Sreda, 26.03.2014.

15:00

DV: Vučića poremetilo skandiranje

Predsednik JSD Partizan i trener košarkaške selekcije crno-belih Duško Vujošević plaši se da će sledeće sezone košarka u Beogradu igrati samo u jednom klubu.

Izvor: B92

DV: Vuèiæa poremetilo skandiranje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

262 Komentari

Sortiraj po:

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.

Bigfut

pre 10 godina

Visok nivo manipultorskih sposobnosti koje poseduje Vujošević kod Vučića sigurno neće uspeti da prođu... Mogao je bar da mu zahvali što su dobili i tih 200 hiljada.

Hogar

pre 10 godina

Možda bi najbolje bilo da se Vučić nije ni mešao jer kad u Partizanu ne znaju da cene dobru volju onda ih treba pustiti da se sami snalaze.

Srbin100%

pre 10 godina

Vujosevicu po svemu sudeci ne odgovaraju jednaki uslovi za oba nasa najtrofejnija kluba jer tada dolazi do izrazaja suv kvalitet kako trenera tako i igraca i menadzementa a ne kao sto je dosada bio slucaj da novac i finansije iskljucivo odlucuju ko je sampion...

Dačić, Tadić, Dodik, Ružić, Vučić

pre 10 godina

Stavio bih da vodi Zvezdu samo da čujem šta bi onda pričao o monstruoznostima partizana van parketa.

Cegevara

pre 10 godina

Nije mi jasno sto se oni mesaju u tudja posla,kad se Vucic nikada nije mesao oko sporta,partizan je sam kriv za finansijsku situaciju.

zuki

pre 10 godina

@Ilija Cvorovic

Mozes svacije reci da tumacis kako hoces (kao sto se i FMP zove kako hoce) ali svoje tumacenje zadrzi za sebe. DV ne raspiruje mrznju ni jednom svojom izjavom osim ako prozivanje politicara za neispunjene obaveze i podrivanje kluba nekako ne shvatas kao govor mrznje. Ja recimo ne mrzim ni jednog navijaca CZ. Cak je vecina mojih dobrih drugara iz suprotnog tabora. Cesto zajedno gledamo utakmice oba kluba. Ako ti osecas mrznju zbog izjava DV onda sa tobom nesto nije u redu.

Forhend

pre 10 godina

Kada je trebalo da se pomogne Partizanu onda je Vučić valjao a sad kad treba da se iskukaju pare za sledeću sezonu onda je Vučić kriv za sve... Šta reći, Vujošević u svom stilu.

dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22) Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu). (veliki strumf, 26. mart 2014 19:11) Zamisli obavestenog finansijskog strucnjaka. Pa Zvezda je u stecaju i restruktururanju i kao takva ne vraca ceo (da moze nebi ni bila u stecaju), vec 2,5% od celog duga. Aman strucnjaci...?!!!

Bili Piton

pre 10 godina

SMORU jedan dosadni! A koliko su tvoji Dačići,Ružići, Bajatovići i ostali davali Zvezdi. Da su dali 10% ne bi grb založili. A TAD TI JE BILO LEPO!

dakili

pre 10 godina

Vucic je izgleda zaduzen za resavanje svih problema u Srbiji, samo mu je trebalo trvenje izmedju crveno-belih i crno - belih i da on tu balansira, inace ima malo problema pa mu je trebao jos koji.

animaN

pre 10 godina

Sto nisam u debelom kesu pa da dam svima sto kukaju, jer sam ubedjen da bi i posle toga likovali kako su uspesni jer iza toga stoji sistem rada. Privatizovati sve koje kukaju, dati im kes koji sada traze, i dupetom zatvoriti vrata.

Zorana

pre 10 godina

Ja sam partizanovac i bilo bi mi mnogo žao kada bi Partizan nestao sa sportske scene. Međutim, prozivanje Vučića što usred izborne kampanje nije našao vremena da se bavi Partizanom, koji pritom ima svog menadžera, potpuno mi je nerazumno. Nije mi jasno šta je Vujošević hteo da postigne objavljivanjem ove vesti. Ako očekuje da ga Vučić pozove posle ovoga i nakon što su ga i navijači izvikali, onda je veliki optimista

veliki strumf

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22)
Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu).

cbs

pre 10 godina

Pravican navijac sa severa? Neprirodno! Nek buduci premijer pomaze onoga za koga navija,ali i nek njegovi adjutanti prestanu da dave nas klub. Da nije bilo pritisaka i degradiranja Partizana ne bi bulo ni skandiranja. Najveci greh PPV-a je poceo sa "dosao sam u Zvezdu da sredim rezultate". Pa je onda bilo ups zbunio sam se i to sve na RTS.

crnobeli delija

pre 10 godina

@shone

kad sam pitao za ZVANICNE podatke, to sam stvarno i mislio, ne "nekoliko", "nesto", "izmedju", "manje-vise", vec tacno. negde moraju da postoje zvanicni papiri na kojima pisu brojevi. mislimda bi svi bili mnogo mirniji i da bismo vise uzivalu u sportu kad bismo znali takve stvari.

osim toga:
"4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб."

probaj da 2-3 godine ne placas porez i da onda npr. registrujes firmu, prodas nekretninu, do skora nisi mogao ni pasos da izvadis, ni da registrujes kola ako imas 1 dinar duga poreza. zato sam lepo pitao KO je zazmurio i dozvolio da se i pored ogromnih visegodisnjih dugovanja i dalje radi? pa CZ i PAR nemaju zajedno godina a da ne pricam o broju trofeja kao Rangers, pa ga lepo spakovase u 4. ligu, a mi svi i dalje placamo i pravdamo baljezgarije blizanaca. Ovo ne pisem kao navijac bilo kog kluba, vec kao gradjanin ove zemlje za kojeg vaze svi Zakoni, kao i za sve nas koji kuckamo ovde. Ali za blizance, ti isti zakoni ne vaze. Zelim samo da znam ko im to omogucava.

super top spin

pre 10 godina

@top spin
ako 12 u domacem 6 u regionalnom i f4,top16 kao i pobede nad svim El timovima bar jednim nisu neki uspeh ti mora da si Lebron licno?!

Placem i tugujem

pre 10 godina

"Ako se ovako nastavi plašim se da će se sledeće godini košarka igrati samo u jednom klubu. Nije dobro ako se pomaže Zvezda, a paralelno ruši Partizan, da bi se opravdalo ulaganje u Zvezdu", rekao je Vujošević.

U kom klubu? Zasto se sada kaze "Zvezda" a kod Tegeltije se insistira na tome da je to Zvezda Telekom? Jel Zvezda postoji ili ne? (pitanje je za navijace Partizana). Ja znam odgovor,nisam ni slep ni lud. Ako postoji onda cela prica o imenu,vlasnistvu i ostalim glupostima gubi smisao. A ako ne postoji(a ne postoji) onda ova prica o novcu,ulaganjima i ostalim munjama nema logike,Zvezda je zamrznuta,u ledu,u minusu,ne postoji bas zbog tih para, ako ih ni vi nemate onda cao zdravo,menjajte ime,nadjite svog Covica,obrukajte se i vi samo MOOOOLIM VAS prestanite sa kukanjem! Gori ste od onih na semaforu sto mi peru soferku majke mi. Svi vi od Duleta Vujosevica pa sve do mog rodjenog buraza( zastranio buraz u grobarstvo)... Pozdrav

Istina

pre 10 godina

Za sve one koji tvrde da Zvezda ima veliki budzet,reci cu samo ovo:Cvetkovic 36.000 evra,Lazic 60.000,Dzenkins 240.000,Blazic 144.000,Silb 330.000,Radenovic 132.000,Katic 108.000,Simonovic 90.000,Mitrovic 48.000,Ristic 36.000,Marjanovic 240.000 i Nelson 192.000.Lipovij ima 21.000 do kraja sezone.Za Partizan znam samo za Milosavljevica 240.000 koliko je dobio i Bogdanovic i Lovernj koji igra za istu sumu.Pavlovic ima 18.000 mesecno.A Tepic 15.000.

Fantom

pre 10 godina

Vujošević se izbezobrazio. Nije Vučić kriv zato što je Partizan u dugovima. Vučić pomaže kako zna i ume. Država je trenutno u teškoj finansijskoj situaciji, a to svi znaju. Ipak, ima onih koji pored silnih problema koje država ima traže pomoć i novac. Ako je ne dobiju na vreme, odmah se vređaju i napadaju, a to nije u redu.

?

pre 10 godina

ja sam zvezdas i smatrao sam ovog coveka za odlicnog trenera. godinam je pokazivao kako se prave igraci i kako se tempira forma za zavrsnicu takmicenja. branio sam ga kao selektora,radovao se njegovom odlasku u cska,sto zbog njegovog licnog uspeha,sto zbog sansi zvezde.
medjutim,i pored svog strpljenja koje posedujem i visokog praga tolerancije,moje granice su popustile pred karakterom i ponasanjem ovog coveka! zaista mislim da je prevrsio svaku meru dostojanstva,sto svog,sto vredjanja tudjeg i,kako neko rece da ga se i grobari stide,da mi je rodjeni otac bilo bi me sramota.
ovo nije vredjanje jer to ne radim,ali jeste cinjenica koju sam morao da iznesem.

igor jovanovic

pre 10 godina

Dok se predhodnih godina kosarka igrala samo u crno-belom klubu, dok je drugi grcao, bez da mu iko pomogne, onda je to bilo zbog kvaliteta jednih, a nesposobnosti i lopovluka drugih, a sada ponovo ovi drugi nevaljaju, a "mi kvalitetni" smo apardhejdovani....Koliko utakmica ovih godina u EL puta koliko evra zarade po svakom mecu, plus koliko prodatih igraca, plus koliko od sponzora, grada, drzave...I vi glodari pamet u glavu, digitrone u ruke, pa malo racunajte ako znate, pa ce vam se vec sve samo kasti gde su i koliki su to novci koji su zavrsili ko zna gde....

White

pre 10 godina

Zovem se Marko, imam dvoje dece i zenu. Imam posao, i moja supruga radi. Imamo dve plate ali smo u jako teskoj situaciji, jer nasa primanja nisu dovoljna za normalan zivot.
STA ME BOLI UVO I ZA PARTIZAN I ZA ZVEZDU!
Delite li sa narodom pare od prodaje igraca i zarade od ucesca u kupovima i karata?
Ne, ne delite jer vi niste narodni klub pa da vas drzava pomaze! Ko ne moze da se izdrzava sam taj propadne. Sta bre kukate godinama i vi i vase komsije?

BillyTheKid

pre 10 godina

Smešna je retorika kojom se služi Vujošević, gde pokušava manirima političara da pridobije novac za klub u uslovima bede i siromaštva ogromnog broja građana. Kao da je učio lekcije od Dačića

Milan1989

pre 10 godina

Vujosevicu,ja sam navijac Partizana,ali kao sto znate,Vucic iako je zvezdas,obezbedio je obecane pare kako za Zvezdu tako i za Partizan,ali ne moze on da vam nadje privatne sponzore,za to morate sami da se postarate.

vlada milić

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi. (istina, 26. mart 2014 16:41)
dule vujošević gospodin ?? e pa želim da ti gospodski poručim iste one gospodske reči kojima gospodin vujošević časti sudije i svoje igrače za vreme utakmice. gospodski.

Mary

pre 10 godina

Ispada svi se urotili protiv Partizana.Pa ne moze Vucic sam da resava svaki problem u Srbiji.Doveo im je sponzore.Sta hoce vise?Sta radi rukovodstvo kluba?

Sasho

pre 10 godina

Tek mu se sad moze da Vucko radi sta hoce,a da li ce da radi na unistenju kluba ili da bude UZDRZAN videcemo za par meseci.Dule onda su privatni novci jedini spas,a ima bogatih Grobara!

Gorann

pre 10 godina

Partizan opet osvaja Aba ligu. Tim se polako kompletira, igra se podiye, Jos nismo u top formir, a pobedili smo CSK, pa Bajern pa Makabi. I sad normalno je da su komsije u panici. Moraju da budu bolji od CSK i Makabija da bi imali neke sanse da nas dobiju. A kako da veruju kad oni ne veruju da ce da dobiju Budiveljnik, koji vec duze vreme neigra u svom gradu i td. Kako da veruju kada su oni u top formi, a Partizan tek razigrava tim Bogdanovic+Pavlovic+Bertans+Kinzi+Milutinov+Lovernj+Musli i td. Pa kako da veruju u pobedu kad vide ovaj skup sampiona. Jasno je da njima nemoze ni Vucic da pomogne.

radnik

pre 10 godina

zasto drzava sponzorise privatni klub ? ko vraca dug zamrznutog kluba? zasto Coviceva kk zvezda nije clan SD CZ vec je to zamrznuti klub? kad se pravi kk zvezda odmrzne za koji tim ce te navijati ? ko je zaledio kk zvezdu i ime kluba dao privatnom licu na koriscenje sa sve navijacima? mozete sve da opravdate rezultatima ali to ni je vas klub ,vas klub je zaledjen a mozda ste vi uvek i navijali za fmp....

Skydog

pre 10 godina

Svi klubovi naše Prve lige tri godine bi nesmetano funkcionisali samo parama koje Partizan dobije od Telekoma i NIS-a. To bi bio dobitak za našu košarku jer bi mladi ostali i igrali ligu u kojoj bi se pravilno razvijali. Ovako razvijamo igrače za tuđe zemlje, naši talenti propadaju, pa se posle čudimo što nam je loša košarka.

Aparthejd

pre 10 godina

(Neutralan_NS, 26. mart 2014 15:53)
Partizan je vrlo retko lagano dobijao zavrsnice domacih prvenstava. Setices se i Drobnjakove trojke nakon faula nad Tripkovicem, tesnih pobeda protiv Hemofarma i FMP-a, ali i Kecmanove trojke protiv Cibone.
Nikako se ne moze reci da je igrao samo jedan klub, osim ako nisi pratio kosarku.

Dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.

rade

pre 10 godina

Bez obzira na sve, Vucic mora da bude podjednako pravican prema oba kluba. Pristrasnoscu ce izgubiti veliki autoritet koji sada poseduje.

gubi se

pre 10 godina

Kako te bre nije sramota imas vise stranaca u timu nego Zvezda, Mega i Radnicki zajedno sve preskupi igraci, a uz to ste i jedini klub koji ima tu privilegiju da ne placa porez pa vam je jos i to malo nego trazite da vas finansiraju i lekari i profesori i nastavnici i svi drugi od svog solidarnog poreza

goga

pre 10 godina

A sta je tebe poremetilo zivo me zanima....znaci nis, telekom(milionce po sezoni) + 200k i malo je, pa jos pljujes po njemu, a pre izbora mu "pretis" kako su i grobari glasaci....i ako je tacan podatak na sajtu el da je ove sezone klub sa najmanjim budzetom z.gora od 4m eura imao bih samo jedno pitanje - gde su pare?

poreski obveznik

pre 10 godina

Kao poreski obveznik se protivim da se bilo koje sportsko drustvo ili klub finansira od strane drzave, grada, opstine, autonomne pokrajne (ukoliko je iz Vojvodine), drzavnih ili javnih preduzeca kao i da im bilo ko vezan za drzavu daje bilo kakve garancije i sl. Partizanom, Zvezdom kao i svakim drugim klubom rukovode ljudi. Ukoliko nisu u stanju da obezbede finansiranje klubova na osnovu realnih prihoda od prodaje ulaznica, obestecenja pri prodaji igraca, TV prava i sponzorstava privatnih firmi neka se oni ugase ili neka se ti ljudi sklone a dodju sposobniji. Zasto da drzavna firma sponzorise bilo koga, da se uzimaju krediti od banaka za koje se onda krivi drzava i tvrdi da ona treba da ih vrati. Zahtev da se dobiju sredstva zbog bilo kog uspeha u proslosti je cista zamena teza. Npr. ukoliko se klubovi dogovore unapred sa R.Srbijom da ko udje poslednja 4 kluba Evro Lige dobija nagradu, zbog promocije drzave itd., moze, ali ne da bude mi smo poslednjih 12 godina trosili pare da bi nesto uradili a Vi sada platite. Mozda bi i Radnicki iz Kragujevca nesto uradio u poslednjih 12 godina da se zaduzio. Sto se tice bilo koje fabrike talenata u kosarci, kako su igraci stvoreni u poslednjih 12 godina na bilo koji nacin zaduzili drzavu igranjem za reprezentaciju kada nista nije osvojeno. Poslednje zlato je bilo 2002, pre 12 god., na Svetskom prvenstvu, posle toga jedino vredno pomena je srebro sa Evropskog prvenstva 2009. Cime je drzava zaduzena u poslednjih 12 godina pa da pomogne?

Nikola

pre 10 godina

Kamo srece da se u bilo kojoj sferi zivota u Srbiji a i regionu (zivim u RS) malo postuju bar osnovni ekonomski principi ne bismo svi bili toliko kivni. Da li gospoda iz PAR i CZ mogu da posluju bar na pragu ekonomicnosti ili mozda treba svi da rezonujemo kako je normalno dati i 1 euro za Nelsona,Lovernja,Bertansa,Dzenkinsa a da pri tom postoje nesredjeni racuni u odnosu sa socijalnim kategorijama i vitalnim ek.pitanjima? Da li u domacinstvu prvo kupimo sliku za zid ili frizider ma koliko slika bila lijepa? Dajte molim vas,svi od nule pa se borite,nema starih zasluga i kuknjave,ili mozes da opstanes ili ne?

Mister No

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.
(Bgd, 26. mart 2014 15:05)
Cekaj cekaj malo. Pa ko je to poceo jesenas? Koji KK je prvi poceo sa svakodnevnim saopstenjima? Pa ko je onda kukao o zaverama u FSS i na nasilan nacin hteo da skine Toleta? Pa zar niste vi a sad izigravate nesto? Covek se bori za klub koji je u teskoj situaciji. Nije politicar pada to moze da resi lako kao sto vama politicari navode vodu na vodenicu. Vujosevic ima puno mana ali se covek bori za svoj klub. To radi onako kako mora i kako mu prilike nalazu.

Top spin

pre 10 godina

Partizan je poslednji veliki uspeh napravio osvajanjem titule u Instambulu 1992 godine.Tada nikome nije padalo na pamet da se izrazava da je to institucija jer su jos uvek postojale neke normalne vrednosti.Od dolaska DV pocinje se sa Grand paradom u kosarci.Mali uspesi se predstavljaju kao neverovatni podvizi a za svo to vreme iskljucivo Partizan ima pomoc od drzave.Postalo je normalno da se prvo Partizan namiri pa ako ostane za druge ali ni to nije bilo dovoljno pa su se gepekovale sudije,ponekad su se i stipkale a igraci iz drugih klubova su prosto otimani.Mnogima nije ispostovan ugovor ali je valjda opet drzava kriva.Od svih "uspeha" jedini koji je u Duletovoj eri koliko toliko uspeh je F4 u Parizu pre par godina.Ostalo je sve za domacu upotrebu,ostvareno u neregularnim uslovima.Partizan jeste institucija ali je to zbog velikih uspeha koji su ostvareni pre Duletove ere.Njegov jedini stvarni uspesi s Partizanom su Kup Koraca protiv Viva Vizmare 1989 i F4 u Belgiji mada s obzirom na tim koji je imao u Belgiji moglo se i vise.Zbog svega sto je doprinelo da Partizan bude institucija najmanje je zasluzan ovaj demagog i provokator a mnogo vise vredni i strucni ljudi koji su svojim radom ili igranjem u Partizanu napravili instituciju od ovog kluba.

torbica

pre 10 godina

Koliko su ljudi koji vode nase klubove nepristojni i nekulturni. Ja sam fakultetski obrazovan ali sam shvatio koliko je vazan kucni odgoj a to potvrdjuje i DV, covjek toliko nacitan a ovako se ponasa. Mozda neki novinari malo i karikiraju, ali meni je muka kad vidim ko je glavni u klubu za kog navijam od djetinjstva.

neimenovani

pre 10 godina

Jedini KLUB u pislednjih 10-15 god!!!!Ti mogu samo da pricaju ljudi koji su poceli da prate kosarku u poslednje dve godine!!!A Evropska Zvezda na celu sa DS-om...spasavanje od gasenja od strane Djindjica,Zmago Sagadin...itd...Tih godina je Zvwzda duplo vise para dobijala..dobijao je i Partizan...ali kada neko kaze da su sve pare isle u Partizan....dajte ljudi malo ozbiljnosti....dobijali su i jwdni i drugi...a to sto su ti isti ljudi iz DS-a opustosioi Zvezdu....to je vec nesto sasvim drugo...

Crno-belo poredjenje

pre 10 godina

Vujosevic ovih dana lici na Obamu. Barak se sad poziva na medjunarodno pravo i postovanje suvereniteta, a zaboravlja sta su uradili pre 15 godina. Dule se nije bunio kad je poslednjih deset godina u Beogradu postojao samo jedan tim.

Nikola

pre 10 godina

dan 1: Vucic
dan 2: budzet
dan 3: povrede
dan 4: mlad tim
i tako u krug
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uncle Drew, 26. mart 2014 15:07)

zvezdasi
dan 1: Vujosevic
dan 2: Vujosevic
dan 3: Vujosevic
dan 4: Vujosevic
dan 5: Vujosevic
.
..
.
.

goran

pre 10 godina

I Crvena zvezda je kosarkaska institucija koja je igrala evropska finala dok Partizan nije imao ni jedan trofej, pa je od bivsih vlasti pustena niz vodu dok se Partizanu davalo i sakom i kapom. Ljudima iz Partizana na celu sa Vujosevicem je tada odgovarao sistem "Jedan grad, jedan klub" i "Makabizacija" srpske kosarke. Ova sadasnja vlast barem postuje uredbe i deli drzavnu pomoc klubovima proporcionalno, shodno pravilniko u bonusima i nagradama. Ako procesljate dokumenta videcete da je u za ovu sezonu Partizan dobio vise novca od Zvezde. Druga je stvar sto kao Crvena zvezda nisu hteli da prihvate plan reprograma otplate duga, pa sada moraju da izdvajaju znacajna sredstva na ime poreza i ostalih dugovanja.

