je nadigrala u svakom segmentu i cak s deset igraca imal zrelije prilike od nas ...u ovoj utakmici najvise i drasticno je ostecena vojvodina jer nemoguce je da se da crveni u 10 minutu kao uzrok dva zuta to je nepojmljivo ,nepojmljivo je ponasanje danka lazovica gde preti sudiji i gde sudija posle njegove intrvencije i pretni dodeljuje zute igracima vojvodine ...po svoj prikazanoj igri vojvodina da je igrala sa 11 igraca bi nas dobila ,bolje da vidimo sta to kod nas ne valja !!!

Dare

pre 10 godina

Mi smo dva puta osteceni na slican nacin.Protiv Jagodine kada je Jagodini sviran penal na 18 metara i protiv Spartaka isto tako.Nemojte da licemerisete,igrali ste ocajno i niste zasluzili da pobedite

One night in May

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .
(goran, 5. april 2014 21:38)

Je l' to bolesno od ove sezone ili vec godinama unazad? Sto si cutao prethodnih sest godina, tada ti je sve bilo potaman? Licemeru!!

vlada milić

pre 10 godina

kako ono pre dve tri nedelje reče Skuletic sa smeškom na usnama " ako je sudija svirao znači da je bio penal" a šta reći o crvenom kartonu za Vojvodinu u 10 minutu ?

Neka boli

pre 10 godina

Veliki je Bog!
Karma Vojvodine prenesena je na partizan onog momenta kada su četiri trojanca prešla u humsku.
A sa sudbinom se ne igra tako...
Ne,ne...

Dumi kladovo

pre 10 godina

Ovo je penal jer je faul najmanje na liniji.ALI NIJE OVO POENTA ...g NIKOLICI tebi je igra katastrofs ps me je sramota da objasnjavam sudjenje.
Ti igras protiv deset igraca covece.Svi krivi a ti...
Kazi momak ja sam kriv nece te niko u zatvor...
DOstojanstvo...

Babin_zub

pre 10 godina

Nikolicu ne luetaj. Veci deo utakmice igrali ste sa igracem viseprotiv golobradih klinaca i niste imali tri postena suta na gol. Jel to igra sampiona? Jel tako mislite da osvojite titulu? I ko je onda kriv Nikolicu?

Dragan

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?

suma sumarum

pre 10 godina

80 minuta imas igraca vise i na kraju pominjes sudije.Pa ta Vojvodina je sa igracem manje,po igri i po prilikama trebala da vodi 2-0,jos u I poluvremenu.
Ej, sa igracem manje...

ni t od trenera

pre 10 godina

tako je nikoliću, kao što nije bilo ni protiv NP u BG, voždovca na vračaru, čukaričkog na BB...sve se vraća, sve se plaća!

čisto ko suza

pre 10 godina

Komično je spinovanje da je Partizan oštećen, jer nije svaki kontakt faul. Tek za rvački zahvat rukom, koji se desio u 16 metara je sudija smatrao da je faul. To se sasvim jasno vidi na snimku.

my way

pre 10 godina

Jos jednom, aman ljudi, nije vam ovo ofsajd, pa da se gleda trenutak dodira sa loptom. Prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac gde je Gacinovic oboren, a to je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

zoran

pre 10 godina

Vojvodina je bila mnogo bolja. Ja nisam trener ali znam da Trajkovic,sa svojom tezinom,ne moze da igra na onakvom terenu. To treneru ne sme da promakne!

ssdjan

pre 10 godina

penal nije bio ali to tebe nikolicu ne opravdava za losu igru poletarci vojvodine potpuno su razbili tvoje umisljene zvezde,a i ti si se umislio posle izjave jovicica da ostajes i sledece godine ovo katastrofa od igre uz izuzetno losu pripremu utakmice.

KUD Idijoti i numera - Blago budalama

pre 10 godina

Ni t od trenera...
(sumpor, 5. april 2014 21:05)

Sale Janković da se zabrine. Dobio je ljutu konkurenciju :):):)

S Y L A

pre 10 godina

meni nije jasno kako Vojvodina otkine bod Partizanu ,a u nastavku prvenstva ne moze da se sastavi,i da dobije utakmicu.Ocajna igra Partizana.

