Nedelja, 26.01.2014.

18:21

Lovernj novi kapiten Partizana

Nakon šokantne povrede Dragana Milosavljevića, stručni štab KK Partizan NIS odlučio je da kapitensku traku poveri Žofreu Lovernju.

Izvor: SV

Lovernj novi kapiten Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

MILAN

pre 10 godina

Alo, limenke, vama je kapiten covek koji je okoreli Grobar a pri tome jedan sasvim, sasvim prosecan igrac! Kapiten je samo jer ga Radonjic (gle cuda isto veliki Grobar) vucara sa sobom cak i kad ide sa zenom u krevet... Zato tisina! Zapeli ste sa Bogdanom. Ako cemo realno, kapiten bi morao biti Kinzi zbog svega sto prikazuje i zbog svojih godina i iskustva!

kk sledeca sezona

pre 10 godina

pa sta hocete?skoro je godinu dana u klubu,odigrao je bar 30 utakmica.hahahahahah
(misa024, 26. januar 2014 20:14)

Slucajno si zaboravio da je u tih 30 utakmica osvojio 2 titule, i to ga cini trofejnijim nego ceo FMP

neko

pre 10 godina

Ovaj neci ni prici blizu nekog pehara,osim ako ga pusti Simonovic da pogleda malo.
(Realno, 26. januar 2014 22:09)

Simonovic ne zna ni kako izgleda pehar, video ga je samo na slikama, i mozda mu je Katic pricao kako izgleda

nemanja

pre 10 godina

Ostaje i Žo. Sledeće godine trebalo je da odu Kinzi i Gagi. Pošto se Gagi povredio, ostaje i on. Od ranije je dogovoreno da Bogdan i Žo ostanu, a takodje zbog povrede ostaće i Vesterman. Bertans ide samo ako San Antonio bude želeo već naredne godine da ga angažuje, što je malo verovatno. Milutinov, Šalić i Dalo ostaju kao zalog za budućnost, a za Tepića će se videti, zavisi od igara do kraja sezone. Gagić bi trebalo da ostane kao neki 11,12. igrač, a umesto Muslija neka dobra petica. Šteta što je propao dogovor sa Marićem koji je u decembru trebalo da se vrati, ali za sl. godinu to možda bude moguće. Stariji Bertans verovatno otpada, a dolazak Murića može da pokvari Valensija. Svakako jak tim nas očekuje, a ove godine svi uz njih da im pomognemo da udju finale ABA lige i da namučimo maksimalno CZ u finalima Kupa i prvenstva.

veri ct

pre 10 godina

u statutu ovog hibrida izpredgradja jasno piše da se novi klub NEĆE takmičiti narednih 5 godina ,što znači da vi sanjate PRVU TITULU za novi klub ,ali ćete brzo shvatiti da se snovi rijetko ostvaruju.

vlada milic

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku, Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC! (CCC, 26. januar 2014 20:29) a zanima me kojim logickim razmisljanjem si ti doveo ovaj komentar sa crvenom zvezdom , dzenkinsom i kakvom logikom si dosao do toga da je komentator zvezdas. jel mislis da medju partizanovim navijacima ne postoji ni jedan patriota koji smatra da je za njegov klub sramota da mu kapiten bude stranac ?

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Da li su ovi normalni? Pa, mali izgore na terenu, vuce ih celo prvenstvo, navijaci ga obozavaju, nisu imali takvog domaceg igraca u ovom veku, a oni traku dali ovom skakavcu. Da se razumemo, nemam nista protiv toga da stranac bude kapiten, ali da nosi ekipu par godina pre toga, ne ovako.
I citam komentare: zasluzio je?! Ma definitivno niste normalni, jedino ako ste Bogdana vec zalivadili, a onda je to stvarno uzas za srpsku kosarku. I ovo kaze jedan nepopravljivi Zvezdas. Respect.

moje ime*

pre 10 godina

Nama smeta da je stranac kapiten, a lepo nam je kad je Vidic kapiten jednog Mancestera? Licemerje!
I uz to, cini mi se da je Bogdan rekao da nece da bude kapiten!

Luke Babbit

pre 10 godina

Prosto ne verujem da se zvezdaši javljaju na ovu vest i pljuju po nama i prozivaju nas kako će opet neko da se povredi i uživaju u tome,kakva je bre to bolest.Pitanje za sve zvezdaše je jednostavno i glasi-Da li ste vi toliki luzeri da čak i kada ste sada jači za klasu od nas posle svih ovi povreda vi to ne prepoznajete i još uvek nas se plašite???

zoran

pre 10 godina

Bravo. Partizan je avangarda...uvek korak ispred svih...

