Utorak, 20.08.2013.

11:15

Đurić: Za dva-tri dana...

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je za B92 da će se za dva-tri dana znati ko će još pojačati ’crno-bele’ u ovom prelaznom roku.

Izvor: JT

Ðuriæ: Za dva-tri dana... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja ★

pre 10 godina

Izgleda da stvarno dolazi Uvini (centarhalf, 1991., Brazil) iz Napolija: (http://www.gazzetta.it/Calciomercato/20-08-2013/napoli-stallo-fernandez-uvini-partizan-20996948769.shtml) (http://www.ilsussidiario.net/News/Calcio-e-altri-Sport/Napoli/2013/8/20/Calciomercato-Napoli-Punto-cessioni-Fernandez-bloccato-Dossena-e-Uvini-verso-l-estero/420678/)

pfcnaj!

pre 10 godina

Dolazi brznogi Nigerijac Asamoa Obeleve i holandsko cudo od deteta Robi Van Forme. Po uzoru na Liverpul "You never walk Alone" ili Manchester "United We Stand" marljivi marketing tim Partizana je osmislio slogan: Sijo Nam Ga Djura!

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci po ovome sto je Djura rekao niko nece doci,ili ce se za dva do tri dana znati ko sledeci napusta Partizan.Djuro odlazi vise.

357

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu kako moze neko da proda pola tima pre pocetka kvalifikacija za LS, a da pojacanja dovodi posle kvalifikacija za Ligu Evrope!... Zar nije cilj da se plasiras u LS?? Djuru i ostale treba najuriti iz partizana a na njihovo mesto treba da dodju ljudi koji ce stvarno raditi u interesu kluba! Savo Milosevic, Tomic, Krstajic, Stanojevic... Svi su oni oterani cim su poceli da se protive Djuri frizuri!

muteša

pre 10 godina

Niste vi razumeli čoveka. Do duše, kada je Đura u pitanju, nije to baš ni lako.'Oće čovek da kaže, da tim kompletiraju za narednu sezonu (2014/15).

emirati

pre 10 godina

Ne lupetajte ? Partizan je odmah izdao saopstenje da klub ne duguje 25 miliona evra,nego 2,5 miliona ( 10x manje).Novinari napisali tendeciozno i ostrasceno !!

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

A zašto to nije moglo da se uradi početkom jula kad su krenule pripreme, neko sada na kraju?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dare, 20. avgust 2013 12:00)
Zato sto pripreme sluze da bi se platile,a kad platis mozes i da se ugradis.Sto se Djure tice,pripreme su mogle da budu i u aprilu,a pojacanja za Novu Godinu.

Silver Surfer

pre 10 godina

Nevidjeno je pametno sto su Zvezda i Partizan resili sad da se pojacaju umesto da su to uradili pre kvalifikacija za Evro takmicenja koja su znali da ce igrati u julu mesecu. To je i jedan od razloga "odlicinih" rezultata koje su i jedni i drugi ostvarili.

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Jel ovaj covek upucen da je pocelo prvenstvo,da smo ispali iz kvalifikacija za ls,da nam trener nema autoritet i da nemamo nikakvu igru.... kazite mu molim vas dok ne bude kasno!!!!!!!!

Djole PFC

pre 10 godina

Djukina Valencia B puna talenata dovedite nekog odatle na pozajmicu kad vec necete da dajete pare za dobra pojacanja ili neke nase iz Teleoptika!Poz

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Dolazi vam Bruno Uvini, naravno na pozajmicu.
Nikako da razumem ove grobare, kada branite Karadžića, kažete kakve on ima veze sa sudijama! A, kakve onda veze ima Đurić sa igrama i rezultatima Partizana? Imate sportskog direktora, imate trenera, pa udrite po njima, ostavite Đuru. Ovim pokazujete neverovatnu dvoličnost. Pozz!

Brat Grimm

pre 10 godina

Rne i Babinjo! A Šćepa džoker, sa klupe da ulazi u 80.-om samo da zabije gol,dva kad je frka! E braćo, svanuo nam crni petak...

LondonCalling

pre 10 godina

Ajax iz Kejptauna je dao ponudu za Larteja od 1 milion randa (oko 125.000 evra) jos pre mesec dana ali je ponuda odbijena..
Bio je zaineresovan jos jedan drugoligas iz Francuske ali su oni verovatno odustali ili on hoce da igra u Evropi?? Nisam siguran da li misli na Evropu kao kontinent ili evro-kup (u Partizanu najverovatnije nece to moci..)
U svakom slucaju, interesovanje juznoafrickog Ajaxa nije nikakva novost...(mozda za nase medije, oni uvek kasne ili previse porane..)

Kao sto nije novost ni da je nas predsednik mutljavina..to je CINJENICA..

neko

pre 10 godina

@PEP

Nije da branim Djuru, ali shvati dve stvari:

1) Zvezdu sponzorise drzava kroz Gasprom i Telekom(6 do 7 miliona evra).

2) Zvezda svojim igracima duguje mnogo vise od Partizana. Dovedu igraca tako sto mu daju neke pare i obecaju mnogo vise, a onda mu isplate tri plate godisnje.

Tako da... Nemoj da nas poredis sa njima. Zbog toga im igraci izgube volju posle 3 meseca.

Filip Novakovic

pre 10 godina

Ja sam objavio EKSKLUZIVU 100% proverenu jos pre 6 dana! Napadac je dosao i zaduzio dres sa brojem 28! Ako zelite da vidite o kome se radi evo vam link i moj CVRKUT na Tviteru! Ponavljam... Jos pre 6 dana sam ovo objavio! Izvolite http://twitter.com/FilipNovakovic/status/367650111306096640

emirati

pre 10 godina

Najbolje pojacanje bi bilo kada bi Vuk napustio klub ! Nije doneo novine...nije unapreduo igru...kako Partizan igra tako mogu i bez trenera da igraju !?

Djoda

pre 10 godina

Pa valjda ste do sada naucili kako nam nesretna uprava funkicionise? Cekaju da vide sta ce biti protiv Tuna,pa ako kojim slucajem prodjemo mozda nekog i dovedu,a posto su vece sanse da ne prodjemo eto nama ''uzivanja'' sa fudbalskim ''virtuozima'' Scepom,Jojicem,Lukom,Kojicem,Ninkovicem,Aksentijevicem,Markovicem,Malbasicem,Stankovicem,Ilicem...kad neko u ovoj zemlji shvati da bez stranaca nema uspeha,da bez crnaca nema brzine,snage,da nasi malokrvni ''talenti'' u 60- om minutu umiru na terenu mozda nekad nesto uradimo,a posto nasa bagra voli da se oslanja na DECU PARTIZANA,VOJNIKE PARTIZANA,uzivajte u tim vojnicima i njihovim tragikomicnim partijama! NAPRED KK PARTIZAN!

