Sreda, 21.08.2013.

10:40

Čović: Ko se topi za pjenu se hvata

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je saopštenjem prvom čoveku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću.

Izvor: B92

Èoviæ: Ko se topi za pjenu se hvata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

299 Komentari

Sortiraj po:

kecman

pre 10 godina

Ukusi su razliciti. Za mene je ovaj odgovor losa kopija onog sto je dr. Tole rekao. Koliko je stranaka promenio covek koji postavlja ovoliko pitanja a boji se odgovora?

slobinator

pre 10 godina

(Mixa, 21. avgust 2013 16:46)
stvarno ne vidim ništa interesantno u jednom za nas potpuno nevažnom meču.mi so svoje šanse za plasman na sp izgubili još kada je onaj nestručnjak postavljen na kormilo a tima.hrvatima pak tri pobede garantuju direktan plasman na mundijal tako da je razumljivo dao tome toliko govore i pišu.inače nemaju čega da se plaše.biće to njihova laka i ubedljiva pobeda koja će na kraju i nama ići u prilog.

LondonCalling

pre 10 godina

Jedina veća budala od ove dvojice sam ja jer čitam sve ovo!
(Šćepan Šćekić, 21. avgust 2013 16:34)

Bravo majstore, ima nas mnogo...

Nisam mogao do kraja da procitam celo "saopstenje" (on rece da ce biti kratko??), ali i pola mi je bilo i previse..

Ova dvojica se takmice ko je veci "smeker" (citaj - LOPOV)

Treba ih isterati iz fudbala i oterati u ZATVOR, zajedno sa svim njihovim "pomocnicima"..

HanSolo

pre 10 godina

Blalblabla, ali odgovori gde su pare i zašto tolko dužan club!!?? Nije da si pravijo velike investicije.. Stadion u lošem stanju itd.. Umorio sam se od našeg fudbala.. Ovako bi vladali i deca od pet godina.

Radojica

pre 10 godina

Citajuci komentare juce i danas, jasno je da Toleta podrzavaju samo grobari. Pitam se zasto je to tako?
(Nikola, 21. avgust 2013 16:52)

Zato sto je namestio gol Jojica na derbiju ...

nikad aktuelnije

pre 10 godina

Dusko Radovic i sam navijac Partizana,je pre 30-40 god. rekao-,,Beograd je najpametniji kad igraju Zvezda - Partizan.Sve budale su na stadionu.,,

ujka sa fontane

pre 10 godina

ovaj bata Čole stvarno je spretan momak,samo me interesuje gde nauči toliko toga.Od mašinca,Kosova,FMP-a je dug i trnovit put

loša kopija

pre 10 godina

"Ко се топи хвата се за пјену
над главом се надодају руке..."

Боље би му било да је бар у књигу погледао.

Ferari naocare na sklapanje made by Dzaja

pre 10 godina

Sve na jednom mestu, sve najcrnje o Srpskom fudbalu na www.tolelopove.com(JSL, 21. avgust 2013 16:18)

A sto ne dozvolite komentare na tom sajtu? Samo da vam sapnem nesto...

Pukovnik Bukovski

pre 10 godina

SPUŽ je turističko mesto u okolini Podgorice, stari put za Danilovgrad, sa "hotelom" u kome sve "goste" hrane besplatno 3 puta na dan!
Apsana brate!

DPD

pre 10 godina

Bonus pitanje za Tomislava Karadžića

Šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Ko je izvršio privatizaciju u Slovačkoj?
Gde je Isusova ruka?

mister no.

pre 10 godina

ježim se od licemera koji vladaju srpskim fudbalom. Ne znam ko je gori od ove dvojice i njihovih pomoćnika i saveznika. Da ima neke pravde i pameti, naš fudbal bi se morao "resetovati", jedno 10 godina povratak na isključivo amaterski, da se očisti od svih ljigavih profitera i bolesnih lopova. Užas, jad, beda, sram...

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Slazem se da Toletu nije mesto u fs ali neka me neko prosvetli odakle ovaj covic kakve on ima veze sa fudbalom i kako je moguce da se razume u sve oblasti drustvenog zivota?

Pa to je nepravda ! Kalimero.

pre 10 godina

Sreća pa ovaj Čović nije funkcioner u vaterpolu, odbojci, rukometu i hokeju, tek onda ne bismo mogli da živimo od njegovih saopštenja i tolikog kukanja i nepravde.

Vladan R

pre 10 godina

Ako bi se gledalo dodeljivanje ili ne dodeljivanje zutog kartona mislim da bi se na svakoj utakmici mogla naci greska. Istina je da ovde dodatnu tezinu predstavlja to sto je igrac vec imao zuti, ali bi se onda za igraca koji ima zuti moglo isto tako analizirati da li je negde ranije trebao dobiti karton, pa da je taj pokazani trebao biti drugi a ne prvi, pa bi se uslo u krug bez kraja, posebno ako se uzme u obzir da neretko sudije imaju razlicite kriterijume za dodelu prvog i drugog iskljucujuceg zutog kartona. Vidim ovde navijaci Partizana svi u glas spominju penal sviran zbog Rnica. To je ocigledno jedina utakmica za koju mogu da se sete da su osteceni, pa je valjda zato toliku potenciraju, ako su i bili osteceni. Kazem ako su i bili osteceni, jer koliko me secanje sluzi, ni nakon visestrukog pregeledavanja, oni koji su na jednoj nasoj tv stanici, svojevremeno analizirali taj slucaj, nisu sa sigurnoscu na osnovu snimka mogli da zakljuce sta je bilo. Jer je na snimku iz jednog ugla delovalo da je ruka a iz drugog da je butina. Na kraju su na osnovu toga kako se lopta odbila zakljucili da je pre butina nego ruka. Bez obzira na svo iskustvo i to sto sam poprilicno dobro upoznat sa zakonima fizike, ne vidim na osnovu cega su tako nesto sa sigurnoscu moglo zakljuciti.

prorok

pre 10 godina

Najvise mrzim i najmanje verujem osobama koje pitanjima odgovaraju na pitanja. Svi ste vi obicne seoske snase. Sramota sta nam cinite. Vi se borite za vase bogatstvo. Sramota, sramota i ponovo sramota.

vasa

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...
(?, 21. avgust 2013 15:47)

Ako te niko nije obavestio fudbalsku utakmicu igraju IGRACI, a ne navijaci... A i ti navijaci da bar malo vole svoj klub (svako ulozi po deset evra, smanje pusenje za pet pakli mesecno) izvukli bi ga iz debelog minusa... Bolje da se pokriju usima!!!

Dragoslav

pre 10 godina

Znaci Zvezda je u problemu zato sto je Tole lose vodio neke firme u komunistickoj SFRJ? Svasta od Covica. Zasto nije nista odgovorio za kredit od 2 miliona Evra ili Vesicevih 750.000 Evra od transfera. To me vise interesuje od toga gde je Tole bio pre 50 godina.

lemy

pre 10 godina

svi kradu i lazu a mi tonemo sve vise i vise, a za koju god ce svi oni da sede na havajima i uzivaju u viskiju dok se mi nerviramo dok gledamo fudbal

milos

pre 10 godina

Velika je Zvezda, uvek ce i biti velika, to najbolje pokazuju stotine komentara simpatizera jsd na svakoj vesti gde se pomene Zvezda...Zvezda i Delije se bore protiv fss i lopova onog, niko nije ni spomenuo patlidzan, a vi se sami osecate prozvani, ZASTO ??? (veliki broj negativnih ocena za ovaj komentar ce biti samo dokaz vaseg kompleksa od Velike Crvene zvezde)

kontra

pre 10 godina

Zasto?Jer ne moze da prodje i dan a da ne vredjate Partizan.Znate sta smo mi, mi smo ona crna rupa u svemiru koja ce da usisa zvezdu! Cekam Toleta.. Pozzz za b92

Dobro dosli u visoko drustvo

pre 10 godina

Osoba A: Rukovodi organizacijom od 100+ ljudi gde svi dobijaju plate na vreme. Ta se organizacija finansira bez "donacija" i bankovnih kredita. Dug? Minimalan.

U fudbalu (sport o kome je zapavo rec) je ukljucen vec deceniju i, za ocekivati je, da je u tom periodu prisustvao nekolika desetine utakmica svih rangova.

Osoba B: Funkcioner fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana

Stvarno ne znam kome vise da verujem kada je rec o Fudbalu.

Mixa

pre 10 godina

Tole ce sada da postavi 60 pitanja Covicu pa ce onda on njemu 120 i tako sve u krug, a niko nema da se posveti mecu sa Hrvatima! Novinari prenose ove gluposti o Tomislavu,Nebojsi... a u Hrvatskoj se vec danima pise o mecu sa Srbijom! I posle se cudimo sto su Panama,Zelenortska Ostrva... ispred nas!

milko djurovski

pre 10 godina

Gospodine Čovicu, vi ste u svakom javno-drustveno-politicko-sportsko-kulturno umetnickom mirođija. Prosto da se covek ne moze a ne zapitati kada i kako pored mnostva obaveza stignete sa svakim razmenjivati saopstenja raznolikih tvrdnji. Cestitao bi vam na izuzetnoj informisanosti o svakoj individui koja vam se zameri ili pak na neverovatnoj masti u izmisljanju "cinjenica".

Drogba

pre 10 godina

I sad ce TOLE da nam odgovori na ovih 20 pitanja, sa postavljanjem jos dvadesetak slicnih...
(Jadan nas fudbal..., 21. avgust 2013 13:11)

EEEE, ne znas ti njihove fore. Ni jedan ni drugi ne odgovaraju na pitanja nego postavljaju nova i tako sve u krug,a svi su mutniji od Dunava.

Za Vas Gospodo nisu funkcije, već krompiri, pa ljušti..

pre 10 godina

Očekujemo nastavak prepiske dve baba-tračare, velih moralista, elite našeg društva.

.

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (struki, 21. avgust 2013 14:14)
Pogledaj malo bolje ko igra za Srbiju u fudbalu i ciji su to igraci.Pogledaj cak i u kosarci ciji igraci trenutno cine oslonac reprezentacije.Iako si grobar trebas da se poklonis Zvezdi i pokazes malo vise postovanja prema klubu koji je Srbiji podario najveci broj fudbalskih legendi bez kojih srpski fudbal ne bi ni postojao

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Meni samo nije jasno zasto je Tole kriv za slabu igru nase reprezentacije i 44 mesto?Pa ne moze on da udje u igru i igra umesto onih diletanata koji vec godinama igraju za repku!Bili smo slabi i za vreme Miljanica i Piksija jednostavno igraci se cuvaju za klubove nece da lome noge u reprezentaciji i da ostanu bez dobrih angazmana u klubovima.Tako je bilo tako je sad tako ce i biti pa sve i da predsednik FSS bude Vucic Dzaja zajedno sa Covicem nista se nece promeniti!

?

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...

Njegoš

pre 10 godina

Svaka ti je ka u Njeguša. Nemam ništa ni da dodam ni da oduzmem. Ostavka ili razrešenje sve jedno je samo da ga više nema na tom mestu, da bi srpski fudbal mogao da krene napred.

Milan

pre 10 godina

Čoveče, prekini više sa tim saopštenjima!
Dosta više i Toleta i Duleta i Boleta...
Ako znaš vadi Zvezdu iz ambisa u koji je upala. Ako ne znaš, idi i ti u park pa igraj šah. Idi na pecanje. Idi na Šri lanku, posveti se budizmu. Idi gde hoćeš, samo beži iz Zvezde!

Mrgud

pre 10 godina

Da ima pameti u ovoj zemlji, primitivcima kao Vujošević, Čović pa i Karadžić bi trebalo zabraniti bilo kakav pristup sportu i javnom mnenju. Toliko bahatosti i primitivizma ni na ulici nema.

Perica

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.
(no pasaran i smrt fasizmu, 21. avgust 2013 12:22)

Kakva nam je reprezentacija?
Koja nam je reprezentacija na rang listi?
Na koliko velikih takmicenja smo ucestvovali u poslednjih par godina?
Koliko se nasi klubovi zadrzavaju u Evropi?
Od koga nasi klubovi ispadaju u Evropi zadnjih godina?


Zar to nisu dovoljni argumenti? Inace, da se ne zbunis, navijac sam Partizana, ali nam je fudbal na dnu. I ispod njega

Vladan

pre 10 godina

Nije ni Tole cvecka, ali za Terzica, Tonceva, Kokezu, i specijalno za grobara Zvezde, VESICA, je moralna i svaka druga gromada. Pa Vesic je oterao Prosineckog koji nam je doneo neku nadu u klub, on je smislio ova jadna saopstenja, za vreme Lukicevog mandata pisao ih je iz nedelje u nedelju... Naravno da ekipa iz Partizana nije nista bolja od Zvezdine (Djuric, Ruzic, i slicni) nego je ista ili jos gora, ali ovde se radi o tome da Karadzica ruse oni koji vec godinama unistavaju Zvezdu poput Vesica koji se udruzio sa Zvezdanom Terzicem najgorim predsednikom FSS svih vremena. Zato kao dugogodisnji Zvezdas, ovaj put podrzavam Karadzica.

struki

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.

Ja

pre 10 godina

Sramota je za ceo Srpski fudbal što ste Vas dvojica u njemu!Pa gde baš Vas dvojica "etaloni za moral i poštenje" da držite lekcije o bilo čemu i bilo kome!

amarko

pre 10 godina

ja mislim da je toletovo saoptenje bilo bolje.Toleta bi sad izvuko direktan sukob sa menadzerima,tj da klubovi postanu vlasnici igraca...tu bi on sakupio poeni za dozivotnog presednika

Богте

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)

Ја стално питам и нико да ми одговори да ли се ико сећа неке Звездине победе а да није била спорна. Ова задња због гола из офсајда а пре тога сте добијали под оним Са Пинтом и скоро све и једна спорна, било пенал, црвени картон, разни офсајди итд. Шта је разлика између вас и нас. Па у томе што ми за наше неуспехе кривимо само наше и ви друге. Ја се томе радујем јер онда никад нећете изаћи из глиба у који су вас довели једино и искључиво ваши. А у периоду који си помињао Партизан је продао играче вредности од 5 до 8 милиона евра а Звезда? Тржиште показује колико ко вреди а не саопштења и панфлети.

tuga

pre 10 godina

"Prosto ću Vam postaviti nekoliko pitanja koja verujem, više interesuju srpsku fudbalsku javnost od mog 'koordinisanja jugom Srbije'"

Ovo je najzalosnije od svega...

komentator

pre 10 godina

Mislim da je vreme da prestanemo da
nekoga ocenjujemo da li je simpatican
i slusamo ili citamo sta je neko rekao ili napisao.

Osnovni kriterijum, predstavlja sta je neko URADIO.

Sta su sve uradili za ovu zemlju Dzajic i Covic vrlo je tesko nabrojati,
samo po jedno:
- Dzajic je apsolutno najzasluzniji sto je i nasa zemlja imala jednom
prvaka Evrope i sveta u fudbalu
- Covic je jedan od najzasluznijih sto na jugu Srbije jos uvek (a nadam se i doveka) vazi ustavni i pravni sistem Srbije
Zbog toga i svega ostalog sto su uradili, veliko im HVALA!

Ja ne znam sta je Karadzic uradio kao privrednik,
ali o tome sta je uradio u fudbalu dovoljno govore
rezultati reprezentacije (a i klubova)!:(
O nasoj fudbalskoj ligi svi pricaju viceve,
sto sasvim dovoljno govori!:(

bravo Nole

pre 10 godina

19. Zašto taj kako ga nazivate "najveći klub u našoj zemlji" niste udostojili i u trenucima retkih uspeha u poslednjih nekoliko godina, svojim prisustvom na dodelama pehara u završnicama nacionalnog kupa?


a titule ne spominjes ?
a da izvini ...to je bilo u prosom veku

...

pre 10 godina

ovde je samo pitanje ko o kome ima vise prljavog vesa...a najbolje bi bilo kad bi se svi povukli jer ne verujem da je Tole postenjacina a ovi iz Zvezde to sigurno nisu :)

Bob Rock

pre 10 godina

12. Na kom mestu FIFA rang liste smo bili kada ste preuzeli FSS?

Znaci, tole je kriv za to sto nemanja vidic ne zna da sutira penale, za to sto je dejan stankovic u reprezentaciji odigrao 100 utakmica, od toga samo jednu kako valja, za to sto igraci sredine terena koji igraju u najboljim evropskim ligama ne mogu da ubace loptu u protivnickih 16, a i ako u tome uspeju, ta lopta se od centarfora odbija kao od zida...

Tole je kriv zasve one nesrecnike koji su prosli kroz zvezdu (i partizan) u poslednjih dvadesetak godina, a koji ne da nisu znali da igraju fudbal, nego nisu znali na nogama da stoje...

Marko

pre 10 godina

Ljudi, posle silnih saopstenja i iznosenja prjavog veca i vrapcima je jasno da vodeci ljudi u zvezdi,partizanu i FSS-u moraju pod hitno da odu.

Sinke Grof

pre 10 godina

Kaze Covic da je Zvezda nas najveci klub. Ok je to jer je osvojila kup sampiona pre dve decenije....bravo za to! A da li to sad znaci da FSS treba da finansira Zvezdu? Da im resi novcane probleme koje su ljudi zaposleni u tom klubu stvorili? Isti takvi sede i u Partizanu! Nasi timovi su smesni u odnosu ,vec 18 godina, na Glazgov Rendzers i ako se ne varam Fiorentinu koji su otisli zbog dugova nekoliko liga nize! Sto nasi nisu isto tako uradili? Pa mozda bas zbog istih tih ljudi koji zele ,,dobro"Zvezdi i Partizanu od kojih su se preko noci obogatili! Bjekovic,Zecevic,Curkovic,Vesic,Djuric...pa sad bi i Covic a od davno vec Falji,Jestrovic....Karadzic...itd

Marko

pre 10 godina

"Nisam očekivao da će na ovaj način vređati ljude koji su na legalan način (na koji se tako često poziva upravo Karadžić) izabrani na mesta predsednika i potpredsednika FK Crvena zvezda."
Odmah na startu laz. Pitajte Tekica da li je rukovodstvo kluba postovalo statut i izborne procedure. Sta dalje da pricamo.

nesa80

pre 10 godina

ja navijam za partizan i jakooo bi voleo da ode vise taj tole da napokon ovi zvezdasi malo nesto slave kad vec nisu dugo nista,nek ide sto pre jer jedino je merilo teren i derbiji a ako tu ne moze partizan da pobedi ovu kilavu zvezdu i nisu za titulu,ali ako je osvoji i bez toleta na celu fss,navijaci ce im pomeraju zadnjicu od zezanja ovde jer vise nece biti nikakvog izgovora,sami sebe uskacu u stomak nisu ni svesni,a ovako ce uvek da losu igru kriju iza toleta i zato nek ide vise da posteni covic zasedne pa nek bude kao u basketu da opet gube sve

Mika

pre 10 godina

Od celog teksta najbolji je deo koji govori o hvatanju za penu (pjenu), ali se to odnosi na Ćokija. Umesto da objasni na koji način su nastali veliki gubici u poslovanju CZ i gde je novac od prodaje igrača, on postavlja neka pitanja od kojih veći broj nema nikakve veze sa tekstom Karadžićevog saopštenja. Na taj način samo potvrđuje svoju taktiku po kojoj tri puta ponovljena laž postaje istina.

Englez

pre 10 godina

Bude li neko iz Partizana ponovo pao tako nisko i odgovorio na ove pataticne, jadne i bedne prozivke, vise ne navijam za Partizan. Vi ne bi trebali da budete kao oni, vi bi trebali da budete bolji od njih.

radna grupa

pre 10 godina

@Tata
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pablo, 21. avgust 2013 13:36)

Je l' ti zna majka sta pricas?

Vladimir

pre 10 godina

Ajde bre Čoviću, radi nešto pametnije.
Imaš li ti išta drugo da radiš, osim da se saopštenjima prepucavaš po medijima?
Dosadio ti Vujošević, pa sad malo Karadžić? Pa ćeš se opet vratiti na Vujoševića ili nekog trećeg?
Aman, prekini više!
Ako ne znaš kako Zvezdu da izvedeš iz ove propasti, skloni se nek proba neko drugi. Mani se više saopštenja.
Dosadio si i Bogu i narodu!

Bar osnovna pismenost

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fmp, 21. avgust 2013 11:32)

A ti? Ni tacke ni zareza ni velikog slova ni odvojenog pisanja negacije, nabacano i nepovezano, grobarski... Bruka!

seljak

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima. (Alek, 21. avgust 2013 11:47).....ajde ne mlati...kakav ti je to komentar...vecina je i za smenu Dacica...pa opet je prvi covek drzave...tri puta razmislis pa napises...

Željko

pre 10 godina

Jedino je žalosno što se prepucavaju preko Zvezdine grbače.Nisam ni na čijoj strani,ali mi se čini da bi obojicu bilo dobro procesuirati,zajedno sa mnogim drugima iz drugih životnih sfera,koji su,takodje,krivi za ovo svenarodno propadanje! A ima ih...

Aleksandar Maraš

pre 10 godina

Dosadni ste.Nađite se negde pa jedan drugom u oči saspite šta imate!Nemojte nas bombardovati vašim glupostima!Koja bre saopštenja i gluposti!?Pa ne znate da sastavite dve prosto-proširene rečenice!Drugi vam pišu saopštenja!...Jedina pravda je da i ti,i Karadžić,i Đurić,i Terzić,i Vesić,i ostale barabe odete iz srpskog sporta i da više nikada ništa ne čujemo od vas!Ma,...da nikada ne čujemo za vas!

al' dobro sad

pre 10 godina

Fascinantni su mi ovo vojnici koji juče dele pluseve Toletovim biserima a danas isto tako rešetaju negativne glasove.
Iskreno se zapitam-šta im je argument, i postoji li i jedan realan, osim što Toleta, a samim tim i "dominaciju" treba zaštititi po svaku cenu?
A onda dođe Evropa, penal i crveni po utakmici, baš zato što im skoro deceniju u prvenstvu nije dosuđen...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Auh kakvo vrhunsko saopstenje Covica. Zaista u odnosu na onu najobicniju pljuvacinu od juce, ovde ima argumenata i konkretnih pitanja. Tole napada sve redom, optuzuje a sebe i svoje dvoriste ne vidi. A realnost je da nam je reprezentacija nikad losija sa tendencijom i daljeg posrnuca, najbolji klubovi ispadaju od anonimnih ekipa.. E zbog toga, ostavka!

