Subota, 05.04.2014.

15:23

Zvezda slavila u Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak u Subotici sa 2:1 u duelu 22. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Zvezda slavila u Subotici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

Nedeljko

pre 9 godina

hahahhaa kako se igraci Spartaka 'ubise' da preseku Ninkovicevu asistenciju, prosto su se glavama bacali na tu loptu. Lepo rece jedan decko prosle nedelje.. Napredak je sa namerom dao bodove Spartaku. Ne kukam, da ne pomislite da sam partizanovac, samo pogledajte snimak i fokusirajte se na igrace Spartaka, samo toliko.

Mateusovi memoari

pre 9 godina

Ukoliko se desi da Partizan na kraju bude ispred Zvezde,Zvezda treba da se obrati sudu i prikaze par Partizanovih utakmica u prvom delu prvenstva sa klubovima poput Novog Pazara,Vozdovca i jos nekih koji su brutalno opljackani,zato sto je ona realno trebala da ima najmanje 10 bodova vise od Partizana.Vrhunac neregularnosti bi bio da se takvom klubu dozvoli da bude prvak.

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU! (Vladimir, 05. april 2014 17:29)

Ahhaha dva penala, koliko ste vi neralni i ostrasceni...Da je sviran takav penal za Zvezdu vi bi kukali ko nenormalni...

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...

Ovi cekali da date dva pa da pocnu da igraju, da vam slucajno ne otkinu bodove...

pre 9 godina

Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarski botovi smaraju, 5. april 2014 18:01)

Realno i ne bi.. Ili bar vecinu utakmica ne bi...

Jadni ste bre...

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)

Jeste sve smo zatvorili ukljucujuci Partizan e ko salje komentare ko o cemu....

Mix

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima (Zoki, 05. april 2014 17:34)

"Javna tajna" ovo je omiljena grobarska recenica...sve vi znate samo do stadiona ne znate da dodjete.

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Subotica je izuzetno tesko gostovanje i ovo je zlatna vredna pobeda.Bravo Zvezdo,jos jedna dobra utakmica za nas sa dosta sansi.Mogli smo jos u prvom poluvremenu da resimo mec ali dobro je i ovako.Ninkovic doktor fudbala ! Majstorski pas kod prvog naseg gola u stilu Inijeste,bravo.Mrdja nastavlja svoj golgeterski niz i verujem da ce stici do kote 20 do kraja prvenstva.Nadam se da Dauda nije teze povredjen,izdrzi Abi.Idemo dalje Zvezdo,sve smo blizi tituli

samo zvezda

pre 9 godina

Jeste bio je penal nad Novakovicem al je bio i nad Pecnikom, takodje nije sviran....Jednostavno Zvezda je bila bolja i zasluzeno slavila. Samo u prvom poluvremenu je imala 3 100% sanse plus taj penal.

Samo zvezda i niko drugi....

pre 9 godina

Citam ovde neke komentare komsija i smejem se,ali onako iskreno.. Da li je moguce da navijac kluba,koji je ovog proleca kod kuce na jedvite jade dva meca dobio,govori kako je prvenstvo smesno,jer ga toboz podseca na Muslinove rezultate sa Zvezdom?! Ili to ne pamtimo,a ono sto je bilo pre hrista znamo kao lektiru?

salijeri

pre 9 godina

@ivankg
a sta si ti ocekivao? da zvezda stalno toliko lose igra? promenjena su oba halfa,a tu je bila najveca rupa,a i vratio se lazovic koji je vise od pola tima i ubedljivo najjaci igrac,uz ninkovica.

CR7

pre 9 godina

Daj nemoj da se sprdate,kakav penal,videlo penala nije.Vi grobari strucnjaci,bolje gledajte bas mec sad,nas ostavite.Inace,ne verujem da Zvezda se brani zadnjih 15 min protiv Spartaka,kuku

zatvaranje

pre 9 godina

Da li neko pri cistoj svesti i zdravoj pameti moze pomisliti kako raspali tim Zvezde moze regularno da sastavi 13 pobeda u nizu?! Ima li neko statistiku deluje da drze trenutni svetski rekord u broju uzastopnih pobeda. Kako ce ih Stoka nabiti na derbiju...

el loco

pre 9 godina

Pa kako suvise lako pao,pa u onoj brzini samo malo da ga dodirne to je dovoljno da ga izbaci iz ravnoteze.Nisam neko ko zagovara teorije zavere ali mislim da ne bi pogresio ni da je svirao penal.

MVP

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)

Jesi li cuo nekada za pasivni ofsajd koji se ne svira kada igrac ne utice na igru?

babi se snilo sto joj srcu milo

pre 9 godina

Smiju se igraci Spartaka sudiji,nije ni cudo kako covjek sudi svaki manji kontakt u korist Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Rs, 5. april 2014 15:57)

taj sudija pokrao zvezdu u kupu protiv partizana...nemoj da pljujes coveka vec mu lepo zahvali za minuli rad u korist partizana

Batko

pre 9 godina

Ovaj trener Spartaka Kanatlarovski, on bese igrao u Zvezdi?? Ma ne, pogresio sam??
(kako bese..., 05. april 2014 16:17)

A joj, da lisi mogao da napišeš gluplji komentar ???

Munze

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ? (Voracek 93, 05. april 2014 16:11) Jeste,naravno,2&3+,i iz 2-2, i tačan rezultat 1:2,ali šteta što nisam video komentar ranije,da ti kažem,da ti bude lakše.

Batko

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Au mukice, pa tebi je baš teško

Voracek 93

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)
Ne znam, da pitamo Lorata Mateusa? :/
(marko, 5. april 2014 16:36)

Ili ove iz Zenita? Vlasnike Gazproma koje nosite na dresovima?

One night in May

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)

Pitacemo Mateusa, on ima iskustva sa namestanjem.

celalionac

pre 9 godina

Moram da prokomentarisem... vojvodjanska oranica .....

sramota za jednu prvoligasku fudbalsku ekipu da ni travu ne moze da dovede u red... zao mi je prvenstveno fudbalera zbog velikog rizika od povrede

Batko

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57)

I rezerna klupa ! I Bajković naravno ! I sakupljači lopti !!!

Ivan kg

pre 9 godina

U prvih deset utakmica imas samo pet pobeda, dva remija i tri poraza ?! a onda u 12 utakmica imas isto toliko pobeda! Regularno, zar ne?

JocaBoca

pre 9 godina

Hhahahahah, cirkus od utakmice.
Podseća na muslinovu titulu. Sve utakmice dobiju 1-0. Svi se sklanjaju i svirkaju se penali. Poštenjačine.
Niste vi džabe dobili svoj nadimak!

Ivan kg

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.
(veliki strumf, 5. april 2014 16:05)

Koliko je tebi dobro.

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Steta sto ce igraci Spartaka ostati bez premija od strane Partizana, nece imati za nocni provod. Apel Upravi FK Partizanu, povecajte premiju da se otkine Zvezdi bod :)

joca

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)
Ti to iz iskustva a?

Zoki

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima

Vladimir

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU!

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Jel ti to Mateus sapnuo?

Dragan mrdja 94'

pre 9 godina

Ma bre pustili Rad,Ofk Beograd,Vojvodina,Javor,Jagodina,Vozdovac,Radnicki KG,Donji Srem,Napredak,Partizan,Spartak...Covece nas svi pustaju!!!Cela liga je nasa!!!

