Petak, 23.08.2013.

09:55

Karadžić: 1961? Studentska tuča

Predsednik FSS Tomislav Karadžić odgovorio je na jednu od "crnih tački" njegove karijere koju su prethodnih dana pominjali Nebojša Čović i Zvezdan Terzić.

Izvor: B92

Karadžiæ: 1961? Studentska tuèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

Pedja Zvezdas

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina
(ja, 23. avgust 2013 13:54)
Otisao je i Bojic pa ste opet osvojili titulu u kosarci iako ste plakali zbog njegove smene toliko da su Srbiji pretile poplave od vasih suza. A liga je ostala ista kao sto je i bila. Razlika je samo u tome sto je sve moralo da bude posteno i da finalisti imaju isti tretman.

Ko s decom leže, budi se u.....

pre 10 godina

@Logično
Ti pojma nemaš ni šta je zakonska rehabilitacija ni kada nastupa. Za kraj, KZ član 98:
Zakonska rehabilitacija nastaje, ako:
Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko šest meseci do jedne godine u roku od pet godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.

Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko jedne do tri godine u roku od deset godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.
Pravosnažnom presudom Karadžić je osuđen na šest meseci. U njegovom slučaju zakonska rehabilitacija nije čak ni bila potrebna, jer se lica koja su osuđena do šest meseci ne vode kao osuđivana. Za neka radna mesta traži se da neko lice nije osuđivano na kaznu preko ŠEST meseci. U svakom od navedenih primera za T.K. odavno su prestale da važe posledice presude. Mogao je da bude kandidat za predsednika FSS, loš vas je pravnik savetovao. Čudi me odakle jednom laiku tolika arogancija? Neznanje može na trenutak da deluje moćno, ali na kraju bude tužno.

НТТ Ни

pre 10 godina

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.
(Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!, 23. avgust 2013 14:05)

Какве се све глупости овде неће да сретну и прочитају, то је за плакање. Цитирани коментар је сам врх лицемерства и сејања глупости. У њему се јадикује и упозорава како се препоштени навијачи тз. делије толико жртвују за добро нашег фудбала, како се Европа не би смејала оваквом првенству (много Европу брига за нас и наше првенство), и за то да се уведе правило да се против Партизана игра са више од 11 играча, и указује на нечовештво и хуљење навијача ФКП против ФКЦЗ, јер се, гле дрзника, залажу да ФКП по трофејима престигне „најпоштенији клуб“ (срам да их буде, то није дозвољено и не сме се, јер је ФК Ц. Петокрака богом дан за Србију, „највећи клуб“ и ударање по његове интересе је светогрђе. За њега је дозвољено да се забораве многе крађе судија у његову корист, нпр. да се заборави ЦЗ-Смедерево, или ЦЗ-ОФК, али се не сме никад да заборави Партизан-Пазар). Срамота.

Vlada

pre 10 godina

Ne trebaš da se ispovedaš. Od tebe se traže odgovori na pitanja jer i ti postavljaš drugima pitanja i rugaš im se u lice. Tuča u studenskim danima?! To me podseća na ministra policije Jočića koji se pohvalio kako je obijao kioske u mladosti.

Nikola

pre 10 godina

@Nemojte o onome što ne znate


Batice....tebi nesto zaista nije jasno.


Gde pise da je Tole rahabilitovan???
Toletu je samo iz nejasnih razloga smanjena kazna....o rehabilitaciji ni reci.
Nemoj da nam pricas bajke....

haha

pre 10 godina

Ma covek ogrezo u korupciji i lopovluku.Unistio sve gigante firme u Subotici,pola prostora u gradu njegovo ,apartmani na moru i jos bog zna sta ima i sve postenim radom kao i Pazova gdje ista firma radila i bolnicu u Su normalno zet mu je direktor a direktor Pazove je covek iz Kozateksa subotickog i sponzor partizana.Ma cist je kao suza a organizovani bi imao toliko posla i zato neda fotelju....

Nemojte o onome što ne znate

pre 10 godina

@Logično
Okomi se ti na moj fakultet, uz čuvenu frazu "ko ti je dao diplomu". Gde piše da se presuda briše, pitaš ti? Piše u KZ Srbije, član 97, deveta glava, koja govori o rehabilitaciji. "Rehabilitacijom se briše osuda i prestaju sve njene posledice..." Ne pada mi na pamet da te učim kako se sprovodi postupak rehabilitacije, reći ću samo ovo - sud to radi po službenoj dužnosti ili po zahtevu nekoga kome je kazna oproštena ili je kaznu izdržao. Uzmi pa čitaj, ne piši napamet. Pročitaj i šta je svrha sudskog kažnjavanja, nije sigurno da čoveka doživotno žigoše nego da ga prevaspita i integriše u društvo. Konačno, sud je u to vreme (država FNRJ), sudio strože nego danas, pa iako je jedno lice doživelo tešku telesnu povredu vinovnik je osuđen na "samo" šest meseci zatvora. Da li ti je jasno da je tu morao postojati niz olakšavajućih okolnosti za optuženog, koje je sud cenio, pa mu je izrekao ovu kaznu.

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Poenta i nije da ti odes, izaberes nekog svog pulena i sve ostane isto, pa da se propadanje srpskog fudbala nastavi. Cilj je da dodju novi, neiskvareni ljudi, sa znanjem, da se stanje u nasem fudbalu konacno popravi nakon svih ovih godina tvoje vladavine.

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nisam ljubitelj lika i dela Toleta...ja bih Savu Milosevica..ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto! P.S.Lupajte mi minuse kolko ocete ali sta je ovde netacno?

Merlin

pre 10 godina

Moze da se povuce,ali da on proceni ko treba da ga nasledi? Studentska tuca? Ni 61. nije se islo na robiju zbog tuce.Sramota treba da je Dachija koji podrzava ovu spodobu od coveka.

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nije mi omiljen likk ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto!

V u K

pre 10 godina

(Fudbalko), 23. avgust 2013 14:12 Prijatelju taj tvoj posteni Savo Milosevic je prvi digao hajku na Tomislava Karadzica o regularnosti nase lige http://www.youtube.com/watch?v=_jpdJAHS7xM. A naravno ucutao se je odmah kad mu je ovaj ponudio fotelju, toliko o njegovom postenju

Nikola

pre 10 godina

@aca_bg,

Dakle...nije osudjen.

Velika razlika...Tole je nosio prugasto odelo pravpsnaznom presudom.
A usput...seti se, protiv dzaje nisu imali NI JEDAN dokaz. I sam dzaja je odbijao da formalno prizna krivicu pa da ga kazne smesno malom kaznom jer je znao da nije kriv.....
Eto. Nego zasto ti podrzavas bivseg robijasa...pravosnazno OSUDJENOG?

emirati

pre 10 godina

Stvarno su nasi ljudi dokoni i besposleni kada vode tudje zivote,poslove....a svoje male probleme i muke,cekaju da im drugi zavrsi !
Ne,ne,definitivno ne zasluzujemo bolje,i cudim se ljudima koji se vracaju u Srbiju ?

Logicno

pre 10 godina

Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.
(Laici i pravo, to ne ide, 23. avgust 2013 14:22)

A sto pisete kada ocigledno nemate pojma!! Gde se presuda brise?? Kome se presuda brise? Za koje prekrsaje to vazi?

Sa takvim glupostima koje ste napisali, kolega, ne postoji pravni fakultet na svetu koji bi vam ikada dao diplomu - osim ako je niste stekli na isti nacin kao vas uzor iz Spuza.

Ako se presuda brise, kako sada svi znaju da je neprikosnoveni idol Partizanovih navijaca i jedan jedini razlog postojanja FK Partizan bivsi robijas? Da nije Covic listao po starim almanasima ili eto, bas slucajno, poznaje ostecenog?

ma idi begaj

pre 10 godina

Ma sta kazes.Pozivas drzavne organe da ispitaju njihove navode.Bas ti verujem.Kad bi se ti drzavni organi tako lako pokrenuli na tvoj poziv, ne bi bilo ni P od poziva.Nego,- ti vrlo dobro znas da se kod nas drzavno tuzilastvo teze pokrece od projekta spejs satla.
Uzgred, ti koje ti kao pozivas, su uglavnom iz iste skole kao i ti ,ista kadrovko-funkcionerska skola sposobna da prezivi tektonsko-politicke potrese ,da kadruje,zaseda ,vodi,predvodi,lobira ,spletkari i sta ti ja znam kakve sve vestine tog tipa izvodi,samo da bi sto duze ostala u sedlu odn. fotelji.
Takvi kao ti lako nadju sebi slicne,pa se onda kao creva uvezete u interesne grupe sa sa neizostavnim prefixom ,,drustveno-politicki,, ili sportski radnik.Jos kad cujem ovo ,,radnik,, a ono sve go. Ne smem ni da kazem sta mislim inace sledi cenzura.

nebitno

pre 10 godina

@(Cnotravac, 23. avgust 2013 14:26)

Šta je to "građanski sajt"? Jel misliš da bi jedan Srbin mogao da se ponaša u CG ovako kako se Karadžić ponaša u Srbiji? Koliko znaš Srba koji su se obogatili tamo, koji su vladali tom zemljom i sl.? A obrnuto?

haha

pre 10 godina

"Intenzivno radim na svom odlasku vec godinu dana..." HAHAHA
Ili ne da fotelju ili ne moze da nadje izlaz.
Ili stvarno radi toliko na svom odlasku(citaj - priprema nekog drugog lopovskog pulena) da nije imao vremena da se bavi bitnijim pitanjima fudbala.

aca_bg

pre 10 godina

@Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!
(Logicno, 23. avgust 2013 13:16)
Ima jedan klub u zemlji Stradiji,gde je predsednik kluba aboliran od optuzbi za pljacku tog istog kluba. Ne kazem da je kriv, ali je cinjenica da nije oslobodjen od optuzbi nego je postupak obustavljen dekretom predsednika drzave. Eto toliko...

