Četvrtak, 29.08.2013.

08:59

B92: Zvezda predstavlja Petkovića

Kapiten OFK Beograda Marko Petković definitivno prelazi u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Zvezda predstavlja Petkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Kolektor lektora

pre 10 godina

@masterkg

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je tačka na kraju rečenice. Sa druge strane, ne postoji reč "Ajd".

@ Nikola V

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š. Ne pravi se piše odvojeno. Osoba koju ispravljaš je to napisala - nije kazala.

@Wllaxy

U našem pravopisu postoje i slova poput č, ć, ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je "zarez" u rečenici ("posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje") ili tačka na kraju rečenice. Ne postoji reč "Btw", ni sa tačkom - ni bez tačke.

Mile

pre 10 godina

@zoran a jesi se nekad pomislio da ste mnogo slabi i da ste odavno truba,pa zato igraju bolje protiv vas nego protiv Partizana,videli smo vas u derbiju centar niste presli o sutu na gol da i ne govorim

PeraQ

pre 10 godina

@ Mile

Opet si zaboravio da uzmes lek i poceo si da ponovo buncas... Nigde suta kazes a precka Stojkovicevog gola se jos trese od udarca Kasalice... Toliko o tvojoj realnosti.

Mad4Red

pre 10 godina

Zar je greh u ovoj zemlji reci istinu i opredeliti se za koga ces navijati, demokratija sloboda govora i samostalna htenje sta zeleti i raditi... Decko je javno rekao da voli Zvezdu u cemu je frka??? caoo zdravoo... Ide on gde on zeli... Kome se ne svidja i ne mora njegov problem, Partizan nije dao ni dinara za njega pa da mora da nesto tuzi Petkovica niti je on bio kaparisan!!! Zato sine dobro dosao u Zvezdu i zelim sve najbolje u nastavku karijere!!!!

Srdjan

pre 10 godina

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!
(ssssss, 29. avgust 2013 12:58)

Videces sta ce biti! A Partizan vec je doveo Grbica, Malbasica, Aksentijevica, Obradovica, malog Zivkovica, tako da nama samo napadac fali! Oh wait! Ma to je nebitno! Kada ce disk "Kako smo preoteli igraca Partizanu" i da pocne da se slavi taj datum, jer to je najveci zvezdin trijumf nad partizanom u zadnjih sedam godina, pa od sledece godine da se slavi sedmo-godisnjica od poslednje osvojene titule I Covke kao sedma zvezdina zvezda. Kada su u pitanju saopstenja i "kada sam zadnji put osvojio" i "osvojicemo sledece sezone" tu ste prvi.

masterkg

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili. (smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Ajd vezbaj pismenost jos malo :-) "nepravi" to nama problem nego tebi
.....

zoran

pre 10 godina

(djekna, 29. avgust 2013 12:15)

Vidiš, mi ne osvajamo titule iz drugog razloga. Recimo Smederevo kada igra protiv zvezde, postavi autobus ispred gola, a protiv vas igra 5 :3. Tako isto Hajduk, Borac, BSK,.... Evo najsveziji primer, Radnički iz Kragujevca uopte nije igrao fudbal protiv vas, nigde presinga,nige markacije, e ali da vidis protiv Zvezde u nedelju, ginuće za svaku loptu, a već početkon drugog poluvermena počeće da leže na travi...

poz

magic

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci
(d, 29. avgust 2013 11:40)
Sto mi je nesto poznata ova poslednja recenica-Dule Balasevic sa la la la.........

covic-sedma zvezdina zvezda

pre 10 godina

a vec u januaru odlazi na pozajmicu u vozdovac...nisam zlurad i ne mrzim decka ali ja napravio cirkus od prelaznog roka a garantujem glavom da i u omladincima i partizana i zvezde ima bar nekoliko igraca koji su bolji od njega,pa pogledajte kakav je penal napravio u zadnjem kolu,bez ikakve potrebe i logike,to ne bi uradio ni neko mnogo mladji i neiskusniji...

Wllaxy

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)

Za one koji se brinu o tvojoj pismenosti naravno da "nepravi"... E sad da li i ne pravi, kao i da li pravi razliku izmedju dogovora i ugovora - to je vec neka sasvim treca prica...

Mada, verujem da u osnovnoj skoli jos nisi dosao do tog dela kada se uce gramatika i pravopis...

Deki

pre 10 godina

@(Delija, 29. avgust 2013 11:20),mnogo napriča,samo nikako da kažeš da vas u prvenstvu uglavnom deremo u derbijima i zato ne možete da osvojite to prvenstvo.Ali,zato misliš,da ako bi ga osvojili,onda bi ste sigurno igrali LŠ?Cela priča se svodi oko toga,da ste vi prvaci,država,Gazprom i ko zna ko već,bi iskeširali veliki novac i doveli bi ste gotove,skupe igrače(slučaj vaterpola),dok se mi sa bednim fondom plasiramo preko tog Anderlehta i jedva dobijemo od EPS-a celih 800000 evra?Šta reći,nego sramota.Srećom,stvaramo igrače koji se dobro prodaju za razliku od vas,pa tako opstajemo.Baš me zanima,kad dogurate do 1000 milki duga,jer u ovom momentu imate 34 igrača na platnom spisku,kako će država sve to da plati?

mare

pre 10 godina

gospoda iz SNS-a se direktno umesala oko transfera braneci pojedinim fudbalerima da predju u Partizan...to je ta borba protiv korupcije I kriminala...

Srdjan

pre 10 godina

Vi stvarno mislite da je presudila njegova ljubav prema Zvezdi??? Zar u petak nije znao da će pregovarati sa Partizanom??? ZAr pre nekoliko nedelja nije pregovarao sa Zvezdom pa se nisu dogovorili?? Lik je dobio bolju ponudu Zvezde, Zvezda je iskoristila priliku da dobije dobrog igrača i usput napakosti Partizanu! Terzić takodje! Čim je Tole dao ostavku, Terzić se okrenuo Zvezdi! Ovo je samo još jedan primer udvoravanja Zvezdi, nakon podrške koju je Terzić uputio predstavniku Zvezde za nesto predsednika FSS! Podrška nekome ko treba da dodje na mesto koje je iznad klubaštva! I on podržava predstavnika Zvezde!! Nije tema ali se povezuje! U svakom slučaju, Petković se nije ni pojavio na pregovorima sa PArtizanom pa i ne stoji činjenica da se nije dogovorio! Zvezda je sada politički moćna i to uspešno zloupotrebljava! I na tome im svaka čast! Ali borba ide dalje pa je sve ovo u okviru toga! Smešno je samo što se mi svi zanimamo oko ovoga kako ne bi mislili o važnijim stvarima!
U svakom slučaju, pozdrav svima!

Nikola V

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Opet problem sa srpskim jezikom! Gde i da li si isao u skolu?!
Kaze se NE PRAVI (odvojeno)

Hobotnica Paul

pre 10 godina

Nisam od onih koji će da pljuje dečka,da mu želim loše stvari, niti osuđujem Zvezdu. Sve je to biznis.
Dečku su verovatno ponuđeni bolji uslovi, ili je veliki navijač Zvezde, a možda mu je "prodata" priča bila uverljivija od strane Zvezdinih pregovarača.
Zvezda je ovu bitku dobila, bili su sposobniji i tu je završena priča.
Dečko je tako odlučio i to je za poštovanje.

Nadam se da ćemo gledati lepši fudbal, sa zdravim rivalitetom, a da će šampion ostati isti.

Sportski pozdrav.

Klošar©

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ? (DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32) smešan si...

