Sreda, 02.04.2014.

13:30

Vujošević prihvatio poziv B92

Trener KK Partizan NIS i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević prihvatio je poziv televizije B92 da bude gost u emisiji "Utisak nedelje".

Izvor: B92

Vujoševiæ prihvatio poziv B92 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

тандара мандара

pre 10 godina

Covicu ne treba da bude deo ovog cirkusa , zarad rejtinga. Budi pametan Covicu ignorisi budale provokatorske.
(Matrix, 02. april 2014 14:02)

Знао сам да мора да постоји неки изговор. Али овај је баш јадан.

Nema imena a ni prezimena

pre 10 godina

Na moju žalost svedok sam sveg ovoga....gledam sve ovo i pitam se dokle će sve ovo da ide .... Nisu više u pitanju ni ova dva skrenula razuma nego već i hiljade drugih koji sebe stavljaju na jednu ili drugu stranu... Zar je moguće da toliko ljudi pokazuje mržnju prema nekome a sa druge strane kaže da voli tekog ili nešto ... Novinari prave sebi Vesti i dižu tiraže od ovih priča a sportski rezultati padaju u zaborav posle dva dana .... SRBIJO PROBUDI SE !!!!!!!!

anton

pre 10 godina

Ne znam sto Zvezdini navijaci potenciraju da Covic ne bi trebalo da prihvati duel,jer navodno ne bi trebalo da se kao predsednik kluba spusta na nivo trenera,rekao bih samo da im je razlog besmislen,jer je gospodin Vujosevic na jos vecoj funkciji od njega,za neobavestene on je predsednik sportskog drustva Partizan.

goustbaster iz predgradja

pre 10 godina

@ Eto vujosevicu prilike da obori rekord pominjanja Zvezde od 48 puta u sat i po vremena.
Preci ce 200 garant hahaha :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love 24232, 2. april 2014 14:23)

eto prilike da shvatis da navijas za kk fmp zato sto si isfrustiran jer tvoj tim nije osvojio nista skoro 2 decenije....

Duki Dule Dusko

pre 10 godina

Ma tako je Duuulee. Znam da nekad mozda ovaj covek preteruje sa tim izjavama, ali je puno ucinio za KK Partizan, i zbog toga, moze mu se. Hvala ti na svemu Dule, svih ovih godina. Samo jos da mu ovjasnis neke stvari, ako prihvati poziv, i da se ova saga zavrsi jednom za svagda.

Nikola

pre 10 godina

Bio bi ovo vrlo zanimljiv duel. S jedne strane bivsi politicar, izuzetno elokventan covek, sa par stotina ovakvih duela iza sebe. S druge strane trener kome svaka recenica pocinje sa mmmmm, aaaaa, i ne moze dve prosto prosirene recenice da sastavi a da ne pocne da muca. Mada ne treba ovo Covicu, lepo i gospodski ga je ignorisao cele sezone i ne treba se spustati na nivo kluba iz komsiluka.

blesan

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 02. april 2014 14:08)

Dule je predsednik JSD Partizan, da umes da citas ne bi postavio takvo glupo pitanje

Ivana Milutinović

pre 10 godina

jadno je sto u Partizanu nema ko da progovori osim gospodina kome je bolje da ne otvara usta!

toliko se busate da ste veliki klub a nemate dva pismena coveka u Sportskom drustvu !
Zato Čoviću ,mole te DELIJA nemoj odgovarati na provokacije i pretnje ..bavi se svojim poslom i daj da sportski osvojimo sve ove sezone !

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

aj posto nijedan komentar necete da objavite:
IZVINITE ZURIMO, IGRAMO ZA FINALE EUROKUPA I DODJITE DA SE PREBROJIMO

Nenad

pre 10 godina

Sto niste pravili emisije kad se Zvezda raspadala? Bolelo vas uvo! Mislim na sve medije. Nemoj Covicu sad ni ti, sad cemo mi malo da se pravimo ludi i da se podsmejavamo kao neki. Oni neka pricaju i misle sta hoce.

samo sto nije

pre 10 godina

@Sena,sta treba da mu objasni...kako se uzima kinta kada igras u areni ili?
au kako su vam sprzeni mozgovi, zamisli da ne vidite titulu 12 godina kao mi..ALI I TO VREME CE DOCI, EVO OBECAVAM USKORO!!!

Vladimir

pre 10 godina

Sasvim je jasno da ce gospodin Covic pozitivno odreagovati na ovaj poziv. Siguran sam da ce sa gomilom dokumenata, konacno i definitivno raskrinkati ovu demagosku karikaturu i da ce grupice mrznjom zadojenih grobara konacno i definitivno ostati i bez svoje poslednje ikone.

monarhista

pre 10 godina

Ja citam ove grobarske komentare i ne mogu da verujem...Domanovic bi pocepao pripovetku Vodja jer bi shvatio da je napisao limunadu za ovaj slucaj...O cemu da pricaju ova dvojica....jedan ce da donese papire gde ce u cent da prica podatke....drugi e da kuka na drzavu,vucica,budzete,povrede....da izvrce ,da prica o casovima ljubavi,kako se Kinzi vraca....kako su oni sto traze zaradjene il barem potpisane pare barabe a ovi sto cute su gospoda...o partizanskoj borbi dok mu sa tribina odjekuje morem plovi jedna mala barka,o budzetima,o tome kako je ponosan sto su yugoslAvenski klub ....sve ce on da kaze osim koliko su para dobili,kaso su trosene i najzad ono prvo i osnovno...kolika je njegova plata i plate njegovih NBA igraca sa kojima "jedva" izlazi na kraj...sa sirokim,solnokom,radnickim al to samo zato jer je on veeeeliki strucnjak....nikako zbog kadra koji je ubedljivo najjaci na ovim prostorima...
PS.Mislim da je ovo ipak poslednji trzaj malog coveka da danas kad Zvezda igra polufinale bar na naki nacin bude pomenut i on....

A veceras u areni....LUDILOOOOOOOOOO

lepaolga

pre 10 godina

(G, 2. april 2014 13:42)
(branko, 2. april 2014 14:08)
(budalastina, 2. april 2014 14:01)

Procitajte podnaslov i saznajte funkciju DV.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

...udje se na sajt APR-a,nadje se CZ Telekom,pa u opcijama se udje u-Objavljen statut,sve je u pdf formatu,statut na 34 strane! Clan 1-naziv kluba,CZ Diva,kasnije u istom statutu umesto Dive dolazi Telekom,adresa,Stjepana Supanca,Zeleznik! Pecat kluba,CZ Telekom,Stjepanac Supanca,pise i koje su dimenzije pecata! I na nekoj od zadnjih stranica,pise,U slucaju prestanka rada kluba,sva imovina prelazi na KK Radnicki Fmp! CLAN 3-CZ Telekom NIJE clan Sportskog drustva! To pise u statutu vaseg kluba,dostupno je svima na uvid,sa udarenim pecatom! Isto to,pod istom opcijom za KK Partizan! Clan 5-KK Partizan je clan JSD Partizan,sve to overeno pecatom JSD Partizan! Isto to vazi i pise za pravu CZ sa malog Kalemegdana! Koga zanima za koga navija,dovoljne su mu oci pa da procita i uveri se! Dovidjena i prijatno!

petronije

pre 10 godina

Mislim da je još juče Čović rekao da u toj emisiji neće učestvovati ... tako da je ovo prihvatanje Vujoševića jedan , da kažemo, poen više u tom nadmudrivanju, jer će biti " evo, Čović se plaši, a Dule ne " . Po meni je taj duel, ta emisija besmislena, jer , kao prvo, Olja nije neko ko bi mogao da ih pita o košarci kao takvoj , bez obzira kakav profesionalac bila i kako se spremila za emisiju. Znači, ostaju one teme gde je ona najjača - POLITIKA , finansiranje klubova, stranke, zavere, tajne i tako šta ... I šta bi od tog razgovora ostalo ? Ništa... Mislim da je bolja varijanta , kao na RTS-ovim predizbornim emisijama, sam u studio, kaži šta imaš, sledeće nedelje drugi, pa da vidimo. Verovatno bi onaj ko bi gostovao drugi bio u prednosti, jer bi imao čistu situaciju , tačno bi znao "teme i mete" , ali i to je bolje nego ovako... A generalno , daleko su važnije utakmice - Uniks, KLS, "final four" ABA lige, da je sreće da samo o tome pričamo....

bora

pre 10 godina

Kralj!General!Akademik prof.dr Vujošević!Najhrabriji i najčasniji čovek našeg sporta!Predsednik jednog od tri najveća i najuspešnija sportska društva na svetu (uz Csk-a i Real)!!Poslednja brana ludilu i lopovluku u srpskom sportu!Partizanov heroj i andjeo čuvar.Veliki,neponovljivi DULE VUJOŠEVIĆ!!!

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 10 godina

@Sena, 2. april 2014 13:39
aj objasni mi sta ko koga ima da unistava...vidim ja da smo mi vas unistili za nepune 2 godine cim kmecite ovoliko na sva usta...COVICU UZMI TITULU, TO CE IH BOLETI NAJVISE!!!

dejan

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

A oni ce pricati o basketu?

totti

pre 10 godina

@
Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.
(G, 2. april 2014 13:42)

Zasto Boricica kada czbg telekom nema nikakve veze sa SD Crvena Zvezda???

Homer

pre 10 godina

Evo ovako, jednom za svagda, otisao sam na sajt agencije za privredne registare (http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja) i napravio pretragu za sportska drustva sa imenom Crvena Zvezda.

Trenutno postoje dva aktivna kosarkaska kluba Crvena Zvezda (1945) i Crvena Zvezda Telekom (2012). Prvi je je registrovan na adresi Beograd, Mali Kalemegdan 2, a drugi na adresi Zeleznik Stjepana Supanca 15a.

