Sreda, 12.02.2014.

08:53

Lebron brojao do 37, Durent do 36

Protekle noći u NBA ligi je odigrano sedam utakmica, a veče su obeležile sjajne partije Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta.

Izvor: JT

Lebron brojao do 37, Durent do 36 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

John Wall

pre 10 godina

Miko daj imena da veceras odigram u Balkan betu da i ja uzmem pare!!nisam ubo tiket ove sezone u NBA!!!daj bar 3-4 igraca..Pozz za Miku

boza

pre 10 godina

Kad vec drugi iznose svoj stav i misljenje, evo i ja da to pravo da iskoristim..

Ne znam dal je Mika zapravo Hogar sa drugog portala, ali znam da su obojica tuzne price. Zivot im se svodi da u virtulenom svetu "ostavljaju utisak" i "grade neko ime" ... sto je najgore, zive iz dana u dan za to

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Koki, 12. februar 2014 12:27

Ne lupetaj čoveče, kakav hogar kakve duše!!! A čim pratiš sve portale ne znam ko je virtuelni a ko stvarni!!!
Ovo je jedini sajt i tema gde Mika daje svoje komentare!!!

Večeras dosta zanimljivih duela i 2 lepa zicera sa lepom kvotom, granicom, kao stvoreni za uzimanje para!!!

vince carter

pre 10 godina

king james..necu da pricam o jordanu jer sam uhvatio njegovu poslednju sezonu kad je bio na vrhuncu ali znam da je nba mnogooo bila jaca nego danas u vreme lakersa i kingsa..lejkersi bi bez problema tukli majami a i kingsi..nigde veze sa ovim atomska kosarka smesno..a znam jer sam odgledao par utakmica da je najjaca ubedljivo bila krajem osamdesetih i devedesetih..jordan bi bio neuhvatljiv za jamesa i za sve danas..mislim da bi charls barkley vodio borbu za mvp titulu.on je u rangu jamesa,da ne pricamo o tome koliko bi jordanovi bulsi ili olajuvonov houston razbio ovaj majami..ne pricam nista namerno,jer svaki put se razocaram kad gledam neku utakmicu jer znam sta sam gledao pre..zamislite shaqa protiv heata pa simultanka!!! za ljubitelje statistike..jednom rece jedan tip zidan je precenjen igrac jer je imao samo oko sto asistencija u karijeri..a sto zidan izbaci tri protivnicka igraca jednim potezom uposli karlosa koji upise asistenciju na ronaldo..a sve zapravo zavrsio zidan...batalite statistiku..gledajte!!!

vlada

pre 10 godina

nema veze dal Mika pise u prvom ili trecem licu, poenta koja je iznesena je potpuno jasna i ja se slazem sa istom... takodje, da, Dragic je vanserijski igrac koji je nepravedno izostavljen sa all stara..

Banezi

pre 10 godina

Koki , Mika pise o sebi u trecem licu , ne u prvom . Pogledaj malo gramatiku iz osnovne skole . I da , Dragic vanserijski igrac ?! Je l' tebi dobro Koki ?

trapacoza

pre 10 godina

@rocky Dosadili Durent i Lebron?Slobodno zaobidji NBA,cudi me da si uopste i pratio.A povrh svega,uporedjujes rukomet sa letecim izmenama,trokorakom,besomucnom kruzenju lopte oko 9 metara,nemogucnosti zaustavljanja igraca na drugi nacin osim faulom,sa NBA i kosarkom!?!?!?Uzivaj u rukometu i zaobidji kosarku.Nije kosarka za svakoga.

Kol

pre 10 godina

@(KingJames, 12. februar 2014 10:32)

Koliko imas godina 13? Amaterska kosarka u vreme Jordana?? Za tvoju informaciju 80-te i 90-te su zlatno doba NBA lige i to vreme tesko da ce se ikad ponoviti! Jordan bi danas dominirao jos vise nego 90-tih, ali dobro nisi gledao Leteceg na vrhuncu pa onda ti je Lebron najbolji!

White Lion

pre 10 godina

Noah igra božanstvenu košarku. Od kad su trejdovali Denga i povredio im se Rose, čovek je svaku 2-3 utakmicu na rubu triple doublea, što se jako malo vidja poslednjih godina od centra.

Koki

pre 10 godina

"Mika", je ista osoba koja se na jednom portalu, u NBA vestima, potpisivala kao "Hogar Strašni Duševadnik" (ili tako nešto). Šta reći kad neko jedini život ima online a još pride, piše o sebi u prvom licu...