Gusdl

pre 10 godina

Trener Vojvodine: ,, Zao mi je sto Partizan nije pokazao vise, ocigledno su pod pritiskom"... Kakva je ovo izjava trenera, pa zar nisu za to zasluzni tvoji igraci, covek podkopava svoje pulene i maltene se izvinjava za remi. Kakva liga...

ZvezdasBD66

pre 10 godina

Ne glumataj igrali ste cijelu utakmicu sa igracem vise u prvom poluvremenu niste napravili nijednu sansu a mogli ste da popijete barem dva gola, onakvih faulova( koji nije sporan) na ivici sesnaesterca je svirano bezbroj! Sve u svemu Vojvodina sa 10 igraca je bolja bila od vas !

Ja

pre 10 godina

Jbg grese sudije,nekada u nasu nekada u njihovu korist.Nema veze glavu gore momci ima jos da se igra,a predstoji i najbitnija tekma sa zvezdom,moraju i oni da kiksnu i oni su ljudi,a ako ne kiksnu treba im cestitati! Volim PARTIZAN!

steva

pre 10 godina

Zasto sam stitio tog coveka !? Koja izjava, znam posle ce biti da je izreceno u afektu !? Zar nije ljudski zastiti coveka (Ali kazi od koga) ? To si verovatno uradio zbog mogucih posledica po klub, a ne iz covecnosti ili sportskog fair ponasanja.
Nema vadjenja, kad na domacem tereni 80 min.sa igracem vise ne moze da se pobedi.

ja

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?
(Dragan, 5. april 2014 21:42)

Ako ima Boga kao sto kazes, onda ce kazniti one, koji imaju dugove preko 50mil evra, a jos uvek se takmice u prvoj ligi i mogu da registruju pojacanja.

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Sad se setio sto nije izjavio isto na kraju utakmice.Tad ga bilo sramota da se vadi na penal posto veliki partizan nije uradio nista za 90min.

Душан

pre 10 godina

Прокоментаришите мало и да сте играли 80 минута са играчем више... И мало какав је прекршај био за други жути... А за горе фауле Партизановим играчима није показиван картон...

sever

pre 10 godina

Isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu. O penalu ce se jos pricati jos dugo, kao i o onim nepostojecim penalima protiv Vojvodine, koji su su svirani proteklih godina za Partizan. Medjutim, sustina je u sledecem Partizan je za 30% slabiji u odnosu na tim koji je vodio Rasovic.

Mare

pre 10 godina

Glavni krivac za to sto je ekipa sa dosta iskusnih igraca pukla pod pritiskom je trener. I opet ne shvata nista nego nastavlja. Gledaj u svoje dvoriste i razmisljaj o tome kako je 10 klinaca 80 minuta bilo bolje od 11 kandidata za titulu.

Lwaw

pre 10 godina

Realno Partizan svojom igrom nije ni zasluzio da pobedi,imao je igraca vise skoro celu utakmicu,a nije mogao centar da predje,a vi isto cuvajte i sledecu utakmicu jedan nula pa se mozda opet ovo desi,a Mijat ce postati igracina.

zemlja Srbija ima problema sa svojim gradjanima koji ne umeju da iskoriste jednu stvar koja ih razlikuje od

pre 10 godina

"isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu"

Bravo, uspeo si da uporedis penal sviran pri rezultatu od 3-0 sa penalom sviranim u 90-om minutu pri rezultatu od 1-0.

Prle

pre 10 godina

Igrali ste protiv dece, igrac vise 80min, tim koji ide na titulu i ima ambicije da se kvalifikuje u LS ili LE ovo je morao da dobije 3-4 razlike.I kad izadjemo u Evropu traljava igra,promaseni ziceri, kiksevi odbrane, primanje smesnih golova, brdo zutih i poneki crveni i na kraju sudije nam krive, grese i oni nije da nas nesto vole ali mislim da je ipak do nas.