Mene zanima za koji klub navijaju navijaci sa imenom Delije, za onaj iz Zeleznika ili onaj sa Malog Kalemegdana? Standardna praksa u svetu je da navijaci navijaju za jedan klub a ne za dva.

Nije bas uobicajna praksa da se zbog dugova, preko noci otvori novi
klub, preregistruju igraci i krene dalje kao da se nista nije desilo. Normalno je da se klub posalje 3, 4 lige nize, u slucaju da ne moze da ispunjava svoje obaveze. Ali kakvo rukovodstvo kluba, takvi i navijaci. Sramota.

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!
(Vukmir, 2. april 2014 13:39)

Ko o cemu vi o sledecoj godini...

Bob Rock

pre 10 godina

Razbice Covic ovog demagoga,pod uslovom da prihvati i on poziv jer mu je ispod casti da sedi sa jednim ovakvim likom na istom mestu.
(Realno, 2. april 2014 14:09)

Taj "demagog" ima 21 osvojen trofej u svojoj karijeri i od strane trenera najboljih evropskih ekipa je proglasen za najboljeg medju njima u sezoni 2008/2009... Osim toga, stvorio je nebrojeno mnogo reprezentativaca koji su godinama vladali kosarkaskom evropom... Od Divca i Paspalja do Lucica i Bogdana...

A sta je nebojsa covic uradio za srpsku kosarku, osim sto poslednjih 20 godina dovodi sve talentovane pionire u svoje klubove i rasprodaje ih po evropi sa 18-19 godina, vecinu bez i jedne odigrane utakmice za prvi tim?

Da li je nemoguce?

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

Zasto Covic da bude u FK Crvena zvezda kada on nijednu fudbalsku utakmicu u zivotu nije pogledao???

Dovla

pre 10 godina

Kaze neko u ranijem upisu," Dule izdominiraj intelektom". Ne zeleci da umanjim, bilo ciji intelekt, skrenuo bih vam paznju oko jedne stvari, a ona je...
Biti Dr. u bilo kojoj oblasti nauke i obrazovanja, priznacete, nije mala stvar, a jos ako to napravite na studijskom smijeru, masinstvo,onda bi neke stvari trebale biti jasne.
Biti dobar bilo kome poslu, je velika stvar, ali bi se trebali sloziti, da biti Dr. I "samo" kosarkaski trener, ne bi trebalo da ima istu tezinu, barem ako je umni rad u pitanju.
Ko je razumio, razumio je.

Zabrinut

pre 10 godina

Ne znam ja koliko je ovo pametno. Sta ako DV pocne da stipa po studiju.... prvo Covica, pa kamermane, momke iz rasvjete...
Kuka nama tek ako ponese eksploziv da se brani.

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

A Delije se vise uplasili ovog duela nego sam Covic... pa kao savetuju lgendu 'da se ne spusta na guruov nivo'. oni se sirotani nadaju da ce sto duze da traje ova mutna fuzija od kluba, koja jedina moze da parira Partizanu. A na svoju 'usnulu' Zvezdu vec zaboravili, zarad sacice pobeda nad Institucijom. Jel to ta vasa vernost klubu gospodo Delije???
aaaahahahahaha, sa vama uvek neki cirkus!!!

One night in May

pre 10 godina

Razbij ga Dule! svi znamo koje covek iz predgradja.
(bb, 2. april 2014 13:39)

Bolje i iz predgradja nego iz pecinske zabiti Duklje...

Brane sa Korane

pre 10 godina

Ma trebala je da pozove Tegeltiju u Utisak nedelje on je pencilin za ovoga,mada ce ga i Vujosevic staviti na svoje mesto,jedva cekam to da vidim.

Zvezdaš

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.

Deki

pre 10 godina

@(Nezainteresovan, 2. april 2014 13:46),evo da ti objasnim,pošto ti nije jasno!Godinama gineš na svom poslu,ulažeš maksimalan trud,radiš sa mladima koji su jeftini jer imaju 18-20 godina,stvoriš od njih kvalitet koji prodaš u najjače timove Evrope,reprezentacija je na ledjima tih igrača i od tog novca se nekako krpiš!Onda rivalski klub za taj isti novac a verovatno i veći dovodi Pešića dva puta za trenera,dovodi crnce kao i ti,ali nema nikakve rezultate,a dugovi ogromni.Onda se taj klub zamrzne,dugovi nestanu,a napravi se novi tim koji je pun para,dovede gotove igrače koji su skupi i sve to u državi gde klubovi nisu privatizovani?Ja razumem da nemaš drugi klub za koji bi navijao,jer je tvoj klub valjda zamrznut,ali ako tebi ovo ne bi smetalo,onda ti nemaš dušu!Ista situacija i u fudbalu i u vaterpolu!

provincija

pre 10 godina

Dule je sportski radni, sta god vi mislili o njemu, dok je Covic namazani politicar...sto se mene tice ja sam uvek za parolu sprot sportistima.

branko

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!

basketara

pre 10 godina

Dule će definitivno biti na gostujućem terenu-em b92,em Olja Bećković ali šta je to za gurua kultnog svetskog košarkaškog kluba...

Pajdoman

pre 10 godina

Pa ovako svaka cast ovom coveku kao treneru, ali kao covek je nula, a sto se tice Covica on je prica za Anale. Covek je vec odbio duel jer je rekao da nece sa budalama u nikakve duele. Kako moze tako da se izjasnjava kako ga nije sramota, da coveka naziva budalom, ali da je Vujosevic preterao to stoji. Ali ovaj je jos gori od njega, jer ne sme da izadje na duel, jer zna da bi ga Dule unistio. Sve u svemu ja ne verujem da ce biti ovog duela u skorije vreme.

ChalgarVarna

pre 10 godina

Sto bi se Covic spustao na nivo trenera, ajde Djuric Covic duel, ali trener i Covic je spustanje Covica na nizi nivo...ne treba da prihvati to

kokos

pre 10 godina

Čović sigurno neće prihvatiti, kao što to nije uradio ni prije kada su ih zvali u SOS kanal. Pametnom dosta da razumije o čemu se tu radi. Iz KK Crvena zvezda Telekom se fabrikuju istibe, baš kao i što je tačna i ova da je Crvena zvezda 1974. godine osvojila prvi evropski trofej za jugoslovensku košarku.

Xero

pre 10 godina

azbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca. Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju. (andrija, 02. april 2014 13:42)

Koga je to Tegi razbucao? Sta si ti gledao...

milan

pre 10 godina

Logično, Dule nema šta da krije i doći će da govori istinu. Naravno, vlasnik FMP-a mnogo toga krije i neće doći jer ne govori istinu.

Problem je što istina rađa mržnju i ko govori istinu, zamera se drugima. Zato je Duleta tako lako mrzeti.

Кum Žoržo

pre 10 godina

Normalno da ce da prihvati. Istina, inteligencija, cist obraz, doslednost, neumesanost u afere (kriminalne i finansijske)...sve je na Duletovoj strani. Na njegovoj strani je sve ono sto "legendi" fali!

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

@Prvo Nebojsa da izede papir!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 2. april 2014 14:22)
mislis kad ponese dinamit ili?

Matrix

pre 10 godina

Kladim se da ce Covic odbiti jer ne moze da stigne da se spremi za par dana. (atila, 02. april 2014 13:36)

Čovic ima vaznijih stvari i poslova nego da se valja u blatu sa domacom zivotinjom.

provincija

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 2. april 2014 14:08)

Dule Vujosevic je trener kk Partizana, ali i predsednik JSD Partizan

Jedino "famozni ugovor" ne sme da se pomene

pre 10 godina

Juče ste pisali - Dule ne sme! A što ne bi smeo? Da se nije on bavio privatizacijama fabrika ili uzimanjem tuđeg grba i imena? Drugo pitanje glasi - šta je sa KKCZ, koja je u petogodišnjem konsolidovanju, zbog dugova? Da li je KKCZ u konsolidovanju isto što i KKCZ Telekom (FMP, Beograd, Diva), ili su to dva posebna kluba? Ko je vlasnik ovog drugog, za prvi (KKCZ, osnovan 1945. godine), znamo da je član SDCZ i da to sportsko društvo nema privatne svojine.

P

pre 10 godina

nije ok ovo, hocu da bude i publike u emisiji i da pozovete mene jer imam sta da ih pitam oboje. Naravno recicu vam pitanja pre nego sto ih postavim (necu njima reci naravno)

Vi ste stvarno paranoicni kada je Dule u pitanju...

pre 10 godina

DV je zauzet broji gledaoce veceras u areni. Posto ove grobarske internet botove mrze da broje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xeroes, 2. april 2014 14:21)

Ne razumem sto Duleta prozivate za karte kad covek ni jednu jedinu rec nije izjavio u vezi toga, za razliku od Covica koji je hiljadu puta rekao da je nemoguce u Areni smestiti 22 hiljade navijaca. Valjda je on u medjuvremenu uzeo aparat za varenje i napravio jos pet hiljada mesta, posto covek sve ume da radi, to mu i nije bio neki problem...

1

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.
(Zvezdaš, 2. april 2014 14:21)

Doneće Dule pravilnik...

Vukmir

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...mislim da bi bilo lepo da jedan drugom postavljaju pitanja i budu prikaceni na detektor lazi...mnoge stvari bi se otkrile...

evandro10

pre 10 godina

Kako sad Utisak nedelje, kad ste napisali da se jos ne zna u kojoj emisiji ce gostovati, i da to oni treba da odluce, Vujosevic i Covic?

hours of love

pre 10 godina

Nadam se da Covic nece prihvatiti.
Kad se raspravljas sa budalom, moras da se spustis na njen nivo i da tako polemises, a budala te tu obicno dotuce iskustvom.
A kao drugo ovim se nista nece resiti nego ce se jos vise produbiti mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana.

