Nedelja, 09.02.2014.

08:24

Pavlović: Zajedno možemo sve

Aleksandar Saša Pavlović veliko je pojačanje Partizana NIS za nastavak sezone, a ističe da sada nije vreme za euforiju.

Izvor: B92

Pavloviæ: Zajedno možemo sve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

Lomunac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.
(Aca Znalac, 9. februar 2014 11:40)"

Uzeo je 900 000DEM za 3 utakmice a ne 100 000€, tad jos nije bio € u opticaju...

Lomunac

pre 10 godina

"a sto su toliko pregovarali ako pare nisu problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 9. februar 2014 11:51)"

Za duzinu ugovora, on je hteo bar sezonu i po, po cenu da ostatak ove, 3 meseca i mozda malo preko, igra gratis, dok Partizan ne zeli da odstupi od sistema podmladjivanja igraca i zato na kraju sezone ide, a i Kinsi, i Tepic, ostace najstariji Lovernj koji cini mi se 23 treba da ima tad...

Novica

pre 10 godina

Ipak su morali da iskeširaju dobru lovu, Dule svestan da jednostavno ne sme da ga ne uzme u situaciji u kojoj se našao KKP pristao je na žicanje oko keša ali on to neće tek tako progutati!
Bumo videli!

nikola

pre 10 godina

(molim pustite komentar, 9. februar 2014 18:48)

Aj pokazi nam link neki za te podatke koje si naveo.Pavlovic 500 hiljada za 4 meseca?! Pa mogli smo Navara da kontaktiramo i dosao bi za te novce.Pavlovicev menadzer izjavio da igra za smesno male pare zato sto zna kakva je situacija u Partizanu,a bas bi smeo nesto takvo da kaze da ima toliku platu.Ajde ne lupaj.

bez cenzure molim!

pre 10 godina

WOW, kakva startna potorka sve sam "Srbin do Srbina": Dalo, Westerman i Lovernj(Francuzi), Kinzi(Amer) i Pavlovic(Crnogorac), a prva zamena Bertans(Letonac), nema sta prava mala legija stranaca i buducnost srpske kosarke, prava partizanska skola po principu: "daj drzavo pare da vidis kakve domace igrace, strance mi imamo, sve nas kadar uvezen iz inostranstva, strani, a nasi" pa uz to jos i pritisak na politicare, sudije, novinare pa i celu javnost da se daju pare, da se ima protekcija, da se nista ne placa pa cak ni porez, da ni za sta ne postoji odgovornost i da se stvori anarhija kako bi se lakse muljalo!
I eto to je ta javna tajna "magicnog uspeha", "cudesnog maga" i gospodara mracne strane sporta i zapaljivog govora.

chera-bera

pre 10 godina

@@@Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan prvak evrope, 9. februar 2014 21:20)

A kako se podpisuješ ?

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!

DV

pre 10 godina

35 stranaca plus 10 trenera plus domaci povratnici iz inostranstva to je sve zvezda dovodila samo u poslednjig 7-8 godina..gde vam je obraz...samo ste za silba dali 500k za godinu dana ugovora tj. 850k da bi ga se resili ...a sto se tice kinsija covek je igrao u desetoplasiranom turskon klubu i vukao povredu,njegova je zelja bila da dodje u partizan i odigra jednu sezonu kao glani igrac kako bi nasao jos neki ugovor u nekon jacem klubu igrajuci EL i aba sa partizanom...e to je istina,a on jeste primao milion po sezonj ali pre 3 godine u efesu..e moji vi nista ne znate.

molim pustite komentar

pre 10 godina

Da grobarima neko pokaze zvanicni papir na kome pise kome je koliki budzet opet ne bi verovali svojim ocima nego vujosevicu. Kinsi je zvanicno zaradio 855.000 dolara u 2013. godini, a Pavlovic 1,2 miliona u 2012. Dzenkins koga toliko pominjete je zaradio duplo manje od Kinsija i pritom nije igrao pre Zvezde i prihvatio je malu ponudu. Kinsi je najplaceniji igrac u Srbiji, a evo sad opet obarate rekord sa Pavlovicem koji ce primati tacno 500.000 evra (plus 50.000 ako se osvoji titula). To je informacija iz partizana koju ne smeju javno da vam saopste jer bi onda pala u vodu bajka o "carobnom" Duletu koji je ustvari osvajao titule sa redovno najvecim budzetom u zemlji i NBA igracima (Lazme, Palasio, Lo, Gist...) i dovedenim reprezentativcima o cijim platama drugi ne bi mogli ni da sanjaju (Rasic, Macvan, Raduljica, Drobnjak, Scepanovic, Vujanic i mnogi mnogi drugi). Sto je jos neverovatnije vi pricate i o Sasi Vujacicu, jednom od 3 najskuplja igraca u Evropi prosle godine i opet kukate da nemate pare?!! Evo ja nemam za hleb, a Ferari mi poklonio Deda Mraz! Eto takve su vase price! Najgore sto imate navijace koji izgleda stvarno u to i veruju. Vujosevic vam je potpuno isprao mozak! Redovno vec 12 godina imate najvece drzavne firme za sponzore i kako imate obraza da pricate o parama i glumite zrtve?! Evo za one senilne da ne zaborave svoju istoriju http://sport.blic.rs/partizan/vesti/216325/Danilovic-vlada-pesnicama, http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

Munjez

pre 10 godina

Na vasu zalost,nemozete nista...necete uci na F4 u ABA ligi a u nasom prvenstvu,bice laganih 3:0 za Zvezdu.
(Realno, 9. februar 2014 16:34)

Opet ovaj realni sa nerealnom izjavom.Kako vam ne dojadi da tako svake godine pricate isto,niste mi jasni uopste.

ja

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 09. februar 2014 10:00)


Pa da, u pravu si. Vec 12 godina imam nocne more ;-)

milan26

pre 10 godina

Eh, kako bi nam dobro dosao jedan centar pored dolska Pavlovica. Npr Ratko Varda, iskusan, zna covek da igra kosarku, ima mekanu ruku, i nije skup. Samo problem moze da bude sto Mega Vizura nece da ga pusti nigde.

branko lo

pre 10 godina

da li je moguce da Glodari toliko veruju svom magu.Pavlovic dosao za dz.hahahaha.i Pekovic je dosao za dz. 30000e mesecno plus osiguranje koje je od 27 do 30000e mesecno

Djura

pre 10 godina

Pročitao sam svega deset komentara i oduševljen sam navijačima Partizana koliko su obavešteni. Shvatio sam da je ovoj NBA zvezdi nudjeno 100.000 mesečno (voleo bi da mi samo napišete koji je klub to nudio), a da je on došao u Partizan zbog časova ljubavi (nije mi jasno zašto onda ne mogu da se otkriju detalji ugovora, verovatno da se svi mi ne iznenadimo kolika je ta ljubav). Ne bih više ništa rekao osim da se nadam susretu u polufinalu ABA lige, naravno ako budete smeli da igrate i ako Dulo ne odluči da Evroliga nije važna.

Pavelski

pre 10 godina

I ovaj vas Dzenkins je imao 2.00 poena po mecu u NBA pa vam je najbolji igrac, tako da to poredjenje ne pije vodu. Jos nesto, mislim da ce dolazak igraca kao sto je Pavlovic, nekim igracima podici moral, pre svega mislim na Bogdanovica, Bertansa i Kinsija. A kada se to desi, bice jos bolja hemija u timu. Samo jos jedno pojacanje, samo jos jedno i gazicemo sve pred sobom...kljuc je aktiviran u parnom valjku...turira se.

samo zvezda

pre 10 godina

Lepo pojacanje za Partizan, samo je pitanje koliko on moze u ovom trenutku. Ne sumnjam da ce za par meseci biti za 50% bolji igrac nego sto ce pruzati na pocetku. Problem, bar po meni je sto
Partizanu treba pojacanje koje ce moci odmah da doprinese timu. Isto sto sam rekao na Zvezdinim vestima, februar je mesec u kojem se mnogo toga vezano za f4 moze resiti.

Batko

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.
(Insajder, 09. februar 2014 13:05)

"...ume i da zakuca.." ...a jel ume "i kroz noge" da proturi?!! Ume?!! ...eeee,to je onda zverina !!!

Nikson

pre 10 godina

Pavlović je došao u Partizan zato što ga voli a pregovarali su samo zbog klauzula vezanih za NBA. Ali to navijačima iz predgrađa nikada neće biti jasno pošto kod njih ozviljni igrači dolaze samo zato što plaćaju više od Rusa. Samo Šilb je za raskid ugovora dobio više para od Bogdanovića, Milosavljevića i Kinsija zajedno. Inače KK C.Zvezda nikada nije objavila svoj finanski izveštaj i niko ne zna kako je nastao dug od 20 miliona eura, samo je Čović mahao nekim papirom, ko Šojić, al niko nije video šta piše na njemu. Pametnom dosta.

Chodaboy

pre 10 godina

Brzo ce da splasne euforija, posle par poraza i zakasnelih stipendija. Ovaj da vredi, igrao bi negde drugde.
(Parter B, 9. februar 2014 08:55)

I dalje ne razumete razliku između vas i nas.
Što se tiče Pavlovića, svaka čast. Takav igrač nam treba.
Živeli.

KKGepek

pre 10 godina

a tresu se gace panteri,tresu,tresu
(krcun osnivac, 09. februar 2014 10:34)
5822. Bas smo se prepali
.. ime ne igra kosarku a Kinsi i Bogdan su klase za ovog bivseg kosarkasa. Ovaj je mozda malo bolji od Tepica cuvenog mahaca peskira ! A uz to ce Zvezda posle 20. feb verovatno dovesti nekog iz NBA !