Radovan

pre 9 godina

baš bedak, sediš pored tv-a, gledaš Zvezdu, plačeš i kukaš na net-u, tvoj klub za sat vremena igra, ti i dalje kucaš i plačeš, tribine ti prazne, a i to što je došlo, u dva tabora. muka živa.

milos

pre 9 godina

Zvezdasi jel ste vi pri svesti , Zvezda je pobedila, prvi smo i briga nas. Sta vam treba da odgovarate na ove komentare iz vrtica i lazi koje pisu komsije Evropskog prvaka...

radnik

pre 9 godina

e stvarno ova prvenstva su do sada namestena a ovo se oseti da je regularno i fer...i da cim je zvezda prva bolje se zivi , veci je standard...jer neka sila stoji iza njih ...i gura ih da igraju kao barsa i real zajedno a protivnicki igraci preplaseni stoje kao zaledjeni u strahu od sile ...

red

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)


Nemas ti pojma dete

ehej

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)

Mogu, itekako mogu, obicno to rade protiv Tolizana.

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Auu koliko prolivenih grobarskih suza hahaha! Samo gazi Zvezdo! Zvezda igra stvarno lepo u zadnje vreme za razliku od crnog kluba koji sa sudijama taman dobije po 1:0. Mateus zna zašto.

dex

pre 9 godina

Hahahaha, pazi grobare kako prate sve Zvezdine utakmice i svuda vide zavere. Ne pominjete da je Zvezda ostecena za penal? Sklanjaju se igraci Spartaka? Sta reci onda za igrace Radnickog iz Kragujevca protiv vas? Samo sto nisu sutirali umesto vas...

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57) Da li je moguće da neko može ovo da napiše??

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55) Dakle smesnije i od Jagodine. Dva odbrambena lagano pustaju loptu izmedju njih. Samo napred, derbi je blizu, a sa tim i kraj.
(nex, 5. april 2014 15:54)

Pustili su loptu bas kao igraci Atletika asistenciju Inijeste do Nejmara! Bre, od svih vasih golova polovina je neregularna, a polovina su pusteni golovi. Tamo gde niste mogli da namestite - tamo ste izgubili ili ni gol niste dali!

zoran

pre 9 godina

Kakav horor od terena, stadiona...pa ono je neverovatno da neko izda upotrebnu dozvolu...??
Sta reci o utakmici..? Spartak je nivo opshtinske engleske lige....to su one lige u kojima igraci preko dana rade po fabrikama a nedeljom igraju fudbal pa posle toga se vesele u nekom lokalnom pabu (kafani). Zvezda nesto bolja..recimo 3. engleska liga, pa prema tome i kvalitet fudbala je tog nivoa.
Sta ovi ljudi treniraju godinama, nije mi jasno.

Stucker

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)
Pet, ma u stvari Zvezda nije dala regularan gol celo prvenstvo. Vama nismo dali ali smo vas pobedili, sami ste se pobrinuli, pa ti vidi.

dragan

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. april 2014 15:56)

O Boze da li si normalan,videli smo vec kako partizan posle Samroka,AEL-a i ostalih evropskih velikana ovde dobija metalce,kuljane,borcu,sremove i ostale filijale sa po 5-6 gola da ne opadne pobednicki mentalitet...da ne postojite grobari trebalo bi vas izmisliti da se ima cemu covek nasmejati u ova tuzna i teska vremena.Eno imate i ovog avaksa u komentarima koji vidi ne jednog vec dva zvezdina igraca u ofsajdu kod gola xDDD

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 05. april 2014 16:11)
Nije. Ali zato Radu, Metalcu, Borcu, Bsk-u , Smederevu jeste ...

Zoran

pre 9 godina

Grobari kad već znate da je namešteno,pravac kladionica i od toga živite...Povežete nameštenu Zvezdu i fenomenalni Partizan koji sve razbija,uplatite 1000e,i imate da živite od toga.

duskoBg

pre 9 godina

Ne mogu da verujem, dodjem na sajt da vidim kako igra Zvezda, posle udjem u komentare pa se upitah da nisam promasio vest sve komentari Partizanovih net navijaca vratim se ponovo i stvarno vest o Zvezdinom gostovanju. Ono racunam prate nas i Grobari. Hvala vam.

Mare

pre 9 godina

ovaj mec ne sudi Majo, ne sudi Gogic, ali sudi Ninoslav Spasic. Covek koji je u poslednjem kolu jesenjeg prvenstva svirao penal za zvezdu protiv vojvodine u 87om minutu pri rezultatu 1-1, a kolo kasnije ponistio pobednicki gol Partizana u Pazaru. Da li je mogao neko drugi da sudi ovaj mec ili je bas morao Spasic iz Surdulice da zapuca nepunih 500km, sa juga Srbije na krajnji sever?!

Pedja

pre 9 godina

Igramo doktorski, za sada. Cist penal nad Pecnikom nije dosudjen. Grobari, prva utakmica koju smo zatvorili ove sezone je bila C.Zvezda-Partizan 1:0. Pa vasi igraci nisu sutnuli na gol, nisu presli centar a jos je i Obradovic postigao autogol. Slobodno gledajte i mnogo placite.

uros

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno.

Voks

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Da da poznata je ta grobarska demagogija, cim Zvezda da gol odma se neko sklonio. Rece navijac postenog Partizana by Mateus

koshke

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno. (uros, 05. april 2014 16:00)
da da kada vas protivnik ne prelazi pola onda vi dominirate a kada se brane protiv nas onda su kukavice ccccccc strasno koliko ljubomore od pojedinih navijaca komsija ccccc

dragan

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55)

Grobar prica o trening utakmicama u ligi gde pola timova ima za predsednike ljude koji sede u grobarskoj skupstini ili u upravnom odboru.Da ne mislis na vasu utakmicu sa pazarom pocetkom sezone? Ili na smejuriju sa Vosom u finalu kupa? Da je Zvezda dobila neku utakmicu uz ovoliko ocigledne kradje mene bi bilo sramota da se javljam.Ali ko je meni kriv sto imam obraza...

takinardi

pre 9 godina

Da pitam ove grobare što pišu sramota, ovi pustaju Zvezdu, sve namešteno...kad je sve tako ne znam što pratite uopšte, nego se nadate kiksu, a posle vam đavo kriv. Da li ste istog mišljenja da se vama protivnici sklanjaju, s obzirom da je prošlo kolo OFK dao sebi prosto smešan autogol, ali dešava se, pa ne pišem ovde OFk ih pustio da bi stigli Zvezdu.
Kasnije igrate sa filijalom pa pišite tamo okanite se Zvezde!

jdbnk

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)

Zato partizan u evropi nema konkurenciju :D

veliki strumf

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.

koshke

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)
mi cemo I da prezivimo ako izgubimo od vas a vi ....... tesko,odmah ce biti "uprava napolje" ili slicno

dragan

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 5. april 2014 15:34)

Samo prosto imaju oci i vide da Zvezda ima daleko najbolji tim ove godine i da igra najlepsi i najbolji fudbal

marko

pre 9 godina

Kakav penal nad Pecnikom ljudi jel znate vi pravila ? Igrac spartaka je prvo pokupio loptu pa onda Pecnika i to nikako ne moze da bude penal!

dmd

pre 9 godina

Kol'ko je jadno postalo ovo nase prvenstvo kad je ovako ocigledno da je zvezda sve zatvorila!
Zasto ninoslav spasic i srdjan obradovic trecu utakmicu zaredom sude zvezdi, sto kao glavni sto kao dodatni sudija? Pa gde to ima? Zalosno...