NTT

pre 10 godina

Navijam za Partizan i nije mi žao što Petković neće doći. To nije ni bio igrač za Partizan. Za njega je tipično to što je stavio paraf na ugovor OFK Beograda i Partizana (kakve su pravne posledice barem meni nije mnogo bitno), iako je i tada morao da zna da je veliki navijač Crvene Zvezde, pa kada se nije dogovorio oko plate sa Partizanom a neko iz Zvezde, očigledno mnogo bogatije od Partizana, obećao mu platu koju je tražio, Petković je odustao od prelaska u Partizan zato što je "emotivno vezan" za Crvenu Zvezdu. Šta će nam takav čovek, čak i da je mnogo bolji igrač nego što jeste? Uz to nije u stanju ni da to sam objasni već to objašnjava Terzić, koji je već dugo osim što je prvo "svoj" još samo Zvezdin čovek, iako je OFK Beograd potpisao ugovor a on lično dao reč. Ko radi sa Terzićem, ili još gore, ko mu veruje na reč, sam je kriv za sve što ga snađe, pa tu ne treba kukati. Isto važi i za Ranka Stojića. Lično od Terzića i Stojića ne bih uzeo nijednog jedinog igrača (a Partizan verovatno hoće Đurđevića), pa "da su mi iz oka ispali", ali tu samostalno odlučuje Đurić. Što da ne, njemu su SVI navijači rekli šta misle o njemu a on neće da ode iz Partizana i pored toga što vodi veoma omraženu upravu. Što se ne bi dogovarao sa bilo kim i kako god hoće kada neće trpeti posledice kakav god ishod bude?

DuffNS

pre 10 godina

Dok se mi ložimo da je on veliki Delija i da je to razlog sto nije potpisao za Partizan malo bolje obavešteni znaju da je najveci razlog potpisivanja za C.Z taj što nece imati skoro nikakvu konkurenciju na mestu desnog beka jer čak i Vešovic koji sada igra na tom mestu, nije desni bek vec ofanzivni vezni (krilo)! Pored sličnog finansijskog ugovora u Zvezdi je po automatizmu dobio i status standardnog prvotimca i to je jedini razlog!

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

elgladiator

pre 10 godina

@ "Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20)"

Izbacio vas Bordo sa 2 igrača manje (crveni u 38.minutu + izašao igrač u 72. minutu zbog povrede bez prava zamene) i prvi ste gol dali potpuno neregularno jer je Milunović uštopovao loptu rukom visoko iznad glave !
I o toj "slavnoj" utakmici hvališete se godinu dana !!! mi "jadnici od zadnjih 11 godina 8 igramo evropske utakmice. I baš zbog nas i tih bodova vi krećete of 2. kola kvalifikacijA za LE a ne iz 3-eg kako zaslužujete

Nenad

pre 10 godina

Srdjane,predugovor ne obavezuje pravno,vec samo ugovor.Tako da on sa Partizanom nije potpisao nista sto bi ga pravno obavezivalo.Predugovor je samo data rec na papiru da ce potpisati ugovor za vas i nista vise.Samo krsenje potpisanog ugovora moze biti pravno kaznjivo.

@(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

pre 10 godina

Zasto ste onda vi prvi zapeli da ga dovedete ako je nizerazredni igrac??Sto se tice lige uefa,zaboravio sa imate da odigrate jos 90+ minuta...

Igor 013

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!
(Ivan, 29. avgust 2013 10:19)E moj prijatelju. Tipican predstavnik danasnje generacije, koji nista i nikoga ne postuje. Ja kao veliki Grobar, nikada, ali nikada ne bi na taj način ponizio nikoga iz Zvezde pevuseci navijacku pesmu, vec bi se potrudio da na terenu pokazem svoju vrednost. Uprava, Nadj ili bilo ko drugi iz Partizana ne mogu da uce nekoga vaspitanju i kulturi.

dex

pre 10 godina

@Srdjan i ostali

Nista tu nema sporno, samo sto vi nemate pojma... Predugovor nije obavezujuci, zato se i zove predugovor. Partizan je hteo da potpise ugovor posle lekarskih pregleda, on nije ni dosao na preglede, i kraj price. Ovo je potpuno preslikana prica (sa mnogo manje bitnim akterima) kao Vilijan sa Totenhemom i Celzijem. Apsolutno isto.

ssssss

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.
(Srdjan, 29. avgust 2013 11:47)

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!

Klošar©

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu. (Srdjan, 29. avgust 2013 11:47) znači Milan će zbog predugovora sa Ljajićem zaraditi milione od Rome?Smešan si...

Pravnik

pre 10 godina

Srdjan,.......Ajde decko ne pisi budalastine.Nikakav predugovor vec dogovor izmedju dva kluba.Taj dogovor ili papir nema nikakvu pravnu snagu. Ugovor stupa na pravnu snagu kada ga igrac potpise. Igrac nije roba.

Sio nam ga Djura

pre 10 godina

Navijam za Partizan,ali ovo je za postovanje.Jos dva dana do zavrsetka prelaznog roka,a Nadj samo muli.Treba nam hitno stoper!!!

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

dimitrijevic igor

pre 10 godina

Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20) Laksi protivnici se dobijaju na osnovu koeficijenta koji mora da se zaradi redovnim igranjem u evropi,tj.pobedama!A vi pobede u Evtopi nemate zbog Toleta i zato sto godinama imate bolji tim od Partizana!Samim tim zbog toga i ne igrate Evropu..A taj TROMZO vas je izbacio pre neku godinu..Do vidjenja.

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate kolko prepucavanja oko ovog momka. Nece u Partizan i kraj price. Sto se mene tice hvala mu, sta ce nam igraci koji nisu 100% sigurni da zele u Partizan. Imamo mi par klinaca za tu poziciju i sigurno da nece imati platu koju bi imao ovaj decko a mozda budu i bolji od njega (u svakom slucaju bi se vise trudili), sto znaci da samo mozemo da budemo u plusu. Petkovicu jedino moze da se zameri sto je uopste ulazio u pricu dolaska u Partizan (Ako je momak uopste znao sta se klubovi dogovaraju) ako ga srce vuce na drugu stranu. Jer moze da ispadne da nije bio zadovoljan platom pa mu odjednom proradila ljubav prema Zvezdi a to bas i ne bi govorilo najbolje o njemu kao coveku, ali ponavljam, mozda decko nije ni znao sta su se ovi mesetari dogovarali.

Delija

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja

Srdjan

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.

Delijans

pre 10 godina

Ko je ustvari glavni u ovoj Zvezdi? Dzajic doveo Omegu i odmah ide na transfer listu ovakav slucaj jos nisam video do sada. Stojadinovic dovede Garida, Daudu i Arauha, prvi "oteran", drugi na transfer listi a treci ni "primirisao" prvom timu.

mix

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ?
(DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32)

Od silnih kompleksa ne znas sta ces od muke..

d

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci

Delija

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27) Moze da otpeva da je partizan trazio da ugovor bude vazeci tek posle lekarskih oregleda, ponavljam partizan je to trazio !!! I ne znam sto ti je to tolko krivo? Zar bi ti stvarno hteo da on dodje kod vas i pored toga sto tvom direktoru peva zvezdine pesme? A da nije to nego kompleks !!!

radojica

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Neko slavi Tokio i Bari,a neko Timok i Fljamuntari.

DELIJE SEVER 1989

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)

Mislis kao "STOJKE GROBAR" ?
komedija ste :)

smeker

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.

Tottenham

pre 10 godina

evo zasto smo Omegu doveli,da bi na njemu bilo sta zaradili,sto se tice Petkovica,tu nista ne verujem dok ga ne vidim na predstavljanju

DS

pre 10 godina

Super vest, ali sa ovim momkom mislim da imamo 32 ili 33 igraca pod ugovorom, ako ne uspemo da prodamo nekoliko ili ako ne budu hteli da odu mi smo u ozbiljnom problemu. Ko ce svima da isplati novac od ugovora? Cuo sam da samo Milijas, Pecnik, Dauda, Ninkovic i Darko Lazovic zajedno imaju oko 2 miliona godisnje (Ne znam da li je 100% tacno, ali me ne bi iznenadilo da jeste). To znaci da bi sve pare koje dobijamo od Gasproma na godisnjem nivou otisle samo na plate ovih trideset i nesto igraca pod ugovorima.A gde su zaposleni u klubu, troskovi putovanja, odrzavanje infrastrukture,ostali klubovi iz S.D. ..... O vracanju dugova da i ne govorimo. Ako ove godine ne budemo sampioni, nek nam je Bog u pomoci.

