Ponedeljak, 12.08.2013.

16:49

B92: Onjilo u Crvenoj zvezdi

Nigerijski napadač Ifeani Onjilo novi je član Crvene zvezde, samo dan pošto je odigrao ključnu ulogu u pobedi Javora nad crveno-belima.

Izvor: B92

B92: Onjilo u Crvenoj zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

Aleksadar

pre 10 godina

Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.
(lelele, 13. avgust 2013 02:07)

Mislim da si u zabludi, Srbija itekako ima talentovanu decu, ali nemaju svačiji roditelji para da ih razni "menadžeri" guraju u prvoligaške timove, večite rivale, reprezentaciju. Ta talentovana deca tada budu izgurana od ovih gore pomenutih, zato nam je fudbal gde jeste!
Možda grešim, mislim da mi jednom prilikom otac od jednog deteta rekao neku cifru od 10.000e za proguravanje njegovog deteta u neki manji beogradski tim. Možda je deo Zvezdinog saopštenja FSS sa pominjanjem istrage imao i ove stvari u planu!

lelele

pre 10 godina

Jao bruke.. opet neki bzv stranci a naša deca da uvenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SrbDk, 13. avgust 2013 00:17) Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.

Bari 1991

pre 10 godina

450.000 € + 30% od sledećeg transfera,pa ovi iz uprave nisu normalni skoro pola miliona evra za ovog fudbalera --- pa ovoliko nije koštao ni Hulk kada je došao u Porto !!!

nisi fer

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

uzeo si mi rec iz usta ...

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

a na pripremama sve pobedjivali

pre 10 godina

...a sad da kupite 5 igraca iz jagodine,
da vas ne bi nakatali u subotu:)
tako se to radi!

ps. dajte im 2-3 menice....

divcibare

pre 10 godina

@David
mancester ne duguje bankama, vec ima kredite koje redovno servisira. Zvezda dupuje jer je probila rokove a kredite ne vraca

Kao terapija ste super.

pre 10 godina

Ovo vec nije normalno koliko ima grobara na nasim vestima. To im dodje ko dusevna hrana.
(lulz, 12. avgust 2013 19:32)

Priznajem. Ne pratim turske serije, a treba mi malo razbibrige, opuštanja i smeha.

sinovac

pre 10 godina

A gde je onaj Omega??? Jer taj kod nas ili trazi jos uvek Ljutice Bogdana? Posto je ovaj Martin zaradio crveni,pa se plasim da bi mogao Krneta da zaigra u narednim kolima!!! Jer ima neko informaciju o njemu...... Unapred hvala

mishkoye

pre 10 godina

(Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?) Billy Piton
Odsvno se nisam ovako nasmejao

Mika

pre 10 godina

A zvezda ga platila sa 3 boda,posto para nemaju...
(legenda, 12. avgust 2013 17:32). Pa onda po tvom razmisljanju vi treba da kupite ceo tim Novog Pazara

Realno

pre 10 godina

@Euforija i @Tom Hagen
A kako vi kupujete?Dovoljno je da vas neki crnac izradi ko volove,ne mora ni gol da vam da i vi ga kupujete.Sad je to Fofana a ranije onaj crnac iz Helsinkija,s kim ste tada igrali.Pokrijte se ušima i nemojte samo vi o nečemu da popujete drima.

Zoran

pre 10 godina

Jos da se uigra stoperski tandem,Arauho i Martinovic i Zvezda ce biti ove sezone najozbiljniji kandidat za titulu,gledao sam juce utakmicu u Ivanjici i svima koji se malo bolj e razumeju u fudbal jasno je da Zvezda odavno nije imala ozbilnjiju ekipu(zivi bili pa videli).

David

pre 10 godina

(stefan, 12. avgust 2013 17:34)

Pa vidiš batice, mnooogo si pogrešio...

Uzmimo Rendžers, on je izbačen jer je na ime poreza dugovao... Kao npr Partizan koji duguje 6 mil eura za porez za razliku od Zvezde koja duguje 2. A imamo ono drugo dugovanje od 40 mil bankama, kao npr. Mančester junajted koji duguje 600 miliona eura bankama. Dakle ako neko po tom zakonu može u beton ligu to je samo Partizan.

dusan

pre 10 godina

Dauda za njega izmislio fudbal.Ovaj moze da igra samo protiv Zvezde koja nema odbranu.Decko nema pojma.Dovodite Milevskog pod hitno! !!Da je dobar uzeli bi ga neki bolji evropski klubovi od Zvezde!!!

Ivanjicanin

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

:DDD
Bice za koje kolo "da kucnem u Onjila". Decko da poneki gol tu i tamo, ali je daleko od pravog pojacanja. Ko god je iz Ivanjice ili prati Javor bar malo zna o cemu pricam...

Mika

pre 10 godina

Sada je jasno... prodali su tri boda da bi ga doveli. Nema se para pa mora na "lukavstvo"
(ćelavi, 12. avgust 2013 17:37)
Pa bolje casno izgubiti nego kao ona stvar pobediti

JO

pre 10 godina

Veoma borben igrac, a da li ima kvaliteta za Zvezdine ciljeve, videcemo.Nama treba jos par igraca u svim linijama tima a pogotovo u odbrani. Ja bih predlozio Ognjena Vranjesa koji je sada slobodan igrac i aktuelni je clan reprezentacije BiH a sto je jako bitno, dosta dobro igra i na poziciji desnog beka i stopera gde mi imamo dosta problema. Treba videti da li je zainteresovan da dodje ponovo u Zvezdu i kolika bi mu bila plata jer nema obestecenja.

veliki strumf

pre 10 godina

Nadam se da je on gol-igrac koji nam nedostaje. Vidim da neki ovde pljuju Daudu, ali ko iole poznaje fudbal video je da je Dauda uz Ninkovica nas najbolji igrac. Sjajno asistira, dobro se postavlja, jak je na lopti. E sad, fali mu brzina i nije klasican golgeter, vise se izvlaci spolja. Ovoj Zvezdi treba jedan igrac poput Panceva, ne mora nista drugo da zna osim da da gol. Upariti Daudu i Onjila, igrati sa dva spica, jer ova Zvezda nema klasicna krila, pa je bolje igrati 4-4-2, umesto 4-3-3 ili neku otprilike 4-3-2-1.

BojanS

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali mi je muka od ove Zvezdine uprave.Hoćeš u ligu Evrope a podaš Spajića,Milivojevića,Pantića,Mijailovića daš džabe jer mu nedaš platu ,a od države kukaš za pare,nemaš napadača a oteraš Mudrinskog pa kupuješ tamo nekog Onjila koji će biti novi Betolingar(seća li se neko njega?). Džajiću oteraj bagru iz uprave ili se dostojanstveno povuči.

