Utorak, 28.01.2014.

16:12

Haos u Humskoj, povređen i Lovernj!

Nakon Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića, u kratkom vremenskom period povredu je doživeo i novi kapiten Partizana NIS Žofre Lovernj, prenose Novosti.

Izvor: B92

Haos u Humskoj, povreðen i Lovernj! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

zemunac1995

pre 10 godina

@vaso97
Ti si nasao da porediš Dražena sa ovim igračima? Pa Dražen je ceo život tako trenirao, dok ovi tako treniraju verovatno tek otkad su došli u Partizan.
Koliko igrača je poznato po tome da su trenirali po osam sati dnevno?
Ja sam čuo samo za Dražena i MJ-a. Sigurno ih ima još koji toliko treniraju, ali oni čine mozda 1% svih igrača. Ne moze svačiji organizam da izdrži takav ritam treniranja, a dokaz su ti ove povrede.

dejan

pre 10 godina

Danima čitam različite komentare navijača,pa sam rešio da i ja dam svoj komentar na povrede igrača partizana.Određeni navijači iznose da je stanje sa povredama sticaj okolnosti,e pa gospodo nije taj slučaj u pitanju.Pogledati ne tako daleko unazad nekoliko godina videćete velik broj igrača koji su se povredili čim su napustili Partizan.Za one koji imaju kratko pamćenje Avdalović,Vujanić,Marić,Veličković,Tripković,Lučić,mislite o tome.Malo je mnogo da bi bilo slučajno.

Dule vizionar

pre 10 godina

Nema to veze sa treningom. Partizan je prosle godine imao srece, pa nije usao u TOP 16, inace bi bilo isto ovako kao sada. E, ali ove godine su imali konkurenciju Zvezde, a namestila se prilika sa Obradovicem. Ovo sada je cena toga. Zrtvovali su celu sezone samo da bi rekli usli smo u TOP 16, a Zvezda nije. Pa kazite posle da nisu kompleksasi.

реалан

pre 10 godina

нека се мало клуб отвори за играче, па да имају ротацију, а не да играју по 35 мин. паре штекају себи, а играју топ 16 са 4 играча, подршка играчима и вујошевићу!!

razmisli gde su pare?

pre 10 godina

@Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve
(Nemanja, 28. januar 2014 18:53)


Pa da, opste je poznato da su mladi igraci izuzetno skloni povredama!

Vidi, kada se 1 igrac povredi to je normalno, desava se svakom, kada su 2 to je vec maler, za 3 se pali crvena lampica da nesto izgleda nije kako treba, a 4 i 5 sa sigurnoscu govori da nesto debelo nije kako treba!

Ja stvarno ne znam sta je sa vama i da li je moguce da je svima mrznja i neki kompleks toliko popio mozak pa ne mozete da vidite nesto sto vidi i slepac! Vidi se da su vam idoli oni kojima takodje nista nije sveto i koji su sve ove godine mogli da gaze i preko mrtvih samo zarad titula i igranja Evrolige, jer je to donosilo novce, one iste za koje se sada ne zna gde su, a sto je njih jedino zanimalo!

Ta gramzivost je bila tolika da su bez imalo grize savesti gasili klubove koji su im stajali na putu, otimali igrace pretnjama i ucenama, potkupljivali i maltretirali sudije, sve u svemu radili sve da budu jedini na ovom prostoru koji ce imati debeli interes od kosarke!

A kada cuvena skola vise ne postoji, zato nema otimacine, ostalo im je da gaze ovo sto imaju preko granica ne bi li se ponovo dokopali Evrolige i jos malo para!

Srki

pre 10 godina

Pe evo, ja navijam za Partizan, opušteno, bez zaslepljenosti, fanatizma... A ovi jadni dečaci su došli u situaciju (sigurno ne samo svojom voljom) da fanatično ginu na terenu (verovatno i izvan njega), što ne može da se završi dobro. Moje mišljenje (iskustvo) - u kakvom je general stanju, u takvom će mu biti i vojska; u kakvom su stanju roditeji, u takvom su i deca; u kakvom je šef u firmi stanju, u takvom će mu biti i radnici; itd.

chera-bera

pre 10 godina

U Partizanu se godinama isto radi, utakmica mnogo dve nedeljno i nije bilo ovoliko povreda.
Prema tome sada izvoditi zaključke, okrivljivati način treninga i biti pametan ja stvarno smešno.
Splet ekstremno nesrećnih okolnosti i kraj priče.

bole

pre 10 godina

a sto ne napadate klopa iz dordmunda! pa i on "kida" ligamente igracima! gundogan,subotic,blazikovski i govore za njega da je majstor! i on igra s malim brojem igraca i otuda tolike povrede! a zamisli fmp bez dzenkinsa(milosavljević) nelsona(westwrman) silba (bertans) pa tuga bi vas bila gledat! a ne daj boze da se povrijedi il capitano velemajstor simonović e to bi vec bio,svetski dan zalosti za kosarku

DV

pre 10 godina

vidi ovog sto pise da dule nije igrao kosarku,LUPI GLUPOST I OSTANE ZIV,igrao je za juniore partizana zajedno sa tvojom legendom covicem u timu!!!al kapiram gledas kosarko od skoro pa ne znas te stvari.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Kada je zvezdin fudbaler Vilotic imao zdravstvenih problema, Grobari su na jugu istakli transparent "Vilota Pobedi". Citam komentare Zvezdasa na vesti o teskim povredama partizanovih igraca i kazem sam sebi: Boze hvala ti sto sam Grobar.

Miki

pre 10 godina

@ Paspalj

Novak je vec sve dogovorio sa Zvezdom. Ceka se samo da se vidi plasman Vrsca u prvenstvu. Ako Vrsac udje u Superligu onda Novak igra i Superligu za Vrsac pa na kraju sezone dolazi u Zvezdu. Ako se Vrsac ne plasira u SL onda Novak dolazi u Zvezdu pred Super ligu

Ja

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate..

srpska sveznalica

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate.. (Ja, 28. januar 2014 18:26)

nba liga se prakticno igra bez treninga... oni su manje optereceni jer su nagruvani nadopingovani crnci sa laganim suterskim treningom izmedju utakmica... ali delim tvoje misljenje da se igraci ne povredjuju zbog duleta. sudbina je cudo,a nba i amerika su drugi svet u odnosu na euroleague i evropu. licno vise cenim evropski pristup. pozdrav

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Evo vam opet povod da mi lupate minuse.. Ja samo kazem da sumnjam u strucnost Partizanovih kondicionih trenera i fizioterapeuta. Ovo sam napisao i kad se povredio Vesterman i kad se povredio Milosavljevic. I DALJE MISLIM TO ISTO!!

pazi sta pricas

pre 10 godina

Neverovatno,malopre sebi kažem zamisli i Lovernj se povredi,i pročitam ovo. Auuu loše
(Nikola, 28. januar 2014 16:46)

bolje da si sebi rekao da zelis milion dolara ...

Nemanja

pre 10 godina

Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve....

Garbage collector

pre 10 godina

Šteta što Duško Vujošević nije igrao košarku pa da zna šta je fizički umor. Nije ni čudo što je doktor reprezentacije Srbije ( Galetić ) pre nekoliko dana rekao da "Vujošević ubija igrače".
Ukoliko neko igra ABA ligu i Ligu Šampiona, 2 kvalitetne lige sa 5 igrača kojima ne dozvoljava ni dan odmora, normalno je da se ovakve stvari dešavaju. Za 7 dana igrači su igrali u Izraelu, Zadru i Beogradu, valjda je normalno da isti igrači ne igraju svih 40 minuta, a ne želim da zamislim koliko su treninga imali u međuvremenu.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Pre nego krenem sa citanjem komentara samo da napomenem da se unapred radujem opravdanjima koje cete sada da osmislite za vaseg idola :)

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@*.Nisi ti nikakav zvezdas.A jel su oni imali takav ispust kada smo igrali sa 4 igraca i kada su nas pobedili sa 40 razlike.Pamti pa vrati!

consigliere

pre 10 godina

Nema veze sa vezom to da je zbog treninga doslo do povreda Gagija, Lea i Berte...Imate linkove, pa procitajte...

http://www.vita-maxima.org/saznajte-vise/povrede-ligamenata-kolena/
http://www.stetoskop.info/Povrede-ligamenta-kolena-3907-c54-content.htm?b7

Luke Babbit

pre 10 godina

Ne palite se više na ovakve vesti.Nema govora ni o kakvoj povredi Lovernja.Ovo je klasično spinovanje ne bi li se Partizan totalno destabilizovao.Ovome treba stati na put,dovesti par pojačanja i zgaziti onaj privatni a državni projekat od tri slova.

giroud

pre 10 godina

Dajte bre ljudi iz FK da pomognemo KK Partizan, da napunimo JNA u Martu dubke, i da zarada od karata ide ovom timu koji pravi cuda 13 godina za redom. Vidimo se protiv Lokomotive u Areni, makar prva petorka bili juniori ja sam tamo.

antiSPS

pre 10 godina

pa sta ima veze , imate vi cuvenu partizanovu skolu igraca , poznati ste po tome da niste otimali igrace na razne nacine , to samo izmisljaju zlonamerni

mister

pre 10 godina

Au,padaju kao kruske redom...greota bre za momke...Da li su PREtrenirani,ili je crna magija(salim se :)),ili ko zna sta ne znam..Zavrsio sam DIF i secam se profesor na faks-u kaze da ligamenti pucaju ili od neutreniranosti ili od vrlo naporniog tempa trening-utakmica...Partizan je u OZBILJNOM problemu,a raspored ih ubija:Lokomotiva,KUP,Cibona,sve bitne i jake utakmice...Sportski pozdrav od navijaca Radnickog i sve najbolje momcima i sportistima ;)

Bojan

pre 10 godina

Ljudi, često bude duhovito zbijati šale i na Duletovo kukanje, Zvezdine bezspešne sezone, ali zbijati i ismijavati nekoga kome je zdravlje ugroženo to je uvek zlonamerno i podlo.
Zapitajte se ne kako bi se osećali da se povrede igrači tima za koji vi navijate,nego kako bi se osećali da se VI TAKO POVREDITE i pritom čitate ismijavanja i komentare sladjenja.

Pitanje za upravu KK Partizan

pre 10 godina

Gospodo Todoricu, Danilovicu i Vujosevicu... gde su pare?
Od sponzora, od prodaje karata, od prodaje igraca, od EL, od Dodika?
Zar je moguce da Partizan nema 200.000-250.000 evra da angazuje dva solidna igraca? Ili je sve isparilo? Ili je mozda u vasim dzepovima?
Prestanite da nam mazete oci pricama o malom budzetu, Covicu i zaveri protiv Partizana. Navijacima je dosta suplje price i jeftine demagogije! Hocemo finansijski izvestaj o poslovanju kluba! Ili ostavke. POD HITNO!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@Vaso78.Porediti te treninge sa ovim sada je u najmanju ruku smesno u svak sportu.Snaga je sada najvaznija stvar,a tada je bila tehnika i sut!

pfc

pre 10 godina

Ajmo "strucnjaci" objasnite sta se desava.
Najveca sramota su "grobari" koji negativisu Duleta.Da kriv je,za brdo trofeja.
Kad je tesko treba ih jos jace podrzati i nista vise.
ps.Svaka cast svima koji su sinoc ostali posle utakmice!!!

