Nedelja, 01.09.2013.

12:15

Mihajlović vratio Matića u tim

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za utakmice sa Hrvatskom i Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: JT

Mihajloviæ vratio Matiæa u tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 10 godina

da nisi malo zakasnio da ga pozoves?druze moj njega trazi pola evrope a ti ga ne zoves...daj boze da dobijemo hrvate pa nek izgubimo sve do kraja ali njih moramo dobiti

smiljan smiljanić

pre 10 godina

Kakve veze ima broj stanovnika.Po toj logici u svakoj ekipi bi onda trebalo da bude po 5 kineza
(max, 1. septembar 2013 14:37)
Da se igra stoni tenis, bilo bi! Al' kinezi i fudbal...

Benelux

pre 10 godina

Dok god budemo insisturali na preteranom patriotizmu gledacemo svetska i evropska prevenstva bez Srbije, samo je reprezentacija Albanije gora od nas na balkanu!!!

pipo

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (torcida, 1. septembar 2013 16:45)
drugi put kad budeš glumio Hrvata nauči Hrvatski,mi kažemo komentiramo,sajt nije Hrvtaska riječ niti pišemo kak vas Vuk nauči ,dakle sabotaža nije uspijela,bokić

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci nekog libera.

tereza

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torcida, 1. septembar 2013 16:45)

Ma jel da " komentarišemo " ?

018

pre 10 godina

Vratiti Krasica u repku, on bi bio pravi lider ove generacije...

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Matic, Ninkovic, Kuzmanovic - Krasic, Sulejmani, Djuricic

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

Alex Student

pre 10 godina

Stojkovic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov

Fejsa Matic

Tadic Djuricic L. Markovic

Mitrovic

Ovo je po meni trenutno najjaca moguca prva postava.
Ovakvom ekipom dobijamo Hrvate garantovano.
Gospodine Mihajlovicu, sta se mene tice, sa pobedom protiv Hrvata
mozes za sve da se operes, zasta te svi drugi pljuju.
Jedva cekam utakmicu, jer sam skoro ubedjen da cemo da dobijemo.
Pozdrav navijacima reprezentacije

acapella

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica
(rasni, 1. septembar 2013 14:34)

Nemam nameru da branim Ljajića, ali da li si ikad obratio pažnju na ove koji su šatro pristali da pevaju himnu. Jedva pomeraju usne dok se ista izvodi kao da su imali desetodnevni zatvor. Verujem da dobar deo njih i ne zna reći himne ili bar ne zna kompletan tekst iste.

Darth Vader

pre 10 godina

Ljajić nama ne treba.. Uz jedino to podržavam gospodina mihajlovića..
(HanSolo, 1. septembar 2013 15:15)

A ja podržavam široku akciju opismenjavanja građana Republike Srbije.

seljak

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica (rasni, 01. septembar 2013 14:34)....e pa vidis zbog tog ugovora...sad ces hrvatsku ili belgiju gledati u brazilu ...uopste me ne interesuje dali ce neko pevati ili nece,bitno je da gine na terenu,i da donosi kvalitet ekipi..kvalifikacije,kao sto sam naziv kaze...pokusati kroz igru izboriti mesto na nekom velikom takmicenju..posto mi nismo brazil,nemacka,francuska...tj..drzava koja ima desetine pa i stotine miliona stanovnika...mi sebi nemozemo da priustimo taj luksuz da se odricemo najboljih igraca....a ti i dalje daji podrsku jednom losem treneru...pa cemo i dalje gledati komsije na velikim takmicenjima...

toki-voki

pre 10 godina

Naš sastav,ako ne računamo svađe,prerana opraštanja itd.

Brkić-Vidić-Nastasić-Ivanović-Kolarov-Matić-Kuzmanović-Tadić-Ljajić-Marković-Đorođević

Plus rezerve:Stojković,Biševac,Tomović,Subotić,Stanković (mogao je još igrati a iskustvo je preko potrebno),Fejsa,Đuričić,Z.Tošić,Basta,Ninković,Sulejmani,Mitrović,Đurđić.
Plus selektor neki stranac koji ima jaku dispicplinu prije sevga (npr.Magat,Van Gal što i ne bi toliko bilo nemoguće na jedan period kfalifikacija ako bi tim bio normalan,pošto ima dosta postraijih sličnih trenera koji bi rado preuzeli neku repku)
I neka me neko ubjedi da ova repka ne bi bila u stanju da i najboljim zagorča život.

robi

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno sta ovaj covjek jos radi na klupi?! majstore dobio se odresene ruke i pozvao si igrace za koje si i sam rekao da nisu najbolji ali se uklapaju u tvoj sistem igre...vidjeli smo taj sistem i nzm sta vise nije jasno...s izostavljanje najboljeg igraca kroz kvalifikacije i pozivanje istog u par zadnjih utakmica kada je sve rijeseno samo potvrdjuju trenutni apsurd u kojem se nalazi srpski fudbal!

kentaur

pre 10 godina

Cekaj bre "SELEKTORE"- pa po tvom prvom obrazlozenju Matic nije igrao u startnoj postavi, tj grejao je klupu kada smo jos i imali sanse da se plasiramo na prvenstvo, iz razloga sto, da citiram, "NIJE ODGOVARAO tvojoj viziji i postavci igre"!! Sta se to PROMENILO u tvojoj viziji i zasto ga ponizavas pozivom tek sada na kraju kvalifikacija u potpuno beznacajnom mecu?? Da li si svestan da smo "ZBOG TVOJE VIZIJE" i raznih pulena na sredini terena i izgubili sve utakmice do sada? Da li imas uopste obraza da priznas da si us@#ao motku? Da li ima neko normalan, zdrav u glavi, da mi objasni LOGIKU ovog coveka? Unapred zahvalan.

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Brkic,Stojkovic,Rajkovic
Odbrana:Ivanovic,Rukavina,Vidic,Bisevac,Subotic,Nastasic,Kolarov,D.Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic,Petrovic,Matic,Ignjovski
Centralni vezni:Krsticic,Milivojevic
Ofanzivni vezni:Basta,Sulejmani,Ljajic,Djuricic,Tadic,Markovic
Napad:Mitrovic,Djurdjic,Djordjevic
Plus Tomovic,Lomic,Z.Tosic,Jankovic i obojica Ninkovica.
Ovo su najbolji igraci u ovom trenutku sto Srbija moze da ima.Po mom misljenju vezni red nikad perspektivniji nismo imali.U ovom sastavu reprezentacija moze da igra jos 4,5 godina u kontinuitetu.

STANKO

pre 10 godina

Sami sebe unistavamo. Odakle sada ispao Maksimovic, Krsticic, Radovanovic, Petrovic i svi ti Mihini puleni. On bi celu Seriju A pozvao. Gde su, Ljajic, Tosic, Kuzmanovic, Ignjovski... Ima igraca iz Vojvodine koji su vise zasluzili poziv u odnosu na Petrovica, Krsticica i Radovanovica... Mogli smo sa dosta jacom i boljom selekcijom igraca da igramo ove kalifikacije i mozea i ozbiljnije da kokurisemo Belgiji i Hrvatskoj.

inter milano

pre 10 godina

fali jos samo kuzmanović,čudi me da fejsa i petrović imaju prednost ali ok.... stojković-ivanović,subotić,nastasić,kolarov-matić,djuričić,sulejmani,tadič-l.marković,mitrović

postovani crv

pre 10 godina

Logicna postava 3.5.2, ali kada je Miha u pitanju sve je moguce. Stojkovic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Basta, Kolarov, Matic, Fejsa, Djuricic, Markovic, Mitrovic...kuzmanovic,tadic,tosic.

