Ponedeljak, 09.12.2013.

13:25

Nikolić više nije trener Vojvodine!

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da Marko Nikolić nije više trener Novosađana, posle spekulacija da će preuzeti Partizan ili Crvenu zvezdu.

Izvor: JT

Nikoliæ više nije trener Vojvodine! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

dex

pre 10 godina

@Nikola Nikolic

Stojanovic ima ugovor do kraja polusezone, sa opcijom produzetka. Znaci, ako bi raskinuli ugovor, ne bi pravili novi dug. Druga je stvar sto ja ne bih voleo Nikolica za trenera, jer mislim da nije toliko dobar kako se predstavlja...

Realno

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 9. decembar 2013 19:53)
Odnosi se na kvalitet ekipa u jesenjoj sezoni i sta je trebalo biti realno,po tome.Niko nemoze protiv partizanovih sudija,koji su mu doneli mnogo bodova,koje uopste nije zasluzio.Sa odlaskom Toleta,sve ce doci na svoje mesto.

Bane

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!

johnes

pre 10 godina

Poruka trolerima tipa ovog Grande Real Madrid i onog Brondbija: Prvih par puta ste bili simpatični i interesantni, ali ste postali dosadni! Nije vise zanimljivo, cak prilicno ide na zivce!

srbEUin

pre 10 godina

Vuk je najlošiji trener Partizana u ovom milenijumu, (gori čak i od Granta), pa bi svakako za njih bilo dobro da ga otpuste. Goru igru od ove teško je ponoviti, pa svaki drugi trener ima lak posao za boljitak u igri. Da bi uzli titulu neophodna im je pobeda protiv CZ na JNA.

Zato žele angažovati Marka, koji ima pozitivan skor sa CZ.

samo ti, samo ti...

pre 10 godina

Ajde sad Vojjvodino skupi petlju, gurni Kosana u vatru i da blizanci a i ostali dozivljavaju ono sto vec i godinama u omladinskim selekcijama...

Realno

pre 10 godina

Nije ni zaslužio da ostane.Imao je,posle Zvezde,najjaču ekipu u ligi a kaska za partizanom 9 i Zvezdom 8 bodova.Realno je da ima 2 boda manje od Zvezde a bar 4-5 više od partizana i zato mora napolje iz Voše.Ostaće upamćen po skandaloznoj,sramnoj i nebuloznoj izjavi,posle meča sa Zvezdom,koja ih je sasvim zasluženo dobila.

rade novi sad

pre 10 godina

iz pouzdanih izvora bliskih klubu saznao sam da je otisao zbog neslaganja sa upravom da daju zvezdi bodove u prvenstvu za prolazak u kupu i zato je otisao!

P

pre 10 godina

Partizan voli mlade, perspektivne trenere koji vole da rade sa mladim igracima. Rasovic isuvise ima drugarski odnos sa igracima, greska je sto ih je vecinu trenirao vec u teleoptiku i vecinu njih gleda kao svoju decu pa ih je trpeo, trpeo, trpeo sto sigurno drugi trener ne bi uradio i rezultat je trpio. Realno smo mogli da imamo jos bar 6-8 bodova vise, da smo imali drugog trenera, jednostavno se nije poklopilo Rasovicu za kog nema sumnje da je dobar trener ali treba da ide.
Nikolic je veoma dobro resenje, voleo bih da dodje iskreno. Mislim da bi igrali daleko lepsi fudbal i Nikolic je poznat kao trener koji ume da izvuce maximum iz mladog igraca, sto je jako tesko.
Mislim da bi i njemu bio veliki izazov da radi u Partizanu koji realno ima krizu rezultata i igre, vec duze vreme. Nikolic bi mogao napraviti veoma dobre rezultate, jer u Partizanu ima te uslove.

mik

pre 10 godina

Pokazao je kakav je čovek,nijedan posao nije završio ni 30%,a odmah bi da pređe u drugi klub. Toliko o odanosti,a dizao je Vojvodinu u nebesa. I kao umorio se. Kako da ne. Ne bih voleo da dođe u Zvezdu,takav nam ne treba.

Tamo gde nema koznih jasa za vratom

pre 10 godina

Pametno, svako normalan ko moze treba da bezi iz ove nezdrave zemlje gde ce se njegovo znanje bolje ceniti i placati.

Cole

pre 10 godina

Samo ne znam odakle spekulacije da ce u Partizan...kad se odavno zna da ce u Crvenu Zvezdu. Uostalom, partizanovci, pitajte Kezmana o tome, sve ce vam objasniti. I detalje ugovora ako treba, koliko dobija, za koliko sezona, kolika je menadzerska provizija, sve!
A sto se Marka tice, dobro dosao i srecno u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Malo izokola, ali konacno ces ostvariti svoj san da budes na klupi Crvene Zvezda.

runner

pre 10 godina

Kao više decenijski navijač Partizana ne bih voleo da ovaj čovek preuzme crno-bele. Čak mislim da ni on sam ne voli Partizan i da mu je želja da vodi Crvenu Zvezdu. No koga god bude vodio taj tim se neće okititi titulom prvaka Srbije. Živi bili pa videli. Kada on sa onakvom Vojvodinom naspram raspalih crno i crveno belih nije uspeo da se vine na vrh prvenstvene lestvice sa prednošću od brat bratu desetak bodova onda to dovoljno govori o njegovim trenerskim sposobnostima.

