Sreda, 29.01.2014.

17:50

Zvezdin atinski korak ka 1/8 finala

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki korak ka plasmanu u osminu finala Evrokupa pobedom u Atini protiv Panioniosa.

Izvor: B92

Zvezdin atinski korak ka 1/8 finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.
(Celsius, 29. januar 2014 20:17)

U Zagrebu se kaze "vanjska" a u Srbiji "spoljna"!

:D

pre 10 godina

@sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima
(duledudule, 30. januar 2014 02:51)

Do skoro vam je bilo bitno da partizan izgubi, a sad pristajete i na kompromis koji glasi "samo nek se dule iznervira". Kako godine prolaze, spustate letvicu :D
Tako se voli klub, pa makar i instant klub! Tako sto ces da prozivas protivnickog trenera za bubreg!

dak

pre 10 godina

Nevjerovatno! 176 komentara a ni jedan jedini ne spominje Bobana Marjanovića. Šta se desilo sa našim ponajboljim igračem? Da li je on uopšte igrao? Da li on uopšte igra u zadnje vrijeme? Moram primjetiti da od kada je otišao Šilb, Marjanoviću nema ko da doda loptu ispod koša ali stvarno nema jedino je to on radio ovi ostali ili ne znaju ili neće. Loša igra Marjanovića počinje onog momenta kada Šilba više nema i to je istina, ko kaže drugačije taj laže! Pod hitno naći nekoga ko je odličan asistent inače propade nam jedan igrač!

Miki

pre 10 godina

"Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!
(petar petrovic, 29. januar 2014 21:52) "
Eto kako nastaju lazne vesti, ljudi si ispricaju nesto a pojma nemaju. Evo ti skinuta sa sajta B92 kalkulacije o Zvezdinom prolazu ako se napravi krug tri ekipe sa skorom 4-2
"Zbog ubedljive pobede nad Bilbaom u Beogradu Zvezdu bi i poraz u Španiji do 8 razlike vodio dalje i uz minimalnu pobedu nad Nižnjim. U tom slučaju ispao bi Bilbao.

Ubedljiviji poraz tražio bi i određenu razliku protiv Rusa (s tim što bi u toj vaijanti ispadao Nižnji): u slučaju da Zvezda u Španiji izgubi sa 9 razlike, morala da bi da pobedi Nižnji sa 2, na svaka dodatna 2 razlike za Bilbao, pobeda u Pioniru morala bi da bude veća za poen (npr. posle minus 15 u Španiji, Zvezdi bi trebalo plus 5, posle minus 23 trebalo bi joj plus 9, posle minus 31 ovde bi joj trebalo minus 13…). "

pera

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

Koliko je to godina bila zvezda unistavana?U svim sezonama ste imali dosta jake budzete zadnjih 10 godina izuzev poslednje kada su igrala "zvezdina deca" sa 3 amera.Pa vas FK godinama ne placa porez,4 miliona(naspram 1 miliona naseg KK),sta sad to znaci? Da se FK Partizan unistava?
A ovi sto hoce da izgube od Buducnosti da znaju da bi posle tog poraza imali 4 kluba za vratom,a onda ide gostovanje Cedeviti i mozete lako i vi da visite za F4.

duledudule

pre 10 godina

sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima

cinjenica

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba
(bojan, 29. januar 2014 20:48)

Lokomotiva ce nam pokazati,ali samo zato sto imamo 4 vazna povredjena igraca,a rotacija je i ovako kratka.To sto su pojedinci pisali su pisali na pocetku sezone,a taj tim Partizana jedva da ima dodirnih tacaka sa ovim.U Pioniru redovno padaju CSKA,Real,Makabi,Barsa,Olimpijako,PAO... a ovakve ekipe kao Kuban su odradjivanje posla.Ali ovo sada lagano gubimo,jer nema ko da igra,druga bi prica bila da su svi tu.

dragan

pre 10 godina

Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?
(KKP, 29. januar 2014 21:08)

A to si ti tako nadprosecno inteligentan zakljucio da nam je vaterpolo sport broj jedan ili ti je neko pomagao? Mozda si to zakljucio jer nas vise ode na vaterpolo nego sto je vas prosek na JNA?

Hell

pre 10 godina

@ A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

A kad oduzmes ove titule kad ste igrali na sljaci krpenjacom,sta onda ostane?

Gavgalj

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 pKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.(Sizif, 29. januar 2014 22:22)

Tacno Sizife! Vrlo bleda

Sizif

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)

Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.

Merchant9988

pre 10 godina

Najveći fokus Zvezda treba da usredsredi na slobodna bacanja šutiraju u proseku između 60-70% to uopšte nije dobro da su promašili 2 bacanja protiv Šolnoka pobedili bi za 15 sigurno ali su šutirali negde oko 12/25 pa je bilo mnogo tesnije nego što je trebalo

marko

pre 10 godina

Vazna pobeda na "misice"...sto je sjajno jer je neophodno da dobijamo i ovakve meceve kad nam ne ide,skoro bez ikakvog doprinosa Djenke I Bobija...idemo dalje-moramo bolje...

Tottenham

pre 10 godina

Ma pucajte minusa kolilo hocete ali Radonjic je prosecan trener, treba nam bolji, zbog njega smo izgubili TOP 16 ali ja sam lud i ne razumem se itd.

dobar si

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.
(joker, 29. januar 2014 20:45)

hahaha da li ti verujes da je Radonja svesno pustio njega da sutira odlucujuca bacanja protiv Radnickog:)? Covek ce posle tog faula nervirao,prevrtao ocima,drao se na igrace sto neko drugi nije dobio loptu.Jeste rizikovace bitnu utakmicu,da bi iskusni Radenovic naucio bacanja.Da je neki mlad igrac pa i ajde...

petar petrovic

pre 10 godina

Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!

ISTINA ZNA DA ZABOLI

pre 10 godina

Koliko smaraju ovi net grobari, "Panthers" je navijacka grupa koja bodri Pananonus.Jel moguce da toliko smarate?
Dexi.....Ali PANTERI SU I NAVIJACI KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

Guglash

pre 10 godina

Za pobedu,za radost danas i sutra.
Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja...krisom mi se smesila,..a tuga je nestala...
Sve sto sam joj reci hteo, buzuki je rek'o njoj,a usne su saputale SAGAPO, SAGAPO...
Hvala ti Zvezdo !

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore! Оставите Радоњића на миру.

babe i zabe se ne sabiraju

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?

Gurovic15

pre 10 godina

Kao i uvek srecan sam zbog pobede,ali me brine slaba organizacija napada,ima dosta srljanja,nerezonskih suteva,slaba saradnja bekova i centara(pre svega sa Bobijem),vidi se da fali jedna kvalitetna trojka u rotaciji,nadam se da ce uskoro stici,jer Simon ne moze da iznese sezonu sam...Panionios je za klasu slabija ekipa od nas,al i pored toga raduje odbrana iz drugog poluvremena kao i bolja forma Raska,nadam se da ce do kraja sve kockice da se sloze,pozz za delije..

KKP

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?

Lav

pre 10 godina

Polako izrastamo u tim.Preokrećemo i dobijamo utakmice,čak i kad ne odigramo najbolje.Čudo je taj kontinuitet i stabilnost koju nismo imali godinama unazad.Eurokup nije toliko lošiji od Evrolige,što se vidi po rezultatima većine timova koji su iz EL došli u EC.Bravo i za Radnički.
A o "Frustirana tastatura " navijačima ne bih trošio reči.

011

pre 10 godina

Ovi Grci su toliko slabi da bi jedva i kk ponovo nas pustio Zeljko, nacionalno blago i ponos Srbije jeeeedva dobili, a mi se mucimo sa njima!

Mora to mnogo bolje! :-)

Zvezda

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha
(laRS0n, 29. januar 2014 20:25)
Da si pratio Zvezdu primetio bi da je najveci broj poena Bobi postigao upravo nakon Silbovih asistencija.

automehanicar

pre 10 godina

@Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)

Fantasticnu si paralelu napravio, uporedjujuci kosarku s fudbalom. Na stranu sto su ti brojke malo preduvane, i sto prilicno "ofrlje" iznosis podatke, npr, iznosis podatke samo za marakanu, ali evo, da ti odgovorim u istom maniru. Partizan nikad u fudbalu nije izgubio od cz sa preko 40 razlike, a cz od partizana u kosarci jeste. Tako otprilike izgleda tvoja prica.

bojan

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba

laRS0n

pre 10 godina

Sta se desava sa Marjanovicem, ljudi......?
(vincent vega, 29. januar 2014 20:13)
Ne dešava se ništa to je Marjanovic, totalno ograničen igrač

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Samo tako Zvezdo, ruši sve pred sobom. Raško i Radenović odlični, Bobi odsečen, bez lopti. Obrana može i mora bolje. S pola snage dobijena utakmica na kvalitet. Raško i Radenović u pravo vreme ulaze u formu. Ostali solidni.

cukce

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Zagebcani pa vas Partizan NIS igra sutra strpite se do sledeceg poraza, brzo ce samo bice ubedljiviji nego protiv MZT-a!

zvezdas

pre 10 godina

Mnogo se trosimo na ovakvim utakmicama.Nadam se da ce Uprava dovesti zamenu za Silba,vidi se da nam fali jedan igrac u rotaciji jer ne moze se igrati sa samo jednim igracem na krilu(Simonovic) a sto je najgore ostatak ekipe se vise trosi da bi nadomestio tu poziciju.Znam da u Zvezdi sada razmisljaju da li je ovaj roster garancija za trofeje u ABA i Srbiji ili da se pukne jos 200,300 000 evra za Silbovu zamenu i da prakticno 99% budemo sigurni za trofeje.Ja se plasim da ce rizikovati da bi ustedeli novac i ostaviti postojecu ekipu ali se nadam da ce razum prevladati i da ce dovesti jos jedno krilo jer zasto se kockati sada kada smo jaci nego ikada?

