Četvrtak, 31.10.2013.

17:30

Poraz Partizana, Lavrinovič krivac

Košarkaši Partizana NIS poraženi su od Budiveljnika 74:69 (17:17, 27:25, 8:11, 22:16) u Kijevu, u meču trećeg kola Evrolige.

Izvor: AK

Poraz Partizana, Lavrinoviè krivac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

255 Komentari

Sortiraj po:

frenky simao

pre 10 godina

Od kada igra ULEB evroligu Partizan je uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA Moscow, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Telenet Oostende, Ural Great, Asvel Basket, AEK Athens, Estudiantes, Cibonu, Union Olimpiju, Roanne, Fenerbahce Ulker, Panionios, Entente Orleanaise, Maroussi BC, Belgacom Spirou, JSF Nanterre...! Verovatno ćemo u revanšu uzeti i skalp Budivelnik Kievu...! Još uvek nemamo skalp - Bayern Munich, Strasbourg, Galatasaray, Zielona Gora, Lokomotiv Kuban iz prostog razloga jer sa tim ekipama još uvek nismo igrali...! CzvBgTelekom smo pobeđivali u domaćem i regionalnom takmičenju...!
Institucija...!

spurs19

pre 10 godina

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???
(Antidervis, 31. oktobar 2013 23:36)

Mi smo ih raskantali jer u rotaciji nisu imali 7 igrača koji su igrali sinoć niti Traorea niti onog od prethodne sezone koga su vratili.
Predsezona je druga priča...
Ako nećeš baš naziv "ekstra jak" onda može i jak ali da nisu jak tim to je glupost...

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17) …


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Ja lepo kazem...svake godine ista prica...Poz!

frenky simao

pre 10 godina

Slična utakmica kao i u Barseloni, odlučilo je par lopti... Domaćin promašio samo jedno slobodno bacanje što je u ovakvim utakmicama jako bitno... Ovo je prva utakmica od početka sezone da smo primili više od 70 poena, mada ni primljena 74 poena na gostovanju nije mnogo, u proseku primamo samo 62,4 poena po meču... Na ovoj utakmici se konkretno videlo koliko nam nedostaje Bertans i zbog veće rotacije i zbog njegovih šuterskih serija... Dobro je što smo izgubili samo 5 poena razlike jer to može da se nadoknadi u Beogradu...!

NastyB

pre 10 godina

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.
(Tekelija, 31. oktobar 2013 23:54)

I ja sam ljubitelj, recimo, atletičara Kerla (CArl Lewis) Luisa. Ili košarkaša Imena (ImAn) Šumperta. Ili Tedža (TAj) Gibsona. A što volim roman "Ajvenho" (IvAnhoe)...
Samo malo sarkazma, da znaš da nisi sasvim u pravu. Mada nisam ni ja, Tarence se izgovara sa mešavinom A i E, ali je približnije A, nego čistom E, kao kod imena Terrence. Kao što se prezime EWing izgovara sa Juing, ili Paul NEWman je Njumen, reč FEW se čita sa fju, ali se (Latrell) Sprewel ne izgovara sa Sprjuel, već Sprivel.
A i igrao sam NBA 2K9 kad je Kinsi bio u rosterima i sećam se kako su ga "komentatori" u igri najavljivali. A to, zasigurno, zna i voditelj, samo mu je glupo da umekšava A.

Gdesupare

pre 10 godina

Bila je idealna prilika da se napravi brejk...Domacin se nudio,al tanka klupa i losa igra svih sem spoljne linije, odrazila se na rezultat. Jednostavno sa jednim plejem kome kad ne ide, Gagicem i Muslijem pa i Lovrenjom tesko je dobiti bilo koju evroligasku ekipu na strani. J

nesa80

pre 10 godina

nisu mi jasni navijaci takozvane zvezde,zasto se uvek porede sa nama-te oni imaju tezu grupu,te oni su razbili nanter na pripremama,te raspali budjevik,......oni od silnog tamburanja u derbijima nisu naucili nikad nista,polako dodje derbi pa se poredite sa nama a onda ce vam biti krive sudije,radonjic,......

Small Forward

pre 10 godina

Vidim ljudi svasta pisu! Ne bih da pricam sta je najbolje niti da teoretisem, Dule ipak zna svoj posao i cilj bolje od svih nas, zbog toga je i na kormilu. Ali mi nije jasno ipak da EL igramo sa 7 igraca u rotaciji, to je nemoguca misija. Tako se ne moze dobijati ni u ABA ligi a kamoli u visem rangu. U moje vreme 10 igraca minimalno se rotiralo, zato smo i imali rezultate. Dule bi trebao toga da se seca bolje, ipak nas je on trenirao tada. Nedostaje igrac koji je u stanju da ubaci 20 poena po utakmici i to se oseti. Igrac tog kalibra u Partizanu je jedino Bertans i volio bih da prodjemo u TOP16 fazu i zbog njega, kako bi mu omogucili da se pridruzi timu i pomogne za dalje. Problem se krije i u nedostatku samopouzdanja, jer borbenost i zelja ne nedostaju. Ne smemo se predati pre odlaska na gostovanje, u tom slucaju ne trebamo ni ici protivniku na noge. O Barseloni smo pricali da ce biti cudo da ih dobijemo tamo i kako su veliki tim i kako se ne mogu dobiti u Blaugrani, a Nanter ode i opali samar i njima i nama. Protivnik se ne sme ni potceniti niti preceniti ! Ipak Partizan je dobar i mlad tim, imaju duzi dah od drugih a to bi trebalo da se oseti vec nakon 4. kola. Veliki rad i trud moraju da se isplate. Samo hrabro ima jos dosta da se igra. Ako dobijemo Fener kuci, dobicemo sve kuci (ako nas zaobidju povrede). Secate se Ritasa i sezone 09/10? Opasan poraz tamo a kuci 30 razlike za nas! Napred crno-beli !

Buzz

pre 10 godina

Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Код вас увек приче само што се те никад приче не претворе у стварност.Стога начекаћете се ви још мало,будите у то сигурни.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Posto su se 5 coveka napravila pametna na mom komentaru u kome pisu kako nemamo sanse protiv Fenerbahcea,CSKA i Barselone kod kuce,samo cu reci ! Zapamtite moj komentar ! Od trougla Partizan,Nanter i Budevelnik,mi imamo najvece sanse da dobijemo utakmice sa ove prve tri ekipe,a vi kako hocete ! Ja sam ubedjen u pobedu nad Fenerbahceom,a vi se samo cudite onome sto pisem !

.....

pre 10 godina

nstitucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!
(MANEMANE, 31. oktobar 2013 22:45)

Само што та Институција вас меље годинама а тако ће бити даље..A ви се слободно даље смејите

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

Lafayette

pre 10 godina

Obradovic razbio Mesinu ...mislim da covek ima tikove kad cuje njegovo ime !!! Nanter bije Barsu u Blaugrani...mi ih bijemo "trijes"....to je Euroleague danas!Partizan placa ceh malom fondu igraca ,centri treba platu da zarade !Spoljna linija vise nego dobra ,Bogdan povredjen pod blokadom i Leo rovit !Jedva cekam da se vrati Milutinov mislim da su musli&gangula potrosili kredite !

Antidervis

pre 10 godina

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!
(spurs19, 31. oktobar 2013 21:41)

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???

....

pre 10 godina

Са онаквим балванима од центара тешко да можемо нешто да очекујемо више у евролиги..

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

Tekelija

pre 10 godina

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.
(NastyB, 31. oktobar 2013 19:53)

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.

Што се текме тиче, Лавриновић или не, Партизан је ово морао да добије.
Добијао је раније екипе које имају више од једног јаког играча.

Наслађивање наших 'навијача' над поразом противничког, а домаћег клуба је стварно мозга без.
90% коментара се бави тим. И онда се питају што смо пропали на свим пољима... Кад нас не постоји ривалитет него чиста исконска мржња...

Nenad

pre 10 godina

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...
(anti tank, 31. oktobar 2013 21:56)

Pa vama je tako malo potrebno ako neko misli da ste neki bitan faktor u sportu,pogotvo u kosarci.Ma s vama covek ne vredi ni da se raspravlja.Zivi u zabludama koliko god hoces.

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

za sutra se ja ne bojim nema zvezda sta da trazi. treba samo odigrati hrabro da se evropa stvarno ne nasmeje sta je dovela kod sebe. partizan sebe jos trazi i nije je budibogsnama pobedio sa dvaest razlike nego sa 5 a to im u pioniru nista ne znaci. trebalo bi ovu utakmicu sto pre zaboraviti vredno trenirati pa skinuti skalp nekoj prvoj trojci iz grupe to bi otvorilo i vrata i prozore top16.

miki

pre 10 godina

Navijac sam partizana, ali ovaj Vujosevic me je po ko zna koji put izludio sa negovim odlukama, prosto je nevjerovatno da partizan za ovoliko godina igranja evrolege nije u stanju da odigra jednu dobru utakmica na strani protiv nekog direktnog konkurenta, i uvijek covjek ima opravdanje, prosto nevjerovatno, da niko ne smije nista da mu kaze, i zato on jedino moze da radi u partizanu, jer niko nece da drzi na klupi covjeka koji misli da sve zna, a za ovu pricu imam opravdanje, jer znamo svi kakvi su bili njegovi izleti u italiju i rusiju. Mnogo se brzo vracao kuci...

Libelula

pre 10 godina

Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.
Sta ti znaci polu? Polupismen? Nepismen?

smeker

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17)


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!

vlajzi

pre 10 godina

Nanter dobio Barsu ..vi dobili Nanter.. ma VI STE ŠAMPIONI !! (Batko, 31. oktobar 2013 23:02)

Da, i to 12tostruki uzastopni! A vi kako te???

Grobar-España

pre 10 godina

Evo Nanter dobio Barsu u Blaugrani. Bice veselo u ovoj grupi. P.S. Inace Nanter krs ekipa po nekim strucnjacima. Koliko vidim moracemo da dobijemo sve u Pioniru i bar jednu na strani za siguran prolaz u top 16. Grupa je jaka ko zemlja.

petar cz

pre 10 godina

Barsa izgubila od nantera a posto je partizan pobedio nanter 30 razlike to znaci da je partizan najjaci klub u evropi...(za sve grobare koji se vode logikom mi smo igrali nabjednu loptu sa barsom,csk..)

MANEMANE

pre 10 godina

Institucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!

Apache

pre 10 godina

ajte kući, ne brukajte srbiju više.
(cigan, 31. oktobar 2013 19:50)
Jad ti se odmrzne klub pokazacete se u evropi a dotle navijajte za fmp.

spurs19

pre 10 godina

Partizanova igra večeras na nivou Evročelendž kupa...
Sramota što ste izgubili ovu utakmicu koju je u hali posmatrao trocifren broj navijača i nabio nivo decibela jednak onom na prijemnom ispitu za faks...u hali ih spiker zabavlja...
Posle nama nešto pričate Lokomotiva,Makabi,PAO,Laboral pa čak i Lijetuvos su bogovi košarke za ove kijevske amatere.

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!

objektivno realan

pre 10 godina

Neko iz cetvrtog sesira dobije partizan a neko kuban.....
(milan, 31. oktobar 2013 20:33)

Neko dobije FMP 87:84, a neko demontira 82:54.

Buzz

pre 10 godina

Резултат је добар за реванш!!!Али опет све је то слабо кад год играмо на гостујућим теренима.Некако ми се чини да немамо то констатност поготов кад играмо ван свог огњишта.То је највећи проблем које би морало да се некако реши на неки начин.

Бане

pre 10 godina

Kakav, bre, Budiveljnik? BuĐiveljnik nakantao partizane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 31. oktobar 2013 20:37)

Гледај ти своји клубић са шљаке сутра пантеру како ће бити накантан од великог ПАО!Уместо што се исмејаваш и лечиш фрустрације овде на вестима које те се не тичу.

PeraQ

pre 10 godina

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.
(vlajzi, 31. oktobar 2013 20:39)

Ali vi ste "mocna institucija" koja je mucila "strasnu" Barselonu sa jos strasnijim sutem sa linije slobodnih bacanja 8/19 i za vas koji imate pola igraza iz zemlje evropskih prvaka Lavrinovic, solidni (tvoje reci) Amerikanci i neki tamo Ukrajinci ne bi smeli da budu problem. Problem je u stvari sto ste vi bili previse sigurni u pobedu a ovamo na kraju gace odose dole. Toliko o "instituciji"...

Koji ste sad pa vi? Debitanki?

pre 10 godina

Gubio je on čak i od FMP bitke ali ne i rat. Navijači koje niko nezna u Evropi, treba prvo da se predstave pa onda komentarišu.

Kadu

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Gledas li ti prijatelju sta Fenerbahce radi sa CSK??? Da gledas ne bi lupao gluposti kako mi mozemo da ih dobijemo. Svi ti klubovi koje si naveo igraju u jednoj sasvim drugoj dimenziji i glupo je pisati bajke. Realnost je sasvim drugacija. Nadam se plasmanuu u TOP16, ali put moramo traziti na drugom mjestu, tj. u gostima Nanteru i kod kuce sa ovim mudracima sto su nas dobili veceras. E sad, ako se omakne neka pobjeda - ne bi bilo lose. Realno govoreci - bice vrlo tesko. Sa Muslijem i Gagicem na poziciji centra - nemoguca misija. Sutra Zvezda... nadam se da ce dobiti Panatanaikos!!! Naprijeed Crveno Bijeli!!!

MUsa Express

pre 10 godina

Kad bolje razmisim, sve ovo nekako losije i losije izgleda, iz godine u godinu...
Rezultati su otprilike isti, ali igra je truba kod svih..

Iz ove perspektive mi nekadasnji centar Partizana, koga prozvase "Drvo" , izgleda kao okretan i fleksibilan igrac.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Pazi ovoga,partizan dobija kuci 2 od 3 utakmice protiv barcelone,fenera,cska
Auuuuuu,fener otpisi,tu gubite glatko
Znaci barsu i cska tucete,e da vidim i to cudo
Dominantni jeste u regionu,ali daleko je euroliga

Labud

pre 10 godina

Pazi ovo beogradsko predgradje se podsmeva INSTITUCIJI koje je izgubilo od kijevskog predgradja. Sta je 1 poraz naspram 12 uzastopnih gledanja ne svog tima vec Partizana u EL. Smej se Limenko, smeje se i Dule deceniju sa trofejima svako leto

anti tank

pre 10 godina

nije mi jasno zasto se javljaju "ko ste vi j....e uopste" navijaci iz zeleznika
(VASA, 31. oktobar 2013 21:02)

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...

pavle

pre 10 godina

Je l gledate, panteri? :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brat Grimm, 31. oktobar 2013 18:23)
Ne, vec ugledah naslov poraz partizana pa rekoh da se prepucavamo malo :)

mladen

pre 10 godina

Utakmica izgubljena kod rezultata 64 62 za Partizan tri napada nismo dali kos a mislim da je Dule trebao zvati tajm aut da ih razdrma...

