Petak, 11.10.2013.

15:54

SP: Švajcarska i Belgija u Brazilu

Fudbaleri Belgije i Švajcarske pridružili su se posle pretposlednjeg kola kvalifikacija Holandiji, Nemačkoj i Italiji kao direktni putnici na SP 2014 iz Evrope.

Izvor:

SP: Švajcarska i Belgija u Brazilu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 10 godina

(Axl Rose, 12. oktobar 2013 21:12)

O cemu ti sinko? Perisic preda loptu Belgijancu kao da je Hrvat. Nigdje oko njega ni jednog Belgijanca a nasih slobodnih na sve strane. Kod drugog gola lik nam bjezi 50 metara, sta se to nekad vidi na utakmicama? Svaka njima cast za akciju ali Kovacic je mogao raditi faul jos 10 metara u njhihovoj polovici, Corluka neodlucan da li ce na loptu ili ne, pa Kovacic ne radi faul u sprintu od 50 metara a mogao je.
Niko ni ne govori da smo jaki. Ali je cinjenica da je Kovacic desetka Intera sa 18 godina a da je Halilovic jednaki talent. Da Modric i Mandzukic igraju di vec igraju i to kako...A svi su ofenzivci. Dodaj njima Rebica koji je fizicki zvijer a zna umjesto njonjavog Rakitica i imas ofenzivu da boli glava. Corluka je u obrani dobar a Lovren igra u najboljoj obrani najjace lige svijeta. Vrsaljko je probio bok protiv jedne Belgije vise nego Srna u zadnjih 10 godina i gle cuda talijanske novine pisu da ga na zimu kupuje Inter ili Arsenal.
Lukaku je izvanredan.

Zaboravio si kvale i Euro 2008-e, pobjedu nad Italijom 2002-e, dva remija protiv finalista lani na Euru (ok, poraz od Spanjolske jer smo jurili rezultat na kraju). Sve silne pobjede protiv top selekcija.

PS Imas problem

Axl Rose

pre 10 godina

hrvatska je osrednja evro reprezentacija na razini Švedske ili Češke (iako su i Šveđani i Česi po rezultatima bolji)kojoj je plafon da ode na euro ili sp.

Ego se ne liječi to čovjeka prati do groba i tako će vama biti sa repkom. Zapravo to što ste napravili od samo osrednje repke je fenomen svoje vrste, tretira ju se kao da je jaka a pravih rezultata i igara na EP i SP nema pa nema više od 15 godina... i bniko ovdje ne komentira hrvatsku kao navijač repke srbije (koja ni nejde na SP) već činjenica radi.

Vi bi i Eskime natjerali da kolutaju očima na vas i da navijaju kontra vas.

i još ovo; kada se primi gol onda je ''to je naša greška'' (jer kao mi smo gospodari univerzuma i mi ne primamo golove) i nikada se kvalitet protivnika ne priznaje. Odvratan egoizam....

A da je neko od hrvata napravio ono što je Lukaku kod drugog gola e onda bi ga hvalili tjedan dana a i akciju, ma sve, čak bi i za prvi gol rekli ''mi smo ih natjerali na pogrešku'' itd......

drago

pre 10 godina

Ovo ko da sam ja pisao.
Iako trenutno, BIH je bez sumnje jaca. Trebala je Hrvatska izgubiti i u Beogradu i to hendikepom.

Modric Kovacic

Halilovic Kranjcar Rebic

Mandzukic

Tu bi Hrvatska jako puno dobila. Modric Kovacic, Halilovic i Mandzukic to igraju u klubovima, Rebic je to igrao u Splitu a i u klubu ce posto nece istisnuti Gomeza i Rossija u spicu. Kranjcar je do odlaska u Englesku ili Tottenham to igrao a i poslije vjerovatno nekad.
Tu bi dobili 3 majstora u manevru a Kranjcar je najveci majstor od njih (ima bogovski pas i dribling a i zabija cesto) od kojih dvojica puno trce, malog Halilovica koji je brz i pokretljiv i najveci potencijal rodjen u HR, Rebica koji je izrazito snazan, brz i pokretljiv. Halilovic i Kranjcar su majstori pasa i driblinga i oni bi super suradjivali, Rebic se takodjer voli uvlaciti u sredinu i ima sjajan sut a i dobra dodavanja sa krila. Kovacic iz drugog plana moze doci na sut. Problem su centarsutevi nasih krila ali tu su Srna i u buducnosti Vrsaljko koji je sinoc pokazao da je zivotinja sto sto se tice trke a ima i solidan/dobar centarsut. Sa lijeve strane Strinic moze dobro centrirati. Kad Kranjcar ode tu je Rakitic koji na toj poziciji je takodjer dobar. Ako se ide na centarsuteve ubaciti Kalinica ili Jelavica. Na stopere staviti Corluku ili Lovrena ili Jedvaja a kad ode Stipe staviti Subasica ili malog Kalinica iz Hajduka.

Bluemonday

pre 10 godina

Ne bih se iznenadio da samo Hrvatska vidi Brazil, iako ih sada svi blate. Ne shvatam zasto ljudi imaju problem sa hrvatskim fudbalom? U pitanju je zemlja koja je uvek davala vrhunske igrace, ne jednog-dvojicu u jednoj generaciji, nego po pet-sest minimum. Isla redovno na velika takmicenja poslednje dve decenije, a osporava ih neko recimo cija zemlja nikada nije igrala na bilo kojem svetskom ili evropskom prvenstvu. Eto, ta mocna Crna Gora je sinoc jos dobro prosla sa 1:4, s obzirom na stanje na terenu, i fakticki su 99,999999... % eliminisani, a najavljivani su maltene kao velesila protiv koje Engleska i Ukrajina nemaju sta da traze. Ne bih se iznenadio ni da BiH kiksne u Litvaniji, pa da Grci odu direktno, a Bosna opet u baraz i na jakog protivnika ala Portugal ili Francuska. I da ne ode u Brazil, Hrvatska je i dalje za kolje ispred ostalih. A kao sto su nama uzeli 4 od 6 mogucih bodova, u ovom momentu bi lagano preslisali i ostale bivse republike, da im ko zapadne u barazu.
Sto se tice Belgije, to je trenutno po igrackom potencijalu posle Spanije, Brazila i Nemacke najjaca reprezentacija na svetu, kandidat za svetsku titulu, sa jednim nedostatkom, iskustvom velikih takmicenja. Ali porediti ih sa igrama od pre 4-5 godina ili sto nisu 12 godina bili na SP je besmisleno. Po tome smo i mi velesila, jer smo tada u velikom maniru preskocili Francuze, Rumune i Austrijance, koji su do sinoc bili u igri za plasman, kao ozbiljni kandidati za svetsko, ili su jos uvek.