Mister No

pre 10 godina

Svaka cast Maticu odlican je igrac ali koja ce to biti nebuloza staviti ga da igra na ovoj utakmici od pocetka kad covek nije nijednom igrao ove godine sa ovom reprezentacijom. Mihajlovicu opet eksperimentises i menjas. Bojim se i da cemo sa Hrvatima da prsnemo jer ti pojma nemas

Mikeli

pre 10 godina

Kakav bre Tosic? Cime je on zasluzio toliki kredit? Basta je za njega izmislio fudbal i mnogo vise pokazao.To upucujem ovima koji Tosica stalno stavljaju u prvi tim. Jedan od najgorih na terenu vec godinu dana.
A kada vidim imena Fejsa,Maksimovic,Radovanovic,Krsticic, sledi mi se krv u zilama. Samo fali jos Scepovic da slika bude kompletna.

zgslavac

pre 10 godina

@ emir
Zaboravljas da Srba ima najvise. Ali bitna je kvaliteta a ne kvantiteta. Srpski tim mora se suprotstaviti veznom redu u kojem igraju kapetan Seville i prvotimci Intera i Reala te napadu u kojem prva spica Bayerna i napadac Sahtara. To se surova realnost.

PatoPrincIbra

pre 10 godina

(GK)Stojkovic-(RB)Ivanovic,(CB)Subotic,(CB)Nastasic,(LB)Kolarov-(CDM)Matic,(CAM)Djuricic,(RM)Tadic,(LM)Markovic-(CF)Djordjevic,(CF)Sulejmani(Zato sto je brz i iz kontri bi pretio) .Da bi se ostvarila pobeda Srbiji treba neki dobar trener kao npr:Stanojevic(mlad trener koji ima autoritet) ili Okuka... tesko da ista moze sa Mihajlovicem,ali cu uvek navijati za Srbiju.Nadam se da ce novi ljudi koji dodju u Fss dovesti sve u red,ali cisto sumnjam jer su oni svi isti(Tole,Covic,Djuric) svi oni rade za svoj interes

rasni

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica

Mad4Red

pre 10 godina

Uz normalnog predsednika FSS npr. Savu Milosevica i selektora npr. Stanojevic, Djukic, Antic i pravu ekipu i hemiju u njoj da pariramo svima realnoo imamo reprezentativce po kvalitetu medju prvih 10...

Razocarani Srbin

pre 10 godina

Ne ulazim u Mihinu strucnost,jer mislim da gotovo niko od nas nije kompetetan za to. Mozda je poranio par godina na klupu reprezentacije,ali ono za sta mu skidam kapu,a i vecina vas,samo ako pogleda unazad zadnjih 15 god,je disciplina. Stvarno ga podrzavam. Isto kao i Dudu u kosarci, lepo otkacio one koji ga uslovljavaju i zvao momke koji hoce da se bore, da budu srcem uz reprezentaciju. Nisam video po novinama,da se provlace slike nasih reprezentativaca po slavovima,kada dodju na okupljanje. Nema nediscipline,nema divljanja. Nema onog sto je krasilo Mihinu generaciju... Napokon da ih neko zaulari...jako je tesko mladom coveku, koji je vanredno zavrsio skolu,da se obuzda kad padnu mu pare padnu na racun...e treba neko da ih ne moli. Zato ga podrzavam i za Matica (koji uslovljava da igra,sto to nije radio u Celziju) i za Ljajica...

E-one

pre 10 godina

Samo mi tebi ledja da vidimo,sto pre...Ovajdio si se za platu kakvu ni Antic nije imao,demolirao si selekciju,zavadio sa najboljim fudbalerima i povrh svega nista nisi postigao...

Murinjo

pre 10 godina

Mihajlovic je danas izjavio da je pozvao Maksimovića sa obzirom na činjenicu da je u trenažnom procesu iako nije igrao jos za Torino, a nije zvao Rajkovica sa obzirom da nije igrao u Hamburgu???????? E moja reprezentacijo nema tebi spasa!!!! Pa bolja je varijanta i Trajkovic i Rajkovic i Spajić(igra konstantno za Tuluz)... Mihajlović, Karadžić, Ramadani NAPOLJE iz srpskog fudbala!!!

1309

pre 10 godina

Стојковић,
Ивановић,Суботић,Настасић,Коларов,
Миливојевић,Матић,Љајић,Марковић,
Ђуричић,Митровић.

Konan-BG

pre 10 godina

Stojkovic-Ivanovic,Vidic,Subotic(Nastasic),Kolarov-Matic,Ljajic,L.Markovic,Tadic(Tosic)-Djuricic,Mitrovic
Ovo je sastav koji je uz dobrog selektora mogao da jurisa na svetski vrh!

Stylo

pre 10 godina

Samo nemojte molim vas stavljati Krsticica i Radovanovica, Scepovica, Maksimovica & co u isti kos. Ukoliko ne pratite toliko fudbal i italijansku ligu ili ukoliko niste pratili mladu reprezentaciju prethodnih godina bolje nemojte napamet komentarisati, posto Krsticic vazi za veoma talentovanog i veoma cenjenog igraca. Za reprezentaciju jos nije dobio pravu sansu, ali mislim da ce se u buducnosti ljudi uveriti u to, za mlade je bio motor ekipe, isto kao i u Sampdoriji. Podseca malo na Kacara posto puno trci i moze da igra gotovo sve pozicije.

Nataeos

pre 10 godina

Pozvao 7 spiceva i 7 veznih???
(Bradonja, 01. septembar 2013 12:42)
Normalno, sad ce da isprobava holandsku taktiku, svi napred... Posto jos nije sve isprobao mora i to malo :)

tuta bugagarin

pre 10 godina

To sto je on stavio matica na spisak to je jedno ali koliko se ja secam matic je rekao da se nece odazivati reprezentaciji dok god je mihajlovic trener!

Beretka

pre 10 godina

Ako Mihajlovic izvede sledeci sastav onda bismo bili mozda i favoriti za pobedu: Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Subotic, Matic, Fejsa (Milivojevic), Djuricic, Markovic, Tadic (moze i Sulejmani ili Basta) i u spic Mitrovic

smehoteka

pre 10 godina

Auh, 25 igrača na spisku, pa ovoliko se ni u Brazil ne bi povelo da smo se kvalifikovali...
Čudo da nema Šćepovića, u dobroj je formi :P

Billy Su

pre 10 godina

Kada sam procitao sredinu terena,odmah mi je bilo jasno da mi gola necemo dati,ma ko da nam je u napadu,koji je jos i Boz' pomozi za razliku od sredine.

otkrio toplu vodu

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam...
(emirTZ, 1. septembar 2013 12:50)
Pa valjda je to i logično jer Srbija ima otprilike stanovništva kao i ove tri države zajedno!

aleks

pre 10 godina

Kao da je to sada bitno, covek nije odigrao ni jednu utakmicu u kvalifikacijama, ekipa se nije uigrala, na svakoj utakmici imamo razlicit sastav, ne zna se ko pije a ko placa.. Nije tim samo sastaviti 11 igraca, i da je moguce tako bez uigravanja da se igra, onda bi Argentina sa Mesijem bila najbolji tim na svetu, sto nije slucaj.