Dragan BL

pre 10 godina

Petkoviću emocije nisu dale u Partizan (razumem ga). Dok evo Đurđević, iako Zvezdaš, ide u Partizan.
Koliko ljudi toliko ćudi.
Zato, bez osuda po tim momcima. Svako sebi bira put.
Moje simpatije idu prema ljudima tipa Petković, ali ko mi garantuje da sam uvek u pravu...
PETKOVIĆU CARE, dobro nam došao, pa da bude dobro i za tebe i za Zvezdu!

Wllaxy

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27)

Prvo da se ti naucis pismenosti pa posle slobodno ostavljaj svakave komentare!

Btw. mogli bi i da pravite razliku izmedju dogovora i ugovora, cisto reda radi, posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje...

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)
Mislis dobar kao Predrag Danilovic? vas predsednik kk-a?

Ivan

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!

Dragan Lo

pre 10 godina

Sa odlaskom malog Mladenovića, čini mi se da su počistili sve Robijeve mlade reprezentativce. Ne ostao je još Milunović. Zvezda baš ima viziju.

Bobanmkd

pre 10 godina

Ajde za promenu da jednom ne budemo deca i da budemo realni.Covek navija za CZ i tu nista nije sporno.ALI covek je ipak hteo u Partizan i igrao bi u Partizanu da se nije CZ javila i rekla mu da ga ipak zeli! Ajde budite fer i recite da nije tako?Pa,zar nije i on uz OFK B stavio svoj potpis? Da se CZ nije javila on bi vec sada bio u Partizanu...lepo primao platu i pevao ispod juga!
Ovo posle je klasican CZ marketing i lozenje navijaca.Terzic je Kolarova i Ivanovica prodao direkno napolje a danas Petkovic u istom danu potpisuje za CZ kada i Pavlovski iz OFK za Porto...gde realno!? Mislim da je sve jasno!Ja zelim ovom momku ipak sve najbolje a verujem da ce Partizan ipak tuziti posto i advokati moraju od necega da zive.

masterkg

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete... (smeker, 29. avgust 2013 09:27)
Po"d"pisali ste vi sebi :-)))))
Ode Tole odose snovi pusti ......

south

pre 10 godina

dobar igrac i zelimo ti sve najbolje iako nisi dosao kod nas petkovic je navijac zvezde i to se postuje a moj klub partizan na zalost je propao

Dlagan

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Ajd molim te ti meni reci kakve veze ima to sto si napisao? Kakve veze ima promocija igraca jednog kluba sa utakmicom Tun-Partizan? Sta je svrha tvog komentara? Sta je svrha tvog navijanja? Za koga uopste navijas? Da li mozda navijas da Tvoji pobede ili moji izgube? O cemu razmisljas kao verni navijac svog kluba? O kome? O tom igracu ili o utakmicu koji tvoj klub igra? Sta hoces ti, sta trazis uopste na vestima koja nemaju veze ni s tobom ni sa klubom za koga navijas? Je li mozda mislis da si smesan, duhovit, pametan, inteligentan sa takvim komentarom? Veceras u pola 9 cini mi se imas utakmicu, ima i prenos, sedi gledaj, navijaj i uzivaj! Sta hoces od Zvezde? Ps-Petkovicu dobrodosao, Partizanu srecno veceras!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Pazi sada komentare grobara.Nije nista, ne valja itd. A sta ste pisali dopre samo par dana unazad. Ali Dzaja zna sta radi.Tako vam je i Panceva uzeo ispred nosa i jos gomilu fudbalera.Rec Dzajina vise vredi nego sve vase titule.I Zvezda kakva god bila za vas je institucija

DULE VUJOŠEVIĆ

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .

Mgrud Mirko (dubler za reklamu Milke)

pre 10 godina

@DELIJA 011

Koji to meč evrpski Zvezda igra krajem avgusta nisam upoznat. A da vi ni školu da dočekate (zar se posle avgusta igra u Evropi fudbal?)...svecki šapminjon...

Nezainteresovan

pre 10 godina

Dirnutom sam gestom ovog momka. Ništa ruzno nije rekao za Partizan ali srce mu nije dalo, srećno dečače i dobrodošao, da budeš bar kao Ninkov, a ako BOgda i Bastu da dostigneš, srećno!

Nezainteresovan

pre 10 godina

Dirnutom sam gestom ovog momka. Ništa ruzno nije rekao za Partizan ali srce mu nije dalo, srećno dečače i dobrodošao, da budeš bar kao Ninkov, a ako BOgda i Bastu da dostigneš, srećno!

Dlagan

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Ajd molim te ti meni reci kakve veze ima to sto si napisao? Kakve veze ima promocija igraca jednog kluba sa utakmicom Tun-Partizan? Sta je svrha tvog komentara? Sta je svrha tvog navijanja? Za koga uopste navijas? Da li mozda navijas da Tvoji pobede ili moji izgube? O cemu razmisljas kao verni navijac svog kluba? O kome? O tom igracu ili o utakmicu koji tvoj klub igra? Sta hoces ti, sta trazis uopste na vestima koja nemaju veze ni s tobom ni sa klubom za koga navijas? Je li mozda mislis da si smesan, duhovit, pametan, inteligentan sa takvim komentarom? Veceras u pola 9 cini mi se imas utakmicu, ima i prenos, sedi gledaj, navijaj i uzivaj! Sta hoces od Zvezde? Ps-Petkovicu dobrodosao, Partizanu srecno veceras!

Dragan BL

pre 10 godina

Petkoviću emocije nisu dale u Partizan (razumem ga). Dok evo Đurđević, iako Zvezdaš, ide u Partizan.
Koliko ljudi toliko ćudi.
Zato, bez osuda po tim momcima. Svako sebi bira put.
Moje simpatije idu prema ljudima tipa Petković, ali ko mi garantuje da sam uvek u pravu...
PETKOVIĆU CARE, dobro nam došao, pa da bude dobro i za tebe i za Zvezdu!

DELIJE SEVER 1989

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)

Mislis kao "STOJKE GROBAR" ?
komedija ste :)

masterkg

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete... (smeker, 29. avgust 2013 09:27)
Po"d"pisali ste vi sebi :-)))))
Ode Tole odose snovi pusti ......

Ivan

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!

south

pre 10 godina

dobar igrac i zelimo ti sve najbolje iako nisi dosao kod nas petkovic je navijac zvezde i to se postuje a moj klub partizan na zalost je propao

DS

pre 10 godina

Super vest, ali sa ovim momkom mislim da imamo 32 ili 33 igraca pod ugovorom, ako ne uspemo da prodamo nekoliko ili ako ne budu hteli da odu mi smo u ozbiljnom problemu. Ko ce svima da isplati novac od ugovora? Cuo sam da samo Milijas, Pecnik, Dauda, Ninkovic i Darko Lazovic zajedno imaju oko 2 miliona godisnje (Ne znam da li je 100% tacno, ali me ne bi iznenadilo da jeste). To znaci da bi sve pare koje dobijamo od Gasproma na godisnjem nivou otisle samo na plate ovih trideset i nesto igraca pod ugovorima.A gde su zaposleni u klubu, troskovi putovanja, odrzavanje infrastrukture,ostali klubovi iz S.D. ..... O vracanju dugova da i ne govorimo. Ako ove godine ne budemo sampioni, nek nam je Bog u pomoci.

radojica

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Neko slavi Tokio i Bari,a neko Timok i Fljamuntari.

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate kolko prepucavanja oko ovog momka. Nece u Partizan i kraj price. Sto se mene tice hvala mu, sta ce nam igraci koji nisu 100% sigurni da zele u Partizan. Imamo mi par klinaca za tu poziciju i sigurno da nece imati platu koju bi imao ovaj decko a mozda budu i bolji od njega (u svakom slucaju bi se vise trudili), sto znaci da samo mozemo da budemo u plusu. Petkovicu jedino moze da se zameri sto je uopste ulazio u pricu dolaska u Partizan (Ako je momak uopste znao sta se klubovi dogovaraju) ako ga srce vuce na drugu stranu. Jer moze da ispadne da nije bio zadovoljan platom pa mu odjednom proradila ljubav prema Zvezdi a to bas i ne bi govorilo najbolje o njemu kao coveku, ali ponavljam, mozda decko nije ni znao sta su se ovi mesetari dogovarali.