Napred Partizan

pre 10 godina

Samo mi se ne sviđa jedna stvar. Bogdanović se zahvaljuje na podršci, ne valja. On je trebao da napiše da se izvinjava, nije se on rođen naučio. Sve ostalo u rok službe " i kad ne budeš prvi ti.... verujte ljudi, mnogo su nas puta obradovali kada smo se najmanje nadali, nije vreme za raspravu, već za jedinstvo. Verujte.

frapantno neznanje Gagicevog zdravlja

pre 10 godina

"Koja je ironija za Grobare cinjenica da Gagicu i Musliju nista nije.Nije im opala ni dlaka sa glave.:)
(Mile, 28. januar 2014 17:52)"

Gagic je imao temperaturu... Po 2 put ove sezone ja mislim.

black

pre 10 godina

Mi smo Partizan!
U svako takmicenje ulazimo da ga osvojimo!
Svaku utakmicu zelimo da pobedimo!
Najjaci je onaj sastav koji je na terenu,nema izgovora!
Ovom timu su potrebni Omar Kuk i Dusan Kecman i to je to!
Samo hrabro!
I feel devotion!

ivan###

pre 10 godina

za sve one koji sumnjaju u metod rada duska vujosevica evo jedna imformacija!partizan nije vec 8 godina imao igraca s nekom ozbiljnom povredom a rezultati koje je partizan pravio za taj period su fantasticni i opste poznati!tako da svi vi koji blatite duleta i njegov sistem rada ste obicni zlonamernici i ne zelite da sagledate cinjenice!ove povrede su stvarno splet nesretnih okolnosti i nista vise...ziveo dule ziveo partizan!!!

wer

pre 10 godina

dok duleta se uvek treniralo jako, i uvek je bilo rezultata, za slucaj da neki imaju kratko pamcenje, ili su se tek rodili u novom milenijumu.

ono sto se sada desava moze imati veze sa losim kondicionim treninzima...

boki

pre 10 godina

Ma kakvi treninzi?? Pa Partizan igra barem 2 utakmice nedeljno. Odbijte put do Izraela, ture primera radi ili Moskve , pa koliko se to trenira a za 2 dana utakmica?? Po dolasku sledeci dan, masaze, fizijaterapeuti, oporavak igraca.ma dajte ne lupetajte mnogo

igor ns

pre 10 godina

Nije mi samo jasno jedno, zašto mi vas nije žao!? Igračima želim sve najbolje, ali DV i nabeđeni "poznavaoci" košarke koji za nikog nisu imali razumevanja u ostvarivanju svojih ciljeva rukovodeći se Makijavelijevim principima.....
Kao što vi volite reći: vidimo se u maju

pehovi

pre 10 godina

Boze moj. Pa desavaju se povrede i nije smak sveta. Nemora Partizan da bude svake godine sampion, a kako bi se i zvezdasi radoval, tudjoj nesreci. To je stvarno Hriscanski!!!

Sasho

pre 10 godina

Danilovicu javi se,jer si predsednik kluba ili marioneta?Pricam,pisem,sta se dogadja sa Bezbradicom,Andricem,Salicem?Kratka klupa ovi momci su trebali igrati utakmice!Evo kako ti Bogadan vraca,a daj boze da Lovrenj nije ovo izmislio zbog nastale situacije!

crnobeli delija

pre 10 godina

neko je pomenuo Drazena Petrovica kao primer jakog treninga i utakmica.

na stranu priroda/genetika i sreca da te neko ne udari, saplete, da ne doskocis na neciju nogu,... procitajte sta je sve Novosel uradio kad je stvarao "evropsku" Cibonu: promenjen rezim ishrane, tacno dozirani treninzi, rad sa trenerima borilackih vestina i odbojke (pogledajte snimke ciboninih utakmica iz tog doba, ni jedan pad igraca ne zavrsava treskom o parket, svi se ili kotrljaju ili proklizavaju na grudima). Ako se dobro secam, bio je neki tekst u novinama nakon dve godine takvig rada, za 89% su smanjili broj i tezinu povreda, nisu imali ni jednog ozbiljno povredjenog igraca a igrali su godinama subota-sreda. i to u onoj Jugoslaviji, gde je liga bila neuporedivo jaca sa bar 5-6 ekipa koje su pretendovale na vrh.

ali sve to trazi i disciplinu, i odricanja i ulaganja za kadrove (kojima se niko nece mesati u njihov deo posla). a videli smo i sami, dok se odvajaju pare za DV-tehniku i slivaju u kasu EL i Jadranske lige, nema se para ni za sta drugo.

LaBomba

pre 10 godina

Grobari morate shvatiti jednu stvar ovako smo i mi poceli proslu sezonu igrali sa 5 igraca a klupe nigdje i kada je doslo najbitnije niko nije mogao igrati zavrsicete ko mi prosle godine koliko vi to god poricali

Jenkins

pre 10 godina

Zaboravili ste da kazete da je i trener bio povredjen/bolestan u toku sezone, a predsednik uboden nozem. I posle kazu ne postoji karma. Jedino Tosa prkosi svim zakonima i nevoljama.

zoran

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)

Jak suter...7 poena po utakmici....

Kica i Praja, ako ne bi dali 30-35 po utakmici, uz % slobodnih bacanja 100% racunali bi da je bio slab dan..u vreme bez trojke...kada su uveli trojku, Praja u prvoj ligi Italije utrpa 70 poena...nemoj mi smao reci ti i ostali kako je kosharka danas jaca , jer NBA je ekstremno fizichka igra pa ljudi daju po 20 i preko poena...drugim rechima...shut ili imash, ili nemash...u Prtizanu , sem Bogdanovica niko zivi nema shut, a znamo da se kosharka igra za kosheve...
..mekana ruka se vidi i po slobodnim bacanjima..tu ti snaga ne igra nikakvu ulogu...ovi kao shoder da bacaju..

Sta si rekao..? Stize suter iz Vojvodine...

...ma ne budimo smesni...kosarka je pukla totalno...pa u Partizanu nemas jednog jedinog talenta iz Srbije...da nema stranaca to bi bio horor...normalno je da u partiznau pucaju, jer Vujosevic drzi tri centra koja nicemu ne sluze, pa kada su oni na parketu to je kao da 3-4 igraju protiv 5.; pa, ko bi to zidrzao...oni na klupi tesko da bi s eizborili na Adi da odigraju absket...majko moja, onaj Dalo..>!!!!!!!!!!!???????? Ko je njega doveo.???? Cemu sluzi...??

aca

pre 10 godina

Gledajući utakmicu od sinoć, utisak je da je Andriću mogla da se da šansa, barem u ABA ligi. Time bi se malo i Gagi rasteretio ,a dobili bismo i igrača za budućnost.
Možda bi to pomoglo nekako...

lynx

pre 10 godina

Ajoj, šta je ovo? Jesam zvezdaš, ali ovo nije dobro ni za Vas, a samim tim, ni za nas! Iskreno Vam želim da se konsolidujete, izborite F4 i da sa vama odlučujemo o tituli.

danilo

pre 10 godina

Postoji u životu period kada naidje serija loših dešavanja i to je jedan od zakona života:
Savladati prepreke na putu!
Bar bi komšije morale da razumeju seriju loših dešavanja pošto im ona traje već 40 godina.
Medju nama, to nije serija već način života, ali njihov izbor...

Mihajlo

pre 10 godina

nek odmori Zo ima ko da igra ionako rezultat u evroligi nije vise vazan,Gagic,Musli,Kinsi,Andric,Dalo izmene Milutinov,Salic,Bezbradica,Aranitovic,Bogdanovic

ivo2609

pre 10 godina

ja mislim da je DV predobar trener , da se na treninzima mora krvavoraditi da bi se uspjelo,ali imam jednu zamjerku ...recimo milosavljevic je u ABA ligi igra prosječno nekih 37-38 minuta ,i gledam utakmicu Partizan -Radnički
30 razlike početak trećeg quatera ,pa bar tada odmori dragana i ostale bitne igrače.....u toj utakmici milosavljevic je igrao 39 minuta,to jedino zamjeram Duletu za sve ostalo kapa dole treneru :-)

Srecko

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Celih 7 poena po mecu? Koliko li bi davao da nije bek suter???

Piksi

pre 10 godina

Ovo kao što je Mrđa kod nas imao temperaturu, pa nije krenuo na pripreme. Pa za dva dana igra kao nov...
Nema veze! Vama će doći Novak, Bertans II, Jaru...nama Luković, Vranješ...aha, hoće-hoće...videćete vi neverni!

nazalost stvarnost

pre 10 godina

Mnogi se kao pitaju kako nema srece ovaj partizan, a ja bi se upitao u metode rada Duska vujosevica, uz svo duzno postovanje, ali ovo moze samo da znaci da Dule preteruje i da je ekipa umorna, nije dobro izbalansirao oporavak, nema superkompenzacije, ljudi moji kada trener izgubi ovo u svojoj periodizaciji, sezona se nepise dobro, ne znam hoce li se izvuci iz ovoga

Dr.Mr.

pre 10 godina

@Stefann

Koliko znas toliko i pricas.Tacno je da Partizan nema rotaciju,al' zato bi treninzi trebalo da se prilagode.A ne pun gas na treningu i na utakmicama.Zna se da posle utakmice ide relax trening,da se malo igraci oporave.Posebno u ovakvom ritmu.

Delija

pre 10 godina

Kakve veze ima?Pa imate vi jos igraca,nisu oni jedini.Imate onog Bezbradicu,Andrica,Djoka Salica,Muslija,Gagica,Daloa,Uskokovica,Cuckovica,Trnavcevica,Zivadinovica i ostale...

Mare

pre 10 godina

Meni ovo zvuci neverovatno i lici na farsu. Mozda su resili da malo odmore tim u pola sezone kada su shvatili da nema mnogo svrhe vise da se trude?

neko

pre 10 godina

Dirk Novicki je svojevremeno istakao kako je sa trenerom izvodio dnevno po 1.000 uzastopnih bacanja pre odlaska u NBA. Sjajni „pancer“ je u karijeri imao više od 30 što manjih-što većih povreda ruke, a da se niko nije postavio pitanje da li je to posledica šutnutih 365.000 slobodnih bacanja tokom jedne godine. Međutim, njegovih 87,8 procenata uspešnosti sa linije slobodnjaka dovoljno govori o tome.

stefannn

pre 10 godina

Razlog povredama uopste nisu treninzi (pa ne trenira se 20h dnevno da bi se toliko preforsirao neko) vec to sto igraju sa 6-7 igraca mesecima (zbog povreda i nepoverenja u druge igrace)+ nedostatak srece i evo sta se desilo. Vidim javljaju se ''strucnjaci'' i na tv-u i po novinama, a sve neki sa diplomom Tomislava Nikolica. Svi treniraju par sati dnevno, svi klubovi sveta u svim sportovima. Zasto postoji odmor i rotacija nego da bi se neko odmorio, pored onoga da promeni tok igre, ako ne ide timu, a KKPartizan nema rotaciju i eto sta se dogodilo!