Billy piton

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ? Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si. (Popaj, 12. avgust 2013 18:07) :)

Zlatan

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.(alex99, 12. avgust 2013 17:27)
Aleks, da ti nesto objasnim - klub koji je u evidentnim dugovima i krizi kupuje spica dan posle poraza od ekipe za koju igra, eto, tek tako, na brzinu? Damo mi vama tri boda i nesto para, umesto pune cifre koju vredi, moze? - Moze!

smeker

pre 10 godina

Sad Daudu u Ivanjicu pa da vas naprolece razbije u rupi.Provereno decko ima falinku,samo moze da igra u klubu tipa Javora,znaci bez moranja i velikih obaveza.Ovo je dobronamerno napisano,decku svaka cast...

Miloš '90

pre 10 godina

e sad da nam trener ima onu stvar pa da.vidimo daudu i onjila zajedno u špicu, levo i desno kasalica i pecnik, sredina kovačević i ninković, bekovi vešović i mijailović, stoperi martinović i lazić/ arauho, na golu bajko, bolje nemamo, jbg... možda napasti rajkovića... mnogo bi to lepo izgledalo, ali trebalo ih je skupiti u junu/julu, a ne u avgustu... samo jednom da se proba u ovom sastavu... sve je tu, snaga, iskustvo,mladost,znanje... bio bi to lep tim...

Lepo lepo

pre 10 godina

Sada je jasno i zasto je CZ igubila, ovo je klasicna usluga zvana kompenzacija, posto nema para, eto Javoru 3 boda, vi nama popunite rupu u napadu i zivecemo srecno do kraja zivota.

Gagi

pre 10 godina

E ovo je tek namestanje,bas me zanima ko je iz zvezde i javora dobro prosao na kladionici?pricate o Toletu,Partizanu da prikrijete ovakve stvari....sram vas bilo,ovde treba istraga da padne!

Sale

pre 10 godina

aaa, tako su ga platili, sa 3 boda!
Tole reaguj :)

Priznajem da ovde ima i duhovitih komentara :D Teba Zvezda da kupi čitav tim Javora ako ćemo realno :D

Boban

pre 10 godina

Nikada nece ni Partizan a ni CZ da krenu napred sve dok je objektivnost navijaca na nuli! Navijam za Partizan ali to je najmanje vazno.Smejali se navijaci CZ Partizanu i pominjali cudesni skauting...posto je P video Fofanu u dvomecu sa Sirakom pa ga doveo
TACNO,to je za smeh...a dovesti ovog koji je PET godina u Ivanjici isto vece zato sto je odigrao dobro to vece protiv vas je...za suze.Tragikomedija Zvezde i Partizana se nastavlja....

mozda

pre 10 godina

je ovo sve jedan veliki "dil" izmedju javora i zvezde
vi nama dajte igraca (posto nemamo para da ga kupimo) a mi cemo vama prepustiti 3 boda. pa mozda je i bajkovic napravio onaj incident da bi iznudio iskljucenje kod sudije...ali kazem samo mozda

vasa

pre 10 godina

Grobar sam i iznervirao sam se sto je ovaj odlican igrac presao kod komsinice a ne kod nas..
(Sawa, 12. avgust 2013 17:54)

Igrac koji na 25 utakmica postigne 7 golova, a napadac je, po tebi je dobar? Pa bolji prosek je imao Ivanov... Ovaj je u rangu Scepovica...

Ludi konj

pre 10 godina

Ovako bi i neka starleta razmisljala , mogli bi i na tome da porade ne bi li im zivnuo tim , da ne kazem poskocio...Ko nam zabije ,mora da je dobar jerbo imamo granitnu odbranu ! Gospodo dunsteri , kamo ideja, plan , skauting, kombinatorika ?! Ovako se ni Football Manager ne igra , ovo vise lici na Hattrick , al za pocetnike. Stid me je sto za Zvezdu navijam, iako sam svestan i lige i drzave i suparnika. Ipak moram Vosu da pohvalim , ljudi cute i rade , guraju , bore se , imaju neke ideje,i pored svih problema , dodju do nekih rezultata . A vi i komsije ? Jad i beda , nesrecnici i dunsteri!

kim64

pre 10 godina

1. Što ste ga tukli toliko, ako ste hteli da ga kupite? Osim ako niste hteli da proverite kolika mu je izdržljivost.
2. Zvezda će imati bolje rezultate ako ne kupuje one koji igraju dobro protiv nje, već one koji recimo daju sebi autogo. Razmišljajte o tome - za ljude bez logike, logika je uvek na logičnoj strani.
3. Do pre tri dana ja sam imao utisak da Ođila neka grupa.
4. Ostavite nešto para i ovi se iz Jagodine nešto naoštrili.

goran

pre 10 godina

Jeste dobar ali pitanje je kako ce se snaci, ne zaboravimo i Cleo je vazio za supergolgetera ali ga se zvezda lako odrekla ,pa je on upravo u Partizanu pokazao svoj talenat, a da ne i spominjemo Barkosa koji je posle zvezde procvetao (a u zvezdi nije ostavio ni traga) zelje su lepe,ali videcemo sta je realnost, ukoliko se ne snadje u toku sezone ne gine mu pecalba !!!

Popaj

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)

Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si.

munja no1

pre 10 godina

moje misljenje da igrac nije toliko los,ali zvezda ima dobar tim,ali po meni trener gresi sto se tice taktike,a dauda treba biti poluspic jer odlicno barata loptom a i fenomenalno asistira,a golovi daude ce doci s vremenom,novopeceni napadac ce dobro doci,ali trener me zabrinjava

Emko.76

pre 10 godina

Nek svako pise sta oce Ali Onjil je klasa za zvezdu ja sam juce dao takav komentar za njega i na b92 i na sait zvezde za njega da pod hitno treba da se dovede ali zvezda nije objavila komentar kad troica odbrambenih igraca juce nisu mogli da ga zaustavi to daje na znanju da je za zvezdu ima sut ima brzinu i plus jak u duele mnogo ce zvezdo dobiti njegovim dolaskom i dali se secate Ibrahim Gaya njega treba dovest za stopera onda Gay Martinovic i Povredjeni Mihajlovic eto dobre odbrane i jos jednog Vezistu i sa tri nova igraca bice zvezda Bum za sve nece vise strepeti od nekih drugorazrednih ekipa

Vešović

pre 10 godina

Sve je to lepo..brz,visok,igra dobro glavom,ali ko ce da centrira...???
(Sve na prvu stativu, 12. avgust 2013 18:00)

Pa ja, jadan! Čuj, ko!?

Shone

pre 10 godina

Ovi nisu normalni.Koliko je kostao transfer?
Kada cete platiti 200 hiljada evrica za Arauha?
Sad cemo mi da izdamo saopstenje povodom te situacije,da niste isplatili dugovanja a registrujete igrace.

Sabre

pre 10 godina

Kakva glupost. I sad ce i Daudu da najure a covek samo nema sa kim da igra. Jedino eventualno ako bi igrali dauda i on u tandemu i da krenemo konacno sa 4 4 2, onda bi ovo mozda imalo smisla.