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...

loznica

pre 10 godina

Molim vas da ne objavljujete snimljene komentare Čovketove, koje ima svaki istinski ljubitelj košarke u Srbiji. Ma, osvojite nešto pa kokodacite do mile volje, skinucu kapu sa dužnim poštovanjem, jer ovako je više monotono.

duledudule

pre 10 godina

ja navijam za zvezdu,a timovi kao sto je ovaj budivelink koji imaju ovako tuzne pozorisne navijace nebi trebalo da igraju evroligu.

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

brasa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da od vremena Mute Nikolica i njegovih perjanica: Berica, Brkica, Drobnjaka, Lukovskog, Tomasevica, Cubrila,... KK Partizan boluje od decijih bolesti, pada koncetracije u momentima kada utakmicu treba prelomiti i totalnog pada u finisu meca. Da li neko sa tom decom radi na psiholoskom aspektu? Ima li ko da im naostri m..., a pri tom da im i mozak radi? Ili jednostavno ta dva ne mogu zajedno?

grobar

pre 10 godina

Jbg stigao ih je umor ovo smo trebali da dobijemo ali sta je tu je sad,previse neiskoriscenih prilika i na kraju je stigla kazna..momcima svaka cast a Musli i Gagic moraju MNOGO bolje,Budivelnik uopste nije naivna ekipa namucise veliki CSKA a i Fener.. IDEMO DALJE!!!

Batko

pre 10 godina

Grobara,aj sad sa čika Duletom ,na kolektivno spavanje,pa ih možda i pobedite u Pioniru !!
Vi dominirate ! Vi ste institucija ! vi ste šmekeri !! buhahahahaha

objektivno realan

pre 10 godina

Opušteno, treba nam +6 u Pioniru, a bice +20. Nanter smo odradili, ovi sto kmeče kako nam je grupa laka, dobice lekcije tamo u aprilu, maju, junu.

niko vazan

pre 10 godina

Naravno da sam razocaran, moglo je bolje, trvda utakmica, ali ljudi ovaj Lovernj je tezak panj, i protiv Barselone i veceras, covek ne moze da se pokupi, strasno, samo mi dize pritisak... Docice oni u Pionir, dobicemo ih, nisu nista kvalitetniji od nas. Fali nam jedan pravi "teski" centar, ali opet kad se nema para i ovo nije lose, Bertans nam treba k'o leba.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Sa jednim centrom umesto Gagica i sa Betansom ovo bi bilo i te kako dobro ! Nasa prednost u ovoj grupi nad Budevilnikom i Nanterom,jeste ta sto mi mozemo da dobijemo kuci sigurno dve utakmice nad Fenerom,Barsom i CSKA tako da nam pobede na strani nece ni trebati ! Kljucno je dobiti sto vise utakmica kuci ! Dobro je sto Budevelnik i Nanter vec imaju po jedan poraz kod kuce od Fenera tj. CSKA iz Moskve ! Na komentare komsija necu da se obazirem,njihovo i jeste samo da nas mrze i to je to !

magic

pre 10 godina

Najurite GAGICAAAAAAAAAAA jednom vise,Musliju dajta sansu jos 1-2 utakmice i ako nastavi ovako i njega zajedno i za te pare dovesti jednog dobrog,a dati sanse Salicu i Milutinovu jer su sigurno bolji od ove TARABE.Pa zivce su nam iskidali,DOKLE VISEEEEEEEEEE to da trpimo

krajisnik

pre 10 godina

institucijo,eto vam EL.iskustvo,Dule majstore spomeni budzet na konferenciji i ministra nekog,ma sve sto se sjetis jer nije do tebe vec do vlade u sjenci

Fox

pre 10 godina

Podrska od jednog Zvezdasa! Zao mi je sto mnogi Partizanovci dolaze da nas ismevaju kada mi izgubimo. Treba biti covek, nebitno za koga navijas. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne postidi! Pozdrav, bice bolje.

sasa

pre 10 godina

Uprkos porazu mislim da je ovo dobar rezulatat za Partizan, 5 razlike Partizan ce kao od sale da nadoknadi u Areni, po mom misljenju bice slicno kao sa Nanterom.

antiSPS

pre 10 godina

dobro , ko je na kraju pobedio, da ne pise rezultat pomislio bi da su ovi ......., osvojili ligu prvaka, krivac tamo neki itd, a ko je zasluzan DV

queen

pre 10 godina

e moj partizan gubis od ekipa kojim ni ime ne znam da izgovorim,imam osecaj kad njih ne mogu da dobiju da bi se strasno namucili na strani i protiv petlica real madrida,zar je moguce da je ova ekipa bas ovoliko limitirana kad igra na strani,nikog zivo ne mogu da pobede,ja mislim da bi bilo problema i protiv neke africke ekipe

Vule

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ali pored bivšeg NBA igrača koji se zove De Juan Summers, izgleda da po ljudima iz evrolige postoje i De An Musli, kao i Dari Us Lavrinovič...

Kapetan Esid

pre 10 godina

Pored ovih simpatizera CZV se ne može živeti, sad smo im mi na nivou Evrokupa, zezate, a? Nemate pojma šta je uopšte Evroliga, ajde pobedite nekog pa pričajte. Što se tiče utakmice, kao i tima uopšte, imamo mnogo slabe centre...

vlajzi

pre 10 godina

Mocni Budjaveljnik... Tako li se zovu? Ekipa koja bi se u ABA ligi birila za opstanak. (vs, 31. oktobar 2013 19:45)

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.

Ko o cemu...

pre 10 godina

A vi se nama smejete jer gubimo od dve ozbiljne ekipe uz sa neverovatnim procentom suta za 3, Ma sta vas briga, i onako ce sutra biti najbitnije da mi izgubimo, onda ce vam se vratiti osmeh na lice.

vlajzi

pre 10 godina

Koji ste vi komedijasi, samo kod kuce igrate dobro. (Talbot, 31. oktobar 2013 19:39)

Vi (kako god da se zovete) ne znate nista ni kuci... :D

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Steta za partizan, imali su sanse. Ovo je bila dobra prilika da se 80% osigura top16, izgubili su od mozda najlosije ekipe u EL, koja ima samo Lavrinovica koji je pokazao da su Musli i Gagic suvi prosek...

game over

pre 10 godina

kako vidim ovde su svi uspeli u životu napravili sportske karijere i sada imaju veliko iskustvo da komentarišu igrače a verujem da 100%sve su to neka deca i neki od 100kg pa naviše Sto neznaju da trče ali ipak oni bi to bolje!!Daj ostavite se glupih komentara izgubili smo pa šta protivnik jeste nepoznat ali nije naivan čim ima 5 amera i jednog Lavrinovica koji mesečno zaradi koliko svi ovde Sto komentarišu i nazivaju ih neznalica za godinu dana!!!

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Ma nije Lavrinovic krivac. Iskljucivi krivci ovog puta su bukova drva (Gagic i Musli).. Iskreno, odavno nisam gledao jadnije centre u Partizanu od ove dvojice.

Maximus

pre 10 godina

Znaci i Gagic i Musli su nevidjene cepanice!! Da nemogu loptu u kos da ubace, nemogu da verujem. Pa sa ovakvim centrima nemogu do izrazaja da dodju igracine kao Milosavljevic, Boganovic i Kinsi. Za bilo kakav uspeh u EL, pod hitno kvalitetan centar. Obojcu bi zamenio za jednog kvalitetnog centra. Ovoj dvojci ni Bog nemoze da pomogne, a kamoli Dule Vujosevic.

goran

pre 10 godina

Nivo Čelendž kupa. (tumba(s), 31. oktobar 2013 20:34)

Postujem tvoje misljenje. Ti bolje od nas znas koji je nivo Celenc kupa, mi nikad to nismo igrali.

aleksandar

pre 10 godina

Jeste ovaj musli nevidjeni pajser,ali ne mogu da ga otpuste jer ce ga neko nagovorio da tuzi partizan,gangula je bar dobar u odbrani.sve u svemu-samo jedan TIM

Batko

pre 10 godina

Jel i ovo sanjao Martin L. King??!! xexexe.. mrzi me da kopiram vase "šmekerske i duhovite" komentare,vaš loženje nakon "časova ljubavi u Pioniru" !!...a da,vi ste navikli da igrate u "paklu Pionira" ,a ne u Narodnom pozorištu u Kijevu !! smešni ste do neba i nazad .. INSTITUCIO !!! xexexexexe

moro

pre 10 godina

Pamucne ruke Muslija, tvrdi sut Bakija, povredjeni Vesterman sa teskim kretnjama i Bogdadanovic koji prvo istelefonira pre nego sto odluci sta ce sa loptom i to vam je to. Za pobedu su potrebna kao i protiv Barse malo veca m..a! Bice bolje u Beogradu.

Goran

pre 10 godina

Sta da se radi, ne mozemo svake sezone ocekivati cuda od Partizana! Mnogo nam fali Bertans a zamenu za njega nemamo, nema veze, bice bolje!

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1, sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Boze dragi, em nepismen (delie?) em ne zna ni da broji!

Kako sada da ti kazem da vi cim protivnicka ekipa sutne bar slobodna bacanja preko 50% vi nemate sanse, kad su procenti za tebe spansko selo!?

Ali sve u svemu dobro je sto je Lavrinovic krivac, posto sam se uplasio da kao po obicaju "nacitanom" krivac ne bude Zvezda...

Ccccc, Budivelnik...

Notorius

pre 10 godina

Kako se tastature kod grobara uvek pokvare kada partizan igra i izgubi ali kada igra Zvezda tako su aktivni kakva radost i zelja da se pisu komentari....Fascinantni ste...

spurs19

pre 10 godina

frenky, nema veze što vam nisu ubacili 70 poena... a ne ipak jesu!
Opet nema veze vi sigurno pobeđujete Budivelnik, ko je ikada čuo za te amatere... ali ipak ne!!!
KRKAnje u dvorani Budivelnika...amateri...

Партизановац

pre 10 godina

@Zvezdas

Браво царе! Да су сви навијачи у овој земљи као ти, где би нам био крај...

Talbot

pre 10 godina

Vesterman je dno, nije on nista napredovao, taj covek pojma nema i dalje gubi lopte kao sto je to radio prosle godine, covek nas unistava.

Grobari tastatura

pre 10 godina

Ja sam zbunjen totalno, a dominacija protiv prejakog Nantera?! Ama bre ovo je neka namestaljka, institucija da izgubi od Ukrajinaca? Sve je to namesteni i poraz protiv Krke je namesten.

Sajonac

pre 10 godina

Jutros citam komentare grobara kako ce razbiti ukrajince, kako nikad nisu culi za njih, nipodastavali protivnika, za trenera pisali kako nikad nije trenirao ozbiljnu ekipu vec samo amatere. E pa taj amater je doktor kosarke za vaseg cenjenog Vujosevica, a ti amateri su jaci od vas. Sramite se, brukate Srbiju. Da vas vidim sad? Kako to da vi sampioni Aba lige izgubite od anonimusa?

vojkan

pre 10 godina

Koja je taraba ovaj Gagic, cccccc... za njega je cak i Raduljica igracina!
Da Partizan ima jos samo jednog centra, uz Lovernja, ubijao bi sve zivo... ovako s ovom tarabom u reketu, tesko!

vlajzi

pre 10 godina

Aaaaaaaa, ni zrnce srece veceras!!! Uvek nas krene sut protiv raspale komsinice i njih trpamo kad stignemo, a sad u ozbiljnoj utakmici - nece, pa nece!!!!!!
Ali dobro, samo je 5 razlike, u Beogradu protiv onih +30 minimum, tako da top16 ne dolazi u pitanje. Pozzz

Sale Jagodina

pre 10 godina

Gagić-drvena truba.Musli-obična truba.Ja da sam trener kaznio bi igrača sa 500 eura ko da Gagiću loptu van reketa.Kao da je bacio u publiku.

Fleki

pre 10 godina

Dr Duleta zatvoriti u Pionir ,a pomocnog trenera na gostovanja.Pa nismo u euroleague pobedili u gostima gotovo tri godine zbog pogubne taktike i odugovlacenja u napadu koju Dule forsira na gostovanjima. Ni sa CSKA nije nikog mogao da dobije u gostima.

ajd sad...

pre 10 godina

steta. razbio nas je lavrinovic jer je partizan tu najtanji. ali tri izradjene akcije za trojku lovernja -to mi nije jasno. i jos tri -cetiri suta sto u izasla iz kosa...

Nislija

pre 10 godina

Gledam utakmicu na netu i slusam i ne mogu da verjum....ladno se cuju neki likovi kako vredjaju Vujosevica....da li toliko kompleksas mozes da budes da odes na utakmicu koju igra Partizan da bi vredjao trenera?

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Imamo jako tanku klupu za Evro ligu i ovaj rezultat u gostima protiv višestruko skupljeg tima je sasvim solidan! Ne znam je li Bezbradica toliko gori igrač od Đekića kad mu Dule nikako ne daje šansu,pogotovo što nemamo ni jednu klasičnu četvorku!?

rax gravedigger

pre 10 godina

E pa Dule, ne mogu oni da nam daju 20 sansi da ih dobijemo. 2,3 i to je to. Trebalo je ovo da dobijes na iskustvo. Ali sta je tu je, idemo dalje. Mislim da su i Vesterman i Musli odigrali ubedljivo najgoru utakmicu za Partizan u karijeri.

Nikola

pre 10 godina

Ovaj Budiveljnik i Nanter su ekipe na nivou ABA ligasa i to prosecnih. Znam da je bilo price da ova ekipa ima budzet oko 10 miliona dolara ali ja ne mogu da shvatim koga oni toliko placaju. Imaju Lavrinovica koji je sam veceras dobio Partizan i dva solidna Amera. Realno, bila bi sramota da Partizan u ovakvoj grupi ne prodje dalje!