Nikola

pre 10 godina

Od sledece sezone predlazem sledece:
- Drzava Srbija je u obavezi da KK Partizan uplati svake sezone 10 miliona eura
- Grad Beograd 3 miliona eura
- Republicka javna preduzeca po 10 miliona dinara svako a lokalna po milion bez obzira u kom su gradu
- Sve kompanije u kojima drzava ima znacajan procenat vlasnistva poput NIS-a, trecinu svog profita da uplate KK
- Preduzeca u drzavnom vlasnistvu poput Telekoma ili Srbijagasa sav profit
- Izgraditi Partizanu po jednu halu za trening u svakom gradu u Srbiji
- Ukoliko DV proceni da ovo nije dovoljno, svim punoletnim gradjanima uvesti pretplatu na KK Partizan
I posto nije sve u novcu, predsednik KK ima pravo da dva puta godisnje pretuce sudije.

Logicno

pre 10 godina

"Poremetilo ga je što naši navijači skandiraju protiv njega. Ne mogu da utičem šta će oni da pevaju, ali nismo u Severnoj Koreji, pa da ga svi vole. Mislim da Partizanu kao prvaku države koji prezentuje Srbiju na dostojanstven način pripadaju sponzori", zaključio je Vujošević.

Aha, dakle, ocekivao si da ga vi pljujete na sva usta, a da vam on utrpava novac u klub. Mozak nista, ha???

alo

pre 10 godina

bre kak ote nije sramota vozite automobile koj isu za nas obicne misaona imenica, imate kuce, stanove i milione na racunima i trazite pomoc ne samo vi misli mna sve bvas u sportu uopste, d Bog d vam sve bilo prokleto

bizon

pre 10 godina

Da se ja nesto pitam dao bih drzavne pare i jednima i drugima, (mada ova zvezda nije drzavni klub al nema veze), nabavio sponzore. Al posto ''ja" dajem pare mora sve da bude transparentno kao u engleskom fudbalu. Znaci svaki ugovor da se zna na koliko godina i koja cifra je u pitanju, koliko primaju trener, funkcioneri i sl. A ne ovde se nagadja Silb 500 000, Kinsi 300 000 i slicno. Zato lepo pre pocetka sezone se zatovri finansiska situacija, oba kluba po na pr. 3m budzet i kraj. Sledece godine u zavisnosti od rezultate uspesnijem dati malo vise i nema kukanja i prepucavanja.

ivan

pre 10 godina

Sta ovaj covek jos treba da uradi da bi ga neko uhapsio? Neka mi neko objasni. Odavno je ispunio sve moguce uslove. Poziva na rat, klevece, napada drzavu, laze, tuce sudije... Pre neku nedelju su jos i objavili javno da je Partizan dobio 3 puta vise para od Zvezde i on i dalje tvrdi suprotno kuka i laze. Ko vam je kriv sto vam je uprava nespodobna i ne moze da nadje sponzora vec 20 godina.

sauber

pre 10 godina

Hoce li nekad da prestane sa ovakvim izjavama,stvarno vise nema smisla...Gledaj malo u svoje dvoriste,nadjite nekog sponzora,nismo mi krivi sto se kompanije vise interesuju za nasu Zvezdu. Idemo veceras svi u Arenu !!!!

Milos

pre 10 godina

Drzava uzima 250€ od radnika koji zaradi 550 i kuci donese 300. A onda taj novac daje profesionalnim klubovima gde igraci zaradjuju recimo 100000€ godisnje. Bolesno zar ne?

steva

pre 10 godina

Ovaj jedan kaže neuspesi ove sezon.Alo sine prvo što im fali pola tima i sa takvim timom proći u TOP16 i plasirati se na F4 aba lige za mene je to uspeh.Samo neznam da li bi tvoj mali tim iz Železnika pola od ovoga uradio.Mnogo se gura u zvezdu ali ne može.Partizan je šampion.Ne damo titulu

Maceta

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sergio, 26. mart 2014 16:04)A ta sopstvena uprava sastavljena delom i od politicara cije su stranke bile na vlasti.Pa sta je onda,ako to nije drzava?

MILOJKO SRBIN KOJI NE IDE NA UTAKMICE

pre 10 godina

Hocemo i mi Teleoptik i sve ono sto ste dobili pocev od vremena M.Marjanovica,da budemo jednako podmireni.

emirati

pre 10 godina

Da,da bi se opravdalo ulozeno u jedan klub ostale baciti u ambis ? Jer to sport,jer to ferplej ? Ta titula nije slatka,puna je gorcine i cemera.Zato bolje biti dostojanstveno drugi,treci...!Poltroni se utrkuju- jel ima sta mizernije ?

Milan

pre 10 godina

Komedija od drzave,klubova,trenera na svim nivoima.Privatizacija pod hitno.Ovo je dno dna.Ne dam moje pare u drustvene klubove.Dajem za skole,puteve,amaterske sportove,bolnice...Dosta je bilo "drustvenih sportskih radnika" koji arce i trose bez polaganja racuna. Rece neki dan nisu dobili stipendije.Pa jesmo li mi blesavi.Pavlovic kao nesto studira ili Kinzi???Dokle bre ljudi da trpimo izivljavanja.Nadjiyte sponzora ako imate proizvod.Ako nemate kljuc u bravu.

koja razlika?

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
(Sergio, 26. mart 2014 16:04)

Po toj logici, sada Partizan ruši sopstvena uprava. Troši pare, a ne ume da zaradi.

surova realnost

pre 10 godina

sve ove godine je finansiran partizan, kroz igre evrolige i dovodjenjem igraca dobrih da bi se postigao uspeh, naravno do kojeg se ne moze doci da nije bio finansiran! politika se menja, zvezda je ove godine aktuelna, partizan uplasen na rivalstvo jer je tokom ovih godina trofeja postao mnogo halapljiv... PS. ako bi se istom merom ulagalo u ostale klubove u srbiji uspeh bi bio ostvarljiv! ipak sve se vrti oko novca i budzeta, to je moto uspeha...

bruka

pre 10 godina

Da. Teska finasijska situacija, a pogledajte samo listu sponzora:
http://www.kkpartizan.rs/sr/index.php Sreca je da se ne zovu Partizan NIS.

KOKOLOKO

pre 10 godina

Sve je ovo zapoceo i zamesio mirko marjanovic i socijalisti,od nas su otimali a zagrebckom klubu davali,svaki Zvezdas bi trebalo da pljune kada se pomene ime gore navedenog.

Shone

pre 10 godina

@ (crnobeli delija, 26. mart 2014 15:57)
1. Зове се Црвена Звезда Телеком. Тај клуб је раније носио и нека друга имена, али нећемо сад о томе.
2. Колика год да му је плата сигурно је 5 пута јефтинији него да се доводи неки други тренер његовог ранга, приде и ту плату не прима скоро уопште. Што се тиче техничких, Партизан ту није имао никаквих трошкова јер то се плаћа из свог џепа (или плати клуб па касније апцигује од плате).
3. ЦЗТ негде између 5 и 8 милиона, ККП негде између 2 и 4 милиона (и то необезбеђено). Колики је ту удео приватних и државних фирми код једних или других, тешко је рећи, мада и ту важи правило да ко има више спонзора генерално аутоматски има више и приватних.
4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб. Она је и сад тамо где је била 2011. а тај клуб на који мислиш је један други клуб који никаква дуговања није ни имао (само је променио име и добио гомилу спонзора).
5. Раднички је нешто и добио, Мега Визура скоро ништа, а клубови који играју КЛС ипак у принципу зависе од локалних самоуправа тако да не би сад улазио у ту причу. Све у свему добили су мање него што заслужују, мада ако се узме у обзир како већ 15 година пролази најуспешнији клуб у земљи и региону онда се за те друге клубове и не треба чудити.

Moj Beograd

pre 10 godina

A gde je bio veliki filozof da kaze da nije u redu da se kosarka igra samo u jednom klubu u Beogradu pre dve godine, to je tada bilo u redu, tada mu nista nije smetalo... Kad je Zvezda igrala sa juniorima, protiv "velikog" Partizana, to je sve regularno, tada su budzeti bili ok... Gde je bio da spomene kako se Zvezda sistemataki unistavala 20 godina, da bi Partizan poceo da se pominje u Beogradu (vazi i za fudbal)... Tada nije bilo ono, nema jakog Partizana bez jake Zvezde, daj da se pomogne i Zvezdi da bude ime opet... Gde je bio da kaze da nije u redu da drzavni lideri 20 godina navijaju za Partizan i da pomazu klub, a za Zvezdu nista.... Nigde ga nije bilo, a da, verovatno je bio na casovima ljubavi, pa nije mogao da stigne nista od ovoga...

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Neverovatno je koliku mrznju medju navijacima raspiruje Vujosevic i to traje vec dosta dugo vremena...svojim izjavama nikako nece pomoci da naredni derbi protekne u fer atmosferi...a drzava cuti...posle kada neko bude poginuo pisace svi o huliganima...a upravo od ovakvih stvari pocinju problemi. Jesam navijac Zvezde, ali mi godine ne dozvoljavaju da budem slep kod ociju. Ipak, ovo sto Vujosevic radi je prevazislo sve mere i dobrog ukusa i normalnog ponasanja.

dzozey

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!
(Ivan Mitic, 26. mart 2014 14:50)
Znaci sad je doslo sve na svoje, posto klubovi bez ikakvih rezultata treba da dobijaju vise? To je normalno? JEL TO NORMALNO? (i ja malo da udarim caps lock)

ziva istina

pre 10 godina

Da je Radonjic sa Panterima 12 godina sampion verovatno bi nivo kiseline u mojim komentarima imao slicnu jacinu.
Da je Dule neuspesan ovde ne bi bilo komentara vise od dva.

veliki strumf

pre 10 godina

Vucic mu obezbedio dva drzavna sponzora plus 200 000, a pljuju ga jer nije obezbedio jos 200 000 (zbog pogrdnog i sramnog prozivanja grobara, a bukvalno ih je spasao). Ma sledeci put im ne daj ni dinara, a kamo li evra, pa ce te vise ceniti. Neka se snadju sami ili neka se ugase! I mi smo bili pred gasenjem, ne secam se da je Dule kukao tada.

Morski Vuk

pre 10 godina

Zvezdase nervira a Grobare laze i sakriva neuspehe na svim poljima ove sezone! Nije dobro Dule to sto radis , sve misli i dela imaju povratnu silu.

ivan

pre 10 godina

Pa već 12 godina se pare samo daju partizanu jer su svi političari redom navijali za partizan i niko nije kukao iz zvezde. O nameštenim mečevima i da ne pričam! Sad je red došao na zvezdu! Da li je moguće da u ovoj državi apsolutno sve zavisi od toga ko je na vlasti?! Strašno je što se uopšte država meša u sport. Privatizacija je jedino rešenje...

Bojan ilic-Borca

pre 10 godina

Prijatelju,
kako ne postavis pitanje kolika je zarada nekog vrhunskog hirurga,
profesora,vaspitacice,medicinske sestre,rudara,seljaka,vatrogasca... Jeste da oni ne tapkaju loptu i ne trce i ne skacu u publiku i verovatno placaju porez ovoj drzavi. Covece, preterao si sve granice! Muka mi je vise da te gledam i slusam. Jesi li ti najbitniji faktor u ovoj zemlji? Idi negde u inostranstvo i pokazi svoje znanje, mozda naucis i neki strani jezik. Zaradices dovoljno da budes glavni sponzor tvog jadnog kluba u kojem svi gladuju. Skini nam se vise!!!!

monarhista

pre 10 godina

Nisam birach sns ni Vucica i nikad to necu biti....ali zamioslite grobarske komentare da smo mi govoroli....tadic i dacic nam nisu nasli sponzore...ja stvarno ne znam dal je ovo normalno...sta ce da rade ovi iz kluba,da biju sudije i daju bahate izjave...po ovoj izjavi se vidi da covek oce sve okrunjeno....

41+

pre 10 godina

Najsmesniji su likovi koji komentarisu da sponzore nalazi marketing kluba?! Kao da živimo u nekoj zapadnoj zemlji, a ne u drzavi gde se i mnogo manje stvari ne mogu uraditi bez da ih aminuje naš Gospodar. Bilo da je rec o firmama sa većinskim državnim vlasništvom (Telekom) ili manjinskim (NIS). Da li klubovi zaslužuju sponzorstva, da li se taj novac može usmeriti u pametnije stvari? O tome možemo da razgovaramo. Ali da neko tvrdi da su Zvezdini i ovo malo Partizanovih ugovora sa sponzorima zasluga Marketinga kluba!! Stvarno treba da je ograničen.

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ovaj covek je upao u tesku paranoju. Misli da se Zvezdi i kapom i sapom dele pare, sto je apsolutna glupost. Ucite malo od Zvezdinog marketinga, nije sramota to, sramota je prositi konstatno, na svakoj konferenciji " Kukate, za dinar prosite..." :)

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

Da li ima necega u ovoj državi čime se Vucic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno?
(Hej, 26. mart 2014 16:01)
Da li ima nesto u ovoj drzavi cime se Vujosevic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno ??

Jovanovic984

pre 10 godina

Ljudi,ja sam Partizanovac,ali muka mi je od ovih prepucavanja i smaranja sa obe strane. Drzava da tu dvoranu za trening da zauvek na besplatno koriscenje Partizanu i Zvezdi za treninge svih kategorija, da otpise dugove prema drzavi na ime poreza i sl, a onda vise NIKAD NI DINAR da ne da za njih. Pretvoriti u akcionarsko drustvo, pustiti akcije u prodaju i da konacno postanu klubovi kao sto su svuda u svetu,a ne da sisaju budzet.
To je jedino resenje.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....
(dominacija se nastavlja, 26. mart 2014 15:25)
Zato sto je 50 miliona dug prema bankama, a 2 miliona znaci da minimum tri godine niste placali porez drzavi, zasto? Neka se neko javi ovde i kaze :" Ja tri godine nisam placao struju, vodu, grejanje i nista mi drzava nije iskljucila". Sa pravom potvrdjujete dobijeni nadimak " Zene u crnom", jer samo kukate i molite.

Laktasi

pre 10 godina

Ne brini Dule, uskoro stize pomoc od brata Dodika.... dva vagona sjemenki, one prave, zrele, ukusne, iz Lijevca polja, ... sa njima ces moci da angazujes jos 25 novih stranaca...

Šećerovski

pre 10 godina

Matori, tebi sa takvim jezikom, kada neko i pomisli da pomogne predomisli se brzo.
Pošto si očigledno izgubio kompas šta,gde i koliko smeš da pričaš, voleo bih kada bi te neko malo naučio pameti i pokazao ti gde ti je mesto, a to je na terenu sa igračima. Mislim da si svojim ponašanjem i izjavama dosta oštetio Partizan, potrošio mu para, a da nepričam o nespoobnim ljudima koji rade na Marketingu i vođenju kluba. Mislim da stvari baš i nisu kako ih predstavljaš. Nisi se bunio 2008-2012 kako vas neko zapostavlja , a svi znamo i zašto!!!!

Mišel

pre 10 godina

Čoveče zašto bi vam neko davao pare, vi ste profesionalci,igrate euroligu, punite Arenu, Pionir,prihodujete od sponzora, reklama, prenosa, prodaje igrača i pored svega toga tu je i pomoć grada.Ako niste sposobni da funkcionišete sa svim navedenim prihodima u problemu ste.Alo kriza je!Smanjite apetite ili razlaz!

my way

pre 10 godina

Ma da se ja pitam ni Zvezda ni Partizan dinara od drzave ne bi dobili. Zar nisu oni giganti koji igraju ABA ligu i za koje sponzori gace skidaju? Tu ligu oni predstavljaju u Evropi, ne Srbiju i njenu kosarku! Kakvo je to stalno prosjacenje sad od grada i drzave? Ja sam iz Beograda, a ljut sam, mogu da zamislim kako je onima u ostalom delu Srbije. Pomoc od Srbije treba samo da dobiju klubovi koji igraju osakacenu, poluamatersku domacu ligu, oni su ostavljeni na cedilu upravo od strane Zvezde i Partizana, a sad jos moraju da gledaju kako se u te "stubove srpstva" sliva novac! Treba biti iskren i reci da je to velika sramota, finansiraju se oni koji su nam unistili kosarku i bazu igraca kao neke nacionalne institucije, a ne igraju ni nacionalno prvenstvo, degradirali ga i ponizili do kraja!

ko

pre 10 godina

dominacija se nastavlja,sad ce cika da ti objasni pa da ubuduce znas.Postoji nesto sto se zove reprogram duga,tu vidis ovaj pametni trener i ostali koji vode klub nisu se prijavili,rok istekao i sad mora da se placa.FK Crvena Zvezda,Kolubara IGM Lajkovac,i ostali su iskoristili tu mogucnost.A reprogram ti znaci da placas na rate.

mačkin muž

pre 10 godina

Koliko je samo novca baceno u zaledjenu CZ,i nije bilo rezultata.Sad ste resili da unistite Partizan,jer jedino tako mozete da uzmete neku titulu!

Grobari Novi Sad

pre 10 godina

Bruko i sramoto jedna, odlazi iz našeg Partizana. Prestani više da petljaš, lažeš i krivicu svaljuješ na druge. Cela Srbija nam se zbog tebe smeje.

ynwa

pre 10 godina

zali se dacicu, tadicu, ljajicu, ruzicu i ostaluma. dok je mirko marjanovic rusio zvezdu, cutao si. dok ti je drzava davala sve igrace po zelji ( vujanic, bogdanovic, ostojic, tomasevic, itd.) bilo je lepo. sad kad nisi drzavni klovn, kukas... mali covece.

ja

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...
(lud zbunjenog, 26. mart 2014 16:01)

E pa to je zato sto mu je Vucic prvo obecao nesto, a sad Vujosevic vidi da od toga nema nista...tako ce i svi ovi ostali gradjani koju su glasali za njega na izborima da promene misljenje posle nekog vremena. Ali slazem se da je tu Vujosevic pogresio i ispao naivan...

M@rconi

pre 10 godina

ahahaha...pa opet ovaj.A to ti do sad nije smetalo.Jedan klub ste bili vi dok smo se mi raspadali.Sram te bilo.Dobio si dva sponzora drzavna pa bi jos.I ta dva u normalnim drzavama se ne daju jer a ti bi da svi daju vama.

istina

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi.

Sergio

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.

Bgd

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.

Vladimir

pre 10 godina

Dok ste zadnjih deset godina dobijali koliko i sta ste hteli,sve je bilo ok!A sada kada treba da se pare zarade onda kuku i lele,manje kukajte,a vise radite!Ako ti se ne svidja,evropa place za takvim strucnjakom.Sta ste uradili gos.Vujosevicu u evropskoj karijeri,a da NISTA!!!Svoje neznanje opravdavate parama.

kimi9

pre 10 godina

Vujoševiću dosta priče, teško je i nama "običnim smrtnicima" koji takođe radimo svoj posao, pa jedva sklapamo kraj sa krajem. Vodi ekipu kako dolikuje (i bez bespotrebnih tehničkih grešaka), pa kom opanci kom obojci.

Vlado

pre 10 godina

Vucic obezbijedio 800 000 evra po sezoni i malo mu, ovaj covjek nije normalan! Pa sta bi ti htio da sve pare za vase funkcionisanje da drzava!!! Snalzite se majstore nemojte samo kukati i prositi od drzave.

goran

pre 10 godina

Ruku na srce, košarka se godinama igrala samo u Partizanu, pa nikom ništa. A srpska košarka ima podjednaku štetu i kad se igra samo tamo, a i kad se igra samo tamo. Ne valja ni jedno ni drugo brate.

Mare

pre 10 godina

Bože koja količina gluposti može da izađe iz čovečijih usta u kratok vremenskom periodu... Gde si bio kad je Zvezda bila pred zatvaranjem i kad si osvajao trofeje Dušane???? Kako se onda nisi primetio da samo jedan klub i igra košarku preko 10 godina???
Džabe ti pamet i elokventnost kada nemaš sramote...I po ko zna koji put se okani Zvezde i gledaj svoja posla

crnobeli delija

pre 10 godina

da li bi neko mogao da napise ZVANICNE podatke o tome:
1. kako se zove klub koji je trenutno na celu tabele ABA lige, da li je to Crvena zvezda ili nije i ako jeste, da li je to drzavni ili privatni klub?
2. kolika primanja ima DV u Partizanu, koliko su njegove tehnicke greske kostale Partizan i da li je i kako kaznjen zbog toga?
3. Koliki je godisnji budzet CZ, a koliki PAR (bez privatnih sponzora)?
4. Koji su sve Zakoni zaobidjeni i ko je morao da okrene glavu na drugu stranu pa PAR ne placa porez deset godina, a CZ preko noci od skidanja koseva s Kalemegdana i duga od xxxxx evra, postaje najjachi klub u zemlji, dovede 5-6 afirmisanih i ne-jeftinih igraca
5. Koliku pomoc drzave su dobili Radnicki i Mega Vizura, a koliko dobijaju timovi koji igraju Srpsku ligu?

