Nedelja, 01.09.2013.

21:47

Vuk: Da ostanemo što duže na vrhu

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede nad Rada da je meč došao u nezgodno vreme, ali da su igrači ozbiljno pristupili i na kraju zasluženo slavili.

Izvor:

Vuk: Da ostanemo što duže na vrhu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

kkontra

pre 10 godina

(veliki strumf, 2. septembar 2013 11:04)
Fenomen pasivnog ofsajda moze da se tumaci na razne nacine i kako kome odgovara ali je cinjenica da je lopta koja je upucena u kazneni Radnickog isla ka Mrdji koji je bio u ofsajdu i koji je isao na nju, nije se izvlacio iz ofsajda, takodje je cinjenica da Kasalica nije bio u istom. Kako bi reagovala odbrana Radnickog da nije bilo Mrdje ostaje pitanje na koje ne moze da odgovori bas niko...
Samo uvodjenje pasivnog ofsajda napravljen je jos jedan nacin da se pojedine utakmice poguraju od strane fudbalskih mocnika kako to oni hoce. Tvrdim da je sviran ofsajd Mrdje bilo bi ispravno taman toliko koliko i sto nije sviran, sada sto je u pitanju zvezda to je drugi padez. Nisam video tvoj komentar da je u Nisu igrac Radnickog trebalo da dobije drugi zuti u 30 min. prvog poluvremena?
Da je fudbalskim mocnicima u interesu (UEFA-FIFA)regularnost uveli bi celendz i regularnost podigli na maksimalni nivo (kako bi onda Anri igrao rukom i odveo Francusku na SP). Obrazlozenje da bi se ukocila igra ne pije vodu jel kada moze na kosarci,odbojci, ne vidim zasto ne bi moglo i u fudbalu.
Sto se fudbalske pismenosti tice, koliko si puta bio u protokolu za neku utakmicu bilo kojeg ranga?

DraganO

pre 10 godina

naravno da je kradja, ne bi rezultatski uticalo, mada ko zna, ali sustina je ne igranje sledeceg kola na vrucem gostovanju, bez njega promaja bi duvala, da njega nemate dobijali bi po 3-4 komada. dakle direktan crveni je sustija, ali vi ne kozete da dosegnete dotle , jer se DV nije izjasnio oko toga.
smesno, Tun vam je pokazao gde ste a ne ovi klinci iz Rada.

Laki

pre 10 godina

A sta cemo na vrhu? Da bismo u junu i julu prodali bilo sta sto iole moze da odigra nesto kvalitetno (mada ni toga vise nije preostalo). Pa jel vi mislite da nekog fudbal interesuje zbog ovog naseg budjavog prventstva.
Nisi ti Rasovicu kriv bas nista, ni Murinjo ne bi pomogao ovako jadnom Partizanu...

ZH SÜD

pre 10 godina

@ odigrano taman kolko je trebalo. Stojkovica postujem i cenim al nemoze on da bude kapiten. Odbrana je katastrofalna svaka cast Obradovicu al ostali 0. Zivkovic mora i moze vise da pokaze. Stankovic totalni promasaj svaka mu cast za gol u belgiji protiv anderleht (penal) al je on opsti promasaj. Volkov je igrao fenomenalno al sad je van forme totalno. Trci trudi se ali nije to to. Djemba djemba mora i moze bolje nije los. Dzigi totalno van forme a i neznam kad je bio u formi?! Sale mora polako u penziju postujem legendu al nemoze on vise. Malbasic totalni promasaj sebican nista nema od njegovog fudbala i fudbalera. Jojicu svaka cast za pogodak u derbiju al on nije igrac za Partizan. Da Jojic i Malbasic nisu sebicni Fofana bi dao barem 3 komada. Nije on veliki igrac nebi on moga da igra u malo jacoj ligi nego nasaoj al ovde je dobar. Stalno trci trazi loptu zrtvuje se za svaku loptu. Nije los tehnicar. I na kraju Zivkovic sta reci mozda je vec i prodat al je klinac pokazao svima i u tunu a i sinoc kako se igra fudbal dal na vestackoj ili prirodnoj travi! Decko jednostavno zna da igra fudbal! Zna da dribla da centrira da sutne loptu jako i da je plasira u gol. Trci i bori se kao lav daje sve sto moze. Lazar nije nista za njega. Odusevijo me momak. Svaka cast. PARTIZAN SAMPION!!!

veliki strumf

pre 10 godina

@kkontra Ti da nesto znas o fudbalu ne bi dolazio ovde i pokazivao koliko si "pametan". Kasalicin gol bio bi ofsajd pre 20 godina, ali izgleda ti nisi pratio fudbal i promenu pravila poslednje 2 decenije. Jagodina je pre 2 kola na Marakani dala potpuno identican gol, ali tada ste tvrdili da je to pasivan ofsajd. A ovaj je onda sta-aktivan? Odlucite se vec jednom, postajete shizofreni. Za Pazar i 3 neregularna gola da ne pricam (da ne bese crvenog zbog lopte u ledja nijedan gol ne bi pao). Zutic je na Areni sinoc potvrdio da nije ofsajd, naravno. A kad je toliko lepo gostovati poslednje kolo kod Vojvodine, kad se moze odlucivati sampionat, a svi igraci su iscrpljeni-pa sto ga ne namestiste sebi? Vecu glupost od toga da je povoljno gostovati Vosi u zadnjem kolu davno nisam cuo. I da: u Evropi ste dobili 8 crvenih a ovde se sinoc Volkovu oprasta, dok Martinovic u Ivanjici dobi crveni u 1. kolu, i to kod 2-2.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ako cemo realno,po kvalitetu,Zvezda je negde treci,cetvrti tim a partizan negde za sredinu tabele....pa vise od pola partizanovog tima je proslogodisnji Rad....Zvezda je u vrhu samo zato sto je to Zvezda a partizan zato sto namesta utakmice i raspored

kkontra

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MM, 2. septembar 2013 08:32)
U prva cetiri kola dali ste 2 gola iz ofsajda i ti pricas o sudjenju.
Sto se tice rasporeda 10 godina igrate zadnje kolo sa Vojvodinom u NS gde smo svi videli kako ste ih odigeali. Najteze gostovanje u zadnjem kolu i komentarises raspored, vama je najveci problem sto mi uopste postojimo...

dragan

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se i dalje prepucavate izmedju sebe. Pa zar vam posle Evrope nije jasno gde nam he fudbal i da uopste nije bitno ko ce biti prvak kad ce nas vec u prvom kolu oduvati prvaj Moldavije, Jermenije ili neke druge fudbalske ,,sile".

