Četvrtak, 29.08.2013.

16:30

Petković u Zvezdi za 200.000€ i 25%

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je doskorašnjeg igrača OFK Beograda Marka Petkovića kao svog novog igrača, sa kojim je potpisan četvorogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Petkoviæ u Zvezdi za 200.000€ i 25% IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

to je to!

pre 10 godina

Najsmesniji smo narod na svetu.Kad smo ispali od ludo-cerno bilo je 500 komentara da necemo pratiti jsl jer je jadna.Opet smo se napalili kao klinci.Nema nam spasa.Btw,u ovom trenutku gube i Partizan i Vojvodina,a Zvezda i Jagodina ispali..Tole je kriv,zar ne?JADNI SMO MI SRBI,imamo memoriju kao akvariumska ribica!

Mixer

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako? Ah, da,setio sam se... Pa Zvezda je u Srbiji! (neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

A zasto toliko volite da kmecite?!

Mile

pre 10 godina

@dzenkins Robiju svaka cast ali me nasmeja sa ovo najbolji igrac sveta,ovo za trenera necu da komentarisem jer ne zna se sta ce se desiti u buducnosti

emirati

pre 10 godina

Jedva cekam sutrasnji petak i izvlacenja parova za LE. Ko je gde presao i dosao,ko je koga nadmudrio,slusam sest (6) godina,i tradicija se nastavlja! Kao " presli" fk Partizan za beka ? Kada igramo protiv Zvezde,jedan od igraca od kojeg strepimo je Vesovic,pa vi pricajte sta god hocete.Nepredvidiv dribling,dobar centarsut....tako da se radujemo ako ga ovaj mali zameni.

dzenkins

pre 10 godina

Ovo je iz vise razloga dobro pojacanje. Osim sto je momak ocigledno vatreni navijac, raduje i cinjenica da dolazi iz OFKe. S obzirom kako nam se igraci vuku po terenu i koliko nemaju snage bice korisno da nas trener vidi razliku izmedju pripremljenosti nasih igraca i igraca OFK Beograda ciji je kondicioni trener prof. Radakovic, najbolji strucnjak za kondiciju na ovim prostorima i bivsi kondicioni Crvene Zvezde u vreme dok je na njenoj klupi bio nekada najbolji igrac sveta (priznajem mozda blagu pristrasnost, eto) a buduci najbolji trener sveta Robert Prosinecki. Vratite Radakovica u klub ako vec Robija ne mozemo!

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Nadam se da ste svesni,da ako su ovo samo igrarije i sarene laze,vase nove uprave i kupovine bez pokrica,a opet usledi posrtanje i pad(jer do sada ste mogli da se izvlacite na Toleta,Tadica,dugove...),vi se vise necete dici.Nadam se da nisam upravu,jer bi iskreno voleo jaku srpsku ligu,postenu i da uvek pobedi bolji,za dobrobit fudbala.

beLIEve

pre 10 godina

@(Nemanja, 29. avgust 2013 17:17)
Ne, nego ćemo da se divimo Đuri Nemuštom, Miletu Bureku i Ivanu " ma kakvi, ma ko vam je to rekao" Ćurkoviću...

v

pre 10 godina

Ovi blizanci su u dugovima do guse, a daju ovolike pare za igrace, dok se nalozena raja prepucava izmedju sebe ko ima veci...
E moj Srbine.

casovi ljubavi

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!
(neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

Tako smo u mogucnosti, jer samo je bahato ono sto se pamti. :)

runner

pre 10 godina

(Spale, 29. avgust 2013 11:40)
Kakve to veze ima hoćemo li igrati sa jednim ili dva napadača? Pa igrao je Partizan kod Vermeza, u pojedinim utakmicama, i sa tri napadača pa nije uspevao da da gol. Ovu utakmicu ako je dobiju, dobit će jedino i isključivo vezna linija. Ako ona zataji ni pet špiceva neće nam pomoći.

zex99

pre 10 godina

Kako sa dugom od 40 miliona,kupujemo igrace? A kako klub iz hrvatske ( namerno malim slovom) igra 60 godina u Srbiji,a ne placa porez? E,da...ajmo svi...ZVEZDA MI JE SVEEEEE...

србин ло

pre 10 godina

Просечан играч, ништа више! Можеш купити и 100 играча али ова лига и клубови су јадни и није ми јасно како неко уопште може да се нада некој јакој Звезди или јаком Партизану! Динамо Загреб вреди више од њих и улажу пет пута више али џаба све!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odavno se nisam ovoliko obradovao dolasku nekog igraca! Sjajno, svaka cast. Za ono pevanje na uvce Nadju vec ima bezrezervnu podrsku, prosto se mora obozavati takav igrac. Uz to je odlican bek 5 x bolji od Vesovica. Jos kad bi Djurdjevic dosao, mogli bi do titule.

magarevo

pre 10 godina

ima se moze se. hocete komsije nekog spica da vam pozajmimo,vidim kuburite. evo covke ce kupiti i djurdjevica pa ce vam ga proslediti,neka se malo kali kod vas

Nemanja

pre 10 godina

Retko pratim vesti komsija, pogotovo komentare, odbojno mi je kad vidim komentare iz suprotnog tabora na vesti rivala, ali ovo je jedna stvar koju moram da kazem:

Dok god navijaci zvezde budu velicali nebojsu covica i njegove ,,metode" , pogotovo oko transfera igraca titulu nece videti. Jednostavno, karma.

Dok god se divite ljudima poput njega, tonceva i kokeze titula nece na vasu stranu.

NekoIzMase

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
(Cahil, 29. avgust 2013 16:29)

U redu je to što navija za Zvezdu, što mu se može da bira klub i sl.
Ali to što si napisao, ako je tačno, rade nesazrele pubertetlije i seljaci. Uuuu, baš ga je za...o, mislim da se Nađ sav potresao, danima ne može da dođe k sebi ...

Mada, po ovoj izjavi, mislim da je to samo izmišljotina 'pouzdanog izvora' ... Da je to uradio, i ovde bi davao bombastične izjave, a on je iskulirao.

