Nedelja, 01.09.2013.

16:25

Junajted pao na Enfildu!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Mančester junajted na Enfildu sa 1:0 u velikom derbiju 3. kola engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Junajted pao na Enfildu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Keti S.

pre 10 godina

Jos jedno sjajno izdanje Liverpula vrlo slicno onom od proslog vikenda sa A.V.-om,ali sada sa znatno vecom tezinom jer je i protivnik bio neuporedivo jaci.Takodje se moze ustvrditi da je 10 godina mladji trener(B.R.)odneo slatku takticku pobedu nad svojim starijim kolegom(D.M.)Naravno treba biti iskren pa priznati da je Wayne Rooney bio nenadoknadiv gubitak za ManU,sto se pogotovo videlo po potpunoj nadmoci Reds-a na sredini terena gde je Cleverley ostajao bezidejan do granice "nevidljivosti".Imao je doduse i ManU svojih trenutaka,ali oni su vise bili proizvod stihije no jasno osmisljenih akcija u napadu.Sta vise i odbrana je na momente delovala potpuno smeteno.Jednostavno ne pamtim da je klub iz Mancestera delovao tako nemocno.Da ne spominjem prenervoznog i od tima "odsecenog"v.Persie-a.Suprotno od ManU,Liverpul je delovao mocno i zrelo,strpljivo je pleo mrezu po sredini terena sa tacnim,ali dovoljno dinamicnim i konkretnim pasovima,ponovo igrajuci onoliko koliko je potrebno za pobedu.Premoc na sredini terena proizvela je i sjajnu i disciplinovanu igru u odbrani,te uz pomalo srecan gol na samom pocetku utakmice,jasno je stavljao do znanja da se istorija obrta u rezultatima sa MaNU ovoga puta nece ponoviti.Pa ipak necu da euforisem jer PL je dugo i zahtevno takmicenje,pa su odredjene oscilacije i padovi u igri i formi neminovni.Nadam se doduse,da ce ove sezone Liverpul biti u najboljoj formi upravo onda kada to bude najpotrebnije.Mislim da je LS sasvim realan domet.Pozz!

dupli_kantar

pre 10 godina

Simpatisem L'pool nekih 25 godina i znam sta znaci ovakav start. Medjutim, prica o tituli zaista nije realna. Sa druge strane, koliko je nerealna prica o tituli za "crvene", toliko je i za "djavole".

Utd nema igru, utd nema pleja-organizatora igre, utd (Moyes) nema uticaj SAF-a. Moyesu svaka cast, izuzetno ga cenim kao trenera, a i kao igraca nekada...ali on jednostavno nije SAF. Kad smo kod uticaja, neka se samo fanovi djavola upitaju koliko je UTD imao penala prosle sezone, a koliko je svirano protiv njih. Isto pitanje i za crvene kartone. UTD ce ove sezone biti takmac sa l'pool-om i arsenalom za trece mesto. Vise od toga, smatram da nema sanse. Svidelo se to simpatizerima ili ne, za titulu ce se boriti chelsea i city.

P.S. i dajte, nemojte me zasmejavati sa totenhemom....jer su oni TIM isto koliko kristal palas.

Lala Banatski

pre 10 godina

Mi u ovaj klub i ove igrače verujemo! Bili smo uz njega i kad nam nije išlo, bićemo uvek! Navijači Liverpula su najverniji na svetu i nošeni podrškom sa tribina naši igrači uvek pruže svoj maksimum. Danas je u Zrenjaninu bilo više od 200 navijača Liverpula iz Srbije, BiH, CG i Makedonije, družili se, navijali i slavili pobedu. Nadam se da ćemo zajedno slaviti i titulu uskoro!

goran

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.
(Donn, 1. septembar 2013 17:55)
свака част за коментар јер је жива истина,то је невероватно када се погледа уназад колико пута је јунајтеду свиран пенал у кључним моментима и то наравно непостојећи сви знају да је Фергусон имао невероватан утицај на судије тако да су много титула освојили на тај начин ,наравно не спорим да је јунајтед увек имао квалитетан тим за титулу,само било је очигледно годинама да су мало више били привилеговани од стране судија у односу на друге тимове у премиершипу ...мојес не може заменити фергија ни у сну !!!

Mjau

pre 10 godina

Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.
(AK47, 1. septembar 2013 17:41)

Šteta pa istorija ne igra na terenu.
Sad je Liverpul prvi, ali na kraju sezone će, kao i svake, tradicionalno proslavljati svoj čuveni "history cup" kad budu ispali iz svih takmičenja i iz trke za Ligu šampiona uz skandiranje čuvene himne "next season is ours!".

damir

pre 10 godina

Ovoliko ushicenje zbog 3 pobede u prva 3 kola, iako je igra losa, samo pokazuje koliko ste iskompleksirani... Liverpul nema ekipu da izdrzi ovakvo takmicenje na visokom nivou do kraja... I sada, realno, ne igraju dobro... Mancester ko Mancester... Njihovi poceci su uvek losi, ali na kraju uvek budu prvi. :-)
Pojacanja su im definitivno potrebna, ali ih ni sa ovim timom ne bih otpisivao...

eto Fergija za Novu godinu

pre 10 godina

E TurboNator, jaka dominacija Junajteda jedan posten sut na gol Liverpula u citavom drugom poluvremenu i to onaj sut Nanija deset minuta pre kraja utakmice, potpuno bled i nezainteresovan Junajted.

nick_cave

pre 10 godina

Vise sam se obradovao kad sam video na tribinama Sakhoa,Ilorija, Mozesa nego kad smo gol dali.Sad je i klupa dugacka i kvalitetna,napredak i ideja se osecaju u liverpoolu,mancaster kao i uvek,ako nema sudije da im da bodove,nista...

lazarcks

pre 10 godina

@mrmot Ko je rekao uopste to? btw Chelsea tad nije pametno igrao, ovo sto liverpool je prava igra, dobro i pametno na rezultat uz cvrstu igru.Vece sanse imaju nego svi trenutno a ti pati.

Rick Hunter

pre 10 godina

Ma tako je bre!! You will never walk alone.. konačno, jedino što imam utisak da kada se Suarez vrati da će napraviti pometnju. Ne igraju preterano lepo ali rezultat je bitan. Liverpool se vraća na vrh!

