Utorak, 04.03.2014.

21:29

Srbi s Kosova razočarani u FSS

Dok se albanski deo Kosova i Metohije sprema za istorijski fudbalski meč reprezentacije protiv Haitija, srpski fudbalski radnici su razočarani odnosom FSS.

Izvor: ŽÈ

Srbi s Kosova razoèarani u FSS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

onix

pre 10 godina

Ma ajde na kratko pustite sad Toleta, Dačića, Vučića..... Pogledajte "tačijevu vrhušku", to ponašanje? Taj stupanj prepotencije i samouvjerenosti nema Murinjo! Taj prkos je nevjerojatan!?

BDV. razumijemo i mi i vi i svi ostali da su to "jeftini politički poeni", ali što je ispod granice dobrog ukusa, e pa stvarno je previše! Pogotovo što se nazire "hrvatski sindrom" a to je skoro pa izjednjačavanja nogometne selekcije s jednom političkom strankom, ideologijom, tzv. vođom. To je ono što je nakaradno u priči. Ostalo je sve stvar kućnog odgoja gdje se potiče junaštvo, a mora doći prije ili kasnije do ekscesa i dalje vrtlog, umjesto da djecu učimo da se cijeni pristojnost i da nije pristojno činiti ono što drugo može povrijediti. A naročito ne činiti drugima ono što ne želiš da drugi učine tebi.

onix

pre 10 godina

JB, način kako su došli u situaciju da organiziraju takvu jednu "utakmicu" je taj koji smeta, iritira!

Ali ja osobno mislim da je glavni mamac (osim vlastodržačkog manevra) ipak to što "imaju" nekoliko cijenjenih reprezentativaca Švicarske i sličnih useljeničkih zemalja! I to je ono što iritira do neba, što bi oni sad preko noći pootimali Švicarkoj i sličnima sve moguće i pokazali se kao face! Po meni je to glavni okidač, da oni moraju od nule, samo s domaćim kadrom ne bi oni to baš ovako! Onda bi se i moglo govoriti o kategoriji sporta, jer ovo danas je ideološki aktivizam, sve ostalo je samo popratno!

Pa sta?
Neka igraju fudbal i zive normalno.
Zasto vam sve smeta?

Ulqini

pre 10 godina

Ekipa Kosova:
1.Berisa (Lazio)
2. T. Xhaka (Bale)
3. Hetemaj (Chievo)
4. Mavraj (Furth)
5. Cana (Lazio)
6. Behrami (Napoli)
7. Xhaka (Menchengladbach)
8. Dzemaili (Napoli)
9. Shaqiri (Bayern Munich)
10. Januzaj (Manchester United)
11. Rama (Vallaloid)

Zrinski je tata za karađorđa

pre 10 godina

Svi srbi van srbije su trebali znati, da srbiju interesuju samo ako ona ima svoj interes, a nakon toga su odbačeni...

JB

pre 10 godina

Pa sta?Neka igraju fudbal i zive normalno.Zasto vam sve smeta?Mnogi od na nikad nisu prosli blizu Kosova-ali nam je bitno da je `nase`.Nije vise nase-demografija cini svoje-i ostale cinjenice.

svetena-voda

pre 10 godina

kosova su probali srbi sa kosova,to je činjenica. u razgovoru sa njima,nikada nisu pomenuli 'kosovo je naše',pominju ga samo kada treba da odu po novac,koji im uplaćuje srbija,a oni pokupovali kuće,kola i odlična radna mesta u srbiji. zato naša deca ne rade ili rade na radnim mestima za mizerne plate!

svetena-voda

pre 10 godina

podržavam vojkana! prodavali su sve,od šupe do šume za ogromne pare,a ovde pokupovali kućerine,kola,radna mesta! u nekim porodicama niko i ne radi,ali se letuje,zimuje,voze kola,grade kuće,obilaze ture po zapadu! pa razmislite,kako onda žive. dok ti serbine,radi,za 200 evra,more i planine vidiš samo na prospektu!

vas ljubazni komsija

pre 10 godina

http://www.rtklive.com/new/livetv/android/
Evo link drugarice i drugovi i uzivajte u futbalu takav kakav jeste ,nemojte da nam zamerite zato sto smo nova drzava i nismo imali mogucnosti i bolje uslove kad smo bili zajedno u drzavi zato sto niste ni dali albancima da igraju futbal a kamo li nesto drugo a znate zasto je bilo tako ?!Zato sto smo uvek bili gradjani drugog reda, a bili jesmo i bicemo najvise albanaca na Kosovu.Pozdrav za sve ljude dobre volje !
P.S. Kod mene ovaj link radi na tabletu ,imam flashplayer android.Utakmica pocinje u 15 : 00 ------ march 05 2014
Cao cao!

lynx

pre 10 godina

@DUBRAVKO
Izabrao si stvarno odličan nick za srbovanje. A što ti, ovaj dole Vlado i slični ostrašćeni frikovi ne odete malo na Kosovo, pa tamo širite srpstvo i sl?

my way

pre 10 godina

Vidi ovih sto pljuju Srbe sa Kosova, sad im generalizacija ne smeta, taj govor mrznje je u redu? Na Kosovu je danas ostao onaj ko niti je sta prodao, niti je kome posao "uzeo", niti je uopste imao gde da ode. Da li je vama mozgicima bar to jasno?

patuljasti snaucer

pre 10 godina

svi komentari protiv toleta i aktuelne vlasti imaju vise minusa nego pluseva. da li je moguce da i tu imaju svoje botove!?

Djulijano

pre 10 godina

Ne znam zasto i vi i vecina drugih nasih medija objavljuju slike fudbalera otcepljene pokrajine. To iritira narod u Srbiji. Da se to ne prikazuje ne bi niko ni znao.

slobo

pre 10 godina

јако ружно нападати ФСС када је ово урадила актуелна влада Србије па и сам Караџић је рекао да је ово препорука наше владе али нажалост као и свих ових година увек се грешке пребацују другима. Ја разумем србе са КиМ-а тешко је напасти и окривити свог идола и највећег србина од постанка наше нације али они добро знају ко је ово урадио.

iggy

pre 10 godina

"Olimpijski stadion"....hahaha, cek, nisam dobro informisan, Rio odustao od Olimpijade?
'Adem Jasari'...stadion nosi ime osobe koja je bas u skladu sa olimpijskim duhom

Marko

pre 10 godina

Da sam bog reko bi haitianima ili 5-0 ili opet saljem tsunami. Ziv bio Haiti i pardon za crni humor. Sto se tice politike, jbla vas ona sve.

Daj više se probudite !

pre 10 godina

Da li su naši zemljaci, Srbi sa Kosova, toliko naivni, vezano za celu Kosovsku priču, uopšte, ili se to samo prave ?!

ilic

pre 10 godina

Ne treba da igrate za Kosovo,jos manje treba da igrate za Srbiju,za Srbiju trbaju da igraju samo Srbijanci a svi ostali Srbi treba da igraju za Republiku Srpsku,a ovi koji kazu da su im Srbi sa Kosova preuzeli i posao i zene znaci da su pametniji i sposobnoji i naravn lepsi od lokalnog stanovnistva,zene ne vole one koje ne rade nista nego po ceo dan kukaju.

milan

pre 10 godina

Kolko vidim ovim srbima iz srbije su krivi svi pocev od srba iz krajine bosne pa do.kosmeta ...a u stvari oni sami sebe nemogu da podnesu pogotovo ovo nazovi srbi iz bg. sto su izlazili na mostovo tokom bombard.samo jedno pitanje ...sta bi ste vi uradili na njihovo mesto ..bili bi i gori

Zeljko

pre 10 godina

Jednom prilikom je veliki General Mladic rekao, da je i bolje da deserteri iz VRS ne ratuju (sede po beogradskim kaficima), tako ce se samo ojacati vojska. Isto vazi i za onog "beogradjanina", igrao bi on i za manje pare, takav je covek. Vezano za utakmicu: 1) Ko ce prodavati semenke? 2) Samo neka igraju - dok mogu :-)

oPaki

pre 10 godina

Zaista je mucno da se iznova i iznova stancuju isti stereotipi o aktuelnoj politici i krivici ... Pravi krivac je Arsenije Carnojevic, i njegova pogresna politicka procena odnosa snaga u XVII veku. Sve ostalo su price za malu decu, vise gradja za ukrstene reci, nego stavovi za ozbiljne diskusije ...

zombi nation

pre 10 godina

srbin ma koje vere bio i politicke opcije, toliko je gladan mesa brata,komsije,sugradjana,sunarodnika..od zlobe,ljubomore,od trazenja krivca za vlastitu nesposobnost.
pojesce se medju sobom, dok zadnji ne ostane. a onda ce pojesti samog sebe.

