Četvrtak, 15.08.2013.

18:47

Bronza za Emira!

Reprezentativac Srbije Emir Bekrić osvojio je bronzanu medalju u finalu trke na 400 metara s preponama, na SP u Moskvi.

Izvor: B92

Bronza za Emira! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

678 Komentari

Sortiraj po:

Mara vracara

pre 10 godina

Ovde u Grckoj na tv Delta 1 komentatori su toliko bili odusevljeni Emirovim uspehom da su vikali od srece inace jos u polufinalu su bas navijali za njega!! Kada su izasli zvanicni rezultati bili su u manjoj histeriji Emir Servia ... Bravoo Majstorcinooooo!!!

bochini

pre 10 godina

48.05 je veliki rezultat.Emir je sada po vremenu 45.svih vremena.
Ako ne poleti,a vidi se da ima tu još puno prostora za napredak,
mislim da nije nedostižan evropski rekord,47.37 Francuza Dijagane ili barem
da dostigne legendarnog Haralda Šmita(47.48)
Bravo Emire,fantastična utrka,briljantan finiš!

olimpijac

pre 10 godina

mozda nije sa temom, ali ovakav uspeh atleticara mozda bi mogao da se iskoristi da se smanje tenzije izmedju usijanih glava kod Srba i Bosnjaka, da im se svima priredi veliki docek u Bg, da Amela, Asmir osete da ih pravi,posteni Srbi vole, pa onda svi da odu u N.Pazar, da Dudas, Spanoviceva vide da ih Bosnjaci vole, ovi sportisti treba da budu most za zblizavanje, nema razloga za podele, samo smo zajedndo jaki i uspesni

masa

pre 10 godina

Hvala ti decko, od sveg srca, za srecu i radost koju si nam podario, sreca kratka ali lekovita. Zelimo ti dugu svetsku karijeru I dace Bog da istrajes u tome.

borislav

pre 10 godina

Ajmo ulagati u atletiku.. Atletika je kraljica sportova, kad bi deca htela da se bave atletikom, to bi bilo najbolje i za njih i za nas kao drustvo...

SPIDER

pre 10 godina

Rezultat Emira Bekrica vredeo bi za plasman medju prvih 5 na SVIM do sada odrzanim svetskim prvenstvima, a na cak 9 bi bila medalja. Fenomenalno, ostvarenje vredno svakog divljenja!!!!

dcvi

pre 10 godina

Samo kad` su ovi ``bosnjaci``docekali da se jave.Naporni ste vise sa tim potenciranjem vere i porekla decko je napravio nesto sto ce se pamtiti a vi odma` ko je i sta je.

normalan

pre 10 godina

Momak se prekrstio prije trke sto je meni licno drago ali nebi mi smetalo ni da je klanjao jer nosi srpske boje i zastavu. JEDNO VELIKO BRAVO ZA EMIRA

karl marks

pre 10 godina

"KRV ZNOJ I SUZE" to znaju najbolje samo oni koji se bave necim sto ih samo BOG obdari da Vole da daju necega od sebe "vreme" koje je posveceno Ljubavi za koju smo odvojili jedan deo svog zivota verujte mi nama atleticarim medalje nisu ni bitne nego samo dokaz necega da svaki covek moze bolje bez ikakvih uslova jer ako bi mi atleticari cekali uslove nikad ne bi ni protrcali

Nemanja Kusturica

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Može da se zove i Njofra dokle god doprinosi državi Srbiji.

Furda

pre 10 godina

I onda prvenstvo prođe, on kući dođe, ugosti ga jutarnji program i beograddska hronika, nastavi da trenira po nekim drlijama a svi koji sad doživljavaju nacionalni orgazam vrate se da prate one mafijaške akvizicije po menadžerskim trening demo ekipama Partizan i Zvezda.... Srbiha ne zaslužuje svoju decu.

Mm

pre 10 godina

Ljudi, sve čestitke iz Crne Gore!!! I, nemojte da se svađate oko toga "je li" ili "nije vaš". Jeste! Bravo! Ogromno bravo njemu i svima vama!!!

offside

pre 10 godina

Ljudi, oko cega se vi svadjate? Covek je Srbin, pravoslavac, nosi krst na grudima. Ali i da je kao Amela Srpkinja, muslimanka, isto bi bilo. Oni se bore za Srbiju u sve narode u njoj. Oladite.

Aleksandar

pre 10 godina

@Andjela, Ne zezaj da Kenija i Etiopija imaju vise medalja od nas? Idi gledaj bocanje, ovo ti ne ide. Kenija i Etiopija su medju najjacim atletskim nacijama, osvajaju medalje u trkackim disciplinama kao od sale. Tamo se u atletiku ulazu milioni, prave se savremeni centri za trening, a nasa deca nemaju ni za opremu. Kenija i Etiopija i te zemlje koje si nabrojala su na takmicenje poslale po 100 atleticara, a Srbija 8. Sa 8 takmicara osvojiti 2 medalje, verovatno i 3 ako Asmir bude na svom nivou, znas li ti koliki je to uspeh.

David

pre 10 godina

Kakvi vas bre bošnjaci spopali... Kakva je to nacija? Drugo dečko je pravoslavac, čak nije ni musliman a po nacionalnosti Srbin. Ja znam Mišela Martinovica pa nije francuz... Ima i Brus Lijeva, Kasandri pa nisu ni kinezi ni Španci

Puno srce

pre 10 godina

Emiru od srca sve čestitke za neverovatan podvig. Nisam mislio da je moguće da osvojimo medalju u atletici. Posle ove dve mogu samo da kleknem i da se poklonim. Uz ogradu da sam pogrešno shvatio nije mi prijao komentar "jedini belac". Mislim da nije bio potreban.

gvixon

pre 10 godina

Svaka cast Emire ogromam uspeh, ko se nikad nije bavio ovim sportom ne zna koliko je truda ulozeno. Na finisu sam toliko dreknuo da mi je dete zaplakalo na rukama. Svaka cast!

Realno

pre 10 godina

Bravo momčino!Svaka ti čast na ovom istorijskom uspehu.Do sada smo mogli da vidimo,samo,kako naši atletičari ili uopšte sportisti,gube medalje u finišu svojih trka ili utakmica ali ovo što si ti pokazao i uradio,da na kraju,kad treba,ubaciš u najveću brzinu i prestigneš najmanje 3 rivala i osvojiš medalju,to od naših sportista ne viđamo skoro nikada.Samo napred i želim ti da na sledećem prvenstvu osvojiš zlato i dugo vladaš ovom disciplinom.

Чикаго

pre 10 godina

Браво Емире! Гледао сам на послу и једва сам се уздржао да не вриснем :) Срећна ти слава јуначе!

odosmo svi..

pre 10 godina

treba da nas sve kolektivno pojede mrak.. pa mi se i oko srece i uspeha ovog mladog momka delimo.. ne to nije nas uspeh, to je samo njegov uspeh.. on trenira 6 sati dnevno, on je ceo zivot posvetio treningu, a mi smo seli u 19h (neki ni to nisu), odgledali i dali sebi za pravo da ocenjujemo neciji rad i pripisujemo uspeh ovima ili onima.. e jadni mi..

Marija

pre 10 godina

Blago nama dok nam je ovakvih velicina i sportista, kako god da se zovu, iz kojeg god dela zemlje da poticu, koje god veroispovesti da su.. na svu srecu, njima to ne smeta da visoko dignu zastavu Srbije.. a oni kojima smeta, pa oni su svakako nebitni..

E, OVO je sportista!

pre 10 godina

Uspeh utoliko veći kad se zna da nije išao u Terme Čatež na specijalne pripreme.
Niti mu je Fali Ramadani menadžer.

Oh, Bože, kad posle tebe pomislim na nekog fudbalera muka mi pripadne samo takva.

Aleksandar

pre 10 godina

Neverovatna trka!Kakvu snagu u glavi i petlju je nas atleticar demonstrirao...Ovo je istorijski dogadjaj za nas sport!Pa jedini belac tamo u finalu,strahota...Nisam ovoliko bio uzbudjen jos od Caviceve trke na Olimpijadi!

Andjela

pre 10 godina

Čestitke. Samo čemu tolika ezforija. Kenija već ima 3 zlatne medalje, Etiopija 2 zlatne, a na primer, Hrvatska 1 zlatnu! A ispred nas su i Bocuana, Katar, Nigerija.... ne spominjev veće zemlje.

Komsija Stojko

pre 10 godina

Ogroman uspeh, ali nacin na koji je dosao do bronze u poslednjim metrima je fantasticam! Momak ima ogromno srce! Hvala mu za sve sto je postigao i sto ce tek postici.

cudo iz Bgd.

pre 10 godina

on je jedan od najboljih,najvrednijih,najupornijih,najodanijih i najvaspitanijih momaka koje sam u upoznao,veci je patriota od polovine Srba,nije cudo sto je uspeo svojim ogromnim radom i zalaganjem,sve najbolje mu zelim u daljoj karijeri i ako je ovo disciplina koja Europi ne donosi mnogo medalja zbog fizickih predispozicija Europljanja tim vise veliki uspeh i za Srbiju i Europu.Bravo.....

zigot

pre 10 godina

svaka cast Emiru I njegovoj porodici za uspeh! nadam se dobroj karijeri..

PS: ocigledno da imamo dovoljno jak duh I zdravu dozu ratobornosti kada smo sa bednih 7 miliona stanovnika itekako prisutni u svetu sporta... ali nazalost ne raspolazemo pravilno fondovima te nam samo ovakvi fanaticni heroji pomazu da vidimo podijum... rekavsi to, bez zezanja bih ukinuo fudbal pod broj jedan... bacio bih ga u totalni anderground pa da igra samo onaj ko bi ga igrao za dz... poput ovih atleticara

PG

pre 10 godina

Bravo Emire!!!
I u Podgorici si veceras glavna tema, raduje me sto se dobre vijesti brzo sire i nadam se da ce nam cijelo okruzenje slati sto vise ovako dobrih vijesti jer to su POZITIVNE VIBRACIJE:-))))

Aleksandar

pre 10 godina

Opet bespotrebn provokacije. Emir Bekric je posle trke jasno pokazao ko je i sta je. Covek je Srbin. Postujte tu cinjenicu. On, kao i njegove kolege Amela i Asmir koji su Bosnjaci su ponos ove zemlje, kao i nasa kraljica Ivana. Sva ta deca sa ponosom brane boje Srbije i nose srpsku zastavu. Svaka im cast, i roditeljima koje su ih vaspitali. Napravili su pre svega odlicne ljude.

RS

pre 10 godina

Svaka čast majstore! Ovo je ogroman uspjeh za našu atletiku. Uspjeh je još veći kada se pogleda kakvi su mu bili protivnici u finalu, sve osvajači olimpijeskih i svjetskih medalja.

lilit

pre 10 godina

Kao da je važno koje je nacionalnosti! Trčao je kao gepard! Neka istrči bilo kao on, pa neka onda istražuje i komentariše da li je Srbin, musliman ili nešto treće!

veliki strumf

pre 10 godina

Evo, da prebacimo preko 600 :) Samo da kazem da sam uplasio svoje dete kad sam skocio i prodrao se u poslednjih 30-40 metara. Nevidjeno simpatican mladic, mocan na stazi, odmeren u izjavama. Nadamo se medalji i u Riju (bedak je sto su ova prva dvojica isto mladi, bar da neko ima 32-3 pa da zavrsi karijeru :)

my way

pre 10 godina

Svaka cast, kralju! Ovo je prava bajka sto nam pruzaju nasi atleticari! Posebno mi je drago sto su za trud i maksimum koji su od sebe dali Ivana i Emir nagradjeni medaljama! To ostaje zauvek i njima i Srbiji, nista lepse u sportu nema i sjajno je sto smo to konacno docekali u kraljici sportova, atletici!

vatreni

pre 10 godina

Ljudi moji kakve veze i da se zove muhamed lijepo je vidit tu sliku kako se raduje i kako mu je drago neka samo tako nastavi pozdrav dosadni ste vise stim imenima i vijerama moro momak biti ponosan na sebe pozdrav iz HR

Rajvosa

pre 10 godina

Svaka cast momku na danasnjem uspjehu, sa zeljom da obori svjetski rekord pod srpskom zastavom. Covjek se izjasnjava kao Srbin i to je njegova licna stvar, kao sto je moja da se izjasnjavam kao Bosnjak, iako mi je majka Srpkinja. Komentari oko nacionalnih pripadnosti su stvarno suvisni, ali morate razumjeti frustriranost ljudi kojima, recimo Dodik, svakodnevno servira negiranje drzavnosti i podrzava Srbe iz BiH da se takmice za Srbiju...ili bilo koju drugu drzavu, samo ne za BiH.

Igor vr

pre 10 godina

Bravo za Emira Bekrica. Sjajna trka ovo je dobar znak za sledece SP u atletici i za naredne OI. Sledece godine je EP u atletici, ali uz ovakvog Emira tamo ce konkurencija biti smesna.
Ovo SP je istorijsko za srpski sport jer smo decenijama cekali na neku medalju sa SP u atletici i onda nam se dese dve na istom takmicenju. Voleo bi da i sutra Kolasinac dodje do medalje, ali to ce biti vrlo tesko, dva Amera bacaju sjajno tu je Poljak Majevski, ali ko zna mozda i sutra budemo u euforiji.
Drzava treba da se zamisli gde i ono malo para sto se odvaja iz budzeta za sport ulaze. Znaci dosta je bilo ulaganja u fudbal, kosarku, tenis i ostale ekipne gluposti(tu izuzimam vaterpolo), treba ulagati u bazicne sportove, a to su plivanje i atletika da bi stvorile nove Bekrice, Cavice, Spanoviceve idr. E kada se to desi onda ovakvi uspesi nece biti retkost.

Igornopolis

pre 10 godina

Bravo Bekrijo!!!
Majka Srbija je ponosna na tebe. Svaka cast i zelim ti mnogo srece i uspeha u zivotu i daljoj karijeri.
Srbija

Svilajnac

pre 10 godina

Bravo momčino,svaka čast,ova bronza vredi više od zlata,svi mi treba da smo ponosni što medju nama postoji takav biser,i nemojte više da raspravljate o njegovoj nacionalnoj pripadnosti,vazno je šta on oseća (to je pokazao svima nama),pogledajte samo ostale zemlje u Evropi,koliko se pravih stranaca takmiči pod njihovom zastavom,naročito Nemci i Francuzi,a mi raspravljamo o našem čoveku koji je rodjen u Srbiji.

Tripper

pre 10 godina

1. i 2. su pobadali nakon cilja... Poterao i Emir! Bravo momčino! Glefam snimak trke već ko zna koji put i ne mogu da verujem... stiče se utisak da bi Emir mogao i još... kao da mu je falila duža staza, pa da prestigne i ovu dvojicu, što popadaše u cilju.

Avarel

pre 10 godina

Kakav sjajan i pozitivan momak!!!
Gledao sam ponovo snimak i zaključio da je Emir imao još snage posle trke!!!
Dvojica prvoplasiranih popadaše po stazi nakon trke, a Bekrić se šetka kao da se sprema tek da potrči!?
Hm...Možda je mogao i ranije da krene u finiš mada je i ovo OGROMAN uspeh...I on sam je prezadovoljan ovim rezultatom, pa tako i treba gledati na ovu trku danas...

Golub

pre 10 godina

Ma nema bre, mi smo ti Srbi čudo.. Ako ne nađemo nekome neku manu ne možemo mirno da spavamo! SRAMOTA!!

Emire kralju, srce nam je puno! Hvala ti!!

Tatjana

pre 10 godina

Dosadni ste. Nije država ili neko od vas osvojio tu medalju, nego Emir Bekrić svojim punim imenom i prezimenom. Nije ova ponosna nacija ni znala za njega do prekjuče. Čestitajte mu i zapamtite njegovo ime i prezime, a ne nacionalnu pripadnost ili veroispovest koju je izabrao. On i Ivana, između ostalih, trebaju samo da nas podsete u koliko nerazumnoj i jadnoj državi živimo i koliko se malo izdvaja za prave vrednosti.

Милан

pre 10 godina

Овако се нисам најежио и очи ми засузиле од када је Нађа Хигл освојила злато.

Sandžaklijka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se dozovemo pameti i da počnemo da cenimo ono što svi zajedno imamo, bez ikakve podele. Ne pripisujmo uspeh Sandžaku, Vojvodini, Beogradu... Radujmo se. Sve čestitke za momka.

Terapeut Justin

pre 10 godina

Kad bi vi koji Bekrica vidite kao Bosnjaka ili Srbendu malo prosetali veceras ,svezije bi bilo i na ovim stranicama i mogli bismo da se prepustimo radovanju zbog odlicnog rezultata.A da sam sportista,zbog ovakvih nikada ne bih nastupao za ovu zemlju:otisao bih u neku normalnu gde se niko ne bi pitao nosim li krst ili neki drugi znak,ko mi je otac,baba i gde bi me voleli samo zbog rezultata.

Chana

pre 10 godina

EMIRU ČESTITKE NA USPEHU I NA UTISKU KOJI OSTAVLJA...
Neka mu je sa srećom u nastavku karijere i da ostvari još puno ovakvih uspeha na radost ovog napaćenog naroda !
Vojvodinaš

mirko kojotovski

pre 10 godina

Eh kad bi se i braca Muslimani ili Bosnjaci ili Sandzaklije ili vec kako se nazivaju ugledali na ovog coveka svet bi gledali drugacije i ponosnije.Niko vama nije preci nego do vasih komsija i prijatelja vase vam drzave Srbije.Zasto se ne ugledate na Nemce koji slave svog skakaca sa motkom.Covek crnac ali zato kaze da je Nemac i slusa himnu i nista mu nefali.Ah da ipak su to Nemci.Brate Emire fantastican rezultat.Sprinter belac a nas treci na svetu eeej! Ovo sto nam se desava samo je od gore svevisnjeg dar.Sportovi u kojima nismo bili nista a danas sila po kojima se Srbija ponosi.Tenis i Atletika pa dal je to moguce ljudi moji!? Kakva sreca.Srbija postoji dok je ovakvih ljudi.Emire, Ivana, Asimire Bog vas blagoslovio

Sasa@

pre 10 godina

U sprinterskoj disciplini bronza za Srbiju, mislim... stvarno svaka cast . A vec od sutra zasuci rukave i jos jace treniraj. Imas sve predispozicije da postanes evropska legenda, a mozda i svetska. Srpska si od veceras.

milanche

pre 10 godina

Ajde dosta vise sa tim koje je nacionalnosti. Na kraju krajeva Emir se izjasnjava kao Srbin, Beogradjanin i pravoslavac, ali bi sto se mene tice mogao biti i Bosnjak, Albanac ili Eskim. Nebitno je sve to dok se bori pod nasim znamenjem!

v

pre 10 godina

@Bosnjak

Koliko shvatam, on se sam izjasnjava kao Srbin... njegova stvar, meni licno je apsolutno nebitno - bitno je da je poslednjih 100 metara istrcao kao Bolt. ^_^

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

kada bi ovi fudbaleri I drugi pojedini nasi sportisti znali koju radost I srecu svakom svojom pobedom donose ovom napacenom narodu ginuli bi na terenu,ja za malo nisam zaplako od srece sav sam se najezio bio!!!

Antraxxx

pre 10 godina

Svaka čast i čestitke... Ova medalja ima veliku vrijednost i značenje ne samo za vašu nacionalnu, već i Europsku atletiku !!!

lepa

pre 10 godina

Molim ove Sandzaklije nacionaliste, da malo provere informacije s kojima raspolazu, pre nego sto pocnu da sire nacionalizam, Emir, Sandzak ni na slici nije video, decko je Beogradjanin, pravoslavac, i otac mu je rodjen u Beogradu, a korene ne vuce sa Sandzaka vec iz Bosne. Ako ste sposobni da slavite uspeh jednog sjajnog mladog coveka i velikog sportiste, to i radite, ako ne zadrzite gluposti za sebe, svet ce bez njih biti mnogo lepsi. Ja sa ushicenjem gledam i Bolta i Dibabu i Isimbajevu i ne zanima me dal se krste ili klanjaju, to je valjda smisao sporta.

igor

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Hahaha, znas kad ce se to desiti, kad Mesi i Ronaldo zaigraju za Mihine orlove i zapevuse 'Boze pravde'

lobotomija

pre 10 godina

Koliko bolestan treba da budeš da u ovoj priči raspravljaš o njegovom poreklu, veri ili bilo čemu?
Dečko je car. Hvala mu što nosi dres naše zemlje. Tačka.

cccc

pre 10 godina

zasto su se Sandzaklije raspisale...Decko nikad nije video Sandzak...mozda je samo prosao u proputovanju.On je rodjeni beogradjanin i posto vidim da mnogi ne znaju on je pravoslavne vere.njegov otac je bio pravoslavni svestenik.ime je dobio po jednom ocevom prijatelju.

Milan

pre 10 godina

Atletika = kraljica sportova. Ne treba nista vise da se govori.
U svakom selu se zna ko je od dece najbrzi. A mnogi i ne znaju sta je to na primer tenis. Zato malo manje u fudbal, malo vise u sportove gde imao talenat i potencijal da haramo Evropom, a mnogo vise u bazicne sportove koje od dece prave dobre, postene i vredne ljude!
Ovako ispada da su nam je teretana, reket, i FTO, glavni vidovi fizicke kulture!

Inace trece vreme na OI 2012 je bilo 48.10, sa ovim vremenom decko bi uzeo bronzu!

todos

pre 10 godina

Posle trke sam izveo dva psa u setnju i celo vreme glasno sam razmisljao, koliko mi gradjani Srbije uopste nismo svesni kakve uspehe su napravili ovo dvoje atleticara!?!

Nenad Lucic

pre 10 godina

Da li ćemo se mi kao društvo nekada očistiti od detinjastih i glupavih misli vezanih za nacionalnu priadnost? Naročito mi smetaju komentari ljudi nedovoljno istorijski i nacionalno pismenih. Prvo i prvo naš sudržavljanin je osvojio treće mesto na svetu u atletskoj disciplini i to je vest broj jedan. Drugo, ime oblasti u Srbiji o kojoj se govori je Raška i starije je od imena Sandžak nekoliko vekova i to je fakt za svakoga ko o istoriji zna minimum minimuma. Drugo, Emir Bekrić je čovek po nacionalnom opredeljenju Srbin i tu bih stavio tačku na temu koja nema veze sa vešću da je jedan državljanin Srbije treći na svetu...
http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2012/08/Emir-Bekric.jpg

dafuq

pre 10 godina

Zanimljivo - napisem komentar u kome kazem da je totalno nebulozno sto su neki toliko opsednuti njegovom nacionalnom pripadnoscu, a ovaj sajt ne moze da mi objavi komentar, jer kako pise " Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija".

darko

pre 10 godina

Za brilijantnog komentatora 21:09: obaveštavam te da je pre puno godina postojao Vuk Karadžić,koji je definisao 30 slova u azbuci,između ostalog i slovo DŽ,tako da je Sandžak Sandžak,a NIKAKO Sandjak!!!!! To je sramota što ne umeš 30 slova da naučiš!!

Nenad S.Palanka

pre 10 godina

Emire bas si car,obradovao si nas sve u kuci!Ljudi pa dal je bitno ko je koje vere u Srbiji!? Zivimo svi u istoj drzavi i valjda treba da je gradimo zajednicki.Zasto ne bi svi pokusali nesto da uradimo za sebe i za nasu decu sutradan.Dosta je vise bilo mrznje,samo sledimo primere nasih sportista Amele,Kolasinca,Spanovicke,Bekrica...

Dragan

pre 10 godina

Bravo junace ! Svaka cast na izuzetnom uspehu !!
Manje bitno od medalje, ali za informaciju svima Emirov deda po majci je bio prota u Boljevcu, sluzbovao u crkvi svetog proroka Ilije vise decenija. Secam ga se s kraja sedamdesetik kada je redovno dolazio kod mog pradede pred slavu.

dule

pre 10 godina

Svaka cast majstore, kakv car.. Covek dao 150% svojih mogucnosti i nije razmisljao doliko su mu stare sprinterice... i jos nesto, verujem da mu je i djon otpao, opet bi osvojio medalju jer se u pogledu i stavu vidi ko si i sta si, a on je SAMPION NAD SAMPIONIMA..EJ,COVEK JE OSVOJIO MEDALJU U SPRINTERSKOJ DISCIPLINI I TO NAJTEZOJ, PRODUZENI SPRINT..OVJ REZULTAT JE RAVAN ONOM KAD BI MI U FUDBALU BILI SVETSKI PRVACI..

Seti se svojih đedova

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Emir je Srbin pravoslavne vere, sa tetovažom na podlaktici gde ĆIRILICOM piše Srbija.

VOJA KOSTUNJAVI

pre 10 godina

Decko je iz Beograda i krsti se svaki put, i nosi krst oko vrata, kako moze biti Bosnjak leba vam?

"SANDZAK" SRBIJA NIKAD REPUBLIKA

scylla

pre 10 godina

da nije komentator doveo prenos do usijanja i sa toliko emocija komentarisao verujem da se i u nama ne bi javile ovakve emocije, ja sam bio na ivici suza, ceo sam se prejezio i držalo me dvadesetak minuta

siri mrznju negde drugde

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare,

cisto da znas,Emir je inace jedan divan momak,odlican sportista,rodjeni Beogradjanin ,pravoslavne veroispovesti,krst koji nosi je dobio od Izraelskog patrijarha!Kolasinac nije pravoslavac ali ga takodje izuzetno cenim,jer je covek 100000000 puta rekao da se bori za svoju zemlju SRBIJU!Sada valjda shvatas kolike su to gromade od ljudi,a koliko je tvoj komentar glup!

aki

pre 10 godina

Ovo je neverovatan uspeh, u sprintu osvojiti medalju pored svih onih "ala"... U kakvim uslovima on trenira, daj drzavo probudi se i ulozi u momka

Alpinista

pre 10 godina

Nije fora u bacanju kugle uzeti medalju gde ima vise evropljana nego svih drugih zajedno. Ali u sprinterskoj disciplini!? FENOMENALNO!!!

