Nedelja, 19.01.2014.

19:16

"Neće navijači menjati trenera"

Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović stao je u odbranu prvog trenera ekipe Dejana Radonjića.

Izvor: B92

"Neæe navijaèi menjati trenera" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Jos jedan VEK

pre 10 godina

Gos Covicu navijaci tvojeg kluba imaju strpljenja to svi znamo jer cekaju na titulu jos od proslog VEKA,zato treba i ti njih da razumes.

Marko

pre 10 godina

Svi znaju da je Radonjić najslabija karika u timu,gubili smo utakmice koje nismo trebali da izgubimo,samo zbog Radonjića,samo što on u datom trenutku ne zna da napravi pravu izmenu.

Branko

pre 10 godina

VELIKA PODRSKA RADONJICU!!!....a za one koji kukaju za Vukoicicem, samo da podsetim kako smo igrali prosle godine kuci sa Galatom i Ulmom (ja sam ih gledao uzivo)...bili smo smesni....ove godine...ni jednom nismo bili smesni....jer igramo bas dobru kosarku..i stvarno, ali stvarno mi nije jasno sta nama (nekima od nas)smeta Radonjic...razumeo bih da smeta protivnicima...ali stvarno ne razumem ni jenog pravog Ciganina koji u ovom trenutku, ima ideju da bi se smenom trenera nesto dobilo!?!?!?!?

poznavalc uprave

pre 10 godina

Savanović je bio prvi pik uprave ali ugovor je preveliki za Crvenu Zvezdu,pominjao se i Kešelj ali je Radonjić odbio jer i je i Dragićević doveden bez njegove saglasnosti...Čakarević je prva opcija

poznavalc uprave

pre 10 godina

Provereno je da se uveliko pregovara sa Čakarevićem,Radonjić je ubedjen da će on da nadomesti skok u napadu koji mu nedostaje

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 10 godina

Evo mi uzeli CSKA. Sta ima kod vas u komsiluku?
Pobjedili zmajceke !!!
Ma bravo, bravo.

igor

pre 10 godina

Ajde grobari na spavanje,sutra vas ispituje vas guru sta ste citali na raspustu,pustite nas cike da se raspravljamo oko trenera.
(laik, 20. januar 2014 00:21)
Možete vi raspravljati koliko god hoćete, zna se ko vedri i oblači. Tražili ste - gledajte!

ledeni-smrznuti

pre 10 godina

covke,
samo im kazi da ces da promenis ime u kk fmp beograd zeleznik i ima da ih nema:)

...a oni nek navijaju za kk zamrzivac :)

pravila, pravila

pre 10 godina

@Zvezdas i ostali koji nisu upoznati sa pojedinostima...
1. ni jedan igrac koji igra u aba ligi ne moze da predje u drugi aba ligaski klub,a da za novi klub moze da igra u tekucoj sezoni. rok za to je istekao u decembru 2013.
saric bi mogao da igra u evro kupu, ali ne verujem da bi kkcz dovodila nekog samo za to takmicenje.
2. da bi igrac koji dodje mogao da nastupa u evro kupu, mora da dodje do 29. januara.
3. pojacanja van aba lige, za nastupe u aba ligi je moguce dovoditi tamo negde do marta / aprila (ne secam se tacno).

Milan Djordjevic

pre 10 godina

Istina je da Zvezda ili vec kako, ima najgoreg trenera, kad su teške utakmice u pitanju. Ove utakmice u ABA ligi može i bez trenera da dobije kakav tim ima. Samo protiv Partizana će da izgubi i to možda ne u prvenstvu već u finalu. Zbog trenera koji ne ume da motiviše igrače. Nas lešili ovi iz Kubanja a Partizan pobedi mašinu CSKA. Sem znanja treba da imaš motiv i hrabrost a to Radonjić nezna da izvuče kod igrača, prema tome, dajte mu ceo život i jaču ekipu od ove sad i gubićemo titule i dalje. Živi bili pa videli...

nenad

pre 10 godina

Partizanovac, 19. januar 2014 22:23)
100% tačno. tako smo I smenili Pizona kad je bio prvi na tabeli sa pet bodova u odnosu na Stanojevićev Partizan I vise se nismo povratili

frozen star

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .
(mali kalezeleznik, 19. januar 2014 21:45)

Ja sam panter, hocu nazad svoj stari fmp...

Covic je tata

pre 10 godina

Ja sam tek sad provalio da je istina ono sto se prica decenijama unazad.Grobari zaista vise mrze Zvezdu nego sto vole svoj klub.Tuzno je to.

Rango

pre 10 godina

Nego ko,kada navijaci urlaju da igraci igraju bolje? Naravno da ce navijaci menjati, jer su valjda kompetentniji od nekog drugog..svi koji dolaze,razumeju kosarku..i te takticke zamisli..to sto je nekome tesko da prihvati da je bolje da nas ne ljuti,jer smo opasni kao munje,nije nas problem..

bakivet

pre 10 godina

Kupujem sezonsku godinama . Ove godine je bila paprena za nase uslove . Razlog igranje evrolige , skupa ekipa bla bla bla. Da li je Silb stigao i bio u tom paketu koji je pokrivala i delicem nasa sezonska karta. I ja sam hteo da razbijem Tv zbog njegovih izgubljenih lopti. Pa on je imao najveci ranking i normalno je da je i najbolje cuvan . Pa ovi nasi halfovi Lazic i Simon ne bi dobili nikog ni u srpskoj ligi da nije ova tri Amera kod nas . U najmanju ruku osecam se prevaren ne bas kao za Robija ali nesto slicno. :ovicu radite svoj posao i cutite sta se pravdate ako ste u pravu . Daj boze da jeste i dajte trofeje vise . Dosta demagogije . Zvezda je zivot

Nikola

pre 10 godina

Svaka cast upravi i treneru. Radite odlicno napredak se vidi. Ali, moramo biti svesni da partizan i dalje ima kvalitet vise. Najvise na poziciji krilnog centra gde ce Lovernj da pokida nase cetvorke. Pa i ako Bogdanovic nastavi ovako uz Milosavljevica i Kinslija mislim da ovi nasi su za nijansu ograniceniji igraci. E zato je bitno da sad odvedemo nekog ko ce da napravi razliku u nasu korist. Imamo Djenku, on ce odraditi ulogu, verovatno i Bobi.

vlada milic

pre 10 godina

zasto opet ista prica kao prosle godine sa Braunom cim ispadnemo iz prosle godine evrokupa a ove iz evrolige nas se kao trener seti da mu ne odgovara prvo Braun a sada Silb. prosle godine po odlasku Brauna krece pad igre i ona cudna pobeda nad radnickim kad smo jedva ali JEDVA izborili evroligu. sada opet pravimo istu gresku , kao sto smo se prosle god usrecili sa Samardzinskim sad ce opet da nam izmisle nekog Dragicevica ili tako nesto pa nam posle krive sudije, tole , tadic , cia , bia...

Partizanovac

pre 10 godina

Dejan Radonjic je veliki gospodin u svakom smislu! Ja ne znam sta ocete? Prvi ste na tabeli, igrate odlicnu kosarku. U Evroligi Vas niko nije nadigrato, naprotiv!!! Opet kazem sta hocete? Pa sjetite se pocetaka Dula Vujosevica, par sezona u Evroligi nismo mogli opepeliti! Savjet jedan, sto je brzo to je i kuso!!!

@lesa

pre 10 godina

Glupo je prozivati Radonjica zbog Silba kada se on tu nista nije ni pitao..Covic ubedjen da sa ekipom bez Silba moze da prekine dominaciju Partizana,sto bih voleo ali sam skeptik..Ispade da je Silb najlosiji u ovoj ekipi..
Ja bih samo pitao koga misle da dovedu kao zamenu jer ko ce se odreci dobrog igraca u jeku sezone....
Ipak ima tu kompleksa malog kluba...

afrogipsy

pre 10 godina

Svaki trener dobar najvise uci na svojim greskama , sto znaci da svaki trener greske i pravi. Pravio ih je i Vujosevic pa je postao odlican trener. Radonjicu treba dati sansu na duzi period, kosarka nije sport ukome trenera treba menjati na svaka 3 meseca.