VladaR

pre 10 godina

Auu pa zašto u toku kfalifikacija za LŠ, i LE se tunba postava i prodaju ključni igrači, zašto idu na pripreme od Juna uopšte.

Muka od svega!

pre 10 godina

Jaaaakoo zanimljivo! A cime to radi na pojacanjima kad je zvanicno klub u minusu od 25 miliona eura?! Zvezdu i Partizan pod hitno ugasiti ili privatizovati pa ako nastave ovako neka nestanu! Od 22 igraca u mladoj selekciji koja je uzela evropsko zlato samo su po dvojica iz Zvezde i Partizana! Vreme je da se zavrsi ta opsta pljacka, a srpski fudbal vrati na zdrave noge makar se sledecih deset godina njima ucili da hodamo! Jer ovako je sramota stostruko veca da se pijani od stare slave i bahati prema imovini koja je svacija i nicija teturamo po Evropi. Nasi "giganti" ne bi podneli balkansku ligu sampiona a o nekoj evropskoj da i ne govorimo. Lopta je okrugla a mi vecito "stajemo na loptu", pa se to posledicno zavrsi na isti nacin, novim sramnim padom. U ovakvom okruzenju sa otvorenim trzistem takav oblik organizacije NE MOZE DA OPSTANE! Ko da ulozi? Kome da poveri novac? Ko ce da vrati taj novac? I evo sad bi covek POJACANJA da dovodi! Eeej! Srbine!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamisli da vodis kafic i radis u njemu, naidje gost pa ga pitas
"izvolite, sta zelite da popijete?"
...on naruci za sebe i prijatelje i ti tek tad krenes u nabavku robe koja ti treba jer su frizideri skoro pa prazni.
...e tako sa strane izgleda tvoj odnos kupovine igraca.
...razumem ja da mozete ustedeti puno kad kupite igraca koji nema gde, ali Djuro u LS ili LE se ulazi jula-avgusta a pripreme krecu i ranije, a ne kad se vi spremite da otvorite novcanik.
...e za ovo treba da te je sramota!

CBS

pre 10 godina

Curo vacaris vec mesec dana oko Lartija,dovodis igrace za dz a cim treba da se plati mosa. Izdrzacemo te do janura nekako,a onda idi dosta je bilo. Titule i ovako moraju preko. Vise ni jedan sudija nece smeti ni posteno da nam sud. Sta nas ceka videlo se u Nisu.

Mance

pre 10 godina

Ma čim za nekoga treba da se plati obeštećenje taj nema šanse da dođe. Sad će Đurić da iskopa još dva igrača bez ugovora koje niko i neće i serviraće nam ih kao pojačanja.

bratanac

pre 10 godina

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?
(samo partizan, 20. avgust 2013 11:42)

Ma može i sa protezom, pošto su štake zabranjene...Bitno da je jeftin.
Najuriti bagru pod hitno!!!

CostaK

pre 10 godina

Niste razumeli coveka...najvece pojacanje se danas vraca sa godisnjeg a u sledecih dan-dva ce da se obrati javnosti...iz poverljivih izvora smo saznali da se najvece pojacanje partizana ikada zove Tomislav i mole se npovinari da se samo malo strpe i u sledecih par dana ce sve lepo da im objasni...

Grobar 65

pre 10 godina

Da li je normalno da za dva dana igramo sa Švajcarcima, a "on" razmišlja
koga da dovede u naredna 2 do 3 dana ? Da li se tako vodi jedan klub, klub
koga obožavam, muka mi je od čelnika Partizana i samo se pitam dokle više ovako ? Normalni klubovi gledaju i prate svoja buduća pojačanja - minimum 6 meseci unapred ! Grobari, pa oni nas zezaju !

MB 57

pre 10 godina

Molim Đurića da me primi u klub u top formi sam iako imam 60 godina! Netražim mnogo polovnu opremu i jedan obrok u jeftinom restoranu! Daj Đuriću skloni se više iz kluba!

Dosadno ponavljanje istog

pre 10 godina

Na svaku vest o Partizanu javljaju se czbotovi i zna se - odlazi, odlazi... Koga bi oni doveli? Čovića, ne samo u Partizan, nego u sve košarkaške i fudbalske i vaterpolo i rukometne i tekvondo klubove, a i za predsednika svih saveza. I da "delije" uđu u sve uprave, nikako "cigani", to su navijači a "delija" to je zanimanje, koje se plaća.

Monten

pre 10 godina

Kad će stići pojačanja,kad ispadnemo iz plej ofa za LE!? Gospodine Đuriće,vi ste jedan običan manipulator i demagog!Niste u stanju da vodite Partizan,samo ga godinama sa svojim najbližim saradnicima unazađujete i siromašite!

PEP

pre 10 godina

Ti i ona dva metuzalema Babic i Jovicic ste unistili klub! Prodali ste sve sto valja na prvu ponudu posle prve seniorske sezone! Hocete u LS tako sto treneru prodate najboljeg igraca ekipe, tako sto mu dovodite pojacanja 5 dana pred utakmicu?!
Gde ste vi novinari da pitate Djurica o njegovim izjavama kako Markovic nije prodat nikakvom investicionom fondu, kako Mitrovic ostaje i da ga traze Real i Barselona, kako Savica nece da pusti ni za 10 miliona evra?! Zasto ga ne pitate o tome?!
Prodao je igrace za milionske cifre, uzeo 10 miliona od LS, a duguje 25 miliona i daje igracima jadne ugovore od ispod 200,000 evra godinje i nema para da potpise Zivkovica i Pantica!
Ona Zvezda sto na svake 4 godine proda nekog igraca za preko milion evra i sto nikad ne igra Evropu daje jace plate od nas!
SRAMOTA!

igor 83

pre 10 godina

Odlazi vise covjece unistio si nam klub, ti i tvoj upravni odbor na celu sa sps, ste nam unistili klub i ubili svaku volju za gledanjem i pracenjem dosta je vise laganja i kradje dosta,Partizan na sve lici samo nelici na zdrav sportski kolektiv.Pitanje je veliko kada ce parni valjak opet da melje koliko ste ga srozali i unistili.

