Nedelja, 09.02.2014.

07:52

LBJ samo 13 poena, Dragić 34

Poraz Majamija i svega 13 poena LeBron Džejmsa obeležilo je proteklu noć u NBA ligi.

Izvor: AK

LBJ samo 13 poena, Dragiæ 34 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.

Zoki

pre 10 godina

@Dragicka, ti poredis Dragica sa Lebronom? Ocekujes da vise paznje u medijima dobije igrac koji je postavio rekord karijere sa 34 poena od igraca koji je 4 puta MVP i pretenduje da bude najbolji u istoriji? Ja prvi kad otvorim vesti gledam kako su igrali Durant, Melo, Lebron, a poslednje me interesuje da li je neki relativno novi igrac unapredio igru ove sezone.

Dragička

pre 10 godina

(Zoki, 9. februar 2014 15:43)

Pogledaj ESPN i gde je Goran Dragić danas?

Lebron je sa 13 poena gore a Goran nigde!

Nemoj da se praviš pametan, a pogotovo kad se ovde o Goranu nije pisalo kad je imao po 28 poena a neki bivši igrači su imali čak i video ispod 20!

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.

NBA

pre 10 godina

@ spurs
Lilard je car, ali sad bas najbolji plej u NBA... Definitivno je ovo zlatna era plejmejkera (po meni se tu najvise vidi koliko je kosarka napredovala):
Nes, Parker, Rondo, Pol, Vestbruk, Kari, Konli, Holidej, Vol, Irving, Dragic, Bledso, Kalj Lauri, Kemba Voker, Dzenings, Najt, Deron Vilijams, pa Azeja Tomas, Karter-Vilijams, Derik Rouz, Riki Rubio, Felton, Dzeremi Lin, Kalderon... Ma ludnica. Nikada u istoriji NBA nije bilo toliko brutalno dobrih plejeva. Reci za bilo koga od njih da je najbolji (a posebno za Lilarda koji nije nista osvojio) je neozbiljno.

spurs19

pre 10 godina

Miko, ne lupetaj za Lilarda, on je trenutno najbolji plej u NBA ligi, jedino možda Pol, Deron i Kari su na tom nivou plus što učestvuje na svim dogadjajima na Ol Staru što nije zabeleženo dosad.
Blejzersi, Sparsi, Oklahoma i Voriorsi su najbolji na Zapadu, Istok je jako slab, samo Pejsersi i Majami mogu daleko...

KV38M

pre 10 godina

Jedan je Drazen!!! Covek je igrao u vreme najvecih legendi ove igre,od Jordana,Medzika,Birda,pa sve do Euro legendi,Divca,Sabonisa,Galisa...

Zoki

pre 10 godina

Ne znam otkud vam to da američka javnost potcenjuje Dragića, pa lik je tek počeo da igra dobro. Igra na poziciji pleja koja ja najjača trenutno u NBA. Tu su Paul, Curry, D-Will, John Wall, K. Irving, Rondo, Parker, Westbrook, Rose, svi bolji od njega kad nisu povređeni i svi dominiraju već nekoliko sezona. Ne znam koliko onda očekujete da se priča o Dragiću, ja pratim ESPN i priča se taman koliko treba.

Isto važi i za all-star. Pa prošle sezone jedan Steph Curry nije bio na all-staru jer nije bilo mesta pored tolikih plejeva.

Što se tiče ovih koji pominju Dražena, vidi se da su to gledali samo na Youtubeu. Prvo, kad je Dražen igrao u NBA evropskim igračima a posebno bekovima je bilo mnogo teže. Drugo, i pored toga čim je dobio šansu Dražen je izdominirao. Poslednje sezone pred smrt bio je izabran u TREĆU najbolju petorku lige. Na poziciji beka šutera! Ispred njega su bili samo Jordan i Drexler. A da je pre toga imao samo sezonu i po poštene igre (kad je prešao u Nju Džersi).

vajaterp

pre 10 godina

Novicki je najbolji, ali on i Parker NISU isti stil igrača, ne igraju istu poziciju, i ne može to da se poredi. Obojica su majstori.

strebam

pre 10 godina

Najboljeg igraca evrope koji je igrao u NBA na ogromnu zalost nismo imali mnogo vremena da gledamo. Da je Drazen Petrovic igrao u pravo vreme u pravom klubu nebo bi mu bila granica, ovako se slazem da Dirk nema konkurenciju. Ali mi je i dalje neverovatno koliko americka javnost podcenjuje Dragica (kao i Frey-a i bracu Morris).

PEP

pre 10 godina

Preterujes malo sa Petrovicem. On je imao 25 godina kada je dosao u NBA i da nije poginuo nikad ne bi ostvario nista slicnu Novickom.
Stvara se prevelika fama oko njega zbog toga sto nije medju zivima i ne bi me zacudili komentari kako je on zapravo i od Jordana bio bolji.
Bio je odlican igrac, jedan od najboljih evropskih igraca, ali i da mu se nista nije desilo, Dirk Novicki bi bio najbolji evropski kosarkas ikada.

SRBIN

pre 10 godina

Nervira me malo komentari tipa pouceni tim iskustvom nece ponavljati greske. Pa ko kaze da se istorija ponavlja uvek. Sad jos treba reci kako je Indijana glupa ekipa jer pobedjuje, kao trose se mnogo. I najjaci su mi fanovi Heata brane Majami i kad ih niko ne napada. Brane ga u stvari od samih sebe, od bubica u glavi. Valjda ti igraci vole kole kosarku vole da igraju i kad izadju na teren cilj im da pobede da se nadigravaju. I smesni su svi koji kategoricno komentarisu Indijana ce osvojiti, Majami ce osvojiti ne Oklahoma ce... Pa valjda kosarku zato volimo sto se nista ne zna unapred sto neizvesna i takmicarksa.

raduljantula

pre 10 godina

RADULJANTULA uzeo odmor sinoc, rece treneru izdojadilo mu da dominira severnoamerickim parketima.
Trebali su ga zvati u onom kako se zove rising stars il tako nekako.

Rade

pre 10 godina

Apsolutno najbolji igrac iz bivse juge svih vremena u NBA Pedja Stojakovic!!!!

Svi koji misle drugacije ili nisu realni ili ne znaju dovoljno. Covek je u karijeri od 13 sezona imao 18ppg i u 6 sezona je imao bolje ucinke nego Dragic u ovoj. Bio je jedne sezone DRUGI strelac cele NBA iza McGradya i CETVRTI u izboru za MVP cele NBA. Bio je 3 puta NBA allstar, clan druge petorke, karijeru zavrsio kao 4. Trojkas svih vremena u NBA na vecoj listi i 3. U slobodnim bacanjima. Igrao je u 12 od 13 sezona u play of timovima, sa Kingsima bio pored webbera glavna zvezda u timu koji ce dugo biti pamcen i sigurno bi bio sampion sa nije bilo tandema Kobe - Shaq na vrunscu. Uz to ima i svetsko zlato i na oba takmicenja je bio najbolji nas igrac.... ovo je samo deo, Pedja Stojakovic je buduci clan kuce slavnih, a to samo mi Srbi ne vidimo....

