Ponedeljak, 25.11.2013.

14:08

Partizan: A ćutite kada nas kradu?

U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima.

Izvor: B92

Partizan: A æutite kada nas kradu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

coki 7 zvezdina zvezda

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala. (Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!? (stjepo, 25. novembar 2013 20:49)
a sto ? da nije nesto slagao ? to je i najveci problem sto ti u tim situacijama ne vidis nista sporno, tebi bilo cudno da se takve i milion slicnih situacija nisu svirale

bobo mk

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno ! (emirati, 25. novembar 2013 19:43) Najveći fudbalski dužnici na svetu su Real i Barsa što ne znači da su prevaranti.

Sasa

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje. stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.
(Samo Partizan, 25. novembar 2013 14:12)

Drobnjak iz auta, to si zaboravio.
Dzaba vam sve....

stjepo

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.
(Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!?

Nenad

pre 10 godina

2011 u finalu kupa Partizan - Vojvodina sa sudijom pobedio Partizan, ali po mene njviše oštečen ove gdine Novi Pazar koji je izgubio utakmicu mada iskreno rečeno trebao da pobedi. Grobari možete reči svašta ali i vi vidite da nikad lošije igrači nisu bili u vašem klubu a to trebate pitati gospodin Djurića proda dobre igrače a doveo ispod očekivanje. To je istina i stvarno sudije da nisu pomogli Partzan ne bi bio prvi sad.

Igorr

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.
(duledudule, 25. novembar 2013 18:46)

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.

emirati

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno !

duledudule

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.

Eto ja onako

pre 10 godina

Heroes

Evo ja cu da ti objasnim.Mozda nemamo tim .Ali svaki put uz pun stadion pomalo popravimo finansijsko stanje a mozda nam se i omakne da udjemo u grupnu fazu. Vi i kada ste igrali LS niste mogli da napunite onaj vojni stadion A koliko se secam dolazili Inter, Arsenal.... Padne kisa i vas nema nigde..Kod nas na islandjane dodje 30 hiljada

iggy speed

pre 10 godina

Halo srpski Gebelsi. Jadni ste i jedni i drugi. Odrastao sam uz Partizan. To su bila neka druga sretnija vremena. Otac me zarazio crno bijelom bojom i jbi ga to je to. U ta neka druga vremena je zvezda bila puno bolja ali bar se nismo stidjeli u evropi. ovo sad je dno dna i najbolje bi bilo da se sport u srbiji ukine jer je to samo jos jedan izvor prihoda za kriminalce.

djuro7

pre 10 godina

To je nas fudbal teorije zavere sve je drugo bitno al sam fudbal ne, kako nije sramota Stojkovica onako da brani zicere, kako nije sramota Jojica onako da istrci i da gol i svaka cast igracu Vozdovca kad je uspeo da prebaci protivnicki gol sa pola metra e to je umece.

magic

pre 10 godina

Tole stoji iza saopstenja jer djuric i celnici partizana nemaju pojma da pišu a kamuli da pišu saopstenja.
(Nikola Crvena Zvezda, 25. novembar 2013 15:53)
A vidim sto si ti pismen u ....
Samo ne znam zasto objavljujemo saopstanje,pa ko gubi ima prava da se ljuti,mnogo bole 6 uzastopne

Navijac

pre 10 godina

PARTIZAN CAMPIONE,........ Nije problem sto sudija svira nepostojeci penal jer je to sudijsko uverenje ali je problem kada ne svira ono sto je za sve vidljivo i to dva puta na jednoj utakmici i to stoji na tri metra od dogadjaja

Ryber Palunko

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?!

Evo ja opet pogledao taj gol...šta da kažem, stvar je osnovne kulture mrziti ljude koji ovako lažu (i to znaju), kao i klub koji predstavljaju.

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Izgleda vraca se vreme Mirka Marjanovica kada je jean klub bio nedodirljiv i kada mu se davalo sve, bodovi,novac pa cak su se poklanjala i tudja materijalna dobra.Treba preispitati odakle i na koji nacin su dobili Teleoptik.

alex99

pre 10 godina

Pre svega, drago mi je da Partizan ne izdaje saopštenja kao Zvezde (za sve i svašta, što im ne ide u prilog), ali ovog puta su morali da se oglase jer su direktno prozvani. Podržavam 100% saopštenje Partizana, kao objektivno i bez ikakvih duplih standarda prisutnih u Zvezdinim saopštenjima. Da Zvezda nije izgubila od Javora, Voždovca i ne znam koga još, možda bi bila prva. Ali to je njihov problem i zaista je krajnje vreme da se okrenu svojoj "kući" i okanu se Partizana. Mnogo štošta se ni Partizanu ne sviđa kad je Zvezda u pitanju, pa nisu ovako nastupali.
A to što je Partizan već godinama šampion je samo Zvezdina greška i nikog drugog. Igrajte fudbal gospodo i pobeđujte pa vam niko neće smetati!
Svaka čast Upravi Partizana. Bravo za ovo saopštenje!!!

Radnicki i nista vise!

pre 10 godina

(rajk, 25. novembar 2013 16:38). Onaj jedan su priznali zato sto nije mogao da bude ocigledniji. Sudija je na 5 metara i jasno vidi situaciju, to nije greska vec namera. Za prvi penal koji je trebalo biti dosudjen receno je da kontakt nije bio dovoljnog intenziteta. Alo, lik rukama obara igraca u 16m, kakav crni intenzitet? Drugi penal, ona ruka posle kornera je objasnjeno da nije postojala namera i da je ruka u prirodnom polozaju. Snimak govori drugacije, vidi se i namera i polozaj ruke, ono se u svakoj normalnoj ligi sudi. To su 3 penala. Posteno, bio je i penal za Partizan posle onog lakta. Uglavnom, sudiji Gogicu ili kako se vec preziva dozivotno zabraniti pristup terenima, ma zabraniti mu da fudbal gleda na Tv-u. A navijacima Partizana svaka cast za podrsku koju daju coveku koji nam unistava fudbal. Sramota! Sama cinjenica da stite jedno zlo kakav je ovaj Karadzic govori da ipak postoji veza izmedju njih i njega. Sve ce vam se to vratiti duplo jednog dana, uvek to tako bude.

ISTINA

pre 10 godina

stvarno su vas pokrali sve ove godine jer da nisu vi biste bili prvaci 12 puta za redom a tek u evropi sto su vas pokrali , uzeli su vam najmanje dve titule sampiona evrope , kako su zli prema vama , bravo Djuricu

Srbin

pre 10 godina

A ko to vas krade? Na svakoj ključnoj utakmici svirano je u vašu korist! Pravljene su greške samo kada vas te greške nisu koštale titula!

rajk

pre 10 godina

Jesam zvezdas i bas sam se iznervirao juce zbog nedosudjenog penala ali u potpunosti se slazem sa ovim saopstenjem. Jedinu lakrdiju stvorili su juce iz Zvezde. Istina je da je juce i Partizan ostecen za penal kao i protiv Napretka i Donjeg srema ali i sudija im je pomogao protiv Novog pazara. Pa jel Partizan kriv sto ovi iz Vozdovca ne znaju gol da daju a imali su dosta prilika i jel kriv sto Zvezda izgubi od tog istog Vozdovca. Sudije grese jos drasticnije sirom evrope u Nemackoj priznaju gol iako lopta sa spoljne strane usla u gol, u Engleskoj proslo kolo svira se smesan penal Celziju i sad najsvezije Francuska dala gol iz velikog ofsajda i Ukrajinci ne odose u Brazil pa jel iko pisao saopstenja i prozivao Platinija, UEFU, Abramovicha i ne znam ti koga jos. Zvezdina uprava iskazuje zestoke frustracije zato Tole i Djuro dajte nam jednu titulu da se smirimo malo.

Bole

pre 10 godina

Citajuci ova silna saopstenja godinama unazad primetio sam jednu stvar,saopstenja FK Partizan i FSS su skoro uvek identicna. Sad, zakljucak koji se namece da zajedno sudeluju u jednom cilju i nije tesko shvatiti.

Dio

pre 10 godina

Pa obicno vam to urade namerno da ne bi bili toliko providni i to onda kada nemate nekih posledica od gubitka bodova jer su ih i konkurenti izgubili ali nije vidjeno da vas neko potkrade kada vam je prvo mesto ugrozeno ali je cesto vidjen o da vam neke utakmice traju i do 100 minuta

Heroes

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula??? evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac... placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom... (grobar kragujevac, 25. novembar 2013)

Pa ako vas toliko briga za titulu? Sto onda toliko kradete?

INSTITUCIJA!

pre 10 godina

nikad mi nece biti jasno zasto neki klub izdaje saopstenje kada nije bio akter meca?! Gde je tu pamet? kako nikad Celzi,UTD,City,Arsenal ne izda saopstenje kad sudija pogresi u korist nekom konkurentu za titulu?? svako treba da gleda u svoje dvoriste i gotovo..igrao sam vise desetina puta protiv mladjih kategorija zvezde i Partizana,zasticeni su kao beli medvedi i jedni i drugi,pipnes ga faul,pogledas ga preko zuti...derbi je merilo da nam je fudbal u teskom kanalu,a da FSS i vlada namestaju za PFK zasto nam nisu namestili GASPROM onda?? nego bedno lav pivo...partizan je u prethodnih 6 god imao mnogo bolju ekipu,ove su jako blizu po kvalitetu,videcemo sta ce da bude..i nisam placenik i idem na svaku utakmicu!

Dottore

pre 10 godina

@Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.
(snimak, 25. novembar 2013 15:01)


Evo, samo za tebe.Gledaj od 5:20

http://www.youtube.com/watch?v=SRaMjPPyLrE

PARTIZAN CAMPIONE

pre 10 godina

e ovo se zove aperkat iz kontre sa zamahom iz levog kolena. Bravo crno beli! Koliko je zvezdi sudjeno penala crvenih za protivnika ofsajda. Cuven je penal za zvezdu pre prosle sezone kada nakon igranja rukom igraca zvezde u protivnickom sesnaestercu sudija svira penal! Po onoj Isusovoj "Ko je bez greha nek baci kamen." ovi iz ljutice bogdana misle da su bezgresni i kadri da sude i presudjuju drugima. Ma ko ste bre vi?

Mirko

pre 10 godina

Grobari,milioniti put Vam postavljam jedno pitanje na koje nikako da mi date odgovor a to je:navedite mi jednu utakmicu(ne dve)u istoriji fudbla na prostoru bivse SFRJ i danas da je sviran penal za protivnika Partizana a da je taj preksaj napravljan van kaznenog prostora?Sada cu Vam postaviti i drugo prosto pitanje:navedite mi utakmicu od 1945 do danas u kojoj je nekoj ekipi oteta pobeda i Kup kao Vojvodini protiv Partizana?

?!

pre 10 godina

Malo ste pogresili gospodo iz FK Partizana. Zvezda je ucestvovala u prvoj ligi sampiona! Proverite na zvanicnom sajtu Lige sampiona, ako meni neverujete:-P

Heroes

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja. (dzozey, 25. novembar 2013 15:44)

Unistili? Pa kada si ostrascen grobar...