Ovo bi bio jedan vrlo lep clanak (mozda i ceo specijal, alo, Brankice?) koji bi rado odgledali/citali svi ljubitelji sporta (i crime kanala) u ovoj zemlji, a Boga mi i sire ;)

Maki

pre 10 godina

Ja stvarno vise ne znam sta ti hoces vise,sto nisi kukao u poslednjih par godina toliko,nego kada smo malo stali na noge vama nije dobro jer ste dobili konkurenta...Sram te bilo zaista,mi smo cutali i cekali bolje dane a vi ste se sladili sve vreme...prekini vise o budzetu i parama,igrajte kosarku i pobedjujte,ako mozete,a nas ostavi vise na miru...

malo dostojanstva bre

pre 10 godina

Zvezda je puna k'o brod pa se pojacala NBA zvezdom Lipovijem, a zanemarena KK Bezanija je ladno potpisala neafirmisanog i javnosti nepoznatog Sasu Palovica. Sad njihov glasnogovornik mora da moli "daj neki dinar ciko da si mi ziv i zdrav...". Hocete jos 200 soma, mars bre, preterali ste sve granice

wolfgang

pre 10 godina

Ne pratim košarku u Srbiji dosta dugo, ali ...
Na minimalac, brate, dok ne stanete na noge.
Kako svima, tako i tebi, ako ne umeš da zaradiš pare.

Košarka koja se igra u Srbiji poslednjih 15-20 godina je tuga.
Nije samo košarka, i drugi sportovi su nam jad i beda.

Prozvati samog sebe institucijom, smešno.
Nekada su osvajali evropske kupove velike ekipe sa ovih prostora, bez pomoći stranaca, i nisu tražile da ih tretiraju kao institucju.

I Partizan je nekada bio veliki tim.
U to vreme ovom čoveku nije bilo dozvoljeno da se bavi trenerskim poslom, samo individualni rad sa klincima.

Tada je postojao neki red u košarci.
Kada su nam postali glavni igrači Jarić i Rakočević, prestao sam da pratim košarku u Srbiji.

mrmlj

pre 10 godina

"Vučić je pomogao da dobijemo sponzorstvo od Telekoma i NIS-a i obećao je da će pronaći još 400.000 evra, ali dobili smo samo pola."

a da vi iz uprave malo mrdnete pa nadjete neke sponzore?
to vam je posao, zar ne?

mada, da budem iskren, da sam ja vlasnik neke velike firme ni ja ne bih dao pare klubu ciji je predsednik kaznjavan od strane saveza zbog prebijanja sudije i koji je ucestvovao u "tradicionalnom srpskom bockanju nozevima medju prijateljima" a ciji je trener cuvao strazu pred vratima svlacionice u kojoj se odigravalo gorepomenuto prebijanje sudije.
naravno, ne bih dao ni klubu ciji predsednik komentarise lupanje samara protivnickom igracu sa "trebalo je jace da ga udari" a ciji trener kaze da je to ok.

sve u svemu, u sportu nam se zapatio svakojaki ljudski talog i to mora da se rascisti da bi sport ponovo postao ono sto treba da bude.

BG

pre 10 godina

Katanac na oba kluba!
Dosta smo mi, poreski obveznici, finansirali propale drzavne akvizicije!
Ako nemate para, proglasite bankrot i pocnite od beton lige!
Tako se to radi u NORMALNOM svetu!

SrDjAn

pre 10 godina

Kako tako?A sta je billo svih prethodnih godina? Tada vam nije smetalo sto je partizan jedini klub! I ne samo kosarkaski vec celo sportsko drustvo preko SPS celnika je kupilo nemilice sve sto je palo saka.

Poda

pre 10 godina

Ja bih sada Vucica uhapsio sto radi nesto sto nije njegov posao. Cuj nasao im sponzore i opet se zale?? I jos samo 200.000 evra a ne svih 400?? Ko je lud ovde??

...

pre 10 godina

Partizan ima 3 francuza, letonca, amerikanca, Pavlovica "iz NBA", povratnika Tepica i svi oni mucenici igraju za djevrek i casu jogurta na dan?! Maaa daaaj vise...igrate Evroligu,sami sebe nazivate brendom, pa gde su onda sponzori?! Kako to da nemate para, gde su nestale? Aj da se malo i to zapitamo? Kako vas nije sramota da mora drzava da vam juri sponzore,ako ne mozete da ih nadjete dajte lepo svi otkaz i nek' dodju sposobniji ljudi! Jos kukate i placete, a sad se ispostavlja da vam je isti Vucic nasao 2 velika sponzora i pare, a jos ste dobili vise i od grada? I nije vam ni to dosta, pa 'ajde opet da lazemo i manipulisemo lakovernim ovcama...
Ovo je covek koji je bio sposoban da vodi Partizan u situaciji dok je bio jedini klub u zemlji (prethodnik 10tak godina), a sad kad prvi put ima konkurenciju svaki dan place po novinama?! Svi smo videli njegovo "umece" dok je vodio repku i CSKA iz kojih je oteran govnjivom motkom! Najobicniji ALIBI trener, poceo je da se opravdava za eventualni neuspeh vec u septembru ovom kuknjavom, a ako uspe da osvoji nesto opet ce se pretstavljati kao veliki cudotvorac i "mag"...jako los sportista, i na prvom mestu los covek! Eno mu lepo njegova Crna Gora, nek' preuzme Buducnosti i nek' se kiti tamo "teskom mukom" osvojenim titulama i nek' njih malo mraci svojim izjavama!

Ivan NS

pre 10 godina

Kmeeeeeeeee. A kada je bilo doba vladavine Mirka Marjanovića, onda vam je bilo lepo. Sramota, samo kukate, čim smo postali konkurentni, a realno i bolji.

Maki

pre 10 godina

Hvala Bogu da neko ima savesti i smelosti da kritikuje srpskog vodju sa severnokorejskim pedigreom. Jesam Zvezdaš od detinjstva, i to okoreli, ali ovoga puta Vujoševiću svaka čast. Novi trend u mojoj Zvezdi jeste da mladi igrač napravi incident bez potrebe, udari prvi čoveka, pa dobije jednodušnu podršku i od tenera i od vlasnika kluba. Milina.

dexim

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju. (John, 26. mart 2014 14:56)


Jel slusas ti sebe, ko je sampion zadnjih 6 godina u namestenom prvenstvu?

LecleaR

pre 10 godina

Po meni treba ukinuti finansiranje i partizana i zvezde od strane drzave i tacka.Ti Dule svaka ti cast za sportske uspehe ali samo kukas a podji od sebe u tom istom partizanu imas platu mesecnu koju ja posteni poreski obveznik necu zaraditi za 5 godina a od mog poreza se izmedju ostalog i gfnansiras!

Zvezdap

pre 10 godina

Nego Dule, šta se radi u zvezdi? Iskreno mi je žao što je toliko pratiš a oni te oterali pre 20 godina... Nemoj da si na kraj srca...Mada znam, razumem... Prva ljubav...

Ребека

pre 10 godina

Кошарка у Београду и треба да се игра само у једном клубу, ОКК Београду а ти и онај с' ким се препуцаваш лепо да се ухватите за руке, правац Ловћен па се о'зго лијепо заједно бачите!

nema pomoci

pre 10 godina

Potpisao si 6 stranaca (2 NBA asa), 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi), Tepica, 3 najbolja domaca centra i places? Pa brate tebi ni Vucic ne moze pomoci

Darko

pre 10 godina

Dosao vam je kraj pa iz nemoci kukate.Umislili ste da ste jedini klub koji sme da osvaja trofeje.E pa pomirite se stim da vise niste najbolji i da ima boljih od vas

manje kuknjave, vise rada

pre 10 godina

Ako nista drugo, poslednja recenica je skroz netacna.Nakon tolikih poraza i dekadencije od igre reci da se zemlja prezentuje na dostojanstven nacin???

danko

pre 10 godina

meni ovde nista nije jasno.zasto oba kluba kukaju kao ranjenici za te pare da ih grad dotira,kada oni prodaju igrace i podele pare medju sobom. a ne izvrsavaju svoje obaveze.ako niste u stanju da obezbedite sponzora onda igrajte treci ligu.kakve veze ima sto ste vi partizan ili crvena zvezda.smanji plate igracima kao sto nama drzava smanjuje plate pa igraj u skladu sa mogucnostima.koliko ste samo bacili para na kvazi pojacanja pa jeste li odgovarali nekom? niste naravno.muka mi je od kukanja DV. da sam on,bilo bi me sramota.prodaj slike pa finansiraj klub

VR74

pre 10 godina

Samo ti izazivaj Vučka, čovek vam obezbedio 200 hiljada evra! A šta ste obezbedili ti i Danilović? Igrate tu Evroligu više od 10 godina i nemate sponzora? Jedino se slažem s tobom da nismo u S.Koreji tj. ne moramo da navijamo za Partizan i samo njemu da dajemo pare! Dosta više sa tim crnogorskim lobijem u sportu (Karadžić i Vujošević)! Idite kod Mila, pa kukajte do mile volje! Srbija u velikoj većini navija za Zvezdu i tačka!

the end

pre 10 godina

steta sto bivsi sekretar gradske uprave aca kovacevic vise nije u mogucnosti da protivzakonito bez osnova daje partizanu na osnovu ugovora 10m dinara u sezoni 2011/2012.ej na osnovu ugovora??? sve je zavedeno i sve sto su potpisali mladjan silobad i gospodin kovacevic, ce doci do suda. nema vise djilasa i tadica. svi ti lazni papiri kojima je mahao dule i fegi ce se obiti o glavu silobadu i gospodinu aci i ostalima koji su krali od naroda i grada beograda.

pfc

pre 10 godina

Najaci su komentari tipa "a poslednjih deset godina ulagano u Partizan"
Ko hoce da realno sagleda,ulagano je i u Zvezdu koja je uspela da sprzi 16 miliona eura i da u zalog grb.
Adresa na koju treba da se javite je Goran Vesic.

drug Danilo

pre 10 godina

Aman-zaman, kao sto oni ne mogu silom protiv magije, tako i mi ne mozemo kukumakanjem do para. Uzmi jadran, pa cemo videti. Oni ako udju u polufinale eurokupa i finale jadrana, zasluzuju pomoc. Nije ni njihov tim allstar pa da im zavidimo. Katic i Nelson ih nose celu sezonu, al se bore i ne kukaju. Ostali su bez Silba i nisu kukali za pare za zamenu. Nismo imali srece ove sezone sa povredama i neke utakmice smo nesrecno izgubili, al evo se pocelo vracati. Trud i strpljenje i bice rezultata, pa i finansija. Ziv bio i cuvaj zdravlje!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ja se duboko izvinjavam,zanima me informacija povodom teske finansijske situcije KK Partizan-Igokea da li ce se dobrovoljni prilozi skupljati na semaforima ili samo na mostovima i raskrsnicama?!
Hvala unapred

Neutralan_NS

pre 10 godina

Verujem da u top 3 stvari koje ljude mogu da iziritiraju se nalazi i licemerje. Imam pitanje za gospodina Vujoševića, da li se bunio kada je u poslednjih 10 godina u državi zaista postojao samo 1 klub - Partizan??!!

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....

Srdjan Bg

pre 10 godina

Dokle vise kuknjave??Kad se ulagalo u Partizan tad nije bilo problema,a Zvezda je finansiski stajala odlicno?Kako te vise nije sramota?Grobari svaka vam cast na svemu osvojenom,ali sa ovakvim trenerom i tenzijom koju on konstantno pravi mislim da vam se lose pise.

realista

pre 10 godina

Da si se malo vise koncentrisao na Partizan a ne na Zvezdu mozda bi bili bolji,smorio si vise sa tom pricom kako Zvezda dobija vise od Partizana

sasa

pre 10 godina

Na koji se nacin paralelno rusi Partizan ako i sam Vujosevic priznaje da je Vucic namakao sponzore Partizanu? Dokle vise sa lazima i kampanjom? Shvaatite da moze nekad i neko drugi nesto da osvoji.

cukce

pre 10 godina

Vujosevicu pa nije Vucic menadzer ili direktor marketinga u Partizan NIS-u pa da vam obezbedjuje novac, umesto kukanja aktivirajte malo marketing! A imate i veoma skupe igrace a kukate na budzet: Kinzi, Pavlovic, Tepic, dva Francuza (bez Daloa), Letonac, Bogdanovic i Milosavljevic igraju za dobre pare nemoj da se zavravamo! Postavio bih pitanje gde je novac od ranije prodatih igraca (Lucic, Pekovic, Tripkovic, Velickovic i da ne nabrajam ostale dobro prodate igrace) te para od tv prenosa i para od ulaznica (kolko ste put punili Arenu)!

Ivan Mitic

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!

Stefan

pre 10 godina

Dokle bre vise Vujosevicu? Dobio si sponzorski ugovor od 900.000 evra od Vucica, reprogram poreza iako ste sve rokove za reprogram propustili, sad jos hocete i jos vise para i da vam drzava izgradi halu za trening samo za vas, a ne mozete sami nekog privatnog sponzora da nadjete niti da unovcite igranje u Areni iako je KKCZ zaradila 100.000 evra od utakmice sa Lokomotivom. Kazes da neces da se kosarka igra samo u Zvezdi a kada je trebala da se igra samo u Partizanu onda vam je to savrseno odgovaralo. Kazes da igraci ne primaju plate, a Kinziju stize u dan redovno plata, svima ostalima sa manjim ili vecim zakasnjenjem. Koliku platu imaju Kinzi, Tepic, Vesterman, Pavlovic?

John

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju.

CZ No.1

pre 10 godina

Pa videli smo da u prethodnih desetak godina nije bio nikakav problem što se košarka u Srbiji igrala u samo jednom klubu tako da to neće biti problem ako bude i naredne sezone. Dule mislim da si i samom sebi dosadio ovakvim pričama. nesećam se da je neko ovako kukao kod nas ni kad smo bili pred gašenjem. Bruka.

Ivan Mitic

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!

Stefan

pre 10 godina

Dokle bre vise Vujosevicu? Dobio si sponzorski ugovor od 900.000 evra od Vucica, reprogram poreza iako ste sve rokove za reprogram propustili, sad jos hocete i jos vise para i da vam drzava izgradi halu za trening samo za vas, a ne mozete sami nekog privatnog sponzora da nadjete niti da unovcite igranje u Areni iako je KKCZ zaradila 100.000 evra od utakmice sa Lokomotivom. Kazes da neces da se kosarka igra samo u Zvezdi a kada je trebala da se igra samo u Partizanu onda vam je to savrseno odgovaralo. Kazes da igraci ne primaju plate, a Kinziju stize u dan redovno plata, svima ostalima sa manjim ili vecim zakasnjenjem. Koliku platu imaju Kinzi, Tepic, Vesterman, Pavlovic?

crnobeli delija

pre 10 godina

da li bi neko mogao da napise ZVANICNE podatke o tome:
1. kako se zove klub koji je trenutno na celu tabele ABA lige, da li je to Crvena zvezda ili nije i ako jeste, da li je to drzavni ili privatni klub?
2. kolika primanja ima DV u Partizanu, koliko su njegove tehnicke greske kostale Partizan i da li je i kako kaznjen zbog toga?
3. Koliki je godisnji budzet CZ, a koliki PAR (bez privatnih sponzora)?
4. Koji su sve Zakoni zaobidjeni i ko je morao da okrene glavu na drugu stranu pa PAR ne placa porez deset godina, a CZ preko noci od skidanja koseva s Kalemegdana i duga od xxxxx evra, postaje najjachi klub u zemlji, dovede 5-6 afirmisanih i ne-jeftinih igraca
5. Koliku pomoc drzave su dobili Radnicki i Mega Vizura, a koliko dobijaju timovi koji igraju Srpsku ligu?

Ovo bi bio jedan vrlo lep clanak (mozda i ceo specijal, alo, Brankice?) koji bi rado odgledali/citali svi ljubitelji sporta (i crime kanala) u ovoj zemlji, a Boga mi i sire ;)

sasa

pre 10 godina

Na koji se nacin paralelno rusi Partizan ako i sam Vujosevic priznaje da je Vucic namakao sponzore Partizanu? Dokle vise sa lazima i kampanjom? Shvaatite da moze nekad i neko drugi nesto da osvoji.

CZ No.1

pre 10 godina

Pa videli smo da u prethodnih desetak godina nije bio nikakav problem što se košarka u Srbiji igrala u samo jednom klubu tako da to neće biti problem ako bude i naredne sezone. Dule mislim da si i samom sebi dosadio ovakvim pričama. nesećam se da je neko ovako kukao kod nas ni kad smo bili pred gašenjem. Bruka.

cukce

pre 10 godina

Vujosevicu pa nije Vucic menadzer ili direktor marketinga u Partizan NIS-u pa da vam obezbedjuje novac, umesto kukanja aktivirajte malo marketing! A imate i veoma skupe igrace a kukate na budzet: Kinzi, Pavlovic, Tepic, dva Francuza (bez Daloa), Letonac, Bogdanovic i Milosavljevic igraju za dobre pare nemoj da se zavravamo! Postavio bih pitanje gde je novac od ranije prodatih igraca (Lucic, Pekovic, Tripkovic, Velickovic i da ne nabrajam ostale dobro prodate igrace) te para od tv prenosa i para od ulaznica (kolko ste put punili Arenu)!

Bgd

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...

Srdjan Bg

pre 10 godina

Dokle vise kuknjave??Kad se ulagalo u Partizan tad nije bilo problema,a Zvezda je finansiski stajala odlicno?Kako te vise nije sramota?Grobari svaka vam cast na svemu osvojenom,ali sa ovakvim trenerom i tenzijom koju on konstantno pravi mislim da vam se lose pise.

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

Da li ima necega u ovoj državi čime se Vucic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno?
(Hej, 26. mart 2014 16:01)
Da li ima nesto u ovoj drzavi cime se Vujosevic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno ??

nema pomoci

pre 10 godina

Potpisao si 6 stranaca (2 NBA asa), 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi), Tepica, 3 najbolja domaca centra i places? Pa brate tebi ni Vucic ne moze pomoci

malo dostojanstva bre

pre 10 godina

Zvezda je puna k'o brod pa se pojacala NBA zvezdom Lipovijem, a zanemarena KK Bezanija je ladno potpisala neafirmisanog i javnosti nepoznatog Sasu Palovica. Sad njihov glasnogovornik mora da moli "daj neki dinar ciko da si mi ziv i zdrav...". Hocete jos 200 soma, mars bre, preterali ste sve granice

realista

pre 10 godina

Da si se malo vise koncentrisao na Partizan a ne na Zvezdu mozda bi bili bolji,smorio si vise sa tom pricom kako Zvezda dobija vise od Partizana

dexim

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju. (John, 26. mart 2014 14:56)


Jel slusas ti sebe, ko je sampion zadnjih 6 godina u namestenom prvenstvu?

goran

pre 10 godina

Ruku na srce, košarka se godinama igrala samo u Partizanu, pa nikom ništa. A srpska košarka ima podjednaku štetu i kad se igra samo tamo, a i kad se igra samo tamo. Ne valja ni jedno ni drugo brate.

...

pre 10 godina

Partizan ima 3 francuza, letonca, amerikanca, Pavlovica "iz NBA", povratnika Tepica i svi oni mucenici igraju za djevrek i casu jogurta na dan?! Maaa daaaj vise...igrate Evroligu,sami sebe nazivate brendom, pa gde su onda sponzori?! Kako to da nemate para, gde su nestale? Aj da se malo i to zapitamo? Kako vas nije sramota da mora drzava da vam juri sponzore,ako ne mozete da ih nadjete dajte lepo svi otkaz i nek' dodju sposobniji ljudi! Jos kukate i placete, a sad se ispostavlja da vam je isti Vucic nasao 2 velika sponzora i pare, a jos ste dobili vise i od grada? I nije vam ni to dosta, pa 'ajde opet da lazemo i manipulisemo lakovernim ovcama...
Ovo je covek koji je bio sposoban da vodi Partizan u situaciji dok je bio jedini klub u zemlji (prethodnik 10tak godina), a sad kad prvi put ima konkurenciju svaki dan place po novinama?! Svi smo videli njegovo "umece" dok je vodio repku i CSKA iz kojih je oteran govnjivom motkom! Najobicniji ALIBI trener, poceo je da se opravdava za eventualni neuspeh vec u septembru ovom kuknjavom, a ako uspe da osvoji nesto opet ce se pretstavljati kao veliki cudotvorac i "mag"...jako los sportista, i na prvom mestu los covek! Eno mu lepo njegova Crna Gora, nek' preuzme Buducnosti i nek' se kiti tamo "teskom mukom" osvojenim titulama i nek' njih malo mraci svojim izjavama!

John

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju.

Neutralan_NS

pre 10 godina

Verujem da u top 3 stvari koje ljude mogu da iziritiraju se nalazi i licemerje. Imam pitanje za gospodina Vujoševića, da li se bunio kada je u poslednjih 10 godina u državi zaista postojao samo 1 klub - Partizan??!!

pfc

pre 10 godina

Najaci su komentari tipa "a poslednjih deset godina ulagano u Partizan"
Ko hoce da realno sagleda,ulagano je i u Zvezdu koja je uspela da sprzi 16 miliona eura i da u zalog grb.
Adresa na koju treba da se javite je Goran Vesic.

VR74

pre 10 godina

Samo ti izazivaj Vučka, čovek vam obezbedio 200 hiljada evra! A šta ste obezbedili ti i Danilović? Igrate tu Evroligu više od 10 godina i nemate sponzora? Jedino se slažem s tobom da nismo u S.Koreji tj. ne moramo da navijamo za Partizan i samo njemu da dajemo pare! Dosta više sa tim crnogorskim lobijem u sportu (Karadžić i Vujošević)! Idite kod Mila, pa kukajte do mile volje! Srbija u velikoj većini navija za Zvezdu i tačka!

Zvezdap

pre 10 godina

Nego Dule, šta se radi u zvezdi? Iskreno mi je žao što je toliko pratiš a oni te oterali pre 20 godina... Nemoj da si na kraj srca...Mada znam, razumem... Prva ljubav...