Delija

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja

Srdjan

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.

Wllaxy

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27)

Prvo da se ti naucis pismenosti pa posle slobodno ostavljaj svakave komentare!

Btw. mogli bi i da pravite razliku izmedju dogovora i ugovora, cisto reda radi, posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje...

Delijans

pre 10 godina

Ko je ustvari glavni u ovoj Zvezdi? Dzajic doveo Omegu i odmah ide na transfer listu ovakav slucaj jos nisam video do sada. Stojadinovic dovede Garida, Daudu i Arauha, prvi "oteran", drugi na transfer listi a treci ni "primirisao" prvom timu.

DULE VUJOŠEVIĆ

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .

d

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci

mix

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ?
(DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32)

Od silnih kompleksa ne znas sta ces od muke..

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)
Mislis dobar kao Predrag Danilovic? vas predsednik kk-a?

Delija

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27) Moze da otpeva da je partizan trazio da ugovor bude vazeci tek posle lekarskih oregleda, ponavljam partizan je to trazio !!! I ne znam sto ti je to tolko krivo? Zar bi ti stvarno hteo da on dodje kod vas i pored toga sto tvom direktoru peva zvezdine pesme? A da nije to nego kompleks !!!

Tottenham

pre 10 godina

evo zasto smo Omegu doveli,da bi na njemu bilo sta zaradili,sto se tice Petkovica,tu nista ne verujem dok ga ne vidim na predstavljanju

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Pazi sada komentare grobara.Nije nista, ne valja itd. A sta ste pisali dopre samo par dana unazad. Ali Dzaja zna sta radi.Tako vam je i Panceva uzeo ispred nosa i jos gomilu fudbalera.Rec Dzajina vise vredi nego sve vase titule.I Zvezda kakva god bila za vas je institucija

Mgrud Mirko (dubler za reklamu Milke)

pre 10 godina

@DELIJA 011

Koji to meč evrpski Zvezda igra krajem avgusta nisam upoznat. A da vi ni školu da dočekate (zar se posle avgusta igra u Evropi fudbal?)...svecki šapminjon...

Dragan Lo

pre 10 godina

Sa odlaskom malog Mladenovića, čini mi se da su počistili sve Robijeve mlade reprezentativce. Ne ostao je još Milunović. Zvezda baš ima viziju.

mare

pre 10 godina

gospoda iz SNS-a se direktno umesala oko transfera braneci pojedinim fudbalerima da predju u Partizan...to je ta borba protiv korupcije I kriminala...

Bobanmkd

pre 10 godina

Ajde za promenu da jednom ne budemo deca i da budemo realni.Covek navija za CZ i tu nista nije sporno.ALI covek je ipak hteo u Partizan i igrao bi u Partizanu da se nije CZ javila i rekla mu da ga ipak zeli! Ajde budite fer i recite da nije tako?Pa,zar nije i on uz OFK B stavio svoj potpis? Da se CZ nije javila on bi vec sada bio u Partizanu...lepo primao platu i pevao ispod juga!
Ovo posle je klasican CZ marketing i lozenje navijaca.Terzic je Kolarova i Ivanovica prodao direkno napolje a danas Petkovic u istom danu potpisuje za CZ kada i Pavlovski iz OFK za Porto...gde realno!? Mislim da je sve jasno!Ja zelim ovom momku ipak sve najbolje a verujem da ce Partizan ipak tuziti posto i advokati moraju od necega da zive.

ssssss

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.
(Srdjan, 29. avgust 2013 11:47)

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!

zoran

pre 10 godina

(djekna, 29. avgust 2013 12:15)

Vidiš, mi ne osvajamo titule iz drugog razloga. Recimo Smederevo kada igra protiv zvezde, postavi autobus ispred gola, a protiv vas igra 5 :3. Tako isto Hajduk, Borac, BSK,.... Evo najsveziji primer, Radnički iz Kragujevca uopte nije igrao fudbal protiv vas, nigde presinga,nige markacije, e ali da vidis protiv Zvezde u nedelju, ginuće za svaku loptu, a već početkon drugog poluvermena počeće da leže na travi...

poz

smeker

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.

covic-sedma zvezdina zvezda

pre 10 godina

a vec u januaru odlazi na pozajmicu u vozdovac...nisam zlurad i ne mrzim decka ali ja napravio cirkus od prelaznog roka a garantujem glavom da i u omladincima i partizana i zvezde ima bar nekoliko igraca koji su bolji od njega,pa pogledajte kakav je penal napravio u zadnjem kolu,bez ikakve potrebe i logike,to ne bi uradio ni neko mnogo mladji i neiskusniji...

Deki

pre 10 godina

@(Delija, 29. avgust 2013 11:20),mnogo napriča,samo nikako da kažeš da vas u prvenstvu uglavnom deremo u derbijima i zato ne možete da osvojite to prvenstvo.Ali,zato misliš,da ako bi ga osvojili,onda bi ste sigurno igrali LŠ?Cela priča se svodi oko toga,da ste vi prvaci,država,Gazprom i ko zna ko već,bi iskeširali veliki novac i doveli bi ste gotove,skupe igrače(slučaj vaterpola),dok se mi sa bednim fondom plasiramo preko tog Anderlehta i jedva dobijemo od EPS-a celih 800000 evra?Šta reći,nego sramota.Srećom,stvaramo igrače koji se dobro prodaju za razliku od vas,pa tako opstajemo.Baš me zanima,kad dogurate do 1000 milki duga,jer u ovom momentu imate 34 igrača na platnom spisku,kako će država sve to da plati?

Mad4Red

pre 10 godina

Zar je greh u ovoj zemlji reci istinu i opredeliti se za koga ces navijati, demokratija sloboda govora i samostalna htenje sta zeleti i raditi... Decko je javno rekao da voli Zvezdu u cemu je frka??? caoo zdravoo... Ide on gde on zeli... Kome se ne svidja i ne mora njegov problem, Partizan nije dao ni dinara za njega pa da mora da nesto tuzi Petkovica niti je on bio kaparisan!!! Zato sine dobro dosao u Zvezdu i zelim sve najbolje u nastavku karijere!!!!

Srdjan

pre 10 godina

Vi stvarno mislite da je presudila njegova ljubav prema Zvezdi??? Zar u petak nije znao da će pregovarati sa Partizanom??? ZAr pre nekoliko nedelja nije pregovarao sa Zvezdom pa se nisu dogovorili?? Lik je dobio bolju ponudu Zvezde, Zvezda je iskoristila priliku da dobije dobrog igrača i usput napakosti Partizanu! Terzić takodje! Čim je Tole dao ostavku, Terzić se okrenuo Zvezdi! Ovo je samo još jedan primer udvoravanja Zvezdi, nakon podrške koju je Terzić uputio predstavniku Zvezde za nesto predsednika FSS! Podrška nekome ko treba da dodje na mesto koje je iznad klubaštva! I on podržava predstavnika Zvezde!! Nije tema ali se povezuje! U svakom slučaju, Petković se nije ni pojavio na pregovorima sa PArtizanom pa i ne stoji činjenica da se nije dogovorio! Zvezda je sada politički moćna i to uspešno zloupotrebljava! I na tome im svaka čast! Ali borba ide dalje pa je sve ovo u okviru toga! Smešno je samo što se mi svi zanimamo oko ovoga kako ne bi mislili o važnijim stvarima!
U svakom slučaju, pozdrav svima!

Nikola V

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Opet problem sa srpskim jezikom! Gde i da li si isao u skolu?!
Kaze se NE PRAVI (odvojeno)

Igor 013

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!
(Ivan, 29. avgust 2013 10:19)E moj prijatelju. Tipican predstavnik danasnje generacije, koji nista i nikoga ne postuje. Ja kao veliki Grobar, nikada, ali nikada ne bi na taj način ponizio nikoga iz Zvezde pevuseci navijacku pesmu, vec bi se potrudio da na terenu pokazem svoju vrednost. Uprava, Nadj ili bilo ko drugi iz Partizana ne mogu da uce nekoga vaspitanju i kulturi.

