Subota, 01.02.2014.

17:51

Junajted i dalje loš, kao i Spursi

Dolazak Huana Mate ipak nije mnogo pomogao Mančester Junajtedu koji je doživeo novi poraz, ovaj put u Stouku sa 2:1.

Izvor: AK

Junajted i dalje loš, kao i Spursi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

1.Liverpul 2.Mancester Siti 3.Celzi 4.Everton 5.Arsenal 6.Totenhem . . . 10.Mancester Junajted

pre 10 godina

Zna se gde ide titula ive sezone a i zna se ko nece ni evropu videti ;) YNWA

TurboNator

pre 10 godina

@ steva, 1. februar 2014 18:10

Bravo, napokon neko da pomene Evru, za kojeg sam ja par puta u poslednjih par godina pisao kako je velika rupa u odbrani. Ispada iz pozicije, zagleda se u loptu umesto da se zalepi za igraca pri centarsutu sa strane... A stoperi su bez Vidica i Ferdinanda katastrofa! Inace, sta je sa Ferdinandom, da li neko zna? Povreda ili Moyes izigrava autoritet na njemu??

Mada moram da istaknem da je clanak malo ne-fer posto ste mogli da pomenete da su dva startna centarhalfa povredjena u prvom poluvremenu, znaci United je igrao bez 4 centarhalfa (Vidic, Ferdinand, Jones, Evans)! Carrick je igrao na toj poziciji jer nije imao ko drugi.

E sad to sto je Moyes ubacio Welbeck-a u napad a Rooney morao u vezni red, Mata igrao po krilu... To je vec drugo pitanje.

Mita

pre 10 godina

Mata nije doveden da daje golove vec da deli asistencije. Dve utakmice dve asistencije. Problem je u odbrani i velikom broju povreda,a i Mojes nije trener za veliki klub kao sto je Man Utd.
P.S Mojesu idi da treniras klubove u engleskog petoj ligi.

pink floyd

pre 10 godina

covjek se preko 10godina mucio da dovede everton ispred uniteda, sad mu to konacno polazi za rukom i vi opet niste zadovoljni? Strasno

Dusan

pre 10 godina

Nema veze, "razbicemo" snazni Fulam sledece nedelje sa 1-0, pa cemo da smanjimo zaostatak u odnosu na Liverpul, Arsenal, Everton, Totenhem i onda cemo ponovo da "budemo" u igri za LS.

Do utakmice sa Arsenalom...:(

Aaaaaa, place mi se kad gledam Junajted ove sezone, majke mi.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Runi, Van Persi, Kagava, sada i Mata...nekome dovoljno za 7. mesto.
A nekada sam smatrao Moj(e)sa za kvalitetnog menadzera. Mancesteru najvise nedostaje Ferguson.

Pedja

pre 10 godina

Ovaj Mojs treba da dobije titulu najgori menadzer godine. Mogao je da se ocekuje pad ekipe posle odlaska Fergusona, ali ovako katastrofalne igre niko nije ocekivao. Pa i Everton je procvetao odlaskom Mojsa, odmah su se popravili i bolji su na tabeli on MU. To sve govori o velikom strategu Mojsu. Ovo je verovatno najveca greska Fergusona ikada.

zoran ivkovic

pre 10 godina

mojes je u evertonu bio dobar pa i proglasavan za menadzera godine u premijer ligi. nije se ferguson dzaba odlucio bas za njega.tacno da ne ide mancesteru ali prirodno je da se oseti odlazak fergusona njegovog autoriteta.ovu sezonu ocigledno pustaju niz vodu ,titulu su izgubili vec.cilj im je 4 mesto i liga sampiona.iduce sezone gazice ponovo ,novca imaju,na pretek, lakoce se vrhunski pojacati

albel

pre 10 godina

(steva, 1. februar 2014 18:10)
Sad ce sigurno pod hitno da ih dovedu kad se zavrsio prelazni rok!I da,postoji gori napadac od Kojica-to je Velbek!

Dax

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 1. februar 2014 18:30)
Koliko ja znam isti igraci su prosle godine uzeli titulu...

Kolega

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola.
(Crkvinac, 1. februar 2014 18:18)

Bez uvrede, vi veoma slabo poznajete fudbal.

danijela bolovic

pre 10 godina

UNITED PRATIM OD 1992. GOD I UTAKMICE SA ZVEZDOM,TAD SAM IMAO 13 A SADA 35GOD,PRIRASLI SU MI SRCU VISE NEGO PARTIZAN,A OVO STO SE DOGADJA POSLEDNJIH 6 MESECI MNOGO BOLI,GIGANTA KOJI JE VLADAO ENGLESKIM ALI I EVROPSKIM FUDBALOM,MENADZER ILI STA JE VEC DEJVID MOJES,SPUSTIO JE NA NIVO DESETORAZREDNIH TIMOVA PREMIJER LIGE,DOKLE CE AGONIJA TRAJATI,KAD CE MU SAVEST PRORADITI I SHVATITI DA TREBA DA ODE!

Vucko

pre 10 godina

Sve dok je Kleverlija, Velbeka, Smolinga, Jangova i ostale slicne buranije bez mozga nema nista od Junajteda. Pa taj Kleverli igra katastrofalno kompletnu sezonu a i dalje dobija sansu da igra, a Kagava pogresi jednom i odmah ga vadi iz igre i onda ga nema ni na klupi u narednih 10 meceva. Velbek i Jang stvarno ne znam koliko oni moraju da odigraju lose da ubede Mojesa da im vise ne daje sansu. Mojes je mnogo zeznuo stvari sa forsiranjem Britanaca. Sve u svemu lose se pise Junajtedu u narednih nekoliko godina.