Donn

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.

misko

pre 10 godina

Ne znam da li je ko gledao utakmicu,ali Liverpul je otkako dao gol,sve vreme se branio,i to fantasticno,i zasluzeno pobedio..a Mancesteru fali kreator igre,a to nije Runi,nego novi Pol Skols,i to je Ozil ili Felaini,a mozda i Mata,posto ga Murinjo nece u Celsiju..

Kol

pre 10 godina

Polako bre sa tom titulom tek je 3 kolo, pa u drugom poluvremenu Liverpul nije posteno sutnuo na gol ili ste vi gledali neku drugu utakmicu? Svaka cast za pobedu bio je i red, jer niste pobedili Junajted u prethodne 4 utakmice ali bice to opet borba za 4 poziciju kao i svake godine! Valjda ce Mojes sad dovesti nekog srednjaka jer je ocigledno da tu najvise skripi danas je Van Persi skroz bio odsecen, covek je imao samo jedan sut u gol i to tek u 88 minutu, u svakom slucaju bice ovo jedna od najuzbudljivijih sezona Premijer lige!

vince carter

pre 10 godina

bravo liverpul njih bodrim u engleskoj..forza coutinho :)) samo da vam kazem juventus igra duplo jaci tempo nego junajted i liverpul!!!!

ShoneUTD

pre 10 godina

Mancester veoma bled, totalno lose, a sto se tice liverpula, citam komentare i nije mi jasno, otkud ova euforija,liverpul nista mnogo bolje odigrao...nece ni u LS sledece godine, ne mrzim Liverpul..jednostavno nemaju taj kapacitet, ima boljih timova!!

AK47

pre 10 godina

(MK, 1. septembar 2013 16:34)
Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.

jero

pre 10 godina

Inace ovo je najbolji start od 1994 a ne u istoriji kluba , cisto da se zna. Ne preterano zanimljiva utakmica, ali Liverpool je na pocetku dao gol a zatim takticki sjajno odradio posao, Rodzers je lepo odradio posao. Trebemo biti malo efikasniji, ali bodovi su daleko bitniji, golovi ce doci polako

Vox

pre 10 godina

Ono sto je bilo nagovesteno igrama prosle sezone , sada polako izlazi na videlo. Prosecan Junajted sa kojim je samo SAF u godini penzionisanja mogao da osvoji titulu/svaka cast i Van Persiju/. Ako ovako bezidejno nastave, a ne vidim da ce nesto radikalno da se promeni, Mancester ce strahovati od mnogo slabijih timova nego sto je Liverpul, posebno na gostovanjima. Ako se ne dogodi neko cudo u poslednjim satima prelaznog roka ocekuje ih prosecna sezona.

VALJEVAC

pre 10 godina

Smor od tekme.Onaj sudija samo kartone deli Manceseru.Liverpul je bio bolji i konkretniji.Ubija eng fudbal,zato lepo pustim Stutgart-Hofenhajm i nagledam se ko covek 6:2. :D

LFC Serbia

pre 10 godina

@Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul (TUVEDZA, 01. septembar 2013 16:41) A boli poraz, a? Peče, peče.

random lik

pre 10 godina

Drago mi je zbog Liverpoola i jos draze sto je MU izzgubio jer moraju da shvate da im trebaju pojacanja,ovaj tim bez Fergija nema dovoljno kvaliteta za titulu.Navijacima Liverpoola koji vec slave titulu zelim da porucim da se malo spuste,prosla su 3 kola i liverpool ima max bodova ali sa samo 3 gola i igrom koja nije nista posebno,chelsea je prosle sezone imao 7 1 posle 8 kola i usli u losu seriju pa zavrsili 3,tako da titula najverovatnije nece na Anfild ali liga sampiona mozda.

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

LecleaR

pre 10 godina

Mozda nije najlepsa igra za oko u celoj utakmici ali takticki potpuno uspesna utakmica Crvenih...Takticki sazreli za najvece domete mozda tesko do titule ali za prva 4 mesta sto je cilj potpuno realno.Puno srece u nastavku...Stivi G kapitenski sve pohvale pokazao koliko je veliki igrac.YNWA

AK47

pre 10 godina

Pa sta ako njima nije igrao Runi, Lpool" nije igrao suarez pa smo bili izjednaceni. Ali nema veze sada je im Lpool" pokazao ko je najaci i najtrofejniji klub na ostrvu, IDEMO PO LS, A MOZDA I PO TITULU !!! YNWA

Heisenberg

pre 10 godina

3/3 Надам се да ће титула доћи на Енфилд после више од 20 година! Али за тако нешто је потребна дуга клупа и што мање повреда и уједања. Нема ништа слађе него кад се победи Манчестер и поред слабе игре! YNWA

Alex

pre 10 godina

Jos jedna slaba partija Junajteda,i sve mi se cini da Mojes nema kapacitet da bude menadzera Mancestera.MU je pobednicki tim,tim sa sampionskim ambicijama,a Mojes koji nikad na Enfildu nije pobedio Liverpul,i nista nije osvojio,to ne moze da isprati.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Bravo bre, veliki Liverpul se vraca na puteve stare slave! Hajmo, neka grotlo Enfilda povede do 19. titule. U vreme seika, razmetanja milionima, prelazaka za saku funti vise, izdigni se i budi najbolji kada se najmanje ocekuje! YNWA!

doktor

pre 10 godina

Kao navijacu Junajteda drago mi je da je ovakav ishod,jer moja tvrdnja da sa Velbekom,Jangom je mozda mogao SAF,ali Mojs ne moze.. Mojs je dobar trener i mora da vodi svoju "politiku",strategiju,a ne da kopira Aleksa jer je to ne moguce.. I molim vas ,pustite legendu Gigsa da odmori-njegovo forsiranje je vec izivljavanje.Neko zeli da on obori sve rekored(koje vec drzi).Man Utd trebaju pojacanja! Liverpul nista posebno,vraca im se za prosle sezone i silne promasaje,ali pitanje je dokle ce tako ici! Cestitke Crvenima!

milan

pre 10 godina

dobra taktika i velika borbenost,henderson kao da ima nitro pogon u sebi,treba nastaviti niz protiv svonsija u gostima...mislim da je svima sada jasno da sa liverpoulom ove sezone nema zezanja,djavoli su bili nervozni,ali to nije dovoljno na enfildu :)))))

hhh

pre 10 godina

igrači Man su pored Barse i Reala najprljavija i najbezobraznija ekipa.na svaku sudijsku skaču ,a da ne pričam kakav im je fer plej ne postoji.samo je Evra pozdravio sudiju toliko o njima.svaka čast liverpoolu lose utakmica ,dali su gol iz jednog šuta ,man nije uspeo ni da šutne.