Fudbalko

pre 10 godina

Savo Milosevic ili Ivan Golac za predsednika!
Ah zaboravih, oni ne mogu. To su posteni i inteligentni ljudi.
Treba nam opet neki krimos.

Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!

pre 10 godina

(Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio, 23. avgust 2013 10:18)

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! U petoj utakmici ste tek dali prvi gol u Evropi a igrali ste protiv 2 amatera! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.

Laici i pravo, to ne ide

pre 10 godina

Ne štitim "bivšeg robijaša", samo sam podsetio da je osuđen na šest meseci a ne na godinu i po. Advokat sam i branio sam mnoge "robijaše" (da išta znaš ne bi ovaj termin koristio) i to onda govori sve o meni? I ja sam, kao branilac, na strani robijaša? Koješta, ne znaš šta govoriš. Nisi ti zreo za ovu polemiku - onaj ko je izdržao kaznu ne sme se posle pola veka zvati robijašem. Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.

jocagomboca

pre 10 godina

Zar je moguce da je ovaj čovek ikada kročio u skolsku klupu? Ne liči na nekog ko ima osnovno obrazovanje, o akademskom da ne pričam. Ali zato bi očigledno da postavi svog zamenika kao da smo Severna Koreja. U našem fudbalu potrebna gvozdena metla!

vladimir

pre 10 godina

и шта сад?да слушамо препуцавање два полу сумњива типа које свакако не занима све ово док се ми занимамо. ма ајде бре

Dread

pre 10 godina

Karadžić je trebalo davno da ode, ali u ovoj izjavi je u pravu. I mene živo interesuje gde su bili ovi licemeri pre godinu dana na izbornoj skupštini FSS-a? Problem je što oni ne žele da ga smene. Potpuno im odgovara da ovaj čovek bude tu gde jeste...

Dragan BL

pre 10 godina

Tole pošteni!
Eh da ima pravde pa da se uradi revizija Toletovog rada...pa da uporedimo koliko je on zaradio i koliko ima, a kako su prošle firme i institucije u kojima je on radio!

čisto sumnjam

pre 10 godina

A jel' to slučajno što je i njegov prezimenjak Radovan rođen u Petnjici (pored puta Žabljak-Šavnik)?
Tamo se rađaju, izgleda, specifični likovi...

Logicno

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.
(Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani, 23. avgust 2013 12:31)

Spuzanac je prvi pitanjima odgovorio na pitanja.

A to sto stitis bivseg robijasa, savrseno tacno govori o tebi.

Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!

Borky

pre 10 godina

Najava ostavke.Fino fino to sam znao jer se dove u polozaj On ili Zvezda a tu nema sanse da ce bilo ko dozvoliti da se Zvezda izbaci.Nista putj Tole,pun si ko brod unuke za ruke pa u park.

Brat Grimm

pre 10 godina

Ostavite čoveka na miru! I ja sam bivši robijaš pa šta sad je l treba da crknem zbog toga, da me svuda diskriminišu, da 20 godina kasnije ne mogu posao da nadjem? U kom svetu vi živite, zar stvarno mislite da je problem što je proveo godinu dana u zatvoru pre 50 godina. Pre 50, EEEEEJ!!!! I sad treba vama, licimurima, da polaže račune zbog toga?

Sram vas bilo, provlačite kroz blato čoveka od sto godina, a gori ste i kvarniji od njega milion puta!

Spužva

pre 10 godina

@Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!
(Melita, 23. avgust 2013 11:09)
Terzić je optužen i nije kriv dok ne bude pravosnažno osuđen!A ovaj ROBIJAŠ koji je 1960 osakatio čoveka zauvek i za to odležao samo 6 meseci-(proradile CG veze u službi )je bivši ROBIJAŠ!I nije mu mesto na čelu bilo kakvog sportskog saveza!

Sale

pre 10 godina

Stavite sve na stranu i uzmite u obzir da je ovaj covek 1961.godine bio student. Pa jel ne postoji niko barem malo mladi i sa vise energije i elana ko bi bio dovoljno dobar da zameni ovog nezamenljivog ?! Setite se samo, i Boris Tadic i njegov DS je bio nezamenljiv.

Mirko

pre 10 godina

Aj da se vratimo na početak, ko je kriv za onaj skandal u Novom Pazaru? Slučajno ne može biti. Ko je kriv što smo oterali Antića i morali da mu platimo milione? I posle koga je reprezentacija krenula u strmoglav pad, na najniže mesto ikada? Ko je kriv što "najbolji" klub u zemlji ne može u Evropi nikog da pobedi? Ko je kriv za ovako kriminalan fudbal godinama? A igrači koji nam odu u evropu postaju nosioci igre svojih klubova? Što imamo jednog jedinog sudiju u Evropi? Zašto se fudbalski svet smeje našoj ligi u kojoj je pobednik već unapred ugovoren?
Stvarno nema potrebe da ga prozivaju, čovek je čist... lopov.

Beogradjanin

pre 10 godina

Nije problem studentske tuce, i zatvor je za ljude, ali je PROBLEM kad iz zatvora izadjes kao SARADNIK UDBE.
E to je vec ozbiljan problem.
Sta ovaj saradnik UDBE crnogorskog porekla radi u Srbiji decenijama na funkcijama?

ja

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina

Ryber Palunko

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš ali za predsednika FSS bi postavio bivšeg igrača Partizana Ivana Golca.G-din čovek.
(Sale, 23. avgust 2013 11:59)

Upravo tako! Osoba koja se sportskoj kulturi učila na zato najboljem mjestu. Ili on ili Savo Milošević. Ne vjerujem da postoji bilo ko, ko bi posumnjao u njihovo poštenje. Mada, ne mogu se načuditi, da nijedan navijač Partizana nikad nije pomenuo njihova imena. Zašto? Šta im smeta? Sportska kultura? Poštenje? Meni je to nejasno, alo im očigledno nešto kod njih smeta, pa svoje ikone prave od likova poput ovog 'Mummy Lives', a ne od nekog kao ovaj dvojac. To dovoljno kazuje, zašto su ovaoliko zaprli da odbrane neodbranjivo.

Petar

pre 10 godina

Pa rodio se u pogresno vreme. Da je danas nekoga premlatio, Apelacioni sud bi ponistio presudu i bio bi slobodan. Onomad u "Titino vreme" robijalo se i za manje stvari.

Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

Schtrumph

pre 10 godina

Cinjenica da ima bezrezervnu podrsku navijaca partizana govori da njima ne smeta cak i da je istina da je sve bilo namesteno. U slobodnom prevodu bili bi zadovoljni i da se za prvaka drzave igra samo jedna utakmica, i da akteri uvek budu npr. Partizan - Teleoptik.

Antidervis

pre 10 godina

Srbija je jedino mesto na svetu gde dužnici prodaju pamet!
(Majko mila ..., 23. avgust 2013 12:15)

Mislis na NEPRIKOSNOVENO najvece duznike medju sportskim klubovima u Srbiji - FK i KK Partizan?

Zvezda je sa privatnim povericoima postigla dogovor, a DRZAVI duguje NEUPOREDIVO manje od Toletovih iz Humske.

Radnicki Nis

pre 10 godina

Najaci su mi ovi grobari koji brane toleta,jer je on kao manje zlo od Covica.Drzava nam je u ovakvom stanju zato smo smo uvek birali manje zlo,nazalost.I jedan i drugi su dojadili i bogu i narodu,sklonite ih vise ako zelite dobro Srpskom fudbalu!

Lustracija?

pre 10 godina

... Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

Pa ovo sto se danas dešava su upravo posledice tog komunizma, ili postoji danas još neko ko veruje da svest, identitet, vera, ... se mogu promenuti preko noći?

Mikica

pre 10 godina

Studentska tuca 1961. u Jugoslaviji koja se zavrsava teskim povredjivanjem i zatvorom od 1,5 god je kao danas kada bi neko bio osudjen 10tak godina. I to nju nije nista! Obican siledzija!

mick

pre 10 godina

da li ljudi imaju amneziju pa zaboravljaju na Terzica za kim je bila raspisana poternica pa je pobegao u CG? i odakle se sad on ponovo javlja? ko je sve to zataskao?

Šverceneger

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija". - Posle tebe, to neće biti teško.

Call of Duty

pre 10 godina

pateticni ste zvezdasi,nemate poima da igrate fucu pa vam je tole kriv,i da ode nece vam biti bolje samo jos gore.Kakvi mozgovi pffff

Bojan

pre 10 godina

Tole treba da ode to je valjda svima jasno, ali vidite ko ga tera. Covic i Terzic, pa njih dvojica mogu pojedinacno biti samo gori od njega. Jednog smo jurili preko pola sveta jer je krao sa obe ruke a ovog drugog ni jedan insajder nije omasio

Melita

pre 10 godina

Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!