Kimi

pre 10 godina

Ako neko od navijaca zvezde nije znao...iskreni i pravi navijaci Partizana bojkotuju utakmice...i samo zato je na tribinama 2-3 hiljade...od cega je 80% placenika...
Mi vidimo kako rade kod nas u klubu, vidimo da kradu, vidimo da otimaju, vidimo da mute i sa kurtom i sa murtom...i mi znamo da je nasa realnost negde drugde...a ne na prvom mestu u ovoj tuznoj ligi!!!
Problem je u tome sto vi ne vidite...sto vi mislite da vas neko krade...a realno se ne zna ko ima gori tim (derbi je merilo...i tu se videlo ko je kakav)...i cija uprava je vise mutila!!!
Ipak, ne mogu da ne primetim pristrasnost, koja je normalna...ali ne bi trebala da bude bolesna...kao u vasem slucaju...
Glupo je da los losem govori da je los...i samo zato saopstenja koja pisu ljudi iz vase uprave imaju efekta iskljucivo...povavljam...ISKLJUCIVO kod onih ljudi kojima nije mesto na stadionu!!! Meni je logicno da dodjem sa detetom na stadion...ali mi rulja ludaka ne dozvoljava da cak i pomislim na to...dok se kod vas prave redovi, kao...podrska za ovo...podrska za ono...a jedina podrska koju vi dajete (iskreno se nadam da je nesvesno)je podrska lopovima u vasoj upravi, podrska banditima sa severa (svi do jednog) i podrska Dzajicu za nesto sto je itetako uradio...i to po iskazu svedoka...koji su posle promenili iskaze!!!
Licemer je teska rec...ali u ovom slucaju laka...kada ste vi u pitanju!!!

peti penal

pre 10 godina

Steta sto u C.Zvezdi nije ostao KRADU PENALITO(mislim na Kadua),taj covek odigra rukom u protivnickom sesnaestercu i sudija dosudi penal za Zvezdu :-)!

Urke

pre 10 godina

Ma prazne price iz Zvezde, nemojte im replicirati. Da oni zaista tako i misle, sakupili bi svu dokumentaciju o namestenim mecevima za ovih 6 godina i otisli u Nion do UEFA-e, a s' obzirom da smo im najomrazeniji klub zbog divljanja i nebrojenih kazni - ocepili bi nas poprilicno.

Ali oni te dokaze ocigledno nemaju, samo pricaju u prazno.

Uostalom, ako je za Partizan rezevrisano prvo mesto - zasto Zvezda smenjuje trenere kao prljave carape koji osvoje drugo mesto?
Smene trenera pod obrazlozenjem kako je tim drugi i kako nije osvojio titulu, a onda izjave kako se do titule ne moze.

I da, sta bi bilo da je Partizan igubio derbi prosle godine? Na +11 Tole sredio, a na +1 titula je nasa. Odlucite se vec jednom koju cete tezu zastupati, a ne ovako toplo hladno, kako vam dodje.

Mojito

pre 10 godina

Jasno kao dan, na jednoj strani FSS i Partizan. Na drugoj Crvena Zvezda. Promena u fudbalu nece biti dok je Partizan zasticen, a posle, neka im je Bog u pomoci, cak i da budu najbolji nece biti sampioni. Zasluzeno, dodao bih..

Reagovala je Zvezda kada ste bili osteceni. Od strane Obradovica. Bas je reagovala!:-)

Dushan

pre 10 godina

Za ove sto prozivaju Zvezdin igracki kadar. Navedite mi te igrace koji su bolji od Ninkovica, Milijasa, Pecnika, Mrdje, Daude,...
Da nije mozda Kojic, pa pravite klipove sa njegovim promasajima.
Da nije mozda Djemba Djemba, igrao sam u Mancesteru, pa sam faca.
Da nije mozda Sasa Markovic, al imam sut, jedva sesnaesterac pogodim.
Da nije mozda Volkov, ko hoce da se bije sa mnom.
Da nije mozda Ninkovic, ko ce da place sa mnom, decku bi bilo bolje da se usredsredi na teren, jer talenat ima, al glavu ocigledno ne.

Imate Jojica, Andriju Zivkovica, Stojkovica, i Sasu Ilica dok moze da dise.

Vojvodina ima solidnu ekipu, al im fali Oumaru dosta, a i polako sve puca posle Bate.

Jagodina, Radnicki N, Cukaricki imaju po dva tri dobra igraca, i to je to.

Institucija

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."

Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....
(MD, 25. novembar 2013 14:24)

Ne razumem tvoj komentar? Samo zato sto ne dolazimo na stadion, ti hoces da kazes da Partizan nema armiju navijaca?

e tugo

pre 10 godina

Kako vas sramota nije ne ide mi u glavu. O kojem golu Slobode vi pricate, o onom iz dva metra ofsajda. O kom penalu za Volkova pricate o onom kad mu je prvo sviran ocigledan faul u napadu. Vi mislite stvarno da je ovaj narod ili slep ili lud.

grobar

pre 10 godina

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Znas sta, ja sam grobar i mene ama bas apsolutno boli uvo ko ce osvojiti titulu, a najvise mi je muka kada vidim da se navijaci ukljucuju u ova prepucavanja i medjusobno podrzavaju lopove, kojih ima na obe strane. Ako mene pitas, ja bi najradije da se ukine ceo fudbal u Srbiji i stavi tacka na sve.

Vladimir

pre 10 godina

Kad ste tolike postenjacine trebali ste nabrojati koliko puta su osteceni klubovi protiv kojih ste igrali.Posteni jeste ali toliko niste...

dzozey

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja.

Dominatori

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.
(MrPjotr, 25. novembar 2013 14:24)

Najbolje je bilo ono saopstenje o pecurkama, znaci nema dalje, to je level pro!

kao sav normalan svet

pre 10 godina

Resenje svih problema u fudbalu, a mislim I u nasem sportu generalno je selidba Zvezde I Partizana iz Prve lige u Beogradsku zonu

Nenad

pre 10 godina

Zaista su mi vise smesna ova saopstenja i jednih i drugih..stalno neka kuknjava..te sudije..te Tole..te stvaranje haosa navijacima..Vucic..Covic...muka mi zaista od tih stvari vise..sprski fudbal je davno umro jos devedesetih kada su nam nametnute sankcije i kada je prestao da se igra iz ljubavi i poceo iz interesa da bi se napunili dzepovi menadzera i pohlepnih roditelja..niko vise ne igra kad nas fudbal zato sto ga voli vec zato da bi se dobro prodao i obezbedio sebi i svojima dobru materijalnu egzostenciju..a sa takvim razmisljanjem i pristupom nema uspeha..

snimak

pre 10 godina

Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.

Nenad

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 25. novembar 2013 14:45)To nema neki veci uticaj na titule jer ste te igrace brzo prodavali i oni nisu ni stigli da pokazu kod vas koliko mogu.

Dema

pre 10 godina

kako vas kradu a vi prvi 6 godina,nebuloze svakake.Jedino ako verujete da se bili superiorni,mada mislim da u to ne veruju ni sami fudbaleri.

van basten

pre 10 godina

3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?
(Webber, 25. novembar 2013 14:11)

U pravu si, nlo !

Samo Partizan

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje.

stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.

rkekoke

pre 10 godina

Interesantno mi je to da oni nigde ne demantuju kradju,vec pitaju a sta kad njih kradu. Jel vi to "gospodo" priznajete svoje grehe,pitajuci a sta je sa drugima?

Nenad

pre 10 godina

Dobro je sto smo ih rutinski dobili u derbiju,da je bilo drugacije,sada bi nas veoma rado podsetili da su nas pobedili,ovako to izbegavaju da spomenu.Sta reci za njihovovo saopstenje,nista ni bolje ni gore od nasega,tacnije podjednako glupo.Najsmesnije od svega je to da klub koji je dobijao titule od sudova,uprkos namestanju utakmice zadnjeg kola,u kome smo i mi ucestvovali,ali za razliku od njih smo kasnije postovali fudbalske propise,prihvatili kaznu i odigrali ponovljeno kolo,oni su uradili nezabelezenu stvar u istoriji sporta uopste,odbili da postuju propise i da igraju ponovljenu utakmicu.Zamislite situaciju da recimo u Italiji ili Engleskoj vise klubova bude kaznjeno za namestanje da fudbalski savez njih kazni podjednako i po propisima ponovi kolo a da jedan klub odbije da ponovi da igra.Takvom klubu bi oduzeli minimum jos 15 bodova ili bi bio izbacen iz lige,a ovde su se oni obratili van fudbalskom sudu i kako to obicno biva kod nasih sudova,onaj koji je najvise krao,biva nagradjen(u tome slucaju dve titule)uprkos tome sto je krao kao i svi ostali,ali i za razliku od ostalih odbijanjem da se povinuje sasvim legalnoj i po propisima dobijenoj kazni(kao sto su je dobili i svi ostali klubovi,napravio jos jedan tezak prekrsaj za razliku od ostalih klubova.Partizan nam je tada pokazao da utakmica za titulu moze da se namesti(kao i Zvezda),ali je pokazao i to da ima tu moc da moze da odbije dalje da se ponasa po propisima i da ne postuje legalnu kaznu koju je izrekao savez.

Homer

pre 10 godina

Да ли и ми треба да галамимо после сваке утакмице, да тражимо оставке свих и свакога, изводимо навијаче на улице? Да ли ће се непрестаним претњама и креирањем атмосфере хаоса поправити стање у српском фудбалу?
Naravno da nećete jer vam svakako ovakav FSS ide na ruku i u vašu korist! pa ko je lud da menja nešto što mu savršeno odgovara! podignite glas protiv saveza i predsednika istog svaki put kada mislite da treba!!! ja bih baš to voleo,ali i sami ste svesni da tako sečete granu na kojoj sedite i da vam se to uopšte ne isplati ! pa to je vaš predsednik i glupo je da ga menjate ! rekao bih da ste upravo priznali da su savez i liga nakaradni , da je sudijska organizacija užas,pa nabrojali ste toliko sudijskih grešaka na vašu štetu da mi prosto nije jasno zbog čega sve to trpite ? da li vi to imate nekakve garancije i nebunite se, pa samo sopstvenim postupcima poitvrđujete da je savez loš? kada je toliko grešaka sudija u korist zvezde a na vašu štetu,zbog čega ste protiv smene u savezu i sudijskoj organizaciji ??? zbog čega ?

Nikola

pre 10 godina

Ponisteni gol Slobode o kojem ovi iz udruzenja JSD-a pisu je na https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:53 Komedija od saopstenja ....

NekoIzMase

pre 10 godina

I jedni i drugi, a tu su i svi ostali, sebi za pravo daju da komentarišu suđenje, da se pozivaju na svoja prava, a sa druge strane ne izvršavaju obaveze, provlače se jer im se gleda kroz prste ...