Balavo mace

pre 10 godina

Nije mi jasan Vujosevic ponekad.Drzi Bogdanovica na klupi a momak mu je najstandardniji igrac od pocetka sezone!Zasto se vise ne forsira Salic umesto Lovernja koji kao da nije isti igrac od prosle godine?Dokle vise da cekamo Gagica?POD HITNO CENTAR I PLEJ!

janez

pre 10 godina

Lavrinovic nam nabije preko 20 poena, dok Gagić i Musli zevaju pod košem.Sa ovakvim centrima možemo samo Aba ligu da igramo, Euroligu sigurno ne.

joca

pre 10 godina

Steta,ovo je bila velika sansa!Ali nema veze,ja mislim da ako Partizan zaustavi Lavrinovica u Beogradu ima velike sanse.Neverovatno je kako su neke lopte posle suta Partizana izlazile iz kosa.Nije se dalo,ali Partizan mora da prodje,ima veci kvalitet i od Nantera i Budiveljnika.

Lepi_Fika

pre 10 godina

Dobro je rekao trener Budivelnika da od njih zavisi i da se Partizan nista ne pita.Eto koliko vas postuju i koliko ste vazni u Evropi hahaha.Na kraju rutinska pobeda ovih anonimusa

BB13

pre 10 godina

Molim navijace FMP da ne komentarisu vesti vezane za Partizan i pricaju kako imaju tezu grupu, stvarno postaje previse jadno. Umislili da znaju mnogo toga o kosarci pa izigravaju velike umove, a do pre 3 godine nisu znali za taj pojam.

nik

pre 10 godina

od muslija i gagića jedan solidan igrač ne bi ispao... ovo je bruka na poziciji centra... budivelnik zalutala ekipa u el a i od takvih gubimo

SaleBG

pre 10 godina

Steta. Ovo je bila velika prilika da pobedimo direktnog protivnika za sledecu fazu. Budiveljnik nista posebno, ali su crno-beli odigrali ispod nivoa u odredjenim elementima i periodima utakmice. Nadam se da nas ovaj poraz nece skupo kostati na kraju regularne sezone. Mnogo mi je krivo da igraci nisu ulozili jos malo energije i pobedili.

http://www.worldofbasketball.org

jsd jadnici

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1 sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Pa vi ne umete ni da brojite hahaha. A otkad sportklub pušta amaterski sport? Ljudi moji koja košarka!

Juzni vetar

pre 10 godina

Ja se iskreno nicemu veceras nisam ni nadao. Dusko je rekao da je Budiveljnik apsolutni favorit i ja mu verujem. Ipak on najbolje zna.

fifi

pre 10 godina

Bogdanovic ce postati veliki igrac ako ovako nastavi
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (lee, 31. oktobar 2013 19:05)

Bogdanovic i Vesterman igraju roviti da ne kazem povredjeni a kakav ce igrac biti to ti znas jako dobro kada vas puni trojkama sa 8 metara. Toliko.

zoran

pre 10 godina

Sta Musli i Gagic traze u kosarci, to samo Bog zna. Zaista su misteriozni putevi Boziji.

Pratim kosarku dovoljno dugo vremena da mogu reci kako se na ansem kosharkashkom nebu (racunam celu bivsu Jugoslaviju) nisam video dva slabija centra od pomenute dvojice. Sta je Partizan Bogu zgresio da se obojica nadju u crno-belom timu, ne znam, ali ovo je jezivo gledati njih dvojicu kako ,nazovi, igraju basket. Sa njima u jednom timu , jednostavno je nemoguce pobediti. Stavite ih u Lejkerse i ovi se nece sastaviti.

NastyB

pre 10 godina

Recite coveku sa sportklub-a da je Terens!
(Nikola, 31. oktobar 2013 18:14)

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.

Bane

pre 10 godina

Ovo je sramota ali stvarno !! Gubi partizan debilno i pocetnicki lopte,dozvoljavaju bezbroj skokova u napadu , koseve u zadnjim sekundama napada i slicne gluposti !! Lavrinovic pravi majmune od njih ali bukvalno .. jel se bese stalno prica o tome da su centri snaga partizana ? Koji centri ? Ovaj gagic i musli su mizerni i smesni ne treba da igraju ni za mega vizuru , a i lovernj sutira trojke kao moj retardirani ortak i nikakva korist od njega na pola utakmica ... Prava tuga .. milosavljevicu kinsiju i bogdanovicu jedino svaka cast..

Nikola

pre 10 godina

Kakvu ekipu vi niste uspeli da pobedite. Pa ovi ne mogu ni halu da napune. Dobro znam da im u goste nije dosao neki gigant, nego klub iz predgradja, ali ovo je sramota, pa Euroliga je, mora se hala napuniti.

mickovr

pre 10 godina

Nista strasno! Mali premor od silnih putovanja. Ovi su se bukvalno nudili da budu pobedjeni ali...
Bice sve to kako valja. A ova razlika se moze lako nadoknaditi u BG.

Mudrac

pre 10 godina

Blago receno katastrofalno izdanje... Centri su nam balvani, osim Lovernja - njemu svaka cast. Musli bi bio bolji da smo igrali sa cetvoricom umjesto i njega. Gagic se trudi ali je zelen. Salic i Milutinom su izmislili kosarku za Muslija. Partizan bez ideje, bez ijedne akcije, bez skoka... mnogo lose. Pricajte sta hocete, ali je ovo zaista bilo porazavajuce. Treca cetvrtina mi je vratila nadu, ali smo opet bili losi u odbrani, o napadu da ne govorim. Pa ne mogu samo Milovavljevic i Kinsi da igraju kosarku... i Bogdan naravno. Gdje su ostali? Sta je ovo? Ja sam svjestan da je ovo EL, ali kad vidim onu Muslijevu debilsku facu place mi se. Mozda mu treba reci da ovo nije bocanje nego kosarka ma koliko god bio najbolji junior i sta ja znam sta jos...

brainiac

pre 10 godina

Nekoliko su razloga zasto smo izgubili:

1) Ovi njihovi ne umeju da promase slobodno bacanje
2) Nemamo centra
3) Nemamo centra
4) Nemamo centra
5) Nemamo centra

mica

pre 10 godina

Запитајте се КО је уопште Будивељник хехе, клуб који вероватно први пут учествује у ЕЛ. И Партизан "институција" који више од 2 год. никога није победио на страни у ЕЛ. Мада много ми свиђа Богдановић, биће велики играч.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Ovaj Partizan igra u grču, ukrućeno, tvrdih ruku. Nije bila ni jedna kontra....Westerman, Gagić. Musli, Lovern, Dalo.... loši. Dobro je ipak što je, protiv objektivno skromnog protivnika, bilo samo - 5, što se, u slučaju kruga, može stići.

ne verujem...

pre 10 godina

Budiveljnik : "evo, dobijte nas."
Partizan : "cekaj da probamo da izgubimo"

I uspjeli su...inace, kanta od ekipe, verovatno jedna od najgorih u EL ove godine. Dok ne pocnu ovakve ekipe da dobijaju, nista nece napravit znacajnije.

Aman zaman

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

U kom univerzumu ti zivis? Pa sutra nece biti u ovo vreme 3 komentara kao na ovoj vesti u ovo vreme vec 200 komada, puna mrznje zlobe, vredjanja, zajedljivih komentara...

darkan

pre 10 godina

sta je bre gani sta odma komentarisete sta ko da mi neznamo da nas mrzite dali je moguce da vam nije jasno videcete kad ga udarijo brzi voz

Heroes

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ti ocigledno zivis na mesecu kada ocekujes od iskompleksiranih da daju podrsku sutra...

Batko

pre 10 godina

Institucija Ukrajine vodi protiv institucije Srbije "sa 2 razlike" ! Kakav meč,kakva košarka! Ovo ni u NBA nema! Ovakvi časovi ljubavi i košarke su retkost ! Ovo ni Martin L. King ne može da sanja !!....majko mila kako ste vi smešni kao pojave !

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Vise ima gledaoca na utakmicama beton lige u Maloj Mostanici nego na Evroligi u Kijevu. I posle kao prave problem Radnickom ili Igokei sto nemaju halu od 10 hiljada...

Niks

pre 10 godina

eceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ahahha grobari ce sutra da budu uz PAO, svrati sutra na vest Zvezde, pa ces da vidis kako ce da budu uz nas....

zzz

pre 10 godina

Previse primljenih poena u prvom poluvremenu,ali sam siguran da ce dr Dule da vrati stvari na svoje mesto u drugom.
Samo hrabro momci,bolji smo!
IDEMO DO POBEDE I TOP16!

JocaBoca

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !
(Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Iskreno, baš me briga za vas, ma koji to "vi" bili...

viktor011

pre 10 godina

au,pa jel moguce da gospodari univerzuma,institucija,magija,Dule carobnjak,nacionalno blago,itd...itd...muku muci sa nekakvim Budjiveljnikom.....a kidali se sa Barsom,Makabijem,Cska i ostalim velikanima na jednu loptu.....hehehe...

Novosadjanin.

pre 10 godina

I ako su vasi komentari o Zvezdi 99% negativni, zelim vam da pobedite veceras, ne mogu da gledam jer odoh na cas iz English-a ;)
Ipak se srpski klub, branite slavnu istoriju zemlje koja je najuspesnija u istoriji kosarke sto se tice evropskih i svetskih prvenstava.

Zvezdas

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !

Zvezdas

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !

nik

pre 10 godina

od muslija i gagića jedan solidan igrač ne bi ispao... ovo je bruka na poziciji centra... budivelnik zalutala ekipa u el a i od takvih gubimo

jsd jadnici

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1 sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Pa vi ne umete ni da brojite hahaha. A otkad sportklub pušta amaterski sport? Ljudi moji koja košarka!

vlajzi

pre 10 godina

Mocni Budjaveljnik... Tako li se zovu? Ekipa koja bi se u ABA ligi birila za opstanak. (vs, 31. oktobar 2013 19:45)

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.

vojkan

pre 10 godina

Koja je taraba ovaj Gagic, cccccc... za njega je cak i Raduljica igracina!
Da Partizan ima jos samo jednog centra, uz Lovernja, ubijao bi sve zivo... ovako s ovom tarabom u reketu, tesko!

Партизановац

pre 10 godina

@Zvezdas

Браво царе! Да су сви навијачи у овој земљи као ти, где би нам био крај...

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Vise ima gledaoca na utakmicama beton lige u Maloj Mostanici nego na Evroligi u Kijevu. I posle kao prave problem Radnickom ili Igokei sto nemaju halu od 10 hiljada...

Aman zaman

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

U kom univerzumu ti zivis? Pa sutra nece biti u ovo vreme 3 komentara kao na ovoj vesti u ovo vreme vec 200 komada, puna mrznje zlobe, vredjanja, zajedljivih komentara...

Nislija

pre 10 godina

Gledam utakmicu na netu i slusam i ne mogu da verjum....ladno se cuju neki likovi kako vredjaju Vujosevica....da li toliko kompleksas mozes da budes da odes na utakmicu koju igra Partizan da bi vredjao trenera?

Heroes

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ti ocigledno zivis na mesecu kada ocekujes od iskompleksiranih da daju podrsku sutra...

Niks

pre 10 godina

eceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ahahha grobari ce sutra da budu uz PAO, svrati sutra na vest Zvezde, pa ces da vidis kako ce da budu uz nas....

objektivno realan

pre 10 godina

Opušteno, treba nam +6 u Pioniru, a bice +20. Nanter smo odradili, ovi sto kmeče kako nam je grupa laka, dobice lekcije tamo u aprilu, maju, junu.

Batko

pre 10 godina

Institucija Ukrajine vodi protiv institucije Srbije "sa 2 razlike" ! Kakav meč,kakva košarka! Ovo ni u NBA nema! Ovakvi časovi ljubavi i košarke su retkost ! Ovo ni Martin L. King ne može da sanja !!....majko mila kako ste vi smešni kao pojave !

Fox

pre 10 godina

Podrska od jednog Zvezdasa! Zao mi je sto mnogi Partizanovci dolaze da nas ismevaju kada mi izgubimo. Treba biti covek, nebitno za koga navijas. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne postidi! Pozdrav, bice bolje.

viktor011

pre 10 godina

au,pa jel moguce da gospodari univerzuma,institucija,magija,Dule carobnjak,nacionalno blago,itd...itd...muku muci sa nekakvim Budjiveljnikom.....a kidali se sa Barsom,Makabijem,Cska i ostalim velikanima na jednu loptu.....hehehe...

Apache

pre 10 godina

ajte kući, ne brukajte srbiju više.
(cigan, 31. oktobar 2013 19:50)
Jad ti se odmrzne klub pokazacete se u evropi a dotle navijajte za fmp.

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

Lepi_Fika

pre 10 godina

Dobro je rekao trener Budivelnika da od njih zavisi i da se Partizan nista ne pita.Eto koliko vas postuju i koliko ste vazni u Evropi hahaha.Na kraju rutinska pobeda ovih anonimusa

duledudule

pre 10 godina

ja navijam za zvezdu,a timovi kao sto je ovaj budivelink koji imaju ovako tuzne pozorisne navijace nebi trebalo da igraju evroligu.

Ko o cemu...

pre 10 godina

A vi se nama smejete jer gubimo od dve ozbiljne ekipe uz sa neverovatnim procentom suta za 3, Ma sta vas briga, i onako ce sutra biti najbitnije da mi izgubimo, onda ce vam se vratiti osmeh na lice.

MANEMANE

pre 10 godina

Institucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!

brainiac

pre 10 godina

Nekoliko su razloga zasto smo izgubili:

1) Ovi njihovi ne umeju da promase slobodno bacanje
2) Nemamo centra
3) Nemamo centra
4) Nemamo centra
5) Nemamo centra

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...

loznica

pre 10 godina

Molim vas da ne objavljujete snimljene komentare Čovketove, koje ima svaki istinski ljubitelj košarke u Srbiji. Ma, osvojite nešto pa kokodacite do mile volje, skinucu kapu sa dužnim poštovanjem, jer ovako je više monotono.

krajisnik

pre 10 godina

institucijo,eto vam EL.iskustvo,Dule majstore spomeni budzet na konferenciji i ministra nekog,ma sve sto se sjetis jer nije do tebe vec do vlade u sjenci

MUsa Express

pre 10 godina

Kad bolje razmisim, sve ovo nekako losije i losije izgleda, iz godine u godinu...
Rezultati su otprilike isti, ali igra je truba kod svih..