Gerov

pre 10 godina

...nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

(drago)

I da nije ovo i da nije ono...

I nama su Belgijanci dali golove iz kontre! I to je to! Nego mislite sta ce biti dalje. Moze se i vama desiti da sedite kuci!

ZG TOM

pre 10 godina

Ma problem svih tih novih selektora, izbornika je taj što simpatiziraju opreznu, defanzivnu igru, prepunu defanzivnih zadataka za igrače koji bi htjeli jurnuti prema golu.I u tim "zadatcima" igrači se jednostavo izgube i ne razmišljaju o igri prema naprijed, kakva inače krasi sve repke iz Juge.Ti "selektori", "izbornici" zaraženi su sa murinjovim načinom igre i zato HRV repka teško, teško zabija golove, previše je igre u defanzivi.

Granota

pre 10 godina

@drago:

"Baron je pričao posle da je špil bio star, da je previše pio, da ga poneo žar, ma svi što gube se ljute, to je poznata stvar...". Nemoj da se nerviraš i ne brini, prvo ide neverica, pa negacija, pa bes, pa pomirenje s činjenicama. Slušaj iskusne u fudbalskim razočarenjima, mi Srbi smo bar eksperti u tome...

dule

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno kako je Svajcarska dobila tako laku grupu. Mislim jasno je meni' nemam ja 5 godina al da ostali cute na takve svinjarije, e to mi nije jasno.

iii

pre 10 godina

sta bi bilo kad bi bilo.pa nije ovo branko kockica,lukaku ima 20 godina i 100 kg tezine.covjek je pretrcao citav teren i dao gol.to messi nije jos uradio.nije to nista tek sta ce se tek u barazu desiti hrvatskoj.ona gobceva pjesma debakl,muzicki spetakl.........

drago

pre 10 godina

Šta je ovim bosancima? nisu bili u stanju ni cvece da donesu trećem timu planete. nikad se još nisu nigdje plasirali pa su našli nas da prozivaju? neki imaju stvarno tvrdji obraz od opanka.

nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFlEVElkuZQuUFCUVq&tmpl=coranto_video_news

Zoran

pre 10 godina

Kako Ibrahimovic moze da igra dobro za klub i za reprezentaciju a ovi nasi nikako da se uklope, dobro sad protiv japanaca smo iskoristili svaku sansu tj. dve. Tosic ne zasluzuje da igra za reprezentaciju nikako jer nema kvalitet, mnogo vise odmaze nego sto pomaze timu.

Nikola,Petrinja

pre 10 godina

Hrvatska još može biti najgora drugoplasirana (u jako ludom scenariju)
Sad je Hrvatska bolja od Bugarske i Turske, ali ako Turska pobjedi Nizuzemsku, a Armenija pobjedi Italiju uz uvjet da Češka i Bugarska odigraju neriješeno, Armenija ide na drugo mjesto i briše joj se poraz protiv Malte. Tako bi Hrvatska uz poraz protiv Škotske bile najgora drugoplasirana momačad.

Memi

pre 10 godina

grcka stvarno ima magicne moci. hajd sto deset godina utakmice dobijaju s 1-0 al sad pobjedjuju tako sto protivnike "telepatijom" natjeraju da sami sebi daju gol :)) pateticni su.

Come on Chelsea!

pre 10 godina

@Drzi Toresa, salje Lukakua na pozajmicu. " Specijalni"
(Nepismen, 11. oktobar 2013 23:00)

Shvati, moze mu se!
Veliki Zoze Murinjo!

Vladimir Pula

pre 10 godina

Jer Srbi dragi mi imamo super trenera? Ajde molim vas, nikad gorega nismo imali! Uglavnom poderao sam kladionicu danas... 20€ na pobjedu Belgije X3,20.. 20€ pobjeda Grka, svaba, španjolske i Rusije x2,15, i 15€ na turke i Izrael sa hendikepom 2,10...
Sve lagano... A jos je toliko toga bilo za skinuti ... Trebao sam igrat sistem sve nebi ništa danas bio fulao..
Aj živjeli !

Brale

pre 10 godina

Kurtoa, Minjole, Vermalen, Kompani, Vertongen, Felaini, Vitsel, De Brujne, Miralas, Hazard, Lukaku, itd. Sve sjajni igraci. Samo trebaju jos da se uigraju pred SP. Jer sa onakvom igrom, realno, nemaju sta da traze.

SrpskaZauvijek

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.
(emirTZ, 11. oktobar 2013 18:42)

nadam se da će Republika Srpska dobiti lakšu kad se krene takmičit.

sarajevo.ba

pre 10 godina

E jos Litvaniju opalit bez problema i Brazil nas ceka..a ako slucajno sene desi boze daj nam Hrvate u barazu da se poigramo...poludi Cazin i Banja Luko poludi seher Saraj'vo i gradu smoga igradu soli ti majko hercegovinoooo

Dan

pre 10 godina

Bosna je pobijedila belgiju dva puta i pobijedila slovacku veceras 10-0 ko to moze .
(davud, 11. oktobar 2013 20:42)

Bosna pobedila Belgiju kad su Belgijanci bili van prvih 50 na fifinoj lestvici, a sad su 6ti.
Tada glavni igrač im je bio Mpenza.

s

pre 10 godina

ne branim nase ali pogledajte ko je bio u nasoj grupi a sa kim su bili svajcarci.i sta je ta svajcarska uradila ikad u fudbalu?ovi grci su bar bili prvaci evrope pa se godinama slepuju i dobijaju lake grupe.jedini uspeh svajcarske je pobeda na spanijom u africi.koliko god da smo slabi opet bi prosli grupu u kojoj je island,albanija,kipar,slovenija.grci i svajcarci godinama dobijaju lake grupe koje cak nekad ne mogu da prodju

nikola

pre 10 godina

Svaka cast Bosanci ali nemojte se zavaravati, imali ste mnogo slabu grupu.Grcka vas je zamalo pobedila u Atini, onda su Grci odigrali jednu od naj losijih utakmica u Zenici.Bolji ste u ovom trenutku od Srbije i mozda Hrvatske ali protiv ozbiljnih ekipa nemate sta da trazite.