Sasa

pre 10 godina

Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crveni, 9. februar 2014 11:14)

Ovo "ako" Vam srecu kvari.

Insajder

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.

Jasa

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste...….. ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 9. februar 2014 11:04)

Znači toliko koštaju "časovi ljubavi"!

lepo, čisto da znamo :)

Nich

pre 10 godina

Jako me raduje vest da je Pavlovic nas... Samo bih jako zeleo da Aranitovic dobije vecu minutazu od Daloa, decko ima onu stvar....videlo se protiv FMP-a... Tako da trenutni tim je bomba, dace bog da se ova ekipa zadrzi i sledece sezone, samo bez Muslija...i napadamo sve trofeje pa cak i evroligu...Ne bih se slozio sa vecinom navijaca Partizana da je Gagic los igrac...ocekujem da pokaze sve sto zna, uskoro....
Sve najbolje svim vernim navijacima....:)

Sajonac

pre 10 godina

Da voli klub ne bi uzimao novac nego bi pomogao s obzirom da je zaradio milione u Americi, jaka mi je to ljubav koja se meri uzimanjem para. A posto ste dobili CSKA a mi vas, znaci da smo jaci od Rusa!

Radovan III

pre 10 godina

Pa oko cega su se onda ovoliko natezali (dve nedelje) oko kolicine ljubavi, daj bre ljudi batalite vise, pa sami sebe lazete bre, to je zesca boljka!

srbEUin

pre 10 godina

Igra da bi se promovisao ove sezone u EL, pošto je izduvao u NBA. Videćete drastično različite statistike, kao kod Kinsija, zato ne očekujte mnogo u ABI. Tu je moguće f4 samo ako dobiju CZT, a da CZT dobije obe u ZG, što bi bilo u interesu srpske košarke.
Da li će u SLS biti domaći igrač? Ima li pravo za rep Srbije? Ako se Sale predomisli, i odluči da uzme stranca, onda može i Đenka.
Ako sada i nije top, dižite mu onda za ova dva meseca koliko-toliko formu, pa kod Mute preko letnjeg kampa u Španiju!

kblo70

pre 10 godina

Voleo bih da doajen srpskog novinarstva Tegeltija objavi iz svojih izvora koliko para prima stameni baranin,cisto da uporedimo sa Silbom..inace ovaj vam je u strasnij formi,trenirao je trceci po Bjelisima i sutomorskoj rivijeri!

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

da ovaj momak ume da igra košarku znalo se odavno, posle ove izjave iz koje se vidi koliko je i razuman i lepo vaspitan - još više sam besan što nije nađen zajednički jezik sa njim da zaigra za reprezentaciju.
no, možda, nije još kasno...

pavle

pre 10 godina

taccno se vidi da je ovima iz sstaba za propaganda (ccovic,vesic...)sugerisano da potenciraju kako u stvari partizan ima pare ,a dule bez veze kuka.gori ste od gebelsa.
dobrodossao u partizan sassa,ako bog pomogne,a protiv vuccica ovako osionog ,trebace nam i njegova ponoc,da slavino joss jednu titulu i narednu evro ligu.

Sova

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Dule je noćna mora samo za vas iz Železnika

alcale

pre 10 godina

@ veliki strumf
dobili smo npr CSKA jedan od 5 najtrofejnijih i najjacih klubova u evropi od kojih vi a ni vas bivsi klub ne da nije dobio nego sanja kada je igrao sa njima.
lepo je sto smo najpoznatija ekipa sa balkana u evropi al sam srecan kada vidim koliko paznje privlacimo od strane domacih protivnika.

Hvala pratite nas i dalje tu smo zbog vas!

praja

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se navijacci zvezde jos uvek ovako glasno javjaju, samo da bi nama bilo sladja kada uzmemo 13. uzastopnu titulu!Ste culi za ono budimo tihi pa kada uzmemo titulu da se tada radujemo. Ceo zivot trcite pred rudu a u ovom veku od 36 mogucih pehara vi ste uzeli cela dva i to ni manje ni vise 2 kupa. Mislim stvarno...

118:77,104:68,82:54 !

pre 10 godina

Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Tepic,Andric + Bertans na spoljnoj liniji + Lovernj,Milutinov,Gagic,Musli + jedan teski centar ili plej i mozemo da igramo sa kim hocete !

Head Hunters

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....

crveni

pre 10 godina

Zajedno sanjajte...
Večeras vam preporučujem da ne gledate Arena Sport 1 jer Zvezda diže svoj prvi trofej ove sezone.
Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...

Aca Znalac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.

Dejan Vračar inače zvezdaš

pre 10 godina

Izjave normalnog momka!
Takvih više treba srpskoj košarci.
Nadam se da ga DV neće pokvariti.
Sve u svemu - DŽABE STE KREČILI, TITULA JE NAŠA!

fmp-ova koliko hoces

pre 10 godina

Nikad nisam video ovog da igra dobro kosarku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Videces ga kada vas pocepa u finalu!

Katanac

pre 10 godina

Sve se desilo strasno brzo, jedno mesec dana smo se nagadjali da li cu da igram za tri ili pet klikera ali smo se nasli na 4:) Partizan ima duplo skuplji tim od Zvezde, a stalno ista prica kako igraci igraju iz ljubavi, presmesna sekta. Neka odlicna je to stvar za Zvezdu trose se pare koje vise ne dolaze u kolicini koja je ranije bila normalna. Krckaju se ranije ukradene pare dok su Tadic i Dacic sahranjivali po jedno veliko drzavno preduzece na godinu dana, da bi bilo za stipendije sirotom klubu.

Batko

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 09. februar 2014 11:04)

Head Hunters? Vi još postojite?!

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Vidim ja da su svi ovde lepo upućeni u to kolika primanja ima koji igrač. Ja to stvarno ne znam, ali mogu da poverujem da Pavlović igra za sumu mnogo manju od realne, isto kao što mogu da verujem za Ninkovića i FKCZ. Pavlović je proveo deset sezona u NBA, sigurno da je finansijski obezbeđen i da to sebi može da priušti, tim pre što je bez kluba i što će mu Partizan koji igra TOP16 biti odlična odskočna daska ka jakom ugovoru za neki od evropskih klubova naredne sezone. Videćemo u kakvoj je formi i koliko će mu trebati vremena da se adaptira, ali sigurno da će sa njim i uskoro Bertansom to biti sasvim druga priča.

macky

pre 10 godina

@alcale
Sve si lepo objasnio, svaka cast. Celu ovu sezonu samo pripisuju nama ono sto oni rade godinama!!! I jos nesto - nikad u svom zivotu nisam video antipaticniju ekipu od CZV ove godine, veci su gani od bilo koje Spanske ekipe, koji po meni vaze za najgore ekipe po pitanju fer pleja!!!

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

nama treba neko da nas digne da explodira kad ne ide. molim saleta da malo ali malo smiri temperament i bice nam super. za pocetak dve tri lopte ako ukrade bice super trideset cetrdeset posto poena sto za dva sto za tri uspesnosti i puna kapa. sve naj bolje u borbi za mesto u aba i da se ne obrukamo u evroligi.

Peđa

pre 10 godina

Sve najbolje želim Saši. Nisam siguran kako će sarađivati sa Duletom jer je temperamentan dečko i ne trpi autoritet. Vreme će pokazati.

pedja

pre 10 godina

Evo ovih iz predgrađa se javlaju poprilicno s obzirom na koga se vest odnosi. Xaxaxa a u svakom komentaru provejava visegodišnji kompleks i strah. Volim ja kad se vi iz predrgadja toliko javljate, to puno toga govori. Dobro dosao Sasa, puno srece da ti se i na dalje ostvaruju decacki snovi.....JEr ovi ne razumeju da nekom ko se potvrdio i obezbedio nije novac samo presudan faktor. Oni takvih nemaju u svojim redovim a nece ih skoro ni imati

BaticaVozd

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Kako za koga delijo.
Za one kojima je ugasio klub i naterao ih da tumaraju predgradjem, sigurno je nocna mora...

Boban

pre 10 godina

Lika-
Koja je atmosfera stvorena? Imate povredjene igrače i to je jedino tačno. Šta je vama ljudi. Imate li vi mozga?
Pavloviću,dobrodošao u Srbiju. Puno ti zdravlja želim.
Red Star Forever

veliki strumf

pre 10 godina

Ajde Grobari, ne palite se vise. Mesec dana nikog niste dobili, a koliko znate pokazali ste protiv naseg treceg tima. Gledajte vi kako da se nekako dovucete do F4, i to treci da budete, jer biti cetvrti ili peti isto vam je - EL ce ostati samo san.

lika

pre 10 godina

Verujemo u tebe Saša. Sa Pavlovićem i povratkom Bertansa dobivamo novu širinu u igri. Da se ne zavaravamo, ove godine će nam biti najteže osvojiti ABA i domaću ligu, ne samo iz razloga što Crvena Zvezda ima odličan tim, već i zbog kompletne atmosfere koja je stvorena u javnosti.
Po meni, treba nam je još jedan play razigravač i onda se nikoga ne bojim.
Sa Bogdanovićem, Kinsijem, Pavlovićem, Bertansom i Lovernjom uz doprinos rezervista mislim da smo jači od CZV.

McGrady

pre 10 godina

Ja sve vreme pricam da mi slavimo u maju. Panteri nikako da nauce.
Ali dobro, mladi su oni jos...tek dve godine imaju.
Pricacemo u maju ;-)
DULE MAG !

