Petak, 10.01.2014.

20:33

Trajković: Došao sam u najveći klub

Partizan je doveo i četvrto pojačanje za nastavak sezone, treće iz Vojvodine, odbrambeni red pojačao je štoper Branislav Trajković.

Izvor: AK

Trajkoviæ: Došao sam u najveæi klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...
(Nikola Nis, 11. januar 2014 11:29)Partizan je za bod ispred Zvezde zato sto je od sudija direktno dobio 4 boda na utakmicama sa Novim Pazarom i Vozdovcem.Dok je derbi rutinski izgubio sa 1:0.Kada kazem rutinski,mislim na to da citavih 75 minuta nakon auto gola nije vise od dva puta sutnuo na gol,dok Zvezda nije ni bila pod moranjem da sutira zato sto je vodila i ako je vise sutirala i imala dve,tri sanse...

čovek u crnom

pre 10 godina

Nikolić je dobar trener.Lepo je videti da se bar neko trudi u srpskom fudbalu.Sviđa mi se što čovek pojačava klub, ali dovešće celu Vojvodinu.

pERA

pre 10 godina

... Ne da smo veliki nego i najbogatiji klub u Srbiji !! Kad od Vojvodine, drugog najboljeg tima Srbij i to u polu sezoni otkupis njihovog trenera i "pola" njihovog tima u jednom prelaznom roku, samo govori koliko je FK. Partizan mocna organizacija !!!

šta ćeš, to su merila

pre 10 godina

Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.
(Aca, 11. januar 2014 11:14)

Notingem forest je fudbalski velikan u odnosu na beztrofejni Partizan, koji u svojim vitrinama ima izloženu loptu u akvarijumu i to će tako biti dokle god Partizan ne osvoji neki evropski pehar, recimo Ušati.

Kerez

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.(Sirotinjo, i Bogu si teška, 11. januar 2014 11:19)

Decko ne lupaj. Cuj Zvezda je bila. Pa ona je bar bila, a i bice. A Partizan nikad nece biti veliki! To je jasno oduvek bilo

srdja

pre 10 godina

Kakva ljubomora zvezdinih navijaca svaki put kad Partizan promovise neko pojacanje.Grobari nemojte da odgovarate na provokacije.Oni ne pamte kad su zadnji put bili sampioni.Pustite ih neka se izduvaju :)))

Aca

pre 10 godina

(Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji, 11. januar 2014 00:41)Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.

Nikola Nis

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...

Sirotinjo, i Bogu si teška

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.

Buahahhahahahaha

pre 10 godina

Zvezdasi sta bi sa dugovima jel ste jos prvi na listi duznika? Hahahahaa.
(Hari Poter, 11. januar 2014 01:56)

Nismo.Što pitaš? A da, ti si tumbasovac...

leteca kornjaca

pre 10 godina

Naravno da je Zvezda veci klub, imaju duplo vise uposljenika i cak 36 igraca na prozivci! Ogromno je to. Imaju neku istoriju koju ce naslediti neki drugi klub kad se ugase. O njihovoj velicini govori i to da im igraci posle utakmice skidaju dresove, pevaju: 'bravo, devojke' pa i cinjenica da im navijaci kupuju sampone posto nisu u zavidnoj finansijskoj situaciji. O velicini sampinjona ne bih trosio reci, zna se kakvog su kvaliteta! A i dugovanja su im najveca.

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno?! O.o
Ko ima najvise titula (i to ubedljivo) u Srbiji? Odgovor je: Partizan.-
Ko ima najvise titula u komunistickoj SFRJ? Odgovor je: Crvena Zvezda.
Znaci sve je jasno. Dovoljno je da imas jedan i po razred osnovne (i da nisi blago retardiran), pa da ukapiras da je najveci klub SFRJugoslavije - Crvena Zvezda, a najveci klub Srbije - Partizan (i to ubedljivo).
Kome se ne svidja u Srbiji, izvolte pravac SFRJ pa nek zivi tamo!!!

Stivi G

pre 10 godina

Inace na b92 sve pravnik do pravnika i svi(grobarcici) se gadjaju privrednim registrima kako bi nam dokazali da KKCZB nije ona CZ od ranije i kako ako dodje do stecaja FKCZ da novi klub nece imati nista sa bivsim klubom.Alo zemljaci ostaju trofeji,armija navijaca 3/4 Srbije, stadion, sve.Samo ce umesto CZ biti CZB,a sve ostalo isto.Svesni ste da samo mozete da budete ispred nas ako se totalno ugasimo, a ne i promenimo ime.Ziveli!

vlajzi

pre 10 godina

Kako se neki cudni i nepoznati momci ovih dana frljaju velikim recima! A ne znaju ni da naprave razliku izmedju Zvezde i Partizana (Zivac, 11. januar 2014 09:18)

Slazem se. Zvezda je prso klub pred gasenjem, uvreda je za Partizan uopste ga porediti sa Zvezdom.

Saopstenje

pre 10 godina

Ova izjava ne bi smela da prodje bez Saopstenja i najostrijeg protesta sa Srpske Marakane. Tek da se zna ko je najveci klub na ovim prostorima (po Saopstenjima).

Labud

pre 10 godina

Partizan je trenutno najveci klub, uspehe Zvezde iz proslosti samo budala moze da sporti, ali momentalno Partizan je najveci jer redvono daje plate. Za klub koji ne isplacuje svoje igrace ne moze da se kaze da je najveci, takav jedan klub je propao, izgubio je sav svoj rejting u Evropi, o cemu govere transferi od max milion i po evra u poslednjih 7, 8 godina. O tome se radi. Naravno da Partizan nece postici ono sto je Zvezda postigla, ali takodje ni Zvezda nece postici ono sto je postigla.

Pantelija

pre 10 godina

mene je konkretno najvise razocarala Vojvodina kada je prekrsila svoj princip da igrace ne prodaje vecitima...jeste da su im ugovori pri kraju ali ajde..sami su krivi...

Pfc Grocka

pre 10 godina

Kako ih je pogodila izjava da je dosao u najveci klub pa to je nevidjeno. Nije rekao da ste vi mali klub,samo je rekao da smo mi sada najveci,sto realno i jesmo,kao sto je od Liverpula trenutno bolji Mancester,Chelsea,Arsenal i City tako smo mi sada od vas veci ma koliko to vas bolelo. 6 uzastopnih titula,ucesca u evropi,dva puta u LS,dok kod vas imate potpuno rasulo,samo jedan ili dva kupa za 6 godina,ni jedno ucesce i evropi,jedino ste veci po broju navijaca,ali ne igraju navijaci vec igraci,samo se kod nas u Srbiji navijaci stavljaju ispred kluba,ali i to ce se promeniti kada ode djura,kada se ujedinimo i kada budemo delili dzabe karte i uz to kilogram deterdzenta i sladoled casavko!

pedja

pre 10 godina

pa dečko misli od maja najtrofejniji klub,smirite se gani,to je činjenica!
(beogradjanin, 11. januar 2014 00:12)
A u maju osvajate 2 titule, 15 kupova i Ls?

Blejk

pre 10 godina

Kako je ovo pogodilo navijace Zvezde,a po kom kriterijumu ste vi veci klub u kosarci od Partizana,daleko manje uspeha ste imali kroz istoriju,ja ne navijam za Partizan zato sto je bolji ili losiji od nekoga...

ima bolje da spavas

pre 10 godina

da vrede vojvodina bi bila prvak unazad godinama
(micocoma, 11. januar 2014 01:44)

bolje uzmi nesto za smirenje,
nije vama lako..
godine mraka i depresije ostavljaju tragove :)

jesen prodje,ti se neozeni

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?
(stafeta mladosti, 11. januar 2014 01:05)

Pronasao si se u komentaru?

gDghktfhh

pre 10 godina

sta se vi gubite srto je nikolic doveo pojacanja iz vojvodine kao nije nista mogao pa je bio 4.Ovo je druga sredina i veci klub i jos uz par dobrih igraca partizan moze do 7 u nizu

emirati

pre 10 godina

Vrlo je vazno sto se ta tri Vosina pojacanja poznaju " u dusu" tako da je to velika prednost za igru i uigravanje.Velika pojacanja je Partizan doveo, kako trenera,tako i igracki kadar.Uporedite zvezdasi sada pojedinacno po svim linijama - ko je bolji fudbaler !

juznjak

pre 10 godina

mi ne mislimo na titulu!
to se podrazumeva u nasem fudbalu,vi ste smesni k'o crtani film.
mi zelimo ozbiljno pojavljivanje u evropi i zahvaljujuci djuri-upravi i prodaji svih igraca koji vrede to se dosad nije desavalo..
zato su nastale i podele i nezadovoljstvo,
to je jedini razlog zasto nas nema na ''velikoj'' utakmici protiv donjeg srema :)
prvi u selu nam nije neki uspeh,
to smo prevazisli,
vi to ne kapirate.

rema

pre 10 godina

Nije to najveci klub druze,pogresio si.ali dobro nema veze,jasno mi je da ne poznajes velicinu nasih klubova cim si izabrao taj gde si dosao.cestitam ti na izboru i zelim ti sve najgore u tvojoj karijeri,tebi i tvom kolegi Petru...