Dule

pre 10 godina

Dosadili ste sa Silbom. Mnogo je skup , a retko kad odigra dobro. Po vasoj logici Zvezda ne moze bez Silba. E, pa nije tako. Kod kuce igramo bas dobro, na gostovanjima se malo mucimo. Ali to znaci da ne mozemo bez jednog precenjenog igraca !

ams

pre 10 godina

Dosadni ste s Silbom. Kako vam bre ne dosadi vise?! Ispada da je bio nosioc igre, u najmanju ruku kao sto je Bogdan kod groblja! Nije tako, a i da jeste a znamo svi da NIJE, prica je zavrsena, ne treba vise gubiti vreme na pricu o njemu. Bez obzira na kvalitete koje nije stigao da pokaze, covek je skup da bi se sa njim isli na EK. Po svemu sudeci, sacuvace se kostur rima za sledecu sezonu i uopste ne sumnjam da cemo na jesen u EL imati adekvatno pojacanje na trojci. Sto se tice ovogodisnjeg EK, to nam je sto nam je, guracemo koliko se bude moglo, a za ABA i domacicu, neko ce vec doci. Samo lagano, igra nije na najvisem nivou, oborili smo formu kad je trebalo, nema sumnje da cemo biti bolji u narednom periodu. Za sada je ok, u EK ide korektno, u ABA dominiramo, nema mesta nervozi.
Sto se tice danasnje tekme, lagana pobeda iako nije tako izgledalo tokom veceg dela, ali to nam se desava vec dvadeseti put ove sezone. Imamo karakter, dajemo gas kada smo u problemu, uglavnom krajem trece i u cetvrtoj cetvrtine. Rasko se lagano vraca, Radenovic sve bolji, a Jenkins ne moze svaku da odigra kako bi svi mi voleli. Bitno je da smo zdravi, nema povreda, idemo na Buducnost.

bane

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?

laRS0n

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta
(dorsey, 29. januar 2014 19:38)
Šta ste se uhvatili Šilbove odbrane!?da je igrao dobar napad niko mu nebi toliko zamerio na odbrani. Čovek je bio očajan i u napadu. Šta nije jasno

laRS0n

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.
(ja, 29. januar 2014 19:57)
Pa pljuvali ga klinci koji su do neki dan pljuvali Radonjića tj. pljuju ga oni koji se baš i ne razumeju u košarku. Ne znaju što ga pljuju, iako je bar 3x inteligentniji igrač od Savovića ali valjda moraju nekoga pa onda ajd' njega.

santa justa

pre 10 godina

Ruzna igra ali rutinska pobeda. Nego komsije ovi Vasi carobnjaci ne smeju vise ni `` goluba`` da puste. Boje se da ce im trebati pelene.

neste

pre 10 godina

Stvarno vise smarate sa Silbom?Ok,dobar igrac,ali nesto nije bilo kako treba,covek odlazi treba mu iskreno pozeleti svu srecu!Zavoleli smo ga svi,ali zivece Zvezda i bez njega.Podrska je sada potrebna upravi,treneru,igracima,sada je prekretnica!Nadam se da cemo dugo dominirati!
Napred Zvezdo!

laRS0n

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha

grobar

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Pa nije ni Partizan cekao 29 godina na pobedu u fudbalskom derbiju.
Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15

aleksandar

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila. (cole, 29. januar 2014 19:43)a gde je tebi selo?

Sloba

pre 10 godina

Bogdan Bogdanovic ce u petak odigrati poslednju utakmicu za KK Partizan, od vikenda postace igrac KK CRVENA ZVEZDA, dogovor kosarkasa i kluba je postignut veceras a ugovor i zvanicno predstavljanje bice odrzano za vikend. Bogdane sve najbolje u dresu Zvezde!

Gox

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.
(cole, 29. januar 2014 19:43)

Evo sta se desi kad preskocis terapiju...

Batko

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Ne,ovo je bio omaž ranjenicima u Patlidžanu

veliki strumf

pre 10 godina

Veoma se lako moze dogoditi da na kraju Zvezda, Bilbao i Niznji imaju soor 4-2 (ako nas Bilbao dobije u sledecem kolu a mi pobefimo Niznji). U tom slucaju odlucivace medjusobni kos kolicnik. Trenutno, u tom krugu Zvezda je na +7, Niznji na +1, a Bilbao na -8. To znaci da bi svaki poraz Zvezde u Bilbau do 8 razlike znacio da nam je za prolaz (a automatski i prvo mesto, tako ispada) dovoljna bilo kakva pobeda nad Niznjim. Svaki poraz preko 9 razlike znacio bi da nam treba ubedljivija pobeda. Kako bi se sva ova racunica izbegla najbolje da mi dobijemo Bilbao i tako automatski resimo pitanje plasmana u sledeci krug.

Doktor86

pre 10 godina

Simon poslednje dve utakmice u EK - 18 pa 13 poena. Dusebriznici, gde ste? Covek ne mora ni da tapne loptu da bi bio bolji od Silba. Gaziiii...

mik

pre 10 godina

Ljudi ajde dosta sa Šilbom. Otišao je i kraj. Bobi igra slabije zato što mu ne leže ovi niski,a pokretni centri,a ne zato što nema Šilba. Ekipa ne igra baš sjajno,ali za sada guraju odlično na svim frontovima i treba ih podržati. U EK ne treba pucati visoko,bolje da se fokusiramo na ABA ligu i da tu osvojimo titulu i plasman u EL. A EK može da služi za sticanje iskustva,a realno je da prođemo dalje i da doguramo do četvrtfinala,puna kapa.

Student

pre 10 godina

@delija Ja kao navijac Partizana pratim svaku Zvezdinu utakmicu i radujem se svakoj pobjedi, osim kad igra protiv Partizana... ne vidim sta je tu cudno? Pisao sam vec da ne mogu da vjerujem kako se neki vise raduju porazu Zvezde, odnosno Partizana, nego pobjedi kluba za koji "navijaju"... jedino to nikad necu moci da shvatim. Cestitke na pobjedi iako sam ocekivao bolju utakmicu, ali se toj istoj pobjedi u zube ne gleda.

Sizif

pre 10 godina

Tastatura papagaji (mada vrijeđam papagaje),po x puta ponavljanje jedne te iste riječi,jako kreativno,kao i igra vašeg Partizana.Ovo večeras nije bilo blistavo veče,ali dovoljno kvalitetnih poslijednjih 15 tak minuta za dvocifrenu razliku u gostima i gotovo izvijestan plasman u četvrtfinale,sa koje pozicije,ostaje da se riješi u Bilbau i Beogradu.Opet timski dobro raspoređeni poeni,Katić definitivno igrač meča i igrač prevage,što zaista raduje.I pored ne blistave i tečne igre u napadu završismo sa 78 poena,a koliko je odbrana bila kvalitetna drugom poluvremenu govori da smo Panioniosa sveli na samo 26 poena.Mene jedino zabrinjava saradnja na relaciji spoljna linija Bobi jer je on večeras ostao neupotrebljen,što nije prvi put.Dobro je da kad igramo ispod prosijeka dobijama i ovako važne mečeve na kvalitet.Tastatura papagaji intenzivno ćete tek da pratite ovo takmičenje od naredne sezone,to vam je valjda već i jasno,tako da je lijepo što se uz Zvezdu navikavate na EK.

Celsius

pre 10 godina

@I naravno tu su komentari tastatura grobara koji su na nivou temperature sobne temperature...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nista novo...., 29. januar 2014 19:48)

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.

Nek crknu dusmani

pre 10 godina

o ooooo Grobariiii jel imate neku bolju foru osiim: fmp, panters...Vise bi voleli da smo izgubili nego da vam se sutra oporave svi povredjeni igraci. Iskreno zao mi je sto necete biti kompletni na derbiju, ovako imacete izgovor kad vas isprasimo 30 razlike:)

joker

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.

Sunčica

pre 10 godina

@A transparent na tribini: "PANTHERS" hahahaha Je l' vam Panionios bratski klub? LIMENKHES
(Nenad-SRB, 29. januar 2014 18:26) Nenade gledaj u svoje dvorište razniza vas MZT gigant iz Skopje muški u sred Pionira!E ..institucijo!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.

Nikola

pre 10 godina

Kad sam video transparent u hali PANTERS pomislim ovi nas zavitlavaju kao grobari ovde. :)

Kad posle vidim tako im se zove navijacka grupa.
GAZI ZVEZDO! Rutinski!

laRS0n

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?
(SEVER, 29. januar 2014 19:54)
Hahahahah ma daj sta pričaš ti!? Jedva čekam dan kada će Marjanović da ode, koliko god da postigne poena pored njega će duplo vise da se primi, totalno ograničen igrač, dominiraće u ABA Ligi i to samo protiv slabijih klubova. Čovek je nenormalna rupa u odbrani, svaki agilniji centar će ga uništavati, a u napadu mu moraš dati loptu pod samim košem da bi on uspeo da realizuje napad, nedo bog da dobije loptu malo dalje od koša, bolje da je odma izbace u aut.e da izvodi slobodna dobro

Bodibond

pre 10 godina

Zvezda sa 30% dobi utakmicu. Covece naplasio me ovaj Partizan s ovim povredama, kad se Djenka uhvatio za nogu svasta mi je proslo kroz glavu.

Struki

pre 10 godina

Ovi kompleksasi od grobara su stvarno cudo! Mi redjamo pobede,oni poraze ,i opet smo mi losi,ha,ha,ha! Kao sto sam napisao posle Solnoka,i veceras je do izrazaja dosla "siroka klupa"(ili dugacak "roster",kako god),jednostavno u svakom momentu neko zablista! ZATO GROBARI,PST!

ultrabgd1

pre 10 godina

Naslov u novinama, navijaci Partizana oborili sajt svog fudbalskog kluba ( nije sala, zaista se desilo ).... sad su krenuli da obore i sajt b92....

doktor

pre 10 godina

drage komsije. naravno da vam nije jasno otkud zastava PANTHERS na tribinama u grckoj. kao sto vam nije bilo jasno otkud zastava HUNTERS na derbiju,a na severnoj tribini. pitajte ortake iz 'brenovca.

zumbul

pre 10 godina

Mi smo CRVENA ZVEZDA a nadimak nam je PANTERI isto kao i NBA timovi u Americi.Jeste li sada zadovoljni navijaci KK pustio nas željko. hi hi hi hi hi hi...

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

ali i o zelji da gledaju FMP. (Nikola, 29. januar 2014 18:00)

Nema ništa gore nego kad neko dođe na utakmicu samo zbog toga da bi gledao protivnički klub. Slažem se.

A ima klubova čiji navijači ne dolaze na utakmice bez obzira na ime protivnika.

Znam da ne veruješ al videćeš kad krene JSL.