Popeye

pre 10 godina

Definitivno, Pavlovicev dolazak ce da popravi situaciju. Ne razumem zasto se sad toliko raspreda prica o uslovima pod kojiim je dosao kada je najvaznije kakav je uticaj na terenu predstavljati njegov dolazak. Koliko ce mu trebati vremena da dodje u takmicarsku formu, videcemo, nadam se sto pre. Partizan ce imati jos jednog igraca koji moze da pogodi sa distance, da igra odbranu na zadovoljavajucem nivou, i koji je imati zelju da sto vise pokaze u narednom periodu jer ce mu tako biti lakse da nadje angazman sledece sezone posto Partizan tesko da ce moci da ga priusti. Partizanu jos treba opcija pod kosem na koju moze da se igra, neki centar koji je u stanju da izbori poziciju i igra jedan na jedan. Ova trojica koja su trenutno u Partizanu su uglavnom neupotrebljivi.

Stefan DE

pre 10 godina

Auuuu koja spoljna linija Pavlovic, Bogdan, Kinsi i sledece nedelje dolazi Vujacic! Bilo bi dobro uzeti i malog Bojica iz Okk?!
Fali nam jos jedna dobra petica i F4 evrolige je nas!

Вучић је Звездаш?

pre 10 godina

"Naravno da ne mogu da pričam o dataljama ugovora, ali nijednog momenta nije postavljao finansijske uslove shodno njegovom igračkom renomeu i kvalitetima."

Аааа значи није НБА плата, али је лепа цифра. Опет Вучић помогао након НИС-а и Телеком-а?

alcale

pre 10 godina

Dali vi navijci 2 klubova imate u okviru zivota neku drugu zanimaciju OSIM pracenja KKP?
Vi bre ljudi vise znate o nama nego neki grobari :) naravno sve okrenete onako kako to vama odgovara. Ja se samo secam kakve ugovore su dobijali igraci i treneri koji su dolazili u zvezdu poslednjih 15 hgodina pa da imate malo morala i malo vise od 15 godina vi stvarno nebi komentarisali dovodjenje sl igraca od strane tima koji je za to vreme svake godine osvajao trofeje i bio redovni ucesnik EL lige!
Vi ljudi kao da vam nije dosta sto je unistena srpska liga ( pritiskom covica da se ukine bodovanje srpske lige za EL) pa bi sada molite boga da se nama povredi i bogdanovic i kinzi samo da KKP ne ide u EL. Koliko vidim poceli ste da navijate i za HR klubove protiv partizana, lepo ja podrzavam bratsvo i jedinstvo, al srbiju je vazda ubijala mrznja prema komsiji pogotovo ako je srbin, pa nastavite!
Pavlovicu dobro dosao u instituciju!

mega

pre 10 godina

Decko igra za 10k dolara. ovo se nikad vise nece desiti,da u Partizanu igraju dva igraca poput Kinsija i Pavlovica ukupno placeni 30k dolara mesecno. Dodajmo tu Bogdana kojem je plata povecena na 10k eura. Strasan posao, steta sto se ovo nije desilo pre Top16

delija iskreni ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Pavlović je dobar momak,nije od onih napuvanih zvezda. Ostaje pitanje u kakvoj je formi jer godinu i po dana nije igrao takmičarski meč,a i pre toga nije igrao konstantno,tako da... Vrlo brzo ćemo saznati kakvo će pojačanje biti.

general dv

pre 10 godina

ovu vest cekam vec 10tak dana, od kad se i pojavila mogucnost angazovanja ovog sjajnog igraca! nadam se da mu nece biti puno vremena potrebno da stigne saigrace sa snagom i kondicijom i da ce se lepo uklopiti u nas mladi tim! srecno sale i vodi nas do novih pobeda i titula!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Majstore dobro došao i svaka ti se pozlatila i da nastavimo dominaciju sa tobom,a Panterima i ostalim sporednim likovima da pokažemo gde im ja mesto!
VOLIM GA KO OKA DVA!

zex86

pre 10 godina

Danilo,to sto si upravo citirao izjavi svaki fudbaler koji dodje u Zvezdi,svi oni vole svoje klubove,al igraju za pare...nisam primetino jos nikog da igra volonterski.Naravno,osim partizana gde se igra za stipendiju. A malo me zabrinjava taj vas izraz "casovi ljubavi",na kraju ce snimiti i medjusobni p...s obzirom o kolikoj se ljubavi radi! Objavite komentar ako moze

kim64

pre 10 godina

Kako li bi Paritizan izgledao da nema finansijskih teškoća. LJUBAV VRTI GDE BURGIJA NEĆE. Neko je ispao ovca misleći da tu nema novca.

nikolas

pre 10 godina

A ja mislio da vi nemate para. Mada, mozda i ovaj igra za dzabe kao i Tepic.
Pre neki dan se Vujosevic zalibkako sve pare od namestenih sponzora Telekoma i Nisa odu na dugove. Pa zasto se zali kad drzavne pare otplacuju njihpve dugove. Umesto da bude zahvalan sto mu drzava otplacuje dugove on je nezahvalan.

danilo

pre 10 godina

"...željom da igranjem za crno-bele ostvari jedan od dečačkih snova, ali i da mu velikim iskustvom i kvalitetom pomogne kada je izuzetno teško"

Ovo objašnjava skoro sve...
Igranje u Partizanu je deo dečačkih snova dok je igranje u timu iz pregradja deo dečačkih strahova.
Zato sa mnogo manjim budžetom kroz decenije ostvarujemo mnogo više, zato kod nas igrači dostižu svoj maksimum, zato časovi ljubavi...
Sve ostalo je već istorija!

Cedo

pre 10 godina

Ostavicu komentar dok nije krenulo medjusobno pljuvanje...Ovo je odlicna vest za nasu kosarku, jaci Partizan zahteva i jacu Zvezdu. Nadam se da ce se na isti nacin odgovoriti i u Zvezdi i dovesti pojacanje na poziciji 3, iskreno se nadam Keselju. Da u aprilu opet prodju OBA nasa kluba u EL, sve ostalo je....Pozdrav

djenaro

pre 10 godina

Jeste,kako da ne.....ponudili su mu 30.000e mjesecno,ali da im poslije vrati pola para.....ali ce zato Vujosevic opet prvom prilikom da kuka kako nema para....

Cedo

pre 10 godina

Ostavicu komentar dok nije krenulo medjusobno pljuvanje...Ovo je odlicna vest za nasu kosarku, jaci Partizan zahteva i jacu Zvezdu. Nadam se da ce se na isti nacin odgovoriti i u Zvezdi i dovesti pojacanje na poziciji 3, iskreno se nadam Keselju. Da u aprilu opet prodju OBA nasa kluba u EL, sve ostalo je....Pozdrav

danilo

pre 10 godina

"...željom da igranjem za crno-bele ostvari jedan od dečačkih snova, ali i da mu velikim iskustvom i kvalitetom pomogne kada je izuzetno teško"

Ovo objašnjava skoro sve...
Igranje u Partizanu je deo dečačkih snova dok je igranje u timu iz pregradja deo dečačkih strahova.
Zato sa mnogo manjim budžetom kroz decenije ostvarujemo mnogo više, zato kod nas igrači dostižu svoj maksimum, zato časovi ljubavi...
Sve ostalo je već istorija!

Sova

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Dule je noćna mora samo za vas iz Železnika

lika

pre 10 godina

Verujemo u tebe Saša. Sa Pavlovićem i povratkom Bertansa dobivamo novu širinu u igri. Da se ne zavaravamo, ove godine će nam biti najteže osvojiti ABA i domaću ligu, ne samo iz razloga što Crvena Zvezda ima odličan tim, već i zbog kompletne atmosfere koja je stvorena u javnosti.
Po meni, treba nam je još jedan play razigravač i onda se nikoga ne bojim.
Sa Bogdanovićem, Kinsijem, Pavlovićem, Bertansom i Lovernjom uz doprinos rezervista mislim da smo jači od CZV.

alcale

pre 10 godina

Dali vi navijci 2 klubova imate u okviru zivota neku drugu zanimaciju OSIM pracenja KKP?
Vi bre ljudi vise znate o nama nego neki grobari :) naravno sve okrenete onako kako to vama odgovara. Ja se samo secam kakve ugovore su dobijali igraci i treneri koji su dolazili u zvezdu poslednjih 15 hgodina pa da imate malo morala i malo vise od 15 godina vi stvarno nebi komentarisali dovodjenje sl igraca od strane tima koji je za to vreme svake godine osvajao trofeje i bio redovni ucesnik EL lige!
Vi ljudi kao da vam nije dosta sto je unistena srpska liga ( pritiskom covica da se ukine bodovanje srpske lige za EL) pa bi sada molite boga da se nama povredi i bogdanovic i kinzi samo da KKP ne ide u EL. Koliko vidim poceli ste da navijate i za HR klubove protiv partizana, lepo ja podrzavam bratsvo i jedinstvo, al srbiju je vazda ubijala mrznja prema komsiji pogotovo ako je srbin, pa nastavite!
Pavlovicu dobro dosao u instituciju!

mega

pre 10 godina

Decko igra za 10k dolara. ovo se nikad vise nece desiti,da u Partizanu igraju dva igraca poput Kinsija i Pavlovica ukupno placeni 30k dolara mesecno. Dodajmo tu Bogdana kojem je plata povecena na 10k eura. Strasan posao, steta sto se ovo nije desilo pre Top16

BaticaVozd

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Kako za koga delijo.
Za one kojima je ugasio klub i naterao ih da tumaraju predgradjem, sigurno je nocna mora...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Majstore dobro došao i svaka ti se pozlatila i da nastavimo dominaciju sa tobom,a Panterima i ostalim sporednim likovima da pokažemo gde im ja mesto!
VOLIM GA KO OKA DVA!

alcale

pre 10 godina

@ veliki strumf
dobili smo npr CSKA jedan od 5 najtrofejnijih i najjacih klubova u evropi od kojih vi a ni vas bivsi klub ne da nije dobio nego sanja kada je igrao sa njima.
lepo je sto smo najpoznatija ekipa sa balkana u evropi al sam srecan kada vidim koliko paznje privlacimo od strane domacih protivnika.