Milan

pre 10 godina

Pozdrav momče..a ovi grobari što lupaju minuse nek malo čitaju vesti koje se njih tiču,valjda igraju neku utakmicu večeras ali to njih manje interesuje.

deliojans

pre 10 godina

Konacno Zvezda ima desnog beka posto Vesovic to nije ali igra prinudno. Nista ne ocekujte od ovih novih pojacanja jer nit su prosli pripreme nit su uigrani sa ostatkom ekipe. Ovaj tim Zvezde tek na prolece moze da bude ubitacan do tad bi trebale sve kockice da se sloze i plus povratak Lazovica a do tada bice svaka utakmica teska i neizvesna sa kim god igrali.

marko maestro

pre 10 godina

Izgleda da u Srbiji je uzasno veliki nepotizm i stela, uvek su tu fudbaleri sa prezimenom petkovic, petrovis, stojkovic i tako dalje. Zato je fudbal u ponoru, jednom se trefi da u mladoj repki igraju decaci iz malih klubova i tri iz vecitih na klupi i odmah sampioni evrope. Razmislite o tome da fudbaleri ne trebaju u upravama a podmlatke treba trenirati sosrednjim trenerima. uprave trebaju praviti bisnismeni i manji politicari jer su klubovi drustveni a ne igraci, presednici klubova trebaju oni sto navlace lovu a igraci nek se bace po akademijama i senjiorskim trenerskim izkusenjima. ljudi, pazi znam sta kazem jer nema vise vaseg Tita da prebia ledja za korupcie u sportu. PST, komunisti su najveci individualci-kapitalisti na svetu i to je dokazala iztocna evropa. toliko.

Bond

pre 10 godina

Kazu nema zdravog rivaliteta u Srbiji,ali kad vidim ove komentare shvatim da to nema veze sa istinom. Pogledajte kako grobari birnu za nase finansije...Odakle nam pare, kako kupujemo a u dugovima smo...

ja

pre 10 godina

Nadam se da gresim ali meni deluje kao klasican fizikalac.Jak u duelu ali ne mnogo spretan sa loptom.Vesovic je mnogo tehnicki potkovaniji,prodornoji...a Petkovic jaci u defanzivi.E sad neka trener odluci da li ga vise zanima da zatvori desnu stranu(Petkovic) ili da desni bok koristi za ofanzivu(Vesovic).

qwert

pre 10 godina

Ja da sam Petković sada rekao bih ovako: to što sam dosao u Zvezdu nama veze sa vama upravo i ne mojte da se kezite sa mnom i sa ovim dresovima na promociji,dosao sam jer volim Zvezdu i to mi je bio san,a to sto vi nemate snove to nosite sami na svojim ledjima (želim vam miloine na računima),CRVENA ZVEZDA DELIJE,ko ne zna jbg,ne da mi se objasnjavati.

Duff

pre 10 godina

Aman, kako ne shvatate vise. On nikada nije potpisao za Partiza, nego su se OFK i Partizan dogovorili oko obestecenja sto znaci da Partizan moze da stupi u pregovore sa igracem( ili njegovim posrednikom tj. menadzerom) oko uslova igranja, odnosno plate i bonusa, za koje se nikada nisu ni dogovorili.

Milan

pre 10 godina

Bice ona stara poslovica: ko se zadnji smeje maksladje se smeje.Ili ono prehvaljene jagode prazna korpa. Tako je bilo i kad je robi dosao u zzvvveeezzzzzzzzdddu. Boze ceo omladinski sastav reprezentacije u zvezdi. Pa nabrajanje, ovaj onaj persperktivni i ostalo. Kad nasi Nastasic, Markovic, Mitrovic pametnom dosta videlo se ko je ko.I onda naravoucenije zvezda opet druga.

tender

pre 10 godina

Ala se i usrecio. Mnogo naivan decko. Naseo na pricu kao i mnogi pre njega.
Jedini razlog koji ja mogu da razumem sto je presao u Zvezdu je to da zeli vise godisnjeg odmora u sezoni kupanja.

danilo

pre 10 godina

Kao veliki partizanovac, pozdravljam ovaj gest mladog fudbalera i voleo bih da su takve pojave češće a ne da sportisti budu legionari koji trče samo za parama. Pare jesu važne ali nisu baš sve u životu, bar ne svima.
Dečko će svoju ljubav platiti time što ovde neće osetiti kako izgleda biti šampion, što će bez Evrope imati manju cenu kod idućeg transfera, ali svejedno: svaka čast.
P.S. Što se tiče para, kada je Čović u pitanju tu više i MMF gubi nit...

Davor

pre 10 godina

dobićeš ti sa juga svoju porciju na derbiju...samo polako
(obraz djon, 29. avgust 2013 16:48)

Verujem da se sad bas potresao i nece moci da spava....

Karaburac

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cahil, 29. avgust 2013 16:29)
A zasto je potpisao predugovot sa Partizanom kad je toliki zvezdas. hahah

budimo realni

pre 10 godina

Jedina moguća opcija: pošto nemamo para za najbolje na tržištu, uzmimo vrlo dobre (jeftine ili besplatne) zvezdaše koji će igrati iz ljubavi. Makar će se iskreno boriti za boje kluba i ličnu afirmaciju.

Goran

pre 10 godina

Ma nema veze, ako za par godina budes napredovao i budes dobar za osvajanje titula, oprosticemo ti tvoju ruznu proslost i sve ce biti ok ;)

@ledlik

pre 10 godina

pa da bi ugovor bio punovazan obe strane moraju da daju potpis tek sto su sve stavke i prestacije ugovora navedene, dakle ISPOD teksta o sadrzini ugovora. sve sto je navedeno ispod potpisa zahteva da se ponovo potpise na kraju tih dodatnih tacaka. nafam se da je sad jasnije i da se ne pominje taj potpis sa strane tek tako.

NekoIzMase

pre 10 godina

JER MI OVO PRAVIMO TIM ZA LIGU SAMPIONA.SAMO JOS FALI KONDICIONI TRENER...
(regrutacija, 29. avgust 2013 16:52)

Da, da, pravite ... Za Ligu budućih šampiona koju organizuje SOS kanal ...