дурантула окц

pre 10 godina

juče sam umesto nba gledao malo ncaa - ono nema veze sa nba, skroz je drugačije..pratio sam 3 najbolja mlada igrača na svetu - dzabarija parkera, endrua viginsa i dzoela embida..bilo bi smešno da kanzas ne osvoji ove godine zato što imaju verovatno trojicu u prvih 10 pikova na sledećem draftu (vigins, embid, selden) i još nekoliko dosta dobrih igrača..juče su igrali protiv zapadne virdžinije i vigins je dominirao sa oko 20 poena i nekoliko dobrih zakucavanja, embid je imao dabl dabl sa oko 10 poena i skokova, ali je dominirao tako što je naterao protivnike na dosta faulova i dobro se gradi ispod koša, samo mu fali još težina i snaga za nba..zap. virdžinija ima stejtena, čovek razbija kad je blizu koša, ali nema šut iako je plej..parker je izdominirao protiv bostona, kad sam ja ugasio, imao je 24 poena i 12 skokova, a ostalo je oko 5 minuta do kraja....

teško može da se prognozira draft zato što još ne znamo ko bira sa koje pozicije i koja pozicija im treba, ali moja procena je:
1. parker
2.wiggins
3. embiid

Stele

pre 10 godina

Nadam se da će Dragić nastaviti da pruža ovakve partije. Evropi trebaju što više velikih imena u NBA-u. Sansi ponovo liče na pobednički tim, koji i jesu. Nadam se da će u budućnosti uzeti taj prvi prsten koji svi čekamo toliko dugo! Grin me oduševljava igrom.. zaista all-around igrač (dvojka, trojka, snaga, IQ). Green is a beast!

Bojan

pre 10 godina

(nekle, 9. februar 2014 11:25)
pa i parker je izuzetan igrac
rekao bih
Novicki pa Parker pa onda red prazan. Ipak je i Parker bio MVP finala.
Naravno da je Novicki bolji, niko to ne dovodi u pitanje, samo nije razlika bas tolika da bi stavio kao da su dve klase u pitanju.

Dragička

pre 10 godina

Znala sam da će doći do toga da neko Dragića digne u nebo pa posle da ga svi pljuju!

A pre toga ništa. Kad je Teletović ubacio 19 poena pa čak i video na B92 za njega.

Ovo nije pravedno, to što Dragić radi ove sezone jeste specialno i on se uopšte ne hvali svojim predstavama!

Dirk je imao podporu kluba i specialno Marka Kjubana! Kad su osvojili prsten Dirk je bio okružen svim igračima koji su znali igrati odbranu jer on je velika rupa u odbrani a stvarno dobar ofenzivni igrač.

A to da je Dragić odveo tim koji je bio na početku sezone proglašen za najgoreg in to da oni su sada plejof ekipa jeste specialno!

Ako nastavi ovakvim predstavama sigurno da može uzeti krunu kao najbolji Evrope, ali samo ako nastavi!

Treba dati čoveku koji jeste trenutačno sa Lebronom i Durantulom u društvu sa najmanje 19 poena 5 asista i 48% šutiranja malo poštovanja!

https://pbs.twimg.com/media/BfcSKVDIcAAXFGq.jpg:large

Doktor

pre 10 godina

Svaka cast Dragicu, ove godine je medju pet najboljih bekova u NBA (tu racunam i plejmejkere i bekove-sutere) i sigurno je zasluzio poziv za all-star vise od Lilarda i Parkera. Medjutim, govoriti da Parker, Gasol i Stojakovic nikada nisu imali ovakve partije i da ce Dragic biti najbolji Evropljnin ikada u NBA je najblaze receno preterivanje. Statisticki gledano, Parker je prosle godine imao nesto bolju sezonu nego Dragic sada i bio vodja najboljeg tima na zapadu, a da ne govorimo o partijama u plejofu tokom cele karijere. Dragic, ipak, sada pruza bolje partije nego precenjeni Drazen Petrovic u svojoj poslednjoj sezoni u NBA. Stalno slusam kako je Drazen skoro bio dostigao Dzordana u toj svojoj poslednjoj sezoni i kako je najbolji beli kosarkas ikada, te razne nebuloze o tome kako je bio kosarkaski "Mocart". Samo pogledajte kako je slabo odigrao u plejofu te svoje poslednje sezone u NBA i pronadjite snimak na Youtube-u gde tada mladi Derik Kolman vice na nesrecnog Drazena zbog nezalaganja i sve ce vam biti jasno. Elem, sto se tice Dragica, mislim da ce definitivno prevazici sve igrace iz zemalja bivse Jugoslavije koji su igrali u NBA, a vecinu vec i jeste i da cemo ga pamtiti kao jednog od 4-5 najboljih Evropljana u ligi iza Novickog, Gasola i Parkera.

alen

pre 10 godina

ljudi sta vam je nisam rekao da je bolji od njih ali ako nastavi da igra kao ovaj mesec na proseku oko 25/30 pojena i 10 setak asistencija priblizice im se jako a neke i prestici...

Bojan

pre 10 godina

(hawkeye, 9. februar 2014 08:43)
ovaj poraz jeste neocekivan, ali rekao sam da zasigurno nece vijati neku veliku seriju, nisam siguran ni da mogu u ovom trenutku, ali prosle godine su najbolje igre pruzali upravo tokom serije i plejof ih je uhvatio u padu forme, pouceni tim iskustvo sigurno nece ponoviti takvu gresku.

A Lebron vec jeste medju najvecima u istoriji, top 20, a ubedjen sam ce moci da udje u grupu gde su Rasel, Vilt, Oskar, Karim, Bird, Dr J, Medzik, Dzordan, Dankan i Kobi. Od trenutnih igraca tu ce se prikljuciti LBJ i KD

Jeremija

pre 10 godina

@alen Razumem ostrascenost prema igrama Dragica,pretpostavljam da si iz Slovenije,ali pominjati njega kao moguceg "najboljeg evropskog igraca u NBA" je smesno. Decko je dobro zaigrao ove sezone,ima 20 ppg,medjutim on ima 28 godina a u karijeri prosek od 10 poena po mecu.Da li si mozda cuo za igrace kao sto su Novicki,Petrovic,Gasol,Stojakovic?
Majami je neprijatno iznenadio nocas,i LBJ je covek od krvi i mesa i njemu moze da se desi da od 50 meceva jedan odigra lose... Medjutim,ocigledno je da se Majami muci u gostima,trenutno imaju skor 15-10 . Mislim da ce biti iza Indijane na kraju regularnog dela lige ali oni su iskusna plej of ekipa i najbolje partije od Vejda,Bosa pa i Dzejmsa ocekujem tek u aprilu i maju.

nekle

pre 10 godina

@ alen

Njabolji evropljanin ikada u NBA je Dirk Novicki i bez ikakve dileme najbolji evropski kosarkas ikada.
Niko iz evrope nije dostigo te visine,da ne pricam da je Dirk osvojio prsten kao prva zvezda dalasa, i proglasen za mvp finala.
Jedini evropljanin kome je to poslo za rukom i tesko da ce ikad nekom skoro.
Sto se Dragica tice, dobar ove sezone, ali svojevremeno je i Stojkaovic ubacivao po 35 poena na 5-6 uzastopnih meceva za kingse, igrao finala konferencija itd itd.
Kazem Novicki, pa red prazno, pa onda ostali.