Hvala pratite nas i dalje tu smo zbog vas!

Head Hunters

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....

fmp-ova koliko hoces

pre 10 godina

Nikad nisam video ovog da igra dobro kosarku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Videces ga kada vas pocepa u finalu!

delija iskreni ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Pavlović je dobar momak,nije od onih napuvanih zvezda. Ostaje pitanje u kakvoj je formi jer godinu i po dana nije igrao takmičarski meč,a i pre toga nije igrao konstantno,tako da... Vrlo brzo ćemo saznati kakvo će pojačanje biti.

118:77,104:68,82:54 !

pre 10 godina

Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Tepic,Andric + Bertans na spoljnoj liniji + Lovernj,Milutinov,Gagic,Musli + jedan teski centar ili plej i mozemo da igramo sa kim hocete !

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Vidim ja da su svi ovde lepo upućeni u to kolika primanja ima koji igrač. Ja to stvarno ne znam, ali mogu da poverujem da Pavlović igra za sumu mnogo manju od realne, isto kao što mogu da verujem za Ninkovića i FKCZ. Pavlović je proveo deset sezona u NBA, sigurno da je finansijski obezbeđen i da to sebi može da priušti, tim pre što je bez kluba i što će mu Partizan koji igra TOP16 biti odlična odskočna daska ka jakom ugovoru za neki od evropskih klubova naredne sezone. Videćemo u kakvoj je formi i koliko će mu trebati vremena da se adaptira, ali sigurno da će sa njim i uskoro Bertansom to biti sasvim druga priča.

Nikson

pre 10 godina

Pavlović je došao u Partizan zato što ga voli a pregovarali su samo zbog klauzula vezanih za NBA. Ali to navijačima iz predgrađa nikada neće biti jasno pošto kod njih ozviljni igrači dolaze samo zato što plaćaju više od Rusa. Samo Šilb je za raskid ugovora dobio više para od Bogdanovića, Milosavljevića i Kinsija zajedno. Inače KK C.Zvezda nikada nije objavila svoj finanski izveštaj i niko ne zna kako je nastao dug od 20 miliona eura, samo je Čović mahao nekim papirom, ko Šojić, al niko nije video šta piše na njemu. Pametnom dosta.

Batko

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 09. februar 2014 11:04)

Head Hunters? Vi još postojite?!

praja

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se navijacci zvezde jos uvek ovako glasno javjaju, samo da bi nama bilo sladja kada uzmemo 13. uzastopnu titulu!Ste culi za ono budimo tihi pa kada uzmemo titulu da se tada radujemo. Ceo zivot trcite pred rudu a u ovom veku od 36 mogucih pehara vi ste uzeli cela dva i to ni manje ni vise 2 kupa. Mislim stvarno...

Batko

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.
(Insajder, 09. februar 2014 13:05)

"...ume i da zakuca.." ...a jel ume "i kroz noge" da proturi?!! Ume?!! ...eeee,to je onda zverina !!!

general dv

pre 10 godina

ovu vest cekam vec 10tak dana, od kad se i pojavila mogucnost angazovanja ovog sjajnog igraca! nadam se da mu nece biti puno vremena potrebno da stigne saigrace sa snagom i kondicijom i da ce se lepo uklopiti u nas mladi tim! srecno sale i vodi nas do novih pobeda i titula!

McGrady

pre 10 godina

Ja sve vreme pricam da mi slavimo u maju. Panteri nikako da nauce.
Ali dobro, mladi su oni jos...tek dve godine imaju.
Pricacemo u maju ;-)
DULE MAG !

Sasa

pre 10 godina

Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crveni, 9. februar 2014 11:14)

Ovo "ako" Vam srecu kvari.

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

nama treba neko da nas digne da explodira kad ne ide. molim saleta da malo ali malo smiri temperament i bice nam super. za pocetak dve tri lopte ako ukrade bice super trideset cetrdeset posto poena sto za dva sto za tri uspesnosti i puna kapa. sve naj bolje u borbi za mesto u aba i da se ne obrukamo u evroligi.

Вучић је Звездаш?

pre 10 godina

"Naravno da ne mogu da pričam o dataljama ugovora, ali nijednog momenta nije postavljao finansijske uslove shodno njegovom igračkom renomeu i kvalitetima."

Аааа значи није НБА плата, али је лепа цифра. Опет Вучић помогао након НИС-а и Телеком-а?

pavle

pre 10 godina

taccno se vidi da je ovima iz sstaba za propaganda (ccovic,vesic...)sugerisano da potenciraju kako u stvari partizan ima pare ,a dule bez veze kuka.gori ste od gebelsa.
dobrodossao u partizan sassa,ako bog pomogne,a protiv vuccica ovako osionog ,trebace nam i njegova ponoc,da slavino joss jednu titulu i narednu evro ligu.

Nich

pre 10 godina

Jako me raduje vest da je Pavlovic nas... Samo bih jako zeleo da Aranitovic dobije vecu minutazu od Daloa, decko ima onu stvar....videlo se protiv FMP-a... Tako da trenutni tim je bomba, dace bog da se ova ekipa zadrzi i sledece sezone, samo bez Muslija...i napadamo sve trofeje pa cak i evroligu...Ne bih se slozio sa vecinom navijaca Partizana da je Gagic los igrac...ocekujem da pokaze sve sto zna, uskoro....
Sve najbolje svim vernim navijacima....:)

Dejan Vračar inače zvezdaš

pre 10 godina

Izjave normalnog momka!
Takvih više treba srpskoj košarci.
Nadam se da ga DV neće pokvariti.
Sve u svemu - DŽABE STE KREČILI, TITULA JE NAŠA!

Munjez

pre 10 godina

Na vasu zalost,nemozete nista...necete uci na F4 u ABA ligi a u nasom prvenstvu,bice laganih 3:0 za Zvezdu.
(Realno, 9. februar 2014 16:34)

Opet ovaj realni sa nerealnom izjavom.Kako vam ne dojadi da tako svake godine pricate isto,niste mi jasni uopste.

Pavelski

pre 10 godina

I ovaj vas Dzenkins je imao 2.00 poena po mecu u NBA pa vam je najbolji igrac, tako da to poredjenje ne pije vodu. Jos nesto, mislim da ce dolazak igraca kao sto je Pavlovic, nekim igracima podici moral, pre svega mislim na Bogdanovica, Bertansa i Kinsija. A kada se to desi, bice jos bolja hemija u timu. Samo jos jedno pojacanje, samo jos jedno i gazicemo sve pred sobom...kljuc je aktiviran u parnom valjku...turira se.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

da ovaj momak ume da igra košarku znalo se odavno, posle ove izjave iz koje se vidi koliko je i razuman i lepo vaspitan - još više sam besan što nije nađen zajednički jezik sa njim da zaigra za reprezentaciju.
no, možda, nije još kasno...

macky

pre 10 godina

@alcale
Sve si lepo objasnio, svaka cast. Celu ovu sezonu samo pripisuju nama ono sto oni rade godinama!!! I jos nesto - nikad u svom zivotu nisam video antipaticniju ekipu od CZV ove godine, veci su gani od bilo koje Spanske ekipe, koji po meni vaze za najgore ekipe po pitanju fer pleja!!!

djenaro

pre 10 godina

Jeste,kako da ne.....ponudili su mu 30.000e mjesecno,ali da im poslije vrati pola para.....ali ce zato Vujosevic opet prvom prilikom da kuka kako nema para....

Chodaboy

pre 10 godina

Brzo ce da splasne euforija, posle par poraza i zakasnelih stipendija. Ovaj da vredi, igrao bi negde drugde.
(Parter B, 9. februar 2014 08:55)

I dalje ne razumete razliku između vas i nas.
Što se tiče Pavlovića, svaka čast. Takav igrač nam treba.
Živeli.

ja

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 09. februar 2014 10:00)


Pa da, u pravu si. Vec 12 godina imam nocne more ;-)

pedja

pre 10 godina

Evo ovih iz predgrađa se javlaju poprilicno s obzirom na koga se vest odnosi. Xaxaxa a u svakom komentaru provejava visegodišnji kompleks i strah. Volim ja kad se vi iz predrgadja toliko javljate, to puno toga govori. Dobro dosao Sasa, puno srece da ti se i na dalje ostvaruju decacki snovi.....JEr ovi ne razumeju da nekom ko se potvrdio i obezbedio nije novac samo presudan faktor. Oni takvih nemaju u svojim redovim a nece ih skoro ni imati

Katanac

pre 10 godina

Sve se desilo strasno brzo, jedno mesec dana smo se nagadjali da li cu da igram za tri ili pet klikera ali smo se nasli na 4:) Partizan ima duplo skuplji tim od Zvezde, a stalno ista prica kako igraci igraju iz ljubavi, presmesna sekta. Neka odlicna je to stvar za Zvezdu trose se pare koje vise ne dolaze u kolicini koja je ranije bila normalna. Krckaju se ranije ukradene pare dok su Tadic i Dacic sahranjivali po jedno veliko drzavno preduzece na godinu dana, da bi bilo za stipendije sirotom klubu.