12 godina

pre 10 godina

Nije mi jasno kako svi ovi losi komentari dolaze sa lakocom i zlobom navijaca onog kluba. Pa kod Duleta se oduvek treniralo jako. 12 godina (uzimamo titule) nije bilo povreda kao poslednjih godinu dana. To samo govori, da Duletov pristup treninzima nema veze sa povredama, vec da je sve slucaj nesrecnih okolnosti.

marko_bgd

pre 10 godina

zvezdas sam...ali ovo nije dobro...mislim da fizioterapeuti,kondicioni treneri ne rade dobar posao...zajedno sa strucnim stabom partizana..sezona je dugacka,napor je veliki,misici su prenapregnuti,a samim tim i tetive i ligamenti...fizioterapeuti tu igraju glavnu ulogu u opustanju misica,da ne bi doslo do pucanja misica,kidanja ligamenata,i prikljestenja nerava kao sto je verovatno slucaj sa lovernom...kristijano ronaldo je svakom fizioterapeutu kupio po auto,zato sto se ne povredjuje...a jos plus mislim da vujosevic ne dozira minutazu kako treba,i da ih izrabljuje na treninzima....ove povrede nisu slucajnost na koju se oni vade!!!

zvezdas

pre 10 godina

Ja predlazem Radonjicu da naredni derbi odigra sa juniorima Zvezde.Posto ako izvedemo prvu postavu sa Nelsonom,Dzenkinsom,Bobijem itd bice to kosarkaski terorizam posle koga ce grobarima onih minus 42 iz Moskve da se cini kao odlican rezultat.Mogli bi sada da iskoristimo priliku i da im nanesemo mozda i najtezi poraz u istoriji ali nema potrebe za izivljavanjem.Pustite ih da rese svoje probleme a derbi koji se priblizava bi sada mogao da predstavlja dobru priliku da se nasi vazni igraci odmore pred duele u Evrokupu.

eee

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Ma nema... Kvalitetan igrac koji je belezio u KSL 7 poena po mecu...

navijac

pre 10 godina

Aj sad i ovi mediji preteruju! Ima covek malo bolove u nozi, pa sta sad, nek odmori protiv lokomotive ionako nam to nije bitno. A ovi sto likuju nad povredama igraca, vratice se to njima sve.. A Partizan ce izaci jaci iz svega!

Vladimir

pre 10 godina

Ova sezona je definitivno izgubljena u svakom smislu! Najbitnije je zdravlje igraca, treba usporiti, ako treba i prepustiti titulu fmp-u jer imaju bolji tim ove godine! Od sledece sezone opet krenuti polako pa narednih 12 godina zna se sta sledi! Niko nije od celika, ne mogu to igraci izdrzati! Mislim da je kriv Dule Vujosevic jer su hteli da sa 5 igraca iznesu sezonu! Prica o budzetu vise ne pije vodu, smorio je sa glupostima, treba Partizan da mu se zahvali na svemu sto je ucinio za Partizan i vreme je da se dovede neki mlad trener da krene nova era Partizana!

Insajder

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.

Cale

pre 10 godina

Ne bih hteo da trazim krivce ni u kome prosto povrede su nesrecne okolnosti, i sam sam se bavio sportom i vuko hronicne povrede, verujte treninzima moze samo da se poboljsa stanje... ja sam teretanom uspeo da prevazidjem povredu za koju su mi rekli da cu vuci ceo zivot, laktovi su bili u pitanju i zato vas molim da date podrsku i momcima i celom strucnom stabu. VOLIM PARTIZAN

Kofi Anan

pre 10 godina

Raspustiti strance, igrati sa nasim klincima, oprostiti se od sezone-dve pa da krenemo u opet u stvaranje neke baze jer bolje i to nego doziveti komsijsku sudbinu..

oklagija (mali budzet)

pre 10 godina

Kako je ovo moguce? Sta se desava? Jednom je slucajnost, pa i dva puta...ali ovoliko povreda pa to nikad nisam video. Kompletan strucni stab mora da snosi odgovornost, lekari, fizioterapeuti... Sta radite ljudima?

Komentator

pre 10 godina

Danak suludom tempu utakmica, jakim treninzima i upornim forsiranjem sest igraca! Jedan po jedan pucaju i to je negde i bilo ocekivano. Dule se suocio sa time da nema sirinu u timu i uporno odbija da smanji gas bar na nekoj utakmici!

*

pre 10 godina

Neeeee, stvarno ste iritirali sa izjavama i nadmenoscu ali ovi momci nisu zasluziliki ovolike nevolje. Iskrena podrska za sve igrace i ocekujem od moje Zvezde dzentlmenski istup bar u domacim takmicenjima.

Like Mike

pre 10 godina

Dule radi po istom sistemu kao sto je radio i zadnjih 15 godina. Svi koji su bili u partizanu su imali isti tretman. Vidis da se i pola NBA lige povredilo i iskidalo ligamente. Nesto tu drugo ne stima.

nikola

pre 10 godina

bas me cudi,verovatno ce za sledecu da bude naslov...KAPITEN hrabro i ako je povredjen on ovo on ono sprdnja od tima da nenamestise par utakmica cirkus

Vaso97

pre 10 godina

Dajte ljudi ovde neko zeza.Mislim da nije toliko do Duleta.Mora da se trenira kako je Drazen Petrovic!? Ovo je lagano ljudi sto oni treniraju..Drazen se rasturao po 7 8 sati prosecno dnevno..Svako jutro u sest.To mi verujte.I Partizan ima kondicione trenere i ostali strucni stab koji vec 15 godina iskreno da kazem vrhunsko obavlja svoj posao samo recite jel nije tako?Ovo nije toliko do trenera..Ja sam siguran za dve godine ko se podigne od ovih klinaca a minimm 50% ce biti vrhunski igraci tipa Bjelica,Nedovic itd..Bogdan decko se igra kosarke jednostavno..Jesam Partizanovac ali stvarno izgleda mi da ovaj talenat sto poseduje Bogdan je nesto sto nema limita koliko radis toliko ti se vraca znaci nema granice..Mora da se trenira!!!Mozda je ovo mnogo sto oni treniraju ali Bogdanovic da ovako nije radio ne bi igrao ni 25% od ovoga na cemu je danas.Dulee legendo kluba ove povrede moraju da se saniraju da se radi da ne dodje do povreda vise.Jos jedna povreda i cao Evroliga sledece godine.Brzo da se nadje pojacanje!!Sto pre!!Barem nesto na pola sezone!!

nenk

pre 10 godina

Koliko samo strucnjaka i znalaca!! Neverovatno kako svi znate razloge povredama. Sta ce nam treneri i strucnjaci u sportovima kada su tu Zvezdini i Partizanovi blogeri koji imaju odgovor na sva pitanja i teme.

Vizionar

pre 10 godina

Eto , koliko sam bio u pravu kada sam rekao, kada je Lovernj izabran za kapitena da je to , sledeci, igrac koji ce biti povredjen. Predvideo sam da DV nece stati dok ne povrdi prvu petorku. On , odmah mora da podnese ostavku , ako ima morala, ili ce se svi igraci povrediti kako bi ga oterali kao trenera.

Delija

pre 10 godina

Kako ne shvatate vi navijaci KK mali budzet.Nema love i onda je bolje reci da je neko povredjen ili da je zbog nediscipline odstranjen.Covic umesao prste.Ha hahahahahahahahahaha

Sale@

pre 10 godina

Eto šta se dešava kad sa 5 igrača u timu, neko želi da izgura celu sezonu.
A pritom na sve strane kuka, kako nema para, kako tv ne posvećuje dovoljno pažnje itd, itd...
Daj Bože da grešim, ali se bojim da je mali Bogdan "sledeći" na redu. Koliko ga Dule&co forsiraju, ne bi bilo čudo da se i njemu nešto desi...
Ovakvu vest sam inače očekivao!

S

pre 10 godina

Ne znam samo cemu ovo spinovanje u medijima?! I Drazen je trenirao 50 puta vise nego ovi momci i igrao po 40 minuta i svi sampioni od Djordjevica, Divca, Bodiroge, pa do Kice i Praje su igrali po 35-40 minuta.
Montiraju se neki kvazi doktori, prica se o prelasku Bogdanovica u Zvezdu. Kome bre trebaju ovakve vesti, sto se vodi kampanja protiv Partizana? Ako se neko sladi u mukama Partizana to je njegova stvar, pustite Partizan da radi po svom. Ko nije zadovoljan nek ide, a ja Vam garantujem da niko od ovih igraca nece otici zbog jakih treninga i slicnih gluposti.

oklagija (mali budzet)

pre 10 godina

Kako je ovo moguce? Sta se desava? Jednom je slucajnost, pa i dva puta...ali ovoliko povreda pa to nikad nisam video. Kompletan strucni stab mora da snosi odgovornost, lekari, fizioterapeuti... Sta radite ljudima?

Sale@

pre 10 godina

Eto šta se dešava kad sa 5 igrača u timu, neko želi da izgura celu sezonu.
A pritom na sve strane kuka, kako nema para, kako tv ne posvećuje dovoljno pažnje itd, itd...
Daj Bože da grešim, ali se bojim da je mali Bogdan "sledeći" na redu. Koliko ga Dule&co forsiraju, ne bi bilo čudo da se i njemu nešto desi...
Ovakvu vest sam inače očekivao!

Vaso97

pre 10 godina

Dajte ljudi ovde neko zeza.Mislim da nije toliko do Duleta.Mora da se trenira kako je Drazen Petrovic!? Ovo je lagano ljudi sto oni treniraju..Drazen se rasturao po 7 8 sati prosecno dnevno..Svako jutro u sest.To mi verujte.I Partizan ima kondicione trenere i ostali strucni stab koji vec 15 godina iskreno da kazem vrhunsko obavlja svoj posao samo recite jel nije tako?Ovo nije toliko do trenera..Ja sam siguran za dve godine ko se podigne od ovih klinaca a minimm 50% ce biti vrhunski igraci tipa Bjelica,Nedovic itd..Bogdan decko se igra kosarke jednostavno..Jesam Partizanovac ali stvarno izgleda mi da ovaj talenat sto poseduje Bogdan je nesto sto nema limita koliko radis toliko ti se vraca znaci nema granice..Mora da se trenira!!!Mozda je ovo mnogo sto oni treniraju ali Bogdanovic da ovako nije radio ne bi igrao ni 25% od ovoga na cemu je danas.Dulee legendo kluba ove povrede moraju da se saniraju da se radi da ne dodje do povreda vise.Jos jedna povreda i cao Evroliga sledece godine.Brzo da se nadje pojacanje!!Sto pre!!Barem nesto na pola sezone!!

Komentator

pre 10 godina

Danak suludom tempu utakmica, jakim treninzima i upornim forsiranjem sest igraca! Jedan po jedan pucaju i to je negde i bilo ocekivano. Dule se suocio sa time da nema sirinu u timu i uporno odbija da smanji gas bar na nekoj utakmici!

Delija

pre 10 godina

Kako ne shvatate vi navijaci KK mali budzet.Nema love i onda je bolje reci da je neko povredjen ili da je zbog nediscipline odstranjen.Covic umesao prste.Ha hahahahahahahahahaha

Vizionar

pre 10 godina

Eto , koliko sam bio u pravu kada sam rekao, kada je Lovernj izabran za kapitena da je to , sledeci, igrac koji ce biti povredjen. Predvideo sam da DV nece stati dok ne povrdi prvu petorku. On , odmah mora da podnese ostavku , ako ima morala, ili ce se svi igraci povrediti kako bi ga oterali kao trenera.

*

pre 10 godina

Neeeee, stvarno ste iritirali sa izjavama i nadmenoscu ali ovi momci nisu zasluziliki ovolike nevolje. Iskrena podrska za sve igrace i ocekujem od moje Zvezde dzentlmenski istup bar u domacim takmicenjima.

Jenkins

pre 10 godina

Zaboravili ste da kazete da je i trener bio povredjen/bolestan u toku sezone, a predsednik uboden nozem. I posle kazu ne postoji karma. Jedino Tosa prkosi svim zakonima i nevoljama.

Pitanje za upravu KK Partizan

pre 10 godina

Gospodo Todoricu, Danilovicu i Vujosevicu... gde su pare?
Od sponzora, od prodaje karata, od prodaje igraca, od EL, od Dodika?
Zar je moguce da Partizan nema 200.000-250.000 evra da angazuje dva solidna igraca? Ili je sve isparilo? Ili je mozda u vasim dzepovima?
Prestanite da nam mazete oci pricama o malom budzetu, Covicu i zaveri protiv Partizana. Navijacima je dosta suplje price i jeftine demagogije! Hocemo finansijski izvestaj o poslovanju kluba! Ili ostavke. POD HITNO!