MM

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.

laki

pre 10 godina

[link]
Nicija nije do zore gorila...
(Stefan HN, 1. septembar 2013 22:37)
Samo neka neko objasni kako ovaj link ima veze sa Crvenom Zvezdom?

Heroes

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan? (Goran, 02. septembar 2013 02:00)

A gde smo mi to dali gol iz ofsajda, sta izmisljate? Nemate pojma pravila fudbalska...Ako je protiv Jagodone bio ofsajd a samo zato sto je Onjilo bio kod igraca Jagodine, ovo juce nije ofsajd i nemojte da se lazemo ovde...Samo kontrirate,Da nama nije dat crveni ti bi prvi kukao.A kada se Zvezda osteti, to je vama sasvim normalno?

Hero

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda. (NEDJA, 02. septembar 2013 00:26)

Ako je tebi ono ofsajd protiv Radnickog, onda ti nemas veze sa realnoscu...Jagodina je na slican nacin dala gol protiv Zvezde nisam te video da se zalis?

Bilal

pre 10 godina

(citat, 1. septembar 2013 22:46)
'ajmo ovako! Ima li stvarno FK Partizan ikakve koristi, sem debele štete i naslađivanja delija i ostalih, od ovog očiglednog previda sudije Grujića. Volkov bi zasluženi zaradio crveni karton, a kako igra u poslednje vreme za Partizan je i bolje da sedi na klupi, a Rad bi dobio slobodan udarac i mirna Bačka. Ovako, ispade da nas je Grujić pogurao ka pobedi što uopšte nije istina. I ne dao bog nikada i nikome ovakvu "sudijsku pomoć".

Savudin

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?
(Goran, 2. septembar 2013 02:00)

Nauci pravila igre,pasivan ofsajd se ne svira kao ofsajd jer igrac ne ucestvuje u igri.Zamenaramo jer je namestanje ocigledno.Isto i Radnicki protiv Kragujevca igraci je sklanjaju protiv Partizana posle 5 dana za divno cudo nauce da igraju fudbal,i igraju kao da im je zivot u pitanju.
Gde je tu vas obraz a?

Pop

pre 10 godina

koji je taj fudbal bacen novac, makar kod nas..zasluzuje li jedan fudbaler platu vecu nego bilo ko drugi u Srbiji, iz bilo koje branse?

Goran

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?

veliki strumf

pre 10 godina

Mnogi ovde zaboravljaju jednu stvar: Partizan je od 4 meca 3 igrao kuci, i to protiv Pazara koji igrao bez izmena i novajlija, i najgora 2 od 3 kluba (za sada), Kragujevca i Rada bez Djurdjevica (koji je valjda tek juce mogao da registruje igrace). Primili su cak 5 golova kuci. U Nisu Partizan je u gol sutnuo jednom u 89. minutu (Sasa Ilic u golmana), a Radnicki je imao dva zicera. Tek predstoje jako teska gostovanja, a ja sa ubedjen da u Uzicu ne mogu dobiti Slobodu, iako ovi imaju samo 2 boda. Tabela ce se znacajno promeniti vec posle 5. kola. Cuka ce izgubiti, moj Radnicki nadam se da nece, a prva ce biti Zvezda.

Miki

pre 10 godina

@Dejan Popovic Taj crveni u 86. minutu pri rezultatu 3:1 van kaznenog prostora videste, a ona 2 crvena u Nišu gde je trebao da bude izbacen igrač Radničkog u 56. minutu to ne videste je li?

NEDJA

pre 10 godina

Au,majko mila,koja izjava.Alo,zemljace,ne treniras Cukaricki pa da se nadas da ces sto duze ostati na prvom mestu.Partizanu je cilj da bude prvi na kraju a ne da bude sto duze na prvom mestu.Katastrofalan prelazni rok,sreca pa je i Zvezda losa a Vojvodina ima kompleks nize vrednosti i vec sad kaskaju tako da ce biti velika borba za titulu.Najvece pojacanje za Partizan ce biti ako profesionalni ugovor potpise Danilo Pantic.Nekada je klincima bila cast da igraju za prvi tim a sad postavljaju uslove,bilo je veliko cimanje i oko Andrije Zivkovica koji je cak bio prebacen i u omladince.

NEDJA

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda.

nbt

pre 10 godina

i da osvojite titulu, i ti i uprava treba da odete, a i veci deo tima, neozbiljni ste vi ljudi za jedan veliki klub kao sto je Partizan!

Sale Grobar

pre 10 godina

Dokle sa domacim titulama,smorili ste vise majke mi.Ne znam kako igraci nadju uopste motivaciju da igraju ovu nasu tramvaj ligu.Stida ni trunke kod Snajdera,niko nema m*** da oplete po upravi,zasto kapiten cuti,zasto ne izadje i javno kaze dosta,pa makar i bojkotovali ove iz uprave i gubili utakmice?!Koga Nadj farba,sta ce reci,kome,kada?Isto ko i Krstajic.Milion pitanja,NIJEDAN odgovor!