Remi

pre 10 godina

Primetio sam da ko god da nama gol,mi moramo da ga dovedemo...Sada ce ovaj ta prima lepu platu a od igre nista nece biti,zivi bili pa videli...

Koji carr

pre 10 godina

Daj gol Zvezdi i Partizanu , bilo kakav i doci ces u jedan od ova 2 kluba .. Sramota jedna ... Sta sve citam ovih dana , muka mi je od svega ...

koska

pre 10 godina

kakve su bre ovo glupe i ishitrene kupovine stvarno mi nije jasno...Ovo samo dokazuje da nemamo nikakav kompas sto se tice plana unapredjivanja tima....

anonimus

pre 10 godina

znači, svaki igrač koji im da gol, već sutra je na pragu prelaska u CZ.

Za šta onda služe prelazni rokovi, ugovori... kad se igrači dovode kad god kome padne na pamet ?

Ovi ce nas sahraniti

pre 10 godina

Ako moze nekako Zvezda da pristane da odigra prijateljsku utakmicu sa mojim ortacima iz kraja pa ako dam gol jel mogu i ja da budem u napadu Zvezde? A za uzvrat netrazim ni platu!

Uros

pre 10 godina

Ahahaha, kao nisu znali za njega 5 godina, dok nisu izgubili juce... A kad nemas pare za igraca, zna se, prodas utakmicu, a usput izdajes saopstenja i deres se na sve strane kako Tole namesta....

alex99

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

mica

pre 10 godina

Добар потез, али ми имамо већ превише нападача,а шта ћемо са бушном одбраном, бекови такође ужас. Само се надам се да неће продати Дауду, па он је против Черномореца и Јавора учествовао у свим битним акцијама за гол, али није његов посао да асистира, већ њему други да асистирају а такве играче немамо.

emirati

pre 10 godina

Pa tako se ne dovode pojacanja.On je nadmudrio zvezdinu slabu odbranu,videcemo za ostale.I Javor igra drugi sistem igra. Ko ce ta pojacanja sve da placa kada nisu ni postojeci dobili primanja vise od pola godine ?

Dragan

pre 10 godina

Retko komentarisem a jos manje sam internet selektor, ali ako Onjila "ne upare sa nekim brzonogim napadacem" (npr. Kasalicom) dzaba smo ga dovodili. Da, to znaci 2 spica (4-4-2) Dauda je previse spor da bi bio sam u spicu a ostali ili fizicki preslabi ili ne znaju.Ovako bi se lepo dopunjavali. Uostalom, setite se: Pjano-Drulic ; Zigic-Pantelic ; Zigic-Djokic...Od kag glumatamo Barsu sa ova 3 ofanzivna od kojih ni 1 ne zna da igra spica, svake godine tonemo sve dublje. Bar je to moje misljenje.Sportski pozdrav.

Maestro

pre 10 godina

ovo pre svega nije igrac za Zvezdu, sedeo je na klupi Sloge iz Pozege, decko ponekad bljesne
ali ne zna nista sa loptom, pritom ima jedno 30 godina, po papirima 22 1.januara 1991. godine rodjen!

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

Miki

pre 10 godina

To je ta skauting sluzba nasih klubova...
Partizan odigra meceve protiv Helsinkija i Siraka pa dovede Kamaru i sad Fofanu, a Zvezda odigra sa Javorom pa primeti Onjila,pa je l ima iko da prati igrace tokom sezone bre,imamo li mi skauting sluzbu?

Iha

pre 10 godina

Ovo znaci verovatno prodaja Daude koji je po meni bolji fudbaler od ovog decka i ostajemo verovatno na istom ako ne i gore. Mi stvarno imamo upravu bez i malo mozga! Oh boze ima li te?!?

Dacha

pre 10 godina

Malo mi se ne svidja to dovodjenje igraca posle jedne dobro odigrane utakmice,nesto kao Fofana u Partizan,ali mislim da ce biti dobar,bolji od Daude nadam se

stefan

pre 10 godina

Klub u dugu 40-50 miliona evra... Zvezda u saopstenjima napada FSS, a taj isti FSS treba da ih izbaci u 4. ligu zbog duga. Da smo drzava, to bi bilo uradjeno odavno. Imamo Rendzers kao primer.

Popaj

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)

Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si.

Sabre

pre 10 godina

Kakva glupost. I sad ce i Daudu da najure a covek samo nema sa kim da igra. Jedino eventualno ako bi igrali dauda i on u tandemu i da krenemo konacno sa 4 4 2, onda bi ovo mozda imalo smisla.

alex99

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.

Ovi ce nas sahraniti

pre 10 godina

Ako moze nekako Zvezda da pristane da odigra prijateljsku utakmicu sa mojim ortacima iz kraja pa ako dam gol jel mogu i ja da budem u napadu Zvezde? A za uzvrat netrazim ni platu!

stefan

pre 10 godina

Klub u dugu 40-50 miliona evra... Zvezda u saopstenjima napada FSS, a taj isti FSS treba da ih izbaci u 4. ligu zbog duga. Da smo drzava, to bi bilo uradjeno odavno. Imamo Rendzers kao primer.

kim64

pre 10 godina

1. Što ste ga tukli toliko, ako ste hteli da ga kupite? Osim ako niste hteli da proverite kolika mu je izdržljivost.
2. Zvezda će imati bolje rezultate ako ne kupuje one koji igraju dobro protiv nje, već one koji recimo daju sebi autogo. Razmišljajte o tome - za ljude bez logike, logika je uvek na logičnoj strani.
3. Do pre tri dana ja sam imao utisak da Ođila neka grupa.
4. Ostavite nešto para i ovi se iz Jagodine nešto naoštrili.

goran

pre 10 godina

Jeste dobar ali pitanje je kako ce se snaci, ne zaboravimo i Cleo je vazio za supergolgetera ali ga se zvezda lako odrekla ,pa je on upravo u Partizanu pokazao svoj talenat, a da ne i spominjemo Barkosa koji je posle zvezde procvetao (a u zvezdi nije ostavio ni traga) zelje su lepe,ali videcemo sta je realnost, ukoliko se ne snadje u toku sezone ne gine mu pecalba !!!

David

pre 10 godina

(stefan, 12. avgust 2013 17:34)

Pa vidiš batice, mnooogo si pogrešio...

Uzmimo Rendžers, on je izbačen jer je na ime poreza dugovao... Kao npr Partizan koji duguje 6 mil eura za porez za razliku od Zvezde koja duguje 2. A imamo ono drugo dugovanje od 40 mil bankama, kao npr. Mančester junajted koji duguje 600 miliona eura bankama. Dakle ako neko po tom zakonu može u beton ligu to je samo Partizan.