Igy

pre 10 godina

Sve je bilo dogovoreno sa igračem i agentom Petrom Bazićem, verovatno Partizan nešto nije ispoštovao i oni se sada okreću drugim opcijama! Napolje nesposobna upravo,amateri,diletanti!

klm

pre 10 godina

Srpska posla! I Partizan i Zvezda cekaju poslednji dan prelaznog roka,nebi li prosli sto jeftinije,a dotle ispadose iz svih takmicenja, i onda pocinje svadja u prvenstvu i prebacivanje krivice

dzoni

pre 10 godina

Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti dugovanja u kojem je MOJ-NAŠ (a ne tvoj!) klub!
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti za koliko su prodati Mitrović i Markec, i kako za toliko malo?
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti kako ne možemo da damo gol na 5 mečeva ove sezone? (osim Volkov gol u 94.minutu, naravno da ne računam na NP)

Partizaniznadsvega

pre 10 godina

Kako ovog coveka nije sramota?! Dokle bre?!
I onog Nadja koji je kao sportski direktor, a Djura&co mu dovode i odvode igrace kako hoce.
Na kraju ce Rasovic da ispasta, a covek realno nije kriv.

UPRAVA NAPOLJE!

nemam pojma

pre 10 godina

Da li postoji neko ko ovom čoveku bilo šta veruje? Toliko puta je već izjavio nešto što se za vrlo kratko vreme iskazalo za neistinu, da mu je sad vrlo teško verovati i kad govori istinu. Jako je žalosno za jedan klub kakav je Partizan da je takav čovek dospeo na mesto predsednika zbog njegovih moralnih, intelektualnih i svakih drugih kvaliteta. Da je, recimo, šofer u klubu, kao bivši taksista, to bih još razumeo, samo postojala bi opasnost da je nepouzdan i da se ne drži dogovora, da kasni itd.

vagabundo

pre 10 godina

Sada će Đura da plati nekom novinaru da napiše da je Zvezda zainteresovana za nekog igrača, pa će kao Đura da preotme tog igrača i zadovoljiti navijače. Inače taj igrač pregovara sa Partizanom, dok se Zvezda uopšte nije interesovala za njega. Stara receptura ali izlizana.

Law

pre 10 godina

Lawrence Lartey je jedan od najperspektivnijih mladih defanzivnih igrača,kapiten i lider U20 Ghane!Njegovim dovođenjem dobijamo kvalitetnog igrača i kasnije dobru zaradu od njegove prodaje! Dali je ovo jasno Đuriću i kompaniji,verovatno nije?Njima je jedino jasno kad treba da naplate milione eura od prodaje igrača Partizana!!!

NEDJA

pre 10 godina

Prodati Markovic,Ivanov i Mitrović,aj da ne računam Markovica za koga se ne zna ni kad je ni za koliko prodat,uzeto najmanje 6-7 miliona a placen od pojacanja samo Fofana 200 000 evra.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Pa ovaj nas sve zahebava, a zasta ces da dovodis pojacanja za ovu nasu nesrecnu ligu.Neznalice i "bizmismenu" mars iz Partizana na celu sa tvojim poltronima i politickim komesarima, doveli ste klub u najgoru situaciju od nastanka, samo na pare mislite i na nista drugo!!! UPRAVA NAPOLjE...

Miroslave

pre 10 godina

Kakav nam je scouting možda čekaju utakmicu protiv Tuna da vide da li ima kod njih neki igrač koji bi "zadovoljio našim kriterijuma"...

samo partizan

pre 10 godina

ja cekam ovog iz gane vec 2 nedelje...
valjda jos ceka vizu,
tamo je verovatno guzva u ambasadi,vlada ogromno interesovanje za letovanje u srbiju:)

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?

future tense

pre 10 godina

Kakav vizionarski pogled u sadasnjost i led na buducnost...
Sadasnjost,samo sadasnjost,samo sada Partizane da te ima i da te ne dam.

Sloba

pre 10 godina

Od ovog momka iz Gane nema ništa, to je već otpalo.
Stiže neko iz Novog Pazara i to je sve za ovaj prelazni rok. Rašović će biti na velikim mukama.

samo partizan

pre 10 godina

ja cekam ovog iz gane vec 2 nedelje...
valjda jos ceka vizu,
tamo je verovatno guzva u ambasadi,vlada ogromno interesovanje za letovanje u srbiju:)

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?

Miroslave

pre 10 godina

Kakav nam je scouting možda čekaju utakmicu protiv Tuna da vide da li ima kod njih neki igrač koji bi "zadovoljio našim kriterijuma"...

Sloba

pre 10 godina

Od ovog momka iz Gane nema ništa, to je već otpalo.
Stiže neko iz Novog Pazara i to je sve za ovaj prelazni rok. Rašović će biti na velikim mukama.

future tense

pre 10 godina

Kakav vizionarski pogled u sadasnjost i led na buducnost...
Sadasnjost,samo sadasnjost,samo sada Partizane da te ima i da te ne dam.

PEP

pre 10 godina

Ti i ona dva metuzalema Babic i Jovicic ste unistili klub! Prodali ste sve sto valja na prvu ponudu posle prve seniorske sezone! Hocete u LS tako sto treneru prodate najboljeg igraca ekipe, tako sto mu dovodite pojacanja 5 dana pred utakmicu?!
Gde ste vi novinari da pitate Djurica o njegovim izjavama kako Markovic nije prodat nikakvom investicionom fondu, kako Mitrovic ostaje i da ga traze Real i Barselona, kako Savica nece da pusti ni za 10 miliona evra?! Zasto ga ne pitate o tome?!
Prodao je igrace za milionske cifre, uzeo 10 miliona od LS, a duguje 25 miliona i daje igracima jadne ugovore od ispod 200,000 evra godinje i nema para da potpise Zivkovica i Pantica!
Ona Zvezda sto na svake 4 godine proda nekog igraca za preko milion evra i sto nikad ne igra Evropu daje jace plate od nas!
SRAMOTA!

dzoni

pre 10 godina

Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti dugovanja u kojem je MOJ-NAŠ (a ne tvoj!) klub!
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti za koliko su prodati Mitrović i Markec, i kako za toliko malo?
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti kako ne možemo da damo gol na 5 mečeva ove sezone? (osim Volkov gol u 94.minutu, naravno da ne računam na NP)

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamisli da vodis kafic i radis u njemu, naidje gost pa ga pitas
"izvolite, sta zelite da popijete?"
...on naruci za sebe i prijatelje i ti tek tad krenes u nabavku robe koja ti treba jer su frizideri skoro pa prazni.
...e tako sa strane izgleda tvoj odnos kupovine igraca.
...razumem ja da mozete ustedeti puno kad kupite igraca koji nema gde, ali Djuro u LS ili LE se ulazi jula-avgusta a pripreme krecu i ranije, a ne kad se vi spremite da otvorite novcanik.
...e za ovo treba da te je sramota!