Što se utakmica tiče, ekipa Feniksa potvrdjuje da su žilav komad postali bilo kom protivniku... Majami je dobio, ali Džejms morao da odigra na najvišem mogućem nivou da bi se to desilo. Kad bi Sansi imali, pored Dragića, još dva vanserijska igrača- to bi bila ekipa konkurentna za najviše domete.... za sad su, na žalost, samo "žilav komad"..

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Miko, svaka cast za Tristana. Vredelo je poslusati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okej, 12. februar 2014 10:15)

Nema na čemu i drugi put!!!
Važno da ovde ima kompleksaša i ljubomornih tipova kad uzmeš pare kladionici, pa ih ne mrzi da kopaju po jučašnjim postovima i sad kao Mika rekao Milsapa a zna se da je Mika dao Tristana Skokove, a može i poene, al nema veze. Sad će da se pojavi Žika Žaba i da se pohvali kako je on dao Tristana i kako je pogodio sve,a Mika je rekao Durant i Lebron minus jer Mika nema pojma. što bi rekli IMA GI RAZNI !!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Lebron brojao do 37, Durent do 36!!!
I posle ovde tvrde neke Durantule da je Kevin bolji od Lebrona!!!
Lebron je brojao do 37 a Kevin samo do 36!!! Nek se vidi nek se zna ko je bolji. KING James!!!

Rocky

pre 10 godina

ne znam da li neko deli moje misljenje odnosno ima slicno, kosarka sa durantulom i lebronom dosadila vise, isto kao i fudbal "mesi i ronaldo" svaki moguci dan glavni protagonisti. ja sam se okrenuo rukometu sada jer ova dva sporta vise ne mogu smisliti, uzivam u igrama hansena, karabatica, narcisa, balica, vujina (u kilu, naravno) prebogati psz, uvek mocna barsa, nemacka liga-rukometna NBA... Mogu reci da sam se bas "isprimao" na ovaj sport :)

limanac

pre 10 godina

sta ti je dobar trener, sistem i timska igra...bullsi ostanu bez denga i rouza dva najbolja igraca i opet melju redom bez problema a pljunite me ako imaju individualno bolji tim od klivlenda na primer...steta za portland polako posustaju, valjda ce se vratiti za plejof..a sto se tice tandera ekipa je konacno sazrela, bez vestbruka su pobedili i majami i portland a cini mi se i sparse u gostima dok su bez njega prosle sezone pukli cetri meca uzastopno od memfisa,metla bila maltene..kad se vrati vestbruk bice to opet paklena ekipa..samo ne mogu da svarim nikako onog perkinsa pa to ti je..

trapacoza

pre 10 godina

Mika je opet pogodio!Koji je kralj Dzos Mekroberts.Sinoc je imao 13 asistencija.Taj voli vise da asistira nego leba da jede.Gotivim takve igrace kojima je vazniji tim od ucinka.Da li moze neko da se seti,pre nekoliko sezona je bila prica da ce Partizan dovesti nekog igraca koji je tada igrao letnju ligu za San Antonio,a prezime mu je pocinjalo na Mek (skotski prefiks Mac),da li je u pitanju bio Mekroberts?

KingJames

pre 10 godina

King James! Pa kako se on poigrava sa protivnicima to je smešno, kao da igra sa decom iz vrtića.

Zapamtite, Lebron James, najbolji ikada, ko drugačije tvrdi se zaista ne razume u košarku. Perfektan atleticizam, perfektna odbrana, perfektan šut, perfektna zakucavanja, svaka čast Jordanu i ostalima ali ta košarka je bila amaterska, ovo je atomski NBA, srećan sam što imam priliku da uživo gledam najboljeg košarkaša svih vremena! Kapa dole legendo!

4 real

pre 10 godina

@Polijander
Pazljivo pogledah pregled u nameri da raskrinkam PETOKORAK Dzejmsa, gle cuda nisam nasao ni jednu situaciju koja bi bila sporna. Kada nema nikakvog argumenta izgleda da nije lose prosto izmisliti nesto u anti-Lebronovskom tonu, posto je to vidim popularna praksa na ovom forumu.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki
(Hattori Hanzo, 12. februar 2014 09:54)

Koji kompleksi!!!
Pa Mika je dao Tristana za ozbiljne pare, a Atlantu i Milsapa sam izanalizirao čoveku kad je pitao. Pročitaj malo pažljivije i upozorio sam ga da Atlanta zna da odigra ovako pogotovo protiv Bulsa + nije baš pametno, ali s obzirom da je Milsap u formi i počeo da pogađa trojke bilo je ok pokušati ako se čoveku dopadalo da ga pojuri.

