Nedelja, 15.09.2013.

22:32

FKCZ: Bruka i sramota. Izvinite!

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle remija sa Donjim Sremom (2:2), uputio je u ime kluba izvinjenje svakom navijaču ponaosob.

Izvor: MN

FKCZ: Bruka i sramota. Izvinite! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

222 Komentari

Sortiraj po:

miki

pre 10 godina

@ DraganO, Don qihota i njima slicne.

Posto realno gledate na stvari da niste slucajno videli penal koji sudija nije svirao za Sremce na pocetku drugog poluvremena, pre vaseg drugog gola, kada igraca srema rusi neki vas igrac sledja u sesnaestercu i to kao POSLEDNJI IGRAC ODBRANE? Verovatno vam takve realne stvari promaknu i ne spadaju po vama u "pomoc sudija"?
Cinjenica je da sudije pomazu Zvezdu i Partizan, ali vi tu pomoc ne znate da koristite. I sto se hvatate Evrope kao merila za ta dva kluba, pa vas tamo nema vec deset godina!!!

hepi end

pre 10 godina

Polako grobari, kada ste IZGUBILI od D.Srema osvojili ste titulu, znači Crvenoj Zvezdi sledi Kup (zbog nerešenog rezultata), a Čuki prvenstvo.

savio

pre 10 godina

Mi Bari mozda necemo da dostignemo, a necemo sigurno ni ovo kako propadate sve vise i vise! Smesni ste kao cirkus!! Igraci su vam ful! hahhaah

wer

pre 10 godina

@(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Nisam verovao da ce doci dan kada cu, umesto da vas zezam, poceti da vas sazaljevam... A nekada ste bili klub..

Kimi

pre 10 godina

Samo vi idite na stadio i podrzavajte ne znam koga...pa onda dodjite ovde i kukajte...i tako svaki put!!!
Koja je poenta sto vas ima milion na stadionu? Koga podrzavate? Covica, Kokezu...koga? Igrace? Kako vam vracaju ti isti igraci? Ok...neko zna manje, neko vise...ali da li ste zadovoljni zalaganjem, htenjem, srcem...ma bilo cime? Neka mi neko kaze da ima nesto sto mu se svidja kod igraca...
Najgore od svega sto ste vi kao sekta, idete na stadion samo da bi rekli da vas je bilo ne znam ni ja koliko...a i sami znate da vam niko ne vraca to...da njih ne zanima to sto ste svaku utaskmicu tu za njih...i onda ispada da su nasi navijaci gori zato sto ne idu...
Ne, nisu gori, pametniji jesu u svakom slucaju...zasto svojim prisustvom pokazati upravi i igracima da rade dobar posao??? Dokle vise sa tim pricama o velicini kluba kada se to na terenu ne pokazuje? Niste veliki klub, kao sto nismo ni mi...veliki klubovi ne menjaju trenere kao gace, velikim klubovima navijac ne moze da skida trake, lupa samare, pali kola...itd...itd... Veliki klub i u porazu pokazuje da je veliki, dok vi i mi posle svakog loseg rezultata pokazujemo koliko smo mali...i koliko smo daleko od nekog polu-ozbiljnog nivoa!!!

Neka, samo dok je vama severa i nama juga...mi cemo biti veliki klubovi...a to sto je frka kada igramo sa Maltezanima...to nema veze...mi smo veliki klubovi...i mi mozemo sve!!!

Coco Bill

pre 10 godina

(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Raspisa se ti DraganeO o svenu i svačemu. Uvek volim te filozofsko-moralne komentare o "pravim vrednostima", o atmosferi "unižavanju" i uopšte o nekom "uzvišenom osećenju" pravde...itd....itd. Samo da te pitam, kako to da vam je, recimo Terzić odgovarao, a nekako su on i Tole od iste "fele" ??! Drugo voleo bi da mi neko, od vas Zvezdaša, odgovori, ali iskreno, da li bi vam Tole smetao da ste bili prvaci, recimo kao Partizan i da li bi i onda bili "zabrinuti" za ovakvo stanje u srpskom fudbalu, kao i za rezultate reprezentacije ?!

gargy CZ

pre 10 godina

Sudija je kriv, što je bez veze imao da isključuje igrača sremcima kad je bilo još 10 minuta do kraja i imali smo rezultat. Samo ih je naljutio pa su navalili k'o osice, mogli su da nas rasture kako su krenuli a naši su već popadali jer su igrali već 17-18 minuta bez predaha. Kad sudija nema osećaj kad šta treba da svirne i kakve to posledice može da ima, to je strašno. Zvezda uvek ima problema sa sudijama, nije to slučajno, Toletovo maslo, 100%.

PAOK

pre 10 godina

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!! DS' 89
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TS, 16. septembar 2013 12:18)

Hvala na ovakvoj izjavi,dan mi je ulepsan =)

Sergej

pre 10 godina

Pogresna taktika 4-2-3-1 u jsl protiv bunkera , 4-1-3-2 mora da se igra . Opcija branjenja sa onakvim def. igracima ne postoji , napad je najbolja odbrana , Kasalica nije spic to su Dauda Onjilo Milunovic Mihajlovic i Mrdja ( on moze i na of.veznog), Ninkovic i Pecnik igraju predaleko od gola ako su of.vezni , Milijas igra Kovacevic ga menja , za jsl milijas(kov) z.vez - nine,pec,mrdj(kas)-dauda,milunovic !

koska

pre 10 godina

e moram da odgovorim ovim internet klincima koji su kobajagi navijaci partizana(samo preko neta na stadionu ih nesto nema) .Prvo Toleta opet spominjete vi i kakve veze ima on sa tim sto nam je srem dao 2 gola??? Da li ste vi iskeno zadovoljni Toletom i uspesima koje reprezentacija postize?Da li vam znaci to sto igrate dok ne date gol protivniku i sto se protivnicki igraci uglavnom sklanjaju dok im ne date go. I sta kad osvojite titulu na taj nacin pitam ja vas? Sledeci put vas nece nakantati Tun nego neki klub sa Malte...prosto mi je nemoguce da kad god zvezda gostuje Javoru,Radu itd oni kidisu i uvaljaju nam po 2-3,4 gola a kada vi dodjete uvek nekako dobijete laganih 1:0...Zato posle i kad doje neki tun(koji je negde u rangu sa tim ekipama)i uvalja vam laganih 3 komada jer nemaju nikakvu korist od toga da vam se sklanjaju dok ih punite...zvezda je krs tim ali budimo realni vi niste u rang sa nama garantovano i realno!

zoran

pre 10 godina

Jao, kada vas dohvati Vozdovac sa Babovicem na chelu, bice razbijanje, pa jos jedno izvinjenje. Kod vas sekretarica ima najvishe posla...toliko izvinjenja dok ispishe, pa saopshtenja, jadna nece spavati.

DraganO

pre 10 godina

(Mile, 16. septembar 2013 10:08)

Ne Mile, nije Karadzic kriv, on je samo deo sistema koji jednima odgovara a drugima ne, ti si problem jer ti si deo tog sistema, izgubljen u tranziciji, izgubljenih svih moralnih normi i nacela, to su vasi proizvodi zvano DV, i slicno. Stvorili ste takvu atmosferu da je ne moguce da bilo ko drugi bude prvak, da ste vi nebeski klub, da ste vi prvaci Evrope ali eto nesrecnim okolnostima niste. Kada to budes shvatio, kada budes razumeo fudbal kao igru, kada budes postovao protivnika, tradiciju i proslost, onda ces imati buducnost kakvu zelis, ali ti i ne znas sta zelis. Zato tvoj omiljeni Tole,nije krivac zbog lose igre u Zvezdi, ali je kriv sto ti ne vidis dalje od ove gubernije, sto ti je partizan sve i jedino o cemu znas i cime se ponosis, a mrznja pokretacka snaga, zbog koje ne mozes da vidis, sta tvoji ljubimci predstavljaju u Evropi.
``Tesko onom koji mora nekoga drugog da unizi, da bi se on sam uzdigao ili bolje receno da bi imao iluziju da se uzdigao`` kada budes ovo citao ako znas ko je ovo rekao, onda mozda i nekada u zivotu spoznas prave vrednosti, i pocnes da razmislajs svojom glavom a ne glavom DV.

Labud

pre 10 godina

Ja sam napisao da je cela prica sa privatitacijom deo zamajavanja masa. A ovde ljudi krenuli da se vec prebrojavaju...Kome bi i kakav unteres bio da kupi stracaru na tudjem zemljistu sa urusenim temeljima

realan

pre 10 godina

da li je i dzaja potpisao saopstenje?

covic trenutno radi papire,sredjuje finansije..nema on vremena :)

klub izdaje saopstenje posle 2-2 :)
hahahhahahahahahha

jel vam sad jasnije sto vam se cela zemlja smeje?

mrki

pre 10 godina

Ne treba se izvinjavati samo neka radi svako svoj posao sto u zvezdi nije slucaj. Nema niko nista od izvinjenja. Vec sedam godina Zvezda izgubi titulu od bezimenih ekipa, zatvorite taj klub da pocnomo naviijati za Napredak iz Krusevca.

saša

pre 10 godina

Zvezdaši, nemojte da tugujete. Još malo pa će te imati još jedan jubilej za slavlje: deset godina od osvojene titule u prvenstvu.

Logoped

pre 10 godina

Iako sam Partizanovac, bio sam pre izvesnog vremena na Marakani.
Svideo mi se objekat, baš.

Bila i odlična tekma. Flamengo iščupao bod Botafogu u poslednjim sekundama...

Don Quijote

pre 10 godina

Meni nema potrebe niko da se izvinjava, niti to izvinjenje primam i prihvatam. Odgledao sam utakmicu, kao sto gledam svaku Zvezdinu utakmicu, preko tv-a, preko interneta i kako mogu. Atmosfera na Marakani ludilo stvarno. Zvezda je odigrala mlitavo, Donji Srem odlicno, hrabro, otvoreno i zasluzio je taj bod. Nisu dosli na Marakanu da "casno izgube", nisu navukli autobus na gol, igrali su najbolje sto mogu, odlicno su odigrali i zasluzeno odneli bod na kom im cestitam od srca. Kao veliki zvezdas zahtevao bih izvinjenje da je uprkos jucerasnjoj igri oba tima, sudija nekim penalom ili "kontraverznom odlukom" doneo pobedu Zvezdi, pobedu koju na terenu nije zasluzila. Isto to sam rekao i u proslom prvenstvu, kada su klinci OFK Beograda nadigrali Zvezdu na Marakani i pobedili. Ocigledno je da zvezda ne namesta utakmice, da namesta ne bi malo-malo pa gubila na Marakani. Meni je to dovoljno. Jos jednom, cestitke ekipi Donjeg Srema na igri i rezultatu.
Volim te Zvezdo!

DELIJA 011

pre 10 godina

Jedva čekam da dođu ili Arapi ili Abramovič . Vrate dugove ulože milione € i naprave novu Zvezdu . Naravno da bi oni došli Vučić mora da odluči KOLIKA JE CENA ZVEZDE SA TRADICIJOM PEHARIMA I BARIJEM . Ne može za male pare veliki klub ...

Stanimir

pre 10 godina

Treba biti posten jednom u zivotu i reci: Ovo prvenstvo je, sto se tice borbe za titulu, za nas zavrseno. Igracemo revijalno do kraja. Pokusajmo da to bude atraktivno, leprsavo, bez obzira na rezultat. Tek kada se Crvena Zvezda definise, kao drzavno ili privatno vlasnistvo, dakle sa poznatom vlasnickom strukturom i kada se zauvek otera Dragan Dzajic i njeova ogromna stetocinska svita, moci cemo da racunamo na dobru organizaciju iz koje nastaju i dobri rezultati.

only fools and horses

pre 10 godina

"Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle remija sa Donjim Sremom (2:2), uputio je u ime kluba izvinjenje svakom navijaču PONAOSOB."
Pa jel stajao na izlazu iz stadiona, mislim kako se izvinio svakom navijaču ponaosob. A možda je 35,000 puta rekao izvinite.

DraganO

pre 10 godina

Nije problem ni izgubiti i igrati nereseno, to se desava i najvecim klubovima, to je fudbal. Medjutim problem je sto u nasoj ligi svako moze da izgubi bodove osim partizana. Da ne ponavljamo vise novi pazar, ali utakmica predhodnog kola gde Volkov ne dobija cist crveni karton, razlog da bi mogao da igra u Uzicu. Dalj, divljacki start Stojkovica nad japancom, ostaje nekaznjen, Volkov osokoljen ne dobijanjem crvenog kartona igra sve osim fudbala, nemilosrdno uklizavanje sa dve noge, nekaznjeno, prekomerna upotreba sile u svim duelima nekaznjeno, i tako redom. Eto tu je razlika u nasoj ligi, i zato su najbolji u Srbiji, cim izadju u Evropu, pljuste crveni i zuti kartoni.
A Zvezda, pa bolje i ne ocekujemo, posle dve nedelje pauze ne vidi se pomak u igri, cini mi se jos gore. Konacno ali ne i poslednje, pristup svakog domaceg kluba u igri protiv Zvezde je za svaku pohvalu, to cini velikim taj klub ali i Zvezdu, uvek je bilo i bice, pobediti Zvezdu to je uspeh karijere, sve ostalo je prolazno.

pametan kladionicar

pre 10 godina

Bayern-Hanover 1
Man.Utd-C.Palace 1
Atletiko M-Almeria 1
Steaua-???? 1
Benfica-Pasos F 1
Napoli-Atalanta 1
Crvena Zvezda-Donji Srem 1

40.000 ljudi,2: 0 dvadesetak minuta do kraja???

Nikolovski,hvala na izvinjenju,sad mi nije zao sto sam pao tiket za 50.000din.

Balon

pre 10 godina

Zvezda je primila sa igracem vise 2 gola, igrac Bordoa je iskljucen u 65 minutu pri rezultatu 1-1, konaca rezultat 3-2! Sto je gotovo bez presedana, ja bar ne mogu da se setim slicnog primera, i sa tom utakmicom se klub i navijace Zvezde hvale! Sad su sa igracem vise primili samo jedan gol, doduse od Donjeg Srema, na kraju odigrali nereseno, nisu ni ispali iz takmicenja kao protiv Bordoa, ima jos da se igra skoro do leta, i kazu sramota, a da je Askovski promasio, rekli bi, i klub i navijaci, da je rutinski odigrano...

Meraklija

pre 10 godina

delije, ne brinite. Imam proverenu informaciju - Zvezda kupuje oba igraca sto su Vam dali gol. Kao sa Javorom. Sigurno je sigurno- da spasi Partizan.

slobodan

pre 10 godina

ништа извини!милијаш на клупу,оњило у првих 11.доста игре више са једним шпицем!

sd

pre 10 godina

A sada što žešće po Toletu da se bruka što pre zaboravi i da se sakriju pravi krivci. Isto tako, što se Zvezdinih navijaća tiče nisu u pravu oni koji tvrde da su najbolji i da su navijači koji najviše vole svoj klub. Da je tako ne bi bezrezervno podržavali svaku gomilu koja, na volšeban način stane na čelo kluba, potroši ogromne pare za "pojačanja" a ništa ne uradi...Zvezdaši, ako imalo volite vaš klub kao što kažete razmislite svojom glavom i ne dozvolite da vas Čovići, Kokeze, Stojadinovići vuku za nos. Da napomenem: nisam Zvezdaš ali ne mogu da gledam šta se radi sa jednim takvim klubom.

stratos kan

pre 10 godina

neću da znam ništa o vama ....učinili ste sve ovih DVADESET GODINA DA NAM OGADITE VOLJENI SPORT.
Živela Bundesliga...Premijerliga...

Grobar, bre!

pre 10 godina

Da li će se naći neki zvezdaš koji će posle nekoliko desetina ovakvih bruka da se malo počeše po glavi i da kaže "čekaj bre, ja sam u matriksu. pričaju mi bajke kojekakve, vreme je za buđenje. nešto je trulo. potpuno trulo. zamazuju nam oči saopštenjima. ne želim da budem deo toga".