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

dus dibidus

pre 10 godina

Ми смо безвезе довели Тадију, није се уопште уклопио у тим. Иако је искусан у нападу страшно брља, а одбрану смо већ видели да мали Тејић игра боље од њега.

kartmen

pre 10 godina

jako losa igra al nadam se da cemo izvuci na kvalitet. Ocigledno je da smo pali u formi al valjda cemo biti najbolji kad bude najvaznije.Sad samo da je dobijati kako bilo,bice ovo bolje

ja

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.
A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.

doktor

pre 10 godina

ipak rutinski na kraju. da bi se dobro igralo treba protivnik da te motivise. igrom ili imemom. ako nema toga igra se ovako. bez lepote i rutinski. ili eventualno motivisete protivnicke navijače. kao sto smo mi motivisali HUNTERS-e na Umci. ili smo ih ipak samo disciplinovali. ne secam se, ali oni se sigurno secaju.

rale

pre 10 godina

ha,ha... navijači curice vizurice, su malo isfrustrirani!? tek će te biti isfrustrirani. ko je grčkom klubu kriv što nema navijače? svašta !!

aNOnymous

pre 10 godina

Katic je ubjedljivo najgluplji igrac u Zvezdi! Svaka njemu cast za sve prosle sezone, ali ove ne igra ni upola dobro, a kakve odluke i poteze cini kada se odlucuje utakmica je za nevjericu. Tezak sut preko ruke, faul u napadu, izgubljena lopta u 4\4, pa covjece?

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

cole

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.

Toasty

pre 10 godina

Sad se vidi koliko je ovoj ekipi falilo iskustvo u Evroligi.Isti ovaj Panatinaikos nas je dva puta dobio na jednu loptu, a sada smo na pragu duple pobede...

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Mi brojimo pobede, a neki poraze i jos se nazivaju institucijom. Bolnicari ce u petak za ranjenike da poginu, ali bukvalno, Atelje 2:12 igra u petak, grobari, haha

Nikola

pre 10 godina

A ekonom stigao da razvije zastavu na vreme. Napred Panteri! (mens, 29. januar 2014 18:25)

Konacno da i mi FMPovi Panteri podrzimo nas klub na gostovanju... Bravo za ekipu iz Zeleznika koja je otisla u Atinu. (Zeka Zeleznik, 29. januar 2014 18:22)

Kako to pored toliko problema u KKP vi i dalje se bavite tim bednim provokacijama? Izgleda da kompleksi su jaci od svega.

Gračanica

pre 10 godina

Samo napred momci! Prvo poluvreme dosta traljavo ali čak i sa ovakvom igrom imamo egal. Samo još Đenka da proradi i to je to!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ima neko ko je izgubio od ovog Panioniosa u Atini. Evo, da se podsetimo...
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?clubcode=BER&gamecode=47&seasoncode=E2008#!boxscore

milos

pre 10 godina

alo ovo je atina???? gde su navijaci olimpijakosa...da partizan igra sigurno bi bilo hiljade navijaca iz soluna
(muamua, 29. januar 2014 19:00)
Xaxaxa kao kad su dosli u pionir, lepo su se proveli...run run run...

Bogdanovic

pre 10 godina

Cestitam komsije dobra ste ekipa koja i kada losije odigra dobije. Favoriti ste u kupu voleo bih finale Partizan-Zvezda pa bolji nek dobije.Nadam se da se necemo sresti u polufinalu ABA lige.

bravo

pre 10 godina

Svaka cast momci...
tu smo zavrsili posao,a sada lepo da izgubite protiv Buducnosti i Cedvite,pa da dobijete dervise i oni nece ici na final4!!!
Radonjicu,u sledece dve utakmice da si izveo klince...obavezno.

KK Crvena Zvezda VELIKAN

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (CokilisPanthers, 29. januar 2014 18:59)

E moj glodaru, crno-beli sada mnogo više ovo prvo, ne vidiš kako ti se raspada IgokeaPartizanNIS-SIMOD, nego gledaš u naše dvorište, ako ako, ima šta da vidiš, prvi smo u ABA ligi ubedljivo, u EK super guramo... nemoj da ti dlaka na glavi pomisli kako ćete ove godine i narednig godina, priviriti jednoj Zvezdi! Košarkaški velikan C.Zvezda ne prašta!!! Naravno, noćas dobijamo i laganica u četvrtfinale. Oleeeeeee Zvezdooooo!

dodikea-partizai

pre 10 godina

Ne igra Bobinator, ne igra ni zvezda mada kako igra Bobi u zadnje vreme vise mu lezi nadimak traktor, Tadija nikako da se uklopi i naravno sipaju nas vas 6,75 to vise ne moze da se kaze da je slucajnost isto kao i povrede partizaija

dorsey

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta

SEVER

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?

Novosadjanin.

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore!

CokilisPanthers

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.

Zika Zmija iz Mostanice

pre 10 godina

Poseta na nivou, tuga. Ali postajemo ozbiljan klub, i ako ovako nastavimo bicemo interesantni i protivnickim navijacima. Posle unistavanja Zvezde od strane drzave i grobara, normalno da ne znaju za nas klub. Ali nicija nije do zore gorela, vreme je za nasu dominaciju, ali na posten nacin, na terenu!
Napred, Zvezdo!

Ratko

pre 10 godina

Njizni rasturio Bilbao kod kuce tako da cemo u utakmici sa njima igrati za prvo mesto u grupi i to na razliku. Pod uslovom da pobedimo veceras. A ovo je toliko lose u gostima da ja nemam reci. Smesno igramo i mislim da cemo izgubiti na kraju i jer nas ovo takmicenje ne zanima.

Nikola

pre 10 godina

Kaze komentator: "Nesto slabija poseta u hali"... Malo objektivnosti nije na odmet: nije slabija poseta, nego je u hali 125 ljudi. Sto govori o atraktivnosti i znacaju takmicenja, ali i o zelji da gledaju FMP.

Nikola

pre 10 godina

A ekonom stigao da razvije zastavu na vreme. Napred Panteri! (mens, 29. januar 2014 18:25)

Konacno da i mi FMPovi Panteri podrzimo nas klub na gostovanju... Bravo za ekipu iz Zeleznika koja je otisla u Atinu. (Zeka Zeleznik, 29. januar 2014 18:22)

Kako to pored toliko problema u KKP vi i dalje se bavite tim bednim provokacijama? Izgleda da kompleksi su jaci od svega.

Bodibond

pre 10 godina

Zvezda sa 30% dobi utakmicu. Covece naplasio me ovaj Partizan s ovim povredama, kad se Djenka uhvatio za nogu svasta mi je proslo kroz glavu.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Mi brojimo pobede, a neki poraze i jos se nazivaju institucijom. Bolnicari ce u petak za ranjenike da poginu, ali bukvalno, Atelje 2:12 igra u petak, grobari, haha

ams

pre 10 godina

Dosadni ste s Silbom. Kako vam bre ne dosadi vise?! Ispada da je bio nosioc igre, u najmanju ruku kao sto je Bogdan kod groblja! Nije tako, a i da jeste a znamo svi da NIJE, prica je zavrsena, ne treba vise gubiti vreme na pricu o njemu. Bez obzira na kvalitete koje nije stigao da pokaze, covek je skup da bi se sa njim isli na EK. Po svemu sudeci, sacuvace se kostur rima za sledecu sezonu i uopste ne sumnjam da cemo na jesen u EL imati adekvatno pojacanje na trojci. Sto se tice ovogodisnjeg EK, to nam je sto nam je, guracemo koliko se bude moglo, a za ABA i domacicu, neko ce vec doci. Samo lagano, igra nije na najvisem nivou, oborili smo formu kad je trebalo, nema sumnje da cemo biti bolji u narednom periodu. Za sada je ok, u EK ide korektno, u ABA dominiramo, nema mesta nervozi.
Sto se tice danasnje tekme, lagana pobeda iako nije tako izgledalo tokom veceg dela, ali to nam se desava vec dvadeseti put ove sezone. Imamo karakter, dajemo gas kada smo u problemu, uglavnom krajem trece i u cetvrtoj cetvrtine. Rasko se lagano vraca, Radenovic sve bolji, a Jenkins ne moze svaku da odigra kako bi svi mi voleli. Bitno je da smo zdravi, nema povreda, idemo na Buducnost.

doktor

pre 10 godina

drage komsije. naravno da vam nije jasno otkud zastava PANTHERS na tribinama u grckoj. kao sto vam nije bilo jasno otkud zastava HUNTERS na derbiju,a na severnoj tribini. pitajte ortake iz 'brenovca.

milos

pre 10 godina

alo ovo je atina???? gde su navijaci olimpijakosa...da partizan igra sigurno bi bilo hiljade navijaca iz soluna
(muamua, 29. januar 2014 19:00)
Xaxaxa kao kad su dosli u pionir, lepo su se proveli...run run run...

cukce

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Zagebcani pa vas Partizan NIS igra sutra strpite se do sledeceg poraza, brzo ce samo bice ubedljiviji nego protiv MZT-a!

bojan

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba

Bogdanovic

pre 10 godina

Cestitam komsije dobra ste ekipa koja i kada losije odigra dobije. Favoriti ste u kupu voleo bih finale Partizan-Zvezda pa bolji nek dobije.Nadam se da se necemo sresti u polufinalu ABA lige.

zumbul

pre 10 godina

Mi smo CRVENA ZVEZDA a nadimak nam je PANTERI isto kao i NBA timovi u Americi.Jeste li sada zadovoljni navijaci KK pustio nas željko. hi hi hi hi hi hi...

Sloba

pre 10 godina

Bogdan Bogdanovic ce u petak odigrati poslednju utakmicu za KK Partizan, od vikenda postace igrac KK CRVENA ZVEZDA, dogovor kosarkasa i kluba je postignut veceras a ugovor i zvanicno predstavljanje bice odrzano za vikend. Bogdane sve najbolje u dresu Zvezde!

KK Crvena Zvezda VELIKAN

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (CokilisPanthers, 29. januar 2014 18:59)

E moj glodaru, crno-beli sada mnogo više ovo prvo, ne vidiš kako ti se raspada IgokeaPartizanNIS-SIMOD, nego gledaš u naše dvorište, ako ako, ima šta da vidiš, prvi smo u ABA ligi ubedljivo, u EK super guramo... nemoj da ti dlaka na glavi pomisli kako ćete ove godine i narednig godina, priviriti jednoj Zvezdi! Košarkaški velikan C.Zvezda ne prašta!!! Naravno, noćas dobijamo i laganica u četvrtfinale. Oleeeeeee Zvezdooooo!

ultrabgd1

pre 10 godina

Naslov u novinama, navijaci Partizana oborili sajt svog fudbalskog kluba ( nije sala, zaista se desilo ).... sad su krenuli da obore i sajt b92....

