Sreda, 19.02.2014.

09:55

Pape: Mislio sam, i Srbija će na SP

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić rekao je da ima problem oko sastavljanja spiska za Svetsko prvenstvo i da je verovao da će se i Srbija naći u Brazilu.

Izvor: JT

Pape: Mislio sam, i Srbija æe na SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 10 godina

Srbija će možda imati dobar tim. Kažem možda jer Mitrović, Marković j Jojic još trebsju sazrijeti. Fali i golman. Obrana plus Matic i Ljajić su pravi.

Stojković (Brkić) - Ivanović, Nastasic, Subotić, Kolarov - Matic, Milivojevic - Markovic, Jojic još(Tadić), Ljajić - Mitrović

A mi...imamo težak raspored, odmah Brazil tako da moramo drufe dvije dobit. Ali ako smo pravi kao tim a imamo igrace i čini mi se trenera, zašto ne? Osmina je Španjolska ili Nizozemska, poslastica.

vratite im za '90

pre 10 godina

BiH je vodjena kao sto niti jedna reprezentacija sa ovih prostora nije bila vodjena od kad pratim fudbal, jedno 3 decenije. Ni 't' od trzavica, ni 'h' od histerije, jednostavno promucurno, mudro i srcano. Bas zbog toga mislim da BiH moze u drugi krug, mozda cak i dalje, jer ce u domenu vodjenja biti ispred ostalih. Ko misli da je organizacija i psihologija sporedna stvar neka se sjeti i Mundijala '82 i koliko drugih takmicenja kada su timovi iz ex-Yu bili satrti bez i da takmicenje pocne. Timovi iz ex-Yu su stvarno skoro po pravilu bili na bas niskom nivou u smislu organizacije i psiholoske pripreme. Dodju na takmicenje pa se valjaju, gamizu, lipsaju...neredi na sve strane...svadje, netrpeljivosti, sve ono najgore kod nas. Ova BiH je velika iznimka i ona je i Susiceva kao i ostalih u tom sjajnom vodjstvu, pa time i dobija jos vise na znacaju jer nije "one man show". Sem toga Pape je uvidio da zadnji vezni i neki brzi igrac u odbrani bas fali. Misketa treba pod hitno jako smrsati i mozda nije lose dati sansu "klincu" (znamo ko je) jer ako se ubaci u vatru sa kontom "pomogni koliko mozes i zaboli te..." u takvim okolnostima moze biti ako nista drugo velika diverzija. Bar su tu Saji sve karte na raspolaganju- ima kucnu atmosferu i moze da uradi neke stvari koje drugi ne mogu- da igra na velika iznenadjenja u 2 pozicije recimo a da ne misli da ce biti docekan na noz zbog toga bilo gdje. Kao drugo iznenadjenje za pobjedu protiv Gaucosa "vidim" Izeta sa zadatkom da posalje 5 bombi.

raskorak

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikita, 19. februar 2014 15:13)

istina je, dragi nikita, da ste se plasirali iskustvom uz dozu sreće, odnosno manjka sreće Srbije (Belgija i Hrvatska u Beogradu). što se košarke tiče, od sticanja nezavisnosti ste poslednju medalju osvojili '95 u Atini, kada ste osvojili bronzu i napustili postolje. na poslednjem EP ste ostvarili bolji plasman od Srbije, što nikako ne znači da ste bolji, obzirom da Srbiju NIKADA niste pobedili u košarci!

barbarez

pre 10 godina

zigzag bas naprotiv ja mislim da smo mi prosječna reprezentacija isto kao i Srbija i Hrvatska nego si me ti pogresno protumacio ili imaš izuzetno visoko misljenje o svojoj reprezentaciji ako zivis u sadasnjosti onda ces shvatiti o cemu pricam. Hvala

ii

pre 10 godina

ne sam safete,nema vise vremena,ali ima igraca.ako tankovic moze igrati u fulhamu moze i za bih.da si prico se jaranom seadom alen bi igrao za bih.tako je i zlatana otac nudio,niko nije htio ni da ga saslusa.

Zigzag

pre 10 godina

barbarez....samo si ti umisljaj da ste velesila, uvijek se dignete u nebesa i brzo padate...treba vam stoljece da dostignete sve uspjehe srpskog i hrvatskog nogometa

Bosanac

pre 10 godina

Sadete, Safete, tvoj najveci problem je kako opravdati pred javnoscu pozive za igrace iz HNL, i koje zastupa ( "gle" cuda), menadzerska kompanija za koju radi tvoj buraz. Nije problem u tome sto ti zelis da poguras buraza, problem je u igracima jer nemaju kvalitet. Sve mi se cini da i BiH ima svog Ramadanija.

nikita

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz

cardhu

pre 10 godina

Majstore ,isli bi i mi da za selektora nismo imali kvazi patriotu .Coveka koji je od Italijana pokupio sve najgore i ovde dosao da prosipa latinsku ljigavost i dvolicnost.Kult reprezentacije se ne izgradjuje na silu!A sto se tice ovih malicioznih komentara,psi laju karavani prolaze..Pravi ljubitelji fudbala u Srbiji ce navijati za tebe i tvoje,ostali neka uvezbavaju pevanje ,,Boze pravde,,i obavezno da pre svake utakmice posete Hram,e to ce tek pomoci..

levo smetalo

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!
(Mare, 19. februar 2014 11:41)
Mare, ako do sada nisi znao kako se ponasa kompleksas, evo ti sada licnog primera. Pozdrav sa zeljom da sto pre izlecis komplekse i postanes gospodin kao Pape.