Sale Niš

pre 10 godina

Stojković-Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov-Matić, Petrović (Basta, Fejsa) - Lazar, Djuričić, Tadić - Mitrović.
Rezerve : Aleksić, Biševac, Basta, Fejsa, Tošić, Sulejmani, F. Djordjević.

snicla

pre 10 godina

Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić

za njih jedino cujem kada dobiju kartone ili ih neko odstrani iz ekipe.

Igor

pre 10 godina

Pored Matica ne vidim jos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog za Mixinu formaciju 4-2-3-1. Mozda ne bi bilo lose probati sa Bastom na toj poziciji. Basta drugacije ispada iz tima ili ce zauzeti mesto Ivanovicu ili Tadicu. Igrao je na pocetku karijere na toj poziciji pa sumnjam da bi odigrao losije od Mixinih Ibrahimovica, Cavia, Inijesta i Pirla...

doktor

pre 10 godina

Mihajlovic je kukavica! Fale Kuzmanovic,Ljajic i Jankovic,i tu je reprezentaciju mogao da uigrava 10 utakmica. Sad u strahu od poraza na Marakani je u stanju da poziva sve one koje nacija zeli,da podeli s nama odgovornost. Naravno,bez Ljajica,jer je Sinisa "Srbin na kvadrat"

kuma lija

pre 10 godina

Ova ekipa može biti na okupu još 8,9 godina. s pravim izbornikom i podrškom nas s tribina i medija među prvih 5 na svijetu

Tottenham

pre 10 godina

hvala Bogu nema Scepovica,umesto Maksimovica bolje da je zvao Vilotica ili Rajkovica ili Trajkovica,Radovanovic mu ne treba pored Milivojevica,Matica i Fejse,inace fali Jankovic koji igra sjajno u Veroni,a i ocekujem da ce se Ninkovic vratiti u reprezentaciju,igra odlicno u Zvezdi,takodje je i Petrovic suvisan,ne igra ni u Gencerbirligiju,Dusko Tosic je pre zasluzio poziv od njega

katastrofa

pre 10 godina

Opet ista prica. Nije smeo da zove Djuricica, Mitrovica i Lazara Markovica, kompletan napad mlade reprezentacije. Oni su potrebni mladoj reprezentaciji, a ove utakmice A-selekcije ionako nemaju rezultatski znacaj. Uostalom ako mu fali napadaci mogao je da pozove npr. Djurdjica. Ovako opet mlada reprezentacija nece otici na EP, a seniorska ionako nece nista uraditi, kao sto nikad i nije.

Antisa

pre 10 godina

Srbija je sa velikom vjerom i nadom gledala na SP u Brazilu.
Biti sudionik tog po svemu iznimnog natjecanja bio je san svakog srpskog igraca i navijaca.

Taj san je trajao..dok im zdrijeb u kvalifikacijsku grupu nije dodijelio Hrvate..
Taj san je tog dana propao.

emirTZ

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam. Nekad često sebi kažem da bi Bosna i Hercegovina sa takvim rasporedom igrača bila ako ništa onda prava mala velesila. Prosto je nevjerovatno da je reprezentacija Srbije tamo gdje jeste

srndac

pre 10 godina

ne znam sta je do sada cekao pa da pozove Matica, kako god ja cu odigrat X pa sta bude, realno su i jedna i druga reprezentacija do guse u problemima, ponajvise zahvaljujuci "strucnjacima" na klupi

Xin Zhao

pre 10 godina

Zasto Maticu!? Sta ti to treba ocigledno je sa Mihajlovic misli da ima boljih igraca. Sada te zove kada je sve gotovo pokusavajuci da tako spase kozu. Ja se iskreno nadam ubedljivom porazu od Hrvata kako bi ova sprdnja od selektora koja posle godinu i vise dana vodjenja reprezentacije ne moze da navede 3 igraca prve postave nego svaku tekmu menja po petoricu... Tole i Miha da imaju trunku savesti vec bi im odavno videli ledja!

N.N.

pre 10 godina

Stojkovic-Nastasic,Subotic,Ivanovic,Kolarov-Matic(ako prihvati poziv),Basta,Tadic,Djuricic-Markovic, Mitrovic.
Samo sa ovakvom ofanzivnom postavom mozemo da ocekujemo nesto, ako se branimo kod nas onda je to prava sramota...

emirTZ

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam. Nekad često sebi kažem da bi Bosna i Hercegovina sa takvim rasporedom igrača bila ako ništa onda prava mala velesila. Prosto je nevjerovatno da je reprezentacija Srbije tamo gdje jeste

Xin Zhao

pre 10 godina

Zasto Maticu!? Sta ti to treba ocigledno je sa Mihajlovic misli da ima boljih igraca. Sada te zove kada je sve gotovo pokusavajuci da tako spase kozu. Ja se iskreno nadam ubedljivom porazu od Hrvata kako bi ova sprdnja od selektora koja posle godinu i vise dana vodjenja reprezentacije ne moze da navede 3 igraca prve postave nego svaku tekmu menja po petoricu... Tole i Miha da imaju trunku savesti vec bi im odavno videli ledja!

rasni

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica

srndac

pre 10 godina

ne znam sta je do sada cekao pa da pozove Matica, kako god ja cu odigrat X pa sta bude, realno su i jedna i druga reprezentacija do guse u problemima, ponajvise zahvaljujuci "strucnjacima" na klupi

Murinjo

pre 10 godina

Mihajlovic je danas izjavio da je pozvao Maksimovića sa obzirom na činjenicu da je u trenažnom procesu iako nije igrao jos za Torino, a nije zvao Rajkovica sa obzirom da nije igrao u Hamburgu???????? E moja reprezentacijo nema tebi spasa!!!! Pa bolja je varijanta i Trajkovic i Rajkovic i Spajić(igra konstantno za Tuluz)... Mihajlović, Karadžić, Ramadani NAPOLJE iz srpskog fudbala!!!

robi

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno sta ovaj covjek jos radi na klupi?! majstore dobio se odresene ruke i pozvao si igrace za koje si i sam rekao da nisu najbolji ali se uklapaju u tvoj sistem igre...vidjeli smo taj sistem i nzm sta vise nije jasno...s izostavljanje najboljeg igraca kroz kvalifikacije i pozivanje istog u par zadnjih utakmica kada je sve rijeseno samo potvrdjuju trenutni apsurd u kojem se nalazi srpski fudbal!

N.N.

pre 10 godina

Stojkovic-Nastasic,Subotic,Ivanovic,Kolarov-Matic(ako prihvati poziv),Basta,Tadic,Djuricic-Markovic, Mitrovic.
Samo sa ovakvom ofanzivnom postavom mozemo da ocekujemo nesto, ako se branimo kod nas onda je to prava sramota...