Vox

pre 10 godina

65 miliona funti su koštali Felaini i Mata! Ova ekipa Junajteda je prošle godine osvojila titulu, a ove je pojačana gore navedenim igračima i trenerom Mojesom! Skandalozno je gledati odbranu Junajteda koju bi neka jača napadačka ekipa danas napunila kao vreću. Mata jeste neverovatan igrač, ali ne mogu da vidim jedan razlog zašto ga je MU kupio, osim da nekako skrene pažnju sa očajne igre i tragične greške dovođena Dejvida Mojesa. Ovom i ovakvom MU treba još pet ili šest igrača kalibra Mate da bi igra počela da liči na ono na šta su navijači navikli od ove ekipe.
Remont, hitno ili sledi bruka zbog koje će svakog iole pristojnijeg igrača morati da plaćaju duplo više nego što vredi, jer upravo je za Matu
izbrojano 45 mil,plata mu je 140k funti, što je upravo dva puta više nego je imao u Čelsiju! Felainija ne želim da spominjem, kao ni Ligu Šampiona sledeće godine.
Zlostar SAF je bio zakon za ovu boraniju koja sedi na klupi, gde Gigs, F.Nevil i ostali velikani više liče na očajnike nego na legende, što u stvari jesu.

phil

pre 10 godina

Kako je everton danas izdominirao iako je gubio uspeli su da okrenu protiv ville,koja je danasnjom igrom pokazala da moze da igra defanzivnije i od west hama. mirallas je dao golcinu sa oko 35 m iz slobodnjaka. COYB!

Gajetano

pre 10 godina

Agonija Man Uniteda se nastavlja, cak i sa "Trijumviratom", "Svetim Trojstvom" (ili kako ih vec sve ne zovu engleski komentatori) u prvoj postavi. Da je Stouk bio iole ambiciozniji u napadu sredinom 2. poluvremena, napravio bi 2-3 gola razlike i izbegao stihiju MU u zadnjih 15-ak minuta. Igrac kao sto je Velbek je sramota za ovakav klub, a Dejvid Mojes ga uporno forsira. Za neverovati!

Stouk Sitiju, a posebno Carliju Adamu, kapa dole. Tim koji ovako nadigra aktuelnog sampiona ne zasluzuje da ispadne iz lige, pa cak ni da se bori za opstanak.

goran

pre 10 godina

Dominacija junajteda u cemu? beskrajno pimplovanje lopte u stilu ti meni serdare ja tebi vojvodo i tako do sto jedan i nazad ,bez konkretnih sansi za gol ,da nije bilo neverovatnog kiksa odbrane stouka ne bi dali gol da se igra do sutra, a sa druge strane stouk ocekivano poluzatvoreno i iz kontre sto je na kraju i donelo rezultat...

Dax

pre 10 godina

4 faula Evertona za 90 minuta! Kakav je to fudbal? Pa na najvecem derbiju u svemiru (Zvezda -Partizan) odnos u faulovima je oko 25-30... E to je fudbal... Ko je lud da plati kartu, a da ne gleda grcko rimski stil na terenu...

elnino

pre 10 godina

to stoji da je stouk nezogadn ali mancester je ocajan sine,bolje da su pogledali video od stoke liverpool da vide kako se igra protiv stouka YNWA !!!

steva

pre 10 godina

Treba dovesti štopera i levog beka pod hitno!Ovaj Evra je najveća rupa ne samo u odbrani već u napadu lik nije normalan šta radi-Dečko ušao u 16 i umesto da asistira Mati koji je sam on pada,oće momak da izvuče penal.Da je to samo sada bilo bi u redu nego on debil stalno to radi.Onda neki zadnji vezni i levo krilo jer je Jang jako loš.Najveće pojačanje za Junajted je što je Runi ostao a brineme što formu nikako da podignu.
Al nema veze biće bolje jer mi smo United
GGMU

egoist

pre 10 godina

Citam naslov i razmisljam kakve veze sad ima san antonio i nba sa mancesterom
Hehehe koji poznavalac premijer lige
Izgleda da opet nisu imali srece,al sacekacemo da vidimo stace izjavit Moj-s

Crkvinac

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola. Mojesov Junajted je jos smjesnija ekipa jer su igraci Stouka barem borbeni a igraci Junajteda nisu ni to, evo vec je februar mjesec a Mojesovi puleni ne mogu svezati dva pasa a kamoli da smijesnom Stouku daju tri gola. Kao navijacu Junajteda nekad sam jedva cekao vikend i utakmice Junajteda danas mi je to muka gledati. Smoling vjerovatno najstandardniji igrac Junajteda malo stoper malo desni bek u 80 min prvi put oduze protivniku loptu bez faula. Ne znam jos sta uprava Junajteda ceka sa Mojesom sa njim necemo igrati evropu uopste sledece sezone, covjek napravi novi Everton (ekipu za sredinu tabele) od sampionske ekipe. MOJES ODLAZI ako imas i malo morala.

delija@le

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.

Kol

pre 10 godina

Dobar trener se prepoznaje po izmenama, a Mojes definitivno nije dobar trener barem ne za Junajted! Sta vredi sto je dosao Mata kad ga lik stavlja na krilo a Runi je celu utakmicu odigrao u veznom redu da bi onaj panj (trenutno najgori panj u fudbalu danas kategorija marka scepovica) velbek bio u napadu! A o odbrani ne treba ni trositi reci, bez Vidica ne znaju gde biju dzaba i da dodju Mesi i Ronaldo opet se nista ne bi promenilo! Ako Liverpul sutra dobije a velika je verovatnoca da ce dobiti bice 9 bodova razlike a oni su 4 na tabeli!