StivDzi

pre 10 godina

Mislim da su nasi ljudi u prethodnom periodu bili malo u zabludi po pitanju individualnog kvaliteta reprezentacije. Mi imamo par igraca u timovima koji su recimo top10 u evropi, a pola tima igra u portugalu, belgiji i jos nekim (realno) drugorazrednim ligama. Za nas portugalska liga jeste pojam, ali da li mislite da se Englezi, Italijani, Nemci, pa i Belgijanci ponose sto im igrac nastupa za Benfiku? Ne. Njima svi igraju u Mancesteru, Liverpulu, Bajernu, Juventusu i tako dalje... Mi smo u tolikom kanalu da ne vidimo gde je brdo. Odbrana nam jeste top stvarno nema sta. Ali da bi bili konkurentni, moras i napad takav da imas i golmana, i plus da vlada harmonija, e onda je to vec nesto. Imamo mi potencijala, uvek smo ga i imali realno, ali nikako da sazru svi ti momci kako valja! Nadam se da ce u narednom periodu da se ostvari taj san svih nas da stasaju ti talenti, da budu vrhunski igraci i da gazimo! A jos uvek(realno)Mitrovic nije kao Runi, Ljajic nije blizu Mesiju i tako dalje... A i kakva nam je liga, reprezentacija je super!

Irfan FcBayern

pre 10 godina

Bio je veliki igrac i skroman je covek . Uneo je harmoniju u reprezentaciju B i H i sa par vrhunskih individualaca koji su sve podredili kolektivu ... napravio rezultat.
A , Mihajlovic ... rasterao skoro ceo tim koji je hladno mogao da izbori plasman na SP .No idemo dalje.Mislim da je Drulovic neko poput Susica ... pre svega covek.

Sava

pre 10 godina

Navijacu za BiH na ovom svetskom prvenstvu i nadam se da ce napraviti izvanredan rezultat, bar da budu peti kao SFRJ 1990 u Italiji. Posto je BiH Jugoslavija u malom sledi joj raspad posle svetskog prvenstva bas kao sto se i SFRJ raspala.
Pre svega zelim narodu BiH da raspad zemlje dogovore mirno i civilizacijski kao Cesi i Slovaci a ne divljacki kao SFRJ. Sami su zeleli istupanjem iz SFRJ da budu svoji na svome pa neka sada zavrse posao do kraja i neka budu u federaciji svoji na svome a ne da se medjusobno blokiraju i svadjaju. Trebali su da imaju na umu kada su se odcepili da ce neko i od njih zeleti da se odcepi. Postoji stara izreka "ko se maca lati od maca ce i poginuti".
Srecno u Brazilu a posle pamet u glavu!

Ulquin

pre 10 godina

Istina cika Safet, ja sam iz Crne Gore, ali Srbija ima toliko dobar tim da je nemoguce bilo da se ne kvalifikuju. Odbrana stvarno dobra Ivanovic-Nastasic koji igraju u PL, Vezni red takodje, Matic sta da kazem za tog veelikana, a posebno onaj decko iz Sandzaka Adem u Romi sto igra, je veoma talentovan i pametan igrac, pratim svaku njegovu uutakmicu. Napad pored mladih Mitrovica i Djordjevica bih voljeo da ima jos neki iskusniji poput naseg Vucinica. Jedina je zamerka golman, pored Stojkovica treba jos kvalitetnijih. i naravno Mihajlovic je trebao jos odavno da se smjeni. Vise srece drugi put stA da kazem...

barbarez

pre 10 godina

imamo mi kvalitetne mlade igrace samo nam je fudbalski i menadzerski lobi los za razliku od Srbije i Hrvatske pa onda imamo konstantan problem sto srbi i hrvati porijeklom iz Bosne ne žele da igraju za reprezentaciju ali to vise i nije toliko bitno dok je vama i Mihajlovicu to bilo bitno kako se ko zove pa sad gledajte preko tv prijemnika Brazil

milorad

pre 10 godina

lako je vama imate časne sportiste na čelu a da vam damo Karadžića i mihajlovića nebiste išli ni u kvalifikacije , a mi smo sa takvim ljudima išli na kvalifikacije razlog (vas bi miha rasformirao u saradnji sa karadžićem )

blaza

pre 10 godina

Imamo dobre-odlicne igrace al nemao selektora.Nadam se i verujem da je Drule pravo resenje.I sad smo trebali da se plasiramo al nase pravo vreme dolazi jer jos imamo mladih igraca koji ce tek da napreduju-mislim na igrace sredine terena i napad.Ni jedna reprezentacija nema igrace u odbrani kao sto mi imamo-da igraju i tako jakim klubovima.

Dacha

pre 10 godina

Realno Srbija bi se i plasirala da je dobila grupu u kojoj je bila BiH. Belgija, Hrvatska, pa i Vels, Skotska i Makedonija su daleko bolje i ozbiljnije ekipe od Grcke, Slovacke, Litvanije, Letonije i Lihtenstajna. Istina je da Mihajlovic nije izvukao maksimum i da je njegova krivica debela u krajnjem rezultatu Srbije, ali s druge strane BiH nicim specijalnim nije odusevila i realno se provukla na mundijal zahvaljujuci daleko najslabijoj grupi. Tvrdim da bi ispali da su bili u barazu od bilo koje reprezentacije, a uporedjenje sa hrvatima je po meni neumesno. Naravno zelim im puno uspeha u brazilu i posto su nam nekako najblizi i navijacu za njih, ali me neodoljivo podsecaju na neke prethodne generacije Jugoslovena, koje smo pratili uz nenormalnu pompu na mundijal, a vracali su se kuci posle prvog kruga. Samo da Pape ne prodje ko sestko sa argentincima, sve drugo bice mu oprosteno. I namerno ga uporedjujem sa Sestkom koji je odveo tada Srbiju i Crnu Goru na mundijal kao prvi u grupi preko jedne Spanije (a i Bosne tad) a prosao je kako je prosao na kraju, tako da bi i bosancima bilo bolje da malo manje pricaju o drugima, a mnogo vise treniraju. Susicu sve najbolje, legenda i gospodin uvek bio.

A šta ja znam

pre 10 godina

Iako vlada uvjerenje da će BiH proći grupu,nevidim načina da oni dobiju Nigeriju koja je super jaka ekipa,i možda je ni Argentina ne dobije.
Ja ću navijati za bosance,ali morat će da ginu na terenu da dobiju Nigeriju.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Da bi se bilo koja ekipa plasirala potrebno je da igraju najbolji igraci... Izostanak jednog je katastrofa, bez dvojice najboljih je to nemoguc posao. Nama su nedostajala dva najbolja igraca ako izuzmemo odbranu (Matic i Ljajic). A podatak da su umesto njih igrali Mijailovici, Petrovici Race, Stevanovici, Radovanovici i Scepakadabre nam govori da.plasman i nije bio cilj...