BgHQ

pre 10 godina

Odavno ne idem na stadion jer nema sta da se gleda.Takodje razlog vise da ne odlazim na utakmice su tkz navijaci jer oni i ja nemamo nista zajednicko i ne zelim da budem u istom kosu s njima.Taj novokomponovani navijacki sado mazo fanatizam bez ikakvog pokrica(neki imaju bas veliku korist) me ne interesuje.Da li ce se klub ikada jasno ograditi i odustati od takve lazne kohezije sa "navijacima"?A tek sta reci za legende kluba(neki su ako bi bili realni daleko od tog statusa),koji dozvoljavaju da ih iskoriste i iskompromituju ljudi sumnjivih vrednosti.Nista od onog sto se desilo sinoc nije iznenadjenje,bilo je toga i ranije a bice sve vise i u buducnosti.

Nenad

pre 10 godina

Stojanovicu odlazi, odlazi sa onima koji su te i doveli. Pricas od kada si dosao da ce biti bolje a mi smo sve losisji. Sta si radio na "mini pripremama" na Tari? Navodno ste se uigrali, pricas kako cete igrati tecno i brzo. E pa videli smo da nista nisi uradio.
A vi sa severa samo priredjujte koreografije kao da osvajamao svake godine ligu sampiona i titule. Razmaziliste one balerine na terenu jer znaju da ce uvek biti puno ljudi, a oni se nista ne trude. A sto se tice transparenta -prave vrednosti nisu na prodaju-, ako smo mi neka vrednost onda je to strasno, bili jesmo pre 20 godina, a ovo sada je bez vrednosti. Prosle sezone sam prestao da idem na utakmice bas posle utakmice sa Donjim Sremom a sada necu vise pratiti ni preko televizije Zvezdu i nasu ligu, sve dok nam vode fudbal ljudi koji su trenutno tu. Postoje drugi sportovi u kojima se zna disciplina i odnos prema klubu i igri a sto se tice fudbala postoje druge lige. Cujemo se u neka bolja vremena, sto se tice Zvezde i fudnala...

saša

pre 10 godina

Sada što žešće navalite na Toleta ne bi li se ova bruka što pre zaboravila. Smešno je i žalosno koliko zaluđujute svoje navijače i skrećete im pažnju sa pravih problema i krivaca...

popeye

pre 10 godina

pricajte vi sta ocete al cim milijas izadje ode mast u peopast tako sad tako u ivanjici, sto se tice ostalog mozemo mi i gore nista ovo nije

runner

pre 10 godina

Ovo je samo za nauk nabeđenim fudbalskim "zvezdama" iz Zvezde i Partizana da se utakmica igra svih 90 minuta. Nema opuštanja. Ni kada vodiš sa 2:0 nisi siguran da si obezbedio pobedu jer tim koji gubi nema šta da izgubi, po onoj narodnoj: "Il' pokojnik, il' pukovnik."

Kiza

pre 10 godina

Nije to ni bruka ni sramota. To je jednostavno neznanje, prvo uprave i sportskog direktora, koji su doveli ove igrace sa dve leve noge i trenera koji da je dobar ne bi radio u Zvezdi. Inace uzeti bod Donjem Sremu je veliki uspeh za Zvezdu. Da je potrajala utakmica jos 10 minuta...Titula...da...ali ko zna kada.

Нормалан Партизановац

pre 10 godina

Некад сте били велики клуб са ових простора у односу на нас у фудбалу a сад сте једна туга јад беда и чемер.Искрено мене као навијачу Партизана ми вас је жао помало,јер видим да волите своју клуб и долазите да га бодрите га на свакој утакмици али џабе они ваши квази фудбалери на терену не умеју то да цене односно да препознају виде.Е ту је разлика између вас и нас,можда немамо толико велику посећеност на стадиону нити имамо кореографију као ви али барем имамо какве такве навијаче и резултате односно играмо на терену и бољи смо у толико.Ма колико покушавали да оспоравате наше успехе то је истина,хтели ви то да признате или не.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno posle ovi ispadaju u pravu. Hajka na Toleta a onda dodje poslednjeplasirana ekipa i sa igracem manje odnese bod. I to sa jubileja, pred punim stadionom. Ovo je i vise nego limitiran tim, sa titulom nek se pozdravimo.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Stojanoviću jel imaš još "slatkih muka"? Ma ajd nije strašno, važno je da ti ne računaš na Omegu(a preko nam je potreban), i onaj mali Arauho još minut šanse nije dobio! Ko li te dovede?? Taksista Miško?!

saša

pre 10 godina

Ja vise ne dolazim na stadion, odluka konacna, od 1981 kad sam prvi put bio sa 4 godine do sinoc 2013, preko hiljadu utakmica divljenja, nadanja, straha, zelje, da ovo docekam je u najmanju ruku sramota, zao mi je, ponekad cu pratiti sa tv, sever ostavljam te nekim mladjim ljudima u nadi da ce docekati bar deo onoga sto sam Ja, odlazim a volim te....

Mad4Red

pre 10 godina

Mi smo lose odigrali Donji Srem hrabro uzeo bod i posteno i kultruno, a vi Grobari setite se prvog kola i namestene utakmice protiv Pazara!!! Ne nemogucee da vi namestate!!!

Da nije zalosno

pre 10 godina

Ispade ono, bolje da ne dolazimo da punimo tribine jer se protivnicki igraci mnogo vise naloze u takvoj atmosferi jer pred praznim tribinama (na nekim drugim stadionima) zaboravljaju da znaju igrati fudbal. To je lepo i to je ok ali je strasno sto se nasi uopste ne loze na onakvu atmosferu. Cast izuzecima ali lako je biti izuzetak kad znas da igras fudbal. Sram da vas bude.

kobayashi

pre 10 godina

ma ajte zar se nekom da nervirati oko ovoga, pa videlo se protiv onog Crnomorca koliko je smesan i pogubljen ovaj Zvezdin tim. potom i Partizan od neke Tunjevine ispada, ja koliko se secam nije se nijednom desilo do sad da oba kluba ne prodju ni te najbednije kvalifikacije za prvo kolo.

Nikica

pre 10 godina

Ovo sta rade u Zvezdi samo za budale moze proci.Pa ljudi boziji pa i vrabcima je jasno da od Milijasa mozes ocekivati da on bude nosioc Zvezdine igre pa to je teska ludost.A kada se uzme u obzir ko treba da igra igraju oni koje se nadaju d ce ih utrampiti nekom glupom menadjeru , moguce je samo uz doplatu da se prodaju;Milijas.kasalica,Martinovic,Vesovic,Mijailovic.Pa to nema veze sa zivotom.

Dan Australia

pre 10 godina

Tim se pravi dugo a ne Za mesec dana!!! Ljudi pa I real odigra nereseno iako su najbogatiji klub u svetu!!Treba igracima dati sansu velik je to pritisak a sto se tice Milijasa tu se alarm sa nekim od vas on nije za celu utakmicu Ali mozda jeste Za zadnjih 20 min!Zvezda!!!!

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Izvinite se vi navijacima sto ste doveli velikog trenera neznalicu u zivotu nije gori trener bio na klupi C.Zvezde , ali kad se setim koga je doveo sve mi je jasno .

Realno

pre 10 godina

Ne pozivajte vise ljude da dolaze na stadion,jer jednostavno nema sta da vide a vi da im pruzite.Ovo je sramota,odbrana dno dna,primili bi golove i od rekreativaca sa ulice.Neznam sta ste to radili na pripremama na Tari jer se ne vidi nikakav pomak ni neka spremnost i pogotovo uigranost.

Bob Rock

pre 10 godina

50 godina stadiona, 20 godina od evropske titule, 60 godina kluba, 44 godine od prvog evropskog remija u gostima, 13 godina od poslednjeg poraza po kisi, 72 godine komsinice ekonoma iz barija...

Aman ljudi, svaki dan nesto slavite, svaki dan vam je nekakav jubilej...

Manite se proslava i pokusajte malo da igrate fudbal...

Единсон

pre 10 godina

Молимо, преклињемо играче Црвене Звезде да играју фудбал и покушају да освоје титулу! Носићемо вас у мају на раменима од Маракане до Победника на Калемегдану!

доктор нуклеарне физике,
офталмолог,
адвокат,
сликар,
молекуларни биолог,
виолиниста и
неонатолог

Nemanja

pre 10 godina

Uprava koja dovede 15 novih igraca i novog trenera jeste sramota.
Pa nije ni cudo sto se vodi ovakva antifudbalska politika kada potpredsednik Covic izjavi da nikada u zivotu nije bio na stadionu i na utakmici!!??

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Ispodprosecan tim, koji objektivno bez Ninkovica nema nijednog ekstra igraca, stalni probleni u odbrani. Lazic bi objektivno bio rupa i na malom fudbalu,u vezi se slabo pokrivaju protivnicki igraci, svako utrcavanje iz drugog plana je sansa za protivnika,spic prosecan i odsecen jer sem pomenutog Ninkovica i Pecnika donekle, ostali nezasluzuju da igraju u Zvezdi.Dovodili smo igrace na kilo, a osnovne probleme narocito u odbrani i vezi nismo resili, Bajko dobar na ovom mecu, ali inace kikser golman i sta da ocekujemo?Ni titulu u ovoj beton Toletovoj ligi ne mozemo da uzmemo.To je objektivno i realno.

Sasa

pre 10 godina

Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Damjan, 15. septembar 2013 23:11)

Da, ali su svi ovi timovi koje si nabrojao u mnogo zescoj konkurenciji bar po jedan put osvojili titulu u poslednjih 5 godina , a mi ?

AS

pre 10 godina

E tako Donji Srem čestita rođendan :)))))
Tole je kriv i za ovo, hitno juutro da podnese ostvaku, konevrtiranu :))))
Može da ode Tole, da dođe Čović, ali džaba sve, titule hledati nećete. To zapamtite

Kontraš

pre 10 godina

U ovoj tužnoj noći i jedna lepa vest za zvezdaše!
Nezvanično se saznaje da je večeras Miško taksista predao gospodinu Andjusu CV jednog vrhunskog trenera! Andjus je već preduzeo izvesne korake u tom pravcu, pritom tražeći 10% unapred, a ne unazad kao onomad...
Problem bi mogao da napravi Dzajić koji želi Rajevca, dok Stojadinović protežira Kaetano Lopeza Martineza zvanog Čiko (meksički stručnjak)...

I još jedna lepa vest. Zbog velikog broja fudbalera pod ugovorom veliki su izgledi da novi klupski autobus bude dabldeker, jer u dosadašnjoj organizaciji prevoza mnogi fudbaleri moraju da stoje što im, razumljivo, oduzima ono malo kondicije, mukom stečene tokom 3 meseca priprema... Krov će na spratu biti otvoren, zbog pušača.

marko

pre 10 godina

I posle vam kriv Tole za vecito gubljenje bodova i titule od pacera na marakani...Slazem se da je glavni krivac za raspad fudbala u nasoj zemlji ali ovo prevazilazi svaku meru,mislim da ste ipak vi ponajvise glavni krivci za raspad u Zvezdi...sramota..Umorio sam se vise cekajuci na bolje dane...

...

pre 10 godina

sutra cim ustanete brzo neki skandal,sudija,Tole da niko vise ne prica o ovome...
toliko ste vi iz medija najavljivali ovu proslavu,videcemo da li cete je ispratiti sledecih dana posle ovog rezultata i ove igre

Bojan

pre 10 godina

E nesrecnici,a Djuric vam dao titulu na tacni,ni to ne umete da uzmete !!!Prodao je sve sto vredi u Partizanu, a nije doveo ni jednog ozbiljnog igraca, ni to vam ne pomaze !!

Milivoje Vatrogasac

pre 10 godina

100 kilometara u jednom pravcu a onda natrag. Bio sam ubedjen da cemo sremcima utrpati tri gola vise, ipak je ovo jubilej, pa oni slavni fudbaleri kada se fudbal igrao na Marakani... Nemam reci gospodo, nesto zaista mora da se promeni, poslednja ekipa na tabeli da nam odnese bod sa igracem manje. Menjajte nesto pod hitno inace nema smisla. Zvezda je jedna i jedina, najveca, a sta je ovo???

crnobeli delija

pre 10 godina

kada bi igraci FKCZ pruzali na terenu bar 50% onoga sto im navijaci przaju sa tribina, bili bi prvaci galaksije. ovo je jedinstven slucaj na nasoj planeti da klub ne zasluzuje navijace koje ima. ovo je gore od sramote.

TSL!!!

pre 10 godina

Zvezda i Vojvodina kad odigraju loše izgube bodove, dok Partizan poguraju sudije. Prošle godine i Zveza i Vojvodina imaju pobedu i poraz protiv Partizana, a 11 i 12 bodova manje. U svim ligama favoriti kiksnu protiv autsajdera, samo kod nas jedan klub nikako. Smešna liga!!!

ta mante me

pre 10 godina

kako to svakom navijacu ponaosob preko jednog saopstenja? To nije ponaosob... Evo ja sedim pored telefona i niko me jos nije zvao da se izvini...posto nas ima dosta nadam se da ce me sutra zvati da se izvine,ja imam sezonsku kartu i slao sam smsove da pomognem klubu, sigurno imaju moj broj. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarkasku reprezentaciju

Hank Moody

pre 10 godina

Bednici jedni i vi i oni iz Partizana. Dovodite ljude da napumpate tamo neki Donji Srem,i to vam ne polazi za levom i desnom nogom. Igrate za stotine hiljada Eura u imaginarnoj i virtuelnoj ligi u kojoj se sve unapred zna i opet ne mozete da pobedite. Kljuc u bravu na Marakani i JNA. Dosta vise zaglupljivanja na tim livadama.

navijac

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!
(vercetti, 15. septembar 2013 22:41)
Ti sto zivis negde daleko od marakane, ti si bruka I sramota, jer ides da bodris neki propali klub, umesto da podrzis svoj lokalni!

vladap

pre 10 godina

"Ovo nije ličilo ni na šta. To sam posle utakmice rekao i igračima"
Pa trebao si da im pricas pre utakmice... pa na poluvremenu.... pa ako ne valja da menjas nesto... al na vreme.
Slovenac.... mrs iz Zvezde !!!!

zemlja-nebo

pre 10 godina

Hvala, ali ja izvinjenje ne prihvatam!
- Zasto?
- Zato sto pre svega UO gleda, samo kako da profitira, a ne kako da Zvezdi bude bolje!? Na sta je licila igra Zvezde danas? Jesmo li napredovali u pogledu igre od odlaska Jankovica? Ko i zbog cega drzi Milijasa na terenu!? Kada taj igrac ne moze da igra ozbiljan fudbal! Zar to niko ne vidi? Ako ne vidite, niste za Zvezdu, i ne zelite joj dobro! Zasto je Milijas bolji od Savicevica, Jokica...? Jel to nasa buducnost ili nije? UO se svadja i bori ko ce svog igraca da uvali, i tako se ugradi u transfer! Od kraja prosle sezone ne mozete da dovedete dva "krstena" stopera! Zbog cega su dovedeni Omega i Aruho, ako ne dobijaju sansu, tj. ako ne odbijaju sansu u ovakvoj konkurenciji!? Uspeli ste ponovo da Nas obrukate i na ovakvom "spektaklu"... Ko ce da odgovara zbog ovoga!? Jel vidite gospodo iz "loze" na sta nam lici igra? Ko je kriv? Trener? Istroseni igraci? Zbog cega nemamo omladinsku skolu? Zasto su u ovoj raspaloj ligi, igraci ispod 20 godina u Zvezdi i dalje tretiraju kao neiskusni igraci!? Kada ce steci iskustvo ako ne sad? Na kojim to igracima planiramo da zaradimo? Gde nam je buducnost? Tj. imamo li mi buducnost, sa Vama na celu kluba?
- Ajte vi polako iz kluba... A Mi cemo se i bez vas snaci! Niste ni Vi Bogom dani!

posmatrac

pre 10 godina

Koliko je bilo gledalaca na utakmici ? Brz ovaj Nikolovski veće je završio izvinjavanje svakom posmatraču utakmice, kako neče ponaosob.