HanSolo

pre 10 godina

Evo i Austrianci gubitnici zbog nenormalnog našeg.. Naš mentalitet je stvarno naj gori na planeti.. Arnautovic.. Kakav ološ.. Nikad ne može da se ponaša normalno nego misli da je nešto posebno.. Mogo je biti, ali sad je kasno.. Bagra..

Gregor

pre 10 godina

Zao mi je Crnogoraca, imali su sasvim lepe sanse da se kvalifikuju, do one katastrofe protiv UKR, sada i poraz od ENG, sanse su im sada ravne nuli...

nada ZR

pre 10 godina

Stvarno za nepoverovati da bi BIH,razbila i Hrvatsku i Srbiju.Koje igrace imamo,svetska klasa,ali nas ne tuku,samo kad ih mrzi.Selektori i svi oko njih snose odgovornost,ali koliko vidim nikome ne pada na pamet da da mesto drugom kad vec nema rezultate.Pa nece ni Madzukic,ni Kolarov.Ivanovic Srna lomiti noge za otadzbinu ako to ne cini onaj kome je to posao.BIH cestitam,svaka vam cast to se zove srce na terenu.

Doktor

pre 10 godina

Ta Belgija je toliko jaka da je odigrala kući protiv nikad lošije Hrvatske neriješeno, te i večeras da je sudac svirao barem jedan jedanaesterac od dva čista, isto bi prošla!!! S tim da Hrvatska igra najlošiji nogomet od osamostaljenja !!! Baci nam Srbiju ili Bosnu da se igramo s njima!!!

Demagog

pre 10 godina

Slušam Štimca posle utakmice,izjava je haos,kaže nisu zaslužili izgubiti,ha,ha,ha...pa taj je ko Alisa u zemlji čuda:)))
Eh da,nije rekao da je ovo za Vukovar,pitam se zašto:)))

doktor

pre 10 godina

Hrvati su ocajni! Medjutim,ostali rezultati ih prate ,pa ce imati sanse za baraz(nece biti najgori drugi)!Valjda im se vraca SRECA zbog onog gola Turaka u poslednjoj sekundi... Definitivno nisu zasluzili SP,definitivno!

Pips

pre 10 godina

Belgijanci sada naplaćuju i naš i njihov račun. Hrvati su nikad slabiji. S nama u Zagrebu dobili posle dve poklon lopte, a onda nadigrani. U Beogradu bili srećni da odigraju 1:1. Vadili se i protiv Velšana i protiv Škota. I srećno su tu gde jesu...

Rick Hunter

pre 10 godina

E da Simunic nije napravio onaj crveni da smo pobedili hrvate kao sto smo trebali i da nismo izgubili od Makedonije bili bi smo u trci za Baraz.. naravno Sinisa je kriv za te rezultate

ii

pre 10 godina

kakav poklon na kladionici belgija puta lukaku.,bosna je ovoj belgiji dala 4 komada u gostima i 2 u zenici .dzeko imo laksi trening.hrvatskoj se obila bahatost jer tanjiras mandzukic nema robena i riberija.

mik

pre 10 godina

Hrvatska je imala sreće što je u grupi sa nama,slabom Srbijom.Jer oni nisu ništa bolji od nas,što su i pokazali dosadašnji mečevi.
Belgija ih dere,protiv Makedonaca se provukli dva puta,Škoti ih dobili,protiv nas u BG nisu šutnuli na gol...
Sve u svemu paceri kao i mi.

emirTZ

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.

Zg

pre 10 godina

Da barem Belgija zabije još dva komada, pa da napokon dođe sve na svoje mjesto. Hrvatska nije dobru utakmicu odigrala već godinama. Ovo je sada realna slika. Nažalost, Štimac je -cenzurirano- i neće mu pasti na pamet dati ostavku, nego će sve upropastiti do kraja.

Ako bude sreće, nećemo ni protiv Škota ništa napraviti, pa da se preskoči i taj Brazil. Možda onda dođe do potrebnih promjena. Možda.

only fools and horses

pre 10 godina

Ispada da smo imali baš laku grupu, ni ovi Belgijanci nisu ništa posebno ali su imali sreću da budu u grupi sa nikad gorim Hrvatima i Škotima. O nama i našim igrama nema ni potrebe pričati. A ovaj još razmišlja da li će ostati selektor, more marš bre što dalje.

Pips

pre 10 godina

Belgijanci sada naplaćuju i naš i njihov račun. Hrvati su nikad slabiji. S nama u Zagrebu dobili posle dve poklon lopte, a onda nadigrani. U Beogradu bili srećni da odigraju 1:1. Vadili se i protiv Velšana i protiv Škota. I srećno su tu gde jesu...

Rick Hunter

pre 10 godina

E da Simunic nije napravio onaj crveni da smo pobedili hrvate kao sto smo trebali i da nismo izgubili od Makedonije bili bi smo u trci za Baraz.. naravno Sinisa je kriv za te rezultate

only fools and horses

pre 10 godina

Ispada da smo imali baš laku grupu, ni ovi Belgijanci nisu ništa posebno ali su imali sreću da budu u grupi sa nikad gorim Hrvatima i Škotima. O nama i našim igrama nema ni potrebe pričati. A ovaj još razmišlja da li će ostati selektor, more marš bre što dalje.

ii

pre 10 godina

kakav poklon na kladionici belgija puta lukaku.,bosna je ovoj belgiji dala 4 komada u gostima i 2 u zenici .dzeko imo laksi trening.hrvatskoj se obila bahatost jer tanjiras mandzukic nema robena i riberija.

emirTZ

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.

Zg

pre 10 godina

Da barem Belgija zabije još dva komada, pa da napokon dođe sve na svoje mjesto. Hrvatska nije dobru utakmicu odigrala već godinama. Ovo je sada realna slika. Nažalost, Štimac je -cenzurirano- i neće mu pasti na pamet dati ostavku, nego će sve upropastiti do kraja.

Ako bude sreće, nećemo ni protiv Škota ništa napraviti, pa da se preskoči i taj Brazil. Možda onda dođe do potrebnih promjena. Možda.

doktor

pre 10 godina

Hrvati su ocajni! Medjutim,ostali rezultati ih prate ,pa ce imati sanse za baraz(nece biti najgori drugi)!Valjda im se vraca SRECA zbog onog gola Turaka u poslednjoj sekundi... Definitivno nisu zasluzili SP,definitivno!

mik

pre 10 godina

Hrvatska je imala sreće što je u grupi sa nama,slabom Srbijom.Jer oni nisu ništa bolji od nas,što su i pokazali dosadašnji mečevi.
Belgija ih dere,protiv Makedonaca se provukli dva puta,Škoti ih dobili,protiv nas u BG nisu šutnuli na gol...
Sve u svemu paceri kao i mi.