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

ivan

pre 10 godina

utakmica losa sredine ko i da nema, pod hitno nam treba jedan kreator igre covjek koji ima zadnji pas, koji svojim jednim potezom moze da odluci utakmicu, i gigsa poslat u penziju brate dragi nek ostavi mjesta mladima, hvala mu na svemu i nemoze sve sam van persi treba tu jos dobrih igraca,
manutd polako ali sigurno tone, dovoljno govori da niko ne zeli da dode u manutd!

obby

pre 10 godina

Ok, nije igrao Runi, pa šta, Liverpul je igrao bez Suareza i nikom ništa. Ako već Runi ne igra, moooooožda je neko od onih genijalnih stručnjaka koje je Mojes doveo u Junajted mogao da bar na trenutak razmisli o tome da se u protokol ubaci Kagava? Mogao je sigurno da odigra bar jedno poluvreme ako već nije 100% fit. Ne gotivim Runija zbog toga što je ponovo pokazao da je brđanin sa ovim sagama o odlasku, ali bez njega mi nemamo motor koji pokreće ekipu, osim Kagave, ali da bi on bio motor, on mora da igra.
Dalje, ja ne znam dokle će više da se forsira Gigs! Čovek nije imao 3 tačna dodavanja u prvom poluvremenu, igrao je statično, očajno, vidi se da NEMA snage ni za poluvreme, a kamo li za nešto više, a ipak kao da niko nema hrabrosti da mu kaže to. Da smo igrali od početka u sastavu u kom smo završili utakmicu, možda bi drugačiji ishod bio na kraju. Ovako ostaje samo da se čestita Liverpulu, jer su zasluženo dobili derbi i da se stavi malo prst na čelo i porazmisli o pojedinim igračima.

VanjaLFC

pre 10 godina

Počela je paučina polako da se hvata na golu Liverpool-a. Nikako da ga primi, mada nisu nešto ni efikasni. Ali se zato gine za svaku loptu.
Još će nešto i da bude od nas. Dosta smo posrtali. Vreme je da se polako vratimo tamo gde nam je mesto. Tamo gde su veliki Bill Shankley and Bob Pasley poveli ovaj slavan klub.
YNWA

TUVEDZA

pre 10 godina

Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul

mrmot

pre 10 godina

3 pobede i 3 postignuta gola i neki vec smatraju da su sampioni.E smeha do suza.A Celsi pre dve,tri sezone 6 pobeda na startu uz gol razliku oko +20,pa nisu bili sampioni.

TurboNator

pre 10 godina

United dominirao totalno u drugom poluvremenu, a i u prvom je bio barem ravnopravan (u pocetku Liverpool bolji, pa United preuzeo inicijativu) - sa Giggs-om i Welbeck-om i danas ocajnim Cleverley-jem u timu! Gde su Kagawa i Zaha? Anderson bi bio korisniji u sredini od dede Giggs-a (posto Giggs ne igra krilo vise)... I koliko je bolje bilo kad je Valencia usao, cak i kao desni bek je koristio u napadu.

Promasaj Moyes-a takticki (totalno), ali opet je United bolji i pored poraza. Ko hoce da se kladi da ce United biti ispred Liverpool-a na kraju?

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sto bi Zivac iz "Kengura" rekao :" Pa sta ako je Manceste(r), mora i on jednom da pukne :) Liverpul dobar ove sezone, sto mi je izuzetno drago.. Odlicna tekma :)

zainteresovani

pre 10 godina

Jos Viktor Mozes i da se Suarez vrati u Sakho-a i Liga Sampiona se vraca na Enfild.
Man U lici na prosecan evropski tim, common Reds!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sto bi Zivac iz "Kengura" rekao :" Pa sta ako je Manceste(r), mora i on jednom da pukne :) Liverpul dobar ove sezone, sto mi je izuzetno drago.. Odlicna tekma :)

doktor

pre 10 godina

Kao navijacu Junajteda drago mi je da je ovakav ishod,jer moja tvrdnja da sa Velbekom,Jangom je mozda mogao SAF,ali Mojs ne moze.. Mojs je dobar trener i mora da vodi svoju "politiku",strategiju,a ne da kopira Aleksa jer je to ne moguce.. I molim vas ,pustite legendu Gigsa da odmori-njegovo forsiranje je vec izivljavanje.Neko zeli da on obori sve rekored(koje vec drzi).Man Utd trebaju pojacanja! Liverpul nista posebno,vraca im se za prosle sezone i silne promasaje,ali pitanje je dokle ce tako ici! Cestitke Crvenima!

Heisenberg

pre 10 godina

3/3 Надам се да ће титула доћи на Енфилд после више од 20 година! Али за тако нешто је потребна дуга клупа и што мање повреда и уједања. Нема ништа слађе него кад се победи Манчестер и поред слабе игре! YNWA

zainteresovani

pre 10 godina

Jos Viktor Mozes i da se Suarez vrati u Sakho-a i Liga Sampiona se vraca na Enfild.
Man U lici na prosecan evropski tim, common Reds!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Bravo bre, veliki Liverpul se vraca na puteve stare slave! Hajmo, neka grotlo Enfilda povede do 19. titule. U vreme seika, razmetanja milionima, prelazaka za saku funti vise, izdigni se i budi najbolji kada se najmanje ocekuje! YNWA!

mrmot

pre 10 godina

3 pobede i 3 postignuta gola i neki vec smatraju da su sampioni.E smeha do suza.A Celsi pre dve,tri sezone 6 pobeda na startu uz gol razliku oko +20,pa nisu bili sampioni.

hhh

pre 10 godina

igrači Man su pored Barse i Reala najprljavija i najbezobraznija ekipa.na svaku sudijsku skaču ,a da ne pričam kakav im je fer plej ne postoji.samo je Evra pozdravio sudiju toliko o njima.svaka čast liverpoolu lose utakmica ,dali su gol iz jednog šuta ,man nije uspeo ni da šutne.