E-one

pre 10 godina

Samo mi tebi ledja da vidimo,sto pre...Ovajdio si se za platu kakvu ni Antic nije imao,demolirao si selekciju,zavadio sa najboljim fudbalerima i povrh svega nista nisi postigao...

doktor

pre 10 godina

Mihajlovic je kukavica! Fale Kuzmanovic,Ljajic i Jankovic,i tu je reprezentaciju mogao da uigrava 10 utakmica. Sad u strahu od poraza na Marakani je u stanju da poziva sve one koje nacija zeli,da podeli s nama odgovornost. Naravno,bez Ljajica,jer je Sinisa "Srbin na kvadrat"

Darth Vader

pre 10 godina

Ljajić nama ne treba.. Uz jedino to podržavam gospodina mihajlovića..
(HanSolo, 1. septembar 2013 15:15)

A ja podržavam široku akciju opismenjavanja građana Republike Srbije.

otkrio toplu vodu

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam...
(emirTZ, 1. septembar 2013 12:50)
Pa valjda je to i logično jer Srbija ima otprilike stanovništva kao i ove tri države zajedno!

Mad4Red

pre 10 godina

Uz normalnog predsednika FSS npr. Savu Milosevica i selektora npr. Stanojevic, Djukic, Antic i pravu ekipu i hemiju u njoj da pariramo svima realnoo imamo reprezentativce po kvalitetu medju prvih 10...

Stylo

pre 10 godina

Samo nemojte molim vas stavljati Krsticica i Radovanovica, Scepovica, Maksimovica & co u isti kos. Ukoliko ne pratite toliko fudbal i italijansku ligu ili ukoliko niste pratili mladu reprezentaciju prethodnih godina bolje nemojte napamet komentarisati, posto Krsticic vazi za veoma talentovanog i veoma cenjenog igraca. Za reprezentaciju jos nije dobio pravu sansu, ali mislim da ce se u buducnosti ljudi uveriti u to, za mlade je bio motor ekipe, isto kao i u Sampdoriji. Podseca malo na Kacara posto puno trci i moze da igra gotovo sve pozicije.

inter milano

pre 10 godina

fali jos samo kuzmanović,čudi me da fejsa i petrović imaju prednost ali ok.... stojković-ivanović,subotić,nastasić,kolarov-matić,djuričić,sulejmani,tadič-l.marković,mitrović

zgslavac

pre 10 godina

@ emir
Zaboravljas da Srba ima najvise. Ali bitna je kvaliteta a ne kvantiteta. Srpski tim mora se suprotstaviti veznom redu u kojem igraju kapetan Seville i prvotimci Intera i Reala te napadu u kojem prva spica Bayerna i napadac Sahtara. To se surova realnost.

Nataeos

pre 10 godina

Pozvao 7 spiceva i 7 veznih???
(Bradonja, 01. septembar 2013 12:42)
Normalno, sad ce da isprobava holandsku taktiku, svi napred... Posto jos nije sve isprobao mora i to malo :)

Konan-BG

pre 10 godina

Stojkovic-Ivanovic,Vidic,Subotic(Nastasic),Kolarov-Matic,Ljajic,L.Markovic,Tadic(Tosic)-Djuricic,Mitrovic
Ovo je sastav koji je uz dobrog selektora mogao da jurisa na svetski vrh!

Mister No

pre 10 godina

Svaka cast Maticu odlican je igrac ali koja ce to biti nebuloza staviti ga da igra na ovoj utakmici od pocetka kad covek nije nijednom igrao ove godine sa ovom reprezentacijom. Mihajlovicu opet eksperimentises i menjas. Bojim se i da cemo sa Hrvatima da prsnemo jer ti pojma nemas

tuta bugagarin

pre 10 godina

To sto je on stavio matica na spisak to je jedno ali koliko se ja secam matic je rekao da se nece odazivati reprezentaciji dok god je mihajlovic trener!

Mikeli

pre 10 godina

Kakav bre Tosic? Cime je on zasluzio toliki kredit? Basta je za njega izmislio fudbal i mnogo vise pokazao.To upucujem ovima koji Tosica stalno stavljaju u prvi tim. Jedan od najgorih na terenu vec godinu dana.
A kada vidim imena Fejsa,Maksimovic,Radovanovic,Krsticic, sledi mi se krv u zilama. Samo fali jos Scepovic da slika bude kompletna.

kentaur

pre 10 godina

Cekaj bre "SELEKTORE"- pa po tvom prvom obrazlozenju Matic nije igrao u startnoj postavi, tj grejao je klupu kada smo jos i imali sanse da se plasiramo na prvenstvo, iz razloga sto, da citiram, "NIJE ODGOVARAO tvojoj viziji i postavci igre"!! Sta se to PROMENILO u tvojoj viziji i zasto ga ponizavas pozivom tek sada na kraju kvalifikacija u potpuno beznacajnom mecu?? Da li si svestan da smo "ZBOG TVOJE VIZIJE" i raznih pulena na sredini terena i izgubili sve utakmice do sada? Da li imas uopste obraza da priznas da si us@#ao motku? Da li ima neko normalan, zdrav u glavi, da mi objasni LOGIKU ovog coveka? Unapred zahvalan.

Igor

pre 10 godina

Pored Matica ne vidim jos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog za Mixinu formaciju 4-2-3-1. Mozda ne bi bilo lose probati sa Bastom na toj poziciji. Basta drugacije ispada iz tima ili ce zauzeti mesto Ivanovicu ili Tadicu. Igrao je na pocetku karijere na toj poziciji pa sumnjam da bi odigrao losije od Mixinih Ibrahimovica, Cavia, Inijesta i Pirla...

smehoteka

pre 10 godina

Auh, 25 igrača na spisku, pa ovoliko se ni u Brazil ne bi povelo da smo se kvalifikovali...
Čudo da nema Šćepovića, u dobroj je formi :P

Razocarani Srbin

pre 10 godina

Ne ulazim u Mihinu strucnost,jer mislim da gotovo niko od nas nije kompetetan za to. Mozda je poranio par godina na klupu reprezentacije,ali ono za sta mu skidam kapu,a i vecina vas,samo ako pogleda unazad zadnjih 15 god,je disciplina. Stvarno ga podrzavam. Isto kao i Dudu u kosarci, lepo otkacio one koji ga uslovljavaju i zvao momke koji hoce da se bore, da budu srcem uz reprezentaciju. Nisam video po novinama,da se provlace slike nasih reprezentativaca po slavovima,kada dodju na okupljanje. Nema nediscipline,nema divljanja. Nema onog sto je krasilo Mihinu generaciju... Napokon da ih neko zaulari...jako je tesko mladom coveku, koji je vanredno zavrsio skolu,da se obuzda kad padnu mu pare padnu na racun...e treba neko da ih ne moli. Zato ga podrzavam i za Matica (koji uslovljava da igra,sto to nije radio u Celziju) i za Ljajica...

snicla

pre 10 godina

Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić

za njih jedino cujem kada dobiju kartone ili ih neko odstrani iz ekipe.

aleks

pre 10 godina

Kao da je to sada bitno, covek nije odigrao ni jednu utakmicu u kvalifikacijama, ekipa se nije uigrala, na svakoj utakmici imamo razlicit sastav, ne zna se ko pije a ko placa.. Nije tim samo sastaviti 11 igraca, i da je moguce tako bez uigravanja da se igra, onda bi Argentina sa Mesijem bila najbolji tim na svetu, sto nije slucaj.