М. Н. Лазар

pre 10 godina

...pomenuo sam samo nešto od onoga što znam,....
А што то ниси рекао и нешто предузео, све ове године ...?
Нормалан човјек, би се бар посрамио!

Spuž

pre 10 godina

Izadji pred novinare, pa se ispovedi o stanju u srpskom fudbalu, rezultatima A selekcije...

Vidis probleme u Zvezdi, one koje si ti napravio ignorises i skreces s teme...Odlazi bre

tako

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija".

Cela Srbija je fudbalska!

Ko je to pozvaniji da se izjasni od naroda? Koji fudbalski radnici imaju rezultate kao dokaz razgranicenja od laika?

Jole

pre 10 godina

Bilo bi mi drago da se prestane sa objavljivanjem ove sage oko Karadzica i celnika Zvezde. Karadzic jedan obican manipulator koji jos i sada zamlacuje narod sa njegovim pricama, izgleda da je on nedodirljiv! ..nazalost.

neutralan

pre 10 godina

Smatram da Karađić treba da ode sa mesta predsednika FSS-a i podržavam ideju da na njegovo mesto dođe Zoran Laković. On je mlad, sposoban i veoma dobar operativac i mislim da će to biti izuzetno dobro za naš Savez. Pri tom, koliko ja znam, ima veoma dobre odnose sa čelnicima Fifa i Uefa.

Humanoid

pre 10 godina

Sest meseci zbog tuce?! Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

18, druže. Šest, ako postaneš drukara.

PAJA.....

pre 10 godina

Ovo je zaista jedno realno, civilizovano razmišljanje,
mislim da ovim putem treba krenuti ka izboru novog
predsednika i ostalih članova u FSS, a ne na ulici i raznim
međusobnim uvredama, jer to ne vodi ka dobru. Takođe
mislim da Terzić i Čović, najmanje imaju pravo da "pljuju"
po Toletu, jer i sami imaju mnogo, mnogo "putera" na glavi.

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

Nesa

pre 10 godina

Nisam ljubitelj ni lika, a ni dela Tomislava Karadžića (treba ga smeniti) ali su Nebojša Čović i Zvezdan Terzić poslednji, koji bi trebalo da pričaju i prozivaju za nečiju biografiju. Bilo bi bolje da porazmisle o svojim. Ko ih ne zna, skupo bi ih platio (i ako "imaju" poprilično).

Domaćin

pre 10 godina

Nevinašce jedni, šta su te svi napali nije mi jasno? Pa valjda vide da si takav karakter koji godinu i po provede u zatvoru zbog "studentske tuče"!

Sine Tole, a šta sad studiraš?

pre 10 godina

18 meseci u Spužu, za "studentsku tuču"?

I šta je to, uostalom, "studentska tuča"?

Ima nas još koji smo bili studenti, ali ne znamo za taj termin.

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Zanimljivo da u studenskim danima
mozemo da se tucemo i da dospemo
cak i u zatvor. Predsednik FSS je
javna licnost i javnosti mora da
zna da li ste bili osudjeni na godinu
ipo zatvora. I da li je mladic u tuci
izgubio oko. To nije obicna "studentska"
tuca.

бар ниси лопов

pre 10 godina

Значи, у питању је традиционална српска кафанска туча, значи, све је у реду. Одличан си.

sport sportistima

pre 10 godina

da li je i tada bila ' tradicionalna tuca '? da li predsednik FSS pre stupanja na duznost popunjava formular na kome se nalazi pitanje : da li ste osudjivani?

Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio

pre 10 godina

iImam jedno pitanje i molim da se objavi, bez obzita što neće odgovarati Čoviću: Da li dosad zabeležen ijedan slučaj u svetu da jedan klub, tačnije jedanb čovek iz kjluba, vodi medijski rat raznim saopšptenjema protiv svog fudbalskog saveza? U tim saopštenjima, a u suštini to nisu saopštenja nego teške optužbe protiv predsednika FSS (lopov, čovek koji namešta utakmice, dovodi svoje ljudi da zidaju...). U svakoj pravoj fudbalskoj zemlji svi ovi ljudi bili bi udaljeni iz fudbala, a predsednik FSS, ako je nešto skrivio za to postoji javni tužilac i krivične prijave. Nije jedan klub ili njegovi ljudi išao samo đonom na FSS, sudije, napali su oni i Partiza. Da li će neko da reaguje na sve ovo? I sve to radi klub koji je uspeo da napravi dug od 60 a možda i više miliona evra: Gde su te pare?

Milan

pre 10 godina

E ako je u pitanju studenska tuca onda je to druga stvar.Salu na stranu,ja sam procitao da je malo falilo da taj mladic ostane bez oka.Ladno nam je robijas predsednik "najbolje" institucije u drzavi.Neko mora da polozi racun zbog ovakvog stanja u Srpskom fudbalu.Ljudi moji Srbija je ispod Albanije na fifinoj rang listi.Huligani nam zavode red u klubovima,sudijske greske u prvom kolu,sudijske greske u drugom kolu,dokle vise? Selektor nam glumi velikog Srbina i patriotu.Ovo je dno dna! Tole tvoji dani su odbrojani!

Sine Tole, a šta sad studiraš?

pre 10 godina

18 meseci u Spužu, za "studentsku tuču"?

I šta je to, uostalom, "studentska tuča"?

Ima nas još koji smo bili studenti, ali ne znamo za taj termin.

Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio

pre 10 godina

iImam jedno pitanje i molim da se objavi, bez obzita što neće odgovarati Čoviću: Da li dosad zabeležen ijedan slučaj u svetu da jedan klub, tačnije jedanb čovek iz kjluba, vodi medijski rat raznim saopšptenjema protiv svog fudbalskog saveza? U tim saopštenjima, a u suštini to nisu saopštenja nego teške optužbe protiv predsednika FSS (lopov, čovek koji namešta utakmice, dovodi svoje ljudi da zidaju...). U svakoj pravoj fudbalskoj zemlji svi ovi ljudi bili bi udaljeni iz fudbala, a predsednik FSS, ako je nešto skrivio za to postoji javni tužilac i krivične prijave. Nije jedan klub ili njegovi ljudi išao samo đonom na FSS, sudije, napali su oni i Partiza. Da li će neko da reaguje na sve ovo? I sve to radi klub koji je uspeo da napravi dug od 60 a možda i više miliona evra: Gde su te pare?

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

sport sportistima

pre 10 godina

da li je i tada bila ' tradicionalna tuca '? da li predsednik FSS pre stupanja na duznost popunjava formular na kome se nalazi pitanje : da li ste osudjivani?

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Zanimljivo da u studenskim danima
mozemo da se tucemo i da dospemo
cak i u zatvor. Predsednik FSS je
javna licnost i javnosti mora da
zna da li ste bili osudjeni na godinu
ipo zatvora. I da li je mladic u tuci
izgubio oko. To nije obicna "studentska"
tuca.

mick

pre 10 godina

da li ljudi imaju amneziju pa zaboravljaju na Terzica za kim je bila raspisana poternica pa je pobegao u CG? i odakle se sad on ponovo javlja? ko je sve to zataskao?

PAJA.....

pre 10 godina

Ovo je zaista jedno realno, civilizovano razmišljanje,
mislim da ovim putem treba krenuti ka izboru novog
predsednika i ostalih članova u FSS, a ne na ulici i raznim
međusobnim uvredama, jer to ne vodi ka dobru. Takođe
mislim da Terzić i Čović, najmanje imaju pravo da "pljuju"
po Toletu, jer i sami imaju mnogo, mnogo "putera" na glavi.

бар ниси лопов

pre 10 godina

Значи, у питању је традиционална српска кафанска туча, значи, све је у реду. Одличан си.

Humanoid

pre 10 godina

Sest meseci zbog tuce?! Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

18, druže. Šest, ako postaneš drukara.

Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.

Šverceneger

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija". - Posle tebe, to neće biti teško.

Jole

pre 10 godina

Bilo bi mi drago da se prestane sa objavljivanjem ove sage oko Karadzica i celnika Zvezde. Karadzic jedan obican manipulator koji jos i sada zamlacuje narod sa njegovim pricama, izgleda da je on nedodirljiv! ..nazalost.

Spuž

pre 10 godina

Izadji pred novinare, pa se ispovedi o stanju u srpskom fudbalu, rezultatima A selekcije...

Vidis probleme u Zvezdi, one koje si ti napravio ignorises i skreces s teme...Odlazi bre

Nesa

pre 10 godina

Nisam ljubitelj ni lika, a ni dela Tomislava Karadžića (treba ga smeniti) ali su Nebojša Čović i Zvezdan Terzić poslednji, koji bi trebalo da pričaju i prozivaju za nečiju biografiju. Bilo bi bolje da porazmisle o svojim. Ko ih ne zna, skupo bi ih platio (i ako "imaju" poprilično).

Petar

pre 10 godina

Pa rodio se u pogresno vreme. Da je danas nekoga premlatio, Apelacioni sud bi ponistio presudu i bio bi slobodan. Onomad u "Titino vreme" robijalo se i za manje stvari.