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

Mika

pre 10 godina

A zvezda ga platila sa 3 boda,posto para nemaju...
(legenda, 12. avgust 2013 17:32). Pa onda po tvom razmisljanju vi treba da kupite ceo tim Novog Pazara

Dragan

pre 10 godina

Retko komentarisem a jos manje sam internet selektor, ali ako Onjila "ne upare sa nekim brzonogim napadacem" (npr. Kasalicom) dzaba smo ga dovodili. Da, to znaci 2 spica (4-4-2) Dauda je previse spor da bi bio sam u spicu a ostali ili fizicki preslabi ili ne znaju.Ovako bi se lepo dopunjavali. Uostalom, setite se: Pjano-Drulic ; Zigic-Pantelic ; Zigic-Djokic...Od kag glumatamo Barsu sa ova 3 ofanzivna od kojih ni 1 ne zna da igra spica, svake godine tonemo sve dublje. Bar je to moje misljenje.Sportski pozdrav.

a na pripremama sve pobedjivali

pre 10 godina

...a sad da kupite 5 igraca iz jagodine,
da vas ne bi nakatali u subotu:)
tako se to radi!

ps. dajte im 2-3 menice....

mishkoye

pre 10 godina

(Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?) Billy Piton
Odsvno se nisam ovako nasmejao

Bari 1991

pre 10 godina

450.000 € + 30% od sledećeg transfera,pa ovi iz uprave nisu normalni skoro pola miliona evra za ovog fudbalera --- pa ovoliko nije koštao ni Hulk kada je došao u Porto !!!

Miloš '90

pre 10 godina

e sad da nam trener ima onu stvar pa da.vidimo daudu i onjila zajedno u špicu, levo i desno kasalica i pecnik, sredina kovačević i ninković, bekovi vešović i mijailović, stoperi martinović i lazić/ arauho, na golu bajko, bolje nemamo, jbg... možda napasti rajkovića... mnogo bi to lepo izgledalo, ali trebalo ih je skupiti u junu/julu, a ne u avgustu... samo jednom da se proba u ovom sastavu... sve je tu, snaga, iskustvo,mladost,znanje... bio bi to lep tim...

Boban

pre 10 godina

Nikada nece ni Partizan a ni CZ da krenu napred sve dok je objektivnost navijaca na nuli! Navijam za Partizan ali to je najmanje vazno.Smejali se navijaci CZ Partizanu i pominjali cudesni skauting...posto je P video Fofanu u dvomecu sa Sirakom pa ga doveo
TACNO,to je za smeh...a dovesti ovog koji je PET godina u Ivanjici isto vece zato sto je odigrao dobro to vece protiv vas je...za suze.Tragikomedija Zvezde i Partizana se nastavlja....

Vešović

pre 10 godina

Sve je to lepo..brz,visok,igra dobro glavom,ali ko ce da centrira...???
(Sve na prvu stativu, 12. avgust 2013 18:00)

Pa ja, jadan! Čuj, ko!?

Miki

pre 10 godina

To je ta skauting sluzba nasih klubova...
Partizan odigra meceve protiv Helsinkija i Siraka pa dovede Kamaru i sad Fofanu, a Zvezda odigra sa Javorom pa primeti Onjila,pa je l ima iko da prati igrace tokom sezone bre,imamo li mi skauting sluzbu?

mica

pre 10 godina

Добар потез, али ми имамо већ превише нападача,а шта ћемо са бушном одбраном, бекови такође ужас. Само се надам се да неће продати Дауду, па он је против Черномореца и Јавора учествовао у свим битним акцијама за гол, али није његов посао да асистира, већ њему други да асистирају а такве играче немамо.

Zoran

pre 10 godina

Jos da se uigra stoperski tandem,Arauho i Martinovic i Zvezda ce biti ove sezone najozbiljniji kandidat za titulu,gledao sam juce utakmicu u Ivanjici i svima koji se malo bolj e razumeju u fudbal jasno je da Zvezda odavno nije imala ozbilnjiju ekipu(zivi bili pa videli).

Iha

pre 10 godina

Ovo znaci verovatno prodaja Daude koji je po meni bolji fudbaler od ovog decka i ostajemo verovatno na istom ako ne i gore. Mi stvarno imamo upravu bez i malo mozga! Oh boze ima li te?!?

emirati

pre 10 godina

Pa tako se ne dovode pojacanja.On je nadmudrio zvezdinu slabu odbranu,videcemo za ostale.I Javor igra drugi sistem igra. Ko ce ta pojacanja sve da placa kada nisu ni postojeci dobili primanja vise od pola godine ?

sinovac

pre 10 godina

A gde je onaj Omega??? Jer taj kod nas ili trazi jos uvek Ljutice Bogdana? Posto je ovaj Martin zaradio crveni,pa se plasim da bi mogao Krneta da zaigra u narednim kolima!!! Jer ima neko informaciju o njemu...... Unapred hvala

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

Mika

pre 10 godina

Sada je jasno... prodali su tri boda da bi ga doveli. Nema se para pa mora na "lukavstvo"
(ćelavi, 12. avgust 2013 17:37)
Pa bolje casno izgubiti nego kao ona stvar pobediti

Uros

pre 10 godina

Ahahaha, kao nisu znali za njega 5 godina, dok nisu izgubili juce... A kad nemas pare za igraca, zna se, prodas utakmicu, a usput izdajes saopstenja i deres se na sve strane kako Tole namesta....

Maestro

pre 10 godina

ovo pre svega nije igrac za Zvezdu, sedeo je na klupi Sloge iz Pozege, decko ponekad bljesne
ali ne zna nista sa loptom, pritom ima jedno 30 godina, po papirima 22 1.januara 1991. godine rodjen!

Shone

pre 10 godina

Ovi nisu normalni.Koliko je kostao transfer?
Kada cete platiti 200 hiljada evrica za Arauha?
Sad cemo mi da izdamo saopstenje povodom te situacije,da niste isplatili dugovanja a registrujete igrace.

BojanS

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali mi je muka od ove Zvezdine uprave.Hoćeš u ligu Evrope a podaš Spajića,Milivojevića,Pantića,Mijailovića daš džabe jer mu nedaš platu ,a od države kukaš za pare,nemaš napadača a oteraš Mudrinskog pa kupuješ tamo nekog Onjila koji će biti novi Betolingar(seća li se neko njega?). Džajiću oteraj bagru iz uprave ili se dostojanstveno povuči.

Ivanjicanin

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

:DDD
Bice za koje kolo "da kucnem u Onjila". Decko da poneki gol tu i tamo, ali je daleko od pravog pojacanja. Ko god je iz Ivanjice ili prati Javor bar malo zna o cemu pricam...

vasa

pre 10 godina

Grobar sam i iznervirao sam se sto je ovaj odlican igrac presao kod komsinice a ne kod nas..
(Sawa, 12. avgust 2013 17:54)

Igrac koji na 25 utakmica postigne 7 golova, a napadac je, po tebi je dobar? Pa bolji prosek je imao Ivanov... Ovaj je u rangu Scepovica...

koska

pre 10 godina

kakve su bre ovo glupe i ishitrene kupovine stvarno mi nije jasno...Ovo samo dokazuje da nemamo nikakav kompas sto se tice plana unapredjivanja tima....