Djura Snajder

pre 10 godina

Sto pre privatizovati Zvezdu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 15. septembar 2013 22:51)

Zasto sada kada je najsladje?

Nema profita, ima bankrota

pre 10 godina

Boban: "Što pre privatizovati Zvezdu." Bobane, a ko će ovo da kupi? Ko će da preuzme na sebe 60-70 miliona evra duga, stadion u raspadanju, tim pojma nema... Nema tog privatnika koji će sam sebe da uništi gubicima.

pan

pre 10 godina

Evo ga i Marko.
Pošto izdaš saopštenje, stani na čelo 2.000 "delija" pa pravo pod Toletov prozor sa zahtevom da zbog večerašnje krađe odmah podnese ostavku.

Dejan Smederevo

pre 10 godina

"Dozvolimo i drugima da igraju fudbal"-Ali mi ga mučimo!!!Nedeljama kukam,plačem,cvilim na ovom sajtu,moleći Čovića Legendu da zajuri ovog diletanta,pitajući se ,"gde ga nadjoše" i dobijam gomilu minusa.Valjda je sada jasno da je krajnje vreme ili ode titula.Ljudi,potreban nam je "čistač" u odbrani,čovek koji će da dominira prilikom prekida i da pokupi svaku loptu u našem šesnaestercu,a to je Omega!!!Idemo...

chera-bera

pre 10 godina

Halooo, malo ferpleja i sportske kulture. Ne nipodaštavajte Donji Srem. Da ste igrali protiv dečijeg vrtića, nemate pravo da budete ovako nadmeni-
Pošaljite "gospodo" prvo iyvinjenje pa onda ;estitke Donjem Sremu.
A Vi ako ne znate da radite, a to je očigledno sklonite se i nemojte da se sakrivate iza jednog prosečnog tima, koji i ne može više od ovoga večeras, a kamoli da svaku utakmicu dobiju.

Mikeli

pre 10 godina

Toliko sam srecan zbog kosarkasa da me briga za ove diletante.
Dace Bog da Vucis sprovede tu privatizaciju, jer gore od ovoga ne moze.

zvrk

pre 10 godina

Ajde bre ,samo zivinjenja ,ma iiiidii sad je vec znacaj izvinjenja zato sto je ponaosob...dal su ovi iz Zvezde normalni sta saopstavaju???

realista

pre 10 godina

prestani da se izvinjavas I podnesi ostavku..idi vise I vodi miska taxistu sa sobom I onog toboze voditelja andjusa!!! sramota...liga nikada slabija..partizan nikada gori a zvezda katastrofalna..cestitam partizanu titulu...!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Od pocetka sezone igramo sa istim timom, a igre nigde. I slep bi video da se nesto mora menjati. Odbrana je ocajna. Vesovic nema nijedan kvalitet desnog beka, kada je odbrana u pitanju. Savic ocajan, a i Martinovic me nije ubedio da je neki kvalitet. O Milijasu ne bih da govorim, njegova igra se svodi na to da u mecu da jedan dobar pas, ili ima jedan dobar centarsut. Ali, mec se igra 90 minuta, a njega nema 89ipo. To ne mozemo da trpimo. Mnoge izmene su neophodne, mnoge.

Stefan

pre 10 godina

Sta mi imamo od toga?? apsolutno nista. bio sam na utakmici i mogu samo da zamislim kad sve te legende Crvene Zvezda gledaju kako nas tim ne moze da pobedi DONJI SREM( uz svo postovanje doticnih)

"Zvezda vodi i napada..."

pre 10 godina

"Bruka i sramota." A onda izvinjenje navijačima. Da li je jasno svima da su ovo nepodnošljive izjave izrečene besnmislenom lakoćom jednog diletanta. Nije pobeđen Donji Srem i umesto da se protivniku čestita na dobroj igri, on se ponižava ovim nebulozama. Bruka i sramota je sve što vi radite, slavite nebitne godišnjice, pravite cirkus, transparenti, jeftini prizori za opsenu prostote, a imate koga i da opsenite, oni više vole Zvezdu nego "kevu i ćaleta". Izgubljena generacija konjanika bez konja.

русвај

pre 10 godina

"Брука и срамота" две речи?! Понаособ?! Баш се онда разлетео по излазима са Маракане... Шта ли овај млати...

Floro Flores

pre 10 godina

Nema potrebe.Vise nikog ni ne zanimate. Bruka ste ! Koga briga ko ce biti sampion ove seljacke lige i ispasti od 17 ekipe Bugarske

kresa

pre 10 godina

Prvaci koji su krenuli u skolu nisu doziveli nasu titulu, moj sin ima dve godine...nadam se da ce do punoletstva doziveti taj osecaj. Sramota, sit sam vas vise!

Mary

pre 10 godina

Dzajicu,rasteraj to leglo neradnika,znas li kako je vodjen klub i kako se igralo u tvoje vreme,a ovi samo zevaju u menadzere i svaki funkcioner samo racuna kolilo ce on da ima od transfera.Uzasno stanje u klubu....

tender

pre 10 godina

Bojim se da ce Arapi pre pozeleti da kupe Donji Srem no Zvezdu.
Kako je krenulo izjalovit ce se Vucicev genijalni plan da ove iz Rupe uvali prijatelju iz Emirata.

Damjan

pre 10 godina

Ma ne najbolje da se svi sklone da pobedi Zvezda...pa i drugi ljudi igraju fudbal. Pročitajte ponovo vaše komentare, koliko ste pristrasni i nerealni. Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.

Retro

pre 10 godina

Da sam se rodio juce i tad bi znao da je Partizan izgubio od tog istog Donjeg srema 2:0 prosle sezone a ti isti grobari se sad podsmevaju nekom?

Nemanja ★

pre 10 godina

Crvena zvezda je postala veliki klub u vreme kada je bila najveća u velikoj zemlji. Imala je velike igrače, a u upravi su sedeli ugledni i sposobni ljudi koji su klub držali na visokom evropskom nivou.

Danas? Od svega toga nije ostalo gotovo ništa, pre svega zbog ljudi koji zalutali u upravu Zvezde, kao npr ovaj izvesni "nikolovski". U ovoj bednoj i zaostaloj zemlji se i danas desi da se pojavi poneki biser, pa nisu Stanković i Vidić pali sa neba, bili su u Zvezdi.

I tim biserima treba da sudi jedan "nikolovski"!? Jedan "nikolovski" da nekome kaže da je bruka i sramota!?

Sa ovakvom jadnom upravom, Zvezda ne može da bude velika.

Posebni

pre 10 godina

Izvinjenje nam nista ne znaci! Vreme je da zajedno sa Toletom ispratimo i Vucica, Covica, Vesica, Kokezu i ostale DS/SNS "zvezdase", kojekakve "finansijere", najobicnije secikese i hohstaplete, i da na celo kluba dovedemo privatnog vlasnika koji ce napokon raditi u intetesu kluba. Ako neko kupi klub, odmah cemo resiti i pitanje Toleta, jer niko nije lud da ulaze svoj novac i istovremeno dozvoli da takvi privatizuju ligu.

Heroes

pre 10 godina

Jel Tole kriv i za ovo?
(stefan czv, 15. septembar 2013 22:37)
Opet ovaj Tole
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ujka sa fontane, 15. septembar 2013 22:53)
Ma Tole je za sve kriv ;) :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ima boga, 15. septembar 2013 22:43)

I naravno frustrirani grobari jedva cekali ovaj kiks, da spominju Toleta i da nam tako izbace frustracije zbog prozivanje Toleta, koje im ocigledno smeta, i ako niko za poraze nije okrivljavao Toleta, zna se dobro za sta se Tole tera.

Navijač

pre 10 godina

Mi od vašeg konstantnog izvinjavanja nemamo ništa gospodo.

Trener je najviše kriv za ovo.

Ajde sad lepo ubacite više Omegu, pa da vidite kako treba da igra odbrana!

Darko

pre 10 godina

Izvinite, kažu. Zašta? Je l' zato što ste doveli Zvezdu dotle da joj kolena klecaju od Černomoreca i sličnih? Je l' zato što je nikad gori Partizan duplo jači od nas? Je l' zato što izvodimo špica da odbranimo 2:0 na Marakani od Donjeg Srema? Je l' zato što molimo boga da se neko smiluje da nas kupi budzašto? E, pa, malo je jedno "izvini", gospodo draga...

partizan u inat svima!

pre 10 godina

Sa vam uvek neka komedija...
Lazno ime stadiona , lazno ine navijaca ....Vi ste velika smejurija ove zemlje...

P.S. Marakana je stadion u Brazilu...

dimljena slanina

pre 10 godina

zašto bi bilo bruka i sramota igrati nerešeno sa velikim donjim sremom?
zvezda je pružila odličan otpor i izvukla povoljan rezultat.

miki

pre 10 godina

Ma ne brini Marko za rezultat. Nego sad neka vam Zeleznica Srbije ispostavi racun za demolirani BG voz koji su u Zemun polju polupali vasi "verni navijaci" pa onda izdajte saopstenje :)

sima

pre 10 godina

Kakva bruka i sramota , to je njihova prava slika, ovde se radi o napumpavanju priče o " sjajnim navijačima" i lošim igračima , kada bi se plaćale ulaznice koliko bi sjajnih navijača bilo? Na silu se stvara iluzija
o ogromnoj podršci i ogromnoj armiji navijača. Pre bih rekao da je reč o kolektivnom mazohizmu , gledati te netalentovane igrače.

vercetti

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!

drugi list

pre 10 godina

Sta bre izvznite?!Futing u 5 ujutru UG37 000 metara za svakog ko je bio veceras i ostavio glas po ko zna koji put na marakani.pun mi vas je vise...

Kramer

pre 10 godina

Zasto bruka?Pa niste vi nista bolji od Srema,malo mozda,ali niste Barsa pa da odskacete od ostalih.Ipak ste vi slaba i prosecna ekipa.Trebalo je da primite 5,zahvalite Bajku sto niste.

Arogancija

pre 10 godina

Bruka i sramota, da - ali ovo saopstenje je takvo! Kakvo potcenjivanje protivnika! Izgubili ste bod, da ste i sva tri - gdje je tu respekt za pritvnicki tim?! Kao, vi ste bogovi, i omaklo vam se ovo? Sram da vas bude, za ovo saopstenje, ponavljam. A Donjem Sremu ni cestitke ne treba slati - pa, zar nije nesto normalnije od ovakve raspukle "Zvzde" uzeti bod ili sva tri boda?!

dimljena slanina

pre 10 godina

zašto bi bilo bruka i sramota igrati nerešeno sa velikim donjim sremom?
zvezda je pružila odličan otpor i izvukla povoljan rezultat.

vercetti

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!

pan

pre 10 godina

Evo ga i Marko.
Pošto izdaš saopštenje, stani na čelo 2.000 "delija" pa pravo pod Toletov prozor sa zahtevom da zbog večerašnje krađe odmah podnese ostavku.

zemlja-nebo

pre 10 godina

Hvala, ali ja izvinjenje ne prihvatam!
- Zasto?
- Zato sto pre svega UO gleda, samo kako da profitira, a ne kako da Zvezdi bude bolje!? Na sta je licila igra Zvezde danas? Jesmo li napredovali u pogledu igre od odlaska Jankovica? Ko i zbog cega drzi Milijasa na terenu!? Kada taj igrac ne moze da igra ozbiljan fudbal! Zar to niko ne vidi? Ako ne vidite, niste za Zvezdu, i ne zelite joj dobro! Zasto je Milijas bolji od Savicevica, Jokica...? Jel to nasa buducnost ili nije? UO se svadja i bori ko ce svog igraca da uvali, i tako se ugradi u transfer! Od kraja prosle sezone ne mozete da dovedete dva "krstena" stopera! Zbog cega su dovedeni Omega i Aruho, ako ne dobijaju sansu, tj. ako ne odbijaju sansu u ovakvoj konkurenciji!? Uspeli ste ponovo da Nas obrukate i na ovakvom "spektaklu"... Ko ce da odgovara zbog ovoga!? Jel vidite gospodo iz "loze" na sta nam lici igra? Ko je kriv? Trener? Istroseni igraci? Zbog cega nemamo omladinsku skolu? Zasto su u ovoj raspaloj ligi, igraci ispod 20 godina u Zvezdi i dalje tretiraju kao neiskusni igraci!? Kada ce steci iskustvo ako ne sad? Na kojim to igracima planiramo da zaradimo? Gde nam je buducnost? Tj. imamo li mi buducnost, sa Vama na celu kluba?
- Ajte vi polako iz kluba... A Mi cemo se i bez vas snaci! Niste ni Vi Bogom dani!

Kontraš

pre 10 godina

U ovoj tužnoj noći i jedna lepa vest za zvezdaše!
Nezvanično se saznaje da je večeras Miško taksista predao gospodinu Andjusu CV jednog vrhunskog trenera! Andjus je već preduzeo izvesne korake u tom pravcu, pritom tražeći 10% unapred, a ne unazad kao onomad...
Problem bi mogao da napravi Dzajić koji želi Rajevca, dok Stojadinović protežira Kaetano Lopeza Martineza zvanog Čiko (meksički stručnjak)...

I još jedna lepa vest. Zbog velikog broja fudbalera pod ugovorom veliki su izgledi da novi klupski autobus bude dabldeker, jer u dosadašnjoj organizaciji prevoza mnogi fudbaleri moraju da stoje što im, razumljivo, oduzima ono malo kondicije, mukom stečene tokom 3 meseca priprema... Krov će na spratu biti otvoren, zbog pušača.

partizan u inat svima!

pre 10 godina

Sa vam uvek neka komedija...
Lazno ime stadiona , lazno ine navijaca ....Vi ste velika smejurija ove zemlje...

P.S. Marakana je stadion u Brazilu...

Kramer

pre 10 godina

Zasto bruka?Pa niste vi nista bolji od Srema,malo mozda,ali niste Barsa pa da odskacete od ostalih.Ipak ste vi slaba i prosecna ekipa.Trebalo je da primite 5,zahvalite Bajku sto niste.

Arogancija

pre 10 godina

Bruka i sramota, da - ali ovo saopstenje je takvo! Kakvo potcenjivanje protivnika! Izgubili ste bod, da ste i sva tri - gdje je tu respekt za pritvnicki tim?! Kao, vi ste bogovi, i omaklo vam se ovo? Sram da vas bude, za ovo saopstenje, ponavljam. A Donjem Sremu ni cestitke ne treba slati - pa, zar nije nesto normalnije od ovakve raspukle "Zvzde" uzeti bod ili sva tri boda?!

Bob Rock

pre 10 godina

50 godina stadiona, 20 godina od evropske titule, 60 godina kluba, 44 godine od prvog evropskog remija u gostima, 13 godina od poslednjeg poraza po kisi, 72 godine komsinice ekonoma iz barija...

Aman ljudi, svaki dan nesto slavite, svaki dan vam je nekakav jubilej...

Manite se proslava i pokusajte malo da igrate fudbal...

Bojan

pre 10 godina

E nesrecnici,a Djuric vam dao titulu na tacni,ni to ne umete da uzmete !!!Prodao je sve sto vredi u Partizanu, a nije doveo ni jednog ozbiljnog igraca, ni to vam ne pomaze !!

sima

pre 10 godina

Kakva bruka i sramota , to je njihova prava slika, ovde se radi o napumpavanju priče o " sjajnim navijačima" i lošim igračima , kada bi se plaćale ulaznice koliko bi sjajnih navijača bilo? Na silu se stvara iluzija
o ogromnoj podršci i ogromnoj armiji navijača. Pre bih rekao da je reč o kolektivnom mazohizmu , gledati te netalentovane igrače.

miki

pre 10 godina

Ma ne brini Marko za rezultat. Nego sad neka vam Zeleznica Srbije ispostavi racun za demolirani BG voz koji su u Zemun polju polupali vasi "verni navijaci" pa onda izdajte saopstenje :)

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Izvinite se vi navijacima sto ste doveli velikog trenera neznalicu u zivotu nije gori trener bio na klupi C.Zvezde , ali kad se setim koga je doveo sve mi je jasno .

only fools and horses

pre 10 godina

"Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle remija sa Donjim Sremom (2:2), uputio je u ime kluba izvinjenje svakom navijaču PONAOSOB."
Pa jel stajao na izlazu iz stadiona, mislim kako se izvinio svakom navijaču ponaosob. A možda je 35,000 puta rekao izvinite.