Srecko

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Celih 7 poena po mecu? Koliko li bi davao da nije bek suter???

Kofi Anan

pre 10 godina

Raspustiti strance, igrati sa nasim klincima, oprostiti se od sezone-dve pa da krenemo u opet u stvaranje neke baze jer bolje i to nego doziveti komsijsku sudbinu..

Nemanja

pre 10 godina

Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve....

lynx

pre 10 godina

Ajoj, šta je ovo? Jesam zvezdaš, ali ovo nije dobro ni za Vas, a samim tim, ni za nas! Iskreno Vam želim da se konsolidujete, izborite F4 i da sa vama odlučujemo o tituli.

pfc

pre 10 godina

Ajmo "strucnjaci" objasnite sta se desava.
Najveca sramota su "grobari" koji negativisu Duleta.Da kriv je,za brdo trofeja.
Kad je tesko treba ih jos jace podrzati i nista vise.
ps.Svaka cast svima koji su sinoc ostali posle utakmice!!!

wer

pre 10 godina

dok duleta se uvek treniralo jako, i uvek je bilo rezultata, za slucaj da neki imaju kratko pamcenje, ili su se tek rodili u novom milenijumu.

ono sto se sada desava moze imati veze sa losim kondicionim treninzima...

nikola

pre 10 godina

bas me cudi,verovatno ce za sledecu da bude naslov...KAPITEN hrabro i ako je povredjen on ovo on ono sprdnja od tima da nenamestise par utakmica cirkus

Garbage collector

pre 10 godina

Šteta što Duško Vujošević nije igrao košarku pa da zna šta je fizički umor. Nije ni čudo što je doktor reprezentacije Srbije ( Galetić ) pre nekoliko dana rekao da "Vujošević ubija igrače".
Ukoliko neko igra ABA ligu i Ligu Šampiona, 2 kvalitetne lige sa 5 igrača kojima ne dozvoljava ni dan odmora, normalno je da se ovakve stvari dešavaju. Za 7 dana igrači su igrali u Izraelu, Zadru i Beogradu, valjda je normalno da isti igrači ne igraju svih 40 minuta, a ne želim da zamislim koliko su treninga imali u međuvremenu.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Pre nego krenem sa citanjem komentara samo da napomenem da se unapred radujem opravdanjima koje cete sada da osmislite za vaseg idola :)

crnobeli delija

pre 10 godina

neko je pomenuo Drazena Petrovica kao primer jakog treninga i utakmica.

na stranu priroda/genetika i sreca da te neko ne udari, saplete, da ne doskocis na neciju nogu,... procitajte sta je sve Novosel uradio kad je stvarao "evropsku" Cibonu: promenjen rezim ishrane, tacno dozirani treninzi, rad sa trenerima borilackih vestina i odbojke (pogledajte snimke ciboninih utakmica iz tog doba, ni jedan pad igraca ne zavrsava treskom o parket, svi se ili kotrljaju ili proklizavaju na grudima). Ako se dobro secam, bio je neki tekst u novinama nakon dve godine takvig rada, za 89% su smanjili broj i tezinu povreda, nisu imali ni jednog ozbiljno povredjenog igraca a igrali su godinama subota-sreda. i to u onoj Jugoslaviji, gde je liga bila neuporedivo jaca sa bar 5-6 ekipa koje su pretendovale na vrh.

ali sve to trazi i disciplinu, i odricanja i ulaganja za kadrove (kojima se niko nece mesati u njihov deo posla). a videli smo i sami, dok se odvajaju pare za DV-tehniku i slivaju u kasu EL i Jadranske lige, nema se para ni za sta drugo.

LaBomba

pre 10 godina

Grobari morate shvatiti jednu stvar ovako smo i mi poceli proslu sezonu igrali sa 5 igraca a klupe nigdje i kada je doslo najbitnije niko nije mogao igrati zavrsicete ko mi prosle godine koliko vi to god poricali

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Evo vam opet povod da mi lupate minuse.. Ja samo kazem da sumnjam u strucnost Partizanovih kondicionih trenera i fizioterapeuta. Ovo sam napisao i kad se povredio Vesterman i kad se povredio Milosavljevic. I DALJE MISLIM TO ISTO!!

zoran

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)

Jak suter...7 poena po utakmici....

Kica i Praja, ako ne bi dali 30-35 po utakmici, uz % slobodnih bacanja 100% racunali bi da je bio slab dan..u vreme bez trojke...kada su uveli trojku, Praja u prvoj ligi Italije utrpa 70 poena...nemoj mi smao reci ti i ostali kako je kosharka danas jaca , jer NBA je ekstremno fizichka igra pa ljudi daju po 20 i preko poena...drugim rechima...shut ili imash, ili nemash...u Prtizanu , sem Bogdanovica niko zivi nema shut, a znamo da se kosharka igra za kosheve...
..mekana ruka se vidi i po slobodnim bacanjima..tu ti snaga ne igra nikakvu ulogu...ovi kao shoder da bacaju..

Sta si rekao..? Stize suter iz Vojvodine...

...ma ne budimo smesni...kosarka je pukla totalno...pa u Partizanu nemas jednog jedinog talenta iz Srbije...da nema stranaca to bi bio horor...normalno je da u partiznau pucaju, jer Vujosevic drzi tri centra koja nicemu ne sluze, pa kada su oni na parketu to je kao da 3-4 igraju protiv 5.; pa, ko bi to zidrzao...oni na klupi tesko da bi s eizborili na Adi da odigraju absket...majko moja, onaj Dalo..>!!!!!!!!!!!???????? Ko je njega doveo.???? Cemu sluzi...??

srpska sveznalica

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate.. (Ja, 28. januar 2014 18:26)

nba liga se prakticno igra bez treninga... oni su manje optereceni jer su nagruvani nadopingovani crnci sa laganim suterskim treningom izmedju utakmica... ali delim tvoje misljenje da se igraci ne povredjuju zbog duleta. sudbina je cudo,a nba i amerika su drugi svet u odnosu na euroleague i evropu. licno vise cenim evropski pristup. pozdrav

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@*.Nisi ti nikakav zvezdas.A jel su oni imali takav ispust kada smo igrali sa 4 igraca i kada su nas pobedili sa 40 razlike.Pamti pa vrati!

stefannn

pre 10 godina

Razlog povredama uopste nisu treninzi (pa ne trenira se 20h dnevno da bi se toliko preforsirao neko) vec to sto igraju sa 6-7 igraca mesecima (zbog povreda i nepoverenja u druge igrace)+ nedostatak srece i evo sta se desilo. Vidim javljaju se ''strucnjaci'' i na tv-u i po novinama, a sve neki sa diplomom Tomislava Nikolica. Svi treniraju par sati dnevno, svi klubovi sveta u svim sportovima. Zasto postoji odmor i rotacija nego da bi se neko odmorio, pored onoga da promeni tok igre, ako ne ide timu, a KKPartizan nema rotaciju i eto sta se dogodilo!

Delija

pre 10 godina

Kakve veze ima?Pa imate vi jos igraca,nisu oni jedini.Imate onog Bezbradicu,Andrica,Djoka Salica,Muslija,Gagica,Daloa,Uskokovica,Cuckovica,Trnavcevica,Zivadinovica i ostale...

DV

pre 10 godina

vidi ovog sto pise da dule nije igrao kosarku,LUPI GLUPOST I OSTANE ZIV,igrao je za juniore partizana zajedno sa tvojom legendom covicem u timu!!!al kapiram gledas kosarko od skoro pa ne znas te stvari.

nazalost stvarnost

pre 10 godina

Mnogi se kao pitaju kako nema srece ovaj partizan, a ja bi se upitao u metode rada Duska vujosevica, uz svo duzno postovanje, ali ovo moze samo da znaci da Dule preteruje i da je ekipa umorna, nije dobro izbalansirao oporavak, nema superkompenzacije, ljudi moji kada trener izgubi ovo u svojoj periodizaciji, sezona se nepise dobro, ne znam hoce li se izvuci iz ovoga

igor ns

pre 10 godina

Nije mi samo jasno jedno, zašto mi vas nije žao!? Igračima želim sve najbolje, ali DV i nabeđeni "poznavaoci" košarke koji za nikog nisu imali razumevanja u ostvarivanju svojih ciljeva rukovodeći se Makijavelijevim principima.....
Kao što vi volite reći: vidimo se u maju

Miki

pre 10 godina

@ Paspalj

Novak je vec sve dogovorio sa Zvezdom. Ceka se samo da se vidi plasman Vrsca u prvenstvu. Ako Vrsac udje u Superligu onda Novak igra i Superligu za Vrsac pa na kraju sezone dolazi u Zvezdu. Ako se Vrsac ne plasira u SL onda Novak dolazi u Zvezdu pred Super ligu

neko

pre 10 godina

Dirk Novicki je svojevremeno istakao kako je sa trenerom izvodio dnevno po 1.000 uzastopnih bacanja pre odlaska u NBA. Sjajni „pancer“ je u karijeri imao više od 30 što manjih-što većih povreda ruke, a da se niko nije postavio pitanje da li je to posledica šutnutih 365.000 slobodnih bacanja tokom jedne godine. Međutim, njegovih 87,8 procenata uspešnosti sa linije slobodnjaka dovoljno govori o tome.

zvezdas

pre 10 godina

Ja predlazem Radonjicu da naredni derbi odigra sa juniorima Zvezde.Posto ako izvedemo prvu postavu sa Nelsonom,Dzenkinsom,Bobijem itd bice to kosarkaski terorizam posle koga ce grobarima onih minus 42 iz Moskve da se cini kao odlican rezultat.Mogli bi sada da iskoristimo priliku i da im nanesemo mozda i najtezi poraz u istoriji ali nema potrebe za izivljavanjem.Pustite ih da rese svoje probleme a derbi koji se priblizava bi sada mogao da predstavlja dobru priliku da se nasi vazni igraci odmore pred duele u Evrokupu.

eee

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Ma nema... Kvalitetan igrac koji je belezio u KSL 7 poena po mecu...

ivo2609

pre 10 godina

ja mislim da je DV predobar trener , da se na treninzima mora krvavoraditi da bi se uspjelo,ali imam jednu zamjerku ...recimo milosavljevic je u ABA ligi igra prosječno nekih 37-38 minuta ,i gledam utakmicu Partizan -Radnički
30 razlike početak trećeg quatera ,pa bar tada odmori dragana i ostale bitne igrače.....u toj utakmici milosavljevic je igrao 39 minuta,to jedino zamjeram Duletu za sve ostalo kapa dole treneru :-)

antiSPS

pre 10 godina

pa sta ima veze , imate vi cuvenu partizanovu skolu igraca , poznati ste po tome da niste otimali igrace na razne nacine , to samo izmisljaju zlonamerni

aca

pre 10 godina

Gledajući utakmicu od sinoć, utisak je da je Andriću mogla da se da šansa, barem u ABA ligi. Time bi se malo i Gagi rasteretio ,a dobili bismo i igrača za budućnost.
Možda bi to pomoglo nekako...

S

pre 10 godina

Ne znam samo cemu ovo spinovanje u medijima?! I Drazen je trenirao 50 puta vise nego ovi momci i igrao po 40 minuta i svi sampioni od Djordjevica, Divca, Bodiroge, pa do Kice i Praje su igrali po 35-40 minuta.
Montiraju se neki kvazi doktori, prica se o prelasku Bogdanovica u Zvezdu. Kome bre trebaju ovakve vesti, sto se vodi kampanja protiv Partizana? Ako se neko sladi u mukama Partizana to je njegova stvar, pustite Partizan da radi po svom. Ko nije zadovoljan nek ide, a ja Vam garantujem da niko od ovih igraca nece otici zbog jakih treninga i slicnih gluposti.