Ala ces se kajati na kraju prvenstva...

pre 10 godina

Po svim trofejima, po svim merilima, zna se ko je najveci klub u Srbiji, a i sire. Znaci, ti i ne znas gde si dosao. Cuo za partizan u poslednjih nekoliko godina, i odmah misli da je "najveci", hahaha... Vi ste komsije NAJVECEG kluba u istoriji Srbije!

Dušan

pre 10 godina

Čujte, oduvek sam navijao i navijaću za meni dragu Vošu, ali sa ovim, partizan je daleko najkvalitetniji tim, sada imaju sve od golmana do napadača, a voša je ostala bez oba odlična napadača, tek da ne govorim za trojicu iz odbrane.. žao mi je što je ovako ispalo, ali šta ćeš, bar da nešto VOša zaradi od ovoga i od Škulete, a ne kao da budem za dž, kao sa kapitenom bivšim.

fuzija i fisija

pre 10 godina

Jest vala bice to veliki klub imacete zajedno skoro isto trofeja ko i ova raspala Zvezda, doduse i dalje cete imati mnogo manje navijaca, ali vama to i onako nije ni bitno.

slazi sebe hiljadu puta

pre 10 godina

Veliki klub, veliki klub, veliki klub..., ajde grobari sta cekate ponavljajte to svakog dana vise puta na glas mozda na kraju i sami poverujete da je to skoro pa stvarno tako.

etotisad

pre 10 godina

Blago tebi ako stvarno tako mislis, a ne mislis, jer znas da svaki veliki klub ima bar jedan internacionalni trofej pa makar to bio i inter toto kup i svoj sobstveni stadion koga ne pozajmljuje od drugih.

nikad prvaci sveta

pre 10 godina

Bas super, nego da ne znate mozda kojim slucajem kako ce vam se zvati taj novi veliki klub, ako jos ne znate evo ja predlazem da se zove WOSHA-PARTY mozda izgleda malo komplikovano ali bar zvuci svetski, bas ko svaki pravi veliki cirkus.

Zvezdas, ne Delija

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Jao Grobari kako vam Djura maze oci a vi se primate. Isto i nama radi nasa uprava, muljaju na Boga ne misle.

haralampije

pre 10 godina

Zanima me samo kako će starosedeoci u svlačionici reagovati na činjenicu da je uslov mladog karavukovčana da ima najveću platu među igračima i da je Partizan popustio i privatio tako nešto, čimi mi se da to neće izaći na dobro.

a-ha

pre 10 godina

Sistematsko unistavanje Partizana. Vojvodjani imaju basnoslovne ugovore. Ovo ni Real ne bi mogao da plati. Crno nam se pise...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 10. januar 2014 23:28)


toliko su "basnoslovni" da Vulicevic (130.000e), Trajkovic (120.000e) i Skuletic (oko 100.000e) imaju ukupno godisnja primanja koliko vas Milijas ili Ninkovic pojednacno, a ni Pecink, Mrdja, Dauda, Lazovic i Mijailovic uopste nisu daleko od 300k+ "kluba" iz svlacionice (tj. svi su preko 200.000e po sezoni)... po platama ste ubedljivo prvi u regionu, mada ih i ne isplacujete (jednu i po godisnje) pa to dodje kao budzet male mostanice... a ostatak se "pretace" u omiljena vam dugove :p

pedja

pre 10 godina

Ahahahaha. Rece najveci i ostade ziv. Pa niste najveci ni u svojoj opstini. Odmah pored vas je jedan od slavnih Evropskih klubova. Mukice malene, sve ste uradili da uz pomoc politickih veza unistite Zvezdu da biste vi postali najveci ali eto mi se opet borimo za titulu. Da je vama neko tako nesto uradio, danas se niko nebi ni secao da ste postojali.

maldini

pre 10 godina

Nisam u toku..da li su se to oni fuzionisali sa Vojvodinom? Dobar posao je napravio mali u Voshi,upropastio ih. Ovo pokojni gazda nikada ne bi dozvolio.

stafeta mladosti

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?

ja

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neba, 10. januar 2014 22:39)

Ako je nas stadion poljana onda je vas rupa, KRATER

Augentaler

pre 10 godina

Nikolic sa pojacanjima iz Vojvodine ima lepu priliku da ponovi tamosnji uspeh iz jesenjeg dela, a mozda uradi i nesto vise - npr. da izbori 4. mesto...

danilo

pre 10 godina

Ne mogu da smislim Djuru ali ovaj prelazni rok pokazuje ko je zakon u Srbiji, pa Djuri opraštam do 10%. Ako budemo šampioni, onda do 40%.
A Liga Šampiona i Real u Beogradu, do 77%.
Mi, navijači Partizana, za razliku od komšija, ne živimo u dalekoj istoriji kada si dinosaurosi bili vezni igrači...mi gledamo danas i sutra... a komšije neka slave 100. godišnjicu najslabijeg Kupa Šampiona ikada, bez Engleza i Holandjana, tadašnjih prvaka Evrope...

Uzicanin i alga

pre 10 godina

Znaci fuzija, a? Da vas od sad zovemo Partizan-Vojvodina! Dobro, razumeli smo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Chacho, 10. januar 2014 23:11)

Pozdrav za pantere!

Stivi G

pre 10 godina

Kako me smara kad krenu ovako da laju kao najveci klub i to, a drugar mi igra u Vojvodini i kaze da je Zvezdas.U redu,profesionalac si i igras za pare, ali ne moras odmah tu da mi nesto pametujes.Cuti i igraj.Najveci klub u Srbiji,svasta.Ne znam po cemu.

Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji

pre 10 godina

Samo u Srbiji klub koji nema nijednu Evro ili svetsku titulu, manje titula, mnogo manje kupova, neuporedivo slabiji skor u derbijima, daleko manje legendi, duplo manji stadion, deset puta manju posetu moze da se nazove najveci. Jel su to tri dana bili pregovori koliko ce da ti plate za tu izjavu? Rakari misle da hiljadu puta ponovljena laz postaje istina ali ni milion lazi vam nece kupiti ni Evro titulu ni pobede u derbijima ni prosek od 20.000 po utakmici niti delic onoga sto cini Zvezdinu istoriju. Jeste vam Tole doneo nekoliko titula ali te tiule su samo jos vise pokazale sve vase frustracije i koliko ste mali klub. Vi nikad niste ni imali nikakve ambicije osim da budete makar jedne godine prvi u selu. U tome i jeste glavna razlika izmedju Zvezde i ostalih klubova iz SFRJ. Zvezda je jedina makar i na trenutak bila zaista veliki klub Evrope koga se plasio svaki klub na kontinentu (procitajte izjave Fergusona, Murinja, Hejnkesa i ostalih pravih trenera). To je cinjenica koja ce vas progoniti do kraja zivota i od koje NIKAD necete moci da pobegnete. Zato i jeste puni frustracija i posle svih tih namestenih titula.

n

pre 10 godina

Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!
(pfc, 10. januar 2014 21:52)
Prosle godine protiv Intera u gostima, trebali da dobijemo tu utakmicu samo da je Lazar Markovic dao gol u zadnjem minutu. Inace u pravu si da klub treba da napravi iskorak i da se vise stabilizujemo u Evropi. A ne da jedne godine ispadnemo a jedne prodjemo.
Partizan mora svake godine da igra u Evropi, to treba da je jasno svima.

deadHero

pre 10 godina

Dobrodosao u najveci i najbolji klub na Balkanu. Srecno do titule i da te povrede zaobilaze! p.s. a za isfrustrirane sampinjone - ignorisanje, to ih najvise boli :)

klempa

pre 10 godina

Titula titula slavice se titula Partizan je sampion peva cela Srbija, ovi ce presvisnuti od muke ako povedemo po broju titula.
(grobar, 10. januar 2014 22:25)

samo vi povedite, javite kad stignete...

zadnji levi

pre 10 godina

Djuro legendo crno bela.
Dok drugi pricaju bajke i sanjaju titule ti radis ono sto treba da uradi predsednik jednog profesionalnog kluba. Svaka cast i jos dugo godina na celu naseg voljenog Partizana.

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Napokon stoper i Vulicevic desni bek uz Drincica kao veznjaka uspeli smo da ojacamo tim u prelaznom roku tamo gde smo slabi...Jos Vesovic da dodje i to je to..

3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina)

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...

