Petak, 07.02.2014.

18:03

Pola Partizana premalo za FMP

Košarkaši FMP iz Železnika treći su polufinalisti Kupa Radivoja Koraća, pošto su u četvrtfinalu, posle produžetaka savladali ekipu Partizana sa 95:89.

Izvor: ÐN

Pola Partizana premalo za FMP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

338 Komentari

Sortiraj po:

danilo

pre 10 godina

Joooojj kako sad ovo,razbio nas FMP,ne shvatam...ja sam mislio da je Zvezda FMP,a vidi nas razbio FMP,a Zvezda vec igrala...joooojjj kako sam gluuuppp i iskompleksiran,odoh da cupam kosu sa glave...razbio nas FMP!Kako bi nas tek Zvezda razbila...

frenky wolf simao

pre 10 godina

Dule se bre sprda sa vama, pozdrav iz Kragujevca!
(sss, 07. februar 2014 23:32)
Kako se sprda s nama,tako sto je ispao vec u cetvrtfinalu??Buhahahahahhaha,ja bih pre rekao da se on sprda sa vama i sa vasom "institucijom"...

crveni

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)
Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.
(ujfaluši, 07. februar 2014 21:29)

Sa skorom 16-3 nas ne vidiš na F4? Stavi naočare, pogledaj tabelu ABA lige. Bićemo prvi, zato će se igrati u BG, a vama ostaje da navijate za nas poslednje kolo, kao protiv Budućnosti prošle godine.

bora

pre 10 godina

Laže vas Čović da svi eventualni trofeji idu u SD Crvena Zvezda!To je jednostavno nemoguće,jer CZT nije član SD Crvena Zvezda!!Mogu oni fizički stajati bilo gde,za vašu obmanu,ali KSS ih nikada neće registrovati kao trofeje KK CZ!! To jednostavno nije isti klub.Ne može se deklarativno odredjivati,kome pripadaju trofeji.To bi bilo kao kada bi KK Partizan osvojio Aba ligu,i doneo odluku da ista pripada KK Hemofarm,koji trenutno vegetira,a sve benefite od osvajanja(igranje u Evropi i sl.) iskoristi sam.Nego ajd' zaludjuj masu,istina je u ovoj 'državi' odavno siroče!!

Spasic

pre 10 godina

Cvorovic-Djukanovic-Guduric-Dobric su 94. i 95. godiste. A oni plus Filip Covic su vas dobili. Stalno se prica kako je kls liga smesna i kako su timovi iz aba lige mnogo jaci. Dalo, Salic, Musli i Gagic igraju evroligu, na papiru ovo ste lagano morali da dobijete.

Desetkovani

pre 10 godina

@Sramota
Gagic i Musli igraju standardno Aba ligu i El. Dallo je uglavnom na klupi ali ulazi cesto u igru i u Aba i u El. Ko od igraca Fmp ima bilo kakvo iskustvo osim smesnog Covica? Ostali ne znaju ni kako izgleda Pionir.

Sparrow025

pre 10 godina

"NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te." Sta niste razumeli? U stvari, jeste u pravu ste on je najzasluzniji, dao je jednu trojku i doneo zlato nasoj zemlji. Da nije dao tu trojku gledali bi finale sa tribina, finalna utakica je bila samo realizacija.

I promenite ime iz Kup Radivoja Koraca u Kup Milana Gurovica.

NEVEROVATNA STE VI SORTA, AL SE PRIMATE...

Zavrsavam ovde, jel ne zelim vise da pricam sa ljudima koji prate kosarku od prosle godine.

znalac

pre 10 godina

NIKOLA CVOROVIC je igrac C.Zvezde jos od pionirskih dana.Igrao za reprezentaciju Srbije od pionirske reprezentacije sve kategorije.Jedino neopravdano propustio proslogodisnje juniorsko zlato.Zna za samo jednu stvar u zivotu a to je KOSARKA.(ogroman talenat I krvav rad).Da nam je ziv I zdrav

tetak Đorđije

pre 10 godina

Grobar, e to je FMP!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kerez, 7. februar 2014 20:22)

Druze,samo jedna mala sugestija u vezi tvojih komentara.Napisi slobodno po neki i u mnozini.Prilicno sam siguran da moderatori nece da ti zamere na tome!

E

pre 10 godina

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.
(vs, 7. februar 2014 21:39)

Argentinci su dobili Amere pre nas, znatno lakse, na tom sampionatu tako da nije bila samo realizacija. I da budemo iskreni, ako se secas poslednjeg napada u regularnom delu pri neresenom rezultatu, bio je faul za Argentinu. A za mec sa SAD, svaka mu cast.

samo zvezda

pre 10 godina

@black Sumnjam da je rec o namernom obaranju forme jer to bas i nema logike obzirom da se upravo u ovom mesecu vrv resava pitanje ucesnika f4. Pre ce biti da je rec samo o povredama, tj povredi Milosavljevica jer je za Vestermana zamena dovedena (Tepic). Sto se tice utakmice nema se sta reci. FMP igrao sa decom i par iskusnijih i pobedio Partizana sa decom i par iskusnijih. A gospodin Vujosevic, pa dobro njega cu ignorisati. Sportski pozdrav.

Davor

pre 10 godina

Cekaj pa to Partizan izgubio od FMP-a...Zvezda je igrala juce tako da eto grobarcici videli da ipak ima i FMP i CZ! A Duki verovatno primao infuziju posle meca...Samo mi nije jasno omalovazavanje kupa koji nosi ime legendarnog igraca kome svaki kosarkas treba da se pokloni prilikom izgovaranja njigovog imena...

mica

pre 10 godina

Момци који су највише играли у ФМП-У су `94 и `95 годиште тако да гробари безвезе траже оправдање да су играли са јуниорима. практично су обе екипе биле јуниорске уз то ККП је играо са неким ЕЛ играчима

crveni

pre 10 godina

Radonja, možda da razmisliš o ovom Čvoroviću, igra trojku a ima šut samo prangija(7/10 za 3). Verujem da će se i truditi u odbrani a sigurno je jeftiniji od Amera.

Mada za Vilijamsa bih mnogo dao...

tatino mezimce

pre 10 godina

Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

Bas je bio jasan,tatin mezimac se ispucava svaki drugi napad sa 9 metara,zadnjih nekoliko minuta samo frljao,resio da bude junak,pa to ti je i na kraju uspeo,a sut 2/10 za 3.Da se nije junacio resili bi to mnogo ranije.

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

А јел теби јасно за кога навијаш, хе, хе ...

Sramota

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.
(Desetkovani, 7. februar 2014 23:00)

Ceo meč sa produžetkom (45 min) odigralo ukupno 7 igrača.
Evo te iskusne ekipe :
1. Aranitović, 18 god.
2. Dalo, 19
3. Andrić, 20
4. Marinković, 16
5. Gagić, 23
6. Šalić, 18
7. Musli, 23

.

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.
(Богте, 7. februar 2014 21:27)
Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?

Povidon

pre 10 godina

Fmp je potcenio KKP i zato je Partizan izborio produzetke i zbog toga je igra Fmp za svaku kritiku. Fmp je kvalitetniji i od kompletnog Partizana. Ova tekma je dokaz da Fmp ne sme da potceni ni ekipe koje su slabije od Crnokose. Da nije sudijske pomoci Partizan bi bio na sredini tabele KLS.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

s' obzirom da ste pred bankrotom ovo je realan partizan..ako nemas pare onda par sezona u srpsku ligu sa klincima pa iz pocetka

blinkibil

pre 10 godina

Pa dobro, sta ako su izasli sa ovim sastavom. Odmarali su Lovernja, Bogdanovica i vec povredjenog Kinslija, nisu odmarali ceo tim. Ostace bez EL sta je vama, moraju da odigraju zavrsnicu ABA bez greske a ovo su im igraci koji moraju to da iznesu na svojim plecima, a imaju i EL. Njima je jasno da i sa ova tri igraca tesko mogu do trofeja pored odlicne Zvezde, sto bi umarali igrace koji su vec iscrpljeni i os kojih se ocekuje da uvedu tim na F4. Sem toga nas domaci kup je obezvredjen i ne donosi izlazak u Evropu i svakako je manje vazan od plasmana na F4. Lupajte mi minuse koliko hocete ja znam da sam u pravu i podrzavam odluku DV a verujte mi da nisam grobar i da sam jedan od retkih koji voli i partizan,zvezdu,radnicki, megu...pre svega volim kosarku i voleo bi da partizan i zvezda igraju finale ABA ali da za promenu osvoji zvezda i da oba tima idu u EL.

Desetkovani

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.

sarabanjaluka

pre 10 godina

КК Црвена звезда 1 Куп победника купова
12 Првенстава Југославије
3 Купа Југославије
3 Првенства СР Југославије
3 Купа Радивоја Кораћа aaaaa КК Партизан1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
20 Националних шампионата
13 Националних купова
6 Јадранских лига
9 дуплих круна
1 трипла круна.....

nikola

pre 10 godina

(sarabanjaluka, 7. februar 2014 23:00)

Samo si trebao za pojedince da naglasis da ona 3 Kupa Radivoja Koraca Zvezde i Partizana nisu isti,jer su kod Partizana u pitanju evropski Kupovi Radivoja Koraca,sadasnji Evro Kup.A imamo i 5 ovih domacih KRK.

Te El

pre 10 godina

"Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?
(., 7. februar 2014 23:17)"

Ne, to je FMP. Pogledaj APR Srbije, samo ce ti se kazati... Ili nastavi da zivis u zabludi...

Kop

pre 10 godina

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!
(tatino mezimce, 7. februar 2014 23:13)

A u FMP-u su bili Durent, Kobi, i Lebron?
Aj ne brukajte se, u FMP-u su još mlađi igrači i ne igraju aba ligu niti treniraju sa igračima koji igraju istu i evroligu.

black

pre 10 godina

Cestitke FMP-u i Gurovicu na zasluzenoj pobedi!
Zbog nacina odbrane zona 1-3-1 FMP je sutirao preko 40 trojki i nazalost dosta pogadjao.KKP nije imao dovoljan broj igraca u rotaciji na spoljnoj poziciji i to se osetilo,ali dobili smo Aranitovica, i definitivno izgubili Gagica i Muslija.
Sacuvati energiju za Evroligu i ABA ligu.Mislim da je doslo svesno do obaranja forme i ucestalih poraza,a da su povrede dobar alibi za to.
U martu ce KKP izgledati mnogo bolje,a u maju po tradiciji titule i pehari.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Neupućeni bi rekli kako je jaka Srpska košarkaška liga, kada jedan njen prosečan tim bije jednog renomiranog euroligaša, jedinog sa ovih prosotra.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Eto i grobarima se ispunila jedna od najvecih zelja a to je da igraju konacno sa toliko zeljenim Fmp-om samo nisu znali da su oni dosta jaci od njih haahhahahaahha

sinkoukopavajse

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.
(Уопште није лоше, 7. februar 2014 21:24)

Sinko , pa vi ste ucestvovali u priredbi !! Samo ranije otisli kuci !!!

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ako su Gagic i Musli drvece, onda je Salic bandera (Miki, 07. februar 2014 21:04) ahahahhahahhahah kako me nasmeja komentar care

007

pre 10 godina

Evo ovako,navijam za Partizan, Dule je taktizirao i bilo sta bilo, ali kad vidim ove izivljavajuce komentare komsija, tacno se vidi koliko besa ima u pisanju istih,hrane se time sto je Partizan ispao ,ali razumem 11 godina bez titule, mora da ih mnogo boli .

uvek Zvezda

pre 10 godina

Neću da komentarišem ovaj poraz jer zaista nije odraz pravog stanja stvari jer ruku na srce ovo je bio 2. tim Partizana i njihovo pravo lice ćemo videti tek u plej-ofu. Ali me zanima nesto drugo, godinama slušamo i čitamo o čuvenoj školi košarke KKP pa bih voleo da mi neko nabroji 5 igrača ( to je manje od jednog po godini za sve ove titule ) koji su PONIKLI u Partizanu i koji su napravili dobru karijeru u Evropi...

pokrijte se

pre 10 godina

(Delija Banovo Brdo, 7. februar 2014 20:29)

Ja sam odgovarao na komentar u kome je pomenuto da Radnicki FMP igra protiv Partizana koji ima 5 stranaca,pa sam rekao da samo Dalo igra od stranaca,ne znam sta ce brecas.
U ovom vecerasnjem Partizanu bilo je 10 igraca,7 su igrala,od njih su 5 '94 i '95 godiste!Samo su Gagic i Musli bili stariji.U jednom momentu smo imali 3 centra na parketu i jos smo igrali produzetak.Garantujem da oni momci ni na treningu nisu ni jednom igrali zajedno u petorci,a verovatno ni trenirali zajedno.

nikola

pre 10 godina

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Tacno,pola pionira su napunili navijaci iz zeleznika...Pa juce je bilo par stotina cacana na vasoj utakmici.

Perun

pre 10 godina

Мој ћале који је ватрени партизановац овај пораз је коментарисао у фазону- Дуле чува играче за АБА и еуро лигу... Морате признати да је мој ћале са изјавом надмашио и најбоље српске комичаре :)

uaa FMP

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.
(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ne,ne,grubo gresis.. Juce je bio FMP "kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime u c.zvezda telekom, a ovo danas je bivsi Radnicki Basket,kome takodje "niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime prvo u Radnicki fmp,a onda samo fmp,da zavara trag onima koji ne prate.

veliki strumf

pre 10 godina

Zamislite Zvezdu bez Blazica,Nelsona, Dzenkisa,Katica,Simonovica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lesa, 7. februar 2014 20:42)

Od pobrojanih, samo je Nelson iz prve postave. A po tebi Nelson je pandan Leu? Pa Vesterman je veliku vecinu utakmica u Partizanu zavrsio sa negativnim minusom, Gordic je sa manjom minutazom bio bolji. Malo je bolji od Cvetkovica, samo zbog boljeg suta. Neka je Kinsi pandan Dzenkinsu, Gagi Blazicu, a Bertrans Silbu. Tepic bi jedino mogao da bude pandan Rebicu, nikom drugom. Pa sa onim sto bi nam preostalo pocepali bi vas bar 15-20 razlike.

KK MUTANT

pre 10 godina

(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ovo je RADNICKI FMP !!!!!!!!!!!! a crvena cvezda BEOGRAD je FMP koji NOSI TO IME Kada bi video dalje od nosa sve bi ti bilo jasno ovako se malo vise informisi!!!

Inace momcima cestitke na pobedi!

Lazaris

pre 10 godina

Pa i ovaj FMP je mladja ekipa od Partizana,tri najbolja strelca na mecu za njih imaju 19,20 godina tako da to sto ce Dule da prica da je partizan desektovan ne pije vodu,mislim da je prosek godina ekipe isti.

EUforija

pre 10 godina

Ko iole razumije košarku shvata da je utakmica namještena. E sad zasto je to tako to je već druga tema, reklo bi se da tu ima personalnih razloga trenera partizana.

Kosarkas

pre 10 godina

Zao mi je sto Partizan nije bio kompletan. Zvezdas sam i zao mi je sto u finalu ako treba za pehar pobediti, treba pobediti velikog rivala, a to je Partizan. Svaka cas ostalim ekipama ne umanjujem njihov ucinak ovom recenicom. I moram da kazem mladim navijacima crno-belih, da je Zvezda pocetkom 2000-tih zavrsavala utakmice i sa 4 igraca, ne ponovilo se to nikom i nikada. Nek zivi kosarka u Srbiji. Napred Zvezda.

auuuuuuuu

pre 10 godina

Jel toliki strah od Zvezde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komedija..., 7. februar 2014 18:19)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

eee

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)
- Pa da nije bilo tog Gurovica, mi bi finale gledali sa tribine...!

vs

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.

srle

pre 10 godina

Teska situacija za Partizan (nas), logican izbor je gubitak kupa jer forsiranje *preostala* 2 igraca Lovernja I Bogdanovica bio bi zlocin I izlaganje novom riziku od povreda, a izgubili bi od CZT 100% I sa njima. Nadam se oporavku povredjenih , dolasku jos nekoga I ravnopravnim finalima aba I srpske lige sa CZT....

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.

Razbio nas Radnicki, do FMP nismo stigli.

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Pa da, a vi ste juce sami napunili dvoranu? Ili ste dolazili i danas da navijate?

nikola

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!
(SRBIN, 7. februar 2014 20:17)

Prosle nedelje.

u rupe

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.
(Lobotomija Svesti, 7. februar 2014 20:25)

A sad je odjednom najelitniji trofej(za vas znam da jeste,snimate DVD kada ga osvojite)?Omalovazavanje srpske kosarke i pokazao "ljubav" prema srpskom sportu?A da je igrao Bogdan i povredio se onda bi opet bilo pljuvanje,opet kukanje,opet bi se pominjali interesi srpske kosarke,a Dule njen najveci neprijatelj...Ma covek sta god da uradi vama ne valja.Kada su igrali po 35 minuta onda ste pricali treba da ih odmara,a sada kada ih odmara opet ne valja.Covek "dobar dan" da kaze vi bi ostavili 200 komentara protiv njega.

ujfaluši

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)

Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.

goga

pre 10 godina

(consigliere, 07. februar 2014 20:18)
digitron u ruke i racunaj, ovaj fmp je mladji i jeftiniji od ovog partizana, tako da vam buducnost nikako nije svetla

Darko

pre 10 godina

dali neko moze da mi kaze koliko je utakmica partizan izgubijo uzastopno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 7. februar 2014 20:27)

Mogu ja ali kad naučiš da pišeš. Za početak "dali" odvojeno i izostavi j iz izgubiJo. Ako ponoviš pitanje bez gramatičkih grešaka dobiješ odgovor, može?

Уопште није лоше

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.

mirko

pre 10 godina

Jedan sam od onih navijača Partizana , koga ne interesuju drugi klubovi, ni njihova istorija.
Gledajući ovu utakmicu imam utisak, da Gagić, a pogotovo Musli nisu igrači za Partizan, eventualno kao neka treća rezerva. Bez obzira na okolnosti, sramota je izgubiti od ovakvog kluba, a pogotovo na ovaj način.
Mladi Arnitović mi se svideo, prvenstveno što je hrabar igrač, sme da preuzme odgovornost, za razliku od Andrića, koji igra kukavički, kao da ga je strah šutirati. Nije mi jasno i šta planira Vujošević sa Daloom, jer nije ga morao dovoditi iz Francuske, takvih kao on ima mnogo u Srbiji.
Na kraju, posle ovakve utakmice se vidi prava vrednost Bogdanovića, Kinzija i Lovrenja, jer bez njih Partizan je prosečan tim Srpske lige.

Mister No

pre 10 godina

Zvezdasi ne zaboravite vi ste prvaci prve polusezone. To ce vam svi grobari priznati ali tu se zavrsava vas uspeh. Jos mesec dana najvise i vasa forma ide dole. Kod nas ce biti suprotno. Nasa forma ide gore i bice prava kada treba. Nece vas biti nigde u Maju kada budemo osvojili sve. Kup ce vam ostati uteha i ove kao i prosle godine

vladan

pre 10 godina

Svuda naslovi da je Partizanov juniorski tim izgubio, niko da kaze da je u tom timu bio jedan reprezentativac Srbije (Gagic) i jedan igrac sa sireg spiska (Musli). Slazem se da je ovo treci tim Partizana i da su neiskusni, ali kojiko iskustva imaju igraci FMP

Score Killer

pre 10 godina

@bodibond koji je on to drzao a Danilovic nije ?
(W8, 7. februar 2014 20:27)

Титулу првака света у категорији репрезентација ...

Vlada Petrović

pre 10 godina

Zvezda umesto da baca novac za dovođenje krila, trebalo bi da vrati prvom timu malog Čvorovića. Odlično bi se dopunjavao sa Simonovićem, a i razigrala bi jednog mladog domaćeg igrača.

wer

pre 10 godina

"Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce?"

A sta to tebi nije jasno bistro momche?
Juce je igrao FMP A, danas FMP B.