Iz ove perspektive mi nekadasnji centar Partizana, koga prozvase "Drvo" , izgleda kao okretan i fleksibilan igrac.

pavle

pre 10 godina

Je l gledate, panteri? :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brat Grimm, 31. oktobar 2013 18:23)
Ne, vec ugledah naslov poraz partizana pa rekoh da se prepucavamo malo :)

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Sa jednim centrom umesto Gagica i sa Betansom ovo bi bilo i te kako dobro ! Nasa prednost u ovoj grupi nad Budevilnikom i Nanterom,jeste ta sto mi mozemo da dobijemo kuci sigurno dve utakmice nad Fenerom,Barsom i CSKA tako da nam pobede na strani nece ni trebati ! Kljucno je dobiti sto vise utakmica kuci ! Dobro je sto Budevelnik i Nanter vec imaju po jedan poraz kod kuce od Fenera tj. CSKA iz Moskve ! Na komentare komsija necu da se obazirem,njihovo i jeste samo da nas mrze i to je to !

queen

pre 10 godina

e moj partizan gubis od ekipa kojim ni ime ne znam da izgovorim,imam osecaj kad njih ne mogu da dobiju da bi se strasno namucili na strani i protiv petlica real madrida,zar je moguce da je ova ekipa bas ovoliko limitirana kad igra na strani,nikog zivo ne mogu da pobede,ja mislim da bi bilo problema i protiv neke africke ekipe

goran

pre 10 godina

Nivo Čelendž kupa. (tumba(s), 31. oktobar 2013 20:34)

Postujem tvoje misljenje. Ti bolje od nas znas koji je nivo Celenc kupa, mi nikad to nismo igrali.

PeraQ

pre 10 godina

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.
(vlajzi, 31. oktobar 2013 20:39)

Ali vi ste "mocna institucija" koja je mucila "strasnu" Barselonu sa jos strasnijim sutem sa linije slobodnih bacanja 8/19 i za vas koji imate pola igraza iz zemlje evropskih prvaka Lavrinovic, solidni (tvoje reci) Amerikanci i neki tamo Ukrajinci ne bi smeli da budu problem. Problem je u stvari sto ste vi bili previse sigurni u pobedu a ovamo na kraju gace odose dole. Toliko o "instituciji"...

Labud

pre 10 godina

Pazi ovo beogradsko predgradje se podsmeva INSTITUCIJI koje je izgubilo od kijevskog predgradja. Sta je 1 poraz naspram 12 uzastopnih gledanja ne svog tima vec Partizana u EL. Smej se Limenko, smeje se i Dule deceniju sa trofejima svako leto

mladen

pre 10 godina

Utakmica izgubljena kod rezultata 64 62 za Partizan tri napada nismo dali kos a mislim da je Dule trebao zvati tajm aut da ih razdrma...

spurs19

pre 10 godina

Partizanova igra večeras na nivou Evročelendž kupa...
Sramota što ste izgubili ovu utakmicu koju je u hali posmatrao trocifren broj navijača i nabio nivo decibela jednak onom na prijemnom ispitu za faks...u hali ih spiker zabavlja...
Posle nama nešto pričate Lokomotiva,Makabi,PAO,Laboral pa čak i Lijetuvos su bogovi košarke za ove kijevske amatere.

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!

Novosadjanin.

pre 10 godina

I ako su vasi komentari o Zvezdi 99% negativni, zelim vam da pobedite veceras, ne mogu da gledam jer odoh na cas iz English-a ;)
Ipak se srpski klub, branite slavnu istoriju zemlje koja je najuspesnija u istoriji kosarke sto se tice evropskih i svetskih prvenstava.

JocaBoca

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !
(Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Iskreno, baš me briga za vas, ma koji to "vi" bili...

Batko

pre 10 godina

Grobara,aj sad sa čika Duletom ,na kolektivno spavanje,pa ih možda i pobedite u Pioniru !!
Vi dominirate ! Vi ste institucija ! vi ste šmekeri !! buhahahahaha

Бане

pre 10 godina

Kakav, bre, Budiveljnik? BuĐiveljnik nakantao partizane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 31. oktobar 2013 20:37)

Гледај ти своји клубић са шљаке сутра пантеру како ће бити накантан од великог ПАО!Уместо што се исмејаваш и лечиш фрустрације овде на вестима које те се не тичу.

ne verujem...

pre 10 godina

Budiveljnik : "evo, dobijte nas."
Partizan : "cekaj da probamo da izgubimo"

I uspjeli su...inace, kanta od ekipe, verovatno jedna od najgorih u EL ove godine. Dok ne pocnu ovakve ekipe da dobijaju, nista nece napravit znacajnije.

Kapetan Esid

pre 10 godina

Pored ovih simpatizera CZV se ne može živeti, sad smo im mi na nivou Evrokupa, zezate, a? Nemate pojma šta je uopšte Evroliga, ajde pobedite nekog pa pričajte. Što se tiče utakmice, kao i tima uopšte, imamo mnogo slabe centre...

Grobari tastatura

pre 10 godina

Ja sam zbunjen totalno, a dominacija protiv prejakog Nantera?! Ama bre ovo je neka namestaljka, institucija da izgubi od Ukrajinaca? Sve je to namesteni i poraz protiv Krke je namesten.

Notorius

pre 10 godina

Kako se tastature kod grobara uvek pokvare kada partizan igra i izgubi ali kada igra Zvezda tako su aktivni kakva radost i zelja da se pisu komentari....Fascinantni ste...

aleksandar

pre 10 godina

Jeste ovaj musli nevidjeni pajser,ali ne mogu da ga otpuste jer ce ga neko nagovorio da tuzi partizan,gangula je bar dobar u odbrani.sve u svemu-samo jedan TIM

Kadu

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Gledas li ti prijatelju sta Fenerbahce radi sa CSK??? Da gledas ne bi lupao gluposti kako mi mozemo da ih dobijemo. Svi ti klubovi koje si naveo igraju u jednoj sasvim drugoj dimenziji i glupo je pisati bajke. Realnost je sasvim drugacija. Nadam se plasmanuu u TOP16, ali put moramo traziti na drugom mjestu, tj. u gostima Nanteru i kod kuce sa ovim mudracima sto su nas dobili veceras. E sad, ako se omakne neka pobjeda - ne bi bilo lose. Realno govoreci - bice vrlo tesko. Sa Muslijem i Gagicem na poziciji centra - nemoguca misija. Sutra Zvezda... nadam se da ce dobiti Panatanaikos!!! Naprijeed Crveno Bijeli!!!

Lafayette

pre 10 godina

Obradovic razbio Mesinu ...mislim da covek ima tikove kad cuje njegovo ime !!! Nanter bije Barsu u Blaugrani...mi ih bijemo "trijes"....to je Euroleague danas!Partizan placa ceh malom fondu igraca ,centri treba platu da zarade !Spoljna linija vise nego dobra ,Bogdan povredjen pod blokadom i Leo rovit !Jedva cekam da se vrati Milutinov mislim da su musli&gangula potrosili kredite !

Maximus

pre 10 godina

Znaci i Gagic i Musli su nevidjene cepanice!! Da nemogu loptu u kos da ubace, nemogu da verujem. Pa sa ovakvim centrima nemogu do izrazaja da dodju igracine kao Milosavljevic, Boganovic i Kinsi. Za bilo kakav uspeh u EL, pod hitno kvalitetan centar. Obojcu bi zamenio za jednog kvalitetnog centra. Ovoj dvojci ni Bog nemoze da pomogne, a kamoli Dule Vujosevic.

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

vlajzi

pre 10 godina

Nanter dobio Barsu ..vi dobili Nanter.. ma VI STE ŠAMPIONI !! (Batko, 31. oktobar 2013 23:02)

Da, i to 12tostruki uzastopni! A vi kako te???

Nikola

pre 10 godina

Ovaj Budiveljnik i Nanter su ekipe na nivou ABA ligasa i to prosecnih. Znam da je bilo price da ova ekipa ima budzet oko 10 miliona dolara ali ja ne mogu da shvatim koga oni toliko placaju. Imaju Lavrinovica koji je sam veceras dobio Partizan i dva solidna Amera. Realno, bila bi sramota da Partizan u ovakvoj grupi ne prodje dalje!

Grobar-España

pre 10 godina

Evo Nanter dobio Barsu u Blaugrani. Bice veselo u ovoj grupi. P.S. Inace Nanter krs ekipa po nekim strucnjacima. Koliko vidim moracemo da dobijemo sve u Pioniru i bar jednu na strani za siguran prolaz u top 16. Grupa je jaka ko zemlja.

Buzz

pre 10 godina

Резултат је добар за реванш!!!Али опет све је то слабо кад год играмо на гостујућим теренима.Некако ми се чини да немамо то констатност поготов кад играмо ван свог огњишта.То је највећи проблем које би морало да се некако реши на неки начин.

miki

pre 10 godina

Navijac sam partizana, ali ovaj Vujosevic me je po ko zna koji put izludio sa negovim odlukama, prosto je nevjerovatno da partizan za ovoliko godina igranja evrolege nije u stanju da odigra jednu dobru utakmica na strani protiv nekog direktnog konkurenta, i uvijek covjek ima opravdanje, prosto nevjerovatno, da niko ne smije nista da mu kaze, i zato on jedino moze da radi u partizanu, jer niko nece da drzi na klupi covjeka koji misli da sve zna, a za ovu pricu imam opravdanje, jer znamo svi kakvi su bili njegovi izleti u italiju i rusiju. Mnogo se brzo vracao kuci...

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Ma nije Lavrinovic krivac. Iskljucivi krivci ovog puta su bukova drva (Gagic i Musli).. Iskreno, odavno nisam gledao jadnije centre u Partizanu od ove dvojice.

magic

pre 10 godina

Najurite GAGICAAAAAAAAAAA jednom vise,Musliju dajta sansu jos 1-2 utakmice i ako nastavi ovako i njega zajedno i za te pare dovesti jednog dobrog,a dati sanse Salicu i Milutinovu jer su sigurno bolji od ove TARABE.Pa zivce su nam iskidali,DOKLE VISEEEEEEEEEE to da trpimo

brasa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da od vremena Mute Nikolica i njegovih perjanica: Berica, Brkica, Drobnjaka, Lukovskog, Tomasevica, Cubrila,... KK Partizan boluje od decijih bolesti, pada koncetracije u momentima kada utakmicu treba prelomiti i totalnog pada u finisu meca. Da li neko sa tom decom radi na psiholoskom aspektu? Ima li ko da im naostri m..., a pri tom da im i mozak radi? Ili jednostavno ta dva ne mogu zajedno?

petar cz

pre 10 godina

Barsa izgubila od nantera a posto je partizan pobedio nanter 30 razlike to znaci da je partizan najjaci klub u evropi...(za sve grobare koji se vode logikom mi smo igrali nabjednu loptu sa barsom,csk..)

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1, sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Boze dragi, em nepismen (delie?) em ne zna ni da broji!

Kako sada da ti kazem da vi cim protivnicka ekipa sutne bar slobodna bacanja preko 50% vi nemate sanse, kad su procenti za tebe spansko selo!?

Ali sve u svemu dobro je sto je Lavrinovic krivac, posto sam se uplasio da kao po obicaju "nacitanom" krivac ne bude Zvezda...

Ccccc, Budivelnik...

NastyB

pre 10 godina

Recite coveku sa sportklub-a da je Terens!
(Nikola, 31. oktobar 2013 18:14)

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.

Koji ste sad pa vi? Debitanki?

pre 10 godina

Gubio je on čak i od FMP bitke ali ne i rat. Navijači koje niko nezna u Evropi, treba prvo da se predstave pa onda komentarišu.

Juzni vetar

pre 10 godina

Ja se iskreno nicemu veceras nisam ni nadao. Dusko je rekao da je Budiveljnik apsolutni favorit i ja mu verujem. Ipak on najbolje zna.

....

pre 10 godina

Са онаквим балванима од центара тешко да можемо нешто да очекујемо више у евролиги..

Fleki

pre 10 godina

Dr Duleta zatvoriti u Pionir ,a pomocnog trenera na gostovanja.Pa nismo u euroleague pobedili u gostima gotovo tri godine zbog pogubne taktike i odugovlacenja u napadu koju Dule forsira na gostovanjima. Ni sa CSKA nije nikog mogao da dobije u gostima.

zoran

pre 10 godina

Sta Musli i Gagic traze u kosarci, to samo Bog zna. Zaista su misteriozni putevi Boziji.

Pratim kosarku dovoljno dugo vremena da mogu reci kako se na ansem kosharkashkom nebu (racunam celu bivsu Jugoslaviju) nisam video dva slabija centra od pomenute dvojice. Sta je Partizan Bogu zgresio da se obojica nadju u crno-belom timu, ne znam, ali ovo je jezivo gledati njih dvojicu kako ,nazovi, igraju basket. Sa njima u jednom timu , jednostavno je nemoguce pobediti. Stavite ih u Lejkerse i ovi se nece sastaviti.

Sajonac

pre 10 godina

Jutros citam komentare grobara kako ce razbiti ukrajince, kako nikad nisu culi za njih, nipodastavali protivnika, za trenera pisali kako nikad nije trenirao ozbiljnu ekipu vec samo amatere. E pa taj amater je doktor kosarke za vaseg cenjenog Vujosevica, a ti amateri su jaci od vas. Sramite se, brukate Srbiju. Da vas vidim sad? Kako to da vi sampioni Aba lige izgubite od anonimusa?

Mudrac

pre 10 godina

Blago receno katastrofalno izdanje... Centri su nam balvani, osim Lovernja - njemu svaka cast. Musli bi bio bolji da smo igrali sa cetvoricom umjesto i njega. Gagic se trudi ali je zelen. Salic i Milutinom su izmislili kosarku za Muslija. Partizan bez ideje, bez ijedne akcije, bez skoka... mnogo lose. Pricajte sta hocete, ali je ovo zaista bilo porazavajuce. Treca cetvrtina mi je vratila nadu, ali smo opet bili losi u odbrani, o napadu da ne govorim. Pa ne mogu samo Milovavljevic i Kinsi da igraju kosarku... i Bogdan naravno. Gdje su ostali? Sta je ovo? Ja sam svjestan da je ovo EL, ali kad vidim onu Muslijevu debilsku facu place mi se. Mozda mu treba reci da ovo nije bocanje nego kosarka ma koliko god bio najbolji junior i sta ja znam sta jos...

Tekelija

pre 10 godina

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.
(NastyB, 31. oktobar 2013 19:53)

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.

Што се текме тиче, Лавриновић или не, Партизан је ово морао да добије.
Добијао је раније екипе које имају више од једног јаког играча.

Наслађивање наших 'навијача' над поразом противничког, а домаћег клуба је стварно мозга без.
90% коментара се бави тим. И онда се питају што смо пропали на свим пољима... Кад нас не постоји ривалитет него чиста исконска мржња...

Vule

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ali pored bivšeg NBA igrača koji se zove De Juan Summers, izgleda da po ljudima iz evrolige postoje i De An Musli, kao i Dari Us Lavrinovič...

Libelula

pre 10 godina

Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.
Sta ti znaci polu? Polupismen? Nepismen?