Demagog

pre 10 godina

Slušam Štimca posle utakmice,izjava je haos,kaže nisu zaslužili izgubiti,ha,ha,ha...pa taj je ko Alisa u zemlji čuda:)))
Eh da,nije rekao da je ovo za Vukovar,pitam se zašto:)))

Dan

pre 10 godina

Bosna je pobijedila belgiju dva puta i pobijedila slovacku veceras 10-0 ko to moze .
(davud, 11. oktobar 2013 20:42)

Bosna pobedila Belgiju kad su Belgijanci bili van prvih 50 na fifinoj lestvici, a sad su 6ti.
Tada glavni igrač im je bio Mpenza.

Memi

pre 10 godina

grcka stvarno ima magicne moci. hajd sto deset godina utakmice dobijaju s 1-0 al sad pobjedjuju tako sto protivnike "telepatijom" natjeraju da sami sebi daju gol :)) pateticni su.

sarajevo.ba

pre 10 godina

E jos Litvaniju opalit bez problema i Brazil nas ceka..a ako slucajno sene desi boze daj nam Hrvate u barazu da se poigramo...poludi Cazin i Banja Luko poludi seher Saraj'vo i gradu smoga igradu soli ti majko hercegovinoooo

SrpskaZauvijek

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.
(emirTZ, 11. oktobar 2013 18:42)

nadam se da će Republika Srpska dobiti lakšu kad se krene takmičit.

nada ZR

pre 10 godina

Stvarno za nepoverovati da bi BIH,razbila i Hrvatsku i Srbiju.Koje igrace imamo,svetska klasa,ali nas ne tuku,samo kad ih mrzi.Selektori i svi oko njih snose odgovornost,ali koliko vidim nikome ne pada na pamet da da mesto drugom kad vec nema rezultate.Pa nece ni Madzukic,ni Kolarov.Ivanovic Srna lomiti noge za otadzbinu ako to ne cini onaj kome je to posao.BIH cestitam,svaka vam cast to se zove srce na terenu.

s

pre 10 godina

ne branim nase ali pogledajte ko je bio u nasoj grupi a sa kim su bili svajcarci.i sta je ta svajcarska uradila ikad u fudbalu?ovi grci su bar bili prvaci evrope pa se godinama slepuju i dobijaju lake grupe.jedini uspeh svajcarske je pobeda na spanijom u africi.koliko god da smo slabi opet bi prosli grupu u kojoj je island,albanija,kipar,slovenija.grci i svajcarci godinama dobijaju lake grupe koje cak nekad ne mogu da prodju

nikola

pre 10 godina

Svaka cast Bosanci ali nemojte se zavaravati, imali ste mnogo slabu grupu.Grcka vas je zamalo pobedila u Atini, onda su Grci odigrali jednu od naj losijih utakmica u Zenici.Bolji ste u ovom trenutku od Srbije i mozda Hrvatske ali protiv ozbiljnih ekipa nemate sta da trazite.

Gregor

pre 10 godina

Zao mi je Crnogoraca, imali su sasvim lepe sanse da se kvalifikuju, do one katastrofe protiv UKR, sada i poraz od ENG, sanse su im sada ravne nuli...

Zoran

pre 10 godina

Kako Ibrahimovic moze da igra dobro za klub i za reprezentaciju a ovi nasi nikako da se uklope, dobro sad protiv japanaca smo iskoristili svaku sansu tj. dve. Tosic ne zasluzuje da igra za reprezentaciju nikako jer nema kvalitet, mnogo vise odmaze nego sto pomaze timu.

Brale

pre 10 godina

Kurtoa, Minjole, Vermalen, Kompani, Vertongen, Felaini, Vitsel, De Brujne, Miralas, Hazard, Lukaku, itd. Sve sjajni igraci. Samo trebaju jos da se uigraju pred SP. Jer sa onakvom igrom, realno, nemaju sta da traze.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Jer Srbi dragi mi imamo super trenera? Ajde molim vas, nikad gorega nismo imali! Uglavnom poderao sam kladionicu danas... 20€ na pobjedu Belgije X3,20.. 20€ pobjeda Grka, svaba, španjolske i Rusije x2,15, i 15€ na turke i Izrael sa hendikepom 2,10...
Sve lagano... A jos je toliko toga bilo za skinuti ... Trebao sam igrat sistem sve nebi ništa danas bio fulao..
Aj živjeli !

Doktor

pre 10 godina

Ta Belgija je toliko jaka da je odigrala kući protiv nikad lošije Hrvatske neriješeno, te i večeras da je sudac svirao barem jedan jedanaesterac od dva čista, isto bi prošla!!! S tim da Hrvatska igra najlošiji nogomet od osamostaljenja !!! Baci nam Srbiju ili Bosnu da se igramo s njima!!!

HanSolo

pre 10 godina

Evo i Austrianci gubitnici zbog nenormalnog našeg.. Naš mentalitet je stvarno naj gori na planeti.. Arnautovic.. Kakav ološ.. Nikad ne može da se ponaša normalno nego misli da je nešto posebno.. Mogo je biti, ali sad je kasno.. Bagra..

dule

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno kako je Svajcarska dobila tako laku grupu. Mislim jasno je meni' nemam ja 5 godina al da ostali cute na takve svinjarije, e to mi nije jasno.

Nikola,Petrinja

pre 10 godina

Hrvatska još može biti najgora drugoplasirana (u jako ludom scenariju)
Sad je Hrvatska bolja od Bugarske i Turske, ali ako Turska pobjedi Nizuzemsku, a Armenija pobjedi Italiju uz uvjet da Češka i Bugarska odigraju neriješeno, Armenija ide na drugo mjesto i briše joj se poraz protiv Malte. Tako bi Hrvatska uz poraz protiv Škotske bile najgora drugoplasirana momačad.

Granota

pre 10 godina

@drago:

"Baron je pričao posle da je špil bio star, da je previše pio, da ga poneo žar, ma svi što gube se ljute, to je poznata stvar...". Nemoj da se nerviraš i ne brini, prvo ide neverica, pa negacija, pa bes, pa pomirenje s činjenicama. Slušaj iskusne u fudbalskim razočarenjima, mi Srbi smo bar eksperti u tome...