Vladimir

pre 10 godina

gospodin Čović, najveći demagog i licemer našeg vremena
(hipokrit, 21. avgust 2013 11:10)
Zestoka trka izmedju njega i vuleta dujosevica za titulu najveceg licemjera

Alba Greaca

pre 10 godina

Sve u svemu za smenu ovog coveka je barem 80% ljudi u ovoj zemlji koji barem malo prate fudbal, a jedini koji nisu za to su ljudi drugog po velicini, uspesims i navijacima naseg kluba, kojima je jedino i donosio dobro svih ovih godina, ali koji i pored svega toga nije mogao (niti ce ikada moci) da ostvari svoj najveci cilj, a to je da bude prvi i najveci!

Isto je i sa velikim brojem navijaca istog, kojima je ocigledno to sto su uvek bili drugi i u manjini, sto su za najveci klub u zemlji navijali jedni krugovi ljudi, zna se i koji, a neki drugi za onaj manji, ostavilo gadne oziljke i traume, koje su lecili svih ovih godina ne slaveci titule na nacin na koji svi drugi rade, ne radujuci se sportskim uspesima, kojih ruku na srce nije ni bilo, zaboravljajuci preko noci silne blamaze kao sto su Tikva, Samrok, Ludogorec, Ael , Apoel, Artmedija...... ne dolazeci cak ni na stadion, njima je jedino bilo bitno da neko drugi ne bude prvi, jer time su oni imali potvrdu nekog svog laznog identiteta da bar u necemu nisu inferiorni! Na zalost to je slika prosecnog navijaca Partizana, onoga koga posle svake titule obuzima bes i mrzna prema nekom drugom a ne radost za svoj klub!!!

A da je to tako i da njihovim problematicnim licnostima i karakterima ni to nije dovoljno pokazuje i to sto se mrze i medjusobno, jer im mrznja i kompleks jedina zvezda vodilja u zivotu, pa zato i imamo za prvaka klub za koji se navija iz misijih rupa ispred neke tastature, a ne na stadionu!

nusknvp

pre 10 godina

Poštovani i prepošteni gospodine Čoviću, očekujem saopštenje povodom postignutog i priznatog gola iz ofsajda!!! Molim vas nemojte me lišiti tog zadovoljstva!!!

shoppy

pre 10 godina

I svi se utrkuju ko ce biti finiji prema Dzajicu koji je amnestiran od svega sto se zbivalo u Zvezdi. Evo mu i drugog pokusaja...
(Navijam za Partizan, ali mi je zao kada vidim sta se radi sa Zvezdom i koje su njuske konstantno u njenoj upravi. Oni su je unistili, Karadzic je mnogo manje bitan za Zvezdu.)

zlobni cinik

pre 10 godina

Za sve neobaveštene (ili koji se samo foliraju), ustanova u Crnoj Gori koja počinje sa S, a završava sa Ž je SPUŽ, mesto gde je najveći zatvor u državi!

jawai

pre 10 godina

A Djura mudro cuti...Ma odlazite svi iz naseg fudbala, svi ste isti! Hocemo na vasim mestima Savu, Darka Kovacevica, Dekija Stankovica, Mijata...

no pasaran i smrt fasizmu

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.

Kontraš

pre 10 godina

Toooo! Eto subkontre!

Ajde sad Tole - MORKONTRA!

Nemoj dugo da čekamo!

P.S. Ajd' opletite malo i po Djuri! Iako se o njemu već dosta toga zna možda čujemo i nešto novo...

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

Mare

pre 10 godina

Uraaaaa! Nema kraja ludilu. Pa ovo je luđe od svih farmi, VB-ova. Samo neka nastave jer će se makar otkriti dosta toga zanimljivog o tome kako se u ovoj zemlji biraju kadrovi. Sve se menja, stranke na vlasti, režimi, ali to ostaje konstanta.

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Eh sta doziwesmo!! Da nam Covic drzi predavanja!! Navijac sam CZ,ali se gnusam ovog coveka koji pokusava sebe da opravda jer nista nije osvojio sa CZ a na najgori moguci nacin pokusava da opravda sebe. Pa nikad nismo imali goreg funkcionera koji samo zna da se igra prozivki i pricica za malu decu!! Sto Duletu Vujosevicu najboljem treneru poslednjih godina u Evropi nisi nesto pokazao na terenu?!?! Jedino sto zna to su prozivke i tako da nasteti nekome!!! ODLAZI COVICU!!!

Zapjenilo se u srbskom futbalu

pre 10 godina

Cenim vaše novinare, ali, izvinite, nije tačno da je Čović odgovorio Karadžiću, kako pišete, on je umesto odgovora njemu uputio 20 pitanja. To je istina. Poznajem dobro njegove manire: poita ga neko nešto na televiziji, on kreće u svoju igru, ne odgovara ne pitanje, nego kaže: " A da ja prvo pitam nešto vas." I onda pita. I pitanje traje pet minuta i onda novinar zaboravi na svoje pitanje. Tako bata Čpvke zabašuri odgovor na "neugodno" pitanje. Dobri novinari ukapirali bi ovo odavno. I nije on tu vešt, kako se misli, nego su novinari nevešti.

maksim

pre 10 godina

A gde su bili vasi dedovi i ocevi 1804, 1815, 1918, dalje me ne zanima. A gde su demanti za kocku i pljacku FK CZ. Sram vas bilo sve do jednog i iz FSS i iz FK CZ.

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

Sunce Slobode

pre 10 godina

Sve su ovo, manje vise, poznate stvari o coveku sa barjaka navijaca Partizana. Prilikom njegovog ustolicenja za Predsednika FS covek koji je njegov kum je stajao sa bocicom otrova za govornicom i pricao o svemu ovome. Sramota i poraz ovog drustva je cinjenica da je i pored svih tih saznanja covek sa barjaka navijaca Partizana postao Predsednik FS.

Vuk

pre 10 godina

Molim lepo, neka odgovori na pitanja gradjanima ove zemlje, dosta je vedrio i oblacio nasim "fudbalskim nebom", sluzio se lazima, manipulacijama, montiranim novinarskim tekstovina, narucenim televizijskim izvestajima...Pravda za srpski fudbal.

Sasa

pre 10 godina

COVICU ti si legenda svaka ti je na mestu.Bio si mi antipatican ranije al sad si stvarno legenda ja mislim da si ti nocna mora grobara.
(Staridz, 21. avgust 2013 10:56)

A ja sve mislim da su Grobari nocna mora Covica. Svaki put se oni raduju na kraju.

Pedja

pre 10 godina

Cekajte bre malo, o cemu je ova diskusija uopste.
- ko je kriv za Zvezdino neigranje u Evropi- njene uprave
- ko je kriv za kradje i malverzacije u Zvezdi- njene uprave
- ko je kriv za sve lose u Zvezdi- njene uprave...
Znaci, Tole i FSS sa tim nemaju veze. Koliko znam, a znate i vi, i lovu su vam pozajmljivali

Drugo, ko je kriv za neuspeh A selekcije, i samo A selekcije- Tole

Znaci, kada bi se stavilo na kantar, sami ste krivi zbog gasenja vaseg kluba i problema u koje je zapao. Samo razdvojte te stvari.

o.lj.k.

pre 10 godina

Puno je mulja u ovoj napacenoj Srbiji, i na zalost, kako vreme prolazi, umesto da ga je manje, sve ga je vise. Jedno ime je zajednicko za sve odvratno sto se desava u nasem sportu u poslednje vreme, pre svega mislim na kosarku i fudbal. Toliko bahatosti, osionosti i nekulture na jednom mestu moze da se vidi samo u ovoj napacenoj i unistenoj Srbiji, u kojoj se bahate ovi sto nam svaki dan pisu saopstenja, a mase ih podrzavaju u tome, zaslepljeni mrznjom prema ovom drugom... Kod lekara svako ko podrzava bilo jucerasnja, bilo danasnja, bilo sutrasnja saopstenja svih ovih ljudi...

Rastko

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.
(Bonnie, 21. avgust 2013 11:32)

Od 2009. do 2012. pali ste za skoro 30 miliona evra na finansijskoj listi. Moram priznati da je Lukic napravio neverovatan pomak koji bi retko ko uspeo. Hvala na unistenju Zvezde.

Ja i dalje ne verujem da neko za tri godine generise skoro 30 miliona evra duga, a da navijaci ne traze objasnjenje kako je nastao isti vec pljuju po Toletu.

Muke s rečima

pre 10 godina

O pismenosti dr Čovića: naravno da se kaže koordinisati a ne koordinirati. Formulisati a ne formulirati. Nemojte ispravljati ono što je pravilno, ako već niste dobar "jezički plivac". Ovo drugo spada u germanizme, a to ide sa ijekavskom varijantom. Začudio me naslov u kome pišete "pjena" a ne pena. Kojom vi varijantom govorite i pišete? Možda onom - smiješane najlakše se piju?

101 medalja

pre 10 godina

Dzajic ni kriv ni duzan. Nit se pita, nit odgovoara ... Zao mi ga je.

Covic, Karadzic i Djuric su najveci sabani koji se "bave" fudbalom.

zexy

pre 10 godina

Svaka čast g.Čoviću, to su ključna pitanja za spas našeg fudbala, pogotovo:

-Kao čovek "kristalno čiste biografije" gde ste boravili tokom 1961.godine?
Genijalno pitanje. Odgovor na ovo pitanje ne samo da će rešiti stanje u nasem fudbalu nego će se popraviti celokupno stanje u državi. Pre 52 godine se desila tako bitna stvar, rešenje svih problema, a zataškana toliko dugo.

-Zašto prokišnjava kuća fudbala?

Čoviću, legendo, ovoga se ni ja ne bih setio, odvalio si ga ovim pitanjem.

robert

pre 10 godina

Nadam se da se većini gadi ovakav vid komunikacije. To pokazuje koliko su im karakteri slični, da su svi (manje -više) saradnici istih službi, i da ne zaslužuju (nijedan od njih) da se pojavljuju u javnosti, a kamoli da se prenose njihove reči kojima truju javni prostor. Komentari tipa "neka si mu rekao", "razbio ih je" i slično, dokaz su moralne i ljudske niskosti našeg društva, i poptune nepismenosti i zaostalosti ljudi. Normalnom čoveku sva saopštenja proteklih dana izazivaju mučninu i gađenje. zaista se nadam da nisam u manjini.

NEDJA

pre 10 godina

Ma,da Tole je kriv sto Zvezda nije prvak 6 godina,sto u Evropi ispada redovno u sezoni kupanja,sto ste napravili dug od 50-60 miliona evra.Vesic i ekipa su nahuskali navijace protiv Toleta da bi opravdali svoju nesposobnost.Pljackaju vam klub,bogate se preko Zvezde a vama kriv Tole.Ispada da je za sve probleme u srpskom fudbalu kriv Tole.Imao je on svojih gresaka ali mnogo vise dobrih poteza.Izgradio je kucu fudbala,savez je finansijski stabilan,dosta klubova je dobilo reflektore,liga je regularna sto pokazuje i finis proslog prvenstva.Pogresio je sto je doveo Mihajlovica ali zar vecina nije zelela njega za selektora.

Arsen

pre 10 godina

Zaboravila gospoda na svoje obecanje. Ako ste ljudi, ispunite obecanje, napustite liku. Sve sto rade rade po narodnoj: "pas laje, vetar nosi".

didi

pre 10 godina

kolko su coviceva saopstenja jana,kao dete neko..neko ga napadne a on "pa i on je,staaa" kontam da bi neko od 20 godina bio u stanju da napise nesto manje smesno

Marco maestro

pre 10 godina

Dzajica za presednika Fudbalskog Saveaza, pa da vidimo dal je on pokvaren kao karadzic da upropastava PFK--to me zanima kako bi Dzaja radio sa partizanom. Ja mislim da je vreme za presednika Dzaju ili neku odbojkasicu iz Uzica.
Tole odlazi! Covic je sposoban...

miloica

pre 10 godina

Ko je upravu ili ne, trenutno me uopste ne interesuje!Sem da su svi ovi umakali prste u med....
ALI ME INTERESUJE CINJENICA KAKO NIKOM NIJE CUDNO DA NAM SAVEZOM PREDSEDAVA COVEK OD 70 I KUSUR GODINA! Pa jel taj izmislio fudbal? Penzija bre! Ima iole neko mladji ko treba da prima platu, a ovaj kuci da cuva unuke ili da igra sah na kalisu! Kod nas ama sve bas naopako!!!!

djole

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu!
Jedino sto bih mogao da Vam porucim je da vise ne odgovarate na dalje prozivke iz FSS-a vec da radite na smeni Karadzica i Mihajlovica, kao i celog lobija koji ih drzi!

SPUŽ

pre 10 godina

Koja je to ustanova četvoroslovnog imena, pri čemu je prvo slovo . a poslednje Ž? Hvala.
(Milentije, 21. avgust 2013 11:25)

http://www.novosti.rs/upload/images/2011//11/1711/cg-yatvor-spuz.jpg

duledudule

pre 10 godina

dobro bre pustite ovo,nego grobari gde ste,gde su navijaci sestohiljadostrukog prvaka srbije za redom?za tastaturom?sramota!
http://youtu.be/-w0TS-Xpt6U

Mile

pre 10 godina

Doticni gospodin se prvo prepucavao preko saopstenja sa Vujosevicem sada sa Karadzicem,nazalost 5-i oktobar nije odradjen do kraja Sloba je otisao ali njegovi ucenici kao sto je Covic su preziveli i plivaju u svakom mulju unistice nam i ovo malo sto je ostalo

pamet u glavu

pre 10 godina

Zvezdaš sam i ponosim se tim i ne simpatišem Karadđića ni malo ali tek što ovog Čovića ne mogu da vidim to je strašno. I brate mili daj ti nama neki odgovor a ne samo postavljanje pitanja. To je klasična demagogija. I opet kažem, kao Zvezdaš, u ovom slučaju podržavam FSS. Zvezda mi se bre raspada zbog ovakvih kao Čović. Boli me uvo za FSS mene Zvezda zanima i njeni uspesi kojih nema već desetinama godina. Gledam samo svoje dvorište. Namakli ste bre dugove da ih ni buduće tri generacije neće vratiti. A sada se preko napada na Savez perete, zamagljujete nam oči. Sram vas bilo. Navijači Zvezde treba da dođu pred našu upravu i da isteraju tu bagru. A ne kao ovce po komandi da idu pred FSS, kakve bre veze ima FSS sa Zvezdom i radom u klubovima. Gde su bre ti talentovani klinci koji stasavaju u klubovima, u mojoj Zvezdi. Izbacite par talenata pa i zaradite na njima prodajom, tako se jedino može preživeti i pri tom nešto postići od rezultata. Muka mi je više i od ovih kratkovidih komentara, kao ovce smo, kako ko da saopštenje a mi stanemo na njegovu stranu. Ljudi dajte malo razmislite, ajde da svako čisti svoje dvorište. Pa samo jaki klubovi, Zvezda, Partizan, Voša, Radnički, Jagodina itd. mogu nam doneti i jaku reprezentaciju. Šta bre da očekujem od reprezentacije kada naši klubovi ispadaju od nekih pacera. Gde je ta omladinska škola Zvezde gde su se rađali talenti. To su bre pitanje a ne ova demagogija koju bivši komunisti prosipaju. A svaki od njih se dobro udomio.

Dimitrije

pre 10 godina

Navijač sam Zvezde dugogodišnji. Pamtim Zvezdu iz sedamdesetih godina prošlog veka. Od ostrašćenog i neobjektivnog evoluirao sam u velikog ali realnog navijača. Slažem se sa mnogim stvarima po pitanju kritike na račun Karadžića. Medjutim gro problema koje Zvezda ima stvorili su bivši rukovodioci koju su je gurnuli u dugove do guše! Što se tiče Čovića ne sumnjam u njegove dobre namere prema Zvezdi u smislu konsolidacije, ali s obzirom na moje životno iskustvo znam da se radi o jednom jako lošem, destruktivnom i konfliktnom čoveku što potire sve njegove menadžerske i organizacione sposobnosti!Pa taj čovek je u zadnjih par godina sa svima u kofliktu što u političkoj, sportskoj ili javnoj sferi života!

Marko

pre 10 godina

FK Spartak i FS Vojvodine

Početkom 90-ih godina preuzima FK Spartak, koji je uz pomoć političkih moćnika i nameštanja održavao u prvoj ligi, čak i kada su prvenstvo završavali kao poslednji na tabeli. Godine 1999, prva liga je proširena da poslednje plasirani FK Spartak ne bi ispao. Kada je posle petooktobarskih promena ostao bez političke zaštite, FK Spartak sa Karadžićem na čelu ispada u 3. ligu, a sam Karadžić biva oteran i sa pozicije predsednika FS Vojvodine tako što su ga delegati gađali jajima na sednici skupštine FSV.

bzzr

pre 10 godina

@Stojan
Kazete da je Karadzic oteo Zvezdi titulu 2008 godine i da je to bilo presudno za njeno propadanje jer je cuvena generacija ( Tutoric, Koroman, Trajkovic, Burzanovic, Randjelovic...)zbog neucestvovanja u LS morala biti rasprodata a klub jos vise otisao u finansijske probleme. Ok, Vase misljenje ali samo jedna mala sitnica tu ne stima-prozvani Karadzic te sezone nije bio predsednik saveza!

NEDJA

pre 10 godina

A,kako je Tole unistio srpski fudbal sto smo sad 44. na FIFA listi?Ne igra Tole fudbal,njegov posao je da obezbedi uslove i da savez bude finansijski stabilan.Vaterpolisti su belezili vrhunske rezultate ali predsednik saveza Sovrovic je napravio rasulo u savezu,silne dugove,nije imao ni za premije vaterpolistima.

only fools and horses

pre 10 godina

Reče čovek biću kratak i konkretan a onda gomila besmislica na nekoliko strana. Jedino konkretno i ozbiljno što sam pročitao su pitanja u vezi izgradnje kuće fudbala i mogućih mahinacija i pronevera u vezi iste. Ostalo, šta je radio i kako je radio pre 20-30 godina, s kim se družio i sl, ne vidim svrhu. A za mogući prekid utakmice sa Hr. mu apsolutno verujem. Pa pogledajte ko je vodio navijače u Ukrajini i opet pravio nerede, Bogdanov, pametnom dosta. Opametite se ljudi, kakav god bio taj Tole nije on kriv za ovo svesno i na izgled plansko finansijsko uništavanje Zvezde. I u Partizanu isto, neće ovi otići dok god može da se izmuze i zadnja para, dok ne bude dug ko Zvezdin (ako već nije). Voleo bih da neko napiše nešto slično o ljudima u upravi FKP, kao što je Karadžić o Zvezdinim. Mislim da je mrtva trka što se tiče toga gde su veći lopovi, ne zna se ko je veći ološ. A vi što se kunete u Čovića, razmislite što je uopšte ušo u FK kad sam kaže da ga fudbal ne zanima. Šta mislite koliko je para preliveno u njegov privatni klub iz Železnika.

Sale

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam ko udara ovolike minuse. Prvo sam mislio da su navijaci Partizana, ali ovde ima mnogooo minusa, a njih nema toliko, dakle nisu SAMO oni. Da nije Karadazic organizovao bot klub sa starim ortacima ?!

Pedja

pre 10 godina

Cekaj ako je sve tacno, zasto ne ode u policiju? Kakve veze ima sto je bio u zatvoru? Pa i Misic je, i Bogdanov? To sto je unistio firme, ako i jeste, nema veze sa ovim slucajem. Ako je uzeo milione, a nije dokazano da je od kriminala, cist je. Ovo se kao i svaki drugi slucaj pretvorio u licni sukob. U jedno sam siguran, Zvezda ce biti sampion. Voleo bih da gresim. Samo je Dule sposoban da objasni...

kamicak011

pre 10 godina

Aman ljudi, pa pogledajmo samo ko to govori ???? Ne bih da ulazim dalje u ocene g-dina Toleta o kome je sve davno rečeno i od koga je već sve viđeno.. još je samo ostalo da on shvati da treba da ode... Ali pre nego krene da kritikuje i proziva druge, neka g-din Covic, prvo pogleda iza sebe, kako je radio i sta je radio...!!! Mučno ga je više slušati... Samo zlo i politika govore iz njega... Pa ova dvojica su isti !!! Sportom neka se bave sportisti i ljudi sa sportskim duhom a ne političari, sumnjive prošlosti i morala, bez časti i obraza, koji ni za koga nemaju lepu reč... Polikitka i političari van sporta !!!

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

tender

pre 10 godina

4. Ko Vam je iz bezbednosnih struktura nekadašnje zemlje i zašto, omogućio da se obogatite tokom sankcija na graničnim prelazima "Kelebija" i "Horgoš" , i otkud vi nakon kobasica i mesnih narezaka u poslovima sa naftom i alkoholom?

Covke ovo smes da pitas samo nakon sto i sam javno kazes kako si ti postao bogat i uspesan biznismen u periodu dok si reko keks.

Heroes

pre 10 godina

Dal ovi internet grobari, koji su u velikom broju dali podrsku toletu, mogu da daju odgovore na ove ozbiljne optuzbe? Posto vam je sve u Toletovom saopstenju istina, pitam se sto Tole dokaze za to nije dao u tuzilastvo? Zasto dozvoljava da se najveci klub unistava? Zasto cuti na Djurino vodjenje kluba, ili je tamo sve ok? Zasto ne proziva Djurica za privatizacije i dug. Kao Simovica npr, ah da oni njega ne napdaju, zato ga briga za Djurica... Mislim da onaj ko ima malo logike, moze da shvati kakav je covek Karadzic ali ne vredi, to ovima koji mrze Zvezdu ne mozes objasniti..

Alek

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima.

frustr.

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)
Ako ti je lakse Stojane, za sve vase poraze i neuspehe krivi su Tole i Partizan. Da nije njih Zvezda nikada ne bi izgubila takmicarski mec. Imala bi 50 titula i svake godine bi igrala Ligu Sampiona, nekada bi dosegla i do polufinala. Za sve lose u Zvezdi krivi su Tole i Partizan, niko drugi. Je l sada lakse dises?

Mrvica

pre 10 godina

Zalosno je sta ovaj Tole napravi od naseg fudbala,pali smo najnize,U rangu smo sa albanijom a moze i gore uz pomoc njegovog selektota i njihovoj tvrdoglavosti i zeljom za vlast.