Realno

pre 10 godina

@Euforija i @Tom Hagen
A kako vi kupujete?Dovoljno je da vas neki crnac izradi ko volove,ne mora ni gol da vam da i vi ga kupujete.Sad je to Fofana a ranije onaj crnac iz Helsinkija,s kim ste tada igrali.Pokrijte se ušima i nemojte samo vi o nečemu da popujete drima.

nisi fer

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

uzeo si mi rec iz usta ...

anonimus

pre 10 godina

znači, svaki igrač koji im da gol, već sutra je na pragu prelaska u CZ.

Za šta onda služe prelazni rokovi, ugovori... kad se igrači dovode kad god kome padne na pamet ?

Billy piton

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ? Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si. (Popaj, 12. avgust 2013 18:07) :)

Remi

pre 10 godina

Primetio sam da ko god da nama gol,mi moramo da ga dovedemo...Sada ce ovaj ta prima lepu platu a od igre nista nece biti,zivi bili pa videli...

Dacha

pre 10 godina

Malo mi se ne svidja to dovodjenje igraca posle jedne dobro odigrane utakmice,nesto kao Fofana u Partizan,ali mislim da ce biti dobar,bolji od Daude nadam se

Koji carr

pre 10 godina

Daj gol Zvezdi i Partizanu , bilo kakav i doci ces u jedan od ova 2 kluba .. Sramota jedna ... Sta sve citam ovih dana , muka mi je od svega ...

Sale

pre 10 godina

aaa, tako su ga platili, sa 3 boda!
Tole reaguj :)

Priznajem da ovde ima i duhovitih komentara :D Teba Zvezda da kupi čitav tim Javora ako ćemo realno :D

Ludi konj

pre 10 godina

Ovako bi i neka starleta razmisljala , mogli bi i na tome da porade ne bi li im zivnuo tim , da ne kazem poskocio...Ko nam zabije ,mora da je dobar jerbo imamo granitnu odbranu ! Gospodo dunsteri , kamo ideja, plan , skauting, kombinatorika ?! Ovako se ni Football Manager ne igra , ovo vise lici na Hattrick , al za pocetnike. Stid me je sto za Zvezdu navijam, iako sam svestan i lige i drzave i suparnika. Ipak moram Vosu da pohvalim , ljudi cute i rade , guraju , bore se , imaju neke ideje,i pored svih problema , dodju do nekih rezultata . A vi i komsije ? Jad i beda , nesrecnici i dunsteri!

veliki strumf

pre 10 godina

Nadam se da je on gol-igrac koji nam nedostaje. Vidim da neki ovde pljuju Daudu, ali ko iole poznaje fudbal video je da je Dauda uz Ninkovica nas najbolji igrac. Sjajno asistira, dobro se postavlja, jak je na lopti. E sad, fali mu brzina i nije klasican golgeter, vise se izvlaci spolja. Ovoj Zvezdi treba jedan igrac poput Panceva, ne mora nista drugo da zna osim da da gol. Upariti Daudu i Onjila, igrati sa dva spica, jer ova Zvezda nema klasicna krila, pa je bolje igrati 4-4-2, umesto 4-3-3 ili neku otprilike 4-3-2-1.

Gagi

pre 10 godina

E ovo je tek namestanje,bas me zanima ko je iz zvezde i javora dobro prosao na kladionici?pricate o Toletu,Partizanu da prikrijete ovakve stvari....sram vas bilo,ovde treba istraga da padne!

Kao terapija ste super.

pre 10 godina

Ovo vec nije normalno koliko ima grobara na nasim vestima. To im dodje ko dusevna hrana.
(lulz, 12. avgust 2013 19:32)

Priznajem. Ne pratim turske serije, a treba mi malo razbibrige, opuštanja i smeha.

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

Lepo lepo

pre 10 godina

Sada je jasno i zasto je CZ igubila, ovo je klasicna usluga zvana kompenzacija, posto nema para, eto Javoru 3 boda, vi nama popunite rupu u napadu i zivecemo srecno do kraja zivota.

Zlatan

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.(alex99, 12. avgust 2013 17:27)
Aleks, da ti nesto objasnim - klub koji je u evidentnim dugovima i krizi kupuje spica dan posle poraza od ekipe za koju igra, eto, tek tako, na brzinu? Damo mi vama tri boda i nesto para, umesto pune cifre koju vredi, moze? - Moze!

dusan

pre 10 godina

Dauda za njega izmislio fudbal.Ovaj moze da igra samo protiv Zvezde koja nema odbranu.Decko nema pojma.Dovodite Milevskog pod hitno! !!Da je dobar uzeli bi ga neki bolji evropski klubovi od Zvezde!!!

munja no1

pre 10 godina

moje misljenje da igrac nije toliko los,ali zvezda ima dobar tim,ali po meni trener gresi sto se tice taktike,a dauda treba biti poluspic jer odlicno barata loptom a i fenomenalno asistira,a golovi daude ce doci s vremenom,novopeceni napadac ce dobro doci,ali trener me zabrinjava

JO

pre 10 godina

Veoma borben igrac, a da li ima kvaliteta za Zvezdine ciljeve, videcemo.Nama treba jos par igraca u svim linijama tima a pogotovo u odbrani. Ja bih predlozio Ognjena Vranjesa koji je sada slobodan igrac i aktuelni je clan reprezentacije BiH a sto je jako bitno, dosta dobro igra i na poziciji desnog beka i stopera gde mi imamo dosta problema. Treba videti da li je zainteresovan da dodje ponovo u Zvezdu i kolika bi mu bila plata jer nema obestecenja.

smeker

pre 10 godina

Sad Daudu u Ivanjicu pa da vas naprolece razbije u rupi.Provereno decko ima falinku,samo moze da igra u klubu tipa Javora,znaci bez moranja i velikih obaveza.Ovo je dobronamerno napisano,decku svaka cast...