Sasho

pre 10 godina

Danilovicu javi se,jer si predsednik kluba ili marioneta?Pricam,pisem,sta se dogadja sa Bezbradicom,Andricem,Salicem?Kratka klupa ovi momci su trebali igrati utakmice!Evo kako ti Bogadan vraca,a daj boze da Lovrenj nije ovo izmislio zbog nastale situacije!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@Vaso78.Porediti te treninge sa ovim sada je u najmanju ruku smesno u svak sportu.Snaga je sada najvaznija stvar,a tada je bila tehnika i sut!

danilo

pre 10 godina

Postoji u životu period kada naidje serija loših dešavanja i to je jedan od zakona života:
Savladati prepreke na putu!
Bar bi komšije morale da razumeju seriju loših dešavanja pošto im ona traje već 40 godina.
Medju nama, to nije serija već način života, ali njihov izbor...

Insajder

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.

giroud

pre 10 godina

Dajte bre ljudi iz FK da pomognemo KK Partizan, da napunimo JNA u Martu dubke, i da zarada od karata ide ovom timu koji pravi cuda 13 godina za redom. Vidimo se protiv Lokomotive u Areni, makar prva petorka bili juniori ja sam tamo.

mister

pre 10 godina

Au,padaju kao kruske redom...greota bre za momke...Da li su PREtrenirani,ili je crna magija(salim se :)),ili ko zna sta ne znam..Zavrsio sam DIF i secam se profesor na faks-u kaze da ligamenti pucaju ili od neutreniranosti ili od vrlo naporniog tempa trening-utakmica...Partizan je u OZBILJNOM problemu,a raspored ih ubija:Lokomotiva,KUP,Cibona,sve bitne i jake utakmice...Sportski pozdrav od navijaca Radnickog i sve najbolje momcima i sportistima ;)

Luke Babbit

pre 10 godina

Ne palite se više na ovakve vesti.Nema govora ni o kakvoj povredi Lovernja.Ovo je klasično spinovanje ne bi li se Partizan totalno destabilizovao.Ovome treba stati na put,dovesti par pojačanja i zgaziti onaj privatni a državni projekat od tri slova.

Piksi

pre 10 godina

Ovo kao što je Mrđa kod nas imao temperaturu, pa nije krenuo na pripreme. Pa za dva dana igra kao nov...
Nema veze! Vama će doći Novak, Bertans II, Jaru...nama Luković, Vranješ...aha, hoće-hoće...videćete vi neverni!

frapantno neznanje Gagicevog zdravlja

pre 10 godina

"Koja je ironija za Grobare cinjenica da Gagicu i Musliju nista nije.Nije im opala ni dlaka sa glave.:)
(Mile, 28. januar 2014 17:52)"

Gagic je imao temperaturu... Po 2 put ove sezone ja mislim.

boki

pre 10 godina

Ma kakvi treninzi?? Pa Partizan igra barem 2 utakmice nedeljno. Odbijte put do Izraela, ture primera radi ili Moskve , pa koliko se to trenira a za 2 dana utakmica?? Po dolasku sledeci dan, masaze, fizijaterapeuti, oporavak igraca.ma dajte ne lupetajte mnogo

marko_bgd

pre 10 godina

zvezdas sam...ali ovo nije dobro...mislim da fizioterapeuti,kondicioni treneri ne rade dobar posao...zajedno sa strucnim stabom partizana..sezona je dugacka,napor je veliki,misici su prenapregnuti,a samim tim i tetive i ligamenti...fizioterapeuti tu igraju glavnu ulogu u opustanju misica,da ne bi doslo do pucanja misica,kidanja ligamenata,i prikljestenja nerava kao sto je verovatno slucaj sa lovernom...kristijano ronaldo je svakom fizioterapeutu kupio po auto,zato sto se ne povredjuje...a jos plus mislim da vujosevic ne dozira minutazu kako treba,i da ih izrabljuje na treninzima....ove povrede nisu slucajnost na koju se oni vade!!!

Mare

pre 10 godina

Meni ovo zvuci neverovatno i lici na farsu. Mozda su resili da malo odmore tim u pola sezone kada su shvatili da nema mnogo svrhe vise da se trude?

Dr.Mr.

pre 10 godina

@Stefann

Koliko znas toliko i pricas.Tacno je da Partizan nema rotaciju,al' zato bi treninzi trebalo da se prilagode.A ne pun gas na treningu i na utakmicama.Zna se da posle utakmice ide relax trening,da se malo igraci oporave.Posebno u ovakvom ritmu.

Bojan

pre 10 godina

Ljudi, često bude duhovito zbijati šale i na Duletovo kukanje, Zvezdine bezspešne sezone, ali zbijati i ismijavati nekoga kome je zdravlje ugroženo to je uvek zlonamerno i podlo.
Zapitajte se ne kako bi se osećali da se povrede igrači tima za koji vi navijate,nego kako bi se osećali da se VI TAKO POVREDITE i pritom čitate ismijavanja i komentare sladjenja.

pehovi

pre 10 godina

Boze moj. Pa desavaju se povrede i nije smak sveta. Nemora Partizan da bude svake godine sampion, a kako bi se i zvezdasi radoval, tudjoj nesreci. To je stvarno Hriscanski!!!

Ja

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate..

Like Mike

pre 10 godina

Dule radi po istom sistemu kao sto je radio i zadnjih 15 godina. Svi koji su bili u partizanu su imali isti tretman. Vidis da se i pola NBA lige povredilo i iskidalo ligamente. Nesto tu drugo ne stima.

12 godina

pre 10 godina

Nije mi jasno kako svi ovi losi komentari dolaze sa lakocom i zlobom navijaca onog kluba. Pa kod Duleta se oduvek treniralo jako. 12 godina (uzimamo titule) nije bilo povreda kao poslednjih godinu dana. To samo govori, da Duletov pristup treninzima nema veze sa povredama, vec da je sve slucaj nesrecnih okolnosti.

nenk

pre 10 godina

Koliko samo strucnjaka i znalaca!! Neverovatno kako svi znate razloge povredama. Sta ce nam treneri i strucnjaci u sportovima kada su tu Zvezdini i Partizanovi blogeri koji imaju odgovor na sva pitanja i teme.

Vladimir

pre 10 godina

Ova sezona je definitivno izgubljena u svakom smislu! Najbitnije je zdravlje igraca, treba usporiti, ako treba i prepustiti titulu fmp-u jer imaju bolji tim ove godine! Od sledece sezone opet krenuti polako pa narednih 12 godina zna se sta sledi! Niko nije od celika, ne mogu to igraci izdrzati! Mislim da je kriv Dule Vujosevic jer su hteli da sa 5 igraca iznesu sezonu! Prica o budzetu vise ne pije vodu, smorio je sa glupostima, treba Partizan da mu se zahvali na svemu sto je ucinio za Partizan i vreme je da se dovede neki mlad trener da krene nova era Partizana!

Cale

pre 10 godina

Ne bih hteo da trazim krivce ni u kome prosto povrede su nesrecne okolnosti, i sam sam se bavio sportom i vuko hronicne povrede, verujte treninzima moze samo da se poboljsa stanje... ja sam teretanom uspeo da prevazidjem povredu za koju su mi rekli da cu vuci ceo zivot, laktovi su bili u pitanju i zato vas molim da date podrsku i momcima i celom strucnom stabu. VOLIM PARTIZAN

Mihajlo

pre 10 godina

nek odmori Zo ima ko da igra ionako rezultat u evroligi nije vise vazan,Gagic,Musli,Kinsi,Andric,Dalo izmene Milutinov,Salic,Bezbradica,Aranitovic,Bogdanovic

ivan###

pre 10 godina

za sve one koji sumnjaju u metod rada duska vujosevica evo jedna imformacija!partizan nije vec 8 godina imao igraca s nekom ozbiljnom povredom a rezultati koje je partizan pravio za taj period su fantasticni i opste poznati!tako da svi vi koji blatite duleta i njegov sistem rada ste obicni zlonamernici i ne zelite da sagledate cinjenice!ove povrede su stvarno splet nesretnih okolnosti i nista vise...ziveo dule ziveo partizan!!!

navijac

pre 10 godina

Aj sad i ovi mediji preteruju! Ima covek malo bolove u nozi, pa sta sad, nek odmori protiv lokomotive ionako nam to nije bitno. A ovi sto likuju nad povredama igraca, vratice se to njima sve.. A Partizan ce izaci jaci iz svega!

consigliere

pre 10 godina

Nema veze sa vezom to da je zbog treninga doslo do povreda Gagija, Lea i Berte...Imate linkove, pa procitajte...

http://www.vita-maxima.org/saznajte-vise/povrede-ligamenata-kolena/
http://www.stetoskop.info/Povrede-ligamenta-kolena-3907-c54-content.htm?b7

pazi sta pricas

pre 10 godina

Neverovatno,malopre sebi kažem zamisli i Lovernj se povredi,i pročitam ovo. Auuu loše
(Nikola, 28. januar 2014 16:46)

bolje da si sebi rekao da zelis milion dolara ...

razmisli gde su pare?

pre 10 godina

@Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve
(Nemanja, 28. januar 2014 18:53)


Pa da, opste je poznato da su mladi igraci izuzetno skloni povredama!

Vidi, kada se 1 igrac povredi to je normalno, desava se svakom, kada su 2 to je vec maler, za 3 se pali crvena lampica da nesto izgleda nije kako treba, a 4 i 5 sa sigurnoscu govori da nesto debelo nije kako treba!

Ja stvarno ne znam sta je sa vama i da li je moguce da je svima mrznja i neki kompleks toliko popio mozak pa ne mozete da vidite nesto sto vidi i slepac! Vidi se da su vam idoli oni kojima takodje nista nije sveto i koji su sve ove godine mogli da gaze i preko mrtvih samo zarad titula i igranja Evrolige, jer je to donosilo novce, one iste za koje se sada ne zna gde su, a sto je njih jedino zanimalo!

Ta gramzivost je bila tolika da su bez imalo grize savesti gasili klubove koji su im stajali na putu, otimali igrace pretnjama i ucenama, potkupljivali i maltretirali sudije, sve u svemu radili sve da budu jedini na ovom prostoru koji ce imati debeli interes od kosarke!

A kada cuvena skola vise ne postoji, zato nema otimacine, ostalo im je da gaze ovo sto imaju preko granica ne bi li se ponovo dokopali Evrolige i jos malo para!

black

pre 10 godina

Mi smo Partizan!
U svako takmicenje ulazimo da ga osvojimo!
Svaku utakmicu zelimo da pobedimo!
Najjaci je onaj sastav koji je na terenu,nema izgovora!
Ovom timu su potrebni Omar Kuk i Dusan Kecman i to je to!
Samo hrabro!
I feel devotion!

Pokojni Toza

pre 10 godina

Kada je zvezdin fudbaler Vilotic imao zdravstvenih problema, Grobari su na jugu istakli transparent "Vilota Pobedi". Citam komentare Zvezdasa na vesti o teskim povredama partizanovih igraca i kazem sam sebi: Boze hvala ti sto sam Grobar.

