Utorak, 11.03.2014.

20:45

LŠ: Bajern i Atletiko prvi do 1/4f

Fudbaleri minhenskog Bajerna i madridskog Atletika prvi su učesnici četvrtine finala Lige šampiona.

Izvor:

LŠ: Bajern i Atletiko prvi do 1/4f IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Darko

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.
(bobm, 12. mart 2014 01:54)

Ako cemo o pravilima, pre penala nad Ozilom bio je odigledan OFSAJD u kom je Ozil bio tako da je i penal bio neregularan. A sto se tice crvenog te dve situacije ne mogu ni da se porede, Roben je gurno loptu pored golaman a ovaj ga je direktno pokosio. Znaci gol je bio skroz prazan.

Dado

pre 10 godina

...@ nije istina. Poslednji put kad je Milan igrao 1/4 finale LS, a to je bilo i sezoni 2011/12, u osmini finala su izbacili Arsenal. Posle visoke pobede u Milanu, zamalo su sve prokockali u Londonu. A onda je sledila Barca.

vince carter

pre 10 godina

bravo ssilipo to je pravi komentar!! a ovaj gos luciano modji sto bi stavio katanac na kalco je jedan od primera onih koji preovladjuju u nasem bednom drustvu..on bi da zatvara ligu koja je zvanicno cetvrta,portugalci koji su peti su ispali svi a francuski klub ima 0 bodova u grupi u kojoj italijanski tim ima 12,ali on bi ipak zatvorio kalco,najtrofejnija liga na svetu daje pojedinima komplekse ali ponavljam evropa nema veze sa jacinom bilo koje lige,juventus je svoju snagu pokazao protiv real madrida koji je turcima dao deset..sramim se pojedinih

ii

pre 10 godina

roben je najveci glumac padavicar danasnjeg fudbala,gori od ronalda.sudija nasjeo ko malo dijete.bajern smijesan,zatvoris riberija , robena i oni dva pasa naprijed nemogu odigrati.mandzukic ko drvo obicno.arsenal jos smjesniji,prepali se,venger nesto kalkulise ,umjesto da zaganja ko zadnjih 10 minuta,ali sve se placa i vraca pa ce i bajern ovo guranje sudija doci glave....

Ssilipo

pre 10 godina

citam komentare i ne verujem sta ljudi pisu. Milan je u prvom poluvremenu imao Atletika posle gola koji je postigao Kaka, samo nisu imali srece kao i u prvom mecu. Sto se tice meca Bayern Arsenal , najveci krivac je Wenger sa taktikom kukavice. Inace muka mi je vise od fudbala gde svi padaju, valjaju se i traze faul. Atletiko prednjaci u tome , ako dobro pratite utakmice primeticete. Samo je veceras Diego Costa se dva puta valjao kao da je izgubio nogu da bi se posle odmah vracao u igru u sprintu, isto su radili i u utakmici sa realom, samo padaju, kukaju i prigovaraju. Moderan fudbal je dosta postao mekan, sudije svasta sviraju, svaki jaci kontakt , remplovanje, nekada Zidan, Raul, Ronaldo , Batistuta nisu ni pomisljali da padnu a ovi danasnji tipa Robena, Koste , C. Ronalda i pola Atletiko Madrida samo cekaju dasak vetra... Fudbal je postao sramota, zlatne godine su prosle, ostalo je samo jos par umetnika. Toliko

bobm

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.

c7-5

pre 10 godina

Atletiko je ove sezone suvise ozbiljan tim za Milan. To pokazuje i u prvenstvu i u LS.Nema Milan vise sta da trazi u LS, pa znamo kako igraju i u Kalcu. Nije to onaj Milan, ne stima tu mnogo sta, kako u klubu tako i kada je tim u pitanju.

vince carter

pre 10 godina

svi koji misle da je evropa merilo jacine bilo koje lige su smesni,evropa je kup sistem i svasta je moguce kao sto je wigan izbacio city sto ne znaci da su jaci od njih,fora je u tome da bi galatasaraj bio 10ti u italiji a bazel koji je tukao celzi,junajted,totenhem 12ti u engleskoj otprilike!! a pozz sa onog sto ima nick drogba11 i sto mi rece kako je celzi pre par sezona pomeo juve u grupi iako je to bila osmina finala 3:2 rezultat za najjaci celzi u istoriji protiv juvea koji se vratio iz druge lige...bravo drogba znas znanje!! aha,kao i ono sto rece totenhem razbio inter..dali su svi zaboravili da je inter vodio sa 4:0 protiv totenhema???