Batko

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.
(mille grobar, 19. januar 2014 20:28)

A vi se pitate u privatnom klubu Danilović-Vujošević ????

mali kalezeleznik

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .

kalcokera

pre 10 godina

desetorica navijaca na pocetku teralo radonjica.videcemo da li ce se i drugi pridruziti.25 razlike protiv dobrog evrokupasa i to sa pola snage rekao bih.

dux@

pre 10 godina

navijač sam zvezde,nikada nisam slao komentare ako se u naslovu pominje partizan,tako da mi je vise muka kada otvorim komentare na temu zvezde i partizana,tolika zloba pa to nema nigde.

muke Panterove

pre 10 godina

Tako je bre, Legendo, reci im! Pogotovo nece menjati trenera u privatnom klubu. Eto im njihov zamrznuti, neka otplate dug pa neka se igraju kosarke.

pisite nesto pametnije

pre 10 godina

od cega vi pravite vest...tri osobe pre pocetka utakmice uz par zvizduka sa tribina (dok je spiker citao sastave timova)...i sada ispade kao svi navijaci teraju radonjica

zoran ivkovic

pre 10 godina

covic voleo ga neko ili ne sme da donese teske odluke i presece ,to je za postovanje...za fudbalski klub upravu je skroz covek .uz duzno postovanje svakoga zvezda ne sme da gubi od petrovca na mlavi ...silb kvalitetan igrac ali kod nas nije pruzio ocekivano ,igrao je mekano i sporo...nekada izvede lucidne asistencije..nekada izgubi lopte ...ima tu i greske trenera igra silb pleja...nije mu sut ni isao najbolje...realno u zvezdi je omar tomas pruzao vise...dobro resenje za zvezdu bio bi stouberi ..igrao za cibonu ....mislim da je odkicno resenje za zvezdu...dobar sut,ulaz,odbrana...tamav nam igrac i treba

walther

pre 10 godina

Slazem se sa tobom. Vise puta sam spominjao Omara Tomasa, Adama Morisona ili evo stvarno bi volio Darija Sarica. Covjek kida u odbrani. u napaduodlica. Ima skok. Pravi igrac i za pozicije 3 i 4

Rade Futog

pre 10 godina

Razočaran sam ponašanjem Čovića, Radonjiću i ne zameram, jer nije ni kriv što loše vodi tim, po kvalitetu za Top 16, već Čovićem koji ga uporno forsira. Prvo su upropastili, sa odlaskom odličnog Vukoičića, zatim je euforija konačnog ulaska u EL pala, teranjem Rakočevića, ikone Zvezde, ali ne i Čovićevog kluba. Puštanje Savovića, sloboda Radonjiću, nedovoljno korištenje Bobana i Šilba, tako da ovaj potez sa otpuštanjem Šilba je očekivana greška kluba, u nizu. Sada mogu da se kladim da će Partizan, iako dosta slabiji igrački, lagano dobiti Zvezdu i u Aba i u domaćoj ligi! Još nešto, "mahač peškirima" Čakarević je bolji košarkaš od kapitena Simonovića!

Dejan Smederevo

pre 10 godina

Nedeljama sam komentarisao i tražio od Čovića da smeni Radonjića,pa sam prestao,u nadi da će stvari da se poprave.Još uvek nisam siguran,ali neka nada u dubini duše postoji,iako nemamo kontinuitet.Ovo je opasna ekipa-nešto mi govori da će da ,,eksplodira'' u pravom trenutku.Sve u svemu,pustimo Radonjića da napravi priču,dajmo mu vremena,jer mnogi košarkaški stručnjaci cene njegov rad.
Bravo za Čovića što se ne upušta u priču !!!!

Vlada

pre 10 godina

Kako mozete da progutate ove Coviceve izjave da klub nije postojao pre tri godine, da niko ne moze da zabrani FMP-u da se zove kako hoce, da ce FMP promeniti ime u Crvena Zvezda... Koliko ste nisko pali...

mille grobar

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.

Boris

pre 10 godina

Igrali smo odlicno, pokazali karakter posle poraza u Rusiji od ekipe koja je danas pobedila Lokomotivu Kuban u gostima. Treba nam GECEVICIUS MARTYNAS,trice gadja zmireci a igra odbranu bolje od Silba, posto je ovaj nije ni igrao, a sigurno nije skuplji od Silba. Ostalo je super, razigravamo i klince od 16. god. a ovi sto skandiraju protiv Radonjica- neznalice u najmanju ruku..

Iks

pre 10 godina

Nadam se da je u pravu za Radonjića, samo jedna stvar.
Nemojte Čakarevića ako Boga znate, taj je u partizanu nosio vodu...
(berija, 19. januar 2014 19:36)

Prijatelju pa i Katic je isto to radio, a kod vas je prvi centar. Misli o tome...

Mikica

pre 10 godina

LepoCovic kaze da klub GOTOVO nije postojao pre 2 god. jer je SRUSEN I UNISTEN, zna se od koga! Znaci crno-bela pamet ne treba da pametuje vec da se stidi a CZ vrlo brzo postaje sto jeste uvek bili kada je bilo normalno, a sistem Zeljko nece dugo raditi.

LazaTastatura

pre 10 godina

Koji navijaci?! Pa po zvanicnom sajtu aba lige protiv Olimpije je bilo tacno1892 ljudi. Otprilike 3 puta manje nego na Partizan-Krka.

Dzeronimo

pre 10 godina

@Micko.Kako nije imao?Gubio je usred Bg po 20 razlike od galate i ulma covece.Odbrana bila nikakva.Radili su nam sta su hteli i kako si hteli.A smenjen je tek na kraju.Ja sam ga voleo ali ne moze da igru zasniva samo na.napadu.Nemamo takve igrace i ove god bi nas svi ubili u el da smo tako igrali.

Ljubisa

pre 10 godina

Imas moje divljenje i punu podrsku jer mi iskreni navijaci Zvezde cenimo sve sto si uradio za nas voljeni klub, a uradio si mnogo. Kapa dole

Struki

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa g.Covicem,mi kao da zaboravljamo gde smo bili pre 3 godine!? Danas smo stabilan i uspesno organizovan klub,i nadam se redovan ucesnik eurolige. A trofeji i titule ce doci sigurno,vec ove sezone smo na dobrom putu da uzmemo sve trofeje u regionu,i da doguramo do zavrsnice eurokupa. Zato treba dati sansu strucnom stabu i rukovodstvu kluba,jer oni rade svoj posao veoma dobro za sada! Pozdrav svim DELIJAMA,uz zelju da se na kraju svi zajedno radujemo titulama!

Sizif

pre 10 godina

Glupost je pričati o smjeni Radonjića sad kada smo prvi u ABA,njemu će se suditi na kraju sezone kada budemo sumirali da li je sezona uspiješna ili ne.Mislim da će se uspiješnom sezonom smatrati osvojena ili ABA ili domaća liga svakako uz plasman u EL.Naravno da je Zvezda za sada u igri za 4 trofeja,a ako bar dva osvojimo biće sjajno s posebnim akcebtom svakako na ABA i domaću ligu.Nadam se da će dovesti dobrog igrača na poziciji 3 i da ćemo nastaviti đe smo stali.

Dzeronimo

pre 10 godina

@Mladja M.kakva bre cetvorka covece.Imamo vec cetiri igraca tu.Jos mladi Tejic slabije sad dobija sansu a ti bi jos jednog.Treba nam trojka koja daje standardno oko 15p.

cccc

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (CrvenaZvezdaZauvek, 19. januar 2014 19:55)

A Pizon, koji je on bio na tabeli??

ds

pre 10 godina

samo polako,Covic je jedini pokazao da zna posao,iz njega stoje rezultati,nema potrebe da menjamo trenera,pa prvi smo ,u EL smo bili odlicni,Partizan je deset god gradio da bi sad imao ovo,Covicu legendo...

Nikola

pre 10 godina

Panteri do juce svi preko komentara terali radonjica, a sad kad se oglasila legenda zeleznika 90% u fazonu radonjicu ostani. stvarno ste komedija

Ratko

pre 10 godina

Svaka cast majstore sve si lepo objasnio. Jasno je da ne moze nista preko noci i na silu ali Radonjic covek ima neke odluke prosto neverovatne kad igramo na strani. Marjanovic kod kuce svima zabije 20 poena, dobar u odbrani u skoku a na strani igra po 3-4 minuta i mi onda nemamo resenje pa se sa Katicem mucimo i primamo 10+ trojki.To se desava svaku ali svaku utakmicu koju gostujemo. Ja sam prezadovoljan kako smo igrali do sada, daj Boze svake godine da imamo ovakav ucinak. Ali navijaci nisu slepi da ne vide Radonjiceve cudne odluke i da ovaj sjajan tim nije pokazao svoj pun potencijal, moze to mnogo ubedljivije. Jednostavno se bojimo da ne bude u finalima ovakvih oscilacija i eksperimentisanja Radonjica, bas zbog te titule koju cekamo jako dugo. Poradite na tom pojacanju i nadam se da ce doci dobar kosarkas na krilnoj poziciji a i trebao bi nam jedan na poziciji pleja da se kombinije sa Nelsonom. I za sledecu godinu nista ne bih menjao i dirao.

Nislija

pre 10 godina

"Žalim što se to dogodilo od jedne male grupe navijača, ja sam obavio razgovor sa njima pred halom, video sam da nema zle namere, ali kada ih suočite sa činjenicama da ovaj klub nije postojao u avgustu 2011..."

parterB

pre 10 godina

Ti koji su prozivali Radonjica su oni isti kojima niko i nikada nije bio dobar. Tolika negativna energija protiv svog kluba je fascinantna!