Mad4Red

pre 10 godina

Covek sa autoritetom posvecen poslu voli da radi sa mladim igracima, realno sa Radom je napravio Boom!!! Ostaje da se vidi gde ce ja bih iskreno voleo u Zvezdu ali on zasluzuje da vodi i reprezentaciju!!! Ionako je mlad persperktivan, a nas tim je u fazi renoviranja sve bi se to sa njim skockalo kako treba!!! :-)

Nikola Nikolić

pre 10 godina

Odakle sad to da dolazi u CZ? Niti imaju para da isplate dugovanja niti mogu da prave nova, jer Slovenac ne bi trepnuo, tražio bi svoje, prema ugovoru. Da li je dobar trener ili nije, pa zar niste do juče pisali da Vojvodina igra najbolji futbal?

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Grobari , sada vam ne znaci sto nije grobar od glave do pete. Zato je skakao sa klupe jer je umislio da ce poceti sa cetiri boda prednosti. Ne vredi vam nista. Nemate tim

RubyRed

pre 10 godina

Čini mi se da je on pre neki dan potpisao novi ugovor sa Vojvodinom, hahahaha.
Nadam se da će u Partizan, jer onda Zvezda sigurno uzima titulu.

lako

pre 10 godina

on sa vošom ima slabije rezultate ne zbog toga što je loš trener ili ima loš tim , već zbog nečeg drugog , a šta je to drugo moglo se videti ove jeseni , bez izuzetka

Djole PFC

pre 10 godina

Mislim da je trebalo da ostane u Vosi sigurno bi uzeo kup!Ako dodje u Partizan to ce biti odlicno zbog mladih igraca on ce ih dovesti u red!Poz

Nino

pre 10 godina

Nikolic je nicim izazvan postao trazen. U Vojvodinu je dosao dok je ona bila na 3.mestu, a odlazi kad je Vojvodina ispod 3.mesta. Znaci da odlazi zbog loseg rezultata a ne zbog toga sto je nesto znacajno uradio za Vojvodinu. I posto nije uradio nista, zato sada ide u Partizan?

NikPa

pre 10 godina

Sjajan trener! Mislim da bi našoj reprezentaciji ovako mlad trener bio dobro rešenje, a ima i mnogo kvaliteta.. Ako ništa, barem je misaona imenica za Mihu..

geneve

pre 10 godina

Definitivno nas najbolji i najnormalniji trener. E sada sta on moze da uradi u ovom nasem mulju od fudbala, to je vec drugo pitanje.
I ja bi ga najradije video kao selektora.

realno

pre 10 godina

realno najbolji trener domace lige. zelim mu da srecu pronadje u pravom fudbalu, a ne da ga vozaju po domacim klubovima. srpski fudbal ga ne zasluzuje

Belotele

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. (h, 9. decembar 2013 13:47)

Pa vidis da mu nije svejedno i da je ozbiljno shvatio pretnju. Da nisu juce pobedili sa 7:0, ko zna sta bi bilo.

Nikola-srb

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!! (GROBARI 1987, 09. decembar 2013 13:39)

Da je sudjenje bilo pravicno, Partizan bi imao ako ne 5 bodova manje, toliko o politici i teorijama zavere.

Glen

pre 10 godina

Nikolić je potpisao Ugovor sa Partizanom pre nekih mesec dana. Za koji dan će i zvanično postati novi trener crno-belih. Informacija je 100 % tačna.

1970

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.
(h, 9. decembar 2013 13:47)

Hahahahaha, ti si moj idol.

Petar

pre 10 godina

Dobrodošao u Partizan, ali bez 3-4 pojačanja drugo mesto je realnost, jer trenutno Zvezda ima kvalitetniju ekipu prevashodno zbog iskusnijeg sastava. Znači snažan centarhalf tipa Žarka Markovića iz Gaz Metana, ofanzivni vezni, i jak centarfor koji će barem 10 gola dati na proleće, a evo kad su već doveli Ukrajinca na probu, mogli bi da obrate pažnju na Aleksandra Kutjina iz Arsenal Tule, dečko dve sezone za redom daje preko 15 golova po sezoni, a ove jeseni je već dao 14 pogodka u drugoj ruskoj koja je da se nelažemo jača od naše lige. BTW i Ivanov je došao odatle.

Zoki

pre 10 godina

Ne u Zvezdu nikako,pa ovaj covek je sa najjacim timom u ligi uspeo da zaostane za raspalim Partizanom 9,za nazalost raspalom Zvezdom 8 bodova,da bude iza Jagodine,poravnat sa Novim Pazarom i niskim Radnickim.Iskreno bi zeleo da ovaj trenerski folirant predje u Partizan,mada ne verujem da je Partizan bas toliko neozbiljan klub

Nikola

pre 10 godina

Ne zelim da dodje u Partizan!
Posto je sa najjacim timom jedva uzeo 5 mesto u prvenstvu, moze se vrlo lako desiti da sa dosta slabijim timom bude prvi.