Ono sto bih voleo da se desi jeste da drzava sama da odgvor koliko je novca ulozila u ove rupe bez dna i kada planira da ih privatizuje i skine sa grbace ovog napacenog naroda!

G

pre 10 godina

Zasto se poziv upucuje predsedniku jednog i treneru drugog kluba...

Zasto ne pozovete Danilovica i Covica...

Ili Vujosevica i Radonjica...

Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.

Nikola Petrović

pre 10 godina

Neka mi neko objasni šta se dobija njihovim suočavanjem. Jel malo zagrejana atmosfera? Naši ljudi vole svađe, mržnju, nadmudrivanje, spletkarenje uveren sam da bi ovaj duel doneo jedino gledanost B92 i ništa više. Zbog izjava koje su imali u poslednje dve godine treba ih obojicu novčano "odrati".

Milan

pre 10 godina

A zasto bi bilo ko izlazio da se brani od neargumentovanih optuzbi? Na stranu da li je to sto Vujosevic tacno ili ne, kada iznese bilo kakav argument koji ide u prilog njegovim izjavama ja cu mu cestitati, a ne da se sve zasniva na demagogiji. Nijednom nijedan dokument nije pokazao javnosti.

danilo

pre 10 godina

Čović će sada biti zauzet ili iz principa ne učestvuje u "Utisku nedelje", a i pametnije mu je jer će ga Dule razvaliti a to se ne bi dobro odrazilo na stanje ekipe iz predgradja pred najvažniji deo sezone!

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Ajde nek prihvati i gazda,da njegovim sledbenicima objasni kako je mleko crne boje,oni ce mu poverovati,jer se njemu veruje,to je covek bez mrlje,posten do bola!

andrija

pre 10 godina

Razbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca.
Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju.

Sena

pre 10 godina

Uništiće ga Vujošević, Čović je kralj demagogije i zamene teza i to prolazi u saopštenjima i odvojenim konferencijama za štampu, ali oči u oči nema nikakve šanse, Vujošević ima istinu kao oružje, a i dugačak jezik...ako se Čović pojavi uopšte...

institucija

pre 10 godina

u lazi su kratke noge. covicu da si iskren prihvatio bi a ne kao neki zec se pravdao. strah u kosti. istina ce izaci na videlo. crveno beli metalni pingvinu

Webber

pre 10 godina

A o cemu ce Olja da prica? O kosarci? Znamo da ce Vujosevic da prihvati ovako nesto, pa on gleda samo da bude u centru paznje i da kuka.Nadam se da je Covic pametan i da nece da prihvati da bude deo ovakvog cirkusa.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Iz Republike srpske sam i navijac Crvene Zvezde. Prva stvar ne valja duel da bude pre f4 Aba lige, nek mi i vi udjemo u finale pa se svadjajte. Svakako obojica treba da izadju na tv i da se ponasaju civilizovano, pristojno i kulturno. Nemojte dizati tenzije pred skoro istorijsko polufinale Abe protiv Hrvata. U mom gradu, da vam kazem, svakih 7dana se desi sukob, tuca, lupanje glava izmedju Delija i Grobara, iako je grad mali i svi se poznaju medjusbono. Nek im je obojici to na umu kad izadju pred TV. Rekao bih da preteruju i jedan i drugi, da su nekorektni i da dizu te tenzije bez potrebe. Ipak mislim da je vec krivica na Vujosevicu ali ko sam ja da njemu ili njima sudim. Iznecu samo misljenje da su potezi marketinga Partizana vise nego ocajni, i da je Covic sposobniji od njih. Zatim, neverovatno je koliko Partizanu smeta samo postojanje KK crvena zvezda, NEVEROVATNO. Prosto ne poznajem ni jedan klub u svetu koji bi srcem da se najveci rival ugasi, ne postoji, da ga nema, da ostanu sami, gospodari svemira. Mislim da i drzava mora sto pre da uvede ostre zakone za finansiranje sportskih klubova, a ne da i jedan i drugi pljuju drzavu svaki drugi dan, kao da je kosarka jedina sfera u zivotu, pola drzave vam gospodo zivi na rubu egzistencije i morate biti svesni da se ne mogu u sport ulagati nikakve milijarde. Studirao sam u Beogradu, zavrsio pa se vratio u Srpsku, nemojte mi zameriti sto komentarisem i pratim, gledao sam Zvezdu u svim sportovima 5godina svaki vikend. Pozdrav.

nemanja

pre 10 godina

Nadam se da postoji dovoljno neostrascenih navijaca,i da realno sagledaju ovu situaciju.Nebojsu Covica smo gledali bezbroj puta na SOS kanalu,kada je toliko uskakao u svoje lazi,da to samo ostrascen navijac ne vidi.Tegeltija ga je nekoliko puta dokumentovano,snimcima,razoruzavao,a on,kao vrhunski demagog,sve poricao,kao da smo svi ludi?Covek je politicar,sta vam to govori?Znaci i da je namazan,cak i opasan.Svaku pricu okrene u suprotni pravac,zamenjuje teze maherski,i sve sto on sam radi,lako prepisuje drugom.Takvom coveku ja ne znam ko treba da veruje.Sposoban je za manifetluke,lov u mutnom.Jako mi je zao navijaca CZ kojima sad maze oci kao nevinasce i vrednica,sportski radnik.Ma,dajte molim vas.Sa druge strane,Dule niti se bavio politikom,niti ga to zanima.On jednostavno ne zeli da cuti na stvari koje se naocigled svih rade.Impulsivan,pravdoljubiv,sta je trebalo,da cuti?Da se ne oglasava,Partizan bi do sada vec bio ugasen.Nije predmetno uopste uporedjivati ova dva coveka.Dule je bio i zvanicno najbolji trener EL pre 4 godine.U cemu je gosn Covic bio najbolji,ikada?Iskreno se nadam ovom duelu,ali sam siguran da Covic nece prihvatiti.A ako dodje,bice spreman da maze oci javnosti,i demantuje sve navode,jer je kralj da slaze a i da ne trepne.Bio bi to odlican duel,samo bi bilo bolje da to ne vodi Olja Beckovic,ali sta je-tu je.Jedno sam siguran,pravda i istina ce se kad-tad saznati,a do tada,navijaci CZ uzivajte u ovim danima "slave" u kojem,za sada,imate samo osvojen Kup.

Sena

pre 10 godina

Uništiće ga Vujošević, Čović je kralj demagogije i zamene teza i to prolazi u saopštenjima i odvojenim konferencijama za štampu, ali oči u oči nema nikakve šanse, Vujošević ima istinu kao oružje, a i dugačak jezik...ako se Čović pojavi uopšte...

Jedino "famozni ugovor" ne sme da se pomene

pre 10 godina

Juče ste pisali - Dule ne sme! A što ne bi smeo? Da se nije on bavio privatizacijama fabrika ili uzimanjem tuđeg grba i imena? Drugo pitanje glasi - šta je sa KKCZ, koja je u petogodišnjem konsolidovanju, zbog dugova? Da li je KKCZ u konsolidovanju isto što i KKCZ Telekom (FMP, Beograd, Diva), ili su to dva posebna kluba? Ko je vlasnik ovog drugog, za prvi (KKCZ, osnovan 1945. godine), znamo da je član SDCZ i da to sportsko društvo nema privatne svojine.

danilo

pre 10 godina

Čović će sada biti zauzet ili iz principa ne učestvuje u "Utisku nedelje", a i pametnije mu je jer će ga Dule razvaliti a to se ne bi dobro odrazilo na stanje ekipe iz predgradja pred najvažniji deo sezone!

andrija

pre 10 godina

Razbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca.
Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju.

Brane sa Korane

pre 10 godina

Ma trebala je da pozove Tegeltiju u Utisak nedelje on je pencilin za ovoga,mada ce ga i Vujosevic staviti na svoje mesto,jedva cekam to da vidim.

Кum Žoržo

pre 10 godina

Normalno da ce da prihvati. Istina, inteligencija, cist obraz, doslednost, neumesanost u afere (kriminalne i finansijske)...sve je na Duletovoj strani. Na njegovoj strani je sve ono sto "legendi" fali!

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Ajde nek prihvati i gazda,da njegovim sledbenicima objasni kako je mleko crne boje,oni ce mu poverovati,jer se njemu veruje,to je covek bez mrlje,posten do bola!

provincija

pre 10 godina

Dule je sportski radni, sta god vi mislili o njemu, dok je Covic namazani politicar...sto se mene tice ja sam uvek za parolu sprot sportistima.

nemanja

pre 10 godina

Nadam se da postoji dovoljno neostrascenih navijaca,i da realno sagledaju ovu situaciju.Nebojsu Covica smo gledali bezbroj puta na SOS kanalu,kada je toliko uskakao u svoje lazi,da to samo ostrascen navijac ne vidi.Tegeltija ga je nekoliko puta dokumentovano,snimcima,razoruzavao,a on,kao vrhunski demagog,sve poricao,kao da smo svi ludi?Covek je politicar,sta vam to govori?Znaci i da je namazan,cak i opasan.Svaku pricu okrene u suprotni pravac,zamenjuje teze maherski,i sve sto on sam radi,lako prepisuje drugom.Takvom coveku ja ne znam ko treba da veruje.Sposoban je za manifetluke,lov u mutnom.Jako mi je zao navijaca CZ kojima sad maze oci kao nevinasce i vrednica,sportski radnik.Ma,dajte molim vas.Sa druge strane,Dule niti se bavio politikom,niti ga to zanima.On jednostavno ne zeli da cuti na stvari koje se naocigled svih rade.Impulsivan,pravdoljubiv,sta je trebalo,da cuti?Da se ne oglasava,Partizan bi do sada vec bio ugasen.Nije predmetno uopste uporedjivati ova dva coveka.Dule je bio i zvanicno najbolji trener EL pre 4 godine.U cemu je gosn Covic bio najbolji,ikada?Iskreno se nadam ovom duelu,ali sam siguran da Covic nece prihvatiti.A ako dodje,bice spreman da maze oci javnosti,i demantuje sve navode,jer je kralj da slaze a i da ne trepne.Bio bi to odlican duel,samo bi bilo bolje da to ne vodi Olja Beckovic,ali sta je-tu je.Jedno sam siguran,pravda i istina ce se kad-tad saznati,a do tada,navijaci CZ uzivajte u ovim danima "slave" u kojem,za sada,imate samo osvojen Kup.

milan

pre 10 godina

Logično, Dule nema šta da krije i doći će da govori istinu. Naravno, vlasnik FMP-a mnogo toga krije i neće doći jer ne govori istinu.