Wllaxy

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)

Za one koji se brinu o tvojoj pismenosti naravno da "nepravi"... E sad da li i ne pravi, kao i da li pravi razliku izmedju dogovora i ugovora - to je vec neka sasvim treca prica...

Mada, verujem da u osnovnoj skoli jos nisi dosao do tog dela kada se uce gramatika i pravopis...

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

Klošar©

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu. (Srdjan, 29. avgust 2013 11:47) znači Milan će zbog predugovora sa Ljajićem zaraditi milione od Rome?Smešan si...

elgladiator

pre 10 godina

@ "Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20)"

Izbacio vas Bordo sa 2 igrača manje (crveni u 38.minutu + izašao igrač u 72. minutu zbog povrede bez prava zamene) i prvi ste gol dali potpuno neregularno jer je Milunović uštopovao loptu rukom visoko iznad glave !
I o toj "slavnoj" utakmici hvališete se godinu dana !!! mi "jadnici od zadnjih 11 godina 8 igramo evropske utakmice. I baš zbog nas i tih bodova vi krećete of 2. kola kvalifikacijA za LE a ne iz 3-eg kako zaslužujete

dimitrijevic igor

pre 10 godina

Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20) Laksi protivnici se dobijaju na osnovu koeficijenta koji mora da se zaradi redovnim igranjem u evropi,tj.pobedama!A vi pobede u Evtopi nemate zbog Toleta i zato sto godinama imate bolji tim od Partizana!Samim tim zbog toga i ne igrate Evropu..A taj TROMZO vas je izbacio pre neku godinu..Do vidjenja.

NTT

pre 10 godina

Navijam za Partizan i nije mi žao što Petković neće doći. To nije ni bio igrač za Partizan. Za njega je tipično to što je stavio paraf na ugovor OFK Beograda i Partizana (kakve su pravne posledice barem meni nije mnogo bitno), iako je i tada morao da zna da je veliki navijač Crvene Zvezde, pa kada se nije dogovorio oko plate sa Partizanom a neko iz Zvezde, očigledno mnogo bogatije od Partizana, obećao mu platu koju je tražio, Petković je odustao od prelaska u Partizan zato što je "emotivno vezan" za Crvenu Zvezdu. Šta će nam takav čovek, čak i da je mnogo bolji igrač nego što jeste? Uz to nije u stanju ni da to sam objasni već to objašnjava Terzić, koji je već dugo osim što je prvo "svoj" još samo Zvezdin čovek, iako je OFK Beograd potpisao ugovor a on lično dao reč. Ko radi sa Terzićem, ili još gore, ko mu veruje na reč, sam je kriv za sve što ga snađe, pa tu ne treba kukati. Isto važi i za Ranka Stojića. Lično od Terzića i Stojića ne bih uzeo nijednog jedinog igrača (a Partizan verovatno hoće Đurđevića), pa "da su mi iz oka ispali", ali tu samostalno odlučuje Đurić. Što da ne, njemu su SVI navijači rekli šta misle o njemu a on neće da ode iz Partizana i pored toga što vodi veoma omraženu upravu. Što se ne bi dogovarao sa bilo kim i kako god hoće kada neće trpeti posledice kakav god ishod bude?

dex

pre 10 godina

@Srdjan i ostali

Nista tu nema sporno, samo sto vi nemate pojma... Predugovor nije obavezujuci, zato se i zove predugovor. Partizan je hteo da potpise ugovor posle lekarskih pregleda, on nije ni dosao na preglede, i kraj price. Ovo je potpuno preslikana prica (sa mnogo manje bitnim akterima) kao Vilijan sa Totenhemom i Celzijem. Apsolutno isto.

DuffNS

pre 10 godina

Dok se mi ložimo da je on veliki Delija i da je to razlog sto nije potpisao za Partizan malo bolje obavešteni znaju da je najveci razlog potpisivanja za C.Z taj što nece imati skoro nikakvu konkurenciju na mestu desnog beka jer čak i Vešovic koji sada igra na tom mestu, nije desni bek vec ofanzivni vezni (krilo)! Pored sličnog finansijskog ugovora u Zvezdi je po automatizmu dobio i status standardnog prvotimca i to je jedini razlog!

Srdjan

pre 10 godina

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!
(ssssss, 29. avgust 2013 12:58)

Videces sta ce biti! A Partizan vec je doveo Grbica, Malbasica, Aksentijevica, Obradovica, malog Zivkovica, tako da nama samo napadac fali! Oh wait! Ma to je nebitno! Kada ce disk "Kako smo preoteli igraca Partizanu" i da pocne da se slavi taj datum, jer to je najveci zvezdin trijumf nad partizanom u zadnjih sedam godina, pa od sledece godine da se slavi sedmo-godisnjica od poslednje osvojene titule I Covke kao sedma zvezdina zvezda. Kada su u pitanju saopstenja i "kada sam zadnji put osvojio" i "osvojicemo sledece sezone" tu ste prvi.

Klošar©

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ? (DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32) smešan si...

Hobotnica Paul

pre 10 godina

Nisam od onih koji će da pljuje dečka,da mu želim loše stvari, niti osuđujem Zvezdu. Sve je to biznis.
Dečku su verovatno ponuđeni bolji uslovi, ili je veliki navijač Zvezde, a možda mu je "prodata" priča bila uverljivija od strane Zvezdinih pregovarača.
Zvezda je ovu bitku dobila, bili su sposobniji i tu je završena priča.
Dečko je tako odlučio i to je za poštovanje.

Nadam se da ćemo gledati lepši fudbal, sa zdravim rivalitetom, a da će šampion ostati isti.

Sportski pozdrav.

masterkg

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili. (smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Ajd vezbaj pismenost jos malo :-) "nepravi" to nama problem nego tebi
.....

magic

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci
(d, 29. avgust 2013 11:40)
Sto mi je nesto poznata ova poslednja recenica-Dule Balasevic sa la la la.........

Mile

pre 10 godina

@zoran a jesi se nekad pomislio da ste mnogo slabi i da ste odavno truba,pa zato igraju bolje protiv vas nego protiv Partizana,videli smo vas u derbiju centar niste presli o sutu na gol da i ne govorim

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

PeraQ

pre 10 godina

@ Mile

Opet si zaboravio da uzmes lek i poceo si da ponovo buncas... Nigde suta kazes a precka Stojkovicevog gola se jos trese od udarca Kasalice... Toliko o tvojoj realnosti.

Sio nam ga Djura

pre 10 godina

Navijam za Partizan,ali ovo je za postovanje.Jos dva dana do zavrsetka prelaznog roka,a Nadj samo muli.Treba nam hitno stoper!!!

Nenad

pre 10 godina

Srdjane,predugovor ne obavezuje pravno,vec samo ugovor.Tako da on sa Partizanom nije potpisao nista sto bi ga pravno obavezivalo.Predugovor je samo data rec na papiru da ce potpisati ugovor za vas i nista vise.Samo krsenje potpisanog ugovora moze biti pravno kaznjivo.

Pravnik

pre 10 godina

Srdjan,.......Ajde decko ne pisi budalastine.Nikakav predugovor vec dogovor izmedju dva kluba.Taj dogovor ili papir nema nikakvu pravnu snagu. Ugovor stupa na pravnu snagu kada ga igrac potpise. Igrac nije roba.

@(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

pre 10 godina

Zasto ste onda vi prvi zapeli da ga dovedete ako je nizerazredni igrac??Sto se tice lige uefa,zaboravio sa imate da odigrate jos 90+ minuta...

Kolektor lektora

pre 10 godina

@masterkg

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je tačka na kraju rečenice. Sa druge strane, ne postoji reč "Ajd".

@ Nikola V

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š. Ne pravi se piše odvojeno. Osoba koju ispravljaš je to napisala - nije kazala.

@Wllaxy

U našem pravopisu postoje i slova poput č, ć, ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je "zarez" u rečenici ("posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje") ili tačka na kraju rečenice. Ne postoji reč "Btw", ni sa tačkom - ni bez tačke.