Da je sve po pravilima, Superliga ne bi imala ovoliko timova koji bi dobili licencu za takmičenje, jer ne ispunjavaju uslove finansijskog fer pleja, pre svega, dalje ne ispunjavaju minimum infrastrukturnih uslova, uprave su povezane sa navijačima, a navijači su i menadžeri igračima. Pored toga ne plaćaju se porezi, nikome se ne polažu računi i još mnogo javašluka ...

I onda, svi oni, drže pridike i moralne lekcije, o suđenju u takmičenju u kojem ne bi bili da se pravila striktno poštuju. A pošto ste, pristankom da vam se gleda kroz prste, dali legitimitet organizaciji u kojoj nema pravila, onda nema da se bunite ... Ko je više sposoban da ukrade, taj će osvajati titule. Ovi iz Zvezde, potšo su nesposobni čak i to da urade, kmeče saopštenjima, ovi iz unutrašnjosti napadaju beogradske klubove, a najviše večite pri tome im prodajući igrače u svakom prelaznom roku ...

divac

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

a ti si vidim aktivan na svim portalima,verovatno ti je dosadno u životu,i jedan si od onih što gube vreme po ovim našim livadama..

Misevi...

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?! Očigledno naši rivali misle da njihove fraze i parole imaju zaslepljujući efekat na fudbalski narod, pa niko ne može da vidi nešto što je očigledno.

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:54 Toliko o saopstenju Partizana, ocigledno ne vidite vi ono sto je ocigledno...

Pedjaprecka

pre 10 godina

@webber Ne pratim fudbal vec samo saopstenja :))) Ej ti ostavljas link i 3:52 sec, pogledam tu akciju i pre 3:52 faul za zuti od pozadi pored desne aut linije i posle saplitanje od pozadi u sesnaestercu :)))) Pa vi ste komedija, posalji im ovaj link nek ga metnu negde izmedju u neko saopstenje jos vise da se smejemo hahahahahaah ludilo hahahaha

au bre

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.

grobar kragujevac

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula???
evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac...
placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom...

MD

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."


Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....

MrPjotr

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.

Webber

pre 10 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?

Aleksandar

pre 10 godina

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, ...
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Zvezda poslednjih 6 godina u prvenstvu nije imala pozitivan skor sa Partizanom. Mislim da je samo 2007-2008 tada se igralo po 3 kruznom sistemu zvezda imala 2 remija i pobedu u svim ostalim prvenstvima je Partizan imao bolji skor... U takmicenjima gde ste imali bolji skor(a to je Kup) ste i osvajali trofeje...

Sasa

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Alo rodjace ostavi ti naseg Djuru na miru, ti imas cetiri Djurica u upravi kod tebe tamo pa se sa njima zabavljaj.

cg

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

pa da 5 od 6 poslednjih,od toga polovina u kupu koji ste osvojili.Partizan je pobjedjivao one derbije koji su mu trebali.Zasto u pretposlednjem derbiju niste pobjedili a trebalo vam je za titulu.Nego niste sanse imali citavu utakmicu.Ovaj zadnji derbi je bila najgora utakmica koju sam u zivotu gledao.Bez ikakvih sansi,jos tu je bio onaj jadni autogol da upotpuni citavu predstavu.Ko bi dao gol na derbiju da nije bio autogol???niko!!!!Jer nema ko u ovom jadu i cemeru od fudbala da ga da

Mladen

pre 10 godina

I treba da galamite posle svake utakmice,i tražite ostavke,i izvodite navijače na ulicu,pardon bolje bi vam bilo da navijače dovedete na stadion.Jer kako ste krenuli uskoro nećete imati ni stadion ni navijače.

hahaha

pre 10 godina

Svaka je na mestu.Mada, moglo je i suptilnije, bez pominjanja nedosanjanog sna, kvalifikacija za LŠ. Sad FK Saopštenje mora da nabraja sve funkcionere fudbalskog saveza koji se zadnjih 20 gocina usudiše da u saradnji sa templarima,masonima, i tajnim agentom 007 stanu na put intergalaktičkim prvacima i stubu srBstva.

alek

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!

ivan

pre 10 godina

ko o cemu ... o postenju... uprava zvezde nije primetila udaranje volkova laktom i ne dosudjen penal za partizan i crveni karton za igraca vozdovca ... ali je kasnije primetila ne dosudjen penal za vozdovac ... Pametnom je sve jasno a ko nije pametan ... zao mi ga je....

ganci

pre 10 godina

nadoknadili ste vi sve ovo sto se zalite, samo opusteno. protiv pazara 3 boda, protiv vozdovca 1-3 boda, protiv donjeg srema sklanjanje da date gol 1-3 boda, lista je dugacka.

objektivno realan

pre 10 godina

Kako ste prosle sezone istopili 11 bodova prednosti? Pred derbi igrali ste sa OFKom, unistili su vas, i sviran vam je presmijesan penal samo da bi dobili i da bi derbi odlucio, onda je dosao taj derbi, imali ste 8 uzastopnih pobjeda, ako se ne varam najveci niz u istoriju kluba, i na tom derbiju niste imali priliku!!! Kako vas nije sramota, oglasavate se samo kad vam odgovara!

ringispil

pre 10 godina

Prekrsaj nad Volkovim(udaranje rukom po licu)se desio posle prekida igre tj. sudijskog zvizduka kojim je sviran faul u napadu od strane Volkova tj. odgurivanje rukom protivnickog igraca.Tako da elemenata za penal nije pojstojalo,za crveni .....verovatno kompenzacija za nedavanje istog takodje Volkovu i ne samo na toj utakmici.

muamua

pre 10 godina

grobar kragujevac znacice im za famozno brisanje duga..vidis kk je ugasen na 5 godina taman koliko vredi neciji dug,posle 5 god zastareva

Sasa

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Alo rodjace ostavi ti naseg Djuru na miru, ti imas cetiri Djurica u upravi kod tebe tamo pa se sa njima zabavljaj.

objektivno realan

pre 10 godina

Kako ste prosle sezone istopili 11 bodova prednosti? Pred derbi igrali ste sa OFKom, unistili su vas, i sviran vam je presmijesan penal samo da bi dobili i da bi derbi odlucio, onda je dosao taj derbi, imali ste 8 uzastopnih pobjeda, ako se ne varam najveci niz u istoriju kluba, i na tom derbiju niste imali priliku!!! Kako vas nije sramota, oglasavate se samo kad vam odgovara!

grobar kragujevac

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula???
evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac...
placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom...

au bre

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.

Aleksandar

pre 10 godina

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, ...
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Zvezda poslednjih 6 godina u prvenstvu nije imala pozitivan skor sa Partizanom. Mislim da je samo 2007-2008 tada se igralo po 3 kruznom sistemu zvezda imala 2 remija i pobedu u svim ostalim prvenstvima je Partizan imao bolji skor... U takmicenjima gde ste imali bolji skor(a to je Kup) ste i osvajali trofeje...

dzozey

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja.

Samo Partizan

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje.

stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.

Institucija

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."

Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....
(MD, 25. novembar 2013 14:24)

Ne razumem tvoj komentar? Samo zato sto ne dolazimo na stadion, ti hoces da kazes da Partizan nema armiju navijaca?

cg

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

pa da 5 od 6 poslednjih,od toga polovina u kupu koji ste osvojili.Partizan je pobjedjivao one derbije koji su mu trebali.Zasto u pretposlednjem derbiju niste pobjedili a trebalo vam je za titulu.Nego niste sanse imali citavu utakmicu.Ovaj zadnji derbi je bila najgora utakmica koju sam u zivotu gledao.Bez ikakvih sansi,jos tu je bio onaj jadni autogol da upotpuni citavu predstavu.Ko bi dao gol na derbiju da nije bio autogol???niko!!!!Jer nema ko u ovom jadu i cemeru od fudbala da ga da

Kimi

pre 10 godina

Ako neko od navijaca zvezde nije znao...iskreni i pravi navijaci Partizana bojkotuju utakmice...i samo zato je na tribinama 2-3 hiljade...od cega je 80% placenika...
Mi vidimo kako rade kod nas u klubu, vidimo da kradu, vidimo da otimaju, vidimo da mute i sa kurtom i sa murtom...i mi znamo da je nasa realnost negde drugde...a ne na prvom mestu u ovoj tuznoj ligi!!!
Problem je u tome sto vi ne vidite...sto vi mislite da vas neko krade...a realno se ne zna ko ima gori tim (derbi je merilo...i tu se videlo ko je kakav)...i cija uprava je vise mutila!!!
Ipak, ne mogu da ne primetim pristrasnost, koja je normalna...ali ne bi trebala da bude bolesna...kao u vasem slucaju...
Glupo je da los losem govori da je los...i samo zato saopstenja koja pisu ljudi iz vase uprave imaju efekta iskljucivo...povavljam...ISKLJUCIVO kod onih ljudi kojima nije mesto na stadionu!!! Meni je logicno da dodjem sa detetom na stadion...ali mi rulja ludaka ne dozvoljava da cak i pomislim na to...dok se kod vas prave redovi, kao...podrska za ovo...podrska za ono...a jedina podrska koju vi dajete (iskreno se nadam da je nesvesno)je podrska lopovima u vasoj upravi, podrska banditima sa severa (svi do jednog) i podrska Dzajicu za nesto sto je itetako uradio...i to po iskazu svedoka...koji su posle promenili iskaze!!!
Licemer je teska rec...ali u ovom slucaju laka...kada ste vi u pitanju!!!

Webber

pre 10 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?

rajk

pre 10 godina

Jesam zvezdas i bas sam se iznervirao juce zbog nedosudjenog penala ali u potpunosti se slazem sa ovim saopstenjem. Jedinu lakrdiju stvorili su juce iz Zvezde. Istina je da je juce i Partizan ostecen za penal kao i protiv Napretka i Donjeg srema ali i sudija im je pomogao protiv Novog pazara. Pa jel Partizan kriv sto ovi iz Vozdovca ne znaju gol da daju a imali su dosta prilika i jel kriv sto Zvezda izgubi od tog istog Vozdovca. Sudije grese jos drasticnije sirom evrope u Nemackoj priznaju gol iako lopta sa spoljne strane usla u gol, u Engleskoj proslo kolo svira se smesan penal Celziju i sad najsvezije Francuska dala gol iz velikog ofsajda i Ukrajinci ne odose u Brazil pa jel iko pisao saopstenja i prozivao Platinija, UEFU, Abramovicha i ne znam ti koga jos. Zvezdina uprava iskazuje zestoke frustracije zato Tole i Djuro dajte nam jednu titulu da se smirimo malo.

ivan

pre 10 godina

ko o cemu ... o postenju... uprava zvezde nije primetila udaranje volkova laktom i ne dosudjen penal za partizan i crveni karton za igraca vozdovca ... ali je kasnije primetila ne dosudjen penal za vozdovac ... Pametnom je sve jasno a ko nije pametan ... zao mi ga je....

peti penal

pre 10 godina

Steta sto u C.Zvezdi nije ostao KRADU PENALITO(mislim na Kadua),taj covek odigra rukom u protivnickom sesnaestercu i sudija dosudi penal za Zvezdu :-)!