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Jel ovaj covek upucen da je pocelo prvenstvo,da smo ispali iz kvalifikacija za ls,da nam trener nema autoritet i da nemamo nikakvu igru.... kazite mu molim vas dok ne bude kasno!!!!!!!!

Partizaniznadsvega

pre 10 godina

Kako ovog coveka nije sramota?! Dokle bre?!
I onog Nadja koji je kao sportski direktor, a Djura&co mu dovode i odvode igrace kako hoce.
Na kraju ce Rasovic da ispasta, a covek realno nije kriv.

UPRAVA NAPOLJE!

bratanac

pre 10 godina

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?
(samo partizan, 20. avgust 2013 11:42)

Ma može i sa protezom, pošto su štake zabranjene...Bitno da je jeftin.
Najuriti bagru pod hitno!!!

Grobar 65

pre 10 godina

Da li je normalno da za dva dana igramo sa Švajcarcima, a "on" razmišlja
koga da dovede u naredna 2 do 3 dana ? Da li se tako vodi jedan klub, klub
koga obožavam, muka mi je od čelnika Partizana i samo se pitam dokle više ovako ? Normalni klubovi gledaju i prate svoja buduća pojačanja - minimum 6 meseci unapred ! Grobari, pa oni nas zezaju !

neko

pre 10 godina

@PEP

Nije da branim Djuru, ali shvati dve stvari:

1) Zvezdu sponzorise drzava kroz Gasprom i Telekom(6 do 7 miliona evra).

2) Zvezda svojim igracima duguje mnogo vise od Partizana. Dovedu igraca tako sto mu daju neke pare i obecaju mnogo vise, a onda mu isplate tri plate godisnje.

Tako da... Nemoj da nas poredis sa njima. Zbog toga im igraci izgube volju posle 3 meseca.

vagabundo

pre 10 godina

Sada će Đura da plati nekom novinaru da napiše da je Zvezda zainteresovana za nekog igrača, pa će kao Đura da preotme tog igrača i zadovoljiti navijače. Inače taj igrač pregovara sa Partizanom, dok se Zvezda uopšte nije interesovala za njega. Stara receptura ali izlizana.

Law

pre 10 godina

Lawrence Lartey je jedan od najperspektivnijih mladih defanzivnih igrača,kapiten i lider U20 Ghane!Njegovim dovođenjem dobijamo kvalitetnog igrača i kasnije dobru zaradu od njegove prodaje! Dali je ovo jasno Đuriću i kompaniji,verovatno nije?Njima je jedino jasno kad treba da naplate milione eura od prodaje igrača Partizana!!!

klm

pre 10 godina

Srpska posla! I Partizan i Zvezda cekaju poslednji dan prelaznog roka,nebi li prosli sto jeftinije,a dotle ispadose iz svih takmicenja, i onda pocinje svadja u prvenstvu i prebacivanje krivice

Igy

pre 10 godina

Sve je bilo dogovoreno sa igračem i agentom Petrom Bazićem, verovatno Partizan nešto nije ispoštovao i oni se sada okreću drugim opcijama! Napolje nesposobna upravo,amateri,diletanti!

Monten

pre 10 godina

Kad će stići pojačanja,kad ispadnemo iz plej ofa za LE!? Gospodine Đuriće,vi ste jedan običan manipulator i demagog!Niste u stanju da vodite Partizan,samo ga godinama sa svojim najbližim saradnicima unazađujete i siromašite!

VladaR

pre 10 godina

Auu pa zašto u toku kfalifikacija za LŠ, i LE se tunba postava i prodaju ključni igrači, zašto idu na pripreme od Juna uopšte.

NEDJA

pre 10 godina

Prodati Markovic,Ivanov i Mitrović,aj da ne računam Markovica za koga se ne zna ni kad je ni za koliko prodat,uzeto najmanje 6-7 miliona a placen od pojacanja samo Fofana 200 000 evra.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Pa ovaj nas sve zahebava, a zasta ces da dovodis pojacanja za ovu nasu nesrecnu ligu.Neznalice i "bizmismenu" mars iz Partizana na celu sa tvojim poltronima i politickim komesarima, doveli ste klub u najgoru situaciju od nastanka, samo na pare mislite i na nista drugo!!! UPRAVA NAPOLjE...

igor 83

pre 10 godina

Odlazi vise covjece unistio si nam klub, ti i tvoj upravni odbor na celu sa sps, ste nam unistili klub i ubili svaku volju za gledanjem i pracenjem dosta je vise laganja i kradje dosta,Partizan na sve lici samo nelici na zdrav sportski kolektiv.Pitanje je veliko kada ce parni valjak opet da melje koliko ste ga srozali i unistili.

Djoda

pre 10 godina

Pa valjda ste do sada naucili kako nam nesretna uprava funkicionise? Cekaju da vide sta ce biti protiv Tuna,pa ako kojim slucajem prodjemo mozda nekog i dovedu,a posto su vece sanse da ne prodjemo eto nama ''uzivanja'' sa fudbalskim ''virtuozima'' Scepom,Jojicem,Lukom,Kojicem,Ninkovicem,Aksentijevicem,Markovicem,Malbasicem,Stankovicem,Ilicem...kad neko u ovoj zemlji shvati da bez stranaca nema uspeha,da bez crnaca nema brzine,snage,da nasi malokrvni ''talenti'' u 60- om minutu umiru na terenu mozda nekad nesto uradimo,a posto nasa bagra voli da se oslanja na DECU PARTIZANA,VOJNIKE PARTIZANA,uzivajte u tim vojnicima i njihovim tragikomicnim partijama! NAPRED KK PARTIZAN!