Popeye

pre 10 godina

Definitivno, Pavlovicev dolazak ce da popravi situaciju. Ne razumem zasto se sad toliko raspreda prica o uslovima pod kojiim je dosao kada je najvaznije kakav je uticaj na terenu predstavljati njegov dolazak. Koliko ce mu trebati vremena da dodje u takmicarsku formu, videcemo, nadam se sto pre. Partizan ce imati jos jednog igraca koji moze da pogodi sa distance, da igra odbranu na zadovoljavajucem nivou, i koji je imati zelju da sto vise pokaze u narednom periodu jer ce mu tako biti lakse da nadje angazman sledece sezone posto Partizan tesko da ce moci da ga priusti. Partizanu jos treba opcija pod kosem na koju moze da se igra, neki centar koji je u stanju da izbori poziciju i igra jedan na jedan. Ova trojica koja su trenutno u Partizanu su uglavnom neupotrebljivi.

Stefan DE

pre 10 godina

Auuuu koja spoljna linija Pavlovic, Bogdan, Kinsi i sledece nedelje dolazi Vujacic! Bilo bi dobro uzeti i malog Bojica iz Okk?!
Fali nam jos jedna dobra petica i F4 evrolige je nas!

DV

pre 10 godina

35 stranaca plus 10 trenera plus domaci povratnici iz inostranstva to je sve zvezda dovodila samo u poslednjig 7-8 godina..gde vam je obraz...samo ste za silba dali 500k za godinu dana ugovora tj. 850k da bi ga se resili ...a sto se tice kinsija covek je igrao u desetoplasiranom turskon klubu i vukao povredu,njegova je zelja bila da dodje u partizan i odigra jednu sezonu kao glani igrac kako bi nasao jos neki ugovor u nekon jacem klubu igrajuci EL i aba sa partizanom...e to je istina,a on jeste primao milion po sezonj ali pre 3 godine u efesu..e moji vi nista ne znate.

Aca Znalac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.

milan26

pre 10 godina

Eh, kako bi nam dobro dosao jedan centar pored dolska Pavlovica. Npr Ratko Varda, iskusan, zna covek da igra kosarku, ima mekanu ruku, i nije skup. Samo problem moze da bude sto Mega Vizura nece da ga pusti nigde.

kim64

pre 10 godina

Kako li bi Paritizan izgledao da nema finansijskih teškoća. LJUBAV VRTI GDE BURGIJA NEĆE. Neko je ispao ovca misleći da tu nema novca.

crveni

pre 10 godina

Zajedno sanjajte...
Večeras vam preporučujem da ne gledate Arena Sport 1 jer Zvezda diže svoj prvi trofej ove sezone.
Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...

nikolas

pre 10 godina

A ja mislio da vi nemate para. Mada, mozda i ovaj igra za dzabe kao i Tepic.
Pre neki dan se Vujosevic zalibkako sve pare od namestenih sponzora Telekoma i Nisa odu na dugove. Pa zasto se zali kad drzavne pare otplacuju njihpve dugove. Umesto da bude zahvalan sto mu drzava otplacuje dugove on je nezahvalan.

molim pustite komentar

pre 10 godina

Da grobarima neko pokaze zvanicni papir na kome pise kome je koliki budzet opet ne bi verovali svojim ocima nego vujosevicu. Kinsi je zvanicno zaradio 855.000 dolara u 2013. godini, a Pavlovic 1,2 miliona u 2012. Dzenkins koga toliko pominjete je zaradio duplo manje od Kinsija i pritom nije igrao pre Zvezde i prihvatio je malu ponudu. Kinsi je najplaceniji igrac u Srbiji, a evo sad opet obarate rekord sa Pavlovicem koji ce primati tacno 500.000 evra (plus 50.000 ako se osvoji titula). To je informacija iz partizana koju ne smeju javno da vam saopste jer bi onda pala u vodu bajka o "carobnom" Duletu koji je ustvari osvajao titule sa redovno najvecim budzetom u zemlji i NBA igracima (Lazme, Palasio, Lo, Gist...) i dovedenim reprezentativcima o cijim platama drugi ne bi mogli ni da sanjaju (Rasic, Macvan, Raduljica, Drobnjak, Scepanovic, Vujanic i mnogi mnogi drugi). Sto je jos neverovatnije vi pricate i o Sasi Vujacicu, jednom od 3 najskuplja igraca u Evropi prosle godine i opet kukate da nemate pare?!! Evo ja nemam za hleb, a Ferari mi poklonio Deda Mraz! Eto takve su vase price! Najgore sto imate navijace koji izgleda stvarno u to i veruju. Vujosevic vam je potpuno isprao mozak! Redovno vec 12 godina imate najvece drzavne firme za sponzore i kako imate obraza da pricate o parama i glumite zrtve?! Evo za one senilne da ne zaborave svoju istoriju http://sport.blic.rs/partizan/vesti/216325/Danilovic-vlada-pesnicama, http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

zex86

pre 10 godina

Danilo,to sto si upravo citirao izjavi svaki fudbaler koji dodje u Zvezdi,svi oni vole svoje klubove,al igraju za pare...nisam primetino jos nikog da igra volonterski.Naravno,osim partizana gde se igra za stipendiju. A malo me zabrinjava taj vas izraz "casovi ljubavi",na kraju ce snimiti i medjusobni p...s obzirom o kolikoj se ljubavi radi! Objavite komentar ako moze

Jasa

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste...….. ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 9. februar 2014 11:04)

Znači toliko koštaju "časovi ljubavi"!

lepo, čisto da znamo :)

Boban

pre 10 godina

Lika-
Koja je atmosfera stvorena? Imate povredjene igrače i to je jedino tačno. Šta je vama ljudi. Imate li vi mozga?
Pavloviću,dobrodošao u Srbiju. Puno ti zdravlja želim.
Red Star Forever

Radovan III

pre 10 godina

Pa oko cega su se onda ovoliko natezali (dve nedelje) oko kolicine ljubavi, daj bre ljudi batalite vise, pa sami sebe lazete bre, to je zesca boljka!

veliki strumf

pre 10 godina

Ajde Grobari, ne palite se vise. Mesec dana nikog niste dobili, a koliko znate pokazali ste protiv naseg treceg tima. Gledajte vi kako da se nekako dovucete do F4, i to treci da budete, jer biti cetvrti ili peti isto vam je - EL ce ostati samo san.

KKGepek

pre 10 godina

a tresu se gace panteri,tresu,tresu
(krcun osnivac, 09. februar 2014 10:34)
5822. Bas smo se prepali
.. ime ne igra kosarku a Kinsi i Bogdan su klase za ovog bivseg kosarkasa. Ovaj je mozda malo bolji od Tepica cuvenog mahaca peskira ! A uz to ce Zvezda posle 20. feb verovatno dovesti nekog iz NBA !

Insajder

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!

kblo70

pre 10 godina

Voleo bih da doajen srpskog novinarstva Tegeltija objavi iz svojih izvora koliko para prima stameni baranin,cisto da uporedimo sa Silbom..inace ovaj vam je u strasnij formi,trenirao je trceci po Bjelisima i sutomorskoj rivijeri!

Peđa

pre 10 godina

Sve najbolje želim Saši. Nisam siguran kako će sarađivati sa Duletom jer je temperamentan dečko i ne trpi autoritet. Vreme će pokazati.

samo zvezda

pre 10 godina

Lepo pojacanje za Partizan, samo je pitanje koliko on moze u ovom trenutku. Ne sumnjam da ce za par meseci biti za 50% bolji igrac nego sto ce pruzati na pocetku. Problem, bar po meni je sto
Partizanu treba pojacanje koje ce moci odmah da doprinese timu. Isto sto sam rekao na Zvezdinim vestima, februar je mesec u kojem se mnogo toga vezano za f4 moze resiti.

Djura

pre 10 godina

Pročitao sam svega deset komentara i oduševljen sam navijačima Partizana koliko su obavešteni. Shvatio sam da je ovoj NBA zvezdi nudjeno 100.000 mesečno (voleo bi da mi samo napišete koji je klub to nudio), a da je on došao u Partizan zbog časova ljubavi (nije mi jasno zašto onda ne mogu da se otkriju detalji ugovora, verovatno da se svi mi ne iznenadimo kolika je ta ljubav). Ne bih više ništa rekao osim da se nadam susretu u polufinalu ABA lige, naravno ako budete smeli da igrate i ako Dulo ne odluči da Evroliga nije važna.

Sajonac

pre 10 godina

Da voli klub ne bi uzimao novac nego bi pomogao s obzirom da je zaradio milione u Americi, jaka mi je to ljubav koja se meri uzimanjem para. A posto ste dobili CSKA a mi vas, znaci da smo jaci od Rusa!

branko lo

pre 10 godina

da li je moguce da Glodari toliko veruju svom magu.Pavlovic dosao za dz.hahahaha.i Pekovic je dosao za dz. 30000e mesecno plus osiguranje koje je od 27 do 30000e mesecno

nikola

pre 10 godina

(molim pustite komentar, 9. februar 2014 18:48)

Aj pokazi nam link neki za te podatke koje si naveo.Pavlovic 500 hiljada za 4 meseca?! Pa mogli smo Navara da kontaktiramo i dosao bi za te novce.Pavlovicev menadzer izjavio da igra za smesno male pare zato sto zna kakva je situacija u Partizanu,a bas bi smeo nesto takvo da kaze da ima toliku platu.Ajde ne lupaj.

chera-bera

pre 10 godina

@@@Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan prvak evrope, 9. februar 2014 21:20)

A kako se podpisuješ ?

bez cenzure molim!

pre 10 godina

WOW, kakva startna potorka sve sam "Srbin do Srbina": Dalo, Westerman i Lovernj(Francuzi), Kinzi(Amer) i Pavlovic(Crnogorac), a prva zamena Bertans(Letonac), nema sta prava mala legija stranaca i buducnost srpske kosarke, prava partizanska skola po principu: "daj drzavo pare da vidis kakve domace igrace, strance mi imamo, sve nas kadar uvezen iz inostranstva, strani, a nasi" pa uz to jos i pritisak na politicare, sudije, novinare pa i celu javnost da se daju pare, da se ima protekcija, da se nista ne placa pa cak ni porez, da ni za sta ne postoji odgovornost i da se stvori anarhija kako bi se lakse muljalo!
I eto to je ta javna tajna "magicnog uspeha", "cudesnog maga" i gospodara mracne strane sporta i zapaljivog govora.

srbEUin

pre 10 godina

Igra da bi se promovisao ove sezone u EL, pošto je izduvao u NBA. Videćete drastično različite statistike, kao kod Kinsija, zato ne očekujte mnogo u ABI. Tu je moguće f4 samo ako dobiju CZT, a da CZT dobije obe u ZG, što bi bilo u interesu srpske košarke.
Da li će u SLS biti domaći igrač? Ima li pravo za rep Srbije? Ako se Sale predomisli, i odluči da uzme stranca, onda može i Đenka.
Ako sada i nije top, dižite mu onda za ova dva meseca koliko-toliko formu, pa kod Mute preko letnjeg kampa u Španiju!