....

pre 10 godina

Ne treba potcenjivati arsenal, odigrali su egal sa bajernom prvo poluvreme, mozda cak bili i bolji sve dok golman nije preostro kaznjen. Da je bajern jurio u nemackoj rezultat morao bi da se otvori, a arsenal bi cekao kontre tako da cisto sumnjam da bi ih i tad razvalali kao sto kidaju u bundes ligi.

Mislim, dakle postojim! :-D

pre 10 godina

@ Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose. (baki, 11. mart 2014 22:43) Izvini, ali i sa tim nikad jačim Realom, Atletiko je pre dve nedelje odigrao 2:2, a da su imali malo sreće mogli su i da pobede... Ja lično mislim da bi Atletiku mnogo više odgovarao Real, nego Barselona npr, jer su njihovi mečevi pa Realom uvek posebni, a tek u LŠ šta bi to bilo...

...

pre 10 godina

@Prince Milan jeste igrao četvrtfinale pre dve godine ali nije izbacio Arsenal. Arsenal je ispao od Barse nakon crvenog Van Persiju, a Milan je posle toga ispao od Barse takođe nakon sumnjivog drugog žutog zbog koškanja prilikom izvođenja kornera.

Darko

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D
(Milos Stanojevic, 11. mart 2014 22:53)

Kako samo smesan i navijacki komentar. Arsenal u Minhenu nije imao jednu jedinu sansu da postigne gol, a gol koji je Podolski dao je bio posle ociglednog guranja sa ledja Lama. Naravno, pogledaj malo i pravila, ako zadnji igrac napravi faul to je direktni crveni karton tako da je sudija samo postovao pravila.
I naravno Podolski je bio u ociglednom ofsajdu sto se lepo videlo i na usporenom snimku.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Atletiko je jak moze da iznenadi ako stigne do Finala uzece LS,priznajem tesko ce mo odbraniti USKETA ipak treba i srece mnogo,ali Atletiko stvarno moze da bude iznenadjenje ove sezone..Celzi ce ispasti mozda cak i u ovom kolu,italijani jad i beda,sve u svemu bundes i primera odmeravaju ponovo snage

Kum

pre 10 godina

Tu su Real, Barsa, Siti i PSG, svi su jezivo jaki, ali Real nije normalan...
(srbin, 11. mart 2014 22:50)

City su već rastavili od trave dok im se bilo igralo, mnogo jaču Barselonu nego sad napunili k'o nerotkinju, samo ih pogledaš i sve ti je jasno. Svi izgledaju super dok im ne dodju na noge.
Real je najinteresantnija varijanta, jer je moguć vatromet.

Sve je naravno moguće, ali Bajern je izgubio samo jedan meč u sezoni, uz šaku remija, a sve ostalo su urnisali. Postoji razlog za sve to.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Di je onaj majstor, neki optimista navijač Milana koji je slavio kad su izvukli Atletico ? Pa kad sam mu ja ovdje napisao da ja nebi slavio da sam na njegovom mjestu, on mi je napisao da ja veze s vezom nemam o nogometu i da on zna o Španjolskoj ligi vise nego ja cijela moja uža i sira rodbina ... Hahahaha .. Ma znaš ti da..

joca

pre 10 godina

A ja kad sam vam govorio pre Mesec dana da je Arsenal ispao iz LS vi mi lupali minuse..e deco deco
(BAYERN recordmeister, 11. mart 2014 22:54)

Jel si i sad stavio 1000e na Minhen???hahahahahahaha

Carlos Bocanegra

pre 10 godina

Kakva kukavicka igra Arsenala. Al' da tek 5 minuta pre kraja naprava presing na zadnju liniju Bajerna, sta drugo ocekivati? Pa i nek' primis 5 komada al' bar pokazi zelju za plasman. Nije mi jasno sta su ocekivali sa ovom taktikom

Atlel1c0m

pre 10 godina

Атлетико очекивано прошао. Ех кад би освојили или ЛШ или Примеру, али реално тешко...

alfa

pre 10 godina

Bas mi je drago zbog Atletika, zasluzili su da prodju dalje. Ko sto neko rece nemaju neke zvezde u timu ali su kolektivno veoma jaki i slozni, to je za svaku pohvalu :)

turk182

pre 10 godina

americka filmska akademija ce posle odgledane utakmice Bayern-Arsenal prestižnu nagradu "Oskar" preimenovati u Arijen Roben ;) decko bolenso dobro simulira!