Savet: Kad se ne razumeš u nešto nemoj da tupiš,mislim na klađenje!!!

дурантула окц

pre 10 godina

zbog oklahome i portlanda sam zakasnio u školu :) poslednjih 13 sekunde su trajale jedno 10 minuta, durant ponovo izdominirao

@marex ja koliko sam video, nisu organizovali napad za oldridza, nego su ostali bili dobro čuvani

leandro

pre 10 godina

@marex, Lillard je izgleda pogresio kad je nakon driblinga uhvatio loptu jer su ga na kratko udvojili. Dodao je prvom slobodnom tj Oldridzu, inace mislim da se igralo na njegovo probijanje pa onda ili ulaz ili pas. Meni je jos manje jasnije zasto sinoc odlicni Beal nije imao zadnji sut umesto Wall-a koji je bio ocajan.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

nije mi bas najjasnije,Portland imao poslednji napad za pobedu,i salju ga na Lamarkusa koji imao sut 5/22... neverovatno -.-

Pa to je NBA, šta se čudiš. NPR: U Evropi rezervni bek ako ga krene i počne da trpa poene, igraće sve dok ga ide, a u NBA se zna sve unapred do kada prva petorka, kada 6.igrač, izmene i sve ostalo, zna se ko šutira na koga se ide i sl. Rubio ne može da probije granicu 8,5 celu sezonu, a kad K.Love ne igra Rubio da 19 poena, pa posle 24 poena protiv Portlanda!!!

Polijander

pre 10 godina

Zvezda večeri, po mom mišljenju, Noa. Odigrao fenomenalnu utakmicu, 11 asistencija, dobar procenat šuta, fenomenalno. Ko može, neka pogleda pregled utakmice Majami-Finiks, i neka uživa u Lebronovom PETOKORAKU. Potez je označen kao jedan od poteza utakmice, neverovatno. Fenomenalan je, tu nema šta da se kaže, ali, opet, ljudi... Treba obratiti pažnju i na Ala Džefersona, čovek je jednostavno besprekoran u poslednjih mesec dana. Pozdrav svim ljubiteljima NBA košarke!

Hattori Hanzo

pre 10 godina

Čovek kida u zadnje vreme, čak je počeo i trojke da ubacuje???!!! 5 trojki u zadnje dve utakmice, a beleži i po 5,6 ukradenih po meču i duple skokove , baš dere, al i mora jer su i Horford i Pero Antić out!!! Tako da se slažem sa tobom ali jedini problem je što Atlanta zna nekad da zakaže i da druga petorka igra po 25 minuta a ovi iz prve odmaraju do besvesti i onda uleti minus. Ali ako bude ozbiljan meč uleteće u plus i on i Džef Tig jer tip ne može vola da ubode u zadnje vreme, a sad mu spustili granicu 13,5 što je smešno za njega ako ga krene i ako ozbiljno odigra, a nadam se da protiv Bikova hoće!!! U svakom slučaju Cepaj plus ako je granica 17 na Milsapa jer u zadnje vreme stalno ide 20+ ( zato mislim da je i granica veća,ali ako si našao 17 udri )!!!
(Mika Guster iz Ritopeka, 11. februar 2014 13:54)


Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki

limanac

pre 10 godina

sta ti je dobar trener, sistem i timska igra...bullsi ostanu bez denga i rouza dva najbolja igraca i opet melju redom bez problema a pljunite me ako imaju individualno bolji tim od klivlenda na primer...steta za portland polako posustaju, valjda ce se vratiti za plejof..a sto se tice tandera ekipa je konacno sazrela, bez vestbruka su pobedili i majami i portland a cini mi se i sparse u gostima dok su bez njega prosle sezone pukli cetri meca uzastopno od memfisa,metla bila maltene..kad se vrati vestbruk bice to opet paklena ekipa..samo ne mogu da svarim nikako onog perkinsa pa to ti je..

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

nije mi bas najjasnije,Portland imao poslednji napad za pobedu,i salju ga na Lamarkusa koji imao sut 5/22... neverovatno -.-

Pa to je NBA, šta se čudiš. NPR: U Evropi rezervni bek ako ga krene i počne da trpa poene, igraće sve dok ga ide, a u NBA se zna sve unapred do kada prva petorka, kada 6.igrač, izmene i sve ostalo, zna se ko šutira na koga se ide i sl. Rubio ne može da probije granicu 8,5 celu sezonu, a kad K.Love ne igra Rubio da 19 poena, pa posle 24 poena protiv Portlanda!!!