Mare

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!

gt

pre 10 godina

Svaki ozbiljniji trener će favorizirati Hrvatsku ispred Srbije kad pogledaš na iskustvo i broj velikih utakmice koje smo mi odigrali, to iskustvo nešto znači, to je velika psihološka prednost. Možete vi pričati da ste bili bolji i neznam ja šta, ali mi smo svoje šanse zabili, u Zagrebu je nam ta vaša najbolja europska obrana dala oba dva gola na pladnju, u Beogradu smo jednu jedinu šansu iskoristili, vi ste ih u Beogradu imali 10, iskoristili ste samo jednu. To je razlika između velikih ekipa i ovih malo manjih. Imate kvalitete, na Euro ćete se plasirati pa ćemo vidjeti kakav ćete rezultat napraviti.

Nikson

pre 10 godina

Pape,obozavao sam te kao igraca.secam te se jos kao klinac sa mundijala u spaniji.tekma protiv hondurasa,gol gudelja i nepostojeci jedansterac protiv spanije.sudija sorensen mislim.eh ona vremena.

dule

pre 10 godina

Srećno Pape majstore u Brazilu, proći ćete vi grupu u to sam siguran, daleko ste kvalitetniji tim od Irana i Nigerije, ko god kaze da BiH nema iskustva, ima itekako, već 20 godina igrate kvalifikacije za EP i SP protiv najboljih evropskih ekipa, i to se ne moze porediti sa iskustvom igranja azijskih ili africkih kvalifikacija,pozz

Bojan

pre 10 godina

Imas frku da sastavis tim pa si vec poceo da krades nama igrace,zar niste rekli da ste "nogometna sila",sta je sad? Nemate stanovnika ni za 22 fudbalera a sila ste! Nece vam Gudelj igrati jer je srbin i ne zeli kao ni drugi,pokusajte kod "susjeda"!

19KS70

pre 10 godina

@Nezainteresovan
Zaboravio si i L. Markovica, stvarno imamo jedan od najjacih timova na svetu, ako ne i najjaci koji se nije kvalifikovao za SP.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Moj Pape i ja i svi mi drugi smo se nadali i zaista je steta. Kako je to cudna igra, koliko dobrih igraca imamo a nikada kult, nikada ga nismo ni imali. Kad pogledamo odbranu imamo najbolju u evropi, kad pogledamo vezni red imamo strasno dobru sirinu, Kuzman, Matic, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Jojic, Tosic, Basta, Djuricic, Ljaic...samo pogledajte gde ti igraci igraju i sto na svakoj poziciji imamo po 2 dobra i svi ovi nabrojani bi bili u prvih 11 u BiH reprezentaciji, koga god uzmete pa i Luka Milivojevic da ne govorim za ostale. Napad sasvim ok, Mitrovic, Djordjevic, Sulejmani...opet pogledajte klubove gde igramo...Naravno da ne treba da se pravi slika da smo neki brazilci, ali da se to dobro slozi i bili bismo brazilci za Cehe, Poljake, Ukraince, Slovence, Svajcarce, Grke, Dance...i ostale osrednje kvalitetne evrospke ekipe. Zaista steta moj Pape. Sto se tice vas, i vase reprezentacije, tesko je predvideti, ne bi me cudilo da prodjete grupu, isto tako me ne cudilo da osvojite recimo samo 1bod. Poleticete u visine, ako vas krene ona vasa igra eto vas, medjutim neiskusni ste i nemate dovoljno dobar fond igrace za tvrde i takticke utakmice, pogotovo u odbrani, osim Spahica sve je to nizi nivo. Sta da ti kazem Pape majstore osim srecno!

Nezainteresovan

pre 10 godina

Moj Pape i ja i svi mi drugi smo se nadali i zaista je steta. Kako je to cudna igra, koliko dobrih igraca imamo a nikada kult, nikada ga nismo ni imali. Kad pogledamo odbranu imamo najbolju u evropi, kad pogledamo vezni red imamo strasno dobru sirinu, Kuzman, Matic, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Jojic, Tosic, Basta, Djuricic, Ljaic...samo pogledajte gde ti igraci igraju i sto na svakoj poziciji imamo po 2 dobra i svi ovi nabrojani bi bili u prvih 11 u BiH reprezentaciji, koga god uzmete pa i Luka Milivojevic da ne govorim za ostale. Napad sasvim ok, Mitrovic, Djordjevic, Sulejmani...opet pogledajte klubove gde igramo...Naravno da ne treba da se pravi slika da smo neki brazilci, ali da se to dobro slozi i bili bismo brazilci za Cehe, Poljake, Ukraince, Slovence, Svajcarce, Grke, Dance...i ostale osrednje kvalitetne evrospke ekipe. Zaista steta moj Pape. Sto se tice vas, i vase reprezentacije, tesko je predvideti, ne bi me cudilo da prodjete grupu, isto tako me ne cudilo da osvojite recimo samo 1bod. Poleticete u visine, ako vas krene ona vasa igra eto vas, medjutim neiskusni ste i nemate dovoljno dobar fond igrace za tvrde i takticke utakmice, pogotovo u odbrani, osim Spahica sve je to nizi nivo. Sta da ti kazem Pape majstore osim srecno!

Irfan FcBayern

pre 10 godina

Bio je veliki igrac i skroman je covek . Uneo je harmoniju u reprezentaciju B i H i sa par vrhunskih individualaca koji su sve podredili kolektivu ... napravio rezultat.
A , Mihajlovic ... rasterao skoro ceo tim koji je hladno mogao da izbori plasman na SP .No idemo dalje.Mislim da je Drulovic neko poput Susica ... pre svega covek.