Novica

pre 10 godina

Ipak su morali da iskeširaju dobru lovu, Dule svestan da jednostavno ne sme da ga ne uzme u situaciji u kojoj se našao KKP pristao je na žicanje oko keša ali on to neće tek tako progutati!
Bumo videli!

Lomunac

pre 10 godina

"a sto su toliko pregovarali ako pare nisu problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 9. februar 2014 11:51)"

Za duzinu ugovora, on je hteo bar sezonu i po, po cenu da ostatak ove, 3 meseca i mozda malo preko, igra gratis, dok Partizan ne zeli da odstupi od sistema podmladjivanja igraca i zato na kraju sezone ide, a i Kinsi, i Tepic, ostace najstariji Lovernj koji cini mi se 23 treba da ima tad...

Lomunac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.
(Aca Znalac, 9. februar 2014 11:40)"

Uzeo je 900 000DEM za 3 utakmice a ne 100 000€, tad jos nije bio € u opticaju...

danilo

pre 10 godina

"...željom da igranjem za crno-bele ostvari jedan od dečačkih snova, ali i da mu velikim iskustvom i kvalitetom pomogne kada je izuzetno teško"

Ovo objašnjava skoro sve...
Igranje u Partizanu je deo dečačkih snova dok je igranje u timu iz pregradja deo dečačkih strahova.
Zato sa mnogo manjim budžetom kroz decenije ostvarujemo mnogo više, zato kod nas igrači dostižu svoj maksimum, zato časovi ljubavi...
Sve ostalo je već istorija!

Вучић је Звездаш?

pre 10 godina

"Naravno da ne mogu da pričam o dataljama ugovora, ali nijednog momenta nije postavljao finansijske uslove shodno njegovom igračkom renomeu i kvalitetima."

Аааа значи није НБА плата, али је лепа цифра. Опет Вучић помогао након НИС-а и Телеком-а?

djenaro

pre 10 godina

Jeste,kako da ne.....ponudili su mu 30.000e mjesecno,ali da im poslije vrati pola para.....ali ce zato Vujosevic opet prvom prilikom da kuka kako nema para....

crveni

pre 10 godina

Zajedno sanjajte...
Večeras vam preporučujem da ne gledate Arena Sport 1 jer Zvezda diže svoj prvi trofej ove sezone.
Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...

Katanac

pre 10 godina

Sve se desilo strasno brzo, jedno mesec dana smo se nagadjali da li cu da igram za tri ili pet klikera ali smo se nasli na 4:) Partizan ima duplo skuplji tim od Zvezde, a stalno ista prica kako igraci igraju iz ljubavi, presmesna sekta. Neka odlicna je to stvar za Zvezdu trose se pare koje vise ne dolaze u kolicini koja je ranije bila normalna. Krckaju se ranije ukradene pare dok su Tadic i Dacic sahranjivali po jedno veliko drzavno preduzece na godinu dana, da bi bilo za stipendije sirotom klubu.

molim pustite komentar

pre 10 godina

Da grobarima neko pokaze zvanicni papir na kome pise kome je koliki budzet opet ne bi verovali svojim ocima nego vujosevicu. Kinsi je zvanicno zaradio 855.000 dolara u 2013. godini, a Pavlovic 1,2 miliona u 2012. Dzenkins koga toliko pominjete je zaradio duplo manje od Kinsija i pritom nije igrao pre Zvezde i prihvatio je malu ponudu. Kinsi je najplaceniji igrac u Srbiji, a evo sad opet obarate rekord sa Pavlovicem koji ce primati tacno 500.000 evra (plus 50.000 ako se osvoji titula). To je informacija iz partizana koju ne smeju javno da vam saopste jer bi onda pala u vodu bajka o "carobnom" Duletu koji je ustvari osvajao titule sa redovno najvecim budzetom u zemlji i NBA igracima (Lazme, Palasio, Lo, Gist...) i dovedenim reprezentativcima o cijim platama drugi ne bi mogli ni da sanjaju (Rasic, Macvan, Raduljica, Drobnjak, Scepanovic, Vujanic i mnogi mnogi drugi). Sto je jos neverovatnije vi pricate i o Sasi Vujacicu, jednom od 3 najskuplja igraca u Evropi prosle godine i opet kukate da nemate pare?!! Evo ja nemam za hleb, a Ferari mi poklonio Deda Mraz! Eto takve su vase price! Najgore sto imate navijace koji izgleda stvarno u to i veruju. Vujosevic vam je potpuno isprao mozak! Redovno vec 12 godina imate najvece drzavne firme za sponzore i kako imate obraza da pricate o parama i glumite zrtve?! Evo za one senilne da ne zaborave svoju istoriju http://sport.blic.rs/partizan/vesti/216325/Danilovic-vlada-pesnicama, http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

Batko

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 09. februar 2014 11:04)

Head Hunters? Vi još postojite?!

veliki strumf

pre 10 godina

Ajde Grobari, ne palite se vise. Mesec dana nikog niste dobili, a koliko znate pokazali ste protiv naseg treceg tima. Gledajte vi kako da se nekako dovucete do F4, i to treci da budete, jer biti cetvrti ili peti isto vam je - EL ce ostati samo san.

nikolas

pre 10 godina

A ja mislio da vi nemate para. Mada, mozda i ovaj igra za dzabe kao i Tepic.
Pre neki dan se Vujosevic zalibkako sve pare od namestenih sponzora Telekoma i Nisa odu na dugove. Pa zasto se zali kad drzavne pare otplacuju njihpve dugove. Umesto da bude zahvalan sto mu drzava otplacuje dugove on je nezahvalan.

Jasa

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste...….. ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....
(Head Hunters, 9. februar 2014 11:04)

Znači toliko koštaju "časovi ljubavi"!

lepo, čisto da znamo :)

KKGepek

pre 10 godina

a tresu se gace panteri,tresu,tresu
(krcun osnivac, 09. februar 2014 10:34)
5822. Bas smo se prepali
.. ime ne igra kosarku a Kinsi i Bogdan su klase za ovog bivseg kosarkasa. Ovaj je mozda malo bolji od Tepica cuvenog mahaca peskira ! A uz to ce Zvezda posle 20. feb verovatno dovesti nekog iz NBA !

Sajonac

pre 10 godina

Da voli klub ne bi uzimao novac nego bi pomogao s obzirom da je zaradio milione u Americi, jaka mi je to ljubav koja se meri uzimanjem para. A posto ste dobili CSKA a mi vas, znaci da smo jaci od Rusa!

zex86

pre 10 godina

Danilo,to sto si upravo citirao izjavi svaki fudbaler koji dodje u Zvezdi,svi oni vole svoje klubove,al igraju za pare...nisam primetino jos nikog da igra volonterski.Naravno,osim partizana gde se igra za stipendiju. A malo me zabrinjava taj vas izraz "casovi ljubavi",na kraju ce snimiti i medjusobni p...s obzirom o kolikoj se ljubavi radi! Objavite komentar ako moze

Djura

pre 10 godina

Pročitao sam svega deset komentara i oduševljen sam navijačima Partizana koliko su obavešteni. Shvatio sam da je ovoj NBA zvezdi nudjeno 100.000 mesečno (voleo bi da mi samo napišete koji je klub to nudio), a da je on došao u Partizan zbog časova ljubavi (nije mi jasno zašto onda ne mogu da se otkriju detalji ugovora, verovatno da se svi mi ne iznenadimo kolika je ta ljubav). Ne bih više ništa rekao osim da se nadam susretu u polufinalu ABA lige, naravno ako budete smeli da igrate i ako Dulo ne odluči da Evroliga nije važna.