Optimista

pre 10 godina

SEDIM NA KLUPI U PARKU I GLEDAM U OBLACNO NEBO,
PRSTOM DODIIRUJEM LICE I POD NJIM OSECAM HRAPAVOST
NASTALU OD VREMENA KOJE NAS SVOJOM SENKOM ZAVARAVA
I OBMANJUJE
OSECAM KAPLJICE NA VRATU I SVA BOL, TUGA, SRECA I RADOST BIVAJU OBRISANE
KAO SUZE NA KISI, VREME JE ZA UMIRANJE,A ONDA SVATM DA JE ISTO
ILUZIJA JER U MENI ODAVNO NEMA STA DA UMRE ...

Sibilio

pre 10 godina

"Petković je i pre dve godine bio na pragu prelaska u redove šampiona Srbije, ali tada nije došlo do dogovora između dva kluba".
Samo mi recite kog šampiona? Nekome godina traje kao tri? Daj, uozbiljite se.

Shone_car

pre 10 godina

ZVEZDO.....zGAZI Ih sVE !!!
samo BaHaTo.....
golman-rajkovic
odbrana-mijailovic,martinovic,jagos vukovic,petkovic
sredina-ninkovic,milijas,pecnik,kovacevic
napad-mrdja,dauda
ajmo grobari svi u glas....ajmo vujosevicu.. Nja njanjanjanja....
bahato zvezdo.....

saša

pre 10 godina

Ovo se nikada nije desilo da frajer direktno kaze da je Zvezda zivot, bilo je prelazaka igraca koji su navijali za drugi klub, ali sve u tajnosti, ovo je istorija, docekajmo ovog decka kako dolikuje najboljim navijacima u evropi, apelujem na vodje da ovom decku poput Nineta naprave neki stimung, ovo je presedad i cas ljubavi i za mnoge navijace CZBG...

neupuceni

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!

prolaznik

pre 10 godina

Hajdemo na trenutak da razmislimo kakav je to covek koji potpise jedno (predugovor sa Partizanom), kaze drugo (ostacu kao kapiten da predvodim OFK) i na kraju uradi trece (potpise ugovor sa Zvezdom) i to sve za manje od nedelju dana. Ne sporim njegove fudbalske kvalitete(nisam previse upucen), ali se u celoj ovoj situaciji poneo izrazito neprofesionalno. Ne znam zasto bi ga zbog toga dizali u nebesa?

ledlik

pre 10 godina

Zvezdan Terzic o prelasku Petkovica u Partizan:
Dakle, pitanje je, da li postoji potpis Petkovića na ugovoru sa Partizanom?

- To je samo potpis ugovora između OFK Beograda i kluba iz Humske. On je tu potpisao sa strane, iako on nije predmet ugovora.

E zbog toga potpisa SA STRANE nadam se da ce Partizan tuziti igraca i OFK Uefi i uzeti im milione! Potpisao je za Partizan a onda se naknadno setio da je veliki Zvezdas,svaka cast!
Zato ce sad cetvrtkom umesto da igra LE,pratiti kladionicu i nadace se da ce tako zaraditi nesto...

Tole namestio

pre 10 godina

Posle ce terzicu Tole da bude kriv kad mu vucic i covic ovaj ugovor proglase "ne povoljnim za klub" ili ne daj boze "zelenaskim". Ovom mladom decku srecno. Cenim ga jer je zbog ljubavi prema klubu resio da igra za dzabe. Ups, izgleda da mu to jos nisu rekli. Do januara ce mu se samo kasti :)

djole

pre 10 godina

Stvarno je ovaj čović bezobrazan odakle pare pitam ja ovde ha ha ha
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dinarska divizija, 29. avgust 2013 16:34)a

Eeeee mozes misliti ... svi mi placemo sto ste vi njega uzeli. Za mesec dana cete ga pljuvati, jadan on.

vir

pre 10 godina

lozane, ovaj deckonja je godinu dana stariji od aksentijevica iz partizana, a interesovanje za njega je vise rezultat inata ova dva kluba. aksentijevic kakav je da je ipak ima nesto iza sebe iako mladji.treba mu dati vremena. vreme ce pokazati ko je ovde profitirao.

zemlja cuda

pre 10 godina

Od kojih para???od cijih para?koja ce javno preduzece da zakuka sad kao AMSS,cirkus se nastavlja,javnost cuti,institucije se ne oglasavaju,dug raste, anarhija.

Богте

pre 10 godina

Ако је толики звездаш зашто је уопште размишљао о Партизану. У сваком случају желим му добро здравље, добру каријеру и поразе од Партизана.

Shone_car

pre 10 godina

ZVEZDO.....zGAZI Ih sVE !!!
samo BaHaTo.....
golman-rajkovic
odbrana-mijailovic,martinovic,jagos vukovic,petkovic
sredina-ninkovic,milijas,pecnik,kovacevic
napad-mrdja,dauda
ajmo grobari svi u glas....ajmo vujosevicu.. Nja njanjanjanja....
bahato zvezdo.....

ledlik

pre 10 godina

Zvezdan Terzic o prelasku Petkovica u Partizan:
Dakle, pitanje je, da li postoji potpis Petkovića na ugovoru sa Partizanom?

- To je samo potpis ugovora između OFK Beograda i kluba iz Humske. On je tu potpisao sa strane, iako on nije predmet ugovora.

E zbog toga potpisa SA STRANE nadam se da ce Partizan tuziti igraca i OFK Uefi i uzeti im milione! Potpisao je za Partizan a onda se naknadno setio da je veliki Zvezdas,svaka cast!
Zato ce sad cetvrtkom umesto da igra LE,pratiti kladionicu i nadace se da ce tako zaraditi nesto...

Богте

pre 10 godina

Ако је толики звездаш зашто је уопште размишљао о Партизану. У сваком случају желим му добро здравље, добру каријеру и поразе од Партизана.

neupuceni

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!