Milan

pre 10 godina

E ako je u pitanju studenska tuca onda je to druga stvar.Salu na stranu,ja sam procitao da je malo falilo da taj mladic ostane bez oka.Ladno nam je robijas predsednik "najbolje" institucije u drzavi.Neko mora da polozi racun zbog ovakvog stanja u Srpskom fudbalu.Ljudi moji Srbija je ispod Albanije na fifinoj rang listi.Huligani nam zavode red u klubovima,sudijske greske u prvom kolu,sudijske greske u drugom kolu,dokle vise? Selektor nam glumi velikog Srbina i patriotu.Ovo je dno dna! Tole tvoji dani su odbrojani!

Radnicki Nis

pre 10 godina

Najaci su mi ovi grobari koji brane toleta,jer je on kao manje zlo od Covica.Drzava nam je u ovakvom stanju zato smo smo uvek birali manje zlo,nazalost.I jedan i drugi su dojadili i bogu i narodu,sklonite ih vise ako zelite dobro Srpskom fudbalu!

Mirko

pre 10 godina

Aj da se vratimo na početak, ko je kriv za onaj skandal u Novom Pazaru? Slučajno ne može biti. Ko je kriv što smo oterali Antića i morali da mu platimo milione? I posle koga je reprezentacija krenula u strmoglav pad, na najniže mesto ikada? Ko je kriv što "najbolji" klub u zemlji ne može u Evropi nikog da pobedi? Ko je kriv za ovako kriminalan fudbal godinama? A igrači koji nam odu u evropu postaju nosioci igre svojih klubova? Što imamo jednog jedinog sudiju u Evropi? Zašto se fudbalski svet smeje našoj ligi u kojoj je pobednik već unapred ugovoren?
Stvarno nema potrebe da ga prozivaju, čovek je čist... lopov.

Melita

pre 10 godina

Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!

Sale

pre 10 godina

Stavite sve na stranu i uzmite u obzir da je ovaj covek 1961.godine bio student. Pa jel ne postoji niko barem malo mladi i sa vise energije i elana ko bi bio dovoljno dobar da zameni ovog nezamenljivog ?! Setite se samo, i Boris Tadic i njegov DS je bio nezamenljiv.

Beogradjanin

pre 10 godina

Nije problem studentske tuce, i zatvor je za ljude, ali je PROBLEM kad iz zatvora izadjes kao SARADNIK UDBE.
E to je vec ozbiljan problem.
Sta ovaj saradnik UDBE crnogorskog porekla radi u Srbiji decenijama na funkcijama?

jocagomboca

pre 10 godina

Zar je moguce da je ovaj čovek ikada kročio u skolsku klupu? Ne liči na nekog ko ima osnovno obrazovanje, o akademskom da ne pričam. Ali zato bi očigledno da postavi svog zamenika kao da smo Severna Koreja. U našem fudbalu potrebna gvozdena metla!

Bojan

pre 10 godina

Tole treba da ode to je valjda svima jasno, ali vidite ko ga tera. Covic i Terzic, pa njih dvojica mogu pojedinacno biti samo gori od njega. Jednog smo jurili preko pola sveta jer je krao sa obe ruke a ovog drugog ni jedan insajder nije omasio

Mikica

pre 10 godina

Studentska tuca 1961. u Jugoslaviji koja se zavrsava teskim povredjivanjem i zatvorom od 1,5 god je kao danas kada bi neko bio osudjen 10tak godina. I to nju nije nista! Obican siledzija!

Domaćin

pre 10 godina

Nevinašce jedni, šta su te svi napali nije mi jasno? Pa valjda vide da si takav karakter koji godinu i po provede u zatvoru zbog "studentske tuče"!

М. Н. Лазар

pre 10 godina

...pomenuo sam samo nešto od onoga što znam,....
А што то ниси рекао и нешто предузео, све ове године ...?
Нормалан човјек, би се бар посрамио!

Spužva

pre 10 godina

@Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!
(Melita, 23. avgust 2013 11:09)
Terzić je optužen i nije kriv dok ne bude pravosnažno osuđen!A ovaj ROBIJAŠ koji je 1960 osakatio čoveka zauvek i za to odležao samo 6 meseci-(proradile CG veze u službi )je bivši ROBIJAŠ!I nije mu mesto na čelu bilo kakvog sportskog saveza!

Brat Grimm

pre 10 godina

Ostavite čoveka na miru! I ja sam bivši robijaš pa šta sad je l treba da crknem zbog toga, da me svuda diskriminišu, da 20 godina kasnije ne mogu posao da nadjem? U kom svetu vi živite, zar stvarno mislite da je problem što je proveo godinu dana u zatvoru pre 50 godina. Pre 50, EEEEEJ!!!! I sad treba vama, licimurima, da polaže račune zbog toga?

Sram vas bilo, provlačite kroz blato čoveka od sto godina, a gori ste i kvarniji od njega milion puta!

Call of Duty

pre 10 godina

pateticni ste zvezdasi,nemate poima da igrate fucu pa vam je tole kriv,i da ode nece vam biti bolje samo jos gore.Kakvi mozgovi pffff

Fudbalko

pre 10 godina

Savo Milosevic ili Ivan Golac za predsednika!
Ah zaboravih, oni ne mogu. To su posteni i inteligentni ljudi.
Treba nam opet neki krimos.

tako

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija".

Cela Srbija je fudbalska!

Ko je to pozvaniji da se izjasni od naroda? Koji fudbalski radnici imaju rezultate kao dokaz razgranicenja od laika?

Dragan BL

pre 10 godina

Tole pošteni!
Eh da ima pravde pa da se uradi revizija Toletovog rada...pa da uporedimo koliko je on zaradio i koliko ima, a kako su prošle firme i institucije u kojima je on radio!

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!

pre 10 godina

(Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio, 23. avgust 2013 10:18)

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! U petoj utakmici ste tek dali prvi gol u Evropi a igrali ste protiv 2 amatera! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.

čisto sumnjam

pre 10 godina

A jel' to slučajno što je i njegov prezimenjak Radovan rođen u Petnjici (pored puta Žabljak-Šavnik)?
Tamo se rađaju, izgleda, specifični likovi...

Ryber Palunko

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš ali za predsednika FSS bi postavio bivšeg igrača Partizana Ivana Golca.G-din čovek.
(Sale, 23. avgust 2013 11:59)

Upravo tako! Osoba koja se sportskoj kulturi učila na zato najboljem mjestu. Ili on ili Savo Milošević. Ne vjerujem da postoji bilo ko, ko bi posumnjao u njihovo poštenje. Mada, ne mogu se načuditi, da nijedan navijač Partizana nikad nije pomenuo njihova imena. Zašto? Šta im smeta? Sportska kultura? Poštenje? Meni je to nejasno, alo im očigledno nešto kod njih smeta, pa svoje ikone prave od likova poput ovog 'Mummy Lives', a ne od nekog kao ovaj dvojac. To dovoljno kazuje, zašto su ovaoliko zaprli da odbrane neodbranjivo.

Lustracija?

pre 10 godina

... Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

Pa ovo sto se danas dešava su upravo posledice tog komunizma, ili postoji danas još neko ko veruje da svest, identitet, vera, ... se mogu promenuti preko noći?

Logicno

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.
(Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani, 23. avgust 2013 12:31)

Spuzanac je prvi pitanjima odgovorio na pitanja.

A to sto stitis bivseg robijasa, savrseno tacno govori o tebi.

Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!

haha

pre 10 godina

Ma covek ogrezo u korupciji i lopovluku.Unistio sve gigante firme u Subotici,pola prostora u gradu njegovo ,apartmani na moru i jos bog zna sta ima i sve postenim radom kao i Pazova gdje ista firma radila i bolnicu u Su normalno zet mu je direktor a direktor Pazove je covek iz Kozateksa subotickog i sponzor partizana.Ma cist je kao suza a organizovani bi imao toliko posla i zato neda fotelju....

Schtrumph

pre 10 godina

Cinjenica da ima bezrezervnu podrsku navijaca partizana govori da njima ne smeta cak i da je istina da je sve bilo namesteno. U slobodnom prevodu bili bi zadovoljni i da se za prvaka drzave igra samo jedna utakmica, i da akteri uvek budu npr. Partizan - Teleoptik.

aca_bg

pre 10 godina

@Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!
(Logicno, 23. avgust 2013 13:16)
Ima jedan klub u zemlji Stradiji,gde je predsednik kluba aboliran od optuzbi za pljacku tog istog kluba. Ne kazem da je kriv, ali je cinjenica da nije oslobodjen od optuzbi nego je postupak obustavljen dekretom predsednika drzave. Eto toliko...

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nisam ljubitelj lika i dela Toleta...ja bih Savu Milosevica..ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto! P.S.Lupajte mi minuse kolko ocete ali sta je ovde netacno?

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nije mi omiljen likk ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto!

Antidervis

pre 10 godina

Srbija je jedino mesto na svetu gde dužnici prodaju pamet!
(Majko mila ..., 23. avgust 2013 12:15)

Mislis na NEPRIKOSNOVENO najvece duznike medju sportskim klubovima u Srbiji - FK i KK Partizan?