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Tanak si Vuce, tanak! Bezvoljnost i nedisciplina je medju igracima. Moze li jedna utakmica da prodje bez crvenog kartona? Volkova sudija nije kaznio, kazni ga ti.

nesa80

pre 10 godina

jel ste prodali zivkovica i za koliko posto je odigrao par sati u prvi tim i sad moze da ide,ajde priznajte gde ide i za koliko miliona,sta cekate,hocu da vidim tu vest svakog momenta

Zemun

pre 10 godina

Uradićemo sve da tu ostanemo što duže", poručio je Rašović Cudna izjava Rasovica,ne kaze uradicemo sve da ostanemo do kraja prvi,nego sto duze,izgleda da se zna prvak u ovoj sezoni.

mikicar

pre 10 godina

Rasovicu da prevaspitas i Ninkovica i Jojica. Mnogo su sebicni postali a tim trpi. Da su dodavali umesto sto su driblali onaj Fofana bi dao bar 3 gola, decko ima sjajan osecaj za prostor.

Krivo im sto su Markec i Mitar otisli a oni ostali pa sad soliraju kako bi privukli paznju skauta. Postaju ko Babovic i jedan i drugi.

ivke

pre 10 godina

Ostecete vi na vrhu koliko god treba i dokle god vam odgovara, ne brini nista. Na vecerasnjoj utakmici je vidjen novi skandal za rubriku verovali ili ne, ko je gledao zna o cemu se radi.

aca72

pre 10 godina

Nisam ni hteo da citam ceo tekst da se ne bi iznervirao zesce o cemu bre ti pricas covece i ti igraci sramotite klub maksimalno ni jedan od vas ne zasluzuje da bude u Partizanu od uprave i svi ostali niko ne treba da je tu gde je. Sve za usi i napolje....

Stefan HN

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=30&nav_id=748159
http://youtu.be/_qyPyI2usRo
Nicija nije do zore gorila...

Dejan Popovic

pre 10 godina

sad bar znamo zasto su sudije menjane pred kolo...Da ni grujic ni pomocni ne vide crveni ko vrata...Sramota bre vise..dokle sve na foru. ..

citat

pre 10 godina

Očekivalo se da sudija Danilo Grujić dosudi faul i bar žuti karton Volkovu, ali njegova pištaljka se nije čula!

"U ovoj situaciji nema nikakve dileme - trebalo je prekinuti igru, dosuditi prekršaj za Rad, a Volkovu pokazati crveni karton", rekao je član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić. i kazemo nema kradje

n

pre 10 godina

Vuk Rasovic nikada nije izgubio kao igrac i trener od zvezde, nadam se da ce se taj niz nastaviti i ove sezone. Ovoj ekipi fali jos po jedno pojacanje u odbrani, na sredini i u napadu da bi se sve to kompletiralo.

Johan de mor von ren

pre 10 godina

"Da ostanemo sto duze"?! Bas optimisticki, kao da vodi Cukaricki.
Ali moram da priznam da je veliki uspeh 10 bodova iz 4 kola. Sa onakvom igrom i sitacijom bilo je nekih 4 realno...

danilo

pre 10 godina

Dugogodisnji sam navijac Partizana, ali iskreno ne zasluzujemo da budemo prvi ... prvo zbog one utakmice prvog kola sa Pazarom, drugo sto smo u Evropu mnogo losi a ovde demek vicesampioni ... Nisu to crnobeli koje ja poznajem.

Dendza

pre 10 godina

Kad je tesko tu je ... Tole Super Liga, novo kolo nova filijala za podizanje morala. Da nije tuzno bilo bi smesno. Leteci cirkus Partizan.

nesa80

pre 10 godina

jel ste prodali zivkovica i za koliko posto je odigrao par sati u prvi tim i sad moze da ide,ajde priznajte gde ide i za koliko miliona,sta cekate,hocu da vidim tu vest svakog momenta

Johan de mor von ren

pre 10 godina

"Da ostanemo sto duze"?! Bas optimisticki, kao da vodi Cukaricki.
Ali moram da priznam da je veliki uspeh 10 bodova iz 4 kola. Sa onakvom igrom i sitacijom bilo je nekih 4 realno...

NEDJA

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda.

NEDJA

pre 10 godina

Au,majko mila,koja izjava.Alo,zemljace,ne treniras Cukaricki pa da se nadas da ces sto duze ostati na prvom mestu.Partizanu je cilj da bude prvi na kraju a ne da bude sto duze na prvom mestu.Katastrofalan prelazni rok,sreca pa je i Zvezda losa a Vojvodina ima kompleks nize vrednosti i vec sad kaskaju tako da ce biti velika borba za titulu.Najvece pojacanje za Partizan ce biti ako profesionalni ugovor potpise Danilo Pantic.Nekada je klincima bila cast da igraju za prvi tim a sad postavljaju uslove,bilo je veliko cimanje i oko Andrije Zivkovica koji je cak bio prebacen i u omladince.

Dejan Popovic

pre 10 godina

sad bar znamo zasto su sudije menjane pred kolo...Da ni grujic ni pomocni ne vide crveni ko vrata...Sramota bre vise..dokle sve na foru. ..

citat

pre 10 godina

Očekivalo se da sudija Danilo Grujić dosudi faul i bar žuti karton Volkovu, ali njegova pištaljka se nije čula!

"U ovoj situaciji nema nikakve dileme - trebalo je prekinuti igru, dosuditi prekršaj za Rad, a Volkovu pokazati crveni karton", rekao je član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić. i kazemo nema kradje

nbt

pre 10 godina

i da osvojite titulu, i ti i uprava treba da odete, a i veci deo tima, neozbiljni ste vi ljudi za jedan veliki klub kao sto je Partizan!