Mare

pre 10 godina

Bože koja količina gluposti može da izađe iz čovečijih usta u kratok vremenskom periodu... Gde si bio kad je Zvezda bila pred zatvaranjem i kad si osvajao trofeje Dušane???? Kako se onda nisi primetio da samo jedan klub i igra košarku preko 10 godina???
Džabe ti pamet i elokventnost kada nemaš sramote...I po ko zna koji put se okani Zvezde i gledaj svoja posla

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ja se duboko izvinjavam,zanima me informacija povodom teske finansijske situcije KK Partizan-Igokea da li ce se dobrovoljni prilozi skupljati na semaforima ili samo na mostovima i raskrsnicama?!
Hvala unapred

Maki

pre 10 godina

Hvala Bogu da neko ima savesti i smelosti da kritikuje srpskog vodju sa severnokorejskim pedigreom. Jesam Zvezdaš od detinjstva, i to okoreli, ali ovoga puta Vujoševiću svaka čast. Novi trend u mojoj Zvezdi jeste da mladi igrač napravi incident bez potrebe, udari prvi čoveka, pa dobije jednodušnu podršku i od tenera i od vlasnika kluba. Milina.

Jovanovic984

pre 10 godina

Ljudi,ja sam Partizanovac,ali muka mi je od ovih prepucavanja i smaranja sa obe strane. Drzava da tu dvoranu za trening da zauvek na besplatno koriscenje Partizanu i Zvezdi za treninge svih kategorija, da otpise dugove prema drzavi na ime poreza i sl, a onda vise NIKAD NI DINAR da ne da za njih. Pretvoriti u akcionarsko drustvo, pustiti akcije u prodaju i da konacno postanu klubovi kao sto su svuda u svetu,a ne da sisaju budzet.
To je jedino resenje.

Maki

pre 10 godina

Ja stvarno vise ne znam sta ti hoces vise,sto nisi kukao u poslednjih par godina toliko,nego kada smo malo stali na noge vama nije dobro jer ste dobili konkurenta...Sram te bilo zaista,mi smo cutali i cekali bolje dane a vi ste se sladili sve vreme...prekini vise o budzetu i parama,igrajte kosarku i pobedjujte,ako mozete,a nas ostavi vise na miru...

LecleaR

pre 10 godina

Po meni treba ukinuti finansiranje i partizana i zvezde od strane drzave i tacka.Ti Dule svaka ti cast za sportske uspehe ali samo kukas a podji od sebe u tom istom partizanu imas platu mesecnu koju ja posteni poreski obveznik necu zaraditi za 5 godina a od mog poreza se izmedju ostalog i gfnansiras!

the end

pre 10 godina

steta sto bivsi sekretar gradske uprave aca kovacevic vise nije u mogucnosti da protivzakonito bez osnova daje partizanu na osnovu ugovora 10m dinara u sezoni 2011/2012.ej na osnovu ugovora??? sve je zavedeno i sve sto su potpisali mladjan silobad i gospodin kovacevic, ce doci do suda. nema vise djilasa i tadica. svi ti lazni papiri kojima je mahao dule i fegi ce se obiti o glavu silobadu i gospodinu aci i ostalima koji su krali od naroda i grada beograda.

Vlado

pre 10 godina

Vucic obezbijedio 800 000 evra po sezoni i malo mu, ovaj covjek nije normalan! Pa sta bi ti htio da sve pare za vase funkcionisanje da drzava!!! Snalzite se majstore nemojte samo kukati i prositi od drzave.

drug Danilo

pre 10 godina

Aman-zaman, kao sto oni ne mogu silom protiv magije, tako i mi ne mozemo kukumakanjem do para. Uzmi jadran, pa cemo videti. Oni ako udju u polufinale eurokupa i finale jadrana, zasluzuju pomoc. Nije ni njihov tim allstar pa da im zavidimo. Katic i Nelson ih nose celu sezonu, al se bore i ne kukaju. Ostali su bez Silba i nisu kukali za pare za zamenu. Nismo imali srece ove sezone sa povredama i neke utakmice smo nesrecno izgubili, al evo se pocelo vracati. Trud i strpljenje i bice rezultata, pa i finansija. Ziv bio i cuvaj zdravlje!

mrmlj

pre 10 godina

"Vučić je pomogao da dobijemo sponzorstvo od Telekoma i NIS-a i obećao je da će pronaći još 400.000 evra, ali dobili smo samo pola."

a da vi iz uprave malo mrdnete pa nadjete neke sponzore?
to vam je posao, zar ne?

mada, da budem iskren, da sam ja vlasnik neke velike firme ni ja ne bih dao pare klubu ciji je predsednik kaznjavan od strane saveza zbog prebijanja sudije i koji je ucestvovao u "tradicionalnom srpskom bockanju nozevima medju prijateljima" a ciji je trener cuvao strazu pred vratima svlacionice u kojoj se odigravalo gorepomenuto prebijanje sudije.
naravno, ne bih dao ni klubu ciji predsednik komentarise lupanje samara protivnickom igracu sa "trebalo je jace da ga udari" a ciji trener kaze da je to ok.

sve u svemu, u sportu nam se zapatio svakojaki ljudski talog i to mora da se rascisti da bi sport ponovo postao ono sto treba da bude.

ynwa

pre 10 godina

zali se dacicu, tadicu, ljajicu, ruzicu i ostaluma. dok je mirko marjanovic rusio zvezdu, cutao si. dok ti je drzava davala sve igrace po zelji ( vujanic, bogdanovic, ostojic, tomasevic, itd.) bilo je lepo. sad kad nisi drzavni klovn, kukas... mali covece.

Poda

pre 10 godina

Ja bih sada Vucica uhapsio sto radi nesto sto nije njegov posao. Cuj nasao im sponzore i opet se zale?? I jos samo 200.000 evra a ne svih 400?? Ko je lud ovde??

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....

danko

pre 10 godina

meni ovde nista nije jasno.zasto oba kluba kukaju kao ranjenici za te pare da ih grad dotira,kada oni prodaju igrace i podele pare medju sobom. a ne izvrsavaju svoje obaveze.ako niste u stanju da obezbedite sponzora onda igrajte treci ligu.kakve veze ima sto ste vi partizan ili crvena zvezda.smanji plate igracima kao sto nama drzava smanjuje plate pa igraj u skladu sa mogucnostima.koliko ste samo bacili para na kvazi pojacanja pa jeste li odgovarali nekom? niste naravno.muka mi je od kukanja DV. da sam on,bilo bi me sramota.prodaj slike pa finansiraj klub

wolfgang

pre 10 godina

Ne pratim košarku u Srbiji dosta dugo, ali ...
Na minimalac, brate, dok ne stanete na noge.
Kako svima, tako i tebi, ako ne umeš da zaradiš pare.

Košarka koja se igra u Srbiji poslednjih 15-20 godina je tuga.
Nije samo košarka, i drugi sportovi su nam jad i beda.

Prozvati samog sebe institucijom, smešno.
Nekada su osvajali evropske kupove velike ekipe sa ovih prostora, bez pomoći stranaca, i nisu tražile da ih tretiraju kao institucju.

I Partizan je nekada bio veliki tim.
U to vreme ovom čoveku nije bilo dozvoljeno da se bavi trenerskim poslom, samo individualni rad sa klincima.

Tada je postojao neki red u košarci.
Kada su nam postali glavni igrači Jarić i Rakočević, prestao sam da pratim košarku u Srbiji.

Bojan ilic-Borca

pre 10 godina

Prijatelju,
kako ne postavis pitanje kolika je zarada nekog vrhunskog hirurga,
profesora,vaspitacice,medicinske sestre,rudara,seljaka,vatrogasca... Jeste da oni ne tapkaju loptu i ne trce i ne skacu u publiku i verovatno placaju porez ovoj drzavi. Covece, preterao si sve granice! Muka mi je vise da te gledam i slusam. Jesi li ti najbitniji faktor u ovoj zemlji? Idi negde u inostranstvo i pokazi svoje znanje, mozda naucis i neki strani jezik. Zaradices dovoljno da budes glavni sponzor tvog jadnog kluba u kojem svi gladuju. Skini nam se vise!!!!

White

pre 10 godina

Zovem se Marko, imam dvoje dece i zenu. Imam posao, i moja supruga radi. Imamo dve plate ali smo u jako teskoj situaciji, jer nasa primanja nisu dovoljna za normalan zivot.
STA ME BOLI UVO I ZA PARTIZAN I ZA ZVEZDU!
Delite li sa narodom pare od prodaje igraca i zarade od ucesca u kupovima i karata?
Ne, ne delite jer vi niste narodni klub pa da vas drzava pomaze! Ko ne moze da se izdrzava sam taj propadne. Sta bre kukate godinama i vi i vase komsije?

Ivan NS

pre 10 godina

Kmeeeeeeeee. A kada je bilo doba vladavine Mirka Marjanovića, onda vam je bilo lepo. Sramota, samo kukate, čim smo postali konkurentni, a realno i bolji.

Laktasi

pre 10 godina

Ne brini Dule, uskoro stize pomoc od brata Dodika.... dva vagona sjemenki, one prave, zrele, ukusne, iz Lijevca polja, ... sa njima ces moci da angazujes jos 25 novih stranaca...

ziva istina

pre 10 godina

Da je Radonjic sa Panterima 12 godina sampion verovatno bi nivo kiseline u mojim komentarima imao slicnu jacinu.
Da je Dule neuspesan ovde ne bi bilo komentara vise od dva.

Darko

pre 10 godina

Dosao vam je kraj pa iz nemoci kukate.Umislili ste da ste jedini klub koji sme da osvaja trofeje.E pa pomirite se stim da vise niste najbolji i da ima boljih od vas

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ovaj covek je upao u tesku paranoju. Misli da se Zvezdi i kapom i sapom dele pare, sto je apsolutna glupost. Ucite malo od Zvezdinog marketinga, nije sramota to, sramota je prositi konstatno, na svakoj konferenciji " Kukate, za dinar prosite..." :)

mačkin muž

pre 10 godina

Koliko je samo novca baceno u zaledjenu CZ,i nije bilo rezultata.Sad ste resili da unistite Partizan,jer jedino tako mozete da uzmete neku titulu!

Grobari Novi Sad

pre 10 godina

Bruko i sramoto jedna, odlazi iz našeg Partizana. Prestani više da petljaš, lažeš i krivicu svaljuješ na druge. Cela Srbija nam se zbog tebe smeje.

ja

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...
(lud zbunjenog, 26. mart 2014 16:01)

E pa to je zato sto mu je Vucic prvo obecao nesto, a sad Vujosevic vidi da od toga nema nista...tako ce i svi ovi ostali gradjani koju su glasali za njega na izborima da promene misljenje posle nekog vremena. Ali slazem se da je tu Vujosevic pogresio i ispao naivan...

Top spin

pre 10 godina

Partizan je poslednji veliki uspeh napravio osvajanjem titule u Instambulu 1992 godine.Tada nikome nije padalo na pamet da se izrazava da je to institucija jer su jos uvek postojale neke normalne vrednosti.Od dolaska DV pocinje se sa Grand paradom u kosarci.Mali uspesi se predstavljaju kao neverovatni podvizi a za svo to vreme iskljucivo Partizan ima pomoc od drzave.Postalo je normalno da se prvo Partizan namiri pa ako ostane za druge ali ni to nije bilo dovoljno pa su se gepekovale sudije,ponekad su se i stipkale a igraci iz drugih klubova su prosto otimani.Mnogima nije ispostovan ugovor ali je valjda opet drzava kriva.Od svih "uspeha" jedini koji je u Duletovoj eri koliko toliko uspeh je F4 u Parizu pre par godina.Ostalo je sve za domacu upotrebu,ostvareno u neregularnim uslovima.Partizan jeste institucija ali je to zbog velikih uspeha koji su ostvareni pre Duletove ere.Njegov jedini stvarni uspesi s Partizanom su Kup Koraca protiv Viva Vizmare 1989 i F4 u Belgiji mada s obzirom na tim koji je imao u Belgiji moglo se i vise.Zbog svega sto je doprinelo da Partizan bude institucija najmanje je zasluzan ovaj demagog i provokator a mnogo vise vredni i strucni ljudi koji su svojim radom ili igranjem u Partizanu napravili instituciju od ovog kluba.

Šećerovski

pre 10 godina

Matori, tebi sa takvim jezikom, kada neko i pomisli da pomogne predomisli se brzo.
Pošto si očigledno izgubio kompas šta,gde i koliko smeš da pričaš, voleo bih kada bi te neko malo naučio pameti i pokazao ti gde ti je mesto, a to je na terenu sa igračima. Mislim da si svojim ponašanjem i izjavama dosta oštetio Partizan, potrošio mu para, a da nepričam o nespoobnim ljudima koji rade na Marketingu i vođenju kluba. Mislim da stvari baš i nisu kako ih predstavljaš. Nisi se bunio 2008-2012 kako vas neko zapostavlja , a svi znamo i zašto!!!!

Vladimir

pre 10 godina

Dok ste zadnjih deset godina dobijali koliko i sta ste hteli,sve je bilo ok!A sada kada treba da se pare zarade onda kuku i lele,manje kukajte,a vise radite!Ako ti se ne svidja,evropa place za takvim strucnjakom.Sta ste uradili gos.Vujosevicu u evropskoj karijeri,a da NISTA!!!Svoje neznanje opravdavate parama.

istina

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi.

Mišel

pre 10 godina

Čoveče zašto bi vam neko davao pare, vi ste profesionalci,igrate euroligu, punite Arenu, Pionir,prihodujete od sponzora, reklama, prenosa, prodaje igrača i pored svega toga tu je i pomoć grada.Ako niste sposobni da funkcionišete sa svim navedenim prihodima u problemu ste.Alo kriza je!Smanjite apetite ili razlaz!

kimi9

pre 10 godina

Vujoševiću dosta priče, teško je i nama "običnim smrtnicima" koji takođe radimo svoj posao, pa jedva sklapamo kraj sa krajem. Vodi ekipu kako dolikuje (i bez bespotrebnih tehničkih grešaka), pa kom opanci kom obojci.

Ребека

pre 10 godina

Кошарка у Београду и треба да се игра само у једном клубу, ОКК Београду а ти и онај с' ким се препуцаваш лепо да се ухватите за руке, правац Ловћен па се о'зго лијепо заједно бачите!

manje kuknjave, vise rada

pre 10 godina

Ako nista drugo, poslednja recenica je skroz netacna.Nakon tolikih poraza i dekadencije od igre reci da se zemlja prezentuje na dostojanstven nacin???

Bili Piton

pre 10 godina

SMORU jedan dosadni! A koliko su tvoji Dačići,Ružići, Bajatovići i ostali davali Zvezdi. Da su dali 10% ne bi grb založili. A TAD TI JE BILO LEPO!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....
(dominacija se nastavlja, 26. mart 2014 15:25)
Zato sto je 50 miliona dug prema bankama, a 2 miliona znaci da minimum tri godine niste placali porez drzavi, zasto? Neka se neko javi ovde i kaze :" Ja tri godine nisam placao struju, vodu, grejanje i nista mi drzava nije iskljucila". Sa pravom potvrdjujete dobijeni nadimak " Zene u crnom", jer samo kukate i molite.

?

pre 10 godina

ja sam zvezdas i smatrao sam ovog coveka za odlicnog trenera. godinam je pokazivao kako se prave igraci i kako se tempira forma za zavrsnicu takmicenja. branio sam ga kao selektora,radovao se njegovom odlasku u cska,sto zbog njegovog licnog uspeha,sto zbog sansi zvezde.
medjutim,i pored svog strpljenja koje posedujem i visokog praga tolerancije,moje granice su popustile pred karakterom i ponasanjem ovog coveka! zaista mislim da je prevrsio svaku meru dostojanstva,sto svog,sto vredjanja tudjeg i,kako neko rece da ga se i grobari stide,da mi je rodjeni otac bilo bi me sramota.
ovo nije vredjanje jer to ne radim,ali jeste cinjenica koju sam morao da iznesem.

BG

pre 10 godina

Katanac na oba kluba!
Dosta smo mi, poreski obveznici, finansirali propale drzavne akvizicije!
Ako nemate para, proglasite bankrot i pocnite od beton lige!
Tako se to radi u NORMALNOM svetu!

SrDjAn

pre 10 godina

Kako tako?A sta je billo svih prethodnih godina? Tada vam nije smetalo sto je partizan jedini klub! I ne samo kosarkaski vec celo sportsko drustvo preko SPS celnika je kupilo nemilice sve sto je palo saka.

ivan

pre 10 godina

Pa već 12 godina se pare samo daju partizanu jer su svi političari redom navijali za partizan i niko nije kukao iz zvezde. O nameštenim mečevima i da ne pričam! Sad je red došao na zvezdu! Da li je moguće da u ovoj državi apsolutno sve zavisi od toga ko je na vlasti?! Strašno je što se uopšte država meša u sport. Privatizacija je jedino rešenje...

dzozey

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!
(Ivan Mitic, 26. mart 2014 14:50)
Znaci sad je doslo sve na svoje, posto klubovi bez ikakvih rezultata treba da dobijaju vise? To je normalno? JEL TO NORMALNO? (i ja malo da udarim caps lock)

vlada milić

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi. (istina, 26. mart 2014 16:41)
dule vujošević gospodin ?? e pa želim da ti gospodski poručim iste one gospodske reči kojima gospodin vujošević časti sudije i svoje igrače za vreme utakmice. gospodski.

Zorana

pre 10 godina

Ja sam partizanovac i bilo bi mi mnogo žao kada bi Partizan nestao sa sportske scene. Međutim, prozivanje Vučića što usred izborne kampanje nije našao vremena da se bavi Partizanom, koji pritom ima svog menadžera, potpuno mi je nerazumno. Nije mi jasno šta je Vujošević hteo da postigne objavljivanjem ove vesti. Ako očekuje da ga Vučić pozove posle ovoga i nakon što su ga i navijači izvikali, onda je veliki optimista

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.

Morski Vuk

pre 10 godina

Zvezdase nervira a Grobare laze i sakriva neuspehe na svim poljima ove sezone! Nije dobro Dule to sto radis , sve misli i dela imaju povratnu silu.

veliki strumf

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22)
Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu).

Sergio

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.

Milan1989

pre 10 godina

Vujosevicu,ja sam navijac Partizana,ali kao sto znate,Vucic iako je zvezdas,obezbedio je obecane pare kako za Zvezdu tako i za Partizan,ali ne moze on da vam nadje privatne sponzore,za to morate sami da se postarate.

veliki strumf

pre 10 godina

Vucic mu obezbedio dva drzavna sponzora plus 200 000, a pljuju ga jer nije obezbedio jos 200 000 (zbog pogrdnog i sramnog prozivanja grobara, a bukvalno ih je spasao). Ma sledeci put im ne daj ni dinara, a kamo li evra, pa ce te vise ceniti. Neka se snadju sami ili neka se ugase! I mi smo bili pred gasenjem, ne secam se da je Dule kukao tada.

Nikola

pre 10 godina

Od sledece sezone predlazem sledece:
- Drzava Srbija je u obavezi da KK Partizan uplati svake sezone 10 miliona eura
- Grad Beograd 3 miliona eura
- Republicka javna preduzeca po 10 miliona dinara svako a lokalna po milion bez obzira u kom su gradu
- Sve kompanije u kojima drzava ima znacajan procenat vlasnistva poput NIS-a, trecinu svog profita da uplate KK
- Preduzeca u drzavnom vlasnistvu poput Telekoma ili Srbijagasa sav profit
- Izgraditi Partizanu po jednu halu za trening u svakom gradu u Srbiji
- Ukoliko DV proceni da ovo nije dovoljno, svim punoletnim gradjanima uvesti pretplatu na KK Partizan
I posto nije sve u novcu, predsednik KK ima pravo da dva puta godisnje pretuce sudije.

monarhista

pre 10 godina

Nisam birach sns ni Vucica i nikad to necu biti....ali zamioslite grobarske komentare da smo mi govoroli....tadic i dacic nam nisu nasli sponzore...ja stvarno ne znam dal je ovo normalno...sta ce da rade ovi iz kluba,da biju sudije i daju bahate izjave...po ovoj izjavi se vidi da covek oce sve okrunjeno....

M@rconi

pre 10 godina

ahahaha...pa opet ovaj.A to ti do sad nije smetalo.Jedan klub ste bili vi dok smo se mi raspadali.Sram te bilo.Dobio si dva sponzora drzavna pa bi jos.I ta dva u normalnim drzavama se ne daju jer a ti bi da svi daju vama.

Crno-belo poredjenje

pre 10 godina

Vujosevic ovih dana lici na Obamu. Barak se sad poziva na medjunarodno pravo i postovanje suvereniteta, a zaboravlja sta su uradili pre 15 godina. Dule se nije bunio kad je poslednjih deset godina u Beogradu postojao samo jedan tim.

animaN

pre 10 godina

Sto nisam u debelom kesu pa da dam svima sto kukaju, jer sam ubedjen da bi i posle toga likovali kako su uspesni jer iza toga stoji sistem rada. Privatizovati sve koje kukaju, dati im kes koji sada traze, i dupetom zatvoriti vrata.

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Neverovatno je koliku mrznju medju navijacima raspiruje Vujosevic i to traje vec dosta dugo vremena...svojim izjavama nikako nece pomoci da naredni derbi protekne u fer atmosferi...a drzava cuti...posle kada neko bude poginuo pisace svi o huliganima...a upravo od ovakvih stvari pocinju problemi. Jesam navijac Zvezde, ali mi godine ne dozvoljavaju da budem slep kod ociju. Ipak, ovo sto Vujosevic radi je prevazislo sve mere i dobrog ukusa i normalnog ponasanja.