Znaju svi da Nis je Radnicki

pre 10 godina

Jos od prvog poraza UTD pricao sam da je David Moyes najgori trener na svetu sto postoji i vi mi lupali minuse,sta sada mislite o ovoj osobi da ne kazem treneru posto ne mislim da je trener i mislim da treba da se bavi necim drugim u zivotu

goran

pre 10 godina

Drago mi je neizmerno zbog Mancestera sto tone ovoliko ,ne vredi ni onom izdajniku sto je dao gol moze samo da gleda na vrh tabele i da bude srecan ako on i njegov mancester uopste igraju evrokup sledece sezone, koliko su samo poleteli zbog mate ,taman pomislili kako ce da osvoje premier ligu sa njim, kad ono mucak ))) nije ga murinjo slucajno prodao ,uvalio ga je mancesteru ekstra samo tako, em je uzeo dobru kintu em je ljutom rivalom prodao igraca koji kvalitetom ocigledno ne moze da podigne ovako kilav mancester sa sve kilavim Mojsom, jos ne mogu da shvatim jednu stvar gledajuci ovaj mec,dali moguce da je Runi toliko zasticen u premier ligi? mislim to je prosto bruka i sramota ,u 85-tom minutu namerno nakon skoka djonom staje na nogu odbrambenom fudbaleru, a sudija koji nije daleko od mesta dogadjaja, ni zuti nije izvadio kao da se nista nije dogodilo ,cak je dopustio da se igra nastavi, a covek lezi u sesnaestercu i previja se od bolova...e zato ste tu gde jeste tavorite na sredini tabele, a da niste imali nekoliko srecnih pobeda borili bi ste se za opstanak u ligi !!!

Neznalica

pre 10 godina

Baš me zanima kada će da se pojave "poznavaoci" fudbala koji će da mi objasne da će Liverpul biti na kraju sedmi a MU će u ligu šampiona. Ako se ovaj krš od tima koji je ostavio Ferguson plasira uopšte i u LE biće to veliki uspeh Mojesa.

Heatovac

pre 10 godina

Tezak poraz za Utd, u borbi za 4. mesto koje vodi u LS sledece sezone.Ima jos vremena da se nesto uradi, ali je potrebno vezati 4-5 pobeda u nizu, sto je sa ovakvim igracima tesko izvodljivo.Tu pre svega mislim na cetvorku-Smoling,Dzons,Kerik,Evans.Oni jednostavno nisu kvalitetni igraci, koji ne bi smeli igrati za Utd, vec za neki mnogo manji klub.Neko od njih je uvek direktno ili indirektno odgovoran za svaki primljeni gol.Kerik, najveca prevara od igraca, decko koji ne zna sta igra u timu.Kad igra veznog igraca nema ga ni napred ni pozadi.Jako spor i malodusan igrac sto se vidi po njegovom izrazu lica nakon primnjenog 1 gola za koji je krivac.Precesto se njemu desavaju ovakve stvari kao danas, dovoljno je pogledati utakmicu sa Celzijem, takodje se lopta odbila od njega i jos mnogo drugih situacija.Ako vec igra zadnjeg veznog njegova duznost je da spreci pokusaj suta tako sto ce prici blize igracu a ne 10 m od njega da stoji.Smoling je ocajan svaki put kada udje u igru, od bespotrebnih faulova do padanja.Isto sa Dzonsom, dal je defanzivac ili zadnji vezni pitanje je.Po meni nista od toga.Na njih pridodati Evansa koji kiksira svaku drugu tekmu i to bi bilo to.Losa uigranost i manjak kvaliteta na osetljivim pozicijama i timu kao sto su zadnji vezni i centralni defanzivac razlog je pozicije Utda na tabeli.Jedino zasto mislim da ih jos drze u timu je zato sto su Englezi(osim Evansa) a poznato je da Man Utd forsira da uvek ima 5-6 domacih igraca u timu za razliku od nekih drugih timova.To je jos jedan razlog zasto igra Jang.Potreban je remont celog toma, bez kvalitetnih igraca nema uspeha(osim ako niste Ferguson).GGMU

Miro Jajce

pre 10 godina

Hvala vam momci,borili ste se do kraja,pišali ste krv ali nije išlo.Ovo je najgora sezona Uniteda koju pamtim,nevjerovatno koji nas maler prati.Od pocetka sezone.Ozljeda Evansa i Jonesa,zidovi Uniteda pa da li je moguce,ali to nije sve,primamo gol od odbitka Carricka NEVJEROVATNO,RvP na 1-1...Stoke ide na 2-1 Adam postize golcinu koju nikad nije dao u zivotu i koju nikad nece dati PA DA LI JE TO MOGUCE,i za kraj u 90 min..Begovic brani Rooney-u loptu koju ne brani ni 2 golmana hahahaha nevjerovatno.Glavu gore Moyes,igraci svi smo uz vas,jos vise vas volimo

Dax

pre 10 godina

4 faula Evertona za 90 minuta! Kakav je to fudbal? Pa na najvecem derbiju u svemiru (Zvezda -Partizan) odnos u faulovima je oko 25-30... E to je fudbal... Ko je lud da plati kartu, a da ne gleda grcko rimski stil na terenu...

Gajetano

pre 10 godina

Agonija Man Uniteda se nastavlja, cak i sa "Trijumviratom", "Svetim Trojstvom" (ili kako ih vec sve ne zovu engleski komentatori) u prvoj postavi. Da je Stouk bio iole ambiciozniji u napadu sredinom 2. poluvremena, napravio bi 2-3 gola razlike i izbegao stihiju MU u zadnjih 15-ak minuta. Igrac kao sto je Velbek je sramota za ovakav klub, a Dejvid Mojes ga uporno forsira. Za neverovati!

Stouk Sitiju, a posebno Carliju Adamu, kapa dole. Tim koji ovako nadigra aktuelnog sampiona ne zasluzuje da ispadne iz lige, pa cak ni da se bori za opstanak.

Kolega

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola.
(Crkvinac, 1. februar 2014 18:18)

Bez uvrede, vi veoma slabo poznajete fudbal.

Kol

pre 10 godina

Dobar trener se prepoznaje po izmenama, a Mojes definitivno nije dobar trener barem ne za Junajted! Sta vredi sto je dosao Mata kad ga lik stavlja na krilo a Runi je celu utakmicu odigrao u veznom redu da bi onaj panj (trenutno najgori panj u fudbalu danas kategorija marka scepovica) velbek bio u napadu! A o odbrani ne treba ni trositi reci, bez Vidica ne znaju gde biju dzaba i da dodju Mesi i Ronaldo opet se nista ne bi promenilo! Ako Liverpul sutra dobije a velika je verovatnoca da ce dobiti bice 9 bodova razlike a oni su 4 na tabeli!

pink floyd

pre 10 godina

covjek se preko 10godina mucio da dovede everton ispred uniteda, sad mu to konacno polazi za rukom i vi opet niste zadovoljni? Strasno

Neznalica

pre 10 godina

Baš me zanima kada će da se pojave "poznavaoci" fudbala koji će da mi objasne da će Liverpul biti na kraju sedmi a MU će u ligu šampiona. Ako se ovaj krš od tima koji je ostavio Ferguson plasira uopšte i u LE biće to veliki uspeh Mojesa.