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Brkic,Stojkovic,Rajkovic
Odbrana:Ivanovic,Rukavina,Vidic,Bisevac,Subotic,Nastasic,Kolarov,D.Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic,Petrovic,Matic,Ignjovski
Centralni vezni:Krsticic,Milivojevic
Ofanzivni vezni:Basta,Sulejmani,Ljajic,Djuricic,Tadic,Markovic
Napad:Mitrovic,Djurdjic,Djordjevic
Plus Tomovic,Lomic,Z.Tosic,Jankovic i obojica Ninkovica.
Ovo su najbolji igraci u ovom trenutku sto Srbija moze da ima.Po mom misljenju vezni red nikad perspektivniji nismo imali.U ovom sastavu reprezentacija moze da igra jos 4,5 godina u kontinuitetu.

Antisa

pre 10 godina

Srbija je sa velikom vjerom i nadom gledala na SP u Brazilu.
Biti sudionik tog po svemu iznimnog natjecanja bio je san svakog srpskog igraca i navijaca.

Taj san je trajao..dok im zdrijeb u kvalifikacijsku grupu nije dodijelio Hrvate..
Taj san je tog dana propao.

1309

pre 10 godina

Стојковић,
Ивановић,Суботић,Настасић,Коларов,
Миливојевић,Матић,Љајић,Марковић,
Ђуричић,Митровић.

PatoPrincIbra

pre 10 godina

(GK)Stojkovic-(RB)Ivanovic,(CB)Subotic,(CB)Nastasic,(LB)Kolarov-(CDM)Matic,(CAM)Djuricic,(RM)Tadic,(LM)Markovic-(CF)Djordjevic,(CF)Sulejmani(Zato sto je brz i iz kontri bi pretio) .Da bi se ostvarila pobeda Srbiji treba neki dobar trener kao npr:Stanojevic(mlad trener koji ima autoritet) ili Okuka... tesko da ista moze sa Mihajlovicem,ali cu uvek navijati za Srbiju.Nadam se da ce novi ljudi koji dodju u Fss dovesti sve u red,ali cisto sumnjam jer su oni svi isti(Tole,Covic,Djuric) svi oni rade za svoj interes

Alex Student

pre 10 godina

Stojkovic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov

Fejsa Matic

Tadic Djuricic L. Markovic

Mitrovic

Ovo je po meni trenutno najjaca moguca prva postava.
Ovakvom ekipom dobijamo Hrvate garantovano.
Gospodine Mihajlovicu, sta se mene tice, sa pobedom protiv Hrvata
mozes za sve da se operes, zasta te svi drugi pljuju.
Jedva cekam utakmicu, jer sam skoro ubedjen da cemo da dobijemo.
Pozdrav navijacima reprezentacije

STANKO

pre 10 godina

Sami sebe unistavamo. Odakle sada ispao Maksimovic, Krsticic, Radovanovic, Petrovic i svi ti Mihini puleni. On bi celu Seriju A pozvao. Gde su, Ljajic, Tosic, Kuzmanovic, Ignjovski... Ima igraca iz Vojvodine koji su vise zasluzili poziv u odnosu na Petrovica, Krsticica i Radovanovica... Mogli smo sa dosta jacom i boljom selekcijom igraca da igramo ove kalifikacije i mozea i ozbiljnije da kokurisemo Belgiji i Hrvatskoj.

acapella

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica
(rasni, 1. septembar 2013 14:34)

Nemam nameru da branim Ljajića, ali da li si ikad obratio pažnju na ove koji su šatro pristali da pevaju himnu. Jedva pomeraju usne dok se ista izvodi kao da su imali desetodnevni zatvor. Verujem da dobar deo njih i ne zna reći himne ili bar ne zna kompletan tekst iste.

kuma lija

pre 10 godina

Ova ekipa može biti na okupu još 8,9 godina. s pravim izbornikom i podrškom nas s tribina i medija među prvih 5 na svijetu

Tottenham

pre 10 godina

hvala Bogu nema Scepovica,umesto Maksimovica bolje da je zvao Vilotica ili Rajkovica ili Trajkovica,Radovanovic mu ne treba pored Milivojevica,Matica i Fejse,inace fali Jankovic koji igra sjajno u Veroni,a i ocekujem da ce se Ninkovic vratiti u reprezentaciju,igra odlicno u Zvezdi,takodje je i Petrovic suvisan,ne igra ni u Gencerbirligiju,Dusko Tosic je pre zasluzio poziv od njega

toki-voki

pre 10 godina

Naš sastav,ako ne računamo svađe,prerana opraštanja itd.

Brkić-Vidić-Nastasić-Ivanović-Kolarov-Matić-Kuzmanović-Tadić-Ljajić-Marković-Đorođević

Plus rezerve:Stojković,Biševac,Tomović,Subotić,Stanković (mogao je još igrati a iskustvo je preko potrebno),Fejsa,Đuričić,Z.Tošić,Basta,Ninković,Sulejmani,Mitrović,Đurđić.
Plus selektor neki stranac koji ima jaku dispicplinu prije sevga (npr.Magat,Van Gal što i ne bi toliko bilo nemoguće na jedan period kfalifikacija ako bi tim bio normalan,pošto ima dosta postraijih sličnih trenera koji bi rado preuzeli neku repku)
I neka me neko ubjedi da ova repka ne bi bila u stanju da i najboljim zagorča život.

katastrofa

pre 10 godina

Opet ista prica. Nije smeo da zove Djuricica, Mitrovica i Lazara Markovica, kompletan napad mlade reprezentacije. Oni su potrebni mladoj reprezentaciji, a ove utakmice A-selekcije ionako nemaju rezultatski znacaj. Uostalom ako mu fali napadaci mogao je da pozove npr. Djurdjica. Ovako opet mlada reprezentacija nece otici na EP, a seniorska ionako nece nista uraditi, kao sto nikad i nije.

Beretka

pre 10 godina

Ako Mihajlovic izvede sledeci sastav onda bismo bili mozda i favoriti za pobedu: Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Subotic, Matic, Fejsa (Milivojevic), Djuricic, Markovic, Tadic (moze i Sulejmani ili Basta) i u spic Mitrovic

postovani crv

pre 10 godina

Logicna postava 3.5.2, ali kada je Miha u pitanju sve je moguce. Stojkovic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Basta, Kolarov, Matic, Fejsa, Djuricic, Markovic, Mitrovic...kuzmanovic,tadic,tosic.

Benelux

pre 10 godina

Dok god budemo insisturali na preteranom patriotizmu gledacemo svetska i evropska prevenstva bez Srbije, samo je reprezentacija Albanije gora od nas na balkanu!!!

seljak

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica (rasni, 01. septembar 2013 14:34)....e pa vidis zbog tog ugovora...sad ces hrvatsku ili belgiju gledati u brazilu ...uopste me ne interesuje dali ce neko pevati ili nece,bitno je da gine na terenu,i da donosi kvalitet ekipi..kvalifikacije,kao sto sam naziv kaze...pokusati kroz igru izboriti mesto na nekom velikom takmicenju..posto mi nismo brazil,nemacka,francuska...tj..drzava koja ima desetine pa i stotine miliona stanovnika...mi sebi nemozemo da priustimo taj luksuz da se odricemo najboljih igraca....a ti i dalje daji podrsku jednom losem treneru...pa cemo i dalje gledati komsije na velikim takmicenjima...