Nikson

pre 10 godina

Pape,obozavao sam te kao igraca.secam te se jos kao klinac sa mundijala u spaniji.tekma protiv hondurasa,gol gudelja i nepostojeci jedansterac protiv spanije.sudija sorensen mislim.eh ona vremena.

gt

pre 10 godina

Svaki ozbiljniji trener će favorizirati Hrvatsku ispred Srbije kad pogledaš na iskustvo i broj velikih utakmice koje smo mi odigrali, to iskustvo nešto znači, to je velika psihološka prednost. Možete vi pričati da ste bili bolji i neznam ja šta, ali mi smo svoje šanse zabili, u Zagrebu je nam ta vaša najbolja europska obrana dala oba dva gola na pladnju, u Beogradu smo jednu jedinu šansu iskoristili, vi ste ih u Beogradu imali 10, iskoristili ste samo jednu. To je razlika između velikih ekipa i ovih malo manjih. Imate kvalitete, na Euro ćete se plasirati pa ćemo vidjeti kakav ćete rezultat napraviti.

dule

pre 10 godina

Srećno Pape majstore u Brazilu, proći ćete vi grupu u to sam siguran, daleko ste kvalitetniji tim od Irana i Nigerije, ko god kaze da BiH nema iskustva, ima itekako, već 20 godina igrate kvalifikacije za EP i SP protiv najboljih evropskih ekipa, i to se ne moze porediti sa iskustvom igranja azijskih ili africkih kvalifikacija,pozz

Mare

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!

Novosadjanin.

pre 10 godina

Da bi se bilo koja ekipa plasirala potrebno je da igraju najbolji igraci... Izostanak jednog je katastrofa, bez dvojice najboljih je to nemoguc posao. Nama su nedostajala dva najbolja igraca ako izuzmemo odbranu (Matic i Ljajic). A podatak da su umesto njih igrali Mijailovici, Petrovici Race, Stevanovici, Radovanovici i Scepakadabre nam govori da.plasman i nije bio cilj...

Ulquin

pre 10 godina

Istina cika Safet, ja sam iz Crne Gore, ali Srbija ima toliko dobar tim da je nemoguce bilo da se ne kvalifikuju. Odbrana stvarno dobra Ivanovic-Nastasic koji igraju u PL, Vezni red takodje, Matic sta da kazem za tog veelikana, a posebno onaj decko iz Sandzaka Adem u Romi sto igra, je veoma talentovan i pametan igrac, pratim svaku njegovu uutakmicu. Napad pored mladih Mitrovica i Djordjevica bih voljeo da ima jos neki iskusniji poput naseg Vucinica. Jedina je zamerka golman, pored Stojkovica treba jos kvalitetnijih. i naravno Mihajlovic je trebao jos odavno da se smjeni. Vise srece drugi put stA da kazem...

19KS70

pre 10 godina

@Nezainteresovan
Zaboravio si i L. Markovica, stvarno imamo jedan od najjacih timova na svetu, ako ne i najjaci koji se nije kvalifikovao za SP.

cardhu

pre 10 godina

Majstore ,isli bi i mi da za selektora nismo imali kvazi patriotu .Coveka koji je od Italijana pokupio sve najgore i ovde dosao da prosipa latinsku ljigavost i dvolicnost.Kult reprezentacije se ne izgradjuje na silu!A sto se tice ovih malicioznih komentara,psi laju karavani prolaze..Pravi ljubitelji fudbala u Srbiji ce navijati za tebe i tvoje,ostali neka uvezbavaju pevanje ,,Boze pravde,,i obavezno da pre svake utakmice posete Hram,e to ce tek pomoci..

Sava

pre 10 godina

Navijacu za BiH na ovom svetskom prvenstvu i nadam se da ce napraviti izvanredan rezultat, bar da budu peti kao SFRJ 1990 u Italiji. Posto je BiH Jugoslavija u malom sledi joj raspad posle svetskog prvenstva bas kao sto se i SFRJ raspala.
Pre svega zelim narodu BiH da raspad zemlje dogovore mirno i civilizacijski kao Cesi i Slovaci a ne divljacki kao SFRJ. Sami su zeleli istupanjem iz SFRJ da budu svoji na svome pa neka sada zavrse posao do kraja i neka budu u federaciji svoji na svome a ne da se medjusobno blokiraju i svadjaju. Trebali su da imaju na umu kada su se odcepili da ce neko i od njih zeleti da se odcepi. Postoji stara izreka "ko se maca lati od maca ce i poginuti".
Srecno u Brazilu a posle pamet u glavu!

A šta ja znam

pre 10 godina

Iako vlada uvjerenje da će BiH proći grupu,nevidim načina da oni dobiju Nigeriju koja je super jaka ekipa,i možda je ni Argentina ne dobije.
Ja ću navijati za bosance,ali morat će da ginu na terenu da dobiju Nigeriju.

Dacha

pre 10 godina

Realno Srbija bi se i plasirala da je dobila grupu u kojoj je bila BiH. Belgija, Hrvatska, pa i Vels, Skotska i Makedonija su daleko bolje i ozbiljnije ekipe od Grcke, Slovacke, Litvanije, Letonije i Lihtenstajna. Istina je da Mihajlovic nije izvukao maksimum i da je njegova krivica debela u krajnjem rezultatu Srbije, ali s druge strane BiH nicim specijalnim nije odusevila i realno se provukla na mundijal zahvaljujuci daleko najslabijoj grupi. Tvrdim da bi ispali da su bili u barazu od bilo koje reprezentacije, a uporedjenje sa hrvatima je po meni neumesno. Naravno zelim im puno uspeha u brazilu i posto su nam nekako najblizi i navijacu za njih, ali me neodoljivo podsecaju na neke prethodne generacije Jugoslovena, koje smo pratili uz nenormalnu pompu na mundijal, a vracali su se kuci posle prvog kruga. Samo da Pape ne prodje ko sestko sa argentincima, sve drugo bice mu oprosteno. I namerno ga uporedjujem sa Sestkom koji je odveo tada Srbiju i Crnu Goru na mundijal kao prvi u grupi preko jedne Spanije (a i Bosne tad) a prosao je kako je prosao na kraju, tako da bi i bosancima bilo bolje da malo manje pricaju o drugima, a mnogo vise treniraju. Susicu sve najbolje, legenda i gospodin uvek bio.

milorad

pre 10 godina

lako je vama imate časne sportiste na čelu a da vam damo Karadžića i mihajlovića nebiste išli ni u kvalifikacije , a mi smo sa takvim ljudima išli na kvalifikacije razlog (vas bi miha rasformirao u saradnji sa karadžićem )

levo smetalo

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!
(Mare, 19. februar 2014 11:41)
Mare, ako do sada nisi znao kako se ponasa kompleksas, evo ti sada licnog primera. Pozdrav sa zeljom da sto pre izlecis komplekse i postanes gospodin kao Pape.