Sibilio

pre 10 godina

"Petković je i pre dve godine bio na pragu prelaska u redove šampiona Srbije, ali tada nije došlo do dogovora između dva kluba".
Samo mi recite kog šampiona? Nekome godina traje kao tri? Daj, uozbiljite se.

zemlja cuda

pre 10 godina

Od kojih para???od cijih para?koja ce javno preduzece da zakuka sad kao AMSS,cirkus se nastavlja,javnost cuti,institucije se ne oglasavaju,dug raste, anarhija.

danilo

pre 10 godina

Kao veliki partizanovac, pozdravljam ovaj gest mladog fudbalera i voleo bih da su takve pojave češće a ne da sportisti budu legionari koji trče samo za parama. Pare jesu važne ali nisu baš sve u životu, bar ne svima.
Dečko će svoju ljubav platiti time što ovde neće osetiti kako izgleda biti šampion, što će bez Evrope imati manju cenu kod idućeg transfera, ali svejedno: svaka čast.
P.S. Što se tiče para, kada je Čović u pitanju tu više i MMF gubi nit...

saša

pre 10 godina

Ovo se nikada nije desilo da frajer direktno kaze da je Zvezda zivot, bilo je prelazaka igraca koji su navijali za drugi klub, ali sve u tajnosti, ovo je istorija, docekajmo ovog decka kako dolikuje najboljim navijacima u evropi, apelujem na vodje da ovom decku poput Nineta naprave neki stimung, ovo je presedad i cas ljubavi i za mnoge navijace CZBG...

Mixer

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako? Ah, da,setio sam se... Pa Zvezda je u Srbiji! (neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

A zasto toliko volite da kmecite?!

Davor

pre 10 godina

dobićeš ti sa juga svoju porciju na derbiju...samo polako
(obraz djon, 29. avgust 2013 16:48)

Verujem da se sad bas potresao i nece moci da spava....

to je to!

pre 10 godina

Najsmesniji smo narod na svetu.Kad smo ispali od ludo-cerno bilo je 500 komentara da necemo pratiti jsl jer je jadna.Opet smo se napalili kao klinci.Nema nam spasa.Btw,u ovom trenutku gube i Partizan i Vojvodina,a Zvezda i Jagodina ispali..Tole je kriv,zar ne?JADNI SMO MI SRBI,imamo memoriju kao akvariumska ribica!

deliojans

pre 10 godina

Konacno Zvezda ima desnog beka posto Vesovic to nije ali igra prinudno. Nista ne ocekujte od ovih novih pojacanja jer nit su prosli pripreme nit su uigrani sa ostatkom ekipe. Ovaj tim Zvezde tek na prolece moze da bude ubitacan do tad bi trebale sve kockice da se sloze i plus povratak Lazovica a do tada bice svaka utakmica teska i neizvesna sa kim god igrali.

prolaznik

pre 10 godina

Hajdemo na trenutak da razmislimo kakav je to covek koji potpise jedno (predugovor sa Partizanom), kaze drugo (ostacu kao kapiten da predvodim OFK) i na kraju uradi trece (potpise ugovor sa Zvezdom) i to sve za manje od nedelju dana. Ne sporim njegove fudbalske kvalitete(nisam previse upucen), ali se u celoj ovoj situaciji poneo izrazito neprofesionalno. Ne znam zasto bi ga zbog toga dizali u nebesa?

Nemanja

pre 10 godina

Retko pratim vesti komsija, pogotovo komentare, odbojno mi je kad vidim komentare iz suprotnog tabora na vesti rivala, ali ovo je jedna stvar koju moram da kazem:

Dok god navijaci zvezde budu velicali nebojsu covica i njegove ,,metode" , pogotovo oko transfera igraca titulu nece videti. Jednostavno, karma.

Dok god se divite ljudima poput njega, tonceva i kokeze titula nece na vasu stranu.

zex99

pre 10 godina

Kako sa dugom od 40 miliona,kupujemo igrace? A kako klub iz hrvatske ( namerno malim slovom) igra 60 godina u Srbiji,a ne placa porez? E,da...ajmo svi...ZVEZDA MI JE SVEEEEE...

Karaburac

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cahil, 29. avgust 2013 16:29)
A zasto je potpisao predugovot sa Partizanom kad je toliki zvezdas. hahah

dzenkins

pre 10 godina

Ovo je iz vise razloga dobro pojacanje. Osim sto je momak ocigledno vatreni navijac, raduje i cinjenica da dolazi iz OFKe. S obzirom kako nam se igraci vuku po terenu i koliko nemaju snage bice korisno da nas trener vidi razliku izmedju pripremljenosti nasih igraca i igraca OFK Beograda ciji je kondicioni trener prof. Radakovic, najbolji strucnjak za kondiciju na ovim prostorima i bivsi kondicioni Crvene Zvezde u vreme dok je na njenoj klupi bio nekada najbolji igrac sveta (priznajem mozda blagu pristrasnost, eto) a buduci najbolji trener sveta Robert Prosinecki. Vratite Radakovica u klub ako vec Robija ne mozemo!

djole

pre 10 godina

Stvarno je ovaj čović bezobrazan odakle pare pitam ja ovde ha ha ha
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dinarska divizija, 29. avgust 2013 16:34)a

Eeeee mozes misliti ... svi mi placemo sto ste vi njega uzeli. Za mesec dana cete ga pljuvati, jadan on.

casovi ljubavi

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!
(neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

Tako smo u mogucnosti, jer samo je bahato ono sto se pamti. :)

NekoIzMase

pre 10 godina

JER MI OVO PRAVIMO TIM ZA LIGU SAMPIONA.SAMO JOS FALI KONDICIONI TRENER...
(regrutacija, 29. avgust 2013 16:52)

Da, da, pravite ... Za Ligu budućih šampiona koju organizuje SOS kanal ...

NekoIzMase

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
(Cahil, 29. avgust 2013 16:29)

U redu je to što navija za Zvezdu, što mu se može da bira klub i sl.
Ali to što si napisao, ako je tačno, rade nesazrele pubertetlije i seljaci. Uuuu, baš ga je za...o, mislim da se Nađ sav potresao, danima ne može da dođe k sebi ...

Mada, po ovoj izjavi, mislim da je to samo izmišljotina 'pouzdanog izvora' ... Da je to uradio, i ovde bi davao bombastične izjave, a on je iskulirao.

budimo realni

pre 10 godina

Jedina moguća opcija: pošto nemamo para za najbolje na tržištu, uzmimo vrlo dobre (jeftine ili besplatne) zvezdaše koji će igrati iz ljubavi. Makar će se iskreno boriti za boje kluba i ličnu afirmaciju.

tender

pre 10 godina

Ala se i usrecio. Mnogo naivan decko. Naseo na pricu kao i mnogi pre njega.
Jedini razlog koji ja mogu da razumem sto je presao u Zvezdu je to da zeli vise godisnjeg odmora u sezoni kupanja.