U svakom slucaju ide on u inostranstvo, Bajern ili Bajer pitanje je sad, dilema je Hamletovska, ali se nadam da rasplet nece biti kao kod Sekspira.

Bole

pre 10 godina

Pisem ovaj komentar kao veliki zvezdas ! Mislim da je dobar trener i treba da ga dovedete , ali nije u tome stvar . Da niste imali Stojkovica , koji je branio polusezonu zovota imali bi ste jedno 6 - 7 bodova manje nego sada . Ne znam da li ste svesni toga ? Njega ste trebali da zadrzite , to je bila vasa najveca snaga ove jeseni . Vreme neka pokaze da li sam bio u pravu .

Partizanovac

pre 10 godina

Dodji u Partizan! Jako dobar trener i mozda najbolji koji trenutno radi u Srbiji. Perspektivan i mlad trener, odlicno ce se snaci u Partizanu koji ima sve uslove za razvoj odlicnih mladih igraca. Ako izbacimo par iz trenutnog tima koji je krs, i dovedemo neka pojacanja, uz dobrog trenera mozda i budemo licili na ekipu dostojnu Crno-belog dresa.

garfild

pre 10 godina

Super,DOBAR TRENER!Samo jos da se sudjenje podigne na visi nivo i da se ova bruka sa MARAKANE u subotu ne ponovi,I STO JE NAJVAZNIJE nikada ne zaboravi!!!

Beretka

pre 10 godina

Najbolje resenje bi bilo da bude selektor! Nikako u Zvezdu ni u Partizan nego da preuzme reprezentaciju! Najbolja opcija bi bila to za nasu reprezentaciju!

GROBARI 1987

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!!

Milan

pre 10 godina

Perspektivan trener, u poslednja 2 kluba koja je vodio je dokazao da ima znanja, vidjecemo sta ce sad da napravi u Partizanu, mislim da nece mnogo jer ima ocajan tim.

Mrtvac

pre 10 godina

Samo nemoj u Zvezdu! Nikakav je to trener, sa takvom ekipom na sredini tabele. A uz to, pre par nedelja je produzio ugovor sa Vojvodinom uz konstataciju da nece otici do kraja sezone sigurno. Ljudi koji tako gaze rec nek idu u partizan, u Zvezdi nisu dobrodosli...

krle

pre 10 godina

Digla se prašina kao da Gvardiola, Murinjo ili Venger menjaju klub, a ne trener koji je sa, za naše uslove, odličnim timom uspeo da bude 5.na kraju jesenjeg dela.

zvezdas

pre 10 godina

Dobar trener ali je preterano siguran u svoje znanje koje mu,ruku na srce,nije tolikog kvaliteta da bi Zvezda i Partizan trebali da se otimaju oko njega.

h

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.

Nebojsa-Delija

pre 10 godina

Znao sam da on nece biti trener Vojvodine u drugom delu prvenstva pa mu je zato bilo krivo posle utakmice sa C.Zvezdom sto nije otkinuo dva ili tri boda da kad preuzme Partizan ima vise od jednog boda prednosti nad C.Zvezdom ali se Mrdja pobrinuo da Partizan prezimi sa jednim bodom prednosti bas mi je ga zao .

h

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.

Belotele

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. (h, 9. decembar 2013 13:47)

Pa vidis da mu nije svejedno i da je ozbiljno shvatio pretnju. Da nisu juce pobedili sa 7:0, ko zna sta bi bilo.

Beretka

pre 10 godina

Najbolje resenje bi bilo da bude selektor! Nikako u Zvezdu ni u Partizan nego da preuzme reprezentaciju! Najbolja opcija bi bila to za nasu reprezentaciju!

zvezdas

pre 10 godina

Dobar trener ali je preterano siguran u svoje znanje koje mu,ruku na srce,nije tolikog kvaliteta da bi Zvezda i Partizan trebali da se otimaju oko njega.

Milan

pre 10 godina

Perspektivan trener, u poslednja 2 kluba koja je vodio je dokazao da ima znanja, vidjecemo sta ce sad da napravi u Partizanu, mislim da nece mnogo jer ima ocajan tim.

GROBARI 1987

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!!

Glen

pre 10 godina

Nikolić je potpisao Ugovor sa Partizanom pre nekih mesec dana. Za koji dan će i zvanično postati novi trener crno-belih. Informacija je 100 % tačna.

runner

pre 10 godina

Kao više decenijski navijač Partizana ne bih voleo da ovaj čovek preuzme crno-bele. Čak mislim da ni on sam ne voli Partizan i da mu je želja da vodi Crvenu Zvezdu. No koga god bude vodio taj tim se neće okititi titulom prvaka Srbije. Živi bili pa videli. Kada on sa onakvom Vojvodinom naspram raspalih crno i crveno belih nije uspeo da se vine na vrh prvenstvene lestvice sa prednošću od brat bratu desetak bodova onda to dovoljno govori o njegovim trenerskim sposobnostima.