Kum

pre 10 godina

Posle "rekla-kazala" bljuvotina, evo sad direktan i konkretan odgovor. Uz to i veoma kulturan, za razliku od Toleta. Bravo! A oni koji podrzavaju Toleta treba da pogledaju nas fudbal, ove cinjenice i ucinak zadnjih godina, i da se stide.

NekoIzMase

pre 10 godina

Interesantan dan je pred nama, oglasio se Covic, najavio je oglasavanje i Terzic...

Bas me zanima sta ce danas da poskupi oko 100% pa nam ovi mazu oci.

Nenad

pre 10 godina

Za sve one koji se ovih dana prepucavaju, koji su unistili srpski fudbal, imam nesto zajednicko za njih iz naseg kultnog filma "Lepa sela lepo gore":
http://youtu.be/o82OrUPi5bM

CANON

pre 10 godina

Jel vam Tole kriv sto ispadate iz Evrope u "sezoni kupanja"?
Jel vam Tole kriv sto primite 4 komada u prvom kolu?
Jel vam Tole kriv sto neisplacujete plate zaposlenima?
itd. itd.

joca

pre 10 godina

Muka mi je vise od ovih saopstenja..Ako ne mozete da budete deo resenja ne budite deo problema.CZ Toletu,Tole CZ,Tole Terzicu,Tole Kokezi,Covic Toletu...Ovaj optuzuje ovog,ovaj onog.I tako u krug.Dajte da vidimo neku inicijativu da se sedne za sto i ljudski porazgovora ovako nece biti nista reseno,samo necije sujete..Nece nas ni Hrvati s#ebati ni Belgijanci vec cemo sami sebe kao i uvek ako se ne stavi tacka na ta prepucavanja.

Punmik

pre 10 godina

Mislim da rezultati i klubova i reprezentacije govore ko treba da ide. Svi! Ovo prepucavanje je smešno na koje se hvataju pojedini preostali navijači.

Nikola

pre 10 godina

Juce je vecina bila na Toletovoj strani,a sada na Covicevoj. :-D Nisam ni za jednog,ni za drugog zato sto samo daju saopstenja,a nista konkretno nisu uradili da bi nas fudbal krenuo na bolje.Ni Djuric nije nista bolje uradio,nego trenutno ima malo vise uspeha u domacem prvenstvu,a u Evropi nama jos uvek nema nade...Neka prodju i Partizan i Vojvodina zbog SRPSKOG klupskog fudbala.A ovi mogu u nedogled da daju saopstenja...

željko

pre 10 godina

Meni lično je više muka od ovakvih bljuvotina sa svih strana.Muka mi je i od veličina kakve su ovi što se dopisuju preko medija.
Mislim da je jedino pravo rešenje da se ovakve glave sklone iz sportskog i bilo kakvog drugog javnog nastupa.Svi do jednog!Zar je korenje toliko duboko? Nažalost, kako stvari stoje, izgleda da jeste.

neko

pre 10 godina

A kakav je faktor Covic da napise saopstenje? Zar to ne bi trebalo predsednik da uradi? Ovo samo pokazuje kakva je hijerarhija u upravi Zvezde...

Milan R.

pre 10 godina

Tole, najbolje za tebe je da brate lepo odeš.
Inače ovi iz Zvezde će ti iščeprkati sve šta si radio od rođenja do danas.
Razmisli da l' bi to bilo u tvom interesu!?

hope

pre 10 godina

Potpisivanja na kraju saopstenja nam sve govore: ovo nije sukob misljenja jednog fudbalskog kluba i fudbalskog saveza, vec licni sukob dva coveka oko fotelja i licnih interesa preko institucija kakve su CZ i FSS. DNO DNA!!!

stanko

pre 10 godina

Sve je istina sto je Covic rekao,ali mnogi se boje da progovore o tome. Inace u Staroj Pazovi izvodjaci radova su iz Subotice,firma smb gradnja. Cudne li koincidencije.

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

danilo

pre 10 godina

Čović- car saopštenja i nepobedjeni svetski prvak!
" Brate, gde si bio 1961.?"
Odgovor na TO pitanje je rešenje svih problema Zvezde, FSS a možda i Partizana.
Ja bih voleo toliko toga da znam, počev od imena ljudi koji su Zvezdi napravili nenormalan dug pa do plate Dujurića, Toleta i ostalih.
Pa ipak, 1961. je najvažnija...

Miloš

pre 10 godina

Samo saopštenja pa opet saopštenja...itd.I kada ode Karadžić(a treba da ode)doći će opet neka 'poštenjačina'.Muka mi je od svih vas i od fudbala.

Zipo

pre 10 godina

Šah-mat! Nisam fan g.Čovića ali je dobro da ima neko da kaže ono što svi misle a da to ne bude u komentarima na vestima o domaćem fudbalu koji čitamo samo mi koji ih i pišemo.

Sarance

pre 10 godina

Bogami, vecina ovih pitanja mogla bi da budu upucena i Covicu.
Inace, kad se vec frljamo sa narodnim umotvorinama – "Nasla krpa zakrpu".

Sava

pre 10 godina

Priznaj sta si radio sa ljudima iz Humske 2008-10! Da li je ikada u istoriji sporta zabelezeno takvo bescasce? Zbog mladih ljudi ovo ne sme proci nekaznjeno! Postoji stotine svedoka a Partizan nije izbacen iz lige!

SMEKER

pre 10 godina

Tomislav Tole Karadzic je naspram pomenutih ,posten,lep,pametan i vrlo sposoban.Uz sve navedeno ima i bazu iza sebe,nemoj da nas naljutite da ga vratimo za predsednika u Partizan a u FSS posaljemo Djurica.Mozete do nove godine da nas zabavljate sa vasim saopstenjima ali cinjenica je da vas je Tole izuo nacisto.Zasto Dzaja cuti,sramota coveka zna da je Tole u pravu .Zasto kao klub neizacete sa saopstenjem vec pojedinacno,zato sto to treba neko da podpise i stoji iza toga.Maniri su vam u skladu sa nadimkom...

Goran

pre 10 godina

Karadžić ni jednom nije pomenuo sudijsku organizaciju i nameštanje mečeva. Onom sramotnom izjavom stavio se na stranu jednog kluba. Kao predsednik FSS trebalo je (da je normalan čovek) da obeća da će se raditi na iskorenjivanju svih malvezacija, a ne da nam maže oči problemima u Zvezdi. Kao da se u Partizanu ne krade?! Molim poštene navijače da osude lopovluk. Pa čak neka opet na čelo FSS dođe bilo koji pošten čovek iz Partizana, a ima ih jer ih lično znam i siguran sam da neće biti nameštanja...

Gradjanin

pre 10 godina

Bravo Covicu.Kao da sam JA pisao ovo. A pisao sam nekoliko puta i komentari mi nisu objavljeni.Pisao sama kao covek koji se bavio privredom.U Subotici cega se dohvatio unistio. Osnovao firmu Glorija(po imenu svoje cerke). Devedesetih u vreme sankcija muvao na Horgosu i Kelebiji. Ali na stranu sve to.Neka se nadlezni bave time

Nije li pimo Karadzica poslednje hvatanje za slmku obzirom da policija ceslja FSS. Nije li jucerasnja inkognito poseta njegovom imenjaku Nukolicu znak da se polako tresu gace.Onu budalastinu koju je on juce poslao u javnost nije trebalo ni citati.Insinuacije i budalastine. Ali doci ce mu kraj u FSS ali sa zeljom da zavrsi u jednoj drugoj "drzavnoj ustanovi".I na kraju.Kako ga nije sramorta da priziva Djenovu

sarene stolice

pre 10 godina

Kakva biografija prvog coveka fudbala? Sad sam zadovoljan i 41 mestom, a imamo internacionalce u najjacim evro klubovima kao nikad do sada

petar

pre 10 godina

posle svega izrecenog u prethodnih nekoliko dana MUP ce imati sta da radi
Steta sto nema ministra
Cirkus se nastavlja u ovoj jadnoj zemlji ali nam stizu strani eksperti pa ce nam biti bolje a tu su i Arapi oni nas najvise vole...zivela Srbija i drug mali Sloba

pera kojot

pre 10 godina

Čovke KRALJU I IDOLU neumornih radnika!Do smrti ću te poštovati!!!Hvala ti što postojiš jer ti si jedini koji ima hrabrosti da u ovim teškim vremenima staneš na stranu pravde i otvoriš oči javosti a pogotovu odavno uspavanim Zvezdašima ...

željko

pre 10 godina

Ruku na srce Čoviću, nisi odgovorino ni na jednu konkretnu optužbu o aktuelnim problemima u fudbalu i u Zvezdi iz saopštenja Tomislava Karadžića. Kasnije će se o Spartaku i šezdesetima.

Samo se rokajte

pre 10 godina

Manje, više, u pravu su obojica (obojica iz Slobine škole).
Najupečatljivije mi je kod Čovića, kako se igra sa Dzajinim imenom... Kad mu treba legenda, onda se pozove na njega, a kad ne treba, samo ga blatne (stara Slobina škola :-))

b

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu, vama svaka cast na ovoim pitanjima upucenim najvecam spekulantu i mesetaru u Srpskom fudbalu, ali mi nije jasan Dzajic zasto on cuti i ne izjasnjava se povodom uvreda upucenih njemu

patriota

pre 10 godina

Ljudi ja sam Partizanovac ali stvarno čitajući sva ova saopštenja i gluposti, ako me neko pita ko je najrealniji... ili jednostavno ljepše piše? To je ovaj čika Čović, šije brate i Duleta i Karadžića kao malu djecu. Ovo što se Karadžića tiče... msm da je istina 99%, neka priča ko šta hoće.

milos.k

pre 10 godina

isti su nazalost, samo jos i djura da im se pridruzi i krupnim koracima.idemo na dno fudbalske evrope, moj partizan deset utakmica u evropi ne moze da pibedi,niz ce se nastaviti....

backo

pre 10 godina

Ovde je na forumu prisutno prepucavanje pristalica CZ i Partizana..
nazalost..I jedni i drugi su u istim rukama..Prljavim..
Sustina sustine je da je Tole 100 % u pravu kada govori o ljudima u klubovima..
Sta su ti ljudi uradili za klub ? U cije ime su se zaduzivali, i kakav su rezultat napravili..Ko je vlasnik igraca, i ko se obogatio..
Ne mogu da budem uz ljude koji su pravili ono sto su pravili u Djenovi..To su ti sa Terazija!!!! Da li treba da stanemo iza ove moralne gromade!!

др мр офр

pre 10 godina

Идемо даље,још много прљавог веша ће да се појави.Хајде Караџићу и Човићу.

Predrag

pre 10 godina

Meni baš ton Čovićevog saopštenja deluje kao komunistički (neodređen, opšti). Koji su to fazoni počinje sa S a završava sa Ž. Zašto konkretno ne kaže: "Tomislav Karadžić je služio kaznu zatvora u KPD Spuž zbog tog i tog dela od tad do tad". Da li se možda plaši Karadžićeve tužbe za klevetu pa ubacuje tačkice između?

fmp

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka

bole

pre 10 godina

Šta ste radili sa Perom? Šta vama dođe Žika?

Ova saopštenja davno su prevalila granicu zdravog razuma, ovo je sada bukvalno privatno trpanje između dve posvađane grupe.

Tole

pre 10 godina

15. Kao dobro obavešten čovek, kako tvrdite, moram da Vas pitam, zašto svoja "bogata" saznanja koja očigledno nisu od juče, niste podelili sa srpskom policijom, jer nije nikakva tajna da su predstavnici UKP u prostorijama FK Crvena zvezda već mesecima?


Eh da i ovo i mene zanima...

milos mladic

pre 10 godina

Tole je stara postenjacina,uspesan biznismen mada se to u njegovo vreme u komunizmu zvalo drugacije.Posteno se obogatio pa umesto da se igra sa unucima i uziva on u 70 i nekoj godini groznicavo zeli vlast i da jos vise puni dzepove,e moj tole tamo gde cemo svi jednog dana niko nije nista poneo.Podnesi ostavku ko covek.

Viller

pre 10 godina

Najjaci su mi a grobara i delija, primiate se samo tako, a ovi vam rasturaju klubove parce po parce. E ljudi da ste imalo pametniji davno bi izbacili ovu bagru. Kao neko ko posmatra ovo sa strana da vam kazem nesto, i jedni i drugi su isto, tragicni, kao i ceo FSS. Palite se ovde na prepucavanje lopova i slazete se sa ovim kafanskim izjavama, smesno. Ej danas biti prvi u Supeligi je isto kao kada se curan prsi na smetlistu, a vi koji se lozite na to ste jos gori.

Jole

pre 10 godina

Podrzavam gospodina Covica, a posebno deo u vezi subotice jer znam sta je gospodin Karadzic (bivsi komunusta) radio u Subotici.Zelim da kazem da zaboravimo ko je zvezdas a ko partizanovac, ovo je pitanje srpskog fudbala i najvaznije sporedne stvari na svetu.Tolko od mene.

b.o.

pre 10 godina

Cova i Dule, su izuzetno inteligentni ljudi.
Steta sto su toliko ostrasceni, stvarno mislim da bi ujedinjeni mogli da naprave cudo u srpskom sportu.
Ali, avaj.

Стојан

pre 10 godina

Човек који је на дан дербија променио судијску тројку која је брутално покрала Црвену Звезду и отела јој титулу. Човек који је због тога највећи кривац за финансијско уништавање Звезде јер је уместо квалификација за Лигу Шампиона морала у слабије такмичење и тако испала из круга носилаца, човек који је славио све Партизанове титуле и наручивао погрдне песме о Звезди, човек који је својим пријатељима признао да је отео Звезди титулу 2008. и да је то било пресудно за уништавање Звезде (Звезда тада распродала врхунски тим јер су јој отете квалификације за Лигу шампиона), човек који је признао да је отео и титулу 2009. али да тада није морало тако драстично да се краде, човек који је са челницима Партизана 2008. године претио функционерима мањих клубова који нису желели да препусте бодове Партизану...

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Jujuju zlo i naopako, pa zar je predobri i prepošteni Tole mogao da bude u Spužu? Takva poštenjačina da muti nešto oko kuće fudbala? Ma nemoguće!!! Hahahaha!!! Sad je definitivno gotov!!! Hvala Bogu!!!

Стојан

pre 10 godina

Човек који је на дан дербија променио судијску тројку која је брутално покрала Црвену Звезду и отела јој титулу. Човек који је због тога највећи кривац за финансијско уништавање Звезде јер је уместо квалификација за Лигу Шампиона морала у слабије такмичење и тако испала из круга носилаца, човек који је славио све Партизанове титуле и наручивао погрдне песме о Звезди, човек који је својим пријатељима признао да је отео Звезди титулу 2008. и да је то било пресудно за уништавање Звезде (Звезда тада распродала врхунски тим јер су јој отете квалификације за Лигу шампиона), човек који је признао да је отео и титулу 2009. али да тада није морало тако драстично да се краде, човек који је са челницима Партизана 2008. године претио функционерима мањих клубова који нису желели да препусте бодове Партизану...

milos mladic

pre 10 godina

Tole je stara postenjacina,uspesan biznismen mada se to u njegovo vreme u komunizmu zvalo drugacije.Posteno se obogatio pa umesto da se igra sa unucima i uziva on u 70 i nekoj godini groznicavo zeli vlast i da jos vise puni dzepove,e moj tole tamo gde cemo svi jednog dana niko nije nista poneo.Podnesi ostavku ko covek.

stanko

pre 10 godina

Sve je istina sto je Covic rekao,ali mnogi se boje da progovore o tome. Inace u Staroj Pazovi izvodjaci radova su iz Subotice,firma smb gradnja. Cudne li koincidencije.

b.o.

pre 10 godina

Cova i Dule, su izuzetno inteligentni ljudi.
Steta sto su toliko ostrasceni, stvarno mislim da bi ujedinjeni mogli da naprave cudo u srpskom sportu.
Ali, avaj.

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

Gradjanin

pre 10 godina

Bravo Covicu.Kao da sam JA pisao ovo. A pisao sam nekoliko puta i komentari mi nisu objavljeni.Pisao sama kao covek koji se bavio privredom.U Subotici cega se dohvatio unistio. Osnovao firmu Glorija(po imenu svoje cerke). Devedesetih u vreme sankcija muvao na Horgosu i Kelebiji. Ali na stranu sve to.Neka se nadlezni bave time

Nije li pimo Karadzica poslednje hvatanje za slmku obzirom da policija ceslja FSS. Nije li jucerasnja inkognito poseta njegovom imenjaku Nukolicu znak da se polako tresu gace.Onu budalastinu koju je on juce poslao u javnost nije trebalo ni citati.Insinuacije i budalastine. Ali doci ce mu kraj u FSS ali sa zeljom da zavrsi u jednoj drugoj "drzavnoj ustanovi".I na kraju.Kako ga nije sramorta da priziva Djenovu

др мр офр

pre 10 godina

Идемо даље,још много прљавог веша ће да се појави.Хајде Караџићу и Човићу.

frustr.

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)
Ako ti je lakse Stojane, za sve vase poraze i neuspehe krivi su Tole i Partizan. Da nije njih Zvezda nikada ne bi izgubila takmicarski mec. Imala bi 50 titula i svake godine bi igrala Ligu Sampiona, nekada bi dosegla i do polufinala. Za sve lose u Zvezdi krivi su Tole i Partizan, niko drugi. Je l sada lakse dises?

Tole

pre 10 godina

15. Kao dobro obavešten čovek, kako tvrdite, moram da Vas pitam, zašto svoja "bogata" saznanja koja očigledno nisu od juče, niste podelili sa srpskom policijom, jer nije nikakva tajna da su predstavnici UKP u prostorijama FK Crvena zvezda već mesecima?


Eh da i ovo i mene zanima...

tender

pre 10 godina

4. Ko Vam je iz bezbednosnih struktura nekadašnje zemlje i zašto, omogućio da se obogatite tokom sankcija na graničnim prelazima "Kelebija" i "Horgoš" , i otkud vi nakon kobasica i mesnih narezaka u poslovima sa naftom i alkoholom?

Covke ovo smes da pitas samo nakon sto i sam javno kazes kako si ti postao bogat i uspesan biznismen u periodu dok si reko keks.

NekoIzMase

pre 10 godina

Interesantan dan je pred nama, oglasio se Covic, najavio je oglasavanje i Terzic...

Bas me zanima sta ce danas da poskupi oko 100% pa nam ovi mazu oci.

Milan R.

pre 10 godina

Tole, najbolje za tebe je da brate lepo odeš.
Inače ovi iz Zvezde će ti iščeprkati sve šta si radio od rođenja do danas.
Razmisli da l' bi to bilo u tvom interesu!?

sarene stolice

pre 10 godina

Kakva biografija prvog coveka fudbala? Sad sam zadovoljan i 41 mestom, a imamo internacionalce u najjacim evro klubovima kao nikad do sada

Heroes

pre 10 godina

Dal ovi internet grobari, koji su u velikom broju dali podrsku toletu, mogu da daju odgovore na ove ozbiljne optuzbe? Posto vam je sve u Toletovom saopstenju istina, pitam se sto Tole dokaze za to nije dao u tuzilastvo? Zasto dozvoljava da se najveci klub unistava? Zasto cuti na Djurino vodjenje kluba, ili je tamo sve ok? Zasto ne proziva Djurica za privatizacije i dug. Kao Simovica npr, ah da oni njega ne napdaju, zato ga briga za Djurica... Mislim da onaj ko ima malo logike, moze da shvati kakav je covek Karadzic ali ne vredi, to ovima koji mrze Zvezdu ne mozes objasniti..

Vladan

pre 10 godina

Nije ni Tole cvecka, ali za Terzica, Tonceva, Kokezu, i specijalno za grobara Zvezde, VESICA, je moralna i svaka druga gromada. Pa Vesic je oterao Prosineckog koji nam je doneo neku nadu u klub, on je smislio ova jadna saopstenja, za vreme Lukicevog mandata pisao ih je iz nedelje u nedelju... Naravno da ekipa iz Partizana nije nista bolja od Zvezdine (Djuric, Ruzic, i slicni) nego je ista ili jos gora, ali ovde se radi o tome da Karadzica ruse oni koji vec godinama unistavaju Zvezdu poput Vesica koji se udruzio sa Zvezdanom Terzicem najgorim predsednikom FSS svih vremena. Zato kao dugogodisnji Zvezdas, ovaj put podrzavam Karadzica.

danilo

pre 10 godina

Čović- car saopštenja i nepobedjeni svetski prvak!
" Brate, gde si bio 1961.?"
Odgovor na TO pitanje je rešenje svih problema Zvezde, FSS a možda i Partizana.
Ja bih voleo toliko toga da znam, počev od imena ljudi koji su Zvezdi napravili nenormalan dug pa do plate Dujurića, Toleta i ostalih.
Pa ipak, 1961. je najvažnija...

b

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu, vama svaka cast na ovoim pitanjima upucenim najvecam spekulantu i mesetaru u Srpskom fudbalu, ali mi nije jasan Dzajic zasto on cuti i ne izjasnjava se povodom uvreda upucenih njemu

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

bole

pre 10 godina

Šta ste radili sa Perom? Šta vama dođe Žika?

Ova saopštenja davno su prevalila granicu zdravog razuma, ovo je sada bukvalno privatno trpanje između dve posvađane grupe.

tuga

pre 10 godina

"Prosto ću Vam postaviti nekoliko pitanja koja verujem, više interesuju srpsku fudbalsku javnost od mog 'koordinisanja jugom Srbije'"

Ovo je najzalosnije od svega...

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Jujuju zlo i naopako, pa zar je predobri i prepošteni Tole mogao da bude u Spužu? Takva poštenjačina da muti nešto oko kuće fudbala? Ma nemoguće!!! Hahahaha!!! Sad je definitivno gotov!!! Hvala Bogu!!!

Predrag

pre 10 godina

Meni baš ton Čovićevog saopštenja deluje kao komunistički (neodređen, opšti). Koji su to fazoni počinje sa S a završava sa Ž. Zašto konkretno ne kaže: "Tomislav Karadžić je služio kaznu zatvora u KPD Spuž zbog tog i tog dela od tad do tad". Da li se možda plaši Karadžićeve tužbe za klevetu pa ubacuje tačkice između?