AK47

pre 10 godina

Pa sta ako njima nije igrao Runi, Lpool" nije igrao suarez pa smo bili izjednaceni. Ali nema veze sada je im Lpool" pokazao ko je najaci i najtrofejniji klub na ostrvu, IDEMO PO LS, A MOZDA I PO TITULU !!! YNWA

LecleaR

pre 10 godina

Mozda nije najlepsa igra za oko u celoj utakmici ali takticki potpuno uspesna utakmica Crvenih...Takticki sazreli za najvece domete mozda tesko do titule ali za prva 4 mesta sto je cilj potpuno realno.Puno srece u nastavku...Stivi G kapitenski sve pohvale pokazao koliko je veliki igrac.YNWA

LFC Serbia

pre 10 godina

@Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul (TUVEDZA, 01. septembar 2013 16:41) A boli poraz, a? Peče, peče.

VanjaLFC

pre 10 godina

Počela je paučina polako da se hvata na golu Liverpool-a. Nikako da ga primi, mada nisu nešto ni efikasni. Ali se zato gine za svaku loptu.
Još će nešto i da bude od nas. Dosta smo posrtali. Vreme je da se polako vratimo tamo gde nam je mesto. Tamo gde su veliki Bill Shankley and Bob Pasley poveli ovaj slavan klub.
YNWA

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

goran

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.
(Donn, 1. septembar 2013 17:55)
свака част за коментар јер је жива истина,то је невероватно када се погледа уназад колико пута је јунајтеду свиран пенал у кључним моментима и то наравно непостојећи сви знају да је Фергусон имао невероватан утицај на судије тако да су много титула освојили на тај начин ,наравно не спорим да је јунајтед увек имао квалитетан тим за титулу,само било је очигледно годинама да су мало више били привилеговани од стране судија у односу на друге тимове у премиершипу ...мојес не може заменити фергија ни у сну !!!

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

jero

pre 10 godina

Inace ovo je najbolji start od 1994 a ne u istoriji kluba , cisto da se zna. Ne preterano zanimljiva utakmica, ali Liverpool je na pocetku dao gol a zatim takticki sjajno odradio posao, Rodzers je lepo odradio posao. Trebemo biti malo efikasniji, ali bodovi su daleko bitniji, golovi ce doci polako

ivan

pre 10 godina

utakmica losa sredine ko i da nema, pod hitno nam treba jedan kreator igre covjek koji ima zadnji pas, koji svojim jednim potezom moze da odluci utakmicu, i gigsa poslat u penziju brate dragi nek ostavi mjesta mladima, hvala mu na svemu i nemoze sve sam van persi treba tu jos dobrih igraca,
manutd polako ali sigurno tone, dovoljno govori da niko ne zeli da dode u manutd!

Alex

pre 10 godina

Jos jedna slaba partija Junajteda,i sve mi se cini da Mojes nema kapacitet da bude menadzera Mancestera.MU je pobednicki tim,tim sa sampionskim ambicijama,a Mojes koji nikad na Enfildu nije pobedio Liverpul,i nista nije osvojio,to ne moze da isprati.

Donn

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.

obby

pre 10 godina

Ok, nije igrao Runi, pa šta, Liverpul je igrao bez Suareza i nikom ništa. Ako već Runi ne igra, moooooožda je neko od onih genijalnih stručnjaka koje je Mojes doveo u Junajted mogao da bar na trenutak razmisli o tome da se u protokol ubaci Kagava? Mogao je sigurno da odigra bar jedno poluvreme ako već nije 100% fit. Ne gotivim Runija zbog toga što je ponovo pokazao da je brđanin sa ovim sagama o odlasku, ali bez njega mi nemamo motor koji pokreće ekipu, osim Kagave, ali da bi on bio motor, on mora da igra.
Dalje, ja ne znam dokle će više da se forsira Gigs! Čovek nije imao 3 tačna dodavanja u prvom poluvremenu, igrao je statično, očajno, vidi se da NEMA snage ni za poluvreme, a kamo li za nešto više, a ipak kao da niko nema hrabrosti da mu kaže to. Da smo igrali od početka u sastavu u kom smo završili utakmicu, možda bi drugačiji ishod bio na kraju. Ovako ostaje samo da se čestita Liverpulu, jer su zasluženo dobili derbi i da se stavi malo prst na čelo i porazmisli o pojedinim igračima.

eto Fergija za Novu godinu

pre 10 godina

E TurboNator, jaka dominacija Junajteda jedan posten sut na gol Liverpula u citavom drugom poluvremenu i to onaj sut Nanija deset minuta pre kraja utakmice, potpuno bled i nezainteresovan Junajted.

misko

pre 10 godina

Ne znam da li je ko gledao utakmicu,ali Liverpul je otkako dao gol,sve vreme se branio,i to fantasticno,i zasluzeno pobedio..a Mancesteru fali kreator igre,a to nije Runi,nego novi Pol Skols,i to je Ozil ili Felaini,a mozda i Mata,posto ga Murinjo nece u Celsiju..

Kol

pre 10 godina

Polako bre sa tom titulom tek je 3 kolo, pa u drugom poluvremenu Liverpul nije posteno sutnuo na gol ili ste vi gledali neku drugu utakmicu? Svaka cast za pobedu bio je i red, jer niste pobedili Junajted u prethodne 4 utakmice ali bice to opet borba za 4 poziciju kao i svake godine! Valjda ce Mojes sad dovesti nekog srednjaka jer je ocigledno da tu najvise skripi danas je Van Persi skroz bio odsecen, covek je imao samo jedan sut u gol i to tek u 88 minutu, u svakom slucaju bice ovo jedna od najuzbudljivijih sezona Premijer lige!

Lala Banatski

pre 10 godina

Mi u ovaj klub i ove igrače verujemo! Bili smo uz njega i kad nam nije išlo, bićemo uvek! Navijači Liverpula su najverniji na svetu i nošeni podrškom sa tribina naši igrači uvek pruže svoj maksimum. Danas je u Zrenjaninu bilo više od 200 navijača Liverpula iz Srbije, BiH, CG i Makedonije, družili se, navijali i slavili pobedu. Nadam se da ćemo zajedno slaviti i titulu uskoro!

milan

pre 10 godina

dobra taktika i velika borbenost,henderson kao da ima nitro pogon u sebi,treba nastaviti niz protiv svonsija u gostima...mislim da je svima sada jasno da sa liverpoulom ove sezone nema zezanja,djavoli su bili nervozni,ali to nije dovoljno na enfildu :)))))

dupli_kantar

pre 10 godina

Simpatisem L'pool nekih 25 godina i znam sta znaci ovakav start. Medjutim, prica o tituli zaista nije realna. Sa druge strane, koliko je nerealna prica o tituli za "crvene", toliko je i za "djavole".