Moj Beograd

pre 10 godina

A gde je bio veliki filozof da kaze da nije u redu da se kosarka igra samo u jednom klubu u Beogradu pre dve godine, to je tada bilo u redu, tada mu nista nije smetalo... Kad je Zvezda igrala sa juniorima, protiv "velikog" Partizana, to je sve regularno, tada su budzeti bili ok... Gde je bio da spomene kako se Zvezda sistemataki unistavala 20 godina, da bi Partizan poceo da se pominje u Beogradu (vazi i za fudbal)... Tada nije bilo ono, nema jakog Partizana bez jake Zvezde, daj da se pomogne i Zvezdi da bude ime opet... Gde je bio da kaze da nije u redu da drzavni lideri 20 godina navijaju za Partizan i da pomazu klub, a za Zvezdu nista.... Nigde ga nije bilo, a da, verovatno je bio na casovima ljubavi, pa nije mogao da stigne nista od ovoga...

Milos

pre 10 godina

Drzava uzima 250€ od radnika koji zaradi 550 i kuci donese 300. A onda taj novac daje profesionalnim klubovima gde igraci zaradjuju recimo 100000€ godisnje. Bolesno zar ne?

Nikola

pre 10 godina

dan 1: Vucic
dan 2: budzet
dan 3: povrede
dan 4: mlad tim
i tako u krug
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uncle Drew, 26. mart 2014 15:07)

zvezdasi
dan 1: Vujosevic
dan 2: Vujosevic
dan 3: Vujosevic
dan 4: Vujosevic
dan 5: Vujosevic
.
..
.
.

Mary

pre 10 godina

Ispada svi se urotili protiv Partizana.Pa ne moze Vucic sam da resava svaki problem u Srbiji.Doveo im je sponzore.Sta hoce vise?Sta radi rukovodstvo kluba?

Istina

pre 10 godina

Za sve one koji tvrde da Zvezda ima veliki budzet,reci cu samo ovo:Cvetkovic 36.000 evra,Lazic 60.000,Dzenkins 240.000,Blazic 144.000,Silb 330.000,Radenovic 132.000,Katic 108.000,Simonovic 90.000,Mitrovic 48.000,Ristic 36.000,Marjanovic 240.000 i Nelson 192.000.Lipovij ima 21.000 do kraja sezone.Za Partizan znam samo za Milosavljevica 240.000 koliko je dobio i Bogdanovic i Lovernj koji igra za istu sumu.Pavlovic ima 18.000 mesecno.A Tepic 15.000.

ko

pre 10 godina

dominacija se nastavlja,sad ce cika da ti objasni pa da ubuduce znas.Postoji nesto sto se zove reprogram duga,tu vidis ovaj pametni trener i ostali koji vode klub nisu se prijavili,rok istekao i sad mora da se placa.FK Crvena Zvezda,Kolubara IGM Lajkovac,i ostali su iskoristili tu mogucnost.A reprogram ti znaci da placas na rate.

my way

pre 10 godina

Ma da se ja pitam ni Zvezda ni Partizan dinara od drzave ne bi dobili. Zar nisu oni giganti koji igraju ABA ligu i za koje sponzori gace skidaju? Tu ligu oni predstavljaju u Evropi, ne Srbiju i njenu kosarku! Kakvo je to stalno prosjacenje sad od grada i drzave? Ja sam iz Beograda, a ljut sam, mogu da zamislim kako je onima u ostalom delu Srbije. Pomoc od Srbije treba samo da dobiju klubovi koji igraju osakacenu, poluamatersku domacu ligu, oni su ostavljeni na cedilu upravo od strane Zvezde i Partizana, a sad jos moraju da gledaju kako se u te "stubove srpstva" sliva novac! Treba biti iskren i reci da je to velika sramota, finansiraju se oni koji su nam unistili kosarku i bazu igraca kao neke nacionalne institucije, a ne igraju ni nacionalno prvenstvo, degradirali ga i ponizili do kraja!

neimenovani

pre 10 godina

Jedini KLUB u pislednjih 10-15 god!!!!Ti mogu samo da pricaju ljudi koji su poceli da prate kosarku u poslednje dve godine!!!A Evropska Zvezda na celu sa DS-om...spasavanje od gasenja od strane Djindjica,Zmago Sagadin...itd...Tih godina je Zvwzda duplo vise para dobijala..dobijao je i Partizan...ali kada neko kaze da su sve pare isle u Partizan....dajte ljudi malo ozbiljnosti....dobijali su i jwdni i drugi...a to sto su ti isti ljudi iz DS-a opustosioi Zvezdu....to je vec nesto sasvim drugo...

Aparthejd

pre 10 godina

(Neutralan_NS, 26. mart 2014 15:53)
Partizan je vrlo retko lagano dobijao zavrsnice domacih prvenstava. Setices se i Drobnjakove trojke nakon faula nad Tripkovicem, tesnih pobeda protiv Hemofarma i FMP-a, ali i Kecmanove trojke protiv Cibone.
Nikako se ne moze reci da je igrao samo jedan klub, osim ako nisi pratio kosarku.

koja razlika?

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
(Sergio, 26. mart 2014 16:04)

Po toj logici, sada Partizan ruši sopstvena uprava. Troši pare, a ne ume da zaradi.

ivan

pre 10 godina

Sta ovaj covek jos treba da uradi da bi ga neko uhapsio? Neka mi neko objasni. Odavno je ispunio sve moguce uslove. Poziva na rat, klevece, napada drzavu, laze, tuce sudije... Pre neku nedelju su jos i objavili javno da je Partizan dobio 3 puta vise para od Zvezde i on i dalje tvrdi suprotno kuka i laze. Ko vam je kriv sto vam je uprava nespodobna i ne moze da nadje sponzora vec 20 godina.

radnik

pre 10 godina

zasto drzava sponzorise privatni klub ? ko vraca dug zamrznutog kluba? zasto Coviceva kk zvezda nije clan SD CZ vec je to zamrznuti klub? kad se pravi kk zvezda odmrzne za koji tim ce te navijati ? ko je zaledio kk zvezdu i ime kluba dao privatnom licu na koriscenje sa sve navijacima? mozete sve da opravdate rezultatima ali to ni je vas klub ,vas klub je zaledjen a mozda ste vi uvek i navijali za fmp....

Placem i tugujem

pre 10 godina

"Ako se ovako nastavi plašim se da će se sledeće godini košarka igrati samo u jednom klubu. Nije dobro ako se pomaže Zvezda, a paralelno ruši Partizan, da bi se opravdalo ulaganje u Zvezdu", rekao je Vujošević.

U kom klubu? Zasto se sada kaze "Zvezda" a kod Tegeltije se insistira na tome da je to Zvezda Telekom? Jel Zvezda postoji ili ne? (pitanje je za navijace Partizana). Ja znam odgovor,nisam ni slep ni lud. Ako postoji onda cela prica o imenu,vlasnistvu i ostalim glupostima gubi smisao. A ako ne postoji(a ne postoji) onda ova prica o novcu,ulaganjima i ostalim munjama nema logike,Zvezda je zamrznuta,u ledu,u minusu,ne postoji bas zbog tih para, ako ih ni vi nemate onda cao zdravo,menjajte ime,nadjite svog Covica,obrukajte se i vi samo MOOOOLIM VAS prestanite sa kukanjem! Gori ste od onih na semaforu sto mi peru soferku majke mi. Svi vi od Duleta Vujosevica pa sve do mog rodjenog buraza( zastranio buraz u grobarstvo)... Pozdrav

Forhend

pre 10 godina

Kada je trebalo da se pomogne Partizanu onda je Vučić valjao a sad kad treba da se iskukaju pare za sledeću sezonu onda je Vučić kriv za sve... Šta reći, Vujošević u svom stilu.

Shone

pre 10 godina

@ (crnobeli delija, 26. mart 2014 15:57)
1. Зове се Црвена Звезда Телеком. Тај клуб је раније носио и нека друга имена, али нећемо сад о томе.
2. Колика год да му је плата сигурно је 5 пута јефтинији него да се доводи неки други тренер његовог ранга, приде и ту плату не прима скоро уопште. Што се тиче техничких, Партизан ту није имао никаквих трошкова јер то се плаћа из свог џепа (или плати клуб па касније апцигује од плате).
3. ЦЗТ негде између 5 и 8 милиона, ККП негде између 2 и 4 милиона (и то необезбеђено). Колики је ту удео приватних и државних фирми код једних или других, тешко је рећи, мада и ту важи правило да ко има више спонзора генерално аутоматски има више и приватних.
4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб. Она је и сад тамо где је била 2011. а тај клуб на који мислиш је један други клуб који никаква дуговања није ни имао (само је променио име и добио гомилу спонзора).
5. Раднички је нешто и добио, Мега Визура скоро ништа, а клубови који играју КЛС ипак у принципу зависе од локалних самоуправа тако да не би сад улазио у ту причу. Све у свему добили су мање него што заслужују, мада ако се узме у обзир како већ 15 година пролази најуспешнији клуб у земљи и региону онда се за те друге клубове и не треба чудити.

Mister No

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.
(Bgd, 26. mart 2014 15:05)
Cekaj cekaj malo. Pa ko je to poceo jesenas? Koji KK je prvi poceo sa svakodnevnim saopstenjima? Pa ko je onda kukao o zaverama u FSS i na nasilan nacin hteo da skine Toleta? Pa zar niste vi a sad izigravate nesto? Covek se bori za klub koji je u teskoj situaciji. Nije politicar pada to moze da resi lako kao sto vama politicari navode vodu na vodenicu. Vujosevic ima puno mana ali se covek bori za svoj klub. To radi onako kako mora i kako mu prilike nalazu.

Skydog

pre 10 godina

Svi klubovi naše Prve lige tri godine bi nesmetano funkcionisali samo parama koje Partizan dobije od Telekoma i NIS-a. To bi bio dobitak za našu košarku jer bi mladi ostali i igrali ligu u kojoj bi se pravilno razvijali. Ovako razvijamo igrače za tuđe zemlje, naši talenti propadaju, pa se posle čudimo što nam je loša košarka.

41+

pre 10 godina

Najsmesniji su likovi koji komentarisu da sponzore nalazi marketing kluba?! Kao da živimo u nekoj zapadnoj zemlji, a ne u drzavi gde se i mnogo manje stvari ne mogu uraditi bez da ih aminuje naš Gospodar. Bilo da je rec o firmama sa većinskim državnim vlasništvom (Telekom) ili manjinskim (NIS). Da li klubovi zaslužuju sponzorstva, da li se taj novac može usmeriti u pametnije stvari? O tome možemo da razgovaramo. Ali da neko tvrdi da su Zvezdini i ovo malo Partizanovih ugovora sa sponzorima zasluga Marketinga kluba!! Stvarno treba da je ograničen.

dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22) Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu). (veliki strumf, 26. mart 2014 19:11) Zamisli obavestenog finansijskog strucnjaka. Pa Zvezda je u stecaju i restruktururanju i kao takva ne vraca ceo (da moze nebi ni bila u stecaju), vec 2,5% od celog duga. Aman strucnjaci...?!!!

steva

pre 10 godina

Ovaj jedan kaže neuspesi ove sezon.Alo sine prvo što im fali pola tima i sa takvim timom proći u TOP16 i plasirati se na F4 aba lige za mene je to uspeh.Samo neznam da li bi tvoj mali tim iz Železnika pola od ovoga uradio.Mnogo se gura u zvezdu ali ne može.Partizan je šampion.Ne damo titulu

MILOJKO SRBIN KOJI NE IDE NA UTAKMICE

pre 10 godina

Hocemo i mi Teleoptik i sve ono sto ste dobili pocev od vremena M.Marjanovica,da budemo jednako podmireni.

alo

pre 10 godina

bre kak ote nije sramota vozite automobile koj isu za nas obicne misaona imenica, imate kuce, stanove i milione na racunima i trazite pomoc ne samo vi misli mna sve bvas u sportu uopste, d Bog d vam sve bilo prokleto

bruka

pre 10 godina

Da. Teska finasijska situacija, a pogledajte samo listu sponzora:
http://www.kkpartizan.rs/sr/index.php Sreca je da se ne zovu Partizan NIS.

igor jovanovic

pre 10 godina

Dok se predhodnih godina kosarka igrala samo u crno-belom klubu, dok je drugi grcao, bez da mu iko pomogne, onda je to bilo zbog kvaliteta jednih, a nesposobnosti i lopovluka drugih, a sada ponovo ovi drugi nevaljaju, a "mi kvalitetni" smo apardhejdovani....Koliko utakmica ovih godina u EL puta koliko evra zarade po svakom mecu, plus koliko prodatih igraca, plus koliko od sponzora, grada, drzave...I vi glodari pamet u glavu, digitrone u ruke, pa malo racunajte ako znate, pa ce vam se vec sve samo kasti gde su i koliki su to novci koji su zavrsili ko zna gde....

BillyTheKid

pre 10 godina

Smešna je retorika kojom se služi Vujošević, gde pokušava manirima političara da pridobije novac za klub u uslovima bede i siromaštva ogromnog broja građana. Kao da je učio lekcije od Dačića

torbica

pre 10 godina

Koliko su ljudi koji vode nase klubove nepristojni i nekulturni. Ja sam fakultetski obrazovan ali sam shvatio koliko je vazan kucni odgoj a to potvrdjuje i DV, covjek toliko nacitan a ovako se ponasa. Mozda neki novinari malo i karikiraju, ali meni je muka kad vidim ko je glavni u klubu za kog navijam od djetinjstva.

goga

pre 10 godina

A sta je tebe poremetilo zivo me zanima....znaci nis, telekom(milionce po sezoni) + 200k i malo je, pa jos pljujes po njemu, a pre izbora mu "pretis" kako su i grobari glasaci....i ako je tacan podatak na sajtu el da je ove sezone klub sa najmanjim budzetom z.gora od 4m eura imao bih samo jedno pitanje - gde su pare?

KOKOLOKO

pre 10 godina

Sve je ovo zapoceo i zamesio mirko marjanovic i socijalisti,od nas su otimali a zagrebckom klubu davali,svaki Zvezdas bi trebalo da pljune kada se pomene ime gore navedenog.

Fantom

pre 10 godina

Vujošević se izbezobrazio. Nije Vučić kriv zato što je Partizan u dugovima. Vučić pomaže kako zna i ume. Država je trenutno u teškoj finansijskoj situaciji, a to svi znaju. Ipak, ima onih koji pored silnih problema koje država ima traže pomoć i novac. Ako je ne dobiju na vreme, odmah se vređaju i napadaju, a to nije u redu.

Dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.

Milan

pre 10 godina

Komedija od drzave,klubova,trenera na svim nivoima.Privatizacija pod hitno.Ovo je dno dna.Ne dam moje pare u drustvene klubove.Dajem za skole,puteve,amaterske sportove,bolnice...Dosta je bilo "drustvenih sportskih radnika" koji arce i trose bez polaganja racuna. Rece neki dan nisu dobili stipendije.Pa jesmo li mi blesavi.Pavlovic kao nesto studira ili Kinzi???Dokle bre ljudi da trpimo izivljavanja.Nadjiyte sponzora ako imate proizvod.Ako nemate kljuc u bravu.

poreski obveznik

pre 10 godina

Kao poreski obveznik se protivim da se bilo koje sportsko drustvo ili klub finansira od strane drzave, grada, opstine, autonomne pokrajne (ukoliko je iz Vojvodine), drzavnih ili javnih preduzeca kao i da im bilo ko vezan za drzavu daje bilo kakve garancije i sl. Partizanom, Zvezdom kao i svakim drugim klubom rukovode ljudi. Ukoliko nisu u stanju da obezbede finansiranje klubova na osnovu realnih prihoda od prodaje ulaznica, obestecenja pri prodaji igraca, TV prava i sponzorstava privatnih firmi neka se oni ugase ili neka se ti ljudi sklone a dodju sposobniji. Zasto da drzavna firma sponzorise bilo koga, da se uzimaju krediti od banaka za koje se onda krivi drzava i tvrdi da ona treba da ih vrati. Zahtev da se dobiju sredstva zbog bilo kog uspeha u proslosti je cista zamena teza. Npr. ukoliko se klubovi dogovore unapred sa R.Srbijom da ko udje poslednja 4 kluba Evro Lige dobija nagradu, zbog promocije drzave itd., moze, ali ne da bude mi smo poslednjih 12 godina trosili pare da bi nesto uradili a Vi sada platite. Mozda bi i Radnicki iz Kragujevca nesto uradio u poslednjih 12 godina da se zaduzio. Sto se tice bilo koje fabrike talenata u kosarci, kako su igraci stvoreni u poslednjih 12 godina na bilo koji nacin zaduzili drzavu igranjem za reprezentaciju kada nista nije osvojeno. Poslednje zlato je bilo 2002, pre 12 god., na Svetskom prvenstvu, posle toga jedino vredno pomena je srebro sa Evropskog prvenstva 2009. Cime je drzava zaduzena u poslednjih 12 godina pa da pomogne?

gubi se

pre 10 godina

Kako te bre nije sramota imas vise stranaca u timu nego Zvezda, Mega i Radnicki zajedno sve preskupi igraci, a uz to ste i jedini klub koji ima tu privilegiju da ne placa porez pa vam je jos i to malo nego trazite da vas finansiraju i lekari i profesori i nastavnici i svi drugi od svog solidarnog poreza

crnobeli delija

pre 10 godina

@shone

kad sam pitao za ZVANICNE podatke, to sam stvarno i mislio, ne "nekoliko", "nesto", "izmedju", "manje-vise", vec tacno. negde moraju da postoje zvanicni papiri na kojima pisu brojevi. mislimda bi svi bili mnogo mirniji i da bismo vise uzivalu u sportu kad bismo znali takve stvari.

osim toga:
"4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб."

probaj da 2-3 godine ne placas porez i da onda npr. registrujes firmu, prodas nekretninu, do skora nisi mogao ni pasos da izvadis, ni da registrujes kola ako imas 1 dinar duga poreza. zato sam lepo pitao KO je zazmurio i dozvolio da se i pored ogromnih visegodisnjih dugovanja i dalje radi? pa CZ i PAR nemaju zajedno godina a da ne pricam o broju trofeja kao Rangers, pa ga lepo spakovase u 4. ligu, a mi svi i dalje placamo i pravdamo baljezgarije blizanaca. Ovo ne pisem kao navijac bilo kog kluba, vec kao gradjanin ove zemlje za kojeg vaze svi Zakoni, kao i za sve nas koji kuckamo ovde. Ali za blizance, ti isti zakoni ne vaze. Zelim samo da znam ko im to omogucava.

dakili

pre 10 godina

Vucic je izgleda zaduzen za resavanje svih problema u Srbiji, samo mu je trebalo trvenje izmedju crveno-belih i crno - belih i da on tu balansira, inace ima malo problema pa mu je trebao jos koji.

Cegevara

pre 10 godina

Nije mi jasno sto se oni mesaju u tudja posla,kad se Vucic nikada nije mesao oko sporta,partizan je sam kriv za finansijsku situaciju.

Gorann

pre 10 godina

Partizan opet osvaja Aba ligu. Tim se polako kompletira, igra se podiye, Jos nismo u top formir, a pobedili smo CSK, pa Bajern pa Makabi. I sad normalno je da su komsije u panici. Moraju da budu bolji od CSK i Makabija da bi imali neke sanse da nas dobiju. A kako da veruju kad oni ne veruju da ce da dobiju Budiveljnik, koji vec duze vreme neigra u svom gradu i td. Kako da veruju kada su oni u top formi, a Partizan tek razigrava tim Bogdanovic+Pavlovic+Bertans+Kinzi+Milutinov+Lovernj+Musli i td. Pa kako da veruju u pobedu kad vide ovaj skup sampiona. Jasno je da njima nemoze ni Vucic da pomogne.

cbs

pre 10 godina

Pravican navijac sa severa? Neprirodno! Nek buduci premijer pomaze onoga za koga navija,ali i nek njegovi adjutanti prestanu da dave nas klub. Da nije bilo pritisaka i degradiranja Partizana ne bi bulo ni skandiranja. Najveci greh PPV-a je poceo sa "dosao sam u Zvezdu da sredim rezultate". Pa je onda bilo ups zbunio sam se i to sve na RTS.

zuki

pre 10 godina

@Ilija Cvorovic

Mozes svacije reci da tumacis kako hoces (kao sto se i FMP zove kako hoce) ali svoje tumacenje zadrzi za sebe. DV ne raspiruje mrznju ni jednom svojom izjavom osim ako prozivanje politicara za neispunjene obaveze i podrivanje kluba nekako ne shvatas kao govor mrznje. Ja recimo ne mrzim ni jednog navijaca CZ. Cak je vecina mojih dobrih drugara iz suprotnog tabora. Cesto zajedno gledamo utakmice oba kluba. Ako ti osecas mrznju zbog izjava DV onda sa tobom nesto nije u redu.

sauber

pre 10 godina

Hoce li nekad da prestane sa ovakvim izjavama,stvarno vise nema smisla...Gledaj malo u svoje dvoriste,nadjite nekog sponzora,nismo mi krivi sto se kompanije vise interesuju za nasu Zvezdu. Idemo veceras svi u Arenu !!!!

Logicno

pre 10 godina

"Poremetilo ga je što naši navijači skandiraju protiv njega. Ne mogu da utičem šta će oni da pevaju, ali nismo u Severnoj Koreji, pa da ga svi vole. Mislim da Partizanu kao prvaku države koji prezentuje Srbiju na dostojanstven način pripadaju sponzori", zaključio je Vujošević.