DV

pre 10 godina

zato su omega,krneta i lazovic vrh...hahhaha...koliko vam je krivo,cele sezone smarate kako vosa ima najjaci tim i kad mi dovedemo te igrace koji su dobri od jednom oni ne valjaju..e moji vi.

Kerez

pre 10 godina

"Bilo je dosta muke da bih konačno stigao u Partizan, jer je to trebalo da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo. No, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji", rekao je Trajković.

Koji bre najveci klub, decak? Gde ti zivis. Osim 66' sve "grandiozni" uspesi - ispadanja u maksimum drugom kolu bilo kog medjunarodnog takmicenja. Klub bez ijednog trofeja u Evropi ikada!

Sladjan

pre 10 godina

Zna Djuric kada treba dovesti dobre igrace, priblizavaju se izbori u klubu. Predlazem promenu statuta delu izbora. Svake godine nakon zavrsetka takmicarske sezone!

nisam upucen

pre 10 godina

Jel se to Partizan fuzionisao sa Vojvodinom ili se Vojvodina pripojila Partizanu? Vidim pola prve postave Vojvodine i trener u Partizanu pa zato pitam...

*****

pre 10 godina

Moje misljenje je ako Zvezda dovede nekog normalnog stopera ima bolji tim od Partizana.E sad,koliko god je ovaj Nikolic beda od coveka mislim da je bolji trener od Slovenca sto ce cini mi se presuditi.Zvezda je imala priliku jesenas da uz pomoc Rasovica napravi prednost al'kako nisu umeli cini mi se da je prvenstvo gotovo.

jeremija

pre 10 godina

седма у низу - сад је стварно близу
уз мало муке - на дохвату руке
Пропашће ако се чудо деси - па у звезду дође меси

eeee

pre 10 godina

Jos jedna lepa vest,bogami najaca odbrana u ligi Volkov,Trajkovic,Obradovic,Vulicevic svaka cast!!
(zzz, 10. januar 2014 21:19)
- Po cemu je to najbolja odbrana!? Objasni?
- Trajkovic i Vulicevic, igrali u odbrani koja je primila vise i od odbrane CZ!
- Obradovica smo videli na derbiju, iskusno nema sta...
- Volkov...

LBJ

pre 10 godina

klasika, ko god dodje kod nas slika se sa salom ,, moja kuca,, i izjavi da je dosao u veliki klub pored toga ovaj deo sezone imacemo dobru odbranu.

pedja

pre 10 godina

Jel moze neko da mi objasni kako Trajkovic moze da kaze da je Partizan najveci klub? Po kom to kriterijumu je najveci klub? Ako su titule i kupovi merilo velicine kluba, nemate ih vise od Zvezde i to je cinjenica. Svidelo se to vama ili ne.

Kosilo bi se sa uverenjima

pre 10 godina

Jel' ostalo šta od Vojvodine ili se klub preselio na novu lokaciju, Humska 1 !?
(Reporter, 10. januar 2014 21:41)

Sve je preseljeno u Humsku, osim slanine.

sotir

pre 10 godina

Klasična izjava nekog fudbalera kad dođe u Zvezdu ili Partizan.
Došao sam u ___…__ (dopisati klub u zavisnosti za koga je potpisao), najveći klub na ovim prostorima za koga navijam od malena. Ostale ponude me nisu interesovale (bile su lošije/nije ih bilo) kada sam čuo da se ___…__ (dopisati ime kluba) zanima za mene.

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Dzabe ih dovodite ako ih prodate na leto.
Kao sto onaj rece, sada imamo najacu odbranu u ligi.
I dalje mislim da se treba resiti Luke, Sase Markovica , Kojica, Malbasica... treba forsirati Brasanca ,a ne onog nesposobnog Ninkovica posto je taj Ninkovic imao godinu dana da pokaze DA NE VREDI NISTA .

pfc

pre 10 godina

Milevski je Belorus, koji je igrao za Ukrajinu. Osim po fudbalskim kvalitetima, poznat je i po druženju sa čašicom (bolje reći flašom).
Mislim da bi brzo upoznao čari noćnog života našeg Beograda.

Igorstankovic123@gmail.com

pre 10 godina

jos dva spica tipa ( cleo,diara ),jos jedan ofanzívni vezista ( tiago ),levi bek ako ode wolkow ( slican nebojsi gudelju ) pozdrav za sve partízanovce

pfc

pre 10 godina

Vidim mnogo pozitivnih komentara u vezi prelaznog roka.
Sve ovo je trebalo da se odigra letos pa i jos mnogo ozbiljnije da se ulozi.
Tolike su pare isisali iz kluba,prodaju igrace bez nekog plana i za male pare.
Nesposobni su za bilo sta a ne za vodjenje kluba.
Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!

Soko

pre 10 godina

Sa odgovarajucim stoperom mislim da je sasvim dovoljno novih lica dodat timu Pantica Lukica i jos jednog mladog igraca to bi bilo pravo za duze staze.

Jovan

pre 10 godina

sad neka sledeci bude Stojanovic iz Nisa,da pojaca konkurenciju,pa onda jedan spic i kao slag na tortu raskid ugovora ili da utrapimo nekom Luku,Sasu Markovica...

apostoll79

pre 10 godina

Konacno skockana ekipa pre pocetka priprema. Svi su bolji od igraca koji su pokrivali te pozicije tako da je titula u najavi. Imam osecaj da ce ovaj severnokoreanac da pravi lom po ovim nasim njivama. Gledao sam ga na you tube, brz je ko vetar :)

apostoll79

pre 10 godina

Konacno skockana ekipa pre pocetka priprema. Svi su bolji od igraca koji su pokrivali te pozicije tako da je titula u najavi. Imam osecaj da ce ovaj severnokoreanac da pravi lom po ovim nasim njivama. Gledao sam ga na you tube, brz je ko vetar :)

3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina)

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...

Kosilo bi se sa uverenjima

pre 10 godina

Jel' ostalo šta od Vojvodine ili se klub preselio na novu lokaciju, Humska 1 !?
(Reporter, 10. januar 2014 21:41)

Sve je preseljeno u Humsku, osim slanine.

sotir

pre 10 godina

Klasična izjava nekog fudbalera kad dođe u Zvezdu ili Partizan.
Došao sam u ___…__ (dopisati klub u zavisnosti za koga je potpisao), najveći klub na ovim prostorima za koga navijam od malena. Ostale ponude me nisu interesovale (bile su lošije/nije ih bilo) kada sam čuo da se ___…__ (dopisati ime kluba) zanima za mene.

pfc

pre 10 godina

Vidim mnogo pozitivnih komentara u vezi prelaznog roka.
Sve ovo je trebalo da se odigra letos pa i jos mnogo ozbiljnije da se ulozi.
Tolike su pare isisali iz kluba,prodaju igrace bez nekog plana i za male pare.
Nesposobni su za bilo sta a ne za vodjenje kluba.
Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!

n

pre 10 godina

Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!
(pfc, 10. januar 2014 21:52)
Prosle godine protiv Intera u gostima, trebali da dobijemo tu utakmicu samo da je Lazar Markovic dao gol u zadnjem minutu. Inace u pravu si da klub treba da napravi iskorak i da se vise stabilizujemo u Evropi. A ne da jedne godine ispadnemo a jedne prodjemo.
Partizan mora svake godine da igra u Evropi, to treba da je jasno svima.

nisam upucen

pre 10 godina

Jel se to Partizan fuzionisao sa Vojvodinom ili se Vojvodina pripojila Partizanu? Vidim pola prve postave Vojvodine i trener u Partizanu pa zato pitam...

pfc

pre 10 godina

Milevski je Belorus, koji je igrao za Ukrajinu. Osim po fudbalskim kvalitetima, poznat je i po druženju sa čašicom (bolje reći flašom).
Mislim da bi brzo upoznao čari noćnog života našeg Beograda.

DV

pre 10 godina

zato su omega,krneta i lazovic vrh...hahhaha...koliko vam je krivo,cele sezone smarate kako vosa ima najjaci tim i kad mi dovedemo te igrace koji su dobri od jednom oni ne valjaju..e moji vi.

Jovan

pre 10 godina

sad neka sledeci bude Stojanovic iz Nisa,da pojaca konkurenciju,pa onda jedan spic i kao slag na tortu raskid ugovora ili da utrapimo nekom Luku,Sasu Markovica...

jeremija

pre 10 godina

седма у низу - сад је стварно близу
уз мало муке - на дохвату руке
Пропашће ако се чудо деси - па у звезду дође меси

deadHero

pre 10 godina

Dobrodosao u najveci i najbolji klub na Balkanu. Srecno do titule i da te povrede zaobilaze! p.s. a za isfrustrirane sampinjone - ignorisanje, to ih najvise boli :)

Igorstankovic123@gmail.com

pre 10 godina

jos dva spica tipa ( cleo,diara ),jos jedan ofanzívni vezista ( tiago ),levi bek ako ode wolkow ( slican nebojsi gudelju ) pozdrav za sve partízanovce

Soko

pre 10 godina

Sa odgovarajucim stoperom mislim da je sasvim dovoljno novih lica dodat timu Pantica Lukica i jos jednog mladog igraca to bi bilo pravo za duze staze.