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovim cime su Srbi sa Kosova razocarani, time se hvali jos uvek aktuelni premijer I prvi do njega. Nema veze FSS sa tim, stvar je u briselskom sporazumu I utemeljenju kosovske drzave u tom sporazumu od ista ta dva spomenuta bajna srpska politicara plus Toma kazandzija, plus zute bruke Borko I Boris...

lova

pre 10 godina

Ne bi igrali za Albance u fuZbalu za 15.000€, ali bi prodali zemlju Albancima za 500.000€. Svi vole pare, ali Srbi sa KiM posebno, nije prodao zemlju samo onaj ko nije imao dobru lokaciju. Licemerje...

Majki

pre 10 godina

Ovo nam je takva šamarčina. Da smo neka država pa da im pošaljemo dole žandarmeriju da im uhapsi celu takozvanu reprezentaciju.

onix

pre 10 godina

Ma nek igraju i oni, sta nas briga daj da radimo

E kad oni ne bi koristili nasilne i prevarantske metode da to ostvare. Igraju: cilj opravdava sredstvo! Njihovo ponašanje u ovome prema vama i vašima, ali i šire nije niti malo u duhu elementarnog fair-playa. Nisu se niti prema nama Hrvatima baš nešto ponijeli (zajedno s našim ograničenim likovima) da im uopće pada na pamet nakon svega još Hrvatsku uvlačiti u to sve.
Kako sada stvari stoje, zadnjih 12 do 18 sati izgleda da im hrvatska reprezentacija i nije trebala onako kako se tumači po HRV medijima da je cilj "vaditi mast" Srbima, već samo žele što veću medijsku pozornost, po posljednjem je to glavno, a naravno da bi CRO reprezentacija privukla više pozornosti nego Haiti!? I pazi ti ovo? Oni su imali već nastupe protiv nekih selekcija, ali "ovo" sad svojima predstavljaju kao "prvu službenu" utakmicu!? Na ulazicama su odštampali znak FIFE!? Njima na dušu......ali šteta svima ostalima............

Svejedno

pre 10 godina

Ne znam stvarno, zasto se toliko smaramo sa Kosovom i svakom pricom o njemu? To je svrsena stvar. Nek oni idu svojim putem, daj da mi nadjemo nas.

pozovi_ba

pre 10 godina

citam komentare i moram da i ja svoj napisem. ovako,inzenjer sam bez posla naravvno dok je vodeci covek mog grada naravno sa kosova,dok su svi izbegli sa kosova naravno na najboljim mogucim poslovima rasporedjeni i naravno od nase drzave zbrinuti. pitali me zbog cega vojsku nisam sluzio a ja pitam kome da sluzim,da necu mozda kosovo da branim dok su oni sa kosova otisli punih dzepova,lepo pokupovali nekretnine,poslove,priimali duple plate... i jos mnogo toga bih napisao ali ne vredi,vec sam se ubedacio i sa ovim!!!

Vlado

pre 10 godina

Vojkane,ti si ljubomoran covek.Da ne pricamo dalje.Sve si rekao o sopstvenom nepreuzimanju zivota u ruke.Tebe hrani mrznja i zato nam takvi u buducnosti ne trebaju.Hoces Alaha.?

qimi

pre 10 godina

Pa zrtvujte se sada, odavno niste. Pa vi srbi nikoga ne volite, pa ni sebe. Odavno, i uvek neki "drugi" su vam pravili probleme. Imali ste sve, i sve ste izgubili, sto sada smetaju vas svi BRUKA

Drnc

pre 10 godina

e ljudi moji ovo je ludilo neznamo gde bijemo znacia ovi sa kosova su mi dosadili sve za njih kuca iznikne poso odma u drzavno preduzece a ja sto ceo zivim ovde i radim gradjevinu i bilo sta pa n
e mogu da nadjem poso mislim SRAMOTA i neznam sta cekaju ovi ljudi sigurno da je svima lepo!!!

Labud

pre 10 godina

Nije Tole potpisivao 'pobedu' u Kumanovu '99 i sporazum u Briselu. Na kraju krajeva i Vokri je rekao da je u celoj prici FSS bio nemocan.

Covek dole (Marko iz Smedereva) je napisao pravi komentar. Mogu ovi da se ljute na FSS, ali prava adresa je neko drugi, buduci da je danas bila vest da ce Kosovo imati i vojsku. Tu je fudbal nista u poredjenju s ovim.

I za kraj da im porucim da se pozale nekom iz vlade, ako uspeju ikad vise da udju na Kosovo. To je prava adresa.

Himnu možeš al' i ne moraš da pevaš

pre 10 godina

@Beogradjanin

A ja ti večeras dajem 10 000 eura u kešu da se preseliš dole i da se ovde više nikad ne vratiš.

ненад рс

pre 10 godina

Спорт би требао спајати нажалост раздваја ,о олимпијском стадиону други пут.

slep kod ociju

pre 10 godina

Zahvalite Tomislavu Karadzicu i njegovoj 'diplomatiji'.
(Autsajder, 4. mart 2014 21:16)

Tesko je slepom nesto objasniti.Mozda te prosvetli tvoj veliki vodja a nas PPV.

joks

pre 10 godina

(Beogradjanin, 4. mart 2014 21:16)
Po mom misljenju ne valja biti neki patriota, ali i ne valja biti izdajica. Pa ja ni u najvecem pijanstvu ne bih tako nesto napisao kao sto si ti! Zelim ti od srca da ti neko ponudi tih 15000€, samo sto dalje od ove napacene zemlje.

Decko s Kosova

pre 10 godina

Ma sta savez, politicari su razocarali. ja, 22 godine star, iz Gnjilana, zeleo sam da se prijavim u Beograd na rad preko omladinske. Iz razloga sto mi je prebivaliste u Gnjilanu, kaze da ja ne mogu da radim u Beogradu jer nas je administracija izbacila iz sistema. "HVALA" POLITICARIMA sto se osecam kao niko i nista !!!

never

pre 10 godina

Nije Tomislav Karadzic potpisao Briselski sporazum,vec Dacic i Vucic.
(galebgd, 4. mart 2014 21:57)

Tacno ali nece valjda ljudi da se zale na Velikog Vodju.
Sutra bi bio naslov "FK Trepcu finansiraju tajkuni"

Stojan

pre 10 godina

Treba razumeti istorijske nuznosti, pobede i poraze. Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi koja se u 20-tom veku teritorijalno proshirila (prikljucenjem Vojvodine).Iz nekih razloga-istorijskih i ko zna kojih na Kosovu i Metohiji Srbi su postali manjina- gledano brojno (ne nacionalana manjina-jer to u sopstvenoj zemlji ne moze biti). Imate tu i prirodno premeshtanje stanovnishtva sa juga na sever (iz nerazvijenih u severne razvijenije delove). Briselskim sporazumom je poboljshano stanje Srba na Kosovu.Licno mislim da Srbi na Kosovu moraju biti aktivni i ucestvovti u svim normalnim aktivnostima sa Albancima. Dakle pomirenje i saradnja medju ljudima je normalna stvar. I nije jasno zashto i ne igrati za neki klub (koji je Albanski). Samoizolacija od vecinskog naroda je najgora stvar jer ne moze trajati beskonacno. I zbog novih generacija koje dolaze. Primer mogu biti evropski narodi, npr. Francuzi i Nemci. Da se razumemo, Srbi i Albanci nisu nikada sushtinski tratovali. Dovoljno je samo napomenuti I svetski rat gde su Nemci i Francuzi podneli velike zrtve a danas kao osnivaci EU su za primer celom svetu. Razume se da vlada u Beogradu moze dosta tome doprineti. Ona mora da napravi iskorak u zblizavanju sa Albancima na Kosovu, ako misli da popravi polozaj Srba u pokrajini. Svakako Srbi na Kosovu ne smeju biti frustrirani cinjenicom shta ce reci oficijelni Beograd ako se pojedini od njih pridruze zahtevima da sa na primer igra fudbal. Itd, itd,...