Razlog je samo jedan: Kada nema rezultata onda im je srce puno jer su bili u pravu.

laik

pre 10 godina

Gospodine Covicu,nisam ja protiv trenera iz cistog hira jer mi se ne svidja njegova kravata,vec zbog stanja na terenu.Mi od pocetka sezone nemamo uigranu prepoznatljivu akciju ne vidim sistem vidim samo individualno igranje celog tima.Naprimer,kad imamo 7 sekundi do kraja napada i loptu sa strane a to se normalno cesto dogadja na mecevima,mi nismo odigrali ni ti jednu istu akciju da ja prosto mogu da kazem ,,Ej ovo je delo trenera``.Ok vi imate bolji uvid u stanje tima,onda cemo vam verovati,samo ja razmisljam ako dovedes kvalitetne igrace,takav trener treba da ih prati,kvalitetan.

slobinator

pre 10 godina

predsednik svakog kluba mora da prati raspoloženje navijača ,ali onih pravih a ne plaćenih,a ne da se ponaša u stilu 'ja sam bog šta mi možete!'u španiji recimo kad naviječi izgube strpljenje,zaviore se bele maramice i to je znak da neko treba da ode,trener ili predsednik.čak je i veliki džaja posle jedne očajne sezone 2005 otišao sa čela kluba kojeg je doveo na krov sveta nakon što mu navijači u afektu poručili da ide.sad, to se ispostavilo kao greška,ali to je u tom trenutku bio glas naroda.navijači nisu glupi i oni najbolje vide ko vredi a ko ne.kad je u pitanju trener radonjić,čovek bez vizije od početka je bilo jasno da on nije za velika dela.smena vukoičića prošle godine bio je katastrofalan potez ,isto kao što je sada i ova situacija sa šilbom.njega je čović morao sačekati bar do kraja sezone ,jer ono najvažnije sledi tamo u aprilu ili maju,a dotle bi šilb verujem eksplodirao.ali tako to rade ljudi trgovci.otpuštaju najboljeg igrača u toku sezone da bi uštedeli neku crkavicu.pa evo mesi u barsi još od letos nije ni senka onog pravog mesija.baš se nešto pitam da li bi čović i njega otpustio da mu je kojim slučajem gazda?

Djape

pre 10 godina

Radonjic: izgubio finale ABA lige, izgubio finalnu seriju domace lige, nije uspeo da prodje u top 16,oterao Rakocevica,Savovica i Silba i oterao pubiliku sa tribina! Momcima svaka čast! Zvezda bre!

bum tras

pre 10 godina

Ovoj sacica navijaca iz partera sto je zvizdala radonjicu nista ne valja. pa i Pesica za Nedovica su pljuvali (opravdano) pa i Radonjica (neopravdano). A za ove internet huligane, imam poruku da do Pionira vozi saSlavije 33,48. Lepo je otici nekad

Mladja SM

pre 10 godina

Dajte sada jedno ekstra pojacanje koje pravi razliku, nemojte samo reci da je to Cakarevic. Velika je greska sto nije dosao Bircevic, covek ima skok, sut za 2 i 3 poena, ekstra visini i igru. Sada ne bi bilo lose uzeti nekoga iz Mega Vizure, ps ce to i njima koristiti, te videti da li uzeti Dangubica, Radovica ili Jokica. Da li ima sanse da dodje Bircevoic, nema bolje cetvorke u Srbiji.

B737MAX

pre 10 godina

Bolje manje kvalitetan igrac koji pruza dobre partije nego odlicni Silb koji nema pojma ......realno covek jeste dobar igrac ali za pare koje prima u Zvezdi daleko je ispod svake norme.....na jednoj utakmici covek je izgubio osam lopti ??? Ej ljudi pa toliko jedna ekipa izgubi za celu utakmicu....

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Stvarno bre ljudi oladite malo... Pa da nas je neko pitao pre tri godine da li bi potpisali ovakav scenario, da posle 15 godina igramo evroligu, da budemo u njoj ravnopravan protivnik evropskim velikanima, da budemo na polusezoni prvi u aba ligi, svi bismo prihvatili... Polako, doći će sve na svoje mesto... Imajte malo strpljenja i umesto kritike, pružite timu podršku!!! NAPRED ZVEZDA!!!

svajcarac

pre 10 godina

Po zdravoj logici,
da Zvezda nije unistavana sistematski i dovedena u to stanje, gospodin Covic ne bi mogao da je preuzme, ne bi bilo potrebe.
Ko ju je urusavao ? Kome se na kraju isplatilo ?

a

pre 10 godina

sto se svega izrecenog ovde tice svaka cast. Dejanu Radonjicu puna podrska, meni se posebno svidja sto smo napokon u pravom trenutnu oborili formu...

stize bomba umesto Silbare i to je to...

G

pre 10 godina

1. Svako ima pravo da voli ili ne voli trenera, ali ti koji traze smenu trenera ne samo sto nemaju veze sa kosarkom i dodju u Pionir da se 'urce, nego nemaju ni razloga. Zvezda je lagano prva, jedva ispala iz EL, a proci ce dalje i u Evrokupu.

2. Silb nije dostojan Zvezde, ekipe koja igra veliki broj utakmica i gde se u svakom takmicenju ide na najvisi cilj. Kadu utakmicu je Silb odigrao 100 posto motivisan i posvecen. Kao danas Dzenkins, kao Jaka i u napadu i u odbrani, kao Nelson protiv Niznjeg i jos deset puta pre toga. Nemotivisani igraci nisu za Zvezdu.


Covicu ce suditi javnost takodje, na kraju ili pred kraj sezone, zavisi kako se budu odvijale stvari. Ni navijaci, ni Delije, ni forumasi. Osetice to na svakom koraku, jer je to tezina Zvezde.

CrvenaZvezdaZauvek

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.

Branko

pre 10 godina

Mi nikad...ponavljam, nikad nismo igrali moderniju kosarku nego sto je igramo sa Radonjicem....tako da...i sto se mene tice.....VELIKA PODRSKA RADONJICEVOM RADU

mille grobar

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.

a

pre 10 godina

sto se svega izrecenog ovde tice svaka cast. Dejanu Radonjicu puna podrska, meni se posebno svidja sto smo napokon u pravom trenutnu oborili formu...

stize bomba umesto Silbare i to je to...

svajcarac

pre 10 godina

Po zdravoj logici,
da Zvezda nije unistavana sistematski i dovedena u to stanje, gospodin Covic ne bi mogao da je preuzme, ne bi bilo potrebe.
Ko ju je urusavao ? Kome se na kraju isplatilo ?

G

pre 10 godina

1. Svako ima pravo da voli ili ne voli trenera, ali ti koji traze smenu trenera ne samo sto nemaju veze sa kosarkom i dodju u Pionir da se 'urce, nego nemaju ni razloga. Zvezda je lagano prva, jedva ispala iz EL, a proci ce dalje i u Evrokupu.

2. Silb nije dostojan Zvezde, ekipe koja igra veliki broj utakmica i gde se u svakom takmicenju ide na najvisi cilj. Kadu utakmicu je Silb odigrao 100 posto motivisan i posvecen. Kao danas Dzenkins, kao Jaka i u napadu i u odbrani, kao Nelson protiv Niznjeg i jos deset puta pre toga. Nemotivisani igraci nisu za Zvezdu.


Covicu ce suditi javnost takodje, na kraju ili pred kraj sezone, zavisi kako se budu odvijale stvari. Ni navijaci, ni Delije, ni forumasi. Osetice to na svakom koraku, jer je to tezina Zvezde.

cccc

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (CrvenaZvezdaZauvek, 19. januar 2014 19:55)

A Pizon, koji je on bio na tabeli??

Iks

pre 10 godina

Nadam se da je u pravu za Radonjića, samo jedna stvar.
Nemojte Čakarevića ako Boga znate, taj je u partizanu nosio vodu...
(berija, 19. januar 2014 19:36)

Prijatelju pa i Katic je isto to radio, a kod vas je prvi centar. Misli o tome...

Branko

pre 10 godina

Mi nikad...ponavljam, nikad nismo igrali moderniju kosarku nego sto je igramo sa Radonjicem....tako da...i sto se mene tice.....VELIKA PODRSKA RADONJICEVOM RADU

Vlada

pre 10 godina

Kako mozete da progutate ove Coviceve izjave da klub nije postojao pre tri godine, da niko ne moze da zabrani FMP-u da se zove kako hoce, da ce FMP promeniti ime u Crvena Zvezda... Koliko ste nisko pali...

parterB

pre 10 godina

Ti koji su prozivali Radonjica su oni isti kojima niko i nikada nije bio dobar. Tolika negativna energija protiv svog kluba je fascinantna!


Razlog je samo jedan: Kada nema rezultata onda im je srce puno jer su bili u pravu.

Nislija

pre 10 godina

"Žalim što se to dogodilo od jedne male grupe navijača, ja sam obavio razgovor sa njima pred halom, video sam da nema zle namere, ali kada ih suočite sa činjenicama da ovaj klub nije postojao u avgustu 2011..."