Nino

pre 10 godina

Nikolic je nicim izazvan postao trazen. U Vojvodinu je dosao dok je ona bila na 3.mestu, a odlazi kad je Vojvodina ispod 3.mesta. Znaci da odlazi zbog loseg rezultata a ne zbog toga sto je nesto znacajno uradio za Vojvodinu. I posto nije uradio nista, zato sada ide u Partizan?

1970

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.
(h, 9. decembar 2013 13:47)

Hahahahaha, ti si moj idol.

Bole

pre 10 godina

Pisem ovaj komentar kao veliki zvezdas ! Mislim da je dobar trener i treba da ga dovedete , ali nije u tome stvar . Da niste imali Stojkovica , koji je branio polusezonu zovota imali bi ste jedno 6 - 7 bodova manje nego sada . Ne znam da li ste svesni toga ? Njega ste trebali da zadrzite , to je bila vasa najveca snaga ove jeseni . Vreme neka pokaze da li sam bio u pravu .

Nikola

pre 10 godina

Ne zelim da dodje u Partizan!
Posto je sa najjacim timom jedva uzeo 5 mesto u prvenstvu, moze se vrlo lako desiti da sa dosta slabijim timom bude prvi.

U svakom slucaju ide on u inostranstvo, Bajern ili Bajer pitanje je sad, dilema je Hamletovska, ali se nadam da rasplet nece biti kao kod Sekspira.

Mrtvac

pre 10 godina

Samo nemoj u Zvezdu! Nikakav je to trener, sa takvom ekipom na sredini tabele. A uz to, pre par nedelja je produzio ugovor sa Vojvodinom uz konstataciju da nece otici do kraja sezone sigurno. Ljudi koji tako gaze rec nek idu u partizan, u Zvezdi nisu dobrodosli...

Nikola Nikolić

pre 10 godina

Odakle sad to da dolazi u CZ? Niti imaju para da isplate dugovanja niti mogu da prave nova, jer Slovenac ne bi trepnuo, tražio bi svoje, prema ugovoru. Da li je dobar trener ili nije, pa zar niste do juče pisali da Vojvodina igra najbolji futbal?

Nebojsa-Delija

pre 10 godina

Znao sam da on nece biti trener Vojvodine u drugom delu prvenstva pa mu je zato bilo krivo posle utakmice sa C.Zvezdom sto nije otkinuo dva ili tri boda da kad preuzme Partizan ima vise od jednog boda prednosti nad C.Zvezdom ali se Mrdja pobrinuo da Partizan prezimi sa jednim bodom prednosti bas mi je ga zao .

krle

pre 10 godina

Digla se prašina kao da Gvardiola, Murinjo ili Venger menjaju klub, a ne trener koji je sa, za naše uslove, odličnim timom uspeo da bude 5.na kraju jesenjeg dela.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Grobari , sada vam ne znaci sto nije grobar od glave do pete. Zato je skakao sa klupe jer je umislio da ce poceti sa cetiri boda prednosti. Ne vredi vam nista. Nemate tim

lako

pre 10 godina

on sa vošom ima slabije rezultate ne zbog toga što je loš trener ili ima loš tim , već zbog nečeg drugog , a šta je to drugo moglo se videti ove jeseni , bez izuzetka

rade novi sad

pre 10 godina

iz pouzdanih izvora bliskih klubu saznao sam da je otisao zbog neslaganja sa upravom da daju zvezdi bodove u prvenstvu za prolazak u kupu i zato je otisao!

geneve

pre 10 godina

Definitivno nas najbolji i najnormalniji trener. E sada sta on moze da uradi u ovom nasem mulju od fudbala, to je vec drugo pitanje.
I ja bi ga najradije video kao selektora.

garfild

pre 10 godina

Super,DOBAR TRENER!Samo jos da se sudjenje podigne na visi nivo i da se ova bruka sa MARAKANE u subotu ne ponovi,I STO JE NAJVAZNIJE nikada ne zaboravi!!!

NikPa

pre 10 godina

Sjajan trener! Mislim da bi našoj reprezentaciji ovako mlad trener bio dobro rešenje, a ima i mnogo kvaliteta.. Ako ništa, barem je misaona imenica za Mihu..

mik

pre 10 godina

Pokazao je kakav je čovek,nijedan posao nije završio ni 30%,a odmah bi da pređe u drugi klub. Toliko o odanosti,a dizao je Vojvodinu u nebesa. I kao umorio se. Kako da ne. Ne bih voleo da dođe u Zvezdu,takav nam ne treba.