BB13

pre 10 godina

Molim navijace FMP da ne komentarisu vesti vezane za Partizan i pricaju kako imaju tezu grupu, stvarno postaje previse jadno. Umislili da znaju mnogo toga o kosarci pa izigravaju velike umove, a do pre 3 godine nisu znali za taj pojam.

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

grobar

pre 10 godina

Jbg stigao ih je umor ovo smo trebali da dobijemo ali sta je tu je sad,previse neiskoriscenih prilika i na kraju je stigla kazna..momcima svaka cast a Musli i Gagic moraju MNOGO bolje,Budivelnik uopste nije naivna ekipa namucise veliki CSKA a i Fener.. IDEMO DALJE!!!

vlajzi

pre 10 godina

Koji ste vi komedijasi, samo kod kuce igrate dobro. (Talbot, 31. oktobar 2013 19:39)

Vi (kako god da se zovete) ne znate nista ni kuci... :D

sarajevo.ba

pre 10 godina

Pazi ovoga,partizan dobija kuci 2 od 3 utakmice protiv barcelone,fenera,cska
Auuuuuu,fener otpisi,tu gubite glatko
Znaci barsu i cska tucete,e da vidim i to cudo
Dominantni jeste u regionu,ali daleko je euroliga

objektivno realan

pre 10 godina

Neko iz cetvrtog sesira dobije partizan a neko kuban.....
(milan, 31. oktobar 2013 20:33)

Neko dobije FMP 87:84, a neko demontira 82:54.

anti tank

pre 10 godina

nije mi jasno zasto se javljaju "ko ste vi j....e uopste" navijaci iz zeleznika
(VASA, 31. oktobar 2013 21:02)

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Steta za partizan, imali su sanse. Ovo je bila dobra prilika da se 80% osigura top16, izgubili su od mozda najlosije ekipe u EL, koja ima samo Lavrinovica koji je pokazao da su Musli i Gagic suvi prosek...

Batko

pre 10 godina

Jel i ovo sanjao Martin L. King??!! xexexe.. mrzi me da kopiram vase "šmekerske i duhovite" komentare,vaš loženje nakon "časova ljubavi u Pioniru" !!...a da,vi ste navikli da igrate u "paklu Pionira" ,a ne u Narodnom pozorištu u Kijevu !! smešni ste do neba i nazad .. INSTITUCIO !!! xexexexexe

janez

pre 10 godina

Lavrinovic nam nabije preko 20 poena, dok Gagić i Musli zevaju pod košem.Sa ovakvim centrima možemo samo Aba ligu da igramo, Euroligu sigurno ne.

Balavo mace

pre 10 godina

Nije mi jasan Vujosevic ponekad.Drzi Bogdanovica na klupi a momak mu je najstandardniji igrac od pocetka sezone!Zasto se vise ne forsira Salic umesto Lovernja koji kao da nije isti igrac od prosle godine?Dokle vise da cekamo Gagica?POD HITNO CENTAR I PLEJ!

spurs19

pre 10 godina

frenky, nema veze što vam nisu ubacili 70 poena... a ne ipak jesu!
Opet nema veze vi sigurno pobeđujete Budivelnik, ko je ikada čuo za te amatere... ali ipak ne!!!
KRKAnje u dvorani Budivelnika...amateri...

Nenad

pre 10 godina

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...
(anti tank, 31. oktobar 2013 21:56)

Pa vama je tako malo potrebno ako neko misli da ste neki bitan faktor u sportu,pogotvo u kosarci.Ma s vama covek ne vredi ni da se raspravlja.Zivi u zabludama koliko god hoces.

joca

pre 10 godina

Steta,ovo je bila velika sansa!Ali nema veze,ja mislim da ako Partizan zaustavi Lavrinovica u Beogradu ima velike sanse.Neverovatno je kako su neke lopte posle suta Partizana izlazile iz kosa.Nije se dalo,ali Partizan mora da prodje,ima veci kvalitet i od Nantera i Budiveljnika.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Imamo jako tanku klupu za Evro ligu i ovaj rezultat u gostima protiv višestruko skupljeg tima je sasvim solidan! Ne znam je li Bezbradica toliko gori igrač od Đekića kad mu Dule nikako ne daje šansu,pogotovo što nemamo ni jednu klasičnu četvorku!?

sasa

pre 10 godina

Uprkos porazu mislim da je ovo dobar rezulatat za Partizan, 5 razlike Partizan ce kao od sale da nadoknadi u Areni, po mom misljenju bice slicno kao sa Nanterom.

darkan

pre 10 godina

sta je bre gani sta odma komentarisete sta ko da mi neznamo da nas mrzite dali je moguce da vam nije jasno videcete kad ga udarijo brzi voz

rax gravedigger

pre 10 godina

E pa Dule, ne mogu oni da nam daju 20 sansi da ih dobijemo. 2,3 i to je to. Trebalo je ovo da dobijes na iskustvo. Ali sta je tu je, idemo dalje. Mislim da su i Vesterman i Musli odigrali ubedljivo najgoru utakmicu za Partizan u karijeri.

mica

pre 10 godina

Запитајте се КО је уопште Будивељник хехе, клуб који вероватно први пут учествује у ЕЛ. И Партизан "институција" који више од 2 год. никога није победио на страни у ЕЛ. Мада много ми свиђа Богдановић, биће велики играч.

zzz

pre 10 godina

Previse primljenih poena u prvom poluvremenu,ali sam siguran da ce dr Dule da vrati stvari na svoje mesto u drugom.
Samo hrabro momci,bolji smo!
IDEMO DO POBEDE I TOP16!

Bane

pre 10 godina

Ovo je sramota ali stvarno !! Gubi partizan debilno i pocetnicki lopte,dozvoljavaju bezbroj skokova u napadu , koseve u zadnjim sekundama napada i slicne gluposti !! Lavrinovic pravi majmune od njih ali bukvalno .. jel se bese stalno prica o tome da su centri snaga partizana ? Koji centri ? Ovaj gagic i musli su mizerni i smesni ne treba da igraju ni za mega vizuru , a i lovernj sutira trojke kao moj retardirani ortak i nikakva korist od njega na pola utakmica ... Prava tuga .. milosavljevicu kinsiju i bogdanovicu jedino svaka cast..

antiSPS

pre 10 godina

dobro , ko je na kraju pobedio, da ne pise rezultat pomislio bi da su ovi ......., osvojili ligu prvaka, krivac tamo neki itd, a ko je zasluzan DV

niko vazan

pre 10 godina

Naravno da sam razocaran, moglo je bolje, trvda utakmica, ali ljudi ovaj Lovernj je tezak panj, i protiv Barselone i veceras, covek ne moze da se pokupi, strasno, samo mi dize pritisak... Docice oni u Pionir, dobicemo ih, nisu nista kvalitetniji od nas. Fali nam jedan pravi "teski" centar, ali opet kad se nema para i ovo nije lose, Bertans nam treba k'o leba.

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

Sale Jagodina

pre 10 godina

Gagić-drvena truba.Musli-obična truba.Ja da sam trener kaznio bi igrača sa 500 eura ko da Gagiću loptu van reketa.Kao da je bacio u publiku.

game over

pre 10 godina

kako vidim ovde su svi uspeli u životu napravili sportske karijere i sada imaju veliko iskustvo da komentarišu igrače a verujem da 100%sve su to neka deca i neki od 100kg pa naviše Sto neznaju da trče ali ipak oni bi to bolje!!Daj ostavite se glupih komentara izgubili smo pa šta protivnik jeste nepoznat ali nije naivan čim ima 5 amera i jednog Lavrinovica koji mesečno zaradi koliko svi ovde Sto komentarišu i nazivaju ih neznalica za godinu dana!!!

smeker

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17)


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!

fifi

pre 10 godina

Bogdanovic ce postati veliki igrac ako ovako nastavi
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (lee, 31. oktobar 2013 19:05)

Bogdanovic i Vesterman igraju roviti da ne kazem povredjeni a kakav ce igrac biti to ti znas jako dobro kada vas puni trojkama sa 8 metara. Toliko.

Antidervis

pre 10 godina

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!
(spurs19, 31. oktobar 2013 21:41)

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???

vlajzi

pre 10 godina

Aaaaaaaa, ni zrnce srece veceras!!! Uvek nas krene sut protiv raspale komsinice i njih trpamo kad stignemo, a sad u ozbiljnoj utakmici - nece, pa nece!!!!!!
Ali dobro, samo je 5 razlike, u Beogradu protiv onih +30 minimum, tako da top16 ne dolazi u pitanje. Pozzz

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Ovaj Partizan igra u grču, ukrućeno, tvrdih ruku. Nije bila ni jedna kontra....Westerman, Gagić. Musli, Lovern, Dalo.... loši. Dobro je ipak što je, protiv objektivno skromnog protivnika, bilo samo - 5, što se, u slučaju kruga, može stići.

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

za sutra se ja ne bojim nema zvezda sta da trazi. treba samo odigrati hrabro da se evropa stvarno ne nasmeje sta je dovela kod sebe. partizan sebe jos trazi i nije je budibogsnama pobedio sa dvaest razlike nego sa 5 a to im u pioniru nista ne znaci. trebalo bi ovu utakmicu sto pre zaboraviti vredno trenirati pa skinuti skalp nekoj prvoj trojci iz grupe to bi otvorilo i vrata i prozore top16.

ajd sad...

pre 10 godina

steta. razbio nas je lavrinovic jer je partizan tu najtanji. ali tri izradjene akcije za trojku lovernja -to mi nije jasno. i jos tri -cetiri suta sto u izasla iz kosa...

SaleBG

pre 10 godina

Steta. Ovo je bila velika prilika da pobedimo direktnog protivnika za sledecu fazu. Budiveljnik nista posebno, ali su crno-beli odigrali ispod nivoa u odredjenim elementima i periodima utakmice. Nadam se da nas ovaj poraz nece skupo kostati na kraju regularne sezone. Mnogo mi je krivo da igraci nisu ulozili jos malo energije i pobedili.

http://www.worldofbasketball.org

moro

pre 10 godina

Pamucne ruke Muslija, tvrdi sut Bakija, povredjeni Vesterman sa teskim kretnjama i Bogdadanovic koji prvo istelefonira pre nego sto odluci sta ce sa loptom i to vam je to. Za pobedu su potrebna kao i protiv Barse malo veca m..a! Bice bolje u Beogradu.

mickovr

pre 10 godina

Nista strasno! Mali premor od silnih putovanja. Ovi su se bukvalno nudili da budu pobedjeni ali...
Bice sve to kako valja. A ova razlika se moze lako nadoknaditi u BG.

Goran

pre 10 godina

Sta da se radi, ne mozemo svake sezone ocekivati cuda od Partizana! Mnogo nam fali Bertans a zamenu za njega nemamo, nema veze, bice bolje!

Nikola

pre 10 godina

Kakvu ekipu vi niste uspeli da pobedite. Pa ovi ne mogu ni halu da napune. Dobro znam da im u goste nije dosao neki gigant, nego klub iz predgradja, ali ovo je sramota, pa Euroliga je, mora se hala napuniti.

Small Forward

pre 10 godina

Vidim ljudi svasta pisu! Ne bih da pricam sta je najbolje niti da teoretisem, Dule ipak zna svoj posao i cilj bolje od svih nas, zbog toga je i na kormilu. Ali mi nije jasno ipak da EL igramo sa 7 igraca u rotaciji, to je nemoguca misija. Tako se ne moze dobijati ni u ABA ligi a kamoli u visem rangu. U moje vreme 10 igraca minimalno se rotiralo, zato smo i imali rezultate. Dule bi trebao toga da se seca bolje, ipak nas je on trenirao tada. Nedostaje igrac koji je u stanju da ubaci 20 poena po utakmici i to se oseti. Igrac tog kalibra u Partizanu je jedino Bertans i volio bih da prodjemo u TOP16 fazu i zbog njega, kako bi mu omogucili da se pridruzi timu i pomogne za dalje. Problem se krije i u nedostatku samopouzdanja, jer borbenost i zelja ne nedostaju. Ne smemo se predati pre odlaska na gostovanje, u tom slucaju ne trebamo ni ici protivniku na noge. O Barseloni smo pricali da ce biti cudo da ih dobijemo tamo i kako su veliki tim i kako se ne mogu dobiti u Blaugrani, a Nanter ode i opali samar i njima i nama. Protivnik se ne sme ni potceniti niti preceniti ! Ipak Partizan je dobar i mlad tim, imaju duzi dah od drugih a to bi trebalo da se oseti vec nakon 4. kola. Veliki rad i trud moraju da se isplate. Samo hrabro ima jos dosta da se igra. Ako dobijemo Fener kuci, dobicemo sve kuci (ako nas zaobidju povrede). Secate se Ritasa i sezone 09/10? Opasan poraz tamo a kuci 30 razlike za nas! Napred crno-beli !

frenky simao

pre 10 godina

Od kada igra ULEB evroligu Partizan je uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA Moscow, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Telenet Oostende, Ural Great, Asvel Basket, AEK Athens, Estudiantes, Cibonu, Union Olimpiju, Roanne, Fenerbahce Ulker, Panionios, Entente Orleanaise, Maroussi BC, Belgacom Spirou, JSF Nanterre...! Verovatno ćemo u revanšu uzeti i skalp Budivelnik Kievu...! Još uvek nemamo skalp - Bayern Munich, Strasbourg, Galatasaray, Zielona Gora, Lokomotiv Kuban iz prostog razloga jer sa tim ekipama još uvek nismo igrali...! CzvBgTelekom smo pobeđivali u domaćem i regionalnom takmičenju...!
Institucija...!

Talbot

pre 10 godina

Vesterman je dno, nije on nista napredovao, taj covek pojma nema i dalje gubi lopte kao sto je to radio prosle godine, covek nas unistava.

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17) …


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Ja lepo kazem...svake godine ista prica...Poz!