Batko

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Ne,ovo je bio omaž ranjenicima u Patlidžanu

cole

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.

laRS0n

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.
(ja, 29. januar 2014 19:57)
Pa pljuvali ga klinci koji su do neki dan pljuvali Radonjića tj. pljuju ga oni koji se baš i ne razumeju u košarku. Ne znaju što ga pljuju, iako je bar 3x inteligentniji igrač od Savovića ali valjda moraju nekoga pa onda ajd' njega.

ja

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.
A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.

babe i zabe se ne sabiraju

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?

rale

pre 10 godina

ha,ha... navijači curice vizurice, su malo isfrustrirani!? tek će te biti isfrustrirani. ko je grčkom klubu kriv što nema navijače? svašta !!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ima neko ko je izgubio od ovog Panioniosa u Atini. Evo, da se podsetimo...
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?clubcode=BER&gamecode=47&seasoncode=E2008#!boxscore

Dule

pre 10 godina

Dosadili ste sa Silbom. Mnogo je skup , a retko kad odigra dobro. Po vasoj logici Zvezda ne moze bez Silba. E, pa nije tako. Kod kuce igramo bas dobro, na gostovanjima se malo mucimo. Ali to znaci da ne mozemo bez jednog precenjenog igraca !

mik

pre 10 godina

Ljudi ajde dosta sa Šilbom. Otišao je i kraj. Bobi igra slabije zato što mu ne leže ovi niski,a pokretni centri,a ne zato što nema Šilba. Ekipa ne igra baš sjajno,ali za sada guraju odlično na svim frontovima i treba ih podržati. U EK ne treba pucati visoko,bolje da se fokusiramo na ABA ligu i da tu osvojimo titulu i plasman u EL. A EK može da služi za sticanje iskustva,a realno je da prođemo dalje i da doguramo do četvrtfinala,puna kapa.

Doktor86

pre 10 godina

Simon poslednje dve utakmice u EK - 18 pa 13 poena. Dusebriznici, gde ste? Covek ne mora ni da tapne loptu da bi bio bolji od Silba. Gaziiii...

Zika Zmija iz Mostanice

pre 10 godina

Poseta na nivou, tuga. Ali postajemo ozbiljan klub, i ako ovako nastavimo bicemo interesantni i protivnickim navijacima. Posle unistavanja Zvezde od strane drzave i grobara, normalno da ne znaju za nas klub. Ali nicija nije do zore gorela, vreme je za nasu dominaciju, ali na posten nacin, na terenu!
Napred, Zvezdo!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Samo tako Zvezdo, ruši sve pred sobom. Raško i Radenović odlični, Bobi odsečen, bez lopti. Obrana može i mora bolje. S pola snage dobijena utakmica na kvalitet. Raško i Radenović u pravo vreme ulaze u formu. Ostali solidni.

Nek crknu dusmani

pre 10 godina

o ooooo Grobariiii jel imate neku bolju foru osiim: fmp, panters...Vise bi voleli da smo izgubili nego da vam se sutra oporave svi povredjeni igraci. Iskreno zao mi je sto necete biti kompletni na derbiju, ovako imacete izgovor kad vas isprasimo 30 razlike:)

Sizif

pre 10 godina

Tastatura papagaji (mada vrijeđam papagaje),po x puta ponavljanje jedne te iste riječi,jako kreativno,kao i igra vašeg Partizana.Ovo večeras nije bilo blistavo veče,ali dovoljno kvalitetnih poslijednjih 15 tak minuta za dvocifrenu razliku u gostima i gotovo izvijestan plasman u četvrtfinale,sa koje pozicije,ostaje da se riješi u Bilbau i Beogradu.Opet timski dobro raspoređeni poeni,Katić definitivno igrač meča i igrač prevage,što zaista raduje.I pored ne blistave i tečne igre u napadu završismo sa 78 poena,a koliko je odbrana bila kvalitetna drugom poluvremenu govori da smo Panioniosa sveli na samo 26 poena.Mene jedino zabrinjava saradnja na relaciji spoljna linija Bobi jer je on večeras ostao neupotrebljen,što nije prvi put.Dobro je da kad igramo ispod prosijeka dobijama i ovako važne mečeve na kvalitet.Tastatura papagaji intenzivno ćete tek da pratite ovo takmičenje od naredne sezone,to vam je valjda već i jasno,tako da je lijepo što se uz Zvezdu navikavate na EK.

Student

pre 10 godina

@delija Ja kao navijac Partizana pratim svaku Zvezdinu utakmicu i radujem se svakoj pobjedi, osim kad igra protiv Partizana... ne vidim sta je tu cudno? Pisao sam vec da ne mogu da vjerujem kako se neki vise raduju porazu Zvezde, odnosno Partizana, nego pobjedi kluba za koji "navijaju"... jedino to nikad necu moci da shvatim. Cestitke na pobjedi iako sam ocekivao bolju utakmicu, ali se toj istoj pobjedi u zube ne gleda.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

ali i o zelji da gledaju FMP. (Nikola, 29. januar 2014 18:00)

Nema ništa gore nego kad neko dođe na utakmicu samo zbog toga da bi gledao protivnički klub. Slažem se.

A ima klubova čiji navijači ne dolaze na utakmice bez obzira na ime protivnika.

Znam da ne veruješ al videćeš kad krene JSL.

doktor

pre 10 godina

ipak rutinski na kraju. da bi se dobro igralo treba protivnik da te motivise. igrom ili imemom. ako nema toga igra se ovako. bez lepote i rutinski. ili eventualno motivisete protivnicke navijače. kao sto smo mi motivisali HUNTERS-e na Umci. ili smo ih ipak samo disciplinovali. ne secam se, ali oni se sigurno secaju.

laRS0n

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta
(dorsey, 29. januar 2014 19:38)
Šta ste se uhvatili Šilbove odbrane!?da je igrao dobar napad niko mu nebi toliko zamerio na odbrani. Čovek je bio očajan i u napadu. Šta nije jasno

Lav

pre 10 godina

Polako izrastamo u tim.Preokrećemo i dobijamo utakmice,čak i kad ne odigramo najbolje.Čudo je taj kontinuitet i stabilnost koju nismo imali godinama unazad.Eurokup nije toliko lošiji od Evrolige,što se vidi po rezultatima većine timova koji su iz EL došli u EC.Bravo i za Radnički.
A o "Frustirana tastatura " navijačima ne bih trošio reči.

dobar si

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.
(joker, 29. januar 2014 20:45)

hahaha da li ti verujes da je Radonja svesno pustio njega da sutira odlucujuca bacanja protiv Radnickog:)? Covek ce posle tog faula nervirao,prevrtao ocima,drao se na igrace sto neko drugi nije dobio loptu.Jeste rizikovace bitnu utakmicu,da bi iskusni Radenovic naucio bacanja.Da je neki mlad igrac pa i ajde...

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.

veliki strumf

pre 10 godina

Veoma se lako moze dogoditi da na kraju Zvezda, Bilbao i Niznji imaju soor 4-2 (ako nas Bilbao dobije u sledecem kolu a mi pobefimo Niznji). U tom slucaju odlucivace medjusobni kos kolicnik. Trenutno, u tom krugu Zvezda je na +7, Niznji na +1, a Bilbao na -8. To znaci da bi svaki poraz Zvezde u Bilbau do 8 razlike znacio da nam je za prolaz (a automatski i prvo mesto, tako ispada) dovoljna bilo kakva pobeda nad Niznjim. Svaki poraz preko 9 razlike znacio bi da nam treba ubedljivija pobeda. Kako bi se sva ova racunica izbegla najbolje da mi dobijemo Bilbao i tako automatski resimo pitanje plasmana u sledeci krug.

Gračanica

pre 10 godina

Samo napred momci! Prvo poluvreme dosta traljavo ali čak i sa ovakvom igrom imamo egal. Samo još Đenka da proradi i to je to!

bravo

pre 10 godina

Svaka cast momci...
tu smo zavrsili posao,a sada lepo da izgubite protiv Buducnosti i Cedvite,pa da dobijete dervise i oni nece ici na final4!!!
Radonjicu,u sledece dve utakmice da si izveo klince...obavezno.

joker

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.

Nikola

pre 10 godina

Kad sam video transparent u hali PANTERS pomislim ovi nas zavitlavaju kao grobari ovde. :)

Kad posle vidim tako im se zove navijacka grupa.
GAZI ZVEZDO! Rutinski!

Sizif

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)

Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.

laRS0n

pre 10 godina

Sta se desava sa Marjanovicem, ljudi......?
(vincent vega, 29. januar 2014 20:13)
Ne dešava se ništa to je Marjanovic, totalno ograničen igrač

Sunčica

pre 10 godina

@A transparent na tribini: "PANTHERS" hahahaha Je l' vam Panionios bratski klub? LIMENKHES
(Nenad-SRB, 29. januar 2014 18:26) Nenade gledaj u svoje dvorište razniza vas MZT gigant iz Skopje muški u sred Pionira!E ..institucijo!

laRS0n

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha

Merchant9988

pre 10 godina

Najveći fokus Zvezda treba da usredsredi na slobodna bacanja šutiraju u proseku između 60-70% to uopšte nije dobro da su promašili 2 bacanja protiv Šolnoka pobedili bi za 15 sigurno ali su šutirali negde oko 12/25 pa je bilo mnogo tesnije nego što je trebalo

kartmen

pre 10 godina

jako losa igra al nadam se da cemo izvuci na kvalitet. Ocigledno je da smo pali u formi al valjda cemo biti najbolji kad bude najvaznije.Sad samo da je dobijati kako bilo,bice ovo bolje

santa justa

pre 10 godina

Ruzna igra ali rutinska pobeda. Nego komsije ovi Vasi carobnjaci ne smeju vise ni `` goluba`` da puste. Boje se da ce im trebati pelene.

Zvezda

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha
(laRS0n, 29. januar 2014 20:25)
Da si pratio Zvezdu primetio bi da je najveci broj poena Bobi postigao upravo nakon Silbovih asistencija.

neste

pre 10 godina

Stvarno vise smarate sa Silbom?Ok,dobar igrac,ali nesto nije bilo kako treba,covek odlazi treba mu iskreno pozeleti svu srecu!Zavoleli smo ga svi,ali zivece Zvezda i bez njega.Podrska je sada potrebna upravi,treneru,igracima,sada je prekretnica!Nadam se da cemo dugo dominirati!
Napred Zvezdo!

marko

pre 10 godina

Vazna pobeda na "misice"...sto je sjajno jer je neophodno da dobijamo i ovakve meceve kad nam ne ide,skoro bez ikakvog doprinosa Djenke I Bobija...idemo dalje-moramo bolje...