Vucko

pre 10 godina

Sve dok je Kleverlija, Velbeka, Smolinga, Jangova i ostale slicne buranije bez mozga nema nista od Junajteda. Pa taj Kleverli igra katastrofalno kompletnu sezonu a i dalje dobija sansu da igra, a Kagava pogresi jednom i odmah ga vadi iz igre i onda ga nema ni na klupi u narednih 10 meceva. Velbek i Jang stvarno ne znam koliko oni moraju da odigraju lose da ubede Mojesa da im vise ne daje sansu. Mojes je mnogo zeznuo stvari sa forsiranjem Britanaca. Sve u svemu lose se pise Junajtedu u narednih nekoliko godina.

Vox

pre 10 godina

65 miliona funti su koštali Felaini i Mata! Ova ekipa Junajteda je prošle godine osvojila titulu, a ove je pojačana gore navedenim igračima i trenerom Mojesom! Skandalozno je gledati odbranu Junajteda koju bi neka jača napadačka ekipa danas napunila kao vreću. Mata jeste neverovatan igrač, ali ne mogu da vidim jedan razlog zašto ga je MU kupio, osim da nekako skrene pažnju sa očajne igre i tragične greške dovođena Dejvida Mojesa. Ovom i ovakvom MU treba još pet ili šest igrača kalibra Mate da bi igra počela da liči na ono na šta su navijači navikli od ove ekipe.
Remont, hitno ili sledi bruka zbog koje će svakog iole pristojnijeg igrača morati da plaćaju duplo više nego što vredi, jer upravo je za Matu
izbrojano 45 mil,plata mu je 140k funti, što je upravo dva puta više nego je imao u Čelsiju! Felainija ne želim da spominjem, kao ni Ligu Šampiona sledeće godine.
Zlostar SAF je bio zakon za ovu boraniju koja sedi na klupi, gde Gigs, F.Nevil i ostali velikani više liče na očajnike nego na legende, što u stvari jesu.

delija@le

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.

elnino

pre 10 godina

to stoji da je stouk nezogadn ali mancester je ocajan sine,bolje da su pogledali video od stoke liverpool da vide kako se igra protiv stouka YNWA !!!

Dax

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 1. februar 2014 18:30)
Koliko ja znam isti igraci su prosle godine uzeli titulu...

Pedja

pre 10 godina

Ovaj Mojs treba da dobije titulu najgori menadzer godine. Mogao je da se ocekuje pad ekipe posle odlaska Fergusona, ali ovako katastrofalne igre niko nije ocekivao. Pa i Everton je procvetao odlaskom Mojsa, odmah su se popravili i bolji su na tabeli on MU. To sve govori o velikom strategu Mojsu. Ovo je verovatno najveca greska Fergusona ikada.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Runi, Van Persi, Kagava, sada i Mata...nekome dovoljno za 7. mesto.
A nekada sam smatrao Moj(e)sa za kvalitetnog menadzera. Mancesteru najvise nedostaje Ferguson.

Crkvinac

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola. Mojesov Junajted je jos smjesnija ekipa jer su igraci Stouka barem borbeni a igraci Junajteda nisu ni to, evo vec je februar mjesec a Mojesovi puleni ne mogu svezati dva pasa a kamoli da smijesnom Stouku daju tri gola. Kao navijacu Junajteda nekad sam jedva cekao vikend i utakmice Junajteda danas mi je to muka gledati. Smoling vjerovatno najstandardniji igrac Junajteda malo stoper malo desni bek u 80 min prvi put oduze protivniku loptu bez faula. Ne znam jos sta uprava Junajteda ceka sa Mojesom sa njim necemo igrati evropu uopste sledece sezone, covjek napravi novi Everton (ekipu za sredinu tabele) od sampionske ekipe. MOJES ODLAZI ako imas i malo morala.

goran

pre 10 godina

Drago mi je neizmerno zbog Mancestera sto tone ovoliko ,ne vredi ni onom izdajniku sto je dao gol moze samo da gleda na vrh tabele i da bude srecan ako on i njegov mancester uopste igraju evrokup sledece sezone, koliko su samo poleteli zbog mate ,taman pomislili kako ce da osvoje premier ligu sa njim, kad ono mucak ))) nije ga murinjo slucajno prodao ,uvalio ga je mancesteru ekstra samo tako, em je uzeo dobru kintu em je ljutom rivalom prodao igraca koji kvalitetom ocigledno ne moze da podigne ovako kilav mancester sa sve kilavim Mojsom, jos ne mogu da shvatim jednu stvar gledajuci ovaj mec,dali moguce da je Runi toliko zasticen u premier ligi? mislim to je prosto bruka i sramota ,u 85-tom minutu namerno nakon skoka djonom staje na nogu odbrambenom fudbaleru, a sudija koji nije daleko od mesta dogadjaja, ni zuti nije izvadio kao da se nista nije dogodilo ,cak je dopustio da se igra nastavi, a covek lezi u sesnaestercu i previja se od bolova...e zato ste tu gde jeste tavorite na sredini tabele, a da niste imali nekoliko srecnih pobeda borili bi ste se za opstanak u ligi !!!

Znaju svi da Nis je Radnicki

pre 10 godina

Jos od prvog poraza UTD pricao sam da je David Moyes najgori trener na svetu sto postoji i vi mi lupali minuse,sta sada mislite o ovoj osobi da ne kazem treneru posto ne mislim da je trener i mislim da treba da se bavi necim drugim u zivotu

goran

pre 10 godina

Dominacija junajteda u cemu? beskrajno pimplovanje lopte u stilu ti meni serdare ja tebi vojvodo i tako do sto jedan i nazad ,bez konkretnih sansi za gol ,da nije bilo neverovatnog kiksa odbrane stouka ne bi dali gol da se igra do sutra, a sa druge strane stouk ocekivano poluzatvoreno i iz kontre sto je na kraju i donelo rezultat...