Silver Surfer

pre 10 godina

Nevidjeno je pametno sto su Zvezda i Partizan resili sad da se pojacaju umesto da su to uradili pre kvalifikacija za Evro takmicenja koja su znali da ce igrati u julu mesecu. To je i jedan od razloga "odlicinih" rezultata koje su i jedni i drugi ostvarili.

nemam pojma

pre 10 godina

Da li postoji neko ko ovom čoveku bilo šta veruje? Toliko puta je već izjavio nešto što se za vrlo kratko vreme iskazalo za neistinu, da mu je sad vrlo teško verovati i kad govori istinu. Jako je žalosno za jedan klub kakav je Partizan da je takav čovek dospeo na mesto predsednika zbog njegovih moralnih, intelektualnih i svakih drugih kvaliteta. Da je, recimo, šofer u klubu, kao bivši taksista, to bih još razumeo, samo postojala bi opasnost da je nepouzdan i da se ne drži dogovora, da kasni itd.

Muka od svega!

pre 10 godina

Jaaaakoo zanimljivo! A cime to radi na pojacanjima kad je zvanicno klub u minusu od 25 miliona eura?! Zvezdu i Partizan pod hitno ugasiti ili privatizovati pa ako nastave ovako neka nestanu! Od 22 igraca u mladoj selekciji koja je uzela evropsko zlato samo su po dvojica iz Zvezde i Partizana! Vreme je da se zavrsi ta opsta pljacka, a srpski fudbal vrati na zdrave noge makar se sledecih deset godina njima ucili da hodamo! Jer ovako je sramota stostruko veca da se pijani od stare slave i bahati prema imovini koja je svacija i nicija teturamo po Evropi. Nasi "giganti" ne bi podneli balkansku ligu sampiona a o nekoj evropskoj da i ne govorimo. Lopta je okrugla a mi vecito "stajemo na loptu", pa se to posledicno zavrsi na isti nacin, novim sramnim padom. U ovakvom okruzenju sa otvorenim trzistem takav oblik organizacije NE MOZE DA OPSTANE! Ko da ulozi? Kome da poveri novac? Ko ce da vrati taj novac? I evo sad bi covek POJACANJA da dovodi! Eeej! Srbine!

emirati

pre 10 godina

Najbolje pojacanje bi bilo kada bi Vuk napustio klub ! Nije doneo novine...nije unapreduo igru...kako Partizan igra tako mogu i bez trenera da igraju !?

Brat Grimm

pre 10 godina

Rne i Babinjo! A Šćepa džoker, sa klupe da ulazi u 80.-om samo da zabije gol,dva kad je frka! E braćo, svanuo nam crni petak...

MB 57

pre 10 godina

Molim Đurića da me primi u klub u top formi sam iako imam 60 godina! Netražim mnogo polovnu opremu i jedan obrok u jeftinom restoranu! Daj Đuriću skloni se više iz kluba!

Djole PFC

pre 10 godina

Djukina Valencia B puna talenata dovedite nekog odatle na pozajmicu kad vec necete da dajete pare za dobra pojacanja ili neke nase iz Teleoptika!Poz

CBS

pre 10 godina

Curo vacaris vec mesec dana oko Lartija,dovodis igrace za dz a cim treba da se plati mosa. Izdrzacemo te do janura nekako,a onda idi dosta je bilo. Titule i ovako moraju preko. Vise ni jedan sudija nece smeti ni posteno da nam sud. Sta nas ceka videlo se u Nisu.

Mance

pre 10 godina

Ma čim za nekoga treba da se plati obeštećenje taj nema šanse da dođe. Sad će Đurić da iskopa još dva igrača bez ugovora koje niko i neće i serviraće nam ih kao pojačanja.

Dosadno ponavljanje istog

pre 10 godina

Na svaku vest o Partizanu javljaju se czbotovi i zna se - odlazi, odlazi... Koga bi oni doveli? Čovića, ne samo u Partizan, nego u sve košarkaške i fudbalske i vaterpolo i rukometne i tekvondo klubove, a i za predsednika svih saveza. I da "delije" uđu u sve uprave, nikako "cigani", to su navijači a "delija" to je zanimanje, koje se plaća.

LondonCalling

pre 10 godina

Ajax iz Kejptauna je dao ponudu za Larteja od 1 milion randa (oko 125.000 evra) jos pre mesec dana ali je ponuda odbijena..
Bio je zaineresovan jos jedan drugoligas iz Francuske ali su oni verovatno odustali ili on hoce da igra u Evropi?? Nisam siguran da li misli na Evropu kao kontinent ili evro-kup (u Partizanu najverovatnije nece to moci..)
U svakom slucaju, interesovanje juznoafrickog Ajaxa nije nikakva novost...(mozda za nase medije, oni uvek kasne ili previse porane..)

Kao sto nije novost ni da je nas predsednik mutljavina..to je CINJENICA..

357

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu kako moze neko da proda pola tima pre pocetka kvalifikacija za LS, a da pojacanja dovodi posle kvalifikacija za Ligu Evrope!... Zar nije cilj da se plasiras u LS?? Djuru i ostale treba najuriti iz partizana a na njihovo mesto treba da dodju ljudi koji ce stvarno raditi u interesu kluba! Savo Milosevic, Tomic, Krstajic, Stanojevic... Svi su oni oterani cim su poceli da se protive Djuri frizuri!

CostaK

pre 10 godina

Niste razumeli coveka...najvece pojacanje se danas vraca sa godisnjeg a u sledecih dan-dva ce da se obrati javnosti...iz poverljivih izvora smo saznali da se najvece pojacanje partizana ikada zove Tomislav i mole se npovinari da se samo malo strpe i u sledecih par dana ce sve lepo da im objasni...

pfcnaj!

pre 10 godina

Dolazi brznogi Nigerijac Asamoa Obeleve i holandsko cudo od deteta Robi Van Forme. Po uzoru na Liverpul "You never walk Alone" ili Manchester "United We Stand" marljivi marketing tim Partizana je osmislio slogan: Sijo Nam Ga Djura!