Nisu mi jasni ovi iz Zeleznika..?? Cim ne ljuljaju kosheve, ne pljuju po terenu odmah se uzbude...

nikola

pre 10 godina

Znaci Bogdan ne ostaje dogodine.
(Peki, 26. januar 2014 18:35)

Kako li si to povezao?Mislis da Lovernja ostaj posto je kapiten? Meni ovo znaci da Bogdan sigurno ostaje,jer ovim potezom gledaju da nabiju jos malo cenu Lovernju jer ce ga prodati na leto(bice u poslednjoj godini ugovora),a to znaci da Bogdan ostaje jer bi logicnije bilo da njemu tako nabiju cenu kapitenskom trakom.Dule je i rekao prosle nedelje da Bogdana nece prodavati na leto,a obzirom da nikada i nisu prodavali igrace ako nisu u poslednjoj godini ugovora(ostalo mu jos 2,5 god.),onda bi trebalo tako da bude.

pan

pre 10 godina

U srećna vremena, u vreme Kraljevine, glavna ulica u Bajinoj Bašti je bila ulica Eveline Haverfild.
Sada je kapiten Partizana Žofri Lovernj.
Svaka čast.
To govori i o njemu i o klubu.
Velika je čast biti kapiten kao stranac i imati stranca za kapitena.
To može malo klubova.

Partizan uber alles

pre 10 godina

Bravo za Lovernja najbolji skakac Evrolige veliki borac, zasluzio je traku. Za ove ksenofobicne zatucane da se sete samo da je nasa legenda Vasovic bio kapiten mocnog Ajaxa a Vidic Man. Utd. Kakve to veze ima odakle je glupaci jedni.

MILAN

pre 10 godina

Svi bi mi vise voleli da je Bogdan kapiten, ali ni ovo nije los izbor! Jer, Zo nimalo ne zaostaje za Bogdanom po borbenosti i pozrtvovanju, naprotiv, uvek gine na terenu. A i ne zaboravite da je momak ipak aktuelni evropski prvak sa reprezentacijom Francuske i to mora da se postuje!

Nataeos

pre 10 godina

Bogdan očekivan aliovaj potez još bolji! Lovernj je borac kao i Bogdan ali od Bogdana se više očekuje sigurno, tako da mu nije potreban dodatni pritisak, a Lovernju je ovo samo dokaz poverenja, kao i vera u njega za dalje, što je sasvim zaslužio!!

mirko grobar

pre 10 godina

jedva cekam da vidim ono kad bude dizao pehar aba lige kup radivoja koraca i ostale trofeje....mislim da ce da padne u nesvest od uzbudjenja !!! ali po mom misljenju bogdan bi trebao da uzme ulogu kapitena zasluzio je...ali i zoffri je dobra odluka...samo napred majstore ;)

Slipknot

pre 10 godina

Bravo Zo,vise si ucinio za Partizan nego svi "dobronamernici",a Bogdana pustite,ne treba mu sad i taj dodatni pritisak...I ostavite i Duleta i nasa kolena i treninge,imate vi vasih briga...a to je decenija prodje a i druga ce,a titula nikad da dodje...ah ah krtica...

Milos

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srdjan, 26. januar 2014 19:40)

Srdjane sta je to kod vas normalno a kod nas nije???A o susnom periodu da i ne govorim,pa to pricate,pisete vec duze od deceniju...eeeej DECENIJU...tako da mogu samo da smejem tvojoj navodnoj "brizi" o nasem novom kapitenu

Lafayette

pre 10 godina

A Manchester United ima Nemanju Vidica za kapitena ...to je panterima Ok ali Zo kapiten Partizana je uvreda za Srbiju i basket?!?Ovog prvog kuju u zvezde ali zato Zo ne valja ...ma dajte ,decko je veci srbin nego mnogi ,Dule zna sta radi...a vama obecavamo FIGHT do zadnje sekunde ove sezone ...sto kaze Berta nista vam necemo dati za dzabe , nego dodji i uzmi ako mozes !!!

CCC

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC!

Drobnjak iz auta, gepekovanje ...

pre 10 godina

Ma vi se svi slazete sa Vujosevicem, pa i ako mozda nije u pravu, slepo mu verujete, i podrzavate ga i kad ste svesni da gresi, zato je i nastala ovolika mrznja, pakost ... A da je neko pitao navijace nikada ne bi ste rekli da Lovernj bude kapiten ...

Utah Jazz

pre 10 godina

Pri dodeli kapitenske trake, ne rukovodis se samo igrackim kvalitetima i formom (sto Bogdanovicu ide u prilog), vec i drugim faktorima.
Npr. u Barseloni ima boljih igraca od Pujola, ali je on godinama kapiten. Mesi je najbolji igrac danasnjice, ali mi nije licnost za kapitena.

Lovernju odgovara ta uloga, dok bi Bogdanu dodatno otezala i stavila okove oko nogu. Mnogo pompe oko njega, buke, pracenja skauta. Strahovit pritisak. Jos mu dajte traku pa da poludi nacisto :) Njegovo je da cuti sa strane i da trpa sve u 16, da gazi kao Mesi u fudbalu, da nema i to breme trake oko ruke, tj. na dresu. Dule ga cuva i ne opterecuje jer moze veoma lako i brzo biti potrosen. Traka je obaveza vise. Lovernja ce stimulisati da kida jos zesce, dok ce Bogdana rasteretiti. Veliki je emotivac, prate ga, sele iz kluba u klub. To unosi nervozu + da bude kapiten sto je odgovornost i sto povecava tenziju svakom igracu koji je mlad i u razvoju. Po meni.