Dule

pre 10 godina

Citam komentare posle utakmice sa klipersima kako majami tek sada hvata zalet i melje sve pred sobom a oni izgube od najslabije ekipe, definitivno ove godine MVP mora da ode Durantu!

bree

pre 10 godina

alene slazem se u vezi dragica, godinama pokazuje svoj kvalitet, a posebno ove sezone briljira ali niko to ne ceni, jer je on jedan obican decko, koji radi i cuti, takvi lose prolaze u americi gde se ceni samo show. A to zapazanje da je on bolji od parkera,novickog, mora jos da igra barem jos nekoliko sezona da bi bio rame uz rame, daleko je on od njih za sada.

Peja16

pre 10 godina

@(alen, 9. februar 2014 09:55)

Zaboravio si Novickog, trebace Dragicu jos dosta kacamaka i proje da pojede da bi dosegao istog, ali da je mladjanom Stephu Curry-u odrzao lekciju nocas, jeste! Uzgred, za njegovu prilagodbu NBA-u i uspeh ovakvog Finiksa jedan od najzasluznijih je Igor Kokoskov, koji je npr. i matorog Sheka ucio prostim i efikasnim izvodjenjem bacanja i unapredjenju suta..

http://www.youtube.com/watch?v=XDdUzOTvoac

ggg

pre 10 godina

@alen Ako nastavi Dragić ovako dobrom igrom ima šansu da bude jedan od boljih igrača Evrope, ali ne i najbolji. Najbolji je Dirk Nowitzki, i ostaće.

oklagija

pre 10 godina

@Alen
Dragic da bude najbolji evropljanin ikada pored Parkera i Novickog recimo? Da se razumemo, Dragica izuzetno cenim i u fantasticnoj je formi, zasluzio je da bude na all-staru ali daleko je od Parkera. Francuz uz Pola vazi za najboljeg pleja, osvojio je sve sto se moze osvojiti uz zvanje MVP-ja plej ofa, isto vazi i za Novickog. Zaboravljas i sjajnu sezonu Stojakovica iz 2004 ja mislim kada je belezio prosecno 24.5 poena i bio 2. kandidat za MVP-ja. Uz osvojen prsten na kraju i jedan od najefikasnijih suteva za 3 Pedja je takodje daleko ispred Dragica na lestvici najbolji evropskih NBA igraca.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Brendon je dominirao ponovo. Lepo je Mika govorio da treba Brendon da bude na all staru, pa i u takmicenju u trojkama. Pa tog Lilarda je cak i jedan Riki Rubio iydominirao sinoc!!! Brendon poydravlja njegove pljuvace sa 35 poena 12 asist i 6 trojki, kao i prethodno vece sa tripl 26 poena 10 asist i 9 skokova uy 5 trojki!!! Bravo Brendone!!! U y odlican procenat suta!!!

alen

pre 10 godina

ajde sad molim vas malo pisite o DRAGICU ne mogu da verujem i nasi ni americki nediji pisu o lebronu,kobiju koga cenim najvise od svih igraca koji su ikada igrali zbog treninga,pristupa treningu,zelji,igranju i zalaganju a ne samo o igrackim kvalitetima i bice opet onaj stari sledece godine.ali on nije tema sad vec dragic sto rece kobi pre par godina voleo bi da igra sa njim i da uci od njega i zajedno da uzmu prstenje.DRAGIC AKO OVAKO NASTAVI BICE TOP 5 IGRACA I BICE NAJBOLJI IGRAC IZ EVROPE KOJI JE IGRAO U NBA SVAKA CAST PARKERU,GASOLU,DIVCU,PETROVICU,STOJAKOVICU ALI ONI OVAKVU KOSARKU NIKAD NISU IGRLI DALEKO OD TOGA DA NISU IMALI IZVAREDNE MECEVE ALI OVAJ DECKO IMA NESTO VISE...

hawkeye

pre 10 godina

Smorila me ona Mara sa tim serijama Hita,baš mi je drago da su prsli od najlošijeg tima zapada,niti je Lebron Bojane jedan od najvećih u istoriji(beg u Majami i dogodio im se Alen,ne jednom...),istorija košarke se piše od 1892. stoga je to osetljiva tema za proglašavanje najvećih.

Doktor

pre 10 godina

Svaka cast Dragicu, ove godine je medju pet najboljih bekova u NBA (tu racunam i plejmejkere i bekove-sutere) i sigurno je zasluzio poziv za all-star vise od Lilarda i Parkera. Medjutim, govoriti da Parker, Gasol i Stojakovic nikada nisu imali ovakve partije i da ce Dragic biti najbolji Evropljnin ikada u NBA je najblaze receno preterivanje. Statisticki gledano, Parker je prosle godine imao nesto bolju sezonu nego Dragic sada i bio vodja najboljeg tima na zapadu, a da ne govorimo o partijama u plejofu tokom cele karijere. Dragic, ipak, sada pruza bolje partije nego precenjeni Drazen Petrovic u svojoj poslednjoj sezoni u NBA. Stalno slusam kako je Drazen skoro bio dostigao Dzordana u toj svojoj poslednjoj sezoni i kako je najbolji beli kosarkas ikada, te razne nebuloze o tome kako je bio kosarkaski "Mocart". Samo pogledajte kako je slabo odigrao u plejofu te svoje poslednje sezone u NBA i pronadjite snimak na Youtube-u gde tada mladi Derik Kolman vice na nesrecnog Drazena zbog nezalaganja i sve ce vam biti jasno. Elem, sto se tice Dragica, mislim da ce definitivno prevazici sve igrace iz zemalja bivse Jugoslavije koji su igrali u NBA, a vecinu vec i jeste i da cemo ga pamtiti kao jednog od 4-5 najboljih Evropljana u ligi iza Novickog, Gasola i Parkera.

ggg

pre 10 godina

@alen Ako nastavi Dragić ovako dobrom igrom ima šansu da bude jedan od boljih igrača Evrope, ali ne i najbolji. Najbolji je Dirk Nowitzki, i ostaće.

Rade

pre 10 godina

Apsolutno najbolji igrac iz bivse juge svih vremena u NBA Pedja Stojakovic!!!!