Aha, dakle, ocekivao si da ga vi pljujete na sva usta, a da vam on utrpava novac u klub. Mozak nista, ha???

surova realnost

pre 10 godina

sve ove godine je finansiran partizan, kroz igre evrolige i dovodjenjem igraca dobrih da bi se postigao uspeh, naravno do kojeg se ne moze doci da nije bio finansiran! politika se menja, zvezda je ove godine aktuelna, partizan uplasen na rivalstvo jer je tokom ovih godina trofeja postao mnogo halapljiv... PS. ako bi se istom merom ulagalo u ostale klubove u srbiji uspeh bi bio ostvarljiv! ipak sve se vrti oko novca i budzeta, to je moto uspeha...

rade

pre 10 godina

Bez obzira na sve, Vucic mora da bude podjednako pravican prema oba kluba. Pristrasnoscu ce izgubiti veliki autoritet koji sada poseduje.

Sasho

pre 10 godina

Tek mu se sad moze da Vucko radi sta hoce,a da li ce da radi na unistenju kluba ili da bude UZDRZAN videcemo za par meseci.Dule onda su privatni novci jedini spas,a ima bogatih Grobara!

goran

pre 10 godina

I Crvena zvezda je kosarkaska institucija koja je igrala evropska finala dok Partizan nije imao ni jedan trofej, pa je od bivsih vlasti pustena niz vodu dok se Partizanu davalo i sakom i kapom. Ljudima iz Partizana na celu sa Vujosevicem je tada odgovarao sistem "Jedan grad, jedan klub" i "Makabizacija" srpske kosarke. Ova sadasnja vlast barem postuje uredbe i deli drzavnu pomoc klubovima proporcionalno, shodno pravilniko u bonusima i nagradama. Ako procesljate dokumenta videcete da je u za ovu sezonu Partizan dobio vise novca od Zvezde. Druga je stvar sto kao Crvena zvezda nisu hteli da prihvate plan reprograma otplate duga, pa sada moraju da izdvajaju znacajna sredstva na ime poreza i ostalih dugovanja.

super top spin

pre 10 godina

@top spin
ako 12 u domacem 6 u regionalnom i f4,top16 kao i pobede nad svim El timovima bar jednim nisu neki uspeh ti mora da si Lebron licno?!

bizon

pre 10 godina

Da se ja nesto pitam dao bih drzavne pare i jednima i drugima, (mada ova zvezda nije drzavni klub al nema veze), nabavio sponzore. Al posto ''ja" dajem pare mora sve da bude transparentno kao u engleskom fudbalu. Znaci svaki ugovor da se zna na koliko godina i koja cifra je u pitanju, koliko primaju trener, funkcioneri i sl. A ne ovde se nagadja Silb 500 000, Kinsi 300 000 i slicno. Zato lepo pre pocetka sezone se zatovri finansiska situacija, oba kluba po na pr. 3m budzet i kraj. Sledece godine u zavisnosti od rezultate uspesnijem dati malo vise i nema kukanja i prepucavanja.

Maceta

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sergio, 26. mart 2014 16:04)A ta sopstvena uprava sastavljena delom i od politicara cije su stranke bile na vlasti.Pa sta je onda,ako to nije drzava?

Dačić, Tadić, Dodik, Ružić, Vučić

pre 10 godina

Stavio bih da vodi Zvezdu samo da čujem šta bi onda pričao o monstruoznostima partizana van parketa.

Nikola

pre 10 godina

Kamo srece da se u bilo kojoj sferi zivota u Srbiji a i regionu (zivim u RS) malo postuju bar osnovni ekonomski principi ne bismo svi bili toliko kivni. Da li gospoda iz PAR i CZ mogu da posluju bar na pragu ekonomicnosti ili mozda treba svi da rezonujemo kako je normalno dati i 1 euro za Nelsona,Lovernja,Bertansa,Dzenkinsa a da pri tom postoje nesredjeni racuni u odnosu sa socijalnim kategorijama i vitalnim ek.pitanjima? Da li u domacinstvu prvo kupimo sliku za zid ili frizider ma koliko slika bila lijepa? Dajte molim vas,svi od nule pa se borite,nema starih zasluga i kuknjave,ili mozes da opstanes ili ne?

emirati

pre 10 godina

Da,da bi se opravdalo ulozeno u jedan klub ostale baciti u ambis ? Jer to sport,jer to ferplej ? Ta titula nije slatka,puna je gorcine i cemera.Zato bolje biti dostojanstveno drugi,treci...!Poltroni se utrkuju- jel ima sta mizernije ?

Srbin100%

pre 10 godina

Vujosevicu po svemu sudeci ne odgovaraju jednaki uslovi za oba nasa najtrofejnija kluba jer tada dolazi do izrazaja suv kvalitet kako trenera tako i igraca i menadzementa a ne kao sto je dosada bio slucaj da novac i finansije iskljucivo odlucuju ko je sampion...

Hogar

pre 10 godina

Možda bi najbolje bilo da se Vučić nije ni mešao jer kad u Partizanu ne znaju da cene dobru volju onda ih treba pustiti da se sami snalaze.

Bigfut

pre 10 godina

Visok nivo manipultorskih sposobnosti koje poseduje Vujošević kod Vučića sigurno neće uspeti da prođu... Mogao je bar da mu zahvali što su dobili i tih 200 hiljada.

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.

Ivan Mitic

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!

Stefan

pre 10 godina

Dokle bre vise Vujosevicu? Dobio si sponzorski ugovor od 900.000 evra od Vucica, reprogram poreza iako ste sve rokove za reprogram propustili, sad jos hocete i jos vise para i da vam drzava izgradi halu za trening samo za vas, a ne mozete sami nekog privatnog sponzora da nadjete niti da unovcite igranje u Areni iako je KKCZ zaradila 100.000 evra od utakmice sa Lokomotivom. Kazes da neces da se kosarka igra samo u Zvezdi a kada je trebala da se igra samo u Partizanu onda vam je to savrseno odgovaralo. Kazes da igraci ne primaju plate, a Kinziju stize u dan redovno plata, svima ostalima sa manjim ili vecim zakasnjenjem. Koliku platu imaju Kinzi, Tepic, Vesterman, Pavlovic?

Maki

pre 10 godina

Hvala Bogu da neko ima savesti i smelosti da kritikuje srpskog vodju sa severnokorejskim pedigreom. Jesam Zvezdaš od detinjstva, i to okoreli, ali ovoga puta Vujoševiću svaka čast. Novi trend u mojoj Zvezdi jeste da mladi igrač napravi incident bez potrebe, udari prvi čoveka, pa dobije jednodušnu podršku i od tenera i od vlasnika kluba. Milina.

John

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju.

ja

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...
(lud zbunjenog, 26. mart 2014 16:01)

E pa to je zato sto mu je Vucic prvo obecao nesto, a sad Vujosevic vidi da od toga nema nista...tako ce i svi ovi ostali gradjani koju su glasali za njega na izborima da promene misljenje posle nekog vremena. Ali slazem se da je tu Vujosevic pogresio i ispao naivan...

sasa

pre 10 godina

Na koji se nacin paralelno rusi Partizan ako i sam Vujosevic priznaje da je Vucic namakao sponzore Partizanu? Dokle vise sa lazima i kampanjom? Shvaatite da moze nekad i neko drugi nesto da osvoji.

CZ No.1

pre 10 godina

Pa videli smo da u prethodnih desetak godina nije bio nikakav problem što se košarka u Srbiji igrala u samo jednom klubu tako da to neće biti problem ako bude i naredne sezone. Dule mislim da si i samom sebi dosadio ovakvim pričama. nesećam se da je neko ovako kukao kod nas ni kad smo bili pred gašenjem. Bruka.

cukce

pre 10 godina

Vujosevicu pa nije Vucic menadzer ili direktor marketinga u Partizan NIS-u pa da vam obezbedjuje novac, umesto kukanja aktivirajte malo marketing! A imate i veoma skupe igrace a kukate na budzet: Kinzi, Pavlovic, Tepic, dva Francuza (bez Daloa), Letonac, Bogdanovic i Milosavljevic igraju za dobre pare nemoj da se zavravamo! Postavio bih pitanje gde je novac od ranije prodatih igraca (Lucic, Pekovic, Tripkovic, Velickovic i da ne nabrajam ostale dobro prodate igrace) te para od tv prenosa i para od ulaznica (kolko ste put punili Arenu)!

pfc

pre 10 godina

Najaci su komentari tipa "a poslednjih deset godina ulagano u Partizan"
Ko hoce da realno sagleda,ulagano je i u Zvezdu koja je uspela da sprzi 16 miliona eura i da u zalog grb.
Adresa na koju treba da se javite je Goran Vesic.

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ovaj covek vise ne zna gde bije. prvo je prozivao Vucica. kad um je ovaj pomogao, onda je Vujosevic za istog rekao kako je ozbiljan drzavnik. da bi sad opet nesto trece...

Srdjan Bg

pre 10 godina

Dokle vise kuknjave??Kad se ulagalo u Partizan tad nije bilo problema,a Zvezda je finansiski stajala odlicno?Kako te vise nije sramota?Grobari svaka vam cast na svemu osvojenom,ali sa ovakvim trenerom i tenzijom koju on konstantno pravi mislim da vam se lose pise.

nema pomoci

pre 10 godina

Potpisao si 6 stranaca (2 NBA asa), 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi), Tepica, 3 najbolja domaca centra i places? Pa brate tebi ni Vucic ne moze pomoci

wolfgang

pre 10 godina

Ne pratim košarku u Srbiji dosta dugo, ali ...
Na minimalac, brate, dok ne stanete na noge.
Kako svima, tako i tebi, ako ne umeš da zaradiš pare.

Košarka koja se igra u Srbiji poslednjih 15-20 godina je tuga.
Nije samo košarka, i drugi sportovi su nam jad i beda.

Prozvati samog sebe institucijom, smešno.
Nekada su osvajali evropske kupove velike ekipe sa ovih prostora, bez pomoći stranaca, i nisu tražile da ih tretiraju kao institucju.

I Partizan je nekada bio veliki tim.
U to vreme ovom čoveku nije bilo dozvoljeno da se bavi trenerskim poslom, samo individualni rad sa klincima.

Tada je postojao neki red u košarci.
Kada su nam postali glavni igrači Jarić i Rakočević, prestao sam da pratim košarku u Srbiji.

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

Da li ima necega u ovoj državi čime se Vucic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno?
(Hej, 26. mart 2014 16:01)
Da li ima nesto u ovoj drzavi cime se Vujosevic ne bavi? I da li svi misle da je to normalno ??

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....

dexim

pre 10 godina

I treba da skandiraju, namestanje meceva u fudbalskoj ligi je dokaz,kakva smo drzava, kakav nam je pravosudni siste. Treba da cute kada golmani Javora i Jagodine sami sebi daju golove, sudije jedva cekaju da Mrdja padne ne bi li svirali penal.Trebalo bi Fifi i Uefi poslati video klip da se malo smeju. (John, 26. mart 2014 14:56)


Jel slusas ti sebe, ko je sampion zadnjih 6 godina u namestenom prvenstvu?

malo dostojanstva bre

pre 10 godina

Zvezda je puna k'o brod pa se pojacala NBA zvezdom Lipovijem, a zanemarena KK Bezanija je ladno potpisala neafirmisanog i javnosti nepoznatog Sasu Palovica. Sad njihov glasnogovornik mora da moli "daj neki dinar ciko da si mi ziv i zdrav...". Hocete jos 200 soma, mars bre, preterali ste sve granice

mačkin muž

pre 10 godina

Koliko je samo novca baceno u zaledjenu CZ,i nije bilo rezultata.Sad ste resili da unistite Partizan,jer jedino tako mozete da uzmete neku titulu!

Neutralan_NS

pre 10 godina

Verujem da u top 3 stvari koje ljude mogu da iziritiraju se nalazi i licemerje. Imam pitanje za gospodina Vujoševića, da li se bunio kada je u poslednjih 10 godina u državi zaista postojao samo 1 klub - Partizan??!!

realista

pre 10 godina

Da si se malo vise koncentrisao na Partizan a ne na Zvezdu mozda bi bili bolji,smorio si vise sa tom pricom kako Zvezda dobija vise od Partizana

Bgd

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.

istina

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi.

VR74

pre 10 godina

Samo ti izazivaj Vučka, čovek vam obezbedio 200 hiljada evra! A šta ste obezbedili ti i Danilović? Igrate tu Evroligu više od 10 godina i nemate sponzora? Jedino se slažem s tobom da nismo u S.Koreji tj. ne moramo da navijamo za Partizan i samo njemu da dajemo pare! Dosta više sa tim crnogorskim lobijem u sportu (Karadžić i Vujošević)! Idite kod Mila, pa kukajte do mile volje! Srbija u velikoj većini navija za Zvezdu i tačka!

crnobeli delija

pre 10 godina

da li bi neko mogao da napise ZVANICNE podatke o tome:
1. kako se zove klub koji je trenutno na celu tabele ABA lige, da li je to Crvena zvezda ili nije i ako jeste, da li je to drzavni ili privatni klub?
2. kolika primanja ima DV u Partizanu, koliko su njegove tehnicke greske kostale Partizan i da li je i kako kaznjen zbog toga?
3. Koliki je godisnji budzet CZ, a koliki PAR (bez privatnih sponzora)?
4. Koji su sve Zakoni zaobidjeni i ko je morao da okrene glavu na drugu stranu pa PAR ne placa porez deset godina, a CZ preko noci od skidanja koseva s Kalemegdana i duga od xxxxx evra, postaje najjachi klub u zemlji, dovede 5-6 afirmisanih i ne-jeftinih igraca
5. Koliku pomoc drzave su dobili Radnicki i Mega Vizura, a koliko dobijaju timovi koji igraju Srpsku ligu?

Ovo bi bio jedan vrlo lep clanak (mozda i ceo specijal, alo, Brankice?) koji bi rado odgledali/citali svi ljubitelji sporta (i crime kanala) u ovoj zemlji, a Boga mi i sire ;)

Grobari Novi Sad

pre 10 godina

Bruko i sramoto jedna, odlazi iz našeg Partizana. Prestani više da petljaš, lažeš i krivicu svaljuješ na druge. Cela Srbija nam se zbog tebe smeje.

...

pre 10 godina

Partizan ima 3 francuza, letonca, amerikanca, Pavlovica "iz NBA", povratnika Tepica i svi oni mucenici igraju za djevrek i casu jogurta na dan?! Maaa daaaj vise...igrate Evroligu,sami sebe nazivate brendom, pa gde su onda sponzori?! Kako to da nemate para, gde su nestale? Aj da se malo i to zapitamo? Kako vas nije sramota da mora drzava da vam juri sponzore,ako ne mozete da ih nadjete dajte lepo svi otkaz i nek' dodju sposobniji ljudi! Jos kukate i placete, a sad se ispostavlja da vam je isti Vucic nasao 2 velika sponzora i pare, a jos ste dobili vise i od grada? I nije vam ni to dosta, pa 'ajde opet da lazemo i manipulisemo lakovernim ovcama...
Ovo je covek koji je bio sposoban da vodi Partizan u situaciji dok je bio jedini klub u zemlji (prethodnik 10tak godina), a sad kad prvi put ima konkurenciju svaki dan place po novinama?! Svi smo videli njegovo "umece" dok je vodio repku i CSKA iz kojih je oteran govnjivom motkom! Najobicniji ALIBI trener, poceo je da se opravdava za eventualni neuspeh vec u septembru ovom kuknjavom, a ako uspe da osvoji nesto opet ce se pretstavljati kao veliki cudotvorac i "mag"...jako los sportista, i na prvom mestu los covek! Eno mu lepo njegova Crna Gora, nek' preuzme Buducnosti i nek' se kiti tamo "teskom mukom" osvojenim titulama i nek' njih malo mraci svojim izjavama!

goran

pre 10 godina

Ruku na srce, košarka se godinama igrala samo u Partizanu, pa nikom ništa. A srpska košarka ima podjednaku štetu i kad se igra samo tamo, a i kad se igra samo tamo. Ne valja ni jedno ni drugo brate.

ynwa

pre 10 godina

zali se dacicu, tadicu, ljajicu, ruzicu i ostaluma. dok je mirko marjanovic rusio zvezdu, cutao si. dok ti je drzava davala sve igrace po zelji ( vujanic, bogdanovic, ostojic, tomasevic, itd.) bilo je lepo. sad kad nisi drzavni klovn, kukas... mali covece.

ziva istina

pre 10 godina

Da je Radonjic sa Panterima 12 godina sampion verovatno bi nivo kiseline u mojim komentarima imao slicnu jacinu.
Da je Dule neuspesan ovde ne bi bilo komentara vise od dva.

Ivan NS

pre 10 godina

Kmeeeeeeeee. A kada je bilo doba vladavine Mirka Marjanovića, onda vam je bilo lepo. Sramota, samo kukate, čim smo postali konkurentni, a realno i bolji.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ja se duboko izvinjavam,zanima me informacija povodom teske finansijske situcije KK Partizan-Igokea da li ce se dobrovoljni prilozi skupljati na semaforima ili samo na mostovima i raskrsnicama?!
Hvala unapred

Šećerovski

pre 10 godina

Matori, tebi sa takvim jezikom, kada neko i pomisli da pomogne predomisli se brzo.
Pošto si očigledno izgubio kompas šta,gde i koliko smeš da pričaš, voleo bih kada bi te neko malo naučio pameti i pokazao ti gde ti je mesto, a to je na terenu sa igračima. Mislim da si svojim ponašanjem i izjavama dosta oštetio Partizan, potrošio mu para, a da nepričam o nespoobnim ljudima koji rade na Marketingu i vođenju kluba. Mislim da stvari baš i nisu kako ih predstavljaš. Nisi se bunio 2008-2012 kako vas neko zapostavlja , a svi znamo i zašto!!!!

Top spin

pre 10 godina

Partizan je poslednji veliki uspeh napravio osvajanjem titule u Instambulu 1992 godine.Tada nikome nije padalo na pamet da se izrazava da je to institucija jer su jos uvek postojale neke normalne vrednosti.Od dolaska DV pocinje se sa Grand paradom u kosarci.Mali uspesi se predstavljaju kao neverovatni podvizi a za svo to vreme iskljucivo Partizan ima pomoc od drzave.Postalo je normalno da se prvo Partizan namiri pa ako ostane za druge ali ni to nije bilo dovoljno pa su se gepekovale sudije,ponekad su se i stipkale a igraci iz drugih klubova su prosto otimani.Mnogima nije ispostovan ugovor ali je valjda opet drzava kriva.Od svih "uspeha" jedini koji je u Duletovoj eri koliko toliko uspeh je F4 u Parizu pre par godina.Ostalo je sve za domacu upotrebu,ostvareno u neregularnim uslovima.Partizan jeste institucija ali je to zbog velikih uspeha koji su ostvareni pre Duletove ere.Njegov jedini stvarni uspesi s Partizanom su Kup Koraca protiv Viva Vizmare 1989 i F4 u Belgiji mada s obzirom na tim koji je imao u Belgiji moglo se i vise.Zbog svega sto je doprinelo da Partizan bude institucija najmanje je zasluzan ovaj demagog i provokator a mnogo vise vredni i strucni ljudi koji su svojim radom ili igranjem u Partizanu napravili instituciju od ovog kluba.

Darko

pre 10 godina

Dosao vam je kraj pa iz nemoci kukate.Umislili ste da ste jedini klub koji sme da osvaja trofeje.E pa pomirite se stim da vise niste najbolji i da ima boljih od vas

Mare

pre 10 godina

Bože koja količina gluposti može da izađe iz čovečijih usta u kratok vremenskom periodu... Gde si bio kad je Zvezda bila pred zatvaranjem i kad si osvajao trofeje Dušane???? Kako se onda nisi primetio da samo jedan klub i igra košarku preko 10 godina???
Džabe ti pamet i elokventnost kada nemaš sramote...I po ko zna koji put se okani Zvezde i gledaj svoja posla

Mister No

pre 10 godina

Čekajte malo ljudi, ne mogu više da vas ispratim a tako želim. Hajde da uvedemo neki red:
Ponedeljak, sreda: FK Partizan optužuje za zaveru i sudijsku nepravdu
Utorak, četvrtak, petak: KK Partizan ima termin u medijima za kukanje o parama uz obavezni dodatak o zaveri i mračnim snagama koje su udarile udruženim snagama na instituciju.
Nedelja: termin rezervisan za Marka Nikolića. Ceo dan.
(Bgd, 26. mart 2014 15:05)
Cekaj cekaj malo. Pa ko je to poceo jesenas? Koji KK je prvi poceo sa svakodnevnim saopstenjima? Pa ko je onda kukao o zaverama u FSS i na nasilan nacin hteo da skine Toleta? Pa zar niste vi a sad izigravate nesto? Covek se bori za klub koji je u teskoj situaciji. Nije politicar pada to moze da resi lako kao sto vama politicari navode vodu na vodenicu. Vujosevic ima puno mana ali se covek bori za svoj klub. To radi onako kako mora i kako mu prilike nalazu.

zuki

pre 10 godina

@Ilija Cvorovic

Mozes svacije reci da tumacis kako hoces (kao sto se i FMP zove kako hoce) ali svoje tumacenje zadrzi za sebe. DV ne raspiruje mrznju ni jednom svojom izjavom osim ako prozivanje politicara za neispunjene obaveze i podrivanje kluba nekako ne shvatas kao govor mrznje. Ja recimo ne mrzim ni jednog navijaca CZ. Cak je vecina mojih dobrih drugara iz suprotnog tabora. Cesto zajedno gledamo utakmice oba kluba. Ako ti osecas mrznju zbog izjava DV onda sa tobom nesto nije u redu.