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Dolazi vam Bruno Uvini, naravno na pozajmicu.
Nikako da razumem ove grobare, kada branite Karadžića, kažete kakve on ima veze sa sudijama! A, kakve onda veze ima Đurić sa igrama i rezultatima Partizana? Imate sportskog direktora, imate trenera, pa udrite po njima, ostavite Đuru. Ovim pokazujete neverovatnu dvoličnost. Pozz!

muteša

pre 10 godina

Niste vi razumeli čoveka. Do duše, kada je Đura u pitanju, nije to baš ni lako.'Oće čovek da kaže, da tim kompletiraju za narednu sezonu (2014/15).

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci po ovome sto je Djura rekao niko nece doci,ili ce se za dva do tri dana znati ko sledeci napusta Partizan.Djuro odlazi vise.

Filip Novakovic

pre 10 godina

Ja sam objavio EKSKLUZIVU 100% proverenu jos pre 6 dana! Napadac je dosao i zaduzio dres sa brojem 28! Ako zelite da vidite o kome se radi evo vam link i moj CVRKUT na Tviteru! Ponavljam... Jos pre 6 dana sam ovo objavio! Izvolite http://twitter.com/FilipNovakovic/status/367650111306096640

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

A zašto to nije moglo da se uradi početkom jula kad su krenule pripreme, neko sada na kraju?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dare, 20. avgust 2013 12:00)
Zato sto pripreme sluze da bi se platile,a kad platis mozes i da se ugradis.Sto se Djure tice,pripreme su mogle da budu i u aprilu,a pojacanja za Novu Godinu.

Nemanja ★

pre 10 godina

Izgleda da stvarno dolazi Uvini (centarhalf, 1991., Brazil) iz Napolija: (http://www.gazzetta.it/Calciomercato/20-08-2013/napoli-stallo-fernandez-uvini-partizan-20996948769.shtml) (http://www.ilsussidiario.net/News/Calcio-e-altri-Sport/Napoli/2013/8/20/Calciomercato-Napoli-Punto-cessioni-Fernandez-bloccato-Dossena-e-Uvini-verso-l-estero/420678/)

emirati

pre 10 godina

Ne lupetajte ? Partizan je odmah izdao saopstenje da klub ne duguje 25 miliona evra,nego 2,5 miliona ( 10x manje).Novinari napisali tendeciozno i ostrasceno !!

CostaK

pre 10 godina

Niste razumeli coveka...najvece pojacanje se danas vraca sa godisnjeg a u sledecih dan-dva ce da se obrati javnosti...iz poverljivih izvora smo saznali da se najvece pojacanje partizana ikada zove Tomislav i mole se npovinari da se samo malo strpe i u sledecih par dana ce sve lepo da im objasni...

Muka od svega!

pre 10 godina

Jaaaakoo zanimljivo! A cime to radi na pojacanjima kad je zvanicno klub u minusu od 25 miliona eura?! Zvezdu i Partizan pod hitno ugasiti ili privatizovati pa ako nastave ovako neka nestanu! Od 22 igraca u mladoj selekciji koja je uzela evropsko zlato samo su po dvojica iz Zvezde i Partizana! Vreme je da se zavrsi ta opsta pljacka, a srpski fudbal vrati na zdrave noge makar se sledecih deset godina njima ucili da hodamo! Jer ovako je sramota stostruko veca da se pijani od stare slave i bahati prema imovini koja je svacija i nicija teturamo po Evropi. Nasi "giganti" ne bi podneli balkansku ligu sampiona a o nekoj evropskoj da i ne govorimo. Lopta je okrugla a mi vecito "stajemo na loptu", pa se to posledicno zavrsi na isti nacin, novim sramnim padom. U ovakvom okruzenju sa otvorenim trzistem takav oblik organizacije NE MOZE DA OPSTANE! Ko da ulozi? Kome da poveri novac? Ko ce da vrati taj novac? I evo sad bi covek POJACANJA da dovodi! Eeej! Srbine!

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Dolazi vam Bruno Uvini, naravno na pozajmicu.
Nikako da razumem ove grobare, kada branite Karadžića, kažete kakve on ima veze sa sudijama! A, kakve onda veze ima Đurić sa igrama i rezultatima Partizana? Imate sportskog direktora, imate trenera, pa udrite po njima, ostavite Đuru. Ovim pokazujete neverovatnu dvoličnost. Pozz!

Dosadno ponavljanje istog

pre 10 godina

Na svaku vest o Partizanu javljaju se czbotovi i zna se - odlazi, odlazi... Koga bi oni doveli? Čovića, ne samo u Partizan, nego u sve košarkaške i fudbalske i vaterpolo i rukometne i tekvondo klubove, a i za predsednika svih saveza. I da "delije" uđu u sve uprave, nikako "cigani", to su navijači a "delija" to je zanimanje, koje se plaća.

neko

pre 10 godina

@PEP

Nije da branim Djuru, ali shvati dve stvari:

1) Zvezdu sponzorise drzava kroz Gasprom i Telekom(6 do 7 miliona evra).

2) Zvezda svojim igracima duguje mnogo vise od Partizana. Dovedu igraca tako sto mu daju neke pare i obecaju mnogo vise, a onda mu isplate tri plate godisnje.

Tako da... Nemoj da nas poredis sa njima. Zbog toga im igraci izgube volju posle 3 meseca.

emirati

pre 10 godina

Najbolje pojacanje bi bilo kada bi Vuk napustio klub ! Nije doneo novine...nije unapreduo igru...kako Partizan igra tako mogu i bez trenera da igraju !?

samo partizan

pre 10 godina

ja cekam ovog iz gane vec 2 nedelje...
valjda jos ceka vizu,
tamo je verovatno guzva u ambasadi,vlada ogromno interesovanje za letovanje u srbiju:)

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?

Partizaniznadsvega

pre 10 godina

Kako ovog coveka nije sramota?! Dokle bre?!
I onog Nadja koji je kao sportski direktor, a Djura&co mu dovode i odvode igrace kako hoce.
Na kraju ce Rasovic da ispasta, a covek realno nije kriv.

UPRAVA NAPOLJE!

emirati

pre 10 godina

Ne lupetajte ? Partizan je odmah izdao saopstenje da klub ne duguje 25 miliona evra,nego 2,5 miliona ( 10x manje).Novinari napisali tendeciozno i ostrasceno !!

future tense

pre 10 godina

Kakav vizionarski pogled u sadasnjost i led na buducnost...
Sadasnjost,samo sadasnjost,samo sada Partizane da te ima i da te ne dam.