Zoki

pre 10 godina

Ne u Zvezdu nikako,pa ovaj covek je sa najjacim timom u ligi uspeo da zaostane za raspalim Partizanom 9,za nazalost raspalom Zvezdom 8 bodova,da bude iza Jagodine,poravnat sa Novim Pazarom i niskim Radnickim.Iskreno bi zeleo da ovaj trenerski folirant predje u Partizan,mada ne verujem da je Partizan bas toliko neozbiljan klub

Petar

pre 10 godina

Dobrodošao u Partizan, ali bez 3-4 pojačanja drugo mesto je realnost, jer trenutno Zvezda ima kvalitetniju ekipu prevashodno zbog iskusnijeg sastava. Znači snažan centarhalf tipa Žarka Markovića iz Gaz Metana, ofanzivni vezni, i jak centarfor koji će barem 10 gola dati na proleće, a evo kad su već doveli Ukrajinca na probu, mogli bi da obrate pažnju na Aleksandra Kutjina iz Arsenal Tule, dečko dve sezone za redom daje preko 15 golova po sezoni, a ove jeseni je već dao 14 pogodka u drugoj ruskoj koja je da se nelažemo jača od naše lige. BTW i Ivanov je došao odatle.

realno

pre 10 godina

realno najbolji trener domace lige. zelim mu da srecu pronadje u pravom fudbalu, a ne da ga vozaju po domacim klubovima. srpski fudbal ga ne zasluzuje

Realno

pre 10 godina

Nije ni zaslužio da ostane.Imao je,posle Zvezde,najjaču ekipu u ligi a kaska za partizanom 9 i Zvezdom 8 bodova.Realno je da ima 2 boda manje od Zvezde a bar 4-5 više od partizana i zato mora napolje iz Voše.Ostaće upamćen po skandaloznoj,sramnoj i nebuloznoj izjavi,posle meča sa Zvezdom,koja ih je sasvim zasluženo dobila.

Nikola-srb

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!! (GROBARI 1987, 09. decembar 2013 13:39)

Da je sudjenje bilo pravicno, Partizan bi imao ako ne 5 bodova manje, toliko o politici i teorijama zavere.

Partizanovac

pre 10 godina

Dodji u Partizan! Jako dobar trener i mozda najbolji koji trenutno radi u Srbiji. Perspektivan i mlad trener, odlicno ce se snaci u Partizanu koji ima sve uslove za razvoj odlicnih mladih igraca. Ako izbacimo par iz trenutnog tima koji je krs, i dovedemo neka pojacanja, uz dobrog trenera mozda i budemo licili na ekipu dostojnu Crno-belog dresa.

johnes

pre 10 godina

Poruka trolerima tipa ovog Grande Real Madrid i onog Brondbija: Prvih par puta ste bili simpatični i interesantni, ali ste postali dosadni! Nije vise zanimljivo, cak prilicno ide na zivce!

Mad4Red

pre 10 godina

Covek sa autoritetom posvecen poslu voli da radi sa mladim igracima, realno sa Radom je napravio Boom!!! Ostaje da se vidi gde ce ja bih iskreno voleo u Zvezdu ali on zasluzuje da vodi i reprezentaciju!!! Ionako je mlad persperktivan, a nas tim je u fazi renoviranja sve bi se to sa njim skockalo kako treba!!! :-)

samo ti, samo ti...

pre 10 godina

Ajde sad Vojjvodino skupi petlju, gurni Kosana u vatru i da blizanci a i ostali dozivljavaju ono sto vec i godinama u omladinskim selekcijama...

P

pre 10 godina

Partizan voli mlade, perspektivne trenere koji vole da rade sa mladim igracima. Rasovic isuvise ima drugarski odnos sa igracima, greska je sto ih je vecinu trenirao vec u teleoptiku i vecinu njih gleda kao svoju decu pa ih je trpeo, trpeo, trpeo sto sigurno drugi trener ne bi uradio i rezultat je trpio. Realno smo mogli da imamo jos bar 6-8 bodova vise, da smo imali drugog trenera, jednostavno se nije poklopilo Rasovicu za kog nema sumnje da je dobar trener ali treba da ide.
Nikolic je veoma dobro resenje, voleo bih da dodje iskreno. Mislim da bi igrali daleko lepsi fudbal i Nikolic je poznat kao trener koji ume da izvuce maximum iz mladog igraca, sto je jako tesko.
Mislim da bi i njemu bio veliki izazov da radi u Partizanu koji realno ima krizu rezultata i igre, vec duze vreme. Nikolic bi mogao napraviti veoma dobre rezultate, jer u Partizanu ima te uslove.

Djole PFC

pre 10 godina

Mislim da je trebalo da ostane u Vosi sigurno bi uzeo kup!Ako dodje u Partizan to ce biti odlicno zbog mladih igraca on ce ih dovesti u red!Poz

RubyRed

pre 10 godina

Čini mi se da je on pre neki dan potpisao novi ugovor sa Vojvodinom, hahahaha.
Nadam se da će u Partizan, jer onda Zvezda sigurno uzima titulu.

Tamo gde nema koznih jasa za vratom

pre 10 godina

Pametno, svako normalan ko moze treba da bezi iz ove nezdrave zemlje gde ce se njegovo znanje bolje ceniti i placati.

Cole

pre 10 godina

Samo ne znam odakle spekulacije da ce u Partizan...kad se odavno zna da ce u Crvenu Zvezdu. Uostalom, partizanovci, pitajte Kezmana o tome, sve ce vam objasniti. I detalje ugovora ako treba, koliko dobija, za koliko sezona, kolika je menadzerska provizija, sve!
A sto se Marka tice, dobro dosao i srecno u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Malo izokola, ali konacno ces ostvariti svoj san da budes na klupi Crvene Zvezda.

srbEUin

pre 10 godina

Vuk je najlošiji trener Partizana u ovom milenijumu, (gori čak i od Granta), pa bi svakako za njih bilo dobro da ga otpuste. Goru igru od ove teško je ponoviti, pa svaki drugi trener ima lak posao za boljitak u igri. Da bi uzli titulu neophodna im je pobeda protiv CZ na JNA.