Nikola

pre 9 godina

Zna se zasto je Napredak morao da izgubi od Spartaka... (Uros, 05. april 2014 16:00)

Auuu covece sta buncas, Napredak nije izgubio od Spartaka.

Dragan

pre 9 godina

Opet vam sudi Ninislav zvezdas,odma se u odnosu sviranih faulova vidi!ocigledne faulove na Spartakovim igracima se ne sviraju zato svaki pad se svira zvezdi!

takve tange nema ni Dzajic Dragan

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.(veliki strumf, 05. april 2014 16:05)

Ma idi, rapsodija. Da ne znam da pises o Zvezdi, pomislio bih da se radi o Barseloni.

bane

pre 9 godina

smejurija....gubis kuci i uopste ne pokusavas da napadnes...gde da ugrozis gol zvezde ,mozda zaluta nesto pa moraju da se sklanjaju opet...aKanatlarovski se bas uzbudio,,,a Bratic se smeje na poluvremenu...e kakva liga....

MK

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite

Dragan

pre 9 godina

@Cvijo

Znaju ono sto ti ne znas - da Zvezda trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji. Sto, ako gledas ovu utakmicu, mozes i sam da vidis.

@....

Uh, kako je nekome tesko da prizna da Zvezda igra dobar fudbal i da pobedjuje. Ako stvarno mislis da je ovde bilo sta namesteno, samo mogu reci da si ostrascena fudbalska neznalica.

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 05. april 2014 15:34)
Partizan je poslednje tri utakmice od Vojvodine izgubio. Kladionicari daju iste kvote kao na Zvezdu. Da li nesto znaju sto mi ne znamo?

grobar kg

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite
(MK, 05. april 2014 16:10)



u pravu si, zvezda je sve namestila do kraja i tačno je da nam je jedina šansa u derbiju..a možda ste i derbi namestili, u ovoj državi je sve moguće...

eee

pre 9 godina

I Babovic je ovako spoljnom izbacio saigraca za pogodak, na utakmici CZ-VOZ... Ne vidim sta je tu sporno!
- Tastaturasi... idite na stadion!

wutwut

pre 9 godina

A ovih grobara pomrece ove sezone u.svim sportovima, sve im je namesteno svi se sklanjauju i spartak i uniks... sudije navlace zvezdi sve a urotili se protiv partizana, kao da.su doziveli gubitak pamcenja i sta je sve partizan cinio i radio... Ali stiglo ih je konacno stvari se okrecu kao i svemu na svetu...

zoran

pre 9 godina

Ja goru ekipu od ovog Spartaka, u svom zivotu, nisam video.
Oni su nivo opshtinske lige engleske.
Za ovih 65min nisu stvorili shansu, a sada , prvi put, Torbica ima sjajnu priliku da uposli svog coveka i zaprete golom, on tek onako izbaci loptu u gol-aut..??????
Ovo je chemer i jad nasheg fudbala...sve je trulo...dve mafije (Zvezda/Partizan) se bore za zauzimanjem teritorije (titula)..

mik

pre 9 godina

Teren katastrofalan,biće dobro ako se još neko ne povredi. Što se tiče prvog poluvremena,mogli smo još koji gol da damo,ali dobro,neka ostane ovako i ja zadovoljan

mare

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.

Miki

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu.

vlada

pre 9 godina

deseti minut-igraca spartaka lopta pogadja u glavu a sudija svira ruku, covek se krsti i vice Boze pomozi...sledeci napad-start nad pecnikom koji pada kao pokosen ali videvsi da nema penala ustaje u roku od sekund...da nije smesno bilo bi zalosno...

Cvijo

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?

joca

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.

veliki strumf

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.

Miki

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu.

Mix

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima (Zoki, 05. april 2014 17:34)

"Javna tajna" ovo je omiljena grobarska recenica...sve vi znate samo do stadiona ne znate da dodjete.

MK

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite

One night in May

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)

Pitacemo Mateusa, on ima iskustva sa namestanjem.

Munze

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ? (Voracek 93, 05. april 2014 16:11) Jeste,naravno,2&3+,i iz 2-2, i tačan rezultat 1:2,ali šteta što nisam video komentar ranije,da ti kažem,da ti bude lakše.

MVP

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)

Jesi li cuo nekada za pasivni ofsajd koji se ne svira kada igrac ne utice na igru?

Samo zvezda i niko drugi....

pre 9 godina

Citam ovde neke komentare komsija i smejem se,ali onako iskreno.. Da li je moguce da navijac kluba,koji je ovog proleca kod kuce na jedvite jade dva meca dobio,govori kako je prvenstvo smesno,jer ga toboz podseca na Muslinove rezultate sa Zvezdom?! Ili to ne pamtimo,a ono sto je bilo pre hrista znamo kao lektiru?

Jadni ste bre...

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)

Jeste sve smo zatvorili ukljucujuci Partizan e ko salje komentare ko o cemu....

mare

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU! (Vladimir, 05. april 2014 17:29)

Ahhaha dva penala, koliko ste vi neralni i ostrasceni...Da je sviran takav penal za Zvezdu vi bi kukali ko nenormalni...

Dragan mrdja 94'

pre 9 godina

Ma bre pustili Rad,Ofk Beograd,Vojvodina,Javor,Jagodina,Vozdovac,Radnicki KG,Donji Srem,Napredak,Partizan,Spartak...Covece nas svi pustaju!!!Cela liga je nasa!!!

joca

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)
Ti to iz iskustva a?

Cvijo

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?

samo zvezda

pre 9 godina

Jeste bio je penal nad Novakovicem al je bio i nad Pecnikom, takodje nije sviran....Jednostavno Zvezda je bila bolja i zasluzeno slavila. Samo u prvom poluvremenu je imala 3 100% sanse plus taj penal.

Mateusovi memoari

pre 9 godina

Ukoliko se desi da Partizan na kraju bude ispred Zvezde,Zvezda treba da se obrati sudu i prikaze par Partizanovih utakmica u prvom delu prvenstva sa klubovima poput Novog Pazara,Vozdovca i jos nekih koji su brutalno opljackani,zato sto je ona realno trebala da ima najmanje 10 bodova vise od Partizana.Vrhunac neregularnosti bi bio da se takvom klubu dozvoli da bude prvak.

Pedja

pre 9 godina

Igramo doktorski, za sada. Cist penal nad Pecnikom nije dosudjen. Grobari, prva utakmica koju smo zatvorili ove sezone je bila C.Zvezda-Partizan 1:0. Pa vasi igraci nisu sutnuli na gol, nisu presli centar a jos je i Obradovic postigao autogol. Slobodno gledajte i mnogo placite.

uros

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno.

Batko

pre 9 godina

Ovaj trener Spartaka Kanatlarovski, on bese igrao u Zvezdi?? Ma ne, pogresio sam??
(kako bese..., 05. april 2014 16:17)

A joj, da lisi mogao da napišeš gluplji komentar ???

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Jel ti to Mateus sapnuo?

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...