Come on Chelsea!

pre 10 godina

@Drzi Toresa, salje Lukakua na pozajmicu. " Specijalni"
(Nepismen, 11. oktobar 2013 23:00)

Shvati, moze mu se!
Veliki Zoze Murinjo!

Bluemonday

pre 10 godina

Ne bih se iznenadio da samo Hrvatska vidi Brazil, iako ih sada svi blate. Ne shvatam zasto ljudi imaju problem sa hrvatskim fudbalom? U pitanju je zemlja koja je uvek davala vrhunske igrace, ne jednog-dvojicu u jednoj generaciji, nego po pet-sest minimum. Isla redovno na velika takmicenja poslednje dve decenije, a osporava ih neko recimo cija zemlja nikada nije igrala na bilo kojem svetskom ili evropskom prvenstvu. Eto, ta mocna Crna Gora je sinoc jos dobro prosla sa 1:4, s obzirom na stanje na terenu, i fakticki su 99,999999... % eliminisani, a najavljivani su maltene kao velesila protiv koje Engleska i Ukrajina nemaju sta da traze. Ne bih se iznenadio ni da BiH kiksne u Litvaniji, pa da Grci odu direktno, a Bosna opet u baraz i na jakog protivnika ala Portugal ili Francuska. I da ne ode u Brazil, Hrvatska je i dalje za kolje ispred ostalih. A kao sto su nama uzeli 4 od 6 mogucih bodova, u ovom momentu bi lagano preslisali i ostale bivse republike, da im ko zapadne u barazu.
Sto se tice Belgije, to je trenutno po igrackom potencijalu posle Spanije, Brazila i Nemacke najjaca reprezentacija na svetu, kandidat za svetsku titulu, sa jednim nedostatkom, iskustvom velikih takmicenja. Ali porediti ih sa igrama od pre 4-5 godina ili sto nisu 12 godina bili na SP je besmisleno. Po tome smo i mi velesila, jer smo tada u velikom maniru preskocili Francuze, Rumune i Austrijance, koji su do sinoc bili u igri za plasman, kao ozbiljni kandidati za svetsko, ili su jos uvek.

drago

pre 10 godina

Šta je ovim bosancima? nisu bili u stanju ni cvece da donesu trećem timu planete. nikad se još nisu nigdje plasirali pa su našli nas da prozivaju? neki imaju stvarno tvrdji obraz od opanka.

nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFlEVElkuZQuUFCUVq&tmpl=coranto_video_news

Gerov

pre 10 godina

...nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

(drago)

I da nije ovo i da nije ono...

I nama su Belgijanci dali golove iz kontre! I to je to! Nego mislite sta ce biti dalje. Moze se i vama desiti da sedite kuci!

iii

pre 10 godina

sta bi bilo kad bi bilo.pa nije ovo branko kockica,lukaku ima 20 godina i 100 kg tezine.covjek je pretrcao citav teren i dao gol.to messi nije jos uradio.nije to nista tek sta ce se tek u barazu desiti hrvatskoj.ona gobceva pjesma debakl,muzicki spetakl.........

ZG TOM

pre 10 godina

Ma problem svih tih novih selektora, izbornika je taj što simpatiziraju opreznu, defanzivnu igru, prepunu defanzivnih zadataka za igrače koji bi htjeli jurnuti prema golu.I u tim "zadatcima" igrači se jednostavo izgube i ne razmišljaju o igri prema naprijed, kakva inače krasi sve repke iz Juge.Ti "selektori", "izbornici" zaraženi su sa murinjovim načinom igre i zato HRV repka teško, teško zabija golove, previše je igre u defanzivi.

drago

pre 10 godina

Ovo ko da sam ja pisao.
Iako trenutno, BIH je bez sumnje jaca. Trebala je Hrvatska izgubiti i u Beogradu i to hendikepom.

Modric Kovacic

Halilovic Kranjcar Rebic

Mandzukic

Tu bi Hrvatska jako puno dobila. Modric Kovacic, Halilovic i Mandzukic to igraju u klubovima, Rebic je to igrao u Splitu a i u klubu ce posto nece istisnuti Gomeza i Rossija u spicu. Kranjcar je do odlaska u Englesku ili Tottenham to igrao a i poslije vjerovatno nekad.
Tu bi dobili 3 majstora u manevru a Kranjcar je najveci majstor od njih (ima bogovski pas i dribling a i zabija cesto) od kojih dvojica puno trce, malog Halilovica koji je brz i pokretljiv i najveci potencijal rodjen u HR, Rebica koji je izrazito snazan, brz i pokretljiv. Halilovic i Kranjcar su majstori pasa i driblinga i oni bi super suradjivali, Rebic se takodjer voli uvlaciti u sredinu i ima sjajan sut a i dobra dodavanja sa krila. Kovacic iz drugog plana moze doci na sut. Problem su centarsutevi nasih krila ali tu su Srna i u buducnosti Vrsaljko koji je sinoc pokazao da je zivotinja sto sto se tice trke a ima i solidan/dobar centarsut. Sa lijeve strane Strinic moze dobro centrirati. Kad Kranjcar ode tu je Rakitic koji na toj poziciji je takodjer dobar. Ako se ide na centarsuteve ubaciti Kalinica ili Jelavica. Na stopere staviti Corluku ili Lovrena ili Jedvaja a kad ode Stipe staviti Subasica ili malog Kalinica iz Hajduka.

Axl Rose

pre 10 godina

hrvatska je osrednja evro reprezentacija na razini Švedske ili Češke (iako su i Šveđani i Česi po rezultatima bolji)kojoj je plafon da ode na euro ili sp.

Ego se ne liječi to čovjeka prati do groba i tako će vama biti sa repkom. Zapravo to što ste napravili od samo osrednje repke je fenomen svoje vrste, tretira ju se kao da je jaka a pravih rezultata i igara na EP i SP nema pa nema više od 15 godina... i bniko ovdje ne komentira hrvatsku kao navijač repke srbije (koja ni nejde na SP) već činjenica radi.

Vi bi i Eskime natjerali da kolutaju očima na vas i da navijaju kontra vas.

i još ovo; kada se primi gol onda je ''to je naša greška'' (jer kao mi smo gospodari univerzuma i mi ne primamo golove) i nikada se kvalitet protivnika ne priznaje. Odvratan egoizam....