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Nije bio penal...Ali Nikoliću, imaš 80 minuta igrača više, pogrešno postavljaš igrače i taktiku, shvati već jednom, moraš NAPADATI STALNO.Igrače imaš, kombinuj, i ne pametuj mnogo. Došao si u veliki klub, a ako hoćeš da postaneš i veliki trener, moraš više da učiš. I još jedno, prihvati savete Vukotića i Varge, ne glumi besmrtnika. Ja i dalje verujem u odbranu titule, samo i ti to moraš shvatiti. Ipak je uprkos svemu derbi odlučujući što će se i pokazati. Svim silama napred, gazi...NAPRED PARTIZAN!

bgd

pre 10 godina

Partizan je izgubio logistiku koju je imao prethodnih godina.
Sad Zvezda ima ''zatvorene utakmice'' i sudijsku pomoć. Tako to ide u našem fudbalu, ali kad izađu u Evropu videće se koliko Zvezda ne zna.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Vrlo los Partizan danas, Vojvodina zasluzeno dosla do boda iz nezasluzenod penala. Cestitam fudbalerima Vose. Takodje cestitke neobjektivnim navijacima. Citam Trajkovic je gurnuo Gacinovica. Na snimku se fino vidi da se covek zakucao u Trajkovica. Cak sta vise pre toga ga potkacio nogom po zadnjici.
Inace ova prepucavanja grobarske i ciganske klincurije postaje opterecujuca. Slika i prilika degradacije mladih u Srbiji. Ali valjda ce nam biti bolje kada zvezda postane prvak. Iako sam veliki grobar glasao bih za bolje sutra, ali malo sutra :)

Shonke

pre 10 godina

A zašto taj tvoj tim igra samo 15 minuta drugog poluvremena, dok ne da gol i posle stane? I tako na svim utakmicama ovog proleća. Dok su igrali Vojvodina nije izašla iz svojih 16m, šta je bilo kad su prestali da igraju? Rašović je za tebe TRENERČINA.

EUropejac geDZa

pre 10 godina

Da je sampion kako dolikuje dao dva, tri ili cetiri gola, ne bi se sad marilo da li je faul u kaznenom prostoru ili nije, ovako jako mlada ekipa sa igracem manje skoro celu utakmicu, bila bolja od sampiona, zasluzila makar remi na ovakav nacin..

miroslav

pre 10 godina

da li se gospodin nikolic i grobari secaju kako su uzeli vosi kup kad su njeni igraci napustili teren.slavilo se posle toga kao da je regularno.da li se secaju kako je zvezda ispala u polufinalu kupa pre 4,5 godina kada je milijasu ponisten cist gol.da li se secaju novog pazara u prvom kolu.

.....

pre 10 godina

Necemo osvojiti titulu jer do kraja ocakujem ovakve "procene" sudija. Potpuno je jasno zasto je Kokeza izjavio da derbi nece odlučiti o tituli. Sada ce komisija utvrditi na osnovu snimka faul van 16 , sudija ce biti suspendovan, "svega" drugi u ovom delu prvenstva a bodovi idu Zvezdi. Cinjenica je da je Vojvodina igrala odlicno ali nisu dali gol. Racuna se gol u mrezi a Partizan je dao gol. Ovo izjednacenje iz izmisljenog penala nije sreca ni za njih a ni za Zvezdu. Ali ako treba Zvezda da osvoji titulu da bi svi mi bolje živeli ja nemam ništa protiv. Jedino što nećemo bolje živeti a Zvezda ce i dalje biti 50 mil. eu do grla. A dokle?? Ipak je korupcija neizleciva bolest ovog društva i šteta ali i ja i vi živimo u takvom društvu koje tone sve niže.