ŠID

pre 10 godina

Da li ti znači da će "tate" posle osvojene ove dve Medalje odrešiti kesu i podići nivo atletici kakav zaslužuje.Ovo bi mogao da bude samo početak...imamo mi koš kvaliteta...Dudaš,Terzić,Kolašinac.Atletski stadioni i hala nam trebaju pa da drmamo svetom....

desharad

pre 10 godina

Majstore, care, kralju!!!
BRAVO ŠAMPIONE NAŠ!!!
Možda je prerano, ali Ivana i Ti ste postali legende srpskog sporta!
Hvala oboma na divnim momentima u ova tupava i jadna vremena!!!
SRBIJO DIŽI GLAVU!!!

Rajkan

pre 10 godina

Bravo šampione!!!!! Ti si ponos Srbije!
Naterao si mi suze radosnice nakon dugo vremena! Veliko hvala i duboki naklon za sve učinjeno.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Bravo bre Emire Geparde, jeste da si na stazi bio kao Kasper ali si ih skoro sve "preripio" na kraju.Ovakav finis skoro nisam video, danas mi je srce puno, hvala ti Emire za ovu radost koju osecam.Bravo Emire care
,bravo

Dragan

pre 10 godina

Jos ne mogu da verujem.Stvarno fantasticno.Nemam reci.Momak je zasluzio najvece moguce pocasti.
Porucio bih ovima u Vladi da malo zaborave fudbal i uloze u atletiku.
Bekricu, alal ti vera!

Morales

pre 10 godina

Fanastičan uspeh.Ko je mogao na početku godine da zamisli da bi se ovo moglo desiti.Neverovatan napredak u ovoj godini.U svakoj sledećoj trci popravi vreme.A evidentno da ima mesta za napredak i kao što sam kaže sledeće godine će napraviti male promene kako bi vreme spustio ispod 48sek.Ali ja mislim da bi i sa ovakvim trčanjem u sledećoj trci bio ispod 48.Ne mogu ni da predpostavim kakva će vremena ostvarivati sledeće godine,ali smeši mu se dominacija u ovoj disciplini.

Quik

pre 10 godina

Dati im platu barem kao najgorim fudbalerima u Zvezdi ili Partizanu !
da li ova drzava zna kako se cuvaju sportska blaga ove zemlje ili ce i dalje da ulazu u propali fudbal?!

Pazovčanin

pre 10 godina

E,...a da smo kod mene u St.Pazovi napravili atletsku dvoranu umesto kuće fudbala...ne mogu ni da zamislim koliko bi medalja već bilo, ovako umalo da vrisnem, imao sam veči broj otkucaja srca od Emira, poslednjih 60m, garantovano!!!
Bravo CARE !!!

Marko

pre 10 godina

Dosta vise sa brojanjem krvnih znaca! Jos prosle godine je Emir objasnio da je iz mesanog braka, majka je (pretpostavljam) Srpkinja (Mirjana), a Emir pravoslavac, pa zato i nosi onaj krstic oko vrata (deda sa majcine strane je bio pop). Na desnoj ruci istetovirana rec "Srbija", on nosi zastavu ove zemlje i sam je izabrao za koju zemlju se takmici. I sta mrcite vise, kome se ne dopada takva situacija, niti mora da gleda takmicenje, niti da navija za njega.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

srbija !?! sportska nacija...

svaka cast emire ,postigao si nesto neverovatno..sve je to ok medalje u bacnju kugle,skok u vis ali medalja u trcanju na svetskom prvenstvu? kao jedini evropljanin u finalu? fenomenalno da bolje nemre biti.sandzaklija a nas ..;) tako nesto volim da vidim,da budemo zajedno,da budemo ponosni na nasu zemlju nema veze koje vere.

pozz

Драгољуб

pre 10 godina

Само упорним радом се стиже до успеха ,а то је оно што краси овог човека.Угледајмо се сви на овакве орјентире и омогућимо им да имају све потребне услове за тренинге и живот.Не заборавимо и да им се одужимо на адекватан начин.Политичари не сликајте се са успешним да би сте и ви нешто поентирали.ОПРЕДЕЉЕЊЕ ЈЕ СТРЕМИТИ УВЕК КА ПОЗИТИВНОМ.
Поздрав за исказану спортску упорност и резултат

Babin_zub

pre 10 godina

Ademe Ljajicu, nauci nesto od NASEG BRATA EMIRA!!!

Nego,jeste li culi njegovu izjavu nakon trke? Toliko zrelosti i skromnosti,a totalno opusten. Ma svaka mu cast u svakom pogledu, a ti Srbijo da se oduzis Spanovicki i Emiru !

Nenad

pre 10 godina

Pored Bekrca cara, na mene je utisak ostavio i komentator. Svaka cast. Tako se prenosi neki sportski dogadjaj. A ne kao po neki smorovi koji prenose fudbalske utakmice. Jos jednom svaka cast Emire.

careee

pre 10 godina

Ljudi ukapirajte jednom :Emir nije iz Sandzaka,kao drugo Emir je pravoslavac(svako ko pogleda njegove slike,moze videti da nosi krst oko vrata i ima dve brojanice oko ruke),kao trece to uopste nije vazno sada!

roki

pre 10 godina

Ja moram da pohvalim i drzavu Srbiju( odnosno Vladu)koja je pre par godina donela zakon o nagradama za sportiste koji osvoje neku od medalja iz Olimpijskih sportova. Dobijaju se dobre pare za medalju i dobija se nacionalna penzija.To je mnogo doprinelo da napokon sportisti u takozvanim malim sportovima( naravno da je atletika kraljica sportova) napokon dobiju elana da rade za svoj rezultat i da se nadaju da ce i oni dobiti te drzavne nagrade.
To je bio izvrstan potez nase drzave i napokon se nas sport dize. U zadnjih par godina, primetan je rapidan rast medalja u takozvanim malim sportovima.
Naravno u ovo ne mogu da svrstam nas fudbal je oni i ovako zive na visokoj nozi i bez pomoci drzave.

Bravo za Bekrica i Spanovicevu, ovo do pre dvadesetak godina nije bilo moguce. Svaka vam cast...

objektivan

pre 10 godina

BRAVO EMIRE, definitivno jedan od najvećih uspeha našeg sporta !!! Predugo smo čekali medalju sa svetskog prvenstva, a sada ih imamo DVE. Više medalja od nas su do sada na prvenstvu osvojile SAD (14), Kenija (8), Rusija (8), Nemačka (5), Etiopija (5), Jamajka (3), Ukraina (3), Francuska (3), Kanada (3) i Kina (3). Srbija i jos 4 zemlje imaju po 2 medalje (Velika Britanija, Poljska, Češka i Kuba). Neverovatan uspeh. BRAVO !!!!

Mik

pre 10 godina

Za neke provokatore: reći ću HVALA i Bošnjacima i Srbima i Slovacima i Madjarima... Svi koji se časno bore za ovu zemlju - moj su narod! Ali nije vreme za prebrojavanja, a pogotovo u slučaju ovog divnog momka koji nam svima služi na čast!

milan

pre 10 godina

Ovi uspesi atletičara pokazuju da ako uspešni i sposobni ljudi vode neki posao onda ima uspeha.Svaka čast i Vesi Jevrosimoviću koji sigurno ima velike zasluge.Niko se od ovih lopova nije mešao, jer nema love u atletici.On očigledno voli atletiku pri tome ima dovoljno da ne lapa pare i eto uspeha.Bravo EMIRE!!!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kompleksasi ne lupajte, Emir je Beogradjanin, Pravoslavac i ima tetovazu Srbija! Sandzaklijama koji ostavljaju nebulozne komentare samo da porucim da se ugledaju na ovog momka.

svaka cast

pre 10 godina

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA!!!!
SRBIJAAAA!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BT, 15. avgust 2013 20:33)

Majka Mirjana!u njegovom zivotu postoje dve Mire,mama i trener!Puno pozdrava za obe,uzivajte!

Simke

pre 10 godina

Zato sto imate nezasluzene nule na tekucim racunima, zato sto jedan reciklirani fudbaler zvezde i partizana ima vecu platu nego sto je budzet atletskog saveza, zato sto nikada niste kukali zbog toga, zato sto nikada niste krivili sudije i citav svet kada bi doziveli rezultatske neuspehe, zato sto ste sa juniorskog svetskog prvenstva dosli sa tri medalje, a sacekala vas jedna televizijska i novinarska kuca, zato sto nikada niste obecavali kule i gradove, a na svakom takmicenju ostavljali srce i predstavljali zemlju na najbolji moguci nacin, zato sto ste i na ovo svetsko prvenstvo otisli tiho i bez medijske pompe, a vracate se sa medaljama, zato sto sam danas ponosan zbog Vas, svaka Vam cast i veliko HVALA.

Nedzad

pre 10 godina

Nije da je bitno ali za ove ponosne `bosnjake` koji sada likuju a Bosnu ni videli nisu, Emir jeste Srbin, oko vrata nosi krst a ne polu mesec. Osvetlao si obraz Srbije, junacino!!

Natalija

pre 10 godina

Bravo Majstore, kakva konkurencija, kakva trka, svaka cast!!!
Hvala beskrajno mnogo za ove trenutke ushicenosti koje si nam priredio!!!
Na olimpijskim igrama da poneses srpsku zastavu!

olimpijac

pre 10 godina

za sve koji sumnaju u emira i ivanu i spominju stanove, kao kad dobiju stanove nece vise postizati uspehe...Emir je vec dobio stan od opstine N.Beograd prosle godine, a Ivana od grama N.Sada jos 2010. a emir je srebrom prosle godine na EP vec obezbedio penziju, pa i pored toga je ove godine jos bolji, zato sto mnogo voli atletiku...zasluzuju veliki docek, i mnogo vise prostora u medijima, kao i vec zaboravljeni Cavic, koji je izuzetno obrazovan i vec cuda cini sa svojom plivackom akademijom u Kg, napred Srbija

Macak

pre 10 godina

Vristao sam kao zvijer, podsjetilo me na zlato Luciana Susnja na EP kad sam bio klinac, i na finale Brede Pergar na Univerzijadi.

Znas da je tesko znas da je nemoguce, i znas da ce ti ljudi to uspjeti da urade, samo ne znas kako ce im to poci za rukom. I onda pomislis da je prekasno i da ne moze, a oni se pretvore u nesto fantasticno i samo procure do vrha...nevidjeno!

Bravo Emire!

Libero

pre 10 godina

Za one koji nemaju pojma ko je Emir Bekric. Rodjen i odrastao na Starom Sajmistu u Beogradu. Izmedju Starog i Brankovog mosta. Na tom su mestu nekada ubijali Jevreje, devedesetih se ubijali medjusobno ko je koga stigao, 2013. ubili momka sa Zvezdare na pravdi Boga. Na tih 400 metara, izmedju ta dva mosta, sve cuveni spalvovi koji nadaleko krase i pronose glas o nocnom zivotu Beograda. A za jednog sasvim obicnog momka, beogradjanina, ti nadaleko cuveni splavovi su velika prepreka kada krenete kuci sa treninga. Pogotovo u slobodnom Beogradu ako se zovete EMIR. E, ko na tih 400 metara preskoci sve te prepreke (splavove), i kao EMIR stigne kuci ziv i nekim cudom ga zivot dovede do Moskve na svetsko prvenstvo, NJEMU JE MEDALJA ZAGARANTOVANA !!! BRAVO EMIRE !!!

DIY

pre 10 godina

Емире мајсторе! Свака част!

Заиста је огроман успех узети светску медаљу. Још ако је тачан податак да је овај резултат укупно 9 најбољи резултат неког европског атлетичара у историји мерења онда све још више добија на значају. А најбоље од свега је што је Емир млад, и мање више неискусан. Његово време тек долази, биће још срушених рекорда!

student_iz_parka

pre 10 godina

@ Sandjak

Srbin je nego sta je, i nije da samo zivi u Srbiji vec je voli svim srcem i bori se za nju. A vi sto ne znate ni kako vam se narod zove, resavajte probleme na drugom mestu.

Bošnjak

pre 10 godina

PITAM SE...Šta bi još za vas Srbe i Srbiju trebao da uradi ovaj momak pada ga barem ljudski nazovete Bošnjakom imenom njegovog naroda,a ne da ga nazivate Srbendom itd imam osječaj da ste nepopravljivi i bezobrazni u svojim komentarima u predhodnom članku.A b92 čestitam na korektnosti u izvještavanju i vi ste put za normalnu Srbiju....pozdrav svim ljudima

Sija bronza kao zlato

pre 10 godina

Srbin ELMIR najbrzi belac na planeti......
(Djordje Pesic, 15. avgust 2013 19:33)
Niti je Elmir, niti Srbin. Samo zivi u Srbiji.
(Sandjak, 15. avgust 2013 20:01)
Ajde trolovi ne zagadjujte temu,sad cu da kazem zavrnu internet u Lazi.

Majka Srbija

pre 10 godina

Majko mila, cestitam, velika cestitka iz srca. Kako majka Srbija rodi atleticar i atleticarka za kratko vreme, to nema nigde. Jos su predstavnici evrope !!!

nemanja

pre 10 godina

svaka ti cast bravo za srbiju bravo za nas potencijal....jeeeeeeeeee...srpska zastava usred moskve..ostaviti onakva imena iza sebe..ma svaka cast.

SaLe

pre 10 godina

Bravo Emire!!! ti si razlog zbog kojeg bi mladi ove Srbije morali da pronađu smisao svojih izgubljenih života. Svako mora da da lični doprinos svojim ambicijama bez podrške veza i vezica. Fenomenalan rezultat za srpski sport koji ulazi u istoriju!

Bingo

pre 10 godina

Iako ih citam svakodnevno, vrlo retko ostavljam komentare. Ovaj izuzetan uspeh me je, blago receno, odusevio. Momak je sa 22 godine ostvario strasan rezultat, jedini belac u finalu, obaranje rekorda iz trke u trku i sto je najvaznije, najbolji kada je najpotrebnije. Svaka cast, Emire!

Macak

pre 10 godina

Kakav uspjeh!
Boze kako sam vristao gledajuci kako polako prestize ostale i dolazi do medalje...

Bravo momce zasluzio si ovo!
Samo nastavi da radis, bice jos radosti!!!!

andrija1985

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Kusturica nije promenio ime, Nemanja mu je krsteno ime, pametnjakovicu.

Mc 991

pre 10 godina

Momak koji rusi sve granice i prelazi prepreke, momak koji nas je ucinio ponosnim! Cak sam i baku natjerao da gleda sa mnom trku i propustila je pocetak vijesti. Ali vredelo je !!! Alal ti vera Emire!

Komentator

pre 10 godina

Atletika je bazični sport i odavno je izgubila trku sa ostalim sportovima u Srbiji. Kada sam ja bio dete mi smo sve discipline prošli. 800 metara, 60 metara, kugla, skok u dalj, skok u vis, troskok... Bilo je pored atletike i gimnastika kao vrlo bitna! I pored toga što je sve to maksimalno zapostavljeno mi imamo ovakve atletičare... To opet nagoveštava da ustvari mi možemo još više, ali samo ako bi neko usmerio malo svoje pažnje ka ovom sportu i ljudima i doveo do toga da mi imamo zdravu naciju sa uspešnim sportistima koji postižu odlične rezultate!
Opameti se državo, opameti dok ne bude kasno!
Bekriću naklon do poda jer je ovo ravno čudu! Evropljanin je u poslednjih 50 metara potukao tradicionalno sprinterske zemlje!!!

djolekg

pre 10 godina

Da li se neko seca Nadje Higl? I ona je osvojila medalju na SP, i to zlatnu, a posle toga kao da je u zemlju propala. Olimpijske igre su bez premca anjvaznije takmicenje. Ne mracim, svaka cast, zaista, kapa do zemlje i Emiru i Ivani, istorijski uspeh, ali OI su ono sto se racuna! Samo da se ne ponovi slucaj Higl, zlato na SP (cini mi se prilicno slucajno), stan, lova i kraj, na OI nije usla ni u polufinale.
Jos jednom, sve cestitke bronzanom dvojcu, ali molim vas nastavite gde ste stali, ono pravo je za tri god.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Pošto mi se svaki superlativ, koji bi da upotrijebim, čini mizernim, bolje da umuknem i povjerujem u ono što sam upravo vidio.

Lazar

pre 10 godina

BRAVO EMIRE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,BRAVO HEROJU NACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO JUNAČINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PONOSNI SMO SVI NA TEBE!!!!!!!!!!!!!! BRONZANA MEDALJA NA SVETSKOM PRVENSTVU,KAKAV FINIŠ TRKE,TO MOGU SAMO MAJSTORI,VELIKI ASOVI!!!!!! JOŠ JEDNOM KAPA DOLE MAJSTOREE!!!!!!!!!!

knez

pre 10 godina

Wooow!!! Ovo nije normalno. Ovaj momak... ne, cela nasa mala ekipa na sampionatu me ODUSEVLJAVA svojim stavom, rezultatima, energijom, pozitivnim odnosom prema sportu i zivotu. Samo tako nastavite a Emiru najlepse cestitke!

beliks

pre 10 godina

Care, suze mi krenuše koliko si me obradovao!!
Svaka čast!!! Sve NAJBOLJE!! Ovakvim ljudima treba dati sve jer oni su svetlost naše propale države!!

stollepg

pre 10 godina

Zaista sve cestitke za Emira, izuzetan uspjeh. Svega 22 godine, a jedan od najboljih u svojoj disciplini u svijetu. Za par godina bice jedan od glavnih konkurenata za zlato gdje god da se pojavi. Svaka cast, samo naprijed. Pozdrav iz CG za sve citaoce b92:-).

samo srbin

pre 10 godina

evo kako se bori za srbiju bre svaka cast kad ga vidim ima pice od mene, zasluzio je mnogo vise ali da imam para castio bi ga...

Стеван

pre 10 godina

ТАКО ЈЕ БРЕ!!!!! Које срце ти имаш, Емире, овај спринт последњих не знам ни сам колико метара ме је оборио са столице! Машала, одушевљен сам и свака част!

ŽANA

pre 10 godina

Ako ste pratili prenos pažljivo, Emir Bekrić je rodjen u Beogradu, na Sajmištu, i to je treća generacija rodjenih beogradjana! Znači priče o Vojvodini, bošnjacima i sl. su totalno besmislene! Opusrite se i uživajte u ovom trenutku!

Divos

pre 10 godina

Фантастичан је Бекрић, сјајно је распоредио снагу, ушао је у задњу кривину као 5-и, а онда појачао, резултат апсолутно феноменалан (48,05, наравно државни рекорд, и то какав, па до пре коју годину 49 сек. је била немогућа мисија, и не само за нас, већ и за атлетске велесиле). Ова бронза је истински подвиг, али није ово историја како је то написано у чланку, не, Емир је почео писати историју, своју спортску причу, биће још много медаља, и оних сјајнијих, и на СП, и на ОИ. Млад је, за атлетику супер-млад, данас је дао све од себе, али има код њега још резерви. Урадиће он још много сјајних ствари, за себе, за српску атлетику, и за Србију. Нама остаје задовољство што имамо Михаила, Ивану, Емира, Амелу, Асмира, што имамо такве атлетичаре.

Biljana Ostojic

pre 10 godina

Bravo za Ivanu i Emira.Nasi sportisti su ponovni dokaz da zelja,ljubav,vera,pobedjuju novac ,privilegovane sportiste za koje garantuje njihova vlada.Bravo,vase medalje su za nas cisto zlato.

sq

pre 10 godina

Dzajo, angazuj Emira umesto Milijasa. Za istu platu, naravno i moci cemo i protiv Reala da igramo. Win. - win situacija I za nas I za njega.

Ziv bio

pre 10 godina

Svaka cast legendo, i to iz 8. staze, gde u prvih 200 m nisi video ostale kako jure.
Obradovao si me bez razloga, sigurno kao i mnoge. Hvala ti legendo, i samo napred u novep obede!

koki

pre 10 godina

Bravo Emire,bravo ljudino,ponosu svoje zemlje!Samo da te ovi iz Sarajeva ne proglase kao Kusturicu za izdajnika,nisi smeo da nosis krst nikako!

Mima

pre 10 godina

Presrecna sam i cast mi je da sam slucajno sedela u busu pored Bekrica prosle godine posle Olimpijade i uverila se tom prilikom kako je to vaspitan i prijatan mladic osim sto je sada i osvajac prve medalje za Srbiju na SVETSKOM prvenstvu (u ovoj disciplini!)

Braca

pre 10 godina

Ipak, komentar Duska Koraca o Filipovicu (time kvari srecu oko Bekrica da se razumemo) nije bio na mestu. >Posle toliko ulaganja on je odustao na trecini svoje trke". Koliko je meni jasno, a tako je saopsteno, njemu je otpala patika pa rec o ulaganju drzave nikako nije na mestu. Neka proba da bos ispesaci 100 metara pa neka kaze kako je, a kamoli 30 km. Da su mu kupljene patike ove godine pa ajde da razumem, ili... Mozda se desilo nesto drugo na trci, ali onda kao novinar javnog servisa neka kaze sta da bih razumeo njegivu ogorcenost.

s.laughter

pre 10 godina

Ja sam ga video pre dve nedelje, bas pred prvenstvo Balkana, digao sam dve ruke u vis, nesto je bilo oko devet ili deset nocu, i rekao svaka cast. Vikao sam kao malo dete. Nadao sam se uspehu ali nisam verovao, ne koliko on. SVAKA CAST MOMCINO! SVAKA CAST!
Pa ljudi ja sam ponosan sto sam i Srbin i iz Srbije.
Ako ikada budemo mogao, pomoci cu, a nadam se da cu biti u mogucnosti i tebi i Ivani.
Najveci smekeru, nemam reci, nisam mislio da ce biti ovako, i ti i Ivana, svaka cast, vas dvoje zasluzujete, i realno svi ostali koji su otisli. Jos da ljudina uzme medalju i mi smo stvarno vise nego sto zasluzujemo, i ovako smo, ali jos uvek se nadam medalji Kolasinca.

Aleksandar

pre 10 godina

Bravo Emire, mnogo si me obradovao! Još više će me obradovati ako na dočeku ne bude nijedan "glavonja" radi skupljanja poenčića.

Ratko

pre 10 godina

Bravo Emire kralju ispisujes istoriju Evropske atletike. Samo da ga zdravlje posluzi i ima sansu da bude najbolji Evropljanin svih vremena. Kako je dodao gas u zadnjem pravcu kao torpedo. Fantastican trkac ja nemam reci. Ovo nismo imali ni u Jugoslaviji.

Владан

pre 10 godina

Ето, није нам потребна ЕУ да бисмо били Европљани, и то једини! Верујем да би са вишим и чешћим препрекама био убедљиво први! Алал вера, Мајсторе!

geometar iz valjeva

pre 10 godina

BRAVO BEKRIJO,CARE!!!!! Kakvo samo srce imaш-NESTVARNO! Čini mi se da sa boljom tehnikom i svetski rekord možeš da oboriš!!!

kosmopolita

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!
(BaneUtd, 15. avgust 2013 19:14)
Evo ja se izvinjavam u Emirovo ime sto ti nije obezbedio bolji zivot...Tebi d ase rodi dete rekao bi"sta ja imam od toga ,povecali mi se troskovi ""

cccc

pre 10 godina

plakao sam ljudi!!! Emire kralju!!! tako se bori za svoju zemlju i boje njene zastave...je li cujes Sinisa Mihajlovicu Dirigentu rastimovanog hora...EMIR SAMPION!!!

Sreca

pre 10 godina

Da li mi verujete da sam skocio od srece kao dete a imam 30 godina? Poslednji put sam skocio od srece posle pobede kosarkasa '95. godine. EMIRE, HVALA!!!

svakacast

pre 10 godina

Koga god zanima atletika, neka lepo otvori twitter, ukuca "Bekric" u polje za pretragu, te neka selektuje Top (iz: Top / All / People you follow). Tu cete lepo moci da vidite (uz malo skrolovanja, tako da gledate oko 7:00-7:10pm sta je bilo kucano) reakcije gotovo svih ljudi na svetu koji su bitni u ovom sportu i koji su jednostavno odusevljeni koliko je ovo veliki, veliki rezultat. Svaka cast Bekricu i svima oko Bekrica.

liverpool

pre 10 godina

e to je to sto hocemo od nasih sportista,to sto je emir dao poslednjih 50m,takva volja da da sve od sebe!!bravo majstore,bravo junacino!!

pero

pre 10 godina

pisao sam prije par dana da mi emir postaje novi idol kad vec moj Felix zavrsava. Jako sam sretan zbog ove medalje, bravo Emire LEGENDO!!!!!!!!!!
Pozdrav od Hrvata iz Boke.

zoki

pre 10 godina

Sve čestitke za Emira, a za poruka za našu državu: nemojte više da dajete novac razmaženim i nabeđenim fudbalskim "zvezdama", vidite da ima još uvek u Srbiji ima ljudi koji su do danas bili tako reći neprimetni, a zahvaljujući njima Srbija ima čime da se ponosi.
I nikako ne dozvolite političarima da se uvuku u Atletski savez i da sve upropaste!

zyx

pre 10 godina

Mogu samo da ukažem na činjenicu da poslednjih godina postižemo uspehe samo u sportovima u kojima nema ili nije bilo para. Čim se pojavi novac i "menadžeri" - raspad sistema. Najnoviji primer je nedavna katastrofa vaterpolista. Dok nisu imali ni za kupaće gaće, osvajali su medalje, a sad kad su počeli da dobijaju pare za klupske ugovore, ni do polufinala...