Milan

pre 10 godina

Pozdrav momče..a ovi grobari što lupaju minuse nek malo čitaju vesti koje se njih tiču,valjda igraju neku utakmicu večeras ali to njih manje interesuje.

Bond

pre 10 godina

Kazu nema zdravog rivaliteta u Srbiji,ali kad vidim ove komentare shvatim da to nema veze sa istinom. Pogledajte kako grobari birnu za nase finansije...Odakle nam pare, kako kupujemo a u dugovima smo...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odavno se nisam ovoliko obradovao dolasku nekog igraca! Sjajno, svaka cast. Za ono pevanje na uvce Nadju vec ima bezrezervnu podrsku, prosto se mora obozavati takav igrac. Uz to je odlican bek 5 x bolji od Vesovica. Jos kad bi Djurdjevic dosao, mogli bi do titule.

beLIEve

pre 10 godina

@(Nemanja, 29. avgust 2013 17:17)
Ne, nego ćemo da se divimo Đuri Nemuštom, Miletu Bureku i Ivanu " ma kakvi, ma ko vam je to rekao" Ćurkoviću...

Tole namestio

pre 10 godina

Posle ce terzicu Tole da bude kriv kad mu vucic i covic ovaj ugovor proglase "ne povoljnim za klub" ili ne daj boze "zelenaskim". Ovom mladom decku srecno. Cenim ga jer je zbog ljubavi prema klubu resio da igra za dzabe. Ups, izgleda da mu to jos nisu rekli. Do januara ce mu se samo kasti :)

Milan

pre 10 godina

Bice ona stara poslovica: ko se zadnji smeje maksladje se smeje.Ili ono prehvaljene jagode prazna korpa. Tako je bilo i kad je robi dosao u zzvvveeezzzzzzzzdddu. Boze ceo omladinski sastav reprezentacije u zvezdi. Pa nabrajanje, ovaj onaj persperktivni i ostalo. Kad nasi Nastasic, Markovic, Mitrovic pametnom dosta videlo se ko je ko.I onda naravoucenije zvezda opet druga.

Optimista

pre 10 godina

SEDIM NA KLUPI U PARKU I GLEDAM U OBLACNO NEBO,
PRSTOM DODIIRUJEM LICE I POD NJIM OSECAM HRAPAVOST
NASTALU OD VREMENA KOJE NAS SVOJOM SENKOM ZAVARAVA
I OBMANJUJE
OSECAM KAPLJICE NA VRATU I SVA BOL, TUGA, SRECA I RADOST BIVAJU OBRISANE
KAO SUZE NA KISI, VREME JE ZA UMIRANJE,A ONDA SVATM DA JE ISTO
ILUZIJA JER U MENI ODAVNO NEMA STA DA UMRE ...

vir

pre 10 godina

lozane, ovaj deckonja je godinu dana stariji od aksentijevica iz partizana, a interesovanje za njega je vise rezultat inata ova dva kluba. aksentijevic kakav je da je ipak ima nesto iza sebe iako mladji.treba mu dati vremena. vreme ce pokazati ko je ovde profitirao.

Duff

pre 10 godina

Aman, kako ne shvatate vise. On nikada nije potpisao za Partiza, nego su se OFK i Partizan dogovorili oko obestecenja sto znaci da Partizan moze da stupi u pregovore sa igracem( ili njegovim posrednikom tj. menadzerom) oko uslova igranja, odnosno plate i bonusa, za koje se nikada nisu ni dogovorili.

Goran

pre 10 godina

Ma nema veze, ako za par godina budes napredovao i budes dobar za osvajanje titula, oprosticemo ti tvoju ruznu proslost i sve ce biti ok ;)

србин ло

pre 10 godina

Просечан играч, ништа више! Можеш купити и 100 играча али ова лига и клубови су јадни и није ми јасно како неко уопште може да се нада некој јакој Звезди или јаком Партизану! Динамо Загреб вреди више од њих и улажу пет пута више али џаба све!

magarevo

pre 10 godina

ima se moze se. hocete komsije nekog spica da vam pozajmimo,vidim kuburite. evo covke ce kupiti i djurdjevica pa ce vam ga proslediti,neka se malo kali kod vas

qwert

pre 10 godina

Ja da sam Petković sada rekao bih ovako: to što sam dosao u Zvezdu nama veze sa vama upravo i ne mojte da se kezite sa mnom i sa ovim dresovima na promociji,dosao sam jer volim Zvezdu i to mi je bio san,a to sto vi nemate snove to nosite sami na svojim ledjima (želim vam miloine na računima),CRVENA ZVEZDA DELIJE,ko ne zna jbg,ne da mi se objasnjavati.

runner

pre 10 godina

(Spale, 29. avgust 2013 11:40)
Kakve to veze ima hoćemo li igrati sa jednim ili dva napadača? Pa igrao je Partizan kod Vermeza, u pojedinim utakmicama, i sa tri napadača pa nije uspevao da da gol. Ovu utakmicu ako je dobiju, dobit će jedino i isključivo vezna linija. Ako ona zataji ni pet špiceva neće nam pomoći.

v

pre 10 godina

Ovi blizanci su u dugovima do guse, a daju ovolike pare za igrace, dok se nalozena raja prepucava izmedju sebe ko ima veci...
E moj Srbine.

emirati

pre 10 godina

Jedva cekam sutrasnji petak i izvlacenja parova za LE. Ko je gde presao i dosao,ko je koga nadmudrio,slusam sest (6) godina,i tradicija se nastavlja! Kao " presli" fk Partizan za beka ? Kada igramo protiv Zvezde,jedan od igraca od kojeg strepimo je Vesovic,pa vi pricajte sta god hocete.Nepredvidiv dribling,dobar centarsut....tako da se radujemo ako ga ovaj mali zameni.

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Nadam se da ste svesni,da ako su ovo samo igrarije i sarene laze,vase nove uprave i kupovine bez pokrica,a opet usledi posrtanje i pad(jer do sada ste mogli da se izvlacite na Toleta,Tadica,dugove...),vi se vise necete dici.Nadam se da nisam upravu,jer bi iskreno voleo jaku srpsku ligu,postenu i da uvek pobedi bolji,za dobrobit fudbala.