Dusan

pre 10 godina

Nema veze, "razbicemo" snazni Fulam sledece nedelje sa 1-0, pa cemo da smanjimo zaostatak u odnosu na Liverpul, Arsenal, Everton, Totenhem i onda cemo ponovo da "budemo" u igri za LS.

Do utakmice sa Arsenalom...:(

Aaaaaa, place mi se kad gledam Junajted ove sezone, majke mi.

phil

pre 10 godina

Kako je everton danas izdominirao iako je gubio uspeli su da okrenu protiv ville,koja je danasnjom igrom pokazala da moze da igra defanzivnije i od west hama. mirallas je dao golcinu sa oko 35 m iz slobodnjaka. COYB!

steva

pre 10 godina

Treba dovesti štopera i levog beka pod hitno!Ovaj Evra je najveća rupa ne samo u odbrani već u napadu lik nije normalan šta radi-Dečko ušao u 16 i umesto da asistira Mati koji je sam on pada,oće momak da izvuče penal.Da je to samo sada bilo bi u redu nego on debil stalno to radi.Onda neki zadnji vezni i levo krilo jer je Jang jako loš.Najveće pojačanje za Junajted je što je Runi ostao a brineme što formu nikako da podignu.
Al nema veze biće bolje jer mi smo United
GGMU

Miro Jajce

pre 10 godina

Hvala vam momci,borili ste se do kraja,pišali ste krv ali nije išlo.Ovo je najgora sezona Uniteda koju pamtim,nevjerovatno koji nas maler prati.Od pocetka sezone.Ozljeda Evansa i Jonesa,zidovi Uniteda pa da li je moguce,ali to nije sve,primamo gol od odbitka Carricka NEVJEROVATNO,RvP na 1-1...Stoke ide na 2-1 Adam postize golcinu koju nikad nije dao u zivotu i koju nikad nece dati PA DA LI JE TO MOGUCE,i za kraj u 90 min..Begovic brani Rooney-u loptu koju ne brani ni 2 golmana hahahaha nevjerovatno.Glavu gore Moyes,igraci svi smo uz vas,jos vise vas volimo

albel

pre 10 godina

(steva, 1. februar 2014 18:10)
Sad ce sigurno pod hitno da ih dovedu kad se zavrsio prelazni rok!I da,postoji gori napadac od Kojica-to je Velbek!

Heatovac

pre 10 godina

Tezak poraz za Utd, u borbi za 4. mesto koje vodi u LS sledece sezone.Ima jos vremena da se nesto uradi, ali je potrebno vezati 4-5 pobeda u nizu, sto je sa ovakvim igracima tesko izvodljivo.Tu pre svega mislim na cetvorku-Smoling,Dzons,Kerik,Evans.Oni jednostavno nisu kvalitetni igraci, koji ne bi smeli igrati za Utd, vec za neki mnogo manji klub.Neko od njih je uvek direktno ili indirektno odgovoran za svaki primljeni gol.Kerik, najveca prevara od igraca, decko koji ne zna sta igra u timu.Kad igra veznog igraca nema ga ni napred ni pozadi.Jako spor i malodusan igrac sto se vidi po njegovom izrazu lica nakon primnjenog 1 gola za koji je krivac.Precesto se njemu desavaju ovakve stvari kao danas, dovoljno je pogledati utakmicu sa Celzijem, takodje se lopta odbila od njega i jos mnogo drugih situacija.Ako vec igra zadnjeg veznog njegova duznost je da spreci pokusaj suta tako sto ce prici blize igracu a ne 10 m od njega da stoji.Smoling je ocajan svaki put kada udje u igru, od bespotrebnih faulova do padanja.Isto sa Dzonsom, dal je defanzivac ili zadnji vezni pitanje je.Po meni nista od toga.Na njih pridodati Evansa koji kiksira svaku drugu tekmu i to bi bilo to.Losa uigranost i manjak kvaliteta na osetljivim pozicijama i timu kao sto su zadnji vezni i centralni defanzivac razlog je pozicije Utda na tabeli.Jedino zasto mislim da ih jos drze u timu je zato sto su Englezi(osim Evansa) a poznato je da Man Utd forsira da uvek ima 5-6 domacih igraca u timu za razliku od nekih drugih timova.To je jos jedan razlog zasto igra Jang.Potreban je remont celog toma, bez kvalitetnih igraca nema uspeha(osim ako niste Ferguson).GGMU

egoist

pre 10 godina

Citam naslov i razmisljam kakve veze sad ima san antonio i nba sa mancesterom
Hehehe koji poznavalac premijer lige
Izgleda da opet nisu imali srece,al sacekacemo da vidimo stace izjavit Moj-s

zoran ivkovic

pre 10 godina

mojes je u evertonu bio dobar pa i proglasavan za menadzera godine u premijer ligi. nije se ferguson dzaba odlucio bas za njega.tacno da ne ide mancesteru ali prirodno je da se oseti odlazak fergusona njegovog autoriteta.ovu sezonu ocigledno pustaju niz vodu ,titulu su izgubili vec.cilj im je 4 mesto i liga sampiona.iduce sezone gazice ponovo ,novca imaju,na pretek, lakoce se vrhunski pojacati

danijela bolovic

pre 10 godina

UNITED PRATIM OD 1992. GOD I UTAKMICE SA ZVEZDOM,TAD SAM IMAO 13 A SADA 35GOD,PRIRASLI SU MI SRCU VISE NEGO PARTIZAN,A OVO STO SE DOGADJA POSLEDNJIH 6 MESECI MNOGO BOLI,GIGANTA KOJI JE VLADAO ENGLESKIM ALI I EVROPSKIM FUDBALOM,MENADZER ILI STA JE VEC DEJVID MOJES,SPUSTIO JE NA NIVO DESETORAZREDNIH TIMOVA PREMIJER LIGE,DOKLE CE AGONIJA TRAJATI,KAD CE MU SAVEST PRORADITI I SHVATITI DA TREBA DA ODE!