IVORY

pre 10 godina

Gde su sada oni koji su se hvalili kkao je eto Arsenal prosle godine pobedio Bayerna u Minhenu.Arsenal pobedio a to sto je ispao to nikom nista.Arsenal pobedio kada je Bayern bio opusten jer je vec imao veliku zalihu iz Londona.Poraze iz Londona naravno niko ni ne racuna,ali je zato bitno hvaliti "snagu" Arsenala sa smesnim pricama

baki

pre 10 godina

Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose.

Patriota

pre 10 godina

Sedorf 11 utakmica 6 poraza( 2 Atletico, 2 Udineze, Juventus, Napoli), sluzbeno naj slabiji pocetak jednog trenera u istoriji Milana!

Tugo nesreco

pre 10 godina

Hm, Bajern, odvratan tim bio, odvratan i ostao! I sad' su mogli lagano da dobiju veceras Arsenal, a oni zbog kladionica 1:1, jadno kao i uvek. Bravo za Atletiko, klub koji uvek igra maksimalno, i daje sve od sebe, idemo Atletiko u polufinale!

lodrani11

pre 10 godina

Ne ne,meni ovo neka sila pokusava da kaze da ne zakoracim u kladionicu vise jer ne mogu da dobijem tiket za zivota. Cekam taj glupi penal da daju i uzmem neke pare najzad ali neeee,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NouNejmovic

pre 10 godina

Abijati - Rami, Bonera, Abate, Emanuelson - Esijen, Poli, De Jong, Kaka, Tarabt - Baloteli

Osim Kake,svi ostali su za Fk Gornje Brijanje iz Gornjeg Brijanja.

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

jedan od najsmesnijih penala ikada sviran....i to pri prolazu dalje sa dva gola viska....e Robenu Robenu....padate citavo vece....dobro vas je Pep naucio....on je to radio i u Kataloniji

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D

Liverpool Man

pre 10 godina

Ne kaze se cak sta vise nego samo "cak" ili samo "sta vise"
Ima golova,dobro je,Rts naravno prenosi ko i uvek.Uzivam u utakmici..
Nisam ocekivao 3+ na Atl-Milan a Arsenal se drzi i dalje.Zanimljivo.

milan

pre 10 godina

veliki klub A.C. Milan je dotakao dno...ne samo sto ce da ispanu,nije to problem,problem je sto imaju igrace koji su prosjecni i za italijansku ligu a ne Evropu...R.I.P. nekada veliki klubu

Kum

pre 10 godina

0:0 je, i nema veze kako se završi utakmica, ali po već vidjenom moram da kazem da ja za mojih 35 godina nisam video moćniju ekipu od Bajerna. U svakom aspektu igre su jezivi.
Barselona je vrtela loptu i to mnogo lepo, nema šta, ali Bajern bukvalno gazi.

milan

pre 10 godina

veliki klub A.C. Milan je dotakao dno...ne samo sto ce da ispanu,nije to problem,problem je sto imaju igrace koji su prosjecni i za italijansku ligu a ne Evropu...R.I.P. nekada veliki klubu

Kum

pre 10 godina

0:0 je, i nema veze kako se završi utakmica, ali po već vidjenom moram da kazem da ja za mojih 35 godina nisam video moćniju ekipu od Bajerna. U svakom aspektu igre su jezivi.
Barselona je vrtela loptu i to mnogo lepo, nema šta, ali Bajern bukvalno gazi.

turk182

pre 10 godina

americka filmska akademija ce posle odgledane utakmice Bayern-Arsenal prestižnu nagradu "Oskar" preimenovati u Arijen Roben ;) decko bolenso dobro simulira!

NouNejmovic

pre 10 godina

Abijati - Rami, Bonera, Abate, Emanuelson - Esijen, Poli, De Jong, Kaka, Tarabt - Baloteli

Osim Kake,svi ostali su za Fk Gornje Brijanje iz Gornjeg Brijanja.

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

jedan od najsmesnijih penala ikada sviran....i to pri prolazu dalje sa dva gola viska....e Robenu Robenu....padate citavo vece....dobro vas je Pep naucio....on je to radio i u Kataloniji

baki

pre 10 godina

Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose.