Emko.76

pre 10 godina

Nek svako pise sta oce Ali Onjil je klasa za zvezdu ja sam juce dao takav komentar za njega i na b92 i na sait zvezde za njega da pod hitno treba da se dovede ali zvezda nije objavila komentar kad troica odbrambenih igraca juce nisu mogli da ga zaustavi to daje na znanju da je za zvezdu ima sut ima brzinu i plus jak u duele mnogo ce zvezdo dobiti njegovim dolaskom i dali se secate Ibrahim Gaya njega treba dovest za stopera onda Gay Martinovic i Povredjeni Mihajlovic eto dobre odbrane i jos jednog Vezistu i sa tri nova igraca bice zvezda Bum za sve nece vise strepeti od nekih drugorazrednih ekipa

mozda

pre 10 godina

je ovo sve jedan veliki "dil" izmedju javora i zvezde
vi nama dajte igraca (posto nemamo para da ga kupimo) a mi cemo vama prepustiti 3 boda. pa mozda je i bajkovic napravio onaj incident da bi iznudio iskljucenje kod sudije...ali kazem samo mozda

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

lelele

pre 10 godina

Jao bruke.. opet neki bzv stranci a naša deca da uvenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SrbDk, 13. avgust 2013 00:17) Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.

divcibare

pre 10 godina

@David
mancester ne duguje bankama, vec ima kredite koje redovno servisira. Zvezda dupuje jer je probila rokove a kredite ne vraca

Aleksadar

pre 10 godina

Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.
(lelele, 13. avgust 2013 02:07)

Mislim da si u zabludi, Srbija itekako ima talentovanu decu, ali nemaju svačiji roditelji para da ih razni "menadžeri" guraju u prvoligaške timove, večite rivale, reprezentaciju. Ta talentovana deca tada budu izgurana od ovih gore pomenutih, zato nam je fudbal gde jeste!
Možda grešim, mislim da mi jednom prilikom otac od jednog deteta rekao neku cifru od 10.000e za proguravanje njegovog deteta u neki manji beogradski tim. Možda je deo Zvezdinog saopštenja FSS sa pominjanjem istrage imao i ove stvari u planu!

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

Михаило

pre 10 godina

Довођење Оњила је кључни потез за освајање титуле! У суботу сви на Маракану, нека буде 50.000 душа! Да види Томислав Караџић да више нема шале и да је лоповлуку дошао крај!
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!

stefan

pre 10 godina

Klub u dugu 40-50 miliona evra... Zvezda u saopstenjima napada FSS, a taj isti FSS treba da ih izbaci u 4. ligu zbog duga. Da smo drzava, to bi bilo uradjeno odavno. Imamo Rendzers kao primer.

Zoran

pre 10 godina

Jos da se uigra stoperski tandem,Arauho i Martinovic i Zvezda ce biti ove sezone najozbiljniji kandidat za titulu,gledao sam juce utakmicu u Ivanjici i svima koji se malo bolj e razumeju u fudbal jasno je da Zvezda odavno nije imala ozbilnjiju ekipu(zivi bili pa videli).

kim64

pre 10 godina

1. Što ste ga tukli toliko, ako ste hteli da ga kupite? Osim ako niste hteli da proverite kolika mu je izdržljivost.
2. Zvezda će imati bolje rezultate ako ne kupuje one koji igraju dobro protiv nje, već one koji recimo daju sebi autogo. Razmišljajte o tome - za ljude bez logike, logika je uvek na logičnoj strani.
3. Do pre tri dana ja sam imao utisak da Ođila neka grupa.
4. Ostavite nešto para i ovi se iz Jagodine nešto naoštrili.

a na pripremama sve pobedjivali

pre 10 godina

...a sad da kupite 5 igraca iz jagodine,
da vas ne bi nakatali u subotu:)
tako se to radi!

ps. dajte im 2-3 menice....

alex99

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.

Ovi ce nas sahraniti

pre 10 godina

Ako moze nekako Zvezda da pristane da odigra prijateljsku utakmicu sa mojim ortacima iz kraja pa ako dam gol jel mogu i ja da budem u napadu Zvezde? A za uzvrat netrazim ni platu!

Popaj

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)

Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si.

Gagi

pre 10 godina

E ovo je tek namestanje,bas me zanima ko je iz zvezde i javora dobro prosao na kladionici?pricate o Toletu,Partizanu da prikrijete ovakve stvari....sram vas bilo,ovde treba istraga da padne!

Sabre

pre 10 godina

Kakva glupost. I sad ce i Daudu da najure a covek samo nema sa kim da igra. Jedino eventualno ako bi igrali dauda i on u tandemu i da krenemo konacno sa 4 4 2, onda bi ovo mozda imalo smisla.

Kao terapija ste super.

pre 10 godina

Ovo vec nije normalno koliko ima grobara na nasim vestima. To im dodje ko dusevna hrana.
(lulz, 12. avgust 2013 19:32)

Priznajem. Ne pratim turske serije, a treba mi malo razbibrige, opuštanja i smeha.

Mika

pre 10 godina

Sada je jasno... prodali su tri boda da bi ga doveli. Nema se para pa mora na "lukavstvo"
(ćelavi, 12. avgust 2013 17:37)
Pa bolje casno izgubiti nego kao ona stvar pobediti

Mika

pre 10 godina

A zvezda ga platila sa 3 boda,posto para nemaju...
(legenda, 12. avgust 2013 17:32). Pa onda po tvom razmisljanju vi treba da kupite ceo tim Novog Pazara

Miloš '90

pre 10 godina

e sad da nam trener ima onu stvar pa da.vidimo daudu i onjila zajedno u špicu, levo i desno kasalica i pecnik, sredina kovačević i ninković, bekovi vešović i mijailović, stoperi martinović i lazić/ arauho, na golu bajko, bolje nemamo, jbg... možda napasti rajkovića... mnogo bi to lepo izgledalo, ali trebalo ih je skupiti u junu/julu, a ne u avgustu... samo jednom da se proba u ovom sastavu... sve je tu, snaga, iskustvo,mladost,znanje... bio bi to lep tim...

David

pre 10 godina

(stefan, 12. avgust 2013 17:34)

Pa vidiš batice, mnooogo si pogrešio...

Uzmimo Rendžers, on je izbačen jer je na ime poreza dugovao... Kao npr Partizan koji duguje 6 mil eura za porez za razliku od Zvezde koja duguje 2. A imamo ono drugo dugovanje od 40 mil bankama, kao npr. Mančester junajted koji duguje 600 miliona eura bankama. Dakle ako neko po tom zakonu može u beton ligu to je samo Partizan.

Uros

pre 10 godina

Ahahaha, kao nisu znali za njega 5 godina, dok nisu izgubili juce... A kad nemas pare za igraca, zna se, prodas utakmicu, a usput izdajes saopstenja i deres se na sve strane kako Tole namesta....

Shone

pre 10 godina

Ovi nisu normalni.Koliko je kostao transfer?
Kada cete platiti 200 hiljada evrica za Arauha?
Sad cemo mi da izdamo saopstenje povodom te situacije,da niste isplatili dugovanja a registrujete igrace.

dusan

pre 10 godina

Dauda za njega izmislio fudbal.Ovaj moze da igra samo protiv Zvezde koja nema odbranu.Decko nema pojma.Dovodite Milevskog pod hitno! !!Da je dobar uzeli bi ga neki bolji evropski klubovi od Zvezde!!!