Polijander

pre 10 godina

Zvezda večeri, po mom mišljenju, Noa. Odigrao fenomenalnu utakmicu, 11 asistencija, dobar procenat šuta, fenomenalno. Ko može, neka pogleda pregled utakmice Majami-Finiks, i neka uživa u Lebronovom PETOKORAKU. Potez je označen kao jedan od poteza utakmice, neverovatno. Fenomenalan je, tu nema šta da se kaže, ali, opet, ljudi... Treba obratiti pažnju i na Ala Džefersona, čovek je jednostavno besprekoran u poslednjih mesec dana. Pozdrav svim ljubiteljima NBA košarke!

trapacoza

pre 10 godina

@rocky Dosadili Durent i Lebron?Slobodno zaobidji NBA,cudi me da si uopste i pratio.A povrh svega,uporedjujes rukomet sa letecim izmenama,trokorakom,besomucnom kruzenju lopte oko 9 metara,nemogucnosti zaustavljanja igraca na drugi nacin osim faulom,sa NBA i kosarkom!?!?!?Uzivaj u rukometu i zaobidji kosarku.Nije kosarka za svakoga.

White Lion

pre 10 godina

Noah igra božanstvenu košarku. Od kad su trejdovali Denga i povredio im se Rose, čovek je svaku 2-3 utakmicu na rubu triple doublea, što se jako malo vidja poslednjih godina od centra.

Hattori Hanzo

pre 10 godina

Čovek kida u zadnje vreme, čak je počeo i trojke da ubacuje???!!! 5 trojki u zadnje dve utakmice, a beleži i po 5,6 ukradenih po meču i duple skokove , baš dere, al i mora jer su i Horford i Pero Antić out!!! Tako da se slažem sa tobom ali jedini problem je što Atlanta zna nekad da zakaže i da druga petorka igra po 25 minuta a ovi iz prve odmaraju do besvesti i onda uleti minus. Ali ako bude ozbiljan meč uleteće u plus i on i Džef Tig jer tip ne može vola da ubode u zadnje vreme, a sad mu spustili granicu 13,5 što je smešno za njega ako ga krene i ako ozbiljno odigra, a nadam se da protiv Bikova hoće!!! U svakom slučaju Cepaj plus ako je granica 17 na Milsapa jer u zadnje vreme stalno ide 20+ ( zato mislim da je i granica veća,ali ako si našao 17 udri )!!!
(Mika Guster iz Ritopeka, 11. februar 2014 13:54)


Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki

leandro

pre 10 godina

@marex, Lillard je izgleda pogresio kad je nakon driblinga uhvatio loptu jer su ga na kratko udvojili. Dodao je prvom slobodnom tj Oldridzu, inace mislim da se igralo na njegovo probijanje pa onda ili ulaz ili pas. Meni je jos manje jasnije zasto sinoc odlicni Beal nije imao zadnji sut umesto Wall-a koji je bio ocajan.

vince carter

pre 10 godina

king james..necu da pricam o jordanu jer sam uhvatio njegovu poslednju sezonu kad je bio na vrhuncu ali znam da je nba mnogooo bila jaca nego danas u vreme lakersa i kingsa..lejkersi bi bez problema tukli majami a i kingsi..nigde veze sa ovim atomska kosarka smesno..a znam jer sam odgledao par utakmica da je najjaca ubedljivo bila krajem osamdesetih i devedesetih..jordan bi bio neuhvatljiv za jamesa i za sve danas..mislim da bi charls barkley vodio borbu za mvp titulu.on je u rangu jamesa,da ne pricamo o tome koliko bi jordanovi bulsi ili olajuvonov houston razbio ovaj majami..ne pricam nista namerno,jer svaki put se razocaram kad gledam neku utakmicu jer znam sta sam gledao pre..zamislite shaqa protiv heata pa simultanka!!! za ljubitelje statistike..jednom rece jedan tip zidan je precenjen igrac jer je imao samo oko sto asistencija u karijeri..a sto zidan izbaci tri protivnicka igraca jednim potezom uposli karlosa koji upise asistenciju na ronaldo..a sve zapravo zavrsio zidan...batalite statistiku..gledajte!!!

Koki

pre 10 godina

"Mika", je ista osoba koja se na jednom portalu, u NBA vestima, potpisivala kao "Hogar Strašni Duševadnik" (ili tako nešto). Šta reći kad neko jedini život ima online a još pride, piše o sebi u prvom licu...

Što se utakmica tiče, ekipa Feniksa potvrdjuje da su žilav komad postali bilo kom protivniku... Majami je dobio, ali Džejms morao da odigra na najvišem mogućem nivou da bi se to desilo. Kad bi Sansi imali, pored Dragića, još dva vanserijska igrača- to bi bila ekipa konkurentna za najviše domete.... za sad su, na žalost, samo "žilav komad"..