StivDzi

pre 10 godina

Mislim da su nasi ljudi u prethodnom periodu bili malo u zabludi po pitanju individualnog kvaliteta reprezentacije. Mi imamo par igraca u timovima koji su recimo top10 u evropi, a pola tima igra u portugalu, belgiji i jos nekim (realno) drugorazrednim ligama. Za nas portugalska liga jeste pojam, ali da li mislite da se Englezi, Italijani, Nemci, pa i Belgijanci ponose sto im igrac nastupa za Benfiku? Ne. Njima svi igraju u Mancesteru, Liverpulu, Bajernu, Juventusu i tako dalje... Mi smo u tolikom kanalu da ne vidimo gde je brdo. Odbrana nam jeste top stvarno nema sta. Ali da bi bili konkurentni, moras i napad takav da imas i golmana, i plus da vlada harmonija, e onda je to vec nesto. Imamo mi potencijala, uvek smo ga i imali realno, ali nikako da sazru svi ti momci kako valja! Nadam se da ce u narednom periodu da se ostvari taj san svih nas da stasaju ti talenti, da budu vrhunski igraci i da gazimo! A jos uvek(realno)Mitrovic nije kao Runi, Ljajic nije blizu Mesiju i tako dalje... A i kakva nam je liga, reprezentacija je super!

Bojan

pre 10 godina

Imas frku da sastavis tim pa si vec poceo da krades nama igrace,zar niste rekli da ste "nogometna sila",sta je sad? Nemate stanovnika ni za 22 fudbalera a sila ste! Nece vam Gudelj igrati jer je srbin i ne zeli kao ni drugi,pokusajte kod "susjeda"!

barbarez

pre 10 godina

imamo mi kvalitetne mlade igrace samo nam je fudbalski i menadzerski lobi los za razliku od Srbije i Hrvatske pa onda imamo konstantan problem sto srbi i hrvati porijeklom iz Bosne ne žele da igraju za reprezentaciju ali to vise i nije toliko bitno dok je vama i Mihajlovicu to bilo bitno kako se ko zove pa sad gledajte preko tv prijemnika Brazil

Bosanac

pre 10 godina

Sadete, Safete, tvoj najveci problem je kako opravdati pred javnoscu pozive za igrace iz HNL, i koje zastupa ( "gle" cuda), menadzerska kompanija za koju radi tvoj buraz. Nije problem u tome sto ti zelis da poguras buraza, problem je u igracima jer nemaju kvalitet. Sve mi se cini da i BiH ima svog Ramadanija.

blaza

pre 10 godina

Imamo dobre-odlicne igrace al nemao selektora.Nadam se i verujem da je Drule pravo resenje.I sad smo trebali da se plasiramo al nase pravo vreme dolazi jer jos imamo mladih igraca koji ce tek da napreduju-mislim na igrace sredine terena i napad.Ni jedna reprezentacija nema igrace u odbrani kao sto mi imamo-da igraju i tako jakim klubovima.

nikita

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz

ii

pre 10 godina

ne sam safete,nema vise vremena,ali ima igraca.ako tankovic moze igrati u fulhamu moze i za bih.da si prico se jaranom seadom alen bi igrao za bih.tako je i zlatana otac nudio,niko nije htio ni da ga saslusa.

barbarez

pre 10 godina

zigzag bas naprotiv ja mislim da smo mi prosječna reprezentacija isto kao i Srbija i Hrvatska nego si me ti pogresno protumacio ili imaš izuzetno visoko misljenje o svojoj reprezentaciji ako zivis u sadasnjosti onda ces shvatiti o cemu pricam. Hvala

vratite im za '90

pre 10 godina

BiH je vodjena kao sto niti jedna reprezentacija sa ovih prostora nije bila vodjena od kad pratim fudbal, jedno 3 decenije. Ni 't' od trzavica, ni 'h' od histerije, jednostavno promucurno, mudro i srcano. Bas zbog toga mislim da BiH moze u drugi krug, mozda cak i dalje, jer ce u domenu vodjenja biti ispred ostalih. Ko misli da je organizacija i psihologija sporedna stvar neka se sjeti i Mundijala '82 i koliko drugih takmicenja kada su timovi iz ex-Yu bili satrti bez i da takmicenje pocne. Timovi iz ex-Yu su stvarno skoro po pravilu bili na bas niskom nivou u smislu organizacije i psiholoske pripreme. Dodju na takmicenje pa se valjaju, gamizu, lipsaju...neredi na sve strane...svadje, netrpeljivosti, sve ono najgore kod nas. Ova BiH je velika iznimka i ona je i Susiceva kao i ostalih u tom sjajnom vodjstvu, pa time i dobija jos vise na znacaju jer nije "one man show". Sem toga Pape je uvidio da zadnji vezni i neki brzi igrac u odbrani bas fali. Misketa treba pod hitno jako smrsati i mozda nije lose dati sansu "klincu" (znamo ko je) jer ako se ubaci u vatru sa kontom "pomogni koliko mozes i zaboli te..." u takvim okolnostima moze biti ako nista drugo velika diverzija. Bar su tu Saji sve karte na raspolaganju- ima kucnu atmosferu i moze da uradi neke stvari koje drugi ne mogu- da igra na velika iznenadjenja u 2 pozicije recimo a da ne misli da ce biti docekan na noz zbog toga bilo gdje. Kao drugo iznenadjenje za pobjedu protiv Gaucosa "vidim" Izeta sa zadatkom da posalje 5 bombi.