Nikola

pre 10 godina

Kaze komentator: "Nesto slabija poseta u hali"... Malo objektivnosti nije na odmet: nije slabija poseta, nego je u hali 125 ljudi. Sto govori o atraktivnosti i znacaju takmicenja, ali i o zelji da gledaju FMP.

dodikea-partizai

pre 10 godina

Ne igra Bobinator, ne igra ni zvezda mada kako igra Bobi u zadnje vreme vise mu lezi nadimak traktor, Tadija nikako da se uklopi i naravno sipaju nas vas 6,75 to vise ne moze da se kaze da je slucajnost isto kao i povrede partizaija

Struki

pre 10 godina

Ovi kompleksasi od grobara su stvarno cudo! Mi redjamo pobede,oni poraze ,i opet smo mi losi,ha,ha,ha! Kao sto sam napisao posle Solnoka,i veceras je do izrazaja dosla "siroka klupa"(ili dugacak "roster",kako god),jednostavno u svakom momentu neko zablista! ZATO GROBARI,PST!

Gurovic15

pre 10 godina

Kao i uvek srecan sam zbog pobede,ali me brine slaba organizacija napada,ima dosta srljanja,nerezonskih suteva,slaba saradnja bekova i centara(pre svega sa Bobijem),vidi se da fali jedna kvalitetna trojka u rotaciji,nadam se da ce uskoro stici,jer Simon ne moze da iznese sezonu sam...Panionios je za klasu slabija ekipa od nas,al i pored toga raduje odbrana iz drugog poluvremena kao i bolja forma Raska,nadam se da ce do kraja sve kockice da se sloze,pozz za delije..

Tottenham

pre 10 godina

Ma pucajte minusa kolilo hocete ali Radonjic je prosecan trener, treba nam bolji, zbog njega smo izgubili TOP 16 ali ja sam lud i ne razumem se itd.

dorsey

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta

Guglash

pre 10 godina

Za pobedu,za radost danas i sutra.
Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja...krisom mi se smesila,..a tuga je nestala...
Sve sto sam joj reci hteo, buzuki je rek'o njoj,a usne su saputale SAGAPO, SAGAPO...
Hvala ti Zvezdo !

laRS0n

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?
(SEVER, 29. januar 2014 19:54)
Hahahahah ma daj sta pričaš ti!? Jedva čekam dan kada će Marjanović da ode, koliko god da postigne poena pored njega će duplo vise da se primi, totalno ograničen igrač, dominiraće u ABA Ligi i to samo protiv slabijih klubova. Čovek je nenormalna rupa u odbrani, svaki agilniji centar će ga uništavati, a u napadu mu moraš dati loptu pod samim košem da bi on uspeo da realizuje napad, nedo bog da dobije loptu malo dalje od koša, bolje da je odma izbace u aut.e da izvodi slobodna dobro

011

pre 10 godina

Ovi Grci su toliko slabi da bi jedva i kk ponovo nas pustio Zeljko, nacionalno blago i ponos Srbije jeeeedva dobili, a mi se mucimo sa njima!

Mora to mnogo bolje! :-)

SEVER

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?

automehanicar

pre 10 godina

@Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)

Fantasticnu si paralelu napravio, uporedjujuci kosarku s fudbalom. Na stranu sto su ti brojke malo preduvane, i sto prilicno "ofrlje" iznosis podatke, npr, iznosis podatke samo za marakanu, ali evo, da ti odgovorim u istom maniru. Partizan nikad u fudbalu nije izgubio od cz sa preko 40 razlike, a cz od partizana u kosarci jeste. Tako otprilike izgleda tvoja prica.

dus dibidus

pre 10 godina

Ми смо безвезе довели Тадију, није се уопште уклопио у тим. Иако је искусан у нападу страшно брља, а одбрану смо већ видели да мали Тејић игра боље од њега.

bane

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?

Gavgalj

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 pKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.(Sizif, 29. januar 2014 22:22)

Tacno Sizife! Vrlo bleda

aleksandar

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila. (cole, 29. januar 2014 19:43)a gde je tebi selo?

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

zvezdas

pre 10 godina

Mnogo se trosimo na ovakvim utakmicama.Nadam se da ce Uprava dovesti zamenu za Silba,vidi se da nam fali jedan igrac u rotaciji jer ne moze se igrati sa samo jednim igracem na krilu(Simonovic) a sto je najgore ostatak ekipe se vise trosi da bi nadomestio tu poziciju.Znam da u Zvezdi sada razmisljaju da li je ovaj roster garancija za trofeje u ABA i Srbiji ili da se pukne jos 200,300 000 evra za Silbovu zamenu i da prakticno 99% budemo sigurni za trofeje.Ja se plasim da ce rizikovati da bi ustedeli novac i ostaviti postojecu ekipu ali se nadam da ce razum prevladati i da ce dovesti jos jedno krilo jer zasto se kockati sada kada smo jaci nego ikada?

ISTINA ZNA DA ZABOLI

pre 10 godina

Koliko smaraju ovi net grobari, "Panthers" je navijacka grupa koja bodri Pananonus.Jel moguce da toliko smarate?
Dexi.....Ali PANTERI SU I NAVIJACI KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

CokilisPanthers

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.

grobar

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Pa nije ni Partizan cekao 29 godina na pobedu u fudbalskom derbiju.
Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15

Toasty

pre 10 godina

Sad se vidi koliko je ovoj ekipi falilo iskustvo u Evroligi.Isti ovaj Panatinaikos nas je dva puta dobio na jednu loptu, a sada smo na pragu duple pobede...

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

Gox

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.
(cole, 29. januar 2014 19:43)

Evo sta se desi kad preskocis terapiju...

dragan

pre 10 godina

Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?
(KKP, 29. januar 2014 21:08)

A to si ti tako nadprosecno inteligentan zakljucio da nam je vaterpolo sport broj jedan ili ti je neko pomagao? Mozda si to zakljucio jer nas vise ode na vaterpolo nego sto je vas prosek na JNA?

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore! Оставите Радоњића на миру.

duledudule

pre 10 godina

sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima

KKP

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?

Celsius

pre 10 godina

@I naravno tu su komentari tastatura grobara koji su na nivou temperature sobne temperature...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nista novo...., 29. januar 2014 19:48)

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.

Miki

pre 10 godina

"Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!
(petar petrovic, 29. januar 2014 21:52) "
Eto kako nastaju lazne vesti, ljudi si ispricaju nesto a pojma nemaju. Evo ti skinuta sa sajta B92 kalkulacije o Zvezdinom prolazu ako se napravi krug tri ekipe sa skorom 4-2
"Zbog ubedljive pobede nad Bilbaom u Beogradu Zvezdu bi i poraz u Španiji do 8 razlike vodio dalje i uz minimalnu pobedu nad Nižnjim. U tom slučaju ispao bi Bilbao.

Ubedljiviji poraz tražio bi i određenu razliku protiv Rusa (s tim što bi u toj vaijanti ispadao Nižnji): u slučaju da Zvezda u Španiji izgubi sa 9 razlike, morala da bi da pobedi Nižnji sa 2, na svaka dodatna 2 razlike za Bilbao, pobeda u Pioniru morala bi da bude veća za poen (npr. posle minus 15 u Španiji, Zvezdi bi trebalo plus 5, posle minus 23 trebalo bi joj plus 9, posle minus 31 ovde bi joj trebalo minus 13…). "

petar petrovic

pre 10 godina

Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!

dak

pre 10 godina

Nevjerovatno! 176 komentara a ni jedan jedini ne spominje Bobana Marjanovića. Šta se desilo sa našim ponajboljim igračem? Da li je on uopšte igrao? Da li on uopšte igra u zadnje vrijeme? Moram primjetiti da od kada je otišao Šilb, Marjanoviću nema ko da doda loptu ispod koša ali stvarno nema jedino je to on radio ovi ostali ili ne znaju ili neće. Loša igra Marjanovića počinje onog momenta kada Šilba više nema i to je istina, ko kaže drugačije taj laže! Pod hitno naći nekoga ko je odličan asistent inače propade nam jedan igrač!

Ratko

pre 10 godina

Njizni rasturio Bilbao kod kuce tako da cemo u utakmici sa njima igrati za prvo mesto u grupi i to na razliku. Pod uslovom da pobedimo veceras. A ovo je toliko lose u gostima da ja nemam reci. Smesno igramo i mislim da cemo izgubiti na kraju i jer nas ovo takmicenje ne zanima.

aNOnymous

pre 10 godina

Katic je ubjedljivo najgluplji igrac u Zvezdi! Svaka njemu cast za sve prosle sezone, ali ove ne igra ni upola dobro, a kakve odluke i poteze cini kada se odlucuje utakmica je za nevjericu. Tezak sut preko ruke, faul u napadu, izgubljena lopta u 4\4, pa covjece?

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.
(Celsius, 29. januar 2014 20:17)

U Zagrebu se kaze "vanjska" a u Srbiji "spoljna"!

Novosadjanin.

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore!

Hell

pre 10 godina

@ A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

A kad oduzmes ove titule kad ste igrali na sljaci krpenjacom,sta onda ostane?

pera

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

Koliko je to godina bila zvezda unistavana?U svim sezonama ste imali dosta jake budzete zadnjih 10 godina izuzev poslednje kada su igrala "zvezdina deca" sa 3 amera.Pa vas FK godinama ne placa porez,4 miliona(naspram 1 miliona naseg KK),sta sad to znaci? Da se FK Partizan unistava?
A ovi sto hoce da izgube od Buducnosti da znaju da bi posle tog poraza imali 4 kluba za vratom,a onda ide gostovanje Cedeviti i mozete lako i vi da visite za F4.

cinjenica

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba
(bojan, 29. januar 2014 20:48)

Lokomotiva ce nam pokazati,ali samo zato sto imamo 4 vazna povredjena igraca,a rotacija je i ovako kratka.To sto su pojedinci pisali su pisali na pocetku sezone,a taj tim Partizana jedva da ima dodirnih tacaka sa ovim.U Pioniru redovno padaju CSKA,Real,Makabi,Barsa,Olimpijako,PAO... a ovakve ekipe kao Kuban su odradjivanje posla.Ali ovo sada lagano gubimo,jer nema ko da igra,druga bi prica bila da su svi tu.

:D

pre 10 godina

@sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima
(duledudule, 30. januar 2014 02:51)

Do skoro vam je bilo bitno da partizan izgubi, a sad pristajete i na kompromis koji glasi "samo nek se dule iznervira". Kako godine prolaze, spustate letvicu :D
Tako se voli klub, pa makar i instant klub! Tako sto ces da prozivas protivnickog trenera za bubreg!

bane

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?

aNOnymous

pre 10 godina

Katic je ubjedljivo najgluplji igrac u Zvezdi! Svaka njemu cast za sve prosle sezone, ali ove ne igra ni upola dobro, a kakve odluke i poteze cini kada se odlucuje utakmica je za nevjericu. Tezak sut preko ruke, faul u napadu, izgubljena lopta u 4\4, pa covjece?