consigliere

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)

Mislim da sa tvojim nickom, na ovim vestima i u ovim komentarima, stvarno nema sta da trazis.. Prvo, Bogdan je vec dovoljno opterecen, traka bi bila mnogo, drugo Zo svojim ponasanjem zasluzuje to i neka mu je sa srecom. Da nastavi tradiciju kapitena Partizana :)

Tuta

pre 10 godina

Ovu odluku shvatam samo da bi se skinuo pritisak sa Bogdana.Zna Dule sta radi,kad bi dao Bogdanu kapitensku traku tesko bi ga neko spustio na zemlju jer jos nije zreo.Bogdan polako sazreva i za dve godine bice vodja reprezentacije Srbije,jer decko je ubica ali mora sa obe noge da bude na zemlji.Zofri je svojim ponasanjem zasluzio da bude kapiten Partizana.

KKP

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
(Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)
A sto to tebe svrbi ko je nama kapiten?imas onog tvog anemicnog sto tapne loptu svaku petu utakmicu,pa se ponosi njim..bravo Zo brate nas!

grobar kg

pre 10 godina

lovernj je zverina, mada bih ipak više voleo da je kinzi jer on mnogo staloženiji,na zemlji,uvek igra pametno a i iskusniji je ,dok lovernj igra srcem ali s obzirom na situaciju i lovernj ce biti dobar

Tokyo

pre 10 godina

Ako se ne varam ovo je prvi put da je strani igrač izabran za kapitena KK Partizan. Velika čast za Lovernja i dokaz njegove privrženosti klubu.
Sve čestitke!

nismo svi nezahvalni

pre 10 godina

Dobar izbor! Momak gine na bukvalno svakom mecu, ne stedi se nikada, a zaboravili su mnogi ON JE PRVAK EVROPE! Dobro je i za Bogdana, ne treba mu i taj pritisak sada kad svi od njega ocekuju cuda.
Drz'te se momci..IdemoO..Svi vas se plase i da vas je petorica u rosteru!

srdjan

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!

general

pre 10 godina

Jedino zasto nije Bogdan dobio traku je to sto Dule hoce da skine dodatni pritisak Bogdanu... Proverena info, drug mi rekao, on trenira sa njima

divac72

pre 10 godina

Mislio sam da ce je dobiti Bogdan,ali ovo je jos bolje,covek zasluzio,kakva cast za majstora!! Idemo,svi da igraju za Milosavljevica...borba bre do kraja,hehehe

Žofre kapiten !

pre 10 godina

Svih proteklih godina, uspeha i titula, imali smo dobrih stranih igrača, čak odličnih i boljih od Lovrenja. Ali,ne sporim da su se pošteno borili za klub, mislim da ni jedan nije pokazivao ovakvu želju i ljubav prema Partizanu kao Žofre.

morgun

pre 10 godina

Iskreno mi je zao ovih povredjenih momaka ali ono sto nam sledi preti da u drugi plan potisne i same izbore,mogu samo da zamaslim sada izjave DVa,tipa sami protiv svih,svi su protiv nas,idemo u rat,dinamiti,macevi,vitezovi...bice to teska patetika...ljudi ne nasedajte na te poklice,nije ovo rat,navijajte za svoj klub sportski ali postujte i drugu stranu!zivite svoje zivote i prestanite da pisete koje kakve nebuloze na vestima!

Tokyo

pre 10 godina

Ako se ne varam ovo je prvi put da je strani igrač izabran za kapitena KK Partizan. Velika čast za Lovernja i dokaz njegove privrženosti klubu.
Sve čestitke!

Tuta

pre 10 godina

Ovu odluku shvatam samo da bi se skinuo pritisak sa Bogdana.Zna Dule sta radi,kad bi dao Bogdanu kapitensku traku tesko bi ga neko spustio na zemlju jer jos nije zreo.Bogdan polako sazreva i za dve godine bice vodja reprezentacije Srbije,jer decko je ubica ali mora sa obe noge da bude na zemlji.Zofri je svojim ponasanjem zasluzio da bude kapiten Partizana.

Žofre kapiten !

pre 10 godina

Svih proteklih godina, uspeha i titula, imali smo dobrih stranih igrača, čak odličnih i boljih od Lovrenja. Ali,ne sporim da su se pošteno borili za klub, mislim da ni jedan nije pokazivao ovakvu želju i ljubav prema Partizanu kao Žofre.

general

pre 10 godina

Jedino zasto nije Bogdan dobio traku je to sto Dule hoce da skine dodatni pritisak Bogdanu... Proverena info, drug mi rekao, on trenira sa njima

KKP

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
(Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)
A sto to tebe svrbi ko je nama kapiten?imas onog tvog anemicnog sto tapne loptu svaku petu utakmicu,pa se ponosi njim..bravo Zo brate nas!