Punmik

pre 10 godina

Mislim da rezultati i klubova i reprezentacije govore ko treba da ide. Svi! Ovo prepucavanje je smešno na koje se hvataju pojedini preostali navijači.

CANON

pre 10 godina

Jel vam Tole kriv sto ispadate iz Evrope u "sezoni kupanja"?
Jel vam Tole kriv sto primite 4 komada u prvom kolu?
Jel vam Tole kriv sto neisplacujete plate zaposlenima?
itd. itd.

SMEKER

pre 10 godina

Tomislav Tole Karadzic je naspram pomenutih ,posten,lep,pametan i vrlo sposoban.Uz sve navedeno ima i bazu iza sebe,nemoj da nas naljutite da ga vratimo za predsednika u Partizan a u FSS posaljemo Djurica.Mozete do nove godine da nas zabavljate sa vasim saopstenjima ali cinjenica je da vas je Tole izuo nacisto.Zasto Dzaja cuti,sramota coveka zna da je Tole u pravu .Zasto kao klub neizacete sa saopstenjem vec pojedinacno,zato sto to treba neko da podpise i stoji iza toga.Maniri su vam u skladu sa nadimkom...

Mrvica

pre 10 godina

Zalosno je sta ovaj Tole napravi od naseg fudbala,pali smo najnize,U rangu smo sa albanijom a moze i gore uz pomoc njegovog selektota i njihovoj tvrdoglavosti i zeljom za vlast.

Mrgud

pre 10 godina

Da ima pameti u ovoj zemlji, primitivcima kao Vujošević, Čović pa i Karadžić bi trebalo zabraniti bilo kakav pristup sportu i javnom mnenju. Toliko bahatosti i primitivizma ni na ulici nema.

Samo se rokajte

pre 10 godina

Manje, više, u pravu su obojica (obojica iz Slobine škole).
Najupečatljivije mi je kod Čovića, kako se igra sa Dzajinim imenom... Kad mu treba legenda, onda se pozove na njega, a kad ne treba, samo ga blatne (stara Slobina škola :-))

nikad aktuelnije

pre 10 godina

Dusko Radovic i sam navijac Partizana,je pre 30-40 god. rekao-,,Beograd je najpametniji kad igraju Zvezda - Partizan.Sve budale su na stadionu.,,

DPD

pre 10 godina

Bonus pitanje za Tomislava Karadžića

Šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Ko je izvršio privatizaciju u Slovačkoj?
Gde je Isusova ruka?

Dragoslav

pre 10 godina

Znaci Zvezda je u problemu zato sto je Tole lose vodio neke firme u komunistickoj SFRJ? Svasta od Covica. Zasto nije nista odgovorio za kredit od 2 miliona Evra ili Vesicevih 750.000 Evra od transfera. To me vise interesuje od toga gde je Tole bio pre 50 godina.

Miloš

pre 10 godina

Samo saopštenja pa opet saopštenja...itd.I kada ode Karadžić(a treba da ode)doći će opet neka 'poštenjačina'.Muka mi je od svih vas i od fudbala.

Ja

pre 10 godina

Sramota je za ceo Srpski fudbal što ste Vas dvojica u njemu!Pa gde baš Vas dvojica "etaloni za moral i poštenje" da držite lekcije o bilo čemu i bilo kome!

Sarance

pre 10 godina

Bogami, vecina ovih pitanja mogla bi da budu upucena i Covicu.
Inace, kad se vec frljamo sa narodnim umotvorinama – "Nasla krpa zakrpu".

petar

pre 10 godina

posle svega izrecenog u prethodnih nekoliko dana MUP ce imati sta da radi
Steta sto nema ministra
Cirkus se nastavlja u ovoj jadnoj zemlji ali nam stizu strani eksperti pa ce nam biti bolje a tu su i Arapi oni nas najvise vole...zivela Srbija i drug mali Sloba

struki

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.

prorok

pre 10 godina

Najvise mrzim i najmanje verujem osobama koje pitanjima odgovaraju na pitanja. Svi ste vi obicne seoske snase. Sramota sta nam cinite. Vi se borite za vase bogatstvo. Sramota, sramota i ponovo sramota.

neko

pre 10 godina

A kakav je faktor Covic da napise saopstenje? Zar to ne bi trebalo predsednik da uradi? Ovo samo pokazuje kakva je hijerarhija u upravi Zvezde...

...

pre 10 godina

ovde je samo pitanje ko o kome ima vise prljavog vesa...a najbolje bi bilo kad bi se svi povukli jer ne verujem da je Tole postenjacina a ovi iz Zvezde to sigurno nisu :)

Mile

pre 10 godina

Doticni gospodin se prvo prepucavao preko saopstenja sa Vujosevicem sada sa Karadzicem,nazalost 5-i oktobar nije odradjen do kraja Sloba je otisao ali njegovi ucenici kao sto je Covic su preziveli i plivaju u svakom mulju unistice nam i ovo malo sto je ostalo

Zipo

pre 10 godina

Šah-mat! Nisam fan g.Čovića ali je dobro da ima neko da kaže ono što svi misle a da to ne bude u komentarima na vestima o domaćem fudbalu koji čitamo samo mi koji ih i pišemo.

pera kojot

pre 10 godina

Čovke KRALJU I IDOLU neumornih radnika!Do smrti ću te poštovati!!!Hvala ti što postojiš jer ti si jedini koji ima hrabrosti da u ovim teškim vremenima staneš na stranu pravde i otvoriš oči javosti a pogotovu odavno uspavanim Zvezdašima ...

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Slazem se da Toletu nije mesto u fs ali neka me neko prosvetli odakle ovaj covic kakve on ima veze sa fudbalom i kako je moguce da se razume u sve oblasti drustvenog zivota?

amarko

pre 10 godina

ja mislim da je toletovo saoptenje bilo bolje.Toleta bi sad izvuko direktan sukob sa menadzerima,tj da klubovi postanu vlasnici igraca...tu bi on sakupio poeni za dozivotnog presednika

Pa to je nepravda ! Kalimero.

pre 10 godina

Sreća pa ovaj Čović nije funkcioner u vaterpolu, odbojci, rukometu i hokeju, tek onda ne bismo mogli da živimo od njegovih saopštenja i tolikog kukanja i nepravde.

kamicak011

pre 10 godina

Aman ljudi, pa pogledajmo samo ko to govori ???? Ne bih da ulazim dalje u ocene g-dina Toleta o kome je sve davno rečeno i od koga je već sve viđeno.. još je samo ostalo da on shvati da treba da ode... Ali pre nego krene da kritikuje i proziva druge, neka g-din Covic, prvo pogleda iza sebe, kako je radio i sta je radio...!!! Mučno ga je više slušati... Samo zlo i politika govore iz njega... Pa ova dvojica su isti !!! Sportom neka se bave sportisti i ljudi sa sportskim duhom a ne političari, sumnjive prošlosti i morala, bez časti i obraza, koji ni za koga nemaju lepu reč... Polikitka i političari van sporta !!!

Богте

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)

Ја стално питам и нико да ми одговори да ли се ико сећа неке Звездине победе а да није била спорна. Ова задња због гола из офсајда а пре тога сте добијали под оним Са Пинтом и скоро све и једна спорна, било пенал, црвени картон, разни офсајди итд. Шта је разлика између вас и нас. Па у томе што ми за наше неуспехе кривимо само наше и ви друге. Ја се томе радујем јер онда никад нећете изаћи из глиба у који су вас довели једино и искључиво ваши. А у периоду који си помињао Партизан је продао играче вредности од 5 до 8 милиона евра а Звезда? Тржиште показује колико ко вреди а не саопштења и панфлети.

LondonCalling

pre 10 godina

Jedina veća budala od ove dvojice sam ja jer čitam sve ovo!
(Šćepan Šćekić, 21. avgust 2013 16:34)

Bravo majstore, ima nas mnogo...

Nisam mogao do kraja da procitam celo "saopstenje" (on rece da ce biti kratko??), ali i pola mi je bilo i previse..

Ova dvojica se takmice ko je veci "smeker" (citaj - LOPOV)

Treba ih isterati iz fudbala i oterati u ZATVOR, zajedno sa svim njihovim "pomocnicima"..

željko

pre 10 godina

Ruku na srce Čoviću, nisi odgovorino ni na jednu konkretnu optužbu o aktuelnim problemima u fudbalu i u Zvezdi iz saopštenja Tomislava Karadžića. Kasnije će se o Spartaku i šezdesetima.

Jole

pre 10 godina

Podrzavam gospodina Covica, a posebno deo u vezi subotice jer znam sta je gospodin Karadzic (bivsi komunusta) radio u Subotici.Zelim da kazem da zaboravimo ko je zvezdas a ko partizanovac, ovo je pitanje srpskog fudbala i najvaznije sporedne stvari na svetu.Tolko od mene.

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Eh sta doziwesmo!! Da nam Covic drzi predavanja!! Navijac sam CZ,ali se gnusam ovog coveka koji pokusava sebe da opravda jer nista nije osvojio sa CZ a na najgori moguci nacin pokusava da opravda sebe. Pa nikad nismo imali goreg funkcionera koji samo zna da se igra prozivki i pricica za malu decu!! Sto Duletu Vujosevicu najboljem treneru poslednjih godina u Evropi nisi nesto pokazao na terenu?!?! Jedino sto zna to su prozivke i tako da nasteti nekome!!! ODLAZI COVICU!!!

milko djurovski

pre 10 godina

Gospodine Čovicu, vi ste u svakom javno-drustveno-politicko-sportsko-kulturno umetnickom mirođija. Prosto da se covek ne moze a ne zapitati kada i kako pored mnostva obaveza stignete sa svakim razmenjivati saopstenja raznolikih tvrdnji. Cestitao bi vam na izuzetnoj informisanosti o svakoj individui koja vam se zameri ili pak na neverovatnoj masti u izmisljanju "cinjenica".

vasa

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...
(?, 21. avgust 2013 15:47)

Ako te niko nije obavestio fudbalsku utakmicu igraju IGRACI, a ne navijaci... A i ti navijaci da bar malo vole svoj klub (svako ulozi po deset evra, smanje pusenje za pet pakli mesecno) izvukli bi ga iz debelog minusa... Bolje da se pokriju usima!!!

patriota

pre 10 godina

Ljudi ja sam Partizanovac ali stvarno čitajući sva ova saopštenja i gluposti, ako me neko pita ko je najrealniji... ili jednostavno ljepše piše? To je ovaj čika Čović, šije brate i Duleta i Karadžića kao malu djecu. Ovo što se Karadžića tiče... msm da je istina 99%, neka priča ko šta hoće.

Drogba

pre 10 godina

I sad ce TOLE da nam odgovori na ovih 20 pitanja, sa postavljanjem jos dvadesetak slicnih...
(Jadan nas fudbal..., 21. avgust 2013 13:11)

EEEE, ne znas ti njihove fore. Ni jedan ni drugi ne odgovaraju na pitanja nego postavljaju nova i tako sve u krug,a svi su mutniji od Dunava.

nusknvp

pre 10 godina

Poštovani i prepošteni gospodine Čoviću, očekujem saopštenje povodom postignutog i priznatog gola iz ofsajda!!! Molim vas nemojte me lišiti tog zadovoljstva!!!

Sava

pre 10 godina

Priznaj sta si radio sa ljudima iz Humske 2008-10! Da li je ikada u istoriji sporta zabelezeno takvo bescasce? Zbog mladih ljudi ovo ne sme proci nekaznjeno! Postoji stotine svedoka a Partizan nije izbacen iz lige!

Milan

pre 10 godina

Čoveče, prekini više sa tim saopštenjima!
Dosta više i Toleta i Duleta i Boleta...
Ako znaš vadi Zvezdu iz ambisa u koji je upala. Ako ne znaš, idi i ti u park pa igraj šah. Idi na pecanje. Idi na Šri lanku, posveti se budizmu. Idi gde hoćeš, samo beži iz Zvezde!

Mixa

pre 10 godina

Tole ce sada da postavi 60 pitanja Covicu pa ce onda on njemu 120 i tako sve u krug, a niko nema da se posveti mecu sa Hrvatima! Novinari prenose ove gluposti o Tomislavu,Nebojsi... a u Hrvatskoj se vec danima pise o mecu sa Srbijom! I posle se cudimo sto su Panama,Zelenortska Ostrva... ispred nas!

backo

pre 10 godina

Ovde je na forumu prisutno prepucavanje pristalica CZ i Partizana..
nazalost..I jedni i drugi su u istim rukama..Prljavim..
Sustina sustine je da je Tole 100 % u pravu kada govori o ljudima u klubovima..
Sta su ti ljudi uradili za klub ? U cije ime su se zaduzivali, i kakav su rezultat napravili..Ko je vlasnik igraca, i ko se obogatio..
Ne mogu da budem uz ljude koji su pravili ono sto su pravili u Djenovi..To su ti sa Terazija!!!! Da li treba da stanemo iza ove moralne gromade!!

fmp

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka

NEDJA

pre 10 godina

Ma,da Tole je kriv sto Zvezda nije prvak 6 godina,sto u Evropi ispada redovno u sezoni kupanja,sto ste napravili dug od 50-60 miliona evra.Vesic i ekipa su nahuskali navijace protiv Toleta da bi opravdali svoju nesposobnost.Pljackaju vam klub,bogate se preko Zvezde a vama kriv Tole.Ispada da je za sve probleme u srpskom fudbalu kriv Tole.Imao je on svojih gresaka ali mnogo vise dobrih poteza.Izgradio je kucu fudbala,savez je finansijski stabilan,dosta klubova je dobilo reflektore,liga je regularna sto pokazuje i finis proslog prvenstva.Pogresio je sto je doveo Mihajlovica ali zar vecina nije zelela njega za selektora.

hope

pre 10 godina

Potpisivanja na kraju saopstenja nam sve govore: ovo nije sukob misljenja jednog fudbalskog kluba i fudbalskog saveza, vec licni sukob dva coveka oko fotelja i licnih interesa preko institucija kakve su CZ i FSS. DNO DNA!!!

zexy

pre 10 godina

Svaka čast g.Čoviću, to su ključna pitanja za spas našeg fudbala, pogotovo:

-Kao čovek "kristalno čiste biografije" gde ste boravili tokom 1961.godine?
Genijalno pitanje. Odgovor na ovo pitanje ne samo da će rešiti stanje u nasem fudbalu nego će se popraviti celokupno stanje u državi. Pre 52 godine se desila tako bitna stvar, rešenje svih problema, a zataškana toliko dugo.

-Zašto prokišnjava kuća fudbala?

Čoviću, legendo, ovoga se ni ja ne bih setio, odvalio si ga ovim pitanjem.

Rastko

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.
(Bonnie, 21. avgust 2013 11:32)

Od 2009. do 2012. pali ste za skoro 30 miliona evra na finansijskoj listi. Moram priznati da je Lukic napravio neverovatan pomak koji bi retko ko uspeo. Hvala na unistenju Zvezde.

Ja i dalje ne verujem da neko za tri godine generise skoro 30 miliona evra duga, a da navijaci ne traze objasnjenje kako je nastao isti vec pljuju po Toletu.

Mare

pre 10 godina

Uraaaaa! Nema kraja ludilu. Pa ovo je luđe od svih farmi, VB-ova. Samo neka nastave jer će se makar otkriti dosta toga zanimljivog o tome kako se u ovoj zemlji biraju kadrovi. Sve se menja, stranke na vlasti, režimi, ali to ostaje konstanta.

Dimitrije

pre 10 godina

Navijač sam Zvezde dugogodišnji. Pamtim Zvezdu iz sedamdesetih godina prošlog veka. Od ostrašćenog i neobjektivnog evoluirao sam u velikog ali realnog navijača. Slažem se sa mnogim stvarima po pitanju kritike na račun Karadžića. Medjutim gro problema koje Zvezda ima stvorili su bivši rukovodioci koju su je gurnuli u dugove do guše! Što se tiče Čovića ne sumnjam u njegove dobre namere prema Zvezdi u smislu konsolidacije, ali s obzirom na moje životno iskustvo znam da se radi o jednom jako lošem, destruktivnom i konfliktnom čoveku što potire sve njegove menadžerske i organizacione sposobnosti!Pa taj čovek je u zadnjih par godina sa svima u kofliktu što u političkoj, sportskoj ili javnoj sferi života!

no pasaran i smrt fasizmu

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.

Sasa

pre 10 godina

COVICU ti si legenda svaka ti je na mestu.Bio si mi antipatican ranije al sad si stvarno legenda ja mislim da si ti nocna mora grobara.
(Staridz, 21. avgust 2013 10:56)

A ja sve mislim da su Grobari nocna mora Covica. Svaki put se oni raduju na kraju.

željko

pre 10 godina

Meni lično je više muka od ovakvih bljuvotina sa svih strana.Muka mi je i od veličina kakve su ovi što se dopisuju preko medija.
Mislim da je jedino pravo rešenje da se ovakve glave sklone iz sportskog i bilo kakvog drugog javnog nastupa.Svi do jednog!Zar je korenje toliko duboko? Nažalost, kako stvari stoje, izgleda da jeste.

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Meni samo nije jasno zasto je Tole kriv za slabu igru nase reprezentacije i 44 mesto?Pa ne moze on da udje u igru i igra umesto onih diletanata koji vec godinama igraju za repku!Bili smo slabi i za vreme Miljanica i Piksija jednostavno igraci se cuvaju za klubove nece da lome noge u reprezentaciji i da ostanu bez dobrih angazmana u klubovima.Tako je bilo tako je sad tako ce i biti pa sve i da predsednik FSS bude Vucic Dzaja zajedno sa Covicem nista se nece promeniti!

Muke s rečima

pre 10 godina

O pismenosti dr Čovića: naravno da se kaže koordinisati a ne koordinirati. Formulisati a ne formulirati. Nemojte ispravljati ono što je pravilno, ako već niste dobar "jezički plivac". Ovo drugo spada u germanizme, a to ide sa ijekavskom varijantom. Začudio me naslov u kome pišete "pjena" a ne pena. Kojom vi varijantom govorite i pišete? Možda onom - smiješane najlakše se piju?

Zapjenilo se u srbskom futbalu

pre 10 godina

Cenim vaše novinare, ali, izvinite, nije tačno da je Čović odgovorio Karadžiću, kako pišete, on je umesto odgovora njemu uputio 20 pitanja. To je istina. Poznajem dobro njegove manire: poita ga neko nešto na televiziji, on kreće u svoju igru, ne odgovara ne pitanje, nego kaže: " A da ja prvo pitam nešto vas." I onda pita. I pitanje traje pet minuta i onda novinar zaboravi na svoje pitanje. Tako bata Čpvke zabašuri odgovor na "neugodno" pitanje. Dobri novinari ukapirali bi ovo odavno. I nije on tu vešt, kako se misli, nego su novinari nevešti.

Kum

pre 10 godina

Posle "rekla-kazala" bljuvotina, evo sad direktan i konkretan odgovor. Uz to i veoma kulturan, za razliku od Toleta. Bravo! A oni koji podrzavaju Toleta treba da pogledaju nas fudbal, ove cinjenice i ucinak zadnjih godina, i da se stide.

kontra

pre 10 godina

Zasto?Jer ne moze da prodje i dan a da ne vredjate Partizan.Znate sta smo mi, mi smo ona crna rupa u svemiru koja ce da usisa zvezdu! Cekam Toleta.. Pozzz za b92

101 medalja

pre 10 godina

Dzajic ni kriv ni duzan. Nit se pita, nit odgovoara ... Zao mi ga je.

Covic, Karadzic i Djuric su najveci sabani koji se "bave" fudbalom.

Pukovnik Bukovski

pre 10 godina

SPUŽ je turističko mesto u okolini Podgorice, stari put za Danilovgrad, sa "hotelom" u kome sve "goste" hrane besplatno 3 puta na dan!
Apsana brate!

bravo Nole

pre 10 godina

19. Zašto taj kako ga nazivate "najveći klub u našoj zemlji" niste udostojili i u trenucima retkih uspeha u poslednjih nekoliko godina, svojim prisustvom na dodelama pehara u završnicama nacionalnog kupa?


a titule ne spominjes ?
a da izvini ...to je bilo u prosom veku

Nenad

pre 10 godina

Za sve one koji se ovih dana prepucavaju, koji su unistili srpski fudbal, imam nesto zajednicko za njih iz naseg kultnog filma "Lepa sela lepo gore":
http://youtu.be/o82OrUPi5bM

loša kopija

pre 10 godina

"Ко се топи хвата се за пјену
над главом се надодају руке..."

Боље би му било да је бар у књигу погледао.

Vladimir

pre 10 godina

Ajde bre Čoviću, radi nešto pametnije.
Imaš li ti išta drugo da radiš, osim da se saopštenjima prepucavaš po medijima?
Dosadio ti Vujošević, pa sad malo Karadžić? Pa ćeš se opet vratiti na Vujoševića ili nekog trećeg?
Aman, prekini više!
Ako ne znaš kako Zvezdu da izvedeš iz ove propasti, skloni se nek proba neko drugi. Mani se više saopštenja.
Dosadio si i Bogu i narodu!

Mika

pre 10 godina

Od celog teksta najbolji je deo koji govori o hvatanju za penu (pjenu), ali se to odnosi na Ćokija. Umesto da objasni na koji način su nastali veliki gubici u poslovanju CZ i gde je novac od prodaje igrača, on postavlja neka pitanja od kojih veći broj nema nikakve veze sa tekstom Karadžićevog saopštenja. Na taj način samo potvrđuje svoju taktiku po kojoj tri puta ponovljena laž postaje istina.

Za Vas Gospodo nisu funkcije, već krompiri, pa ljušti..

pre 10 godina

Očekujemo nastavak prepiske dve baba-tračare, velih moralista, elite našeg društva.

Radojica

pre 10 godina

Citajuci komentare juce i danas, jasno je da Toleta podrzavaju samo grobari. Pitam se zasto je to tako?
(Nikola, 21. avgust 2013 16:52)

Zato sto je namestio gol Jojica na derbiju ...

Nikola

pre 10 godina

Juce je vecina bila na Toletovoj strani,a sada na Covicevoj. :-D Nisam ni za jednog,ni za drugog zato sto samo daju saopstenja,a nista konkretno nisu uradili da bi nas fudbal krenuo na bolje.Ni Djuric nije nista bolje uradio,nego trenutno ima malo vise uspeha u domacem prvenstvu,a u Evropi nama jos uvek nema nade...Neka prodju i Partizan i Vojvodina zbog SRPSKOG klupskog fudbala.A ovi mogu u nedogled da daju saopstenja...

jawai

pre 10 godina

A Djura mudro cuti...Ma odlazite svi iz naseg fudbala, svi ste isti! Hocemo na vasim mestima Savu, Darka Kovacevica, Dekija Stankovica, Mijata...