LBJ

pre 10 godina

klasika, ko god dodje kod nas slika se sa salom ,, moja kuca,, i izjavi da je dosao u veliki klub pored toga ovaj deo sezone imacemo dobru odbranu.

Sladjan

pre 10 godina

Zna Djuric kada treba dovesti dobre igrace, priblizavaju se izbori u klubu. Predlazem promenu statuta delu izbora. Svake godine nakon zavrsetka takmicarske sezone!

leteca kornjaca

pre 10 godina

Naravno da je Zvezda veci klub, imaju duplo vise uposljenika i cak 36 igraca na prozivci! Ogromno je to. Imaju neku istoriju koju ce naslediti neki drugi klub kad se ugase. O njihovoj velicini govori i to da im igraci posle utakmice skidaju dresove, pevaju: 'bravo, devojke' pa i cinjenica da im navijaci kupuju sampone posto nisu u zavidnoj finansijskoj situaciji. O velicini sampinjona ne bih trosio reci, zna se kakvog su kvaliteta! A i dugovanja su im najveca.

eeee

pre 10 godina

Jos jedna lepa vest,bogami najaca odbrana u ligi Volkov,Trajkovic,Obradovic,Vulicevic svaka cast!!
(zzz, 10. januar 2014 21:19)
- Po cemu je to najbolja odbrana!? Objasni?
- Trajkovic i Vulicevic, igrali u odbrani koja je primila vise i od odbrane CZ!
- Obradovica smo videli na derbiju, iskusno nema sta...
- Volkov...

klempa

pre 10 godina

Titula titula slavice se titula Partizan je sampion peva cela Srbija, ovi ce presvisnuti od muke ako povedemo po broju titula.
(grobar, 10. januar 2014 22:25)

samo vi povedite, javite kad stignete...

pedja

pre 10 godina

Jel moze neko da mi objasni kako Trajkovic moze da kaze da je Partizan najveci klub? Po kom to kriterijumu je najveci klub? Ako su titule i kupovi merilo velicine kluba, nemate ih vise od Zvezde i to je cinjenica. Svidelo se to vama ili ne.

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Dzabe ih dovodite ako ih prodate na leto.
Kao sto onaj rece, sada imamo najacu odbranu u ligi.
I dalje mislim da se treba resiti Luke, Sase Markovica , Kojica, Malbasica... treba forsirati Brasanca ,a ne onog nesposobnog Ninkovica posto je taj Ninkovic imao godinu dana da pokaze DA NE VREDI NISTA .

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Napokon stoper i Vulicevic desni bek uz Drincica kao veznjaka uspeli smo da ojacamo tim u prelaznom roku tamo gde smo slabi...Jos Vesovic da dodje i to je to..

Labud

pre 10 godina

Partizan je trenutno najveci klub, uspehe Zvezde iz proslosti samo budala moze da sporti, ali momentalno Partizan je najveci jer redvono daje plate. Za klub koji ne isplacuje svoje igrace ne moze da se kaze da je najveci, takav jedan klub je propao, izgubio je sav svoj rejting u Evropi, o cemu govere transferi od max milion i po evra u poslednjih 7, 8 godina. O tome se radi. Naravno da Partizan nece postici ono sto je Zvezda postigla, ali takodje ni Zvezda nece postici ono sto je postigla.

zadnji levi

pre 10 godina

Djuro legendo crno bela.
Dok drugi pricaju bajke i sanjaju titule ti radis ono sto treba da uradi predsednik jednog profesionalnog kluba. Svaka cast i jos dugo godina na celu naseg voljenog Partizana.

Kerez

pre 10 godina

"Bilo je dosta muke da bih konačno stigao u Partizan, jer je to trebalo da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo. No, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji", rekao je Trajković.

Koji bre najveci klub, decak? Gde ti zivis. Osim 66' sve "grandiozni" uspesi - ispadanja u maksimum drugom kolu bilo kog medjunarodnog takmicenja. Klub bez ijednog trofeja u Evropi ikada!

Pfc Grocka

pre 10 godina

Kako ih je pogodila izjava da je dosao u najveci klub pa to je nevidjeno. Nije rekao da ste vi mali klub,samo je rekao da smo mi sada najveci,sto realno i jesmo,kao sto je od Liverpula trenutno bolji Mancester,Chelsea,Arsenal i City tako smo mi sada od vas veci ma koliko to vas bolelo. 6 uzastopnih titula,ucesca u evropi,dva puta u LS,dok kod vas imate potpuno rasulo,samo jedan ili dva kupa za 6 godina,ni jedno ucesce i evropi,jedino ste veci po broju navijaca,ali ne igraju navijaci vec igraci,samo se kod nas u Srbiji navijaci stavljaju ispred kluba,ali i to ce se promeniti kada ode djura,kada se ujedinimo i kada budemo delili dzabe karte i uz to kilogram deterdzenta i sladoled casavko!

*****

pre 10 godina

Moje misljenje je ako Zvezda dovede nekog normalnog stopera ima bolji tim od Partizana.E sad,koliko god je ovaj Nikolic beda od coveka mislim da je bolji trener od Slovenca sto ce cini mi se presuditi.Zvezda je imala priliku jesenas da uz pomoc Rasovica napravi prednost al'kako nisu umeli cini mi se da je prvenstvo gotovo.

Uzicanin i alga

pre 10 godina

Znaci fuzija, a? Da vas od sad zovemo Partizan-Vojvodina! Dobro, razumeli smo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Chacho, 10. januar 2014 23:11)

Pozdrav za pantere!

Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji

pre 10 godina

Samo u Srbiji klub koji nema nijednu Evro ili svetsku titulu, manje titula, mnogo manje kupova, neuporedivo slabiji skor u derbijima, daleko manje legendi, duplo manji stadion, deset puta manju posetu moze da se nazove najveci. Jel su to tri dana bili pregovori koliko ce da ti plate za tu izjavu? Rakari misle da hiljadu puta ponovljena laz postaje istina ali ni milion lazi vam nece kupiti ni Evro titulu ni pobede u derbijima ni prosek od 20.000 po utakmici niti delic onoga sto cini Zvezdinu istoriju. Jeste vam Tole doneo nekoliko titula ali te tiule su samo jos vise pokazale sve vase frustracije i koliko ste mali klub. Vi nikad niste ni imali nikakve ambicije osim da budete makar jedne godine prvi u selu. U tome i jeste glavna razlika izmedju Zvezde i ostalih klubova iz SFRJ. Zvezda je jedina makar i na trenutak bila zaista veliki klub Evrope koga se plasio svaki klub na kontinentu (procitajte izjave Fergusona, Murinja, Hejnkesa i ostalih pravih trenera). To je cinjenica koja ce vas progoniti do kraja zivota i od koje NIKAD necete moci da pobegnete. Zato i jeste puni frustracija i posle svih tih namestenih titula.

ja

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neba, 10. januar 2014 22:39)

Ako je nas stadion poljana onda je vas rupa, KRATER

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno?! O.o
Ko ima najvise titula (i to ubedljivo) u Srbiji? Odgovor je: Partizan.-
Ko ima najvise titula u komunistickoj SFRJ? Odgovor je: Crvena Zvezda.
Znaci sve je jasno. Dovoljno je da imas jedan i po razred osnovne (i da nisi blago retardiran), pa da ukapiras da je najveci klub SFRJugoslavije - Crvena Zvezda, a najveci klub Srbije - Partizan (i to ubedljivo).
Kome se ne svidja u Srbiji, izvolte pravac SFRJ pa nek zivi tamo!!!

danilo

pre 10 godina

Ne mogu da smislim Djuru ali ovaj prelazni rok pokazuje ko je zakon u Srbiji, pa Djuri opraštam do 10%. Ako budemo šampioni, onda do 40%.
A Liga Šampiona i Real u Beogradu, do 77%.
Mi, navijači Partizana, za razliku od komšija, ne živimo u dalekoj istoriji kada si dinosaurosi bili vezni igrači...mi gledamo danas i sutra... a komšije neka slave 100. godišnjicu najslabijeg Kupa Šampiona ikada, bez Engleza i Holandjana, tadašnjih prvaka Evrope...

Blejk

pre 10 godina

Kako je ovo pogodilo navijace Zvezde,a po kom kriterijumu ste vi veci klub u kosarci od Partizana,daleko manje uspeha ste imali kroz istoriju,ja ne navijam za Partizan zato sto je bolji ili losiji od nekoga...