Lafayette

pre 10 godina

A Manchester United ima Nemanju Vidica za kapitena ...to je panterima Ok ali Zo kapiten Partizana je uvreda za Srbiju i basket?!?Ovog prvog kuju u zvezde ali zato Zo ne valja ...ma dajte ,decko je veci srbin nego mnogi ,Dule zna sta radi...a vama obecavamo FIGHT do zadnje sekunde ove sezone ...sto kaze Berta nista vam necemo dati za dzabe , nego dodji i uzmi ako mozes !!!

divac72

pre 10 godina

Mislio sam da ce je dobiti Bogdan,ali ovo je jos bolje,covek zasluzio,kakva cast za majstora!! Idemo,svi da igraju za Milosavljevica...borba bre do kraja,hehehe

Partizan uber alles

pre 10 godina

Bravo za Lovernja najbolji skakac Evrolige veliki borac, zasluzio je traku. Za ove ksenofobicne zatucane da se sete samo da je nasa legenda Vasovic bio kapiten mocnog Ajaxa a Vidic Man. Utd. Kakve to veze ima odakle je glupaci jedni.

CCC

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC!

consigliere

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)

Mislim da sa tvojim nickom, na ovim vestima i u ovim komentarima, stvarno nema sta da trazis.. Prvo, Bogdan je vec dovoljno opterecen, traka bi bila mnogo, drugo Zo svojim ponasanjem zasluzuje to i neka mu je sa srecom. Da nastavi tradiciju kapitena Partizana :)

Nataeos

pre 10 godina

Bogdan očekivan aliovaj potez još bolji! Lovernj je borac kao i Bogdan ali od Bogdana se više očekuje sigurno, tako da mu nije potreban dodatni pritisak, a Lovernju je ovo samo dokaz poverenja, kao i vera u njega za dalje, što je sasvim zaslužio!!

nismo svi nezahvalni

pre 10 godina

Dobar izbor! Momak gine na bukvalno svakom mecu, ne stedi se nikada, a zaboravili su mnogi ON JE PRVAK EVROPE! Dobro je i za Bogdana, ne treba mu i taj pritisak sada kad svi od njega ocekuju cuda.
Drz'te se momci..IdemoO..Svi vas se plase i da vas je petorica u rosteru!

Slipknot

pre 10 godina

Bravo Zo,vise si ucinio za Partizan nego svi "dobronamernici",a Bogdana pustite,ne treba mu sad i taj dodatni pritisak...I ostavite i Duleta i nasa kolena i treninge,imate vi vasih briga...a to je decenija prodje a i druga ce,a titula nikad da dodje...ah ah krtica...

zoran

pre 10 godina

Bravo. Partizan je avangarda...uvek korak ispred svih...

Nisu mi jasni ovi iz Zeleznika..?? Cim ne ljuljaju kosheve, ne pljuju po terenu odmah se uzbude...

pan

pre 10 godina

U srećna vremena, u vreme Kraljevine, glavna ulica u Bajinoj Bašti je bila ulica Eveline Haverfild.
Sada je kapiten Partizana Žofri Lovernj.
Svaka čast.
To govori i o njemu i o klubu.
Velika je čast biti kapiten kao stranac i imati stranca za kapitena.
To može malo klubova.

Luke Babbit

pre 10 godina

Prosto ne verujem da se zvezdaši javljaju na ovu vest i pljuju po nama i prozivaju nas kako će opet neko da se povredi i uživaju u tome,kakva je bre to bolest.Pitanje za sve zvezdaše je jednostavno i glasi-Da li ste vi toliki luzeri da čak i kada ste sada jači za klasu od nas posle svih ovi povreda vi to ne prepoznajete i još uvek nas se plašite???

grobar kg

pre 10 godina

lovernj je zverina, mada bih ipak više voleo da je kinzi jer on mnogo staloženiji,na zemlji,uvek igra pametno a i iskusniji je ,dok lovernj igra srcem ali s obzirom na situaciju i lovernj ce biti dobar

MILAN

pre 10 godina

Svi bi mi vise voleli da je Bogdan kapiten, ali ni ovo nije los izbor! Jer, Zo nimalo ne zaostaje za Bogdanom po borbenosti i pozrtvovanju, naprotiv, uvek gine na terenu. A i ne zaboravite da je momak ipak aktuelni evropski prvak sa reprezentacijom Francuske i to mora da se postuje!

Utah Jazz

pre 10 godina

Pri dodeli kapitenske trake, ne rukovodis se samo igrackim kvalitetima i formom (sto Bogdanovicu ide u prilog), vec i drugim faktorima.
Npr. u Barseloni ima boljih igraca od Pujola, ali je on godinama kapiten. Mesi je najbolji igrac danasnjice, ali mi nije licnost za kapitena.

Lovernju odgovara ta uloga, dok bi Bogdanu dodatno otezala i stavila okove oko nogu. Mnogo pompe oko njega, buke, pracenja skauta. Strahovit pritisak. Jos mu dajte traku pa da poludi nacisto :) Njegovo je da cuti sa strane i da trpa sve u 16, da gazi kao Mesi u fudbalu, da nema i to breme trake oko ruke, tj. na dresu. Dule ga cuva i ne opterecuje jer moze veoma lako i brzo biti potrosen. Traka je obaveza vise. Lovernja ce stimulisati da kida jos zesce, dok ce Bogdana rasteretiti. Veliki je emotivac, prate ga, sele iz kluba u klub. To unosi nervozu + da bude kapiten sto je odgovornost i sto povecava tenziju svakom igracu koji je mlad i u razvoju. Po meni.