Zvezdap

pre 10 godina

Nego Dule, šta se radi u zvezdi? Iskreno mi je žao što je toliko pratiš a oni te oterali pre 20 godina... Nemoj da si na kraj srca...Mada znam, razumem... Prva ljubav...

ivan

pre 10 godina

Pa već 12 godina se pare samo daju partizanu jer su svi političari redom navijali za partizan i niko nije kukao iz zvezde. O nameštenim mečevima i da ne pričam! Sad je red došao na zvezdu! Da li je moguće da u ovoj državi apsolutno sve zavisi od toga ko je na vlasti?! Strašno je što se uopšte država meša u sport. Privatizacija je jedino rešenje...

Gorann

pre 10 godina

Partizan opet osvaja Aba ligu. Tim se polako kompletira, igra se podiye, Jos nismo u top formir, a pobedili smo CSK, pa Bajern pa Makabi. I sad normalno je da su komsije u panici. Moraju da budu bolji od CSK i Makabija da bi imali neke sanse da nas dobiju. A kako da veruju kad oni ne veruju da ce da dobiju Budiveljnik, koji vec duze vreme neigra u svom gradu i td. Kako da veruju kada su oni u top formi, a Partizan tek razigrava tim Bogdanovic+Pavlovic+Bertans+Kinzi+Milutinov+Lovernj+Musli i td. Pa kako da veruju u pobedu kad vide ovaj skup sampiona. Jasno je da njima nemoze ni Vucic da pomogne.

the end

pre 10 godina

steta sto bivsi sekretar gradske uprave aca kovacevic vise nije u mogucnosti da protivzakonito bez osnova daje partizanu na osnovu ugovora 10m dinara u sezoni 2011/2012.ej na osnovu ugovora??? sve je zavedeno i sve sto su potpisali mladjan silobad i gospodin kovacevic, ce doci do suda. nema vise djilasa i tadica. svi ti lazni papiri kojima je mahao dule i fegi ce se obiti o glavu silobadu i gospodinu aci i ostalima koji su krali od naroda i grada beograda.

Sergio

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.

Shone

pre 10 godina

@ (crnobeli delija, 26. mart 2014 15:57)
1. Зове се Црвена Звезда Телеком. Тај клуб је раније носио и нека друга имена, али нећемо сад о томе.
2. Колика год да му је плата сигурно је 5 пута јефтинији него да се доводи неки други тренер његовог ранга, приде и ту плату не прима скоро уопште. Што се тиче техничких, Партизан ту није имао никаквих трошкова јер то се плаћа из свог џепа (или плати клуб па касније апцигује од плате).
3. ЦЗТ негде између 5 и 8 милиона, ККП негде између 2 и 4 милиона (и то необезбеђено). Колики је ту удео приватних и државних фирми код једних или других, тешко је рећи, мада и ту важи правило да ко има више спонзора генерално аутоматски има више и приватних.
4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб. Она је и сад тамо где је била 2011. а тај клуб на који мислиш је један други клуб који никаква дуговања није ни имао (само је променио име и добио гомилу спонзора).
5. Раднички је нешто и добио, Мега Визура скоро ништа, а клубови који играју КЛС ипак у принципу зависе од локалних самоуправа тако да не би сад улазио у ту причу. Све у свему добили су мање него што заслужују, мада ако се узме у обзир како већ 15 година пролази најуспешнији клуб у земљи и региону онда се за те друге клубове и не треба чудити.

dzozey

pre 10 godina

Nadjite gospodo sponzore sami, kada ste vec toliko uspesni i vredni, sponzori se verovatno tuku oko vas. Prethodnih godina navikli ste da sav novac od drzave ide samo vama, pa ove godine samo kukate, kako u kosarci tako i u svim ostalim sportovima. DOSTA JE BILO!
(Ivan Mitic, 26. mart 2014 14:50)
Znaci sad je doslo sve na svoje, posto klubovi bez ikakvih rezultata treba da dobijaju vise? To je normalno? JEL TO NORMALNO? (i ja malo da udarim caps lock)

41+

pre 10 godina

Najsmesniji su likovi koji komentarisu da sponzore nalazi marketing kluba?! Kao da živimo u nekoj zapadnoj zemlji, a ne u drzavi gde se i mnogo manje stvari ne mogu uraditi bez da ih aminuje naš Gospodar. Bilo da je rec o firmama sa većinskim državnim vlasništvom (Telekom) ili manjinskim (NIS). Da li klubovi zaslužuju sponzorstva, da li se taj novac može usmeriti u pametnije stvari? O tome možemo da razgovaramo. Ali da neko tvrdi da su Zvezdini i ovo malo Partizanovih ugovora sa sponzorima zasluga Marketinga kluba!! Stvarno treba da je ograničen.

Zorana

pre 10 godina

Ja sam partizanovac i bilo bi mi mnogo žao kada bi Partizan nestao sa sportske scene. Međutim, prozivanje Vučića što usred izborne kampanje nije našao vremena da se bavi Partizanom, koji pritom ima svog menadžera, potpuno mi je nerazumno. Nije mi jasno šta je Vujošević hteo da postigne objavljivanjem ove vesti. Ako očekuje da ga Vučić pozove posle ovoga i nakon što su ga i navijači izvikali, onda je veliki optimista

Vlado

pre 10 godina

Vucic obezbijedio 800 000 evra po sezoni i malo mu, ovaj covjek nije normalan! Pa sta bi ti htio da sve pare za vase funkcionisanje da drzava!!! Snalzite se majstore nemojte samo kukati i prositi od drzave.

M@rconi

pre 10 godina

ahahaha...pa opet ovaj.A to ti do sad nije smetalo.Jedan klub ste bili vi dok smo se mi raspadali.Sram te bilo.Dobio si dva sponzora drzavna pa bi jos.I ta dva u normalnim drzavama se ne daju jer a ti bi da svi daju vama.

steva

pre 10 godina

Ovaj jedan kaže neuspesi ove sezon.Alo sine prvo što im fali pola tima i sa takvim timom proći u TOP16 i plasirati se na F4 aba lige za mene je to uspeh.Samo neznam da li bi tvoj mali tim iz Železnika pola od ovoga uradio.Mnogo se gura u zvezdu ali ne može.Partizan je šampion.Ne damo titulu

Ребека

pre 10 godina

Кошарка у Београду и треба да се игра само у једном клубу, ОКК Београду а ти и онај с' ким се препуцаваш лепо да се ухватите за руке, правац Ловћен па се о'зго лијепо заједно бачите!

Bojan ilic-Borca

pre 10 godina

Prijatelju,
kako ne postavis pitanje kolika je zarada nekog vrhunskog hirurga,
profesora,vaspitacice,medicinske sestre,rudara,seljaka,vatrogasca... Jeste da oni ne tapkaju loptu i ne trce i ne skacu u publiku i verovatno placaju porez ovoj drzavi. Covece, preterao si sve granice! Muka mi je vise da te gledam i slusam. Jesi li ti najbitniji faktor u ovoj zemlji? Idi negde u inostranstvo i pokazi svoje znanje, mozda naucis i neki strani jezik. Zaradices dovoljno da budes glavni sponzor tvog jadnog kluba u kojem svi gladuju. Skini nam se vise!!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna kako to da Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, a FK CZ sa dugom od 50 miliona i kao najveci duznik se ne dira i ne pominje uopste....
(dominacija se nastavlja, 26. mart 2014 15:25)
Zato sto je 50 miliona dug prema bankama, a 2 miliona znaci da minimum tri godine niste placali porez drzavi, zasto? Neka se neko javi ovde i kaze :" Ja tri godine nisam placao struju, vodu, grejanje i nista mi drzava nije iskljucila". Sa pravom potvrdjujete dobijeni nadimak " Zene u crnom", jer samo kukate i molite.

veliki strumf

pre 10 godina

Vucic mu obezbedio dva drzavna sponzora plus 200 000, a pljuju ga jer nije obezbedio jos 200 000 (zbog pogrdnog i sramnog prozivanja grobara, a bukvalno ih je spasao). Ma sledeci put im ne daj ni dinara, a kamo li evra, pa ce te vise ceniti. Neka se snadju sami ili neka se ugase! I mi smo bili pred gasenjem, ne secam se da je Dule kukao tada.

Laktasi

pre 10 godina

Ne brini Dule, uskoro stize pomoc od brata Dodika.... dva vagona sjemenki, one prave, zrele, ukusne, iz Lijevca polja, ... sa njima ces moci da angazujes jos 25 novih stranaca...

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.

Mišel

pre 10 godina

Čoveče zašto bi vam neko davao pare, vi ste profesionalci,igrate euroligu, punite Arenu, Pionir,prihodujete od sponzora, reklama, prenosa, prodaje igrača i pored svega toga tu je i pomoć grada.Ako niste sposobni da funkcionišete sa svim navedenim prihodima u problemu ste.Alo kriza je!Smanjite apetite ili razlaz!

goran

pre 10 godina

I Crvena zvezda je kosarkaska institucija koja je igrala evropska finala dok Partizan nije imao ni jedan trofej, pa je od bivsih vlasti pustena niz vodu dok se Partizanu davalo i sakom i kapom. Ljudima iz Partizana na celu sa Vujosevicem je tada odgovarao sistem "Jedan grad, jedan klub" i "Makabizacija" srpske kosarke. Ova sadasnja vlast barem postuje uredbe i deli drzavnu pomoc klubovima proporcionalno, shodno pravilniko u bonusima i nagradama. Ako procesljate dokumenta videcete da je u za ovu sezonu Partizan dobio vise novca od Zvezde. Druga je stvar sto kao Crvena zvezda nisu hteli da prihvate plan reprograma otplate duga, pa sada moraju da izdvajaju znacajna sredstva na ime poreza i ostalih dugovanja.

Milan1989

pre 10 godina

Vujosevicu,ja sam navijac Partizana,ali kao sto znate,Vucic iako je zvezdas,obezbedio je obecane pare kako za Zvezdu tako i za Partizan,ali ne moze on da vam nadje privatne sponzore,za to morate sami da se postarate.

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Neverovatno je koliku mrznju medju navijacima raspiruje Vujosevic i to traje vec dosta dugo vremena...svojim izjavama nikako nece pomoci da naredni derbi protekne u fer atmosferi...a drzava cuti...posle kada neko bude poginuo pisace svi o huliganima...a upravo od ovakvih stvari pocinju problemi. Jesam navijac Zvezde, ali mi godine ne dozvoljavaju da budem slep kod ociju. Ipak, ovo sto Vujosevic radi je prevazislo sve mere i dobrog ukusa i normalnog ponasanja.

Nikola

pre 10 godina

dan 1: Vucic
dan 2: budzet
dan 3: povrede
dan 4: mlad tim
i tako u krug
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uncle Drew, 26. mart 2014 15:07)

zvezdasi
dan 1: Vujosevic
dan 2: Vujosevic
dan 3: Vujosevic
dan 4: Vujosevic
dan 5: Vujosevic
.
..
.
.

Istina

pre 10 godina

Za sve one koji tvrde da Zvezda ima veliki budzet,reci cu samo ovo:Cvetkovic 36.000 evra,Lazic 60.000,Dzenkins 240.000,Blazic 144.000,Silb 330.000,Radenovic 132.000,Katic 108.000,Simonovic 90.000,Mitrovic 48.000,Ristic 36.000,Marjanovic 240.000 i Nelson 192.000.Lipovij ima 21.000 do kraja sezone.Za Partizan znam samo za Milosavljevica 240.000 koliko je dobio i Bogdanovic i Lovernj koji igra za istu sumu.Pavlovic ima 18.000 mesecno.A Tepic 15.000.

veliki strumf

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22)
Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu).

Bili Piton

pre 10 godina

SMORU jedan dosadni! A koliko su tvoji Dačići,Ružići, Bajatovići i ostali davali Zvezdi. Da su dali 10% ne bi grb založili. A TAD TI JE BILO LEPO!

BG

pre 10 godina

Katanac na oba kluba!
Dosta smo mi, poreski obveznici, finansirali propale drzavne akvizicije!
Ako nemate para, proglasite bankrot i pocnite od beton lige!
Tako se to radi u NORMALNOM svetu!

Vladimir

pre 10 godina

Dok ste zadnjih deset godina dobijali koliko i sta ste hteli,sve je bilo ok!A sada kada treba da se pare zarade onda kuku i lele,manje kukajte,a vise radite!Ako ti se ne svidja,evropa place za takvim strucnjakom.Sta ste uradili gos.Vujosevicu u evropskoj karijeri,a da NISTA!!!Svoje neznanje opravdavate parama.

Morski Vuk

pre 10 godina

Zvezdase nervira a Grobare laze i sakriva neuspehe na svim poljima ove sezone! Nije dobro Dule to sto radis , sve misli i dela imaju povratnu silu.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ovaj covek je upao u tesku paranoju. Misli da se Zvezdi i kapom i sapom dele pare, sto je apsolutna glupost. Ucite malo od Zvezdinog marketinga, nije sramota to, sramota je prositi konstatno, na svakoj konferenciji " Kukate, za dinar prosite..." :)

Moj Beograd

pre 10 godina

A gde je bio veliki filozof da kaze da nije u redu da se kosarka igra samo u jednom klubu u Beogradu pre dve godine, to je tada bilo u redu, tada mu nista nije smetalo... Kad je Zvezda igrala sa juniorima, protiv "velikog" Partizana, to je sve regularno, tada su budzeti bili ok... Gde je bio da spomene kako se Zvezda sistemataki unistavala 20 godina, da bi Partizan poceo da se pominje u Beogradu (vazi i za fudbal)... Tada nije bilo ono, nema jakog Partizana bez jake Zvezde, daj da se pomogne i Zvezdi da bude ime opet... Gde je bio da kaze da nije u redu da drzavni lideri 20 godina navijaju za Partizan i da pomazu klub, a za Zvezdu nista.... Nigde ga nije bilo, a da, verovatno je bio na casovima ljubavi, pa nije mogao da stigne nista od ovoga...

dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan, 26. mart 2014 17:22) Ne znas, jer si neograniceno ogranicen. Samo takav covek moze da pomisli da su dugovi nestali, isparili. Nisu nestali, samo su u dogovoru sa poveriocima reprogramirani, i redovno se isplacuju prema mogucnostima. Zasto? Pa zato sto tim poveriocima vise odgovara da novac dobiju kad tad, nego da ga ne dobiju nikad, ako klub ode u stecaj! Jel sada jasnije? A da ti objasnim i drugu stvar: Zvezda uglavnom duguje privatnim poveriocima, a ne drzavi, a sa privatnim novcem ta lica mogu da rade sta hoce. Neki su tako i oprostili dug Zvezdi (grdno se varas ako mislis da dugovi nisu oprastani i Partizanu). (veliki strumf, 26. mart 2014 19:11) Zamisli obavestenog finansijskog strucnjaka. Pa Zvezda je u stecaju i restruktururanju i kao takva ne vraca ceo (da moze nebi ni bila u stecaju), vec 2,5% od celog duga. Aman strucnjaci...?!!!

manje kuknjave, vise rada

pre 10 godina

Ako nista drugo, poslednja recenica je skroz netacna.Nakon tolikih poraza i dekadencije od igre reci da se zemlja prezentuje na dostojanstven nacin???

monarhista

pre 10 godina

Nisam birach sns ni Vucica i nikad to necu biti....ali zamioslite grobarske komentare da smo mi govoroli....tadic i dacic nam nisu nasli sponzore...ja stvarno ne znam dal je ovo normalno...sta ce da rade ovi iz kluba,da biju sudije i daju bahate izjave...po ovoj izjavi se vidi da covek oce sve okrunjeno....

ko

pre 10 godina

dominacija se nastavlja,sad ce cika da ti objasni pa da ubuduce znas.Postoji nesto sto se zove reprogram duga,tu vidis ovaj pametni trener i ostali koji vode klub nisu se prijavili,rok istekao i sad mora da se placa.FK Crvena Zvezda,Kolubara IGM Lajkovac,i ostali su iskoristili tu mogucnost.A reprogram ti znaci da placas na rate.

Nikola

pre 10 godina

Od sledece sezone predlazem sledece:
- Drzava Srbija je u obavezi da KK Partizan uplati svake sezone 10 miliona eura
- Grad Beograd 3 miliona eura
- Republicka javna preduzeca po 10 miliona dinara svako a lokalna po milion bez obzira u kom su gradu
- Sve kompanije u kojima drzava ima znacajan procenat vlasnistva poput NIS-a, trecinu svog profita da uplate KK
- Preduzeca u drzavnom vlasnistvu poput Telekoma ili Srbijagasa sav profit
- Izgraditi Partizanu po jednu halu za trening u svakom gradu u Srbiji
- Ukoliko DV proceni da ovo nije dovoljno, svim punoletnim gradjanima uvesti pretplatu na KK Partizan
I posto nije sve u novcu, predsednik KK ima pravo da dva puta godisnje pretuce sudije.

Dragan

pre 10 godina

Ne znam sto KK Partizan ne pozajmi 15 miliona Evra a FK Partizan 50 miliona Evra, lepo ih potrose, a onda jednistavni promene ime i svi srecni i zadovoljni. To bi trebao da radi svski klub i svaka firms.

gubi se

pre 10 godina

Kako te bre nije sramota imas vise stranaca u timu nego Zvezda, Mega i Radnicki zajedno sve preskupi igraci, a uz to ste i jedini klub koji ima tu privilegiju da ne placa porez pa vam je jos i to malo nego trazite da vas finansiraju i lekari i profesori i nastavnici i svi drugi od svog solidarnog poreza

Poda

pre 10 godina

Ja bih sada Vucica uhapsio sto radi nesto sto nije njegov posao. Cuj nasao im sponzore i opet se zale?? I jos samo 200.000 evra a ne svih 400?? Ko je lud ovde??

neimenovani

pre 10 godina

Jedini KLUB u pislednjih 10-15 god!!!!Ti mogu samo da pricaju ljudi koji su poceli da prate kosarku u poslednje dve godine!!!A Evropska Zvezda na celu sa DS-om...spasavanje od gasenja od strane Djindjica,Zmago Sagadin...itd...Tih godina je Zvwzda duplo vise para dobijala..dobijao je i Partizan...ali kada neko kaze da su sve pare isle u Partizan....dajte ljudi malo ozbiljnosti....dobijali su i jwdni i drugi...a to sto su ti isti ljudi iz DS-a opustosioi Zvezdu....to je vec nesto sasvim drugo...

Logicno

pre 10 godina

"Poremetilo ga je što naši navijači skandiraju protiv njega. Ne mogu da utičem šta će oni da pevaju, ali nismo u Severnoj Koreji, pa da ga svi vole. Mislim da Partizanu kao prvaku države koji prezentuje Srbiju na dostojanstven način pripadaju sponzori", zaključio je Vujošević.

Aha, dakle, ocekivao si da ga vi pljujete na sva usta, a da vam on utrpava novac u klub. Mozak nista, ha???

vlada milić

pre 10 godina

Dule Vujošević gospodin. Iako sam veliki navijač Partizana ne bi mi smetalo da CZ ima poštene ljude iza sebe ali kada vidim Kokezu, Tončeva, Čovića i kompaniju dođe mi da bljunem. Jednostavno gadi mi se ta ekipa ljudi. (istina, 26. mart 2014 16:41)
dule vujošević gospodin ?? e pa želim da ti gospodski poručim iste one gospodske reči kojima gospodin vujošević časti sudije i svoje igrače za vreme utakmice. gospodski.

Maki

pre 10 godina

Ja stvarno vise ne znam sta ti hoces vise,sto nisi kukao u poslednjih par godina toliko,nego kada smo malo stali na noge vama nije dobro jer ste dobili konkurenta...Sram te bilo zaista,mi smo cutali i cekali bolje dane a vi ste se sladili sve vreme...prekini vise o budzetu i parama,igrajte kosarku i pobedjujte,ako mozete,a nas ostavi vise na miru...

Crno-belo poredjenje

pre 10 godina

Vujosevic ovih dana lici na Obamu. Barak se sad poziva na medjunarodno pravo i postovanje suvereniteta, a zaboravlja sta su uradili pre 15 godina. Dule se nije bunio kad je poslednjih deset godina u Beogradu postojao samo jedan tim.

ivan

pre 10 godina

Sta ovaj covek jos treba da uradi da bi ga neko uhapsio? Neka mi neko objasni. Odavno je ispunio sve moguce uslove. Poziva na rat, klevece, napada drzavu, laze, tuce sudije... Pre neku nedelju su jos i objavili javno da je Partizan dobio 3 puta vise para od Zvezde i on i dalje tvrdi suprotno kuka i laze. Ko vam je kriv sto vam je uprava nespodobna i ne moze da nadje sponzora vec 20 godina.

radnik

pre 10 godina

zasto drzava sponzorise privatni klub ? ko vraca dug zamrznutog kluba? zasto Coviceva kk zvezda nije clan SD CZ vec je to zamrznuti klub? kad se pravi kk zvezda odmrzne za koji tim ce te navijati ? ko je zaledio kk zvezdu i ime kluba dao privatnom licu na koriscenje sa sve navijacima? mozete sve da opravdate rezultatima ali to ni je vas klub ,vas klub je zaledjen a mozda ste vi uvek i navijali za fmp....

Skydog

pre 10 godina

Svi klubovi naše Prve lige tri godine bi nesmetano funkcionisali samo parama koje Partizan dobije od Telekoma i NIS-a. To bi bio dobitak za našu košarku jer bi mladi ostali i igrali ligu u kojoj bi se pravilno razvijali. Ovako razvijamo igrače za tuđe zemlje, naši talenti propadaju, pa se posle čudimo što nam je loša košarka.

Fantom

pre 10 godina

Vujošević se izbezobrazio. Nije Vučić kriv zato što je Partizan u dugovima. Vučić pomaže kako zna i ume. Država je trenutno u teškoj finansijskoj situaciji, a to svi znaju. Ipak, ima onih koji pored silnih problema koje država ima traže pomoć i novac. Ako je ne dobiju na vreme, odmah se vređaju i napadaju, a to nije u redu.