@ledlik

pre 10 godina

pa da bi ugovor bio punovazan obe strane moraju da daju potpis tek sto su sve stavke i prestacije ugovora navedene, dakle ISPOD teksta o sadrzini ugovora. sve sto je navedeno ispod potpisa zahteva da se ponovo potpise na kraju tih dodatnih tacaka. nafam se da je sad jasnije i da se ne pominje taj potpis sa strane tek tako.

ja

pre 10 godina

Nadam se da gresim ali meni deluje kao klasican fizikalac.Jak u duelu ali ne mnogo spretan sa loptom.Vesovic je mnogo tehnicki potkovaniji,prodornoji...a Petkovic jaci u defanzivi.E sad neka trener odluci da li ga vise zanima da zatvori desnu stranu(Petkovic) ili da desni bok koristi za ofanzivu(Vesovic).

Mile

pre 10 godina

@dzenkins Robiju svaka cast ali me nasmeja sa ovo najbolji igrac sveta,ovo za trenera necu da komentarisem jer ne zna se sta ce se desiti u buducnosti

marko maestro

pre 10 godina

Izgleda da u Srbiji je uzasno veliki nepotizm i stela, uvek su tu fudbaleri sa prezimenom petkovic, petrovis, stojkovic i tako dalje. Zato je fudbal u ponoru, jednom se trefi da u mladoj repki igraju decaci iz malih klubova i tri iz vecitih na klupi i odmah sampioni evrope. Razmislite o tome da fudbaleri ne trebaju u upravama a podmlatke treba trenirati sosrednjim trenerima. uprave trebaju praviti bisnismeni i manji politicari jer su klubovi drustveni a ne igraci, presednici klubova trebaju oni sto navlace lovu a igraci nek se bace po akademijama i senjiorskim trenerskim izkusenjima. ljudi, pazi znam sta kazem jer nema vise vaseg Tita da prebia ledja za korupcie u sportu. PST, komunisti su najveci individualci-kapitalisti na svetu i to je dokazala iztocna evropa. toliko.

Shone_car

pre 10 godina

ZVEZDO.....zGAZI Ih sVE !!!
samo BaHaTo.....
golman-rajkovic
odbrana-mijailovic,martinovic,jagos vukovic,petkovic
sredina-ninkovic,milijas,pecnik,kovacevic
napad-mrdja,dauda
ajmo grobari svi u glas....ajmo vujosevicu.. Nja njanjanjanja....
bahato zvezdo.....

ledlik

pre 10 godina

Zvezdan Terzic o prelasku Petkovica u Partizan:
Dakle, pitanje je, da li postoji potpis Petkovića na ugovoru sa Partizanom?

- To je samo potpis ugovora između OFK Beograda i kluba iz Humske. On je tu potpisao sa strane, iako on nije predmet ugovora.

E zbog toga potpisa SA STRANE nadam se da ce Partizan tuziti igraca i OFK Uefi i uzeti im milione! Potpisao je za Partizan a onda se naknadno setio da je veliki Zvezdas,svaka cast!
Zato ce sad cetvrtkom umesto da igra LE,pratiti kladionicu i nadace se da ce tako zaraditi nesto...

Богте

pre 10 godina

Ако је толики звездаш зашто је уопште размишљао о Партизану. У сваком случају желим му добро здравље, добру каријеру и поразе од Партизана.

neupuceni

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!

zex99

pre 10 godina

Kako sa dugom od 40 miliona,kupujemo igrace? A kako klub iz hrvatske ( namerno malim slovom) igra 60 godina u Srbiji,a ne placa porez? E,da...ajmo svi...ZVEZDA MI JE SVEEEEE...

zemlja cuda

pre 10 godina

Od kojih para???od cijih para?koja ce javno preduzece da zakuka sad kao AMSS,cirkus se nastavlja,javnost cuti,institucije se ne oglasavaju,dug raste, anarhija.

danilo

pre 10 godina

Kao veliki partizanovac, pozdravljam ovaj gest mladog fudbalera i voleo bih da su takve pojave češće a ne da sportisti budu legionari koji trče samo za parama. Pare jesu važne ali nisu baš sve u životu, bar ne svima.
Dečko će svoju ljubav platiti time što ovde neće osetiti kako izgleda biti šampion, što će bez Evrope imati manju cenu kod idućeg transfera, ali svejedno: svaka čast.
P.S. Što se tiče para, kada je Čović u pitanju tu više i MMF gubi nit...

Nemanja

pre 10 godina

Retko pratim vesti komsija, pogotovo komentare, odbojno mi je kad vidim komentare iz suprotnog tabora na vesti rivala, ali ovo je jedna stvar koju moram da kazem:

Dok god navijaci zvezde budu velicali nebojsu covica i njegove ,,metode" , pogotovo oko transfera igraca titulu nece videti. Jednostavno, karma.

Dok god se divite ljudima poput njega, tonceva i kokeze titula nece na vasu stranu.

saša

pre 10 godina

Ovo se nikada nije desilo da frajer direktno kaze da je Zvezda zivot, bilo je prelazaka igraca koji su navijali za drugi klub, ali sve u tajnosti, ovo je istorija, docekajmo ovog decka kako dolikuje najboljim navijacima u evropi, apelujem na vodje da ovom decku poput Nineta naprave neki stimung, ovo je presedad i cas ljubavi i za mnoge navijace CZBG...

србин ло

pre 10 godina

Просечан играч, ништа више! Можеш купити и 100 играча али ова лига и клубови су јадни и није ми јасно како неко уопште може да се нада некој јакој Звезди или јаком Партизану! Динамо Загреб вреди више од њих и улажу пет пута више али џаба све!

emirati

pre 10 godina

Jedva cekam sutrasnji petak i izvlacenja parova za LE. Ko je gde presao i dosao,ko je koga nadmudrio,slusam sest (6) godina,i tradicija se nastavlja! Kao " presli" fk Partizan za beka ? Kada igramo protiv Zvezde,jedan od igraca od kojeg strepimo je Vesovic,pa vi pricajte sta god hocete.Nepredvidiv dribling,dobar centarsut....tako da se radujemo ako ga ovaj mali zameni.