raskorak

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikita, 19. februar 2014 15:13)

istina je, dragi nikita, da ste se plasirali iskustvom uz dozu sreće, odnosno manjka sreće Srbije (Belgija i Hrvatska u Beogradu). što se košarke tiče, od sticanja nezavisnosti ste poslednju medalju osvojili '95 u Atini, kada ste osvojili bronzu i napustili postolje. na poslednjem EP ste ostvarili bolji plasman od Srbije, što nikako ne znači da ste bolji, obzirom da Srbiju NIKADA niste pobedili u košarci!

drago

pre 10 godina

Srbija će možda imati dobar tim. Kažem možda jer Mitrović, Marković j Jojic još trebsju sazrijeti. Fali i golman. Obrana plus Matic i Ljajić su pravi.

Stojković (Brkić) - Ivanović, Nastasic, Subotić, Kolarov - Matic, Milivojevic - Markovic, Jojic još(Tadić), Ljajić - Mitrović

A mi...imamo težak raspored, odmah Brazil tako da moramo drufe dvije dobit. Ali ako smo pravi kao tim a imamo igrace i čini mi se trenera, zašto ne? Osmina je Španjolska ili Nizozemska, poslastica.

Zigzag

pre 10 godina

barbarez....samo si ti umisljaj da ste velesila, uvijek se dignete u nebesa i brzo padate...treba vam stoljece da dostignete sve uspjehe srpskog i hrvatskog nogometa

Bojan

pre 10 godina

Imas frku da sastavis tim pa si vec poceo da krades nama igrace,zar niste rekli da ste "nogometna sila",sta je sad? Nemate stanovnika ni za 22 fudbalera a sila ste! Nece vam Gudelj igrati jer je srbin i ne zeli kao ni drugi,pokusajte kod "susjeda"!

nikita

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz

Sava

pre 10 godina

Navijacu za BiH na ovom svetskom prvenstvu i nadam se da ce napraviti izvanredan rezultat, bar da budu peti kao SFRJ 1990 u Italiji. Posto je BiH Jugoslavija u malom sledi joj raspad posle svetskog prvenstva bas kao sto se i SFRJ raspala.
Pre svega zelim narodu BiH da raspad zemlje dogovore mirno i civilizacijski kao Cesi i Slovaci a ne divljacki kao SFRJ. Sami su zeleli istupanjem iz SFRJ da budu svoji na svome pa neka sada zavrse posao do kraja i neka budu u federaciji svoji na svome a ne da se medjusobno blokiraju i svadjaju. Trebali su da imaju na umu kada su se odcepili da ce neko i od njih zeleti da se odcepi. Postoji stara izreka "ko se maca lati od maca ce i poginuti".
Srecno u Brazilu a posle pamet u glavu!

Dacha

pre 10 godina

Realno Srbija bi se i plasirala da je dobila grupu u kojoj je bila BiH. Belgija, Hrvatska, pa i Vels, Skotska i Makedonija su daleko bolje i ozbiljnije ekipe od Grcke, Slovacke, Litvanije, Letonije i Lihtenstajna. Istina je da Mihajlovic nije izvukao maksimum i da je njegova krivica debela u krajnjem rezultatu Srbije, ali s druge strane BiH nicim specijalnim nije odusevila i realno se provukla na mundijal zahvaljujuci daleko najslabijoj grupi. Tvrdim da bi ispali da su bili u barazu od bilo koje reprezentacije, a uporedjenje sa hrvatima je po meni neumesno. Naravno zelim im puno uspeha u brazilu i posto su nam nekako najblizi i navijacu za njih, ali me neodoljivo podsecaju na neke prethodne generacije Jugoslovena, koje smo pratili uz nenormalnu pompu na mundijal, a vracali su se kuci posle prvog kruga. Samo da Pape ne prodje ko sestko sa argentincima, sve drugo bice mu oprosteno. I namerno ga uporedjujem sa Sestkom koji je odveo tada Srbiju i Crnu Goru na mundijal kao prvi u grupi preko jedne Spanije (a i Bosne tad) a prosao je kako je prosao na kraju, tako da bi i bosancima bilo bolje da malo manje pricaju o drugima, a mnogo vise treniraju. Susicu sve najbolje, legenda i gospodin uvek bio.

Mare

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!

Zigzag

pre 10 godina

barbarez....samo si ti umisljaj da ste velesila, uvijek se dignete u nebesa i brzo padate...treba vam stoljece da dostignete sve uspjehe srpskog i hrvatskog nogometa

barbarez

pre 10 godina

imamo mi kvalitetne mlade igrace samo nam je fudbalski i menadzerski lobi los za razliku od Srbije i Hrvatske pa onda imamo konstantan problem sto srbi i hrvati porijeklom iz Bosne ne žele da igraju za reprezentaciju ali to vise i nije toliko bitno dok je vama i Mihajlovicu to bilo bitno kako se ko zove pa sad gledajte preko tv prijemnika Brazil

19KS70

pre 10 godina

@Nezainteresovan
Zaboravio si i L. Markovica, stvarno imamo jedan od najjacih timova na svetu, ako ne i najjaci koji se nije kvalifikovao za SP.