Nikola

pre 10 godina

Panteri do juce svi preko komentara terali radonjica, a sad kad se oglasila legenda zeleznika 90% u fazonu radonjicu ostani. stvarno ste komedija

Rade Futog

pre 10 godina

Razočaran sam ponašanjem Čovića, Radonjiću i ne zameram, jer nije ni kriv što loše vodi tim, po kvalitetu za Top 16, već Čovićem koji ga uporno forsira. Prvo su upropastili, sa odlaskom odličnog Vukoičića, zatim je euforija konačnog ulaska u EL pala, teranjem Rakočevića, ikone Zvezde, ali ne i Čovićevog kluba. Puštanje Savovića, sloboda Radonjiću, nedovoljno korištenje Bobana i Šilba, tako da ovaj potez sa otpuštanjem Šilba je očekivana greška kluba, u nizu. Sada mogu da se kladim da će Partizan, iako dosta slabiji igrački, lagano dobiti Zvezdu i u Aba i u domaćoj ligi! Još nešto, "mahač peškirima" Čakarević je bolji košarkaš od kapitena Simonovića!

LazaTastatura

pre 10 godina

Koji navijaci?! Pa po zvanicnom sajtu aba lige protiv Olimpije je bilo tacno1892 ljudi. Otprilike 3 puta manje nego na Partizan-Krka.

Djape

pre 10 godina

Radonjic: izgubio finale ABA lige, izgubio finalnu seriju domace lige, nije uspeo da prodje u top 16,oterao Rakocevica,Savovica i Silba i oterao pubiliku sa tribina! Momcima svaka čast! Zvezda bre!

Partizanovac

pre 10 godina

Dejan Radonjic je veliki gospodin u svakom smislu! Ja ne znam sta ocete? Prvi ste na tabeli, igrate odlicnu kosarku. U Evroligi Vas niko nije nadigrato, naprotiv!!! Opet kazem sta hocete? Pa sjetite se pocetaka Dula Vujosevica, par sezona u Evroligi nismo mogli opepeliti! Savjet jedan, sto je brzo to je i kuso!!!

B737MAX

pre 10 godina

Bolje manje kvalitetan igrac koji pruza dobre partije nego odlicni Silb koji nema pojma ......realno covek jeste dobar igrac ali za pare koje prima u Zvezdi daleko je ispod svake norme.....na jednoj utakmici covek je izgubio osam lopti ??? Ej ljudi pa toliko jedna ekipa izgubi za celu utakmicu....

frozen star

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .
(mali kalezeleznik, 19. januar 2014 21:45)

Ja sam panter, hocu nazad svoj stari fmp...

mali kalezeleznik

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .

muke Panterove

pre 10 godina

Tako je bre, Legendo, reci im! Pogotovo nece menjati trenera u privatnom klubu. Eto im njihov zamrznuti, neka otplate dug pa neka se igraju kosarke.

Milan Djordjevic

pre 10 godina

Istina je da Zvezda ili vec kako, ima najgoreg trenera, kad su teške utakmice u pitanju. Ove utakmice u ABA ligi može i bez trenera da dobije kakav tim ima. Samo protiv Partizana će da izgubi i to možda ne u prvenstvu već u finalu. Zbog trenera koji ne ume da motiviše igrače. Nas lešili ovi iz Kubanja a Partizan pobedi mašinu CSKA. Sem znanja treba da imaš motiv i hrabrost a to Radonjić nezna da izvuče kod igrača, prema tome, dajte mu ceo život i jaču ekipu od ove sad i gubićemo titule i dalje. Živi bili pa videli...

nenad

pre 10 godina

Partizanovac, 19. januar 2014 22:23)
100% tačno. tako smo I smenili Pizona kad je bio prvi na tabeli sa pet bodova u odnosu na Stanojevićev Partizan I vise se nismo povratili

Batko

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.
(mille grobar, 19. januar 2014 20:28)

A vi se pitate u privatnom klubu Danilović-Vujošević ????

pisite nesto pametnije

pre 10 godina

od cega vi pravite vest...tri osobe pre pocetka utakmice uz par zvizduka sa tribina (dok je spiker citao sastave timova)...i sada ispade kao svi navijaci teraju radonjica

Covic je tata

pre 10 godina

Ja sam tek sad provalio da je istina ono sto se prica decenijama unazad.Grobari zaista vise mrze Zvezdu nego sto vole svoj klub.Tuzno je to.

afrogipsy

pre 10 godina

Svaki trener dobar najvise uci na svojim greskama , sto znaci da svaki trener greske i pravi. Pravio ih je i Vujosevic pa je postao odlican trener. Radonjicu treba dati sansu na duzi period, kosarka nije sport ukome trenera treba menjati na svaka 3 meseca.

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Stvarno bre ljudi oladite malo... Pa da nas je neko pitao pre tri godine da li bi potpisali ovakav scenario, da posle 15 godina igramo evroligu, da budemo u njoj ravnopravan protivnik evropskim velikanima, da budemo na polusezoni prvi u aba ligi, svi bismo prihvatili... Polako, doći će sve na svoje mesto... Imajte malo strpljenja i umesto kritike, pružite timu podršku!!! NAPRED ZVEZDA!!!

laik

pre 10 godina

Gospodine Covicu,nisam ja protiv trenera iz cistog hira jer mi se ne svidja njegova kravata,vec zbog stanja na terenu.Mi od pocetka sezone nemamo uigranu prepoznatljivu akciju ne vidim sistem vidim samo individualno igranje celog tima.Naprimer,kad imamo 7 sekundi do kraja napada i loptu sa strane a to se normalno cesto dogadja na mecevima,mi nismo odigrali ni ti jednu istu akciju da ja prosto mogu da kazem ,,Ej ovo je delo trenera``.Ok vi imate bolji uvid u stanje tima,onda cemo vam verovati,samo ja razmisljam ako dovedes kvalitetne igrace,takav trener treba da ih prati,kvalitetan.

CrvenaZvezdaZauvek

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.

bum tras

pre 10 godina

Ovoj sacica navijaca iz partera sto je zvizdala radonjicu nista ne valja. pa i Pesica za Nedovica su pljuvali (opravdano) pa i Radonjica (neopravdano). A za ove internet huligane, imam poruku da do Pionira vozi saSlavije 33,48. Lepo je otici nekad

slobinator

pre 10 godina

predsednik svakog kluba mora da prati raspoloženje navijača ,ali onih pravih a ne plaćenih,a ne da se ponaša u stilu 'ja sam bog šta mi možete!'u španiji recimo kad naviječi izgube strpljenje,zaviore se bele maramice i to je znak da neko treba da ode,trener ili predsednik.čak je i veliki džaja posle jedne očajne sezone 2005 otišao sa čela kluba kojeg je doveo na krov sveta nakon što mu navijači u afektu poručili da ide.sad, to se ispostavilo kao greška,ali to je u tom trenutku bio glas naroda.navijači nisu glupi i oni najbolje vide ko vredi a ko ne.kad je u pitanju trener radonjić,čovek bez vizije od početka je bilo jasno da on nije za velika dela.smena vukoičića prošle godine bio je katastrofalan potez ,isto kao što je sada i ova situacija sa šilbom.njega je čović morao sačekati bar do kraja sezone ,jer ono najvažnije sledi tamo u aprilu ili maju,a dotle bi šilb verujem eksplodirao.ali tako to rade ljudi trgovci.otpuštaju najboljeg igrača u toku sezone da bi uštedeli neku crkavicu.pa evo mesi u barsi još od letos nije ni senka onog pravog mesija.baš se nešto pitam da li bi čović i njega otpustio da mu je kojim slučajem gazda?

vlada milic

pre 10 godina

zasto opet ista prica kao prosle godine sa Braunom cim ispadnemo iz prosle godine evrokupa a ove iz evrolige nas se kao trener seti da mu ne odgovara prvo Braun a sada Silb. prosle godine po odlasku Brauna krece pad igre i ona cudna pobeda nad radnickim kad smo jedva ali JEDVA izborili evroligu. sada opet pravimo istu gresku , kao sto smo se prosle god usrecili sa Samardzinskim sad ce opet da nam izmisle nekog Dragicevica ili tako nesto pa nam posle krive sudije, tole , tadic , cia , bia...

ledeni-smrznuti

pre 10 godina

covke,
samo im kazi da ces da promenis ime u kk fmp beograd zeleznik i ima da ih nema:)

...a oni nek navijaju za kk zamrzivac :)

dux@

pre 10 godina

navijač sam zvezde,nikada nisam slao komentare ako se u naslovu pominje partizan,tako da mi je vise muka kada otvorim komentare na temu zvezde i partizana,tolika zloba pa to nema nigde.

bakivet

pre 10 godina

Kupujem sezonsku godinama . Ove godine je bila paprena za nase uslove . Razlog igranje evrolige , skupa ekipa bla bla bla. Da li je Silb stigao i bio u tom paketu koji je pokrivala i delicem nasa sezonska karta. I ja sam hteo da razbijem Tv zbog njegovih izgubljenih lopti. Pa on je imao najveci ranking i normalno je da je i najbolje cuvan . Pa ovi nasi halfovi Lazic i Simon ne bi dobili nikog ni u srpskoj ligi da nije ova tri Amera kod nas . U najmanju ruku osecam se prevaren ne bas kao za Robija ali nesto slicno. :ovicu radite svoj posao i cutite sta se pravdate ako ste u pravu . Daj boze da jeste i dajte trofeje vise . Dosta demagogije . Zvezda je zivot

Dzeronimo

pre 10 godina

@Micko.Kako nije imao?Gubio je usred Bg po 20 razlike od galate i ulma covece.Odbrana bila nikakva.Radili su nam sta su hteli i kako si hteli.A smenjen je tek na kraju.Ja sam ga voleo ali ne moze da igru zasniva samo na.napadu.Nemamo takve igrace i ove god bi nas svi ubili u el da smo tako igrali.