Sibilio

pre 10 godina

"Petković je i pre dve godine bio na pragu prelaska u redove šampiona Srbije, ali tada nije došlo do dogovora između dva kluba".
Samo mi recite kog šampiona? Nekome godina traje kao tri? Daj, uozbiljite se.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odavno se nisam ovoliko obradovao dolasku nekog igraca! Sjajno, svaka cast. Za ono pevanje na uvce Nadju vec ima bezrezervnu podrsku, prosto se mora obozavati takav igrac. Uz to je odlican bek 5 x bolji od Vesovica. Jos kad bi Djurdjevic dosao, mogli bi do titule.

djole

pre 10 godina

Stvarno je ovaj čović bezobrazan odakle pare pitam ja ovde ha ha ha
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dinarska divizija, 29. avgust 2013 16:34)a

Eeeee mozes misliti ... svi mi placemo sto ste vi njega uzeli. Za mesec dana cete ga pljuvati, jadan on.

Karaburac

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cahil, 29. avgust 2013 16:29)
A zasto je potpisao predugovot sa Partizanom kad je toliki zvezdas. hahah

NekoIzMase

pre 10 godina

JER MI OVO PRAVIMO TIM ZA LIGU SAMPIONA.SAMO JOS FALI KONDICIONI TRENER...
(regrutacija, 29. avgust 2013 16:52)

Da, da, pravite ... Za Ligu budućih šampiona koju organizuje SOS kanal ...

prolaznik

pre 10 godina

Hajdemo na trenutak da razmislimo kakav je to covek koji potpise jedno (predugovor sa Partizanom), kaze drugo (ostacu kao kapiten da predvodim OFK) i na kraju uradi trece (potpise ugovor sa Zvezdom) i to sve za manje od nedelju dana. Ne sporim njegove fudbalske kvalitete(nisam previse upucen), ali se u celoj ovoj situaciji poneo izrazito neprofesionalno. Ne znam zasto bi ga zbog toga dizali u nebesa?

Milan

pre 10 godina

Bice ona stara poslovica: ko se zadnji smeje maksladje se smeje.Ili ono prehvaljene jagode prazna korpa. Tako je bilo i kad je robi dosao u zzvvveeezzzzzzzzdddu. Boze ceo omladinski sastav reprezentacije u zvezdi. Pa nabrajanje, ovaj onaj persperktivni i ostalo. Kad nasi Nastasic, Markovic, Mitrovic pametnom dosta videlo se ko je ko.I onda naravoucenije zvezda opet druga.

Mixer

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako? Ah, da,setio sam se... Pa Zvezda je u Srbiji! (neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

A zasto toliko volite da kmecite?!

Goran

pre 10 godina

Ma nema veze, ako za par godina budes napredovao i budes dobar za osvajanje titula, oprosticemo ti tvoju ruznu proslost i sve ce biti ok ;)

magarevo

pre 10 godina

ima se moze se. hocete komsije nekog spica da vam pozajmimo,vidim kuburite. evo covke ce kupiti i djurdjevica pa ce vam ga proslediti,neka se malo kali kod vas

Milan

pre 10 godina

Pozdrav momče..a ovi grobari što lupaju minuse nek malo čitaju vesti koje se njih tiču,valjda igraju neku utakmicu večeras ali to njih manje interesuje.

to je to!

pre 10 godina

Najsmesniji smo narod na svetu.Kad smo ispali od ludo-cerno bilo je 500 komentara da necemo pratiti jsl jer je jadna.Opet smo se napalili kao klinci.Nema nam spasa.Btw,u ovom trenutku gube i Partizan i Vojvodina,a Zvezda i Jagodina ispali..Tole je kriv,zar ne?JADNI SMO MI SRBI,imamo memoriju kao akvariumska ribica!

tender

pre 10 godina

Ala se i usrecio. Mnogo naivan decko. Naseo na pricu kao i mnogi pre njega.
Jedini razlog koji ja mogu da razumem sto je presao u Zvezdu je to da zeli vise godisnjeg odmora u sezoni kupanja.

vir

pre 10 godina

lozane, ovaj deckonja je godinu dana stariji od aksentijevica iz partizana, a interesovanje za njega je vise rezultat inata ova dva kluba. aksentijevic kakav je da je ipak ima nesto iza sebe iako mladji.treba mu dati vremena. vreme ce pokazati ko je ovde profitirao.

Tole namestio

pre 10 godina

Posle ce terzicu Tole da bude kriv kad mu vucic i covic ovaj ugovor proglase "ne povoljnim za klub" ili ne daj boze "zelenaskim". Ovom mladom decku srecno. Cenim ga jer je zbog ljubavi prema klubu resio da igra za dzabe. Ups, izgleda da mu to jos nisu rekli. Do januara ce mu se samo kasti :)

casovi ljubavi

pre 10 godina

Ogroman dug od preko 40 miliona evra, dugovanja plata igračima,bivšim igračima, radnoj zajednici, dug za porez, FK Slobodi za Kasalicu i Maksimovića... A i dalje se šopinguje! Kako?
Ah, da,setio sam se...
Pa Zvezda je u Srbiji!
(neupuceni, 29. avgust 2013 16:49)

Tako smo u mogucnosti, jer samo je bahato ono sto se pamti. :)

NekoIzMase

pre 10 godina

Zasto Nadj ne kaze koja mu se pesma pevala preko telefona?Car mu je raskinuo pesmicom sa Severa!!
(Cahil, 29. avgust 2013 16:29)

U redu je to što navija za Zvezdu, što mu se može da bira klub i sl.
Ali to što si napisao, ako je tačno, rade nesazrele pubertetlije i seljaci. Uuuu, baš ga je za...o, mislim da se Nađ sav potresao, danima ne može da dođe k sebi ...

Mada, po ovoj izjavi, mislim da je to samo izmišljotina 'pouzdanog izvora' ... Da je to uradio, i ovde bi davao bombastične izjave, a on je iskulirao.

Davor

pre 10 godina

dobićeš ti sa juga svoju porciju na derbiju...samo polako
(obraz djon, 29. avgust 2013 16:48)

Verujem da se sad bas potresao i nece moci da spava....