Patriota

pre 10 godina

Sedorf 11 utakmica 6 poraza( 2 Atletico, 2 Udineze, Juventus, Napoli), sluzbeno naj slabiji pocetak jednog trenera u istoriji Milana!

lodrani11

pre 10 godina

Ne ne,meni ovo neka sila pokusava da kaze da ne zakoracim u kladionicu vise jer ne mogu da dobijem tiket za zivota. Cekam taj glupi penal da daju i uzmem neke pare najzad ali neeee,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D

Vladimir Pula

pre 10 godina

Di je onaj majstor, neki optimista navijač Milana koji je slavio kad su izvukli Atletico ? Pa kad sam mu ja ovdje napisao da ja nebi slavio da sam na njegovom mjestu, on mi je napisao da ja veze s vezom nemam o nogometu i da on zna o Španjolskoj ligi vise nego ja cijela moja uža i sira rodbina ... Hahahaha .. Ma znaš ti da..

alfa

pre 10 godina

Bas mi je drago zbog Atletika, zasluzili su da prodju dalje. Ko sto neko rece nemaju neke zvezde u timu ali su kolektivno veoma jaki i slozni, to je za svaku pohvalu :)

Ssilipo

pre 10 godina

citam komentare i ne verujem sta ljudi pisu. Milan je u prvom poluvremenu imao Atletika posle gola koji je postigao Kaka, samo nisu imali srece kao i u prvom mecu. Sto se tice meca Bayern Arsenal , najveci krivac je Wenger sa taktikom kukavice. Inace muka mi je vise od fudbala gde svi padaju, valjaju se i traze faul. Atletiko prednjaci u tome , ako dobro pratite utakmice primeticete. Samo je veceras Diego Costa se dva puta valjao kao da je izgubio nogu da bi se posle odmah vracao u igru u sprintu, isto su radili i u utakmici sa realom, samo padaju, kukaju i prigovaraju. Moderan fudbal je dosta postao mekan, sudije svasta sviraju, svaki jaci kontakt , remplovanje, nekada Zidan, Raul, Ronaldo , Batistuta nisu ni pomisljali da padnu a ovi danasnji tipa Robena, Koste , C. Ronalda i pola Atletiko Madrida samo cekaju dasak vetra... Fudbal je postao sramota, zlatne godine su prosle, ostalo je samo jos par umetnika. Toliko

Carlos Bocanegra

pre 10 godina

Kakva kukavicka igra Arsenala. Al' da tek 5 minuta pre kraja naprava presing na zadnju liniju Bajerna, sta drugo ocekivati? Pa i nek' primis 5 komada al' bar pokazi zelju za plasman. Nije mi jasno sta su ocekivali sa ovom taktikom

joca

pre 10 godina

A ja kad sam vam govorio pre Mesec dana da je Arsenal ispao iz LS vi mi lupali minuse..e deco deco
(BAYERN recordmeister, 11. mart 2014 22:54)

Jel si i sad stavio 1000e na Minhen???hahahahahahaha

c7-5

pre 10 godina

Atletiko je ove sezone suvise ozbiljan tim za Milan. To pokazuje i u prvenstvu i u LS.Nema Milan vise sta da trazi u LS, pa znamo kako igraju i u Kalcu. Nije to onaj Milan, ne stima tu mnogo sta, kako u klubu tako i kada je tim u pitanju.

Atlel1c0m

pre 10 godina

Атлетико очекивано прошао. Ех кад би освојили или ЛШ или Примеру, али реално тешко...

Kum

pre 10 godina

Tu su Real, Barsa, Siti i PSG, svi su jezivo jaki, ali Real nije normalan...
(srbin, 11. mart 2014 22:50)

City su već rastavili od trave dok im se bilo igralo, mnogo jaču Barselonu nego sad napunili k'o nerotkinju, samo ih pogledaš i sve ti je jasno. Svi izgledaju super dok im ne dodju na noge.
Real je najinteresantnija varijanta, jer je moguć vatromet.

Sve je naravno moguće, ali Bajern je izgubio samo jedan meč u sezoni, uz šaku remija, a sve ostalo su urnisali. Postoji razlog za sve to.

Darko

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D
(Milos Stanojevic, 11. mart 2014 22:53)

Kako samo smesan i navijacki komentar. Arsenal u Minhenu nije imao jednu jedinu sansu da postigne gol, a gol koji je Podolski dao je bio posle ociglednog guranja sa ledja Lama. Naravno, pogledaj malo i pravila, ako zadnji igrac napravi faul to je direktni crveni karton tako da je sudija samo postovao pravila.
I naravno Podolski je bio u ociglednom ofsajdu sto se lepo videlo i na usporenom snimku.

Mislim, dakle postojim! :-D

pre 10 godina

@ Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose. (baki, 11. mart 2014 22:43) Izvini, ali i sa tim nikad jačim Realom, Atletiko je pre dve nedelje odigrao 2:2, a da su imali malo sreće mogli su i da pobede... Ja lično mislim da bi Atletiku mnogo više odgovarao Real, nego Barselona npr, jer su njihovi mečevi pa Realom uvek posebni, a tek u LŠ šta bi to bilo...