Sova

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Dule je noćna mora samo za vas iz Železnika

Peđa

pre 10 godina

Sve najbolje želim Saši. Nisam siguran kako će sarađivati sa Duletom jer je temperamentan dečko i ne trpi autoritet. Vreme će pokazati.

branko lo

pre 10 godina

da li je moguce da Glodari toliko veruju svom magu.Pavlovic dosao za dz.hahahaha.i Pekovic je dosao za dz. 30000e mesecno plus osiguranje koje je od 27 do 30000e mesecno

Boban

pre 10 godina

Lika-
Koja je atmosfera stvorena? Imate povredjene igrače i to je jedino tačno. Šta je vama ljudi. Imate li vi mozga?
Pavloviću,dobrodošao u Srbiju. Puno ti zdravlja želim.
Red Star Forever

srbEUin

pre 10 godina

Igra da bi se promovisao ove sezone u EL, pošto je izduvao u NBA. Videćete drastično različite statistike, kao kod Kinsija, zato ne očekujte mnogo u ABI. Tu je moguće f4 samo ako dobiju CZT, a da CZT dobije obe u ZG, što bi bilo u interesu srpske košarke.
Da li će u SLS biti domaći igrač? Ima li pravo za rep Srbije? Ako se Sale predomisli, i odluči da uzme stranca, onda može i Đenka.
Ako sada i nije top, dižite mu onda za ova dva meseca koliko-toliko formu, pa kod Mute preko letnjeg kampa u Španiju!

kim64

pre 10 godina

Kako li bi Paritizan izgledao da nema finansijskih teškoća. LJUBAV VRTI GDE BURGIJA NEĆE. Neko je ispao ovca misleći da tu nema novca.

kblo70

pre 10 godina

Voleo bih da doajen srpskog novinarstva Tegeltija objavi iz svojih izvora koliko para prima stameni baranin,cisto da uporedimo sa Silbom..inace ovaj vam je u strasnij formi,trenirao je trceci po Bjelisima i sutomorskoj rivijeri!

alcale

pre 10 godina

Dali vi navijci 2 klubova imate u okviru zivota neku drugu zanimaciju OSIM pracenja KKP?
Vi bre ljudi vise znate o nama nego neki grobari :) naravno sve okrenete onako kako to vama odgovara. Ja se samo secam kakve ugovore su dobijali igraci i treneri koji su dolazili u zvezdu poslednjih 15 hgodina pa da imate malo morala i malo vise od 15 godina vi stvarno nebi komentarisali dovodjenje sl igraca od strane tima koji je za to vreme svake godine osvajao trofeje i bio redovni ucesnik EL lige!
Vi ljudi kao da vam nije dosta sto je unistena srpska liga ( pritiskom covica da se ukine bodovanje srpske lige za EL) pa bi sada molite boga da se nama povredi i bogdanovic i kinzi samo da KKP ne ide u EL. Koliko vidim poceli ste da navijate i za HR klubove protiv partizana, lepo ja podrzavam bratsvo i jedinstvo, al srbiju je vazda ubijala mrznja prema komsiji pogotovo ako je srbin, pa nastavite!
Pavlovicu dobro dosao u instituciju!

Dejan Vračar inače zvezdaš

pre 10 godina

Izjave normalnog momka!
Takvih više treba srpskoj košarci.
Nadam se da ga DV neće pokvariti.
Sve u svemu - DŽABE STE KREČILI, TITULA JE NAŠA!

Radovan III

pre 10 godina

Pa oko cega su se onda ovoliko natezali (dve nedelje) oko kolicine ljubavi, daj bre ljudi batalite vise, pa sami sebe lazete bre, to je zesca boljka!

Cedo

pre 10 godina

Ostavicu komentar dok nije krenulo medjusobno pljuvanje...Ovo je odlicna vest za nasu kosarku, jaci Partizan zahteva i jacu Zvezdu. Nadam se da ce se na isti nacin odgovoriti i u Zvezdi i dovesti pojacanje na poziciji 3, iskreno se nadam Keselju. Da u aprilu opet prodju OBA nasa kluba u EL, sve ostalo je....Pozdrav

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Majstore dobro došao i svaka ti se pozlatila i da nastavimo dominaciju sa tobom,a Panterima i ostalim sporednim likovima da pokažemo gde im ja mesto!
VOLIM GA KO OKA DVA!

lika

pre 10 godina

Verujemo u tebe Saša. Sa Pavlovićem i povratkom Bertansa dobivamo novu širinu u igri. Da se ne zavaravamo, ove godine će nam biti najteže osvojiti ABA i domaću ligu, ne samo iz razloga što Crvena Zvezda ima odličan tim, već i zbog kompletne atmosfere koja je stvorena u javnosti.
Po meni, treba nam je još jedan play razigravač i onda se nikoga ne bojim.
Sa Bogdanovićem, Kinsijem, Pavlovićem, Bertansom i Lovernjom uz doprinos rezervista mislim da smo jači od CZV.

fmp-ova koliko hoces

pre 10 godina

Nikad nisam video ovog da igra dobro kosarku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Videces ga kada vas pocepa u finalu!

Head Hunters

pre 10 godina

Decko igra za deset hiljada dolara mesecno,vodi ga kjubav prema klubu. Puknite od muke. K.K Partizan je institucija i mnogima je san da obuku crno-beli dres.
Zajedno do trinaeste............ ljubav je nasa sve jaca i jaca,i ona raste iz dana u dan .....

alcale

pre 10 godina

@ veliki strumf
dobili smo npr CSKA jedan od 5 najtrofejnijih i najjacih klubova u evropi od kojih vi a ni vas bivsi klub ne da nije dobio nego sanja kada je igrao sa njima.
lepo je sto smo najpoznatija ekipa sa balkana u evropi al sam srecan kada vidim koliko paznje privlacimo od strane domacih protivnika.

Hvala pratite nas i dalje tu smo zbog vas!

praja

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se navijacci zvezde jos uvek ovako glasno javjaju, samo da bi nama bilo sladja kada uzmemo 13. uzastopnu titulu!Ste culi za ono budimo tihi pa kada uzmemo titulu da se tada radujemo. Ceo zivot trcite pred rudu a u ovom veku od 36 mogucih pehara vi ste uzeli cela dva i to ni manje ni vise 2 kupa. Mislim stvarno...

macky

pre 10 godina

@alcale
Sve si lepo objasnio, svaka cast. Celu ovu sezonu samo pripisuju nama ono sto oni rade godinama!!! I jos nesto - nikad u svom zivotu nisam video antipaticniju ekipu od CZV ove godine, veci su gani od bilo koje Spanske ekipe, koji po meni vaze za najgore ekipe po pitanju fer pleja!!!

Nikson

pre 10 godina

Pavlović je došao u Partizan zato što ga voli a pregovarali su samo zbog klauzula vezanih za NBA. Ali to navijačima iz predgrađa nikada neće biti jasno pošto kod njih ozviljni igrači dolaze samo zato što plaćaju više od Rusa. Samo Šilb je za raskid ugovora dobio više para od Bogdanovića, Milosavljevića i Kinsija zajedno. Inače KK C.Zvezda nikada nije objavila svoj finanski izveštaj i niko ne zna kako je nastao dug od 20 miliona eura, samo je Čović mahao nekim papirom, ko Šojić, al niko nije video šta piše na njemu. Pametnom dosta.

pavle

pre 10 godina

taccno se vidi da je ovima iz sstaba za propaganda (ccovic,vesic...)sugerisano da potenciraju kako u stvari partizan ima pare ,a dule bez veze kuka.gori ste od gebelsa.
dobrodossao u partizan sassa,ako bog pomogne,a protiv vuccica ovako osionog ,trebace nam i njegova ponoc,da slavino joss jednu titulu i narednu evro ligu.

Batko

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.
(Insajder, 09. februar 2014 13:05)

"...ume i da zakuca.." ...a jel ume "i kroz noge" da proturi?!! Ume?!! ...eeee,to je onda zverina !!!

118:77,104:68,82:54 !

pre 10 godina

Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Tepic,Andric + Bertans na spoljnoj liniji + Lovernj,Milutinov,Gagic,Musli + jedan teski centar ili plej i mozemo da igramo sa kim hocete !

BaticaVozd

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 9. februar 2014 10:00)

Kako za koga delijo.
Za one kojima je ugasio klub i naterao ih da tumaraju predgradjem, sigurno je nocna mora...

Insajder

pre 10 godina

U ponedeljak stize jos jedno pojacanje,u pitanju je Marko Stosic iz Kikinde,decko je 92 godiste,daje u proseku 15,5 poena po utakmici,ume i da zakuca.Odlican posao su obavili Dule i Todoric.

mega

pre 10 godina

Decko igra za 10k dolara. ovo se nikad vise nece desiti,da u Partizanu igraju dva igraca poput Kinsija i Pavlovica ukupno placeni 30k dolara mesecno. Dodajmo tu Bogdana kojem je plata povecena na 10k eura. Strasan posao, steta sto se ovo nije desilo pre Top16

chera-bera

pre 10 godina

@@@Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan prvak evrope, 9. februar 2014 21:20)

A kako se podpisuješ ?

McGrady

pre 10 godina

Ja sve vreme pricam da mi slavimo u maju. Panteri nikako da nauce.
Ali dobro, mladi su oni jos...tek dve godine imaju.
Pricacemo u maju ;-)
DULE MAG !

Aca Znalac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.

bez cenzure molim!

pre 10 godina

WOW, kakva startna potorka sve sam "Srbin do Srbina": Dalo, Westerman i Lovernj(Francuzi), Kinzi(Amer) i Pavlovic(Crnogorac), a prva zamena Bertans(Letonac), nema sta prava mala legija stranaca i buducnost srpske kosarke, prava partizanska skola po principu: "daj drzavo pare da vidis kakve domace igrace, strance mi imamo, sve nas kadar uvezen iz inostranstva, strani, a nasi" pa uz to jos i pritisak na politicare, sudije, novinare pa i celu javnost da se daju pare, da se ima protekcija, da se nista ne placa pa cak ni porez, da ni za sta ne postoji odgovornost i da se stvori anarhija kako bi se lakse muljalo!
I eto to je ta javna tajna "magicnog uspeha", "cudesnog maga" i gospodara mracne strane sporta i zapaljivog govora.

general dv

pre 10 godina

ovu vest cekam vec 10tak dana, od kad se i pojavila mogucnost angazovanja ovog sjajnog igraca! nadam se da mu nece biti puno vremena potrebno da stigne saigrace sa snagom i kondicijom i da ce se lepo uklopiti u nas mladi tim! srecno sale i vodi nas do novih pobeda i titula!