Duff

pre 10 godina

Aman, kako ne shvatate vise. On nikada nije potpisao za Partiza, nego su se OFK i Partizan dogovorili oko obestecenja sto znaci da Partizan moze da stupi u pregovore sa igracem( ili njegovim posrednikom tj. menadzerom) oko uslova igranja, odnosno plate i bonusa, za koje se nikada nisu ni dogovorili.

budimo realni

pre 10 godina

Jedina moguća opcija: pošto nemamo para za najbolje na tržištu, uzmimo vrlo dobre (jeftine ili besplatne) zvezdaše koji će igrati iz ljubavi. Makar će se iskreno boriti za boje kluba i ličnu afirmaciju.

deliojans

pre 10 godina

Konacno Zvezda ima desnog beka posto Vesovic to nije ali igra prinudno. Nista ne ocekujte od ovih novih pojacanja jer nit su prosli pripreme nit su uigrani sa ostatkom ekipe. Ovaj tim Zvezde tek na prolece moze da bude ubitacan do tad bi trebale sve kockice da se sloze i plus povratak Lazovica a do tada bice svaka utakmica teska i neizvesna sa kim god igrali.

v

pre 10 godina

Ovi blizanci su u dugovima do guse, a daju ovolike pare za igrace, dok se nalozena raja prepucava izmedju sebe ko ima veci...
E moj Srbine.

dzenkins

pre 10 godina

Ovo je iz vise razloga dobro pojacanje. Osim sto je momak ocigledno vatreni navijac, raduje i cinjenica da dolazi iz OFKe. S obzirom kako nam se igraci vuku po terenu i koliko nemaju snage bice korisno da nas trener vidi razliku izmedju pripremljenosti nasih igraca i igraca OFK Beograda ciji je kondicioni trener prof. Radakovic, najbolji strucnjak za kondiciju na ovim prostorima i bivsi kondicioni Crvene Zvezde u vreme dok je na njenoj klupi bio nekada najbolji igrac sveta (priznajem mozda blagu pristrasnost, eto) a buduci najbolji trener sveta Robert Prosinecki. Vratite Radakovica u klub ako vec Robija ne mozemo!

ja

pre 10 godina

Nadam se da gresim ali meni deluje kao klasican fizikalac.Jak u duelu ali ne mnogo spretan sa loptom.Vesovic je mnogo tehnicki potkovaniji,prodornoji...a Petkovic jaci u defanzivi.E sad neka trener odluci da li ga vise zanima da zatvori desnu stranu(Petkovic) ili da desni bok koristi za ofanzivu(Vesovic).

Optimista

pre 10 godina

SEDIM NA KLUPI U PARKU I GLEDAM U OBLACNO NEBO,
PRSTOM DODIIRUJEM LICE I POD NJIM OSECAM HRAPAVOST
NASTALU OD VREMENA KOJE NAS SVOJOM SENKOM ZAVARAVA
I OBMANJUJE
OSECAM KAPLJICE NA VRATU I SVA BOL, TUGA, SRECA I RADOST BIVAJU OBRISANE
KAO SUZE NA KISI, VREME JE ZA UMIRANJE,A ONDA SVATM DA JE ISTO
ILUZIJA JER U MENI ODAVNO NEMA STA DA UMRE ...

beLIEve

pre 10 godina

@(Nemanja, 29. avgust 2013 17:17)
Ne, nego ćemo da se divimo Đuri Nemuštom, Miletu Bureku i Ivanu " ma kakvi, ma ko vam je to rekao" Ćurkoviću...

Bond

pre 10 godina

Kazu nema zdravog rivaliteta u Srbiji,ali kad vidim ove komentare shvatim da to nema veze sa istinom. Pogledajte kako grobari birnu za nase finansije...Odakle nam pare, kako kupujemo a u dugovima smo...

@ledlik

pre 10 godina

pa da bi ugovor bio punovazan obe strane moraju da daju potpis tek sto su sve stavke i prestacije ugovora navedene, dakle ISPOD teksta o sadrzini ugovora. sve sto je navedeno ispod potpisa zahteva da se ponovo potpise na kraju tih dodatnih tacaka. nafam se da je sad jasnije i da se ne pominje taj potpis sa strane tek tako.

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Nadam se da ste svesni,da ako su ovo samo igrarije i sarene laze,vase nove uprave i kupovine bez pokrica,a opet usledi posrtanje i pad(jer do sada ste mogli da se izvlacite na Toleta,Tadica,dugove...),vi se vise necete dici.Nadam se da nisam upravu,jer bi iskreno voleo jaku srpsku ligu,postenu i da uvek pobedi bolji,za dobrobit fudbala.

qwert

pre 10 godina

Ja da sam Petković sada rekao bih ovako: to što sam dosao u Zvezdu nama veze sa vama upravo i ne mojte da se kezite sa mnom i sa ovim dresovima na promociji,dosao sam jer volim Zvezdu i to mi je bio san,a to sto vi nemate snove to nosite sami na svojim ledjima (želim vam miloine na računima),CRVENA ZVEZDA DELIJE,ko ne zna jbg,ne da mi se objasnjavati.

Mile

pre 10 godina

@dzenkins Robiju svaka cast ali me nasmeja sa ovo najbolji igrac sveta,ovo za trenera necu da komentarisem jer ne zna se sta ce se desiti u buducnosti

runner

pre 10 godina

(Spale, 29. avgust 2013 11:40)
Kakve to veze ima hoćemo li igrati sa jednim ili dva napadača? Pa igrao je Partizan kod Vermeza, u pojedinim utakmicama, i sa tri napadača pa nije uspevao da da gol. Ovu utakmicu ako je dobiju, dobit će jedino i isključivo vezna linija. Ako ona zataji ni pet špiceva neće nam pomoći.

marko maestro

pre 10 godina

Izgleda da u Srbiji je uzasno veliki nepotizm i stela, uvek su tu fudbaleri sa prezimenom petkovic, petrovis, stojkovic i tako dalje. Zato je fudbal u ponoru, jednom se trefi da u mladoj repki igraju decaci iz malih klubova i tri iz vecitih na klupi i odmah sampioni evrope. Razmislite o tome da fudbaleri ne trebaju u upravama a podmlatke treba trenirati sosrednjim trenerima. uprave trebaju praviti bisnismeni i manji politicari jer su klubovi drustveni a ne igraci, presednici klubova trebaju oni sto navlace lovu a igraci nek se bace po akademijama i senjiorskim trenerskim izkusenjima. ljudi, pazi znam sta kazem jer nema vise vaseg Tita da prebia ledja za korupcie u sportu. PST, komunisti su najveci individualci-kapitalisti na svetu i to je dokazala iztocna evropa. toliko.