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

Billy Su

pre 10 godina

Kada sam procitao sredinu terena,odmah mi je bilo jasno da mi gola necemo dati,ma ko da nam je u napadu,koji je jos i Boz' pomozi za razliku od sredine.

Sale Niš

pre 10 godina

Stojković-Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov-Matić, Petrović (Basta, Fejsa) - Lazar, Djuričić, Tadić - Mitrović.
Rezerve : Aleksić, Biševac, Basta, Fejsa, Tošić, Sulejmani, F. Djordjević.

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

pipo

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (torcida, 1. septembar 2013 16:45)
drugi put kad budeš glumio Hrvata nauči Hrvatski,mi kažemo komentiramo,sajt nije Hrvtaska riječ niti pišemo kak vas Vuk nauči ,dakle sabotaža nije uspijela,bokić

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci nekog libera.

tereza

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torcida, 1. septembar 2013 16:45)

Ma jel da " komentarišemo " ?

nikola

pre 10 godina

da nisi malo zakasnio da ga pozoves?druze moj njega trazi pola evrope a ti ga ne zoves...daj boze da dobijemo hrvate pa nek izgubimo sve do kraja ali njih moramo dobiti

018

pre 10 godina

Vratiti Krasica u repku, on bi bio pravi lider ove generacije...

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Matic, Ninkovic, Kuzmanovic - Krasic, Sulejmani, Djuricic

smiljan smiljanić

pre 10 godina

Kakve veze ima broj stanovnika.Po toj logici u svakoj ekipi bi onda trebalo da bude po 5 kineza
(max, 1. septembar 2013 14:37)
Da se igra stoni tenis, bilo bi! Al' kinezi i fudbal...

Antisa

pre 10 godina

Srbija je sa velikom vjerom i nadom gledala na SP u Brazilu.
Biti sudionik tog po svemu iznimnog natjecanja bio je san svakog srpskog igraca i navijaca.

Taj san je trajao..dok im zdrijeb u kvalifikacijsku grupu nije dodijelio Hrvate..
Taj san je tog dana propao.

rasni

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica

Alex Student

pre 10 godina

Stojkovic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov

Fejsa Matic

Tadic Djuricic L. Markovic

Mitrovic

Ovo je po meni trenutno najjaca moguca prva postava.
Ovakvom ekipom dobijamo Hrvate garantovano.
Gospodine Mihajlovicu, sta se mene tice, sa pobedom protiv Hrvata
mozes za sve da se operes, zasta te svi drugi pljuju.
Jedva cekam utakmicu, jer sam skoro ubedjen da cemo da dobijemo.
Pozdrav navijacima reprezentacije

Xin Zhao

pre 10 godina

Zasto Maticu!? Sta ti to treba ocigledno je sa Mihajlovic misli da ima boljih igraca. Sada te zove kada je sve gotovo pokusavajuci da tako spase kozu. Ja se iskreno nadam ubedljivom porazu od Hrvata kako bi ova sprdnja od selektora koja posle godinu i vise dana vodjenja reprezentacije ne moze da navede 3 igraca prve postave nego svaku tekmu menja po petoricu... Tole i Miha da imaju trunku savesti vec bi im odavno videli ledja!

zgslavac

pre 10 godina

@ emir
Zaboravljas da Srba ima najvise. Ali bitna je kvaliteta a ne kvantiteta. Srpski tim mora se suprotstaviti veznom redu u kojem igraju kapetan Seville i prvotimci Intera i Reala te napadu u kojem prva spica Bayerna i napadac Sahtara. To se surova realnost.

Razocarani Srbin

pre 10 godina

Ne ulazim u Mihinu strucnost,jer mislim da gotovo niko od nas nije kompetetan za to. Mozda je poranio par godina na klupu reprezentacije,ali ono za sta mu skidam kapu,a i vecina vas,samo ako pogleda unazad zadnjih 15 god,je disciplina. Stvarno ga podrzavam. Isto kao i Dudu u kosarci, lepo otkacio one koji ga uslovljavaju i zvao momke koji hoce da se bore, da budu srcem uz reprezentaciju. Nisam video po novinama,da se provlace slike nasih reprezentativaca po slavovima,kada dodju na okupljanje. Nema nediscipline,nema divljanja. Nema onog sto je krasilo Mihinu generaciju... Napokon da ih neko zaulari...jako je tesko mladom coveku, koji je vanredno zavrsio skolu,da se obuzda kad padnu mu pare padnu na racun...e treba neko da ih ne moli. Zato ga podrzavam i za Matica (koji uslovljava da igra,sto to nije radio u Celziju) i za Ljajica...

katastrofa

pre 10 godina

Opet ista prica. Nije smeo da zove Djuricica, Mitrovica i Lazara Markovica, kompletan napad mlade reprezentacije. Oni su potrebni mladoj reprezentaciji, a ove utakmice A-selekcije ionako nemaju rezultatski znacaj. Uostalom ako mu fali napadaci mogao je da pozove npr. Djurdjica. Ovako opet mlada reprezentacija nece otici na EP, a seniorska ionako nece nista uraditi, kao sto nikad i nije.

toki-voki

pre 10 godina

Naš sastav,ako ne računamo svađe,prerana opraštanja itd.

Brkić-Vidić-Nastasić-Ivanović-Kolarov-Matić-Kuzmanović-Tadić-Ljajić-Marković-Đorođević

Plus rezerve:Stojković,Biševac,Tomović,Subotić,Stanković (mogao je još igrati a iskustvo je preko potrebno),Fejsa,Đuričić,Z.Tošić,Basta,Ninković,Sulejmani,Mitrović,Đurđić.
Plus selektor neki stranac koji ima jaku dispicplinu prije sevga (npr.Magat,Van Gal što i ne bi toliko bilo nemoguće na jedan period kfalifikacija ako bi tim bio normalan,pošto ima dosta postraijih sličnih trenera koji bi rado preuzeli neku repku)
I neka me neko ubjedi da ova repka ne bi bila u stanju da i najboljim zagorča život.

Konan-BG

pre 10 godina

Stojkovic-Ivanovic,Vidic,Subotic(Nastasic),Kolarov-Matic,Ljajic,L.Markovic,Tadic(Tosic)-Djuricic,Mitrovic
Ovo je sastav koji je uz dobrog selektora mogao da jurisa na svetski vrh!

postovani crv

pre 10 godina

Logicna postava 3.5.2, ali kada je Miha u pitanju sve je moguce. Stojkovic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Basta, Kolarov, Matic, Fejsa, Djuricic, Markovic, Mitrovic...kuzmanovic,tadic,tosic.

Mad4Red

pre 10 godina

Uz normalnog predsednika FSS npr. Savu Milosevica i selektora npr. Stanojevic, Djukic, Antic i pravu ekipu i hemiju u njoj da pariramo svima realnoo imamo reprezentativce po kvalitetu medju prvih 10...

018

pre 10 godina

Vratiti Krasica u repku, on bi bio pravi lider ove generacije...