A da je neko od hrvata napravio ono što je Lukaku kod drugog gola e onda bi ga hvalili tjedan dana a i akciju, ma sve, čak bi i za prvi gol rekli ''mi smo ih natjerali na pogrešku'' itd......

drago

pre 10 godina

(Axl Rose, 12. oktobar 2013 21:12)

O cemu ti sinko? Perisic preda loptu Belgijancu kao da je Hrvat. Nigdje oko njega ni jednog Belgijanca a nasih slobodnih na sve strane. Kod drugog gola lik nam bjezi 50 metara, sta se to nekad vidi na utakmicama? Svaka njima cast za akciju ali Kovacic je mogao raditi faul jos 10 metara u njhihovoj polovici, Corluka neodlucan da li ce na loptu ili ne, pa Kovacic ne radi faul u sprintu od 50 metara a mogao je.
Niko ni ne govori da smo jaki. Ali je cinjenica da je Kovacic desetka Intera sa 18 godina a da je Halilovic jednaki talent. Da Modric i Mandzukic igraju di vec igraju i to kako...A svi su ofenzivci. Dodaj njima Rebica koji je fizicki zvijer a zna umjesto njonjavog Rakitica i imas ofenzivu da boli glava. Corluka je u obrani dobar a Lovren igra u najboljoj obrani najjace lige svijeta. Vrsaljko je probio bok protiv jedne Belgije vise nego Srna u zadnjih 10 godina i gle cuda talijanske novine pisu da ga na zimu kupuje Inter ili Arsenal.
Lukaku je izvanredan.

Zaboravio si kvale i Euro 2008-e, pobjedu nad Italijom 2002-e, dva remija protiv finalista lani na Euru (ok, poraz od Spanjolske jer smo jurili rezultat na kraju). Sve silne pobjede protiv top selekcija.

PS Imas problem

Doktor

pre 10 godina

Ta Belgija je toliko jaka da je odigrala kući protiv nikad lošije Hrvatske neriješeno, te i večeras da je sudac svirao barem jedan jedanaesterac od dva čista, isto bi prošla!!! S tim da Hrvatska igra najlošiji nogomet od osamostaljenja !!! Baci nam Srbiju ili Bosnu da se igramo s njima!!!

SrpskaZauvijek

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.
(emirTZ, 11. oktobar 2013 18:42)

nadam se da će Republika Srpska dobiti lakšu kad se krene takmičit.

drago

pre 10 godina

Šta je ovim bosancima? nisu bili u stanju ni cvece da donesu trećem timu planete. nikad se još nisu nigdje plasirali pa su našli nas da prozivaju? neki imaju stvarno tvrdji obraz od opanka.

nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFlEVElkuZQuUFCUVq&tmpl=coranto_video_news

nikola

pre 10 godina

Svaka cast Bosanci ali nemojte se zavaravati, imali ste mnogo slabu grupu.Grcka vas je zamalo pobedila u Atini, onda su Grci odigrali jednu od naj losijih utakmica u Zenici.Bolji ste u ovom trenutku od Srbije i mozda Hrvatske ali protiv ozbiljnih ekipa nemate sta da trazite.

ii

pre 10 godina

kakav poklon na kladionici belgija puta lukaku.,bosna je ovoj belgiji dala 4 komada u gostima i 2 u zenici .dzeko imo laksi trening.hrvatskoj se obila bahatost jer tanjiras mandzukic nema robena i riberija.

Rick Hunter

pre 10 godina

E da Simunic nije napravio onaj crveni da smo pobedili hrvate kao sto smo trebali i da nismo izgubili od Makedonije bili bi smo u trci za Baraz.. naravno Sinisa je kriv za te rezultate

Pips

pre 10 godina

Belgijanci sada naplaćuju i naš i njihov račun. Hrvati su nikad slabiji. S nama u Zagrebu dobili posle dve poklon lopte, a onda nadigrani. U Beogradu bili srećni da odigraju 1:1. Vadili se i protiv Velšana i protiv Škota. I srećno su tu gde jesu...

sarajevo.ba

pre 10 godina

E jos Litvaniju opalit bez problema i Brazil nas ceka..a ako slucajno sene desi boze daj nam Hrvate u barazu da se poigramo...poludi Cazin i Banja Luko poludi seher Saraj'vo i gradu smoga igradu soli ti majko hercegovinoooo

emirTZ

pre 10 godina

Ova grupa što je Hrvatska u njoj uopšte nije teška. Lakša je od grupe koju ima Švicarska i Bosna. Kad gledam kako igra Hrvatska uhvati me tuga što Srbija na klupi nema nekog trenera od zanata. Žestoko bi se Hrvatska borila za treće mjesto.

Bluemonday

pre 10 godina

Ne bih se iznenadio da samo Hrvatska vidi Brazil, iako ih sada svi blate. Ne shvatam zasto ljudi imaju problem sa hrvatskim fudbalom? U pitanju je zemlja koja je uvek davala vrhunske igrace, ne jednog-dvojicu u jednoj generaciji, nego po pet-sest minimum. Isla redovno na velika takmicenja poslednje dve decenije, a osporava ih neko recimo cija zemlja nikada nije igrala na bilo kojem svetskom ili evropskom prvenstvu. Eto, ta mocna Crna Gora je sinoc jos dobro prosla sa 1:4, s obzirom na stanje na terenu, i fakticki su 99,999999... % eliminisani, a najavljivani su maltene kao velesila protiv koje Engleska i Ukrajina nemaju sta da traze. Ne bih se iznenadio ni da BiH kiksne u Litvaniji, pa da Grci odu direktno, a Bosna opet u baraz i na jakog protivnika ala Portugal ili Francuska. I da ne ode u Brazil, Hrvatska je i dalje za kolje ispred ostalih. A kao sto su nama uzeli 4 od 6 mogucih bodova, u ovom momentu bi lagano preslisali i ostale bivse republike, da im ko zapadne u barazu.
Sto se tice Belgije, to je trenutno po igrackom potencijalu posle Spanije, Brazila i Nemacke najjaca reprezentacija na svetu, kandidat za svetsku titulu, sa jednim nedostatkom, iskustvom velikih takmicenja. Ali porediti ih sa igrama od pre 4-5 godina ili sto nisu 12 godina bili na SP je besmisleno. Po tome smo i mi velesila, jer smo tada u velikom maniru preskocili Francuze, Rumune i Austrijance, koji su do sinoc bili u igri za plasman, kao ozbiljni kandidati za svetsko, ili su jos uvek.

doktor

pre 10 godina

Hrvati su ocajni! Medjutim,ostali rezultati ih prate ,pa ce imati sanse za baraz(nece biti najgori drugi)!Valjda im se vraca SRECA zbog onog gola Turaka u poslednjoj sekundi... Definitivno nisu zasluzili SP,definitivno!