Cale

pre 10 godina

@BaneUtd
Ne znam za tebe, ali ja od ovog definitivno imam bolji život!!!

Još ne mogu da poverujem svojim očima i da zaustavim suze. Prvo Ivana, pa sad i Emir.

Tankos

pre 10 godina

Niste najavili danas u niti jednoj rubrici da je finale pa kako da znam i gledam uzivo ..b92 samo rezultat stavi na naslov i to je to..Najavljujte dogadjaje pls

old boy firm

pre 10 godina

Majstore svaka cast od srca. Imas srce kao lav. Samo najbolji su NAJBOLJI onda kada treba i kada je ti najvaznije, a to si upravo ti!

Апоплекс

pre 10 godina

IVANA SPANOVIC ZRENJANINKAEMIR BEKRIC NOVOSADJANIN2 BRONZE ZA VOJVODINU!!!
(drogba87, 15. avgust 2013 19:18)

Обрати се Емировој тетоважи на подлактици. И учи се писању.

Sve za Emira, svi za Emira

pre 10 godina

MAJSTRE, SAMPIONE!!! Da ga nisu stavili u osmu traku mogao bi jos bolje, ali bice prilike. Drao sam se ko majmun kad je prosao kroz cilj. Ceo London me cuo a i sire. EMIR KRALJU, SAMO IH PRESKACI!!!

Dimitrije

pre 10 godina

Ovo je SRPSKI GROM! Emir Bekric probija sa 5 na 3 poziciju brzinom munje. Kada ga stave u 4-5 traku na OI ima da ih sve raznese. Jedini belac medju ovim crncima koji kidaju u ovoj disciplini. A disciplina zahteva sjajnu kordinaciju brzine i tehnike. Uzmite malo probajte ako se rekreativno bavite atletikom da vidite koliko je ovo tesko. Trcis pun sprint pa preskocis preponu. Ovo je neverovatno nije dzabe ovoliko interesovanje za ovog belog momka. A samo 22 godine.

Fika

pre 10 godina

Kako nije sramota Koraca da pljuje Filipovica?
Emireeeeeeee!!!
Srce mi je zamalo stalo!
Svaka cast,to nije bitno,ali evo jos jedne titule za JSD Partizan.

Mirko

pre 10 godina

Emire svaka ti čast, malo je reći. Još smo u neverici, niko to nije očekivao, samo smo se mi tiho u sebi nadali da ćeš napraviti dobar rezultat, ali OVO...!!! Ovo je neverovatan uspeh!
Da si živ i zdrav sto godina i da se raduješ još mnogo puta a i mi sa tobom.

aLal vera

pre 10 godina

Svaka cast!!!Legendo!!!
Vucicu, pomogni Spanovicku i Emira...
Bolje to, nego one manekene ... takvi trebaju da plate sto gaze travnjak "svrtinje"!!!...Prvo rezultat pa pomoc, ko Emir I Spanovicka

soviak

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere

Горан Владивосток

pre 10 godina

Браво Србине! Све србске и православне земље су уз тебе! Живела Србија!

Arsenal

pre 10 godina

Svaka ti cast matori! Najbolji si bio kad je najpotrebnije, u zadnjih 80 metara. Mislio sam da je kraj kad su poceli da ga prestizu, ali kako je izvukao ono strasno. Na evropskom sa ovakvim trcanjem ce biti bez konkurencije. Pozdrav

carobnjak iz vOza

pre 10 godina

Mislio sam, prije trke, jedini je Evrpljanin u finalu i to je nevjerovatan uspjeh, ma koji god da zavrsi, doci ce prvenstvo Evrope i ako uzme jednu od medalja bice to pravi podvig. Onda je poceo da trci a koza je pocela da se ježi. Proslo je dvadeset minuta i jos uvjek ne mogu da vjerujem.
Bravo majstore, pozdrav iz Banja Luke.

dovla

pre 10 godina

ide bekric, ideeeeeee bekric, ideeeeee.....bronzaaaa, ja moji ljudi ne verujem, bronza za bekricaaa :-):-):-):-) komentator legenda...pitali me gde ste nasli bekrica, jel ste ga iz moskve doveli...ja im kazem neeee, on je sa starog sajmista :D:D:D kralj!

Nemanja

pre 10 godina

Bravo CARE!
Pa ove dve medalje koji su nasi atleticari osvojili su zlato, koliko drzava ni dinara ne ulaze u sportove na kojima ne mogu da kradu!
Ovakvi ljudi zasluzuju nacionalne penzije, a ne pevaljke i kojekakvi komicari i prevaranti.
Jos jednom sve cestitke i veliko HVALA!

Toooo Leeee

pre 10 godina

Bravooo Emire silo od coveka, ja sam mislio da ovaj komentator nece docekati kraj trke :D. Jos samo Kolasinac da zafrljaci onu kuglu preko 22 i da upotpuni ovaj uspeh.

Pantelic A.

pre 10 godina

Uraaaaa Emire kakva brzina! Moze jos bolje buduca nada Svetske atletike pa imamo medalju na Olimpijadi gotovo sigurno! Ovo je disciplina moci i snage, spoj tehnike i brzine! Svaka cast momcino i zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri. Ni jedna zemlja u Evropi nema ovako brzog belog trkaca.

consigliere

pre 10 godina

Svaka cast!!! Pored onoliko crnaca, a zna se da oni dominiraju u ovim trkackim sportovima, ovo je VEEEELIIIKI USPEH!!! Emire, samo tako nastavi!

ja

pre 10 godina

Tako je Emire majstore, svaka cast! Ni ne znas koliko si me veceras ucinio srecnim i ponosnim kao i verujem sve Srbe. Svaka cast momcino, zasluzio si ovu medalju, a ovo je tek pocetak bice tu jos mnogo medalja i onih najsjajnijih. Srbija je dobila novu atletsku zvezdu!

the_ja

pre 10 godina

svaka cast majstore! davno se nisam ovako razdrao zbog nekog uspeha u nasem sportu...svaka cast ivani,emiru i svima koji ostavljaju srce za ovu napacenu zemlju.
jos jednom; svaka cast majstore!!!!!

filipinho

pre 10 godina

Evo nista, gledam i ne verujem koliko smo srecni sto imamo ovakve sampione i pitam se samo cime smo ih mi zasluzili?! Emire Srbine neka si nam ziv i zdrav i hvala ti!!!

danilo

pre 10 godina

Kakav ekstra:pozitivan lik!!!
Ako nastavi ovako i sa ovom harizmom, eto svetske zvezde i razloga za ponos i diku.
Razlog za tugu je što nas samo sportisti poslednjih 25 godina raduju. I nešto dece iz matematičkih gimnazija...

anti_globalista

pre 10 godina

svaka cast decku, ogroman uspeh...samo molim sad bez malogradjanskih komentara o politici,drzavi,fudbalu kako su nam fudbaleri nikakvi a, atelticar veliki, ko kolko zaradjuje i kako sad ceo drzavni budzet treba da se usmeri na atletiku i slicno...hvala

srbijaaa

pre 10 godina

ti si nase blagoo !! i ivana,ma svaka vam cast,borite se fenomenalno,podrzimo i asmira i tatjanu,pa sta urade uradili su.NAJBOLJI STE

Marko

pre 10 godina

Valjda je trebao osvojiti zlato da bi bio glavna vest na ovim stranama.Ne razumem urednike.Zar ova vest nije najvaznija sportska vest,ne samo danas,nego i naredna dva dana.

Nenad Stupar

pre 10 godina

BRAVO SAMPIONE!!!
Vec sam bio komentarisao tvoj uspeh u polufinalu.Bicu dosadan pa cu ponovo da komentarisem.BRONZA, ALI SI U STVARI POBEDIO JER:
1. PLATIO SI CEH JER SI BIO U OSMOJ STAZI I NISI IMAO PREGLED TRKE (ubuduce bolji rezultat pre finala pa da si u 4-5-6 stazi.
2.OBOJICA PRE TEBE SU PALI POSLE TRKE JER SU TOTALNO PUKLI OD NAPORA A TI SI OSTAO NA NOGAMA.
3, TI SI NAJMLADJI I TVOJ JE SVET (Vec sutra zaboravi ovaj uspeh i grizi iz sve snage)
PUNO HVALA TEBI I TVOM TRENERU GOSPODJI KOJA JE MNOGO ZASLUZNA ZA SVU SRECU KOJU SI NAM PRUZIO.
ZELIM TI PUNO ZDRAVLJA DA OSTVARIS SVE SVOJE SNOVE.
HVALA ZA MALO SRECE OVOM NESRECNOM NARODU!!
OD SADA CE TE SVI GLEDATI NE U LICE NEGO U LEDJA!!!

zoran

pre 10 godina

Svaka cast majtore! Ovo je nevidjeno. Atletika je kraljica sportova, a Bekric je kralj Evrope!! Ostavio iza sebe i Felixa i Clementa... Dao je sve od sebe...

psl

pre 10 godina

Posle polufinala sam napisala da ako se sloze kocike moguce da ce Emir i do medalje i eto pogodila sam. Svaka cast za ovog momka kakav je ovo uspeh.

LOMBARDO

pre 10 godina

E sada sledi SPEKTAKULARAN docek za ovog GOSPODINA...naravno i za bronzanu IVANU SPANOVIC i za ASMIRA KOLASINCA sta god da uradi sutra u finalu...zasluzili su to...pogledajte samo koliko emocija ima u njima,koliko strasti...zaplakao sam kao dete...HVALA TI MOMCINO I CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE...NADAM SE PREKO 100000 SRBA...da vam damo podstrek da vladate planetom u narednim godinama...JUNACI ZEMLJE SRBIJE...JOS JEDNOM VELIKO HVALA

LupusFabulis

pre 10 godina

Placem od srece, Bravo Emireeeee, bravo, bravo!!! Sunce mu poljubim koliko sam radostan, sve najlepse od srca ti zelim i da vas docekamo sve ispred skupstine, zasluzili ste!!!

Kraljevcanin

pre 10 godina

Bravo junacino! Koliko sam srecan ljudi ne mogu da vam opisem! U kakvim uslovima treniraju nasi sportisti a koliko se bore za nasu naciju! Bravo majstore!!!

vlada

pre 10 godina

Svaka cast.To samo mogu da kazem za ovog mladog coveka.Ima samo 23 godine.Vec sada nema premca u Evropi,a ako mu drzava pruzi podrsku u vidu valjanih priprema i finansijske nadoknade,eto nama zlata ili makar srebra na sledecoj Olimpijadi.Kada bi se u bazicne sportove (plivanje,atletika,gimnastika),ulagalo samo 10% od onoga sto se ulaze u fudbal,gde bi nam bio kraj.Ali kome to pricati kaa su politicari u Upravnim odborima nasis komicnih fudbalskih klubova.

Zaciorski

pre 10 godina

Koja legenda.... Samo srce treba, sta ce mu drzava kad I on zna da od nje vajde nema. Ovako je prepusten Sam sebi I zato ima rezultata... Cestitke od srca!!!!

crnobeli delija

pre 10 godina

kad bi se nasa drzava trudila barem u pola kao sto se trude nasi sportisti u "malim" sportovima (mislim na sve sto nije seniorski fudbal).

Hvala ti Emire, srce mi je puno.

Никола

pre 10 godina

Свака част. Треба имати јако срце и мирну главу за овакав успех. Велики поздрав из Грачанице.

14. mesto

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere
(soviak, 15. avgust 2013 19:11)
@
Komsije i rodbino ne smarajte plizzz! Dudas je druga liga u odnosu na Emira, Ivanu i Asmira. Ne moze se grebati o njihovu slavu dok i on ne osvoji svetsku ili olimpijsku medalju.

Mrgud

pre 10 godina

Bravo majstore! Princ, vladar, to je značenje Emirovog imena, to će i da postane u atletici. Nemam reči! Još samo da neko makne Koraća sa TV da ne priča koješta. Ako već kaže "da neko odustanje na trećini staze i troši novac Saveza", trebao bi da doda da su se patike, stare 5 godina, tom atletičaru raspale na trećini staze. I Savez ga je tamo poslao, nije on samovoljno otišao. No, to ne umanjuje moje oduševljenje Emirovim uspehom! Još jednom, bravo junače!

Milica

pre 10 godina

Jao ljudi, kakva trka, kako je grabio, poslednji atom snage dao!!! Kakva konkurencija, iza sebe ostavio imena kao sto je Felix Sancez! Stvarno je car, jos cemo o njemu slusati u buducnosti!

amaterski sport

pre 10 godina

bronza za majstora......deluje mi kao da moze da smanji broj koraka izmedju prepona i da moze i do titule u naredne dve ili tri godine

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Cestitke. samo da se ne ponovi kao sa Nadjom Higl i Milicom Mandic. da ga sada u narednih par meseci ne povlace po medijima da ga tapsu da mu obecavaju svasta i da mu daju stanove i ne znam sta. A onda sledece takmicenje razocaranje. ali mislim da je emir pametan momak i da ssada treba da unovci ovu bronzu jer dolaze atletski mitinzi a narocito onaj u Cirihu

i tako...

pre 10 godina

Bekricu bekrijo!!! Cuo sam da je mnogo fin momak - dok je ostavljao rivale iza sebe izvinjavao im se govoreci: izvinite, ali zurim, poceo je beer fest, a ne prezivam se ja badava Bekric :-)

VATRENE KOCIJE

pre 10 godina

Emire legendo...onaj tvoj finis...neopisivo...doziveo sam srpske VATRENE KOCIJE...jeza, ushicenje, suza u oku i, na kraju, ponos...hvala ti ljudino za taj spektar predivnih emocija koji si probudio u meni.

Vercetti

pre 10 godina

Bio sam malo skeptican na sredini trke, ali, ljudi moji, kakvo ubrzanje u finisu! Bravo majstore, ti si ponos Srbije, tvoje vreme tek dolazi!

tooooo

pre 10 godina

Auuuuuu ljuuuudiiiiiii...pa je li ovo moguce....

toooo velikaaaa zverkooooo....ludilo, ne mogu doci sebi :) idem napolje istrcati malo da izbacim adrenalin iz sebe...

EMIRE ZLATNI nisi jos svjestan sta si uradio....HVALAAAAAAAAA TIIIII za ove suze....

PONOSNI NA SVOJE !!!!!!!!!

Milan

pre 10 godina

Emire junacino! Majstore! Legendo! Kralju! Nemam rijeci da opisem koliko si me obradovao! Na ulasku u ciljnu ravninu bio je 5-6 medjutim sjajan finis i fantasticno 3. mjesto! Ostaviti jednu legendu kao sto je Sanchez iza sebe! Nevjerovatan uspjeh! Svaka cast i Ivani ali ovo je za istoriju!

Banja Luka

pre 10 godina

SVAKA CAST MAJSTORE! Imajuci u vidu da je ovo veoma brza disciplina,gdje dominiraju crni trkaci, i uslove u kojima Bekric radi, mora se reci da je ovo jedan od najvecih uspjeha u istoriji srpskog sporta!

srbin iz banj luke

pre 10 godina

Braćo srbi šta će vam to Srbendo,pa svi su oni državljani R.Srbije. Emire samo nastavi tako,a pitanje za vojvodu Vučića šta sad misli dali je Alisa slabo radila, e moj prepotenko. Ovo vam piše srbin iz B.luke nedajte da vas zavade sa Emirom,Amelom i Asmirom. Nek bog i alah sačuvaju Srbije, a njeni narodi neka žive u slozi i ljubavi. Veliki Emir je dokaz da može tako.

BaneUtd

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!

Deki

pre 10 godina

Alo bre šta se ložite, dečko je uzeo bronzu, dakle NAJSLABIJU od tri medalje i mi sad treba da ga kao i Španovićku slavimo kao da je osvojio tri zlata??!! Dosta bre više tog slavljenja poraza kao pobede!!!!

Srdjan

pre 10 godina

Auuu kakav je on kralj, svaka mu cast. Samo mi krivo sto je Gordon uzeo zlato jer je Emirov vrsnjak i Emir ga do sada redovno pobedjivao. Ajmo Emire, buducnost je pred tobom, a valjda se i drzava malo osvesti pa pocne malo vise da ulaze u atletiku.

ja

pre 10 godina

Da li ce barem ovaj uspeh pomeriti Noleta sa TOP vesti. Nole svakako zasluzuje da bude tamo, ali ipak mislim da je preca osvojena svetska bronza nego najava 3 kola Sinsinatija

student_iz_parka

pre 10 godina

@ ptica trkacica @ drogba87

Prvo, Emir je beogradjanin, drugo oboje da nadjete dobre strucnjake da vam pomognu oko kompleksa koje imate.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Pošto mi se svaki superlativ, koji bi da upotrijebim, čini mizernim, bolje da umuknem i povjerujem u ono što sam upravo vidio.

Simke

pre 10 godina

Zato sto imate nezasluzene nule na tekucim racunima, zato sto jedan reciklirani fudbaler zvezde i partizana ima vecu platu nego sto je budzet atletskog saveza, zato sto nikada niste kukali zbog toga, zato sto nikada niste krivili sudije i citav svet kada bi doziveli rezultatske neuspehe, zato sto ste sa juniorskog svetskog prvenstva dosli sa tri medalje, a sacekala vas jedna televizijska i novinarska kuca, zato sto nikada niste obecavali kule i gradove, a na svakom takmicenju ostavljali srce i predstavljali zemlju na najbolji moguci nacin, zato sto ste i na ovo svetsko prvenstvo otisli tiho i bez medijske pompe, a vracate se sa medaljama, zato sto sam danas ponosan zbog Vas, svaka Vam cast i veliko HVALA.

Banja Luka

pre 10 godina

SVAKA CAST MAJSTORE! Imajuci u vidu da je ovo veoma brza disciplina,gdje dominiraju crni trkaci, i uslove u kojima Bekric radi, mora se reci da je ovo jedan od najvecih uspjeha u istoriji srpskog sporta!

lobotomija

pre 10 godina

Koliko bolestan treba da budeš da u ovoj priči raspravljaš o njegovom poreklu, veri ili bilo čemu?
Dečko je car. Hvala mu što nosi dres naše zemlje. Tačka.

kosmopolita

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!
(BaneUtd, 15. avgust 2013 19:14)
Evo ja se izvinjavam u Emirovo ime sto ti nije obezbedio bolji zivot...Tebi d ase rodi dete rekao bi"sta ja imam od toga ,povecali mi se troskovi ""

lepa

pre 10 godina

Molim ove Sandzaklije nacionaliste, da malo provere informacije s kojima raspolazu, pre nego sto pocnu da sire nacionalizam, Emir, Sandzak ni na slici nije video, decko je Beogradjanin, pravoslavac, i otac mu je rodjen u Beogradu, a korene ne vuce sa Sandzaka vec iz Bosne. Ako ste sposobni da slavite uspeh jednog sjajnog mladog coveka i velikog sportiste, to i radite, ako ne zadrzite gluposti za sebe, svet ce bez njih biti mnogo lepsi. Ja sa ushicenjem gledam i Bolta i Dibabu i Isimbajevu i ne zanima me dal se krste ili klanjaju, to je valjda smisao sporta.

Seti se svojih đedova

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Emir je Srbin pravoslavne vere, sa tetovažom na podlaktici gde ĆIRILICOM piše Srbija.

carobnjak iz vOza

pre 10 godina

Mislio sam, prije trke, jedini je Evrpljanin u finalu i to je nevjerovatan uspjeh, ma koji god da zavrsi, doci ce prvenstvo Evrope i ako uzme jednu od medalja bice to pravi podvig. Onda je poceo da trci a koza je pocela da se ježi. Proslo je dvadeset minuta i jos uvjek ne mogu da vjerujem.
Bravo majstore, pozdrav iz Banja Luke.

v

pre 10 godina

@Bosnjak

Koliko shvatam, on se sam izjasnjava kao Srbin... njegova stvar, meni licno je apsolutno nebitno - bitno je da je poslednjih 100 metara istrcao kao Bolt. ^_^

Стеван

pre 10 godina

ТАКО ЈЕ БРЕ!!!!! Које срце ти имаш, Емире, овај спринт последњих не знам ни сам колико метара ме је оборио са столице! Машала, одушевљен сам и свака част!

siri mrznju negde drugde

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare,

cisto da znas,Emir je inace jedan divan momak,odlican sportista,rodjeni Beogradjanin ,pravoslavne veroispovesti,krst koji nosi je dobio od Izraelskog patrijarha!Kolasinac nije pravoslavac ali ga takodje izuzetno cenim,jer je covek 100000000 puta rekao da se bori za svoju zemlju SRBIJU!Sada valjda shvatas kolike su to gromade od ljudi,a koliko je tvoj komentar glup!

Aleksandar

pre 10 godina

Opet bespotrebn provokacije. Emir Bekric je posle trke jasno pokazao ko je i sta je. Covek je Srbin. Postujte tu cinjenicu. On, kao i njegove kolege Amela i Asmir koji su Bosnjaci su ponos ove zemlje, kao i nasa kraljica Ivana. Sva ta deca sa ponosom brane boje Srbije i nose srpsku zastavu. Svaka im cast, i roditeljima koje su ih vaspitali. Napravili su pre svega odlicne ljude.

Mik

pre 10 godina

Za neke provokatore: reći ću HVALA i Bošnjacima i Srbima i Slovacima i Madjarima... Svi koji se časno bore za ovu zemlju - moj su narod! Ali nije vreme za prebrojavanja, a pogotovo u slučaju ovog divnog momka koji nam svima služi na čast!

Marko

pre 10 godina

Dosta vise sa brojanjem krvnih znaca! Jos prosle godine je Emir objasnio da je iz mesanog braka, majka je (pretpostavljam) Srpkinja (Mirjana), a Emir pravoslavac, pa zato i nosi onaj krstic oko vrata (deda sa majcine strane je bio pop). Na desnoj ruci istetovirana rec "Srbija", on nosi zastavu ove zemlje i sam je izabrao za koju zemlju se takmici. I sta mrcite vise, kome se ne dopada takva situacija, niti mora da gleda takmicenje, niti da navija za njega.

Libero

pre 10 godina

Za one koji nemaju pojma ko je Emir Bekric. Rodjen i odrastao na Starom Sajmistu u Beogradu. Izmedju Starog i Brankovog mosta. Na tom su mestu nekada ubijali Jevreje, devedesetih se ubijali medjusobno ko je koga stigao, 2013. ubili momka sa Zvezdare na pravdi Boga. Na tih 400 metara, izmedju ta dva mosta, sve cuveni spalvovi koji nadaleko krase i pronose glas o nocnom zivotu Beograda. A za jednog sasvim obicnog momka, beogradjanina, ti nadaleko cuveni splavovi su velika prepreka kada krenete kuci sa treninga. Pogotovo u slobodnom Beogradu ako se zovete EMIR. E, ko na tih 400 metara preskoci sve te prepreke (splavove), i kao EMIR stigne kuci ziv i nekim cudom ga zivot dovede do Moskve na svetsko prvenstvo, NJEMU JE MEDALJA ZAGARANTOVANA !!! BRAVO EMIRE !!!

igor

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Hahaha, znas kad ce se to desiti, kad Mesi i Ronaldo zaigraju za Mihine orlove i zapevuse 'Boze pravde'

ŽANA

pre 10 godina

Ako ste pratili prenos pažljivo, Emir Bekrić je rodjen u Beogradu, na Sajmištu, i to je treća generacija rodjenih beogradjana! Znači priče o Vojvodini, bošnjacima i sl. su totalno besmislene! Opusrite se i uživajte u ovom trenutku!

beliks

pre 10 godina

Care, suze mi krenuše koliko si me obradovao!!
Svaka čast!!! Sve NAJBOLJE!! Ovakvim ljudima treba dati sve jer oni su svetlost naše propale države!!

stollepg

pre 10 godina

Zaista sve cestitke za Emira, izuzetan uspjeh. Svega 22 godine, a jedan od najboljih u svojoj disciplini u svijetu. Za par godina bice jedan od glavnih konkurenata za zlato gdje god da se pojavi. Svaka cast, samo naprijed. Pozdrav iz CG za sve citaoce b92:-).

scylla

pre 10 godina

da nije komentator doveo prenos do usijanja i sa toliko emocija komentarisao verujem da se i u nama ne bi javile ovakve emocije, ja sam bio na ivici suza, ceo sam se prejezio i držalo me dvadesetak minuta

Milan

pre 10 godina

Emire junacino! Majstore! Legendo! Kralju! Nemam rijeci da opisem koliko si me obradovao! Na ulasku u ciljnu ravninu bio je 5-6 medjutim sjajan finis i fantasticno 3. mjesto! Ostaviti jednu legendu kao sto je Sanchez iza sebe! Nevjerovatan uspjeh! Svaka cast i Ivani ali ovo je za istoriju!

pero

pre 10 godina

pisao sam prije par dana da mi emir postaje novi idol kad vec moj Felix zavrsava. Jako sam sretan zbog ove medalje, bravo Emire LEGENDO!!!!!!!!!!
Pozdrav od Hrvata iz Boke.

andrija1985

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Kusturica nije promenio ime, Nemanja mu je krsteno ime, pametnjakovicu.