Bosanac

pre 10 godina

Sadete, Safete, tvoj najveci problem je kako opravdati pred javnoscu pozive za igrace iz HNL, i koje zastupa ( "gle" cuda), menadzerska kompanija za koju radi tvoj buraz. Nije problem u tome sto ti zelis da poguras buraza, problem je u igracima jer nemaju kvalitet. Sve mi se cini da i BiH ima svog Ramadanija.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Moj Pape i ja i svi mi drugi smo se nadali i zaista je steta. Kako je to cudna igra, koliko dobrih igraca imamo a nikada kult, nikada ga nismo ni imali. Kad pogledamo odbranu imamo najbolju u evropi, kad pogledamo vezni red imamo strasno dobru sirinu, Kuzman, Matic, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Jojic, Tosic, Basta, Djuricic, Ljaic...samo pogledajte gde ti igraci igraju i sto na svakoj poziciji imamo po 2 dobra i svi ovi nabrojani bi bili u prvih 11 u BiH reprezentaciji, koga god uzmete pa i Luka Milivojevic da ne govorim za ostale. Napad sasvim ok, Mitrovic, Djordjevic, Sulejmani...opet pogledajte klubove gde igramo...Naravno da ne treba da se pravi slika da smo neki brazilci, ali da se to dobro slozi i bili bismo brazilci za Cehe, Poljake, Ukraince, Slovence, Svajcarce, Grke, Dance...i ostale osrednje kvalitetne evrospke ekipe. Zaista steta moj Pape. Sto se tice vas, i vase reprezentacije, tesko je predvideti, ne bi me cudilo da prodjete grupu, isto tako me ne cudilo da osvojite recimo samo 1bod. Poleticete u visine, ako vas krene ona vasa igra eto vas, medjutim neiskusni ste i nemate dovoljno dobar fond igrace za tvrde i takticke utakmice, pogotovo u odbrani, osim Spahica sve je to nizi nivo. Sta da ti kazem Pape majstore osim srecno!

gt

pre 10 godina

Svaki ozbiljniji trener će favorizirati Hrvatsku ispred Srbije kad pogledaš na iskustvo i broj velikih utakmice koje smo mi odigrali, to iskustvo nešto znači, to je velika psihološka prednost. Možete vi pričati da ste bili bolji i neznam ja šta, ali mi smo svoje šanse zabili, u Zagrebu je nam ta vaša najbolja europska obrana dala oba dva gola na pladnju, u Beogradu smo jednu jedinu šansu iskoristili, vi ste ih u Beogradu imali 10, iskoristili ste samo jednu. To je razlika između velikih ekipa i ovih malo manjih. Imate kvalitete, na Euro ćete se plasirati pa ćemo vidjeti kakav ćete rezultat napraviti.

levo smetalo

pre 10 godina

Pogledajte ovoga coveka koji siri mir i veoma je korektan u svim izjavama, a uporedite ga sa doticnim trenerom KK Partizan, razlika kao nebo i zemlja, uci se gospodstvu!
(Mare, 19. februar 2014 11:41)
Mare, ako do sada nisi znao kako se ponasa kompleksas, evo ti sada licnog primera. Pozdrav sa zeljom da sto pre izlecis komplekse i postanes gospodin kao Pape.

A šta ja znam

pre 10 godina

Iako vlada uvjerenje da će BiH proći grupu,nevidim načina da oni dobiju Nigeriju koja je super jaka ekipa,i možda je ni Argentina ne dobije.
Ja ću navijati za bosance,ali morat će da ginu na terenu da dobiju Nigeriju.

Ulquin

pre 10 godina

Istina cika Safet, ja sam iz Crne Gore, ali Srbija ima toliko dobar tim da je nemoguce bilo da se ne kvalifikuju. Odbrana stvarno dobra Ivanovic-Nastasic koji igraju u PL, Vezni red takodje, Matic sta da kazem za tog veelikana, a posebno onaj decko iz Sandzaka Adem u Romi sto igra, je veoma talentovan i pametan igrac, pratim svaku njegovu uutakmicu. Napad pored mladih Mitrovica i Djordjevica bih voljeo da ima jos neki iskusniji poput naseg Vucinica. Jedina je zamerka golman, pored Stojkovica treba jos kvalitetnijih. i naravno Mihajlovic je trebao jos odavno da se smjeni. Vise srece drugi put stA da kazem...

StivDzi

pre 10 godina

Mislim da su nasi ljudi u prethodnom periodu bili malo u zabludi po pitanju individualnog kvaliteta reprezentacije. Mi imamo par igraca u timovima koji su recimo top10 u evropi, a pola tima igra u portugalu, belgiji i jos nekim (realno) drugorazrednim ligama. Za nas portugalska liga jeste pojam, ali da li mislite da se Englezi, Italijani, Nemci, pa i Belgijanci ponose sto im igrac nastupa za Benfiku? Ne. Njima svi igraju u Mancesteru, Liverpulu, Bajernu, Juventusu i tako dalje... Mi smo u tolikom kanalu da ne vidimo gde je brdo. Odbrana nam jeste top stvarno nema sta. Ali da bi bili konkurentni, moras i napad takav da imas i golmana, i plus da vlada harmonija, e onda je to vec nesto. Imamo mi potencijala, uvek smo ga i imali realno, ali nikako da sazru svi ti momci kako valja! Nadam se da ce u narednom periodu da se ostvari taj san svih nas da stasaju ti talenti, da budu vrhunski igraci i da gazimo! A jos uvek(realno)Mitrovic nije kao Runi, Ljajic nije blizu Mesiju i tako dalje... A i kakva nam je liga, reprezentacija je super!

Nikson

pre 10 godina

Pape,obozavao sam te kao igraca.secam te se jos kao klinac sa mundijala u spaniji.tekma protiv hondurasa,gol gudelja i nepostojeci jedansterac protiv spanije.sudija sorensen mislim.eh ona vremena.

dule

pre 10 godina

Srećno Pape majstore u Brazilu, proći ćete vi grupu u to sam siguran, daleko ste kvalitetniji tim od Irana i Nigerije, ko god kaze da BiH nema iskustva, ima itekako, već 20 godina igrate kvalifikacije za EP i SP protiv najboljih evropskih ekipa, i to se ne moze porediti sa iskustvom igranja azijskih ili africkih kvalifikacija,pozz

Irfan FcBayern

pre 10 godina

Bio je veliki igrac i skroman je covek . Uneo je harmoniju u reprezentaciju B i H i sa par vrhunskih individualaca koji su sve podredili kolektivu ... napravio rezultat.
A , Mihajlovic ... rasterao skoro ceo tim koji je hladno mogao da izbori plasman na SP .No idemo dalje.Mislim da je Drulovic neko poput Susica ... pre svega covek.