IVORY

pre 10 godina

Gde su sada oni koji su se hvalili kkao je eto Arsenal prosle godine pobedio Bayerna u Minhenu.Arsenal pobedio a to sto je ispao to nikom nista.Arsenal pobedio kada je Bayern bio opusten jer je vec imao veliku zalihu iz Londona.Poraze iz Londona naravno niko ni ne racuna,ali je zato bitno hvaliti "snagu" Arsenala sa smesnim pricama

Tugo nesreco

pre 10 godina

Hm, Bajern, odvratan tim bio, odvratan i ostao! I sad' su mogli lagano da dobiju veceras Arsenal, a oni zbog kladionica 1:1, jadno kao i uvek. Bravo za Atletiko, klub koji uvek igra maksimalno, i daje sve od sebe, idemo Atletiko u polufinale!

Liverpool Man

pre 10 godina

Ne kaze se cak sta vise nego samo "cak" ili samo "sta vise"
Ima golova,dobro je,Rts naravno prenosi ko i uvek.Uzivam u utakmici..
Nisam ocekivao 3+ na Atl-Milan a Arsenal se drzi i dalje.Zanimljivo.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Atletiko je jak moze da iznenadi ako stigne do Finala uzece LS,priznajem tesko ce mo odbraniti USKETA ipak treba i srece mnogo,ali Atletiko stvarno moze da bude iznenadjenje ove sezone..Celzi ce ispasti mozda cak i u ovom kolu,italijani jad i beda,sve u svemu bundes i primera odmeravaju ponovo snage

ii

pre 10 godina

roben je najveci glumac padavicar danasnjeg fudbala,gori od ronalda.sudija nasjeo ko malo dijete.bajern smijesan,zatvoris riberija , robena i oni dva pasa naprijed nemogu odigrati.mandzukic ko drvo obicno.arsenal jos smjesniji,prepali se,venger nesto kalkulise ,umjesto da zaganja ko zadnjih 10 minuta,ali sve se placa i vraca pa ce i bajern ovo guranje sudija doci glave....

....

pre 10 godina

Ne treba potcenjivati arsenal, odigrali su egal sa bajernom prvo poluvreme, mozda cak bili i bolji sve dok golman nije preostro kaznjen. Da je bajern jurio u nemackoj rezultat morao bi da se otvori, a arsenal bi cekao kontre tako da cisto sumnjam da bi ih i tad razvalali kao sto kidaju u bundes ligi.

...

pre 10 godina

@Prince Milan jeste igrao četvrtfinale pre dve godine ali nije izbacio Arsenal. Arsenal je ispao od Barse nakon crvenog Van Persiju, a Milan je posle toga ispao od Barse takođe nakon sumnjivog drugog žutog zbog koškanja prilikom izvođenja kornera.

vince carter

pre 10 godina

bravo ssilipo to je pravi komentar!! a ovaj gos luciano modji sto bi stavio katanac na kalco je jedan od primera onih koji preovladjuju u nasem bednom drustvu..on bi da zatvara ligu koja je zvanicno cetvrta,portugalci koji su peti su ispali svi a francuski klub ima 0 bodova u grupi u kojoj italijanski tim ima 12,ali on bi ipak zatvorio kalco,najtrofejnija liga na svetu daje pojedinima komplekse ali ponavljam evropa nema veze sa jacinom bilo koje lige,juventus je svoju snagu pokazao protiv real madrida koji je turcima dao deset..sramim se pojedinih

bobm

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.

vince carter

pre 10 godina

svi koji misle da je evropa merilo jacine bilo koje lige su smesni,evropa je kup sistem i svasta je moguce kao sto je wigan izbacio city sto ne znaci da su jaci od njih,fora je u tome da bi galatasaraj bio 10ti u italiji a bazel koji je tukao celzi,junajted,totenhem 12ti u engleskoj otprilike!! a pozz sa onog sto ima nick drogba11 i sto mi rece kako je celzi pre par sezona pomeo juve u grupi iako je to bila osmina finala 3:2 rezultat za najjaci celzi u istoriji protiv juvea koji se vratio iz druge lige...bravo drogba znas znanje!! aha,kao i ono sto rece totenhem razbio inter..dali su svi zaboravili da je inter vodio sa 4:0 protiv totenhema???

Darko

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.
(bobm, 12. mart 2014 01:54)

Ako cemo o pravilima, pre penala nad Ozilom bio je odigledan OFSAJD u kom je Ozil bio tako da je i penal bio neregularan. A sto se tice crvenog te dve situacije ne mogu ni da se porede, Roben je gurno loptu pored golaman a ovaj ga je direktno pokosio. Znaci gol je bio skroz prazan.