Nikola

pre 10 godina

Kaze komentator: "Nesto slabija poseta u hali"... Malo objektivnosti nije na odmet: nije slabija poseta, nego je u hali 125 ljudi. Sto govori o atraktivnosti i znacaju takmicenja, ali i o zelji da gledaju FMP.

dorsey

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta

petar petrovic

pre 10 godina

Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!

automehanicar

pre 10 godina

@Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)

Fantasticnu si paralelu napravio, uporedjujuci kosarku s fudbalom. Na stranu sto su ti brojke malo preduvane, i sto prilicno "ofrlje" iznosis podatke, npr, iznosis podatke samo za marakanu, ali evo, da ti odgovorim u istom maniru. Partizan nikad u fudbalu nije izgubio od cz sa preko 40 razlike, a cz od partizana u kosarci jeste. Tako otprilike izgleda tvoja prica.

Zvezda

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha
(laRS0n, 29. januar 2014 20:25)
Da si pratio Zvezdu primetio bi da je najveci broj poena Bobi postigao upravo nakon Silbovih asistencija.

CokilisPanthers

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.

Tottenham

pre 10 godina

Ma pucajte minusa kolilo hocete ali Radonjic je prosecan trener, treba nam bolji, zbog njega smo izgubili TOP 16 ali ja sam lud i ne razumem se itd.

ISTINA ZNA DA ZABOLI

pre 10 godina

Koliko smaraju ovi net grobari, "Panthers" je navijacka grupa koja bodri Pananonus.Jel moguce da toliko smarate?
Dexi.....Ali PANTERI SU I NAVIJACI KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore! Оставите Радоњића на миру.

Gox

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.
(cole, 29. januar 2014 19:43)

Evo sta se desi kad preskocis terapiju...

Celsius

pre 10 godina

@I naravno tu su komentari tastatura grobara koji su na nivou temperature sobne temperature...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nista novo...., 29. januar 2014 19:48)

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.

grobar

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Pa nije ni Partizan cekao 29 godina na pobedu u fudbalskom derbiju.
Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

laRS0n

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?
(SEVER, 29. januar 2014 19:54)
Hahahahah ma daj sta pričaš ti!? Jedva čekam dan kada će Marjanović da ode, koliko god da postigne poena pored njega će duplo vise da se primi, totalno ograničen igrač, dominiraće u ABA Ligi i to samo protiv slabijih klubova. Čovek je nenormalna rupa u odbrani, svaki agilniji centar će ga uništavati, a u napadu mu moraš dati loptu pod samim košem da bi on uspeo da realizuje napad, nedo bog da dobije loptu malo dalje od koša, bolje da je odma izbace u aut.e da izvodi slobodna dobro

Novosadjanin.

pre 10 godina

Radonjicu odlazi! Kakva ocajna igra u najvaznijoj utakmici za prolaz dalje. Katastrofa! Ej protiv raspalog panioniosa ne moze ekipa da ti postigne kos 5 min! Sramota! Solnok jedva, ovo jos gore!

laRS0n

pre 10 godina

Sta se desava sa Marjanovicem, ljudi......?
(vincent vega, 29. januar 2014 20:13)
Ne dešava se ništa to je Marjanovic, totalno ograničen igrač

Toasty

pre 10 godina

Sad se vidi koliko je ovoj ekipi falilo iskustvo u Evroligi.Isti ovaj Panatinaikos nas je dva puta dobio na jednu loptu, a sada smo na pragu duple pobede...

Nikola

pre 10 godina

A ekonom stigao da razvije zastavu na vreme. Napred Panteri! (mens, 29. januar 2014 18:25)

Konacno da i mi FMPovi Panteri podrzimo nas klub na gostovanju... Bravo za ekipu iz Zeleznika koja je otisla u Atinu. (Zeka Zeleznik, 29. januar 2014 18:22)

Kako to pored toliko problema u KKP vi i dalje se bavite tim bednim provokacijama? Izgleda da kompleksi su jaci od svega.

aleksandar

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila. (cole, 29. januar 2014 19:43)a gde je tebi selo?

KKP

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.
(zvezdas-rajvoSa, 29. januar 2014 20:20)
Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?

SEVER

pre 10 godina

A sta cemo sa Bobijem? Imamo igraca takvog kvaliteta da ne postoji ekipa u Evropi koja ga ne bi zelela u svojim redovima a koji gotovo da nema nikakav ucinak od odlaska Silba. Hocemo li i njega izbaciti iz ekipe zbog toga ili ce neko nauciti naseg velikog maga na klupi kako da koristi kvalitete igraca koje poseduje?

Ratko

pre 10 godina

Njizni rasturio Bilbao kod kuce tako da cemo u utakmici sa njima igrati za prvo mesto u grupi i to na razliku. Pod uslovom da pobedimo veceras. A ovo je toliko lose u gostima da ja nemam reci. Smesno igramo i mislim da cemo izgubiti na kraju i jer nas ovo takmicenje ne zanima.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Mi brojimo pobede, a neki poraze i jos se nazivaju institucijom. Bolnicari ce u petak za ranjenike da poginu, ali bukvalno, Atelje 2:12 igra u petak, grobari, haha

Black Hawk

pre 10 godina

Evidentno je da je ovaj tim(bez Silba) sklapan za EK(medju fazu) i ABA ligu...odnosno cilj ovoga tima je plasman u EL do godine i osvajanje domacih trofeja i tu je kraj, nazalost...
Price da se Silb ne uklapa u koncepciju ne piju vodu, jednostavno radi se o kresanju budzeta prema ciljevima za nastavak sezone.
Sto se tice ovih "strucnjaka" koji skrabaju da Silb nije donosio puno u igri Zvezde dovoljan je podatak da smo se sa Silbom "klali" sa evropskim velikanima dok se bez njega "koljemo" sa drugom ligom evro kosarke...(a kako drugacije nazvati "kvalitet" Radnickog, Solnoka, Niznjeg, Panioniosa i dr. nego drugom, ako ne i trecom ligom)
A kao potvrda svega je i danasnja vest da Zezda ostaje bez pojacanja u nastavku EK-a...tako da sva ona imena koja su se vrtela predhodnih dana su nista drugo do "anestezija" ili zamazivanje ociju, kako hocete, za odlazak Silba...

bravo

pre 10 godina

Svaka cast momci...
tu smo zavrsili posao,a sada lepo da izgubite protiv Buducnosti i Cedvite,pa da dobijete dervise i oni nece ici na final4!!!
Radonjicu,u sledece dve utakmice da si izveo klince...obavezno.

dus dibidus

pre 10 godina

Ми смо безвезе довели Тадију, није се уопште уклопио у тим. Иако је искусан у нападу страшно брља, а одбрану смо већ видели да мали Тејић игра боље од њега.

Zika Zmija iz Mostanice

pre 10 godina

Poseta na nivou, tuga. Ali postajemo ozbiljan klub, i ako ovako nastavimo bicemo interesantni i protivnickim navijacima. Posle unistavanja Zvezde od strane drzave i grobara, normalno da ne znaju za nas klub. Ali nicija nije do zore gorela, vreme je za nasu dominaciju, ali na posten nacin, na terenu!
Napred, Zvezdo!

zumbul

pre 10 godina

Mi smo CRVENA ZVEZDA a nadimak nam je PANTERI isto kao i NBA timovi u Americi.Jeste li sada zadovoljni navijaci KK pustio nas željko. hi hi hi hi hi hi...

babe i zabe se ne sabiraju

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?

cinjenica

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba
(bojan, 29. januar 2014 20:48)

Lokomotiva ce nam pokazati,ali samo zato sto imamo 4 vazna povredjena igraca,a rotacija je i ovako kratka.To sto su pojedinci pisali su pisali na pocetku sezone,a taj tim Partizana jedva da ima dodirnih tacaka sa ovim.U Pioniru redovno padaju CSKA,Real,Makabi,Barsa,Olimpijako,PAO... a ovakve ekipe kao Kuban su odradjivanje posla.Ali ovo sada lagano gubimo,jer nema ko da igra,druga bi prica bila da su svi tu.

Sloba

pre 10 godina

Bogdan Bogdanovic ce u petak odigrati poslednju utakmicu za KK Partizan, od vikenda postace igrac KK CRVENA ZVEZDA, dogovor kosarkasa i kluba je postignut veceras a ugovor i zvanicno predstavljanje bice odrzano za vikend. Bogdane sve najbolje u dresu Zvezde!

laRS0n

pre 10 godina

Bobi totalno neupotrebljiv...Posledica neigranja Silba.
(NemanjaBB, 29. januar 2014 18:54)
Ma daj ne sramoti se. Čuj posledica ne igranja Šilba hahaha

Doktor86

pre 10 godina

Simon poslednje dve utakmice u EK - 18 pa 13 poena. Dusebriznici, gde ste? Covek ne mora ni da tapne loptu da bi bio bolji od Silba. Gaziiii...

cukce

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Zagebcani pa vas Partizan NIS igra sutra strpite se do sledeceg poraza, brzo ce samo bice ubedljiviji nego protiv MZT-a!

dobar si

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.
(joker, 29. januar 2014 20:45)

hahaha da li ti verujes da je Radonja svesno pustio njega da sutira odlucujuca bacanja protiv Radnickog:)? Covek ce posle tog faula nervirao,prevrtao ocima,drao se na igrace sto neko drugi nije dobio loptu.Jeste rizikovace bitnu utakmicu,da bi iskusni Radenovic naucio bacanja.Da je neki mlad igrac pa i ajde...

pera

pre 10 godina

Fudbal:
Partizan:25
Zvezda:25

Kosarka:
Partizan:20
Zvezda:15
(grobar, 29. januar 2014 20:58)

A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

Koliko je to godina bila zvezda unistavana?U svim sezonama ste imali dosta jake budzete zadnjih 10 godina izuzev poslednje kada su igrala "zvezdina deca" sa 3 amera.Pa vas FK godinama ne placa porez,4 miliona(naspram 1 miliona naseg KK),sta sad to znaci? Da se FK Partizan unistava?
A ovi sto hoce da izgube od Buducnosti da znaju da bi posle tog poraza imali 4 kluba za vratom,a onda ide gostovanje Cedeviti i mozete lako i vi da visite za F4.

milos

pre 10 godina

alo ovo je atina???? gde su navijaci olimpijakosa...da partizan igra sigurno bi bilo hiljade navijaca iz soluna
(muamua, 29. januar 2014 19:00)
Xaxaxa kao kad su dosli u pionir, lepo su se proveli...run run run...

ja

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.
A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.