Sasa@

pre 10 godina

U sprinterskoj disciplini bronza za Srbiju, mislim... stvarno svaka cast . A vec od sutra zasuci rukave i jos jace treniraj. Imas sve predispozicije da postanes evropska legenda, a mozda i svetska. Srpska si od veceras.

Апоплекс

pre 10 godina

IVANA SPANOVIC ZRENJANINKAEMIR BEKRIC NOVOSADJANIN2 BRONZE ZA VOJVODINU!!!
(drogba87, 15. avgust 2013 19:18)

Обрати се Емировој тетоважи на подлактици. И учи се писању.

srbin iz banj luke

pre 10 godina

Braćo srbi šta će vam to Srbendo,pa svi su oni državljani R.Srbije. Emire samo nastavi tako,a pitanje za vojvodu Vučića šta sad misli dali je Alisa slabo radila, e moj prepotenko. Ovo vam piše srbin iz B.luke nedajte da vas zavade sa Emirom,Amelom i Asmirom. Nek bog i alah sačuvaju Srbije, a njeni narodi neka žive u slozi i ljubavi. Veliki Emir je dokaz da može tako.

vatreni

pre 10 godina

Ljudi moji kakve veze i da se zove muhamed lijepo je vidit tu sliku kako se raduje i kako mu je drago neka samo tako nastavi pozdrav dosadni ste vise stim imenima i vijerama moro momak biti ponosan na sebe pozdrav iz HR

Милан

pre 10 godina

Овако се нисам најежио и очи ми засузиле од када је Нађа Хигл освојила злато.

Lazar

pre 10 godina

BRAVO EMIRE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,BRAVO HEROJU NACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO JUNAČINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PONOSNI SMO SVI NA TEBE!!!!!!!!!!!!!! BRONZANA MEDALJA NA SVETSKOM PRVENSTVU,KAKAV FINIŠ TRKE,TO MOGU SAMO MAJSTORI,VELIKI ASOVI!!!!!! JOŠ JEDNOM KAPA DOLE MAJSTOREE!!!!!!!!!!

lilit

pre 10 godina

Kao da je važno koje je nacionalnosti! Trčao je kao gepard! Neka istrči bilo kao on, pa neka onda istražuje i komentariše da li je Srbin, musliman ili nešto treće!

Sreca

pre 10 godina

Da li mi verujete da sam skocio od srece kao dete a imam 30 godina? Poslednji put sam skocio od srece posle pobede kosarkasa '95. godine. EMIRE, HVALA!!!

Nenad Lucic

pre 10 godina

Da li ćemo se mi kao društvo nekada očistiti od detinjastih i glupavih misli vezanih za nacionalnu priadnost? Naročito mi smetaju komentari ljudi nedovoljno istorijski i nacionalno pismenih. Prvo i prvo naš sudržavljanin je osvojio treće mesto na svetu u atletskoj disciplini i to je vest broj jedan. Drugo, ime oblasti u Srbiji o kojoj se govori je Raška i starije je od imena Sandžak nekoliko vekova i to je fakt za svakoga ko o istoriji zna minimum minimuma. Drugo, Emir Bekrić je čovek po nacionalnom opredeljenju Srbin i tu bih stavio tačku na temu koja nema veze sa vešću da je jedan državljanin Srbije treći na svetu...
http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2012/08/Emir-Bekric.jpg

Sija bronza kao zlato

pre 10 godina

Srbin ELMIR najbrzi belac na planeti......
(Djordje Pesic, 15. avgust 2013 19:33)
Niti je Elmir, niti Srbin. Samo zivi u Srbiji.
(Sandjak, 15. avgust 2013 20:01)
Ajde trolovi ne zagadjujte temu,sad cu da kazem zavrnu internet u Lazi.

Aleksandar

pre 10 godina

@Andjela, Ne zezaj da Kenija i Etiopija imaju vise medalja od nas? Idi gledaj bocanje, ovo ti ne ide. Kenija i Etiopija su medju najjacim atletskim nacijama, osvajaju medalje u trkackim disciplinama kao od sale. Tamo se u atletiku ulazu milioni, prave se savremeni centri za trening, a nasa deca nemaju ni za opremu. Kenija i Etiopija i te zemlje koje si nabrojala su na takmicenje poslale po 100 atleticara, a Srbija 8. Sa 8 takmicara osvojiti 2 medalje, verovatno i 3 ako Asmir bude na svom nivou, znas li ti koliki je to uspeh.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kompleksasi ne lupajte, Emir je Beogradjanin, Pravoslavac i ima tetovazu Srbija! Sandzaklijama koji ostavljaju nebulozne komentare samo da porucim da se ugledaju na ovog momka.

student_iz_parka

pre 10 godina

@ Sandjak

Srbin je nego sta je, i nije da samo zivi u Srbiji vec je voli svim srcem i bori se za nju. A vi sto ne znate ni kako vam se narod zove, resavajte probleme na drugom mestu.

filipinho

pre 10 godina

Evo nista, gledam i ne verujem koliko smo srecni sto imamo ovakve sampione i pitam se samo cime smo ih mi zasluzili?! Emire Srbine neka si nam ziv i zdrav i hvala ti!!!

olimpijac

pre 10 godina

za sve koji sumnaju u emira i ivanu i spominju stanove, kao kad dobiju stanove nece vise postizati uspehe...Emir je vec dobio stan od opstine N.Beograd prosle godine, a Ivana od grama N.Sada jos 2010. a emir je srebrom prosle godine na EP vec obezbedio penziju, pa i pored toga je ove godine jos bolji, zato sto mnogo voli atletiku...zasluzuju veliki docek, i mnogo vise prostora u medijima, kao i vec zaboravljeni Cavic, koji je izuzetno obrazovan i vec cuda cini sa svojom plivackom akademijom u Kg, napred Srbija

VOJA KOSTUNJAVI

pre 10 godina

Decko je iz Beograda i krsti se svaki put, i nosi krst oko vrata, kako moze biti Bosnjak leba vam?

"SANDZAK" SRBIJA NIKAD REPUBLIKA

Mrgud

pre 10 godina

Bravo majstore! Princ, vladar, to je značenje Emirovog imena, to će i da postane u atletici. Nemam reči! Još samo da neko makne Koraća sa TV da ne priča koješta. Ako već kaže "da neko odustanje na trećini staze i troši novac Saveza", trebao bi da doda da su se patike, stare 5 godina, tom atletičaru raspale na trećini staze. I Savez ga je tamo poslao, nije on samovoljno otišao. No, to ne umanjuje moje oduševljenje Emirovim uspehom! Još jednom, bravo junače!

milanche

pre 10 godina

Ajde dosta vise sa tim koje je nacionalnosti. Na kraju krajeva Emir se izjasnjava kao Srbin, Beogradjanin i pravoslavac, ali bi sto se mene tice mogao biti i Bosnjak, Albanac ili Eskim. Nebitno je sve to dok se bori pod nasim znamenjem!

todos

pre 10 godina

Posle trke sam izveo dva psa u setnju i celo vreme glasno sam razmisljao, koliko mi gradjani Srbije uopste nismo svesni kakve uspehe su napravili ovo dvoje atleticara!?!

careee

pre 10 godina

Ljudi ukapirajte jednom :Emir nije iz Sandzaka,kao drugo Emir je pravoslavac(svako ko pogleda njegove slike,moze videti da nosi krst oko vrata i ima dve brojanice oko ruke),kao trece to uopste nije vazno sada!

LOMBARDO

pre 10 godina

E sada sledi SPEKTAKULARAN docek za ovog GOSPODINA...naravno i za bronzanu IVANU SPANOVIC i za ASMIRA KOLASINCA sta god da uradi sutra u finalu...zasluzili su to...pogledajte samo koliko emocija ima u njima,koliko strasti...zaplakao sam kao dete...HVALA TI MOMCINO I CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE...NADAM SE PREKO 100000 SRBA...da vam damo podstrek da vladate planetom u narednim godinama...JUNACI ZEMLJE SRBIJE...JOS JEDNOM VELIKO HVALA

cccc

pre 10 godina

zasto su se Sandzaklije raspisale...Decko nikad nije video Sandzak...mozda je samo prosao u proputovanju.On je rodjeni beogradjanin i posto vidim da mnogi ne znaju on je pravoslavne vere.njegov otac je bio pravoslavni svestenik.ime je dobio po jednom ocevom prijatelju.

dovla

pre 10 godina

ide bekric, ideeeeeee bekric, ideeeeee.....bronzaaaa, ja moji ljudi ne verujem, bronza za bekricaaa :-):-):-):-) komentator legenda...pitali me gde ste nasli bekrica, jel ste ga iz moskve doveli...ja im kazem neeee, on je sa starog sajmista :D:D:D kralj!

dule

pre 10 godina

Svaka cast majstore, kakv car.. Covek dao 150% svojih mogucnosti i nije razmisljao doliko su mu stare sprinterice... i jos nesto, verujem da mu je i djon otpao, opet bi osvojio medalju jer se u pogledu i stavu vidi ko si i sta si, a on je SAMPION NAD SAMPIONIMA..EJ,COVEK JE OSVOJIO MEDALJU U SPRINTERSKOJ DISCIPLINI I TO NAJTEZOJ, PRODUZENI SPRINT..OVJ REZULTAT JE RAVAN ONOM KAD BI MI U FUDBALU BILI SVETSKI PRVACI..

E, OVO je sportista!

pre 10 godina

Uspeh utoliko veći kad se zna da nije išao u Terme Čatež na specijalne pripreme.
Niti mu je Fali Ramadani menadžer.

Oh, Bože, kad posle tebe pomislim na nekog fudbalera muka mi pripadne samo takva.

svaka cast

pre 10 godina

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA!!!!
SRBIJAAAA!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BT, 15. avgust 2013 20:33)

Majka Mirjana!u njegovom zivotu postoje dve Mire,mama i trener!Puno pozdrava za obe,uzivajte!

Горан Владивосток

pre 10 godina

Браво Србине! Све србске и православне земље су уз тебе! Живела Србија!

Dragan

pre 10 godina

Bravo junace ! Svaka cast na izuzetnom uspehu !!
Manje bitno od medalje, ali za informaciju svima Emirov deda po majci je bio prota u Boljevcu, sluzbovao u crkvi svetog proroka Ilije vise decenija. Secam ga se s kraja sedamdesetik kada je redovno dolazio kod mog pradede pred slavu.

Svilajnac

pre 10 godina

Bravo momčino,svaka čast,ova bronza vredi više od zlata,svi mi treba da smo ponosni što medju nama postoji takav biser,i nemojte više da raspravljate o njegovoj nacionalnoj pripadnosti,vazno je šta on oseća (to je pokazao svima nama),pogledajte samo ostale zemlje u Evropi,koliko se pravih stranaca takmiči pod njihovom zastavom,naročito Nemci i Francuzi,a mi raspravljamo o našem čoveku koji je rodjen u Srbiji.

desharad

pre 10 godina

Majstore, care, kralju!!!
BRAVO ŠAMPIONE NAŠ!!!
Možda je prerano, ali Ivana i Ti ste postali legende srpskog sporta!
Hvala oboma na divnim momentima u ova tupava i jadna vremena!!!
SRBIJO DIŽI GLAVU!!!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Bravo bre Emire Geparde, jeste da si na stazi bio kao Kasper ali si ih skoro sve "preripio" na kraju.Ovakav finis skoro nisam video, danas mi je srce puno, hvala ti Emire za ovu radost koju osecam.Bravo Emire care
,bravo

Babin_zub

pre 10 godina

Ademe Ljajicu, nauci nesto od NASEG BRATA EMIRA!!!

Nego,jeste li culi njegovu izjavu nakon trke? Toliko zrelosti i skromnosti,a totalno opusten. Ma svaka mu cast u svakom pogledu, a ti Srbijo da se oduzis Spanovicki i Emiru !

Komentator

pre 10 godina

Atletika je bazični sport i odavno je izgubila trku sa ostalim sportovima u Srbiji. Kada sam ja bio dete mi smo sve discipline prošli. 800 metara, 60 metara, kugla, skok u dalj, skok u vis, troskok... Bilo je pored atletike i gimnastika kao vrlo bitna! I pored toga što je sve to maksimalno zapostavljeno mi imamo ovakve atletičare... To opet nagoveštava da ustvari mi možemo još više, ali samo ako bi neko usmerio malo svoje pažnje ka ovom sportu i ljudima i doveo do toga da mi imamo zdravu naciju sa uspešnim sportistima koji postižu odlične rezultate!
Opameti se državo, opameti dok ne bude kasno!
Bekriću naklon do poda jer je ovo ravno čudu! Evropljanin je u poslednjih 50 metara potukao tradicionalno sprinterske zemlje!!!

danilo

pre 10 godina

Kakav ekstra:pozitivan lik!!!
Ako nastavi ovako i sa ovom harizmom, eto svetske zvezde i razloga za ponos i diku.
Razlog za tugu je što nas samo sportisti poslednjih 25 godina raduju. I nešto dece iz matematičkih gimnazija...

Aleksandar

pre 10 godina

Bravo Emire, mnogo si me obradovao! Još više će me obradovati ako na dočeku ne bude nijedan "glavonja" radi skupljanja poenčića.

student_iz_parka

pre 10 godina

@ ptica trkacica @ drogba87

Prvo, Emir je beogradjanin, drugo oboje da nadjete dobre strucnjake da vam pomognu oko kompleksa koje imate.

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

kada bi ovi fudbaleri I drugi pojedini nasi sportisti znali koju radost I srecu svakom svojom pobedom donose ovom napacenom narodu ginuli bi na terenu,ja za malo nisam zaplako od srece sav sam se najezio bio!!!

Nedzad

pre 10 godina

Nije da je bitno ali za ove ponosne `bosnjake` koji sada likuju a Bosnu ni videli nisu, Emir jeste Srbin, oko vrata nosi krst a ne polu mesec. Osvetlao si obraz Srbije, junacino!!

i tako...

pre 10 godina

Bekricu bekrijo!!! Cuo sam da je mnogo fin momak - dok je ostavljao rivale iza sebe izvinjavao im se govoreci: izvinite, ali zurim, poceo je beer fest, a ne prezivam se ja badava Bekric :-)

Braca

pre 10 godina

Ipak, komentar Duska Koraca o Filipovicu (time kvari srecu oko Bekrica da se razumemo) nije bio na mestu. >Posle toliko ulaganja on je odustao na trecini svoje trke". Koliko je meni jasno, a tako je saopsteno, njemu je otpala patika pa rec o ulaganju drzave nikako nije na mestu. Neka proba da bos ispesaci 100 metara pa neka kaze kako je, a kamoli 30 km. Da su mu kupljene patike ove godine pa ajde da razumem, ili... Mozda se desilo nesto drugo na trci, ali onda kao novinar javnog servisa neka kaze sta da bih razumeo njegivu ogorcenost.

veliki strumf

pre 10 godina

Evo, da prebacimo preko 600 :) Samo da kazem da sam uplasio svoje dete kad sam skocio i prodrao se u poslednjih 30-40 metara. Nevidjeno simpatican mladic, mocan na stazi, odmeren u izjavama. Nadamo se medalji i u Riju (bedak je sto su ova prva dvojica isto mladi, bar da neko ima 32-3 pa da zavrsi karijeru :)

mirko kojotovski

pre 10 godina

Eh kad bi se i braca Muslimani ili Bosnjaci ili Sandzaklije ili vec kako se nazivaju ugledali na ovog coveka svet bi gledali drugacije i ponosnije.Niko vama nije preci nego do vasih komsija i prijatelja vase vam drzave Srbije.Zasto se ne ugledate na Nemce koji slave svog skakaca sa motkom.Covek crnac ali zato kaze da je Nemac i slusa himnu i nista mu nefali.Ah da ipak su to Nemci.Brate Emire fantastican rezultat.Sprinter belac a nas treci na svetu eeej! Ovo sto nam se desava samo je od gore svevisnjeg dar.Sportovi u kojima nismo bili nista a danas sila po kojima se Srbija ponosi.Tenis i Atletika pa dal je to moguce ljudi moji!? Kakva sreca.Srbija postoji dok je ovakvih ljudi.Emire, Ivana, Asimire Bog vas blagoslovio

Divos

pre 10 godina

Фантастичан је Бекрић, сјајно је распоредио снагу, ушао је у задњу кривину као 5-и, а онда појачао, резултат апсолутно феноменалан (48,05, наравно државни рекорд, и то какав, па до пре коју годину 49 сек. је била немогућа мисија, и не само за нас, већ и за атлетске велесиле). Ова бронза је истински подвиг, али није ово историја како је то написано у чланку, не, Емир је почео писати историју, своју спортску причу, биће још много медаља, и оних сјајнијих, и на СП, и на ОИ. Млад је, за атлетику супер-млад, данас је дао све од себе, али има код њега још резерви. Урадиће он још много сјајних ствари, за себе, за српску атлетику, и за Србију. Нама остаје задовољство што имамо Михаила, Ивану, Емира, Амелу, Асмира, што имамо такве атлетичаре.

Dragan

pre 10 godina

Jos ne mogu da verujem.Stvarno fantasticno.Nemam reci.Momak je zasluzio najvece moguce pocasti.
Porucio bih ovima u Vladi da malo zaborave fudbal i uloze u atletiku.
Bekricu, alal ti vera!

David

pre 10 godina

Kakvi vas bre bošnjaci spopali... Kakva je to nacija? Drugo dečko je pravoslavac, čak nije ni musliman a po nacionalnosti Srbin. Ja znam Mišela Martinovica pa nije francuz... Ima i Brus Lijeva, Kasandri pa nisu ni kinezi ni Španci

tooooo

pre 10 godina

Auuuuuu ljuuuudiiiiiii...pa je li ovo moguce....

toooo velikaaaa zverkooooo....ludilo, ne mogu doci sebi :) idem napolje istrcati malo da izbacim adrenalin iz sebe...

EMIRE ZLATNI nisi jos svjestan sta si uradio....HVALAAAAAAAAA TIIIII za ove suze....

PONOSNI NA SVOJE !!!!!!!!!

Nenad Stupar

pre 10 godina

BRAVO SAMPIONE!!!
Vec sam bio komentarisao tvoj uspeh u polufinalu.Bicu dosadan pa cu ponovo da komentarisem.BRONZA, ALI SI U STVARI POBEDIO JER:
1. PLATIO SI CEH JER SI BIO U OSMOJ STAZI I NISI IMAO PREGLED TRKE (ubuduce bolji rezultat pre finala pa da si u 4-5-6 stazi.
2.OBOJICA PRE TEBE SU PALI POSLE TRKE JER SU TOTALNO PUKLI OD NAPORA A TI SI OSTAO NA NOGAMA.
3, TI SI NAJMLADJI I TVOJ JE SVET (Vec sutra zaboravi ovaj uspeh i grizi iz sve snage)
PUNO HVALA TEBI I TVOM TRENERU GOSPODJI KOJA JE MNOGO ZASLUZNA ZA SVU SRECU KOJU SI NAM PRUZIO.
ZELIM TI PUNO ZDRAVLJA DA OSTVARIS SVE SVOJE SNOVE.
HVALA ZA MALO SRECE OVOM NESRECNOM NARODU!!
OD SADA CE TE SVI GLEDATI NE U LICE NEGO U LEDJA!!!

darko

pre 10 godina

Za brilijantnog komentatora 21:09: obaveštavam te da je pre puno godina postojao Vuk Karadžić,koji je definisao 30 slova u azbuci,između ostalog i slovo DŽ,tako da je Sandžak Sandžak,a NIKAKO Sandjak!!!!! To je sramota što ne umeš 30 slova da naučiš!!

Tatjana

pre 10 godina

Dosadni ste. Nije država ili neko od vas osvojio tu medalju, nego Emir Bekrić svojim punim imenom i prezimenom. Nije ova ponosna nacija ni znala za njega do prekjuče. Čestitajte mu i zapamtite njegovo ime i prezime, a ne nacionalnu pripadnost ili veroispovest koju je izabrao. On i Ivana, između ostalih, trebaju samo da nas podsete u koliko nerazumnoj i jadnoj državi živimo i koliko se malo izdvaja za prave vrednosti.

Sve za Emira, svi za Emira

pre 10 godina

MAJSTRE, SAMPIONE!!! Da ga nisu stavili u osmu traku mogao bi jos bolje, ali bice prilike. Drao sam se ko majmun kad je prosao kroz cilj. Ceo London me cuo a i sire. EMIR KRALJU, SAMO IH PRESKACI!!!

cccc

pre 10 godina

plakao sam ljudi!!! Emire kralju!!! tako se bori za svoju zemlju i boje njene zastave...je li cujes Sinisa Mihajlovicu Dirigentu rastimovanog hora...EMIR SAMPION!!!

Milica

pre 10 godina

Jao ljudi, kakva trka, kako je grabio, poslednji atom snage dao!!! Kakva konkurencija, iza sebe ostavio imena kao sto je Felix Sancez! Stvarno je car, jos cemo o njemu slusati u buducnosti!

Golub

pre 10 godina

Ma nema bre, mi smo ti Srbi čudo.. Ako ne nađemo nekome neku manu ne možemo mirno da spavamo! SRAMOTA!!

Emire kralju, srce nam je puno! Hvala ti!!

Bingo

pre 10 godina

Iako ih citam svakodnevno, vrlo retko ostavljam komentare. Ovaj izuzetan uspeh me je, blago receno, odusevio. Momak je sa 22 godine ostvario strasan rezultat, jedini belac u finalu, obaranje rekorda iz trke u trku i sto je najvaznije, najbolji kada je najpotrebnije. Svaka cast, Emire!

Alpinista

pre 10 godina

Nije fora u bacanju kugle uzeti medalju gde ima vise evropljana nego svih drugih zajedno. Ali u sprinterskoj disciplini!? FENOMENALNO!!!

Nenad S.Palanka

pre 10 godina

Emire bas si car,obradovao si nas sve u kuci!Ljudi pa dal je bitno ko je koje vere u Srbiji!? Zivimo svi u istoj drzavi i valjda treba da je gradimo zajednicki.Zasto ne bi svi pokusali nesto da uradimo za sebe i za nasu decu sutradan.Dosta je vise bilo mrznje,samo sledimo primere nasih sportista Amele,Kolasinca,Spanovicke,Bekrica...

Igor vr

pre 10 godina

Bravo za Emira Bekrica. Sjajna trka ovo je dobar znak za sledece SP u atletici i za naredne OI. Sledece godine je EP u atletici, ali uz ovakvog Emira tamo ce konkurencija biti smesna.
Ovo SP je istorijsko za srpski sport jer smo decenijama cekali na neku medalju sa SP u atletici i onda nam se dese dve na istom takmicenju. Voleo bi da i sutra Kolasinac dodje do medalje, ali to ce biti vrlo tesko, dva Amera bacaju sjajno tu je Poljak Majevski, ali ko zna mozda i sutra budemo u euforiji.
Drzava treba da se zamisli gde i ono malo para sto se odvaja iz budzeta za sport ulaze. Znaci dosta je bilo ulaganja u fudbal, kosarku, tenis i ostale ekipne gluposti(tu izuzimam vaterpolo), treba ulagati u bazicne sportove, a to su plivanje i atletika da bi stvorile nove Bekrice, Cavice, Spanoviceve idr. E kada se to desi onda ovakvi uspesi nece biti retkost.

milan

pre 10 godina

Ovi uspesi atletičara pokazuju da ako uspešni i sposobni ljudi vode neki posao onda ima uspeha.Svaka čast i Vesi Jevrosimoviću koji sigurno ima velike zasluge.Niko se od ovih lopova nije mešao, jer nema love u atletici.On očigledno voli atletiku pri tome ima dovoljno da ne lapa pare i eto uspeha.Bravo EMIRE!!!

Tripper

pre 10 godina

1. i 2. su pobadali nakon cilja... Poterao i Emir! Bravo momčino! Glefam snimak trke već ko zna koji put i ne mogu da verujem... stiče se utisak da bi Emir mogao i još... kao da mu je falila duža staza, pa da prestigne i ovu dvojicu, što popadaše u cilju.

Igornopolis

pre 10 godina

Bravo Bekrijo!!!
Majka Srbija je ponosna na tebe. Svaka cast i zelim ti mnogo srece i uspeha u zivotu i daljoj karijeri.
Srbija

Mima

pre 10 godina

Presrecna sam i cast mi je da sam slucajno sedela u busu pored Bekrica prosle godine posle Olimpijade i uverila se tom prilikom kako je to vaspitan i prijatan mladic osim sto je sada i osvajac prve medalje za Srbiju na SVETSKOM prvenstvu (u ovoj disciplini!)

Sandžaklijka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se dozovemo pameti i da počnemo da cenimo ono što svi zajedno imamo, bez ikakve podele. Ne pripisujmo uspeh Sandžaku, Vojvodini, Beogradu... Radujmo se. Sve čestitke za momka.

Avarel

pre 10 godina

Kakav sjajan i pozitivan momak!!!
Gledao sam ponovo snimak i zaključio da je Emir imao još snage posle trke!!!
Dvojica prvoplasiranih popadaše po stazi nakon trke, a Bekrić se šetka kao da se sprema tek da potrči!?
Hm...Možda je mogao i ranije da krene u finiš mada je i ovo OGROMAN uspeh...I on sam je prezadovoljan ovim rezultatom, pa tako i treba gledati na ovu trku danas...

knez

pre 10 godina

Wooow!!! Ovo nije normalno. Ovaj momak... ne, cela nasa mala ekipa na sampionatu me ODUSEVLJAVA svojim stavom, rezultatima, energijom, pozitivnim odnosom prema sportu i zivotu. Samo tako nastavite a Emiru najlepse cestitke!