Radovan

pre 9 godina

baš bedak, sediš pored tv-a, gledaš Zvezdu, plačeš i kukaš na net-u, tvoj klub za sat vremena igra, ti i dalje kucaš i plačeš, tribine ti prazne, a i to što je došlo, u dva tabora. muka živa.

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 05. april 2014 15:34)
Partizan je poslednje tri utakmice od Vojvodine izgubio. Kladionicari daju iste kvote kao na Zvezdu. Da li nesto znaju sto mi ne znamo?

joca

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.

celalionac

pre 9 godina

Moram da prokomentarisem... vojvodjanska oranica .....

sramota za jednu prvoligasku fudbalsku ekipu da ni travu ne moze da dovede u red... zao mi je prvenstveno fudbalera zbog velikog rizika od povrede

babi se snilo sto joj srcu milo

pre 9 godina

Smiju se igraci Spartaka sudiji,nije ni cudo kako covjek sudi svaki manji kontakt u korist Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Rs, 5. april 2014 15:57)

taj sudija pokrao zvezdu u kupu protiv partizana...nemoj da pljujes coveka vec mu lepo zahvali za minuli rad u korist partizana

milos

pre 9 godina

Zvezdasi jel ste vi pri svesti , Zvezda je pobedila, prvi smo i briga nas. Sta vam treba da odgovarate na ove komentare iz vrtica i lazi koje pisu komsije Evropskog prvaka...

salijeri

pre 9 godina

@ivankg
a sta si ti ocekivao? da zvezda stalno toliko lose igra? promenjena su oba halfa,a tu je bila najveca rupa,a i vratio se lazovic koji je vise od pola tima i ubedljivo najjaci igrac,uz ninkovica.

dragan

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55)

Grobar prica o trening utakmicama u ligi gde pola timova ima za predsednike ljude koji sede u grobarskoj skupstini ili u upravnom odboru.Da ne mislis na vasu utakmicu sa pazarom pocetkom sezone? Ili na smejuriju sa Vosom u finalu kupa? Da je Zvezda dobila neku utakmicu uz ovoliko ocigledne kradje mene bi bilo sramota da se javljam.Ali ko je meni kriv sto imam obraza...

Batko

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57)

I rezerna klupa ! I Bajković naravno ! I sakupljači lopti !!!

dragan

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 5. april 2014 15:34)

Samo prosto imaju oci i vide da Zvezda ima daleko najbolji tim ove godine i da igra najlepsi i najbolji fudbal

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 05. april 2014 16:11)
Nije. Ali zato Radu, Metalcu, Borcu, Bsk-u , Smederevu jeste ...

vlada

pre 9 godina

deseti minut-igraca spartaka lopta pogadja u glavu a sudija svira ruku, covek se krsti i vice Boze pomozi...sledeci napad-start nad pecnikom koji pada kao pokosen ali videvsi da nema penala ustaje u roku od sekund...da nije smesno bilo bi zalosno...

CR7

pre 9 godina

Daj nemoj da se sprdate,kakav penal,videlo penala nije.Vi grobari strucnjaci,bolje gledajte bas mec sad,nas ostavite.Inace,ne verujem da Zvezda se brani zadnjih 15 min protiv Spartaka,kuku

Batko

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Au mukice, pa tebi je baš teško

dex

pre 9 godina

Hahahaha, pazi grobare kako prate sve Zvezdine utakmice i svuda vide zavere. Ne pominjete da je Zvezda ostecena za penal? Sklanjaju se igraci Spartaka? Sta reci onda za igrace Radnickog iz Kragujevca protiv vas? Samo sto nisu sutirali umesto vas...

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Subotica je izuzetno tesko gostovanje i ovo je zlatna vredna pobeda.Bravo Zvezdo,jos jedna dobra utakmica za nas sa dosta sansi.Mogli smo jos u prvom poluvremenu da resimo mec ali dobro je i ovako.Ninkovic doktor fudbala ! Majstorski pas kod prvog naseg gola u stilu Inijeste,bravo.Mrdja nastavlja svoj golgeterski niz i verujem da ce stici do kote 20 do kraja prvenstva.Nadam se da Dauda nije teze povredjen,izdrzi Abi.Idemo dalje Zvezdo,sve smo blizi tituli

Nikola

pre 9 godina

Zna se zasto je Napredak morao da izgubi od Spartaka... (Uros, 05. april 2014 16:00)

Auuu covece sta buncas, Napredak nije izgubio od Spartaka.

Stucker

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)
Pet, ma u stvari Zvezda nije dala regularan gol celo prvenstvo. Vama nismo dali ali smo vas pobedili, sami ste se pobrinuli, pa ti vidi.

dragan

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. april 2014 15:56)

O Boze da li si normalan,videli smo vec kako partizan posle Samroka,AEL-a i ostalih evropskih velikana ovde dobija metalce,kuljane,borcu,sremove i ostale filijale sa po 5-6 gola da ne opadne pobednicki mentalitet...da ne postojite grobari trebalo bi vas izmisliti da se ima cemu covek nasmejati u ova tuzna i teska vremena.Eno imate i ovog avaksa u komentarima koji vidi ne jednog vec dva zvezdina igraca u ofsajdu kod gola xDDD

Ivan kg

pre 9 godina

U prvih deset utakmica imas samo pet pobeda, dva remija i tri poraza ?! a onda u 12 utakmica imas isto toliko pobeda! Regularno, zar ne?

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Auu koliko prolivenih grobarskih suza hahaha! Samo gazi Zvezdo! Zvezda igra stvarno lepo u zadnje vreme za razliku od crnog kluba koji sa sudijama taman dobije po 1:0. Mateus zna zašto.

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57) Da li je moguće da neko može ovo da napiše??

jdbnk

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)

Zato partizan u evropi nema konkurenciju :D

eee

pre 9 godina

I Babovic je ovako spoljnom izbacio saigraca za pogodak, na utakmici CZ-VOZ... Ne vidim sta je tu sporno!
- Tastaturasi... idite na stadion!

Ivan kg

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.
(veliki strumf, 5. april 2014 16:05)

Koliko je tebi dobro.

red

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)


Nemas ti pojma dete

Voks

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Da da poznata je ta grobarska demagogija, cim Zvezda da gol odma se neko sklonio. Rece navijac postenog Partizana by Mateus

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Steta sto ce igraci Spartaka ostati bez premija od strane Partizana, nece imati za nocni provod. Apel Upravi FK Partizanu, povecajte premiju da se otkine Zvezdi bod :)

Zoran

pre 9 godina

Grobari kad već znate da je namešteno,pravac kladionica i od toga živite...Povežete nameštenu Zvezdu i fenomenalni Partizan koji sve razbija,uplatite 1000e,i imate da živite od toga.

wutwut

pre 9 godina

A ovih grobara pomrece ove sezone u.svim sportovima, sve im je namesteno svi se sklanjauju i spartak i uniks... sudije navlace zvezdi sve a urotili se protiv partizana, kao da.su doziveli gubitak pamcenja i sta je sve partizan cinio i radio... Ali stiglo ih je konacno stvari se okrecu kao i svemu na svetu...

koshke

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)
mi cemo I da prezivimo ako izgubimo od vas a vi ....... tesko,odmah ce biti "uprava napolje" ili slicno

ehej

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)

Mogu, itekako mogu, obicno to rade protiv Tolizana.

koshke

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno. (uros, 05. april 2014 16:00)
da da kada vas protivnik ne prelazi pola onda vi dominirate a kada se brane protiv nas onda su kukavice ccccccc strasno koliko ljubomore od pojedinih navijaca komsija ccccc

duskoBg

pre 9 godina

Ne mogu da verujem, dodjem na sajt da vidim kako igra Zvezda, posle udjem u komentare pa se upitah da nisam promasio vest sve komentari Partizanovih net navijaca vratim se ponovo i stvarno vest o Zvezdinom gostovanju. Ono racunam prate nas i Grobari. Hvala vam.