Dado

pre 10 godina

...@ nije istina. Poslednji put kad je Milan igrao 1/4 finale LS, a to je bilo i sezoni 2011/12, u osmini finala su izbacili Arsenal. Posle visoke pobede u Milanu, zamalo su sve prokockali u Londonu. A onda je sledila Barca.

Kum

pre 10 godina

0:0 je, i nema veze kako se završi utakmica, ali po već vidjenom moram da kazem da ja za mojih 35 godina nisam video moćniju ekipu od Bajerna. U svakom aspektu igre su jezivi.
Barselona je vrtela loptu i to mnogo lepo, nema šta, ali Bajern bukvalno gazi.

IVORY

pre 10 godina

Gde su sada oni koji su se hvalili kkao je eto Arsenal prosle godine pobedio Bayerna u Minhenu.Arsenal pobedio a to sto je ispao to nikom nista.Arsenal pobedio kada je Bayern bio opusten jer je vec imao veliku zalihu iz Londona.Poraze iz Londona naravno niko ni ne racuna,ali je zato bitno hvaliti "snagu" Arsenala sa smesnim pricama

Milos Stanojevic

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D

ii

pre 10 godina

roben je najveci glumac padavicar danasnjeg fudbala,gori od ronalda.sudija nasjeo ko malo dijete.bajern smijesan,zatvoris riberija , robena i oni dva pasa naprijed nemogu odigrati.mandzukic ko drvo obicno.arsenal jos smjesniji,prepali se,venger nesto kalkulise ,umjesto da zaganja ko zadnjih 10 minuta,ali sve se placa i vraca pa ce i bajern ovo guranje sudija doci glave....

Drzava - TO SAM JA

pre 10 godina

jedan od najsmesnijih penala ikada sviran....i to pri prolazu dalje sa dva gola viska....e Robenu Robenu....padate citavo vece....dobro vas je Pep naucio....on je to radio i u Kataloniji

Darko

pre 10 godina

Realno da je sudjenje bilo u oba meca na nivou Arsenal bi prosao. Ne kazem da su sudije navlacile na Bajern ali stvrno imaju neke propuste ( U prvom mecu crveni i penal za gosu Arsenala-previse, penal je bio ali crveni nikako imao je tu jos propusta ali ne mogu da se setim, a sada u drugom mecu: ono nije bio penal za Bajern, ono nije bio faul Kazorle kada je uzeo loptu i krenu na golmana sam i ono nije takodje bio ofsajd podloskog cini mi se )...

P S Sve cestitke za Fabianskog i Kazorlu koji je neverovatno dobar igrac ! :D
(Milos Stanojevic, 11. mart 2014 22:53)

Kako samo smesan i navijacki komentar. Arsenal u Minhenu nije imao jednu jedinu sansu da postigne gol, a gol koji je Podolski dao je bio posle ociglednog guranja sa ledja Lama. Naravno, pogledaj malo i pravila, ako zadnji igrac napravi faul to je direktni crveni karton tako da je sudija samo postovao pravila.
I naravno Podolski je bio u ociglednom ofsajdu sto se lepo videlo i na usporenom snimku.

turk182

pre 10 godina

americka filmska akademija ce posle odgledane utakmice Bayern-Arsenal prestižnu nagradu "Oskar" preimenovati u Arijen Roben ;) decko bolenso dobro simulira!

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Atletiko je jak moze da iznenadi ako stigne do Finala uzece LS,priznajem tesko ce mo odbraniti USKETA ipak treba i srece mnogo,ali Atletiko stvarno moze da bude iznenadjenje ove sezone..Celzi ce ispasti mozda cak i u ovom kolu,italijani jad i beda,sve u svemu bundes i primera odmeravaju ponovo snage

Tugo nesreco

pre 10 godina

Hm, Bajern, odvratan tim bio, odvratan i ostao! I sad' su mogli lagano da dobiju veceras Arsenal, a oni zbog kladionica 1:1, jadno kao i uvek. Bravo za Atletiko, klub koji uvek igra maksimalno, i daje sve od sebe, idemo Atletiko u polufinale!