Stubovi SrBstva

pre 10 godina

Najzalosnije je sto isti ljudi koji su tvrdili da nema ni govora o penalu nad Messijem (City-Barsa), da nema govora o penalu nad Ronaldom (El Klasiko), sada tvrde kako je ovo cist penal.
Ni grama obraza i postenja! E zato je Srbija u kanalu iz kojeg nikada nece da izadje! A i ne treba ..

goran

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .

jedan od nevidljivih

pre 10 godina

a jel da da je bezveze kad te sudija osteti, e tako je nama godinama a vi vidim zaboravili kako to izgleda. ali realno manite se penala jer niste zasluzili 3 boda

fredriks

pre 10 godina

oni pevaju mesecima,godinama da im ne treba placena titula...pa nadam se da ce se vazda prepostene komsije iste i odreci posto je osvajaju na ovaj nacin...
ok,losa igra,tacno,zasluzeni remi tacno,ali to ne znaci da treba da se svira penal na 17 metara

Stivi G

pre 10 godina

Neko napisa ovde "videcemo da li ce Vosa da igra ovako motivisano protiv Zvezde"? A sta cemo sa OFK Beogradom koji ne moze da otkine bod "velikom Partizanu(Realu) 20 godina. Stavio bi im odmah katanac na klub.I treba u drugu ligu da ispadnu! SRAM VAS BILO BRE!

slanina

pre 10 godina

alo prijatelju....igrao si 80 minuta sa igracem vise. I to ti nije bilo dovoljno. Po sansama ste trebali da izgubite. Vojvodina je igrom zasluzila i vise od jednog boda

micubisi

pre 10 godina

Ma nije problem ni u penalu ni u ovoj utakmici, Vosa je zasluzeno dosla do boda dobra tekma po evropskim standardima.Problem je sto se pravi brutalno veliki pritisak na Partizan u svim novinama u svim emisijama u svim vestima se prica od pocetka kako partizan ima tezi raspored sto nema veze s vezom i jedni i drugi igraju sa istim protivnicima.Pa se izvlaci iz Mateusove knjige odlomak o Partizanovim utakmicama sa Radom s pocetka milenijuma tacno pred Rad sasvim slucajno.Na sva usta se prica kako Zvezda igra kao Barsa, a ustvari protivnici igraju sa 30% snage ne kazem da se namesta ali igraju se revijalne utakmice.Ovo ne vazi samo za fudbal nego i za ostale sportove.Meni nije problem da Zvezda osvaja titule neka ih osvaja jer ima veci broj navijaca ali nek ih osvaja posteno i bez ovolike halabuke, Partizan kad je dominirao i u basketu i u kosarci nije bilo nikakve tenzije nikakvih afera jednostavno ko je bolji na terenu taj osvaja titulu,a ne ovako da ti se zgadi sport.

veerghoen

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise a pritom i Vojvodina bolja i sad kao sudija kriv!? Pa niste stvorili niti jednu jedinu sansu za gol Nikolicu.

vlada

pre 10 godina

penala nije bilo ali zato je Vojvodina dominirala i sa 10 igraca na terenu.Steta sto nije usao onaj sut sa 25 m sto je bilq precka.Zvezda 12pobeda u nizu

Duca

pre 10 godina

Ok Nikolicu upravu si pokradeni smo.Ali ajde kako mozes da objasnis da saigracom vise sat vremena se branimo na domacem tetenu.Kako objasnjavas da dobijamo mec protiv Nisa na domacem terenu u 87 minutu.Kako objasnjavas da jedva dobijemo 1 0 Sevojno na domacem terenu.Taktika je ti uzas.Sudija je kriv 100%,ali realno igra nam je nula

zozo

pre 10 godina

Penal nije bio ali to nije razlog gubitka bodova.Zvezda nema sanse da sve dobije do kraja.Zasto se nista ne preduzme povodom sudijski gresaka?Ovo prvenstvo nije regularno,jer su sudije krojile prvenstvo od samog pocetka.

petar

pre 10 godina

Hahahaha...
Cim im ne ide odmah saopstenja...a penal..da vidmo sta kaze skuletic??

Шкулетић: Пенал? Био је чим га је судија свирао....

jel se secas ovoga....ma da to se brzo zaboravi.... pre 2 nedelje je bio penal kad ga je sudija svirao a sad nije ..izgleda da zavisi od ugla gledanja..

ja

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?
(Dragan, 5. april 2014 21:42)

Ako ima Boga kao sto kazes, onda ce kazniti one, koji imaju dugove preko 50mil evra, a jos uvek se takmice u prvoj ligi i mogu da registruju pojacanja.

zemlja Srbija ima problema sa svojim gradjanima koji ne umeju da iskoriste jednu stvar koja ih razlikuje od

pre 10 godina

"isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu"

Bravo, uspeo si da uporedis penal sviran pri rezultatu od 3-0 sa penalom sviranim u 90-om minutu pri rezultatu od 1-0.