Sizif

pre 10 godina

Glupost je pričati o smjeni Radonjića sad kada smo prvi u ABA,njemu će se suditi na kraju sezone kada budemo sumirali da li je sezona uspiješna ili ne.Mislim da će se uspiješnom sezonom smatrati osvojena ili ABA ili domaća liga svakako uz plasman u EL.Naravno da je Zvezda za sada u igri za 4 trofeja,a ako bar dva osvojimo biće sjajno s posebnim akcebtom svakako na ABA i domaću ligu.Nadam se da će dovesti dobrog igrača na poziciji 3 i da ćemo nastaviti đe smo stali.

Boris

pre 10 godina

Igrali smo odlicno, pokazali karakter posle poraza u Rusiji od ekipe koja je danas pobedila Lokomotivu Kuban u gostima. Treba nam GECEVICIUS MARTYNAS,trice gadja zmireci a igra odbranu bolje od Silba, posto je ovaj nije ni igrao, a sigurno nije skuplji od Silba. Ostalo je super, razigravamo i klince od 16. god. a ovi sto skandiraju protiv Radonjica- neznalice u najmanju ruku..

@lesa

pre 10 godina

Glupo je prozivati Radonjica zbog Silba kada se on tu nista nije ni pitao..Covic ubedjen da sa ekipom bez Silba moze da prekine dominaciju Partizana,sto bih voleo ali sam skeptik..Ispade da je Silb najlosiji u ovoj ekipi..
Ja bih samo pitao koga misle da dovedu kao zamenu jer ko ce se odreci dobrog igraca u jeku sezone....
Ipak ima tu kompleksa malog kluba...

Struki

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa g.Covicem,mi kao da zaboravljamo gde smo bili pre 3 godine!? Danas smo stabilan i uspesno organizovan klub,i nadam se redovan ucesnik eurolige. A trofeji i titule ce doci sigurno,vec ove sezone smo na dobrom putu da uzmemo sve trofeje u regionu,i da doguramo do zavrsnice eurokupa. Zato treba dati sansu strucnom stabu i rukovodstvu kluba,jer oni rade svoj posao veoma dobro za sada! Pozdrav svim DELIJAMA,uz zelju da se na kraju svi zajedno radujemo titulama!

ds

pre 10 godina

samo polako,Covic je jedini pokazao da zna posao,iz njega stoje rezultati,nema potrebe da menjamo trenera,pa prvi smo ,u EL smo bili odlicni,Partizan je deset god gradio da bi sad imao ovo,Covicu legendo...

kalcokera

pre 10 godina

desetorica navijaca na pocetku teralo radonjica.videcemo da li ce se i drugi pridruziti.25 razlike protiv dobrog evrokupasa i to sa pola snage rekao bih.

Nikola

pre 10 godina

Svaka cast upravi i treneru. Radite odlicno napredak se vidi. Ali, moramo biti svesni da partizan i dalje ima kvalitet vise. Najvise na poziciji krilnog centra gde ce Lovernj da pokida nase cetvorke. Pa i ako Bogdanovic nastavi ovako uz Milosavljevica i Kinslija mislim da ovi nasi su za nijansu ograniceniji igraci. E zato je bitno da sad odvedemo nekog ko ce da napravi razliku u nasu korist. Imamo Djenku, on ce odraditi ulogu, verovatno i Bobi.

Dzeronimo

pre 10 godina

@Mladja M.kakva bre cetvorka covece.Imamo vec cetiri igraca tu.Jos mladi Tejic slabije sad dobija sansu a ti bi jos jednog.Treba nam trojka koja daje standardno oko 15p.

Dejan Smederevo

pre 10 godina

Nedeljama sam komentarisao i tražio od Čovića da smeni Radonjića,pa sam prestao,u nadi da će stvari da se poprave.Još uvek nisam siguran,ali neka nada u dubini duše postoji,iako nemamo kontinuitet.Ovo je opasna ekipa-nešto mi govori da će da ,,eksplodira'' u pravom trenutku.Sve u svemu,pustimo Radonjića da napravi priču,dajmo mu vremena,jer mnogi košarkaški stručnjaci cene njegov rad.
Bravo za Čovića što se ne upušta u priču !!!!

igor

pre 10 godina

Ajde grobari na spavanje,sutra vas ispituje vas guru sta ste citali na raspustu,pustite nas cike da se raspravljamo oko trenera.
(laik, 20. januar 2014 00:21)
Možete vi raspravljati koliko god hoćete, zna se ko vedri i oblači. Tražili ste - gledajte!

zoran ivkovic

pre 10 godina

covic voleo ga neko ili ne sme da donese teske odluke i presece ,to je za postovanje...za fudbalski klub upravu je skroz covek .uz duzno postovanje svakoga zvezda ne sme da gubi od petrovca na mlavi ...silb kvalitetan igrac ali kod nas nije pruzio ocekivano ,igrao je mekano i sporo...nekada izvede lucidne asistencije..nekada izgubi lopte ...ima tu i greske trenera igra silb pleja...nije mu sut ni isao najbolje...realno u zvezdi je omar tomas pruzao vise...dobro resenje za zvezdu bio bi stouberi ..igrao za cibonu ....mislim da je odkicno resenje za zvezdu...dobar sut,ulaz,odbrana...tamav nam igrac i treba

Ljubisa

pre 10 godina

Imas moje divljenje i punu podrsku jer mi iskreni navijaci Zvezde cenimo sve sto si uradio za nas voljeni klub, a uradio si mnogo. Kapa dole

Rango

pre 10 godina

Nego ko,kada navijaci urlaju da igraci igraju bolje? Naravno da ce navijaci menjati, jer su valjda kompetentniji od nekog drugog..svi koji dolaze,razumeju kosarku..i te takticke zamisli..to sto je nekome tesko da prihvati da je bolje da nas ne ljuti,jer smo opasni kao munje,nije nas problem..

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 10 godina

Evo mi uzeli CSKA. Sta ima kod vas u komsiluku?
Pobjedili zmajceke !!!
Ma bravo, bravo.

pravila, pravila

pre 10 godina

@Zvezdas i ostali koji nisu upoznati sa pojedinostima...
1. ni jedan igrac koji igra u aba ligi ne moze da predje u drugi aba ligaski klub,a da za novi klub moze da igra u tekucoj sezoni. rok za to je istekao u decembru 2013.
saric bi mogao da igra u evro kupu, ali ne verujem da bi kkcz dovodila nekog samo za to takmicenje.
2. da bi igrac koji dodje mogao da nastupa u evro kupu, mora da dodje do 29. januara.
3. pojacanja van aba lige, za nastupe u aba ligi je moguce dovoditi tamo negde do marta / aprila (ne secam se tacno).

Ratko

pre 10 godina

Svaka cast majstore sve si lepo objasnio. Jasno je da ne moze nista preko noci i na silu ali Radonjic covek ima neke odluke prosto neverovatne kad igramo na strani. Marjanovic kod kuce svima zabije 20 poena, dobar u odbrani u skoku a na strani igra po 3-4 minuta i mi onda nemamo resenje pa se sa Katicem mucimo i primamo 10+ trojki.To se desava svaku ali svaku utakmicu koju gostujemo. Ja sam prezadovoljan kako smo igrali do sada, daj Boze svake godine da imamo ovakav ucinak. Ali navijaci nisu slepi da ne vide Radonjiceve cudne odluke i da ovaj sjajan tim nije pokazao svoj pun potencijal, moze to mnogo ubedljivije. Jednostavno se bojimo da ne bude u finalima ovakvih oscilacija i eksperimentisanja Radonjica, bas zbog te titule koju cekamo jako dugo. Poradite na tom pojacanju i nadam se da ce doci dobar kosarkas na krilnoj poziciji a i trebao bi nam jedan na poziciji pleja da se kombinije sa Nelsonom. I za sledecu godinu nista ne bih menjao i dirao.

walther

pre 10 godina

Slazem se sa tobom. Vise puta sam spominjao Omara Tomasa, Adama Morisona ili evo stvarno bi volio Darija Sarica. Covjek kida u odbrani. u napaduodlica. Ima skok. Pravi igrac i za pozicije 3 i 4

Branko

pre 10 godina

VELIKA PODRSKA RADONJICU!!!....a za one koji kukaju za Vukoicicem, samo da podsetim kako smo igrali prosle godine kuci sa Galatom i Ulmom (ja sam ih gledao uzivo)...bili smo smesni....ove godine...ni jednom nismo bili smesni....jer igramo bas dobru kosarku..i stvarno, ali stvarno mi nije jasno sta nama (nekima od nas)smeta Radonjic...razumeo bih da smeta protivnicima...ali stvarno ne razumem ni jenog pravog Ciganina koji u ovom trenutku, ima ideju da bi se smenom trenera nesto dobilo!?!?!?!?