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55) Dakle smesnije i od Jagodine. Dva odbrambena lagano pustaju loptu izmedju njih. Samo napred, derbi je blizu, a sa tim i kraj.
(nex, 5. april 2014 15:54)

Pustili su loptu bas kao igraci Atletika asistenciju Inijeste do Nejmara! Bre, od svih vasih golova polovina je neregularna, a polovina su pusteni golovi. Tamo gde niste mogli da namestite - tamo ste izgubili ili ni gol niste dali!

takinardi

pre 9 godina

Da pitam ove grobare što pišu sramota, ovi pustaju Zvezdu, sve namešteno...kad je sve tako ne znam što pratite uopšte, nego se nadate kiksu, a posle vam đavo kriv. Da li ste istog mišljenja da se vama protivnici sklanjaju, s obzirom da je prošlo kolo OFK dao sebi prosto smešan autogol, ali dešava se, pa ne pišem ovde OFk ih pustio da bi stigli Zvezdu.
Kasnije igrate sa filijalom pa pišite tamo okanite se Zvezde!

Ovi cekali da date dva pa da pocnu da igraju, da vam slucajno ne otkinu bodove...

pre 9 godina

Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarski botovi smaraju, 5. april 2014 18:01)

Realno i ne bi.. Ili bar vecinu utakmica ne bi...

zoran

pre 9 godina

Ja goru ekipu od ovog Spartaka, u svom zivotu, nisam video.
Oni su nivo opshtinske lige engleske.
Za ovih 65min nisu stvorili shansu, a sada , prvi put, Torbica ima sjajnu priliku da uposli svog coveka i zaprete golom, on tek onako izbaci loptu u gol-aut..??????
Ovo je chemer i jad nasheg fudbala...sve je trulo...dve mafije (Zvezda/Partizan) se bore za zauzimanjem teritorije (titula)..

radnik

pre 9 godina

e stvarno ova prvenstva su do sada namestena a ovo se oseti da je regularno i fer...i da cim je zvezda prva bolje se zivi , veci je standard...jer neka sila stoji iza njih ...i gura ih da igraju kao barsa i real zajedno a protivnicki igraci preplaseni stoje kao zaledjeni u strahu od sile ...

Voracek 93

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)
Ne znam, da pitamo Lorata Mateusa? :/
(marko, 5. april 2014 16:36)

Ili ove iz Zenita? Vlasnike Gazproma koje nosite na dresovima?

Dragan

pre 9 godina

@Cvijo

Znaju ono sto ti ne znas - da Zvezda trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji. Sto, ako gledas ovu utakmicu, mozes i sam da vidis.

@....

Uh, kako je nekome tesko da prizna da Zvezda igra dobar fudbal i da pobedjuje. Ako stvarno mislis da je ovde bilo sta namesteno, samo mogu reci da si ostrascena fudbalska neznalica.

zatvaranje

pre 9 godina

Da li neko pri cistoj svesti i zdravoj pameti moze pomisliti kako raspali tim Zvezde moze regularno da sastavi 13 pobeda u nizu?! Ima li neko statistiku deluje da drze trenutni svetski rekord u broju uzastopnih pobeda. Kako ce ih Stoka nabiti na derbiju...

Zoki

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima

takve tange nema ni Dzajic Dragan

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.(veliki strumf, 05. april 2014 16:05)

Ma idi, rapsodija. Da ne znam da pises o Zvezdi, pomislio bih da se radi o Barseloni.

mik

pre 9 godina

Teren katastrofalan,biće dobro ako se još neko ne povredi. Što se tiče prvog poluvremena,mogli smo još koji gol da damo,ali dobro,neka ostane ovako i ja zadovoljan

JocaBoca

pre 9 godina

Hhahahahah, cirkus od utakmice.
Podseća na muslinovu titulu. Sve utakmice dobiju 1-0. Svi se sklanjaju i svirkaju se penali. Poštenjačine.
Niste vi džabe dobili svoj nadimak!

Vladimir

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU!

Mare

pre 9 godina

ovaj mec ne sudi Majo, ne sudi Gogic, ali sudi Ninoslav Spasic. Covek koji je u poslednjem kolu jesenjeg prvenstva svirao penal za zvezdu protiv vojvodine u 87om minutu pri rezultatu 1-1, a kolo kasnije ponistio pobednicki gol Partizana u Pazaru. Da li je mogao neko drugi da sudi ovaj mec ili je bas morao Spasic iz Surdulice da zapuca nepunih 500km, sa juga Srbije na krajnji sever?!

zoran

pre 9 godina

Kakav horor od terena, stadiona...pa ono je neverovatno da neko izda upotrebnu dozvolu...??
Sta reci o utakmici..? Spartak je nivo opshtinske engleske lige....to su one lige u kojima igraci preko dana rade po fabrikama a nedeljom igraju fudbal pa posle toga se vesele u nekom lokalnom pabu (kafani). Zvezda nesto bolja..recimo 3. engleska liga, pa prema tome i kvalitet fudbala je tog nivoa.
Sta ovi ljudi treniraju godinama, nije mi jasno.

el loco

pre 9 godina

Pa kako suvise lako pao,pa u onoj brzini samo malo da ga dodirne to je dovoljno da ga izbaci iz ravnoteze.Nisam neko ko zagovara teorije zavere ali mislim da ne bi pogresio ni da je svirao penal.

marko

pre 9 godina

Kakav penal nad Pecnikom ljudi jel znate vi pravila ? Igrac spartaka je prvo pokupio loptu pa onda Pecnika i to nikako ne moze da bude penal!

dmd

pre 9 godina

Kol'ko je jadno postalo ovo nase prvenstvo kad je ovako ocigledno da je zvezda sve zatvorila!
Zasto ninoslav spasic i srdjan obradovic trecu utakmicu zaredom sude zvezdi, sto kao glavni sto kao dodatni sudija? Pa gde to ima? Zalosno...

bane

pre 9 godina

smejurija....gubis kuci i uopste ne pokusavas da napadnes...gde da ugrozis gol zvezde ,mozda zaluta nesto pa moraju da se sklanjaju opet...aKanatlarovski se bas uzbudio,,,a Bratic se smeje na poluvremenu...e kakva liga....

grobar kg

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite
(MK, 05. april 2014 16:10)



u pravu si, zvezda je sve namestila do kraja i tačno je da nam je jedina šansa u derbiju..a možda ste i derbi namestili, u ovoj državi je sve moguće...

Nedeljko

pre 9 godina

hahahhaa kako se igraci Spartaka 'ubise' da preseku Ninkovicevu asistenciju, prosto su se glavama bacali na tu loptu. Lepo rece jedan decko prosle nedelje.. Napredak je sa namerom dao bodove Spartaku. Ne kukam, da ne pomislite da sam partizanovac, samo pogledajte snimak i fokusirajte se na igrace Spartaka, samo toliko.