.....

pre 10 godina

Necemo osvojiti titulu jer do kraja ocakujem ovakve "procene" sudija. Potpuno je jasno zasto je Kokeza izjavio da derbi nece odlučiti o tituli. Sada ce komisija utvrditi na osnovu snimka faul van 16 , sudija ce biti suspendovan, "svega" drugi u ovom delu prvenstva a bodovi idu Zvezdi. Cinjenica je da je Vojvodina igrala odlicno ali nisu dali gol. Racuna se gol u mrezi a Partizan je dao gol. Ovo izjednacenje iz izmisljenog penala nije sreca ni za njih a ni za Zvezdu. Ali ako treba Zvezda da osvoji titulu da bi svi mi bolje živeli ja nemam ništa protiv. Jedino što nećemo bolje živeti a Zvezda ce i dalje biti 50 mil. eu do grla. A dokle?? Ipak je korupcija neizleciva bolest ovog društva i šteta ali i ja i vi živimo u takvom društvu koje tone sve niže.

fredriks

pre 10 godina

oni pevaju mesecima,godinama da im ne treba placena titula...pa nadam se da ce se vazda prepostene komsije iste i odreci posto je osvajaju na ovaj nacin...
ok,losa igra,tacno,zasluzeni remi tacno,ali to ne znaci da treba da se svira penal na 17 metara

micubisi

pre 10 godina

Ma nije problem ni u penalu ni u ovoj utakmici, Vosa je zasluzeno dosla do boda dobra tekma po evropskim standardima.Problem je sto se pravi brutalno veliki pritisak na Partizan u svim novinama u svim emisijama u svim vestima se prica od pocetka kako partizan ima tezi raspored sto nema veze s vezom i jedni i drugi igraju sa istim protivnicima.Pa se izvlaci iz Mateusove knjige odlomak o Partizanovim utakmicama sa Radom s pocetka milenijuma tacno pred Rad sasvim slucajno.Na sva usta se prica kako Zvezda igra kao Barsa, a ustvari protivnici igraju sa 30% snage ne kazem da se namesta ali igraju se revijalne utakmice.Ovo ne vazi samo za fudbal nego i za ostale sportove.Meni nije problem da Zvezda osvaja titule neka ih osvaja jer ima veci broj navijaca ali nek ih osvaja posteno i bez ovolike halabuke, Partizan kad je dominirao i u basketu i u kosarci nije bilo nikakve tenzije nikakvih afera jednostavno ko je bolji na terenu taj osvaja titulu,a ne ovako da ti se zgadi sport.

Stubovi SrBstva

pre 10 godina

Najzalosnije je sto isti ljudi koji su tvrdili da nema ni govora o penalu nad Messijem (City-Barsa), da nema govora o penalu nad Ronaldom (El Klasiko), sada tvrde kako je ovo cist penal.
Ni grama obraza i postenja! E zato je Srbija u kanalu iz kojeg nikada nece da izadje! A i ne treba ..

goran

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Nije bio penal...Ali Nikoliću, imaš 80 minuta igrača više, pogrešno postavljaš igrače i taktiku, shvati već jednom, moraš NAPADATI STALNO.Igrače imaš, kombinuj, i ne pametuj mnogo. Došao si u veliki klub, a ako hoćeš da postaneš i veliki trener, moraš više da učiš. I još jedno, prihvati savete Vukotića i Varge, ne glumi besmrtnika. Ja i dalje verujem u odbranu titule, samo i ti to moraš shvatiti. Ipak je uprkos svemu derbi odlučujući što će se i pokazati. Svim silama napred, gazi...NAPRED PARTIZAN!