Urke

pre 10 godina

Ma prazne price iz Zvezde, nemojte im replicirati. Da oni zaista tako i misle, sakupili bi svu dokumentaciju o namestenim mecevima za ovih 6 godina i otisli u Nion do UEFA-e, a s' obzirom da smo im najomrazeniji klub zbog divljanja i nebrojenih kazni - ocepili bi nas poprilicno.

Ali oni te dokaze ocigledno nemaju, samo pricaju u prazno.

Uostalom, ako je za Partizan rezevrisano prvo mesto - zasto Zvezda smenjuje trenere kao prljave carape koji osvoje drugo mesto?
Smene trenera pod obrazlozenjem kako je tim drugi i kako nije osvojio titulu, a onda izjave kako se do titule ne moze.

I da, sta bi bilo da je Partizan igubio derbi prosle godine? Na +11 Tole sredio, a na +1 titula je nasa. Odlucite se vec jednom koju cete tezu zastupati, a ne ovako toplo hladno, kako vam dodje.

INSTITUCIJA!

pre 10 godina

nikad mi nece biti jasno zasto neki klub izdaje saopstenje kada nije bio akter meca?! Gde je tu pamet? kako nikad Celzi,UTD,City,Arsenal ne izda saopstenje kad sudija pogresi u korist nekom konkurentu za titulu?? svako treba da gleda u svoje dvoriste i gotovo..igrao sam vise desetina puta protiv mladjih kategorija zvezde i Partizana,zasticeni su kao beli medvedi i jedni i drugi,pipnes ga faul,pogledas ga preko zuti...derbi je merilo da nam je fudbal u teskom kanalu,a da FSS i vlada namestaju za PFK zasto nam nisu namestili GASPROM onda?? nego bedno lav pivo...partizan je u prethodnih 6 god imao mnogo bolju ekipu,ove su jako blizu po kvalitetu,videcemo sta ce da bude..i nisam placenik i idem na svaku utakmicu!

alek

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!

Homer

pre 10 godina

Да ли и ми треба да галамимо после сваке утакмице, да тражимо оставке свих и свакога, изводимо навијаче на улице? Да ли ће се непрестаним претњама и креирањем атмосфере хаоса поправити стање у српском фудбалу?
Naravno da nećete jer vam svakako ovakav FSS ide na ruku i u vašu korist! pa ko je lud da menja nešto što mu savršeno odgovara! podignite glas protiv saveza i predsednika istog svaki put kada mislite da treba!!! ja bih baš to voleo,ali i sami ste svesni da tako sečete granu na kojoj sedite i da vam se to uopšte ne isplati ! pa to je vaš predsednik i glupo je da ga menjate ! rekao bih da ste upravo priznali da su savez i liga nakaradni , da je sudijska organizacija užas,pa nabrojali ste toliko sudijskih grešaka na vašu štetu da mi prosto nije jasno zbog čega sve to trpite ? da li vi to imate nekakve garancije i nebunite se, pa samo sopstvenim postupcima poitvrđujete da je savez loš? kada je toliko grešaka sudija u korist zvezde a na vašu štetu,zbog čega ste protiv smene u savezu i sudijskoj organizaciji ??? zbog čega ?

grobar

pre 10 godina

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Znas sta, ja sam grobar i mene ama bas apsolutno boli uvo ko ce osvojiti titulu, a najvise mi je muka kada vidim da se navijaci ukljucuju u ova prepucavanja i medjusobno podrzavaju lopove, kojih ima na obe strane. Ako mene pitas, ja bi najradije da se ukine ceo fudbal u Srbiji i stavi tacka na sve.

PARTIZAN CAMPIONE

pre 10 godina

e ovo se zove aperkat iz kontre sa zamahom iz levog kolena. Bravo crno beli! Koliko je zvezdi sudjeno penala crvenih za protivnika ofsajda. Cuven je penal za zvezdu pre prosle sezone kada nakon igranja rukom igraca zvezde u protivnickom sesnaestercu sudija svira penal! Po onoj Isusovoj "Ko je bez greha nek baci kamen." ovi iz ljutice bogdana misle da su bezgresni i kadri da sude i presudjuju drugima. Ma ko ste bre vi?

alex99

pre 10 godina

Pre svega, drago mi je da Partizan ne izdaje saopštenja kao Zvezde (za sve i svašta, što im ne ide u prilog), ali ovog puta su morali da se oglase jer su direktno prozvani. Podržavam 100% saopštenje Partizana, kao objektivno i bez ikakvih duplih standarda prisutnih u Zvezdinim saopštenjima. Da Zvezda nije izgubila od Javora, Voždovca i ne znam koga još, možda bi bila prva. Ali to je njihov problem i zaista je krajnje vreme da se okrenu svojoj "kući" i okanu se Partizana. Mnogo štošta se ni Partizanu ne sviđa kad je Zvezda u pitanju, pa nisu ovako nastupali.
A to što je Partizan već godinama šampion je samo Zvezdina greška i nikog drugog. Igrajte fudbal gospodo i pobeđujte pa vam niko neće smetati!
Svaka čast Upravi Partizana. Bravo za ovo saopštenje!!!

hahaha

pre 10 godina

Svaka je na mestu.Mada, moglo je i suptilnije, bez pominjanja nedosanjanog sna, kvalifikacija za LŠ. Sad FK Saopštenje mora da nabraja sve funkcionere fudbalskog saveza koji se zadnjih 20 gocina usudiše da u saradnji sa templarima,masonima, i tajnim agentom 007 stanu na put intergalaktičkim prvacima i stubu srBstva.

MD

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."


Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....

MrPjotr

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.

muamua

pre 10 godina

grobar kragujevac znacice im za famozno brisanje duga..vidis kk je ugasen na 5 godina taman koliko vredi neciji dug,posle 5 god zastareva

Dottore

pre 10 godina

@Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.
(snimak, 25. novembar 2013 15:01)


Evo, samo za tebe.Gledaj od 5:20

http://www.youtube.com/watch?v=SRaMjPPyLrE

divac

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

a ti si vidim aktivan na svim portalima,verovatno ti je dosadno u životu,i jedan si od onih što gube vreme po ovim našim livadama..

Sasa

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje. stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.
(Samo Partizan, 25. novembar 2013 14:12)

Drobnjak iz auta, to si zaboravio.
Dzaba vam sve....

emirati

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno !

snimak

pre 10 godina

Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.

Dominatori

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.
(MrPjotr, 25. novembar 2013 14:24)

Najbolje je bilo ono saopstenje o pecurkama, znaci nema dalje, to je level pro!

Dema

pre 10 godina

kako vas kradu a vi prvi 6 godina,nebuloze svakake.Jedino ako verujete da se bili superiorni,mada mislim da u to ne veruju ni sami fudbaleri.

iggy speed

pre 10 godina

Halo srpski Gebelsi. Jadni ste i jedni i drugi. Odrastao sam uz Partizan. To su bila neka druga sretnija vremena. Otac me zarazio crno bijelom bojom i jbi ga to je to. U ta neka druga vremena je zvezda bila puno bolja ali bar se nismo stidjeli u evropi. ovo sad je dno dna i najbolje bi bilo da se sport u srbiji ukine jer je to samo jos jedan izvor prihoda za kriminalce.

ganci

pre 10 godina

nadoknadili ste vi sve ovo sto se zalite, samo opusteno. protiv pazara 3 boda, protiv vozdovca 1-3 boda, protiv donjeg srema sklanjanje da date gol 1-3 boda, lista je dugacka.

Heroes

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja. (dzozey, 25. novembar 2013 15:44)

Unistili? Pa kada si ostrascen grobar...

NekoIzMase

pre 10 godina

I jedni i drugi, a tu su i svi ostali, sebi za pravo daju da komentarišu suđenje, da se pozivaju na svoja prava, a sa druge strane ne izvršavaju obaveze, provlače se jer im se gleda kroz prste ...

Da je sve po pravilima, Superliga ne bi imala ovoliko timova koji bi dobili licencu za takmičenje, jer ne ispunjavaju uslove finansijskog fer pleja, pre svega, dalje ne ispunjavaju minimum infrastrukturnih uslova, uprave su povezane sa navijačima, a navijači su i menadžeri igračima. Pored toga ne plaćaju se porezi, nikome se ne polažu računi i još mnogo javašluka ...

I onda, svi oni, drže pridike i moralne lekcije, o suđenju u takmičenju u kojem ne bi bili da se pravila striktno poštuju. A pošto ste, pristankom da vam se gleda kroz prste, dali legitimitet organizaciji u kojoj nema pravila, onda nema da se bunite ... Ko je više sposoban da ukrade, taj će osvajati titule. Ovi iz Zvezde, potšo su nesposobni čak i to da urade, kmeče saopštenjima, ovi iz unutrašnjosti napadaju beogradske klubove, a najviše večite pri tome im prodajući igrače u svakom prelaznom roku ...

e tugo

pre 10 godina

Kako vas sramota nije ne ide mi u glavu. O kojem golu Slobode vi pricate, o onom iz dva metra ofsajda. O kom penalu za Volkova pricate o onom kad mu je prvo sviran ocigledan faul u napadu. Vi mislite stvarno da je ovaj narod ili slep ili lud.

Srbin

pre 10 godina

A ko to vas krade? Na svakoj ključnoj utakmici svirano je u vašu korist! Pravljene su greške samo kada vas te greške nisu koštale titula!

kao sav normalan svet

pre 10 godina

Resenje svih problema u fudbalu, a mislim I u nasem sportu generalno je selidba Zvezde I Partizana iz Prve lige u Beogradsku zonu

Heroes

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula??? evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac... placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom... (grobar kragujevac, 25. novembar 2013)

Pa ako vas toliko briga za titulu? Sto onda toliko kradete?

rkekoke

pre 10 godina

Interesantno mi je to da oni nigde ne demantuju kradju,vec pitaju a sta kad njih kradu. Jel vi to "gospodo" priznajete svoje grehe,pitajuci a sta je sa drugima?

ringispil

pre 10 godina

Prekrsaj nad Volkovim(udaranje rukom po licu)se desio posle prekida igre tj. sudijskog zvizduka kojim je sviran faul u napadu od strane Volkova tj. odgurivanje rukom protivnickog igraca.Tako da elemenata za penal nije pojstojalo,za crveni .....verovatno kompenzacija za nedavanje istog takodje Volkovu i ne samo na toj utakmici.

?!

pre 10 godina

Malo ste pogresili gospodo iz FK Partizana. Zvezda je ucestvovala u prvoj ligi sampiona! Proverite na zvanicnom sajtu Lige sampiona, ako meni neverujete:-P

Igorr

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.
(duledudule, 25. novembar 2013 18:46)

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.

Vladimir

pre 10 godina

Kad ste tolike postenjacine trebali ste nabrojati koliko puta su osteceni klubovi protiv kojih ste igrali.Posteni jeste ali toliko niste...