Utd nema igru, utd nema pleja-organizatora igre, utd (Moyes) nema uticaj SAF-a. Moyesu svaka cast, izuzetno ga cenim kao trenera, a i kao igraca nekada...ali on jednostavno nije SAF. Kad smo kod uticaja, neka se samo fanovi djavola upitaju koliko je UTD imao penala prosle sezone, a koliko je svirano protiv njih. Isto pitanje i za crvene kartone. UTD ce ove sezone biti takmac sa l'pool-om i arsenalom za trece mesto. Vise od toga, smatram da nema sanse. Svidelo se to simpatizerima ili ne, za titulu ce se boriti chelsea i city.

P.S. i dajte, nemojte me zasmejavati sa totenhemom....jer su oni TIM isto koliko kristal palas.

AK47

pre 10 godina

(MK, 1. septembar 2013 16:34)
Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.

random lik

pre 10 godina

Drago mi je zbog Liverpoola i jos draze sto je MU izzgubio jer moraju da shvate da im trebaju pojacanja,ovaj tim bez Fergija nema dovoljno kvaliteta za titulu.Navijacima Liverpoola koji vec slave titulu zelim da porucim da se malo spuste,prosla su 3 kola i liverpool ima max bodova ali sa samo 3 gola i igrom koja nije nista posebno,chelsea je prosle sezone imao 7 1 posle 8 kola i usli u losu seriju pa zavrsili 3,tako da titula najverovatnije nece na Anfild ali liga sampiona mozda.

ShoneUTD

pre 10 godina

Mancester veoma bled, totalno lose, a sto se tice liverpula, citam komentare i nije mi jasno, otkud ova euforija,liverpul nista mnogo bolje odigrao...nece ni u LS sledece godine, ne mrzim Liverpul..jednostavno nemaju taj kapacitet, ima boljih timova!!

VALJEVAC

pre 10 godina

Smor od tekme.Onaj sudija samo kartone deli Manceseru.Liverpul je bio bolji i konkretniji.Ubija eng fudbal,zato lepo pustim Stutgart-Hofenhajm i nagledam se ko covek 6:2. :D

nick_cave

pre 10 godina

Vise sam se obradovao kad sam video na tribinama Sakhoa,Ilorija, Mozesa nego kad smo gol dali.Sad je i klupa dugacka i kvalitetna,napredak i ideja se osecaju u liverpoolu,mancaster kao i uvek,ako nema sudije da im da bodove,nista...

Vox

pre 10 godina

Ono sto je bilo nagovesteno igrama prosle sezone , sada polako izlazi na videlo. Prosecan Junajted sa kojim je samo SAF u godini penzionisanja mogao da osvoji titulu/svaka cast i Van Persiju/. Ako ovako bezidejno nastave, a ne vidim da ce nesto radikalno da se promeni, Mancester ce strahovati od mnogo slabijih timova nego sto je Liverpul, posebno na gostovanjima. Ako se ne dogodi neko cudo u poslednjim satima prelaznog roka ocekuje ih prosecna sezona.

Keti S.

pre 10 godina

Jos jedno sjajno izdanje Liverpula vrlo slicno onom od proslog vikenda sa A.V.-om,ali sada sa znatno vecom tezinom jer je i protivnik bio neuporedivo jaci.Takodje se moze ustvrditi da je 10 godina mladji trener(B.R.)odneo slatku takticku pobedu nad svojim starijim kolegom(D.M.)Naravno treba biti iskren pa priznati da je Wayne Rooney bio nenadoknadiv gubitak za ManU,sto se pogotovo videlo po potpunoj nadmoci Reds-a na sredini terena gde je Cleverley ostajao bezidejan do granice "nevidljivosti".Imao je doduse i ManU svojih trenutaka,ali oni su vise bili proizvod stihije no jasno osmisljenih akcija u napadu.Sta vise i odbrana je na momente delovala potpuno smeteno.Jednostavno ne pamtim da je klub iz Mancestera delovao tako nemocno.Da ne spominjem prenervoznog i od tima "odsecenog"v.Persie-a.Suprotno od ManU,Liverpul je delovao mocno i zrelo,strpljivo je pleo mrezu po sredini terena sa tacnim,ali dovoljno dinamicnim i konkretnim pasovima,ponovo igrajuci onoliko koliko je potrebno za pobedu.Premoc na sredini terena proizvela je i sjajnu i disciplinovanu igru u odbrani,te uz pomalo srecan gol na samom pocetku utakmice,jasno je stavljao do znanja da se istorija obrta u rezultatima sa MaNU ovoga puta nece ponoviti.Pa ipak necu da euforisem jer PL je dugo i zahtevno takmicenje,pa su odredjene oscilacije i padovi u igri i formi neminovni.Nadam se doduse,da ce ove sezone Liverpul biti u najboljoj formi upravo onda kada to bude najpotrebnije.Mislim da je LS sasvim realan domet.Pozz!

TurboNator

pre 10 godina

United dominirao totalno u drugom poluvremenu, a i u prvom je bio barem ravnopravan (u pocetku Liverpool bolji, pa United preuzeo inicijativu) - sa Giggs-om i Welbeck-om i danas ocajnim Cleverley-jem u timu! Gde su Kagawa i Zaha? Anderson bi bio korisniji u sredini od dede Giggs-a (posto Giggs ne igra krilo vise)... I koliko je bolje bilo kad je Valencia usao, cak i kao desni bek je koristio u napadu.

Promasaj Moyes-a takticki (totalno), ali opet je United bolji i pored poraza. Ko hoce da se kladi da ce United biti ispred Liverpool-a na kraju?

Rick Hunter

pre 10 godina

Ma tako je bre!! You will never walk alone.. konačno, jedino što imam utisak da kada se Suarez vrati da će napraviti pometnju. Ne igraju preterano lepo ali rezultat je bitan. Liverpool se vraća na vrh!

lazarcks

pre 10 godina

@mrmot Ko je rekao uopste to? btw Chelsea tad nije pametno igrao, ovo sto liverpool je prava igra, dobro i pametno na rezultat uz cvrstu igru.Vece sanse imaju nego svi trenutno a ti pati.