DUBRAVKO

pre 10 godina

Dragi Vojkane i ostali!
Ko su to oni, a ko mi. Koji je to kriterijum koji definise Srbina sa Kosova losim covekom a tebe Vojkane dobrim. I za koga smo mi to nekoga tamo toboze stradali. Pa i oni su mi i mi smo oni ako smo Srbi.Ako to ne shvatas tako mislim da bi trebao da se uzdrzis od komentara. A dragoj braci u kolevci srpstva poorucujem da igraju fudbal i ne obracaju paznju na glupe komentare supljih mozgova.

vojkan

pre 10 godina

Cela Srbija je puna sa izbeglicama sa Kosova i to ne smeta ali smeta to sto je retko ko od njih dobar covek. Svi se zale na njih, u svakom delu zemlje bilo to dal je Sumadija, Pomoravlje, Nis apsolutno svi. Svi oni imaju povlastice i neke donacije sta ti ja znam, ne placaju poreze a ovamo se ponasaju bahato i jos su i nezadovoljni a mi koji smo u Srbiji od kad znamo za sebe smo gradjani drugog reda, pa ja da pitam sad jel to normalno?
Muka mi je bre vise i Severa i Juga Kosova, nek se snalazi svako kako ume, dokle mi da zrtvujemo sebe i svoje zivote i zivote nasih dragih osoba zbog drugog, kad ce to neko da uradi i za nas?

Ilija

pre 10 godina

@ Beogradjanin, kako te samo nije sramota, zbog takvih kao ti smo izgubili Kosovo... Ova zemlja mi nikad nista nije dala, ali nema tih para za koje bih mogao da je prodam. Srbin sam, time se ponosim. Zivim lose, nadam se boljem, pre svega svojim potomcima, ako ne meni.

onix

pre 10 godina

Nevjerojatna čuda može stvoriti PI-AR! Radi se o psihološkoj "igri", medijskim manipulacijama su utjecali na svoje ljude da stvarno počnu vjerovati da je sve gotova stvar i riješeno sve. Bogu hvala pa smo mi iz Hrvatske izuzeti, pa nismo u središtu "spektakla"! Iritantno je ovo njihovo ponašanje što stoje na postavci da je sve već riješeno, a najčudnije od svega je to što su do prošle godine i sami nisu vjerovali u to i rekli svojim igračima slobodno nastupajte za treće reprezentacije jer je prilično sigurno da od Kosova neme još dugo ništa i onda taj veliki BUM, kao sve je gotovo!? Osobno ću pogledati samo početak tog cirkusa, to je nogometna utakmica samo formom, suština je skandal, im link pa ču pogledati početak. Usput već su poskidali zvjezdicu iza riječi "kosova" i imaju grb FFK i 20.000 papirnatih zastavica za "navijače".

Kud će to sve otići, ali ovi su neuobičajeno samouvjereni...............straota

stevan

pre 10 godina

Dovoljno je pogledati ovaj dole komentar koji bi igrao za 20 hiljada evra, pa zakljuciti kakav smo mi narod. Mi bi sebe prodali za saku dolara, a neki su ginuli ne bi li ostvarili svoje ciljeve (ima onih postenih I kod nas) ali jako malo.

Mi smo jadni i bedni

pre 10 godina

To su im sve smestili Dačić i Vučić sa svojom politikom "Evropa nema alternativu"! Ne razumem kako iko može da glasa za nekog od njih dvojice!

Hajduk Stanko

pre 10 godina

E moj beogradjanine,da bi se ponosno pevala himna potrebno je 10-15000 €.Sramota.Sta bi ti deda i pradeda rekli za to. Mora se imati bar minimum principa,ideala,vere,dostojanstva inace se pretvorismo svi u male zelene$

Siniša

pre 10 godina

Vi što pljujete Tomislava Karadžića, prvo se malo informišite. FS Srbije je rekao da po ovom pitanju samo rade po instrukcijama vlade Srbije. E sad hoćete li i njih da pljujete to je vaša stvar ili možda ćete i da glasate za njih.

marko

pre 10 godina

vi ne biste igrali ni za 20 000 evra ,ali su vasi bivsi sunarodnici i sugradjani svoje nekretnine prodavali za stotine hiljada evra ..
Kosovo je prodao narod ,a prodao bih i ja moju prcaru u Smederevu da mi neko ponudi 200 000 evra za nju,kao vecina vas koja ce da lupi - na ovaj komentar.Mi Srbi smo pre svega ogromni licemeri osudjujemo ,moralisemo ,a ne gledamo sebe ,treba prihvatiti cinjenicu da smo prodani i da cemo uvek biti takvi.

onix

pre 10 godina

Ja kužim da vidite i gledate u Vučića, Dačića i Toleta kao "krivce", ali ja ipak mislim da su ih kosovari ulovili na spavanju! Mislim da su vaše dužnosnike jednostavno dočekali na prepad i blefiranjem i folovima dobili i više nego li su tražili.
Osobno mislim da nisu niti svi kosovski Albanci za "autoritarno" Tačijevo rukovođenje. Sve pomalo ukazuje kao da ovo nije "reprezentacija" Kosova, već ipak prvo Hašima Tačija. Ali ovo sad sutra je kruha i igara.....

marko

pre 10 godina

vi ne biste igrali ni za 20 000 evra ,ali su vasi bivsi sunarodnici i sugradjani svoje nekretnine prodavali za stotine hiljada evra ..
Kosovo je prodao narod ,a prodao bih i ja moju prcaru u Smederevu da mi neko ponudi 200 000 evra za nju,kao vecina vas koja ce da lupi - na ovaj komentar.Mi Srbi smo pre svega ogromni licemeri osudjujemo ,moralisemo ,a ne gledamo sebe ,treba prihvatiti cinjenicu da smo prodani i da cemo uvek biti takvi.

Mi smo jadni i bedni

pre 10 godina

To su im sve smestili Dačić i Vučić sa svojom politikom "Evropa nema alternativu"! Ne razumem kako iko može da glasa za nekog od njih dvojice!

Siniša

pre 10 godina

Vi što pljujete Tomislava Karadžića, prvo se malo informišite. FS Srbije je rekao da po ovom pitanju samo rade po instrukcijama vlade Srbije. E sad hoćete li i njih da pljujete to je vaša stvar ili možda ćete i da glasate za njih.

pozovi_ba

pre 10 godina

citam komentare i moram da i ja svoj napisem. ovako,inzenjer sam bez posla naravvno dok je vodeci covek mog grada naravno sa kosova,dok su svi izbegli sa kosova naravno na najboljim mogucim poslovima rasporedjeni i naravno od nase drzave zbrinuti. pitali me zbog cega vojsku nisam sluzio a ja pitam kome da sluzim,da necu mozda kosovo da branim dok su oni sa kosova otisli punih dzepova,lepo pokupovali nekretnine,poslove,priimali duple plate... i jos mnogo toga bih napisao ali ne vredi,vec sam se ubedacio i sa ovim!!!

vojkan

pre 10 godina

Cela Srbija je puna sa izbeglicama sa Kosova i to ne smeta ali smeta to sto je retko ko od njih dobar covek. Svi se zale na njih, u svakom delu zemlje bilo to dal je Sumadija, Pomoravlje, Nis apsolutno svi. Svi oni imaju povlastice i neke donacije sta ti ja znam, ne placaju poreze a ovamo se ponasaju bahato i jos su i nezadovoljni a mi koji smo u Srbiji od kad znamo za sebe smo gradjani drugog reda, pa ja da pitam sad jel to normalno?
Muka mi je bre vise i Severa i Juga Kosova, nek se snalazi svako kako ume, dokle mi da zrtvujemo sebe i svoje zivote i zivote nasih dragih osoba zbog drugog, kad ce to neko da uradi i za nas?