Nenad

pre 10 godina

Pored Bekrca cara, na mene je utisak ostavio i komentator. Svaka cast. Tako se prenosi neki sportski dogadjaj. A ne kao po neki smorovi koji prenose fudbalske utakmice. Jos jednom svaka cast Emire.

amaterski sport

pre 10 godina

bronza za majstora......deluje mi kao da moze da smanji broj koraka izmedju prepona i da moze i do titule u naredne dve ili tri godine

Ziv bio

pre 10 godina

Svaka cast legendo, i to iz 8. staze, gde u prvih 200 m nisi video ostale kako jure.
Obradovao si me bez razloga, sigurno kao i mnoge. Hvala ti legendo, i samo napred u novep obede!

srbijaaa

pre 10 godina

ti si nase blagoo !! i ivana,ma svaka vam cast,borite se fenomenalno,podrzimo i asmira i tatjanu,pa sta urade uradili su.NAJBOLJI STE

VATRENE KOCIJE

pre 10 godina

Emire legendo...onaj tvoj finis...neopisivo...doziveo sam srpske VATRENE KOCIJE...jeza, ushicenje, suza u oku i, na kraju, ponos...hvala ti ljudino za taj spektar predivnih emocija koji si probudio u meni.

Dimitrije

pre 10 godina

Ovo je SRPSKI GROM! Emir Bekric probija sa 5 na 3 poziciju brzinom munje. Kada ga stave u 4-5 traku na OI ima da ih sve raznese. Jedini belac medju ovim crncima koji kidaju u ovoj disciplini. A disciplina zahteva sjajnu kordinaciju brzine i tehnike. Uzmite malo probajte ako se rekreativno bavite atletikom da vidite koliko je ovo tesko. Trcis pun sprint pa preskocis preponu. Ovo je neverovatno nije dzabe ovoliko interesovanje za ovog belog momka. A samo 22 godine.

cudo iz Bgd.

pre 10 godina

on je jedan od najboljih,najvrednijih,najupornijih,najodanijih i najvaspitanijih momaka koje sam u upoznao,veci je patriota od polovine Srba,nije cudo sto je uspeo svojim ogromnim radom i zalaganjem,sve najbolje mu zelim u daljoj karijeri i ako je ovo disciplina koja Europi ne donosi mnogo medalja zbog fizickih predispozicija Europljanja tim vise veliki uspeh i za Srbiju i Europu.Bravo.....

Quik

pre 10 godina

Dati im platu barem kao najgorim fudbalerima u Zvezdi ili Partizanu !
da li ova drzava zna kako se cuvaju sportska blaga ove zemlje ili ce i dalje da ulazu u propali fudbal?!

Milan

pre 10 godina

Atletika = kraljica sportova. Ne treba nista vise da se govori.
U svakom selu se zna ko je od dece najbrzi. A mnogi i ne znaju sta je to na primer tenis. Zato malo manje u fudbal, malo vise u sportove gde imao talenat i potencijal da haramo Evropom, a mnogo vise u bazicne sportove koje od dece prave dobre, postene i vredne ljude!
Ovako ispada da su nam je teretana, reket, i FTO, glavni vidovi fizicke kulture!

Inace trece vreme na OI 2012 je bilo 48.10, sa ovim vremenom decko bi uzeo bronzu!

Majka Srbija

pre 10 godina

Majko mila, cestitam, velika cestitka iz srca. Kako majka Srbija rodi atleticar i atleticarka za kratko vreme, to nema nigde. Jos su predstavnici evrope !!!

Pantelic A.

pre 10 godina

Uraaaaa Emire kakva brzina! Moze jos bolje buduca nada Svetske atletike pa imamo medalju na Olimpijadi gotovo sigurno! Ovo je disciplina moci i snage, spoj tehnike i brzine! Svaka cast momcino i zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri. Ni jedna zemlja u Evropi nema ovako brzog belog trkaca.

ja

pre 10 godina

Da li ce barem ovaj uspeh pomeriti Noleta sa TOP vesti. Nole svakako zasluzuje da bude tamo, ali ipak mislim da je preca osvojena svetska bronza nego najava 3 kola Sinsinatija

svakacast

pre 10 godina

Koga god zanima atletika, neka lepo otvori twitter, ukuca "Bekric" u polje za pretragu, te neka selektuje Top (iz: Top / All / People you follow). Tu cete lepo moci da vidite (uz malo skrolovanja, tako da gledate oko 7:00-7:10pm sta je bilo kucano) reakcije gotovo svih ljudi na svetu koji su bitni u ovom sportu i koji su jednostavno odusevljeni koliko je ovo veliki, veliki rezultat. Svaka cast Bekricu i svima oko Bekrica.

ŠID

pre 10 godina

Da li ti znači da će "tate" posle osvojene ove dve Medalje odrešiti kesu i podići nivo atletici kakav zaslužuje.Ovo bi mogao da bude samo početak...imamo mi koš kvaliteta...Dudaš,Terzić,Kolašinac.Atletski stadioni i hala nam trebaju pa da drmamo svetom....

DIY

pre 10 godina

Емире мајсторе! Свака част!

Заиста је огроман успех узети светску медаљу. Још ако је тачан податак да је овај резултат укупно 9 најбољи резултат неког европског атлетичара у историји мерења онда све још више добија на значају. А најбоље од свега је што је Емир млад, и мање више неискусан. Његово време тек долази, биће још срушених рекорда!

soviak

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere

Vercetti

pre 10 godina

Bio sam malo skeptican na sredini trke, ali, ljudi moji, kakvo ubrzanje u finisu! Bravo majstore, ti si ponos Srbije, tvoje vreme tek dolazi!

Ratko

pre 10 godina

Bravo Emire kralju ispisujes istoriju Evropske atletike. Samo da ga zdravlje posluzi i ima sansu da bude najbolji Evropljanin svih vremena. Kako je dodao gas u zadnjem pravcu kao torpedo. Fantastican trkac ja nemam reci. Ovo nismo imali ni u Jugoslaviji.

s.laughter

pre 10 godina

Ja sam ga video pre dve nedelje, bas pred prvenstvo Balkana, digao sam dve ruke u vis, nesto je bilo oko devet ili deset nocu, i rekao svaka cast. Vikao sam kao malo dete. Nadao sam se uspehu ali nisam verovao, ne koliko on. SVAKA CAST MOMCINO! SVAKA CAST!
Pa ljudi ja sam ponosan sto sam i Srbin i iz Srbije.
Ako ikada budemo mogao, pomoci cu, a nadam se da cu biti u mogucnosti i tebi i Ivani.
Najveci smekeru, nemam reci, nisam mislio da ce biti ovako, i ti i Ivana, svaka cast, vas dvoje zasluzujete, i realno svi ostali koji su otisli. Jos da ljudina uzme medalju i mi smo stvarno vise nego sto zasluzujemo, i ovako smo, ali jos uvek se nadam medalji Kolasinca.

Terapeut Justin

pre 10 godina

Kad bi vi koji Bekrica vidite kao Bosnjaka ili Srbendu malo prosetali veceras ,svezije bi bilo i na ovim stranicama i mogli bismo da se prepustimo radovanju zbog odlicnog rezultata.A da sam sportista,zbog ovakvih nikada ne bih nastupao za ovu zemlju:otisao bih u neku normalnu gde se niko ne bi pitao nosim li krst ili neki drugi znak,ko mi je otac,baba i gde bi me voleli samo zbog rezultata.

zoki

pre 10 godina

Sve čestitke za Emira, a za poruka za našu državu: nemojte više da dajete novac razmaženim i nabeđenim fudbalskim "zvezdama", vidite da ima još uvek u Srbiji ima ljudi koji su do danas bili tako reći neprimetni, a zahvaljujući njima Srbija ima čime da se ponosi.
I nikako ne dozvolite političarima da se uvuku u Atletski savez i da sve upropaste!

samo srbin

pre 10 godina

evo kako se bori za srbiju bre svaka cast kad ga vidim ima pice od mene, zasluzio je mnogo vise ali da imam para castio bi ga...

Fika

pre 10 godina

Kako nije sramota Koraca da pljuje Filipovica?
Emireeeeeeee!!!
Srce mi je zamalo stalo!
Svaka cast,to nije bitno,ali evo jos jedne titule za JSD Partizan.

Владан

pre 10 godina

Ето, није нам потребна ЕУ да бисмо били Европљани, и то једини! Верујем да би са вишим и чешћим препрекама био убедљиво први! Алал вера, Мајсторе!

objektivan

pre 10 godina

BRAVO EMIRE, definitivno jedan od najvećih uspeha našeg sporta !!! Predugo smo čekali medalju sa svetskog prvenstva, a sada ih imamo DVE. Više medalja od nas su do sada na prvenstvu osvojile SAD (14), Kenija (8), Rusija (8), Nemačka (5), Etiopija (5), Jamajka (3), Ukraina (3), Francuska (3), Kanada (3) i Kina (3). Srbija i jos 4 zemlje imaju po 2 medalje (Velika Britanija, Poljska, Češka i Kuba). Neverovatan uspeh. BRAVO !!!!

Pazovčanin

pre 10 godina

E,...a da smo kod mene u St.Pazovi napravili atletsku dvoranu umesto kuće fudbala...ne mogu ni da zamislim koliko bi medalja već bilo, ovako umalo da vrisnem, imao sam veči broj otkucaja srca od Emira, poslednjih 60m, garantovano!!!
Bravo CARE !!!

odosmo svi..

pre 10 godina

treba da nas sve kolektivno pojede mrak.. pa mi se i oko srece i uspeha ovog mladog momka delimo.. ne to nije nas uspeh, to je samo njegov uspeh.. on trenira 6 sati dnevno, on je ceo zivot posvetio treningu, a mi smo seli u 19h (neki ni to nisu), odgledali i dali sebi za pravo da ocenjujemo neciji rad i pripisujemo uspeh ovima ili onima.. e jadni mi..

zoran

pre 10 godina

Svaka cast majtore! Ovo je nevidjeno. Atletika je kraljica sportova, a Bekric je kralj Evrope!! Ostavio iza sebe i Felixa i Clementa... Dao je sve od sebe...

Kraljevcanin

pre 10 godina

Bravo junacino! Koliko sam srecan ljudi ne mogu da vam opisem! U kakvim uslovima treniraju nasi sportisti a koliko se bore za nasu naciju! Bravo majstore!!!

Никола

pre 10 godina

Свака част. Треба имати јако срце и мирну главу за овакав успех. Велики поздрав из Грачанице.

koki

pre 10 godina

Bravo Emire,bravo ljudino,ponosu svoje zemlje!Samo da te ovi iz Sarajeva ne proglase kao Kusturicu za izdajnika,nisi smeo da nosis krst nikako!

Rajvosa

pre 10 godina

Svaka cast momku na danasnjem uspjehu, sa zeljom da obori svjetski rekord pod srpskom zastavom. Covjek se izjasnjava kao Srbin i to je njegova licna stvar, kao sto je moja da se izjasnjavam kao Bosnjak, iako mi je majka Srpkinja. Komentari oko nacionalnih pripadnosti su stvarno suvisni, ali morate razumjeti frustriranost ljudi kojima, recimo Dodik, svakodnevno servira negiranje drzavnosti i podrzava Srbe iz BiH da se takmice za Srbiju...ili bilo koju drugu drzavu, samo ne za BiH.

Puno srce

pre 10 godina

Emiru od srca sve čestitke za neverovatan podvig. Nisam mislio da je moguće da osvojimo medalju u atletici. Posle ove dve mogu samo da kleknem i da se poklonim. Uz ogradu da sam pogrešno shvatio nije mi prijao komentar "jedini belac". Mislim da nije bio potreban.

liverpool

pre 10 godina

e to je to sto hocemo od nasih sportista,to sto je emir dao poslednjih 50m,takva volja da da sve od sebe!!bravo majstore,bravo junacino!!

crnobeli delija

pre 10 godina

kad bi se nasa drzava trudila barem u pola kao sto se trude nasi sportisti u "malim" sportovima (mislim na sve sto nije seniorski fudbal).

Hvala ti Emire, srce mi je puno.

dafuq

pre 10 godina

Zanimljivo - napisem komentar u kome kazem da je totalno nebulozno sto su neki toliko opsednuti njegovom nacionalnom pripadnoscu, a ovaj sajt ne moze da mi objavi komentar, jer kako pise " Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija".

normalan

pre 10 godina

Momak se prekrstio prije trke sto je meni licno drago ali nebi mi smetalo ni da je klanjao jer nosi srpske boje i zastavu. JEDNO VELIKO BRAVO ZA EMIRA

zigot

pre 10 godina

svaka cast Emiru I njegovoj porodici za uspeh! nadam se dobroj karijeri..

PS: ocigledno da imamo dovoljno jak duh I zdravu dozu ratobornosti kada smo sa bednih 7 miliona stanovnika itekako prisutni u svetu sporta... ali nazalost ne raspolazemo pravilno fondovima te nam samo ovakvi fanaticni heroji pomazu da vidimo podijum... rekavsi to, bez zezanja bih ukinuo fudbal pod broj jedan... bacio bih ga u totalni anderground pa da igra samo onaj ko bi ga igrao za dz... poput ovih atleticara

roki

pre 10 godina

Ja moram da pohvalim i drzavu Srbiju( odnosno Vladu)koja je pre par godina donela zakon o nagradama za sportiste koji osvoje neku od medalja iz Olimpijskih sportova. Dobijaju se dobre pare za medalju i dobija se nacionalna penzija.To je mnogo doprinelo da napokon sportisti u takozvanim malim sportovima( naravno da je atletika kraljica sportova) napokon dobiju elana da rade za svoj rezultat i da se nadaju da ce i oni dobiti te drzavne nagrade.
To je bio izvrstan potez nase drzave i napokon se nas sport dize. U zadnjih par godina, primetan je rapidan rast medalja u takozvanim malim sportovima.
Naravno u ovo ne mogu da svrstam nas fudbal je oni i ovako zive na visokoj nozi i bez pomoci drzave.

Bravo za Bekrica i Spanovicevu, ovo do pre dvadesetak godina nije bilo moguce. Svaka vam cast...

gvixon

pre 10 godina

Svaka cast Emire ogromam uspeh, ko se nikad nije bavio ovim sportom ne zna koliko je truda ulozeno. Na finisu sam toliko dreknuo da mi je dete zaplakalo na rukama. Svaka cast!

aki

pre 10 godina

Ovo je neverovatan uspeh, u sprintu osvojiti medalju pored svih onih "ala"... U kakvim uslovima on trenira, daj drzavo probudi se i ulozi u momka

Morales

pre 10 godina

Fanastičan uspeh.Ko je mogao na početku godine da zamisli da bi se ovo moglo desiti.Neverovatan napredak u ovoj godini.U svakoj sledećoj trci popravi vreme.A evidentno da ima mesta za napredak i kao što sam kaže sledeće godine će napraviti male promene kako bi vreme spustio ispod 48sek.Ali ja mislim da bi i sa ovakvim trčanjem u sledećoj trci bio ispod 48.Ne mogu ni da predpostavim kakva će vremena ostvarivati sledeće godine,ali smeši mu se dominacija u ovoj disciplini.

Mc 991

pre 10 godina

Momak koji rusi sve granice i prelazi prepreke, momak koji nas je ucinio ponosnim! Cak sam i baku natjerao da gleda sa mnom trku i propustila je pocetak vijesti. Ali vredelo je !!! Alal ti vera Emire!

Natalija

pre 10 godina

Bravo Majstore, kakva konkurencija, kakva trka, svaka cast!!!
Hvala beskrajno mnogo za ove trenutke ushicenosti koje si nam priredio!!!
Na olimpijskim igrama da poneses srpsku zastavu!

SaLe

pre 10 godina

Bravo Emire!!! ti si razlog zbog kojeg bi mladi ove Srbije morali da pronađu smisao svojih izgubljenih života. Svako mora da da lični doprinos svojim ambicijama bez podrške veza i vezica. Fenomenalan rezultat za srpski sport koji ulazi u istoriju!

Toooo Leeee

pre 10 godina

Bravooo Emire silo od coveka, ja sam mislio da ovaj komentator nece docekati kraj trke :D. Jos samo Kolasinac da zafrljaci onu kuglu preko 22 i da upotpuni ovaj uspeh.

zyx

pre 10 godina

Mogu samo da ukažem na činjenicu da poslednjih godina postižemo uspehe samo u sportovima u kojima nema ili nije bilo para. Čim se pojavi novac i "menadžeri" - raspad sistema. Najnoviji primer je nedavna katastrofa vaterpolista. Dok nisu imali ni za kupaće gaće, osvajali su medalje, a sad kad su počeli da dobijaju pare za klupske ugovore, ni do polufinala...

Macak

pre 10 godina

Vristao sam kao zvijer, podsjetilo me na zlato Luciana Susnja na EP kad sam bio klinac, i na finale Brede Pergar na Univerzijadi.

Znas da je tesko znas da je nemoguce, i znas da ce ti ljudi to uspjeti da urade, samo ne znas kako ce im to poci za rukom. I onda pomislis da je prekasno i da ne moze, a oni se pretvore u nesto fantasticno i samo procure do vrha...nevidjeno!

Bravo Emire!

my way

pre 10 godina

Svaka cast, kralju! Ovo je prava bajka sto nam pruzaju nasi atleticari! Posebno mi je drago sto su za trud i maksimum koji su od sebe dali Ivana i Emir nagradjeni medaljama! To ostaje zauvek i njima i Srbiji, nista lepse u sportu nema i sjajno je sto smo to konacno docekali u kraljici sportova, atletici!

RS

pre 10 godina

Svaka čast majstore! Ovo je ogroman uspjeh za našu atletiku. Uspjeh je još veći kada se pogleda kakvi su mu bili protivnici u finalu, sve osvajači olimpijeskih i svjetskih medalja.

geometar iz valjeva

pre 10 godina

BRAVO BEKRIJO,CARE!!!!! Kakvo samo srce imaш-NESTVARNO! Čini mi se da sa boljom tehnikom i svetski rekord možeš da oboriš!!!

Rajkan

pre 10 godina

Bravo šampione!!!!! Ti si ponos Srbije!
Naterao si mi suze radosnice nakon dugo vremena! Veliko hvala i duboki naklon za sve učinjeno.

the_ja

pre 10 godina

svaka cast majstore! davno se nisam ovako razdrao zbog nekog uspeha u nasem sportu...svaka cast ivani,emiru i svima koji ostavljaju srce za ovu napacenu zemlju.
jos jednom; svaka cast majstore!!!!!

aLal vera

pre 10 godina

Svaka cast!!!Legendo!!!
Vucicu, pomogni Spanovicku i Emira...
Bolje to, nego one manekene ... takvi trebaju da plate sto gaze travnjak "svrtinje"!!!...Prvo rezultat pa pomoc, ko Emir I Spanovicka

Antraxxx

pre 10 godina

Svaka čast i čestitke... Ova medalja ima veliku vrijednost i značenje ne samo za vašu nacionalnu, već i Europsku atletiku !!!

ja

pre 10 godina

Tako je Emire majstore, svaka cast! Ni ne znas koliko si me veceras ucinio srecnim i ponosnim kao i verujem sve Srbe. Svaka cast momcino, zasluzio si ovu medalju, a ovo je tek pocetak bice tu jos mnogo medalja i onih najsjajnijih. Srbija je dobila novu atletsku zvezdu!

Arsenal

pre 10 godina

Svaka ti cast matori! Najbolji si bio kad je najpotrebnije, u zadnjih 80 metara. Mislio sam da je kraj kad su poceli da ga prestizu, ali kako je izvukao ono strasno. Na evropskom sa ovakvim trcanjem ce biti bez konkurencije. Pozdrav

consigliere

pre 10 godina

Svaka cast!!! Pored onoliko crnaca, a zna se da oni dominiraju u ovim trkackim sportovima, ovo je VEEEELIIIKI USPEH!!! Emire, samo tako nastavi!

Cale

pre 10 godina

@BaneUtd
Ne znam za tebe, ali ja od ovog definitivno imam bolji život!!!

Još ne mogu da poverujem svojim očima i da zaustavim suze. Prvo Ivana, pa sad i Emir.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

srbija !?! sportska nacija...

svaka cast emire ,postigao si nesto neverovatno..sve je to ok medalje u bacnju kugle,skok u vis ali medalja u trcanju na svetskom prvenstvu? kao jedini evropljanin u finalu? fenomenalno da bolje nemre biti.sandzaklija a nas ..;) tako nesto volim da vidim,da budemo zajedno,da budemo ponosni na nasu zemlju nema veze koje vere.

pozz

Realno

pre 10 godina

Bravo momčino!Svaka ti čast na ovom istorijskom uspehu.Do sada smo mogli da vidimo,samo,kako naši atletičari ili uopšte sportisti,gube medalje u finišu svojih trka ili utakmica ali ovo što si ti pokazao i uradio,da na kraju,kad treba,ubaciš u najveću brzinu i prestigneš najmanje 3 rivala i osvojiš medalju,to od naših sportista ne viđamo skoro nikada.Samo napred i želim ti da na sledećem prvenstvu osvojiš zlato i dugo vladaš ovom disciplinom.

Nemanja

pre 10 godina

Bravo CARE!
Pa ove dve medalje koji su nasi atleticari osvojili su zlato, koliko drzava ni dinara ne ulaze u sportove na kojima ne mogu da kradu!
Ovakvi ljudi zasluzuju nacionalne penzije, a ne pevaljke i kojekakvi komicari i prevaranti.
Jos jednom sve cestitke i veliko HVALA!

Чикаго

pre 10 godina

Браво Емире! Гледао сам на послу и једва сам се уздржао да не вриснем :) Срећна ти слава јуначе!

Srdjan

pre 10 godina

Auuu kakav je on kralj, svaka mu cast. Samo mi krivo sto je Gordon uzeo zlato jer je Emirov vrsnjak i Emir ga do sada redovno pobedjivao. Ajmo Emire, buducnost je pred tobom, a valjda se i drzava malo osvesti pa pocne malo vise da ulaze u atletiku.

BaneUtd

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!

offside

pre 10 godina

Ljudi, oko cega se vi svadjate? Covek je Srbin, pravoslavac, nosi krst na grudima. Ali i da je kao Amela Srpkinja, muslimanka, isto bi bilo. Oni se bore za Srbiju u sve narode u njoj. Oladite.

Marija

pre 10 godina

Blago nama dok nam je ovakvih velicina i sportista, kako god da se zovu, iz kojeg god dela zemlje da poticu, koje god veroispovesti da su.. na svu srecu, njima to ne smeta da visoko dignu zastavu Srbije.. a oni kojima smeta, pa oni su svakako nebitni..

LupusFabulis

pre 10 godina

Placem od srece, Bravo Emireeeee, bravo, bravo!!! Sunce mu poljubim koliko sam radostan, sve najlepse od srca ti zelim i da vas docekamo sve ispred skupstine, zasluzili ste!!!

vlada

pre 10 godina

Svaka cast.To samo mogu da kazem za ovog mladog coveka.Ima samo 23 godine.Vec sada nema premca u Evropi,a ako mu drzava pruzi podrsku u vidu valjanih priprema i finansijske nadoknade,eto nama zlata ili makar srebra na sledecoj Olimpijadi.Kada bi se u bazicne sportove (plivanje,atletika,gimnastika),ulagalo samo 10% od onoga sto se ulaze u fudbal,gde bi nam bio kraj.Ali kome to pricati kaa su politicari u Upravnim odborima nasis komicnih fudbalskih klubova.

sq

pre 10 godina

Dzajo, angazuj Emira umesto Milijasa. Za istu platu, naravno i moci cemo i protiv Reala da igramo. Win. - win situacija I za nas I za njega.

Aleksandar

pre 10 godina

Neverovatna trka!Kakvu snagu u glavi i petlju je nas atleticar demonstrirao...Ovo je istorijski dogadjaj za nas sport!Pa jedini belac tamo u finalu,strahota...Nisam ovoliko bio uzbudjen jos od Caviceve trke na Olimpijadi!

PG

pre 10 godina

Bravo Emire!!!
I u Podgorici si veceras glavna tema, raduje me sto se dobre vijesti brzo sire i nadam se da ce nam cijelo okruzenje slati sto vise ovako dobrih vijesti jer to su POZITIVNE VIBRACIJE:-))))

Nemanja Kusturica

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Može da se zove i Njofra dokle god doprinosi državi Srbiji.

Mirko

pre 10 godina

Emire svaka ti čast, malo je reći. Još smo u neverici, niko to nije očekivao, samo smo se mi tiho u sebi nadali da ćeš napraviti dobar rezultat, ali OVO...!!! Ovo je neverovatan uspeh!
Da si živ i zdrav sto godina i da se raduješ još mnogo puta a i mi sa tobom.

Macak

pre 10 godina

Kakav uspjeh!
Boze kako sam vristao gledajuci kako polako prestize ostale i dolazi do medalje...

Bravo momce zasluzio si ovo!
Samo nastavi da radis, bice jos radosti!!!!

psl

pre 10 godina

Posle polufinala sam napisala da ako se sloze kocike moguce da ce Emir i do medalje i eto pogodila sam. Svaka cast za ovog momka kakav je ovo uspeh.