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Tanak si Vuce, tanak! Bezvoljnost i nedisciplina je medju igracima. Moze li jedna utakmica da prodje bez crvenog kartona? Volkova sudija nije kaznio, kazni ga ti.

mikicar

pre 10 godina

Rasovicu da prevaspitas i Ninkovica i Jojica. Mnogo su sebicni postali a tim trpi. Da su dodavali umesto sto su driblali onaj Fofana bi dao bar 3 gola, decko ima sjajan osecaj za prostor.

Krivo im sto su Markec i Mitar otisli a oni ostali pa sad soliraju kako bi privukli paznju skauta. Postaju ko Babovic i jedan i drugi.

ivke

pre 10 godina

Ostecete vi na vrhu koliko god treba i dokle god vam odgovara, ne brini nista. Na vecerasnjoj utakmici je vidjen novi skandal za rubriku verovali ili ne, ko je gledao zna o cemu se radi.

Zemun

pre 10 godina

Uradićemo sve da tu ostanemo što duže", poručio je Rašović Cudna izjava Rasovica,ne kaze uradicemo sve da ostanemo do kraja prvi,nego sto duze,izgleda da se zna prvak u ovoj sezoni.

Sale Grobar

pre 10 godina

Dokle sa domacim titulama,smorili ste vise majke mi.Ne znam kako igraci nadju uopste motivaciju da igraju ovu nasu tramvaj ligu.Stida ni trunke kod Snajdera,niko nema m*** da oplete po upravi,zasto kapiten cuti,zasto ne izadje i javno kaze dosta,pa makar i bojkotovali ove iz uprave i gubili utakmice?!Koga Nadj farba,sta ce reci,kome,kada?Isto ko i Krstajic.Milion pitanja,NIJEDAN odgovor!

aca72

pre 10 godina

Nisam ni hteo da citam ceo tekst da se ne bi iznervirao zesce o cemu bre ti pricas covece i ti igraci sramotite klub maksimalno ni jedan od vas ne zasluzuje da bude u Partizanu od uprave i svi ostali niko ne treba da je tu gde je. Sve za usi i napolje....

n

pre 10 godina

Vuk Rasovic nikada nije izgubio kao igrac i trener od zvezde, nadam se da ce se taj niz nastaviti i ove sezone. Ovoj ekipi fali jos po jedno pojacanje u odbrani, na sredini i u napadu da bi se sve to kompletiralo.

Miki

pre 10 godina

@Dejan Popovic Taj crveni u 86. minutu pri rezultatu 3:1 van kaznenog prostora videste, a ona 2 crvena u Nišu gde je trebao da bude izbacen igrač Radničkog u 56. minutu to ne videste je li?

danilo

pre 10 godina

Dugogodisnji sam navijac Partizana, ali iskreno ne zasluzujemo da budemo prvi ... prvo zbog one utakmice prvog kola sa Pazarom, drugo sto smo u Evropu mnogo losi a ovde demek vicesampioni ... Nisu to crnobeli koje ja poznajem.

Goran

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?

Bilal

pre 10 godina

(citat, 1. septembar 2013 22:46)
'ajmo ovako! Ima li stvarno FK Partizan ikakve koristi, sem debele štete i naslađivanja delija i ostalih, od ovog očiglednog previda sudije Grujića. Volkov bi zasluženi zaradio crveni karton, a kako igra u poslednje vreme za Partizan je i bolje da sedi na klupi, a Rad bi dobio slobodan udarac i mirna Bačka. Ovako, ispade da nas je Grujić pogurao ka pobedi što uopšte nije istina. I ne dao bog nikada i nikome ovakvu "sudijsku pomoć".

Dendza

pre 10 godina

Kad je tesko tu je ... Tole Super Liga, novo kolo nova filijala za podizanje morala. Da nije tuzno bilo bi smesno. Leteci cirkus Partizan.

Pop

pre 10 godina

koji je taj fudbal bacen novac, makar kod nas..zasluzuje li jedan fudbaler platu vecu nego bilo ko drugi u Srbiji, iz bilo koje branse?

dragan

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se i dalje prepucavate izmedju sebe. Pa zar vam posle Evrope nije jasno gde nam he fudbal i da uopste nije bitno ko ce biti prvak kad ce nas vec u prvom kolu oduvati prvaj Moldavije, Jermenije ili neke druge fudbalske ,,sile".

veliki strumf

pre 10 godina

Mnogi ovde zaboravljaju jednu stvar: Partizan je od 4 meca 3 igrao kuci, i to protiv Pazara koji igrao bez izmena i novajlija, i najgora 2 od 3 kluba (za sada), Kragujevca i Rada bez Djurdjevica (koji je valjda tek juce mogao da registruje igrace). Primili su cak 5 golova kuci. U Nisu Partizan je u gol sutnuo jednom u 89. minutu (Sasa Ilic u golmana), a Radnicki je imao dva zicera. Tek predstoje jako teska gostovanja, a ja sa ubedjen da u Uzicu ne mogu dobiti Slobodu, iako ovi imaju samo 2 boda. Tabela ce se znacajno promeniti vec posle 5. kola. Cuka ce izgubiti, moj Radnicki nadam se da nece, a prva ce biti Zvezda.

MM

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.

Savudin

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?
(Goran, 2. septembar 2013 02:00)

Nauci pravila igre,pasivan ofsajd se ne svira kao ofsajd jer igrac ne ucestvuje u igri.Zamenaramo jer je namestanje ocigledno.Isto i Radnicki protiv Kragujevca igraci je sklanjaju protiv Partizana posle 5 dana za divno cudo nauce da igraju fudbal,i igraju kao da im je zivot u pitanju.
Gde je tu vas obraz a?

kkontra

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MM, 2. septembar 2013 08:32)
U prva cetiri kola dali ste 2 gola iz ofsajda i ti pricas o sudjenju.
Sto se tice rasporeda 10 godina igrate zadnje kolo sa Vojvodinom u NS gde smo svi videli kako ste ih odigeali. Najteze gostovanje u zadnjem kolu i komentarises raspored, vama je najveci problem sto mi uopste postojimo...