Dacha

pre 10 godina

Malo mi se ne svidja to dovodjenje igraca posle jedne dobro odigrane utakmice,nesto kao Fofana u Partizan,ali mislim da ce biti dobar,bolji od Daude nadam se

vasa

pre 10 godina

Grobar sam i iznervirao sam se sto je ovaj odlican igrac presao kod komsinice a ne kod nas..
(Sawa, 12. avgust 2013 17:54)

Igrac koji na 25 utakmica postigne 7 golova, a napadac je, po tebi je dobar? Pa bolji prosek je imao Ivanov... Ovaj je u rangu Scepovica...

Realno

pre 10 godina

@Euforija i @Tom Hagen
A kako vi kupujete?Dovoljno je da vas neki crnac izradi ko volove,ne mora ni gol da vam da i vi ga kupujete.Sad je to Fofana a ranije onaj crnac iz Helsinkija,s kim ste tada igrali.Pokrijte se ušima i nemojte samo vi o nečemu da popujete drima.

Lepo lepo

pre 10 godina

Sada je jasno i zasto je CZ igubila, ovo je klasicna usluga zvana kompenzacija, posto nema para, eto Javoru 3 boda, vi nama popunite rupu u napadu i zivecemo srecno do kraja zivota.

Zlatan

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi što je pokupila ovakvog napadača. Samo mi nije jasno šta su čekali 5 godina ? Izgleda ko god ih nadigra, oni ga odmah hoće kod sebe. ne znam da li će to baš ozaći na dobro za Zvezdu, ali želim uspeh Onjilu.(alex99, 12. avgust 2013 17:27)
Aleks, da ti nesto objasnim - klub koji je u evidentnim dugovima i krizi kupuje spica dan posle poraza od ekipe za koju igra, eto, tek tako, na brzinu? Damo mi vama tri boda i nesto para, umesto pune cifre koju vredi, moze? - Moze!

divcibare

pre 10 godina

@David
mancester ne duguje bankama, vec ima kredite koje redovno servisira. Zvezda dupuje jer je probila rokove a kredite ne vraca

Dragan

pre 10 godina

Retko komentarisem a jos manje sam internet selektor, ali ako Onjila "ne upare sa nekim brzonogim napadacem" (npr. Kasalicom) dzaba smo ga dovodili. Da, to znaci 2 spica (4-4-2) Dauda je previse spor da bi bio sam u spicu a ostali ili fizicki preslabi ili ne znaju.Ovako bi se lepo dopunjavali. Uostalom, setite se: Pjano-Drulic ; Zigic-Pantelic ; Zigic-Djokic...Od kag glumatamo Barsu sa ova 3 ofanzivna od kojih ni 1 ne zna da igra spica, svake godine tonemo sve dublje. Bar je to moje misljenje.Sportski pozdrav.

anonimus

pre 10 godina

znači, svaki igrač koji im da gol, već sutra je na pragu prelaska u CZ.

Za šta onda služe prelazni rokovi, ugovori... kad se igrači dovode kad god kome padne na pamet ?

BojanS

pre 10 godina

Zvezdaš sam ali mi je muka od ove Zvezdine uprave.Hoćeš u ligu Evrope a podaš Spajića,Milivojevića,Pantića,Mijailovića daš džabe jer mu nedaš platu ,a od države kukaš za pare,nemaš napadača a oteraš Mudrinskog pa kupuješ tamo nekog Onjila koji će biti novi Betolingar(seća li se neko njega?). Džajiću oteraj bagru iz uprave ili se dostojanstveno povuči.

Boban

pre 10 godina

Nikada nece ni Partizan a ni CZ da krenu napred sve dok je objektivnost navijaca na nuli! Navijam za Partizan ali to je najmanje vazno.Smejali se navijaci CZ Partizanu i pominjali cudesni skauting...posto je P video Fofanu u dvomecu sa Sirakom pa ga doveo
TACNO,to je za smeh...a dovesti ovog koji je PET godina u Ivanjici isto vece zato sto je odigrao dobro to vece protiv vas je...za suze.Tragikomedija Zvezde i Partizana se nastavlja....

Iha

pre 10 godina

Ovo znaci verovatno prodaja Daude koji je po meni bolji fudbaler od ovog decka i ostajemo verovatno na istom ako ne i gore. Mi stvarno imamo upravu bez i malo mozga! Oh boze ima li te?!?

mozda

pre 10 godina

je ovo sve jedan veliki "dil" izmedju javora i zvezde
vi nama dajte igraca (posto nemamo para da ga kupimo) a mi cemo vama prepustiti 3 boda. pa mozda je i bajkovic napravio onaj incident da bi iznudio iskljucenje kod sudije...ali kazem samo mozda

Bari 1991

pre 10 godina

450.000 € + 30% od sledećeg transfera,pa ovi iz uprave nisu normalni skoro pola miliona evra za ovog fudbalera --- pa ovoliko nije koštao ni Hulk kada je došao u Porto !!!

Maestro

pre 10 godina

ovo pre svega nije igrac za Zvezdu, sedeo je na klupi Sloge iz Pozege, decko ponekad bljesne
ali ne zna nista sa loptom, pritom ima jedno 30 godina, po papirima 22 1.januara 1991. godine rodjen!

Emko.76

pre 10 godina

Nek svako pise sta oce Ali Onjil je klasa za zvezdu ja sam juce dao takav komentar za njega i na b92 i na sait zvezde za njega da pod hitno treba da se dovede ali zvezda nije objavila komentar kad troica odbrambenih igraca juce nisu mogli da ga zaustavi to daje na znanju da je za zvezdu ima sut ima brzinu i plus jak u duele mnogo ce zvezdo dobiti njegovim dolaskom i dali se secate Ibrahim Gaya njega treba dovest za stopera onda Gay Martinovic i Povredjeni Mihajlovic eto dobre odbrane i jos jednog Vezistu i sa tri nova igraca bice zvezda Bum za sve nece vise strepeti od nekih drugorazrednih ekipa

goran

pre 10 godina

Jeste dobar ali pitanje je kako ce se snaci, ne zaboravimo i Cleo je vazio za supergolgetera ali ga se zvezda lako odrekla ,pa je on upravo u Partizanu pokazao svoj talenat, a da ne i spominjemo Barkosa koji je posle zvezde procvetao (a u zvezdi nije ostavio ni traga) zelje su lepe,ali videcemo sta je realnost, ukoliko se ne snadje u toku sezone ne gine mu pecalba !!!