Драгољуб

pre 10 godina

Само упорним радом се стиже до успеха ,а то је оно што краси овог човека.Угледајмо се сви на овакве орјентире и омогућимо им да имају све потребне услове за тренинге и живот.Не заборавимо и да им се одужимо на адекватан начин.Политичари не сликајте се са успешним да би сте и ви нешто поентирали.ОПРЕДЕЉЕЊЕ ЈЕ СТРЕМИТИ УВЕК КА ПОЗИТИВНОМ.
Поздрав за исказану спортску упорност и резултат

dcvi

pre 10 godina

Samo kad` su ovi ``bosnjaci``docekali da se jave.Naporni ste vise sa tim potenciranjem vere i porekla decko je napravio nesto sto ce se pamtiti a vi odma` ko je i sta je.

old boy firm

pre 10 godina

Majstore svaka cast od srca. Imas srce kao lav. Samo najbolji su NAJBOLJI onda kada treba i kada je ti najvaznije, a to si upravo ti!

Chana

pre 10 godina

EMIRU ČESTITKE NA USPEHU I NA UTISKU KOJI OSTAVLJA...
Neka mu je sa srećom u nastavku karijere i da ostvari još puno ovakvih uspeha na radost ovog napaćenog naroda !
Vojvodinaš

Komsija Stojko

pre 10 godina

Ogroman uspeh, ali nacin na koji je dosao do bronze u poslednjim metrima je fantasticam! Momak ima ogromno srce! Hvala mu za sve sto je postigao i sto ce tek postici.

djolekg

pre 10 godina

Da li se neko seca Nadje Higl? I ona je osvojila medalju na SP, i to zlatnu, a posle toga kao da je u zemlju propala. Olimpijske igre su bez premca anjvaznije takmicenje. Ne mracim, svaka cast, zaista, kapa do zemlje i Emiru i Ivani, istorijski uspeh, ali OI su ono sto se racuna! Samo da se ne ponovi slucaj Higl, zlato na SP (cini mi se prilicno slucajno), stan, lova i kraj, na OI nije usla ni u polufinale.
Jos jednom, sve cestitke bronzanom dvojcu, ali molim vas nastavite gde ste stali, ono pravo je za tri god.

Biljana Ostojic

pre 10 godina

Bravo za Ivanu i Emira.Nasi sportisti su ponovni dokaz da zelja,ljubav,vera,pobedjuju novac ,privilegovane sportiste za koje garantuje njihova vlada.Bravo,vase medalje su za nas cisto zlato.

nemanja

pre 10 godina

svaka ti cast bravo za srbiju bravo za nas potencijal....jeeeeeeeeee...srpska zastava usred moskve..ostaviti onakva imena iza sebe..ma svaka cast.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Cestitke. samo da se ne ponovi kao sa Nadjom Higl i Milicom Mandic. da ga sada u narednih par meseci ne povlace po medijima da ga tapsu da mu obecavaju svasta i da mu daju stanove i ne znam sta. A onda sledece takmicenje razocaranje. ali mislim da je emir pametan momak i da ssada treba da unovci ovu bronzu jer dolaze atletski mitinzi a narocito onaj u Cirihu

Zaciorski

pre 10 godina

Koja legenda.... Samo srce treba, sta ce mu drzava kad I on zna da od nje vajde nema. Ovako je prepusten Sam sebi I zato ima rezultata... Cestitke od srca!!!!

Bošnjak

pre 10 godina

PITAM SE...Šta bi još za vas Srbe i Srbiju trebao da uradi ovaj momak pada ga barem ljudski nazovete Bošnjakom imenom njegovog naroda,a ne da ga nazivate Srbendom itd imam osječaj da ste nepopravljivi i bezobrazni u svojim komentarima u predhodnom članku.A b92 čestitam na korektnosti u izvještavanju i vi ste put za normalnu Srbiju....pozdrav svim ljudima

Marko

pre 10 godina

Valjda je trebao osvojiti zlato da bi bio glavna vest na ovim stranama.Ne razumem urednike.Zar ova vest nije najvaznija sportska vest,ne samo danas,nego i naredna dva dana.

Tankos

pre 10 godina

Niste najavili danas u niti jednoj rubrici da je finale pa kako da znam i gledam uzivo ..b92 samo rezultat stavi na naslov i to je to..Najavljujte dogadjaje pls

Furda

pre 10 godina

I onda prvenstvo prođe, on kući dođe, ugosti ga jutarnji program i beograddska hronika, nastavi da trenira po nekim drlijama a svi koji sad doživljavaju nacionalni orgazam vrate se da prate one mafijaške akvizicije po menadžerskim trening demo ekipama Partizan i Zvezda.... Srbiha ne zaslužuje svoju decu.

SPIDER

pre 10 godina

Rezultat Emira Bekrica vredeo bi za plasman medju prvih 5 na SVIM do sada odrzanim svetskim prvenstvima, a na cak 9 bi bila medalja. Fenomenalno, ostvarenje vredno svakog divljenja!!!!

Deki

pre 10 godina

Alo bre šta se ložite, dečko je uzeo bronzu, dakle NAJSLABIJU od tri medalje i mi sad treba da ga kao i Španovićku slavimo kao da je osvojio tri zlata??!! Dosta bre više tog slavljenja poraza kao pobede!!!!

14. mesto

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere
(soviak, 15. avgust 2013 19:11)
@
Komsije i rodbino ne smarajte plizzz! Dudas je druga liga u odnosu na Emira, Ivanu i Asmira. Ne moze se grebati o njihovu slavu dok i on ne osvoji svetsku ili olimpijsku medalju.

Mm

pre 10 godina

Ljudi, sve čestitke iz Crne Gore!!! I, nemojte da se svađate oko toga "je li" ili "nije vaš". Jeste! Bravo! Ogromno bravo njemu i svima vama!!!

anti_globalista

pre 10 godina

svaka cast decku, ogroman uspeh...samo molim sad bez malogradjanskih komentara o politici,drzavi,fudbalu kako su nam fudbaleri nikakvi a, atelticar veliki, ko kolko zaradjuje i kako sad ceo drzavni budzet treba da se usmeri na atletiku i slicno...hvala

karl marks

pre 10 godina

"KRV ZNOJ I SUZE" to znaju najbolje samo oni koji se bave necim sto ih samo BOG obdari da Vole da daju necega od sebe "vreme" koje je posveceno Ljubavi za koju smo odvojili jedan deo svog zivota verujte mi nama atleticarim medalje nisu ni bitne nego samo dokaz necega da svaki covek moze bolje bez ikakvih uslova jer ako bi mi atleticari cekali uslove nikad ne bi ni protrcali

borislav

pre 10 godina

Ajmo ulagati u atletiku.. Atletika je kraljica sportova, kad bi deca htela da se bave atletikom, to bi bilo najbolje i za njih i za nas kao drustvo...

masa

pre 10 godina

Hvala ti decko, od sveg srca, za srecu i radost koju si nam podario, sreca kratka ali lekovita. Zelimo ti dugu svetsku karijeru I dace Bog da istrajes u tome.

olimpijac

pre 10 godina

mozda nije sa temom, ali ovakav uspeh atleticara mozda bi mogao da se iskoristi da se smanje tenzije izmedju usijanih glava kod Srba i Bosnjaka, da im se svima priredi veliki docek u Bg, da Amela, Asmir osete da ih pravi,posteni Srbi vole, pa onda svi da odu u N.Pazar, da Dudas, Spanoviceva vide da ih Bosnjaci vole, ovi sportisti treba da budu most za zblizavanje, nema razloga za podele, samo smo zajedndo jaki i uspesni

Mara vracara

pre 10 godina

Ovde u Grckoj na tv Delta 1 komentatori su toliko bili odusevljeni Emirovim uspehom da su vikali od srece inace jos u polufinalu su bas navijali za njega!! Kada su izasli zvanicni rezultati bili su u manjoj histeriji Emir Servia ... Bravoo Majstorcinooooo!!!

Andjela

pre 10 godina

Čestitke. Samo čemu tolika ezforija. Kenija već ima 3 zlatne medalje, Etiopija 2 zlatne, a na primer, Hrvatska 1 zlatnu! A ispred nas su i Bocuana, Katar, Nigerija.... ne spominjev veće zemlje.

bochini

pre 10 godina

48.05 je veliki rezultat.Emir je sada po vremenu 45.svih vremena.
Ako ne poleti,a vidi se da ima tu još puno prostora za napredak,
mislim da nije nedostižan evropski rekord,47.37 Francuza Dijagane ili barem
da dostigne legendarnog Haralda Šmita(47.48)
Bravo Emire,fantastična utrka,briljantan finiš!

BaneUtd

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!

Deki

pre 10 godina

Alo bre šta se ložite, dečko je uzeo bronzu, dakle NAJSLABIJU od tri medalje i mi sad treba da ga kao i Španovićku slavimo kao da je osvojio tri zlata??!! Dosta bre više tog slavljenja poraza kao pobede!!!!

Bošnjak

pre 10 godina

PITAM SE...Šta bi još za vas Srbe i Srbiju trebao da uradi ovaj momak pada ga barem ljudski nazovete Bošnjakom imenom njegovog naroda,a ne da ga nazivate Srbendom itd imam osječaj da ste nepopravljivi i bezobrazni u svojim komentarima u predhodnom članku.A b92 čestitam na korektnosti u izvještavanju i vi ste put za normalnu Srbiju....pozdrav svim ljudima

14. mesto

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere
(soviak, 15. avgust 2013 19:11)
@
Komsije i rodbino ne smarajte plizzz! Dudas je druga liga u odnosu na Emira, Ivanu i Asmira. Ne moze se grebati o njihovu slavu dok i on ne osvoji svetsku ili olimpijsku medalju.

Andjela

pre 10 godina

Čestitke. Samo čemu tolika ezforija. Kenija već ima 3 zlatne medalje, Etiopija 2 zlatne, a na primer, Hrvatska 1 zlatnu! A ispred nas su i Bocuana, Katar, Nigerija.... ne spominjev veće zemlje.

Горан Владивосток

pre 10 godina

Браво Србине! Све србске и православне земље су уз тебе! Живела Србија!

Rajvosa

pre 10 godina

Svaka cast momku na danasnjem uspjehu, sa zeljom da obori svjetski rekord pod srpskom zastavom. Covjek se izjasnjava kao Srbin i to je njegova licna stvar, kao sto je moja da se izjasnjavam kao Bosnjak, iako mi je majka Srpkinja. Komentari oko nacionalnih pripadnosti su stvarno suvisni, ali morate razumjeti frustriranost ljudi kojima, recimo Dodik, svakodnevno servira negiranje drzavnosti i podrzava Srbe iz BiH da se takmice za Srbiju...ili bilo koju drugu drzavu, samo ne za BiH.

djolekg

pre 10 godina

Da li se neko seca Nadje Higl? I ona je osvojila medalju na SP, i to zlatnu, a posle toga kao da je u zemlju propala. Olimpijske igre su bez premca anjvaznije takmicenje. Ne mracim, svaka cast, zaista, kapa do zemlje i Emiru i Ivani, istorijski uspeh, ali OI su ono sto se racuna! Samo da se ne ponovi slucaj Higl, zlato na SP (cini mi se prilicno slucajno), stan, lova i kraj, na OI nije usla ni u polufinale.
Jos jednom, sve cestitke bronzanom dvojcu, ali molim vas nastavite gde ste stali, ono pravo je za tri god.

Seti se svojih đedova

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Emir je Srbin pravoslavne vere, sa tetovažom na podlaktici gde ĆIRILICOM piše Srbija.

koki

pre 10 godina

Bravo Emire,bravo ljudino,ponosu svoje zemlje!Samo da te ovi iz Sarajeva ne proglase kao Kusturicu za izdajnika,nisi smeo da nosis krst nikako!

David

pre 10 godina

Kakvi vas bre bošnjaci spopali... Kakva je to nacija? Drugo dečko je pravoslavac, čak nije ni musliman a po nacionalnosti Srbin. Ja znam Mišela Martinovica pa nije francuz... Ima i Brus Lijeva, Kasandri pa nisu ni kinezi ni Španci

anti_globalista

pre 10 godina

svaka cast decku, ogroman uspeh...samo molim sad bez malogradjanskih komentara o politici,drzavi,fudbalu kako su nam fudbaleri nikakvi a, atelticar veliki, ko kolko zaradjuje i kako sad ceo drzavni budzet treba da se usmeri na atletiku i slicno...hvala

darko

pre 10 godina

Za brilijantnog komentatora 21:09: obaveštavam te da je pre puno godina postojao Vuk Karadžić,koji je definisao 30 slova u azbuci,između ostalog i slovo DŽ,tako da je Sandžak Sandžak,a NIKAKO Sandjak!!!!! To je sramota što ne umeš 30 slova da naučiš!!

VOJA KOSTUNJAVI

pre 10 godina

Decko je iz Beograda i krsti se svaki put, i nosi krst oko vrata, kako moze biti Bosnjak leba vam?

"SANDZAK" SRBIJA NIKAD REPUBLIKA

Апоплекс

pre 10 godina

IVANA SPANOVIC ZRENJANINKAEMIR BEKRIC NOVOSADJANIN2 BRONZE ZA VOJVODINU!!!
(drogba87, 15. avgust 2013 19:18)

Обрати се Емировој тетоважи на подлактици. И учи се писању.

Libero

pre 10 godina

Za one koji nemaju pojma ko je Emir Bekric. Rodjen i odrastao na Starom Sajmistu u Beogradu. Izmedju Starog i Brankovog mosta. Na tom su mestu nekada ubijali Jevreje, devedesetih se ubijali medjusobno ko je koga stigao, 2013. ubili momka sa Zvezdare na pravdi Boga. Na tih 400 metara, izmedju ta dva mosta, sve cuveni spalvovi koji nadaleko krase i pronose glas o nocnom zivotu Beograda. A za jednog sasvim obicnog momka, beogradjanina, ti nadaleko cuveni splavovi su velika prepreka kada krenete kuci sa treninga. Pogotovo u slobodnom Beogradu ako se zovete EMIR. E, ko na tih 400 metara preskoci sve te prepreke (splavove), i kao EMIR stigne kuci ziv i nekim cudom ga zivot dovede do Moskve na svetsko prvenstvo, NJEMU JE MEDALJA ZAGARANTOVANA !!! BRAVO EMIRE !!!

cccc

pre 10 godina

zasto su se Sandzaklije raspisale...Decko nikad nije video Sandzak...mozda je samo prosao u proputovanju.On je rodjeni beogradjanin i posto vidim da mnogi ne znaju on je pravoslavne vere.njegov otac je bio pravoslavni svestenik.ime je dobio po jednom ocevom prijatelju.

igor

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare, 15. avgust 2013 19:57)

Hahaha, znas kad ce se to desiti, kad Mesi i Ronaldo zaigraju za Mihine orlove i zapevuse 'Boze pravde'

srbin iz banj luke

pre 10 godina

Braćo srbi šta će vam to Srbendo,pa svi su oni državljani R.Srbije. Emire samo nastavi tako,a pitanje za vojvodu Vučića šta sad misli dali je Alisa slabo radila, e moj prepotenko. Ovo vam piše srbin iz B.luke nedajte da vas zavade sa Emirom,Amelom i Asmirom. Nek bog i alah sačuvaju Srbije, a njeni narodi neka žive u slozi i ljubavi. Veliki Emir je dokaz da može tako.

dafuq

pre 10 godina

Zanimljivo - napisem komentar u kome kazem da je totalno nebulozno sto su neki toliko opsednuti njegovom nacionalnom pripadnoscu, a ovaj sajt ne moze da mi objavi komentar, jer kako pise " Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija".

Mrgud

pre 10 godina

Bravo majstore! Princ, vladar, to je značenje Emirovog imena, to će i da postane u atletici. Nemam reči! Još samo da neko makne Koraća sa TV da ne priča koješta. Ako već kaže "da neko odustanje na trećini staze i troši novac Saveza", trebao bi da doda da su se patike, stare 5 godina, tom atletičaru raspale na trećini staze. I Savez ga je tamo poslao, nije on samovoljno otišao. No, to ne umanjuje moje oduševljenje Emirovim uspehom! Još jednom, bravo junače!

Fika

pre 10 godina

Kako nije sramota Koraca da pljuje Filipovica?
Emireeeeeeee!!!
Srce mi je zamalo stalo!
Svaka cast,to nije bitno,ali evo jos jedne titule za JSD Partizan.

Braca

pre 10 godina

Ipak, komentar Duska Koraca o Filipovicu (time kvari srecu oko Bekrica da se razumemo) nije bio na mestu. >Posle toliko ulaganja on je odustao na trecini svoje trke". Koliko je meni jasno, a tako je saopsteno, njemu je otpala patika pa rec o ulaganju drzave nikako nije na mestu. Neka proba da bos ispesaci 100 metara pa neka kaze kako je, a kamoli 30 km. Da su mu kupljene patike ove godine pa ajde da razumem, ili... Mozda se desilo nesto drugo na trci, ali onda kao novinar javnog servisa neka kaze sta da bih razumeo njegivu ogorcenost.

kosmopolita

pre 10 godina

A sada neka mi neko kaze sta mi imamo od te medalje. Jel boli zivot? Jel veci standard? Nista. Zato smanjimo dozivlaj, ne bezimo od surove realnosti u kojoj zivimo. Neka on zivi svoj zivot, a mi nas!
(BaneUtd, 15. avgust 2013 19:14)
Evo ja se izvinjavam u Emirovo ime sto ti nije obezbedio bolji zivot...Tebi d ase rodi dete rekao bi"sta ja imam od toga ,povecali mi se troskovi ""

Tatjana

pre 10 godina

Dosadni ste. Nije država ili neko od vas osvojio tu medalju, nego Emir Bekrić svojim punim imenom i prezimenom. Nije ova ponosna nacija ni znala za njega do prekjuče. Čestitajte mu i zapamtite njegovo ime i prezime, a ne nacionalnu pripadnost ili veroispovest koju je izabrao. On i Ivana, između ostalih, trebaju samo da nas podsete u koliko nerazumnoj i jadnoj državi živimo i koliko se malo izdvaja za prave vrednosti.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

srbija !?! sportska nacija...

svaka cast emire ,postigao si nesto neverovatno..sve je to ok medalje u bacnju kugle,skok u vis ali medalja u trcanju na svetskom prvenstvu? kao jedini evropljanin u finalu? fenomenalno da bolje nemre biti.sandzaklija a nas ..;) tako nesto volim da vidim,da budemo zajedno,da budemo ponosni na nasu zemlju nema veze koje vere.

pozz

filipinho

pre 10 godina

Evo nista, gledam i ne verujem koliko smo srecni sto imamo ovakve sampione i pitam se samo cime smo ih mi zasluzili?! Emire Srbine neka si nam ziv i zdrav i hvala ti!!!

Marko

pre 10 godina

Valjda je trebao osvojiti zlato da bi bio glavna vest na ovim stranama.Ne razumem urednike.Zar ova vest nije najvaznija sportska vest,ne samo danas,nego i naredna dva dana.

Alpinista

pre 10 godina

Nije fora u bacanju kugle uzeti medalju gde ima vise evropljana nego svih drugih zajedno. Ali u sprinterskoj disciplini!? FENOMENALNO!!!

Sija bronza kao zlato

pre 10 godina

Srbin ELMIR najbrzi belac na planeti......
(Djordje Pesic, 15. avgust 2013 19:33)
Niti je Elmir, niti Srbin. Samo zivi u Srbiji.
(Sandjak, 15. avgust 2013 20:01)
Ajde trolovi ne zagadjujte temu,sad cu da kazem zavrnu internet u Lazi.

zyx

pre 10 godina

Mogu samo da ukažem na činjenicu da poslednjih godina postižemo uspehe samo u sportovima u kojima nema ili nije bilo para. Čim se pojavi novac i "menadžeri" - raspad sistema. Najnoviji primer je nedavna katastrofa vaterpolista. Dok nisu imali ni za kupaće gaće, osvajali su medalje, a sad kad su počeli da dobijaju pare za klupske ugovore, ni do polufinala...

andrija1985

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Kusturica nije promenio ime, Nemanja mu je krsteno ime, pametnjakovicu.

Babin_zub

pre 10 godina

Ademe Ljajicu, nauci nesto od NASEG BRATA EMIRA!!!

Nego,jeste li culi njegovu izjavu nakon trke? Toliko zrelosti i skromnosti,a totalno opusten. Ma svaka mu cast u svakom pogledu, a ti Srbijo da se oduzis Spanovicki i Emiru !

Nedzad

pre 10 godina

Nije da je bitno ali za ove ponosne `bosnjake` koji sada likuju a Bosnu ni videli nisu, Emir jeste Srbin, oko vrata nosi krst a ne polu mesec. Osvetlao si obraz Srbije, junacino!!

siri mrznju negde drugde

pre 10 godina

Bravo Emire, Sandzak je uz tebe i Kolasinca, abd za koju godinu pod nasom zastavom ili pod zastavom BiH, svetski atleticari a nasi
(Hare,

cisto da znas,Emir je inace jedan divan momak,odlican sportista,rodjeni Beogradjanin ,pravoslavne veroispovesti,krst koji nosi je dobio od Izraelskog patrijarha!Kolasinac nije pravoslavac ali ga takodje izuzetno cenim,jer je covek 100000000 puta rekao da se bori za svoju zemlju SRBIJU!Sada valjda shvatas kolike su to gromade od ljudi,a koliko je tvoj komentar glup!

lepa

pre 10 godina

Molim ove Sandzaklije nacionaliste, da malo provere informacije s kojima raspolazu, pre nego sto pocnu da sire nacionalizam, Emir, Sandzak ni na slici nije video, decko je Beogradjanin, pravoslavac, i otac mu je rodjen u Beogradu, a korene ne vuce sa Sandzaka vec iz Bosne. Ako ste sposobni da slavite uspeh jednog sjajnog mladog coveka i velikog sportiste, to i radite, ako ne zadrzite gluposti za sebe, svet ce bez njih biti mnogo lepsi. Ja sa ushicenjem gledam i Bolta i Dibabu i Isimbajevu i ne zanima me dal se krste ili klanjaju, to je valjda smisao sporta.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Pošto mi se svaki superlativ, koji bi da upotrijebim, čini mizernim, bolje da umuknem i povjerujem u ono što sam upravo vidio.

Banja Luka

pre 10 godina

SVAKA CAST MAJSTORE! Imajuci u vidu da je ovo veoma brza disciplina,gdje dominiraju crni trkaci, i uslove u kojima Bekric radi, mora se reci da je ovo jedan od najvecih uspjeha u istoriji srpskog sporta!

Dragan

pre 10 godina

Bravo junace ! Svaka cast na izuzetnom uspehu !!
Manje bitno od medalje, ali za informaciju svima Emirov deda po majci je bio prota u Boljevcu, sluzbovao u crkvi svetog proroka Ilije vise decenija. Secam ga se s kraja sedamdesetik kada je redovno dolazio kod mog pradede pred slavu.

Terapeut Justin

pre 10 godina

Kad bi vi koji Bekrica vidite kao Bosnjaka ili Srbendu malo prosetali veceras ,svezije bi bilo i na ovim stranicama i mogli bismo da se prepustimo radovanju zbog odlicnog rezultata.A da sam sportista,zbog ovakvih nikada ne bih nastupao za ovu zemlju:otisao bih u neku normalnu gde se niko ne bi pitao nosim li krst ili neki drugi znak,ko mi je otac,baba i gde bi me voleli samo zbog rezultata.

mirko kojotovski

pre 10 godina

Eh kad bi se i braca Muslimani ili Bosnjaci ili Sandzaklije ili vec kako se nazivaju ugledali na ovog coveka svet bi gledali drugacije i ponosnije.Niko vama nije preci nego do vasih komsija i prijatelja vase vam drzave Srbije.Zasto se ne ugledate na Nemce koji slave svog skakaca sa motkom.Covek crnac ali zato kaze da je Nemac i slusa himnu i nista mu nefali.Ah da ipak su to Nemci.Brate Emire fantastican rezultat.Sprinter belac a nas treci na svetu eeej! Ovo sto nam se desava samo je od gore svevisnjeg dar.Sportovi u kojima nismo bili nista a danas sila po kojima se Srbija ponosi.Tenis i Atletika pa dal je to moguce ljudi moji!? Kakva sreca.Srbija postoji dok je ovakvih ljudi.Emire, Ivana, Asimire Bog vas blagoslovio

Igor vr

pre 10 godina

Bravo za Emira Bekrica. Sjajna trka ovo je dobar znak za sledece SP u atletici i za naredne OI. Sledece godine je EP u atletici, ali uz ovakvog Emira tamo ce konkurencija biti smesna.
Ovo SP je istorijsko za srpski sport jer smo decenijama cekali na neku medalju sa SP u atletici i onda nam se dese dve na istom takmicenju. Voleo bi da i sutra Kolasinac dodje do medalje, ali to ce biti vrlo tesko, dva Amera bacaju sjajno tu je Poljak Majevski, ali ko zna mozda i sutra budemo u euforiji.
Drzava treba da se zamisli gde i ono malo para sto se odvaja iz budzeta za sport ulaze. Znaci dosta je bilo ulaganja u fudbal, kosarku, tenis i ostale ekipne gluposti(tu izuzimam vaterpolo), treba ulagati u bazicne sportove, a to su plivanje i atletika da bi stvorile nove Bekrice, Cavice, Spanoviceve idr. E kada se to desi onda ovakvi uspesi nece biti retkost.

i tako...

pre 10 godina

Bekricu bekrijo!!! Cuo sam da je mnogo fin momak - dok je ostavljao rivale iza sebe izvinjavao im se govoreci: izvinite, ali zurim, poceo je beer fest, a ne prezivam se ja badava Bekric :-)

student_iz_parka

pre 10 godina

@ ptica trkacica @ drogba87

Prvo, Emir je beogradjanin, drugo oboje da nadjete dobre strucnjake da vam pomognu oko kompleksa koje imate.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kompleksasi ne lupajte, Emir je Beogradjanin, Pravoslavac i ima tetovazu Srbija! Sandzaklijama koji ostavljaju nebulozne komentare samo da porucim da se ugledaju na ovog momka.