ams

pre 10 godina

Dosadni ste s Silbom. Kako vam bre ne dosadi vise?! Ispada da je bio nosioc igre, u najmanju ruku kao sto je Bogdan kod groblja! Nije tako, a i da jeste a znamo svi da NIJE, prica je zavrsena, ne treba vise gubiti vreme na pricu o njemu. Bez obzira na kvalitete koje nije stigao da pokaze, covek je skup da bi se sa njim isli na EK. Po svemu sudeci, sacuvace se kostur rima za sledecu sezonu i uopste ne sumnjam da cemo na jesen u EL imati adekvatno pojacanje na trojci. Sto se tice ovogodisnjeg EK, to nam je sto nam je, guracemo koliko se bude moglo, a za ABA i domacicu, neko ce vec doci. Samo lagano, igra nije na najvisem nivou, oborili smo formu kad je trebalo, nema sumnje da cemo biti bolji u narednom periodu. Za sada je ok, u EK ide korektno, u ABA dominiramo, nema mesta nervozi.
Sto se tice danasnje tekme, lagana pobeda iako nije tako izgledalo tokom veceg dela, ali to nam se desava vec dvadeseti put ove sezone. Imamo karakter, dajemo gas kada smo u problemu, uglavnom krajem trece i u cetvrtoj cetvrtine. Rasko se lagano vraca, Radenovic sve bolji, a Jenkins ne moze svaku da odigra kako bi svi mi voleli. Bitno je da smo zdravi, nema povreda, idemo na Buducnost.

laRS0n

pre 10 godina

Zalosno je koliko ste pljuvali Radenovica, on strasno inteligentan igrac koji u poslednje vreme jedan od najbooljih kod nas. Jedva cekam da se vrati Mitrovic jer ovo sto igra Dragicevic je smesno.A nasa kreacija u napadu je jedna velika nula.
(ja, 29. januar 2014 19:57)
Pa pljuvali ga klinci koji su do neki dan pljuvali Radonjića tj. pljuju ga oni koji se baš i ne razumeju u košarku. Ne znaju što ga pljuju, iako je bar 3x inteligentniji igrač od Savovića ali valjda moraju nekoga pa onda ajd' njega.

KK Crvena Zvezda VELIKAN

pre 10 godina

Vrhunac je sto u hali sa sve igracima i strucnim stabom ima maks. 25 prisutnih, i naravno zastava grka 'Panthers', haha kakva ironija sudbine, ne mozete da pobegnete od sebe.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (CokilisPanthers, 29. januar 2014 18:59)

E moj glodaru, crno-beli sada mnogo više ovo prvo, ne vidiš kako ti se raspada IgokeaPartizanNIS-SIMOD, nego gledaš u naše dvorište, ako ako, ima šta da vidiš, prvi smo u ABA ligi ubedljivo, u EK super guramo... nemoj da ti dlaka na glavi pomisli kako ćete ove godine i narednig godina, priviriti jednoj Zvezdi! Košarkaški velikan C.Zvezda ne prašta!!! Naravno, noćas dobijamo i laganica u četvrtfinale. Oleeeeeee Zvezdooooo!

doktor

pre 10 godina

drage komsije. naravno da vam nije jasno otkud zastava PANTHERS na tribinama u grckoj. kao sto vam nije bilo jasno otkud zastava HUNTERS na derbiju,a na severnoj tribini. pitajte ortake iz 'brenovca.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ne znam, bilo je pobeda, ali i poraza, mnogo vise poraza. Do 2002. godine skor je bio u egalu, a onda je PArtizan napravio razliku. Medjutim, mi smo i godisnje makar jednom osetili slast pobede u kosarkaskim derbijima, ali Partizan je u fudbalskim derbijima na Marakani cekao po, jednom 18 godina, a drugi put 11. godina, znaci ukupno 29 GODINA je Partizan cekao na pobedu. Mi 29. godina nismo cekali na pobedu u kosarci.

dodikea-partizai

pre 10 godina

Ne igra Bobinator, ne igra ni zvezda mada kako igra Bobi u zadnje vreme vise mu lezi nadimak traktor, Tadija nikako da se uklopi i naravno sipaju nas vas 6,75 to vise ne moze da se kaze da je slucajnost isto kao i povrede partizaija

rale

pre 10 godina

ha,ha... navijači curice vizurice, su malo isfrustrirani!? tek će te biti isfrustrirani. ko je grčkom klubu kriv što nema navijače? svašta !!

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

ali i o zelji da gledaju FMP. (Nikola, 29. januar 2014 18:00)

Nema ništa gore nego kad neko dođe na utakmicu samo zbog toga da bi gledao protivnički klub. Slažem se.

A ima klubova čiji navijači ne dolaze na utakmice bez obzira na ime protivnika.

Znam da ne veruješ al videćeš kad krene JSL.

Sunčica

pre 10 godina

@A transparent na tribini: "PANTHERS" hahahaha Je l' vam Panionios bratski klub? LIMENKHES
(Nenad-SRB, 29. januar 2014 18:26) Nenade gledaj u svoje dvorište razniza vas MZT gigant iz Skopje muški u sred Pionira!E ..institucijo!

joker

pre 10 godina

Da li ste primetili koliko se Rađenović popravio u bacanjima? Sve je počelo od utakmice sa Radničkim kada mu je trener ukazao šansu da šutira odlučujuće penale. Jeste tad bio oba puta neprecizan, ali od tada gotovo da ne promašuje. Eto šta znači procena dobrog trenera, rizikovao je da izgubi utakmicu, ali se to sada višestruko vraća, jer Radenović zna da trener veruje u njega i to mu dosta znači. A ovde su svi pljuvali Radonjića zbog te odluke.

:D

pre 10 godina

@sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima
(duledudule, 30. januar 2014 02:51)

Do skoro vam je bilo bitno da partizan izgubi, a sad pristajete i na kompromis koji glasi "samo nek se dule iznervira". Kako godine prolaze, spustate letvicu :D
Tako se voli klub, pa makar i instant klub! Tako sto ces da prozivas protivnickog trenera za bubreg!

Bodibond

pre 10 godina

Zvezda sa 30% dobi utakmicu. Covece naplasio me ovaj Partizan s ovim povredama, kad se Djenka uhvatio za nogu svasta mi je proslo kroz glavu.

Batko

pre 10 godina

Dodjoh na sajt,vidim Fmp,tukao nekog!Bravo limeni,svaka cast,taj Planlionlionuos je stravicno jak tim,samo,jel ovo bila prijateljska ili kup sajamskih gradova?
(bane, 29. januar 2014 20:03)

Ne,ovo je bio omaž ranjenicima u Patlidžanu

dak

pre 10 godina

Nevjerovatno! 176 komentara a ni jedan jedini ne spominje Bobana Marjanovića. Šta se desilo sa našim ponajboljim igračem? Da li je on uopšte igrao? Da li on uopšte igra u zadnje vrijeme? Moram primjetiti da od kada je otišao Šilb, Marjanoviću nema ko da doda loptu ispod koša ali stvarno nema jedino je to on radio ovi ostali ili ne znaju ili neće. Loša igra Marjanovića počinje onog momenta kada Šilba više nema i to je istina, ko kaže drugačije taj laže! Pod hitno naći nekoga ko je odličan asistent inače propade nam jedan igrač!

Dule

pre 10 godina

Dosadili ste sa Silbom. Mnogo je skup , a retko kad odigra dobro. Po vasoj logici Zvezda ne moze bez Silba. E, pa nije tako. Kod kuce igramo bas dobro, na gostovanjima se malo mucimo. Ali to znaci da ne mozemo bez jednog precenjenog igraca !

laRS0n

pre 10 godina

a ako Silb ne igra odbranu,ovi ostali igraju ? ma daj Radonja,i ako cemo da pobedimo ovo je smesno gledati,katastrofa kosarka ,dva puta sam zaspao po 3 minuta
(dorsey, 29. januar 2014 19:38)
Šta ste se uhvatili Šilbove odbrane!?da je igrao dobar napad niko mu nebi toliko zamerio na odbrani. Čovek je bio očajan i u napadu. Šta nije jasno

bojan

pre 10 godina

drago mi je da se groblje raduje zbog jedne zastave dok im se klub i igraci bukvalno raspadaju. pokazace vam zalutala debitantska ekipa lokomotiva kakva ste "institucija",a posle vam sledi gradski derbi sa cibonom. malo mi za sricu triba

Hell

pre 10 godina

@ A kad oduzmes ove titule, kad niste placali porez, tj u periodu kad je unistavan zvezda, i sta ostane?
(babe i zabe se ne sabiraju, 29. januar 2014 21:50)

A kad oduzmes ove titule kad ste igrali na sljaci krpenjacom,sta onda ostane?

Nek crknu dusmani

pre 10 godina

o ooooo Grobariiii jel imate neku bolju foru osiim: fmp, panters...Vise bi voleli da smo izgubili nego da vam se sutra oporave svi povredjeni igraci. Iskreno zao mi je sto necete biti kompletni na derbiju, ovako imacete izgovor kad vas isprasimo 30 razlike:)

mik

pre 10 godina

Ljudi ajde dosta sa Šilbom. Otišao je i kraj. Bobi igra slabije zato što mu ne leže ovi niski,a pokretni centri,a ne zato što nema Šilba. Ekipa ne igra baš sjajno,ali za sada guraju odlično na svim frontovima i treba ih podržati. U EK ne treba pucati visoko,bolje da se fokusiramo na ABA ligu i da tu osvojimo titulu i plasman u EL. A EK može da služi za sticanje iskustva,a realno je da prođemo dalje i da doguramo do četvrtfinala,puna kapa.

Nikola

pre 10 godina

Kad sam video transparent u hali PANTERS pomislim ovi nas zavitlavaju kao grobari ovde. :)

Kad posle vidim tako im se zove navijacka grupa.
GAZI ZVEZDO! Rutinski!

veliki strumf

pre 10 godina

Veoma se lako moze dogoditi da na kraju Zvezda, Bilbao i Niznji imaju soor 4-2 (ako nas Bilbao dobije u sledecem kolu a mi pobefimo Niznji). U tom slucaju odlucivace medjusobni kos kolicnik. Trenutno, u tom krugu Zvezda je na +7, Niznji na +1, a Bilbao na -8. To znaci da bi svaki poraz Zvezde u Bilbau do 8 razlike znacio da nam je za prolaz (a automatski i prvo mesto, tako ispada) dovoljna bilo kakva pobeda nad Niznjim. Svaki poraz preko 9 razlike znacio bi da nam treba ubedljivija pobeda. Kako bi se sva ova racunica izbegla najbolje da mi dobijemo Bilbao i tako automatski resimo pitanje plasmana u sledeci krug.

kartmen

pre 10 godina

jako losa igra al nadam se da cemo izvuci na kvalitet. Ocigledno je da smo pali u formi al valjda cemo biti najbolji kad bude najvaznije.Sad samo da je dobijati kako bilo,bice ovo bolje

011

pre 10 godina

Ovi Grci su toliko slabi da bi jedva i kk ponovo nas pustio Zeljko, nacionalno blago i ponos Srbije jeeeedva dobili, a mi se mucimo sa njima!