Problem je što istina rađa mržnju i ko govori istinu, zamera se drugima. Zato je Duleta tako lako mrzeti.

basketara

pre 10 godina

Dule će definitivno biti na gostujućem terenu-em b92,em Olja Bećković ali šta je to za gurua kultnog svetskog košarkaškog kluba...

Matrix

pre 10 godina

Kladim se da ce Covic odbiti jer ne moze da stigne da se spremi za par dana. (atila, 02. april 2014 13:36)

Čovic ima vaznijih stvari i poslova nego da se valja u blatu sa domacom zivotinjom.

kokos

pre 10 godina

Čović sigurno neće prihvatiti, kao što to nije uradio ni prije kada su ih zvali u SOS kanal. Pametnom dosta da razumije o čemu se tu radi. Iz KK Crvena zvezda Telekom se fabrikuju istibe, baš kao i što je tačna i ova da je Crvena zvezda 1974. godine osvojila prvi evropski trofej za jugoslovensku košarku.

Pajdoman

pre 10 godina

Pa ovako svaka cast ovom coveku kao treneru, ali kao covek je nula, a sto se tice Covica on je prica za Anale. Covek je vec odbio duel jer je rekao da nece sa budalama u nikakve duele. Kako moze tako da se izjasnjava kako ga nije sramota, da coveka naziva budalom, ali da je Vujosevic preterao to stoji. Ali ovaj je jos gori od njega, jer ne sme da izadje na duel, jer zna da bi ga Dule unistio. Sve u svemu ja ne verujem da ce biti ovog duela u skorije vreme.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Iz Republike srpske sam i navijac Crvene Zvezde. Prva stvar ne valja duel da bude pre f4 Aba lige, nek mi i vi udjemo u finale pa se svadjajte. Svakako obojica treba da izadju na tv i da se ponasaju civilizovano, pristojno i kulturno. Nemojte dizati tenzije pred skoro istorijsko polufinale Abe protiv Hrvata. U mom gradu, da vam kazem, svakih 7dana se desi sukob, tuca, lupanje glava izmedju Delija i Grobara, iako je grad mali i svi se poznaju medjusbono. Nek im je obojici to na umu kad izadju pred TV. Rekao bih da preteruju i jedan i drugi, da su nekorektni i da dizu te tenzije bez potrebe. Ipak mislim da je vec krivica na Vujosevicu ali ko sam ja da njemu ili njima sudim. Iznecu samo misljenje da su potezi marketinga Partizana vise nego ocajni, i da je Covic sposobniji od njih. Zatim, neverovatno je koliko Partizanu smeta samo postojanje KK crvena zvezda, NEVEROVATNO. Prosto ne poznajem ni jedan klub u svetu koji bi srcem da se najveci rival ugasi, ne postoji, da ga nema, da ostanu sami, gospodari svemira. Mislim da i drzava mora sto pre da uvede ostre zakone za finansiranje sportskih klubova, a ne da i jedan i drugi pljuju drzavu svaki drugi dan, kao da je kosarka jedina sfera u zivotu, pola drzave vam gospodo zivi na rubu egzistencije i morate biti svesni da se ne mogu u sport ulagati nikakve milijarde. Studirao sam u Beogradu, zavrsio pa se vratio u Srpsku, nemojte mi zameriti sto komentarisem i pratim, gledao sam Zvezdu u svim sportovima 5godina svaki vikend. Pozdrav.

institucija

pre 10 godina

u lazi su kratke noge. covicu da si iskren prihvatio bi a ne kao neki zec se pravdao. strah u kosti. istina ce izaci na videlo. crveno beli metalni pingvinu

Vukmir

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!

Zvezdaš

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.

hours of love

pre 10 godina

Nadam se da Covic nece prihvatiti.
Kad se raspravljas sa budalom, moras da se spustis na njen nivo i da tako polemises, a budala te tu obicno dotuce iskustvom.
A kao drugo ovim se nista nece resiti nego ce se jos vise produbiti mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana.

Ono sto bih voleo da se desi jeste da drzava sama da odgvor koliko je novca ulozila u ove rupe bez dna i kada planira da ih privatizuje i skine sa grbace ovog napacenog naroda!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...mislim da bi bilo lepo da jedan drugom postavljaju pitanja i budu prikaceni na detektor lazi...mnoge stvari bi se otkrile...

One night in May

pre 10 godina

Razbij ga Dule! svi znamo koje covek iz predgradja.
(bb, 2. april 2014 13:39)

Bolje i iz predgradja nego iz pecinske zabiti Duklje...

G

pre 10 godina

Zasto se poziv upucuje predsedniku jednog i treneru drugog kluba...

Zasto ne pozovete Danilovica i Covica...

Ili Vujosevica i Radonjica...

Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.

Nikola Petrović

pre 10 godina

Neka mi neko objasni šta se dobija njihovim suočavanjem. Jel malo zagrejana atmosfera? Naši ljudi vole svađe, mržnju, nadmudrivanje, spletkarenje uveren sam da bi ovaj duel doneo jedino gledanost B92 i ništa više. Zbog izjava koje su imali u poslednje dve godine treba ih obojicu novčano "odrati".

ChalgarVarna

pre 10 godina

Sto bi se Covic spustao na nivo trenera, ajde Djuric Covic duel, ali trener i Covic je spustanje Covica na nizi nivo...ne treba da prihvati to

branko

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!

тандара мандара

pre 10 godina

Covicu ne treba da bude deo ovog cirkusa , zarad rejtinga. Budi pametan Covicu ignorisi budale provokatorske.
(Matrix, 02. april 2014 14:02)

Знао сам да мора да постоји неки изговор. Али овај је баш јадан.

P

pre 10 godina

nije ok ovo, hocu da bude i publike u emisiji i da pozovete mene jer imam sta da ih pitam oboje. Naravno recicu vam pitanja pre nego sto ih postavim (necu njima reci naravno)

Milan

pre 10 godina

A zasto bi bilo ko izlazio da se brani od neargumentovanih optuzbi? Na stranu da li je to sto Vujosevic tacno ili ne, kada iznese bilo kakav argument koji ide u prilog njegovim izjavama ja cu mu cestitati, a ne da se sve zasniva na demagogiji. Nijednom nijedan dokument nije pokazao javnosti.

anton

pre 10 godina

Ne znam sto Zvezdini navijaci potenciraju da Covic ne bi trebalo da prihvati duel,jer navodno ne bi trebalo da se kao predsednik kluba spusta na nivo trenera,rekao bih samo da im je razlog besmislen,jer je gospodin Vujosevic na jos vecoj funkciji od njega,za neobavestene on je predsednik sportskog drustva Partizan.

evandro10

pre 10 godina

Kako sad Utisak nedelje, kad ste napisali da se jos ne zna u kojoj emisiji ce gostovati, i da to oni treba da odluce, Vujosevic i Covic?

Nema imena a ni prezimena

pre 10 godina

Na moju žalost svedok sam sveg ovoga....gledam sve ovo i pitam se dokle će sve ovo da ide .... Nisu više u pitanju ni ova dva skrenula razuma nego već i hiljade drugih koji sebe stavljaju na jednu ili drugu stranu... Zar je moguće da toliko ljudi pokazuje mržnju prema nekome a sa druge strane kaže da voli tekog ili nešto ... Novinari prave sebi Vesti i dižu tiraže od ovih priča a sportski rezultati padaju u zaborav posle dva dana .... SRBIJO PROBUDI SE !!!!!!!!

Drzavni privatnik

pre 10 godina

...udje se na sajt APR-a,nadje se CZ Telekom,pa u opcijama se udje u-Objavljen statut,sve je u pdf formatu,statut na 34 strane! Clan 1-naziv kluba,CZ Diva,kasnije u istom statutu umesto Dive dolazi Telekom,adresa,Stjepana Supanca,Zeleznik! Pecat kluba,CZ Telekom,Stjepanac Supanca,pise i koje su dimenzije pecata! I na nekoj od zadnjih stranica,pise,U slucaju prestanka rada kluba,sva imovina prelazi na KK Radnicki Fmp! CLAN 3-CZ Telekom NIJE clan Sportskog drustva! To pise u statutu vaseg kluba,dostupno je svima na uvid,sa udarenim pecatom! Isto to,pod istom opcijom za KK Partizan! Clan 5-KK Partizan je clan JSD Partizan,sve to overeno pecatom JSD Partizan! Isto to vazi i pise za pravu CZ sa malog Kalemegdana! Koga zanima za koga navija,dovoljne su mu oci pa da procita i uveri se! Dovidjena i prijatno!

Webber

pre 10 godina

A o cemu ce Olja da prica? O kosarci? Znamo da ce Vujosevic da prihvati ovako nesto, pa on gleda samo da bude u centru paznje i da kuka.Nadam se da je Covic pametan i da nece da prihvati da bude deo ovakvog cirkusa.

Bob Rock

pre 10 godina

Razbice Covic ovog demagoga,pod uslovom da prihvati i on poziv jer mu je ispod casti da sedi sa jednim ovakvim likom na istom mestu.
(Realno, 2. april 2014 14:09)

Taj "demagog" ima 21 osvojen trofej u svojoj karijeri i od strane trenera najboljih evropskih ekipa je proglasen za najboljeg medju njima u sezoni 2008/2009... Osim toga, stvorio je nebrojeno mnogo reprezentativaca koji su godinama vladali kosarkaskom evropom... Od Divca i Paspalja do Lucica i Bogdana...