Law

pre 10 godina

Lawrence Lartey je jedan od najperspektivnijih mladih defanzivnih igrača,kapiten i lider U20 Ghane!Njegovim dovođenjem dobijamo kvalitetnog igrača i kasnije dobru zaradu od njegove prodaje! Dali je ovo jasno Đuriću i kompaniji,verovatno nije?Njima je jedino jasno kad treba da naplate milione eura od prodaje igrača Partizana!!!

Filip Novakovic

pre 10 godina

Ja sam objavio EKSKLUZIVU 100% proverenu jos pre 6 dana! Napadac je dosao i zaduzio dres sa brojem 28! Ako zelite da vidite o kome se radi evo vam link i moj CVRKUT na Tviteru! Ponavljam... Jos pre 6 dana sam ovo objavio! Izvolite http://twitter.com/FilipNovakovic/status/367650111306096640

Sloba

pre 10 godina

Od ovog momka iz Gane nema ništa, to je već otpalo.
Stiže neko iz Novog Pazara i to je sve za ovaj prelazni rok. Rašović će biti na velikim mukama.

vagabundo

pre 10 godina

Sada će Đura da plati nekom novinaru da napiše da je Zvezda zainteresovana za nekog igrača, pa će kao Đura da preotme tog igrača i zadovoljiti navijače. Inače taj igrač pregovara sa Partizanom, dok se Zvezda uopšte nije interesovala za njega. Stara receptura ali izlizana.

CBS

pre 10 godina

Curo vacaris vec mesec dana oko Lartija,dovodis igrace za dz a cim treba da se plati mosa. Izdrzacemo te do janura nekako,a onda idi dosta je bilo. Titule i ovako moraju preko. Vise ni jedan sudija nece smeti ni posteno da nam sud. Sta nas ceka videlo se u Nisu.

dzoni

pre 10 godina

Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti dugovanja u kojem je MOJ-NAŠ (a ne tvoj!) klub!
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti za koliko su prodati Mitrović i Markec, i kako za toliko malo?
Đurić: Za dva-tri dana...da objasniš ti kako ne možemo da damo gol na 5 mečeva ove sezone? (osim Volkov gol u 94.minutu, naravno da ne računam na NP)

Brat Grimm

pre 10 godina

Rne i Babinjo! A Šćepa džoker, sa klupe da ulazi u 80.-om samo da zabije gol,dva kad je frka! E braćo, svanuo nam crni petak...

pfcnaj!

pre 10 godina

Dolazi brznogi Nigerijac Asamoa Obeleve i holandsko cudo od deteta Robi Van Forme. Po uzoru na Liverpul "You never walk Alone" ili Manchester "United We Stand" marljivi marketing tim Partizana je osmislio slogan: Sijo Nam Ga Djura!

Monten

pre 10 godina

Kad će stići pojačanja,kad ispadnemo iz plej ofa za LE!? Gospodine Đuriće,vi ste jedan običan manipulator i demagog!Niste u stanju da vodite Partizan,samo ga godinama sa svojim najbližim saradnicima unazađujete i siromašite!

igor 83

pre 10 godina

Odlazi vise covjece unistio si nam klub, ti i tvoj upravni odbor na celu sa sps, ste nam unistili klub i ubili svaku volju za gledanjem i pracenjem dosta je vise laganja i kradje dosta,Partizan na sve lici samo nelici na zdrav sportski kolektiv.Pitanje je veliko kada ce parni valjak opet da melje koliko ste ga srozali i unistili.

MB 57

pre 10 godina

Molim Đurića da me primi u klub u top formi sam iako imam 60 godina! Netražim mnogo polovnu opremu i jedan obrok u jeftinom restoranu! Daj Đuriću skloni se više iz kluba!

Djole PFC

pre 10 godina

Djukina Valencia B puna talenata dovedite nekog odatle na pozajmicu kad vec necete da dajete pare za dobra pojacanja ili neke nase iz Teleoptika!Poz

Grobar 65

pre 10 godina

Da li je normalno da za dva dana igramo sa Švajcarcima, a "on" razmišlja
koga da dovede u naredna 2 do 3 dana ? Da li se tako vodi jedan klub, klub
koga obožavam, muka mi je od čelnika Partizana i samo se pitam dokle više ovako ? Normalni klubovi gledaju i prate svoja buduća pojačanja - minimum 6 meseci unapred ! Grobari, pa oni nas zezaju !

klm

pre 10 godina

Srpska posla! I Partizan i Zvezda cekaju poslednji dan prelaznog roka,nebi li prosli sto jeftinije,a dotle ispadose iz svih takmicenja, i onda pocinje svadja u prvenstvu i prebacivanje krivice

NEDJA

pre 10 godina

Prodati Markovic,Ivanov i Mitrović,aj da ne računam Markovica za koga se ne zna ni kad je ni za koliko prodat,uzeto najmanje 6-7 miliona a placen od pojacanja samo Fofana 200 000 evra.

PEP

pre 10 godina

Ti i ona dva metuzalema Babic i Jovicic ste unistili klub! Prodali ste sve sto valja na prvu ponudu posle prve seniorske sezone! Hocete u LS tako sto treneru prodate najboljeg igraca ekipe, tako sto mu dovodite pojacanja 5 dana pred utakmicu?!
Gde ste vi novinari da pitate Djurica o njegovim izjavama kako Markovic nije prodat nikakvom investicionom fondu, kako Mitrovic ostaje i da ga traze Real i Barselona, kako Savica nece da pusti ni za 10 miliona evra?! Zasto ga ne pitate o tome?!
Prodao je igrace za milionske cifre, uzeo 10 miliona od LS, a duguje 25 miliona i daje igracima jadne ugovore od ispod 200,000 evra godinje i nema para da potpise Zivkovica i Pantica!
Ona Zvezda sto na svake 4 godine proda nekog igraca za preko milion evra i sto nikad ne igra Evropu daje jace plate od nas!
SRAMOTA!

Mance

pre 10 godina

Ma čim za nekoga treba da se plati obeštećenje taj nema šanse da dođe. Sad će Đurić da iskopa još dva igrača bez ugovora koje niko i neće i serviraće nam ih kao pojačanja.