Da nije zalosno

pre 10 godina

Ispade ono, bolje da ne dolazimo da punimo tribine jer se protivnicki igraci mnogo vise naloze u takvoj atmosferi jer pred praznim tribinama (na nekim drugim stadionima) zaboravljaju da znaju igrati fudbal. To je lepo i to je ok ali je strasno sto se nasi uopste ne loze na onakvu atmosferu. Cast izuzecima ali lako je biti izuzetak kad znas da igras fudbal. Sram da vas bude.

Damjan

pre 10 godina

Ma ne najbolje da se svi sklone da pobedi Zvezda...pa i drugi ljudi igraju fudbal. Pročitajte ponovo vaše komentare, koliko ste pristrasni i nerealni. Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.

Sasa

pre 10 godina

Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Damjan, 15. septembar 2013 23:11)

Da, ali su svi ovi timovi koje si nabrojao u mnogo zescoj konkurenciji bar po jedan put osvojili titulu u poslednjih 5 godina , a mi ?

realista

pre 10 godina

prestani da se izvinjavas I podnesi ostavku..idi vise I vodi miska taxistu sa sobom I onog toboze voditelja andjusa!!! sramota...liga nikada slabija..partizan nikada gori a zvezda katastrofalna..cestitam partizanu titulu...!!!

Logoped

pre 10 godina

Iako sam Partizanovac, bio sam pre izvesnog vremena na Marakani.
Svideo mi se objekat, baš.

Bila i odlična tekma. Flamengo iščupao bod Botafogu u poslednjim sekundama...

realan

pre 10 godina

da li je i dzaja potpisao saopstenje?

covic trenutno radi papire,sredjuje finansije..nema on vremena :)

klub izdaje saopstenje posle 2-2 :)
hahahhahahahahahha

jel vam sad jasnije sto vam se cela zemlja smeje?

Nikica

pre 10 godina

Ovo sta rade u Zvezdi samo za budale moze proci.Pa ljudi boziji pa i vrabcima je jasno da od Milijasa mozes ocekivati da on bude nosioc Zvezdine igre pa to je teska ludost.A kada se uzme u obzir ko treba da igra igraju oni koje se nadaju d ce ih utrampiti nekom glupom menadjeru , moguce je samo uz doplatu da se prodaju;Milijas.kasalica,Martinovic,Vesovic,Mijailovic.Pa to nema veze sa zivotom.

"Zvezda vodi i napada..."

pre 10 godina

"Bruka i sramota." A onda izvinjenje navijačima. Da li je jasno svima da su ovo nepodnošljive izjave izrečene besnmislenom lakoćom jednog diletanta. Nije pobeđen Donji Srem i umesto da se protivniku čestita na dobroj igri, on se ponižava ovim nebulozama. Bruka i sramota je sve što vi radite, slavite nebitne godišnjice, pravite cirkus, transparenti, jeftini prizori za opsenu prostote, a imate koga i da opsenite, oni više vole Zvezdu nego "kevu i ćaleta". Izgubljena generacija konjanika bez konja.

Nemanja

pre 10 godina

Uprava koja dovede 15 novih igraca i novog trenera jeste sramota.
Pa nije ni cudo sto se vodi ovakva antifudbalska politika kada potpredsednik Covic izjavi da nikada u zivotu nije bio na stadionu i na utakmici!!??

AS

pre 10 godina

E tako Donji Srem čestita rođendan :)))))
Tole je kriv i za ovo, hitno juutro da podnese ostvaku, konevrtiranu :))))
Može da ode Tole, da dođe Čović, ali džaba sve, titule hledati nećete. To zapamtite

Meraklija

pre 10 godina

delije, ne brinite. Imam proverenu informaciju - Zvezda kupuje oba igraca sto su Vam dali gol. Kao sa Javorom. Sigurno je sigurno- da spasi Partizan.

crnobeli delija

pre 10 godina

kada bi igraci FKCZ pruzali na terenu bar 50% onoga sto im navijaci przaju sa tribina, bili bi prvaci galaksije. ovo je jedinstven slucaj na nasoj planeti da klub ne zasluzuje navijace koje ima. ovo je gore od sramote.

Grobar, bre!

pre 10 godina

Da li će se naći neki zvezdaš koji će posle nekoliko desetina ovakvih bruka da se malo počeše po glavi i da kaže "čekaj bre, ja sam u matriksu. pričaju mi bajke kojekakve, vreme je za buđenje. nešto je trulo. potpuno trulo. zamazuju nam oči saopštenjima. ne želim da budem deo toga".

tender

pre 10 godina

Bojim se da ce Arapi pre pozeleti da kupe Donji Srem no Zvezdu.
Kako je krenulo izjalovit ce se Vucicev genijalni plan da ove iz Rupe uvali prijatelju iz Emirata.

saša

pre 10 godina

Zvezdaši, nemojte da tugujete. Još malo pa će te imati još jedan jubilej za slavlje: deset godina od osvojene titule u prvenstvu.

drugi list

pre 10 godina

Sta bre izvznite?!Futing u 5 ujutru UG37 000 metara za svakog ko je bio veceras i ostavio glas po ko zna koji put na marakani.pun mi vas je vise...

Nemanja ★

pre 10 godina

Crvena zvezda je postala veliki klub u vreme kada je bila najveća u velikoj zemlji. Imala je velike igrače, a u upravi su sedeli ugledni i sposobni ljudi koji su klub držali na visokom evropskom nivou.

Danas? Od svega toga nije ostalo gotovo ništa, pre svega zbog ljudi koji zalutali u upravu Zvezde, kao npr ovaj izvesni "nikolovski". U ovoj bednoj i zaostaloj zemlji se i danas desi da se pojavi poneki biser, pa nisu Stanković i Vidić pali sa neba, bili su u Zvezdi.

I tim biserima treba da sudi jedan "nikolovski"!? Jedan "nikolovski" da nekome kaže da je bruka i sramota!?

Sa ovakvom jadnom upravom, Zvezda ne može da bude velika.

kresa

pre 10 godina

Prvaci koji su krenuli u skolu nisu doziveli nasu titulu, moj sin ima dve godine...nadam se da ce do punoletstva doziveti taj osecaj. Sramota, sit sam vas vise!

Realno

pre 10 godina

Ne pozivajte vise ljude da dolaze na stadion,jer jednostavno nema sta da vide a vi da im pruzite.Ovo je sramota,odbrana dno dna,primili bi golove i od rekreativaca sa ulice.Neznam sta ste to radili na pripremama na Tari jer se ne vidi nikakav pomak ni neka spremnost i pogotovo uigranost.

Djura Snajder

pre 10 godina

Sto pre privatizovati Zvezdu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 15. septembar 2013 22:51)

Zasto sada kada je najsladje?

marko

pre 10 godina

I posle vam kriv Tole za vecito gubljenje bodova i titule od pacera na marakani...Slazem se da je glavni krivac za raspad fudbala u nasoj zemlji ali ovo prevazilazi svaku meru,mislim da ste ipak vi ponajvise glavni krivci za raspad u Zvezdi...sramota..Umorio sam se vise cekajuci na bolje dane...

Nema profita, ima bankrota

pre 10 godina

Boban: "Što pre privatizovati Zvezdu." Bobane, a ko će ovo da kupi? Ko će da preuzme na sebe 60-70 miliona evra duga, stadion u raspadanju, tim pojma nema... Nema tog privatnika koji će sam sebe da uništi gubicima.

kobayashi

pre 10 godina

ma ajte zar se nekom da nervirati oko ovoga, pa videlo se protiv onog Crnomorca koliko je smesan i pogubljen ovaj Zvezdin tim. potom i Partizan od neke Tunjevine ispada, ja koliko se secam nije se nijednom desilo do sad da oba kluba ne prodju ni te najbednije kvalifikacije za prvo kolo.

sd

pre 10 godina

A sada što žešće po Toletu da se bruka što pre zaboravi i da se sakriju pravi krivci. Isto tako, što se Zvezdinih navijaća tiče nisu u pravu oni koji tvrde da su najbolji i da su navijači koji najviše vole svoj klub. Da je tako ne bi bezrezervno podržavali svaku gomilu koja, na volšeban način stane na čelo kluba, potroši ogromne pare za "pojačanja" a ništa ne uradi...Zvezdaši, ako imalo volite vaš klub kao što kažete razmislite svojom glavom i ne dozvolite da vas Čovići, Kokeze, Stojadinovići vuku za nos. Da napomenem: nisam Zvezdaš ali ne mogu da gledam šta se radi sa jednim takvim klubom.

Floro Flores

pre 10 godina

Nema potrebe.Vise nikog ni ne zanimate. Bruka ste ! Koga briga ko ce biti sampion ove seljacke lige i ispasti od 17 ekipe Bugarske

...

pre 10 godina

sutra cim ustanete brzo neki skandal,sudija,Tole da niko vise ne prica o ovome...
toliko ste vi iz medija najavljivali ovu proslavu,videcemo da li cete je ispratiti sledecih dana posle ovog rezultata i ove igre

zoran

pre 10 godina

Jao, kada vas dohvati Vozdovac sa Babovicem na chelu, bice razbijanje, pa jos jedno izvinjenje. Kod vas sekretarica ima najvishe posla...toliko izvinjenja dok ispishe, pa saopshtenja, jadna nece spavati.

Darko

pre 10 godina

Izvinite, kažu. Zašta? Je l' zato što ste doveli Zvezdu dotle da joj kolena klecaju od Černomoreca i sličnih? Je l' zato što je nikad gori Partizan duplo jači od nas? Je l' zato što izvodimo špica da odbranimo 2:0 na Marakani od Donjeg Srema? Je l' zato što molimo boga da se neko smiluje da nas kupi budzašto? E, pa, malo je jedno "izvini", gospodo draga...

pametan kladionicar

pre 10 godina

Bayern-Hanover 1
Man.Utd-C.Palace 1
Atletiko M-Almeria 1
Steaua-???? 1
Benfica-Pasos F 1
Napoli-Atalanta 1
Crvena Zvezda-Donji Srem 1

40.000 ljudi,2: 0 dvadesetak minuta do kraja???

Nikolovski,hvala na izvinjenju,sad mi nije zao sto sam pao tiket za 50.000din.

vladap

pre 10 godina

"Ovo nije ličilo ni na šta. To sam posle utakmice rekao i igračima"
Pa trebao si da im pricas pre utakmice... pa na poluvremenu.... pa ako ne valja da menjas nesto... al na vreme.
Slovenac.... mrs iz Zvezde !!!!

navijac

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!
(vercetti, 15. septembar 2013 22:41)
Ti sto zivis negde daleko od marakane, ti si bruka I sramota, jer ides da bodris neki propali klub, umesto da podrzis svoj lokalni!

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Ispodprosecan tim, koji objektivno bez Ninkovica nema nijednog ekstra igraca, stalni probleni u odbrani. Lazic bi objektivno bio rupa i na malom fudbalu,u vezi se slabo pokrivaju protivnicki igraci, svako utrcavanje iz drugog plana je sansa za protivnika,spic prosecan i odsecen jer sem pomenutog Ninkovica i Pecnika donekle, ostali nezasluzuju da igraju u Zvezdi.Dovodili smo igrace na kilo, a osnovne probleme narocito u odbrani i vezi nismo resili, Bajko dobar na ovom mecu, ali inace kikser golman i sta da ocekujemo?Ni titulu u ovoj beton Toletovoj ligi ne mozemo da uzmemo.To je objektivno i realno.

saša

pre 10 godina

Sada što žešće navalite na Toleta ne bi li se ova bruka što pre zaboravila. Smešno je i žalosno koliko zaluđujute svoje navijače i skrećete im pažnju sa pravih problema i krivaca...

Hank Moody

pre 10 godina

Bednici jedni i vi i oni iz Partizana. Dovodite ljude da napumpate tamo neki Donji Srem,i to vam ne polazi za levom i desnom nogom. Igrate za stotine hiljada Eura u imaginarnoj i virtuelnoj ligi u kojoj se sve unapred zna i opet ne mozete da pobedite. Kljuc u bravu na Marakani i JNA. Dosta vise zaglupljivanja na tim livadama.

ta mante me

pre 10 godina

kako to svakom navijacu ponaosob preko jednog saopstenja? To nije ponaosob... Evo ja sedim pored telefona i niko me jos nije zvao da se izvini...posto nas ima dosta nadam se da ce me sutra zvati da se izvine,ja imam sezonsku kartu i slao sam smsove da pomognem klubu, sigurno imaju moj broj. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarkasku reprezentaciju

Stanimir

pre 10 godina

Treba biti posten jednom u zivotu i reci: Ovo prvenstvo je, sto se tice borbe za titulu, za nas zavrseno. Igracemo revijalno do kraja. Pokusajmo da to bude atraktivno, leprsavo, bez obzira na rezultat. Tek kada se Crvena Zvezda definise, kao drzavno ili privatno vlasnistvo, dakle sa poznatom vlasnickom strukturom i kada se zauvek otera Dragan Dzajic i njeova ogromna stetocinska svita, moci cemo da racunamo na dobru organizaciju iz koje nastaju i dobri rezultati.

Posebni

pre 10 godina

Izvinjenje nam nista ne znaci! Vreme je da zajedno sa Toletom ispratimo i Vucica, Covica, Vesica, Kokezu i ostale DS/SNS "zvezdase", kojekakve "finansijere", najobicnije secikese i hohstaplete, i da na celo kluba dovedemo privatnog vlasnika koji ce napokon raditi u intetesu kluba. Ako neko kupi klub, odmah cemo resiti i pitanje Toleta, jer niko nije lud da ulaze svoj novac i istovremeno dozvoli da takvi privatizuju ligu.

chera-bera

pre 10 godina

Halooo, malo ferpleja i sportske kulture. Ne nipodaštavajte Donji Srem. Da ste igrali protiv dečijeg vrtića, nemate pravo da budete ovako nadmeni-
Pošaljite "gospodo" prvo iyvinjenje pa onda ;estitke Donjem Sremu.
A Vi ako ne znate da radite, a to je očigledno sklonite se i nemojte da se sakrivate iza jednog prosečnog tima, koji i ne može više od ovoga večeras, a kamoli da svaku utakmicu dobiju.

Stefan

pre 10 godina

Sta mi imamo od toga?? apsolutno nista. bio sam na utakmici i mogu samo da zamislim kad sve te legende Crvene Zvezda gledaju kako nas tim ne moze da pobedi DONJI SREM( uz svo postovanje doticnih)

Mad4Red

pre 10 godina

Mi smo lose odigrali Donji Srem hrabro uzeo bod i posteno i kultruno, a vi Grobari setite se prvog kola i namestene utakmice protiv Pazara!!! Ne nemogucee da vi namestate!!!

Нормалан Партизановац

pre 10 godina

Некад сте били велики клуб са ових простора у односу на нас у фудбалу a сад сте једна туга јад беда и чемер.Искрено мене као навијачу Партизана ми вас је жао помало,јер видим да волите своју клуб и долазите да га бодрите га на свакој утакмици али џабе они ваши квази фудбалери на терену не умеју то да цене односно да препознају виде.Е ту је разлика између вас и нас,можда немамо толико велику посећеност на стадиону нити имамо кореографију као ви али барем имамо какве такве навијаче и резултате односно играмо на терену и бољи смо у толико.Ма колико покушавали да оспоравате наше успехе то је истина,хтели ви то да признате или не.

zvrk

pre 10 godina

Ajde bre ,samo zivinjenja ,ma iiiidii sad je vec znacaj izvinjenja zato sto je ponaosob...dal su ovi iz Zvezde normalni sta saopstavaju???