Zvezda je sa privatnim povericoima postigla dogovor, a DRZAVI duguje NEUPOREDIVO manje od Toletovih iz Humske.

Laici i pravo, to ne ide

pre 10 godina

Ne štitim "bivšeg robijaša", samo sam podsetio da je osuđen na šest meseci a ne na godinu i po. Advokat sam i branio sam mnoge "robijaše" (da išta znaš ne bi ovaj termin koristio) i to onda govori sve o meni? I ja sam, kao branilac, na strani robijaša? Koješta, ne znaš šta govoriš. Nisi ti zreo za ovu polemiku - onaj ko je izdržao kaznu ne sme se posle pola veka zvati robijašem. Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.

Dread

pre 10 godina

Karadžić je trebalo davno da ode, ali u ovoj izjavi je u pravu. I mene živo interesuje gde su bili ovi licemeri pre godinu dana na izbornoj skupštini FSS-a? Problem je što oni ne žele da ga smene. Potpuno im odgovara da ovaj čovek bude tu gde jeste...

Borky

pre 10 godina

Najava ostavke.Fino fino to sam znao jer se dove u polozaj On ili Zvezda a tu nema sanse da ce bilo ko dozvoliti da se Zvezda izbaci.Nista putj Tole,pun si ko brod unuke za ruke pa u park.

V u K

pre 10 godina

(Fudbalko), 23. avgust 2013 14:12 Prijatelju taj tvoj posteni Savo Milosevic je prvi digao hajku na Tomislava Karadzica o regularnosti nase lige http://www.youtube.com/watch?v=_jpdJAHS7xM. A naravno ucutao se je odmah kad mu je ovaj ponudio fotelju, toliko o njegovom postenju

neutralan

pre 10 godina

Smatram da Karađić treba da ode sa mesta predsednika FSS-a i podržavam ideju da na njegovo mesto dođe Zoran Laković. On je mlad, sposoban i veoma dobar operativac i mislim da će to biti izuzetno dobro za naš Savez. Pri tom, koliko ja znam, ima veoma dobre odnose sa čelnicima Fifa i Uefa.

ja

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina

ma idi begaj

pre 10 godina

Ma sta kazes.Pozivas drzavne organe da ispitaju njihove navode.Bas ti verujem.Kad bi se ti drzavni organi tako lako pokrenuli na tvoj poziv, ne bi bilo ni P od poziva.Nego,- ti vrlo dobro znas da se kod nas drzavno tuzilastvo teze pokrece od projekta spejs satla.
Uzgred, ti koje ti kao pozivas, su uglavnom iz iste skole kao i ti ,ista kadrovko-funkcionerska skola sposobna da prezivi tektonsko-politicke potrese ,da kadruje,zaseda ,vodi,predvodi,lobira ,spletkari i sta ti ja znam kakve sve vestine tog tipa izvodi,samo da bi sto duze ostala u sedlu odn. fotelji.
Takvi kao ti lako nadju sebi slicne,pa se onda kao creva uvezete u interesne grupe sa sa neizostavnim prefixom ,,drustveno-politicki,, ili sportski radnik.Jos kad cujem ovo ,,radnik,, a ono sve go. Ne smem ni da kazem sta mislim inace sledi cenzura.

nebitno

pre 10 godina

@(Cnotravac, 23. avgust 2013 14:26)

Šta je to "građanski sajt"? Jel misliš da bi jedan Srbin mogao da se ponaša u CG ovako kako se Karadžić ponaša u Srbiji? Koliko znaš Srba koji su se obogatili tamo, koji su vladali tom zemljom i sl.? A obrnuto?

Nikola

pre 10 godina

@aca_bg,

Dakle...nije osudjen.

Velika razlika...Tole je nosio prugasto odelo pravpsnaznom presudom.
A usput...seti se, protiv dzaje nisu imali NI JEDAN dokaz. I sam dzaja je odbijao da formalno prizna krivicu pa da ga kazne smesno malom kaznom jer je znao da nije kriv.....
Eto. Nego zasto ti podrzavas bivseg robijasa...pravosnazno OSUDJENOG?

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Poenta i nije da ti odes, izaberes nekog svog pulena i sve ostane isto, pa da se propadanje srpskog fudbala nastavi. Cilj je da dodju novi, neiskvareni ljudi, sa znanjem, da se stanje u nasem fudbalu konacno popravi nakon svih ovih godina tvoje vladavine.

Vlada

pre 10 godina

Ne trebaš da se ispovedaš. Od tebe se traže odgovori na pitanja jer i ti postavljaš drugima pitanja i rugaš im se u lice. Tuča u studenskim danima?! To me podseća na ministra policije Jočića koji se pohvalio kako je obijao kioske u mladosti.

Logicno

pre 10 godina

Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.
(Laici i pravo, to ne ide, 23. avgust 2013 14:22)

A sto pisete kada ocigledno nemate pojma!! Gde se presuda brise?? Kome se presuda brise? Za koje prekrsaje to vazi?

Sa takvim glupostima koje ste napisali, kolega, ne postoji pravni fakultet na svetu koji bi vam ikada dao diplomu - osim ako je niste stekli na isti nacin kao vas uzor iz Spuza.

Ako se presuda brise, kako sada svi znaju da je neprikosnoveni idol Partizanovih navijaca i jedan jedini razlog postojanja FK Partizan bivsi robijas? Da nije Covic listao po starim almanasima ili eto, bas slucajno, poznaje ostecenog?

НТТ Ни

pre 10 godina

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.
(Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!, 23. avgust 2013 14:05)

Какве се све глупости овде неће да сретну и прочитају, то је за плакање. Цитирани коментар је сам врх лицемерства и сејања глупости. У њему се јадикује и упозорава како се препоштени навијачи тз. делије толико жртвују за добро нашег фудбала, како се Европа не би смејала оваквом првенству (много Европу брига за нас и наше првенство), и за то да се уведе правило да се против Партизана игра са више од 11 играча, и указује на нечовештво и хуљење навијача ФКП против ФКЦЗ, јер се, гле дрзника, залажу да ФКП по трофејима престигне „најпоштенији клуб“ (срам да их буде, то није дозвољено и не сме се, јер је ФК Ц. Петокрака богом дан за Србију, „највећи клуб“ и ударање по његове интересе је светогрђе. За њега је дозвољено да се забораве многе крађе судија у његову корист, нпр. да се заборави ЦЗ-Смедерево, или ЦЗ-ОФК, али се не сме никад да заборави Партизан-Пазар). Срамота.

Merlin

pre 10 godina

Moze da se povuce,ali da on proceni ko treba da ga nasledi? Studentska tuca? Ni 61. nije se islo na robiju zbog tuce.Sramota treba da je Dachija koji podrzava ovu spodobu od coveka.

Nikola

pre 10 godina

@Nemojte o onome što ne znate


Batice....tebi nesto zaista nije jasno.


Gde pise da je Tole rahabilitovan???
Toletu je samo iz nejasnih razloga smanjena kazna....o rehabilitaciji ni reci.
Nemoj da nam pricas bajke....

vladimir

pre 10 godina

и шта сад?да слушамо препуцавање два полу сумњива типа које свакако не занима све ово док се ми занимамо. ма ајде бре

haha

pre 10 godina

"Intenzivno radim na svom odlasku vec godinu dana..." HAHAHA
Ili ne da fotelju ili ne moze da nadje izlaz.
Ili stvarno radi toliko na svom odlasku(citaj - priprema nekog drugog lopovskog pulena) da nije imao vremena da se bavi bitnijim pitanjima fudbala.

Nemojte o onome što ne znate

pre 10 godina

@Logično
Okomi se ti na moj fakultet, uz čuvenu frazu "ko ti je dao diplomu". Gde piše da se presuda briše, pitaš ti? Piše u KZ Srbije, član 97, deveta glava, koja govori o rehabilitaciji. "Rehabilitacijom se briše osuda i prestaju sve njene posledice..." Ne pada mi na pamet da te učim kako se sprovodi postupak rehabilitacije, reći ću samo ovo - sud to radi po službenoj dužnosti ili po zahtevu nekoga kome je kazna oproštena ili je kaznu izdržao. Uzmi pa čitaj, ne piši napamet. Pročitaj i šta je svrha sudskog kažnjavanja, nije sigurno da čoveka doživotno žigoše nego da ga prevaspita i integriše u društvo. Konačno, sud je u to vreme (država FNRJ), sudio strože nego danas, pa iako je jedno lice doživelo tešku telesnu povredu vinovnik je osuđen na "samo" šest meseci zatvora. Da li ti je jasno da je tu morao postojati niz olakšavajućih okolnosti za optuženog, koje je sud cenio, pa mu je izrekao ovu kaznu.

Pedja Zvezdas

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina
(ja, 23. avgust 2013 13:54)
Otisao je i Bojic pa ste opet osvojili titulu u kosarci iako ste plakali zbog njegove smene toliko da su Srbiji pretile poplave od vasih suza. A liga je ostala ista kao sto je i bila. Razlika je samo u tome sto je sve moralo da bude posteno i da finalisti imaju isti tretman.

emirati

pre 10 godina

Stvarno su nasi ljudi dokoni i besposleni kada vode tudje zivote,poslove....a svoje male probleme i muke,cekaju da im drugi zavrsi !
Ne,ne,definitivno ne zasluzujemo bolje,i cudim se ljudima koji se vracaju u Srbiju ?