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamisli da vodis kafic i radis u njemu, naidje gost pa ga pitas
"izvolite, sta zelite da popijete?"
...on naruci za sebe i prijatelje i ti tek tad krenes u nabavku robe koja ti treba jer su frizideri skoro pa prazni.
...e tako sa strane izgleda tvoj odnos kupovine igraca.
...razumem ja da mozete ustedeti puno kad kupite igraca koji nema gde, ali Djuro u LS ili LE se ulazi jula-avgusta a pripreme krecu i ranije, a ne kad se vi spremite da otvorite novcanik.
...e za ovo treba da te je sramota!

Djoda

pre 10 godina

Pa valjda ste do sada naucili kako nam nesretna uprava funkicionise? Cekaju da vide sta ce biti protiv Tuna,pa ako kojim slucajem prodjemo mozda nekog i dovedu,a posto su vece sanse da ne prodjemo eto nama ''uzivanja'' sa fudbalskim ''virtuozima'' Scepom,Jojicem,Lukom,Kojicem,Ninkovicem,Aksentijevicem,Markovicem,Malbasicem,Stankovicem,Ilicem...kad neko u ovoj zemlji shvati da bez stranaca nema uspeha,da bez crnaca nema brzine,snage,da nasi malokrvni ''talenti'' u 60- om minutu umiru na terenu mozda nekad nesto uradimo,a posto nasa bagra voli da se oslanja na DECU PARTIZANA,VOJNIKE PARTIZANA,uzivajte u tim vojnicima i njihovim tragikomicnim partijama! NAPRED KK PARTIZAN!

Miroslave

pre 10 godina

Kakav nam je scouting možda čekaju utakmicu protiv Tuna da vide da li ima kod njih neki igrač koji bi "zadovoljio našim kriterijuma"...

Igy

pre 10 godina

Sve je bilo dogovoreno sa igračem i agentom Petrom Bazićem, verovatno Partizan nešto nije ispoštovao i oni se sada okreću drugim opcijama! Napolje nesposobna upravo,amateri,diletanti!

nemam pojma

pre 10 godina

Da li postoji neko ko ovom čoveku bilo šta veruje? Toliko puta je već izjavio nešto što se za vrlo kratko vreme iskazalo za neistinu, da mu je sad vrlo teško verovati i kad govori istinu. Jako je žalosno za jedan klub kakav je Partizan da je takav čovek dospeo na mesto predsednika zbog njegovih moralnih, intelektualnih i svakih drugih kvaliteta. Da je, recimo, šofer u klubu, kao bivši taksista, to bih još razumeo, samo postojala bi opasnost da je nepouzdan i da se ne drži dogovora, da kasni itd.

VladaR

pre 10 godina

Auu pa zašto u toku kfalifikacija za LŠ, i LE se tunba postava i prodaju ključni igrači, zašto idu na pripreme od Juna uopšte.

lud,zbunjen,normalan...

pre 10 godina

Jel ovaj covek upucen da je pocelo prvenstvo,da smo ispali iz kvalifikacija za ls,da nam trener nema autoritet i da nemamo nikakvu igru.... kazite mu molim vas dok ne bude kasno!!!!!!!!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Pa ovaj nas sve zahebava, a zasta ces da dovodis pojacanja za ovu nasu nesrecnu ligu.Neznalice i "bizmismenu" mars iz Partizana na celu sa tvojim poltronima i politickim komesarima, doveli ste klub u najgoru situaciju od nastanka, samo na pare mislite i na nista drugo!!! UPRAVA NAPOLjE...

LondonCalling

pre 10 godina

Ajax iz Kejptauna je dao ponudu za Larteja od 1 milion randa (oko 125.000 evra) jos pre mesec dana ali je ponuda odbijena..
Bio je zaineresovan jos jedan drugoligas iz Francuske ali su oni verovatno odustali ili on hoce da igra u Evropi?? Nisam siguran da li misli na Evropu kao kontinent ili evro-kup (u Partizanu najverovatnije nece to moci..)
U svakom slucaju, interesovanje juznoafrickog Ajaxa nije nikakva novost...(mozda za nase medije, oni uvek kasne ili previse porane..)

Kao sto nije novost ni da je nas predsednik mutljavina..to je CINJENICA..

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

A zašto to nije moglo da se uradi početkom jula kad su krenule pripreme, neko sada na kraju?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dare, 20. avgust 2013 12:00)
Zato sto pripreme sluze da bi se platile,a kad platis mozes i da se ugradis.Sto se Djure tice,pripreme su mogle da budu i u aprilu,a pojacanja za Novu Godinu.

357

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu kako moze neko da proda pola tima pre pocetka kvalifikacija za LS, a da pojacanja dovodi posle kvalifikacija za Ligu Evrope!... Zar nije cilj da se plasiras u LS?? Djuru i ostale treba najuriti iz partizana a na njihovo mesto treba da dodju ljudi koji ce stvarno raditi u interesu kluba! Savo Milosevic, Tomic, Krstajic, Stanojevic... Svi su oni oterani cim su poceli da se protive Djuri frizuri!

muteša

pre 10 godina

Niste vi razumeli čoveka. Do duše, kada je Đura u pitanju, nije to baš ni lako.'Oće čovek da kaže, da tim kompletiraju za narednu sezonu (2014/15).

bratanac

pre 10 godina

ps. da pogledate na youtube ima li neki slobodan,bez ugovora,moze i lakse povredjen,da igra sredinu terena?
(samo partizan, 20. avgust 2013 11:42)

Ma može i sa protezom, pošto su štake zabranjene...Bitno da je jeftin.
Najuriti bagru pod hitno!!!

Silver Surfer

pre 10 godina

Nevidjeno je pametno sto su Zvezda i Partizan resili sad da se pojacaju umesto da su to uradili pre kvalifikacija za Evro takmicenja koja su znali da ce igrati u julu mesecu. To je i jedan od razloga "odlicinih" rezultata koje su i jedni i drugi ostvarili.

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci po ovome sto je Djura rekao niko nece doci,ili ce se za dva do tri dana znati ko sledeci napusta Partizan.Djuro odlazi vise.

Nemanja ★

pre 10 godina

Izgleda da stvarno dolazi Uvini (centarhalf, 1991., Brazil) iz Napolija: (http://www.gazzetta.it/Calciomercato/20-08-2013/napoli-stallo-fernandez-uvini-partizan-20996948769.shtml) (http://www.ilsussidiario.net/News/Calcio-e-altri-Sport/Napoli/2013/8/20/Calciomercato-Napoli-Punto-cessioni-Fernandez-bloccato-Dossena-e-Uvini-verso-l-estero/420678/)