....

pre 10 godina

Ne treba potcenjivati arsenal, odigrali su egal sa bajernom prvo poluvreme, mozda cak bili i bolji sve dok golman nije preostro kaznjen. Da je bajern jurio u nemackoj rezultat morao bi da se otvori, a arsenal bi cekao kontre tako da cisto sumnjam da bi ih i tad razvalali kao sto kidaju u bundes ligi.

vince carter

pre 10 godina

svi koji misle da je evropa merilo jacine bilo koje lige su smesni,evropa je kup sistem i svasta je moguce kao sto je wigan izbacio city sto ne znaci da su jaci od njih,fora je u tome da bi galatasaraj bio 10ti u italiji a bazel koji je tukao celzi,junajted,totenhem 12ti u engleskoj otprilike!! a pozz sa onog sto ima nick drogba11 i sto mi rece kako je celzi pre par sezona pomeo juve u grupi iako je to bila osmina finala 3:2 rezultat za najjaci celzi u istoriji protiv juvea koji se vratio iz druge lige...bravo drogba znas znanje!! aha,kao i ono sto rece totenhem razbio inter..dali su svi zaboravili da je inter vodio sa 4:0 protiv totenhema???

bobm

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.

Ssilipo

pre 10 godina

citam komentare i ne verujem sta ljudi pisu. Milan je u prvom poluvremenu imao Atletika posle gola koji je postigao Kaka, samo nisu imali srece kao i u prvom mecu. Sto se tice meca Bayern Arsenal , najveci krivac je Wenger sa taktikom kukavice. Inace muka mi je vise od fudbala gde svi padaju, valjaju se i traze faul. Atletiko prednjaci u tome , ako dobro pratite utakmice primeticete. Samo je veceras Diego Costa se dva puta valjao kao da je izgubio nogu da bi se posle odmah vracao u igru u sprintu, isto su radili i u utakmici sa realom, samo padaju, kukaju i prigovaraju. Moderan fudbal je dosta postao mekan, sudije svasta sviraju, svaki jaci kontakt , remplovanje, nekada Zidan, Raul, Ronaldo , Batistuta nisu ni pomisljali da padnu a ovi danasnji tipa Robena, Koste , C. Ronalda i pola Atletiko Madrida samo cekaju dasak vetra... Fudbal je postao sramota, zlatne godine su prosle, ostalo je samo jos par umetnika. Toliko

Liverpool Man

pre 10 godina

Ne kaze se cak sta vise nego samo "cak" ili samo "sta vise"
Ima golova,dobro je,Rts naravno prenosi ko i uvek.Uzivam u utakmici..
Nisam ocekivao 3+ na Atl-Milan a Arsenal se drzi i dalje.Zanimljivo.

NouNejmovic

pre 10 godina

Abijati - Rami, Bonera, Abate, Emanuelson - Esijen, Poli, De Jong, Kaka, Tarabt - Baloteli

Osim Kake,svi ostali su za Fk Gornje Brijanje iz Gornjeg Brijanja.

Carlos Bocanegra

pre 10 godina

Kakva kukavicka igra Arsenala. Al' da tek 5 minuta pre kraja naprava presing na zadnju liniju Bajerna, sta drugo ocekivati? Pa i nek' primis 5 komada al' bar pokazi zelju za plasman. Nije mi jasno sta su ocekivali sa ovom taktikom

joca

pre 10 godina

A ja kad sam vam govorio pre Mesec dana da je Arsenal ispao iz LS vi mi lupali minuse..e deco deco
(BAYERN recordmeister, 11. mart 2014 22:54)

Jel si i sad stavio 1000e na Minhen???hahahahahahaha

vince carter

pre 10 godina

bravo ssilipo to je pravi komentar!! a ovaj gos luciano modji sto bi stavio katanac na kalco je jedan od primera onih koji preovladjuju u nasem bednom drustvu..on bi da zatvara ligu koja je zvanicno cetvrta,portugalci koji su peti su ispali svi a francuski klub ima 0 bodova u grupi u kojoj italijanski tim ima 12,ali on bi ipak zatvorio kalco,najtrofejnija liga na svetu daje pojedinima komplekse ali ponavljam evropa nema veze sa jacinom bilo koje lige,juventus je svoju snagu pokazao protiv real madrida koji je turcima dao deset..sramim se pojedinih

milan

pre 10 godina

veliki klub A.C. Milan je dotakao dno...ne samo sto ce da ispanu,nije to problem,problem je sto imaju igrace koji su prosjecni i za italijansku ligu a ne Evropu...R.I.P. nekada veliki klubu

baki

pre 10 godina

Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose.

lodrani11

pre 10 godina

Ne ne,meni ovo neka sila pokusava da kaze da ne zakoracim u kladionicu vise jer ne mogu da dobijem tiket za zivota. Cekam taj glupi penal da daju i uzmem neke pare najzad ali neeee,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Atlel1c0m

pre 10 godina

Атлетико очекивано прошао. Ех кад би освојили или ЛШ или Примеру, али реално тешко...