Nenad

pre 10 godina

Dobro je sto smo ih rutinski dobili u derbiju,da je bilo drugacije,sada bi nas veoma rado podsetili da su nas pobedili,ovako to izbegavaju da spomenu.Sta reci za njihovovo saopstenje,nista ni bolje ni gore od nasega,tacnije podjednako glupo.Najsmesnije od svega je to da klub koji je dobijao titule od sudova,uprkos namestanju utakmice zadnjeg kola,u kome smo i mi ucestvovali,ali za razliku od njih smo kasnije postovali fudbalske propise,prihvatili kaznu i odigrali ponovljeno kolo,oni su uradili nezabelezenu stvar u istoriji sporta uopste,odbili da postuju propise i da igraju ponovljenu utakmicu.Zamislite situaciju da recimo u Italiji ili Engleskoj vise klubova bude kaznjeno za namestanje da fudbalski savez njih kazni podjednako i po propisima ponovi kolo a da jedan klub odbije da ponovi da igra.Takvom klubu bi oduzeli minimum jos 15 bodova ili bi bio izbacen iz lige,a ovde su se oni obratili van fudbalskom sudu i kako to obicno biva kod nasih sudova,onaj koji je najvise krao,biva nagradjen(u tome slucaju dve titule)uprkos tome sto je krao kao i svi ostali,ali i za razliku od ostalih odbijanjem da se povinuje sasvim legalnoj i po propisima dobijenoj kazni(kao sto su je dobili i svi ostali klubovi,napravio jos jedan tezak prekrsaj za razliku od ostalih klubova.Partizan nam je tada pokazao da utakmica za titulu moze da se namesti(kao i Zvezda),ali je pokazao i to da ima tu moc da moze da odbije dalje da se ponasa po propisima i da ne postuje legalnu kaznu koju je izrekao savez.

Dushan

pre 10 godina

Za ove sto prozivaju Zvezdin igracki kadar. Navedite mi te igrace koji su bolji od Ninkovica, Milijasa, Pecnika, Mrdje, Daude,...
Da nije mozda Kojic, pa pravite klipove sa njegovim promasajima.
Da nije mozda Djemba Djemba, igrao sam u Mancesteru, pa sam faca.
Da nije mozda Sasa Markovic, al imam sut, jedva sesnaesterac pogodim.
Da nije mozda Volkov, ko hoce da se bije sa mnom.
Da nije mozda Ninkovic, ko ce da place sa mnom, decku bi bilo bolje da se usredsredi na teren, jer talenat ima, al glavu ocigledno ne.

Imate Jojica, Andriju Zivkovica, Stojkovica, i Sasu Ilica dok moze da dise.

Vojvodina ima solidnu ekipu, al im fali Oumaru dosta, a i polako sve puca posle Bate.

Jagodina, Radnicki N, Cukaricki imaju po dva tri dobra igraca, i to je to.

Mladen

pre 10 godina

I treba da galamite posle svake utakmice,i tražite ostavke,i izvodite navijače na ulicu,pardon bolje bi vam bilo da navijače dovedete na stadion.Jer kako ste krenuli uskoro nećete imati ni stadion ni navijače.

Nikola

pre 10 godina

Ponisteni gol Slobode o kojem ovi iz udruzenja JSD-a pisu je na https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:53 Komedija od saopstenja ....

Mojito

pre 10 godina

Jasno kao dan, na jednoj strani FSS i Partizan. Na drugoj Crvena Zvezda. Promena u fudbalu nece biti dok je Partizan zasticen, a posle, neka im je Bog u pomoci, cak i da budu najbolji nece biti sampioni. Zasluzeno, dodao bih..

Reagovala je Zvezda kada ste bili osteceni. Od strane Obradovica. Bas je reagovala!:-)

stjepo

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.
(Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!?

duledudule

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.

Nenad

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 25. novembar 2013 14:45)To nema neki veci uticaj na titule jer ste te igrace brzo prodavali i oni nisu ni stigli da pokazu kod vas koliko mogu.

Mirko

pre 10 godina

Grobari,milioniti put Vam postavljam jedno pitanje na koje nikako da mi date odgovor a to je:navedite mi jednu utakmicu(ne dve)u istoriji fudbla na prostoru bivse SFRJ i danas da je sviran penal za protivnika Partizana a da je taj preksaj napravljan van kaznenog prostora?Sada cu Vam postaviti i drugo prosto pitanje:navedite mi utakmicu od 1945 do danas u kojoj je nekoj ekipi oteta pobeda i Kup kao Vojvodini protiv Partizana?

Pedjaprecka

pre 10 godina

@webber Ne pratim fudbal vec samo saopstenja :))) Ej ti ostavljas link i 3:52 sec, pogledam tu akciju i pre 3:52 faul za zuti od pozadi pored desne aut linije i posle saplitanje od pozadi u sesnaestercu :)))) Pa vi ste komedija, posalji im ovaj link nek ga metnu negde izmedju u neko saopstenje jos vise da se smejemo hahahahahaah ludilo hahahaha

van basten

pre 10 godina

3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?
(Webber, 25. novembar 2013 14:11)

U pravu si, nlo !

Bole

pre 10 godina

Citajuci ova silna saopstenja godinama unazad primetio sam jednu stvar,saopstenja FK Partizan i FSS su skoro uvek identicna. Sad, zakljucak koji se namece da zajedno sudeluju u jednom cilju i nije tesko shvatiti.

Nenad

pre 10 godina

Zaista su mi vise smesna ova saopstenja i jednih i drugih..stalno neka kuknjava..te sudije..te Tole..te stvaranje haosa navijacima..Vucic..Covic...muka mi zaista od tih stvari vise..sprski fudbal je davno umro jos devedesetih kada su nam nametnute sankcije i kada je prestao da se igra iz ljubavi i poceo iz interesa da bi se napunili dzepovi menadzera i pohlepnih roditelja..niko vise ne igra kad nas fudbal zato sto ga voli vec zato da bi se dobro prodao i obezbedio sebi i svojima dobru materijalnu egzostenciju..a sa takvim razmisljanjem i pristupom nema uspeha..

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Izgleda vraca se vreme Mirka Marjanovica kada je jean klub bio nedodirljiv i kada mu se davalo sve, bodovi,novac pa cak su se poklanjala i tudja materijalna dobra.Treba preispitati odakle i na koji nacin su dobili Teleoptik.

magic

pre 10 godina

Tole stoji iza saopstenja jer djuric i celnici partizana nemaju pojma da pišu a kamuli da pišu saopstenja.
(Nikola Crvena Zvezda, 25. novembar 2013 15:53)
A vidim sto si ti pismen u ....
Samo ne znam zasto objavljujemo saopstanje,pa ko gubi ima prava da se ljuti,mnogo bole 6 uzastopne

Misevi...

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?! Očigledno naši rivali misle da njihove fraze i parole imaju zaslepljujući efekat na fudbalski narod, pa niko ne može da vidi nešto što je očigledno.

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:54 Toliko o saopstenju Partizana, ocigledno ne vidite vi ono sto je ocigledno...

Navijac

pre 10 godina

PARTIZAN CAMPIONE,........ Nije problem sto sudija svira nepostojeci penal jer je to sudijsko uverenje ali je problem kada ne svira ono sto je za sve vidljivo i to dva puta na jednoj utakmici i to stoji na tri metra od dogadjaja

bobo mk

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno ! (emirati, 25. novembar 2013 19:43) Najveći fudbalski dužnici na svetu su Real i Barsa što ne znači da su prevaranti.

Dio

pre 10 godina

Pa obicno vam to urade namerno da ne bi bili toliko providni i to onda kada nemate nekih posledica od gubitka bodova jer su ih i konkurenti izgubili ali nije vidjeno da vas neko potkrade kada vam je prvo mesto ugrozeno ali je cesto vidjen o da vam neke utakmice traju i do 100 minuta

Ryber Palunko

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?!

Evo ja opet pogledao taj gol...šta da kažem, stvar je osnovne kulture mrziti ljude koji ovako lažu (i to znaju), kao i klub koji predstavljaju.

Nenad

pre 10 godina

2011 u finalu kupa Partizan - Vojvodina sa sudijom pobedio Partizan, ali po mene njviše oštečen ove gdine Novi Pazar koji je izgubio utakmicu mada iskreno rečeno trebao da pobedi. Grobari možete reči svašta ali i vi vidite da nikad lošije igrači nisu bili u vašem klubu a to trebate pitati gospodin Djurića proda dobre igrače a doveo ispod očekivanje. To je istina i stvarno sudije da nisu pomogli Partzan ne bi bio prvi sad.

djuro7

pre 10 godina

To je nas fudbal teorije zavere sve je drugo bitno al sam fudbal ne, kako nije sramota Stojkovica onako da brani zicere, kako nije sramota Jojica onako da istrci i da gol i svaka cast igracu Vozdovca kad je uspeo da prebaci protivnicki gol sa pola metra e to je umece.

Radnicki i nista vise!

pre 10 godina

(rajk, 25. novembar 2013 16:38). Onaj jedan su priznali zato sto nije mogao da bude ocigledniji. Sudija je na 5 metara i jasno vidi situaciju, to nije greska vec namera. Za prvi penal koji je trebalo biti dosudjen receno je da kontakt nije bio dovoljnog intenziteta. Alo, lik rukama obara igraca u 16m, kakav crni intenzitet? Drugi penal, ona ruka posle kornera je objasnjeno da nije postojala namera i da je ruka u prirodnom polozaju. Snimak govori drugacije, vidi se i namera i polozaj ruke, ono se u svakoj normalnoj ligi sudi. To su 3 penala. Posteno, bio je i penal za Partizan posle onog lakta. Uglavnom, sudiji Gogicu ili kako se vec preziva dozivotno zabraniti pristup terenima, ma zabraniti mu da fudbal gleda na Tv-u. A navijacima Partizana svaka cast za podrsku koju daju coveku koji nam unistava fudbal. Sramota! Sama cinjenica da stite jedno zlo kakav je ovaj Karadzic govori da ipak postoji veza izmedju njih i njega. Sve ce vam se to vratiti duplo jednog dana, uvek to tako bude.

ISTINA

pre 10 godina

stvarno su vas pokrali sve ove godine jer da nisu vi biste bili prvaci 12 puta za redom a tek u evropi sto su vas pokrali , uzeli su vam najmanje dve titule sampiona evrope , kako su zli prema vama , bravo Djuricu

Eto ja onako

pre 10 godina

Heroes

Evo ja cu da ti objasnim.Mozda nemamo tim .Ali svaki put uz pun stadion pomalo popravimo finansijsko stanje a mozda nam se i omakne da udjemo u grupnu fazu. Vi i kada ste igrali LS niste mogli da napunite onaj vojni stadion A koliko se secam dolazili Inter, Arsenal.... Padne kisa i vas nema nigde..Kod nas na islandjane dodje 30 hiljada

coki 7 zvezdina zvezda

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala. (Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!? (stjepo, 25. novembar 2013 20:49)
a sto ? da nije nesto slagao ? to je i najveci problem sto ti u tim situacijama ne vidis nista sporno, tebi bilo cudno da se takve i milion slicnih situacija nisu svirale

au bre

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.

Samo Partizan

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje.

stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.

Webber

pre 10 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?