Labud

pre 10 godina

Nije Tole potpisivao 'pobedu' u Kumanovu '99 i sporazum u Briselu. Na kraju krajeva i Vokri je rekao da je u celoj prici FSS bio nemocan.

Covek dole (Marko iz Smedereva) je napisao pravi komentar. Mogu ovi da se ljute na FSS, ali prava adresa je neko drugi, buduci da je danas bila vest da ce Kosovo imati i vojsku. Tu je fudbal nista u poredjenju s ovim.

I za kraj da im porucim da se pozale nekom iz vlade, ako uspeju ikad vise da udju na Kosovo. To je prava adresa.

Decko s Kosova

pre 10 godina

Ma sta savez, politicari su razocarali. ja, 22 godine star, iz Gnjilana, zeleo sam da se prijavim u Beograd na rad preko omladinske. Iz razloga sto mi je prebivaliste u Gnjilanu, kaze da ja ne mogu da radim u Beogradu jer nas je administracija izbacila iz sistema. "HVALA" POLITICARIMA sto se osecam kao niko i nista !!!

never

pre 10 godina

Nije Tomislav Karadzic potpisao Briselski sporazum,vec Dacic i Vucic.
(galebgd, 4. mart 2014 21:57)

Tacno ali nece valjda ljudi da se zale na Velikog Vodju.
Sutra bi bio naslov "FK Trepcu finansiraju tajkuni"

qimi

pre 10 godina

Pa zrtvujte se sada, odavno niste. Pa vi srbi nikoga ne volite, pa ni sebe. Odavno, i uvek neki "drugi" su vam pravili probleme. Imali ste sve, i sve ste izgubili, sto sada smetaju vas svi BRUKA

Stojan

pre 10 godina

Treba razumeti istorijske nuznosti, pobede i poraze. Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi koja se u 20-tom veku teritorijalno proshirila (prikljucenjem Vojvodine).Iz nekih razloga-istorijskih i ko zna kojih na Kosovu i Metohiji Srbi su postali manjina- gledano brojno (ne nacionalana manjina-jer to u sopstvenoj zemlji ne moze biti). Imate tu i prirodno premeshtanje stanovnishtva sa juga na sever (iz nerazvijenih u severne razvijenije delove). Briselskim sporazumom je poboljshano stanje Srba na Kosovu.Licno mislim da Srbi na Kosovu moraju biti aktivni i ucestvovti u svim normalnim aktivnostima sa Albancima. Dakle pomirenje i saradnja medju ljudima je normalna stvar. I nije jasno zashto i ne igrati za neki klub (koji je Albanski). Samoizolacija od vecinskog naroda je najgora stvar jer ne moze trajati beskonacno. I zbog novih generacija koje dolaze. Primer mogu biti evropski narodi, npr. Francuzi i Nemci. Da se razumemo, Srbi i Albanci nisu nikada sushtinski tratovali. Dovoljno je samo napomenuti I svetski rat gde su Nemci i Francuzi podneli velike zrtve a danas kao osnivaci EU su za primer celom svetu. Razume se da vlada u Beogradu moze dosta tome doprineti. Ona mora da napravi iskorak u zblizavanju sa Albancima na Kosovu, ako misli da popravi polozaj Srba u pokrajini. Svakako Srbi na Kosovu ne smeju biti frustrirani cinjenicom shta ce reci oficijelni Beograd ako se pojedini od njih pridruze zahtevima da sa na primer igra fudbal. Itd, itd,...

stevan

pre 10 godina

Dovoljno je pogledati ovaj dole komentar koji bi igrao za 20 hiljada evra, pa zakljuciti kakav smo mi narod. Mi bi sebe prodali za saku dolara, a neki su ginuli ne bi li ostvarili svoje ciljeve (ima onih postenih I kod nas) ali jako malo.

Hajduk Stanko

pre 10 godina

E moj beogradjanine,da bi se ponosno pevala himna potrebno je 10-15000 €.Sramota.Sta bi ti deda i pradeda rekli za to. Mora se imati bar minimum principa,ideala,vere,dostojanstva inace se pretvorismo svi u male zelene$

Ilija

pre 10 godina

@ Beogradjanin, kako te samo nije sramota, zbog takvih kao ti smo izgubili Kosovo... Ova zemlja mi nikad nista nije dala, ali nema tih para za koje bih mogao da je prodam. Srbin sam, time se ponosim. Zivim lose, nadam se boljem, pre svega svojim potomcima, ako ne meni.

slep kod ociju

pre 10 godina

Zahvalite Tomislavu Karadzicu i njegovoj 'diplomatiji'.
(Autsajder, 4. mart 2014 21:16)

Tesko je slepom nesto objasniti.Mozda te prosvetli tvoj veliki vodja a nas PPV.

Drnc

pre 10 godina

e ljudi moji ovo je ludilo neznamo gde bijemo znacia ovi sa kosova su mi dosadili sve za njih kuca iznikne poso odma u drzavno preduzece a ja sto ceo zivim ovde i radim gradjevinu i bilo sta pa n
e mogu da nadjem poso mislim SRAMOTA i neznam sta cekaju ovi ljudi sigurno da je svima lepo!!!

DUBRAVKO

pre 10 godina

Dragi Vojkane i ostali!
Ko su to oni, a ko mi. Koji je to kriterijum koji definise Srbina sa Kosova losim covekom a tebe Vojkane dobrim. I za koga smo mi to nekoga tamo toboze stradali. Pa i oni su mi i mi smo oni ako smo Srbi.Ako to ne shvatas tako mislim da bi trebao da se uzdrzis od komentara. A dragoj braci u kolevci srpstva poorucujem da igraju fudbal i ne obracaju paznju na glupe komentare supljih mozgova.

Himnu možeš al' i ne moraš da pevaš

pre 10 godina

@Beogradjanin

A ja ti večeras dajem 10 000 eura u kešu da se preseliš dole i da se ovde više nikad ne vratiš.

ненад рс

pre 10 godina

Спорт би требао спајати нажалост раздваја ,о олимпијском стадиону други пут.

onix

pre 10 godina

Nevjerojatna čuda može stvoriti PI-AR! Radi se o psihološkoj "igri", medijskim manipulacijama su utjecali na svoje ljude da stvarno počnu vjerovati da je sve gotova stvar i riješeno sve. Bogu hvala pa smo mi iz Hrvatske izuzeti, pa nismo u središtu "spektakla"! Iritantno je ovo njihovo ponašanje što stoje na postavci da je sve već riješeno, a najčudnije od svega je to što su do prošle godine i sami nisu vjerovali u to i rekli svojim igračima slobodno nastupajte za treće reprezentacije jer je prilično sigurno da od Kosova neme još dugo ništa i onda taj veliki BUM, kao sve je gotovo!? Osobno ću pogledati samo početak tog cirkusa, to je nogometna utakmica samo formom, suština je skandal, im link pa ču pogledati početak. Usput već su poskidali zvjezdicu iza riječi "kosova" i imaju grb FFK i 20.000 papirnatih zastavica za "navijače".

Kud će to sve otići, ali ovi su neuobičajeno samouvjereni...............straota

onix

pre 10 godina

Ja kužim da vidite i gledate u Vučića, Dačića i Toleta kao "krivce", ali ja ipak mislim da su ih kosovari ulovili na spavanju! Mislim da su vaše dužnosnike jednostavno dočekali na prepad i blefiranjem i folovima dobili i više nego li su tražili.
Osobno mislim da nisu niti svi kosovski Albanci za "autoritarno" Tačijevo rukovođenje. Sve pomalo ukazuje kao da ovo nije "reprezentacija" Kosova, već ipak prvo Hašima Tačija. Ali ovo sad sutra je kruha i igara.....

joks

pre 10 godina

(Beogradjanin, 4. mart 2014 21:16)
Po mom misljenju ne valja biti neki patriota, ali i ne valja biti izdajica. Pa ja ni u najvecem pijanstvu ne bih tako nesto napisao kao sto si ti! Zelim ti od srca da ti neko ponudi tih 15000€, samo sto dalje od ove napacene zemlje.