Milos

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srdjan, 26. januar 2014 19:40)

Srdjane sta je to kod vas normalno a kod nas nije???A o susnom periodu da i ne govorim,pa to pricate,pisete vec duze od deceniju...eeeej DECENIJU...tako da mogu samo da smejem tvojoj navodnoj "brizi" o nasem novom kapitenu

mirko grobar

pre 10 godina

jedva cekam da vidim ono kad bude dizao pehar aba lige kup radivoja koraca i ostale trofeje....mislim da ce da padne u nesvest od uzbudjenja !!! ali po mom misljenju bogdan bi trebao da uzme ulogu kapitena zasluzio je...ali i zoffri je dobra odluka...samo napred majstore ;)

nikola

pre 10 godina

Znaci Bogdan ne ostaje dogodine.
(Peki, 26. januar 2014 18:35)

Kako li si to povezao?Mislis da Lovernja ostaj posto je kapiten? Meni ovo znaci da Bogdan sigurno ostaje,jer ovim potezom gledaju da nabiju jos malo cenu Lovernju jer ce ga prodati na leto(bice u poslednjoj godini ugovora),a to znaci da Bogdan ostaje jer bi logicnije bilo da njemu tako nabiju cenu kapitenskom trakom.Dule je i rekao prosle nedelje da Bogdana nece prodavati na leto,a obzirom da nikada i nisu prodavali igrace ako nisu u poslednjoj godini ugovora(ostalo mu jos 2,5 god.),onda bi trebalo tako da bude.

morgun

pre 10 godina

Iskreno mi je zao ovih povredjenih momaka ali ono sto nam sledi preti da u drugi plan potisne i same izbore,mogu samo da zamaslim sada izjave DVa,tipa sami protiv svih,svi su protiv nas,idemo u rat,dinamiti,macevi,vitezovi...bice to teska patetika...ljudi ne nasedajte na te poklice,nije ovo rat,navijajte za svoj klub sportski ali postujte i drugu stranu!zivite svoje zivote i prestanite da pisete koje kakve nebuloze na vestima!

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Da li su ovi normalni? Pa, mali izgore na terenu, vuce ih celo prvenstvo, navijaci ga obozavaju, nisu imali takvog domaceg igraca u ovom veku, a oni traku dali ovom skakavcu. Da se razumemo, nemam nista protiv toga da stranac bude kapiten, ali da nosi ekipu par godina pre toga, ne ovako.
I citam komentare: zasluzio je?! Ma definitivno niste normalni, jedino ako ste Bogdana vec zalivadili, a onda je to stvarno uzas za srpsku kosarku. I ovo kaze jedan nepopravljivi Zvezdas. Respect.

Drobnjak iz auta, gepekovanje ...

pre 10 godina

Ma vi se svi slazete sa Vujosevicem, pa i ako mozda nije u pravu, slepo mu verujete, i podrzavate ga i kad ste svesni da gresi, zato je i nastala ovolika mrznja, pakost ... A da je neko pitao navijace nikada ne bi ste rekli da Lovernj bude kapiten ...

srdjan

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!

MILAN

pre 10 godina

Alo, limenke, vama je kapiten covek koji je okoreli Grobar a pri tome jedan sasvim, sasvim prosecan igrac! Kapiten je samo jer ga Radonjic (gle cuda isto veliki Grobar) vucara sa sobom cak i kad ide sa zenom u krevet... Zato tisina! Zapeli ste sa Bogdanom. Ako cemo realno, kapiten bi morao biti Kinzi zbog svega sto prikazuje i zbog svojih godina i iskustva!

kk sledeca sezona

pre 10 godina

pa sta hocete?skoro je godinu dana u klubu,odigrao je bar 30 utakmica.hahahahahah
(misa024, 26. januar 2014 20:14)

Slucajno si zaboravio da je u tih 30 utakmica osvojio 2 titule, i to ga cini trofejnijim nego ceo FMP

moje ime*

pre 10 godina

Nama smeta da je stranac kapiten, a lepo nam je kad je Vidic kapiten jednog Mancestera? Licemerje!
I uz to, cini mi se da je Bogdan rekao da nece da bude kapiten!

neko

pre 10 godina

Ovaj neci ni prici blizu nekog pehara,osim ako ga pusti Simonovic da pogleda malo.
(Realno, 26. januar 2014 22:09)

Simonovic ne zna ni kako izgleda pehar, video ga je samo na slikama, i mozda mu je Katic pricao kako izgleda

nemanja

pre 10 godina

Ostaje i Žo. Sledeće godine trebalo je da odu Kinzi i Gagi. Pošto se Gagi povredio, ostaje i on. Od ranije je dogovoreno da Bogdan i Žo ostanu, a takodje zbog povrede ostaće i Vesterman. Bertans ide samo ako San Antonio bude želeo već naredne godine da ga angažuje, što je malo verovatno. Milutinov, Šalić i Dalo ostaju kao zalog za budućnost, a za Tepića će se videti, zavisi od igara do kraja sezone. Gagić bi trebalo da ostane kao neki 11,12. igrač, a umesto Muslija neka dobra petica. Šteta što je propao dogovor sa Marićem koji je u decembru trebalo da se vrati, ali za sl. godinu to možda bude moguće. Stariji Bertans verovatno otpada, a dolazak Murića može da pokvari Valensija. Svakako jak tim nas očekuje, a ove godine svi uz njih da im pomognemo da udju finale ABA lige i da namučimo maksimalno CZ u finalima Kupa i prvenstva.