Стеван

pre 10 godina

ТАКО ЈЕ БРЕ!!!!! Које срце ти имаш, Емире, овај спринт последњих не знам ни сам колико метара ме је оборио са столице! Машала, одушевљен сам и свака част!

lobotomija

pre 10 godina

Koliko bolestan treba da budeš da u ovoj priči raspravljaš o njegovom poreklu, veri ili bilo čemu?
Dečko je car. Hvala mu što nosi dres naše zemlje. Tačka.

todos

pre 10 godina

Posle trke sam izveo dva psa u setnju i celo vreme glasno sam razmisljao, koliko mi gradjani Srbije uopste nismo svesni kakve uspehe su napravili ovo dvoje atleticara!?!

v

pre 10 godina

@Bosnjak

Koliko shvatam, on se sam izjasnjava kao Srbin... njegova stvar, meni licno je apsolutno nebitno - bitno je da je poslednjih 100 metara istrcao kao Bolt. ^_^

pero

pre 10 godina

pisao sam prije par dana da mi emir postaje novi idol kad vec moj Felix zavrsava. Jako sam sretan zbog ove medalje, bravo Emire LEGENDO!!!!!!!!!!
Pozdrav od Hrvata iz Boke.

ja

pre 10 godina

Da li ce barem ovaj uspeh pomeriti Noleta sa TOP vesti. Nole svakako zasluzuje da bude tamo, ali ipak mislim da je preca osvojena svetska bronza nego najava 3 kola Sinsinatija

ŽANA

pre 10 godina

Ako ste pratili prenos pažljivo, Emir Bekrić je rodjen u Beogradu, na Sajmištu, i to je treća generacija rodjenih beogradjana! Znači priče o Vojvodini, bošnjacima i sl. su totalno besmislene! Opusrite se i uživajte u ovom trenutku!

Aleksandar

pre 10 godina

Opet bespotrebn provokacije. Emir Bekric je posle trke jasno pokazao ko je i sta je. Covek je Srbin. Postujte tu cinjenicu. On, kao i njegove kolege Amela i Asmir koji su Bosnjaci su ponos ove zemlje, kao i nasa kraljica Ivana. Sva ta deca sa ponosom brane boje Srbije i nose srpsku zastavu. Svaka im cast, i roditeljima koje su ih vaspitali. Napravili su pre svega odlicne ljude.

Puno srce

pre 10 godina

Emiru od srca sve čestitke za neverovatan podvig. Nisam mislio da je moguće da osvojimo medalju u atletici. Posle ove dve mogu samo da kleknem i da se poklonim. Uz ogradu da sam pogrešno shvatio nije mi prijao komentar "jedini belac". Mislim da nije bio potreban.

amaterski sport

pre 10 godina

bronza za majstora......deluje mi kao da moze da smanji broj koraka izmedju prepona i da moze i do titule u naredne dve ili tri godine

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Cestitke. samo da se ne ponovi kao sa Nadjom Higl i Milicom Mandic. da ga sada u narednih par meseci ne povlace po medijima da ga tapsu da mu obecavaju svasta i da mu daju stanove i ne znam sta. A onda sledece takmicenje razocaranje. ali mislim da je emir pametan momak i da ssada treba da unovci ovu bronzu jer dolaze atletski mitinzi a narocito onaj u Cirihu

student_iz_parka

pre 10 godina

@ Sandjak

Srbin je nego sta je, i nije da samo zivi u Srbiji vec je voli svim srcem i bori se za nju. A vi sto ne znate ni kako vam se narod zove, resavajte probleme na drugom mestu.

careee

pre 10 godina

Ljudi ukapirajte jednom :Emir nije iz Sandzaka,kao drugo Emir je pravoslavac(svako ko pogleda njegove slike,moze videti da nosi krst oko vrata i ima dve brojanice oko ruke),kao trece to uopste nije vazno sada!

odosmo svi..

pre 10 godina

treba da nas sve kolektivno pojede mrak.. pa mi se i oko srece i uspeha ovog mladog momka delimo.. ne to nije nas uspeh, to je samo njegov uspeh.. on trenira 6 sati dnevno, on je ceo zivot posvetio treningu, a mi smo seli u 19h (neki ni to nisu), odgledali i dali sebi za pravo da ocenjujemo neciji rad i pripisujemo uspeh ovima ili onima.. e jadni mi..

Чикаго

pre 10 godina

Браво Емире! Гледао сам на послу и једва сам се уздржао да не вриснем :) Срећна ти слава јуначе!

Majka Srbija

pre 10 godina

Majko mila, cestitam, velika cestitka iz srca. Kako majka Srbija rodi atleticar i atleticarka za kratko vreme, to nema nigde. Jos su predstavnici evrope !!!

desharad

pre 10 godina

Majstore, care, kralju!!!
BRAVO ŠAMPIONE NAŠ!!!
Možda je prerano, ali Ivana i Ti ste postali legende srpskog sporta!
Hvala oboma na divnim momentima u ova tupava i jadna vremena!!!
SRBIJO DIŽI GLAVU!!!

Mik

pre 10 godina

Za neke provokatore: reći ću HVALA i Bošnjacima i Srbima i Slovacima i Madjarima... Svi koji se časno bore za ovu zemlju - moj su narod! Ali nije vreme za prebrojavanja, a pogotovo u slučaju ovog divnog momka koji nam svima služi na čast!

Nenad S.Palanka

pre 10 godina

Emire bas si car,obradovao si nas sve u kuci!Ljudi pa dal je bitno ko je koje vere u Srbiji!? Zivimo svi u istoj drzavi i valjda treba da je gradimo zajednicki.Zasto ne bi svi pokusali nesto da uradimo za sebe i za nasu decu sutradan.Dosta je vise bilo mrznje,samo sledimo primere nasih sportista Amele,Kolasinca,Spanovicke,Bekrica...

Nenad Lucic

pre 10 godina

Da li ćemo se mi kao društvo nekada očistiti od detinjastih i glupavih misli vezanih za nacionalnu priadnost? Naročito mi smetaju komentari ljudi nedovoljno istorijski i nacionalno pismenih. Prvo i prvo naš sudržavljanin je osvojio treće mesto na svetu u atletskoj disciplini i to je vest broj jedan. Drugo, ime oblasti u Srbiji o kojoj se govori je Raška i starije je od imena Sandžak nekoliko vekova i to je fakt za svakoga ko o istoriji zna minimum minimuma. Drugo, Emir Bekrić je čovek po nacionalnom opredeljenju Srbin i tu bih stavio tačku na temu koja nema veze sa vešću da je jedan državljanin Srbije treći na svetu...
http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2012/08/Emir-Bekric.jpg

milanche

pre 10 godina

Ajde dosta vise sa tim koje je nacionalnosti. Na kraju krajeva Emir se izjasnjava kao Srbin, Beogradjanin i pravoslavac, ali bi sto se mene tice mogao biti i Bosnjak, Albanac ili Eskim. Nebitno je sve to dok se bori pod nasim znamenjem!

Svilajnac

pre 10 godina

Bravo momčino,svaka čast,ova bronza vredi više od zlata,svi mi treba da smo ponosni što medju nama postoji takav biser,i nemojte više da raspravljate o njegovoj nacionalnoj pripadnosti,vazno je šta on oseća (to je pokazao svima nama),pogledajte samo ostale zemlje u Evropi,koliko se pravih stranaca takmiči pod njihovom zastavom,naročito Nemci i Francuzi,a mi raspravljamo o našem čoveku koji je rodjen u Srbiji.

vatreni

pre 10 godina

Ljudi moji kakve veze i da se zove muhamed lijepo je vidit tu sliku kako se raduje i kako mu je drago neka samo tako nastavi pozdrav dosadni ste vise stim imenima i vijerama moro momak biti ponosan na sebe pozdrav iz HR

Avarel

pre 10 godina

Kakav sjajan i pozitivan momak!!!
Gledao sam ponovo snimak i zaključio da je Emir imao još snage posle trke!!!
Dvojica prvoplasiranih popadaše po stazi nakon trke, a Bekrić se šetka kao da se sprema tek da potrči!?
Hm...Možda je mogao i ranije da krene u finiš mada je i ovo OGROMAN uspeh...I on sam je prezadovoljan ovim rezultatom, pa tako i treba gledati na ovu trku danas...

Milan

pre 10 godina

Emire junacino! Majstore! Legendo! Kralju! Nemam rijeci da opisem koliko si me obradovao! Na ulasku u ciljnu ravninu bio je 5-6 medjutim sjajan finis i fantasticno 3. mjesto! Ostaviti jednu legendu kao sto je Sanchez iza sebe! Nevjerovatan uspjeh! Svaka cast i Ivani ali ovo je za istoriju!

Pantelic A.

pre 10 godina

Uraaaaa Emire kakva brzina! Moze jos bolje buduca nada Svetske atletike pa imamo medalju na Olimpijadi gotovo sigurno! Ovo je disciplina moci i snage, spoj tehnike i brzine! Svaka cast momcino i zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri. Ni jedna zemlja u Evropi nema ovako brzog belog trkaca.

Sve za Emira, svi za Emira

pre 10 godina

MAJSTRE, SAMPIONE!!! Da ga nisu stavili u osmu traku mogao bi jos bolje, ali bice prilike. Drao sam se ko majmun kad je prosao kroz cilj. Ceo London me cuo a i sire. EMIR KRALJU, SAMO IH PRESKACI!!!

aLal vera

pre 10 godina

Svaka cast!!!Legendo!!!
Vucicu, pomogni Spanovicku i Emira...
Bolje to, nego one manekene ... takvi trebaju da plate sto gaze travnjak "svrtinje"!!!...Prvo rezultat pa pomoc, ko Emir I Spanovicka

s.laughter

pre 10 godina

Ja sam ga video pre dve nedelje, bas pred prvenstvo Balkana, digao sam dve ruke u vis, nesto je bilo oko devet ili deset nocu, i rekao svaka cast. Vikao sam kao malo dete. Nadao sam se uspehu ali nisam verovao, ne koliko on. SVAKA CAST MOMCINO! SVAKA CAST!
Pa ljudi ja sam ponosan sto sam i Srbin i iz Srbije.
Ako ikada budemo mogao, pomoci cu, a nadam se da cu biti u mogucnosti i tebi i Ivani.
Najveci smekeru, nemam reci, nisam mislio da ce biti ovako, i ti i Ivana, svaka cast, vas dvoje zasluzujete, i realno svi ostali koji su otisli. Jos da ljudina uzme medalju i mi smo stvarno vise nego sto zasluzujemo, i ovako smo, ali jos uvek se nadam medalji Kolasinca.

cccc

pre 10 godina

plakao sam ljudi!!! Emire kralju!!! tako se bori za svoju zemlju i boje njene zastave...je li cujes Sinisa Mihajlovicu Dirigentu rastimovanog hora...EMIR SAMPION!!!

carobnjak iz vOza

pre 10 godina

Mislio sam, prije trke, jedini je Evrpljanin u finalu i to je nevjerovatan uspjeh, ma koji god da zavrsi, doci ce prvenstvo Evrope i ako uzme jednu od medalja bice to pravi podvig. Onda je poceo da trci a koza je pocela da se ježi. Proslo je dvadeset minuta i jos uvjek ne mogu da vjerujem.
Bravo majstore, pozdrav iz Banja Luke.

Sreca

pre 10 godina

Da li mi verujete da sam skocio od srece kao dete a imam 30 godina? Poslednji put sam skocio od srece posle pobede kosarkasa '95. godine. EMIRE, HVALA!!!

Tankos

pre 10 godina

Niste najavili danas u niti jednoj rubrici da je finale pa kako da znam i gledam uzivo ..b92 samo rezultat stavi na naslov i to je to..Najavljujte dogadjaje pls

LOMBARDO

pre 10 godina

E sada sledi SPEKTAKULARAN docek za ovog GOSPODINA...naravno i za bronzanu IVANU SPANOVIC i za ASMIRA KOLASINCA sta god da uradi sutra u finalu...zasluzili su to...pogledajte samo koliko emocija ima u njima,koliko strasti...zaplakao sam kao dete...HVALA TI MOMCINO I CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE...NADAM SE PREKO 100000 SRBA...da vam damo podstrek da vladate planetom u narednim godinama...JUNACI ZEMLJE SRBIJE...JOS JEDNOM VELIKO HVALA

Simke

pre 10 godina

Zato sto imate nezasluzene nule na tekucim racunima, zato sto jedan reciklirani fudbaler zvezde i partizana ima vecu platu nego sto je budzet atletskog saveza, zato sto nikada niste kukali zbog toga, zato sto nikada niste krivili sudije i citav svet kada bi doziveli rezultatske neuspehe, zato sto ste sa juniorskog svetskog prvenstva dosli sa tri medalje, a sacekala vas jedna televizijska i novinarska kuca, zato sto nikada niste obecavali kule i gradove, a na svakom takmicenju ostavljali srce i predstavljali zemlju na najbolji moguci nacin, zato sto ste i na ovo svetsko prvenstvo otisli tiho i bez medijske pompe, a vracate se sa medaljama, zato sto sam danas ponosan zbog Vas, svaka Vam cast i veliko HVALA.

Macak

pre 10 godina

Vristao sam kao zvijer, podsjetilo me na zlato Luciana Susnja na EP kad sam bio klinac, i na finale Brede Pergar na Univerzijadi.

Znas da je tesko znas da je nemoguce, i znas da ce ti ljudi to uspjeti da urade, samo ne znas kako ce im to poci za rukom. I onda pomislis da je prekasno i da ne moze, a oni se pretvore u nesto fantasticno i samo procure do vrha...nevidjeno!

Bravo Emire!

Nenad

pre 10 godina

Pored Bekrca cara, na mene je utisak ostavio i komentator. Svaka cast. Tako se prenosi neki sportski dogadjaj. A ne kao po neki smorovi koji prenose fudbalske utakmice. Jos jednom svaka cast Emire.

Quik

pre 10 godina

Dati im platu barem kao najgorim fudbalerima u Zvezdi ili Partizanu !
da li ova drzava zna kako se cuvaju sportska blaga ove zemlje ili ce i dalje da ulazu u propali fudbal?!

Marko

pre 10 godina

Dosta vise sa brojanjem krvnih znaca! Jos prosle godine je Emir objasnio da je iz mesanog braka, majka je (pretpostavljam) Srpkinja (Mirjana), a Emir pravoslavac, pa zato i nosi onaj krstic oko vrata (deda sa majcine strane je bio pop). Na desnoj ruci istetovirana rec "Srbija", on nosi zastavu ove zemlje i sam je izabrao za koju zemlju se takmici. I sta mrcite vise, kome se ne dopada takva situacija, niti mora da gleda takmicenje, niti da navija za njega.

scylla

pre 10 godina

da nije komentator doveo prenos do usijanja i sa toliko emocija komentarisao verujem da se i u nama ne bi javile ovakve emocije, ja sam bio na ivici suza, ceo sam se prejezio i držalo me dvadesetak minuta

dule

pre 10 godina

Svaka cast majstore, kakv car.. Covek dao 150% svojih mogucnosti i nije razmisljao doliko su mu stare sprinterice... i jos nesto, verujem da mu je i djon otpao, opet bi osvojio medalju jer se u pogledu i stavu vidi ko si i sta si, a on je SAMPION NAD SAMPIONIMA..EJ,COVEK JE OSVOJIO MEDALJU U SPRINTERSKOJ DISCIPLINI I TO NAJTEZOJ, PRODUZENI SPRINT..OVJ REZULTAT JE RAVAN ONOM KAD BI MI U FUDBALU BILI SVETSKI PRVACI..

Chana

pre 10 godina

EMIRU ČESTITKE NA USPEHU I NA UTISKU KOJI OSTAVLJA...
Neka mu je sa srećom u nastavku karijere i da ostvari još puno ovakvih uspeha na radost ovog napaćenog naroda !
Vojvodinaš

Antraxxx

pre 10 godina

Svaka čast i čestitke... Ova medalja ima veliku vrijednost i značenje ne samo za vašu nacionalnu, već i Europsku atletiku !!!

lilit

pre 10 godina

Kao da je važno koje je nacionalnosti! Trčao je kao gepard! Neka istrči bilo kao on, pa neka onda istražuje i komentariše da li je Srbin, musliman ili nešto treće!

Golub

pre 10 godina

Ma nema bre, mi smo ti Srbi čudo.. Ako ne nađemo nekome neku manu ne možemo mirno da spavamo! SRAMOTA!!

Emire kralju, srce nam je puno! Hvala ti!!

Tripper

pre 10 godina

1. i 2. su pobadali nakon cilja... Poterao i Emir! Bravo momčino! Glefam snimak trke već ko zna koji put i ne mogu da verujem... stiče se utisak da bi Emir mogao i još... kao da mu je falila duža staza, pa da prestigne i ovu dvojicu, što popadaše u cilju.

Igornopolis

pre 10 godina

Bravo Bekrijo!!!
Majka Srbija je ponosna na tebe. Svaka cast i zelim ti mnogo srece i uspeha u zivotu i daljoj karijeri.
Srbija

zigot

pre 10 godina

svaka cast Emiru I njegovoj porodici za uspeh! nadam se dobroj karijeri..

PS: ocigledno da imamo dovoljno jak duh I zdravu dozu ratobornosti kada smo sa bednih 7 miliona stanovnika itekako prisutni u svetu sporta... ali nazalost ne raspolazemo pravilno fondovima te nam samo ovakvi fanaticni heroji pomazu da vidimo podijum... rekavsi to, bez zezanja bih ukinuo fudbal pod broj jedan... bacio bih ga u totalni anderground pa da igra samo onaj ko bi ga igrao za dz... poput ovih atleticara

borislav

pre 10 godina

Ajmo ulagati u atletiku.. Atletika je kraljica sportova, kad bi deca htela da se bave atletikom, to bi bilo najbolje i za njih i za nas kao drustvo...

Lazar

pre 10 godina

BRAVO EMIRE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,BRAVO HEROJU NACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO JUNAČINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PONOSNI SMO SVI NA TEBE!!!!!!!!!!!!!! BRONZANA MEDALJA NA SVETSKOM PRVENSTVU,KAKAV FINIŠ TRKE,TO MOGU SAMO MAJSTORI,VELIKI ASOVI!!!!!! JOŠ JEDNOM KAPA DOLE MAJSTOREE!!!!!!!!!!

old boy firm

pre 10 godina

Majstore svaka cast od srca. Imas srce kao lav. Samo najbolji su NAJBOLJI onda kada treba i kada je ti najvaznije, a to si upravo ti!

Kraljevcanin

pre 10 godina

Bravo junacino! Koliko sam srecan ljudi ne mogu da vam opisem! U kakvim uslovima treniraju nasi sportisti a koliko se bore za nasu naciju! Bravo majstore!!!

dovla

pre 10 godina

ide bekric, ideeeeeee bekric, ideeeeee.....bronzaaaa, ja moji ljudi ne verujem, bronza za bekricaaa :-):-):-):-) komentator legenda...pitali me gde ste nasli bekrica, jel ste ga iz moskve doveli...ja im kazem neeee, on je sa starog sajmista :D:D:D kralj!

Ziv bio

pre 10 godina

Svaka cast legendo, i to iz 8. staze, gde u prvih 200 m nisi video ostale kako jure.
Obradovao si me bez razloga, sigurno kao i mnoge. Hvala ti legendo, i samo napred u novep obede!

tooooo

pre 10 godina

Auuuuuu ljuuuudiiiiiii...pa je li ovo moguce....

toooo velikaaaa zverkooooo....ludilo, ne mogu doci sebi :) idem napolje istrcati malo da izbacim adrenalin iz sebe...

EMIRE ZLATNI nisi jos svjestan sta si uradio....HVALAAAAAAAAA TIIIII za ove suze....

PONOSNI NA SVOJE !!!!!!!!!

Macak

pre 10 godina

Kakav uspjeh!
Boze kako sam vristao gledajuci kako polako prestize ostale i dolazi do medalje...

Bravo momce zasluzio si ovo!
Samo nastavi da radis, bice jos radosti!!!!

Divos

pre 10 godina

Фантастичан је Бекрић, сјајно је распоредио снагу, ушао је у задњу кривину као 5-и, а онда појачао, резултат апсолутно феноменалан (48,05, наравно државни рекорд, и то какав, па до пре коју годину 49 сек. је била немогућа мисија, и не само за нас, већ и за атлетске велесиле). Ова бронза је истински подвиг, али није ово историја како је то написано у чланку, не, Емир је почео писати историју, своју спортску причу, биће још много медаља, и оних сјајнијих, и на СП, и на ОИ. Млад је, за атлетику супер-млад, данас је дао све од себе, али има код њега још резерви. Урадиће он још много сјајних ствари, за себе, за српску атлетику, и за Србију. Нама остаје задовољство што имамо Михаила, Ивану, Емира, Амелу, Асмира, што имамо такве атлетичаре.

knez

pre 10 godina

Wooow!!! Ovo nije normalno. Ovaj momak... ne, cela nasa mala ekipa na sampionatu me ODUSEVLJAVA svojim stavom, rezultatima, energijom, pozitivnim odnosom prema sportu i zivotu. Samo tako nastavite a Emiru najlepse cestitke!

Ratko

pre 10 godina

Bravo Emire kralju ispisujes istoriju Evropske atletike. Samo da ga zdravlje posluzi i ima sansu da bude najbolji Evropljanin svih vremena. Kako je dodao gas u zadnjem pravcu kao torpedo. Fantastican trkac ja nemam reci. Ovo nismo imali ni u Jugoslaviji.

geometar iz valjeva

pre 10 godina

BRAVO BEKRIJO,CARE!!!!! Kakvo samo srce imaш-NESTVARNO! Čini mi se da sa boljom tehnikom i svetski rekord možeš da oboriš!!!

danilo

pre 10 godina

Kakav ekstra:pozitivan lik!!!
Ako nastavi ovako i sa ovom harizmom, eto svetske zvezde i razloga za ponos i diku.
Razlog za tugu je što nas samo sportisti poslednjih 25 godina raduju. I nešto dece iz matematičkih gimnazija...

stollepg

pre 10 godina

Zaista sve cestitke za Emira, izuzetan uspjeh. Svega 22 godine, a jedan od najboljih u svojoj disciplini u svijetu. Za par godina bice jedan od glavnih konkurenata za zlato gdje god da se pojavi. Svaka cast, samo naprijed. Pozdrav iz CG za sve citaoce b92:-).

Cale

pre 10 godina

@BaneUtd
Ne znam za tebe, ali ja od ovog definitivno imam bolji život!!!

Još ne mogu da poverujem svojim očima i da zaustavim suze. Prvo Ivana, pa sad i Emir.

Nenad Stupar

pre 10 godina

BRAVO SAMPIONE!!!
Vec sam bio komentarisao tvoj uspeh u polufinalu.Bicu dosadan pa cu ponovo da komentarisem.BRONZA, ALI SI U STVARI POBEDIO JER:
1. PLATIO SI CEH JER SI BIO U OSMOJ STAZI I NISI IMAO PREGLED TRKE (ubuduce bolji rezultat pre finala pa da si u 4-5-6 stazi.
2.OBOJICA PRE TEBE SU PALI POSLE TRKE JER SU TOTALNO PUKLI OD NAPORA A TI SI OSTAO NA NOGAMA.
3, TI SI NAJMLADJI I TVOJ JE SVET (Vec sutra zaboravi ovaj uspeh i grizi iz sve snage)
PUNO HVALA TEBI I TVOM TRENERU GOSPODJI KOJA JE MNOGO ZASLUZNA ZA SVU SRECU KOJU SI NAM PRUZIO.
ZELIM TI PUNO ZDRAVLJA DA OSTVARIS SVE SVOJE SNOVE.
HVALA ZA MALO SRECE OVOM NESRECNOM NARODU!!
OD SADA CE TE SVI GLEDATI NE U LICE NEGO U LEDJA!!!

Rajkan

pre 10 godina

Bravo šampione!!!!! Ti si ponos Srbije!
Naterao si mi suze radosnice nakon dugo vremena! Veliko hvala i duboki naklon za sve učinjeno.

olimpijac

pre 10 godina

za sve koji sumnaju u emira i ivanu i spominju stanove, kao kad dobiju stanove nece vise postizati uspehe...Emir je vec dobio stan od opstine N.Beograd prosle godine, a Ivana od grama N.Sada jos 2010. a emir je srebrom prosle godine na EP vec obezbedio penziju, pa i pored toga je ove godine jos bolji, zato sto mnogo voli atletiku...zasluzuju veliki docek, i mnogo vise prostora u medijima, kao i vec zaboravljeni Cavic, koji je izuzetno obrazovan i vec cuda cini sa svojom plivackom akademijom u Kg, napred Srbija

Dragan

pre 10 godina

Jos ne mogu da verujem.Stvarno fantasticno.Nemam reci.Momak je zasluzio najvece moguce pocasti.
Porucio bih ovima u Vladi da malo zaborave fudbal i uloze u atletiku.
Bekricu, alal ti vera!

svaka cast

pre 10 godina

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA!!!!
SRBIJAAAA!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BT, 15. avgust 2013 20:33)

Majka Mirjana!u njegovom zivotu postoje dve Mire,mama i trener!Puno pozdrava za obe,uzivajte!

Милан

pre 10 godina

Овако се нисам најежио и очи ми засузиле од када је Нађа Хигл освојила злато.

Huan Pablo Don Fernando

pre 10 godina

kada bi ovi fudbaleri I drugi pojedini nasi sportisti znali koju radost I srecu svakom svojom pobedom donose ovom napacenom narodu ginuli bi na terenu,ja za malo nisam zaplako od srece sav sam se najezio bio!!!