Dragan

pre 9 godina

Opet vam sudi Ninislav zvezdas,odma se u odnosu sviranih faulova vidi!ocigledne faulove na Spartakovim igracima se ne sviraju zato svaki pad se svira zvezdi!

Miki

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu.

veliki strumf

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.

MK

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite

mare

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.

Cvijo

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?

uros

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno.

Ivan kg

pre 9 godina

U prvih deset utakmica imas samo pet pobeda, dva remija i tri poraza ?! a onda u 12 utakmica imas isto toliko pobeda! Regularno, zar ne?

vlada

pre 9 godina

deseti minut-igraca spartaka lopta pogadja u glavu a sudija svira ruku, covek se krsti i vice Boze pomozi...sledeci napad-start nad pecnikom koji pada kao pokosen ali videvsi da nema penala ustaje u roku od sekund...da nije smesno bilo bi zalosno...

joca

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.

Ovi cekali da date dva pa da pocnu da igraju, da vam slucajno ne otkinu bodove...

pre 9 godina

Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarski botovi smaraju, 5. april 2014 18:01)

Realno i ne bi.. Ili bar vecinu utakmica ne bi...

Ivan kg

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.
(veliki strumf, 5. april 2014 16:05)

Koliko je tebi dobro.

JocaBoca

pre 9 godina

Hhahahahah, cirkus od utakmice.
Podseća na muslinovu titulu. Sve utakmice dobiju 1-0. Svi se sklanjaju i svirkaju se penali. Poštenjačine.
Niste vi džabe dobili svoj nadimak!

Vladimir

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU!

zatvaranje

pre 9 godina

Da li neko pri cistoj svesti i zdravoj pameti moze pomisliti kako raspali tim Zvezde moze regularno da sastavi 13 pobeda u nizu?! Ima li neko statistiku deluje da drze trenutni svetski rekord u broju uzastopnih pobeda. Kako ce ih Stoka nabiti na derbiju...

Voracek 93

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)
Ne znam, da pitamo Lorata Mateusa? :/
(marko, 5. april 2014 16:36)

Ili ove iz Zenita? Vlasnike Gazproma koje nosite na dresovima?

Mateusovi memoari

pre 9 godina

Ukoliko se desi da Partizan na kraju bude ispred Zvezde,Zvezda treba da se obrati sudu i prikaze par Partizanovih utakmica u prvom delu prvenstva sa klubovima poput Novog Pazara,Vozdovca i jos nekih koji su brutalno opljackani,zato sto je ona realno trebala da ima najmanje 10 bodova vise od Partizana.Vrhunac neregularnosti bi bio da se takvom klubu dozvoli da bude prvak.

Nedeljko

pre 9 godina

hahahhaa kako se igraci Spartaka 'ubise' da preseku Ninkovicevu asistenciju, prosto su se glavama bacali na tu loptu. Lepo rece jedan decko prosle nedelje.. Napredak je sa namerom dao bodove Spartaku. Ne kukam, da ne pomislite da sam partizanovac, samo pogledajte snimak i fokusirajte se na igrace Spartaka, samo toliko.

Mare

pre 9 godina

ovaj mec ne sudi Majo, ne sudi Gogic, ali sudi Ninoslav Spasic. Covek koji je u poslednjem kolu jesenjeg prvenstva svirao penal za zvezdu protiv vojvodine u 87om minutu pri rezultatu 1-1, a kolo kasnije ponistio pobednicki gol Partizana u Pazaru. Da li je mogao neko drugi da sudi ovaj mec ili je bas morao Spasic iz Surdulice da zapuca nepunih 500km, sa juga Srbije na krajnji sever?!

Zoki

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima

radnik

pre 9 godina

e stvarno ova prvenstva su do sada namestena a ovo se oseti da je regularno i fer...i da cim je zvezda prva bolje se zivi , veci je standard...jer neka sila stoji iza njih ...i gura ih da igraju kao barsa i real zajedno a protivnicki igraci preplaseni stoje kao zaledjeni u strahu od sile ...

Pedja

pre 9 godina

Igramo doktorski, za sada. Cist penal nad Pecnikom nije dosudjen. Grobari, prva utakmica koju smo zatvorili ove sezone je bila C.Zvezda-Partizan 1:0. Pa vasi igraci nisu sutnuli na gol, nisu presli centar a jos je i Obradovic postigao autogol. Slobodno gledajte i mnogo placite.

takve tange nema ni Dzajic Dragan

pre 9 godina

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.(veliki strumf, 05. april 2014 16:05)

Ma idi, rapsodija. Da ne znam da pises o Zvezdi, pomislio bih da se radi o Barseloni.

dragan

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 5. april 2014 15:34)

Samo prosto imaju oci i vide da Zvezda ima daleko najbolji tim ove godine i da igra najlepsi i najbolji fudbal

bane

pre 9 godina

smejurija....gubis kuci i uopste ne pokusavas da napadnes...gde da ugrozis gol zvezde ,mozda zaluta nesto pa moraju da se sklanjaju opet...aKanatlarovski se bas uzbudio,,,a Bratic se smeje na poluvremenu...e kakva liga....

zoran

pre 9 godina

Ja goru ekipu od ovog Spartaka, u svom zivotu, nisam video.
Oni su nivo opshtinske lige engleske.
Za ovih 65min nisu stvorili shansu, a sada , prvi put, Torbica ima sjajnu priliku da uposli svog coveka i zaprete golom, on tek onako izbaci loptu u gol-aut..??????
Ovo je chemer i jad nasheg fudbala...sve je trulo...dve mafije (Zvezda/Partizan) se bore za zauzimanjem teritorije (titula)..

Samo zvezda i niko drugi....

pre 9 godina

Citam ovde neke komentare komsija i smejem se,ali onako iskreno.. Da li je moguce da navijac kluba,koji je ovog proleca kod kuce na jedvite jade dva meca dobio,govori kako je prvenstvo smesno,jer ga toboz podseca na Muslinove rezultate sa Zvezdom?! Ili to ne pamtimo,a ono sto je bilo pre hrista znamo kao lektiru?

dmd

pre 9 godina

Kol'ko je jadno postalo ovo nase prvenstvo kad je ovako ocigledno da je zvezda sve zatvorila!
Zasto ninoslav spasic i srdjan obradovic trecu utakmicu zaredom sude zvezdi, sto kao glavni sto kao dodatni sudija? Pa gde to ima? Zalosno...

Mix

pre 9 godina

Voracek prijatelju da li je moguce da si toliko naivan da ce Zvezda kiksnuti u Novom Pazaru.Pa javna je tajna da je jedan od uslova da Rasim Ljajic udje u novu Vladu 3 boda za Zvezdu u Novom Pazaru.To je zavrseno odavno.Kakav blam potpredsednik Partizana mora da radi za Zvezdu,ali sta je tu je,vremena se menjaju,sledi malo duzi mrak za grobare u svim sportovima (Zoki, 05. april 2014 17:34)

"Javna tajna" ovo je omiljena grobarska recenica...sve vi znate samo do stadiona ne znate da dodjete.

marko

pre 9 godina

Kakav penal nad Pecnikom ljudi jel znate vi pravila ? Igrac spartaka je prvo pokupio loptu pa onda Pecnika i to nikako ne moze da bude penal!