DULE VUJOŠEVIĆ

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .

Srdjan

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Dirnutom sam gestom ovog momka. Ništa ruzno nije rekao za Partizan ali srce mu nije dalo, srećno dečače i dobrodošao, da budeš bar kao Ninkov, a ako BOgda i Bastu da dostigneš, srećno!

Mgrud Mirko (dubler za reklamu Milke)

pre 10 godina

@DELIJA 011

Koji to meč evrpski Zvezda igra krajem avgusta nisam upoznat. A da vi ni školu da dočekate (zar se posle avgusta igra u Evropi fudbal?)...svecki šapminjon...

masterkg

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete... (smeker, 29. avgust 2013 09:27)
Po"d"pisali ste vi sebi :-)))))
Ode Tole odose snovi pusti ......

DELIJE SEVER 1989

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)

Mislis kao "STOJKE GROBAR" ?
komedija ste :)

Dlagan

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Ajd molim te ti meni reci kakve veze ima to sto si napisao? Kakve veze ima promocija igraca jednog kluba sa utakmicom Tun-Partizan? Sta je svrha tvog komentara? Sta je svrha tvog navijanja? Za koga uopste navijas? Da li mozda navijas da Tvoji pobede ili moji izgube? O cemu razmisljas kao verni navijac svog kluba? O kome? O tom igracu ili o utakmicu koji tvoj klub igra? Sta hoces ti, sta trazis uopste na vestima koja nemaju veze ni s tobom ni sa klubom za koga navijas? Je li mozda mislis da si smesan, duhovit, pametan, inteligentan sa takvim komentarom? Veceras u pola 9 cini mi se imas utakmicu, ima i prenos, sedi gledaj, navijaj i uzivaj! Sta hoces od Zvezde? Ps-Petkovicu dobrodosao, Partizanu srecno veceras!

Delija

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja

south

pre 10 godina

dobar igrac i zelimo ti sve najbolje iako nisi dosao kod nas petkovic je navijac zvezde i to se postuje a moj klub partizan na zalost je propao

Ivan

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!

smeker

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.

radojica

pre 10 godina

Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

Neko slavi Tokio i Bari,a neko Timok i Fljamuntari.

Dragan BL

pre 10 godina

Petkoviću emocije nisu dale u Partizan (razumem ga). Dok evo Đurđević, iako Zvezdaš, ide u Partizan.
Koliko ljudi toliko ćudi.
Zato, bez osuda po tim momcima. Svako sebi bira put.
Moje simpatije idu prema ljudima tipa Petković, ali ko mi garantuje da sam uvek u pravu...
PETKOVIĆU CARE, dobro nam došao, pa da bude dobro i za tebe i za Zvezdu!

d

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci

mare

pre 10 godina

gospoda iz SNS-a se direktno umesala oko transfera braneci pojedinim fudbalerima da predju u Partizan...to je ta borba protiv korupcije I kriminala...

Delija

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27) Moze da otpeva da je partizan trazio da ugovor bude vazeci tek posle lekarskih oregleda, ponavljam partizan je to trazio !!! I ne znam sto ti je to tolko krivo? Zar bi ti stvarno hteo da on dodje kod vas i pored toga sto tvom direktoru peva zvezdine pesme? A da nije to nego kompleks !!!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Pazi sada komentare grobara.Nije nista, ne valja itd. A sta ste pisali dopre samo par dana unazad. Ali Dzaja zna sta radi.Tako vam je i Panceva uzeo ispred nosa i jos gomilu fudbalera.Rec Dzajina vise vredi nego sve vase titule.I Zvezda kakva god bila za vas je institucija

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Taj Petković i nije za Partizan mnogo mu je niska "tačka topljenja" . Da bi neko bio u Partizanu mora pre svega da bude JAKA LIČNOST I DOBAR ČOVEK .
(DULE VUJOŠEVIĆ, 29. avgust 2013 09:35)
Mislis dobar kao Predrag Danilovic? vas predsednik kk-a?

Bobanmkd

pre 10 godina

Ajde za promenu da jednom ne budemo deca i da budemo realni.Covek navija za CZ i tu nista nije sporno.ALI covek je ipak hteo u Partizan i igrao bi u Partizanu da se nije CZ javila i rekla mu da ga ipak zeli! Ajde budite fer i recite da nije tako?Pa,zar nije i on uz OFK B stavio svoj potpis? Da se CZ nije javila on bi vec sada bio u Partizanu...lepo primao platu i pevao ispod juga!
Ovo posle je klasican CZ marketing i lozenje navijaca.Terzic je Kolarova i Ivanovica prodao direkno napolje a danas Petkovic u istom danu potpisuje za CZ kada i Pavlovski iz OFK za Porto...gde realno!? Mislim da je sve jasno!Ja zelim ovom momku ipak sve najbolje a verujem da ce Partizan ipak tuziti posto i advokati moraju od necega da zive.

mix

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ?
(DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32)

Od silnih kompleksa ne znas sta ces od muke..

zoran

pre 10 godina

(djekna, 29. avgust 2013 12:15)

Vidiš, mi ne osvajamo titule iz drugog razloga. Recimo Smederevo kada igra protiv zvezde, postavi autobus ispred gola, a protiv vas igra 5 :3. Tako isto Hajduk, Borac, BSK,.... Evo najsveziji primer, Radnički iz Kragujevca uopte nije igrao fudbal protiv vas, nigde presinga,nige markacije, e ali da vidis protiv Zvezde u nedelju, ginuće za svaku loptu, a već početkon drugog poluvermena počeće da leže na travi...

poz

Wllaxy

pre 10 godina

Prvo da decko odpeva nesto na sudu UEFE pa posle podpisujte sta hocete...
(smeker, 29. avgust 2013 09:27)

Prvo da se ti naucis pismenosti pa posle slobodno ostavljaj svakave komentare!

Btw. mogli bi i da pravite razliku izmedju dogovora i ugovora, cisto reda radi, posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje...

ssssss

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu.
(Srdjan, 29. avgust 2013 11:47)

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!

elgladiator

pre 10 godina

@ "Neko cetvrtkom predstavlja ulazak u grupnu fazu LE, a neko nizerazrednog fudbalera!
(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27) Decko i ljudi budite vise realni!!!
Kao prvo tvoj partizan vec godinama isto ispada iz Evrope izuzev Andrleht kada ste prosli, inace godinama ispada te iz Evrope kao i mi, ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu u ligi evrope a mi nemamo! To jedno drugo vi i kada udjete u tu ligu evrope vi izbacite neki Tromzo, Tun a ispadnete i od Samroka i td... A mi moramo da prodjemo Ren, Bordo i td... Znaci realno gledano vi da ste na nasem mestu isto ne bi ste usli u Ligu Evrope! I ponavljam za poslednji 6 godina 5 puta ste iz Evrope ispadali ali kao prvaci drzave imate jos jednu sansu, ili cak direktno udjete u ligu evrope ako ISPADNETE citaj(ispadnete) u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu sampiona! Dosta licemrja i stvaranje lazne slike! Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20)"

Izbacio vas Bordo sa 2 igrača manje (crveni u 38.minutu + izašao igrač u 72. minutu zbog povrede bez prava zamene) i prvi ste gol dali potpuno neregularno jer je Milunović uštopovao loptu rukom visoko iznad glave !
I o toj "slavnoj" utakmici hvališete se godinu dana !!! mi "jadnici od zadnjih 11 godina 8 igramo evropske utakmice. I baš zbog nas i tih bodova vi krećete of 2. kola kvalifikacijA za LE a ne iz 3-eg kako zaslužujete

dimitrijevic igor

pre 10 godina

Neko treba da prodje Ren i Bordo a neko svake godine ispadne pa treba da prodje neki Tromzo, Samrok, Tun i td... To je prava i realna slika! Dovidjenja
(Delija, 29. avgust 2013 11:20) Laksi protivnici se dobijaju na osnovu koeficijenta koji mora da se zaradi redovnim igranjem u evropi,tj.pobedama!A vi pobede u Evtopi nemate zbog Toleta i zato sto godinama imate bolji tim od Partizana!Samim tim zbog toga i ne igrate Evropu..A taj TROMZO vas je izbacio pre neku godinu..Do vidjenja.