A sta je nebojsa covic uradio za srpsku kosarku, osim sto poslednjih 20 godina dovodi sve talentovane pionire u svoje klubove i rasprodaje ih po evropi sa 18-19 godina, vecinu bez i jedne odigrane utakmice za prvi tim?

Da li je nemoguce?

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

Zasto Covic da bude u FK Crvena zvezda kada on nijednu fudbalsku utakmicu u zivotu nije pogledao???

Vi ste stvarno paranoicni kada je Dule u pitanju...

pre 10 godina

DV je zauzet broji gledaoce veceras u areni. Posto ove grobarske internet botove mrze da broje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xeroes, 2. april 2014 14:21)

Ne razumem sto Duleta prozivate za karte kad covek ni jednu jedinu rec nije izjavio u vezi toga, za razliku od Covica koji je hiljadu puta rekao da je nemoguce u Areni smestiti 22 hiljade navijaca. Valjda je on u medjuvremenu uzeo aparat za varenje i napravio jos pet hiljada mesta, posto covek sve ume da radi, to mu i nije bio neki problem...

Deki

pre 10 godina

@(Nezainteresovan, 2. april 2014 13:46),evo da ti objasnim,pošto ti nije jasno!Godinama gineš na svom poslu,ulažeš maksimalan trud,radiš sa mladima koji su jeftini jer imaju 18-20 godina,stvoriš od njih kvalitet koji prodaš u najjače timove Evrope,reprezentacija je na ledjima tih igrača i od tog novca se nekako krpiš!Onda rivalski klub za taj isti novac a verovatno i veći dovodi Pešića dva puta za trenera,dovodi crnce kao i ti,ali nema nikakve rezultate,a dugovi ogromni.Onda se taj klub zamrzne,dugovi nestanu,a napravi se novi tim koji je pun para,dovede gotove igrače koji su skupi i sve to u državi gde klubovi nisu privatizovani?Ja razumem da nemaš drugi klub za koji bi navijao,jer je tvoj klub valjda zamrznut,ali ako tebi ovo ne bi smetalo,onda ti nemaš dušu!Ista situacija i u fudbalu i u vaterpolu!

blesan

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 02. april 2014 14:08)

Dule je predsednik JSD Partizan, da umes da citas ne bi postavio takvo glupo pitanje

goustbaster iz predgradja

pre 10 godina

@ Eto vujosevicu prilike da obori rekord pominjanja Zvezde od 48 puta u sat i po vremena.
Preci ce 200 garant hahaha :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love 24232, 2. april 2014 14:23)

eto prilike da shvatis da navijas za kk fmp zato sto si isfrustiran jer tvoj tim nije osvojio nista skoro 2 decenije....

Nikola

pre 10 godina

Bio bi ovo vrlo zanimljiv duel. S jedne strane bivsi politicar, izuzetno elokventan covek, sa par stotina ovakvih duela iza sebe. S druge strane trener kome svaka recenica pocinje sa mmmmm, aaaaa, i ne moze dve prosto prosirene recenice da sastavi a da ne pocne da muca. Mada ne treba ovo Covicu, lepo i gospodski ga je ignorisao cele sezone i ne treba se spustati na nivo kluba iz komsiluka.

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!
(Vukmir, 2. april 2014 13:39)

Ko o cemu vi o sledecoj godini...

Homer

pre 10 godina

Evo ovako, jednom za svagda, otisao sam na sajt agencije za privredne registare (http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja) i napravio pretragu za sportska drustva sa imenom Crvena Zvezda.

Trenutno postoje dva aktivna kosarkaska kluba Crvena Zvezda (1945) i Crvena Zvezda Telekom (2012). Prvi je je registrovan na adresi Beograd, Mali Kalemegdan 2, a drugi na adresi Zeleznik Stjepana Supanca 15a.

Mene zanima za koji klub navijaju navijaci sa imenom Delije, za onaj iz Zeleznika ili onaj sa Malog Kalemegdana? Standardna praksa u svetu je da navijaci navijaju za jedan klub a ne za dva.

Nije bas uobicajna praksa da se zbog dugova, preko noci otvori novi
klub, preregistruju igraci i krene dalje kao da se nista nije desilo. Normalno je da se klub posalje 3, 4 lige nize, u slucaju da ne moze da ispunjava svoje obaveze. Ali kakvo rukovodstvo kluba, takvi i navijaci. Sramota.

dejan

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

A oni ce pricati o basketu?

Duki Dule Dusko

pre 10 godina

Ma tako je Duuulee. Znam da nekad mozda ovaj covek preteruje sa tim izjavama, ali je puno ucinio za KK Partizan, i zbog toga, moze mu se. Hvala ti na svemu Dule, svih ovih godina. Samo jos da mu ovjasnis neke stvari, ako prihvati poziv, i da se ova saga zavrsi jednom za svagda.

1

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.
(Zvezdaš, 2. april 2014 14:21)

Doneće Dule pravilnik...

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

A Delije se vise uplasili ovog duela nego sam Covic... pa kao savetuju lgendu 'da se ne spusta na guruov nivo'. oni se sirotani nadaju da ce sto duze da traje ova mutna fuzija od kluba, koja jedina moze da parira Partizanu. A na svoju 'usnulu' Zvezdu vec zaboravili, zarad sacice pobeda nad Institucijom. Jel to ta vasa vernost klubu gospodo Delije???
aaaahahahahaha, sa vama uvek neki cirkus!!!

bora

pre 10 godina

Kralj!General!Akademik prof.dr Vujošević!Najhrabriji i najčasniji čovek našeg sporta!Predsednik jednog od tri najveća i najuspešnija sportska društva na svetu (uz Csk-a i Real)!!Poslednja brana ludilu i lopovluku u srpskom sportu!Partizanov heroj i andjeo čuvar.Veliki,neponovljivi DULE VUJOŠEVIĆ!!!

Dovla

pre 10 godina

Kaze neko u ranijem upisu," Dule izdominiraj intelektom". Ne zeleci da umanjim, bilo ciji intelekt, skrenuo bih vam paznju oko jedne stvari, a ona je...
Biti Dr. u bilo kojoj oblasti nauke i obrazovanja, priznacete, nije mala stvar, a jos ako to napravite na studijskom smijeru, masinstvo,onda bi neke stvari trebale biti jasne.
Biti dobar bilo kome poslu, je velika stvar, ali bi se trebali sloziti, da biti Dr. I "samo" kosarkaski trener, ne bi trebalo da ima istu tezinu, barem ako je umni rad u pitanju.
Ko je razumio, razumio je.

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

@Prvo Nebojsa da izede papir!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 2. april 2014 14:22)
mislis kad ponese dinamit ili?

totti

pre 10 godina

@
Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.
(G, 2. april 2014 13:42)

Zasto Boricica kada czbg telekom nema nikakve veze sa SD Crvena Zvezda???

provincija

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 2. april 2014 14:08)

Dule Vujosevic je trener kk Partizana, ali i predsednik JSD Partizan

lepaolga

pre 10 godina

(G, 2. april 2014 13:42)
(branko, 2. april 2014 14:08)
(budalastina, 2. april 2014 14:01)

Procitajte podnaslov i saznajte funkciju DV.

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

aj posto nijedan komentar necete da objavite:
IZVINITE ZURIMO, IGRAMO ZA FINALE EUROKUPA I DODJITE DA SE PREBROJIMO

Xero

pre 10 godina

azbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca. Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju. (andrija, 02. april 2014 13:42)

Koga je to Tegi razbucao? Sta si ti gledao...

Zabrinut

pre 10 godina

Ne znam ja koliko je ovo pametno. Sta ako DV pocne da stipa po studiju.... prvo Covica, pa kamermane, momke iz rasvjete...
Kuka nama tek ako ponese eksploziv da se brani.

monarhista

pre 10 godina

Ja citam ove grobarske komentare i ne mogu da verujem...Domanovic bi pocepao pripovetku Vodja jer bi shvatio da je napisao limunadu za ovaj slucaj...O cemu da pricaju ova dvojica....jedan ce da donese papire gde ce u cent da prica podatke....drugi e da kuka na drzavu,vucica,budzete,povrede....da izvrce ,da prica o casovima ljubavi,kako se Kinzi vraca....kako su oni sto traze zaradjene il barem potpisane pare barabe a ovi sto cute su gospoda...o partizanskoj borbi dok mu sa tribina odjekuje morem plovi jedna mala barka,o budzetima,o tome kako je ponosan sto su yugoslAvenski klub ....sve ce on da kaze osim koliko su para dobili,kaso su trosene i najzad ono prvo i osnovno...kolika je njegova plata i plate njegovih NBA igraca sa kojima "jedva" izlazi na kraj...sa sirokim,solnokom,radnickim al to samo zato jer je on veeeeliki strucnjak....nikako zbog kadra koji je ubedljivo najjaci na ovim prostorima...
PS.Mislim da je ovo ipak poslednji trzaj malog coveka da danas kad Zvezda igra polufinale bar na naki nacin bude pomenut i on....

A veceras u areni....LUDILOOOOOOOOOO

Vladimir

pre 10 godina

Sasvim je jasno da ce gospodin Covic pozitivno odreagovati na ovaj poziv. Siguran sam da ce sa gomilom dokumenata, konacno i definitivno raskrinkati ovu demagosku karikaturu i da ce grupice mrznjom zadojenih grobara konacno i definitivno ostati i bez svoje poslednje ikone.