TUVEDZA

pre 10 godina

Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul

damir

pre 10 godina

Ovoliko ushicenje zbog 3 pobede u prva 3 kola, iako je igra losa, samo pokazuje koliko ste iskompleksirani... Liverpul nema ekipu da izdrzi ovakvo takmicenje na visokom nivou do kraja... I sada, realno, ne igraju dobro... Mancester ko Mancester... Njihovi poceci su uvek losi, ali na kraju uvek budu prvi. :-)
Pojacanja su im definitivno potrebna, ali ih ni sa ovim timom ne bih otpisivao...

Mjau

pre 10 godina

Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.
(AK47, 1. septembar 2013 17:41)

Šteta pa istorija ne igra na terenu.
Sad je Liverpul prvi, ali na kraju sezone će, kao i svake, tradicionalno proslavljati svoj čuveni "history cup" kad budu ispali iz svih takmičenja i iz trke za Ligu šampiona uz skandiranje čuvene himne "next season is ours!".

vince carter

pre 10 godina

bravo liverpul njih bodrim u engleskoj..forza coutinho :)) samo da vam kazem juventus igra duplo jaci tempo nego junajted i liverpul!!!!

TUVEDZA

pre 10 godina

Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul

AK47

pre 10 godina

Pa sta ako njima nije igrao Runi, Lpool" nije igrao suarez pa smo bili izjednaceni. Ali nema veze sada je im Lpool" pokazao ko je najaci i najtrofejniji klub na ostrvu, IDEMO PO LS, A MOZDA I PO TITULU !!! YNWA

mrmot

pre 10 godina

3 pobede i 3 postignuta gola i neki vec smatraju da su sampioni.E smeha do suza.A Celsi pre dve,tri sezone 6 pobeda na startu uz gol razliku oko +20,pa nisu bili sampioni.

zainteresovani

pre 10 godina

Jos Viktor Mozes i da se Suarez vrati u Sakho-a i Liga Sampiona se vraca na Enfild.
Man U lici na prosecan evropski tim, common Reds!

ShoneUTD

pre 10 godina

Mancester veoma bled, totalno lose, a sto se tice liverpula, citam komentare i nije mi jasno, otkud ova euforija,liverpul nista mnogo bolje odigrao...nece ni u LS sledece godine, ne mrzim Liverpul..jednostavno nemaju taj kapacitet, ima boljih timova!!

hhh

pre 10 godina

igrači Man su pored Barse i Reala najprljavija i najbezobraznija ekipa.na svaku sudijsku skaču ,a da ne pričam kakav im je fer plej ne postoji.samo je Evra pozdravio sudiju toliko o njima.svaka čast liverpoolu lose utakmica ,dali su gol iz jednog šuta ,man nije uspeo ni da šutne.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Bravo bre, veliki Liverpul se vraca na puteve stare slave! Hajmo, neka grotlo Enfilda povede do 19. titule. U vreme seika, razmetanja milionima, prelazaka za saku funti vise, izdigni se i budi najbolji kada se najmanje ocekuje! YNWA!

Mjau

pre 10 godina

Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.
(AK47, 1. septembar 2013 17:41)

Šteta pa istorija ne igra na terenu.
Sad je Liverpul prvi, ali na kraju sezone će, kao i svake, tradicionalno proslavljati svoj čuveni "history cup" kad budu ispali iz svih takmičenja i iz trke za Ligu šampiona uz skandiranje čuvene himne "next season is ours!".

LFC Serbia

pre 10 godina

@Ocekivano los start sezone Utd-a kao i svake god. novi trener novi sistem sve to utice videcemo na kraju sezone 1.Man Utd 2.Chelsea 3.Man City ... 8.Looserpul (TUVEDZA, 01. septembar 2013 16:41) A boli poraz, a? Peče, peče.

Heisenberg

pre 10 godina

3/3 Надам се да ће титула доћи на Енфилд после више од 20 година! Али за тако нешто је потребна дуга клупа и што мање повреда и уједања. Нема ништа слађе него кад се победи Манчестер и поред слабе игре! YNWA

TurboNator

pre 10 godina

United dominirao totalno u drugom poluvremenu, a i u prvom je bio barem ravnopravan (u pocetku Liverpool bolji, pa United preuzeo inicijativu) - sa Giggs-om i Welbeck-om i danas ocajnim Cleverley-jem u timu! Gde su Kagawa i Zaha? Anderson bi bio korisniji u sredini od dede Giggs-a (posto Giggs ne igra krilo vise)... I koliko je bolje bilo kad je Valencia usao, cak i kao desni bek je koristio u napadu.

Promasaj Moyes-a takticki (totalno), ali opet je United bolji i pored poraza. Ko hoce da se kladi da ce United biti ispred Liverpool-a na kraju?

damir

pre 10 godina

Ovoliko ushicenje zbog 3 pobede u prva 3 kola, iako je igra losa, samo pokazuje koliko ste iskompleksirani... Liverpul nema ekipu da izdrzi ovakvo takmicenje na visokom nivou do kraja... I sada, realno, ne igraju dobro... Mancester ko Mancester... Njihovi poceci su uvek losi, ali na kraju uvek budu prvi. :-)
Pojacanja su im definitivno potrebna, ali ih ni sa ovim timom ne bih otpisivao...

vince carter

pre 10 godina

bravo liverpul njih bodrim u engleskoj..forza coutinho :)) samo da vam kazem juventus igra duplo jaci tempo nego junajted i liverpul!!!!

VALJEVAC

pre 10 godina

Smor od tekme.Onaj sudija samo kartone deli Manceseru.Liverpul je bio bolji i konkretniji.Ubija eng fudbal,zato lepo pustim Stutgart-Hofenhajm i nagledam se ko covek 6:2. :D

Alex

pre 10 godina

Jos jedna slaba partija Junajteda,i sve mi se cini da Mojes nema kapacitet da bude menadzera Mancestera.MU je pobednicki tim,tim sa sampionskim ambicijama,a Mojes koji nikad na Enfildu nije pobedio Liverpul,i nista nije osvojio,to ne moze da isprati.

Donn

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.