Pisete istoriju, dva FMP-a u polufinalu
:)

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Nemojte sada da umanjujete tezinu poraza. Ako je CZ za njih FMP, onda je Partizan izgubio od FMP B tima. :) ali dobro,to je sport. :)

FMP-OVANJE !!!

pre 10 godina

Opaaaa pa šta ovo bi ??? A bibliotekari ?! E TO JE FMP ! Naljutili se momci što ih stalno prozivate pa vas zatrpali ! Ali ona Čovićeva trojka sa pola terena kao odgovor na prostake na tribini, NEPROCENJIVO !!! Hahahahahahaa

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Pametna odluka da se igraci cuvaju da ne osvoje trofej, nego da se cuvaju za EL, gde nemaju apsolutno nikakve sanse da dobiju vise od 3 utakmice u 14 kola. 3 put ura za carobnjaka i njegove zeceve iz sesira.

sole

pre 10 godina

Zato što nije igrao u najjačem sastavu Partizan treba kazniti zbog omalovažavanja FMP-a, ostalih učesnika turnira i celokupnog takmičenja u organizaciji saveza

bobo mk

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.

consigliere

pre 10 godina

Buducnost Partizana je svetla! Svidja mi se kako igraju klinci, stvarno su opravdali sansu.Steta sto se Bezbradica povredio, verujem da bi bio nosilac ili jedan od nosilaca veceras! Steta sto ove sezone nece biti u prilici da odigraju zajedno svi igraci koji su na platnom spisku Partizana. Bertans koji je od pre povredjen, pa onda igraci koji su zapoceli sezonu, Tepic koji je dosao kasnije i nadam se Pavlovic.Verujem da bi ta ekipa bila sjajna! No, ko zna zasto je to dobro, posle kise, dolazi duga! Napred PARTIZAN!

FMP vas odrao

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.

crni_redstar

pre 10 godina

ne treba zvezda da pusti,ako bude trebalo u zadnjem kolu cibonu,jer ovo sto radi partizan je stvarno bruka...kinzi i bogdan izjavljuju kako su spremni za kup,a znaju da ce pustiti da ne bi igrali sa zvezdom,karma je cudo,sve se vraca visestruko!

top16

pre 10 godina

Znaci necete igrati ni u prvenstvu jer ni ono ne donosi nista sem prestiza?Ovo jeadno i sramotno pa cak i za bucka!
(Borky, 7. februar 2014 19:21)

Sta sve necu da procitam...Boze zdravlja do prvenstva ce se igraci oporaviti pa ce igrati,kao i svake godine.Mi kup zrtvujemo,ove godine, zato sto imamo 7 povredjenih igraca,a samo malim delom zato sto je nebitan i zato sto je bitnija ABA zbog EL.Da su bar Kinsi i Tepic spremni igrali bi verovatno sa punim sastavom.Sta sad,da nam 3 dana za redom Bogdan i Lovernj igraju po 35+ minuta i ostanemo posle i bez njih?Kako menjate teze,ne mogu da verujem...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

pokrijte se

Ajde decko broj ko koliko stranaca ima.Pa vi i sa strancem igrate protiv ove dece iz radnickog FMP. Koji je to vas drugi tim. Kada je poseldnji igrac iz mladjih kategorija usao u seniore.Ja se bogami ne secam a ni Grba kod tegeltije. Prpa da ne igrate finale. Ali nema veze za dve nedelje je derbi. Mozda ce DV i tada da izvede rezervni sastav.I mi cemo opet ove iste od veceras

Fidel

pre 10 godina

Ako je izgubio zato što mu je ekipa slaba treba da da ostavku što nije napravio bolju ekipu, ako je želeo namerno da izgubi onda treba da bude diskvalifikovan iz sporta.

Labud

pre 10 godina

Raduje me dobra igra Aranitovica, Dalo, debi Marinkovica, a takodje i ova omladina iz FMP Radnickog. Ja sam uzivao u kosarkaskoj predstavi, zakasnio sam i nisam video vredjanje Gurovica, ja nisam za to, ali nije on ni prvi ni poslednji koji ce biti vredjan bilo od grobara ili cigana. Mislim da je ovo najbolje resenje, s obzirom na povrede. Cigani nek moralisu kada njima bude ovako desetkovan tim. Pa igrali smo s tri centra.

njaVa

pre 10 godina

Realno partizan u ovakvom stanju ne moze nista Zvezdi, tako da je bolje da ne rizkuje sa povredama i da puste rezerve... iako je po meni malo kukavicki da ovako izbegavaju Zvezdu...

Lobotomija Svesti

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.

Rade

pre 10 godina

Bolje je stoje veceras izgubljena utakmica nego da je dobijena. Partizan sa ovim timom ne bi mogao da osvoji kup. Veceras su na kosarkasku scenu stupila dva buduca asa, Cvorovic i Araniotovic.

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

sve to stoji,da smo desetkovani povredama,da se nema para,umor...ali i ovi sto su igrali trebali su jedan fmp da oduvaju sa terena,ovo je stvarno nedopustivo...

Gile

pre 10 godina

@@@Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Mi sa drugim timom a Vi igrate sa dva tima u istom takmičenju ?

3EMYH

pre 10 godina

СТРАШНО!!!
Арапи, Руси и читав државни врх су дошли главе јадном Партизану.
Један напад им блокирају Арапи, у контри поентирају Руси
а држава је подметнула лопте које улазе у кош
само кад шутирају кошаркаши ФМП-а.
Само да не заборавим - за све повреде играча Партизана,
одговорна је црна магија и бацање чини и урока од стране Небојше Човића.

Đorđe

pre 10 godina

Ne znam da li ću dočekati da nakon neke Partizanove utakmice pročitam komentar koji se odnosi na košarku. Uglavnom 90% navijača Zvezde, ili FMP-a, ne znam više ko su, slave našu propast i njihovo osvajanje svih trofeja. A i sami podsvesno znaju šta im sleduje kada se oporave Bertans i Tepić, kada stigne Pavlović, uz Bogdana i Kinsija. Tako da pustite ih, nek proslave taj kup, i onako je to sve što će videti od trofeja ove godine.
Što se ovog sastava Partizana tiče, jedino Andrić može da pomogne prvom timu. Dalo je antitalent i sem solidnih fizičkih predispozicija, nema ništa. Nesiguran u vođenju lopte, loš šut, ispada u odbrani, vrlo slabo.
A Musli i Gagić su posebna priča. Oni ni protiv ekipe iz KLS ne mogu da ostvare dominaciju. Nikad nismo imali gore centre.
U svakom slučaju, dobro će doći ova pauza da se odmori ekipa, što je u ovom trenutku najvažnije.

uLtrAs

pre 10 godina

Namirisali grobari 50 razlike u finalu pa ko vele sto je sigurno sigurno je... E vidite vi ste nas dobili 40 i kusur razlike kada smo bili u raspadu od sastava kao vi veceras...

васкез

pre 10 godina

koliko puta ste prozvali taj FMP,nije drugacije ni moglo da bude nego da vas nakantaju.Vodite racuna ubuduce da ih ne spominjete.A sta bi vam tek Zvezda radila...

vUcA

pre 10 godina

Partizan omalovazio kup ili se u potpunosti opredelio za ABA nastavak. U svakom slucaju samar zuckovoj levici i ovom besmislenom takmicenju. Svuda se kup tretira kao bitno i prestizno takmicenje. Pogledajte kakav je praznik kup u Spaniji. Vidi se koliko je velika razlika KLS-ABA i samo losa izdanja ABA ligasa dovode do neizvesnih zavrsnica. Cestitke Zvezdi na jos jednom osvojenom kupu.

ggg

pre 10 godina

Inace i Fenerbahce je veceras ispao iz kupa Turske. A i njih su stigle povrede. Vidmar pokidao ligamente kolena, Sipahi polomio ruku. Da li je to bas slucajnost???

Djole

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.

niko ne moze da im zabrani kako ce da se zovu

pre 10 godina

Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)

Ne mesaj stvari,pravi fmp je cztelekom,a ovo je bivsi Radnicki Basket.

molestant

pre 10 godina

svi vi sto grejete prste ovde i nasladjujete se sada, sacekajte kraj aba lige i domaceg prvenstva, tada ce opet nastati muk....izludujte se jos mesec dana, to nam je sasvim dovoljno da se oporavi tim i da vas presavijamo kao i prethodin 100 godina

Nije ovo FMP

pre 10 godina

"Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)"

Ne batice, ovo nije pravi FMP vec je to Radnicki FMP a pravi FMP je onaj sto ga zovu zvezda!

Sparrow025

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi
(peka, 7. februar 2014 19:30

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ

Realno

pre 10 godina

GUROOOVIC MILAAAN...nasi klinci i Gurke se s vama zezaju.Vesto ste izbegli demoliranje i izivljavanje od strane starijeg brata,Crvene Zvezde.

SRBIN

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!

Ratko

pre 10 godina

Lepu kosarku igra FMP voleo bih dogodine da ih gledam mesto Radnickog u ABA. Uz Megu i FMP nasa kosarka ima buducnost. Partizan je konacno mogao da v di na delu taj FMP koji stalno spominju i pjuju. Sta bi tek bilo da igraju sa starijim bratom? To se da osete kroz koji dan. Hvalim te Boze sto postoji ABA liga, mi bi bili prinudjeni da gledamo amatersku kosarku. Razlika izmedju domace i regionalne je ogromna ali bas ogromna.

spasic

pre 10 godina

treci tim zvezde protiv rezervista partizana plus reprezentativac gagic. ovaj poraz je bruka za partizan, kao i navijanje i gadjanje protivnickih igraca. svaka cast filipu sto je izdrzao sve uvrede i postigao odlucujuce poene. ocekujem da ce prijatelj kk partizana jovicic da oplete drakonske kazne kao sto je kaznio i gurovica zbog iskljucenja u kls-u.

savio

pre 10 godina

Pametna odluka da se odmore glavni igraci i da se ukaze prilika mladim igracima koji ne dobijaju sansu! Potreban je odmor za ono sto tek sledi a to je mnogo vaznije od kupa!

oklagija

pre 10 godina

Bolje sto necemo gledati finale izmedju vecitih. Kup svakako osvaja Zvezda jer ovako okrnjen sastav Partizana ne moze da nam parira, dakle pobednik se zna, izbecicemo nerede izmedju navijaca i svi smo na dobitku. Vidimo se u finalu ABA lige :)

Sale

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali ću pokušati realno da prokomentarišem utakmicu. Glupo je reći da Partizanu Kup nije bio važan pa da su zbog toga izašli sa trećim timom. Neki igrači su morali da se odmore pre svega zbog nastavka ABA lige, manje zbog Lige šampiona u kojoj Partizan realno nema nikakvih šansi. Ali glupo je opet reći da nije bilo i malo taktiziranja od strane trenera Partizana - objektivnim navijačima je jasno da bez Kinzja i ostalih povređenih igrača Partizan u finalu protiv Zvezde ne bi imao nikakvih šanis. Partizan je FMP mogao da dobije da su Bogdanović i Lovernj igrali po 10 minuta što im ne bi predstavljalo toliko opterećeje. Ali Vujošević se odlučio za to da ih ne uvodi pa šta bude. Pružio je šannsu nekim igračima koji ranije nisu igrali i dobio jednog novog za nastavak sezone - Aranitovića. To je ono što Zvezda nema - mlade igrače koji mogu preko noći da uskoče i pikidaju već na prvoj utakmici. Zvezda je sistemski uništavana deset godina pa je zbog toga i prinuđena da se slanja na kupovinu igrača dok sa druge strane Partizan ima odličnu košarkašku školu. Sve u svemu Partizan je zasluženo igubio ali im niko zbog toga neće zameriti. A dobio je jednog novog igrača

xxx

pre 10 godina

Pa svi jaci klubovi u evropi kup utakmice igarju sa igracima koji ne dobijaju priliku u ligi. Zaso to ne bi i partizan primjenio uzvsi u obzir da mu igraci iz prve petorke(malo ih je ostalo) trebaju za ostatak ABA lige i evrolige. Kup nije obezvrijedio Vujosevic vec oni koji su odredili da nosi nula bodova. Da je Vesterman, Millosavljevic i Kinsi( necu da spominjem Milutinova i Bertansa) sigurno ne bi igrao sa drugom postavom. Ovo sto Vujosevic radi tokom cijele sezone(skrece paznju na sebe), nije nista drugo nego pokusaj da skine pritisak javnosti na igrace(mladi su momci). Ne vidim zasto se navijaci Zvezde ljute na svaki njegov intervju? Jednostavno ih nemojte citati. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke i nadam se finalu ABA lige Zvezda-Partizan.

Игор тв гробар

pre 10 godina

Да су вечерас играли Кинзи,Ловерн,Богдановић ми би сигурно победили, али биће боље. НАПРЕД ПАРТИЗАН

Utah Jazz

pre 10 godina

Sta vas bre briga sta govori Dule?

Partizan je uistinu desetkovan i sa ovakvim sastavom ne moze da parira Zvezdi koja ce lagano osvojiti Kup, a pride bi rizikovao nove povrede igraca.
E zato je resio da odmori sve vazne igrace i sansu da mladima, koje je pride rasteretio upravo tim recima - da Kup nije vazan.

Svesno je zrtvovao ovo takmicenje zarad nastavka sezone. Naravno da Kup nije ulicno takmicenje, ali je najmanje bitno bas kao i u fudbalu. Barem u ovoj situaciji i konstalaciji snaga za nas NIJE BITNO. Vama naravno da jeste jer trofeja imate koliko i moj deda zuba. Vama je sve vazno.

Batko

pre 10 godina

kakav klub tekvi i navijači ...
(bb, 7. februar 2014 18:52)

Kaže i piše se "takvi"...
(igor, 07. februar 2014 19:43)

Da imas malo mozga,shvatio bi da je greška u kucanju

nasasnjicav

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!
(Hossa, 7. februar 2014 19:58) A gde ide?Da vam razbije i FK?Ahahahahaaaaaa.....e jadan :)

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da Covicu nije palo na pamet posle odlaska Silba da "prebaci" ovog momka Cvorovica u Zvezdu, on mozda jos uvek nije neka klasa, ali bi u ovoj situaciji bio vrlo koristan, pogotovu dok se ne dovede to dugo cekano pojacanje - zamena za Silba.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Čestitam pobedu FMP Radničkom.Partizan je pružio sportski dostojan otpor i bez 8-9 igrača koji nisu igrali zbog povreda ili odmora. Svaka čast Guroviću kao igraču,ali u trenerske vode je zalutao...pa koji ozbiljan tim,sa ozbiljnim trenerom šutira 47 puta za tri poena?

dragan

pre 10 godina

Ima pravde što je FMP dobio. Zbog navijača koji su stalno omalovažavali FMP, rugajući se njim Zvezdi, zatim zbog navijanja navijača Partizana na samom meču i zbog DV koji je unapred istako belu zastavu, umesto da kaže: Iako smo silno oslabljeni daćemo sve od sebe da ponovo osvojimo kup.

.

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. ...
(MileCacak, 7. februar 2014 19:06)

Tacno tako ali,po logici,treba da znas da je Partizanu vise od pola tima povredjeno i da je samo zbog toga zrtvovano ovo takmicenje,samo zbog toga,jer u suprotnom bi Bogdan i Lovernj koji vec igraju 2 puta nedeljno po 35 minuta trebali jos tri utakmice za redom da igraju po toliko i ne daj Boze se i oni povrede.Pa kada smo mi to neozbiljno shvatali kup i prvenstvo,a vec godinama oni donose samo prestiz?Naravno da je najbitnije polufinale ABA,ali je i svaki trofej bitan,bitan je i kup,ali u ovoj komplikovanoj situaciji naravno da ne.

Mirko

pre 10 godina

Zar je toliko tesko shvatiti ovaj potez Dusana Vujosevica?Stvorio je sebi alibi za poraz tako da ih to kao ne boli.Odmarao je Bogdanovica i Lovernja sa nadom da ce u ovom sasatavu dobiti FMP.Posle toga bi bila laganica protiv Mege i napad iz svih raspolozivih oruzja na Zvezdu.E sada sto se malo preracunao nema veze.Zvezda i partizan da igraju mec u klikerima "tukli' bi se da pobede a o kosarci da ne pricam.Svaka cast Milanu Gurovivu i momcima iz FMP.

grobari do kraja

pre 10 godina

Sta ce nama kup? Nek je ono detence Marinkovic dao kos, a Arnaitovic objasnio. Jos jednom veliko URA za Marinkovica od 16 leta.

Nikola

pre 10 godina

Primetio sam da Musli pokazuje novi kvalitet u igri, dosad nepoznat. Decko tapne loptu o parket, a ona mu se vrati pravo u ruku...

Igracina...

Mare

pre 10 godina

Nemojte traziti izgovor kao partizan igra sa mladim igracima.Pa FMP igra sa igracima 95' godiste,i opet su egal.A drva Musli i Gagic ni protiv dece ne dominiraju

Sajonac

pre 10 godina

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.
(pokrijte se, 7. februar 2014 19:41)
Moramo da se pokrijemo kad nas gadjate svim i svacim, sto tako ne gadjate Zelimira ili Mesinu ili Karija Pesica? Zasto, bas me zanima? Nemate hrabrosti?

navijac

pre 10 godina

Cestitke kosarkasima Radnickog FMP na prvoj pobedi u istoriji protiv Partizana, kao i na istorijskom uspehu plasmanu u polufinale kupa!

ja

pre 10 godina

Kup se vraca Partizanu! Jos samo par dana do razbijanja iluzija i utisavanja navijaca i simpatizera Crvene Zvezde ( eto,ja ih zovem tako).Spremi se Milane,pripremi se Nebojsa...(lopatamo i dalje, 06. februar 2014 09:3 hahaha ma dal je moguce o Fmp ooo Fmp ooo Fmp ooo Fmp

Lokalac

pre 10 godina

Dobro, momci su dali sve od sebe, u ovakvim okolnostima uspeh bi bio da smo prosli u polufinale a tamo je ipak Mega Vizura prejaka za nasu trecu postavu. Bez Lea, Bertansa, Kinsija, Gagija, Tepica, Zoa, Bogdana, Milutinova i Bezbradice, znaci 9 igraca od prvih 12, vise se nije moglo. Musli, Gangula i Dalo, kao nosioci igre, vise od ovoga nisu mogli.
Sto se tice prozivki komsija da nam sad kup nije vazan, naravno da je svaki trofej vazan, ali valja biti realan i sagledati situaciju u kojoj se nalazimo iz pravog ugla i jasno ce se kazati da dalje nije moglo. Znaci Bogdanu i Zou ova pauza, potrebniji su nam na drugom mestu nego u ovom kupu gde realno nismo mogli do trofeja.
Pozdrav, i srecno svima u nastavku. Licno cu navijati za Milojeve klince.

Dread

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!
(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Zaboravljas da su FMP i Zvezda svojevremeno napravili drugorazredno takmicenje od domaceg prvenstva kada su odlucili da igraju Jadransku ligu. A Partizan je uvucen u istu jer su nam uzeli mesto u Evroligi.

pixi10

pre 10 godina

A kad su bedili Zvezdu sa klincima od 16-17 god tada su bili institucija, sada sa tim istim klincima u svojim redovima kup nije bitan... zauvek ces biti MALI PARTIZAN!!!