Heroes

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan? (Goran, 02. septembar 2013 02:00)

A gde smo mi to dali gol iz ofsajda, sta izmisljate? Nemate pojma pravila fudbalska...Ako je protiv Jagodone bio ofsajd a samo zato sto je Onjilo bio kod igraca Jagodine, ovo juce nije ofsajd i nemojte da se lazemo ovde...Samo kontrirate,Da nama nije dat crveni ti bi prvi kukao.A kada se Zvezda osteti, to je vama sasvim normalno?

Hero

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda. (NEDJA, 02. septembar 2013 00:26)

Ako je tebi ono ofsajd protiv Radnickog, onda ti nemas veze sa realnoscu...Jagodina je na slican nacin dala gol protiv Zvezde nisam te video da se zalis?

Stefan HN

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=30&nav_id=748159
http://youtu.be/_qyPyI2usRo
Nicija nije do zore gorila...

DraganO

pre 10 godina

naravno da je kradja, ne bi rezultatski uticalo, mada ko zna, ali sustina je ne igranje sledeceg kola na vrucem gostovanju, bez njega promaja bi duvala, da njega nemate dobijali bi po 3-4 komada. dakle direktan crveni je sustija, ali vi ne kozete da dosegnete dotle , jer se DV nije izjasnio oko toga.
smesno, Tun vam je pokazao gde ste a ne ovi klinci iz Rada.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ako cemo realno,po kvalitetu,Zvezda je negde treci,cetvrti tim a partizan negde za sredinu tabele....pa vise od pola partizanovog tima je proslogodisnji Rad....Zvezda je u vrhu samo zato sto je to Zvezda a partizan zato sto namesta utakmice i raspored

Laki

pre 10 godina

A sta cemo na vrhu? Da bismo u junu i julu prodali bilo sta sto iole moze da odigra nesto kvalitetno (mada ni toga vise nije preostalo). Pa jel vi mislite da nekog fudbal interesuje zbog ovog naseg budjavog prventstva.
Nisi ti Rasovicu kriv bas nista, ni Murinjo ne bi pomogao ovako jadnom Partizanu...

kkontra

pre 10 godina

(veliki strumf, 2. septembar 2013 11:04)
Fenomen pasivnog ofsajda moze da se tumaci na razne nacine i kako kome odgovara ali je cinjenica da je lopta koja je upucena u kazneni Radnickog isla ka Mrdji koji je bio u ofsajdu i koji je isao na nju, nije se izvlacio iz ofsajda, takodje je cinjenica da Kasalica nije bio u istom. Kako bi reagovala odbrana Radnickog da nije bilo Mrdje ostaje pitanje na koje ne moze da odgovori bas niko...
Samo uvodjenje pasivnog ofsajda napravljen je jos jedan nacin da se pojedine utakmice poguraju od strane fudbalskih mocnika kako to oni hoce. Tvrdim da je sviran ofsajd Mrdje bilo bi ispravno taman toliko koliko i sto nije sviran, sada sto je u pitanju zvezda to je drugi padez. Nisam video tvoj komentar da je u Nisu igrac Radnickog trebalo da dobije drugi zuti u 30 min. prvog poluvremena?
Da je fudbalskim mocnicima u interesu (UEFA-FIFA)regularnost uveli bi celendz i regularnost podigli na maksimalni nivo (kako bi onda Anri igrao rukom i odveo Francusku na SP). Obrazlozenje da bi se ukocila igra ne pije vodu jel kada moze na kosarci,odbojci, ne vidim zasto ne bi moglo i u fudbalu.
Sto se fudbalske pismenosti tice, koliko si puta bio u protokolu za neku utakmicu bilo kojeg ranga?

laki

pre 10 godina

[link]
Nicija nije do zore gorila...
(Stefan HN, 1. septembar 2013 22:37)
Samo neka neko objasni kako ovaj link ima veze sa Crvenom Zvezdom?

veliki strumf

pre 10 godina

@kkontra Ti da nesto znas o fudbalu ne bi dolazio ovde i pokazivao koliko si "pametan". Kasalicin gol bio bi ofsajd pre 20 godina, ali izgleda ti nisi pratio fudbal i promenu pravila poslednje 2 decenije. Jagodina je pre 2 kola na Marakani dala potpuno identican gol, ali tada ste tvrdili da je to pasivan ofsajd. A ovaj je onda sta-aktivan? Odlucite se vec jednom, postajete shizofreni. Za Pazar i 3 neregularna gola da ne pricam (da ne bese crvenog zbog lopte u ledja nijedan gol ne bi pao). Zutic je na Areni sinoc potvrdio da nije ofsajd, naravno. A kad je toliko lepo gostovati poslednje kolo kod Vojvodine, kad se moze odlucivati sampionat, a svi igraci su iscrpljeni-pa sto ga ne namestiste sebi? Vecu glupost od toga da je povoljno gostovati Vosi u zadnjem kolu davno nisam cuo. I da: u Evropi ste dobili 8 crvenih a ovde se sinoc Volkovu oprasta, dok Martinovic u Ivanjici dobi crveni u 1. kolu, i to kod 2-2.