.....

pre 10 godina

nstitucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!
(MANEMANE, 31. oktobar 2013 22:45)

Само што та Институција вас меље годинама а тако ће бити даље..A ви се слободно даље смејите

frenky simao

pre 10 godina

Slična utakmica kao i u Barseloni, odlučilo je par lopti... Domaćin promašio samo jedno slobodno bacanje što je u ovakvim utakmicama jako bitno... Ovo je prva utakmica od početka sezone da smo primili više od 70 poena, mada ni primljena 74 poena na gostovanju nije mnogo, u proseku primamo samo 62,4 poena po meču... Na ovoj utakmici se konkretno videlo koliko nam nedostaje Bertans i zbog veće rotacije i zbog njegovih šuterskih serija... Dobro je što smo izgubili samo 5 poena razlike jer to može da se nadoknadi u Beogradu...!

spurs19

pre 10 godina

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???
(Antidervis, 31. oktobar 2013 23:36)

Mi smo ih raskantali jer u rotaciji nisu imali 7 igrača koji su igrali sinoć niti Traorea niti onog od prethodne sezone koga su vratili.
Predsezona je druga priča...
Ako nećeš baš naziv "ekstra jak" onda može i jak ali da nisu jak tim to je glupost...

nesa80

pre 10 godina

nisu mi jasni navijaci takozvane zvezde,zasto se uvek porede sa nama-te oni imaju tezu grupu,te oni su razbili nanter na pripremama,te raspali budjevik,......oni od silnog tamburanja u derbijima nisu naucili nikad nista,polako dodje derbi pa se poredite sa nama a onda ce vam biti krive sudije,radonjic,......

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Posto su se 5 coveka napravila pametna na mom komentaru u kome pisu kako nemamo sanse protiv Fenerbahcea,CSKA i Barselone kod kuce,samo cu reci ! Zapamtite moj komentar ! Od trougla Partizan,Nanter i Budevelnik,mi imamo najvece sanse da dobijemo utakmice sa ove prve tri ekipe,a vi kako hocete ! Ja sam ubedjen u pobedu nad Fenerbahceom,a vi se samo cudite onome sto pisem !

Buzz

pre 10 godina

Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Код вас увек приче само што се те никад приче не претворе у стварност.Стога начекаћете се ви још мало,будите у то сигурни.

Gdesupare

pre 10 godina

Bila je idealna prilika da se napravi brejk...Domacin se nudio,al tanka klupa i losa igra svih sem spoljne linije, odrazila se na rezultat. Jednostavno sa jednim plejem kome kad ne ide, Gagicem i Muslijem pa i Lovrenjom tesko je dobiti bilo koju evroligasku ekipu na strani. J

NastyB

pre 10 godina

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.
(Tekelija, 31. oktobar 2013 23:54)

I ja sam ljubitelj, recimo, atletičara Kerla (CArl Lewis) Luisa. Ili košarkaša Imena (ImAn) Šumperta. Ili Tedža (TAj) Gibsona. A što volim roman "Ajvenho" (IvAnhoe)...
Samo malo sarkazma, da znaš da nisi sasvim u pravu. Mada nisam ni ja, Tarence se izgovara sa mešavinom A i E, ali je približnije A, nego čistom E, kao kod imena Terrence. Kao što se prezime EWing izgovara sa Juing, ili Paul NEWman je Njumen, reč FEW se čita sa fju, ali se (Latrell) Sprewel ne izgovara sa Sprjuel, već Sprivel.
A i igrao sam NBA 2K9 kad je Kinsi bio u rosterima i sećam se kako su ga "komentatori" u igri najavljivali. A to, zasigurno, zna i voditelj, samo mu je glupo da umekšava A.

jsd jadnici

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1 sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Pa vi ne umete ni da brojite hahaha. A otkad sportklub pušta amaterski sport? Ljudi moji koja košarka!

JocaBoca

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !
(Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Iskreno, baš me briga za vas, ma koji to "vi" bili...

vlajzi

pre 10 godina

Mocni Budjaveljnik... Tako li se zovu? Ekipa koja bi se u ABA ligi birila za opstanak. (vs, 31. oktobar 2013 19:45)

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.

Batko

pre 10 godina

Institucija Ukrajine vodi protiv institucije Srbije "sa 2 razlike" ! Kakav meč,kakva košarka! Ovo ni u NBA nema! Ovakvi časovi ljubavi i košarke su retkost ! Ovo ni Martin L. King ne može da sanja !!....majko mila kako ste vi smešni kao pojave !

objektivno realan

pre 10 godina

Opušteno, treba nam +6 u Pioniru, a bice +20. Nanter smo odradili, ovi sto kmeče kako nam je grupa laka, dobice lekcije tamo u aprilu, maju, junu.

Nislija

pre 10 godina

Gledam utakmicu na netu i slusam i ne mogu da verjum....ladno se cuju neki likovi kako vredjaju Vujosevica....da li toliko kompleksas mozes da budes da odes na utakmicu koju igra Partizan da bi vredjao trenera?

darkan

pre 10 godina

sta je bre gani sta odma komentarisete sta ko da mi neznamo da nas mrzite dali je moguce da vam nije jasno videcete kad ga udarijo brzi voz

Heroes

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ti ocigledno zivis na mesecu kada ocekujes od iskompleksiranih da daju podrsku sutra...

sarajevo.ba

pre 10 godina

Pazi ovoga,partizan dobija kuci 2 od 3 utakmice protiv barcelone,fenera,cska
Auuuuuu,fener otpisi,tu gubite glatko
Znaci barsu i cska tucete,e da vidim i to cudo
Dominantni jeste u regionu,ali daleko je euroliga

Lepi_Fika

pre 10 godina

Dobro je rekao trener Budivelnika da od njih zavisi i da se Partizan nista ne pita.Eto koliko vas postuju i koliko ste vazni u Evropi hahaha.Na kraju rutinska pobeda ovih anonimusa

viktor011

pre 10 godina

au,pa jel moguce da gospodari univerzuma,institucija,magija,Dule carobnjak,nacionalno blago,itd...itd...muku muci sa nekakvim Budjiveljnikom.....a kidali se sa Barsom,Makabijem,Cska i ostalim velikanima na jednu loptu.....hehehe...

PeraQ

pre 10 godina

I tu se svaki dalji komentar o tvom kosarkaskom znanju zavrsava. Ekipa koja ima Lavrinovica, dva solidna Amerikanca i pola reprezentacije Ukrajine (koja nas je lagano dobila na EP), borila bi se za opstanak u ABA.
Cekaj da pogodim, ti si navijac mutiranog kluba iz Zeleznika. Nista licno, ali takav utisak se stive po tvom poznavanju kosarkaske igre.
(vlajzi, 31. oktobar 2013 20:39)

Ali vi ste "mocna institucija" koja je mucila "strasnu" Barselonu sa jos strasnijim sutem sa linije slobodnih bacanja 8/19 i za vas koji imate pola igraza iz zemlje evropskih prvaka Lavrinovic, solidni (tvoje reci) Amerikanci i neki tamo Ukrajinci ne bi smeli da budu problem. Problem je u stvari sto ste vi bili previse sigurni u pobedu a ovamo na kraju gace odose dole. Toliko o "instituciji"...

Aman zaman

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

U kom univerzumu ti zivis? Pa sutra nece biti u ovo vreme 3 komentara kao na ovoj vesti u ovo vreme vec 200 komada, puna mrznje zlobe, vredjanja, zajedljivih komentara...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Sa jednim centrom umesto Gagica i sa Betansom ovo bi bilo i te kako dobro ! Nasa prednost u ovoj grupi nad Budevilnikom i Nanterom,jeste ta sto mi mozemo da dobijemo kuci sigurno dve utakmice nad Fenerom,Barsom i CSKA tako da nam pobede na strani nece ni trebati ! Kljucno je dobiti sto vise utakmica kuci ! Dobro je sto Budevelnik i Nanter vec imaju po jedan poraz kod kuce od Fenera tj. CSKA iz Moskve ! Na komentare komsija necu da se obazirem,njihovo i jeste samo da nas mrze i to je to !

Apache

pre 10 godina

ajte kući, ne brukajte srbiju više.
(cigan, 31. oktobar 2013 19:50)
Jad ti se odmrzne klub pokazacete se u evropi a dotle navijajte za fmp.

Zvezdas

pre 10 godina

Zasto ne pozeleti srecu Partizanu i uspeh? Pa nama sutra sledi isto iskusenje.Pozitivne energije mora biti jer se borimo u Evropi,a tamo nas niko ne stedi.I zato sa srecom komsije.Veceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda !

anti tank

pre 10 godina

nije mi jasno zasto se javljaju "ko ste vi j....e uopste" navijaci iz zeleznika
(VASA, 31. oktobar 2013 21:02)

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...

loznica

pre 10 godina

Molim vas da ne objavljujete snimljene komentare Čovketove, koje ima svaki istinski ljubitelj košarke u Srbiji. Ma, osvojite nešto pa kokodacite do mile volje, skinucu kapu sa dužnim poštovanjem, jer ovako je više monotono.

BB13

pre 10 godina

Molim navijace FMP da ne komentarisu vesti vezane za Partizan i pricaju kako imaju tezu grupu, stvarno postaje previse jadno. Umislili da znaju mnogo toga o kosarci pa izigravaju velike umove, a do pre 3 godine nisu znali za taj pojam.

Niks

pre 10 godina

eceras uz vas,a vi sutra uz nas do pobeda ! (Zvezdas, 31. oktobar 2013 17:47)

Ahahha grobari ce sutra da budu uz PAO, svrati sutra na vest Zvezde, pa ces da vidis kako ce da budu uz nas....

nik

pre 10 godina

od muslija i gagića jedan solidan igrač ne bi ispao... ovo je bruka na poziciji centra... budivelnik zalutala ekipa u el a i od takvih gubimo

Labud

pre 10 godina

Pazi ovo beogradsko predgradje se podsmeva INSTITUCIJI koje je izgubilo od kijevskog predgradja. Sta je 1 poraz naspram 12 uzastopnih gledanja ne svog tima vec Partizana u EL. Smej se Limenko, smeje se i Dule deceniju sa trofejima svako leto

Kapetan Esid

pre 10 godina

Pored ovih simpatizera CZV se ne može živeti, sad smo im mi na nivou Evrokupa, zezate, a? Nemate pojma šta je uopšte Evroliga, ajde pobedite nekog pa pričajte. Što se tiče utakmice, kao i tima uopšte, imamo mnogo slabe centre...

objektivno realan

pre 10 godina

Neko iz cetvrtog sesira dobije partizan a neko kuban.....
(milan, 31. oktobar 2013 20:33)

Neko dobije FMP 87:84, a neko demontira 82:54.

zzz

pre 10 godina

Previse primljenih poena u prvom poluvremenu,ali sam siguran da ce dr Dule da vrati stvari na svoje mesto u drugom.
Samo hrabro momci,bolji smo!
IDEMO DO POBEDE I TOP16!

Бане

pre 10 godina

Kakav, bre, Budiveljnik? BuĐiveljnik nakantao partizane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 31. oktobar 2013 20:37)

Гледај ти своји клубић са шљаке сутра пантеру како ће бити накантан од великог ПАО!Уместо што се исмејаваш и лечиш фрустрације овде на вестима које те се не тичу.

Nenad

pre 10 godina

Javljaju se navijači kluba koji je svojom prvom tekmom u EL posle 13 godina dospeo na udarnu vest sajta EL, da ne govorim o izjavama Markusa Vilijamsa kako se "proveo" u Areni ili ovoj današnjoj izjavi Majka Batista o tome koliko je "upoznat" sa tim ko smo mi uopšte...
(anti tank, 31. oktobar 2013 21:56)

Pa vama je tako malo potrebno ako neko misli da ste neki bitan faktor u sportu,pogotvo u kosarci.Ma s vama covek ne vredi ni da se raspravlja.Zivi u zabludama koliko god hoces.

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

krajisnik

pre 10 godina

institucijo,eto vam EL.iskustvo,Dule majstore spomeni budzet na konferenciji i ministra nekog,ma sve sto se sjetis jer nije do tebe vec do vlade u sjenci

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...

spurs19

pre 10 godina

Partizanova igra večeras na nivou Evročelendž kupa...
Sramota što ste izgubili ovu utakmicu koju je u hali posmatrao trocifren broj navijača i nabio nivo decibela jednak onom na prijemnom ispitu za faks...u hali ih spiker zabavlja...
Posle nama nešto pričate Lokomotiva,Makabi,PAO,Laboral pa čak i Lijetuvos su bogovi košarke za ove kijevske amatere.

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!

Grobar-España

pre 10 godina

Evo Nanter dobio Barsu u Blaugrani. Bice veselo u ovoj grupi. P.S. Inace Nanter krs ekipa po nekim strucnjacima. Koliko vidim moracemo da dobijemo sve u Pioniru i bar jednu na strani za siguran prolaz u top 16. Grupa je jaka ko zemlja.

vlajzi

pre 10 godina

Aaaaaaaa, ni zrnce srece veceras!!! Uvek nas krene sut protiv raspale komsinice i njih trpamo kad stignemo, a sad u ozbiljnoj utakmici - nece, pa nece!!!!!!
Ali dobro, samo je 5 razlike, u Beogradu protiv onih +30 minimum, tako da top16 ne dolazi u pitanje. Pozzz

vojkan

pre 10 godina

Koja je taraba ovaj Gagic, cccccc... za njega je cak i Raduljica igracina!
Da Partizan ima jos samo jednog centra, uz Lovernja, ubijao bi sve zivo... ovako s ovom tarabom u reketu, tesko!

queen

pre 10 godina

e moj partizan gubis od ekipa kojim ni ime ne znam da izgovorim,imam osecaj kad njih ne mogu da dobiju da bi se strasno namucili na strani i protiv petlica real madrida,zar je moguce da je ova ekipa bas ovoliko limitirana kad igra na strani,nikog zivo ne mogu da pobede,ja mislim da bi bilo problema i protiv neke africke ekipe

Batko

pre 10 godina

Grobara,aj sad sa čika Duletom ,na kolektivno spavanje,pa ih možda i pobedite u Pioniru !!
Vi dominirate ! Vi ste institucija ! vi ste šmekeri !! buhahahahaha

Ko o cemu...

pre 10 godina

A vi se nama smejete jer gubimo od dve ozbiljne ekipe uz sa neverovatnim procentom suta za 3, Ma sta vas briga, i onako ce sutra biti najbitnije da mi izgubimo, onda ce vam se vratiti osmeh na lice.

dr

pre 10 godina

Lavrinovic suta trojke kao da igra na poziciji sutera. A mogao je Partizan do pobede. Ovi ce proci u Pioniru gore od Nantera, bice smesno. idemo u TOP 16 !!

aleksandar

pre 10 godina

Jeste ovaj musli nevidjeni pajser,ali ne mogu da ga otpuste jer ce ga neko nagovorio da tuzi partizan,gangula je bar dobar u odbrani.sve u svemu-samo jedan TIM

petar cz

pre 10 godina

Barsa izgubila od nantera a posto je partizan pobedio nanter 30 razlike to znaci da je partizan najjaci klub u evropi...(za sve grobare koji se vode logikom mi smo igrali nabjednu loptu sa barsom,csk..)