bgd

pre 10 godina

Partizan je izgubio logistiku koju je imao prethodnih godina.
Sad Zvezda ima ''zatvorene utakmice'' i sudijsku pomoć. Tako to ide u našem fudbalu, ali kad izađu u Evropu videće se koliko Zvezda ne zna.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Vrlo los Partizan danas, Vojvodina zasluzeno dosla do boda iz nezasluzenod penala. Cestitam fudbalerima Vose. Takodje cestitke neobjektivnim navijacima. Citam Trajkovic je gurnuo Gacinovica. Na snimku se fino vidi da se covek zakucao u Trajkovica. Cak sta vise pre toga ga potkacio nogom po zadnjici.
Inace ova prepucavanja grobarske i ciganske klincurije postaje opterecujuca. Slika i prilika degradacije mladih u Srbiji. Ali valjda ce nam biti bolje kada zvezda postane prvak. Iako sam veliki grobar glasao bih za bolje sutra, ali malo sutra :)

One night in May

pre 10 godina

ovo je bolesno drustvo u kom zivimo . pa ljudi moji kakve veze ina to sto je partizan igrao lose sa tim da se sudi penal van sesnaest metera .
(goran, 5. april 2014 21:38)

Je l' to bolesno od ove sezone ili vec godinama unazad? Sto si cutao prethodnih sest godina, tada ti je sve bilo potaman? Licemeru!!

čisto ko suza

pre 10 godina

Komično je spinovanje da je Partizan oštećen, jer nije svaki kontakt faul. Tek za rvački zahvat rukom, koji se desio u 16 metara je sudija smatrao da je faul. To se sasvim jasno vidi na snimku.

Dare

pre 10 godina

Mi smo dva puta osteceni na slican nacin.Protiv Jagodine kada je Jagodini sviran penal na 18 metara i protiv Spartaka isto tako.Nemojte da licemerisete,igrali ste ocajno i niste zasluzili da pobedite

my way

pre 10 godina

Jos jednom, aman ljudi, nije vam ovo ofsajd, pa da se gleda trenutak dodira sa loptom. Prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac gde je Gacinovic oboren, a to je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

Neka boli

pre 10 godina

Veliki je Bog!
Karma Vojvodine prenesena je na partizan onog momenta kada su četiri trojanca prešla u humsku.
A sa sudbinom se ne igra tako...
Ne,ne...

vlada milić

pre 10 godina

kako ono pre dve tri nedelje reče Skuletic sa smeškom na usnama " ako je sudija svirao znači da je bio penal" a šta reći o crvenom kartonu za Vojvodinu u 10 minutu ?

Dumi kladovo

pre 10 godina

Ovo je penal jer je faul najmanje na liniji.ALI NIJE OVO POENTA ...g NIKOLICI tebi je igra katastrofs ps me je sramota da objasnjavam sudjenje.
Ti igras protiv deset igraca covece.Svi krivi a ti...
Kazi momak ja sam kriv nece te niko u zatvor...
DOstojanstvo...

sever

pre 10 godina

Isti takav penal sviran za Partizan u Kragujevcu. O penalu ce se jos pricati jos dugo, kao i o onim nepostojecim penalima protiv Vojvodine, koji su su svirani proteklih godina za Partizan. Medjutim, sustina je u sledecem Partizan je za 30% slabiji u odnosu na tim koji je vodio Rasovic.

zozo

pre 10 godina

Penal nije bio ali to nije razlog gubitka bodova.Zvezda nema sanse da sve dobije do kraja.Zasto se nista ne preduzme povodom sudijski gresaka?Ovo prvenstvo nije regularno,jer su sudije krojile prvenstvo od samog pocetka.

ni t od trenera

pre 10 godina

tako je nikoliću, kao što nije bilo ni protiv NP u BG, voždovca na vračaru, čukaričkog na BB...sve se vraća, sve se plaća!

Ja

pre 10 godina

Jbg grese sudije,nekada u nasu nekada u njihovu korist.Nema veze glavu gore momci ima jos da se igra,a predstoji i najbitnija tekma sa zvezdom,moraju i oni da kiksnu i oni su ljudi,a ako ne kiksnu treba im cestitati! Volim PARTIZAN!

Gusdl

pre 10 godina

Trener Vojvodine: ,, Zao mi je sto Partizan nije pokazao vise, ocigledno su pod pritiskom"... Kakva je ovo izjava trenera, pa zar nisu za to zasluzni tvoji igraci, covek podkopava svoje pulene i maltene se izvinjava za remi. Kakva liga...