Alek

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima.

Marko

pre 10 godina

"Nisam očekivao da će na ovaj način vređati ljude koji su na legalan način (na koji se tako često poziva upravo Karadžić) izabrani na mesta predsednika i potpredsednika FK Crvena zvezda."
Odmah na startu laz. Pitajte Tekica da li je rukovodstvo kluba postovalo statut i izborne procedure. Sta dalje da pricamo.

lemy

pre 10 godina

svi kradu i lazu a mi tonemo sve vise i vise, a za koju god ce svi oni da sede na havajima i uzivaju u viskiju dok se mi nerviramo dok gledamo fudbal

Goran

pre 10 godina

Karadžić ni jednom nije pomenuo sudijsku organizaciju i nameštanje mečeva. Onom sramotnom izjavom stavio se na stranu jednog kluba. Kao predsednik FSS trebalo je (da je normalan čovek) da obeća da će se raditi na iskorenjivanju svih malvezacija, a ne da nam maže oči problemima u Zvezdi. Kao da se u Partizanu ne krade?! Molim poštene navijače da osude lopovluk. Pa čak neka opet na čelo FSS dođe bilo koji pošten čovek iz Partizana, a ima ih jer ih lično znam i siguran sam da neće biti nameštanja...

maksim

pre 10 godina

A gde su bili vasi dedovi i ocevi 1804, 1815, 1918, dalje me ne zanima. A gde su demanti za kocku i pljacku FK CZ. Sram vas bilo sve do jednog i iz FSS i iz FK CZ.

milos.k

pre 10 godina

isti su nazalost, samo jos i djura da im se pridruzi i krupnim koracima.idemo na dno fudbalske evrope, moj partizan deset utakmica u evropi ne moze da pibedi,niz ce se nastaviti....

didi

pre 10 godina

kolko su coviceva saopstenja jana,kao dete neko..neko ga napadne a on "pa i on je,staaa" kontam da bi neko od 20 godina bio u stanju da napise nesto manje smesno

Marko

pre 10 godina

FK Spartak i FS Vojvodine

Početkom 90-ih godina preuzima FK Spartak, koji je uz pomoć političkih moćnika i nameštanja održavao u prvoj ligi, čak i kada su prvenstvo završavali kao poslednji na tabeli. Godine 1999, prva liga je proširena da poslednje plasirani FK Spartak ne bi ispao. Kada je posle petooktobarskih promena ostao bez političke zaštite, FK Spartak sa Karadžićem na čelu ispada u 3. ligu, a sam Karadžić biva oteran i sa pozicije predsednika FS Vojvodine tako što su ga delegati gađali jajima na sednici skupštine FSV.

Dobro dosli u visoko drustvo

pre 10 godina

Osoba A: Rukovodi organizacijom od 100+ ljudi gde svi dobijaju plate na vreme. Ta se organizacija finansira bez "donacija" i bankovnih kredita. Dug? Minimalan.

U fudbalu (sport o kome je zapavo rec) je ukljucen vec deceniju i, za ocekivati je, da je u tom periodu prisustvao nekolika desetine utakmica svih rangova.

Osoba B: Funkcioner fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana

Stvarno ne znam kome vise da verujem kada je rec o Fudbalu.

milos

pre 10 godina

Velika je Zvezda, uvek ce i biti velika, to najbolje pokazuju stotine komentara simpatizera jsd na svakoj vesti gde se pomene Zvezda...Zvezda i Delije se bore protiv fss i lopova onog, niko nije ni spomenuo patlidzan, a vi se sami osecate prozvani, ZASTO ??? (veliki broj negativnih ocena za ovaj komentar ce biti samo dokaz vaseg kompleksa od Velike Crvene zvezde)

ujka sa fontane

pre 10 godina

ovaj bata Čole stvarno je spretan momak,samo me interesuje gde nauči toliko toga.Od mašinca,Kosova,FMP-a je dug i trnovit put

Kontraš

pre 10 godina

Toooo! Eto subkontre!

Ajde sad Tole - MORKONTRA!

Nemoj dugo da čekamo!

P.S. Ajd' opletite malo i po Djuri! Iako se o njemu već dosta toga zna možda čujemo i nešto novo...

kecman

pre 10 godina

Ukusi su razliciti. Za mene je ovaj odgovor losa kopija onog sto je dr. Tole rekao. Koliko je stranaka promenio covek koji postavlja ovoliko pitanja a boji se odgovora?

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

al' dobro sad

pre 10 godina

Fascinantni su mi ovo vojnici koji juče dele pluseve Toletovim biserima a danas isto tako rešetaju negativne glasove.
Iskreno se zapitam-šta im je argument, i postoji li i jedan realan, osim što Toleta, a samim tim i "dominaciju" treba zaštititi po svaku cenu?
A onda dođe Evropa, penal i crveni po utakmici, baš zato što im skoro deceniju u prvenstvu nije dosuđen...

shoppy

pre 10 godina

I svi se utrkuju ko ce biti finiji prema Dzajicu koji je amnestiran od svega sto se zbivalo u Zvezdi. Evo mu i drugog pokusaja...
(Navijam za Partizan, ali mi je zao kada vidim sta se radi sa Zvezdom i koje su njuske konstantno u njenoj upravi. Oni su je unistili, Karadzic je mnogo manje bitan za Zvezdu.)

NEDJA

pre 10 godina

A,kako je Tole unistio srpski fudbal sto smo sad 44. na FIFA listi?Ne igra Tole fudbal,njegov posao je da obezbedi uslove i da savez bude finansijski stabilan.Vaterpolisti su belezili vrhunske rezultate ali predsednik saveza Sovrovic je napravio rasulo u savezu,silne dugove,nije imao ni za premije vaterpolistima.

Pedja

pre 10 godina

Cekaj ako je sve tacno, zasto ne ode u policiju? Kakve veze ima sto je bio u zatvoru? Pa i Misic je, i Bogdanov? To sto je unistio firme, ako i jeste, nema veze sa ovim slucajem. Ako je uzeo milione, a nije dokazano da je od kriminala, cist je. Ovo se kao i svaki drugi slucaj pretvorio u licni sukob. U jedno sam siguran, Zvezda ce biti sampion. Voleo bih da gresim. Samo je Dule sposoban da objasni...

robert

pre 10 godina

Nadam se da se većini gadi ovakav vid komunikacije. To pokazuje koliko su im karakteri slični, da su svi (manje -više) saradnici istih službi, i da ne zaslužuju (nijedan od njih) da se pojavljuju u javnosti, a kamoli da se prenose njihove reči kojima truju javni prostor. Komentari tipa "neka si mu rekao", "razbio ih je" i slično, dokaz su moralne i ljudske niskosti našeg društva, i poptune nepismenosti i zaostalosti ljudi. Normalnom čoveku sva saopštenja proteklih dana izazivaju mučninu i gađenje. zaista se nadam da nisam u manjini.

komentator

pre 10 godina

Mislim da je vreme da prestanemo da
nekoga ocenjujemo da li je simpatican
i slusamo ili citamo sta je neko rekao ili napisao.

Osnovni kriterijum, predstavlja sta je neko URADIO.

Sta su sve uradili za ovu zemlju Dzajic i Covic vrlo je tesko nabrojati,
samo po jedno:
- Dzajic je apsolutno najzasluzniji sto je i nasa zemlja imala jednom
prvaka Evrope i sveta u fudbalu
- Covic je jedan od najzasluznijih sto na jugu Srbije jos uvek (a nadam se i doveka) vazi ustavni i pravni sistem Srbije
Zbog toga i svega ostalog sto su uradili, veliko im HVALA!

Ja ne znam sta je Karadzic uradio kao privrednik,
ali o tome sta je uradio u fudbalu dovoljno govore
rezultati reprezentacije (a i klubova)!:(
O nasoj fudbalskoj ligi svi pricaju viceve,
sto sasvim dovoljno govori!:(

Englez

pre 10 godina

Bude li neko iz Partizana ponovo pao tako nisko i odgovorio na ove pataticne, jadne i bedne prozivke, vise ne navijam za Partizan. Vi ne bi trebali da budete kao oni, vi bi trebali da budete bolji od njih.

joca

pre 10 godina

Muka mi je vise od ovih saopstenja..Ako ne mozete da budete deo resenja ne budite deo problema.CZ Toletu,Tole CZ,Tole Terzicu,Tole Kokezi,Covic Toletu...Ovaj optuzuje ovog,ovaj onog.I tako u krug.Dajte da vidimo neku inicijativu da se sedne za sto i ljudski porazgovora ovako nece biti nista reseno,samo necije sujete..Nece nas ni Hrvati s#ebati ni Belgijanci vec cemo sami sebe kao i uvek ako se ne stavi tacka na ta prepucavanja.

Alba Greaca

pre 10 godina

Sve u svemu za smenu ovog coveka je barem 80% ljudi u ovoj zemlji koji barem malo prate fudbal, a jedini koji nisu za to su ljudi drugog po velicini, uspesims i navijacima naseg kluba, kojima je jedino i donosio dobro svih ovih godina, ali koji i pored svega toga nije mogao (niti ce ikada moci) da ostvari svoj najveci cilj, a to je da bude prvi i najveci!

Isto je i sa velikim brojem navijaca istog, kojima je ocigledno to sto su uvek bili drugi i u manjini, sto su za najveci klub u zemlji navijali jedni krugovi ljudi, zna se i koji, a neki drugi za onaj manji, ostavilo gadne oziljke i traume, koje su lecili svih ovih godina ne slaveci titule na nacin na koji svi drugi rade, ne radujuci se sportskim uspesima, kojih ruku na srce nije ni bilo, zaboravljajuci preko noci silne blamaze kao sto su Tikva, Samrok, Ludogorec, Ael , Apoel, Artmedija...... ne dolazeci cak ni na stadion, njima je jedino bilo bitno da neko drugi ne bude prvi, jer time su oni imali potvrdu nekog svog laznog identiteta da bar u necemu nisu inferiorni! Na zalost to je slika prosecnog navijaca Partizana, onoga koga posle svake titule obuzima bes i mrzna prema nekom drugom a ne radost za svoj klub!!!

A da je to tako i da njihovim problematicnim licnostima i karakterima ni to nije dovoljno pokazuje i to sto se mrze i medjusobno, jer im mrznja i kompleks jedina zvezda vodilja u zivotu, pa zato i imamo za prvaka klub za koji se navija iz misijih rupa ispred neke tastature, a ne na stadionu!

Aleksandar Maraš

pre 10 godina

Dosadni ste.Nađite se negde pa jedan drugom u oči saspite šta imate!Nemojte nas bombardovati vašim glupostima!Koja bre saopštenja i gluposti!?Pa ne znate da sastavite dve prosto-proširene rečenice!Drugi vam pišu saopštenja!...Jedina pravda je da i ti,i Karadžić,i Đurić,i Terzić,i Vesić,i ostale barabe odete iz srpskog sporta i da više nikada ništa ne čujemo od vas!Ma,...da nikada ne čujemo za vas!

Njegoš

pre 10 godina

Svaka ti je ka u Njeguša. Nemam ništa ni da dodam ni da oduzmem. Ostavka ili razrešenje sve jedno je samo da ga više nema na tom mestu, da bi srpski fudbal mogao da krene napred.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Auh kakvo vrhunsko saopstenje Covica. Zaista u odnosu na onu najobicniju pljuvacinu od juce, ovde ima argumenata i konkretnih pitanja. Tole napada sve redom, optuzuje a sebe i svoje dvoriste ne vidi. A realnost je da nam je reprezentacija nikad losija sa tendencijom i daljeg posrnuca, najbolji klubovi ispadaju od anonimnih ekipa.. E zbog toga, ostavka!

Vladimir

pre 10 godina

gospodin Čović, najveći demagog i licemer našeg vremena
(hipokrit, 21. avgust 2013 11:10)
Zestoka trka izmedju njega i vuleta dujosevica za titulu najveceg licemjera

Sinke Grof

pre 10 godina

Kaze Covic da je Zvezda nas najveci klub. Ok je to jer je osvojila kup sampiona pre dve decenije....bravo za to! A da li to sad znaci da FSS treba da finansira Zvezdu? Da im resi novcane probleme koje su ljudi zaposleni u tom klubu stvorili? Isti takvi sede i u Partizanu! Nasi timovi su smesni u odnosu ,vec 18 godina, na Glazgov Rendzers i ako se ne varam Fiorentinu koji su otisli zbog dugova nekoliko liga nize! Sto nasi nisu isto tako uradili? Pa mozda bas zbog istih tih ljudi koji zele ,,dobro"Zvezdi i Partizanu od kojih su se preko noci obogatili! Bjekovic,Zecevic,Curkovic,Vesic,Djuric...pa sad bi i Covic a od davno vec Falji,Jestrovic....Karadzic...itd

HanSolo

pre 10 godina

Blalblabla, ali odgovori gde su pare i zašto tolko dužan club!!?? Nije da si pravijo velike investicije.. Stadion u lošem stanju itd.. Umorio sam se od našeg fudbala.. Ovako bi vladali i deca od pet godina.

Viller

pre 10 godina

Najjaci su mi a grobara i delija, primiate se samo tako, a ovi vam rasturaju klubove parce po parce. E ljudi da ste imalo pametniji davno bi izbacili ovu bagru. Kao neko ko posmatra ovo sa strana da vam kazem nesto, i jedni i drugi su isto, tragicni, kao i ceo FSS. Palite se ovde na prepucavanje lopova i slazete se sa ovim kafanskim izjavama, smesno. Ej danas biti prvi u Supeligi je isto kao kada se curan prsi na smetlistu, a vi koji se lozite na to ste jos gori.

miloica

pre 10 godina

Ko je upravu ili ne, trenutno me uopste ne interesuje!Sem da su svi ovi umakali prste u med....
ALI ME INTERESUJE CINJENICA KAKO NIKOM NIJE CUDNO DA NAM SAVEZOM PREDSEDAVA COVEK OD 70 I KUSUR GODINA! Pa jel taj izmislio fudbal? Penzija bre! Ima iole neko mladji ko treba da prima platu, a ovaj kuci da cuva unuke ili da igra sah na kalisu! Kod nas ama sve bas naopako!!!!

Perica

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.
(no pasaran i smrt fasizmu, 21. avgust 2013 12:22)

Kakva nam je reprezentacija?
Koja nam je reprezentacija na rang listi?
Na koliko velikih takmicenja smo ucestvovali u poslednjih par godina?
Koliko se nasi klubovi zadrzavaju u Evropi?
Od koga nasi klubovi ispadaju u Evropi zadnjih godina?


Zar to nisu dovoljni argumenti? Inace, da se ne zbunis, navijac sam Partizana, ali nam je fudbal na dnu. I ispod njega

Sale

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam ko udara ovolike minuse. Prvo sam mislio da su navijaci Partizana, ali ovde ima mnogooo minusa, a njih nema toliko, dakle nisu SAMO oni. Da nije Karadazic organizovao bot klub sa starim ortacima ?!

Željko

pre 10 godina

Jedino je žalosno što se prepucavaju preko Zvezdine grbače.Nisam ni na čijoj strani,ali mi se čini da bi obojicu bilo dobro procesuirati,zajedno sa mnogim drugima iz drugih životnih sfera,koji su,takodje,krivi za ovo svenarodno propadanje! A ima ih...

Arsen

pre 10 godina

Zaboravila gospoda na svoje obecanje. Ako ste ljudi, ispunite obecanje, napustite liku. Sve sto rade rade po narodnoj: "pas laje, vetar nosi".

mister no.

pre 10 godina

ježim se od licemera koji vladaju srpskim fudbalom. Ne znam ko je gori od ove dvojice i njihovih pomoćnika i saveznika. Da ima neke pravde i pameti, naš fudbal bi se morao "resetovati", jedno 10 godina povratak na isključivo amaterski, da se očisti od svih ljigavih profitera i bolesnih lopova. Užas, jad, beda, sram...

Ferari naocare na sklapanje made by Dzaja

pre 10 godina

Sve na jednom mestu, sve najcrnje o Srpskom fudbalu na www.tolelopove.com(JSL, 21. avgust 2013 16:18)

A sto ne dozvolite komentare na tom sajtu? Samo da vam sapnem nesto...

SPUŽ

pre 10 godina

Koja je to ustanova četvoroslovnog imena, pri čemu je prvo slovo . a poslednje Ž? Hvala.
(Milentije, 21. avgust 2013 11:25)

http://www.novosti.rs/upload/images/2011//11/1711/cg-yatvor-spuz.jpg

Sunce Slobode

pre 10 godina

Sve su ovo, manje vise, poznate stvari o coveku sa barjaka navijaca Partizana. Prilikom njegovog ustolicenja za Predsednika FS covek koji je njegov kum je stajao sa bocicom otrova za govornicom i pricao o svemu ovome. Sramota i poraz ovog drustva je cinjenica da je i pored svih tih saznanja covek sa barjaka navijaca Partizana postao Predsednik FS.

.

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (struki, 21. avgust 2013 14:14)
Pogledaj malo bolje ko igra za Srbiju u fudbalu i ciji su to igraci.Pogledaj cak i u kosarci ciji igraci trenutno cine oslonac reprezentacije.Iako si grobar trebas da se poklonis Zvezdi i pokazes malo vise postovanja prema klubu koji je Srbiji podario najveci broj fudbalskih legendi bez kojih srpski fudbal ne bi ni postojao

Vuk

pre 10 godina

Molim lepo, neka odgovori na pitanja gradjanima ove zemlje, dosta je vedrio i oblacio nasim "fudbalskim nebom", sluzio se lazima, manipulacijama, montiranim novinarskim tekstovina, narucenim televizijskim izvestajima...Pravda za srpski fudbal.

?

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...

djole

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu!
Jedino sto bih mogao da Vam porucim je da vise ne odgovarate na dalje prozivke iz FSS-a vec da radite na smeni Karadzica i Mihajlovica, kao i celog lobija koji ih drzi!

Marco maestro

pre 10 godina

Dzajica za presednika Fudbalskog Saveaza, pa da vidimo dal je on pokvaren kao karadzic da upropastava PFK--to me zanima kako bi Dzaja radio sa partizanom. Ja mislim da je vreme za presednika Dzaju ili neku odbojkasicu iz Uzica.
Tole odlazi! Covic je sposoban...

zlobni cinik

pre 10 godina

Za sve neobaveštene (ili koji se samo foliraju), ustanova u Crnoj Gori koja počinje sa S, a završava sa Ž je SPUŽ, mesto gde je najveći zatvor u državi!

radna grupa

pre 10 godina

@Tata
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pablo, 21. avgust 2013 13:36)

Je l' ti zna majka sta pricas?

Bar osnovna pismenost

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fmp, 21. avgust 2013 11:32)

A ti? Ni tacke ni zareza ni velikog slova ni odvojenog pisanja negacije, nabacano i nepovezano, grobarski... Bruka!

nesa80

pre 10 godina

ja navijam za partizan i jakooo bi voleo da ode vise taj tole da napokon ovi zvezdasi malo nesto slave kad vec nisu dugo nista,nek ide sto pre jer jedino je merilo teren i derbiji a ako tu ne moze partizan da pobedi ovu kilavu zvezdu i nisu za titulu,ali ako je osvoji i bez toleta na celu fss,navijaci ce im pomeraju zadnjicu od zezanja ovde jer vise nece biti nikakvog izgovora,sami sebe uskacu u stomak nisu ni svesni,a ovako ce uvek da losu igru kriju iza toleta i zato nek ide vise da posteni covic zasedne pa nek bude kao u basketu da opet gube sve

pamet u glavu

pre 10 godina

Zvezdaš sam i ponosim se tim i ne simpatišem Karadđića ni malo ali tek što ovog Čovića ne mogu da vidim to je strašno. I brate mili daj ti nama neki odgovor a ne samo postavljanje pitanja. To je klasična demagogija. I opet kažem, kao Zvezdaš, u ovom slučaju podržavam FSS. Zvezda mi se bre raspada zbog ovakvih kao Čović. Boli me uvo za FSS mene Zvezda zanima i njeni uspesi kojih nema već desetinama godina. Gledam samo svoje dvorište. Namakli ste bre dugove da ih ni buduće tri generacije neće vratiti. A sada se preko napada na Savez perete, zamagljujete nam oči. Sram vas bilo. Navijači Zvezde treba da dođu pred našu upravu i da isteraju tu bagru. A ne kao ovce po komandi da idu pred FSS, kakve bre veze ima FSS sa Zvezdom i radom u klubovima. Gde su bre ti talentovani klinci koji stasavaju u klubovima, u mojoj Zvezdi. Izbacite par talenata pa i zaradite na njima prodajom, tako se jedino može preživeti i pri tom nešto postići od rezultata. Muka mi je više i od ovih kratkovidih komentara, kao ovce smo, kako ko da saopštenje a mi stanemo na njegovu stranu. Ljudi dajte malo razmislite, ajde da svako čisti svoje dvorište. Pa samo jaki klubovi, Zvezda, Partizan, Voša, Radnički, Jagodina itd. mogu nam doneti i jaku reprezentaciju. Šta bre da očekujem od reprezentacije kada naši klubovi ispadaju od nekih pacera. Gde je ta omladinska škola Zvezde gde su se rađali talenti. To su bre pitanje a ne ova demagogija koju bivši komunisti prosipaju. A svaki od njih se dobro udomio.

duledudule

pre 10 godina

dobro bre pustite ovo,nego grobari gde ste,gde su navijaci sestohiljadostrukog prvaka srbije za redom?za tastaturom?sramota!
http://youtu.be/-w0TS-Xpt6U

slobinator

pre 10 godina

(Mixa, 21. avgust 2013 16:46)
stvarno ne vidim ništa interesantno u jednom za nas potpuno nevažnom meču.mi so svoje šanse za plasman na sp izgubili još kada je onaj nestručnjak postavljen na kormilo a tima.hrvatima pak tri pobede garantuju direktan plasman na mundijal tako da je razumljivo dao tome toliko govore i pišu.inače nemaju čega da se plaše.biće to njihova laka i ubedljiva pobeda koja će na kraju i nama ići u prilog.

seljak

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima. (Alek, 21. avgust 2013 11:47).....ajde ne mlati...kakav ti je to komentar...vecina je i za smenu Dacica...pa opet je prvi covek drzave...tri puta razmislis pa napises...