Napred Partizan

pre 10 godina

Samo mi se ne sviđa jedna stvar. Bogdanović se zahvaljuje na podršci, ne valja. On je trebao da napiše da se izvinjava, nije se on rođen naučio. Sve ostalo u rok službe " i kad ne budeš prvi ti.... verujte ljudi, mnogo su nas puta obradovali kada smo se najmanje nadali, nije vreme za raspravu, već za jedinstvo. Verujte.

bole

pre 10 godina

a sto ne napadate klopa iz dordmunda! pa i on "kida" ligamente igracima! gundogan,subotic,blazikovski i govore za njega da je majstor! i on igra s malim brojem igraca i otuda tolike povrede! a zamisli fmp bez dzenkinsa(milosavljević) nelsona(westwrman) silba (bertans) pa tuga bi vas bila gledat! a ne daj boze da se povrijedi il capitano velemajstor simonović e to bi vec bio,svetski dan zalosti za kosarku

chera-bera

pre 10 godina

U Partizanu se godinama isto radi, utakmica mnogo dve nedeljno i nije bilo ovoliko povreda.
Prema tome sada izvoditi zaključke, okrivljivati način treninga i biti pametan ja stvarno smešno.
Splet ekstremno nesrećnih okolnosti i kraj priče.

реалан

pre 10 godina

нека се мало клуб отвори за играче, па да имају ротацију, а не да играју по 35 мин. паре штекају себи, а играју топ 16 са 4 играча, подршка играчима и вујошевићу!!

Dule vizionar

pre 10 godina

Nema to veze sa treningom. Partizan je prosle godine imao srece, pa nije usao u TOP 16, inace bi bilo isto ovako kao sada. E, ali ove godine su imali konkurenciju Zvezde, a namestila se prilika sa Obradovicem. Ovo sada je cena toga. Zrtvovali su celu sezone samo da bi rekli usli smo u TOP 16, a Zvezda nije. Pa kazite posle da nisu kompleksasi.

Srki

pre 10 godina

Pe evo, ja navijam za Partizan, opušteno, bez zaslepljenosti, fanatizma... A ovi jadni dečaci su došli u situaciju (sigurno ne samo svojom voljom) da fanatično ginu na terenu (verovatno i izvan njega), što ne može da se završi dobro. Moje mišljenje (iskustvo) - u kakvom je general stanju, u takvom će mu biti i vojska; u kakvom su stanju roditeji, u takvom su i deca; u kakvom je šef u firmi stanju, u takvom će mu biti i radnici; itd.

dejan

pre 10 godina

Danima čitam različite komentare navijača,pa sam rešio da i ja dam svoj komentar na povrede igrača partizana.Određeni navijači iznose da je stanje sa povredama sticaj okolnosti,e pa gospodo nije taj slučaj u pitanju.Pogledati ne tako daleko unazad nekoliko godina videćete velik broj igrača koji su se povredili čim su napustili Partizan.Za one koji imaju kratko pamćenje Avdalović,Vujanić,Marić,Veličković,Tripković,Lučić,mislite o tome.Malo je mnogo da bi bilo slučajno.

zemunac1995

pre 10 godina

@vaso97
Ti si nasao da porediš Dražena sa ovim igračima? Pa Dražen je ceo život tako trenirao, dok ovi tako treniraju verovatno tek otkad su došli u Partizan.
Koliko igrača je poznato po tome da su trenirali po osam sati dnevno?
Ja sam čuo samo za Dražena i MJ-a. Sigurno ih ima još koji toliko treniraju, ali oni čine mozda 1% svih igrača. Ne moze svačiji organizam da izdrži takav ritam treniranja, a dokaz su ti ove povrede.

Delija

pre 10 godina

Kako ne shvatate vi navijaci KK mali budzet.Nema love i onda je bolje reci da je neko povredjen ili da je zbog nediscipline odstranjen.Covic umesao prste.Ha hahahahahahahahahaha

Vizionar

pre 10 godina

Eto , koliko sam bio u pravu kada sam rekao, kada je Lovernj izabran za kapitena da je to , sledeci, igrac koji ce biti povredjen. Predvideo sam da DV nece stati dok ne povrdi prvu petorku. On , odmah mora da podnese ostavku , ako ima morala, ili ce se svi igraci povrediti kako bi ga oterali kao trenera.

Kofi Anan

pre 10 godina

Raspustiti strance, igrati sa nasim klincima, oprostiti se od sezone-dve pa da krenemo u opet u stvaranje neke baze jer bolje i to nego doziveti komsijsku sudbinu..

Sale@

pre 10 godina

Eto šta se dešava kad sa 5 igrača u timu, neko želi da izgura celu sezonu.
A pritom na sve strane kuka, kako nema para, kako tv ne posvećuje dovoljno pažnje itd, itd...
Daj Bože da grešim, ali se bojim da je mali Bogdan "sledeći" na redu. Koliko ga Dule&co forsiraju, ne bi bilo čudo da se i njemu nešto desi...
Ovakvu vest sam inače očekivao!

Vaso97

pre 10 godina

Dajte ljudi ovde neko zeza.Mislim da nije toliko do Duleta.Mora da se trenira kako je Drazen Petrovic!? Ovo je lagano ljudi sto oni treniraju..Drazen se rasturao po 7 8 sati prosecno dnevno..Svako jutro u sest.To mi verujte.I Partizan ima kondicione trenere i ostali strucni stab koji vec 15 godina iskreno da kazem vrhunsko obavlja svoj posao samo recite jel nije tako?Ovo nije toliko do trenera..Ja sam siguran za dve godine ko se podigne od ovih klinaca a minimm 50% ce biti vrhunski igraci tipa Bjelica,Nedovic itd..Bogdan decko se igra kosarke jednostavno..Jesam Partizanovac ali stvarno izgleda mi da ovaj talenat sto poseduje Bogdan je nesto sto nema limita koliko radis toliko ti se vraca znaci nema granice..Mora da se trenira!!!Mozda je ovo mnogo sto oni treniraju ali Bogdanovic da ovako nije radio ne bi igrao ni 25% od ovoga na cemu je danas.Dulee legendo kluba ove povrede moraju da se saniraju da se radi da ne dodje do povreda vise.Jos jedna povreda i cao Evroliga sledece godine.Brzo da se nadje pojacanje!!Sto pre!!Barem nesto na pola sezone!!

nikola

pre 10 godina

bas me cudi,verovatno ce za sledecu da bude naslov...KAPITEN hrabro i ako je povredjen on ovo on ono sprdnja od tima da nenamestise par utakmica cirkus

Insajder

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.

oklagija (mali budzet)

pre 10 godina

Kako je ovo moguce? Sta se desava? Jednom je slucajnost, pa i dva puta...ali ovoliko povreda pa to nikad nisam video. Kompletan strucni stab mora da snosi odgovornost, lekari, fizioterapeuti... Sta radite ljudima?

Garbage collector

pre 10 godina

Šteta što Duško Vujošević nije igrao košarku pa da zna šta je fizički umor. Nije ni čudo što je doktor reprezentacije Srbije ( Galetić ) pre nekoliko dana rekao da "Vujošević ubija igrače".
Ukoliko neko igra ABA ligu i Ligu Šampiona, 2 kvalitetne lige sa 5 igrača kojima ne dozvoljava ni dan odmora, normalno je da se ovakve stvari dešavaju. Za 7 dana igrači su igrali u Izraelu, Zadru i Beogradu, valjda je normalno da isti igrači ne igraju svih 40 minuta, a ne želim da zamislim koliko su treninga imali u međuvremenu.

nazalost stvarnost

pre 10 godina

Mnogi se kao pitaju kako nema srece ovaj partizan, a ja bi se upitao u metode rada Duska vujosevica, uz svo duzno postovanje, ali ovo moze samo da znaci da Dule preteruje i da je ekipa umorna, nije dobro izbalansirao oporavak, nema superkompenzacije, ljudi moji kada trener izgubi ovo u svojoj periodizaciji, sezona se nepise dobro, ne znam hoce li se izvuci iz ovoga

zvezdas

pre 10 godina

Ja predlazem Radonjicu da naredni derbi odigra sa juniorima Zvezde.Posto ako izvedemo prvu postavu sa Nelsonom,Dzenkinsom,Bobijem itd bice to kosarkaski terorizam posle koga ce grobarima onih minus 42 iz Moskve da se cini kao odlican rezultat.Mogli bi sada da iskoristimo priliku i da im nanesemo mozda i najtezi poraz u istoriji ali nema potrebe za izivljavanjem.Pustite ih da rese svoje probleme a derbi koji se priblizava bi sada mogao da predstavlja dobru priliku da se nasi vazni igraci odmore pred duele u Evrokupu.

Luke Babbit

pre 10 godina

Ne palite se više na ovakve vesti.Nema govora ni o kakvoj povredi Lovernja.Ovo je klasično spinovanje ne bi li se Partizan totalno destabilizovao.Ovome treba stati na put,dovesti par pojačanja i zgaziti onaj privatni a državni projekat od tri slova.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Pre nego krenem sa citanjem komentara samo da napomenem da se unapred radujem opravdanjima koje cete sada da osmislite za vaseg idola :)

black

pre 10 godina

Mi smo Partizan!
U svako takmicenje ulazimo da ga osvojimo!
Svaku utakmicu zelimo da pobedimo!
Najjaci je onaj sastav koji je na terenu,nema izgovora!
Ovom timu su potrebni Omar Kuk i Dusan Kecman i to je to!
Samo hrabro!
I feel devotion!

LaBomba

pre 10 godina

Grobari morate shvatiti jednu stvar ovako smo i mi poceli proslu sezonu igrali sa 5 igraca a klupe nigdje i kada je doslo najbitnije niko nije mogao igrati zavrsicete ko mi prosle godine koliko vi to god poricali

Vladimir

pre 10 godina

Ova sezona je definitivno izgubljena u svakom smislu! Najbitnije je zdravlje igraca, treba usporiti, ako treba i prepustiti titulu fmp-u jer imaju bolji tim ove godine! Od sledece sezone opet krenuti polako pa narednih 12 godina zna se sta sledi! Niko nije od celika, ne mogu to igraci izdrzati! Mislim da je kriv Dule Vujosevic jer su hteli da sa 5 igraca iznesu sezonu! Prica o budzetu vise ne pije vodu, smorio je sa glupostima, treba Partizan da mu se zahvali na svemu sto je ucinio za Partizan i vreme je da se dovede neki mlad trener da krene nova era Partizana!

pfc

pre 10 godina

Ajmo "strucnjaci" objasnite sta se desava.
Najveca sramota su "grobari" koji negativisu Duleta.Da kriv je,za brdo trofeja.
Kad je tesko treba ih jos jace podrzati i nista vise.
ps.Svaka cast svima koji su sinoc ostali posle utakmice!!!

Ja

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate..

Nemanja

pre 10 godina

Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve....