Mary

pre 10 godina

Dzajicu,rasteraj to leglo neradnika,znas li kako je vodjen klub i kako se igralo u tvoje vreme,a ovi samo zevaju u menadzere i svaki funkcioner samo racuna kolilo ce on da ima od transfera.Uzasno stanje u klubu....

saša

pre 10 godina

Ja vise ne dolazim na stadion, odluka konacna, od 1981 kad sam prvi put bio sa 4 godine do sinoc 2013, preko hiljadu utakmica divljenja, nadanja, straha, zelje, da ovo docekam je u najmanju ruku sramota, zao mi je, ponekad cu pratiti sa tv, sever ostavljam te nekim mladjim ljudima u nadi da ce docekati bar deo onoga sto sam Ja, odlazim a volim te....

Balon

pre 10 godina

Zvezda je primila sa igracem vise 2 gola, igrac Bordoa je iskljucen u 65 minutu pri rezultatu 1-1, konaca rezultat 3-2! Sto je gotovo bez presedana, ja bar ne mogu da se setim slicnog primera, i sa tom utakmicom se klub i navijace Zvezde hvale! Sad su sa igracem vise primili samo jedan gol, doduse od Donjeg Srema, na kraju odigrali nereseno, nisu ni ispali iz takmicenja kao protiv Bordoa, ima jos da se igra skoro do leta, i kazu sramota, a da je Askovski promasio, rekli bi, i klub i navijaci, da je rutinski odigrano...

stratos kan

pre 10 godina

neću da znam ništa o vama ....učinili ste sve ovih DVADESET GODINA DA NAM OGADITE VOLJENI SPORT.
Živela Bundesliga...Premijerliga...

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Stojanoviću jel imaš još "slatkih muka"? Ma ajd nije strašno, važno je da ti ne računaš na Omegu(a preko nam je potreban), i onaj mali Arauho još minut šanse nije dobio! Ko li te dovede?? Taksista Miško?!

Heroes

pre 10 godina

Jel Tole kriv i za ovo?
(stefan czv, 15. septembar 2013 22:37)
Opet ovaj Tole
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ujka sa fontane, 15. septembar 2013 22:53)
Ma Tole je za sve kriv ;) :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ima boga, 15. septembar 2013 22:43)

I naravno frustrirani grobari jedva cekali ovaj kiks, da spominju Toleta i da nam tako izbace frustracije zbog prozivanje Toleta, koje im ocigledno smeta, i ako niko za poraze nije okrivljavao Toleta, zna se dobro za sta se Tole tera.

gargy CZ

pre 10 godina

Sudija je kriv, što je bez veze imao da isključuje igrača sremcima kad je bilo još 10 minuta do kraja i imali smo rezultat. Samo ih je naljutio pa su navalili k'o osice, mogli su da nas rasture kako su krenuli a naši su već popadali jer su igrali već 17-18 minuta bez predaha. Kad sudija nema osećaj kad šta treba da svirne i kakve to posledice može da ima, to je strašno. Zvezda uvek ima problema sa sudijama, nije to slučajno, Toletovo maslo, 100%.

BgHQ

pre 10 godina

Odavno ne idem na stadion jer nema sta da se gleda.Takodje razlog vise da ne odlazim na utakmice su tkz navijaci jer oni i ja nemamo nista zajednicko i ne zelim da budem u istom kosu s njima.Taj novokomponovani navijacki sado mazo fanatizam bez ikakvog pokrica(neki imaju bas veliku korist) me ne interesuje.Da li ce se klub ikada jasno ograditi i odustati od takve lazne kohezije sa "navijacima"?A tek sta reci za legende kluba(neki su ako bi bili realni daleko od tog statusa),koji dozvoljavaju da ih iskoriste i iskompromituju ljudi sumnjivih vrednosti.Nista od onog sto se desilo sinoc nije iznenadjenje,bilo je toga i ranije a bice sve vise i u buducnosti.

Don Quijote

pre 10 godina

Meni nema potrebe niko da se izvinjava, niti to izvinjenje primam i prihvatam. Odgledao sam utakmicu, kao sto gledam svaku Zvezdinu utakmicu, preko tv-a, preko interneta i kako mogu. Atmosfera na Marakani ludilo stvarno. Zvezda je odigrala mlitavo, Donji Srem odlicno, hrabro, otvoreno i zasluzio je taj bod. Nisu dosli na Marakanu da "casno izgube", nisu navukli autobus na gol, igrali su najbolje sto mogu, odlicno su odigrali i zasluzeno odneli bod na kom im cestitam od srca. Kao veliki zvezdas zahtevao bih izvinjenje da je uprkos jucerasnjoj igri oba tima, sudija nekim penalom ili "kontraverznom odlukom" doneo pobedu Zvezdi, pobedu koju na terenu nije zasluzila. Isto to sam rekao i u proslom prvenstvu, kada su klinci OFK Beograda nadigrali Zvezdu na Marakani i pobedili. Ocigledno je da zvezda ne namesta utakmice, da namesta ne bi malo-malo pa gubila na Marakani. Meni je to dovoljno. Jos jednom, cestitke ekipi Donjeg Srema na igri i rezultatu.
Volim te Zvezdo!

Kimi

pre 10 godina

Samo vi idite na stadio i podrzavajte ne znam koga...pa onda dodjite ovde i kukajte...i tako svaki put!!!
Koja je poenta sto vas ima milion na stadionu? Koga podrzavate? Covica, Kokezu...koga? Igrace? Kako vam vracaju ti isti igraci? Ok...neko zna manje, neko vise...ali da li ste zadovoljni zalaganjem, htenjem, srcem...ma bilo cime? Neka mi neko kaze da ima nesto sto mu se svidja kod igraca...
Najgore od svega sto ste vi kao sekta, idete na stadion samo da bi rekli da vas je bilo ne znam ni ja koliko...a i sami znate da vam niko ne vraca to...da njih ne zanima to sto ste svaku utaskmicu tu za njih...i onda ispada da su nasi navijaci gori zato sto ne idu...
Ne, nisu gori, pametniji jesu u svakom slucaju...zasto svojim prisustvom pokazati upravi i igracima da rade dobar posao??? Dokle vise sa tim pricama o velicini kluba kada se to na terenu ne pokazuje? Niste veliki klub, kao sto nismo ni mi...veliki klubovi ne menjaju trenere kao gace, velikim klubovima navijac ne moze da skida trake, lupa samare, pali kola...itd...itd... Veliki klub i u porazu pokazuje da je veliki, dok vi i mi posle svakog loseg rezultata pokazujemo koliko smo mali...i koliko smo daleko od nekog polu-ozbiljnog nivoa!!!

Neka, samo dok je vama severa i nama juga...mi cemo biti veliki klubovi...a to sto je frka kada igramo sa Maltezanima...to nema veze...mi smo veliki klubovi...i mi mozemo sve!!!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno posle ovi ispadaju u pravu. Hajka na Toleta a onda dodje poslednjeplasirana ekipa i sa igracem manje odnese bod. I to sa jubileja, pred punim stadionom. Ovo je i vise nego limitiran tim, sa titulom nek se pozdravimo.

Nenad

pre 10 godina

Stojanovicu odlazi, odlazi sa onima koji su te i doveli. Pricas od kada si dosao da ce biti bolje a mi smo sve losisji. Sta si radio na "mini pripremama" na Tari? Navodno ste se uigrali, pricas kako cete igrati tecno i brzo. E pa videli smo da nista nisi uradio.
A vi sa severa samo priredjujte koreografije kao da osvajamao svake godine ligu sampiona i titule. Razmaziliste one balerine na terenu jer znaju da ce uvek biti puno ljudi, a oni se nista ne trude. A sto se tice transparenta -prave vrednosti nisu na prodaju-, ako smo mi neka vrednost onda je to strasno, bili jesmo pre 20 godina, a ovo sada je bez vrednosti. Prosle sezone sam prestao da idem na utakmice bas posle utakmice sa Donjim Sremom a sada necu vise pratiti ni preko televizije Zvezdu i nasu ligu, sve dok nam vode fudbal ljudi koji su trenutno tu. Postoje drugi sportovi u kojima se zna disciplina i odnos prema klubu i igri a sto se tice fudbala postoje druge lige. Cujemo se u neka bolja vremena, sto se tice Zvezde i fudnala...

Mikeli

pre 10 godina

Toliko sam srecan zbog kosarkasa da me briga za ove diletante.
Dace Bog da Vucis sprovede tu privatizaciju, jer gore od ovoga ne moze.

Kiza

pre 10 godina

Nije to ni bruka ni sramota. To je jednostavno neznanje, prvo uprave i sportskog direktora, koji su doveli ove igrace sa dve leve noge i trenera koji da je dobar ne bi radio u Zvezdi. Inace uzeti bod Donjem Sremu je veliki uspeh za Zvezdu. Da je potrajala utakmica jos 10 minuta...Titula...da...ali ko zna kada.

mrki

pre 10 godina

Ne treba se izvinjavati samo neka radi svako svoj posao sto u zvezdi nije slucaj. Nema niko nista od izvinjenja. Vec sedam godina Zvezda izgubi titulu od bezimenih ekipa, zatvorite taj klub da pocnomo naviijati za Napredak iz Krusevca.

posmatrac

pre 10 godina

Koliko je bilo gledalaca na utakmici ? Brz ovaj Nikolovski veće je završio izvinjavanje svakom posmatraču utakmice, kako neče ponaosob.

PAOK

pre 10 godina

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!! DS' 89
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TS, 16. septembar 2013 12:18)

Hvala na ovakvoj izjavi,dan mi je ulepsan =)

русвај

pre 10 godina

"Брука и срамота" две речи?! Понаособ?! Баш се онда разлетео по излазима са Маракане... Шта ли овај млати...

wer

pre 10 godina

@(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Nisam verovao da ce doci dan kada cu, umesto da vas zezam, poceti da vas sazaljevam... A nekada ste bili klub..

Единсон

pre 10 godina

Молимо, преклињемо играче Црвене Звезде да играју фудбал и покушају да освоје титулу! Носићемо вас у мају на раменима од Маракане до Победника на Калемегдану!

доктор нуклеарне физике,
офталмолог,
адвокат,
сликар,
молекуларни биолог,
виолиниста и
неонатолог

Dejan Smederevo

pre 10 godina

"Dozvolimo i drugima da igraju fudbal"-Ali mi ga mučimo!!!Nedeljama kukam,plačem,cvilim na ovom sajtu,moleći Čovića Legendu da zajuri ovog diletanta,pitajući se ,"gde ga nadjoše" i dobijam gomilu minusa.Valjda je sada jasno da je krajnje vreme ili ode titula.Ljudi,potreban nam je "čistač" u odbrani,čovek koji će da dominira prilikom prekida i da pokupi svaku loptu u našem šesnaestercu,a to je Omega!!!Idemo...

Milivoje Vatrogasac

pre 10 godina

100 kilometara u jednom pravcu a onda natrag. Bio sam ubedjen da cemo sremcima utrpati tri gola vise, ipak je ovo jubilej, pa oni slavni fudbaleri kada se fudbal igrao na Marakani... Nemam reci gospodo, nesto zaista mora da se promeni, poslednja ekipa na tabeli da nam odnese bod sa igracem manje. Menjajte nesto pod hitno inace nema smisla. Zvezda je jedna i jedina, najveca, a sta je ovo???

popeye

pre 10 godina

pricajte vi sta ocete al cim milijas izadje ode mast u peopast tako sad tako u ivanjici, sto se tice ostalog mozemo mi i gore nista ovo nije

veliki strumf

pre 10 godina

Od pocetka sezone igramo sa istim timom, a igre nigde. I slep bi video da se nesto mora menjati. Odbrana je ocajna. Vesovic nema nijedan kvalitet desnog beka, kada je odbrana u pitanju. Savic ocajan, a i Martinovic me nije ubedio da je neki kvalitet. O Milijasu ne bih da govorim, njegova igra se svodi na to da u mecu da jedan dobar pas, ili ima jedan dobar centarsut. Ali, mec se igra 90 minuta, a njega nema 89ipo. To ne mozemo da trpimo. Mnoge izmene su neophodne, mnoge.

DraganO

pre 10 godina

Nije problem ni izgubiti i igrati nereseno, to se desava i najvecim klubovima, to je fudbal. Medjutim problem je sto u nasoj ligi svako moze da izgubi bodove osim partizana. Da ne ponavljamo vise novi pazar, ali utakmica predhodnog kola gde Volkov ne dobija cist crveni karton, razlog da bi mogao da igra u Uzicu. Dalj, divljacki start Stojkovica nad japancom, ostaje nekaznjen, Volkov osokoljen ne dobijanjem crvenog kartona igra sve osim fudbala, nemilosrdno uklizavanje sa dve noge, nekaznjeno, prekomerna upotreba sile u svim duelima nekaznjeno, i tako redom. Eto tu je razlika u nasoj ligi, i zato su najbolji u Srbiji, cim izadju u Evropu, pljuste crveni i zuti kartoni.
A Zvezda, pa bolje i ne ocekujemo, posle dve nedelje pauze ne vidi se pomak u igri, cini mi se jos gore. Konacno ali ne i poslednje, pristup svakog domaceg kluba u igri protiv Zvezde je za svaku pohvalu, to cini velikim taj klub ali i Zvezdu, uvek je bilo i bice, pobediti Zvezdu to je uspeh karijere, sve ostalo je prolazno.

Coco Bill

pre 10 godina

(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Raspisa se ti DraganeO o svenu i svačemu. Uvek volim te filozofsko-moralne komentare o "pravim vrednostima", o atmosferi "unižavanju" i uopšte o nekom "uzvišenom osećenju" pravde...itd....itd. Samo da te pitam, kako to da vam je, recimo Terzić odgovarao, a nekako su on i Tole od iste "fele" ??! Drugo voleo bi da mi neko, od vas Zvezdaša, odgovori, ali iskreno, da li bi vam Tole smetao da ste bili prvaci, recimo kao Partizan i da li bi i onda bili "zabrinuti" za ovakvo stanje u srpskom fudbalu, kao i za rezultate reprezentacije ?!

Navijač

pre 10 godina

Mi od vašeg konstantnog izvinjavanja nemamo ništa gospodo.

Trener je najviše kriv za ovo.

Ajde sad lepo ubacite više Omegu, pa da vidite kako treba da igra odbrana!

Labud

pre 10 godina

Ja sam napisao da je cela prica sa privatitacijom deo zamajavanja masa. A ovde ljudi krenuli da se vec prebrojavaju...Kome bi i kakav unteres bio da kupi stracaru na tudjem zemljistu sa urusenim temeljima

savio

pre 10 godina

Mi Bari mozda necemo da dostignemo, a necemo sigurno ni ovo kako propadate sve vise i vise! Smesni ste kao cirkus!! Igraci su vam ful! hahhaah

slobodan

pre 10 godina

ништа извини!милијаш на клупу,оњило у првих 11.доста игре више са једним шпицем!

runner

pre 10 godina

Ovo je samo za nauk nabeđenim fudbalskim "zvezdama" iz Zvezde i Partizana da se utakmica igra svih 90 minuta. Nema opuštanja. Ni kada vodiš sa 2:0 nisi siguran da si obezbedio pobedu jer tim koji gubi nema šta da izgubi, po onoj narodnoj: "Il' pokojnik, il' pukovnik."

Dan Australia

pre 10 godina

Tim se pravi dugo a ne Za mesec dana!!! Ljudi pa I real odigra nereseno iako su najbogatiji klub u svetu!!Treba igracima dati sansu velik je to pritisak a sto se tice Milijasa tu se alarm sa nekim od vas on nije za celu utakmicu Ali mozda jeste Za zadnjih 20 min!Zvezda!!!!