Panter, Nanter, Top 16...

pre 10 godina

Da li ja to osecam strah u komentarima vecine, pa polako rodjaci, ostavite malo municije za maj, tad se dele oni pravi trofeji...

peka

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi

Dread

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Prvo, ovo nije Premijer liga nego kup Srbije. Drugo, pogledaj sa kojim sastavima Englezi igraju svoje kupove pa onda komentarisi. Ne moze vam se ugoditi, vise se ni porazima nasim ne radujete...

nex

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.
(gangula, 7. februar 2014 19:31)

Sta je decko pogresio? Ako mislis na fmp, tj. FMP, to se desava nenamerno u svakodnevnom kucanju.

fifi

pre 10 godina

U textu su nabrojani igraci koji ne igraju. Ali odmaraju samo Bogdan i Loverenj. Ostali su povredjeni pa i Milutinov i Bezbradica su roviti.. Tako da ja ne vidim u cemu je problem? Bogdan i Lovernj moraju da odmaraju jer nije normalno koliko igraju. Ostali povredjeni..E sada kada bi Dule od povredjenih napravio zdrave pa da jos igraju i Bogdan i Lovernji pa da udovolji ovima koji pljuju ..ali ovo je stvarnost. A vi vas cinizam ostavite kada Partizan bude kompletan.

crveni

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda
(Sledeca epizoda, 07. februar 2014 18:33)

Pravi ste džentlmeni, naročito prema ženama Igora Rakočevića i Milana Gurovića.

cojstvo i junastvo

pre 10 godina

Lep nacin Dule da izbegnes poraz -20. Alibi trener. A onda nada da ce se manje blamirati za koji mesec kada dodje Pavlovic i vrate se Bertans, Vesterman... Losa racunica, mozes da bezis, ali ne mozes da se sakrijes.

peca

pre 10 godina

Konacno pravi Duletov potez, treba da odmori Lovernja i Bogdanovica. Tepic i Kinzi su povredjeni, koliko se meni cini da je pisalo. Tako da prica o bezanju ne stoji. Kup je obesmislio g-din Covic, sa insistiranjem da se izbrise bodovanje za Evroligu, vec da sampion ulazi u nju. Ja stvarno ne znam sta navijaci Zvezde zele i koliko se secaju. Njima pamcenje traje od pocetka do kraja sezone i onda se resetuje. Da kojim slucajem igraju ova cetvorica i da se neko od njih povredi, onda bi bilo Dule unistava igrace, i tome slicno. Dogovorite se ljudi sta hocete.

igor

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Veruj da nije, vas razumem, postojite dve godine i gladni trofeja, a i tvoj bivši klub je malo toga osvajao u poslednjih 15 godina?!

pokrijte se

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.

nikola

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.

istok_zapad

pre 10 godina

Zasto Dule bojkotuje? Onaj ko je gledao kup prosle godine zna. Iz kog tacno razloga da mu igra startna petorka? Da se, daleko bilo, jos neko povredi? I to za sta? U startu prodat kup? Vazi.. igrajte se deco, pa sta bude bice.. Jedan je Gagic kapiten, Gagiiiiic kapiiiiiiiten!

tisina

pre 10 godina

(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Real i Barsa imaju 12 igraca u rotaciji,Partizan ima 6-7 igraca koji su povredjeni i treba i preostala 2 kasvetna da se povrede pred najbitnije utakmice? Kukali ste kako ih DV mnogo forsira,a sada se zalite sto ne igraju.Prethodnih godina i uvek do sada je kup igrao u najjacem sastavu.A da igra Bogdan i na primer se sutra protiv Mege povredi,znate koja bi prica bila- "ovaj Dule i forsira do granice samounistenja,igra sa 3-4 igraca umesto da ih odmori od nebitnog takmicenja,samo da zvezdi ne prepusti neki trofej jer ima kompleks...". Sram vas bre bilo.

uaa

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.
(Trance, 7. februar 2014 18:25)

Jel ti shavatas da je 7 igraca povredjeno!Bertans,Leo,Milosavljevic,Tepic,Kinsi,Milutinov,Bezbradica(poslednja dvojica sede da popune broj na klupi)."Ne moze da se nosi sa nekima" upravo iz tog razloga! Jel treba da igraju Bogdan i Lovernj 3 utakmice u 3 dana i ovako vec umorni i da se i oni povrede?Alo,jel neko razmislja ovde od pantera.Pa vama bre nista ne valja,ni kada igraju,kada ih forsira,ni kada ih odmara.Gledajte svoja posla.

Omladinci

pre 10 godina

Interesantna predstava u Pioniru, brza igra uz ravnopravan odnos snaga na terenu. Dule je samo uradio ono sto mora, kako ne bi bilo jos vecih problema u buducnosti. Dakle, nije u pitanju omalovazavanje kupa, igra se u skladu sa mogucnostima.

ElG

pre 10 godina

Pravi tren da se provjeri koliko to valja tim bez limita, tim za f4 El, tim koji svi fale punim ustima. E pa daj da vidimo i drugu postavu tog tima, ne igra samo 5 igraca! Nisam ja dovodio Gagica, Salica, Daloa, nego gospoda koja kukaju. I sa trecim timom bi morali biti bolji od Fmp-a.
Do tad, cekamo rezultat i nastavak saopstenja!

MileCacak

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. Ja cu samo reci da je svaki trofej bitan, jer se za 10 godina nece niko secati da li se nesto bodovalo ili ne za Evroligu, vec ce se brojati trofeji. Siguran sam da ovo vrlo dobro znaju i u Partizanu, ali su svesno zrtvovali ovaj trofej da odmore igrace, a pritom su svesni da i sa njima nemaju velike sanse.

gangula

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.

Mile rent-a bubreg

pre 10 godina

Sta se zalite,pa Dule vam cini veliku uslugu jer je ovo jedini nacin da nesto osvojite,umesto hvala da kazete vi pljujete,ko ce vama ugoditi?

Mislim da ih ima 523 tacno... Nemoj tako proizvoljno da iznosis cifre, naljutice ti se kolege zbog neprofesionalnosti.

pre 10 godina

Nema ih 500 u pioniru a juce na Zvezdinu posetu od 2500 su se smejali, sto znaci da se sebi veceras smeju ili mozda ne ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, 7. februar 2014 18:54)

Ha,ha, evo ih pedantni statisticari, vec uspeli da prebroje navijace... Koji ste vi cirkus...

Hossa

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!

petronije

pre 10 godina

DeMAGog nema poštovanja čak ni prema jednom Radivoju Koraću. Da li je ikad čuo za sportski duh? Najvažnije je sve obesmisliti, obezvrediti, doktore nazivati budalama, vređati, psovati, štipati, gepekovati...

marko

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!

RADNICKI KRAGUJEVAC 1923!!!

pre 10 godina

Samo mogu da kazem da je steta sto radnicki i zvezda igraju polufinale. To je u stvari finale, jer ti timovi gaje ambiciju da osvoje Kup Srbije. Zvezda mozda jeste favorit, ali radnicki kad ga krene pobedjuje i jace evropske timove od zvezde. sto se tice partizana, ako im trener ima ovakav, opusten stav, sta ce tek igraci da kazu na terenu, ne znam sto uopste i ucestvuju, sa ovakvim stavom, bolje da su ustupili mesto konstantinu iz nisa ili vojvodini iz novog sada, da bar malo razvijamo kosarku po srbiji...

Heisenberg

pre 10 godina

Nije covek kriv sto kup vise ne donosi nikakve bodove, benedicije... Nije Dule unistio kup, unisten je on jos pre par godina kada se promenilo bodovanje za ulaz u EL. Pre je svako takmicenje donosilo odredjeni broj bodova pa se znalo zbog cega se igra. A sada je, nazalost, spalo na otaljavanje posla igraca uz mogucnost izbegavanja povreda. Ne umanjujem znacaj kupa, samo iznosim cinjenice.

Trance

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.

Sledeca epizoda

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda

Sajonac

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.

milos

pre 10 godina

Trofej u strahu kao nije vazan, a ako pobede bice to za njih herojski podvig. Budite oprezni i znajte da ce oni namerno izgubiti od Mege, da ne bude fijasko protiv Zvezde !

ntopa

pre 10 godina

Slazem se da je ekipa u losem momentu, ali nije u redu da se Kup ovako omalovazava. Ili mozda Dule misli da je i ovaj sastav dovoljno dobar...

stanko

pre 10 godina

Cekajte, a tvit Kinzija sa pitanjem odakle novinari izmisljaju povrede, a tvit Bogdanovica sa porukom grobarima da je Kinzi zdrav i da idu na kup? Otkud sad ovo... U svakom slucaju nastavite da nas obavestavate o tvitovima igraca Partizana i o kurjem oku ekonoma.
Inace, Zvezda i kad je bila najgora, i kad je bila mnogo slabija od Partizana nikad nije bezala od megdana pa makar gubila 40 razlike za razliku od samoprozvane institucije koja prvi put kad je upala u probleme i vidno je slabija podvija rep i predaje trofej. Misja posla.

Pavelski

pre 10 godina

Sta se javljate vi navijaci privatnog kluba nastalog 2011 godine, jel' negde pise da je zabranjeno sa kojim ce timom da igra i koga ce da odmara?

Vukmir

pre 10 godina

Koji komplexasi ovi huligani partizana na tribinama. Normalno se prekida utakmica i prazni hala odovih 354 "navijaca". A vidim i da velika vodja uziva, samo sto i on ne zapeva.

Dragan Lo

pre 10 godina

Zašto je problem navijača Zvezde u kom sastavu igra Partizan? Petnaest godina košarku igraju Partizan, Hemofarm, FMP i slaba Zvezda. Šta je problem da se jedan kup igra sa slabim Partizanom? Ovaj što priziva megdan, da Ti kažem, megdana neće biti, počistićemo Vas kao i prethodnu deceniju i kusur. Nađi sebi ravnog u FMP-eu pa sa njima teraj borbu.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Da naglasim,nas sada treba posmatrati kao jedan klub.Danilovic 2007. prilikom potpisivanja sporazuma sa Igokeom iz Aleksandrovca.

Shadow

pre 10 godina

@petronije

Kad je Dule forsirao najbolje igrace, kritikovali su ga kako juri pobede po cenu povreda igraca i da treba da igraju ovi slabiji, makar izgubili utakmicu.
Evo sad odmara najbolje igrace, daje sansu ostalima i svesno zrtvuje kup, kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo bitnije utakmice i opet ne valja. Sad treba da igraju najbolji i da se juri rezultat, iako je kup najmanje bitno takmicenje (mada ga je uvek lepo osvojiti).

Ljudima se nikad ne moze udovoljiti i kad nekog ne vole, sta god da uradi, nece valjati, bice pogresno i kritikovace ga.

Alek

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!

Nikola

pre 10 godina

Juce sam dao podrsku Duletu za ovaj potez, imajuci u vidu kakav nam je zdravstveni bilten i sta nas ceka u nastavku sezone. Ipak mislim da legenda po kome ovaj kup nosi ime nije zasluzio ovakvo ophodjenje. Onu bruku od prosle godine necu ni da pominjem, to je problem navijaca koji su izdali svoj klub radi rezultata. Ipak mislim da je Partizan postao ovo sto jeste, tako sto je uvek igrao bez kalkulacija i bez kompromisa. E sada se postavlja pitanje , sta je bitnije, obraz ili zdravlje igraca. Ako je vec zdravlje najbitnije onda je Dule trebao rasporediti minutazu tokom sezone, kako je radio svake godine. Mislim da je ovo prva godina da to ne radi, verovatno su razlog finansije ali ipak mislim da su Dalo, Andric i Bezbradica mogli da dobiju vecu minutazu.

nasasnjicav

pre 10 godina

Kao prvo-DOSADILI STE sa kuknjavom kako ih nema ovaj i onaj....To znaju i vanzenaljci!Neznam samo kakvo bi kmecanje bilo da ga nema Bogdanovic,Lovenj,i tek od nanas Kinzi koji jesu STVARNO najbolji i bez kojih bi Partizan bio presmesan.Svejedno-opet kazem-SMARATE sa kuknjavom!

mille grobar

pre 10 godina

Mi smo INSTITUCIJA a vi BURANIJA,bilo i bice.To ceo svet zna a vi slobodno lecite frustracije i pisite ovde sta hocete, bice vam lakse... ;)

petronije

pre 10 godina

DeMAGog nema poštovanja čak ni prema jednom Radivoju Koraću. Da li je ikad čuo za sportski duh? Najvažnije je sve obesmisliti, obezvrediti, doktore nazivati budalama, vređati, psovati, štipati, gepekovati...

Alek

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!

stanko

pre 10 godina

Cekajte, a tvit Kinzija sa pitanjem odakle novinari izmisljaju povrede, a tvit Bogdanovica sa porukom grobarima da je Kinzi zdrav i da idu na kup? Otkud sad ovo... U svakom slucaju nastavite da nas obavestavate o tvitovima igraca Partizana i o kurjem oku ekonoma.
Inace, Zvezda i kad je bila najgora, i kad je bila mnogo slabija od Partizana nikad nije bezala od megdana pa makar gubila 40 razlike za razliku od samoprozvane institucije koja prvi put kad je upala u probleme i vidno je slabija podvija rep i predaje trofej. Misja posla.

Sajonac

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.

3EMYH

pre 10 godina

СТРАШНО!!!
Арапи, Руси и читав државни врх су дошли главе јадном Партизану.
Један напад им блокирају Арапи, у контри поентирају Руси
а држава је подметнула лопте које улазе у кош
само кад шутирају кошаркаши ФМП-а.
Само да не заборавим - за све повреде играча Партизана,
одговорна је црна магија и бацање чини и урока од стране Небојше Човића.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Da naglasim,nas sada treba posmatrati kao jedan klub.Danilovic 2007. prilikom potpisivanja sporazuma sa Igokeom iz Aleksandrovca.

peka

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi

igor

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Veruj da nije, vas razumem, postojite dve godine i gladni trofeja, a i tvoj bivši klub je malo toga osvajao u poslednjih 15 godina?!

Hossa

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!

marko

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!

Vukmir

pre 10 godina

Koji komplexasi ovi huligani partizana na tribinama. Normalno se prekida utakmica i prazni hala odovih 354 "navijaca". A vidim i da velika vodja uziva, samo sto i on ne zapeva.

Lobotomija Svesti

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.

Mile rent-a bubreg

pre 10 godina

Sta se zalite,pa Dule vam cini veliku uslugu jer je ovo jedini nacin da nesto osvojite,umesto hvala da kazete vi pljujete,ko ce vama ugoditi?

nex

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.
(gangula, 7. februar 2014 19:31)

Sta je decko pogresio? Ako mislis na fmp, tj. FMP, to se desava nenamerno u svakodnevnom kucanju.

cojstvo i junastvo

pre 10 godina

Lep nacin Dule da izbegnes poraz -20. Alibi trener. A onda nada da ce se manje blamirati za koji mesec kada dodje Pavlovic i vrate se Bertans, Vesterman... Losa racunica, mozes da bezis, ali ne mozes da se sakrijes.

Nikola

pre 10 godina

Primetio sam da Musli pokazuje novi kvalitet u igri, dosad nepoznat. Decko tapne loptu o parket, a ona mu se vrati pravo u ruku...

Igracina...

Shadow

pre 10 godina

@petronije

Kad je Dule forsirao najbolje igrace, kritikovali su ga kako juri pobede po cenu povreda igraca i da treba da igraju ovi slabiji, makar izgubili utakmicu.
Evo sad odmara najbolje igrace, daje sansu ostalima i svesno zrtvuje kup, kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo bitnije utakmice i opet ne valja. Sad treba da igraju najbolji i da se juri rezultat, iako je kup najmanje bitno takmicenje (mada ga je uvek lepo osvojiti).

Ljudima se nikad ne moze udovoljiti i kad nekog ne vole, sta god da uradi, nece valjati, bice pogresno i kritikovace ga.

Dread

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Prvo, ovo nije Premijer liga nego kup Srbije. Drugo, pogledaj sa kojim sastavima Englezi igraju svoje kupove pa onda komentarisi. Ne moze vam se ugoditi, vise se ni porazima nasim ne radujete...

Perun

pre 10 godina

Мој ћале који је ватрени партизановац овај пораз је коментарисао у фазону- Дуле чува играче за АБА и еуро лигу... Морате признати да је мој ћале са изјавом надмашио и најбоље српске комичаре :)

ntopa

pre 10 godina

Slazem se da je ekipa u losem momentu, ali nije u redu da se Kup ovako omalovazava. Ili mozda Dule misli da je i ovaj sastav dovoljno dobar...

FMP-OVANJE !!!

pre 10 godina

Opaaaa pa šta ovo bi ??? A bibliotekari ?! E TO JE FMP ! Naljutili se momci što ih stalno prozivate pa vas zatrpali ! Ali ona Čovićeva trojka sa pola terena kao odgovor na prostake na tribini, NEPROCENJIVO !!! Hahahahahahaa

eee

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)
- Pa da nije bilo tog Gurovica, mi bi finale gledali sa tribine...!

pokrijte se

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.

bobo mk

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.

crveni

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda
(Sledeca epizoda, 07. februar 2014 18:33)

Pravi ste džentlmeni, naročito prema ženama Igora Rakočevića i Milana Gurovića.

vladan

pre 10 godina

Svuda naslovi da je Partizanov juniorski tim izgubio, niko da kaze da je u tom timu bio jedan reprezentativac Srbije (Gagic) i jedan igrac sa sireg spiska (Musli). Slazem se da je ovo treci tim Partizana i da su neiskusni, ali kojiko iskustva imaju igraci FMP

Heisenberg

pre 10 godina

Nije covek kriv sto kup vise ne donosi nikakve bodove, benedicije... Nije Dule unistio kup, unisten je on jos pre par godina kada se promenilo bodovanje za ulaz u EL. Pre je svako takmicenje donosilo odredjeni broj bodova pa se znalo zbog cega se igra. A sada je, nazalost, spalo na otaljavanje posla igraca uz mogucnost izbegavanja povreda. Ne umanjujem znacaj kupa, samo iznosim cinjenice.

nikola

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.

uLtrAs

pre 10 godina

Namirisali grobari 50 razlike u finalu pa ko vele sto je sigurno sigurno je... E vidite vi ste nas dobili 40 i kusur razlike kada smo bili u raspadu od sastava kao vi veceras...

Realno

pre 10 godina

GUROOOVIC MILAAAN...nasi klinci i Gurke se s vama zezaju.Vesto ste izbegli demoliranje i izivljavanje od strane starijeg brata,Crvene Zvezde.

Kosarkas

pre 10 godina

Zao mi je sto Partizan nije bio kompletan. Zvezdas sam i zao mi je sto u finalu ako treba za pehar pobediti, treba pobediti velikog rivala, a to je Partizan. Svaka cas ostalim ekipama ne umanjujem njihov ucinak ovom recenicom. I moram da kazem mladim navijacima crno-belih, da je Zvezda pocetkom 2000-tih zavrsavala utakmice i sa 4 igraca, ne ponovilo se to nikom i nikada. Nek zivi kosarka u Srbiji. Napred Zvezda.

RADNICKI KRAGUJEVAC 1923!!!

pre 10 godina

Samo mogu da kazem da je steta sto radnicki i zvezda igraju polufinale. To je u stvari finale, jer ti timovi gaje ambiciju da osvoje Kup Srbije. Zvezda mozda jeste favorit, ali radnicki kad ga krene pobedjuje i jace evropske timove od zvezde. sto se tice partizana, ako im trener ima ovakav, opusten stav, sta ce tek igraci da kazu na terenu, ne znam sto uopste i ucestvuju, sa ovakvim stavom, bolje da su ustupili mesto konstantinu iz nisa ili vojvodini iz novog sada, da bar malo razvijamo kosarku po srbiji...

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Pametna odluka da se igraci cuvaju da ne osvoje trofej, nego da se cuvaju za EL, gde nemaju apsolutno nikakve sanse da dobiju vise od 3 utakmice u 14 kola. 3 put ura za carobnjaka i njegove zeceve iz sesira.

Dragan Lo

pre 10 godina

Zašto je problem navijača Zvezde u kom sastavu igra Partizan? Petnaest godina košarku igraju Partizan, Hemofarm, FMP i slaba Zvezda. Šta je problem da se jedan kup igra sa slabim Partizanom? Ovaj što priziva megdan, da Ti kažem, megdana neće biti, počistićemo Vas kao i prethodnu deceniju i kusur. Nađi sebi ravnog u FMP-eu pa sa njima teraj borbu.

Vlada Petrović

pre 10 godina

Zvezda umesto da baca novac za dovođenje krila, trebalo bi da vrati prvom timu malog Čvorovića. Odlično bi se dopunjavao sa Simonovićem, a i razigrala bi jednog mladog domaćeg igrača.

pixi10

pre 10 godina

A kad su bedili Zvezdu sa klincima od 16-17 god tada su bili institucija, sada sa tim istim klincima u svojim redovima kup nije bitan... zauvek ces biti MALI PARTIZAN!!!