ZH SÜD

pre 10 godina

@ odigrano taman kolko je trebalo. Stojkovica postujem i cenim al nemoze on da bude kapiten. Odbrana je katastrofalna svaka cast Obradovicu al ostali 0. Zivkovic mora i moze vise da pokaze. Stankovic totalni promasaj svaka mu cast za gol u belgiji protiv anderleht (penal) al je on opsti promasaj. Volkov je igrao fenomenalno al sad je van forme totalno. Trci trudi se ali nije to to. Djemba djemba mora i moze bolje nije los. Dzigi totalno van forme a i neznam kad je bio u formi?! Sale mora polako u penziju postujem legendu al nemoze on vise. Malbasic totalni promasaj sebican nista nema od njegovog fudbala i fudbalera. Jojicu svaka cast za pogodak u derbiju al on nije igrac za Partizan. Da Jojic i Malbasic nisu sebicni Fofana bi dao barem 3 komada. Nije on veliki igrac nebi on moga da igra u malo jacoj ligi nego nasaoj al ovde je dobar. Stalno trci trazi loptu zrtvuje se za svaku loptu. Nije los tehnicar. I na kraju Zivkovic sta reci mozda je vec i prodat al je klinac pokazao svima i u tunu a i sinoc kako se igra fudbal dal na vestackoj ili prirodnoj travi! Decko jednostavno zna da igra fudbal! Zna da dribla da centrira da sutne loptu jako i da je plasira u gol. Trci i bori se kao lav daje sve sto moze. Lazar nije nista za njega. Odusevijo me momak. Svaka cast. PARTIZAN SAMPION!!!

Dejan Popovic

pre 10 godina

sad bar znamo zasto su sudije menjane pred kolo...Da ni grujic ni pomocni ne vide crveni ko vrata...Sramota bre vise..dokle sve na foru. ..

ivke

pre 10 godina

Ostecete vi na vrhu koliko god treba i dokle god vam odgovara, ne brini nista. Na vecerasnjoj utakmici je vidjen novi skandal za rubriku verovali ili ne, ko je gledao zna o cemu se radi.

danilo

pre 10 godina

Dugogodisnji sam navijac Partizana, ali iskreno ne zasluzujemo da budemo prvi ... prvo zbog one utakmice prvog kola sa Pazarom, drugo sto smo u Evropu mnogo losi a ovde demek vicesampioni ... Nisu to crnobeli koje ja poznajem.

NEDJA

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda.

veliki strumf

pre 10 godina

Mnogi ovde zaboravljaju jednu stvar: Partizan je od 4 meca 3 igrao kuci, i to protiv Pazara koji igrao bez izmena i novajlija, i najgora 2 od 3 kluba (za sada), Kragujevca i Rada bez Djurdjevica (koji je valjda tek juce mogao da registruje igrace). Primili su cak 5 golova kuci. U Nisu Partizan je u gol sutnuo jednom u 89. minutu (Sasa Ilic u golmana), a Radnicki je imao dva zicera. Tek predstoje jako teska gostovanja, a ja sa ubedjen da u Uzicu ne mogu dobiti Slobodu, iako ovi imaju samo 2 boda. Tabela ce se znacajno promeniti vec posle 5. kola. Cuka ce izgubiti, moj Radnicki nadam se da nece, a prva ce biti Zvezda.

Dendza

pre 10 godina

Kad je tesko tu je ... Tole Super Liga, novo kolo nova filijala za podizanje morala. Da nije tuzno bilo bi smesno. Leteci cirkus Partizan.

Goran

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?

Zemun

pre 10 godina

Uradićemo sve da tu ostanemo što duže", poručio je Rašović Cudna izjava Rasovica,ne kaze uradicemo sve da ostanemo do kraja prvi,nego sto duze,izgleda da se zna prvak u ovoj sezoni.

citat

pre 10 godina

Očekivalo se da sudija Danilo Grujić dosudi faul i bar žuti karton Volkovu, ali njegova pištaljka se nije čula!

"U ovoj situaciji nema nikakve dileme - trebalo je prekinuti igru, dosuditi prekršaj za Rad, a Volkovu pokazati crveni karton", rekao je član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić. i kazemo nema kradje

Savudin

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan?
(Goran, 2. septembar 2013 02:00)

Nauci pravila igre,pasivan ofsajd se ne svira kao ofsajd jer igrac ne ucestvuje u igri.Zamenaramo jer je namestanje ocigledno.Isto i Radnicki protiv Kragujevca igraci je sklanjaju protiv Partizana posle 5 dana za divno cudo nauce da igraju fudbal,i igraju kao da im je zivot u pitanju.
Gde je tu vas obraz a?

Hero

pre 10 godina

Jeste velika greska sudije taj nedosudjeni prekrsaj Volkova i barem zuti karton ali ne moze nikako biti kradja jer je to bilo u finisu utakmice kad je pobednik resen ali je cista kradja kad neki protiv Jagodine i Radnickog postignu vodece golove iz ofsajda. (NEDJA, 02. septembar 2013 00:26)

Ako je tebi ono ofsajd protiv Radnickog, onda ti nemas veze sa realnoscu...Jagodina je na slican nacin dala gol protiv Zvezde nisam te video da se zalis?

Heroes

pre 10 godina

Oni koji postuzu golove iz ofsajda zameraju sto je sudija napravio gresku na Partizanovoj utakmici? Gde je ganski obraz, da li ga imaju uopste? Sto se tice Rasovica, sta reci za coveka koji je Teleoptik oterao u trecu ligu, taj da trenira Partizan? (Goran, 02. septembar 2013 02:00)

A gde smo mi to dali gol iz ofsajda, sta izmisljate? Nemate pojma pravila fudbalska...Ako je protiv Jagodone bio ofsajd a samo zato sto je Onjilo bio kod igraca Jagodine, ovo juce nije ofsajd i nemojte da se lazemo ovde...Samo kontrirate,Da nama nije dat crveni ti bi prvi kukao.A kada se Zvezda osteti, to je vama sasvim normalno?