Mikica

pre 10 godina

LepoCovic kaze da klub GOTOVO nije postojao pre 2 god. jer je SRUSEN I UNISTEN, zna se od koga! Znaci crno-bela pamet ne treba da pametuje vec da se stidi a CZ vrlo brzo postaje sto jeste uvek bili kada je bilo normalno, a sistem Zeljko nece dugo raditi.

Marko

pre 10 godina

Svi znaju da je Radonjić najslabija karika u timu,gubili smo utakmice koje nismo trebali da izgubimo,samo zbog Radonjića,samo što on u datom trenutku ne zna da napravi pravu izmenu.

Mladja SM

pre 10 godina

Dajte sada jedno ekstra pojacanje koje pravi razliku, nemojte samo reci da je to Cakarevic. Velika je greska sto nije dosao Bircevic, covek ima skok, sut za 2 i 3 poena, ekstra visini i igru. Sada ne bi bilo lose uzeti nekoga iz Mega Vizure, ps ce to i njima koristiti, te videti da li uzeti Dangubica, Radovica ili Jokica. Da li ima sanse da dodje Bircevoic, nema bolje cetvorke u Srbiji.

poznavalc uprave

pre 10 godina

Provereno je da se uveliko pregovara sa Čakarevićem,Radonjić je ubedjen da će on da nadomesti skok u napadu koji mu nedostaje

poznavalc uprave

pre 10 godina

Savanović je bio prvi pik uprave ali ugovor je preveliki za Crvenu Zvezdu,pominjao se i Kešelj ali je Radonjić odbio jer i je i Dragićević doveden bez njegove saglasnosti...Čakarević je prva opcija

Jos jedan VEK

pre 10 godina

Gos Covicu navijaci tvojeg kluba imaju strpljenja to svi znamo jer cekaju na titulu jos od proslog VEKA,zato treba i ti njih da razumes.

a

pre 10 godina

sto se svega izrecenog ovde tice svaka cast. Dejanu Radonjicu puna podrska, meni se posebno svidja sto smo napokon u pravom trenutnu oborili formu...

stize bomba umesto Silbare i to je to...

Branko

pre 10 godina

Mi nikad...ponavljam, nikad nismo igrali moderniju kosarku nego sto je igramo sa Radonjicem....tako da...i sto se mene tice.....VELIKA PODRSKA RADONJICEVOM RADU

Batko

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.
(mille grobar, 19. januar 2014 20:28)

A vi se pitate u privatnom klubu Danilović-Vujošević ????

G

pre 10 godina

1. Svako ima pravo da voli ili ne voli trenera, ali ti koji traze smenu trenera ne samo sto nemaju veze sa kosarkom i dodju u Pionir da se 'urce, nego nemaju ni razloga. Zvezda je lagano prva, jedva ispala iz EL, a proci ce dalje i u Evrokupu.

2. Silb nije dostojan Zvezde, ekipe koja igra veliki broj utakmica i gde se u svakom takmicenju ide na najvisi cilj. Kadu utakmicu je Silb odigrao 100 posto motivisan i posvecen. Kao danas Dzenkins, kao Jaka i u napadu i u odbrani, kao Nelson protiv Niznjeg i jos deset puta pre toga. Nemotivisani igraci nisu za Zvezdu.


Covicu ce suditi javnost takodje, na kraju ili pred kraj sezone, zavisi kako se budu odvijale stvari. Ni navijaci, ni Delije, ni forumasi. Osetice to na svakom koraku, jer je to tezina Zvezde.

CrvenaZvezdaZauvek

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.

Covic je tata

pre 10 godina

Ja sam tek sad provalio da je istina ono sto se prica decenijama unazad.Grobari zaista vise mrze Zvezdu nego sto vole svoj klub.Tuzno je to.

mille grobar

pre 10 godina

Covek vam je kulturno objasnio da je to njegov privatni klub i da se vi tu nista ne pitate...e sad, sto vi i dalje mislite da je to vasa Crvena Zvezda, to je vec druga prica.

Djape

pre 10 godina

Radonjic: izgubio finale ABA lige, izgubio finalnu seriju domace lige, nije uspeo da prodje u top 16,oterao Rakocevica,Savovica i Silba i oterao pubiliku sa tribina! Momcima svaka čast! Zvezda bre!

Ljubisa

pre 10 godina

Imas moje divljenje i punu podrsku jer mi iskreni navijaci Zvezde cenimo sve sto si uradio za nas voljeni klub, a uradio si mnogo. Kapa dole

Struki

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa g.Covicem,mi kao da zaboravljamo gde smo bili pre 3 godine!? Danas smo stabilan i uspesno organizovan klub,i nadam se redovan ucesnik eurolige. A trofeji i titule ce doci sigurno,vec ove sezone smo na dobrom putu da uzmemo sve trofeje u regionu,i da doguramo do zavrsnice eurokupa. Zato treba dati sansu strucnom stabu i rukovodstvu kluba,jer oni rade svoj posao veoma dobro za sada! Pozdrav svim DELIJAMA,uz zelju da se na kraju svi zajedno radujemo titulama!

Rade Futog

pre 10 godina

Razočaran sam ponašanjem Čovića, Radonjiću i ne zameram, jer nije ni kriv što loše vodi tim, po kvalitetu za Top 16, već Čovićem koji ga uporno forsira. Prvo su upropastili, sa odlaskom odličnog Vukoičića, zatim je euforija konačnog ulaska u EL pala, teranjem Rakočevića, ikone Zvezde, ali ne i Čovićevog kluba. Puštanje Savovića, sloboda Radonjiću, nedovoljno korištenje Bobana i Šilba, tako da ovaj potez sa otpuštanjem Šilba je očekivana greška kluba, u nizu. Sada mogu da se kladim da će Partizan, iako dosta slabiji igrački, lagano dobiti Zvezdu i u Aba i u domaćoj ligi! Još nešto, "mahač peškirima" Čakarević je bolji košarkaš od kapitena Simonovića!

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Stvarno bre ljudi oladite malo... Pa da nas je neko pitao pre tri godine da li bi potpisali ovakav scenario, da posle 15 godina igramo evroligu, da budemo u njoj ravnopravan protivnik evropskim velikanima, da budemo na polusezoni prvi u aba ligi, svi bismo prihvatili... Polako, doći će sve na svoje mesto... Imajte malo strpljenja i umesto kritike, pružite timu podršku!!! NAPRED ZVEZDA!!!

Mladja SM

pre 10 godina

Dajte sada jedno ekstra pojacanje koje pravi razliku, nemojte samo reci da je to Cakarevic. Velika je greska sto nije dosao Bircevic, covek ima skok, sut za 2 i 3 poena, ekstra visini i igru. Sada ne bi bilo lose uzeti nekoga iz Mega Vizure, ps ce to i njima koristiti, te videti da li uzeti Dangubica, Radovica ili Jokica. Da li ima sanse da dodje Bircevoic, nema bolje cetvorke u Srbiji.

parterB

pre 10 godina

Ti koji su prozivali Radonjica su oni isti kojima niko i nikada nije bio dobar. Tolika negativna energija protiv svog kluba je fascinantna!


Razlog je samo jedan: Kada nema rezultata onda im je srce puno jer su bili u pravu.

Dejan Smederevo

pre 10 godina

Nedeljama sam komentarisao i tražio od Čovića da smeni Radonjića,pa sam prestao,u nadi da će stvari da se poprave.Još uvek nisam siguran,ali neka nada u dubini duše postoji,iako nemamo kontinuitet.Ovo je opasna ekipa-nešto mi govori da će da ,,eksplodira'' u pravom trenutku.Sve u svemu,pustimo Radonjića da napravi priču,dajmo mu vremena,jer mnogi košarkaški stručnjaci cene njegov rad.
Bravo za Čovića što se ne upušta u priču !!!!

zoran ivkovic

pre 10 godina

covic voleo ga neko ili ne sme da donese teske odluke i presece ,to je za postovanje...za fudbalski klub upravu je skroz covek .uz duzno postovanje svakoga zvezda ne sme da gubi od petrovca na mlavi ...silb kvalitetan igrac ali kod nas nije pruzio ocekivano ,igrao je mekano i sporo...nekada izvede lucidne asistencije..nekada izgubi lopte ...ima tu i greske trenera igra silb pleja...nije mu sut ni isao najbolje...realno u zvezdi je omar tomas pruzao vise...dobro resenje za zvezdu bio bi stouberi ..igrao za cibonu ....mislim da je odkicno resenje za zvezdu...dobar sut,ulaz,odbrana...tamav nam igrac i treba

Mikica

pre 10 godina

LepoCovic kaze da klub GOTOVO nije postojao pre 2 god. jer je SRUSEN I UNISTEN, zna se od koga! Znaci crno-bela pamet ne treba da pametuje vec da se stidi a CZ vrlo brzo postaje sto jeste uvek bili kada je bilo normalno, a sistem Zeljko nece dugo raditi.