Svi koji misle drugacije ili nisu realni ili ne znaju dovoljno. Covek je u karijeri od 13 sezona imao 18ppg i u 6 sezona je imao bolje ucinke nego Dragic u ovoj. Bio je jedne sezone DRUGI strelac cele NBA iza McGradya i CETVRTI u izboru za MVP cele NBA. Bio je 3 puta NBA allstar, clan druge petorke, karijeru zavrsio kao 4. Trojkas svih vremena u NBA na vecoj listi i 3. U slobodnim bacanjima. Igrao je u 12 od 13 sezona u play of timovima, sa Kingsima bio pored webbera glavna zvezda u timu koji ce dugo biti pamcen i sigurno bi bio sampion sa nije bilo tandema Kobe - Shaq na vrunscu. Uz to ima i svetsko zlato i na oba takmicenja je bio najbolji nas igrac.... ovo je samo deo, Pedja Stojakovic je buduci clan kuce slavnih, a to samo mi Srbi ne vidimo....

oklagija

pre 10 godina

@Alen
Dragic da bude najbolji evropljanin ikada pored Parkera i Novickog recimo? Da se razumemo, Dragica izuzetno cenim i u fantasticnoj je formi, zasluzio je da bude na all-staru ali daleko je od Parkera. Francuz uz Pola vazi za najboljeg pleja, osvojio je sve sto se moze osvojiti uz zvanje MVP-ja plej ofa, isto vazi i za Novickog. Zaboravljas i sjajnu sezonu Stojakovica iz 2004 ja mislim kada je belezio prosecno 24.5 poena i bio 2. kandidat za MVP-ja. Uz osvojen prsten na kraju i jedan od najefikasnijih suteva za 3 Pedja je takodje daleko ispred Dragica na lestvici najbolji evropskih NBA igraca.

hawkeye

pre 10 godina

Smorila me ona Mara sa tim serijama Hita,baš mi je drago da su prsli od najlošijeg tima zapada,niti je Lebron Bojane jedan od najvećih u istoriji(beg u Majami i dogodio im se Alen,ne jednom...),istorija košarke se piše od 1892. stoga je to osetljiva tema za proglašavanje najvećih.

nekle

pre 10 godina

@ alen

Njabolji evropljanin ikada u NBA je Dirk Novicki i bez ikakve dileme najbolji evropski kosarkas ikada.
Niko iz evrope nije dostigo te visine,da ne pricam da je Dirk osvojio prsten kao prva zvezda dalasa, i proglasen za mvp finala.
Jedini evropljanin kome je to poslo za rukom i tesko da ce ikad nekom skoro.
Sto se Dragica tice, dobar ove sezone, ali svojevremeno je i Stojkaovic ubacivao po 35 poena na 5-6 uzastopnih meceva za kingse, igrao finala konferencija itd itd.
Kazem Novicki, pa red prazno, pa onda ostali.

bree

pre 10 godina

alene slazem se u vezi dragica, godinama pokazuje svoj kvalitet, a posebno ove sezone briljira ali niko to ne ceni, jer je on jedan obican decko, koji radi i cuti, takvi lose prolaze u americi gde se ceni samo show. A to zapazanje da je on bolji od parkera,novickog, mora jos da igra barem jos nekoliko sezona da bi bio rame uz rame, daleko je on od njih za sada.

Bojan

pre 10 godina

(hawkeye, 9. februar 2014 08:43)
ovaj poraz jeste neocekivan, ali rekao sam da zasigurno nece vijati neku veliku seriju, nisam siguran ni da mogu u ovom trenutku, ali prosle godine su najbolje igre pruzali upravo tokom serije i plejof ih je uhvatio u padu forme, pouceni tim iskustvo sigurno nece ponoviti takvu gresku.

A Lebron vec jeste medju najvecima u istoriji, top 20, a ubedjen sam ce moci da udje u grupu gde su Rasel, Vilt, Oskar, Karim, Bird, Dr J, Medzik, Dzordan, Dankan i Kobi. Od trenutnih igraca tu ce se prikljuciti LBJ i KD

Dule

pre 10 godina

Citam komentare posle utakmice sa klipersima kako majami tek sada hvata zalet i melje sve pred sobom a oni izgube od najslabije ekipe, definitivno ove godine MVP mora da ode Durantu!

PEP

pre 10 godina

Preterujes malo sa Petrovicem. On je imao 25 godina kada je dosao u NBA i da nije poginuo nikad ne bi ostvario nista slicnu Novickom.
Stvara se prevelika fama oko njega zbog toga sto nije medju zivima i ne bi me zacudili komentari kako je on zapravo i od Jordana bio bolji.
Bio je odlican igrac, jedan od najboljih evropskih igraca, ali i da mu se nista nije desilo, Dirk Novicki bi bio najbolji evropski kosarkas ikada.

Jeremija

pre 10 godina

@alen Razumem ostrascenost prema igrama Dragica,pretpostavljam da si iz Slovenije,ali pominjati njega kao moguceg "najboljeg evropskog igraca u NBA" je smesno. Decko je dobro zaigrao ove sezone,ima 20 ppg,medjutim on ima 28 godina a u karijeri prosek od 10 poena po mecu.Da li si mozda cuo za igrace kao sto su Novicki,Petrovic,Gasol,Stojakovic?
Majami je neprijatno iznenadio nocas,i LBJ je covek od krvi i mesa i njemu moze da se desi da od 50 meceva jedan odigra lose... Medjutim,ocigledno je da se Majami muci u gostima,trenutno imaju skor 15-10 . Mislim da ce biti iza Indijane na kraju regularnog dela lige ali oni su iskusna plej of ekipa i najbolje partije od Vejda,Bosa pa i Dzejmsa ocekujem tek u aprilu i maju.

Peja16

pre 10 godina

@(alen, 9. februar 2014 09:55)

Zaboravio si Novickog, trebace Dragicu jos dosta kacamaka i proje da pojede da bi dosegao istog, ali da je mladjanom Stephu Curry-u odrzao lekciju nocas, jeste! Uzgred, za njegovu prilagodbu NBA-u i uspeh ovakvog Finiksa jedan od najzasluznijih je Igor Kokoskov, koji je npr. i matorog Sheka ucio prostim i efikasnim izvodjenjem bacanja i unapredjenju suta..

http://www.youtube.com/watch?v=XDdUzOTvoac

alen

pre 10 godina

ajde sad molim vas malo pisite o DRAGICU ne mogu da verujem i nasi ni americki nediji pisu o lebronu,kobiju koga cenim najvise od svih igraca koji su ikada igrali zbog treninga,pristupa treningu,zelji,igranju i zalaganju a ne samo o igrackim kvalitetima i bice opet onaj stari sledece godine.ali on nije tema sad vec dragic sto rece kobi pre par godina voleo bi da igra sa njim i da uci od njega i zajedno da uzmu prstenje.DRAGIC AKO OVAKO NASTAVI BICE TOP 5 IGRACA I BICE NAJBOLJI IGRAC IZ EVROPE KOJI JE IGRAO U NBA SVAKA CAST PARKERU,GASOLU,DIVCU,PETROVICU,STOJAKOVICU ALI ONI OVAKVU KOSARKU NIKAD NISU IGRLI DALEKO OD TOGA DA NISU IMALI IZVAREDNE MECEVE ALI OVAJ DECKO IMA NESTO VISE...

raduljantula

pre 10 godina

RADULJANTULA uzeo odmor sinoc, rece treneru izdojadilo mu da dominira severnoamerickim parketima.
Trebali su ga zvati u onom kako se zove rising stars il tako nekako.