veri ct

pre 10 godina

u statutu ovog hibrida izpredgradja jasno piše da se novi klub NEĆE takmičiti narednih 5 godina ,što znači da vi sanjate PRVU TITULU za novi klub ,ali ćete brzo shvatiti da se snovi rijetko ostvaruju.

vlada milic

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku, Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC! (CCC, 26. januar 2014 20:29) a zanima me kojim logickim razmisljanjem si ti doveo ovaj komentar sa crvenom zvezdom , dzenkinsom i kakvom logikom si dosao do toga da je komentator zvezdas. jel mislis da medju partizanovim navijacima ne postoji ni jedan patriota koji smatra da je za njegov klub sramota da mu kapiten bude stranac ?

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Da li su ovi normalni? Pa, mali izgore na terenu, vuce ih celo prvenstvo, navijaci ga obozavaju, nisu imali takvog domaceg igraca u ovom veku, a oni traku dali ovom skakavcu. Da se razumemo, nemam nista protiv toga da stranac bude kapiten, ali da nosi ekipu par godina pre toga, ne ovako.
I citam komentare: zasluzio je?! Ma definitivno niste normalni, jedino ako ste Bogdana vec zalivadili, a onda je to stvarno uzas za srpsku kosarku. I ovo kaze jedan nepopravljivi Zvezdas. Respect.

Drobnjak iz auta, gepekovanje ...

pre 10 godina

Ma vi se svi slazete sa Vujosevicem, pa i ako mozda nije u pravu, slepo mu verujete, i podrzavate ga i kad ste svesni da gresi, zato je i nastala ovolika mrznja, pakost ... A da je neko pitao navijace nikada ne bi ste rekli da Lovernj bude kapiten ...

srdjan

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!

morgun

pre 10 godina

Iskreno mi je zao ovih povredjenih momaka ali ono sto nam sledi preti da u drugi plan potisne i same izbore,mogu samo da zamaslim sada izjave DVa,tipa sami protiv svih,svi su protiv nas,idemo u rat,dinamiti,macevi,vitezovi...bice to teska patetika...ljudi ne nasedajte na te poklice,nije ovo rat,navijajte za svoj klub sportski ali postujte i drugu stranu!zivite svoje zivote i prestanite da pisete koje kakve nebuloze na vestima!

KKP

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
(Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)
A sto to tebe svrbi ko je nama kapiten?imas onog tvog anemicnog sto tapne loptu svaku petu utakmicu,pa se ponosi njim..bravo Zo brate nas!

CCC

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC!

zoran

pre 10 godina

Bravo. Partizan je avangarda...uvek korak ispred svih...

Nisu mi jasni ovi iz Zeleznika..?? Cim ne ljuljaju kosheve, ne pljuju po terenu odmah se uzbude...

consigliere

pre 10 godina

Pored zivog Bogdana, sramota!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Zvezdas, 26. januar 2014 18:36)

Mislim da sa tvojim nickom, na ovim vestima i u ovim komentarima, stvarno nema sta da trazis.. Prvo, Bogdan je vec dovoljno opterecen, traka bi bila mnogo, drugo Zo svojim ponasanjem zasluzuje to i neka mu je sa srecom. Da nastavi tradiciju kapitena Partizana :)

general

pre 10 godina

Jedino zasto nije Bogdan dobio traku je to sto Dule hoce da skine dodatni pritisak Bogdanu... Proverena info, drug mi rekao, on trenira sa njima

pan

pre 10 godina

U srećna vremena, u vreme Kraljevine, glavna ulica u Bajinoj Bašti je bila ulica Eveline Haverfild.
Sada je kapiten Partizana Žofri Lovernj.
Svaka čast.
To govori i o njemu i o klubu.
Velika je čast biti kapiten kao stranac i imati stranca za kapitena.
To može malo klubova.

mirko grobar

pre 10 godina

jedva cekam da vidim ono kad bude dizao pehar aba lige kup radivoja koraca i ostale trofeje....mislim da ce da padne u nesvest od uzbudjenja !!! ali po mom misljenju bogdan bi trebao da uzme ulogu kapitena zasluzio je...ali i zoffri je dobra odluka...samo napred majstore ;)

Tokyo

pre 10 godina

Ako se ne varam ovo je prvi put da je strani igrač izabran za kapitena KK Partizan. Velika čast za Lovernja i dokaz njegove privrženosti klubu.
Sve čestitke!

divac72

pre 10 godina

Mislio sam da ce je dobiti Bogdan,ali ovo je jos bolje,covek zasluzio,kakva cast za majstora!! Idemo,svi da igraju za Milosavljevica...borba bre do kraja,hehehe

Tuta

pre 10 godina

Ovu odluku shvatam samo da bi se skinuo pritisak sa Bogdana.Zna Dule sta radi,kad bi dao Bogdanu kapitensku traku tesko bi ga neko spustio na zemlju jer jos nije zreo.Bogdan polako sazreva i za dve godine bice vodja reprezentacije Srbije,jer decko je ubica ali mora sa obe noge da bude na zemlji.Zofri je svojim ponasanjem zasluzio da bude kapiten Partizana.