AK47

pre 10 godina

(MK, 1. septembar 2013 16:34)
Vov koji si ti mozak, treba da vam je cast sto ste izgubili od ovakog tima sa ovolikom istoriom, bolje ti tuguj za Celsijem, igrali ste nereseno sa timom koji je nikao kada ga je kupio Abramovic, tim bez istorie.

doktor

pre 10 godina

Kao navijacu Junajteda drago mi je da je ovakav ishod,jer moja tvrdnja da sa Velbekom,Jangom je mozda mogao SAF,ali Mojs ne moze.. Mojs je dobar trener i mora da vodi svoju "politiku",strategiju,a ne da kopira Aleksa jer je to ne moguce.. I molim vas ,pustite legendu Gigsa da odmori-njegovo forsiranje je vec izivljavanje.Neko zeli da on obori sve rekored(koje vec drzi).Man Utd trebaju pojacanja! Liverpul nista posebno,vraca im se za prosle sezone i silne promasaje,ali pitanje je dokle ce tako ici! Cestitke Crvenima!

VanjaLFC

pre 10 godina

Počela je paučina polako da se hvata na golu Liverpool-a. Nikako da ga primi, mada nisu nešto ni efikasni. Ali se zato gine za svaku loptu.
Još će nešto i da bude od nas. Dosta smo posrtali. Vreme je da se polako vratimo tamo gde nam je mesto. Tamo gde su veliki Bill Shankley and Bob Pasley poveli ovaj slavan klub.
YNWA

goran

pre 10 godina

Navikli su da ih Fergusonova asocijacija gura u derbijima,non stop su protiv jakih protivnika dobijali neke nepostojece penale,protivnici dobijali crveni,e sad kada vise toga nema,nema ni rezultata.Nema Mojes taj autoriter kod sudija koji je imao Fergi.
(Donn, 1. septembar 2013 17:55)
свака част за коментар јер је жива истина,то је невероватно када се погледа уназад колико пута је јунајтеду свиран пенал у кључним моментима и то наравно непостојећи сви знају да је Фергусон имао невероватан утицај на судије тако да су много титула освојили на тај начин ,наравно не спорим да је јунајтед увек имао квалитетан тим за титулу,само било је очигледно годинама да су мало више били привилеговани од стране судија у односу на друге тимове у премиершипу ...мојес не може заменити фергија ни у сну !!!

ivan

pre 10 godina

utakmica losa sredine ko i da nema, pod hitno nam treba jedan kreator igre covjek koji ima zadnji pas, koji svojim jednim potezom moze da odluci utakmicu, i gigsa poslat u penziju brate dragi nek ostavi mjesta mladima, hvala mu na svemu i nemoze sve sam van persi treba tu jos dobrih igraca,
manutd polako ali sigurno tone, dovoljno govori da niko ne zeli da dode u manutd!

Vox

pre 10 godina

Ono sto je bilo nagovesteno igrama prosle sezone , sada polako izlazi na videlo. Prosecan Junajted sa kojim je samo SAF u godini penzionisanja mogao da osvoji titulu/svaka cast i Van Persiju/. Ako ovako bezidejno nastave, a ne vidim da ce nesto radikalno da se promeni, Mancester ce strahovati od mnogo slabijih timova nego sto je Liverpul, posebno na gostovanjima. Ako se ne dogodi neko cudo u poslednjim satima prelaznog roka ocekuje ih prosecna sezona.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sto bi Zivac iz "Kengura" rekao :" Pa sta ako je Manceste(r), mora i on jednom da pukne :) Liverpul dobar ove sezone, sto mi je izuzetno drago.. Odlicna tekma :)

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

mojeime

pre 10 godina

Bravo, bravo! Fantasticno odradjena utakmica sto se taktike tice. Sada su bitni bodovi zbog samopouzadnja a kada se vrati Suarez, stigne Mozes, uz jos poudaniju odbranu dolaskom Sakhoa i Illoria, bice ovo sasvim lepa ekipa koja ce davati vise golova i naravno napadati to cetvrto mesto. Gerrard odlican, a cela ekipa borbena i pozrtvovana, stvarno se oseca timski duh i zajednistvo ovih momaka! YNWA!

milan

pre 10 godina

dobra taktika i velika borbenost,henderson kao da ima nitro pogon u sebi,treba nastaviti niz protiv svonsija u gostima...mislim da je svima sada jasno da sa liverpoulom ove sezone nema zezanja,djavoli su bili nervozni,ali to nije dovoljno na enfildu :)))))

Lala Banatski

pre 10 godina

Mi u ovaj klub i ove igrače verujemo! Bili smo uz njega i kad nam nije išlo, bićemo uvek! Navijači Liverpula su najverniji na svetu i nošeni podrškom sa tribina naši igrači uvek pruže svoj maksimum. Danas je u Zrenjaninu bilo više od 200 navijača Liverpula iz Srbije, BiH, CG i Makedonije, družili se, navijali i slavili pobedu. Nadam se da ćemo zajedno slaviti i titulu uskoro!

dupli_kantar

pre 10 godina

Simpatisem L'pool nekih 25 godina i znam sta znaci ovakav start. Medjutim, prica o tituli zaista nije realna. Sa druge strane, koliko je nerealna prica o tituli za "crvene", toliko je i za "djavole".

Utd nema igru, utd nema pleja-organizatora igre, utd (Moyes) nema uticaj SAF-a. Moyesu svaka cast, izuzetno ga cenim kao trenera, a i kao igraca nekada...ali on jednostavno nije SAF. Kad smo kod uticaja, neka se samo fanovi djavola upitaju koliko je UTD imao penala prosle sezone, a koliko je svirano protiv njih. Isto pitanje i za crvene kartone. UTD ce ove sezone biti takmac sa l'pool-om i arsenalom za trece mesto. Vise od toga, smatram da nema sanse. Svidelo se to simpatizerima ili ne, za titulu ce se boriti chelsea i city.

P.S. i dajte, nemojte me zasmejavati sa totenhemom....jer su oni TIM isto koliko kristal palas.