Dragan

pre 9 godina

Opet vam sudi Ninislav zvezdas,odma se u odnosu sviranih faulova vidi!ocigledne faulove na Spartakovim igracima se ne sviraju zato svaki pad se svira zvezdi!

Jadni ste bre...

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)

Jeste sve smo zatvorili ukljucujuci Partizan e ko salje komentare ko o cemu....

el loco

pre 9 godina

Pa kako suvise lako pao,pa u onoj brzini samo malo da ga dodirne to je dovoljno da ga izbaci iz ravnoteze.Nisam neko ko zagovara teorije zavere ali mislim da ne bi pogresio ni da je svirao penal.

grobar kg

pre 9 godina

Grobari se nadaju da ce Zvezda kiksnuti...kakve naivčine,vec se zna prvak i jedino derbi nece biti namesten ako ne kiksnete pre njega on ce odluciti a i tu ce biti strahovitog pritiska da vi ne pobedite
(MK, 05. april 2014 16:10)



u pravu si, zvezda je sve namestila do kraja i tačno je da nam je jedina šansa u derbiju..a možda ste i derbi namestili, u ovoj državi je sve moguće...

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Simpatično. Ako utakmica nije unapred "zatvorena" kao protiv Jagodine ili Voždovca tu je Ninoslav Spasić. Danas, samo dva penala nije svirao Spartaku. Sitnica. SPASIĆ ČEKA TITULU! (Vladimir, 05. april 2014 17:29)

Ahhaha dva penala, koliko ste vi neralni i ostrasceni...Da je sviran takav penal za Zvezdu vi bi kukali ko nenormalni...

samo zvezda

pre 9 godina

Jeste bio je penal nad Novakovicem al je bio i nad Pecnikom, takodje nije sviran....Jednostavno Zvezda je bila bolja i zasluzeno slavila. Samo u prvom poluvremenu je imala 3 100% sanse plus taj penal.

Dragan mrdja 94'

pre 9 godina

Ma bre pustili Rad,Ofk Beograd,Vojvodina,Javor,Jagodina,Vozdovac,Radnicki KG,Donji Srem,Napredak,Partizan,Spartak...Covece nas svi pustaju!!!Cela liga je nasa!!!

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Auu koliko prolivenih grobarskih suza hahaha! Samo gazi Zvezdo! Zvezda igra stvarno lepo u zadnje vreme za razliku od crnog kluba koji sa sudijama taman dobije po 1:0. Mateus zna zašto.

joca

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)
Ti to iz iskustva a?

One night in May

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 5. april 2014 16:11)

Pitacemo Mateusa, on ima iskustva sa namestanjem.

babi se snilo sto joj srcu milo

pre 9 godina

Smiju se igraci Spartaka sudiji,nije ni cudo kako covjek sudi svaki manji kontakt u korist Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Rs, 5. april 2014 15:57)

taj sudija pokrao zvezdu u kupu protiv partizana...nemoj da pljujes coveka vec mu lepo zahvali za minuli rad u korist partizana

Munze

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ? (Voracek 93, 05. april 2014 16:11) Jeste,naravno,2&3+,i iz 2-2, i tačan rezultat 1:2,ali šteta što nisam video komentar ranije,da ti kažem,da ti bude lakše.

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Jel ti to Mateus sapnuo?

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Jel' nudjeno Spartaku da namesti utakmicu protiv CZ?
(Voracek 93, 05. april 2014 16:11)
Nije. Ali zato Radu, Metalcu, Borcu, Bsk-u , Smederevu jeste ...

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 9 godina

Zvezda je izgubila poslednje dve utakmice u Subotici. Kladioničari daju kvotu 12 na pobedu Spartaka, a 4 na 1X. Da li okladioničari znaju nešto što mi ne znamo?
(Cvijo, 05. april 2014 15:34)
Partizan je poslednje tri utakmice od Vojvodine izgubio. Kladionicari daju iste kvote kao na Zvezdu. Da li nesto znaju sto mi ne znamo?

ehej

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)

Mogu, itekako mogu, obicno to rade protiv Tolizana.

eee

pre 9 godina

I Babovic je ovako spoljnom izbacio saigraca za pogodak, na utakmici CZ-VOZ... Ne vidim sta je tu sporno!
- Tastaturasi... idite na stadion!

MVP

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)

Jesi li cuo nekada za pasivni ofsajd koji se ne svira kada igrac ne utice na igru?

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55) Dakle smesnije i od Jagodine. Dva odbrambena lagano pustaju loptu izmedju njih. Samo napred, derbi je blizu, a sa tim i kraj.
(nex, 5. april 2014 15:54)

Pustili su loptu bas kao igraci Atletika asistenciju Inijeste do Nejmara! Bre, od svih vasih golova polovina je neregularna, a polovina su pusteni golovi. Tamo gde niste mogli da namestite - tamo ste izgubili ili ni gol niste dali!

dragan

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. april 2014 15:56)

O Boze da li si normalan,videli smo vec kako partizan posle Samroka,AEL-a i ostalih evropskih velikana ovde dobija metalce,kuljane,borcu,sremove i ostale filijale sa po 5-6 gola da ne opadne pobednicki mentalitet...da ne postojite grobari trebalo bi vas izmisliti da se ima cemu covek nasmejati u ova tuzna i teska vremena.Eno imate i ovog avaksa u komentarima koji vidi ne jednog vec dva zvezdina igraca u ofsajdu kod gola xDDD

dragan

pre 9 godina

Kakva reakcija zadnje linije Spartaka jos ce ispasti ovo kao dobra asistencija ali dobro procice i ove prijateljske utakmice pa ce na prvoj ozbiljnijoj utakmici popiti 3 lagana komada posle nek se zale na sudije i Toleta.
(joca, 5. april 2014 15:55)

Grobar prica o trening utakmicama u ligi gde pola timova ima za predsednike ljude koji sede u grobarskoj skupstini ili u upravnom odboru.Da ne mislis na vasu utakmicu sa pazarom pocetkom sezone? Ili na smejuriju sa Vosom u finalu kupa? Da je Zvezda dobila neku utakmicu uz ovoliko ocigledne kradje mene bi bilo sramota da se javljam.Ali ko je meni kriv sto imam obraza...

koshke

pre 9 godina

Sramota kako kukavicki igra Spartak.Kada igrate kuci morate igrati da postignete gol.Odavno nisam video jednu ekipu da ovako kukavicki igra kuci.Kada igrate kuci morate se vise truditi pa ko god da vam je dosao u goste.Trener Spartaka zvezdas koji je izjavio pre par dana ko mu je najveca ljubav.Kad vidim koju je postavio taktiku protiv Zvezde sve mi je jasno. (uros, 05. april 2014 16:00)
da da kada vas protivnik ne prelazi pola onda vi dominirate a kada se brane protiv nas onda su kukavice ccccccc strasno koliko ljubomore od pojedinih navijaca komsija ccccc

Grobarski botovi smaraju

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Poznata mi je ta grobarska demagogija,cim Zvezda dobije odma se sklonili.Inace Zvezda nikog zivog ne bi dobila...