Vlado

pre 10 godina

Vojkane,ti si ljubomoran covek.Da ne pricamo dalje.Sve si rekao o sopstvenom nepreuzimanju zivota u ruke.Tebe hrani mrznja i zato nam takvi u buducnosti ne trebaju.Hoces Alaha.?

my way

pre 10 godina

Vidi ovih sto pljuju Srbe sa Kosova, sad im generalizacija ne smeta, taj govor mrznje je u redu? Na Kosovu je danas ostao onaj ko niti je sta prodao, niti je kome posao "uzeo", niti je uopste imao gde da ode. Da li je vama mozgicima bar to jasno?

JB

pre 10 godina

Pa sta?Neka igraju fudbal i zive normalno.Zasto vam sve smeta?Mnogi od na nikad nisu prosli blizu Kosova-ali nam je bitno da je `nase`.Nije vise nase-demografija cini svoje-i ostale cinjenice.

lova

pre 10 godina

Ne bi igrali za Albance u fuZbalu za 15.000€, ali bi prodali zemlju Albancima za 500.000€. Svi vole pare, ali Srbi sa KiM posebno, nije prodao zemlju samo onaj ko nije imao dobru lokaciju. Licemerje...

svetena-voda

pre 10 godina

kosova su probali srbi sa kosova,to je činjenica. u razgovoru sa njima,nikada nisu pomenuli 'kosovo je naše',pominju ga samo kada treba da odu po novac,koji im uplaćuje srbija,a oni pokupovali kuće,kola i odlična radna mesta u srbiji. zato naša deca ne rade ili rade na radnim mestima za mizerne plate!

vas ljubazni komsija

pre 10 godina

http://www.rtklive.com/new/livetv/android/
Evo link drugarice i drugovi i uzivajte u futbalu takav kakav jeste ,nemojte da nam zamerite zato sto smo nova drzava i nismo imali mogucnosti i bolje uslove kad smo bili zajedno u drzavi zato sto niste ni dali albancima da igraju futbal a kamo li nesto drugo a znate zasto je bilo tako ?!Zato sto smo uvek bili gradjani drugog reda, a bili jesmo i bicemo najvise albanaca na Kosovu.Pozdrav za sve ljude dobre volje !
P.S. Kod mene ovaj link radi na tabletu ,imam flashplayer android.Utakmica pocinje u 15 : 00 ------ march 05 2014
Cao cao!

svetena-voda

pre 10 godina

podržavam vojkana! prodavali su sve,od šupe do šume za ogromne pare,a ovde pokupovali kućerine,kola,radna mesta! u nekim porodicama niko i ne radi,ali se letuje,zimuje,voze kola,grade kuće,obilaze ture po zapadu! pa razmislite,kako onda žive. dok ti serbine,radi,za 200 evra,more i planine vidiš samo na prospektu!

lynx

pre 10 godina

@DUBRAVKO
Izabrao si stvarno odličan nick za srbovanje. A što ti, ovaj dole Vlado i slični ostrašćeni frikovi ne odete malo na Kosovo, pa tamo širite srpstvo i sl?

Svejedno

pre 10 godina

Ne znam stvarno, zasto se toliko smaramo sa Kosovom i svakom pricom o njemu? To je svrsena stvar. Nek oni idu svojim putem, daj da mi nadjemo nas.

Djulijano

pre 10 godina

Ne znam zasto i vi i vecina drugih nasih medija objavljuju slike fudbalera otcepljene pokrajine. To iritira narod u Srbiji. Da se to ne prikazuje ne bi niko ni znao.

ilic

pre 10 godina

Ne treba da igrate za Kosovo,jos manje treba da igrate za Srbiju,za Srbiju trbaju da igraju samo Srbijanci a svi ostali Srbi treba da igraju za Republiku Srpsku,a ovi koji kazu da su im Srbi sa Kosova preuzeli i posao i zene znaci da su pametniji i sposobnoji i naravn lepsi od lokalnog stanovnistva,zene ne vole one koje ne rade nista nego po ceo dan kukaju.

iggy

pre 10 godina

"Olimpijski stadion"....hahaha, cek, nisam dobro informisan, Rio odustao od Olimpijade?
'Adem Jasari'...stadion nosi ime osobe koja je bas u skladu sa olimpijskim duhom

patuljasti snaucer

pre 10 godina

svi komentari protiv toleta i aktuelne vlasti imaju vise minusa nego pluseva. da li je moguce da i tu imaju svoje botove!?

Ulqini

pre 10 godina

Ekipa Kosova:
1.Berisa (Lazio)
2. T. Xhaka (Bale)
3. Hetemaj (Chievo)
4. Mavraj (Furth)
5. Cana (Lazio)
6. Behrami (Napoli)
7. Xhaka (Menchengladbach)
8. Dzemaili (Napoli)
9. Shaqiri (Bayern Munich)
10. Januzaj (Manchester United)
11. Rama (Vallaloid)

zombi nation

pre 10 godina

srbin ma koje vere bio i politicke opcije, toliko je gladan mesa brata,komsije,sugradjana,sunarodnika..od zlobe,ljubomore,od trazenja krivca za vlastitu nesposobnost.
pojesce se medju sobom, dok zadnji ne ostane. a onda ce pojesti samog sebe.

milan

pre 10 godina

Kolko vidim ovim srbima iz srbije su krivi svi pocev od srba iz krajine bosne pa do.kosmeta ...a u stvari oni sami sebe nemogu da podnesu pogotovo ovo nazovi srbi iz bg. sto su izlazili na mostovo tokom bombard.samo jedno pitanje ...sta bi ste vi uradili na njihovo mesto ..bili bi i gori

slobo

pre 10 godina

јако ружно нападати ФСС када је ово урадила актуелна влада Србије па и сам Караџић је рекао да је ово препорука наше владе али нажалост као и свих ових година увек се грешке пребацују другима. Ја разумем србе са КиМ-а тешко је напасти и окривити свог идола и највећег србина од постанка наше нације али они добро знају ко је ово урадио.

Zeljko

pre 10 godina

Jednom prilikom je veliki General Mladic rekao, da je i bolje da deserteri iz VRS ne ratuju (sede po beogradskim kaficima), tako ce se samo ojacati vojska. Isto vazi i za onog "beogradjanina", igrao bi on i za manje pare, takav je covek. Vezano za utakmicu: 1) Ko ce prodavati semenke? 2) Samo neka igraju - dok mogu :-)

Marko

pre 10 godina

Da sam bog reko bi haitianima ili 5-0 ili opet saljem tsunami. Ziv bio Haiti i pardon za crni humor. Sto se tice politike, jbla vas ona sve.

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovim cime su Srbi sa Kosova razocarani, time se hvali jos uvek aktuelni premijer I prvi do njega. Nema veze FSS sa tim, stvar je u briselskom sporazumu I utemeljenju kosovske drzave u tom sporazumu od ista ta dva spomenuta bajna srpska politicara plus Toma kazandzija, plus zute bruke Borko I Boris...

Daj više se probudite !

pre 10 godina

Da li su naši zemljaci, Srbi sa Kosova, toliko naivni, vezano za celu Kosovsku priču, uopšte, ili se to samo prave ?!

Majki

pre 10 godina

Ovo nam je takva šamarčina. Da smo neka država pa da im pošaljemo dole žandarmeriju da im uhapsi celu takozvanu reprezentaciju.

onix

pre 10 godina

JB, način kako su došli u situaciju da organiziraju takvu jednu "utakmicu" je taj koji smeta, iritira!

Ali ja osobno mislim da je glavni mamac (osim vlastodržačkog manevra) ipak to što "imaju" nekoliko cijenjenih reprezentativaca Švicarske i sličnih useljeničkih zemalja! I to je ono što iritira do neba, što bi oni sad preko noći pootimali Švicarkoj i sličnima sve moguće i pokazali se kao face! Po meni je to glavni okidač, da oni moraju od nule, samo s domaćim kadrom ne bi oni to baš ovako! Onda bi se i moglo govoriti o kategoriji sporta, jer ovo danas je ideološki aktivizam, sve ostalo je samo popratno!