Kol

pre 10 godina

@(KingJames, 12. februar 2014 10:32)

Koliko imas godina 13? Amaterska kosarka u vreme Jordana?? Za tvoju informaciju 80-te i 90-te su zlatno doba NBA lige i to vreme tesko da ce se ikad ponoviti! Jordan bi danas dominirao jos vise nego 90-tih, ali dobro nisi gledao Leteceg na vrhuncu pa onda ti je Lebron najbolji!

дурантула окц

pre 10 godina

zbog oklahome i portlanda sam zakasnio u školu :) poslednjih 13 sekunde su trajale jedno 10 minuta, durant ponovo izdominirao

@marex ja koliko sam video, nisu organizovali napad za oldridza, nego su ostali bili dobro čuvani

vlada

pre 10 godina

nema veze dal Mika pise u prvom ili trecem licu, poenta koja je iznesena je potpuno jasna i ja se slazem sa istom... takodje, da, Dragic je vanserijski igrac koji je nepravedno izostavljen sa all stara..

KingJames

pre 10 godina

King James! Pa kako se on poigrava sa protivnicima to je smešno, kao da igra sa decom iz vrtića.

Zapamtite, Lebron James, najbolji ikada, ko drugačije tvrdi se zaista ne razume u košarku. Perfektan atleticizam, perfektna odbrana, perfektan šut, perfektna zakucavanja, svaka čast Jordanu i ostalima ali ta košarka je bila amaterska, ovo je atomski NBA, srećan sam što imam priliku da uživo gledam najboljeg košarkaša svih vremena! Kapa dole legendo!

4 real

pre 10 godina

@Polijander
Pazljivo pogledah pregled u nameri da raskrinkam PETOKORAK Dzejmsa, gle cuda nisam nasao ni jednu situaciju koja bi bila sporna. Kada nema nikakvog argumenta izgleda da nije lose prosto izmisliti nesto u anti-Lebronovskom tonu, posto je to vidim popularna praksa na ovom forumu.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki
(Hattori Hanzo, 12. februar 2014 09:54)

Koji kompleksi!!!
Pa Mika je dao Tristana za ozbiljne pare, a Atlantu i Milsapa sam izanalizirao čoveku kad je pitao. Pročitaj malo pažljivije i upozorio sam ga da Atlanta zna da odigra ovako pogotovo protiv Bulsa + nije baš pametno, ali s obzirom da je Milsap u formi i počeo da pogađa trojke bilo je ok pokušati ako se čoveku dopadalo da ga pojuri.

Savet: Kad se ne razumeš u nešto nemoj da tupiš,mislim na klađenje!!!

Banezi

pre 10 godina

Koki , Mika pise o sebi u trecem licu , ne u prvom . Pogledaj malo gramatiku iz osnovne skole . I da , Dragic vanserijski igrac ?! Je l' tebi dobro Koki ?

trapacoza

pre 10 godina

Mika je opet pogodio!Koji je kralj Dzos Mekroberts.Sinoc je imao 13 asistencija.Taj voli vise da asistira nego leba da jede.Gotivim takve igrace kojima je vazniji tim od ucinka.Da li moze neko da se seti,pre nekoliko sezona je bila prica da ce Partizan dovesti nekog igraca koji je tada igrao letnju ligu za San Antonio,a prezime mu je pocinjalo na Mek (skotski prefiks Mac),da li je u pitanju bio Mekroberts?

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Miko, svaka cast za Tristana. Vredelo je poslusati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okej, 12. februar 2014 10:15)

Nema na čemu i drugi put!!!
Važno da ovde ima kompleksaša i ljubomornih tipova kad uzmeš pare kladionici, pa ih ne mrzi da kopaju po jučašnjim postovima i sad kao Mika rekao Milsapa a zna se da je Mika dao Tristana Skokove, a može i poene, al nema veze. Sad će da se pojavi Žika Žaba i da se pohvali kako je on dao Tristana i kako je pogodio sve,a Mika je rekao Durant i Lebron minus jer Mika nema pojma. što bi rekli IMA GI RAZNI !!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Lebron brojao do 37, Durent do 36!!!
I posle ovde tvrde neke Durantule da je Kevin bolji od Lebrona!!!
Lebron je brojao do 37 a Kevin samo do 36!!! Nek se vidi nek se zna ko je bolji. KING James!!!