Ivana Milutinović

pre 10 godina

jadno je sto u Partizanu nema ko da progovori osim gospodina kome je bolje da ne otvara usta!

toliko se busate da ste veliki klub a nemate dva pismena coveka u Sportskom drustvu !
Zato Čoviću ,mole te DELIJA nemoj odgovarati na provokacije i pretnje ..bavi se svojim poslom i daj da sportski osvojimo sve ove sezone !

samo sto nije

pre 10 godina

@Sena,sta treba da mu objasni...kako se uzima kinta kada igras u areni ili?
au kako su vam sprzeni mozgovi, zamisli da ne vidite titulu 12 godina kao mi..ALI I TO VREME CE DOCI, EVO OBECAVAM USKORO!!!

Nenad

pre 10 godina

Sto niste pravili emisije kad se Zvezda raspadala? Bolelo vas uvo! Mislim na sve medije. Nemoj Covicu sad ni ti, sad cemo mi malo da se pravimo ludi i da se podsmejavamo kao neki. Oni neka pricaju i misle sta hoce.

petronije

pre 10 godina

Mislim da je još juče Čović rekao da u toj emisiji neće učestvovati ... tako da je ovo prihvatanje Vujoševića jedan , da kažemo, poen više u tom nadmudrivanju, jer će biti " evo, Čović se plaši, a Dule ne " . Po meni je taj duel, ta emisija besmislena, jer , kao prvo, Olja nije neko ko bi mogao da ih pita o košarci kao takvoj , bez obzira kakav profesionalac bila i kako se spremila za emisiju. Znači, ostaju one teme gde je ona najjača - POLITIKA , finansiranje klubova, stranke, zavere, tajne i tako šta ... I šta bi od tog razgovora ostalo ? Ništa... Mislim da je bolja varijanta , kao na RTS-ovim predizbornim emisijama, sam u studio, kaži šta imaš, sledeće nedelje drugi, pa da vidimo. Verovatno bi onaj ko bi gostovao drugi bio u prednosti, jer bi imao čistu situaciju , tačno bi znao "teme i mete" , ali i to je bolje nego ovako... A generalno , daleko su važnije utakmice - Uniks, KLS, "final four" ABA lige, da je sreće da samo o tome pričamo....

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 10 godina

@Sena, 2. april 2014 13:39
aj objasni mi sta ko koga ima da unistava...vidim ja da smo mi vas unistili za nepune 2 godine cim kmecite ovoliko na sva usta...COVICU UZMI TITULU, TO CE IH BOLETI NAJVISE!!!

Matrix

pre 10 godina

Kladim se da ce Covic odbiti jer ne moze da stigne da se spremi za par dana. (atila, 02. april 2014 13:36)

Čovic ima vaznijih stvari i poslova nego da se valja u blatu sa domacom zivotinjom.

Vukmir

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!

Zvezdaš

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.

Sena

pre 10 godina

Uništiće ga Vujošević, Čović je kralj demagogije i zamene teza i to prolazi u saopštenjima i odvojenim konferencijama za štampu, ali oči u oči nema nikakve šanse, Vujošević ima istinu kao oružje, a i dugačak jezik...ako se Čović pojavi uopšte...

ChalgarVarna

pre 10 godina

Sto bi se Covic spustao na nivo trenera, ajde Djuric Covic duel, ali trener i Covic je spustanje Covica na nizi nivo...ne treba da prihvati to

Nezainteresovan

pre 10 godina

Iz Republike srpske sam i navijac Crvene Zvezde. Prva stvar ne valja duel da bude pre f4 Aba lige, nek mi i vi udjemo u finale pa se svadjajte. Svakako obojica treba da izadju na tv i da se ponasaju civilizovano, pristojno i kulturno. Nemojte dizati tenzije pred skoro istorijsko polufinale Abe protiv Hrvata. U mom gradu, da vam kazem, svakih 7dana se desi sukob, tuca, lupanje glava izmedju Delija i Grobara, iako je grad mali i svi se poznaju medjusbono. Nek im je obojici to na umu kad izadju pred TV. Rekao bih da preteruju i jedan i drugi, da su nekorektni i da dizu te tenzije bez potrebe. Ipak mislim da je vec krivica na Vujosevicu ali ko sam ja da njemu ili njima sudim. Iznecu samo misljenje da su potezi marketinga Partizana vise nego ocajni, i da je Covic sposobniji od njih. Zatim, neverovatno je koliko Partizanu smeta samo postojanje KK crvena zvezda, NEVEROVATNO. Prosto ne poznajem ni jedan klub u svetu koji bi srcem da se najveci rival ugasi, ne postoji, da ga nema, da ostanu sami, gospodari svemira. Mislim da i drzava mora sto pre da uvede ostre zakone za finansiranje sportskih klubova, a ne da i jedan i drugi pljuju drzavu svaki drugi dan, kao da je kosarka jedina sfera u zivotu, pola drzave vam gospodo zivi na rubu egzistencije i morate biti svesni da se ne mogu u sport ulagati nikakve milijarde. Studirao sam u Beogradu, zavrsio pa se vratio u Srpsku, nemojte mi zameriti sto komentarisem i pratim, gledao sam Zvezdu u svim sportovima 5godina svaki vikend. Pozdrav.

hours of love

pre 10 godina

Nadam se da Covic nece prihvatiti.
Kad se raspravljas sa budalom, moras da se spustis na njen nivo i da tako polemises, a budala te tu obicno dotuce iskustvom.
A kao drugo ovim se nista nece resiti nego ce se jos vise produbiti mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana.

Ono sto bih voleo da se desi jeste da drzava sama da odgvor koliko je novca ulozila u ove rupe bez dna i kada planira da ih privatizuje i skine sa grbace ovog napacenog naroda!

One night in May

pre 10 godina

Razbij ga Dule! svi znamo koje covek iz predgradja.
(bb, 2. april 2014 13:39)

Bolje i iz predgradja nego iz pecinske zabiti Duklje...

branko

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!

G

pre 10 godina

Zasto se poziv upucuje predsedniku jednog i treneru drugog kluba...

Zasto ne pozovete Danilovica i Covica...

Ili Vujosevica i Radonjica...

Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.

Webber

pre 10 godina

A o cemu ce Olja da prica? O kosarci? Znamo da ce Vujosevic da prihvati ovako nesto, pa on gleda samo da bude u centru paznje i da kuka.Nadam se da je Covic pametan i da nece da prihvati da bude deo ovakvog cirkusa.

Milan

pre 10 godina

A zasto bi bilo ko izlazio da se brani od neargumentovanih optuzbi? Na stranu da li je to sto Vujosevic tacno ili ne, kada iznese bilo kakav argument koji ide u prilog njegovim izjavama ja cu mu cestitati, a ne da se sve zasniva na demagogiji. Nijednom nijedan dokument nije pokazao javnosti.

danilo

pre 10 godina

Čović će sada biti zauzet ili iz principa ne učestvuje u "Utisku nedelje", a i pametnije mu je jer će ga Dule razvaliti a to se ne bi dobro odrazilo na stanje ekipe iz predgradja pred najvažniji deo sezone!

Brane sa Korane

pre 10 godina

Ma trebala je da pozove Tegeltiju u Utisak nedelje on je pencilin za ovoga,mada ce ga i Vujosevic staviti na svoje mesto,jedva cekam to da vidim.

provincija

pre 10 godina

Dule je sportski radni, sta god vi mislili o njemu, dok je Covic namazani politicar...sto se mene tice ja sam uvek za parolu sprot sportistima.

Кum Žoržo

pre 10 godina

Normalno da ce da prihvati. Istina, inteligencija, cist obraz, doslednost, neumesanost u afere (kriminalne i finansijske)...sve je na Duletovoj strani. Na njegovoj strani je sve ono sto "legendi" fali!

andrija

pre 10 godina

Razbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca.
Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju.

Jedino "famozni ugovor" ne sme da se pomene

pre 10 godina

Juče ste pisali - Dule ne sme! A što ne bi smeo? Da se nije on bavio privatizacijama fabrika ili uzimanjem tuđeg grba i imena? Drugo pitanje glasi - šta je sa KKCZ, koja je u petogodišnjem konsolidovanju, zbog dugova? Da li je KKCZ u konsolidovanju isto što i KKCZ Telekom (FMP, Beograd, Diva), ili su to dva posebna kluba? Ko je vlasnik ovog drugog, za prvi (KKCZ, osnovan 1945. godine), znamo da je član SDCZ i da to sportsko društvo nema privatne svojine.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Ajde nek prihvati i gazda,da njegovim sledbenicima objasni kako je mleko crne boje,oni ce mu poverovati,jer se njemu veruje,to je covek bez mrlje,posten do bola!

nemanja

pre 10 godina

Nadam se da postoji dovoljno neostrascenih navijaca,i da realno sagledaju ovu situaciju.Nebojsu Covica smo gledali bezbroj puta na SOS kanalu,kada je toliko uskakao u svoje lazi,da to samo ostrascen navijac ne vidi.Tegeltija ga je nekoliko puta dokumentovano,snimcima,razoruzavao,a on,kao vrhunski demagog,sve poricao,kao da smo svi ludi?Covek je politicar,sta vam to govori?Znaci i da je namazan,cak i opasan.Svaku pricu okrene u suprotni pravac,zamenjuje teze maherski,i sve sto on sam radi,lako prepisuje drugom.Takvom coveku ja ne znam ko treba da veruje.Sposoban je za manifetluke,lov u mutnom.Jako mi je zao navijaca CZ kojima sad maze oci kao nevinasce i vrednica,sportski radnik.Ma,dajte molim vas.Sa druge strane,Dule niti se bavio politikom,niti ga to zanima.On jednostavno ne zeli da cuti na stvari koje se naocigled svih rade.Impulsivan,pravdoljubiv,sta je trebalo,da cuti?Da se ne oglasava,Partizan bi do sada vec bio ugasen.Nije predmetno uopste uporedjivati ova dva coveka.Dule je bio i zvanicno najbolji trener EL pre 4 godine.U cemu je gosn Covic bio najbolji,ikada?Iskreno se nadam ovom duelu,ali sam siguran da Covic nece prihvatiti.A ako dodje,bice spreman da maze oci javnosti,i demantuje sve navode,jer je kralj da slaze a i da ne trepne.Bio bi to odlican duel,samo bi bilo bolje da to ne vodi Olja Beckovic,ali sta je-tu je.Jedno sam siguran,pravda i istina ce se kad-tad saznati,a do tada,navijaci CZ uzivajte u ovim danima "slave" u kojem,za sada,imate samo osvojen Kup.

kokos

pre 10 godina

Čović sigurno neće prihvatiti, kao što to nije uradio ni prije kada su ih zvali u SOS kanal. Pametnom dosta da razumije o čemu se tu radi. Iz KK Crvena zvezda Telekom se fabrikuju istibe, baš kao i što je tačna i ova da je Crvena zvezda 1974. godine osvojila prvi evropski trofej za jugoslovensku košarku.