Pa sta?
Neka igraju fudbal i zive normalno.
Zasto vam sve smeta?

onix

pre 10 godina

Ma nek igraju i oni, sta nas briga daj da radimo

E kad oni ne bi koristili nasilne i prevarantske metode da to ostvare. Igraju: cilj opravdava sredstvo! Njihovo ponašanje u ovome prema vama i vašima, ali i šire nije niti malo u duhu elementarnog fair-playa. Nisu se niti prema nama Hrvatima baš nešto ponijeli (zajedno s našim ograničenim likovima) da im uopće pada na pamet nakon svega još Hrvatsku uvlačiti u to sve.
Kako sada stvari stoje, zadnjih 12 do 18 sati izgleda da im hrvatska reprezentacija i nije trebala onako kako se tumači po HRV medijima da je cilj "vaditi mast" Srbima, već samo žele što veću medijsku pozornost, po posljednjem je to glavno, a naravno da bi CRO reprezentacija privukla više pozornosti nego Haiti!? I pazi ti ovo? Oni su imali već nastupe protiv nekih selekcija, ali "ovo" sad svojima predstavljaju kao "prvu službenu" utakmicu!? Na ulazicama su odštampali znak FIFE!? Njima na dušu......ali šteta svima ostalima............

Zrinski je tata za karađorđa

pre 10 godina

Svi srbi van srbije su trebali znati, da srbiju interesuju samo ako ona ima svoj interes, a nakon toga su odbačeni...

oPaki

pre 10 godina

Zaista je mucno da se iznova i iznova stancuju isti stereotipi o aktuelnoj politici i krivici ... Pravi krivac je Arsenije Carnojevic, i njegova pogresna politicka procena odnosa snaga u XVII veku. Sve ostalo su price za malu decu, vise gradja za ukrstene reci, nego stavovi za ozbiljne diskusije ...

onix

pre 10 godina

Ma ajde na kratko pustite sad Toleta, Dačića, Vučića..... Pogledajte "tačijevu vrhušku", to ponašanje? Taj stupanj prepotencije i samouvjerenosti nema Murinjo! Taj prkos je nevjerojatan!?

BDV. razumijemo i mi i vi i svi ostali da su to "jeftini politički poeni", ali što je ispod granice dobrog ukusa, e pa stvarno je previše! Pogotovo što se nazire "hrvatski sindrom" a to je skoro pa izjednjačavanja nogometne selekcije s jednom političkom strankom, ideologijom, tzv. vođom. To je ono što je nakaradno u priči. Ostalo je sve stvar kućnog odgoja gdje se potiče junaštvo, a mora doći prije ili kasnije do ekscesa i dalje vrtlog, umjesto da djecu učimo da se cijeni pristojnost i da nije pristojno činiti ono što drugo može povrijediti. A naročito ne činiti drugima ono što ne želiš da drugi učine tebi.

Ilija

pre 10 godina

@ Beogradjanin, kako te samo nije sramota, zbog takvih kao ti smo izgubili Kosovo... Ova zemlja mi nikad nista nije dala, ali nema tih para za koje bih mogao da je prodam. Srbin sam, time se ponosim. Zivim lose, nadam se boljem, pre svega svojim potomcima, ako ne meni.

marko

pre 10 godina

vi ne biste igrali ni za 20 000 evra ,ali su vasi bivsi sunarodnici i sugradjani svoje nekretnine prodavali za stotine hiljada evra ..
Kosovo je prodao narod ,a prodao bih i ja moju prcaru u Smederevu da mi neko ponudi 200 000 evra za nju,kao vecina vas koja ce da lupi - na ovaj komentar.Mi Srbi smo pre svega ogromni licemeri osudjujemo ,moralisemo ,a ne gledamo sebe ,treba prihvatiti cinjenicu da smo prodani i da cemo uvek biti takvi.

vojkan

pre 10 godina

Cela Srbija je puna sa izbeglicama sa Kosova i to ne smeta ali smeta to sto je retko ko od njih dobar covek. Svi se zale na njih, u svakom delu zemlje bilo to dal je Sumadija, Pomoravlje, Nis apsolutno svi. Svi oni imaju povlastice i neke donacije sta ti ja znam, ne placaju poreze a ovamo se ponasaju bahato i jos su i nezadovoljni a mi koji smo u Srbiji od kad znamo za sebe smo gradjani drugog reda, pa ja da pitam sad jel to normalno?
Muka mi je bre vise i Severa i Juga Kosova, nek se snalazi svako kako ume, dokle mi da zrtvujemo sebe i svoje zivote i zivote nasih dragih osoba zbog drugog, kad ce to neko da uradi i za nas?

Hajduk Stanko

pre 10 godina

E moj beogradjanine,da bi se ponosno pevala himna potrebno je 10-15000 €.Sramota.Sta bi ti deda i pradeda rekli za to. Mora se imati bar minimum principa,ideala,vere,dostojanstva inace se pretvorismo svi u male zelene$

stevan

pre 10 godina

Dovoljno je pogledati ovaj dole komentar koji bi igrao za 20 hiljada evra, pa zakljuciti kakav smo mi narod. Mi bi sebe prodali za saku dolara, a neki su ginuli ne bi li ostvarili svoje ciljeve (ima onih postenih I kod nas) ali jako malo.

Mi smo jadni i bedni

pre 10 godina

To su im sve smestili Dačić i Vučić sa svojom politikom "Evropa nema alternativu"! Ne razumem kako iko može da glasa za nekog od njih dvojice!

DUBRAVKO

pre 10 godina

Dragi Vojkane i ostali!
Ko su to oni, a ko mi. Koji je to kriterijum koji definise Srbina sa Kosova losim covekom a tebe Vojkane dobrim. I za koga smo mi to nekoga tamo toboze stradali. Pa i oni su mi i mi smo oni ako smo Srbi.Ako to ne shvatas tako mislim da bi trebao da se uzdrzis od komentara. A dragoj braci u kolevci srpstva poorucujem da igraju fudbal i ne obracaju paznju na glupe komentare supljih mozgova.

pozovi_ba

pre 10 godina

citam komentare i moram da i ja svoj napisem. ovako,inzenjer sam bez posla naravvno dok je vodeci covek mog grada naravno sa kosova,dok su svi izbegli sa kosova naravno na najboljim mogucim poslovima rasporedjeni i naravno od nase drzave zbrinuti. pitali me zbog cega vojsku nisam sluzio a ja pitam kome da sluzim,da necu mozda kosovo da branim dok su oni sa kosova otisli punih dzepova,lepo pokupovali nekretnine,poslove,priimali duple plate... i jos mnogo toga bih napisao ali ne vredi,vec sam se ubedacio i sa ovim!!!

Himnu možeš al' i ne moraš da pevaš

pre 10 godina

@Beogradjanin

A ja ti večeras dajem 10 000 eura u kešu da se preseliš dole i da se ovde više nikad ne vratiš.

qimi

pre 10 godina

Pa zrtvujte se sada, odavno niste. Pa vi srbi nikoga ne volite, pa ni sebe. Odavno, i uvek neki "drugi" su vam pravili probleme. Imali ste sve, i sve ste izgubili, sto sada smetaju vas svi BRUKA

joks

pre 10 godina

(Beogradjanin, 4. mart 2014 21:16)
Po mom misljenju ne valja biti neki patriota, ali i ne valja biti izdajica. Pa ja ni u najvecem pijanstvu ne bih tako nesto napisao kao sto si ti! Zelim ti od srca da ti neko ponudi tih 15000€, samo sto dalje od ove napacene zemlje.

Drnc

pre 10 godina

e ljudi moji ovo je ludilo neznamo gde bijemo znacia ovi sa kosova su mi dosadili sve za njih kuca iznikne poso odma u drzavno preduzece a ja sto ceo zivim ovde i radim gradjevinu i bilo sta pa n
e mogu da nadjem poso mislim SRAMOTA i neznam sta cekaju ovi ljudi sigurno da je svima lepo!!!

Siniša

pre 10 godina

Vi što pljujete Tomislava Karadžića, prvo se malo informišite. FS Srbije je rekao da po ovom pitanju samo rade po instrukcijama vlade Srbije. E sad hoćete li i njih da pljujete to je vaša stvar ili možda ćete i da glasate za njih.