Vladan R

pre 10 godina

Ako bi se gledalo dodeljivanje ili ne dodeljivanje zutog kartona mislim da bi se na svakoj utakmici mogla naci greska. Istina je da ovde dodatnu tezinu predstavlja to sto je igrac vec imao zuti, ali bi se onda za igraca koji ima zuti moglo isto tako analizirati da li je negde ranije trebao dobiti karton, pa da je taj pokazani trebao biti drugi a ne prvi, pa bi se uslo u krug bez kraja, posebno ako se uzme u obzir da neretko sudije imaju razlicite kriterijume za dodelu prvog i drugog iskljucujuceg zutog kartona. Vidim ovde navijaci Partizana svi u glas spominju penal sviran zbog Rnica. To je ocigledno jedina utakmica za koju mogu da se sete da su osteceni, pa je valjda zato toliku potenciraju, ako su i bili osteceni. Kazem ako su i bili osteceni, jer koliko me secanje sluzi, ni nakon visestrukog pregeledavanja, oni koji su na jednoj nasoj tv stanici, svojevremeno analizirali taj slucaj, nisu sa sigurnoscu na osnovu snimka mogli da zakljuce sta je bilo. Jer je na snimku iz jednog ugla delovalo da je ruka a iz drugog da je butina. Na kraju su na osnovu toga kako se lopta odbila zakljucili da je pre butina nego ruka. Bez obzira na svo iskustvo i to sto sam poprilicno dobro upoznat sa zakonima fizike, ne vidim na osnovu cega su tako nesto sa sigurnoscu moglo zakljuciti.

bzzr

pre 10 godina

@Stojan
Kazete da je Karadzic oteo Zvezdi titulu 2008 godine i da je to bilo presudno za njeno propadanje jer je cuvena generacija ( Tutoric, Koroman, Trajkovic, Burzanovic, Randjelovic...)zbog neucestvovanja u LS morala biti rasprodata a klub jos vise otisao u finansijske probleme. Ok, Vase misljenje ali samo jedna mala sitnica tu ne stima-prozvani Karadzic te sezone nije bio predsednik saveza!

Pedja

pre 10 godina

Cekajte bre malo, o cemu je ova diskusija uopste.
- ko je kriv za Zvezdino neigranje u Evropi- njene uprave
- ko je kriv za kradje i malverzacije u Zvezdi- njene uprave
- ko je kriv za sve lose u Zvezdi- njene uprave...
Znaci, Tole i FSS sa tim nemaju veze. Koliko znam, a znate i vi, i lovu su vam pozajmljivali

Drugo, ko je kriv za neuspeh A selekcije, i samo A selekcije- Tole

Znaci, kada bi se stavilo na kantar, sami ste krivi zbog gasenja vaseg kluba i problema u koje je zapao. Samo razdvojte te stvari.

Bob Rock

pre 10 godina

12. Na kom mestu FIFA rang liste smo bili kada ste preuzeli FSS?

Znaci, tole je kriv za to sto nemanja vidic ne zna da sutira penale, za to sto je dejan stankovic u reprezentaciji odigrao 100 utakmica, od toga samo jednu kako valja, za to sto igraci sredine terena koji igraju u najboljim evropskim ligama ne mogu da ubace loptu u protivnickih 16, a i ako u tome uspeju, ta lopta se od centarfora odbija kao od zida...

Tole je kriv zasve one nesrecnike koji su prosli kroz zvezdu (i partizan) u poslednjih dvadesetak godina, a koji ne da nisu znali da igraju fudbal, nego nisu znali na nogama da stoje...

only fools and horses

pre 10 godina

Reče čovek biću kratak i konkretan a onda gomila besmislica na nekoliko strana. Jedino konkretno i ozbiljno što sam pročitao su pitanja u vezi izgradnje kuće fudbala i mogućih mahinacija i pronevera u vezi iste. Ostalo, šta je radio i kako je radio pre 20-30 godina, s kim se družio i sl, ne vidim svrhu. A za mogući prekid utakmice sa Hr. mu apsolutno verujem. Pa pogledajte ko je vodio navijače u Ukrajini i opet pravio nerede, Bogdanov, pametnom dosta. Opametite se ljudi, kakav god bio taj Tole nije on kriv za ovo svesno i na izgled plansko finansijsko uništavanje Zvezde. I u Partizanu isto, neće ovi otići dok god može da se izmuze i zadnja para, dok ne bude dug ko Zvezdin (ako već nije). Voleo bih da neko napiše nešto slično o ljudima u upravi FKP, kao što je Karadžić o Zvezdinim. Mislim da je mrtva trka što se tiče toga gde su veći lopovi, ne zna se ko je veći ološ. A vi što se kunete u Čovića, razmislite što je uopšte ušo u FK kad sam kaže da ga fudbal ne zanima. Šta mislite koliko je para preliveno u njegov privatni klub iz Železnika.

Marko

pre 10 godina

Ljudi, posle silnih saopstenja i iznosenja prjavog veca i vrapcima je jasno da vodeci ljudi u zvezdi,partizanu i FSS-u moraju pod hitno da odu.

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

o.lj.k.

pre 10 godina

Puno je mulja u ovoj napacenoj Srbiji, i na zalost, kako vreme prolazi, umesto da ga je manje, sve ga je vise. Jedno ime je zajednicko za sve odvratno sto se desava u nasem sportu u poslednje vreme, pre svega mislim na kosarku i fudbal. Toliko bahatosti, osionosti i nekulture na jednom mestu moze da se vidi samo u ovoj napacenoj i unistenoj Srbiji, u kojoj se bahate ovi sto nam svaki dan pisu saopstenja, a mase ih podrzavaju u tome, zaslepljeni mrznjom prema ovom drugom... Kod lekara svako ko podrzava bilo jucerasnja, bilo danasnja, bilo sutrasnja saopstenja svih ovih ljudi...

Стојан

pre 10 godina

Човек који је на дан дербија променио судијску тројку која је брутално покрала Црвену Звезду и отела јој титулу. Човек који је због тога највећи кривац за финансијско уништавање Звезде јер је уместо квалификација за Лигу Шампиона морала у слабије такмичење и тако испала из круга носилаца, човек који је славио све Партизанове титуле и наручивао погрдне песме о Звезди, човек који је својим пријатељима признао да је отео Звезди титулу 2008. и да је то било пресудно за уништавање Звезде (Звезда тада распродала врхунски тим јер су јој отете квалификације за Лигу шампиона), човек који је признао да је отео и титулу 2009. али да тада није морало тако драстично да се краде, човек који је са челницима Партизана 2008. године претио функционерима мањих клубова који нису желели да препусте бодове Партизану...

frustr.

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)
Ako ti je lakse Stojane, za sve vase poraze i neuspehe krivi su Tole i Partizan. Da nije njih Zvezda nikada ne bi izgubila takmicarski mec. Imala bi 50 titula i svake godine bi igrala Ligu Sampiona, nekada bi dosegla i do polufinala. Za sve lose u Zvezdi krivi su Tole i Partizan, niko drugi. Je l sada lakse dises?

b.o.

pre 10 godina

Cova i Dule, su izuzetno inteligentni ljudi.
Steta sto su toliko ostrasceni, stvarno mislim da bi ujedinjeni mogli da naprave cudo u srpskom sportu.
Ali, avaj.

Gradjanin

pre 10 godina

Bravo Covicu.Kao da sam JA pisao ovo. A pisao sam nekoliko puta i komentari mi nisu objavljeni.Pisao sama kao covek koji se bavio privredom.U Subotici cega se dohvatio unistio. Osnovao firmu Glorija(po imenu svoje cerke). Devedesetih u vreme sankcija muvao na Horgosu i Kelebiji. Ali na stranu sve to.Neka se nadlezni bave time

Nije li pimo Karadzica poslednje hvatanje za slmku obzirom da policija ceslja FSS. Nije li jucerasnja inkognito poseta njegovom imenjaku Nukolicu znak da se polako tresu gace.Onu budalastinu koju je on juce poslao u javnost nije trebalo ni citati.Insinuacije i budalastine. Ali doci ce mu kraj u FSS ali sa zeljom da zavrsi u jednoj drugoj "drzavnoj ustanovi".I na kraju.Kako ga nije sramorta da priziva Djenovu

Heroes

pre 10 godina

Dal ovi internet grobari, koji su u velikom broju dali podrsku toletu, mogu da daju odgovore na ove ozbiljne optuzbe? Posto vam je sve u Toletovom saopstenju istina, pitam se sto Tole dokaze za to nije dao u tuzilastvo? Zasto dozvoljava da se najveci klub unistava? Zasto cuti na Djurino vodjenje kluba, ili je tamo sve ok? Zasto ne proziva Djurica za privatizacije i dug. Kao Simovica npr, ah da oni njega ne napdaju, zato ga briga za Djurica... Mislim da onaj ko ima malo logike, moze da shvati kakav je covek Karadzic ali ne vredi, to ovima koji mrze Zvezdu ne mozes objasniti..

milos mladic

pre 10 godina

Tole je stara postenjacina,uspesan biznismen mada se to u njegovo vreme u komunizmu zvalo drugacije.Posteno se obogatio pa umesto da se igra sa unucima i uziva on u 70 i nekoj godini groznicavo zeli vlast i da jos vise puni dzepove,e moj tole tamo gde cemo svi jednog dana niko nije nista poneo.Podnesi ostavku ko covek.

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

stanko

pre 10 godina

Sve je istina sto je Covic rekao,ali mnogi se boje da progovore o tome. Inace u Staroj Pazovi izvodjaci radova su iz Subotice,firma smb gradnja. Cudne li koincidencije.

pera kojot

pre 10 godina

Čovke KRALJU I IDOLU neumornih radnika!Do smrti ću te poštovati!!!Hvala ti što postojiš jer ti si jedini koji ima hrabrosti da u ovim teškim vremenima staneš na stranu pravde i otvoriš oči javosti a pogotovu odavno uspavanim Zvezdašima ...

SMEKER

pre 10 godina

Tomislav Tole Karadzic je naspram pomenutih ,posten,lep,pametan i vrlo sposoban.Uz sve navedeno ima i bazu iza sebe,nemoj da nas naljutite da ga vratimo za predsednika u Partizan a u FSS posaljemo Djurica.Mozete do nove godine da nas zabavljate sa vasim saopstenjima ali cinjenica je da vas je Tole izuo nacisto.Zasto Dzaja cuti,sramota coveka zna da je Tole u pravu .Zasto kao klub neizacete sa saopstenjem vec pojedinacno,zato sto to treba neko da podpise i stoji iza toga.Maniri su vam u skladu sa nadimkom...

b

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu, vama svaka cast na ovoim pitanjima upucenim najvecam spekulantu i mesetaru u Srpskom fudbalu, ali mi nije jasan Dzajic zasto on cuti i ne izjasnjava se povodom uvreda upucenih njemu

Milan R.

pre 10 godina

Tole, najbolje za tebe je da brate lepo odeš.
Inače ovi iz Zvezde će ti iščeprkati sve šta si radio od rođenja do danas.
Razmisli da l' bi to bilo u tvom interesu!?

CANON

pre 10 godina

Jel vam Tole kriv sto ispadate iz Evrope u "sezoni kupanja"?
Jel vam Tole kriv sto primite 4 komada u prvom kolu?
Jel vam Tole kriv sto neisplacujete plate zaposlenima?
itd. itd.

Zipo

pre 10 godina

Šah-mat! Nisam fan g.Čovića ali je dobro da ima neko da kaže ono što svi misle a da to ne bude u komentarima na vestima o domaćem fudbalu koji čitamo samo mi koji ih i pišemo.

Bonnie

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.

komentator

pre 10 godina

Mislim da je vreme da prestanemo da
nekoga ocenjujemo da li je simpatican
i slusamo ili citamo sta je neko rekao ili napisao.

Osnovni kriterijum, predstavlja sta je neko URADIO.

Sta su sve uradili za ovu zemlju Dzajic i Covic vrlo je tesko nabrojati,
samo po jedno:
- Dzajic je apsolutno najzasluzniji sto je i nasa zemlja imala jednom
prvaka Evrope i sveta u fudbalu
- Covic je jedan od najzasluznijih sto na jugu Srbije jos uvek (a nadam se i doveka) vazi ustavni i pravni sistem Srbije
Zbog toga i svega ostalog sto su uradili, veliko im HVALA!

Ja ne znam sta je Karadzic uradio kao privrednik,
ali o tome sta je uradio u fudbalu dovoljno govore
rezultati reprezentacije (a i klubova)!:(
O nasoj fudbalskoj ligi svi pricaju viceve,
sto sasvim dovoljno govori!:(

Mrvica

pre 10 godina

Zalosno je sta ovaj Tole napravi od naseg fudbala,pali smo najnize,U rangu smo sa albanijom a moze i gore uz pomoc njegovog selektota i njihovoj tvrdoglavosti i zeljom za vlast.

patriota

pre 10 godina

Ljudi ja sam Partizanovac ali stvarno čitajući sva ova saopštenja i gluposti, ako me neko pita ko je najrealniji... ili jednostavno ljepše piše? To je ovaj čika Čović, šije brate i Duleta i Karadžića kao malu djecu. Ovo što se Karadžića tiče... msm da je istina 99%, neka priča ko šta hoće.

.

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (struki, 21. avgust 2013 14:14)
Pogledaj malo bolje ko igra za Srbiju u fudbalu i ciji su to igraci.Pogledaj cak i u kosarci ciji igraci trenutno cine oslonac reprezentacije.Iako si grobar trebas da se poklonis Zvezdi i pokazes malo vise postovanja prema klubu koji je Srbiji podario najveci broj fudbalskih legendi bez kojih srpski fudbal ne bi ni postojao

milos

pre 10 godina

Velika je Zvezda, uvek ce i biti velika, to najbolje pokazuju stotine komentara simpatizera jsd na svakoj vesti gde se pomene Zvezda...Zvezda i Delije se bore protiv fss i lopova onog, niko nije ni spomenuo patlidzan, a vi se sami osecate prozvani, ZASTO ??? (veliki broj negativnih ocena za ovaj komentar ce biti samo dokaz vaseg kompleksa od Velike Crvene zvezde)

Sava

pre 10 godina

Priznaj sta si radio sa ljudima iz Humske 2008-10! Da li je ikada u istoriji sporta zabelezeno takvo bescasce? Zbog mladih ljudi ovo ne sme proci nekaznjeno! Postoji stotine svedoka a Partizan nije izbacen iz lige!

sarene stolice

pre 10 godina

Kakva biografija prvog coveka fudbala? Sad sam zadovoljan i 41 mestom, a imamo internacionalce u najjacim evro klubovima kao nikad do sada

struki

pre 10 godina

Tole vam je kriv što niste , možda i jeste nekoga igrača prodali za sitne pare... Móžda vam je kriv što ne znamo šta će te od silnih igrača zvezde što igraju za Srbiju. Žao mi je što ste kratkovidi i ne vidite šta se dešava u vašem dvorištú.

?

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...

PorucnikDraguljce

pre 10 godina

Jujuju zlo i naopako, pa zar je predobri i prepošteni Tole mogao da bude u Spužu? Takva poštenjačina da muti nešto oko kuće fudbala? Ma nemoguće!!! Hahahaha!!! Sad je definitivno gotov!!! Hvala Bogu!!!

tender

pre 10 godina

4. Ko Vam je iz bezbednosnih struktura nekadašnje zemlje i zašto, omogućio da se obogatite tokom sankcija na graničnim prelazima "Kelebija" i "Horgoš" , i otkud vi nakon kobasica i mesnih narezaka u poslovima sa naftom i alkoholom?

Covke ovo smes da pitas samo nakon sto i sam javno kazes kako si ti postao bogat i uspesan biznismen u periodu dok si reko keks.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Auh kakvo vrhunsko saopstenje Covica. Zaista u odnosu na onu najobicniju pljuvacinu od juce, ovde ima argumenata i konkretnih pitanja. Tole napada sve redom, optuzuje a sebe i svoje dvoriste ne vidi. A realnost je da nam je reprezentacija nikad losija sa tendencijom i daljeg posrnuca, najbolji klubovi ispadaju od anonimnih ekipa.. E zbog toga, ostavka!

djole

pre 10 godina

Bravo gospodine Covicu!
Jedino sto bih mogao da Vam porucim je da vise ne odgovarate na dalje prozivke iz FSS-a vec da radite na smeni Karadzica i Mihajlovica, kao i celog lobija koji ih drzi!

Marco maestro

pre 10 godina

Dzajica za presednika Fudbalskog Saveaza, pa da vidimo dal je on pokvaren kao karadzic da upropastava PFK--to me zanima kako bi Dzaja radio sa partizanom. Ja mislim da je vreme za presednika Dzaju ili neku odbojkasicu iz Uzica.
Tole odlazi! Covic je sposoban...

Kum

pre 10 godina

Posle "rekla-kazala" bljuvotina, evo sad direktan i konkretan odgovor. Uz to i veoma kulturan, za razliku od Toleta. Bravo! A oni koji podrzavaju Toleta treba da pogledaju nas fudbal, ove cinjenice i ucinak zadnjih godina, i da se stide.

Alba Greaca

pre 10 godina

Sve u svemu za smenu ovog coveka je barem 80% ljudi u ovoj zemlji koji barem malo prate fudbal, a jedini koji nisu za to su ljudi drugog po velicini, uspesims i navijacima naseg kluba, kojima je jedino i donosio dobro svih ovih godina, ali koji i pored svega toga nije mogao (niti ce ikada moci) da ostvari svoj najveci cilj, a to je da bude prvi i najveci!

Isto je i sa velikim brojem navijaca istog, kojima je ocigledno to sto su uvek bili drugi i u manjini, sto su za najveci klub u zemlji navijali jedni krugovi ljudi, zna se i koji, a neki drugi za onaj manji, ostavilo gadne oziljke i traume, koje su lecili svih ovih godina ne slaveci titule na nacin na koji svi drugi rade, ne radujuci se sportskim uspesima, kojih ruku na srce nije ni bilo, zaboravljajuci preko noci silne blamaze kao sto su Tikva, Samrok, Ludogorec, Ael , Apoel, Artmedija...... ne dolazeci cak ni na stadion, njima je jedino bilo bitno da neko drugi ne bude prvi, jer time su oni imali potvrdu nekog svog laznog identiteta da bar u necemu nisu inferiorni! Na zalost to je slika prosecnog navijaca Partizana, onoga koga posle svake titule obuzima bes i mrzna prema nekom drugom a ne radost za svoj klub!!!

A da je to tako i da njihovim problematicnim licnostima i karakterima ni to nije dovoljno pokazuje i to sto se mrze i medjusobno, jer im mrznja i kompleks jedina zvezda vodilja u zivotu, pa zato i imamo za prvaka klub za koji se navija iz misijih rupa ispred neke tastature, a ne na stadionu!

Njegoš

pre 10 godina

Svaka ti je ka u Njeguša. Nemam ništa ni da dodam ni da oduzmem. Ostavka ili razrešenje sve jedno je samo da ga više nema na tom mestu, da bi srpski fudbal mogao da krene napred.

Jole

pre 10 godina

Podrzavam gospodina Covica, a posebno deo u vezi subotice jer znam sta je gospodin Karadzic (bivsi komunusta) radio u Subotici.Zelim da kazem da zaboravimo ko je zvezdas a ko partizanovac, ovo je pitanje srpskog fudbala i najvaznije sporedne stvari na svetu.Tolko od mene.

al' dobro sad

pre 10 godina

Fascinantni su mi ovo vojnici koji juče dele pluseve Toletovim biserima a danas isto tako rešetaju negativne glasove.
Iskreno se zapitam-šta im je argument, i postoji li i jedan realan, osim što Toleta, a samim tim i "dominaciju" treba zaštititi po svaku cenu?
A onda dođe Evropa, penal i crveni po utakmici, baš zato što im skoro deceniju u prvenstvu nije dosuđen...

fmp

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka

danilo

pre 10 godina

Čović- car saopštenja i nepobedjeni svetski prvak!
" Brate, gde si bio 1961.?"
Odgovor na TO pitanje je rešenje svih problema Zvezde, FSS a možda i Partizana.
Ja bih voleo toliko toga da znam, počev od imena ljudi koji su Zvezdi napravili nenormalan dug pa do plate Dujurića, Toleta i ostalih.
Pa ipak, 1961. je najvažnija...

Mrgud

pre 10 godina

Da ima pameti u ovoj zemlji, primitivcima kao Vujošević, Čović pa i Karadžić bi trebalo zabraniti bilo kakav pristup sportu i javnom mnenju. Toliko bahatosti i primitivizma ni na ulici nema.

Sale

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam ko udara ovolike minuse. Prvo sam mislio da su navijaci Partizana, ali ovde ima mnogooo minusa, a njih nema toliko, dakle nisu SAMO oni. Da nije Karadazic organizovao bot klub sa starim ortacima ?!

Vladimir

pre 10 godina

gospodin Čović, najveći demagog i licemer našeg vremena
(hipokrit, 21. avgust 2013 11:10)
Zestoka trka izmedju njega i vuleta dujosevica za titulu najveceg licemjera

Vladan

pre 10 godina

Nije ni Tole cvecka, ali za Terzica, Tonceva, Kokezu, i specijalno za grobara Zvezde, VESICA, je moralna i svaka druga gromada. Pa Vesic je oterao Prosineckog koji nam je doneo neku nadu u klub, on je smislio ova jadna saopstenja, za vreme Lukicevog mandata pisao ih je iz nedelje u nedelju... Naravno da ekipa iz Partizana nije nista bolja od Zvezdine (Djuric, Ruzic, i slicni) nego je ista ili jos gora, ali ovde se radi o tome da Karadzica ruse oni koji vec godinama unistavaju Zvezdu poput Vesica koji se udruzio sa Zvezdanom Terzicem najgorim predsednikom FSS svih vremena. Zato kao dugogodisnji Zvezdas, ovaj put podrzavam Karadzica.

Sarance

pre 10 godina

Bogami, vecina ovih pitanja mogla bi da budu upucena i Covicu.
Inace, kad se vec frljamo sa narodnim umotvorinama – "Nasla krpa zakrpu".