Homer

pre 10 godina

Да ли и ми треба да галамимо после сваке утакмице, да тражимо оставке свих и свакога, изводимо навијаче на улице? Да ли ће се непрестаним претњама и креирањем атмосфере хаоса поправити стање у српском фудбалу?
Naravno da nećete jer vam svakako ovakav FSS ide na ruku i u vašu korist! pa ko je lud da menja nešto što mu savršeno odgovara! podignite glas protiv saveza i predsednika istog svaki put kada mislite da treba!!! ja bih baš to voleo,ali i sami ste svesni da tako sečete granu na kojoj sedite i da vam se to uopšte ne isplati ! pa to je vaš predsednik i glupo je da ga menjate ! rekao bih da ste upravo priznali da su savez i liga nakaradni , da je sudijska organizacija užas,pa nabrojali ste toliko sudijskih grešaka na vašu štetu da mi prosto nije jasno zbog čega sve to trpite ? da li vi to imate nekakve garancije i nebunite se, pa samo sopstvenim postupcima poitvrđujete da je savez loš? kada je toliko grešaka sudija u korist zvezde a na vašu štetu,zbog čega ste protiv smene u savezu i sudijskoj organizaciji ??? zbog čega ?

MD

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."


Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....

Sasa

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Alo rodjace ostavi ti naseg Djuru na miru, ti imas cetiri Djurica u upravi kod tebe tamo pa se sa njima zabavljaj.

objektivno realan

pre 10 godina

Kako ste prosle sezone istopili 11 bodova prednosti? Pred derbi igrali ste sa OFKom, unistili su vas, i sviran vam je presmijesan penal samo da bi dobili i da bi derbi odlucio, onda je dosao taj derbi, imali ste 8 uzastopnih pobjeda, ako se ne varam najveci niz u istoriju kluba, i na tom derbiju niste imali priliku!!! Kako vas nije sramota, oglasavate se samo kad vam odgovara!

Heroes

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja. (dzozey, 25. novembar 2013 15:44)

Unistili? Pa kada si ostrascen grobar...

snimak

pre 10 godina

Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.

Heroes

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula??? evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac... placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom... (grobar kragujevac, 25. novembar 2013)

Pa ako vas toliko briga za titulu? Sto onda toliko kradete?

e tugo

pre 10 godina

Kako vas sramota nije ne ide mi u glavu. O kojem golu Slobode vi pricate, o onom iz dva metra ofsajda. O kom penalu za Volkova pricate o onom kad mu je prvo sviran ocigledan faul u napadu. Vi mislite stvarno da je ovaj narod ili slep ili lud.

?!

pre 10 godina

Malo ste pogresili gospodo iz FK Partizana. Zvezda je ucestvovala u prvoj ligi sampiona! Proverite na zvanicnom sajtu Lige sampiona, ako meni neverujete:-P

Srbin

pre 10 godina

A ko to vas krade? Na svakoj ključnoj utakmici svirano je u vašu korist! Pravljene su greške samo kada vas te greške nisu koštale titula!

Dushan

pre 10 godina

Za ove sto prozivaju Zvezdin igracki kadar. Navedite mi te igrace koji su bolji od Ninkovica, Milijasa, Pecnika, Mrdje, Daude,...
Da nije mozda Kojic, pa pravite klipove sa njegovim promasajima.
Da nije mozda Djemba Djemba, igrao sam u Mancesteru, pa sam faca.
Da nije mozda Sasa Markovic, al imam sut, jedva sesnaesterac pogodim.
Da nije mozda Volkov, ko hoce da se bije sa mnom.
Da nije mozda Ninkovic, ko ce da place sa mnom, decku bi bilo bolje da se usredsredi na teren, jer talenat ima, al glavu ocigledno ne.

Imate Jojica, Andriju Zivkovica, Stojkovica, i Sasu Ilica dok moze da dise.

Vojvodina ima solidnu ekipu, al im fali Oumaru dosta, a i polako sve puca posle Bate.

Jagodina, Radnicki N, Cukaricki imaju po dva tri dobra igraca, i to je to.

Bole

pre 10 godina

Citajuci ova silna saopstenja godinama unazad primetio sam jednu stvar,saopstenja FK Partizan i FSS su skoro uvek identicna. Sad, zakljucak koji se namece da zajedno sudeluju u jednom cilju i nije tesko shvatiti.

Mirko

pre 10 godina

Grobari,milioniti put Vam postavljam jedno pitanje na koje nikako da mi date odgovor a to je:navedite mi jednu utakmicu(ne dve)u istoriji fudbla na prostoru bivse SFRJ i danas da je sviran penal za protivnika Partizana a da je taj preksaj napravljan van kaznenog prostora?Sada cu Vam postaviti i drugo prosto pitanje:navedite mi utakmicu od 1945 do danas u kojoj je nekoj ekipi oteta pobeda i Kup kao Vojvodini protiv Partizana?

ganci

pre 10 godina

nadoknadili ste vi sve ovo sto se zalite, samo opusteno. protiv pazara 3 boda, protiv vozdovca 1-3 boda, protiv donjeg srema sklanjanje da date gol 1-3 boda, lista je dugacka.

Nenad

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alek, 25. novembar 2013 14:45)To nema neki veci uticaj na titule jer ste te igrace brzo prodavali i oni nisu ni stigli da pokazu kod vas koliko mogu.

grobar kragujevac

pre 10 godina

ako moze bilo koji navijac zvezde da mi objasni sta ce u zivotu da mu znaci i ako zvezda osvoji titulu? da nece mozda da udje u ligu sampiona? da nece mozda da se magijom izbrise dug od 50 miliona? da nece mozda da dodju mesi i levandovski u zvezdu? sta ce da vam znaci ta titula???
evo mene kao grobara bas briga dal ce partizan da bude sampion, ako nemamo kvalitet da igramo LS ili makar LE protiv najjacih timova evrope briga me mnogo za javor, donji srem, bsk i vozdovac...
placete kao babe posle svakog kola, zaslepljeni mrznjom ne vidite kakvi su vam se uvukli i rukovode klubom... mi bar vidimo i bojkotujemo ih ako nista drugo. normalno da ce jna da zvrji prazan sve dok djura i sps rukovode klubom, i tako ce da bude dok konacno ne odu. a vama neka je bog u pomoci sa covicem, vesicem, kokezom i kompanijom...

ringispil

pre 10 godina

Prekrsaj nad Volkovim(udaranje rukom po licu)se desio posle prekida igre tj. sudijskog zvizduka kojim je sviran faul u napadu od strane Volkova tj. odgurivanje rukom protivnickog igraca.Tako da elemenata za penal nije pojstojalo,za crveni .....verovatno kompenzacija za nedavanje istog takodje Volkovu i ne samo na toj utakmici.

Dema

pre 10 godina

kako vas kradu a vi prvi 6 godina,nebuloze svakake.Jedino ako verujete da se bili superiorni,mada mislim da u to ne veruju ni sami fudbaleri.

duledudule

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.

Mojito

pre 10 godina

Jasno kao dan, na jednoj strani FSS i Partizan. Na drugoj Crvena Zvezda. Promena u fudbalu nece biti dok je Partizan zasticen, a posle, neka im je Bog u pomoci, cak i da budu najbolji nece biti sampioni. Zasluzeno, dodao bih..

Reagovala je Zvezda kada ste bili osteceni. Od strane Obradovica. Bas je reagovala!:-)

cg

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

pa da 5 od 6 poslednjih,od toga polovina u kupu koji ste osvojili.Partizan je pobjedjivao one derbije koji su mu trebali.Zasto u pretposlednjem derbiju niste pobjedili a trebalo vam je za titulu.Nego niste sanse imali citavu utakmicu.Ovaj zadnji derbi je bila najgora utakmica koju sam u zivotu gledao.Bez ikakvih sansi,jos tu je bio onaj jadni autogol da upotpuni citavu predstavu.Ko bi dao gol na derbiju da nije bio autogol???niko!!!!Jer nema ko u ovom jadu i cemeru od fudbala da ga da

Aleksandar

pre 10 godina

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, ...
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Zvezda poslednjih 6 godina u prvenstvu nije imala pozitivan skor sa Partizanom. Mislim da je samo 2007-2008 tada se igralo po 3 kruznom sistemu zvezda imala 2 remija i pobedu u svim ostalim prvenstvima je Partizan imao bolji skor... U takmicenjima gde ste imali bolji skor(a to je Kup) ste i osvajali trofeje...

rkekoke

pre 10 godina

Interesantno mi je to da oni nigde ne demantuju kradju,vec pitaju a sta kad njih kradu. Jel vi to "gospodo" priznajete svoje grehe,pitajuci a sta je sa drugima?

Nenad

pre 10 godina

Dobro je sto smo ih rutinski dobili u derbiju,da je bilo drugacije,sada bi nas veoma rado podsetili da su nas pobedili,ovako to izbegavaju da spomenu.Sta reci za njihovovo saopstenje,nista ni bolje ni gore od nasega,tacnije podjednako glupo.Najsmesnije od svega je to da klub koji je dobijao titule od sudova,uprkos namestanju utakmice zadnjeg kola,u kome smo i mi ucestvovali,ali za razliku od njih smo kasnije postovali fudbalske propise,prihvatili kaznu i odigrali ponovljeno kolo,oni su uradili nezabelezenu stvar u istoriji sporta uopste,odbili da postuju propise i da igraju ponovljenu utakmicu.Zamislite situaciju da recimo u Italiji ili Engleskoj vise klubova bude kaznjeno za namestanje da fudbalski savez njih kazni podjednako i po propisima ponovi kolo a da jedan klub odbije da ponovi da igra.Takvom klubu bi oduzeli minimum jos 15 bodova ili bi bio izbacen iz lige,a ovde su se oni obratili van fudbalskom sudu i kako to obicno biva kod nasih sudova,onaj koji je najvise krao,biva nagradjen(u tome slucaju dve titule)uprkos tome sto je krao kao i svi ostali,ali i za razliku od ostalih odbijanjem da se povinuje sasvim legalnoj i po propisima dobijenoj kazni(kao sto su je dobili i svi ostali klubovi,napravio jos jedan tezak prekrsaj za razliku od ostalih klubova.Partizan nam je tada pokazao da utakmica za titulu moze da se namesti(kao i Zvezda),ali je pokazao i to da ima tu moc da moze da odbije dalje da se ponasa po propisima i da ne postuje legalnu kaznu koju je izrekao savez.

ivan

pre 10 godina

ko o cemu ... o postenju... uprava zvezde nije primetila udaranje volkova laktom i ne dosudjen penal za partizan i crveni karton za igraca vozdovca ... ali je kasnije primetila ne dosudjen penal za vozdovac ... Pametnom je sve jasno a ko nije pametan ... zao mi ga je....

Institucija

pre 10 godina

" Čelnici Partizana ističu da kada nisu zadovoljni suđenjem, oni ne izvode na ulicu hiljade navijača."

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA!!!!!

Ovo kao kad bih ja rekao recimo "kad moj jugo star 20god. nece da upali zimi, ja ne odem da kupim novog hamera, nego idem tramvajem na posao."