MANEMANE

pre 10 godina

Institucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!

antiSPS

pre 10 godina

dobro , ko je na kraju pobedio, da ne pise rezultat pomislio bi da su ovi ......., osvojili ligu prvaka, krivac tamo neki itd, a ko je zasluzan DV

boki

pre 10 godina

Da li je moguce da ovaj Budiveljnik igra evroligu??!!!
Darko M, 31. oktobar 2013 18:08) Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.

Koji ste sad pa vi? Debitanki?

pre 10 godina

Gubio je on čak i od FMP bitke ali ne i rat. Navijači koje niko nezna u Evropi, treba prvo da se predstave pa onda komentarišu.

vlajzi

pre 10 godina

Nanter dobio Barsu ..vi dobili Nanter.. ma VI STE ŠAMPIONI !! (Batko, 31. oktobar 2013 23:02)

Da, i to 12tostruki uzastopni! A vi kako te???

miki

pre 10 godina

Navijac sam partizana, ali ovaj Vujosevic me je po ko zna koji put izludio sa negovim odlukama, prosto je nevjerovatno da partizan za ovoliko godina igranja evrolege nije u stanju da odigra jednu dobru utakmica na strani protiv nekog direktnog konkurenta, i uvijek covjek ima opravdanje, prosto nevjerovatno, da niko ne smije nista da mu kaze, i zato on jedino moze da radi u partizanu, jer niko nece da drzi na klupi covjeka koji misli da sve zna, a za ovu pricu imam opravdanje, jer znamo svi kakvi su bili njegovi izleti u italiju i rusiju. Mnogo se brzo vracao kuci...

Grobari tastatura

pre 10 godina

Ja sam zbunjen totalno, a dominacija protiv prejakog Nantera?! Ama bre ovo je neka namestaljka, institucija da izgubi od Ukrajinaca? Sve je to namesteni i poraz protiv Krke je namesten.

Notorius

pre 10 godina

Kako se tastature kod grobara uvek pokvare kada partizan igra i izgubi ali kada igra Zvezda tako su aktivni kakva radost i zelja da se pisu komentari....Fascinantni ste...

vlajzi

pre 10 godina

Koji ste vi komedijasi, samo kod kuce igrate dobro. (Talbot, 31. oktobar 2013 19:39)

Vi (kako god da se zovete) ne znate nista ni kuci... :D

goran

pre 10 godina

Nivo Čelendž kupa. (tumba(s), 31. oktobar 2013 20:34)

Postujem tvoje misljenje. Ti bolje od nas znas koji je nivo Celenc kupa, mi nikad to nismo igrali.

fifi

pre 10 godina

Bogdanovic ce postati veliki igrac ako ovako nastavi
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (lee, 31. oktobar 2013 19:05)

Bogdanovic i Vesterman igraju roviti da ne kazem povredjeni a kakav ce igrac biti to ti znas jako dobro kada vas puni trojkama sa 8 metara. Toliko.

Batko

pre 10 godina

Jel i ovo sanjao Martin L. King??!! xexexe.. mrzi me da kopiram vase "šmekerske i duhovite" komentare,vaš loženje nakon "časova ljubavi u Pioniru" !!...a da,vi ste navikli da igrate u "paklu Pionira" ,a ne u Narodnom pozorištu u Kijevu !! smešni ste do neba i nazad .. INSTITUCIO !!! xexexexexe

sasa

pre 10 godina

Uprkos porazu mislim da je ovo dobar rezulatat za Partizan, 5 razlike Partizan ce kao od sale da nadoknadi u Areni, po mom misljenju bice slicno kao sa Nanterom.

Antidervis

pre 10 godina

I za ove što upoređuju naše grupe nemam reči, Zvezdina je teža jer su svi timovi jaki a ne 3 ekstra jaka a 2 izletnička!!!
(spurs19, 31. oktobar 2013 21:41)

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???

Sajonac

pre 10 godina

Jutros citam komentare grobara kako ce razbiti ukrajince, kako nikad nisu culi za njih, nipodastavali protivnika, za trenera pisali kako nikad nije trenirao ozbiljnu ekipu vec samo amatere. E pa taj amater je doktor kosarke za vaseg cenjenog Vujosevica, a ti amateri su jaci od vas. Sramite se, brukate Srbiju. Da vas vidim sad? Kako to da vi sampioni Aba lige izgubite od anonimusa?

Fox

pre 10 godina

Podrska od jednog Zvezdasa! Zao mi je sto mnogi Partizanovci dolaze da nas ismevaju kada mi izgubimo. Treba biti covek, nebitno za koga navijas. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne postidi! Pozdrav, bice bolje.

Партизановац

pre 10 godina

@Zvezdas

Браво царе! Да су сви навијачи у овој земљи као ти, где би нам био крај...

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo delie 4,3,1, sad...
(koza, 31. oktobar 2013 19:13)

Boze dragi, em nepismen (delie?) em ne zna ni da broji!

Kako sada da ti kazem da vi cim protivnicka ekipa sutne bar slobodna bacanja preko 50% vi nemate sanse, kad su procenti za tebe spansko selo!?

Ali sve u svemu dobro je sto je Lavrinovic krivac, posto sam se uplasio da kao po obicaju "nacitanom" krivac ne bude Zvezda...

Ccccc, Budivelnik...

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

za sutra se ja ne bojim nema zvezda sta da trazi. treba samo odigrati hrabro da se evropa stvarno ne nasmeje sta je dovela kod sebe. partizan sebe jos trazi i nije je budibogsnama pobedio sa dvaest razlike nego sa 5 a to im u pioniru nista ne znaci. trebalo bi ovu utakmicu sto pre zaboraviti vredno trenirati pa skinuti skalp nekoj prvoj trojci iz grupe to bi otvorilo i vrata i prozore top16.

Novosadjanin.

pre 10 godina

I ako su vasi komentari o Zvezdi 99% negativni, zelim vam da pobedite veceras, ne mogu da gledam jer odoh na cas iz English-a ;)
Ipak se srpski klub, branite slavnu istoriju zemlje koja je najuspesnija u istoriji kosarke sto se tice evropskih i svetskih prvenstava.

spurs19

pre 10 godina

frenky, nema veze što vam nisu ubacili 70 poena... a ne ipak jesu!
Opet nema veze vi sigurno pobeđujete Budivelnik, ko je ikada čuo za te amatere... ali ipak ne!!!
KRKAnje u dvorani Budivelnika...amateri...

Talbot

pre 10 godina

Vesterman je dno, nije on nista napredovao, taj covek pojma nema i dalje gubi lopte kao sto je to radio prosle godine, covek nas unistava.

Nikola

pre 10 godina

Kakvu ekipu vi niste uspeli da pobedite. Pa ovi ne mogu ni halu da napune. Dobro znam da im u goste nije dosao neki gigant, nego klub iz predgradja, ali ovo je sramota, pa Euroliga je, mora se hala napuniti.

grobar

pre 10 godina

Jbg stigao ih je umor ovo smo trebali da dobijemo ali sta je tu je sad,previse neiskoriscenih prilika i na kraju je stigla kazna..momcima svaka cast a Musli i Gagic moraju MNOGO bolje,Budivelnik uopste nije naivna ekipa namucise veliki CSKA a i Fener.. IDEMO DALJE!!!

pavle

pre 10 godina

Je l gledate, panteri? :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brat Grimm, 31. oktobar 2013 18:23)
Ne, vec ugledah naslov poraz partizana pa rekoh da se prepucavamo malo :)

smeker

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17)


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!

mica

pre 10 godina

Запитајте се КО је уопште Будивељник хехе, клуб који вероватно први пут учествује у ЕЛ. И Партизан "институција" који више од 2 год. никога није победио на страни у ЕЛ. Мада много ми свиђа Богдановић, биће велики играч.

magic

pre 10 godina

Najurite GAGICAAAAAAAAAAA jednom vise,Musliju dajta sansu jos 1-2 utakmice i ako nastavi ovako i njega zajedno i za te pare dovesti jednog dobrog,a dati sanse Salicu i Milutinovu jer su sigurno bolji od ove TARABE.Pa zivce su nam iskidali,DOKLE VISEEEEEEEEEE to da trpimo

Kadu

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Gledas li ti prijatelju sta Fenerbahce radi sa CSK??? Da gledas ne bi lupao gluposti kako mi mozemo da ih dobijemo. Svi ti klubovi koje si naveo igraju u jednoj sasvim drugoj dimenziji i glupo je pisati bajke. Realnost je sasvim drugacija. Nadam se plasmanuu u TOP16, ali put moramo traziti na drugom mjestu, tj. u gostima Nanteru i kod kuce sa ovim mudracima sto su nas dobili veceras. E sad, ako se omakne neka pobjeda - ne bi bilo lose. Realno govoreci - bice vrlo tesko. Sa Muslijem i Gagicem na poziciji centra - nemoguca misija. Sutra Zvezda... nadam se da ce dobiti Panatanaikos!!! Naprijeed Crveno Bijeli!!!

Fleki

pre 10 godina

Dr Duleta zatvoriti u Pionir ,a pomocnog trenera na gostovanja.Pa nismo u euroleague pobedili u gostima gotovo tri godine zbog pogubne taktike i odugovlacenja u napadu koju Dule forsira na gostovanjima. Ni sa CSKA nije nikog mogao da dobije u gostima.

joca

pre 10 godina

Steta,ovo je bila velika sansa!Ali nema veze,ja mislim da ako Partizan zaustavi Lavrinovica u Beogradu ima velike sanse.Neverovatno je kako su neke lopte posle suta Partizana izlazile iz kosa.Nije se dalo,ali Partizan mora da prodje,ima veci kvalitet i od Nantera i Budiveljnika.

niko vazan

pre 10 godina

Naravno da sam razocaran, moglo je bolje, trvda utakmica, ali ljudi ovaj Lovernj je tezak panj, i protiv Barselone i veceras, covek ne moze da se pokupi, strasno, samo mi dize pritisak... Docice oni u Pionir, dobicemo ih, nisu nista kvalitetniji od nas. Fali nam jedan pravi "teski" centar, ali opet kad se nema para i ovo nije lose, Bertans nam treba k'o leba.

Lafayette

pre 10 godina

Obradovic razbio Mesinu ...mislim da covek ima tikove kad cuje njegovo ime !!! Nanter bije Barsu u Blaugrani...mi ih bijemo "trijes"....to je Euroleague danas!Partizan placa ceh malom fondu igraca ,centri treba platu da zarade !Spoljna linija vise nego dobra ,Bogdan povredjen pod blokadom i Leo rovit !Jedva cekam da se vrati Milutinov mislim da su musli&gangula potrosili kredite !

Nikola

pre 10 godina

Ovaj Budiveljnik i Nanter su ekipe na nivou ABA ligasa i to prosecnih. Znam da je bilo price da ova ekipa ima budzet oko 10 miliona dolara ali ja ne mogu da shvatim koga oni toliko placaju. Imaju Lavrinovica koji je sam veceras dobio Partizan i dva solidna Amera. Realno, bila bi sramota da Partizan u ovakvoj grupi ne prodje dalje!

ne verujem...

pre 10 godina

Budiveljnik : "evo, dobijte nas."
Partizan : "cekaj da probamo da izgubimo"

I uspjeli su...inace, kanta od ekipe, verovatno jedna od najgorih u EL ove godine. Dok ne pocnu ovakve ekipe da dobijaju, nista nece napravit znacajnije.

mickovr

pre 10 godina

Nista strasno! Mali premor od silnih putovanja. Ovi su se bukvalno nudili da budu pobedjeni ali...
Bice sve to kako valja. A ova razlika se moze lako nadoknaditi u BG.

Juzni vetar

pre 10 godina

Ja se iskreno nicemu veceras nisam ni nadao. Dusko je rekao da je Budiveljnik apsolutni favorit i ja mu verujem. Ipak on najbolje zna.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Imamo jako tanku klupu za Evro ligu i ovaj rezultat u gostima protiv višestruko skupljeg tima je sasvim solidan! Ne znam je li Bezbradica toliko gori igrač od Đekića kad mu Dule nikako ne daje šansu,pogotovo što nemamo ni jednu klasičnu četvorku!?

Vule

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ali pored bivšeg NBA igrača koji se zove De Juan Summers, izgleda da po ljudima iz evrolige postoje i De An Musli, kao i Dari Us Lavrinovič...

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Steta za partizan, imali su sanse. Ovo je bila dobra prilika da se 80% osigura top16, izgubili su od mozda najlosije ekipe u EL, koja ima samo Lavrinovica koji je pokazao da su Musli i Gagic suvi prosek...

MUsa Express

pre 10 godina

Kad bolje razmisim, sve ovo nekako losije i losije izgleda, iz godine u godinu...
Rezultati su otprilike isti, ali igra je truba kod svih..

Iz ove perspektive mi nekadasnji centar Partizana, koga prozvase "Drvo" , izgleda kao okretan i fleksibilan igrac.

nesa80

pre 10 godina

nisu mi jasni navijaci takozvane zvezde,zasto se uvek porede sa nama-te oni imaju tezu grupu,te oni su razbili nanter na pripremama,te raspali budjevik,......oni od silnog tamburanja u derbijima nisu naucili nikad nista,polako dodje derbi pa se poredite sa nama a onda ce vam biti krive sudije,radonjic,......

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Vise ima gledaoca na utakmicama beton lige u Maloj Mostanici nego na Evroligi u Kijevu. I posle kao prave problem Radnickom ili Igokei sto nemaju halu od 10 hiljada...

brainiac

pre 10 godina

Nekoliko su razloga zasto smo izgubili:

1) Ovi njihovi ne umeju da promase slobodno bacanje
2) Nemamo centra
3) Nemamo centra
4) Nemamo centra
5) Nemamo centra

Mudrac

pre 10 godina

Blago receno katastrofalno izdanje... Centri su nam balvani, osim Lovernja - njemu svaka cast. Musli bi bio bolji da smo igrali sa cetvoricom umjesto i njega. Gagic se trudi ali je zelen. Salic i Milutinom su izmislili kosarku za Muslija. Partizan bez ideje, bez ijedne akcije, bez skoka... mnogo lose. Pricajte sta hocete, ali je ovo zaista bilo porazavajuce. Treca cetvrtina mi je vratila nadu, ali smo opet bili losi u odbrani, o napadu da ne govorim. Pa ne mogu samo Milovavljevic i Kinsi da igraju kosarku... i Bogdan naravno. Gdje su ostali? Sta je ovo? Ja sam svjestan da je ovo EL, ali kad vidim onu Muslijevu debilsku facu place mi se. Mozda mu treba reci da ovo nije bocanje nego kosarka ma koliko god bio najbolji junior i sta ja znam sta jos...