Nikola Nis

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...

ima bolje da spavas

pre 10 godina

da vrede vojvodina bi bila prvak unazad godinama
(micocoma, 11. januar 2014 01:44)

bolje uzmi nesto za smirenje,
nije vama lako..
godine mraka i depresije ostavljaju tragove :)

vlajzi

pre 10 godina

Kako se neki cudni i nepoznati momci ovih dana frljaju velikim recima! A ne znaju ni da naprave razliku izmedju Zvezde i Partizana (Zivac, 11. januar 2014 09:18)

Slazem se. Zvezda je prso klub pred gasenjem, uvreda je za Partizan uopste ga porediti sa Zvezdom.

Augentaler

pre 10 godina

Nikolic sa pojacanjima iz Vojvodine ima lepu priliku da ponovi tamosnji uspeh iz jesenjeg dela, a mozda uradi i nesto vise - npr. da izbori 4. mesto...

jesen prodje,ti se neozeni

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?
(stafeta mladosti, 11. januar 2014 01:05)

Pronasao si se u komentaru?

Sirotinjo, i Bogu si teška

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.

šta ćeš, to su merila

pre 10 godina

Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.
(Aca, 11. januar 2014 11:14)

Notingem forest je fudbalski velikan u odnosu na beztrofejni Partizan, koji u svojim vitrinama ima izloženu loptu u akvarijumu i to će tako biti dokle god Partizan ne osvoji neki evropski pehar, recimo Ušati.

juznjak

pre 10 godina

mi ne mislimo na titulu!
to se podrazumeva u nasem fudbalu,vi ste smesni k'o crtani film.
mi zelimo ozbiljno pojavljivanje u evropi i zahvaljujuci djuri-upravi i prodaji svih igraca koji vrede to se dosad nije desavalo..
zato su nastale i podele i nezadovoljstvo,
to je jedini razlog zasto nas nema na ''velikoj'' utakmici protiv donjeg srema :)
prvi u selu nam nije neki uspeh,
to smo prevazisli,
vi to ne kapirate.

Aca

pre 10 godina

(Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji, 11. januar 2014 00:41)Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.

srdja

pre 10 godina

Kakva ljubomora zvezdinih navijaca svaki put kad Partizan promovise neko pojacanje.Grobari nemojte da odgovarate na provokacije.Oni ne pamte kad su zadnji put bili sampioni.Pustite ih neka se izduvaju :)))

Stivi G

pre 10 godina

Kako me smara kad krenu ovako da laju kao najveci klub i to, a drugar mi igra u Vojvodini i kaze da je Zvezdas.U redu,profesionalac si i igras za pare, ali ne moras odmah tu da mi nesto pametujes.Cuti i igraj.Najveci klub u Srbiji,svasta.Ne znam po cemu.

a-ha

pre 10 godina

Sistematsko unistavanje Partizana. Vojvodjani imaju basnoslovne ugovore. Ovo ni Real ne bi mogao da plati. Crno nam se pise...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 10. januar 2014 23:28)


toliko su "basnoslovni" da Vulicevic (130.000e), Trajkovic (120.000e) i Skuletic (oko 100.000e) imaju ukupno godisnja primanja koliko vas Milijas ili Ninkovic pojednacno, a ni Pecink, Mrdja, Dauda, Lazovic i Mijailovic uopste nisu daleko od 300k+ "kluba" iz svlacionice (tj. svi su preko 200.000e po sezoni)... po platama ste ubedljivo prvi u regionu, mada ih i ne isplacujete (jednu i po godisnje) pa to dodje kao budzet male mostanice... a ostatak se "pretace" u omiljena vam dugove :p

stafeta mladosti

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?

gDghktfhh

pre 10 godina

sta se vi gubite srto je nikolic doveo pojacanja iz vojvodine kao nije nista mogao pa je bio 4.Ovo je druga sredina i veci klub i jos uz par dobrih igraca partizan moze do 7 u nizu

Saopstenje

pre 10 godina

Ova izjava ne bi smela da prodje bez Saopstenja i najostrijeg protesta sa Srpske Marakane. Tek da se zna ko je najveci klub na ovim prostorima (po Saopstenjima).

Buahahhahahahaha

pre 10 godina

Zvezdasi sta bi sa dugovima jel ste jos prvi na listi duznika? Hahahahaa.
(Hari Poter, 11. januar 2014 01:56)

Nismo.Što pitaš? A da, ti si tumbasovac...

maldini

pre 10 godina

Nisam u toku..da li su se to oni fuzionisali sa Vojvodinom? Dobar posao je napravio mali u Voshi,upropastio ih. Ovo pokojni gazda nikada ne bi dozvolio.

emirati

pre 10 godina

Vrlo je vazno sto se ta tri Vosina pojacanja poznaju " u dusu" tako da je to velika prednost za igru i uigravanje.Velika pojacanja je Partizan doveo, kako trenera,tako i igracki kadar.Uporedite zvezdasi sada pojedinacno po svim linijama - ko je bolji fudbaler !

Kerez

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.(Sirotinjo, i Bogu si teška, 11. januar 2014 11:19)

Decko ne lupaj. Cuj Zvezda je bila. Pa ona je bar bila, a i bice. A Partizan nikad nece biti veliki! To je jasno oduvek bilo

pedja

pre 10 godina

pa dečko misli od maja najtrofejniji klub,smirite se gani,to je činjenica!
(beogradjanin, 11. januar 2014 00:12)
A u maju osvajate 2 titule, 15 kupova i Ls?

Pantelija

pre 10 godina

mene je konkretno najvise razocarala Vojvodina kada je prekrsila svoj princip da igrace ne prodaje vecitima...jeste da su im ugovori pri kraju ali ajde..sami su krivi...

slazi sebe hiljadu puta

pre 10 godina

Veliki klub, veliki klub, veliki klub..., ajde grobari sta cekate ponavljajte to svakog dana vise puta na glas mozda na kraju i sami poverujete da je to skoro pa stvarno tako.

Dušan

pre 10 godina

Čujte, oduvek sam navijao i navijaću za meni dragu Vošu, ali sa ovim, partizan je daleko najkvalitetniji tim, sada imaju sve od golmana do napadača, a voša je ostala bez oba odlična napadača, tek da ne govorim za trojicu iz odbrane.. žao mi je što je ovako ispalo, ali šta ćeš, bar da nešto VOša zaradi od ovoga i od Škulete, a ne kao da budem za dž, kao sa kapitenom bivšim.

etotisad

pre 10 godina

Blago tebi ako stvarno tako mislis, a ne mislis, jer znas da svaki veliki klub ima bar jedan internacionalni trofej pa makar to bio i inter toto kup i svoj sobstveni stadion koga ne pozajmljuje od drugih.

Ala ces se kajati na kraju prvenstva...

pre 10 godina

Po svim trofejima, po svim merilima, zna se ko je najveci klub u Srbiji, a i sire. Znaci, ti i ne znas gde si dosao. Cuo za partizan u poslednjih nekoliko godina, i odmah misli da je "najveci", hahaha... Vi ste komsije NAJVECEG kluba u istoriji Srbije!

Stivi G

pre 10 godina

Inace na b92 sve pravnik do pravnika i svi(grobarcici) se gadjaju privrednim registrima kako bi nam dokazali da KKCZB nije ona CZ od ranije i kako ako dodje do stecaja FKCZ da novi klub nece imati nista sa bivsim klubom.Alo zemljaci ostaju trofeji,armija navijaca 3/4 Srbije, stadion, sve.Samo ce umesto CZ biti CZB,a sve ostalo isto.Svesni ste da samo mozete da budete ispred nas ako se totalno ugasimo, a ne i promenimo ime.Ziveli!

pedja

pre 10 godina

Ahahahaha. Rece najveci i ostade ziv. Pa niste najveci ni u svojoj opstini. Odmah pored vas je jedan od slavnih Evropskih klubova. Mukice malene, sve ste uradili da uz pomoc politickih veza unistite Zvezdu da biste vi postali najveci ali eto mi se opet borimo za titulu. Da je vama neko tako nesto uradio, danas se niko nebi ni secao da ste postojali.

nikad prvaci sveta

pre 10 godina

Bas super, nego da ne znate mozda kojim slucajem kako ce vam se zvati taj novi veliki klub, ako jos ne znate evo ja predlazem da se zove WOSHA-PARTY mozda izgleda malo komplikovano ali bar zvuci svetski, bas ko svaki pravi veliki cirkus.

fuzija i fisija

pre 10 godina

Jest vala bice to veliki klub imacete zajedno skoro isto trofeja ko i ova raspala Zvezda, doduse i dalje cete imati mnogo manje navijaca, ali vama to i onako nije ni bitno.

rema

pre 10 godina

Nije to najveci klub druze,pogresio si.ali dobro nema veze,jasno mi je da ne poznajes velicinu nasih klubova cim si izabrao taj gde si dosao.cestitam ti na izboru i zelim ti sve najgore u tvojoj karijeri,tebi i tvom kolegi Petru...

haralampije

pre 10 godina

Zanima me samo kako će starosedeoci u svlačionici reagovati na činjenicu da je uslov mladog karavukovčana da ima najveću platu među igračima i da je Partizan popustio i privatio tako nešto, čimi mi se da to neće izaći na dobro.