Odakle bre vama hiljade navijaca? EJJJ!!! Ccccc.....
(MD, 25. novembar 2013 14:24)

Ne razumem tvoj komentar? Samo zato sto ne dolazimo na stadion, ti hoces da kazes da Partizan nema armiju navijaca?

Nikola

pre 10 godina

Ponisteni gol Slobode o kojem ovi iz udruzenja JSD-a pisu je na https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:53 Komedija od saopstenja ....

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Izgleda vraca se vreme Mirka Marjanovica kada je jean klub bio nedodirljiv i kada mu se davalo sve, bodovi,novac pa cak su se poklanjala i tudja materijalna dobra.Treba preispitati odakle i na koji nacin su dobili Teleoptik.

Misevi...

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?! Očigledno naši rivali misle da njihove fraze i parole imaju zaslepljujući efekat na fudbalski narod, pa niko ne može da vidi nešto što je očigledno.

https://www.youtube.com/watch?v=-OQDLglpgj8 3:54 Toliko o saopstenju Partizana, ocigledno ne vidite vi ono sto je ocigledno...

dzozey

pre 10 godina

Zvezda izbacuje duplo vise saopstenja od svih ostalih klubova zajedno, ali kad god joj neko odgovori, unisti je skroz. Mislim da im se ne isplate ova silna saopstenja.

Dio

pre 10 godina

Pa obicno vam to urade namerno da ne bi bili toliko providni i to onda kada nemate nekih posledica od gubitka bodova jer su ih i konkurenti izgubili ali nije vidjeno da vas neko potkrade kada vam je prvo mesto ugrozeno ali je cesto vidjen o da vam neke utakmice traju i do 100 minuta

Eto ja onako

pre 10 godina

Heroes

Evo ja cu da ti objasnim.Mozda nemamo tim .Ali svaki put uz pun stadion pomalo popravimo finansijsko stanje a mozda nam se i omakne da udjemo u grupnu fazu. Vi i kada ste igrali LS niste mogli da napunite onaj vojni stadion A koliko se secam dolazili Inter, Arsenal.... Padne kisa i vas nema nigde..Kod nas na islandjane dodje 30 hiljada

peti penal

pre 10 godina

Steta sto u C.Zvezdi nije ostao KRADU PENALITO(mislim na Kadua),taj covek odigra rukom u protivnickom sesnaestercu i sudija dosudi penal za Zvezdu :-)!

Ryber Palunko

pre 10 godina

U „Crvenoj Zvezdi“ su se svojski potrudili da princip objektivnosti u potpunosti izvrgnu ruglu, jer su se sa pričom o „neregularnosti“ pojavili u prvenstvenom kolu u kome je njihovom protivniku neopravdano poništen izjednačujući pogodak?!

Evo ja opet pogledao taj gol...šta da kažem, stvar je osnovne kulture mrziti ljude koji ovako lažu (i to znaju), kao i klub koji predstavljaju.

hahaha

pre 10 godina

Svaka je na mestu.Mada, moglo je i suptilnije, bez pominjanja nedosanjanog sna, kvalifikacija za LŠ. Sad FK Saopštenje mora da nabraja sve funkcionere fudbalskog saveza koji se zadnjih 20 gocina usudiše da u saradnji sa templarima,masonima, i tajnim agentom 007 stanu na put intergalaktičkim prvacima i stubu srBstva.

Nenad

pre 10 godina

2011 u finalu kupa Partizan - Vojvodina sa sudijom pobedio Partizan, ali po mene njviše oštečen ove gdine Novi Pazar koji je izgubio utakmicu mada iskreno rečeno trebao da pobedi. Grobari možete reči svašta ali i vi vidite da nikad lošije igrači nisu bili u vašem klubu a to trebate pitati gospodin Djurića proda dobre igrače a doveo ispod očekivanje. To je istina i stvarno sudije da nisu pomogli Partzan ne bi bio prvi sad.

stjepo

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.
(Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!?

Mladen

pre 10 godina

I treba da galamite posle svake utakmice,i tražite ostavke,i izvodite navijače na ulicu,pardon bolje bi vam bilo da navijače dovedete na stadion.Jer kako ste krenuli uskoro nećete imati ni stadion ni navijače.

muamua

pre 10 godina

grobar kragujevac znacice im za famozno brisanje duga..vidis kk je ugasen na 5 godina taman koliko vredi neciji dug,posle 5 god zastareva

Radnicki i nista vise!

pre 10 godina

(rajk, 25. novembar 2013 16:38). Onaj jedan su priznali zato sto nije mogao da bude ocigledniji. Sudija je na 5 metara i jasno vidi situaciju, to nije greska vec namera. Za prvi penal koji je trebalo biti dosudjen receno je da kontakt nije bio dovoljnog intenziteta. Alo, lik rukama obara igraca u 16m, kakav crni intenzitet? Drugi penal, ona ruka posle kornera je objasnjeno da nije postojala namera i da je ruka u prirodnom polozaju. Snimak govori drugacije, vidi se i namera i polozaj ruke, ono se u svakoj normalnoj ligi sudi. To su 3 penala. Posteno, bio je i penal za Partizan posle onog lakta. Uglavnom, sudiji Gogicu ili kako se vec preziva dozivotno zabraniti pristup terenima, ma zabraniti mu da fudbal gleda na Tv-u. A navijacima Partizana svaka cast za podrsku koju daju coveku koji nam unistava fudbal. Sramota! Sama cinjenica da stite jedno zlo kakav je ovaj Karadzic govori da ipak postoji veza izmedju njih i njega. Sve ce vam se to vratiti duplo jednog dana, uvek to tako bude.

alek

pre 10 godina

(Homer, 25. novembar 2013 14:13)Protiv smene smo zato sto hocete da zauzmete na silu Fss i da koristite njihovu kasu za ozivljavanje vaseg do grla zaduzenog kluba.Hocete aboliranog na celu Fss i preko njega da uz izgradnju vaseg stadiona pod maskom nacionalnog napunite vasu kasu.Katko i jasno.A pitanje za vas zvezdase? Ako Karadzic nije za Fss zato sto je navijac Partizana da li ce kada ga smenite i postavite vaseg coveka onda to biti posteno i ok prvenstvo?Pogledajte bolje koje igrace je Partizan prodao zadnjih 7.8 godina i gde sada igraju a zatim pogledajte sta ste vi prodali i gde su ti igraci.i zapitajte se ima li i to uticaja na 6 titula ili su vasi igraci bili bolji dok su igrali u domacem prvenstvu ali da vas i evropski klubovi mrze pa su kupovali Partizanove igrace a vase nisu hteli!

PARTIZAN CAMPIONE

pre 10 godina

e ovo se zove aperkat iz kontre sa zamahom iz levog kolena. Bravo crno beli! Koliko je zvezdi sudjeno penala crvenih za protivnika ofsajda. Cuven je penal za zvezdu pre prosle sezone kada nakon igranja rukom igraca zvezde u protivnickom sesnaestercu sudija svira penal! Po onoj Isusovoj "Ko je bez greha nek baci kamen." ovi iz ljutice bogdana misle da su bezgresni i kadri da sude i presudjuju drugima. Ma ko ste bre vi?

Sasa

pre 10 godina

moram da kazem da me je sramota ovog saopstenja kao velikog navijaca Partizana. Juce su svi videli sta se dogadjalo, pa braco grobar ovim saopstenjem djuric i nas obmanjuje. stadion nikad prazniji, tim nikad gori, mislim da nam ne trebaju ovakve titule.
(Samo Partizan, 25. novembar 2013 14:12)

Drobnjak iz auta, to si zaboravio.
Dzaba vam sve....

Urke

pre 10 godina

Ma prazne price iz Zvezde, nemojte im replicirati. Da oni zaista tako i misle, sakupili bi svu dokumentaciju o namestenim mecevima za ovih 6 godina i otisli u Nion do UEFA-e, a s' obzirom da smo im najomrazeniji klub zbog divljanja i nebrojenih kazni - ocepili bi nas poprilicno.

Ali oni te dokaze ocigledno nemaju, samo pricaju u prazno.

Uostalom, ako je za Partizan rezevrisano prvo mesto - zasto Zvezda smenjuje trenere kao prljave carape koji osvoje drugo mesto?
Smene trenera pod obrazlozenjem kako je tim drugi i kako nije osvojio titulu, a onda izjave kako se do titule ne moze.

I da, sta bi bilo da je Partizan igubio derbi prosle godine? Na +11 Tole sredio, a na +1 titula je nasa. Odlucite se vec jednom koju cete tezu zastupati, a ne ovako toplo hladno, kako vam dodje.

Vladimir

pre 10 godina

Kad ste tolike postenjacine trebali ste nabrojati koliko puta su osteceni klubovi protiv kojih ste igrali.Posteni jeste ali toliko niste...

alex99

pre 10 godina

Pre svega, drago mi je da Partizan ne izdaje saopštenja kao Zvezde (za sve i svašta, što im ne ide u prilog), ali ovog puta su morali da se oglase jer su direktno prozvani. Podržavam 100% saopštenje Partizana, kao objektivno i bez ikakvih duplih standarda prisutnih u Zvezdinim saopštenjima. Da Zvezda nije izgubila od Javora, Voždovca i ne znam koga još, možda bi bila prva. Ali to je njihov problem i zaista je krajnje vreme da se okrenu svojoj "kući" i okanu se Partizana. Mnogo štošta se ni Partizanu ne sviđa kad je Zvezda u pitanju, pa nisu ovako nastupali.
A to što je Partizan već godinama šampion je samo Zvezdina greška i nikog drugog. Igrajte fudbal gospodo i pobeđujte pa vam niko neće smetati!
Svaka čast Upravi Partizana. Bravo za ovo saopštenje!!!

Navijac

pre 10 godina

PARTIZAN CAMPIONE,........ Nije problem sto sudija svira nepostojeci penal jer je to sudijsko uverenje ali je problem kada ne svira ono sto je za sve vidljivo i to dva puta na jednoj utakmici i to stoji na tri metra od dogadjaja

divac

pre 10 godina

sram vas bilo. neko ko posle onoga u nedelju ima hrabrosti da se javlja umesto da se sakrije u rupu, ej bre pa jel su svi slepi?! morali ste da sacekate da se prvo javi veliki brat tomislav pa onda kao mala deca stajete iza njega…

zvezda je dobila pet od 6 poslednjih derbija, zvezda bi da se sudilo posteno trenutno imala barem 5 bodova vise od partizana, a to sto ce neki gogici ili spasici biti kaznjeni nece vratiti bodove ostecenim klubovima…

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

a ti si vidim aktivan na svim portalima,verovatno ti je dosadno u životu,i jedan si od onih što gube vreme po ovim našim livadama..