Komentator

pre 10 godina

Danak suludom tempu utakmica, jakim treninzima i upornim forsiranjem sest igraca! Jedan po jedan pucaju i to je negde i bilo ocekivano. Dule se suocio sa time da nema sirinu u timu i uporno odbija da smanji gas bar na nekoj utakmici!

igor ns

pre 10 godina

Nije mi samo jasno jedno, zašto mi vas nije žao!? Igračima želim sve najbolje, ali DV i nabeđeni "poznavaoci" košarke koji za nikog nisu imali razumevanja u ostvarivanju svojih ciljeva rukovodeći se Makijavelijevim principima.....
Kao što vi volite reći: vidimo se u maju

giroud

pre 10 godina

Dajte bre ljudi iz FK da pomognemo KK Partizan, da napunimo JNA u Martu dubke, i da zarada od karata ide ovom timu koji pravi cuda 13 godina za redom. Vidimo se protiv Lokomotive u Areni, makar prva petorka bili juniori ja sam tamo.

danilo

pre 10 godina

Postoji u životu period kada naidje serija loših dešavanja i to je jedan od zakona života:
Savladati prepreke na putu!
Bar bi komšije morale da razumeju seriju loših dešavanja pošto im ona traje već 40 godina.
Medju nama, to nije serija već način života, ali njihov izbor...

ivan###

pre 10 godina

za sve one koji sumnjaju u metod rada duska vujosevica evo jedna imformacija!partizan nije vec 8 godina imao igraca s nekom ozbiljnom povredom a rezultati koje je partizan pravio za taj period su fantasticni i opste poznati!tako da svi vi koji blatite duleta i njegov sistem rada ste obicni zlonamernici i ne zelite da sagledate cinjenice!ove povrede su stvarno splet nesretnih okolnosti i nista vise...ziveo dule ziveo partizan!!!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@*.Nisi ti nikakav zvezdas.A jel su oni imali takav ispust kada smo igrali sa 4 igraca i kada su nas pobedili sa 40 razlike.Pamti pa vrati!

srpska sveznalica

pre 10 godina

Kako moze neko da lupa toliko o tome kako su igraci preoptereceni na i zbog toga se povredjuju.. Nisam cuo vecu glupost! Pa da je tako pola NBA lige ne bi igralo.. Ako ne volite Duleta, ne morate da lupetate.. (Ja, 28. januar 2014 18:26)

nba liga se prakticno igra bez treninga... oni su manje optereceni jer su nagruvani nadopingovani crnci sa laganim suterskim treningom izmedju utakmica... ali delim tvoje misljenje da se igraci ne povredjuju zbog duleta. sudbina je cudo,a nba i amerika su drugi svet u odnosu na euroleague i evropu. licno vise cenim evropski pristup. pozdrav

Dr.Mr.

pre 10 godina

@Stefann

Koliko znas toliko i pricas.Tacno je da Partizan nema rotaciju,al' zato bi treninzi trebalo da se prilagode.A ne pun gas na treningu i na utakmicama.Zna se da posle utakmice ide relax trening,da se malo igraci oporave.Posebno u ovakvom ritmu.

zoran

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)

Jak suter...7 poena po utakmici....

Kica i Praja, ako ne bi dali 30-35 po utakmici, uz % slobodnih bacanja 100% racunali bi da je bio slab dan..u vreme bez trojke...kada su uveli trojku, Praja u prvoj ligi Italije utrpa 70 poena...nemoj mi smao reci ti i ostali kako je kosharka danas jaca , jer NBA je ekstremno fizichka igra pa ljudi daju po 20 i preko poena...drugim rechima...shut ili imash, ili nemash...u Prtizanu , sem Bogdanovica niko zivi nema shut, a znamo da se kosharka igra za kosheve...
..mekana ruka se vidi i po slobodnim bacanjima..tu ti snaga ne igra nikakvu ulogu...ovi kao shoder da bacaju..

Sta si rekao..? Stize suter iz Vojvodine...

...ma ne budimo smesni...kosarka je pukla totalno...pa u Partizanu nemas jednog jedinog talenta iz Srbije...da nema stranaca to bi bio horor...normalno je da u partiznau pucaju, jer Vujosevic drzi tri centra koja nicemu ne sluze, pa kada su oni na parketu to je kao da 3-4 igraju protiv 5.; pa, ko bi to zidrzao...oni na klupi tesko da bi s eizborili na Adi da odigraju absket...majko moja, onaj Dalo..>!!!!!!!!!!!???????? Ko je njega doveo.???? Cemu sluzi...??

DV

pre 10 godina

vidi ovog sto pise da dule nije igrao kosarku,LUPI GLUPOST I OSTANE ZIV,igrao je za juniore partizana zajedno sa tvojom legendom covicem u timu!!!al kapiram gledas kosarko od skoro pa ne znas te stvari.

*

pre 10 godina

Neeeee, stvarno ste iritirali sa izjavama i nadmenoscu ali ovi momci nisu zasluziliki ovolike nevolje. Iskrena podrska za sve igrace i ocekujem od moje Zvezde dzentlmenski istup bar u domacim takmicenjima.

S

pre 10 godina

Ne znam samo cemu ovo spinovanje u medijima?! I Drazen je trenirao 50 puta vise nego ovi momci i igrao po 40 minuta i svi sampioni od Djordjevica, Divca, Bodiroge, pa do Kice i Praje su igrali po 35-40 minuta.
Montiraju se neki kvazi doktori, prica se o prelasku Bogdanovica u Zvezdu. Kome bre trebaju ovakve vesti, sto se vodi kampanja protiv Partizana? Ako se neko sladi u mukama Partizana to je njegova stvar, pustite Partizan da radi po svom. Ko nije zadovoljan nek ide, a ja Vam garantujem da niko od ovih igraca nece otici zbog jakih treninga i slicnih gluposti.

wer

pre 10 godina

dok duleta se uvek treniralo jako, i uvek je bilo rezultata, za slucaj da neki imaju kratko pamcenje, ili su se tek rodili u novom milenijumu.

ono sto se sada desava moze imati veze sa losim kondicionim treninzima...

Pitanje za upravu KK Partizan

pre 10 godina

Gospodo Todoricu, Danilovicu i Vujosevicu... gde su pare?
Od sponzora, od prodaje karata, od prodaje igraca, od EL, od Dodika?
Zar je moguce da Partizan nema 200.000-250.000 evra da angazuje dva solidna igraca? Ili je sve isparilo? Ili je mozda u vasim dzepovima?
Prestanite da nam mazete oci pricama o malom budzetu, Covicu i zaveri protiv Partizana. Navijacima je dosta suplje price i jeftine demagogije! Hocemo finansijski izvestaj o poslovanju kluba! Ili ostavke. POD HITNO!

12 godina

pre 10 godina

Nije mi jasno kako svi ovi losi komentari dolaze sa lakocom i zlobom navijaca onog kluba. Pa kod Duleta se oduvek treniralo jako. 12 godina (uzimamo titule) nije bilo povreda kao poslednjih godinu dana. To samo govori, da Duletov pristup treninzima nema veze sa povredama, vec da je sve slucaj nesrecnih okolnosti.

Jenkins

pre 10 godina

Zaboravili ste da kazete da je i trener bio povredjen/bolestan u toku sezone, a predsednik uboden nozem. I posle kazu ne postoji karma. Jedino Tosa prkosi svim zakonima i nevoljama.

stefannn

pre 10 godina

Razlog povredama uopste nisu treninzi (pa ne trenira se 20h dnevno da bi se toliko preforsirao neko) vec to sto igraju sa 6-7 igraca mesecima (zbog povreda i nepoverenja u druge igrace)+ nedostatak srece i evo sta se desilo. Vidim javljaju se ''strucnjaci'' i na tv-u i po novinama, a sve neki sa diplomom Tomislava Nikolica. Svi treniraju par sati dnevno, svi klubovi sveta u svim sportovima. Zasto postoji odmor i rotacija nego da bi se neko odmorio, pored onoga da promeni tok igre, ako ne ide timu, a KKPartizan nema rotaciju i eto sta se dogodilo!

pehovi

pre 10 godina

Boze moj. Pa desavaju se povrede i nije smak sveta. Nemora Partizan da bude svake godine sampion, a kako bi se i zvezdasi radoval, tudjoj nesreci. To je stvarno Hriscanski!!!

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Evo vam opet povod da mi lupate minuse.. Ja samo kazem da sumnjam u strucnost Partizanovih kondicionih trenera i fizioterapeuta. Ovo sam napisao i kad se povredio Vesterman i kad se povredio Milosavljevic. I DALJE MISLIM TO ISTO!!

Dule vizionar

pre 10 godina

Nema to veze sa treningom. Partizan je prosle godine imao srece, pa nije usao u TOP 16, inace bi bilo isto ovako kao sada. E, ali ove godine su imali konkurenciju Zvezde, a namestila se prilika sa Obradovicem. Ovo sada je cena toga. Zrtvovali su celu sezone samo da bi rekli usli smo u TOP 16, a Zvezda nije. Pa kazite posle da nisu kompleksasi.

navijac

pre 10 godina

Aj sad i ovi mediji preteruju! Ima covek malo bolove u nozi, pa sta sad, nek odmori protiv lokomotive ionako nam to nije bitno. A ovi sto likuju nad povredama igraca, vratice se to njima sve.. A Partizan ce izaci jaci iz svega!

Mare

pre 10 godina

Meni ovo zvuci neverovatno i lici na farsu. Mozda su resili da malo odmore tim u pola sezone kada su shvatili da nema mnogo svrhe vise da se trude?

Napred Partizan

pre 10 godina

Samo mi se ne sviđa jedna stvar. Bogdanović se zahvaljuje na podršci, ne valja. On je trebao da napiše da se izvinjava, nije se on rođen naučio. Sve ostalo u rok službe " i kad ne budeš prvi ti.... verujte ljudi, mnogo su nas puta obradovali kada smo se najmanje nadali, nije vreme za raspravu, već za jedinstvo. Verujte.

Bojan

pre 10 godina

Ljudi, često bude duhovito zbijati šale i na Duletovo kukanje, Zvezdine bezspešne sezone, ali zbijati i ismijavati nekoga kome je zdravlje ugroženo to je uvek zlonamerno i podlo.
Zapitajte se ne kako bi se osećali da se povrede igrači tima za koji vi navijate,nego kako bi se osećali da se VI TAKO POVREDITE i pritom čitate ismijavanja i komentare sladjenja.

Miki

pre 10 godina

@ Paspalj

Novak je vec sve dogovorio sa Zvezdom. Ceka se samo da se vidi plasman Vrsca u prvenstvu. Ako Vrsac udje u Superligu onda Novak igra i Superligu za Vrsac pa na kraju sezone dolazi u Zvezdu. Ako se Vrsac ne plasira u SL onda Novak dolazi u Zvezdu pred Super ligu

Pokojni Toza

pre 10 godina

Kada je zvezdin fudbaler Vilotic imao zdravstvenih problema, Grobari su na jugu istakli transparent "Vilota Pobedi". Citam komentare Zvezdasa na vesti o teskim povredama partizanovih igraca i kazem sam sebi: Boze hvala ti sto sam Grobar.

Mihajlo

pre 10 godina

nek odmori Zo ima ko da igra ionako rezultat u evroligi nije vise vazan,Gagic,Musli,Kinsi,Andric,Dalo izmene Milutinov,Salic,Bezbradica,Aranitovic,Bogdanovic

Cale

pre 10 godina

Ne bih hteo da trazim krivce ni u kome prosto povrede su nesrecne okolnosti, i sam sam se bavio sportom i vuko hronicne povrede, verujte treninzima moze samo da se poboljsa stanje... ja sam teretanom uspeo da prevazidjem povredu za koju su mi rekli da cu vuci ceo zivot, laktovi su bili u pitanju i zato vas molim da date podrsku i momcima i celom strucnom stabu. VOLIM PARTIZAN

Delija

pre 10 godina

Kakve veze ima?Pa imate vi jos igraca,nisu oni jedini.Imate onog Bezbradicu,Andrica,Djoka Salica,Muslija,Gagica,Daloa,Uskokovica,Cuckovica,Trnavcevica,Zivadinovica i ostale...

antiSPS

pre 10 godina

pa sta ima veze , imate vi cuvenu partizanovu skolu igraca , poznati ste po tome da niste otimali igrace na razne nacine , to samo izmisljaju zlonamerni

ivo2609

pre 10 godina

ja mislim da je DV predobar trener , da se na treninzima mora krvavoraditi da bi se uspjelo,ali imam jednu zamjerku ...recimo milosavljevic je u ABA ligi igra prosječno nekih 37-38 minuta ,i gledam utakmicu Partizan -Radnički
30 razlike početak trećeg quatera ,pa bar tada odmori dragana i ostale bitne igrače.....u toj utakmici milosavljevic je igrao 39 minuta,to jedino zamjeram Duletu za sve ostalo kapa dole treneru :-)

Sasho

pre 10 godina

Danilovicu javi se,jer si predsednik kluba ili marioneta?Pricam,pisem,sta se dogadja sa Bezbradicom,Andricem,Salicem?Kratka klupa ovi momci su trebali igrati utakmice!Evo kako ti Bogadan vraca,a daj boze da Lovrenj nije ovo izmislio zbog nastale situacije!