Sandžaklijka

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da se dozovemo pameti i da počnemo da cenimo ono što svi zajedno imamo, bez ikakve podele. Ne pripisujmo uspeh Sandžaku, Vojvodini, Beogradu... Radujmo se. Sve čestitke za momka.

veliki strumf

pre 10 godina

Evo, da prebacimo preko 600 :) Samo da kazem da sam uplasio svoje dete kad sam skocio i prodrao se u poslednjih 30-40 metara. Nevidjeno simpatican mladic, mocan na stazi, odmeren u izjavama. Nadamo se medalji i u Riju (bedak je sto su ova prva dvojica isto mladi, bar da neko ima 32-3 pa da zavrsi karijeru :)

Aleksandar

pre 10 godina

Neverovatna trka!Kakvu snagu u glavi i petlju je nas atleticar demonstrirao...Ovo je istorijski dogadjaj za nas sport!Pa jedini belac tamo u finalu,strahota...Nisam ovoliko bio uzbudjen jos od Caviceve trke na Olimpijadi!

Aleksandar

pre 10 godina

@Andjela, Ne zezaj da Kenija i Etiopija imaju vise medalja od nas? Idi gledaj bocanje, ovo ti ne ide. Kenija i Etiopija su medju najjacim atletskim nacijama, osvajaju medalje u trkackim disciplinama kao od sale. Tamo se u atletiku ulazu milioni, prave se savremeni centri za trening, a nasa deca nemaju ni za opremu. Kenija i Etiopija i te zemlje koje si nabrojala su na takmicenje poslale po 100 atleticara, a Srbija 8. Sa 8 takmicara osvojiti 2 medalje, verovatno i 3 ako Asmir bude na svom nivou, znas li ti koliki je to uspeh.

Mm

pre 10 godina

Ljudi, sve čestitke iz Crne Gore!!! I, nemojte da se svađate oko toga "je li" ili "nije vaš". Jeste! Bravo! Ogromno bravo njemu i svima vama!!!

beliks

pre 10 godina

Care, suze mi krenuše koliko si me obradovao!!
Svaka čast!!! Sve NAJBOLJE!! Ovakvim ljudima treba dati sve jer oni su svetlost naše propale države!!

Vercetti

pre 10 godina

Bio sam malo skeptican na sredini trke, ali, ljudi moji, kakvo ubrzanje u finisu! Bravo majstore, ti si ponos Srbije, tvoje vreme tek dolazi!

Никола

pre 10 godina

Свака част. Треба имати јако срце и мирну главу за овакав успех. Велики поздрав из Грачанице.

zoran

pre 10 godina

Svaka cast majtore! Ovo je nevidjeno. Atletika je kraljica sportova, a Bekric je kralj Evrope!! Ostavio iza sebe i Felixa i Clementa... Dao je sve od sebe...

the_ja

pre 10 godina

svaka cast majstore! davno se nisam ovako razdrao zbog nekog uspeha u nasem sportu...svaka cast ivani,emiru i svima koji ostavljaju srce za ovu napacenu zemlju.
jos jednom; svaka cast majstore!!!!!

Nemanja

pre 10 godina

Bravo CARE!
Pa ove dve medalje koji su nasi atleticari osvojili su zlato, koliko drzava ni dinara ne ulaze u sportove na kojima ne mogu da kradu!
Ovakvi ljudi zasluzuju nacionalne penzije, a ne pevaljke i kojekakvi komicari i prevaranti.
Jos jednom sve cestitke i veliko HVALA!

Mima

pre 10 godina

Presrecna sam i cast mi je da sam slucajno sedela u busu pored Bekrica prosle godine posle Olimpijade i uverila se tom prilikom kako je to vaspitan i prijatan mladic osim sto je sada i osvajac prve medalje za Srbiju na SVETSKOM prvenstvu (u ovoj disciplini!)

Srdjan

pre 10 godina

Auuu kakav je on kralj, svaka mu cast. Samo mi krivo sto je Gordon uzeo zlato jer je Emirov vrsnjak i Emir ga do sada redovno pobedjivao. Ajmo Emire, buducnost je pred tobom, a valjda se i drzava malo osvesti pa pocne malo vise da ulaze u atletiku.

soviak

pre 10 godina

Neverovatno!!! U ovog momka (kao i u Dudasa i ostale mlade atleticare) uloziti pare za buducnost srpske atletike, a ne u propale "profesionalne" fudbalere

SaLe

pre 10 godina

Bravo Emire!!! ti si razlog zbog kojeg bi mladi ove Srbije morali da pronađu smisao svojih izgubljenih života. Svako mora da da lični doprinos svojim ambicijama bez podrške veza i vezica. Fenomenalan rezultat za srpski sport koji ulazi u istoriju!

vlada

pre 10 godina

Svaka cast.To samo mogu da kazem za ovog mladog coveka.Ima samo 23 godine.Vec sada nema premca u Evropi,a ako mu drzava pruzi podrsku u vidu valjanih priprema i finansijske nadoknade,eto nama zlata ili makar srebra na sledecoj Olimpijadi.Kada bi se u bazicne sportove (plivanje,atletika,gimnastika),ulagalo samo 10% od onoga sto se ulaze u fudbal,gde bi nam bio kraj.Ali kome to pricati kaa su politicari u Upravnim odborima nasis komicnih fudbalskih klubova.

zoki

pre 10 godina

Sve čestitke za Emira, a za poruka za našu državu: nemojte više da dajete novac razmaženim i nabeđenim fudbalskim "zvezdama", vidite da ima još uvek u Srbiji ima ljudi koji su do danas bili tako reći neprimetni, a zahvaljujući njima Srbija ima čime da se ponosi.
I nikako ne dozvolite političarima da se uvuku u Atletski savez i da sve upropaste!

Komentator

pre 10 godina

Atletika je bazični sport i odavno je izgubila trku sa ostalim sportovima u Srbiji. Kada sam ja bio dete mi smo sve discipline prošli. 800 metara, 60 metara, kugla, skok u dalj, skok u vis, troskok... Bilo je pored atletike i gimnastika kao vrlo bitna! I pored toga što je sve to maksimalno zapostavljeno mi imamo ovakve atletičare... To opet nagoveštava da ustvari mi možemo još više, ali samo ako bi neko usmerio malo svoje pažnje ka ovom sportu i ljudima i doveo do toga da mi imamo zdravu naciju sa uspešnim sportistima koji postižu odlične rezultate!
Opameti se državo, opameti dok ne bude kasno!
Bekriću naklon do poda jer je ovo ravno čudu! Evropljanin je u poslednjih 50 metara potukao tradicionalno sprinterske zemlje!!!

Zaciorski

pre 10 godina

Koja legenda.... Samo srce treba, sta ce mu drzava kad I on zna da od nje vajde nema. Ovako je prepusten Sam sebi I zato ima rezultata... Cestitke od srca!!!!

Biljana Ostojic

pre 10 godina

Bravo za Ivanu i Emira.Nasi sportisti su ponovni dokaz da zelja,ljubav,vera,pobedjuju novac ,privilegovane sportiste za koje garantuje njihova vlada.Bravo,vase medalje su za nas cisto zlato.

Bingo

pre 10 godina

Iako ih citam svakodnevno, vrlo retko ostavljam komentare. Ovaj izuzetan uspeh me je, blago receno, odusevio. Momak je sa 22 godine ostvario strasan rezultat, jedini belac u finalu, obaranje rekorda iz trke u trku i sto je najvaznije, najbolji kada je najpotrebnije. Svaka cast, Emire!

psl

pre 10 godina

Posle polufinala sam napisala da ako se sloze kocike moguce da ce Emir i do medalje i eto pogodila sam. Svaka cast za ovog momka kakav je ovo uspeh.

Владан

pre 10 godina

Ето, није нам потребна ЕУ да бисмо били Европљани, и то једини! Верујем да би са вишим и чешћим препрекама био убедљиво први! Алал вера, Мајсторе!

samo srbin

pre 10 godina

evo kako se bori za srbiju bre svaka cast kad ga vidim ima pice od mene, zasluzio je mnogo vise ali da imam para castio bi ga...

Pazovčanin

pre 10 godina

E,...a da smo kod mene u St.Pazovi napravili atletsku dvoranu umesto kuće fudbala...ne mogu ni da zamislim koliko bi medalja već bilo, ovako umalo da vrisnem, imao sam veči broj otkucaja srca od Emira, poslednjih 60m, garantovano!!!
Bravo CARE !!!

milan

pre 10 godina

Ovi uspesi atletičara pokazuju da ako uspešni i sposobni ljudi vode neki posao onda ima uspeha.Svaka čast i Vesi Jevrosimoviću koji sigurno ima velike zasluge.Niko se od ovih lopova nije mešao, jer nema love u atletici.On očigledno voli atletiku pri tome ima dovoljno da ne lapa pare i eto uspeha.Bravo EMIRE!!!

Morales

pre 10 godina

Fanastičan uspeh.Ko je mogao na početku godine da zamisli da bi se ovo moglo desiti.Neverovatan napredak u ovoj godini.U svakoj sledećoj trci popravi vreme.A evidentno da ima mesta za napredak i kao što sam kaže sledeće godine će napraviti male promene kako bi vreme spustio ispod 48sek.Ali ja mislim da bi i sa ovakvim trčanjem u sledećoj trci bio ispod 48.Ne mogu ni da predpostavim kakva će vremena ostvarivati sledeće godine,ali smeši mu se dominacija u ovoj disciplini.

ŠID

pre 10 godina

Da li ti znači da će "tate" posle osvojene ove dve Medalje odrešiti kesu i podići nivo atletici kakav zaslužuje.Ovo bi mogao da bude samo početak...imamo mi koš kvaliteta...Dudaš,Terzić,Kolašinac.Atletski stadioni i hala nam trebaju pa da drmamo svetom....

roki

pre 10 godina

Ja moram da pohvalim i drzavu Srbiju( odnosno Vladu)koja je pre par godina donela zakon o nagradama za sportiste koji osvoje neku od medalja iz Olimpijskih sportova. Dobijaju se dobre pare za medalju i dobija se nacionalna penzija.To je mnogo doprinelo da napokon sportisti u takozvanim malim sportovima( naravno da je atletika kraljica sportova) napokon dobiju elana da rade za svoj rezultat i da se nadaju da ce i oni dobiti te drzavne nagrade.
To je bio izvrstan potez nase drzave i napokon se nas sport dize. U zadnjih par godina, primetan je rapidan rast medalja u takozvanim malim sportovima.
Naravno u ovo ne mogu da svrstam nas fudbal je oni i ovako zive na visokoj nozi i bez pomoci drzave.

Bravo za Bekrica i Spanovicevu, ovo do pre dvadesetak godina nije bilo moguce. Svaka vam cast...

Milan

pre 10 godina

Atletika = kraljica sportova. Ne treba nista vise da se govori.
U svakom selu se zna ko je od dece najbrzi. A mnogi i ne znaju sta je to na primer tenis. Zato malo manje u fudbal, malo vise u sportove gde imao talenat i potencijal da haramo Evropom, a mnogo vise u bazicne sportove koje od dece prave dobre, postene i vredne ljude!
Ovako ispada da su nam je teretana, reket, i FTO, glavni vidovi fizicke kulture!

Inace trece vreme na OI 2012 je bilo 48.10, sa ovim vremenom decko bi uzeo bronzu!

RS

pre 10 godina

Svaka čast majstore! Ovo je ogroman uspjeh za našu atletiku. Uspjeh je još veći kada se pogleda kakvi su mu bili protivnici u finalu, sve osvajači olimpijeskih i svjetskih medalja.

cudo iz Bgd.

pre 10 godina

on je jedan od najboljih,najvrednijih,najupornijih,najodanijih i najvaspitanijih momaka koje sam u upoznao,veci je patriota od polovine Srba,nije cudo sto je uspeo svojim ogromnim radom i zalaganjem,sve najbolje mu zelim u daljoj karijeri i ako je ovo disciplina koja Europi ne donosi mnogo medalja zbog fizickih predispozicija Europljanja tim vise veliki uspeh i za Srbiju i Europu.Bravo.....

Realno

pre 10 godina

Bravo momčino!Svaka ti čast na ovom istorijskom uspehu.Do sada smo mogli da vidimo,samo,kako naši atletičari ili uopšte sportisti,gube medalje u finišu svojih trka ili utakmica ali ovo što si ti pokazao i uradio,da na kraju,kad treba,ubaciš u najveću brzinu i prestigneš najmanje 3 rivala i osvojiš medalju,to od naših sportista ne viđamo skoro nikada.Samo napred i želim ti da na sledećem prvenstvu osvojiš zlato i dugo vladaš ovom disciplinom.

gvixon

pre 10 godina

Svaka cast Emire ogromam uspeh, ko se nikad nije bavio ovim sportom ne zna koliko je truda ulozeno. Na finisu sam toliko dreknuo da mi je dete zaplakalo na rukama. Svaka cast!

Furda

pre 10 godina

I onda prvenstvo prođe, on kući dođe, ugosti ga jutarnji program i beograddska hronika, nastavi da trenira po nekim drlijama a svi koji sad doživljavaju nacionalni orgazam vrate se da prate one mafijaške akvizicije po menadžerskim trening demo ekipama Partizan i Zvezda.... Srbiha ne zaslužuje svoju decu.

karl marks

pre 10 godina

"KRV ZNOJ I SUZE" to znaju najbolje samo oni koji se bave necim sto ih samo BOG obdari da Vole da daju necega od sebe "vreme" koje je posveceno Ljubavi za koju smo odvojili jedan deo svog zivota verujte mi nama atleticarim medalje nisu ni bitne nego samo dokaz necega da svaki covek moze bolje bez ikakvih uslova jer ako bi mi atleticari cekali uslove nikad ne bi ni protrcali

SPIDER

pre 10 godina

Rezultat Emira Bekrica vredeo bi za plasman medju prvih 5 na SVIM do sada odrzanim svetskim prvenstvima, a na cak 9 bi bila medalja. Fenomenalno, ostvarenje vredno svakog divljenja!!!!

normalan

pre 10 godina

Momak se prekrstio prije trke sto je meni licno drago ali nebi mi smetalo ni da je klanjao jer nosi srpske boje i zastavu. JEDNO VELIKO BRAVO ZA EMIRA

dcvi

pre 10 godina

Samo kad` su ovi ``bosnjaci``docekali da se jave.Naporni ste vise sa tim potenciranjem vere i porekla decko je napravio nesto sto ce se pamtiti a vi odma` ko je i sta je.

bochini

pre 10 godina

48.05 je veliki rezultat.Emir je sada po vremenu 45.svih vremena.
Ako ne poleti,a vidi se da ima tu još puno prostora za napredak,
mislim da nije nedostižan evropski rekord,47.37 Francuza Dijagane ili barem
da dostigne legendarnog Haralda Šmita(47.48)
Bravo Emire,fantastična utrka,briljantan finiš!

ja

pre 10 godina

Tako je Emire majstore, svaka cast! Ni ne znas koliko si me veceras ucinio srecnim i ponosnim kao i verujem sve Srbe. Svaka cast momcino, zasluzio si ovu medalju, a ovo je tek pocetak bice tu jos mnogo medalja i onih najsjajnijih. Srbija je dobila novu atletsku zvezdu!

Mc 991

pre 10 godina

Momak koji rusi sve granice i prelazi prepreke, momak koji nas je ucinio ponosnim! Cak sam i baku natjerao da gleda sa mnom trku i propustila je pocetak vijesti. Ali vredelo je !!! Alal ti vera Emire!

nemanja

pre 10 godina

svaka ti cast bravo za srbiju bravo za nas potencijal....jeeeeeeeeee...srpska zastava usred moskve..ostaviti onakva imena iza sebe..ma svaka cast.

LupusFabulis

pre 10 godina

Placem od srece, Bravo Emireeeee, bravo, bravo!!! Sunce mu poljubim koliko sam radostan, sve najlepse od srca ti zelim i da vas docekamo sve ispred skupstine, zasluzili ste!!!

Arsenal

pre 10 godina

Svaka ti cast matori! Najbolji si bio kad je najpotrebnije, u zadnjih 80 metara. Mislio sam da je kraj kad su poceli da ga prestizu, ali kako je izvukao ono strasno. Na evropskom sa ovakvim trcanjem ce biti bez konkurencije. Pozdrav

Mirko

pre 10 godina

Emire svaka ti čast, malo je reći. Još smo u neverici, niko to nije očekivao, samo smo se mi tiho u sebi nadali da ćeš napraviti dobar rezultat, ali OVO...!!! Ovo je neverovatan uspeh!
Da si živ i zdrav sto godina i da se raduješ još mnogo puta a i mi sa tobom.

consigliere

pre 10 godina

Svaka cast!!! Pored onoliko crnaca, a zna se da oni dominiraju u ovim trkackim sportovima, ovo je VEEEELIIIKI USPEH!!! Emire, samo tako nastavi!

liverpool

pre 10 godina

e to je to sto hocemo od nasih sportista,to sto je emir dao poslednjih 50m,takva volja da da sve od sebe!!bravo majstore,bravo junacino!!

Toooo Leeee

pre 10 godina

Bravooo Emire silo od coveka, ja sam mislio da ovaj komentator nece docekati kraj trke :D. Jos samo Kolasinac da zafrljaci onu kuglu preko 22 i da upotpuni ovaj uspeh.

srbijaaa

pre 10 godina

ti si nase blagoo !! i ivana,ma svaka vam cast,borite se fenomenalno,podrzimo i asmira i tatjanu,pa sta urade uradili su.NAJBOLJI STE

Dimitrije

pre 10 godina

Ovo je SRPSKI GROM! Emir Bekric probija sa 5 na 3 poziciju brzinom munje. Kada ga stave u 4-5 traku na OI ima da ih sve raznese. Jedini belac medju ovim crncima koji kidaju u ovoj disciplini. A disciplina zahteva sjajnu kordinaciju brzine i tehnike. Uzmite malo probajte ako se rekreativno bavite atletikom da vidite koliko je ovo tesko. Trcis pun sprint pa preskocis preponu. Ovo je neverovatno nije dzabe ovoliko interesovanje za ovog belog momka. A samo 22 godine.

Milica

pre 10 godina

Jao ljudi, kakva trka, kako je grabio, poslednji atom snage dao!!! Kakva konkurencija, iza sebe ostavio imena kao sto je Felix Sancez! Stvarno je car, jos cemo o njemu slusati u buducnosti!

sq

pre 10 godina

Dzajo, angazuj Emira umesto Milijasa. Za istu platu, naravno i moci cemo i protiv Reala da igramo. Win. - win situacija I za nas I za njega.

svakacast

pre 10 godina

Koga god zanima atletika, neka lepo otvori twitter, ukuca "Bekric" u polje za pretragu, te neka selektuje Top (iz: Top / All / People you follow). Tu cete lepo moci da vidite (uz malo skrolovanja, tako da gledate oko 7:00-7:10pm sta je bilo kucano) reakcije gotovo svih ljudi na svetu koji su bitni u ovom sportu i koji su jednostavno odusevljeni koliko je ovo veliki, veliki rezultat. Svaka cast Bekricu i svima oko Bekrica.

VATRENE KOCIJE

pre 10 godina

Emire legendo...onaj tvoj finis...neopisivo...doziveo sam srpske VATRENE KOCIJE...jeza, ushicenje, suza u oku i, na kraju, ponos...hvala ti ljudino za taj spektar predivnih emocija koji si probudio u meni.

crnobeli delija

pre 10 godina

kad bi se nasa drzava trudila barem u pola kao sto se trude nasi sportisti u "malim" sportovima (mislim na sve sto nije seniorski fudbal).

Hvala ti Emire, srce mi je puno.

Aleksandar

pre 10 godina

Bravo Emire, mnogo si me obradovao! Još više će me obradovati ako na dočeku ne bude nijedan "glavonja" radi skupljanja poenčića.

objektivan

pre 10 godina

BRAVO EMIRE, definitivno jedan od najvećih uspeha našeg sporta !!! Predugo smo čekali medalju sa svetskog prvenstva, a sada ih imamo DVE. Više medalja od nas su do sada na prvenstvu osvojile SAD (14), Kenija (8), Rusija (8), Nemačka (5), Etiopija (5), Jamajka (3), Ukraina (3), Francuska (3), Kanada (3) i Kina (3). Srbija i jos 4 zemlje imaju po 2 medalje (Velika Britanija, Poljska, Češka i Kuba). Neverovatan uspeh. BRAVO !!!!

Драгољуб

pre 10 godina

Само упорним радом се стиже до успеха ,а то је оно што краси овог човека.Угледајмо се сви на овакве орјентире и омогућимо им да имају све потребне услове за тренинге и живот.Не заборавимо и да им се одужимо на адекватан начин.Политичари не сликајте се са успешним да би сте и ви нешто поентирали.ОПРЕДЕЉЕЊЕ ЈЕ СТРЕМИТИ УВЕК КА ПОЗИТИВНОМ.
Поздрав за исказану спортску упорност и резултат

Natalija

pre 10 godina

Bravo Majstore, kakva konkurencija, kakva trka, svaka cast!!!
Hvala beskrajno mnogo za ove trenutke ushicenosti koje si nam priredio!!!
Na olimpijskim igrama da poneses srpsku zastavu!

aki

pre 10 godina

Ovo je neverovatan uspeh, u sprintu osvojiti medalju pored svih onih "ala"... U kakvim uslovima on trenira, daj drzavo probudi se i ulozi u momka

DIY

pre 10 godina

Емире мајсторе! Свака част!

Заиста је огроман успех узети светску медаљу. Још ако је тачан податак да је овај резултат укупно 9 најбољи резултат неког европског атлетичара у историји мерења онда све још више добија на значају. А најбоље од свега је што је Емир млад, и мање више неискусан. Његово време тек долази, биће још срушених рекорда!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Bravo bre Emire Geparde, jeste da si na stazi bio kao Kasper ali si ih skoro sve "preripio" na kraju.Ovakav finis skoro nisam video, danas mi je srce puno, hvala ti Emire za ovu radost koju osecam.Bravo Emire care
,bravo

Sasa@

pre 10 godina

U sprinterskoj disciplini bronza za Srbiju, mislim... stvarno svaka cast . A vec od sutra zasuci rukave i jos jace treniraj. Imas sve predispozicije da postanes evropska legenda, a mozda i svetska. Srpska si od veceras.

my way

pre 10 godina

Svaka cast, kralju! Ovo je prava bajka sto nam pruzaju nasi atleticari! Posebno mi je drago sto su za trud i maksimum koji su od sebe dali Ivana i Emir nagradjeni medaljama! To ostaje zauvek i njima i Srbiji, nista lepse u sportu nema i sjajno je sto smo to konacno docekali u kraljici sportova, atletici!

PG

pre 10 godina

Bravo Emire!!!
I u Podgorici si veceras glavna tema, raduje me sto se dobre vijesti brzo sire i nadam se da ce nam cijelo okruzenje slati sto vise ovako dobrih vijesti jer to su POZITIVNE VIBRACIJE:-))))

Marija

pre 10 godina

Blago nama dok nam je ovakvih velicina i sportista, kako god da se zovu, iz kojeg god dela zemlje da poticu, koje god veroispovesti da su.. na svu srecu, njima to ne smeta da visoko dignu zastavu Srbije.. a oni kojima smeta, pa oni su svakako nebitni..

Komsija Stojko

pre 10 godina

Ogroman uspeh, ali nacin na koji je dosao do bronze u poslednjim metrima je fantasticam! Momak ima ogromno srce! Hvala mu za sve sto je postigao i sto ce tek postici.

E, OVO je sportista!

pre 10 godina

Uspeh utoliko veći kad se zna da nije išao u Terme Čatež na specijalne pripreme.
Niti mu je Fali Ramadani menadžer.

Oh, Bože, kad posle tebe pomislim na nekog fudbalera muka mi pripadne samo takva.

offside

pre 10 godina

Ljudi, oko cega se vi svadjate? Covek je Srbin, pravoslavac, nosi krst na grudima. Ali i da je kao Amela Srpkinja, muslimanka, isto bi bilo. Oni se bore za Srbiju u sve narode u njoj. Oladite.

Nemanja Kusturica

pre 10 godina

A hoće li Emir sada morati da promeni ime u Немања da dokaže da je прави Србин ?
(ptica trkacica, 15. avgust 2013 19:21)

Može da se zove i Njofra dokle god doprinosi državi Srbiji.

masa

pre 10 godina

Hvala ti decko, od sveg srca, za srecu i radost koju si nam podario, sreca kratka ali lekovita. Zelimo ti dugu svetsku karijeru I dace Bog da istrajes u tome.

olimpijac

pre 10 godina

mozda nije sa temom, ali ovakav uspeh atleticara mozda bi mogao da se iskoristi da se smanje tenzije izmedju usijanih glava kod Srba i Bosnjaka, da im se svima priredi veliki docek u Bg, da Amela, Asmir osete da ih pravi,posteni Srbi vole, pa onda svi da odu u N.Pazar, da Dudas, Spanoviceva vide da ih Bosnjaci vole, ovi sportisti treba da budu most za zblizavanje, nema razloga za podele, samo smo zajedndo jaki i uspesni

Mara vracara

pre 10 godina

Ovde u Grckoj na tv Delta 1 komentatori su toliko bili odusevljeni Emirovim uspehom da su vikali od srece inace jos u polufinalu su bas navijali za njega!! Kada su izasli zvanicni rezultati bili su u manjoj histeriji Emir Servia ... Bravoo Majstorcinooooo!!!