NastyB

pre 10 godina

Recite coveku sa sportklub-a da je Terens!
(Nikola, 31. oktobar 2013 18:14)

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.

Balavo mace

pre 10 godina

Nije mi jasan Vujosevic ponekad.Drzi Bogdanovica na klupi a momak mu je najstandardniji igrac od pocetka sezone!Zasto se vise ne forsira Salic umesto Lovernja koji kao da nije isti igrac od prosle godine?Dokle vise da cekamo Gagica?POD HITNO CENTAR I PLEJ!

Maximus

pre 10 godina

Znaci i Gagic i Musli su nevidjene cepanice!! Da nemogu loptu u kos da ubace, nemogu da verujem. Pa sa ovakvim centrima nemogu do izrazaja da dodju igracine kao Milosavljevic, Boganovic i Kinsi. Za bilo kakav uspeh u EL, pod hitno kvalitetan centar. Obojcu bi zamenio za jednog kvalitetnog centra. Ovoj dvojci ni Bog nemoze da pomogne, a kamoli Dule Vujosevic.

Milan Kosanovic

pre 10 godina

Ma nije Lavrinovic krivac. Iskljucivi krivci ovog puta su bukova drva (Gagic i Musli).. Iskreno, odavno nisam gledao jadnije centre u Partizanu od ove dvojice.

brasa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da od vremena Mute Nikolica i njegovih perjanica: Berica, Brkica, Drobnjaka, Lukovskog, Tomasevica, Cubrila,... KK Partizan boluje od decijih bolesti, pada koncetracije u momentima kada utakmicu treba prelomiti i totalnog pada u finisu meca. Da li neko sa tom decom radi na psiholoskom aspektu? Ima li ko da im naostri m..., a pri tom da im i mozak radi? Ili jednostavno ta dva ne mogu zajedno?

SaleBG

pre 10 godina

Steta. Ovo je bila velika prilika da pobedimo direktnog protivnika za sledecu fazu. Budiveljnik nista posebno, ali su crno-beli odigrali ispod nivoa u odredjenim elementima i periodima utakmice. Nadam se da nas ovaj poraz nece skupo kostati na kraju regularne sezone. Mnogo mi je krivo da igraci nisu ulozili jos malo energije i pobedili.

http://www.worldofbasketball.org

game over

pre 10 godina

kako vidim ovde su svi uspeli u životu napravili sportske karijere i sada imaju veliko iskustvo da komentarišu igrače a verujem da 100%sve su to neka deca i neki od 100kg pa naviše Sto neznaju da trče ali ipak oni bi to bolje!!Daj ostavite se glupih komentara izgubili smo pa šta protivnik jeste nepoznat ali nije naivan čim ima 5 amera i jednog Lavrinovica koji mesečno zaradi koliko svi ovde Sto komentarišu i nazivaju ih neznalica za godinu dana!!!

duledudule

pre 10 godina

ja navijam za zvezdu,a timovi kao sto je ovaj budivelink koji imaju ovako tuzne pozorisne navijace nebi trebalo da igraju evroligu.

Libelula

pre 10 godina

Taj Budiveljnik,je igrao polu finale Evrokupa u kojem je C.Zvezda ispala u grupnoj fazi.
Sta ti znaci polu? Polupismen? Nepismen?

.....

pre 10 godina

nstitucija?
(hahahahhahaa, 31. oktobar 2013 20:32)

Cemu se smejes,mukice?
(...., 31. oktobar 2013 21:29)

Pa smeje se covek instituciji!!!
(MANEMANE, 31. oktobar 2013 22:45)

Само што та Институција вас меље годинама а тако ће бити даље..A ви се слободно даље смејите

Goran

pre 10 godina

Sta da se radi, ne mozemo svake sezone ocekivati cuda od Partizana! Mnogo nam fali Bertans a zamenu za njega nemamo, nema veze, bice bolje!

frenky simao

pre 10 godina

Slična utakmica kao i u Barseloni, odlučilo je par lopti... Domaćin promašio samo jedno slobodno bacanje što je u ovakvim utakmicama jako bitno... Ovo je prva utakmica od početka sezone da smo primili više od 70 poena, mada ni primljena 74 poena na gostovanju nije mnogo, u proseku primamo samo 62,4 poena po meču... Na ovoj utakmici se konkretno videlo koliko nam nedostaje Bertans i zbog veće rotacije i zbog njegovih šuterskih serija... Dobro je što smo izgubili samo 5 poena razlike jer to može da se nadoknadi u Beogradu...!

frenky simao

pre 10 godina

Od kada igra ULEB evroligu Partizan je uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA Moscow, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Telenet Oostende, Ural Great, Asvel Basket, AEK Athens, Estudiantes, Cibonu, Union Olimpiju, Roanne, Fenerbahce Ulker, Panionios, Entente Orleanaise, Maroussi BC, Belgacom Spirou, JSF Nanterre...! Verovatno ćemo u revanšu uzeti i skalp Budivelnik Kievu...! Još uvek nemamo skalp - Bayern Munich, Strasbourg, Galatasaray, Zielona Gora, Lokomotiv Kuban iz prostog razloga jer sa tim ekipama još uvek nismo igrali...! CzvBgTelekom smo pobeđivali u domaćem i regionalnom takmičenju...!
Institucija...!

moro

pre 10 godina

Pamucne ruke Muslija, tvrdi sut Bakija, povredjeni Vesterman sa teskim kretnjama i Bogdadanovic koji prvo istelefonira pre nego sto odluci sta ce sa loptom i to vam je to. Za pobedu su potrebna kao i protiv Barse malo veca m..a! Bice bolje u Beogradu.

zoran

pre 10 godina

Sta Musli i Gagic traze u kosarci, to samo Bog zna. Zaista su misteriozni putevi Boziji.

Pratim kosarku dovoljno dugo vremena da mogu reci kako se na ansem kosharkashkom nebu (racunam celu bivsu Jugoslaviju) nisam video dva slabija centra od pomenute dvojice. Sta je Partizan Bogu zgresio da se obojica nadju u crno-belom timu, ne znam, ali ovo je jezivo gledati njih dvojicu kako ,nazovi, igraju basket. Sa njima u jednom timu , jednostavno je nemoguce pobediti. Stavite ih u Lejkerse i ovi se nece sastaviti.

mladen

pre 10 godina

Utakmica izgubljena kod rezultata 64 62 za Partizan tri napada nismo dali kos a mislim da je Dule trebao zvati tajm aut da ih razdrma...

Buzz

pre 10 godina

Резултат је добар за реванш!!!Али опет све је то слабо кад год играмо на гостујућим теренима.Некако ми се чини да немамо то констатност поготов кад играмо ван свог огњишта.То је највећи проблем које би морало да се некако реши на неки начин.

....

pre 10 godina

Са онаквим балванима од центара тешко да можемо нешто да очекујемо више у евролиги..

Tekelija

pre 10 godina

Pošto mu se ime piše sa TARENCE pravilnije je izgovarati Tarens, a da je TERRENCE pravilno bi bilo Terens. "Čovek sa Sportkluba" je vrsni poznavalac košarke i dobro zna šta priča.
(NastyB, 31. oktobar 2013 19:53)

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.

Што се текме тиче, Лавриновић или не, Партизан је ово морао да добије.
Добијао је раније екипе које имају више од једног јаког играча.

Наслађивање наших 'навијача' над поразом противничког, а домаћег клуба је стварно мозга без.
90% коментара се бави тим. И онда се питају што смо пропали на свим пољима... Кад нас не постоји ривалитет него чиста исконска мржња...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Posto su se 5 coveka napravila pametna na mom komentaru u kome pisu kako nemamo sanse protiv Fenerbahcea,CSKA i Barselone kod kuce,samo cu reci ! Zapamtite moj komentar ! Od trougla Partizan,Nanter i Budevelnik,mi imamo najvece sanse da dobijemo utakmice sa ove prve tri ekipe,a vi kako hocete ! Ja sam ubedjen u pobedu nad Fenerbahceom,a vi se samo cudite onome sto pisem !

rax gravedigger

pre 10 godina

E pa Dule, ne mogu oni da nam daju 20 sansi da ih dobijemo. 2,3 i to je to. Trebalo je ovo da dobijes na iskustvo. Ali sta je tu je, idemo dalje. Mislim da su i Vesterman i Musli odigrali ubedljivo najgoru utakmicu za Partizan u karijeri.

ajd sad...

pre 10 godina

steta. razbio nas je lavrinovic jer je partizan tu najtanji. ali tri izradjene akcije za trojku lovernja -to mi nije jasno. i jos tri -cetiri suta sto u izasla iz kosa...

Buzz

pre 10 godina

Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Код вас увек приче само што се те никад приче не претворе у стварност.Стога начекаћете се ви још мало,будите у то сигурни.

Gdesupare

pre 10 godina

Bila je idealna prilika da se napravi brejk...Domacin se nudio,al tanka klupa i losa igra svih sem spoljne linije, odrazila se na rezultat. Jednostavno sa jednim plejem kome kad ne ide, Gagicem i Muslijem pa i Lovrenjom tesko je dobiti bilo koju evroligasku ekipu na strani. J

Sale Jagodina

pre 10 godina

Gagić-drvena truba.Musli-obična truba.Ja da sam trener kaznio bi igrača sa 500 eura ko da Gagiću loptu van reketa.Kao da je bacio u publiku.

janez

pre 10 godina

Lavrinovic nam nabije preko 20 poena, dok Gagić i Musli zevaju pod košem.Sa ovakvim centrima možemo samo Aba ligu da igramo, Euroligu sigurno ne.

Bane

pre 10 godina

Ovo je sramota ali stvarno !! Gubi partizan debilno i pocetnicki lopte,dozvoljavaju bezbroj skokova u napadu , koseve u zadnjim sekundama napada i slicne gluposti !! Lavrinovic pravi majmune od njih ali bukvalno .. jel se bese stalno prica o tome da su centri snaga partizana ? Koji centri ? Ovaj gagic i musli su mizerni i smesni ne treba da igraju ni za mega vizuru , a i lovernj sutira trojke kao moj retardirani ortak i nikakva korist od njega na pola utakmica ... Prava tuga .. milosavljevicu kinsiju i bogdanovicu jedino svaka cast..

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Ovaj Partizan igra u grču, ukrućeno, tvrdih ruku. Nije bila ni jedna kontra....Westerman, Gagić. Musli, Lovern, Dalo.... loši. Dobro je ipak što je, protiv objektivno skromnog protivnika, bilo samo - 5, što se, u slučaju kruga, može stići.

NastyB

pre 10 godina

То што је познавалац кошарке не значи да је познавалац језика.
ТЕренс је правилан изговор. У енглеском се А у по ријечи готово никад не изговара као А већ као Е.
(Tekelija, 31. oktobar 2013 23:54)

I ja sam ljubitelj, recimo, atletičara Kerla (CArl Lewis) Luisa. Ili košarkaša Imena (ImAn) Šumperta. Ili Tedža (TAj) Gibsona. A što volim roman "Ajvenho" (IvAnhoe)...
Samo malo sarkazma, da znaš da nisi sasvim u pravu. Mada nisam ni ja, Tarence se izgovara sa mešavinom A i E, ali je približnije A, nego čistom E, kao kod imena Terrence. Kao što se prezime EWing izgovara sa Juing, ili Paul NEWman je Njumen, reč FEW se čita sa fju, ali se (Latrell) Sprewel ne izgovara sa Sprjuel, već Sprivel.
A i igrao sam NBA 2K9 kad je Kinsi bio u rosterima i sećam se kako su ga "komentatori" u igri najavljivali. A to, zasigurno, zna i voditelj, samo mu je glupo da umekšava A.

corke

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim ove Fmp-ovce,svake godine isto,kako Partizan gubi od ovih,pa od onih,potcenjuju druge ekipe kao da su oni sve zivo osvojili svih ovih godina,kao da igraju Evroligu svake godine,pa stavljaju sebe u visi rang od Budeveljnika,a kamoli Partizana,gde im je obraz...ali na kraju sezone prica se uvek isto zavrsava...
(corke, 31. oktobar 2013 21:17) …


Svakoj prici dodje kraj buraz.Poz !!!
(smeker, 31. oktobar 2013 23:21)

Ja lepo kazem...svake godine ista prica...Poz!

Small Forward

pre 10 godina

Vidim ljudi svasta pisu! Ne bih da pricam sta je najbolje niti da teoretisem, Dule ipak zna svoj posao i cilj bolje od svih nas, zbog toga je i na kormilu. Ali mi nije jasno ipak da EL igramo sa 7 igraca u rotaciji, to je nemoguca misija. Tako se ne moze dobijati ni u ABA ligi a kamoli u visem rangu. U moje vreme 10 igraca minimalno se rotiralo, zato smo i imali rezultate. Dule bi trebao toga da se seca bolje, ipak nas je on trenirao tada. Nedostaje igrac koji je u stanju da ubaci 20 poena po utakmici i to se oseti. Igrac tog kalibra u Partizanu je jedino Bertans i volio bih da prodjemo u TOP16 fazu i zbog njega, kako bi mu omogucili da se pridruzi timu i pomogne za dalje. Problem se krije i u nedostatku samopouzdanja, jer borbenost i zelja ne nedostaju. Ne smemo se predati pre odlaska na gostovanje, u tom slucaju ne trebamo ni ici protivniku na noge. O Barseloni smo pricali da ce biti cudo da ih dobijemo tamo i kako su veliki tim i kako se ne mogu dobiti u Blaugrani, a Nanter ode i opali samar i njima i nama. Protivnik se ne sme ni potceniti niti preceniti ! Ipak Partizan je dobar i mlad tim, imaju duzi dah od drugih a to bi trebalo da se oseti vec nakon 4. kola. Veliki rad i trud moraju da se isplate. Samo hrabro ima jos dosta da se igra. Ako dobijemo Fener kuci, dobicemo sve kuci (ako nas zaobidju povrede). Secate se Ritasa i sezone 09/10? Opasan poraz tamo a kuci 30 razlike za nas! Napred crno-beli !

spurs19

pre 10 godina

A koji je to treci ekstra jak tim u Partizanovoj grupi??? Barsa??? Ova Barsa sto kod kuce pukne od ekipe koju mi usred Francuske nagrdimo 37 razlike? To je treci ekstra jak tim???
(Antidervis, 31. oktobar 2013 23:36)

Mi smo ih raskantali jer u rotaciji nisu imali 7 igrača koji su igrali sinoć niti Traorea niti onog od prethodne sezone koga su vratili.
Predsezona je druga priča...
Ako nećeš baš naziv "ekstra jak" onda može i jak ali da nisu jak tim to je glupost...