Zvezdas, ne Delija

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Jao Grobari kako vam Djura maze oci a vi se primate. Isto i nama radi nasa uprava, muljaju na Boga ne misle.

pERA

pre 10 godina

... Ne da smo veliki nego i najbogatiji klub u Srbiji !! Kad od Vojvodine, drugog najboljeg tima Srbij i to u polu sezoni otkupis njihovog trenera i "pola" njihovog tima u jednom prelaznom roku, samo govori koliko je FK. Partizan mocna organizacija !!!

Nenad

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...
(Nikola Nis, 11. januar 2014 11:29)Partizan je za bod ispred Zvezde zato sto je od sudija direktno dobio 4 boda na utakmicama sa Novim Pazarom i Vozdovcem.Dok je derbi rutinski izgubio sa 1:0.Kada kazem rutinski,mislim na to da citavih 75 minuta nakon auto gola nije vise od dva puta sutnuo na gol,dok Zvezda nije ni bila pod moranjem da sutira zato sto je vodila i ako je vise sutirala i imala dve,tri sanse...

čovek u crnom

pre 10 godina

Nikolić je dobar trener.Lepo je videti da se bar neko trudi u srpskom fudbalu.Sviđa mi se što čovek pojačava klub, ali dovešće celu Vojvodinu.

eeee

pre 10 godina

Jos jedna lepa vest,bogami najaca odbrana u ligi Volkov,Trajkovic,Obradovic,Vulicevic svaka cast!!
(zzz, 10. januar 2014 21:19)
- Po cemu je to najbolja odbrana!? Objasni?
- Trajkovic i Vulicevic, igrali u odbrani koja je primila vise i od odbrane CZ!
- Obradovica smo videli na derbiju, iskusno nema sta...
- Volkov...

klempa

pre 10 godina

Titula titula slavice se titula Partizan je sampion peva cela Srbija, ovi ce presvisnuti od muke ako povedemo po broju titula.
(grobar, 10. januar 2014 22:25)

samo vi povedite, javite kad stignete...

pedja

pre 10 godina

Jel moze neko da mi objasni kako Trajkovic moze da kaze da je Partizan najveci klub? Po kom to kriterijumu je najveci klub? Ako su titule i kupovi merilo velicine kluba, nemate ih vise od Zvezde i to je cinjenica. Svidelo se to vama ili ne.

Kerez

pre 10 godina

"Bilo je dosta muke da bih konačno stigao u Partizan, jer je to trebalo da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo. No, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji", rekao je Trajković.

Koji bre najveci klub, decak? Gde ti zivis. Osim 66' sve "grandiozni" uspesi - ispadanja u maksimum drugom kolu bilo kog medjunarodnog takmicenja. Klub bez ijednog trofeja u Evropi ikada!

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Napokon stoper i Vulicevic desni bek uz Drincica kao veznjaka uspeli smo da ojacamo tim u prelaznom roku tamo gde smo slabi...Jos Vesovic da dodje i to je to..

nisam upucen

pre 10 godina

Jel se to Partizan fuzionisao sa Vojvodinom ili se Vojvodina pripojila Partizanu? Vidim pola prve postave Vojvodine i trener u Partizanu pa zato pitam...

zadnji levi

pre 10 godina

Djuro legendo crno bela.
Dok drugi pricaju bajke i sanjaju titule ti radis ono sto treba da uradi predsednik jednog profesionalnog kluba. Svaka cast i jos dugo godina na celu naseg voljenog Partizana.

deadHero

pre 10 godina

Dobrodosao u najveci i najbolji klub na Balkanu. Srecno do titule i da te povrede zaobilaze! p.s. a za isfrustrirane sampinjone - ignorisanje, to ih najvise boli :)

3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina)

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...

apostoll79

pre 10 godina

Konacno skockana ekipa pre pocetka priprema. Svi su bolji od igraca koji su pokrivali te pozicije tako da je titula u najavi. Imam osecaj da ce ovaj severnokoreanac da pravi lom po ovim nasim njivama. Gledao sam ga na you tube, brz je ko vetar :)

Igorstankovic123@gmail.com

pre 10 godina

jos dva spica tipa ( cleo,diara ),jos jedan ofanzívni vezista ( tiago ),levi bek ako ode wolkow ( slican nebojsi gudelju ) pozdrav za sve partízanovce

*****

pre 10 godina

Moje misljenje je ako Zvezda dovede nekog normalnog stopera ima bolji tim od Partizana.E sad,koliko god je ovaj Nikolic beda od coveka mislim da je bolji trener od Slovenca sto ce cini mi se presuditi.Zvezda je imala priliku jesenas da uz pomoc Rasovica napravi prednost al'kako nisu umeli cini mi se da je prvenstvo gotovo.

Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji

pre 10 godina

Samo u Srbiji klub koji nema nijednu Evro ili svetsku titulu, manje titula, mnogo manje kupova, neuporedivo slabiji skor u derbijima, daleko manje legendi, duplo manji stadion, deset puta manju posetu moze da se nazove najveci. Jel su to tri dana bili pregovori koliko ce da ti plate za tu izjavu? Rakari misle da hiljadu puta ponovljena laz postaje istina ali ni milion lazi vam nece kupiti ni Evro titulu ni pobede u derbijima ni prosek od 20.000 po utakmici niti delic onoga sto cini Zvezdinu istoriju. Jeste vam Tole doneo nekoliko titula ali te tiule su samo jos vise pokazale sve vase frustracije i koliko ste mali klub. Vi nikad niste ni imali nikakve ambicije osim da budete makar jedne godine prvi u selu. U tome i jeste glavna razlika izmedju Zvezde i ostalih klubova iz SFRJ. Zvezda je jedina makar i na trenutak bila zaista veliki klub Evrope koga se plasio svaki klub na kontinentu (procitajte izjave Fergusona, Murinja, Hejnkesa i ostalih pravih trenera). To je cinjenica koja ce vas progoniti do kraja zivota i od koje NIKAD necete moci da pobegnete. Zato i jeste puni frustracija i posle svih tih namestenih titula.

Jovan

pre 10 godina

sad neka sledeci bude Stojanovic iz Nisa,da pojaca konkurenciju,pa onda jedan spic i kao slag na tortu raskid ugovora ili da utrapimo nekom Luku,Sasu Markovica...

Buahahhahahahaha

pre 10 godina

Zvezdasi sta bi sa dugovima jel ste jos prvi na listi duznika? Hahahahaa.
(Hari Poter, 11. januar 2014 01:56)

Nismo.Što pitaš? A da, ti si tumbasovac...

DV

pre 10 godina

zato su omega,krneta i lazovic vrh...hahhaha...koliko vam je krivo,cele sezone smarate kako vosa ima najjaci tim i kad mi dovedemo te igrace koji su dobri od jednom oni ne valjaju..e moji vi.

pfc

pre 10 godina

Vidim mnogo pozitivnih komentara u vezi prelaznog roka.
Sve ovo je trebalo da se odigra letos pa i jos mnogo ozbiljnije da se ulozi.
Tolike su pare isisali iz kluba,prodaju igrace bez nekog plana i za male pare.
Nesposobni su za bilo sta a ne za vodjenje kluba.
Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!

n

pre 10 godina

Necu da mi zamazuju oci domacim titulama koje skoro da i ne vrede,hocu iskorak napred,neka se neko seti kad smo odigrali dobar mec u bilo kom takmicenju i protiv bilo koje ekipe.
Uprava napolje!!!
(pfc, 10. januar 2014 21:52)
Prosle godine protiv Intera u gostima, trebali da dobijemo tu utakmicu samo da je Lazar Markovic dao gol u zadnjem minutu. Inace u pravu si da klub treba da napravi iskorak i da se vise stabilizujemo u Evropi. A ne da jedne godine ispadnemo a jedne prodjemo.
Partizan mora svake godine da igra u Evropi, to treba da je jasno svima.

pedja

pre 10 godina

pa dečko misli od maja najtrofejniji klub,smirite se gani,to je činjenica!
(beogradjanin, 11. januar 2014 00:12)
A u maju osvajate 2 titule, 15 kupova i Ls?

šta ćeš, to su merila

pre 10 godina

Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.
(Aca, 11. januar 2014 11:14)

Notingem forest je fudbalski velikan u odnosu na beztrofejni Partizan, koji u svojim vitrinama ima izloženu loptu u akvarijumu i to će tako biti dokle god Partizan ne osvoji neki evropski pehar, recimo Ušati.

stafeta mladosti

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?