Pajdoman

pre 10 godina

Pa ovako svaka cast ovom coveku kao treneru, ali kao covek je nula, a sto se tice Covica on je prica za Anale. Covek je vec odbio duel jer je rekao da nece sa budalama u nikakve duele. Kako moze tako da se izjasnjava kako ga nije sramota, da coveka naziva budalom, ali da je Vujosevic preterao to stoji. Ali ovaj je jos gori od njega, jer ne sme da izadje na duel, jer zna da bi ga Dule unistio. Sve u svemu ja ne verujem da ce biti ovog duela u skorije vreme.

Nikola

pre 10 godina

Bio bi ovo vrlo zanimljiv duel. S jedne strane bivsi politicar, izuzetno elokventan covek, sa par stotina ovakvih duela iza sebe. S druge strane trener kome svaka recenica pocinje sa mmmmm, aaaaa, i ne moze dve prosto prosirene recenice da sastavi a da ne pocne da muca. Mada ne treba ovo Covicu, lepo i gospodski ga je ignorisao cele sezone i ne treba se spustati na nivo kluba iz komsiluka.

basketara

pre 10 godina

Dule će definitivno biti na gostujućem terenu-em b92,em Olja Bećković ali šta je to za gurua kultnog svetskog košarkaškog kluba...

milan

pre 10 godina

Logično, Dule nema šta da krije i doći će da govori istinu. Naravno, vlasnik FMP-a mnogo toga krije i neće doći jer ne govori istinu.

Problem je što istina rađa mržnju i ko govori istinu, zamera se drugima. Zato je Duleta tako lako mrzeti.

Ivana Milutinović

pre 10 godina

jadno je sto u Partizanu nema ko da progovori osim gospodina kome je bolje da ne otvara usta!

toliko se busate da ste veliki klub a nemate dva pismena coveka u Sportskom drustvu !
Zato Čoviću ,mole te DELIJA nemoj odgovarati na provokacije i pretnje ..bavi se svojim poslom i daj da sportski osvojimo sve ove sezone !

institucija

pre 10 godina

u lazi su kratke noge. covicu da si iskren prihvatio bi a ne kao neki zec se pravdao. strah u kosti. istina ce izaci na videlo. crveno beli metalni pingvinu

Nikola Petrović

pre 10 godina

Neka mi neko objasni šta se dobija njihovim suočavanjem. Jel malo zagrejana atmosfera? Naši ljudi vole svađe, mržnju, nadmudrivanje, spletkarenje uveren sam da bi ovaj duel doneo jedino gledanost B92 i ništa više. Zbog izjava koje su imali u poslednje dve godine treba ih obojicu novčano "odrati".

anton

pre 10 godina

Ne znam sto Zvezdini navijaci potenciraju da Covic ne bi trebalo da prihvati duel,jer navodno ne bi trebalo da se kao predsednik kluba spusta na nivo trenera,rekao bih samo da im je razlog besmislen,jer je gospodin Vujosevic na jos vecoj funkciji od njega,za neobavestene on je predsednik sportskog drustva Partizan.

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

@Prvo Nebojsa da izede papir!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 2. april 2014 14:22)
mislis kad ponese dinamit ili?

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

aj posto nijedan komentar necete da objavite:
IZVINITE ZURIMO, IGRAMO ZA FINALE EUROKUPA I DODJITE DA SE PREBROJIMO

Nenad

pre 10 godina

Sto niste pravili emisije kad se Zvezda raspadala? Bolelo vas uvo! Mislim na sve medije. Nemoj Covicu sad ni ti, sad cemo mi malo da se pravimo ludi i da se podsmejavamo kao neki. Oni neka pricaju i misle sta hoce.

тандара мандара

pre 10 godina

Covicu ne treba da bude deo ovog cirkusa , zarad rejtinga. Budi pametan Covicu ignorisi budale provokatorske.
(Matrix, 02. april 2014 14:02)

Знао сам да мора да постоји неки изговор. Али овај је баш јадан.

Vladimir

pre 10 godina

Sasvim je jasno da ce gospodin Covic pozitivno odreagovati na ovaj poziv. Siguran sam da ce sa gomilom dokumenata, konacno i definitivno raskrinkati ovu demagosku karikaturu i da ce grupice mrznjom zadojenih grobara konacno i definitivno ostati i bez svoje poslednje ikone.

evandro10

pre 10 godina

Kako sad Utisak nedelje, kad ste napisali da se jos ne zna u kojoj emisiji ce gostovati, i da to oni treba da odluce, Vujosevic i Covic?

monarhista

pre 10 godina

Ja citam ove grobarske komentare i ne mogu da verujem...Domanovic bi pocepao pripovetku Vodja jer bi shvatio da je napisao limunadu za ovaj slucaj...O cemu da pricaju ova dvojica....jedan ce da donese papire gde ce u cent da prica podatke....drugi e da kuka na drzavu,vucica,budzete,povrede....da izvrce ,da prica o casovima ljubavi,kako se Kinzi vraca....kako su oni sto traze zaradjene il barem potpisane pare barabe a ovi sto cute su gospoda...o partizanskoj borbi dok mu sa tribina odjekuje morem plovi jedna mala barka,o budzetima,o tome kako je ponosan sto su yugoslAvenski klub ....sve ce on da kaze osim koliko su para dobili,kaso su trosene i najzad ono prvo i osnovno...kolika je njegova plata i plate njegovih NBA igraca sa kojima "jedva" izlazi na kraj...sa sirokim,solnokom,radnickim al to samo zato jer je on veeeeliki strucnjak....nikako zbog kadra koji je ubedljivo najjaci na ovim prostorima...
PS.Mislim da je ovo ipak poslednji trzaj malog coveka da danas kad Zvezda igra polufinale bar na naki nacin bude pomenut i on....

A veceras u areni....LUDILOOOOOOOOOO

Dovla

pre 10 godina

Kaze neko u ranijem upisu," Dule izdominiraj intelektom". Ne zeleci da umanjim, bilo ciji intelekt, skrenuo bih vam paznju oko jedne stvari, a ona je...
Biti Dr. u bilo kojoj oblasti nauke i obrazovanja, priznacete, nije mala stvar, a jos ako to napravite na studijskom smijeru, masinstvo,onda bi neke stvari trebale biti jasne.
Biti dobar bilo kome poslu, je velika stvar, ali bi se trebali sloziti, da biti Dr. I "samo" kosarkaski trener, ne bi trebalo da ima istu tezinu, barem ako je umni rad u pitanju.
Ko je razumio, razumio je.

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 10 godina

@Sena, 2. april 2014 13:39
aj objasni mi sta ko koga ima da unistava...vidim ja da smo mi vas unistili za nepune 2 godine cim kmecite ovoliko na sva usta...COVICU UZMI TITULU, TO CE IH BOLETI NAJVISE!!!

Duki Dule Dusko

pre 10 godina

Ma tako je Duuulee. Znam da nekad mozda ovaj covek preteruje sa tim izjavama, ali je puno ucinio za KK Partizan, i zbog toga, moze mu se. Hvala ti na svemu Dule, svih ovih godina. Samo jos da mu ovjasnis neke stvari, ako prihvati poziv, i da se ova saga zavrsi jednom za svagda.

samo sto nije

pre 10 godina

@Sena,sta treba da mu objasni...kako se uzima kinta kada igras u areni ili?
au kako su vam sprzeni mozgovi, zamisli da ne vidite titulu 12 godina kao mi..ALI I TO VREME CE DOCI, EVO OBECAVAM USKORO!!!

petronije

pre 10 godina

Mislim da je još juče Čović rekao da u toj emisiji neće učestvovati ... tako da je ovo prihvatanje Vujoševića jedan , da kažemo, poen više u tom nadmudrivanju, jer će biti " evo, Čović se plaši, a Dule ne " . Po meni je taj duel, ta emisija besmislena, jer , kao prvo, Olja nije neko ko bi mogao da ih pita o košarci kao takvoj , bez obzira kakav profesionalac bila i kako se spremila za emisiju. Znači, ostaju one teme gde je ona najjača - POLITIKA , finansiranje klubova, stranke, zavere, tajne i tako šta ... I šta bi od tog razgovora ostalo ? Ništa... Mislim da je bolja varijanta , kao na RTS-ovim predizbornim emisijama, sam u studio, kaži šta imaš, sledeće nedelje drugi, pa da vidimo. Verovatno bi onaj ko bi gostovao drugi bio u prednosti, jer bi imao čistu situaciju , tačno bi znao "teme i mete" , ali i to je bolje nego ovako... A generalno , daleko su važnije utakmice - Uniks, KLS, "final four" ABA lige, da je sreće da samo o tome pričamo....

goustbaster iz predgradja

pre 10 godina

@ Eto vujosevicu prilike da obori rekord pominjanja Zvezde od 48 puta u sat i po vremena.
Preci ce 200 garant hahaha :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love 24232, 2. april 2014 14:23)

eto prilike da shvatis da navijas za kk fmp zato sto si isfrustiran jer tvoj tim nije osvojio nista skoro 2 decenije....