John Wall

pre 10 godina

Miko daj imena da veceras odigram u Balkan betu da i ja uzmem pare!!nisam ubo tiket ove sezone u NBA!!!daj bar 3-4 igraca..Pozz za Miku

boza

pre 10 godina

Kad vec drugi iznose svoj stav i misljenje, evo i ja da to pravo da iskoristim..

Ne znam dal je Mika zapravo Hogar sa drugog portala, ali znam da su obojica tuzne price. Zivot im se svodi da u virtulenom svetu "ostavljaju utisak" i "grade neko ime" ... sto je najgore, zive iz dana u dan za to

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Koki, 12. februar 2014 12:27

Ne lupetaj čoveče, kakav hogar kakve duše!!! A čim pratiš sve portale ne znam ko je virtuelni a ko stvarni!!!
Ovo je jedini sajt i tema gde Mika daje svoje komentare!!!

Večeras dosta zanimljivih duela i 2 lepa zicera sa lepom kvotom, granicom, kao stvoreni za uzimanje para!!!

Rocky

pre 10 godina

ne znam da li neko deli moje misljenje odnosno ima slicno, kosarka sa durantulom i lebronom dosadila vise, isto kao i fudbal "mesi i ronaldo" svaki moguci dan glavni protagonisti. ja sam se okrenuo rukometu sada jer ova dva sporta vise ne mogu smisliti, uzivam u igrama hansena, karabatica, narcisa, balica, vujina (u kilu, naravno) prebogati psz, uvek mocna barsa, nemacka liga-rukometna NBA... Mogu reci da sam se bas "isprimao" na ovaj sport :)

KingJames

pre 10 godina

King James! Pa kako se on poigrava sa protivnicima to je smešno, kao da igra sa decom iz vrtića.

Zapamtite, Lebron James, najbolji ikada, ko drugačije tvrdi se zaista ne razume u košarku. Perfektan atleticizam, perfektna odbrana, perfektan šut, perfektna zakucavanja, svaka čast Jordanu i ostalima ali ta košarka je bila amaterska, ovo je atomski NBA, srećan sam što imam priliku da uživo gledam najboljeg košarkaša svih vremena! Kapa dole legendo!

Rocky

pre 10 godina

ne znam da li neko deli moje misljenje odnosno ima slicno, kosarka sa durantulom i lebronom dosadila vise, isto kao i fudbal "mesi i ronaldo" svaki moguci dan glavni protagonisti. ja sam se okrenuo rukometu sada jer ova dva sporta vise ne mogu smisliti, uzivam u igrama hansena, karabatica, narcisa, balica, vujina (u kilu, naravno) prebogati psz, uvek mocna barsa, nemacka liga-rukometna NBA... Mogu reci da sam se bas "isprimao" na ovaj sport :)

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Lebron brojao do 37, Durent do 36!!!
I posle ovde tvrde neke Durantule da je Kevin bolji od Lebrona!!!
Lebron je brojao do 37 a Kevin samo do 36!!! Nek se vidi nek se zna ko je bolji. KING James!!!

vince carter

pre 10 godina

king james..necu da pricam o jordanu jer sam uhvatio njegovu poslednju sezonu kad je bio na vrhuncu ali znam da je nba mnogooo bila jaca nego danas u vreme lakersa i kingsa..lejkersi bi bez problema tukli majami a i kingsi..nigde veze sa ovim atomska kosarka smesno..a znam jer sam odgledao par utakmica da je najjaca ubedljivo bila krajem osamdesetih i devedesetih..jordan bi bio neuhvatljiv za jamesa i za sve danas..mislim da bi charls barkley vodio borbu za mvp titulu.on je u rangu jamesa,da ne pricamo o tome koliko bi jordanovi bulsi ili olajuvonov houston razbio ovaj majami..ne pricam nista namerno,jer svaki put se razocaram kad gledam neku utakmicu jer znam sta sam gledao pre..zamislite shaqa protiv heata pa simultanka!!! za ljubitelje statistike..jednom rece jedan tip zidan je precenjen igrac jer je imao samo oko sto asistencija u karijeri..a sto zidan izbaci tri protivnicka igraca jednim potezom uposli karlosa koji upise asistenciju na ronaldo..a sve zapravo zavrsio zidan...batalite statistiku..gledajte!!!

4 real

pre 10 godina

@Polijander
Pazljivo pogledah pregled u nameri da raskrinkam PETOKORAK Dzejmsa, gle cuda nisam nasao ni jednu situaciju koja bi bila sporna. Kada nema nikakvog argumenta izgleda da nije lose prosto izmisliti nesto u anti-Lebronovskom tonu, posto je to vidim popularna praksa na ovom forumu.