Vladan R

pre 10 godina

Ako bi se gledalo dodeljivanje ili ne dodeljivanje zutog kartona mislim da bi se na svakoj utakmici mogla naci greska. Istina je da ovde dodatnu tezinu predstavlja to sto je igrac vec imao zuti, ali bi se onda za igraca koji ima zuti moglo isto tako analizirati da li je negde ranije trebao dobiti karton, pa da je taj pokazani trebao biti drugi a ne prvi, pa bi se uslo u krug bez kraja, posebno ako se uzme u obzir da neretko sudije imaju razlicite kriterijume za dodelu prvog i drugog iskljucujuceg zutog kartona. Vidim ovde navijaci Partizana svi u glas spominju penal sviran zbog Rnica. To je ocigledno jedina utakmica za koju mogu da se sete da su osteceni, pa je valjda zato toliku potenciraju, ako su i bili osteceni. Kazem ako su i bili osteceni, jer koliko me secanje sluzi, ni nakon visestrukog pregeledavanja, oni koji su na jednoj nasoj tv stanici, svojevremeno analizirali taj slucaj, nisu sa sigurnoscu na osnovu snimka mogli da zakljuce sta je bilo. Jer je na snimku iz jednog ugla delovalo da je ruka a iz drugog da je butina. Na kraju su na osnovu toga kako se lopta odbila zakljucili da je pre butina nego ruka. Bez obzira na svo iskustvo i to sto sam poprilicno dobro upoznat sa zakonima fizike, ne vidim na osnovu cega su tako nesto sa sigurnoscu moglo zakljuciti.

Predrag

pre 10 godina

Meni baš ton Čovićevog saopštenja deluje kao komunistički (neodređen, opšti). Koji su to fazoni počinje sa S a završava sa Ž. Zašto konkretno ne kaže: "Tomislav Karadžić je služio kaznu zatvora u KPD Spuž zbog tog i tog dela od tad do tad". Da li se možda plaši Karadžićeve tužbe za klevetu pa ubacuje tačkice između?

neko

pre 10 godina

A kakav je faktor Covic da napise saopstenje? Zar to ne bi trebalo predsednik da uradi? Ovo samo pokazuje kakva je hijerarhija u upravi Zvezde...

Bar osnovna pismenost

pre 10 godina

gledaj ovog boze boze pomozi mu.pa kad prica on o postenju covek da poludi i navijaci fmp-a kao tako je ti si posten bravo i te fore a nezna se ko je gori da li on ili tole...bruka
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fmp, 21. avgust 2013 11:32)

A ti? Ni tacke ni zareza ni velikog slova ni odvojenog pisanja negacije, nabacano i nepovezano, grobarski... Bruka!

kontra

pre 10 godina

Zasto?Jer ne moze da prodje i dan a da ne vredjate Partizan.Znate sta smo mi, mi smo ona crna rupa u svemiru koja ce da usisa zvezdu! Cekam Toleta.. Pozzz za b92

Slobodan Petrovic

pre 10 godina

Eh sta doziwesmo!! Da nam Covic drzi predavanja!! Navijac sam CZ,ali se gnusam ovog coveka koji pokusava sebe da opravda jer nista nije osvojio sa CZ a na najgori moguci nacin pokusava da opravda sebe. Pa nikad nismo imali goreg funkcionera koji samo zna da se igra prozivki i pricica za malu decu!! Sto Duletu Vujosevicu najboljem treneru poslednjih godina u Evropi nisi nesto pokazao na terenu?!?! Jedino sto zna to su prozivke i tako da nasteti nekome!!! ODLAZI COVICU!!!

Pedja

pre 10 godina

Cekaj ako je sve tacno, zasto ne ode u policiju? Kakve veze ima sto je bio u zatvoru? Pa i Misic je, i Bogdanov? To sto je unistio firme, ako i jeste, nema veze sa ovim slucajem. Ako je uzeo milione, a nije dokazano da je od kriminala, cist je. Ovo se kao i svaki drugi slucaj pretvorio u licni sukob. U jedno sam siguran, Zvezda ce biti sampion. Voleo bih da gresim. Samo je Dule sposoban da objasni...

željko

pre 10 godina

Ruku na srce Čoviću, nisi odgovorino ni na jednu konkretnu optužbu o aktuelnim problemima u fudbalu i u Zvezdi iz saopštenja Tomislava Karadžića. Kasnije će se o Spartaku i šezdesetima.

Vuk

pre 10 godina

Molim lepo, neka odgovori na pitanja gradjanima ove zemlje, dosta je vedrio i oblacio nasim "fudbalskim nebom", sluzio se lazima, manipulacijama, montiranim novinarskim tekstovina, narucenim televizijskim izvestajima...Pravda za srpski fudbal.

Sunce Slobode

pre 10 godina

Sve su ovo, manje vise, poznate stvari o coveku sa barjaka navijaca Partizana. Prilikom njegovog ustolicenja za Predsednika FS covek koji je njegov kum je stajao sa bocicom otrova za govornicom i pricao o svemu ovome. Sramota i poraz ovog drustva je cinjenica da je i pored svih tih saznanja covek sa barjaka navijaca Partizana postao Predsednik FS.

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Meni samo nije jasno zasto je Tole kriv za slabu igru nase reprezentacije i 44 mesto?Pa ne moze on da udje u igru i igra umesto onih diletanata koji vec godinama igraju za repku!Bili smo slabi i za vreme Miljanica i Piksija jednostavno igraci se cuvaju za klubove nece da lome noge u reprezentaciji i da ostanu bez dobrih angazmana u klubovima.Tako je bilo tako je sad tako ce i biti pa sve i da predsednik FSS bude Vucic Dzaja zajedno sa Covicem nista se nece promeniti!

DPD

pre 10 godina

Bonus pitanje za Tomislava Karadžića

Šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Ko je izvršio privatizaciju u Slovačkoj?
Gde je Isusova ruka?

Perica

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.
(no pasaran i smrt fasizmu, 21. avgust 2013 12:22)

Kakva nam je reprezentacija?
Koja nam je reprezentacija na rang listi?
Na koliko velikih takmicenja smo ucestvovali u poslednjih par godina?
Koliko se nasi klubovi zadrzavaju u Evropi?
Od koga nasi klubovi ispadaju u Evropi zadnjih godina?


Zar to nisu dovoljni argumenti? Inace, da se ne zbunis, navijac sam Partizana, ali nam je fudbal na dnu. I ispod njega

bravo Nole

pre 10 godina

19. Zašto taj kako ga nazivate "najveći klub u našoj zemlji" niste udostojili i u trenucima retkih uspeha u poslednjih nekoliko godina, svojim prisustvom na dodelama pehara u završnicama nacionalnog kupa?


a titule ne spominjes ?
a da izvini ...to je bilo u prosom veku

bole

pre 10 godina

Šta ste radili sa Perom? Šta vama dođe Žika?

Ova saopštenja davno su prevalila granicu zdravog razuma, ovo je sada bukvalno privatno trpanje između dve posvađane grupe.

duledudule

pre 10 godina

dobro bre pustite ovo,nego grobari gde ste,gde su navijaci sestohiljadostrukog prvaka srbije za redom?za tastaturom?sramota!
http://youtu.be/-w0TS-Xpt6U

zexy

pre 10 godina

Svaka čast g.Čoviću, to su ključna pitanja za spas našeg fudbala, pogotovo:

-Kao čovek "kristalno čiste biografije" gde ste boravili tokom 1961.godine?
Genijalno pitanje. Odgovor na ovo pitanje ne samo da će rešiti stanje u nasem fudbalu nego će se popraviti celokupno stanje u državi. Pre 52 godine se desila tako bitna stvar, rešenje svih problema, a zataškana toliko dugo.

-Zašto prokišnjava kuća fudbala?

Čoviću, legendo, ovoga se ni ja ne bih setio, odvalio si ga ovim pitanjem.

vasa

pre 10 godina

Ja bih dodao i 21.pitanje.Kako je moguce da tamo neki Partizan bude cak 6 godina prvak u ligi u kojoj igra jedna Crvena Zvezda?Pa Zvezda ima vise trofeja nego Partizan navijaca,to je kao da u Engleskoj Totenhem veze 6 titula.Ja se stvarno nadam srpskom Calcopoliju u dogledno vreme...
(?, 21. avgust 2013 15:47)

Ako te niko nije obavestio fudbalsku utakmicu igraju IGRACI, a ne navijaci... A i ti navijaci da bar malo vole svoj klub (svako ulozi po deset evra, smanje pusenje za pet pakli mesecno) izvukli bi ga iz debelog minusa... Bolje da se pokriju usima!!!

kecman

pre 10 godina

Ukusi su razliciti. Za mene je ovaj odgovor losa kopija onog sto je dr. Tole rekao. Koliko je stranaka promenio covek koji postavlja ovoliko pitanja a boji se odgovora?

backo

pre 10 godina

Ovde je na forumu prisutno prepucavanje pristalica CZ i Partizana..
nazalost..I jedni i drugi su u istim rukama..Prljavim..
Sustina sustine je da je Tole 100 % u pravu kada govori o ljudima u klubovima..
Sta su ti ljudi uradili za klub ? U cije ime su se zaduzivali, i kakav su rezultat napravili..Ko je vlasnik igraca, i ko se obogatio..
Ne mogu da budem uz ljude koji su pravili ono sto su pravili u Djenovi..To su ti sa Terazija!!!! Da li treba da stanemo iza ove moralne gromade!!

Muke s rečima

pre 10 godina

O pismenosti dr Čovića: naravno da se kaže koordinisati a ne koordinirati. Formulisati a ne formulirati. Nemojte ispravljati ono što je pravilno, ako već niste dobar "jezički plivac". Ovo drugo spada u germanizme, a to ide sa ijekavskom varijantom. Začudio me naslov u kome pišete "pjena" a ne pena. Kojom vi varijantom govorite i pišete? Možda onom - smiješane najlakše se piju?

miloica

pre 10 godina

Ko je upravu ili ne, trenutno me uopste ne interesuje!Sem da su svi ovi umakali prste u med....
ALI ME INTERESUJE CINJENICA KAKO NIKOM NIJE CUDNO DA NAM SAVEZOM PREDSEDAVA COVEK OD 70 I KUSUR GODINA! Pa jel taj izmislio fudbal? Penzija bre! Ima iole neko mladji ko treba da prima platu, a ovaj kuci da cuva unuke ili da igra sah na kalisu! Kod nas ama sve bas naopako!!!!

amarko

pre 10 godina

ja mislim da je toletovo saoptenje bilo bolje.Toleta bi sad izvuko direktan sukob sa menadzerima,tj da klubovi postanu vlasnici igraca...tu bi on sakupio poeni za dozivotnog presednika

Goran

pre 10 godina

Karadžić ni jednom nije pomenuo sudijsku organizaciju i nameštanje mečeva. Onom sramotnom izjavom stavio se na stranu jednog kluba. Kao predsednik FSS trebalo je (da je normalan čovek) da obeća da će se raditi na iskorenjivanju svih malvezacija, a ne da nam maže oči problemima u Zvezdi. Kao da se u Partizanu ne krade?! Molim poštene navijače da osude lopovluk. Pa čak neka opet na čelo FSS dođe bilo koji pošten čovek iz Partizana, a ima ih jer ih lično znam i siguran sam da neće biti nameštanja...

Punmik

pre 10 godina

Mislim da rezultati i klubova i reprezentacije govore ko treba da ide. Svi! Ovo prepucavanje je smešno na koje se hvataju pojedini preostali navijači.

Marko

pre 10 godina

FK Spartak i FS Vojvodine

Početkom 90-ih godina preuzima FK Spartak, koji je uz pomoć političkih moćnika i nameštanja održavao u prvoj ligi, čak i kada su prvenstvo završavali kao poslednji na tabeli. Godine 1999, prva liga je proširena da poslednje plasirani FK Spartak ne bi ispao. Kada je posle petooktobarskih promena ostao bez političke zaštite, FK Spartak sa Karadžićem na čelu ispada u 3. ligu, a sam Karadžić biva oteran i sa pozicije predsednika FS Vojvodine tako što su ga delegati gađali jajima na sednici skupštine FSV.

Rastko

pre 10 godina

Od 2009 do 2013 Pali smo za 30 mesta na fifinoj rang listi. Moram priznati da je tole napravio neverovatni pomak koji retko ko bi uspeo. Hvala na unistenju srpskog fudbala.
(Bonnie, 21. avgust 2013 11:32)

Od 2009. do 2012. pali ste za skoro 30 miliona evra na finansijskoj listi. Moram priznati da je Lukic napravio neverovatan pomak koji bi retko ko uspeo. Hvala na unistenju Zvezde.

Ja i dalje ne verujem da neko za tri godine generise skoro 30 miliona evra duga, a da navijaci ne traze objasnjenje kako je nastao isti vec pljuju po Toletu.

Dragoslav

pre 10 godina

Znaci Zvezda je u problemu zato sto je Tole lose vodio neke firme u komunistickoj SFRJ? Svasta od Covica. Zasto nije nista odgovorio za kredit od 2 miliona Evra ili Vesicevih 750.000 Evra od transfera. To me vise interesuje od toga gde je Tole bio pre 50 godina.

Radojica

pre 10 godina

Citajuci komentare juce i danas, jasno je da Toleta podrzavaju samo grobari. Pitam se zasto je to tako?
(Nikola, 21. avgust 2013 16:52)

Zato sto je namestio gol Jojica na derbiju ...

Alek

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima.

NEDJA

pre 10 godina

Ma,da Tole je kriv sto Zvezda nije prvak 6 godina,sto u Evropi ispada redovno u sezoni kupanja,sto ste napravili dug od 50-60 miliona evra.Vesic i ekipa su nahuskali navijace protiv Toleta da bi opravdali svoju nesposobnost.Pljackaju vam klub,bogate se preko Zvezde a vama kriv Tole.Ispada da je za sve probleme u srpskom fudbalu kriv Tole.Imao je on svojih gresaka ali mnogo vise dobrih poteza.Izgradio je kucu fudbala,savez je finansijski stabilan,dosta klubova je dobilo reflektore,liga je regularna sto pokazuje i finis proslog prvenstva.Pogresio je sto je doveo Mihajlovica ali zar vecina nije zelela njega za selektora.

Sasa

pre 10 godina

COVICU ti si legenda svaka ti je na mestu.Bio si mi antipatican ranije al sad si stvarno legenda ja mislim da si ti nocna mora grobara.
(Staridz, 21. avgust 2013 10:56)

A ja sve mislim da su Grobari nocna mora Covica. Svaki put se oni raduju na kraju.

loša kopija

pre 10 godina

"Ко се топи хвата се за пјену
над главом се надодају руке..."

Боље би му било да је бар у књигу погледао.

Tole

pre 10 godina

15. Kao dobro obavešten čovek, kako tvrdite, moram da Vas pitam, zašto svoja "bogata" saznanja koja očigledno nisu od juče, niste podelili sa srpskom policijom, jer nije nikakva tajna da su predstavnici UKP u prostorijama FK Crvena zvezda već mesecima?


Eh da i ovo i mene zanima...

Nikola

pre 10 godina

Juce je vecina bila na Toletovoj strani,a sada na Covicevoj. :-D Nisam ni za jednog,ni za drugog zato sto samo daju saopstenja,a nista konkretno nisu uradili da bi nas fudbal krenuo na bolje.Ni Djuric nije nista bolje uradio,nego trenutno ima malo vise uspeha u domacem prvenstvu,a u Evropi nama jos uvek nema nade...Neka prodju i Partizan i Vojvodina zbog SRPSKOG klupskog fudbala.A ovi mogu u nedogled da daju saopstenja...

no pasaran i smrt fasizmu

pre 10 godina

Covicu, umesto sto, demagoski, postavljas pitanja, bolje bi ti bilo da si izneo neke argumente protiv Toleta. Puno pitanja, a argumenata nigde. Ovo ce da bude prava sapunica... Ceka se Toletov odgovor.

Богте

pre 10 godina

(Стојан, 21. avgust 2013 10:54)

Ја стално питам и нико да ми одговори да ли се ико сећа неке Звездине победе а да није била спорна. Ова задња због гола из офсајда а пре тога сте добијали под оним Са Пинтом и скоро све и једна спорна, било пенал, црвени картон, разни офсајди итд. Шта је разлика између вас и нас. Па у томе што ми за наше неуспехе кривимо само наше и ви друге. Ја се томе радујем јер онда никад нећете изаћи из глиба у који су вас довели једино и искључиво ваши. А у периоду који си помињао Партизан је продао играче вредности од 5 до 8 милиона евра а Звезда? Тржиште показује колико ко вреди а не саопштења и панфлети.

Dobro dosli u visoko drustvo

pre 10 godina

Osoba A: Rukovodi organizacijom od 100+ ljudi gde svi dobijaju plate na vreme. Ta se organizacija finansira bez "donacija" i bankovnih kredita. Dug? Minimalan.

U fudbalu (sport o kome je zapavo rec) je ukljucen vec deceniju i, za ocekivati je, da je u tom periodu prisustvao nekolika desetine utakmica svih rangova.

Osoba B: Funkcioner fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana

Stvarno ne znam kome vise da verujem kada je rec o Fudbalu.

kamicak011

pre 10 godina

Aman ljudi, pa pogledajmo samo ko to govori ???? Ne bih da ulazim dalje u ocene g-dina Toleta o kome je sve davno rečeno i od koga je već sve viđeno.. još je samo ostalo da on shvati da treba da ode... Ali pre nego krene da kritikuje i proziva druge, neka g-din Covic, prvo pogleda iza sebe, kako je radio i sta je radio...!!! Mučno ga je više slušati... Samo zlo i politika govore iz njega... Pa ova dvojica su isti !!! Sportom neka se bave sportisti i ljudi sa sportskim duhom a ne političari, sumnjive prošlosti i morala, bez časti i obraza, koji ni za koga nemaju lepu reč... Polikitka i političari van sporta !!!

nesa80

pre 10 godina

ja navijam za partizan i jakooo bi voleo da ode vise taj tole da napokon ovi zvezdasi malo nesto slave kad vec nisu dugo nista,nek ide sto pre jer jedino je merilo teren i derbiji a ako tu ne moze partizan da pobedi ovu kilavu zvezdu i nisu za titulu,ali ako je osvoji i bez toleta na celu fss,navijaci ce im pomeraju zadnjicu od zezanja ovde jer vise nece biti nikakvog izgovora,sami sebe uskacu u stomak nisu ni svesni,a ovako ce uvek da losu igru kriju iza toleta i zato nek ide vise da posteni covic zasedne pa nek bude kao u basketu da opet gube sve

Ja

pre 10 godina

Sramota je za ceo Srpski fudbal što ste Vas dvojica u njemu!Pa gde baš Vas dvojica "etaloni za moral i poštenje" da držite lekcije o bilo čemu i bilo kome!

didi

pre 10 godina

kolko su coviceva saopstenja jana,kao dete neko..neko ga napadne a on "pa i on je,staaa" kontam da bi neko od 20 godina bio u stanju da napise nesto manje smesno

др мр офр

pre 10 godina

Идемо даље,још много прљавог веша ће да се појави.Хајде Караџићу и Човићу.

prorok

pre 10 godina

Najvise mrzim i najmanje verujem osobama koje pitanjima odgovaraju na pitanja. Svi ste vi obicne seoske snase. Sramota sta nam cinite. Vi se borite za vase bogatstvo. Sramota, sramota i ponovo sramota.

Mile

pre 10 godina

Doticni gospodin se prvo prepucavao preko saopstenja sa Vujosevicem sada sa Karadzicem,nazalost 5-i oktobar nije odradjen do kraja Sloba je otisao ali njegovi ucenici kao sto je Covic su preziveli i plivaju u svakom mulju unistice nam i ovo malo sto je ostalo

NEDJA

pre 10 godina

A,kako je Tole unistio srpski fudbal sto smo sad 44. na FIFA listi?Ne igra Tole fudbal,njegov posao je da obezbedi uslove i da savez bude finansijski stabilan.Vaterpolisti su belezili vrhunske rezultate ali predsednik saveza Sovrovic je napravio rasulo u savezu,silne dugove,nije imao ni za premije vaterpolistima.

ujka sa fontane

pre 10 godina

ovaj bata Čole stvarno je spretan momak,samo me interesuje gde nauči toliko toga.Od mašinca,Kosova,FMP-a je dug i trnovit put

hope

pre 10 godina

Potpisivanja na kraju saopstenja nam sve govore: ovo nije sukob misljenja jednog fudbalskog kluba i fudbalskog saveza, vec licni sukob dva coveka oko fotelja i licnih interesa preko institucija kakve su CZ i FSS. DNO DNA!!!

nusknvp

pre 10 godina

Poštovani i prepošteni gospodine Čoviću, očekujem saopštenje povodom postignutog i priznatog gola iz ofsajda!!! Molim vas nemojte me lišiti tog zadovoljstva!!!

Englez

pre 10 godina

Bude li neko iz Partizana ponovo pao tako nisko i odgovorio na ove pataticne, jadne i bedne prozivke, vise ne navijam za Partizan. Vi ne bi trebali da budete kao oni, vi bi trebali da budete bolji od njih.

Samo se rokajte

pre 10 godina

Manje, više, u pravu su obojica (obojica iz Slobine škole).
Najupečatljivije mi je kod Čovića, kako se igra sa Dzajinim imenom... Kad mu treba legenda, onda se pozove na njega, a kad ne treba, samo ga blatne (stara Slobina škola :-))

...

pre 10 godina

ovde je samo pitanje ko o kome ima vise prljavog vesa...a najbolje bi bilo kad bi se svi povukli jer ne verujem da je Tole postenjacina a ovi iz Zvezde to sigurno nisu :)

seljak

pre 10 godina

Sad ovaj samo pitanja postavlja kao i onaj juce,dokle bre vise tako?Ima procedura za smenu ako je vecina kao sto Covic kaze za smenu kakav problem postoji?Samo meni izgleda da Karadzic ima vecinu zato Zvezda i ne pokrece proceduru vec zeli da ga natera da potpise ostavku politickim i medijskim pritiscima. (Alek, 21. avgust 2013 11:47).....ajde ne mlati...kakav ti je to komentar...vecina je i za smenu Dacica...pa opet je prvi covek drzave...tri puta razmislis pa napises...