Kop

pre 10 godina

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!
(tatino mezimce, 7. februar 2014 23:13)

A u FMP-u su bili Durent, Kobi, i Lebron?
Aj ne brukajte se, u FMP-u su još mlađi igrači i ne igraju aba ligu niti treniraju sa igračima koji igraju istu i evroligu.

vs

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.

sole

pre 10 godina

Zato što nije igrao u najjačem sastavu Partizan treba kazniti zbog omalovažavanja FMP-a, ostalih učesnika turnira i celokupnog takmičenja u organizaciji saveza

uaa FMP

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.
(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ne,ne,grubo gresis.. Juce je bio FMP "kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime u c.zvezda telekom, a ovo danas je bivsi Radnicki Basket,kome takodje "niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime prvo u Radnicki fmp,a onda samo fmp,da zavara trag onima koji ne prate.

peca

pre 10 godina

Konacno pravi Duletov potez, treba da odmori Lovernja i Bogdanovica. Tepic i Kinzi su povredjeni, koliko se meni cini da je pisalo. Tako da prica o bezanju ne stoji. Kup je obesmislio g-din Covic, sa insistiranjem da se izbrise bodovanje za Evroligu, vec da sampion ulazi u nju. Ja stvarno ne znam sta navijaci Zvezde zele i koliko se secaju. Njima pamcenje traje od pocetka do kraja sezone i onda se resetuje. Da kojim slucajem igraju ova cetvorica i da se neko od njih povredi, onda bi bilo Dule unistava igrace, i tome slicno. Dogovorite se ljudi sta hocete.

uaa

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.
(Trance, 7. februar 2014 18:25)

Jel ti shavatas da je 7 igraca povredjeno!Bertans,Leo,Milosavljevic,Tepic,Kinsi,Milutinov,Bezbradica(poslednja dvojica sede da popune broj na klupi)."Ne moze da se nosi sa nekima" upravo iz tog razloga! Jel treba da igraju Bogdan i Lovernj 3 utakmice u 3 dana i ovako vec umorni i da se i oni povrede?Alo,jel neko razmislja ovde od pantera.Pa vama bre nista ne valja,ni kada igraju,kada ih forsira,ni kada ih odmara.Gledajte svoja posla.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Neupućeni bi rekli kako je jaka Srpska košarkaška liga, kada jedan njen prosečan tim bije jednog renomiranog euroligaša, jedinog sa ovih prosotra.

milos

pre 10 godina

Trofej u strahu kao nije vazan, a ako pobede bice to za njih herojski podvig. Budite oprezni i znajte da ce oni namerno izgubiti od Mege, da ne bude fijasko protiv Zvezde !

goga

pre 10 godina

(consigliere, 07. februar 2014 20:18)
digitron u ruke i racunaj, ovaj fmp je mladji i jeftiniji od ovog partizana, tako da vam buducnost nikako nije svetla

veliki strumf

pre 10 godina

Zamislite Zvezdu bez Blazica,Nelsona, Dzenkisa,Katica,Simonovica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lesa, 7. februar 2014 20:42)

Od pobrojanih, samo je Nelson iz prve postave. A po tebi Nelson je pandan Leu? Pa Vesterman je veliku vecinu utakmica u Partizanu zavrsio sa negativnim minusom, Gordic je sa manjom minutazom bio bolji. Malo je bolji od Cvetkovica, samo zbog boljeg suta. Neka je Kinsi pandan Dzenkinsu, Gagi Blazicu, a Bertrans Silbu. Tepic bi jedino mogao da bude pandan Rebicu, nikom drugom. Pa sa onim sto bi nam preostalo pocepali bi vas bar 15-20 razlike.

.

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.
(Богте, 7. februar 2014 21:27)
Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?

ElG

pre 10 godina

Pravi tren da se provjeri koliko to valja tim bez limita, tim za f4 El, tim koji svi fale punim ustima. E pa daj da vidimo i drugu postavu tog tima, ne igra samo 5 igraca! Nisam ja dovodio Gagica, Salica, Daloa, nego gospoda koja kukaju. I sa trecim timom bi morali biti bolji od Fmp-a.
Do tad, cekamo rezultat i nastavak saopstenja!

nasasnjicav

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!
(Hossa, 7. februar 2014 19:58) A gde ide?Da vam razbije i FK?Ahahahahaaaaaa.....e jadan :)

sinkoukopavajse

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.
(Уопште није лоше, 7. februar 2014 21:24)

Sinko , pa vi ste ucestvovali u priredbi !! Samo ranije otisli kuci !!!

nasasnjicav

pre 10 godina

Kao prvo-DOSADILI STE sa kuknjavom kako ih nema ovaj i onaj....To znaju i vanzenaljci!Neznam samo kakvo bi kmecanje bilo da ga nema Bogdanovic,Lovenj,i tek od nanas Kinzi koji jesu STVARNO najbolji i bez kojih bi Partizan bio presmesan.Svejedno-opet kazem-SMARATE sa kuknjavom!

Trance

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.

dragan

pre 10 godina

Ima pravde što je FMP dobio. Zbog navijača koji su stalno omalovažavali FMP, rugajući se njim Zvezdi, zatim zbog navijanja navijača Partizana na samom meču i zbog DV koji je unapred istako belu zastavu, umesto da kaže: Iako smo silno oslabljeni daćemo sve od sebe da ponovo osvojimo kup.

Lazaris

pre 10 godina

Pa i ovaj FMP je mladja ekipa od Partizana,tri najbolja strelca na mecu za njih imaju 19,20 godina tako da to sto ce Dule da prica da je partizan desektovan ne pije vodu,mislim da je prosek godina ekipe isti.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ako su Gagic i Musli drvece, onda je Salic bandera (Miki, 07. februar 2014 21:04) ahahahhahahhahah kako me nasmeja komentar care

mica

pre 10 godina

Момци који су највише играли у ФМП-У су `94 и `95 годиште тако да гробари безвезе траже оправдање да су играли са јуниорима. практично су обе екипе биле јуниорске уз то ККП је играо са неким ЕЛ играчима

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Nemojte sada da umanjujete tezinu poraza. Ako je CZ za njih FMP, onda je Partizan izgubio od FMP B tima. :) ali dobro,to je sport. :)

Batko

pre 10 godina

kakav klub tekvi i navijači ...
(bb, 7. februar 2014 18:52)

Kaže i piše se "takvi"...
(igor, 07. februar 2014 19:43)

Da imas malo mozga,shvatio bi da je greška u kucanju

srle

pre 10 godina

Teska situacija za Partizan (nas), logican izbor je gubitak kupa jer forsiranje *preostala* 2 igraca Lovernja I Bogdanovica bio bi zlocin I izlaganje novom riziku od povreda, a izgubili bi od CZT 100% I sa njima. Nadam se oporavku povredjenih , dolasku jos nekoga I ravnopravnim finalima aba I srpske lige sa CZT....

Mare

pre 10 godina

Nemojte traziti izgovor kao partizan igra sa mladim igracima.Pa FMP igra sa igracima 95' godiste,i opet su egal.A drva Musli i Gagic ni protiv dece ne dominiraju

Povidon

pre 10 godina

Fmp je potcenio KKP i zato je Partizan izborio produzetke i zbog toga je igra Fmp za svaku kritiku. Fmp je kvalitetniji i od kompletnog Partizana. Ova tekma je dokaz da Fmp ne sme da potceni ni ekipe koje su slabije od Crnokose. Da nije sudijske pomoci Partizan bi bio na sredini tabele KLS.

mille grobar

pre 10 godina

Mi smo INSTITUCIJA a vi BURANIJA,bilo i bice.To ceo svet zna a vi slobodno lecite frustracije i pisite ovde sta hocete, bice vam lakse... ;)

ggg

pre 10 godina

Inace i Fenerbahce je veceras ispao iz kupa Turske. A i njih su stigle povrede. Vidmar pokidao ligamente kolena, Sipahi polomio ruku. Da li je to bas slucajnost???

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Eto i grobarima se ispunila jedna od najvecih zelja a to je da igraju konacno sa toliko zeljenim Fmp-om samo nisu znali da su oni dosta jaci od njih haahhahahaahha

tisina

pre 10 godina

(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Real i Barsa imaju 12 igraca u rotaciji,Partizan ima 6-7 igraca koji su povredjeni i treba i preostala 2 kasvetna da se povrede pred najbitnije utakmice? Kukali ste kako ih DV mnogo forsira,a sada se zalite sto ne igraju.Prethodnih godina i uvek do sada je kup igrao u najjacem sastavu.A da igra Bogdan i na primer se sutra protiv Mege povredi,znate koja bi prica bila- "ovaj Dule i forsira do granice samounistenja,igra sa 3-4 igraca umesto da ih odmori od nebitnog takmicenja,samo da zvezdi ne prepusti neki trofej jer ima kompleks...". Sram vas bre bilo.

Darko

pre 10 godina

dali neko moze da mi kaze koliko je utakmica partizan izgubijo uzastopno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 7. februar 2014 20:27)

Mogu ja ali kad naučiš da pišeš. Za početak "dali" odvojeno i izostavi j iz izgubiJo. Ako ponoviš pitanje bez gramatičkih grešaka dobiješ odgovor, može?

007

pre 10 godina

Evo ovako,navijam za Partizan, Dule je taktizirao i bilo sta bilo, ali kad vidim ove izivljavajuce komentare komsija, tacno se vidi koliko besa ima u pisanju istih,hrane se time sto je Partizan ispao ,ali razumem 11 godina bez titule, mora da ih mnogo boli .

samo zvezda

pre 10 godina

@black Sumnjam da je rec o namernom obaranju forme jer to bas i nema logike obzirom da se upravo u ovom mesecu vrv resava pitanje ucesnika f4. Pre ce biti da je rec samo o povredama, tj povredi Milosavljevica jer je za Vestermana zamena dovedena (Tepic). Sto se tice utakmice nema se sta reci. FMP igrao sa decom i par iskusnijih i pobedio Partizana sa decom i par iskusnijih. A gospodin Vujosevic, pa dobro njega cu ignorisati. Sportski pozdrav.

Nikola

pre 10 godina

Juce sam dao podrsku Duletu za ovaj potez, imajuci u vidu kakav nam je zdravstveni bilten i sta nas ceka u nastavku sezone. Ipak mislim da legenda po kome ovaj kup nosi ime nije zasluzio ovakvo ophodjenje. Onu bruku od prosle godine necu ni da pominjem, to je problem navijaca koji su izdali svoj klub radi rezultata. Ipak mislim da je Partizan postao ovo sto jeste, tako sto je uvek igrao bez kalkulacija i bez kompromisa. E sada se postavlja pitanje , sta je bitnije, obraz ili zdravlje igraca. Ako je vec zdravlje najbitnije onda je Dule trebao rasporediti minutazu tokom sezone, kako je radio svake godine. Mislim da je ovo prva godina da to ne radi, verovatno su razlog finansije ali ipak mislim da su Dalo, Andric i Bezbradica mogli da dobiju vecu minutazu.

oklagija

pre 10 godina

Bolje sto necemo gledati finale izmedju vecitih. Kup svakako osvaja Zvezda jer ovako okrnjen sastav Partizana ne moze da nam parira, dakle pobednik se zna, izbecicemo nerede izmedju navijaca i svi smo na dobitku. Vidimo se u finalu ABA lige :)

Pavelski

pre 10 godina

Sta se javljate vi navijaci privatnog kluba nastalog 2011 godine, jel' negde pise da je zabranjeno sa kojim ce timom da igra i koga ce da odmara?

mirko

pre 10 godina

Jedan sam od onih navijača Partizana , koga ne interesuju drugi klubovi, ni njihova istorija.
Gledajući ovu utakmicu imam utisak, da Gagić, a pogotovo Musli nisu igrači za Partizan, eventualno kao neka treća rezerva. Bez obzira na okolnosti, sramota je izgubiti od ovakvog kluba, a pogotovo na ovaj način.
Mladi Arnitović mi se svideo, prvenstveno što je hrabar igrač, sme da preuzme odgovornost, za razliku od Andrića, koji igra kukavički, kao da ga je strah šutirati. Nije mi jasno i šta planira Vujošević sa Daloom, jer nije ga morao dovoditi iz Francuske, takvih kao on ima mnogo u Srbiji.
Na kraju, posle ovakve utakmice se vidi prava vrednost Bogdanovića, Kinzija i Lovrenja, jer bez njih Partizan je prosečan tim Srpske lige.

Sledeca epizoda

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda

MileCacak

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. Ja cu samo reci da je svaki trofej bitan, jer se za 10 godina nece niko secati da li se nesto bodovalo ili ne za Evroligu, vec ce se brojati trofeji. Siguran sam da ovo vrlo dobro znaju i u Partizanu, ali su svesno zrtvovali ovaj trofej da odmore igrace, a pritom su svesni da i sa njima nemaju velike sanse.

istok_zapad

pre 10 godina

Zasto Dule bojkotuje? Onaj ko je gledao kup prosle godine zna. Iz kog tacno razloga da mu igra startna petorka? Da se, daleko bilo, jos neko povredi? I to za sta? U startu prodat kup? Vazi.. igrajte se deco, pa sta bude bice.. Jedan je Gagic kapiten, Gagiiiiic kapiiiiiiiten!

Mirko

pre 10 godina

Zar je toliko tesko shvatiti ovaj potez Dusana Vujosevica?Stvorio je sebi alibi za poraz tako da ih to kao ne boli.Odmarao je Bogdanovica i Lovernja sa nadom da ce u ovom sasatavu dobiti FMP.Posle toga bi bila laganica protiv Mege i napad iz svih raspolozivih oruzja na Zvezdu.E sada sto se malo preracunao nema veze.Zvezda i partizan da igraju mec u klikerima "tukli' bi se da pobede a o kosarci da ne pricam.Svaka cast Milanu Gurovivu i momcima iz FMP.

Djole

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.

blinkibil

pre 10 godina

Pa dobro, sta ako su izasli sa ovim sastavom. Odmarali su Lovernja, Bogdanovica i vec povredjenog Kinslija, nisu odmarali ceo tim. Ostace bez EL sta je vama, moraju da odigraju zavrsnicu ABA bez greske a ovo su im igraci koji moraju to da iznesu na svojim plecima, a imaju i EL. Njima je jasno da i sa ova tri igraca tesko mogu do trofeja pored odlicne Zvezde, sto bi umarali igrace koji su vec iscrpljeni i os kojih se ocekuje da uvedu tim na F4. Sem toga nas domaci kup je obezvredjen i ne donosi izlazak u Evropu i svakako je manje vazan od plasmana na F4. Lupajte mi minuse koliko hocete ja znam da sam u pravu i podrzavam odluku DV a verujte mi da nisam grobar i da sam jedan od retkih koji voli i partizan,zvezdu,radnicki, megu...pre svega volim kosarku i voleo bi da partizan i zvezda igraju finale ABA ali da za promenu osvoji zvezda i da oba tima idu u EL.

Fidel

pre 10 godina

Ako je izgubio zato što mu je ekipa slaba treba da da ostavku što nije napravio bolju ekipu, ako je želeo namerno da izgubi onda treba da bude diskvalifikovan iz sporta.

KK MUTANT

pre 10 godina

(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ovo je RADNICKI FMP !!!!!!!!!!!! a crvena cvezda BEOGRAD je FMP koji NOSI TO IME Kada bi video dalje od nosa sve bi ti bilo jasno ovako se malo vise informisi!!!

Inace momcima cestitke na pobedi!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

s' obzirom da ste pred bankrotom ovo je realan partizan..ako nemas pare onda par sezona u srpsku ligu sa klincima pa iz pocetka

njaVa

pre 10 godina

Realno partizan u ovakvom stanju ne moze nista Zvezdi, tako da je bolje da ne rizkuje sa povredama i da puste rezerve... iako je po meni malo kukavicki da ovako izbegavaju Zvezdu...

Уопште није лоше

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.

crveni

pre 10 godina

Radonja, možda da razmisliš o ovom Čvoroviću, igra trojku a ima šut samo prangija(7/10 za 3). Verujem da će se i truditi u odbrani a sigurno je jeftiniji od Amera.

Mada za Vilijamsa bih mnogo dao...

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.

fifi

pre 10 godina

U textu su nabrojani igraci koji ne igraju. Ali odmaraju samo Bogdan i Loverenj. Ostali su povredjeni pa i Milutinov i Bezbradica su roviti.. Tako da ja ne vidim u cemu je problem? Bogdan i Lovernj moraju da odmaraju jer nije normalno koliko igraju. Ostali povredjeni..E sada kada bi Dule od povredjenih napravio zdrave pa da jos igraju i Bogdan i Lovernji pa da udovolji ovima koji pljuju ..ali ovo je stvarnost. A vi vas cinizam ostavite kada Partizan bude kompletan.

Utah Jazz

pre 10 godina

Sta vas bre briga sta govori Dule?

Partizan je uistinu desetkovan i sa ovakvim sastavom ne moze da parira Zvezdi koja ce lagano osvojiti Kup, a pride bi rizikovao nove povrede igraca.
E zato je resio da odmori sve vazne igrace i sansu da mladima, koje je pride rasteretio upravo tim recima - da Kup nije vazan.

Svesno je zrtvovao ovo takmicenje zarad nastavka sezone. Naravno da Kup nije ulicno takmicenje, ali je najmanje bitno bas kao i u fudbalu. Barem u ovoj situaciji i konstalaciji snaga za nas NIJE BITNO. Vama naravno da jeste jer trofeja imate koliko i moj deda zuba. Vama je sve vazno.

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da Covicu nije palo na pamet posle odlaska Silba da "prebaci" ovog momka Cvorovica u Zvezdu, on mozda jos uvek nije neka klasa, ali bi u ovoj situaciji bio vrlo koristan, pogotovu dok se ne dovede to dugo cekano pojacanje - zamena za Silba.

Omladinci

pre 10 godina

Interesantna predstava u Pioniru, brza igra uz ravnopravan odnos snaga na terenu. Dule je samo uradio ono sto mora, kako ne bi bilo jos vecih problema u buducnosti. Dakle, nije u pitanju omalovazavanje kupa, igra se u skladu sa mogucnostima.

gangula

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.

Mislim da ih ima 523 tacno... Nemoj tako proizvoljno da iznosis cifre, naljutice ti se kolege zbog neprofesionalnosti.

pre 10 godina

Nema ih 500 u pioniru a juce na Zvezdinu posetu od 2500 su se smejali, sto znaci da se sebi veceras smeju ili mozda ne ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, 7. februar 2014 18:54)

Ha,ha, evo ih pedantni statisticari, vec uspeli da prebroje navijace... Koji ste vi cirkus...

Ratko

pre 10 godina

Lepu kosarku igra FMP voleo bih dogodine da ih gledam mesto Radnickog u ABA. Uz Megu i FMP nasa kosarka ima buducnost. Partizan je konacno mogao da v di na delu taj FMP koji stalno spominju i pjuju. Sta bi tek bilo da igraju sa starijim bratom? To se da osete kroz koji dan. Hvalim te Boze sto postoji ABA liga, mi bi bili prinudjeni da gledamo amatersku kosarku. Razlika izmedju domace i regionalne je ogromna ali bas ogromna.

SRBIN

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!

wer

pre 10 godina

"Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce?"

A sta to tebi nije jasno bistro momche?
Juce je igrao FMP A, danas FMP B.

Pisete istoriju, dva FMP-a u polufinalu
:)

Desetkovani

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.

vUcA

pre 10 godina

Partizan omalovazio kup ili se u potpunosti opredelio za ABA nastavak. U svakom slucaju samar zuckovoj levici i ovom besmislenom takmicenju. Svuda se kup tretira kao bitno i prestizno takmicenje. Pogledajte kakav je praznik kup u Spaniji. Vidi se koliko je velika razlika KLS-ABA i samo losa izdanja ABA ligasa dovode do neizvesnih zavrsnica. Cestitke Zvezdi na jos jednom osvojenom kupu.

black

pre 10 godina

Cestitke FMP-u i Gurovicu na zasluzenoj pobedi!
Zbog nacina odbrane zona 1-3-1 FMP je sutirao preko 40 trojki i nazalost dosta pogadjao.KKP nije imao dovoljan broj igraca u rotaciji na spoljnoj poziciji i to se osetilo,ali dobili smo Aranitovica, i definitivno izgubili Gagica i Muslija.
Sacuvati energiju za Evroligu i ABA ligu.Mislim da je doslo svesno do obaranja forme i ucestalih poraza,a da su povrede dobar alibi za to.
U martu ce KKP izgledati mnogo bolje,a u maju po tradiciji titule i pehari.

Te El

pre 10 godina

"Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?
(., 7. februar 2014 23:17)"

Ne, to je FMP. Pogledaj APR Srbije, samo ce ti se kazati... Ili nastavi da zivis u zabludi...