TSL!!!

pre 10 godina

Zvezda i Vojvodina kad odigraju loše izgube bodove, dok Partizan poguraju sudije. Prošle godine i Zveza i Vojvodina imaju pobedu i poraz protiv Partizana, a 11 i 12 bodova manje. U svim ligama favoriti kiksnu protiv autsajdera, samo kod nas jedan klub nikako. Smešna liga!!!

DELIJA 011

pre 10 godina

Jedva čekam da dođu ili Arapi ili Abramovič . Vrate dugove ulože milione € i naprave novu Zvezdu . Naravno da bi oni došli Vučić mora da odluči KOLIKA JE CENA ZVEZDE SA TRADICIJOM PEHARIMA I BARIJEM . Ne može za male pare veliki klub ...

koska

pre 10 godina

e moram da odgovorim ovim internet klincima koji su kobajagi navijaci partizana(samo preko neta na stadionu ih nesto nema) .Prvo Toleta opet spominjete vi i kakve veze ima on sa tim sto nam je srem dao 2 gola??? Da li ste vi iskeno zadovoljni Toletom i uspesima koje reprezentacija postize?Da li vam znaci to sto igrate dok ne date gol protivniku i sto se protivnicki igraci uglavnom sklanjaju dok im ne date go. I sta kad osvojite titulu na taj nacin pitam ja vas? Sledeci put vas nece nakantati Tun nego neki klub sa Malte...prosto mi je nemoguce da kad god zvezda gostuje Javoru,Radu itd oni kidisu i uvaljaju nam po 2-3,4 gola a kada vi dodjete uvek nekako dobijete laganih 1:0...Zato posle i kad doje neki tun(koji je negde u rangu sa tim ekipama)i uvalja vam laganih 3 komada jer nemaju nikakvu korist od toga da vam se sklanjaju dok ih punite...zvezda je krs tim ali budimo realni vi niste u rang sa nama garantovano i realno!

Sergej

pre 10 godina

Pogresna taktika 4-2-3-1 u jsl protiv bunkera , 4-1-3-2 mora da se igra . Opcija branjenja sa onakvim def. igracima ne postoji , napad je najbolja odbrana , Kasalica nije spic to su Dauda Onjilo Milunovic Mihajlovic i Mrdja ( on moze i na of.veznog), Ninkovic i Pecnik igraju predaleko od gola ako su of.vezni , Milijas igra Kovacevic ga menja , za jsl milijas(kov) z.vez - nine,pec,mrdj(kas)-dauda,milunovic !

miki

pre 10 godina

@ DraganO, Don qihota i njima slicne.

Posto realno gledate na stvari da niste slucajno videli penal koji sudija nije svirao za Sremce na pocetku drugog poluvremena, pre vaseg drugog gola, kada igraca srema rusi neki vas igrac sledja u sesnaestercu i to kao POSLEDNJI IGRAC ODBRANE? Verovatno vam takve realne stvari promaknu i ne spadaju po vama u "pomoc sudija"?
Cinjenica je da sudije pomazu Zvezdu i Partizan, ali vi tu pomoc ne znate da koristite. I sto se hvatate Evrope kao merila za ta dva kluba, pa vas tamo nema vec deset godina!!!

hepi end

pre 10 godina

Polako grobari, kada ste IZGUBILI od D.Srema osvojili ste titulu, znači Crvenoj Zvezdi sledi Kup (zbog nerešenog rezultata), a Čuki prvenstvo.

Retro

pre 10 godina

Da sam se rodio juce i tad bi znao da je Partizan izgubio od tog istog Donjeg srema 2:0 prosle sezone a ti isti grobari se sad podsmevaju nekom?

DraganO

pre 10 godina

(Mile, 16. septembar 2013 10:08)

Ne Mile, nije Karadzic kriv, on je samo deo sistema koji jednima odgovara a drugima ne, ti si problem jer ti si deo tog sistema, izgubljen u tranziciji, izgubljenih svih moralnih normi i nacela, to su vasi proizvodi zvano DV, i slicno. Stvorili ste takvu atmosferu da je ne moguce da bilo ko drugi bude prvak, da ste vi nebeski klub, da ste vi prvaci Evrope ali eto nesrecnim okolnostima niste. Kada to budes shvatio, kada budes razumeo fudbal kao igru, kada budes postovao protivnika, tradiciju i proslost, onda ces imati buducnost kakvu zelis, ali ti i ne znas sta zelis. Zato tvoj omiljeni Tole,nije krivac zbog lose igre u Zvezdi, ali je kriv sto ti ne vidis dalje od ove gubernije, sto ti je partizan sve i jedino o cemu znas i cime se ponosis, a mrznja pokretacka snaga, zbog koje ne mozes da vidis, sta tvoji ljubimci predstavljaju u Evropi.
``Tesko onom koji mora nekoga drugog da unizi, da bi se on sam uzdigao ili bolje receno da bi imao iluziju da se uzdigao`` kada budes ovo citao ako znas ko je ovo rekao, onda mozda i nekada u zivotu spoznas prave vrednosti, i pocnes da razmislajs svojom glavom a ne glavom DV.

Heroes

pre 10 godina

Jel Tole kriv i za ovo?
(stefan czv, 15. septembar 2013 22:37)
Opet ovaj Tole
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ujka sa fontane, 15. septembar 2013 22:53)
Ma Tole je za sve kriv ;) :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ima boga, 15. septembar 2013 22:43)

I naravno frustrirani grobari jedva cekali ovaj kiks, da spominju Toleta i da nam tako izbace frustracije zbog prozivanje Toleta, koje im ocigledno smeta, i ako niko za poraze nije okrivljavao Toleta, zna se dobro za sta se Tole tera.

Mad4Red

pre 10 godina

Mi smo lose odigrali Donji Srem hrabro uzeo bod i posteno i kultruno, a vi Grobari setite se prvog kola i namestene utakmice protiv Pazara!!! Ne nemogucee da vi namestate!!!

DraganO

pre 10 godina

Nije problem ni izgubiti i igrati nereseno, to se desava i najvecim klubovima, to je fudbal. Medjutim problem je sto u nasoj ligi svako moze da izgubi bodove osim partizana. Da ne ponavljamo vise novi pazar, ali utakmica predhodnog kola gde Volkov ne dobija cist crveni karton, razlog da bi mogao da igra u Uzicu. Dalj, divljacki start Stojkovica nad japancom, ostaje nekaznjen, Volkov osokoljen ne dobijanjem crvenog kartona igra sve osim fudbala, nemilosrdno uklizavanje sa dve noge, nekaznjeno, prekomerna upotreba sile u svim duelima nekaznjeno, i tako redom. Eto tu je razlika u nasoj ligi, i zato su najbolji u Srbiji, cim izadju u Evropu, pljuste crveni i zuti kartoni.
A Zvezda, pa bolje i ne ocekujemo, posle dve nedelje pauze ne vidi se pomak u igri, cini mi se jos gore. Konacno ali ne i poslednje, pristup svakog domaceg kluba u igri protiv Zvezde je za svaku pohvalu, to cini velikim taj klub ali i Zvezdu, uvek je bilo i bice, pobediti Zvezdu to je uspeh karijere, sve ostalo je prolazno.

DELIJA 011

pre 10 godina

Jedva čekam da dođu ili Arapi ili Abramovič . Vrate dugove ulože milione € i naprave novu Zvezdu . Naravno da bi oni došli Vučić mora da odluči KOLIKA JE CENA ZVEZDE SA TRADICIJOM PEHARIMA I BARIJEM . Ne može za male pare veliki klub ...

TSL!!!

pre 10 godina

Zvezda i Vojvodina kad odigraju loše izgube bodove, dok Partizan poguraju sudije. Prošle godine i Zveza i Vojvodina imaju pobedu i poraz protiv Partizana, a 11 i 12 bodova manje. U svim ligama favoriti kiksnu protiv autsajdera, samo kod nas jedan klub nikako. Smešna liga!!!

dimljena slanina

pre 10 godina

zašto bi bilo bruka i sramota igrati nerešeno sa velikim donjim sremom?
zvezda je pružila odličan otpor i izvukla povoljan rezultat.

Hank Moody

pre 10 godina

Bednici jedni i vi i oni iz Partizana. Dovodite ljude da napumpate tamo neki Donji Srem,i to vam ne polazi za levom i desnom nogom. Igrate za stotine hiljada Eura u imaginarnoj i virtuelnoj ligi u kojoj se sve unapred zna i opet ne mozete da pobedite. Kljuc u bravu na Marakani i JNA. Dosta vise zaglupljivanja na tim livadama.

Dan Australia

pre 10 godina

Tim se pravi dugo a ne Za mesec dana!!! Ljudi pa I real odigra nereseno iako su najbogatiji klub u svetu!!Treba igracima dati sansu velik je to pritisak a sto se tice Milijasa tu se alarm sa nekim od vas on nije za celu utakmicu Ali mozda jeste Za zadnjih 20 min!Zvezda!!!!

Don Quijote

pre 10 godina

Meni nema potrebe niko da se izvinjava, niti to izvinjenje primam i prihvatam. Odgledao sam utakmicu, kao sto gledam svaku Zvezdinu utakmicu, preko tv-a, preko interneta i kako mogu. Atmosfera na Marakani ludilo stvarno. Zvezda je odigrala mlitavo, Donji Srem odlicno, hrabro, otvoreno i zasluzio je taj bod. Nisu dosli na Marakanu da "casno izgube", nisu navukli autobus na gol, igrali su najbolje sto mogu, odlicno su odigrali i zasluzeno odneli bod na kom im cestitam od srca. Kao veliki zvezdas zahtevao bih izvinjenje da je uprkos jucerasnjoj igri oba tima, sudija nekim penalom ili "kontraverznom odlukom" doneo pobedu Zvezdi, pobedu koju na terenu nije zasluzila. Isto to sam rekao i u proslom prvenstvu, kada su klinci OFK Beograda nadigrali Zvezdu na Marakani i pobedili. Ocigledno je da zvezda ne namesta utakmice, da namesta ne bi malo-malo pa gubila na Marakani. Meni je to dovoljno. Jos jednom, cestitke ekipi Donjeg Srema na igri i rezultatu.
Volim te Zvezdo!

partizan u inat svima!

pre 10 godina

Sa vam uvek neka komedija...
Lazno ime stadiona , lazno ine navijaca ....Vi ste velika smejurija ove zemlje...

P.S. Marakana je stadion u Brazilu...

Dejan Smederevo

pre 10 godina

"Dozvolimo i drugima da igraju fudbal"-Ali mi ga mučimo!!!Nedeljama kukam,plačem,cvilim na ovom sajtu,moleći Čovića Legendu da zajuri ovog diletanta,pitajući se ,"gde ga nadjoše" i dobijam gomilu minusa.Valjda je sada jasno da je krajnje vreme ili ode titula.Ljudi,potreban nam je "čistač" u odbrani,čovek koji će da dominira prilikom prekida i da pokupi svaku loptu u našem šesnaestercu,a to je Omega!!!Idemo...

Единсон

pre 10 godina

Молимо, преклињемо играче Црвене Звезде да играју фудбал и покушају да освоје титулу! Носићемо вас у мају на раменима од Маракане до Победника на Калемегдану!

доктор нуклеарне физике,
офталмолог,
адвокат,
сликар,
молекуларни биолог,
виолиниста и
неонатолог

Retro

pre 10 godina

Da sam se rodio juce i tad bi znao da je Partizan izgubio od tog istog Donjeg srema 2:0 prosle sezone a ti isti grobari se sad podsmevaju nekom?

vercetti

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!

koska

pre 10 godina

e moram da odgovorim ovim internet klincima koji su kobajagi navijaci partizana(samo preko neta na stadionu ih nesto nema) .Prvo Toleta opet spominjete vi i kakve veze ima on sa tim sto nam je srem dao 2 gola??? Da li ste vi iskeno zadovoljni Toletom i uspesima koje reprezentacija postize?Da li vam znaci to sto igrate dok ne date gol protivniku i sto se protivnicki igraci uglavnom sklanjaju dok im ne date go. I sta kad osvojite titulu na taj nacin pitam ja vas? Sledeci put vas nece nakantati Tun nego neki klub sa Malte...prosto mi je nemoguce da kad god zvezda gostuje Javoru,Radu itd oni kidisu i uvaljaju nam po 2-3,4 gola a kada vi dodjete uvek nekako dobijete laganih 1:0...Zato posle i kad doje neki tun(koji je negde u rangu sa tim ekipama)i uvalja vam laganih 3 komada jer nemaju nikakvu korist od toga da vam se sklanjaju dok ih punite...zvezda je krs tim ali budimo realni vi niste u rang sa nama garantovano i realno!

crnobeli delija

pre 10 godina

kada bi igraci FKCZ pruzali na terenu bar 50% onoga sto im navijaci przaju sa tribina, bili bi prvaci galaksije. ovo je jedinstven slucaj na nasoj planeti da klub ne zasluzuje navijace koje ima. ovo je gore od sramote.

DraganO

pre 10 godina

(Mile, 16. septembar 2013 10:08)

Ne Mile, nije Karadzic kriv, on je samo deo sistema koji jednima odgovara a drugima ne, ti si problem jer ti si deo tog sistema, izgubljen u tranziciji, izgubljenih svih moralnih normi i nacela, to su vasi proizvodi zvano DV, i slicno. Stvorili ste takvu atmosferu da je ne moguce da bilo ko drugi bude prvak, da ste vi nebeski klub, da ste vi prvaci Evrope ali eto nesrecnim okolnostima niste. Kada to budes shvatio, kada budes razumeo fudbal kao igru, kada budes postovao protivnika, tradiciju i proslost, onda ces imati buducnost kakvu zelis, ali ti i ne znas sta zelis. Zato tvoj omiljeni Tole,nije krivac zbog lose igre u Zvezdi, ali je kriv sto ti ne vidis dalje od ove gubernije, sto ti je partizan sve i jedino o cemu znas i cime se ponosis, a mrznja pokretacka snaga, zbog koje ne mozes da vidis, sta tvoji ljubimci predstavljaju u Evropi.
``Tesko onom koji mora nekoga drugog da unizi, da bi se on sam uzdigao ili bolje receno da bi imao iluziju da se uzdigao`` kada budes ovo citao ako znas ko je ovo rekao, onda mozda i nekada u zivotu spoznas prave vrednosti, i pocnes da razmislajs svojom glavom a ne glavom DV.

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Izvinite se vi navijacima sto ste doveli velikog trenera neznalicu u zivotu nije gori trener bio na klupi C.Zvezde , ali kad se setim koga je doveo sve mi je jasno .

Damjan

pre 10 godina

Ma ne najbolje da se svi sklone da pobedi Zvezda...pa i drugi ljudi igraju fudbal. Pročitajte ponovo vaše komentare, koliko ste pristrasni i nerealni. Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.

Milivoje Vatrogasac

pre 10 godina

100 kilometara u jednom pravcu a onda natrag. Bio sam ubedjen da cemo sremcima utrpati tri gola vise, ipak je ovo jubilej, pa oni slavni fudbaleri kada se fudbal igrao na Marakani... Nemam reci gospodo, nesto zaista mora da se promeni, poslednja ekipa na tabeli da nam odnese bod sa igracem manje. Menjajte nesto pod hitno inace nema smisla. Zvezda je jedna i jedina, najveca, a sta je ovo???