Darko

pre 10 godina

(Darko, 12. mart 2014 00:15) ako tako striktno gledas pravila onda je i za penal nad ozilom u prvoj utakmici trebao biti crveni karton. pogledaj liniju, bio je zadnji igrac odbrane. ako dalje striktno gledas pravila penal i crveni za sceznog nisu postojali jer je roben isao kramponima prema golmanu sa nogom podignutom u visini glave sto se u fudbalu zove opasna igra. bajern je prosao, fenomenalna su ekipa, svaka cast ali nemoj o striktnom postovanju neceg sto se ne postuje.
(bobm, 12. mart 2014 01:54)

Ako cemo o pravilima, pre penala nad Ozilom bio je odigledan OFSAJD u kom je Ozil bio tako da je i penal bio neregularan. A sto se tice crvenog te dve situacije ne mogu ni da se porede, Roben je gurno loptu pored golaman a ovaj ga je direktno pokosio. Znaci gol je bio skroz prazan.

alfa

pre 10 godina

Bas mi je drago zbog Atletika, zasluzili su da prodju dalje. Ko sto neko rece nemaju neke zvezde u timu ali su kolektivno veoma jaki i slozni, to je za svaku pohvalu :)

...

pre 10 godina

@Prince Milan jeste igrao četvrtfinale pre dve godine ali nije izbacio Arsenal. Arsenal je ispao od Barse nakon crvenog Van Persiju, a Milan je posle toga ispao od Barse takođe nakon sumnjivog drugog žutog zbog koškanja prilikom izvođenja kornera.

Kum

pre 10 godina

Tu su Real, Barsa, Siti i PSG, svi su jezivo jaki, ali Real nije normalan...
(srbin, 11. mart 2014 22:50)

City su već rastavili od trave dok im se bilo igralo, mnogo jaču Barselonu nego sad napunili k'o nerotkinju, samo ih pogledaš i sve ti je jasno. Svi izgledaju super dok im ne dodju na noge.
Real je najinteresantnija varijanta, jer je moguć vatromet.

Sve je naravno moguće, ali Bajern je izgubio samo jedan meč u sezoni, uz šaku remija, a sve ostalo su urnisali. Postoji razlog za sve to.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Di je onaj majstor, neki optimista navijač Milana koji je slavio kad su izvukli Atletico ? Pa kad sam mu ja ovdje napisao da ja nebi slavio da sam na njegovom mjestu, on mi je napisao da ja veze s vezom nemam o nogometu i da on zna o Španjolskoj ligi vise nego ja cijela moja uža i sira rodbina ... Hahahaha .. Ma znaš ti da..

Patriota

pre 10 godina

Sedorf 11 utakmica 6 poraza( 2 Atletico, 2 Udineze, Juventus, Napoli), sluzbeno naj slabiji pocetak jednog trenera u istoriji Milana!

Mislim, dakle postojim! :-D

pre 10 godina

@ Atletiko igra mocno, realno nemaju ni jednu super zvezdu(eventualno Kosta ili Vilja),ali kao kolektiv izgledaju fenomenalno. Jedino mi je zao sto ove godine u ligi naspram sebe imaju nikad jaci Real, pa ce tesko do titule,ali podatak da su svih 8 meceva u LS pobedili.dovoljno govori. Samo se nadam da im u 1/4 finalu ne upadnu Real ili Bayern,sa svima ostalima mogu da se nose. (baki, 11. mart 2014 22:43) Izvini, ali i sa tim nikad jačim Realom, Atletiko je pre dve nedelje odigrao 2:2, a da su imali malo sreće mogli su i da pobede... Ja lično mislim da bi Atletiku mnogo više odgovarao Real, nego Barselona npr, jer su njihovi mečevi pa Realom uvek posebni, a tek u LŠ šta bi to bilo...

c7-5

pre 10 godina

Atletiko je ove sezone suvise ozbiljan tim za Milan. To pokazuje i u prvenstvu i u LS.Nema Milan vise sta da trazi u LS, pa znamo kako igraju i u Kalcu. Nije to onaj Milan, ne stima tu mnogo sta, kako u klubu tako i kada je tim u pitanju.

Dado

pre 10 godina

...@ nije istina. Poslednji put kad je Milan igrao 1/4 finale LS, a to je bilo i sezoni 2011/12, u osmini finala su izbacili Arsenal. Posle visoke pobede u Milanu, zamalo su sve prokockali u Londonu. A onda je sledila Barca.