INSTITUCIJA!

pre 10 godina

nikad mi nece biti jasno zasto neki klub izdaje saopstenje kada nije bio akter meca?! Gde je tu pamet? kako nikad Celzi,UTD,City,Arsenal ne izda saopstenje kad sudija pogresi u korist nekom konkurentu za titulu?? svako treba da gleda u svoje dvoriste i gotovo..igrao sam vise desetina puta protiv mladjih kategorija zvezde i Partizana,zasticeni su kao beli medvedi i jedni i drugi,pipnes ga faul,pogledas ga preko zuti...derbi je merilo da nam je fudbal u teskom kanalu,a da FSS i vlada namestaju za PFK zasto nam nisu namestili GASPROM onda?? nego bedno lav pivo...partizan je u prethodnih 6 god imao mnogo bolju ekipu,ove su jako blizu po kvalitetu,videcemo sta ce da bude..i nisam placenik i idem na svaku utakmicu!

rajk

pre 10 godina

Jesam zvezdas i bas sam se iznervirao juce zbog nedosudjenog penala ali u potpunosti se slazem sa ovim saopstenjem. Jedinu lakrdiju stvorili su juce iz Zvezde. Istina je da je juce i Partizan ostecen za penal kao i protiv Napretka i Donjeg srema ali i sudija im je pomogao protiv Novog pazara. Pa jel Partizan kriv sto ovi iz Vozdovca ne znaju gol da daju a imali su dosta prilika i jel kriv sto Zvezda izgubi od tog istog Vozdovca. Sudije grese jos drasticnije sirom evrope u Nemackoj priznaju gol iako lopta sa spoljne strane usla u gol, u Engleskoj proslo kolo svira se smesan penal Celziju i sad najsvezije Francuska dala gol iz velikog ofsajda i Ukrajinci ne odose u Brazil pa jel iko pisao saopstenja i prozivao Platinija, UEFU, Abramovicha i ne znam ti koga jos. Zvezdina uprava iskazuje zestoke frustracije zato Tole i Djuro dajte nam jednu titulu da se smirimo malo.

bobo mk

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno ! (emirati, 25. novembar 2013 19:43) Najveći fudbalski dužnici na svetu su Real i Barsa što ne znači da su prevaranti.

emirati

pre 10 godina

Poslednji koji bi smeli u fudbalu (pa i kosarci) da govore o postenju- je Zvezda - koja vise duguje para nego svi ostali klubovi u ligi zajedno !

Pedjaprecka

pre 10 godina

@webber Ne pratim fudbal vec samo saopstenja :))) Ej ti ostavljas link i 3:52 sec, pogledam tu akciju i pre 3:52 faul za zuti od pozadi pored desne aut linije i posle saplitanje od pozadi u sesnaestercu :)))) Pa vi ste komedija, posalji im ovaj link nek ga metnu negde izmedju u neko saopstenje jos vise da se smejemo hahahahahaah ludilo hahahaha

Kimi

pre 10 godina

Ako neko od navijaca zvezde nije znao...iskreni i pravi navijaci Partizana bojkotuju utakmice...i samo zato je na tribinama 2-3 hiljade...od cega je 80% placenika...
Mi vidimo kako rade kod nas u klubu, vidimo da kradu, vidimo da otimaju, vidimo da mute i sa kurtom i sa murtom...i mi znamo da je nasa realnost negde drugde...a ne na prvom mestu u ovoj tuznoj ligi!!!
Problem je u tome sto vi ne vidite...sto vi mislite da vas neko krade...a realno se ne zna ko ima gori tim (derbi je merilo...i tu se videlo ko je kakav)...i cija uprava je vise mutila!!!
Ipak, ne mogu da ne primetim pristrasnost, koja je normalna...ali ne bi trebala da bude bolesna...kao u vasem slucaju...
Glupo je da los losem govori da je los...i samo zato saopstenja koja pisu ljudi iz vase uprave imaju efekta iskljucivo...povavljam...ISKLJUCIVO kod onih ljudi kojima nije mesto na stadionu!!! Meni je logicno da dodjem sa detetom na stadion...ali mi rulja ludaka ne dozvoljava da cak i pomislim na to...dok se kod vas prave redovi, kao...podrska za ovo...podrska za ono...a jedina podrska koju vi dajete (iskreno se nadam da je nesvesno)je podrska lopovima u vasoj upravi, podrska banditima sa severa (svi do jednog) i podrska Dzajicu za nesto sto je itetako uradio...i to po iskazu svedoka...koji su posle promenili iskaze!!!
Licemer je teska rec...ali u ovom slucaju laka...kada ste vi u pitanju!!!

van basten

pre 10 godina

3:52 evo je akcjia za izjednacujuci gol, i taj ponisteni gol Slobode. ahahhaha jao bre pa ko vam pise ovo saopstenje? dva igraca u ofsajdu i to dubokom... Kako vas nije sramota da toliko izmisljate?
(Webber, 25. novembar 2013 14:11)

U pravu si, nlo !

ISTINA

pre 10 godina

stvarno su vas pokrali sve ove godine jer da nisu vi biste bili prvaci 12 puta za redom a tek u evropi sto su vas pokrali , uzeli su vam najmanje dve titule sampiona evrope , kako su zli prema vama , bravo Djuricu

Dominatori

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.
(MrPjotr, 25. novembar 2013 14:24)

Najbolje je bilo ono saopstenje o pecurkama, znaci nema dalje, to je level pro!

Dottore

pre 10 godina

@Postavite snimak toga sto izjavljujete ili mislite da vam verujemo na rec. Gde je to Volkov udaren i gde je bio kao penal za Partizan. Papir sve trpi.
(snimak, 25. novembar 2013 15:01)


Evo, samo za tebe.Gledaj od 5:20

http://www.youtube.com/watch?v=SRaMjPPyLrE

kao sav normalan svet

pre 10 godina

Resenje svih problema u fudbalu, a mislim I u nasem sportu generalno je selidba Zvezde I Partizana iz Prve lige u Beogradsku zonu

Igorr

pre 10 godina

a milijas gol u kupu,navodni ofsajd,a penal krstajica nad kaduom u direktnom duelu,a nažestanje slobodnjaka tomicu u subotici u stotom minutu,a novi pazar,a juce ocigledan penal u stotom..a a a,to mi iz glave prvo palo na pamet.ima tu jos materijala,samo nam nije toliko jaka internet grupa da pravimo klipove i bacamo na youtube.
(duledudule, 25. novembar 2013 18:46)

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala.

MrPjotr

pre 10 godina

"U nedostatku kvalitetnog fudbala, srpski fudbal se vratio onome što mu u poslednje vreme najbolje ide - saopštenjima."
Ovo ste odlično napisali. Možda bismo mogli da organizujemo neko takmičenje - "Najduhovitije saopštenje" ili nešto slično, pa ko pobedi on kao nagradu ima pravo da izda još jedno saopštenje.
U svakom slučaju, sada nas čeka 5-10 dana saopštavanja.

grobar

pre 10 godina

mislim da vecina grobara ne shvata da se ovako i njihova agonija produzava jer svi znamo sta djuric radii kolika je poseta na lavoru.
(au bre, 25. novembar 2013 14:10)

Znas sta, ja sam grobar i mene ama bas apsolutno boli uvo ko ce osvojiti titulu, a najvise mi je muka kada vidim da se navijaci ukljucuju u ova prepucavanja i medjusobno podrzavaju lopove, kojih ima na obe strane. Ako mene pitas, ja bi najradije da se ukine ceo fudbal u Srbiji i stavi tacka na sve.

iggy speed

pre 10 godina

Halo srpski Gebelsi. Jadni ste i jedni i drugi. Odrastao sam uz Partizan. To su bila neka druga sretnija vremena. Otac me zarazio crno bijelom bojom i jbi ga to je to. U ta neka druga vremena je zvezda bila puno bolja ali bar se nismo stidjeli u evropi. ovo sad je dno dna i najbolje bi bilo da se sport u srbiji ukine jer je to samo jos jedan izvor prihoda za kriminalce.

NekoIzMase

pre 10 godina

I jedni i drugi, a tu su i svi ostali, sebi za pravo daju da komentarišu suđenje, da se pozivaju na svoja prava, a sa druge strane ne izvršavaju obaveze, provlače se jer im se gleda kroz prste ...

Da je sve po pravilima, Superliga ne bi imala ovoliko timova koji bi dobili licencu za takmičenje, jer ne ispunjavaju uslove finansijskog fer pleja, pre svega, dalje ne ispunjavaju minimum infrastrukturnih uslova, uprave su povezane sa navijačima, a navijači su i menadžeri igračima. Pored toga ne plaćaju se porezi, nikome se ne polažu računi i još mnogo javašluka ...

I onda, svi oni, drže pridike i moralne lekcije, o suđenju u takmičenju u kojem ne bi bili da se pravila striktno poštuju. A pošto ste, pristankom da vam se gleda kroz prste, dali legitimitet organizaciji u kojoj nema pravila, onda nema da se bunite ... Ko je više sposoban da ukrade, taj će osvajati titule. Ovi iz Zvezde, potšo su nesposobni čak i to da urade, kmeče saopštenjima, ovi iz unutrašnjosti napadaju beogradske klubove, a najviše večite pri tome im prodajući igrače u svakom prelaznom roku ...

Nenad

pre 10 godina

Zaista su mi vise smesna ova saopstenja i jednih i drugih..stalno neka kuknjava..te sudije..te Tole..te stvaranje haosa navijacima..Vucic..Covic...muka mi zaista od tih stvari vise..sprski fudbal je davno umro jos devedesetih kada su nam nametnute sankcije i kada je prestao da se igra iz ljubavi i poceo iz interesa da bi se napunili dzepovi menadzera i pohlepnih roditelja..niko vise ne igra kad nas fudbal zato sto ga voli vec zato da bi se dobro prodao i obezbedio sebi i svojima dobru materijalnu egzostenciju..a sa takvim razmisljanjem i pristupom nema uspeha..

magic

pre 10 godina

Tole stoji iza saopstenja jer djuric i celnici partizana nemaju pojma da pišu a kamuli da pišu saopstenja.
(Nikola Crvena Zvezda, 25. novembar 2013 15:53)
A vidim sto si ti pismen u ....
Samo ne znam zasto objavljujemo saopstanje,pa ko gubi ima prava da se ljuti,mnogo bole 6 uzastopne

djuro7

pre 10 godina

To je nas fudbal teorije zavere sve je drugo bitno al sam fudbal ne, kako nije sramota Stojkovica onako da brani zicere, kako nije sramota Jojica onako da istrci i da gol i svaka cast igracu Vozdovca kad je uspeo da prebaci protivnicki gol sa pola metra e to je umece.

coki 7 zvezdina zvezda

pre 10 godina

A gol Bogunovica kada je lopta presla gol liniju, a igranje rukom Ignjatijevica na derbiju, a saplitanje Purovica o sopstvene noge i poenal + crveni Bajicu, a penal sa Banatom u stotom, a sa Teleoptikom u stotom minutu gol, a ruka Dimitrijevica na gol liniji. Ima tu jos materijala. (Igorr, 25. novembar 2013 19:37)

A poseta oftamologu...!? (stjepo, 25. novembar 2013 20:49)
a sto ? da nije nesto slagao ? to je i najveci problem sto ti u tim situacijama ne vidis nista sporno, tebi bilo cudno da se takve i milion slicnih situacija nisu svirale