CR7

pre 9 godina

Daj nemoj da se sprdate,kakav penal,videlo penala nije.Vi grobari strucnjaci,bolje gledajte bas mec sad,nas ostavite.Inace,ne verujem da Zvezda se brani zadnjih 15 min protiv Spartaka,kuku

zoran

pre 9 godina

Kakav horor od terena, stadiona...pa ono je neverovatno da neko izda upotrebnu dozvolu...??
Sta reci o utakmici..? Spartak je nivo opshtinske engleske lige....to su one lige u kojima igraci preko dana rade po fabrikama a nedeljom igraju fudbal pa posle toga se vesele u nekom lokalnom pabu (kafani). Zvezda nesto bolja..recimo 3. engleska liga, pa prema tome i kvalitet fudbala je tog nivoa.
Sta ovi ljudi treniraju godinama, nije mi jasno.

Batko

pre 9 godina

Ovaj trener Spartaka Kanatlarovski, on bese igrao u Zvezdi?? Ma ne, pogresio sam??
(kako bese..., 05. april 2014 16:17)

A joj, da lisi mogao da napišeš gluplji komentar ???

milos

pre 9 godina

Zvezdasi jel ste vi pri svesti , Zvezda je pobedila, prvi smo i briga nas. Sta vam treba da odgovarate na ove komentare iz vrtica i lazi koje pisu komsije Evropskog prvaka...

red

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 5. april 2014 16:00)


Nemas ti pojma dete

Voks

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije! (Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)


Da da poznata je ta grobarska demagogija, cim Zvezda da gol odma se neko sklonio. Rece navijac postenog Partizana by Mateus

jdbnk

pre 9 godina

Komični su ovi Zvezdini mečevi unapred dobijeni. Samo gledajte kakvi su to golovi, odbrana ne postoji...
Ali zato kad dođe Evropa videće se koliko (ne)vrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 5. april 2014 15:56)

Zato partizan u evropi nema konkurenciju :D

koshke

pre 9 godina

Ne vredi, ljudi, ovi su zatvorili sve utakmice. Spartak se od pocetka brani, cigani kao napadaju i onda, izmedju trojice protrci smesni Mijailovic i da gol. Komedija. Ostaje nam da zadrzimo prisebnost, da ih razlupamo u derbiju i posaljemo tamo gde im je mesto - u rupu. (Miki, 05. april 2014 15:55)
mi cemo I da prezivimo ako izgubimo od vas a vi ....... tesko,odmah ce biti "uprava napolje" ili slicno

dex

pre 9 godina

Hahahaha, pazi grobare kako prate sve Zvezdine utakmice i svuda vide zavere. Ne pominjete da je Zvezda ostecena za penal? Sklanjaju se igraci Spartaka? Sta reci onda za igrace Radnickog iz Kragujevca protiv vas? Samo sto nisu sutirali umesto vas...

Batko

pre 9 godina

Jel mogu igraci Spartaka vise da se sklanjaju??? Iz aviona se vidi sta se ovde radi... Zvezda sramota Srbije!
(Cika sa cilindrom ceka pantere..., 05. april 2014 16:00)

Au mukice, pa tebi je baš teško

Bravo Zvezdo

pre 9 godina

Subotica je izuzetno tesko gostovanje i ovo je zlatna vredna pobeda.Bravo Zvezdo,jos jedna dobra utakmica za nas sa dosta sansi.Mogli smo jos u prvom poluvremenu da resimo mec ali dobro je i ovako.Ninkovic doktor fudbala ! Majstorski pas kod prvog naseg gola u stilu Inijeste,bravo.Mrdja nastavlja svoj golgeterski niz i verujem da ce stici do kote 20 do kraja prvenstva.Nadam se da Dauda nije teze povredjen,izdrzi Abi.Idemo dalje Zvezdo,sve smo blizi tituli

Nikola

pre 9 godina

Zna se zasto je Napredak morao da izgubi od Spartaka... (Uros, 05. april 2014 16:00)

Auuu covece sta buncas, Napredak nije izgubio od Spartaka.

Stucker

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 5. april 2014 15:57)
Pet, ma u stvari Zvezda nije dala regularan gol celo prvenstvo. Vama nismo dali ali smo vas pobedili, sami ste se pobrinuli, pa ti vidi.

Zoran

pre 9 godina

Grobari kad već znate da je namešteno,pravac kladionica i od toga živite...Povežete nameštenu Zvezdu i fenomenalni Partizan koji sve razbija,uplatite 1000e,i imate da živite od toga.

duskoBg

pre 9 godina

Ne mogu da verujem, dodjem na sajt da vidim kako igra Zvezda, posle udjem u komentare pa se upitah da nisam promasio vest sve komentari Partizanovih net navijaca vratim se ponovo i stvarno vest o Zvezdinom gostovanju. Ono racunam prate nas i Grobari. Hvala vam.

wutwut

pre 9 godina

A ovih grobara pomrece ove sezone u.svim sportovima, sve im je namesteno svi se sklanjauju i spartak i uniks... sudije navlace zvezdi sve a urotili se protiv partizana, kao da.su doziveli gubitak pamcenja i sta je sve partizan cinio i radio... Ali stiglo ih je konacno stvari se okrecu kao i svemu na svetu...

takinardi

pre 9 godina

Da pitam ove grobare što pišu sramota, ovi pustaju Zvezdu, sve namešteno...kad je sve tako ne znam što pratite uopšte, nego se nadate kiksu, a posle vam đavo kriv. Da li ste istog mišljenja da se vama protivnici sklanjaju, s obzirom da je prošlo kolo OFK dao sebi prosto smešan autogol, ali dešava se, pa ne pišem ovde OFk ih pustio da bi stigli Zvezdu.
Kasnije igrate sa filijalom pa pišite tamo okanite se Zvezde!

Radovan

pre 9 godina

baš bedak, sediš pored tv-a, gledaš Zvezdu, plačeš i kukaš na net-u, tvoj klub za sat vremena igra, ti i dalje kucaš i plačeš, tribine ti prazne, a i to što je došlo, u dva tabora. muka živa.

mik

pre 9 godina

Teren katastrofalan,biće dobro ako se još neko ne povredi. Što se tiče prvog poluvremena,mogli smo još koji gol da damo,ali dobro,neka ostane ovako i ja zadovoljan

Dragan

pre 9 godina

@Cvijo

Znaju ono sto ti ne znas - da Zvezda trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji. Sto, ako gledas ovu utakmicu, mozes i sam da vidis.

@....

Uh, kako je nekome tesko da prizna da Zvezda igra dobar fudbal i da pobedjuje. Ako stvarno mislis da je ovde bilo sta namesteno, samo mogu reci da si ostrascena fudbalska neznalica.

Batko

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57)

I rezerna klupa ! I Bajković naravno ! I sakupljači lopti !!!

salijeri

pre 9 godina

@ivankg
a sta si ti ocekivao? da zvezda stalno toliko lose igra? promenjena su oba halfa,a tu je bila najveca rupa,a i vratio se lazovic koji je vise od pola tima i ubedljivo najjaci igrac,uz ninkovica.

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Код гола два играча Звезде у офсајду!
(Neko Iz Mase, 05. april 2014 15:57) Da li je moguće da neko može ovo da napiše??

celalionac

pre 9 godina

Moram da prokomentarisem... vojvodjanska oranica .....

sramota za jednu prvoligasku fudbalsku ekipu da ni travu ne moze da dovede u red... zao mi je prvenstveno fudbalera zbog velikog rizika od povrede

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Steta sto ce igraci Spartaka ostati bez premija od strane Partizana, nece imati za nocni provod. Apel Upravi FK Partizanu, povecajte premiju da se otkine Zvezdi bod :)