Mary

pre 10 godina

Ispada svi se urotili protiv Partizana.Pa ne moze Vucic sam da resava svaki problem u Srbiji.Doveo im je sponzore.Sta hoce vise?Sta radi rukovodstvo kluba?

Forhend

pre 10 godina

Kada je trebalo da se pomogne Partizanu onda je Vučić valjao a sad kad treba da se iskukaju pare za sledeću sezonu onda je Vučić kriv za sve... Šta reći, Vujošević u svom stilu.

SrDjAn

pre 10 godina

Kako tako?A sta je billo svih prethodnih godina? Tada vam nije smetalo sto je partizan jedini klub! I ne samo kosarkaski vec celo sportsko drustvo preko SPS celnika je kupilo nemilice sve sto je palo saka.

danko

pre 10 godina

meni ovde nista nije jasno.zasto oba kluba kukaju kao ranjenici za te pare da ih grad dotira,kada oni prodaju igrace i podele pare medju sobom. a ne izvrsavaju svoje obaveze.ako niste u stanju da obezbedite sponzora onda igrajte treci ligu.kakve veze ima sto ste vi partizan ili crvena zvezda.smanji plate igracima kao sto nama drzava smanjuje plate pa igraj u skladu sa mogucnostima.koliko ste samo bacili para na kvazi pojacanja pa jeste li odgovarali nekom? niste naravno.muka mi je od kukanja DV. da sam on,bilo bi me sramota.prodaj slike pa finansiraj klub

KOKOLOKO

pre 10 godina

Sve je ovo zapoceo i zamesio mirko marjanovic i socijalisti,od nas su otimali a zagrebckom klubu davali,svaki Zvezdas bi trebalo da pljune kada se pomene ime gore navedenog.

rade

pre 10 godina

Bez obzira na sve, Vucic mora da bude podjednako pravican prema oba kluba. Pristrasnoscu ce izgubiti veliki autoritet koji sada poseduje.

?

pre 10 godina

ja sam zvezdas i smatrao sam ovog coveka za odlicnog trenera. godinam je pokazivao kako se prave igraci i kako se tempira forma za zavrsnicu takmicenja. branio sam ga kao selektora,radovao se njegovom odlasku u cska,sto zbog njegovog licnog uspeha,sto zbog sansi zvezde.
medjutim,i pored svog strpljenja koje posedujem i visokog praga tolerancije,moje granice su popustile pred karakterom i ponasanjem ovog coveka! zaista mislim da je prevrsio svaku meru dostojanstva,sto svog,sto vredjanja tudjeg i,kako neko rece da ga se i grobari stide,da mi je rodjeni otac bilo bi me sramota.
ovo nije vredjanje jer to ne radim,ali jeste cinjenica koju sam morao da iznesem.

BillyTheKid

pre 10 godina

Smešna je retorika kojom se služi Vujošević, gde pokušava manirima političara da pridobije novac za klub u uslovima bede i siromaštva ogromnog broja građana. Kao da je učio lekcije od Dačića

cbs

pre 10 godina

Pravican navijac sa severa? Neprirodno! Nek buduci premijer pomaze onoga za koga navija,ali i nek njegovi adjutanti prestanu da dave nas klub. Da nije bilo pritisaka i degradiranja Partizana ne bi bulo ni skandiranja. Najveci greh PPV-a je poceo sa "dosao sam u Zvezdu da sredim rezultate". Pa je onda bilo ups zbunio sam se i to sve na RTS.

koja razlika?

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
(Sergio, 26. mart 2014 16:04)

Po toj logici, sada Partizan ruši sopstvena uprava. Troši pare, a ne ume da zaradi.

super top spin

pre 10 godina

@top spin
ako 12 u domacem 6 u regionalnom i f4,top16 kao i pobede nad svim El timovima bar jednim nisu neki uspeh ti mora da si Lebron licno?!

LecleaR

pre 10 godina

Po meni treba ukinuti finansiranje i partizana i zvezde od strane drzave i tacka.Ti Dule svaka ti cast za sportske uspehe ali samo kukas a podji od sebe u tom istom partizanu imas platu mesecnu koju ja posteni poreski obveznik necu zaraditi za 5 godina a od mog poreza se izmedju ostalog i gfnansiras!

Jovanovic984

pre 10 godina

Ljudi,ja sam Partizanovac,ali muka mi je od ovih prepucavanja i smaranja sa obe strane. Drzava da tu dvoranu za trening da zauvek na besplatno koriscenje Partizanu i Zvezdi za treninge svih kategorija, da otpise dugove prema drzavi na ime poreza i sl, a onda vise NIKAD NI DINAR da ne da za njih. Pretvoriti u akcionarsko drustvo, pustiti akcije u prodaju i da konacno postanu klubovi kao sto su svuda u svetu,a ne da sisaju budzet.
To je jedino resenje.

torbica

pre 10 godina

Koliko su ljudi koji vode nase klubove nepristojni i nekulturni. Ja sam fakultetski obrazovan ali sam shvatio koliko je vazan kucni odgoj a to potvrdjuje i DV, covjek toliko nacitan a ovako se ponasa. Mozda neki novinari malo i karikiraju, ali meni je muka kad vidim ko je glavni u klubu za kog navijam od djetinjstva.

goga

pre 10 godina

A sta je tebe poremetilo zivo me zanima....znaci nis, telekom(milionce po sezoni) + 200k i malo je, pa jos pljujes po njemu, a pre izbora mu "pretis" kako su i grobari glasaci....i ako je tacan podatak na sajtu el da je ove sezone klub sa najmanjim budzetom z.gora od 4m eura imao bih samo jedno pitanje - gde su pare?

bruka

pre 10 godina

Da. Teska finasijska situacija, a pogledajte samo listu sponzora:
http://www.kkpartizan.rs/sr/index.php Sreca je da se ne zovu Partizan NIS.

dakili

pre 10 godina

Vucic je izgleda zaduzen za resavanje svih problema u Srbiji, samo mu je trebalo trvenje izmedju crveno-belih i crno - belih i da on tu balansira, inace ima malo problema pa mu je trebao jos koji.

mrmlj

pre 10 godina

"Vučić je pomogao da dobijemo sponzorstvo od Telekoma i NIS-a i obećao je da će pronaći još 400.000 evra, ali dobili smo samo pola."

a da vi iz uprave malo mrdnete pa nadjete neke sponzore?
to vam je posao, zar ne?

mada, da budem iskren, da sam ja vlasnik neke velike firme ni ja ne bih dao pare klubu ciji je predsednik kaznjavan od strane saveza zbog prebijanja sudije i koji je ucestvovao u "tradicionalnom srpskom bockanju nozevima medju prijateljima" a ciji je trener cuvao strazu pred vratima svlacionice u kojoj se odigravalo gorepomenuto prebijanje sudije.
naravno, ne bih dao ni klubu ciji predsednik komentarise lupanje samara protivnickom igracu sa "trebalo je jace da ga udari" a ciji trener kaze da je to ok.

sve u svemu, u sportu nam se zapatio svakojaki ljudski talog i to mora da se rascisti da bi sport ponovo postao ono sto treba da bude.

kimi9

pre 10 godina

Vujoševiću dosta priče, teško je i nama "običnim smrtnicima" koji takođe radimo svoj posao, pa jedva sklapamo kraj sa krajem. Vodi ekipu kako dolikuje (i bez bespotrebnih tehničkih grešaka), pa kom opanci kom obojci.

MILOJKO SRBIN KOJI NE IDE NA UTAKMICE

pre 10 godina

Hocemo i mi Teleoptik i sve ono sto ste dobili pocev od vremena M.Marjanovica,da budemo jednako podmireni.

surova realnost

pre 10 godina

sve ove godine je finansiran partizan, kroz igre evrolige i dovodjenjem igraca dobrih da bi se postigao uspeh, naravno do kojeg se ne moze doci da nije bio finansiran! politika se menja, zvezda je ove godine aktuelna, partizan uplasen na rivalstvo jer je tokom ovih godina trofeja postao mnogo halapljiv... PS. ako bi se istom merom ulagalo u ostale klubove u srbiji uspeh bi bio ostvarljiv! ipak sve se vrti oko novca i budzeta, to je moto uspeha...

Placem i tugujem

pre 10 godina

"Ako se ovako nastavi plašim se da će se sledeće godini košarka igrati samo u jednom klubu. Nije dobro ako se pomaže Zvezda, a paralelno ruši Partizan, da bi se opravdalo ulaganje u Zvezdu", rekao je Vujošević.

U kom klubu? Zasto se sada kaze "Zvezda" a kod Tegeltije se insistira na tome da je to Zvezda Telekom? Jel Zvezda postoji ili ne? (pitanje je za navijace Partizana). Ja znam odgovor,nisam ni slep ni lud. Ako postoji onda cela prica o imenu,vlasnistvu i ostalim glupostima gubi smisao. A ako ne postoji(a ne postoji) onda ova prica o novcu,ulaganjima i ostalim munjama nema logike,Zvezda je zamrznuta,u ledu,u minusu,ne postoji bas zbog tih para, ako ih ni vi nemate onda cao zdravo,menjajte ime,nadjite svog Covica,obrukajte se i vi samo MOOOOLIM VAS prestanite sa kukanjem! Gori ste od onih na semaforu sto mi peru soferku majke mi. Svi vi od Duleta Vujosevica pa sve do mog rodjenog buraza( zastranio buraz u grobarstvo)... Pozdrav

Cegevara

pre 10 godina

Nije mi jasno sto se oni mesaju u tudja posla,kad se Vucic nikada nije mesao oko sporta,partizan je sam kriv za finansijsku situaciju.

sauber

pre 10 godina

Hoce li nekad da prestane sa ovakvim izjavama,stvarno vise nema smisla...Gledaj malo u svoje dvoriste,nadjite nekog sponzora,nismo mi krivi sto se kompanije vise interesuju za nasu Zvezdu. Idemo veceras svi u Arenu !!!!

Maceta

pre 10 godina

I Zvezdu nije rušila Država čak naprotiv, znaju svi koji inaju sećanje kolike su se pare ulagale u Zvezdu, Zvezdu je rušila sopstvena uprava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sergio, 26. mart 2014 16:04)A ta sopstvena uprava sastavljena delom i od politicara cije su stranke bile na vlasti.Pa sta je onda,ako to nije drzava?

alo

pre 10 godina

bre kak ote nije sramota vozite automobile koj isu za nas obicne misaona imenica, imate kuce, stanove i milione na racunima i trazite pomoc ne samo vi misli mna sve bvas u sportu uopste, d Bog d vam sve bilo prokleto

drug Danilo

pre 10 godina

Aman-zaman, kao sto oni ne mogu silom protiv magije, tako i mi ne mozemo kukumakanjem do para. Uzmi jadran, pa cemo videti. Oni ako udju u polufinale eurokupa i finale jadrana, zasluzuju pomoc. Nije ni njihov tim allstar pa da im zavidimo. Katic i Nelson ih nose celu sezonu, al se bore i ne kukaju. Ostali su bez Silba i nisu kukali za pare za zamenu. Nismo imali srece ove sezone sa povredama i neke utakmice smo nesrecno izgubili, al evo se pocelo vracati. Trud i strpljenje i bice rezultata, pa i finansija. Ziv bio i cuvaj zdravlje!

my way

pre 10 godina

Ma da se ja pitam ni Zvezda ni Partizan dinara od drzave ne bi dobili. Zar nisu oni giganti koji igraju ABA ligu i za koje sponzori gace skidaju? Tu ligu oni predstavljaju u Evropi, ne Srbiju i njenu kosarku! Kakvo je to stalno prosjacenje sad od grada i drzave? Ja sam iz Beograda, a ljut sam, mogu da zamislim kako je onima u ostalom delu Srbije. Pomoc od Srbije treba samo da dobiju klubovi koji igraju osakacenu, poluamatersku domacu ligu, oni su ostavljeni na cedilu upravo od strane Zvezde i Partizana, a sad jos moraju da gledaju kako se u te "stubove srpstva" sliva novac! Treba biti iskren i reci da je to velika sramota, finansiraju se oni koji su nam unistili kosarku i bazu igraca kao neke nacionalne institucije, a ne igraju ni nacionalno prvenstvo, degradirali ga i ponizili do kraja!

bizon

pre 10 godina

Da se ja nesto pitam dao bih drzavne pare i jednima i drugima, (mada ova zvezda nije drzavni klub al nema veze), nabavio sponzore. Al posto ''ja" dajem pare mora sve da bude transparentno kao u engleskom fudbalu. Znaci svaki ugovor da se zna na koliko godina i koja cifra je u pitanju, koliko primaju trener, funkcioneri i sl. A ne ovde se nagadja Silb 500 000, Kinsi 300 000 i slicno. Zato lepo pre pocetka sezone se zatovri finansiska situacija, oba kluba po na pr. 3m budzet i kraj. Sledece godine u zavisnosti od rezultate uspesnijem dati malo vise i nema kukanja i prepucavanja.

igor jovanovic

pre 10 godina

Dok se predhodnih godina kosarka igrala samo u crno-belom klubu, dok je drugi grcao, bez da mu iko pomogne, onda je to bilo zbog kvaliteta jednih, a nesposobnosti i lopovluka drugih, a sada ponovo ovi drugi nevaljaju, a "mi kvalitetni" smo apardhejdovani....Koliko utakmica ovih godina u EL puta koliko evra zarade po svakom mecu, plus koliko prodatih igraca, plus koliko od sponzora, grada, drzave...I vi glodari pamet u glavu, digitrone u ruke, pa malo racunajte ako znate, pa ce vam se vec sve samo kasti gde su i koliki su to novci koji su zavrsili ko zna gde....

crnobeli delija

pre 10 godina

@shone

kad sam pitao za ZVANICNE podatke, to sam stvarno i mislio, ne "nekoliko", "nesto", "izmedju", "manje-vise", vec tacno. negde moraju da postoje zvanicni papiri na kojima pisu brojevi. mislimda bi svi bili mnogo mirniji i da bismo vise uzivalu u sportu kad bismo znali takve stvari.

osim toga:
"4. Није тачно да ККП није плаћао порез 10 година. Порески дуг је настао у свега две, три сезоне и тај дуг сам по себи није велики, проблем је била камата која се за тих неколико година нагомилала па постала већа од дуга. Што се тиче Звезде није тачно да је постала преко ноћи богат клуб."

probaj da 2-3 godine ne placas porez i da onda npr. registrujes firmu, prodas nekretninu, do skora nisi mogao ni pasos da izvadis, ni da registrujes kola ako imas 1 dinar duga poreza. zato sam lepo pitao KO je zazmurio i dozvolio da se i pored ogromnih visegodisnjih dugovanja i dalje radi? pa CZ i PAR nemaju zajedno godina a da ne pricam o broju trofeja kao Rangers, pa ga lepo spakovase u 4. ligu, a mi svi i dalje placamo i pravdamo baljezgarije blizanaca. Ovo ne pisem kao navijac bilo kog kluba, vec kao gradjanin ove zemlje za kojeg vaze svi Zakoni, kao i za sve nas koji kuckamo ovde. Ali za blizance, ti isti zakoni ne vaze. Zelim samo da znam ko im to omogucava.

emirati

pre 10 godina

Da,da bi se opravdalo ulozeno u jedan klub ostale baciti u ambis ? Jer to sport,jer to ferplej ? Ta titula nije slatka,puna je gorcine i cemera.Zato bolje biti dostojanstveno drugi,treci...!Poltroni se utrkuju- jel ima sta mizernije ?

poreski obveznik

pre 10 godina

Kao poreski obveznik se protivim da se bilo koje sportsko drustvo ili klub finansira od strane drzave, grada, opstine, autonomne pokrajne (ukoliko je iz Vojvodine), drzavnih ili javnih preduzeca kao i da im bilo ko vezan za drzavu daje bilo kakve garancije i sl. Partizanom, Zvezdom kao i svakim drugim klubom rukovode ljudi. Ukoliko nisu u stanju da obezbede finansiranje klubova na osnovu realnih prihoda od prodaje ulaznica, obestecenja pri prodaji igraca, TV prava i sponzorstava privatnih firmi neka se oni ugase ili neka se ti ljudi sklone a dodju sposobniji. Zasto da drzavna firma sponzorise bilo koga, da se uzimaju krediti od banaka za koje se onda krivi drzava i tvrdi da ona treba da ih vrati. Zahtev da se dobiju sredstva zbog bilo kog uspeha u proslosti je cista zamena teza. Npr. ukoliko se klubovi dogovore unapred sa R.Srbijom da ko udje poslednja 4 kluba Evro Lige dobija nagradu, zbog promocije drzave itd., moze, ali ne da bude mi smo poslednjih 12 godina trosili pare da bi nesto uradili a Vi sada platite. Mozda bi i Radnicki iz Kragujevca nesto uradio u poslednjih 12 godina da se zaduzio. Sto se tice bilo koje fabrike talenata u kosarci, kako su igraci stvoreni u poslednjih 12 godina na bilo koji nacin zaduzili drzavu igranjem za reprezentaciju kada nista nije osvojeno. Poslednje zlato je bilo 2002, pre 12 god., na Svetskom prvenstvu, posle toga jedino vredno pomena je srebro sa Evropskog prvenstva 2009. Cime je drzava zaduzena u poslednjih 12 godina pa da pomogne?

Milan

pre 10 godina

Komedija od drzave,klubova,trenera na svim nivoima.Privatizacija pod hitno.Ovo je dno dna.Ne dam moje pare u drustvene klubove.Dajem za skole,puteve,amaterske sportove,bolnice...Dosta je bilo "drustvenih sportskih radnika" koji arce i trose bez polaganja racuna. Rece neki dan nisu dobili stipendije.Pa jesmo li mi blesavi.Pavlovic kao nesto studira ili Kinzi???Dokle bre ljudi da trpimo izivljavanja.Nadjiyte sponzora ako imate proizvod.Ako nemate kljuc u bravu.

Aparthejd

pre 10 godina

(Neutralan_NS, 26. mart 2014 15:53)
Partizan je vrlo retko lagano dobijao zavrsnice domacih prvenstava. Setices se i Drobnjakove trojke nakon faula nad Tripkovicem, tesnih pobeda protiv Hemofarma i FMP-a, ali i Kecmanove trojke protiv Cibone.
Nikako se ne moze reci da je igrao samo jedan klub, osim ako nisi pratio kosarku.

White

pre 10 godina

Zovem se Marko, imam dvoje dece i zenu. Imam posao, i moja supruga radi. Imamo dve plate ali smo u jako teskoj situaciji, jer nasa primanja nisu dovoljna za normalan zivot.
STA ME BOLI UVO I ZA PARTIZAN I ZA ZVEZDU!
Delite li sa narodom pare od prodaje igraca i zarade od ucesca u kupovima i karata?
Ne, ne delite jer vi niste narodni klub pa da vas drzava pomaze! Ko ne moze da se izdrzava sam taj propadne. Sta bre kukate godinama i vi i vase komsije?

Milos

pre 10 godina

Drzava uzima 250€ od radnika koji zaradi 550 i kuci donese 300. A onda taj novac daje profesionalnim klubovima gde igraci zaradjuju recimo 100000€ godisnje. Bolesno zar ne?

Sasho

pre 10 godina

Tek mu se sad moze da Vucko radi sta hoce,a da li ce da radi na unistenju kluba ili da bude UZDRZAN videcemo za par meseci.Dule onda su privatni novci jedini spas,a ima bogatih Grobara!

Nikola

pre 10 godina

Kamo srece da se u bilo kojoj sferi zivota u Srbiji a i regionu (zivim u RS) malo postuju bar osnovni ekonomski principi ne bismo svi bili toliko kivni. Da li gospoda iz PAR i CZ mogu da posluju bar na pragu ekonomicnosti ili mozda treba svi da rezonujemo kako je normalno dati i 1 euro za Nelsona,Lovernja,Bertansa,Dzenkinsa a da pri tom postoje nesredjeni racuni u odnosu sa socijalnim kategorijama i vitalnim ek.pitanjima? Da li u domacinstvu prvo kupimo sliku za zid ili frizider ma koliko slika bila lijepa? Dajte molim vas,svi od nule pa se borite,nema starih zasluga i kuknjave,ili mozes da opstanes ili ne?

animaN

pre 10 godina

Sto nisam u debelom kesu pa da dam svima sto kukaju, jer sam ubedjen da bi i posle toga likovali kako su uspesni jer iza toga stoji sistem rada. Privatizovati sve koje kukaju, dati im kes koji sada traze, i dupetom zatvoriti vrata.

Dačić, Tadić, Dodik, Ružić, Vučić

pre 10 godina

Stavio bih da vodi Zvezdu samo da čujem šta bi onda pričao o monstruoznostima partizana van parketa.

Srbin100%

pre 10 godina

Vujosevicu po svemu sudeci ne odgovaraju jednaki uslovi za oba nasa najtrofejnija kluba jer tada dolazi do izrazaja suv kvalitet kako trenera tako i igraca i menadzementa a ne kao sto je dosada bio slucaj da novac i finansije iskljucivo odlucuju ko je sampion...

Hogar

pre 10 godina

Možda bi najbolje bilo da se Vučić nije ni mešao jer kad u Partizanu ne znaju da cene dobru volju onda ih treba pustiti da se sami snalaze.

Bigfut

pre 10 godina

Visok nivo manipultorskih sposobnosti koje poseduje Vujošević kod Vučića sigurno neće uspeti da prođu... Mogao je bar da mu zahvali što su dobili i tih 200 hiljada.

Prle

pre 10 godina

Non stop kukas a dobijamo isto, ti imas veliku platu i placate reprogram.Kada biste stvarno dobijali manje u narednih 10-12 godina, da ne igrate evroligu, pa da vidimo 2025 god. i tebe klub.