Dan

pre 10 godina

Bosna je pobijedila belgiju dva puta i pobijedila slovacku veceras 10-0 ko to moze .
(davud, 11. oktobar 2013 20:42)

Bosna pobedila Belgiju kad su Belgijanci bili van prvih 50 na fifinoj lestvici, a sad su 6ti.
Tada glavni igrač im je bio Mpenza.

only fools and horses

pre 10 godina

Ispada da smo imali baš laku grupu, ni ovi Belgijanci nisu ništa posebno ali su imali sreću da budu u grupi sa nikad gorim Hrvatima i Škotima. O nama i našim igrama nema ni potrebe pričati. A ovaj još razmišlja da li će ostati selektor, more marš bre što dalje.

mik

pre 10 godina

Hrvatska je imala sreće što je u grupi sa nama,slabom Srbijom.Jer oni nisu ništa bolji od nas,što su i pokazali dosadašnji mečevi.
Belgija ih dere,protiv Makedonaca se provukli dva puta,Škoti ih dobili,protiv nas u BG nisu šutnuli na gol...
Sve u svemu paceri kao i mi.

Come on Chelsea!

pre 10 godina

@Drzi Toresa, salje Lukakua na pozajmicu. " Specijalni"
(Nepismen, 11. oktobar 2013 23:00)

Shvati, moze mu se!
Veliki Zoze Murinjo!

Demagog

pre 10 godina

Slušam Štimca posle utakmice,izjava je haos,kaže nisu zaslužili izgubiti,ha,ha,ha...pa taj je ko Alisa u zemlji čuda:)))
Eh da,nije rekao da je ovo za Vukovar,pitam se zašto:)))

s

pre 10 godina

ne branim nase ali pogledajte ko je bio u nasoj grupi a sa kim su bili svajcarci.i sta je ta svajcarska uradila ikad u fudbalu?ovi grci su bar bili prvaci evrope pa se godinama slepuju i dobijaju lake grupe.jedini uspeh svajcarske je pobeda na spanijom u africi.koliko god da smo slabi opet bi prosli grupu u kojoj je island,albanija,kipar,slovenija.grci i svajcarci godinama dobijaju lake grupe koje cak nekad ne mogu da prodju

HanSolo

pre 10 godina

Evo i Austrianci gubitnici zbog nenormalnog našeg.. Naš mentalitet je stvarno naj gori na planeti.. Arnautovic.. Kakav ološ.. Nikad ne može da se ponaša normalno nego misli da je nešto posebno.. Mogo je biti, ali sad je kasno.. Bagra..

Vladimir Pula

pre 10 godina

Jer Srbi dragi mi imamo super trenera? Ajde molim vas, nikad gorega nismo imali! Uglavnom poderao sam kladionicu danas... 20€ na pobjedu Belgije X3,20.. 20€ pobjeda Grka, svaba, španjolske i Rusije x2,15, i 15€ na turke i Izrael sa hendikepom 2,10...
Sve lagano... A jos je toliko toga bilo za skinuti ... Trebao sam igrat sistem sve nebi ništa danas bio fulao..
Aj živjeli !

Nikola,Petrinja

pre 10 godina

Hrvatska još može biti najgora drugoplasirana (u jako ludom scenariju)
Sad je Hrvatska bolja od Bugarske i Turske, ali ako Turska pobjedi Nizuzemsku, a Armenija pobjedi Italiju uz uvjet da Češka i Bugarska odigraju neriješeno, Armenija ide na drugo mjesto i briše joj se poraz protiv Malte. Tako bi Hrvatska uz poraz protiv Škotske bile najgora drugoplasirana momačad.

Zg

pre 10 godina

Da barem Belgija zabije još dva komada, pa da napokon dođe sve na svoje mjesto. Hrvatska nije dobru utakmicu odigrala već godinama. Ovo je sada realna slika. Nažalost, Štimac je -cenzurirano- i neće mu pasti na pamet dati ostavku, nego će sve upropastiti do kraja.

Ako bude sreće, nećemo ni protiv Škota ništa napraviti, pa da se preskoči i taj Brazil. Možda onda dođe do potrebnih promjena. Možda.

nada ZR

pre 10 godina

Stvarno za nepoverovati da bi BIH,razbila i Hrvatsku i Srbiju.Koje igrace imamo,svetska klasa,ali nas ne tuku,samo kad ih mrzi.Selektori i svi oko njih snose odgovornost,ali koliko vidim nikome ne pada na pamet da da mesto drugom kad vec nema rezultate.Pa nece ni Madzukic,ni Kolarov.Ivanovic Srna lomiti noge za otadzbinu ako to ne cini onaj kome je to posao.BIH cestitam,svaka vam cast to se zove srce na terenu.

Memi

pre 10 godina

grcka stvarno ima magicne moci. hajd sto deset godina utakmice dobijaju s 1-0 al sad pobjedjuju tako sto protivnike "telepatijom" natjeraju da sami sebi daju gol :)) pateticni su.

Gregor

pre 10 godina

Zao mi je Crnogoraca, imali su sasvim lepe sanse da se kvalifikuju, do one katastrofe protiv UKR, sada i poraz od ENG, sanse su im sada ravne nuli...

drago

pre 10 godina

Ovo ko da sam ja pisao.
Iako trenutno, BIH je bez sumnje jaca. Trebala je Hrvatska izgubiti i u Beogradu i to hendikepom.