SRBIN

pre 10 godina

Nervira me malo komentari tipa pouceni tim iskustvom nece ponavljati greske. Pa ko kaze da se istorija ponavlja uvek. Sad jos treba reci kako je Indijana glupa ekipa jer pobedjuje, kao trose se mnogo. I najjaci su mi fanovi Heata brane Majami i kad ih niko ne napada. Brane ga u stvari od samih sebe, od bubica u glavi. Valjda ti igraci vole kole kosarku vole da igraju i kad izadju na teren cilj im da pobede da se nadigravaju. I smesni su svi koji kategoricno komentarisu Indijana ce osvojiti, Majami ce osvojiti ne Oklahoma ce... Pa valjda kosarku zato volimo sto se nista ne zna unapred sto neizvesna i takmicarksa.

Zoki

pre 10 godina

Ne znam otkud vam to da američka javnost potcenjuje Dragića, pa lik je tek počeo da igra dobro. Igra na poziciji pleja koja ja najjača trenutno u NBA. Tu su Paul, Curry, D-Will, John Wall, K. Irving, Rondo, Parker, Westbrook, Rose, svi bolji od njega kad nisu povređeni i svi dominiraju već nekoliko sezona. Ne znam koliko onda očekujete da se priča o Dragiću, ja pratim ESPN i priča se taman koliko treba.

Isto važi i za all-star. Pa prošle sezone jedan Steph Curry nije bio na all-staru jer nije bilo mesta pored tolikih plejeva.

Što se tiče ovih koji pominju Dražena, vidi se da su to gledali samo na Youtubeu. Prvo, kad je Dražen igrao u NBA evropskim igračima a posebno bekovima je bilo mnogo teže. Drugo, i pored toga čim je dobio šansu Dražen je izdominirao. Poslednje sezone pred smrt bio je izabran u TREĆU najbolju petorku lige. Na poziciji beka šutera! Ispred njega su bili samo Jordan i Drexler. A da je pre toga imao samo sezonu i po poštene igre (kad je prešao u Nju Džersi).

alen

pre 10 godina

ljudi sta vam je nisam rekao da je bolji od njih ali ako nastavi da igra kao ovaj mesec na proseku oko 25/30 pojena i 10 setak asistencija priblizice im se jako a neke i prestici...

Bojan

pre 10 godina

(nekle, 9. februar 2014 11:25)
pa i parker je izuzetan igrac
rekao bih
Novicki pa Parker pa onda red prazan. Ipak je i Parker bio MVP finala.
Naravno da je Novicki bolji, niko to ne dovodi u pitanje, samo nije razlika bas tolika da bi stavio kao da su dve klase u pitanju.

NBA

pre 10 godina

@ spurs
Lilard je car, ali sad bas najbolji plej u NBA... Definitivno je ovo zlatna era plejmejkera (po meni se tu najvise vidi koliko je kosarka napredovala):
Nes, Parker, Rondo, Pol, Vestbruk, Kari, Konli, Holidej, Vol, Irving, Dragic, Bledso, Kalj Lauri, Kemba Voker, Dzenings, Najt, Deron Vilijams, pa Azeja Tomas, Karter-Vilijams, Derik Rouz, Riki Rubio, Felton, Dzeremi Lin, Kalderon... Ma ludnica. Nikada u istoriji NBA nije bilo toliko brutalno dobrih plejeva. Reci za bilo koga od njih da je najbolji (a posebno za Lilarda koji nije nista osvojio) je neozbiljno.

Stele

pre 10 godina

Nadam se da će Dragić nastaviti da pruža ovakve partije. Evropi trebaju što više velikih imena u NBA-u. Sansi ponovo liče na pobednički tim, koji i jesu. Nadam se da će u budućnosti uzeti taj prvi prsten koji svi čekamo toliko dugo! Grin me oduševljava igrom.. zaista all-around igrač (dvojka, trojka, snaga, IQ). Green is a beast!

vajaterp

pre 10 godina

Novicki je najbolji, ali on i Parker NISU isti stil igrača, ne igraju istu poziciju, i ne može to da se poredi. Obojica su majstori.

strebam

pre 10 godina

Najboljeg igraca evrope koji je igrao u NBA na ogromnu zalost nismo imali mnogo vremena da gledamo. Da je Drazen Petrovic igrao u pravo vreme u pravom klubu nebo bi mu bila granica, ovako se slazem da Dirk nema konkurenciju. Ali mi je i dalje neverovatno koliko americka javnost podcenjuje Dragica (kao i Frey-a i bracu Morris).

дурантула окц

pre 10 godina

juče sam umesto nba gledao malo ncaa - ono nema veze sa nba, skroz je drugačije..pratio sam 3 najbolja mlada igrača na svetu - dzabarija parkera, endrua viginsa i dzoela embida..bilo bi smešno da kanzas ne osvoji ove godine zato što imaju verovatno trojicu u prvih 10 pikova na sledećem draftu (vigins, embid, selden) i još nekoliko dosta dobrih igrača..juče su igrali protiv zapadne virdžinije i vigins je dominirao sa oko 20 poena i nekoliko dobrih zakucavanja, embid je imao dabl dabl sa oko 10 poena i skokova, ali je dominirao tako što je naterao protivnike na dosta faulova i dobro se gradi ispod koša, samo mu fali još težina i snaga za nba..zap. virdžinija ima stejtena, čovek razbija kad je blizu koša, ali nema šut iako je plej..parker je izdominirao protiv bostona, kad sam ja ugasio, imao je 24 poena i 12 skokova, a ostalo je oko 5 minuta do kraja....

teško može da se prognozira draft zato što još ne znamo ko bira sa koje pozicije i koja pozicija im treba, ali moja procena je:
1. parker
2.wiggins
3. embiid

Dragička

pre 10 godina

Znala sam da će doći do toga da neko Dragića digne u nebo pa posle da ga svi pljuju!

A pre toga ništa. Kad je Teletović ubacio 19 poena pa čak i video na B92 za njega.

Ovo nije pravedno, to što Dragić radi ove sezone jeste specialno i on se uopšte ne hvali svojim predstavama!

Dirk je imao podporu kluba i specialno Marka Kjubana! Kad su osvojili prsten Dirk je bio okružen svim igračima koji su znali igrati odbranu jer on je velika rupa u odbrani a stvarno dobar ofenzivni igrač.

A to da je Dragić odveo tim koji je bio na početku sezone proglašen za najgoreg in to da oni su sada plejof ekipa jeste specialno!

Ako nastavi ovakvim predstavama sigurno da može uzeti krunu kao najbolji Evrope, ali samo ako nastavi!