Boris

pre 10 godina

Igrali smo odlicno, pokazali karakter posle poraza u Rusiji od ekipe koja je danas pobedila Lokomotivu Kuban u gostima. Treba nam GECEVICIUS MARTYNAS,trice gadja zmireci a igra odbranu bolje od Silba, posto je ovaj nije ni igrao, a sigurno nije skuplji od Silba. Ostalo je super, razigravamo i klince od 16. god. a ovi sto skandiraju protiv Radonjica- neznalice u najmanju ruku..

B737MAX

pre 10 godina

Bolje manje kvalitetan igrac koji pruza dobre partije nego odlicni Silb koji nema pojma ......realno covek jeste dobar igrac ali za pare koje prima u Zvezdi daleko je ispod svake norme.....na jednoj utakmici covek je izgubio osam lopti ??? Ej ljudi pa toliko jedna ekipa izgubi za celu utakmicu....

Sizif

pre 10 godina

Glupost je pričati o smjeni Radonjića sad kada smo prvi u ABA,njemu će se suditi na kraju sezone kada budemo sumirali da li je sezona uspiješna ili ne.Mislim da će se uspiješnom sezonom smatrati osvojena ili ABA ili domaća liga svakako uz plasman u EL.Naravno da je Zvezda za sada u igri za 4 trofeja,a ako bar dva osvojimo biće sjajno s posebnim akcebtom svakako na ABA i domaću ligu.Nadam se da će dovesti dobrog igrača na poziciji 3 i da ćemo nastaviti đe smo stali.

Partizanovac

pre 10 godina

Dejan Radonjic je veliki gospodin u svakom smislu! Ja ne znam sta ocete? Prvi ste na tabeli, igrate odlicnu kosarku. U Evroligi Vas niko nije nadigrato, naprotiv!!! Opet kazem sta hocete? Pa sjetite se pocetaka Dula Vujosevica, par sezona u Evroligi nismo mogli opepeliti! Savjet jedan, sto je brzo to je i kuso!!!

Iks

pre 10 godina

Nadam se da je u pravu za Radonjića, samo jedna stvar.
Nemojte Čakarevića ako Boga znate, taj je u partizanu nosio vodu...
(berija, 19. januar 2014 19:36)

Prijatelju pa i Katic je isto to radio, a kod vas je prvi centar. Misli o tome...

Milan Djordjevic

pre 10 godina

Istina je da Zvezda ili vec kako, ima najgoreg trenera, kad su teške utakmice u pitanju. Ove utakmice u ABA ligi može i bez trenera da dobije kakav tim ima. Samo protiv Partizana će da izgubi i to možda ne u prvenstvu već u finalu. Zbog trenera koji ne ume da motiviše igrače. Nas lešili ovi iz Kubanja a Partizan pobedi mašinu CSKA. Sem znanja treba da imaš motiv i hrabrost a to Radonjić nezna da izvuče kod igrača, prema tome, dajte mu ceo život i jaču ekipu od ove sad i gubićemo titule i dalje. Živi bili pa videli...

pisite nesto pametnije

pre 10 godina

od cega vi pravite vest...tri osobe pre pocetka utakmice uz par zvizduka sa tribina (dok je spiker citao sastave timova)...i sada ispade kao svi navijaci teraju radonjica

ds

pre 10 godina

samo polako,Covic je jedini pokazao da zna posao,iz njega stoje rezultati,nema potrebe da menjamo trenera,pa prvi smo ,u EL smo bili odlicni,Partizan je deset god gradio da bi sad imao ovo,Covicu legendo...

bum tras

pre 10 godina

Ovoj sacica navijaca iz partera sto je zvizdala radonjicu nista ne valja. pa i Pesica za Nedovica su pljuvali (opravdano) pa i Radonjica (neopravdano). A za ove internet huligane, imam poruku da do Pionira vozi saSlavije 33,48. Lepo je otici nekad

Rango

pre 10 godina

Nego ko,kada navijaci urlaju da igraci igraju bolje? Naravno da ce navijaci menjati, jer su valjda kompetentniji od nekog drugog..svi koji dolaze,razumeju kosarku..i te takticke zamisli..to sto je nekome tesko da prihvati da je bolje da nas ne ljuti,jer smo opasni kao munje,nije nas problem..

kalcokera

pre 10 godina

desetorica navijaca na pocetku teralo radonjica.videcemo da li ce se i drugi pridruziti.25 razlike protiv dobrog evrokupasa i to sa pola snage rekao bih.

slobinator

pre 10 godina

predsednik svakog kluba mora da prati raspoloženje navijača ,ali onih pravih a ne plaćenih,a ne da se ponaša u stilu 'ja sam bog šta mi možete!'u španiji recimo kad naviječi izgube strpljenje,zaviore se bele maramice i to je znak da neko treba da ode,trener ili predsednik.čak je i veliki džaja posle jedne očajne sezone 2005 otišao sa čela kluba kojeg je doveo na krov sveta nakon što mu navijači u afektu poručili da ide.sad, to se ispostavilo kao greška,ali to je u tom trenutku bio glas naroda.navijači nisu glupi i oni najbolje vide ko vredi a ko ne.kad je u pitanju trener radonjić,čovek bez vizije od početka je bilo jasno da on nije za velika dela.smena vukoičića prošle godine bio je katastrofalan potez ,isto kao što je sada i ova situacija sa šilbom.njega je čović morao sačekati bar do kraja sezone ,jer ono najvažnije sledi tamo u aprilu ili maju,a dotle bi šilb verujem eksplodirao.ali tako to rade ljudi trgovci.otpuštaju najboljeg igrača u toku sezone da bi uštedeli neku crkavicu.pa evo mesi u barsi još od letos nije ni senka onog pravog mesija.baš se nešto pitam da li bi čović i njega otpustio da mu je kojim slučajem gazda?

laik

pre 10 godina

Gospodine Covicu,nisam ja protiv trenera iz cistog hira jer mi se ne svidja njegova kravata,vec zbog stanja na terenu.Mi od pocetka sezone nemamo uigranu prepoznatljivu akciju ne vidim sistem vidim samo individualno igranje celog tima.Naprimer,kad imamo 7 sekundi do kraja napada i loptu sa strane a to se normalno cesto dogadja na mecevima,mi nismo odigrali ni ti jednu istu akciju da ja prosto mogu da kazem ,,Ej ovo je delo trenera``.Ok vi imate bolji uvid u stanje tima,onda cemo vam verovati,samo ja razmisljam ako dovedes kvalitetne igrace,takav trener treba da ih prati,kvalitetan.

walther

pre 10 godina

Slazem se sa tobom. Vise puta sam spominjao Omara Tomasa, Adama Morisona ili evo stvarno bi volio Darija Sarica. Covjek kida u odbrani. u napaduodlica. Ima skok. Pravi igrac i za pozicije 3 i 4

bakivet

pre 10 godina

Kupujem sezonsku godinama . Ove godine je bila paprena za nase uslove . Razlog igranje evrolige , skupa ekipa bla bla bla. Da li je Silb stigao i bio u tom paketu koji je pokrivala i delicem nasa sezonska karta. I ja sam hteo da razbijem Tv zbog njegovih izgubljenih lopti. Pa on je imao najveci ranking i normalno je da je i najbolje cuvan . Pa ovi nasi halfovi Lazic i Simon ne bi dobili nikog ni u srpskoj ligi da nije ova tri Amera kod nas . U najmanju ruku osecam se prevaren ne bas kao za Robija ali nesto slicno. :ovicu radite svoj posao i cutite sta se pravdate ako ste u pravu . Daj boze da jeste i dajte trofeje vise . Dosta demagogije . Zvezda je zivot

svajcarac

pre 10 godina

Po zdravoj logici,
da Zvezda nije unistavana sistematski i dovedena u to stanje, gospodin Covic ne bi mogao da je preuzme, ne bi bilo potrebe.
Ko ju je urusavao ? Kome se na kraju isplatilo ?

Vlada

pre 10 godina

Kako mozete da progutate ove Coviceve izjave da klub nije postojao pre tri godine, da niko ne moze da zabrani FMP-u da se zove kako hoce, da ce FMP promeniti ime u Crvena Zvezda... Koliko ste nisko pali...