Mita

pre 10 godina

Mata nije doveden da daje golove vec da deli asistencije. Dve utakmice dve asistencije. Problem je u odbrani i velikom broju povreda,a i Mojes nije trener za veliki klub kao sto je Man Utd.
P.S Mojesu idi da treniras klubove u engleskog petoj ligi.

TurboNator

pre 10 godina

@ steva, 1. februar 2014 18:10

Bravo, napokon neko da pomene Evru, za kojeg sam ja par puta u poslednjih par godina pisao kako je velika rupa u odbrani. Ispada iz pozicije, zagleda se u loptu umesto da se zalepi za igraca pri centarsutu sa strane... A stoperi su bez Vidica i Ferdinanda katastrofa! Inace, sta je sa Ferdinandom, da li neko zna? Povreda ili Moyes izigrava autoritet na njemu??

Mada moram da istaknem da je clanak malo ne-fer posto ste mogli da pomenete da su dva startna centarhalfa povredjena u prvom poluvremenu, znaci United je igrao bez 4 centarhalfa (Vidic, Ferdinand, Jones, Evans)! Carrick je igrao na toj poziciji jer nije imao ko drugi.

E sad to sto je Moyes ubacio Welbeck-a u napad a Rooney morao u vezni red, Mata igrao po krilu... To je vec drugo pitanje.

1.Liverpul 2.Mancester Siti 3.Celzi 4.Everton 5.Arsenal 6.Totenhem . . . 10.Mancester Junajted

pre 10 godina

Zna se gde ide titula ive sezone a i zna se ko nece ni evropu videti ;) YNWA

Miro Jajce

pre 10 godina

Hvala vam momci,borili ste se do kraja,pišali ste krv ali nije išlo.Ovo je najgora sezona Uniteda koju pamtim,nevjerovatno koji nas maler prati.Od pocetka sezone.Ozljeda Evansa i Jonesa,zidovi Uniteda pa da li je moguce,ali to nije sve,primamo gol od odbitka Carricka NEVJEROVATNO,RvP na 1-1...Stoke ide na 2-1 Adam postize golcinu koju nikad nije dao u zivotu i koju nikad nece dati PA DA LI JE TO MOGUCE,i za kraj u 90 min..Begovic brani Rooney-u loptu koju ne brani ni 2 golmana hahahaha nevjerovatno.Glavu gore Moyes,igraci svi smo uz vas,jos vise vas volimo

danijela bolovic

pre 10 godina

UNITED PRATIM OD 1992. GOD I UTAKMICE SA ZVEZDOM,TAD SAM IMAO 13 A SADA 35GOD,PRIRASLI SU MI SRCU VISE NEGO PARTIZAN,A OVO STO SE DOGADJA POSLEDNJIH 6 MESECI MNOGO BOLI,GIGANTA KOJI JE VLADAO ENGLESKIM ALI I EVROPSKIM FUDBALOM,MENADZER ILI STA JE VEC DEJVID MOJES,SPUSTIO JE NA NIVO DESETORAZREDNIH TIMOVA PREMIJER LIGE,DOKLE CE AGONIJA TRAJATI,KAD CE MU SAVEST PRORADITI I SHVATITI DA TREBA DA ODE!

goran

pre 10 godina

Drago mi je neizmerno zbog Mancestera sto tone ovoliko ,ne vredi ni onom izdajniku sto je dao gol moze samo da gleda na vrh tabele i da bude srecan ako on i njegov mancester uopste igraju evrokup sledece sezone, koliko su samo poleteli zbog mate ,taman pomislili kako ce da osvoje premier ligu sa njim, kad ono mucak ))) nije ga murinjo slucajno prodao ,uvalio ga je mancesteru ekstra samo tako, em je uzeo dobru kintu em je ljutom rivalom prodao igraca koji kvalitetom ocigledno ne moze da podigne ovako kilav mancester sa sve kilavim Mojsom, jos ne mogu da shvatim jednu stvar gledajuci ovaj mec,dali moguce da je Runi toliko zasticen u premier ligi? mislim to je prosto bruka i sramota ,u 85-tom minutu namerno nakon skoka djonom staje na nogu odbrambenom fudbaleru, a sudija koji nije daleko od mesta dogadjaja, ni zuti nije izvadio kao da se nista nije dogodilo ,cak je dopustio da se igra nastavi, a covek lezi u sesnaestercu i previja se od bolova...e zato ste tu gde jeste tavorite na sredini tabele, a da niste imali nekoliko srecnih pobeda borili bi ste se za opstanak u ligi !!!

zoran ivkovic

pre 10 godina

mojes je u evertonu bio dobar pa i proglasavan za menadzera godine u premijer ligi. nije se ferguson dzaba odlucio bas za njega.tacno da ne ide mancesteru ali prirodno je da se oseti odlazak fergusona njegovog autoriteta.ovu sezonu ocigledno pustaju niz vodu ,titulu su izgubili vec.cilj im je 4 mesto i liga sampiona.iduce sezone gazice ponovo ,novca imaju,na pretek, lakoce se vrhunski pojacati

steva

pre 10 godina

Treba dovesti štopera i levog beka pod hitno!Ovaj Evra je najveća rupa ne samo u odbrani već u napadu lik nije normalan šta radi-Dečko ušao u 16 i umesto da asistira Mati koji je sam on pada,oće momak da izvuče penal.Da je to samo sada bilo bi u redu nego on debil stalno to radi.Onda neki zadnji vezni i levo krilo jer je Jang jako loš.Najveće pojačanje za Junajted je što je Runi ostao a brineme što formu nikako da podignu.
Al nema veze biće bolje jer mi smo United
GGMU