Stojan

pre 10 godina

Treba razumeti istorijske nuznosti, pobede i poraze. Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi koja se u 20-tom veku teritorijalno proshirila (prikljucenjem Vojvodine).Iz nekih razloga-istorijskih i ko zna kojih na Kosovu i Metohiji Srbi su postali manjina- gledano brojno (ne nacionalana manjina-jer to u sopstvenoj zemlji ne moze biti). Imate tu i prirodno premeshtanje stanovnishtva sa juga na sever (iz nerazvijenih u severne razvijenije delove). Briselskim sporazumom je poboljshano stanje Srba na Kosovu.Licno mislim da Srbi na Kosovu moraju biti aktivni i ucestvovti u svim normalnim aktivnostima sa Albancima. Dakle pomirenje i saradnja medju ljudima je normalna stvar. I nije jasno zashto i ne igrati za neki klub (koji je Albanski). Samoizolacija od vecinskog naroda je najgora stvar jer ne moze trajati beskonacno. I zbog novih generacija koje dolaze. Primer mogu biti evropski narodi, npr. Francuzi i Nemci. Da se razumemo, Srbi i Albanci nisu nikada sushtinski tratovali. Dovoljno je samo napomenuti I svetski rat gde su Nemci i Francuzi podneli velike zrtve a danas kao osnivaci EU su za primer celom svetu. Razume se da vlada u Beogradu moze dosta tome doprineti. Ona mora da napravi iskorak u zblizavanju sa Albancima na Kosovu, ako misli da popravi polozaj Srba u pokrajini. Svakako Srbi na Kosovu ne smeju biti frustrirani cinjenicom shta ce reci oficijelni Beograd ako se pojedini od njih pridruze zahtevima da sa na primer igra fudbal. Itd, itd,...

Vlado

pre 10 godina

Vojkane,ti si ljubomoran covek.Da ne pricamo dalje.Sve si rekao o sopstvenom nepreuzimanju zivota u ruke.Tebe hrani mrznja i zato nam takvi u buducnosti ne trebaju.Hoces Alaha.?

Djulijano

pre 10 godina

Ne znam zasto i vi i vecina drugih nasih medija objavljuju slike fudbalera otcepljene pokrajine. To iritira narod u Srbiji. Da se to ne prikazuje ne bi niko ni znao.

onix

pre 10 godina

Ja kužim da vidite i gledate u Vučića, Dačića i Toleta kao "krivce", ali ja ipak mislim da su ih kosovari ulovili na spavanju! Mislim da su vaše dužnosnike jednostavno dočekali na prepad i blefiranjem i folovima dobili i više nego li su tražili.
Osobno mislim da nisu niti svi kosovski Albanci za "autoritarno" Tačijevo rukovođenje. Sve pomalo ukazuje kao da ovo nije "reprezentacija" Kosova, već ipak prvo Hašima Tačija. Ali ovo sad sutra je kruha i igara.....

Decko s Kosova

pre 10 godina

Ma sta savez, politicari su razocarali. ja, 22 godine star, iz Gnjilana, zeleo sam da se prijavim u Beograd na rad preko omladinske. Iz razloga sto mi je prebivaliste u Gnjilanu, kaze da ja ne mogu da radim u Beogradu jer nas je administracija izbacila iz sistema. "HVALA" POLITICARIMA sto se osecam kao niko i nista !!!

onix

pre 10 godina

Nevjerojatna čuda može stvoriti PI-AR! Radi se o psihološkoj "igri", medijskim manipulacijama su utjecali na svoje ljude da stvarno počnu vjerovati da je sve gotova stvar i riješeno sve. Bogu hvala pa smo mi iz Hrvatske izuzeti, pa nismo u središtu "spektakla"! Iritantno je ovo njihovo ponašanje što stoje na postavci da je sve već riješeno, a najčudnije od svega je to što su do prošle godine i sami nisu vjerovali u to i rekli svojim igračima slobodno nastupajte za treće reprezentacije jer je prilično sigurno da od Kosova neme još dugo ništa i onda taj veliki BUM, kao sve je gotovo!? Osobno ću pogledati samo početak tog cirkusa, to je nogometna utakmica samo formom, suština je skandal, im link pa ču pogledati početak. Usput već su poskidali zvjezdicu iza riječi "kosova" i imaju grb FFK i 20.000 papirnatih zastavica za "navijače".

Kud će to sve otići, ali ovi su neuobičajeno samouvjereni...............straota

JB

pre 10 godina

Pa sta?Neka igraju fudbal i zive normalno.Zasto vam sve smeta?Mnogi od na nikad nisu prosli blizu Kosova-ali nam je bitno da je `nase`.Nije vise nase-demografija cini svoje-i ostale cinjenice.

Majki

pre 10 godina

Ovo nam je takva šamarčina. Da smo neka država pa da im pošaljemo dole žandarmeriju da im uhapsi celu takozvanu reprezentaciju.

svetena-voda

pre 10 godina

kosova su probali srbi sa kosova,to je činjenica. u razgovoru sa njima,nikada nisu pomenuli 'kosovo je naše',pominju ga samo kada treba da odu po novac,koji im uplaćuje srbija,a oni pokupovali kuće,kola i odlična radna mesta u srbiji. zato naša deca ne rade ili rade na radnim mestima za mizerne plate!

iggy

pre 10 godina

"Olimpijski stadion"....hahaha, cek, nisam dobro informisan, Rio odustao od Olimpijade?
'Adem Jasari'...stadion nosi ime osobe koja je bas u skladu sa olimpijskim duhom

vas ljubazni komsija

pre 10 godina

http://www.rtklive.com/new/livetv/android/
Evo link drugarice i drugovi i uzivajte u futbalu takav kakav jeste ,nemojte da nam zamerite zato sto smo nova drzava i nismo imali mogucnosti i bolje uslove kad smo bili zajedno u drzavi zato sto niste ni dali albancima da igraju futbal a kamo li nesto drugo a znate zasto je bilo tako ?!Zato sto smo uvek bili gradjani drugog reda, a bili jesmo i bicemo najvise albanaca na Kosovu.Pozdrav za sve ljude dobre volje !
P.S. Kod mene ovaj link radi na tabletu ,imam flashplayer android.Utakmica pocinje u 15 : 00 ------ march 05 2014
Cao cao!

ilic

pre 10 godina

Ne treba da igrate za Kosovo,jos manje treba da igrate za Srbiju,za Srbiju trbaju da igraju samo Srbijanci a svi ostali Srbi treba da igraju za Republiku Srpsku,a ovi koji kazu da su im Srbi sa Kosova preuzeli i posao i zene znaci da su pametniji i sposobnoji i naravn lepsi od lokalnog stanovnistva,zene ne vole one koje ne rade nista nego po ceo dan kukaju.

svetena-voda

pre 10 godina

podržavam vojkana! prodavali su sve,od šupe do šume za ogromne pare,a ovde pokupovali kućerine,kola,radna mesta! u nekim porodicama niko i ne radi,ali se letuje,zimuje,voze kola,grade kuće,obilaze ture po zapadu! pa razmislite,kako onda žive. dok ti serbine,radi,za 200 evra,more i planine vidiš samo na prospektu!

Ulqini

pre 10 godina

Ekipa Kosova:
1.Berisa (Lazio)
2. T. Xhaka (Bale)
3. Hetemaj (Chievo)
4. Mavraj (Furth)
5. Cana (Lazio)
6. Behrami (Napoli)
7. Xhaka (Menchengladbach)
8. Dzemaili (Napoli)
9. Shaqiri (Bayern Munich)
10. Januzaj (Manchester United)
11. Rama (Vallaloid)

Marko

pre 10 godina

Da sam bog reko bi haitianima ili 5-0 ili opet saljem tsunami. Ziv bio Haiti i pardon za crni humor. Sto se tice politike, jbla vas ona sve.