Nikola

pre 10 godina

Panteri do juce svi preko komentara terali radonjica, a sad kad se oglasila legenda zeleznika 90% u fazonu radonjicu ostani. stvarno ste komedija

@lesa

pre 10 godina

Glupo je prozivati Radonjica zbog Silba kada se on tu nista nije ni pitao..Covic ubedjen da sa ekipom bez Silba moze da prekine dominaciju Partizana,sto bih voleo ali sam skeptik..Ispade da je Silb najlosiji u ovoj ekipi..
Ja bih samo pitao koga misle da dovedu kao zamenu jer ko ce se odreci dobrog igraca u jeku sezone....
Ipak ima tu kompleksa malog kluba...

ledeni-smrznuti

pre 10 godina

covke,
samo im kazi da ces da promenis ime u kk fmp beograd zeleznik i ima da ih nema:)

...a oni nek navijaju za kk zamrzivac :)

Nislija

pre 10 godina

"Žalim što se to dogodilo od jedne male grupe navijača, ja sam obavio razgovor sa njima pred halom, video sam da nema zle namere, ali kada ih suočite sa činjenicama da ovaj klub nije postojao u avgustu 2011..."

Branko

pre 10 godina

VELIKA PODRSKA RADONJICU!!!....a za one koji kukaju za Vukoicicem, samo da podsetim kako smo igrali prosle godine kuci sa Galatom i Ulmom (ja sam ih gledao uzivo)...bili smo smesni....ove godine...ni jednom nismo bili smesni....jer igramo bas dobru kosarku..i stvarno, ali stvarno mi nije jasno sta nama (nekima od nas)smeta Radonjic...razumeo bih da smeta protivnicima...ali stvarno ne razumem ni jenog pravog Ciganina koji u ovom trenutku, ima ideju da bi se smenom trenera nesto dobilo!?!?!?!?

Ratko

pre 10 godina

Svaka cast majstore sve si lepo objasnio. Jasno je da ne moze nista preko noci i na silu ali Radonjic covek ima neke odluke prosto neverovatne kad igramo na strani. Marjanovic kod kuce svima zabije 20 poena, dobar u odbrani u skoku a na strani igra po 3-4 minuta i mi onda nemamo resenje pa se sa Katicem mucimo i primamo 10+ trojki.To se desava svaku ali svaku utakmicu koju gostujemo. Ja sam prezadovoljan kako smo igrali do sada, daj Boze svake godine da imamo ovakav ucinak. Ali navijaci nisu slepi da ne vide Radonjiceve cudne odluke i da ovaj sjajan tim nije pokazao svoj pun potencijal, moze to mnogo ubedljivije. Jednostavno se bojimo da ne bude u finalima ovakvih oscilacija i eksperimentisanja Radonjica, bas zbog te titule koju cekamo jako dugo. Poradite na tom pojacanju i nadam se da ce doci dobar kosarkas na krilnoj poziciji a i trebao bi nam jedan na poziciji pleja da se kombinije sa Nelsonom. I za sledecu godinu nista ne bih menjao i dirao.

Nikola

pre 10 godina

Svaka cast upravi i treneru. Radite odlicno napredak se vidi. Ali, moramo biti svesni da partizan i dalje ima kvalitet vise. Najvise na poziciji krilnog centra gde ce Lovernj da pokida nase cetvorke. Pa i ako Bogdanovic nastavi ovako uz Milosavljevica i Kinslija mislim da ovi nasi su za nijansu ograniceniji igraci. E zato je bitno da sad odvedemo nekog ko ce da napravi razliku u nasu korist. Imamo Djenku, on ce odraditi ulogu, verovatno i Bobi.

afrogipsy

pre 10 godina

Svaki trener dobar najvise uci na svojim greskama , sto znaci da svaki trener greske i pravi. Pravio ih je i Vujosevic pa je postao odlican trener. Radonjicu treba dati sansu na duzi period, kosarka nije sport ukome trenera treba menjati na svaka 3 meseca.

frozen star

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .
(mali kalezeleznik, 19. januar 2014 21:45)

Ja sam panter, hocu nazad svoj stari fmp...

poznavalc uprave

pre 10 godina

Savanović je bio prvi pik uprave ali ugovor je preveliki za Crvenu Zvezdu,pominjao se i Kešelj ali je Radonjić odbio jer i je i Dragićević doveden bez njegove saglasnosti...Čakarević je prva opcija

mali kalezeleznik

pre 10 godina

tako je legendo,panteri su uz tebe,a ovi rent-a-delije neka idu na mali kalemegdan da vode politiku,a ne u STJEPANA SUPANCA 15A,u tvojoj kuci .

dux@

pre 10 godina

navijač sam zvezde,nikada nisam slao komentare ako se u naslovu pominje partizan,tako da mi je vise muka kada otvorim komentare na temu zvezde i partizana,tolika zloba pa to nema nigde.

vlada milic

pre 10 godina

zasto opet ista prica kao prosle godine sa Braunom cim ispadnemo iz prosle godine evrokupa a ove iz evrolige nas se kao trener seti da mu ne odgovara prvo Braun a sada Silb. prosle godine po odlasku Brauna krece pad igre i ona cudna pobeda nad radnickim kad smo jedva ali JEDVA izborili evroligu. sada opet pravimo istu gresku , kao sto smo se prosle god usrecili sa Samardzinskim sad ce opet da nam izmisle nekog Dragicevica ili tako nesto pa nam posle krive sudije, tole , tadic , cia , bia...

Dzeronimo

pre 10 godina

@Micko.Kako nije imao?Gubio je usred Bg po 20 razlike od galate i ulma covece.Odbrana bila nikakva.Radili su nam sta su hteli i kako si hteli.A smenjen je tek na kraju.Ja sam ga voleo ali ne moze da igru zasniva samo na.napadu.Nemamo takve igrace i ove god bi nas svi ubili u el da smo tako igrali.

iggy speed----------------------------------------------SWEDEN

pre 10 godina

Evo mi uzeli CSKA. Sta ima kod vas u komsiluku?
Pobjedili zmajceke !!!
Ma bravo, bravo.

LazaTastatura

pre 10 godina

Koji navijaci?! Pa po zvanicnom sajtu aba lige protiv Olimpije je bilo tacno1892 ljudi. Otprilike 3 puta manje nego na Partizan-Krka.

muke Panterove

pre 10 godina

Tako je bre, Legendo, reci im! Pogotovo nece menjati trenera u privatnom klubu. Eto im njihov zamrznuti, neka otplate dug pa neka se igraju kosarke.

Dzeronimo

pre 10 godina

@Mladja M.kakva bre cetvorka covece.Imamo vec cetiri igraca tu.Jos mladi Tejic slabije sad dobija sansu a ti bi jos jednog.Treba nam trojka koja daje standardno oko 15p.

poznavalc uprave

pre 10 godina

Provereno je da se uveliko pregovara sa Čakarevićem,Radonjić je ubedjen da će on da nadomesti skok u napadu koji mu nedostaje

Marko

pre 10 godina

Svi znaju da je Radonjić najslabija karika u timu,gubili smo utakmice koje nismo trebali da izgubimo,samo zbog Radonjića,samo što on u datom trenutku ne zna da napravi pravu izmenu.

cccc

pre 10 godina

Smenjivati trenera koji je prvi na tabeli i koji dobro gura i u Evropi bi bila apsolutna ludost.To samo Partizan moze da uradi u fudbalu i smeni trenera koji je prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (CrvenaZvezdaZauvek, 19. januar 2014 19:55)

A Pizon, koji je on bio na tabeli??

igor

pre 10 godina

Ajde grobari na spavanje,sutra vas ispituje vas guru sta ste citali na raspustu,pustite nas cike da se raspravljamo oko trenera.
(laik, 20. januar 2014 00:21)
Možete vi raspravljati koliko god hoćete, zna se ko vedri i oblači. Tražili ste - gledajte!

nenad

pre 10 godina

Partizanovac, 19. januar 2014 22:23)
100% tačno. tako smo I smenili Pizona kad je bio prvi na tabeli sa pet bodova u odnosu na Stanojevićev Partizan I vise se nismo povratili

pravila, pravila

pre 10 godina

@Zvezdas i ostali koji nisu upoznati sa pojedinostima...
1. ni jedan igrac koji igra u aba ligi ne moze da predje u drugi aba ligaski klub,a da za novi klub moze da igra u tekucoj sezoni. rok za to je istekao u decembru 2013.
saric bi mogao da igra u evro kupu, ali ne verujem da bi kkcz dovodila nekog samo za to takmicenje.
2. da bi igrac koji dodje mogao da nastupa u evro kupu, mora da dodje do 29. januara.
3. pojacanja van aba lige, za nastupe u aba ligi je moguce dovoditi tamo negde do marta / aprila (ne secam se tacno).

Jos jedan VEK

pre 10 godina

Gos Covicu navijaci tvojeg kluba imaju strpljenja to svi znamo jer cekaju na titulu jos od proslog VEKA,zato treba i ti njih da razumes.