LecleaR

pre 10 godina

Mozda nije najlepsa igra za oko u celoj utakmici ali takticki potpuno uspesna utakmica Crvenih...Takticki sazreli za najvece domete mozda tesko do titule ali za prva 4 mesta sto je cilj potpuno realno.Puno srece u nastavku...Stivi G kapitenski sve pohvale pokazao koliko je veliki igrac.YNWA

Kol

pre 10 godina

Polako bre sa tom titulom tek je 3 kolo, pa u drugom poluvremenu Liverpul nije posteno sutnuo na gol ili ste vi gledali neku drugu utakmicu? Svaka cast za pobedu bio je i red, jer niste pobedili Junajted u prethodne 4 utakmice ali bice to opet borba za 4 poziciju kao i svake godine! Valjda ce Mojes sad dovesti nekog srednjaka jer je ocigledno da tu najvise skripi danas je Van Persi skroz bio odsecen, covek je imao samo jedan sut u gol i to tek u 88 minutu, u svakom slucaju bice ovo jedna od najuzbudljivijih sezona Premijer lige!

nick_cave

pre 10 godina

Vise sam se obradovao kad sam video na tribinama Sakhoa,Ilorija, Mozesa nego kad smo gol dali.Sad je i klupa dugacka i kvalitetna,napredak i ideja se osecaju u liverpoolu,mancaster kao i uvek,ako nema sudije da im da bodove,nista...

lazarcks

pre 10 godina

@mrmot Ko je rekao uopste to? btw Chelsea tad nije pametno igrao, ovo sto liverpool je prava igra, dobro i pametno na rezultat uz cvrstu igru.Vece sanse imaju nego svi trenutno a ti pati.

eto Fergija za Novu godinu

pre 10 godina

E TurboNator, jaka dominacija Junajteda jedan posten sut na gol Liverpula u citavom drugom poluvremenu i to onaj sut Nanija deset minuta pre kraja utakmice, potpuno bled i nezainteresovan Junajted.

random lik

pre 10 godina

Drago mi je zbog Liverpoola i jos draze sto je MU izzgubio jer moraju da shvate da im trebaju pojacanja,ovaj tim bez Fergija nema dovoljno kvaliteta za titulu.Navijacima Liverpoola koji vec slave titulu zelim da porucim da se malo spuste,prosla su 3 kola i liverpool ima max bodova ali sa samo 3 gola i igrom koja nije nista posebno,chelsea je prosle sezone imao 7 1 posle 8 kola i usli u losu seriju pa zavrsili 3,tako da titula najverovatnije nece na Anfild ali liga sampiona mozda.

jero

pre 10 godina

Inace ovo je najbolji start od 1994 a ne u istoriji kluba , cisto da se zna. Ne preterano zanimljiva utakmica, ali Liverpool je na pocetku dao gol a zatim takticki sjajno odradio posao, Rodzers je lepo odradio posao. Trebemo biti malo efikasniji, ali bodovi su daleko bitniji, golovi ce doci polako

Rick Hunter

pre 10 godina

Ma tako je bre!! You will never walk alone.. konačno, jedino što imam utisak da kada se Suarez vrati da će napraviti pometnju. Ne igraju preterano lepo ali rezultat je bitan. Liverpool se vraća na vrh!

misko

pre 10 godina

Ne znam da li je ko gledao utakmicu,ali Liverpul je otkako dao gol,sve vreme se branio,i to fantasticno,i zasluzeno pobedio..a Mancesteru fali kreator igre,a to nije Runi,nego novi Pol Skols,i to je Ozil ili Felaini,a mozda i Mata,posto ga Murinjo nece u Celsiju..

Keti S.

pre 10 godina

Jos jedno sjajno izdanje Liverpula vrlo slicno onom od proslog vikenda sa A.V.-om,ali sada sa znatno vecom tezinom jer je i protivnik bio neuporedivo jaci.Takodje se moze ustvrditi da je 10 godina mladji trener(B.R.)odneo slatku takticku pobedu nad svojim starijim kolegom(D.M.)Naravno treba biti iskren pa priznati da je Wayne Rooney bio nenadoknadiv gubitak za ManU,sto se pogotovo videlo po potpunoj nadmoci Reds-a na sredini terena gde je Cleverley ostajao bezidejan do granice "nevidljivosti".Imao je doduse i ManU svojih trenutaka,ali oni su vise bili proizvod stihije no jasno osmisljenih akcija u napadu.Sta vise i odbrana je na momente delovala potpuno smeteno.Jednostavno ne pamtim da je klub iz Mancestera delovao tako nemocno.Da ne spominjem prenervoznog i od tima "odsecenog"v.Persie-a.Suprotno od ManU,Liverpul je delovao mocno i zrelo,strpljivo je pleo mrezu po sredini terena sa tacnim,ali dovoljno dinamicnim i konkretnim pasovima,ponovo igrajuci onoliko koliko je potrebno za pobedu.Premoc na sredini terena proizvela je i sjajnu i disciplinovanu igru u odbrani,te uz pomalo srecan gol na samom pocetku utakmice,jasno je stavljao do znanja da se istorija obrta u rezultatima sa MaNU ovoga puta nece ponoviti.Pa ipak necu da euforisem jer PL je dugo i zahtevno takmicenje,pa su odredjene oscilacije i padovi u igri i formi neminovni.Nadam se doduse,da ce ove sezone Liverpul biti u najboljoj formi upravo onda kada to bude najpotrebnije.Mislim da je LS sasvim realan domet.Pozz!

obby

pre 10 godina

Ok, nije igrao Runi, pa šta, Liverpul je igrao bez Suareza i nikom ništa. Ako već Runi ne igra, moooooožda je neko od onih genijalnih stručnjaka koje je Mojes doveo u Junajted mogao da bar na trenutak razmisli o tome da se u protokol ubaci Kagava? Mogao je sigurno da odigra bar jedno poluvreme ako već nije 100% fit. Ne gotivim Runija zbog toga što je ponovo pokazao da je brđanin sa ovim sagama o odlasku, ali bez njega mi nemamo motor koji pokreće ekipu, osim Kagave, ali da bi on bio motor, on mora da igra.
Dalje, ja ne znam dokle će više da se forsira Gigs! Čovek nije imao 3 tačna dodavanja u prvom poluvremenu, igrao je statično, očajno, vidi se da NEMA snage ni za poluvreme, a kamo li za nešto više, a ipak kao da niko nema hrabrosti da mu kaže to. Da smo igrali od početka u sastavu u kom smo završili utakmicu, možda bi drugačiji ishod bio na kraju. Ovako ostaje samo da se čestita Liverpulu, jer su zasluženo dobili derbi i da se stavi malo prst na čelo i porazmisli o pojedinim igračima.