васкез

pre 10 godina

koliko puta ste prozvali taj FMP,nije drugacije ni moglo da bude nego da vas nakantaju.Vodite racuna ubuduce da ih ne spominjete.A sta bi vam tek Zvezda radila...

spasic

pre 10 godina

treci tim zvezde protiv rezervista partizana plus reprezentativac gagic. ovaj poraz je bruka za partizan, kao i navijanje i gadjanje protivnickih igraca. svaka cast filipu sto je izdrzao sve uvrede i postigao odlucujuce poene. ocekujem da ce prijatelj kk partizana jovicic da oplete drakonske kazne kao sto je kaznio i gurovica zbog iskljucenja u kls-u.

crni_redstar

pre 10 godina

ne treba zvezda da pusti,ako bude trebalo u zadnjem kolu cibonu,jer ovo sto radi partizan je stvarno bruka...kinzi i bogdan izjavljuju kako su spremni za kup,a znaju da ce pustiti da ne bi igrali sa zvezdom,karma je cudo,sve se vraca visestruko!

ja

pre 10 godina

Kup se vraca Partizanu! Jos samo par dana do razbijanja iluzija i utisavanja navijaca i simpatizera Crvene Zvezde ( eto,ja ih zovem tako).Spremi se Milane,pripremi se Nebojsa...(lopatamo i dalje, 06. februar 2014 09:3 hahaha ma dal je moguce o Fmp ooo Fmp ooo Fmp ooo Fmp

Score Killer

pre 10 godina

@bodibond koji je on to drzao a Danilovic nije ?
(W8, 7. februar 2014 20:27)

Титулу првака света у категорији репрезентација ...

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

А јел теби јасно за кога навијаш, хе, хе ...

Rade

pre 10 godina

Bolje je stoje veceras izgubljena utakmica nego da je dobijena. Partizan sa ovim timom ne bi mogao da osvoji kup. Veceras su na kosarkasku scenu stupila dva buduca asa, Cvorovic i Araniotovic.

auuuuuuuu

pre 10 godina

Jel toliki strah od Zvezde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komedija..., 7. februar 2014 18:19)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

u rupe

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.
(Lobotomija Svesti, 7. februar 2014 20:25)

A sad je odjednom najelitniji trofej(za vas znam da jeste,snimate DVD kada ga osvojite)?Omalovazavanje srpske kosarke i pokazao "ljubav" prema srpskom sportu?A da je igrao Bogdan i povredio se onda bi opet bilo pljuvanje,opet kukanje,opet bi se pominjali interesi srpske kosarke,a Dule njen najveci neprijatelj...Ma covek sta god da uradi vama ne valja.Kada su igrali po 35 minuta onda ste pricali treba da ih odmara,a sada kada ih odmara opet ne valja.Covek "dobar dan" da kaze vi bi ostavili 200 komentara protiv njega.

uvek Zvezda

pre 10 godina

Neću da komentarišem ovaj poraz jer zaista nije odraz pravog stanja stvari jer ruku na srce ovo je bio 2. tim Partizana i njihovo pravo lice ćemo videti tek u plej-ofu. Ali me zanima nesto drugo, godinama slušamo i čitamo o čuvenoj školi košarke KKP pa bih voleo da mi neko nabroji 5 igrača ( to je manje od jednog po godini za sve ove titule ) koji su PONIKLI u Partizanu i koji su napravili dobru karijeru u Evropi...

FMP vas odrao

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.

consigliere

pre 10 godina

Buducnost Partizana je svetla! Svidja mi se kako igraju klinci, stvarno su opravdali sansu.Steta sto se Bezbradica povredio, verujem da bi bio nosilac ili jedan od nosilaca veceras! Steta sto ove sezone nece biti u prilici da odigraju zajedno svi igraci koji su na platnom spisku Partizana. Bertans koji je od pre povredjen, pa onda igraci koji su zapoceli sezonu, Tepic koji je dosao kasnije i nadam se Pavlovic.Verujem da bi ta ekipa bila sjajna! No, ko zna zasto je to dobro, posle kise, dolazi duga! Napred PARTIZAN!

Sale

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali ću pokušati realno da prokomentarišem utakmicu. Glupo je reći da Partizanu Kup nije bio važan pa da su zbog toga izašli sa trećim timom. Neki igrači su morali da se odmore pre svega zbog nastavka ABA lige, manje zbog Lige šampiona u kojoj Partizan realno nema nikakvih šansi. Ali glupo je opet reći da nije bilo i malo taktiziranja od strane trenera Partizana - objektivnim navijačima je jasno da bez Kinzja i ostalih povređenih igrača Partizan u finalu protiv Zvezde ne bi imao nikakvih šanis. Partizan je FMP mogao da dobije da su Bogdanović i Lovernj igrali po 10 minuta što im ne bi predstavljalo toliko opterećeje. Ali Vujošević se odlučio za to da ih ne uvodi pa šta bude. Pružio je šannsu nekim igračima koji ranije nisu igrali i dobio jednog novog za nastavak sezone - Aranitovića. To je ono što Zvezda nema - mlade igrače koji mogu preko noći da uskoče i pikidaju već na prvoj utakmici. Zvezda je sistemski uništavana deset godina pa je zbog toga i prinuđena da se slanja na kupovinu igrača dok sa druge strane Partizan ima odličnu košarkašku školu. Sve u svemu Partizan je zasluženo igubio ali im niko zbog toga neće zameriti. A dobio je jednog novog igrača

ujfaluši

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)

Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

pokrijte se

Ajde decko broj ko koliko stranaca ima.Pa vi i sa strancem igrate protiv ove dece iz radnickog FMP. Koji je to vas drugi tim. Kada je poseldnji igrac iz mladjih kategorija usao u seniore.Ja se bogami ne secam a ni Grba kod tegeltije. Prpa da ne igrate finale. Ali nema veze za dve nedelje je derbi. Mozda ce DV i tada da izvede rezervni sastav.I mi cemo opet ove iste od veceras

niko ne moze da im zabrani kako ce da se zovu

pre 10 godina

Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)

Ne mesaj stvari,pravi fmp je cztelekom,a ovo je bivsi Radnicki Basket.

Lokalac

pre 10 godina

Dobro, momci su dali sve od sebe, u ovakvim okolnostima uspeh bi bio da smo prosli u polufinale a tamo je ipak Mega Vizura prejaka za nasu trecu postavu. Bez Lea, Bertansa, Kinsija, Gagija, Tepica, Zoa, Bogdana, Milutinova i Bezbradice, znaci 9 igraca od prvih 12, vise se nije moglo. Musli, Gangula i Dalo, kao nosioci igre, vise od ovoga nisu mogli.
Sto se tice prozivki komsija da nam sad kup nije vazan, naravno da je svaki trofej vazan, ali valja biti realan i sagledati situaciju u kojoj se nalazimo iz pravog ugla i jasno ce se kazati da dalje nije moglo. Znaci Bogdanu i Zou ova pauza, potrebniji su nam na drugom mestu nego u ovom kupu gde realno nismo mogli do trofeja.
Pozdrav, i srecno svima u nastavku. Licno cu navijati za Milojeve klince.

Nije ovo FMP

pre 10 godina

"Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)"

Ne batice, ovo nije pravi FMP vec je to Radnicki FMP a pravi FMP je onaj sto ga zovu zvezda!

Mister No

pre 10 godina

Zvezdasi ne zaboravite vi ste prvaci prve polusezone. To ce vam svi grobari priznati ali tu se zavrsava vas uspeh. Jos mesec dana najvise i vasa forma ide dole. Kod nas ce biti suprotno. Nasa forma ide gore i bice prava kada treba. Nece vas biti nigde u Maju kada budemo osvojili sve. Kup ce vam ostati uteha i ove kao i prosle godine

nikola

pre 10 godina

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Tacno,pola pionira su napunili navijaci iz zeleznika...Pa juce je bilo par stotina cacana na vasoj utakmici.

sarabanjaluka

pre 10 godina

КК Црвена звезда 1 Куп победника купова
12 Првенстава Југославије
3 Купа Југославије
3 Првенства СР Југославије
3 Купа Радивоја Кораћа aaaaa КК Партизан1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
20 Националних шампионата
13 Националних купова
6 Јадранских лига
9 дуплих круна
1 трипла круна.....

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

sve to stoji,da smo desetkovani povredama,da se nema para,umor...ali i ovi sto su igrali trebali su jedan fmp da oduvaju sa terena,ovo je stvarno nedopustivo...

Labud

pre 10 godina

Raduje me dobra igra Aranitovica, Dalo, debi Marinkovica, a takodje i ova omladina iz FMP Radnickog. Ja sam uzivao u kosarkaskoj predstavi, zakasnio sam i nisam video vredjanje Gurovica, ja nisam za to, ali nije on ni prvi ni poslednji koji ce biti vredjan bilo od grobara ili cigana. Mislim da je ovo najbolje resenje, s obzirom na povrede. Cigani nek moralisu kada njima bude ovako desetkovan tim. Pa igrali smo s tri centra.

grobari do kraja

pre 10 godina

Sta ce nama kup? Nek je ono detence Marinkovic dao kos, a Arnaitovic objasnio. Jos jednom veliko URA za Marinkovica od 16 leta.

xxx

pre 10 godina

Pa svi jaci klubovi u evropi kup utakmice igarju sa igracima koji ne dobijaju priliku u ligi. Zaso to ne bi i partizan primjenio uzvsi u obzir da mu igraci iz prve petorke(malo ih je ostalo) trebaju za ostatak ABA lige i evrolige. Kup nije obezvrijedio Vujosevic vec oni koji su odredili da nosi nula bodova. Da je Vesterman, Millosavljevic i Kinsi( necu da spominjem Milutinova i Bertansa) sigurno ne bi igrao sa drugom postavom. Ovo sto Vujosevic radi tokom cijele sezone(skrece paznju na sebe), nije nista drugo nego pokusaj da skine pritisak javnosti na igrace(mladi su momci). Ne vidim zasto se navijaci Zvezde ljute na svaki njegov intervju? Jednostavno ih nemojte citati. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke i nadam se finalu ABA lige Zvezda-Partizan.

Dread

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!
(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Zaboravljas da su FMP i Zvezda svojevremeno napravili drugorazredno takmicenje od domaceg prvenstva kada su odlucili da igraju Jadransku ligu. A Partizan je uvucen u istu jer su nam uzeli mesto u Evroligi.

nikola

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!
(SRBIN, 7. februar 2014 20:17)

Prosle nedelje.

savio

pre 10 godina

Pametna odluka da se odmore glavni igraci i da se ukaze prilika mladim igracima koji ne dobijaju sansu! Potreban je odmor za ono sto tek sledi a to je mnogo vaznije od kupa!

navijac

pre 10 godina

Cestitke kosarkasima Radnickog FMP na prvoj pobedi u istoriji protiv Partizana, kao i na istorijskom uspehu plasmanu u polufinale kupa!

nikola

pre 10 godina

(sarabanjaluka, 7. februar 2014 23:00)

Samo si trebao za pojedince da naglasis da ona 3 Kupa Radivoja Koraca Zvezde i Partizana nisu isti,jer su kod Partizana u pitanju evropski Kupovi Radivoja Koraca,sadasnji Evro Kup.A imamo i 5 ovih domacih KRK.

Razbio nas Radnicki, do FMP nismo stigli.

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Pa da, a vi ste juce sami napunili dvoranu? Ili ste dolazili i danas da navijate?

Đorđe

pre 10 godina

Ne znam da li ću dočekati da nakon neke Partizanove utakmice pročitam komentar koji se odnosi na košarku. Uglavnom 90% navijača Zvezde, ili FMP-a, ne znam više ko su, slave našu propast i njihovo osvajanje svih trofeja. A i sami podsvesno znaju šta im sleduje kada se oporave Bertans i Tepić, kada stigne Pavlović, uz Bogdana i Kinsija. Tako da pustite ih, nek proslave taj kup, i onako je to sve što će videti od trofeja ove godine.
Što se ovog sastava Partizana tiče, jedino Andrić može da pomogne prvom timu. Dalo je antitalent i sem solidnih fizičkih predispozicija, nema ništa. Nesiguran u vođenju lopte, loš šut, ispada u odbrani, vrlo slabo.
A Musli i Gagić su posebna priča. Oni ni protiv ekipe iz KLS ne mogu da ostvare dominaciju. Nikad nismo imali gore centre.
U svakom slučaju, dobro će doći ova pauza da se odmori ekipa, što je u ovom trenutku najvažnije.

Sajonac

pre 10 godina

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.
(pokrijte se, 7. februar 2014 19:41)
Moramo da se pokrijemo kad nas gadjate svim i svacim, sto tako ne gadjate Zelimira ili Mesinu ili Karija Pesica? Zasto, bas me zanima? Nemate hrabrosti?

Sramota

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.
(Desetkovani, 7. februar 2014 23:00)

Ceo meč sa produžetkom (45 min) odigralo ukupno 7 igrača.
Evo te iskusne ekipe :
1. Aranitović, 18 god.
2. Dalo, 19
3. Andrić, 20
4. Marinković, 16
5. Gagić, 23
6. Šalić, 18
7. Musli, 23

tatino mezimce

pre 10 godina

Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

Bas je bio jasan,tatin mezimac se ispucava svaki drugi napad sa 9 metara,zadnjih nekoliko minuta samo frljao,resio da bude junak,pa to ti je i na kraju uspeo,a sut 2/10 za 3.Da se nije junacio resili bi to mnogo ranije.

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!

Sparrow025

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi
(peka, 7. februar 2014 19:30

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ

Panter, Nanter, Top 16...

pre 10 godina

Da li ja to osecam strah u komentarima vecine, pa polako rodjaci, ostavite malo municije za maj, tad se dele oni pravi trofeji...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Čestitam pobedu FMP Radničkom.Partizan je pružio sportski dostojan otpor i bez 8-9 igrača koji nisu igrali zbog povreda ili odmora. Svaka čast Guroviću kao igraču,ali u trenerske vode je zalutao...pa koji ozbiljan tim,sa ozbiljnim trenerom šutira 47 puta za tri poena?

Davor

pre 10 godina

Cekaj pa to Partizan izgubio od FMP-a...Zvezda je igrala juce tako da eto grobarcici videli da ipak ima i FMP i CZ! A Duki verovatno primao infuziju posle meca...Samo mi nije jasno omalovazavanje kupa koji nosi ime legendarnog igraca kome svaki kosarkas treba da se pokloni prilikom izgovaranja njigovog imena...

znalac

pre 10 godina

NIKOLA CVOROVIC je igrac C.Zvezde jos od pionirskih dana.Igrao za reprezentaciju Srbije od pionirske reprezentacije sve kategorije.Jedino neopravdano propustio proslogodisnje juniorsko zlato.Zna za samo jednu stvar u zivotu a to je KOSARKA.(ogroman talenat I krvav rad).Da nam je ziv I zdrav

Gile

pre 10 godina

@@@Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Mi sa drugim timom a Vi igrate sa dva tima u istom takmičenju ?

pokrijte se

pre 10 godina

(Delija Banovo Brdo, 7. februar 2014 20:29)

Ja sam odgovarao na komentar u kome je pomenuto da Radnicki FMP igra protiv Partizana koji ima 5 stranaca,pa sam rekao da samo Dalo igra od stranaca,ne znam sta ce brecas.
U ovom vecerasnjem Partizanu bilo je 10 igraca,7 su igrala,od njih su 5 '94 i '95 godiste!Samo su Gagic i Musli bili stariji.U jednom momentu smo imali 3 centra na parketu i jos smo igrali produzetak.Garantujem da oni momci ni na treningu nisu ni jednom igrali zajedno u petorci,a verovatno ni trenirali zajedno.

Spasic

pre 10 godina

Cvorovic-Djukanovic-Guduric-Dobric su 94. i 95. godiste. A oni plus Filip Covic su vas dobili. Stalno se prica kako je kls liga smesna i kako su timovi iz aba lige mnogo jaci. Dalo, Salic, Musli i Gagic igraju evroligu, na papiru ovo ste lagano morali da dobijete.

Игор тв гробар

pre 10 godina

Да су вечерас играли Кинзи,Ловерн,Богдановић ми би сигурно победили, али биће боље. НАПРЕД ПАРТИЗАН

molestant

pre 10 godina

svi vi sto grejete prste ovde i nasladjujete se sada, sacekajte kraj aba lige i domaceg prvenstva, tada ce opet nastati muk....izludujte se jos mesec dana, to nam je sasvim dovoljno da se oporavi tim i da vas presavijamo kao i prethodin 100 godina

frenky wolf simao

pre 10 godina

Dule se bre sprda sa vama, pozdrav iz Kragujevca!
(sss, 07. februar 2014 23:32)
Kako se sprda s nama,tako sto je ispao vec u cetvrtfinalu??Buhahahahahhaha,ja bih pre rekao da se on sprda sa vama i sa vasom "institucijom"...

Desetkovani

pre 10 godina

@Sramota
Gagic i Musli igraju standardno Aba ligu i El. Dallo je uglavnom na klupi ali ulazi cesto u igru i u Aba i u El. Ko od igraca Fmp ima bilo kakvo iskustvo osim smesnog Covica? Ostali ne znaju ni kako izgleda Pionir.

top16

pre 10 godina

Znaci necete igrati ni u prvenstvu jer ni ono ne donosi nista sem prestiza?Ovo jeadno i sramotno pa cak i za bucka!
(Borky, 7. februar 2014 19:21)

Sta sve necu da procitam...Boze zdravlja do prvenstva ce se igraci oporaviti pa ce igrati,kao i svake godine.Mi kup zrtvujemo,ove godine, zato sto imamo 7 povredjenih igraca,a samo malim delom zato sto je nebitan i zato sto je bitnija ABA zbog EL.Da su bar Kinsi i Tepic spremni igrali bi verovatno sa punim sastavom.Sta sad,da nam 3 dana za redom Bogdan i Lovernj igraju po 35+ minuta i ostanemo posle i bez njih?Kako menjate teze,ne mogu da verujem...

.

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. ...
(MileCacak, 7. februar 2014 19:06)

Tacno tako ali,po logici,treba da znas da je Partizanu vise od pola tima povredjeno i da je samo zbog toga zrtvovano ovo takmicenje,samo zbog toga,jer u suprotnom bi Bogdan i Lovernj koji vec igraju 2 puta nedeljno po 35 minuta trebali jos tri utakmice za redom da igraju po toliko i ne daj Boze se i oni povrede.Pa kada smo mi to neozbiljno shvatali kup i prvenstvo,a vec godinama oni donose samo prestiz?Naravno da je najbitnije polufinale ABA,ali je i svaki trofej bitan,bitan je i kup,ali u ovoj komplikovanoj situaciji naravno da ne.

EUforija

pre 10 godina

Ko iole razumije košarku shvata da je utakmica namještena. E sad zasto je to tako to je već druga tema, reklo bi se da tu ima personalnih razloga trenera partizana.

crveni

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)
Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.
(ujfaluši, 07. februar 2014 21:29)

Sa skorom 16-3 nas ne vidiš na F4? Stavi naočare, pogledaj tabelu ABA lige. Bićemo prvi, zato će se igrati u BG, a vama ostaje da navijate za nas poslednje kolo, kao protiv Budućnosti prošle godine.

danilo

pre 10 godina

Joooojj kako sad ovo,razbio nas FMP,ne shvatam...ja sam mislio da je Zvezda FMP,a vidi nas razbio FMP,a Zvezda vec igrala...joooojjj kako sam gluuuppp i iskompleksiran,odoh da cupam kosu sa glave...razbio nas FMP!Kako bi nas tek Zvezda razbila...

bora

pre 10 godina

Laže vas Čović da svi eventualni trofeji idu u SD Crvena Zvezda!To je jednostavno nemoguće,jer CZT nije član SD Crvena Zvezda!!Mogu oni fizički stajati bilo gde,za vašu obmanu,ali KSS ih nikada neće registrovati kao trofeje KK CZ!! To jednostavno nije isti klub.Ne može se deklarativno odredjivati,kome pripadaju trofeji.To bi bilo kao kada bi KK Partizan osvojio Aba ligu,i doneo odluku da ista pripada KK Hemofarm,koji trenutno vegetira,a sve benefite od osvajanja(igranje u Evropi i sl.) iskoristi sam.Nego ajd' zaludjuj masu,istina je u ovoj 'državi' odavno siroče!!