Zato žele angažovati Marka, koji ima pozitivan skor sa CZ.

Bane

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!

Realno

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 9. decembar 2013 19:53)
Odnosi se na kvalitet ekipa u jesenjoj sezoni i sta je trebalo biti realno,po tome.Niko nemoze protiv partizanovih sudija,koji su mu doneli mnogo bodova,koje uopste nije zasluzio.Sa odlaskom Toleta,sve ce doci na svoje mesto.

dex

pre 10 godina

@Nikola Nikolic

Stojanovic ima ugovor do kraja polusezone, sa opcijom produzetka. Znaci, ako bi raskinuli ugovor, ne bi pravili novi dug. Druga je stvar sto ja ne bih voleo Nikolica za trenera, jer mislim da nije toliko dobar kako se predstavlja...

Beretka

pre 10 godina

Najbolje resenje bi bilo da bude selektor! Nikako u Zvezdu ni u Partizan nego da preuzme reprezentaciju! Najbolja opcija bi bila to za nasu reprezentaciju!

GROBARI 1987

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!!

zvezdas

pre 10 godina

Dobar trener ali je preterano siguran u svoje znanje koje mu,ruku na srce,nije tolikog kvaliteta da bi Zvezda i Partizan trebali da se otimaju oko njega.

Milan

pre 10 godina

Perspektivan trener, u poslednja 2 kluba koja je vodio je dokazao da ima znanja, vidjecemo sta ce sad da napravi u Partizanu, mislim da nece mnogo jer ima ocajan tim.

runner

pre 10 godina

Kao više decenijski navijač Partizana ne bih voleo da ovaj čovek preuzme crno-bele. Čak mislim da ni on sam ne voli Partizan i da mu je želja da vodi Crvenu Zvezdu. No koga god bude vodio taj tim se neće okititi titulom prvaka Srbije. Živi bili pa videli. Kada on sa onakvom Vojvodinom naspram raspalih crno i crveno belih nije uspeo da se vine na vrh prvenstvene lestvice sa prednošću od brat bratu desetak bodova onda to dovoljno govori o njegovim trenerskim sposobnostima.

rade novi sad

pre 10 godina

iz pouzdanih izvora bliskih klubu saznao sam da je otisao zbog neslaganja sa upravom da daju zvezdi bodove u prvenstvu za prolazak u kupu i zato je otisao!

garfild

pre 10 godina

Super,DOBAR TRENER!Samo jos da se sudjenje podigne na visi nivo i da se ova bruka sa MARAKANE u subotu ne ponovi,I STO JE NAJVAZNIJE nikada ne zaboravi!!!

Realno

pre 10 godina

Nije ni zaslužio da ostane.Imao je,posle Zvezde,najjaču ekipu u ligi a kaska za partizanom 9 i Zvezdom 8 bodova.Realno je da ima 2 boda manje od Zvezde a bar 4-5 više od partizana i zato mora napolje iz Voše.Ostaće upamćen po skandaloznoj,sramnoj i nebuloznoj izjavi,posle meča sa Zvezdom,koja ih je sasvim zasluženo dobila.

Mad4Red

pre 10 godina

Covek sa autoritetom posvecen poslu voli da radi sa mladim igracima, realno sa Radom je napravio Boom!!! Ostaje da se vidi gde ce ja bih iskreno voleo u Zvezdu ali on zasluzuje da vodi i reprezentaciju!!! Ionako je mlad persperktivan, a nas tim je u fazi renoviranja sve bi se to sa njim skockalo kako treba!!! :-)

NikPa

pre 10 godina

Sjajan trener! Mislim da bi našoj reprezentaciji ovako mlad trener bio dobro rešenje, a ima i mnogo kvaliteta.. Ako ništa, barem je misaona imenica za Mihu..

h

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.

Cole

pre 10 godina

Samo ne znam odakle spekulacije da ce u Partizan...kad se odavno zna da ce u Crvenu Zvezdu. Uostalom, partizanovci, pitajte Kezmana o tome, sve ce vam objasniti. I detalje ugovora ako treba, koliko dobija, za koliko sezona, kolika je menadzerska provizija, sve!
A sto se Marka tice, dobro dosao i srecno u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Malo izokola, ali konacno ces ostvariti svoj san da budes na klupi Crvene Zvezda.

Nikola-srb

pre 10 godina

Nije los trener uopste,bice dobro ako dodje,ali nama treba par igraca u odbrani,jer obradovic,ostojic,stankovic,gulan pojma nemaju a stojke odlazi nazalost,mislim da je MORAO DA SE ZADRZI!Golmana treba naci.Ako se ne bude politika uplitala u sport ovog proleca i ako sudjenje bude pravicno ne vidim sta ce nas udaljiti od sedme u nizu!!! (GROBARI 1987, 09. decembar 2013 13:39)

Da je sudjenje bilo pravicno, Partizan bi imao ako ne 5 bodova manje, toliko o politici i teorijama zavere.