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Matic, Ninkovic, Kuzmanovic - Krasic, Sulejmani, Djuricic

emirTZ

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam. Nekad često sebi kažem da bi Bosna i Hercegovina sa takvim rasporedom igrača bila ako ništa onda prava mala velesila. Prosto je nevjerovatno da je reprezentacija Srbije tamo gdje jeste

otkrio toplu vodu

pre 10 godina

Koju god evropsku ligu od njih 7-8 najjačih da gledam u svakoj od njih Srbija ima najviše igrača. Više i od BIH i od Hr. CG i da više ne nabrajam...
(emirTZ, 1. septembar 2013 12:50)
Pa valjda je to i logično jer Srbija ima otprilike stanovništva kao i ove tri države zajedno!

PatoPrincIbra

pre 10 godina

(GK)Stojkovic-(RB)Ivanovic,(CB)Subotic,(CB)Nastasic,(LB)Kolarov-(CDM)Matic,(CAM)Djuricic,(RM)Tadic,(LM)Markovic-(CF)Djordjevic,(CF)Sulejmani(Zato sto je brz i iz kontri bi pretio) .Da bi se ostvarila pobeda Srbiji treba neki dobar trener kao npr:Stanojevic(mlad trener koji ima autoritet) ili Okuka... tesko da ista moze sa Mihajlovicem,ali cu uvek navijati za Srbiju.Nadam se da ce novi ljudi koji dodju u Fss dovesti sve u red,ali cisto sumnjam jer su oni svi isti(Tole,Covic,Djuric) svi oni rade za svoj interes

Beretka

pre 10 godina

Ako Mihajlovic izvede sledeci sastav onda bismo bili mozda i favoriti za pobedu: Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Subotic, Matic, Fejsa (Milivojevic), Djuricic, Markovic, Tadic (moze i Sulejmani ili Basta) i u spic Mitrovic

kuma lija

pre 10 godina

Ova ekipa može biti na okupu još 8,9 godina. s pravim izbornikom i podrškom nas s tribina i medija među prvih 5 na svijetu

E-one

pre 10 godina

Samo mi tebi ledja da vidimo,sto pre...Ovajdio si se za platu kakvu ni Antic nije imao,demolirao si selekciju,zavadio sa najboljim fudbalerima i povrh svega nista nisi postigao...

seljak

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica (rasni, 01. septembar 2013 14:34)....e pa vidis zbog tog ugovora...sad ces hrvatsku ili belgiju gledati u brazilu ...uopste me ne interesuje dali ce neko pevati ili nece,bitno je da gine na terenu,i da donosi kvalitet ekipi..kvalifikacije,kao sto sam naziv kaze...pokusati kroz igru izboriti mesto na nekom velikom takmicenju..posto mi nismo brazil,nemacka,francuska...tj..drzava koja ima desetine pa i stotine miliona stanovnika...mi sebi nemozemo da priustimo taj luksuz da se odricemo najboljih igraca....a ti i dalje daji podrsku jednom losem treneru...pa cemo i dalje gledati komsije na velikim takmicenjima...

Sale Niš

pre 10 godina

Stojković-Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov-Matić, Petrović (Basta, Fejsa) - Lazar, Djuričić, Tadić - Mitrović.
Rezerve : Aleksić, Biševac, Basta, Fejsa, Tošić, Sulejmani, F. Djordjević.

snicla

pre 10 godina

Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić

za njih jedino cujem kada dobiju kartone ili ih neko odstrani iz ekipe.

1309

pre 10 godina

Стојковић,
Ивановић,Суботић,Настасић,Коларов,
Миливојевић,Матић,Љајић,Марковић,
Ђуричић,Митровић.

Tottenham

pre 10 godina

hvala Bogu nema Scepovica,umesto Maksimovica bolje da je zvao Vilotica ili Rajkovica ili Trajkovica,Radovanovic mu ne treba pored Milivojevica,Matica i Fejse,inace fali Jankovic koji igra sjajno u Veroni,a i ocekujem da ce se Ninkovic vratiti u reprezentaciju,igra odlicno u Zvezdi,takodje je i Petrovic suvisan,ne igra ni u Gencerbirligiju,Dusko Tosic je pre zasluzio poziv od njega

Darth Vader

pre 10 godina

Ljajić nama ne treba.. Uz jedino to podržavam gospodina mihajlovića..
(HanSolo, 1. septembar 2013 15:15)

A ja podržavam široku akciju opismenjavanja građana Republike Srbije.

N.N.

pre 10 godina

Stojkovic-Nastasic,Subotic,Ivanovic,Kolarov-Matic(ako prihvati poziv),Basta,Tadic,Djuricic-Markovic, Mitrovic.
Samo sa ovakvom ofanzivnom postavom mozemo da ocekujemo nesto, ako se branimo kod nas onda je to prava sramota...

doktor

pre 10 godina

Mihajlovic je kukavica! Fale Kuzmanovic,Ljajic i Jankovic,i tu je reprezentaciju mogao da uigrava 10 utakmica. Sad u strahu od poraza na Marakani je u stanju da poziva sve one koje nacija zeli,da podeli s nama odgovornost. Naravno,bez Ljajica,jer je Sinisa "Srbin na kvadrat"

robi

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno sta ovaj covjek jos radi na klupi?! majstore dobio se odresene ruke i pozvao si igrace za koje si i sam rekao da nisu najbolji ali se uklapaju u tvoj sistem igre...vidjeli smo taj sistem i nzm sta vise nije jasno...s izostavljanje najboljeg igraca kroz kvalifikacije i pozivanje istog u par zadnjih utakmica kada je sve rijeseno samo potvrdjuju trenutni apsurd u kojem se nalazi srpski fudbal!

inter milano

pre 10 godina

fali jos samo kuzmanović,čudi me da fejsa i petrović imaju prednost ali ok.... stojković-ivanović,subotić,nastasić,kolarov-matić,djuričić,sulejmani,tadič-l.marković,mitrović

Billy Su

pre 10 godina

Kada sam procitao sredinu terena,odmah mi je bilo jasno da mi gola necemo dati,ma ko da nam je u napadu,koji je jos i Boz' pomozi za razliku od sredine.

Stylo

pre 10 godina

Samo nemojte molim vas stavljati Krsticica i Radovanovica, Scepovica, Maksimovica & co u isti kos. Ukoliko ne pratite toliko fudbal i italijansku ligu ili ukoliko niste pratili mladu reprezentaciju prethodnih godina bolje nemojte napamet komentarisati, posto Krsticic vazi za veoma talentovanog i veoma cenjenog igraca. Za reprezentaciju jos nije dobio pravu sansu, ali mislim da ce se u buducnosti ljudi uveriti u to, za mlade je bio motor ekipe, isto kao i u Sampdoriji. Podseca malo na Kacara posto puno trci i moze da igra gotovo sve pozicije.

Murinjo

pre 10 godina

Mihajlovic je danas izjavio da je pozvao Maksimovića sa obzirom na činjenicu da je u trenažnom procesu iako nije igrao jos za Torino, a nije zvao Rajkovica sa obzirom da nije igrao u Hamburgu???????? E moja reprezentacijo nema tebi spasa!!!! Pa bolja je varijanta i Trajkovic i Rajkovic i Spajić(igra konstantno za Tuluz)... Mihajlović, Karadžić, Ramadani NAPOLJE iz srpskog fudbala!!!