Babin_zub

pre 10 godina

Nikolicu ne luetaj. Veci deo utakmice igrali ste sa igracem viseprotiv golobradih klinaca i niste imali tri postena suta na gol. Jel to igra sampiona? Jel tako mislite da osvojite titulu? I ko je onda kriv Nikolicu?

Dragan

pre 10 godina

Posteno je sto si primao platu od Vojvodine, a radio prelazni rok za Partizan?
Ima Boga, ima...
P. S. A tvoje i Skuleticeve pretnje na kraju utakmice ka sudiji?

ZvezdasBD66

pre 10 godina

Ne glumataj igrali ste cijelu utakmicu sa igracem vise u prvom poluvremenu niste napravili nijednu sansu a mogli ste da popijete barem dva gola, onakvih faulova( koji nije sporan) na ivici sesnaesterca je svirano bezbroj! Sve u svemu Vojvodina sa 10 igraca je bolja bila od vas !

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Sad se setio sto nije izjavio isto na kraju utakmice.Tad ga bilo sramota da se vadi na penal posto veliki partizan nije uradio nista za 90min.

Душан

pre 10 godina

Прокоментаришите мало и да сте играли 80 минута са играчем више... И мало какав је прекршај био за други жути... А за горе фауле Партизановим играчима није показиван картон...

steva

pre 10 godina

Zasto sam stitio tog coveka !? Koja izjava, znam posle ce biti da je izreceno u afektu !? Zar nije ljudski zastiti coveka (Ali kazi od koga) ? To si verovatno uradio zbog mogucih posledica po klub, a ne iz covecnosti ili sportskog fair ponasanja.
Nema vadjenja, kad na domacem tereni 80 min.sa igracem vise ne moze da se pobedi.

KUD Idijoti i numera - Blago budalama

pre 10 godina

Ni t od trenera...
(sumpor, 5. april 2014 21:05)

Sale Janković da se zabrine. Dobio je ljutu konkurenciju :):):)

grobar veciti

pre 10 godina

ocigledno nikolic je pun sujete ,babic trener vojvodine te je takticki urnisao sa klincima ...tebi nije mesto na klupi partizana ...vojvodina nas je nadigrala u svakom segmentu i cak s deset igraca imal zrelije prilike od nas ...u ovoj utakmici najvise i drasticno je ostecena vojvodina jer nemoguce je da se da crveni u 10 minutu kao uzrok dva zuta to je nepojmljivo ,nepojmljivo je ponasanje danka lazovica gde preti sudiji i gde sudija posle njegove intrvencije i pretni dodeljuje zute igracima vojvodine ...po svoj prikazanoj igri vojvodina da je igrala sa 11 igraca bi nas dobila ,bolje da vidimo sta to kod nas ne valja !!!

S Y L A

pre 10 godina

meni nije jasno kako Vojvodina otkine bod Partizanu ,a u nastavku prvenstva ne moze da se sastavi,i da dobije utakmicu.Ocajna igra Partizana.

suma sumarum

pre 10 godina

80 minuta imas igraca vise i na kraju pominjes sudije.Pa ta Vojvodina je sa igracem manje,po igri i po prilikama trebala da vodi 2-0,jos u I poluvremenu.
Ej, sa igracem manje...

Stivi G

pre 10 godina

Neko napisa ovde "videcemo da li ce Vosa da igra ovako motivisano protiv Zvezde"? A sta cemo sa OFK Beogradom koji ne moze da otkine bod "velikom Partizanu(Realu) 20 godina. Stavio bi im odmah katanac na klub.I treba u drugu ligu da ispadnu! SRAM VAS BILO BRE!

ssdjan

pre 10 godina

penal nije bio ali to tebe nikolicu ne opravdava za losu igru poletarci vojvodine potpuno su razbili tvoje umisljene zvezde,a i ti si se umislio posle izjave jovicica da ostajes i sledece godine ovo katastrofa od igre uz izuzetno losu pripremu utakmice.

miroslav

pre 10 godina

da li se gospodin nikolic i grobari secaju kako su uzeli vosi kup kad su njeni igraci napustili teren.slavilo se posle toga kao da je regularno.da li se secaju kako je zvezda ispala u polufinalu kupa pre 4,5 godina kada je milijasu ponisten cist gol.da li se secaju novog pazara u prvom kolu.