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Vidim ja da su svi ovde lepo upućeni u to kolika primanja ima koji igrač. Ja to stvarno ne znam, ali mogu da poverujem da Pavlović igra za sumu mnogo manju od realne, isto kao što mogu da verujem za Ninkovića i FKCZ. Pavlović je proveo deset sezona u NBA, sigurno da je finansijski obezbeđen i da to sebi može da priušti, tim pre što je bez kluba i što će mu Partizan koji igra TOP16 biti odlična odskočna daska ka jakom ugovoru za neki od evropskih klubova naredne sezone. Videćemo u kakvoj je formi i koliko će mu trebati vremena da se adaptira, ali sigurno da će sa njim i uskoro Bertansom to biti sasvim druga priča.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

da ovaj momak ume da igra košarku znalo se odavno, posle ove izjave iz koje se vidi koliko je i razuman i lepo vaspitan - još više sam besan što nije nađen zajednički jezik sa njim da zaigra za reprezentaciju.
no, možda, nije još kasno...

samo zvezda

pre 10 godina

Lepo pojacanje za Partizan, samo je pitanje koliko on moze u ovom trenutku. Ne sumnjam da ce za par meseci biti za 50% bolji igrac nego sto ce pruzati na pocetku. Problem, bar po meni je sto
Partizanu treba pojacanje koje ce moci odmah da doprinese timu. Isto sto sam rekao na Zvezdinim vestima, februar je mesec u kojem se mnogo toga vezano za f4 moze resiti.

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

nama treba neko da nas digne da explodira kad ne ide. molim saleta da malo ali malo smiri temperament i bice nam super. za pocetak dve tri lopte ako ukrade bice super trideset cetrdeset posto poena sto za dva sto za tri uspesnosti i puna kapa. sve naj bolje u borbi za mesto u aba i da se ne obrukamo u evroligi.

Nich

pre 10 godina

Jako me raduje vest da je Pavlovic nas... Samo bih jako zeleo da Aranitovic dobije vecu minutazu od Daloa, decko ima onu stvar....videlo se protiv FMP-a... Tako da trenutni tim je bomba, dace bog da se ova ekipa zadrzi i sledece sezone, samo bez Muslija...i napadamo sve trofeje pa cak i evroligu...Ne bih se slozio sa vecinom navijaca Partizana da je Gagic los igrac...ocekujem da pokaze sve sto zna, uskoro....
Sve najbolje svim vernim navijacima....:)

Stefan DE

pre 10 godina

Auuuu koja spoljna linija Pavlovic, Bogdan, Kinsi i sledece nedelje dolazi Vujacic! Bilo bi dobro uzeti i malog Bojica iz Okk?!
Fali nam jos jedna dobra petica i F4 evrolige je nas!

Munjez

pre 10 godina

Na vasu zalost,nemozete nista...necete uci na F4 u ABA ligi a u nasom prvenstvu,bice laganih 3:0 za Zvezdu.
(Realno, 9. februar 2014 16:34)

Opet ovaj realni sa nerealnom izjavom.Kako vam ne dojadi da tako svake godine pricate isto,niste mi jasni uopste.

Chodaboy

pre 10 godina

Brzo ce da splasne euforija, posle par poraza i zakasnelih stipendija. Ovaj da vredi, igrao bi negde drugde.
(Parter B, 9. februar 2014 08:55)

I dalje ne razumete razliku između vas i nas.
Što se tiče Pavlovića, svaka čast. Takav igrač nam treba.
Živeli.

pedja

pre 10 godina

Evo ovih iz predgrađa se javlaju poprilicno s obzirom na koga se vest odnosi. Xaxaxa a u svakom komentaru provejava visegodišnji kompleks i strah. Volim ja kad se vi iz predrgadja toliko javljate, to puno toga govori. Dobro dosao Sasa, puno srece da ti se i na dalje ostvaruju decacki snovi.....JEr ovi ne razumeju da nekom ko se potvrdio i obezbedio nije novac samo presudan faktor. Oni takvih nemaju u svojim redovim a nece ih skoro ni imati

Sasa

pre 10 godina

Džabe vam Pavlović ako nama dodje Vilijams praviće kolekciju crno-belih postera...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crveni, 9. februar 2014 11:14)

Ovo "ako" Vam srecu kvari.

ja

pre 10 godina

Nije mi jasno kako nekom može da bude san da mu trener bude Vujošević? Pre bih rekao da je to noćna mora!
(Neutralan, 09. februar 2014 10:00)


Pa da, u pravu si. Vec 12 godina imam nocne more ;-)

Pavelski

pre 10 godina

I ovaj vas Dzenkins je imao 2.00 poena po mecu u NBA pa vam je najbolji igrac, tako da to poredjenje ne pije vodu. Jos nesto, mislim da ce dolazak igraca kao sto je Pavlovic, nekim igracima podici moral, pre svega mislim na Bogdanovica, Bertansa i Kinsija. A kada se to desi, bice jos bolja hemija u timu. Samo jos jedno pojacanje, samo jos jedno i gazicemo sve pred sobom...kljuc je aktiviran u parnom valjku...turira se.

DV

pre 10 godina

35 stranaca plus 10 trenera plus domaci povratnici iz inostranstva to je sve zvezda dovodila samo u poslednjig 7-8 godina..gde vam je obraz...samo ste za silba dali 500k za godinu dana ugovora tj. 850k da bi ga se resili ...a sto se tice kinsija covek je igrao u desetoplasiranom turskon klubu i vukao povredu,njegova je zelja bila da dodje u partizan i odigra jednu sezonu kao glani igrac kako bi nasao jos neki ugovor u nekon jacem klubu igrajuci EL i aba sa partizanom...e to je istina,a on jeste primao milion po sezonj ali pre 3 godine u efesu..e moji vi nista ne znate.

delija iskreni ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Pavlović je dobar momak,nije od onih napuvanih zvezda. Ostaje pitanje u kakvoj je formi jer godinu i po dana nije igrao takmičarski meč,a i pre toga nije igrao konstantno,tako da... Vrlo brzo ćemo saznati kakvo će pojačanje biti.

Novica

pre 10 godina

Ipak su morali da iskeširaju dobru lovu, Dule svestan da jednostavno ne sme da ga ne uzme u situaciji u kojoj se našao KKP pristao je na žicanje oko keša ali on to neće tek tako progutati!
Bumo videli!

Popeye

pre 10 godina

Definitivno, Pavlovicev dolazak ce da popravi situaciju. Ne razumem zasto se sad toliko raspreda prica o uslovima pod kojiim je dosao kada je najvaznije kakav je uticaj na terenu predstavljati njegov dolazak. Koliko ce mu trebati vremena da dodje u takmicarsku formu, videcemo, nadam se sto pre. Partizan ce imati jos jednog igraca koji moze da pogodi sa distance, da igra odbranu na zadovoljavajucem nivou, i koji je imati zelju da sto vise pokaze u narednom periodu jer ce mu tako biti lakse da nadje angazman sledece sezone posto Partizan tesko da ce moci da ga priusti. Partizanu jos treba opcija pod kosem na koju moze da se igra, neki centar koji je u stanju da izbori poziciju i igra jedan na jedan. Ova trojica koja su trenutno u Partizanu su uglavnom neupotrebljivi.

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Rezija stvarno ste bezobrazni,danas sam postavio 3 komentara i nijedan niste pustili a u ni jednom nikog ni najmanje nisam vredjao!

milan26

pre 10 godina

Eh, kako bi nam dobro dosao jedan centar pored dolska Pavlovica. Npr Ratko Varda, iskusan, zna covek da igra kosarku, ima mekanu ruku, i nije skup. Samo problem moze da bude sto Mega Vizura nece da ga pusti nigde.

nikola

pre 10 godina

(molim pustite komentar, 9. februar 2014 18:48)

Aj pokazi nam link neki za te podatke koje si naveo.Pavlovic 500 hiljada za 4 meseca?! Pa mogli smo Navara da kontaktiramo i dosao bi za te novce.Pavlovicev menadzer izjavio da igra za smesno male pare zato sto zna kakva je situacija u Partizanu,a bas bi smeo nesto takvo da kaze da ima toliku platu.Ajde ne lupaj.

Lomunac

pre 10 godina

"a sto su toliko pregovarali ako pare nisu problem?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 9. februar 2014 11:51)"

Za duzinu ugovora, on je hteo bar sezonu i po, po cenu da ostatak ove, 3 meseca i mozda malo preko, igra gratis, dok Partizan ne zeli da odstupi od sistema podmladjivanja igraca i zato na kraju sezone ide, a i Kinsi, i Tepic, ostace najstariji Lovernj koji cini mi se 23 treba da ima tad...

Lomunac

pre 10 godina

Ako je Divac mogao da igra za Zvezdu, može i Pavlović za Partizan. Koliko utakmica i pod kojim uslovima, to ne znamo, ali je sigurno da sve što bude igrao i naplati će. Pa čovek je celu karijeru proveo u NBA i zna se kako se to plaća. Možeš tamo iznajmiti igrača i na 2 ili 5 utakmica, kao što je svojevremenu Divac igrao za Zvezdu i uzeo joj jedno 100000 jura za dve utakmice.
(Aca Znalac, 9. februar 2014 11:40)"

Uzeo je 900 000DEM za 3 utakmice a ne 100 000€, tad jos nije bio € u opticaju...