Nino

pre 10 godina

Nikolic je nicim izazvan postao trazen. U Vojvodinu je dosao dok je ona bila na 3.mestu, a odlazi kad je Vojvodina ispod 3.mesta. Znaci da odlazi zbog loseg rezultata a ne zbog toga sto je nesto znacajno uradio za Vojvodinu. I posto nije uradio nista, zato sada ide u Partizan?

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Grobari , sada vam ne znaci sto nije grobar od glave do pete. Zato je skakao sa klupe jer je umislio da ce poceti sa cetiri boda prednosti. Ne vredi vam nista. Nemate tim

Mrtvac

pre 10 godina

Samo nemoj u Zvezdu! Nikakav je to trener, sa takvom ekipom na sredini tabele. A uz to, pre par nedelja je produzio ugovor sa Vojvodinom uz konstataciju da nece otici do kraja sezone sigurno. Ljudi koji tako gaze rec nek idu u partizan, u Zvezdi nisu dobrodosli...

Nebojsa-Delija

pre 10 godina

Znao sam da on nece biti trener Vojvodine u drugom delu prvenstva pa mu je zato bilo krivo posle utakmice sa C.Zvezdom sto nije otkinuo dva ili tri boda da kad preuzme Partizan ima vise od jednog boda prednosti nad C.Zvezdom ali se Mrdja pobrinuo da Partizan prezimi sa jednim bodom prednosti bas mi je ga zao .

geneve

pre 10 godina

Definitivno nas najbolji i najnormalniji trener. E sada sta on moze da uradi u ovom nasem mulju od fudbala, to je vec drugo pitanje.
I ja bi ga najradije video kao selektora.

samo ti, samo ti...

pre 10 godina

Ajde sad Vojjvodino skupi petlju, gurni Kosana u vatru i da blizanci a i ostali dozivljavaju ono sto vec i godinama u omladinskim selekcijama...

Zoki

pre 10 godina

Ne u Zvezdu nikako,pa ovaj covek je sa najjacim timom u ligi uspeo da zaostane za raspalim Partizanom 9,za nazalost raspalom Zvezdom 8 bodova,da bude iza Jagodine,poravnat sa Novim Pazarom i niskim Radnickim.Iskreno bi zeleo da ovaj trenerski folirant predje u Partizan,mada ne verujem da je Partizan bas toliko neozbiljan klub

Glen

pre 10 godina

Nikolić je potpisao Ugovor sa Partizanom pre nekih mesec dana. Za koji dan će i zvanično postati novi trener crno-belih. Informacija je 100 % tačna.

Petar

pre 10 godina

Dobrodošao u Partizan, ali bez 3-4 pojačanja drugo mesto je realnost, jer trenutno Zvezda ima kvalitetniju ekipu prevashodno zbog iskusnijeg sastava. Znači snažan centarhalf tipa Žarka Markovića iz Gaz Metana, ofanzivni vezni, i jak centarfor koji će barem 10 gola dati na proleće, a evo kad su već doveli Ukrajinca na probu, mogli bi da obrate pažnju na Aleksandra Kutjina iz Arsenal Tule, dečko dve sezone za redom daje preko 15 golova po sezoni, a ove jeseni je već dao 14 pogodka u drugoj ruskoj koja je da se nelažemo jača od naše lige. BTW i Ivanov je došao odatle.

realno

pre 10 godina

realno najbolji trener domace lige. zelim mu da srecu pronadje u pravom fudbalu, a ne da ga vozaju po domacim klubovima. srpski fudbal ga ne zasluzuje

Partizanovac

pre 10 godina

Dodji u Partizan! Jako dobar trener i mozda najbolji koji trenutno radi u Srbiji. Perspektivan i mlad trener, odlicno ce se snaci u Partizanu koji ima sve uslove za razvoj odlicnih mladih igraca. Ako izbacimo par iz trenutnog tima koji je krs, i dovedemo neka pojacanja, uz dobrog trenera mozda i budemo licili na ekipu dostojnu Crno-belog dresa.

Nikola Nikolić

pre 10 godina

Odakle sad to da dolazi u CZ? Niti imaju para da isplate dugovanja niti mogu da prave nova, jer Slovenac ne bi trepnuo, tražio bi svoje, prema ugovoru. Da li je dobar trener ili nije, pa zar niste do juče pisali da Vojvodina igra najbolji futbal?