Ko s decom leže, budi se u.....

pre 10 godina

@Logično
Ti pojma nemaš ni šta je zakonska rehabilitacija ni kada nastupa. Za kraj, KZ član 98:
Zakonska rehabilitacija nastaje, ako:
Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko šest meseci do jedne godine u roku od pet godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.

Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko jedne do tri godine u roku od deset godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.
Pravosnažnom presudom Karadžić je osuđen na šest meseci. U njegovom slučaju zakonska rehabilitacija nije čak ni bila potrebna, jer se lica koja su osuđena do šest meseci ne vode kao osuđivana. Za neka radna mesta traži se da neko lice nije osuđivano na kaznu preko ŠEST meseci. U svakom od navedenih primera za T.K. odavno su prestale da važe posledice presude. Mogao je da bude kandidat za predsednika FSS, loš vas je pravnik savetovao. Čudi me odakle jednom laiku tolika arogancija? Neznanje može na trenutak da deluje moćno, ali na kraju bude tužno.

Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio

pre 10 godina

iImam jedno pitanje i molim da se objavi, bez obzita što neće odgovarati Čoviću: Da li dosad zabeležen ijedan slučaj u svetu da jedan klub, tačnije jedanb čovek iz kjluba, vodi medijski rat raznim saopšptenjema protiv svog fudbalskog saveza? U tim saopštenjima, a u suštini to nisu saopštenja nego teške optužbe protiv predsednika FSS (lopov, čovek koji namešta utakmice, dovodi svoje ljudi da zidaju...). U svakoj pravoj fudbalskoj zemlji svi ovi ljudi bili bi udaljeni iz fudbala, a predsednik FSS, ako je nešto skrivio za to postoji javni tužilac i krivične prijave. Nije jedan klub ili njegovi ljudi išao samo đonom na FSS, sudije, napali su oni i Partiza. Da li će neko da reaguje na sve ovo? I sve to radi klub koji je uspeo da napravi dug od 60 a možda i više miliona evra: Gde su te pare?

Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.

Call of Duty

pre 10 godina

pateticni ste zvezdasi,nemate poima da igrate fucu pa vam je tole kriv,i da ode nece vam biti bolje samo jos gore.Kakvi mozgovi pffff

Sine Tole, a šta sad studiraš?

pre 10 godina

18 meseci u Spužu, za "studentsku tuču"?

I šta je to, uostalom, "studentska tuča"?

Ima nas još koji smo bili studenti, ali ne znamo za taj termin.

Brat Grimm

pre 10 godina

Ostavite čoveka na miru! I ja sam bivši robijaš pa šta sad je l treba da crknem zbog toga, da me svuda diskriminišu, da 20 godina kasnije ne mogu posao da nadjem? U kom svetu vi živite, zar stvarno mislite da je problem što je proveo godinu dana u zatvoru pre 50 godina. Pre 50, EEEEEJ!!!! I sad treba vama, licimurima, da polaže račune zbog toga?

Sram vas bilo, provlačite kroz blato čoveka od sto godina, a gori ste i kvarniji od njega milion puta!

PAJA.....

pre 10 godina

Ovo je zaista jedno realno, civilizovano razmišljanje,
mislim da ovim putem treba krenuti ka izboru novog
predsednika i ostalih članova u FSS, a ne na ulici i raznim
međusobnim uvredama, jer to ne vodi ka dobru. Takođe
mislim da Terzić i Čović, najmanje imaju pravo da "pljuju"
po Toletu, jer i sami imaju mnogo, mnogo "putera" na glavi.

Melita

pre 10 godina

Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!

Nesa

pre 10 godina

Nisam ljubitelj ni lika, a ni dela Tomislava Karadžića (treba ga smeniti) ali su Nebojša Čović i Zvezdan Terzić poslednji, koji bi trebalo da pričaju i prozivaju za nečiju biografiju. Bilo bi bolje da porazmisle o svojim. Ko ih ne zna, skupo bi ih platio (i ako "imaju" poprilično).

Mikica

pre 10 godina

Studentska tuca 1961. u Jugoslaviji koja se zavrsava teskim povredjivanjem i zatvorom od 1,5 god je kao danas kada bi neko bio osudjen 10tak godina. I to nju nije nista! Obican siledzija!

ja

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina

Jole

pre 10 godina

Bilo bi mi drago da se prestane sa objavljivanjem ove sage oko Karadzica i celnika Zvezde. Karadzic jedan obican manipulator koji jos i sada zamlacuje narod sa njegovim pricama, izgleda da je on nedodirljiv! ..nazalost.

jocagomboca

pre 10 godina

Zar je moguce da je ovaj čovek ikada kročio u skolsku klupu? Ne liči na nekog ko ima osnovno obrazovanje, o akademskom da ne pričam. Ali zato bi očigledno da postavi svog zamenika kao da smo Severna Koreja. U našem fudbalu potrebna gvozdena metla!

Laici i pravo, to ne ide

pre 10 godina

Ne štitim "bivšeg robijaša", samo sam podsetio da je osuđen na šest meseci a ne na godinu i po. Advokat sam i branio sam mnoge "robijaše" (da išta znaš ne bi ovaj termin koristio) i to onda govori sve o meni? I ja sam, kao branilac, na strani robijaša? Koješta, ne znaš šta govoriš. Nisi ti zreo za ovu polemiku - onaj ko je izdržao kaznu ne sme se posle pola veka zvati robijašem. Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.

Spužva

pre 10 godina

@Nikad nisam simpatisala Toleta ali kad vidim ko ga napada sve gori od goreg...! Pa to nigde nema da se javno oglašava i drži moralne lekcije ,,lice sa poternice''(Zvezdan Terzić)! Čovek optužen za zloupotrebu službenog položaja koji je svoj ,,rodjeni'' klub(OFK) oštetio za višemilionski iznos u eurima!
(Melita, 23. avgust 2013 11:09)
Terzić je optužen i nije kriv dok ne bude pravosnažno osuđen!A ovaj ROBIJAŠ koji je 1960 osakatio čoveka zauvek i za to odležao samo 6 meseci-(proradile CG veze u službi )je bivši ROBIJAŠ!I nije mu mesto na čelu bilo kakvog sportskog saveza!

neutralan

pre 10 godina

Smatram da Karađić treba da ode sa mesta predsednika FSS-a i podržavam ideju da na njegovo mesto dođe Zoran Laković. On je mlad, sposoban i veoma dobar operativac i mislim da će to biti izuzetno dobro za naš Savez. Pri tom, koliko ja znam, ima veoma dobre odnose sa čelnicima Fifa i Uefa.

Radnicki Nis

pre 10 godina

Najaci su mi ovi grobari koji brane toleta,jer je on kao manje zlo od Covica.Drzava nam je u ovakvom stanju zato smo smo uvek birali manje zlo,nazalost.I jedan i drugi su dojadili i bogu i narodu,sklonite ih vise ako zelite dobro Srpskom fudbalu!

aca_bg

pre 10 godina

@Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!
(Logicno, 23. avgust 2013 13:16)
Ima jedan klub u zemlji Stradiji,gde je predsednik kluba aboliran od optuzbi za pljacku tog istog kluba. Ne kazem da je kriv, ali je cinjenica da nije oslobodjen od optuzbi nego je postupak obustavljen dekretom predsednika drzave. Eto toliko...

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Zanimljivo da u studenskim danima
mozemo da se tucemo i da dospemo
cak i u zatvor. Predsednik FSS je
javna licnost i javnosti mora da
zna da li ste bili osudjeni na godinu
ipo zatvora. I da li je mladic u tuci
izgubio oko. To nije obicna "studentska"
tuca.

Spuž

pre 10 godina

Izadji pred novinare, pa se ispovedi o stanju u srpskom fudbalu, rezultatima A selekcije...

Vidis probleme u Zvezdi, one koje si ti napravio ignorises i skreces s teme...Odlazi bre

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nije mi omiljen likk ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto!

Bojan

pre 10 godina

Tole treba da ode to je valjda svima jasno, ali vidite ko ga tera. Covic i Terzic, pa njih dvojica mogu pojedinacno biti samo gori od njega. Jednog smo jurili preko pola sveta jer je krao sa obe ruke a ovog drugog ni jedan insajder nije omasio

Dread

pre 10 godina

Karadžić je trebalo davno da ode, ali u ovoj izjavi je u pravu. I mene živo interesuje gde su bili ovi licemeri pre godinu dana na izbornoj skupštini FSS-a? Problem je što oni ne žele da ga smene. Potpuno im odgovara da ovaj čovek bude tu gde jeste...

Mirko

pre 10 godina

Aj da se vratimo na početak, ko je kriv za onaj skandal u Novom Pazaru? Slučajno ne može biti. Ko je kriv što smo oterali Antića i morali da mu platimo milione? I posle koga je reprezentacija krenula u strmoglav pad, na najniže mesto ikada? Ko je kriv što "najbolji" klub u zemlji ne može u Evropi nikog da pobedi? Ko je kriv za ovako kriminalan fudbal godinama? A igrači koji nam odu u evropu postaju nosioci igre svojih klubova? Što imamo jednog jedinog sudiju u Evropi? Zašto se fudbalski svet smeje našoj ligi u kojoj je pobednik već unapred ugovoren?
Stvarno nema potrebe da ga prozivaju, čovek je čist... lopov.