Znaju svi da Nis je Radnicki

pre 10 godina

Jos od prvog poraza UTD pricao sam da je David Moyes najgori trener na svetu sto postoji i vi mi lupali minuse,sta sada mislite o ovoj osobi da ne kazem treneru posto ne mislim da je trener i mislim da treba da se bavi necim drugim u zivotu

Crkvinac

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola. Mojesov Junajted je jos smjesnija ekipa jer su igraci Stouka barem borbeni a igraci Junajteda nisu ni to, evo vec je februar mjesec a Mojesovi puleni ne mogu svezati dva pasa a kamoli da smijesnom Stouku daju tri gola. Kao navijacu Junajteda nekad sam jedva cekao vikend i utakmice Junajteda danas mi je to muka gledati. Smoling vjerovatno najstandardniji igrac Junajteda malo stoper malo desni bek u 80 min prvi put oduze protivniku loptu bez faula. Ne znam jos sta uprava Junajteda ceka sa Mojesom sa njim necemo igrati evropu uopste sledece sezone, covjek napravi novi Everton (ekipu za sredinu tabele) od sampionske ekipe. MOJES ODLAZI ako imas i malo morala.

1.Liverpul 2.Mancester Siti 3.Celzi 4.Everton 5.Arsenal 6.Totenhem . . . 10.Mancester Junajted

pre 10 godina

Zna se gde ide titula ive sezone a i zna se ko nece ni evropu videti ;) YNWA

delija@le

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.

Kolega

pre 10 godina

E ovako Stouk je smijesna ekipa kojoj bi iole ozbijna ekipa dala minimalno tri gola.
(Crkvinac, 1. februar 2014 18:18)

Bez uvrede, vi veoma slabo poznajete fudbal.

elnino

pre 10 godina

to stoji da je stouk nezogadn ali mancester je ocajan sine,bolje da su pogledali video od stoke liverpool da vide kako se igra protiv stouka YNWA !!!

Kol

pre 10 godina

Dobar trener se prepoznaje po izmenama, a Mojes definitivno nije dobar trener barem ne za Junajted! Sta vredi sto je dosao Mata kad ga lik stavlja na krilo a Runi je celu utakmicu odigrao u veznom redu da bi onaj panj (trenutno najgori panj u fudbalu danas kategorija marka scepovica) velbek bio u napadu! A o odbrani ne treba ni trositi reci, bez Vidica ne znaju gde biju dzaba i da dodju Mesi i Ronaldo opet se nista ne bi promenilo! Ako Liverpul sutra dobije a velika je verovatnoca da ce dobiti bice 9 bodova razlike a oni su 4 na tabeli!

Gajetano

pre 10 godina

Agonija Man Uniteda se nastavlja, cak i sa "Trijumviratom", "Svetim Trojstvom" (ili kako ih vec sve ne zovu engleski komentatori) u prvoj postavi. Da je Stouk bio iole ambiciozniji u napadu sredinom 2. poluvremena, napravio bi 2-3 gola razlike i izbegao stihiju MU u zadnjih 15-ak minuta. Igrac kao sto je Velbek je sramota za ovakav klub, a Dejvid Mojes ga uporno forsira. Za neverovati!

Stouk Sitiju, a posebno Carliju Adamu, kapa dole. Tim koji ovako nadigra aktuelnog sampiona ne zasluzuje da ispadne iz lige, pa cak ni da se bori za opstanak.

Neznalica

pre 10 godina

Baš me zanima kada će da se pojave "poznavaoci" fudbala koji će da mi objasne da će Liverpul biti na kraju sedmi a MU će u ligu šampiona. Ako se ovaj krš od tima koji je ostavio Ferguson plasira uopšte i u LE biće to veliki uspeh Mojesa.

Dax

pre 10 godina

Mojes je najmanje kriv za ovaj poraz.Kada imas u timu drva Smolinga i Velbeka i jos par njih,jos kada ti je sreca potpuno okrenula ledja i ne mozes vise da izvuces od ovog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 1. februar 2014 18:30)
Koliko ja znam isti igraci su prosle godine uzeli titulu...

Dax

pre 10 godina

4 faula Evertona za 90 minuta! Kakav je to fudbal? Pa na najvecem derbiju u svemiru (Zvezda -Partizan) odnos u faulovima je oko 25-30... E to je fudbal... Ko je lud da plati kartu, a da ne gleda grcko rimski stil na terenu...

phil

pre 10 godina

Kako je everton danas izdominirao iako je gubio uspeli su da okrenu protiv ville,koja je danasnjom igrom pokazala da moze da igra defanzivnije i od west hama. mirallas je dao golcinu sa oko 35 m iz slobodnjaka. COYB!

Heatovac

pre 10 godina

Tezak poraz za Utd, u borbi za 4. mesto koje vodi u LS sledece sezone.Ima jos vremena da se nesto uradi, ali je potrebno vezati 4-5 pobeda u nizu, sto je sa ovakvim igracima tesko izvodljivo.Tu pre svega mislim na cetvorku-Smoling,Dzons,Kerik,Evans.Oni jednostavno nisu kvalitetni igraci, koji ne bi smeli igrati za Utd, vec za neki mnogo manji klub.Neko od njih je uvek direktno ili indirektno odgovoran za svaki primljeni gol.Kerik, najveca prevara od igraca, decko koji ne zna sta igra u timu.Kad igra veznog igraca nema ga ni napred ni pozadi.Jako spor i malodusan igrac sto se vidi po njegovom izrazu lica nakon primnjenog 1 gola za koji je krivac.Precesto se njemu desavaju ovakve stvari kao danas, dovoljno je pogledati utakmicu sa Celzijem, takodje se lopta odbila od njega i jos mnogo drugih situacija.Ako vec igra zadnjeg veznog njegova duznost je da spreci pokusaj suta tako sto ce prici blize igracu a ne 10 m od njega da stoji.Smoling je ocajan svaki put kada udje u igru, od bespotrebnih faulova do padanja.Isto sa Dzonsom, dal je defanzivac ili zadnji vezni pitanje je.Po meni nista od toga.Na njih pridodati Evansa koji kiksira svaku drugu tekmu i to bi bilo to.Losa uigranost i manjak kvaliteta na osetljivim pozicijama i timu kao sto su zadnji vezni i centralni defanzivac razlog je pozicije Utda na tabeli.Jedino zasto mislim da ih jos drze u timu je zato sto su Englezi(osim Evansa) a poznato je da Man Utd forsira da uvek ima 5-6 domacih igraca u timu za razliku od nekih drugih timova.To je jos jedan razlog zasto igra Jang.Potreban je remont celog toma, bez kvalitetnih igraca nema uspeha(osim ako niste Ferguson).GGMU