Floro Flores

pre 10 godina

Nema potrebe.Vise nikog ni ne zanimate. Bruka ste ! Koga briga ko ce biti sampion ove seljacke lige i ispasti od 17 ekipe Bugarske

Posebni

pre 10 godina

Izvinjenje nam nista ne znaci! Vreme je da zajedno sa Toletom ispratimo i Vucica, Covica, Vesica, Kokezu i ostale DS/SNS "zvezdase", kojekakve "finansijere", najobicnije secikese i hohstaplete, i da na celo kluba dovedemo privatnog vlasnika koji ce napokon raditi u intetesu kluba. Ako neko kupi klub, odmah cemo resiti i pitanje Toleta, jer niko nije lud da ulaze svoj novac i istovremeno dozvoli da takvi privatizuju ligu.

hepi end

pre 10 godina

Polako grobari, kada ste IZGUBILI od D.Srema osvojili ste titulu, znači Crvenoj Zvezdi sledi Kup (zbog nerešenog rezultata), a Čuki prvenstvo.

sima

pre 10 godina

Kakva bruka i sramota , to je njihova prava slika, ovde se radi o napumpavanju priče o " sjajnim navijačima" i lošim igračima , kada bi se plaćale ulaznice koliko bi sjajnih navijača bilo? Na silu se stvara iluzija
o ogromnoj podršci i ogromnoj armiji navijača. Pre bih rekao da je reč o kolektivnom mazohizmu , gledati te netalentovane igrače.

navijac

pre 10 godina

Evo me u busu, vracam se kuci, koja je 250 kilometara od Marakane. Imam dovoljno vremena, dok ne stignem, da razmislim dokle vise sa brukom. Svaki put prevazidju sebe. A i sta ja ovo radim vise i kuda to sve vodi?! Dosta mucenja! PRIVATIZACIJA ODMAH!
(vercetti, 15. septembar 2013 22:41)
Ti sto zivis negde daleko od marakane, ti si bruka I sramota, jer ides da bodris neki propali klub, umesto da podrzis svoj lokalni!

Logoped

pre 10 godina

Iako sam Partizanovac, bio sam pre izvesnog vremena na Marakani.
Svideo mi se objekat, baš.

Bila i odlična tekma. Flamengo iščupao bod Botafogu u poslednjim sekundama...

Kramer

pre 10 godina

Zasto bruka?Pa niste vi nista bolji od Srema,malo mozda,ali niste Barsa pa da odskacete od ostalih.Ipak ste vi slaba i prosecna ekipa.Trebalo je da primite 5,zahvalite Bajku sto niste.

slobodan

pre 10 godina

ништа извини!милијаш на клупу,оњило у првих 11.доста игре више са једним шпицем!

Stanimir

pre 10 godina

Treba biti posten jednom u zivotu i reci: Ovo prvenstvo je, sto se tice borbe za titulu, za nas zavrseno. Igracemo revijalno do kraja. Pokusajmo da to bude atraktivno, leprsavo, bez obzira na rezultat. Tek kada se Crvena Zvezda definise, kao drzavno ili privatno vlasnistvo, dakle sa poznatom vlasnickom strukturom i kada se zauvek otera Dragan Dzajic i njeova ogromna stetocinska svita, moci cemo da racunamo na dobru organizaciju iz koje nastaju i dobri rezultati.

vladap

pre 10 godina

"Ovo nije ličilo ni na šta. To sam posle utakmice rekao i igračima"
Pa trebao si da im pricas pre utakmice... pa na poluvremenu.... pa ako ne valja da menjas nesto... al na vreme.
Slovenac.... mrs iz Zvezde !!!!

pametan kladionicar

pre 10 godina

Bayern-Hanover 1
Man.Utd-C.Palace 1
Atletiko M-Almeria 1
Steaua-???? 1
Benfica-Pasos F 1
Napoli-Atalanta 1
Crvena Zvezda-Donji Srem 1

40.000 ljudi,2: 0 dvadesetak minuta do kraja???

Nikolovski,hvala na izvinjenju,sad mi nije zao sto sam pao tiket za 50.000din.

Arogancija

pre 10 godina

Bruka i sramota, da - ali ovo saopstenje je takvo! Kakvo potcenjivanje protivnika! Izgubili ste bod, da ste i sva tri - gdje je tu respekt za pritvnicki tim?! Kao, vi ste bogovi, i omaklo vam se ovo? Sram da vas bude, za ovo saopstenje, ponavljam. A Donjem Sremu ni cestitke ne treba slati - pa, zar nije nesto normalnije od ovakve raspukle "Zvzde" uzeti bod ili sva tri boda?!

pan

pre 10 godina

Evo ga i Marko.
Pošto izdaš saopštenje, stani na čelo 2.000 "delija" pa pravo pod Toletov prozor sa zahtevom da zbog večerašnje krađe odmah podnese ostavku.

zemlja-nebo

pre 10 godina

Hvala, ali ja izvinjenje ne prihvatam!
- Zasto?
- Zato sto pre svega UO gleda, samo kako da profitira, a ne kako da Zvezdi bude bolje!? Na sta je licila igra Zvezde danas? Jesmo li napredovali u pogledu igre od odlaska Jankovica? Ko i zbog cega drzi Milijasa na terenu!? Kada taj igrac ne moze da igra ozbiljan fudbal! Zar to niko ne vidi? Ako ne vidite, niste za Zvezdu, i ne zelite joj dobro! Zasto je Milijas bolji od Savicevica, Jokica...? Jel to nasa buducnost ili nije? UO se svadja i bori ko ce svog igraca da uvali, i tako se ugradi u transfer! Od kraja prosle sezone ne mozete da dovedete dva "krstena" stopera! Zbog cega su dovedeni Omega i Aruho, ako ne dobijaju sansu, tj. ako ne odbijaju sansu u ovakvoj konkurenciji!? Uspeli ste ponovo da Nas obrukate i na ovakvom "spektaklu"... Ko ce da odgovara zbog ovoga!? Jel vidite gospodo iz "loze" na sta nam lici igra? Ko je kriv? Trener? Istroseni igraci? Zbog cega nemamo omladinsku skolu? Zasto su u ovoj raspaloj ligi, igraci ispod 20 godina u Zvezdi i dalje tretiraju kao neiskusni igraci!? Kada ce steci iskustvo ako ne sad? Na kojim to igracima planiramo da zaradimo? Gde nam je buducnost? Tj. imamo li mi buducnost, sa Vama na celu kluba?
- Ajte vi polako iz kluba... A Mi cemo se i bez vas snaci! Niste ni Vi Bogom dani!

marko

pre 10 godina

I posle vam kriv Tole za vecito gubljenje bodova i titule od pacera na marakani...Slazem se da je glavni krivac za raspad fudbala u nasoj zemlji ali ovo prevazilazi svaku meru,mislim da ste ipak vi ponajvise glavni krivci za raspad u Zvezdi...sramota..Umorio sam se vise cekajuci na bolje dane...

stratos kan

pre 10 godina

neću da znam ništa o vama ....učinili ste sve ovih DVADESET GODINA DA NAM OGADITE VOLJENI SPORT.
Živela Bundesliga...Premijerliga...

Sergej

pre 10 godina

Pogresna taktika 4-2-3-1 u jsl protiv bunkera , 4-1-3-2 mora da se igra . Opcija branjenja sa onakvim def. igracima ne postoji , napad je najbolja odbrana , Kasalica nije spic to su Dauda Onjilo Milunovic Mihajlovic i Mrdja ( on moze i na of.veznog), Ninkovic i Pecnik igraju predaleko od gola ako su of.vezni , Milijas igra Kovacevic ga menja , za jsl milijas(kov) z.vez - nine,pec,mrdj(kas)-dauda,milunovic !

drugi list

pre 10 godina

Sta bre izvznite?!Futing u 5 ujutru UG37 000 metara za svakog ko je bio veceras i ostavio glas po ko zna koji put na marakani.pun mi vas je vise...

Sasa

pre 10 godina

Celsi izgubio, Man U izgubio, Man City izgubio, a Zvezda jelte igrala nerešeno. Pa mora i to nekad da se desi. Tim se stvara dugo, ne za mesec dana, ni dva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Damjan, 15. septembar 2013 23:11)

Da, ali su svi ovi timovi koje si nabrojao u mnogo zescoj konkurenciji bar po jedan put osvojili titulu u poslednjih 5 godina , a mi ?

Nikica

pre 10 godina

Ovo sta rade u Zvezdi samo za budale moze proci.Pa ljudi boziji pa i vrabcima je jasno da od Milijasa mozes ocekivati da on bude nosioc Zvezdine igre pa to je teska ludost.A kada se uzme u obzir ko treba da igra igraju oni koje se nadaju d ce ih utrampiti nekom glupom menadjeru , moguce je samo uz doplatu da se prodaju;Milijas.kasalica,Martinovic,Vesovic,Mijailovic.Pa to nema veze sa zivotom.

Da nije zalosno

pre 10 godina

Ispade ono, bolje da ne dolazimo da punimo tribine jer se protivnicki igraci mnogo vise naloze u takvoj atmosferi jer pred praznim tribinama (na nekim drugim stadionima) zaboravljaju da znaju igrati fudbal. To je lepo i to je ok ali je strasno sto se nasi uopste ne loze na onakvu atmosferu. Cast izuzecima ali lako je biti izuzetak kad znas da igras fudbal. Sram da vas bude.

realista

pre 10 godina

prestani da se izvinjavas I podnesi ostavku..idi vise I vodi miska taxistu sa sobom I onog toboze voditelja andjusa!!! sramota...liga nikada slabija..partizan nikada gori a zvezda katastrofalna..cestitam partizanu titulu...!!!

Mikeli

pre 10 godina

Toliko sam srecan zbog kosarkasa da me briga za ove diletante.
Dace Bog da Vucis sprovede tu privatizaciju, jer gore od ovoga ne moze.

AS

pre 10 godina

E tako Donji Srem čestita rođendan :)))))
Tole je kriv i za ovo, hitno juutro da podnese ostvaku, konevrtiranu :))))
Može da ode Tole, da dođe Čović, ali džaba sve, titule hledati nećete. To zapamtite

kobayashi

pre 10 godina

ma ajte zar se nekom da nervirati oko ovoga, pa videlo se protiv onog Crnomorca koliko je smesan i pogubljen ovaj Zvezdin tim. potom i Partizan od neke Tunjevine ispada, ja koliko se secam nije se nijednom desilo do sad da oba kluba ne prodju ni te najbednije kvalifikacije za prvo kolo.

realan

pre 10 godina

da li je i dzaja potpisao saopstenje?

covic trenutno radi papire,sredjuje finansije..nema on vremena :)

klub izdaje saopstenje posle 2-2 :)
hahahhahahahahahha

jel vam sad jasnije sto vam se cela zemlja smeje?

miki

pre 10 godina

Ma ne brini Marko za rezultat. Nego sad neka vam Zeleznica Srbije ispostavi racun za demolirani BG voz koji su u Zemun polju polupali vasi "verni navijaci" pa onda izdajte saopstenje :)

Navijač

pre 10 godina

Mi od vašeg konstantnog izvinjavanja nemamo ništa gospodo.

Trener je najviše kriv za ovo.

Ajde sad lepo ubacite više Omegu, pa da vidite kako treba da igra odbrana!

...

pre 10 godina

sutra cim ustanete brzo neki skandal,sudija,Tole da niko vise ne prica o ovome...
toliko ste vi iz medija najavljivali ovu proslavu,videcemo da li cete je ispratiti sledecih dana posle ovog rezultata i ove igre

Bob Rock

pre 10 godina

50 godina stadiona, 20 godina od evropske titule, 60 godina kluba, 44 godine od prvog evropskog remija u gostima, 13 godina od poslednjeg poraza po kisi, 72 godine komsinice ekonoma iz barija...

Aman ljudi, svaki dan nesto slavite, svaki dan vam je nekakav jubilej...

Manite se proslava i pokusajte malo da igrate fudbal...

Nemanja

pre 10 godina

Uprava koja dovede 15 novih igraca i novog trenera jeste sramota.
Pa nije ni cudo sto se vodi ovakva antifudbalska politika kada potpredsednik Covic izjavi da nikada u zivotu nije bio na stadionu i na utakmici!!??

Нормалан Партизановац

pre 10 godina

Некад сте били велики клуб са ових простора у односу на нас у фудбалу a сад сте једна туга јад беда и чемер.Искрено мене као навијачу Партизана ми вас је жао помало,јер видим да волите своју клуб и долазите да га бодрите га на свакој утакмици али џабе они ваши квази фудбалери на терену не умеју то да цене односно да препознају виде.Е ту је разлика између вас и нас,можда немамо толико велику посећеност на стадиону нити имамо кореографију као ви али барем имамо какве такве навијаче и резултате односно играмо на терену и бољи смо у толико.Ма колико покушавали да оспоравате наше успехе то је истина,хтели ви то да признате или не.

Nenad

pre 10 godina

Stojanovicu odlazi, odlazi sa onima koji su te i doveli. Pricas od kada si dosao da ce biti bolje a mi smo sve losisji. Sta si radio na "mini pripremama" na Tari? Navodno ste se uigrali, pricas kako cete igrati tecno i brzo. E pa videli smo da nista nisi uradio.
A vi sa severa samo priredjujte koreografije kao da osvajamao svake godine ligu sampiona i titule. Razmaziliste one balerine na terenu jer znaju da ce uvek biti puno ljudi, a oni se nista ne trude. A sto se tice transparenta -prave vrednosti nisu na prodaju-, ako smo mi neka vrednost onda je to strasno, bili jesmo pre 20 godina, a ovo sada je bez vrednosti. Prosle sezone sam prestao da idem na utakmice bas posle utakmice sa Donjim Sremom a sada necu vise pratiti ni preko televizije Zvezdu i nasu ligu, sve dok nam vode fudbal ljudi koji su trenutno tu. Postoje drugi sportovi u kojima se zna disciplina i odnos prema klubu i igri a sto se tice fudbala postoje druge lige. Cujemo se u neka bolja vremena, sto se tice Zvezde i fudnala...

PAOK

pre 10 godina

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!! DS' 89
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TS, 16. septembar 2013 12:18)

Hvala na ovakvoj izjavi,dan mi je ulepsan =)

Djura Snajder

pre 10 godina

Sto pre privatizovati Zvezdu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 15. septembar 2013 22:51)

Zasto sada kada je najsladje?

kresa

pre 10 godina

Prvaci koji su krenuli u skolu nisu doziveli nasu titulu, moj sin ima dve godine...nadam se da ce do punoletstva doziveti taj osecaj. Sramota, sit sam vas vise!

tender

pre 10 godina

Bojim se da ce Arapi pre pozeleti da kupe Donji Srem no Zvezdu.
Kako je krenulo izjalovit ce se Vucicev genijalni plan da ove iz Rupe uvali prijatelju iz Emirata.

Mary

pre 10 godina

Dzajicu,rasteraj to leglo neradnika,znas li kako je vodjen klub i kako se igralo u tvoje vreme,a ovi samo zevaju u menadzere i svaki funkcioner samo racuna kolilo ce on da ima od transfera.Uzasno stanje u klubu....

Bojan

pre 10 godina

E nesrecnici,a Djuric vam dao titulu na tacni,ni to ne umete da uzmete !!!Prodao je sve sto vredi u Partizanu, a nije doveo ni jednog ozbiljnog igraca, ni to vam ne pomaze !!

saša

pre 10 godina

Ja vise ne dolazim na stadion, odluka konacna, od 1981 kad sam prvi put bio sa 4 godine do sinoc 2013, preko hiljadu utakmica divljenja, nadanja, straha, zelje, da ovo docekam je u najmanju ruku sramota, zao mi je, ponekad cu pratiti sa tv, sever ostavljam te nekim mladjim ljudima u nadi da ce docekati bar deo onoga sto sam Ja, odlazim a volim te....

popeye

pre 10 godina

pricajte vi sta ocete al cim milijas izadje ode mast u peopast tako sad tako u ivanjici, sto se tice ostalog mozemo mi i gore nista ovo nije

Grobar, bre!

pre 10 godina

Da li će se naći neki zvezdaš koji će posle nekoliko desetina ovakvih bruka da se malo počeše po glavi i da kaže "čekaj bre, ja sam u matriksu. pričaju mi bajke kojekakve, vreme je za buđenje. nešto je trulo. potpuno trulo. zamazuju nam oči saopštenjima. ne želim da budem deo toga".

saša

pre 10 godina

Zvezdaši, nemojte da tugujete. Još malo pa će te imati još jedan jubilej za slavlje: deset godina od osvojene titule u prvenstvu.