Mora to mnogo bolje! :-)

neste

pre 10 godina

Stvarno vise smarate sa Silbom?Ok,dobar igrac,ali nesto nije bilo kako treba,covek odlazi treba mu iskreno pozeleti svu srecu!Zavoleli smo ga svi,ali zivece Zvezda i bez njega.Podrska je sada potrebna upravi,treneru,igracima,sada je prekretnica!Nadam se da cemo dugo dominirati!
Napred Zvezdo!

Sizif

pre 10 godina

Tastatura papagaji (mada vrijeđam papagaje),po x puta ponavljanje jedne te iste riječi,jako kreativno,kao i igra vašeg Partizana.Ovo večeras nije bilo blistavo veče,ali dovoljno kvalitetnih poslijednjih 15 tak minuta za dvocifrenu razliku u gostima i gotovo izvijestan plasman u četvrtfinale,sa koje pozicije,ostaje da se riješi u Bilbau i Beogradu.Opet timski dobro raspoređeni poeni,Katić definitivno igrač meča i igrač prevage,što zaista raduje.I pored ne blistave i tečne igre u napadu završismo sa 78 poena,a koliko je odbrana bila kvalitetna drugom poluvremenu govori da smo Panioniosa sveli na samo 26 poena.Mene jedino zabrinjava saradnja na relaciji spoljna linija Bobi jer je on večeras ostao neupotrebljen,što nije prvi put.Dobro je da kad igramo ispod prosijeka dobijama i ovako važne mečeve na kvalitet.Tastatura papagaji intenzivno ćete tek da pratite ovo takmičenje od naredne sezone,to vam je valjda već i jasno,tako da je lijepo što se uz Zvezdu navikavate na EK.

Guglash

pre 10 godina

Za pobedu,za radost danas i sutra.
Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja...krisom mi se smesila,..a tuga je nestala...
Sve sto sam joj reci hteo, buzuki je rek'o njoj,a usne su saputale SAGAPO, SAGAPO...
Hvala ti Zvezdo !

Lav

pre 10 godina

Polako izrastamo u tim.Preokrećemo i dobijamo utakmice,čak i kad ne odigramo najbolje.Čudo je taj kontinuitet i stabilnost koju nismo imali godinama unazad.Eurokup nije toliko lošiji od Evrolige,što se vidi po rezultatima većine timova koji su iz EL došli u EC.Bravo i za Radnički.
A o "Frustirana tastatura " navijačima ne bih trošio reči.

cole

pre 10 godina

ja zivim u selu i mislim da je ipak bolje biti NEKO u selu nego NIKO u gradu, a neki se u evroligi provode kao kurve u kasarni. A gde je Bogdan? Trener ga ucio da psuje i napusava sudije a on sutira reklame od kojih se zivi. Inace Zvezda pobedila.

ultrabgd1

pre 10 godina

Naslov u novinama, navijaci Partizana oborili sajt svog fudbalskog kluba ( nije sala, zaista se desilo ).... sad su krenuli da obore i sajt b92....

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Samo tako Zvezdo, ruši sve pred sobom. Raško i Radenović odlični, Bobi odsečen, bez lopti. Obrana može i mora bolje. S pola snage dobijena utakmica na kvalitet. Raško i Radenović u pravo vreme ulaze u formu. Ostali solidni.

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Tesko da ovaj komentar prelazi i trenutnu vanjsku temperaturu, tj, tvoj koeficijent inteligencije, da ti pomognem, jer to je ono na cemu bi tvoj "fazon" trebalo da se zasniva. Guglaj prije nego sto izbacis posalicu u javnost.
(Celsius, 29. januar 2014 20:17)

U Zagrebu se kaze "vanjska" a u Srbiji "spoljna"!

Struki

pre 10 godina

Ovi kompleksasi od grobara su stvarno cudo! Mi redjamo pobede,oni poraze ,i opet smo mi losi,ha,ha,ha! Kao sto sam napisao posle Solnoka,i veceras je do izrazaja dosla "siroka klupa"(ili dugacak "roster",kako god),jednostavno u svakom momentu neko zablista! ZATO GROBARI,PST!

zvezdas

pre 10 godina

Mnogo se trosimo na ovakvim utakmicama.Nadam se da ce Uprava dovesti zamenu za Silba,vidi se da nam fali jedan igrac u rotaciji jer ne moze se igrati sa samo jednim igracem na krilu(Simonovic) a sto je najgore ostatak ekipe se vise trosi da bi nadomestio tu poziciju.Znam da u Zvezdi sada razmisljaju da li je ovaj roster garancija za trofeje u ABA i Srbiji ili da se pukne jos 200,300 000 evra za Silbovu zamenu i da prakticno 99% budemo sigurni za trofeje.Ja se plasim da ce rizikovati da bi ustedeli novac i ostaviti postojecu ekipu ali se nadam da ce razum prevladati i da ce dovesti jos jedno krilo jer zasto se kockati sada kada smo jaci nego ikada?

santa justa

pre 10 godina

Ruzna igra ali rutinska pobeda. Nego komsije ovi Vasi carobnjaci ne smeju vise ni `` goluba`` da puste. Boje se da ce im trebati pelene.

dragan

pre 10 godina

Zanimljivo sabiranje..koliko ste onda decenija na gomili cekali na pobedu u vaterpolu recimo..posto vam je to trenutno sport broj jedan?
(KKP, 29. januar 2014 21:08)

A to si ti tako nadprosecno inteligentan zakljucio da nam je vaterpolo sport broj jedan ili ti je neko pomagao? Mozda si to zakljucio jer nas vise ode na vaterpolo nego sto je vas prosek na JNA?

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Ima neko ko je izgubio od ovog Panioniosa u Atini. Evo, da se podsetimo...
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?clubcode=BER&gamecode=47&seasoncode=E2008#!boxscore

Student

pre 10 godina

@delija Ja kao navijac Partizana pratim svaku Zvezdinu utakmicu i radujem se svakoj pobjedi, osim kad igra protiv Partizana... ne vidim sta je tu cudno? Pisao sam vec da ne mogu da vjerujem kako se neki vise raduju porazu Zvezde, odnosno Partizana, nego pobjedi kluba za koji "navijaju"... jedino to nikad necu moci da shvatim. Cestitke na pobjedi iako sam ocekivao bolju utakmicu, ali se toj istoj pobjedi u zube ne gleda.

marko

pre 10 godina

Vazna pobeda na "misice"...sto je sjajno jer je neophodno da dobijamo i ovakve meceve kad nam ne ide,skoro bez ikakvog doprinosa Djenke I Bobija...idemo dalje-moramo bolje...

Sizif

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)

Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.

Gavgalj

pre 10 godina

Dzenkis nikako da prebaci 10 pKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covicev delija, 29. januar 2014 20:36)Pokušavaš biti blijeda kopija komplikovanog odnosa na relaciji Gavgalj-Bogdanović.(Sizif, 29. januar 2014 22:22)

Tacno Sizife! Vrlo bleda

duledudule

pre 10 godina

sta bre linense bragantino dvojka,dosao kec :-P a bobija ne dirajte,treba neko da ga bolje razigrava i to.a on ima moje kredite cele sezone,zbog 28p isporucenih duletovim pulenima

Miki

pre 10 godina

"Njiznji dobio Bilbao 16razlike ako se napravi krug kao sto izgleda hoće izmedju ove 3 ekipe a Zvezda izgubi sa više od 10 u Bilbao i ne pobedi kuci Njiznji sa vise od 10 ispasce!!!!
(petar petrovic, 29. januar 2014 21:52) "
Eto kako nastaju lazne vesti, ljudi si ispricaju nesto a pojma nemaju. Evo ti skinuta sa sajta B92 kalkulacije o Zvezdinom prolazu ako se napravi krug tri ekipe sa skorom 4-2
"Zbog ubedljive pobede nad Bilbaom u Beogradu Zvezdu bi i poraz u Španiji do 8 razlike vodio dalje i uz minimalnu pobedu nad Nižnjim. U tom slučaju ispao bi Bilbao.

Ubedljiviji poraz tražio bi i određenu razliku protiv Rusa (s tim što bi u toj vaijanti ispadao Nižnji): u slučaju da Zvezda u Španiji izgubi sa 9 razlike, morala da bi da pobedi Nižnji sa 2, na svaka dodatna 2 razlike za Bilbao, pobeda u Pioniru morala bi da bude veća za poen (npr. posle minus 15 u Španiji, Zvezdi bi trebalo plus 5, posle minus 23 trebalo bi joj plus 9, posle minus 31 ovde bi joj trebalo minus 13…). "

Gračanica

pre 10 godina

Samo napred momci! Prvo poluvreme dosta traljavo ali čak i sa ovakvom igrom imamo egal. Samo još Đenka da proradi i to je to!

doktor

pre 10 godina

ipak rutinski na kraju. da bi se dobro igralo treba protivnik da te motivise. igrom ili imemom. ako nema toga igra se ovako. bez lepote i rutinski. ili eventualno motivisete protivnicke navijače. kao sto smo mi motivisali HUNTERS-e na Umci. ili smo ih ipak samo disciplinovali. ne secam se, ali oni se sigurno secaju.

Merchant9988

pre 10 godina

Najveći fokus Zvezda treba da usredsredi na slobodna bacanja šutiraju u proseku između 60-70% to uopšte nije dobro da su promašili 2 bacanja protiv Šolnoka pobedili bi za 15 sigurno ali su šutirali negde oko 12/25 pa je bilo mnogo tesnije nego što je trebalo

Bogdanovic

pre 10 godina

Cestitam komsije dobra ste ekipa koja i kada losije odigra dobije. Favoriti ste u kupu voleo bih finale Partizan-Zvezda pa bolji nek dobije.Nadam se da se necemo sresti u polufinalu ABA lige.

Gurovic15

pre 10 godina

Kao i uvek srecan sam zbog pobede,ali me brine slaba organizacija napada,ima dosta srljanja,nerezonskih suteva,slaba saradnja bekova i centara(pre svega sa Bobijem),vidi se da fali jedna kvalitetna trojka u rotaciji,nadam se da ce uskoro stici,jer Simon ne moze da iznese sezonu sam...Panionios je za klasu slabija ekipa od nas,al i pored toga raduje odbrana iz drugog poluvremena kao i bolja forma Raska,nadam se da ce do kraja sve kockice da se sloze,pozz za delije..