JO

pre 10 godina

Veoma borben igrac, a da li ima kvaliteta za Zvezdine ciljeve, videcemo.Nama treba jos par igraca u svim linijama tima a pogotovo u odbrani. Ja bih predlozio Ognjena Vranjesa koji je sada slobodan igrac i aktuelni je clan reprezentacije BiH a sto je jako bitno, dosta dobro igra i na poziciji desnog beka i stopera gde mi imamo dosta problema. Treba videti da li je zainteresovan da dodje ponovo u Zvezdu i kolika bi mu bila plata jer nema obestecenja.

smeker

pre 10 godina

Sad Daudu u Ivanjicu pa da vas naprolece razbije u rupi.Provereno decko ima falinku,samo moze da igra u klubu tipa Javora,znaci bez moranja i velikih obaveza.Ovo je dobronamerno napisano,decku svaka cast...

munja no1

pre 10 godina

moje misljenje da igrac nije toliko los,ali zvezda ima dobar tim,ali po meni trener gresi sto se tice taktike,a dauda treba biti poluspic jer odlicno barata loptom a i fenomenalno asistira,a golovi daude ce doci s vremenom,novopeceni napadac ce dobro doci,ali trener me zabrinjava

Ivanjicanin

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

:DDD
Bice za koje kolo "da kucnem u Onjila". Decko da poneki gol tu i tamo, ali je daleko od pravog pojacanja. Ko god je iz Ivanjice ili prati Javor bar malo zna o cemu pricam...

nisi fer

pre 10 godina

Odlican igrac. Obzirom da je vec 5 god. kod nas, nesumnjivo je da ima kvalitet.....
(imj, 12. avgust 2013 17:00)

uzeo si mi rec iz usta ...

Koji carr

pre 10 godina

Daj gol Zvezdi i Partizanu , bilo kakav i doci ces u jedan od ova 2 kluba .. Sramota jedna ... Sta sve citam ovih dana , muka mi je od svega ...

koska

pre 10 godina

kakve su bre ovo glupe i ishitrene kupovine stvarno mi nije jasno...Ovo samo dokazuje da nemamo nikakav kompas sto se tice plana unapredjivanja tima....

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

lelele

pre 10 godina

Jao bruke.. opet neki bzv stranci a naša deca da uvenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SrbDk, 13. avgust 2013 00:17) Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.

emirati

pre 10 godina

Pa tako se ne dovode pojacanja.On je nadmudrio zvezdinu slabu odbranu,videcemo za ostale.I Javor igra drugi sistem igra. Ko ce ta pojacanja sve da placa kada nisu ni postojeci dobili primanja vise od pola godine ?

Ludi konj

pre 10 godina

Ovako bi i neka starleta razmisljala , mogli bi i na tome da porade ne bi li im zivnuo tim , da ne kazem poskocio...Ko nam zabije ,mora da je dobar jerbo imamo granitnu odbranu ! Gospodo dunsteri , kamo ideja, plan , skauting, kombinatorika ?! Ovako se ni Football Manager ne igra , ovo vise lici na Hattrick , al za pocetnike. Stid me je sto za Zvezdu navijam, iako sam svestan i lige i drzave i suparnika. Ipak moram Vosu da pohvalim , ljudi cute i rade , guraju , bore se , imaju neke ideje,i pored svih problema , dodju do nekih rezultata . A vi i komsije ? Jad i beda , nesrecnici i dunsteri!

Sale

pre 10 godina

aaa, tako su ga platili, sa 3 boda!
Tole reaguj :)

Priznajem da ovde ima i duhovitih komentara :D Teba Zvezda da kupi čitav tim Javora ako ćemo realno :D

Billy piton

pre 10 godina

Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ? Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Billy piton, 12. avgust 2013 17:16)Brate plačem 5 minuta od smeha..."da kucnem u Krnetu".... znači kralj si. (Popaj, 12. avgust 2013 18:07) :)

sinovac

pre 10 godina

A gde je onaj Omega??? Jer taj kod nas ili trazi jos uvek Ljutice Bogdana? Posto je ovaj Martin zaradio crveni,pa se plasim da bi mogao Krneta da zaigra u narednim kolima!!! Jer ima neko informaciju o njemu...... Unapred hvala

mishkoye

pre 10 godina

(Da kucnem u Krnetu,dobro je,ako je istina,ali ,jer moraju prvo da nas nakantaju,pa posle da ih dovodimo ?) Billy Piton
Odsvno se nisam ovako nasmejao

Gavra

pre 10 godina

Odlican igrac za nase prvenstvo, snazan , brz po meni dobar izbor, kao navijac Zvezde , zadovoljan sam. Neka da desetak golova , dosta je. Mada je dobar i ovaj fonfana iz partizana, mada to nije prava zamena za Mitrovica

Aleksadar

pre 10 godina

Ma koja bre nasa deca?Videli smo svi toliko hvaljenog Mihajlovica na delu,treba da se pomirimo sa time da mi jednostavno nismo fudbalska sila,da nemamo toliko talentovane dece koliko mislimo.Sto se pre spustimo na zemlju bice bolje za nas.
(lelele, 13. avgust 2013 02:07)

Mislim da si u zabludi, Srbija itekako ima talentovanu decu, ali nemaju svačiji roditelji para da ih razni "menadžeri" guraju u prvoligaške timove, večite rivale, reprezentaciju. Ta talentovana deca tada budu izgurana od ovih gore pomenutih, zato nam je fudbal gde jeste!
Možda grešim, mislim da mi jednom prilikom otac od jednog deteta rekao neku cifru od 10.000e za proguravanje njegovog deteta u neki manji beogradski tim. Možda je deo Zvezdinog saopštenja FSS sa pominjanjem istrage imao i ove stvari u planu!

Remi

pre 10 godina

Primetio sam da ko god da nama gol,mi moramo da ga dovedemo...Sada ce ovaj ta prima lepu platu a od igre nista nece biti,zivi bili pa videli...

mica

pre 10 godina

Добар потез, али ми имамо већ превише нападача,а шта ћемо са бушном одбраном, бекови такође ужас. Само се надам се да неће продати Дауду, па он је против Черномореца и Јавора учествовао у свим битним акцијама за гол, али није његов посао да асистира, већ њему други да асистирају а такве играче немамо.

veliki strumf

pre 10 godina

Nadam se da je on gol-igrac koji nam nedostaje. Vidim da neki ovde pljuju Daudu, ali ko iole poznaje fudbal video je da je Dauda uz Ninkovica nas najbolji igrac. Sjajno asistira, dobro se postavlja, jak je na lopti. E sad, fali mu brzina i nije klasican golgeter, vise se izvlaci spolja. Ovoj Zvezdi treba jedan igrac poput Panceva, ne mora nista drugo da zna osim da da gol. Upariti Daudu i Onjila, igrati sa dva spica, jer ova Zvezda nema klasicna krila, pa je bolje igrati 4-4-2, umesto 4-3-3 ili neku otprilike 4-3-2-1.

Vešović

pre 10 godina

Sve je to lepo..brz,visok,igra dobro glavom,ali ko ce da centrira...???
(Sve na prvu stativu, 12. avgust 2013 18:00)

Pa ja, jadan! Čuj, ko!?

Miki

pre 10 godina

To je ta skauting sluzba nasih klubova...
Partizan odigra meceve protiv Helsinkija i Siraka pa dovede Kamaru i sad Fofanu, a Zvezda odigra sa Javorom pa primeti Onjila,pa je l ima iko da prati igrace tokom sezone bre,imamo li mi skauting sluzbu?