Xero

pre 10 godina

azbucaj ga Dule! Ko onomad sto ga je Tegi razbucao na sos kanalu. Tegi sve argumentima, cinjenicama, a Cova prpa. Krenuo nekim jeftinim prozivkama na licni racun da uzvraca. Na svako pitanje je izbegao odgovor, onako kako samo politicari to znaju. (andrija, 02. april 2014 13:42)

Koga je to Tegi razbucao? Sta si ti gledao...

duh sa sekirom

pre 10 godina

...mislim da bi bilo lepo da jedan drugom postavljaju pitanja i budu prikaceni na detektor lazi...mnoge stvari bi se otkrile...

bora

pre 10 godina

Kralj!General!Akademik prof.dr Vujošević!Najhrabriji i najčasniji čovek našeg sporta!Predsednik jednog od tri najveća i najuspešnija sportska društva na svetu (uz Csk-a i Real)!!Poslednja brana ludilu i lopovluku u srpskom sportu!Partizanov heroj i andjeo čuvar.Veliki,neponovljivi DULE VUJOŠEVIĆ!!!

Homer

pre 10 godina

Evo ovako, jednom za svagda, otisao sam na sajt agencije za privredne registare (http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja) i napravio pretragu za sportska drustva sa imenom Crvena Zvezda.

Trenutno postoje dva aktivna kosarkaska kluba Crvena Zvezda (1945) i Crvena Zvezda Telekom (2012). Prvi je je registrovan na adresi Beograd, Mali Kalemegdan 2, a drugi na adresi Zeleznik Stjepana Supanca 15a.

Mene zanima za koji klub navijaju navijaci sa imenom Delije, za onaj iz Zeleznika ili onaj sa Malog Kalemegdana? Standardna praksa u svetu je da navijaci navijaju za jedan klub a ne za dva.

Nije bas uobicajna praksa da se zbog dugova, preko noci otvori novi
klub, preregistruju igraci i krene dalje kao da se nista nije desilo. Normalno je da se klub posalje 3, 4 lige nize, u slucaju da ne moze da ispunjava svoje obaveze. Ali kakvo rukovodstvo kluba, takvi i navijaci. Sramota.

Zabrinut

pre 10 godina

Ne znam ja koliko je ovo pametno. Sta ako DV pocne da stipa po studiju.... prvo Covica, pa kamermane, momke iz rasvjete...
Kuka nama tek ako ponese eksploziv da se brani.

provincija

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 2. april 2014 14:08)

Dule Vujosevic je trener kk Partizana, ali i predsednik JSD Partizan

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

A Delije se vise uplasili ovog duela nego sam Covic... pa kao savetuju lgendu 'da se ne spusta na guruov nivo'. oni se sirotani nadaju da ce sto duze da traje ova mutna fuzija od kluba, koja jedina moze da parira Partizanu. A na svoju 'usnulu' Zvezdu vec zaboravili, zarad sacice pobeda nad Institucijom. Jel to ta vasa vernost klubu gospodo Delije???
aaaahahahahaha, sa vama uvek neki cirkus!!!

1

pre 10 godina

Jedva čekam, da vidim da li će Dule da donese i jedan papir ali jedan papir da pokrije ono što izgovori, dok će sa druge strane biti siguran sam hrpa dokaza.

Dakle dokaze molim, svako može da priča šta hoće i šta mu padne napamet ali da bi sve imalo smisla treba to potkrepiti sa konkretnim dokazima.
(Zvezdaš, 2. april 2014 14:21)

Doneće Dule pravilnik...

Deki

pre 10 godina

@(Nezainteresovan, 2. april 2014 13:46),evo da ti objasnim,pošto ti nije jasno!Godinama gineš na svom poslu,ulažeš maksimalan trud,radiš sa mladima koji su jeftini jer imaju 18-20 godina,stvoriš od njih kvalitet koji prodaš u najjače timove Evrope,reprezentacija je na ledjima tih igrača i od tog novca se nekako krpiš!Onda rivalski klub za taj isti novac a verovatno i veći dovodi Pešića dva puta za trenera,dovodi crnce kao i ti,ali nema nikakve rezultate,a dugovi ogromni.Onda se taj klub zamrzne,dugovi nestanu,a napravi se novi tim koji je pun para,dovede gotove igrače koji su skupi i sve to u državi gde klubovi nisu privatizovani?Ja razumem da nemaš drugi klub za koji bi navijao,jer je tvoj klub valjda zamrznut,ali ako tebi ovo ne bi smetalo,onda ti nemaš dušu!Ista situacija i u fudbalu i u vaterpolu!

Bob Rock

pre 10 godina

Razbice Covic ovog demagoga,pod uslovom da prihvati i on poziv jer mu je ispod casti da sedi sa jednim ovakvim likom na istom mestu.
(Realno, 2. april 2014 14:09)

Taj "demagog" ima 21 osvojen trofej u svojoj karijeri i od strane trenera najboljih evropskih ekipa je proglasen za najboljeg medju njima u sezoni 2008/2009... Osim toga, stvorio je nebrojeno mnogo reprezentativaca koji su godinama vladali kosarkaskom evropom... Od Divca i Paspalja do Lucica i Bogdana...

A sta je nebojsa covic uradio za srpsku kosarku, osim sto poslednjih 20 godina dovodi sve talentovane pionire u svoje klubove i rasprodaje ih po evropi sa 18-19 godina, vecinu bez i jedne odigrane utakmice za prvi tim?

P

pre 10 godina

nije ok ovo, hocu da bude i publike u emisiji i da pozovete mene jer imam sta da ih pitam oboje. Naravno recicu vam pitanja pre nego sto ih postavim (necu njima reci naravno)

Drzavni privatnik

pre 10 godina

...udje se na sajt APR-a,nadje se CZ Telekom,pa u opcijama se udje u-Objavljen statut,sve je u pdf formatu,statut na 34 strane! Clan 1-naziv kluba,CZ Diva,kasnije u istom statutu umesto Dive dolazi Telekom,adresa,Stjepana Supanca,Zeleznik! Pecat kluba,CZ Telekom,Stjepanac Supanca,pise i koje su dimenzije pecata! I na nekoj od zadnjih stranica,pise,U slucaju prestanka rada kluba,sva imovina prelazi na KK Radnicki Fmp! CLAN 3-CZ Telekom NIJE clan Sportskog drustva! To pise u statutu vaseg kluba,dostupno je svima na uvid,sa udarenim pecatom! Isto to,pod istom opcijom za KK Partizan! Clan 5-KK Partizan je clan JSD Partizan,sve to overeno pecatom JSD Partizan! Isto to vazi i pise za pravu CZ sa malog Kalemegdana! Koga zanima za koga navija,dovoljne su mu oci pa da procita i uveri se! Dovidjena i prijatno!

blesan

pre 10 godina

Trener treba da prica o igri,trningu a ne o svemu ostalom.On je jaci od uprave, niko ne postoji sem njega!Velika sramota da se tolerise takvo ponasanje!On maltretira i svoje kosarkase!!
(branko, 02. april 2014 14:08)

Dule je predsednik JSD Partizan, da umes da citas ne bi postavio takvo glupo pitanje

Nema imena a ni prezimena

pre 10 godina

Na moju žalost svedok sam sveg ovoga....gledam sve ovo i pitam se dokle će sve ovo da ide .... Nisu više u pitanju ni ova dva skrenula razuma nego već i hiljade drugih koji sebe stavljaju na jednu ili drugu stranu... Zar je moguće da toliko ljudi pokazuje mržnju prema nekome a sa druge strane kaže da voli tekog ili nešto ... Novinari prave sebi Vesti i dižu tiraže od ovih priča a sportski rezultati padaju u zaborav posle dva dana .... SRBIJO PROBUDI SE !!!!!!!!

Vi ste stvarno paranoicni kada je Dule u pitanju...

pre 10 godina

DV je zauzet broji gledaoce veceras u areni. Posto ove grobarske internet botove mrze da broje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xeroes, 2. april 2014 14:21)

Ne razumem sto Duleta prozivate za karte kad covek ni jednu jedinu rec nije izjavio u vezi toga, za razliku od Covica koji je hiljadu puta rekao da je nemoguce u Areni smestiti 22 hiljade navijaca. Valjda je on u medjuvremenu uzeo aparat za varenje i napravio jos pet hiljada mesta, posto covek sve ume da radi, to mu i nije bio neki problem...

lepaolga

pre 10 godina

(G, 2. april 2014 13:42)
(branko, 2. april 2014 14:08)
(budalastina, 2. april 2014 14:01)

Procitajte podnaslov i saznajte funkciju DV.

Da li je nemoguce?

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

Zasto Covic da bude u FK Crvena zvezda kada on nijednu fudbalsku utakmicu u zivotu nije pogledao???

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nemoj Covicu da padas na nivo velikog vodje. To nam ne treba. Nastavimo nas put i ne bavimo se komplexasem koji na press 48 puta uzme ime CZ u usta i to pred mec sezone (Cedevite) kako on kaze. Slede godine, gde ce da brisemo potos snjima i to gospodski i sportski kako to rade veliki klubovi!
(Vukmir, 2. april 2014 13:39)

Ko o cemu vi o sledecoj godini...

totti

pre 10 godina

@
Odnosno Boricica i Vujosevica...

Ne srozavajte sport dodatno, da trener istupa ispred kluba, to nema nigde.
(G, 2. april 2014 13:42)

Zasto Boricica kada czbg telekom nema nikakve veze sa SD Crvena Zvezda???

dejan

pre 10 godina

Zasto da Olja Beckovic bude domacin kada ona nije kosarkasku utakmicu u zivotu pogledala???
(Da li je moguce?, 2. april 2014 14:17)

A oni ce pricati o basketu?