Kol

pre 10 godina

@(KingJames, 12. februar 2014 10:32)

Koliko imas godina 13? Amaterska kosarka u vreme Jordana?? Za tvoju informaciju 80-te i 90-te su zlatno doba NBA lige i to vreme tesko da ce se ikad ponoviti! Jordan bi danas dominirao jos vise nego 90-tih, ali dobro nisi gledao Leteceg na vrhuncu pa onda ti je Lebron najbolji!

дурантула окц

pre 10 godina

zbog oklahome i portlanda sam zakasnio u školu :) poslednjih 13 sekunde su trajale jedno 10 minuta, durant ponovo izdominirao

@marex ja koliko sam video, nisu organizovali napad za oldridza, nego su ostali bili dobro čuvani

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki
(Hattori Hanzo, 12. februar 2014 09:54)

Koji kompleksi!!!
Pa Mika je dao Tristana za ozbiljne pare, a Atlantu i Milsapa sam izanalizirao čoveku kad je pitao. Pročitaj malo pažljivije i upozorio sam ga da Atlanta zna da odigra ovako pogotovo protiv Bulsa + nije baš pametno, ali s obzirom da je Milsap u formi i počeo da pogađa trojke bilo je ok pokušati ako se čoveku dopadalo da ga pojuri.

Savet: Kad se ne razumeš u nešto nemoj da tupiš,mislim na klađenje!!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Koki, 12. februar 2014 12:27

Ne lupetaj čoveče, kakav hogar kakve duše!!! A čim pratiš sve portale ne znam ko je virtuelni a ko stvarni!!!
Ovo je jedini sajt i tema gde Mika daje svoje komentare!!!

Večeras dosta zanimljivih duela i 2 lepa zicera sa lepom kvotom, granicom, kao stvoreni za uzimanje para!!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Miko, svaka cast za Tristana. Vredelo je poslusati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okej, 12. februar 2014 10:15)

Nema na čemu i drugi put!!!
Važno da ovde ima kompleksaša i ljubomornih tipova kad uzmeš pare kladionici, pa ih ne mrzi da kopaju po jučašnjim postovima i sad kao Mika rekao Milsapa a zna se da je Mika dao Tristana Skokove, a može i poene, al nema veze. Sad će da se pojavi Žika Žaba i da se pohvali kako je on dao Tristana i kako je pogodio sve,a Mika je rekao Durant i Lebron minus jer Mika nema pojma. što bi rekli IMA GI RAZNI !!!

Banezi

pre 10 godina

Koki , Mika pise o sebi u trecem licu , ne u prvom . Pogledaj malo gramatiku iz osnovne skole . I da , Dragic vanserijski igrac ?! Je l' tebi dobro Koki ?

Polijander

pre 10 godina

Zvezda večeri, po mom mišljenju, Noa. Odigrao fenomenalnu utakmicu, 11 asistencija, dobar procenat šuta, fenomenalno. Ko može, neka pogleda pregled utakmice Majami-Finiks, i neka uživa u Lebronovom PETOKORAKU. Potez je označen kao jedan od poteza utakmice, neverovatno. Fenomenalan je, tu nema šta da se kaže, ali, opet, ljudi... Treba obratiti pažnju i na Ala Džefersona, čovek je jednostavno besprekoran u poslednjih mesec dana. Pozdrav svim ljubiteljima NBA košarke!

Koki

pre 10 godina

"Mika", je ista osoba koja se na jednom portalu, u NBA vestima, potpisivala kao "Hogar Strašni Duševadnik" (ili tako nešto). Šta reći kad neko jedini život ima online a još pride, piše o sebi u prvom licu...

Što se utakmica tiče, ekipa Feniksa potvrdjuje da su žilav komad postali bilo kom protivniku... Majami je dobio, ali Džejms morao da odigra na najvišem mogućem nivou da bi se to desilo. Kad bi Sansi imali, pored Dragića, još dva vanserijska igrača- to bi bila ekipa konkurentna za najviše domete.... za sad su, na žalost, samo "žilav komad"..