Stefan HN

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=30&nav_id=748159
http://youtu.be/_qyPyI2usRo
Nicija nije do zore gorila...

n

pre 10 godina

Vuk Rasovic nikada nije izgubio kao igrac i trener od zvezde, nadam se da ce se taj niz nastaviti i ove sezone. Ovoj ekipi fali jos po jedno pojacanje u odbrani, na sredini i u napadu da bi se sve to kompletiralo.

MM

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.

Miki

pre 10 godina

@Dejan Popovic Taj crveni u 86. minutu pri rezultatu 3:1 van kaznenog prostora videste, a ona 2 crvena u Nišu gde je trebao da bude izbacen igrač Radničkog u 56. minutu to ne videste je li?

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ako cemo realno,po kvalitetu,Zvezda je negde treci,cetvrti tim a partizan negde za sredinu tabele....pa vise od pola partizanovog tima je proslogodisnji Rad....Zvezda je u vrhu samo zato sto je to Zvezda a partizan zato sto namesta utakmice i raspored

Johan de mor von ren

pre 10 godina

"Da ostanemo sto duze"?! Bas optimisticki, kao da vodi Cukaricki.
Ali moram da priznam da je veliki uspeh 10 bodova iz 4 kola. Sa onakvom igrom i sitacijom bilo je nekih 4 realno...

kkontra

pre 10 godina

Prvi ste najviše zahvaljujući rasporedu koji vam je u poslednja tri kola dodelio timove koji se bore za opstanak kao i to da tradicionalno igrate 3/4 kod kuće a Zvezda 1/4 isto kao u prethodnih 10 šampionata (verovatno puka slučajnost). Dodajmo tu i sramno suđenje u 1. kolu i realno je da u tim uslovima morate biti 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MM, 2. septembar 2013 08:32)
U prva cetiri kola dali ste 2 gola iz ofsajda i ti pricas o sudjenju.
Sto se tice rasporeda 10 godina igrate zadnje kolo sa Vojvodinom u NS gde smo svi videli kako ste ih odigeali. Najteze gostovanje u zadnjem kolu i komentarises raspored, vama je najveci problem sto mi uopste postojimo...

aca72

pre 10 godina

Nisam ni hteo da citam ceo tekst da se ne bi iznervirao zesce o cemu bre ti pricas covece i ti igraci sramotite klub maksimalno ni jedan od vas ne zasluzuje da bude u Partizanu od uprave i svi ostali niko ne treba da je tu gde je. Sve za usi i napolje....

veliki strumf

pre 10 godina

@kkontra Ti da nesto znas o fudbalu ne bi dolazio ovde i pokazivao koliko si "pametan". Kasalicin gol bio bi ofsajd pre 20 godina, ali izgleda ti nisi pratio fudbal i promenu pravila poslednje 2 decenije. Jagodina je pre 2 kola na Marakani dala potpuno identican gol, ali tada ste tvrdili da je to pasivan ofsajd. A ovaj je onda sta-aktivan? Odlucite se vec jednom, postajete shizofreni. Za Pazar i 3 neregularna gola da ne pricam (da ne bese crvenog zbog lopte u ledja nijedan gol ne bi pao). Zutic je na Areni sinoc potvrdio da nije ofsajd, naravno. A kad je toliko lepo gostovati poslednje kolo kod Vojvodine, kad se moze odlucivati sampionat, a svi igraci su iscrpljeni-pa sto ga ne namestiste sebi? Vecu glupost od toga da je povoljno gostovati Vosi u zadnjem kolu davno nisam cuo. I da: u Evropi ste dobili 8 crvenih a ovde se sinoc Volkovu oprasta, dok Martinovic u Ivanjici dobi crveni u 1. kolu, i to kod 2-2.

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Tanak si Vuce, tanak! Bezvoljnost i nedisciplina je medju igracima. Moze li jedna utakmica da prodje bez crvenog kartona? Volkova sudija nije kaznio, kazni ga ti.

NEDJA

pre 10 godina

Au,majko mila,koja izjava.Alo,zemljace,ne treniras Cukaricki pa da se nadas da ces sto duze ostati na prvom mestu.Partizanu je cilj da bude prvi na kraju a ne da bude sto duze na prvom mestu.Katastrofalan prelazni rok,sreca pa je i Zvezda losa a Vojvodina ima kompleks nize vrednosti i vec sad kaskaju tako da ce biti velika borba za titulu.Najvece pojacanje za Partizan ce biti ako profesionalni ugovor potpise Danilo Pantic.Nekada je klincima bila cast da igraju za prvi tim a sad postavljaju uslove,bilo je veliko cimanje i oko Andrije Zivkovica koji je cak bio prebacen i u omladince.

Bilal

pre 10 godina

(citat, 1. septembar 2013 22:46)
'ajmo ovako! Ima li stvarno FK Partizan ikakve koristi, sem debele štete i naslađivanja delija i ostalih, od ovog očiglednog previda sudije Grujića. Volkov bi zasluženi zaradio crveni karton, a kako igra u poslednje vreme za Partizan je i bolje da sedi na klupi, a Rad bi dobio slobodan udarac i mirna Bačka. Ovako, ispade da nas je Grujić pogurao ka pobedi što uopšte nije istina. I ne dao bog nikada i nikome ovakvu "sudijsku pomoć".

nesa80

pre 10 godina

jel ste prodali zivkovica i za koliko posto je odigrao par sati u prvi tim i sad moze da ide,ajde priznajte gde ide i za koliko miliona,sta cekate,hocu da vidim tu vest svakog momenta

mikicar

pre 10 godina

Rasovicu da prevaspitas i Ninkovica i Jojica. Mnogo su sebicni postali a tim trpi. Da su dodavali umesto sto su driblali onaj Fofana bi dao bar 3 gola, decko ima sjajan osecaj za prostor.