P

pre 10 godina

Partizan voli mlade, perspektivne trenere koji vole da rade sa mladim igracima. Rasovic isuvise ima drugarski odnos sa igracima, greska je sto ih je vecinu trenirao vec u teleoptiku i vecinu njih gleda kao svoju decu pa ih je trpeo, trpeo, trpeo sto sigurno drugi trener ne bi uradio i rezultat je trpio. Realno smo mogli da imamo jos bar 6-8 bodova vise, da smo imali drugog trenera, jednostavno se nije poklopilo Rasovicu za kog nema sumnje da je dobar trener ali treba da ide.
Nikolic je veoma dobro resenje, voleo bih da dodje iskreno. Mislim da bi igrali daleko lepsi fudbal i Nikolic je poznat kao trener koji ume da izvuce maximum iz mladog igraca, sto je jako tesko.
Mislim da bi i njemu bio veliki izazov da radi u Partizanu koji realno ima krizu rezultata i igre, vec duze vreme. Nikolic bi mogao napraviti veoma dobre rezultate, jer u Partizanu ima te uslove.

lako

pre 10 godina

on sa vošom ima slabije rezultate ne zbog toga što je loš trener ili ima loš tim , već zbog nečeg drugog , a šta je to drugo moglo se videti ove jeseni , bez izuzetka

Nikola

pre 10 godina

Ne zelim da dodje u Partizan!
Posto je sa najjacim timom jedva uzeo 5 mesto u prvenstvu, moze se vrlo lako desiti da sa dosta slabijim timom bude prvi.

U svakom slucaju ide on u inostranstvo, Bajern ili Bajer pitanje je sad, dilema je Hamletovska, ali se nadam da rasplet nece biti kao kod Sekspira.

RubyRed

pre 10 godina

Čini mi se da je on pre neki dan potpisao novi ugovor sa Vojvodinom, hahahaha.
Nadam se da će u Partizan, jer onda Zvezda sigurno uzima titulu.

mik

pre 10 godina

Pokazao je kakav je čovek,nijedan posao nije završio ni 30%,a odmah bi da pređe u drugi klub. Toliko o odanosti,a dizao je Vojvodinu u nebesa. I kao umorio se. Kako da ne. Ne bih voleo da dođe u Zvezdu,takav nam ne treba.

Bane

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!

krle

pre 10 godina

Digla se prašina kao da Gvardiola, Murinjo ili Venger menjaju klub, a ne trener koji je sa, za naše uslove, odličnim timom uspeo da bude 5.na kraju jesenjeg dela.

Djole PFC

pre 10 godina

Mislim da je trebalo da ostane u Vosi sigurno bi uzeo kup!Ako dodje u Partizan to ce biti odlicno zbog mladih igraca on ce ih dovesti u red!Poz

Bole

pre 10 godina

Pisem ovaj komentar kao veliki zvezdas ! Mislim da je dobar trener i treba da ga dovedete , ali nije u tome stvar . Da niste imali Stojkovica , koji je branio polusezonu zovota imali bi ste jedno 6 - 7 bodova manje nego sada . Ne znam da li ste svesni toga ? Njega ste trebali da zadrzite , to je bila vasa najveca snaga ove jeseni . Vreme neka pokaze da li sam bio u pravu .

Belotele

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. (h, 9. decembar 2013 13:47)

Pa vidis da mu nije svejedno i da je ozbiljno shvatio pretnju. Da nisu juce pobedili sa 7:0, ko zna sta bi bilo.

Tamo gde nema koznih jasa za vratom

pre 10 godina

Pametno, svako normalan ko moze treba da bezi iz ove nezdrave zemlje gde ce se njegovo znanje bolje ceniti i placati.

srbEUin

pre 10 godina

Vuk je najlošiji trener Partizana u ovom milenijumu, (gori čak i od Granta), pa bi svakako za njih bilo dobro da ga otpuste. Goru igru od ove teško je ponoviti, pa svaki drugi trener ima lak posao za boljitak u igri. Da bi uzli titulu neophodna im je pobeda protiv CZ na JNA.

Zato žele angažovati Marka, koji ima pozitivan skor sa CZ.

johnes

pre 10 godina

Poruka trolerima tipa ovog Grande Real Madrid i onog Brondbija: Prvih par puta ste bili simpatični i interesantni, ali ste postali dosadni! Nije vise zanimljivo, cak prilicno ide na zivce!

Realno

pre 10 godina

@Realno ??? Ako Partizan ima jedan bod više od Zvezde, a po tebi Vojvodina treba da ima dva boda manje od Zvezde, a četiri, pet više od Partizana, kako misliš da je Nikolić to mogao da izvede? Pa nije on Hudini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 9. decembar 2013 19:53)
Odnosi se na kvalitet ekipa u jesenjoj sezoni i sta je trebalo biti realno,po tome.Niko nemoze protiv partizanovih sudija,koji su mu doneli mnogo bodova,koje uopste nije zasluzio.Sa odlaskom Toleta,sve ce doci na svoje mesto.

1970

pre 10 godina

Ne verujem da ce Gvardiola dobiti otkaz tako brzo, a i placen je dosta. Tako da Nikolic mozda ne govori ozbiljno kada kaze da ce preuzeti Bajern.
(h, 9. decembar 2013 13:47)

Hahahahaha, ti si moj idol.

dex

pre 10 godina

@Nikola Nikolic

Stojanovic ima ugovor do kraja polusezone, sa opcijom produzetka. Znaci, ako bi raskinuli ugovor, ne bi pravili novi dug. Druga je stvar sto ja ne bih voleo Nikolica za trenera, jer mislim da nije toliko dobar kako se predstavlja...