Sparrow025

pre 10 godina

"NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te." Sta niste razumeli? U stvari, jeste u pravu ste on je najzasluzniji, dao je jednu trojku i doneo zlato nasoj zemlji. Da nije dao tu trojku gledali bi finale sa tribina, finalna utakica je bila samo realizacija.

I promenite ime iz Kup Radivoja Koraca u Kup Milana Gurovica.

NEVEROVATNA STE VI SORTA, AL SE PRIMATE...

Zavrsavam ovde, jel ne zelim vise da pricam sa ljudima koji prate kosarku od prosle godine.

tetak Đorđije

pre 10 godina

Grobar, e to je FMP!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kerez, 7. februar 2014 20:22)

Druze,samo jedna mala sugestija u vezi tvojih komentara.Napisi slobodno po neki i u mnozini.Prilicno sam siguran da moderatori nece da ti zamere na tome!

E

pre 10 godina

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.
(vs, 7. februar 2014 21:39)

Argentinci su dobili Amere pre nas, znatno lakse, na tom sampionatu tako da nije bila samo realizacija. I da budemo iskreni, ako se secas poslednjeg napada u regularnom delu pri neresenom rezultatu, bio je faul za Argentinu. A za mec sa SAD, svaka mu cast.

petronije

pre 10 godina

DeMAGog nema poštovanja čak ni prema jednom Radivoju Koraću. Da li je ikad čuo za sportski duh? Najvažnije je sve obesmisliti, obezvrediti, doktore nazivati budalama, vređati, psovati, štipati, gepekovati...

Alek

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!

igor

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Veruj da nije, vas razumem, postojite dve godine i gladni trofeja, a i tvoj bivši klub je malo toga osvajao u poslednjih 15 godina?!

Hossa

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!

Sajonac

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.

stanko

pre 10 godina

Cekajte, a tvit Kinzija sa pitanjem odakle novinari izmisljaju povrede, a tvit Bogdanovica sa porukom grobarima da je Kinzi zdrav i da idu na kup? Otkud sad ovo... U svakom slucaju nastavite da nas obavestavate o tvitovima igraca Partizana i o kurjem oku ekonoma.
Inace, Zvezda i kad je bila najgora, i kad je bila mnogo slabija od Partizana nikad nije bezala od megdana pa makar gubila 40 razlike za razliku od samoprozvane institucije koja prvi put kad je upala u probleme i vidno je slabija podvija rep i predaje trofej. Misja posla.

Mile rent-a bubreg

pre 10 godina

Sta se zalite,pa Dule vam cini veliku uslugu jer je ovo jedini nacin da nesto osvojite,umesto hvala da kazete vi pljujete,ko ce vama ugoditi?

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Da naglasim,nas sada treba posmatrati kao jedan klub.Danilovic 2007. prilikom potpisivanja sporazuma sa Igokeom iz Aleksandrovca.

3EMYH

pre 10 godina

СТРАШНО!!!
Арапи, Руси и читав државни врх су дошли главе јадном Партизану.
Један напад им блокирају Арапи, у контри поентирају Руси
а држава је подметнула лопте које улазе у кош
само кад шутирају кошаркаши ФМП-а.
Само да не заборавим - за све повреде играча Партизана,
одговорна је црна магија и бацање чини и урока од стране Небојше Човића.

Dragan Lo

pre 10 godina

Zašto je problem navijača Zvezde u kom sastavu igra Partizan? Petnaest godina košarku igraju Partizan, Hemofarm, FMP i slaba Zvezda. Šta je problem da se jedan kup igra sa slabim Partizanom? Ovaj što priziva megdan, da Ti kažem, megdana neće biti, počistićemo Vas kao i prethodnu deceniju i kusur. Nađi sebi ravnog u FMP-eu pa sa njima teraj borbu.

mille grobar

pre 10 godina

Mi smo INSTITUCIJA a vi BURANIJA,bilo i bice.To ceo svet zna a vi slobodno lecite frustracije i pisite ovde sta hocete, bice vam lakse... ;)

Pavelski

pre 10 godina

Sta se javljate vi navijaci privatnog kluba nastalog 2011 godine, jel' negde pise da je zabranjeno sa kojim ce timom da igra i koga ce da odmara?

pokrijte se

pre 10 godina

Partizanu nijedno takmicenje u kome gubi nije vazno a raduju se kad osvoje Kup Paje Patka. Uz to, imaju pet stranaca u ekipi i kazu da vode racuna o interesima srpske kosarke. A koliko FMP ima stranaca? Nijednog. I opet vodi protiv intergalaktickih sampiona sa fajnal fora. Jadni Partizan, brukaju Srbiju.
(Sajonac, 7. februar 2014 18:57)

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.

Уопште није лоше

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.

Sledeca epizoda

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda

marko

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!

007

pre 10 godina

Evo ovako,navijam za Partizan, Dule je taktizirao i bilo sta bilo, ali kad vidim ove izivljavajuce komentare komsija, tacno se vidi koliko besa ima u pisanju istih,hrane se time sto je Partizan ispao ,ali razumem 11 godina bez titule, mora da ih mnogo boli .

Shadow

pre 10 godina

@petronije

Kad je Dule forsirao najbolje igrace, kritikovali su ga kako juri pobede po cenu povreda igraca i da treba da igraju ovi slabiji, makar izgubili utakmicu.
Evo sad odmara najbolje igrace, daje sansu ostalima i svesno zrtvuje kup, kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo bitnije utakmice i opet ne valja. Sad treba da igraju najbolji i da se juri rezultat, iako je kup najmanje bitno takmicenje (mada ga je uvek lepo osvojiti).

Ljudima se nikad ne moze udovoljiti i kad nekog ne vole, sta god da uradi, nece valjati, bice pogresno i kritikovace ga.

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.

KK MUTANT

pre 10 godina

(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ovo je RADNICKI FMP !!!!!!!!!!!! a crvena cvezda BEOGRAD je FMP koji NOSI TO IME Kada bi video dalje od nosa sve bi ti bilo jasno ovako se malo vise informisi!!!

Inace momcima cestitke na pobedi!

uaa FMP

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.
(Djole, 7. februar 2014 20:57)

Ne,ne,grubo gresis.. Juce je bio FMP "kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime u c.zvezda telekom, a ovo danas je bivsi Radnicki Basket,kome takodje "niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" i koji je promenio ime prvo u Radnicki fmp,a onda samo fmp,da zavara trag onima koji ne prate.

gangula

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.

Heisenberg

pre 10 godina

Nije covek kriv sto kup vise ne donosi nikakve bodove, benedicije... Nije Dule unistio kup, unisten je on jos pre par godina kada se promenilo bodovanje za ulaz u EL. Pre je svako takmicenje donosilo odredjeni broj bodova pa se znalo zbog cega se igra. A sada je, nazalost, spalo na otaljavanje posla igraca uz mogucnost izbegavanja povreda. Ne umanjujem znacaj kupa, samo iznosim cinjenice.

cojstvo i junastvo

pre 10 godina

Lep nacin Dule da izbegnes poraz -20. Alibi trener. A onda nada da ce se manje blamirati za koji mesec kada dodje Pavlovic i vrate se Bertans, Vesterman... Losa racunica, mozes da bezis, ali ne mozes da se sakrijes.

peka

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi

nikola

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.

Dread

pre 10 godina

Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Prvo, ovo nije Premijer liga nego kup Srbije. Drugo, pogledaj sa kojim sastavima Englezi igraju svoje kupove pa onda komentarisi. Ne moze vam se ugoditi, vise se ni porazima nasim ne radujete...

istok_zapad

pre 10 godina

Zasto Dule bojkotuje? Onaj ko je gledao kup prosle godine zna. Iz kog tacno razloga da mu igra startna petorka? Da se, daleko bilo, jos neko povredi? I to za sta? U startu prodat kup? Vazi.. igrajte se deco, pa sta bude bice.. Jedan je Gagic kapiten, Gagiiiiic kapiiiiiiiten!

uaa

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.
(Trance, 7. februar 2014 18:25)

Jel ti shavatas da je 7 igraca povredjeno!Bertans,Leo,Milosavljevic,Tepic,Kinsi,Milutinov,Bezbradica(poslednja dvojica sede da popune broj na klupi)."Ne moze da se nosi sa nekima" upravo iz tog razloga! Jel treba da igraju Bogdan i Lovernj 3 utakmice u 3 dana i ovako vec umorni i da se i oni povrede?Alo,jel neko razmislja ovde od pantera.Pa vama bre nista ne valja,ni kada igraju,kada ih forsira,ni kada ih odmara.Gledajte svoja posla.

nex

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto nijedan medij ne sme da napise da Partizan igra protiv tima koji se zove Radnicki fmp.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizanovac, 7. februar 2014 18:46)

Ni meni nije jasno sta su te ucili u skoli, pravopis sigurno ne.
(gangula, 7. februar 2014 19:31)

Sta je decko pogresio? Ako mislis na fmp, tj. FMP, to se desava nenamerno u svakodnevnom kucanju.

Sparrow025

pre 10 godina

Sramno ponasanje navijaca partizana,vredjate porodicu coveku koji vam je doneo zlatnu medalju u indijanapolisu,a sudija utakmice i delegat se prave gluvi
(peka, 7. februar 2014 19:30

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ

peca

pre 10 godina

Konacno pravi Duletov potez, treba da odmori Lovernja i Bogdanovica. Tepic i Kinzi su povredjeni, koliko se meni cini da je pisalo. Tako da prica o bezanju ne stoji. Kup je obesmislio g-din Covic, sa insistiranjem da se izbrise bodovanje za Evroligu, vec da sampion ulazi u nju. Ja stvarno ne znam sta navijaci Zvezde zele i koliko se secaju. Njima pamcenje traje od pocetka do kraja sezone i onda se resetuje. Da kojim slucajem igraju ova cetvorica i da se neko od njih povredi, onda bi bilo Dule unistava igrace, i tome slicno. Dogovorite se ljudi sta hocete.

Te El

pre 10 godina

"Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?
(., 7. februar 2014 23:17)"

Ne, to je FMP. Pogledaj APR Srbije, samo ce ti se kazati... Ili nastavi da zivis u zabludi...

Mister No

pre 10 godina

Zvezdasi ne zaboravite vi ste prvaci prve polusezone. To ce vam svi grobari priznati ali tu se zavrsava vas uspeh. Jos mesec dana najvise i vasa forma ide dole. Kod nas ce biti suprotno. Nasa forma ide gore i bice prava kada treba. Nece vas biti nigde u Maju kada budemo osvojili sve. Kup ce vam ostati uteha i ove kao i prosle godine

u rupe

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.
(Lobotomija Svesti, 7. februar 2014 20:25)

A sad je odjednom najelitniji trofej(za vas znam da jeste,snimate DVD kada ga osvojite)?Omalovazavanje srpske kosarke i pokazao "ljubav" prema srpskom sportu?A da je igrao Bogdan i povredio se onda bi opet bilo pljuvanje,opet kukanje,opet bi se pominjali interesi srpske kosarke,a Dule njen najveci neprijatelj...Ma covek sta god da uradi vama ne valja.Kada su igrali po 35 minuta onda ste pricali treba da ih odmara,a sada kada ih odmara opet ne valja.Covek "dobar dan" da kaze vi bi ostavili 200 komentara protiv njega.

Utah Jazz

pre 10 godina

Sta vas bre briga sta govori Dule?

Partizan je uistinu desetkovan i sa ovakvim sastavom ne moze da parira Zvezdi koja ce lagano osvojiti Kup, a pride bi rizikovao nove povrede igraca.
E zato je resio da odmori sve vazne igrace i sansu da mladima, koje je pride rasteretio upravo tim recima - da Kup nije vazan.

Svesno je zrtvovao ovo takmicenje zarad nastavka sezone. Naravno da Kup nije ulicno takmicenje, ali je najmanje bitno bas kao i u fudbalu. Barem u ovoj situaciji i konstalaciji snaga za nas NIJE BITNO. Vama naravno da jeste jer trofeja imate koliko i moj deda zuba. Vama je sve vazno.

Lobotomija Svesti

pre 10 godina

Ovako da se pljune na najelitniji kosarkaski trofej koji moze da se osvoji u Srpskoj kosarci je ujedno i omalovazavanje Srpske kosarke. Koliko god da je doticni trener doneo radosti svojim navijacima ovim, zavrsnim cinom, je pokazao svu svoju ``ljubav`` prema Srpskom sportu. Od sada samo ignorisati ovu bolest i ona ce sama uginuti. Dovidjenja prijatno.

sarabanjaluka

pre 10 godina

КК Црвена звезда 1 Куп победника купова
12 Првенстава Југославије
3 Купа Југославије
3 Првенства СР Југославије
3 Купа Радивоја Кораћа aaaaa КК Партизан1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
20 Националних шампионата
13 Националних купова
6 Јадранских лига
9 дуплих круна
1 трипла круна.....

wer

pre 10 godina

"Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce?"

A sta to tebi nije jasno bistro momche?
Juce je igrao FMP A, danas FMP B.

Pisete istoriju, dva FMP-a u polufinalu
:)

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Čestitam pobedu FMP Radničkom.Partizan je pružio sportski dostojan otpor i bez 8-9 igrača koji nisu igrali zbog povreda ili odmora. Svaka čast Guroviću kao igraču,ali u trenerske vode je zalutao...pa koji ozbiljan tim,sa ozbiljnim trenerom šutira 47 puta za tri poena?

tatino mezimce

pre 10 godina

Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

Bas je bio jasan,tatin mezimac se ispucava svaki drugi napad sa 9 metara,zadnjih nekoliko minuta samo frljao,resio da bude junak,pa to ti je i na kraju uspeo,a sut 2/10 za 3.Da se nije junacio resili bi to mnogo ranije.

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!

niko ne moze da im zabrani kako ce da se zovu

pre 10 godina

Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)

Ne mesaj stvari,pravi fmp je cztelekom,a ovo je bivsi Radnicki Basket.

EUforija

pre 10 godina

Ko iole razumije košarku shvata da je utakmica namještena. E sad zasto je to tako to je već druga tema, reklo bi se da tu ima personalnih razloga trenera partizana.

Mislim da ih ima 523 tacno... Nemoj tako proizvoljno da iznosis cifre, naljutice ti se kolege zbog neprofesionalnosti.

pre 10 godina

Nema ih 500 u pioniru a juce na Zvezdinu posetu od 2500 su se smejali, sto znaci da se sebi veceras smeju ili mozda ne ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, 7. februar 2014 18:54)

Ha,ha, evo ih pedantni statisticari, vec uspeli da prebroje navijace... Koji ste vi cirkus...

Sale

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali ću pokušati realno da prokomentarišem utakmicu. Glupo je reći da Partizanu Kup nije bio važan pa da su zbog toga izašli sa trećim timom. Neki igrači su morali da se odmore pre svega zbog nastavka ABA lige, manje zbog Lige šampiona u kojoj Partizan realno nema nikakvih šansi. Ali glupo je opet reći da nije bilo i malo taktiziranja od strane trenera Partizana - objektivnim navijačima je jasno da bez Kinzja i ostalih povređenih igrača Partizan u finalu protiv Zvezde ne bi imao nikakvih šanis. Partizan je FMP mogao da dobije da su Bogdanović i Lovernj igrali po 10 minuta što im ne bi predstavljalo toliko opterećeje. Ali Vujošević se odlučio za to da ih ne uvodi pa šta bude. Pružio je šannsu nekim igračima koji ranije nisu igrali i dobio jednog novog za nastavak sezone - Aranitovića. To je ono što Zvezda nema - mlade igrače koji mogu preko noći da uskoče i pikidaju već na prvoj utakmici. Zvezda je sistemski uništavana deset godina pa je zbog toga i prinuđena da se slanja na kupovinu igrača dok sa druge strane Partizan ima odličnu košarkašku školu. Sve u svemu Partizan je zasluženo igubio ali im niko zbog toga neće zameriti. A dobio je jednog novog igrača

Dread

pre 10 godina

Za ovaj bezobrazluk prosvećenog trenera neko bi morao biti kažnjen. Direktno obezvređuje i uništava ugled i kvalitet košarke u našoj zemlji! Čovek pravi drugorazredno takmičenje od domaćeg kupa. Pa ako mogu real madrid i barselona da igraju kup šta je partizan bitniji i bolji od njih???? Dušane Vujoševiću sramoto košarkaška!
(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Zaboravljas da su FMP i Zvezda svojevremeno napravili drugorazredno takmicenje od domaceg prvenstva kada su odlucili da igraju Jadransku ligu. A Partizan je uvucen u istu jer su nam uzeli mesto u Evroligi.

Panter, Nanter, Top 16...

pre 10 godina

Da li ja to osecam strah u komentarima vecine, pa polako rodjaci, ostavite malo municije za maj, tad se dele oni pravi trofeji...

ujfaluši

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)

Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.

nasasnjicav

pre 10 godina

GROBARI!!!Navikavate se na ovakve derbije!!!Za par godina (ako budete postojali) ovo ce vam biti TOP sastav!!!Jedva cekam!!!
(nasasnjicav, 7. februar 2014 19:20)

A sta ce biti sa tvojim klubom kada vam ode predsednik? Jedva cekam!
(Hossa, 7. februar 2014 19:58) A gde ide?Da vam razbije i FK?Ahahahahaaaaaa.....e jadan :)

consigliere

pre 10 godina

Buducnost Partizana je svetla! Svidja mi se kako igraju klinci, stvarno su opravdali sansu.Steta sto se Bezbradica povredio, verujem da bi bio nosilac ili jedan od nosilaca veceras! Steta sto ove sezone nece biti u prilici da odigraju zajedno svi igraci koji su na platnom spisku Partizana. Bertans koji je od pre povredjen, pa onda igraci koji su zapoceli sezonu, Tepic koji je dosao kasnije i nadam se Pavlovic.Verujem da bi ta ekipa bila sjajna! No, ko zna zasto je to dobro, posle kise, dolazi duga! Napred PARTIZAN!

Đorđe

pre 10 godina

Ne znam da li ću dočekati da nakon neke Partizanove utakmice pročitam komentar koji se odnosi na košarku. Uglavnom 90% navijača Zvezde, ili FMP-a, ne znam više ko su, slave našu propast i njihovo osvajanje svih trofeja. A i sami podsvesno znaju šta im sleduje kada se oporave Bertans i Tepić, kada stigne Pavlović, uz Bogdana i Kinsija. Tako da pustite ih, nek proslave taj kup, i onako je to sve što će videti od trofeja ove godine.
Što se ovog sastava Partizana tiče, jedino Andrić može da pomogne prvom timu. Dalo je antitalent i sem solidnih fizičkih predispozicija, nema ništa. Nesiguran u vođenju lopte, loš šut, ispada u odbrani, vrlo slabo.
A Musli i Gagić su posebna priča. Oni ni protiv ekipe iz KLS ne mogu da ostvare dominaciju. Nikad nismo imali gore centre.
U svakom slučaju, dobro će doći ova pauza da se odmori ekipa, što je u ovom trenutku najvažnije.

Sramota

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.
(Desetkovani, 7. februar 2014 23:00)

Ceo meč sa produžetkom (45 min) odigralo ukupno 7 igrača.
Evo te iskusne ekipe :
1. Aranitović, 18 god.
2. Dalo, 19
3. Andrić, 20
4. Marinković, 16
5. Gagić, 23
6. Šalić, 18
7. Musli, 23

molestant

pre 10 godina

svi vi sto grejete prste ovde i nasladjujete se sada, sacekajte kraj aba lige i domaceg prvenstva, tada ce opet nastati muk....izludujte se jos mesec dana, to nam je sasvim dovoljno da se oporavi tim i da vas presavijamo kao i prethodin 100 godina

veliki strumf

pre 10 godina

Zamislite Zvezdu bez Blazica,Nelsona, Dzenkisa,Katica,Simonovica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lesa, 7. februar 2014 20:42)

Od pobrojanih, samo je Nelson iz prve postave. A po tebi Nelson je pandan Leu? Pa Vesterman je veliku vecinu utakmica u Partizanu zavrsio sa negativnim minusom, Gordic je sa manjom minutazom bio bolji. Malo je bolji od Cvetkovica, samo zbog boljeg suta. Neka je Kinsi pandan Dzenkinsu, Gagi Blazicu, a Bertrans Silbu. Tepic bi jedino mogao da bude pandan Rebicu, nikom drugom. Pa sa onim sto bi nam preostalo pocepali bi vas bar 15-20 razlike.