Lafayette

pre 10 godina

A Manchester United ima Nemanju Vidica za kapitena ...to je panterima Ok ali Zo kapiten Partizana je uvreda za Srbiju i basket?!?Ovog prvog kuju u zvezde ali zato Zo ne valja ...ma dajte ,decko je veci srbin nego mnogi ,Dule zna sta radi...a vama obecavamo FIGHT do zadnje sekunde ove sezone ...sto kaze Berta nista vam necemo dati za dzabe , nego dodji i uzmi ako mozes !!!

Žofre kapiten !

pre 10 godina

Svih proteklih godina, uspeha i titula, imali smo dobrih stranih igrača, čak odličnih i boljih od Lovrenja. Ali,ne sporim da su se pošteno borili za klub, mislim da ni jedan nije pokazivao ovakvu želju i ljubav prema Partizanu kao Žofre.

grobar kg

pre 10 godina

lovernj je zverina, mada bih ipak više voleo da je kinzi jer on mnogo staloženiji,na zemlji,uvek igra pametno a i iskusniji je ,dok lovernj igra srcem ali s obzirom na situaciju i lovernj ce biti dobar

Slipknot

pre 10 godina

Bravo Zo,vise si ucinio za Partizan nego svi "dobronamernici",a Bogdana pustite,ne treba mu sad i taj dodatni pritisak...I ostavite i Duleta i nasa kolena i treninge,imate vi vasih briga...a to je decenija prodje a i druga ce,a titula nikad da dodje...ah ah krtica...

nismo svi nezahvalni

pre 10 godina

Dobar izbor! Momak gine na bukvalno svakom mecu, ne stedi se nikada, a zaboravili su mnogi ON JE PRVAK EVROPE! Dobro je i za Bogdana, ne treba mu i taj pritisak sada kad svi od njega ocekuju cuda.
Drz'te se momci..IdemoO..Svi vas se plase i da vas je petorica u rosteru!

Luke Babbit

pre 10 godina

Prosto ne verujem da se zvezdaši javljaju na ovu vest i pljuju po nama i prozivaju nas kako će opet neko da se povredi i uživaju u tome,kakva je bre to bolest.Pitanje za sve zvezdaše je jednostavno i glasi-Da li ste vi toliki luzeri da čak i kada ste sada jači za klasu od nas posle svih ovi povreda vi to ne prepoznajete i još uvek nas se plašite???

Milos

pre 10 godina

Zar nije logicnije da tepic kao najiskusniji i momak koji je dugo bio u partizanu bude kapiten bez obzira na to kakav je igrac? Kad je mogao pera boxic toliko da bude kapiten moze i tepic. Niko od vas ga ni ne pominje a ako iko treba biti onda je to on. Kod vas grobara vise nista nije normalno. Ali najbitnije je da vjerno slusate svog vodju. Necete tako dobro proci. Dosao je novi period koji ce biti jako susan za vas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srdjan, 26. januar 2014 19:40)

Srdjane sta je to kod vas normalno a kod nas nije???A o susnom periodu da i ne govorim,pa to pricate,pisete vec duze od deceniju...eeeej DECENIJU...tako da mogu samo da smejem tvojoj navodnoj "brizi" o nasem novom kapitenu

MILAN

pre 10 godina

Svi bi mi vise voleli da je Bogdan kapiten, ali ni ovo nije los izbor! Jer, Zo nimalo ne zaostaje za Bogdanom po borbenosti i pozrtvovanju, naprotiv, uvek gine na terenu. A i ne zaboravite da je momak ipak aktuelni evropski prvak sa reprezentacijom Francuske i to mora da se postuje!

nikola

pre 10 godina

Znaci Bogdan ne ostaje dogodine.
(Peki, 26. januar 2014 18:35)

Kako li si to povezao?Mislis da Lovernja ostaj posto je kapiten? Meni ovo znaci da Bogdan sigurno ostaje,jer ovim potezom gledaju da nabiju jos malo cenu Lovernju jer ce ga prodati na leto(bice u poslednjoj godini ugovora),a to znaci da Bogdan ostaje jer bi logicnije bilo da njemu tako nabiju cenu kapitenskom trakom.Dule je i rekao prosle nedelje da Bogdana nece prodavati na leto,a obzirom da nikada i nisu prodavali igrace ako nisu u poslednjoj godini ugovora(ostalo mu jos 2,5 god.),onda bi trebalo tako da bude.

vlada milic

pre 10 godina

Kakva je ovo sramota za srpsku kosarku, Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 26. januar 2014 18:59)

Vasa je sramota sto vam je Dzenkins najbolji igrac! U Partizanu je Srbin, BOGDAN BOGDANOVIC! (CCC, 26. januar 2014 20:29) a zanima me kojim logickim razmisljanjem si ti doveo ovaj komentar sa crvenom zvezdom , dzenkinsom i kakvom logikom si dosao do toga da je komentator zvezdas. jel mislis da medju partizanovim navijacima ne postoji ni jedan patriota koji smatra da je za njegov klub sramota da mu kapiten bude stranac ?