Šverceneger

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija". - Posle tebe, to neće biti teško.

ma idi begaj

pre 10 godina

Ma sta kazes.Pozivas drzavne organe da ispitaju njihove navode.Bas ti verujem.Kad bi se ti drzavni organi tako lako pokrenuli na tvoj poziv, ne bi bilo ni P od poziva.Nego,- ti vrlo dobro znas da se kod nas drzavno tuzilastvo teze pokrece od projekta spejs satla.
Uzgred, ti koje ti kao pozivas, su uglavnom iz iste skole kao i ti ,ista kadrovko-funkcionerska skola sposobna da prezivi tektonsko-politicke potrese ,da kadruje,zaseda ,vodi,predvodi,lobira ,spletkari i sta ti ja znam kakve sve vestine tog tipa izvodi,samo da bi sto duze ostala u sedlu odn. fotelji.
Takvi kao ti lako nadju sebi slicne,pa se onda kao creva uvezete u interesne grupe sa sa neizostavnim prefixom ,,drustveno-politicki,, ili sportski radnik.Jos kad cujem ovo ,,radnik,, a ono sve go. Ne smem ni da kazem sta mislim inace sledi cenzura.

Logicno

pre 10 godina

Nije dobio godinu i po nego šest meseci. Onaj ko je sve ovo obelodanio zaboravio je da postoji prvostepena i pravosnažna presuda. I kakve to veze ima, posle 52 godine, sa onim što je napisao o ovim fudbalskim "legendama" - umesto odgovara prevaranti šalju 20 pitanja. A masa kli(k)če, kad se posle 12 ssati probudi, splavarski mamurna. Čović nije dobar političar, on se oslanja na navijače i loše novinare, a nikada lumpenproleterijat nije vredeo ni po lule duhana.
(Molim da se ovo objavi, ne mislimo svi kao tabloiđani, 23. avgust 2013 12:31)

Spuzanac je prvi pitanjima odgovorio na pitanja.

A to sto stitis bivseg robijasa, savrseno tacno govori o tebi.

Da bivsi robijas bude predsednik Saveza - to samo vama Toletovima iz Humske moze da odgovara!!

Milan

pre 10 godina

E ako je u pitanju studenska tuca onda je to druga stvar.Salu na stranu,ja sam procitao da je malo falilo da taj mladic ostane bez oka.Ladno nam je robijas predsednik "najbolje" institucije u drzavi.Neko mora da polozi racun zbog ovakvog stanja u Srpskom fudbalu.Ljudi moji Srbija je ispod Albanije na fifinoj rang listi.Huligani nam zavode red u klubovima,sudijske greske u prvom kolu,sudijske greske u drugom kolu,dokle vise? Selektor nam glumi velikog Srbina i patriotu.Ovo je dno dna! Tole tvoji dani su odbrojani!

mick

pre 10 godina

da li ljudi imaju amneziju pa zaboravljaju na Terzica za kim je bila raspisana poternica pa je pobegao u CG? i odakle se sad on ponovo javlja? ko je sve to zataskao?

čisto sumnjam

pre 10 godina

A jel' to slučajno što je i njegov prezimenjak Radovan rođen u Petnjici (pored puta Žabljak-Šavnik)?
Tamo se rađaju, izgleda, specifični likovi...

Lustracija?

pre 10 godina

... Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

Pa ovo sto se danas dešava su upravo posledice tog komunizma, ili postoji danas još neko ko veruje da svest, identitet, vera, ... se mogu promenuti preko noći?

Milan,Vankuver

pre 10 godina

Poenta i nije da ti odes, izaberes nekog svog pulena i sve ostane isto, pa da se propadanje srpskog fudbala nastavi. Cilj je da dodju novi, neiskvareni ljudi, sa znanjem, da se stanje u nasem fudbalu konacno popravi nakon svih ovih godina tvoje vladavine.

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

Beogradjanin

pre 10 godina

Nije problem studentske tuce, i zatvor je za ljude, ali je PROBLEM kad iz zatvora izadjes kao SARADNIK UDBE.
E to je vec ozbiljan problem.
Sta ovaj saradnik UDBE crnogorskog porekla radi u Srbiji decenijama na funkcijama?

cartmanx

pre 10 godina

"Karadžiće je u izjavi za "Sportski žurnal" takođe pozvao državne organe da istraže navode iz saopštenja koje su tokom nedelje objavljivali on, Crvena zvezda i OFK Beograd."

Nisam ljubitelj lika i dela Toleta...ja bih Savu Milosevica..ali ovo je kljucna recenica!Tuzilac je trebalo da reaguje odmah posle Karadzicevog ali i Covicevog saoptenja!Izvolite policijo proveri navode, pa ko je kriv nek zavsri corku, ko nije,nije!P.S.Razlika je u tome sto to Tole trazi ali nisam cuo Covica da trazi isto! P.S.Lupajte mi minuse kolko ocete ali sta je ovde netacno?

Schtrumph

pre 10 godina

Cinjenica da ima bezrezervnu podrsku navijaca partizana govori da njima ne smeta cak i da je istina da je sve bilo namesteno. U slobodnom prevodu bili bi zadovoljni i da se za prvaka drzave igra samo jedna utakmica, i da akteri uvek budu npr. Partizan - Teleoptik.

Antidervis

pre 10 godina

Srbija je jedino mesto na svetu gde dužnici prodaju pamet!
(Majko mila ..., 23. avgust 2013 12:15)

Mislis na NEPRIKOSNOVENO najvece duznike medju sportskim klubovima u Srbiji - FK i KK Partizan?

Zvezda je sa privatnim povericoima postigla dogovor, a DRZAVI duguje NEUPOREDIVO manje od Toletovih iz Humske.

Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!

pre 10 godina

(Sme li FSS da primeni propise? Ne sme, zna se ko je Čovića ustoličio, 23. avgust 2013 10:18)

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! U petoj utakmici ste tek dali prvi gol u Evropi a igrali ste protiv 2 amatera! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.

Domaćin

pre 10 godina

Nevinašce jedni, šta su te svi napali nije mi jasno? Pa valjda vide da si takav karakter koji godinu i po provede u zatvoru zbog "studentske tuče"!

Dragan BL

pre 10 godina

Tole pošteni!
Eh da ima pravde pa da se uradi revizija Toletovog rada...pa da uporedimo koliko je on zaradio i koliko ima, a kako su prošle firme i institucije u kojima je on radio!

Sale

pre 10 godina

Stavite sve na stranu i uzmite u obzir da je ovaj covek 1961.godine bio student. Pa jel ne postoji niko barem malo mladi i sa vise energije i elana ko bi bio dovoljno dobar da zameni ovog nezamenljivog ?! Setite se samo, i Boris Tadic i njegov DS je bio nezamenljiv.

Fudbalko

pre 10 godina

Savo Milosevic ili Ivan Golac za predsednika!
Ah zaboravih, oni ne mogu. To su posteni i inteligentni ljudi.
Treba nam opet neki krimos.

Nikola

pre 10 godina

@aca_bg,

Dakle...nije osudjen.

Velika razlika...Tole je nosio prugasto odelo pravpsnaznom presudom.
A usput...seti se, protiv dzaje nisu imali NI JEDAN dokaz. I sam dzaja je odbijao da formalno prizna krivicu pa da ga kazne smesno malom kaznom jer je znao da nije kriv.....
Eto. Nego zasto ti podrzavas bivseg robijasa...pravosnazno OSUDJENOG?

haha

pre 10 godina

Ma covek ogrezo u korupciji i lopovluku.Unistio sve gigante firme u Subotici,pola prostora u gradu njegovo ,apartmani na moru i jos bog zna sta ima i sve postenim radom kao i Pazova gdje ista firma radila i bolnicu u Su normalno zet mu je direktor a direktor Pazove je covek iz Kozateksa subotickog i sponzor partizana.Ma cist je kao suza a organizovani bi imao toliko posla i zato neda fotelju....

Nikola

pre 10 godina

@Nemojte o onome što ne znate


Batice....tebi nesto zaista nije jasno.


Gde pise da je Tole rahabilitovan???
Toletu je samo iz nejasnih razloga smanjena kazna....o rehabilitaciji ni reci.
Nemoj da nam pricas bajke....

бар ниси лопов

pre 10 godina

Значи, у питању је традиционална српска кафанска туча, значи, све је у реду. Одличан си.

tako

pre 10 godina

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje fudbalska Srbija".

Cela Srbija je fudbalska!

Ko je to pozvaniji da se izjasni od naroda? Koji fudbalski radnici imaju rezultate kao dokaz razgranicenja od laika?

Ryber Palunko

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš ali za predsednika FSS bi postavio bivšeg igrača Partizana Ivana Golca.G-din čovek.
(Sale, 23. avgust 2013 11:59)

Upravo tako! Osoba koja se sportskoj kulturi učila na zato najboljem mjestu. Ili on ili Savo Milošević. Ne vjerujem da postoji bilo ko, ko bi posumnjao u njihovo poštenje. Mada, ne mogu se načuditi, da nijedan navijač Partizana nikad nije pomenuo njihova imena. Zašto? Šta im smeta? Sportska kultura? Poštenje? Meni je to nejasno, alo im očigledno nešto kod njih smeta, pa svoje ikone prave od likova poput ovog 'Mummy Lives', a ne od nekog kao ovaj dvojac. To dovoljno kazuje, zašto su ovaoliko zaprli da odbrane neodbranjivo.