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Pametna odluka da se igraci cuvaju da ne osvoje trofej, nego da se cuvaju za EL, gde nemaju apsolutno nikakve sanse da dobiju vise od 3 utakmice u 14 kola. 3 put ura za carobnjaka i njegove zeceve iz sesira.

Perun

pre 10 godina

Мој ћале који је ватрени партизановац овај пораз је коментарисао у фазону- Дуле чува играче за АБА и еуро лигу... Морате признати да је мој ћале са изјавом надмашио и најбоље српске комичаре :)

crveni

pre 10 godina

Uzalud trud...nista od titule ni ove godine. Dzentlmenski potez, da ima cime da se tesite, a vi kamenjem na coveka, pi,
Dzaba vam novci
Isti film gledate deceniju i po, nema hepi enda
(Sledeca epizoda, 07. februar 2014 18:33)

Pravi ste džentlmeni, naročito prema ženama Igora Rakočevića i Milana Gurovića.

ElG

pre 10 godina

Pravi tren da se provjeri koliko to valja tim bez limita, tim za f4 El, tim koji svi fale punim ustima. E pa daj da vidimo i drugu postavu tog tima, ne igra samo 5 igraca! Nisam ja dovodio Gagica, Salica, Daloa, nego gospoda koja kukaju. I sa trecim timom bi morali biti bolji od Fmp-a.
Do tad, cekamo rezultat i nastavak saopstenja!

savio

pre 10 godina

Pametna odluka da se odmore glavni igraci i da se ukaze prilika mladim igracima koji ne dobijaju sansu! Potreban je odmor za ono sto tek sledi a to je mnogo vaznije od kupa!

Labud

pre 10 godina

Raduje me dobra igra Aranitovica, Dalo, debi Marinkovica, a takodje i ova omladina iz FMP Radnickog. Ja sam uzivao u kosarkaskoj predstavi, zakasnio sam i nisam video vredjanje Gurovica, ja nisam za to, ali nije on ni prvi ni poslednji koji ce biti vredjan bilo od grobara ili cigana. Mislim da je ovo najbolje resenje, s obzirom na povrede. Cigani nek moralisu kada njima bude ovako desetkovan tim. Pa igrali smo s tri centra.

auuuuuuuu

pre 10 godina

Jel toliki strah od Zvezde?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komedija..., 7. februar 2014 18:19)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Vukmir

pre 10 godina

Koji komplexasi ovi huligani partizana na tribinama. Normalno se prekida utakmica i prazni hala odovih 354 "navijaca". A vidim i da velika vodja uziva, samo sto i on ne zapeva.

Богте

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.
(bobo mk, 7. februar 2014 21:51)

А јел теби јасно за кога навијаш, хе, хе ...

Игор тв гробар

pre 10 godina

Да су вечерас играли Кинзи,Ловерн,Богдановић ми би сигурно победили, али биће боље. НАПРЕД ПАРТИЗАН

bobo mk

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу. (Богте, 07. februar 2014 21:27) Ako misliš na Filipa Čovića, večeras je bio veoma jasan.

xxx

pre 10 godina

Pa svi jaci klubovi u evropi kup utakmice igarju sa igracima koji ne dobijaju priliku u ligi. Zaso to ne bi i partizan primjenio uzvsi u obzir da mu igraci iz prve petorke(malo ih je ostalo) trebaju za ostatak ABA lige i evrolige. Kup nije obezvrijedio Vujosevic vec oni koji su odredili da nosi nula bodova. Da je Vesterman, Millosavljevic i Kinsi( necu da spominjem Milutinova i Bertansa) sigurno ne bi igrao sa drugom postavom. Ovo sto Vujosevic radi tokom cijele sezone(skrece paznju na sebe), nije nista drugo nego pokusaj da skine pritisak javnosti na igrace(mladi su momci). Ne vidim zasto se navijaci Zvezde ljute na svaki njegov intervju? Jednostavno ih nemojte citati. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke i nadam se finalu ABA lige Zvezda-Partizan.

top16

pre 10 godina

Znaci necete igrati ni u prvenstvu jer ni ono ne donosi nista sem prestiza?Ovo jeadno i sramotno pa cak i za bucka!
(Borky, 7. februar 2014 19:21)

Sta sve necu da procitam...Boze zdravlja do prvenstva ce se igraci oporaviti pa ce igrati,kao i svake godine.Mi kup zrtvujemo,ove godine, zato sto imamo 7 povredjenih igraca,a samo malim delom zato sto je nebitan i zato sto je bitnija ABA zbog EL.Da su bar Kinsi i Tepic spremni igrali bi verovatno sa punim sastavom.Sta sad,da nam 3 dana za redom Bogdan i Lovernj igraju po 35+ minuta i ostanemo posle i bez njih?Kako menjate teze,ne mogu da verujem...

Nije ovo FMP

pre 10 godina

"Dalo ne moze da igra ni protiv ovog pravog FMP-a... Bolje da forsiramo Aranitovica i Andrica nego njega, ne moze da ubode nista.
(Kantona, 7. februar 2014 19:14)"

Ne batice, ovo nije pravi FMP vec je to Radnicki FMP a pravi FMP je onaj sto ga zovu zvezda!

Razbio nas Radnicki, do FMP nismo stigli.

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Pa da, a vi ste juce sami napunili dvoranu? Ili ste dolazili i danas da navijate?

.

pre 10 godina

Интересантно је да овај "ФМП" има исти грб као оригинални ФМП али је једина разлика што на грбу не пише Железник него Београд. То је иначе Раднички, ФМП је Црвена Звезда Телеком а права Црвена Звезда је замрзнута. Јел има некога да му није јасно. Коме није јасно нека се обрати Човићу.
(Богте, 7. februar 2014 21:27)
Sve dok na dresu stoji grb Crvene Zvezde,sve dok trofeji idu u sportsko drustvo Crvena Zvezda,sve dok je dres Zvezdinih boja...to jeste Crvena Zvezda.Uostalom,sta vas briga ko vas pobedjuje kada svakako gubite?

.

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. ...
(MileCacak, 7. februar 2014 19:06)

Tacno tako ali,po logici,treba da znas da je Partizanu vise od pola tima povredjeno i da je samo zbog toga zrtvovano ovo takmicenje,samo zbog toga,jer u suprotnom bi Bogdan i Lovernj koji vec igraju 2 puta nedeljno po 35 minuta trebali jos tri utakmice za redom da igraju po toliko i ne daj Boze se i oni povrede.Pa kada smo mi to neozbiljno shvatali kup i prvenstvo,a vec godinama oni donose samo prestiz?Naravno da je najbitnije polufinale ABA,ali je i svaki trofej bitan,bitan je i kup,ali u ovoj komplikovanoj situaciji naravno da ne.

Darko

pre 10 godina

dali neko moze da mi kaze koliko je utakmica partizan izgubijo uzastopno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 7. februar 2014 20:27)

Mogu ja ali kad naučiš da pišeš. Za početak "dali" odvojeno i izostavi j iz izgubiJo. Ako ponoviš pitanje bez gramatičkih grešaka dobiješ odgovor, može?

nikola

pre 10 godina

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.
(FMP vas odrao, 7. februar 2014 20:30)

Tacno,pola pionira su napunili navijaci iz zeleznika...Pa juce je bilo par stotina cacana na vasoj utakmici.

ntopa

pre 10 godina

Slazem se da je ekipa u losem momentu, ali nije u redu da se Kup ovako omalovazava. Ili mozda Dule misli da je i ovaj sastav dovoljno dobar...

Povidon

pre 10 godina

Fmp je potcenio KKP i zato je Partizan izborio produzetke i zbog toga je igra Fmp za svaku kritiku. Fmp je kvalitetniji i od kompletnog Partizana. Ova tekma je dokaz da Fmp ne sme da potceni ni ekipe koje su slabije od Crnokose. Da nije sudijske pomoci Partizan bi bio na sredini tabele KLS.

tisina

pre 10 godina

(Alek, 7. februar 2014 18:20)

Real i Barsa imaju 12 igraca u rotaciji,Partizan ima 6-7 igraca koji su povredjeni i treba i preostala 2 kasvetna da se povrede pred najbitnije utakmice? Kukali ste kako ih DV mnogo forsira,a sada se zalite sto ne igraju.Prethodnih godina i uvek do sada je kup igrao u najjacem sastavu.A da igra Bogdan i na primer se sutra protiv Mege povredi,znate koja bi prica bila- "ovaj Dule i forsira do granice samounistenja,igra sa 3-4 igraca umesto da ih odmori od nebitnog takmicenja,samo da zvezdi ne prepusti neki trofej jer ima kompleks...". Sram vas bre bilo.

RADNICKI KRAGUJEVAC 1923!!!

pre 10 godina

Samo mogu da kazem da je steta sto radnicki i zvezda igraju polufinale. To je u stvari finale, jer ti timovi gaje ambiciju da osvoje Kup Srbije. Zvezda mozda jeste favorit, ali radnicki kad ga krene pobedjuje i jace evropske timove od zvezde. sto se tice partizana, ako im trener ima ovakav, opusten stav, sta ce tek igraci da kazu na terenu, ne znam sto uopste i ucestvuju, sa ovakvim stavom, bolje da su ustupili mesto konstantinu iz nisa ili vojvodini iz novog sada, da bar malo razvijamo kosarku po srbiji...

Nikola

pre 10 godina

Juce sam dao podrsku Duletu za ovaj potez, imajuci u vidu kakav nam je zdravstveni bilten i sta nas ceka u nastavku sezone. Ipak mislim da legenda po kome ovaj kup nosi ime nije zasluzio ovakvo ophodjenje. Onu bruku od prosle godine necu ni da pominjem, to je problem navijaca koji su izdali svoj klub radi rezultata. Ipak mislim da je Partizan postao ovo sto jeste, tako sto je uvek igrao bez kalkulacija i bez kompromisa. E sada se postavlja pitanje , sta je bitnije, obraz ili zdravlje igraca. Ako je vec zdravlje najbitnije onda je Dule trebao rasporediti minutazu tokom sezone, kako je radio svake godine. Mislim da je ovo prva godina da to ne radi, verovatno su razlog finansije ali ipak mislim da su Dalo, Andric i Bezbradica mogli da dobiju vecu minutazu.

fifi

pre 10 godina

U textu su nabrojani igraci koji ne igraju. Ali odmaraju samo Bogdan i Loverenj. Ostali su povredjeni pa i Milutinov i Bezbradica su roviti.. Tako da ja ne vidim u cemu je problem? Bogdan i Lovernj moraju da odmaraju jer nije normalno koliko igraju. Ostali povredjeni..E sada kada bi Dule od povredjenih napravio zdrave pa da jos igraju i Bogdan i Lovernji pa da udovolji ovima koji pljuju ..ali ovo je stvarnost. A vi vas cinizam ostavite kada Partizan bude kompletan.

FMP-OVANJE !!!

pre 10 godina

Opaaaa pa šta ovo bi ??? A bibliotekari ?! E TO JE FMP ! Naljutili se momci što ih stalno prozivate pa vas zatrpali ! Ali ona Čovićeva trojka sa pola terena kao odgovor na prostake na tribini, NEPROCENJIVO !!! Hahahahahahaa

pokrijte se

pre 10 godina

(Delija Banovo Brdo, 7. februar 2014 20:29)

Ja sam odgovarao na komentar u kome je pomenuto da Radnicki FMP igra protiv Partizana koji ima 5 stranaca,pa sam rekao da samo Dalo igra od stranaca,ne znam sta ce brecas.
U ovom vecerasnjem Partizanu bilo je 10 igraca,7 su igrala,od njih su 5 '94 i '95 godiste!Samo su Gagic i Musli bili stariji.U jednom momentu smo imali 3 centra na parketu i jos smo igrali produzetak.Garantujem da oni momci ni na treningu nisu ni jednom igrali zajedno u petorci,a verovatno ni trenirali zajedno.

black

pre 10 godina

Cestitke FMP-u i Gurovicu na zasluzenoj pobedi!
Zbog nacina odbrane zona 1-3-1 FMP je sutirao preko 40 trojki i nazalost dosta pogadjao.KKP nije imao dovoljan broj igraca u rotaciji na spoljnoj poziciji i to se osetilo,ali dobili smo Aranitovica, i definitivno izgubili Gagica i Muslija.
Sacuvati energiju za Evroligu i ABA ligu.Mislim da je doslo svesno do obaranja forme i ucestalih poraza,a da su povrede dobar alibi za to.
U martu ce KKP izgledati mnogo bolje,a u maju po tradiciji titule i pehari.

Djole

pre 10 godina

Kao zvezdasa,ne zanima me to sto je Partizan ispao i njihov trener koji ume samo da bistri politiku i nesto filozofira. Zanima me druga stvar: sa kim je Partizan igrao danas? Sa FMP-om? Pa zar FMP nije igrao juce? Ne,nego je ono juce bila Zvezda a ovo danas je FMP! Tako da,dragi moji grobari,vas jedini argument za prozivanje Zvezde ne postoji.

Omladinci

pre 10 godina

Interesantna predstava u Pioniru, brza igra uz ravnopravan odnos snaga na terenu. Dule je samo uradio ono sto mora, kako ne bi bilo jos vecih problema u buducnosti. Dakle, nije u pitanju omalovazavanje kupa, igra se u skladu sa mogucnostima.

grobari do kraja

pre 10 godina

Sta ce nama kup? Nek je ono detence Marinkovic dao kos, a Arnaitovic objasnio. Jos jednom veliko URA za Marinkovica od 16 leta.

Gile

pre 10 godina

@@@Secam se da je pre par sezona Murinjo iz nekog razloga hteo da igra sa drugom postavom Celzija(podsetite me kog).
Premier liga se momentalno oglasila i zapretila sa oduzimanjem bodova i ogromnim kaznama po dzepu.
Tako i ovde treba da se postupi!
(marko, 7. februar 2014 18:50)

Mi sa drugim timom a Vi igrate sa dva tima u istom takmičenju ?

pixi10

pre 10 godina

A kad su bedili Zvezdu sa klincima od 16-17 god tada su bili institucija, sada sa tim istim klincima u svojim redovima kup nije bitan... zauvek ces biti MALI PARTIZAN!!!

uLtrAs

pre 10 godina

Namirisali grobari 50 razlike u finalu pa ko vele sto je sigurno sigurno je... E vidite vi ste nas dobili 40 i kusur razlike kada smo bili u raspadu od sastava kao vi veceras...

milos

pre 10 godina

Trofej u strahu kao nije vazan, a ako pobede bice to za njih herojski podvig. Budite oprezni i znajte da ce oni namerno izgubiti od Mege, da ne bude fijasko protiv Zvezde !

MileCacak

pre 10 godina

Po logici da je ovo nebitno takmicenje jer se ne boduje za Evroligu, isto se moze reci i za sampionat Srbije, jer se ni on ne boduje za Evroligu (a cini mi se da su svi navijaci Partizana se hvalili prosle godine tom titulom). Ako se i dalje analizira, po toj logici takodje nije bitno ko je sampion ABA lige, jer ni finalna utakmica se ne boduje za Evroligu (a cini mi se da prosle godine su osvajanjem tog trofeja likovali i navijaci i strucni stab Partizana). Po toj logici jedino sto je bitno u toku sezone je plasirati se na fajnal four Aba lige i polufinalna utakmica. Ja cu samo reci da je svaki trofej bitan, jer se za 10 godina nece niko secati da li se nesto bodovalo ili ne za Evroligu, vec ce se brojati trofeji. Siguran sam da ovo vrlo dobro znaju i u Partizanu, ali su svesno zrtvovali ovaj trofej da odmore igrace, a pritom su svesni da i sa njima nemaju velike sanse.

eee

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)
- Pa da nije bilo tog Gurovica, mi bi finale gledali sa tribine...!

Realno

pre 10 godina

GUROOOVIC MILAAAN...nasi klinci i Gurke se s vama zezaju.Vesto ste izbegli demoliranje i izivljavanje od strane starijeg brata,Crvene Zvezde.

Trance

pre 10 godina

Pa cim on ne moze da se nosi sa nekim odma prelazi kako je nebitan kup kako igraci moraju da se odmore a u stvarnosti ih strasno boli, setimo se koliko su kukali zbog proslogodisnjeg kupa.Ove godine ih jos vise bole. Ocekujte ovo spinovanje i u ligaskom finalu.

Lokalac

pre 10 godina

Dobro, momci su dali sve od sebe, u ovakvim okolnostima uspeh bi bio da smo prosli u polufinale a tamo je ipak Mega Vizura prejaka za nasu trecu postavu. Bez Lea, Bertansa, Kinsija, Gagija, Tepica, Zoa, Bogdana, Milutinova i Bezbradice, znaci 9 igraca od prvih 12, vise se nije moglo. Musli, Gangula i Dalo, kao nosioci igre, vise od ovoga nisu mogli.
Sto se tice prozivki komsija da nam sad kup nije vazan, naravno da je svaki trofej vazan, ali valja biti realan i sagledati situaciju u kojoj se nalazimo iz pravog ugla i jasno ce se kazati da dalje nije moglo. Znaci Bogdanu i Zou ova pauza, potrebniji su nam na drugom mestu nego u ovom kupu gde realno nismo mogli do trofeja.
Pozdrav, i srecno svima u nastavku. Licno cu navijati za Milojeve klince.

nasasnjicav

pre 10 godina

Kao prvo-DOSADILI STE sa kuknjavom kako ih nema ovaj i onaj....To znaju i vanzenaljci!Neznam samo kakvo bi kmecanje bilo da ga nema Bogdanovic,Lovenj,i tek od nanas Kinzi koji jesu STVARNO najbolji i bez kojih bi Partizan bio presmesan.Svejedno-opet kazem-SMARATE sa kuknjavom!

navijac

pre 10 godina

Cestitke kosarkasima Radnickog FMP na prvoj pobedi u istoriji protiv Partizana, kao i na istorijskom uspehu plasmanu u polufinale kupa!

sole

pre 10 godina

Zato što nije igrao u najjačem sastavu Partizan treba kazniti zbog omalovažavanja FMP-a, ostalih učesnika turnira i celokupnog takmičenja u organizaciji saveza

uvek Zvezda

pre 10 godina

Neću da komentarišem ovaj poraz jer zaista nije odraz pravog stanja stvari jer ruku na srce ovo je bio 2. tim Partizana i njihovo pravo lice ćemo videti tek u plej-ofu. Ali me zanima nesto drugo, godinama slušamo i čitamo o čuvenoj školi košarke KKP pa bih voleo da mi neko nabroji 5 igrača ( to je manje od jednog po godini za sve ove titule ) koji su PONIKLI u Partizanu i koji su napravili dobru karijeru u Evropi...

sinkoukopavajse

pre 10 godina

И поред пораза то је било добро. Играли смо са укупно СЕДАМ играча. Аранитовић сјајан. За нас је МНОГО боље да ово такмичење не играмо даље, пораз је очигледно планиран. Волео то неко или не без нас је овај куп МАЛА СЕОСКА ПРИРЕДБА.
(Уопште није лоше, 7. februar 2014 21:24)

Sinko , pa vi ste ucestvovali u priredbi !! Samo ranije otisli kuci !!!