Coco Bill

pre 10 godina

(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Raspisa se ti DraganeO o svenu i svačemu. Uvek volim te filozofsko-moralne komentare o "pravim vrednostima", o atmosferi "unižavanju" i uopšte o nekom "uzvišenom osećenju" pravde...itd....itd. Samo da te pitam, kako to da vam je, recimo Terzić odgovarao, a nekako su on i Tole od iste "fele" ??! Drugo voleo bi da mi neko, od vas Zvezdaša, odgovori, ali iskreno, da li bi vam Tole smetao da ste bili prvaci, recimo kao Partizan i da li bi i onda bili "zabrinuti" za ovakvo stanje u srpskom fudbalu, kao i za rezultate reprezentacije ?!

savio

pre 10 godina

Mi Bari mozda necemo da dostignemo, a necemo sigurno ni ovo kako propadate sve vise i vise! Smesni ste kao cirkus!! Igraci su vam ful! hahhaah

ta mante me

pre 10 godina

kako to svakom navijacu ponaosob preko jednog saopstenja? To nije ponaosob... Evo ja sedim pored telefona i niko me jos nije zvao da se izvini...posto nas ima dosta nadam se da ce me sutra zvati da se izvine,ja imam sezonsku kartu i slao sam smsove da pomognem klubu, sigurno imaju moj broj. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarkasku reprezentaciju

Stefan

pre 10 godina

Sta mi imamo od toga?? apsolutno nista. bio sam na utakmici i mogu samo da zamislim kad sve te legende Crvene Zvezda gledaju kako nas tim ne moze da pobedi DONJI SREM( uz svo postovanje doticnih)

Meraklija

pre 10 godina

delije, ne brinite. Imam proverenu informaciju - Zvezda kupuje oba igraca sto su Vam dali gol. Kao sa Javorom. Sigurno je sigurno- da spasi Partizan.

mrki

pre 10 godina

Ne treba se izvinjavati samo neka radi svako svoj posao sto u zvezdi nije slucaj. Nema niko nista od izvinjenja. Vec sedam godina Zvezda izgubi titulu od bezimenih ekipa, zatvorite taj klub da pocnomo naviijati za Napredak iz Krusevca.

Kimi

pre 10 godina

Samo vi idite na stadio i podrzavajte ne znam koga...pa onda dodjite ovde i kukajte...i tako svaki put!!!
Koja je poenta sto vas ima milion na stadionu? Koga podrzavate? Covica, Kokezu...koga? Igrace? Kako vam vracaju ti isti igraci? Ok...neko zna manje, neko vise...ali da li ste zadovoljni zalaganjem, htenjem, srcem...ma bilo cime? Neka mi neko kaze da ima nesto sto mu se svidja kod igraca...
Najgore od svega sto ste vi kao sekta, idete na stadion samo da bi rekli da vas je bilo ne znam ni ja koliko...a i sami znate da vam niko ne vraca to...da njih ne zanima to sto ste svaku utaskmicu tu za njih...i onda ispada da su nasi navijaci gori zato sto ne idu...
Ne, nisu gori, pametniji jesu u svakom slucaju...zasto svojim prisustvom pokazati upravi i igracima da rade dobar posao??? Dokle vise sa tim pricama o velicini kluba kada se to na terenu ne pokazuje? Niste veliki klub, kao sto nismo ni mi...veliki klubovi ne menjaju trenere kao gace, velikim klubovima navijac ne moze da skida trake, lupa samare, pali kola...itd...itd... Veliki klub i u porazu pokazuje da je veliki, dok vi i mi posle svakog loseg rezultata pokazujemo koliko smo mali...i koliko smo daleko od nekog polu-ozbiljnog nivoa!!!

Neka, samo dok je vama severa i nama juga...mi cemo biti veliki klubovi...a to sto je frka kada igramo sa Maltezanima...to nema veze...mi smo veliki klubovi...i mi mozemo sve!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Od pocetka sezone igramo sa istim timom, a igre nigde. I slep bi video da se nesto mora menjati. Odbrana je ocajna. Vesovic nema nijedan kvalitet desnog beka, kada je odbrana u pitanju. Savic ocajan, a i Martinovic me nije ubedio da je neki kvalitet. O Milijasu ne bih da govorim, njegova igra se svodi na to da u mecu da jedan dobar pas, ili ima jedan dobar centarsut. Ali, mec se igra 90 minuta, a njega nema 89ipo. To ne mozemo da trpimo. Mnoge izmene su neophodne, mnoge.

Nemanja ★

pre 10 godina

Crvena zvezda je postala veliki klub u vreme kada je bila najveća u velikoj zemlji. Imala je velike igrače, a u upravi su sedeli ugledni i sposobni ljudi koji su klub držali na visokom evropskom nivou.

Danas? Od svega toga nije ostalo gotovo ništa, pre svega zbog ljudi koji zalutali u upravu Zvezde, kao npr ovaj izvesni "nikolovski". U ovoj bednoj i zaostaloj zemlji se i danas desi da se pojavi poneki biser, pa nisu Stanković i Vidić pali sa neba, bili su u Zvezdi.

I tim biserima treba da sudi jedan "nikolovski"!? Jedan "nikolovski" da nekome kaže da je bruka i sramota!?

Sa ovakvom jadnom upravom, Zvezda ne može da bude velika.

Nema profita, ima bankrota

pre 10 godina

Boban: "Što pre privatizovati Zvezdu." Bobane, a ko će ovo da kupi? Ko će da preuzme na sebe 60-70 miliona evra duga, stadion u raspadanju, tim pojma nema... Nema tog privatnika koji će sam sebe da uništi gubicima.

Kontraš

pre 10 godina

U ovoj tužnoj noći i jedna lepa vest za zvezdaše!
Nezvanično se saznaje da je večeras Miško taksista predao gospodinu Andjusu CV jednog vrhunskog trenera! Andjus je već preduzeo izvesne korake u tom pravcu, pritom tražeći 10% unapred, a ne unazad kao onomad...
Problem bi mogao da napravi Dzajić koji želi Rajevca, dok Stojadinović protežira Kaetano Lopeza Martineza zvanog Čiko (meksički stručnjak)...

I još jedna lepa vest. Zbog velikog broja fudbalera pod ugovorom veliki su izgledi da novi klupski autobus bude dabldeker, jer u dosadašnjoj organizaciji prevoza mnogi fudbaleri moraju da stoje što im, razumljivo, oduzima ono malo kondicije, mukom stečene tokom 3 meseca priprema... Krov će na spratu biti otvoren, zbog pušača.

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Ispodprosecan tim, koji objektivno bez Ninkovica nema nijednog ekstra igraca, stalni probleni u odbrani. Lazic bi objektivno bio rupa i na malom fudbalu,u vezi se slabo pokrivaju protivnicki igraci, svako utrcavanje iz drugog plana je sansa za protivnika,spic prosecan i odsecen jer sem pomenutog Ninkovica i Pecnika donekle, ostali nezasluzuju da igraju u Zvezdi.Dovodili smo igrace na kilo, a osnovne probleme narocito u odbrani i vezi nismo resili, Bajko dobar na ovom mecu, ali inace kikser golman i sta da ocekujemo?Ni titulu u ovoj beton Toletovoj ligi ne mozemo da uzmemo.To je objektivno i realno.

Realno

pre 10 godina

Ne pozivajte vise ljude da dolaze na stadion,jer jednostavno nema sta da vide a vi da im pruzite.Ovo je sramota,odbrana dno dna,primili bi golove i od rekreativaca sa ulice.Neznam sta ste to radili na pripremama na Tari jer se ne vidi nikakav pomak ni neka spremnost i pogotovo uigranost.

BgHQ

pre 10 godina

Odavno ne idem na stadion jer nema sta da se gleda.Takodje razlog vise da ne odlazim na utakmice su tkz navijaci jer oni i ja nemamo nista zajednicko i ne zelim da budem u istom kosu s njima.Taj novokomponovani navijacki sado mazo fanatizam bez ikakvog pokrica(neki imaju bas veliku korist) me ne interesuje.Da li ce se klub ikada jasno ograditi i odustati od takve lazne kohezije sa "navijacima"?A tek sta reci za legende kluba(neki su ako bi bili realni daleko od tog statusa),koji dozvoljavaju da ih iskoriste i iskompromituju ljudi sumnjivih vrednosti.Nista od onog sto se desilo sinoc nije iznenadjenje,bilo je toga i ranije a bice sve vise i u buducnosti.

zoran

pre 10 godina

Jao, kada vas dohvati Vozdovac sa Babovicem na chelu, bice razbijanje, pa jos jedno izvinjenje. Kod vas sekretarica ima najvishe posla...toliko izvinjenja dok ispishe, pa saopshtenja, jadna nece spavati.

wer

pre 10 godina

@(DraganO, 16. septembar 2013 12:06)

Nisam verovao da ce doci dan kada cu, umesto da vas zezam, poceti da vas sazaljevam... A nekada ste bili klub..

posmatrac

pre 10 godina

Koliko je bilo gledalaca na utakmici ? Brz ovaj Nikolovski veće je završio izvinjavanje svakom posmatraču utakmice, kako neče ponaosob.

Darko

pre 10 godina

Izvinite, kažu. Zašta? Je l' zato što ste doveli Zvezdu dotle da joj kolena klecaju od Černomoreca i sličnih? Je l' zato što je nikad gori Partizan duplo jači od nas? Je l' zato što izvodimo špica da odbranimo 2:0 na Marakani od Donjeg Srema? Je l' zato što molimo boga da se neko smiluje da nas kupi budzašto? E, pa, malo je jedno "izvini", gospodo draga...

"Zvezda vodi i napada..."

pre 10 godina

"Bruka i sramota." A onda izvinjenje navijačima. Da li je jasno svima da su ovo nepodnošljive izjave izrečene besnmislenom lakoćom jednog diletanta. Nije pobeđen Donji Srem i umesto da se protivniku čestita na dobroj igri, on se ponižava ovim nebulozama. Bruka i sramota je sve što vi radite, slavite nebitne godišnjice, pravite cirkus, transparenti, jeftini prizori za opsenu prostote, a imate koga i da opsenite, oni više vole Zvezdu nego "kevu i ćaleta". Izgubljena generacija konjanika bez konja.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Stojanoviću jel imaš još "slatkih muka"? Ma ajd nije strašno, važno je da ti ne računaš na Omegu(a preko nam je potreban), i onaj mali Arauho još minut šanse nije dobio! Ko li te dovede?? Taksista Miško?!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno posle ovi ispadaju u pravu. Hajka na Toleta a onda dodje poslednjeplasirana ekipa i sa igracem manje odnese bod. I to sa jubileja, pred punim stadionom. Ovo je i vise nego limitiran tim, sa titulom nek se pozdravimo.

runner

pre 10 godina

Ovo je samo za nauk nabeđenim fudbalskim "zvezdama" iz Zvezde i Partizana da se utakmica igra svih 90 minuta. Nema opuštanja. Ni kada vodiš sa 2:0 nisi siguran da si obezbedio pobedu jer tim koji gubi nema šta da izgubi, po onoj narodnoj: "Il' pokojnik, il' pukovnik."

saša

pre 10 godina

Sada što žešće navalite na Toleta ne bi li se ova bruka što pre zaboravila. Smešno je i žalosno koliko zaluđujute svoje navijače i skrećete im pažnju sa pravih problema i krivaca...

sd

pre 10 godina

A sada što žešće po Toletu da se bruka što pre zaboravi i da se sakriju pravi krivci. Isto tako, što se Zvezdinih navijaća tiče nisu u pravu oni koji tvrde da su najbolji i da su navijači koji najviše vole svoj klub. Da je tako ne bi bezrezervno podržavali svaku gomilu koja, na volšeban način stane na čelo kluba, potroši ogromne pare za "pojačanja" a ništa ne uradi...Zvezdaši, ako imalo volite vaš klub kao što kažete razmislite svojom glavom i ne dozvolite da vas Čovići, Kokeze, Stojadinovići vuku za nos. Da napomenem: nisam Zvezdaš ali ne mogu da gledam šta se radi sa jednim takvim klubom.

only fools and horses

pre 10 godina

"Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle remija sa Donjim Sremom (2:2), uputio je u ime kluba izvinjenje svakom navijaču PONAOSOB."
Pa jel stajao na izlazu iz stadiona, mislim kako se izvinio svakom navijaču ponaosob. A možda je 35,000 puta rekao izvinite.

Labud

pre 10 godina

Ja sam napisao da je cela prica sa privatitacijom deo zamajavanja masa. A ovde ljudi krenuli da se vec prebrojavaju...Kome bi i kakav unteres bio da kupi stracaru na tudjem zemljistu sa urusenim temeljima

gargy CZ

pre 10 godina

Sudija je kriv, što je bez veze imao da isključuje igrača sremcima kad je bilo još 10 minuta do kraja i imali smo rezultat. Samo ih je naljutio pa su navalili k'o osice, mogli su da nas rasture kako su krenuli a naši su već popadali jer su igrali već 17-18 minuta bez predaha. Kad sudija nema osećaj kad šta treba da svirne i kakve to posledice može da ima, to je strašno. Zvezda uvek ima problema sa sudijama, nije to slučajno, Toletovo maslo, 100%.

miki

pre 10 godina

@ DraganO, Don qihota i njima slicne.

Posto realno gledate na stvari da niste slucajno videli penal koji sudija nije svirao za Sremce na pocetku drugog poluvremena, pre vaseg drugog gola, kada igraca srema rusi neki vas igrac sledja u sesnaestercu i to kao POSLEDNJI IGRAC ODBRANE? Verovatno vam takve realne stvari promaknu i ne spadaju po vama u "pomoc sudija"?
Cinjenica je da sudije pomazu Zvezdu i Partizan, ali vi tu pomoc ne znate da koristite. I sto se hvatate Evrope kao merila za ta dva kluba, pa vas tamo nema vec deset godina!!!

chera-bera

pre 10 godina

Halooo, malo ferpleja i sportske kulture. Ne nipodaštavajte Donji Srem. Da ste igrali protiv dečijeg vrtića, nemate pravo da budete ovako nadmeni-
Pošaljite "gospodo" prvo iyvinjenje pa onda ;estitke Donjem Sremu.
A Vi ako ne znate da radite, a to je očigledno sklonite se i nemojte da se sakrivate iza jednog prosečnog tima, koji i ne može više od ovoga večeras, a kamoli da svaku utakmicu dobiju.

русвај

pre 10 godina

"Брука и срамота" две речи?! Понаособ?! Баш се онда разлетео по излазима са Маракане... Шта ли овај млати...

zvrk

pre 10 godina

Ajde bre ,samo zivinjenja ,ma iiiidii sad je vec znacaj izvinjenja zato sto je ponaosob...dal su ovi iz Zvezde normalni sta saopstavaju???

Kiza

pre 10 godina

Nije to ni bruka ni sramota. To je jednostavno neznanje, prvo uprave i sportskog direktora, koji su doveli ove igrace sa dve leve noge i trenera koji da je dobar ne bi radio u Zvezdi. Inace uzeti bod Donjem Sremu je veliki uspeh za Zvezdu. Da je potrajala utakmica jos 10 minuta...Titula...da...ali ko zna kada.

Balon

pre 10 godina

Zvezda je primila sa igracem vise 2 gola, igrac Bordoa je iskljucen u 65 minutu pri rezultatu 1-1, konaca rezultat 3-2! Sto je gotovo bez presedana, ja bar ne mogu da se setim slicnog primera, i sa tom utakmicom se klub i navijace Zvezde hvale! Sad su sa igracem vise primili samo jedan gol, doduse od Donjeg Srema, na kraju odigrali nereseno, nisu ni ispali iz takmicenja kao protiv Bordoa, ima jos da se igra skoro do leta, i kazu sramota, a da je Askovski promasio, rekli bi, i klub i navijaci, da je rutinski odigrano...