cardhu

pre 10 godina

Majstore ,isli bi i mi da za selektora nismo imali kvazi patriotu .Coveka koji je od Italijana pokupio sve najgore i ovde dosao da prosipa latinsku ljigavost i dvolicnost.Kult reprezentacije se ne izgradjuje na silu!A sto se tice ovih malicioznih komentara,psi laju karavani prolaze..Pravi ljubitelji fudbala u Srbiji ce navijati za tebe i tvoje,ostali neka uvezbavaju pevanje ,,Boze pravde,,i obavezno da pre svake utakmice posete Hram,e to ce tek pomoci..

milorad

pre 10 godina

lako je vama imate časne sportiste na čelu a da vam damo Karadžića i mihajlovića nebiste išli ni u kvalifikacije , a mi smo sa takvim ljudima išli na kvalifikacije razlog (vas bi miha rasformirao u saradnji sa karadžićem )

Novosadjanin.

pre 10 godina

Da bi se bilo koja ekipa plasirala potrebno je da igraju najbolji igraci... Izostanak jednog je katastrofa, bez dvojice najboljih je to nemoguc posao. Nama su nedostajala dva najbolja igraca ako izuzmemo odbranu (Matic i Ljajic). A podatak da su umesto njih igrali Mijailovici, Petrovici Race, Stevanovici, Radovanovici i Scepakadabre nam govori da.plasman i nije bio cilj...

barbarez

pre 10 godina

zigzag bas naprotiv ja mislim da smo mi prosječna reprezentacija isto kao i Srbija i Hrvatska nego si me ti pogresno protumacio ili imaš izuzetno visoko misljenje o svojoj reprezentaciji ako zivis u sadasnjosti onda ces shvatiti o cemu pricam. Hvala

blaza

pre 10 godina

Imamo dobre-odlicne igrace al nemao selektora.Nadam se i verujem da je Drule pravo resenje.I sad smo trebali da se plasiramo al nase pravo vreme dolazi jer jos imamo mladih igraca koji ce tek da napreduju-mislim na igrace sredine terena i napad.Ni jedna reprezentacija nema igrace u odbrani kao sto mi imamo-da igraju i tako jakim klubovima.

ii

pre 10 godina

ne sam safete,nema vise vremena,ali ima igraca.ako tankovic moze igrati u fulhamu moze i za bih.da si prico se jaranom seadom alen bi igrao za bih.tako je i zlatana otac nudio,niko nije htio ni da ga saslusa.

vratite im za '90

pre 10 godina

BiH je vodjena kao sto niti jedna reprezentacija sa ovih prostora nije bila vodjena od kad pratim fudbal, jedno 3 decenije. Ni 't' od trzavica, ni 'h' od histerije, jednostavno promucurno, mudro i srcano. Bas zbog toga mislim da BiH moze u drugi krug, mozda cak i dalje, jer ce u domenu vodjenja biti ispred ostalih. Ko misli da je organizacija i psihologija sporedna stvar neka se sjeti i Mundijala '82 i koliko drugih takmicenja kada su timovi iz ex-Yu bili satrti bez i da takmicenje pocne. Timovi iz ex-Yu su stvarno skoro po pravilu bili na bas niskom nivou u smislu organizacije i psiholoske pripreme. Dodju na takmicenje pa se valjaju, gamizu, lipsaju...neredi na sve strane...svadje, netrpeljivosti, sve ono najgore kod nas. Ova BiH je velika iznimka i ona je i Susiceva kao i ostalih u tom sjajnom vodjstvu, pa time i dobija jos vise na znacaju jer nije "one man show". Sem toga Pape je uvidio da zadnji vezni i neki brzi igrac u odbrani bas fali. Misketa treba pod hitno jako smrsati i mozda nije lose dati sansu "klincu" (znamo ko je) jer ako se ubaci u vatru sa kontom "pomogni koliko mozes i zaboli te..." u takvim okolnostima moze biti ako nista drugo velika diverzija. Bar su tu Saji sve karte na raspolaganju- ima kucnu atmosferu i moze da uradi neke stvari koje drugi ne mogu- da igra na velika iznenadjenja u 2 pozicije recimo a da ne misli da ce biti docekan na noz zbog toga bilo gdje. Kao drugo iznenadjenje za pobjedu protiv Gaucosa "vidim" Izeta sa zadatkom da posalje 5 bombi.

raskorak

pre 10 godina

Pa kako su se i mogli plasirat kad su Belgija i Hrvatska bolje od njih? 2 ekipe iz svake grupe imaju sansu za plasman, a ne 3. Jednostavna racunica. Isto kao sto je Hrvatska bolja i u kosarci. Jednostavno kvalitetniji igraci koji igraju u boljim klubovima. I nogomet i kosarka. poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikita, 19. februar 2014 15:13)

istina je, dragi nikita, da ste se plasirali iskustvom uz dozu sreće, odnosno manjka sreće Srbije (Belgija i Hrvatska u Beogradu). što se košarke tiče, od sticanja nezavisnosti ste poslednju medalju osvojili '95 u Atini, kada ste osvojili bronzu i napustili postolje. na poslednjem EP ste ostvarili bolji plasman od Srbije, što nikako ne znači da ste bolji, obzirom da Srbiju NIKADA niste pobedili u košarci!

drago

pre 10 godina

Srbija će možda imati dobar tim. Kažem možda jer Mitrović, Marković j Jojic još trebsju sazrijeti. Fali i golman. Obrana plus Matic i Ljajić su pravi.

Stojković (Brkić) - Ivanović, Nastasic, Subotić, Kolarov - Matic, Milivojevic - Markovic, Jojic još(Tadić), Ljajić - Mitrović

A mi...imamo težak raspored, odmah Brazil tako da moramo drufe dvije dobit. Ali ako smo pravi kao tim a imamo igrace i čini mi se trenera, zašto ne? Osmina je Španjolska ili Nizozemska, poslastica.