Treba dati čoveku koji jeste trenutačno sa Lebronom i Durantulom u društvu sa najmanje 19 poena 5 asista i 48% šutiranja malo poštovanja!

https://pbs.twimg.com/media/BfcSKVDIcAAXFGq.jpg:large

spurs19

pre 10 godina

Miko, ne lupetaj za Lilarda, on je trenutno najbolji plej u NBA ligi, jedino možda Pol, Deron i Kari su na tom nivou plus što učestvuje na svim dogadjajima na Ol Staru što nije zabeleženo dosad.
Blejzersi, Sparsi, Oklahoma i Voriorsi su najbolji na Zapadu, Istok je jako slab, samo Pejsersi i Majami mogu daleko...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Brendon je dominirao ponovo. Lepo je Mika govorio da treba Brendon da bude na all staru, pa i u takmicenju u trojkama. Pa tog Lilarda je cak i jedan Riki Rubio iydominirao sinoc!!! Brendon poydravlja njegove pljuvace sa 35 poena 12 asist i 6 trojki, kao i prethodno vece sa tripl 26 poena 10 asist i 9 skokova uy 5 trojki!!! Bravo Brendone!!! U y odlican procenat suta!!!

KV38M

pre 10 godina

Jedan je Drazen!!! Covek je igrao u vreme najvecih legendi ove igre,od Jordana,Medzika,Birda,pa sve do Euro legendi,Divca,Sabonisa,Galisa...

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.

Dragička

pre 10 godina

(Zoki, 9. februar 2014 15:43)

Pogledaj ESPN i gde je Goran Dragić danas?

Lebron je sa 13 poena gore a Goran nigde!

Nemoj da se praviš pametan, a pogotovo kad se ovde o Goranu nije pisalo kad je imao po 28 poena a neki bivši igrači su imali čak i video ispod 20!

Zoki

pre 10 godina

@Dragicka, ti poredis Dragica sa Lebronom? Ocekujes da vise paznje u medijima dobije igrac koji je postavio rekord karijere sa 34 poena od igraca koji je 4 puta MVP i pretenduje da bude najbolji u istoriji? Ja prvi kad otvorim vesti gledam kako su igrali Durant, Melo, Lebron, a poslednje me interesuje da li je neki relativno novi igrac unapredio igru ove sezone.

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.

alen

pre 10 godina

ajde sad molim vas malo pisite o DRAGICU ne mogu da verujem i nasi ni americki nediji pisu o lebronu,kobiju koga cenim najvise od svih igraca koji su ikada igrali zbog treninga,pristupa treningu,zelji,igranju i zalaganju a ne samo o igrackim kvalitetima i bice opet onaj stari sledece godine.ali on nije tema sad vec dragic sto rece kobi pre par godina voleo bi da igra sa njim i da uci od njega i zajedno da uzmu prstenje.DRAGIC AKO OVAKO NASTAVI BICE TOP 5 IGRACA I BICE NAJBOLJI IGRAC IZ EVROPE KOJI JE IGRAO U NBA SVAKA CAST PARKERU,GASOLU,DIVCU,PETROVICU,STOJAKOVICU ALI ONI OVAKVU KOSARKU NIKAD NISU IGRLI DALEKO OD TOGA DA NISU IMALI IZVAREDNE MECEVE ALI OVAJ DECKO IMA NESTO VISE...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Brendon je dominirao ponovo. Lepo je Mika govorio da treba Brendon da bude na all staru, pa i u takmicenju u trojkama. Pa tog Lilarda je cak i jedan Riki Rubio iydominirao sinoc!!! Brendon poydravlja njegove pljuvace sa 35 poena 12 asist i 6 trojki, kao i prethodno vece sa tripl 26 poena 10 asist i 9 skokova uy 5 trojki!!! Bravo Brendone!!! U y odlican procenat suta!!!

hawkeye

pre 10 godina

Smorila me ona Mara sa tim serijama Hita,baš mi je drago da su prsli od najlošijeg tima zapada,niti je Lebron Bojane jedan od najvećih u istoriji(beg u Majami i dogodio im se Alen,ne jednom...),istorija košarke se piše od 1892. stoga je to osetljiva tema za proglašavanje najvećih.

strebam

pre 10 godina

Najboljeg igraca evrope koji je igrao u NBA na ogromnu zalost nismo imali mnogo vremena da gledamo. Da je Drazen Petrovic igrao u pravo vreme u pravom klubu nebo bi mu bila granica, ovako se slazem da Dirk nema konkurenciju. Ali mi je i dalje neverovatno koliko americka javnost podcenjuje Dragica (kao i Frey-a i bracu Morris).

KV38M

pre 10 godina

Jedan je Drazen!!! Covek je igrao u vreme najvecih legendi ove igre,od Jordana,Medzika,Birda,pa sve do Euro legendi,Divca,Sabonisa,Galisa...

Doktor

pre 10 godina

Svaka cast Dragicu, ove godine je medju pet najboljih bekova u NBA (tu racunam i plejmejkere i bekove-sutere) i sigurno je zasluzio poziv za all-star vise od Lilarda i Parkera. Medjutim, govoriti da Parker, Gasol i Stojakovic nikada nisu imali ovakve partije i da ce Dragic biti najbolji Evropljnin ikada u NBA je najblaze receno preterivanje. Statisticki gledano, Parker je prosle godine imao nesto bolju sezonu nego Dragic sada i bio vodja najboljeg tima na zapadu, a da ne govorimo o partijama u plejofu tokom cele karijere. Dragic, ipak, sada pruza bolje partije nego precenjeni Drazen Petrovic u svojoj poslednjoj sezoni u NBA. Stalno slusam kako je Drazen skoro bio dostigao Dzordana u toj svojoj poslednjoj sezoni i kako je najbolji beli kosarkas ikada, te razne nebuloze o tome kako je bio kosarkaski "Mocart". Samo pogledajte kako je slabo odigrao u plejofu te svoje poslednje sezone u NBA i pronadjite snimak na Youtube-u gde tada mladi Derik Kolman vice na nesrecnog Drazena zbog nezalaganja i sve ce vam biti jasno. Elem, sto se tice Dragica, mislim da ce definitivno prevazici sve igrace iz zemalja bivse Jugoslavije koji su igrali u NBA, a vecinu vec i jeste i da cemo ga pamtiti kao jednog od 4-5 najboljih Evropljana u ligi iza Novickog, Gasola i Parkera.

Dragička

pre 10 godina

Znala sam da će doći do toga da neko Dragića digne u nebo pa posle da ga svi pljuju!

A pre toga ništa. Kad je Teletović ubacio 19 poena pa čak i video na B92 za njega.

Ovo nije pravedno, to što Dragić radi ove sezone jeste specialno i on se uopšte ne hvali svojim predstavama!

Dirk je imao podporu kluba i specialno Marka Kjubana! Kad su osvojili prsten Dirk je bio okružen svim igračima koji su znali igrati odbranu jer on je velika rupa u odbrani a stvarno dobar ofenzivni igrač.