Pa to je nepravda ! Kalimero.

pre 10 godina

Sreća pa ovaj Čović nije funkcioner u vaterpolu, odbojci, rukometu i hokeju, tek onda ne bismo mogli da živimo od njegovih saopštenja i tolikog kukanja i nepravde.

petar

pre 10 godina

posle svega izrecenog u prethodnih nekoliko dana MUP ce imati sta da radi
Steta sto nema ministra
Cirkus se nastavlja u ovoj jadnoj zemlji ali nam stizu strani eksperti pa ce nam biti bolje a tu su i Arapi oni nas najvise vole...zivela Srbija i drug mali Sloba

milko djurovski

pre 10 godina

Gospodine Čovicu, vi ste u svakom javno-drustveno-politicko-sportsko-kulturno umetnickom mirođija. Prosto da se covek ne moze a ne zapitati kada i kako pored mnostva obaveza stignete sa svakim razmenjivati saopstenja raznolikih tvrdnji. Cestitao bi vam na izuzetnoj informisanosti o svakoj individui koja vam se zameri ili pak na neverovatnoj masti u izmisljanju "cinjenica".

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Slazem se da Toletu nije mesto u fs ali neka me neko prosvetli odakle ovaj covic kakve on ima veze sa fudbalom i kako je moguce da se razume u sve oblasti drustvenog zivota?

Ferari naocare na sklapanje made by Dzaja

pre 10 godina

Sve na jednom mestu, sve najcrnje o Srpskom fudbalu na www.tolelopove.com(JSL, 21. avgust 2013 16:18)

A sto ne dozvolite komentare na tom sajtu? Samo da vam sapnem nesto...

HanSolo

pre 10 godina

Blalblabla, ali odgovori gde su pare i zašto tolko dužan club!!?? Nije da si pravijo velike investicije.. Stadion u lošem stanju itd.. Umorio sam se od našeg fudbala.. Ovako bi vladali i deca od pet godina.

Milan

pre 10 godina

Čoveče, prekini više sa tim saopštenjima!
Dosta više i Toleta i Duleta i Boleta...
Ako znaš vadi Zvezdu iz ambisa u koji je upala. Ako ne znaš, idi i ti u park pa igraj šah. Idi na pecanje. Idi na Šri lanku, posveti se budizmu. Idi gde hoćeš, samo beži iz Zvezde!

Miloš

pre 10 godina

Samo saopštenja pa opet saopštenja...itd.I kada ode Karadžić(a treba da ode)doći će opet neka 'poštenjačina'.Muka mi je od svih vas i od fudbala.

tuga

pre 10 godina

"Prosto ću Vam postaviti nekoliko pitanja koja verujem, više interesuju srpsku fudbalsku javnost od mog 'koordinisanja jugom Srbije'"

Ovo je najzalosnije od svega...

Vladimir

pre 10 godina

Ajde bre Čoviću, radi nešto pametnije.
Imaš li ti išta drugo da radiš, osim da se saopštenjima prepucavaš po medijima?
Dosadio ti Vujošević, pa sad malo Karadžić? Pa ćeš se opet vratiti na Vujoševića ili nekog trećeg?
Aman, prekini više!
Ako ne znaš kako Zvezdu da izvedeš iz ove propasti, skloni se nek proba neko drugi. Mani se više saopštenja.
Dosadio si i Bogu i narodu!

NekoIzMase

pre 10 godina

Interesantan dan je pred nama, oglasio se Covic, najavio je oglasavanje i Terzic...

Bas me zanima sta ce danas da poskupi oko 100% pa nam ovi mazu oci.

Marko

pre 10 godina

"Nisam očekivao da će na ovaj način vređati ljude koji su na legalan način (na koji se tako često poziva upravo Karadžić) izabrani na mesta predsednika i potpredsednika FK Crvena zvezda."
Odmah na startu laz. Pitajte Tekica da li je rukovodstvo kluba postovalo statut i izborne procedure. Sta dalje da pricamo.

Za Vas Gospodo nisu funkcije, već krompiri, pa ljušti..

pre 10 godina

Očekujemo nastavak prepiske dve baba-tračare, velih moralista, elite našeg društva.

LondonCalling

pre 10 godina

Jedina veća budala od ove dvojice sam ja jer čitam sve ovo!
(Šćepan Šćekić, 21. avgust 2013 16:34)

Bravo majstore, ima nas mnogo...

Nisam mogao do kraja da procitam celo "saopstenje" (on rece da ce biti kratko??), ali i pola mi je bilo i previse..

Ova dvojica se takmice ko je veci "smeker" (citaj - LOPOV)

Treba ih isterati iz fudbala i oterati u ZATVOR, zajedno sa svim njihovim "pomocnicima"..

Nenad

pre 10 godina

Za sve one koji se ovih dana prepucavaju, koji su unistili srpski fudbal, imam nesto zajednicko za njih iz naseg kultnog filma "Lepa sela lepo gore":
http://youtu.be/o82OrUPi5bM

shoppy

pre 10 godina

I svi se utrkuju ko ce biti finiji prema Dzajicu koji je amnestiran od svega sto se zbivalo u Zvezdi. Evo mu i drugog pokusaja...
(Navijam za Partizan, ali mi je zao kada vidim sta se radi sa Zvezdom i koje su njuske konstantno u njenoj upravi. Oni su je unistili, Karadzic je mnogo manje bitan za Zvezdu.)

Zapjenilo se u srbskom futbalu

pre 10 godina

Cenim vaše novinare, ali, izvinite, nije tačno da je Čović odgovorio Karadžiću, kako pišete, on je umesto odgovora njemu uputio 20 pitanja. To je istina. Poznajem dobro njegove manire: poita ga neko nešto na televiziji, on kreće u svoju igru, ne odgovara ne pitanje, nego kaže: " A da ja prvo pitam nešto vas." I onda pita. I pitanje traje pet minuta i onda novinar zaboravi na svoje pitanje. Tako bata Čpvke zabašuri odgovor na "neugodno" pitanje. Dobri novinari ukapirali bi ovo odavno. I nije on tu vešt, kako se misli, nego su novinari nevešti.

101 medalja

pre 10 godina

Dzajic ni kriv ni duzan. Nit se pita, nit odgovoara ... Zao mi ga je.

Covic, Karadzic i Djuric su najveci sabani koji se "bave" fudbalom.

Mixa

pre 10 godina

Tole ce sada da postavi 60 pitanja Covicu pa ce onda on njemu 120 i tako sve u krug, a niko nema da se posveti mecu sa Hrvatima! Novinari prenose ove gluposti o Tomislavu,Nebojsi... a u Hrvatskoj se vec danima pise o mecu sa Srbijom! I posle se cudimo sto su Panama,Zelenortska Ostrva... ispred nas!

milos.k

pre 10 godina

isti su nazalost, samo jos i djura da im se pridruzi i krupnim koracima.idemo na dno fudbalske evrope, moj partizan deset utakmica u evropi ne moze da pibedi,niz ce se nastaviti....

Kontraš

pre 10 godina

Toooo! Eto subkontre!

Ajde sad Tole - MORKONTRA!

Nemoj dugo da čekamo!

P.S. Ajd' opletite malo i po Djuri! Iako se o njemu već dosta toga zna možda čujemo i nešto novo...

Dimitrije

pre 10 godina

Navijač sam Zvezde dugogodišnji. Pamtim Zvezdu iz sedamdesetih godina prošlog veka. Od ostrašćenog i neobjektivnog evoluirao sam u velikog ali realnog navijača. Slažem se sa mnogim stvarima po pitanju kritike na račun Karadžića. Medjutim gro problema koje Zvezda ima stvorili su bivši rukovodioci koju su je gurnuli u dugove do guše! Što se tiče Čovića ne sumnjam u njegove dobre namere prema Zvezdi u smislu konsolidacije, ali s obzirom na moje životno iskustvo znam da se radi o jednom jako lošem, destruktivnom i konfliktnom čoveku što potire sve njegove menadžerske i organizacione sposobnosti!Pa taj čovek je u zadnjih par godina sa svima u kofliktu što u političkoj, sportskoj ili javnoj sferi života!

Sinke Grof

pre 10 godina

Kaze Covic da je Zvezda nas najveci klub. Ok je to jer je osvojila kup sampiona pre dve decenije....bravo za to! A da li to sad znaci da FSS treba da finansira Zvezdu? Da im resi novcane probleme koje su ljudi zaposleni u tom klubu stvorili? Isti takvi sede i u Partizanu! Nasi timovi su smesni u odnosu ,vec 18 godina, na Glazgov Rendzers i ako se ne varam Fiorentinu koji su otisli zbog dugova nekoliko liga nize! Sto nasi nisu isto tako uradili? Pa mozda bas zbog istih tih ljudi koji zele ,,dobro"Zvezdi i Partizanu od kojih su se preko noci obogatili! Bjekovic,Zecevic,Curkovic,Vesic,Djuric...pa sad bi i Covic a od davno vec Falji,Jestrovic....Karadzic...itd

željko

pre 10 godina

Meni lično je više muka od ovakvih bljuvotina sa svih strana.Muka mi je i od veličina kakve su ovi što se dopisuju preko medija.
Mislim da je jedino pravo rešenje da se ovakve glave sklone iz sportskog i bilo kakvog drugog javnog nastupa.Svi do jednog!Zar je korenje toliko duboko? Nažalost, kako stvari stoje, izgleda da jeste.

Viller

pre 10 godina

Najjaci su mi a grobara i delija, primiate se samo tako, a ovi vam rasturaju klubove parce po parce. E ljudi da ste imalo pametniji davno bi izbacili ovu bagru. Kao neko ko posmatra ovo sa strana da vam kazem nesto, i jedni i drugi su isto, tragicni, kao i ceo FSS. Palite se ovde na prepucavanje lopova i slazete se sa ovim kafanskim izjavama, smesno. Ej danas biti prvi u Supeligi je isto kao kada se curan prsi na smetlistu, a vi koji se lozite na to ste jos gori.

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

robert

pre 10 godina

Nadam se da se većini gadi ovakav vid komunikacije. To pokazuje koliko su im karakteri slični, da su svi (manje -više) saradnici istih službi, i da ne zaslužuju (nijedan od njih) da se pojavljuju u javnosti, a kamoli da se prenose njihove reči kojima truju javni prostor. Komentari tipa "neka si mu rekao", "razbio ih je" i slično, dokaz su moralne i ljudske niskosti našeg društva, i poptune nepismenosti i zaostalosti ljudi. Normalnom čoveku sva saopštenja proteklih dana izazivaju mučninu i gađenje. zaista se nadam da nisam u manjini.

pamet u glavu

pre 10 godina

Zvezdaš sam i ponosim se tim i ne simpatišem Karadđića ni malo ali tek što ovog Čovića ne mogu da vidim to je strašno. I brate mili daj ti nama neki odgovor a ne samo postavljanje pitanja. To je klasična demagogija. I opet kažem, kao Zvezdaš, u ovom slučaju podržavam FSS. Zvezda mi se bre raspada zbog ovakvih kao Čović. Boli me uvo za FSS mene Zvezda zanima i njeni uspesi kojih nema već desetinama godina. Gledam samo svoje dvorište. Namakli ste bre dugove da ih ni buduće tri generacije neće vratiti. A sada se preko napada na Savez perete, zamagljujete nam oči. Sram vas bilo. Navijači Zvezde treba da dođu pred našu upravu i da isteraju tu bagru. A ne kao ovce po komandi da idu pred FSS, kakve bre veze ima FSS sa Zvezdom i radom u klubovima. Gde su bre ti talentovani klinci koji stasavaju u klubovima, u mojoj Zvezdi. Izbacite par talenata pa i zaradite na njima prodajom, tako se jedino može preživeti i pri tom nešto postići od rezultata. Muka mi je više i od ovih kratkovidih komentara, kao ovce smo, kako ko da saopštenje a mi stanemo na njegovu stranu. Ljudi dajte malo razmislite, ajde da svako čisti svoje dvorište. Pa samo jaki klubovi, Zvezda, Partizan, Voša, Radnički, Jagodina itd. mogu nam doneti i jaku reprezentaciju. Šta bre da očekujem od reprezentacije kada naši klubovi ispadaju od nekih pacera. Gde je ta omladinska škola Zvezde gde su se rađali talenti. To su bre pitanje a ne ova demagogija koju bivši komunisti prosipaju. A svaki od njih se dobro udomio.

jawai

pre 10 godina

A Djura mudro cuti...Ma odlazite svi iz naseg fudbala, svi ste isti! Hocemo na vasim mestima Savu, Darka Kovacevica, Dekija Stankovica, Mijata...

Mika

pre 10 godina

Od celog teksta najbolji je deo koji govori o hvatanju za penu (pjenu), ali se to odnosi na Ćokija. Umesto da objasni na koji način su nastali veliki gubici u poslovanju CZ i gde je novac od prodaje igrača, on postavlja neka pitanja od kojih veći broj nema nikakve veze sa tekstom Karadžićevog saopštenja. Na taj način samo potvrđuje svoju taktiku po kojoj tri puta ponovljena laž postaje istina.

slobinator

pre 10 godina

(Mixa, 21. avgust 2013 16:46)
stvarno ne vidim ništa interesantno u jednom za nas potpuno nevažnom meču.mi so svoje šanse za plasman na sp izgubili još kada je onaj nestručnjak postavljen na kormilo a tima.hrvatima pak tri pobede garantuju direktan plasman na mundijal tako da je razumljivo dao tome toliko govore i pišu.inače nemaju čega da se plaše.biće to njihova laka i ubedljiva pobeda koja će na kraju i nama ići u prilog.

joca

pre 10 godina

Muka mi je vise od ovih saopstenja..Ako ne mozete da budete deo resenja ne budite deo problema.CZ Toletu,Tole CZ,Tole Terzicu,Tole Kokezi,Covic Toletu...Ovaj optuzuje ovog,ovaj onog.I tako u krug.Dajte da vidimo neku inicijativu da se sedne za sto i ljudski porazgovora ovako nece biti nista reseno,samo necije sujete..Nece nas ni Hrvati s#ebati ni Belgijanci vec cemo sami sebe kao i uvek ako se ne stavi tacka na ta prepucavanja.

Arsen

pre 10 godina

Zaboravila gospoda na svoje obecanje. Ako ste ljudi, ispunite obecanje, napustite liku. Sve sto rade rade po narodnoj: "pas laje, vetar nosi".

zlobni cinik

pre 10 godina

Za sve neobaveštene (ili koji se samo foliraju), ustanova u Crnoj Gori koja počinje sa S, a završava sa Ž je SPUŽ, mesto gde je najveći zatvor u državi!

Bob Rock

pre 10 godina

12. Na kom mestu FIFA rang liste smo bili kada ste preuzeli FSS?

Znaci, tole je kriv za to sto nemanja vidic ne zna da sutira penale, za to sto je dejan stankovic u reprezentaciji odigrao 100 utakmica, od toga samo jednu kako valja, za to sto igraci sredine terena koji igraju u najboljim evropskim ligama ne mogu da ubace loptu u protivnickih 16, a i ako u tome uspeju, ta lopta se od centarfora odbija kao od zida...

Tole je kriv zasve one nesrecnike koji su prosli kroz zvezdu (i partizan) u poslednjih dvadesetak godina, a koji ne da nisu znali da igraju fudbal, nego nisu znali na nogama da stoje...

Drogba

pre 10 godina

I sad ce TOLE da nam odgovori na ovih 20 pitanja, sa postavljanjem jos dvadesetak slicnih...
(Jadan nas fudbal..., 21. avgust 2013 13:11)

EEEE, ne znas ti njihove fore. Ni jedan ni drugi ne odgovaraju na pitanja nego postavljaju nova i tako sve u krug,a svi su mutniji od Dunava.

only fools and horses

pre 10 godina

Reče čovek biću kratak i konkretan a onda gomila besmislica na nekoliko strana. Jedino konkretno i ozbiljno što sam pročitao su pitanja u vezi izgradnje kuće fudbala i mogućih mahinacija i pronevera u vezi iste. Ostalo, šta je radio i kako je radio pre 20-30 godina, s kim se družio i sl, ne vidim svrhu. A za mogući prekid utakmice sa Hr. mu apsolutno verujem. Pa pogledajte ko je vodio navijače u Ukrajini i opet pravio nerede, Bogdanov, pametnom dosta. Opametite se ljudi, kakav god bio taj Tole nije on kriv za ovo svesno i na izgled plansko finansijsko uništavanje Zvezde. I u Partizanu isto, neće ovi otići dok god može da se izmuze i zadnja para, dok ne bude dug ko Zvezdin (ako već nije). Voleo bih da neko napiše nešto slično o ljudima u upravi FKP, kao što je Karadžić o Zvezdinim. Mislim da je mrtva trka što se tiče toga gde su veći lopovi, ne zna se ko je veći ološ. A vi što se kunete u Čovića, razmislite što je uopšte ušo u FK kad sam kaže da ga fudbal ne zanima. Šta mislite koliko je para preliveno u njegov privatni klub iz Železnika.

Pukovnik Bukovski

pre 10 godina

SPUŽ je turističko mesto u okolini Podgorice, stari put za Danilovgrad, sa "hotelom" u kome sve "goste" hrane besplatno 3 puta na dan!
Apsana brate!

Mare

pre 10 godina

Uraaaaa! Nema kraja ludilu. Pa ovo je luđe od svih farmi, VB-ova. Samo neka nastave jer će se makar otkriti dosta toga zanimljivog o tome kako se u ovoj zemlji biraju kadrovi. Sve se menja, stranke na vlasti, režimi, ali to ostaje konstanta.

SPUŽ

pre 10 godina

Koja je to ustanova četvoroslovnog imena, pri čemu je prvo slovo . a poslednje Ž? Hvala.
(Milentije, 21. avgust 2013 11:25)

http://www.novosti.rs/upload/images/2011//11/1711/cg-yatvor-spuz.jpg

maksim

pre 10 godina

A gde su bili vasi dedovi i ocevi 1804, 1815, 1918, dalje me ne zanima. A gde su demanti za kocku i pljacku FK CZ. Sram vas bilo sve do jednog i iz FSS i iz FK CZ.

Željko

pre 10 godina

Jedino je žalosno što se prepucavaju preko Zvezdine grbače.Nisam ni na čijoj strani,ali mi se čini da bi obojicu bilo dobro procesuirati,zajedno sa mnogim drugima iz drugih životnih sfera,koji su,takodje,krivi za ovo svenarodno propadanje! A ima ih...

Aleksandar Maraš

pre 10 godina

Dosadni ste.Nađite se negde pa jedan drugom u oči saspite šta imate!Nemojte nas bombardovati vašim glupostima!Koja bre saopštenja i gluposti!?Pa ne znate da sastavite dve prosto-proširene rečenice!Drugi vam pišu saopštenja!...Jedina pravda je da i ti,i Karadžić,i Đurić,i Terzić,i Vesić,i ostale barabe odete iz srpskog sporta i da više nikada ništa ne čujemo od vas!Ma,...da nikada ne čujemo za vas!

mister no.

pre 10 godina

ježim se od licemera koji vladaju srpskim fudbalom. Ne znam ko je gori od ove dvojice i njihovih pomoćnika i saveznika. Da ima neke pravde i pameti, naš fudbal bi se morao "resetovati", jedno 10 godina povratak na isključivo amaterski, da se očisti od svih ljigavih profitera i bolesnih lopova. Užas, jad, beda, sram...

nikad aktuelnije

pre 10 godina

Dusko Radovic i sam navijac Partizana,je pre 30-40 god. rekao-,,Beograd je najpametniji kad igraju Zvezda - Partizan.Sve budale su na stadionu.,,

bzzr

pre 10 godina

@Stojan
Kazete da je Karadzic oteo Zvezdi titulu 2008 godine i da je to bilo presudno za njeno propadanje jer je cuvena generacija ( Tutoric, Koroman, Trajkovic, Burzanovic, Randjelovic...)zbog neucestvovanja u LS morala biti rasprodata a klub jos vise otisao u finansijske probleme. Ok, Vase misljenje ali samo jedna mala sitnica tu ne stima-prozvani Karadzic te sezone nije bio predsednik saveza!

Pedja

pre 10 godina

Cekajte bre malo, o cemu je ova diskusija uopste.
- ko je kriv za Zvezdino neigranje u Evropi- njene uprave
- ko je kriv za kradje i malverzacije u Zvezdi- njene uprave
- ko je kriv za sve lose u Zvezdi- njene uprave...
Znaci, Tole i FSS sa tim nemaju veze. Koliko znam, a znate i vi, i lovu su vam pozajmljivali

Drugo, ko je kriv za neuspeh A selekcije, i samo A selekcije- Tole

Znaci, kada bi se stavilo na kantar, sami ste krivi zbog gasenja vaseg kluba i problema u koje je zapao. Samo razdvojte te stvari.

bivsi navijac

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin cirkus za gladan narod... Covic treba da napadne bivse predsednike i menadzere Zvezde, zbog ogromnooog duga... Zasto to ne uradi? Koliko meseci policija to treba da ispituje? Tole je mozda zreo za penziju, ali, da li je Terzic bio bolji...? Ostavimo navijacke strasti, fudbal a i ostali sportovi su dotakli dno. A to je posledica stanja u celom drustvu godinama unazad... P.S. Jedino Vujosevic jos da se umesa i da citamo ili gledamo, kompletnu farmu... Svi vi ste najzdraviji deo Zivota u Srbiji zajedno unistili !

radna grupa

pre 10 godina

@Tata
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pablo, 21. avgust 2013 13:36)

Je l' ti zna majka sta pricas?

lemy

pre 10 godina

svi kradu i lazu a mi tonemo sve vise i vise, a za koju god ce svi oni da sede na havajima i uzivaju u viskiju dok se mi nerviramo dok gledamo fudbal

o.lj.k.

pre 10 godina

Puno je mulja u ovoj napacenoj Srbiji, i na zalost, kako vreme prolazi, umesto da ga je manje, sve ga je vise. Jedno ime je zajednicko za sve odvratno sto se desava u nasem sportu u poslednje vreme, pre svega mislim na kosarku i fudbal. Toliko bahatosti, osionosti i nekulture na jednom mestu moze da se vidi samo u ovoj napacenoj i unistenoj Srbiji, u kojoj se bahate ovi sto nam svaki dan pisu saopstenja, a mase ih podrzavaju u tome, zaslepljeni mrznjom prema ovom drugom... Kod lekara svako ko podrzava bilo jucerasnja, bilo danasnja, bilo sutrasnja saopstenja svih ovih ljudi...

Marko

pre 10 godina

Ljudi, posle silnih saopstenja i iznosenja prjavog veca i vrapcima je jasno da vodeci ljudi u zvezdi,partizanu i FSS-u moraju pod hitno da odu.