Delijans

pre 10 godina

Ko je ustvari glavni u ovoj Zvezdi? Dzajic doveo Omegu i odmah ide na transfer listu ovakav slucaj jos nisam video do sada. Stojadinovic dovede Garida, Daudu i Arauha, prvi "oteran", drugi na transfer listi a treci ni "primirisao" prvom timu.

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

Dragan Lo

pre 10 godina

Sa odlaskom malog Mladenovića, čini mi se da su počistili sve Robijeve mlade reprezentativce. Ne ostao je još Milunović. Zvezda baš ima viziju.

Pravnik

pre 10 godina

Srdjan,.......Ajde decko ne pisi budalastine.Nikakav predugovor vec dogovor izmedju dva kluba.Taj dogovor ili papir nema nikakvu pravnu snagu. Ugovor stupa na pravnu snagu kada ga igrac potpise. Igrac nije roba.

DS

pre 10 godina

Super vest, ali sa ovim momkom mislim da imamo 32 ili 33 igraca pod ugovorom, ako ne uspemo da prodamo nekoliko ili ako ne budu hteli da odu mi smo u ozbiljnom problemu. Ko ce svima da isplati novac od ugovora? Cuo sam da samo Milijas, Pecnik, Dauda, Ninkovic i Darko Lazovic zajedno imaju oko 2 miliona godisnje (Ne znam da li je 100% tacno, ali me ne bi iznenadilo da jeste). To znaci da bi sve pare koje dobijamo od Gasproma na godisnjem nivou otisle samo na plate ovih trideset i nesto igraca pod ugovorima.A gde su zaposleni u klubu, troskovi putovanja, odrzavanje infrastrukture,ostali klubovi iz S.D. ..... O vracanju dugova da i ne govorimo. Ako ove godine ne budemo sampioni, nek nam je Bog u pomoci.

Deki

pre 10 godina

@(Delija, 29. avgust 2013 11:20),mnogo napriča,samo nikako da kažeš da vas u prvenstvu uglavnom deremo u derbijima i zato ne možete da osvojite to prvenstvo.Ali,zato misliš,da ako bi ga osvojili,onda bi ste sigurno igrali LŠ?Cela priča se svodi oko toga,da ste vi prvaci,država,Gazprom i ko zna ko već,bi iskeširali veliki novac i doveli bi ste gotove,skupe igrače(slučaj vaterpola),dok se mi sa bednim fondom plasiramo preko tog Anderlehta i jedva dobijemo od EPS-a celih 800000 evra?Šta reći,nego sramota.Srećom,stvaramo igrače koji se dobro prodaju za razliku od vas,pa tako opstajemo.Baš me zanima,kad dogurate do 1000 milki duga,jer u ovom momentu imate 34 igrača na platnom spisku,kako će država sve to da plati?

covic-sedma zvezdina zvezda

pre 10 godina

a vec u januaru odlazi na pozajmicu u vozdovac...nisam zlurad i ne mrzim decka ali ja napravio cirkus od prelaznog roka a garantujem glavom da i u omladincima i partizana i zvezde ima bar nekoliko igraca koji su bolji od njega,pa pogledajte kakav je penal napravio u zadnjem kolu,bez ikakve potrebe i logike,to ne bi uradio ni neko mnogo mladji i neiskusniji...

Srdjan

pre 10 godina

Vi stvarno mislite da je presudila njegova ljubav prema Zvezdi??? Zar u petak nije znao da će pregovarati sa Partizanom??? ZAr pre nekoliko nedelja nije pregovarao sa Zvezdom pa se nisu dogovorili?? Lik je dobio bolju ponudu Zvezde, Zvezda je iskoristila priliku da dobije dobrog igrača i usput napakosti Partizanu! Terzić takodje! Čim je Tole dao ostavku, Terzić se okrenuo Zvezdi! Ovo je samo još jedan primer udvoravanja Zvezdi, nakon podrške koju je Terzić uputio predstavniku Zvezde za nesto predsednika FSS! Podrška nekome ko treba da dodje na mesto koje je iznad klubaštva! I on podržava predstavnika Zvezde!! Nije tema ali se povezuje! U svakom slučaju, Petković se nije ni pojavio na pregovorima sa PArtizanom pa i ne stoji činjenica da se nije dogovorio! Zvezda je sada politički moćna i to uspešno zloupotrebljava! I na tome im svaka čast! Ali borba ide dalje pa je sve ovo u okviru toga! Smešno je samo što se mi svi zanimamo oko ovoga kako ne bi mislili o važnijim stvarima!
U svakom slučaju, pozdrav svima!

masterkg

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili. (smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Ajd vezbaj pismenost jos malo :-) "nepravi" to nama problem nego tebi
.....

Srdjan

pre 10 godina

1. Predugovori se potpisuju sa igracem koji dolazi u klub za recimo 6 meseci, godinu dana, a ne sa igracem koji sutra dolazi.
2. Zvezda ne moze da ostane bez igraca jer su svi igraci uredno registrovani.
3. Idi komentarisi partizanova pojaca... oh wait!
(ssssss, 29. avgust 2013 12:58)

Videces sta ce biti! A Partizan vec je doveo Grbica, Malbasica, Aksentijevica, Obradovica, malog Zivkovica, tako da nama samo napadac fali! Oh wait! Ma to je nebitno! Kada ce disk "Kako smo preoteli igraca Partizanu" i da pocne da se slavi taj datum, jer to je najveci zvezdin trijumf nad partizanom u zadnjih sedam godina, pa od sledece godine da se slavi sedmo-godisnjica od poslednje osvojene titule I Covke kao sedma zvezdina zvezda. Kada su u pitanju saopstenja i "kada sam zadnji put osvojio" i "osvojicemo sledece sezone" tu ste prvi.

Mile

pre 10 godina

@zoran a jesi se nekad pomislio da ste mnogo slabi i da ste odavno truba,pa zato igraju bolje protiv vas nego protiv Partizana,videli smo vas u derbiju centar niste presli o sutu na gol da i ne govorim

PeraQ

pre 10 godina

@ Mile

Opet si zaboravio da uzmes lek i poceo si da ponovo buncas... Nigde suta kazes a precka Stojkovicevog gola se jos trese od udarca Kasalice... Toliko o tvojoj realnosti.

Nenad

pre 10 godina

Srdjane,predugovor ne obavezuje pravno,vec samo ugovor.Tako da on sa Partizanom nije potpisao nista sto bi ga pravno obavezivalo.Predugovor je samo data rec na papiru da ce potpisati ugovor za vas i nista vise.Samo krsenje potpisanog ugovora moze biti pravno kaznjivo.

djekna

pre 10 godina

Smesnije od svega ovog je jedino fanaticnost navijaca czv da su dolaskom ovog krucijalnog pojacanja kao i odlaskom predsednika FSS osvojili titulu 200%! Podsetio bih samo da je i Dragan Stojkovic Piksi bio predsednik FSS pa ste nam opet gledali u ledja. Jedino da pokusate sa Miljnom opet, ne znam sta da vam kazem. A na ovu individuu ne treba trositi reci, ima neko ko to sve gleda :) Pozdrav mojoj grobarskoj braci, pustite ove nebitne vesti i prepucavanja sa jos nebitnijim likovima.

Hobotnica Paul

pre 10 godina

Nisam od onih koji će da pljuje dečka,da mu želim loše stvari, niti osuđujem Zvezdu. Sve je to biznis.
Dečku su verovatno ponuđeni bolji uslovi, ili je veliki navijač Zvezde, a možda mu je "prodata" priča bila uverljivija od strane Zvezdinih pregovarača.
Zvezda je ovu bitku dobila, bili su sposobniji i tu je završena priča.
Dečko je tako odlučio i to je za poštovanje.

Nadam se da ćemo gledati lepši fudbal, sa zdravim rivalitetom, a da će šampion ostati isti.

Sportski pozdrav.