Sajonac

pre 10 godina

Koje to takmicenje Partizanu nije bilo vazno do ovog sada kupa,i to iz objektivnih razloga? Pa 95% domacih trofeja zadnjih 10 godina smo uzeli.Koji je tu Kup Paje Patka kome se mi radujemo kada ga osvojimo?I ovaj sada Partizan protiv Radnickog fmp-a ima samo 1 stranca-Daloa.I naravno da vodimo racuna o srpskoj kosarci jer pored 5 stranaca(od kojih su 2 teze povredjena i ne igraju cele sezone) ima i 7-8 sto A, sto mladih,sto potencijalnih reprezentativaca,dok vas klub iz predgradja ima 10 stranaca i veterana.
(pokrijte se, 7. februar 2014 19:41)
Moramo da se pokrijemo kad nas gadjate svim i svacim, sto tako ne gadjate Zelimira ili Mesinu ili Karija Pesica? Zasto, bas me zanima? Nemate hrabrosti?

nikola

pre 10 godina

(sarabanjaluka, 7. februar 2014 23:00)

Samo si trebao za pojedince da naglasis da ona 3 Kupa Radivoja Koraca Zvezde i Partizana nisu isti,jer su kod Partizana u pitanju evropski Kupovi Radivoja Koraca,sadasnji Evro Kup.A imamo i 5 ovih domacih KRK.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Eto i grobarima se ispunila jedna od najvecih zelja a to je da igraju konacno sa toliko zeljenim Fmp-om samo nisu znali da su oni dosta jaci od njih haahhahahaahha

bora

pre 10 godina

Laže vas Čović da svi eventualni trofeji idu u SD Crvena Zvezda!To je jednostavno nemoguće,jer CZT nije član SD Crvena Zvezda!!Mogu oni fizički stajati bilo gde,za vašu obmanu,ali KSS ih nikada neće registrovati kao trofeje KK CZ!! To jednostavno nije isti klub.Ne može se deklarativno odredjivati,kome pripadaju trofeji.To bi bilo kao kada bi KK Partizan osvojio Aba ligu,i doneo odluku da ista pripada KK Hemofarm,koji trenutno vegetira,a sve benefite od osvajanja(igranje u Evropi i sl.) iskoristi sam.Nego ajd' zaludjuj masu,istina je u ovoj 'državi' odavno siroče!!

vladan

pre 10 godina

Svuda naslovi da je Partizanov juniorski tim izgubio, niko da kaze da je u tom timu bio jedan reprezentativac Srbije (Gagic) i jedan igrac sa sireg spiska (Musli). Slazem se da je ovo treci tim Partizana i da su neiskusni, ali kojiko iskustva imaju igraci FMP

Lazaris

pre 10 godina

Pa i ovaj FMP je mladja ekipa od Partizana,tri najbolja strelca na mecu za njih imaju 19,20 godina tako da to sto ce Dule da prica da je partizan desektovan ne pije vodu,mislim da je prosek godina ekipe isti.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Neupućeni bi rekli kako je jaka Srpska košarkaška liga, kada jedan njen prosečan tim bije jednog renomiranog euroligaša, jedinog sa ovih prosotra.

Desetkovani

pre 10 godina

Razumem potrebu da se protiv Fmp odmaraju najbolji igraci ali ne mogu da shvatim da na svakom mediju u svakoj vesti mora da pise da je Partizan bio desetkovan i ne razumem ponasanje D.V. zbog toga kada je i ovako oslabljen KKP kvalitetniji i iskusniji od FMP i morao je ovo da dobije. Ovu utakmicu je D.V. izgubio. I da se ne lazemo, nije D.V. hteo da odustane od kupa.

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

sve to stoji,da smo desetkovani povredama,da se nema para,umor...ali i ovi sto su igrali trebali su jedan fmp da oduvaju sa terena,ovo je stvarno nedopustivo...

srle

pre 10 godina

Teska situacija za Partizan (nas), logican izbor je gubitak kupa jer forsiranje *preostala* 2 igraca Lovernja I Bogdanovica bio bi zlocin I izlaganje novom riziku od povreda, a izgubili bi od CZT 100% I sa njima. Nadam se oporavku povredjenih , dolasku jos nekoga I ravnopravnim finalima aba I srpske lige sa CZT....

mica

pre 10 godina

Момци који су највише играли у ФМП-У су `94 и `95 годиште тако да гробари безвезе траже оправдање да су играли са јуниорима. практично су обе екипе биле јуниорске уз то ККП је играо са неким ЕЛ играчима

oklagija

pre 10 godina

Bolje sto necemo gledati finale izmedju vecitih. Kup svakako osvaja Zvezda jer ovako okrnjen sastav Partizana ne moze da nam parira, dakle pobednik se zna, izbecicemo nerede izmedju navijaca i svi smo na dobitku. Vidimo se u finalu ABA lige :)

Mirko

pre 10 godina

Zar je toliko tesko shvatiti ovaj potez Dusana Vujosevica?Stvorio je sebi alibi za poraz tako da ih to kao ne boli.Odmarao je Bogdanovica i Lovernja sa nadom da ce u ovom sasatavu dobiti FMP.Posle toga bi bila laganica protiv Mege i napad iz svih raspolozivih oruzja na Zvezdu.E sada sto se malo preracunao nema veze.Zvezda i partizan da igraju mec u klikerima "tukli' bi se da pobede a o kosarci da ne pricam.Svaka cast Milanu Gurovivu i momcima iz FMP.

ggg

pre 10 godina

Inace i Fenerbahce je veceras ispao iz kupa Turske. A i njih su stigle povrede. Vidmar pokidao ligamente kolena, Sipahi polomio ruku. Da li je to bas slucajnost???

Fidel

pre 10 godina

Ako je izgubio zato što mu je ekipa slaba treba da da ostavku što nije napravio bolju ekipu, ako je želeo namerno da izgubi onda treba da bude diskvalifikovan iz sporta.

vs

pre 10 godina

Taj nam sigurno nije doneo zlato, to sto je bio sastavni deo tima je nesto sasvim drugo. Za zlato se obratis u VEEEEELIKOJ meri Bodirogi i Stojakovicu. Pronjuskaj malo i nacices da je taj sto je po tebi "doneo" zalato za 25 minuta dao 3 kosa, imao 3/6 sa linije penala, 1/8 za 2 poena, 0/2 za 3 poena, 3 skoka u odbrani, (1/1 izgubljena/ukradena lopta). Sve ukupno 3 poena u finalu protiv argentine. NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te. POZZ
(Sparrow025, 7. februar 2014 20:48)

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

s' obzirom da ste pred bankrotom ovo je realan partizan..ako nemas pare onda par sezona u srpsku ligu sa klincima pa iz pocetka

Kop

pre 10 godina

U Partizanu igralo 7 igraca,od toga 5 su '95 i '94 godiste!
(tatino mezimce, 7. februar 2014 23:13)

A u FMP-u su bili Durent, Kobi, i Lebron?
Aj ne brukajte se, u FMP-u su još mlađi igrači i ne igraju aba ligu niti treniraju sa igračima koji igraju istu i evroligu.

Batko

pre 10 godina

kakav klub tekvi i navijači ...
(bb, 7. februar 2014 18:52)

Kaže i piše se "takvi"...
(igor, 07. februar 2014 19:43)

Da imas malo mozga,shvatio bi da je greška u kucanju

Ratko

pre 10 godina

Lepu kosarku igra FMP voleo bih dogodine da ih gledam mesto Radnickog u ABA. Uz Megu i FMP nasa kosarka ima buducnost. Partizan je konacno mogao da v di na delu taj FMP koji stalno spominju i pjuju. Sta bi tek bilo da igraju sa starijim bratom? To se da osete kroz koji dan. Hvalim te Boze sto postoji ABA liga, mi bi bili prinudjeni da gledamo amatersku kosarku. Razlika izmedju domace i regionalne je ogromna ali bas ogromna.

njaVa

pre 10 godina

Realno partizan u ovakvom stanju ne moze nista Zvezdi, tako da je bolje da ne rizkuje sa povredama i da puste rezerve... iako je po meni malo kukavicki da ovako izbegavaju Zvezdu...

Kosarkas

pre 10 godina

Zao mi je sto Partizan nije bio kompletan. Zvezdas sam i zao mi je sto u finalu ako treba za pehar pobediti, treba pobediti velikog rivala, a to je Partizan. Svaka cas ostalim ekipama ne umanjujem njihov ucinak ovom recenicom. I moram da kazem mladim navijacima crno-belih, da je Zvezda pocetkom 2000-tih zavrsavala utakmice i sa 4 igraca, ne ponovilo se to nikom i nikada. Nek zivi kosarka u Srbiji. Napred Zvezda.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ako su Gagic i Musli drvece, onda je Salic bandera (Miki, 07. februar 2014 21:04) ahahahhahahhahah kako me nasmeja komentar care

dragan

pre 10 godina

Ima pravde što je FMP dobio. Zbog navijača koji su stalno omalovažavali FMP, rugajući se njim Zvezdi, zatim zbog navijanja navijača Partizana na samom meču i zbog DV koji je unapred istako belu zastavu, umesto da kaže: Iako smo silno oslabljeni daćemo sve od sebe da ponovo osvojimo kup.

crni_redstar

pre 10 godina

ne treba zvezda da pusti,ako bude trebalo u zadnjem kolu cibonu,jer ovo sto radi partizan je stvarno bruka...kinzi i bogdan izjavljuju kako su spremni za kup,a znaju da ce pustiti da ne bi igrali sa zvezdom,karma je cudo,sve se vraca visestruko!

ja

pre 10 godina

Kup se vraca Partizanu! Jos samo par dana do razbijanja iluzija i utisavanja navijaca i simpatizera Crvene Zvezde ( eto,ja ih zovem tako).Spremi se Milane,pripremi se Nebojsa...(lopatamo i dalje, 06. februar 2014 09:3 hahaha ma dal je moguce o Fmp ooo Fmp ooo Fmp ooo Fmp

goga

pre 10 godina

(consigliere, 07. februar 2014 20:18)
digitron u ruke i racunaj, ovaj fmp je mladji i jeftiniji od ovog partizana, tako da vam buducnost nikako nije svetla

samo zvezda

pre 10 godina

@black Sumnjam da je rec o namernom obaranju forme jer to bas i nema logike obzirom da se upravo u ovom mesecu vrv resava pitanje ucesnika f4. Pre ce biti da je rec samo o povredama, tj povredi Milosavljevica jer je za Vestermana zamena dovedena (Tepic). Sto se tice utakmice nema se sta reci. FMP igrao sa decom i par iskusnijih i pobedio Partizana sa decom i par iskusnijih. A gospodin Vujosevic, pa dobro njega cu ignorisati. Sportski pozdrav.

Sparrow025

pre 10 godina

"NAPOMENA: Ne omalovazavam Gurovica, ali nemoj ga tako dizati u nebesa molim te." Sta niste razumeli? U stvari, jeste u pravu ste on je najzasluzniji, dao je jednu trojku i doneo zlato nasoj zemlji. Da nije dao tu trojku gledali bi finale sa tribina, finalna utakica je bila samo realizacija.

I promenite ime iz Kup Radivoja Koraca u Kup Milana Gurovica.

NEVEROVATNA STE VI SORTA, AL SE PRIMATE...

Zavrsavam ovde, jel ne zelim vise da pricam sa ljudima koji prate kosarku od prosle godine.

frenky wolf simao

pre 10 godina

Dule se bre sprda sa vama, pozdrav iz Kragujevca!
(sss, 07. februar 2014 23:32)
Kako se sprda s nama,tako sto je ispao vec u cetvrtfinalu??Buhahahahahhaha,ja bih pre rekao da se on sprda sa vama i sa vasom "institucijom"...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

pokrijte se

Ajde decko broj ko koliko stranaca ima.Pa vi i sa strancem igrate protiv ove dece iz radnickog FMP. Koji je to vas drugi tim. Kada je poseldnji igrac iz mladjih kategorija usao u seniore.Ja se bogami ne secam a ni Grba kod tegeltije. Prpa da ne igrate finale. Ali nema veze za dve nedelje je derbi. Mozda ce DV i tada da izvede rezervni sastav.I mi cemo opet ove iste od veceras

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Nemojte sada da umanjujete tezinu poraza. Ako je CZ za njih FMP, onda je Partizan izgubio od FMP B tima. :) ali dobro,to je sport. :)

E

pre 10 godina

Neznalice, pogledaj drugo poluvreme protiv Amera, sve ce ti se samo kaz'ti! Tu se kovalo zlato, finale je bila cista realizacija.
(vs, 7. februar 2014 21:39)

Argentinci su dobili Amere pre nas, znatno lakse, na tom sampionatu tako da nije bila samo realizacija. I da budemo iskreni, ako se secas poslednjeg napada u regularnom delu pri neresenom rezultatu, bio je faul za Argentinu. A za mec sa SAD, svaka mu cast.

nikola

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!
(SRBIN, 7. februar 2014 20:17)

Prosle nedelje.

Mare

pre 10 godina

Nemojte traziti izgovor kao partizan igra sa mladim igracima.Pa FMP igra sa igracima 95' godiste,i opet su egal.A drva Musli i Gagic ni protiv dece ne dominiraju

FMP vas odrao

pre 10 godina

Gledalaca 2700 po statistici,opet vise nego vi juce(po statistici).
Ovo je prava prilika da se vidi ko od mladih vredi kad vec nije bilo hrabrosti da se pustaju ranije.Aranitovic,svaka cast... Dobicemo jos nekog igraca za nastavak sezone.
(nikola, 7. februar 2014 19:49)

Pa nisu samo navijaci Partizana danas napunili pionir. HALA JE PODELJENA, kao sto ce biti svakog dana.

vUcA

pre 10 godina

Partizan omalovazio kup ili se u potpunosti opredelio za ABA nastavak. U svakom slucaju samar zuckovoj levici i ovom besmislenom takmicenju. Svuda se kup tretira kao bitno i prestizno takmicenje. Pogledajte kakav je praznik kup u Spaniji. Vidi se koliko je velika razlika KLS-ABA i samo losa izdanja ABA ligasa dovode do neizvesnih zavrsnica. Cestitke Zvezdi na jos jednom osvojenom kupu.

Score Killer

pre 10 godina

@bodibond koji je on to drzao a Danilovic nije ?
(W8, 7. februar 2014 20:27)

Титулу првака света у категорији репрезентација ...

Vlada Petrović

pre 10 godina

Zvezda umesto da baca novac za dovođenje krila, trebalo bi da vrati prvom timu malog Čvorovića. Odlično bi se dopunjavao sa Simonovićem, a i razigrala bi jednog mladog domaćeg igrača.

blinkibil

pre 10 godina

Pa dobro, sta ako su izasli sa ovim sastavom. Odmarali su Lovernja, Bogdanovica i vec povredjenog Kinslija, nisu odmarali ceo tim. Ostace bez EL sta je vama, moraju da odigraju zavrsnicu ABA bez greske a ovo su im igraci koji moraju to da iznesu na svojim plecima, a imaju i EL. Njima je jasno da i sa ova tri igraca tesko mogu do trofeja pored odlicne Zvezde, sto bi umarali igrace koji su vec iscrpljeni i os kojih se ocekuje da uvedu tim na F4. Sem toga nas domaci kup je obezvredjen i ne donosi izlazak u Evropu i svakako je manje vazan od plasmana na F4. Lupajte mi minuse koliko hocete ja znam da sam u pravu i podrzavam odluku DV a verujte mi da nisam grobar i da sam jedan od retkih koji voli i partizan,zvezdu,radnicki, megu...pre svega volim kosarku i voleo bi da partizan i zvezda igraju finale ABA ali da za promenu osvoji zvezda i da oba tima idu u EL.

spasic

pre 10 godina

treci tim zvezde protiv rezervista partizana plus reprezentativac gagic. ovaj poraz je bruka za partizan, kao i navijanje i gadjanje protivnickih igraca. svaka cast filipu sto je izdrzao sve uvrede i postigao odlucujuce poene. ocekujem da ce prijatelj kk partizana jovicic da oplete drakonske kazne kao sto je kaznio i gurovica zbog iskljucenja u kls-u.

crveni

pre 10 godina

Radonja, možda da razmisliš o ovom Čvoroviću, igra trojku a ima šut samo prangija(7/10 za 3). Verujem da će se i truditi u odbrani a sigurno je jeftiniji od Amera.

Mada za Vilijamsa bih mnogo dao...

SRBIN

pre 10 godina

Da li je Dule u pravu sto nije izveo igrace iz prve postave ne znam, ali se ne secam kad su zadnji put ti igraci postigli 80 poena za 40min!!

tetak Đorđije

pre 10 godina

Grobar, e to je FMP!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kerez, 7. februar 2014 20:22)

Druze,samo jedna mala sugestija u vezi tvojih komentara.Napisi slobodno po neki i u mnozini.Prilicno sam siguran da moderatori nece da ti zamere na tome!

васкез

pre 10 godina

koliko puta ste prozvali taj FMP,nije drugacije ni moglo da bude nego da vas nakantaju.Vodite racuna ubuduce da ih ne spominjete.A sta bi vam tek Zvezda radila...

Rade

pre 10 godina

Bolje je stoje veceras izgubljena utakmica nego da je dobijena. Partizan sa ovim timom ne bi mogao da osvoji kup. Veceras su na kosarkasku scenu stupila dva buduca asa, Cvorovic i Araniotovic.

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da Covicu nije palo na pamet posle odlaska Silba da "prebaci" ovog momka Cvorovica u Zvezdu, on mozda jos uvek nije neka klasa, ali bi u ovoj situaciji bio vrlo koristan, pogotovu dok se ne dovede to dugo cekano pojacanje - zamena za Silba.

Spasic

pre 10 godina

Cvorovic-Djukanovic-Guduric-Dobric su 94. i 95. godiste. A oni plus Filip Covic su vas dobili. Stalno se prica kako je kls liga smesna i kako su timovi iz aba lige mnogo jaci. Dalo, Salic, Musli i Gagic igraju evroligu, na papiru ovo ste lagano morali da dobijete.

crveni

pre 10 godina

Tako bi trebala i Zvezda u zadnjem kolu ABA lige protiv Cibone.
(Da_Ne, 7. februar 2014 18:56)
Hehe, pazi da vam ne bi bila manjak. Ne vidim vas baš na final fouru. Ima tu i boljih ekipa.
(ujfaluši, 07. februar 2014 21:29)

Sa skorom 16-3 nas ne vidiš na F4? Stavi naočare, pogledaj tabelu ABA lige. Bićemo prvi, zato će se igrati u BG, a vama ostaje da navijate za nas poslednje kolo, kao protiv Budućnosti prošle godine.

mirko

pre 10 godina

Jedan sam od onih navijača Partizana , koga ne interesuju drugi klubovi, ni njihova istorija.
Gledajući ovu utakmicu imam utisak, da Gagić, a pogotovo Musli nisu igrači za Partizan, eventualno kao neka treća rezerva. Bez obzira na okolnosti, sramota je izgubiti od ovakvog kluba, a pogotovo na ovaj način.
Mladi Arnitović mi se svideo, prvenstveno što je hrabar igrač, sme da preuzme odgovornost, za razliku od Andrića, koji igra kukavički, kao da ga je strah šutirati. Nije mi jasno i šta planira Vujošević sa Daloom, jer nije ga morao dovoditi iz Francuske, takvih kao on ima mnogo u Srbiji.
Na kraju, posle ovakve utakmice se vidi prava vrednost Bogdanovića, Kinzija i Lovrenja, jer bez njih Partizan je prosečan tim Srpske lige.

Desetkovani

pre 10 godina

@Sramota
Gagic i Musli igraju standardno Aba ligu i El. Dallo je uglavnom na klupi ali ulazi cesto u igru i u Aba i u El. Ko od igraca Fmp ima bilo kakvo iskustvo osim smesnog Covica? Ostali ne znaju ni kako izgleda Pionir.

Davor

pre 10 godina

Cekaj pa to Partizan izgubio od FMP-a...Zvezda je igrala juce tako da eto grobarcici videli da ipak ima i FMP i CZ! A Duki verovatno primao infuziju posle meca...Samo mi nije jasno omalovazavanje kupa koji nosi ime legendarnog igraca kome svaki kosarkas treba da se pokloni prilikom izgovaranja njigovog imena...

danilo

pre 10 godina

Joooojj kako sad ovo,razbio nas FMP,ne shvatam...ja sam mislio da je Zvezda FMP,a vidi nas razbio FMP,a Zvezda vec igrala...joooojjj kako sam gluuuppp i iskompleksiran,odoh da cupam kosu sa glave...razbio nas FMP!Kako bi nas tek Zvezda razbila...

Nikola

pre 10 godina

Primetio sam da Musli pokazuje novi kvalitet u igri, dosad nepoznat. Decko tapne loptu o parket, a ona mu se vrati pravo u ruku...

Igracina...

znalac

pre 10 godina

NIKOLA CVOROVIC je igrac C.Zvezde jos od pionirskih dana.Igrao za reprezentaciju Srbije od pionirske reprezentacije sve kategorije.Jedino neopravdano propustio proslogodisnje juniorsko zlato.Zna za samo jednu stvar u zivotu a to je KOSARKA.(ogroman talenat I krvav rad).Da nam je ziv I zdrav