Zeljko

pre 10 godina

Jednom prilikom je veliki General Mladic rekao, da je i bolje da deserteri iz VRS ne ratuju (sede po beogradskim kaficima), tako ce se samo ojacati vojska. Isto vazi i za onog "beogradjanina", igrao bi on i za manje pare, takav je covek. Vezano za utakmicu: 1) Ko ce prodavati semenke? 2) Samo neka igraju - dok mogu :-)

lova

pre 10 godina

Ne bi igrali za Albance u fuZbalu za 15.000€, ali bi prodali zemlju Albancima za 500.000€. Svi vole pare, ali Srbi sa KiM posebno, nije prodao zemlju samo onaj ko nije imao dobru lokaciju. Licemerje...

slep kod ociju

pre 10 godina

Zahvalite Tomislavu Karadzicu i njegovoj 'diplomatiji'.
(Autsajder, 4. mart 2014 21:16)

Tesko je slepom nesto objasniti.Mozda te prosvetli tvoj veliki vodja a nas PPV.

milan

pre 10 godina

Kolko vidim ovim srbima iz srbije su krivi svi pocev od srba iz krajine bosne pa do.kosmeta ...a u stvari oni sami sebe nemogu da podnesu pogotovo ovo nazovi srbi iz bg. sto su izlazili na mostovo tokom bombard.samo jedno pitanje ...sta bi ste vi uradili na njihovo mesto ..bili bi i gori

lynx

pre 10 godina

@DUBRAVKO
Izabrao si stvarno odličan nick za srbovanje. A što ti, ovaj dole Vlado i slični ostrašćeni frikovi ne odete malo na Kosovo, pa tamo širite srpstvo i sl?

my way

pre 10 godina

Vidi ovih sto pljuju Srbe sa Kosova, sad im generalizacija ne smeta, taj govor mrznje je u redu? Na Kosovu je danas ostao onaj ko niti je sta prodao, niti je kome posao "uzeo", niti je uopste imao gde da ode. Da li je vama mozgicima bar to jasno?

ненад рс

pre 10 godina

Спорт би требао спајати нажалост раздваја ,о олимпијском стадиону други пут.

never

pre 10 godina

Nije Tomislav Karadzic potpisao Briselski sporazum,vec Dacic i Vucic.
(galebgd, 4. mart 2014 21:57)

Tacno ali nece valjda ljudi da se zale na Velikog Vodju.
Sutra bi bio naslov "FK Trepcu finansiraju tajkuni"

Labud

pre 10 godina

Nije Tole potpisivao 'pobedu' u Kumanovu '99 i sporazum u Briselu. Na kraju krajeva i Vokri je rekao da je u celoj prici FSS bio nemocan.

Covek dole (Marko iz Smedereva) je napisao pravi komentar. Mogu ovi da se ljute na FSS, ali prava adresa je neko drugi, buduci da je danas bila vest da ce Kosovo imati i vojsku. Tu je fudbal nista u poredjenju s ovim.

I za kraj da im porucim da se pozale nekom iz vlade, ako uspeju ikad vise da udju na Kosovo. To je prava adresa.

Zrinski je tata za karađorđa

pre 10 godina

Svi srbi van srbije su trebali znati, da srbiju interesuju samo ako ona ima svoj interes, a nakon toga su odbačeni...

Svejedno

pre 10 godina

Ne znam stvarno, zasto se toliko smaramo sa Kosovom i svakom pricom o njemu? To je svrsena stvar. Nek oni idu svojim putem, daj da mi nadjemo nas.

zombi nation

pre 10 godina

srbin ma koje vere bio i politicke opcije, toliko je gladan mesa brata,komsije,sugradjana,sunarodnika..od zlobe,ljubomore,od trazenja krivca za vlastitu nesposobnost.
pojesce se medju sobom, dok zadnji ne ostane. a onda ce pojesti samog sebe.

onix

pre 10 godina

JB, način kako su došli u situaciju da organiziraju takvu jednu "utakmicu" je taj koji smeta, iritira!

Ali ja osobno mislim da je glavni mamac (osim vlastodržačkog manevra) ipak to što "imaju" nekoliko cijenjenih reprezentativaca Švicarske i sličnih useljeničkih zemalja! I to je ono što iritira do neba, što bi oni sad preko noći pootimali Švicarkoj i sličnima sve moguće i pokazali se kao face! Po meni je to glavni okidač, da oni moraju od nule, samo s domaćim kadrom ne bi oni to baš ovako! Onda bi se i moglo govoriti o kategoriji sporta, jer ovo danas je ideološki aktivizam, sve ostalo je samo popratno!

Pa sta?
Neka igraju fudbal i zive normalno.
Zasto vam sve smeta?

onix

pre 10 godina

Ma nek igraju i oni, sta nas briga daj da radimo

E kad oni ne bi koristili nasilne i prevarantske metode da to ostvare. Igraju: cilj opravdava sredstvo! Njihovo ponašanje u ovome prema vama i vašima, ali i šire nije niti malo u duhu elementarnog fair-playa. Nisu se niti prema nama Hrvatima baš nešto ponijeli (zajedno s našim ograničenim likovima) da im uopće pada na pamet nakon svega još Hrvatsku uvlačiti u to sve.
Kako sada stvari stoje, zadnjih 12 do 18 sati izgleda da im hrvatska reprezentacija i nije trebala onako kako se tumači po HRV medijima da je cilj "vaditi mast" Srbima, već samo žele što veću medijsku pozornost, po posljednjem je to glavno, a naravno da bi CRO reprezentacija privukla više pozornosti nego Haiti!? I pazi ti ovo? Oni su imali već nastupe protiv nekih selekcija, ali "ovo" sad svojima predstavljaju kao "prvu službenu" utakmicu!? Na ulazicama su odštampali znak FIFE!? Njima na dušu......ali šteta svima ostalima............

slobo

pre 10 godina

јако ружно нападати ФСС када је ово урадила актуелна влада Србије па и сам Караџић је рекао да је ово препорука наше владе али нажалост као и свих ових година увек се грешке пребацују другима. Ја разумем србе са КиМ-а тешко је напасти и окривити свог идола и највећег србина од постанка наше нације али они добро знају ко је ово урадио.

oPaki

pre 10 godina

Zaista je mucno da se iznova i iznova stancuju isti stereotipi o aktuelnoj politici i krivici ... Pravi krivac je Arsenije Carnojevic, i njegova pogresna politicka procena odnosa snaga u XVII veku. Sve ostalo su price za malu decu, vise gradja za ukrstene reci, nego stavovi za ozbiljne diskusije ...

Daj više se probudite !

pre 10 godina

Da li su naši zemljaci, Srbi sa Kosova, toliko naivni, vezano za celu Kosovsku priču, uopšte, ili se to samo prave ?!

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovim cime su Srbi sa Kosova razocarani, time se hvali jos uvek aktuelni premijer I prvi do njega. Nema veze FSS sa tim, stvar je u briselskom sporazumu I utemeljenju kosovske drzave u tom sporazumu od ista ta dva spomenuta bajna srpska politicara plus Toma kazandzija, plus zute bruke Borko I Boris...

patuljasti snaucer

pre 10 godina

svi komentari protiv toleta i aktuelne vlasti imaju vise minusa nego pluseva. da li je moguce da i tu imaju svoje botove!?

onix

pre 10 godina

Ma ajde na kratko pustite sad Toleta, Dačića, Vučića..... Pogledajte "tačijevu vrhušku", to ponašanje? Taj stupanj prepotencije i samouvjerenosti nema Murinjo! Taj prkos je nevjerojatan!?

BDV. razumijemo i mi i vi i svi ostali da su to "jeftini politički poeni", ali što je ispod granice dobrog ukusa, e pa stvarno je previše! Pogotovo što se nazire "hrvatski sindrom" a to je skoro pa izjednjačavanja nogometne selekcije s jednom političkom strankom, ideologijom, tzv. vođom. To je ono što je nakaradno u priči. Ostalo je sve stvar kućnog odgoja gdje se potiče junaštvo, a mora doći prije ili kasnije do ekscesa i dalje vrtlog, umjesto da djecu učimo da se cijeni pristojnost i da nije pristojno činiti ono što drugo može povrijediti. A naročito ne činiti drugima ono što ne želiš da drugi učine tebi.