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Brkic,Stojkovic,Rajkovic
Odbrana:Ivanovic,Rukavina,Vidic,Bisevac,Subotic,Nastasic,Kolarov,D.Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic,Petrovic,Matic,Ignjovski
Centralni vezni:Krsticic,Milivojevic
Ofanzivni vezni:Basta,Sulejmani,Ljajic,Djuricic,Tadic,Markovic
Napad:Mitrovic,Djurdjic,Djordjevic
Plus Tomovic,Lomic,Z.Tosic,Jankovic i obojica Ninkovica.
Ovo su najbolji igraci u ovom trenutku sto Srbija moze da ima.Po mom misljenju vezni red nikad perspektivniji nismo imali.U ovom sastavu reprezentacija moze da igra jos 4,5 godina u kontinuitetu.

Mikeli

pre 10 godina

Kakav bre Tosic? Cime je on zasluzio toliki kredit? Basta je za njega izmislio fudbal i mnogo vise pokazao.To upucujem ovima koji Tosica stalno stavljaju u prvi tim. Jedan od najgorih na terenu vec godinu dana.
A kada vidim imena Fejsa,Maksimovic,Radovanovic,Krsticic, sledi mi se krv u zilama. Samo fali jos Scepovic da slika bude kompletna.

Mister No

pre 10 godina

Svaka cast Maticu odlican je igrac ali koja ce to biti nebuloza staviti ga da igra na ovoj utakmici od pocetka kad covek nije nijednom igrao ove godine sa ovom reprezentacijom. Mihajlovicu opet eksperimentises i menjas. Bojim se i da cemo sa Hrvatima da prsnemo jer ti pojma nemas

pipo

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (torcida, 1. septembar 2013 16:45)
drugi put kad budeš glumio Hrvata nauči Hrvatski,mi kažemo komentiramo,sajt nije Hrvtaska riječ niti pišemo kak vas Vuk nauči ,dakle sabotaža nije uspijela,bokić

srndac

pre 10 godina

ne znam sta je do sada cekao pa da pozove Matica, kako god ja cu odigrat X pa sta bude, realno su i jedna i druga reprezentacija do guse u problemima, ponajvise zahvaljujuci "strucnjacima" na klupi

Igor

pre 10 godina

Pored Matica ne vidim jos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog za Mixinu formaciju 4-2-3-1. Mozda ne bi bilo lose probati sa Bastom na toj poziciji. Basta drugacije ispada iz tima ili ce zauzeti mesto Ivanovicu ili Tadicu. Igrao je na pocetku karijere na toj poziciji pa sumnjam da bi odigrao losije od Mixinih Ibrahimovica, Cavia, Inijesta i Pirla...

kentaur

pre 10 godina

Cekaj bre "SELEKTORE"- pa po tvom prvom obrazlozenju Matic nije igrao u startnoj postavi, tj grejao je klupu kada smo jos i imali sanse da se plasiramo na prvenstvo, iz razloga sto, da citiram, "NIJE ODGOVARAO tvojoj viziji i postavci igre"!! Sta se to PROMENILO u tvojoj viziji i zasto ga ponizavas pozivom tek sada na kraju kvalifikacija u potpuno beznacajnom mecu?? Da li si svestan da smo "ZBOG TVOJE VIZIJE" i raznih pulena na sredini terena i izgubili sve utakmice do sada? Da li imas uopste obraza da priznas da si us@#ao motku? Da li ima neko normalan, zdrav u glavi, da mi objasni LOGIKU ovog coveka? Unapred zahvalan.

smehoteka

pre 10 godina

Auh, 25 igrača na spisku, pa ovoliko se ni u Brazil ne bi povelo da smo se kvalifikovali...
Čudo da nema Šćepovića, u dobroj je formi :P

tuta bugagarin

pre 10 godina

To sto je on stavio matica na spisak to je jedno ali koliko se ja secam matic je rekao da se nece odazivati reprezentaciji dok god je mihajlovic trener!

STANKO

pre 10 godina

Sami sebe unistavamo. Odakle sada ispao Maksimovic, Krsticic, Radovanovic, Petrovic i svi ti Mihini puleni. On bi celu Seriju A pozvao. Gde su, Ljajic, Tosic, Kuzmanovic, Ignjovski... Ima igraca iz Vojvodine koji su vise zasluzili poziv u odnosu na Petrovica, Krsticica i Radovanovica... Mogli smo sa dosta jacom i boljom selekcijom igraca da igramo ove kalifikacije i mozea i ozbiljnije da kokurisemo Belgiji i Hrvatskoj.

Benelux

pre 10 godina

Dok god budemo insisturali na preteranom patriotizmu gledacemo svetska i evropska prevenstva bez Srbije, samo je reprezentacija Albanije gora od nas na balkanu!!!

aleks

pre 10 godina

Kao da je to sada bitno, covek nije odigrao ni jednu utakmicu u kvalifikacijama, ekipa se nije uigrala, na svakoj utakmici imamo razlicit sastav, ne zna se ko pije a ko placa.. Nije tim samo sastaviti 11 igraca, i da je moguce tako bez uigravanja da se igra, onda bi Argentina sa Mesijem bila najbolji tim na svetu, sto nije slucaj.

Nataeos

pre 10 godina

Pozvao 7 spiceva i 7 veznih???
(Bradonja, 01. septembar 2013 12:42)
Normalno, sad ce da isprobava holandsku taktiku, svi napred... Posto jos nije sve isprobao mora i to malo :)

acapella

pre 10 godina

dokle cete vise da mracite sa ljajicem sa njim je prostaa stvar kad potpises ugovor ti moras da ga postujes sto on nije uradio svi su potpisali da ce pevati i on je potpisao a to sto nije pevao to je krsenje ugovora tako da je to zavrsena prica
(rasni, 1. septembar 2013 14:34)

Nemam nameru da branim Ljajića, ali da li si ikad obratio pažnju na ove koji su šatro pristali da pevaju himnu. Jedva pomeraju usne dok se ista izvodi kao da su imali desetodnevni zatvor. Verujem da dobar deo njih i ne zna reći himne ili bar ne zna kompletan tekst iste.

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci nekog libera.

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

tereza

pre 10 godina

koji smo kompleksasi,idemo na srpski sajt da komentarisemo :-) najgori smo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (torcida, 1. septembar 2013 16:45)

Ma jel da " komentarišemo " ?

s.

pre 10 godina

mislim da je miha pozvao matica da bi ozbiljno pojacao zadnji vezni red. na terenu. bicemo prva reprezentacija sa tri zadnja vezna, koja "kao i uvek igra otvoreno i napadacki". a mozda bi mogao da ubaci jos i nekog libera.

smiljan smiljanić

pre 10 godina

Kakve veze ima broj stanovnika.Po toj logici u svakoj ekipi bi onda trebalo da bude po 5 kineza
(max, 1. septembar 2013 14:37)
Da se igra stoni tenis, bilo bi! Al' kinezi i fudbal...

nikola

pre 10 godina

da nisi malo zakasnio da ga pozoves?druze moj njega trazi pola evrope a ti ga ne zoves...daj boze da dobijemo hrvate pa nek izgubimo sve do kraja ali njih moramo dobiti