Stivi G

pre 10 godina

Inace na b92 sve pravnik do pravnika i svi(grobarcici) se gadjaju privrednim registrima kako bi nam dokazali da KKCZB nije ona CZ od ranije i kako ako dodje do stecaja FKCZ da novi klub nece imati nista sa bivsim klubom.Alo zemljaci ostaju trofeji,armija navijaca 3/4 Srbije, stadion, sve.Samo ce umesto CZ biti CZB,a sve ostalo isto.Svesni ste da samo mozete da budete ispred nas ako se totalno ugasimo, a ne i promenimo ime.Ziveli!

Augentaler

pre 10 godina

Nikolic sa pojacanjima iz Vojvodine ima lepu priliku da ponovi tamosnji uspeh iz jesenjeg dela, a mozda uradi i nesto vise - npr. da izbori 4. mesto...

slazi sebe hiljadu puta

pre 10 godina

Veliki klub, veliki klub, veliki klub..., ajde grobari sta cekate ponavljajte to svakog dana vise puta na glas mozda na kraju i sami poverujete da je to skoro pa stvarno tako.

leteca kornjaca

pre 10 godina

Naravno da je Zvezda veci klub, imaju duplo vise uposljenika i cak 36 igraca na prozivci! Ogromno je to. Imaju neku istoriju koju ce naslediti neki drugi klub kad se ugase. O njihovoj velicini govori i to da im igraci posle utakmice skidaju dresove, pevaju: 'bravo, devojke' pa i cinjenica da im navijaci kupuju sampone posto nisu u zavidnoj finansijskoj situaciji. O velicini sampinjona ne bih trosio reci, zna se kakvog su kvaliteta! A i dugovanja su im najveca.

Kerez

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.(Sirotinjo, i Bogu si teška, 11. januar 2014 11:19)

Decko ne lupaj. Cuj Zvezda je bila. Pa ona je bar bila, a i bice. A Partizan nikad nece biti veliki! To je jasno oduvek bilo

rema

pre 10 godina

Nije to najveci klub druze,pogresio si.ali dobro nema veze,jasno mi je da ne poznajes velicinu nasih klubova cim si izabrao taj gde si dosao.cestitam ti na izboru i zelim ti sve najgore u tvojoj karijeri,tebi i tvom kolegi Petru...

Kosilo bi se sa uverenjima

pre 10 godina

Jel' ostalo šta od Vojvodine ili se klub preselio na novu lokaciju, Humska 1 !?
(Reporter, 10. januar 2014 21:41)

Sve je preseljeno u Humsku, osim slanine.

jeremija

pre 10 godina

седма у низу - сад је стварно близу
уз мало муке - на дохвату руке
Пропашће ако се чудо деси - па у звезду дође меси

Labud

pre 10 godina

Partizan je trenutno najveci klub, uspehe Zvezde iz proslosti samo budala moze da sporti, ali momentalno Partizan je najveci jer redvono daje plate. Za klub koji ne isplacuje svoje igrace ne moze da se kaze da je najveci, takav jedan klub je propao, izgubio je sav svoj rejting u Evropi, o cemu govere transferi od max milion i po evra u poslednjih 7, 8 godina. O tome se radi. Naravno da Partizan nece postici ono sto je Zvezda postigla, ali takodje ni Zvezda nece postici ono sto je postigla.

Stivi G

pre 10 godina

Kako me smara kad krenu ovako da laju kao najveci klub i to, a drugar mi igra u Vojvodini i kaze da je Zvezdas.U redu,profesionalac si i igras za pare, ali ne moras odmah tu da mi nesto pametujes.Cuti i igraj.Najveci klub u Srbiji,svasta.Ne znam po cemu.

ja

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neba, 10. januar 2014 22:39)

Ako je nas stadion poljana onda je vas rupa, KRATER

Ala ces se kajati na kraju prvenstva...

pre 10 godina

Po svim trofejima, po svim merilima, zna se ko je najveci klub u Srbiji, a i sire. Znaci, ti i ne znas gde si dosao. Cuo za partizan u poslednjih nekoliko godina, i odmah misli da je "najveci", hahaha... Vi ste komsije NAJVECEG kluba u istoriji Srbije!

pedja

pre 10 godina

Ahahahaha. Rece najveci i ostade ziv. Pa niste najveci ni u svojoj opstini. Odmah pored vas je jedan od slavnih Evropskih klubova. Mukice malene, sve ste uradili da uz pomoc politickih veza unistite Zvezdu da biste vi postali najveci ali eto mi se opet borimo za titulu. Da je vama neko tako nesto uradio, danas se niko nebi ni secao da ste postojali.

etotisad

pre 10 godina

Blago tebi ako stvarno tako mislis, a ne mislis, jer znas da svaki veliki klub ima bar jedan internacionalni trofej pa makar to bio i inter toto kup i svoj sobstveni stadion koga ne pozajmljuje od drugih.

nikad prvaci sveta

pre 10 godina

Bas super, nego da ne znate mozda kojim slucajem kako ce vam se zvati taj novi veliki klub, ako jos ne znate evo ja predlazem da se zove WOSHA-PARTY mozda izgleda malo komplikovano ali bar zvuci svetski, bas ko svaki pravi veliki cirkus.

fuzija i fisija

pre 10 godina

Jest vala bice to veliki klub imacete zajedno skoro isto trofeja ko i ova raspala Zvezda, doduse i dalje cete imati mnogo manje navijaca, ali vama to i onako nije ni bitno.

LBJ

pre 10 godina

klasika, ko god dodje kod nas slika se sa salom ,, moja kuca,, i izjavi da je dosao u veliki klub pored toga ovaj deo sezone imacemo dobru odbranu.

Zvezdas, ne Delija

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Jao Grobari kako vam Djura maze oci a vi se primate. Isto i nama radi nasa uprava, muljaju na Boga ne misle.

srdja

pre 10 godina

Kakva ljubomora zvezdinih navijaca svaki put kad Partizan promovise neko pojacanje.Grobari nemojte da odgovarate na provokacije.Oni ne pamte kad su zadnji put bili sampioni.Pustite ih neka se izduvaju :)))

haralampije

pre 10 godina

Zanima me samo kako će starosedeoci u svlačionici reagovati na činjenicu da je uslov mladog karavukovčana da ima najveću platu među igračima i da je Partizan popustio i privatio tako nešto, čimi mi se da to neće izaći na dobro.

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Dzabe ih dovodite ako ih prodate na leto.
Kao sto onaj rece, sada imamo najacu odbranu u ligi.
I dalje mislim da se treba resiti Luke, Sase Markovica , Kojica, Malbasica... treba forsirati Brasanca ,a ne onog nesposobnog Ninkovica posto je taj Ninkovic imao godinu dana da pokaze DA NE VREDI NISTA .

danilo

pre 10 godina

Ne mogu da smislim Djuru ali ovaj prelazni rok pokazuje ko je zakon u Srbiji, pa Djuri opraštam do 10%. Ako budemo šampioni, onda do 40%.
A Liga Šampiona i Real u Beogradu, do 77%.
Mi, navijači Partizana, za razliku od komšija, ne živimo u dalekoj istoriji kada si dinosaurosi bili vezni igrači...mi gledamo danas i sutra... a komšije neka slave 100. godišnjicu najslabijeg Kupa Šampiona ikada, bez Engleza i Holandjana, tadašnjih prvaka Evrope...

maldini

pre 10 godina

Nisam u toku..da li su se to oni fuzionisali sa Vojvodinom? Dobar posao je napravio mali u Voshi,upropastio ih. Ovo pokojni gazda nikada ne bi dozvolio.

Uzicanin i alga

pre 10 godina

Znaci fuzija, a? Da vas od sad zovemo Partizan-Vojvodina! Dobro, razumeli smo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Chacho, 10. januar 2014 23:11)

Pozdrav za pantere!

ima bolje da spavas

pre 10 godina

da vrede vojvodina bi bila prvak unazad godinama
(micocoma, 11. januar 2014 01:44)

bolje uzmi nesto za smirenje,
nije vama lako..
godine mraka i depresije ostavljaju tragove :)

sotir

pre 10 godina

Klasična izjava nekog fudbalera kad dođe u Zvezdu ili Partizan.
Došao sam u ___…__ (dopisati klub u zavisnosti za koga je potpisao), najveći klub na ovim prostorima za koga navijam od malena. Ostale ponude me nisu interesovale (bile su lošije/nije ih bilo) kada sam čuo da se ___…__ (dopisati ime kluba) zanima za mene.