Like Mike

pre 10 godina

Dule radi po istom sistemu kao sto je radio i zadnjih 15 godina. Svi koji su bili u partizanu su imali isti tretman. Vidis da se i pola NBA lige povredilo i iskidalo ligamente. Nesto tu drugo ne stima.

lynx

pre 10 godina

Ajoj, šta je ovo? Jesam zvezdaš, ali ovo nije dobro ni za Vas, a samim tim, ni za nas! Iskreno Vam želim da se konsolidujete, izborite F4 i da sa vama odlučujemo o tituli.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@Vaso78.Porediti te treninge sa ovim sada je u najmanju ruku smesno u svak sportu.Snaga je sada najvaznija stvar,a tada je bila tehnika i sut!

eee

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Ma nema... Kvalitetan igrac koji je belezio u KSL 7 poena po mecu...

neko

pre 10 godina

Dirk Novicki je svojevremeno istakao kako je sa trenerom izvodio dnevno po 1.000 uzastopnih bacanja pre odlaska u NBA. Sjajni „pancer“ je u karijeri imao više od 30 što manjih-što većih povreda ruke, a da se niko nije postavio pitanje da li je to posledica šutnutih 365.000 slobodnih bacanja tokom jedne godine. Međutim, njegovih 87,8 procenata uspešnosti sa linije slobodnjaka dovoljno govori o tome.

nenk

pre 10 godina

Koliko samo strucnjaka i znalaca!! Neverovatno kako svi znate razloge povredama. Sta ce nam treneri i strucnjaci u sportovima kada su tu Zvezdini i Partizanovi blogeri koji imaju odgovor na sva pitanja i teme.

Srecko

pre 10 godina

Stize vec u petak pojacanje,rec je o beku suteru Petru Lambicu iz Vojvodine,decko je 1992. godiste igrao za Hemofarm,Proleter Zrenjanin i poslednji klub je Vojvodina.U ovoj sezoni prosecno je belezio 7 poena po mecu uz 2,5 skoka i 1,5 asistenciju.Kvalitetan igrac,clan mlade reprezentacije Srbije.
(Insajder, 28. januar 2014 16:33)
Celih 7 poena po mecu? Koliko li bi davao da nije bek suter???

razmisli gde su pare?

pre 10 godina

@Najnormalnija stvar u sportu su povrede, pogotovo u mladom timu kakav je partizan. Ako iko prati fudbal neka uporedi ovu situaciju sa Arsenalom pre 2-3-4 godine. Njima se tada pola tima povredi do polu sezone. Misli li neko da i oni nisu strucni? Takva godina, malerozna, i to je to. Mogu sad svi da smisljaju teorije koje kakve
(Nemanja, 28. januar 2014 18:53)


Pa da, opste je poznato da su mladi igraci izuzetno skloni povredama!

Vidi, kada se 1 igrac povredi to je normalno, desava se svakom, kada su 2 to je vec maler, za 3 se pali crvena lampica da nesto izgleda nije kako treba, a 4 i 5 sa sigurnoscu govori da nesto debelo nije kako treba!

Ja stvarno ne znam sta je sa vama i da li je moguce da je svima mrznja i neki kompleks toliko popio mozak pa ne mozete da vidite nesto sto vidi i slepac! Vidi se da su vam idoli oni kojima takodje nista nije sveto i koji su sve ove godine mogli da gaze i preko mrtvih samo zarad titula i igranja Evrolige, jer je to donosilo novce, one iste za koje se sada ne zna gde su, a sto je njih jedino zanimalo!

Ta gramzivost je bila tolika da su bez imalo grize savesti gasili klubove koji su im stajali na putu, otimali igrace pretnjama i ucenama, potkupljivali i maltretirali sudije, sve u svemu radili sve da budu jedini na ovom prostoru koji ce imati debeli interes od kosarke!

A kada cuvena skola vise ne postoji, zato nema otimacine, ostalo im je da gaze ovo sto imaju preko granica ne bi li se ponovo dokopali Evrolige i jos malo para!

реалан

pre 10 godina

нека се мало клуб отвори за играче, па да имају ротацију, а не да играју по 35 мин. паре штекају себи, а играју топ 16 са 4 играча, подршка играчима и вујошевићу!!

boki

pre 10 godina

Ma kakvi treninzi?? Pa Partizan igra barem 2 utakmice nedeljno. Odbijte put do Izraela, ture primera radi ili Moskve , pa koliko se to trenira a za 2 dana utakmica?? Po dolasku sledeci dan, masaze, fizijaterapeuti, oporavak igraca.ma dajte ne lupetajte mnogo

crnobeli delija

pre 10 godina

neko je pomenuo Drazena Petrovica kao primer jakog treninga i utakmica.

na stranu priroda/genetika i sreca da te neko ne udari, saplete, da ne doskocis na neciju nogu,... procitajte sta je sve Novosel uradio kad je stvarao "evropsku" Cibonu: promenjen rezim ishrane, tacno dozirani treninzi, rad sa trenerima borilackih vestina i odbojke (pogledajte snimke ciboninih utakmica iz tog doba, ni jedan pad igraca ne zavrsava treskom o parket, svi se ili kotrljaju ili proklizavaju na grudima). Ako se dobro secam, bio je neki tekst u novinama nakon dve godine takvig rada, za 89% su smanjili broj i tezinu povreda, nisu imali ni jednog ozbiljno povredjenog igraca a igrali su godinama subota-sreda. i to u onoj Jugoslaviji, gde je liga bila neuporedivo jaca sa bar 5-6 ekipa koje su pretendovale na vrh.

ali sve to trazi i disciplinu, i odricanja i ulaganja za kadrove (kojima se niko nece mesati u njihov deo posla). a videli smo i sami, dok se odvajaju pare za DV-tehniku i slivaju u kasu EL i Jadranske lige, nema se para ni za sta drugo.

consigliere

pre 10 godina

Nema veze sa vezom to da je zbog treninga doslo do povreda Gagija, Lea i Berte...Imate linkove, pa procitajte...

http://www.vita-maxima.org/saznajte-vise/povrede-ligamenata-kolena/
http://www.stetoskop.info/Povrede-ligamenta-kolena-3907-c54-content.htm?b7

bole

pre 10 godina

a sto ne napadate klopa iz dordmunda! pa i on "kida" ligamente igracima! gundogan,subotic,blazikovski i govore za njega da je majstor! i on igra s malim brojem igraca i otuda tolike povrede! a zamisli fmp bez dzenkinsa(milosavljević) nelsona(westwrman) silba (bertans) pa tuga bi vas bila gledat! a ne daj boze da se povrijedi il capitano velemajstor simonović e to bi vec bio,svetski dan zalosti za kosarku

marko_bgd

pre 10 godina

zvezdas sam...ali ovo nije dobro...mislim da fizioterapeuti,kondicioni treneri ne rade dobar posao...zajedno sa strucnim stabom partizana..sezona je dugacka,napor je veliki,misici su prenapregnuti,a samim tim i tetive i ligamenti...fizioterapeuti tu igraju glavnu ulogu u opustanju misica,da ne bi doslo do pucanja misica,kidanja ligamenata,i prikljestenja nerava kao sto je verovatno slucaj sa lovernom...kristijano ronaldo je svakom fizioterapeutu kupio po auto,zato sto se ne povredjuje...a jos plus mislim da vujosevic ne dozira minutazu kako treba,i da ih izrabljuje na treninzima....ove povrede nisu slucajnost na koju se oni vade!!!

aca

pre 10 godina

Gledajući utakmicu od sinoć, utisak je da je Andriću mogla da se da šansa, barem u ABA ligi. Time bi se malo i Gagi rasteretio ,a dobili bismo i igrača za budućnost.
Možda bi to pomoglo nekako...

Piksi

pre 10 godina

Ovo kao što je Mrđa kod nas imao temperaturu, pa nije krenuo na pripreme. Pa za dva dana igra kao nov...
Nema veze! Vama će doći Novak, Bertans II, Jaru...nama Luković, Vranješ...aha, hoće-hoće...videćete vi neverni!

chera-bera

pre 10 godina

U Partizanu se godinama isto radi, utakmica mnogo dve nedeljno i nije bilo ovoliko povreda.
Prema tome sada izvoditi zaključke, okrivljivati način treninga i biti pametan ja stvarno smešno.
Splet ekstremno nesrećnih okolnosti i kraj priče.

mister

pre 10 godina

Au,padaju kao kruske redom...greota bre za momke...Da li su PREtrenirani,ili je crna magija(salim se :)),ili ko zna sta ne znam..Zavrsio sam DIF i secam se profesor na faks-u kaze da ligamenti pucaju ili od neutreniranosti ili od vrlo naporniog tempa trening-utakmica...Partizan je u OZBILJNOM problemu,a raspored ih ubija:Lokomotiva,KUP,Cibona,sve bitne i jake utakmice...Sportski pozdrav od navijaca Radnickog i sve najbolje momcima i sportistima ;)

frapantno neznanje Gagicevog zdravlja

pre 10 godina

"Koja je ironija za Grobare cinjenica da Gagicu i Musliju nista nije.Nije im opala ni dlaka sa glave.:)
(Mile, 28. januar 2014 17:52)"

Gagic je imao temperaturu... Po 2 put ove sezone ja mislim.

Srki

pre 10 godina

Pe evo, ja navijam za Partizan, opušteno, bez zaslepljenosti, fanatizma... A ovi jadni dečaci su došli u situaciju (sigurno ne samo svojom voljom) da fanatično ginu na terenu (verovatno i izvan njega), što ne može da se završi dobro. Moje mišljenje (iskustvo) - u kakvom je general stanju, u takvom će mu biti i vojska; u kakvom su stanju roditeji, u takvom su i deca; u kakvom je šef u firmi stanju, u takvom će mu biti i radnici; itd.

pazi sta pricas

pre 10 godina

Neverovatno,malopre sebi kažem zamisli i Lovernj se povredi,i pročitam ovo. Auuu loše
(Nikola, 28. januar 2014 16:46)

bolje da si sebi rekao da zelis milion dolara ...

dejan

pre 10 godina

Danima čitam različite komentare navijača,pa sam rešio da i ja dam svoj komentar na povrede igrača partizana.Određeni navijači iznose da je stanje sa povredama sticaj okolnosti,e pa gospodo nije taj slučaj u pitanju.Pogledati ne tako daleko unazad nekoliko godina videćete velik broj igrača koji su se povredili čim su napustili Partizan.Za one koji imaju kratko pamćenje Avdalović,Vujanić,Marić,Veličković,Tripković,Lučić,mislite o tome.Malo je mnogo da bi bilo slučajno.

zemunac1995

pre 10 godina

@vaso97
Ti si nasao da porediš Dražena sa ovim igračima? Pa Dražen je ceo život tako trenirao, dok ovi tako treniraju verovatno tek otkad su došli u Partizan.
Koliko igrača je poznato po tome da su trenirali po osam sati dnevno?
Ja sam čuo samo za Dražena i MJ-a. Sigurno ih ima još koji toliko treniraju, ali oni čine mozda 1% svih igrača. Ne moze svačiji organizam da izdrži takav ritam treniranja, a dokaz su ti ove povrede.