A to da je Dragić odveo tim koji je bio na početku sezone proglašen za najgoreg in to da oni su sada plejof ekipa jeste specialno!

Ako nastavi ovakvim predstavama sigurno da može uzeti krunu kao najbolji Evrope, ali samo ako nastavi!

Treba dati čoveku koji jeste trenutačno sa Lebronom i Durantulom u društvu sa najmanje 19 poena 5 asista i 48% šutiranja malo poštovanja!

https://pbs.twimg.com/media/BfcSKVDIcAAXFGq.jpg:large

alen

pre 10 godina

ljudi sta vam je nisam rekao da je bolji od njih ali ako nastavi da igra kao ovaj mesec na proseku oko 25/30 pojena i 10 setak asistencija priblizice im se jako a neke i prestici...

Dule

pre 10 godina

Citam komentare posle utakmice sa klipersima kako majami tek sada hvata zalet i melje sve pred sobom a oni izgube od najslabije ekipe, definitivno ove godine MVP mora da ode Durantu!

PEP

pre 10 godina

Preterujes malo sa Petrovicem. On je imao 25 godina kada je dosao u NBA i da nije poginuo nikad ne bi ostvario nista slicnu Novickom.
Stvara se prevelika fama oko njega zbog toga sto nije medju zivima i ne bi me zacudili komentari kako je on zapravo i od Jordana bio bolji.
Bio je odlican igrac, jedan od najboljih evropskih igraca, ali i da mu se nista nije desilo, Dirk Novicki bi bio najbolji evropski kosarkas ikada.

nekle

pre 10 godina

@ alen

Njabolji evropljanin ikada u NBA je Dirk Novicki i bez ikakve dileme najbolji evropski kosarkas ikada.
Niko iz evrope nije dostigo te visine,da ne pricam da je Dirk osvojio prsten kao prva zvezda dalasa, i proglasen za mvp finala.
Jedini evropljanin kome je to poslo za rukom i tesko da ce ikad nekom skoro.
Sto se Dragica tice, dobar ove sezone, ali svojevremeno je i Stojkaovic ubacivao po 35 poena na 5-6 uzastopnih meceva za kingse, igrao finala konferencija itd itd.
Kazem Novicki, pa red prazno, pa onda ostali.

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.

ggg

pre 10 godina

@alen Ako nastavi Dragić ovako dobrom igrom ima šansu da bude jedan od boljih igrača Evrope, ali ne i najbolji. Najbolji je Dirk Nowitzki, i ostaće.

Jeremija

pre 10 godina

@alen Razumem ostrascenost prema igrama Dragica,pretpostavljam da si iz Slovenije,ali pominjati njega kao moguceg "najboljeg evropskog igraca u NBA" je smesno. Decko je dobro zaigrao ove sezone,ima 20 ppg,medjutim on ima 28 godina a u karijeri prosek od 10 poena po mecu.Da li si mozda cuo za igrace kao sto su Novicki,Petrovic,Gasol,Stojakovic?
Majami je neprijatno iznenadio nocas,i LBJ je covek od krvi i mesa i njemu moze da se desi da od 50 meceva jedan odigra lose... Medjutim,ocigledno je da se Majami muci u gostima,trenutno imaju skor 15-10 . Mislim da ce biti iza Indijane na kraju regularnog dela lige ali oni su iskusna plej of ekipa i najbolje partije od Vejda,Bosa pa i Dzejmsa ocekujem tek u aprilu i maju.

Rade

pre 10 godina

Apsolutno najbolji igrac iz bivse juge svih vremena u NBA Pedja Stojakovic!!!!

Svi koji misle drugacije ili nisu realni ili ne znaju dovoljno. Covek je u karijeri od 13 sezona imao 18ppg i u 6 sezona je imao bolje ucinke nego Dragic u ovoj. Bio je jedne sezone DRUGI strelac cele NBA iza McGradya i CETVRTI u izboru za MVP cele NBA. Bio je 3 puta NBA allstar, clan druge petorke, karijeru zavrsio kao 4. Trojkas svih vremena u NBA na vecoj listi i 3. U slobodnim bacanjima. Igrao je u 12 od 13 sezona u play of timovima, sa Kingsima bio pored webbera glavna zvezda u timu koji ce dugo biti pamcen i sigurno bi bio sampion sa nije bilo tandema Kobe - Shaq na vrunscu. Uz to ima i svetsko zlato i na oba takmicenja je bio najbolji nas igrac.... ovo je samo deo, Pedja Stojakovic je buduci clan kuce slavnih, a to samo mi Srbi ne vidimo....

Bojan

pre 10 godina

(hawkeye, 9. februar 2014 08:43)
ovaj poraz jeste neocekivan, ali rekao sam da zasigurno nece vijati neku veliku seriju, nisam siguran ni da mogu u ovom trenutku, ali prosle godine su najbolje igre pruzali upravo tokom serije i plejof ih je uhvatio u padu forme, pouceni tim iskustvo sigurno nece ponoviti takvu gresku.

A Lebron vec jeste medju najvecima u istoriji, top 20, a ubedjen sam ce moci da udje u grupu gde su Rasel, Vilt, Oskar, Karim, Bird, Dr J, Medzik, Dzordan, Dankan i Kobi. Od trenutnih igraca tu ce se prikljuciti LBJ i KD

дурантула окц

pre 10 godina

juče sam umesto nba gledao malo ncaa - ono nema veze sa nba, skroz je drugačije..pratio sam 3 najbolja mlada igrača na svetu - dzabarija parkera, endrua viginsa i dzoela embida..bilo bi smešno da kanzas ne osvoji ove godine zato što imaju verovatno trojicu u prvih 10 pikova na sledećem draftu (vigins, embid, selden) i još nekoliko dosta dobrih igrača..juče su igrali protiv zapadne virdžinije i vigins je dominirao sa oko 20 poena i nekoliko dobrih zakucavanja, embid je imao dabl dabl sa oko 10 poena i skokova, ali je dominirao tako što je naterao protivnike na dosta faulova i dobro se gradi ispod koša, samo mu fali još težina i snaga za nba..zap. virdžinija ima stejtena, čovek razbija kad je blizu koša, ali nema šut iako je plej..parker je izdominirao protiv bostona, kad sam ja ugasio, imao je 24 poena i 12 skokova, a ostalo je oko 5 minuta do kraja....

teško može da se prognozira draft zato što još ne znamo ko bira sa koje pozicije i koja pozicija im treba, ali moja procena je:
1. parker
2.wiggins
3. embiid

spurs19

pre 10 godina

Miko, ne lupetaj za Lilarda, on je trenutno najbolji plej u NBA ligi, jedino možda Pol, Deron i Kari su na tom nivou plus što učestvuje na svim dogadjajima na Ol Staru što nije zabeleženo dosad.
Blejzersi, Sparsi, Oklahoma i Voriorsi su najbolji na Zapadu, Istok je jako slab, samo Pejsersi i Majami mogu daleko...