Krivo im sto su Markec i Mitar otisli a oni ostali pa sad soliraju kako bi privukli paznju skauta. Postaju ko Babovic i jedan i drugi.

nbt

pre 10 godina

i da osvojite titulu, i ti i uprava treba da odete, a i veci deo tima, neozbiljni ste vi ljudi za jedan veliki klub kao sto je Partizan!

DraganO

pre 10 godina

naravno da je kradja, ne bi rezultatski uticalo, mada ko zna, ali sustina je ne igranje sledeceg kola na vrucem gostovanju, bez njega promaja bi duvala, da njega nemate dobijali bi po 3-4 komada. dakle direktan crveni je sustija, ali vi ne kozete da dosegnete dotle , jer se DV nije izjasnio oko toga.
smesno, Tun vam je pokazao gde ste a ne ovi klinci iz Rada.

ZH SÜD

pre 10 godina

@ odigrano taman kolko je trebalo. Stojkovica postujem i cenim al nemoze on da bude kapiten. Odbrana je katastrofalna svaka cast Obradovicu al ostali 0. Zivkovic mora i moze vise da pokaze. Stankovic totalni promasaj svaka mu cast za gol u belgiji protiv anderleht (penal) al je on opsti promasaj. Volkov je igrao fenomenalno al sad je van forme totalno. Trci trudi se ali nije to to. Djemba djemba mora i moze bolje nije los. Dzigi totalno van forme a i neznam kad je bio u formi?! Sale mora polako u penziju postujem legendu al nemoze on vise. Malbasic totalni promasaj sebican nista nema od njegovog fudbala i fudbalera. Jojicu svaka cast za pogodak u derbiju al on nije igrac za Partizan. Da Jojic i Malbasic nisu sebicni Fofana bi dao barem 3 komada. Nije on veliki igrac nebi on moga da igra u malo jacoj ligi nego nasaoj al ovde je dobar. Stalno trci trazi loptu zrtvuje se za svaku loptu. Nije los tehnicar. I na kraju Zivkovic sta reci mozda je vec i prodat al je klinac pokazao svima i u tunu a i sinoc kako se igra fudbal dal na vestackoj ili prirodnoj travi! Decko jednostavno zna da igra fudbal! Zna da dribla da centrira da sutne loptu jako i da je plasira u gol. Trci i bori se kao lav daje sve sto moze. Lazar nije nista za njega. Odusevijo me momak. Svaka cast. PARTIZAN SAMPION!!!

Sale Grobar

pre 10 godina

Dokle sa domacim titulama,smorili ste vise majke mi.Ne znam kako igraci nadju uopste motivaciju da igraju ovu nasu tramvaj ligu.Stida ni trunke kod Snajdera,niko nema m*** da oplete po upravi,zasto kapiten cuti,zasto ne izadje i javno kaze dosta,pa makar i bojkotovali ove iz uprave i gubili utakmice?!Koga Nadj farba,sta ce reci,kome,kada?Isto ko i Krstajic.Milion pitanja,NIJEDAN odgovor!

laki

pre 10 godina

[link]
Nicija nije do zore gorila...
(Stefan HN, 1. septembar 2013 22:37)
Samo neka neko objasni kako ovaj link ima veze sa Crvenom Zvezdom?

Laki

pre 10 godina

A sta cemo na vrhu? Da bismo u junu i julu prodali bilo sta sto iole moze da odigra nesto kvalitetno (mada ni toga vise nije preostalo). Pa jel vi mislite da nekog fudbal interesuje zbog ovog naseg budjavog prventstva.
Nisi ti Rasovicu kriv bas nista, ni Murinjo ne bi pomogao ovako jadnom Partizanu...

Pop

pre 10 godina

koji je taj fudbal bacen novac, makar kod nas..zasluzuje li jedan fudbaler platu vecu nego bilo ko drugi u Srbiji, iz bilo koje branse?

dragan

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se i dalje prepucavate izmedju sebe. Pa zar vam posle Evrope nije jasno gde nam he fudbal i da uopste nije bitno ko ce biti prvak kad ce nas vec u prvom kolu oduvati prvaj Moldavije, Jermenije ili neke druge fudbalske ,,sile".

kkontra

pre 10 godina

(veliki strumf, 2. septembar 2013 11:04)
Fenomen pasivnog ofsajda moze da se tumaci na razne nacine i kako kome odgovara ali je cinjenica da je lopta koja je upucena u kazneni Radnickog isla ka Mrdji koji je bio u ofsajdu i koji je isao na nju, nije se izvlacio iz ofsajda, takodje je cinjenica da Kasalica nije bio u istom. Kako bi reagovala odbrana Radnickog da nije bilo Mrdje ostaje pitanje na koje ne moze da odgovori bas niko...
Samo uvodjenje pasivnog ofsajda napravljen je jos jedan nacin da se pojedine utakmice poguraju od strane fudbalskih mocnika kako to oni hoce. Tvrdim da je sviran ofsajd Mrdje bilo bi ispravno taman toliko koliko i sto nije sviran, sada sto je u pitanju zvezda to je drugi padez. Nisam video tvoj komentar da je u Nisu igrac Radnickog trebalo da dobije drugi zuti u 30 min. prvog poluvremena?
Da je fudbalskim mocnicima u interesu (UEFA-FIFA)regularnost uveli bi celendz i regularnost podigli na maksimalni nivo (kako bi onda Anri igrao rukom i odveo Francusku na SP). Obrazlozenje da bi se ukocila igra ne pije vodu jel kada moze na kosarci,odbojci, ne vidim zasto ne bi moglo i u fudbalu.
Sto se fudbalske pismenosti tice, koliko si puta bio u protokolu za neku utakmicu bilo kojeg ranga?