Modric Kovacic

Halilovic Kranjcar Rebic

Mandzukic

Tu bi Hrvatska jako puno dobila. Modric Kovacic, Halilovic i Mandzukic to igraju u klubovima, Rebic je to igrao u Splitu a i u klubu ce posto nece istisnuti Gomeza i Rossija u spicu. Kranjcar je do odlaska u Englesku ili Tottenham to igrao a i poslije vjerovatno nekad.
Tu bi dobili 3 majstora u manevru a Kranjcar je najveci majstor od njih (ima bogovski pas i dribling a i zabija cesto) od kojih dvojica puno trce, malog Halilovica koji je brz i pokretljiv i najveci potencijal rodjen u HR, Rebica koji je izrazito snazan, brz i pokretljiv. Halilovic i Kranjcar su majstori pasa i driblinga i oni bi super suradjivali, Rebic se takodjer voli uvlaciti u sredinu i ima sjajan sut a i dobra dodavanja sa krila. Kovacic iz drugog plana moze doci na sut. Problem su centarsutevi nasih krila ali tu su Srna i u buducnosti Vrsaljko koji je sinoc pokazao da je zivotinja sto sto se tice trke a ima i solidan/dobar centarsut. Sa lijeve strane Strinic moze dobro centrirati. Kad Kranjcar ode tu je Rakitic koji na toj poziciji je takodjer dobar. Ako se ide na centarsuteve ubaciti Kalinica ili Jelavica. Na stopere staviti Corluku ili Lovrena ili Jedvaja a kad ode Stipe staviti Subasica ili malog Kalinica iz Hajduka.

Zoran

pre 10 godina

Kako Ibrahimovic moze da igra dobro za klub i za reprezentaciju a ovi nasi nikako da se uklope, dobro sad protiv japanaca smo iskoristili svaku sansu tj. dve. Tosic ne zasluzuje da igra za reprezentaciju nikako jer nema kvalitet, mnogo vise odmaze nego sto pomaze timu.

iii

pre 10 godina

sta bi bilo kad bi bilo.pa nije ovo branko kockica,lukaku ima 20 godina i 100 kg tezine.covjek je pretrcao citav teren i dao gol.to messi nije jos uradio.nije to nista tek sta ce se tek u barazu desiti hrvatskoj.ona gobceva pjesma debakl,muzicki spetakl.........

Brale

pre 10 godina

Kurtoa, Minjole, Vermalen, Kompani, Vertongen, Felaini, Vitsel, De Brujne, Miralas, Hazard, Lukaku, itd. Sve sjajni igraci. Samo trebaju jos da se uigraju pred SP. Jer sa onakvom igrom, realno, nemaju sta da traze.

dule

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno kako je Svajcarska dobila tako laku grupu. Mislim jasno je meni' nemam ja 5 godina al da ostali cute na takve svinjarije, e to mi nije jasno.

Gerov

pre 10 godina

...nego riječ dvije o utakmici...belgija je jača. ali pitanje šta bi bilo da perišić nije onako predao loptu jer su belgijanci bili pod stresom. da je kranjčar igrao od početka bila bi druga pjesma.
i da, sudac nam nije svirao penal za 2:2 a lukaku je napravio faul kod drugog gola. otvoreni dlan u lice suparnika na 1:26

(drago)

I da nije ovo i da nije ono...

I nama su Belgijanci dali golove iz kontre! I to je to! Nego mislite sta ce biti dalje. Moze se i vama desiti da sedite kuci!

ZG TOM

pre 10 godina

Ma problem svih tih novih selektora, izbornika je taj što simpatiziraju opreznu, defanzivnu igru, prepunu defanzivnih zadataka za igrače koji bi htjeli jurnuti prema golu.I u tim "zadatcima" igrači se jednostavo izgube i ne razmišljaju o igri prema naprijed, kakva inače krasi sve repke iz Juge.Ti "selektori", "izbornici" zaraženi su sa murinjovim načinom igre i zato HRV repka teško, teško zabija golove, previše je igre u defanzivi.

Axl Rose

pre 10 godina

hrvatska je osrednja evro reprezentacija na razini Švedske ili Češke (iako su i Šveđani i Česi po rezultatima bolji)kojoj je plafon da ode na euro ili sp.

Ego se ne liječi to čovjeka prati do groba i tako će vama biti sa repkom. Zapravo to što ste napravili od samo osrednje repke je fenomen svoje vrste, tretira ju se kao da je jaka a pravih rezultata i igara na EP i SP nema pa nema više od 15 godina... i bniko ovdje ne komentira hrvatsku kao navijač repke srbije (koja ni nejde na SP) već činjenica radi.

Vi bi i Eskime natjerali da kolutaju očima na vas i da navijaju kontra vas.

i još ovo; kada se primi gol onda je ''to je naša greška'' (jer kao mi smo gospodari univerzuma i mi ne primamo golove) i nikada se kvalitet protivnika ne priznaje. Odvratan egoizam....

A da je neko od hrvata napravio ono što je Lukaku kod drugog gola e onda bi ga hvalili tjedan dana a i akciju, ma sve, čak bi i za prvi gol rekli ''mi smo ih natjerali na pogrešku'' itd......

Granota

pre 10 godina

@drago:

"Baron je pričao posle da je špil bio star, da je previše pio, da ga poneo žar, ma svi što gube se ljute, to je poznata stvar...". Nemoj da se nerviraš i ne brini, prvo ide neverica, pa negacija, pa bes, pa pomirenje s činjenicama. Slušaj iskusne u fudbalskim razočarenjima, mi Srbi smo bar eksperti u tome...

drago

pre 10 godina

(Axl Rose, 12. oktobar 2013 21:12)

O cemu ti sinko? Perisic preda loptu Belgijancu kao da je Hrvat. Nigdje oko njega ni jednog Belgijanca a nasih slobodnih na sve strane. Kod drugog gola lik nam bjezi 50 metara, sta se to nekad vidi na utakmicama? Svaka njima cast za akciju ali Kovacic je mogao raditi faul jos 10 metara u njhihovoj polovici, Corluka neodlucan da li ce na loptu ili ne, pa Kovacic ne radi faul u sprintu od 50 metara a mogao je.
Niko ni ne govori da smo jaki. Ali je cinjenica da je Kovacic desetka Intera sa 18 godina a da je Halilovic jednaki talent. Da Modric i Mandzukic igraju di vec igraju i to kako...A svi su ofenzivci. Dodaj njima Rebica koji je fizicki zvijer a zna umjesto njonjavog Rakitica i imas ofenzivu da boli glava. Corluka je u obrani dobar a Lovren igra u najboljoj obrani najjace lige svijeta. Vrsaljko je probio bok protiv jedne Belgije vise nego Srna u zadnjih 10 godina i gle cuda talijanske novine pisu da ga na zimu kupuje Inter ili Arsenal.
Lukaku je izvanredan.

Zaboravio si kvale i Euro 2008-e, pobjedu nad Italijom 2002-e, dva remija protiv finalista lani na Euru (ok, poraz od Spanjolske jer smo jurili rezultat na kraju). Sve silne pobjede protiv top selekcija.

PS Imas problem