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno?! O.o
Ko ima najvise titula (i to ubedljivo) u Srbiji? Odgovor je: Partizan.-
Ko ima najvise titula u komunistickoj SFRJ? Odgovor je: Crvena Zvezda.
Znaci sve je jasno. Dovoljno je da imas jedan i po razred osnovne (i da nisi blago retardiran), pa da ukapiras da je najveci klub SFRJugoslavije - Crvena Zvezda, a najveci klub Srbije - Partizan (i to ubedljivo).
Kome se ne svidja u Srbiji, izvolte pravac SFRJ pa nek zivi tamo!!!

pfc

pre 10 godina

Milevski je Belorus, koji je igrao za Ukrajinu. Osim po fudbalskim kvalitetima, poznat je i po druženju sa čašicom (bolje reći flašom).
Mislim da bi brzo upoznao čari noćnog života našeg Beograda.

vlajzi

pre 10 godina

Kako se neki cudni i nepoznati momci ovih dana frljaju velikim recima! A ne znaju ni da naprave razliku izmedju Zvezde i Partizana (Zivac, 11. januar 2014 09:18)

Slazem se. Zvezda je prso klub pred gasenjem, uvreda je za Partizan uopste ga porediti sa Zvezdom.

Pantelija

pre 10 godina

mene je konkretno najvise razocarala Vojvodina kada je prekrsila svoj princip da igrace ne prodaje vecitima...jeste da su im ugovori pri kraju ali ajde..sami su krivi...

Soko

pre 10 godina

Sa odgovarajucim stoperom mislim da je sasvim dovoljno novih lica dodat timu Pantica Lukica i jos jednog mladog igraca to bi bilo pravo za duze staze.

Pfc Grocka

pre 10 godina

Kako ih je pogodila izjava da je dosao u najveci klub pa to je nevidjeno. Nije rekao da ste vi mali klub,samo je rekao da smo mi sada najveci,sto realno i jesmo,kao sto je od Liverpula trenutno bolji Mancester,Chelsea,Arsenal i City tako smo mi sada od vas veci ma koliko to vas bolelo. 6 uzastopnih titula,ucesca u evropi,dva puta u LS,dok kod vas imate potpuno rasulo,samo jedan ili dva kupa za 6 godina,ni jedno ucesce i evropi,jedino ste veci po broju navijaca,ali ne igraju navijaci vec igraci,samo se kod nas u Srbiji navijaci stavljaju ispred kluba,ali i to ce se promeniti kada ode djura,kada se ujedinimo i kada budemo delili dzabe karte i uz to kilogram deterdzenta i sladoled casavko!

Aca

pre 10 godina

(Zvezda zauvek broj 1 u Srbiji, 11. januar 2014 00:41)Bese jednom jedan Notingem forest,a gde je sad,jel jos veliki klub,po tebi je i dalje veliki a retko ko zna za njega osim kladionicara.

Sirotinjo, i Bogu si teška

pre 10 godina

Već sedma godina kako neznaju za titulu ali su još uvek "najveći"-logično. Oni mogu, kao u košarci, da kolektivno pređu da navijaju za novi klub ako im je baš toliko stalo ali Zvezda je BILA, više nije. A prognozerima koji "znaju" ko će da osvoji titulu naproleće, nek se klade i obogate. Onda će im biti svejedno ko je najveći.

Nikola Nis

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...

gDghktfhh

pre 10 godina

sta se vi gubite srto je nikolic doveo pojacanja iz vojvodine kao nije nista mogao pa je bio 4.Ovo je druga sredina i veci klub i jos uz par dobrih igraca partizan moze do 7 u nizu

Sladjan

pre 10 godina

Zna Djuric kada treba dovesti dobre igrace, priblizavaju se izbori u klubu. Predlazem promenu statuta delu izbora. Svake godine nakon zavrsetka takmicarske sezone!

jesen prodje,ti se neozeni

pre 10 godina

"Dosao sam na poljanu pored najveceg kluba u Srbiji" mislis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neba, 10. januar 2014 22:39)

Misliš na ,,poljanu" na kojoj je i tvoj stečajni klub igrao dok nije skliznuo u rupu...
(3 u 1 - Momak za ženidbe (vaterpolo titula posle 20 godina), tinejdžer (košarkaška titula osvojena pre 15 godina), klinac pred osnovnom školom (fudbal - poslednja titula pre 6... godina), 10. januar 2014 23:38)

Kad se vec bavis zvezdasima, u koju od ovih kategorija spada vodja Partizanovih navijaca?
(stafeta mladosti, 11. januar 2014 01:05)

Pronasao si se u komentaru?

Saopstenje

pre 10 godina

Ova izjava ne bi smela da prodje bez Saopstenja i najostrijeg protesta sa Srpske Marakane. Tek da se zna ko je najveci klub na ovim prostorima (po Saopstenjima).

juznjak

pre 10 godina

mi ne mislimo na titulu!
to se podrazumeva u nasem fudbalu,vi ste smesni k'o crtani film.
mi zelimo ozbiljno pojavljivanje u evropi i zahvaljujuci djuri-upravi i prodaji svih igraca koji vrede to se dosad nije desavalo..
zato su nastale i podele i nezadovoljstvo,
to je jedini razlog zasto nas nema na ''velikoj'' utakmici protiv donjeg srema :)
prvi u selu nam nije neki uspeh,
to smo prevazisli,
vi to ne kapirate.

Blejk

pre 10 godina

Kako je ovo pogodilo navijace Zvezde,a po kom kriterijumu ste vi veci klub u kosarci od Partizana,daleko manje uspeha ste imali kroz istoriju,ja ne navijam za Partizan zato sto je bolji ili losiji od nekoga...

a-ha

pre 10 godina

Sistematsko unistavanje Partizana. Vojvodjani imaju basnoslovne ugovore. Ovo ni Real ne bi mogao da plati. Crno nam se pise...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 10. januar 2014 23:28)


toliko su "basnoslovni" da Vulicevic (130.000e), Trajkovic (120.000e) i Skuletic (oko 100.000e) imaju ukupno godisnja primanja koliko vas Milijas ili Ninkovic pojednacno, a ni Pecink, Mrdja, Dauda, Lazovic i Mijailovic uopste nisu daleko od 300k+ "kluba" iz svlacionice (tj. svi su preko 200.000e po sezoni)... po platama ste ubedljivo prvi u regionu, mada ih i ne isplacujete (jednu i po godisnje) pa to dodje kao budzet male mostanice... a ostatak se "pretace" u omiljena vam dugove :p

pERA

pre 10 godina

... Ne da smo veliki nego i najbogatiji klub u Srbiji !! Kad od Vojvodine, drugog najboljeg tima Srbij i to u polu sezoni otkupis njihovog trenera i "pola" njihovog tima u jednom prelaznom roku, samo govori koliko je FK. Partizan mocna organizacija !!!

Nenad

pre 10 godina

E pa zvezdasi, sta ste uradili u jesenjem delu prvenstva? Partizan nikad gori u zadnjih 6 godina, imali ste bolji tim realno i opet ste iza Partizana? Sad kad se Partizan dobro pojacao, vase sanse da osvojite titulu spadaju u domen naucne fantastike. Ko vam je kriv kad ste gubili ili igrali nereseno sa timovima realno mnogo losijih od vas? Pa pa, do sledece sezone...
(Nikola Nis, 11. januar 2014 11:29)Partizan je za bod ispred Zvezde zato sto je od sudija direktno dobio 4 boda na utakmicama sa Novim Pazarom i Vozdovcem.Dok je derbi rutinski izgubio sa 1:0.Kada kazem rutinski,mislim na to da citavih 75 minuta nakon auto gola nije vise od dva puta sutnuo na gol,dok Zvezda nije ni bila pod moranjem da sutira zato sto je vodila i ako je vise sutirala i imala dve,tri sanse...

Dušan

pre 10 godina

Čujte, oduvek sam navijao i navijaću za meni dragu Vošu, ali sa ovim, partizan je daleko najkvalitetniji tim, sada imaju sve od golmana do napadača, a voša je ostala bez oba odlična napadača, tek da ne govorim za trojicu iz odbrane.. žao mi je što je ovako ispalo, ali šta ćeš, bar da nešto VOša zaradi od ovoga i od Škulete, a ne kao da budem za dž, kao sa kapitenom bivšim.

emirati

pre 10 godina

Vrlo je vazno sto se ta tri Vosina pojacanja poznaju " u dusu" tako da je to velika prednost za igru i uigravanje.Velika pojacanja je Partizan doveo, kako trenera,tako i igracki kadar.Uporedite zvezdasi sada pojedinacno po svim linijama - ko je bolji fudbaler !

čovek u crnom

pre 10 godina

Nikolić je dobar trener.Lepo je videti da se bar neko trudi u srpskom fudbalu.Sviđa mi se što čovek pojačava klub, ali dovešće celu Vojvodinu.