MILAN

pre 10 godina

Alo, limenke, vama je kapiten covek koji je okoreli Grobar a pri tome jedan sasvim, sasvim prosecan igrac! Kapiten je samo jer ga Radonjic (gle cuda isto veliki Grobar) vucara sa sobom cak i kad ide sa zenom u krevet... Zato tisina! Zapeli ste sa Bogdanom. Ako cemo realno, kapiten bi morao biti Kinzi zbog svega sto prikazuje i zbog svojih godina i iskustva!

Partizan uber alles

pre 10 godina

Bravo za Lovernja najbolji skakac Evrolige veliki borac, zasluzio je traku. Za ove ksenofobicne zatucane da se sete samo da je nasa legenda Vasovic bio kapiten mocnog Ajaxa a Vidic Man. Utd. Kakve to veze ima odakle je glupaci jedni.

Nataeos

pre 10 godina

Bogdan očekivan aliovaj potez još bolji! Lovernj je borac kao i Bogdan ali od Bogdana se više očekuje sigurno, tako da mu nije potreban dodatni pritisak, a Lovernju je ovo samo dokaz poverenja, kao i vera u njega za dalje, što je sasvim zaslužio!!

Utah Jazz

pre 10 godina

Pri dodeli kapitenske trake, ne rukovodis se samo igrackim kvalitetima i formom (sto Bogdanovicu ide u prilog), vec i drugim faktorima.
Npr. u Barseloni ima boljih igraca od Pujola, ali je on godinama kapiten. Mesi je najbolji igrac danasnjice, ali mi nije licnost za kapitena.

Lovernju odgovara ta uloga, dok bi Bogdanu dodatno otezala i stavila okove oko nogu. Mnogo pompe oko njega, buke, pracenja skauta. Strahovit pritisak. Jos mu dajte traku pa da poludi nacisto :) Njegovo je da cuti sa strane i da trpa sve u 16, da gazi kao Mesi u fudbalu, da nema i to breme trake oko ruke, tj. na dresu. Dule ga cuva i ne opterecuje jer moze veoma lako i brzo biti potrosen. Traka je obaveza vise. Lovernja ce stimulisati da kida jos zesce, dok ce Bogdana rasteretiti. Veliki je emotivac, prate ga, sele iz kluba u klub. To unosi nervozu + da bude kapiten sto je odgovornost i sto povecava tenziju svakom igracu koji je mlad i u razvoju. Po meni.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

pa sta hocete?skoro je godinu dana u klubu,odigrao je bar 30 utakmica.hahahahahah
(misa024, 26. januar 2014 20:14)

Slucajno si zaboravio da je u tih 30 utakmica osvojio 2 titule, i to ga cini trofejnijim nego ceo FMP

nemanja

pre 10 godina

Ostaje i Žo. Sledeće godine trebalo je da odu Kinzi i Gagi. Pošto se Gagi povredio, ostaje i on. Od ranije je dogovoreno da Bogdan i Žo ostanu, a takodje zbog povrede ostaće i Vesterman. Bertans ide samo ako San Antonio bude želeo već naredne godine da ga angažuje, što je malo verovatno. Milutinov, Šalić i Dalo ostaju kao zalog za budućnost, a za Tepića će se videti, zavisi od igara do kraja sezone. Gagić bi trebalo da ostane kao neki 11,12. igrač, a umesto Muslija neka dobra petica. Šteta što je propao dogovor sa Marićem koji je u decembru trebalo da se vrati, ali za sl. godinu to možda bude moguće. Stariji Bertans verovatno otpada, a dolazak Murića može da pokvari Valensija. Svakako jak tim nas očekuje, a ove godine svi uz njih da im pomognemo da udju finale ABA lige i da namučimo maksimalno CZ u finalima Kupa i prvenstva.

neko

pre 10 godina

Ovaj neci ni prici blizu nekog pehara,osim ako ga pusti Simonovic da pogleda malo.
(Realno, 26. januar 2014 22:09)

Simonovic ne zna ni kako izgleda pehar, video ga je samo na slikama, i mozda mu je Katic pricao kako izgleda

veri ct

pre 10 godina

u statutu ovog hibrida izpredgradja jasno piše da se novi klub NEĆE takmičiti narednih 5 godina ,što znači da vi sanjate PRVU TITULU za novi klub ,ali ćete brzo shvatiti da se snovi rijetko ostvaruju.

moje ime*

pre 10 godina

Nama smeta da je stranac kapiten, a lepo nam je kad je Vidic kapiten jednog Mancestera? Licemerje!
I uz to, cini mi se da je Bogdan rekao da nece da bude kapiten!