Pedja

pre 10 godina

Ovaj Mojs treba da dobije titulu najgori menadzer godine. Mogao je da se ocekuje pad ekipe posle odlaska Fergusona, ali ovako katastrofalne igre niko nije ocekivao. Pa i Everton je procvetao odlaskom Mojsa, odmah su se popravili i bolji su na tabeli on MU. To sve govori o velikom strategu Mojsu. Ovo je verovatno najveca greska Fergusona ikada.

goran

pre 10 godina

Dominacija junajteda u cemu? beskrajno pimplovanje lopte u stilu ti meni serdare ja tebi vojvodo i tako do sto jedan i nazad ,bez konkretnih sansi za gol ,da nije bilo neverovatnog kiksa odbrane stouka ne bi dali gol da se igra do sutra, a sa druge strane stouk ocekivano poluzatvoreno i iz kontre sto je na kraju i donelo rezultat...

egoist

pre 10 godina

Citam naslov i razmisljam kakve veze sad ima san antonio i nba sa mancesterom
Hehehe koji poznavalac premijer lige
Izgleda da opet nisu imali srece,al sacekacemo da vidimo stace izjavit Moj-s

Vucko

pre 10 godina

Sve dok je Kleverlija, Velbeka, Smolinga, Jangova i ostale slicne buranije bez mozga nema nista od Junajteda. Pa taj Kleverli igra katastrofalno kompletnu sezonu a i dalje dobija sansu da igra, a Kagava pogresi jednom i odmah ga vadi iz igre i onda ga nema ni na klupi u narednih 10 meceva. Velbek i Jang stvarno ne znam koliko oni moraju da odigraju lose da ubede Mojesa da im vise ne daje sansu. Mojes je mnogo zeznuo stvari sa forsiranjem Britanaca. Sve u svemu lose se pise Junajtedu u narednih nekoliko godina.

Vox

pre 10 godina

65 miliona funti su koštali Felaini i Mata! Ova ekipa Junajteda je prošle godine osvojila titulu, a ove je pojačana gore navedenim igračima i trenerom Mojesom! Skandalozno je gledati odbranu Junajteda koju bi neka jača napadačka ekipa danas napunila kao vreću. Mata jeste neverovatan igrač, ali ne mogu da vidim jedan razlog zašto ga je MU kupio, osim da nekako skrene pažnju sa očajne igre i tragične greške dovođena Dejvida Mojesa. Ovom i ovakvom MU treba još pet ili šest igrača kalibra Mate da bi igra počela da liči na ono na šta su navijači navikli od ove ekipe.
Remont, hitno ili sledi bruka zbog koje će svakog iole pristojnijeg igrača morati da plaćaju duplo više nego što vredi, jer upravo je za Matu
izbrojano 45 mil,plata mu je 140k funti, što je upravo dva puta više nego je imao u Čelsiju! Felainija ne želim da spominjem, kao ni Ligu Šampiona sledeće godine.
Zlostar SAF je bio zakon za ovu boraniju koja sedi na klupi, gde Gigs, F.Nevil i ostali velikani više liče na očajnike nego na legende, što u stvari jesu.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Runi, Van Persi, Kagava, sada i Mata...nekome dovoljno za 7. mesto.
A nekada sam smatrao Moj(e)sa za kvalitetnog menadzera. Mancesteru najvise nedostaje Ferguson.

pink floyd

pre 10 godina

covjek se preko 10godina mucio da dovede everton ispred uniteda, sad mu to konacno polazi za rukom i vi opet niste zadovoljni? Strasno

albel

pre 10 godina

(steva, 1. februar 2014 18:10)
Sad ce sigurno pod hitno da ih dovedu kad se zavrsio prelazni rok!I da,postoji gori napadac od Kojica-to je Velbek!

Mita

pre 10 godina

Mata nije doveden da daje golove vec da deli asistencije. Dve utakmice dve asistencije. Problem je u odbrani i velikom broju povreda,a i Mojes nije trener za veliki klub kao sto je Man Utd.
P.S Mojesu idi da treniras klubove u engleskog petoj ligi.

Dusan

pre 10 godina

Nema veze, "razbicemo" snazni Fulam sledece nedelje sa 1-0, pa cemo da smanjimo zaostatak u odnosu na Liverpul, Arsenal, Everton, Totenhem i onda cemo ponovo da "budemo" u igri za LS.

Do utakmice sa Arsenalom...:(

Aaaaaa, place mi se kad gledam Junajted ove sezone, majke mi.

TurboNator

pre 10 godina

@ steva, 1. februar 2014 18:10

Bravo, napokon neko da pomene Evru, za kojeg sam ja par puta u poslednjih par godina pisao kako je velika rupa u odbrani. Ispada iz pozicije, zagleda se u loptu umesto da se zalepi za igraca pri centarsutu sa strane... A stoperi su bez Vidica i Ferdinanda katastrofa! Inace, sta je sa Ferdinandom, da li neko zna? Povreda ili Moyes izigrava autoritet na njemu??

Mada moram da istaknem da je clanak malo ne-fer posto ste mogli da pomenete da su dva startna centarhalfa povredjena u prvom poluvremenu, znaci United je igrao bez 4 centarhalfa (Vidic, Ferdinand, Jones, Evans)! Carrick je igrao na toj poziciji jer nije imao ko drugi.

E sad to sto je Moyes ubacio Welbeck-a u napad a Rooney morao u vezni red, Mata igrao po krilu... To je vec drugo pitanje.