Logicno

pre 10 godina

Onom što piše da osuđivani ne mogu biti kandidati za predsednika FSS kratak odgovor: posle pet godina presuda se briše, odlukom suda, i osuđeno lice smatra se neosuđivanim.
(Laici i pravo, to ne ide, 23. avgust 2013 14:22)

A sto pisete kada ocigledno nemate pojma!! Gde se presuda brise?? Kome se presuda brise? Za koje prekrsaje to vazi?

Sa takvim glupostima koje ste napisali, kolega, ne postoji pravni fakultet na svetu koji bi vam ikada dao diplomu - osim ako je niste stekli na isti nacin kao vas uzor iz Spuza.

Ako se presuda brise, kako sada svi znaju da je neprikosnoveni idol Partizanovih navijaca i jedan jedini razlog postojanja FK Partizan bivsi robijas? Da nije Covic listao po starim almanasima ili eto, bas slucajno, poznaje ostecenog?

Nemojte o onome što ne znate

pre 10 godina

@Logično
Okomi se ti na moj fakultet, uz čuvenu frazu "ko ti je dao diplomu". Gde piše da se presuda briše, pitaš ti? Piše u KZ Srbije, član 97, deveta glava, koja govori o rehabilitaciji. "Rehabilitacijom se briše osuda i prestaju sve njene posledice..." Ne pada mi na pamet da te učim kako se sprovodi postupak rehabilitacije, reći ću samo ovo - sud to radi po službenoj dužnosti ili po zahtevu nekoga kome je kazna oproštena ili je kaznu izdržao. Uzmi pa čitaj, ne piši napamet. Pročitaj i šta je svrha sudskog kažnjavanja, nije sigurno da čoveka doživotno žigoše nego da ga prevaspita i integriše u društvo. Konačno, sud je u to vreme (država FNRJ), sudio strože nego danas, pa iako je jedno lice doživelo tešku telesnu povredu vinovnik je osuđen na "samo" šest meseci zatvora. Da li ti je jasno da je tu morao postojati niz olakšavajućih okolnosti za optuženog, koje je sud cenio, pa mu je izrekao ovu kaznu.

НТТ Ни

pre 10 godina

A da li je dosad zabeleženo da neko igra protiv 11 igrača i dobije na poklon 2 gola i isključenje? Dosta ste se bre više grobari pravili na budale! Uništili ste potpuno fudbal i još se pitate šta nije u redu?! Cela Evropa se smeje ovakvom prvenstvu! Ali vama važno da stignete Zvezdu po trofejima i lečite komplekse. Oslepeli ste zbog toga pa prihvatate sve samo da budete prvaci. Makar i na najprljaviji način u najnebitnijem prvenstvu. Nema više stajanja, ili će ovo da se istera do kraja ili da zaboravimo na naš fudbal.
(Da se ne zaboravi partizan-Pazar!!, 23. avgust 2013 14:05)

Какве се све глупости овде неће да сретну и прочитају, то је за плакање. Цитирани коментар је сам врх лицемерства и сејања глупости. У њему се јадикује и упозорава како се препоштени навијачи тз. делије толико жртвују за добро нашег фудбала, како се Европа не би смејала оваквом првенству (много Европу брига за нас и наше првенство), и за то да се уведе правило да се против Партизана игра са више од 11 играча, и указује на нечовештво и хуљење навијача ФКП против ФКЦЗ, јер се, гле дрзника, залажу да ФКП по трофејима престигне „најпоштенији клуб“ (срам да их буде, то није дозвољено и не сме се, јер је ФК Ц. Петокрака богом дан за Србију, „највећи клуб“ и ударање по његове интересе је светогрђе. За њега је дозвољено да се забораве многе крађе судија у његову корист, нпр. да се заборави ЦЗ-Смедерево, или ЦЗ-ОФК, али се не сме никад да заборави Партизан-Пазар). Срамота.

М. Н. Лазар

pre 10 godina

...pomenuo sam samo nešto od onoga što znam,....
А што то ниси рекао и нешто предузео, све ове године ...?
Нормалан човјек, би се бар посрамио!

Humanoid

pre 10 godina

Sest meseci zbog tuce?! Vratite nam komunizam! Vise se niko potuci nece.
(otkacheni, 23. avgust 2013 10:06)

18, druže. Šest, ako postaneš drukara.

Merlin

pre 10 godina

Moze da se povuce,ali da on proceni ko treba da ga nasledi? Studentska tuca? Ni 61. nije se islo na robiju zbog tuce.Sramota treba da je Dachija koji podrzava ovu spodobu od coveka.

nebitno

pre 10 godina

@(Cnotravac, 23. avgust 2013 14:26)

Šta je to "građanski sajt"? Jel misliš da bi jedan Srbin mogao da se ponaša u CG ovako kako se Karadžić ponaša u Srbiji? Koliko znaš Srba koji su se obogatili tamo, koji su vladali tom zemljom i sl.? A obrnuto?

Ko s decom leže, budi se u.....

pre 10 godina

@Logično
Ti pojma nemaš ni šta je zakonska rehabilitacija ni kada nastupa. Za kraj, KZ član 98:
Zakonska rehabilitacija nastaje, ako:
Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko šest meseci do jedne godine u roku od pet godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.

Lice koje je osuđeno na kaznu zatvora preko jedne do tri godine u roku od deset godina od dana kada je kazna izvršena ne učini novo krivično delo.
Pravosnažnom presudom Karadžić je osuđen na šest meseci. U njegovom slučaju zakonska rehabilitacija nije čak ni bila potrebna, jer se lica koja su osuđena do šest meseci ne vode kao osuđivana. Za neka radna mesta traži se da neko lice nije osuđivano na kaznu preko ŠEST meseci. U svakom od navedenih primera za T.K. odavno su prestale da važe posledice presude. Mogao je da bude kandidat za predsednika FSS, loš vas je pravnik savetovao. Čudi me odakle jednom laiku tolika arogancija? Neznanje može na trenutak da deluje moćno, ali na kraju bude tužno.

Pedja Zvezdas

pre 10 godina

Vi koji hocete da Karadzic ode, videcu vas koliko cete biti srecni kada Covic i Terzic preuzmu vlast, tad ce zvezda biti prvak, ali ce nasa liga biti losija od 2.lige San Marina
(ja, 23. avgust 2013 13:54)
Otisao je i Bojic pa ste opet osvojili titulu u kosarci iako ste plakali zbog njegove smene toliko da su Srbiji pretile poplave od vasih suza. A liga je ostala ista kao sto je i bila. Razlika je samo u tome sto je sve moralo da bude posteno i da finalisti imaju isti tretman.

Апоплекс

pre 10 godina

Студентска туча за годину у по дана затвора? Па чиме сте се тукли, секирама?

Borky

pre 10 godina

Najava ostavke.Fino fino to sam znao jer se dove u polozaj On ili Zvezda a tu nema sanse da ce bilo ko dozvoliti da se Zvezda izbaci.Nista putj Tole,pun si ko brod unuke za ruke pa u park.

haha

pre 10 godina

"Intenzivno radim na svom odlasku vec godinu dana..." HAHAHA
Ili ne da fotelju ili ne moze da nadje izlaz.
Ili stvarno radi toliko na svom odlasku(citaj - priprema nekog drugog lopovskog pulena) da nije imao vremena da se bavi bitnijim pitanjima fudbala.

sport sportistima

pre 10 godina

da li je i tada bila ' tradicionalna tuca '? da li predsednik FSS pre stupanja na duznost popunjava formular na kome se nalazi pitanje : da li ste osudjivani?

Petar

pre 10 godina

Pa rodio se u pogresno vreme. Da je danas nekoga premlatio, Apelacioni sud bi ponistio presudu i bio bi slobodan. Onomad u "Titino vreme" robijalo se i za manje stvari.

Vlada

pre 10 godina

Ne trebaš da se ispovedaš. Od tebe se traže odgovori na pitanja jer i ti postavljaš drugima pitanja i rugaš im se u lice. Tuča u studenskim danima?! To me podseća na ministra policije Jočića koji se pohvalio kako je obijao kioske u mladosti.

V u K

pre 10 godina

(Fudbalko), 23. avgust 2013 14:12 Prijatelju taj tvoj posteni Savo Milosevic je prvi digao hajku na Tomislava Karadzica o regularnosti nase lige http://www.youtube.com/watch?v=_jpdJAHS7xM. A naravno ucutao se je odmah kad mu je ovaj ponudio fotelju, toliko o njegovom postenju

emirati

pre 10 godina

Stvarno su nasi ljudi dokoni i besposleni kada vode tudje zivote,poslove....a svoje male probleme i muke,cekaju da im drugi zavrsi !
Ne,ne,definitivno ne zasluzujemo bolje,i cudim se ljudima koji se vracaju u Srbiju ?

vladimir

pre 10 godina

и шта сад?да слушамо препуцавање два полу сумњива типа које свакако не занима све ово док се ми занимамо. ма ајде бре