@(Djoko blatobran, 29. avgust 2013 10:27)

pre 10 godina

Zasto ste onda vi prvi zapeli da ga dovedete ako je nizerazredni igrac??Sto se tice lige uefa,zaboravio sa imate da odigrate jos 90+ minuta...

Klošar©

pre 10 godina

Decko je potpisao predugovor sa Partizanom. Zveknuce ih Partizan kod UEFA samo tako! Zvezda ce ostati bez igraca nekoliko meseci jer ce biti suspendovan a OFK-a ce da plati debelu kaznu. (Srdjan, 29. avgust 2013 11:47) znači Milan će zbog predugovora sa Ljajićem zaraditi milione od Rome?Smešan si...

dex

pre 10 godina

@Srdjan i ostali

Nista tu nema sporno, samo sto vi nemate pojma... Predugovor nije obavezujuci, zato se i zove predugovor. Partizan je hteo da potpise ugovor posle lekarskih pregleda, on nije ni dosao na preglede, i kraj price. Ovo je potpuno preslikana prica (sa mnogo manje bitnim akterima) kao Vilijan sa Totenhemom i Celzijem. Apsolutno isto.

Wllaxy

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)

Za one koji se brinu o tvojoj pismenosti naravno da "nepravi"... E sad da li i ne pravi, kao i da li pravi razliku izmedju dogovora i ugovora - to je vec neka sasvim treca prica...

Mada, verujem da u osnovnoj skoli jos nisi dosao do tog dela kada se uce gramatika i pravopis...

Nikola V

pre 10 godina

Za ove sto se brinu o mojoj pismenosti mogu reci samo da UEFA sigurno nepravi problem da li ce igrac da odpeva ili otpeva ono sto budu trazili.
(smeker, 29. avgust 2013 11:01)
Opet problem sa srpskim jezikom! Gde i da li si isao u skolu?!
Kaze se NE PRAVI (odvojeno)

Mad4Red

pre 10 godina

Zar je greh u ovoj zemlji reci istinu i opredeliti se za koga ces navijati, demokratija sloboda govora i samostalna htenje sta zeleti i raditi... Decko je javno rekao da voli Zvezdu u cemu je frka??? caoo zdravoo... Ide on gde on zeli... Kome se ne svidja i ne mora njegov problem, Partizan nije dao ni dinara za njega pa da mora da nesto tuzi Petkovica niti je on bio kaparisan!!! Zato sine dobro dosao u Zvezdu i zelim sve najbolje u nastavku karijere!!!!

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate kolko prepucavanja oko ovog momka. Nece u Partizan i kraj price. Sto se mene tice hvala mu, sta ce nam igraci koji nisu 100% sigurni da zele u Partizan. Imamo mi par klinaca za tu poziciju i sigurno da nece imati platu koju bi imao ovaj decko a mozda budu i bolji od njega (u svakom slucaju bi se vise trudili), sto znaci da samo mozemo da budemo u plusu. Petkovicu jedino moze da se zameri sto je uopste ulazio u pricu dolaska u Partizan (Ako je momak uopste znao sta se klubovi dogovaraju) ako ga srce vuce na drugu stranu. Jer moze da ispadne da nije bio zadovoljan platom pa mu odjednom proradila ljubav prema Zvezdi a to bas i ne bi govorilo najbolje o njemu kao coveku, ali ponavljam, mozda decko nije ni znao sta su se ovi mesetari dogovarali.

Tottenham

pre 10 godina

evo zasto smo Omegu doveli,da bi na njemu bilo sta zaradili,sto se tice Petkovica,tu nista ne verujem dok ga ne vidim na predstavljanju

Klošar©

pre 10 godina

VELIKO pojačanje pred večerašnji revanš . Da li neko zna ima li večeras pravo nastupa ? (DELIJA 011, 29. avgust 2013 09:32) smešan si...

NTT

pre 10 godina

Navijam za Partizan i nije mi žao što Petković neće doći. To nije ni bio igrač za Partizan. Za njega je tipično to što je stavio paraf na ugovor OFK Beograda i Partizana (kakve su pravne posledice barem meni nije mnogo bitno), iako je i tada morao da zna da je veliki navijač Crvene Zvezde, pa kada se nije dogovorio oko plate sa Partizanom a neko iz Zvezde, očigledno mnogo bogatije od Partizana, obećao mu platu koju je tražio, Petković je odustao od prelaska u Partizan zato što je "emotivno vezan" za Crvenu Zvezdu. Šta će nam takav čovek, čak i da je mnogo bolji igrač nego što jeste? Uz to nije u stanju ni da to sam objasni već to objašnjava Terzić, koji je već dugo osim što je prvo "svoj" još samo Zvezdin čovek, iako je OFK Beograd potpisao ugovor a on lično dao reč. Ko radi sa Terzićem, ili još gore, ko mu veruje na reč, sam je kriv za sve što ga snađe, pa tu ne treba kukati. Isto važi i za Ranka Stojića. Lično od Terzića i Stojića ne bih uzeo nijednog jedinog igrača (a Partizan verovatno hoće Đurđevića), pa "da su mi iz oka ispali", ali tu samostalno odlučuje Đurić. Što da ne, njemu su SVI navijači rekli šta misle o njemu a on neće da ode iz Partizana i pored toga što vodi veoma omraženu upravu. Što se ne bi dogovarao sa bilo kim i kako god hoće kada neće trpeti posledice kakav god ishod bude?

magic

pre 10 godina

o jadni li su ovi grobari. zluradi. sad ce kao da tuze, da mu pokvare zadovoljstvo. ovo je identicna situacija kao sa vilijanom i njegovim prelaskom u totenhem, al na kraju u celzi. smesni ste grobari. cak vam i moja raspala zvezda uzima igrace.
dzaba vam novci, moji sinovci
(d, 29. avgust 2013 11:40)
Sto mi je nesto poznata ova poslednja recenica-Dule Balasevic sa la la la.........

Igor 013

pre 10 godina

Sramota je sto Partizan, klub za koji navijam, dozvoljava ovakva ponizenja! Dzaba sto smo 6 puta uzastopni prvaci ako nismo uspeli da zasluzimo neki autoritet i strahopostovanje. Pitajte se vi sto sedite u upravi ko se sve igra slavnim imenom kluba...sramota!
(Ivan, 29. avgust 2013 10:19)E moj prijatelju. Tipican predstavnik danasnje generacije, koji nista i nikoga ne postuje. Ja kao veliki Grobar, nikada, ali nikada ne bi na taj način ponizio nikoga iz Zvezde pevuseci navijacku pesmu, vec bi se potrudio da na terenu pokazem svoju vrednost. Uprava, Nadj ili bilo ko drugi iz Partizana ne mogu da uce nekoga vaspitanju i kulturi.

DuffNS

pre 10 godina

Dok se mi ložimo da je on veliki Delija i da je to razlog sto nije potpisao za Partizan malo bolje obavešteni znaju da je najveci razlog potpisivanja za C.Z taj što nece imati skoro nikakvu konkurenciju na mestu desnog beka jer čak i Vešovic koji sada igra na tom mestu, nije desni bek vec ofanzivni vezni (krilo)! Pored sličnog finansijskog ugovora u Zvezdi je po automatizmu dobio i status standardnog prvotimca i to je jedini razlog!

Kolektor lektora

pre 10 godina

@masterkg

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je tačka na kraju rečenice. Sa druge strane, ne postoji reč "Ajd".

@ Nikola V

U našem pravopisu postoje i slova poput ž i š. Ne pravi se piše odvojeno. Osoba koju ispravljaš je to napisala - nije kazala.

@Wllaxy

U našem pravopisu postoje i slova poput č, ć, ž i š, a postoje i znaci interpunkcije kao što je "zarez" u rečenici ("posto se u tekstu kaze da je postignut dogovor a ne nesto drugo a prekrsen dogovor nije za pravno sankcionisanje") ili tačka na kraju rečenice. Ne postoji reč "Btw", ni sa tačkom - ni bez tačke.

Sio nam ga Djura

pre 10 godina

Navijam za Partizan,ali ovo je za postovanje.Jos dva dana do zavrsetka prelaznog roka,a Nadj samo muli.Treba nam hitno stoper!!!