Lwaw

pre 10 godina

Realno Partizan svojom igrom nije ni zasluzio da pobedi,imao je igraca vise skoro celu utakmicu,a nije mogao centar da predje,a vi isto cuvajte i sledecu utakmicu jedan nula pa se mozda opet ovo desi,a Mijat ce postati igracina.

vlada

pre 10 godina

penala nije bilo ali zato je Vojvodina dominirala i sa 10 igraca na terenu.Steta sto nije usao onaj sut sa 25 m sto je bilq precka.Zvezda 12pobeda u nizu

jedan od nevidljivih

pre 10 godina

a jel da da je bezveze kad te sudija osteti, e tako je nama godinama a vi vidim zaboravili kako to izgleda. ali realno manite se penala jer niste zasluzili 3 boda

Mare

pre 10 godina

Glavni krivac za to sto je ekipa sa dosta iskusnih igraca pukla pod pritiskom je trener. I opet ne shvata nista nego nastavlja. Gledaj u svoje dvoriste i razmisljaj o tome kako je 10 klinaca 80 minuta bilo bolje od 11 kandidata za titulu.

zoran

pre 10 godina

Vojvodina je bila mnogo bolja. Ja nisam trener ali znam da Trajkovic,sa svojom tezinom,ne moze da igra na onakvom terenu. To treneru ne sme da promakne!

Shonke

pre 10 godina

A zašto taj tvoj tim igra samo 15 minuta drugog poluvremena, dok ne da gol i posle stane? I tako na svim utakmicama ovog proleća. Dok su igrali Vojvodina nije izašla iz svojih 16m, šta je bilo kad su prestali da igraju? Rašović je za tebe TRENERČINA.

Prle

pre 10 godina

Igrali ste protiv dece, igrac vise 80min, tim koji ide na titulu i ima ambicije da se kvalifikuje u LS ili LE ovo je morao da dobije 3-4 razlike.I kad izadjemo u Evropu traljava igra,promaseni ziceri, kiksevi odbrane, primanje smesnih golova, brdo zutih i poneki crveni i na kraju sudije nam krive, grese i oni nije da nas nesto vole ali mislim da je ipak do nas.

slanina

pre 10 godina

alo prijatelju....igrao si 80 minuta sa igracem vise. I to ti nije bilo dovoljno. Po sansama ste trebali da izgubite. Vojvodina je igrom zasluzila i vise od jednog boda

Duca

pre 10 godina

Ok Nikolicu upravu si pokradeni smo.Ali ajde kako mozes da objasnis da saigracom vise sat vremena se branimo na domacem tetenu.Kako objasnjavas da dobijamo mec protiv Nisa na domacem terenu u 87 minutu.Kako objasnjavas da jedva dobijemo 1 0 Sevojno na domacem terenu.Taktika je ti uzas.Sudija je kriv 100%,ali realno igra nam je nula

veerghoen

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise a pritom i Vojvodina bolja i sad kao sudija kriv!? Pa niste stvorili niti jednu jedinu sansu za gol Nikolicu.

EUropejac geDZa

pre 10 godina

Da je sampion kako dolikuje dao dva, tri ili cetiri gola, ne bi se sad marilo da li je faul u kaznenom prostoru ili nije, ovako jako mlada ekipa sa igracem manje skoro celu utakmicu, bila bolja od sampiona, zasluzila makar remi na ovakav nacin..

petar

pre 10 godina

Hahahaha...
Cim im ne ide odmah saopstenja...a penal..da vidmo sta kaze skuletic??

Шкулетић: Пенал? Био је чим га је судија свирао....

jel se secas ovoga....ma da to se brzo zaboravi.... pre 2 nedelje je bio penal kad ga je sudija svirao a sad nije ..izgleda da zavisi od ugla gledanja..