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

nije mi bas najjasnije,Portland imao poslednji napad za pobedu,i salju ga na Lamarkusa koji imao sut 5/22... neverovatno -.-

Pa to je NBA, šta se čudiš. NPR: U Evropi rezervni bek ako ga krene i počne da trpa poene, igraće sve dok ga ide, a u NBA se zna sve unapred do kada prva petorka, kada 6.igrač, izmene i sve ostalo, zna se ko šutira na koga se ide i sl. Rubio ne može da probije granicu 8,5 celu sezonu, a kad K.Love ne igra Rubio da 19 poena, pa posle 24 poena protiv Portlanda!!!

limanac

pre 10 godina

sta ti je dobar trener, sistem i timska igra...bullsi ostanu bez denga i rouza dva najbolja igraca i opet melju redom bez problema a pljunite me ako imaju individualno bolji tim od klivlenda na primer...steta za portland polako posustaju, valjda ce se vratiti za plejof..a sto se tice tandera ekipa je konacno sazrela, bez vestbruka su pobedili i majami i portland a cini mi se i sparse u gostima dok su bez njega prosle sezone pukli cetri meca uzastopno od memfisa,metla bila maltene..kad se vrati vestbruk bice to opet paklena ekipa..samo ne mogu da svarim nikako onog perkinsa pa to ti je..

Hattori Hanzo

pre 10 godina

Čovek kida u zadnje vreme, čak je počeo i trojke da ubacuje???!!! 5 trojki u zadnje dve utakmice, a beleži i po 5,6 ukradenih po meču i duple skokove , baš dere, al i mora jer su i Horford i Pero Antić out!!! Tako da se slažem sa tobom ali jedini problem je što Atlanta zna nekad da zakaže i da druga petorka igra po 25 minuta a ovi iz prve odmaraju do besvesti i onda uleti minus. Ali ako bude ozbiljan meč uleteće u plus i on i Džef Tig jer tip ne može vola da ubode u zadnje vreme, a sad mu spustili granicu 13,5 što je smešno za njega ako ga krene i ako ozbiljno odigra, a nadam se da protiv Bikova hoće!!! U svakom slučaju Cepaj plus ako je granica 17 na Milsapa jer u zadnje vreme stalno ide 20+ ( zato mislim da je i granica veća,ali ako si našao 17 udri )!!!
(Mika Guster iz Ritopeka, 11. februar 2014 13:54)


Dobar ovaj Milsap Miko? 15p i 2sk! Bravo za Halkidiki

trapacoza

pre 10 godina

Mika je opet pogodio!Koji je kralj Dzos Mekroberts.Sinoc je imao 13 asistencija.Taj voli vise da asistira nego leba da jede.Gotivim takve igrace kojima je vazniji tim od ucinka.Da li moze neko da se seti,pre nekoliko sezona je bila prica da ce Partizan dovesti nekog igraca koji je tada igrao letnju ligu za San Antonio,a prezime mu je pocinjalo na Mek (skotski prefiks Mac),da li je u pitanju bio Mekroberts?

John Wall

pre 10 godina

Miko daj imena da veceras odigram u Balkan betu da i ja uzmem pare!!nisam ubo tiket ove sezone u NBA!!!daj bar 3-4 igraca..Pozz za Miku

White Lion

pre 10 godina

Noah igra božanstvenu košarku. Od kad su trejdovali Denga i povredio im se Rose, čovek je svaku 2-3 utakmicu na rubu triple doublea, što se jako malo vidja poslednjih godina od centra.

trapacoza

pre 10 godina

@rocky Dosadili Durent i Lebron?Slobodno zaobidji NBA,cudi me da si uopste i pratio.A povrh svega,uporedjujes rukomet sa letecim izmenama,trokorakom,besomucnom kruzenju lopte oko 9 metara,nemogucnosti zaustavljanja igraca na drugi nacin osim faulom,sa NBA i kosarkom!?!?!?Uzivaj u rukometu i zaobidji kosarku.Nije kosarka za svakoga.

boza

pre 10 godina

Kad vec drugi iznose svoj stav i misljenje, evo i ja da to pravo da iskoristim..

Ne znam dal je Mika zapravo Hogar sa drugog portala, ali znam da su obojica tuzne price. Zivot im se svodi da u virtulenom svetu "ostavljaju utisak" i "grade neko ime" ... sto je najgore, zive iz dana u dan za to

leandro

pre 10 godina

@marex, Lillard je izgleda pogresio kad je nakon driblinga uhvatio loptu jer su ga na kratko udvojili. Dodao je prvom slobodnom tj Oldridzu, inace mislim da se igralo na njegovo probijanje pa onda ili ulaz ili pas. Meni je jos manje jasnije zasto sinoc odlicni Beal nije imao zadnji sut umesto Wall-a koji je bio ocajan.

vlada

pre 10 godina

nema veze dal Mika pise u prvom ili trecem licu, poenta koja je iznesena je potpuno jasna i ja se slazem sa istom... takodje, da, Dragic je vanserijski igrac koji je nepravedno izostavljen sa all stara..