Dragička

pre 10 godina

(Zoki, 9. februar 2014 15:43)

Pogledaj ESPN i gde je Goran Dragić danas?

Lebron je sa 13 poena gore a Goran nigde!

Nemoj da se praviš pametan, a pogotovo kad se ovde o Goranu nije pisalo kad je imao po 28 poena a neki bivši igrači su imali čak i video ispod 20!

NBA

pre 10 godina

@ spurs
Lilard je car, ali sad bas najbolji plej u NBA... Definitivno je ovo zlatna era plejmejkera (po meni se tu najvise vidi koliko je kosarka napredovala):
Nes, Parker, Rondo, Pol, Vestbruk, Kari, Konli, Holidej, Vol, Irving, Dragic, Bledso, Kalj Lauri, Kemba Voker, Dzenings, Najt, Deron Vilijams, pa Azeja Tomas, Karter-Vilijams, Derik Rouz, Riki Rubio, Felton, Dzeremi Lin, Kalderon... Ma ludnica. Nikada u istoriji NBA nije bilo toliko brutalno dobrih plejeva. Reci za bilo koga od njih da je najbolji (a posebno za Lilarda koji nije nista osvojio) je neozbiljno.

Peja16

pre 10 godina

@(alen, 9. februar 2014 09:55)

Zaboravio si Novickog, trebace Dragicu jos dosta kacamaka i proje da pojede da bi dosegao istog, ali da je mladjanom Stephu Curry-u odrzao lekciju nocas, jeste! Uzgred, za njegovu prilagodbu NBA-u i uspeh ovakvog Finiksa jedan od najzasluznijih je Igor Kokoskov, koji je npr. i matorog Sheka ucio prostim i efikasnim izvodjenjem bacanja i unapredjenju suta..

http://www.youtube.com/watch?v=XDdUzOTvoac

Zoki

pre 10 godina

Ne znam otkud vam to da američka javnost potcenjuje Dragića, pa lik je tek počeo da igra dobro. Igra na poziciji pleja koja ja najjača trenutno u NBA. Tu su Paul, Curry, D-Will, John Wall, K. Irving, Rondo, Parker, Westbrook, Rose, svi bolji od njega kad nisu povređeni i svi dominiraju već nekoliko sezona. Ne znam koliko onda očekujete da se priča o Dragiću, ja pratim ESPN i priča se taman koliko treba.

Isto važi i za all-star. Pa prošle sezone jedan Steph Curry nije bio na all-staru jer nije bilo mesta pored tolikih plejeva.

Što se tiče ovih koji pominju Dražena, vidi se da su to gledali samo na Youtubeu. Prvo, kad je Dražen igrao u NBA evropskim igračima a posebno bekovima je bilo mnogo teže. Drugo, i pored toga čim je dobio šansu Dražen je izdominirao. Poslednje sezone pred smrt bio je izabran u TREĆU najbolju petorku lige. Na poziciji beka šutera! Ispred njega su bili samo Jordan i Drexler. A da je pre toga imao samo sezonu i po poštene igre (kad je prešao u Nju Džersi).

bree

pre 10 godina

alene slazem se u vezi dragica, godinama pokazuje svoj kvalitet, a posebno ove sezone briljira ali niko to ne ceni, jer je on jedan obican decko, koji radi i cuti, takvi lose prolaze u americi gde se ceni samo show. A to zapazanje da je on bolji od parkera,novickog, mora jos da igra barem jos nekoliko sezona da bi bio rame uz rame, daleko je on od njih za sada.

oklagija

pre 10 godina

@Alen
Dragic da bude najbolji evropljanin ikada pored Parkera i Novickog recimo? Da se razumemo, Dragica izuzetno cenim i u fantasticnoj je formi, zasluzio je da bude na all-staru ali daleko je od Parkera. Francuz uz Pola vazi za najboljeg pleja, osvojio je sve sto se moze osvojiti uz zvanje MVP-ja plej ofa, isto vazi i za Novickog. Zaboravljas i sjajnu sezonu Stojakovica iz 2004 ja mislim kada je belezio prosecno 24.5 poena i bio 2. kandidat za MVP-ja. Uz osvojen prsten na kraju i jedan od najefikasnijih suteva za 3 Pedja je takodje daleko ispred Dragica na lestvici najbolji evropskih NBA igraca.

Stele

pre 10 godina

Nadam se da će Dragić nastaviti da pruža ovakve partije. Evropi trebaju što više velikih imena u NBA-u. Sansi ponovo liče na pobednički tim, koji i jesu. Nadam se da će u budućnosti uzeti taj prvi prsten koji svi čekamo toliko dugo! Grin me oduševljava igrom.. zaista all-around igrač (dvojka, trojka, snaga, IQ). Green is a beast!

Bojan

pre 10 godina

(nekle, 9. februar 2014 11:25)
pa i parker je izuzetan igrac
rekao bih
Novicki pa Parker pa onda red prazan. Ipak je i Parker bio MVP finala.
Naravno da je Novicki bolji, niko to ne dovodi u pitanje, samo nije razlika bas tolika da bi stavio kao da su dve klase u pitanju.

Zoki

pre 10 godina

@Dragicka, ti poredis Dragica sa Lebronom? Ocekujes da vise paznje u medijima dobije igrac koji je postavio rekord karijere sa 34 poena od igraca koji je 4 puta MVP i pretenduje da bude najbolji u istoriji? Ja prvi kad otvorim vesti gledam kako su igrali Durant, Melo, Lebron, a poslednje me interesuje da li je neki relativno novi igrac unapredio igru ove sezone.

raduljantula

pre 10 godina

RADULJANTULA uzeo odmor sinoc, rece treneru izdojadilo mu da dominira severnoamerickim parketima.
Trebali su ga zvati u onom kako se zove rising stars il tako nekako.

SRBIN

pre 10 godina

Nervira me malo komentari tipa pouceni tim iskustvom nece ponavljati greske. Pa ko kaze da se istorija ponavlja uvek. Sad jos treba reci kako je Indijana glupa ekipa jer pobedjuje, kao trose se mnogo. I najjaci su mi fanovi Heata brane Majami i kad ih niko ne napada. Brane ga u stvari od samih sebe, od bubica u glavi. Valjda ti igraci vole kole kosarku vole da igraju i kad izadju na teren cilj im da pobede da se nadigravaju. I smesni su svi koji kategoricno komentarisu Indijana ce osvojiti, Majami ce osvojiti ne Oklahoma ce... Pa valjda kosarku zato volimo sto se nista ne zna unapred sto neizvesna i takmicarksa.

vajaterp

pre 10 godina

Novicki je najbolji, ali on i Parker NISU isti stil igrača, ne igraju istu poziciju, i ne može to da se poredi. Obojica su majstori.

Danilo

pre 10 godina

Kris Pol je najbolji plej lige barem po meni ima sve, dobar sut ,ulaz,odlicno asistira,gubi jako malo lopti ima odlican dribling,a dobar je i u odbrani.Posle njega mi je najbolji Rondo on je umetnik uzivanje je gledati ga.